Férfihang.hu
0 megosztás

Demonstráció az Isztambuli Egyezmény ellen

Február 23-án 16 órakor az Isztambuli Egyezmény törvénybe iktatása ellen tiltakozunk a parlament előtt. Az esemény törvényes keretek között kerül megtartásra, a demonstrációt a Rendőrségen a jogszabályoknak megfelelő módon bejelentettük. Megjelenésünkkel véleményt szeretnénk nyilvánítani, az Isztambuli Egyezmény társadalmi kockázataira felhívni a figyelmet és megfelelő társadalmi párbeszédet kezdeményezni, mivel a társadalom jelentős része nem is tudja, hogy mit tartalmaz és az esetleges ratifikálás után milyen következményekkel jár az egyezmény.

A demonstráció során kellő körültekintéssel kerüljük az ügyhöz és a demonstrálók személyéhez nem méltó külsőségeket, ennek megfelelően sem különösebb feltűnősködéssel, sem hangoskodással nem kívánjuk magunkra terelni a figyelmet, leginkább “villámcsődület” jelleggel egy (lehetőség szerint minél nagyobb) beszélgető társaságot szeretnénk képezni a parlament előtt; hisszük, hogy a figyelem megragadásához elegendő a kulturált jelenlétünk és az érveink is. Mindenkit várunk, aki szeretne tenni a megjelenésével is egy fontos ügyért. A helyszínen a sajtó munkatársait is szívesen tájékoztatjuk véleményünkről és céljainkról.

Nyilvánítsuk ki, hogy a nemi diszkrimináció semmire sem megoldás!
Egyenlő bánásmódot és egyenlő jogokat mindkét nemnek!

IsztambuliEgyezmenyDemonstracio

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


96
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
86 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
VirenzuolazombigyilkosReina NicolasaReszet ElekHöllenhund Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Látom, hogy nem nagyon akaródzik senkinek sem ide írni:)

Én gondolkoztam azon, hogy ha Pesten lennék és engedné az időm, elmennék-e, és arra jutottam, hogy szégyelném magam, valószínű, hogy a szocilizációm, az egóm, énképem nem nagyon tudná lenyelni, hogy tüntessek a “férfiak jogaiért”, elképzeltem hogy bradpitt/georgeclooney/rhettbutler vagy ak(ket)it akartok ilyen tüntetésen “viszik a fáklyát” és valahogy disszonáns számomra.

De az is lehet hogy gyáva vagyok, kinek vérmérséklete szerint.:)

http://www.ferfihang.hu/2015/02/27/meghiusult-az-isztambuli-egyezmeny-ratifikalasara-tett-kiserlet/#comment-67689

Itt nagyon túlbecsültem és még a “társoldalak” “diszjunk elmeit” le sem vontam belőle:), de látva a petíciók számát (271 jelenleg, én is aláírtam:), ugyanaz az érzésem, mintha azért lenne tüntetés, hogy minden férfi megérdemel egy pinát és lehetőleg nem akármilyent.

Törvénnyel, kényszerrel nem lehet senkit rávenni arra, hogy pl. megkívánjon, szeressen, ahogyan ezzekel megtíltani sem lehet.

Biztos naív vagyok, de ha valaki balfasz, az nem a rendszer/ törvény/ feminizmus stb. hibája,vagy annak következménye, max súlyosbíthat rajta, de nem okozója..

Aki nmeg nem az, az meg magasról tesz rá a rendszer/ törvény/ feminizmus-ra, mert azonkívül, hogy azok gyengeségeit (ki)használja, semmi értelme hadakozni ellenük, nem lesz jobb, vagy rosszabb tőle, addig basszák a rezet( lásd a PC nyugaton) amíg vagy pofánvágják a hülyéket akik tultolták, vagy hozzáhülyülnek, mert tényleg elvesztették a tökeiket.

Ennyi erővel tarthatnánk naponta felvonulásokat, a “nyugat lelki üdvéért”, pontosan ennyi értelme/eredménye lenne.

Amíg egy férfinek fontos az, hogy a saját vére/gyereke legyen és ez egyértelműen meg lehessen különböztetni a többitől(persze szurkolunk a gyerek focicsapatának/himzőkörének:), de a sajátunk teljesítménye érdekel elsősorban), magyarul, amíg nem lesz olyan, hogy a férfinak mindegy:

– hogy van-e gyereke,

– az övé-e,

– egyértelműen megkülönböztethető a többitől

addig lófaszt nem ér semmilyen tüntetés/felvonulás/petíció, bocs fiuk, de ez egyéni sport és én inkább a lúzerség kimaxolásának érzem, még akkor is, ha igazu(n)k van.

 

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“Biztos naív vagyok, de ha valaki balfasz, az nem a rendszer/ törvény/ feminizmus stb. hibája,vagy annak következménye, max súlyosbíthat rajta, de nem okozója..”
nem naiv vagy, hanem azt hiszed, hogy veled ez úgysem törtènhet meg, viszont azt nem veszed szàmítàsba, hogy ha van fiad, hogy ő viszont simàn lehet egy nemileg diszkriminatív tv àldozata.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

nem naiv vagy, hanem azt hiszed, hogy veled ez úgysem törtènhet meg,

Én ilyet nem állítottam, én azt állítottam, hogy kurvára lényegtelenek, ezek ettől függetlenül is megtörténhetnek és ezek sem nem okok, sem előfeltételei annak, hogy megtörténik- vagy sem.

viszont azt nem veszed szàmítàsba, hogy ha van fiad,

Az a kérdés, hogy a 20 vagy a 80 %-ba tartozik, 150/160/170/180/190 stb magas,  alfa/béta/gamma,  hogy gazdag, vagy szegény, hogy sikeres avagy sem, milyen kapcsolati hálója van, hányan vannak neki lekötelezve stb. stb. aztán jönnek a törvények, szabályok társadalmi konvenciók, azt kéne felfogni, hogy egy szint fölött büntelenül áthágható minden, lehet szörnyülködni, egy szint alatt meg minden téged súlyt, a kérdés az, hogy a fiam ezen a tengelyen hol helyezkedik el, a többi bullshit meg ködszurkálás.

Nem létezik “átlagférfi” illl. “átlagnő”, nincs olyan hogy egyenlő esély, pozitív diszkrináció, objektív vélemény stb. stb……

Alapmottóm:), kb 27 éve: “a felső tízezert, meg női lábakat nem kritizálni kell, hanem be kell kerülni közéjük……”

hogy ő viszont simàn lehet egy nemileg diszkriminatív tv àldozata.

Lásd fenn, kurva lényegtelen, a kommondoros megussza, a  “szegény” meg megszívja…..

Ja, igazságtalan a világ meg cúnya….

sRPd
Olvasó
sRPd

“Biztos naív vagyok, de ha valaki balfasz, az nem a rendszer/ törvény/ feminizmus stb. hibája,vagy annak következménye, max súlyosbíthat rajta, de nem okozója..”

Látom már itt is megy a shaming language. Mire számítsanak szegény tüntetők a feministák részéről?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kérlek pontosítsd, hogy mire gondoltál, mert lehet hogy “vak vagyok” a saját soraimat olasva:)

sRPd
Olvasó
sRPd

Nos ha jól értelmeztem a soraidat, akkor aki tüntetni megy az balfasz. Aki meg nem balfasz, az nem megy tünteni.  De hasonlót fognak mondani a feministák is, legalábbis erre számítok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nos ha jól értelmeztem a soraidat, akkor aki tüntetni megy az balfasz.

Nem tudom, hogy van-e különbség de az, hogy egyetértek a tüntetés “céljával” attól még valahogy nem érzem “férfiasnak” azt, hogy tüntetni kellene.

Tényleg, ki “ellen” is lesz?, mert ugye olyan , hogy pozitív diszkrimináció a negatív párja nélkül nem létezik, szóval számomra ez egy katyvasz.

Ha számít valamit, akkor nem a tüntetőkről gondolom azt, hogy balfaszok, hanem ha én ott lennék , akkor magamról azt gondolnám, hogy az vagyok. Valahogy számomra a tüntetés/sztrájk (és ebben vastagon beleértem a legnagyobb baromságot is, az éhségsztrájkot), a legkorlátoltabb és leghülyébb változata meg az öngyilkossági “kisérlet”(legalább csinálná jól és ne “kísérletezgessen”!) az mindig a hatalom gyakorlásról/annak megvonásáról való próbálkozásról/ultimátumról/kényszerről/hisztiről/dacról, gyerekes csakazértisről szól számomra és igazán a csőcselékhez köthető.

Rengeteg barátommal összevesztem, amikor gyurcsibhohóc lebukott és azt mondták hogy nem vagyok “igaz magyar” ha nem megyek ki velük tüntetni, én meg akkor csak annyit mondtam, hogy ha egyetlen MSZP szipatizánsot is fel tudnak mutatni, akkor kimegyek, de ameddig a sajátjai nem teszik ezt, addig csak hőbörgés az egész, aminek 0 eredménye van.

A hiszti az pedig az 5 éves szint, a fölötti életkor után meg női “kiváltság”

Aki meg nem balfasz, az nem megy tünteni.  

Nem, ez a távolmaradásos baromság nem a z én kenyerem.

De hasonlót fognak mondani a feministák is, legalábbis erre számítok.

Véleményem szerint az egész feminista hercehurca addig fog tartani amíg a jólét, bármilyen kis “válságra”, “katasztrófára” olyan szépen betagozódnak a “természetes” rendben, hogy csak pislognánk:)

 

ulomenen
Olvasó

“…nem a tüntetőkről gondolom azt, hogy balfaszok, hanem ha én ott lennék , akkor magamról azt gondolnám, hogy az vagyok.

Remélem, te is érzed, hogy itt némiképp összekuszáltad a logika szálait, hogy finoman fogalmazzak…

Valahogy számomra a tüntetés… igazán a csőcselékhez köthető.

Ez se rossz. Merugye két szerelmes fiatal szexelése megegyezik a nemi erőszakkal/pornófilmforgatással, hiszen mindegyik esetben szexelnek… Szintúgy logikátlan mindenféle célért és módon történő tüntetést egy kalap alá venni…

az egész feminista hercehurca addig fog tartani amíg a jólét, bármilyen kis “válságra”, “katasztrófára” …szépen betagozódnak a “természetes” rendbe...”

Azért ha javasolhatom, ne állj addig féllábon. Legfőképp meg gondolkodj el azon, mennyivel jobb választás azt várni, hogy majd egy “katasztrófa” megoldja a helyzetet, mintsem még időben megpróbálni tenni, amit lehet. Vagy sikerül, vagy nem- de ugye csajozni is így szoktunk, tevékenyen, hittel, elfogadva az esetleges kudarc lehetőségét.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“…nem a tüntetőkről gondolom azt, hogy balfaszok, hanem ha én ott lennék , akkor magamról azt gondolnám, hogy az vagyok.

Remélem, te is érzed, hogy itt némiképp összekuszáltad a logika szálait, hogy finoman fogalmazzak…

Én ezt így érzem, majd egy lélekbúvár kibogozza, ha akarja.

Valahogy számomra a tüntetés… igazán a csőcselékhez köthető.

Ez se rossz. Merugye két szerelmes fiatal szexelése megegyezik a nemi erőszakkal/pornófilmforgatással, hiszen mindegyik esetben szexelnek… Szintúgy logikátlan mindenféle célért és módon történő tüntetést egy kalap alá venni…

A te érvelési hibád, szalmabáb…

Teccik nem teccik, de a tüntikézés az hiszti, női cucc, bocs és igen, egy idő után csőcselékké válik, ez van.

az egész feminista hercehurca addig fog tartani amíg a jólét, bármilyen kis “válságra”, “katasztrófára” …szépen betagozódnak a “természetes” rendbe...”

Azért ha javasolhatom, ne állj addig féllábon.

Már korábban is leírtam, miért mániája minden nyomorultnak a saját kínját a másikra kivetíteni?

Magasról teszek rá, kihasználom az ingyenpinát és keményen élek a nők hipergám ösztönéből adódó lehetőségeket megragadva.

Legfőképp meg gondolkodj el azon, mennyivel jobb választás azt várni, hogy majd egy “katasztrófa” megoldja a helyzetet, mintsem még időben megpróbálni tenni, amit lehet.

Kurvára nem érdekel, hogy neked milyen választásod van, illetve te mit képzelsz, vagy vetítesz ki rám, (lásd szalmabáb), nincs a helyzetnek megoldása, majd lesz lecsengése, túllendülése, túlhúzása, aztán majd, ha az inga „visszaüt”, akkor meg a balfaszok olyan gyorsan hullanak el, mint a bogár, amelynek az agya  átmegy a seggén, amikor a szélvédővel találkozik.

A próbálkozás annyit ér, mint verni a dobokat, hogy essen az eső, meg nyomni a dudát abban a hitben, hogy ettől megszűnik a dugó.

Vagy sikerül, vagy nem- de ugye csajozni is így szoktunk, tevékenyen, hittel, elfogadva az esetleges kudarc lehetőségét.

Kést vinni egy pisztolypárbajra aztán vinnyogni ha elpicsáztak, csinálja az, akinek két anyja van.

 

Alter Ego
Szerkesztő

Ez egy szellemi párbaj és nincs olyan probléma, hogy csak késünk van; az a baj, hogy a másik fél teljesen fegyvertelen. :)

ulomenen
Olvasó

Nocsak, nocsak, de felhúzta magát valaki. Csak nem úgy érzed, hogy rádszálltak? Akasztják a hóhért, vagy mi?

Máskor zavaró vagy, néha nevetséges, ritkán elgondolkodtató, ám ez ügyben szimplán szánalmas. Valószínűleg te is érzed, ezért zökkentél ki a jól megszokott fölényes- gúnyos hangnemből.

Alter Ego lentebb igen kulturáltan szólt neked,  nagyon csodálkoztam volna, ha megfogadod.

Ja, és lemínuszoltalak.  Állj be a sarokba és gondolkodj el azon, amit mondtál.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nocsak, nocsak, de felhúzta magát valaki.

Naná, tombolok:)

Csak nem úgy érzed, hogy rádszálltak?

Sőt, annyira, hogy kivert a hideg veríték:)

Akasztják a hóhért, vagy mi?

Tényleg, most esett le, hogy milyen szemét vagyok:), kezdem szégyellni magam:)

Máskor zavaró vagy, néha nevetséges, ritkán elgondolkodtató, ám ez ügyben szimplán szánalmas.

Csak azért, hogy a lelked felviduljon, ha magaddal összehasonlítasz:) Így jobban látszik, hogy hozzám képest te milyen ügyi, meg nagyszerű vagy:)

 Valószínűleg te is érzed, ezért zökkentél ki a jól megszokott fölényes- gúnyos hangnemből.

A sírás határán vagyok:)

 Alter Ego lentebb igen kulturáltan szólt neked,  

„Majd összepisiltem magam a gyönyörűségtől” , az intellektusától meg a kultúrájától, nem először kezd bele, tudja a végét is, de alig várta, hogy „személyes érintettség ürügyén” kifejtse a korábbi kínjait:)

Ja nem, de inkább az a variáció lehet igaz, “hogy ezt már nem tűrhette”, bocs, felejtős az előbbi magyarázat:)

Aztán megint, vagy kizár, vagy nem:)

nagyon csodálkoztam volna, ha megfogadod.

Örülök, hogy ennyire kiismertél és nem okoztam neked csalódást, melengeti a lelkem:)

Ja, és lemínuszoltalak.

Most nagyon megijedtem…..

 Állj be a sarokba és gondolkodj el azon, amit mondtál.

Sőt, már sírok is, és nagyon, de nagyon szégyellem magam……

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez egy szellemi párbaj és nincs olyan probléma, hogy csak késünk van; az a baj, hogy a másik fél teljesen fegyvertelen. :)

Legyen meg neked is, a hited szerint:)

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem LESZ a holnapi kiàllàsnak mèdia visszhangja, ha csak Toplák Zoli, Huffnagel, Ulomenen meg Egon lesz ott, akkor is, meg hgyiről is elhiszem, hogy odamegy termosszal meg sütivel, ha nem a vilàgvègèn lennèk, ezt tennèm.
pont úgy, mint az Unicefes apahibàztató kisfilmek elleni tiltakozàsnak is volt visszhangja ès remèlhetőleg beindít egy párbeszèdet.

Koriander
Olvasó
Koriander

Olvastad az Isztambuli Egyezmènyt vagy most megint ilyen vita a vitàért scrollozósat szeretnèl jàtszani?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem tudom, hova akarsz kilyukadni, de ha nem is szó szerint az összeset, azért kivonatot/szemelvényeket a “lényeget” szerintem olvastam belőle.

Koriander
Olvasó
Koriander

nézd, ha figyelmesen végig olvasod az IE, akkor nem is a CSBE meg hogy ki kit ver/ öl a fô probléma, hanem a mögötte fekvô progressziv ideológia, ami nem a szociális háttérben keresi az erôszak kiváltó okait, hanem nemhez köti. ha férfi, akkor potenciális erôszaktevô.
azzal, hogy biológiai nemhez köti azzal azt a megoldást sugallja, ha “nemtelenítünk” akkor nem lesznek erôszaktevôk. neked, nekem már nem ártanak, mert a mi világnézetünket már nehéz megváltoztatni.az IE a legnagyobb veszélyt a felnövekvô generációra jelenti, akiket ideológiai úton kasztrálnak. nem véletlen, hogy a hagyományos èrtékeket valló, keleti blokkos országokban végig viták kisèrik.
ha ratifikálják, akkor gyakorlatilag kötelezik az összes oktatási intézményt is a paradigmaváltásra és ezzel gyakorlatilag a szülôi jogaidat is durván megsèrtik.

Alter Ego
Szerkesztő

Tudod – és ezt most tényleg csak a te imidzsed érdekében mondom -,  a freudista pszichológia és az álmos könyv szerit is rossz ómen, ha valaki mások férfiasságát támadja. Tudod van az a megfigyelés is, hogy mindig a látens melegek a leghomofóbabbak, a kiegyensúlyozott hetero férfiakat meg pont nem annyira szokta érdekli, hogy mások kivel szexelnek. Félreértés ne essék, nem lebuzizni akartalak, csak egy analógiát állítani: akinek rendben van a férfiúi önbecsülése, annak pont nem ilyen gondolatok jutnak eszébe egy társadalmi szerepvállalásról, hanem az ügyre koncentrálnak. Én nem érzem azt, hogy a férfiasságom integritása sérülne meg attól, hogy képviselek egy fontos társadalmi ügyet, és még azt a luxust is megengedhetem magamnak, hogy nem érdekel, hogy mások (például te) mit gondolnak emiatt a férfiasságomról. Te ezt valószínűleg nem engedheted meg magadnak…

Nem akarnék bármi rosszat mondani emiatt rólad… Te ilyen vagy és kész… Csak azért arra kérlek, hogy tégy úgy mint sokan mások, akiknek nincs bátorsága vagy kedve vagy lehetősége kiállni: vagy hallgass csendben vagy köszönd meg a férfitársaidnak, hogy helyetted tenni igyekeznek egy olyan társadalomért, amelyben a férfiakat sem lehet nemi alapon diszkriminálni. Megszégyeníteni még véletlenül se törekedj őket, mert nem ezt érdemlik egyetlen férfitársuktól sem! És ha ők nem, akkor aztán soha senki más nem lesz elég tökös hozzá, hogy megállítsa az államfeminizmust. Köszönöm!

Toplak Zoltán
Újságíró

Hú, Alter, ezt a kimért, mégis erős hozzászólást! A nevemben is beszéltél. Köszönöm. Egy kis tiszteletet azoknak akik nem restek kiállni! Nem letöketlenezni őket! Mindent méltóságteljes némasággal elviselni? Meddig lehet azt bírni? Meg akkor bármit megtehetnek az emberrel, csak a(z önmaga szemében való) méltósága ne csorbuljon? Szerintem ez a néma feszítés, pózolás nem életszerű.

Holnap demokratikus, mértéktartó, őszinte lépést teszünk a közösség javáért. Mindenkit, aki ezzel egyetért, örömmel látunk.

sRPd
Olvasó
sRPd

Kezdek gondolkodni a részvételen. :)

ulomenen
Olvasó

Jó kis fórumtalálkozó, én így (is) fogom fel :) Gyere.

Dan
Újságíró

Miért, lesz utána közös sörözés?? :)

Toplak Zoltán
Újságíró

Persze, hogy lesz. Anélkül ez elképzelhetetlen!

Dan
Újságíró

Lesz valaki, aki nyilatkozik a sajtónak (már ha valami csoda folytán érdekli őket)? Fontos lenne, h aki nyilatkozik, összeszedetten, rendezetten tudjon így tenni, erre érdemes lenne valakit kijelölni.

Toplak Zoltán
Újságíró

Kellner Dénes tőlünk, és Jaczó András az Apák az Igazságért – tól nyilatkoznak majd. Pesti Srácok és Echo TV jönnek, ígérték.

ulomenen
Olvasó

Magam részéről Alter Egót is kellően képzettnek tartom ideológiailag, hogy nyilatkozzon :)

Toplak Zoltán
Újságíró

Igen, mintha egyébként lassan érne benne, hogy szükség esetén a Férfihang arca legyen. Szerintem is rendkívül alkalmas rá. Meglátjuk, most a Dénes a szóvivő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudod – és ezt most tényleg csak a te imidzsed érdekében mondom -,

Mindig is magasról tojtam az imidzsre, de akinek fontos, az ápolgassa.

  a freudista pszichológia és az álmos könyv szerit is rossz ómen, ha valaki mások férfiasságát támadja.

Támadja a tököm, pont azt mondom, hogy ÉN nem érezném azt, hogy férfi vagyok egy ilyen „férfijog” kívivása/megőrzése tüntetésen, férfiatlannak, gyengének érezném, ha ezt a „harcmodort” választanám, de hogy ki és mit csinál az az ő dolga, kurvára nem izgat.

Tudod van az a megfigyelés is, hogy mindig a látens melegek a leghomofóbabbak,

Abszolút egyetértek vele, komoly kísérletek bizonyítják azt is, hogy minél erősebben ágál/zavarja , annál biztosabb, hogy az illető az, de úgy is megfogalmazhatnám, hogy pontosan az vagy, amit utálsz, azért „szálkáznak” az emberek, mert ott a „gerenda a szemükben”, csak épp így kényelmesebb az egójának, ha másra lehet kenni:)

a kiegyensúlyozott hetero férfiakat meg pont nem annyira szokta érdekli, hogy mások kivel szexelnek.

Hiszed, vagy sem, ha nem tolja az arcomba kéretlenül, illetve nem akar engem megdugni, soha nem zavart.

Félreértés ne essék, nem lebuzizni akartalak,

Nyugodtan, nem sért, mert mindig rajtakapom magam, hogy a női melleket bámulom:)

csak egy analógiát állítani: akinek rendben van a férfiúi önbecsülése, annak pont nem ilyen gondolatok jutnak eszébe egy társadalmi szerepvállalásról,

Neked is, aláírtam a petíciót, de (ÉN) nem érezném magam férfinak, ha elmennék, mint említettem.

Most lehet e miatt buzizni, meg lehet, hogy ez gyávaság, ha annyira izgatni fog, majd felfekszem egy pszichoguru pamlagjára:)

hanem az ügyre koncentrálnak. Én nem érzem azt, hogy a férfiasságom integritása sérülne meg attól, hogy képviselek egy fontos társadalmi ügyet,

Ha hiszed ha nem , én sem érzem hogy a te,vagy bármely holnapi résztvevő férfiasságának az integritása sérülne, én magamról beszéltem.

 és még azt a luxust is megengedhetem magamnak, hogy nem érdekel, hogy mások (például te) mit gondolnak emiatt a férfiasságomról.

Ettől most elaléltem, hogy te milyen bátor és erős vagy, ahh, el is érzékenyültem, hogy egy ilyen klassz fickó, szóba méltoztatott állni velem…. és a felálított szalmabábod püföld nyugodtan , ha ez örömet okoz neked:)

Ha eddig nem tűnt volna fel épp ezt próbáltam magyarázni és eddig is, ezután is magasról teszek a másik férfiasságára:) Az az Ő ügye, az enyém meg az enyém, ha ezt te, vagy más megkérdőjelezi, nem igazán izgat, voltam én már buzi/feminista/hímsoviniszta meg a tököm tudja milyen alja féreg meg ista:)

Te ezt valószínűleg nem engedheted meg magadnak…

Ha ez jó a te lelkednek, akkor én nem tiltakozom:), ne menjünk bele újra egy „kinek a farka nagyobb címűbe”, mert megint kitiltás lesz a vége és már eléggé ideszoktam:)

Nem akarnék bármi rosszat mondani emiatt rólad…

Akkor miért célozgatsz, illetve miért feltételezgetsz?:) Ennyi erővel meg is kérdezheted, aztán ha sumákoláson rajtakapsz, akkor meg még mindig lehet játszani azt, amivel most próbálkozol:)

Te ilyen vagy és kész…

Ez van, nem igazán tagadtam soha.

Ennek analógiájára, te meg “olyan” vagy és kész…..

Csak azért arra kérlek, hogy tégy úgy mint sokan mások, akiknek nincs bátorsága vagy kedve vagy lehetősége kiállni: vagy hallgass csendben vagy köszönd meg a férfitársaidnak, hogy helyetted tenni igyekeznek egy olyan társadalomért, amelyben a férfiakat sem lehet nemi alapon diszkriminálni.

Ha röviden válaszolnék, azt írnám:  bekaphatod te az összes faszomat és mással játszd ezt a játékot:), de azért, hogy lásd, mibe vágtál bele, itt a hosszabb változat:

Csak azért arra kérlek, hogy tégy úgy mint sokan mások, akiknek nincs bátorsága vagy kedve vagy lehetősége kiállni: vagy hallgass csendben vagy köszönd meg a férfitársaidnak nőtársaidnak(slutwalkos észlények/feminácik stb.), hogy helyetted tenni igyekeznek egy olyan társadalomért, amelyben a férfiakat nőket snem lehet nemi alapon diszkriminálni.

Hozzátenném, hogy ahogy a nők x%-a nem kér a hülyepicsák „vergődéséből”, úgy engem is „vegyél ki” azok sorából akiért „feláldozod” magad, és kérlek mással játszd ezt a játékot, ne röhögtess.

Megszégyeníteni még véletlenül se törekedj őket, mert nem ezt érdemlik egyetlen férfitársuktól sem!

Eléggé megszégyeníted te azzal, hogy a feminácik „fegyvertárával” belemész a shaming language hülyepicsák által ilyen csodálatosan kifejlesztett esszenciális változatának alkalmazásába.

 És ha ők nem, akkor aztán soha senki más nem lesz elég tökös hozzá, hogy megállítsa az államfeminizmust.

Gondolom, a jelenleg  284(-1 )személy tüntetése miatt holnapután meg fog állni a nap, ahogy gyurcsibohóc is seccperc lemondott a népharag miatt:)

Köszönöm!

Szívesen, hol lehet pólót venni?………

Dan
Újságíró

“majd felfekszem egy pszichoguru pamlagjára:) “ – Te viccnek írtad, én viszont egészen komolyan ajánlanám ezt neked. Mármint azután, h összeszedted a bátorságodat szóbaállni – önmagaddal. És nem baszogatásként, vagy lefikázásként írom! Eleve a magyar kollektív tudat évszázadok óta súlyos depresszióban szenved, tehát eleve nehezített pályán mozgunk. Azért írom, mert örömmel töltene el, ha nem ilyen, mindentől rettegő (tudom, te nem…de igen :) ), az egész világra bizalmatlan, ezért az egész világot potenciális ellenségének tartó, paranoid állapotban élnéd le az egész életedet. Így csak fokozatosan mindenkit elidegenítesz magadtól, miközben persze jól megindoklod magadnak, h mindenki más a barom, te pedig a meg nem értett áldozat. Érződik rajtad, a szavaidon és a “keménykedő” stílusodon is, h súlyos megbántottságot hordozol magaddal korábbról – ez nem szégyen, mindannyiunk kap az életében különböző méretű pofonokat és persze mindenkinek a saját problémája számít a legnagyobbnak. Az a szívás, mikor ezt megpróbálod elnyomni magadban, attól rettegve, h ha ezt magadnak (és esetleg másoknak is) bevallod, gyengének, puhapöcsnek tűnsz. Ez az igazi öntökönszúrás, ráadásul nem egy alkalommal, hanem napi 24 órában az év 365 napján – mindaddig, amíg ezeket cipeled magaddal.

Persze semmi kétségem, h arra, amit leírtam most még úgy fogsz reagálni – ha egyáltalán reagálsz rá -, h megpróbálod eljátszani a kemény és laza csávót, aki nem foglalkozik ezzel a a “lelki bulshittel”. Szíved joga, nyugodtan csinálhatod, szabad vagy a döntéseidben – én csak szólok: ha így teszel, pont ezzel erősíted meg azt, h belül a lelkedben egy megbántott, sértett kisfiú vagy, aki nem mer szembenézni felnőtt férfiként önmagával, mert fél és ezért inkább kifelé kompenzálva játsza a kemény csávót, elmenekülve a megoldás elől.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“majd felfekszem egy pszichoguru pamlagjára:) “ – Te viccnek írtad, én viszont egészen komolyan ajánlanám ezt neked.

No bazmeg, megint egy „jóakaró” terézanya:)

 Mármint azután, h összeszedted a bátorságodat szóbaállni – önmagaddal.

Sőt, magunkkal, mert, ahogy most összeszámoltam, öten vagyunk, egyelöre, bár még mindig nem tudok napi 3 órával elszámolni, így az is lehet hogy hatan, félve mondom ki, …..lehet hogy heten vagyunk?……Ájvéééééé……

 És nem baszogatásként, vagy lefikázásként írom!

Jaj de jó, jaj de jó, úgy örülök a segítő szándéknak, meg az atyai jóindulatnak még inkább, köszike, köszike…

 Eleve a magyar kollektív tudat évszázadok óta súlyos depresszióban szenved, tehát eleve nehezített pályán mozgunk.

Ja, szörnyű, de hogy jön ez ide?, ja, hogy én is része vagyok, mármint depresszióban szenvednék, ha jól értem, de jóóóóóóó …., mond, te hogy viseled?, lécci, adj tanácsot nekem, hálás leszek/leszünk…

 Azért írom, mert örömmel töltene el, ha nem ilyen, mindentől rettegő (tudom, te nem…de igen :) ), az egész világra bizalmatlan, ezért az egész világot potenciális ellenségének tartó állapotban élnéd le az egész életedet.

Igen, már említettem többször, az emberek nagy része magából indul ki, és a saját kínjait hányja a többi emberre és azt hiszi, hogy ezzel jót tesz.

Külön vigyorgok azon, aki segíteni akar, mert én „rettegek”,”bizalmatlan vagyok” és ha netán valamelyik hülyének az orrát a saját piszkába verem, akkor meg még „a világot is potenciális ellenségnek tartom”:)

Atyám, csak az önjelölt Jézus/Ghandi/Terézanya stb. hülyéktől kímélj meg….

Így csak mindenkit fokozatosan elidegenítesz magadtól,

Szomorú lesz az én szívem, most mond, miért kell ilyeneket írni nekem, meg akarsz ríkatni, hát már senki sem szeret???……..

 miközben persze jól megindoklod magadnak,

Ja, mostmár indoklós is vagyok, magamnak…

h mindenki más a barom,

Jó kis bábot állítottál te is, püföld…..

  te pedig a meg nem értett áldozat.

Igen, én tényleg egy meg nem értett áldozat vagyok, álló nap telesírom a netet a  cikkek alatt, hogy milyen szar nekem, brühühüüüüüü

 Érződik rajtad, h súlyos megbántosságot hordozol magaddal korábbról

Már korábban említettem egy másik álszentnek, hogy szakmányban vertek(a család) és én most óránként  verem a családom…., nagyon sok a megbántottságom és ezt nehéz hordozni, segííííícccccccssssssss………

 – ez nem szégyen, mindannyiunk kap az életében különböző méretűeket és persze mindenkinek a saját problémája számít a legnagyobbnak.

Tudom, de most már büszke vagyok rá(tudod mint a csávó, aki minden éjjel beszarik, de a barátja unszolására elmegy pszichológushoz,majd egy hónap múlva találkoznak és rákérdez a barát , hogy na elmúlt? Mire a válasz : nem , de most már büszke vagyok rá:)

  Az a szívás, mikor ezt megpróbálod elnyomni magadban,

Tudod mennyi energiába kerül elnyomni magamba?, néha még én is csodálkozom, hogy honnan van ennyi lelki erőm, biztos a hitemből fakad( mindenki hisz valamibe, én azt hiszem, iszom egy sört)

attól rettegve, h ha ezt magadnak (és esetleg másoknak is) bevallod, gyengének, puhapöcsnek tűnsz.

A verés mellet ez tölti ki a napom többi részét (persze csak azt, amire emlékszem…., mégis hatan vagyunk azt hiszem…..), hogy rettegek attól, hogy gyenge és puhapöcsnek tűnök, már teljesen felemészt, de a hitem (meg a sör, apropó, említettem már, hogy alkesz is vagyok, bizony, évente egy két sör lecsúszik, de már elindultam a lejtőn, lehet szőrnyűlködni…)   az segít nekem, tartja bennem a lelket….

Ez az igazi öntökönszúrás, ráadásul nem egy alkalommal, hanem napi 24 órában az éve 365 napján – mindaddig, amíg ezeket cipeled magaddal.

Sőt 366. napján is (kibaszott szökőévek!)

Nekem mondod baszki, nagyon mélyen vagyok, és állandóan nyújtom a kezem segítségért, de csak bántanak ezek a szemetek :)

Persze semmi kétségem, h arra, amit leírtam most még úgy fogsz reagálni – ha egyáltalán reagálsz rá -, h megpróbálod eljátszani a kemény és laza csávót,

Igen, nekem már csak ez maradt, a játék, ezt legalább ne vedd el tőlem, lécci, lécci,lécci….

Kemény és laza, ahogy mondod, majd szétreped a szerkó a vállamon….

aki nem foglalkozik ezzel a a “lelki bulshittel”.

„Há magyarok vagyunk nem”- mintájára: Há kemények vagyunk nem?, de, naná..

  Szíved joga, nyugodtan csinálhatod, szabad vagy a döntéseidben – csak szólok: ha így teszel, pont ezzel erősíted meg azt, h belül egy megbántott, sértett kisfiú vagy, aki nem mer szembenézni felnőtt férfiként önmagával, mert fél és ezért inkább kifelé kompenzálva a kemény csávót elmenekül a kihívás elől.

Egyrész köszönöm az engedélyed, másrészt köszönöm hogy felnyitottad a szemem, teljesen meghatódtam, már telesírtam egy százas zsepit….

Olyan jó, hogy van, aki megért és jó tanácsokkal ellát, köszönöm, hogy ma te voltál az, aki megmentett az öngyitől, mégis, csak van, akinek fontos vagyok, millió puszi, köszike, cukipofa……

 

Toplak Zoltán
Újságíró

Fárasztó vagy X

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Most elsírtam magam…..

Toplak Zoltán
Újságíró

Na, jól van, én is megkaptam…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha házhoz jöttél érte…..:)

Dan
Újságíró

miközben persze jól megindoklod magadnak, h mindenki más a barom, te pedig a meg nem értett áldozat

Persze semmi kétségem, h arra, amit leírtam most még úgy fogsz reagálni – ha egyáltalán reagálsz rá -, h megpróbálod eljátszani a kemény és laza csávót

…éééés! (*dobpergés*) Be is jött a tippem. Drukkolok, h mielőbb megkapd a sorstól az ébresztő “pofont” – tudom, h milyen nyomorult így élni egy életet. Senkinek nem kívánnék ilyet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bonts egy pezsgőt, hogy milyen ügyi vagy:)

Én is gratulálok neked:)

Balton
Olvasó
Balton

Köszönöm!

Balton
Olvasó
Balton

Most komolyan ne legyen már ennek a fontos kezdeményezésnek rossz szájíze..

ulomenen
Olvasó

én ott leszek holnap délután, mert  teljes mértékben egyetértek mind a petíció, mind a tüntetés célkitűzésével és ha jelenleg ennyi a legtöbb, amit tehetek az ügy érdekében, akkor ezt teszem.

 

ulomenen
Olvasó

…sem különösebb feltűnősködéssel, sem hangoskodással nem kívánjuk magunkra terelni a figyelmet.”


Akkor nem lesz sem transzparens, sem megafon? Pulpitus, beöltözés? Skandálás? Láccik, hogy nem lett elvégezve a gender studies- szak “Tüntetéstan” kurzusa…  Csak így csendben, méltósággal, semmi kiabálás, semmi balhé…

ulomenen
Olvasó

Ha jól értem, ez a pontos helyszín, a Parlament  Kossuth tér felőli oldala, a “főbejárat”:  google maps link

Nem lesz abból baj, hogy az Antoniéknak bérletük van oda?

Alter Ego
Szerkesztő

Köszönet érte! A hely stimmel, találkozunk a parlament előtt. Tartok tőle, hogy Antoniék nem csak a helyjegyük miatt fognak neheztelni. ;)

Balton
Olvasó
Balton

Én mivel vidéki vagyok és sajnos dolgozom ezen időpontban; ott lenni max- lélekben tudok veletek! Köszönöm a kiállást értem is!

ulomenen
Olvasó

Közben az ELTE-n idított gender studies képzés ellen is van tiltakozás, habár (még?) nem az FH részéről.

“Önök, a vezetőség úgy döntöttek, hogy a magyar társadalom számára semmilyen haszonnal nem bíró, egy politikai korrektségtől megfojtott, tudománynak álcázott, félrecsúszott témával szeretnének foglalkozni mesterképzés keretében.

Nem gondoljuk, hogy Magyarország megengedheti magának azt a luxust, amit néhány skandináv ország, hogy közéleti témái legfontosabbja a mellékhelységek jelzései, illetve, hogy minél több semleges játékot, tankönyvet állítsanak elő, nehogy véletlenül befolyásolják a kisfiúk és kislányok saját nemükhöz való tartozását.

 

http://magyaridok.hu/belfold/nyilt-level-eddig-csak-sorosek-terjesztettek-ezt-az-orultseget-1420225/

Dan
Újságíró

Én félek elmenni a kis létszám miatt. Illetve azért, mert nem látom azt, h ez bármiféle eredményt hozna. Ismerjük, h a média milyen könnyedén torzítja a valóságot.

Toplak Zoltán
Újságíró

Értelek Dan, de egy ilyen megmozdulás nemcsak kifelé hat a világra. Oda is, mert láthatóvá tesz. Én már többször álltam ki így az utcára, az arra járó emberekkel fantasztikusakat lehet beszélgetni. És hinteni a férfijogi aktivizmus magjait. Sokan így tudták meg a szülővárosomban, hogy létezik Nemzetközi Férfinap.

De a hátterünkre is megerősítőleg hat a tudat, hogy tettünk magunkért, megmozdultunk, kinyitottuk a szánkat. A Pesti Srácok és az Echo TV jelezték, hogy eljönnek. Az Apák az Igazságért szervezet vendégként eljön, a sajtónak nyilatkoznak is. Lesz azért egy kis durranás holnap.

Koriander
Olvasó
Koriander

erôsítsen még titeket az a tudat is, hogy pl Oroszországban holnap van a fegyveres erôk napja/ vagy a köznèp tudatában egyszerûen a Férfi nap.

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Én szóltam a mandinerseknek(Bakó Bea), ők nem nagyon akaródznak eljönni.
Én ugyan nem vagyok sem nagy tüntiző, sem férfihangos, de elmegyek, hogy minél többen legyünk. Amúgy a videó alapján Ritáék tüntetésén sem volt tömeg.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha jól tudom, 20-an voltak… Hát azt sem lehet tömegnek nevezni… Senki sem egy nagy “tüntiző”… Szerintem ide nem igazán járnak afféle “rebellis” emberek beszélgetni és jómagam sem vettem részt soha az életben semmiféle demonstráción. De ez az ügy fontos számomra, kénytelen voltam megszokni a lehetőség gondolatát. Jó lenne valahogyan megélni tudni, hogy a gyülekezési joggal élni lehet egy negatív felhangok nélküli polgári gesztus is.

Dan
Újságíró

Az nem számít, femináciék mennyien voltak: a médiának kiváló módszerei vannak arra, hogyan lehet pár emberből tömeget, tömegből pedig kisebb csoportosulást hazudni.

Dan
Újságíró

Milyen jó lenne, ha a Magyar Nemzet, mint a jelenlegi valóban relatíve független média is ott lenne

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, a cukufiut futtató geciző lapja, tényleg, Kálmán Olgával meg aztán relatíve , sőt, nagyonnagyon független “csoport” érdekkörbe tartozik, aham.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Többen is említititek, és nagyon is egyetértek azzal, hogy összeszedett, higgadt módon kell nyilatkozni olyasvalakinek aki jól ismeri az egyezmény szövegét és ami hozzá tartozik.

A másik dolog: Ha tévé stáb megy oda, akkor számítsatok rá, hogy utólag mondjuk 10 másodpercet vetítenek le az egész felvételből amit egy órán keresztül vesznek fel (saját tapasztalat is tök más témakörben felvett tévékamerás dolgokkal), és egy nyilatkozatból csak egy kiragadott félmondat marad, a többit a kommentár mondja el a saját szavaival úgy-ahogy , akár pontatlanul vagy zavarosan. (Utóbbit még a nagy politikusokkal is megteszik.)

Szóval a tévének (effektíven) kb fél mondatot tudtok átadni. És jó eséllyel, ha nem kerül be hírekbe, akkor senki nem fogja látni. Ugyan kinek van türelme és ideje bármi egyebet megnézni az időjáráson, híreken meg filmeken kívül?

Az újságokkal már sokkal jobb esélyetek van átadni a pontos gondolatokat. Javaslom, hogy (pl a napokban megjelent cikkek alapján) dobjatok össze egy higgadt de határozott hangvételű, tényekre hivatkozó cikk-szerűséget, amit be lehet nyomni egy mainstream médiába úgy, hogy senki nem fog bennünket a kutyafuttában átfutott cikk alapján gyűlölködéssel vádolni. Ezt lehet majd később az újságírónak odaadni meg elbeszélgetni vele és akkor esély van rá, hogy pártatlan hangvételű cikk születik.

Dan
Újságíró

Jó meglátások!

Szerintem az kellene kiemelni, h az egyezmény durván nemi diszkriminatív, eltörli a törvény előtti egyenlőséget és jogilag a fiúkat és férfiakat másodrendű állampolgárrá degradálja. Esetleg még azt, h valójában eddig is megvoltak a jogi feltételek az erőszak elleni fellépésre, de eddig ez még mindenkit védett. Ha belefér, még konkrét adatot hozni, mennyiszer a férfiak, vagy fiúk az áldozatok és nők az elkövetők.

Másrészt ma már az internet média a döntő, úgyh elsősorban ebbe az irányba kéne nyitni.

Alter Ego
Szerkesztő

Nagyon köszönjük mindenkinek a tanácsokat! Kifejezetten hasznosak és meg is próbáljuk a körülményektől telhetően hasznosítani…

Koriander
Olvasó
Koriander

index már beindította a masinát, címlapon: “nem romboljuk le a társadalmat, ha gondolkodunk a nemi szerepekrôl”
ehhez képest a IE 12 cikkeje totálisan ellentmond az újságírò hölgy által vázoktaknak:.
12. cikk — Általános kötelezettségek A részes felek megteszik a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy változásokat segítsenek elő a nők és a férfiak társadalmi és kulturális viselkedésmintáiban azzal a céllal, hogy megszüntessék mindazon előítéleteket, szokásokat, hagyományt

Csúsztatnak, az IE szövege nem együtt gondolkodásra, hanem a hagyomány megszûntetésére szolít fel

“A részes felek gondoskodnak arról, hogy a kultúrát, a szokásokat, a vallást, a hagyományt vagy az úgynevezett „becsületet” senki ne tekinthesse a jelen Egyezmény hatálya alá tartozó erőszakos cselekmények igazolásának. ”
a keresztény kulturkör oszágaiban semmi legitimitása nincs az ilyen jellegû felvetéseknek.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

xcsakx azokra az itthoni baloldali-liberális ellenzékiekre hasonlít, akik nyavalyognak, hogy miért nem alakul végre valami fasza mozgalom, ami hasznos dolgokat csinál a közéletben, meg kiáll fontos ügyekért, aztán ha tényleg fellép valami efféle társaság, és mondjuk gyűlést szervez, akkor azonnal húzza a száját, hogy ezek bénák, meg tulajdonképpen nem is értek egyet velük, meg ez így úgysem fog sikerülni, meg tulajdonképpen ezt nem is így kellene csinálni ám stb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

xcsakx azokra az itthoni baloldali-liberális ellenzékiekre hasonlít, akik nyavalyognak, hogy miért nem alakul végre valami fasza mozgalom,

Ja, tényleg én sírtam a sharia bevezetéséért, a nők törvénykkel való kényszerítéséért, csak hogy kettőt említsek:)

A baloldali liberális ellenzékre való hasonlításom meg aztán tökéletes telitalálat:), Ja, nem:)

Mindig érdeklődéssel figyelem, ha valaki “támad” mert nagyon sokat elárul magáról:) és az, amit a legjobban sérelmez az a sajátja, pont olyan:)

Magyarul: nézd meg kit gyűlölsz, és miért , mert pont olyan vagy és minél jobban nem szereted, annál inkább olyan vagy:)

ami hasznos dolgokat csinál a közéletben, meg kiáll fontos ügyekért,

Nagyon mellényúltál, illetve figyelmetlen is vagy, ezredjére is elmondom: a feminizmus, liberalizmus, genderfaszságok + tetű/fekete/homo/cigósimogatás stb. a jóléti társadalom ( mellék,vagy fő) termékei, unalmukba és jódolgkba az emberek megvesznek, ezen baromságok átitatják az egész társadalmat, kezdve a hipergámia kiélésének csúcsrajáratásától , a férfiak nagy százalékának a “lebétásodásáig”, és akkor még finoman fogalmaztam.

Az SJW határozza meg a jóléti társadalmat, az ellen nem lehet egy x-edik, ugyanazon “harcmodorral” létrehozott újabb “jogvédő”(jelen esetben a férfiak joagait védve) szervezettel küzdeni, egyik lesz a többi közül, és ugyanazon szintre lesüllyed.

Ha valaki veszi a fáradságot és a feminista/antifeminista kijelentésekben szereplő nemeket kicseréli, azt fogja tapasztalni, hogy minimum 80 %-ban megegyeznek és nem lehet tudni, hogy melyik hangzott el előbb….

Soha nem mondtam, sőt, mindig is azon a véleményen voltam, hogy “halálra van ítélve” minden ilyen “mozgalom”, valahol az elkeseredett, pinahiányos béták sírnak fel minden ilyen mozgalomban, korábban is ezt éreztem, most is.

Ez még mindig egyéni sport, nem lehet “csapatban”/”közösségben” egyéni célokat elérni, de aki reméli a fából vaskarikát tegye, csak a nyomorát ne vetítse ki másra, ha kérhetem és már  a tököm tele van szalmabábokkal,  mindenki játszon a saját farkával, ha nem nagy kérés.

aztán ha tényleg fellép valami efféle társaság, és mondjuk gyűlést szervez,

Majd a nap végére kiderül, hogy ennek milyen értelme volt/van, ha tévedek, nyugi, meaculpázom.

akkor azonnal húzza a száját, hogy ezek bénák,

“Nem azt mondta Feri, hanem azt, hogy mész a picsába…..”

De ha a te lelkednek jó ez a bábállítás és püfölése , hadd szóljon, mindenkinek kell valami, amivel oldhatja a nyomorát:)

meg ezt nem így kellene,meg tulajdonképpen nem is értek egyet velük, meg ez így úgysem fog sikerülni, meg tulajdonképpen ezt nem is így kellene csinálni ám stb.

Őszintén, én kintről figyelem, és érdekesnek találom, ja és engem nem képviseltek, szóval a saját farkaddal verd a csalánt, ismételten kérném, hátha sikerül felfogni egyszer.

Kiváncsian várom, hogy mi fog kisülni belőle.

Koriander
Olvasó
Koriander

Figy, mi lenne, ha egy kis szilenciumot tartanál, ha a stressz hozza ki belôled, akkor ok., de ez így annyira sportszerûtlen.
a másik a hszelesi stílusodból meg jól profilozható vagy : kb úgy baszhatsz, mint ahogyan itt kommentelsz- mint egy lábhajtásos singer varrógép, csak tolod és tolod.

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

Azt akarod mondani, hogy te is ilyen monoton lábhajtásos baszógép vagy? Így ütemre tucc,tucc, tucc?

Reszet Elek
Újságíró

Ez most valami poén akar lenni? Mert nem értékelem.

A kommentelés és a szexuális képességek közé egyenlőségjelet tenni egyértelműen man shaming. Függetlenül a véleményemtől xcsakx-et és a kommentjeit illetően, eszembe sem jutna (ahogy férfitársaimnak sem) ilyesmiket leírni.

Ami pedig engem illet, teljes mértékben igazad van. A monoton tucc, tucc lökögetéseimet csak alkalmanként szakítom meg partnerem pofozásával, leköpésével és fojtogatásával meg az orrom piszkálásával ill. egy-egy vérlázítóan buta dalocska eldúdolásával.

Koriander
Olvasó
Koriander

ja értem, ha férfi shamingeli más férfiak férfiasságàt két napon keresztül, akkor az ok.
ha én már nôként megelégelem, hogy “pinához nem jutó férfiatlan béták tüntiznek” dolgot tartom hányingernek és leírom, hogy azèrt ô is nôi szemmel jól profilozható- az felháborító.
Ok.
a többire meg bocs, de muszáj odafigyelnem a lelki hûségemre, ezèrt végig se olvastam.

Reszet Elek
Újságíró

Ki és hol shamingelt napokon keresztül? Megjegyzem nőktől férfiasságot degradáló kijelentésnek jóval nagyobb súlya van.

Lelki hűség? Kivel kapcsolatban? Az el nem olvasott rész erősíti vagy gyengíti?

“Azt akarod mondani, hogy te is ilyen monoton lábhajtásos baszógép vagy?” – Akkor ez is egy “női szemmel jól profilozható” dolog volt?

Koriander
Olvasó
Koriander

XCsakX, de lusta vagyok szó szerint idegyûjteni, de tegnap óta, ez alatt a poszt alatt.
maradjuk annyiban, hogy amikor nicket váltottam Makarov lettem és nem MakarovA, szóval gendersemlegesen shamingeltem.

nem èrdekelnek a szexuális szokásaid. A faszimhoz hû vagyok minden téren, az esendôsègemmel kapcsolatban viszont nincsenek illuzióim, de mondjuk nem is egy 5èves házasságból osztom a farbát.

Mindenesetre a délutániakhoz mindenkinek sok erôt, nyugalmat és hogy a Szent Lélek is segítsen Titeket a megfelelô gondolatok megszólaltatásánál!

Reszet Elek
Újságíró

Gendersemlegesen? Olyan nincsen. Nő voltál, nő vagy és nő maradsz. Ahogy én férfi.

Megjegyzés: A dalok dúdolásta tényleg durva és már-már kegyetlen aktus. Ezt beismerem…

á igen: “nem èrdekelnek a szexuális szokásaid” – Akkor miért kérdeztél rá?

.
Olvasó

.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem kérdeztem rá, csakis arra voltam kíváncsi, hogy mièrt zavar ez téged, hogy én mit írok csakxcsaknek.
Ok.ez most már kabaré.
de ha már bilidöntögetés, baromira idegesített az is amikor Naoooval zenèltünk, hogy mindig ott strázsáltál, mintha az apám lennèl, szóval ha kèrhetlek ne nevelgess, már kèsô.

Reszet Elek
Újságíró

Azért mert ez itt a férfihang és a shaming language nem üdvözölt dolog. Másnál is szóvá tettem volna.

A zene meg a gyöngém.

Nem nevelgetlek csak visszajelzéseket adok mert néha szükséged van rá.

.
Olvasó

.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem bántottál meg, de vhol tényleg zavar, amikor mindent vagy semmi alapon írsz és a magam kukacos módján ezt próbáltam a másik alatt is jelezni. Az, hogy ezt most felhasználtam, csak kapóra jött, de nem a te nevetsègessé tételed volt vele a célom, hanem Eleket piszkáltam vele.

Reszet Elek
Újságíró

Akkor arra kérlek, máskor írd oda, hogy nekem szánod mert semmiképpen sem szeretnék a későbbiekben nem kívánt helyen kommentelni. Szóval innentől kezdve mondjuk tegyél egy gondolatjelet a kommented végére ha az olyan amihez nem engeded meg hogy hozzászóljak. Így: –

Koriander
Olvasó
Koriander

amúgy meg komolyra. szerinted ez most helyénvaló, amit x csinál? én is szeretek kekeckedni, de pont egy deathmatch elôtt ?
amikor a civilvéleményzést 16kor zárják és aki odamegy az tkp a vesztesek nyugalmával is megy, és jelzi, hogy most tkp a mi fejünk sorsáról dönt valójában a Parlament, legalább nézzetek a szemünkbe? Mi lennénk az erôszakos patriarchak akiktôl a nôket védeni kell?
A tünti után azèrt csináljatok már egy fotókollázst Antoniék vs a mostani.

Reszet Elek
Újságíró

Nem helyeslem és nem helyénvaló.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

whatever dude

Toplak Zoltán
Újságíró

És milyen résen van, rögtön ezerrel nekifeszül és darabokra szedi, amit róla írunk… :-) Rá kell szerintem hagyni, akkor szépen elnyugszik. :-D

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Egyébként csak szerintem fárasztó és erőltetett az a kommentelési stílus (“fisking”), amikor a buzgómócsing nem bírja megállni, hogy minden egyes mondatot idézzen, és terjedelmes választ írjon rá fölényeskedő stílusban?

Reszet Elek
Újságíró

Alapjában véve teljesen kontraproduktív. Egy idő után mindenki beleun és csak átugorja. Ugyanez volt zombinál is.

Dan
Újságíró

“minden egyes mondatot idézzen, és terjedelmes választ írjon rá”

A klasszikus figyelem-kikövetelési stratégia. Mivel nagyon szarul van, azaz lelkileg nagyon alacsony szinten, ezért ilyen módszerrel próbál kétségbeesetten figyelmet = energiát begyűjteni másoktól (persze ez nem tudatos).

 

“Egy idő után mindenki beleun és csak átugorja. Ugyanez volt zombinál is.”

+1

ulomenen
Olvasó

Akkor talán lehet róla némi fogalmad, hogy milyen volt az, mikor ezek ketten összeugrottak :) A komplett internet lefagyott a szövegelésüktől, Bill Gates vért izzadt, mire újraindította…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez tényleg így volt :) vele szemben egy idő után én is feladtam:) kifárasztott:)

Reszet Elek
Újságíró

Egy zombi sosem fárad el…

ulomenen
Olvasó

Pontosan emlékszem a napra, mikor Zombigyilkos először írt a fórumra…

December közepe volt, a kék égen mosolygó nap nyájasan adta át a kezdődő tél ígéretét, hogy az enyhe és rövid lesz, mint ahogy a szerető anya is röviden, épp csak muszájból korholja imádott kicsinyét.

Egyszerre elnémult a világ. Elhallgattak az itt maradt feketerigók, a házak falai megszűntek visszhangozni a játszótéren önfeledten zsibongó gyermekek kacaját. Csend lett.

Majd hűvös szél támadt, fogvacogtató, minden résen beférkőző. Panaszosan nyikordultak a faágak, mint ahogy a Halál kaszájától eldőlő öregember töppedő tüdeje löki ki a meztelen lelket a végtelen éjbe.

És elkezdődött…

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Biztos úgy van, ahogy te mondod, nem állok neki csekkolni, + elnézést kérek, ha igazad van:), de azt a szarcunamit amit egymással leműveltünk, nem kívánom senkinek:)

Azért egy egy témában kiváncsi lennék a véleményedre:)

 

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

Ha elkészül, valahogy tudasd a címét.

Ha utalsz rá, hogy itt is megtalálható, szerintem nem lehet gond, hogy két helyen is megvan.

Igazán arra voltam kíváncsi, amit végül meg is írtál:)

Jó munkát és ha megvan az oldal, jelezd, kíváncsi vagyok rá:)

Reszet Elek
Újságíró

Na azért ne kezdjétek el egymás faszát szopni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jó részlet:)

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Kicsit kevesen voltunk, kicsit fújt a szél, én azért jól éreztem magam.
Talán valami ezzel elindult, köszönet a szervezőknek!

ulomenen
Olvasó

Annyit tudok csak hozzáfűzni, hogy magam is hasonlóképpen. Ja, meg láthattam Huffnágelt a maga testi valójában, már megérte!

A végére összejöttünk kb 25-30 -an, elsőre nem rossz az. Antoni Ritáékat így is lenyomtuk. :) A sajtó már az esemény előtt írt a dologról, kíváncsi vagyok az ezutáni visszajelzésekre a HVG-től, a Pesti Srácok-tól meg aki még ott volt.

Virenzuola
Szerkesztő
Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Érdekes (és sajnálatos), hogy a Pesti Srácok, bár tényleg ott volt, nem közölt tudósítást. Én legalábbis nem találom, ha van ilyen.
Pedig talán ők azok, akik a leginkább azonos platformon vannak a férfihang szellemiségével és elég népszerűek. (Illetve néhány mandineres szerzőt is ide lehetne sorolni.)

Toplak Zoltán
Újságíró

https://www.facebook.com/groups/258381151287517/

A Civil Társaság facebook csoportja, örömmel fogadunk mindenkit, aki be szeretne lépni.

Koriander
Olvasó
Koriander

miért nem a Ferfihang.hu a platform?

Toplak Zoltán
Újságíró

Mivel sok a megoldandó feladat máris, és a Facebook-on gyorsan el lehet indítani csoportot. Olyannak is, aki nem programozó zseni, mint pl. én. Már működünk is.