Huffnágel Pista
0 megosztás

Íme az első MGTOW-riport a hazai mainstream médiában

Remekül indul 2017, a Lázadás éve! Kormányunk épp csak hadat üzent a Soros György által gründolt álcivil szervezeteknek, erre az RTL Klub ma este már be is számolt az MGTOW mozgalom létéről, mindenkit  megelőzve ezzel a hazai maintream médiaban.

Nem tudjuk, hogy miért pont most és miért pont így, de végre megtört a jég. A MGTOW kifejezés elhangzott egy hazai kereskedelmi tévécsatornán! Külön öröm, hogy az RTL Klub Fókusz műsorának szerkesztői szokatlanul kiegyensúlyozott hangvételű beszámolót állítottak össze a témában.

Vendégként meghívták például Huffnágel Petit, a Huffnágel fia nevű testvéroldalunk szerkesztőjét, aki magvas gondolataival történelmet írt. Ellenpontként Vass Virág, egykori Nők lapja főszerkesztő, több sikeres romantikus nőregény szerzője fejthette ki véleményét korunk felborult nemi szerepeiről.

Nem szaporítjuk tovább a szót, íme a Huffnágel Pista Youtube-csatornájára feltöltött vágatlan videó:

További linkek:

Magyar MGTOW közösség (Facebook)

Huffnágel Pista

RTL Klub: Fókusz – Vass Virág riport

Post Author: Huffnágel Pista

Huffnágel Pista
Fő tevékenységként online kommunikációs tanácsadással foglalkozó szerzőtársunk az internetes médiumok és a rádiózás világában is egyaránt tapasztalatokkal rendelkezik. A Férfihang.hu oldalain az angloszféra társadalomtudományi és férfijogi írásainak fordítása és recenzeálása mellett saját írásokkal is szerepet vállal.
f Facebook
0 megosztás


108
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
94 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
31 Hozzászólások szerzői
Johanna22Johanna22tiborSomogyi JózsefSerathis Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Pash Cutter
Újságíró

Azért Hadas Miklós és Vass Virág tett egy próbát, hogy lejárassa az MGTOW-ot. Illúzióim nincsenek: lesznek még ehhez hasonló támadások mind az MRA, mind az MGTOW irányába. Sebaj: mi felkészülten várjuk a támadásokat.

Deansdale véleménye a robotnőről:

http://deansdale.blog.hu/2016/02/15/vagyonado_vagyon_szakadekok/full_commentlist/1#c32102283

http://deansdale.blog.hu/2016/02/15/vagyonado_vagyon_szakadekok/full_commentlist/1#c32102773

http://deansdale.blog.hu/2011/10/03/a_vegso_erv/full_commentlist/1#c32144281

“Semmi olyan probléma nincs az emberszerű robotokkal, ami miatt állami szabályozásra lenne szükség, akkor sem ha szexre tartják őket. Egy ilyen robot gyakorlatilag egy jobban kidolgozott vibrátor/műpunci, miért kellene ezzel az államnak foglalkoznia?

Amúgyis, egyfelől a rohamosan szegényedő középosztálynak úgysem lesz ilyesmire pénze, másfelől az emberek többsége igen hamar rádöbben, hogy az érzelmi igényeire semmilyen robot nem lehet pótlék, és a szexrobotokat az alkalmankénti maszturbáción kívül nem fogják majd másra használni, ami így szerintem semmivel sem lesz “károsabb”, mint ha puszta kézzel oldanák meg.

Emellett megszólal bennem egy kevert nihilista-libertárius-MGTOW hang, ami azt mondja, hogy ha a nők egy kib*szott robottal nem bírnak versenyezni és ezért kapcsolati válság köszönt az emberiségre, akkor meg is érdemeljük. A modern fiatal nők olyan szinten el vannak hülyítve a feminista/progresszív propaganda által, hogy kifejezetten ellenségesek a férfiakkal szemben, úgyhogy ha netán pofára esnek a jövőben és rájönnek hogy elk*rták, az egyáltalán nem lesz baj. A modern nőknek derogál a gondolat, hogy a kapcsolatba nekik is bele kell adni valamit, hogy figyelniük kell a férfi igényeire. Szerintük ez “patriarchális nőelnyomás”. Oké, lehet így gondolni, akkor a férfiak tartanak majd robotot, a nők meg macskát, és lehet elemezni hogy kinek merre változott az életminősége.

A robotokkal szexelni akarók hamar rá fognak ébredni, hogy érzelmi kapcsolat nélkül szinte semmit nem ér az egész, sőt, iszonyat kínos lesz egy rakás élettelen ócskavasba dugdosni a f*szukat. Ahhoz hogy valaki ezt élvezze szándékosan ki kell zárni a tudatából azt, hogy a “másik fél” nincs ott, nem létezik, csak egy illúzió, hogy nem élvezi a szexet, nem “akarja” azt, nem érez semmit, nem kívánja a partnert. Szerintem ezen a problémán egyetlen kiskapu van, ha az ember hanyatt dől, becsukja a szemét, és valami másról fantáziál miközben a fizikai ingert kívülről kapja. Bárhogy máshogy szexelni egy robottal szerintem már-már traumát okozóan kiábrándító lesz.

Na jó, a férfiak egy részének a 18-21 éves kora között van olyan szakasza amikor a mosogatórongyot is megb*szná, ezeknek lehet a robot pótszer, de szerintem még ők is hamar ki fognak ábrándulni.

Hasonló a véleményem a VR pornóról, azzal az engedménnyel, hogy az sokkal kevésbé próbálja elhitetni a emberrel, hogy “valódi”, miközben nyilvánvalóan nem az. A VR pornó csak egy kicsit jobb pornó, és a használói is úgy kezelik, nem valóságpótlékként.

Szerintem az áttörést a közvetlen idegi manipuláció fogja elhozni, amikor a sztorit, a képeket az ember agyába lehet majd továbbítani. Ha így sikerül az agyat átverni akkor lehet majd valóságosan élvezni az illuzórikus szexet, addig marad az egész a fölöslegesen túlkomplikált maszturbáció szintjén.

aki kipróbálná, annak hajrá, ne hagyja hogy a kretén sajtó vagy a retardált feministák véleménye befolyásolja. Ez is csak egy újabb fejezet az örök férfiellenes propagandaháborúban, szarni kell a prüdériát okádó gyűlölködőkre, vagy még inkább kiröhögni őket. (Viszont ha lehet akkor ne csináljunk ebből mi se ügyet, nem kell “szabadságharcot” vagy mozgalmat indítani a robotbaszásra, intézze ezt mindenki magánügyként ami nem arra való hogy a sajtóban kitárgyaljuk. Nem szégyen de nem is köztéma.)”

DennisVT
Újságíró

Hát ez egy kalap kaki volt. Hadasnak mintha fogalma sem lenne semmiről, ami sztem amúgy elég jellemző azokra, akik iskolapadban tanulták a “szakmát”, és nem tapasztalták meg a világban vagy a saját bőrükön, vagy kommenteket, cikkeket, fórumokat olvasgatva mások bőrén.

Deansdale is többször említette, hogy ezért nem működnek jól a kapcsolati-házassági tanácsadások, mert idejétmúlt tankönyvekből táplálkoznak, és nem a mindennapi életből, amiért is ő ilyen helyzetben előbb ajánlja Rollot, Roosht, Heartistet, mint egy kétdplomás-doktoris házassági tanácsadót.

6 percben is sokkal értelmesebben lehetett volna erről a témáról riportot csinálni, de hát elég jól látszik, hogy nem a jelenség bemutatása, megértetése, okainak feltárása volt a cél, hanem a lejáratása. Elő is kerültek természetesen a “szélsőséges” meg a “gyűlölet” szavak…

sRPd
Olvasó
sRPd

Abból a szempontból mindenképpen nagy haladásnak kell értékelni a dolgot, hogy egyáltalán megjelent a tvben. ( A januári uborkaszezonban már nem tudtak mit kitalálni, és ezért bekerülhetett véletlenül. )

Mindig minden szélsőségesnek van bélyegezve, ami ellenkezik a jelenlegi agymosó liberalizmussal. Mivel előkerült a szélsőséges, gyűlölet szó, az csak megerősíti a véleményem, miszerint a valóságban ez egy jó irány.

Létezik Magyarországon piros pirulás házassági tanácsadó, akárhány diplomás ?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Még egy cikk is készült róla!? :) Hát azért próbálták beállítani ezt úgy hogy ez egy nagy baromság sok frusztrált férfiak gyülekezete, valahogy nem látják a fától az erdőt.

Pash Cutter
Újságíró

“Hadasnak mintha fogalma sem lenne semmiről, ami sztem amúgy elég jellemző azokra, akik iskolapadban tanulták a “szakmát”, és nem tapasztalták meg a világban vagy a saját bőrükön, vagy kommenteket, cikkeket, fórumokat olvasgatva mások bőrén.”

Hadas egy akadémikus figura, akinek fingja sincs a valóságról. Azt mondja vissza, amiket különféle tanulmányokból összeolvasott. Ő inkább ideológus, mint megbízható tudományos ember. Aki ad a szavára, hoppon marad.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Jellemző, hogy itt is főleg egy fehér lovag, ebben az esetben Hadas adta elő a megszégyenítést (shaming language), nem egy nő. Nem tudom, ki ez a Vass Virág, rám sem tett olyan marha jó benyomást, de azért nem egy Lena Dunham vagy Jessica Valenti, ennyit a javára lehet írni. Ettől függetlenül a MGTOW témájában írt könyvére(?) nem nagyon vagyok kíváncsi.

DennisVT
Újságíró

Én kíváncsi lennék, csak nem tudom, hogy melyik az.

Viszont erősen kétlem, hogy akár csak értintőlegesen is az MGTOWról írt volna. Azt tudom elképzelni, hogy volt egy főszereplője, akit nem érdekelt a csajozós téma.

Reszet Elek
Újságíró

Ez szar volt. Tipikusan olyan készítette, akinek fogalma sincsen róla. Tipikusan, lévén ez kereskedelmi csatona színvonal.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Én sokkal szarabbra számítottam. Aztán eszembe jutott, hogy a magyar társadalmi közeg azért kevésbé ellenséges a MGTOW-jelenséggel szemben, mint az amerikai vagy brit. A viktoriánus örökség, a protestáns popkereszténység legalább nem mérgez minket annyira.

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Megnéztem, lehetett volna sokkal rosszabb is. Akivel az interjú készült, ő sem volt kellőképp felkészült, de ne várjuk el egy elkeseredett, frusztrált 21-22 évestől, hogy akadémiai szinten beszéljen a témáról.

Az RTL oldaláról látszódott a lejáratási próbálkozás, de valahogy úgy éreztem, hogy senkinek nincs semmi fogalma arról, mi folyik itt tulajdonképp. Ami azért is vicces, mert Trump megválasztása óta ezen kéne gondolkozniuk szociológusoknak, és pszichológusoknak, hogy mi a fene is történt, és miért?

sRPd
Olvasó
sRPd

Nem folytam bele az amerikai választásokba, de a TRP redditen is folyton Trumpon ment a vita. Világosítsatok fel 1-2 mondatban, hogy RP szemszögből mitől olyan nagy dolog a Trump megválasztása! Köszönöm.

Huffnagel Pista
Újságíró

Felszámolja-e Donald Trump a Férfiholokausztot?​

Értetlenkedhetünk Orbán Viktor sorozatos kétharmadán, méltatlankodhatunk a Brexit miatt, de azt el kell ismernünk, hogy az amerikai elnökválasztással egyértelműen útelágazódáshoz érkeztünk. Trump király uralkodásával pontosan az a paradigmaváltás kezdődik el végre, amelynek szükségességéről a bukott baloldal habisztizett a legtöbbet és ami paradox módon pont a bukott baloldal teljes megszűnéséhez fog vezetni.

Ilyen karácsonyunk se volt még: a neohuffnágelizmus már a spájzban van!

Mivel a Nemek Harca után nyakunkon a Baszatlanság elleni harc, valamint kedves olvasóink is jól viselkedtek idén, ezúttal nem marad el a karácsonyi évértékelés. Virtuális karácsonyfánk fa alatt neohuffnágelizmust és három viszonylag új könyvet találnak azok, akik így az év vége felé sem bírják nélkülözni az egyébként tényleg hiánypótló Huffnágel Életmód Magazint.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Szerintem addig jó, amíg nincs róla fogalmuk, mert addig nem tudnak tenni ellene. Az lenne az igazi baj, ha az elkötelezett feministák és elvbarátait elkezdenék reálisan szemlélni a világot, és ennek megfelelően cselekednének.

Kalman
Újságíró

“Egy modern nő nem tud adni semmit a férfinak.” Így igaz. Ki lett mondva a TV-ben is végre az igazság!

Ijk
Olvasó
Ijk

Az a probléma hogy a modern férfi még annyit sem tud adni a modern nőnek mint fordítva. Ha tudna akkor a nő is motivált lenne abban hogy adjon. Mit adhat ma egy modern, sokszor elfeminizálódott férfi egy nőnek? Biztonságot? Nincs rá szükség. Anyagi biztonságot? Talán már több a diplomás nő mint férfi, köszönik majd megteremtik a saját egzisztenciájukat. Gyereket? Ott a spermabank, majd válogat a top genetikai állományból. De kinek kell gyerek? Van helyette kiskutya, macska amin kiélhetik az anyai ösztönöket. Szexet? Felvesz egy szexi ruhát, elmegy a bárba és rögtön 10 kiéhezett férfi mozdul rá. Ha nem akkor majd ő fog valamelyik jóképűre. Legrosszabb esetben csak a 2. viszi haza miután az első lepattintotta. Problémamegoldó központot? Ameddig az ördögnél szebb és még maradt nőies kisugárzás valahol úgyis talál egy balekot.

Ezek mind sokkal könnyebben megszerezhető dolgok mint megtanulni a gondoskodást, fáradozni egy elmúlt szerelem után olyan férfiért aki már csak a bajnak van. Lehet hibáztatni őket hogy a könnyebb, de kevésbé kielégítő utat választják? Legalább annyira mint a válasz MGTOW mozgalmat, akik képesek becsapni magukat hogy női gondoskodás nélkül is lehet teljes, boldog életet élni, főleg ha amúgy sem kapják meg. Akik azt hiszik majd a pornó, guminő és bármilyen más szarság képes helyettesíteni a legfőbb vágyunkat a puncit. Ugyanolyan szánalmas pótlékok ezek mint nőknél gyerek helyett a zsebkutya. A végén kiderül hogy ugyan az a szánalom ez is mint a szingli nő, aztán majd lehet vitatkozni hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás.

Nem kell aggódni, jó eséllyel véget ér ez az elkényelmesedett (bár nem ez a megfelelő szó) inkább életképtelen jóléti nyugati civilizáció. Vagy háború, vagy a népvándorlás, vagy egyszerűen a szakadék felé tartó fajfenntartás vagy pedig mindhárom egyszerre elsöpri a jelenlegi társadalmunkat. És majd helyreáll a világ rendje, ahol bizony a nő a férfire van utalva és újra megtanulja hogy a pináért legfeljebb egy becsúszott gyerek jár, gondoskodással pedig túlél, normális életminőséghez jut. És ezt a gondoskodást örömmel nyújtja vagy kényszerből majd mindenkinél eldől.

Ironikus hogy a feminizmus a nő boldogtalanságának a férfire való ráutaltságot tartotta, és amióta ezt megszüntette azóta soha nem látott mennyiségű frusztrált szingli nő van, akik minden lehetséges ezoterikus, spirituális, önmegvalósító lófaszba csimpaszkodva próbálják az ellenkezőjét bizonyítani, lehetőleg a közösségi oldalaikat is telebaszva. Na most majd jön a MGTOW a másik oldalon.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én már várom a végét ennek.

Kodo
Újságíró
Kodo

“Az a probléma hogy a modern férfi még annyit sem tud adni a modern nőnek mint fordítva.”

Na igen, aztán még egész jól össze is foglaltad.
A modern férfi is kb ugyanolyan, mint a modern nő.
Vagyis már egyikük sem az, mint amire a másik vágyik és amit elvárna tőle. Azon meg inkább ne vitatkozzunk, hogy a kétféle selejt közül melyikük tud többet adni a másiknak. Mert bármelyik fél irányából nézzük, szóra sem érdemes.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem 10 random 50+-os férfit ha megkérdezel, minimum 8 simán elmondja az itt bőven taglalt “igazságokat” a nőkről/párkapcsolatról/házasságról etc., amit úgy sem, nemhogy nem fogad meg, de meg sem hallgat egy fiatalember:) ,szóval kár lenne a gőzért, amíg nem szopott, addig magyarázhatod, mint az eszkimónak az elefántot, hülyének néz:)

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Teljesen egyetértek veled.

Itt nincs olyan, hogy a “férfiak összefognak” az “Igazi Nők”/a Férfiak mellett, a Feministák/Mangina balfaszok ellen.

A puncivadászat mindig is egyéni sport volt, hiába mondja bármely barátom:”szerezz nekem is szeretőt/nőt/puncit stb. ” ez nem működött eddig sem, és ezután sem fog.

Soha nem volt csapatmunka, és soha nem lesz az.

Az MGTOW -ról eddig is leírtam a véleményem, a “véremet is vették ” :) e miatt, de az azóta sem változott.

Akinek nem fér az agyába az az egyszerű tény, hogy mindig a kereslet határozza meg a punci értékét, az szopni fog, ha nem tud elég jó “alternatívát” kínálni érte.

El lehet bújni vallás/”én nem vagyok olyan(BTW a Béla sem olyan :)/ehhez nekem nincs gusztusom/ oda nem alacsonyodom le/nem vagyok hajlandó megalkudni stb. stb. stb., + mindig is volt a társadalomnak egy olyan hányada, amelyik különböző okok miatt nem szaporodott, nem sok vizet zavarnak.

“Recept” van, csak a pareto elv itt is múködik, 20%-nak, az életképeseknek van vér a pucájába “megragadni a fakanalat”, a lúzerek meg megmagyarázzák, hogy ők éppen miért olyan balfaszok amilyenek és költenek hozzá mindenféle lilaködös “álmokat”/”teóriákat” és az egójukat megsimogatva, erkölcsi magaslatról, max az ötcombú Marcsa társaságában álmodoznak egy “igazságosabb”/fair/ boldog stb. világról.

Mindenki a saját életének a hályogkovácsa és fárasztó minden hülyét megmenteni, főleg, ha még nem is akarja és kézzel lábbal tiltakozik ellene….

 

Qukori
Olvasó
Qukori

Na kérem, ez az igaz férfias beszéd! Jól esett elolvasni! :)

ulomenen
Olvasó

én is sokszor kikaptam már a migtau-kritikáim miatt. Nem jár ezért ajándék vagy pluszpontok a hűségkártyára vagy ilyesmi?

+ Azért olyan szempontból a csajozás igenis csapatmunka, hogy tanítják rá a férfiak erősen egymást a redditen meg a dzsatubén. Inkább úgy pontos, hogy halat nem adnak, de megtanítanak horgászni. +

Amúgy mindenképpen örömteli, hogy legalább érdekes furcsaságként megemlítették a tévében azt, hogy valami bűzlik Dániában.

Egy modern nő nem tud adni semmit a férfinak.” Nagyon fontos mondat a videóból, mert feltételezi, hogy a nőnek adnia kéne valamit a férfinek, ez sokak számára újszerű gondolat lehet… “Az a probléma hogy a modern férfi még annyit sem tud adni a modern nőnek mint fordítva.” Ez is fontos mondat fentebbről és nem kevésbé igaz. A vicc csak az, hogy ez a “modern férfi” – ahogy a bejátszásban is megemlítette az ostobakopasz- elvileg a modern (feminista) nő igényeire lett teremtve. Aztán mégse kell…

Erről egy (fene tudja, kinél) olvasott történet jut eszembe:

A hercegnő el kívánt tölteni némi időt a főváros legnépszerűbb fiatal férfiújával, … márkival. Meg is parancsolta embereinek, hogy éjszaka keressék fel szállásán és hozzák elé. A poroszlók kissé félreértették a dolgot, a várt sima modorú, magabiztos, elsőrangúan öltözött mondain helyett egy inges-gatyás, félelemtől reszkető valakit dobtak a hercegnő lába elé, úgy, ahogy az ágyból kirángatták. A hercegnő kissé lejjebb eresztette legyezőjét és afölött nézve a poroszlók kapitányára, megkérdezte:

– Hát ez kicsoda?

– A márki, akit felséged kért ide – válaszolta csodálkozva a kapitány.

– Úgy – mérte végig a földön fekvő szánalmas alakot a hercegnő. – Akkor kérem, vigyék vissza.

RedGreg
Újságíró

Akkor mi a megoldás? Végezzük ki a férfiak 80%-át? mert mindegy mit csinálnak, csak a 20% jut puncihoz. Aztán a megmaradt férfiak 80%-át is, mert megint életbe lép a 20% jut nőhöz dolog. Aztán…

Vagy mégis hogy képzelitek ezt?

Ijk
Olvasó
Ijk

Dehogy végezzük ki, az a 80% férfi tartja el az egész szaros társadalmat.

Az a 80% nincs kőbe vésve, aki nem totálisan életképtelen balfasz, időnként bekerül a 20%-ba, bármilyen alkalom, élethelyzet útján. Akkor fog jönni érdeklődve egy vagy több nő és akkor kell ütni a vasat és elkapni aki tetszik. És utána addig élvezni amíg érdemes rá, vagyis idővel kiderül hogy alkalmas hosszú távú kapcsolatra vagy ő is csak puncival tud szolgálni, amíg neki épp úgy tartja kedve.

Ez a MGTOW számomra szimpla gyávaság. A totális balfasz el tud bújni mögé hogy ő még dugni sem akar nőkkel valójában szeretne de nem tud. A maradék nem alfa, aki képes különböző gyakorisággal alfa szerepbe kerülni nem mer elköteleződést kockáztatni mert fél a lehetséges negatív kimeneteltől, néhány rossz tapasztalat és a mozgalom által sugallt minden nő számító ribanc kép miatt. Az ún. alfák meg leszarják az egészet.

Van benne racionalitás, elég válási statisztikákat megnézni. De legyen már egy minimális bizalom abban hogy sikerül azt az egyre kevesebb nőt levadászni aki nem fogja megkeseríteni az életünket. Tegyünk bele racionalitást, nem kell a nőket elutasítani, de nem is kell mindenáron házasodni. Azt kell megtanulni hogy kiért érdemes kockáztatni.

RedGreg
Újságíró

de igen, a 80% kőbe vésett szabály.

ulomenen
Olvasó

“Végezzük ki a férfiak 80%-át? mert mindegy mit csinálnak, csak a 20% jut puncihoz”

Ugyan, a férfiak 80%-a így vagy úgy, de hozzájut nőhöz. Amelyik meg sehogysem, az meg is érdemli, hogy egyedül legyen. Nehogy má’ ez is rászorultsági alapon menjen…

 

Big G.
Újságíró

Pontosan. A 20%-nyi totál életképtelen próbálja elhitetni magával, hogy ez a 80% problémája. Már kihalt volna a Föld…

RedGreg
Újságíró

nem akarlak elkeseríteni, de az 1,1-es meg 0,8-as szaporodási ráta, ami Európára jellemző, ha kivesszük az arab meg néger bevándorlókat speciel pont ezt jelenti.

Big G.
Újságíró

Hát kurvára nem ezt jelenti. És az okok is totál mások.

Pont az általad istenített erőszakszervezet, a migránssimogató, segélyező, egyenlőségpárti állam az, amely ezért a tendenciáért felel. Abszolút gazdasági okai vannak.

 

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Ja, biztos Japánban is azért 1,1-es a népszaporulat mert a segélyező, egyenlőségpárti állam migránsokat simogat.

RedGreg
Újságíró

Az általam istenített államok alatt az átlagos népszaporulat ennek a többszöröse volt… 1920 után, pedig akkoriban némi gond volt itt a Kárpátmedencében átlag 170-180 ezer fővel nőtt a magyarság…

De nyilván az USA is migránssimogat (igen a fehérek szaporodási rátája ott is 1,1 körül van…

Meg minden liberális állam. Viszont a gonosz és fasiszta Oroszországban, meg 0,8-ról 1,8-ra nőtt a fehérek között ugyanez az arány 2000-2016-ig. Biztos, ott valósult meg a liberális álmod tökéletesen.

hunbagira
Újságíró

“Abszolút gazdasági okai vannak.” Ja ezért a világ legszegényebb legkilátástalanabb országaiban a legnagyobb a szaporodási ráta. :) Idióta..

Nem, a populáció csökkenését kihalását(?) a feminizmus által szabadjára engedett női kivagyiság-rátartiság-önzőség okozza, bármennyire nem tetszik ez a magadfajta manginának…

Big G.
Újságíró

Mielőtt leidiótázol valakit, olvass utána kicsit. K és r szaporodási stratégiák. Semmi közük a feminizmushoz.

RedGreg
Újságíró

Amúgy már akartam kérdezni, de Big te most komolyan egy már megcáfolt elmélet alapján azt állítod, hogy Afrikában az emberek évente többször egynél több gyereket szülnek, kevesebb mint egy évig élnek, és rossz kompetitorok?

szerk: hozzátéve, h mind a K mind az r stratégia mellékhatásaként populációnövekedésnek kéne fellépnie. Lásd még a híres elefánt példát az 1000 évvel)

Big G.
Újságíró

????

RedGreg
Újságíró

A K-r stratégia mint szaporodási modell a 60-as években jelent meg a szaporodás ökológiában. Akkor rendkívül előremutató, és modern elméletnek számított, de már a 70-es évek elején megjelentek az első kritikái, és a 80-as évek elejére kísérletes bizonyítékok adták a cáfolatát, mivel nem írta le a világot.

És amiket leírtam, a tipikus r stratégiás fajok jellemzői. Kis testméret, jó kolonizáló, de rossz kompetíciós képesség, sok utód, rövid élet, és denzitásfüggetlen halálozási okok. Na ezek közül egyik se jellemző az emberre. Olyannyira nem, hogy ha már az elmélethez ragaszkodunk, az ember az elefánt és a bálnák mellett a legjobb példafaj a K stratégiára.

 

Big G.
Újságíró

“az ember az elefánt és a bálnák mellett a legjobb példafaj a K stratégiára.”

Ez pontosan így van. A civilizált világban valóban a K stratégia szerint szaporodunk, a születési ráták elsősorban az adók, járulékok és egyéb hatósági elvonások mértéke szerint alakulnak.

A fejletlen térségekben azonban – úgy tetszik – az r stratégia működik, ahogy a patkányoknál és a nyulaknál. A vöröskereszt, az egyházak és egyéb segélyszervezetek annyira felborították a természetes egyensúlyt, hogy Konrad Lorenz csak forog a sírjában…

Reszet Elek
Újságíró

Hülyeség! Az emberi fajnál az egyedfejlődés kezdeti szakasza hosszú, sok idő míg az utód önállóan is életképes lesz. Az emberi faj tagjainak más élőlényekhez képest hosszú az életciklusa is.

Az ember nőstények a legtöbbször egy utóddal viselősek és a szülés után egy ideig nagy valószínűséggel nem esnek teherbe.

Semmiféle állati értelemben vett r-stratégiáról nem lehet szó az emberi fajnál, ilyen típusú fajokkal nem is ésszerű összehasonlítani a miénket.

RedGreg
Újságíró

Na jó, utoljára még egyszer, hogy tisztán lássuk a helyzetet: Te most, egy a nyolcvanas években megcáfolt elmélet alapján, azt állítod, hogy egy a K stratégiára példa faj két fele különböző stratégia szerint szaporodik. És mielőtt azzal jössz, hogy nézzek utána:

r- és K-stratégia (Pianka 1970)

Jelleg r K
Klíma Változó Konstans
N Változó, N* nincs Állandó, N*
Kompetíció Gyenge Erős
Szelektív tulajd. Gyors fejlődés Lassú fejlődés
  Nagy r(max) Kis r(max)
  Korai reprod. Kései reprod.
  Kis test Nagy test
  Szemelparitás Iteroparitás
Élethossz < 1 év > 1 év
Energia Produktivitás Kihasználás
Kolonizációs képess. Rossz
Társas viselkedés Fejletlen Fejlett
Mortalitás Density independent Density dependent

ha valami nem tiszta kérdez…

Proli
Olvasó
Proli

Nem tudom, nem vagyok annyira nagy szakértője a témának, de szerintem az MGTOW mozgalommal szembeni legygengébb érv, hogy frusztrált lúzereknek való, ez tipikus feminista mentalitás, hogy aki mást gondol az szart se ér, vagy nem az?

RedGreg
Újságíró

“”Ugyan, a férfiak 80%-a így vagy úgy, de hozzájut nőhöz.””

Természetesen. Hogy aztán, amikor asszonypajti megunta, lelépjen a házzal és a pénzzel. És ne mond, hogy nem, mert a házasságok több mint fele válással végződik.

Mivel ma már semmi sincs, ami a férfiaknak bármilyen védelmet is adna, ez az arány csak romlani fog. De szerencsére ez nem sokáig lesz probléma, mert mint lentebb írtam, a valódi németek szaporodási rátája már az 1-et se éri el. Szóval max 100 év és vége.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Ha ez gyávaság, akkor mi lenne bátorság?

Montana24
Olvasó

MGTOW-ként mondom (javaslom), ne vitatkozzatok velük. Épp ez a lényege a MGTOW-nak, hogy telibeszarja mit mondanak mások ;) És emellett teszi amit az elvei diktálnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Senkiért.

Reszet Elek
Újságíró

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Az a probléma hogy a modern férfi még annyit sem tud adni a modern nőnek mint fordítva. ”

Igazad van nem tud hisz megadtunk nekik mindent amit akartak sőt még tettünk rá egy lapáttal, csak azt nem vettük közben észre hogy magunk alatt vágjuk a fát!  :(

Ijk
Olvasó
Ijk

Valószínűleg gazdaságilag is kipukkad ez a feminista lufi egyszer. Borzasztó sok a töltelék állás, amit nagyrészt nők miatt hoztak létre és nők is töltenek be. Persze rengeteg fontos olyan szakma van amit kifejezetten nők reprezentálnak, a termelés azonban zéró. Ilyen például az ápoló, ami gazdasági növekedést nagyon közvetetten jelent viszont mégis rendkívül fontos szakma. Ezekkel nem is lenne probléma, hanem a töltelék szakmák amelyeket folyamatosan létre kell hozni az egyre több diplomás nőnek, mert mégsem mehet napi 8 órában egy háromdiplomás nő a textilgyárba. Kell a kis iroda a kis ezoterikus berendezéssel, a kávé, az hogy fontos ember legyen. Igaz hozzáadott értéke bárminemű termeléshez legtöbb esetben nulla, de a bürokrácia gondoskodik róluk hogy legyen ember aki a papírokat toligálja, miközben lehet Fészbúkkozni. Közben ugyanannál a cégnél férfiak melóznak 3 műszakban minimálbérért, férfiak güriznek az irodákban hogy fejlesszék a termékeket, hogy legyenek eladások és pofátlan módon 30%-al több bérért miközben ötszörös folymatos stressznek vannak kitéve.

Ha holnaptól minden férfi úgy dönt bassza meg a társadalom, nem megyek be melózni, még azon a napon összeomlana a civilizáció, de pár hónap múlva a kőkorszakban találnánk magunkat. Ellenben a nők határoznának így legfeljebb a jelenlegi elbaszott bürokratikus és közintézményrendszer omlana össze.

Tehát annyi változás történt hogy régen közvetlen tartotta el a férfi a nőt, cserébe kapott szexet és gondoskodást, egy családmenedzselő társat, amire mondjuk a nők 10%-ka volt alkalmatlan és szenvedett. Ma közvetve tartja el a férfi a nőt, ami miatt a nőnek nincs szüksége közvetlen férfira. Mégis a hipergámiából következően 30 feletti szingli nők magányát a nők 10%-ka képes elvieselni és 90% szenved.

Apáink ott baszták el hogy hatalmat adtak annak a 10%-nyi maszkulin nő kezébe, akik miatt most szenved a férfiak és nők túlnyomó többsége, akik miatt zakatolunk a demográfiai összeomlás felé.

Naooo
Olvasó
Naooo

Apáink ott baszták el, hogy nem lövettek, mikor lövetni kellett volna.

Montana24
Olvasó

“Valószínűleg gazdaságilag is kipukkad ez a feminista lufi egyszer. Borzasztó sok a töltelék állás, amit nagyrészt nők miatt hoztak létre és nők is töltenek be. Persze rengeteg fontos olyan szakma van amit kifejezetten nők reprezentálnak, a termelés azonban zéró. Ilyen például az ápoló, ami gazdasági növekedést nagyon közvetetten jelent viszont mégis rendkívül fontos szakma. Ezekkel nem is lenne probléma, hanem a töltelék szakmák amelyeket folyamatosan létre kell hozni az egyre több diplomás nőnek, mert mégsem mehet napi 8 órában egy háromdiplomás nő a textilgyárba. Kell a kis iroda a kis ezoterikus berendezéssel, a kávé, az hogy fontos ember legyen. Igaz hozzáadott értéke bárminemű termeléshez legtöbb esetben nulla, de a bürokrácia gondoskodik róluk hogy legyen ember aki a papírokat toligálja, miközben lehet Fészbúkkozni. Közben ugyanannál a cégnél férfiak melóznak 3 műszakban minimálbérért, férfiak güriznek az irodákban hogy fejlesszék a termékeket, hogy legyenek eladások és pofátlan módon 30%-al több bérért miközben ötszörös folymatos stressznek vannak kitéve.”

Most eszembe jutott egy hr-es MILF-esedés elején járó csaj az AUDI-nál-Brrrrrr…. :D Az a tipikus szép-szép de otthonra nem kéne típus, nagy pofával.

Johanna22
Olvasó
Johanna22
Johanna22
Olvasó
Johanna22
Reszet Elek
Újságíró
Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Pista Bátyám !

Egy fontos logikai bukfencre azért felhívnám a figyelmed egyből az elején.
Tartja magát az tévhit miszerint az ellenségem ellensége a barátom.

Annak ellenére, hogy a szélsőséges feminizmus káros és destruktív ettől még az Orbán maffia nem lesz jófiú.
Nagyon sok dologban egyetértek amúgy ami a feminizmussal és annak káros hatásaival kapcsolatos ebben nincs közöttünk nézetkülönbség.

A civilek basztatása viszont kurvára destruktív dolog társadalmi szinten is. Amit az orbánék próbálnak sugallni az tömény hazugság. Pont ezek a civilek akik többek között a hajléktalanokat is segítik.
Tudod én már öregebb csóka vagyok és volt alkalmam élni a komcsi rendszerben is és amit csinálnak attól nagyon De Ja Vu-m van.
A komcsi rendszer lényege pont ez volt. Az állam irányít mindent a polgárok nem tudták megszervezni magukat a hatalommal szemben mert egyből lecsapott rájuk a rendőrség. A komcsi rendszerben is csak olyan civil közösségek maradtak mint a sakk meg a bélyeggyűjtő szakkör. Én éltem abban a világban és hidd el kurvára nem kívánom vissza.

RedGreg
Újságíró

“”A civilek basztatása viszont kurvára destruktív dolog társadalmi szinten is.””

Úgy mint helsinki bizottság, tanítanék, meg moma? Hát szerintem is rohadt destruktív. Mert már rég fel kellett volna számolni az összes ilyet.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Azt mondjuk vicces volt látni, amikor a Tanítanék beállt valami migránsszopó kezdeményezés mögé (mi köze van ennek a közoktatáshoz?), aztán kitagadták a Puklit, mint árulót, mert nem állt be a sorba. Szórakoztató nézni a liberális ellenzék vergődését, amíg ilyen hülyékből áll, nem kell félni tőlük.

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Látom az agyadban csak a migráns szopás maradt meg a többi meg nem.
Ezek a civilek pl az átlátszó meg sok hasonló azért küzd, hogy a MINDENKORI kormány átláthatóbban működjön.
Talán emlékszel a Vastagbőr blogra ami átköltözött az átlátszóra, az is egy ilyen civil bagázs ami az “emútnyócévben” rendesen alátett a szociknak és megírta a lopásaikat. Most ugyanezt teszik a fideszes lopásokkal.

Fel kellene ébredni hogy a társadalom nem függőlegesen van kettéosztva Bal meg Jobb oldalra hanem vízszintesen Fent és Lent -re.
A tévedések elkerülése végett a Fidesz a FENT és mi állampolgárok a LENT.

Sőt azt is elárulom neked, hogy ha holnap azt hozná a fidesz érdeke, akkor simán csinálnának hátraarcot és betelepítenének egymillió muszlimot.
Én már annyiszor láttam a fideszt meg orbánt köpönyeget váltani, hogy a kerengő dervis hozzá képest egy abszolút stabil pont a világegyetem közepén.

hunbagira
Újságíró

Előre bocsájtom orbán nem a kedvencem. De a fidesznél azért kisebb bakugrások történtek, mint amikor az msz(m)p ami állampártból vadkapitalista neoliberális párt lett.

Naooo
Olvasó
Naooo

Egy brancs az mind.

RedGreg
Újságíró

és ki piszkálja az átlátszót? Valaki is letiltotta őket? Vagy hogy van ez?

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sőt azt is elárulom neked, hogy ha holnap azt hozná a fidesz érdeke, akkor simán csinálnának hátraarcot és betelepítenének egymillió muszlimot.

Ja, a “kurvaországos” öszödi “igazságbeszéd ” után az összes baloldali fan tombolt, hogy ezt azért ne, kezdve a politikustól, a nép eccerű emberéig, beleértve  a balos firkászokat stb…., vagy mégsem?

De hozhatom ide 2004. december 5.-ét is, no meg a a 2010-es alakuló országgyűlés első törvényét is, az azóta csak felhalmozott migriszopkodásról ne is beszéljünk.

Én már annyiszor láttam a fideszt meg orbánt köpönyeget váltani, hogy a kerengő dervis hozzá képest egy abszolút stabil pont a világegyetem közepén.

Mivel magadból indulsz ki, és nyugat európában, főleg, a német nép sajátja, hogy akkor is megy a vezetője után, ha az a szakadékba vezeti, de a “génjeiben” van a “követés” 0 kritikával, ez, klasszikust idézve: “a te dógod”, de hiba lenne másra kivetíteni!

Igen, a magyar, teccik nem teccik, de “kurucabb”, ha a migrikérdésben a “baloldal” képviselte volna a “védelmet”, akkor 3,2 millió ember a mellett voksolna , mert ennyien tudják/érzik, hogy MasterCard az egy dolog és ami azzal nem megvehető, annak néha mindent felülíró relevanciája van. Aki ezekkel az ösztönökkel/látásmóddal/szocializációval nem rendelkezik, annak lehet mesélni napestig, vakfoltja van.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“a német nép sajátja, hogy akkor is megy a vezetője után, ha az a szakadékba vezeti”

Akkor mért nem ment végleg a weimari demokrata patkányokkal, mért váltott inkább Hitlerre?

Proli
Olvasó
Proli

A tanítanék mozgalom kifejezetten hasznos lett volna, ha nem balfaszok a vezetői.

RedGreg
Újságíró

Tökéletes látlelete volt annak, hogy mennyire inkompetens a tanári kar hangadó rétege. (sajnos nagy részben a tanárok is. de hát ez van, ezt dobta a gép)

Proli
Olvasó
Proli

Az mondjuk kifejezetten vicces volt, amikor Pukli bejelentette, hogy ő konzervatív meg nem politizál, utánna a többség rögtön ott is hagyta az egészet.

hunbagira
Újságíró

“A civilek basztatása viszont kurvára destruktív dolog társadalmi szinten is.” A feministák pont ezen civilek, barom…

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

Látom az árnyalt gondolkodás nem az erősséged.
Komolyan nem értem, hogy az összes olyan hozzászóló aki olyan nevet válasz magának, hogy HUN, MAGYAR meg ehhez hasonló az miért korlátolt barom?

hunbagira
Újságíró

Akkor egy kis emlékeztető némi eszmetörténettel, a feministák és az általad sajnáltatott civilek ugyanúgy soros-fiókák és kultúrmarxista alapon állnak, tehát egymás szatelitjei.

Mi a bajod a magyarral és hunnal, ha zsidót írok az tetszene? :)

Ijk
Olvasó
Ijk

És lám előkerült a zsidó is. Miért akarod ennyire megerősíteni abban amit írt? :D

ulomenen
Olvasó

Mindig tetszik, mikor a tótok és svábok leszármazottai döngetik a mellüket, hogy ők az igazmagyarok. Ennél már csak a Csabakirályfi a jobb…

Petőfi se véletlenül írta le milliószor, hogy ő magyar…

Bár akkor még máshogy vették a dolgot. A Bresciai Hiéna, Haynau a nyugdíjas éveiben Magyarországon vett földbirtokot és telepedett le, Jókai szerint egy fogadáson így kezdte a beszélgetést: “Wir, Ungarisch…”

hunbagira
Újságíró

“Mindig tetszik, mikor a tótok és svábok leszármazottai döngetik a mellüket, hogy ők az igazmagyarok. Ennél már csak a Csabakirályfi a jobb…”

Imádom, hogy magukat kurva okosnak képzelők összekeverik a kulturális (nyelvi-néprajzi) és biológiai  (antropológiai-genetikai) fogalmakat.

De most roppant úriember leszek és hajlandó vagyok belemenni a te narratívádba. Nézz már utána annak, hogy a tótok kiknek a leszármazottjai, egyáltalán a történetüknek.:P  Amúgy meg Székelyföldre- Erdélybe-Alföldre (békés megye kivételével) és Dél-Dunántúlra sok tót nem költözött. :P Megmaradtak a hegyi lejtőkön azaz Északi-Középhegység déli fele illetve Észak-Dunántúl és Pest megye egy része. Ennyike.

ulomenen
Olvasó

Imádom, hogy magukat kurva okosnak képzelők összekeverik a kulturális …és biológiai …fogalmakat

Elég összetett kérdés ez. Egyik végén a” csak az a magyar, akinek az ősei magyarok, főleg csak magyarok voltak.” A másik végén pedig a “Mindenki magyar, aki annak vallja magát”. Az első kategóriába senki sem fér be, a másodikba meg bárki.

RedGreg
Újságíró

Mindenki magyar aki magyarként él.

ulomenen
Olvasó

Ez alatt pontosan  mit értesz?

Bőgatyában, három csombékra eresztett hajjal jár, fehér lovat áldoz Hadúrnak, meg hátrafelé nyilaz? Ezt igen kevesen teszik ma meg még Magyarországon is.

Vagy attól él magyarként, hogy rendesen dolgozik, jobbra szavaz, balra köp, hétvégén templomba megy Máriát imádni és ha nem tenyérrel, hanem visszakézzel vágja szájon az asszonyt, akkor bocsánatot kér? Ezt meg sokan megteszik, nem csak Magyarországon.

RedGreg
Újságíró

Semmit :) Ilyen szinten nincs kedvem egy tök felesleges vitába belemenni. Írhatnám, hogy akinek fáj trianon, meg egy csomó mindent, amiket aztán szétszednél, amikre én megint reagálnánk, amikből aztán kijönne egy hosszú, és felesleges szócséplés, ahol úgyse tudjuk egymást meggyőzni. És egyébként is, Tűzkovácsnak, mert Hadúr csak akkor lett, amikor a zsidó métely már megfertőzte Bölcs Puszta véréből származó Szépmező szárnya nemzetségét, és elhagyta az Aranyos szegletet.

Így maradjunk annyiban, hogy jó liberálisan: magyar az aki magyarnak tartja magát, és a lelkiismerete alapján minden lehetőt megtesz a magyarságért.

 

ulomenen
Olvasó

Nekem ez is megfelel egy definíciónak.

RedGreg
Újságíró

de most már kíváncsi vagyok. Neked mi a definíciód?

ulomenen
Olvasó

Amint meglesz, ideírom.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez pontosan az a tömény nihil, amit a libsibolsik nyomnak, ne már. Magyarnak, meg bárki másnak lenni nem csupán származás kérdése.

ulomenen
Olvasó

Úgy vettem észre, pont a libsik azok, akik szerint bárki lehet bármi, arab bevándorló is lehet svéd, ésatöbbi.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Stimmt.

Reszet Elek
Újságíró

A civil szervezeteknél különbséget kell tenni a támogatásuk módja alapján. Azt kellene elérni, hogy minden civil szervezet csak magyarországi magánszemélyektől származó forrásokból tudjon gazdálkodni. A gond a politikai- és társadalmi nyomásgyakorlásra használt külföldi forrásokkal van. Ez persze nem újkeletű találmány.

Ez a civil kontroll és általában a normálisan működő társadalom alapja lenne, de látható hogy manapság a legnagyobb hangú, legtöbb forrás fölött rendelkező civil egyesülések korántsem többségi érdekeket szolgálnak, nem polgári erényeket szorgalmaznak és általánosságban nem is a hatalom gyakorlóival szemben, a hatalomgyakorlás tisztaságáért szállnak síkra.

Proli
Olvasó
Proli

Mondjuk ez vonatkozik a CÖF-re, meg a többi kormányközeli szervezetre is.

Proli
Olvasó
Proli

Amúgy én komolyan nem értem, hogy a Huffnágel Pista  mikor ironizál meg mikor nem.
Az ilyen szexrobotos baromságainál egyértelműen látszik, hogy vicc az egész, ezt a “Lázadás éve” dumát meg nem lehet komolyan venni, már elsőre is gáz volt. Nem akarom nagyon erőltetni a politikát, de érdekes, hogy itt soha nem kritizálja senki a kormányt, remélem azért itt nem sok fideszes van.

RedGreg
Újságíró

Ez az oldal eddig jól elvolt politika mentesen. Mivel itt elvileg nem pártpolitikai szempontok alapján alakultak ki a lövészárkok, hanem a feminizmus ellen. Szóval nem nagyon volt kormánykritika, tényleg nem. Habár a nők 40-nek kb csak ez az oldal ment neki.

Speciel a politikát most is kerülném, de ha már szóba került:

Magyarországon amióta rendszert váltottunk az állam lopból, a “szabad versenyre” (annyira volt szabad a verseny, mint ha neked kellene a Barcelona kézicsapata ellen egyedül kiállnod hátrakötözött kézzel) azóta minden kormány szereti az állam vagyonát magáénak tekinteni. Ebben nincs tehát különbség a Fidesz és az ellenzék között

Viszont ha már itt tartunk, jelenleg az összes makrogazdasági adat jó, a jelenlegi kormány pl nagy igyekezetében még az államháztartás hiányát is ellopta, hogy egy fontos tényezőt mondjak, és ezért cserébe azt mondja, hogy a Helsinki bizottság, meg az Amnesty meg a sok egyéb társadalombomlasztó szervezet mehet a levesbe. Amibe mondjuk tényleg beleesik néhány valóban normális kezdeményezés is. De hát ha már választhatunk az ugyanúgy levadásszuk az ellenzéket, és a genderideológiát zászlóra tűzve, pofátlanul lopunk és még az országot is csődbe visszük, vagy a jelenlegi pofátlanul lopunk, nem tűrjük az ellenzéki szervezeteket, de a gazdaság jó irányba halad, és a genderhülyeséget is felrúgjuk között, akkor egyértelmű a választás. Ha a lelkiismeretünk ezt nem engedi meg, akkor az egyetlen helyes döntés a nem választunk lehet.

És részemről politika lezárva.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Viszont ha már itt tartunk, jelenleg az összes makrogazdasági adat jó”

Én is tudnék ilyen adatokat hamisítani.

RedGreg
Újságíró

Látod, hogy az Mszp-nek nem sikerült.

És komolyan, te is tudhatnád, hogy az akarat diadala nagy részben volt köszönhető Az akarat diadalának.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor is ugrott a pannon puma a szakadékba, meg most is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De majd a Jobbik, most, hogy néppártosodik a “hanukaüdvözléssel”, meg a “radikálisok kitakarításával”, “kinek nagyobb a farka ” játék kvótatörvény ügyben, stb., ez egyenes út a siker felé:)

Naooo
Olvasó
Naooo

De majd a még jobbik, tehát a nácik.

Proli
Olvasó
Proli

Azt bevallom, hogy szerintem, ha balliberális kormány van, ez az ország már meg is szűnt volna, szerintem jobb ez, de nem hinném, hogy ezeknek örülni lehet.

Reszet Elek
Újságíró

Bizonyos szempontból értékalapú politizálás van, de pártpolitizálás nincs az oldalon és nem is lenne jó ha megjelenne errefelé.

A feminizmus elleni hitvallás óhatatlanul is bizonyos emberi- és társadalmi értékek melletti kiállás is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, itten sok minden felmerült és meg az is lehet, hogy kitiltatom magam:)

1. Népesség/szaporodási ráta/gazdagság/szegénység stb.

Korábban is linkeltem, megteszem újra, szerintem ez a fickó áll a legközelebb az igazsághoz:

https://youtu.be/ezVk1ahRF78

https://youtu.be/RUwS1uAdUcI

Szerintem érdemes egy kicsit ” belemerülni” az általa közölt tényekbe.

Úgy vélem, hogy ez is, mint az életünk nagy része, az ösztönökön, és a génjeink programján múlik, aztán hogy ki, és milyen mázzal önti le, és milyen célra, mit hoz ki belőle, az egy egészen más kérdés.

2. Civil szervezetek kisöprése/diktatúra/tolvaj/migrik/magyarság stb.

Úgy vélem, hogy egy ember szocializációja, a minta, amit látott/tapasztalt meghatározza a politikához való viszonyát is. Vagy teljes azonosulás vagy épp annak a legharcosabb ellensége, ami érdekes módon ugyanaz az oldala az érmének:) – Az alkoholista gyereke akkor is alkoholista/segítő  lesz, ha életében egy korty alkoholt sem iszik.

A szélbal mindig összeér a széljobbal, a szélliberált meg nácikkal.

Az “összefosás” bánatára, egy székely mindig leköpi és le fogja köpni a jelenlegi “baloldalt”.

Ok, lehet kivételeket találni, mint a kvóta elleni népszavazás 2%-a, de azért “a van olyan”, kurva kevés relevanciával bír.

Egy részüknek, a pííízen túl vannak olyan dolgok amit nem lehet megvenni MasterCardal sem, és akinek eddig terjed a látása, az nem érti, hogy miért szavazzák újra meg a “tolvaj” Fideszt, hogy miért fáj a “magyar” embernek Trianon, esetleg miért lábadt a szeme könnybe egy határon túli magyarnak amikor megkaphatta az állampolgárságot, nem érti a bozgor szó jelntését, pedig ha valakire, akkor a kozmopolitára ez igaz, stb.

A migrik “integrációja” soha nem fog megvalósulni, az életmódjuk – ami megegyezik a “vallásukkal”(pont mint a cigányoknál, kválasztottaknál- BTW érdekes hogy az egyiknek kafír, a másiknak “paraszt”, a harmadiknak meg goj, de pár dologban nagy az egyetértés: mindegyik lenézi a “gazdatestet” és szó szerint csak a gazdatestet látja benne:), nem engedi, sokkal erősebb atavisztikus ösztönökkel rendelkeznek, mint az “elpuhult” európaiak – teccik nem teccik, ha meg akar maradni a fehér rassz, csak a végső megoldás marad, lehet ájvékolni.

Aki “kint” él/ dolgozik, az pontosan tudja/látja, hogy ő mennyivel “életrevalóbb”, mint a  “befogadó nemzet”, Ennek a feldolgozása is érdekes disszertációnak lehetne az alapja:)

Érzi, ha máshol nem, akkor a zsigereiben, de tudatalatt pontosan tudja, hogy nevében, esetleg még a sirkövén szerepelni fog az, hogy magyar, de a leszármazottai már nem lesznek azok, hiába viszik tovább esetleg a nevet.

Mindenki valahogy próbálja oldania  kognitív disszonanciáit, és profik vagyunk a magyarázatokban, de a tények azok tények.

Ha sporteseményen nem dobban meg a szíved , ha egy magyar nyer, akkor te tényleg elvesztél, lényegtelen hogy mit állítasz magadról és milye a “világképed”.

Hogy visszakanyarodjak: nincs az a lopás/rablás ami megközelítené a hazaárulást, és a “civil/független” szervezetek, a jelenlegi baloldallal, és mögéjük a “cukifiú”  az “egytál lencséjével”/hanukaüdvözletével” a saját hívei szerint, szépen betagozódik.

Lehet hogy én látom rosszul, de számomra jelenleg a balliberális=feminista=SJW = “civilszervezet”/Soros által sponzorált migriszopkodók=bozgorok=hazaárulók.

Valószínű, hogy a nagyondemokratikusak meg engem tartanak annak:)

Nem tud annyit lopni az “Orbán maffia” hogy megközelítse a hazaárulás bűnét!

Kurvára van egy rangsor, és azt, aki keveri, magára vessen!

Amúgy olyannnyira diktatúra van, hogy bárki, bármikor elmondhatja  a véleményét, négyévente választások vannak, ahol az nyer, akire a legtöbben szavaztak, ja hogy nem lehet a “második fordulóban”  “összefogni” éa nagyondemokratikusan “nyerni ” a “kissebbségnek”, az szar ügy, a franciáknál még lehet, ott dúl a demokrácia, irigyelni valók.

Ez a szemét nép meg nem nagyon akar az “Igazak/Nagyondemokratikusak” mellett szavazni, mindig a patást szavazza vissza (ha ilyen ütemben folytatja a baloldal a migriszopkodást, a cukifiú pedig a “néppártosodást” akkor valószínű, hogy 4/5-el), baszki ez a választási rendszer miatt lehet, meg azért, mert annyira jól lopnak….. ja, nem.

3. Amikor alfákról beszélünk, nem nagyon vesszük figyelembe, hogy ők olyan “szintről” indulnak, mint a  6-os szintű és az a  fölötti nők, ezért nincs itt egyetlen alfa sem, jobb esetben 7-es, max. 8- as, szerintem pl. Big ilyen, így neki is van egy bizonyos “vakfoltja”.

Úgy, ahogy egy 4-5 szint fölötti nő sem érti, hogy itt időnként miről beszélünk, szó szerint, nekik is vakfoltjuk van, mert soha nem “merültek le a pokol bugyraiba”, és ők úgy “dudások”, hogy nem kellett “pokolra menni”, (max a bejáratig, :) és nem is “tanulták” meg, mer úgy születtek, ennek megvannak az előnyei, de a hátrányai is.

Amúgy meg mindenki vigyázzon, hogy mit kíván, mert ha teljesül, nem biztos:

– örülni fog neki

– a javára válik:)

 

 

ulomenen
Olvasó

De ráér valaki… :) Még ennyit összeirkálni…

Csak ami eszembe jutott olvasás közben, leírom. Vagy hogy Csao elvtársnő imádott kifejezését használjam: kapcsolódom

Az alkoholista gyereke akkor is alkoholista/segítő  lesz, ha életében egy korty alkoholt sem iszik.”

Nem könnyű kiválogatni az életünkből, gondolatainkból, mi a saját és mi a hozott. De nem is feltétlen kell, egyszerűbb az alapján válogatni, hogy melyikkel kívánunk tényleg azonosulni. Így nem lesznek absztinens alkoholista emberek. (Átvittből a konkrétba: én – bár láttam a környezetemben rossz példát az alkohollal kapcsolatban – egész életemben 3x tudtam berúgni és egyáltalán nem volt jó élmény egyik sem. Nem tetszik az alkohol íze, nem teszik a hatása, minek erőltessem…Genetikailag absztinens vagyok. Megkaptam már: “Ja, így könnyű nem inni.” :D ).

Aki “kint” él/ dolgozik, az pontosan tudja/látja, hogy ő mennyivel “életrevalóbb”, mint a  “befogadó nemzet”, Ennek a feldolgozása is érdekes disszertációnak lehetne az alapja:)

Éltem “kint” (ha Németország meg Anglia eléggé kintnek számít). Az életrevalóság soknál kimerül abban, hogy ugyanazt a ganaj munkát végzi, mint itthon, csak 4x annyiért. Ettől nem lesz életrevalóbb, mint a befogadó nemzet, max. annak a legalsó, sűrű szövésű szociális függőágyon hintázó 10-15%-ánál. De valóban, dolgozni mennek ki és megköszönik, ha karácsonykor meg újévkor mehetnek túlórázni – dupla pénzért.

Érzi, ha máshol nem, akkor a zsigereiben, de tudatalatt pontosan tudja, hogy nevében, esetleg még a sirkövén szerepelni fog az, hogy magyar, de a leszármazottai már nem lesznek azok, hiába viszik tovább esetleg a nevet.”

Egy volt kinti lengyel kollégám, kétgyerekes fiatal apuka ugyanezt a dolgot firtató kérdésemre azt mondta: “Tudom. De ez az ár, amit meg kell fizetni.”

Nem tud annyit lopni az “Orbán maffia” hogy megközelítse a hazaárulás bűnét!

Pedig igen erősen próbálkoznak és egyre jobban megy nekik…

Amikor alfákról beszélünk, nem nagyon vesszük figyelembe, hogy ők olyan “szintről” indulnak, mint a  6-os szintű és az a  fölötti nők, … pl. Big ilyen, így neki is van egy bizonyos “vakfoltja””

“Ekkor a tanítványok magukban Jézushoz menvén, mondának néki: Mi miért nem tudtuk azt kiűzni?

Jézus pedig monda nékik: A ti hitetlenségetek miatt. Mert bizony mondom néktek: Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek.”

Máté 17, 19-20

Érdekesnek tartom, hogy Jézus nem azt mondja: “Ha ti is Isten fiai volnátok…”, hanem azt, hogy “Ha volna hitetek…”.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A szélbal mindig összeér a széljobbal, a szélliberált meg nácikkal.”

Van baj nálad rendesen. Segítsek kitisztítani az agyad?

Rokapapa
Újságíró

A jég megtört de nem egészen örömteli módon. Bekerült a médiába az MGTOW mozgalom de nem mint egy problémára felhívó jelenség hanem mint a férfiak szapulására szolgáló újabb eszköz.

Szánalmas miként azt erőltetik le a nézők torkán, hogy ez nem egyéb mint a férfiak korlátoltsága és ostobasága. Itt is minden a férfiak hibája hisz ők nem értik, hogy a feminizmus terjedése gazdaságilag és társadalmilag is előnyös és leginkább a férfiaknak kedvező.

Azt pedig komoly gond ként látom, hogy ennek még lesz folytatása. Most nem csináltak mást mint megnevezték az ellenséget nyilvánosan, most jön majd a lejáratása. Az is gond, hogy a férfiak túlnyomó része is elég ostoba ahhoz, hogy ezeket a hazugságokat még el is higgyék.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az alkoholista gyereke akkor is alkoholista/segítő  lesz, ha életében egy korty alkoholt sem iszik.”

Nem könnyű kiválogatni az életünkből, gondolatainkból, mi a saját és mi a hozott.

Pedig kurva egyszerű, igényel egy kis őszinteséget magunkkal szemben, de amikor ráismersz a gondolatodra/szavadban/tettedben/ reakciódban, hogy anyám/apám pont ezt csinálta/mondta tette/reagálta, akkor egyértelmű.

De nem is feltétlen kell, egyszerűbb az alapján válogatni, hogy melyikkel kívánunk tényleg azonosulni.

Az, hogy ki mivel „kíván”, meg hülyíti saját magát is, hogy ő mivel azonosul, annak pont addig tart a relevanciája, amíg vész/stressz/élet-halál szituációban automatikusan mit és hogyan reagál.

No, ha a „kívánsága” szerint reagál, akkor igazad van, ha nem , akkor meg az egész csak felszínes bullshit :)

Aki “kint” él/ dolgozik, az pontosan tudja/látja, hogy ő mennyivel “életrevalóbb”, mint a  “befogadó nemzet”, Ennek a feldolgozása is érdekes disszertációnak lehetne az alapja:)

Asszem, hogy az  „életrevalóságot” nem sikerült számodra egyértelműen érzékeltetnem, de több is veszett Mohácsnál:)

Érzi, ha máshol nem, akkor a zsigereiben, de tudatalatt pontosan tudja, hogy nevében, esetleg még a sirkövén szerepelni fog az, hogy magyar, de a leszármazottai már nem lesznek azok, hiába viszik tovább esetleg a nevet.”

Egy lengyel kollégám, kétgyerekes fiatal apuka ugyanezt a dolgot firtató kérdésemre azt mondta: “Tudom. De ez az ár, amit meg kell fizetni.”

Igen és itt feszegettem azt is, hogy vannak dolgok, amelyek nem eladók, nem lehet eladni, max elveszíteni….

Nem tud annyit lopni az “Orbán maffia” hogy megközelítse a hazaárulás bűnét!

Pedig igen erősen próbálkoznak és egyre jobban megy nekik…

És mégis, a nácirasszistanemdemokratafasiszta, istenadta nép, olyan vak, hogy nem a hazaárulókat szeretné, skandallum:)

Jézusról pedig annyit, hogy az is kamuzott eleget, no meg amit még félreértelmeznek, abból, amit állítólag mondott, az megint megérne egy misét ….:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mér ide raktad? Be vagy rúgva? Látszik.

GoldLion
Újságíró

–          A MGTOW nem mozgalom. Nincsenek céljai, követelései, nincsenek prominens alakjai, akiket „követ a nép.” Ez egy életstílus.

–          Ez sokkal többről szól, mint a „pénzéhes nők”, meg az „anyagias társadalmunk” miatti kifakadásról.

–          „hiszen ezáltal a férfiak is rákényszerülnek, hogy felvegyenek bizonyos feminim tulajdonságokat” és ez miért jó? Hogy minden tele lesz metroszex hibridekkel, akik csodálkoznak, amiért nem tudnak férfiként tekinteni rájuk?

–          Azok nem „hatalmi jogosítványok” voltak, hanem biológiai alapon nyugvó áldozatvállalások.

–          Sikerült frusztrál örökszüzek gittegyletének beállítani az egészet.

–          A férfiak nem ágálnak, ők köszönik szépen remekül el lesznek a négy fal között a hobbijaikkal, meg azzal, hogy többé nem kell időt, energiát, és ami még fontosabb pénzt áldozni a nők hajkurászásába.

-
Újságíró
-
ulomenen
Olvasó

Kimondottan szimpatikus interjú.

tcrex
Olvasó
tcrex

Én csak azt nem értem, ha HufiPistinek fontos a mgtow. Miért megy bele egy olyan szerkezetű interjúba ahol lerajzoltatják vele az állítást, majd ezzel átcsoszognak két verőemberhez, hogy szedjék szét. Persze értem én hogy fontos minden apró nyilvánosság. De nem lehetett volna ezt okosabban csinálni? Az önmagát nem vállaló kriminalizált árnyékember szerepről már nem is beszélve.

GoldLion
Újságíró

Ez nem a Huffnágel Pisti, ez a Huffnágel Peti.

Itt van a blogja:

http://hufnagelfia.blogspot.hu/

Proli
Olvasó
Proli

Nem tudom, nem mond hülyeségeket, de elég gyengye blog, nem tudja kifejezni, amit mondani szeretne, a másik jobb volt.

Pash Cutter
Újságíró

Na, szerintetek Puzsér ki mellé állt a Soros-szervezetek és a FIDESZ közötti csatározásban?

(figyelmeztetés, mindenféle árnyaltságtól mentes vélemény következik)

https://www.youtube.com/watch?v=3kd6bqavYRA

ulomenen
Olvasó

Szerintem nem áll senki mellé, eccerűen csak a maga sajátos nézőpontjából értékeli az eseményeket.

Somogyi József
Vendég

Az a vén geci, hogy védi Sorost!!!

Serathis
Olvasó
Serathis

A régi Puzsér MTGOW/Huffnágel felolvasás az Apu Azért Sírban jobb volt :)

tibor
Olvasó
tibor

Teirésziász, a görögök egyik leghíresebb jósa még fiatalemberként az erdőben sétálva párzó kígyókra bukkant. Botjával ráütött a kígyópárra, mire férfiból nővé változott. Hét évig élt így, amikor újra meglátott két összefonódó kígyót, s gondolván, hátha így megint átváltozhat, rájuk csapott. Igaza lett, újból férfivá vált. Éppen ekkoriban ingerkedett Zeusz feleségével, Hérával, állítván, hogy „Nektek, nők, több gyönyörérzés jut szerelem közben, mint juthat a férfiunépnek” (Ovidius). Héra tagadta ezt, és a vita eldöntésére felkérték Teirésziászt, aki férfiként és nőként is szerzett tapasztalatokat.

Ő azonban elkövette azt az óriási hibát, hogy Zeusznak adott igazat: igen, a nők sokkal nagyobb darabot szakítanak ki a közös örömből, mint a férfiak. Héra dühében, hogy ez a féltve őrzött titok kiderült, megvakította Teirésziászt; Zeusz pedig ezért kárpótlásul ruházta fel őt jóstudománnyal. Ebben a mitológiai történetben a tudással, a valamely titok felfedésével együtt járó veszély örök témájával kapcsolódik össze a szexualitás. : a nőt leigázó férfi mégiscsak alulmarad valamiben.

A szexualitás nagy hatalmú istennőjének, Aphroditénak számos idegen, (nem görög) vonása van, lakhelye is a görög világ peremén, a félig Kelethez tartozó Ciprus szigetén található. Különböző világokon átívelő hatalma már születési történeteiben megmutatkozik. A legismertebb szerint – amely az eget és a tengert köti össze – Uranosz („az ég”) levágott férfiasságát a tengerbe dobta az apját megcsonkító Kronosz, és ebből a tenger hullámain ringó testrészből született meg az istennő.

Lényének egyesítő voltát talán legjobban Árésztól, a hadi istentől született lányának neve fejezi ki:Harmónia, „az egyesítő”. A gyönyörű, vágyfakasztó istennő olyan melléknevein, mint például a Kallipügosz (’szép fenekű’), nem lepődünk meg, és a mitológiai történetek fényében az Androphonosz (azaz ’emberölő’) elnevezése is érthetővé válik. Aphrodité ugyanis kíméletlen pusztítóként is fel tudott lépni, amire Hippolütosz sorsa a legjobb példa. Hippolütosz Thészeusz athéni király fia volt, anyja pedig a fiatalon életét vesztő amazon királynő, Antiopé. A gyönyörű ifjúvá serdülő királyfi csak a vadászat szenvedélyének, a szűz Artemisznek hódolt, és – üresen hagyva Aphrodité oltárát – elutasította a szerelmet.

Ahogy egyetlen görög isten vagy istennő, úgy Aphrodité sem tűrte, hogy semmibe vegyék. Bosszúja szörnyűséges volt: Hippolütoszba beleszeretett a mostohaanyja, Phaidra, de a fiú természetesen nem kért ebből a szerelemből sem. Erre a sértett asszony a mostohája ellen elkövetett erőszakkal vádolta meg őt a férje előtt. Thészeusz haragjában Poszeidónhoz, a tenger istenéhez fordult, hogy végezzen a fiúval, s miután ez megtörtént, Phaidra felakasztotta magát bánatában. Aphrodité mindent elpusztító haragját úgy is értelmezhetjük: a görögök szerint az élet egyetlen aspektusát – ez esetben a szerelmet és a szexualitást, melyeket a ciprusi istennő jelenít meg – sem lehet büntetlenül elutasítani.

Tehát ez a Hüpolitosz lehet az első MGTOW akit a história is említ.

 

 

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nincs olyan nagy tűz, amit a víz ne tudna eloltani….