0 megosztás
Címkék:

A baloldal minden egyes veresége után megduplázza a tétet

Trump azért nyert, mert a normális embereknek elege lett a progresszívek barom vádjaiból. Cirka 30 éve hallgatjuk a modern baloldaltól, hogy mindenki aki nem baloldali ilyenpista meg olyanfób, rohadt tahó, szemét, ésatöbbi.

Unalmas. És undorító. Aki szarral dobálózik, maga is szaros lészen – tarjta az örök bölcsesség, és a progresszívek már annyi szart próbáltak ránk zúdítani, hogy ők maguk fuldokolnak benne. A nép váltani akart, megszavazta Trumpot, ezzel egy gigászi középső ujjat tolva a balosok pofájába: elmehettek a picsába a hazudozásotokkal, elég volt, vége.

Vannak balosok akik megértették ezt – felfogták, hogy ők hibáztak. Íme egy (angol) videó, amiben a faszi mindent kimond amit ki kellett mondani: tévedés volt a jobboldalt mocskolni, a gyűlöletkeltés helyett inkább meg kellett volna hallgatni az emberek panaszát, Hitlery helyett Sanderst indítani, ésatöbbi. 10/10 pont, egy elvesztett választás után így kell mérleget vonni és készülni a jövőre.

A progresszívek többsége viszont képtelen az önvizsgálatra és maga alá rondít a tényektől, ezért inkább megkettőzik az erőfeszítést amivel a jobboldalt mocskolják – hátha az őrjöngő fröcsögéstől majd újra rájuk fognak szavazni az ingadozók és meghunyászkodnak a konzervatívok.

Savanyú, sanyarú idióták.

Hazai zászlóshajójuk TGM, aki így indítja választáselemző cikkét a HVG-n:

Most, hogy Amerikában sikerült nőgyűlölő, soviniszta, műveletlen bunkót elnökké választani

Folytasd csak, TGM, hajrá, éppen emiatt vesztettetek, és amíg folytatod addig folyamatosan veszíteni is fogtok. Én csak örülök annak, ha földhöz vered a segged – találd ki hogy attól ki fog hülyébbnek kinézni.

a főnökség is úgy viselkedik, mint az óriáskivetítő előtt üvöltöző részeg focidrukker

Szóval akkor nem a balosok törnek-zúznak, gyújtogatnak és vernek meg ártatlan embereket? A választások óta a civilizált és toleráns progresszívek legalább tucatnyi embert támadtak meg és/vagy juttattak kórházba, köztük nőket és gyerekeket. Azon tűnődöm, Obama megválasztásakor vajon miért nem történt ilyesmi; valószínűleg azért, mert a konzervatívok nem olyan agresszív baromállatok, mint a kriptomarxista banda ami lázong ellenük.

Érdekes kérdés, hogy mikor változott a baloldal nyíltan demokrácia-ellenessé; mikor kezdték azt képzelni, hogy ha a jobboldal nyer akkor ott valami baj van, amit nekik sürgősen korrigálni kell, akár nyílt lázadással. Mióta képtelen a baloldal megérteni: pont az a demokrácia lényege, hogy néha nem te nyersz, hanem a másik oldal, és ez így van rendjén? Ez nem hiba vagy tévedés, ez a rendszer működésének természetes velejárója. A baloldal annyira belelovallta magát a saját hülyeségébe, hogy elhitte: a jobboldal a sátán, sőt, Hitler, így ha az nyer akkor nyakunkon az armageddon, tehát botokkal és molotov-koktélokkal kell az utcára vonulni, a demokrácia ellen.

Különös, hogy finoman fogalmazzak.

TGM aztán más vizekre evez, a jobb- és baloldal elvi hátterét boncolgatja (nyilván szarul, hiszen ő marxista, tehát szerinte a baloldal az identitáspolitikával fertőzött, normalitásellenes progresszív baloldal). Ezzel most nem foglalkoznék bővebben, maradjunk a választásnál és annak utózöngéinél.

A globális zűrzavarnak kiváló alkalma a sajnálatos Donald Trump választási győzelme

Úgy látom levitézleni készül a marxizmus magyar vezércsillaga, hamarosan utódot kell választani, ennek a mondatnak ugyanis nemcsak hogy nincs értelme, de még nyelvtanilag is szarul van összerakva. TGM-től nem ezt szoktuk meg, mert bár mindigis a marxi hülyeségeket ismételgette, de elismerhető retorikai színvonalon.

pedig „a Donald” szavazóinak átlagjövedelme magasabb, mint a szintúgy sajnálatos Hillary Clinton szavazóié

Ezt nevezhetnénk tévedésnek, de mondjuk ki inkább nyíltan, hogy szándékos, rosszindulatú hazugság. Clinton szavazótábora ugyanis alapvetően a nagyvárosi, libsi “értelmiség”, az egyetemeken agymosott lánglelkű világmegváltók. Trump tábora ezzel szemben alapvetően az alacsonyabb iskolázottsággal és jövedelemmel rendelkező vidékiek, akiket a balosok végtelen szívjóságukban csak redneck-eknek, újabban pedig rasszista, szexista fasisztáknak neveznek. Emellett van persze szórás mindkét oldalon, de végtelen hülyeség azt képzelni, hogy a gazdagok szavaztak Trumpra, mert a gazdagok gonoszak.

A témánk ma tehát a represszív deszublimáció

Na igen, ez az a TGM amit ismerünk :) Semmitmondó, álentellektüális szofizmus, de legalább nyelvtanilag rendesen van összerakva. Figyeljük meg, ahogy bekezdéseket tölt meg szöveggel, és közben nem mond semmit arról, amiről elméletileg beszél:

A témánk ma tehát a represszív deszublimáció (Herbert Marcuse, 1964) kelet-európai elterjedése. (Ne zavarja önöket, hogy Marcuse [1898–1979] még ma is főellenség: a kritikai elmélet egyik társalkotója, „kulturális marxista”, Freud-értő, hatvannyolcas, antibolsevista, újbaloldali, antifasiszta emigráns, hegeliánus, no meg zsidó; egyik se népszerű a hatalmi ideológia számára, sőt: a sztálini gyökerű magyarországi óbaloldalt is idegesíti. Az 1980-as évekig itt be volt tiltva, manapság csak rágalmazzák.)

A represszív deszublimáció – amelyet Marcuse elősorban a művészet területén elemzett (Az egydimenziós ember, 1964, magyarul 1990) – azt jelenti, hogy a kibírhatatlan konfliktusok szublimálásának (támadhatatlan, fennkölt tárgyisággá emelésének) visszavonása nem anarchikus lázadáshoz vezet, amint ez logikus lenne, hanem – a kései kapitalizmus logikájának megfelelően – mind a konfliktus, mind a moralizált tárgyiság ellaposításához, engedelmes konformizmusba süllyesztéséhez.

Az a hallatlan ujjongás, amely Donald Trump győzelmét fogadta a kelet-európai sajtóban és internetforgalomban (mindenekelőtt a „közösségi médiákban”, kommentekben stb.) pontosan beleillik ebbe a sémába.

trump_03Miki, ez mind szép és jó, de mit akarsz ezzel állítani, mi az az információ amit ebből az olvasódnak meg kellene ismernie? Mi itt a kibírhatatlan konfliktus? Ki és hogyan emeli, vagy nem emeli ezt fennkölt tárgyisággá, és voltaképpen mit jelent ez magyarul? Ki vonta vissza, kitől, és hogyan, a támadhatatlan fennkölt tárgyisággá emelést? Ha egy konfliktus ellaposodik, az jó vagy rossz? Ha a moralizált tárgyiság laposodik el, annak van valami értelme a magyar nyelvben, vagy már megint csak önszórakoztatólag szivatod azokat az olvasókat, akik úgy tesznek, mintha lenne értelme a mondandódnak, és értenék? Hogyan süllyed a moralizált tárgyiság engedelmes konformizmusba, miből lehet ezt észrevenni, és mit tegyünk ellene? Az lenne a helyes megoldás, ha a moralizált tárgyiság engedelmetlen önfejűségbe emelkedne? Jobb ma egy anarchikus lázadás, mint holnap egy moralizált konformizmus?

Kelet-európában alapvetően egy dolog miatt örülnek Trump győzelmének, és ez a kettő a következő három:

1. A rasszista és szexista, gyűlölködő, elnyomó, uszító baloldal csúnyán megszívta. Évtizedek óta szapulják és üldözik a fehéreket, a férfiakat, a heterókat, a konzervatívokat, és most igazi katarzis látni, ahogy bőgnek mint egy debil négyéves akinek a kutya elnyalta a fagyiját. Teljesen mindegy, hogy Trump milyen elnök lesz, ez az élmény mindent megért. (Igen, tényleg pezsgőt bontottam, röhögve vedeltem, jó volt.)

2. Hitlery egyértelműen hajtott a 3. világháborúra, már tervezte az oroszok megtámadását, úgyhogy a normális világ fellélegzett mikor ez a veszély elhárult. A balosokat jellemzi, hogy végtelen toleranciájukban és megértésükben a békepártisága miatt támadták Trumpot, hiszen milyen jó ötlet két atom-nagyhatalomnak összeverekedni… A gonosz Trump kvázi máris lezsírozta a világbékét, úgyhogy ha Obamának lenne egy grammnyi gerinc a testében, most lehajtott fejjel nyújtaná át Trumpnak a Nobel-békedíját, aminek a megszégyenítése volt mikor megkapta.

3. Fárasztó volt már a világnak a nyomasztó progresszív túlsúly, az EU, az ENSZ, a nyugati országok többségének és az USA-nak a nagy közös balos ámokfutása. Elég volt már a nyugati civilizációt romboló politikai önsorsrontásból – nem kell több muzulmán bevándorló, nem kell több identitáspolitika, nem kell a meglévő faji, vallási, nemi ellenségeskedés fokozása, amiken kívül a baloldal tulajdonképpen nem is jeleskedett semmi másban. Most is ugyanazt csinálják mint eddig: fokozzák a feszültségeket, tolják a világot a vérengzés irányába. A tolerancia nevében, nyilván.

A domináns kelet-európai ideológia elnyomásnak fogja föl a „politikai korrektséget”

Mert az, Gazsikám, mert az. Mi más lenne a nyelv és a viselkedés kívülről ránk erőltetett cenzúrája, ha nem elnyomás? Olyan cenzúráról még nem hallottam, ami kiteljesítette volna az emberek szabadságát. Persze lehet azt képzelni, hogy az én cenzúrám a te szabadságod záloga, csak magyarázd már meg, hogy miért neked jár az egyik és nekem a másik, nem pedig fordítva. Kitalálhatom? Azért, mert szerinted te jó ember vagy, én meg rossz. Ne tagadd, ugye hogy eltaláltam.

a „politikai korrektség” önkéntes fölajánlás

Persze, teljesen önkéntesen rugatjátok ki az állásából és teszitek tönkre azt, aki ezt mégsem vállalja önként. Nincs itt semmi kibaszás kéremszépen, aki nem vállalja önként a balos szabályokat az maga hívja ki a sorsot maga ellen, tehát megérdemli. Ákost például megkérdezték a magánvéleményéről, ő elmondta, és a polkorrektség nevében még aznap szerződést bontott vele a tékom, hiszen a mai világban a konzervatív magánvélemény bűncselekménynek számít, amit a progresszív gondolatrendőrség minden általa elérhető eszközzel büntet. Teljesen érthetetlen, mi baja van egyeknek a polkorrektséggel…

ezentúl nem használunk népellenes, rasszista, szexista, etnicista, homofób, kényszerű hátrányokat elszenvedőket megalázó nyelvezetet

Kivéve, ha az a nép ill. etnikum a magyar, az a faj a fehér, vagy az a szex a férfi. Ezeket nyugodtan lehet szapulni, a politikai korrektségbe ez nem csak belefér, de egyenesen üdvözlendő. Mivel a magyar népet soha senki nem nyomta el, mivel a fehéreknek mindig minden jó volt és soha senki nem bántotta őket, mivel a férfiaknak habzsidőzs volt az élet a kőbányákban és a harcmezőkön, ezért most teljes mértékben szabad mocskolni őket. Tilos viszont bárki másra bármi olyat mondani, ami ugyan nem sértő, de belemagyarázható valamiféle “mikroagresszió”. A modern polkorrektség lényege a tisztelet és az egyenlőség, bár ez kívülről nem látszik rajta, de higgyük csak el, becsszó.

Az uralkodó kelet-európai ideológia nem képes elhinni, hogy az elnyomás rutinja elleni nyelvi-kulturális lázadás

Mármint a szólásszabadság az elnyomás, amiből a cenzúra a kiút? Fordított napot tartunk, vagy mi van?!

Fölszabadulásként éli meg, hogy ezentúl nyugodtan lehet szexuális tárgyként kezelni a nőket

trump_winsHagyjuk már a süket rizsát, ez a feminista baromság eleve csak a férfi szexualitás mocskolásáról szólt, és azóta ezerszer kiderült hogy még annak is hülyeség. Az meg aztán az idiótaság netovábbja, hogy itt Trump megválasztása miatt fognak csúnyábban bánni a nőkkel…
Mondjuk, ha úgy nézzük, az USA-ban voltaképpen valami ilyesmi zajlik; ahogy a linkelt videón is látszik, a Trump-ellenes, progresszív, balos tüntetők a terhes nő kocsijának szélvédőjét baseball-ütővel törik be, miközben az szeretne a kórházhoz eljutni. Szóval lehet, hogy a nőkkel valakik egyre csúnyábban bánnak, csakhogy azok pont a TGM-mel szimpatizálók, és nem az ellentábor. Az üres konzervatív-ellenes szardobálást meg majd akkor fogom komolyan venni, mikor Ákos veri be egy terhes nő autójának szélvédőjét. Addig balról kuss legyen.

gyalázni a „buzikat”, vadállatként jellemezni a feketéket és az arabokat, magasztalni a fizikai bántalmazást, megvetni a magaskultúrát, és általában: a legdurvábban elutasítani az egyenlőséget, a kíméletet, a szelídséget, a tapintatot, az együttérzést

Erre nem is reagálok külön-külön, elég lesz ömlesztve: persze, persze, a jobbosok kiskutyákat rugdosnak és megvetik a kultúrát, ez már csak ilyen. Még szerencse, hogy a balosokban nincs semmi előítélet a jobbosokkal szemben, mert az hogy nézne már ki… Elképzelni sem tudom, hogy milyen lenne ha a tolerancia bajnokai tévképzeteket kezdenének gyártani és terjeszteni azokról, akik egyébként semmiben nem különböznek tőlük, csak pár gazdasági és politikai kérdést látnak picit máshogyan.

Most már lehet nyíltan fasisztoid tahóként viselkedni

Milyen érdekes Mikikém, hogy fentebb még nagy svunggal adtad elő, “A baloldal (ha baloldal, s nem csak annak hívatja magát) a dolgozók és a munkából kiszorult szegények (a proletariátus és a prekariátus) érdekeit képviseli”, most viszont már fasiszta tahóknak nevezed őket, mert jobbra szavaztak. Biztos nagyon képviseled az ő érdekeiket, annak ellenére hogy olthatatlan gyűlöletet érzel irántuk. Egyszer dolgozók és szegények, máskor meg tahó fasiszták, annak megfelelően, hogy a vattacukros marxista propagandát tolod, vagy a mérgező konzervatívellenes retorikát.

értekezni arról az erekcióról, amelyet Mrs. Trump (azaz a fényképe) okoz a nemzeti-keresztyén magyar férfilakosság körében

Kicsit savanyú vesztes szegény Miklósunk, dehát na. Veszített, a győztesek öröme tehát nyilván alpári és állatias. Arról valamiért bőszen hallgat, hogy a balos, progresszív tüntetők “erőszakoljuk meg Melaniát” táblákkal vonultak fel, az egyébként hírhedetten progresszív Twitter (ami még Trump tweetjeit is cenzúrázta) pedig nem tett semmit a “rape Melania” trenddel szemben. Elvégre a nemi erőszakban nincs semmi problematikus vagy elítélendő, már amennyiben balosok követik el jobbosokkal szemben. Hiszen azok a szemetek elutasítják a kíméletet és a szelídséget!

Most már a legbeijedtebb, az alosztályvezető előtt is kushadó bétahímek is tudják

Férfiakról dehonesztálóan nyilatkozni tökéletesen polkorrekt. Az ellen nem véd… Próbáld meg ugyanezt nőkkel, TGM, akkor elhiszem hogy keménytökű vagy.

Szóval szabad elnyomottnak lenni

Egész eddig a fehér, hetero középosztályról beszéltél, vagyis szar csúszott a palacsintába, haver. Gondolom “elnyomó”-t akartál írni, csak már úgy belekeveredtél, hogy magad sem tudtad hol tartasz. Ha a négerezők és cigányozók az elnyomottak, akkor ki az elnyomó?

TGM, szörnyű gyanúm van: te elhitted a saját hülyeséged, miszerint a baloldal “jó”, a jobboldal meg “rossz”. Te ellene vagy a demokráciának, szerinted a nép ostoba és nem szabadna a vezetés közelébe engedni, mert nem tudja mi a jó neki. Szerinted az emberek direkt a gonoszra szavaznak, mert gonoszok, és még véletlenül sem veled van bajuk, vagyis azzal, hogy évtizedek óta becsmérled, sértegeted, vádolod őket mindenféle indokolatlan szarsággal. Szerinted kommunizmusra van szükség, a baloldal totális és örök uralmára, ahol a hülye népet az okos vezetők irányítják – vagyis te meg a haverjaid.

trump_01Baszod, te egy zsarnok vagy. Vagyis zsarnokcsíra. Te uralni szeretnéd a tömeget, amit lenézel és gyűlölsz, mert más a véleményük, mint a tiéd. Szerintük a demokrácia jó dolog, és az sem baj ha időnként a jobboldal nyer. Ha egyszer épp azt akarja a többség, akkor miért ne? Hát azért ne – legalábbis szerinted – mert a jobboldalon mindenki szó szerint Hitler, akiket minimum kussban és elnyomásban kell tartani, hogy ne árthassanak se maguknak, se a többieknek – de talán célszerűbb lenne a Dunába lövetni őket, elvégre… Nincs elég mocskoló jelződ ezekre a nőgyűlölő, soviniszta, műveletlen bunkókra, ezekre az üvöltöző részeg focidrukkerekre, a dekadens, vizenyős, fölpuhult, nevetséges, gondolatellenes, zavaros, sajnálatos, uralgó, szamár, elitista, rasszista, szexista, etnicista, homofób, másokat megalázó, a nőket szexuális tárgyként kezelő, buzigyalázó, feketéket lenéző, erőszakimádó, kultúramegvető, egyenlőségellenes, kíméletlen, vadállati, tapintatlan, empátiátlan, fasisztoid tahókra, a gyarmati szemléletű, beijedt, kushadó bétahímekre, az illetlen, fingó, hugyozó, kurvázó, tolvajozó, gyerekverő, hajléktalangyűlölő, niggerező és cigányozó, sorozatfüggő, mindenféle kommersz, gagyi vacakságért lelkesedő konzervatívokra… Az egész cikked egy mocsoktengerbe hajított vádirat a jobbosokkal szemben, akiket minden szarnak lehordasz, mert te balos vagy. És te akarsz minket a polkorrektség örve alatt a másokat tisztelő beszédmódra oktatni? Az évszázad röheje.

Több aljas, hazug és dehonesztáló sztereotípiát hordtál itt össze egyetlen oldalon, mint Trump a többhónapos kampányában. Amit őszintén szólva egyáltalán nem csodálok, elvégre a progresszíveket képviseled, akik mindigis tökéletesen képtelenek voltak az önvizsgálatra, az önreflexióra. Lételemük a kognitív disszonancia, a pszichológiai kivetítés és a nárcisztikus dühkitörések szentháromsága. Ezek között vergődve vádolják Trumpot amerika és a világ lerombolásával, miközben kirakatokat zúznak be és épületeket gyújtanak fel, ártatlanokat vernek véresre és nők megerőszakolását követelik. Ők a szelíd jófiúk, akik mérhetetlen dühükben jogosan pusztítják el a világot, amit a gonosz jobbosok el akarnak pusztítani azzal, hogy megnyernek egy legitim demokratikus választást. Dögöljön meg az összes fehér, mert rasszisták, akasszuk fel az összes férfit, mert szexisták, és nyírjunk ki minden jobbost, mert gyűlölködők.

Mint a vakablak.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
0 megosztás


15
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
6 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
11 Hozzászólások szerzői
BaltonReszet ElekBoriszSomogyi JózsefAdolf Weininger Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Huffnagel Pista
Újságíró

Felszámolja-e Donald Trump a Férfiholokausztot?​

Értetlenkedhetünk Orbán Viktor sorozatos kétharmadán, méltatlankodhatunk a Brexit miatt, de azt el kell ismernünk, hogy az amerikai elnökválasztással egyértelműen útelágazódáshoz érkeztünk. Trump király uralkodásával pontosan az a paradigmaváltás kezdődik el végre, amelynek szükségességéről a bukott baloldal habisztizett a legtöbbet és ami paradox módon pont a bukott baloldal teljes megszűnéséhez fog vezetni. De vajon vége lesz-e a gynocentrizmusnak? Felszámolja-e Donald Trump a Férfiholokausztot?- merül fel a kérdés világszerte teljes joggal a maguk útját járó Férfiakban.

ulomenen
Olvasó

TGM írása egy tragédia… viszont van benne egy link egy cikkhez, melynek íróját ő  “fasisztoid tahó”- ként aposztrofálja. Már elég ok arra, hogy elolvassam:)

http://magyaridok.hu/velemeny/politikailag-inkorrekt-gondolatok-hat-pontban-1163740/

Naooo
Olvasó
Naooo

“Hitlery”

Azé még sokan bekajálják a hülyeséget lássuk be.

“a HVG-n”

Nevetséges gettólap.

“TGM-től nem ezt szoktuk meg”

De.

“de elismerhető retorikai színvonalon”

Soha.

C4
Olvasó
C4

A mai baloldal egy az egyben az iszlamisták szellemi ikertestvéreinek a gyűjtőhelye.

Mi is az ISIS célja? Egy adott ideológia mentén (iszlám) kiépített, nemzeteken átívelő, ideológiailag homogén giga társadalom (kalifátus) megszervezése, ahol a vezető ideológiától eltérő állásponton állókat (keresztények, ateisták) módszeresen eltávolítják (kivégzés) a társadalomból az adott ideológia által diktált törvények (sharia) szerint..

Mi is a mai mainstream balosok célja? Egy adott ideológia mentén (kulturális marxizmus) kiépített, nemzeteken átívelő, ideológiailag homogén giga társadalom (határok és nemzetek nélküli SZU mintájú közösség), ahol a vezető ideológiától eltérő állásponton állókat (konzervatívok, szkepticisták) módszeresen eltávolítják (tömeges kirúgatások, a megélhetés ellehetetlenítése) a társadalomból az adott ideológiai által diktált törvények (“a fehérek mind rasszisták, a férfiak mind gonoszak, a heterók mind kirekesztőek”) szerint.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én felfedezni vélek némi párhuzamot a mai balosok és a roppantul toleráns és szerfelett békés iszlamisták között. Talán csak nem emiatt jön ki egymással ilyen jól ez a két frakció? Lényegében egymás tükörképei, csak amíg az iszlamisták géppuskákkal érvényesítik az akaratukat, addig az ideológiai testvéreik sajtócenzúrával, kamu hírekkel meg hamis statisztikákkal. Hát igen, ahogy azt anno az öregek mondták: “holló hollónak nem vájja ki a szemét”. A mai jobboldal se áll sokkal jobban, az Alt Right kb. annyira releváns politikailag, mint amennyire a Kétfarkú Kutyapárt, a többi, alufóliasapkás konteógyárosról nem is beszélve, akiknek még ennyi politikai jelentőségük sincs.

A modern politika már nem jobb- meg baloldali ideológiák harca, hanem a totalitárius 1984 stílusban uralkodni vágyók és az ezzel szemben kritikus emberek párbaja.

Pash Cutter
Újságíró

“A mai baloldal egy az egyben az iszlamisták szellemi ikertestvéreinek a gyűjtőhelye.”

Jól mondod: haverok.

Emlékszel még az Egri Csillagokra? Rémlik az a jelenet, amikor Hegedűs hadnagy (baloldal) bevisz egy török csapatot (iszlám) az egri várba? Hogy kezeli Dobó István Hegedűs hadnagyot? Mint hazaárulót. Mit tesz a hazaárulóval? Hát nem valami liberális és demokratikus dolgot…

A posztmodern baloldal a hazaárulók csoportja, akik elárulják az ellenségnek Európa anyánkat. Behozzák az ellenséges iszlámot Európa belsejébe.

Érdekes (meg kissé szomorú) belegondolni, hogy az európai össztársadalom kitermelt magából egy olyan réteget, ami azon munkálkodik, hogy Európa elvesszen a történelemben. Minden egyes európai liberális ország kitermelte a maga hazaáruló rétegét, amely a saját országa ellen dolgozik – és persze tágabban a saját kontinense ellen. Leszűkítve kicsiny hazánkra: Magyarországon van egy (szélsőbaloldali és szélsőliberális, emberijogvédős, feminista) réteg, amely két dologban érdekelt: a saját hazája bukásában és a saját európai kontinense összeomlásában. Már önmagában nonszensz, hogy a hazaárulás, mint olyan, engedélyezett a szólásszabadság keretei között, a hazaáruló személyek jelen lehetnek a közéletben, sőt a közpolitikában, népszerűek a társadalom hibásan gondolkodó tagjai között – egyáltalán ott vannak a magyar társadalomban. Dobó István felkötötte Hegedűst, amikor be akarta hozni a törököt Eger várába. Jó, ne legyünk brutálisak, de az a minimum, hogy aki a saját hazája ellen beszél, annak semmi helye Magyarországon, takarodjon innen külföldre! Talán ideje lenne azt mondani az ilyen TGM-nek, Filipov Gábornak, Papp Réka Kingának, Antoni Ritának, Konok Péternek, Fodor Gábornak, Gyurcsány Ferencnek és a többi migránspárti, saját hazája ellen beszélő és tevékenykedő embernek, hogy nincs rájuk itt szükség, hagyják el szépen az országot! (Sőt, talán jobb lenne magát a kontinenst, mindenesetre a saját európai gyökereit eláruló Svédország szeretettel várja őket!)

Magyarországon hazaárulás történik szinte minden nap! És ez tök természetes! Hiszen demokrácia, hiszen liberalizmus, hiszen szólásszabadság, hiszen “nincs objektív igazság”! A hazaárulás az puszta vélemény a sok közül, ami szabadon gyakorolható. A hazaárulás joga – na ez az igazi posztmodern megközelítés!

Naooo
Olvasó
Naooo

A zsidók hazája mások pénztárcája.

B.Cs.Juszticia
Olvasó

Pedig a polkorrektség mostanában éli virágkorát! Keressünk elnyomó motívumokat a képzőművészeti alkotásokban! Számoljunk le az elfajzott patriarchális művészettel!

http://safespace.blog.hu/2016/12/19/a_patriarchizmus_es_maszkulin-hegemonizmus_motivumai_a_kubizmusban

Ha TGM ezt elolvassa, ki fogja csapni gyönyörűségében.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csörgősipkát rá.

Adolf Weininger
Újságíró

heil, deansdale, ennél azért te jobb vagy

Somogyi József
Vendég

Nyaljunk be Hilarynek és jobbak leszünk mindenkinél!!

Borisz
Újságíró

Mindig ez van. Van az egyik oldal, aki saját magát tartja az igazság fővédnökének, és úgy érzi, hogy mivel ő a jó oldalon áll, neki mindent szabad – és van a másik oldal, aki civilizált, ezért úgy tűnik, mintha valamiféle bűntudatból lapítana.

De min is csodálkozunk, mikor már a népmesék óta azt tanulja az összes gyerek, hogy rögtön az elején le van fektetve, ki a jó és ki a rossz?  Mindig lehet tudni, mindig kiadnak róla egy igazolást, hogy “te jó vagy, te rossz vagy”.  Minden eszmerendszer, amikor magához akarja kötni a híveit, bedobja nekik ezt a kártyát, hogy “ha hozzánk tartozol, a jó oldalon állsz”.  Kész.  Innentől nem kell önreflexió, hiszen bizonyítvány van róla.  Mint amikor valaki egy Rigó utcai középfokkal úgy érzi, hogy tud angolul.

Ha egyszer leszállna az isten, és közölné a social warriorokkal, hogy “nincs igazatok”, legalább egymillióan beperelnék.

Reszet Elek
Újságíró

Végülis kétezer éve már perbe fogták az akkori SJW-k.

Balton
Olvasó
Balton

Érdekes meglátások Tölgyessy stílusban: http://index.hu/kulfold/2016/12/23/tolgyessy_peter_elemzes_a_nepuralom_uj_modellje_kulpolitikai_2_resz/

Nekem ez a második, jobban tetszik mert aktuálpolitikával foglalkozik. A stilusa kicsit akadémikus, de jól leírja az Eu-Merkel-Hollande-Trump-rexit stb motivációit. És nem foglal állást.

Ez tetszett a legjobban: “A Nyugat hatalmasra nőtt egyetemeinek univerzumában egy egész életet le lehet élni a külvilággal való minimális találkozással.”

Adolf Weininger
Újságíró

“az ész elveszett tekintélye” mondja Tölgyessy, és láthatólag tetszik neki a dolog

volt már ilyen korszellem-váltás, mikor az érzelem átvette az irányítást az értelemmel szemben, a folyamat végül jó nagy háborúkhoz vezetett – no problem, a harc férfias

a világ ilyetén fordulása akkor is kinek tetszett, kinek nem

neki pl. nem:

 

az érzelem amúgy nőiesebb, mint az értelem, amit viszont csak értelmileg lehet belátni, ezért ez az infó nem zavar be a férfias Trump-rajongásba

Balton
Olvasó
Balton

Kicsit sokára, bocs…

Korszellem-váltáshoz érdekes a párhuzamod, egy akkori Weimar, meg egy mostani weimar-szellem között. Ez az a szellem, nem az a szellem ami akkor volt, de egyesek/mások/sokak(válasssz!) szemében ez is dekadens az is dekadens. Ha férfias a Trump-rajongás, akkor miért rajonganak nők is, annak ellenére hogy a média azt sugallja hogy a nők egységesen nem-Trumpisták? Talán, mert férfias?

Gyakrolatilag: 1 hónap elteltével, látszik hogy nem az értelem, hanem az érzelem mentén politizál, de én ezt nőiesenk nem nevezném azért! Lehet vagy 1-1,5 éve, aztán a képviselőválasztás magasságában, a republikánusoknak, ui. fontosabb lesz a székük mint az elnök. És olyan gyorsan még nem netek ki politikus mögül támogatók, talán csak Gyurcsányhoz lehetne mérni iylet. De lehet hogy tévedek.