George Herceg
0 megosztás

Női sors?

A nagy olvasottságot kapott “Férfisors?” című írás után a valóéletből merített, szomorú párkapcsolati történet női szereplőjével is többször beszélgettem, aki végül hozzájárult ahhoz, hogy bemutassam a történteket az Ő nézőpontjából is, természetesen anonimitásának megőrzésével. Az általa elmondott történet alábbi némiképp tömörített és olykor kicsit sarkított leiratából betekintést nyerhettünk abba is, hogy miként fest az érem másik oldala, vagyis a “női sors”.

A leendő férjemmel az egyetem alatt ismerkedtem meg. Ami megfogott benne a külsején kívül, az a magabiztos fellépése, az intelligenciája és a legváratlanabb pillanatokban előtörő humora volt. Az egyetemi évek alatt nagyon vad életet éltünk. Szinte nem volt olyan hét, hogy legalább két buliba ne mentünk volna el. Ittunk, táncoltunk, dumáltunk a jórészt közös barátainkkal. Sikeresen lediplomáztunk, de tudtuk, hogy vidéken egyikünk sem találna olyan állást, amelyből meg tudtuk volna valósítani a közös terveinket. Felköltöztünk Pestre, béreltünk egy másfél szobás lakást és mindketten elkezdtünk dolgozni.

A munkahely teljes megváltoztatta. Eltűnt a humora, mindig fáradt és ingerült volt. Azt vettem észre, hogy már nem megyünk sehova együtt, csak maximum az éves nyaralások alkalmával. Próbáltam felvidítani, de lepattantam róla. Programötletekkel álltam elő, de visszautasított, ha mégis elmentünk valahova együtt abban sem volt sok öröm, mert fancsali képpel ülte végig az egészet. Ha rákérdeztem, hogy velem van e a baj, mindig elmondta hogy nagyon szeret, de értsem meg, a munkahelye teljesen kiszívja belőle az életkedvet. Javasoltam, hogy akkor keressen új munkát, de nem akarta otthagyni, mert túl jól fizetett és saját lakást akartunk venni. Jó pár éven át kitartottam ebben a helyzetben, de teljesen elfáradtam érzelmileg. Szerettem és gondoltam, hogy esetleg ha összeházasodnánk, és később családot alapítanánk, az kihozná ebből a lelki állapotból.

A  házasságra könnyen rá is állt. Nem csaptunk nagy esküvőt, csak a két családból voltak jelen kb. hatvanan. Úgy éreztem, hogy a családalapítás lesz az a közös cél, ami segít egyenesbe jönnünk, azonban amikor előhoztam a baba projekt tervét, akkor teljesen kiborult. Hadovált a kötöttségekről, meg hogy neki nagy tervei vannak, amit gyerekkel a nyakán nem tud véghezvinni. Nagy pofonként éltem ezt meg. Sokat vitatkoztunk erről. Én pedig már nem kívántam úgy őt, ahogyan a kezdet-kezdetén. Most már én is kedélybeteg lettem. A nőiességemben lettem megsértve.

Közben a munkahelyemen megismertem Zsoltot. Ő egészen más volt. Együtt ebédeltünk és sokat beszélgettünk. Vele megoszthattam a gondjaimat, és hogy mennyire nem érzem már magam otthon nőnek. Zsolt kedvesen meghallgatott és szelíden udvarolgatott. Egyszer mikor a férjem leutazott egyedül az anyjához, Zsolt vacsorázni hívott. Nem szépítem a dolgot, elvesztettem a fejem és felmentem a lakására, ahol szexeltünk egész éjjel. A férjemmel még a lángoló szakaszban sem volt olyan jó a szex, mint Zsolttal. Úgy éreztem kivirágzott a nőiességem, mégsem szakítottam a férjemmel. Hogy miért? Mert a problémák ellenére szerettem, csak a szex nem működött úgy, mint régen, viszont jó volt hozzá hazamenni. Jól bejáratott életünk volt és nem tudtam, hogy Zsolttal ez menne-e.

Rengeteget tipródtam azon, hogy mi legyen. Őrlődtem a két férfi között. Nem tudtam, hogy a szívemre vagy a lelkiismeretemre hallgassak. Aztán kiderült, hogy terhes vagyok. Puff! Újabb pofon. Száz százalékig biztos voltam abban, hogy a gyerek Zsolté, azonban a tipródásaim miatt Zsolt szakított velem mielőtt elmondhattam volna neki mi a helyzet. Sőt, kiment külföldre, úgyhogy úgy gondoltam, rá mint apára nem számíthatok. Tudom, hogy szemétség volt a részemről eltitkolni ezt Zsolt és a férjem elől, de én akkor már csak a leendő gyermekem érdekeit néztem, és az én gyermekem nem nőhetett fel család és apa nélkül. Otthon mivel már hónapok óta téma volt a gyerekvállalás és a férjem lassan elfogadta, hogy itt az ideje ennek is, simán el tudtam hitetni, hogy tőle estem teherbe.

Ha régen azt hittem, hogy a kisfiam születése megoldja a házasságom gondjait, akkor nagyot tévedtem. Bár a férjem nagyon szerette és sokat foglalkozott a picivel, a kettőnk közötti összhang nem állt helyre. Próbáltam felnyitni a szemét, hogy ne csak mint anyára, de mint nőre is tekintsen rám és foglalkozzon velem, nem értem el sikert. Én közben éltem az anyák és feleségek unalmas, szürke hétköznapjait. A pici bölcsődés, ovis majd iskolás lett. Szeretőket nem tartottam, azért sem, mert amikor visszamentem dolgozni a GYES után, akkor már nálam fiatalabb kolléganők arattak a férfiaknál. Beletörődtem, hogy egy unalmas, langyos házasságban fogom leélni a hátralévő életemet. Zsoltról persze sokat álmodoztam, hogy visszajön és én elmondom, hogy van egy fia, elvesz feleségül és boldogan élünk egy szép kertes házban. Nem jött vissza. Viszont a férjem, aki egyre távolabb került tőlem egy este bevallotta, hogy szerelmes és elköltözik.

Teljesen kibuktam. Hát mégis mit képzel? Elhagyja a családját, ráadásul egy fiatalabbért, én meg neveljem egyedül a fiam? Nem akartam visszatartani, de megkértem az árát a szabadságának. A gyermekem nekem az első, nem bírná ki ha el kellene költözni abból a lakásból, amiben az egész eddigi életét élte. Természetesen tartásdíjat is megítélt a bíróság. Egy veszekedés alkalmával a fejéhez vágtam, hogy nem is övé a gyerek. Teljesen lefagyott, ezt még én se akartam, bár később bevallotta, hogy megtalálta a gépemen a chat beszélgetéseimet Zsolttal és már voltak kétségei. Nagyon megbántam, de már késő volt. Azóta már kommunikálni sem tudunk egymással minimális szinten sem. Őszintén szólva, féltem elengedni hozzá a fiam, mert olyan kiszámíthatatlan a viselkedése.

Tudom, hogy sokat elítélnek, azért amit tettem és tudom, hogy én is hibáztam, azonban mióta anya vagyok, megpróbálok mindent a fiam érdekeinek alárendelni. Partnerem azóta sincs, talán azért, mert tudat alatt ezzel büntetem magam amiatt, amit a férjemmel tettem.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
0 megosztás


95
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
21 Egyéni hozzászólás
74 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
32 Hozzászólások szerzői
wittukindgpeterszFoxtrott28Qukorisureee Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Alter Ego
Szerkesztő

Hello Zsolt! Üdvözlet itthonról, Magyarországról! Te figyelj csak, tudsz róla, hogy van neked egy gyermeked? – Tessék? Hogy te miért nem tudsz róla? És hogy valami nem kerek neked? – Jó, hát én most mit mondjak, nekem sem! Nem, én sem tudom, hogy miért lettél még te is átverve. :)

Balton
Olvasó
Balton

„Hát mégis mit képzel? Elhagyja a családját, ráadásul egy fiatalabbért, én meg neveljem egyedül a fiam?”
-ez tulajdonképpen lehetne egy költői kérdés is. Sajnos a feltevője gondolatmenetéből látszik, (a saját szemében ő csak áldozat) hogy nem az, sőt várja rá a választ. Ő elárulta a társát ugyan, de mégis lojalitás vár, de miért is cserébe? Gondolom a hörcsög megmagyarázta valamikor, hogy helyesen cselekedtél, hisz majd jön a nagy Ő aki már tulajdonképpen meg is van, csak arra vár hogy visszatérhessen hozzád. Nem elég ami van, mert úgyis fog majd jönni egy jobb…

Szerintem ez a tipikus hozzáállás: azzal kezdődött hogy visszaütött. Csak hát a tanárnéni=állam, ezekben az esetekben nem kérdés hogy ki mellé áll. Utána nem lehet jogorvoslatot kérni, hogy vazze nem az én gyerekem hanem másé. Miért illeti meg akkor a csalót az életem eddigi munkájának a fele, milyen jogon hiszen csalt/sikkasztott, nem?

Huffnagel Pista
Újságíró

Így néz ki egy élősködő. Köszi, feminizmus!

2016 van. Itt az ideje, hogy kizavarjuk a kufárokat a Szerelem Templomából. Nem hiszem el, hogy valakinek van még gusztusa ezekhez a fesztiválbelépőkért ribanckodó mai nőstényekkel akár szóba állni is, nem hogy feleségül venni őket.

Go GHOST!!! :D :D :D

 

Montana24
Olvasó

A legnagyobb gond az, hogy az ilyen fesztiválokon állítólag a “normálisabbja” is teljesen meg tud hülyülni. Én ezeket hallomásból tudom, ilyesmi helyekre soha nem járnék, pláne nem pénzért.

Egyébként ez egy jó értékmérő is tud lenni, nekem ha nagyritkán ismerkedem, mindig megpróbálom már az elején kideríteni, hogy a csaj ilyen fesztiválos luvnya-e, és ha igen, akkor felejtős. Anno egy csaj gyakornoktársam pontosan addig a mondatig volt szimpi, amíg azt nem mondta, hogy a Szigetfesztre megy kikapcsolódni. 2 percre rá már a munkahelyen dolgozó másik srác közös sátrazásra hívta, amit zavartan próbált hárítani (én voltam a kiszemeltje, de egy irodában voltunk és nyilván tudta hogy hallom :D).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hosszú lesz, cúnya szavakkal teli, szóval, bocs mindenkitől:)

 

Női Sors, aham:)

A leendő férjemmel az egyetem alatt ismerkedtem meg. Ami megfogott benne a külsején kívül, az a magabiztos fellépése, az intelligenciája és a legváratlanabb pillanatokban előtörő humora volt.

 Ezen ugye nincs mit magyarázni:)

Az egyetemi évek alatt nagyon vad életet éltünk.

 Éltél cica:)

 Szinte nem volt olyan hét, hogy legalább két buliba ne mentünk volna el.

 Ne rángattad volna el, mert mindenkinek látnia kell, hogy milyen kanid van:)

Ittunk, táncoltunk, dumáltunk a jórészt közös barátainkkal. Sikeresen lediplomáztunk, de tudtuk, hogy vidéken egyikünk sem találna olyan állást, amelyből meg tudtuk volna valósítani a közös terveinket.

 Aham, csak épp azok a közös tervek mik is lettek volna? Beavattad őt is, vagy csak a fejedben léteztek?:)

A munkahely teljes megváltoztatta.

Lószart mama, te hitted azt, hogy egy seggel kettős őt három lovat is meg lehet ülni, mert a Disney álomba ezek vannak: Munka, Karrier, Család, Herceg, Bika, Finanszírozó, Biztonság stb, aztán te meg csak „élsz” ezekkel, azért mert kifogtad az „álomhalat” :), legalábbis a hörcsög szépen megdolgozta az agyadat:)

 Eltűnt a humora, mindig fáradt és ingerült volt.

Faszt, csak éppen túltoltad unalmadba a shit teszteket, megunta, tőle vártad, hogy „pezsdüljön” a véred, nehezen tudtál „leszállni” a földre, és ezért valakit kell basztatni, és az ugye véletlenül sem te lennél:)

Azt vettem észre, hogy már nem megyünk sehova együtt, csak maximum az éves nyaralások alkalmával.

 Kezdelek sajnálni, ezt a sivár életet:) Bezzeg a szomszédok/barátok, azok éltek, te meg csak punnyadtál:)

 Próbáltam felvidítani, de lepattantam róla. Programötletekkel álltam elő, de visszautasított, ha mégis elmentünk valahova együtt abban sem volt sok öröm, mert fancsali képpel ülte végig az egészet.

 Faszért erőltetted?, ahelyett, hogy bétásítottad volna, hagytad volna békén és a saját hiányérzeted miatt nem csesztetted volna, de ugye a kényelem, az nagy úr aztán meg már kezdtél kikopni a húspiacról, szóval azzal főztél a kid van, kicsit túlfőzted, odaégetted de istenem:)

Ha rákérdeztem, hogy velem van e a baj, mindig elmondta hogy nagyon szeret, de értsem meg, a munkahelye teljesen kiszívja belőle az életkedvet.

 Mivel fogalma sem volt, hogy mi az a shitteszt, te meg csak azt nyomattad állandóan, így a „férfi fejfájásba” menekült, ahelyett, hogy a helyedre rakott volna, és a bugyinedvesedéstől elfelejtetted volna a hörcsögöd szarságait.

 Javasoltam, hogy akkor keressen új munkát, de nem akarta otthagyni, mert túl jól fizetett és saját lakást akartunk venni.

Egen, ezek a szokásos alapelvárások, ezt is azt is, két, három, négy  széket, de azonnal:), aztán meg jön a rinya, szép szopóágba ment bele a csávó és te csak még taszítottál rajta, hogy jobban csússzon, gratula:)

Jó pár éven át kitartottam ebben a helyzetben,

 Annyira tudlak sajnálni, de komolyan, minden hajléktalan megsiratott, hogy milyen szar életed is volt:)

 de teljesen elfáradtam érzelmileg.

 Igen, ekkor száradt ki a bugyi véglegesen, no ilyenkor más nem maradt hátra, mint a „Szív Hangját Követni” :) és a jó öreg hipergámia vezetésével új kan után nézni:), ha már ezt leamortizáltad csontig:)

 Szerettem és gondoltam, hogy esetleg ha összeházasodnánk, és később családot alapítanánk, az kihozná ebből a lelki állapotból.

 Milyen kis aggodó voltál, egyem azt a jó szívedet:), beletaszítottad a szakadékba(azért tegyük hozzá, hogy ő sem tiltakozott annnyira ellene:) aztán meg úgy akartad kihúzni onnan, hogy azt tervezted egy jó nagy sziklát gördítesz fölé, igen, ez a megoldás:)

 A házasságra könnyen rá is állt.

 Remélte, hogy hátha lenyugszol és többet fogsz kefélni, ő is rábaszott:)

Nem csaptunk nagy esküvőt, csak a két családból voltak jelen kb. hatvanan.

 Cica, a „nem nagy esküvő” az max 6 ember beleértve papot, tanukat, anyakönyvvezetőt, 10 főnél nagyobb az már a te „ruhádról” szól, tehát hagyjuk a púdert.

  Úgy éreztem, hogy a családalapítás lesz az a közös cél, ami segít egyenesbe jönnünk, azonban amikor előhoztam a baba projekt tervét akkor teljesen kiborult.

 Igen, szépen lebétásítottad, de úgy gondoltad, hogy már célegyenesbe vagy és az utolsó cseppet is ki kéne csavarni :)

 Hadovált a kötöttségekről, meg hogy neki nagy tervei vannak, amit gyerekkel a nyakán nem tud véghezvinni.

Egen, Ő 28 volt még legalább jó 8 éve lett volna rá, de téged már kezdett szorítani az idő, és hát meg volt a meleg málé, a muja fasz így hát hadd szóljon:)

 Nagy pofonként éltem ezt meg.

De szépen feljegyezted, hogy adott alkalommal, amikor „törlesztesz”, meg tudd nyugtatni a lelkiismereted:) d

 Sokat vitatkoztunk erről. Én pedig már nem kívántam úgy őt, ahogyan a kezdet-kezdetén.

 Egen, ilyen ha pincsi szart csinálsz a férfiból:) De nem baj még van egy utolsó csepp:)

 Most már én is kedélybeteg lettem. A nőiességemben lettem megsértve.

Ja, ja, mi az, hogy, naná, sőt, persze stb., stb. –legalábbis ezzel minden barinőd egyetért/egyetértett:), ugye?:)

Közben a munkahelyemen megismertem Zsoltot.

 Hát ez így szokott lenni, „közben”, csak úgy, a dolgok „megtörténnek”:)

Ő egészen más volt.

 Igen a szomszéd kertje:) A hörcsög beindult:)

  Együtt ebédeltünk és sokat beszélgettünk.

 Aha, a fasz férjed miatt, gondolom:)

Vele megoszthattam a gondjaimat,

Igen, hogy hogy kerülje el  a Föld a Niburuval való ütközést, meg ugye, mit lehet csinálni egy ufótámadás során, igen , nagyon nagy gondok és felelősségek nyomták a vállaidat, kellet az új kan és valahogy meg kellett indokolni, hogy miért fogsz vele kefélni, a hörcsög turbóra kapcsolt, rulez:)

és hogy mennyire nem érzem már magam otthon nőnek.

 Naná, sőt, egy papucs pincsivel ki a fenének van kedve kefélni?

Zsolt kedvesen meghallgatott és szelíden udvarolgatott.

 Várt a lepattanóra, megvárta, amíg a hörcsögöd szépen „megdugja az agyad”,  aztán

 Egyszer mikor a férjem leutazott egyedül az anyjához, Zsolt vacsorázni hívott.

 Megjött az alkalom, amikor minimális az esély, hogy lebukj:)

Nem szépítem a dolgot, elvesztettem a fejem és felmentem a lakására ahol szexeltünk egész éjjel.

 Alig vártad, ő meg szépen behúzta a strigulát:)

A férjemmel még a lángoló szakaszban sem volt olyan jó a szex mint Zsolttal.

 Ugye, milyen csodát tudnak tenni a hörcsögök?:)

Úgy éreztem kivirágzott a nőiességem,

 Ja:)

mégsem szakítottam a férjemmel. Hogy miért?

 Mert ugye, hülye azért nem vagy:), meleg málé, kényelem, az még mindig jó:)

Mert a problémák ellenére szerettem, csak a szex nem működött úgy mint rég, viszont jó volt hozzá hazamenni.

 Asszem, itt elfogytak a szavak, itt vagy sírni kéne, vagy nevetni, kinek vérmérséklete szerint:)

Jól bejáratott életünk volt és nem tudtam, hogy Zsolttal ez menne e.

Egen, mint a rabbi a hentesüzlet előtt ahol ki van írva: „Ingyen disznóhús”, csak álltál és vakargattad a füled tövit:)

Rengeteget tipródtam azon, hogy mi legyen. Őrlődtem a két férfi között. Nem tudtam, hogy a szívemre, vagy a lelkiismeretemre hallgassak.

 Őszintén, van olyan balfasz, bármelyik nemből, aki ezt a szar dumát valaha is bevette?:)

Aztán kiderült, hogy terhes vagyok.

 Igen, ezek csak úgy kiderülnek:) Te gyereket akartál, egy alfának „látott” Zsolttol, és a kényelembe a baléfasszal felneveltetni- ja nem , ezek véletlenek:)

Puff! Újabb pofon.

 No no, már a közönség nagy része így is zokog, nem kell tovább feszíteni a húrt:)

Vagy ugye 16 évesen, szűzen dugaál Zsolttal, és nem tudtad mi az az óvszer , haggyámán Ibolya:)

+ Bónusz: Gondolom, Zsolt megmutatta a leleteit dugás előtt, hogy nehogy hazavigyél valami „szemetet” a pincsidnek, vagy annyira lángoltál, hogy ez kimaradt?:)

Száz százalékig biztos voltam abban, hogy a gyerek Zsolté,

 Mert „véletlenül” a peteérésed idejére időzítetted a dugást, nehogy valami közbejöjjön:), egyszeri alkalom,ezt te is tudtad, akkor már legyen meg az eredménye:)

Furcsa is lett volna, ha attól lenne, akivel nem dugsz, de azért megér egy misét a pincsid is, hogy hogy szopattad meg, hogy az övé, valószínű, hogy fogalma sem volt a ciklusodról, priceless:)

azonban a tipródásaim miatt Zsolt szakított velem mielőtt elmondhattam volna neki mi a helyzet.

 JA,ja, tipródtál, aham:), és ezért szakított veled a Zsolti, ja.

Időnként gondolom felköpsz és aláállsz, ha száraz az idő:)

 Sőt, kiment külföldre, úgyhogy úgy gondoltam, rá mint apára nem számíthatok.

 Micsoda váratlan fordulat:) és ez egy hónapon belül lezajlott cakkumpakk, jól látom:)

Tudom, hogy szemétség volt a részemről eltitkolni ezt Zsolt és a férjem elől,

 Dehogy, ez a legtermészetesebb dolog a világon, hova gondolsz?

de én akkor már csak a leendő gyermekem érdekeit néztem

 Faszt kell hazudni állandóan?:)

és az én gyermekem nem nőhetett fel család és apa nélkül.

 Igen egy ilynnek a gyereke nem ezt érdemli, egyetértünk:)

Otthon mivel már hónapok óta téma volt a gyerekvállalás és a férjem lassan elfogadta, hogy itt az ideje ennek is, simán el tudtam hitetni, hogy tőle estem teherbe.

 Korábban is mondtam, aki hülye, az haljon meg:)

Ha régen azt hittem, hogy a kisfiam születése megoldja a házasságom gondjait, akkor nagyot tévedtem.

 Ez az egyetlen dolog az életben amiben tévedtél, szerencsés vagy:)

 Bár a férjem nagyon szerette és sokat foglalkozott a picivel, a kettőnk közötti összhang nem állt helyre.

 Kurvára meglepődtem volna, ha ezek után szétkefélted volna az agyát:)

Különben csodálatosan indokolsz és magyarázol:)

Próbáltam felnyitni a szemét, hogy ne csak, mint anyára, de mint nőre is tekintsen rám és foglalkozzon velem, nem értem el sikert.

Igen, ha meg akart dugni, akkor tárgynak tekintett, ha kedves volt akkor száraz maradt a bugyi, mert csak azért csinálta, hogy dugjál vele, és ugye az má nem ugyanaz, nem tudta a nyomorult, hogy bármit is tesz csak újabb szopást eredményez számára.

Ilyen az élet.

Én közben éltem az anyák és feleségek unalmas, szürke hétköznapjait.

 Má megint zokogok, annyira tudlak sajnálni.

A pici bölcsődés, ovis majd iskolás lett. Szeretőket nem tartottam,

 Azért volt annyi eszed, hogy ki ne baszasd magad a jóból, legalábbis amíg eléggé nem vagy „erős” :)

mikor visszamentem dolgozni a GYES után már nálam fiatalabb kolléganők arattak a férfiaknál.

 Igen, ez még szarabbul esett, mint az, hogy száraz vagy:)

Beletörődtem, hogy egy unalmas, langyos házasságban fogom leélni a hátralévő életemet.

 Csak épp erőt gyűjtöttél, nem szégyen ez, nem kell titkolni:)

 Zsoltról persze sokat álmodoztam, hogy visszajön, Én elmondom, hogy van egy fia, elvesz feleségül és boldogan élünk egy szép kertes házban. Nem jött vissza.

 Egen, a Disney álmok, csupa övöm és bodottá:)

Viszont a férjem, aki egyre távolabb került tőlem egy este bevallotta, hogy szerelmes és elköltözik.

 Igen, ha a tehén még tejet sem ad, akkor valahonna szerezni kell:)

Teljesen kibuktam.

 Jogosan:), Gondolom:)

Hát mégis mit képzel?

Ja, mikor növezstett tököt ez a balfasz?:) Helló, én ezt hogy nem vettem észre, mi az hogy itthagy a kakukkal?:)

Elhagyja a családját, ráadásul egy fiatalabbért, én meg neveljem egyedül a fiam?

Téynleg, a jó kurva anyját, mi a faszt képzel ez, há úgy volt hogy én pattanok meg amint azsolti hazaér, ez nem ér baszki, azt a gecirohadtszemét férfiak, há mi van itt?:)

Nem akartam visszatartani, de megkértem az árát a szabadságának.

 „A mór megtette a kötelességét, a mór mehet”, de fizesse ki azt kamatostul amit meg sem „vett” és nem is élvezett,  sőt, örüljön  a balfasz, hogy ennyivel megúszta:)

 A gyermekem nekem az első, nem bírná ki ha el kellene költözni abból a lakásból, amiben az egész eddigi életét élte.

 Igen, igen, ja, meg persze, meg nahát stb…….

Természetesen tartásdíjat is megítélt a bíróság.

 Mégis mit gondoltok, hülye vagyok teljesen?:)……

Nem eszik olyan forrón a kását….

Egy veszekedés alkalmával a fejéhez vágtam, hogy nem is övé a gyerek.

 Ha már borul a dolog, akkor hadd szóljon:)

Teljesen lefagyott,

 Ahelyett, hogy helyben kitaposta volna a beled:)

ezt még én se akartam,

 Hazudsz cica, de minek?:)

  bár később bevallotta, hogy megtalálta a gépemen a chat beszélgetéseimet Zsolttal és már voltak kétségei.

 Ehhez képest jó sokat nyelt a barma:)

Nagyon megbántam, de már késő volt.

Ne vetíts, azt bánod, hogy kiderült, hogy mi vagy, nem azt, hogy a másikat megszívattad, ennyire ne légy álszent.

Azóta már kommunikálni sem tudunk egymással a minimális szinten sem.

 Ezen én mennyire tudok csodálkozni, komolyan, meglepett:)

Őszintén szólva, féltem elengedni hozzá a fiam, mert olyan kiszámíthatatlan a viselkedése.

Egen, de annyira kell az apanázs, hogy itt össze vissza izgulod magad miatta:)

Priceless again:)

 Tudom, hogy sokat elítélnek,

Fenét, te egy öntudatos Nő vagy, aki csak a „Szív Hangját” követi, senkinek sincs joga megítélni téged:)

azért amit tettem és tudom, hogy én is hibáztam,

Dehogy szívem, ez minden családban megesik, ne hibáztasd magad.:)

  azonban mióta anya vagyok, megpróbálok mindent a fiam érdekeinek alárendelni.

 Igen, faszán elbaszod majd az ő életét is a magadén kívül:), gyönyörű mintát produkálsz:), jó ez így, majd a menyedre kíváncsi lennék:)

 Partnerem azóta sincs, talán azért, mert tudat alatt ezzel büntetem magam amiatt, amit a férjemmel tettem.

+ mint korábban is kesernyésen említetted, kikoptál a húspiacról és már a kutya sem akar megdugni, valószínű, hogy az „életed” az arcodon is látszik, így meg igen nehéz:)

 

Montana24
Olvasó

Óriási komment :D

Plusz annyit tennék hozzá, hogy ez elvieleg az értelmes, diplomás réteg, ugye mindketten egyetemre jártak. Értelmiségi emberek, akik elvileg az agyukból élnek, ilyen szinten legyenek érzelmi intelligencia hiányában, ez elszomorító. Ha az ember kimondja kegyetlen őszintén a dolgokat mielőbb, akkor az ilyen életút megelőzhető, de akár ha csak az egyik fél lett volna ilyen, akkor is. Mert a férj biztosan észrevette egy idő után, hogy valami nem stimmel, de ugye jobb telibeszarni, mint kideríteni, hogy esetleg mégsem illenek össze.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

Ha az ember kimondja kegyetlen őszintén a dolgokat mielőbb, akkor az ilyen életút megelőzhető, de akár ha csak az egyik fél lett volna ilyen, akkor is.

Szerintem itt ki lettek mondva, csak épp nem értette az egyik sem a másik felet, ami még szörnyűbb, hogy saját magukat sem, csak kamuztak maguknak is, ez van.

De tegyü fel, hogy:

1. A férj mondja ki. Akkor ugye az van , hogy Ő a hibás, mert nem foglakozik vele eléggé/sokat dolgozik/kevés a buli/ kevés a nyaralás stb. stb..= lementél bazmeg bétába és a száraz dugás nem az igazi, de amig virítod a málét addig szopatlak.

2. A nő mondja ki: már nem kívánlak/* “nem ugyanaz”, no ,akkor a férj szintén magában keresi a hibát, és az első pontnál 10-xer nmegalázóbb helyzetbe hozva magát még alábbi szintekre navigál.

Mert a férj biztosan észrevette egy idő után, hogy valami nem stimmel,

Kurva hamar észrevette, de ugye arra nevelték, hogy a Nő az: védendő, megbecsülendő istenféleség, nem illik szóba hozni pórias dolgokat, elvárásokat meg meg ne merj fogalmazni te ősember, nem élünk a középkorba, te csak hajcsál(sic!:) és itthon is legyél, meg nyaraljunk is meg kiránduljunk is, meg stb. stb……

de ugye jobb telibeszarni,

Hát ha egyszer  nem tudja, hogy  “pofánvágni” kéne becses szívszerelmét, inkább elbukott a shitttesteken, amiről azóta sem tudja hogy azok voltak….

mint kideríteni, hogy esetleg mégsem illenek össze.

Igen , egy jó pszihológus megmagyarázta volna, hogy a faszfej még ezen kívül miben hibázott, hogy az az angyali teremtés, ugye, hogy juthatott ide, hogy csak a sírás marad szegínynek.

 

-
Újságíró
-

“Plusz annyit tennék hozzá, hogy ez elvileg az értelmes, diplomás réteg, ugye mindketten egyetemre jártak. Értelmiségi emberek, akik elvileg az agyukból élnek, ilyen szinten legyenek érzelmi intelligencia hiányában, ez elszomorító.”

Nem kizárt, hogy a hölgyemény valamiféle büfé-ruhatár-gender szakon végezhetett.

Másrészt egy férfinak fiatalabb nővel érdemes összeállni – olyannal, aki szűz vagy korábban kevés kapcsolata volt. Egy huszonéves egyetemista lány gyakran épp oly éretlen, mint egy tizenéves, de életkorából és az addig elfogyasztott férfimennyiségből adódóan erőteljesebben jelentkeznek a hipergám hajlamai.

A történet elején is sejthető, hogy a megcsalás benne van  a pakliban, az egyetemista lányok egyébként is gyanúsak, de nem ismétlem magam. :)

RedGreg
Újságíró

Ebben kétség kívül igazad van. Csak sajnos 14 év alattiakkal való kapcsolatot a törvény bünteti

Naooo
Olvasó
Naooo

16 között még akadnak szüzek.

RedGreg
Újságíró

Úgy is néznek ki :)

Art
Olvasó
Art

:DDDDDD

Ez egy kidolgozott érettségi tétel a “szutyok kurvák leoltása” tantárgyból:)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Hallod báttya ezt oda tetted rendesen, akárhányszor olvasom mindíg kicsordul a könnyem a nevetéstől és hogy mennyire igaz amit írtál komolyan, le a kalappal. Mondjuk ehez kell egyfajta háttértudás és hogy tudjon az ember a sorok között olvasni, na meg egy kis tapasztalat! Ilyen cikkek és kommentek kellenek ide hogy aki idekeveredik lássa és értse a mehanizmust a müködést az egésznek.

Tényleg mióta rátaláltam erre az oldalra és a redpill-re azóta teljesen máshogy látom a dolgokat és a környezetemet és mindíg elcsodálkozom azon hogy mennyire eltér az egész attól amit a fejembe tuszkoltak a nőkröl a csajozásról, mint írtam már hogy mélyen magamba mindíg az motoszkált hogy valami nem kerek azzal a képpel amit mondtak róluk és ahogy kezelni kell őket, ahogy nekem viselkednem, eltűrnöm kellene!

Csak így tovább és még több ilyet!! :)

wittukind
Olvasó
wittukind

a legjobb komment az asszonyállat énjéről… 89 ben átmentem ezen és papir nélkül…. még egyszer nem kell  várom azt a kurva aszteroidot mikor már baszik ide erre a sárgolyóra

ulomenen
Olvasó

Hááát… nemeccerű.

Magam részéről igen nagyra értékelem, hogy megszületett ez az írás, az első rész párja.

Azt látom, hogy hajlamosak vagyunk ugyanazt a hibát elkövetni, mint a nők, ítéleteinkben. A nők többsége nem érti, bele sem gondol, milyen bizonytalansággal jár egy férfinek, hogy sosem lehet biztos az apaságában, míg ez magától értetődik a nőnek, és hogy ösztönszintűek azok a késztetések, amik miatt a férfi ellenőrzi, korlátozza, erényövezi, veri, elzárja, csiklócsonkítja (kultúrája válogatja) a nőt azért, hogy saját apaságát minál jobban biztosítsa.

Ugyanígy a férfiak sem értik és nem gondolnak bele, mennyire megváltoztatja egy nőnek az életét a gyerek és mennyire annak és a létbiztonságnak rendel alá mindent – igazságot, becsületet, mindent. Mindkét fél megmagyarázza, igazolja maga előtt saját tetteinek okait.

Azt meg nem értem, hogy Magyarországon egy jómódú férfi hogy nem tud meggyőződni az apaságáról, ha akar…  (ha akar)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugyanígy a férfiak sem értik és nem gondolnak bele, mennyire megváltoztatja egy nőnek az életét a gyerek

Igen, csak azt tapasztalják, hogy beindult magasabb fokozaton a szopóroller jó esetben, ugyanis a nő státusza vele kapcsolatosan kissé nagyot ugrott:) És tetszik, vagy sem, de ez előbb-utóbb valamilyen formába manifesztálódik is, még úgy is, hogy kakukkot hoz a fészekben, amint a példa is mutaja, ugyanolyan „elvárásokat „ támaszt, a „gyerekkártya” soha meg nem szűnő kijátszásával:)

 és mennyire annak és a létbiztonságnak rendel alá mindent

Kamu, kamu, kamu:), ne azt figyeld, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit tesz:), ha a történetet lecsupaszítod a tényekre és kiveszed a maszlagot, akkor sokkal egyszerűbb és semmi rendkívüli sincs benne, egyértelműen ösztönszintű tettek, cukros takonymázba beleforgatva:)

 – igazságot, becsületet, mindent.

Aha, a nő részéről: az Én igazságom, az Én becsületem, az Én mindenem:) – csak, hogy korrektek legyünk:)

 Mindkét fél megmagyarázza, igazolja maga előtt saját tetteinek okait.

Ugyanazt az eseményt kissé másként látja mindkettő, a kérdés az, hogy a tények melyik látásmódhoz állnak közelebb?:)

Azt meg nem értem, hogy Magyarországon egy jómódú férfi hogy nem tud meggyőződni az apaságáról, ha akar…  (ha akar)

Ezt én sem:)

KeyserSoze
Olvasó
KeyserSoze

“Azt meg nem értem, hogy Magyarországon egy jómódú férfi hogy nem tud meggyőződni az apaságáról, ha akar…  (ha akar)”

Nem kell hozzá semmiféle “jómód”. 50 ezer ft egy apasági teszt. Másik 100-as egy házassági vagyonjogi szerződés. Ez a neve, élettársi kapcsolat esetén is szükséges a védelem. Egy nem túl vagyonos, kifejezetten szegény alakis milliókat spórolhat meg ezzel.

Reszet Elek
Újságíró

Az a bizonyos apasági teszt “csak” megnyugtatásra elég, a törvény előtt nem használható fel (ha jól tudom).

A vagyonjogi szerződés pedig utólag megtámadható, arról nem is beszélve hogy a válást mindig az éppen aktuális törvények alapján viszik végig és ki tudná megmondani milyen hatályos törvények lesznek mondjuk tizenöt év múlva…

Koriander
Olvasó
Koriander

“A nők többsége nem érti, bele sem gondol, milyen bizonytalansággal jár egy férfinek, hogy sosem lehet biztos az apaságában, ”
pedig csak akkor kéne bizonytalankodni, ha a kisklambó tènyleg nem kiköpött az apja. Az esetek többségében ugyanis genetikailag jobban hasonlítunk az apánkra, mint az anyánkra. lsd Becker albínó gyereke a néger orosztól.

http://hipochonder.blog.hu/2015/03/06/miert_hasonlitunk_jobban_az_apankra_mint_az_anyankra
http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/youre-more-like-your-father-than-your-mother-say-scientists-10084995.html

Reszet Elek
Újságíró

Ez egyértelmű patriarchizmus! A természetnek (evolúciónak, Istennek stb.) el kellene magyarázni, hogy ez helytelen…

Koriander
Olvasó
Koriander

inkább Ἁγία Σοφία :)

Reszet Elek
Újságíró
Art
Olvasó
Art

Nem tudom, hogy csak a tudósítói átirat miatt van-e így, de egy szemernyi szégyenérzetet nem tapasztalok a nő részéről. Hátborzongató.

RedGreg
Újságíró

Miért legyen bűntudata?

Talán elvárja tőle bárki is? Dehogy, a barinői is megmondták, hogy ő az áldozat, a főnöke is őt sajnálta, ej hát ő volt a jó a kis tündér. És Zsoltiban is igaza volt. Hát ki az aki nem csalná meg a pasiját egy jobbal?

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ott a pont:)

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Annál mocskosabb, aljasabb dolog nincs, mint amikor TUDOD, hogy nem a férjedé a gyerek, mégis rábaszod a gyerektartást. A gyerek érdekeivel takargatod a kicsinyes kis vélt bosszúdat.

Én értem, hogy követtetek el hibákat, és vannak kölcsönös sérelmek, de TE TESZED tönkre a másik életét még 18 évre a gyerektartás miatt. Főleg, mivel nyílt titok, hogy nem az ő gyereke.

Gratulálok! Te vagy az az aljas patkány, aki miatt nők és férfiak szívnak. TE vagy az akinek a félrekúrásából gyerek lett! Miattad gondolják meg többen, hogy talán nem kéne házasodni.

A legnagyobb gerinctelenség pedig az, hogy a gyerek életének 18 éve alatt eljutni addig, hogy “hát, ha ez a zsolti gyereke, akkor talán neki kéne fizetnie a gyerektartásst, vagy nem?”

S NEM értek egyet az előttem szólókkal. A többi dolog, ami történt (talán még a megcsalás is!), teljesen emberi.

Tanulság:
1: Ha szar a kapcsolat, házassággal és gyerekkel nem lehet megjavítani.
2: Szülés után DNS teszt azonnal. Diszkréten.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Annál mocskosabb, aljasabb dolog nincs, mint amikor TUDOD, hogy nem a férjedé a gyerek, mégis rábaszod a gyerektartást. A gyerek érdekeivel takargatod a kicsinyes kis vélt bosszúdat.

Pontosan.

Én értem, hogy követtetek el hibákat, és vannak kölcsönös sérelmek, de TE TESZED tönkre a másik életét még 18 évre a gyerektartás miatt. Főleg, mivel nyílt titok, hogy nem az ő gyereke.

Ha a fickó hülye, hát az az ő baja, ha már az elején nem tette helyre és folytatja a tejelést, kinek mi köze hozzá?

Gratulálok! Te vagy az az aljas patkány, aki miatt nők és férfiak szívnak.

Fenét, csak egy átlagos csaj, “megereszkedett” húspiaci értékkel, nem kell túdramatizálni :)

TE vagy az akinek a félrekúrásából gyerek lett!

Stimmt.

Miattad gondolják meg többen, hogy talán nem kéne házasodni.

Ez meg így nettó baromság, azon a pár emberen kívül, aki erre látogat és jó esetben elolvassa, kik azok a “többen” ?:)

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ennek a nőnek ilyen nagy hatása lenne a társadalmunkra?:)

A legnagyobb gerinctelenség pedig az, hogy a gyerek életének 18 éve alatt eljutni addig, hogy “hát, ha ez a zsolti gyereke, akkor talán neki kéne fizetnie a gyerektartásst, vagy nem?”

Eggyel kibaszott, a másikkal is ki kéne? :)

Valamit tudott a Zsóti gyerök, hogy még ezek után sem szólt neki az asszonka, no:)

Mégis jobb lenne két helyről leakasztani a lovettát, valamiért még sem akaródzik szólni neki:)

S NEM értek egyet az előttem szólókkal. A többi dolog, ami történt (talán még a megcsalás is!), teljesen emberi.

Az egész story emberi, sőt, nem is példanélküli, minek kell ennyire szőrnyülködni, vagy csak a GOT-ban vannak furcsaságok, Oedipus az smafu?:)

Tanulság:
1: Ha szar a kapcsolat, házassággal és gyerekkel nem lehet megjavítani.

Sőt.

2: Szülés után DNS teszt azonnal. Diszkréten.

Van egy kicsi létjogosultsága, de ugye mi mind kivétlek vagyunk( ja, a lófaszt:)

 

RedGreg
Újságíró

Gyerek azé aki felneveli.

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Zsótié a gyerek? DNS teszt megmondja. Ha igen, ő fizet. Ezt nem tartom kibaszásnak. Megdugta? Igen. Legközelebb majd megtanulja, hogy spermicides gumit kell venni, vagy lehúzni aktus utána wc-be.

Egyébként igaz, hogy egyre több a házasságkötés. Viszont sok ismerősöm csak a csok és a családi adókedvezmény miatt házasodik. Rengeteg lány van aki nem talál megfelelő(en gazdag) pasit, és sok férfi, akinek elege van a pénzhajhász szajhákból.

Van egy apróság, ami elválasztja az emberit az aljasságtól. Méghozzá az, hogy ez a nő több ember életét teszi tönkre. A sajátját (amihez joga van), a fiáét (ami már patkányság), és az exférjéét. 18 vagy 23 évre. Nem tudsz kiszállni. Nincs katapult. Nincs olyan, hogy “vigye már a házat, de nem akarom többet az életemben látni”. 26 évesen fasz voltál (mindegyikőnk fasz), és rab vagy 49 éves korodig. Pedig nem csináltál semmi rosszat … csak figyelmetlenül mentél át a zebrán. Jött az autó, és elbaszott. De nem a sofőrt zárták börtönbe, hanem téged. 23 évre.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Zsótié a gyerek?

Azt már tudjuk, igen:)

DNS teszt megmondja. Ha igen, ő fizet.

Anyuci nem nagyon töri magát ezért:)

Ezt nem tartom kibaszásnak. Megdugta? Igen. Legközelebb majd megtanulja, hogy spermicides gumit kell venni, vagy lehúzni aktus utána wc-be.

Nem is használtak gumit, olyan “jó” volt a Zsolti, hogy a hörcsög még meg se meri neki mondani, valamilyen Disney-álom szarságba kapszkodik még mindig:)

Viszont sok ismerősöm csak a csok és a családi adókedvezmény miatt házasodik.

Ha mégsem azért házasodnak, akkor hazudnak, ha igen, akkor meg hülyék, hirtelen nem tudom melyik a rosszabb?:)

Rengeteg lány van aki nem talál megfelelő(en gazdag) pasit, és sok férfi, akinek elege van a pénzhajhász szajhákból.

Ez eddig is így volt, ezután is így lesz:)

Van egy apróság, ami elválasztja az emberit az aljasságtól.

Miért ez a szemforgatás, az aljasság pontosan olyan emberi tulajdonság mint a többi:), csak kényelmetleneb, ha rajtunk csattan:)

Méghozzá az, hogy ez a nő több ember életét teszi tönkre. A sajátját (amihez joga van),

Biztos?, azonkívül hogy szerinte a férje volt a fasz, és mindennek ő az oka, annyira nem érzi, hogy tönkre ment volna/hogy szült egy fiutű(kakukkot:) szerinte eltörölték a “bűneit”, amik ne is voltak igazi bűnök, híszen ő csak a szív hangját követte:)

a fiáét (ami már patkányság),

Az, de egyiknek sincs fogalma sem róla, hogy ezt teszi:)

és az exférjéét.

Abba azért a balfasz is benne van vastagon. Ribanc a csaj de azért a faszi is egy mélybalfasz, szóval azért annyira nem kell sajnálni.

18 vagy 23 évre. Nem tudsz kiszállni. Nincs katapult. Nincs olyan, hogy “vigye már a házat, de nem akarom többet az életemben látni”. 26 évesen fasz voltál (mindegyikőnk fasz), és rab vagy 49 éves korodig.

Ilyen az élet. Nem Disney álom.

Pedig nem csináltál semmi rosszat …

A hülyeség még mindig nem mentség, bocs.

csak figyelmetlenül mentél át a zebrán. Jött az autó, és elbaszott. De nem a sofőrt zárták börtönbe, hanem téged. 23 évre.

Ez viszont “igazságos”, sajnálom, a zebrán nem kóricálunk, a soför meg nem balfaszóvó, szóval  a példa számomra nem igazán a legjobb, de amúgy meg love and peace:)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Érdekes, hogy jogi vonatkozása nincs a nő részéről az egésznek. Mindegy hogy mit és hogyan döntene, valamelyik fickó fizet. Pedig, joga lenne bármelyiknek azt mondani, hogy köszönöm, ez a nő beteg, ebből nem kérek és nem fizetek semmit. A jogban a férfinek nincs lehetősége lemondani a gyermekről. A nőnek, akár elveteti, akár inkubátorba teszi, nincs következménye. Ha megtartja, bárkit megnevezhet apának és nem neki kell bizonyítani. Annak fényében, hogy a gyermekgyilkosságok jelentős részét, a gyermekbántalmazás kétszeresét nők követik el, elég érdekesek a törvények, amolyan homokba dugott fej effekt inkább.

Csodálkozik a társadalom, hogy a férfi nem szívesen áll kötélnek.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

BTK 373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

A jogtalan haszonszerzés és a károkozás megáll, a tévedésbe ejt, tévedésben tart rész pedig nem lehet kérdéses. Szeretnék ítéleteket látni, szeretném, ha végre megvalósulna a törvény előtti egyenlőség.

Reszet Elek
Újságíró

No igen. Csakhogy az a feneség hogy az apaság fogalmát mindig úgy definiálják ahogy az a nőknek (és az államnak) megfelel. Ilyen esetekben az apaságot úgy tekintik hogy az túllép a vérségi leszármazáson vagyis ninsen jelentősége hogy nem a genetikai leszármazottja, az apaságában ez az “aprócska” tény mellékes.

Ami pedig a törvény előtti egyenlőséget illeti, ne legyenek illúzióink, sosem fog megvalósulni. Az állam szempontjából az elsődleges a jövő államfenntartó állampolgára, a gyermek ill. az azt “létrehozó” nő. A férfiakra csak annyira és annyiban van szükség amennyiben ennek biztosításában szerepet vállal. Mivel az állam a férfiak tevőleges részvétele, munkája nélkül ezt nem képes nyújtani, akár erőszakkal is kész  a férfiakból kigyötörni, kiverni az elégséges hozzájárulást, függetlenül attól hogy erkölcsileg, jogilag ez elfogadható-e avagy nem.

Belegondolva, a nemek egyenlőségét (amennyire ez egyáltalán megvalósítható) csakis a modern állam lebontásával lehetne elérni, ez viszont a ma ismert civilizáció bukását jelentené.

RedGreg
Újságíró

Amúgy alapvetően az államnak ebben igaza van. Nyilván a vérségi kapcsolat fontos. De ha nem derült ki, hogy kakukk fióka, csak amikor a gyerek már 18 éves, akkor már ő a te gyereked. Te tartottad a karjaidban kicsinek, te nevelted, a te neved viseli, és a te elveidet, a te gondolkodásodat viszi tovább. Nyilván nagy pofon, h életed párja átvert, de nem hiszem el, hogy van olyan férfi, aki akkor megtagadná azt a fiút vagy lányt, akit odáig sajátjaként szeretett

Reszet Elek
Újságíró

Nyilvánvalóan nem az általad vázolt esetekről, mint másik szélsőségről van szó. Erősen disszonánsnak érzem hogy a férfiak biológiai jogait másodlagosnak lehet tekinteni a nőkéhez és gyerekekéhez képest. Erre a legjobb példa az apasági teszt (tiltása, engedélyhez kötése).

Minden olyan társadalomban ahol a férfiak bizonyossága kisebb az apaság tekintetében (lazább, promiszkuózus kapcsolatok) sokkal kevésbé hajlandóak az általunk hagyományosnak tekintett férfiértékek mentén létezni. Családfenntartó, gondoskodó stb.

Bizonyos szempontból ennek a mai megjelenési formái a TRP, PUA, MGTOW is.  A társadalmi elkurvulásnak ez szükségszerű következménye. Senki sem akar kurvákat eltartani. Nyilvánvalóan a férfiak feltartják a középső ujjukat ha a társadalom egyik kezével csak elvesz, a másikat meg mindig üresen tolja az orrunk alá.

Szóval igaza lenne az államnak? Ha az államot valami, az állampolgároktól elidegenedett külön entitásnak tekintjük meglehet, de ha az államot alkotó személyek egyfajta manifesztációjának, akkor semmiképpen sem. Ha az állam férfi mivoltomból adódóan kevésbé értékesnek tart, kevesebb lehetőséget nyújt, de a kötelességeimet átlag fölött állapítja meg és kényszeríti ki, akkor értelemszerűen semmilyen lojalitást, együttműködést ne várjon.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Vannak emberek, akiknek esetleg fontos lehet, hogy legyen leszármazottjuk, aki továbbviszi a géneket. Ha 50+ éves korodban derül ki, hogy valójában nincs is saját gyereked, az elég nagy törést tud okozni, és akkor már gyakorlatilag nincs esélyed azt korrigálni. A nők is inkább sajátot szeretnének, a másét többnyire csak akkor fogadják örökbe, ha már nincs esély a sajátra.

Az a nő, amelyik hazudik a férfinak, elveszi az esélyt, hogy annak valaha saját gyereke legyen.

Ha a kórházban elcserélik a gyerekeket, és az anya kezébe nem a sajátját adják, az országos botrány. Ha az apa kezébe nem a sajátját adják, az hogyan lehet társadalmilag ennyire elfogadott?
Ma már van egy elég pontos technikai módszerünk az apaság bizonyítására, az mégsincs általános használatban, talán sehol. Talán félünk a következményektől, félünk a pontos statisztikáktól, félünk beismerni a nők valódi természetét?

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem meg nincs igaza az államnak ebben sem. A vérségi kapcsolat alap, nemhogy fontos. Az igazság az igazság, nem összeegyeztethető a családpolitika mögé bujtatott különböző lehetőségekkel spékelt hazugság törvényileg elfogadtatása. Mindenkinek joga van tudni az igazat. Eldönteni mit tesz, vagy nem tesz. Az örökbefogadott gyermekek majd mindegyikével közli a nevelőszülő a tényeket, pedig nincs mindegyik fészerben egy űrhajó, hogy ezzel érkeztél. Ha úgy vesz el nőt az ember, hogy gyermeke van, sem veszi a nevére, szerintem igen magas arányban. A szeretet pedig amúgy sem zárja ki a lehetőségét a haragnak, mert ezen dolgokat már ha kiderül, mint ahogy fent is írtad, meg kell emészteni és akár az egész család rámehet és azért valljuk be, jogosan. Sok európai országban az apasági teszt jogilag elérhetetlen vagy megfizethetetlen és direkt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Van arról esetleg valakinek információja, hogy az örökbefogadásos esetekben mennyi a nő, illetve a férfiak aránya a “megalkuvás” szempontjából, vagyis, hogy én rendben működöm, de a feleségem/férjem -nél bibi van, így egy mindekettőnk számára “idegennel” eljátszuk a papásmamást?

 

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Lehet, hogy hülyeséget írok, de ha a nőnél rendben van minden, beültetés lehetséges, ha a pasinál, béranya.

Ha a szeretet/lem megüt egy bizonyos szintet, talán akkor háttér infó nélkül fogadnak, vagy nem fogadnak örökbe gyermeket. Van egy ilyen ismerősöm akik variáltak ezen, nem nyomozták ki, hogy ki a hiba forrása. Próbáltak gyermeket örökbe fogadni, de két három alkalom után lemondtak róla. Szerencsére nagy család van és nagyon jó nagynénik és nagybácsik, náluk van minden komolyabb rendezvény. Vagyis náluk nem tudni ki a kezdeményező.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

“2: Szülés után DNS teszt azonnal. Diszkréten.”

Engem ez nagyon megfogott. Mi lenne ennek az akadálya? Már úgy értem törvényi szinten. A nő szül, megnevezi az apát (vagy ab ovo: eleve tudott, hiszen ott izgul a szülőszobán, váróban stb.). Genetikai teszt inkluzív, míg ott vannak.  Gyerektől is van genetikai anyag, meg egy kis vért az apa is tuti szívesen ad.
Kötelező lenne és pont, hogy már ott dőljön el ez az egész. Ha stimmel, akkor stimmel. Ha nem, akkor az apa maga dönthet, hogy nevére veszi-e vagy sem. (férfi abortusz ugye, amivel már a terhesség alatt le lehet mondani a gyerekről: törvényileg)

Bár tartok tőle, hogy egy ilyen törvény nem a hipergám hozzáállást redukálná, hanem a fogamzásgátlók piacát dobná meg… még tán Zsótival is használtak volna valamit…

Mondjuk annyira állatorvosi ló a fenti történet (á lá redpill), hogy nekem vannak kétségeim (nem vádolok senkit hazugsággal, de mégis).

DennisVT
Újságíró

“lot of women – especially your average, run-of-the-mill, middle class, educated women – make a critical mistake when it comes to marriage. They don’t mean to do it. They’re not being selfish or self-serving when they do. There’s just something they don’t get or understand:

Time and time again, women marry men that they’re not attracted to.

(…)

Her marriage is in the shitter, and then she meets someone else. And for the first time in a long time (maybe even the first time ever), she feels bona fide sexual attraction. Her vagina damn near throbs with anticipation, her heart rate gets faster, she’s giddy and nervous. Sex with the other man is so good and so natural – completely unlike how it is with her husband. These feelings are so intense that she attaches extreme emotional significance to them, not recognizing that they’re really just lust. Lust that she felt instantly for this guy. Lust that she was supposed to feel for her husband before marrying him.

Average women don’t set out to fuck up marriage. They’ve just been sold a false bill of goods. They’ve been told that sex isn’t important, and to marry their friend. To marry a nice guy who’s good on paper. So time and time again, women marry men that they’re not attracted to. And that’s the beginning of marital disaster. A marriage doomed before it starts.”

Tanulság? Sosem szabad olyan nőt elvenni, akinek nem bombajó a szex veled…

https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/2tqbf8/the_number_one_mistake_of_married_women_marrying/

Reszet Elek
Újságíró
T_T
Olvasó
T_T

Undorító élősködő. A gyerekkel igazolja a saját tapló döntéseit.

A férjed minden eldobott egy lakásért és egy saját gyerekért. Te pedig hátba támadtad. Akkor nem ítélnélek el, ha rögtön közlöd a férjeddel, de te önző, retardált voltál. De legfőképpen sértődött, és úgy gondoltad, jogod van hazudni mind Zsoltinak, mind a férjednek bosszúból.
Még házát is elloptad szerencsétlentől! Pedig minden hibáját azért cselekedte, hogy neked és a fattyadnak (akit szegény a sajátjának hitt) legyen fedél a feje fölött. Ezek után nem lepődnék meg, ha olyan “kapcsolatokat” keresne magának, akik gondoskodnak, hogy elnyerd méltó büntetésedet. Ha már a bírónőtől ezt nem kaptad meg.

A férjed annyiban volt hibás, hogy nem készített DNS-tesztet, amikor a gyereked megszületett. Ez legyen tanulság minden férfinak!
Manapság ugyanis sok férfi csinál apasági tesztet a nője háta mögött, mielőtt kitöltené a papírokat.
Mert a szerelem az egy szép dolog, de kevés.

A gyereket meg ne használd mentségként a pióca viselkedésedre!

Suum cuique
Újságíró

Nagyon sok értelmes komment született, azonban van egy szempont, ami alapján nem tetszik sokak hozzáállása, ez pedig a példában szereplő férfi megítélése. Ugyan azt el lehet mondani, hogy lehetett volna óvatosabb (ilyenebb-olyanabb, stb.), de ebből nem következik az, hogy “hülye balfasz volt, megérdemelte”. Ugyanis ilyet senki se érdemel meg!

Ez éppen olyan áldozathibáztatás, amiről a feministák beszélnek és vádolnak minket – csak ők éppenséggel hamisan, mert mi nem azt mondjuk az óvatlanul és naivan eljárt nőre, akit megerőszakoltak, hogy “hülye picsa, megérdemelte”, hanem akkor is az elkövető felelőssége is az elsődleges, az áldozat könnyelműség, mint közreható tényező ezt csak némileg árnyalja, és maximum a jövendőbeli áldozatok felkészítése szempontjából mondjuk el, de nem a konkrét áldozatot korholva.

Ugyanitt: igen, el lehet mondani, hogy a példában szereplő férfinak talán hol és mikor kellett volna elővigyázatosabban, bölcsebben, tökösebben eljárnia, de ez nem azt jelenti, hogy ő levesszük a nőről a felősséget, mert akkor ugyanazt tesszük, mint a nők felelőtlenségét hangsúlyozó feministák. Ha azt mondjuk, hogy a férj “balfaszsága” az oka a történteknek, akkor azt emeljük ki, hogy a nő szempontjából tökéletesen érthető, amit tett, ő morálisan ezért nem megróható.

Nem, az ösztönök nem mentségek egyik nem esetében sem, maximum (NÉMILEG!) árnyaló tényezők.

ulomenen
Olvasó

Csak magamat esmétlem, unos- untalan: azonnali, kötelező apasági teszt minden esetben a szülés után. Eredmény? Elkötelezettebb férfiak, stabilabb családok, lehúzás lehetőségétől megfosztott rib@ncok. MIndenki csak nyerne, igen, még a nők is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Úgy érzem, mintha ez nekem íródott volna:), ha  mellélőttem, akkor bocs:),

Nagyon sok értelmes komment született, azonban van egy szempont, ami alapján nem tetszik sokak hozzáállása, ez pedig a példában szereplő férfi megítélése.

Én még a nőt sem ítéltem meg, nemhogy a férfit.:)

Ugyan azt el lehet mondani, hogy lehetett volna óvatosabb (ilyenebb-olyanabb, stb.), de ebből nem következik az, hogy “hülye balfasz volt,

Ez tény, de lehet rúzsozni a disznót:)

megérdemelte”.

És ezt soha nem írtam, így hát lezárhatnám, hogy szalmabáb állítás esete forg itten fenn.:)

Ugyanis ilyet senki se érdemel meg!

Mivel nem ismerjük a teljes életét(elő/utó/karma:) ezért nehéz állást foglalni, inkább úgy fogalmaznék, hogy lényegtelen, segített abban, hogy ezek megtörténjenek vele, aztán kinek hite szerint:)

Ez éppen olyan áldozathibáztatás, amiről a feministák beszélnek és vádolnak minket – csak ők éppenséggel hamisan, mert mi nem azt mondjuk az óvatlanul és naivan eljárt nőre, akit megerőszakoltak, hogy “hülye picsa,

Eddig stimmel:)

megérdemelte”,

Ez meg ugye megint összetett, de ki elég Krisztus ahhoz, hogy itéletet mondjon pro/contra?:)

hanem akkor is az elkövető felelőssége is az elsődleges, az áldozat könnyelműség, mint közreható tényező ezt csak némileg árnyalja, és maximum a jövendőbeli áldozatok felkészítése szempontjából mondjuk el, de nem a konkrét áldozatot korholva

Azért aki elmegy kurvának, ne sírjon ha dugják, meg a korsó meg kút meg ilyesmik:).

A legszebb az amikor másnap a kisasszony a boltban: Mi, hogy ez hamis???? Akkor engem tegnap megerőszakoltak!!!!!:)

Ugyanitt: igen, el lehet mondani, hogy a példában szereplő férfinak talán hol és mikor kellett volna elővigyázatosabban, bölcsebben, tökösebben eljárnia,

Szerintem ezt már elmondták neki, csak épp nem igazán figyelt oda:), szerintem egyikünk sem, azért szoptunk/szopunk:) de erről is értekeztem már, hogy hiába magyarázod, ha még nincs tapasztalata, max lehülyéz:)

de ez nem azt jelenti, hogy ő levesszük a nőről a felősséget,

Senki nem vette le, csak épp ki az, akinek joga van követ dobni rá közülünk,? Hány Krisztusba oltottTerézanya szaladgál errefelé?:)

mert akkor ugyanazt tesszük, mint a nők felelőtlenségét hangsúlyozó feministák.

Egen, bocsáss meg neki Uram, mert nem tudja mit cselekszik?:)

Ha azt mondjuk, hogy a férj “balfaszsága” az oka a történteknek,

Senki nem mondja, ez így szalmabáb megint:)

De:), azért egy szopatáshoz két fél kell, és hacsak nincs az egyik kómában, akkor bizony, van benne része:)

akkor azt emeljük ki, hogy a nő szempontjából tökéletesen érthető,

Tévedés:), mindekttő szempontjából érthető, csak épp teccik, nem teccik a férfinak van lehetősége “terelni” a dolgokat, amint kiengedi, szopóágon van, aztán lehet könyvtárakat megtömni, hogy milyen szemetek a nők és szegény férfiak, no ez az ami a femcsiket a legjobban basztatja, hogy a legvéreszájubbnak is a földig szalad a bugyija, ha egy alfa rámosolyog és ez veszettül frusztrálja, aztán ugye, oldani kéne valahogy a kognitív disszonanciákat és látjuk mik kerekednek ki belőlük:)

amit tett, ő morálisan ezért nem megróható.

Kinek a morálja szerint, és ugye ki veti az első követ? Bvájen?:)…

Nem, az ösztönök nem mentségek egyik nem esetében sem, maximum (NÉMILEG!) árnyaló tényezők.

Itt senki nem beszélt felmentésről, ahogyan elítélésről sem, csak éppa tények lettek pőrén kivesézve, lefordítva a PC szarságról és lenyesve a taknyos cukormázat:)

Balton
Olvasó
Balton

Mert férfi vagy eltartottad/felnevelted/építettél a családodnak, kiderült más gyerekét és egy olyan nőnek aki a közös életetek ráeső felét lehazudta, most mit tudsz csinálni 40 évesen? Életed munkájának a fele odaveszett, akit a fiadnak hittél (és még most is annak tartasz!!!) az anyja aknamunkájának köszönhetően látni sem akar. Anyagilag lenullázva, hazahúzhatsz a szüleidhez lakni? Ráadásul minden hónapban a fizetésed x%-át levonják hogy tarts el egy gyereket meg az anyját. Volt egy univerzumod, amit Te építettél (ráadásul nem is magadnak ez a röhejes), aminek minden egyes szeglete hazugság-megcsalás-illúzió? Ráadásul nincs lehetőséged(vagy nagyon kevés) arra hogy érvényt szerezzél annak a jogodnak hogy: melyiknek?? semelyiknek se. És abba gondoljunk bele hogy még egy itteni közeg a Férfihangon is lúzernek tart.

Régen legalább kitették a piacra kalodába a házasságtörőt, hogy meglehessen dobálni paradicsommal.

Van a cikkben egy rövid félmondat: „Tudom, hogy sokat elítélnek…” sajnos nem ítélnek el, Tiéd a erkölcsi és az anyagi siker. De ne végezz félmunkát! Innen már csak az jön: keresd meg Zsoltot és közöld vele hogy van Tőled egy gyereke. Lehet hogy már ott is van egy kész egzisztencia, amit meg lehet szerezni, gondoljál bele proletár külföldön mennyivel többet lehet keresni.

Toplak Zoltán
Újságíró

Tiszteletre méltó, hogy a másik fél is meghallgattatott (és kiállt a nyilvánosság elé.)

Suum cuique
Újságíró
-
Újságíró
-
Big G.
Újságíró

Van egy barátom, akivel hasonló történt. Egy évvel ezelőtt lett öngyilkos. A szülei ugyanígy éreznek. Beszélgettem velük és nekik is elmondtam: nem lehet a nőt okolni semmiért. Az ilyen mérgezett lelkű csajokat messziről el kell kerülni, s ha mégis összeakadunk velük, mielőtt lelépni. Aki egy ilyet elvesz, az emberismeretből elégtelen. Aki nem lép le időben, az intelligenciából elégtelen. Aki öngyilkos lesz egy ilyen szutyok miatt, az életképességből elégtelen. Csak a szülőket tudom sajnálni, mert őket halálukig nyomasztja a kérdés: mit rontottunk el?

Verne
Olvasó
Verne

Minek ez a szerecsenmosdatas? Teljesen tele van a tokom vele, hogy tele a vilag pszichopatakkal, es legyunk szivesek elfogadni, hogy ok ilyenek, es mi ugraljunk korulottuk, vigyazva pici, serulekeny lelkukre. Nem! Ebbol nekem elegem van! Nehogy mar egy beteg, es karos kisebbseg miatt hunyaszkodjon meg a tobbseg!

Nekem is van szemelyes tapasztalatom ilyen emberekkel, sot! A faterom, par ismerosom is ilyen seggfej volt. En is eljatszottam ugyanezeket a koroket magamban, de rajottem, ez keremszepen teljesen ertelmetlen. Kutyabol nem lesz szalonna, serult emberbol egszeseges, meg akkor sem, ha az ember a fejere all es kakukkol. De az hetszentseg, hogy tobbe ilyen kreteneknek nem probalok segiteni, sem meghunyaszkodni, csakhogy a pici onerzetuk megseruljon!

Big G.
Újságíró

Én ebből semmit sem értek. A pszichopatákat messzire el kell kerülni. Szarok a lelkükre, ha van nekik egyáltalán. Ki mosdat kicsodát?

Walter E
Olvasó
Walter E

Te a nőket már megint

Big G.
Újságíró

A cikk pazar, a történetet hollywoodi precizitással szőtt, minden elem a helyén. A csaj nyilván görény, a fickó meg nyilván béna, százszor kiveséztük már a hasonló eseteket. Engem igazából egy kérdés nem hagy nyugodni.

 

Ez pedig a teherbeesés. Tényleg ilyen hülyék a csajok? Tényleg ennyire az ösztön áll az agyuk felett?? A feleség helyében – ha már félrelépek – egész biztosan használnék óvszert. Még akkor is, ha a hipergám ösztönök megtermékenyítésért kiáltanak. Magam is ismerek olyan szingli csajt, aki elmondja, hogy Péterrel mindig védekezés nélkül szexel, míg másokkal – többek közt velem :( – csak óvszerrel teszi. Igazából meg is sértődhetnék, de valójában jobb az óvatosság, a történetbeli Zsolt helyében is védekeztem volna. Szóval: értem én a női ösztönöket, de magukat a nőket továbbra sem. Miért nem engedik, hogy az agyuk irányítsa őket???

-
Újságíró
-

“Tényleg ilyen hülyék a csajok? Tényleg ennyire az ösztön áll az agyuk felett?? Miért nem engedik, hogy az agyuk irányítsa őket???”

Kedves olvasóink: Big G. radikalizálódásának lehetnek tanúi.

Big G.
Újságíró

:))) Szó sincs róla. Ez alapattitűd.

Walter E
Olvasó
Walter E

Nehogy bedőlj neki! Ugyanaz a  férfigyűlölő feminista aki eddig, csak időnként próbál palira venni minket, red pilles szövegekkel.

Rokapapa
Újságíró

Most sokan zabosak lesznek rám. :)

A gond pont a nők agyával van, leginkább annak hiányával.
Vehetnénk ezt tréfának is de szerintem minden férfi akinek volt már dolga nővel tudja mire értem ezt csak nem merik nyilvánosan hangoztatni.

Angelo01
Újságíró

Hát ez nagyon komoly.
Ha már teljesen ellaposodatt, kimerült a kapcsolat, akkor tényleg a HÁZASSÁG a megoldás? Melyik telibevert világban? Ha egy kapcsolat megromlik, akkor a megoldás a szakítás, válás, főleg akkor, ha nem lehet rendbehozni. Lehet jönni azzal, hogy így szeretlek, meg úgy szeretlek, ami ordas nagy kamu, inkább az egyedülléttől való félelem az, nem szerelem. A nő hajlandó lett volna pattanni a kapcsolatból, amint az egyik biztosból át tud ülni a másikba, de nem jött össze. A férfi pedig le is pattant, neki összejött.

Valahogy egyik felet sem tudom sajnálni egészen, de a férfit talán jobban.

Ami kiveri a biztosítékot az az, hogy Zsoltnak van egy gyermeke, akiről nem tud, holott joga lenne tudni. A férjnek pedig a nyakába varja a gyerektartást, csak mert jogilag megteheti, annak ellenére, hogy nem az övé a gyerek. Na ez gusztustalan!

Reszet Elek
Újságíró

A fentiek a emberiség szemetje női részének az egyik verziója, a kakukkfiókák potyogtatása, az apa-gyermek kötelék megrontása, a gyerekkel való zsarolás, a lelki és anyagi tönkretevés, hamis nemi erőszak vádja, az öngyilkosságba kergetés mind-mind a női lélek legsötétebb bugyrainak rémszörnye, amely szörnyek az emberileg-, erkölcsileg hitvány nőknél hajlamosak rendre előtörni.

Persze a férfiaknak is megvannak a maguk démonai és az emberi aljánál más, de ugyanannyira elszomorító, romboló hatással képesek megnyilvánulni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Elekkel,megint maximálisan egyet értek. Emberek vannak.Rosszak és jók, (és a többség persze ezeknek árnyalatai) akik történetesen vagy férfiak,vagy nők. Nyilván férfi szempontból ezek a (valóban) mocsok női megoldások és trükkök felháborítóak,de egyik nem sem mentegetheti magát,hogy mi jobbak vagyunk,maximum egyénként beszélhetünk arról,hogy igen én jó ember vagyok (vagy annak tartanak).

Reszet Elek
Újságíró

“A rosszakat el kell ítélni!” – Oláh Gino

Rokapapa
Újságíró

Talán tényleg jó két oldalról nézni a dolgokat. Két dologra lettem figyelmes. Elsőként arra, hogy a kapcsolatukat nem megfelelően akarta megoldani. Támogatás és megértés helyett hibáztatta a párját. Ez a mai nők egyik legnagyobb hibája.
Később pedig a kapcsolat megmentése címszó alatt folyamatosan a saját anyagi biztonságát tartotta csak szem előtt (házasság és gyerekvállalás egy döglött kapcsolatban).

A vége viszont undorító és szánalmas hazudozás. Mindig hazudik mikor a gyermeke érdekeiről ír. Végig csak a saját – anyagi – érdekeit tartotta szem előtt.

A végszó pedig a bizonyosság az alakoskodására.

“Azóta már kommunikálni sem tudunk egymással minimális szinten sem. Őszintén szólva, féltem elengedni hozzá a fiam, mert olyan kiszámíthatatlan a viselkedése.”
Még jó, hogy nem tudnak kommunikálni. Persze, hogy kiszámíthatatlan mikor a gyerekre nézve csak a keserűsége erősödik.
Vajon nem az lenne annak a gyereknek a valós érdeke, hogy megtudja ki is az apja?!?!?!
Végig arról papolt, hogy a gyerekének apa kell miközben megfosztotta a gyerekét az apjától. Ez nem a gyerek érdeke volt hanem a sajátja!
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az ember azt hinné, hogy vannak mélységek, ahova nem nagyon megy le férfi, hát de, lemegy:)

http://velvet.hu/randi/2016/08/07/mindkettonkkel/

ulomenen
Olvasó

Hú, bakker… Most olvastam el… Ez a jóember a rázza pofonfát + kéri az ostort + helybe megy a lófaszért háromság kitömni és mutogatni való esete…

Reszet Elek
Újságíró

Ez egy cuckold. Tudat alatt vágyik is a megaláztatásra. Szánalmas mivolta az önmagának való folyamatos hazudozás okán a legszembetűnőbb. Még az is jobb lenne ha elfogadná hogy mi is ő valójában.

ulomenen
Olvasó

A “levideóztam a feleségemet a barátommal” résznél eléggé kilógott a lóláb. Sok ilyen férfi van, bár nem egészen értem a motivációt (talán kisebbrendűségi komplexusba oltott mazochizmus némi voyeurizmussal vegyítve). Ezt talán még be is vallaná magának, láthatóan a gyerekkérdés az, ami megfekszi a gyomrát, hogy a feleség nem hajlandó gyereket szülni neki. Monnyuk ez nem csoda…

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem a sok netes pornó is közrejátszik. Ha belegondolsz ott azt kukkolod, hogy az általad vágyott, neked tetsző nőt más keféli, amit a vágy tárgya igencsak élvez. Megfelelő mennyiségben ez szerintem már kondicionál is.

ulomenen
Olvasó

Teljesen egyetértek. Korábban már kidolgoztam egy hasonló elméletet: a shemale-ek is nagyon népszerűek a férfiak között, ezt magam szintén a szexfilmek számlájára írom: egy klasszikus szexjelenetben egy férfi nemiszerv látható, illetve a nő teste. Ez ugye egy shemale (ladyboy). Sok évnyi kondicionálás megteszi a hatását.

A végén még kiderül, hogy a túlzásba vitt pornó ártalmas… :)

Reszet Elek
Újságíró

A másik probléma amit a netes pornó számlájára szoktak írni, az a hozzáférés. Gyors és eőfeszítésektől mentes, hiszen csak néhány kattintás. A gond csak az, hogy a férfiember elméjét nem erre találták ki. A látvány és a valós nők között az elme számára nem sok különbség van. A monitor bősége pedig a szexuális aktivitás üzenetét közvetíti az agyba. Ez annyiban gond, hogy a libidó a cselekvésünk egyik legfőbb hajtóereje. A “nőbőség” pedig alacsony libidóval, a tetterő csökkenésével jár.

Érdekesség, hogy a sok pornót néző nők (egyre több ilyen van) is kondicionálódnak. Egyre inkább az extremitások felé hajlanak, a “normális” szexualitás kevés stimulust nyújt nekik. Ez a mai huszonéveseknél már látszik, ők már a szélessávú interneten nőttek fel.

Qukori
Olvasó
Qukori

A netes pornó káros hatásait illetően teljesen igazad van, bár szerintem abban tévedsz, hogy a netes és a valós nőbőség össze lenne hasonlítható. Ha a pornó az egyetlen szexforrás, akkor az frusztrációval jár együtt, nagy erőkkel roncsolja az önbizalmat stb. Ha valós nőkből van puncibőség, az viszont magával hozza a hódítás, a leigázás, a győzelem örömét, tartósan megemeli tesztoszteronszintet, összességében hatalmas lendületet tud adni. Akkor lehet benne kiégni, ha konkrétan szexfüggő vagy és nem tudsz néha kicsit szünetet tartani, feltöltődni. Épp úgy, mint a sportban.

Reszet Elek
Újságíró

A vizualizálás az egyik leghatékonyabb technika. Akár meditációról, akár sportteljesítményekről van szó. Azért mert az elme számára nem létezik külön belső és külső valóság.

Qukori
Olvasó
Qukori

Lehet, hogy így van, de a szex döntően mégiscsak kémia. Tesztoszteron, ösztrogén, egymás illata, érintése, testnedvei.

Reszet Elek
Újságíró

Ezért pótlék. Tápszereken is el lehet élni anélkül hogy éhen halna az ember.

DennisVT
Újságíró

a “normális” szexualitás kevés stimulust nyújt nekik. Ez a mai huszonéveseknél már látszik, ők már a szélessávú interneten nőttek fel.

Említettem már egyszer régen, hogy olvasgattam egy csaj blogját, aminek az volt a címe, hogy “baszatlanságom története”. Érdekes keveréke volt a csaj a meglepő RedPilles felismeréseknek és gondolatoknak… és azok totál figyelmen kívül hagyásának. Na lényeg a lényeg, hogy egyszer belinkelt egy netes pornóvideót azzal a szöveggel, hogy látják uraim, így kell megdugni egy nőt.
A videón amúgy semmi extrém nem volt, sima mezei dolgok mentek, de egy jól kigyúrt pasas volt, aki vagy 20 percen át ütemesen döngölt egy tipikus pornós csajt mindenféle pózokban. Szóval a klasszik alap pornó. Jött pár helyeslő női komment is:)

Qukori
Olvasó
Qukori

Azért a Szürke ötven árnyalatában ennél vannak cifrább dolgok is, és elsősorban ezért habzsolják a “baszatlan” picsák. Nem hiszem, hogy ennek a pornóhoz van köze, inkább elemi ösztön, hogy valaki határozottabban falhoz szorítsa őket és ellentmondást nem tűrően letépje róluk a bugyit.

Egyébként én azt értékelem, ha egy nő kimondja magáról, hogy a baszatlanság nem valami jó állapot.

Ha ez oldal, illetve link még hozzáférhető, ide másolhatnád. Kíváncsi vagyok! :)

DennisVT
Újságíró

Megnézem van-e még.
Amúgy volt csaj a legmélyebb kékpirulás koromban, aki így ki is mondta, hogy neki bizony az kell, hogy őt feltegyék a falra, és “megáévá tegye a férfi”. Persze azt ő is lehagyta, hogy nem akárki. Ha én megpróbálok ilyet akkor mégis mit képzelek magamról, és különben is hívja a zsarukat, de Chad… tőle ez férfias, határozott, magabiztos, hovatovább romantikus gesztus. Érdemes megnézni Tyler Durdennek azt a videóját, ahol arról beszél – és próbálja bemutatni élőben, ahogy a nők a megismerkedés pillanatában, az első benyomás hatására kétféle gondolati doboz valamelyikébe teszik a ffit: eltartó és szerető, avagy ugye béta és alfa. És ha nem úgy viselkedsz, ahogy kéne a dobozon lévő cimke szerint, akkor megszólnak érte. Vagy, ahogy egy nemrég linkelt cikkben írta egy nő(!): Szexuális zaklatás az, amikor béta férfiak próbálnak alfa módon viselkedni.

Namost elhiszem, hogy mi férfiak is különböző módon kezelünk egy csinos vonzó és egy csúnyácska nőt. Volt vendéglátásban olyan munkatársnőm, aki halál béna volt, de csini, szóval maradt.. plusz persze a főnök is dugta. És volt csúnyácska, aki jól dolgozott, de nem hozott elég jattot, szóval nem maradt sokáig.

Szar az élet, tök a tromf.:) Vagy ahogy anyám mondta volt: ez van, ezt kell szeretni.:)

A blog: http://aztakurvamindenit.blog.hu/

Tyler Durden videó a dobozokról : https://www.youtube.com/watch?v=HGEO6ig8WsM

Qukori
Olvasó
Qukori

Dennisnek: köszi, lesz miből csemegézni! :)

A dobozokhoz meg annyit, a “lover” szót itt tágabban kell értenünk, mint a magyar szerető, inkább szexi pasira utal. Az alfák mellett ritkán akarnak a nők csak szeretői státusban lenni, max belátják, hogy ennél többet nem tudnak elérni.

Qukori
Olvasó
Qukori

A blogon egyenlőre nem találom a kérdéses bejegyzést, viszont az alábbi kettő önmagáért beszél. Persze a sorok közül ki kell szűrni a racionalizáló badarságokat…

http://aztakurvamindenit.blog.hu/2015/01/23/lepegeto_584

http://aztakurvamindenit.blog.hu/2015/01/20/hatter_789

DennisVT
Újságíró

Most egy kicsit elbizonytalanodtam, mert lehet, hogy ez a pornós videó a facebook oldalán került valahogy linkelésre… De könnyen megtalálod az FB oldalát is.

DennisVT
Újságíró

Qukori: Na pont qrvajó cikket találtál a múltkori írásomhoz. Mondtam ugye, hogy a csaj sokszor felismer RedPill ideológiákat, aztán meg ugyanolyan sokszor képtelen alkallmazni. Na az egyik írása, amit linkeltél, így végződik:

“Szóval Kedveseim, továbbra is azt tanácsolom, hogy a saját maguk érdekében osszák meg legbensőbb vágyaikat a kedvesükkel, és ne féljenek attól, hogy vajon mit fog magukról gondolni. ”

És akkor most olvassuk el hozzá ezt:
http://www.ferfihang.hu/2016/09/12/csak-tudja-es-ertse-magatol/

Reszet Elek
Újságíró

No jó, de az hogy elvárja, hogy fojtogasd, meg pofozd vagy leköpd, közben meg mindenféle ribancnak elmondd, azért más kategória.

Qukori
Olvasó
Qukori

Furcsamód ez a szeretethiányos nők sajátsága. Nem pornófogyasztási szokásokon, hanem apaképen múlik. Akinek erős férfi volt az apja, de rideg, vagy egyenesen agresszív, az igényli az ilyesféle bánásmódot.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ezt az ótvaros riherongyot.

sureee
Olvasó
sureee

Néha szoktam feminfo-t olvasgatni, vagyis csak a kommenteket, cikket nem. :)

Onnan Bartleby fórumozó 2 hozzászólását érdemes átfutni, úgyis csak pangás van. :)

Első:

“A statisztikákat nem ismerem és az ismeretségi köreimben nem tudok példát arra ahol a feleség keres többet, ehhez nem tudok hozzászólni. Olyat viszont többet is láttam ahol a férjnek (pl a 2010 utáni átrendeződések miatt) jelentősen csökkent a jövedelme és az asszony rövidesen vagy beadta a válókeresetet, vagy ha együtt is maradtak, a kapcsolatuk igencsak megromlott. A másik irányból meg még több olyat hogy a férjnek hirtelen jelentősen megnőtt a jövedelme és az addig imádott feleségét azonnal lecserélte egy 20 évvel fiatalabbra, de minimum elkezdett szerető(ke)t tartani. Lehet hogy rosszul gondolom de szerintem gáz ha ennyire a jövedelmek egyenlőségétől vagy bizonyos irányú különbségétől függ a “szerelmi boldogság és szexuális elégedettség”, én eddig naivan azt gondoltam hogy ez elsősorban a szimpátián, vonzalmon és hasonlókon múlik. Persze a két dolgot simán össze is lehet egyeztetni mint ahogy egy tinédzserkori barátnőmnek sikerült, ma egy gazdag és idősebb, külföldi üzletember felesége akivel a lány fiatal szeretőjétől született, a férj által közösnek hitt gyereküket nevelik. Annyira azért nem volt szociálisan rászorulva, viszont mindig is nagyok voltak az ambíciói :D
Ezek a cikkek érdekesek és statisztikailag lehet hogy igazak, az élettapasztalatom nem mindig vág teljesen egybe ezzel. Szintén ismeretségi körben láttam olyat ahol az abszolút nice guy férjét fél pillanat alatt csúnyán faképnél hagyta az egyébként elég vonzó (és többek között velem is kikezdeni próbáló) felesége egy pénzes, jólöltözött, kikent-kifent arab szép(rossz)fiúért aki pl megpróbálta rászoktatni a heroinra, hogy aztán pár hónap múlva üres zsebbel, monoklis szemmel kullogjon vissza a férjéhez aki persze volt annyira nice guy hogy vissza is fogadta. Ja, tudomásom szerint nekik kb azonos (átlag feletti) volt a jövedelmük, a nőnek aztán a munkahelye is ráment erre a kalandra. És ez sem egy egyedi eset, sok arab ficsúr él abból hogy nyugat-európai, jellemzően érettebb, középosztálybeli vagy fölötti nőket szédít.
Szintén “az ismeretségi körömben” láttam olyat hogy nem annyira nice guy, inkább csak a szexre hajtó pasi kap meg sok nőt pusztán azért mert sportos és jóképű, miközben a kissé kopaszodó vagy pocakos, nice guy férjeik otthon főznek, a gyerekekre vigyáznak éppen.
A páviános sztori nem semmi, szép bizonyítéka annak hogy az ISIS-os srácok, meg még nem kevesen Afrikában, Indiában, stb még közelebb állnak a páviánhoz mint az emberhez, lehet hogy mégis csak van némi alapjuk a fajelméleteknek?
A női hiper- vagy poligámiát nem kell bizonygatnod, életemben több olyan nővel volt kapcsolatom akinek volt mellettem férje vagy más komoly kapcsolata, mint akinek nem. Talán a civilizációs fejlődésnek köszönhető hogy itt már legalább a társadalom egy része elítéli azt hogy a másik fele sajnos itt is ugyanúgy rommá veri a párját (és nem csak a férfiak a nőket) félrelépés vagy más konfliktus esetén mint a páviánok. Ez – saját tapasztalatom szerint – viszont tényleg egy bizonyos mértékig összefügg a társadalmi helyzettel, iskolázottsággal, jövedelemmel, hogy ki mennyire nyitott a partnere félrelépésével, szeretőtartásával kapcsolatban, az elit mindig elfogadóbb volt (és sokkal intenzívebben is folytatta) mint az alsó társadalmi csoportok.”

Második:

“Honnan vettek ilyen nőket?”

Andy Vajna vajon honnan vette Dobó Katát, vagy a mostani feleségét? Faludy György Fanny-t? Donald Trump-nak hány évvel is fiatalabb a felesége? Vagy akitől Johnny Depp éppen válik? A szexfüggő, többezer nőt (még a felesége legjobb barátnőjét is) meghágó, egyáltalán nem “nice guy” Michel Douglas és a 25 évvel fiatalabb felesége? Soroljam tovább a példákat arra amikor köztudottan alkoholista, drogos, agresszív, stb de híres, gazdag sztárok úgy váltogatják a csinosabbnál csinosabb fiatal barátnőket, feleségeket mint az alsóneműjüket? Tudnál mutatni egy olyan híres, gazdag, idősebb férfit akinek nem évtizedekkel fiatalabb a felesége, barátnője? És ezek jellemzően nem ázsiai importból származnak hanem azonos kultúrkörből.

“A huszonéves lányok átlagban a maximum 2-3 évvel idősebb fiúkkal létesítenek partnerkapcsolatot.”

Átlagban lehet, ebben talán benne vannak a kis vidéki falvak is ahol esetleg még hagyományosabban gondolkodnak az emberek, itt Budapesten én eléggé mást tapasztalok. Barátnőm 19 éves (átlagnál jóval csinosabb) lánya jelenleg egy 43 éves pasival jár, elmondása szerint tudatosan keresett magának idősebb férfit mert a korabeli fiúkat megunta, azok állandőan csak valami kölcsönkért lakásba akarták felvinni egy gyors szexre, míg az érettebb férfi már nem csak szexelni akar hanem “kényezteti” is, elviszi mindenféle jó programra (étterem, wellness, stb), van autója, lakása, státusza, pénze és nem utolsó sorban stílusa is. És tapasztalataim szerint nem ő az egyetlen aki így gondolkodik, szórakozóhelyeken, fesztiválokon egyáltalán nem nehéz akár őszülő halántékkal fiatalabb lányokkal ismerkedni, ha az ember láthatóan jól van eleresztve és laza, fiatalos akkor válogathat a felhozatalból.

“A “nice guy-ok” meg néha rosszabbak a rosszfiúknál”
Akkor előbb definiálni kéne hogy mit is értünk “nice guy” alatt, cikkeid alapján én a kedves, empatikus, házias, stb pasikra használom ezt a kifejezést. A példámban szereplő férj egy kedves, családcentrikus ember, szabad idejében pl hajléktalanokat etet a saját pénzéből. Nem ismerem a magánéletük minden részletét, de információim szerint a nő azért lépett le tőle mert kalandra, izgalomra vágyott. De volt saját tapasztalatom is olyan hölggyel aki szinte sportot űzött abból hogy félrelépett az egyébként normális, házias, gyerekekkel törődő férje mellett, ő ezt egyrészt szintén unalommal, kalandvággyal, másrészt a férje (korral, stresszel járó) ágybéli teljesítményének csökkenésével magyarázta.

“Érdekes, hogy marha sok embert ismerek – de az én ismeretségi körömben valahogy egy ilyen se fordult elő.”

Akkor eléggé más körökben mozgunk, nekem egy korábbi barátnőm előttem egy tunéziai arab (valami miniszter itt tanuló fiacskája) felesége volt, aztán pár év múlva örült hogy élve tudott hazamenekülni a hithű muszlim, de közben sík alkoholista férjétől. Másik: a volt feleségem, amikor 18 évesen vidékről feljött Pestre a barátnőjével évekig kimondottan jól szituált külföldi diákokra, turistákra hajtottak, később itt dolgozó (idősebb) osztrák, német üzletemberek is képbe kerültek, ekkor már a húga is csatlakozott hozzájuk.

Abban számomra semmi furcsa nincs hogy a bomba nők körül rajzanak a férfiak, míg az öregecske feleségek körül nem. Te bizonygattad hogy a nők a “nice guy”-okat preferálják az alfahímek helyett, erre írtam válaszként azt amire ezzel reagáltál.

Nyilván ez ügyben mindenkinek mások a tapasztalatai, és mint tudjuk “A statisztika olyan, mint a bikini: sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja.”

 

http://feminfo.444.hu/2016/10/15/szexrabszolgak-es-terroristak-mit-akar-a-noktol-az-iszlam-allam

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Qukori
Olvasó
Qukori

A “szívem a pasimé, a testem a szeretőmé” – ez a mondat a legédesebb! :)

 

Reszet Elek
Újságíró

AF/BB

Qukori
Olvasó
Qukori

Na ja, bár az nem szokvány, hogy egy jó szerető mellett érzelmileg benne tud még maradni a csaj a “hivatalos” kapcsolatában. Na persze kérdés, hogy a szöveg mennyire hiteles. Hogy egy nő mit mond, mire gondol, és mire vágyik, három különböző dolog, amelyek csak esetlegesen kerülnek egymással fedésbe. :)

sureee
Olvasó
sureee

Nekem is ez volt a kedvencem.

egyébként soha nem csalnám meg, nem is csaltam meg azóta, és nem is fogom, ha rajtam múlik.”

Mert kin múlik tököm? :DD Őt is csak belehajszolja az elnyomó patriarcha társadalom a megcsalásba, ő nem is akarta, csak úgy alakult, véletlen esett bele egy álló f*szba.

Reszet Elek
Újságíró
ulomenen
Olvasó

Ezek is jók:

…régebben nem voltam a hűség megtestesítője. Mentségemre váljon, hogy nagyon fiatal voltam egy komoly kapcsolathoz – igen, ez lehetett a probléma, hogy túl fiatal voltam.””

Egyből az általam nemrég megismert “fal” jut az eszembe :)  Túl fiatal voltam komoly kapcsolathoz = volt elég jelentkező, mert fiatal voltam…

 

De nem hinném, hogy az lenne a valódi énem, mert egyébként soha nem csalnám meg, nem is csaltam meg azóta, és nem is fogom, ha rajtam múlik.”” (kiemelés tőlem).

Kénytelen vagyok Xcsakx kolléga ( “Mióta vagyok én kurva?”) idiolektusát kölcsönvennem: Priceless!  Ha rajtam múlik = Ha a pasim majd rosszabbul keres, pocakos lesz, unalmas,  vagy nem lesz rajta sapka, netán megint részeg leszek, akkor megcsalom, és nem leszek hibás, hiszen nem rajtam múlott…

Qukori
Olvasó
Qukori

Erre már álmunkból felriadva is kapásból tudjuk a választ: Hörcsög! :)

DennisVT
Újságíró

Büszkén látom, hogy mindenki megtanult mindent, amit lehetett:)