Wastrel
3 megosztás

Mégis mit kell még eltűrnünk a nőktől? – A Tinder-lányok végrendelete

Bevallom férfiasan, soha a büdös életben nem állna szándékomban komoly kapcsolat céljából regisztrálni a Tinderre, bármennyire is meglepő. Ha van kölcsönös szimpátia és működik a kémia, akkor az élőben még inkább működni fog, és nem kell egy ótvar húspiacon keresztül könyörpunciért kuncsorognom. Az efféle társkeresőkről minden agyat növesztett ember tudja, hogy kizárólag a profilkép, tehát a kinézet alakítja ki az első és egyetlen benyomást, márpedig a nők a férfiak 80%-át átlagon aluli kinézetűnek tartják ezeken az online színtereken. 

A napokban akadt meg a figyelmem Hamedl Andrea két cikkén a Life.hu-n. Az egyik nagyjából arról szól, hogy “a férfiak pofátlanok, tiszteletlenek és kiábrándítóak a Tinderen és ebből elég, mégis mit kell még eltűrnünk a férfiaktól?” A másikban pedig arról lamentál a szerzőnő, hogy súlyos lyukat üt a párkereső szingligeneráció kollektív tudatán, ha a szemét férfiak nem akarnak tartós kapcsolatokban elköteleződni, ráadásul ebből nem is csinálnak már többé titkot sem, továbbá, hogy “nem fog működni soha egy nyitott szexkapcsolat”.

Mivel Tinderen a szerencsés arcfelépítésű 20%-nyi férfi rúg leginkább labdába, a női hipergámiából adódó arányeltolódásnak köszönhetően ők korlátlanul lubickolhatnak az ingyen szex tengerében, akkor is megvan számukra a betevő esti huncutkodás, ha 15 match-ből csupán 3 lánynak írnak vissza. Legalább egy úgyis mindig rábólint egy kis mókázásra. Persze, persze, tudjuk, hogy egy magát valamire is tartó ember nem használ Tindert, de hát ezek a szegény elesett, naiv és ábrándos nők életük végéig reménykednek abban, hogy végre az ötvenedik alkalmi szex és kidobatás után majdcsak megdobogtatják egy valódi Don Juan szívét. Mit sem sejtenek arról, hogy ahogyan Don Juan, úgy a Tinderről összelasszózott nagy Ő is fiktív karakter lehet csupán.

Valójában a normális, hosszú távú kapcsolatra is elérhető, az igaz szerelemben ténylegesen is hívő férfitársainknak nem sok babér terem ezeken a kirakodóvásárokon, így ők előbb-utóbb kénytelenek más módon, mondjuk offline ismerkedni a biztos siker érdekében, rosszabb esetben kiábrándultan távozni a randipiacról. A megvilágosultság terhét magukon nem hordozó, komplexusos nőket azonban nem köti gúzsba a józan ész, és mivel az elemi matek sem szakterületük, ezért olyan görcsös rögeszmék eresztenek gyökeret bennük, miszerint a női felhozatalhoz képest 80%-kal kevesebb partiképes férfi közül is mind elnyerik egy kedves fickó kegyeit. Talán pont ugyanazét, becsatlakozva negyedik-ötödik háremhölgynek a magas, jóképű latin macsó mellé.

btchtngrl

A Tinder nem egy komolyan vehető alkalmazás a valós párkapcsolatok kialakítása szempontjából, ezért egyértelmű, hogy butuska eltévelyedett királylánykáink ott próbálnak görcsösen örök szerelemre lelni. Ráadásul kizárólag az elérhető férfiak 20%-nyi, átlagot megütő halmazából. A fogaskerék pedig kattog, ahogy kell: mivel a sármőrök korlátlanul megkaphatják azt, amire izgága középső lábuk ingerli őket, és nem is kell nekik több, ezért hülyék lennének elkötelezni magukat egyetlen kéjbarlang mellett. Derék, feminizmussal fertőzött hercegnőink így pengeéles logikáról téve tanúbizonyságot, még nagyobb vehemenciával szűrik az igényeiknek nem megfelelő úriembereket, már olyan kritériumokat is csatarendbe állítva, mint a kiemelkedő kommunikációs stílus, a feltűnően jó modor vagy egzisztencia, és a feltételek száma idővel egyre csak növekszik. Ezt a lécet már egy kicsit bizonytalan, ámde egyébként kvalifikált és gáláns úriember leveri, viszont simán megugorják azok a pszichopaták meg nőcsábászok, akik kisujjból rázzák ki az egy éjszakás szex érdekében a nőknél bevethető, bugyinedvesítő hazugságok széles tárházát. Az átvert, szerelmet hiábavalóan kereső lányok pedig beleesnek ebbe a csúnya csapdába. És újra. És újra. Meg újra…

A Tinder hivatalosan egy társkereső/chat alkalmazás okostelefonokra. Koncepciója pofonegyszerű: az alkalmazás helymeghatározás segítségével véletlenszerűen kidobja nekünk a közelünkben élő vagy tartózkodó, ellenkező nemű felhasználók profilképét és rövid leírását, majd mi attól függően, hogy szimpatikus számunkra az illető személy vagy sem, telefonunk érintőképernyőjén jobbra vagy balra húzhatjuk profilképét (ún. swipe-olás). Balra lapozáskor az illető megy a levesbe, míg jobbra húzásnál bekerül az általunk kedvelt személyek listájába, akivel akkor lehet megkezdeni a kommunikációt, ha ő maga is szimpatikusnak talált minket, tehát jobbra swipe-olt.
A Tinder hivatalosan egy társkereső/chat alkalmazás okostelefonokra. Koncepciója pofonegyszerű: az alkalmazás helymeghatározás segítségével véletlenszerűen kidobja nekünk a közelünkben élő vagy tartózkodó, ellenkező nemű felhasználók profilképét és rövid leírását, majd mi attól függően, hogy szimpatikus számunkra az illető személy vagy sem, telefonunk érintőképernyőjén jobbra vagy balra húzhatjuk profilképét (ún. swipe-olás). Balra lapozáskor az illető megy a levesbe, míg jobbra húzásnál bekerül az általunk kedvelt személyek listájába, akivel akkor lehet megkezdeni a kommunikációt, ha ő maga is szimpatikusnak talált minket, tehát jobbra swipe-olt.

Természetesen nem minden férfi hazudós tapló, ezért megjelentek idővel a Tinderen a maximális őszinteség elvét hirdető úriemberek is, akik bár nem kívánnak komoly kapcsolatot kialakítani, egyértelműen jelzik a nők felé, hogy ők csupán alkalmankénti kellemes időtöltés céljából vágynának partnerre. Akad is Hamedl Andrea cikkében példaképp egy jól szituált, 30 éves fiatalember, akit Lócinak hívnak. Lóci egy őszinte, nyílt lapokkal játszó, feddhetetlen úriember, aki nem árul zsákbamacskát, kerek perec megmondja az általa jobbra húzogatott nőknek, hogy igazából csak az esti Netflixezésekhez szeretne partnert keríteni. Mivel Lóci nem hazudik sírig tartó szerelmet, belelovaglást a naplementébe és az előrejelzések szerint még egy cuki kiskutyát sem tart otthon, ezért női aggyal vizsgálva Lócit, ő egy pofátlan suttyó. – Ejnye, Lóci! Tessék neked is esküvői tortát, gyémántgyűrűt és örök hűséget kamuzni a Tinderes hölgyeknek, hogy aztán a könnyed alkalmi dugás után mindenféle megbánás nélkül ghostingolhass, elzárhatatlan könnycsapokat és a beteljesületlen szerelem hamis légbuborékjait hagyva magad után a palira vett lányoknak.

Hamedl Andrea ezután segít feltenni a 40 milliós kérdést: miért is kapaszkodnak a nők ilyen görcsösen ebbe az alja alkalmazásba, ha úgyis tudják, az őszinte és nyílt szándékkal közeledő Lócik saját értelmezésük szerint csupán díszfaszok, a többi nekik külsőre megtetsző férfi pedig hazug ígéretekkel dobálózó délibáb (további 80% pedig nem létezik)? Nos azért, mert mégiscsak kényelmesebb egyetlen ujjal szépfiúkat jobbra húzogatni, eközben halovány szánalommosolyt ejteni azon szerencsétlen próbálkozók felé, akik nem teljesítik 100%-ban a face control szigorú előírásait, mint tevékenyen és akár csak minimálisan komolyan vehető szándékkal kutakodni saját szintjüknek megfelelő partner után a valódi életben. Elvégre az offline ismerkedés 2016-ra jóformán kihalt, manapság csak a lúzerek hajlandók erre, ahol derék Andreánk számára az egyetlen emlékezetes stimulust az nyújtja, ha valaki egy szórakozóhelyen hátulról neki dörgöli a farkát.

Mivel a roppant komplexusos Tinderes hölgyeink számára elképzelhetetlen, hogy önállóan is jól érezzék magukat a bőrükben, így részükről a boldogtalan posvány is optimálisabb annál, mint hogy egyedül maradjanak. Ezért aztán mindig lesz az érzelmi bűnöző kanok számára elegendő kiaknázandó erőforrás. Mindeközben valóban szeretni tudó, kicsit talán önbizalomhiányos, de könnyen produktivitásra fogható és egyébként mentálisan jól funkcionáló férfiak tömegei oldódnak fel a láthatatlanság ködében. Mert nem ütötték meg a Tinder-mércét, hogy vállalhatók legyenek a jobbra húzogatás szempontjából.

tinder_smallA Tinderre panaszkodó udvarhölgyeink szemmel láthatóan olyan kapcsolatokat szeretnének, ahol a férfinak rövid távon teljesen megszűnik önálló élete lenni. Szeretnének már végre egy szerencsétlen alakra rátelepedni minden nyűgükkel és bánatukkal, vállukon mind az ötven egyéjszakás dugásból keletkező súlyos pszichés sérüléseikkel. Természetesen az ilyenektől egy aktív kapcsolatban nem várhatnak el mást szerencsétlenül járt férfitársaink, mint hogy állandó önvalidációs eszközként folyamatosan kontrollálják ezek a nők a cselekedeteiket a klasszikus jó kutya – rossz kutya viszonyrendszerben. Akik esetleg hajlandóak lettek volna magukat alávetni a modern nő szárnyaló elvárásainak, azokat kapásból kikosarazták, a maradék pedig köszöni szépen, jól elvan az alkalmi szexszel mindenféle felesleges körítés nélkül, hiszen némi tejért minek is kéne megvásárolni egy egész tehenet?

Hamedl Andreát olvasva úgy tűnik, ma már nem divat szinglinek lenni, már nem divat a nők magányát jókora önszuggesztióval boldogságnak hazudni. Immáron megkeseredve és elreménytelenedve kell színt vallaniuk, mennyire durva mentális válságok vihara közepette akarnának végre normális férfit fogni. Ám finnyáskodásra semmi ok, elvégre a Lóci-féléket is csak a nők nevelték ki a férfiakhoz fűződő modern viszonyulásukkal, melynek keretében az átlag tinderella értékítéletébe azért mégiscsak belefér úgy félszáz “csalódással” végződő dugás. Hölgyeim, talán mégis itt az ideje megbarátkoznotok a Lócikkal, hátha hajlandóságot mutatnának némi csekélyke ellenszolgáltatásért cserébe beszállni az iPhone-otok törlesztőjébe.

Post Author: Wastrel

Wastrel
Az Y generáció tagjaként rendesen szítom a feszültséget bolygónk többi korcsoportjával szemben. Tipikusan az a fajta férfi vagyok, akinek a véleménye különbözik az emberiség 99,9%-ától, és ezt büszkén vállalja. Megrögzötten kreatív elme vagyok, mindenben azt nézem, mi a rossz és hogyan lehetne javítani rajta. Nincs, aki felettem álljon, mert múltbéli főnökeimet már mind szanatóriumban kezelik. Tükör vagyok az ismerőseim számára, ugyanúgy bánok velük, ahogy ők is velem, nem véletlen, hogy sokszor megutálnak. :) Kortársaimmal ellentétben én mindig a jövőben élek, és világuralmi terveim megvalósításán dolgozom. A legideálisabb határidő a feladataim elvégzésére mindig a holnap, a legideálisabb alvásidő pedig a még öt perc. Sokminden van már a rovásomon, 5 éven keresztül tevékenykedtem különböző PC-s játékmagazinoknál, 2 éven át voltam játékfejlesztő és lassan tíz éve hobbi DJ-ként is működöm, bár ugyanennyi ideje tervezek világsztárrá válni. :) Számomra kreativitásom és kitűzött céljaimhoz való görcsös ragaszkodásom megélése sokkal fontosabb minden másnál, képtelen vagyok kompromisszumot kötni, csakazértis nappal alszom és csakazértsem vagyok hajlandó belógatni a kezemet a cégvilág húsdarálójába. Nem izgat az előrelépés meg a szakmai fejlődés, amit akarok, úgyis elérek anélkül, hogy bájgúnárkodnom kelljen hozzá. A szélsőségek embere vagyok: sok tekintetben végletesen konzervatív, más tekintetben liberális. Nem ragaszkodom a hagyományos nemi szerepekhez, úgyis hatékonyabban takarítok nálad, és finomabbat főzök. :) Ne állj az utamba, ne akarj megváltoztatni. Sokan megpróbálták, nem véletlen, hogy mostanra már nincsenek közöttünk. De ha támogatsz, és mellettem állsz a rosszban is, azt meghálálom.
f Facebook
3 megosztás


113
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
24 Egyéni hozzászólás
89 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
38 Hozzászólások szerzői
ReactorGeri P.gpeterszFranklynPash Cutter Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Verne
Olvasó
Verne

Elso? :D

Amugy tanusithatom ezt az elszabott latasmodot. Mar evekkel azelott, hogy talalkoztam a Ferfihanggal beszelgettem egy ismerosommel milyen ferfi kellene neki. Az o latasmodja szerint mar megelegedett volna egy atlagos palival, aki egyetemet vegzett, jol keres, sportol, nem nez ki rosszul, jo a gyerekekkel. Szeret tancolni, legfokepp a latin tancokat kedveli, sarmos, es persze jo az agyban. Persze nem art, ha jo a humora, es besegit a hazimunkaba.

Kerdeztem, hogy ugye nem tul jo matekbol. Azt valaszolta, hogy nem, de miert fontos ez? :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Big G.
Újságíró

Én is csak egy átlagos nőre vágyom. 90-60-90, babaarc, fehérmáj, kiváló anya, mesterszakács és szex után Nietschéről beszélgessünk…

DennisVT
Újságíró

Szex után pizzává változik. De legalább rendel nekem egyet. Nietschét leszarom:)

Sydra
Olvasó
Sydra

Viccen kívül, nekem pont a beszélgetés része hiányzik. Tavaly sokat randiztam, de egy olyan lány sem volt, akivel a smalltalk-on kívül lett volna bármi értelmes téma. Így meg nézhet ki akármilyen jól elmegy az életkedvem is tőle.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Véletlen? :-/

Koriander
Olvasó
Koriander

“Nietschéről beszélgessünk…”
Frigyes családnevéből kihagyni pont a “Z” t?

“Van valamijük, a mire büszkék. Hogy is hívják azt, a mi fölfújja őket? Műveltségnek hívják; ez tünteti ki őket a kecskepásztorok előtt. “

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Jó lesz az Nietzsche -nek is. Szerintem te inkább ne beszélgess róla.

Cefre
Olvasó
Cefre

Akkor lenne nem átlagos, ha ki lenne tömve zsetonnal. Amúgy mindenki más átlagos.

filmcom
Olvasó
filmcom

Már említettem egy másik cikk kapcsán.. Két lehetőség van: 1. Bevállalni a szingliséget… 2. “Mindenáron” férjhez menni, (megnősülni) az adott (és elfogadott) életszakaszban..(25-30.? kb.) ..és persze “magamnak megmagyarázni” hogy  “természetesen a legjobbat találtam meg életem ezen szakaszában” ….  és bízni benne hogy lehetőleg minél később unjuk meg egymást (lehetőleg kölcsönösen,.. ez fontos.. )

kb. ezek az opciók…  nincs “tökéletesen kerek” élet…ez az igazság..

József A. írja: “ügyeskedhet nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret”

Naooo
Olvasó
Naooo

“Olyan férfire vágyom, aki királyi tulajdonságokkal bír, öntudatos, magabiztos, felelősségteljes, céltudatos, vezető típus, de egyben melegszívű, családszerető, nem fél az érzéseitől és egy úriember, aki tudja mennyire kifinomultan kell bánni egy nővel.
Szentimentális típus vagyok, aki nem gentleman, az nálam labdába sem rúg.”

“Valóban egy hősre vágyom,aki ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik,kinézetre pedig nem szeretek hasonlítgani,de hogy tiszta legyen a kép írok néhány ismert embert,mert fontosnak tartom ezt a részt is tisztázni,és ezért ne haragudjon meg légyszi senki sem,aki olvassa.Ezek CSAK példák:Mark Sinclair Vincent,Robert Downey Jr,Paul Walker,Bear Grylls,Channing Tatum,Bruce Willis,Jason Statham,Daniel Day Lewis…ezeknek a férfiaknak a szeme és az arcvonásaik számomra sokatmondóak.
Tehát nagyobb körvonalakban ennyit várok.”

“Jó humorú, intelligens, az érzelmeivel tisztába levő és azt kimutatni tudó, hűséges, lojális, gyengéd, lelkiismeretes, segítőkész, emberséges, becsületes magabiztos férfit keresek egy egész életre.
Egy igazi gentlemant.”

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

“Tengerparton szeretnék élni :)

Milyen vagyok? Önző, gyerekes, unalmas, türelmetlen, gyáva, aggodalmaskodó, bizalmatlan, pesszimista és depresszióra hajlamos… soroljam még? :D Persze vannak jó tulajdonságaim is, de minél régebb óta vagyok egyedül, annál inkább a negatívak dominálnak… de talán még nem késő megjavulni :)

Kit keresek? Hm, herceg fehér lovon? :) Na jó, beérem egy intelligens, kedves, humoros, sportos, magas pasival is. Szóval ha ilyen vagy, nyugodtan írj, aztán majd meglátjuk!

u. i.: nem hátrány, ha tudsz főzni és vasalni, mert ezekhez sajna nem értek… de szívesen és gyorsan tanulok, ha van motiváció :)”

Naooo
Olvasó
Naooo

“Szeretek főzni, de nem bánom, ha néha elviszel vacsizni. Szeretem a természetet, szívesen kirándulok. Szeretnék megtanulni síelni.
Imádom a tengert, legszívesebben ott nyaralok. Szeretem a mozit, de a színház mégjobb. Egyszer-egyszer jól esik a balett, vagy az opera.”

Naive
Olvasó
Naive

Hát ez a csúcs eddig. Hagyján, hogy a többihez hasonlóan -finoman szólva- merészek az elvárásai, de emellett nyíltan, piromkodás nélkül bevállalja, ha produkálni is fog valami meg nem nevezett pozitív tulajdonságot az elsorolt, nem kis jellemhibák mellé, ahhoz is a te nyakadból akarja az energiát kiszívni. Az ilyeneket vajon első sorban a mangina jelenség termeli ki, vagy a szüleik?  Rendesen felbosszantott, remélem legalább nagyon fiatal, úgy még valamivel emészthetőbb lenne a sztori….

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

33 éves  :)És kiemelt, fizetős reg, nem hinném, hogy kamuprofil.

Naive
Olvasó
Naive

Elképesztő. Gondolom akkor jól néz ki, vagy legalábbis nem rosszul. De fog haragudni a világra 5-10 év múlva, mikor már bájolgásból nem fog megélni… Red pillnek minden esetre jó. Lassan már nem fog kelleni önfegyelem, hogy ellenálljak a nőiesség bevetésével intézett szívességkéréseknek. Ilyenek láttán egyre inkább zsigerből jön.

Azért be is csajoztok néha Tinderen vagy inkább csak ilyen “sokkterápiának” jó?

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Én nem vagyok regisztrálva a tinderen, mivel nem tartozok a top 5-10%-ba. Amikor először hallottam róla, kíváncsiságból felraktam, de úgy 10 perc után repült is. A bemásolt bemutatkozás is sima társkeresőről származik. Viszont ha komolyan gondolnám az online társkeresőzést, biztosan felraknám a tindert, csak épp fordítva, szűrőként használva azt: aki ott is aktív felhasználó, az egyből mehet a kukába.

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

Szerintem a társkeresőre/tinderre kerülő nőket ajánlatos en bloc kerülni. (Vagy ha nem is, komoly fenntartásokkal kezelni.) Ha valaki nőként az egyértelmű férfi-túlkínálat mellett sem képes társat találni magának, azzal komoly bajok lehetnek. (Összeférhetetlen, idegesítő, kapcsolat-függő, ezotéria-mániás stb.)

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

Azt a rohadt… és az az elképesztő, hogy nem csak a relatíve jó nők jönnek az égbe tornyozott elvárásaikkal (azt még megértené az ember, hiszen az ilyen nőket körülzsongják a fehér lovagok), hanem az önmagukat szemérmesen (vagy épp szemérmetlenül?) csak “XXL-es”-ként vagy plus size-osként aposztrofáló, alaktalan hústömegek is. Mondjuk egy rajzolt szemöldökű, százkilós maca, amint sportos, fiatalos férfit követel magának, még vicces is tud lenni, már ha az ember csak trollkodni jár fel a társkeresőre, és nem  hisz dőrén abban, hogy ott talál akár egy normális nőt is.

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Ezek Tinderes társkereső szövegek? Vagy honnan vannak?

Montana24
Olvasó

Ez még semmi. Én randizgattam olyan lánnyal, aki nem titkoltan mindeközben fenn volt a Randihelyen, majd az étteremben panaszkodott velem szemközt, hogy nem talál normális pasit. (Fiatalabb voltam pár évvel és rohadt naiv, ez van, plusz nagyon tetszett a lány is). Nem sokkal ezután persze megszakítottam a kapcsolatot, de iszonyúan kiábrándultam a mai húszas lányokból, rendesen lekerültek a piedesztálról. Ennek mai fejjel örülök.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Pardon, ki kell mennem, mondtam neki, majd kiosontam a hátsó bejáraton, s otthagytam a fizetetlen számlával. Nem adott és nem kapott semmit. Tiszta játék. Mondhatni becsületes.”

Reszet Elek
Újságíró

Hát ez tényleg az alja. Ha férfi ennek megfelelőt írna, mindenki simán levenné hogy trollkodik.

George Herceg
Újságíró
Sydra
Olvasó
Sydra

Hjajj az a kutyás profilkép így reflexből … alapszabály: Szingli állattulajdonos nővel nem randizunk! Az mellett, hogy MIND agybeteg egyszerűen értelmes közös programokat sem lehet velük szervezni. És ezt úgy mondom, hogy imádom az állatokat.

DennisVT
Újságíró

Az előző komolyabb bnőm egy szingli (nyilván:)) csaj volt, egy tündéri kis Jack Russellel. Nem is tudom, kb 5-6. randin találkoztam a kutyával, de 10 perc alatt beleestem, persze én veszett nagy állatbarát vagyok. Bármikor áthozhatta hozzám, beülhetett a kocsimba, felmászhatott a kanapémra stb. A nő meg… olyan hálás volt ezekért… elmesélte, hogy gyakorlatilag nem talált olyan pasit, aki csak elfogadná, hogy neki van egy kutyája, nemhogy annyira imádná, mint én.

Hiányzik az a kis dög nagyon. Kicsit a csaj is:)

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Remélem nem lakásban tartotta a Jackie-t, mert akkor nagyon csúnyán néztem volna rá. Az egy kifejezetten nagy mozgásigényű típus, egy nagy udvarban érzi jól magát, és ott is sokat kell foglalkozni vele.

DennisVT
Újságíró

Érdekes módon nem volt akkora mozgásigénye. Napi 4-5szöri sétája volt legalább, hétvégeken fél vagy egész napok, de hamar elfáradt (20-30perc, persze állandóan labdázott), és menni akart haza. Sajnos lakás volt, bár szép nagy lakás.
Valami szörnyű helyen lehetett nagyon kis korában, mert mindentől félt. Villamosmegállóban ölben tartva szabályosan reszketett egy két méterre elhaladó villamostól… Otthon érezte magát jól. És nálam is csak nehezen “oldódott fel”.

spekimen
Olvasó
spekimen

DennisVT: elmondásod szerint neked már annyi nőd volt, egyszer sem találtál olyat, akire azt mondtad volna, hogy azt a mindenit  ez a csaj annyira kell, mivel olyan személyiség-egyéniség, hogy hosszú távon is eltudnám képzelni vele? Vagy találkoztál már ilyennel, csak neki nem jöttél be?

Egyébként nagyon elmennék veled egy csajozós “túrára”, biztos sokat tanulhatnék tőled, igaz Big G.-nek is mondtam, hogy lehetne a mesterem, de ő már öreg róka, mi meg ráadásul korban is majdnem megegyezünk, szóval jobban megértenénk a másikat.

DennisVT
Újságíró

Hmmm, most nemtom, hogy ez gúnyos/ironikus volt-e, de gyanítom, hogy igen..:)

Ha esetleg mégsem, akkor:

Egyáltalán nem volt “annyi”, és nem is tudom, hol mondtam ilyet?… Mondjuk 20-30 közt vagyok, és akiket komolyabban ismertem, tehát pl annyira, hogy erre a kérdésre választ tudjak adni, az tényleg csak néhány. Köztük talán 2-3 olyan volt, akiről el tudtam volna képzelni ennyire hosszú távon, de ott is mindig valami balul sült el, és olyan is, akinek végül nem jöttem be, persze.

Nem sokra jutnál egy ilyen túrán velem, ugyanis az itteni írások ellenére, ha hiszed, ha nem, sosem voltam egy nagy csajozós, mondhatni, hogy a tipikus béta mentalitás, neveltetés volt a jellemző, és azt sosem lehet teljesen levetkőzni. Inkább az egésznek az elmélete érdekelt engem, a miért és a hogyan. Tetszett a PUA/RedPill megközelítés, de a gyakorlati rész kimerült annyiban, hogy mondjuk másfél évig meghajtottam ezt a dolgot (a fenti számnak talán a negyede származik ebből a másfél évből, és abból is 9 hónap ugyanazon egy nővel), lezavartam pár tucat ismerkedést/randit azért, hogy kipróbáljam, teszteljem ezeket. Ezért van az is, hogy bevallottan nem saját kútfőből írom a dolgokat, hanem nagyrészt másolok, és fordítok. Persze túlnyomórészt csak olyat, amivel magam is egyetértek, és/vagy igaznak látom a saját tapasztalatom, vagy a környezetem tapasztalatai, vagy az evo. pszich. tanításai alapján.

BigG.-vel jobban járnál:)

spekimen
Olvasó
spekimen

Tudom, hogy a stílusom gúnyosan-ironikus és provokáló, de most rosszul gyanítod, teljesen őszintén érdeklődtem, hogy állsz e téren. De attól függetlenül, hogy “mellélőttél” köszönöm az őszinte válaszod.Értem, szóval, akkor úgy direktbe szórakozóhelyekre nem nagyon mentél felszedni csajokat.

Hát igen Big. G. Nos szerintem hozzá képest én egy proli vagyok :-D Az azért nekem is kiütötte a biztosítékot, amikor, azt mondta, hogy a környezetében, mindenki megfelelő partnert választott és nem ismer olyat aki nem.. Érződik rajta a “felsőkategória”, amivel nekem nincs semmi bajom sokakkal ellentétben, csak hát sajnos nem tudja, hogy mi folyik az alsóbb szinteken. Ennek ellenére nekem nincs bajom vele és egyáltalán nem haragszom rá, hogy neki bejött az élet, csak sajnos sokakat nagyon frusztrál, ami pedig csak is a saját bajuk.

DennisVT
Újságíró

szóval, akkor úgy direktbe szórakozóhelyekre nem nagyon mentél felszedni csajokat.

Megmondom neked, hogy szerintem a két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor mentem azzal a gondolattal szórakozóhelyre, hogy “na én most csajozni akarok”. 10ből 9szer egyszerűen csak mentünk a haverokkal, ittunk, jól éreztük magunkat, a helyeket is a zene alapján válogattuk, és nem a nők mennyisége/minősége alapján. Utálok ilyen helyen csajozni, mert nem lehet normálisan 3 szót váltani egymással, a másik fülébe ordibálni nem túl romantikus, egy meleg fülledt helyen pláne nem, habár vannak előnyei, pl fizikai érintkezés és eszkalálás sokkal könnyebb, mint máshol. Ennek ellenére persze előfordult, hogy mégsem egyedül jöttem ki, vagy 1-2 telefonszámmal, de ez gyakorlatilag minden esetben olyankor volt, amikor láthatóan és észrevehetően kiszúrt engem egy csaj, én is őt, és már csak “nyélbe kellett ütni” valamit, avagy egyszerűen csak nem elszúrni. Nem mondom, hogy sok ilyen volt, mert sosem tartoztam egyik bulihely top20% pasija körébe sem, de akadt pár, és hát persze a nők sem a top20%ból kerültek ki, zsák a foltját, ahogy mondani szokás.

Szerintem, amikor Big G. azt mondta, hogy a környezetében mindenki megfelelő partnert választott, akkor azt úgy értette, hogy önmagához illőt, önmagához valót. Szóval a 10/5ös haverja hasonló csajt vett el, nem pedig 10/8ast. Szerintem így értette a megfelelőt.

spekimen
Olvasó
spekimen

Szerintem jól kiegészítenénk egymást. Én a jó kiállásommal odavonzanám a csajokat, te meg a tapasztalatoddal, és (nem tudom, hogy áll a beszélőkéd, de gyanítom jól kommunikálsz) a kommunikációddal leveszed a lábukról őket. Nekem még van mit erősítenem utóbbi terén, ugyanis hiába tűnhet itt úgy, hogy megfelelően beszélek, hús-vér emberekkel ez még mindig nem megy zökkenőmentesen. Azt kéne elsajátítanom, hogy amíg virtuálisan azonnal tudok reagálni és nem is akárhogy, addig ez élőben már nem megy ilyen flottul.

Szóval így összefogva dúskálnánk a nem is akármilyen p…ik-ban. :-DDDDDDDDDD

 

DennisVT
Újságíró

amíg virtuálisan azonnal tudok reagálni és nem is akárhogy, addig ez élőben már nem megy ilyen flottul.

Ezzel a legtöbb hozzánk hasonló ugyanígy van. Én is.

spekimen
Olvasó
spekimen

Akkor továbbra is járjuk a saját utunkat :-D

Koriander
Olvasó
Koriander

“Hát igen Big. G. Nos szerintem hozzá képest én egy proli vagyok :-D ”

a proli legalább nem entellektüelkedik, de szerintem nem vagy az, ha éppen nem “csajozol” akkor vannak kifejezetten értelmes és emberileg szimpatikus hszeid, egy jótanács: meg kéne tanulnod tónusban tartani a lelkesedésed.

spekimen
Olvasó
spekimen

“entellektüelkedik”

a mire nem tellik? :-DDD

Az, hogy itt virtuálisan lelkes a megnyilvánulásom, nem jelenti azt, hogy a fizikai létben is ilyen vagyok. Ez pusztán pszichológiai hadviselés, vagyis itt élem ki azt, amit a nők előtt egyértelműen nem lehet mutatni, mégpedig, hogy megveszek értük és ők is értem. Amint ráérez az ember az “ízükre”, onnantól elkapja a gépszíj és nincs megállás. De hát honnan kéne neked ezt tudnod? Ide főként csak frusztrált férfiak járnak, akiket elhiszem, hogy zavarhat ez a megnyilvánulási forma, de nem kötelező az én megjegyzéseimet olvasni. Nagy vonalakban ennyi.

(egyébként, nagyon szeretnélek téged, csak nem hagyod :-DDDD  )

Koriander
Olvasó
Koriander

“Ide főként csak frusztrált férfiak járnak”

Aha.
a kispöccselt lefelejtetted.
ha direkt trollkodsz ok., csak vigyázz az orrodra, Pinocchio.
https://www.youtube.com/watch?v=iQ_u4MatC7U

spekimen
Olvasó
spekimen

Tulajdonképpen lehet ezt a fajta megnyilvánulást is trollkodásnak nevezni, de akkor minek neveznéd a Walter E és Zombigyilkos által napok óta folytatott cicaharcot???  :-D

Az orromra tett megjegyzést meg kikérem magamnak. Az már így is eléggé nagy (más is), hidd el, vigyázok rá, hogy ne legyen ennél nagyobb.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Én általában véve falra tudok mászni attól a hülye modern nyugati hipszter/swipple állatbuzi hozzáállástól, hogy a “kutya nálunk családtag” stb. A kulturális hanyatlás egy újabb evidens tünete szerintem.

timecutter
Olvasó
timecutter

A kutya nálunk családtag, de van három macska is, azok is. A macskákat jobban szeretem, mert csak annyit kapsz tőlük vissza amennyit te is adsz, nem szeretnek feltétlenül, és nem hierarchikus szemléletűek annyira mint a kutyák. Meg hát macska (házi) nem szokott embert ölni, ha bekattan. :)

Reszet Elek
Újságíró

A városiasodással együtt járó dologról van szó. A városba költöző ember kezdett passzióból állatot tartani. Azaz a mai hanyatlást megelőző jelenségről van szó. Annyi különbséget azért tehetünk, hogy korábban a legtöbb esetben ez nem az emberi kapcsolatok helyetti érzelmi pótlékból tartott állatokat jelentett.

Sydra
Olvasó
Sydra

“a legtöbb esetben ez nem az emberi kapcsolatok helyetti érzelmi pótlékból tartott állatokat jelentett.”

Ez itt a lényeg. Sok embernél, akit ismerek ott az állat az gyerek vagy barát pótlék és ennek megfelelően nincs is megnevelve, mindenhova odafekszik, az ágy is tele van kutya/macska-szőrrel, és sok ilyen állat pánikbeteg, mert bármi történik vele a gazdája megőrül. Sok ilyen lánnyal még felhőtlenül szórakozni sem lehet, mert állandóan azon kattog, hogy Mutyika otthon jól van-e.

timecutter
Olvasó
timecutter

az emberi kapcsolatok helyetti érzelmi pótlék”

Ez egy közhely, aminek nem szabad bedőlni, többnyire az emberi arrogancia szüleménye, hogy az ember magát annyira fölébe helyezi mindennek, hogy csak önmagához képest vonatkoztatva tudja szemlélni a világot. Olyan mintha azt mondanánk, egyesek azért isznak sört, mert feléjük nem kapni bort.

Reszet Elek
Újságíró

Inkább azt mondanám, azért isznak sört mert a borért le kellene menni a boltba.

Geri P.
Olvasó

Ahogy már páran elmondták nem is szabad olyan nővel akárcsak egy szóra is leállni aki bármiféle szőrös vackot tart emberi kapcsolat helyett és azon próbálja meg a primitív szocializációs hiányait kiélni.

Beteg buggyant picsa az összes, azért a nők jóval gyengébb lábakon állnak mentálisan semhogy huzamosabb ideig kibírják a nagyvárosi létet egyedül. Márpedig a legtöbb pontosan ilyen körülmények között próbál évről évre vegetálni, de igazság szerint a legtöbb teljesen reménytelen eset… reménytelenül befordult primitiv lelkű torz énképtől eltévedt Eszetlen hülye.

the hermit
Olvasó

Biztos nem volt még olyan kutyád, amelyiknél egyértelműen érezted, hogy ez a “családtag” nem valami klisé, hanem a magától érthetődő valóság.

Szerencsére nekem most éppen van egy ilyen. Ez csak olyankor rossz, amikor épp elveszíted, egyébként kurva jó.

Huffnagel Pista
Újságíró

Kiváló cikk!

Azon röhögök az olvasása közben, hogy olyan 10 év múlva ugyanezek a nőstények majd úgy fognak visszagondolni a “ghosting” jelenségére, hogy akkor legalább még őket dugták, mert…

“Hölgyeim, ha Önök most azt gondolják, hogy a Férfiak mind egytől egyig egoista, önző faszfejek, mit fognak szólni akkor, amikor egy randijukon megjelenik az első olyan Férfi, akin jól látszik, hogy épp az előbb hancúrozta ki magát egy Jessica Alba hasonmás szexrobottal.”  “Egy szexuálisan kielégült Férfit sokkal nehezebb lesz rávenni bármilyen kapcsolatra is.”

Art
Olvasó
Art

A szexrobotok előtt azért van még egy fázis: a tömeges kurvázás.

Valahol olvastam nemrég, hogy Európában aggasztóan(!) csökkennek a szexpiaci árak, a néhány éve még átlag 100 eurós alapszolgáltatás már lement 50 környékére, mert nők tömegei árasztják el a kínálati oldalt. Magyarországon ha nem is csökkennek, de legalább 10 éve stagnálnak az árak, a szolgáltatás színvonala közben érezhetően emelkedik.

A kurvázás egyre több férfinek elérhető alternatíva nem csak gazdaságilag, hanem morálisan is. A legénybúcsúknak gyakorlatilag ma már kötelező tartozéka egy stripper (aki szakmányban le is szopja a vendégeket), innen már csak egy kis lépés, hogy a férfiak a havi költségvetésükben a kurvázásra épp úgy elkülönítenek egy összeget, mint például lakásrezsire, autófenntartásra.

A téma hosszú és kanyargós, de megérne egy hosszabb cikket #lifestyle tag alatt.

Reszet Elek
Újságíró

Nem is csoda hogy a prostitúció dekriminalizálása ellen a feministák (legtöbb irányzata) ágál a legjobban.

Másrészt azért annak a bizonyos elárasztásnak az okain is érdemes lenne elgondolkodni.

Tibi
Olvasó
Tibi
Tibi
Olvasó
Tibi

a néhány éve még átlag 100 eurós alapszolgáltatás már lement 50 környékére, – igen, az ~16.000~ forint egy órára számolva, ami egy tisztességes vidéki megbecsült magyar nő heti nettó munkabére, ahogy egy berlini,  zürichi, amszterdami férfi jobb órabére… és hát ez az igazán megalázó és kiábrándító. Kis túlzással órabérért ürít a német proli, a magyar egyetemistába, a mi későbbi aránkba. Fantasztikus ez a fizetés és életszínvonal különbség. Az árakat egyébként a román, litván, ukrán stb. még kilátástalanabb országokból jövő k-európai lányok is erősen leverik, a túlkínálat mellett. Valahol azért érthető, aki egy picit csinosabb mint egy feminista, már menekül is a reménytelenségből Zenóbiából, ellenben míg korábban össze lehetett hozni egy kislakást okosan pár év szorgalommal, ma ilyen piacon ez egyre lehetetlenebb. De hát még ez is jobb mint egy férfi, hovatovább családfő mellett valós életet élni. Az ő teste az ő döntése, és ez esetben valóban így is van, csak ne csodálkozzon ha később ezt a testet úgy árazza be az élet, ahogy. Mindezekkel együtt nem irigylem a mai átlagos fiatal lányokat a mai magyar perspektívák mellet. Nem egyszerű.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

De hát ez tök jó, mert ha majd a csajok a szalag mellett, vagy a kasszasoron is megkeresnek annyit, mint ha a testükből élnének, akkor végre elmondhatjuk, hogy a gonosz patriarchátus végre nem kényszeríti szegényeket a kurválkodásra.

Naooo
Olvasó
Naooo

Összeegyetemistázott lányt végképp nem szabad elvenni.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

egy berlini,  zürichi, amszterdami férfi jobb órabére

A “jobb” mit jelent? Mert az átlagnál ez azért jóval magasabb.

filmcom
Olvasó
filmcom

Pláne ha valaki a cigi, és pia pénz HELYETT költi a pénzt punira….  (messzire vezet ám ez…nincs jövedéki adó bevétel az államnak, egészségesebb marad sok férfi ..tovább kap nyugdíjat …persze hogy “ideges” ettől az állam….. :) )

Cefre
Olvasó
Cefre

Én voltam kurvázni négyszer eddigi életemben. Morálisan nincs vele bajom, viszont közel sem olyan, mint amikor felszedsz egy nőt. Nincs meg a megszereztem érzés. Lehet, hogy a prostik voltak a rosszak olyan szempontból, hogy nem tudták eljátszani ezt, de szerintem nem ez volt a baj. Ettől függetlenül valószínüleg lesz még rá példa.

Geri P.
Olvasó

Hát ha úgy vesszük a japánoknál ennek már hagyománya van, mivel rájöttek rég hogy valójában minden nő kurva, ha szexpiaci árukat illeti megvan a költsége mindnek. Ha hazaviszed akkor el is tarthatod, namármost ott a legtöbben nem fognak megvenni egy egész nőt csak a luk miatt, inkább ki bérelik ideig óráig.
közben meg kezd komoly problémává és folyamatos Témává válni a médiában hogy drasztikusan csökken a népesség abban az országban. Hát őszintén nem tud érdekelni azt se hogy ha Magyar népesség fogyna ilyen számban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gratula a cikkhez, tetszett :)

timecutter
Olvasó
timecutter

A Tinder gyakorlatilag ingyenes escort szolgáltatás alfáknak, ahol a pasas kapja a szexet, a nő meg azt az illúziót, hogy végre a neki megfelelő státuszú férfiak “társkeresői” figyelmének fősodrában van, illetve ezektől kap szexet. Egy az egybe faszkörhinta.

Art
Olvasó
Art

Elárasztás: ez egyszerű, a kurválkodás polgárjogot nyert, a bulvár tele van bátorító történetekkel. Dubájozás, pornózás, Andy bácsi, ilyenek. Nincs olyan valóságshow, amibe ne lenne legalább egy volt vagy aktív pornós, vagy kurva. Pénzért szopni még féláron is jó keresetet biztosít, kényelmes munka és biztos megélhetés. Sőt, egyre gyakoribb, hogy kurvának lenni maga a megdicsőülés: nézd meg a kurvázós beszámolókat, a vendégek az egekig dícsérik a sztárkurvákat, olyan renomét építhetnek, amit civilként sosem. Kinek ne lenne vonzó egy ilyen életpálya? “Negyven évig dolgozni a vasgyárban, na az a szopás”

szerk: Bocsánat, ezt Reszet kollégának címeztem, nem tudom, miért nem oda került.

timecutter
Olvasó
timecutter

Kurvának csak a nem annyira okosok mennek. Amelyik szexmunkában gondolkodik, de van kis esze, regisztrál a livejasmin.com-ra, kap Gattyánéktól egy webkamerát, aztán előad egy privát vetkőzős számot a tízezer km-re lévő vén kecskének aki dollárt fizet érte. Csinálja napi 4-6 órában és simán megkeresi vele az egyetemre valót, meg a lakbért. Fizikailag nem találkozik a kuncsaftal. Annyiból jobb, hogy a leendő pasijait nem fertőzi nemi betegségekkel. Állítólag sok szingli csaj csinálja.

Geri P.
Olvasó

Az a baj hogy nem csak szingli csajok csináljak.
De hát mégiscsak kényelmesebb megoldás egy büfé szakra járó agyatlan önmagától elszállt magyar ribancnak rázni a retkes picsáját a kamerába mint elmenni éjjeli műszakban árut feltölteni mint ahogy ugyanezt teszik fasszal élő sorstársai…

barrakuda
Olvasó
barrakuda

Jó cikk, mostanában több is van, egy pár megjegyzés ehhez:

1) Ha alapul vesszük az okcupid statisztikákat, akkor látszik, hogy a férfiak általi nők besorolása egyértelműen kihoz egy haranggörbét, amely szépen mutatja a nők kinézetének természetes eloszlását. Ismerjük ezt a haranggörbét az IQ-nál, a cipőméretnél…stb. A férfiak kinézetének megítélése a nők szerint viszonyt nem igazán találkozik ezzel a természetes eloszlással, mi több, iszonyú torz módon látják a férfiakat. Ez szépen megmutatja, hogy a kinézet szempontból a nőknél uralkodik a hipergámia nevű jelenség. A vagyoni helyzet és a többi szempontot meg megelőlegezem. Ez pedig arra sarkallja a férfiakat, hogy egymással versenyezzenek a jobb pozícióért minden tekintetben (pénz,kinézet,népszerűség..stb). El sem kell mondanom, mi történik, mikor egy nő megjelenik egy férfitársaságban.

2) Vissza a statisztikához. Láthatjuk, hogy a nők a férfiak 12%-át látják átlagosnak, és mindössze 7%-ot átlag felettinek. Nem tudom mennyire pontos ez az okcupid felmérés, de ez a 7% elég messze van a Pareto féle 80-20 klassziktól. Az átlagot meg hadd ne soroljam a bikákhoz.

 

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

És ehhez még vedd hozzá, hogy a férfi Tinder-használók bizonyára nem képezik le arányosan az egész férfilakosságot, hanem felülreprezentáltak közöttük a vonzóbb férfiak. (Az én tippem legalábbis az, hogy a szó objektív értelmében vett átlagos ill. az alatti férfiak meg sem próbálkoznak vele.) És a nők még ezek között is csak 7%-ot tartanak átlag felettinek.

Sydra
Olvasó
Sydra

A cikk leglényegesebb része szerintem az, hogyha a nők a férfiak 20%-ával foglalkoznak csak érdemben, akkor miért csodálkoznak azon, hogy 100 nőből legalább 80 nőnek nem jut rendes párkapcsolat?

Ami meg vita szempontjából érdekes téma, hogy miért van az, hogyha ugyanazzal a profilképpel csinálsz két profilt és az elsőben azt írod a bemutatkozóba, hogy “nem keresek komoly kapcsolatot” a másodikban meg azt, hogy “komoly kapcsolatot keresek”, akkor miért az előbbi kap több like-ot, miközben a lányok meg erről panaszkodnak mindenütt? Bár mondjuk erre a korábbi PUA-s cikkekből elég jó válaszokat kapunk.

DennisVT
Újságíró

hogyha ugyanazzal a profilképpel csinálsz két profilt és az elsőben azt írod a bemutatkozóba, hogy “nem keresek komoly kapcsolatot” a másodikban meg azt, hogy “komoly kapcsolatot keresek”, akkor miért az előbbi kap több like-ot

Ezt kipróbáltad? Vagy valaki? Tök érdekes, hogy még ennyire nyilvánvalóan is megjelenik ez a dolog.

Sydra
Olvasó
Sydra

Régen volt sok féle profilom mikor fent voltam társkeresőn és mikor bele írtam a komoly szándékot, akkor kevesebben írtak rám. Úgy vettem észre, hogy ha úgy indítok, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, akkor ez a lányoknak megöli a “fun” részét az ismerkedésnek. Olyan mintha ez a tény felelősséget és kötelességeket róna rájuk, amiből automatikusan kihátrálnak. Meg úgy semmit nem szabad tény szinten kimondani, meg kell hagyni a nőt az ezoterikus illúzióiban, hogy mindenért a “sors” meg a “kémia” a felelős.

hgyi
Szerkesztő

Leragadtam a címnél…
Mi a frásznak kellene eltűrnie bárkinek bármit, bárkitől?
Amolyan áldozatcsinálós ez nekem.
Ha kefélni akar valaki és másképp nem megy, csak úgy, hogy el kell tűrni valamit attól, akivel nagyon kefélni akar, akkor ne tegye szóvá az eltűrést. Egyébként meg ha nem olyan sürgető a kényszer, akkor miért kellene megelégedni olyannal, akitől el kell tűrni dolgokat?

A Tinder pedig közismerten egy kurvakereső. Ezt még én is tudom, pedig semmilyen “közösségi” oldalon nem vagyok jelen.

Huffnagel Pista
Újságíró

Mélyen tisztelt hgyi!

Javaslom, ilyen esetekben tessék mindig egy kicsit tovább olvasni, mert az első bekezdésből rögtön ki fog derülni még az Ön számára is, hogy a fenti cikk egy válaszreakció egy másik cikkre, innen a cím.

Mutatom: A fiatalság végrendelete – Mégis mit kell még eltűrnünk a férfiaktól? 

Most elmegyek dolgozni és remélem, mire visszatérek, addigra túl tetszik esni az origó felületén a regisztráció rendkívül bonyolult és fárasztó procedúráján és majd ott is olvashatjuk a rendkívül hasznos és érdekfeszítő hozzászólásait.

Üdvözlettel:

Pista bácsi

hgyi
Szerkesztő

A másik cikkcímre is ugyanez a reakcióm.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

A szerzőnek:

Huffnagel Pista
Újságíró

Megértem azokat, akik felveszik a bunkóstílust és a prostituáltakat keresik

“A becsületes, rendes nők miért nem találják meg a becsületes és rendes férfiakat? Vannak még ilyen nők egyáltalán, akiknek nem csak a külső, esetleg a vagyon számít, hanem tényleg érdekli őket a férfi jelleme, hogy rendes legyen, őszinte, figyelmes, stb, stb?

Nem tudom a választ. De egyre jobban megértem azokat a férfiakat, akik beállnak a sorba, és ők is magasról szarnak mindenre, és felveszik a bunkóstílust. Azokat is megértem, akik feladják a társkeresést, és a prostituáltakat keresik. Legalább szexhez jutnak, ha társhoz nem. Lassan én is feladom, mert nem találni olyan nőt, akinek én kellenék. De ha esetleg van ilyen nő, valahogy találjuk már meg egymást, és ha legközelebb egy magamfajta fickó próbálkozik, legalább egy randiig jussunk el.”

DennisVT
Újságíró

Hehh, pont most olvastam én is. Érik az újabb levelem a velvetnek, kettő már lehoztak az eddigi 3ból.

sureee
Olvasó
sureee

Tudnád linkelni, melyek voltak azok? köszi

Montana24
Olvasó

Engem is kíváncsivá tettél, linket a népnek! :D

DennisVT
Újságíró

Uhhh, fogalmam sincs… az egyiket arra a cikkre írtam, amiben a 10 legidegesítőbb női kérdést elemezgették… a háromnegyede classic shit-test volt. A másikat már nem is tudom miről szólt, legalább 1 évvel ezelőtti.

sureee
Olvasó
sureee
DennisVT
Újságíró

Uhh ez lesz az… de így utólag elolvasva… ma már tök máshogy írnám meg. Nem is tetszik az egész.

righeira
Olvasó
righeira

Figyelj, Dennis, én azon töröm a fejem, hogyan fordítható vissza a shit-teszt dolog. Mert egy dolog jól vizsgázni, meg visszadobni a labdákat – viszont hasznos lenne pár trükk, amivel MI mérjük fel a nőket!

Merthogy vannak ám számunkra is fontos dimenziók (személyiség, baráti társaság, káros szokások, stb) melyeket érdemes lenne megismernünk…

Most hagyjuk azokat a férfiakat, akiknek egy (na jó, kettő…pár) alkalomra bármilyen jó testű nő megfelel – a hosszú távra tervezőknél szerintem igen hasznos lenne.

Reszet Elek
Újságíró

Itt van egy olvasgatni.

Itt pedig egy rákeresés.

DennisVT
Újságíró

Hát igen, Eleknek igaza van, itt alapvetően a Red Flag-ekről, vagyis a figyelmeztető jelekről van szó, amiket viszont tudatosan kell keress.

Az evolúció leszarta és leszarja azt, hogy te emberileg megfelelő párt találj, így aztán téged, a férfit, nem vértezett fel olyan ösztönös tesztelési metódusokkal, mint a nőket a shit teszteléssel. Neked minden, amit evolúciós értelemben tudnod kell egy nőről, az a szemed előtt van, és másodpercek alatt el tudod dönteni, hogy megfelel-e, vagyis hogy termékeny-e. Ennek a jelei ránézésre megmondhatóak. A nőnek viszont a férfi erejét, rátermettségét, túlélőképességét is tesztelnie kell, nem csak a külső jegyeket, mert lesz pár év, amikor teljesen rá lesz szorulva a férfira. Fordítva ez nincs így.

A férfiak mennyiségileg szaparodnak evolúcionálisan, a nők minőségileg. Te tudsz 500 gyereket is gyártani, és majd lesz közte pár jó, a nő meg tud szülni néhányat, és annak mind jónak kell lennie, plusz utógondoskodást igényel.

Szóval ilyen szempontból konkrétan a shit teszt megfordításának nincs értelme, számunkra évmilliókon át ez nem volt fontos, így nem alakultak ki erre a metódusok.
Alapvetően az attention whore-okat kell elkerülni, vagyis azokat, akik a figyelemért bármire képesek, pl szétteszik a lábukat mindenféle (szintügyileg megfelelő) jöttmentnek, és sosem elég az a figyelem, amit kapnak, mindig több és több kell.

Szóval tetkó, piercing, piros haj, feltűnési viszketegség, magamutogatás, stb kerülendő. És akkor persze az egyéb emberi oldalak: hogy bánik másokkal, pl a pincérrel az étteremben.
Az Elek által linkelt listából a rövid hajat mondjuk kivenném már, ma már inkább sokszor divat, mintsem a kitűnni vágyás, feltűnni vágyás jele.

Reszet Elek
Újságíró

“Az Elek által linkelt listából a rövid hajat mondjuk kivenném már, ma már inkább sokszor divat, mintsem a kitűnni vágyás, feltűnni vágyás jele.” – Régen nőnél a megszégyenítés része volt a haj levágása, sőt…

Anno a nő = hosszú haj alap volt. Személy szerint én nagyon nőiesnek is tartom. Számtalan módon lehet hordani, a különböző hajon és hajban hordott díszítmények is nagyon szépek. Férfiként pedig jóérzés beletúrni vagy megragadni. Rendkívül esztétikus ahogy szétterül a párnán és még sorolhatnám. Szóval fehérnép hordj hosszú hajat!

DennisVT
Újságíró

Persze ebben egyetértek. Csak személy szerint nem tartom red flagnek a rövid hajat, sőt egy csomó nőnek még jobban is áll. :)

spekimen
Olvasó
spekimen

A nőknél a hosszú haj főként csak fiatalon mutat jól, mivel minél dúsabb, hosszabb, csillogóbb, annál egészségesebb-termékenyebb testre utal.  Minél idősebb egy nő, annál kevésbé áll jól neki, a lágy arcvonások eltűnnek, márpedig a finom tekintet a hosszú hajjal kiegészítve esztétikus. Sajnos (vagy nem), míg a férfiaknak az öregedéssel együtt, a kemény vonások markáns arcot adnak, addig a nőket csak sújtják. Nem véletlen, hogy kb. 40-50 év körül a legtöbb nő már rövidíti a haját.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Érdekes, én mindig normálisan írok, tehát nem esem ebbe a kategóriába. Akkor miért nem lehet legalább egy válasszal megtisztelni?”

Inkább kurvázd le.

Montana24
Olvasó

Hála az Égnek, hogy nekem windows phone-om van és nem gyűrűznek be rá ezek a trágya applikációk (legalábbis legjobb tudomásom szerint). Neten tényleg nem érdemes ismerkedni, totál időpazarlás, és azt az időtt rengeteg értelmesebb dologgal is el lehetne tölteni, tapasztalatból mondom.

Art
Olvasó
Art

Egyébként elolvastam azt a Lócival kapcsolatos nyafogást – amit most külön nem méltatnék -, de azt azért megjegyezném, hogy Lóci is egy élhetetlen balfasz, ha előre elmondja, hogy mit akar. Valamiért azt hiszi, hogy ez tényező a nőknél:)

Nem kell/szabad semmit sem mondani, hanem csak csinálni, amit akarunk.

mikrobi
Olvasó
mikrobi

Pont ezt gondoltam én is, amikor elolvastam az eredeti cikket. Lóci is egy lúzer, hogy ilyen dumával jön. Nehezen hiszem, hogy ez sok lánynál bejönne. Ahogy azt sem, hogy fénykép küldése a farkukról vagy az utcán utánafütyülgetés bejön bármelyik csajnak. Mégis csinálják!

spekimen
Olvasó
spekimen

“Lóci is egy élhetetlen balfasz”

Szerintem meg nem, mivel ezzel -ha tudatosan tette, ha nem -, a női ösztönre hatott, mégpedig arra a félére, ami azt “súgja” a nőknek, hogy majd én “betöröm”, majd nálam meg fog állapodni, mert vagyok olyan jó.

DennisVT: te mit szólsz ehhez?

Reszet Elek
Újságíró

Meglehet hogy éppen elegendő megkeresést kapott ahhoz hogy leszarja a tiszteletköröket.

Suum cuique
Újságíró

“A fiúk oldaláról is hasonlóan fájdalmas történetekkel találkozom: sok romantikus lelkű, mélyen szerető fiatal férfi jár úgy, hogy választottja csak futtatja vele a köröket, udvartartásként használva őt, mert közben a menőbb és nehezen megszerezhető fiúk után sóvárog. Az ilyen fiatalemberek ilyenkor mélyen sérülnek és csalódnak, érthetetlennek tartják, hogy a lányok miért nem az odaadó partnerekért rajonganak, és emiatt később ők maguk is úgy dönthetnek, hogy nem éri meg ennyit beletenni egy kapcsolatba, hiszen nem térül meg az odaadásuk.” (Forrás)

filmcom
Olvasó
filmcom

Egyre többször kerül elő a prostitúció kérdése… Pl. Olaszországban Berlusconi ezt a kérdést teljesen “elfogadottá” tette az unga bunga partijaival… (mert ugye ha neki lehet,akkor  “kis jakabnak”  miért ne lehetne…??)

Egyébként az európai parlament képviselőinek egyharmada Brüsszelben nyomja ezt ezerrel…(na ja az asszony otthon valahol..jó messze…:)  )

Egyre nehezebb ellenérveket találni ezzel kapcsolatban…(!!!)

 

Reszet Elek
Újságíró

Ez mindig így volt. A hatalom közelében mindig megszaporodtak a kurvák. A Pápai Állam Rómája volt az akkori nyugat legnagyobb kuplerája. A Konstanzban tartott zsinat évei alatt csak “vándor kurvából” ezernél több dolgozott.

A férfiak mentek a hatalom után. A pénz a férfiaknál volt. A kurvák mentek a pénz után.

lazydave85
Olvasó
lazydave85

Múltkor linkeltem, de amit most olvasgatok blog az szerintem tipikus alfa, de lehet, hogy inkább csak egy kitartó felső béta “naplója”, online ismerkedésekről és randikról. Első randis szexről, stb. Persze lehetséges, hogy kamu, de gyomor kell hozzá:

http://sorozatrandizo.blog.hu/

Deansdale
Admin

…eljutunk lassan oda, hogy a hagyományos rendszer volt a legjobb, amiben mindenki megtalálta a párját? Amikor még működött a monogámia a férfiak kevésbé szerencsés 80%-ának sem volt kínszenvedés nőt találni, a nők pedig nem körhintázták el a legszebb éveiket.

Egyébként furcsa, hogy a férfiak nem értik meg a nők körhintázásának okát, pedig csak bele kell képzelni magunkat az ő helyükbe. Mi vajon mit tennénk, ha a legjobb nők hajtanának ránk csak a szex kedvéért, és közben az átlagos csajok panaszkodnának, hogy nem vagyunk hajlandóak az odaadó és hűséges nőkkel foglalkozni?

Alapvetően elb*szott az a helyzet, ahol a férfiak felső 20%-ának társadalmilag megengedett a nők között tobzódni, mert ezzel elvágják a többi 80% lehetőségeit. Ha a nők legszebb 20%-a bármikor bárkivel lefeküdne, a többi 80%-nak vajon jutna hűséges és odaadó partner? Pfff. Ha nem korlátozzuk a szexpiacot társadalmilag, a győztesek elvisznek mindent, a többség meg csak a fogát szívhatja. Ilyesmit törvénybe iktatni nyilván nem lehet, de régen pont elég volt a társadalmi nyomás, a körhintázó nők és a dorbézoló férfiak lenézése, leszólása. Ezt sikeresen kiiktattuk, most meg csodálkozunk hogy valami nem stimmel.

inkvisitor
Olvasó

Ezt az egész problémát egész jól kezelné egy komolyabb, antibiotikus rezisztens szifilisz járvány. Az ágyról-ágyra járásnak gyorsan komoly büntetése lenne, és ez hamar visszafogná az egyéjszakázásokat és felértékelődne a hűség.

Reszet Elek
Újságíró

Volt már rá precedens. A középkori fürdőház (bordély)-kultúrának is nemi betegség vetett véget.

Itt egy érdekes és olvasmányos cikk a bujakórról.

Reszet Elek
Újságíró

Sőt nem csak kiiktattuk. A körhintázást nem csak elfogadtuk, de még bátorítjuk is. Erősen átestünk a ló túloldalára.

Valahol pl a kurvamenetek is másodlagos jelentési szinten ezt sugallják. Ahogy az ő teste az ő döntése szlogen jelentéstartalma is eléggé megváltozott. Ma már korántsem a szabad gyermekvállalás, abortálás női jogát jelenti, sokkal inkább a szabad kurválkodásét.

DennisVT
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró
sureee
Olvasó
sureee

Ezek bolondok. Ez még viccnek is durva…

timecutter
Olvasó
timecutter

Tudtam, hogy ezek nem teljesen kerek népség, de hogy ennyire!

Rajtuk múlna visszahoznák az inkvizíciót!

timecutter
Olvasó
timecutter

Régen ezt megoldotta a vallás, a családfőnek járt a házastársi szex, és egyben mindkét felet a hűség felé terelte, meg mindenkit a társadalmi státuszának megfelelő párhoz igyekezett rendelni.

Pash Cutter
Újságíró
timecutter
Olvasó
timecutter

A társkeresők nagy része átverés, előfizu pénzek mellett az aktív e-mail címek gyűjtésében és értékesítésében érdekeltek szerintem.

Huffnagel Pista
Újságíró

Reszet Elek
Újságíró
Sydra
Olvasó
Sydra
Franklyn
Olvasó
Franklyn

Eszembe jutott valami. Miért van olyan szó, hogy nőgyűlölő, de olyan nincs, hogy férfigyűlölő?

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát ott van.

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

http://divany.hu/ego/2016/06/06/tul_gyorsan_akarunk_tul_sokat._ezert_nem_talalunk_part./

“Mindenki azt szokta gondolni, hogy sokkal több magányos nő van, és nekik sokkal rosszabb. Pedig ugyanannyi magányos pasi van, és nekik is ugyanolyan rossz. Ráadásul a nők mostanában sokkal agresszívabbnak látszanak a párkeresésben, és ebben van valami. Nem nyílt, inkább passzív-agresszióról van szó. A férfiak gyakran érzik azt, hogy ijesztő a nők elvárása, főleg, ha életkori szorongás, a családalapítás, gyerekvállalás nyomása is társul mellé. Ilyenkor férfiak menekülnek, ahogy csak tudnak.”

Reactor
Újságíró

Én egész egyszerűen nem használom. Se a Badoo-t, se a Tinder-t. Ha prostira van igényem, találok helyben is feleannyiért, és még őszinte is lesz velem – amit a Tinder-es lányoktól hiába is várnék.
Elég szégyen, hogy még mindig sok az ostoba simp, aki falaz meg puncsol ezeknek a nőknek. De szerencsére minden nappal egyre kevesebben lesznek.