Férfihang.hu
0 megosztás

Trump: “Európa óriási hibát követett el”

Hírügynökségi információk szerint Donald Trump amerikai elnök vasárnap telefonon tárgyalt Szalmán bin Abdel-Azízzal, Szaúd-Arábia uralkodójával és egyetértés alakult abban, hogy biztonsági övezeteket kell létrehozni a harcok elől menekülők számára Szíriában, illetve Jemenben.

A TASZSZ jelentése szerint Trump már szerdán “abszolút biztos” tényként közölte, hogy biztonsági övezeteket hoznak létre Szíriában. Az elnök egyúttal kijelentette: “Európa óriási hibát követett el, amikor megengedte”, hogy emberek milliói jussanak el Németországba és a kontinens más országaiba.” – Egyenesen “katasztrófának” nevezte az Európában történteket, és hangsúlyozta: nem kívánja megengedni, hogy hasonló az Egyesült Államokban is megtörténhessen.

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke által javasolt megoldásnak két furcsa ellenlábasa akadt:

Szíria hétfőn jelezte: szuverenitását sértő “veszélyes cselekedetnek” minősítene bármilyen arra irányuló kísérlet, hogy Damaszkusz hozzájárulása nélkül biztonsági övezeteket hozzanak létre menekültek számára. Emellett Antonio Guterres az ENSZ-főtitkárának szóvivőjeként nyilatkozva kijelentette, hogy bonyolult és kockázatos művelet lenne biztonsági övezeteket létrehozni Szíriában a menekültek számára és további részletekre van szükség e kérdés kellő vizsgálatához.

A SANA szíriai állami hírügynökség jelentése szerint a szíriai külügyminisztérium és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának képviselői egyetértettek a kérdésben egy damaszkuszi találkozón.

Forrás: HVG

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


29
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
19 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
Sándor rózsaXcsakxtiborProliNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Aszondja a hülyéje; megengedte. Szaros gyurikát lecsukattad már, he? Neeem? Akkor meg pofa be oszt kuss.

Adolf Weininger
Újságíró

“Európa óriási hibát követett el”

Amerika is:)

LEGENDI
Olvasó
LEGENDI

Trumpnak igaza van.

 

the hermit
Olvasó

Meg lehetne ezt oldani, ha akarnák. A Földközi-tenger tele van szigetekkel, szerintem olyan is akad ami lakatlan (mondjuk nincs ivóvíz), oda kell építeni egy gecinagy menekülttábort, és mindenkit visszadobni oda, aki Görög vagy Olaszországban partot ér. Ha pedig ez nem járható út, akkor se Lampedusán vagy lakott görög szigeteken kell tábort létesíteni, hanem csakis Európán kívül. ha már itt tartunk, a görögökre vagy az olaszokra a kutyámat se bíznám egyébként se.

Kivülről el kell látni a szigetet élelemmel és vízzel, de legyen ott egy hajó állandóan, ha valaki esetleg megunná, és vissza akarna menni. A görög-török tengeri határon állandóan járőrözni kell(ene) NATO hajókkal, a kihalászott embereket egyből a szigetre.

Azt is leírom, mit nem kellene csinálni: menekülteket halászni a líbiai partoknál… Európán belül bármilyen menekülttábort működtetni, bárhogyan máshogy behozni ezeket, akik több ezer km-ről jöttek, stb.

a legnagyobb hiba egyébként az volt, mikor hagyták ezeket határokon átcsörtetni (azaz hogy ők határozzák meg a játékszabályokat, és azt csináljanak, amit akarnak). A magyar kormány volt az egyetlen, amelyik megprobált valamit tenni, ez azért elég gyanús.

Naooo
Olvasó
Naooo

De nem akarják, támogatják, mert fehérgyűlölő tömeggyilkosok.

tibor
Olvasó
tibor

Vagy 1990-ben a kelet-nyugat (szovjet-náto) szembenállás megszűnésével a menekültügyi egyezményeket akár egyoldalúan is megszüntetni, mivel egyértelműen 45 éven keresztül a nyugat (főleg gazdasági) felsőbbrendűségét hirdette, nem a humanizmus hanem a fölény érzékeltetését szolgálta . Erre talán ’56 után jöttek rá evtizedekig lehetett mutogatni a keletről menekült üldözött embereket , hogy a sajátjaik is elmenekülnek kelet-európából és láthatják mennyire jó itt nyugaton nekik , hogy szabadságban élhetnek. A keresztény gyökerekkel érkezők gyorsan beilleszkedtek, ezért föl sem merült , hogy létezhet olyan menekült is aki a gazdasági nagyvonalúságért cserébe nem fogad el semmit a befogadók kultúrájából sőt ellene fordúlhat. USA eddig agytrösztnek mutatta magát mint aki minden eshetőségre fel van készűlve de ezt nem látták előre. (vagy látták de bevállalták a rizikót , ha nem sikerül az iszlamistákat megszelidíteni akkor ez európa belső problémája lesz és előbb-utóbb megoldódik.

LEGENDI
Olvasó
LEGENDI

A menekültek nem menekültek, ha nem kontinens foglalók, java részt férfiak, fiatalok, akik odahaza férfinak számítanak, az ő kultúrájukban nincs feminizmus, ott csírájában intézik el az ilyesmit /megkövezéssel/.

A Trump akkor volt fiatal, abban a világban nőtt fel, amikor jó kedélyű patriarcha társadalom létezett, és ő emlékszik rá milyen volt, ezért támadják annyira a nők egy része, ráadásul igyekszik betartani a választási ígéreteit, ami a politikusoknál nem szokás.

Trump igazi férfi, ilyenek voltak régen, ilyen volt a nagyapám is, pedig ő egy hétköznapi ember volt.

 

Dan
Újságíró

A legjobban akkor bújik ki a szög a zsákból a “menekültekkel” kapcsolatban, mikor a végleges letelepedés témája kerül – pontosabban nem kerül – szóba! A liberális logika szerint ezek az emberek menekülnek a háború elől (most tekintsünk el attól az apró ténytől, h a legtöbb migráns nem háború dúlta országból jön). Ez esetben, ezt a logikus gondolatmenetet folytatva, ha vége a háborúnak, természetesen hazamennek. Ja, hogy erről szó sincs…?

tibor
Olvasó
tibor

Én is felemlítem a dédapám fiatal legényemberként 2x volt az usá-ban hazajött mindkétszer, és sokan megtették ezt. Ez a talpraesett fiatalság dolga keresse meg a világban az életét előrevivő dolgokat, ha azért 2000km-re kell menni , hogy anyagilag pár évre bebiztosítsa magát hát menjen (még akár félre is tehet , ők nem isznak ezért több bennük a fölös feszültség is) . Antifeminista ötleteléseim között szerepel az is mi van ha várták is a migráció növekedését, és így van jól nekik – ne jöjjenek túl sokan de valahogyan be kell oltani feminzmussal az arab/iszlám világot is, és azok akik eddig jöttek európába azoknak visszafelé nem volt a hazájukban ilyen elvárt feminizáló  hatásuk, a jövő pedig, hogy aztán két generáció 40 év után – családjaik bérszülők módjára teleszülik európát , és ha megmarad az iszlám befolyása rájuk akkor európa a matriarchátus (Hamvas szerint 2000 éve existál európában) füstölgő romjain kineveli az arab/zsidó eredetű és igazi patriarchátus új európai kultúráját, reméljük békésen kerül uralomra, és annyira megszelidűl, hogy nem bántja a nyugati kultura maradványait..

ggwp
Olvasó
ggwp
Dan
Újságíró

Mit szóltok a Momentum Mozgalomhoz?

Elsőre számomra némi reményt nyújtottak arra, h hátha egy mozgalom, amelyik a gyökerénél foglalkozik a magyarországi (amúgy világszinttű) problémákkal és a társadalmat mesterségesen megosztó ideológiákon felülemelkedve valóban a mikroközösségi szintről építve új dimenzióba helyezi ezt az egészet, ami ma demokratikus működésnek becézünk. Bár alapból volt némi fenntartásom, mert a semmiből nem lehet másfél év alatt egy jól működő országos mozgalmat létrehozni – nem pártról beszélek! -, ők meg rögtön győztes párt akarnak lenni…

Viszont az olimpiáról szóló népszavazást meg abszolút támogatom és mindenkinek ezt kéne, akinem még nem mentek el teljesen otthonról, mert ez lenne egy valódi demokrácia alapja, h beleszólási jogunk van a döntésekbe, pláne ekkora léptékűekbe! Nem véletlen, h a mindenkori “demokratikus” hatalom ezt alapjogot – népszavazást – már olyan szinten kiherélte, h 1. A népszavazásról is egy testület dönt. 2., A népszavazásnak már a  kiírásához is teljesíthetetlen feltételeket szabnak. 3., Egy népszavazás sikerességéhez is teljesíthetetlen feltételeket szabnak.

Visszatérve a Momentumra. Azt látom, h egyre jobban csöpög ki a liberális farkas az “ideológia mentes” báránybőr alól. Íme az intő jelek, amelyeket észrevettem:

– Támogatják a feminista női kvótákat (Youtube, XYZ.  3. adás) https://www.youtube.com/watch?v=PBAaaNCzRXo

– Támogatják a liberális / feminista propaganda anyagokat (“Mondj nemet a családon belüli erőszakra” , “Mondj nemet a rasszizmusra”) (Youtube, XYZ.  3. adás)

– A mozgalom 2 vezetőjének a példaképe két liberális politikus: Göncz Árpád, Guy Verhofstad (Belgium)

– Legalább egy vezetőjük a Soros-féle Közép Európai Egyetemen tanult. Persze ettől még kiábrándulhatott azóta belőle, de azért ez is egy puzzle-darab a képben…

-Indirekt jelek: az összes liberális média és közéleti személyiség egyöntetűen felsorakozott a Momentum mögé, bőséges hírfelületet biztosítva nekik. Vannak más, jobbos-balos ideológián felülemelkedő, józan ész talaján álló kezdeményezések, még sem kapnak semmiféle hírfelület és támogatást.

Szomorú, hogy Magyarország egyelőre képtelen egyetlen hiteles, a társadalmat mesterségesen megosztó ideológiákon felülemelkedő, a józan ész pártján álló mozgalmat magából kitermelni. :(

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem kell meglepődni, nem véletlenül futottak fel ilyen hamar. De ahogy jött, úgy fog menni az egész, az emberek egyszerűen nem vevők erre a bagázsra, akármennyit is erőlködjenek és jelenjenek meg ilyen vagy olyan alakban. Az is árulkodó, ha valaki mögé az mszp vagy valamelyik átnevezett klónja beáll, az nálam kapásból beindítja a kis piros riasztót a sarokban. Kutyából nem lesz szalonna, libsiből/ femináciból meg értelmes ember.

Dan
Újságíró

Az, h ki, vagy melyik csoport ki mögé áll be, az nem minősíti az adott csoportot. Tekintve, h mindenki a saját cselekedetéért felelős, nem kötelezhetsz senkit arra, h ő téged NE támogasson! Ahogy Trump-ot sem az határozza meg, h a KKK és Észak-Korea is támogatta a megválasztását. Akkor minősíti, ha az adott csoporttal ténylegesen együttműködik – erre ugyanis már van ráhatása.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Láttál-e heves tiltakozást a momentumosok részéről? Mert ha igen, akkor visszaszívom, amit mondtam és a kalapomat is megeszem (miután vettem egyet). Én nem, sőt egy rakat bukott régi maszoposnak simán teret adtak ripacskodni, pl. most Libajnainak, de ezt te is említetted lényegében.

Ma egyébként itthon alapvetőnek látom, hogy ami tényleg normális kezdeményezés lenne, azt inkább lenáciznák és ezután még a megszokás kedvéért világvégével is riogatnának az előbbi figurák, pl. kerítésépítés a határra és nemet mondás a népvándorlás szabadon engedésére, hogy csak néhány példát említsek. Ezek nem kifejezetten ki tudja kinek pénzén gründolt szervezetek voltak, de ha valaki esetleg a szegény dolgozó magyarok megsegítésére alapított volna ilyet, azt sem ez a reakció fogadta volna.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Kutyából nem lesz szalonna, libsiből/ femináciból meg értelmes ember.”

“Ma egyébként itthon alapvetőnek látom, hogy ami tényleg normális kezdeményezés lenne, azt inkább lenáciznák”

He?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

No, she. Dummkopf.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jangan konyol, melainkan untuk mengekstrak bola.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Uff!

Dan
Újságíró

Nincs miért tiltakoznia és ezt bárkire értem ilyen szituációban, pl. Trump, mert:

1., Milyen alapon akarná X megmondani Y-nak, h miképpen cselekedjen? Ha a Y  X-et támogatja, az az ő dolga, az ő felelőssége. Miért kéne emiatt X-nek bűntudatot éreznie, vagy megmondani Y-nak, h mit tegyen?

2., Az elhatárolódás klasszikus liberális találmány: arról szól, h valakik (általában libsiék) megmondják, mit kell neked azért tenned, h ‘elfogadható’ személy/mozgalom legyél. Tehát, amikor elhatárolódsz, máris azt teszed, amit ők mondanak, nem amit te akarnál tenni. Ami nem más, mint manipuláció. Pont olyan, h ha nem teszed azt, amit a femcsik mondanak, akkor nem vagy ‘igazi férfi’.

3., Ha elkezdesz ilyen esetben reagálni arra, h “jaj, hát nekem semmi közöm nincs azokhoz, akik támogatnak, én nem is vagyok velük egy platformon” – máris védekezel. Máris nem te diktálod a feltételeket, hanem akik rá akarnak erre kényszeríteni. Már az ő keretük szerint játszol, nem a sajátod szerint (ugye ez alap PUA, RP elmélet, h a saját keredetben kell maradnod, különben alulmaradsz).

4., Ha elkezdesz elhatárolódni azoktól a “nemkivánatos” személyektől/szervezetektől, máris nem a te üzeneted marad elől. Az információ máris azokról szól, illetve a te védekezésedről (gyengeségedről). Nem pedig arról, amit te el akartál mondani, közzé akartál tenni.

Sikeres és valódi kezdeményezés csak egy olyan mozgalomból tud válni, amelyik megértette azt, csak miután megtanultunk újra egymással normálisan együttélni, együttműködni, akkor lesz képes maga a társadalom is ismét egészségesen létezni. Ilyen szempontból a politikai rendszer és a “vezetők” csak következményei egy olyan társadalomnak, amely gyermeki érzelmi állapotban vegetál. Amíg nem képes önmaga csalekedeteiért, életéért felelősséget vállalni, amíg állandóan az aktuális Kék párt messiására vár, aki elhozza neki a sültgalambot, addig nem lesz változás. Amíg mikroközösségi, pl. lakóközösség, munkahely szinten sem vagyunk képesek együttműködni, addig nincs miről beszélni. Teljesen mindegy, milyen emelkedett ideológiák és zászlók állnak a kirakatban: belül emberek vannak és amíg ez megy, addig mindig ugyanoda fogunk kilyukadni. Ez megy 90 óta nálunk. Meg ez megy világszinten is, annyi különbséggel, h nem csak egy ország döglik bele, ha képtelenek vagyunk változni, hanem egyszerűen, emberiség, kipusztítjuk magunkat a Földről.

Reszet Elek
Újságíró

Bevált politikai trükk kifogni a szelet a másik hajó vitorláiból. Lovagold meg a trendet, csinálj egy kellően kontrollált mozgalmat és szerezd meg a szimpatizánsokat pénzügyi forrásokat stb.

Ha ez a trükk nem megy még mindig ott a másik, azaz csatlakozz a már meglevő mozgalomhoz és belülről formáld át (vagy verd szét).

Proli
Olvasó
Proli

Mert a libsiknek erre van igényük. Egy saját “világmegváltó” mozgalomra, ami hatalomra jutattja a balodali pártokat. A Tanítanék Mozgalom is eltűnt a süllyesztőben, amikor kiderült, hogy nem akarnak kormányváltást. Amikor megjelenik valami új mozgalom, egy héten belül kiderül, hogy valami politikai szervezet támogatja azt is.

sureee
Olvasó
sureee

Sajnálatos, h mindenhol ezt a címkézést kell olvasni. Vagy libsi valaki, vagy jobbos. Én személy szerint egyértelműen egyik helyre se tudnám besorolni magam, mindkét oldal értékrendjében van olyan, ami fontos számomra. Egyébként, ahogy általában lenni szokott, a szélsőségekkel, végletekkel van gond, és ilyen szempontból mindkét oldal ‘büszke lehet magára’… A népszavazás intézményét pedig a mostani hatalom herélte ki, 2011-ben ők állították vissza az eredményességi küszöböt az összes szavazásra jogosult fele plusz egy főre. (Korábban elég volt, ha érvényesen szavazó választópolgárok több mint fele, de legalább az összes választópolgár több mint egynegyede a megfogalmazott kérdésre azonos választ adott.)

A Momentum-os részre reagálva, úgy érzem sokaknak üldözési mániája van.

Nem beszél feminista női kvótáról, nem tudom honnan jött ez a marhaság. Arról beszél, hogy miközben a miniszterek között egy női tag sincs, és a parlamentben a nők aránya is 10 % alatt van (nem szerencsés ez a párhuzam a politikusok jelenlegi/mindenkori közmegítélése alapján, de ugye ők megválasztott, érdemeik, saját jogukon odakerült valakik) addig a három felsorolt nő (Rogánné, Vajnáné, Sarka Kata) meg a férje hátán felkapaszkodott golddigger. Az egész videót a celeb-sztár, teljesítmény alapján történő megkülönböztetésre húzta fel, itt is csak azt akarta szemléltetni, h az ország 3 legbefolyásosabb, legismertebb, legsikeresebbnek beállított női csak azért valakik, mert jól rámarkoltak egy sikeres pasi tökeire… Ez mondjuk nem tudom mennyire feminista gondolat, ugye? Ráadásul rögtön ezután arról beszél, hogy egy olyan közéleti, politikai kultúrában hisznek, ahol mindenki érdemei, szorgalma alapján boldogul. Egy teljesítmény alapú társadalomban hisznek, ez logikailag is kizárja a kvótákat.

Ha a “Mondj nemet a családon belüli erőszakra” egy liberális gondolat lenne (Nem az), akkor se tudnám megérteni, hogy mi lenne ezzel a probléma. A Nane működésével sem az a probléma, h emellett állnak ki, hanem ezt a gondolatot milyen tartalommal töltik meg. Az a baj velük, h önkényesen változtatják, bővítik ennek a fogalomrendszerét és náluk csak férfi lehet elkövető és a nő csakis áldozat lehet. Ez így ebben a formában f*szság. Maga a családon belüli erőszak üldözendő, lényegtelen, hogy nő vagy férfi az elkövető! Nincs rendben, hogy akár egy nő akár egy férfi veri a házastársát, vagy épp a gyereket! Ez egyik nemtől sem elfogadható. Ennyi.

Lehet, hogy sokakat el fogok keseríteni, de a “Mondj nemet a rasszizmusra” sem liberális, feminista propagandaanyag, hanem itthon is egy több évtizedes jogi múltra visszatekintő, alkotmányban szabályozott alapjog, alapvető érték. Ajánlom olvasgatásra az Alaptörvényünket, akinek ez nem tetszik, XV. cikk. “(1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes.(2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja. (3) A nők és a férfiak egyenjogúak.”

Maga a tény, h valaki a Ceu-ra járt, azzal sok mindent nem lehet kezdeni. Sajnálatos, h van egy-két idióta szakuk, de ettől az egész egyetem nem lesz egy f*shalmaz, elég komoly oktatói karuk van, többek között MTA rendes tagok is tanítanak náluk, vagy épp Donald Tusk volt pénzügyminisztere. Ráadásul, akire gondolsz, nem “gender studies” szakon végzett, hanem közgazdász. Valahogy az meg sokakat mégse zavar, h a magát jobboldali, keresztény, konzervatívnak beállító kormánypártunk tele van volt kisz titkárokkal, mszmp tagokkal, állambiztonságisokkal, vagy épp nem egy soros ösztöndíjassal.

Indirekt jelek: Aki, ma egy kicsit is tisztában van a hazai médiasúllyal az nem csodálkozik azon, hogy az összes nem kormánypárti felületen szó van róluk. Gondolom mennének ők a köztévére is mondjuk, csak épp oda nem hívják őket, vagy épp a fizetett vezetőink kerülnek velük minden társadalmi vitát és, ha megjelenik valahol a Momentum még a rendezvényüket is lemondják inkább…

Ismerek olyat, aki aktivistaként segített nekik ingyen, a munkája mellett, a -15 fokban szabadidejében. Ja, ennyire jól fizetettek ezek az idegen ügynökök…Agybaj. Egyébként számomra szimpatikusak és támogatom őket, igaz aláírni nem pesti lakhely hiányában nem tudtam, de pénzt küldtem. Én, egy hazaáruló.

 

 

Reszet Elek
Újságíró

A liberalizmus olyan, mint a reformáció volt. Ma már a katolikus egyház is reformált, átvett a reformáció elképzeléseiből számos dolgot. Ugyanez igaz a liberalizmusra is. A legtöbb politikai eszmerendszer már átvette a liberalizmus értékeit. Azok akiket ma “libsiknek” hívnak korántsem liberálisok. Ami azt illeti pl. konzervatívként jóval liberálisabb vagy, mint ezek a libsik.

Dan
Újságíró

Suree,

1., A “liberális, libsi” már régóta nem értékrendet jelöl, hanem azokat az embereket, akik teljesen elszakadva a valóságtól egy torz álomvilágot akarnak erőszakkal lenyomni a társadalom torkán és totalitárius eszközökkel számolnak le mindazokkal, akik ellent mernek állni, mondani nekik. Értékrend alapján én is jelentős mértékben liberális vagyok, de már régen nem ezt jelöli a fogalom. Abban egyetértünk, h ma már nem ‘jobbosság, balosság’ kapcsán van a határvonal ember és ember között, hanem a valóságtagadók és a valóságot látók között. Úgy látom, utóbbi egy egyre jobban szűkülő kissebség… :(

2., Nem szó szerint beszélt női kvótákról, de azzal, h szóba hozta a parlamentet, ahol nincs annyi nő, mint férfi, pontosan erre utalt! A családon belűli erőszakot nyilván egyetlen egészséges lelkületű ember sem támogatja, de csak a libsik/feminsták akarnak belemászni a családok életébe törvényileg – és persze egyoldalúan, hiszen csak a fizikai erőszakot bünteti, miközben szavakkal sokkal nagyobb lelki sebeket lehet ejteni, amelyek sokkal nehezebben is gyógyulnak, mint a fizikaiak (és most nem az ultraérzékeny hópelyhekről beszélek, hanem a párkapcsolati háborúkról). Viszont az, h ezeket a témákat (kevés nő a parlamentben, családon belüli erőszak, rasszizmus) kiemelik, mondhatni prioritást adnak neki, egyértelműen libsi irányultságot jelez.

3., Göncz Árpád, Guy, Guy Verhofstad, Donald Tusk – kőkeményen liberális politikusok.

4., A CEU-val kapcsolatban elfogadom az érvelést.

5., “sokakat mégse zavar, h a magát jobboldali, keresztény, konzervatívnak beállító kormánypártunk tele van volt kisz titkárokkal, mszmp tagokkal, állambiztonságisokkal, vagy épp nem egy soros ösztöndíjassal.” – sokakat csak az zavar, amit naponta megmondanak nekik a médián keresztül, azt mondják vissza papagáj módjára, arra örjöngenek, amire megmondják nekik… engem zavar és ez is mutatja, h rendszerváltás nem volt, csak gengszterváltás, illetve az, h baloldal, meg jobboldal, semmit nem jelent. Van becsület és becstelenség, ez alapján kéne mindenkit megítélni, h miképpen cselekszik.

6., Én aláírtam, mert egyértek azzal, h végre a nép is beleszólhasson, pláne ekkora léptékű döntésekbe. Ez lenne a legtermészetesebb dolog. Mármint egy valódi demokráciában. Hazát még eddig nem volt lehetőségem árulni, mint a politikai elit tagjainak, akik eladták a magyarországi közvagyon 90%-át.

 

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55
Pash Cutter
Újságíró

“Vannak más, jobbos-balos ideológián felülemelkedő, józan ész talaján álló kezdeményezések, még sem kapnak semmiféle hírfelület és támogatást.”

Például: FÉRFIHANG! Önmagában a teljes magyarországi MRA. (Annak ellenére, hogy van rá igény.)

“Viszont az olimpiáról szóló népszavazást meg abszolút támogatom és mindenkinek ezt kéne, akinem még nem mentek el teljesen otthonról…”

Azért a Momentum és az olimpia árnyalása érdekében beraknék egy cikket:

http://menekulttabor.blog.hu/2017/01/19/kimsz-esek_vagtak

ulomenen
Olvasó

“…perceken belül kapcsoltam, hogy … az egyenjogúság ékes bizonyítékaként tényleg megvan az első fekete elnök után az első narancssárga is.”

https://tempty.hu/2016/11/11/5-dolog-amiert-nem-erdemes-kiakadnod-donald-trumpon/

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Sándor rózsa
Olvasó

Lehet Trumpot szidni, de fogadjunk, hogy ilyen amerikaias, férfias elnoke nem lesz tobbet az USA-nak. Csak az a kérdés, hogy meddig húzza még 2 évig, vagy 2+4 évig. Lehet mondani, hogy Soros szabadon mozog meg stb., de amerikában nem olyan konnyu ilyen Sorosokat, feministákat lecsukni. Demokratából meg egyre tobb van , mert tobb a mexikói. USA=lesz Mexikóval egy ido után, mondjuk 50 éven belul-kívul. Persze csak akkor, ha nincs fal, meg jó anti-bevándorló torvények.