DennisVT
0 megosztás

Michael története

“Sziasztok, a nevem Michael, és ez a 3. napja, hogy olvaslak titeket. Lenyűgöző ennyire pontosan leírva látni a saját tapasztalataimat. A blogger egy zseni. Mindemellett nagy megkönnyebbülés mások írásaiban látni, hogy nem vagyok egyedül.

32 éves vagyok, és sosem voltam nős. Sajnos (vagy nem is olyan sajnos) gyerekeim sincsenek, egyedülálló vagyok, és nem is találkozgatok senkivel. 2011 van, Los Angelesben élek, a nettó éves bevételem 120.000$, jövőre pedig várhatóan még több lesz, így aztán elmondhatom, hogy épp olyan „független férfi” vagyok, akire a nők – állítólag – vágynak. Luxusautót vezetek, az óceánra néző elegáns apartmanban lakom, amiért havi 6000$-t fizetek, és higgyétek el, bugyinedvesítő.
Remek formában tartom magam, heti 3-4 edzésem van, futok, odafigyelek a táplálkozásra, ami szintén nem kis összeg. Vallásos neveltetést kaptam, amolyan „7th Heaven” (egy régi tv sorozat) stílusban. Magániskolákba jártam, majd jogi egyetemre, saját üzletemet 28 évesen kezdtem.

Szüleim a főiskolán találkoztak, és akkoriban házasodtak is össze. Már 39 éve vannak együtt, nekem pedig valahol belül nagy fájdalom, hogy 32 éves koromra nem sikerült a nyomukba lépnem. Egyedül, család, feleség nélkül élek. Fáj. De valószínűleg bennem vannak az okok, mindjárt el is magyarázom:
Ugyanabba a suliba jártam, ahol a szüleim találkoztak, reméltem, hogy majd követem a példájukat. Ehelyett olyan nők százaival találkoztam, akiknek eszük ágában sem volt házasodni. Hogy mi érdekelte őket? Buli és szex. A főiskola egy oltári szexbanzáj volt faltól-falig. Kezdetben még tartottam a lépést, de sosem váltam aktív résztvevőjévé ennek az örökös társasági promiszkuitásnak, drámázásoknak, megcsalásoknak, és drogos partiknak. Nem az én stílusom. Végül úgy éreztem magam, mintha csak a többieknek tartanám a gyertyát. Én voltam az, aki mindig kívülálló volt, és sosem vegyült el a tömegben, ennek eredményeképp persze ki is maradtam minden „jóból”.

Alig randiztam. A csajok legfeljebb csak fintorogtak. A problémáikat meghallgathattam, de azon kívül átnéztek rajtam. Bénának és unalmasnak tartottak. Láthatatlan voltam a suliban, a könyvtárban, a rendezvényeken. Persze az sem segített, hogy csóró voltam.

El se hinnétek, hogy a fiatal, csinos csajok többsége, hogy élvezte, sőt egyenesen kereste a szexet, mindenféle pasasokkal. Minden „mókára” kaphatóak voltak, legyen az bulizás, szex, kábszer, akármi. Szörnyű volt látni, ahogy ezek a csajok az első nap önként és dalolva tették szét a lábaikat mindenféle lúzer alaknak. Totál csőd pasiknak, akiknek munkájuk semmi, tetkó annál több, és a legelemibb drogteszteken is rutinszerűen buktak meg. Sokuk még csak oda se járt, vagy már rég kimaradt, de ez sem volt probléma.

Voltak éjszakák, hogy aludni sem tudtam, mert áthallatszott 2-3 szoba távolságából is, ahogy döngetik a lányokat. Ezek ilyen régi szar katonai barakkokból átépített szobák voltak. Mindent hallani lehetett. Állandóan. Emlékszem, hogy fájt, amikor egy számomra kedvesnek tűnő lánytól kaptam kosarat, pedig annyi közös volt bennünk… Úriember voltam, mindhiába. Persze másnap simán áthallatszott, ahogy valami seggfejjel dugott. A srác egy bozontos szakállas, keménydrogos, televarrt csávó volt, aki valami zenei fakultációra járt. A lány pedig vékony, csinos, fiatal, a szépsége csúcsán. Nem szóltam egy szót sem, de rohadtul fájt, hogy egy ilyen alakkal izél, de engem visszautasít.

Érdekesmód, később beszéltem a sráccal, aki azt mondta, hogy ne aggódjak egy csöppet sem, mert szinte az összes haverja megdugta már. Az évek teltek, és semmi sem változott, én pedig még mindig egy rendes csajt kerestem, és talán házasságba torkolló komoly kapcsolatot. Találkoztam normálisnak tűnő lányokkal, ismerkedtünk, aztán leléptek valami hasonló alakkal.
Amikor újra és újra, immár sokadjára történik ez, az ember hajlamos elgondolkodni. Mi a fene lehet velem, miért gondolom valakiről, hogy rendes csaj lehet, amikor nyilvánvalóan nem az?

Ahogy telt az idő, azt vettem észre, hogy a csajok úgy emlegetnek engem, mint későbbi potenciális férjet. Ennek eredményeképp nulla, azaz konkrétan nulla lánnyal jártam a főiskola alatt. Nem voltam társasági, nem voltam belevaló, nem voltam menő. Nem is voltam ez a típus, szóval a jóból is kimaradtam, ami alatt most a szexet értem. Ugyanakkor mindenféle parti-állatok, sportolók, béna „zenészek”, wannabe DJ-k, stb dugták a fénykorukban lévő csajokat. Jóformán minél lúzerebb volt a pali, annál jobban ragadtak rá a nők. Úgy tapadtak a focistákra, mint légy a légypapírra. Az se számított, ha fekete volt. Még csak a kisujjukat se kellett kinyújtaniuk.

Aztán az egyik éjjel elegem lett. Bementem az egyik szobába, ahol 8-10 tényleg csinos csaj volt, mind főiskolás korú. Megkérdeztem tőlük, hogy szeretnének-e majd valamikor férjhez menni. Többé-kevésbé mindegyikük igennel felelt. Azt is megkérdeztem, hogy vajon a jövendőbelijük mit szólna, ha látná a mostani produkcióikat. Nem meglepő módon azonnal ellenségessé váltak, és azt mondták, hogy úgysem fogja megtudni, és különben sem tartozik rá. Azt is mondták, hogy tudják jól mit csinálnak, ez az időszak a szórakozásról (partik, drogok, szex) szól, és majd később úgyis megállapodnak. Megkérdeztem, hogy vajon mikor? Azt mondták, hogy „attól függ”, „talán majd 28 körül”, de ki tudja?
De látták rajtam, hogy mérges vagyok, és ideges. Azt is mondták, hogy legyek nyugodt és boldog, mert a végén úgyis egy rendes srácot választanak majd, de erre azt mondtam, hogy ez így nem működik, nem lakhat jól a kecske, és nem maradhat meg a káposzta is egyszerre. Emlékszem az egyik lányt Kaylene-nek hívták, igazi dögös, gyönyörű nő volt, fantasztikus idomokkal, és kb 30-an mentek végig rajta csak abban a szemeszterben. Felállt és azt mondta: „Michael, hadd mondjak el neked valamit. Nemcsak, hogy megtehetem, és meg is fogom tenni, de még élvezni is fogom, és addig válogatok, amíg a kedvem tartja”. A többiek egyetértően nevettek.

Most 32 vagyok, sikeres,  és ugyanezek a nők, illetve hasonszőrű társaik immár engem üldöznek. Számomra ők ugyanazok a nők, akik 10 évvel korábban csak fintorogtak, ha rólam volt szó. Már nem érdekelnek. Van a bibliában valami olyasmi, hogy sose felejtsd milyen volt a feleséged fiatalon. Hogy felejthetném el, amire nem is emlékszem, mert sosem volt? Nekem nincs múltam velük, hiába ketyeg ma már a biológiai órájuk. Bármit képesek behazudni a cél érdekében, így hogy bízzak bennük? És mi a cél? Gyerekek és egy szerető férj, aki fizeti a számlákat. Ugyanezek a nők fiatalon esélyt sem adtak.

Mint a legtöbb férfi, én is vizuális típus vagyok, Isten ilyennek teremtett. Nem tehetek róla, hogy egy szép nőt találok vonzónak. Miért nem akarták ugyanezt korábban, hogy legalább pár évet együtt tölthessünk a fénykorukból, hogy az az emlék örökre bevésődjön a memóriámba? Mire emlékezzek majd 50 évesen?
20 évesen persze olyanokkal múltatták az időt, akiktől semmit nem kaptak, és leszarták azokat, akiktől mindent megkaptak volna. Most pedig azt várják, hogy a kemény munkával szerzett pénzemet olyan nőkre és gyerekeikre fordítsam, akiknek semmit sem tudok a múltjáról… – jó esetben. Egy 30 feletti férjezetlen nő elég valószínű, hogy a fentiekhez hasonló múltat hordoz magával. Én is azt gondolom, hogy minél több férfi volt egy nő múltjában, annál kevesebbet tud majd nyújtani a következőnek. És ha már mindent odaadtak apránként az elmúlt 10-15 évben, akkor mi marad majd nekem? Mit jelent ilyenkor már a „szeretlek”, amikor ugyanezt elmondta több tucat másiknak is?

30 felett egy nő vonzereje már csak csökken. Hogy mondhatják akkor, hogy a végére tartogatják magukat? 30 felett házasodva? Hogy képesek a nők dollátrilliókat költeni a szépségiparban, majd azt mondani, hogy egy nő kora és szépsége ne számítson egy férfi szemében? És mi van a gyerekvállalással? Nem gondolnak arra, hogy egy férfi, ha várhatóan egészséges gyereket szeretne majd, akkor tekintetbe veszi a nő korát is? Ki fog nagyobb eséllyel egészséges és szép utódot szülni? Egy fénykorában lévő 24 éves nő, vagy egy öregedő 35-ös? És ha több gyereket szeretnék?

Mindazok után, amit láttam, és átéltem az életem során, csak azt tudom mondani az egyre kétségbeesettebb 30 feletti nőknek, hogy inkább fulladok meg, minthogy a nehezen szerzett vagyonomat, a szeretetemet, a törődésemet rád fordítsam. Ha nem hiszed, akkor kimosták az amúgy is zápult, minden elváró, feminista agyadat. Ha pedig nem vehetek el egy 20-as éveiben járó nőt, akkor inkább nem veszek el senkit. Anyagi helyzetemet figyelembe véve amúgy ez nem jelenthet problémát, de úgy érzem, hogy ezt a nőt már inkább a tengerentúlon találom majd meg, mondjuk Ukrajnában, Oroszországban, vagy valahol Kelet-Európában. De biztos nem fogok elvenni egy ilyen öregedésnek indult 35 feletti feminista nőt, aki azt hiszi, hogy neki minden jár, és bármit megtehet. Szeretnék megnősülni. Szeretném, ha örökké tartana. De nem egy elhasznált nővel. Össze sem tudom számolni, hány férfit ismerek, akik későn nősültek, hogy végül elveszítsenek mindent…”

Post Author: DennisVT

DennisVT
38F - dennisvt1@gmail.com
f Facebook
0 megosztás


155
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
139 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
xcsakxMiklos1victusSzergej55XXM Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

Ez fordítás?

inkvisitor
Olvasó

Elég egyértelműnek tűnik…

És az is, hogy a fiatalon lúzer alakokból csak azt lehet később befűzni aki tényleg lúzer. Akinek megvan a magához való esze az nem fog ezekkel a nőkkel kezdeni.

Azt tudom ,hogy a feleségemnek a 2. vagyok, és 18 éves kora óta vagyok együtt vele (jóval fiatalabb). És szerintem ez így jó. Sokkal kitartóbb a házasságban az a nő akin nem ment át a fél város, akármit mondanak a feminista szócsövek a tapasztalatról. (és mélyen hallganak az összeszedett vírus és baktériumkultúrákról.)

És a képregény elmondja a lényeget. Az igazi férfiak nem hülyék. Hercegnőként csak azt kezelik aki képes volt egész életében hercegnőként viselkedni és nem kurvaként.

Reszet Elek
Újságíró

A kérdéssel arra utaltam hogy célszerű lenne megadni a forrást. Másrészt forrás nélkül, saját fantáziából merített irodalmi alkotásnak tűnhet némelyeknek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Anyagi helyzetemet figyelembe véve amúgy ez nem jelenthet problémát, de úgy érzem, hogy ezt a nőt már inkább a tengerentúlon találom majd meg, mondjuk Ukrajnában, Oroszországban, vagy valahol Kelet-Európában.”

Az apád faszát, egye meg az összes amcsi, amit főzött.

filmcom
Olvasó
filmcom

Ez a cikk(írás) kicsit túl lett “turbózva”.. Mintha azt mondaná az írója: “rosszak a tapasztalataim, de tegyünk még rá egy lapáttal, és írjunk olyat is ami nem igaz..”

1. Kinézet az “belépő” egy nőhöz, de csak ez kevés…Mert ha  csóró nem fogja 30 évig elviselni egy igényes nő… (igaz neked még belépőd sem volt..ok)

2. Te sem adod lejjebb, (bevallottad hogy a “szép nők izgatnak fel”)

3.Anyagilag rendben vagy.. (tudod mennyien irigyelnek emiatt..??)

Megoldás: Egy vonzó “szabadidő partner”  És legalább nincs vívódás, hogy vajon miért is szeret a hölgy..?  Tudom sokan ezt zsigerből elutasítják, de egy ilyen “kapcsolatban” legalább PONTOSAN TUDOM, HOGY “mi is a helyzet”

VAJON HÁNY HÁZASSÁGBAN BIZTOSAK A FÉRJEK ABBAN,  AMIBEN – ELVILEG – BIZTOSNAK KELL(ENE) LENNI…?????  :))

filmcom
Olvasó
filmcom

Saját kis “hangosan gondolkodás”:

Jó pár évig volt alkalmam egy megyeszékhelyen  kő gazdag emberek között teniszeznem, mint egyszerű csóró hitvány kisember… Azt vettem észre – a meccsek közötti pihenésen a teniszklub bisztrójában – hogy az egymás közötti beszélgetések alkalmával szinte mindig nagyon megvetően beszéltek úgy általában(!!) a nőkről ezek az emberek…  Az egyik faszival barátibb volt a kapcsolatom, így bátorkodtam tőle megkérdezni: “Ti azért elég sikeresek vagytok a nőknél..mégis így beszéltek róluk..Miért..?”… A faszi gúnyosan elmosolyodott és azt mondta: “Zoltán, Te ennyire hülyének nézel minket…?””   !!!!!!!!!!!!!!

Szóval itt “mindenki tud mindent, csak nem beszélünk róla..” !!!   :))))

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha sztár vagy, akkor a nők hagyják is neked, akkor bármit megtehetsz”

Fáj a tény a kurváknak.

Rokapapa
Újságíró

Most nem akarom magamat századszorra is megismételni a női egyenjogúság kapcsán ezért csak azt írom le, hogy láthatóan káros ha a nők jogokat kapnak.

“Szeretnék megnősülni. Szeretném, ha örökké tartana. De nem egy elhasznált nővel.”

Ez a rész a végén ami szerintem a lényeg. Pont itt van manapság a gond még kis hazánkban is. A nők elhasznált hulladékok már a húszas éveik közepére de elvárják, hogy istennőnek nézzék őket. Majd férjhez mennek és azt képzelik még mindig húsz éves bombázok akik testéért a férjnek dolgoznia kell keményen. Majd szülnek, válnak és kérik a jussukat amiért soha semmit nem tettek.

Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ha egy férfi nősül akkor azt csak is olyan nővel tegye aki még fiatal, nincs elhasználva és magát a feminizmust is megveti .

 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez igen szomorú,úgy értem lassan kezdem megérteni,miért is ez a pesszimista dolog a férfiak/fiúk részéről ,hogy normális huszonéves lányt találjanak. Gondoljátok,hogy Magyarországon is ennyire elkeserítő a helyzet ? Egyébként megértem,ha egy normális, családra vágyó férfi nem akar egy elhasznált,fiatalabb éveit végigribanckodott nővel kapcsolatba kerülni.Férfi lennék, én sem tenném. Egyébként a lányokat sem értem (én egy kezesként, 45 évesen végképp nem),mi a jó nekik abban,hogy minden nap más dugja őket? Mitől érzik magukat jól ettől ? A szex sem jó/jobb ,ha mindig mással dug (arról nem beszélve,hogy lemarad pont a lényegről,arról, amitől a jó szex is még nagyszerűbb,csodálatosabb lehet). Miért nincs tartásuk,büszkeségük,ez nem olyan dolog amit az ember csak úgy osztogat bárkinek,aki megtetszik ,még ha fizikálisan vonzó is. Miért alacsonyodnak le ennyire, valószínűleg már anyuci is ribanc volt- nem mondják el a lányaiknak,hogy ez mennyire lecsökkenti az értéküket ?! Persze régebben is volt olyan,aki “nem bírt a vérével” ,de az igyekezett azt csendben,diszkréten intézni,nem büszke lenni rá!!! Persze a huszonéves srácok is megérik a pénzüket ,de az már egy másik történet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A válasz egyszerű: mert megtehetik.

ggwp
Olvasó
ggwp

Azért nem ennyire elkeserítő a helyzet, de nagyon hasonlít. Egyébként nem nap mint nap más dugja(a legtöbbet), azért ahhoz tehetség kell, de ha akarja kb. havonta mással feküdhet össze.  Ajánlom a sorozatrandizó pont blog pont hút keress rá, van benne pár ‘meredek’ történet, a mai helyzetről. Szerintem nem realizálódik egyikben sem, hogy ezzel az össze vissza kúrással csak magukat rontják le, a média azt sugallja, hogy ez afféle dicsőség manapság. Azt azért hozzátenném hogy a nagy részük, akiket ismerek, azért nem reklámozzák annyira ezt a fajta faszkörhintát, nem büszkék rá, vagy csak rájöttek hogy a férfiak szemében nem vonzó ez a fajta életmód. De példának okáért egy jó nő’barátom’ egyik közös ivászat alkalmával nagyon durvákat mesélt, és ez még csak az volt amit részegen bevallott:D…ott ki is került a talonból a csaj, csak nem tudtam hogy visszautasítani, nem mondhattam hogy nem igazán merlek bevállalni miután fél év alatt 5-6 fasz ‘bevallottan’ megjáratott :D ( OFF: rasszistának számít az aki nem akar egy fehér nőt egy arab/black után megdugni? ). A mai huszonéves srácok, (sokat ismerek, mivel én is ebben a korban leledzek ) a legtöbb eléggé frusztrált a nők miatt, nagyon soknak nincs állandó, vagy akár alkalmi kapcsolata sem, az összes piál ahogy tud(azt hiszik ez segít, pedig nem) És ez még az egyetemista “értelmiség” :D Az ‘alsóbb’ körökben lehet ez könnyebben megy, mert nem gondolja egyik fél sem túl a dolgokat.

Reszet Elek
Újságíró

No meg tegyük hozzá, hogy gyakran azok a proli srácok jóval tökösebbek.

Volt szerencsém néhány hónapon keresztül, rendszeresen megfigyelni egy ilyen heterogén, szakmunkás társaságot és meglepődve tapasztaltam mennyivel férfiasabb benyomást keltett a viselkedésük. Legalábbis az általad említett társasághoz képest.

righeira
Olvasó
righeira

Ja, kevésbé kulturáltak, egyrészt. Illem, tisztelet, empátia nem fertőzte meg őket. (És ezt tárgyilagosan írom, nem gúnyból.)Másrészt valóban ritka közöttük a gátlásos: nem fogják vissza magukat.Harmadrészt ugyanolyan ösztönszinten léteznek, mint az átlag nő, tehát megértik egymást. :)Olyan “jómunkásemberek” lesznek zömében belőlük, akik panasz nélkül végiggürcölik az életüket, korrekten meghalnak, miután kész a kertes ház, meg kirepültek a gyerekek. Nőknek főnyeremény. Erre írom már régen, hogy amíg női kézben van a párválasztás, és a reprodukció, az csak a jelenlegi bővített újratermelésére lesz képes – fejlődésre, alkalmazkodásra (a kulturális, technikai, demográfiai változásokhoz) semmiképpen.

Naooo
Olvasó
Naooo

“rasszistának számít az aki nem akar egy fehér nőt egy arab/black után megdugni?”

Betegségmegelőzés. Igazából az ilyen nőket ki kéne vonni a társadalomból és egy messzi kopár szigeten kirakni. Ez lenne a minimum, a maximum meg egész más.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Kilőni mindet a gec*be.

Reszet Elek
Újságíró

Mert ilyenek a jelenleg felkapott minták és a butuskák elhiszik hogy a finom ennivaló habzsolva, pofát tömve finomabb, mint komótosan, minden falatot megízlelve.

sureee
Olvasó
sureee

Szerintem csak látszólag nem ennyire elkeserítő helyzet (bár igazából csak az arányokon lehet csak vitatkozni), a ‘szellem már kint van a palackból’. A magyar lányok talán okosabbak, vagy legalábbis diszkrétebbek ebből a szempontból, mert a bullshit híresztelésekkel ellentétben még mindig számít a múlt, és továbbra sem szívesen árulják el a ‘sex history-t’, és előszeretettel kozmetikáznak rajta. Én 28 éves vagyok, a fiatalabbaknál még rosszabb lehet a helyzet, de már az én korosztályomnál is a lányok 60- 70%-nál előbb utóbb mindig kiestek a csontvázak a szekrényből. (ugye, ez csak amit én megtudtam) Egy fecsegő barátnő, egy részeg pillanatban elejtett őszinteségi roham, vétlen elszólások, felvágós dugópajti ismerete, vagy épp egy stripperes haver a kondiból, valamint a kollégiumban elég szépen kiderültek mindig a dolgok. Ja, a legrosszabbakat az erasmussal kint tanuló lányokról lehetett mindig is hallani, ahogy még jobban -ha ez már lehetséges egyáltalán- sikerül ledobniuk a ‘láncot’.

Számomra egyébként a nyár egyik legtanulságosabb mozzanata az volt, mikor jó barátom lagziján két régi lánybarátom (gimis osztálytárs, illetve évfolyamtárs) egybehangzóan azt állította, h társkeresés szempontjából nem irigyelnek minket és legyünk nagyon óvatosak. Elég árulkodó, mikor a nőknek a saját neméről ilyen lehangoló véleménye van.

ggwp
Olvasó
ggwp

Igen, az erasmusos lányok ritka nagy ribancok kint, lehullik a lánc, plusz azt hiszik ott mindenki gazdagabb mint itt, ezért inkább ott akarnak ‘elkelni’. Nem fogják fel a buta picsák, hogy az ottaniaknak csak könnyen dugható, nyelvet alig beszélő, csóró ribancoknak számítanak. Sosem fogja egy pl. német egyenrangúként kezelni a csóró magyar lányt, főként nem a családja körében, mindig alsóbbrendű marad. Lányismerősöm is mondja hogy milyen jó fej kint mindenki sokkal barátságosabbak a férfiak( a nőkről szó sem esett:D), meg hogy a bulik előtt ingyen osztogatják az egyetemen marékszámra a kottont. Egy szó mint száz megbaszta a fél német város, pedig közepes alatti. Ebből az jött le neki hogy, egy: ő mégiscsak jó és vonzó nő, kettő: ott mindenki milyen szipiszuperul barátságos, de csak a férfiak. Anno elég szarul esett nekem ez, mert ezt a csajt kb. tiszteltem mint nőt(embert?), de ez után… Lehet önzőség vagy hímsovinizmus vagy fasztudjami, de ha tudom egy csajról hogy ilyen, már nekem is max csak megdugni kéne, vagy még arra sem. Kíváncsi lennék hogy a nőknek számít-e hogy a férfitársa hány nővel volt együtt, és ha igen akkor merre tolja és mennyire a lécet…

Montana24
Olvasó

Én is hozzászólnék. Én 26 éves vagyok, végzős gépész. Ebben a szakmában kb. Németország a Kánaán. Volt egy (volt :D) Erasmusra németbe kiment lányismerősöm, aki oda-vissa dicsőíti a németeket. Már nem beszélek vele, de kíváncsi lennék most is akarna-e ott élni a migránsok között.

Az már csak hab a tortán, hogy teljes természetességgel mesélte, hogy kit kivel csalt meg, stb. Szóval igen, gázos a helyzet.

Vannak még rendes csajok, de lottóötös az esélye, hogy olyannal futsz össze sajnos.

Ja, és kiemelném, hogy itt kb 5% a nők aránya, tehát nem arról van szó, hogy pont azt a keveset volt “szerencsém” megismerni, aki erkölcsileg a 0-hoz konvergál.

Tibi
Olvasó
Tibi

… egyedülálló nők nevelték őket is. Aki csonka családból jön, üres tarisznyával érkezik. Egyre több a Michael is, ahogy a demográfiai adatokat nézem.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Manapság a lányok egyre nagyobb hányadát is egyedülálló nők nevelik, ill. az esetek többségében nem-nevelik. Bizony üres a tarisznya ott is valóban.

Chirra
Olvasó
Chirra

Teljesen mindegy, mert aki meg húsz éves kora felett szűz, azt is megvetik. A férfiakkal nehéz jót tenni. :) Egy huszonéves szűz lány is gáz sok férfi szemében… :( Ilyenkor mindig megkérdezik: “De hát hogy lehet, hogy még senkivel nem volt? Hogyhogy nem jött össze senkivel (mármint a szex)? Frigid? Leszbi?” stb…  Esetleg kiröhögik és gúnyt űznek belőle. Úgyhogy nem egyszerű kérdés… :/

T_T
Olvasó
T_T

Ez hülyeség, mert miért kéne azt bárkinek is tudnia, hogy egy férfi vagy egy nő szűz-e? Csak ha elmondja. Szerintem húsz évesen még nem gáz, de 25 évesen már nagyon ciki.

Naooo
Olvasó
Naooo

Minden nő homlokára oda kéne tetováltatni hány fasz volt már benne és milyen színűek.

Reszet Elek
Újságíró

Okkal gyanakodnak mivel a férfiak tudják milyen könnyű egy nőnek szexelnie. Másrészt huszonöt éves korra a “baszatlanság” már a személyiség eltorzulásaival jár. A természet hívó szavával nem lehet büntetlenül packázni.

Razide
Újságíró

“Csak úgy tudsz megsebezni egy férfit, aki mindent elvesztett, hogy visszaadsz neki valamit sérülten.” – Stephen Donaldson, The Wounded Land

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Sok dologban egyet értek a hivatkozott Michael-el! De a legjobb szabadon élni. A mai csajok egyszerűen nem érik meg a vesződséget. (Szeretnék/szerettem volna én is szeretni valakit, de rá kellett jönnöm, hogy a szerelem az egy hazug tündérmese. Nem lesz tőle boldog az ember. Ellenben a stresszes párkapcsolat gondokat okoz a munkában -pont fordítva mint ahogy a neten a stresszes munka párkapcsolatokra gyakorolt hatását le merik írni.) Ha este vagy hétvégén haza érek a munkából, vár a hideg sör és a downhill/terep bringám. A bringa lánca az egyetlen lánc amely szabadságot ad! Nyugodtan mehetek amerre akarok, akár 125 kilométert tekereghetek a legszebb tájakon. És egyik bringám nem féltékeny a másikra. Sem arra, ha későn érek haza.

freedom

ulomenen
Olvasó

Igazán szép kép. A “szabadságot adó lánc” teljesen jópofa. Ettől függetlenül amit írsz, eléggé egyoldalú és elkeseredett. Meg közhelyes, már ne haragudj… “Szabadon élni”?

Hold se, Nap se szabadok, /hogyan legyünk mi azok? /Szeretetlen szabadok, /szeretetlen szabadok.”

“A szerelem egy hazug tündérmese”?  Persze, ha a Disney-rajzfilmekből tájékozódsz, az valóban nem működik a valódi világban, valódi nőkön. Elég sok írás született erről és a megoldásról itt is és a nemzetközi RedPill oldalakon is. A férfilét fontos pontja szerintem, hogy képes vagy-e megugrani a lécet, vagyis hogy képes vagy-e olyan személyiséggé válni, akit érdekesnek, vonzónak talál egy kedves, normális lány.

Lábnyomommal körbe a Földet megjelöltem/ hogy megtalálj, ha keresnél.

Aki akár annyira imád bringázni, mint te és máris havajdizsinapfény!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek, én keményebben fogalmaztam volna:)

 

Eisbrecher
Olvasó
Eisbrecher

Akkor lenne közhelyes, ha nő írta volna.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

“A férfilét fontos pontja szerintem, hogy képes vagy-e megugrani a lécet, vagyis hogy képes vagy-e olyan személyiséggé válni, akit érdekesnek, vonzónak talál egy kedves, normális lány.”

1.: hol van olyan, hogy “normális lány”?  Persze, az első hónapokban években mindenki erősen igyekszik megfelelni a másiknak, és kedves jófej stb módon viselkedni, de ennek egyszer vége van. És a “normális” az is egy érdekes tág fogalom, mindenki valamilyen egyéniség a saját szenvedélyével és hobbijával és ízlésével.

2. Mi a fenének akarnék egy olyan lécet megugrani, aminek az eredménye utána mégtöbb léc megugrása jutalom nélkül? Szedjem fel a csajt, utána tartsam meg, utána fizessem ki a hitelt a kocsira meg nagy házra, meg fizessem a gyereknevelést, és vágjak jó képet az egészhez, miközben még a munkámat is el kellene végezni, mert hát abból élek és sajnos nem csinálja meg saját magát. És közben ugorjam meg azt a lécet, hogy ne vigyen el a infarktus a sok őrült rohanás és stressz miatt. Bár a nőnek mindegy, kötne jó magas életbiztosítást a nevemre, aztán még nem is kellene agyonütnie, hogy zsebre tegye az összeget. Hát kösz nem! Inkább csak azokat a léceket ugrom meg amiből hasznom is van, és azon kívül meg a nyugalmat és a szórakozást választom.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

“Meg közhelyes, már ne haragudj… “Szabadon élni”?”

Lennél túl te is annyi nehézségen amin én, és utána végre kezdenéd kezedben érezni életed irányítását, nem írnál ilyet.

Egy közhely meg azért közhely, mert van már néhány ember, aki például átélt más hasonló érzéseket.

ulomenen
Olvasó

Tökéletesen biztos vagyok abban, hogy senki e világon nem élt át még annyi és olyan nehézséget, mint te, életed eddigi 80 évében…. (várj csak, szerintem kevesebb)… eddigi 50 évében… (nem jó, még annyi sem vagy)… eddigi 30 évében (nem tudom, még ez sem tűnik valószínűnek)…

Mindenesetre tutibiztos megérdemled a Bíbor Szív Síró Szív Érdemrendet a szenvedéseidért. Viseld büszkén.

Vaaaagy: fogadd el, hogy az ember társas és szexuális lény, egy felnőtt ember (férfi és nő) csak párkapcsolatban boldog igazán, csak ott tud kiteljesedni, amiért neki kell tenni. És egy férfinek kőkeményen és kitartóan kell dolgoznia azon, hogy kihozza a legtöbbet azokból a lehetőségekből, amik ott, akkor és neki rendelkezésére állnak.

Tudom, hogy komoly gyásszal jár az istennőszobor ledöntése, de meg kell próbálni minél hamarabb végigjárni a fokokat, a saját jól felfogott érdekünkben.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)DDDDDDDDD

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Most megpróbálsz megszégyeníteni, de tudod mit, tojok rá!

Gyerekkoromtól fogva magamba szívtam a kellemetlen igazságot, számtalanszor rángattam szét szüleimet egymásról amikor családon belüli erőszak és ordítozás meg ajtócsapkodás üvegtöréssel volt, jó majd 20 éven keresztül. Akkor is ordítottak ha másnap dolgozatot írtam és nem bírtam aludni. Az egyetlen barátom egy másik kiközösített személy (amúgy lány-nem vagyok nőgyűlölő) volt, az összes zsebpénzem a kávéautomatába meg sörre ment. Szerencse hogy a kutyát se érdekelte 15 évvel ezelőtt a “18 éven aluliak nem kapnak sört” törvény. Reménykedtem hogy az én kapcsolataimból valami jobb is kijöhet.  Nagy reményekkel vágtam bele az egyetembe is ilyen téren, aztán nagy pofára esések lettek belőle. Rájönni, hogy a jó jegyek OKTV és OTDK eredmények meg sok tanulás egy fél csókhoz nem segítik hozzá az embert. Aztán persze később kihajítottam magamból a kedves jó fiút, PUA tananyagok és önfejlesztésáltal szereztem magamnak csajt, csak hogy ismét pofára essek a szerelemmel kapcsolatos elképzelésekkel, többször is. A tananyagok többet használtak a karrieremnek mint a magánéletemnek:-) Ezúton is köszönöm a szerzőknek, hogy van zseton sörre és bringa alkatrészre meg minden másra :-)

Ja és a válasz a “síró szív” megszégyenítési próbálkozásodra. Éppen, hogy baromi sok tízezren átéltek hasonló adag szenvedést, szerintem a cikkben szereplő Michael is. Nem tekintem magam egyedi esetnek, bár úgy lenne de mások is kaptak ugyanennyit vagy többet. Sok tízezer Férfi Bajtárs van, aki így érez.

 “egy felnőtt ember (férfi és nő) csak párkapcsolatban boldog igazán, csak ott tud kiteljesedni “  ugyanazt a szerelmi propagandát mondod vissza, mint amit a mainstream média az emberek fejébe nyom bele gyerekkortól kezdve, más-más tálalásban.

Megmenteni a királykisasszonyt a sárkánytól és boldogan éltek míg meg nem haltak…

egy frászt! Megmenteni a sárkányt a nyafogó királykisasszonytól, ráülni és szállni a felhők között sokkal vagányabb.  ( Most az adrenalin-junkie beszél belőlem, ha mesebeli főszereplő volnék ezt tenném :-) ) https://www.youtube.com/watch?v=s6jtf5F7N38

Igen az ember társas és szexuális lény. Társaságnak ott van a baráti és munkahelyi kör, de amúgy introvertált vagyok, szóval a csend és nyugi is jó társaság. Szexualitásnak meg ott vannak az erre való netes oldalak. És ha meguntam, bezárhatom az internetböngészőt és mehetek aludni. Csodának kellene történni hogy valaha is visszatérjek a “húspiacra” mint pasi.

Reszet Elek
Újságíró
ulomenen
Olvasó

Többször kifejtettem már, hogy mennyire ugyanaz az MGTOW és a feminista álláspont:

“A mai nők/férfiak nem alkalmasak normális párkapcsolatra, ezért egy férfi/nő jobban jár, ha házasság és gyerek helyett inkább a karrierjére koncentrál, a hobbijára és a barátaira, így tud igazán boldog lenni. A házasság és gyerek csak csapda a férfinek/nőnek, nem éri meg foglalkozni vele”.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem zavarna, ha az életfilozófiám szó szerint megegyezne azokéval, akik ténykedése okozta a problémáim egy részét… Biztosan te is látod ebben az iróniát.

Valahol döbbenetesen nevetségesnek, kisszerűnek és oktondinak érzem, ha valaki, aki itt él most, mert az ősei több százezer évre visszamenőleg túléltek mindent, jégkorszakot, járványokat, háborúkat, éhínséget, minden egyes ős sikeresen szaporodott generációk ezrein keresztül – ő meg nem akar gyereket, mert nem képes megfelelő partnert találni egy majd’ tízmilliós európai országban.

Nem baj. Több marad nekem.

És persze el tudom fogadni, hogy nem mindenki alkalmas partnerkapcsolatra meg szülőnek, és valóban nem is kell mindenkinek szaporodni, csak ne az legyen az ok, hogy “Mindenki más a hibás, a nők, a társadalom, a zsidók (azok monnyuk tényleg), én viszont nem tehetek semmiről!” Ez is tipikus női- feminista hozzáállás- milyen meglepő, épp ezért rossz egy férfitől ugyanezt a vacakot hallani. A feministáknak és az MGTOW-knek simán szövetségeseknek kéne lenniük (csakúgy, mint a katolikusoknak és a homokosoknak :D).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bocs, de megint maximálisan egyetértek:)

Eisbrecher
Olvasó
Eisbrecher

Szegeden készült a kép?

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Igen, idén január 4-én az első hó alkalmával lőttem a képet a Klauzál téren a Kossuth szobor háta mögött. (A karácsonyfa meg a dísz fények mindig fent vannak sokáig)

Reszet Elek
Újságíró

Valahol mindig voltak kurvák meg feleségnek valók. Ezeket a férfinép a megfelelő funkcióban használta. Persze már régebben is voltak kevésbé gyakorlatias, idealista hímek, akik hallgattak az olyan ostobaságokra hogy a kurvából lesz a legjobb feleség meg hasonlók. Az ilyesminek kakukkfióka, társadalmi szégyen, párbaj meg hasonlók lettek a vége. Ha meg összekeveredtek a szerepek, a dekadencia vége az adott társadalmi elit (kultúra) bukása lett, lásd pl. ókori Róma arisztokráciája erkölcseit.

A gond ott van, hogy felborultak az arányok. Régebben a feleségnek való nők voltak a többségben, ami jóval egészségesebb arány volt, elvégre a pina nem kopik el, viszonylag kevés is képes volt kielégíteni a megfelelő szexuális igényeket. Sajna manapság a dolog megfordult, természetellenessé vált, túl sok kurva és túl kevés feleségnek való. E szomorú ténynek pedig láthatóak a következményei.

Kurvából akarom mondani kutyából pedig tényleg nem lesz szalonna.

Itt egy kis szórakoztató iránymutató az alapokról.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem nem változtak az arányok, csak a “több ” bukkant a “felszínre” :)

Ahogyan a pénz/hatalom sem változtat meg embereket, csak épp kihozza belőlük – sokkal nagyobb mértékben – hogy milyenek is valójában:)

A “szabadságnak”, jólétnek, liberalizmusnak ezek a velejárói, ösztönlények vagyunk, külső/belső korlátok nélkül ön és közveszélyesek:)

Ja  a “civilizáltak”, “magas erkölcsi” mércével rendelkező Ghandi-k/Buddhák/Jézusok no meg a Terézanyák, azok persze kivételek:)

Eisbrecher
Olvasó
Eisbrecher
xcsakx
Olvasó
xcsakx

???

Ez most cáfolat lenne, vagy megerősítés?:)

Eisbrecher
Olvasó
Eisbrecher

Olvasd el, és kiderül. Nem hosszú.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pontosan azért kérdezem, mert elolvastam:)

Leírja a tényeket, de “okot” nem, az csak úgy magától így alakult:)?

Eisbrecher
Olvasó
Eisbrecher

Igen, leírja a tényeket. Amelyek elég nyilvánvalóan cáfolják azt, hogy “nem változtak az arányok, csak több bukkant a felszínre”.

T_T
Olvasó
T_T

Mekkora looser ez a Mike! Hiába van pénze, de a nőkhöz nem ért. Szánalmas egy alak.

Előszöri is igazuk volt a csajoknak: ez a korszak tényleg a bulizásról szól. Az, ha manapság nem akar elköteleződni, ami a legtermészetesebb dolog. Ráadásul nagyon bölcs a főleg a férfiakra nézve, de túl gőgös ahhoz, hogy észrevegye. nem képes  felfognia generációs változásokat. Kicsit a szüleit okolom, hogy nem világosították fel, de másfelől t tehetett róla.

Azt pedig semmiképpen sem értem, hogy a későbbi férjeknek mi közük van a nőjük fiatalkori dolgaihoz? Az számít, hogy mit tesznek a kapcsolat alatt. Persze fontos, hogy ne legyen ringyó, de amíg nem érdeklődnek az én egyetemistakori dolgaim iránt, addig engem is érdekel, hogy hány fiút szoptak le a középiskola kloytójában. Hiszen én lennék a vesztes, ha olyan nőt választanák, aki szexuálisan tapasztaltabb nálam. Vagy erősebbek az ösztönei. Igen,  a nők általában előbb kezdik. Ez így természetes. A primitív népeknél is előbb adják férjhez őket, mint a velük egykorú fiúkat, és a hormonok is általában előbb kezdenek tombolni, mint a férfiaknál.

Nem értem viszont, hogy miért a fizetésével kezdte. Azt hitte ettől ő a nyerő? Ebből a szempontból nem, mert hiába van valaki tele pénzzel, ha a csajokhoz még mindig nem ért. Ugyanakkor még csak 32 éves. Tehát minek kéne elköteleződnie? Hogy 40 évesen tartásdíjautomata legyen? Az ilyen megérdemli.

 

“Mit jelent ilyenkor már a „szeretlek”, amikor ugyanezt elmondta több tucat másiknak is?”

Minden nő kevesebbet mond,.Anyádnak mit gondolsz mit jelentett apád? Szerencsétlen…

 

“30 felett egy nő vonzereje már csak csökken. ”

Féligazság. Ez az amit ez a szerencsétlen nem képes agyilag felfogni. 30 felé kezd benőni a fejük lágya. Nem tehetnek róla. Régen 18 éves korukig tanultak, most már 25-30 éves korukig. A külsejük kicsit érettebb, de a fejük lágya benő, és a szerencsétlen looser, aki csak nője testélre gerjed, az ígyis-úgyis elveszti őt (persze a saját hibájából). Az pedgi aki huszonéves csajokkal akar gyereket az esetek 90%-ában válással végződik. Mert mindketten éretlenek ahhoz, hogy megtartsák egymást.

Ha az ember családot és gyereket akar, akkor a nőjénél másodlagos szempont a külső. Igen, vizuálisak vagyunk, de a külső nem elég. De Mike már a főiskolában is egy értetlen balfék volt. A stréber loosereknek pedig nem mindig lesz pénze csak mert stréberek. De ha van pénzed, és még mindig nem tudsz bulizni, arról tényleg nem a nők tehetnek. Ahogy a többiről sem.

inkvisitor
Olvasó

Nagy duma az mehet, de a statisztikával nem lehet vitatkozni. A magukat kitomboló nőktől sokkal kisebb eséllyel lehet elvárni hűséget és kitartást, mint a szűziesebbektől. 2 partner felett meredeken nő a válások száma, márpedig ez komoly kockázat olyan közegben, ahol a nő már 1-2 év házasság után viszi a vagyon felét.

Arról nem is beszélve, hogy 30 felett meredeken csökken a teherbeesés esélye ésa szövődmények száma. Az sem mindegy, hogy pár év házasság után az asszonyka hogyan néz ki. A legszebb éveit a faszkörhintán töltötte, és  csak a hervadókat adta a férjének kényszerből, mert már nem kellett a helyi bikáknak, vagy a férj még sokáig örülhet a szép feleségének, aki nem akar folyton kikacsingatni.

Szóva Michael nem hülye, hanem tisztában van a dolgokkal. A 30 feletti nőknek nagyon jó parti, mert van pénze, háza, amibe be lehet ülni, viszont ő ezért teljes joggal követelne szintén valamit, nem csak az eddig begyűjtött víruslistát a rongyosra járatott bejáratban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A magukat kitomboló nőktől sokkal kisebb eséllyel lehet elvárni hűséget és kitartást, mint a szűziesebbektől.

Biztos? Nincs garancia, hacsak “erényövet” nem raksz rá:) de igen, ha fenn tudod tartani a szintkülönbséget, akkor valószínű, de ugyanúgy kinyílik annak is  a csipája(hacsak nem ketten remeteként 1000 km-re minden más emberri lénytől életek boldogan:) , szóval híú ábránd, de lehet próbálkozni:) – lásd AWALT, vagy mi a bánat:)

Eisbrecher
Olvasó
Eisbrecher
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem mondtam, hogy nincs. De valószínű, megint nem voltam egyértelmű.

Arra próbáltam célozni, hogy ha szűzen veszed el, attól az még mindig nem garancia arra, hogy nem fogsz szopni.

 

T_T
Olvasó
T_T

Ez baromság. Amolyan “de jó lenne, ha” – felfogás. Minden embernek (férfinak és nőnek egyaránt) szüksége van egy korszakra, amikor kitombolja magát. Mike azért volt hülye, mert pont az ilyen korszakukat élő nőkkel akart komoly kapcsolatba lépni. Tudod, attól még, hogy valaki stréber volt az iskolában, még nem biztos, hogy viszi is valamire az életben. Minden bizonnyal nem volt önbizalma, hogy részt vegyen a szexpartikon. De a kicsi önbizalma miatt (mivel most sem ért a nőkhöz), rögtön a pénzével kezdte. Úgy tűnik, mással még most sem tudja megfognia  nőket.

“Arról nem is beszélve, hogy 30 felett meredeken csökken a teherbeesés esélye és a szövődmények száma.”

27-30 alatt agyilag nincsenek felkészülve a családi életre. Túl sokáig tanulnak, később kezdenek felnőni. Válás lesz belőle, és akkor lúzer Mike meg vakarhatja a tökeit, hogy hol rontotta el. Amúgy én rendszeresen hallok ilyen urbánus legendákat, hogy 30 fölött már csak egészségtelen gyerekek születnek mindenféle szövődmények mellett, de az az igazság, hogy azok az ismerőseim, akiket az anyjuk 30 felett szült meg, mind egészségesek.

Tehát ez ugyanolyan, mint számos feminista mitológia, csak az a férfiakkal kapcsolatba.

 

Mike hülye. Még mindig. Egyszerűen nem ismeri be, hogy nem ért a nőkhöz, és most sem tudna velük mit kezdene. De még csak alkalmi afférokra se futja.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

T_T
Olvasó
T_T

Ezzel a dumával nyugtatod magad, amiért nincs nőd, és nem is lesz?

Szegénykém…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

T_T
Olvasó
T_T

Nem is kell. A stílusod elárult.

sureee
Olvasó
sureee

Törvény előtti egyenlőség mindenütt!! (bocs, h ide offolok)

A nővérke segített a három évvel fiatalabb tesójának a családi drog bizniszben (kokain, fű, mdma) és ez a hála. Miközben a srác 7 évet kapott, a csaj meg megúszta egy felfüggesztettel és 80 óra közmunkával, mondjuk az ügyvédje szerint a stressz a bőrét is tönkretette. Szóval, izé… Szemét patriarchátus!!

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/privately-educated-drug-dealer-spared-jail-poppy-murray-a7361726.html

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Xcsakx:

“Igen, beérte a „második” legjobbal, ami érthető, no meg az idő sürgette.”

Nem akarom már tovább ragozni és nyújtani a témát, csak erre idő hiányában nem tudtam reagálni a múltkor,pedig ez a mondat fontos.

Persze tudom mire gondolsz és látom is, hogy idézőjelben van,de semmiképp nem a “második” legjobbal érte be. Objektíven szemlélve minden szempontból ő volt az első,no meg ha nagyon szerelmes is volt édesanyám a korábbi fiúba,egyértelműen elbukott nála ,mondhatni összetörte a szívét  és nagy csalódás volt neki emberileg,így már édesapámmal kötött házassága idején sem (pár évvel később meg már pláne nem) lehetett egy lapon említeni vele.Ezzel tisztában volt anyukám,hisz pont amitől “első legjobb” lehetett volna a korábbi férfi,abban bukott el mondhatni “megmérettetett és könnyűnek találtatott”.

A sors keserű fintora,hogy édesapám 2002-ben távozott e világról (pedig genetikailag vizsgálva felmenőit még most is  élhetne-köszönjük Csernobil,de ez már megint egy másik történet) a férfi, meg a felesége él (a fickó olyan 84 körül van,a felesége anyukámmal egyidős) és ha nem is nap mint nap,de egy évben többször látja őket a villamoson,a fickó is megismeri,ő is, és a nő azonnal elfordítja a fejét és arrébb rángatja a férjét…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Értem, mindenki úgy oldja a kognitív disszonanciáit, ahogyan neki jólesik :)

Én elfogadom azt, amit mondasz, mert mindenkinek az válik “igazzá” amit annak hisz, akar látni/hinni, és ugye az idő “szépít”,  de a kételkedés jogát megtartom, mivel még szent emberrel nem találkoztam:)

A “nem megélt variációról” pedig nincs értelme beszélni, amúgy is csak az egyik oldalról “ismerjük” a storyt, és a kéz mindig magunk felé hajlik.:) és az utólagos önigazolásban mindenki profi :)

Az egy másik kérdés, hogy mintakövetőek vagyunk, bár más személyiséggel és élethelyzettel, de azért az szüleink/nevelőink   “kéznyoma” felismerhető a mi életünkben is, aztán van, aki örül neki, más meg megtagadja:)

sureee
Olvasó
sureee

Egy cikk arról, mikor a nő legfőbb vágya, hogy szeretne végre ribanc lenni.A hörcsög működése már csak bónusz a sztoriban. “Általában nem vágyom egyéjszakás kalandra. Nem kívánom. Ennek ellenére mégis meg szokott történni. Ilyenkor a pasi addig nyomul, míg sarokba nem szorít. Végül inkább győz a megfelelési kényszer és elmegyek vele annak ellenére, hogy a testem nem kívánja.”

http://ebredoszexualitas.blog.hu/2016/10/19/egy_ejszakas_kalandra_vagyom

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Nem reprezentatív, de azért érdekesek így is az arányok::
 • 874
  Nő vagyok, párkapcsolatban élek, mindig hűséges voltam aktuális partneremhez.
 • 534
  Nő vagyok, párkapcsolatban élek, léptem már félre aktuális párkapcsolatomból.
 • 2096
  Férfi vagyok, párkapcsolatban élek, mindig hűséges voltam aktuális partneremhez.
 • 1387
  Férfi vagyok, párkapcsolatban élek, léptem már félre aktuális párkapcsolatomból.
 • 739
  Most épp nincs párkapcsolatom.

http://divany.hu/ego/2016/10/24/5_dolog_amit_nem_tudott_a_hutlensegrol/

 

XXM
Olvasó
XXM

Antifeminizmus=feminizmus=a másik nem a hibás, mert nekem szar az életem. Most komolyan, miféle hozzáállás ez? Nagykorúak vagytok ti egyáltalán vagy óvodások? A saját szarodért te vagy felelős, ahogy a sikereidet sem akarod (fogod) másra kenni, nem igaz? Ha lúzer vagy, életképtelen, lapos, szürke és észrevétlen, nem lesz nőd vagy nem olyan amilyet te szeretnél, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, hogy ha a nők az ilyen férfiaktól szültek volna gyereket már rég kihalt volna az emberiség. Ebben nincs igazságosság srácok, ez a nagy büdös helyzet, mert a természetben mindenhol a hímek pár százaléka csinálja meg a nőstények 95%-át, ez így működik,és ha nem tetszik, tessék az evolúciónál reklamálni. Ez ellen küzdhettek,amíg világa világ, és valahol meg is értem, csak értelme nincs egy bolhafingnyi se, legalábbis amíg nem lesz Nemzeti Nőkiutaló Hatóság XD Inkább magadon dolgozz, emelkedj ki a tömegből, légy férfi, de ne itt a férfihiszti.hu-n, mert a kettő együtt ellentmondás, na jó szórakozást!

Reszet Elek
Újságíró

Azt hiszem nem sok cikket és kommentet olvastál errefelé…

ulomenen
Olvasó

Ez így még nem baj, de úgy tűnik, magát a cikket sem sikerült elolvasnia/értelmeznie, amire reagált.

Különben is, rossz a képlete, helyesen: feminizmus=MGTOW

Naooo
Olvasó
Naooo

“ahogy a sikereidet sem akarod (fogod) másra kenni, nem igaz?”

Mért ne, verjék meg azt.

victus
Olvasó

Ez ilyen maszturbációs segédeszköz az incelnyomorultaknak? Végig megy a nyafogás, hogy “én vagyok a kedves aranyos jófiúcska”, akit nagy ívben leszarnak a csajok, mert csak a rohadt, szemét drogos gecikkel basznak.”
Az ilyenek előadják a fene nagy erkölcscsőszt, számontartva, hogy az egyik csajt 30-an baszták meg. Holott csak az a nyomora, hogy ő nem volt benne a 30-ban.
Aki akkora balfasz, hogy senkit sem tud megkúrni az egyetemen, meg úgy sehol máshol sem, az bizony nem a csajok hibája.
Aztán az egész átmegy a röhejes, ovis felvágásba: akkora kurva nagy király vagyok, mert kibaszott sok pénzem van és fasza vállalkozást vezetek, majd jön az újabb rinya: a rohadt szemét, mocsok nőknek csak a pénz kell és még mindig leszarják a kedves, aranyos jófiúcskákat, de azért Ukrajnában akar “feleséget” vásárolni magának. Vagy ilyenkor már nem számít, hogy pénzéhes, csak a fenntartási költsége legyen alacsonyabb? Nincsenek normális nők. Persze egy pillanatig sem gondolkozik el azon, hogy a hiba benne van. Így állandó dugás és utód nélkül fog felfordulni, de legalább a pénz az megvan. Hát baszki, te tényleg az élet császára vagy. Tanulság: aki egy nyafogós, lúzer pöcs volt, az később is az marad, csak már egy megkeseredett, nyafogós, lúzer pöcs lesz belőle.

Az “Egy balfasz története” pontosabb cím lett volna.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Pont az a lényeg, hogy a srác a leírtak alapján rendes, erkölcsös, de egyik ribanc sem érdemli meg, mert csak kihasználják. Ezért kell a nőt nőként kezelni, nem pedig emberként. A legtöbbet legalábbis.

Persze, hogy csak pénz kell, hisz majd az összes ugyanolyan önző, pénzéhes, erkölcstelen, értéktelen ribanc.

“csak a fenntartási költsége legyen alacsonyabb?”

Ha a szarért fizetni kell, ugyan miért vennél drágábbat?

“Persze egy pillanatig sem gondolkozik el azon, hogy a hiba benne van.”

Igen, benne van, mert úgy kellene kezelnie őket, beszélnie velük, mint a kutyával, utána örömmel csaholnának neki, ingyen.

“Így állandó dugás és utód nélkül fog felfordulni”

Remélem azóta legalább 10 ukrán nőt vett magának.

És továbbá, nem értem, hogy miért foglalkozol ezzel, hogy kinek hány nője volt, ugyanis téged, “nő” létedre kizárt, hogy egyetlen férfi is elkapott volna, max kihajított a szobából is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a srác a leírtak alapján rendes, erkölcsös, de egyik ribanc sem érdemli meg, mert csak kihasználják.

Geci nők, nem éreznek vonzalmat a “rendes, erkölcsös” jófiú iránt, és a Non Plus Ultra: “nem érdemlik meg őt”:)DDD, milyen sokat veszítenek:)DDDDD

A legjobb: ” a leírtak alapján”:)

Igen, benne van, mert úgy kellene kezelnie őket, beszélnie velük, mint a kutyával, utána örömmel csaholnának neki, ingyen.

Akkor “észrevennék”, csakhogy egyből “zaklató” lenne, ugyanis egy balfasz jófiú nem játszhatja az alfát….(Hová tűnt a “valódi egyenlőség?:)DDDD

Remélem azóta legalább 10 ukrán nőt vett magának.

A “rendes, erkölcsös” jófiú nőt vesz magának, hallatlan:)DDDD
És, ha netán mégis, akkor azok azóta mind lehúzták-e vajon?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Geci nők, nem éreznek vonzalmat a “rendes, erkölcsös” jófiú iránt,”

Neked ez a geci nőközés a fétised? Nem geci nők, csak szabadok és ostobák. Amilyen egyszerű koktél, annyira veszedelmes dögvész.

“Non Plus Ultra: “nem érdemlik meg őt””

Nem írtam ilyet, nem tudom, hogy mit idézgetsz itt? Pántlikafüvet szívtál? Amúgy sem a srácra értettem, hanem a rendes bánásmódra, erkölcsre.

“milyen sokat veszítenek:)DDDDD”

Hát, ha úgy nézzük, hogy ezzel a viselkedéssel olyanokat zárnak ki, akik a tenyerükön hordoznák őket, akkor sokat. De ők nem tudnak lemondani a legértékesebb korukban a ribanckodásról, züllésről, piálásról. Aztán pedig a fattyaikat bedobják a társadalmi közösbe, és mi szívunk velük. Ilyen az ő párválasztási stratégiájuk, amit nem szabad hagynunk, hogy kiélhessék. Mert ha drogos, züllött alakkal ribanckodik, a gyereke is selejt lesz.

“Akkor “észrevennék”, csakhogy egyből “zaklató” lenne, ugyanis egy balfasz jófiú nem játszhatja az alfát….”

Ja, mert nem nyalja ki a seggüket, meg nem szalad utánuk, ha a céda behisztizik. Nem azt írtam, hogy menjen utánuk, és rugdossa őket, túl sokat látsz, és sajnos kevés a valós. Ez az elmebaj, ha jól tudom.

“A “rendes, erkölcsös” jófiú nőt vesz magának, hallatlan:)”

Igen, erkölcsös bíró se létezhet. Miért ne vehetne? Ha van rá pénze? Csak azért, mert emberi alakja van, de mindössze csak örömforrássá, termékké silányodott, ennyi van benne, akkor van egy ára. Ez csak egy kisiklott társadalmi norma, felesleges tartani magunkat hozzá.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Neked ez a geci nőközés a fétised?

Ja:), Az:), mert ez pontosan kifejezi az incelpatkányok viszonyát a nőkhöz.

Nem geci nők, csak szabadok és ostobák. Amilyen egyszerű koktél, annyira veszedelmes dögvész.

Vagyis, ha jól értem , akkor a szabadságukat el kell(ene) venni?
No meg az “ostobaságukkal” mit lehetne tenni? Kiokosítani?:)

Hát, ha úgy nézzük, hogy ezzel a viselkedéssel olyanokat zárnak ki, akik a tenyerükön hordoznák őket, akkor sokat.

Csakhogy nekik nem kellenek azok, akik a tenyerükön hordoznák, mert azok számukra nem férfiak

Magyarul: képzeld el, hogy olyan nők rajonganak érted, bármit megtennének neked, akikkel te nem akarsz semmilyen kapcsolatba lépni.
De, ha durvább példát akarok mondani, akkor képzeld azt, hogy a a buzik körülrajonganak és a tenyerükön hordoznának, mint a balfasz Alekoszt:), és te “kizárod őket”.

De ők nem tudnak lemondani a legértékesebb korukban a ribanckodásról, züllésről, piálásról.

Azért is fals ez a “számonkérés”, mert egyrészt, a lemondás valamiről, ami hatalmunkban áll, az akkor ésszerű, ha ennek eredményeként valami jobb/ nagyobb “jutalmat” kapunk a lemondásért cserébe.
A bibi az, hogy hamis alternatívát állítasz fel, mert nincs “jutalom” a lemondásért cserébe, csak “elszalasztott alkalom”, amit viszont biztos, hogy megbán, amikor kénytelen végül megalkudni.
Ezért is szopás a szűz nő elvétele, mert az is “kiéli “magát , amint kinyílt a csipája, csak épp időben “eltolva”, ugyanis az sem garancia.

Mi az, amit “nyerhetne” a lemondással az illető nő?
ugyanazt a balfaszt, aki eddig sem kellett de ha már a vágyottaknak ő nem pálya, akkor végül kénytelen megalkudni vele mindenképpen?

Nem ésszerű az elvárásod, többek közt azért sem, mert a keresletből kifolyólag, még mindig akad elég “jófiú”, akivel a nő meg tud alkudni, nem egy nyomorultról van szó, akit ha “elveszít”, akkor hoppon marad.

Aztán pedig a fattyaikat bedobják a társadalmi közösbe, és mi szívunk velük.

Te speciel mit szívsz velük?

Ilyen az ő párválasztási stratégiájuk, amit nem szabad hagynunk, hogy kiélhessék.

És mit tudsz tenni ellene? Erényövet adsz rá?, Kényszeríted?, “Neveled”?,”Rá/Lebeszéled”?
Mivel akadályozod meg?

Mert ha drogos, züllött alakkal ribanckodik, a gyereke is selejt lesz.

Hogy tudod ebben megakadályozni?

Ja, mert nem nyalja ki a seggüket, meg nem szalad utánuk, ha a céda behisztizik.

Ja, a balfasz viszont ezt teszi….

Nem azt írtam, hogy menjen utánuk, és rugdossa őket,

Mi a javaslatod, mit tegyen?

Igen, erkölcsös bíró se létezhet.

Vagyis mindenki bűnős és minden relatív? A jófiú sem jófiú?:)DDDD, csak épp szerencsétlen?

Miért ne vehetne? Ha van rá pénze?

O tempora, o mores…:)DDDD

Csak azért, mert emberi alakja van, de mindössze csak örömforrássá, termékké silányodott, ennyi van benne, akkor van egy ára.

Az ukrán nőnek?

Ez csak egy kisiklott társadalmi norma, felesleges tartani magunkat hozzá.

Pontosan úgy, ahogyan a nem is csak egy társadalmi konstrukció?:)

Gratulálok:) Rendesen belegabalyodtál:)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Ja:), Az:), mert ez pontosan kifejezi az incelpatkányok viszonyát a nőkhöz.”

Másik rögeszméd. Akkor ezt azoknak mondd, ne nekem. Aki tudja, hogy mit várhat egy nőtől, az nem fogja hibáztatni azokat, mert gyerek/állat szinten vannak.

“Vagyis, ha jól értem , akkor a szabadságukat el kell(ene) venni?”

Vagyis ha jól értem, akkor a gyerekeket is vonjuk be a döntéshozásba, ugye? Hogy sokkal progresszívebbek legyünk! A szabadságot pedig nem tudod definiálni, mert a nőkre más törvények vonatkoznak, csak mert nők. Illetve, csak mert a férfi úgy áll hozzájuk. A szabadság pedig egy olyan állapot, ami addig tart, amíg egy nagyobb erő nem gátolja. Nincs korlátlan szabadság. A nők pedig élvezik a szabadságot, amit önerőből nem tudnak fenntartani, töredék szinten sem a maihoz képest, csak ugye a nagyobb erő ezt elintézi nekik. Az meg, hogy az ő szabadságuk azokéra megy, akiktől kapták, vagy az enyémre, ne merd jogosnak beállítani. Az nem az övék, és megbecsülni sem tudják, ezért a közjót szolgálja, ha nincs nekik. Utána lehetnek erősek, állok elébe.

“No meg az “ostobaságukkal” mit lehetne tenni? Kiokosítani?:)”

Határozottan, tüzet tűzzel oltsunk, hamarabb leég. Jó a logikád, pucu. Hamarabb okosítod ki a csapvizet.

“Csakhogy nekik nem kellenek azok, akik a tenyerükön hordoznák, mert azok számukra nem férfiak”

Oké, és? Döntés szintjén maradjanak ki ebből, és legalább ha baj van, úgy a mi hibánk, hogy közben nem járnak ilyen jól, nem marad el a büntetés sem, és a társadalom jobban jár.

“Magyarul: képzeld el, hogy olyan nők rajonganak érted, bármit megtennének neked, akikkel te nem akarsz semmilyen kapcsolatba lépni.”

Elképzeltem, fantasztikus. A férfi, amelyik ilyen helyzetben van, a falu bikája, épp ezért példaadó, követendő, megérdemli a csodálatot, mert így van. Ellenben ha a nő ribanckodik, akkor csak egy olcsó, megvetendő ondótartály. Ugyanis teljesen más a körülmény a két nemnél. A nőnek ilyen téren “hatalma” van, ha azzal visszaél, az lószar. Ha pedig valaki lentről küzdötte fel magát, az pedig a “falu bikája” lett. Nem azt “tanítják”, mesélik, hogy hogyan szüless hatalomba, hanem, hogy hogyan szerezd meg :). És ennyi.

“De, ha durvább példát akarok mondani, akkor képzeld azt, hogy a a buzik körülrajonganak és a tenyerükön hordoznának, mint a balfasz Alekoszt:)”

Baromság, a nőt a férfi illeti meg, a férfit pedig a nő. Nem lesz valami attól érthetőbb és elfogadhatóbb, csak mert úgy akarsz valamit bizonyítani, hogy már köze sincs hozzá.

“Azért is fals ez a “számonkérés”, mert egyrészt, a lemondás valamiről, ami hatalmunkban áll, az akkor ésszerű, ha ennek eredményeként valami jobb/ nagyobb “jutalmat” kapunk a lemondásért cserébe.”

Nem kérek számon. Jóember… Ahogy a drogostól sem, hogy minek viselkedik úgy ahogy. Ellenben úgy állok hozzá, és ha olyat tesz, akkor viszont szívjon a következménnyel. Pont nem érdekel női részről, hogy mit veszítenek. Ha ezzel kárt okoznak, lezüllesztik a társadalmat, amit a viselkedésükkel teleszarnak, úgy, hogy csak beleszülettek, akkor a párválasztásukat nem szabad rájuk bízni, hanem olyannak kell adni, akinek a gyereke valószínűleg normális lesz. Nem egy tetkós selejt kölkét akarja a társadalom eltartani, csak mert az anyja egy olcsó, ostoba céda.

“Mi az, amit “nyerhetne” a lemondással az illető nő?”

Pont nem érdekel. De szerintem egy zacskó cukrot biztosan.

“Nem ésszerű az elvárásod, többek közt azért sem, mert a keresletből kifolyólag, még mindig akad elég “jófiú”, akivel a nő meg tud alkudni, nem egy nyomorultról van szó, akit ha “elveszít”, akkor hoppon marad.”

Így, hogy a nő választ, igen. De ha a nő van hozzákötve társadalmilag hasznos teljesítményhez, és úgy utalnák, mint a fizut, akkor a verseny nem a nőről szólna, végre már (ősi, kisiklott állati berögződés) hanem a fejlődésről (genetika, automatizáció, programozás, orvoslás, stb.). Minden, ami nem a nőről szól. Ha nem a selejtjeiket ellenék a nők, hanem a vézna, szódásszemüveges, napot nem látott, ellenben zseniális tehetségű programozó, mérnöki, művészi vénájú férfiakét, akkor már rég nem itt lennénk.

“Te speciel mit szívsz velük?”

Csak egy kis marcsát, de eskü, hogy ritkán, tesó.

“És mit tudsz tenni ellene? Erényövet adsz rá?, Kényszeríted?, “Neveled”?,”Rá/Lebeszéled”?
Mivel akadályozod meg?”

Mindig lesznek, akik a kontroll alatt is meg tudnak lódni, de minimálisra kell csökkenteni ennek a lehetőségét. Megvetés, kirekesztés, akármi meg jöhet büntetésként.

“Hogy tudod ebben megakadályozni?”

Már leírtam. De amúgy is kellene értened, mert egyáltalán nem bonyolult. Amúgy meg jól rákiabálnék, hogy “Hé!! Befejezted! Meg ne lássam még egyszer!” Ez tuti, hogy működne.

“Mi a javaslatod, mit tegyen?”

Legyen tartása, ne nyalja ki a seggüket. De ezt is írtam már sokszor.

“Vagyis mindenki bűnős és minden relatív? A jófiú sem jófiú?:)DDDD, csak épp szerencsétlen?”

A társadalomban igen, minden relatív. De ne a nőre bízott hatalom miatt szívjak.

“Miért ne vehetne? Ha van rá pénze?

O tempora, o mores…:)DDDD”

Már elmúltak azok a korok, amikor erkölcstelenség kurvázni. Ha ennyit adhat egy modern nő, szexen kívül semmi egyebet, csak bajt, akkor mit zavar téged, ha áruként fogyasztják?

“Az ukrán nőnek?”

Mindegyiknek, amelyik szexen kívül csak bajt hoz. Nem csak rájuk értettem, butus.

“Pontosan úgy, ahogyan a nem is csak egy társadalmi konstrukció?:)”

Hát, elnézve a mai genderszar erejét, ezért igen, az. Máskülönben nem lehetne kény és kedv szerint váltogatni.

“Gratulálok:) Rendesen belegabalyodtál:)”

Köszönöm! A katyvaszból, amiben élsz, abból kitekintve sajnálod le azokat, akik nem élhetnek abban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aki tudja, hogy mit várhat egy nőtől, az nem fogja hibáztatni azokat,

Az incelpatkányok ezzel nem igazán értenek egyet….

A szabadságot pedig nem tudod definiálni, mert a nőkre más törvények vonatkoznak, csak mert nők.

Vagyis kivételezettebbek, a populáció szempontjából, biológiailag értékesebbek.

Illetve, csak mert a férfi úgy áll hozzájuk.

Evolúciós örökség….

A szabadság pedig egy olyan állapot, ami addig tart, amíg egy nagyobb erő nem gátolja.

Épp a gátló erők lettek megszüntetve, speciel a férfiak által…..

A nők pedig élvezik a szabadságot, amit önerőből nem tudnak fenntartani, töredék szinten sem a maihoz képest, csak ugye a nagyobb erő ezt elintézi nekik.

A “nagyobb erő” mára egy nem létező fogalom.

Az meg, hogy az ő szabadságuk azokéra megy, akiktől kapták, vagy az enyémre, ne merd jogosnak beállítani.

Semmi köze a joghoz, ez ténykérdés.
Megkapták a férfiaktól, élnek vele, az incelek meg nyígnak.

Az nem az övék, és megbecsülni sem tudják, ezért a közjót szolgálja, ha nincs nekik.

Lényegtelen, hogy neked erről mi a véleményed, ugyanis a szikár , objektív tények alapján a társadalmunk, beleértve a férfiak min 90%-át, nem így gondolják, esetleges negatív tapasztalataik ellenére sem, lásd a “kereket cserélő ügynök” időtlen példáját….

Utána lehetnek erősek, állok elébe.

Fantommal hadakozol, mint a MGTOW-ok.

Oké, és? Döntés szintjén maradjanak ki ebből,

A férfiak emelték őket oda, és már nem tudják levenni onnan.

és legalább ha baj van, úgy a mi hibánk, hogy közben nem járnak ilyen jól, nem marad el a büntetés sem, és a társadalom jobban jár.

Álmodozol….

Ellenben ha a nő ribanckodik, akkor csak egy olcsó, megvetendő ondótartály.

Az érte “sorbanálló tömegeket” ez nem igazán izgatja, csak az, hogyha hátha neki is leesik egy ilyen “ondótartály”.

A nőnek ilyen téren “hatalma” van, ha azzal visszaél, az lószar.

Csakhogy senki nem koppint az orrára , ha visszaél vele…..

Ha pedig valaki lentről küzdötte fel magát, az pedig a “falu bikája” lett.

És a jutalma sem marad el.

Nem azt “tanítják”, mesélik, hogy hogyan szüless hatalomba, hanem, hogy hogyan szerezd meg :). És ennyi.

Lényegtelen, hogy mit tanítanak, az is hogy “hogyan nevelnek”, akkor, amikor az ösztönök döntenek….

Nem kérek számon. Jóember… Ahogy a drogostól sem, hogy minek viselkedik úgy ahogy.

Akkor csak az ugatás marad, mert nincs ráhatásod….

Ellenben úgy állok hozzá, és ha olyat tesz, akkor viszont szívjon a következménnyel.

És ki fogja ezt behajtani rajta?

Ha ezzel kárt okoznak, lezüllesztik a társadalmat, amit a viselkedésükkel teleszarnak, úgy, hogy csak beleszülettek, akkor a párválasztásukat nem szabad rájuk bízni, hanem olyannak kell adni, akinek a gyereke valószínűleg normális lesz.

Szép elmélet, a gyakorlatban hogyan valósítanád meg?

Nem egy tetkós selejt kölkét akarja a társadalom eltartani, csak mert az anyja egy olcsó, ostoba céda.

Az eltartásuk nem akarat, hanem szükséglet kérdése….

“Mi az, amit “nyerhetne” a lemondással az illető nő?”

Pont nem érdekel. De szerintem egy zacskó cukrot biztosan.

Még mindig ugatod a holdat, mert hiába ostorozod, még alternatívát sem vagy képes kínálni neki, csak hisztizel, hogy azt neeeeeee…..

Így, hogy a nő választ, igen. De ha a nő van hozzákötve társadalmilag hasznos teljesítményhez, és úgy utalnák, mint a fizut, akkor a verseny nem a nőről szólna, végre már (ősi, kisiklott állati berögződés) hanem a fejlődésről (genetika, automatizáció, programozás, orvoslás, stb.).

Ha nem arról szólna, már rég kihaltunk volna, kurvára el vagy tévedve az elefántcsonttornyodban……

Ha nem a selejtjeiket ellenék a nők, hanem a vézna, szódásszemüveges, napot nem látott, ellenben zseniális tehetségű programozó, mérnöki, művészi vénájú férfiakét, akkor már rég nem itt lennénk.

Mindig lesznek, akik a kontroll alatt is meg tudnak lódni, de minimálisra kell csökkenteni ennek a lehetőségét.

Megvetés, kirekesztés, akármi meg jöhet büntetésként.

Te miről álmodozol, már megint?

Amúgy meg jól rákiabálnék, hogy “Hé!! Befejezted! Meg ne lássam még egyszer!” Ez tuti, hogy működne.

:)DDDDDDDD

Legyen tartása, ne nyalja ki a seggüket. De ezt is írtam már sokszor.

Csakhogy ezt ő magas ívből leszarja….., mert megteheti….

A társadalomban igen, minden relatív. De ne a nőre bízott hatalom miatt szívjak.

Akkor ideje tüntizni, meg petíciózni…..

Már elmúltak azok a korok, amikor erkölcstelenség kurvázni. Ha ennyit adhat egy modern nő, szexen kívül semmi egyebet, csak bajt, akkor mit zavar téged, ha áruként fogyasztják?

Engem nem zavar, te sírod vissza a megbélyegzés időszakát.

A katyvaszból, amiben élsz, abból kitekintve sajnálod le azokat, akik nem élhetnek abban.

Püföld csak….

victus
Olvasó

Amúgy sem a srácra értettem, hanem a rendes bánásmódra, erkölcsre.

Ne röhögtess már az erkölccsel baszki. Ez a kis buznyák is nőket akar vásárolni magának. Ennyit a rendes bánásmódról.

Hát, ha úgy nézzük, hogy ezzel a viselkedéssel olyanokat zárnak ki, akik a tenyerükön hordoznák őket, akkor sokat.

Hagyjuk már ezt tenyerén hordozni faszságot. Az ilyen pitiző, csúszómászó, akaratgyenge balfaszokból undorodnak a csajok. Nem vonzódnak hozzájuk férfiként és nem tisztelik őket mint embert. Akinek ennyire az aktuális nője az egyetlen boldogságforrása, az csak azt közvetíti, hogy egy rászoruló kis pöcs, aki kezét-lábát összetöri, hogy a nője kívánságait lesse. Ezzel szemben az egészséges önértékeléssel rendelkező faszik nem fognak becsicskulni a nőnek, mert tudják, hogy könnyedén találnak másikat. Igen, egészséges önértékelésű férfiak, nem az ilyen balfaszok, mint te. De ez ugyanúgy vonatkozik az ilyen ostoba, felmosórongy nőkre is. Ugyanaz a kategória.

De ők nem tudnak lemondani a legértékesebb korukban a ribanckodásról, züllésről, piálásról.

Miért is mondjanak le? Hogy az ilyen búval baszott antiszociális lúzer nyomorultakkal szívességből dugjanak, akik csak egy szaros kölyök szintjén hisztizve követelőzni tudnak, hogy “nekem az jár, jár, jár, jár, jár…”
Mindenkinek ott a lehetőség, hogy bulizzon és dugjon. Ha nem tudsz ezzel élni, így jártál.

Ilyen az ő párválasztási stratégiájuk, amit nem szabad hagynunk, hogy kiélhessék.

A sötét rosszindulatú proli legismertebb jellemzője, hogy azon töri a fejét, hogy mit tudna másoktól elvenni. Te mégis mi az a apád faszát fogsz elvenni bárkitől is, Miki manó? Az, hogy neked egyáltalán nincs párválasztási stratégiát a rinyáláson kívül az megint csak a saját szarod.

Mert ha drogos, züllött alakkal ribanckodik, a gyereke is selejt lesz.

Erre az a faszkalap hungarocel haverod a legjobb példa. Te is szépen kezded bejárni az általa kitaposott utat. Még öt év és ugyanúgy itt fogsz hisztizni és fenyegetőzni.

Ja, mert nem nyalja ki a seggüket, meg nem szalad utánuk, ha a céda behisztizik. Nem azt írtam, hogy menjen utánuk, és rugdossa őket, túl sokat látsz, és sajnos kevés a valós.

Az ilyen idegbeteg faszok csak szélsőségesen tudnak gondolkozni.

Ez az elmebaj, ha jól tudom.

Ez van az orvosi papírodra írva?

Miért ne vehetne? Ha van rá pénze? Csak azért, mert emberi alakja van, de mindössze csak örömforrássá, termékké silányodott, ennyi van benne, akkor van egy ára. Ez csak egy kisiklott társadalmi norma, felesleges tartani magunkat hozzá.

Mert aki valóban erkölcsös és valóban normális nőt keres, az elve leszarja magasról az olyan csajokat, akik végigdugták a 20-as éveiket. Egyszerűen nem foglalkozik velük. Ráadásul az erkölccsel összeférhetetlen mások pénzzel történő megvétele. Tehát a cikkben szereplő balfasz csak erkölcsösnek hazudja magát, valójában egy duzzogó kis pöcshuszár, aki ilyen savanyú a szőlő stílusban hisztizik, hogy a mocsok szemét nők majd jól megbánják hogy anno leszartak. Pedig valójában ezután is le fogják szarni, megbánni meg aztán pláne nem fogják.
De gondolom nagyon magara ismertél benne, igaz Miki manó. Csak te még egy csóró szardarab is vagy, így még vásárolni sem tud magadnak.

victus
Olvasó

Pont az a lényeg, hogy a srác a leírtak alapján rendes, erkölcsös, de egyik ribanc sem érdemli meg, mert csak kihasználják.

Ez az egyik legnevetségesebb önámító duma, amit az ilyen nyafogós vesztesek levágnak. “Túl jó vagyok, ezért nem érdemelnek meg.” Aha.

Ezért kell a nőt nőként kezelni, nem pedig emberként. A legtöbbet legalábbis.

Ha ilyen tahó, agresszív vadbarom vagy, akkor miért csodálkozol, hogy pontosan így állnak hozzád?

Persze, hogy csak pénz kell, hisz majd az összes ugyanolyan önző, pénzéhes, erkölcstelen, értéktelen ribanc.

Anyád is ilyen volt? Mert mindenki számára az anyja az első női minta.

Ha a szarért fizetni kell, ugyan miért vennél drágábbat?

Ennyit az erkölcsös, kedves, aranyos, engem nem érdemelnek meg jófiúcskákról.

Igen, benne van, mert úgy kellene kezelnie őket, beszélnie velük, mint a kutyával, utána örömmel csaholnának neki, ingyen.

Ha ennyire ismered a tutit, akkor miért nem alkalmazod a gyakorlatban?

Remélem azóta legalább 10 ukrán nőt vett magának.

Mert akkor aztán tényleg csak is önmagáért fogják szeretni. Csak arról van szó, hogy egy szarrágó kis geci, akinek a kibaszott pénze az egyetlen érték és meggyőződése, hogy mindenki el akarja venni tőle, holott kb. le se fossák a hülye fejét.

És továbbá, nem értem, hogy miért foglalkozol ezzel, hogy kinek hány nője volt, ugyanis téged, “nő” létedre kizárt, hogy egyetlen férfi is elkapott volna, max kihajított a szobából is.

Ez a kis köcsög foglalkozik annyira mások szexuális életével, amihez amúgy semmi köze. Egyébként képes vagy olyan kommentek ideokádni, amiből nem süt a beteges frusztráció, mocsok incelpatkány?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Mindenben igazad van, te drogoscefrés kismajom. Remélem, hogy incelpatkány nő létedre így már büszkén nyúlsz a tasakhoz, vagy az édesanyádtól elcsórt rivóhoz, és az apádtól elcsórt páleszhez, mert végre igazad lett. Fenékig, kismajom!

victus
Olvasó

Egyébként képes vagy olyan kommentek ideokádni, amiből nem süt a beteges frusztráció, mocsok incelpatkány?

Ezek szerint mégsem.