0 megosztás

Aktív ellenállás!!4!

Példaképünk és bölcs vezetőnk, a Gumiszoba blog okos, szép és a mocsok férfi propagandaállításokkal szemben cseppet sem frusztrált vezetője anno passzív ellenállásra biztatott minket, progresszíveket. (Erről itt olvashatsz bővebben.)

  • Ne szüljünk gyerekeket, mert ki nem állhatjuk ezeket a rohadt kis bőgőmasinákat,
  • ne ápoljuk a betegeket, menjenek a kórházba, ha kell nekik valami,
  • ne költsünk szépségápolási termékekre (hiszen a szépség belülről fakad),
  • ne végezzünk ingyen házimunkát, fizessenek meg minket, mint egy tisztességes cselédet,
  • röhögjük ki a férfiakat, amiért olyan hülyék és empátiára képtelen majmok,
  • az áruló nőket, akik képesek azt hinni, hogy boldogok feminizmus és progresszivitás nélkül, vessük meg,
  • ahol lehetőség van rá, válasszunk női szolgáltatót, alkalmazottat… ha lehet, a pénzünket nőnél költsük, nőnek adjuk, aki pedig férfinál vásárol,  nos… azt szégyenítsük meg! (Nem, ez egyáltalán nem hasonlít erre, mert nekünk igazunk van.)

 Ám mindez nem elég!

A passzív ellenállás önmagában nem hozza meg a várt eredményt. Aktív ellenállásra van szükség!

Asszonyok, nők, lányok! Bátor progresszív férfiak, akik felismertétek céljaink igazát!

Harcoljunk együtt a tolerancia és az egyenlőség nevében a fasiszta férfiak és az agymosott női segédcsapataik ellen! Bizonyítsuk be, hogy mi vagyunk az értelmiség, a felsőbbrendű kaszt, a jövő!

Szórjatok fogamzásgátlót azokba az izékbe, amikből a víz jön a városokban! Ezentúl senki ne szülhessen gyereket a fennálló, mocskos patriarchális rendszernek! Kövessük az amazonok példáját, és a meglévő gyerekek közül csak a nőneműeket tűrjük meg magunk között! (Esetleg progresszív kisfiúkat, de őket biológiai úton kasztrálni kell, hogy ne legyenek erőszakosak, mert a férfiak erőszakosak.) Hogy a többivel mi legyen? Nem mindegy? Tanulják meg végre, hogy nem élősködhetnek a mi empátiánkon és finom lelkünkön!

Szervezzetek tüntetéseket! Érjük el, hogy a buszokon külön ülőhely legyen a progresszívek, és külön a szemét fasiszták részére! Saját, safe space éttermeket akarunk! A szélsőjobbos, populista mocskok be se tehessék oda a lábukat!

Gyújtsátok fel a fehérneműboltokat, a kozmetikusok üzleteit! Merjünk természetes szépségek és egyediek lenni! Fegyverkezzünk fel, mert az undorító, szőrös férfiállatok és a patriarchátus szekerét toló, áruló nőstények bármikor ránk támadhatnak! Harcoljunk a békéért!

Mindezt azért, hogy végre kicsikarjuk a magunkfajta érzékeny, finom lelkű progresszíveknek és feministáknak járó jogokat. Mert ha a mi empátiánkkal képviseltetjük magunkat a parlamentben, jobb lesz a világ!

safespacewomanarmy

Előre, együtt egy szebb, férfimentes jövőért!

f Facebook
0 megosztás


26
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
17 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
common manXcsakxSomogyi JózsefPengeB.Cs.Juszticia Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
DennisVT
Újságíró

Jézusom…:)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez kész!

Ijk
Olvasó
Ijk

Ez az MGTOW női megfelelője lehet, egy olyan élet amire nem fog örömkönnyekkel visszatekinteni a halálos ágyból, de legalább abban a tudatban hal meg hogy nem adta fel az egóját senkinek. Szomorú élet az ilyen.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Annyi a különbség a MGTOW és eme marhaság között, hogy a férfi képes jól érezni magát egedül, vagy férfi társaságban. A nők arra nem képesek, hogy tartósan jól érezzék magukat férfi nélkül

Penge
Olvasó
Penge

Egy férfi sem képes jól érezni magát szex nélkül. Nem véletlenül lett kedvenc mondásom “A szex kapuőre a nő, párkapcsolat kapuőre pedig a férfi.”, ugyanis nagyon találó. Nézz meg egészséges libidójú nőket, mennyire szenvednek sokan, mert nem találnak “normális párt”, miközben társkeresőn egyetlen fotó miatt rommá bombázzák őket 18-60 éves korig a legkülönbözőbb férfiak, de sajnálatosan mindegyik a következő két kategória egyikébe tartozik, függetlenül attól, hogy hogy néz ki, milyen az anyagi helyzete.

1. Csak dugni akar.
2. Párkapcsolatot is akar ugyan, de ebbe a kategóriába már az adott nő szintje alatti férfiak esnek csak bele.

Az MGTOW inkább csak egyfajta lelki nyomor-közösség, akik legalább így egy közösségbe tartoznak, még ha virtuális is, de a szexuális vágytól lehetetlen megszabadulni. Még az orvostudomány sem tart ott, hogy súlyos mellékhatások nélkül el lehessen nyomni a szexuális vágyat, anélkül pedig két út áll az MGTOW előtt.

1. Kurvázik, de ahhoz rengeteg sok pénz kell, havi 2-300 ezret simán el lehet költeni rájuk, hogy az ember komfortérzete megmaradjon. Ezt azért lássuk be, kevés ember engedheti meg ma magának Magyarországon (külföldön dettó, mert hiába keres többet ott a kurvák is annyival többe kerülnek), aki pedig igen, annak már nagyon súlyos mentális defektjeinek vagy testi torzulásainak kell, hogy legyen ahhoz, hogy ne találjon nőt ha nem is teljesen ingyen, de a kurváknál sokkal olcsóbban esetleg egy menettől több alkalomra.

2. Valami vallási hevülettel elnyomja magában, de attól meg becsavarodik idővel, mint a pedofil papok. Esetleg pornóval csillapítja a vágyát, de akkor meg eltorzul az egész szexualitása és ugyanúgy nem menekül attól, hogy idővel egyre perverzebb legyen, cserébe viszont idővel már merevedése sem lesz mert a teste hozzászokik az új ingerekhez.

Somogyi József
Vendég

“Kurvázik, de ahhoz rengeteg sok pénz kell”

Heti egyszeri dugás elég hétköznap úgy is hulla fáradt az ember, aki meg jól áll anyagilag a mellé meg egy nő úgy is oda csapódik.

Jó dumától, bármire képes a nő.

Nem olyan szar a helyzet, élelmesnek kell lenne meg kell  tanulni kommunikálni stb…

Idősebb nők élnek hallnak szexért és ott már fizetni se kell.

Penge
Olvasó
Penge

Az MGTOW-nak szerintem épp az az egyik alappillére, hogy hányingere van az embernek attól, hogy hazudni kelljen meg a hülye PUA játékokat játszani azért, hogy eszkaláld a nőket. Mert nem fogod egyből megkapni, épp az a PUA filozófia lényege is, hogy életstílus. Mint egy ügynöki munka (már aki sikeresen műveli), építed a kapcsolataidat hónapokon, de inkább éveken át és lesz egy csomó kontaktod, akik idővel kerülnek olyan élethelyzetbe, hogy megdugod őket és itt jön be a kombinációs hatás és így már nem is akkora vetítés a “szinte ingyen heti 3 csajt megdugok, pedig nem vagyok sem adonisz sem milliomos”. De ehhez teljes életstílusodnak PUA-nak kell lennie, nem úgy működik, hogy eldöntöd, hogy “Én holnaptól PUA leszek, kiöltözök, elmegyek bulizni és legalább egy 6/10-es csajt megdugok.” Lehet, hogy elsőre sikerülni fog, de ezt életstílusszerűen kell művelni ha tényleg sikeres akarsz lenni benne. Kivéve ha őstehetség vagy, de az már kiderült volna.”

Az MGTOW kicsit olyan evolúció megtagadás is egyben, avagy “Mi a faszért kell nekem hazudozni a nőnek? Miért nem mondhatom ki nyíltan, őszintén azt, hogy szexelni akarok és mást nem? Miért háborodnak fel a femnácik miatta?” ez pedig nem egyeztethető össze a PUA-val és a “jó duma” alatt feltételezem, hogy ezt értetted, hiszen az őszinte kommunikáció kizárólag akkor jön be a nőknek, ha azt mondod, amit hallani akarnak (és az őszinte). Vagyis naturál vagy.

DennisVT
Újságíró

Az MGTOW-nak csak nagyon kis része az, aki elutasítja a szexuális kapcsolatot is a nőkkel, azt én sem tartom egészségesnek, és szerintem túlnyomórészt a kényszer szüli, amitől tulajdonképpen már meg is szűnik MGTOW-nak lenni, hiszen a kényszer nem lehet szabadon választott út.

A túlnyomó többség az, aki csak a komoly kapcsolat – házasság – családalapítás szentháromságra mond nemet, és nem azért, mert képtelen lenne rá, hanem azért, mert úgy érzi, hogy nem éri meg neki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek :)

Kalman
Újságíró

Jusztícia az igazság és a safe space istennője!

ulomenen
Olvasó

Wo ist die schöne alte zeit…

ulomenen
Olvasó

Aristo is megint nagyot alkotott: Hogyan tegyük buzibbá Németországot?

http://aristo.pestisracok.hu/hogyan-tegyuk-buzibba-nemetorszagot/

Rokapapa
Újságíró

Szép!

Tényleg én tévedek mikor azt mondom, hogy korlátozni kell a nők jogait?!

ulomenen
Olvasó

Jó-jó, de konkrétan melyiket? A hülyeséghez való jogot? Vagy hogy megtanulhassanak írni?

Rokapapa
Újságíró

A szólásszabadsághoz való jogukat mindenképpen.

Reszet Elek
Újságíró

Nem esel némiképpen túlzásokba?

Rokapapa
Újságíró

Az oldalon számtalan cikk és a világban milliónyi bizonyítja, hogy ez nem túlzás sőt…

Jó lenne végre észrevenni, hogy amíg a nők egyenjogúak addig se rend, se békesség se igazságos törvénykezés, se boldog élet és az emberiségnek jövője sem lesz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szabad párválasztást eltörölni.

B.Cs.Juszticia
Olvasó

Tessék, itt lehet csatlakozni:

https://www.ipetitions.com/petition/noi-passziv-ellenallas

Nem akarok dicsekedni, de olyan jól sikerült a kampány, hogy férfiak is csatlakoztak a női passzív ellenálláshoz. Hah!

 

Ijk
Olvasó
Ijk

Hát nem biztos hogy a legjobb csoportot találtad meg toborozásra, persze nyilvánvaló hogy csak provokáció.

Nyilván mindenki szabadon csatlakozhat ha ezt szeretné.

Reszet Elek
Újságíró

Jól látom az aláírók között? Aszottsunájú Eulália?

B.Cs.Juszticia
Olvasó

Igen, ő a magyar SunaLázadás (Pussy Riot tribute zenekar) basszusgitáros énekese. Nagyon progresszív. De a petíciót bárki aláírhatja, Dzsingisz kántól kezdve Napóleonon át Kojak felügyelőig…

(Ja, utána ne felejtsetek el 25 dollárt adományozni a kezdeményezésre! Még messze van a végleges cél, az ezer (1000) aláírás.)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez most tényleg valami trollkodás? :D

Szergej55
Olvasó
Szergej55

:DDDDDDDDDDDDDDDD Ez nem a megfelelő hely.

ulomenen
Olvasó

Egy bloggerina bejegyzése Ákosról meg a nemi diszkriminációról: https://tempty.hu/2015/12/17/egy-nonek-nem-az-a-dolga/ Szimpatikus.

common man
Olvasó
common man

Ez valami fanyar hangvételű paródia vagy valaki ezt tényleg komolyan gondolja?