Toplak Zoltán
0 megosztás

A Férfihang olvasóinak önálló találkozója

Önálló szervezésbe kezdtek lapunk olvasói. Április 21-én, pénteken 17.30 – tól tartják találkozójukat, egyelőre két lehetséges helyszín merült fel. Legfelsőbb Beeróság, illetve a Corvin söröző.

A találkozó főszervezője és házigazdája RedGreg. Hölgyeket is várnak az eseményre olvasóink közül!

Lehetőség lesz megvitatni az élet nagy kérdéseit, a férfimozgalom múltját, jelenjét, jövőjét, és kötetlenül ismerkedni egymással, akár Férfihang baráti társaságot is létrehozni.

A lap szerkesztőségéből egyelőre senki sem jelezte a részvételi szándékát.

A találkozóval kapcsolatos egyeztetéseket kérjük ezen cikk alatt lefolytatni!

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


59
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
43 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
Toplak ZoltánMakarovReszet ElekhgyiTzimisce Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Kalman
Újságíró

Megyek. Köszi, hogy kiírtad, Zoli!

Kalman
Újságíró

Sajnos lebedegedtem, úgyhogy nem tudok menni. Remélem nélkülem is jól fogjátok érezni magatokat!

rumospiskóta
Újságíró

13 30-kor adom le.. 18 30-nál előbb nem tudok fölérni.           De én is megyek

 

Miért nem tudok az itthoniak közül képet idetölteni?

RedGreg
Újságíró
ulomenen
Olvasó

Ha végzek a melóban emberi időben, én is megyek, meglepetésszerűen :)

RedGreg
Újságíró
Dan
Újságíró

Szuper! :) Örülök, hogy van aktivitás! Terveim szerint ott leszek.

Nem ismerem a két lehetséges helyszínt, amit fontosnak tartok, hogy olyan helyen legyünk, ahol nincsen hangos háttérzene! Ez nagyon fontos szempont, mert hangos háttérzene esetén az egész találkozónak semmi értelme nincsen, mert nem halljuk egymást.

Érdemes lenne egy szavazást létrehozni a férfihangon is az eseményre, mondjuk helyszínre szavazásra, h lehessen látni, hányan érdeklődnek.

Admin
Admin

Ez nem a Férfihang.hu rendezvénye, tehát szavazást sem hozunk létre hozzá. A cikkecske is arról számol be, hogy az olvasók önszervezése nyomán jön létre egy találkozó. Ez nagyon jó dolog, de annál többet a Férfihang nem tud az olvasói szórakozás érdekében most tenni, minthogy létrehoztuk ezt a cikket, ami alatt szabadon lehet a találkozót tovább szervezni. :) Mint a cikkben is áll, a továbbiakban esetleg lehet baráti kört szervezni, egyébként a Facebookon keresztül is remekül lehet akár interaktívan tovább szerveződni. Kellemes közösségépítést és jó szórakozást minden kedves olvasónak! :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ahogyan korábban RedGreg-nek jeleztem, rám olyan fél 6-6 közötti érkezéssel este 7-ig lehet számítani. Egyrészt a másnapi hajnali kelés miatt,másrészt szeretném,ha lenne később több idő a tisztán férfi beszélgetésekre is. Persze nőként, csak saját nevemben nyilatkozhatom.

RedGreg
Újságíró

Az oldal szerkesztőinek nagyon köszönöm, hogy megjelent ez így cikk formában is.

Szeretném kérni, hogy aki jönni akar, és benézne, az jelezze mindenképpen, pusztán csak szervezéstechnikai okokból is.

Minden ötletet szívesen látok a dologgal kapcsolatban, és természetesen tényleg minden olvasót szívesen látok.

 

 

Sirius122
Olvasó
Sirius122
RedGreg
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró
RedGreg
Újságíró
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ezzel a két képpel szeretnék Nektek békés,kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni !

Képtalálat a következőre: „vicces húsvéti nyuszis képek”

Képtalálat a következőre: „vicces húsvéti nyuszis képek”

RedGreg
Újságíró
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Steve MC
Olvasó
Steve MC

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, és érdekelne a talalálkozó is a sok jó cikk mellett..

Kb 1 hónapja találtam rá az oldalra redpilles kutatások közben.

 

Dan
Újságíró

Most akkor mi a helyszín?

RedGreg
Újságíró
RedGreg
Újságíró

Nos sziasztok!

Akkor először is: létrehoztam egy Facebook csoportot, aki gondolja csatlakozzon. Ott is menni fognak az infók.

Létrehozok benne egy szavazást a helyszínre, de egyelőre hajlok arra, hogy az estét a Legfelsőbb beeroság nevű helyen kezdjük:

http://www.beerosag.hu/

Mégegyszer mindenkit szeretettel látunk. Pénz annyi szükséges, amennyit fogyasztasz. Kártyás fizetési lehetőség ezen a helyszínen van, ha valahová tovább megyünk, nem biztos hogy lesz, így készüljetek. Az este kifulladásig tart, a találkozó ideje ismert. A férfimozgalommal szimpatizáló barátokat ismerősöket, asszonypajtit, kecskét stb hozni lehet. (habár a kecske előzetes bejelentést igényel :P )

A csoport linkje alább.

Kérek mindenkit, hogy vagy csatlakozzon a csoporthoz, vagy ha nem tud/akar írjon itt, hogy jön, vagy nekem privátban: redgreg.88@gmail.com legkésőbb holnap du-ig.

https://www.facebook.com/groups/1214169112028938/

 

Kalman
Újságíró

Köszönjük a szervezést!

Én Facebookot elvből nem használok, úgyhogy annyit kérek, hogy lécci ha változás van, akkor ide is írd meg!

A kecském moziba megy aznap este, úgyhogy sajnos ő nem tud jönni.

RedGreg
Újságíró
rumospiskóta
Újságíró

Akkor még egyszer :    én sem arckönyvezek, és én is egyedül megyek.        ..ja és a 17 30 -as kezdéshez képest késve.   :-(

Steve MC
Olvasó
Steve MC

Most csatlakoztam a csoporthoz.

 

Bandi
Olvasó
Bandi

Sziasztok! Én már egy ideje olvasom a Férfihangot, de csak a napokban regisztráltam. Szívesen mennék én is a találkozóra holnap, hogy megismerjelek benneteket. Már csatlakoztam is a csoporthoz. (Illetve elküldtem a kérést).

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Csatlakozom az előttem szólókhoz ,én sem FB-ozom elvből,szóval,ha változna valami,kérlek még időben írjátok ki. Köszi.

-
Újságíró
-

Sajnos nem tudok jelen lenni, de sok sikert a szervezőnek!

RedGreg
Újságíró

Nos 1 napon belül járunk a találkozó kezdetéhez képest. A helyszín akkor 1074 Budapest Dohány utca 20 a zsinagógától kb 100 méterre. Asztal az én nevemre lesz foglalva, de mindenképp ott leszek kezdésre, így remélem megtaláltok. Mindenkinek köszönöm az eddigi visszajelzéseket. Azt hiszem fb csoportban mindenkit felvettem már aki eddig jelentkezett :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Az oszt igen, be a gettóba.

RedGreg
Újságíró

Nagyon fontos információ!

Kedves mindenki, mea maxima culpa, de a helyszín az utolsó utáni pillanatban változott. Sajnos, nem olvastam el pontosan a visszaigazoló e-mailt az asztalfoglalásról, így nem jeleztem vissza időben, hogy megerősítem azt. Ebből következően az asztalt kiadták másnak. Maximálisan az én hibám.

Így viszont az új helyszín:

Corvin söröző Budapest Üllői út 46, a 4-6-os megállójától kb 100 m-erre befelé az üllői úton a Klinikák irányába.

Én 16 órától a helyszínen leszek. Remélem mindenkihez eljut ez az információ időben.

És elnézést mindenkitől, maximálisan az én hibám.

 

Reszet Elek
Újságíró

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Lehet, hogy be fogok tudni ugrani egy órára.

RedGreg
Újságíró

Nos köszönöm mindenkinek aki eljött! Remélem mindenki jól érezte magát, és nem bánta meg hogy egy ilyen olvasói találkozón részt vett. Amennyiben van rá igény, a későbbiekben lesz lehetőség repetára. Akár tematikus estével is, akár ugyanígy kötetlen beszélgetős esteként. És még egyszer köszönöm mindenkinek aki ott volt, és azoknak is, akik jelezték, hogy jönnének, de valami külső körülmény meggátolta őket a részvételben. Nekem személy szerint jól esett a nagynak mondható érdeklődés. További szép hétvégét mindenkinek :)

rumospiskóta
Újságíró

Részemről a szerencse… (csak most értem haza hogy írhassak hogy örültem)

A kötetlen beszélgetéssel az az előny hogy észrevehető hogy nem nőellenességről tudunk csak szót érteni hanem repülésről meg sportról meg vasútról meg politikáról meg migrációról meg a sörturizmusról meg … érdekes…

beszélgettünk nőkről?     ..ja, azt hiszem hogy VivienLeigh igen… :-)))

(és mindenki más mennyire fiatal..   . ejj-ejj)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Legalábbis addig,amíg ott voltunk (hisz mindketten, illetve mindhárman 7 körül távoztunk pár perc különbséggel) nem nagyon volt szó nőkről :) Utána, ki tudja ?

Egyébként én sem beszéltem nőkről igazán,ha belegondolok,csak ismételtem önmagam,miszerint nem gondoltam volna még az oldalra tévedésem előtt,hogy milyen komoly problémákkal és igazságtalanságokkal kell szembenéznie a férfiaknak ,valamint,hogy az anyáknak kell megtanítani a lányaikat, az apáknak a fiaikat a férfias és nőies-és véleményem szerint- erkölcsös viselkedésre.

Egyébként én nem láttam bétákat,férfiakat láttam különböző életkorból,egy sor értékes embert,fiatalokat,akik “szomjazzák” az iránymutatást és férfias példát,nagyon intelligens, nagy tudású,nem egy melegszívű embert.

Azt hiszem valóban szükség lenne,főleg a fiataloknak olyan összejövetelekre,ahol a red-pillt (megfelelő arányban-és igazából ez itt a lényeg) használó ,párkapcsolatában,vagy  csak a mindennapi életben (hívjuk csajozásnak) sikereket elérő tapasztaltabb FH tagok gyakorlati,elméleti kérdésekben tudnának tanácsot adni azoknak ,akiknek szüksége van arra,illetve megosztani a tapasztalatokat. Ezeket lehetne tematikus összejöveteleknek is hívni,ahogyan RedGreg rámutatott. Ezekre egyébként bizonyosan nem mennék el,mert tudom feszélyezné ,főleg a fiatalokat. De ha lesz megint ilyen “open meeting”,szívesen elmegyek,jól éreztem magam.Köszönöm !

Reszet Elek
Újságíró

Létre kellene hoznotok a Férfihang nőtagozatát. HGYI, Te, Reina meg néhányan néha összejönnétek egy kis kötögetésre, csipkeverésre és közben megbeszélnétek a női dolgokat, a családot, a gyerekek antifeminista nevelésének fejleményeit, kinek milyen a szeretője meg hasonlókat, olyasmiket amiket a nők ilyenkor meg szoktak beszélni.

-
Újságíró
-
hgyi
Szerkesztő

Menny a búsba… :o))))))

Koriander
Olvasó
Koriander

így-így.

Koriander
Olvasó
Koriander

oszt’ aztàn hova tegyük a sok diszfunkcionàlis klöplit?

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

ilyenkor mindig megsajnálom a protestánsokat, gyakorlatilag az èrtelemtòl fosztották önként meg magukat
Jèzus halotti leple nem egy ilyen likacsos gyolcs volt…
Az Oltár nemcsak egy szépen megterített asztal, hanem a Szentèly és a Liturgia enyészpontja: egyszerre jelkèpezi Isten trónját (dicsôsègét) ès sírját.
nègyzet alakú,
ha egy oszlopon áll akkor magát Jèzust jelenti a tartó lábazat,
ha négy oszlopon akkor a négy evangelistát,
ezt fedi két ruházat alsó: fehér vászon (a halotti leplet szimbolizálja) ès erre jön egy fènyes szövetû a Feltámadásé.

a csipke az a csábítàs eszköze, meg haszontalan porfogó.

Reszet Elek
Újságíró

Galambocskám! Tegyél hozzá vagy vegyél el egy “i” betűt.

Koriander
Olvasó
Koriander

honnan? elèg dekonc. vagyok…
(túltoltam a fitneszt meg a lowcarbot :( LowT3 syndromam van)
ráadásul szarul alszom, van valakinek esetleg tapasztalata triptofánnal (ez az a szer ami a bètából alfát csinál, szerotonin szintet növel).

Reszet Elek
Újságíró

“ÁDÁM
Barátim! népem fáradt, menhelyet kér.
Tán a kereszténység fővárosában
Nem kér hiába.

HARMADIK POLGÁR
Kérdés, nem vagy-é
Eretnekségben rosszabb a pogánynál.

NEGYEDIK POLGÁR
Mondd, mit hiszesz, a Homousiont,
Vagy Homoiusiont?

ÁDÁM
Ezt nem értem. –

LUCIFER
Ne valld be, ez most itt a fő dolog.

NEGYEDIK POLGÁR
Lám, kétkedik, ez is hamishitű.

TÖBBEN
El tőlük, el, zárkózzunk házainkba. –
Átok reá, ki nékiek fedélt nyújt. (Elszélednek.)”

Reszet Elek
Újságíró

Az első hetekben ez gyakori. Nekem is volt. Próbálj lefekvés előtt meginni egy macskagyökér teát. A meleg tej is segíthet, ha a tested tolerálja.

Ezt meg használd stresszoldásra.

Koriander
Olvasó
Koriander

mèrt pont ezt a klipet választottad?

(nem elsô hetekrôl van szó, hanem èvekrôl, akkora a hype a lowcarb meg a paleo körül közben meg most olvasok egy biokèmikus által írt könyvet, hogy hogyan cseszi szét az endokrin rendszert. Férfiakra nézve is katasztrofális…)

Reszet Elek
Újságíró

Mert a Motörhead jó a stesszre. A feldolgozás kitör a konvencionális keretekből. A verziók közül pedig azért ezt mert a videója még hippi korszak előtti képekből áll. (Rohadt hippik!)

rumospiskóta
Újságíró

Ezzzt a nyilasdumát…   :-)))

rumospiskóta
Újságíró

Hogy te milyen diplomatikus vagy…  :-))

És pont ezért gondolkoztam én is el, hogy nő-elemző megszólalás nemnagyon hangzott el.

Ami a végkövetkeztetésedet illeti…  nem.  Talán szükség lenne, de igény nem lenne arra hogy “jajj valaki mondja már el nekem hogy miért ilyen felfoghatatlanok a nők”.  Azt nekem a dolgom földeríteni, nem pedig sulipadban egy előadótól meghallgatnom.  Esetleg van az a helyzet ahol belefér egy négyszemközti beszélgetésbe, de már hatszemközt is oltári könnyen elcsúszhat az egész a rablómesék irányába.

Tudod… “légy erős = légy férfi”.  A paprikapalántának nem szóbeli megerősítés kell hogy erősebbnek érezze magát hanem az a pillantás a gyengébbtől hogy “erős vagy-e?”     …kétszemélyes varázslat…

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Köszönöm szépen, én nagyon élveztem!

hgyi
Szerkesztő

Piskótát szidjátok miattam! (Ő hívott fel, hogy megyek-e, s pechetekre…)  :o)))))
Na de most komolyan… Ha nem is vagyok itt mostanában, jólesett egy kis személyes régiekkel, újakkal, “normálisokkal”. :o)
Örülök, Greg, hogy belevágtál! Most már téged lehet nyaggatni, hogy szervezd a következőt! :o)))

RedGreg
Újságíró

Személy szerint én nagyon örültem, hogy megjelentél :) És annak is örülni fogok, ha lesz nyaggatás, hogy legyen még találkozó :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én is nagyon örültem,hogy sikerült személyesen találkoznunk,kár,hogy csak néhány perc jutott közösen :)

rumospiskóta
Újságíró

Lesz még amikor hat összetolt asztal is kevés lesz hogy körbeüljük.  De következő alkalommal már a Deák tértől csengess hogy eléd menjek – ne az ajtóból.