1 megosztás

A genderről

Szívem szerint dzsendert írnék – ugyanúgy mint több más nehezen honosítható progresszív angol műszónál, nemcsak a fogalom értelme és hasznossága kérdéses, de a kiejtése és helyesírása is sánta. A magyar gondolkodás és a csodálatos magyar nyelv nehezen emészti meg ezeket a sültbolond elképzeléseket… Nade térjünk a lényegre.

A gender magyarul a “társadalmi nem”, és mint ilyen elvileg azt jelenti, hogy az ember milyen társadalmi nemi szerepekben érezné otthon magát. Ha a női szerepeket szereted a gendered nő, ha a férfit akkor férfi, függetlenül a biológiai nemedtől. Ez persze már alapjaiban összeomlik a másik progresszív ostobaságon, miszerint a nemi szerepek eleve mesterségesek és hamisan/diktatorikusan vannak a két nemre szétosztva. El kellene dönteni, hogy a nemi szerepek fölöslegesek és lerombolandók, vagy pedig definiálják az egyén gender identitását, mert a két elmélet üti egymást.

Létezik egy másik értelmezés is, amit a “társadalmi nem” fogalomcsökevény nem igazán képes lefedni, ez pedig a közvetlen nemi identitás. Aki nőnek képzeli magát annak a gendere nő, aki férfinak az férfi, aki pedig bármi másnak az bármi más. (Innen származnak a viccek azokról, akiknek a tár-
sadalmi neme helikopter vagy rizseslecsó.)

Namármost az azonnal látszik, hogy egyik értelmezés hülyébb mint a másik – se füle, se farka pszeudopszichológiai halandzsa az egész. Régóta ismert jelenség, hogy nagyjából egy ember a millióból nemi identitászavarban szenved, másnak képzeli magát mint ami, de ezeket a normális régi rendszerben pont úgy kezelték, ahogyan kell: orvosilag. Nem volt szükség egy tucat szerencsétlenért egy ország felforgatására, a mellékhelyiségek átfogó reformjára, vagy hisztigépek forradalmára a felsőoktatásban. Amíg az embereknek volt esze, a betegséget nem normalizálták, és nem követelték, hogy a 99,99%-os többség alkalmazkodjon a 0,01%-os kisebbséghez, nehogy azok megsértődjenek.

De tegyük fel, mivel kedves és aranyos népek vagyunk, hogy egy pillanatra elfogadjuk, a “gender” mint öndefiníció valóságos. Itt jutunk el a legfontosabb kérdéshez, amire értelmes választ még nem hallottam senkitől:

Milyen okunk lenne az eddig évezredekig használt biológiai nemet lecserélni erre a homályosan definiált és több sebből vérző fogalomra? A két párhuzamos fogalom miért ne maradhatna meg egymás mellett, miért kell hogy a gender kiszorítsa a nemet?

Az állam, a háziorvos, a sportversenyek, nameg minden és mindenki más aki hivatalos indíttatásból érdeklődik valakinek a neme iránt, eddig a biológiai nemet kérdezte – mi okunk lenne ezt leváltani a “társadalmi nemre”, ami ellenőrizhetetlen, megmérhetetlen, merőben fiktív és pillanatról pillanatra változtatható, mivel kizárólag az egyén fejében létezik? Használja ezt a vadonatúj műfogalmat a saját öndefiníciójára akárhány lilahajú nőszakos egyetemi hallgató örömmel, senkit nem zavar, de mi joguk van ezeknek rákényszeríteni a teljes társadalomra, hogy a precíz, ellenőrizhető és jól bevált fogalmainkat lecseréljük az ő hülyeségeikre? Miért kellene, hogy az állam az állampolgárok számon tartásakor ne azok nemét, hanem a képzelgéseiket regisztrálja? Mi lenne ennek a haszna vagy értelme? Miért jó az, hogy férfiak döntögetnek női sportrekordokat, illetve vernek bucira női sportellenfeleket?

Ha az ember tárgyilagosan néz erre a hisztériára, egyértelmű a hátsó szándék, hogy az egyszerű és praktikus fogalmak lecserélésével káoszt teremtsenek ahol rend van és ellenségeskedést ahol béke. Tíz évvel ezelőtt senki nem foglalkozott a transzneműekkel és egyéb félregenderáltakkal – volt néhány különc, mint Terry Black, nem bántotta őket a kutya sem. Akkoriban senkinek eszébe nem jutott volna Terry Black miatt beengedni a férfiakat a női vécékbe, vagy férfiakat indítani női versenyeken. És az volt a normális.

Biztosak lehetünk abban, hogy ez a hülyeség Magyarországon is teret nyer, fogunk még találkozni olyanokkal akik szemünkre vetik hogy a férfiakat férfinak, a nőket pedig nőnek nevezzük. Ilyenkor a legegyszerűbb válasz valószínűleg az lesz, hogy az illető nyugodtan genderelje magát úgy ahogyan neki tetszik, senki nem vitatja el tőle, de mi a biológiai neméről beszélünk.

Az alacsony szintű szócsatáknál fontosabb, hogy ne hagyjuk az államot és az állami intézményeket ezzel a sületlenséggel megbolondítani. Nincs szüksége ennek az országnak arra, hogy milliárdokat öljünk egy olyan “problémába” ami kizárólag progresszív újságok hasábjain és libbant egyetemi professzornők fejében létezik.

A legfontosabb viszont minden körülmények között az, hogy ne engedjük ezt az aberrációt a gyermekeink közelébe. Nem, nem úgy értem, hogy hessegessük el Terry Blacket ha szembe jön az utcán. Sokkal inkább úgy, hogy ne hagyjuk szerencsétlen gyermekek fejét telebeszélni azzal, hogy ők talán nem a nemüknek megfelelő testbe születtek, és ezt a gondjukat hormonterápiával meg műtéttel kell korrigálni. Az Amerikai Gyermekorvosok Társasága egyértelműen állást foglalt amellett, hogy az ilyesmi kiskorúakkal szembeni bántalmazásnak (abúzus) minősül. Igazuk van. Börtönben a helye minden olyan felnőttnek, aki jobb sorsa érdemes kiskorúak fejébe beszéli, hogy nemet kellene váltaniuk.

Post Author: Deansdale

Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.
f Facebook
1 megosztás


61
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
41 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
Reszet ElekblackfridayrcsabaFoxtrott28Gejza Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Szergej55
Olvasó
Szergej55

Tanulság a jövő generációinak: a túlzott jólét, a csökkenő munkaidő és a helyét betöltő növekvő mennyiségű unalom bármely társadalmat képes romba dönteni. Igazi problémák nélkül a társadalom (annak vezető rétege) csinál magának másfajtát, ami viszont megint csak igazit hoz magával, ld: demográfiai katasztrófa nyakon öntve egy kis muszlimveszéllyel/ invázióval.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

100%-ban egyetértek!

A cikk meg kiváló és igaz!

Dan
Újságíró

Erre írtam is már, h eljön az idő, h mi magyarok hálát fogunk adni a sorsnak, amiért ilyen történelmi átjáróházba helyezte el a hazánkat. Itt nem értünk rá a nagy kényelemben, habzsi-dőzsiben elhülyülni! :)

Mondjuk a kollektív nemzeti depresszióból viszont jó lenne, ha kikúrálnánk magunkat. Kérdés, hol van olyan pszichológus, aki egy egész nemzettel tud egyszerre beszélgetni? Igaz, ehhez előbb a páciensnek kéne rájönnie arra, h szüksége lenne a gyógyulásra.

Amúgy meg: éljen Deansdale, h visszatért a némaság birodalmából!! ;)

sRPd
Olvasó
sRPd
Tina74
Olvasó
Tina74

Ezt szándékosan gerjesztik is, minden hülyeséggel telebeszélik az emberek fejét…  Régebben nem tartottak minket búskomornak, sőt olyan kifejezés is volt, hogy pannon derű…

Reszet Elek
Újságíró
Kalman
Újságíró

Lehet, hogy ezt is csalva mérik.

ulomenen
Olvasó

libbant egyetemi professzornők

 

Hehe, ez jó. Meg az egész cikk.

rumospiskóta
Újságíró

HA lassan veszik el tőlem a levegőt akkor lehet hogy elhiszem hogy természetes dolog megfulladnom – de ha hamar szorul a hurok akkor harcolni fogok az életemért.     Nem szavakkal.

Dan
Újságíró

Bocs az OFF-ért, de…

BREAKING!!!

Megtalált egy fanatikus femináci a fb-n! :)) Úgyhogy élőben láthattam, milyen az, amikor valaki a szeme előtt lévő valóságot nem akarja elfogadni – a vita során linkeltem neki a Valódiegyenlőséget oldalon lévő, sorról-sorra kielemzett, a diszkriminatív részeket aláhúzó egyezményt. De ez persze szerinte nem diszkrimináció. Eddig a pontig még igyekeztem vele érvekre alapuló vitát folytatni, de itt láttam, h felesleges energiapocsékolás. Sőt, rájöttem arra, h ezt a bejegyzésemet – a spanyol fütyis lányos, pinás fiús hír volt, kommentálva az elmebaj újabb, látványos tüneteként – csak ismerősömnek láthatóvá korlátozom. Értelmetlennek láttam ezek után az fb-profilomon vadidegenekkel süketek párbeszédét folytatni.

Na, de a lényeg ezután következett! Őfeminácisága tajtékozva egy tök másik témájú topicba – ahol korábban ő is hozzászólt, így talált meg – elkezdte nyomatni a szokásos felsorolást (hímsoviniszta, nőverő, stb.), meg a klasszikus shaming language-t, hogy én letiltottam, micsoda bunkó vagyok. Nem fogta fel agyilag, mikor írtam neki, h nem őt tiltottam le, hanem a bejegyzés láthatóságát korlátoztam. Sőt, ha akart, privát üzenetet is küldhetett volna. :) Gondolom, sokan tiltották már le, vagy még valószínűbb: igazi elvhű femináciként már nagy gyakorlata van a letiltásban, ezért csak erre tudott gondolni… Utána még nyomatta tovább a hisztizést, hiába jeleztem, h talán nem azt az, amúgy csupa pozitív hsz-okkal teli topicot kéne szétvernie. Ezt megunva megírtam neki, h ráuntam. Utána láttam, h még lelkesen írogatott tovább, de én már nem adtam ennek energiát, el sem olvastam, amit írt.

Ja és, h miért kezdtem egyáltalán szóba állni egy ilyen fanatikussal (az utolsó szó a lényeg)? Nem tudtam, h az! Csak miután befejeztem vele az értelmetlen kommunikációt, néztem rá az idővonalára és mi volt első helyen? Támogassa a NANE-t! Naneee…! :) Ha tudom, el sem kezdek vele vitatkozni, mert tisztában vagyok vele, h vallási, politikai, ideológiai és “az én véleményem az Igazság(TM)!!!” fanatikusokkal nem lehet eszmét cserélni, mert csak egy igazság van, az övék. Mindenesetre senki nem mondhatja, h előítéletes lettem volna, megkapta az ártatlanság védelmét, így tisztán láthattam, milyen ez a szerencsétlen embertípus.

Reszet Elek
Újságíró

A fészbúk merő időpocsékolás. A fészbúk valótlan világán keresztül kommunikálni meg olyan mintha telefonon távkefélne az ember.

Balton
Olvasó
Balton

Viszont a nőknek ez az elsődleges csatorna a világra(minél fiatalabbak annál jobban), innen vesznek gyakorlatila egyesek minden gondolatot.

Férfi
Olvasó
Férfi

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.”

– Petőfi Sándor

Véleményem szerint nem baj ha egyre nagyobb a szakadék az értelmesek és a konzumidióták között. Könnyebb őket kiszűrni, elkerülni. És boldog, nyugodt életet élni :D

-
Újságíró
-

A fészbúk merő időpocsékolás. A fészbúk valótlan világán keresztül kommunikálni meg olyan mintha telefonon távkefélne az ember.

Így szóla Reszet Evola.

Reszet Elek
Újságíró
ulomenen
Olvasó

Dan, Facebook meg feminista? én a múltkor linkelt spermatolvajos cikk alatt akadtam bele valami manginába. Nem is tudom, mi ütött belém, direkt nem szoktam kommentelni más cikkek alatt. A szokásos sztori: részemről érvek, linkek, részéről meg a csodafegyver: “ez csak a te véleményed, attól még nem így van”. Teljesen felesleges időpocsékolás az ilyen.

A bloggerina is beszállt, a legszebb pillanat az volt, mikor kifejtette, hogy Svédországban válás esetén egy ideje alap a közös gyermekelhelyezés, így most már nincs olyan, hogy tartásdíj, nem lehet elköltözni a gyerekkel a világvégére, hogy a férfi szívjon – tehát Svédország megszüntette a patriarchátus eme rossz dolgait, és most már mindenkinek jó. Konklúzió: a patriarchátus árt a férfiaknak is. Priceless! (by Xcsakx)

Balton
Olvasó
Balton

Bréking 2: Tegnap este 20-21 között, a Hír Tv-n a Civil Kaszinóban: Gender studies az ELTE-n, és Isztambuli szerződés ratifikációjáról volt vita! És ami a LÉNYEG hogy nem elfogult vita volt, (a történész Hernádi Zsolt kifejezetten szimpatikus véleményt formált meg) és a másik 2 vendég se volt ellenséges a férfijogi szempontok szerint. Ilyen vagy hasonló véleményt még sosem interpretáltak semmilyen magyarországi médiában(tudtommal).  HZS felkészült volt a témában, bár szívesen súgtam volna neki, különösen az Isztambuli szerződéssel kapcsolatban létező negatív „eredményekről”. A másik két meghívott, se volt kifejezetten ellenséges, bár a jogvédő hölgy Varga-Damm próbált valami feminista élt belevinni, inkább kevesebb sikerrel a vitába.

Nem vegytisztán férfi-jogi aspektust képviselt a műsor, de azért közel volt hozzá.

@Dean: Végre újra itt!

Toplak Zoltán
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

Mindegy, hány néven jegyzik magukat, egy gyékényen árulnak.

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

(megint nem ertem a kiegeszitesed. Csurka döbbenetesen fejen talalta a szöget a Jobbikkal kapcsolatban. meg a Pörzses hirtves talk-nal azt hittem, hogy ez ilyen egyeni alaaknazasa az antifeminitzmusnak meg az IE elleni kiallasnak, ebböl a videobol a napnal is vilagosabb, hogy ilyen hihihahaval probalnak manipulalni.  “de-de ratifikaljuk, majd az idö eldönti”.  Ne, ne ratifikaljuk, legyen esze a kormanynak, ha csak a migris kerdest es ezt sikerül visszadobni mar nem egnek örökke a gyehennaban)

de az az igaszsag, hogy Teddynek se artott volna nemi redpill…az egyik legnagyobb szufrazse simogato volt, nyilvan nem volt honnan tudnia, hogy a joszandek milyen szellemet ereszt ki… de azert.

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

Mene tekel ufarszin

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Valahogy nekem is az jut eszembe erről a mostanság dívó “genderezésről”,hogy “jó dolgában vész meg az ember”. Ahol túlélésért küzdenek,vagy természeti katasztrófákkal, háború (lásd világháborúk) utáni újjáépítéssel,valahogy szóba sem jön az ilyen. Nem állítom,hogy törvénnyel tiltanám,hogy azok az emberek,akiknek valóban mély válságot okoz,hogy nem abban a testben élnek,amiben jól éreznék magukat,aminek érzik lelkileg magukat (lásd A fiúk nem sírnak c. film),ne műttethessék át magukat stb ,de a valóban ilyen problémákkal küszködők szerintem elenyésző számban vannak.Tudjanak róluk a fiatalok (és öregek), hogy létezik ilyen,nem kell ezért “megkövezni” ezeket az igazából kis számban előforduló eltéréssel élő embereket,de azért világvallást ne csináljunk már belőle.

Reszet Elek
Újságíró

Ha jól emlékszem Magyarország legkedvezőbb öngyilkossági statisztikája a második világégést követő időszakban volt.

Naooo
Olvasó
Naooo
kangal
Olvasó
kangal

Nekem erről az a South Park rész jut eszembe, amikor Mr. Gerrisonból Ms. Gerrison lett, a zsidó ügyvédből meg delfin (illetve zsiffin és jogfin).

Léránt Attila
Olvasó
Én ennek egy másik vetületét látom, tekintve hogy a gender és a progressziv feministák kéz a képzben járnak.
Kezdődött ugye a girrrrrl power -el, hogy a nők ugyanazt meg tudják csinálni mint a pasik sőt tűsarkúban hátrafelé.
Tehát nyilvánvaló, hogy a nőknek JÁR egy teljes férfi élet (karrier, magas társadalmi presztizsű munka, stb.) és nyilván JÁR egy teljes női élet (család, gyerek, családi ház fehér léckerítéssel…).
Sőt ha neked mint nőnek nem ilyen az életed akkor az el van baszva.
Ez a szemlélet kitermelt milliónyi frusztrált nőt, mivel egy seggel nem lehet két lovat megülni.
Egyszerűen nem lehetsz a családért mindent megtevő szuper anya meg napi 18 órát dolgozó vezérigazgató egyszerre.
A logikus az lett volna, hogy a kettő közül az egyiket elengedik vagy az, hogy piedesztárra emelik az anyaságot és családot, hogy igenis ha egy nő a családjáért van az van akkora presztizs mintha vezető kontroller lennél valahol. De ez nyilván a vereségük beismerése lenne .
Így aztán jön az, hogy nekem mint nőnek miért kellene gyereket nevelnem?
Egyáltalán honnét jön ez a baromság, hogy ha szülök egy gyereket akkor gondoskodjak róla??
Megszültem és kész innét le van tudva a dolog. Nevelje fel valaki más a gyereket csak ne én.
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez pontosan így van. Egy fenékkel nem lehet 2 lovat…SENKI nem lehet annyira szuper,hogy maradéktalanul jól teljesítsen mindkét poszton (egyébként a nagyon elfoglalt multi vezető,meg kutató apukák sem tudnak igazán jó apák lenni,de erről már volt szó).Senkinek nem jár 2 teljes élet.Lehet 2 félből kihozni egyet,meg egy-egy egészet élni anyaként,vagy vezetőként,de kettő nem jár senkinek…

ulomenen
Olvasó

Azt hiszem, az Ulomenen Webshop mellett belevágok egy másik vállalkozásba is: Az USA- ba és a nyugat- európai országokba fogok szép, fiatal, egészséges nőket közvetíteni nagyon- nagyon jó pénzért közép- és felsőosztálybeli elfoglalt, karrierista nőknek, hogy ne kelljen a szüléssel és szoptatással kínlódniuk, elrontani az alakjukat és kiesni a munkából. Jó-jó, van már ilyen, de én kilobbizom a nemek közti egyenlőségre hivatkozva, hogy állami támogatással lehessen megoldani dolgot, elvégre a nőknek is jár, ami a férfiaknak: szaporodás és karrier egyszerre, mindenféle hátrány nélkül.

Szerintem rövid idő alatt igen komoly támogatói bázist lehetne ehhez összeszedni…

(adom itt az ötleteket a feministáknak, mi?)

Léránt Attila
Olvasó

Ha nőket közvetítesz ki nőknek akkor az nőelnyomás lesz megint.
A feministák és a genderisták számára az lenne ha ezentúl a pasik szülnének gyereket :D

ulomenen
Olvasó

Nem vagy elég képzett ideológiailag. :)

Ha valami a férfinak is jó, akkor az a  női test kizsákmányolása (prostitúció). Ha valami csak a nőnek jó, a férfinak nem feltétlen, akkor az ő teste, az ő döntése (abortusz). Az államtól (nagyobbrészt férfiaktól) elvett pénzt nőknek adni jó. Az egyedülálló anyákat támogatni jó. A férfiakat meg törvényileg kötelezni kell, hogy 20 és 30 éves koruk között évente ingyen és önkéntesen adjanak spermát.

Ennyi.

Kalman
Újságíró

Király az új logó!

Csuzi Attila
Admin

Köszönjük! Igyekeztünk… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak nehogy néppártosodás legyen belőle.

-
Újságíró
-

Atlasz vállat von. :)

ulomenen
Olvasó

Közkeletű tévedést jelenít meg. Ha belegondolunk józan paraszti ésszel, Atlasz hogyan is tarthatná az egész földgolyót a vállán? Hacsak Arkhimédesz nem adott neki egy szilárd pontot…

Atlasz az égboltot tartja a vállán.

 

 

Amúgy tényleg jó az új logó.

ulomenen
Olvasó

Ezek mán megint nem értik a viccet: “A Comedy Central viccesnek természetfilmes sorozata {sic!} , A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait mutatja be. A legutóbbi, inkább gyomorforgató, mint humoros részre, mely egyébként a csatornán is lement, kollégánk hívta fel a figyelmet.”

http://divany.hu/stilfuresz/2017/03/16/comedy_central_kincskeresok_betondzsungel_osvenyein_feminizmus_wtf/

 

Balton
Olvasó
Balton

Ennek az agymenésnek a szerzője az új feminista-prototípusa Miklya Anna. Rendszeresen ott szokott lenni, azokon a megmozdulásokon ahol megtalálható az összes prototípus belőlük. Első feldobott ismerőse: Antóni Rita.

Az új prototípusnak a lényege: a magukat Igazi Nőknek aposztrofáló (vagy legyenek inkább: Igazabb Nők!) csodás lényeknek a mintapéldánya. Megnézed őket, ugyanaz az elutasító tekintet figyel rád a nagy és lehetőleg vastagabb keretű szemüveg alól. Miközben fészbúk fényes élénk-vörös rúzsos hideg penge szájjal előadott citromos, önállóan vagyok kiteljesedve grimasszal néznek a képeken, mindig egy partin koktéllal a kézben. Profiljuk tuti, olyan fontosak egymás fényében ragyogva, hogy szinte fel sem tűnnek a „családi” képek egy gyerekkel meg macskával, vagy  testvére gyerekével pózolva.

Reszet Elek
Újságíró
Balton
Olvasó
Balton

Klónok mindenütt, a 67-es paranccsal. Még akár tök hihető is lenne, ha nem tudnánk kicsoda és micsoda Fiala Borcsa a nagy feminista költőnő. https://wmn.hu/wmn-life/46212-4-dolog-amit-a-megszinglisedesembol-tanultam

Példa egy megnyilvánulásából, FB-ről van tehát nyílvános: „A lányom powerpointon leckét ír.
Családom: Van egy öcsém, aki két évvel fiatalabb. Meg egy aranyos kutyám is. A… A…”
Próbálok segíteni neki: Van egy csodálatos anyám is… -Nem, téged nem foglak beleírni. Legfeljebb, hogy létezel. De még azt se biztos.”

Komolyan az még fel sem ötlik benne, hogy volt a családban egy apa is, aki hiányozhat nyomorult leánynak és úgy érzi a kamasz a maga tiszta módján, ha apám nem fért bele a családba, akkor anyámról meg minek írjak? Ez a feminsta családmodell, apanélkül egy csodálatos anyával. A cikkben meg van természetesen indokolva, hogy apa ment el. Csak hát az a baj hogy az éremnek mindig két oldala van, a másik oldal meg nem nyilatkozhat.

Ja és a profilkép, a szemüveggel-égővörös rúzzsal-és a kefe hajjal. Van kötelező Martinis-pohár kép is. Valamint a party-s iszonyat jólmulatok képek is pipa. Ezeket klónozzák valahol b..meg??? Válasz : igen a patriarchátus gonosz vaspoklában, gondolom…

Reszet Elek
Újságíró
Big G.
Újságíró

Tökéletes cikk. Minden szava a szívemből szól.

A fiam még járni sem tudott, de már autókat tologatott. A lányom meg babázik. Egyiket sem presszionáltuk semmilyen irányba. A két nemet nem csupán szemmel látható fizikai különbségek és ismert hormonális differenciák jellemzik, de agyműködésünk is jelentősen eltérő. Semmi értelme sincs ezeket sem eltagadni, sem felbolygatni. Ahogy Dean is írja, a deviánsok úgy élnek, ahogy akarnak, de még véletlenül se hagyjuk, hogy elhitessék velünk: ez a normális…

Anabolikus Aszteroida
Olvasó
Anabolikus Aszteroida

A kutya is jó dolgában vész meg. Mennyire unatkozhatnak azok az emberek akik ilyen baromságok mögé beállnak…

ulomenen
Olvasó

A Liberálisok ügyvivője, Bősz Anett nemrégen az almáról elnevezett liberális kerekasztal- beszélgetésen mondta el a véleményét. Az esemény MTI-s  összefoglalóját megtalálhatjuk a párt honlapján. Mivel roppant érdekfeszítő és tanulságos – mint általában a liberális vélemények- így  érdemesnek tartom reagálni rá néhány szót.

“Bősz Anett … hozzátette:… úgy érzik, hogy több társadalmi csoport is kénytelen az Európai Unió határain belül mindennapos, rendszerszintű diszkriminációt elszenvedni.”

Ez a progresszívek mániája, alfája és ómegája: a rettegett “rendszerszintű diszkrimináció”. Törvényekben nyomát sem látni, de ott van, csak mikor odanéznénk, huss, eltűnik. Rendszertani besorolását tekintve teljesen megegyezik a mumussal, azt sem látta senki, de a gyerekek remekül elképzelik, ha a hülye felnőtt ezzel ilyesztgeti őket, a gyermeki képzelet az esti sarokban lévő sötét foltot rémalakká festi- és kész a mumus. Ugyanígy képződik a “rendszerszintű diszkrimináció” is, csak azzal hülye felnőttek más hülye felnőtteket riogatnak. Nem látható, de elképzelik és máris lehet tőle félni. Lázár Ervin, ha élne, remek mesét kanyarítana köré, Szörnyeteg Lajos és Nagy Zoárd mellé remekül beférne a Rendszerszintű Diszkrimináció.

“Bősz Anett … hangsúlyozta: az Európai Unió antidiszkriminációs szabályozása alapján senkit sem szabad neme, származása, életkora, fogyatékossága, nemi identitása, vagy szexuális orientációja alapján megkülönböztetni. Ezzel szemben azt tapasztalják, hogy ma Magyarországon több csoport tagja “másodrendű állampolgárként” kénytelen élni.

Szegények mások megkülönböztettett bánásmódban részesülnek azáltal, hogy külön EU-s törvény van arra, hogy nem szabad őket megkülönböztetni. Ez így nyilván jó és logikus, habár néhány professzor már biztosan beleőrült abba, hogy ezt az önellentmondást megpróbálta a logika szabályai szerint feloldani.

Teljes szöveg itt: http://perszeusz.blog.hu/2017/03/26/kozepkoru_feher_boru_jol_kereso_ferfiak

Naooo
Olvasó
Naooo

Pornó nincs róla?

Gejza
Olvasó
Gejza

És lőn, az ámokfutás és az őrület önmaga paródiája lett:

Female athletes crushed by ‘women who were once men’
Reszet Elek
Újságíró

Saját cikket nem illik idézni (mégis megteszem) és hozzágondolom, hogy megmondtam…

“Egyszerű belátni hogy nem pusztán a tesztoszteron szint tesz minket férfiakká, a csontozatunk teherbíróbb, a térérzékelésünk jobb, testtömegünkhöz képest nagyobb a szívkapacitásunk és még sorolhatnám a nemi különbségeket. Férfi biológiai sajátosságokkal bíró személyek női mezőnyben való versenyeztetése körülbelül olyan, mintha terminátorokat szabadítanánk az emberek közé. Az új szabályozás alapján elegendő lesz, ha a férfi sportoló nőnek vallja magát (még műtéti átalakítás sem kell, azaz „kukis lány” is lehet) és művi úton 10 nmol/L alá szorítják le a szérum tesztoszteron szintjét potom egy évre az adott verseny előtt. Megjegyzem még ez az érték is körülbelül a háromszorosa egy normál nőének.

A következményeket borítékolni lehet. Ahogy a dolog elterjed, terminátorok állnak majd a dobogó összes fokára, ők tartanak majd minden pályacsúcsot és rekordot. A nőknek, a VALÓDI nőknek esélyük sem lesz áthidalni a nemi különbségeket. Vagy elfelejtik az élsportot vagy olyan sportágakat választanak, amelyek valóban a női sajátosságokra épülnek, mint például a művészi torna, a kissé modoros szinkronúszás és hasonlók. …

…Így számolja fel a mai „modern” feminizmus a női egyenjogúsági törekvések korábbi eredményeit. A forradalom valóban felfalja gyermekét, de valahogy nem tudok neki örülni. “

Balton
Olvasó
Balton

Lassan visszatérünk a Keletnémet úszónőkhöz, bár ők 100%-ban nők voltak, asszem.

Kalman
Újságíró

Mondjuk az élsport úgyis hülyeség, nőknek meg pláne. Ez lesz a legkisebb veszteség a listán.

Balton
Olvasó
Balton

Hejjj pedig a röplapdás lányok…

Naooo
Olvasó
Naooo

Feszt pucsítgatnak, mondjuk a felsőnek nem kéne.

Balton
Olvasó
Balton

Pont a gender-polkorrekt állatorvosi lovához adalék, Oscar átadás: http://kivultagasabb.blog.hu/2017/04/12/el_kell_torolni_a_noi_es_ferfi_kategoriakat

Viszont ha a poszter szerint, csak a legjobb főszereplőre 5 díjat oszthatunk ki, hogyan díjazzunk mindenkit: fekete-kínai-leszbikus-nő-transzgender? de akkor a fehér kimarad? Az kimaradhat? Vagy a férfi marad ki? Ha fehér férfi és homoszexuális az maradhat?

Mán’ filmet se érdemes lesz nézni, lásd b…zi powerrangerses…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Luke(Leia)! Én vagyok az anyád(apád), illetve  LMBTQgenderfasztudjakid……….

Az öreg székely azt mondaná: Márpedig ilyen állat nincs…..

http://magyaridok.hu/kulfold/nove-operalt-ferfi-szurrealis-tortenete-2645959/

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Annyira nem is bonyolult, szerintem is egyszerűbb mint ha csak férfi és nő lenne!

rcsaba
Olvasó
rcsaba

“A beszámolók szerint a rendszer jelenleg a főbb arckifejezéseken kívül jelenleg 38 mikro-arckifejezést képes felismerni, és igazodik az utazó neméhez, etnikumához és nyelvéhez. ”

http://www.origo.hu/techbazis/20181104-mesterseges-intelligenciaval-mukodo-hazugsagvizsgalo-jon-az-europai-repterekre.html

Mind a 70 valahány nemhez igazodik?

https://www.youtube.com/watch?v=-C75YTc02YM

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A franciák nem szaroznak, két végén “égetik a gyertyát”:

http://www.origo.hu/nagyvilag/20190213-anya-apa-franciaorszag.html

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

Az anyu és apu, mindig furcsán néztem, ha anyáztak.