Razide
0 megosztás

Gyöngyszemek a TRP kincsestárából

Az alábbiakban két TRP fordítás következik Projectselftől ill. Archwingertől. Jó olvasást!

 

Red Pill alapvetés

(Forrás)

 

Egy egyszerű, de lényeges témáról írok most. A Piros Pirula leglényegesebb eleméről. A nőd nem szeret téged úgy, ahogyan elvárod tőle. Képtelen rá és nem várhatod el tőle, hogy így tegyen.

Egész életünkben azt sulykolták belénk, hogy valaki majd szeretni fog minket önmagunkért. Ez hazugság. Biztosan megtalálod a szerelmet, rengeteget, legyen az szenvedélyes szerelem, teremtő szerelem, megbocsátó szerelem és sorra mindenféle. De amit nem fogsz megtalálni és ami nem létezik, az a feltétel nélküli szerelem. A nő nem önmagadért szeret és soha nem is fog azért szeretni, képtelen is rá. A nő azért szeret, mert kiváltod belőle ezt az érzelmet.

Amint ő meg te beléptek egy szobába azért szeret, ahogyan rá tekintenek az emberek. Szeret téged mert erős vagy, amikor ő kimerült és fáradt. Szeret azért, mert szórakoztatod, történjen ez gitárral, viccekkel, történetekkel. Szeret téged az általad nyújtott biztonságérzetért, legyen az anyagi biztonság, érzelmi biztonság vagy fizikai biztonság.

A kapcsolatokon dolgozni kell, ezt mindenki tudja. Ám az teljes hülyeség, hogy azt mondják, a munka az még több kommunikációt és még több megértést jelent. Nem, a munka az több férfiasság és több erő. A nő teszi az asztalra a gyengéd szerelmet, ami egy mélyen női energia. Ez azt jelenti, hogy neked frankón a férfienergiát kell hoznod, hogy ehhez passzoljon.

Az energiákban egyensúly van és ha te hozod a női energiát, ha nála is többre tartod a kapcsolatot, akkor a nőben növekszik a férfiasság, hogy ellensúlyozza a gyengeségedet. És ezért téged meg fog vetni. Légy az életében a százéves tölgyfa, légy az erő és engedd hogy nő legyen. El fog halmozni szerelmével. De neked kell elvégezned a munkát. Nem kell és nem is tudod ezt tökéletesen elvégezned de dolgoznod kell rajta.

 

Annyian bántottak régen

(Forrás)

 

Sok nővel találkoztam akik állítólag úgy szerettek engem, mint senki más férfit a világon, mégis mindent megtettek annak érdekében, hogy soha ne keveredjenek velem szexuális kapcsolatba. Nem voltak szüzek, sokuknak elég szép férfilajstroma volt. Mégsem jutottam sehová. Az érvelésük megrekedt egy női logikában: “Sok sérülést okoztak nekem a múltban a seggfejek és annyira törődöm veled, hogy ezt jól akarom csinálni” vagy ennek valamilyen változata.

Ha lúzer vagy, akkor ezt hallván a következőket gondolhatod: “Hála az égnek! Biztos, hogy nem vagyok seggfej és ezt ő is észre fogja venni, megjutalmaz egy valódi [nem szexuális] kapcsolattal, nem siklatja ki az egészet. Annyira szerencsés vagyok! Örökké fogok várni egy ilyen csodálatos személyre! Valami szép dolgot kell tennem érte most azonnal, hogy tudassam vele, milyen hálás is vagyok!”

Íme hogyan hangzik ez a női logika egy valódi férfi számára: “Más, nálad rosszabb férfiak tovább jutottak nálam kevesebb idő alatt, ami kevesebb érzelmi és anyagi befektetéssel járt. De mivel én törődök veled, idomárkarikákon ugratlak keresztül és arra késztetlek, hogy több időt és erőforrást költs arra, hogy kevésbé haladj előre nálam. Csak mert jobban törődök veled. Micsoda? Miért nézel így rám? Ez teljesen egyértelmű! Igen, egyértelmű, hogy akivel jobban törődök, annak kevesebbet adok.”

Íme, hogy hogyan érti ezt a nő: “Tökfejnek tartalak téged. Nem hiszem, hogy a többi nőnél bármilyen lehetőséged is lenne, és nem hiszem, hogy szívesen kisétálnál, ezért én határozom meg ennek a kapcsolatnak a feltételeit. Akkor dugunk, amikor én akarom és ez azután fog megtörténni, ha cirkuszi állatként átugrálsz az általam feltartott karikákon, ezáltal bebizonyítod, hogy a csicskám vagy, aki minden időt, erőforrást és megerősítést megad amit akarok. Ha igazi férfi volnál, már rég megdugtál volna, de én a csicska szerepét osztottam rád. Nem érdekelsz. Csak én számítok. Még csak nem is kedvellek. A szex az igazi férfiaknak jár. Te nem vagy igazi férfi. A csicskám vagy.”

Itt van a kutya elásva: a legtöbb nő nem tudja, hogy ő tényleg így érti. Csak azt tudják, hogy a pozitív visszajelzés jól esik és van egy fickó, aki folyamatosan dicséri szex nélkül is és ez őket erőssé, boldoggá, elégedettebbé teszi. Amikor bármely nő meghallja, hogy “úgy megbántottak régen”, ez teljesen egyértelmű számukra – a nő elrontotta azzal, hogy túl könnyen beadta a derekát és nem akarja a továbbiakban elcseszni. A nem elcseszés alatt azt érti, hogy jobban vissza kell tartania a szexet, hogy a férfiakat minden szarságra rávegye, hogy kiérdemeljék őt. A nők nem tudják, hogy valójában így értik, de ez a valós jelentése.

Csak a nő szemében van értelme kevesebbet adni a férfinek, akit jobban szeret. De itt jön a képbe a racionalizálás. Ha a nő kevesebbet ad neked és több mindenre akar rávenni, ez pont az ellentéte annak, hogy ő jobban szeret téged. Szűkmarkúan mérni a vonzalmat az a szerelem ellentéte. A szívességek ellentételezése, ahelyett, hogy csak úgy odaadnád magad, az a szerelem ellentéte. Ez egy kemény igazság, és nehezen fogadják el mind a nők, mind a férfiak. Szerintem valamilyen szinten szeretni akarják azt a jóravaló srácot, aki annyira odavan értük, de egyszerűen képtelenek rá. Mégis azt mondják maguknak, hogy igen, szeretik a másikat, de lassítanak a tempón, nehogy megégessék magukat, mint régen tették. Azért, mert jobban szeretik a srácot. Ha nem jól sülnek el a dolgok, attól még nagyszerű srác marad – csak nem volt meg a kémia. Ha félrelépnek, dugnak egyet egy munkahelyi fasza csávóval, akkor az egy tévedés volt. Nem is szeretik azt a csávót. Hiszen ők a jófiút szeretik, nem? Akkor csak egyszerűen sokat ittak.

“Sokat bántottak régen és ezt másképp szeretném”, ez nem más, mint egy aljas shit-teszt. Azzal kárpótol, hogy azt mondja neked, mindenki másnál különb vagy, nem vagy sem seggfej, sem gazember és hogy minden korábbi fickójánál jobban szeret. Ezzel lefegyverez téged, mert a sok dicséret ellenére megtagadja a szexet. Mert ő ennél jobban szeret téged.

 

question-685060_960_720Kiemelt kommentek az utóbbi cikkhez:

RevBoni kérdése:

Jó, de mégis hogy hogyan reagáljunk minderre?

Archwinger válasza:

Ez egy remek kérdés. Úgy vélem, a válasz erre az, hogy kerüld el önmagad leértékelését.

Kezdetben ennek nem látszik semmi értelme. Miért akarna a nő kevesebbet adni olyasvalakinek, akit jobban szeret? De amikor belegondolsz a legtöbb nő természetébe, minden a helyére kattan.

A nők úgy kezelik az életüket, mint a Facebookot. A Facebookon minden lehetséges forrásból összegyűjtöd a barátokat, lájkokat és dicséreteket, főleg ha sok időt töltesz online.

Ha ezt a megközelítést a valós életre alkalmazod, az a helyzet, hogy a nő minél kevesebbet ad azoknak, akiket a leginkább szeret és mindent odaad, amije csak van a viszonylag ismeretleneknek. Ennek semmi értelme a férfiak szemében. Egy férfi mindent megtesz a családjáért és barátaiért és a világ többi része felőle akár fel is fordulhat. De a nőknél nem ez a helyzet.

Amint a nő megszerezte a figyelmedet és szerelmedet, már nem kell akkora erőfeszítést tennie. Nem akarja a továbbiakban elnyerni a figyelmedet, csak fenn akarja tartani. Az eddig rád fordított energiát most már arra tudja használni, hogy más forrásból is elkezd dicséreteket gyűjteni. Jobban szeret téged, mint egy teljes idegent, ezért ad neked kevesebbet. Már túlságosan belemerült az idegen dicséretének megszerzésébe. És ha az az idegen kevésbé tökfej, mint te és az még nem adja meg magát, akkor a nő lefekszik vele, hogy megszerezze magának. Te pedig olcsóért adtad el magad egy csókért.

take_it_easy_dude kérdése:

A szakítás bármely pontján (ami szerintem elkerülhetetlen) van-e értelme ezt a hatásmechanizmust racionálisan az orra alá dörgölni? Megérzésem szerint magasról leszarja, és az ilyen magyarázkodás csupán falra hányt borsó.

Archwinger válasza:

Száz százalékban hatástalan módszer bármely nőnél is érvekkel és logikával rávenni őt a szexre. Ha ötven szóban összefoglalod neki a lényeget, akkor a nő csak ezt fogja hallani:

“Nyafogó lúzer vagyok. Annyira bizonytalan vagyok a helyzetemben, hogy összevissza locsogok és megpróbálom megértetni veled a nézőpontomat. Te értékesebb vagy nálam és különösen fontos számomra, hogy megértsd a nézőpontomat, mert fontos számomra, hogy miképp vélekedsz.”

Tökmindegy, hogy mennyire igaz vagy hamis amit mondasz. Az egyetlen dolog, amit a nő felfog, hogy magyarázkodnod kell, ami azt jelenti, hogy bizonytalan a helyzeted és egy mamlasz vagy, akit érdekel, hogy ő mit gondol és a jóváhagyására vágyik.

Tehát a helyes megközelítés:

“Azért hagysz el, mert nem fekszek le veled?”

“Elhagylak. Pont.”

Post Author: Razide

Razide
f Facebook
0 megosztás


52
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
49 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
xcsakxcommon manNaoooinkvisitorzombigyilkos Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Letaglózó és igaz.

Balton
Olvasó
Balton

És sajnos erre nem készítik fel az embert. Sajnos csak a barátok mondják neked oda, hogy nem látod hogy szopatnak? És nem, nem látni.

Lehet majd BIG G ideírja, hogy dehogynem, de fiatal és naív én nem látta, amikor 2 éven keresztül csicskáztatták…

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem mindenkinek át kell esnie rajta. Ezek nem olyan dolgok amiket az ember más hibájából képes megtanulni. Minél fájdalmasabb, annál jobb lesz a lecke. Én inkább azokat sajnálom, akik nem tanulnak belőle és újra meg újra ugyanazokat a hibákat követik el.

Big G.
Újságíró

Tökéletesen egyetértek. Ha csak a felét megdöngettem volna azoknak a csajoknak, akik a barátzónába pakoltak… Sajnos én sem húszévesen találkoztam a red pill irodalommal. De azért jobb későn, mint soha.

RedGreg
Újságíró

Akkor mi lenne? Még a jelenleginél is jobban a farkad irányítana?

Big G.
Újságíró

:) Ez is egy reális forgatókönyv… De az is lehet, hogy már rég lenyugodtam volna. Sose fogjuk megtudni…

RedGreg
Újságíró

Ugyan, dehogy nyugodtál volna le :D már undorodnál a pinától, és rohadtul nem is érdekelne. MI értéke van számodra valaminek, amit könnyű megszerezni?

common man
Olvasó
common man

Akkor mi lenne?

Akkor elmondhatná magának: “na ezt is megbasztam” Így meg: ááá a fene egye meg pedig meg kellett volna őket..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A többivel egyetértek:)

Sajnos én sem húszévesen találkoztam a red pill irodalommal. De azért jobb későn, mint soha.

Én is ezt gondoltam, de aztán rájöttem, hogy találkoztunk, sőt a szemünket is kiütötte, de a szocializációnk , meg az ifjonti hév és “más világ van már papa” meg a hasonló szövegek miatt hagytak, hogy tapasztaljuk meg, mert pontosana így elmodták ezt nekik is, ugyanilyen korban és ugynígy reagáltak rá:)

Balton
Olvasó
Balton

Ténylegesen csak a kudarc az ami felébredésre kényszerít, csak hát az ember önmagával szemben a legelnézőbb. Az egyik legnehezebb dolog a világon az önfejlesztés, mert előtte el kell ismerned magad előtt hogy nem jó nem így kell, stb.

Kalman
Újságíró

Mostanában ez a kérdéskör a vesszőparipám. Valóban meg kell az embernek a saját bőrén tapasztalnia ezt ahhoz, hogy a TRP-re kinyílhasson a szeme? Például ha valakit gyerekkorától kezdve úgy nevelnek, hogy a TRP nyilvánvaló alapja a gondolkodásnak (nyilván megfelelő életkorokban nevén nevezve a dolgokat, de stratégiailag végig azt a célt követve, hogy a blue-pill álom ne épüljön fel a gyerekben), akkor sem lesz képes felfogni addig amíg meg nem égeti magát először?

Ugye mi magunkból indulunk ki. A mi korosztályunk (én 30 körül vagyok) pedig szinte kivétel nélkül a pop-kultúra által nevelődött – még ha áttételesen is. Nagyon kevesen kaptak olyan nevelést, ahol az apa tudatos Red Pill példát mutatott és tanított is (maga a TRP fogalom nem régóta létezik, de azért a hozzáállás már régóta megvan, tehát itt arra kell gondolni). És ezért nem tudjuk elképzelni azt az állapotot, hogy a kapott világképünk már eleve az, amit véres verítékkel szereztünk meg magunknak. De szerinem létezhet és működhet így is az élet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valóban meg kell az embernek a saját bőrén tapasztalnia ezt ahhoz, hogy a TRP-re kinyílhasson a szeme?

Igen, legalábbis valamilyen mértékben, ugyanis lehet beszélni egy szűz fiunak a szex örömeiről, amíg nincs róla tapasztalata,addig akár mit is “tud” “fejben” az lófaszt sem ér:)

Én úgy gondolom, hogy mint a “védőoltást” lehet adagolni, persze akkor ,ha “fogadja” a másik, ha nem , akkor meg “le fog szállni  a pokolra, ha dudás akar lenni”, ha nem, akkor meg vinnyogni fog … és te nem tudsz rajta segíteni, mertt ő nem akarja, és ez kortól független….

Például ha valakit gyerekkorától kezdve úgy nevelnek, hogy a TRP nyilvánvaló alapja a gondolkodásnak (nyilván megfelelő életkorokban nevén nevezve a dolgokat, de stratégiailag végig azt a célt követve, hogy a blue-pill álom ne épüljön fel a gyerekben), akkor sem lesz képes felfogni addig amíg meg nem égeti magát először?

Mindig mintakövető a gyerek, pl akinek 40 évesen 10 éves a gyereke és akkor “világososdott meg” az apa , akkor van már 10 év kondicionálás, érdekes küzdelem, nem beszélve arról, hogy az apa is minduntalan visszaeseik az automatizmusai folytán(neki 40 éves beidegződései vannak:)

Lényegtelen igazán, hogy mit mondasz, a lényeges , hogy milyen mintát mutatsz!

Egyszerűbben fogalmazva: az alkoholistának mindig alkoholista lesz a gyereke, még akkor is, ha soha, egyetlen kortyot sem iszik…..

Ugye mi magunkból indulunk ki. A mi korosztályunk (én 30 körül vagyok) pedig szinte kivétel nélkül a pop-kultúra által nevelődött – még ha áttételesen is.

Nem igazán a”mainstream” “tágabb” kultúra a lényeg, addig HVCS a legnagyobb “Trendkövető” amíg valamelyik gyerek elő nem vesz igy valódi bicskát, és csak megmutatja, semmi bántó, vagy agresszív szándék nélkül, egyből ő lesz a “sztár”:)

Nagyon kevesen kaptak olyan nevelést, ahol az apa tudatos Red Pill példát mutatott és tanított is (maga a TRP fogalom nem régóta létezik, de azért a hozzáállás már régóta megvan, tehát itt arra kell gondolni).

Áttételesen azért megkapjuk, minél “elzártabb” a közösség, ez annál hangsúlyosabb:

Feminista kongresszuson három brátnő:német, magyar, székely elhatározza, hogy otthon sztrájkba lépnek, hogy a férjüket jobb belátásra bírják.
Két hét mulva újra találkoznak és mindegyik elmeséli, hogy sikerültek a dolgok.
– Én úgy döntöttem, hogy nem mosogatok – mondja az német. – Első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap kezdtem látni, hogy a férjem mosogat.
– Én meg elhatároztam, hogy nem takarítok – mondja a magyar. – Az első nap nem látok semmit, a második nap se látok semmit, a harmadik nap kezdtem látni, hogy a férjem takarít.
– Én meg arra gondoltam, hogy nem főzök többet – mondja a székely menyecske. – Az első nap nem láttam semmit, a második nap se láttam semmit, a harmadik nap kezdtem látni a bal szememmel…

És ezért nem tudjuk elképzelni azt az állapotot, hogy a kapott világképünk már eleve az, amit véres verítékkel szereztünk meg magunknak. De szerinem létezhet és működhet így is az élet.

Amiért nem küzdesz meg, annak nincs igazán sok értéke(ez is egy “belénknevelt”, közhely:)

Big G.
Újságíró

Itt most mindenkinek van némi igazsága. Amit Kálmán felhoz, az lényeges: gyerekeink kapják meg mielőbb a helyes útmutatást és példát. Ettől még kell a gyakorlat, s óhatatlanul elkövetik majd ők is a régi hibákat. De talán nem oly gyakran, s már tudni fogják azt is, hol rontották el.

common man
Olvasó
common man

Lényegtelen igazán, hogy mit mondasz, a lényeges , hogy milyen mintát mutatsz!

Ez így önmagában igaz de , hogyan vonatkoztatható a tanok gyerekek felé való átadására. Ha mondjuk harmonikus családi légkörben nőnek fel(vagy éppen nem abban) milyen általam mutatott példából ismerhetik fel mondjuk egy induló kapcsolatban előforduló viselkedési mintákat? Értem ezt a nők felsorolt trükkjeire és azok helyes kezelésére.Mert a témában (valószínűleg bármely másikban is)egy zseni megoldja magától.Akinek botfüle van annak kicsi az esélye a szimfonikus zenekarban..És van szerintem az átlag akit igenis megéri vagy megérné tanítani vagy inkább megismertetni,Aztán azt tanul meg belőle amit ő akar….

AVE
Olvasó
AVE

Már igazán ezt is revidiálnám:)
Ugyanis mindegy a mintamutatás, lutri, hogy követi-e, vagy épp nem, vagy egyenesen, tudatosan az ellenkezőjét csinálja.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

RedGreg
Újságíró

“””kellene emelni a pedagógusok felé támasztott követelményeket a mai nulla szintről minél magasabbra.”””

Ha felveszik őket így, ki vagy te hogy beleszólj? Pusztán a saját logikád alapján…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

RedGreg
Újságíró

Jééé az előbb ugyanezt mondtam, amire közölted, hogy nem jó… Aztán elmondod ugyanezt? Huh :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

RedGreg
Újságíró

“””Te meg mindkét esetben az vagy, aki odajössz felülről belebeszélni mások dolgába és rá akarod kényszeríteni a nézetedet a másikra.”””

Én adom a pénzt :) Vagyis nagyobb részt én adom a pénzt…

És a pénzért cserébe elvárom, hogy a játékosok megüssék a mércét. Az, meg hogy te a klubbtulajdonos vagy le van szarva. Te csak ott vagy. Még csak pénzt se rakhatsz bele… Vagyis rakhatsz éppen, de a pénzügyi fair-play miatt csak annyit, amennyit a klubb megtermel.  Ha nem ismered a klubbfutball felépítését, finanszírozási rendszerét, akkor nézz utána…

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Adolf Weininger
Újságíró

Nekünk férfiaknak voltaképp halvány fogalmunk sincs, hogy igazából hogyan éreznek és gondolkoznak a nők. Jobb híján a saját indítékainkat aggatjuk rájuk. Elvégre mi mást tehetnénk. A jó hír, hogy nekik sincs fogalmuk rólunk, pont ugyanezt csinálják. Mindkét oldal voltaképp önmagát utálja a másikban, saját letagadott indítékai idegesítik leginkább a másik nemben. Ami nem azt jelenti, hogy nem igazak a vonatkozó vádak, hanem azt, hogy a vádak indítékai sem különbek.

Kapcsolódó témák: szálka-gerenda effektus (vagyis a projekció), továbbá a minden nőben ott lakozó férfi és a minden férfiban ott lakozó nő idegesítő ám vaskos lélektani ténye (animus és anima).

Minderre itt legalább húsz leujj dukál:)

Reszet Elek
Újságíró

Márha a vén pinabubusnak igaza volt… Vacsora közben belegondolva leesett, hogy ez inkább jungi elképzelés.

Adolf Weininger
Újságíró

Ja ja, Freud ilyet sose állított volna, túl kevés benne a szex…

Reszet Elek
Újságíró

“A világon minden a szexről szól, a szexet kivéve. A szex a hatalomról szól.” – Oscar Wilde

Alter Ego
Szerkesztő

Akkor Oscar Wilde-tól vették a feministák is ezt a badarságot? – Merthogy feminista “bölcsességként” is olvastam már, hogy a férfiak a szexen keresztül hatalmat akarnak gyakorolni a nők felett, az illusztrációd alapján viszont te biztosan úgy gondolod, hogy a nők gyakorolnak hatalmat a szex útján a férfiak felett…

Reszet Elek
Újságíró

Nem. A szex sok tekintetben egy hatalmi játszma a két fél között. Kezdve annak kezdeményezésétől egészen a megélés módjáig. Mindkét fél próbál hatalmat (irányítást) nyerni benne vagy éppen tudatosan mond le róla.

Naooo
Olvasó
Naooo

common man
Olvasó
common man

Én figyelmeztettem volna a dohányzás káros hatásaira.
Eztet nem ehhez a képhez írtam ki vót aki ideragta?(bár ide is passzol)

Ethan Wolf
Újságíró

A cikkben lévő példáról eszembe jutott egy pár héttel ezelőtti esetem. A csaj feljött hozzám, masszív előjáték tapi, de semmi több. Másnap este megint feljött, megint ez ismétlődött meg. Ekkor azt mondtam neki, hogy nem kísérlek ki, ott az ajtó. Azt hitte viccelek, de mondom, hogy nem poénkodok, nem játszom ezt a játékot.

Harmadnap este felhív, hogy errefelé jár, ugorjunk el valahova. Mondom, nem, gyere fel, ha akarsz. Feljött, hozott egy üveg bort. Megittuk és úgy megdugtam a csajt, ahogy kell. Ha nem akart volna szexelni, akkor nem hagyja elsőre sem ennyire elvadulni az előjátékot. Az, hogy ezt kétszer is megtette, egyértelművé tette, hogy csak kóstolgatás megy. Próbálta felmérni a határokat, hogy meddig mehet el, mennyire jut velem anélkül, hogy szét tenné a lábait. Mikor elküldtem a fenébe, rájött, hogy hoppá, itt a határ. Ha meg akar tartani, akkor mutatnia kell valamit. Esélyes, hogy több idő kellett volna neki, hogy felmérjen, de mivel ultimátumot kapott a másodikon, nem volt választása, mint gyorsítani és kockáztatni, hogy odaadja magát és majd meglátja, hogy mire jut velem.

DennisVT
Újságíró

Balatonon jártam nagyon hasonlóan pár éve. Akkor már egy ideje kerülgettük egymást egy csajjal, de valahogy sosem sikerült összehozni a dolgot. Aztán végre egyszer megvolt a hely, az idő, az alkalom, minden. Nekiálltunk a dolognak, majd valahol ugyanabban a fázisban, ahol a te sztoriban lévő nő, ő is felpattant, összevissza hadovált, hogy biztos nem elég jó nekem, stb. WTF?! Kiviharzott a kapun, 2 perc múlva ír, hogy csak a sarokig jutott a kocsival és sír, vagy mi a fene, nem tudja mit csináljon. Visszaírtam, hogy két dolgot tehetsz. Visszajössz és befejezzük, vagy hazamész és soha többet nem hallasz rólam.

The rest is history:)

Ethan Wolf
Újságíró

Ennyi :)

Ha régebben is tudtam volna, hogy ilyenkor így kell viselkedni…. :)

Big G.
Újságíró

Urak, ez a profi mentalitás. Mi adjuk a keretet. Pont.

DennisVT
Újságíró

Ennek olyan 5-6 éve már talán. Lövésem nem volt olyasmiről, hogy RedPill v Game, semmi. Egyszerűen tényleg tele volt a tököm (hehe). Valszeg a megfelelő helyzetben és pillanatban a legnagyobb lámából is előbukik 1-1 pillanatra az alfa… vagy csak az árnyéka. Végül aztán 1-2 nyár alatt felavattunk minden helyi látványosságot:) Nemvolt egy túl jó csaj, de tökéletes nyári kaland és időtöltés lett.

Big G.
Újságíró

Ösztönös zseni vagy. Mától a példaképem :)

DennisVT
Újságíró

Állj be a sorba:)

Ethan Wolf
Újságíró

Amúgy olyan is volt, mikor nem jött be a “nyomás gyakorlás”, erről majd posztolok is később a blogomon. Előjáték elég heves, már lekerült a legtöbb ruhadarab és elkezd visszakozni, meg kifogásokat gyártani. Mondtam, hogy “oké, kimegyek a fürdőbe és vagy pucér leszel, mire visszajövök, vagy mehetsz.” Mire kijöttem, lelépett :D Aztán nézhettem, hogy lenyúlt-e valamit (szerencsére nem) :P

DennisVT
Újságíró

Mindegy. Így kb tízszer annyi esélyed volt “befejezni a melót”, mintha belemész a hülyeségébe, és eljátszod a “nem baj Zsuzsikám, megértelek, majd folytatjuk, amikor oldottabb hangulatban leszel” c. játékot. Ez a férfiszférában LMR-nek nevezett dolog (Last Minute Resistance) teljesen mindennapos ugyanakkor bődületes és gusztustalan shit test, amire az egyetlen helyes válasz az ultimátum. Mármint ezen a ponton.

Ha korábban kezd ellenkezni – pl még ruhában, vagy a kapuban – az más.

Ethan Wolf
Újságíró

Last Minute Resistance – Ma is tanultam valamit :) Vicces, hogy amiket megtapasztaltam, rájöttem az évek során, azoknak már nevei is vannak és még oktatják is. :D

DennisVT
Újságíró

Van még másik hasonló is, az anti-slut-defense. Amikor pl felmegy hozzád a csaj, de előre kiköti, hogy ő nem azért megy… Ugyanolyan shit test, ha udvarias vagy, és tartod a 3 lépés távolságot, merthogy nem azért ment fel, akkor megbuktál:)

Vagy pl ismerkedésnél már tökegyértelmű, hogy bejöttök egymásnak, és itt bizony lesz valami, akkor kiböki, hogy neki amúgy van barátja… (erre a jó válaszok egy másik cikkben már szerepeltek). Lényege csak annyi, hogy miután megtörtént a dolog, lepakolhassa magáról a felelősséget a történtekért:
“Én mondtam neki, hogy nem azért megyek fel / van pasim , de őt nem érdekelte, aztán csak megtörtént, én nem tehetek róla”

:D

RedGreg
Újságíró

“””Van még másik hasonló is, az anti-slut-defense.”””

Juj erről mindig eszembe jut, amikor csajszikának láthatóan begyerés voltam, ültünk ölelkezve, megcsókoltam, visszacsókolt majd közölte, hogy de hát ezzel elrontottuk a barátságunkat. Valami isteni ihlet szállt meg, és válaszoltam, hogy hogy, jó de ha már elrontottuk rontsuk el jól. Lett egy szép estém :)

DennisVT
Újságíró

És mi lett a “barátsággal”? Egyáltalán tényleg barátság volt? Már amennyire lehet:)

RedGreg
Újságíró

Nem volt barátság, egy meglehetősen hosszútávú projekt volt ami a gólyatáborban megláttam és eldöntöttem, h az ágyamba csábítomtól, némi kényszerszüneten át(msc-s voltam, ő bsc-s és halasztott egy évet, nem is igazán beszéltünk)az ágyamig vezetett. De ugye a nem létező sármom, és vonzerőm következtében szépen a barátzóna szélére sodródtam, ám ebből a csapdából pár merész lépéssel visszakeveredtem az ölelkezésig, ahol egy életem egy halálom felkiáltással “véletlenül” a szájára adtam a puszit, amiből csók lett. a többi történelem…

Ethan Wolf
Újságíró

“Van még másik hasonló is, az anti-slut-defense. Amikor pl felmegy hozzád a csaj, de előre kiköti, hogy ő nem azért megy…”

Nem tudtam, hogy ennek ez a neve, de ismerem a jelenséget. Mindig úgy gondoltam, hogy ezzel csak azt teszteli, mennyire vagyok tökös férfi, merek-e próbálkozni. Nagyjából jó nyomon jártam. Ha már fel tudom csábítani hozzám, akkor mindegy, mit mond, nyomulni fogok. Jó pár action lett ilyen helyzetből.

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindenki hisztis, mindenki agyát fel lehet baszni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Rájött, hogy egy büdös ribanc.

inkvisitor
Olvasó

Ilyen nálam is volt, kétszer is. Az első esetnél először elküldött, majd két nap múlva már ottalvásra hívott magához a lány (de sok mindenre tanított meg), a második eset meg végül a feleségem lett. Mondjuk itt jó pár pofáraesés után sokkal nyomulósabb, erőszakosabb voltam mint a bluepilles előéletben. Be is vált :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem tolod kicsit túl ezeket a sztorikat?