George Herceg
5 megosztás

Feminista utópia (szatírikus sci-fi novella)

2025 – A feminista szervezetek nyomására több országban fontos törvényi változások lépnek hatályba. Az államigazgatásban és a közszférában a nők számarányát az adott népességben képviselt százalékukban kell biztosítani. (numerus clausus) A vállalatokat kötelezik, hogy alkalmazotti létszámunk és ezen belül vezetőik 30%-át nőkkel kell feltölteniük. A felsőoktatásban életbe lép a nemi kvóta, ami azt a trendet törvényesíti, hogy a diplomások több mint 70 %-a nő. Bevezetik a férfiadót, amelyet családi állapottól függően minden férfinak fizetnie kell jövedelme után. A házasságban élő és gyermeket nevelő férfiak adókedvezményre jogosultak, de azt a velük egy háztartásban élő nő számlájára írják jóvá. Az életbe lépő új családjogi törvény eltörli az apa kötelező gyermekláthatását, a gyermektartást pedig átnevezik apaadóvá, és fizetés elmulasztását teljes vagyonelkobzással és 3 év letöltendő börtönnel rendelik büntetendőnek. A tiltakozó férfiak által tartott gyűléseket a rendőrség erőszakkal oszlatja szét. Egy férfi orvos megalkotja a teljesen biztonságos férfi fogamzásgátló tablettát, azonban az új gyógyszer nem terjedhet el, mivel radikális feminista szervezetek azzal a jelszóval, hogy “a fogamzásgátlás a nők legfőbb fegyvere”, megakadályozzák annak forgalomba hozatalát. A férfi fogamzásgátlót kidolgozó orvos pár hétre rá nyomtalanul eltűnik.

2030 – Több országban feminista többségű parlamentek alakulnak annak köszönhetően, hogy a nők szavazatai, mivel ők biztosítják a népesség fennmaradásához szükséges gyereklétszámot, dupláját érik a férfiak szavazatainak. Az új törvényhozások Európa szerte új polgári törtvénykönyveket alkotnak. A házasság felbontását kizárólag a feleségek kezdeményezhetik, de nekik nem kell indokolni. A válás kimondásával a férj teljes vagyona a feleségre száll. A volt férjek állami segélyre jogosultak, azonban csak akkor, ha közmunkát végeznek. A férfi közmunkásokkal tölti fel az állam a nehéz fizikai igénybevételt igénylő munkahelyeket. Férfipárti illegális szervezetek alakulnak, melyek tagjaikat új személyazonossághoz segítik  és ezzel egyben új élethez is juttatják őket. Több városban bevezetik a nemi erőszakkal vádolt férjek nyilvános kivégzését. Több éves heves vita után egész Európában a leszbikus témák kivételével betiltják a pornót. A szervezett bűnözés az illegális pornóüzleten milliárdos nyereséget kasszíroz. A magányos férfiak körében egyre drasztikusabban nő az alkoholizmus és a mentális betegségek száma. A leszbikus párok miután engedélyezték számukra a házasságot, pártot is alapítanak, amely leszbikus kvóta bevezetését sürgeti a gazdasági és a politikai szférában egyaránt.

2035 – A kialakuló gazdasági és demográfiai válságon a kormányok úgy próbálnak úrrá lenni, hogy a házasságban élő férfiakat is közmunkára kényszerítik. A feleségek dönthetnek, hogy vagy dolgoznak, vagy otthon maradnak, és akkor állami ellátásban részesülnek. A férfiszervezetek radikalizálódnak. Többen öngyilkos merényleteket hajtanak végre, hogy felhívják magukra a figyelmet. A miniszterelnök kijelenti, hogy Európára nézve nem az iszlám terrorizmus, hanem a hímsoviniszta terrorizmus a legveszélyesebb.

brazil022040 – Illegalitásban dolgozó férfi tudósok olyan robotot fejlesztenek ki, amely tökéletesen imitálja a hús-vér nőt. A férfiak szinte megváltásként várták ezt, és nyilván szívesebben vesznek ilyen robotnőket, mint, hogy igaziakkal lépjenek párkapcsolatra. A házasságot az új jogszabályok egy maximum 10 évre köthető szerződéssé nyilvánítják. A születendő gyermekek több mint 80%-a már mesterséges megtermékenyítéssel és mesterséges laboratóriumokban jön a világra. A feministák ezzel kapcsolatban, a nők igazi felszabadításáról beszélnek. A gyerekek maximum 10 évig maradhatnak családban, utána szocializációjukat és oktatásukat teljes mértékben az állam veszi kézbe, ahol már kizárólag nők, vagy feminizált férfiak dolgozhatnak.

2050 – A házasság intézményét, miután az előző évben egyetlen egy sem kötettett, megszüntetik. A népességen belül egyre csökken a férfiak száma, mivel sok nő abortáltatja fiú magzatát, ugyanis nem akarják, hogy utódaik másodrangú állampolgárokként éljenek. Egyes nők csatlakoznak a férfivédő terrorszervezethez és biztosítják ezen csoportok újratermelődését. A férfivédő nőket elfogásuk esetén, mint nemük árulóit szigorúbban büntetik a férfiaknál. Miután a rendőrség és a katonaság bomlásnak indul, sok országban polgárháborúvá fajul a nemek harca.

2060 – A nemzetállamok nemileg szegregált városállamokra bomlanak. A női városok háborúznak a férfi városokkal. A két csoport között vegyes nemi összetételű anarchisták fosztogatnak. A szexuális vágyait mindkét nem, nemen belül, vagy prostitúció útján elégíti ki. A gazdaság tovább hanyatlik, sok helyen az önellátásra állnak át.

2070 – Az eddig megállíthatatlan gazdasági hanyatlás rákényszeríti a legerősebb városállamok vezetőit, hogy leüljenek tárgyalni. Újra definiálják a nemi szerepeket, megalkotják a családjog egyetemes kódexét. Kimondják a nemek egyenlőségét és a többszereplős, alternatív családi és együttélési formák legalizálását. Az alapokmány történelmi alapként hivatkozik a hagyományos monogám házasságra, mint évszázados, de ma már használaton kívüli jogintézményre. Elkezdődik a városok nagyobb egységekbe történő szerveződése.

2080 – Tíz éves kínkeserves társadalomépítés után az elmúlt évtizedek zavaros történelmét kutató történész könyve címével is felteszi az egész társadalmat egy emberként kínzó kérdést: “Mire volt mindez jó?” – Választ azonban neki sem sikerül adnia.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
5 megosztás


26
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
13 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
RokapapaNaoooBaltonB.Cs.Juszticiaulomenen Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az a baj, hogy ennek jó része már nem is tűnik utópisztikusnak. A szerencsénk az, hogy ha így haladnak tovább a dolgok, már talán 2030-ra sem lesznek sehol ezek a kártékony senkiháziak, akiket feministáknak nevezünk.

Serathis
Olvasó
Serathis

Remény van. Már van olyan férfijogi szervezet amit nincs gyűlölet csoportnak nyilvánítva. Sőt, Angliában a J4MB párt is majdnem zavartalanul működik. Az inga, ha még meg nem állt, de lelassult.

Serathis
Olvasó
Serathis

Nem kéne a gumiszoba szintjére süllyedni srácok :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy icipici homokszem van abban a gépezetben:

A rendőrséget nők alkotják?

Ha nem , akkor cumi van :)

Ha igen, akkor nagyobb cumi :)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Ez nem tűnik utópiának, inkább valaki komplexusának csak :)

Serathis
Olvasó
Serathis

A feministákak utópia lenne. Amúgy disztópia.

Léránt Attila
Olvasó

Alighanem ez ide illik :D

https://youtu.be/Zg6Q8-r-XO0

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A címet nézve azt hittem, hogy vicc vagy szatíra.

Amikor elolvastam, szó szerint sokkot kaptam.

http://www.unikornis.hu/elet/20161214-feminizmus-nok-ferfiak-csalad-parkapcsolat.html

szerkesztés:

Mielőtt valaki félreértené, a linkelt sz@rra értettem.

 

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Én meg elmosolyodtam, sok alatta a telitalálatos hozzászólás :)

Kiss István
Olvasó

Vázlat. Annak nem rossz, de kicsit kidolgozatlan. 2040 után meg irreális.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

http://negyenlettunk.blog.hu/2017/01/11/hogyan_neveljunk_fiugyereket

Ezek után , aki a nőket hibáztatja, az mellélőtt :)

Azt nem tudom, hogy az ilyenek mi a picsának szaporodnak, – mint a nyugateurópaiak-  jódolgukban megvesznek.

 

 

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Úristen, ez szerintem nem is férfi már? Csak a nők tudnak olyan büszkék lenni a bannolásra, vagyis arra, hogy elmenekültek egy probléma elől, nem pedig megpróbálták megoldani azt.
De ezt a csávót is egy csajszi vitte be a málnásba, önállóan nem tudom elképzelni, hogy ilyen legyen. Illetve el tudom, mert a proglib ideológia képes erre. Aztán majd csodálkozni fog, amikor a proglib neje 3-5 év múlva (mert kb akkor jellemző, hogy lelépnek) lefalcol egy Férfivel, aki rendesen megrakja.

Úgyhogy kedves Aldric, 2020-22-ben szeretettel várunk az oldalon. Viszont egy bocsánatkéréssel kell kezdened, de hidd el, mi vagyunk annyira toleránsak, hogy meg fogunk bocsátani, ellentétben Veled, aki úgy gyűlölsz minket, antifeministákat.

Reszet Elek
Újságíró

Úgy tűnik a nők nem elég feministák egy felvilágosult férfi számára… az idiótája!

ulomenen
Olvasó

Egy felvilágosult, valóban liberális feminista apuka amúgy sem a külső alapján döntené el, hogy ki a nő és ki nem. Volna még mit tanulnia…

B.Cs.Juszticia
Olvasó

Még szerencse, hogy élnek köztünk felvilágosult feministák, akiknek az ilyen tényfeltáró blogbejegyzéseket köszönhetjük:

http://soulbubble.blog.hu/2017/01/09/himsovinizmus_534

“A férfiak pontosan tisztában vannak vele – olyan szinten, hogy egy-egy példány még be is ismeri a baráti társágában -, hogy nem tudnak nő nélkül létezik.”

“Aztán a gazdasági rákényszerülésnek köszönhetően, ahogy a nők is elkezdtek pénzt keresni, úgy a férfiak rájöttek, hogy nem a nőknek van szüksége a férfiakra, hanem a férfiaknak a nőkre.”

“Persze ezzel nem azt mondom, hogy régen nem volt családon belüli erőszak, sőt, inkább arra próbálok következtetni, hogy teljes átváltozott formában van jelen a társadalomban. Melynek oka véleményem szerint a női függetlenedésből adódó férfiak dühe és szomorúsága.”

“Az idő majd bizonyítja a férfinak, hogy igenis értékelni kell ezt a nőt – nem csak ittas állapotban történő szerelmi vallomások során, hanem a hétköznapokban is. Egyszer majd rájön, hogy a karrier és a pénz múlandó, hiszen egyszer nyugdíjba megy és bármikor lehet olyan váratlan esemény, amikor a gazdagságnak búcsút kell inteni”

Nagyon tetszik az innovatív szóhasználat, a “rákényszerülés” pl. Továbbá az eszmefuttatás, hogy a nők azért értékesebbek, mert dolgoznak és pénzt keresnek, a férfiaknak meg rá kell jönniük, hogy a karrier és a pénz értéktelen, múlandó dolog. LélekBuborék kartársnő szarvánál ragadta meg a problémát. Grrl power!!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gyönyörű példája, hogy amikor a nő magából kiindulva, kivetíti álmait/félelmeit, ezt ráhúzza a férfi nemre, majd számon kéri rajta:)

Azok a férfiak sem jobbak (csak többet szívnak), akik saját magukból kiindulva, racionálitást várnak el a nőktől:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Így nem gondolkoztam sokáig, máris letöltöttem a Tindert…   …Gondoltam, hogy na, majd most jól megtalálom a szerelmet… én kis lelkes kezdő.” – Mert ugye a Tinder nem közismerten szexkereső…

“…naponta több órát használtam, több 100 matchem volt, több tucat elkezdett beszélgetés, több tucat randi…” – ühüm. Mi is történhetett…  “Egyébként is, mert sokat dolgoztam, és az egyetemen tanulás és a jógaoktatói tanfolyam sokat adtak, de igénybe is vettek.” – Napi több óra mellett…  “27 éves, csinos, szép, okos nő vagyok, multinál dolgozom csoportvezetőként, vannak barátaim, hobbijaim meg életem” – Meg napi 48 órája

szóval neked nincs is diplomád?” – Pedig multinál dolgozó csoportvezető, sikeres nő…vagy mi.

Hogy dolgoztad fel a szüleid válását? Hogy micsoda? WTF? Ez az a kérdés, aminek egyszerűen nem értem a miértjét. Kinek áll érdekében és milyen módon ezt tudni? – Auzán kiderül hogy mégiscsak tudja: “ezért nincs mellettem egy pasi, mert az apám! Meg a férfiak! Meg nem tudok bízni senkiben, mert a szüleim elváltak, mikor 7 éves voltam

Ha nem kamu szerkesztői levél hanem valós személy az biztos hogy egyéjszakáson kívül másra nem lenne jó. Mehlehet még arra sem. Az ilyen nagypofájú nők még az ágyban sem valami jók.

Reszet Elek
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

A második randi végén pedig ilyeneket szoktam kapni: „nagyon jófej vagy, meg csinos, de jobban örülnék, ha inkább az X hypermarketben dolgoznál”. Mindig ugyanezt kapom, országtól, nemzetiségtől függetlenül.

Lehet, hogy te mész szembe az utópályán:)

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány sráccal jutottam el az elmúlt egy évben a harmadik találkozásig.

Ezen én annyira, de annyira csdálkozom :)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet az okos és a nagypofájú fogalmakat összekeverni.

Balton
Olvasó
Balton

Valami van a levegőben most 2017-ben, valami változott; eddig csak módjával lehett ilyenekbe botlani.

Idéntől Magyarországon kötelezően kell az internetes médiában, lehetőleg minden gréniumon ócsárolni a férfiakat. most már napról napra, kell szítani. Néha azt vélem hogy Huffnagelnek igaza lehet, jön a férfi-holokauszt. Minket, engem, téged, a párodat, a fiadat, apádat… talán már helyünk sem kell hogy szabad legyen a mai társadalmon belül? Mert erőszakoló elnyomó vagyok, megsatöbbi… Innen kaptam fel a fejem, az egyik idióta ismerős a Facebookon lájkolta ezt a szarrakást.https://wmn.hu/kult/46216-peterfy-novak-eva-a-nogyogyasz

Természetesen a feminista írónő tollából, nem is születhet semmi más. Csak ilyen szemét. NANE hogy megerőszakolták, meg bántalmazták már gyerekkorában a főhősnőt, meg most is. Az iskolában tanított egy darab férfi, naná hogy perverz erőszakoló volt, meg szexuális bántalmazó. Mert ugye Magyarországon ez így van! És persze, hogy a nőgyógyász is szexuálisan izgatónak találja azt, hogy egy 40 év körüli nőnél vizsgálatot végez. mert Magyarországon ez így van. Az Alap nem??

Kedves D. Tóth Kriszta, ez a jelmondata az oldaladnak: A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek. Távecc bazze, Neked meg kell felelned a trendeknek, meg különbenis dögőjjön meg a Trámp nem??? Gratulálok amiért a nevedet adtad, ehhez a hatásvadász lószarhoz.

A csokireszelék a habon: Isztambuli-egyezmény a 24.hu-ról, egy balfasz mangina tolmácsolásában, 2 kattintással ide jutottam:

http://24.hu/belfold/2017/02/01/a-nok-sokaig-elhiszik-hogy-turniuk-kell-a-bantalmazast/

Mondjuk röhejes, hogy kihordott bábukkal együtt sem lehet őket tömegnek hívni. Pedig beleadtak mindent: Nőkért Egyesület, az Angyalhír, a Patent Egyesület, az Újrakezdés csoport, a NANE Egyesület és a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség.

ui: nem szoktam káromkodni, de ez most kijött…

Naooo
Olvasó
Naooo

Lassan lesz annyi egyesületük, mint a zsidóknak picsogóklubjuk.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az első linkelt oldalt hál’ Istennek nem ismerem, a 24.hu viszont egy közismerten libsikeltető szenny, csak akkor olvasd, ha fájhatnékod van. Ne aggódj, hadd erőlködjenek, a baromságuknak lassan kitelik, nélkülünk pedig semmire sem mennek magukban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nehéz egy seggel két lovat megülni, de mindig van nyekergés e miatt…..

http://index.hu/gazdasag/2017/02/13/anyak_diszkriminacioja_a_munkaeropiacon/

Rokapapa
Újságíró

Sajnálom, hogy a cikk írásakor nem voltam az oldalón és csak egy év után olvastam el. Szenzációs írás!!!
Csak a végét hiányolom: 2090 – Megalakúlnak az első feminista szervezetek.

Ahol az egyik nemet nem helyezzük egyértelműen a másik fölé addig az emberi természet kikényszeríti a hatalmi harcot.