George Herceg
1 megosztás

Gondolatok a pénz és a nők viszonyáról

Fiatal korban nehezen ismeri fel az ember a pénz és a párkapcsolatok közötti összefüggéseket. Ilyenkor még a menőség és a külső, ami elsődlegesen dominál a csajozásban. Még mindenki a szárnyát próbálgatja szerelem fronton és még a lányok és a fiúk is a szüleik pénzéből élnek és gazdálkodnak. Magam is csak az öregek által úgy mellékesen hangoztatott közhelyszerű mondásokból hallottam először a nő és a pénz viszonyáról. Amikor kikerültem a munkaerőpiacra és egy szakítás után a randi piacra is, szinte egy időben, hamar megtapasztaltam a törvényszerűségeket és a lehetőségeket.

Talán a legfontosabb tanács, amit adhatok férfitársaimnak az az, hogy sose mutassanak nagyobb anyagi jólétet, mint amennyit valójában megteremtettek. Egyrészt egy idő után úgyis kiderül, hogy az AUDI bérelt volt, a Maldív nyaralás Cofidis hitelből lett befizetve, az aranylánc valójában meg bizsu. Másrészt a nők az ismerkedési fázisban felmért anyagi szintet csak kiindulópontként fogadják el, ahogy telnek a hónapok és az évek az elvárások megnőnek. Ugyanakkor, ha nem szórjuk a pénzt, de nem vagyunk spúrok sem, azt a képet közvetítjük magunkról, hogy jól tudunk bánni az anyagi javakkal, ami egy értelmes nőnél egyértelműen pozitívum.

A másik legfontosabb tapasztalatom az, hogy sose válasszuk nálunk lényegesen vagyonosabb partnert. Elsősorban nem azért mert férfiúi büszkeségünket sérti, hogy a kedvesünk nálunk többet keres, hanem mert az anyagi lehetőségeink alakítják ki a fogyasztási szokásainkat és az értékrendünket, és ha egy pár esetében ez nagyon távol esik a másikétól az szinte mindig feszültséget okoz. Lehet, téged boldoggá tesz egy hosszú hétvége Velencében, de az ő ingerküszöbét már csak egy távol-keleti három hetes nyaralás üti meg. Lehet, te sajnálnál egy pólóra 20 ezer forintot kiadni, amíg ő 100 ezer alatt nem vesz ruhát.

Ha az ismerkedési fázison túl vagyunk, akkor a már említett elvárás növekedést kell tudni kezelni. Sajnos a nálunk jóval szerényebb jövedelmű hölgyeknél is bekövetkezik ez, elsősorban azért mert a hagyományos értékrendű magyar társadalom úgy szocializálja a nőket, hogy bár egyenlőség van a nemek között, azért a pénzkeresés, illetve a több pénz keresése még mindig „férfi princípium”. Ráadásul a családalapítás extra költségekkel jár. Ez ellen nem lehet küzdeni, amit tenni lehet az az, hogy törekszünk a nagyobb jövedelem megszerzésére, másrészt próbáljunk partnerünk anyagi igényeit mérsékelni. Ez egy állandó pengeélen táncolás. Egyrészt ma Magyarországon csak egy iszonyatosan szűk réteg vagyonosodik, másrészt a karrierépítés sokaknál nem egy lineáris felfelé ívelő vonal, hanem egy hullámhegyekkel és völgyekkel tarkított görbe. Sajnos, aki alól kicsúszik a talaj, azt gyakran elhagyja a nője. Kevés a férfiak számára frusztrálóbb dolog van mint úgy dolgozni, vállalkozni nap mint nap, hogy nemcsak az üzleti és munkahelyi kihívásokkal kell foglalkozni, hanem azzal a tudattal is meg kell küzdeni, ha életed ezen területén veszítesz, akkor párkapcsolati téren is nagy valószínűséggel meg fogsz bukni. Jogosan merül fel az emberben, hogy létezik-e a nőkben önzetlen, érzelmeken alapuló szerelem a férfiak irányában. Az én válaszom, hogy talán fiatal korban igen, később már valószínűleg nem. Egy férfi önmagában sosem lehet egy felnőtt nő szerelmének tárgya, hanem a vagyona, vagyonosodásának lehetősége, életvitele és az az életmód, amit partnerének nyújtani tud. Ez így együtt az a halmaz, amibe egy nő bele tud „szeretni”.

A kérdés mi marad azoknak, akik teljesen átlagos anyagi helyzetben vannak, a vagyonosodás reális lehetősége nélkül, főleg ha nem bírják elfogadni a tényt, hogy saját magukért önmagában egy nő sem fog kitartani mellettük életük végéig. Nos, ők lesznek azok a cinikus nőfaló agglegények, akik felpróbálnak minden nőt, akit csak bírnak, akik lehazudják a csillagos eget is egyetlen együtt töltött éjszakáért és csak sírást hagynak maguk mögött. De belőlük kerül ki a sok mama kedvence, a videó-játékokba menekülő zokni-szandálos fura-fiúk is, valamint azok a saját útjukat járó férfiak, akikről az öreg nénik mindig megjegyzik: „Milyen fess férfi ez a Józsi, vajon miért nem nősült meg, pedig olyan jóravaló ember”.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
1 megosztás


242
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
21 Egyéni hozzászólás
221 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
40 Hozzászólások szerzői
CurioSophusChumpCharlie oBrianhunbagiraKoriander Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
timecutter
Olvasó
timecutter

“Egy férfi önmagában sosem lehet egy felnőtt nő szerelmének tárgya, hanem a vagyona, vagyonosodásának lehetősége, életvitele és az az életmód, amit partnerének nyújtani tud. Ez így együtt az a halmaz, amibe egy nő bele tud „szeretni””

Ez így nem igaz, nem maga a vagyon és a vagyonosodás a fontos a csajok fejben egészséges kisebbik részhalmazának, hanem egyrészt az otthonteremtésre és fenntartásra való képesség, némi talpraesettség az ehhez szükséges anyagiak kitermelésére, és ezen felül inspiratív és az élet viharaiban előremutató személyiség, melyre a nő fel tud nézni. Ezért nem lehet elítélni a csajokat, hiszen a férfiak is a csajok erőforrásaira hajtanak, melyek a szépség, termékenység, fiatalság, értelem, ezek ellenkezőjére nem hajtanak, akkor a csajoknak is engedtessék meg, hogy nem a hajléktalan drogfüggő munkanélkülivel képzelnek közös életet indítani.

Szerencsés esetben egyébként az otthonteremtéshez szükséges javak kitermelése, és a fészekrakás és kialakítás közösen zajlik, így már az is egy kitartás és erőpróba a pár számára. Aki a készbe ülős csajokat favorizálja, az magára vessen.

 

DennisVT
Újságíró

az otthonteremtéshez szükséges javak kitermelése, és a fészekrakás és kialakítás közösen zajlik

Én még nem láttam nőt, amelyik mondjuk 20 éves korától tudatosan spórolt volna a gyerekvállalás idejére, hogy akkor majd ne valaki másra legyen utalva. Szinte kivétel nélkül úgy gondolkodnak, hogy azt majd a férfi fedezi, elvégre ő a férfi.

Van lány ismerősöm, aki végig felvette a diákhitelt, és mind elverte ruhákra, meg szórakozásra, most meg van 2 gyerek, és a férje (haverom) két műszakban dolgozik, mert a diákhitelt is törleszteni kell. A csizma meg nem ehető…
Erős a gyanúm, hogy ez a jellemzőbb forgatókönyv.

timecutter
Olvasó
timecutter

Olyat én se láttam, aki spórolt volna gyerekvállalásra, de az már egy jó kiindulási alap, ha a csajnak is van munkája, meg a pasasnak is, és együtt húzzák az igát az otthonteremtésért majd fenntartásért. Mondjuk olyan csajjal szóba se állnék aki mínuszból indít hitel miatt, sőt olyannal se aki a hitel intézményét egyáltalán opcionális eszköznek tartja az életmód kialakításában-fenntartásában.

Verne
Olvasó
Verne

Azert az sem fonyeremeny, amikor egy csaj az atlag felett keres es az osszeset elveri ho vegere, maga sem tudja mire. Egy ilyennel beszelgettem, es kiderult h az aktualis pasijeloltjevel azert nem kezd komolyabban, mert szerinte ilyen keves penzbol nem lehet csaladot alapitani. A foszer 1500 euro felett keres tisztan Pozsonyban. Na erre varrjatok gombot. :P

timecutter
Olvasó
timecutter

“Ha az ismerkedési fázison túl vagyunk, akkor a már említett elvárás növekedést kell tudni kezelni. ”

Azért az ismerkedési fázis sokkal fontosabb annál, hogy egy félmondattal elintézzük. Az ismerkedési fázisban a férfinak sem tilos nyitott szemmel járnia. Ha pl. megkéred, hogy meséljen a barátairól, ismeretségi köréről, már abból kiderül a prioritásai nagy része, ezért időben fel lehet venni a nyúlcipőt. Hívd el piknikre, állíts oda egy 8-10 éves suzuki swifttel, menjetek el megnézni a szarvasi arborétumot, közben ecseteld, hogy mennyire nem szeretsz külföldre menni, de belföldi kisebb kirándulásokon jól érzed magad, és ha nem szalad világnak, akkor lehet rá építeni. :)

DennisVT
Újságíró

sose válasszuk nálunk lényegesen vagyonosabb partnert.

Nem mintha erre reális esélyünk lenne… ez olyan ritka, mint a fehér holló:)

létezik e, a nőkben önzetlen érzelmeken alapuló szerelem a férfiak irányában? Az én válaszom, hogy talán fiatal korban igen, később már valószínűleg nem.”  Szívesen:)

A kérdés mi marad azoknak, akik teljesen átlagos anyagi helyzetben vannak, a vagyonosodás reális lehetősége nélkül

Erről van az a vicces szöveg, amit most nem találok, de arról szól, hogy az egyszeri ffi megkérte a bnője kezét, de ő nemet mondott. Ezután a férfinek rengeteg pénze és szabadideje maradt, fiatal lányokat dugott, haverokkal járt horgászni, és boldogan élt, amíg meg nem halt:)
A komoly válasz pedig az, hogy azok a nők maradnak nekik, akiknek nincs esélyük ugyanezen férfi vagyonos változatánál… és ezt fel is ismerik!!

Kuszako
Olvasó
Kuszako

” “létezik e, a nőkben önzetlen érzelmeken alapuló szerelem a férfiak irányában? Az én válaszom, hogy talán fiatal korban igen, később már valószínűleg nem. Szívesen:)

Bakter, ezt olyan rossz olvasni :( Kifejtenéd, hogy miért gondolod így?

DennisVT
Újságíró

Röviden: Briffault törvénye.

Arról van szó, hogy bárminemű “együttműködés” vagy kapcsolat akkor és csak akkor jöhet létre, ha abból a nő valahogy profitál. Illetve ő profitál többet. Amikor azt mondja/érzi, hogy szeret, az azt jelenti, hogy szüksége van rád, ami magában még rendben is van, hiszed neked is szükséged van rá, de te nem ezért szereted… hanem csak szereted… akár féltétel nélkül. Ha megöregszik, akkor is, ha elhízik akkor is.
Az ő szerelme addig tart, amíg meg tudod adni neki, amire vágyik, és ez egyáltalán nem feltétlen pénz, de mindenki erre gondol elsőre. Lehet az is, hogy segíted az életét, megoldod a problémáit. Te vagy az erős, biztos pont az életében, te vagy akire számíthat. Vagy státuszemelkedéshez jut általad, mert büszkén mutogathat téged a saját társaságának akármiért. Vagy mert qrvajól nézel ki, vagy mert menő vagy, vagy mert gazdag vagy, vagy mert sikeres vagy, és ez pozitívan csapódik le rajta. Vagy csak a bizsergés odalent, és a hihetetlen orgazmusok…

De amint ezeket elveszed… vége a szerelmének. Ha már őneki kell téged segítenie, ha már ő oldja meg a te gondjaidat, ha már ő támogat téged, ha már nem jelentesz számára státuszemelkedést, mert tönkrementél, lerokkantál, mentálisan zuhantál össze, és ő kell áldozatokat hozzon érted, nem pedig fordítva… akkor az már nem fog menni.

Ez pedig minden, csak nem önzetlen szeretet. Önzetlenül, feltétel nélkül egy nő szeret: az édesanyád.

Bővebben: https://therationalmale.com/2011/12/27/women-in-love/

“Men value love, women love value.”
“Men believe that love matters for the sake of it. Women love opportunistically.”

https://therationalmale.com/2011/08/26/the-true-romantics/

Kuszako
Olvasó
Kuszako

De ez csak általánosítás. Attól még, hogy nem találkoztál önzetlen nővel, az nem azt jelenti, hogy nem is létezik…

Ez hasonló, mit az előző kommentednél “Én még nem láttam nőt, amelyik mondjuk 20 éves korától tudatosan spórolt volna a gyerekvállalás idejére”. Ez nem azt jelenti, hogy nincs is.

DennisVT
Újságíró

A nők az evolúció során nem lehettek önzetlenek. Nem engedhették meg maguknak, hogy még ők támogassák és segítsék a férfit, miközben nekik volt folyamatosan szükségük segítségre és támogatásra a túléléshez. Amelyik nő nem ilyen volt – tehát feltétel nélkül önzetlen volt -, annak sokkal nagyobb eséllyel szakadt meg a genetikai vonala.

Érik már bennem az evolúciós pszichológia cikk:)

Kuszako
Olvasó
Kuszako
DennisVT
Újságíró
Kuszako
Olvasó
Kuszako
DennisVT
Újságíró
Kuszako
Olvasó
Kuszako
DennisVT
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró
Deansdale
Admin

Briffault ösztönszintre vonatkozó alapelveket ír le, nem a megmásíthatatlan valóságot. Megesett már a történelemben egyszer-kétszer, hogy egy férfi megbetegedett, balesetet szenvedett, vagy ilyesmi, és a nő mégis kitartott mellette évtizedeken keresztül. Briffault meg bekaphatja. Nem szabad hagyni beszürkülni a világlátásunkat, különben ennyi erővel fel is köthetjük magunkat.

Irgalmatlanul nagy szükség lenne annak a felismerésére, hogy az ösztönszintre ráépül még több másik, ami sokmindent befolyásol. A legfontosabb mindig az egyéni sors, ami elsőre talán megfoghatatlan dolognak tűnik, de mégis többet jelent bármilyen ösztönnél. Ha 12 évesen összeakadsz egy kissé pedofil nővel akkor hiába magyarázza neked ezer Briffault, hogy a nők így meg úgy. Arra kell törekedni, hogy megtaláld a nőt aki hozzád passzol, akkor is ha az ritka mint a fehér holló. Senki nem mondta, hogy mindenkinek könnyű lesz, de aki az első buktatónál feladja az csak magára vethet – vagy arra, aki teletömte a fejét a hülyeséggel, hogy a helyzet teljesen reménytelen mert a nők mind önzők és gonoszak. És most nem téged akarlak piszkálni :) Csak jobbszeretem ha bármiféle tanácsadás pozitív kicsengésű, nem pesszimista.

DennisVT
Újságíró

Arra kell törekedni, hogy megtaláld a nőt aki hozzád passzol, akkor is ha az ritka mint a fehér holló.

Nézd, én ezzel egyetértek, de sokkal rosszabb, ha folyamatosan valami olyasmit várunk a másik nemtől (itt: feltétel nélküli önzetlen szeretetet), amit csak a legritkább esetben képes 1-1 kivételes nő megadni. Igen persze van ilyen. Ugyanúgy, ahogy van nálam magasabb nő is, mégsem magasabbak a nők.

Ha megfigyelsz 100 ilyen szituációt, akkor 90+ esetben fogod látni Briffault törvényét működés közben és 10- esetben a kivételt. Jó tudni, hogy van ilyen, de nem erre kell számítani, amikor szemben ülsz egy nővel a harmadik randin, és kezd a fejedre szállni a rózsaszín köd:)

A pozitív kicsengést majd hozod te. :)

Deansdale
Admin

“Jó tudni, hogy van ilyen, de nem erre kell számítani, amikor szemben ülsz egy nővel a harmadik randin, és kezd a fejedre szállni a rózsaszín köd :)”

Na igen, a keresés folytatása közben meg kell tanulni megszelidíteni azokat a nőket akik nem fehér hollók. TRP körökben azt hiszem nem titok, hogy a nők többsége valójában nem szilárd személyiség, sokkal inkább rugalmasan viselkedik annak megfelelően hogy a partnert milyennek látja. Egy tökös, gerinces férfi mellett az önző libák is meg tudnak szelidülni – bár értelemszerűen azért még úgy sem akkora élvezet velük a kapcsolat mint az olyan nőkkel akik maguktól normálisak.

Azt hiszem valami olyasmit akarok mondani, hogy minden helyzetben a pozitív kiutat kell keresni, azt a megoldást amivel jobbra lehet fordítani akár a legszarabb helyzetet is. Ehhez szükséges a női ösztönök ismerete, de nem szabad belekeseredni a felismerésbe, hogy azok nem olyan angyaliak mint amilyennek a béták képzelték őket. Mi sem vagyunk különbek, egyébként, úgyhogy szerintem az értékítéletek alkotása teljesen fölösleges. Ha csak az ösztönöket látjuk egymásban, akkor a nők számára mi erőforrások vagyunk amikkel a gyerekeiket felnevelhetik, ők meg keltetőgépek a mi számunkra amik közül a lehető legtöbbet kell beindítani. Oké, hogy ezt meg kell érteni hogy továbbléphessen az ember, de a lényeg hogy tovább kell lépni, és nem leragadni a nők ostorozásánál csak mert ilyen ösztöneik vannak.

Nem azt mondom, hogy te vagy túl keserű hangvételű, inkább általánosságokon merengek. Az RP-szféra sajnos en bloc keserű, meg az MGTOW is. Amilyen sokféle megoldást kínálnak azt hinné az ember hogy legalább egy részük megtalálja benne a boldogságot… De ha kinézel az ablakon csak nagyon kevés férfi igazán boldog: akik nyakig állnak a punciban, akik megtalálták a maguk unikornisát, illetve akik őszintén megunták az egészet és bár csajozhatnának de mégis saját meggyőződésből MGTOW-k. Szerintem alapvetően a második verziót kellene megpróbálni elérni a legtöbb férfinak, mert az hozza el a hosszú távú boldogságot. Az első csak fiatalon tűnik vonzó lehetőségnek, a harmadik pedig nem való mindenkinek, a legtöbbünk társas lény.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Mi sem vagyunk különbek”

De.

Big G.
Újságíró

Uraim, pontosan ugyanezt próbálom én is elmondani, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni… Perfekt világlátás.

Naooo
Olvasó
Naooo

“különben ennyi erővel fel is köthetjük magunkat”

Én inkább másokat kötnék fel.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

A “Red Pill” valamennyi törvenye es összefüggese statisztikai jellegü – vagyis nem egyedi esetekre, hanem tömegek viselkedesre allapit meg törvenyszerusegeket.

Ez vonatkozik a NAWALT fogalmara is – en is ismerek nöket, akik abszolut NAWALT-ok – de sajnos az eselye annak, hogy egy ilyen nö meg szexualisan es parkapcsolati szempontbol vonzo is legyen, es plane te megtalald es minden klappoljon TENYLEG szinte nulla. De nem lehetetlen.

Ne felejtsük el, hogy szamos, a Red Pill tartooszlopanak szamito összefüggesre PUA-k jöttek ra, es ök tenyleg kizarolag a nagy szamok törvenye alapjan gondolkodnak. A MGTOW is nagyon hasonlo logikaval, csak pesszimistabban gondolkodik.

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

“De amint ezeket elveszed… vége a szerelmének. Ha már őneki kell téged segítenie, ha már ő oldja meg a te gondjaidat, ha már ő támogat téged, ha már nem jelentesz számára státuszemelkedést, mert tönkrementél, lerokkantál, mentálisan zuhantál össze, és ő kell áldozatokat hozzon érted, nem pedig fordítva… akkor az már nem fog menni.”

Hatborzongatoan jol es fajdalmasan pontosan leirtad, mert ment tönkre a hazassagom… es mert tartott 5 evbe ujra felallnom a padlorol.

Az a durva, hogy ezeket a dolgokat az ember mar egy kapcsolat elejen latja, de valahogy nem hiszi el… nagyon elenken emlekszem ra, mikor a kapcsolatunk elejen a kesöbbi nejemmel peldaul bicikliztünk, es ha en valami miatt megalltam (leesett a lanc, pl.) ö SOHA nem allt meg… meg csak vissza se nezett. Egyszer eltekert egesz hazaig, mire eszrevette, hogy en 10 perce nem jövök mögötte. Bezzeg, ha ö allt meg valamiert, verig sertödött, ha nem alltam meg segiteni neki.

Pontosan ez törtent kesöbb a hazassagban is, csak “nagyban” – amig az altala 20 evesen megalmodott elet 100%-ig teljesült (pont akkor szülte a gyereket, mikor tervezte, pont olyan kerteshazba, amibe akarta, es pont olyan csaladi autoba, amit elkepzelt), idealis es idilli volt a kapcsolat. Mikor rajtam kivulallo okok miatt nem tudtam sem anyagilag, sem idöben/energiaban teljesiteni az elvarasokat, elkezdett “elsarkanyosodni”… a többi mar ment magatol egeszen a valasig.

Briffault törvenyet ismerem mar egy ideje, de brutalis “elöben” is latni es atelni… Egyebkent ezt szerintem tanitani kene az iskolaban. Csak a fiuknak, persze.

DennisVT
Újságíró

Még olvasni is fáj:(

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

C’est la vie. Mindenböl tanul az ember.

De azt azert el kell mondanom, hogy ha a jotünderke felajanlana, hogy kiköphetem a Piros Kapszulat, es elfelejthetem mindazt, amit ma, 34 eves fejjel a nökröl tudok, cserebe visszakapom a hazassagomat annak legszebb eveiben, gondolkodas nelkül belemennek. Ez a legszörnyübb az egesz Red Pill törtenetben: a legtöbb ferfi szerintem NEM akarja ezeket a köröket futni – de a nöi termeszet egyszerüen olyan, amilyen (meg persze a ferfi is).

A regi, “nöelnyomo, patriachalista” rendszer pont azert müködött, mert mindket nem eseteben korlatozta azokat a biologiai sajatossagokat, amik miatt ma szarba került a tarsadalom. A nöknek a hipergamiat, a ferfiaknak pedig a poligamiat tiltotta meg a hazassag intezmenyen keresztül (Amit persze aztan mindket nem igyekezett kijatszani). Mindezert persze mindket nemet erdemben jutalmazta is: a nök megkaptak az eltartast es a ferfi vagyona fölötti uralmat meg a fertilis eveken tul is, a ferfiak pedig puncihoz juthattak akkor is, ha nem tartoztak a “nyertes” 20%-ba. Mindket nem többet nyert ezen, mint amennyit a biologiai ösztöneinek korlatozasan vesztett. Win-win, ha ugy tetszik.

Egyebkent most pont olvasok egy egeszen jo könyvet, ami mindket oldalt (a feministakat, es a PUA/MGTOW manospheret is) pontosan azert biralja a leginkabb, mert keptelenek a nemek közötti kapcsolatokban win-win alapokon gondolkodni. Ebben egyebkent van valami, es valoban, mindket oldalon.

Reszet Elek
Újságíró

Szerző és cím?

whoamiohmy
Újságíró
whoamiohmy

Nem olyan jó könyv, mint amire számítottam. Itt egy link hozzá:

http://www.amazon.de/Mate-Become-Man-Women-Want/dp/0316349437/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461599325&sr=8-1&keywords=tucker+max+mate

Hetente úgy 2-3 könyvet mindig igyekszem elolvasni (a munkámhoz kapcsolódó szakirodalmon felül), ez úgy került a látószögembe, hogy ennek a Tucker Max nevű ürgének olvasgattam a könyveit (megéri egyébként, egyrészt nagyon szórakoztató, másrészt tökéletesen leírja, hogyan viselkedik egy alfa a mindennapokban), és ez volt a legújabb könyve.

Nem rossz egyébként, afféle szintelméleti javítgató (hogyan legyél 10/5-ös pasiból 10/8-as), de a könyv első kb. 20%-a tömény pussy pampering. Szegény nők, nekik minden nehezebb, a pasik rémisztő patkányok, akik csak megdugni meg kifosztani, megölni akarják őket, nem csoda, hogy ennyire ellentmondásosan viselkednek, stb. stb. stb. A legnagyobb irónia, hogy Tucker Max előző három könyve szöges ellentétben áll azzal a viselkedéssel, amit a könyv leír.

Ha nagyon nincs mit csinálnotok, érdemes elolvasni, de ha jó könyveket akartok olvasni, akkor inkább Tucker Max többi könyvét érdemes olvasni. Itt vannak:

http://www.amazon.de/Hope-They-Serve-Beer-Hell/dp/0141029455/ref=sr_1_1?s=books-intl-de&ie=UTF8&qid=1461599690&sr=1-1

http://www.amazon.de/Assholes-Finish-First-Tucker-Max/dp/1439198691/ref=sr_1_4?s=books-intl-de&ie=UTF8&qid=1461599690&sr=1-4

http://www.amazon.de/Hilarity-Ensues-Tucker-Max/dp/1619610035/ref=sr_1_6?s=books-intl-de&ie=UTF8&qid=1461599690&sr=1-6

A negyedik már nem olyan jó, afféle “maradék” könyv:

http://www.amazon.de/Sloppy-Seconds-Tucker-Max/dp/1619610027/ref=sr_1_5?s=books-intl-de&ie=UTF8&qid=1461599690&sr=1-5

Mondjuk ezért már nem is kért pénzt.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Spitzvogel Doktor
Olvasó

“Egyebkent ezt szerintem tanitani kene az iskolaban. Csak a fiuknak, persze.”

Ezt szerintem nem lehet. Kell valami empíria, azaz párszor pórul kell járni, hogy az ember egyáltalán felfogja, miről is van szó.

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Picit vitatkoznék Veled :) van olyan nő, aki képes feltételek nélkül szeretetet adni, az édesanyán kívül is. El kell jutni arra a szintre, amikor a szeretet önmagáért van, és nem csupán egy üzleti vállalkozás. Ha cserébe elvárok bármit, akkor az nem szeretet, hanem üzlet. Persze, valamennyire számít a pénz is, nálam mondjuk pont annyira, hogy ne nekem kelljen eltartani a férfit is. Ez is csak azért, mert van egy gyermekem, akit egyedül nevelek, és tartok el. Nem számít, hogy milyen autója van, mivel maga az ember ugyanaz, akár audiban ül, akár trabantban.

Egy dolog fontos, ha úgy alakul az élet, hogy a nőnek kell támogatni a férfit, akár lelkileg, akár fizikailag, ne az legyen, hogy bár a nő mindent megtesz, a pasi belekerül egy olyan lefelé tekergő spirálba, ahonnan nem hogy emberi lény, de még a Jóisten sem húzza ki, mert nem akarja. Volt olyan férfi, aki megkérdezte tőlem, hogy hogy van az, hogy mindig mosolygok, jókedvű vagyok, nincs semmi problémám? A válaszom az volt, hogy a problémák helyett a megoldásokat keresem, és saját magamért és a boldogságomért én vagyok a felelős, nem teszem függővé a kedvemet mástól.

DennisVT
Újságíró

Na hát George nagyjából válaszolt, még hozzátennék ezt-azt:)

Persze, valamennyire számít a pénz is, nálam mondjuk pont annyira, hogy ne nekem kelljen eltartani a férfit is.

Hát ezt már hallottam párszor, de még egyszer sem volt igaz. Vagyis persze aki mondta, ő szentül hitte, hogy így is van, aztán persze kiderült – számára is -, hogy mégsem. Írtad valamelyik hsz-ben, hogy már jól kerestetek a pároddal, most nyilván kapod akkor a nem túl kis gyerektartást, gondolom értelmiségi, szellemi munkát végzel. Most képzelj el egy teljesen hétköznapi fickót, az igazi átlagos magyar anyagi helyzetet. Kis lakás valahol, kocsi valszeg nincs, hitel valszeg van, átlag netto < 200.000, nyaralás talán pár hétvége a balcsin. Hiába nem kell eltartanod, neked ez kevés.
Amikor azt írod, hogy “csak ne kelljen eltartanod“, akkor valójában egy veled legalább egyező anyagi szinten lévő férfit képzelsz el.
Mint a legtöbb nőnek, nyilván neked is van egyfajta “előszűrőd”, ami a férfiakat illeti, és minden elvárásodat reményedet már csak azokra fogalmazod meg, akik ezen a szűrőn átmentek.

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Ki kell, hogy ábrándítsalak, de a volt férjem nem fizet gyerektartást, illetve hol fizet, hol nem fizet. Mikor nincs munkája, akkor éppen nem fizet, és nem is kérem számon rajta, szól, hogy most nem megy, de ebből sosem volt köztünk vita. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy olyan szakmám van, amivel aránylag jól keresek. A válásom után volt egy hosszabb kapcsolatom, ami hat évig tartott. És képzelj el egy nőt, aki minden kiadáshoz, akár egy bevásárlás a vacsorához, vagy nyaralás, hétvégi kiruccanás, bármi, hozzá teszi a saját részét a kiadásokhoz, mindennek a felét és nem a pasitól várja el, hogy kifizesse helyette is. Valószínűleg nem találkoztál még ilyennel, ezért skatulyázol be most engem, hogy nekem az általad leírtak nem lenne elég. Francot sem érdekel a pénz, ha a másik kisugárzása, lénye olyan hatással van rám, hogy szerelmes leszek. Ha találkozom valakivel, nem azt nézem, hogy mi a márkajelzés a ruháján, hanem a szemét, a kezét, a mosolyát. Senkire sincs ráírva, hogy mennyit keres. Ha kell, akkor úgy kell, ahogy van.

RedGreg
Újságíró

Kisugárzás, személyiség = Bunkó fasz, aki hetente megver?

Miért van az, hogy ide minden “engem nem érdekel a” nő elváltan érkezik?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azért,mert pont ez a hozzáállás miatt (is) rosszul választ…,általában nagyon fiatalon megy férjhez-tiszta szivből,önzetlenül. Ugyanannyi férfi választ kb hibásan. Pl én egyáltalán nem tartom a páromat lúzernek,mert 25 évesen elvett egy tőle 3 évvel idősebb,kiállhatatlan természetű (tapasztaltam) nőt,aki nem volt igazán soha kedves, heti max 1 szex, gonoszkodó tipus.Magyarul én 20 évesen meg sem találhattam volna őt,mert nem volt már szabad…De nem vetem a szemére,igen nagyon jó lett volna,ha akkor összejövünk,de nem történhetett meg. De most van,most szerethetem,most boldoggá tehetem és ő boldoggá tesz engem (bocs megint a rózsaszin szirupért) és a hosszú i-hiányokért…

 

DennisVT
Újságíró

Nem érted, amit mondok:)

“képzelj el egy nőt, aki minden kiadáshoz, akár egy bevásárlás a vacsorához, vagy nyaralás, hétvégi kiruccanás, bármi, hozzá teszi a saját részét a kiadásokhoz, mindennek a felét és nem a pasitól várja el, hogy kifizesse helyette is. ”

Ezt nem tudom miért írtad, mert egy szóval sem mondtam, hogy elvárnál ilyesmit. Azt mondtam, hogy önmagában az, hogy neked konkrétan nem kell eltartanod a férfit, még nem lesz anyagi értelemben elég. Pl hiába nem kell eltartanod, de ha érezhetően rosszabb helyzetben van mint te, akkor azt óhatatlanul is megsínyli a megszokott életszínvonalad. Pl ő nem fog tudni veled színházba járni, koncertre, havonta egyszer egy jó helyre vacsorázni, vagy egy korrekt kéthetes nyaralás – amit te megszoktál -, ráeső részét kifizetni. Így aztán vagy nem mész te sem, vagy vállalod az ő részét is több esetben. De konkrétan eltartanod mégsem kell, futja neki kajára, saját ruhára, van lakása stb.

ha a másik kisugárzása, lénye olyan hatással van rám, hogy szerelmes leszek

Na ez pedig pont az az ‘előszűrőd’, amiről beszéltem. Egy hozzád képest kevesebb (vagy akit te annak érzel) férfi sosem fogja ezt kiváltani belőled, sohasem lesz ilyen hatással rád. Csak mivel ezt nem tudod, vagy nem akarod pontosan megfogalmazni, ezért jön az ilyen nehezen értelmezhető szófordulat, hogy “kisugárzása, lénye”.

A mai napig nem látunk tömegesen jól kereső, sikeres nőket, akiket egy hétköznapi, átlag magyar viszonyok közt tengődő férfi megfogott a lényével és a kisugárzásával. És ezért van sztorid olyan férfiról, aki egyszercsak eltűnik, (mert talált mást/jobbat, vagy csak meg van győződve, hogy fog), és nincs olyanról, aki a tiednél érezhetően szerényebb körülményekkel is le akarná hozni neked a csillagokat.

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Hidd el, nekem többet ér az, ha együtt vagyok azzal, akit szeretek bárhol, mint két hét tengerparti üdülés. Közel vannak a hegyeim, még gyalog is, szeretek kirándulni, ez nem kerül semmibe… Nálad is biztosan számít a kisugárzás, mert ha az nincs, nem működik a kémia, akkor mindegy, hogy milliárdos az illető, vagy kétkezi munkás. Ha működik, akkor szintén mindegy. A volt férjem autószerelő volt, nekem két diplomám van. Hidd el, nem ez számít. Sőt! Azt tapasztaltam, hogy a diplomás pasik és tisztelet a kivételnek, sokkal arrogánsabbak és nagyképűbbek. lehet, hogy rossz helyen vagyok itt vidéken, de szeretnék találkozni tényleg egy olyan átlag magyar viszonyok közt tengődő férfival, akivel egymást felemelve tudunk szárnyalni.

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

“szeretnék találkozni”

Így hogy egy jól sikerült képet is raktál ki, biztos lesz jelentkező, még válogathatsz is, de nem netről loptad?

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Nem, a képen én vagyok, egy kedves fotós barátnőm készítette, retusálva sincs.

-
Újságíró
-

“Nem, a képen én vagyok, egy kedves fotós barátnőm készítette, retusálva sincs.”

Postafiókja megtelt.

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Nyílt, őszinte és egyenes embernek tartom magam, a véleményem pedig vállalom, arccal együtt. :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Betti !

Én tudom mit érzel és mi játszódik le Benned:) én is végig mentem ezen. Nem akarnak itt bántani,csak nem igazán fogadják el,hogy vannak kivételek,vagy unikornisok,ahogy pl Elek mondani szokta. Egyébként ,aki nőként ide felregisztrál (persze nem gyalázkodás végett-vmi feminista-gondolom volt már ilyen is) és hozzászól, szerintem már eleve kivétel,hisz  az a hozzáállása,hogy hallgattassék meg a másik fél is …,meg érdekli mit gondolnak a férfiak,milyen gondokkal küzdenek,no meg szeretne bizonyitani,hogy igenis vannak kivételek. Az bizonyos ,hogy ez a hozzáállás ami nekünk megvan (én 45 vagyok,Te is 40 körül lehetsz),nagyon-nagyon ritka-ez derült ki itt főleg a huszonéves lányok körében. Persze mi tudjuk,hogy ez azért nem annyira ritka,mint ahogyan itt gondolják,de a huszonévesek korosztályát és gondolkodás módját valóban nem ismerjük annyira (nekem a 18 éves-és tényleg unikornis- lányom sok borzalmat mesél). Ez egy jó oldal ,sok érdekeset lehet olvasni (mondjuk a cm-es méregetős hozzászólásokat,meg egymás pocskondiázását kihagynám,illetve ki is hagyom ,nem nekünk szólnak ezek főleg). Ez az oldal jó és be kell lássuk,ha az ember véleményt nyilvánit,ez azzal jár,hogy azzal kapcsolatban nyilván kérdések,kritikák stb merülnek fel. Ha kis kritikával illetném az oldalt,talán a legnagyobb hibája ,hogy sematizál és,hogy nem annyira törekszik megoldásokra,pláne a  főleg kritizált korosztállyal történő kommunikálásra -de ezt annyian irták már ,hogy állitólag ez lehetetlen…Én tudom,hogy azért irtál,mert tudod,hogy Te más vagy és egy picit nem is sértve,de megbántva érzed magad az általánositástól,hisz Te nem ilyen vagy…Az bizonyos,hogy annyival “jobban kedvelnek”,hogy nem vagy most annyira boldog párkapcsolatban én azzal,hogy kikürtöltem a boldogságomat hát jó pár egyrészt hitetlenkedő és azt hiszem picit irigykedő kommentet kaptam.De érdemes átolvasni minden választ,kommentet,rengeteget lehet belőle  tanulni ,még a nem annyira pozitiv,kissé támadónak tűnőkből is (van amit teljesen pozitivan be tudtam épiteni a kapcsolatomba is). Szóval én tudom miről beszélsz és biztos vagyok benne,hogy Te (is) egy kivételes nő vagy és BIZTOS vagyok benne,hogy megtalálod a boldogságot és azt a párt akivel kölcsönösen boldoggá tudjátok tenni egymást…

Reszet Elek
Újságíró

T.Betti
Olvasó
T.Betti
Reszet Elek
Újságíró
T.Betti
Olvasó
T.Betti
Reszet Elek
Újságíró
DennisVT
Újságíró

Ez így nem igazán jogos. Elfogadjuk és tudjuk a kivételek létezését, de nem lehet minden egyes nőt, esetet, körülményt külön-külön vizsgálni, és minden kivétel(nek tűnő)t egyesével “nyugtázni”.

Sajnos(?) itt gyakorlatilag mindenki hallott már mindent. Mindenkinek van olyan tapasztalata, nem is egy, hogy valaki első ránézésre, beszámolóra, sőt akár az első hónapok után is kivételnek tűnt a sztereotipizált dolgok alól, aztán kiderült, hogy nem az. Vagy elfogadjátok (nem ti ketten, hanem a nők úgy általában), hogy egy idő után szkeptikusak vagyunk, vagy nem. Én rohadtul segítő szándékból ajánlom az előbbit, ugyanis a ti oldalatokról csak ez vezet egyfajta “megoldáshoz”. Ugyanis ahhoz, hogy élhetőbb, normálisabb, jobb viszonyt ápolhassatok egy férfival, nem az az út vezet, hogy “majd mi megtaláljuk a normálisat”. Ha ez működne, és mindenki megtalálná a párját, akit legalább nagyjából keres, akkor nem itt tartanának a párkapcsolatok, nem itt tartanának a házasságok/válások, nem panaszkodnának a nők, hogy hol vannak a normális férfiak, és arra sem, hogy a mai pasik félnek/nem akarnak elköteleződni.

Szóval ha ez nem működik, akkor mi fog? A férfiak bizalmának a visszaszerzése. Nem nektek kettőtöknek, hanem általában a nőknek. Ugyanis az van, hogy a jelen helyzet : a normális férfiak hiánya, és az elköteleződni nem akarás, a nők számára a sokkal nagyobb probléma. Ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy egy kapcsolat kialakulásában, a párválasztásban a nők vannak előnyben, ők választanak, ergo náluk nagyobb a “hatalom” ezen a téren, így a felelősségük is nagyobb.  Most az kérdezitek, hogy hogy lehetne a férfiak bizalmát visszaszerezni, ha ti is pl idejöttök jóindulatúan, jószándékkal, és mégis valamiféle ellenséges hozzáállást tapasztaltok. Hát, a válaszom az, hogy nem tudom. Persze egyénenként meglenne mindig a megoldás, de az tömegesen nem ugyanaz.

Nézzétek meg a férfiak mit csinálnak. Összejönnek ilyen helyeken, hasonló fórumokon (a legnagyobb a redditen jelenleg 150.000 fő körül van), és próbálnak egymásnak tippeket, trükköket, tanácsokat adni, hogy hogyan alkalmazkodjanak a jelenlegi helyzethez, hogyan legyenek nárcisztikusabbak, érzéketlenebbek (mert akkor vagyunk sikeresebbek), hogyan szerezzenek (vissza) valamiféle hatalmat a kapcsolataikban, legyen az házasság, vagy alkalmi viszony, vagy komoly kapcsolat. Ezek persze nem megoldások, csak afféle tüneti kezelések, mégpedig azért nem, mert a férfiak önmagukban ezt nem tudják megoldani társadalmi szinten, csak a saját egyéni szintjükön úgy-ahogy. Ehhez ti kelletek, a nők. Tömegesen.

talán a legnagyobb hibája ,hogy sematizál és,hogy nem annyira törekszik megoldásokra,pláne a  főleg kritizált korosztállyal történő kommunikálásra

Olvasgass még itt sokat, mert igenis vannak ötletek a kommunikációra. Talán nem is mindig a verbálisra, hanem a nonverbálisra, de hát amúgy is az a nagyobb halmaz. Van itt elég sok szó arról, hogy hogyan válj, hogyan legyél olyan férfi, akinek több hatalma lesz a saját kapcsolatai alakításában, akit vonzóbbnak, érdekesebbnek találnak a nők, akit kevésbé akarnak elhagyni, kisemmizni, stb. Ez sokkal fontosabb, mint hogy egy adott szituációban mit mondj, hogyan kommunikálj. Volt itt egy gondolat évekkel ezelőtt egy régi cikkben arról, hogy 1) amit a nők mondanak, hogy szeretnének, 2) amit valóban szeretnének, és 3) ami valójában boldoggá tenné őket, az 3 külön dolog. Volt is rá egy jó példa: a válságban lévő házaspár elmegy a tanácsadóhoz, ahol is a nő elpanaszolja, hogy nem kommunikálnak eleget, nincsenek megbeszélve a gondok, érzések, és hogy mennyire jó lenne. Ez az, amit mond, hogy szeretne. Amit valójában szeretne, az az volna, hogy ez a balfék pasi húzzon már el innen, persze a hitelkártyát itthagyhatná (ne kössetek bele, ez a vicc helye), ami viszont valójában boldoggá tenné az az lenne, ha a pasi végre megint tököket és gerincet növesztene, és újra az a férfi lenne, aki a kapcsolat elején volt.
Ez inkább csak egy humoros gondolatkísérlet azt éreztetve, hogy mire is gondolunk. Nem kell szó szerint venni.

Sematizálunk. Ez így van. De már írtam, hogy miért. Csak magamat tudom ismételni: túl sok kivételnek tűnő esetről, és nőről derült már ki, hogy nem az. Én biztos vagyok benne, hogy ez ugyanígy van fordítva is. Csakhogy arról polkorrekt beszélni. Erről meg nem, mert ugyanúgy kikérik maguknak a nők, mint most ti. Ugyanakkor én még nem láttam nőt – mondjuk facebookon, vagy különböző cikkek kommentjei közt -, aki férfiakat illető általánosítás alatt kifejtette volna, ez nincs így, mennyi kivételes férfi van, akire nem igaz, hogy “csak a farka után megy”, meg “uralkodni akar a nőkön”, és “amúgyis csak erőszakos” pl. Nem láttam még nőt tiltakozni a NANE (vagy hasonlóak) oldalán az olyan kijelentések ellen, hogy a “párkapcsolati erőszakot férfierőszakként értelmezzük”.

Mondjuk itt el lehetne kezdeni a bizalom visszaszerzését.:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Sajnos valóban sokat és mindent nem tudok és tudtam olvasni,tehát a kommunikálásra és megoldásokra való törekvést csak az alapján mondhatom amit eddig sikerült elolvasnom…

Én nem kértem ki semmit magamnak, én  csak egy kis kritikát mondtam,hogy úgy érzem,hogy sematizál,egyébként ezzel sincs gond,mert az arra alkalmas ”egyedeket” elgondolkodtatja ,hogy miért is ez az általános vélemény erről-arról a nőkkel kapcsolatban.

Lehet,hogy most meglepődést keltek,de pl nekem egyáltalán nem az a véleményem,hogy minden férfi a farka után megy,minden férfi önző disznó,minden férfi erőszakos stb. Én nagyon,tényleg nagyon sok rendes,kedves férfival találkoztam  életem során (és csodálkoztam,hogy miért egy őt kihasználó,átverő,ribanc mellett van),de szerencsére olyannal is ,aki megtalálta a párját. Ezek nem mind Alfák ,sőt…Nyilván ilyen a mostani párom,ilyen volt édesapám (aki azért egy Alfa volt,de abból a nagyon jó fajtából-Hét mesterlövész :)) ,de tudok munkahelyről is mondani volt és mostani fiatal fiú kollegákat,akik csodálatosak (ha fiam lenne ilyet szeretnék).,testvérem baráti köréből (az egyikbe 12 éves koromban szerelmes is voltam),én azt mondom,hogy sok normális,rendes férfi létezik-sokkal több,mint egy átlag nő gondolná:)

DennisVT
Újságíró

Én nagyon,tényleg nagyon sok rendes,kedves férfival találkoztam
tudok munkahelyről is mondani volt és mostani fiatal fiú kollegákat,akik csodálatosak
testvérem baráti köréből

Pusztán érdeklődésképp: Ezekből a remek csodálatos férfiakból hány olyan van, aki számodra esetleg mint potenciális férfi, társ, szexuális partner érdekes lehet, vagy érdekes volt. Jó-jó tudom, hogy most nálad ez nem téma, de azért csak ismered már magad ennyire, vagy csak el tudod képzelni, hogy más helyzetben ezek közül hányan érdekelnének téged, mint férfi, és nem mint barát/haver/kollega stb.

Ugyanis mi azt látjuk, minél inkább vagyunk nagyszerűek, neadjisten csodálatosak, annál kevésé vagyunk érdekesek, mint férfi, mint szexuális lény. Mintha a kettő (az emberi értékeink, és a vonzósági faktorunk) két ellentétes pályán mozogna.

Mert lássuk be: hiába pozitív egyfelől, hogy sok nő nagyra tart minket, mint embert, de ha ez nem párosul azzal, hogy fizikai értelemben is vonzóak vagyunk, akkor tulajdonképpen párkeresési szempontból ezzel kitörölhetjük a sejhajunk…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

DennisVT:

Bocs,kissé már kapkodok, nyilván édesapám,jelenlegi párom,akibe szerelmes voltam kislány koromban-ezek kivételek…Nehéz belegondolni,de azok a fiatal fiúk,akik már a fiaim lehetnének ,ők vonzók,ha lány lennék és olyan korú (de ez azért nehéz mert soha nem vonzódtam a fiatalabbakhoz igazán,a volt férjem 10 évvel,a párom 6 évvel idősebb,rajtuk kivűl 2 barátom volt,ők is 3-4 évvel idősebbek),akkor ők azért vonzanának férfiként is.Még úgy is,hogy fél fejjel alacsonyabbak tőlem (én 174 cm vagyok),vékonyak,nem kisportoltak,de olyan személyiségük van,hogy megszólal (jószivű,művelt,kedves,udvarias,okos és ettől kivételes és sármos).

Pontosan hányan vannak/voltak akikre igy gondolnék,ezt tényleg szinte lehetetlen megsaccolni,talán 10 körül,aki mint férfi is érdekelt volna .

Én pl.amúgy abszolute értetlenül állok azelőtt,ha egy lány azt mondja,jó,jó,de én a rossz fiúkat szeretem,mert ők izgalmasak,de én egy másik korosztály vagyok…de alányom is jó fiút választott,aki fiatalabb tőle,aki jólnevelt,kedves,udvarias

Naooo
Olvasó
Naooo

“akit kevésbé akarnak elhagyni”

Bárkit elhagynak mindenféle lelkifurdi nélkül, ha akad egy jobban kecsegtető.

Reszet Elek
Újságíró
T.Betti
Olvasó
T.Betti

Kedves Dennis!

Igazán, őszintén érdekelne, hogy Ti férfiak, milyennek képzelitek el a számotokra mindenben megfelelő nőt. Tudom, hogy egyénenként vannak különbségek az igények közt, és elsősorban nem is a külső tulajdonságokra vagyok kíváncsi. Milyen értékekkel kellene rendelkeznie egy nőnek ahhoz, hogy egy férfi őszintén szeresse, és mellette maradjon?

DennisVT
Újságíró

Hát, ha a külsőt félretesszük, ahogy kérted, akkor szerintem a legtöbb férfi egyet fog érteni abban, hogy olyan nőt keresne, akinek:
1) a család előbbre való mint a munka/karrier, feltéve persze, hogy az elfogadható szintű megélhetés biztosítva van, szóval nem kell a nőnek másodállást, vagy extra túlórákat vállalni, hogy legyen mit enni és legyen áram.
2) ebből kifolyólag egy kedves, melegszívű, mosolygós, gondoskodó és törődő nőt keresünk, aki inkább a hagyományos nemi szerepek mentén gondolkodik.
3) hűséges, és úgy élte az életét a kapcsolatunkat megelőzően, hogy erre lehet tőle számítani. Vagyis nem valami fűvel-fával ribi. Volt szó más helyeken, de talán itt is már konkrét számokról is, hogy mennyi expasi fogadható el még ebből a szempontból.
4) odafigyel a külsejére, egészségesen él, és minket is erre ösztönöz, ha kell, de jó esetben nem kell.
5) lehet rá számítani a nehézségekben, és nem egyedül tőlünk várja a világunk megoldásait. Felelősségteljes és van súlya az adott szavának.
6) most jöhetnének ilyenek, hogy hasonlóan gondolkodjunk a világról, a pénzről, a jövőről, a gyerekvállalásról, akár a vallásról vagy politikáról, de ez már tényleg specifikus összeillésbeli kérdés.

Most ez jut hirtelen eszembe, hozzátéve azt, hogy az olyan dolgokat, minthogy mondjuk intelligenciában, stílusban, humorban is hoz egy hozzánk illő szintet, stb, azt hozzávettem a külső dolgokhoz.

Nem írtam a szexről: mondtam már, és tartom is, hogy alapvetően a mi dolgunk vonzónak lenni, és annak is maradni, szóval most hiába írom ide, hogy “szajha az ágyban”, mert ez inkább rajtunk múlik.

Most azon gondolkozom, hogy ez talán soknak tűnhet, de alapvetően nem az, mert ahogy én látom, ezek általában együtt járnak. Vagy nagyon sok megvan az adott nőben ezekből, vagy szinte semennyi. Sajnos ma a világ távolról sem ilyennek neveli a nőket, de ez alól még én is ismerek kivételt, nem is egyet:)

Ha kimaradtak fontos dolgok, akkor a többiek majd hozzáteszik. :)

Jaj még +1 nagyon fontos: tud annak örülni, ami van, és nem mindig azon jár az agya, hogy hogy legyen még több. Nem baj a törekvés és az ambíció, csak ne menjen a jelen rovására.

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Köszönöm a válaszokat! :)

DennisVT
Újságíró

Szerintem mi köszönjük az érdeklődést. :)

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Mivel Dennis explicite nem írta le, én leírom, hogy szerintem mi a legfontosabb. Az, hogy a nő törődjön a férfival, bár a kettes és részben az ötös pont is tartalmazza ezt, de én szeretném kihangsúlyozni, hogy ez mennyire kulcsfontosságú.

Ha a nő nem csak magával törődik, hanem a párjával is, már olyan különlegesnek számít, hogy érdemes hosszú távú kapcsolatban lenni vele. Az én menyasszonyom pont ilyen, és nem is gondoltam volna, hogy ilyen nő létezik, nagyon boldog vagyok vele.

Természetesen a többi, Dennis által felsorolt dolog is fontos, de a jelenlegi tapasztalataim szerint a törődés a legfontosabb.

Reszet Elek
Újságíró

A többiek már leírtak szinte mindent.

Amit hozzátennék. Alapjában véve egy jó nő egyben jó ember is, ahogy jó férfi is csak jó ember lehet.

Én személy szerint nem vagyok oda a nagyhangú, harsány nőkért. Sokkal inkább bejönnek a visszafogott nők, akik rendelkeznek egyfajta érzékenységgel, akik képesek megélni az érzéseiket, azok nem csak megtörténnek velük, hanem annak részesei is. Ebből adódóan képesek a tárgyilagosságra is érzéseikkel kapcsolatban.

Legyen kommunikatív, nem ismerek gondolatolvasó pasasokat.

Ami pedig nagyon fontos és manapság kevés van belőle. Támogasson és erőt adjon, ne pedig elvegyen belőlem. Épp elég kellemetlen dolgot vállal fel az ember a világban, ezek elviselésének hajtóereje pedig az a tudat lenne hogy önmagán kívül is van kiért csinálnia.

Kalman
Újságíró

Én is idetrollkodom, hogy nekem milyen az ideális nő. Szerintem a legfontosabb, hogy ösztönösen felnézzen a férfire, a red pill nyelvezete szerint ezt úgy lehet megfogalmazni, hogy alfának lássa. Ha ebben a pozícióban maradunk, akkor lehetünk boldogak egy nővel. Igazából ez – ahogy Dennis is írta – nem feltétlenül a nő minőségéről szó, hanem arról, hogy a férfi tudja-e irányítani a kapcsolatot.

Szerintem a megfelelően alfa pozícióból a legtöbb nő Dennis mind a 6 pontjában irányítható. Még a világnézetet is a nők szépen lassan átveszik a férjüktől – feltéve, hogy az eléggé biztos a dolgában. Egyedül a volt kapcsolatok számát és esetleges alfa-özvegységet nem lehet felülírni, ez tehát kizáról ok – és emiatt is érdemes minél fiatalabb nőt keresni konzervatív családból.

Reszet Elek
Újságíró

Nono! Azért az emberi kvalitásokat nem írja fölül semmilyen alfa pasas, legfeljebb annak bizonyos megnyilvánulásait. Egy alja, hitvány nő az marad az alfa mellett is.

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Kedves Reszet Elek! Többek között egy mondat, ami megragadta a figyelmem: “Legyen kommunikatív, nem ismerek gondolatolvasó pasasokat.” Ugyanez igaz fordítva is. Mi sem születtünk gondolatolvasónak. A legtöbb nő, ha a pasas nem kommunikál, elkezd kombinálni. Ha nem mondja el az igényeit, hogy mi bántja, mi a problémája, akkor mi nők, hajlamosak vagyunk magunkra vetíteni és beindul az agyrágó bogár…. Magunkat okoljuk és képesek vagyunk egyre jobban belelovalni a jobbik énünket is abba, hogy biztosan mi vagyunk az oka. Ezért is kérdeztem, hogy mi a fontos a megfelelő nőben. És tényleg köszönöm a válaszokat, nyílt és őszinte gondolatokat kaptam a kérdésemre.

Kálmánnak annyit mondanék, hogy sok sikert a “fiatal nő, konzervatív családból” megtalálásához. Tapasztalatom az, hogy jó pár éve tendencia a klasszikus család szétesése. Ilyen eseteben, ha az anyánál marad  a lánygyermek, kevés az esélye annak, hogy a mindennapok őrlő malmából kikerülve egy anya a maximális konzervatív nevelést adja a lányának, főleg úgy, hogy a mai tizen-huszonévesek az interneten szocializálódtak, és valljuk be, nem épp a konzervatimizmusáról híres oldalakon és filmeken. Mindamellett így sem kötelező ribancnak lenni. Idősebb- 30 éven felüli- korosztályban is vannak olyan nők, akiknek fontosak ezek az értékek, és e szerint élnek.

 

Reszet Elek
Újságíró

Igen. A kommunikáció definitíve is kétoldalú dolog.

Ami a női kombinálást illeti attól tartok az még jó kommunikáció mellett is elkerülhetetlen. Ennek szélsőséges megnyilvánulásai hívjuk mi “racionalizáló hörcsögnek“, ami végső soron a projekció ill szolipszizmus egy tipikusan női megnyilvánulása.

Ami az ideális nő kritériumait illeti. A srácok felsorolásait nem kell véresen komolyan venni. Ezek inkább közelítések elvégre olyan nő nemigen akad, aki mindezen kitételeknek egyszerre megfelelne. Csak hogy rá ne pörögj a dologra…

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

A tapasztalat azt mutatja, ha időben csap le az ember egy vidékről Budapestre feljövő kislányra, akkor meg lehet találni a jó partnert, még mielőtt “elromlik” a nagyvárosban. Vidéken még létezik konzervatív nevelés.

RedGreg
Újságíró

“””A tapasztalat azt mutatja, ha időben csap le az ember egy vidékről Budapestre feljövő kislányra, akkor meg lehet találni a jó partnert, még mielőtt “elromlik” a nagyvárosban. Vidéken még létezik konzervatív nevelés.”””

Mese gyermekeknek. Nem egy nem kettő katolikus konzervatív családból nagyvárosba felkerült lányt ismerek. Azoknál nagyobb kurvák nincsenek.

Reszet Elek
Újságíró
DennisVT
Újságíró

Betti: Az agyrágó bogárról az a kép jutott eszembe, amin egy nő és egy férfi fekszik egymás mellett az ágyban a plafont bámulva. Olvashatjuk egy szövegbuborékban a nő gondolatait egy 20 soros kisesszé formájában arról, hogy jaj mit gondolhat a másik, miért nem fogja meg a kezét, vajon mi rosszat mondott vagy csinált, stb… Mellette egy egysoros szövegbuborékban a pasi gondolata: “hogy a faxba marad meg az a légy a plafonon??”

Sztem ez nagyon találó, legtöbbször a férfi szótlan maga elé bámulásába semmit sem kell belelátni, higgyétek el, ha valami komoly bajunk van, akkor szólunk:)

Amúgy meg, kicsit komolyabb vizekre evezve: azt szokták az egyik legnagyobb női shit testnek tartani, amikor arra kérnek, hogy nyíljunk meg, vállaljuk fel és osszuk meg az érzéseinket, merjünk gyengék és sebezhetőek is lenni. Valszeg ez még soha nem sült el jól, a férfi gyengeség mindig egy vonzalmat romboló faktor. Egy pali írt erről hosszasan RedPillen, és úgy zárta a gondolatait, hogy “ha felvállalod előtte a gyengeséged és a sebezhetőséged, akkor lehet hogy jobban fog szeretni, de velem fog dugni”.

Nah meg is van.

“But when you’re sitting next to a woman you care about, never show weakness. It’s a trap. You’ll make her like you, but you’ll make her fuck me.”

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

Mivel a “Ti férfiak” halmazba én is beletartozom, leírnék én is pár gondolatot ezzel kapcsolatban.

Jó természet. Mit értek ezen? Elsősorban pozitív életszemléletet. Ki akarna egy olyan nő mellett élni, akinek a zápor a sártengert jelenti, a kutya a kutyagumival egyenlő, vagy aki ha nyer a lottón, sopánkodni kezd a magas infláció miatt? Az ilyen csak kiszívja az emberből az életenergiát, kiköveteli a figyelmet, nem is férfi kell neki, hanem közönség, akinek kipanaszkodhatja magát. Nem mondok újat azzal, hogy egy pozitív, kíváncsi, életvidám csajjal a szex is jobb, mint egy becsavarodott savanyúkáposztával.

Részben ebből következik a második: ha már észreveszi a pozitívumokat az életben, vegye észre velem kapcsolatban is. Nem hálatüzeket és leborulást várok, de egy férfinak is jól esik néhanapján, ha a társa felnéz rá, elismeri az eredményeit, ne adj isten verbál’-formában is közli, hogy “örülök a sikereidnek, megérdemelted” – és ha méltányolja azt, amit kettőnkért, a kapcsolatunkért tettem. Ki akar energiát fektetni egy kapcsolatba, amelynek a másik tagja legfeljebb a száját húzogatja: “Csak ennyi?” (Persze az már a férfi dolga, hogy legyen mire felnéznie a hölgynek, de megoldjuk.)

Szellemileg legyen az én szintemen. Egy buta nőre legfeljebb erekcióm támad, hosszú távon csak egy olyan asszony mellett tudom elképzelni magamat, akit legalább minimálisan érdekelnek azok dolgok, amik engem. Film, könyvek, zene – tudja, miről van szó, legyenek önálló gondolatai.

És persze a tisztesség – a szívem, a lelkem meg a genitáliáim száz százalékban az övé lesznek, hát elvárom ezt vice versa. Ne keféljen félre, én sem teszem.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“ha időben csap le az ember egy vidékről Budapestre feljövő kislányra, akkor meg lehet találni a jó partnert”

Eleve számításból mennek fel.

Kalman
Újságíró

T.Betti: Én jelenleg a házasság nevű időzített bombában élek, úgyhogy épp nem keresek konzervatív fiatal nőt :-). Azt elfelejtettem mondani, hogy a statisztikák szerint csak olyat szabad elvenni, akinek a szülei nem váltak el. Vannak ilyenek is, csak olyanok mint a fehér holló. És persze ők is AWALT, úgyhogy őket is erősen kell fogni. De legalább talán nem mission impossible.

Kalman
Újságíró

Én csak azt nem értem, hogy miféle unikornist kellene látnunk? Unikornis egy 25 alatti szűz gyönyörű nő, aki házasodni akar, és egy életen át hűséges lesz ahhoz, aki elveszi. Gyerekeket szül neki (nem egyet, hanem sokat), akiket boldogan zokszó nélkül nevel, vezeti a háztartást, a férjét ínyencfalatokkal kényezteti, és közben sosem hagy alább a szexuális vágya sem a férje iránt. Az oldal nőlátogatói közül egyedül a fiatal feleségek esélyesek az unikornis címre, de ők ugye máséi. Ha bárki megkaparintaná őket máris nem lennének unikornisok. Tudtommal házatlan unikornisjelöltünk nincsen (vagy fiúnak álcázza magát, hogy ne kapjon napi 15 ajánlatot :-).

Elvált anyuka eleve kizárt, hogy unikornis legyen. Dicséretes, ha eljut odáig, hogy rádöbben, hogy az antifeminizmus a helyes út, de ettől nem válik automatikusan szende szűzzé.

Koriander
Olvasó
Koriander

(a 18 éves lánya az unkornis, nem ő.)

-
Újságíró
-

“Unikornis egy 25 alatti szűz gyönyörű nő, aki házasodni akar, és egy életen át hűséges lesz ahhoz, aki elveszi.”

 

HIGGINSNÉ
Téged a negyvenötön aluli nők mind hidegen hagynak. Mikor fogsz már rájönni, hogy csinos fiatal nők is vannak a világon?

HIGGINS
Nem érek rá fiatal nőkkel vesződni. Az én ideálom egy olyasféle nő, mint te vagy. Sose leszek képes komolyan szeretni fiatal nőt. Ezen reménytelen is változtatni: túl mélyen gyökerezik bennem. (Hirtelen fölkel és sétálni kezd, kulcsait és aprópénzét csörgetve a zsebében) Különben is mind buták.

HIGGINSNÉ
Tudod, mit tennél, fiam, ha csakugyan szeretnél?

HIGGINS
Tudom: megházasodnám. Eh…

HIGGINSNÉ
Nem. Abbahagynád ezt a csörömpölést, és kivennéd a kezed a zsebedből.

HIGGINS
(reménytelenül legyintve engedelmeskedik, és újra leül)

George Bernard Shaw: Pygmalion (részlet)

Koriander
Olvasó
Koriander

“azt hiszem picit irigykedő kommentet kaptam.”

Hát egy szó mint száz… ilyen országban élünk!!!
Csak irigykedünk, mocskolódunk…
… Akárcsak a dedóban!!!
Ha visszagondolok, mi történt az óvodában?! Egyik gyerek a másikat mószerolta az óvó néninél, aki azt sem tudta, hogy kinek adjon igazat.
És ma?! A nagybetűs, felelősség teljes életben, ahol mindenki olyan makulátlanul, tisztán és becsületesen éli a pedáns életét, mi történik?!
Hát nem ugyan az, ami gyermekkorunkban? De igen! Csak épp, nem a gyermeki csíntalanság ártatlanságával, hanem a mélyről jövő, gusztustalan rosszindulattól vezérelve!
Akár merre megyek, mindenhol ezzel találkozom! Tisztelet a kivételnek!

Alter Ego
Szerkesztő

Te most tényleg el akarod ismerni a saját irigykedésedet vagy nem tűnt fel, hogy VivienLeigh volt az, akivel a sorozatorgazmus és a női ejakuláció témájában vitatkoztunk? :D Ha jól emlékszem, nekünk kettőnkenek volt ellenvéleményük illetve egyfajata aggodalmunk a leírtakkal kapcsolatban, szóval nyilvánvalóan te és én vagyunk azok, akik “picit irigykedünk” a kiteljesedett testi szerelem élményére és a női ejakulációra… – “Biztosan” mindketten alapos okkal. :D

Koriander
Olvasó
Koriander

nyilvan.
most hogy elrontottad a játékom, elárulom a szöveg rubint rékától származik-
misszisznorbiné szokott ezzel a csúnyairiggyel érvelni és egy percre sem merül fel a bigében, hogy önnevetséges.
az én központozásom hiányos, letisztult, nem hogy !!!! meg ….. meg ?! meg mindenféle hiperaktív kalimp.
máskor kontroll cö, kontroll pö és ték it izi.

Alter Ego
Szerkesztő

Most, hogy mondod, rájöttem mi volt furcsa… – A helyesírással nem szoktak olyan gondjaid lenni, hogy “ugyan az” és “felelősség teljes” valamint “akár merre” különírva.

RedGreg
Újságíró

“””Amikor azt írod, hogy “csak ne kelljen eltartanod“, akkor valójában egy veled legalább egyező anyagi szinten lévő férfit képzelsz el.”””

Szinte mindig magasabb szintet képzelnek el. Ha azt nézed, két diplomás minimálbéres már havi 200 nettót visz haza. Abból már két ember albiban is kényelmesen elvan székesfővárosunkban. És ha mindketten havi 150-et keresnek, ami lássuk be nem realitástól elrugaszkodott, akkor már nagyon kényelmesen. De valahogy ilyenkor mindig kiderül, hogy azért a pasi keressen csak havi 200-at és akkor a nő pénze mehet a nőhöz.

T.Betti
Olvasó
T.Betti

Egy komoly kapcsolatban szerintem evidens a közös ágy mellett a közös asztal is. Ezalatt azt értem, hogy ha úgy dönt mindkét fél, hogy igenis együtt lépnek tovább az életben, akkor az örömök mellett a kiadások is közösek legyenek. A sors nagy rendező, sosem lehet tudni, mikor kinek megy jobban a szekér, és nálunk is volt olyan, hogy én kerestem jobban, de minden közös volt. olyannyira, hogy még a bankszámlánk is. Ebből kifolyóan adódott az, hogy mikor a volt férjem elköltözött, szépen le is vette a pénzt róla, mínusz 90 ezer Ft-tal hagyta ott nekem, még a hitelkerethez is hozzányúlt. Mégsem csináltam cirkuszt belőle, csak megkérdeztem, hogy mire kellett neki ennyi pénz. :)

Azt látom, hogy tényleg általánosítotok, tisztelet a kivételnek!!! :)

Kuszako
Olvasó
Kuszako
DennisVT
Újságíró
DennisVT
Újságíró
timecutter
Olvasó
timecutter

létezik e, a nőkben önzetlen érzelmeken alapuló szerelem a férfiak irányában? Az én válaszom, hogy … nem.

Előfordulhat pedig, de általában nem. Az önzetlenség nem annyira jellemző az evolúcióra. A nő az illúziót szereti a férfiben, terveinek, álmainak, jövőképe beteljesítőjének illúzióját, egy szeretett eszközt. Ha a férfi jövőképe és tervei csaknem fedik a nőét, akkor beszélnek a nők arról, hogy megtalálták álmaik pasiját.

Deansdale
Admin

“Az én válaszom, hogy nem. – Szívesen :)”

K*rvára bonyolult kérdés az önzetlenség, mert ha úgy magyarázod akkor se férfi, se nő nem lehet soha önzetlen. Könnyű a másikra mutogatni, hogy őt csak bizonyos tulajdonságaink érdeklik, nem pedig “mi magunk”, de ez mindkét irányba pont ugyanúgy igaz. Viszont ez a látásmód alapvetően torz, mert összekeveri az ösztönt a személyiséggel. Azért, mert valakiben az ösztönök valamilyen irányba mutatnak, azt a személyisége még tompíthatja, hogy úgy mondjam emberibbé teheti. Vannak emberek akik képesek egymást szeretni. Aki feladja a keresést az a legmélyebb érzelmi kapcsolattól zárja el magát.

És ez független az életkortól, sokkal inkább függ az egyéni sorstól és beállítottságtól. Senki ne higgye, hogy a fiatal vagy a középkorú nők jobbak. Van aki fiatalon okés és aztán keseredik be, mások fiatalon hülye libák és a korral jön meg az eszük. Abban kellene segíteni férfitársainkat, hogy megtalálják a normális nőket. A végcél egyénileg és társadalmilag is az, hogy minél több épkézláb fiatal férfi tudjon családot alapítani értelmes nővel még a 20-as éveikben.

DennisVT
Újságíró

Mindig félek, hogy ilyen összetett témáknál nem fogalmazok elég jól, nem vagyok ebben valami jó, majdnem megvágtak irodalomból:) Rollo linkjei a másik kommentemben sokkal jobban magyarázzák ezt a dolgot, mint én.

Deansdale
Admin

Ha érdekel a magánvéleményem, talán te látod a legtisztábban a dolgokat a hangadók között, de ideje lenne továbblépned arról a szintről ami lassan megszorulni látszik a nyakadon. A nők ösztöneiről már mindent tudsz amit tudni érdemes. Most vedd észre, hogy ez az egész voltaképpen a vegytiszta nőiségről szólt, ami egyetlen élő és lélegző nőben sincs meg ugyanolyan tisztán. Elég egy icipici hormonkilengés az anyja terhessége alatt és a személyisége máris kap néhány atipikus jegyet, amik miatt aztán a valós életben nem pont úgy fog működni ahogy “kellene”. Az egyik csaj csajos és plázákba jár a barátnőivel, a másiknak kizárólag fiú barátai vannak. Nyilván sok alaptémában ettől függetlenül hasonlóan fognak működni, de lesznek amikben nem. Ha van a nőknek csak egy 5-10%-a aki nem önző, befordult liba akkor már megéri elkezdeni keresni őket, és akkor nem szabad a férfiak kedvét elvenni a kereséstől.

DennisVT
Újságíró

Persze, mindig érdekel. Majd igyekszem jobban kihangsúlyozni a kivételek létezését, és megtalálhatóságát, de még mindig azt gondolom, hogy sokkal célszerűbb felkészülten várni a dolgokat, tudni, hogy valószínűleg(!) :) mire számíthatsz (esetleg azt is, hogy miért), mint vakon fejest ugrani és várni a csodát. Azt a nők csinálják az alfákkal:)

Reszet Elek
Újságíró
ggwp
Olvasó
ggwp

“Nos, ők lesznek azok a cinikus nőfaló agglegények, akik felpróbálnak minden nőt, akit csak bírnak, akik lehazudják a csillagos eget is egyetlen együtt töltött éjszakáért és csak sírást hagynak maguk mögött.” – 25 évesen, zero anyagi startól és támogatással, diplomával én is azt veszem észre amit a cikkíró megállapított, azaz esélytelen nőt találni hosszú távra. Pedig a legtöbb ffi és a nő is átlagos vagyoni helyzetben van,(a legtöbb diploma nélkül)  a koromban, és valljuk be a meggazdagodás reális esélye nélkül. A különbség, hogy a korombeli nők csak felfele választanak, csak a töredékének van annyi esze hogy egyidős, sőt, egyező anyagi helyzetű partnert választ. Randiztam velem kb. azonosan kereső diplomás picsákkal, már a chatalésnél jött a shit teszt baszogatással, kitudja lehet már tudat alatt. Fura módon vagyok se kövér, csúnya, sőt sportolok jól nézek ki, szóval pontozásos rendszerben nem az alja vagyok, mégis, teljesen esélytelennek érzem ezt a társat keresek című kínlódást. Nem fogok lejjebb választani, egy normális csajt keresek csak azonos lehetőségekkel. Lehet ez a baj. Azt tenném még hozzá hogy bele sem merek gondolni mi van a férfitársaim többségével akiknek még annyi kilátása sincs a jövőre nézve mint nekem. Elszomorító. Belőlem lesznek a fent említett agglegények, de ha ‘neaggyisten így lesz, élvezni fogom minden egyes percét , ahogy halomra kúrom a 30+ elkeseredett alfaözvegyeket. Egy idő után a sok elutasítást is megelégeli az ember fia. Egy jó ideje kezdek másképp tekinteni a nőkre (red pill), és nem tetszik a valóság, azaz hogy 30 alatt baszhatom :D, a realitás nagy úr.. Bocs ha rinyálásnak hangzik, önfényezésnek biztos nem. Nincs is igazán észrevétel benne, csak annyi hogy igazatok van bassza meg.

DennisVT
Újságíró

Az utolsó (utolsó előtti) éves középiskolások, vagy a gólya egyetemisták nem pályák? Számukra feljebb vagy a diplomával, azzal, hogy már dolgozol, saját életed, és költségvetésed van… persze kell, hogy mellette jól is nézz ki, de hát ez megvan azt mondod. Nyilván nem a top 20%ot kell célozni, mert azok épp most válnak alfa-özveggyé, de egy értelmes jólnevelt 18 éves 10/6-7 csajnál sztem van keresnivaló simán. El kell fogadni, hogy jelenleg a szexpiaci értéked velük van egy szinten, de férfiban még marha fiatal vagy, 10 év múlva leszel totál válogató helyzetben, ha addig jól megy minden. Ráérsz:)

Persze értem én, hogy most kéne valaki, de hát sajnos ilyen szar a helyzet…

Naooo
Olvasó
Naooo
filmcom
Olvasó
filmcom

Az lett itt a kérdés: “mi marad a “tök átlag” férfiaknak…(értsd: “szinte soha nem láthatnak nunit..?”)

Javaslatom:  Pia, cigi nuku, felesleges kiadás nuku..és egy tetszetős diszkrét “szabadidő partner”  … és hogy mi van a “férfiúi büszkeséggel”..???   Kérem szépen erre a válasz: “nem tudnám elviselni hogy egy nő csak a puszta létezésemért szeressen”  MERT AZ AZ IGAZÁN MEGALÁZÓ…!!  Nem..?? :)))))

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Gammácskák

Látom, ismét nyakig szaros a gyerek, ideje tisztába tenni. A dolog szemléltetése érdekében egy egyszerű hasonlattal szeretnék élni. A pénz olyan, mint a farokméret. Van, akinek hosszabb, van akinek rövidebb, és mint ahogy egy kurtafarkú haverom szokta hangoztatni: “hidd el barátom, nem a méret fontos, hanem a technika”. Személyes tapasztalatból mondom, hogy sajnos az átlagnál jóval megtermettebb méret esetén is rendkívül fontos a technika. Ha nem vagy elég óvatos, sok lányt el lehet kergetni, és csak azok a lányok fognak tapadni rád, akik kifejezetten a nagy farok miatt kedvelnek. Így persze nagyon gyorsan elsiklik a kapcsolat abba az irányba, hogy kizárólag a testi adottságaid miatt vannak együtt veled.

Azért ne higyjük, hogy akármilyen kis méretet kárpótol a technika. Van egy minimális méret – ez lányról lányra változik – amit mindenképp meg kell ugrani. Megfelelő technika nélkül viszont az átlagot kicsit meghaladó mérettel érzik magukat a legjobban. Mondjunk már számokat: magyar viszonylatban kb 16 cm, budapesti diplomás viszonylatban bruttó 400 ezer forint a férfiak átlaga. Az átlag felettit a statisztikai jelleg miatt 18-20 cm-re illetve 600-800 ezer forintra tenném, mivel az utóbbi inkább lognormális jellegű eloszlást követ. Gyorsan csekkoljuk le a zesemeset amit a bank küldött. Vajon megvan-e a nettó 400 000 körüli utalás a múlt hónapban? Nincs? Hát akkor sajnos nem árt, ha pindurát tunningolunk.

És csakis most, csakis Önöknek elárulom a titkot. Mégsem hasonlít annyira a pénzügyünk a legnemesebb szervünkhöz, mivel orvosi beavatkozás és szike és más működő vagy nem működő f.sznövelő technikák nélkül tudunk bevételt növelni! Uccu egy kis esti iskola, uccu egy kis harc a főnökkel, férfiak vagyunk mán, he, harcolni köll az erőforrásokért! Szerintem nem kevés lehetőség van …

Szeretnék pár gondolatot szentelni egyik drága haverom esetének tanulmányolására. Ő az “informatikus” állatfajba tartozik. Nos, ő “jelentősen átlagon felüli” tehetséggel rendelkezik a banki sms-ek terén, mivel a tizedespötty előtt hetes darab számjegyet írnak belé. Valahogy mégsem találja az igazi szerelmet. A mélyreható elemzés során az alábbi két okot sikerült feltárni: egyrészt a számítógépére nagyjából kétszer annyi lóvét költ, mint a nőjére, másrészt szokása kölcsönadnia a bankkártyáját az aktuálisnak. Akkor kezdte el kapizsgálni a dolgot, amikor az egyik barátnője az alábbi sms-sel szakított vele: “Készpénzfelvét 500.000,00 …”. Várom a tippeket, hogy a lány, a pénz és a bankkártya közül melyiket látta újra.

TL;DR: Kell pénz, de nem feltétlen sok. Viszont fontos, hogy okosan költsük a nőre.

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Na akkor keressed ki gyorsan, hogy 2,4 cm a szórás .. a 18 cm max másfél szórásra van, ami azért nem ritka. Ráadásul a munkabér eloszlás balradőlő, így az átlag medián felett van .. ecsém éretségizni kéne előbb matekból, utána irogatni nem gondolod?

Egyébként pedig nem statisztikákat kell keresgélni, hanem el kell fogadni, hogy sajnos a Jóisten valakit kisebb intim mérettel áldott meg. Meg kell tanulni jól használni, és hidd el, nem lesz vele gondod.

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Walter E
Olvasó
Walter E

Gyilkoszombi!

Ebben a vitában kivételesen igazad van. Ez tényleg így van. Jól leoltottad****!

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Tényleg hülye voltam, mert helyetted próbáltam dolgozni. Undorító csúsztatás és helytelen érvelés amit a “felsőkategóriás méret” bizonygatására használsz. Ha már ennyire szíveden viseled a dolgot, akkor próbálj már rendes hivatkozásokat gyűjteni, nem pedig összevissza linkelgetni. Utána alkalmazd megfelelően a megfelelő technikákat. Gyk: A surveymonkey.com hivatkozás egy noname weboldalon messze nem üti meg a rendes hivatkozás szintet.

Viszont a legundorítóbb, és leggázabb (és leszarom, akármennyire leszavazzátok), hogy statisztikával próbálod símogatni az emberek lelkét. B@szki, nyomtassad ki!! Aztán amikor a csaj picit elmosolyodik a méreteden, akkor dugjad az orra alá!! Dehát nekem nincs átlag alatti méretem!! Dehát én nem keresek átlag alatt!! Komolyan, mint amikor a dagadt 30-as p.nák vinnyognak.

Pont ez lett volna a hozzászólás lényege, hogy veheted neki a qrva nagy csokor virágot, meg a drága ajándékokat, bizonygathatod, hogy mekkora a monetáris potenciálod, ha nem jókor, és nem a megfelelő mennyiségben adagolod, akkor elbuktad. Épp ez a lényeg, hogy a megfelelő szexuális kultúra fontosabb, mint a péniszméret. Ezért vérciki ilyen cikkeket írni, hogy “jaj gazdag vagyok és lehúzza a p.na a bankszámlám és csak a pénzem kell neki ami nem is elég”.

Ide lőjjetek he

Reszet Elek
Újságíró

Attól tartok a legtöbbek szerint a megfelelő péniszhasználati ismeretek birtokában is hasonlót tapasztalnak.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Amit belinkeltél, az egyiknél 16.5 a másiknál 14.5 a magyar átlag. Egyik sem referált folyóirat, és szórást sem mér. A magyar adatokra surveymonkey-s adatokat ad meg. Ne hazujd! A fenti átlaga 15.5, így az én 16 cm-s emlékem nem teljesen fals. Viszont előkerestem, mert az egyik mens health újságban olvastam: 2015/3. szám 88-89-edik oldal. Megfelelő: 15,2 és 21,6 között. Tökéletes: 17,8 és 19 között. A 14 cm nem tudom hogy van az ábrán, hogy túl kicsi, vagy hogy épp megfelelő. Itt a magyar átlagnak 16,5 centit írnak. Én a 16,5-et hihetőbbnek tartom így, mert már két forrás is alátámasztja, de azért a mens health se egy journal of coital urology, de talán egy fokkal jobb, mint a random források a netről. Persze hozhatsz rendes referált cikkel alátámasztott adatot, azt természetesen el fogom fogadni. Következtetéseket meg nagyon ne vonogass le az adatokból, az egy tipikus femináci eszköz, amivel a saját érdekeink irányába próbáljuk tekerni a dolgokat.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem valahol 14-15 között van. Különböző európai országokból olvastam de csak kis mintavételű vizsgálatokat. Ráadásul ezek önkéntes vizsgálatok vagy bemondásosok voltak, szóval lehet hogy még ennyi sem vagy az alsó határ. Nem hinném hogy a magyar férfiak annyira eltérnének tőlük.

Viszont nem ejtettetek szót a kerületről, ami legalább olyan fontos ismérv (sőt). Míg a hosszon lehet egy két centit javítani, addig a kerületen már jóval problémásabb a dolog. Legalábbis a hivatalos álláspont szerint.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Ha ez így lenne, számomra kifejezetten örömteli lenne, de erősen szkeptikus vagyok. Nem túl kicsi ez az átlag?

Koriander
Olvasó
Koriander

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Koriander
Olvasó
Koriander

bocsika. nem mondtam semmit, csak giffeltem.

Reszet Elek
Újságíró

Kori: Naked gun

Reszet Elek
Újságíró

Zombi: A farok statok több okból is problémásak. Személy szerint láttam vagy másfél tucat felmérést. Alapjában kétféle van.  Az egyik típus bemondásos alapon megy, ezek viszonylag nagy mintavételezésűek. A másik típus valós mérésesek, de itt kicsi a mintavételezés és ez is önkéntes. Egy 10 centis meg nem fog elmenni mérni.

Szóval valójában baromira nem tudjuk mekkora az átlag péniszméret. Ez is egy nagy rejtély.

Másik részről meglehetősen túllihegik a pénisz hosszúságát. Legalább olyan fontos a kerület és az erekciós képesség ill. minőség. Az előbbi örökletes (noha vannak jelek amelyek szerint növelhető mint a hosszúság is), de a második sokban életviteltől és életkortól függő.

A gond ott van, hogy a férfiak nagyrésze szörnyen elhanyagolja, nem tiszteli, kizsákmányolja a péniszét. Számos férfi sportol, de kíváncsi lennék ezek közül hányan foglalkoznak csak annyira a péniszükkel, hogy teszem azt pénisz- és heremasszázst csináljanak legalább alkalomszerűen. Hogy a többiről ne is beszéljünk…

Aztán még csodálkoznak hogy már huszonévesen meg harmincasan problémák vannak az erekcióval meg a nemi vággyal.

Amúgy meg egy kis zenei utalás. (cenzúrázott, nyugi Kori)

“Too big, too small?
Size does matter, after all
Too big, too small? He could be a bit bigger
Mercedes Benz and highway
alone in the foreign driving travel
driving pleasure I just want fun, not to fall in love…

…Too short, too tall?
It doesn’t matter, one size fits all
Too big, too small ? The turnpike should be above! Beautiful Miss , you want more , Blitzkrieg with the meat gun Shot in the head , you lovely bride Plug in your bratwurst sauerkraut.”

Walter E
Olvasó
Walter E

Elek!

“szörnyen elhanyagolja, nem tiszteli, kizsákmányolja a péniszét”

Ez vicces :D

“pénisz- és heremasszázst csináljanak legalább alkalomszerűen”

Itt a pénisznövelő technikára gondolsz, ami tuti hogy kamu? Vagy mire?

Reszet Elek
Újságíró

Korántsem vicces mert sokan a negyvenes éveikre (vagy már előbb) eljutnak oda, hogy nem tudnak teljesíteni vagy csak bogyóval (ami csak látszatmegoldás). Veled ellentétben ők biztos nem nevetnek.

Sokkal inkább ilyesmire…   meg ilyesmire.

No meg Kegelre is persze.

Koriander
Olvasó
Koriander

hát nemtom, igazából tényleg nem értem ezt az egész faszméricskélést.
egy átlag hüvely 8 centi nyugalmi állapotban, max  duplahosszra  nyúlik, ehhez kéne számolni:
a 12- 14 centi az amit már tövig ès károsìtás nélkül lehet taszigálni,
16-nál már ott a méhszáj töcskölés, ami brutál, persze nem kell betolni, de gondolom mindenkiben ott a szoros ölelésre az igény,
18 felett már önkontroll, baszni meg mindenki önfeledten szeret.

+egyébként meg a nyugalmi hüvelymélység a nő mutató ujjának hosszával korr, ezért vagytok oda a piciny kis ujjacskákért.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Kori: Igazad lenne ha a természet nem tette volna a női hüvelybe a hátsó hüvelyboltozatot. Szóval normál esetben befér oda nagyobb is.

A méhszáj töcskölése kifejezetten jó érzés lehet. Legalábbis a legtöbb partnerem szerette.

A méricskélés része a vastagság is, arra meg igazán nem mondhatod hogy olyan lényegtelen lenne. A legtöb nő szereti ha a megfelelő hüvelyt szétfeszítő érzés megvan, azaz ha az izgalmi állapotban levő hüvelynek tágulnia, nem pedig ráfeszülnie kell a péniszre.

Mindegy mekkora a hüvely, a teherbeesés szempontjából szerintem nem sokat számít. A kis kéz azért számít mert a kis kézben nagyobbnak látszik az ember farka. Hehe…

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindenki vegyen a nőjének baklovat.

Reszet Elek
Újságíró

Zombi: Azért nem mondanám hogy csak egy nővel. Ennyire nem vagyunk etikusak. Még csak az kéne…

A nők életkori megfelelése meg sokban a szemlélődő életkorától függ. Gyondolom nem negyvenes vagy, így nem csoda hogy nem kacsingatsz felfelé. Egy önmagára adó, jól karbantartott negyvenes teste még simán jó, sőt nagyon is jó lehet. Valahol a negyvenes évek vége felé kezdődik a testen is látható leromlás. Az arcnál már kora negyvennél is lehetnek problémák.

Az meg hogy a megszokott nőre nem áll fel a cerka, nem csoda. Meglehet tudat alatt az is benne van hogy nem fogan meg, már talán nem is tudna. No meg tényleg a megszokás, mindig ugyanaz. Nem véletlen hogy korábban éppen a negyven környékén kezdtek el a párok alternatív megoldásokat keresni. Sajna manapság ez is korábbra tolódni. Manapság már a huszonévesek is orrba-szájba swingereznek meg poliamóriáznak meg hasonlók. Persze ez is meglehetősen árulkodó jelenség.

hgyi
Szerkesztő

Aztán meg már azért áll a cerka a megszokott nőre, mert már nem kell attól tartani, hogy esetleg netán teherbe is eshet az asszony, lehet alaposan belefeledkezni a játékba.

Walter E
Olvasó
Walter E

Elek!

“Veled ellentétben ők biztos nem nevetnek.”

Én sem tartom nevetségesnek, de viccesen írtad.

“No meg Kegelre is persze.”

Arra én is gondoltam, de az nem masszázs.

“Azért nem mondanám hogy csak egy nővel. Ennyire nem vagyunk etikusak. Még csak az kéne…”

Ha lenne feleséged, nem csak vele szexelnél?

“Manapság már a huszonévesek is orrba-szájba swingereznek meg poliamóráznak meg hasonlók. Persze ez is meglehetősen árulkodó jelenség.”

Miért?

Reszet Elek
Újságíró

Persze hogy nem masszázs, de nagyon hasznos és tudományosan igazolt.

“Ha lenne feleséged, nem csak vele szexelnél?” – 15-20 év házasság után? Ne viccelj!

“Miért?” – Mert huszonéveseknél nem lehet szó évtizedes ráunásról. Ami azt jelenti hogy az esetleges aktív nemi élet sem járt a másik megfelelő megismerésével, lelkének feltérképezésével. Az ilyen emberek legtöbbje meglehet sokat baszott, de valószínűleg keveset szeretkezett. Lelki tartalom nélkül puszán a megszokásaikon keresztül hamar kiégették, felélték, kimerítették az egymás iránti ösztönös szexuális vágyat. Eme vágyak kiüresedésével szükségük van a további ingerekre hogy a libidó egy kicsit följebb szökjön.

Reszet Elek
Újságíró

hgyi: Ezt hogy csináltad? Beelőzött a kommented!

Koriander
Olvasó
Koriander

“A méhszáj töcskölése kifejezetten jó érzés lehet. Legalábbis a legtöbb partnerem szerette.”-

nem.

az, amiröl te beszelsz az a hüvely hatso falanak töcskölese, amikor a mehszaj mar nincs ütban es  “felemelkedett”,
es erre irtam, hogy egy nagyobb farku egyed eseteben ez nem igazan realis az aktus elejen, hanem csak egy megdolgozott kenguruzsebnel lehetseges.

Ilyen ertelemben az atlag farkuak önfeledtebben dughatnak.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Mindenki vegyen a nőjének baklovat.”

mi az a baklo? (bocsi tenyleg nem tudom)

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

Naooo egy pervert. (nekem a gugli hintalovat dobott ki a baklo szora,  ezt csödörnek hivjak).

Reszet Elek
Újságíró

Ügyes jószág ez a méhszáj, tudja  dolgát.

Ami az önfeledtséget illeti, mi van az átlagfarkú pasas nőjével? Ő hogy érzi magát? Talán szeretné ha teljesen betöltenék, alaposan birtokba vennék hogy jóval később is remegjen a lába. Meglehet átlagfarkú pasas is önfeledtebb lenne ha tudná hogy erre képes, hogy ilyen örömöt okozott. Nekünk gonosz elnyomó patriarcháknak ez fontos lenne.

Nagy test…

Reszet Elek
Újságíró

Igen Naooo kissé keveri a faji elnevezéseket. Gondolom nála a juhok kondában járnak és az emse az szuka, ahogy a halak sárlanak míg a lovak természetesen bagzani szoktak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez nem csődör, ez lófasz.

Koriander
Olvasó
Koriander

voltizsőr.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Na, ha már ilyen ügyi köcsög voltál, csinálhatnál ilyen ábrát a férfiak fizujáról is. Hamár arról szól a cikk. Remélem most már megnyugtattad a pici lelked, hogy “nem olyan pici” a farkad. Nem, nem fogok helyetted dolgozni.

Mindenki mástól tiszteletteljes elnézést kérek, mert nem volt szándékomban teljesen fölösleges irányba terelni a beszélgetést.

 

ulomenen
Olvasó

Vagyok annyira optimista, hogy úgy véljem, az itteniek többségének igencsak lejön, hogy a neten keresztüli faroklóbálás mennyire gáz…. még alszentpeter- től is…

Egyébként volt egy jóember az ismeretségi körben, aki – bármelyik is a fentiek közül a magyar átlag – egyiket se ütötte meg még saját elmondása szerint se. Viszont sportos volt, nagyon jó dumával és valami elképesztő mennyiségű nővel szexelt, volt, akivel hosszú évekig (persze amellett is másokkal folyamatosan) egy részét videóra is vette, ez volt a hobbija. Mondjuk se család, se gyerek, még ötvenhez közel is itt tartott.

Azt egy lány mesélte, hogy élete legjobb szexeit egy kisebb tehetségű férfivel álte át, később hiába volt kimondottan nagyméretű szeretője, inkább visszament az előzőhez, mert azzal sokkal jobb volt.

Namegugye a leány alkata sem mimdegy, egy telt, széles csípőjő nőnek más az elég mint egy alacsony, vékony lánynak. Guba a gubához, suba a subához..

Szóval szerintem  a férfit nem centire mérik.

Nem kell az összes lánynak megfelelni, meg versenynek felfogni. Kell egy normális lányt találni, akivel tökjó a szex oda- vissza és gyakorolni szorgalmasan. Ha ez megvan, mindegy, hogy mennyi az annyi. Ha nincs, akkor nem a plusz akárhány centi miatt nincs. Egy pénisznyújtót árult valaki a neten használtan (jessz), azt írta, nincs már rá szüksége, megvan a plusz 2 centiméter. Elgondolkodtam, hogy eddig emiatt a 20 mm miatt nem volt rendben a világ körülötte? (Persze sosem lehet tudni, ide kapcsolódóan: életem legjobb kéregető dumáját a Blaha aluljáróban hallottam: “Te, aggyá öccáz forintot! Annyi hiányzik, hogy be tuggyak illeszkedni a társadalomba…”)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Kell egy normális lányt találni”

Nincsenek normális lányok. Kihaltak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem kell az összes lánynak megfelelni, meg versenynek felfogni.

Ja, mint a grófkisasszonny: há miért esznek a parasztok puliszkát? Miért nem esznek kalácsot?

Az sokkal jobb:) Bocs, de biztos hogy ezen a bolygón élsz?:)

Kell egy normális lányt találni, akivel tökjó a szex oda- vissza és gyakorolni szorgalmasan.

OMFG!, fényt gyújtottál a sok sötét agyba itten:)

Ha ez megvan, mindegy, hogy mennyi az annyi.

Hásze épp az a prücök, hogy ha már megnyertem a lottót, akkor háváj, de inkább arról kéne regélni, hogy hogyan kéne megnyerni azt a lottót:)

Bocs, egy kicsit kekeckedtem:)

ulomenen
Olvasó

Csak nyugodtan kekeckedj, nem megyek be az uccádba…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ok, akkor nem kekeckedem, komolyan gondoltam:)

Verne
Olvasó
Verne

Hasznalt futykosnyujotot arulnak! Na, ma sem keltem fel feleslegesen. :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Azért ne ringassuk magunbkat abban a hitben hogy a méret nem számít, viszont viszonylag nagy tűréshatárral találni azt preferáló lányokat. Szóval egy bizonyos minimum fölött lesz lány is hozzá.

Viszont az is egyértelmű, hogy a legtöbb férfi valójában nem fordít elég figyelmet a nemi szerve egészségére. A benne rejlő potenciálnak meg pláne.

Reszet Elek
Újságíró
Verne
Olvasó
Verne

No, gyerekek, egy ezelotti lezaratlan uggyel kapcsolatban van egy update-em. Elozmenyek innen:

“Dolgozom ezerrel, ekkor mar harminc koruli vagyok es megismerkedek egy aranyos, visszahuzodo csajszival. Telefonszamot cserelunk, nem is lakik messze, hat siraly! Egyszer meghivom pizzara, tobbet nem jon valasz. Biztos nem szereti a pizza-t, na mind1!

Fel evre ra ujra talalkozunk, az egyik kelekotya ismerosom meg felinformaciokra alapozva azt kombinalta ki, hogy a fovarsban vettem egy lakast. No ez a csaj turbo modba kapcsolt, egesz este levakarhatatlan volt, masnapra meghivatta magat randira, en hulye meg azt hittem, hogy en kellek neki. Meg az is furcsa volt, hogy mondta, hogy milyen jo, hogy ilyen kozel lakom, eddig nem is tudta. (Ekkor mar gyanakodnom kellett volna.) Masnap este van, a randi vegen beszelgetunk, kiderult h nem vettem lakast. Kerdeztem, hogy haza kiserhetem-e. Erre felpattant, tenyer elore (talk to hand) es flegman a pofamba vagta, hogy nem szukseges faradnom.

No, azota se lattam, de ott rohadjon meg, ahol van.”

Meglatogatom az egyik haveromat, sorozunk ezerrel, erre beallit az unokatesom ez emlitett csajjal. No, nekem sem kellett tobb, elkezdtem a noci fejet csavarni. Akarta jatszani a megkozelithetetlent, erre bedobtam a Han Solo-s pimaszt. Probalta jatszani, hogy neki a haverom kell, ( o meg jatszotta, hogy veszi a csaj kozeledeset, holott van baranoje, es elegg jo bor, innen is koszi :) ) hogy cukkolja az agyam. Nem erdekelt. Pajkosan, es leszarom mentalitassal vegigjatszottam az egeszet. A vegeredmeny? Negyszer! (bazmeg!!!negy!!!!) Hivott fel magahoz. En meg elkuldtem a halal faszara. Szegenyke ugy allt, mint akit leforraztak. Meg visszaneztem, es csak bamult, mint borju az uj kapura, hogy WTF!

Ja, meg elotte probalt maga melle ultetni a buszon, (mert taxit baxtam hivni, pedig megtehetnem :P) en meg elokaptam a legutobbi talalkozasunk ota beszerzett tepsifonomat es kikapcsoltam ot a vilagombol.

Na, mondom, lehet, hogy szegenyke tenyleg ennyire hulye. Irtam neki egy SMS-t, szepen elmagyarztam, h ugy latszik rossz a memoriaja, mivel nem valaszolt legutobb az SMS-emre, pedig tobbszor is kerestem, es valahonnan ugy tunik, hogy en is elkezdtem felejteni.
3
2
1
Farewell!

Igen, lehet ez sokaknak luzerkedes, mert nem masztam bele a bugyijaba, es ahelyett osszetortem. Sot, lehet, hogy lesz, aki azon meltatlankdik, hogy dugas utan jobban szet tudtam volna szaggatni a lelket.

En csak annyit mondok, ez van. Aki szemet emberileg, ahhoz nem tudok testileg vonzodni, es o a legrosszab aranyaso fajta. Tole csak jobbat tudok szerzni, mert velejeig romlott, es eszre sem veszi mennyire. Esha megsem szerzek, nem erdekel. Inkabb MGTOW, mint egy ilyenre akar meg csak ot percet is fecsereljek.

Masfel eve volt bennem a tuske, de most ujra ugy erzem, vegre szabad vagyok!

Reszet Elek
Újságíró

Nagyon helyesen jártál el. Az ilyesmik jót tesznek az ember önbecsülésének, mint minden eset amikor a külső hatások ellenére is a keretben maradsz.

Egy lúzer megkefélte volna (mert nem kap pinát), egy szemét lúzer meg a kefélés után szembesítette volna vele hogy milyen buta liba.

Rokapapa
Újságíró

A nők mindig olyan férfit kerestek aki képes volt  a nő és az utódok eltartására. Régen a fizikai erő avagy a bicepsz vastagsága volt ennek az elsődleges kulcsa. Ma sincs másként a dolog pusztán a sikeres eltartás kulcsa nem a bicepsz hanem a pénztárca vastagsága. Ez gyakorlatilag mindenki számára nyilvánvaló mégis sokan – de főként a nők – tagadni próbálják ezt a tagadhatatlan tényt. A dolog két irányban működik, a nők olyan férfit akarnak akire támaszkodhatnak, a férfiak pedig olyan nőt akarnak aki támaszkodik rájuk ezzel bizonyítva a férfi férfiasságát. Már az is csúnyán felborította az egyensúlyt, hogy a nők pénzt keresnek és ha többet mint a férfi az már katasztrófa feltéve ha a férfinak helyén van a szíve (töke).

Sydra
Olvasó
Sydra

A pénz és a nők viszonya:
https://gumiszoba.com/2016/04/25/egy-volt-prostitualt-levele-egykori-klienseinek/
… ez a legostobább, legképmutatóbb, legönelégültebb cikk, amit valaha olvastam!

Reszet Elek
Újságíró

Öregem! Beteg ez a nő! És ebből lett “terapeuta, szexológus és oktató”? Pedig láthatóan problémás a viszonya a szexualitással. Amúgy meg tele ostoba lózungokkal.

Ha ez praktizáló terapeuta meglehetősen sok kárt okoz jelenleg is. Attól tartok a leírtak alapján még kurvának sem volt jó.

Sydra
Olvasó
Sydra

Nekem ez a kettősség tetszik megint, hogy pénzt adni szexért erkölcstelen, de szexet adni pénzért nem az. Sok ezer megcsaláshoz asszisztált, de Szűz Máriaként osztja a mennyországból a hitetlen pogányokat, akik skullfuck-olták 3 évig. Persze ő biztos áldozat, nem tehetett mást. Most az indexen is indult egy prosti sajnáltató cikk sorozat, ahol részletezik, hogy a magyar csajok havi másfél millióért szenvednek Németországban. De nekem ezekből a cikkekből csak az derül ki, hogy a prostitúció még mindig könnyebb szakma, mint elmenni heggesztőnek, villanyszerelőnek, vagy informatikusnak (amik óriási hiányszakmák MO-n), hiszen nem az utóbbiakat választották. És ha a végzettség lenne a kifogás: a programozók 30%-ának van papírja!

Reszet Elek
Újságíró

Nekem van egy olyan benyomásom, hogy egyfajta bosszú és felülkerekedési vágy is van benne.

“Nem ti használtatok ki engem, hanem én titeket és még állandóan hazudtam is nektek amire nem is jöttetek rá.” A szokásos női szolipszizmus. Ráadásul a férfiakat érzéketlen ürítőgépeknek láttatja, de egyben azt gondolja hogy bármit is számítanak az ő, azaz az ürítőedény érzései. Bosszút állt azokon akik jót akartak volna neki is.

Azért akkora hiányszakmák, mert a munkáltatók basznak rá hogy kiképezzék maguknak a szakembereket, azaz felvállalják ennek költségeit ill. hogy piacképesen megfizessék. Ezért aki megteheti, saját zsebből képzi magát (pl. minősítések, olcsó munkahely a gyakorlatért stb.) aztán ahogy teheti továbbáll. Ezt csak súlyosbítja a szervezett szakképzés minősíthetetlen színvonala.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

“Valahol, ahol épp nem szívod ki belőlem az önbecsülésemet anélkül, hogy akár tíz másodpercre is belegondolnál a helyzetembe”

Klienshibáztatás.

“Ám ezek a prostituáltak csak azért vannak, mert a hozzád hasonló emberek útjában állnak a férfiak és nők közötti egészséges és tiszteletteljes kapcsolatoknak.”

És akkor ti meg kollaboráltok benne?
Ha egy nő egy hónapban csak egyszer akar baszni az akárkijével, akkor ki áll az útjában?

“Prostituáltak csak azért léteznek, mert a hozzád hasonló emberek úgy érzik, joguk van kielégíteni saját szexuális ösztöneiket más emberek testnyílásaiban.”

Akkor mondjátok, hogy fél óra 50 ezer dollár. Mért nem mondjátok?

“Prostituáltak azért léteznek, mert te és a többiek úgy érzitek, hogy a szexualitás hozzáférést jelent a szexhez amikor csak akarjátok.”

Hát de minek álltok ott mindig?

“Prostituáltak azért léteznek, mert te egy nőgyűlölő vagy, és jobban érdekel a saját szexuális igényed, mint egy olyan kapcsolat, amelyben a szexualitás valóban virágozna.”

Hát de nem virágzik. Mondjad már meg a többi nőnek, hogy többet basszanak.

“Annyira középszerű vagy, hogy a szex egy idegen vaginájába ejakulálást jelenti neked.”

Annyira középszerű vagy, hogy válogatás nélkül mindenkivel összefeküdtél.

“Olyan valaki, aki nem tud létrehozni egy mély és bensőséges kapcsolatot”

Mert az egyedülálló nők tudnak?

“Egy igazán férfias férfi soha nem fizet a szexért.”

Mindenki fizet érte.

“Hogy csendben gondolkoztál azon, hogy amit teszel, etikailag és erkölcsileg igazolható-e.”

Te elgondolkoztál már mért vagy egy ócska kurva?

“Szívesen elkerültem volna ezeket a tapasztalatokat.”

Ott az ásó, ott a kapa, irány a kert.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Mennyi pénz lenne elég egy nőnek? Ez a példány pl gond nélkül elvert több mint egymilliárd forintnyi összeget, jó részét táskákra, és hasonlóan életbevágó cikkekre.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3573906/Woman-arrested-Sydney-Airport-trying-board-flight-Malaysia-4-6-million-wrongly-transferred-2012.html

Reszet Elek
Újságíró

Úgy néz ki, mint valami manga karakter. Ráadásul buta is. Ha már úgy döntött hogy költ belőle, az első egy új identitás megvásárlása kellett volna hogy legyen vagy kiadatási egyezménnyel nem bíró országba való költözés. Ha valakinek évekig nem hiányzik több millió dollár meg is érdemli hogy elveszítse. Ha meg a bank hibája volt, senkit sem ér igazi kár, lévén az ilyesmire is biztosítva vannak ill. profitba belefér.

Nekem is utalhatna valamelyik bank…

 

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Nyilván. És ha ennyi pénz a nyakamba szakadna, inkább befektetném valahol. Még ha vissza is kérik, a haszon megmarad. Ez viszont a nyakára lépett az egésznek, és most jön egymilliárddal a banknak.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Reszet Elek:

“Amit hozzátennék. Alapjában véve egy jó nő egyben jó ember is, ahogy jó férfi is csak jó ember lehet.”

No ez akkora igazság,hogy nem is találok jelzőt…Igen,ez a legfontosabb egy kapcsolatban és úgy általában is. Persze a “jó ember” talán tág fogalom,de szerintem azért a normális emberek körében ezt nem olyan nehéz “megdefiniálni.”

Még egy kérdés,folyamatosan emlegetésre kerül a “red pill”,ezt jól értelmezem,hogy ez amolyan a keserű pirula,másképp az igazság és realitások elfogadását jelenti,mint egy hitvallás,hogy ha nem kellek “jónak,kedvesnek stb”,akkor tudatosan leszek más ,kevésbé jó,kedves és akkor kellek majd?

Ja és azt mint “filmbuzi” kérdezem (lehet mellé lövök),de ennek köze van a Mátrix féle Neo választásnak (ott ha jól emlékszem volt egy piros,meg egy kék pirula,de már rég láttam).Köszi.

RedGreg
Újságíró

<<<

Ja és azt mint “filmbuzi” kérdezem (lehet mellé lövök),de ennek köze van a Mátrix féle Neo választásnak (ott ha jól emlékszem volt egy piros,meg egy kék pirula,de már rég láttam).Köszi.>>>

Van. Onnan hozza. A piros pirula a fájdalmas igazság, a kék meg az álomvilágban maradást jelenti.

 

Reszet Elek
Újságíró

A filmre már megvan a válasz.

A kérdésedre: Bizonyos szempontból a redpill egy nagy rakás info nőkről és párkapcsolatokról egy helyre összehordva. Mindenki a saját vérmérséklete, élményei és életkora alapján vesz ki belőle és ezek alapján is súlypontozza ezeket az infókat. Ha mindezek közös gyökerét nézzük valahol a red pill kifejezés jól leírja. Alapjában a történet arról szól, hogy a nők korántsem olyanok, mint ahogy a társadalom és a nők próbálják elhitetni, ezért a velük való működőképes “kapcsolattartás” sem olyan módon valósulhat meg, mint azt társadalmilag sugallni próbálják.

Egyben az is benne van, hogy a redpill teoretikusai felismerték a tényt, a nők társadalmi szerepe és lehetőségei megváltoztak. Ezek a változások pedig jóval láthatóbbá (és a nők számára kiélhetőbbé) tették a női negatív tulajdonságokat. A nők változó szerepe pedig szükségessé tette a férfiak szerepének a megváltoztatását is. Végső soron ez a red pillel felvértezett férfi az új férfi, a féri 2.0.

Bizonyos szempontból ironikus, hogy ennek az új nőnek ill. férfinek a jellemzői ugyancsak (a vélelmezett) hagyományos szerepeknek megfelelőek, viszont a történelmi minta sokkal korábbi, mint a letelepedés és földművelés kezdetei, a monogámia “feltalálása”. Így az új nő hipergám, amorális, rövid kapcsolatokban éli ki magát, nem képes az igazi elköteleződésre és hűségre. Nemiségét és szexuális lehetőségeit egyfajta konvertibilis fizetőeszköznek tekinti (pussy pass). Az új, sikereket felmutatni tudó férfi igyekszik azon kevesek közé kerülni, akiket ezek a nők minden kritika nélkül kitüntetnek figyelmükkel, poligám, háremtartásra törekszik (plates), nem akar elköteleződni.

Amennyiben úgy tekintjük a párkapcsolatokat, mint a férfi és nő közötti szerepmegosztó és egymást kiegészítő viszonyt, amelyet a külső körülmények (túlélés) kényszerítettek ki és a történelem folyamán nagyon sikeresnek bizonyult, akkor azt is be kell látnunk, de legalábbis el kell játszanunk a gondolattal, hogy a jelenlegi nemi szereptorzulások legalapvetőbb oka a technikai fejlettségből eredő változás, az hogy az emberek (nemek) egymásra szorultságának mértéke csökkent.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

DennisVT:

“Pusztán érdeklődésképp: Ezekből a remek csodálatos férfiakból hány olyan van, aki számodra esetleg mint potenciális férfi, társ, szexuális partner érdekes lehet, vagy érdekes volt.”

Utána számoltam,nem volt 10,kb olyan 7 embert tudok felidézni,de ebből volt egy szélsőséges eset,csak hogy -talán bátorításul szolgáljon mindenkinek,aki nem olyan tökéletes külsővel van megáldva: (persze ezzel nem arra akarok bátorítani bárkit,hogy ne tegyen a külsőjéért),csak, azt akarom mondani,hogy nagyon sok mindennel lehet kompenzálni (ez pl. egy nőnek sokkal nehezebb szerintem,bár a kedvességgel,törődéssel azért egy férfi szemében is sokat javulhat egy nő külseje).

Jó 10 évvel ezelőtt,osztálykirándulás ,az akkor még alsó tagozatos lányommal (rávettek,hogy legyek kísérő anyuka, pont szabadnapom volt,így feláldoztam magam,amúgy nem bántam meg,mert olyan helyre mentünk ahol még nem jártam és történelmileg is nagyon nagyon érdekes volt).

Szóval, idegenvezető fiatalember (30 körül lehetett akkor) nem kicsi,legalább 70-80 kg ! súlyfelesleggel,amikor megpillantottam az jutott eszembe először,hogy te Jóisten,végig fogja egyáltalán bírni gyalogolni az egészet….?! És utána el kezdett beszélni-mesélni a gyerekek szintjén,olyan magas szaktudással ,olyan humorral,olyan sármja volt,hogy szó szerint leesett az állam,a végére egy deka súlyfelesleget sem láttam rajta! ( mondjuk én nagyon tudom értékelni,ha valakinek magas szintű a tudása -főleg,ha az valamilyen engem érdeklő terület az) . Esküszöm szexulásian vonzó volt!

 

 

Sydra
Olvasó
Sydra
Sydra
Olvasó
Sydra

– Milyen társaságot kínálsz egy Sugardaddy-nek?
– Hát olyat, mint bármelyik barátnő, kivéve a szexet.
… és ezt mondja egy 200 kilós zsírdisznó. Mennyi elkeseredett férfi lehet tömegszámra a világban, akik még egy ilyen ronda nőre is ezer dollárokat költenek, miközben nem kapnak cserébe semmit. És még őket állítják be erőszakos perverznek. Nyilván még egy ilyen egyoldalúan kizsákmányoló kapcsolatban is a nő az áldozat. :D

http://www.miamiherald.com/news/nation-world/national/article80680697.html

sureee
Olvasó
sureee

Én azon röhögök, hogy mennyire hangsúlyozza, h nincs szex. (nyilván ott van a jogi háttér is, h úgy már illegális a tevékenység, és csak nem lehet senki olyan hülye, h egy tv adásban arcát felvállalva is bevallja egy bűncselekmény elkövetését) De, ami gondolom fontosabb, az a saját lelki békéje, illetve felsőbbrendűség tudata, hogy ő mégse kurva. Dehogynem szivem, az vagy, teljesen mindegy, hogy valaki a társaságodért fizet vagy a testedért, ez bizony kurvaság. És a prostik legalább őszinték nem ilyen álszent hipokraták.

Egyébként csatlakozok, elképesztő, hogy valakinek egy ilyen nő társasága is megér havi több ezer dollárt. Mennyire mélyen lehet az a pali is, durva. Egyébként hálás vagyok az internetnek és az összes médiumnak, hisz így mennyivel könnyebben nyílik fel az ember szeme.

 

ulomenen
Olvasó

“Ahogy Emerson mondta, a pénzzel az a baj, hogy sokba kerül. A férfi tehát igencsak megbecsüli a zsákmányát, nagy árat fizet érte, s aggódva gondol arra, mi lesz, ha holnap üres kézzel tér meg. Jó lenne hát tartalékolni, befektetni. Elszegényedni annyi, mint fogatlan oroszlánná válni. A nők mindezt másképp látják. Bogyókat, gyökereket mindig lehet találni, ezért a nők úgy tekintenek a “befolyt” jövedelemre, hogy könnyen jött, könnyen megy, minek spórolni, majd lesz holnap másik. Nem az ő dolguk belegondolni, mit lejsztol a férfi azért a nyamvadt gazelláért vagy vacak fizetésért. A nőknek a munka társasági életet is jelent, cseverészve keresik a betevőt, s úgy képzelik, a férfiak is élvezik a hajszát.”

http://www.tenyek-tevhitek.hu/a_no_a_ferfi_es_a_ferfi_penze.htm

Lierin
Olvasó
Lierin

Na, és a fő kérdés, ami megint rávezet arra, mekkora ballépés a cikk alapgondolata: ugyan, az emberek hány %-a képes ma 30 éves korára önerőből megteremteni mindent (legyen nő vagy férfi), ami szükséges egy normális élet alapjaihoz? Nem luxus, de normális élethez, ahol hó végén nem kell enni az ideget, hogy miből fizessék be a gyereknek az osztálypénzt és megvan a továbbfejlődés lehetősége.

Létezik egy nagyon furcsa alternatív valóság az “antifeminista” gondolkodók agyában, ahol az átlagférfinek önerőből van harminc évesen autója, karrierje, háza, a nő pedig természetesen semmit nem csinált egész addigi életében, csak beleül ebbe a fenenagy jómódba, aztán nem is tesz hozzá semmit, de tíz év múlva viszi az egész vagyont, amit a férfi természetesen egyes-egyedül, verítékes küzdelmek árán szedett össze a családnak. Ugyan már, gyerekek, ti tényleg ebben az országban éltek?

Az átlagembernek, nemtől függetlenül, jóformán lehetősége sincs arra, hogy itthon önerőből, szülői segítség nélkül megteremtse magának ezeket a dolgokat, főleg nem fiatalon. Az én környezetemben is csak annak van saját lakása/háza ennyi idősen, aki a szülőktől kapott pénzt vagy örökölt, a többiek 1.) otthon élnek 25 fölött “spórolás” kamucímen, amúgy meg elverik az összeset, 2.) albérletben élnek, fizetéstől függően hónapról hónapra vagy úgy, hogy közben 20-30 ezreket azért félre tudnak rakni lakásra, 3.) a párjukkal közösen fizetik a lakáshitelt, mondjuk még húsz évig, 4.) kimentek külföldre és lehet, hogy sosem jönnek többé haza.

A nők vagyoni igénye mese habbal, megint csak oda jutunk, hogy mind milliókat akarnak, de azért mégis van felesége a gyári munkásnak, az eladónak, a mentősnek, meg a többi kis fizetéssel rendelkező hapsinak is. Nemcsak a szétphotoshoppolt instalányokat kell észrevenni, hanem azokat az egyszerű, csinos, természetes lányokat is, akik hajlandóak tanulni és dolgozni a jobb életért, van belőlük bőven (mellőlük szokott apuci 40 évesen lelépni, mikor rájön, hogy neki ez nem elég, mert kell a friss punci, aztán telesírja a világot, hogy nem láthatja a gyerekeit, pedig amúgy sem kérdez utánuk, csak kéthetente, vasárnap. Tisztelet a kivételnek, vannak bőven).

“Egy férfi önmagában sosem lehet egy felnőtt nő szerelmének tárgya, hanem a vagyona, vagyonosodásának lehetősége, életvitele és az az életmód, amit partnerének nyújtani tud. Ez így együtt az a halmaz, amibe egy nő bele tud „szeretni”

A kulcsmondat: életmód. Nem a pénz, hanem a tett. Nem is tudom, kinek a fejében született meg a gondolat, hogy már az is “elvárás”, hogy a férfi dolgozzon és legyen célja előre jutni az életben, holott ez nem elvárás, hanem KÖVETELMÉNY a normális családalapításhoz, hacsak valaki nem gazdag családba született, akkor lehet a szülőkkel finanszíroztatni magunkat, igen, máskülöben tetszik vagy sem, meg kell dolgozni a pénzért és az élményekért. Mondjuk, csak úgy finoman megjegyzem, a normális férfi sem kezd családalapításba munkanélküli, lézengő, az élettől semmit nem akaró pultoslányokkal, akinek semmi kilátása, csak a “majd lesz valahogy”. A férfiak is “elvárják”, hogy a nőnek legyen valami célja az életben, különben nem lehet velük családot alapítani.

És megint visszajutunk oda, amit mondtam egyszer: suba subához, guba gubához. Az üresfejű, szétszolizott plázacicák (esküszöm, nem értem, miért ez a férfiak ideálja) majd szintén üresfejű, szülők pénzére felvágó újgazdag BMW-sekkel fognak járni. A folyton síró, de magáért tenni nem akaró gyári munkás fiúknak meg szintén tenni nem akaró, minimálbéres Tesco kasszáslány fog jutni. A normális nő és férfiak pedig olyan normális párt fognak keresni, ahol a két fél közösen meg tudja teremteni egy élet alapjait, mert ez van, másképp nem fognak sehova jutni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Na hol voltál? Pancsikoltál?

“ami szükséges egy normális élet alapjaihoz?”

Hűtőszekrény, mosógép, vasaló nem kell, tűzhely.

“hogy miből fizessék be a gyereknek az osztálypénzt”

Mivel nem vettek fel hitelt, van mit a tejbe aprítani.

“kimentek külföldre és lehet, hogy sosem jönnek többé haza.”

Gondolom a határnál letették azt a pár 10 milliócskát, amit elbaszott rájuk ez a kurva ország.

“de azért mégis van felesége a gyári munkásnak, az eladónak, a mentősnek, meg a többi kis fizetéssel rendelkező hapsinak is”

Kapásból tudok 8 olyat, akinek nincs.

“Nemcsak a szétphotoshoppolt instalányokat kell észrevenni, hanem azokat az egyszerű, csinos, természetes lányokat is”

De azokról is kiderül aztán, hogy vagy 35-en megbaszták már.

“Nem is tudom, kinek a fejében született meg a gondolat, hogy már az is “elvárás”, hogy a férfi dolgozzon és legyen célja előre jutni az életben”

Azért dolgozzon, hogy a demokraták lerabolják? Hova előre? Plusz még a feleség is zsákmányolja?

“Mondjuk, csak úgy finoman megjegyzem, a normális férfi sem kezd családalapításba munkanélküli, lézengő, az élettől semmit nem akaró pultoslányokkal, akinek semmi kilátása, csak a “majd lesz valahogy””

De.

“A férfiak is “elvárják”, hogy a nőnek legyen valami célja az életben, különben nem lehet velük családot alapítani.”

Céljuk mindig van; pénz-pénz-pénz.

Lierin
Olvasó
Lierin

Biztosan meglepő, de van, akinek nem annyi az élete, hogy ide járjon :)

“Hűtőszekrény, mosógép, vasaló nem kell, tűzhely”
Ha barlangban élsz, biztosan nem kell hűtő, keress magadnak valami ősasszonyt , csak aztán bírjál elég mammutot lőni:)

Mivel nem vettek fel hitelt, van mit a tejbe aprítani.”
Jaja, két 90-100 ezres fizuból aztán csak úgy pancsikolni lehet, két gyerekkel albérletben :D

“Kapásból tudok 8 olyat, akinek nincs.
És hány olyat, akinek van? A statisztikák nem téged igazolna, sorry, de mondom én, tuti valami alternatív valóságban élsz, ha szerinted minden 130 alatt kereső pasi szingli.

“De azokról is kiderül aztán, hogy vagy 35-en megbaszták már.”
Anyukád mesélte, hogy őt ennyien vagy honnan ez az adat?

“De”
Az nem normális. Ha ilyennel kezd családalapításba, akkor meg mit mondjunk? Tudjon rá.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hova jártál? Biopiacra?
Mér, a barlangban mínusz 20 fok van?
Legyen vega, legeljen füvet.
Ki mondta, hogy albérletbe menjenek?
4-et, de azok már nyugdíj felé vannak, már ha egyáltalán fognak kapni, és nem lopják el a tudjuk kik.
Szegény picsácskák néha ráfanyalodnak olyanra is, mégis jó a papucs a háznál, ha nem is márkás.
Múltkor beszéltem édesanyáddal, ő említette, meg hogy ne higgyek neked.
Másmilyen meg már nincsen.

Lierin
Olvasó
Lierin

A barlangban nincs áram, okostojás ;)
Aztán hova menjenek, ha nem albérletbe? Oda, ahol 1 millió a ház, de 100 km-es körzetben nincs munka, max. itt-ott minimálbérért vagy oda, ahol van munka, de 10-15 millió egy lakás? Az urbanizáció mond valamit?
Összesen 12 olyan ismerősöd van, aki nem tehetős vagy mi? Akkor bizti valami milliárdos vagy, nem is értem, miről beszélsz? :)
Haha, aki nem gazdag, és mégis házas, az szerintetek papucs, aztán még ti sírtok, hogy a nők kategorizálják a férfiakat, pedig megint csak ti vagytok, akik így leszóljátok egymást, nem mi.
Jaa, hogy a te anyád 70-et mondott, bocsi, én kérek elnézést :)
Most akkor mi van megint, az egyik cikkben az a baj, hogy minden nő céltalan, a másikban az ,hogy mind karrierista, melyik az igaz?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Oszt’ Lierin, iszó’ te rendesen, vagy csak úgy ímmel-ámmal?

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért ne lenne, villanyszerelő bevitte.
Hogyne lenne munka? Mért füves a kert?
Az nem, csak az orbanizáció.
Nem gyűjtöm őket. Most akkor ki leszek rekesztve?
Nem, a gazdag is papucs.
Igen, mikor az íkúdról volt szó.
Hát de ott írtam, hogy van céljuk, meg, hogy mi is az. Ezen kívül semmi céljuk.

Razide
Újságíró

Lierin, ezekkel a statisztikai adatokkal vitatkozz, és ne anekdotikus hülyeségekkel akaszd itt hasba a népet.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ezt csak kitalálták a szemét elnyomók, akik nem is elnyomók, ha neki szegezed a kérdést, aztán meg megint azok. Ne fáraszd ilyenekkel, csak szórakozzunk vele, izé, rajta.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne haragudj, de tulajdonképpen hogy jön ez a témához? Mi köza a házasságkötési statisztikáknak ahhoz, hogy ki mennyi pénzt és honnan visz be egy kapcsolatba? Ki mondta, hogy nem csökkennek a házasságok, ki beszélt egyáltalán erről?

 

Nem volt mit válaszolni és kellett gyorsan valami?

Koriander
Olvasó
Koriander

Arra volt válasz, hogy igazából a nők azok, akik nem akarnak házasságot/ ill. tartósan elköteleződni (első házasságkötés életkora). Amit itt 5000 karakterben ecseteltél az a valóság kipingálása, mese habbal. A férfiak évszázadok óta konstans hozzáállással mennek bele a házasságba, változatlan drájvokkal (pláne a feministák szerint), következésképpen a női “motiváció” változott meg,
Ha igazán a szivedre teszed a kezed, akkor te is tudod, hogy a nőknek nincs különösebben szükségük férfira:
– lehet gyereked fasz nélkül,
– ha egyedülállóként nevelsz, akkor még megvállveregethetnek meg te is extra büszke lehetsz, hogy férfi nélkül ráadásul kettővel, hárommal van saját életed, hivatásod, mekkora pinagyerek vagy és kapod mellé az államtól a busás kedvezményeket (lesz a gyerekednek ovi, napközi meg egyéb juttatások az államapuci tejcijéből szóval még az se érv, hogy apa nem fizeti a tartásdíjat).
– arra a heti max kettő fiziológiasra meg vagy ott a vibrid vagy indítasz egy instát és lesz randi, flow és csillámpóni is hozzá, és még ki is blogolhatod, hogy te csak minőségit szexelsz, loreal…

A cikk pont erről szól, hogy HA a nőnek nem származik anyagi/ státuszhaszna a férfiból, akkor az készüljön lélekben arra, hogy el fogják dobni, mint a taknyoszsepit. Nyilván új fejezet akkor nyílik majd a nemek harcában, ha tényleg lesz mesterséges méh, de a béranyaság már most is elérhető.
és akkor az ördögi terv tényleg bevégeztetett, senki nem kötődik senkihez, minden a máért.

Reszet Elek
Újságíró
Hunn
Újságíró

Én azt akarom javasolni, hogy amikor – saját bevallásuk szerint is – Feminista hölgyekkel vitatkozunk, három szempontot mindig vegyünk figyelembe:

1. Nekem is vörös posztók, én is hajlamos vagyok bennük azonnal egy XXI.századi Rosa Luxemburgot látni, aki a mondernkori Spartakistákat vezeti a férfiholokauszt első vonalában a vérünkre szomjazva, de azért a nők 99%-a valójában alapvetően normális, és ideológiailag és eszmetörténetileg képzetlen. Nem aktivistákkal vitatkozunk, hanem átlagos hölgyekkel, akiknek számára a Feminizmus az, amit a Feminizmusról maguktól a Feministáktól hallottak, illetve amit éppen Feminizmusnak gondolnak, ami sok esetben nem ugyanaz, mint a Feminizmus a valóságban.

2. A nők alaptulajdonságaival azért ne csesztessük őket. El kell választani a Feminizmust a nők negatív alaptulajdonságaitól. Az első megszüntethető, az általa okozott károk helyrehozhatóak. De a női tulajdonságok, hipergámia stb… nem fog megváltozni, azt férfiasan kezelni kell, nem pedig azt várni hogy a nők majd megváltoznak, ha a szemükre hányjuk őket. Game-ről, Red Pill alapokról se nyissunk vitát. Ami működik az működik, nincs szükség hozzá a nők egyetértő pecsétjére. Ami működik az működik, az nem vita tárgya.

3. Az, ha bunkón kommunikálunk, ha megírjuk nekik, hogy a kurva anyjuk hátán fogjuk megbaszni őket a konyhában a hűtőgéphez láncolva,  az azt a tévképzetet fogja kelteni bennük, hogy mi tényleg ilyen gonosz elnyomó és köcsög férfiak vagyunk, vagy akarunk lenni, amitől a Feministák mindig is óvták őket. Kulturált és udvarias kommunikációval, amiből kiviláglik, hogy mi teljesen normális emberek vagyunk akik teljesen normális dolgokat akarnak elérni egy megbolondult és elbaszott világban, hogy mi a férfiak és nők közötti kapcsolatok normalizálásában hiszünk, szemben a Feministák által hirdetett nemek kibékíthetetlen harcával, azzal előbb érjük el bárkiben a gondolkodásának megváltozását, mint az előbbivel. Szóval csak normálisan.

Reszet Elek
Újságíró

Nincs értelme leállni vitatkozni nőkkel, feministákkal meg pláne nem. Csak bemész az ő utcájukba, értelmetlen és a gyöngeség jele. Ha jól néz ki megpróbálod megdugni, ha rosszul, akkor meg elkerülöd.

Hunn
Újságíró

A hallgatás beleegyezést jelent. Ha megfigyeled, a Feministák úgy állítják be a dolgokat, hogy amit mondanak, az társadalmi konszenzuson alapul. Szerintem jelezni kell, hogy ez a valóságban kurvára nincs így.

És érdemes is kommunikálni az ellenvéleményt, hiszen bármit is mondjanak a nők, azért a férfiaknak való megfelelés vágya mindegyikben benne van ősi ösztönként. Ezért van az, hogy a legelvetemültebb Feministák azok, akik nem kellenek – vagy már nem kellenek – a férfiaknak.

Vagyis ha azt kommunikálnánk a nők felé, hogy Feministaként alapból nem felelsz meg a férfiaknak, a férfiak elvárásainak, még akkor sem, ha 10/10-es szépségű nő vagy, az nagyon hamar pozitív változáshoz vezetne. Ha minden férfi megkérdezné az elcsábítani kívánt nőtől hogy Feminista-e, és igenlő válasz esetén annyit mondana csak, hogy akkor bocsi, szia – akkor egy éven belül nem maradnának a földön Feministák.

 

Lierin
Olvasó
Lierin

A legelvetemültebb antifeministák pedig, mint ezen az oldalon is láthatjuk, azok a férfiak, akik nem kellenek a nőknek ;)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Óvatosan, hé, még a végén leleplezed nekem a világuralmi összeesküvésünket. Inkább igyál valamit és válaszolj arra, hogy miért csak akkor vagyunk elnyomók, ha nem szegezik neked a kérdést!

Hunn
Újságíró

A legelvetemültebb antifeministák pedig, mint ezen az oldalon is láthatjuk, azok a férfiak, akik nem kellenek a nőknek ;)

Éééés… ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna. Én magam, fiatalabb koromban, ha megkérdeztél volna, férfi létemre Feministának vallottam volna magamat. Természetesen ennek megfelelően is beszéltem és viselkedtem is a nőkkel. (Röstellem magamat, utólag is.)

Az eredmény, így utólagos eszemmel, borítékolható volt: természetesen nem kellettem a kutyának se. Ellenben most, a kontrafeminista reakció híveként? (Ezt a kifejezést most találtam amúgy ki, a jobboldali nicaraguai kontrákra és a klerikális reakcióra egyaránt asszociálni lehet a kifejezésről, kikerülve az “anti-” kötőszó negatív konnotációit). Most imádom a nőket, és ők is engem.

A vicc az, hogy sem a jóképűségem, se a kigyúrtságom, se a pénztárcám tartalma olyan jelentősen nem változott. Annyit megengedek, hogy az új hitlerjugnd-frizurámat sem zárom ki mint lehetséges puncimágnest, de alapvetően a férfias gondolkodás és férfias viselkedés, vagyis a kontrafeminista, reakciós hozzáállás hozta meg gyümölcsét a csajozás terén.

Szóval azon fiatal férfiaknak, akik a Feminista tanítások elfogadásával kacérkodnak, csupán egyetlen felelősségteljes tanácsot adhatok, melyet nincs is különösebben hova ragozni: egyszerűen NE!

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ne tagadj, már lebuktunk. :(

Hunn
Újságíró

Lehet amúgy, hogy igazából van egy titkos férfi-összeesküvés a nők elnyomására, amibe gondolom fateromnak kellett volna engem is beavatnia, csakhogy ő valószínűleg elfelejtkezhetett róla, vagy úgy emlékezett, hogy korábban már említette. A többiek pedig azért nem szóltak, mert mindenki azt gondolta, hogy valaki más már úgyis szólt.

Lehet, hogy a kacifántos kézfogások, cinkos hunyorítások a többi férfi részéről azt próbálják jelezni számomra, hogy ők is benne vannak a titkos nőellenes összeesküvésben???

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem tudom, engem hatévesen beavattak, azóta van egy vasvillás börtöntetkó a bal vállamon, a sorszámom pedig a mozgalomban 0354666BZ085.

Hunn
Újságíró

Nekünk annak idején arról beszéltek a felnőttek, hogy “a madarak és a méhek is”. Ez ilyen szexuális felvilágosítás-féle lehetett, ha jól emlékszem. De azt sem tartom kizártnak, hogy arra célozgattak, hogy “a madarak és a méhek is elnyomják a nőket”.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Listát vezetünk a rokonságban, hogy ki hány csodálatos angyali lényt nyomott el eddig, és mennyire, a különböző szempontokat faktoranalízissel különítettük el összesen három és fél nagy kategóriába, az a király, aki mindegyikben első helyen van. Nagyfaterral szoros volt az állás, de mióta szegény tavaly meghalt, azóta én vagyok a domináns alfahím a családban.

Hunn
Újságíró

Gondolom akkor a te családodban is ugyanaz megy, mint nálunk. Kiláncoljátok őket a konyhába a mosogató és a gáztűzhely mellé, meztelenül és terhesen. Ha nem jön az OTP-számlára időben a fizu és be kell fizetni a sárga csekkeket, akkor kizavarjátok őket a sarokra strichelni, Ha pedig kezébe meri venni a tévé távirányítóját és el mer kapcsolni a fociról, akkor őseid szablyájával vágod le a karját, és senki sem szól rá semmit. Ismerős szitu, minden magyar otthonban ez megy tudod, vak komondor meg minden.

Reszet Elek
Újságíró

“Valaki megrágalmazhatta Josef K.-t, mert noha semmi rosszat sem tett, egy reggel letartóztatták.”

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem ez inkább az MGTOW keményebb irányzatai követőire igaz.

Engem az antifeminizmus tanított meg szeretni a nőket. Ma már elfogadom őket olyannak amilyenek valójában és nincsenek teljesíthetetlen elvárásaim sem velük szemben.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Kedves bébicske, tegyél a barátod kedvére, hogy a faszát verje beléd, közben legyen kész az ebéd.”

Naooo
Olvasó
Naooo

A hipergámia egy elmebetegség, amit kezelni kell.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem a probléma azzal kezdődött, hogy amikor a társadalom újrafogalmazta a nemi szerepeket, vagyis tömegesen (ipari és egyéb) munkába állította a nőket és átrendezte a jövedelmi viszonyokat, akkor elfelejtettek szólni a férfiaknak, hogy ettől kezdve már nem várja a társadalom azt, hogy ők teremtsék elő a családi élet költségeinek jelentősebb részét és elfelejtettek szólni a nőknek, hogy hiú ábránd lesz ezt várni tőlük többé. Miközben a férfiaknak feleannyi munkahely és feleannyi fizetés jut (a másik fele az immár tömegesen dolgozó nőknél landol) mégis mit sem változott az az elvárás, hogy “a több pénz keresése még mindig „férfi princípium”.

A férfiak képtelenek megfelelni ilyen viszonyok között  a társadalmi elvárásoknak és automatikusan leértékelődnek a nők szemében a “szexpiacon”. Merthogy a lézengő pultoslány és Tesco kasszáslány és a gyári szalagmunkás biorobot lány (egyébként vajon hány százalékát teszik ki ők a nőtársadalomnak? 70-80?) egytől egyig azt várnák, hogy végre jöjjön a pasi hófehér BMW-n (na jó, ha nem, akkor legalábbis valami menő családi autón) és szabadítsa ki őt a reménytelenség mocsarából, és ha már ott van, rögtön toljon bele a kapcsolatba annyi pénzt (mert ő tudja jól, hogy ha megfeszül, akkor sem tud és különben is azt mondták a feministák, hogy ez jár neki, mert a házi munka megér egy fizetést és fizessék is ki a piszok patriarchák, ha feleség meg még gyerek is kell nekik), hogy ő az elkövetkező legalább 10-20 évben a 2 gyerek felnevelésének, a szépen kiépített konyhában a gesztenyés pulykasült készítés és a bútortextil válogatás örömeinek hódolhasson. Mert azt ugye azonnal el lehet felejteni, hogy amíg ő nyakig ül a gyerekek nevelésében és a családi otthon fenntartásában, majd még képes lesz keresni. “Hát mit gondolnak ezek a rohadékok, 7-kor nyit az óvóda, a gyárban meg 6-kor kezdődik a műszak, hogy a picsába legyek egyszerre két helyen?” Egyébként meg, hát micsoda balfasz lúzer férfi, aki még ezt sem tudja biztosítani? Hát annak NE legyen családja! Elvégre “a férfi dolgozzon és legyen célja előre jutni az életben, ez nem elvárás, hanem KÖVETELMÉNY a normális családalapításhoz”. – És milyen igaznak érzed, ugye? Na persze…

Aztán ott áll az egyik oldalon a minden férfit lefitymáló nő és a másik oldalon a minden nőt követelődző kurvának nevező férfi… És akiket összekényszerít a szükség, azok sem becsülik egymást, mert hát miért is, az egyik kurva a másik lúzer… És nem érti ám a helyzetet a pultoslány, de még a diplomás bölcsészlány sem, ahogy a lakatos és a számítógép programozó fiú sem, csak azt hogy szarok a férfiak és kurvák a nők…

És hogy még cifrább legyen a helyzet, mindez Magyarországon bele van ágyazva egy olyan társadalmi helyzetbe, hogy a fél ország a létminimum alatt él és további X százalék sem sokkal afelett, ami aztán alaposan megágyaz ezeknek a konfliktusoknak. – Szóval ez a vita szerintem nem feloldható. – Legalábbis ezzel a megközelítéssel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És hogy még cifrább legyen a helyzet, mindez Magyarországon bele van ágyazva egy olyan társadalmi helyzetbe, hogy a fél ország a létminimum alatt él és további X százalék sem sokkal afelett, ami aztán alaposan megágyaz ezeknek a konfliktusoknak. 

De mennyire jó a helyzet “Nyugaton”, ahol nincs “beágyazva olyan társadalmi helyzetbe”, a fél ország nem a létminimum alatt él……, tehát ott nincs ilyen konfliktus…..

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Én éltem nyugaton, és ha megengeded, ott is csak addig mennek jól a dolgok, míg kettesben van egy pár. A gyerekvállalás arra is nagy életszínvonal-csökkenés. Soha, semelyik országban nem lesz olyan, hogy az ember egyedül vagy több gyerekkel jobban éljen, mint simán ketten.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, a nyomorgó nyugaton nem születnek gyerekek, de a gazdag afrikában igen…..

Ájvé….

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem születnek, mert a nők beszopták a liberálfemidemcsi dumákat. Kaftánék meg röhögnek rajtuk, max. behívják őket 1-2 menetes kasztingra.

Lierin
Olvasó
Lierin

Így van, ez a példa, éljünk úgy, mint Afrikában és a Közel-Keleten, ott aztán tudják a nők, mi a dolguk…

hunbagira
Újságíró

Igen az a másik véglet….de amit itt műveltek most a “nyugati” civilizációban az a másik szélsőség.

A jogok mindenfajta kötelezettség nélkül.

hunbagira
Újságíró

És megint visszajutunk oda, amit mondtam egyszer: suba subához, guba gubához. Csak pont az a baj veletek, hogy ez rohadtul nem igaz rátok, ugyanis a szabadjára engedett hipergámiátok miatt ezt képtelenek vagytok elfogadni. Ugyanis Tescos kasszáslánynak is levegő – a szintjéhez tartozó- gyári munkás srác, különösen, ha véletlenül bebaszva/szipkázva megbaszta/leszopatta egyszer egy helyi alfa- alfaözvegy jelensége ugye. Arról nem beszélve, hogy leányneveldék és szülői nevelés hiánya miatt, eleve túl értékelitek magatokat. Míg a srácoknak az apjuk, hadsereg vagy legutolsó esetben a többi srác letöri a szarvát.

És különben is Carie Bradshawért és Brigdet Jonesért is eljött az alfa, és különben is Cosmo és megmondta, hogy neki jár ez. :) sőt már a népmesékben is a herceg a szegény lányért….

Lierin
Olvasó
Lierin

Jaja, bár nem tudom elképzelni, hogy ha csak annak a felső 10-15 %-nyi alfahímnek jut párkapcsolat és család, akkor honnan a francból jön évente ez a 90 ezer újszülött Magyarországon??? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Putriból.

hunbagira
Újságíró

A fele a putriból ahogy naoo kolléga írta. Még 10.000 az idehozott ilyen- olyan migránskantól származó fattyú. Tehát, hol is járunk? Ja úgy 30.000-nél, ami szintén egyre kevesebb. Szóval, DE….

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Bár azzal egyetértek, hogy nem csak az alfahímeknek jut nő (különben is egy elcsépelt szóhasználat ez és messze nem tisztázott, hogy mit is kell alfahím alatt érteni, rendesen homályos “fogalom” ebben a kontextusban), de az érvelésed nem szükségszerűen indokolja. Éppenséggel a magyar/itt élő férfiak 10-15%-a gond nélkül teherbeejthetne Magyarországon 90 ezer nőt évente. A konklúziód helytálló, de az érvelés már nem.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem tőletek, az hétszentség.

Chump
Olvasó
Chump

https://velvet.hu/gumicukor/2018/04/09/luxusfeleseg_bogi_a_foldeken_dolgozva_jott_ra_hogy_o_jobb_eletet_akar/

“Ráadásul szerintem motiváló is lehet az embereknek, amit látnak belőlünk. Azt gondolom, ha valamit csinálsz, az adhasson a körülötted lévő embereknek egy újabb életcélt.

Úgy értem, hogy ha látják a mi életünket, akkor ők is jobban vágynak rá és ezért felerősödik bennük a vágy, hogy ezeket meg akarják tapasztalni, akár jobban akarjanak majd élni és ezért akár többet kockáztatni, dolgozni is. Ezért gondolom azt, hogy nem baj, ha az ember megmutat anyagi dolgokat, sőt pont ez segíti elő a fejlődésünket. Én magam is többet látva, tapasztalva akartam többet a saját életemtől.

De azt is meg kell mutatni, hogy ebben nagyon sok munka van. Én nem süppedtem bele, abba hogy van egy vagyonos férjem és akkor már nem csinálok semmit. Nekem megvan a saját bevételem, amit úgy költök el, ahogy szeretnék. Ez nagyon fontos egy nő életében. Ebből a szempontból nagyon feminista vagyok, mármint, hogy minden nőnek meg kell teremtenie egy bevételt magának és azzal csak neki szabad rendelkeznie. Nem szabad mindent a férfiaktól várni, ha neked nagy álmaid vannak és többet akarsz, akkor dolgozz érte mint nő, én ebben hiszek.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

A 99-es szinten az lenne, hogy minden az enyém és természetesen ő semmit sem csinál. Ilyen pl. a Hód felesége.

xcsakx
Olvasó
xcsakx