Borisz
6 megosztás

Energiaforrás

Esther Vilar szerint a nők világában a férfi jelentéktelen. Nem ellenség, nem probléma, nem korlátozni vagy büntetni való entitás – egész egyszerűen nem létezik. Esther Vilar nagyon okos könyvet írt erről a témáról, valószínűleg mindannyian ismerjük; én mégis azt mondom, ezúttal nem teljesen találta a fején a szöget. Majdnem, majdnem, de nekem egy picit jobban összeáll úgy a sztori, ha igazítunk egy millimétert a kalapács útvonalán.

Amire gondolni tetszik, az a szingli férfi.

A nők világában ilyen nincs, illetőleg nem is szabad lennie. Nincs olyan, hogy valaki a maga útját járja, a MGTOW mozgalom egyszerűen kívül esik a női látótéren, maximum néhány elszánt feminista veszi a fáradságot, hogy célba vegye néhány idomtalan, tompa tárggyal. A nők nem tudják elképzelni azt, hogy valaki tényleg, őszintén, csakugyan lemond az együttélésről, kiszáll a játékból, kivonja magát a választható termékek palettájáról. “Ez kamu”, mondják legyintve, és biztosak benne, hogy majd jön a Nagy, a Mindent Elsöprő, a Végzet, az Elkerülhetetlen Csoda, amit ha mégis elkerül valahogy, akkor meg “lehet hogy buzi”, és náluk az azt jelenti, hogy “biztos”, mert a lehetséges magyarázat és az egyetlen lehetséges magyarázat nem válik el fogalmilag. Tehát lehetsz családos, lehetsz családra vágyó magányos férfi, és lehetsz meleg. Más nincs, mindenki családra vágyik, “leg­feljebb magának se vallja be”, azaz beteg, fogyatékos, baj van vele, meg kell javítani. Ilyenkor nyílegyenesen gurul végig a gyógyszer egészen odáig, hogy valamilyen gyermekkori trauma, anyai szigor vagy exbarátnő-exfeleség áll az ügy hátterében: tehát mindenképpen olyasvalami, amit vissza lehet vezetni egy nőre. Ott van a deformitás kiindulópontja. Olyan nincs, hogy a férfi valamilyen, és azt nem a nő okozta.

Ezt most nagyon lassan ismételjük meg, mert fontos. Nincs olyan, hogy a férfi valamilyen. A férfi egy következmény, amit a nők okoznak.  (Természetesen nem úgy értve, hogy ők a felelősek, hanem ők csak jót akarnak, de erre az alapból defektes lényre ez máshogy hat.)  A végső érv, amit oly sokszor nem értünk, de min­dig elhangzik, ha semmi más nem használ: “téged is anya szült”. Kész. Következmény vagy, kis barátom, régebben kicsi voltál és nem tudtál semmit, és bekakiltál és anyu tett tisztába, ugyehogy, ennyike, tehát az egész, minden, amit mondasz, az valójában egy nő testéből és sok-sok áldozatos női munkából van összerakva. Neked nincs véleményed, csak hatások, aminek következtében valamilyen lettél.  Te nem része, hanem mellékhatása vagy a társadalomnak.

A társadalom azt jelenti, hogy “a nők”.

Mindig, mindenhol. Nők és családok, és a családok valójában megint csak nők, mert attól lesz valami család, hogy a nő őrzi a tűzhely melegét. Pont.

Namost hogy jön akkor ide a szingli férfi?… Hát úgy, hogy ő a társadalomnak a szekrény mögötti része, ahová nem ér el a partvis. Ő a hiba a rendszerben, akiről tudomást sem akarnak venni ezek a stay positive mantrába burkolózó őzikeszerű lények. Hiszen a férfinak ugye egyetlen funkciója van: a család energiaforrásaként mű­ködni. Nincs olyan, hogy “komoly férfiember, de nem házas” – egyik női magazin a másik után jelenti ki fölényes mosollyal, hogy amíg nem vagy házas, addig nem vagy férfi, nem vagy felnőtt, nem vagy Igazán Valamilyen Dolog, Amit Csupa Naggyal Írunk. Facebook mémek sokasága szól arról, hogy majd akkor leszel tényleg szexi meg tényleg érett meg tényleg valamilyen ( = pozitív tulajdonság, aminek a megvonása majd bizonyára fáj, pl “férfias”), ha a saját gyermekedet tartod a kezedben. Akkor, és nem előbb. Előtte haszontalan, szélben keringő hordalék vagy, aki azért kóvályog mindenféle tévutakon, mert még senki sem talált rá, hogy értelmet adjon neki – azaz elvegye az energiáját, és egyetlen célra hasznosítsa. Te egy ilyen zsebredugott kézzel, kihalt utcákon bandukoló ceruzaelem vagy. És ezt tudatják veled. Minden nap, mindenhol, minden bevethető módon.

A szingli férfi nem számít. A család számít.  A férfi értelme a család, tehát a szingli férfinak nincs értelme, per def.

A szingli férfitól, ha tehetnék, a nők elvennék a szavazati jogot. Leginkább persze mindent, és ahol tehetik, el is veszik – minden civilizált országban de facto megadóztatja őket az állam. A szingli férfi a nők szerint haszontalan potyautas, meg kéne szabadulni tőle, mert csak hátráltatja az Egyetemes Boldogságot.  Nem is csak az a baj vele, hogy dug jobbra-balra – bár persze az is, és ejnye – , hanem (és most kapaszkodj, mert ezeket nem én találom ki, hanem felnőtt nők mondják!) hogy ott a sok rendes, aranyos harminc-negyven körüli szingli nő, akiket senki nem tesz boldoggá, akikkel senki nem foglalkozik, és akkor ezek a suttyók meg mintha minden rendben lenne, direkt észre sem veszik őket.  Mintha nem tudnák, hogy a nőknek ez milyen rossz!…  Juszt sem segítenek, önző rohadékok, a saját boldogságukkal foglalkoznak. Márpedig innentől feleslegesek – minek vannak egyáltalán, ha nem teszik az egyetlen dolgot, amire jók?  Nem érdemelnek figyelmet, ha egyszer nem akarnak másokat eltartani – másokat, akik pedig nagyon várják már, hogy el legyenek tartva, és további rászorulókat gyártanak, vagy hoznak magukkal. De hiszen nektek is jó, hangzik a végső érv. Nem azért, mert így van, hanem mert valamit mondani kell, hogy a férfi végre ne tiltakozzon. Hogy tegye, amit mond neki a … társadalom.

Ha szingli férfi vagy, összesen egy jótanácsom van számodra. És nagyon fogadd meg, mert rengeteg gondosan odakészített jel fog arra utalni, hogy a vesztedbe rohansz. Rengeteg villogó útjelző meg riadósziréna fog megszólalni, akárcsak Jim Carrey előtt (a Truman Show-ban), amikor megpróbálja elhagyni a várost. Minden lesz: tűzvész, felrobbant reaktor, viharos tenger, csak ne menj arra. Szóval nehéz lesz hallgatni rám, de kérlek, vedd figyelembe, hogy én vagyok az egyetlen a hozzád szóló hangok közül, aki nem a te adódból akar élni.

A tanácsom így hangzik: Ne hagyd magad becsapni, ne fordulj vissza. Te csinálod jól.

Hidd el, ha egyszer majd az lesz a helyes, hogy megváltoztasd az irányt, te fogsz róla először tudni. Mert gondolkodó lény vagy, és rájössz – a világ ugyanis csak azoknak bonyolult, akik nem képesek önállóan gondolkodni.  Te pontosan tudod, mit csinálsz.

Nekik van rád szükségük. – Ne hagyd, hogy meggyőzzenek a fordítottjáról.

Post Author: Borisz

Borisz
Informatikus, amatőr újságíró, lélekbúvár, párkapcsolati tanácsadó. Szabadidejében kifejezetten szeret utazni, ezért évek óta ki se mozdul a városból, és nézi, hogy mikor lesz szabadideje. Megrögzött ateista. Nőtlen, de nagyon szereti a nőket, minden látszat ellenére.
f Facebook
6 megosztás


33
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
19 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
georg1945AldoHunnCharlie oBrianVivienLeigh Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hiánypótló, köszönöm :)

Alter Ego
Szerkesztő

Úgy tűnhet, hogy a nők egyes társadalmi folyamatokban a férfiak előtt járnak; a MGTOW “mozgalmat” mintha megelőzte volna a nők szingli “mozgalma”, amely feminista töltettel azt volt hivatott deklarálni, kommunikálni, hogy a modern nőnek nincs szüksége a férfira… pontosabban csak bizonyos feltételrendszerek teljesülése esetén lenne szüksége a férfiakra…  – De ha jól belegondolok, talán már az a női szingli “mozgalom” is csak egyfajta női ügyeskedéssel előadott visszavágás akart lenni arra a társadalmi jelenségre, hogy az emancipációt követően elkezdtek eltűnni azok a férfiak, akik pusztán a nők két szép szeméért sietve felajánlották az erőforrásaikat… Mert ugye jó szívvel adni vagy kötelezően beszolgáltatni nem ugyanaz… sem fogalmilag, sem lélektanilag…

Art
Olvasó
Art

Hű de jó.

Reszet Elek
Újságíró

“Tehát lehetsz családos, lehetsz családra vágyó magányos férfi, és lehetsz meleg. Más nincs, mindenki családra vágyik, “leg­feljebb magának se vallja be”, azaz beteg, fogyatékos, baj van vele, meg kell javítani.” – Van még a lúzer, aki senkinek sem kell.

No meg még ez ugye…

filmcom
Olvasó
filmcom

Oda van téve a cikk…De..Azért legyünk korrektek… Az “élet feltétele” hogy az MGTOW mozgalom az mindig egy kisebbség legyen.!

Az viszont a feminista oldaltól TELJESEN JOGOSAN lenne elvárható, hogy ezt a férfi kisebbséget tiszteljék, elfogadják és kezeljék őket EMBERNEK mint MINDEN kisebbséget..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

filmcom
Olvasó
filmcom

Azért meg ne a férfiakat hibáztassa már senki, ha egyre több férfi döbben rá hogy egy nő – EVOLÚCIÓS OKOKBÓL – SOHA NEM OLYAN ÖSZTÖNÖSEN, ÉS ŐSZINTÉN FOG EGY FÉRFIHEZ KÖZELEDNI, AHOGY A FÉRFI A NŐHÖZ…(és még azt sem mondom hogy ez tudatos lenne a nők részéről, kvázi nem is hibásak érte(.)    )

Naooo
Olvasó
Naooo

De hibásak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogyan lehet azokat a kisebbségeket emberként kezelni, akik állatok?

filmcom
Olvasó
filmcom

?? kik az állatok…?

Naooo
Olvasó
Naooo

Ugye vannak a gyűrűsférgek, azok így begyűrűznek pozíciókba, meg ott vannak a dikk má varnyúk hordákba, aztán a patkányok, azok így özönlenek át mindenen, és hát az okj-s liánképzettségűekről se feledkezzünk meg.

ulomenen
Olvasó

Látod, hiába szóltam, már egyenesen bekezdésnyiket írsz… Ha nem figyelsz, előbb- utóbb egy cikket is összegépelsz…

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak nem.

ulomenen
Olvasó

Jó is meg elgondolkodtató is. Mindazonáltal nem mentes (témájánál fogva nem lehet az) attól, a hibától, amit mindig kárhoztatok a migtau – mozgalomban: sok helyen egy az egyben a feminista mantra, csak a “nő” ki lett cserélve “férfi”-re. A “Namost hogy jön akkor ide a szingli férfi?…” kezdetű bekezdést gyakorlatilag szóról- szóra olvastam már korábban a megboldogult Gumiszobában (nyugodjék békében, mostanság már nem ugyanaz) több cikkben is, a szaporodás- családalapítás társadalmi nyomásáról.

Rengeteg jó, fontos üzenet van a cikkben, azért tetszik igazán, mert a szingli férfitől nem önmaga mindenképpeni mozdíthatatlanságát várja el, hanem azt, hogy tisztában legyen vele: ő is fontos, mint ember. Ő a saját életének legfontosabb, legértékesebb szereplője, ez ugyan változhat, de csak belső igényre, nem külső nyomásra. Bármi, ami ezekből következik, vállalható és tehető.

Somogyi József
Vendég

feministákkal korrektnek lenni?

muhahaha

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Helló!

Akinek van HBO -ja szerintem nézze meg a Válás c. sorozatot.
Annyira tökéletesen mutatja be a női agyban a “hörcsög” működését, hogy csoda.
Mindenkinek ajánlom.

Akinek van HBO -go ja itt tudja megnézni.
http://www.hbogo.hu/content/divorce–1231065683

 

T_T
Olvasó
T_T

Nagyon depressziós ez a cikk.

Nem kell teljesen kivonulni, csak tudni kell, hogy mikor kell azt mondani: Bocs szivi. Több nem kell. Csak nem ezekkel a szavakkal, hanem azt mond a nőnek, hogy: Bocs szivi. Figyi, te kevés vagy hozzám. (Na ez betesz neki.)
Aki teljesen kivonul szexről annak nemi problémái vannak. Vagy beismeri, vagy nem. Nem kel minden nőt megdugni, és bölcsebb is, ha közelebbi ismerősöket (munkatársak, klubtagok) elkerüljük, de ha valaki teljesen kivonul, annak szexuális problémái vannak.
“Ezt most nagyon lassan ismételjük meg, mert fontos. Nincs olyan, hogy a férfi valamilyen. A férfi egy következmény, amit a nők okoznak.”
Ez vicces. Tehát a férfi nem képes formálni saját magát? Nincsenek rá hatással más férfiak, gyerekek, vagy egy-egy szívének kedves háziállat? Csak a nők? Hát ez elég szegényes gondolkodás.

Nem szoktam nőmagazinokat olvasni, így ebben a témában nem vagyok otthon. De aki nem úgy kezeli az ezekre folyékony nőket, mint aki megérdemli, hogy hülyén halljon meg, te meg boldgoan – az meg is érdemli, hogy ne tekintsék férfinak

“A család számít. A férfi értelme a család, tehát a szingli férfinak nincs értelme+
Igen. A család és a reprodukció is egy fontos dolog. Ezt elismerem. Hiszen valljuk be őszintén: a papokat és a meddőket leszámítva csak a leggyengébbek nem képesek rá.
DE!
Előtte, közben és válás esetén utána is a férfinak más dologban is meg kell találnia az élet értelmét. Máskülönben csakugyan nem több, mint egy energiaforrás, aki az igénytelensége miatt megérdemli, hogy élősködjenek rajta.
“A tanácsom így hangzik: Ne hagyd magad becsapni, ne fordulj vissza. Te csinálod jól.”
Borisz, gondoltál már rá, hogy ahelyett, hogy panaszkodsz és rémképeket festesz, összefogsz más emberekkel, és egy férfiaknak szóló kultúrális és életmódbeli honlapot szervezel?
Szerintem a férfiasságnak nem abban kell állnia, hogy valaki antifeminista. Jó, annak is részének kell lennie, de ez még kevés.
Nagy kár, hogy a valódi értékeket hordozó mondatok csak az utolsó három bekezdésben voltak.

Kalman
Újságíró

Szerintem nevetséges, hogy az elszabadult nőknek az isteni rend felszámolására irányuló felforgató tevékenységére a férfiszféra válasza a maradék rend felszámolása. Ez nem ellenállás a feminizmusnak, hanem a kezére játszás. Ha nem veszed fel a kesztyűt azzal nem kerülöd ki a harcot, csak élből elveszíted.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Nagyon jó cikk.

És Esther Vilar könyvét olvastam, szinte minden szava igaz. De kapott is a fejére annaidején, hogy így le merte írni a dolgokat. Tisztelet neki ezúton is.

A cikk végével meg totál egyet értek, én sem mondtam volna másképp.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Úgy vélem,tiszteletben kell tartani mindenkinek a döntését. Én maximálisan meg tudom érteni,ha egy férfi sok/több negatív élmény hatására így dönt ,hogy elmenekül egy időre/ örökre a klasszikus férfi-nő kapcsolatból. Ez egy védelmi reakció,mint ahogy egy nőnek is védelmi reakció,ha sikerült összetalálkozni egy-több erőszakos férfival és “bezárul”. Illetve akit átvernek,becsapnak,megcsalnak legyen nő,vagy férfi ,hát az nem könnyen fog (lehet soha) többet megbízni a másik nemben. Ezt el kell fogadni és nem ba..tatni őket érte.

Egyébként az MGTOW női módozata (WGTOW,ha van ilyen),nem feltétlenül csak a feminizmushoz köthető.Eszembe jut Az órák című film,amiben Julianne Moore (zseniálisan) alakította Laura szerepét, USA 1940-es éveiben ,tökéletes igazi amerikai álom,nem “jó dolgában veszett  meg “,egyszerűen neki mást jelentett a jó dolog. Gyönyörű gyerekek,szerető,kedves férj,jó anyagi körülmények,de ő nem erre volt hivatott,képtelen volt betölteni azt a funkciót,amit a kor,a társadalom,a szülei elvártak tőle. Ő nem családanyának,feleségnek született és majdnem tragédiába torkollott,hogy rá akarták erőszakolni ezt a szerepet. (persze maga is hibás volt,hogy egyáltalán megpróbálta,hogy engedte magát meggyőzni)Egyébként a férj egyáltalán nem volt hibás,ő szerette,csak nem értette,hogy a felesége miért ennyire boldogtalan,sőt már betegesen depressziós,hisz “minden más nő” boldog lett volna a helyében.Szerencsére  végül Laura a WGTOW -t választotta,már-már az őrület határán.Hibáztassuk érte,mert ő nem anya/feleségnek született. Pont ugyanezért nem lehet hibáztatni egyetlen férfit sem,ha saját útját járja. Persze nyilván,ha többségbe kerülnek akik így döntenek az már komoly veszély,de nem a nők,hanem a népesség ,az ÉLET-re nézve.

“Hidd el, ha egyszer majd az lesz a helyes, hogy megváltoztasd az irányt, te fogsz róla először tudni. Mert gondolkodó lény vagy,…”

Ez egy nagyon okos gondolat,te döntesz,a te kezedben van a sorsod,ami amúgy egy nagy ajándék.És ha mégis találkozol olyannal,akinek esélyt adsz,az is te döntésed lesz.

Reszet Elek
Újságíró
Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

A single/MGTOW férfi az eléggé rendesen meghackeli a társadalmi berendezkedést. Egy MGTOW férfi könnyedén megkeres annyit, amiből ő maga igen jó nívón, kényelemben megél még akkor is, ha annyira nincs magas beosztásban, nincs nő, nincs osztozkodás, nincs gyerek, nincs szükség különösebb hajtásra, poziciókért ölremenő csatában résztvenni. Persze ezért komoly árat fizet egy MGTOW férfi, nincs trónörökös, nincs gyerek…

Hunn
Újságíró

A single/MGTOW férfi az eléggé rendesen meghackeli a társadalmi berendezkedést. Egy MGTOW férfi könnyedén megkeres annyit, amiből ő maga igen jó nívón, kényelemben megél még akkor is, ha annyira nincs magas beosztásban, nincs nő, nincs osztozkodás, nincs gyerek, nincs szükség különösebb hajtásra, poziciókért ölremenő csatában résztvenni. Persze ezért komoly árat fizet egy MGTOW férfi, nincs trónörökös, nincs gyerek…

Sokáig fújtam az MGTOW-ra, azt gondolván, hogy csupán megideologizálják és glorifikálják a kényszerű nem önkéntes cölibátust, de nemrég rá kellett jönnöm, hogy én is MGTOW vagyok, és az MGTOW nem zárja ki alapból a nőkkel a szexet… :) Nekem volt egy magyar viszonylatban jól fizető állásom, öltönyben, nyakkendőben jártam, és (én állat, hülye fejjel) mindig a megértő és megbízható “Beta Provider” oldalamat mutattam a nőknek… Ez a taktika a munka világában eltöltött 10 évem során nettó 0 puncit eredményezett…

Többek között ezért is mondtam fel, mondván: -“Baszok én erre az egészre, mégis, minek erőlködjek?”… Ami tulajdonképpen faszság és túlzás volt, mert azóta bizony rá kellett jöjjek: a nőktől teljesen független, belső igényem az, hogy (normális, számomra elfogadható szinten) eltartsam magamat. De ennyi, és nem több. Ha egy nő azt akarja, hogy egyáltalán felkeljek és ennél többért hajtsak, akkor jöjjön hozzám feleségül, amikor még szép és fiatal és szűz, szüljön nekem három gyermeket, aztán tárgyalhatunk. De csak azért, hogy valami használt ribanc széttegye nekem a lábát, vagy valami golddigger picsa bennem lássa meg a luxusélete szponzorát, na nem. Azért két fűszálat sem vagyok hajlandó keresztbe tenni. Ha egy nő azzal indít, hogy van-e lakásom és milyen autóm van, annak a pofájába röhögök.

U.I.: Jut eszembe, Charlie oBrian: megérkezett rendben az e-mail címedre amit küldtem?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha egy nő azt akarja, hogy egyáltalán felkeljek és ennél többért hajtsak, akkor jöjjön hozzám feleségül, amikor még szép és fiatal és szűz, szüljön nekem három gyermeket, aztán tárgyalhatunk.

Ez kb az MGTOW “esszenciája”, pontosan annyira reális és beteljesedő mint az unikornison való lovaglás….

Hunn
Újságíró

Ez kb az MGTOW “esszenciája”, pontosan annyira reális és beteljesedő mint az unikornison való lovaglás….

A húszéves gyönyörű szűz feleség valszeg irreális a mai, modern világban (bár nem akarok úgy meghalni, hogy senkinek sem voltam én az első… Istenem, hogy mi mindentől megraboltak minket a feministák, ami őseinknek a minimum alap elvárás és teljesen normális és természetes volt. Csoda-e hát, hogy Molotov-koktélt akarok rábaszni a világra, hogy égjen porrá minden?) sanszos, hogy inkább 25 körüli lesz, “low notch count”-tal, ha egyáltalán. A 36 éves, faszkörhintáról leszédült roastie-k azok a Mások a Fal mögül, azok ellen valyriai pengét használok :) és inkább maradok egyedül életem végéig, mintsem hogy azért a használt pináért gürcöljem ki a belemet is, amit más fiatal, szép és feszes korában ingyen (vagy max. egy csík kokszért) megkapott.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian
Hunn
Újságíró
Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Kissé szélsőségekben gondolkozol, de igen, alapvetően ez az MGTOW lényege sztem is. Tiszta hidegfejű számítás alapján is sok esetben egészen egyszerűen jobb egyedül, mint kapcsolatban. (Nagyon jó kapcsolatokra ez nem vonatkozik)  Az meg, hogy igásszamár legyek és gürizzek mint egy marha csak azért, mert egy nő van otthon, az egy vicc, egészen egyszerűen nem éri meg. Sokan rájöttek erre a férfiak közül, sokan nem. Nagyon sok férfi még mindig bedől a manipulációnak és igazi munkagép lesz belőle, mint a barom, aki igába hajtja fejét, csak mert nő került a rendszerbe és (néha/ritkán) kapnak puncit és hurrá… hangsúlyozom, az ún. “jó kapcsolatokra” ez nem igaz.

Hunn
Újságíró

Kissé szélsőségekben gondolkozol

Nem kicsit. Nagyon. (Hogy egy klasszikust idézzek.)

Tartok tőle, hogy minden olyan felnőtt férfi (így én is), aki kb. egy évtizedet nem önkéntes cölibátusban töltött, az pszichésen már olyan szinten sérült, hogy – Red Pill ide vagy oda – teljesen normális sajnos már sohasem lesz. (Így én sem.)

Hogy a nők is megértsék, ennek a lelkiállapotnak a hatását ahhoz szoktam hasonlítani, mintha egy nőt, ugyanilyen hosszú időszak alatt, nap mint nap rendszeresen megerőszakolnának. Erre általában fel szoktak háborodni.

Zárásképpen annyit szeretnék hozzátenni az általad is mondottakhoz, hogy egy jó kapcsolat és közös gyermekek esetén, szerintem minden férfi motivált arra, hogy akár a csillagokat is lehozza a családjának az égből, és megteremtse a lehető legjobb életfeltételeket a családja számára ami csak az erejéből telik, és ezt egyáltalán nem érzi áldozatnak… De mindehhez kell az a motiváció, ami a modern nővel való házasság 2.0-ból alapvetően hiányzik.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Bár nem gondolom, hogy én ebben tudok lényegileg segíteni, de kitartást kívánok és az a véleményem, hogy az, hogy elismered, hogy káros a cölibátus, az nagyon nagy dolog!

Magam részéről pl. a szüzességet nem tartom kritériumnak, sokkal inkább azt, hogy olyan nő legyen, akivel tudunk miről beszélgetni és hosszabb távon sem mászunk falra egymástól és még azárt fel is áll rá. Nem hangzik sok elvárásnak, de nem is kevés.

Mivel esztétikailag nem vagyok a felső 5-10% így az kiesik, hogy önként rám másszanak (ami borzasztóan szerencsés haverommal rendszeresen megtörténik. Őt gyakorlatilag felszedik a szép nők, megjegyzem az ő csajozási tanácsait a vicc kategóriába sorolnám, nyilván normál férfinál nem működik, neki csajozás szempontjából csak születni volt nehéz). De nem panaszkodom, mert olyan ronda se vagyok, hogy alapvetően esztétikailag kifogásolnának. Annyira vagyok szép, mint amennyire egy férfinek kell! XD
A problem az, hogy ezen adottságok mellett a nők jellemzően egy “munkagépet” egy “igás barmot” “haszongépet” szeretnének, rólam meg üvölt, hogy átlátok a szitán és a kurvára átlátszó manipulációiknak nem dőlök be. Őszintén én nem értem azon bőszme-pupák férfitársaimat, akik hülyére dolgozzák magukat a nőért, meg bazári majmot csinálnak magukból, mert jajj, néha (= elég ritkán) puncit kapnak! :)

Hunn
Újságíró

Hála Istennek számomra a megváltás már eljött a Red Pill képében, a nem önkéntes cölibátus állapotának megszüntetésére a PUA kiváló jótanácsokat adott.

A cölibátust, önmagában, nem feltétlenül tartom rossznak, ha az önkéntes. Pl. a katolikus papok esetében. Bár ezzel is lehet vitatkozni. Ami iszonyatosan káros egy – akár fiatal, akár idősebb férfi számára – az az, ha ez a cölibátus NEM önkéntes. Ha nem választott, hanem kényszerű állapot.

Egy pillanatra visszatérve a katolikus papokra: annak idején az egyház volt az, ahol – szemben az örökletes nemességgel illetve arisztokráciával – a nép gyermekei is kiemelkedhettek, felemelkedhettek a társadalmi ranglétrán, ha okosak voltak. A papi cölibátus miatt viszont pont a nép legjobb, legtehetségesebb, legintelligensebb, legkiemelkedőbb fiai nem szaporodtak, pont ők nem adták tovább a génjeiket. És ez évszázadokon át így zajlott, és ez hosszú távon negatív hatással volt a katolikus országokra, ez meggyőződésem.

Ami a férfiak felső 5-10%-át meg a nőiket illeti, hát mind bekaphatják. Úgyis messze laknak. Gondolom te is gyúrsz, melózol, és a lelked mélyén élő rosszfiút előadva csajozol. Hát kell ennél több az élethez? :)

Aldo
Újságíró

“A papi cölibátus miatt viszont pont a nép legjobb, legtehetségesebb, legintelligensebb, legkiemelkedőbb fiai nem szaporodtak, pont ők nem adták tovább a génjeiket. És ez évszázadokon át így zajlott, és ez hosszú távon negatív hatással volt a katolikus országokra, ez meggyőződésem.”
A cölibátust sem mindig tartották be. VI Sándor pápának is 10 gyereke született. Hiába voltak okosak a papi réteg tagjai, a többséget igyekeztek tudatlanságban és félelemben tartani, hogy megőrizzék a hatalmukat. A cölibátus azért is kellett, hogy az összeharácsolt vagyon ne az utódokra szálljon, hanem vissza az egyházra. Részben ezek miatt is járatták már le magukat annyira, hogy teljesen hiteltelenek lettek.

georg1945
Olvasó
georg1945

A férfi szépséget a férfiak találták ki. Bár mennyire is furcsa a férfi szépségét nem a nők fedezték fel. Nekik teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki a férfi, csak jól mutasson mellette vagyis jólálljon neki, mint egy kosztümhöz a kalap. Legyen egy fokkal szebb, mint az ördög és máris szépségben megfelel a nőnek.
A férfi szépségét bizony más férfiak fedezték fel és készítettek róla szobrokat, festettek róla képeket.
Ne legyen púpos, túl vézna, túl kövér, ne legyen büdös, ne izzadjon mindig, legyen MEGBOROTVÁLKOZVA, legyen tiszta. Inkábbi követelmények, hogy jól tudjon szórakoztatni, megnevettetni, ajándékozni várt és váratlan pillanatokban, minden tetszen neki, amit a nő nyújtani tud neki, aztán meg legyen önfeláldozó, és így tovább, sorolhatnám………
Nem ítélem el azt a férfit, aki egyedül akar maradni élete során. És biztosan, mert megvan rá az oka vagy az okai.

georg1945
Olvasó
georg1945

Teljesen IGAZ !

De mivel a társadalom = nők és nők = társadalom, igen nehéz ezzel az ellenszéllel szemben haladni.
Mégis, én is azt mondom: Ne hagyd magad becsapni, ne fordulj vissza. Te csinálod jól.
És a társadalom, hogy elérje a célját MINDEN rafináltságot, gonoszságot, csalást és mindent ami csak rossz, fel fog használni ellened, hiszen a nők nem csak egyenlők a társadalommal, hanem ők a közvélemény is.
Nehéz önálló, egyedülálló férfinak manapság az élete útját járni.

Nem kell odafigyelni !
Nem kell aggódni, hogy, jaj, mit fognak szólni !
Hadd szóljanak, hadd mondjanak amit akarnak, mert TE VAGY A NYERTES, ha kiállod a próbákat.

Mindent, MINDENT el tudsz érni magad is és JÓL FOGSZ ÉLNI !
Lesz pénzed magadra. A vivmányok hasznosságát teljes egészében élvezni tudod. Nem köt le semmi, nem ragaszt sehova senki, így utazhatsz, válogathatsz a világ tájaiból, hogy hova szeretnél eljutni. Mint szingli, a világ a tiéd. Strammul élhetsz !
És még pecáznod sem kell elmenned, hogy végre egyedül lehess, mert jól berendezett, kívánt lakásodban magad vagy és azt csinálsz, ami éppen tetszik neked.

Az őzikeszemű kislányok idővel megcsúnyulnak, deformálódnak, megvénülnek, még nagyobb terhet fognak számodra jelenteni. A gyerekeid később rád se néznek, – esetleg az anyjukra. Te meg olyan egyedül leszel a családban, mintha egy lakatlan szigeten lennél.

Mehetsz társaságba a barátaiddal, de egyedül is és tényleg tartalmilag élvezheted a színműveket, operákat, múzeumokat, filmeket. Csak légy ám óvatos, mert a nők minden oldalról be akarnak hálózni és rabszolgájukká akarnak tenni, ha meg öreg leszel legszívesebben beraknának egy öregotthonba – ami talán nem is olyan rossz, hiszen kikapcsolódhatsz a mókuskerékből végre.

A szingliségnek HATALMAS előnyei vannak a házasságban élőkkel szemben. Irigyelni is fognak ezért, mert a férjek tudják, hogy a drága nejük által megkötözve kell élniük.

Nyeretese vagy a sorsnak, csak erre rá kell jönnöd és BOLDOG LESZEL kedves szingli barátom !