Huffnágel Pista
1 megosztás

Zuhanórepülésben a hazai feminista média is

Korábban beszámoltam a tengerentúli feminista média látványos bukásáról és megígértem a kedves olvasóknak, hogy a hazai feminista média elemzésével folytatom majd. Tehát most arra a kérdésre keressük a választ, hogy vajon “begyűrűzött-e” már hozzánk is a tengerentúli trend? Vajon megkezdődött-e már nálunk is a feminista hazugsággyár hitel- és olvasótábor vesztése?

​Kiindulásképp szögezzük le, hogy sajnos a hazai mainstream média, – ahogy jelenleg még mindenütt a nyugati világban – továbbra is a feminista véleményterror befolyásoltsága alatt áll. Mostani cikkünkben viszont a magyar mainstream internetes sajtótermékeket nem vizsgáljuk, viszont helyette a kifejezetten feminista eszméket nyíltan hirdető jelentősebb weboldalakra és blogokra fókuszálunk. A következőkben bemutatom a Feminfo.444.hu, Csakazolvassa.hu, Gumiszoba.com, Üvegplafon.blog.hu, Anemaznem.blog.hu, továbbá a legkártékonyabb álcivil-nőista szervezetek, vagyis a Nőkért.hu, a NaNe.hu és a Patent.hu  weboldalainak forgalmát.

A weboldalak forgalmi adatait a Similarweb ingyenesen is elérhető szolgáltatásával elemezzük és hasonlítjuk össze. Az eszköz adatait az online marketing szakma iránymutatónak fogadja el, habár a megjelenített adatok nem száz százalékosan pontosak, mivel a kívülről is megfigyelhető valós internetes forgalom adatain túl egy algoritmus becslésein is alapulnak. Az alábbiakban tehát a Similarweb-ről beágyazott, a mindenkori legfrissebb statisztikai adatokat tartalmazó, valósidejű grafikonok következnek, amelyek a fent felsorolt magyar nyelvű feminista oldalaknak és a hazai férfimozgalom zászlóshajójának számító Férfihang.hu portálnak a forgalmi adatait vetik össze.

Elsőként következzenek a feminista megmondóoldalak:

Feminfo.444.hu

A Feminfo a napi 90-120 ezer egyéni látogatót vonzó 444.hu alá betagozódva és annak főoldaláról kapva a forgalmat vált a legnagyobb feminista véleményvezérré. A Feminfo nagyobb internetes laptól származó versenyelőnye eddig behozhatatlannak tűnt, azonban mint láthatjuk, a Férfihang.hu olvasottsága nem csak megközelítette, hanem 2016 júliusában már el is hagyta a Feminfo olvasottságát. A trend jól érzékelhető: a két lap az eltérő körülmények ellenére is azonos figyelmet vonzhat.

Csakazolvassa.hu

A Csakazolvassa blog olvasottsága már korábban megsínylette, hogy a Gumiszoba megalakulásával a radikálisok elhagyták az addig népszerűnek számító feminista fészket. Gerle Éva a radikálosokkal való fájdalmas szakítás után a fittness vonalat erőltetve próbálja pótolni az elvesztett olvasóit, úgy tűnik nem sok sikerrel. Bár tulajdonképpen viccesen szórakoztató fejlemény lehetne, ha Gerle fitneszstratégiája végzetes csapást mérne az Antoni Rita és Szatmári Réka által fémjelzett hazai ducipozitív feminista mozgalomra.

Gumiszoba.com

Hiába csábította át sikeresen radikális hangnemének köszönhetően a Gumiszoba blog  a Csakazolvassa és a Feminfo mélyen férfigyűlölő nézetekre legfogékonyabb olvasóit. Az oldal mögött álló Murinai Angéla életében bekövetkezett tragédia óta a weblap tartalmi és formai átalakuláson, lényegében profilváltáson  esett át. Az egykori gyűlöletoldalt üzemeltető vidéki tanítónő biztosan nem fogja már régi formáját hozni és a férfigyűlöletre kiéhezett olvasók valószínűleg előbb-utóbb tovább állnak majd, pedig a legsötétebb indulatok kiszolgálása sem volt elegendő arra, hogy igazán jelentős forgalmat mutasson fel az oldal.

Üvegplafon.blog.hu

A hazai kaviárfeminizmus zászlóshajója, a két Pozsonyi úti kékharisnya által jegyzett Üvegplafon kicsit sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Réz András lánya és a Gát György  – Görbe “Linda” Nóra celebházaspár lánygyermeke által annak idején hangos csinnadrattával és nagy közfigyelem mellett elindított oldal most csendesen és elhagyatva éli agóniáját. A végnapok közeledtét érezhetik a szerkesztők is, mert  az utolsó bejegyzést júniusban posztolták.

Anemaznem.blog.hu

A Mérő László matematikus és publicista Veronika névre hallgató “színésznő” lánya körül csoportosuló feminista holdudvar is hozza a tőlük elvárt olvasótábort. Bár a zombi felhasználóknak köszönhetően Facebook oldaluk látogatottnak tűnik, de a Similarweb adatai szerint magára a blogra mára már szinte senki sem kíváncsi.

NŐKÉRT – NANE – PATENT

Gondolom senkit sem fog meglepni, hogy a forgalom tekintetében a leggyengébben a feminista álcivil szervezetek honlapjai teljesítenek. Megélhetési feministáink még az aktivista bloggereknél is életképtelenebbek. Elkényelmesedtek és már ők is unják, hogy Soros Gyuri bácsi akkor is utal a hónap végén, ha már be sem járnak az irodáikba. A feminista szervezetek honlapjainak szinte nem is létező látogatottsága annak fényében tűnhet különösen szánalmasnak, hogy ők rendszeresen részesülnek ilyen-olyan forrásból támogatásban, amiből három évente korszerűsítik webes megjelenésüket. MINDHÁROM alábbi oldal, a Nőkert a NANE és a Patent is nemrégiben esett át egy-egy ilyen költséges ráncfelvarráson, ám az olvasók csak nem akarnak felbukkanni. #NEAZÉNADÓMBÓL!

Eközben a Férfiak a bányában keményen dolgoznak

Vagyis nézzük meg a férfiszféra említésre méltó weboldalait is, miként teljesítenek, bár verseny itt már nem áll fen, de a “rend kedvéért” szemléljük ezeket a látogatottsági adatokat is a Férfihang.hu-hoz viszonyítva.

Deansdale blogja

Figyelemre méltó, hogy az index főoldalára kerülve Deansdale alkalmanként akár több olvasót is képes elérni, mint a Férfihang, de anélkül is egyenletesen és figyelemreméltóan jól teljesít a nagyon színvonalas blog.

Huffnágel Életmód Magazin

Következő grafikonunk azt szemlélteti, hogy a Huffnágel Életmód Magazin új domain-re helyezése sikerrel járt. Korábbi olvasóink újra felfedezték a lapot és egyre nagyobb számban olvassák cikkeinket. Ezúton is köszönet érte!

Apák az Igazságért

Az apajogokra, tehát a férfijogi mozgalomnak csak az egyik részterületére koncentráló férfijogi egyesület weboldala rövid múltjával is képes forgalomban megelőzni például a PATENT férfigyűlölő egyesület webhelyét.

Tanulságok

Ha bárki is úgy gondolta korábban, hogy a férfimozgalom weboldalai nem érik el a célközönségüket vagy nem rendelkeznek megfelelő hitelességgel az internetfelhasználók között, akkor ő most meglepetten veheti tudomásul, hogy ennek a szöges ellentéte igaz. Akik pedig a korábbi cikkem után arra tippeltek, hogy  nálunk is megkezdődött a feminizmus hitelvesztése, azok jól gondolták. Ennek bizonyítéka, hogy a feminista oldalak olvasottsága mára jelentősen lecsökkent, illetve az is, hogy ezzel szemben a férfijogi mozgalomhoz köthető oldalak olvasottsága robbanásszerűen megnövekedett az utóbbi időben.

Úgy tűnik, hogy nem csak a férfiak, de immár a nők is kezdenek leszokni arról, hogy feminista oldalakat látogassanak. Ez egyébként teljesen felesleges is, hiszen értelmes emberek legfeljebb csak jól felhúzzák magukat a sok elvakult dogmát és gyűlöletet látva. Ma már van elég férfijogi oldal, ahol nem moderálják a véleményeket és a hozzászólók mindig elegen vannak egy színvonalas beszélgetés vagy vita kialakulásához. Mi hiszünk a párbeszédben, mert csak a különböző, akár feminista vélemények ütköztetésével kerülhetünk közelebb az igazsághoz és a megoldáshoz.

Visszatekintve a magyar férfijogi mozgalom és online aktivizmus hátunk mögött lévő alig öt évére, kijelenthetjük, hogy elértük, hogy ma már egyáltalán nem divat feministának lenni. Öt éve még nálunk is akadhatott olyan duci, lilahajú kislány, aki esetleg azzal akart még több figyelmet kicsikarni a környezetében található férfiakból, hogy a feminizmussal kacérkodott. Ez ma már alapvető randihiba lenne, mostanra a férfiak menekülőre fogják, ha egy nőről kiderül, hogy feminista. Így a feminizmusnak a fiatalabb nők között nincs utánpótlása, mivel ők nem kérnek a mai negyvenes nők kiábrándult, magányos életéből, és a mostani harmincas korosztályban sem lesz képes már a jelenleginél jobban elterjedni ez a roppant kártékony eszme.

Elindult tehát egy a férfimozgalom számára kedvező folyamat, ami már érzékelhető, kimutatható a weboldalak forgalmának szintjén. Ha ez folytatódik, akkor előbb-utóbb a mainstream sajtónak és a politikának is többet kell majd foglalkoznia a “férfiügyekkel”. Pontosabban azzal, hogy milyen károkat okozott a magyar társadalomban a feminizmus és mit kell tennünk azért, hogy ezeket a károkat helyrehozzuk. Addig is a férfiszférában mi örömmel látunk még pár jó tollú, értelmes szerzőt, még több izgalmasan megírt, aktuális témákat feszegető cikket és mémet, olyanokat is amelyek maró gúnnyal leleplezik a feminizmus gyűlölködő, ordas ideológiáját, és olyanokat is, amelyek a feminizmussal szemben tisztességes eszközökkel, a kölcsönös megbecsülés jegyében tárják fel a két nem problémáit és azok lehetséges megoldásait.

Post Author: Huffnágel Pista

Huffnágel Pista
Fő tevékenységként online kommunikációs tanácsadással foglalkozó szerzőtársunk az internetes médiumok és a rádiózás világában is egyaránt tapasztalatokkal rendelkezik. A Férfihang.hu oldalain az angloszféra társadalomtudományi és férfijogi írásainak fordítása és recenzeálása mellett saját írásokkal is szerepet vállal.
f Facebook
1 megosztás


46
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
36 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
18 Hozzászólások szerzői
BelvedereXcsakxNaoooEisbrecherWastrel Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Ha jól látom ingyenes próbaverzióval elérhetőek 2 éves adatok is. Jó lenne legalább szezonális korrekció után látni az adatokat.

Rokapapa
Újságíró

Jó cikk azt el kell ismernem. Mindazonáltal az ok és okozat területén még igencsak felületes. Lehet, hogy az oldalak olvasottsága alapján úgy tűnik, hogy a feminizmus egyre kevésbé népszerű viszont szétnézve az életterünkben jól látható, hogy erősödik és terjed mint a pestis.
Ennek a megtévesztő ellentétes eredménynek pedig egyetlen oka van, a média. Nincs olyan napilap, folyóirat vagy magazin ami ne terjesztené a feminizmust. Nincs olyan TV adó, nincs olyan film  illetve reklám gyártás ami ne terjesztené a feminizmust és a férfigyűlöletet.

Ezzel meg is oldódott az a kérdés miért csökken a feminista oldalak látogatottsága.

Azért mert feleslegesek, a mindennapi életünkben találkozunk annyi férfigyűlölettel és feminista eszmével ami kielégíti a nők hatalomvágyát így nem fecsérelnek időt teljesen feleslegesen feminista oldalak látogatására. Ezzel szemben pedig nem a nőknek van elegük a feminizmusból hanem a férfiak egyre nagyobb tömege szembesül a feminista elnyomással. Ők azok akik az interneten keresgélve fellendítik a férfiak problémáival foglalkozó oldalak látogatottságát.

Nem minden arany ami fénylik. Nincs feminista média hanyatlás csak átalakulás aminek hatására gyorsabban és agresszívebben terjedhet mint valaha.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Lehet hogy vak vagyok, de mintha más lenne a szöveg és a grafikonok. Nekem a grafikonok alapján például az látszik, hogy csökkent a Férfihang látogatottsága.

Reszet Elek
Újságíró
Alter Ego
Szerkesztő

Szezonális trend, nyáron kevesebbet ülnek számítógép elé az emberek, nézd meg, hogy a kompetitorok görbéi is sokszor ugyanazt az ívet írják le hónapról hónapra, bár sok sárga görbe esetében a teljes agyhalált jelző “EEG flatline” nem teszi ezt érzékelhetővé. ;) A cikk állítása mindenképpen helytálló, hogy a feminista ellenpontokat a grafikon látómezején kívül, már valamikor korábban elhagyta a Férfihang; szóval a fordulat nem most történt, hanem már jóval régebben. Ami szerintem sokunkat meglephet (bevallom még engem is), azért is, mert a feminista bloggerek mindig is hetet havat összehordtak a saját “hatalmas” látogatottságukról, és eszmélhetünk frissen azért is, mert mi valójában nem is erre koncentráltunk. – Önnön lehetőségeinkkel versengünk elsősorban, nem másokkal…

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Igen, érdekesek a grafikonok, az látszik hogy a szervezeteik oldalait a kutya sem látogatja, hanyatlik a blogjaik látogatottsága és a Férfihangot többen olvassák mint csaot :)

alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Tényleg erősen szezonális a trend, érdekes ez a csöcsös motívum

https://www.google.com/trends/explore?date=all&q=feminism

 

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, a linked végén például be lehet állítani 5 éves nézetet is, úgy főleg követhető, hogy a tavasz kezdete, május hónap a trendforduló és onnantól minden évben elindul lefelé a webhelyek látogatottsági görbéje, majd júliusban, augusztusban eléri a mélypontját, aztán elkezd felfelé kapaszkodni a november decemberi felső csúcspont felé. Már-már szabályos szinuszgörbét ír le.

Mindig csak a csöcs!  :)

Vasgerinc
Újságíró

Egyrészt gáz, hogy ha ez így van, akkor miért ilyen grafikonok lettek betéve. Másrészt miközben a Férfihangnak valóban lefelé tartó trendje van, mondjuk a szezonális hatás miatt, A Feminfo, a CSAO, a Gumiszoba és a Nőkert javulót.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem tudsz te semminek sem örülni. :) Ne is foglalkozz vele, hogy a Férfihangot sokkal-sokkal többen olvassák bármelyik feminista lapnál (kivéve a Feminfót, az említett okokból), de te koncentrálja csak arra, hogy egy alacsonyabb látogatottságú lapon kevésbé érvényesülnek a nagybani trendek… Áhh, nem baj, hogy a férfihangot egyes hónapokban két és félszer annyian olvassák, mint a “Csak az olvassa” blogot, de ez szerinted ciki… A beillesztett grafikonok pedig valósidejűek, tehát mást nem is lehetett volna beilleszteni. Ennek viszont megvan az az előnye, hogy majd megnézheted egy-két hónap múlva is… –  “És ha nézel jó erősen, akkor majd meglátod…”

Reszet Elek
Újságíró

Engem inkább az lep meg, hogy minden ellenkező erőfeszítés ellenére (országos portálos linkek stb.) hol tartanak ezek a hú de feminista oldalak, pláne a Férfihanghoz képest. Hiába! Az igazság eladja magát, mégha néha nehezen is.

ulomenen
Olvasó

Épp a napokban akadtam bele a feminfo egyik cikkében, melyben azt taglalják, a feminizmusnak hála micsoda társadalmi változásokat sikerült elérni az elmúlt 3 évben.

A cikkben  felsorolt híres- hírhedt esetek szinte mindegyike jól példázza Rókapapa fentebbi hozzászólását, mellyel egyet kell értenem:  “Ennek a megtévesztő ellentétes eredménynek pedig egyetlen oka van, a média. Nincs olyan napilap, folyóirat vagy magazin ami ne terjesztené a feminizmust. Nincs olyan TV adó, nincs olyan film  illetve reklám gyártás ami ne terjesztené a feminizmust és a férfigyűlöletet.”

Nem biztos, hogy hátra kell dőlni megelégedve, mert bár valóban úgy tűnik, sikerült a szárazföldi csatát megnyerni – ami nagy dolog- ám közben a háború már kiszélesedett, vízen és levegőben zajlik, megnyeréséhez a barikád innenső oldalán egyelőre sajnos nincs meg a megfelelő hadiapparátus.

http://feminfo.444.hu/2016/04/09/hova-vezet-a-feminista-hiszti

Reszet Elek
Újságíró

Ostobaság! Semmilyen tekintetben nem lehet három év alatt mélyreható társadalmi változásokat eszközölni. Minden társadalomnak megvan a maga tehetetlensége, néhány év alatt érdemben ezen nem lehet változtatni.

Rokapapa
Újságíró

“Ostobaság! Semmilyen tekintetben nem lehet három év alatt mélyreható társadalmi változásokat eszközölni. Minden társadalomnak megvan a maga tehetetlensége, néhány év alatt érdemben ezen nem lehet változtatni.”

Ha ezt így gondolod akkor azt javaslom, hogy nyisd ki a szemedet mert olyan mintha nem ebben a világban élnél. Nem kell éveknek eltelnie egy társadalmi változáshoz elég csak pár röpke hónap.

Jó példa erre a rózsaszín cipó fiúk és fiatal férfiak lábán. Az köztudott, hogy feminista nyomásra erőltették a női színeket a férfi ruházatban mondván, hogy mindenki olyan nemű amilyennek érzi magát. Ezt követően néhány gyengébb jellemű srác a nőismerősei hatására felvette ezeket mert a nők szerint ez olyan cuki. Majd egyre több nő unszolta a fiúkat, hogy ők is ilyet hordjanak. Mennyi ideig tiltakozott ez ellen a társadalom?! Szinte semeddig, még fél év sem kellett hozzá, hogy elfogadottak legyenek a női színek a férfi ruházatban. Ma már fel sem tűnik a sok buzis kinézetű fiatal férfi mivel naponta százával láthatjuk őket.

És vajon, ezen az oldalon hányan támogatják ezt az irányvonalat? Bizonyára sokan főként a fiatalok körében. Pedig tényleg buzisak, ízléstelenek és röhejesek a félig meddig már nőnek öltözött férfiak. Elég szánalmas, hogy már maga a divat irányzat így eltért az ésszerűségtől. Ez csak egy jó példa arra, hogy a nők picsájának a nyalogatása már egy olyan súlyos probléma ami új távlatokat nyit a feminizmus számára a teljes férfielnyomás felé.

Már korábban is írtam, hogy ezen az oldalon is fellelhető ez a jelenség. Egy feminista eredmény miatt fél évig megy a szájtépés arról, hogy ez milyen rossz és káros majd ugyanazon “antifeministák” elfogadják sőt másokkal is el akarják fogadtatni azokat mondván, hogy haladni kell a korral. Amíg a társadalom képes elfogadni a feminista törekvéseket és eredményeket mindössze néhány hónapig tartó erőtlen tiltakozással addig ez a társadalom a feminizmust erősíti. Nem is kellenek feminista internetes oldalak hisz itt a média ami mindig kéznél és szem előtt van, hogy természetesnek állítsa be a természetellenest.

Reszet Elek
Újságíró

Mélyreható változásként három év alatt eljutottunk a rózsaszín cipők viselésétől a buzis kinézetű fiatal férfiak tömegéig?

Milyen feminista eredményre utalsz? A nők picsájának nyalogatása kifejezést átvitt értelemben használod?

Rokapapa
Újságíró

Attól tartok nem kellett három év a változáshoz, a negyede is bőven sok volt hozzá.

Önmagában a legnagyobb feminista eredmény a nők előtérbe helyezése minden területen. Ma már ott tartunk, hogy amit a nők mondanak az a teljes társadalom számára azonnal – és nem pár év múlva – jó, fontos és természetes, vagyis elfogadott.

Ma a férfiak már ellent se mernek mondani a nőknek inkább csak bólogatnak és helyeselnek. A nők a maguk “fejlett” kommunikációs képességükkel pedig nem fogadnak el semmilyen véleményt a férfiaktól csak amit hallani akarnak. A vicc az egészben, hogy ezt meg is tehetik mert a társadalom még ezt a rossz tulajdonságukat is erősíti és támogatja pusztán azért cserébe ami a lábuk között van.

Hiába itt minden szájtépés amíg a férfiak nem állnak a sarkukra “férfiasan” addig a kutya sem fog figyelni rájuk. A duma, a kisfilmek és az egyéb média nyilatkozatoknak akkor se lenne haszna ha szabad teret adna a férfimozgalmaknak. Sem a nők sem a férfiak nem törődnek egyetlen férfi érdekével sem addig amíg annak a fellépése nem válik “férfiasan erőszakossá”, de még nem brutálissá.

Alter Ego
Szerkesztő

Egyetértek a felvetéseitekkel; valóban úgy áll a helyzet, hogy bizonyos akadályokat sikerrel vett a férfimozgalom, amit nyugodtan nevezhetünk szép eredménynek, mert amikor hozzáláttunk, még magunk sem hittük volna, hogy valaha is eljutunk idáig, és például ilyen grafikonokat fogunk látni. Kicsit feltétlenül szabad ünnepelni, de hatalmas triumfálásnak sajnos tényleg nincs helye, valóban tovább kell lépni és a férfimozgalmi, férfijogi érdekérvényesítésnek új módozataiban is jól kell majd teljesíteni a jövőben, viszont a következő lépések megtételéhez már van egy egészen jól teljesítő, saját erőnkből létrehozott médiumunk, és annak a tudata, hogy nem csak egy szűk szubkulturának a figyelmére, érdeklődésére és támogatására számíthatunk, és ez már önmagában is nagy fegyvertény.

Balton
Olvasó
Balton

Most szépen egyénként le kell menni mindennapi szintekre is, hogy akármilyen kis felületre ragasztják ki az agymenéseket, mindíg rá kell firkálni egy bajszot. Mint a kommenterek itt “ismeretlenül” meg is tették.

http://www.stylemagazin.hu/hir/Egy-erzelmileg-eretlen-ferfi-menekul-a-magas-fenntartasu-noktol/16034/keresd-a-not/szivvonal

Íme itt van megint egy cikk egy apró blog, hogy a férfiak a hibásak(itt megint kisfiúzzák őket) simán, ha nem hajlandóak teljesíteni a NŐ a NAGYBETŰS NŐ minden kívánságát.

Magas fenntartású nők, javaslom hogy kopogtassanak valamelyik alfa-hárem ajtaján ott szívesen várják őket. Ott van pénz meg szándék a játszadozásokra, de apró tanács előre hogy kötődést OTT SE keressenek. Magas fenntartású nők, ha majd közeleg a 40 vesztek észre eddig rejtve álló hímeket is, akik mindent megadtak volna nektek. Csak hát onnan magasról ahol az orrotokat hordjátok, nem lehet lelátni a földi halandók közé. De valahol igazságot tesz az élet majd ahogy idősödtök, a magas fenntartású nőket, várják fiatalos igényű férfiak. És abban a pillanatban a ráncos gyümölcsöt már a kutya se fogja választani, hiába hivatkoztok rá hogy az bizony édes. Ha mindenki összetapogatta, majd jó lesz odaadni maradékként valakinek…Kár hogy a gyümölcs-elvárások tönkreteszik majd annak az életét is aki szerencsésnek érzi magát e késői alkonyon. De végül ez is fair nem? Ti már tönkretettétek a saját életeteket, akkor egyenlő ha másé is tönkremegy. Akkor ennyit az igényekről=magas fenntartásról.

És végül zárszóként, idézve a cikkből: „Milyenek az érzelmileg éretlen férfiak? Akik soha nem nőnek fel. Életszakasztól függetlenül maradnak örökre érzelmileg éretlen csapnivaló kommunikátorok és meddő vitapartnerek. A konfliktusok és problémák elől messzire szaladnak, terelnek, játszmáznak, elköteleződésre képtelenek. Születési dátumuk szerint talán már férfikorba léptek, életszemlélet és tudatos életvezetés szempontjából azonban örökre kisfiúk maradnak.” Akkor milyenek az érzelmileg éretlen férfiak? – csak nem olyanok mint a nők?

Reszet Elek
Újságíró

Elolvastam. A projekció tipikus esete. Nagyon mulattató.

DennisVT
Újságíró

Már nincs türelmem ezeket elolvasni, pedig biztos tanulságos:)

Reszet Elek
Újságíró

Nem az. Csak a szokásos sírás az önálló, öntudatos, fiatal nőkről és a mamahoteles, gamer, felnőni nem akaró fiúkról.

DennisVT
Újságíró

Áhh, le kell szarni:) Én is tovább voltam mamahoteles, mint ahogy a nők elvárnák, és többet is gémelek:) Jó így.

sureee
Olvasó
sureee

Magamban mindig jókat mosolygok ezeken a mamahoteles-féle kettős mércéken. Mikor ezt egy digó amoroso csinálja, az valahogy nem igazán zavarja a nőket. A fenti cikkben pedig szólhatna valaki a szerzőnek, a ‘magas fenntartású hölgy’ sosem emocinális értelemben volt használatos, hanem anyagi értelemben. Egyébként pedig a linkelt cikk tökéletes példája a hörcsög működésének.

Wastrel
Újságíró

Karom erős, szívem bátor,
én vagyok a Terminátor. :D

Reszet Elek
Újságíró
rumospiskóta
Újságíró

A nő választ…   és általában mást választ.  A férfiak legfeljebb ráébredhetnek hogy nem kell annyira tülekedni.           A hangadó nők egy része hiányolja a tolongást és a saját fogalmaival magyarázza.

Tényleg annyira fontos hogy minden nőimagyarázat mellé legyen egy-egy bajusz rajzolva?  Mert a fenti bajuszrajz elegáns és találó – de nőimagyarázat sokkal több van.      Hmmm?

Balton
Olvasó
Balton

Nos a bajusz+nő, hmmm… feltűnő jelenség! És kémeim jelentették hogy azok a bizonyos magas fenntartású hölgyek is szedik a bajuszukat, felháborító! Akkor mégsem tökéletesek??!

De igazad van, sokkal több a női magyarázat, akkor próbáljuk meg csak az egyoldalúakat összefirkálni?!

rumospiskóta
Újságíró

Én tegnap osztálytalálkozón láttam párat a “magas fenntartású” -akból… hát nem tökéletesek az tuttó.  (és nem a mi véleményünk kínozza őket elsősorban hanem a tükör és a saját férfias elméjük)

Ami a második bekezdést illeti : IGEN .   Aki erős és férfias véleményt fogalmaz meg arra nemcsak az öltöny meg a szájsarokban lógó cigi meg a vezető beosztás illik, hanem a pedert bajusz vagy a nyírott szakáll is.

righeira
Olvasó
righeira

Én csak két támogató hozzászólást látok, ráadásul férfi-profiltól…

Semmi helyretétel, fricska, vagy ellenérv – ugyanazt az oldalt nézzük? :)

Art
Olvasó
Art

Szeretnék valamilyen módon egy vonzó összegű sikerdíjat felajánlani annak, aki hitelt érdemlően beazonosítja a feminfó 2 fős, férfiakból álló szerkesztőbizottságát.

Reszet Elek
Újságíró

Kiérdemli a Férfihang arany fallosz díját…amely akár nyakláncon is hordható.

Balton
Olvasó
Balton

Médián belül, a reklámok még mennyire leminősítik és degradálják a férfiakat. Mostanság ha nézed a TV-t a szünetekben kb. minden 5-6-ik reklám – elsősorban a gyógyszeripariak, idiótának ábrázolják a férfit és a családapát. Mindannyian tudjuk hogy a reklámipar elsődlegesen a nőket célozza meg, de vannak már kifejezetten rossz üzenetek a gyerekek számára is. Különösen hogy ezek a reklámok, matinéidőben és hétvégén is folyamatosan sugározva vannak.

–          apa ha náthás idiótává válik nyűgös mint egy csecsemő, de szerencsére ha otthon vagy mint kisgyerek majd vigyázol rá,

–          ha megyünk kirándulni már egy egészen alacsony dombon is kifullad mert nem vigyáz az ízületeire (rossz kajákat zabál),

–          apa leeszi magát és csodálkozva néz anyára, aki szánakozással a szemében non-verbálisan mondja nem baj disznócska majd kimosom,

–          de lehet az is, hogy ANYA elmegy otthonról vagy megbetegszik, apa pedig segít a gyerekeknek módszeresen szétverni mindent a lakásban.

Ez ellen nem lehet valamit tenni, bojkott vagy ilyesmi? Ha Jamie Olivernek meg a River Cottage fazonnak sikerült UK-ban sarokba szorítani T..co-t és egyéb élelmiszerláncokat, erre itthon is lenne lehetőség nem? Mindegy csak morgok… Ja és az nem megoldás hogy ne nézd a reklámot ha nem tetszik, mert a gyereked nézi. És k..jó sztereotípiát ültetnek be a fejekbe már jó korán.

Balton
Olvasó
Balton

Horribile dictu, az USA elnökválasztásban mint az most kiderült a kollegina tollából, a Férfi és a Nő csap össze. Nem politika nem oldalak, hanem a jó és a rossz. Ebben a narratívában a férfi a rossz(természetesen) és mintmindíg. De semmi gond majd jön Hillary, kezében jelentős atom ütőerővel és csapást fog mérni a gonosz-maszkulin világunkra, ha csak hatod-rendű célpontként is de még a Férfihang is ott lehtet a listán! http://huvos.blog.hu/2016/10/21/mindenunk_a_no_avagy_megsem

Idézgetve: Akárhányszor a történelemben egy nő többre vágyott, mint amire predesztr  (– itt bár a poszterina a leniek alapján jobban ért a matematikához, fizikához, ect én azért ezt az r-betűt kijavítottam)inálva lett, súlyos megaláztatások érték. – főleg Nagy Katalint, I. Erzsébet és Viktória királynőt, Mária Teréziát, Kleopátrát, Indhira Gandhit – csak párat említvén.  Ti akik már a múltban is!: abnormálisoknak vagy boszorkányoknak(neztetek minket), holott pusztán arról is lehetett szó, hogy jobban értett a matematikához, természettudományokhoz vagy a fizikához – fura én úgy tudtam hogy a boszorkányok a gyógyfüvekhez-természethez-biológiához értettek jobban

Nézzétek meg azt a képet amit a szerző mellékel, a különböző nációjú nők szája leragasztva amint ezt mondja az internet, hogy hol a nők helye, mit nem csinálhatnak, és mik nem lehetnek. Miért nem megy el ez magát újságírónak tekintő hatásvadász blogger egyenesen a Soros 3.14csájából, inkább oda ahol tényleg nincsenek a nőknek az itt felsorolt jogai-lehetőségei? Ja bocs nem kell menni oda, jönnek majd ide ők, oszt lehet mellettük tüntetni. Mennyire anakronisztikus(ide kell az r-betű…), egyik nap tüntetsz azok ellen akik a nők jogait korlátozzák, a másik nap meg kimész aztán tüntetsz had jöhessenek ide ahol laksz…

A kormány nem igyekszik ratifikálni az Isztambuli egyezményt, ami súlyosan büntetné a családon belüli erőszak elkövetőit – a lényeg kimarad a nagy fizikai és matematikai tudás miatt lehet, kár: a családon belüli erőszak FÉRFI elkövetőit…

 De dübörög a propaganda is folyamatosan arról, mi a küldetése egy nőnek, annyira elsődleges feladat hogy másra még gondolni se merészeljen mert kitudja milyen szankciókat fog elszenvedni. És közben folyamatos ellentmondások kereszttüzében zsonglőrködve kéne élnie az életét(hát igen ellentmondásos az a kép amit feltesz a barátnőd a fészbúkra mi, különösen ha nem voltál még idén nyaralni se mi, nem tudod kizsonglőrködni?). Ne legyen kihívó (dehogynem, legyen ribanc!), legyen szerény és illemtudó(fölösleges nem kell, irány a bigbráder), ne akarjon erős lenni(dehogynem, úgy is munkaerőhiány van az építőiparban!), mert nem dolga. De persze legyen igásló(az irodában húzni kell ám az ekét) a munkában és szajha a hálóban(nevelhetné otthon a gyerekeket nyugodtan, de ugye ez elfogadhatatlan patriarchális csökevény, mint én, a férjnek meg nem jár szex örüljön hogy gyereket csinálhatott neked mi?). De ha nem kihívó az életben nem szerez állást, mert az egész alakos CV-jét az első körben dobják kukába(ki az az elmebeteg aki egész alakos CW-t küld be egy nooormális állásajánlatra??). De legyen gyenge akit védelmezni kell, nem a 21. században vagyunk(te már a 29.-ben szerintem)? Ahol dúl a szexuális erőszak és azért jó, ha meg tudja magát védeni egy nő ilyen támadás ellen?  Ne legyenek magas igényei, ne legyen haszonleső(hoppá ezt te mondtad, apámüte nincs), de  eszébe ne jusson többet és jobban keresni netalán karriert építeni, hogy önálló lehessen, és ne függjön a férfiaktól. És így megy ez évek, évtizedek, évszázadok óta. – még lehetett volna, de ez a kép hogy dúl a szexuális erőszak, ezl lekapcsolta a processzoromat… És ne feledjétek, olyan csatatéren élünk ahol dúl a szexuális erőszak.

Reszet Elek
Újságíró

Szerencsétlen kétbites idióta. Az ilyenből számtalan mocskolja, ékteleníti el az internetet.

A linkelt cikkben semmi eredeti sincsen, a szokásos toposzokból építkezik, a csömörig hallott ostobaságok szajkózásán túl egy jottányival sem jut többre, előbbre, nem több mint egy fiatal fruska butuska agymenése. Ha nevében a szám születési évre utal, azaz 28 éves, semmi jót nem jósolok neki. Ha ennyi idős korban még itt tart… talán bepaliz egy szerencsétlen nyüzüge palit, akivel felcsináltatja magát, aztán meggyűlölve kidobja, de meglehet még ez sem várja a jövőben csak az acsarkodás és néhány macska.

Balton
Olvasó
Balton

Egyébként én is észrevettem, hogy az irományban nincsen kötőanyag, csak a szokásos panelek egymás után összepakolva. Mintha a tegnap tanult fogalmakat tegyétek bele a gender-studium web-cikkíró kurzus első önálló feladatában. Ez a két mondat mindent elárul:

“Fiatal és törékeny volt ez a mozgalom, lassan indult, folyamatos szélmalomharcot vívva a patriarchális társadalmi berendezkedéssel, a globális nagy áttörés pedig még a mai napig várat magára. Ahol mindennapos az erőszak, a hátrányos megkülönböztetés, és nincs meg a tényleges egyenjogúság és egyenrangúság. Ezt hívjuk üvegplafonnak.”

Balton
Olvasó
Balton

Na itt a következő egy fehér lovag-mangina, jól megaszonta…

http://24.hu/poszt-itt/2016/10/22/puzser-nekiment-egy-kiszolgaltatott-nokon-segito-szervezetnek/

Mondjuk a facebookon mattot adott a hülyegyereknek egy kommenter…

 

Balton
Olvasó
Balton

Öveket becsatolni (tényleg a szokottnál is hányadékabb), ennek a “cikknek” az alapja egy 300 fős reprezentetív facebook kutatás! Ez a minőségi írőnő aki összehozta ezt a fekáliát, már nem előszőr nyomatja a feminista agymenéseit. És lássátok szümütükkel mik vagymuk:

http://www.life.hu/intim/20161023-soma-mamagesa-a-ferfi-cimu-eloadasa-a-ferfinem-hat-hianyarol.html

“mi az a hat alapvető dolog, ami hiányzik ma az urakból. Vagyis melyek azok a területek, ahol a nők elmentek mellettük, és ahol ők évek, évtizedek óta a fejüket vakargatják. ” Téged kedves Férfihang olvasó férfi, ez a cikk leír egy iskolázatlan+tanulatlan, elynomó, a nők szintje alatt pozicionált, önkifejezésre képtelen, családját le…ró alaknak. DE konklúzióként azt mondja hogy majd meggyógyít, ha nem roppansz össze.

Én meg azt írom neked konklúzióként kedves bloggerina, hogy kefélj egy jót az jó a picsogásaid ellen.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“A nők kiéheztek a tanulásra, tudásra”

A faszok szopkodására.

“A mai nő tehát kiéhezett a tanulásra, de a munkára is.”

Baszni a tvittert meg az instát az irodába.

“A férfinak mindig minden megengedett volt, amit akart”

Tudod te azt mi az a minden? Na soroljad csak szépen.

“Egy időben még a nőverés és az erőszakolás is teljesen elfogadott volt.”

“Német”országba már ne menjél, megrakják vagy hatan a picsád, aztán szabadlábon csinálják majd tovább.

“A nők érzelmileg fejlettebbek”

Óvodások szintjén állnak. Azajátékkellnekemis.

“kommunikatívabbak”

Csak nagy a pofájuk. Bele kell szarni.

“igényesebbek”

Koszfészkek, mint a női budi.

“többet olvasnak”

A sok zagyvaságot.

“műveltebbek”

Egy összeszopott béna diploma még nem műveltség.

“jobban képzik magukat”

Dubajban meg a szigeten.

“többet szeretnének tudni magukról”

Elmondjam mik vagytok?

“mondta a szakértő”

Szaknemértő.

“Azt látom, hogy a nők bolyonganak, párt keresnek”

Válogatnak, finnyáskodnak, de csak a fehérekkel.

“tanulnak, posztgraduálisra mennek”

Mi a fasznak ugyan, úgyse lesz belőlük semmi.

“zumbázni járnak, kineziológushoz, családállításra, pszichodrámára, önismereti táborba, méhtisztító szertartásra mennek”

Most ezek a divatbuziságok fogyatékosoknak?

“A nők kiéheztek a minőségi szexre”

Sátorban egy niggerrel.

“Vagyis a férfiak meg vannak szeppenve attól is, hogy a nők elkezdtek követelőzni.”

Két nagy pofon oszt csend lesz.

“Mert nőtársaink mára nagyon elfáradtak a bentlakásos családi szerepben.”

Ja még az 1800-as éveket írjuk?

“s az elsárkányosodás is ebből ered.”

Az abból ered, hogy nem tudtok viselkedni.

“Egyszerűen át kell kondicionálni magunkat és a férfiakat egy másik látásmódra, arra, hogy teljesen egyenrangú legyen a családon belül a munkamegosztás.”

Mars a konyhába cseléd.

Eisbrecher
Olvasó
Eisbrecher

A feminista oldalaknak valószínűleg már évekkel ezelőtt sikerült “kimaxolniuk” a potenciális olvasótábort, így mostmár csak a pangás és hanyatlás maradt számukra. Az újonnan megjelenő feminista blogok, oldalak lényegében egy ugyanakkora tortát akarnak tovább szeletelni.

sureee
Olvasó
sureee

Ezek bolondok. Csak nem tudok dönteni, h a hó miatt narancs színű útjelzőket a férfi elnyomás jeleként értékelő nőnek, vagy a szerencsétlen postást zaklatónak tituláló nőnek lenne szüksége elsőként orvosi kezelésre.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_zfgWRM1q0

Balton
Olvasó
Balton

A nem direktben feminista média: Egy időben előszeretettel olvasgattam DTK oldalán a cikkeket, nem voltak olvashatatlanok nem láttam bele semmit, talán nem is volt benne semmi belelátnivaló. Viszont az utóbbi időben egész más hangvételűek lettek ezek a cikkek, VAGY az oldalán megszaporodott a feminista hangvételű esetleg utánérzésű cikkek száma.

http://wmn.hu/ugy/46023-ajvekolo-fehernepseg-majd-en-megmondom-nektek-a-tutit-az-anyatok-uristenit-most-mar

Egy blog(nem tudom idecitálni), amiben Ákoshoz hasonlóan a bloggerina(nő volt, hogy mik vannak…) kifejtette hogy mi a véleménye neki saját magának a nemi szerepekről. Sajnos horribile dictu, ez nem tükrözte a mainstream(utálom ezt a szót) feminista gondolkodásmódot, így na puff válaszolni is kell neki meg hát ennek teret is kell adni. Felharákol(nem találtam jobb szót rá) 11.pontot, amiben a 8.pont az ami a legjobban kibontja a szaloncukros papírból a nyúlsz…rt:

de sose kiabálj vele/nyúlj a pohár után, még akkor se, ha felesel, mert akkor nulla/szar/szemét/szar vagy.  idézet ennyi, tehát feminista, ám gyermeket (lehetőleg egyedül?) nevelő anyáknál, ha a gyerek éppen túlpörög vagy leállíthatatlan, mert mondjuk megvett 1 tonna cukrot amit a fiókban megtalált, akkor azért mehetnek a felesek:)

Egyébként érdemes ezt a 11 pontot végigolvasni, vajon ezeknek a magukat Igazi Nőknek aposztrofáló (szerintem nem azok, legyenek inkább: Igazabb Nők!) csodás lényeknek, milyen képzetük lehet egy átlagférfi gondolatvilágáról? Megnézed az írónőket/bloggerinákat, ugyanaz az elutasító tekintet figyel ki a nagy és lehetőleg vastagabb keretű(szögletes lencséjű természetesen) szemüveg alól. Miközben fészbúk fényes élénk-vörös rúzsos hideg penge szájjal előadott citromos, önállóan vagyok kiteljesedve grimasszal néznek a képeken, mindig egy partin! koktéllal a kézben. Profiljuk tuti, olyan fontosak egymás fényében ragyogva, hogy szinte fel sem tűnnek a „családi” képek egy gyerekkel meg macskával(néha kutya, de nem nagyon…).

Ebben a 2017-es Igazabb Nők univerzumának, steril tiszta(a tesztoszteron ti. büdös) univerzumában, vajon Te ha ezt a zagyvaságomat végig bírtad olvasni, hova helyezed magad?

Én: Legjobb lenne egy polcra lehetőleg múzeumban, ne má’ egy ilyen Igazabb Nőj polcára a vibrátor mellé(vagy helyére…)

Hogy ők hova helyeznek minket: mert persze az egy-utas agy ki is dobja a választ, a Tramp vót vazze, amiatt van minden. Valahol a zavaros fejükben, fennáll az a tévképzet, hogy most majd vissza lesznek zavarva a konyhába. Nem biztos, ahhoz főzni is tudni kéne… Nem csak főzőműsorokba járni.

Balton
Olvasó
Balton

Egy nőnek kell, hogy legyen… Hörcsöge! Fészen jött szembe, el lehetett vele bohóckodni:)

Írta: Pamela Redmond Satran, Fordította: D. Tóth Kriszta forrás: WMN.HU, Tódította: Balton

EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN… – hipergámia rulez!
Elegendő saját pénze ahhoz, hogy elköltözzön, – miért, unja a férjét/fasziját?
és kivegyen egy lakást magának – ahol mehet a kurecs, gondolom…
akkor is, ha soha nem áll szándékában, – a hörcsőg majd beállítja a szándékba!
és a szükség sem hozza úgy…… – akkor meg mi a reteknek??
Egy tökéletes ruhadarabja arra az esetre, ha álmai munkáltatója – kefélni akar a főnökkel…
vagy álmai társa egy órán belül látni akarja… – gondolom ez nem egyezik meg a valódi társával.

EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN…
Olyan fiatalsága, amelyet kész hátrahagyni… – eljött a pillanat, hogy leszállj a f..szkörhintáról!
Egy jó szaftos múltja… amelyet alig vár, hogy elmesélhessen – picsku madre!
majd öregkorában… – a macskájának…

EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN…
Egy jó csavarhúzókészlete,
vezetékmentes fúrója és egy fekete csipkemelltartója…-  mi az a vezetékmentes fúró, talán vezeték nélküli nem?
Egy barátja, aki mindig megnevetteti… – ez a dugópajti
És egy másik, aki hagyja, hadd zokogjon… – ez meg gondolom a férj lesz…

EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN…
Egy minőségi bútordarabja, amelyet nem úgy örökölt
valakitől a családban…
Nyolc egyforma tányérja,
talpas borospoharai,
és legalább egy receptje, amelyet ha megfőz, – manapság minek, ugyse tunnak’ főzni…
a vendégei teljesen odalesznek tőle… – ez az, legyen konzumnő, úgy a legegyszerűbb!
Az érzése, hogy ő maga irányítja a sorsát… – meg a macskájáét, mindenképpen!

MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL…
Hogyan legyen szerelmes anélkül, hogy elveszítené önmagát… – legyen saját magába szerelmes, így megmarad ez is, nem?
Hogyan szakítson egy szeretővel, – ne kefélj félre,
és ellenkezzen egy baráttal anélkül, – ne jácc’ a hipergámia zongoráján
hogy tönkretenné a barátságot kettejük között…, – nem értem a lelkiismereti konfliktust…
Hogy mikor kell keményebben küzdenie… – ha megszólal a kedves kis bolyhos hörcsög, küzdj ellene!
És mikor kell abbahagyni…-   a picsogást, azonnal!

MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL…
Hogy nem tudja megváltoztatni a lábai hosszát, – ez f..ság az oroszoknál már csinálnak ilyen műtéteket, 2-5 cm simán megy…
a csípőcsontja szélességét,
és a szülei természetét… – arra csak az Alzheimer képes
Hogy a gyerekkora talán nem volt tökéletes, – túl sok volt a rózsaszín póni??
de már vége van… – akkor ne viselkedj gyerekesen…

MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL…
Hogy mit tenne, és mit nem tenne meg a szerelemért és másért… – mármint a más szerelméért?
Hogyan kell egyedül élni… – mindenképpen macskával tegye!
Akkor is, ha nem jó érzés. – sosejó érzés, nem? Ott a másik úgyis csak idegesít, nem?

MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL…
Hogy kiben bízhat meg,
hogy kiben nem, – a macskájában mindenképpen!
és hogy nem ő a hibás. – hahhaa, sose ő a hibás!!

MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL…
Hogy hová kell mennie,
legyen szó a legjobb barátja ebédlőjéről,
vagy egy tündéri vendégházról az erdő mélyén,
amikor a lelkének gyógyulásra van szüksége… – ez új frázis a félrekefélésre!

MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL…
Hogy mit képes, és mit nem képes elérni egyetlen nap,
egy hónap,
egy év alatt. – a hörcsöge!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagyon teccik, kösz :)

Reszet Elek
Újságíró

Ez amolyan szuperturbósított Naooo.

Balton
Olvasó
Balton

Köszönöm megtisztelsz!

-
Újságíró
-

A Férfihang 2017 januárjában csúcsra ért, elérte a 95 ezres látogatottságot!

https://www.similarweb.com/website/ferfihang.hu