Huffnágel Pista
0 megosztás

Zuhanórepülésben a tengerentúli feminista média

A Financial Times értesülései nyomán kapott szárnyra a hír, miszerint  a tengerentúlon számos internetes médiatermék látogatottsága drámai módon visszaesett. Problémákkal küzd a BuzzFeed, a Gawker, a Salon, a Vice és a Huffington Post is. Ennek okaival kapcsolatban számos találgatás és konkrét elemzés is napvilágot látott, amelyek olykor kifejezetten meglepő összefüggésekre is rámutattak. Járjunk a végére, mi a közös az említett  lapokban, mi állhat feltűnő népszerűségvesztésük hátterében!

​​A látogatottságcsökkenés és azzal karöltve járó reklámbevétel elmaradás mértékéről például a Breitbart hírportál elemzéséből kaphatunk átfogó képet.

A hivatkozott cikk szerint a Buzzfeed forgalma tavaly 32%-al maradt el a tervezettől, ami hozzávetőleg 80 millió dollár reklámbevétel kiesést eredményezett.

A Gawker bevételei szintén zuhantak és az már csak kegyelemdöfés volt februárban, hogy egy floridai bíróság 140 millió dolláros kártérítés fizetésére kötelezte a céget, amiért az engedély nélkül nyilvánosságra hozta a híres pankrátor, Hulk Hogan házi szexvideóját. Egy ilyen mértékű kártérítés akár komolyan is veszélyeztetheti a tavaly 45 millió dollár adózás utáni nyereséget elkönyvelő vállalkozás elemi létét is. Az ellendrukkerek nem kis mulatságára az akut tőkehiányt egy orosz oligarchacsoport bevonásával enyhítették időlegesen. Hogy nem megy az üzlet a Gawker Médiánál, azt egyébként a magyar olvasó már akkor is tudhatta, amikor Nick Denton, a Gawker többségi tulajdonosa tavaly megszüntette a szebb napokat is megélt Cink.hu portált arra való hivatkozással, hogy nem tudják fenntartani a bevételt nem termelő lapot.

A Vice magazin zuhanórepülése akkor kezdődött, amikor az egykori alapító Shane Smith kiszállt és a lap egyetlen női szerkesztője, Ellis Jones vette át irányítást. A Vice Mediába tavaly még 200 milliót fektetett be a Disney, azonban most egy csapásra a látogatottság 17,4 %-os visszaesésével kell szembesülniük.

A szintén likviditási gondokkal küzdő baloldali megmondóoldal, a Salon.com hat vezető beosztású munkatársnő elbocsátásával igyekezett enyhíteni szorongató problémáin, – ennek kapcsán egy meghökkentő Twitter posztban azzal hárították maguktól a kudarcot, hogy mindez nem az ő bukásuk, hanem az egész neoliberalizmusé:

Megkerülhetetlenül merül fel a kérdés, hogy vajon mi közös van ezekben a lapokban? Minek köszönhető, hogy olvasóközönségük egy jelentősebb szegmense elpártolt tőlük és ezzel párhuzamosan jelentős üzletvesztéssel is szembe kell nézniük?

Az Age of Shitlords az érintett oldalak tartalmát elemezve mutatott rá a népszerűségvesztés hátterében rejlő valószínű okokra. Nem kevesebbet állítanak, minthogy a lapok problémáinak előzményeként kimutatható, hogy feminista botrányokban exponálták magukat illetve huzamosabb időn keresztül férfiellenes, feminista tartalompolitikát folytattak. Ezek a webportálok a maguk módján mind azon munkálkodtak, hogy minél több férfigyűlölő tartalmat publikáljanak és a létező legkárosabb feminista eszméket tukmálják a nagyközönségre. De úgy tűnik, akadnak határai mindennek.

Elsők között például azt láthattuk, hogy az internetes lapok egyik fontos célcsoportja, a 22-29 év közötti, ezredfordulós nemzedék cseppet sem értékelte a Gawker blogok “gamergate”-ben vagyis a játékosbotrányban játszott szerepét. A Gawker Media az ügy kapcsán csúnyán leszereplő “Kotaku” című oldala miatt már a botrány első két hónapjában hétszámjegyű (milliós) összeget vesztett. Aztán érzékelhetően visszaütött az is, amikor annak ellenére is kiálltak a “Matraclány” mellett, amikor már kiderült, hogy hamisan vádolta nemi erőszakkal évfolyamtársát. Jól tapintható ellenérzéseket váltott ki az is, amikor a balos olvasótábor előszeretettel mindaddig zaklatta a nem kellően PC véleményalkotók munkáltatóit, amíg azok el nem veszítették állásukat. Egyikőjük, Jon Ronson újságíró még egy könyvet is írt meghurcolásáról, amelyben a Gawker módszereit egyfajta modernkori boszorkányüldözéshez hasonlítja. A Gawker mindezt megfejelte vérfeminista oldala, a Jezebel rendszeres ámokfutásaival is.

A BuzzFeed hasonló úton jár, mint a Gawker Media, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy évek óta akadtak plagizálással összefüggő vitáik is, amelyek eredményeként Benny Johnson-t 2014-ben el is bocsátották a BuzzFeed-től. A szociális médiát promóciójában intenzíven használó lap számos olyan már címében is androfób írással borzolta egyébként a kedélyeket, mint a “Az öt legjelentősebb ok, amiért a macskák gyűlölik a férfikat” vagy éppen a “Miért nem lehet a férfiakat megerőszakolni” és folytathatnánk.

​De a feminista média zuhanórepülése korántsem csak a közösségi oldalak lájkjaira alapozott, provokatív újmédiát érinti, nem kíméli az olyan konszolidáltabban feminista hírportálokat sem, mint például a Huffington Post. Őket két éve szeptemberben még 113 millióan olvasták, ezzel szemben a tavaly év végi felmérés alapján immár 86 milliósra zsugorodott az olvasótáboruk.

Tulajdonképpen szinte lehetetlen nem észrevenni a trendek mögött rejtőző okokat. Ha kiterjesztjük a vizsgálódásunkat a forgalom forrására, a lapok olvasóinak irányultságára, akkor azt láthatjuk, hogy a feminista weboldalak forgalmának jelentős részét valójában olyanok generálják, akik egyáltalán nem is értenek egyet a feminizmussal. Az “antifeminista” olvasók csak azért osztják meg a közösségi oldalakon az olyan hajmeresztő cikkeket, mint például a “Vizet találtak a Marson és ez nőgyűlölet” kezdetűt, hogy a feministákat nevetségessé tegyék. Azonban úgy tűnik egyre többen ébrednek rá közülük arra, hogy a férfigyűlölet, a feminizmus ellen a leghatékonyabb módszer, ha a bevételeiket csökkentjük, vagy legalábbis nem növeljük pár lájk és komment kedvéért.

Bár az említett feminista médiumok cikkeit mindeddig világszerte átvették a szerkesztőségek, így sokat közülük magyarul is olvashattunk, tematikájuk minduntalan visszaköszönt a magyar internetes médiában is, azonban az elemzések azt mutatják, hogy a jövőben érdemes lesz megfontolni, hogy kifizetődő-e ezen az úton járni, mivel nem kizárt, hogy jelentős fordulóponthoz érkezett az internetes média. Talán az is lehetséges, hogy még nem figyeltünk fel a trendekre, de valójában máris megkezdődött a magyar feminista média hanyatlása is? Rövidesen fényt derítünk erre is.

Post Author: Huffnágel Pista

Huffnágel Pista
Fő tevékenységként online kommunikációs tanácsadással foglalkozó szerzőtársunk az internetes médiumok és a rádiózás világában is egyaránt tapasztalatokkal rendelkezik. A Férfihang.hu oldalain az angloszféra társadalomtudományi és férfijogi írásainak fordítása és recenzeálása mellett saját írásokkal is szerepet vállal.
f Facebook
0 megosztás


41
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
30 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
Para CelsusHuffnagel PistaNandtimecutterzombigyilkos Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kuszako
Olvasó
Kuszako

Érdekes. Nem gondoltam volna, hogy ilyen (egyébként tök egyértelmű) összefüggések vannak a különböző lapok hanyatlásának hátterében. Köszi a cikket!

Erről eszembe jutott, hogy vannak tök fals összefüggések is, viszont ezek marha viccesek :)
Itt található pár példa erre: http://www.tylervigen.com/spurious-correlations

Cefre
Olvasó
Cefre

Ideje volt.

Ralos Egnaro
Olvasó
Ralos Egnaro

Pontosan az ilyen káros tartalmak és ideológiák térnyerése miatt tartom már évek óta értelmetlennek a parttalan likeolást és megosztást. Ugyanilyen idétlen jelenség, amikor az úgynevezett emberek egymás reggelijét, ebédjét, stb likeolják. De ez utóbbi tényleg csak idétlen dolog, ami azon a szinten nem okoz valódi kárt. Azért nem, mert ott már nem lehet további károkat okozni a nívó mélyrepülésével. Zuhanni csak a felszínig lehet, ugye.
Örvendetesnek tartom viszont a konklúziót. Az mindenképpen üdvözlendő, ha az emberek felismerik, hogy az ilyen balgaságok megosztását, pláne likeolását azért nem szabad megtenni, mert ezzel az adott tartalmat jegyző oldalt erősítik meg, növelik – éppen a magas látogatottságra, el/ismertségre hivatkozva – a bevételeit, az elérhető támogatások mennyiségét és körétt. Sokkal jobb tehát az itt alkalmazott módszer. Tárgyaljuk ki egy- egy jó és saját cikk alapján a témába vágó dolgokat, növeljük a minket érdeklő jelenségekkel foglalkozó oldal látogatottságát és presztizsét!

Régi bölcsesség, hogy ne etesd az ellenségedet, mert magadat ezzel gyengíted, őt viszont addig erősíted, míg végül elég ereje lesz ahhoz, hogy újra Rád támadjon. Mi se tegynk hát így!

Reszet Elek
Újságíró

Vélemények erről a reklámról?

DennisVT
Újságíró

Hát finoman szólva is félrevezető a dolog:) Egy 1000 kalóriás edzést le lehet tolni másfél óra alatt, aztán másik 22,5 órát alszom. Másrészt a legtöbb “edzés”, amit az anyuka a reklámban csinál, teljesen mindennapos bármely ember számára, ami nem is csoda, hiszen az átlegember (na jó, férfi, 85kg átlagos alkat/edzettségi állapot) ülőmunkával eléget 2000 kalóriát egy nap.

Az már részletkérdés, hogy ugyanaz a mozgásmennyiség, ami A embernek 1000 kalória, az B embernek csak 700, C embernek pedig 1300. Az északi sarkon 5000 kalóriát eszel csak azért, hogy fenntartsd a testhődet.

Megkérdezném a reklám készítőitől, hogy akkor itt, most, helyben, utánanézés nélkül definiálja már nekem a kalória fogalmát. Mi az 1 kalória? Milyen mértékegység, és mit jelent?

Amúgy valami brutál módon tolja a média, a társadalom, a facebook, stb az anyaság nehézségeit. Én nem akarom lebecsülni a dolgot, de tényleg, biztos brutál felelősség, és ott tényleg nincs szabadság, de szeretnék látni a szénbányászokról és az útmunkásokról is ilyen reklámot, akik nyáron a 35 fokban verik az aszfaltot.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Én edzés közben 1000 kalóriát kb 3-4 másodperc alatt égetek el, átlagosan. Amire gondoltak, az a kilokalória lehet, de nagyon tudományos és komoly a reklám, ha még a mértékegységet sem sikerült eltalálni.

DennisVT
Újságíró

Jó persze igazad van, de így került be a köznyelvbe.

Reszet Elek
Újságíró

Számomra az a zavaró, hogy azt sugallják, a gyereknevelésben, a gyermekről való gondoskodásban a férfiak semmilyen formában nem vesznek részt (legfeljebb gyúrnak egyet).

RedGreg
Újságíró

1 kccal az testvérek között is 4,18 kj.

Ezt ha fekszel az ágyadban durván 1,3 perc alatt elégeted :)

Koriander
Olvasó
Koriander

fos.

Reszet Elek
Újságíró

Az előbb még némiképpen választékosabb voltál…

Koriander
Olvasó
Koriander

Oké.
Hiányzik nekik Ákos, princípiumoznak.
amúgy meg szét kéne nézni egy átlag játszótéren, hogy mennyire fittek az anyukák a sok kalóriaégetéstől, kicsit az egészről alice Schwarzer jutott az eszembe amikor Vilarnak bizonygatja mekkor meló hátébének lenni. juj.

Reszet Elek
Újságíró

Fujj de csúnya volt az a nő! Bezzeg Esther… Érdekes volt kettejük testbeszédét is megfigyelni.

Koriander
Olvasó
Koriander

sokat cumizhatott. amúgy az iszlám és a zöldpártiak kritikája miatt Schwarzer tipikus rosszfeminista a feministák közt, ő a mumus.

Reszet Elek
Újságíró

Melyik cumizott sokat? Ha Esther, egyetértünk, A cumizás egyértelműen megszépít…

Koriander
Olvasó
Koriander

schwarzer. kiskorában, az ujját vagy a nuckit, nem fasszopásra gondoltam, tipikusan deformálódott állkapcsa van, meg ha csak az anyja emlőjét szopta volna, akkor is rendben lenne a fogazata meg valószìnű stabilan kötődő lenne és eszébe nem jutott volna feministának szegődni.

-
Újságíró
-

Nekem vitathatatlanul ez a “kedvenc” reklámom. Ki miként látja a metakommunikációt?

1) A hölgyemény debilnek tűnő :) vigyorgása,  amint szóba kerül, hogy jegy nélkül utazik.

2) A  papucslovag szervilis magatartása magáért beszél, ahogy felszólítás nélkül ugrik. (Más, ha felteszünk egy táskát vagy lesegítjük egy nő kabátját, vagy ha olyasmit teszünk, melynek nem csekély anyagi vonzata van!) Illusztrációs értékű shit test és friend zone témakörében. :)

Reszet Elek
Újságíró

Ez még az sem, mert úgy tűnik nem is ismerik egymást. Szóval ez rosszabb. Ilyen betű már a görög alfabétumban sincsen…

Kalman
Újságíró

Ez a nők háztartási munkájának a totális leértékelése. Nőgyűlölő tartalom, be kéne tiltani! Ha csak a kalóriákon múlna, akkor a feleségemet lecserélhetném napi kábé 2 deci benzinre.

sureee
Olvasó
sureee

Ez de mocsok. :D Fog egy egyszerű, alapvető élettani jelenséget (nemtől függetlenül mindenki eléget egy nap, a létfenntartásához szükséges mennyiségű kcal-t, pasiknál kb 2000 körül van, nőknél kicsit kevesebb és ugye izommennyiségtől változik például), majd ezt társítja egy számára fontos tartalommal. Mintha a pornhub -akiknek egyébként nagyon jópofa reklámjaik vannak – fogna egy egész nap csak a gép előtt maszturbáló pasit, hogy ő most ezzel eléget 1000 kcal-t.

Egyébként a reklám által sugallt kép csak össze fog zavarni néhány nőt, akinek fogalma sincs a teste működéséről és edzés helyett -ha fogyni szeretne- ezzel meg is magyarázza magának, h ő mennyit dolgozik a jobb testért. Bakker mindenki, szülői állástól függetlenül beágyaz, munkába megy, bevásárol, cipel…

Miért van az -tisztelet a kivételnek- hogy a saját ismerősi, konditermi tapasztalataim alapján, a nők hamarabb kezdenek bele egy újabb elcseszett 90 napos vagy bármilyen hasonló bullshit csodadiétába, ahelyett, hogy sportolnának?

rumospiskóta
Újságíró

Mert fogyásra a női módszer az a tápanyag felvételének a csökkentése – a férfimódszer pedig a tápanyag felhasználásának a növelése.

Cefre
Olvasó
Cefre

Undorító. Ezek közül nyilván egyiket sem csinálja az apa. Csak bemegy melózni aztán döglik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Amikor a bűnözőket támogatta internettel a jiddiscom, azért már kiszabták rájuk a horribilis büntetést?

Koriander
Olvasó
Koriander

poszthoz. remek téma. a web2 gejzírként robbantotta az egèsz balos nárcizmust, egy-egy feminista netceleb is a sikerre kattintgatását tkp a netezők kukkoló hajlamának köszönheti.

“Talán az is lehetséges, hogy még nem figyeltünk fel a trendekre, de valójában máris megkezdődött a magyar feminista média hanyatlása is? Rövidesen fényt derítünk is.”

Cliffhanger. Várom a folytkövet.

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Lásd Laci Green a dekoltázsával és Anita Sarkeesian az áltudományos halandzsáival.

Koriander
Olvasó
Koriander

eredetileg a domesztik hópihékre gondoltam, szóval thnx a nemzetközi kitekintésért :)
tényleg abban bízom, hogy elérkeztünk a disztópia inflexiós pontjához:
egyforma az összes figyelemkurva, nincs új a nap alatt, tök mindegy, hogy miben kíntornáznak.
nyilván ez még nem fogja helyreállítani az okozott károkat, de az mgtow első lépése tényleg az lenne, hogy nincs katt.

Reszet Elek
Újságíró

A folyamat már elkezdődött. Látható hogy a kattért egyre agresszívabb, kétértelműbb, szexuális utalással is bíró, gyakran már teljesen félrevezető címeket, linkeket jelentetnek meg a hírportálok, különösen a bulvár rovatokban.

VHK – A földalatti zene ellentámadása      szöveg

Koriander
Olvasó
Koriander

nem értek hozzá, de szerintem a szalagcím kevésbé hat, mint az hogy mi megy az én(jellegű)blogokban, akár hszek formájában. Azzal a szennyel, amit a Gawker is ‘ars poeticaként’ képvisel én előszőr a porontyon szembesültem,
a nők nagyobb tömegeinek agymosása pont az ilyen babamamás mozgalmárok klónblogjain megy, de időbe telik mire rájössz, hogy ez nem csak egy ártatlan kis locsifecsizés :/

(hű, ez most nagyon klassz, mármint a vhk, illik az avataromhoz :)

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem a mélyrepülésben része volt a különböző trollkodó kampányoknak is. Ezek sokak számára hatékonyan járatták le a feminizmust. Mint például a 4chan kampányai, pl. a #PissForEqualityFree Bleeding.

Hiába! Az internetet a férfiak is képesek a harc eszközeként bevetni, mégha gerilla módszerek alkalmazására használják is. A következő lépésben a már alkalmazott, de megsokszorozódó kibertámadások lesznek. Feminista és azokat támogató multicégek stb. oldalainak a megbénítása.

Ralos Egnaro
Olvasó
Ralos Egnaro

A mélyrepülésben talán annak van igazán szerepe, hogy az emberek döntő többsége hamar eltelik a nyilvánvaló baromságokkal, vagy az ilyenekre épülő ideológiákkal, majd tüntetőleg el is fordul ezektől.  A feminizmus márpedig tipikusan olyan mozgalom, amelynél a logikus érvelésre, valódi tényekkel történő meggyőzésre való képtelenség olyan dogmatikus alaptételek miatt van, amelyeket egyetlen – kicsit is épeszű – ember sem képes lenyelni. Ehhez jön még a gusztustalankodás, mások vallásának megsértése, véleményük semmibe vétele, pláne lenézése, stb.

Lehet, hogy idealista elgondolás, de szerintem – az összes ezt cáfoló jelenség ellenére is – túlnyomó többségben vannak a normális, jószándékú, vagy legalább az élettapasztalataik miatt mértéktartó gondolkodású emberek. Az életkor előrehaladtával ez a mértéktartó gondolkodás válik az élethez való bölcsességgé, amelyet az idős embereknél jól meg lehet figyelni.

Szóval én igenis hiszek az emberiség kollektív jóságában, jóra való képességében, amely végül mindig ki fogja lökni magából az ilyen elfogadhatatlanul szélsőséges és hazug mozgalmakat. Persze semmi nem fog eltűnni nyomtalanul, ami egyszer megszületett, de ami egyszer marginálissá válik, az azért lett az és marad is az, mert csak a kisszámú szélsőséges ember számára képes biztos keretet és követendő példát adni.

 

Reszet Elek
Újságíró

Trigglypuff: “”KEEP YOUR HATE SPEECH OFF THIS CAMPUS KEEP YOUR HATE SPEECH OFF THIS CAMPUS KEEP YOUR HATE SPEECH-“”

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Reszet Elek
Újságíró

Ő így szép! Ha nem tetszik az azért van mert te egy patriarcha rapista félember vagy…

Itt jobban is megcsodálhatod a híres Trigglypuffot. Na ennek aztán nem raknék be semmit a hátsó hüvelyboltozatába. Persze nem is tudnám a hájrétegektől. Valószínűleg a köldöke is elég lenne. Fujj…

timecutter
Olvasó
timecutter

Nem is kell a tengerentúlra menni:

A férfi egy evolúciós rendszerhiba

Szendi Gábor: A férfi hanyatlása és bukása

“(James Dean) Élete utolsó évének termése három nagyjátékfilm, számos autóversenyen való részvétel és egy halálos autóbaleset. Margo Wilson és Martin Daly ezt a pörgős életmódot nevezték el fiatalférfi-szindrómának.
Joggal kérdezhetjük, miért nem volt elég Deannek, hogy egy év alatt sztárrá nőtt, miért kellett neki autókkal száguldoznia, mikor egy csomó kevéssé veszélyes dolog is érdekelte? A válasz: mert férfi volt. A férfi életének értelme a szaporodás, s mivel ebben a többi férfi korlátozza őt,a nőért folytatott évmilliós kűzdelemben a férfi egy versengő, kockázatvállaló, konfrontatatív figurává vált.”

Tehát szerintük az alfa férfi nem azért kockázatvállaló, konfrontatív és jár puncimágnes autóval mert ezt így együtt díjazzák a csajok szexel, hanem csak azért mert frusztrálja a férfitársak konkurenciája…

 

Reszet Elek
Újságíró

Nem említ frusztrációt. Amúgy Dean hülye példa Szenditől. Leírt viselkedésének gyökerei a gyerekkorába nyúlnak vissza.

Kalman
Újságíró

Szendi többi könyvét szerettem, úgyhogy engem is felháborított a fülszövege ennek a legújabbnak.

Viszont az általad kifogásolt tartalommal szerintem nincsen baj. Nyilvánvaló, hogy a punciért folytatott verseny a versenytársak miatt nehéz. Nem hiába vágyik mindenki ovónőképző gólyatáborba: ott nem kell motoron egykerekezni, elég kitenni egy pókot a WC-ből. :-)

RedGreg
Újságíró

őőő nem…

Nand
Olvasó
Nand

Szívesen látnám már itthon is ezt a mélyrepülést..

http://divany.hu/eletmod/2016/05/06/birosagfigyelo/

Reszet Elek
Újságíró

Idióta röfögés ez a cikk a szerzőjével egyetemben. Fel van háborodva, hogy a bűnösséget a vádlónak kell bizonyítania, nem pedig a vádlottnak a saját ártatlanságát. No meg a zárt tárgyalás. Könyörgöm! Ki akarja a családi életét kiteregetni? Kinek van joga mások magánéletébe bepofátlankodni? A femitáknak?

“De ez már rég nem lenne kérdés, ha elfogadtuk volna az Isztambuli Egyezményt

Ez ugyanis az első jogilag kötelező erejű eszköz, aminek középpontjában az áldozatok védelme és az elkövetőkkel szembeni büntetőeljárás áll. Célja pont az, amire mi is annyira vágyunk Magyarországon: hogy változtasson a társadalom attitűdjein és gondolkodásán, valamint erősítse a férfiak és nők közötti egyenjogúságot. Utóbbi egyébként elengedhetetlen alapfeltétele annak, hogy csökkenjen a nők elleni erőszak, ami ugye a nők és a férfiak közötti egyenlőtlenségben gyökerezik. ” – Akkora trágya feminista lózung hogy a monitorom is repedezik tőle! No meg a szánalmas vakkomondorozás…

Amúgy felhívnám a figyelmet hogy ezt is a híres-neves Norvég Civil Alap pénzelte.

Huffnagel Pista
Újságíró

Magyarországról hitelezték az amerikai Gawker Mediát

FRISSÍTÉS (2016.05.05.):

Szily szerint Denton rafkós, de a budapesti cég valós tevékenységet végez

Mivel cikkünk megjelenésekor észleltük, hogy a cink.hu – ahol a frissítés tavaly őszi megszűnése ellenére a korábbi anyagok változatlanul elérhetők voltak – teljesen elérhetetlenné vált, illetve kíváncsiak voltunk Szily László véleményére is, mit gondol a Gawker Media kapcsán felmerült információkról, megkerestük az oldal egykori “főbloggerét”, aki jelenleg a 444.hu-nál tevékenykedik. Kérdésünkre elmondta, hogy a szerver jelenleg azért nem érhető el, mert elfelejtett elolvasni egy tavaly kapott e-mailt, és emiatt a hostingcég lekapcsolta a szolgáltatást, de várhatóan a későbbiekben újra elérhetők lesznek a régi tartalmak. Szily elmondta, hogy épp egy (iskolákról, apáknak szóló) könyv kéziratán dolgozik, de ha leadta a szöveget, mindenképpen intézkedik az ügyben. Ami cikkünk állításait illeti, azt írta, hogy  a teljes Gawker birodalom kiszolgálása és a Kinja teljes fejlesztése itt van Budapesten, sőt eddig a dizájnrészleg nagyja is itt volt.

 

Anyádlába
Olvasó
Anyádlába

A feminizmus új csodafegyvere:

https://www.youtube.com/watch?v=Y69tkCbeC5o