GoldLion
1 megosztás

Hogyan folytat ellened pszichológiai hadviselést a pornóipar?

Nem hittél a szemednek, amikor először megpillantottad. Nagy volt…ijesztő…és teljesen valótlan méretű. A saját szerszámodat egy rotring ceruza hegyének érzed, ha csak eszedbe jut. Hát így folytat ellened pszichológiai hadviselést a pornóipar, hapsikám! Ezúton is kívánok minden kedves olvasómnak nagyon boldog és “eredményekben gazdag” Valentin napot!

A kaliforniai San Fernando Valley a pornóágazat szilícium völgye, a pornó Hollywoodja. Mivel tulajdonképpen egy köpésnyire van Hollywoodtól, talán senkit lep meg az, hogy a pornómoguloknak közvetlen hozzáférésük van a filmipar legfejlettebb speciális effektjeihez, valamint a sminkelést művészi szinten űző szakemberekhez. Mindenhez, amit csak a hollywood-i álomgyár nyújtani képes. Ezek a szakemberek olyan rutinnal és könnyedén képesek az átlagos méretű péniszt a képernyőn sokkal nagyobbá varázsolni, mint amilyen könnyedén te rágyújtasz egy cigire.

Emlékeztek Mark Wahlberg 1997-es „Boogie Nights” című filmjére? És az utolsó jelenetre? Na annál a „bizonyos” jelenetnél Hollywood egy kicsit megszellőztette az igazságot. Akinek kimaradt volna, a film úgy végződött, hogy Markie Mark tulajdonképpen a képünkbe tolta a hímtagját, amely majdnem a térdéig lógott. Nos, mi nem vagyunk urulógusok, de lássuk be azzal a műszerrel el lehetett volna ejteni egy kékbálnát is. Valódinak tűnt, de nem volt az. Az elkövető egy San Fernando-ból áthívott sminkmester volt. Wahlberg az interjúban meséli el az esetet.

Bennfentesek

Ha a megfelelő kulcsszavakat írod be a Google keresőjébe, akkor belebotolhatsz néhány eléggé eldugott írásba, amelyekből megismerheted azokat a trükköket, amiket használnak. Például a legtöbb Férfi pornószínész protézist visel. Ez különösen az afro-amerikai színészekre igaz. A feketék sötét bőrén ugyanis szinte láthatatlanok a műtét következtében hátramaradt varratnyomok.

A megfelelő hatás elérése érdekében a stúdiók mostanra már mesteri szinten alkalmazzák a megfelelő kamerabeállításokat, hatásukat a speciális lencsékkel fokozva. Ha a Google-be beütöd azt, hogy „halszemoptika” de még inkább azt, hogy „Ultra Wide Angle lens” akkor rájössz, hogy miről van szó, és rájössz, hogy egy drága Nikon fényképezővel akár te is pornósztárt csinálhatsz magadból. A másik trükk, hogy ez az iparág nem igazán szereti a 170 cm-nél magasabb nőket. Az ő kicsi kezükben (és kicsi szájukban) csak még nagyobbnak tűnik a főhős fegyvere. Ezekkel a trükkökkel aztán csodákat lehet művelni egy átlagos méretű pénisszel. Hogy mindez ne szivárogjon ki, a színészekkel mindig aláíratnak egy titoktartási nyilatkozatot.

Háború az önbizalmad ellen

A nőknek csupán 25%-a él át orgazmust közösüléskor, a filmekben ez viszont 100%-nak tűnik, hogy aztán emiatt is szarul érezhesd magadat, ha a valóságban nem úgy történtek a dolgok, ahogyan te azt akartad. Nem is szólva az irreális méretekről. Szóval, csak óvatosan a pornóval!

Post Author: GoldLion

GoldLion
f Facebook
1 megosztás


42
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
37 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
18 Hozzászólások szerzői
RedGregSomogyi JózsefT_TGoldLionggwp Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
C4
Olvasó
C4

Igazából az egész ott bukik meg, hogy egy átlagos testfelépítésű férfi szíve egy bizonyos mennyiségnél több vért nem képes a péniszbe juttatni, vagyis X mennyiségű vér áll rendelkezésre egy adott méretű pénisz erekciójának eléréséhez. Mármost egy átlagos férfi számára rendelkezésre álló X mennyiségű vér elég egy max. 18-19 centis pénisz erekciójának az eléréséhez, azonban ez felett már nem képes teljesen erekciót elérni a legtöbb férfi, ugyanis a gigantikus méretű péniszükbe nem jut elég vér, ergo nem képes teljesen felállni a szerszámuk.A pornóipart ez a biológiai tény szemmel láthatólag nem érdekli, ugyanis náluk minden +10 colos puskával rohangáló férfi pénisze teljesen erektált, ami fiziológiai képtelenség, ugyanis egy átlag férfi szíve nem tud annyi vért pumpálni az adott férfi agyi oxigénellátásának feláldozása nélkül, hogy egy akkora péniszt teljesen erektált helyzetbe hozzon. Egy 25-27 centis hímtag teljes erekciójához annyi vér szükséges, aminek a test többi részétől történő elvonása ájuláshoz vezet, persze vannak olyan férfiak, akiknek bírja ezt a teste, de ha saccolnom kéne, akkor azt mondanám, hogy a többség képtelen erre, ugyanis az emberi vérkeringés nem úgy van kitalálva, hogy csak úgy át tudjon csoportosítani több deci vért egy alkar méretű pénisz teljes merevedéséhez anélkül, hogy a páciens el ne kábuljon.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“A pornóipart ez a biológiai tény szemmel láthatólag nem érdekli, ugyanis náluk minden +10 colos puskával rohangáló férfi pénisze teljesen erektált, ami fiziológiai képtelenség, ugyanis egy átlag férfi szíve nem tud annyi vért pumpálni az adott férfi agyi oxigénellátásának feláldozása nélkül, hogy egy akkora péniszt teljesen erektált helyzetbe hozzon.”

Nos egykezes létemre ezt alá tudom támasztani nőként is. Az ideális szerintem 15-18 cm (de semmi gond,ha 13,14,vagy 19). Tökéletesen ki lehet elégíteni egy nőt ezekkel az “átlagos” méretekkel és messze nem a méret számít a legjobban-ez tuti:)

A lényegesen nagyobb pénisz sosem lesz kőkemény…és fájdalmas is tud lenni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Meg belelóghat a vécécsésze vizébe, fuj. A nőik meg úgy veszik be. Szarból szájba.

Koriander
Olvasó
Koriander

rotring ceruza hegye :DDD

ulomenen
Olvasó

Ismét egy jó alkalom, hogy idézzem egy volt csajom dumáját: “Nem a méret a lényeg. Hanem hogy nagy legyen.”

Egyébként minden ideológián, kisebb- és nagyobbrendűségi komplexuson túl azt gondolom, ez valahol hasonló téma, mint a testmagasság kérdése. Kevés 155 centis nő akar 190 centis férfit maga mellé. Egy átlagos magasságú (175?) férfi nyilván ne a 185 magas kosaras lányok körül legyeskedjen elsősorban, ha azt szeretné, hogy a párja “felnézzen” rá. Egy átlagos méretű (15 cm?) férfi se a nagydarab, vastag csontú, széles csípőjű nőket kajtassa, hacsak nem a “harangozás” a kedvenc foglalatossága. Guba a gubához, suba a subához, vagy mi.

Általában nem egy abszolút méretversenyről van szó (oké, néhány nőnél persze igen), hanem az adott igényű, testalkatú lányt kell megtalálni, akii kompatibilis. Végső soron, ahogy a testmagasságnál fontosabb az, hogy a nő férfiként tekint- e rád, úgy a méretnél is fontosabb, hogy jó-e neki veled a szex, vagy sem.

Illetve nyilván az sem mindegy, hogy szült-e a nő és mennyit, valamint hogy hajlandó-e tornagyakorlatokkal erősíteni, karbantartani a hüvelyizmait és megtanulni kontrollálni, összehúzni mindkettejük örömére. Ez azért sokat tud segíteni. Persze a legtöbb nő fejében ez meg sem forul…

DennisVT
Újságíró

Ismét egy jó alkalom, hogy idézzem egy volt csajom dumáját: “Nem a méret a lényeg. Hanem hogy nagy legyen.”

Én olyat hallottam nemrég ehhez hasonlatosan a pénz témában: “Nem kell, hogy sokat keressen, havi 4-5 kiló nettó elég.” :)

Tök felesleges ebben nőket kérdezni, 1000ből 1 fogja bevallani, hogy szeretné ha a párja szerszáma az átlagnál 2-3cm-vel nagyobb legyen.
Olyan ez mint a külső kérdése, ahol a top20%nál húzták meg az átlagot. Sztem a farokmérettel is így vannak. :)

hegylako
Olvasó
hegylako

A “belső méretnek” semmi köze ahhoz, hogy milyen testalkatú a nő, inkább fordított az összefüggés ha van egyáltalán, szóval nem ajánlom senkinek, akinek önbizalomhiánya van ilyen téren, hogy alacsony, filigrán csajokra utazzon mert az biztos “kisebb igényű”, a leginkább “igényes” csaj, akivel találkoztam (nem úgy, csak netes beszégetés során került szóba a téma, és élőben is találkoztam vele, nem randin, szex sem volt:)), kifejezetten őziketermetű volt. És őszintén elmondta, hogy a vaginája olyan (izgalom hatására annyira “kitágul”, hogy csak a kellően vastag cerkát érzi egyáltalán. Nyilván minden punci sokkal nagyobbat tud izgalmi állapotban befogadni mint “szárazon”, legalábbis komoly fájdalom nélkül, az övé pedig átlag felettit igényelt, pedig nem volt “agyonhasznált”.

A cikkre meg azt tudom mondani, a pornófogyasztók igényelik a nagy farkak látványát, különben nem ilyen filmeket csinálnának (a japán pornóban pl. nem így van, bár gondolom a japán átlag adottságai miatt is van így). Vannak sokan férfiak (bár nők is fogyasztanak pornót, minden kamuzás ellenére), akik arra verik, hogy egy 20 cm feletti méretű kigyúrt fickó dug a “vásznon”, egy átlagos manusz szereplésével szemben ezt részesítik előnyben. Akkor is, ha méltán lehet kisebbrendűségi érzésük, ez így izgatóbb számukra. Ahogy olyanok is vannak, akik élőben is végignézik a sarokban recskázva, ahogy a nőjüket egy nagyf.szú néger alaposan megrakja, ez mondjuk már betegség szerintem, ha valaki a “cuckold” szerepében érzi magát jól.

ulomenen
Olvasó

A “belső méretnek” semmi köze ahhoz, hogy milyen testalkatú a nő, inkább fordított az összefüggés ha van egyáltalán… a leginkább “igényes” csaj, akivel találkoztam …kifejezetten őziketermetű volt.

Én meg olyan lányt ismertem, aki kizárólag análisan tudott elélvezni, de mégsem vonok le ebből messzemenő következtetéseket a nők összességére nézve. Az egyéni anekdotikus tapasztalatok ugye… Egy nagydarab, széles csípőjű lánynak általában nagyobbra fog tágulni a hüvelye, mint egy alacsony, filigrán lánynak- egyéni eltérések nyilván lehetnek. A fordított összefüggésed meg… ne már, nélkülöz minden logikát.

DennisVT
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

A nők négyfélék: padminí, csitriní, sankhiní és hasztiní. Most sorrendben elmondom tulajdonságaikat.

A nők közül legkiválóbb a padminí. Szeme olyan, mint a fiatal őzé, szeme sarka vörösszínű, arca telihold, keble dús és feszülő, alakja törékeny, mint a sirisa virág, keveset eszik, kecses mozgású, a szerelmi előjáték végén a jónijában megjelenő nedv illata a nyíló lótuszéhoz hasonló; szemérmes, büszke; testének színe sötét és az aranyos csampaka virág színére emlékeztet; az istenek és az emberek tiszteletében állhatatos, gyönyörernyője a kipattant lótuszbimbóhoz hasonló, hangja mint a hattyúé, alakja karcsú, járása a flamingóé; mindig csinos ruhát visel, hasát hármaránc ékesíti, kedvét leli a fehér ruhákban, nyaka és orra formás – ilyen hát a padminí, akit a nők közül a legkiválóbbnak tartanak.
A csitrinít arról kell felismerni, hogy alakja karcsú, járása az elefántéra emlékeztet, szeme nyugtalan, ismeri a zenét és művészeteket, sem nem alacsony, sem nem magas, dereka igen vékony, hangja, mint a páváé, fara gömbölyű, keble dús, két szépséges, nyúlánk combot hordoz, a szerelmi előjáték végén a jónijában megjelenő nedv mézillatú; ajka keskeny, szerelemhajléka felfelé domboruló, nem borítja dús szőrzet és közepe legnagyobbrészt lágy és benne mindig a gyönyör vize táncol; haja sötétkék-fekete árnyalatú, nyaka olyan, mint a lótusz; örömét leli a szerelmi előjátékokban, természetes változékony, sokféle készséggel bír; szerelmi gyönyöre rövid ideig tartó – ilyen hát a csitriní.
A sankhiní magas, karcsú vagy kövér, feje nem arányos törzsével, lábai meglehetősen hosszúak, csípője széles, keble kicsi, természete indulatos, jónija mély, csípős, rossz szagú és kevéske szerelemnedvvel, sűrű szőrzettel; szeme hamis, járása sietős, teste gyakran jön tűzbe, a szerelmi gyönyörben a szenvedély tetőfokán bőségesen osztogatja a körömmel ejtett sebeket; nem túl sokat, de nem is túl keveset eszik, mindig indulatos, a vörös ruhákat kedveli és a fejen viselt vörösszínű virágfüzért; hiányzik belőle az együttérzés, rosszakaratú, szeme sötétbarna, szíve rideg, gurgulázó hangja bántó – ilyen hát a sankhiní.

A hasztini kövér, haja barnás-vörös, étvágya nagy, természete nyers, szemérmetlen, testének színe világos, ujjai görbék, rosszlábú, nyaka rövid, a jónijában a szerelmi előjáték végén megjelenő nedv zavaros és szaga a megvadult elefánt homlokverítékére emlékeztet; járása lassú, a szerelmi gyönyörben nehezen tartható féken, beszéde kusza, ajka húsos – ilyen hát a hasztini.

A férfiakat a gyönyörhorog hosszúsága, a nőket pedig a jóni mélysége szerint osztályozzák. Eszerint a régi bölcsek a férfiakat sasa, vrisabha és asva, ugyanígy a nőket mrigí, asvá és dviradá névvel illették mindenfelé.

A nők jónijának véreben háromféle bogár keletkezik. Ezek a bogarak kis, közepes és nagy erejűek. A bogarak erejükhöz mérten viszketegséget okoznak a nőnemzetségnek.
Megfelelő méretű lingam hiányában ez a viszketegség nem szűnik meg. Ezért van az, hogy alacsony fokú szeretkezéskor a nők nem élveznek gyönyört.
A nők legszebb testrészének belsejét lágynak mondják. A túlságosan nagy méretű lingam által ezért nem jöhet létre gyönyör a nőnemzetség számára.
A szerelmi játék művészetét ismerő férfi az éppen a jóniba illő méretű, vastag és kemény lingammal lecsillapítva az eredendő viszketegséget, és különféle örömszerzési módokkal lassan izgalomba hozva a szerelemvizét kibocsátó őzszeműt, hatalmába kerítheti őt.

A mrigík jellemzői: hajuk sűrű, göndör, fejük kerek, testük karcsú, keblük szépen domborodó, szemük a kinyílt lótuszra emlékeztet, orrnyílásuk keskeny, hasuk kicsi; ajkuk, kezük, lábuk vörös színű; combjuk és jónijuk húsos, karjuk valami növény gyenge hajtásához hasonlít, arcuk és fülük hosszúkás; irigyek; nagyon csinosak; hangjuk a kakukkéra emlékeztet, a legnagyobb gyönyörre vágynak, szerelemvizük a lótusz kellemes illatát hordozza, ugyanakkor kisétkű- ek, szépfarúak; ujjaik egyenesek, járásuk az elefántéhoz hasonló, szívük nyugtalan, természetük szenvedélyes, jónijuk hat hüvelyk mélységű.

A vadavák jellemzői: fejüket vagy lehajtva vagy felemelve hordják, hajuk vastag és sima, szemük hasonlít a lótusz leveléhez, nyakuk, fülük, arcuk gyengéd és hosszúkás, faruk és keblük dús, járásuk szép, köldökük belseje mély, alsó ajkuk kissé vastag, karjuk húsos, hasuk sovány, természetük indulatos, kezük és lábuk a vörös lótusz színét viseli, kedvelik az alvást és a jó ételeket; csípőjük széles, szívük csapongó, szeretőjükhöz vonzalom fűzi őket, szerelemvizük hússzagú, az egyesüléskor hosszú ideig képesek a gyönyört élvezni, jónijuk kilenc hüvelyk mélységű.
A kariník jellemzői: orruk, arcuk, fülük, nyakuk kövér, ajkuk vastag és hosszú, testük színe vörösesbarna, testtartásuk kicsit görnyedt, hajuk rövid, sötét színű, kezük, lábuk, karjuk vékony vagy vastag; hangjuk mély és durva, örökké szerelmi vágytól égnek; foguk igen éles, rosszindulatúak, keblük nagy, gondolatuk mindig a rossz körül forog, erősen ragaszkodnak a szerelmi gyönyörhöz, igen nagyevők, vágyat éreznek a bűnös cselekedetekre, szerelemvizük mindig a megvadult elefánt verejtékének csípős szagát hordozza, szerelemtanyájuk tizenkét hüvelyk mélységű – így mondják a bölcsek.

Koriander
Olvasó
Koriander

Egy idôben jóni lével is amwayeztek, asszem 10000 Ft volt egy üveg. minden betegséget gyógyįtott, vmi hawaii gyümölcs volt vagy mi.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Koriander
Olvasó
Koriander

Upsz, stimm, igen erre.
Popo schreibt mit rote Tantet olvastam Papa schreibt mit rote Tinte helyett.

Reszet Elek
Újságíró

A jóni is lehet gyógyító hatású bizonyos esetekben,de te a nonira gondolsz.

Koriander
Olvasó
Koriander

nemtom, hogy ezt honnan kopipesztelted, de a bogaras rész az elég bizarr.

Reszet Elek
Újságíró

Kaljánamalla: Anangaranga

-
Újságíró
-

Kevés 155 centis nő akar 190 centis férfit maga mellé

Nem tudom, hogy miylen világban élsz, de a 150 centis nők is 190 magas férfit akarnak. Menj el egy egyetemi diplomaosztóra, ahol a csajok a két fejjel magasabb pasijukkal fényképezkednek. A mai lányoknál elvárás, hogy  a férfi legalább egy fejjel magasabb legyen, mint a nő tíz centis magassarkúban.

Ráadásul az általam ismert alfa-özvegyek mind arról számoltak be, hogy 190 magas volt a “legutóbbi” faszijuk.

 

DennisVT
Újságíró

Én “csak” azzal szoktam találkozni, hogy a pasi legyen legalább 12-13 centivel magasabb, hogy az ugyanilyen magassarkúban is a ffi legyen magasabb legalább egy kicsivel.

Szerintem azért egy 150 magas csaj már simán el fog fogadni egy 170 magas pasit, de persze ha kaphat valakit, aki ugyanolyan, épp csak magasabb, akkor az fog kelleni.

Nekem van ilyen nagyon max 170 körüli haverom – de inkább alacsonyabb -, aki elég jóvágású, jó stílusa van, és rommá is kúrja a legtöbb 150 körüli, sokszor tök formás kis csajt, aki a keze ügyébe kerül (személyi edző – de nem az az agyongyúrt kokszos).

Szóval azt gondolom, hogy általában a legalább 10 de inkább 15 centi különbséghez ragaszkodnak. Persz ha több van, az csak jobb, de ha van köztetek 13-15 centi, akkor már nem a magasságod miatt fog kikosarazi / lerázni / szakítani.

Engem inkább az szokott idegesíteni, hogy itt van egy ilyen általánosan elfogadott preferenciájuk, mint magasság, amiben szinte mind mind mind egyetértenek, de ha a ffiaknak van vmi hasonló, pl testsúllyal vagy életkorrak kapcsolatban, akkor mocskos felszínes disznók vagyunk. És ugye elég sokat halljuk manapság, hogy a telt / kövér / plus size nő is ugyanolyan gyönyörű, mint Kape Upton, de olyat sosem fogsz látni, hogy az 170 magas pasi is pont olyan vonzó, és férfias, mint az 190.
Holott az előbbi alakítható, az utóbbi nem.

Qukori
Olvasó
Qukori

“az általam ismert alfa-özvegyek mind arról számoltak be, hogy 190 magas volt a “legutóbbi” faszijuk”.

Centire vagy IQ-ra? :) Te jó ég, miféle beszámoló lehetett ez…

Én is kérdezgettem az alfa-özvegyeket ilyen témáról, de sajnos nem tudtak válaszolni, mert tele volt a szájuk a 26 centis farkammal. :)

Tina74
Olvasó
Tina74

Én 153 centis nő vagyok, de nekem még egy 180 centis is magas… Nem szeretem, ha valaki úgy magasodik felém, mint a végzet árnyéka… :-) Nekem is a kb. 170 centisek tetszenek…

Reszet Elek
Újságíró

A női igények is eltérőek. Vannak nők akik szeretik ha egy drabális hímállat magasodik föléjük mások meg kevésbé. Az igazán nagy különbségektől eltekintve nem is eredményez gyakorlati problémát lévén víszintesen kiegyenlítődnek az eltérések.

Dan
Újságíró

Plusz olyan női véleményt is hallottam már a túl nagy magasságkülönbség ellen, h nőként meg szétfájdul a nyakuk, állandóan toronyirányt felfelé tartva a fejüket.

ggwp
Olvasó
ggwp

Nem tudom, én kb. magas vagyok 190et ütöm alulról, de kifejezetten idegesít hajolgatni a nálam fejjel alacsonyabb csajokhoz…persze, a ledöntött fát nem kell megmászni, de akkor is…

A normális az max 10-15 centi különbség vagy még annyi sem. Az sem zavarna ha egymagas velem (de azért kicsit legyek magasabb :D )

A harangozás meg függ attól is hogy mennyire edzett a hölgy pc izma, mármint a befogadó mérettől függetlenül (ugye?)

Szerintem amelyik csak sokkal magasabb csávót kap el, annak valami komplexusa lehet, mert tényleg olyan látni ezeket mint amikor az apuka fogja a kislánya kezét…apuka védelmezően fölé magaslik stb.

 

 

 

Dan
Újságíró

Ezt úgy mondják, hogy az intelligens pina (esetleg lehetne ma már divatosan okospiná-nak nevezni, ha minden okos :) mindig annyira húzódik össze, amilyen vastag a farok. Ezt pedig a nők tudatos izomgyakorlatokkal, intimtréninggel tudják fejleszteni. Ez különösen fontos szülés után.

Ja és létezik férfi intimtorna is, amire szintén nagy szükség lenne a mai, egész nap csak a seggünkön ülünk világban, h ne szívjon aztán minden férfi a prosztatájával… (…meg bónuszban meg lehet tanulni a magömlés nélküli többszörös férfiorgazmust is. Ez a tudás azért még nekem is hátravan. :)

 

Reszet Elek
Újságíró

Hát inkább annyira tágul ki.

http://www.sexarchive.info/ECU1/sator_jelenseg.html

http://www.sexarchive.info/ECU1/a_meh_etc.html

Az intimtorna a férfiaknál elsősorban a pc-izmok erősítését jelenti, amely az erekció minőségére is jó hatással van. A prosztatáért az ember annyit tehet hogy rendszeresen nem csak pisilésre használja a szerszámját no meg a rendszeres mozgás is segít.

A multiorgazmusosság kapcsán figyelmedbe ajánlom Mantak Chia könyveit.

Kalman
Újságíró

Jó cikk, fontos téma. Ez lett magyarra átköltve? http://www.returnofkings.com/94032/how-the-porn-industry-uses-psychological-warfare-on-you

A cím alapján azt hittem ez lesz: https://kuruc.info/r/9/164190/

T_T
Olvasó
T_T

Jó észrevételek. Bár néhány dolog kimaradt.

1. A férfiak nem tudnak annyi ideig izzadni egy nőn, mint a filmekben. Még maguk a pornószínészek sem. Ez az oka annak, hogy több órán keresztül veszik fel a filmet.

2. A hetero pornóban a technika egyszerűen SZÁNALMAS!!! Másból sem áll (most vegyük a klasszikus 1-1 felállást), mint hogy egy nő lepippant egy fiút, aki 10+ percig túrja a csaj többi lyukát. Na most ez a legtöbb esetben egyszerűen kevés. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de ha nem csak egy gyors “könnyítésről” van szó egy mosódban, öltözőben, vagy csak úgy a konyhában, akkor ez a való életben túl kevés ahhoz, hogy egy férfit kielégítsen! Hacsak nem egy tyúkmellű, fonnyadt bőrű, laposfenekű csontoscombú, kioperált csiklójú nőt kúr az ember. Mert akkor tényleg nincs neki más a három lukon kívül. De azok meg kinek kellenek?

3. A nők nem mindig szopnak, és nem mindenki borotvál. Ezt el kell fogadni.

4. Most komolyan azt várják, hogy rakjuk be a nyelvünket  a nő vaginájába? (Ki tudja milyen baktériumok vannak ott. Főleg a gombára gondolok), amikor a a valóságban a nők az orálra is csak – nagyon helyesen – gumiban hajlandók?

5. A többihez csak azt tudom írni, amit már korábban megfogalmaztak:

http://ferfiszemmel2014.blog.hu/2016/08/26/21_teny_amit_kizarolag_a_pornofilmekbol_tudhatunk_meg

 

Reszet Elek
Újságíró

“A nők nem mindig szopnak, és nem mindenki borotvál. Ezt el kell fogadni.” – Miért kellene? Ha ennyire alapvető szinten sincsen a szexuális kultúrája nem lenne megfelelő partner. A megfelelően karbantartott szőrzet meg alapvető higiénés elvárás. Nem fogok szexuális örömökhöz juttatni egy önmagára ennyire igénytelen nőt.

“a valóságban a nők az orálra is csak – nagyon helyesen – gumiban hajlandók” – Elég fura körökben mozogsz. Soha egyetlen nőm sem volt, aki ne a természetes és pőre valójában megmutatkozó péniszem előtt hódolt volna, amikor megengedtem hogy a szájába vegye. Utolsó szemét lettem volna, ha megvonom tőlük ezt a lehetőséget, így nem is tettem.

T_T
Olvasó
T_T

Nem tudok komolyan venni egy olyan választ, amiről ennyire ordít a tapasztalatlanság.

Reszet Elek
Újságíró

Oda se neki avagy rá se ránts…

ulomenen
Olvasó

Látod, Elek, nem ártana némi tapasztalatra szert tenned, hogy véleményt mondhass az orálszexről… :) :) :) Hozzászólásból megmondják, hogy szükséged van rá…

https://youtu.be/YoAfhWTd3Q8

Reszet Elek
Újságíró

Hiába! Egyes kommentelők még Szauront, a Szemet is lepipálják, átlátnak élőn, holton, egészen a veséink mélyére, mindent tudva rólunk…

T_T
Olvasó
T_T

Loser.

RedGreg
Újságíró

Mondja valaki, aki szerint a kurvakereső oldalak, a randioldalak a neten… Bocs, de innentől a véleményed nem túl releváns.

T_T
Olvasó
T_T

De én legalább már elvesztettem. Nem úgy, mint te, aki a csodára vár, és a feminizmust hibáztatja.

RedGreg
Újságíró

Ha már itt tartunk, nem a feminizmust, hanem a nőket, és magamat. De nekem ettől függetlenül se kellett kurváznom ahhoz, h nőket szedjek fel.

T_T
Olvasó
T_T

Most ismerted be, hogy még sose szedtél föl nőket. A gumibaba nem számít nőnek.

RedGreg
Újságíró

Elárulod mit szeretnél ezzel elérni? Nem fog senki jobban becsülni azért, mert görcsösen be akarod mutatni, hogy mindenki más lúzer.

 

T_T
Olvasó
T_T

A hazug embert előbb utol érik, mint a sánta kutyát…

Igazából azt reméltem agyat növesztesz legalább annyira, hogy leállj az online kötekedéssel. Mert tudod, lehetne hasznosabban is lehetne tölteni a vasárnapot, de ahol nincs víz, ott nem lehet hullámot kavarni.

Tudod, régen dühös lettem. de ma már csak szánlak. A továbbiak nem tartalak érdemesnek arra, hogy kommentet pazaroljak rád.

Sajnálom, hogy ilyen az életed. Én a fentiek alapján tényleg fölöslegesnek tartom, hogy időt és kommentet pazaroljak rád.

RedGreg
Újságíró

“”A hazug embert előbb utol érik, mint a sánta kutyát…””

Ez történt veled is, az előző hasonló témájú beszélgetésnél, ahol kiderült, h számodra a nőtalálás az, hogy befizetsz egy kurvára.

“”Igazából azt reméltem agyat növesztesz legalább annyira, hogy leállj az online kötekedéssel.””

Mondja valaki, aki ír egy erősen megkérdőjelezhető hsz-t szexuális kultúráról, majd amikor valaki erre reagál azt lelúzerezi, meg tapasztalatlanozza. Erre a magyar idiómagyűjtemény egy bizonyos bagoly és veréb fejkerülettel kapcsolatos megjegyzését szokta használni.

“”Mert tudod, lehetne hasznosabban is lehetne tölteni a vasárnapot””

Újra azt a bizonyos baglyot említeném.

“”de ahol nincs víz, ott nem lehet hullámot kavarni.””

Akkor, MOST jön az on-line kötekedés. Hogy ne lehetne. Levegőhullám, hanghullám stb…

“”Sajnálom, hogy ilyen az életed””

Milyen az életem? Te vagy az Istencsászár aki annyira unatkozik a trónprotézisben, hogy netes kommenteket ír? Vagy honnan tudod, hogy milyen vagyok?

 

Somogyi József
Vendég

Nálam is így volt, hogy gumi nélkül szoptak max a kurvák szoktak gumiban  de ott se mindegyik.

De való igaz sok nő nem akar szopni de elvárják, hogy kinyalják őket.