Borisz
0 megosztás

Backdoor

Hát ezt nem lehet megtanulni. Ez majd így jön magától. Erről könyveket írtak, és még a mai napig nem fejtette meg senki, hogy mi az igazán jó módja – valószínűleg nincs is tuti recept. Meg kell próbálni, és akkor majd látod, hogy mi jó meg mi nem jó… De egy biztos: a nőkkel nőként kell bánni, különben nem vagy igazi férfi! Hát mármint hogy nőként, érted. Kedvesen szólsz hozzá, megteszed, amit kér, udvarias vagy, feladod a kabátját, kinyitod előtte az ajtót… Ezek alapdolgok. Na mindegy. Ezt úgyis csak akkor fogod megérteni, amikor már magadtól csinálod.
A szöszi tetszik, ugye?… Szerintem nála lenne esélyed. Nem, komolyan! Próbáld meg. Csak menj oda és mondj neki valamit! Bármit. Lássa, hogy nem félsz tőle. Csak lépj oda hozzá, és kezdeményezz beszélgetést! Nem kell semmilyen szellemes dumával próbálkozni, majd úgyis látni fogod, hogy…

Upsz.

Hát jól van, nem sikerülhet minden elsőre, nade nézz csak körül, mennyi lány van még! Nem szabad egynél leragadni, tanulni kell a kudarcaidból, és továbblépni!

Dehogynem akarod! Ne add fel. Próbálkozz! Ismerkedj! Beszélgess! Úgy! Látod, ez már egész jó, szerintem tetszel neki! Nem, ne oda nézzél, a másiknak! A barnának. Na. Mondom én. Látod? Most megigazította a haját. Jaaaj, ti fiúk, ti semmiből nem értetek? Ha ezt csinálja, az azt jelenti, hogy tetszeni akar neked. Hívd már meg egy italra! Most, igen, menj oda és kérdezd meg!… Most ne azokkal törődj, nem látod, hogy ő meg akar veled ismerkedni?

Hová tűntél?

Hoppá, de hiszen ti csókolóztatok! Nézzenek oda! Hát ez hamar ment.

De azt tudod, hogy akkor most vége a léha agglegényéletnek? Bizony! Most már barátnőd van! Ehhez hozzá kell szokni. A párkapcsolat alapja a hűség. Hallod? Ne nézegessél már mindenfelé! Ott van a barátnőd, őt nézegessed. De hát úgyis ő a legszebb, nem? Miért néznél meg másokat? Vagy talán nem őt szereted a legjobban? Hm? Tessék? Hát ez nem volt meggyőző!… Na azért.

Hátakkormeg.

Nem gondolod, hogy ennyi év után már ideje lenne megkérni a kezét?

De hát az csak egy papír! Jaj, úristen, bele ne haljál, hogy alá kell írni egy papírt!… Megáll az eszem. Hát ennyire félsz? Dehogyisnem! Hát látom, hogy félsz. Nem mersz felelősséget vállalni. Egy férfi tudjon felelősséget vállalni, ez alap! A házasság a legszebb szerződés a világon. Jól van, az más, a filmeken mindig eltúlozzák a dolgokat. Ez egyszerűen csak annyi, hogy komolyan veszed a barátnődet, és jelzed, hogy te igazán hosszú távon gondolkodsz. Vagy azt akarod, hogy más tegye meg?… Neki ketyeg ám a biológiai órája! Ó, ne aggódj, sorban állnak majd a jelentkezők! Majd aztán itt fogsz szomorkodni, hogy nem voltál elég bátor. Ugyan már, de hát te is akarod. Tök jó lesz. Nem változik semmi, ugyanígy fogjátok szeretni egymást, csak… Csak legalább látja, hogy nem a levegőbe beszélsz.

Na!

Figyelj, nem igaz, hogy nem veszed észre! Már annyi jelet küldött. Hát nem látod, hogy minden bababolt előtt megáll? Mi az hogy nem akarsz? Hallod, most komolyan, te minek vetted el azt a szegény lányt? Hát te csak hülyíted? Ő itt megtisztel azzal, hogy családot alapít veled, és akkor neked erre ez a válaszod? Hogy “még nem döntötted el”? És ugyan mikor fogod eldönteni? Mikor nő már be a fejed lágya? Nem kéne megkomolyodni? Tudod mitől szexi egy férfi? Azt hiszed, attól, hogy jó teste van meg sármos? Hát elmondom neked, hogy rohadtul nem! Amikor a gyerekét tartja a kezében, na az!… Majd meglátod, úgy fog imádni, mint még soha, meg te is őt, meg mind a ketten a gyereket… Te azt el sem tudod képzelni! Figyelj, addig nem is éltél, amíg ez nem volt meg! Addig te lószart se tudsz a boldogságtól, én mondom neked! Az egyetlen értelme az életnek!

Hűha, nemmondod! Na és, és…? Kisfiú, kislány? Jaj hát nagyon gratulálok! És mikorra van kiírva? Hát nem csodálatos? Na, és hogy érzed magad? Apuka?… Tessék? De hát mostantól mindenki így fog szólítani! Jobb, ha ehhez hozzászoksz! Tudod, milyen csodálatos lesz? Úristen, de irigyellek titeket, nektek ez az első ilyen élmény!! Mostantól nektek is egy új élet kezdődik…
Háááááát, sajnos ez ilyen! Bizony! Szépen kétóránként, persze, az első hónapok azok nem könnyűek. Ugyan már, a munkahelyeden majd szépen elfogadják, hogy most ez van, nekik is volt gyerekük, tudják, hogy milyen, amikor nem tudod magad kialudni.
Nem, hát ilyenkor azt nem is szabad. Egy nő teste nem úgy működik! Persze. Hát ilyenkor ő már teljesen másra van beállva, ő most elsősorban nem feleség, hanem anyuka. Jaj, ne nyafogj már. Viseld el, férfi vagy, majd később minden visszatér a rendes kerékvágásba.
Igen, ilyenkor előfordul. Ez teljesen természetes. Majd visszafogy. Egyébként, és ha nem? Hát nem az a feladata most már, hogy elcsábítson, azon ugye már túl vagytok… Vagy azt akarod, hogy kinn az utcán mindenki utánaforduljon? Hidd el, az neked se lenne jó.

Na neeeee!

Hát a múltkor meg még az volt a bajod, hogy ő nem akarja!

Bazmeg a pasikon nem lehet kiigazodni. Miért nem? Jó, de figyelj, de nem lehet, hogy ez csak a stressz? De hogyhogy nem kívánod? Hát ugyanaz a nő! És ráadásul a gyereked anyja! Hát jobban kéne szeretned, mint bárki mást a világon! Te most komolyan erre sem vagy képes? Ez milyen szemét, önző dolog, hogy behülyítetted, hogy örökké szeretni fogod, meg hogy család, meg hogy közös jövő, és akkor hozzá se érsz? Gyakorlatilag elvetted az életét! Hát ha már hoztál egy ilyen döntést, mindkettőtök nevében, akkor most tessék végigcsinálni! De igenis muszáj, bizony, mert különben el fog hagyni, és meg kell mondjam, teljesen igaza lesz! Hát kinek kell egy olyan pasi, aki nem tudja megadni azt a testi-lelki gyengédséget, jézusom, akkor minek van ott? Akkor miért mondja, hogy szeret?

Na tessék.

Igen, gondoltam.

Hát igen, ez várható volt: ha nem kapja meg otthon…? De szerintem ez csak egy segélykiáltás, hogy ébredj fel végre. Szerintem még mindig veled képzeli el. Szerintem szeret, csak így mutatja ki, hogy hiányzol neki. Dehogy nincs értelme, hát látod, hogy felkeltette a figyelmedet, pontosan ez volt vele a célja! És az is jó, hogy közben elkezdett edzeni. Szerintem úgy van vele, hogy most majd helyrehozza, amit kihagytatok az utóbbi pár évben.

Mi?

Pont azzal a kopasszal? Hát értem, hogy a főnöke, de akkor is…! Úristen. Hát figyelj, ezt nagyon elbasztad. Igen, te. Igen, ne nézz így. Hát gondold már végig! Téged szeretett, tőled várt mindent, és most egy ilyen puhapöcs… Jaj, ne gyere ezzel, azt hiszed, érdekli a pénz? Nem a pénz miatt hagyott el, hanem mert képtelen voltál rá odafigyelni! Bizonyám! Hát mit megtett szerencsétlen lány, hogy helyrehozza a házasságotokat? Ez ott volt elcsúszva szerintem, amikor túl korán bevállaltad a gyereket. Nem álltál még készen rá. Ez ilyen, erre készen kell állni, azért nem kell a házassággal se sietni, meg semmivel, hanem mindent csak szépen sorjában, ahogy a szívetek diktálja… De hát nem beszélgettetek erről? Na, akkor meg ez is gond volt. Ezt nagyon meg kellett volna, bizony. Hát, ilyen terapeutát mondjuk tudtam volna adni, de hát most már?… Ez a vonat elment.

Legalább a gyerekről gondoskodsz, ugye?

Micsoda? Hát csak természetes, hogy a te dolgod! Hát ő viszi a nehéz részét, ő járatja iskolába, ő keni meg neki a szendvicset minden reggel, neked meg csak annyi, hogy átutalsz egy összeget minden hónap elején! Ez olyan nagy dolog? Úúúristen. Szerintem te nem is szereted igazán azt a gyereket. Jobb is, hogy elhagyott, nem vagy te apának való. Még szerencse, hogy csak kéthetente egyszer fogod látni.
Ez nagyon gusztustalan, tudd meg.

Hogyan?…

Nem, nem hallgatok el, és nem takarodok ki a fejedből.

Életed végéig itt maradok veled. Tizenhét teljes évünk volt rá, hogy ezt a felettes entitást kialakítsuk az agyadban, az egész társadalom legnagyobb jóváhagyásával, a szülőszobától az érettségiig. Baszhatod, fiacskám. Mentél volna el szépen pszichiáterhez, még idejében!… Szégyelld magad. Még erre se volt elég akaraterőd. Megérdemled, amit kaptál! Az összes mocskos férfi megérdemli, nyomorult, felelőtlen, ígérgetős, hazug férgek vagytok! Nézd meg, te is, hogy megígérted neki, hogy örökké együtt lesztek! És?… Együtt vagytok?… Na?…

Így jártál.
Ezt a nőt végleg bebuktad.

Post Author: Borisz

Borisz
Informatikus, amatőr újságíró, lélekbúvár, párkapcsolati tanácsadó. Szabadidejében kifejezetten szeret utazni, ezért évek óta ki se mozdul a városból, és nézi, hogy mikor lesz szabadideje. Megrögzött ateista. Nőtlen, de nagyon szereti a nőket, minden látszat ellenére.
f Facebook
0 megosztás


68
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
58 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
wittukindsureeeXcsakxtiborHöllenhund Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
George Herceg
Újságíró

Ez nagyon ott van és a stílus is kitűnő. Gratula Borisz!

ulomenen
Olvasó

Mindig örülök egy új Borisz- cikknek.  A remek stílust nagyra értékelem, a tartalom is jó, noha mindig kissé pesszimista. Az lenne az übertuti: egy pozitív végkicsengésű boriszcikk.  Azzal csak az lenne a baj, hogy technikailag nem tudnék rá 6 csillagot adni, hiszen ez az írás is megérdemli az ötöt.

Köszi!

Art
Olvasó
Art

Mindent értek, csak a címadást nem:)

Reszet Elek
Újságíró
rumospiskóta
Újságíró

én sem, de lesz majd aki     :-)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én erre tippelnék :

A Backdoor (hátsóajtó) program olyan, a felhasználó számára általában nem látható elem, amely telepítése után teljes kontrollt adhat a számítógép felett egy vagy több távoli személynek.

 

 

rumospiskóta
Újságíró

Vesszőfutás a fenti életrészlet, kemény befejezéssel.    Köszönöm Borisz, tetszett.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Jó az írás és férfi szempontból (mondjuk milyen más szempontból kéne?!) megvan a maga igazsága és keserű valósága is, ezt belátom. De az éremnek ugye két oldala van…Soha nem csak az egyik fél a hibás egy kapcsolat (amúgy jól induló,szerelemből szövődött kapcsolat ) tönkremenetelében. (Saját házasságom esetében sem,én is követtem el bőven hibákat).

Kíváncsi lennék,csak a realitás talaján mozogva nyilván,hogy szerintetek férfi szemmel,hogyan alakul egy ideális kapcsolat férfi szemszögből,mi lenne az ideális(beleértve a családalapítást is-ha benne van a tervekben) életút férfi-nő kapcsolat szempontjából,mi tenne titeket boldoggá,vagy legalább elégedetté ? Ha lehetséges nem a csalódásokból és rossz tapasztalatokból kiindulva,bár sokat lehet tanulni belőlük,az igaz.Szóval ahogy Ti szeretnétek egy tartós kapcsolatot a kezdetektől végigvezetve…Köszi.

tcrex
Olvasó
tcrex

Az a jó kapcsolat ahol a felek nem szorítanak kést egymás nyakához. Nincs elég szex? Majd keresek máshol. Nincs punciáztatós wellness, új autó? Majd megkapom mástól…Tehát amikor jönnek a problémák akkor mindkét fél racionális megoldásokat keressen és ne érzelmieket. A gond itt kezdődik. A nők többsége alkalmatlan erre. Bármilyen párbeszéd végén mégis csak maradnak az ösztönös válaszaiknál. Ffi szemszögből az  az ideális partner akivel minél magasabb szinten lehet kooperálni…

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Tetszik a cikk! Tökéletesen leírja amit a társadalom próbál belenyomni az ember fejébe, és lenyomni a torkán a párkapcsolatokkal kapcsolatban. Pont olyan zagyván fogalmazott “javaslatokkal”, ahogyan a való életben is történik. Gratulálok a tökéletes ábrázoláshoz!

Az elején az ismerkedésnél: Bele dobni az úszni nem tudót a mély vízbe, a fogalmatlan és tapasztalatlan férfi-palántát bedobni a gondolkodás nélküli visszautasítások lélekölő kereszttüzébe, és még a hibáiból se tud tanulni, mert ugyebár csak a “van barátom” vagy a nagy csend a válasz. Ismerős érzés, megtörtént velem is, gondolom sokakkal. Ráadásul ebben a korban az embernek még nincs önértékelése, elegendő pénze, eredménye, a mögötte álló család általában romokban hever és az éjjelek a szülők ordítozásával telnek. Sokat gondoltam a feladásra és a halálra akkoriban…. az alkoholnak és a napi sok kávénak is köszönhetem hogy nem adtam fel, az adott minimális boldogságot és erőt a mindennapokhoz, és a kedvenc tantárgyamnak, hogy értelmet és célt adott az egésznek. És ugyebár a társadalom azt hangsúlyozza, hogy nem vagy “valaki” ha nincs nőd. Ez se tesz jót az önértékelésnek, amit tévesen a külső véleményekből próbál kapni a fiatal férfipalánta.

Aztán továbbra is abban reménykedtem, hogy egy párkapcsolatban sokat lehet szexelni és attól majd boldog leszek. Ennek eléréséhez rengeteg zavarosan megfogalmazott könyvet elolvastam, önfejlesztettem, meg persze legnagyobb részben szerencse miatt lett néhány kapcsolatom, de mindegyik rosszra fordult.  Az “ideje megkérni a kezét” meg a “vége az agglegényéletnek”  dolgokat éppenhogy sikerült megelőznöm. Ha az ember a munkahelyén stresszel a párkapcsolata miatt, az nem jó jel. Az hogy 3 év alatt romlottak idáig a dolgok, és kézmegkérés (meg persze egy “becsúszott” baba esetén még évtizedekig ebben kellene élni miközben egyre inkább pokollá fog válni az egész), nem nyugtatott meg. katapultülés aktiválva. “jaj úristen alá kell írni egy papírt”  amivel kötelezettséget válallsz miközben nem biztos hogy kapsz érte valamit. Úgyis fájni fog a feje esténként. Úgyis korán kell kelni reggelenként,  nincs rá idő. És egyéb kifogások. Egy idő után egy elismerő szót se kapsz. Ha aláírod a papírt, úgy jártál, ha kiszállnál, oda a fele vagyon, plusz fizessed a gyerektartást. A magánvéleményem az, hogy nyugalmat szerető embernek se házasságot, sem semmilyen párkapcsolatot nem érdemes vállalni. Úgyis rosszra fog fordulni. több kár mint haszon. Az első hónap kellemes, de csúnyán megfizethet érte az ember. Ja, és tudományos cikkekben igazolták, hogy a szerelem és a kokain ugyanazt műveli az agyban. Hoznál életre szóló döntéseket drog hatása alatt? Akkor miért tennéd ezt szerelem hatása alatt?

 

Reszet Elek
Újságíró

Az általad vázolt életmód ugyanúgy ellentmond az ember természetes biológiai késztetéseinek, mint az általad kárhoztatott és az a benyomásom hogy hosszú távon hasonlóan boldogtalansághoz is vezet.

ulomenen
Olvasó

@ Darth_Peter: Az emberek folyton arról akarnak meggyőzni, milyen jó a bringázás. Mert kondiban tart, meg környezetbarát, meg menő, meg a természetben is lehet, jó sport,  meg mittudomén… “Vegyél bicajt, jó lesz neked”- mondják állandóan.

Azt persze nem mondják el a leendő bringásnak, hogy mennyi szívás van ezzel az egésszel. Egyrészt az új bringa, ami nem tecsós vacak, hanem normális, az nagyon drága, csak keveseknek van annyi pénze, hogy megvehessék, a fiataloknak általában nincs. A használt gép meg mindig rizikó: már sokan hajtották előtted, kívülről szép, de belül már kezd szétesni és biztos, hogy egy túra kellős közepén cserben fog hagyni.

Sok a lopott vas, amit esetleg keresnek, meg a több darabból összerakott gépek, aki nem hozzáértő, azt biztosan csúnyán átverik, akár többször is élete során. Ha mégis találsz egy szép és jó darabot, remeghetsz, hogy tőled is el ne lopják, zárhatod Abus lánccal meg mindennel mindenhez. Persze úgyis ellopják, ha el akarják. A társadalom és a rendőrség meg tesz rá magasról, senkit sem érdekel egy  olyan fickó, akinek ellopták a bringáját. “Miért nem vigyázott rá? Nem tudta, hogy a biciklik ilyenek?”

Amíg meg használod, csak a pénz költöd rá. Új gumik, új láncszett, jobb nyereg, másik kormány, fékbetét, váltójavítás, még sorolni se egyszerű, hát még megcsinálni, vagy jó pénzért megcsináltatni. A közlekedésben pedig te vagy a legsebezhetőbb és senki nincs rád tekintettel. Akár meg is halhatsz, vagy életre szóló sérülést szerezhetsz. A bringázás egyszerűen nem éri meg a vesződést.

Sokkal jobb gyalogolni.

De várjunk csak…. hiszen te bringázol, mindezek ellenére… ??!!

Reszet Elek
Újságíró

Akkor egy-egy túrára bérbe veszel bringát, elkéred a másikét avagy el is lopod.

Somogyi József
Vendég

óó várjunk csak lehet bringát bérelni mik vannak!!

Reszet Elek
Újságíró

Más gondozza te meg élvezed…

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Érdekes párhuzam. bár kicsit sántít.

A bringa csak egy gép, nem ember. Amit megtanultam sok év alatt, hogy a gépek csak akkor csinálnak hülyeséget, ha nem tartják rendben őket, vagy ha rossz utasításokat kapnak (pl számítógépnél). Tehát mindig az ember a hibás. Vagyis, lehetséges kitanulni, hogy melyik alkatrész jó, milyen karbantartás kell milyen gyakran. Azt is lehetséges kitanulni, hogy melyik alternatíva (pl busz, kocsi a példánál maradva) válik be a legjobban.  És ha tudod amit tudni kell, akkor reprodukálhatóan jó lesz az eredmény, ellentétben egy emberi kapcsolattal, amikor ok nélkül elkezd sírni a csaj és azon agyalsz hogy most épp mi rosszat mondtál… egyszerűbb lenne az élet ha tényleg a kedvességre kedvességgel reagálnának stb, és józan ésszel fel lehetne fogni és megtanulni.

Igen, csak a pénzt költöm rá. De ha kocsim vagy buszbérletem lenne, még többet költenék. A gyaloglás ingyen van, de az meg lassú. És nem én vagyok a legsebezhetőbb. Egy bringából sokkal jobban ki lehet ám látni mint egy autóból, nincs holttér, nem búg a motor tehát még hallod is ami körülötted történik, minden helyzetet sokkal gyorsabban észre venni, megelőzni a bajt, meg nem is megy olyan gyorsan ami életveszélyes lenne.  Ja, és nem lóg ki a jármű eleje egy méterrel előbbre meg jobbra meg hátra, mint ahol vagy. Én több autóbalesetet láttam már hírekben mint bringás balesetet. Na meg egy bringánál tudsz még lassabban és óvatosabban menni, ha például fáradt vagy. Autóval szerintem le fognak dudálni ha óvatosságból csak 30-al mész mert nem hatott a reggeli kávéd.

Reszet Elek
Újságíró
ulomenen
Olvasó

Amit megtanultam sok év alatt, hogy a gépek csak akkor csinálnak hülyeséget, ha nem tartják rendben őket, vagy ha rossz utasításokat kapnak (pl számítógépnél). …. Vagyis, lehetséges kitanulni, hogy melyik alkatrész jó, milyen karbantartás kell milyen gyakran. ..  És ha tudod amit tudni kell, akkor reprodukálhatóan jó lesz az eredmény..”

Szó szerint igaz az emberekre is  általánosságban. A nőkre is. Ne már, csak ezen a honlapon rengeteg cikk foglalkozik azzal, hogyan is működnek a nők és a párkapcsolatok. Nem beszélve  a rengeteg hasznos linkről, ami a kommentekben található.

“… ok nélkül elkezd sírni a csaj és azon agyalsz hogy most épp mi rosszat mondtál… egyszerűbb lenne az élet ha tényleg a kedvességre kedvességgel reagálnának stb, és józan ésszel fel lehetne fogni és megtanulni.”

Fel lehet fogni, meg lehet tanulni. Pénzt, de még inkább időt és energiát kell belefektetni, mint bármibe, amiben fejlődni akarsz. Épp úgy, mint bármibe, amiben fejlődni akarsz. Ez lenne itt a lényeg: elismerni hogy van lehetőséged fejlődni, ha akarsz,. Nem kötelező, de van lehetőséged, ha tudsz olvasni és van interneted meg számítógéped.  Ennyi.

Némi adat: Tavaly 1810 személyi sérüléssel járó balesetet okoztak a kerékpárosok.

http://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_ods003.html

2008-20011-ben 258 halálos balesetet okoztak a kerékpárosok, 1592-t a személyautósok. Ez hatszoros okozás a személyautó javára…. de vajon csak 6x annyi autó közlekedik, mint kerékpáros? Aligha. A kerékpárosok jelenlétükhöz képest jóval több balesetet okoznak és szenvednek el.

http://www.minimalmass.hu/statisztika-a-kozuti-balesetekben-resztvevo-es-okozo-jarmuvek-aranya-avagy-meg-mindig-veszelyesek-a-kerekparosok/195

Ezzel nyilván nem a kerékpározásról akarok lebeszélni bárkit is. De válási statisztikákra meg kapcsolati trendekre hivatkozva nem nőzni, aztán a baleseti statisztikákat figyelmen kívül hagyva kerékpárral közlekedni nem túl következetes dolog…

A bringázást is gyakorolja az ember, pénzt, időt, energiát fektet bele és ha a forgalomban megy, akkor tisztában van azzal, milyen veszélyek várhatnak rá. Igyekszik előre felkészülni, ügyességgel, előrelátással, mindennel, a saját jól felfogott érdekében. A bringázás tudása, a közlekedés javítható, fejleszthető, a jellemző vezetői viselkedések megismerhetők.  Csakúgy, mint a nőzés meg a párkapcsolat.

Walter E
Olvasó
Walter E

ulomenenke!

és mi a fasz közöd van hozzá hogy ő mit akar? ki vagy te? olyan nyomorult vagy mint aki a cikkben beszél.

ulomenen
Olvasó

Megszólított…engem!!! Non sum dignus, domine, non sum dignus!!

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Nem, te szólítottad meg őt. Szombat, 09:38.

ulomenen
Olvasó

Az még nem jelenti kötelezően azt, hogy reám is veti sugarát kökényszemeinek…

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Szó szerint igaz az emberekre is  általánosságban. A nőkre is.

Nem, nem igaz az, hogy a párkapcsolatban mindenért a férfi a hibás. Persze ezt a mondatot, mint látom, elegánsan kifelejtetted az idézett szövegből, mintha legalábbis nem ez lett volna Darth fő érve.

ulomenen
Olvasó

Nem tartok szövegértelmezési kurzust, minek is. Az ember tud magán javítani. Szerezhet emberismeretet, megtanulhatja a jellemző párkapcsolati dinamikákat. Vagy hagyja a francba az egészet. Mindkettő egyéni döntés. De ne csináljunk úgy, mintha az utóbbi volna az egyetlen lehetőség.

Komolyan, mint a dagadt nők picsogása, hogy lefogyni képtelenség és őket így kell elfogadni…

tibor
Olvasó
tibor

Ilyen statisztikák miatt akarják engedélyhez kresz-vizsgához kötni a biciglizést (is) , ha beválik jó kis pénzbeszedési módszer lehet még belőle (később gyalog sem léphetsz kreszvizsga nélkül ki a házból)! Mindezt ahelyett , hogy tudomásul vennénk ilyenek vagyunk ha biciglire ülünk! Sztori: Közeli kisvárosunk segíti a gyalogosokat (is) olyan fekvőrendöket építettek az átkelők alá ami szintben a járda folytatása (volt amit rögtön bontani ia kellett mert a busz felhasalt rá) , namármost a biciglisek csakúgy repülnek az autó elé, nincs padka nem kell leszállni, az autós lassabban megy mint a kerékpáros ha nem akar évente 2x teleszkópot cserélni max. 15-20 Km/óra a bukkanón való áthajtás

ulomenen
Olvasó

Szerintem ez nem vizsga kérdése. Aki áthajt a piroson, a járdán megy vagy behajt szemből az egyirányú utcába, az nem azért teszi, mert nem tudja, hogy a kresz tiltja ezeket.

Naooo
Olvasó
Naooo

“környezetbarát”

Szarni a környezetbe, ennek a sok söpredéknek ne legyen jó környezete. Az összes fát kivágni, az összes folyót és tavat megmérgezni.

Montana24
Olvasó

Ilyenkor mindig kicsit belegondolok, hogy te jó ég mekkora szerencse, hogy időben magamévá tettem a MGTOW-t. És hogy nincs csajom, nem is hiányzik már, megszoktam és jobb így. A férfiakat egész életükben csak manipulálják, de úgy látom egyre többen kezdenek rájönni, hogy szar van a palacsintában.

Az egyetem után szeretnék majd venni egy kis kertes házat és egy kutyát. Igen, macskás néni csak férfiban. De nem érdekel, és ez benne jó. Önálló választás. Szabadság.

U.i.: nagyon jó a cikk!

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Üdv, MGTOW bajtárs! Örülök, hogy itthon is terjed a kendőzetlen igazság. Igen, a kutya az egyetlen, aki feltétel nélkül önmagadért szeretni fog. Aki kedvesen üdvözöl akkor is, ha későn érsz haza. Akinek valaha is volt / van kutyája, érti ezt.  Persze ha az embert a munka külföldre szólítja hónapokra akkor már necces.

Reszet Elek
Újságíró

A férfiak egy részének önkéntes távolmaradása semmin sem fog változtatni. Legfeljebb társadalmi szinten a nemek közti kapcsolatok eltolódnak egy háremtartó berendezkedés felé. Volt már rá precedens: 8,000 Years Ago, 17 Women Reproduced for Every One Man

Amennyiben a kivonulók áltak átengedett erőforrásokat társadalmi pressziókon (törvények stb.) keresztül a nők szerzik meg akkor pedig promiszkuózus párkapcsolati viszonyokra lehet számítani. Ha ezen erőforrások felett a férfiak agresszívabb, élelmesebb (gátlástalanabb) része fog rendelkezni megint a háremtartó tendenciák erősödnek.

Végső soron, ismerve a női hipergám késztetéseket, mindkét kimenet ugyanoda vezet. A férfiak kisebb hányada kötelezettségek nélkül dúskál a pinában, a nagyobbik részének meg a hivatásos prostituáltak, a virtuális szex meg mindenféle kütyü marad.

Azt kellene látni, hogy a szűkös erőforrások erősítik a női hajlandóságot a monogám kapcsolatokra, míg a bőséges források csökkentik azt. Nem véletlen hogy az utóbbi tendenciák a első világ jóléti országaiban jellemzőek. A női szaporodási ösztön mindig is adaptív volt. Ez ma sincsen másképpen.

Somogyi József
Vendég

Én azt látom mi felénk a szórakozó helyeken, hogy a nők a belépőre valót összekaparják aztán néznek ki a fejükből a bokszokból mer senki sem fizet nekik piát :D

Sok nőre magyar honban szar világ jön mert  az állami szférákból sok irodistát elzavarnak.

Tetszettek volna szakmát tanulni!!

Reszet Elek
Újságíró

 

DennisVT
Újságíró

Na de 8000 éve nem egy ilyen civilizációt, kultúrát, és társadalmat kellett fenntartani. Ma egy 17:1 arány bedöntené a fenébe ezt az egészet. Mármint úgy értem, ha minden nőre, aki szül, 17 férfi jutna, aki kicsatlakozik a társadalomból MGTOW szinten. Nem termel, nem adózik, mert nincs kiért/miért.

Reszet Elek
Újságíró

Be is dől. Ez az arány szélsőséges. Szerintem valahol 4-5:1 átlagarány környékén fog stabilizálódni. A gépesítéssel pedig nem is termel, nem keres és persze érdemben nem is tud fogyasztani.

DennisVT
Újságíró

4-5:1hez is nevetséges. A férfiak 20%a szaporodna csak? Sztem már a 80% kiválása is végzetes.

A Misandry Bubbleben azt elemezgetik, hogy már a férfiak 20%nak a belesz@rása is súlyos problémákhoz vezet.

Reszet Elek
Újságíró

A jelenlegi társadalmi viszonyok tekintetében igen. De éppen ezen viszonyok lebomlásának vagyunk szemtanúi.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Ki akar változtatni? Ha lenne bármilyen kedvező változás, az csak jó, de abszolúte nem ez a cél! Egyébként is, a nagyvilág az erősebb, általában nem lehet rajta változtatni, vagy csak nagyon nagy erővel. Alkalmazkodni praktikusabb és célravezetőbb.

A MGTOW célja az alkalmazkodás a jelenlegi körülményekhez, és saját magunk számára a lehető legkellemesebb életet elérni. Nem vagyunk aktivisták, általában, én sem, néhány kommenteléstől eltekintve.

Ha valakik dúskálni fognak a nőkben, hát tegyék azt, ha bírják idegekkel. Nekem többet ér a nyugalom.

Reszet Elek
Újságíró

Én túl kanos vagyok az ilyesmihez. No meg a női nem elleni bűntett lenne megfosztani őket tőlem. Olyan sok a gondozásra váró kert, amit művelni, locsolni kell…

ulomenen
Olvasó

A stressz, a feleslegesség érzése, a sikertelenség, valamint a rossz táplálkozás, megfelelő fizikai edzés hiánya, dohányzás, alkoholfogyasztás szépen le tudja csökkenteni a tesztoszteronszintet. Lehet, hogy sok migtau-nál ezek is állnak a háttérben.

Walter E
Olvasó
Walter E

Ulomenen! nálad meg a kék pirula.

ulomenen
Olvasó

A kék pirula jót tesz a libidónak!  A kék pirula a kék csoda! :)

https://youtu.be/-U68Z9Ag5Jc

Reszet Elek
Újságíró
Walter E
Olvasó
Walter E

akkor mitől vagy ennyire agymosott?

ulomenen
Olvasó

Tisztaság fél egészség.

Walter E
Olvasó
Walter E

akkor lehet nem volt apád és téged is sokáig nők neveltek.

ulomenen
Olvasó

Anyám se volt. Igazából földönkívüli vagyok.

 

“…egy hosszú, ezüstszínű hajó ereszkedett le átszelve a meleg esti levegőt, csendben, zaj nélkül; hosszú lábait puha, gépi balett mozdulattal eresztette ki.

Finoman ereszkedett a földre, és az a kis nesz, amit keltett, úgy halt el, mintha az est nyugalma csendesítette volna le.

Kinyúlt egy rámpa

Fény özönlött ki.

Egy magas figura körvonalai jelentek meg a fedélzeti nyílásban. Az alak lesétált a pallón, és megállt Arthur előtt.

– Bunkó vagy, Dent – mondta egyszerűen.

Földönkívüli volt, valóságos földönkívüli. Magassága sajátosan földönkívüli volt, feje sajátosan lapított, sajátos mandulavágású földönkívüli-szemei voltak, feltűnően díszes, szövettel bevont aranyköntöst viselt, sajátosan földönkívüli-szabású gallérral és halvány szürkészöld bőre olyan csillogóan fényes volt, amilyenre a legtöbb szürkészöld arc csak rengeteg gyakorlással és méregdrága szappan segítségével tud szert tenni.

Arthur visszarettent.

A lény nyugodtan meresztette rá a szemét.

Arthur kezdeti reménykedését és izgalmát azonnal felváltotta a döbbenet, s ezernyi gondolat harcolt egyszerre hangszalagjainak használatáért.

– K…? – mondta

– Kű.. kő.. ki… – tette hozzá.

– Ki… kicso… kicsoda? – sikerült végre kinyögnie, s rögtön vissza is süllyedt az őrjítő csendbe. Most érezte igazán, hogy nem beszélt senkivel és semmivel, már maga sem tudta mióta.

Az idegen lény kicsit összevonta szemöldökét, és utánanézett valamiféle csipeszes írótáblán; vagy legalábbis annak tűnt, amit vékony és nyurga földönkívüli-kezében tartott.

– Arthur Dent? – kérdezte.

Arthur ügyetlenül bólintott.

– Arthur Philip Dent? – folytatta az idegen csaholó hangján.

– Öö… öö… igen… öö… öö – erősítette meg Arthur.

– Bunkó vagy – ismételte meg az idegen -, egy nagy seggfej.”

Reszet Elek
Újságíró

Bowerick Wowbagger

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

A tesztoszteronszint csökkentésének legbiztosabb módja a nősülés és gyerekvállalás.

Walter E
Olvasó
Walter E

ott a pont. nyomorult ulomenenke ezt nem érti hehehe

ulomenen
Olvasó

Az állításaink között megengedő, nem pedig kizáró reláció van.

Még zoknibábnak is nyamvadt vagy.  :)

https://youtu.be/w-_0WYjtxrE?t=71

Walter E
Olvasó
Walter E

a kérdésemre még mindig nem tudtál válaszolni. ki a fasz vagy te? és miért erőleteted rá másokra a hülyeségeidet?

ulomenen
Olvasó

Ja, az kérdés volt? Azt hittem, csak  nyomkodod a billentyűzetet, hátha kijön előbb- utóbb a sekszpír összes…

Naooo
Olvasó
Naooo

Ne dúskáljanak. Vagyonelkobzás. Picsaelkobzás.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Amennyiben a kivonulók áltak átengedett erőforrásokat társadalmi pressziókon (törvények stb.) keresztül a nők szerzik meg akkor pedig promiszkuózus párkapcsolati viszonyokra lehet számítani.

Meg arra, hogy a MGTOW-jelenség tovább erősödik. Kb. mint amikor az adóemelés csökkenti a vállalkozási és munkáltatói kedvet.

Ha ezen erőforrások felett a férfiak agresszívabb, élelmesebb (gátlástalanabb) része fog rendelkezni

Mármint a kormány, gondolom. Mert az adót ők hajtják be.

Azt kellene látni, hogy a szűkös erőforrások erősítik a női hajlandóságot a monogám kapcsolatokra, míg a bőséges források csökkentik azt.

És egy migtaut miért érdekelje az, hogy egy gazdasági krach után az átlag nő ismét használható málhás öszvért látna benne?

Montana24
Olvasó

Nem bántásból: Én erre mindig azt tudom mondani, hogy van az életemben millió egy fontosabb dolog, mint ezen agyalni, ráadásul nem valószínű, hogy ez a mi életünkben fog a tetőfokra hágni, már ha ez így lesz, amit kétlek, hiszen ez egy rendkívül sok tényezős egyenlet.  De őszintén szólva nem is érdekel. Ez megjósolhatatlan.

Én amúgy azt látom, hogy mindenki elvan a maga világában, ki így, ki úgy, én személy szerint így. Ugyebár szabadság címén, és ez jól is van így.

Tőlem persze mindenki éljen úgy, ahogy neki jó, én senkit nem akarok befolyásolni, csak a személyes perspektívámat osztottam meg.

Hogy társadalmi szinten mi lenne előnyös arról érdemes lehet beszélni akkor, ha van társadalom. Én ma azt látom nem társadalom van, hanem klikkek, meg pártok. A modern nyugaton soha az életben nem lesz társadalmi közös küzdelem. Esetleg kínában a kommunistáknál talán, de nem itt. Itt felvilágosodás van, individualizmus, ehhez kell alkalmazkodni. Ki így, ki úgy.

 

tibor
Olvasó
tibor

A hátsó ajtó használata az én esetemben – anno kisiskolásként úgy gondoltam csak én vettem észre (ez akkor igaz is lehetett) , mivel 8-10-12 éves korunkig a fiúk és a lányok között semmi különbség nem volt (azt a kis rejtettet nem számolva) az óvodától kezdve a nemi sztereotípiáknak megfelelő nevelést kaptunk ez az ami 50 éve is érvényes volt (lány jó fiú rossz), (talán mindig is nemcsak a komcsi/feminista időszakban ’45 után) a lányok fokozott és erőszakos védelme, Amit a lányok egy része bizony ki is használt). Szabad-e az 5-10-12 éves gyerekek igazságérzetét érzelemvilágát erőszakkal megtörni,? (visszaütni nem szabad mert ő lány! stb.) Ugye nem , ha igaz akkor a genderista feminizmus nevében ez még rosszabb lesz, óvodáinkban fel kell majd álniuk a fiúknak és kórusban mondogatni ” a lányokat bántani bűn” , ez talán amerikai hírből származik. De ha saját tapasztalatomat általánosítom nálunk is létezik legalább 60 éve, nem tudom az akkor 20 éves szocializmus nevelt-e ilyen pedagógusokat, vagy ez a gondolat előttük is jelen volt az oktatásban szüleink életében? A miértre később kaptam választ ” az ország gazdasága ilyen – demográfiai helyzet olyan de a szülőképes nők száma ennyi v annyi” összeraktam, ha végképp muszáj  jön egy új Ratkó korszak vagy a minimum szülés-szám bevezetése, erre tartogatják őket, aranytartalék a demográfia helyrehozatalához. Miközben felnőttem Amerikát és a nyugatot meghódította a marxizmus (kulturális ága) ma a német kancellár nagyobb kommunista mint az orosz elnök , amerikában fehér-dicsőség-mentes történelemkönyvet írnak a négerek, (nem jut eszükbe hogyan kerültek oda?) A mindennapi életben be akarják vezetni amit mi az oviban megtapasztaltunk ha egy lány panaszt tesz egy fiúra már jön is a pálca. A nevelés fő-csapásiránya olyan fiúkat nevelni akik normálisnak tekintik ezt a rendszert!

Az antifeministák feladata pedig legalább megakadályozni  a teljes hatalom megszerzésében őket. Vesztes helyzetből szép a győzelem! A matriarchátus kötelező jellegű (Amerika-ENSZ vezetésű világbékére törő) bevezetése, eddig még sohasem írtam a velünk élő matriarchátusról , amit újra csak saját példámon próbálok szemléltetni ! Amibe beleszületsz az sokáig természetes a számodra, anyai nagyszüleim is matriarchátusban éltek. Évek során gyermekként, idősebb emberekkel beszélve hétköznapi dolgokról köztük a felnőttekről, ez afféle vizsgáztatás lássuk mennyire jóeszű talpraesett a gyerek, kérdezgettek válaszoltam ahogy tudtam, aztán elejtették – igen-igen abban a családban a férfiembernek nincs szava , szüleim között is gondot jelentett amikor apám tiltakozott a legyűrési szándék ellen, végül anyám győzött,

Megértem a feministák cenzúra alkalmazás iránti vágyát, mert ők is tudhatják az, hogy a királynő meztelen ki kell, hogy derüljön! Az antifeminizmus , ha tiltják elhallgattatják hatalmi eszközökkel, (mert a hatalom nagy része már megvan, de még mindig a hazudozás panaszkodás mögé próbálnak bújni.) tehát ha beszélünk róluk nem maradnak titokban amiket elrejtenének előlünk kritizáljuk őket ébren tartjuk az igazság iránti vágyat. Ez valamiféle világítótorony feladat, ahogyan Hamvas fogalmaz : voltak a történetben kierkegaard cusanus eckhardt mester jakob böhme stb. egyedül álltak magányosan de évszazadokkal később a korszak meghatározóivá váltak. Tehát ha nincs is nagyszámú kritikusa a feminzmusnak az még nem jelenti azt, hogy nekik van igazuk.

Taxative szabályok felállítása helyett 100%-ban igaz saját életből származó példákat írok, ezekből állnak össze majd a szabályok,!

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx
sureee
Olvasó
sureee

Ha itthon járok szülőknél, néha a kezembe akad a Best című újság, amiben van egy ‘Mi kell a nőnek?’ rovat, ahol hazai, ismert, sikeres férfiakat kérdeznek, hogy mégis mit tudnak a nőkről? Egy novemberi -ennyire uptodate vagyok- számban Czutor Zoli (zenész, 2 feleség, 5 gyerek) volt a beszélgetőtárs, és a többi általam olvasott interjúval ellentétben ez jól sikerült, érdekes és tanulságos volt. Egy csomó olyan dolog megjelenik benne, amiről itt is szó volt.  Jöjjön pár részlet:

Mi az első emléke a nőkről?

Két és fél éves lehettem, amikor a bölcsiben az egyik gondozónő előttünk tusolt le, mindent kipakolt. Otthon elmeséltem, nagy botrány lett belőle. Azt gondolta, hogy a gyerekek úgysem emlékeznek majd a jelenetre, ezért nem zavartatta magát. A másik emlékem is a bölcsiből van. A gondozónő eszi a kakaótól csöpögő tejbegrízt, mi gyerekek előtte állunk és csorog a nyálunk, persze ő a világért sem adna az ételből. Szóval az első két idegen nős emlékem a feslettség és az irigység.

Ez rányomta a bélyegét a további tapasztalásaira?

Nos, a feslettséggel sokszor találkoztam. Tapasztalataim szerint a nők sokkal perverzebbek, mint a férfiak. Eleinte örültem ennek, de ahogy idősödtem, sokszor megijesztettek a partnereim. Néha brutális agressziót vártak el tőlem az ágyban. Ez a viselkedés szerintem gyerekkori traumából fakadhat. A szexusban megmutatkozik egy ember igazi jelleme. Nagyon sok konszolidált fazonnak van rémisztő szexuális élete, és ez leleplezi a természetüket.

Mivel tudják még meglepni a nők?

Agresszióval! A párkapcsolaton belüli agresszióról hallva, mindig a férfi jut eszünkbe, de én sok kapcsolatot ismerek, ahol a nő fizikailag bántalmazza a férjét és a gyerekeit. A passzív agresszió is szinte mindennapos, és sokkal kegyetlenebb. Jól körülírható viselkedés ez. A gyerekeket is megnyomorítja, ha valaki nem hajlandó normális kommunikációra, mert gyűjtögeti a sérelmeit és emiatt másokat bánt. Szerintem még a duzzogás is az agresszió egy formája. Minden az, ami megakadályozza a családon belüli közvetlenséget, a normális kommunikációt.

Mégis sokszor a férfiak rejtik el az érzéseiket. Akkor ki a hibás az őszinteség hiányáért?

Számomra nem őszinteség a másik intimszférájában való turkálás. A “Mutasd meg azonnal a telefonod”, a “Ki írt neked facebookon?” követelőzéseket nem tudom elfogadni. Az az őszinteség, amit én magamtól, magamról akarok adni az életemből. Ha ezt kívülről követelik erőszakkal, az csak tolakodó tapintatlanság, birtoklási vágy.

Mitől boldog egy nő?

Fontos, hogy a féktelen érzések korlátok közé legyenek szorítva. Amíg nincs odacsapva az asztalra, bizonyos nők tudnak eszeveszetten tombolni, ön- és közveszélyesek lenni. Ha érzik a férfi határozottságát akkor sokszor lenyugszanak. Krízishelyzetben egy nő gyakran emocionális döntést hoz, a férfiak viszont általában racionálisak. Ez a racionalitás azonban nem az érzelmek hiánya. A férfinak is fáj, ami egy nőnek, csak máshogy éli meg a bánatot. Nem zokog sírva, hanem szívinfarktust kap. Lefogy. Hízik. Iszik. Ezerféle jele van annak, hogy a férfinak is gyötrelmei vannak. Ne várjuk el egymástól, hogy a másik nem tagjaként viselkedjen! Én már nem várom el egy nőtől, hogy hideg fejjel gondolkodjon.

 

 

ulomenen
Olvasó

Miből lesz a cserebogár…

Czutor úr zenei munkásságát nem ismerem,  de ez az interjú valóban értékes és elgondolkodtató. Vajon vele is szerződést bont a T-com?

Amikor ilyesmi szöveget olvasok, skizóul érzem magam: egyszerre vetem össze az olvasottakat a saját véleményemmel és a red pilles “tanokkal”, és egyszerre szól egy narrátor a fejemben, hogy mit mondana erre egy feminista…

Reszet Elek
Újságíró

Tele redpill igazságokkal.