George Herceg
1 megosztás

Prostitúcióról másképpen

A prostitúciónak könyvtárnyi szociológiai és történelmi szakirodalma van. Ezek a művek elsősorban a prostituáltak helyzetére, a társadalomban elfoglalt helyükre és a prostitúció és a bűnözés kapcsolatára koncentrálnak. Jóval kevesebb szó esik a szolgáltatásokat igénybe vevők szerepéről, motivációiról és azok szociológiai beágyazottságáról. Mi lehet a szerepe a prostitúciónak a felhasználók szempontjából? A lenti sorok természetesen vázlatosak és csak gondolatébresztőnek szánom őket.

Kiinduló alapként fogadjuk el, hogy az un. „rendes párkapcsolatok” szintén piaci alapon működnek, annak minden szabályával és törvényszerűségével. Ezt a piacot, mint az összes többit, a kereslet-kínálat aktuális egyensúlya működteti. Minden férfinak és nőnek van egy sok tényezőből álló aktuális párkapcsolati értéke, szintje. Ha az ember megfelelő önismerettel rendelkezik, akkor a saját szintjével azonos, vagy egy kicsit magasabb értékkel bíró párt próbál találni magának. Ha a két fél között jelentős a szintbeli eltérés, akkor vagy létre se jön a kapcsolat, vagy csak rendkívül rövid ideig tart. Ez utóbbit hívja a pesti szleng téves kapcsolásnak. Ezen piaci törvényeket az egyén csak csekély mértékben, vagy egyáltalán nem tudja kijátszani, maximum arra törekedhet, hogy saját egyéni szintjét különféle eszközökkel megnövelje (sport, egzisztencia, kozmetikumok stb.) Nyilvánvaló, hogy sok olyan egyén, elsősorban férfi, de sok nő is akad, aki alacsony szintje miatt részben, vagy teljesen kiszorul erről a piacról, viszont főként a férfiak esetén olyan erős a szexuális késztetés, hogy muszáj erre valami megoldást találnia. Kijelenthetjük tehát, hogy a prostitúció nem más, mint a „legális szex-piacot” korrigáló kiegészítő piac, ami arra jó, hogy megoldást nyújtson a hagyományos kapcsolatokból kiszorulóknak. Mint ilyen kiegészítő piac, a prostitúciónak jelentős szerepe van az egyénekben felgyülemlő szexuális energiák levezetésében.

A másik funkció, amely a mai netes pornó uralta világban már szinte teljesen eltűnt, az a férfivá avatás aktusa a prostituáltak által. Érdekes, hogy ez a szerep, az egyébként prűd viktoriánus korban volt a legmeghatározóbb. Elsősorban a polgárság körében volt szokás, hogy az apa, vagy a család valamelyik idősebb férfi tagja a kamasz fiút elvitte a kuplerájba, ahol az a szex-munkás lánykákon kitanulhatta a szerelmeskedés művészetét. Az arisztokratáknál ezt a feladatot elvégezte az úrfiak mellett dolgozó szobalány, nörsz, vagy a nevelőnő, a parasztoknál pedig egy-egy bővérű falusi menyecske. Ez a szokás biztosította a felvilágosítás mellett azt is, hogy a fiatal férfi „hivatalosan” csak az esküvője után éljen nemi életet.

Szintén fontos funkciója a prostitúciónak, hogy lehetőséget biztosít a kliens számára olyan szexuális élmények megélésre, amelyre a „legális” kapcsolatában nincs lehetősége, illetve nem kap meg. Bár a nők manapság már sokkal bevállalósabbak a szex terén, mint akárcsak húsz évvel ezelőtt, de még mindig vannak tabuk (csoport szex, anál-szex, BDSM stb.) Ezeknek a sokszor a kliens által is szégyellt viselkedésformáknak a megélésére, sokaknak csak a fizetett szolgáltatók révén van lehetősége.

Gyakori azonban az is, hogy a kliens a hagyományos kapcsolatában mindent megkap, amit kíván, mégis hivatásoshoz fordul. Ennek oka nem más, mint a minden férfiban meglévő változatosságra való igény. A kurvázás, az alkalmi csajozással és a szeretőtartással szemben könnyebben menedzselhető és kevésbé problematikus. Általában nincsenek nagy lebukások, lelki zsarolás, a hivatalos partnernél történő kitálalással való fenyegetőzés. Az egészségügyi kockázat mellett, az egyetlen negatívum, hogy képmutató módon, ha a kliens mégis lebukik, nagyobb megvetést kap környezetétől, mintha a szomszéd Marcsikát teperte volna le egy pásztoróra erejéig, holott erkölcsileg azonos szinten van a két tett.

Röviden összefoglalva láthatjuk, hogy a prostitúció azért sem fog soha eltűnni, amíg ember él a földön, mert rendkívül fontos funkciókat tölt be a lakosság nagy részének életében, ráadásul nagyon vékony a választóvonal a törvényileg jól körülírható prostitúció és a látens, a hagyományos párkapcsolati piacon létező kurválkodás között.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
1 megosztás


191
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
173 Válasz hozzászólás
6 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
36 Hozzászólások szerzői
SzivlapatbenthronwittukindDelinReszet Elek Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Újságíró

A prostitúció az egyik legundorítóbb kizsákmányolási forma a világon, a kihasználás és az élősködés legmegalázóbb és legembertelenebb formája!

Természetesen arra gondolok, hogy a fiatal és nem annyira fiatal férfiak legtermészetesebb, legnormálisabb, legemberibb késztetéseit, nemi, a szexuális intimitásra és együttlétre irányuló  vágyait kihasználva élősködnek rajtuk tömegesen olyan nők, akik emberileg ezeknek a férfiaknak a cipőjét sem köthetnék be. Egy férfi sokkal több munkaórát kell dolgozzon azért, amit ezek a nők elkérnek csupán azért, hogy széttegyék a lábukat, ráadásul ez adómentes jövedelem számukra.

És bár a társadalom a múltban, teljesen jogosan, ezeket a nőket a társadalom legaljára sorolta be, ebben a mai Feminista disztópiában már lassan teljesen elfogadott pénzkereseti tevékenységnek számít a prostitúció a fiatal nők számára. A Blue Pill-kondicionálásukból fakadó szexuális nyomoruk miatt a prostituáltak szolgáltatását igénybe vevő férfiak démonizálása pedig soha nem látott méreteket öltött.

Én magam már nem kurvázok: a “beta bux” kimaxolásának érzem a tevékenységet. Már csak vissza akarom szerezni valahogy a pénzemet a női nemtől, amit eddig szó szerint elbasztam. :) Az igazság az, hogy bármelyik nő, akit maga szed fel, hódít meg és csábít el az ember, az ezerszer többet ad, mint a legelitebb, legjobb testű luxusprosti! Mit ezerszer – igazából össze se lehet a kettőt hasonlítani, a pénzért vett szex csak faszverés 3D pornóban. Ennyikeh.

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Ezt a Hunn-féle hsz-et csak most vettem észre…”Természetesen arra gondolok, hogy a fiatal és nem annyira fiatal férfiak legtermészetesebb, legnormálisabb, legemberibb késztetéseit, nemi, a szexuális intimitásra és eggyütlétre irányuló vágyait kihasználva élősködnek rajtuk tömegesen olyan nők, akik emberileg ezeknek a férfiaknak a cipőjét sem köthetnék be.”
Ez hatalmas , minek születtél te erre a világra??? no egypár pontozás:

– akikről itt irsz, nem férfiak, csak hülye drogos tinik akik mind pinkségeket látnak a ködön túl..
-ezek nem hordottak és nem is hordanak cipőt, legfennebb ilyen balerina papucsot..
-az ilyeneket normális hogy az ugyanilyen csajok vonnzák, amelyek kibasznak velük….jól teszik…
-az a “bluepill” “kondicionálás” egy modern hülyeség amivel , veszem észre, vannak akik a balfaszságukat bemagyarázzák maguknak….ha vannak mások akik ezt elhiszik, ugyanazok…..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Természetesen arra gondolok, hogy a fiatal és nem annyira fiatal férfiak legtermészetesebb, legnormálisabb, legemberibb késztetéseit, nemi, a szexuális intimitásra és együttlétre irányuló  vágyait kihasználva élősködnek rajtuk tömegesen olyan nők, akik emberileg ezeknek a férfiaknak a cipőjét sem köthetnék be.

WTF???

Mintha itten egy picit túl lett volna tolva a bicikli:)

Egy férfi sokkal több munkaórát kell dolgozzon azért, amit ezek a nők elkérnek csupán azért, hogy széttegyék a lábukat, ráadásul ez adómentes jövedelem számukra.

Jól látom, hogy az irigység sárga szeme kikandikál?:)

És bár a társadalom a múltban, teljesen jogosan, ezeket a nőket a társadalom legaljára sorolta be,

Vagy nem, azért mindkettőre van példa, elég sok….

Feminista disztópiában már lassan teljesen elfogadott pénzkereseti tevékenységnek számít a prostitúció a fiatal nők számára.

Feminizmus előtt nem volt az?

A Blue Pill-kondicionálásukból fakadó szexuális nyomoruk miatt a prostituáltak szolgáltatását igénybe vevő férfiak démonizálása pedig soha nem látott méreteket öltött.

Szegény, elnyomott férfiak, pont annyira sajnálom őket, mint a szegíny, elnyomott nőket…..

a “beta bux” kimaxolásának érzem a tevékenységet.

Stimmel.

Már csak vissza akarom szerezni valahogy a pénzemet a női nemtől, amit eddig szó szerint elbasztam. :)

Osztán hogyan?:)

Az igazság az, hogy bármelyik nő, akit maga szed fel, hódít meg és csábít el az ember, az ezerszer többet ad, mint a legelitebb, legjobb testű luxusprosti! Mit ezerszer – igazából össze se lehet a kettőt hasonlítani, a pénzért vett szex csak faszverés 3D pornóban. Ennyikeh.

Ez is stimmel:), de az ez előtti (számomra)”ámokfutásod” a kurvákkal kapcsolatban:), nekem kissé meredek volt, bocs:)

Reszet Elek
Újságíró

Nekem nincs bajom a prostikkal. Van közöttük is jól dolgozó, fogyasztóközpontú szolgáltató no meg kontár is..

Létük folyamatos emlékeztető a női nem bizonyos aspektusaival kapcsolatosan.  Elég körülnézni a tarifák környékén hogy az ember rájöjjön mennyi a pina ára valójában és hogy mennyire túlértékeli a társdalom. Persze a direkt szexen kívül más igényei is vannak az embernek, erre a kurvák nem alkalmasak.

Valahol azt olvastam, hogy a barátnőnek azért fizetsz hogy feljöjjön hozzád szexelni míg a kurva olyan nő, akinek azért hogy elmenjen szex után. Találó.

Hunn
Újságíró

Ha megfigyeled, az árak mindig korrelálnak a kábítószerek árával. Fél óra egy pakk, egy óra egy gramm, kábé. Régen ez egyértelműen a heroinhoz volt köthető, most viszont elit helyen a kokainhoz, utcai harcosoknál pedig a dizájnerekhez.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Ez egy egyszerű üzlet. Miért baj az, ha kimondottan pénzért csinálják? (Pro és kontra) Szerinted egy mozijegy/vacsora/taxi/bor/koton kombó mennyibe kerül? És nincs borítékolva a szex a randi végén. Így igen, bónuszként meg nem kell lelkiznem egy nővel, aki egyébként érdektelen a számomra, a puncit leszámítva, A többire meg vannak lány barátaim a frienzone-ban, ha mégis lelkizni óhajtanék. (Egyébként fantasztikus volt megélni részemről az első friendzoned lányt, amikor rájött, hogy nálam nincs esélye. Azt az arcot sosem felejtem el!)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“A többire meg vannak lány barátaim a frienzone-ban, ha mégis lelkizni óhajtanék. (Egyébként fantasztikus volt megélni részemről az első friendzoned lányt, amikor rájött, hogy nálam nincs esélye. Azt az arcot sosem felejtem el!) ”

Csak nekem iszonyatosan visszatetsző ez ? Megmagyarázom,itt most nem az a lényeg hogy férfi utasít vissza nőt,hogy lány is lehet friendzone-ban,létezik ilyen tiszta sor. Nem tudom,hogy azok a lányok,akik friendzone-ban tartanak fiúkat ,azok kifejezetten élvezik-e azt ,hogy a fiúk epekednek értük,ők meg csak “üzemeltetik” az udvartartást.De ha,valakit barátomnak tartok,légyen az férfi,vagy nő,akivel úgymond lelkizek,magyarul megosztom saját intim dolgaimat és ő s megosztja velem az övéit,azzal,hogy lehet FANTASZTIKUS MEGÉLNI,HOGY RÁJÖN NINCS ESÉLYE ?! Ez olyan bosszúszagú ,már bocsánat,de ez számomra nagyon unszimpatikus.Ilyet nem teszünk egy baráttal,bármilyen nemű.

 

RedGreg
Újságíró

Hiszen a lányok vagy 90%-a naponta teszi ezt :D

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Jó,abban igazad van,hogy nagyon sok lány friendzone-ban tart fiúkat-én nem is állítottam,hogy nem,de a lányok 90%-a élvezi,hogy csalódást okoz,élvezi,hogy megbántja (akár akarva,akár akaratlanul) a fiúkat ? Nálam ez itt a kérdés,mert,ha azért csinálják,mert jólesik a hiúságuknak,esetleg emberi tulajdonságokat tekintve vonzódnak,mint baráthoz a sráchoz, ha szexuálisan nem is,de nem vezeti őket tudatos megbántás,pofára ejtés,akkor sem helyes,de messze nem annyira elítélendő,mint ha tudatosan teszik ezt,mert az már gonoszság.Aki tudatosan rosszat akar másnak,aki élvezi,hogy a másik szenved akár testileg,akár lelkileg az nálam erkölcsileg nulla,az általam egyik legjobban “üldözött” tulajdonság.

RedGreg
Újságíró

Én ehhez túl pragmatistán gondolkodom. Teljesen lényegtelen, hogy véletlenül löknek bele a savval teli kádba, vagy direkt. A lényeg, hogy pont ugyanúgy fáj.

Ijk
Olvasó
Ijk

A friendzone-ban tartás nem a nő bűne, hanem a férfié aki elfogadja a szituációt.

A kollégának kicsinyes elégtétel volt szándékosan szembesíteni az ismerős lányt hogy nem lesz köztük több barátságnál, mivel a a lány szexuális vonzalma nem ütötte meg a mércét. Ezzel egyfajta visszavágást érez a női nemnek korábbi sérelmek miatt és egy kis ego fényezést hogy van azon a szinten hogy valakinek mégis csak “elérhetetlen”.

Sajnos ide legtöbben az életük során nők által elkövetett tudatos, vagy tudat alatti sérelmek miatt kerültek. Legjobb ha valaki redpillesként képes korrekten kezelni a nőkkel való szituációkat. Rosszabb eset hogy a női nemmel áll háborúban, a legrosszabb ha még egyéneken vezeti le valamilyen formában a frusztrációt. Ezt nem tartom különösebben bántó lépésnek, inkább kicsinyesnek, de senki sem tökéletes, nehéz a sok sérelmet ledobni és nem magunkkal cipelni. De jobb esetben az ember fejlődőképes és ilyen dolgokra már pár év után szánakozva tekint vissza.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez egy nagyon korrekt levezetés volt….:) Igen,ilyen folyamatok játszhatnak közre egy ilyen esetben. (csak annyi megjegyzés,hogy nem a lány szexuális vonzalma,hanem szexuális vonzereje,nem ütötte meg a mércét-de ez nyilván elírás).

RedGreg
Újságíró

Na akkor egy kicsit belefolyok ebbe a témába:

A barátzónának legalább három szintje van:

Az első, a kölcsönös barátzóna, ezt hívhatjuk fiú-lány barátságnak. Itt vagy nem is vonzódtok egymáshoz, vagy tudjátok, h együtt nem működnétek, és tényleg többre tartjátok a barátságotokat annál, h kapcsolattal tönkre tegyétek. persze ebbe az is beletartozik, h ha a személyiségetek engedi, akkor a barát barát marad akkor is, ha beléd teszi…

A második szint a klasszikus barátzóna: A pasi bénázik, és epekedik, a csaj csak annyit lát, h cuki pasi, akivel olyan jól lehet beszélgetni, pasi nem tesz konkrét lépéseket, csajnak így nem lesz potenciális jelölt, de tudat alatt mégis az. Ez kellemetlen helyzet amúgy, és szutyok is, de ha utólag nézed, vagy tisztában vagy a létezésével, akkor kifejezetten jó érzés tudni, h ennyi meg ennyi lánynak megfeleltél volna/megfelelsz, csak lépned kéne. Tudom, a lépés sose könnyű, meg azért ennek is vannak szintjei. De nekem pont a napokban esett kifejezetten egónövelően jól, amikor egy bizonyos hölgyemény szépen megvárta amíg mindenki más elmegy, és kettesben elmondta, h amúgy ez és ez van, csak, hogy tisztázza, h tényleg jól vettem észre valamit. Magyarul bizalmába avatott. Magyarul észrevett mint pasit. És még ha tudom, h nagyon halvány az észrevevés, és igazából engem ez a lány nem érdekel annyira, hogy bármit is lépjek, akkor is megerősítés, h kijövőben vagyok a totális szétesettségem időszakából.

A harmadik szint a szándékos felhőztetés, és az a helyzet, hogy ez egyáltalán nem ritka. Mert hacsak nem nézem full retardált idiótáknak a nőket, akkor az, hogy valaki pl virágot visz nekik, vagy kifejezetten randira hívja őket elég egyértelmű jel. És ha ezeket elfogadja, meg játszik a pasival, akkor bezony szándékosan teszi. És nem lehet ráfogni, h a pasi nem próbálkozott. Lehet béna módon tette, de nyíltan. Na most ha sok ilyenbe futsz bele, utána a talio-elv működik. Szóval kifejezetten meg tudom érteni, ha valaki ilyen szituk után visszaüt. Még ha nem is tartom elegánsnak. Mint mondtam, lényegtelen, hogy direkt vagy véletlenül keveredtél kereszttűzbe. A kereszttűz szar.

Ijk
Olvasó
Ijk

Az elsőben nem hiszek, kijössz jól egy nővel de konkrétan egyikőtök sem akar semmit többet, de ez nem szoros barátság.

A másik kettő pedig összemosódik. Nem ilyen fekete fehér hogy nem veszi észre vagy kihasznál. Az élet nem jótékonysági intézmény, ha nem kellesz mert teszetosza vagy vagy eleve nem ugrodtad meg a mércét nem köteles senki többet adni csak azért mert vittél virágot. Kerek perec pedig nem is fognak lekoptatni, az már egyéniség kérdése hogy a nő meddig hagyja elfajulni a dolgokat, vannak szar emberek nők között is akinek kell az ego simogatás, de a többinek van egy határ amikor már a vele foglalkozásból való nyereséget felülírja a bűntudat miután látja a vergődésed.

De az ilyen helyzetben a férfi önként jelentkezik a saját kálváriájára, és mint tudjuk sokak nem veszik a célzást hogy nem lesz több, és van aki még a konkrét lekoptatást sem fogadja el. Nem kényszerít senki rá, a saját döntésed hogy beállsz kuncsorogni miután nem kapsz viszonzást, vagy hagyod az egészet a fenébe. A saját életed felett neked van hatalmad, úgyhogy felesleges ezért a nőket okolni, amikor valójában a friendzone béta jár vissza házhoz pofonért.

RedGreg
Újságíró

“”Az elsőben nem hiszek, kijössz jól egy nővel de konkrétan egyikőtök sem akar semmit többet, de ez nem szoros barátság””

Nekem több ilyen kapcsolatom is van.

“””Az élet nem jótékonysági intézmény, ha nem kellesz mert teszetosza vagy vagy eleve nem ugrodtad meg a mércét nem köteles senki többet adni csak azért mert vittél virágot.””

Igen, ez így teljesen igaz mondat.

“”Kerek perec pedig nem is fognak lekoptatni””

Hanem felhőztetni fognak, azaz innetől kezdve mocskos kis haszonlesők. Vagy lekoptatnak, és korrekt csajok, akiknek nem kellesz. Érzed a különbséget?

“”De az ilyen helyzetben a férfi önként jelentkezik a saját kálváriájára, és mint tudjuk sokak nem veszik a célzást hogy nem lesz több, és van aki még a konkrét lekoptatást sem fogadja el.””

Látom nem érzed a különbséget aközött, h főhősünk titkon epekedik, és nem érti miért nem veszi észre a szíve hölgye, vagy látványos, és maximum bénácska lépéseket tesz, amire a hölgy mindig annyira reagál, hogy további lépéseket ne érezze feleslegesnek.

“”Nem kényszerít senki rá, a saját döntésed hogy beállsz kuncsorogni miután nem kapsz viszonzást, vagy hagyod az egészet a fenébe.””

De hát épp ez a különbség a két zóna között, az előbbiben nem kapsz viszonzást, az utóbbiban viszont kapsz. Csak nem szexet, hanem hitegetést.

“”saját életed felett neked van hatalmad, úgyhogy felesleges ezért a nőket okolni, amikor valójában a friendzone béta jár vissza házhoz pofonért.””

Istenem, újabb férfihibáztató idiótaság. Nem picinyem, a felhőztetésért maximálisan, és tökéletesen a nő a felelős. A második zónáért valóban te, de nem tudom írtam-e bárhol is mást.

righeira
Olvasó
righeira

Az a bökkenő, drága barátom, hogy ennek a helyzetnek a felismeréséhez, kezeléséhez olyan optimális gyermekkor (szülői minták, nevelés, érzelmi megerősítés) és olyan adottságok (vonzerő, testi jellemzők) szükségesek amelyek igen ritkán állnak rendelkezésre.

A népesség jelentős része (=a nők is!) nélkülözi a megerősítő környezetet, nem kap képességeket az önérvényesítéshez (mert a szülők így könnyebben irányíthatják őket, vagy a szülőknek sincs ilyen képességük). Az első 3-5 alkalom után valóban azé a felelősség, aki nem tanul az esetekből. De baromi sokan vannak, akik a kamaszkorba már olyan skillek nélkül kénytelenek kilépni, amelyek kifejlesztése a szülők, és a környezet dolga lenne, mert egyedül lehetetlen, vagy rendkívül megkésve indul be, és fájdalmasan nehéz, sokszor már eredménytelen.

Azért ezt is vedd számításba, mielőtt mindenkinek 100%-ban saját nyakába varrod a párkapcsolati sikertelenségét.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Amíg nem veszed be a red pillt, addig elhiszed, amit mondanak, hogy kedvességgel, jófejséggel stb. esélyed lehet a nőnél, ennyiből igenis a társadalom a hibás. Elhitetik a fiatal sráccal, hogy udvarolni kell, jónak kell lenni. Lehet ezt látni sok filmben, és amikor a nők maguk mesélik el, hogy mire vágynak, akkor valami hasonlót mondanak. Azt persze a nők nem teszik hozzá, hogy a VONZÓ férfitől várják, a többiek hiába is próbálkoznának.
A red pill kell ehhez, hogy rájöjj, szintemelésre van szükséged a sikerhez, a saját szinted emelésére, nem pedig a földre szállt női angyal bálványozására

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Szerintem még a vonzótól sem várják, akármilyen hülyeségeket hajtogassanak. Én tudom, mert ebbe a kategóriába tartozom és már mindkét módszert alkalmaztam, az elsővel volt, hogy engem is lepattintottak és csak néztem hülyén. Az egész csajozásban azt tartom a leglényegesebbnek, hogy soha egy lépéssel többet se tegyél, mint amennyit az egész téma ér, felesleges 25 tiszteletkört futni és megalázkodni azért, hogy legyen este hova betenni a lőcsöt.

Reszet Elek
Újságíró

Erre az Aranyoskám című 1982-es film ugrik be, ami akár antifeminiata filmnek is felfogható.

Tina74
Olvasó
Tina74

Egyébként fantasztikus volt megélni részemről az első friendzoned lányt, amikor rájött, hogy nálam nincs esélye. Azt az arcot sosem felejtem el!)

Bizony, némelyik nőnek az egekben van az egója, és nem akarják elképzelni, hogy létezik férfi a világon, aki nem fut utána….

righeira
Olvasó
righeira

Természetesen arra gondolok, hogy a fiatal és nem annyira fiatal férfiak legtermészetesebb, legnormálisabb, legemberibb késztetéseit, nemi, a szexuális intimitásra és együttlétre irányuló  vágyait kihasználva élősködnek rajtuk tömegesen olyan nők, akik emberileg ezeknek a férfiaknak a cipőjét sem köthetnék be.

WTF???

Mintha itten egy picit túl lett volna tolva a bicikli:)

De csak egy egészen picit. Sajnos, kb. 10-15 év tapasztalatából elég jól meg tudom ítélni a kérdést.  20-25 ténylegesen létrejött alkalom után (volt, ahol az ajtóból visszafordultam) azt kell mondjam, hogy döntő többségében a kifejezetten buta, közönséges, és igénytelen, inkorrekt lányokkal futottam össze, pedig nagyon keményen szűrtem őket. 

Buták: unalmasak, saját “munkájukat” tekintve is tájékozatlanok, kommunikációképtelenek. Elmondod, leírod, mit szeretnél, nem fogják fel, nem azt csinálják. Beszélgetni velük, ráhangolódni velük. mint Zuzu Petalsszal. :/

Közönségesek: beszédük szegényes szókincsű egyszerű, megjelenésük egy általuk elképzelt “szépségideál” szerinti (csokira szolizás, tetoválás, piercing, rajzolt szemöldök) stb., kiélt fej, egészségtelen életmód.

Igénytelenek: Kifejezetten giccses, legalpáribb módon kihívó ruhákat viselnek, semmi ízlés, változatosság. Simán elhallgatják, hogy terhesek, betegek, műtéti hegek vannak rajtuk, életkorukról 25 felett szakmányban hazudnak. Szakmájuk legalapvetőbb technikai ismereteit sem akarják elsajátítani: hogyan kell egy faszhoz nyúlni, izgatni, mi az a franciázás, hogyan kell felkészülni (higiénia) mondjuk anális játékokra.

Bár profiljukon használják a divatos hívószavakat – “barátnő – feeling”, “mindenre nyitott” „tapasztalt” – fogalmuk sincs róla, mit jelentenek, és hogyan kellene ezeknek eleget tenni.

Sokszor inkorrektek: nem saját képekkel hirdetnek, többen dolgoznak egy lakásban és nem foglalkoznak a diszkrécióval,  megbeszélt időpontban nem elérhetők, nem fogadnak a helyszínen, az előzetesen megbeszélt összeget a helyszínen felsrófolni igyekeznek (kihasználva a kielégítetlenséget vagy a punci-transzt.

A kurvák a férfiak közül azoknak jelentenek megoldást,

–       “akik csak döngetni tudnak”,  azaz nem igényelnek intimitást, nem feloldódni feltöltődni szeretnének,

–       akik bárkit megdöntenének mennyiségi és nem minőségi célokat követve

–       végsőkig elkeseredettek és előnytelen külsejűek

–       klasszikus tajparasztok.

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt rajtuk kívül szerencsém 4-6 kifejezetten szép, kellemes, tehetséges lányt megismerni. Ők  azonban hamar elhagyják a pályát, vagy külföldre dobbantanak.  Lehet, hogy az ügyfélkör is gáz, de ők választották a pályát, nem tudom őket sajnálni. Ráadásul a visszajelzések szerint akit az utcáról nem találnak szimpatikusnak, azt már be sem engedik a lakásba, mehet Isten hírével, egy szó mentegetőzés nélkül.

Összegezve:  Tekintve, hogy a 18-30 közötti fiatalok túlnyomó részének milyen esélyei vannak a normális kapcsolatra, szexre, intimitásra és az erre irányuló vágy erősségét – eléggé kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezt nagyon durván kihasználják a – ráadásul nem is a minőséget nyújtó – szolgáltatók. A 15-20.000 Ft-os órabér a lakás bérlésének és egyéb kiadásoknak levonásával is sokkal jobb és adómentes jövedelmet biztosít a társadalom egy kifejezetten szerény képességű részének, mint amire teljesítményükkel rászolgáltak. (Mások fizetését ne is érintsük.)

És nem vigasztal, hogy 35 felett legkésőbb már a kiélt fejük miatt nem fog menni a szekér, és TB, nyugdíj sem jár nekik.

filmcom
Olvasó
filmcom

Egy férfinak legyen önérzete..

1.Vagy tudjon egy nőnek tartalmas családi életet biztosítani,

2. Vagy fizessen érte óránként, félóránként…

Nem lenne férfiként pofám ahhoz hogy EGYIKET SEM teszem… A legsutyerákabb dolog,  ha egy férfi azt várja el egy nőtől, hogy a PUSZTA LÉTEZÉSÉÉRT fogadja el…Igen “elfogadást” írtam..  Szerintem egy nő a férfit inkább elfogadja, mint a szó legnemesebb értelmében szereti… Rajongással csak a férfi tud szeretni egy magánál sokkal de sokkal szebb élőlényt, a nőt…

Egyébként ebben a témában nem nagyon lehet már újat írni…

filmcom
Olvasó
filmcom

“Pedig hogy szerettük egymást. Illetve csak Én szerettem..Ő csak hagyta…”   (Woody Allen: Banánköztársaság c. filmjéből.)

:))

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez kicsit olyan így, mint a cigánykérdés. Az egyik oldalnak csak jogai vannak, a másiknak meg ahhoz van joga, hogy a pofáját befogva robotoljon és szó nélkül tűrje, hogy közben ezért is csak gyalázzák egyfolytában. Egy nagy fityiszt tudok ennek a rendszernek ilyen formában felajánlani a magam részéről, semmi mást. Ha nekem cserébe semmi sincs biztosítva, majd bolond leszek szórakozásból törni magam.

Reszet Elek
Újságíró

Egy nőnek nem csak tartalmas családi élettel kapcsolatos igényei vannak. Ha megvan a lehetőséged hogy kielégítsd ezeket, akkor képes vagy diktálni.

” a PUSZTA LÉTEZÉSÉÉRT fogadja el” – Sokkal inkább hogy mlyen módon létezik.

Tina74
Olvasó
Tina74

Én mint nő úgy látom és tapasztalom, hogy egy nő is tud rajongásig szeretni egy férfit, és bizony vannak kifejezetten vonzó, szép férfiak, és rendkívül ronda nők…
Ez szerintem évszázadok alatt besulykolt közhely, hogy csak a nőt lehet önzetlenül szeretni, de ha megkaparjuk a felszínt, látjuk, hogy ez bizony nagyon nem így van…

filmcom
Olvasó
filmcom

“kifejezetten vonzó férfi”…? De ez meddig elég egy nőnek…?? Évekig csak ezért lehet rajongani..? (Ha szegényesek az ünnepi asztalok, ha egyik nyáron sincs nyaralás, egyik hétvégén sincs wellness hétvége. stb.. ..)  Meddig elég a “vonzóság”…??

Tina74
Olvasó
Tina74

Arról a nőről, aki egy férfitől ezeket elvárja, nagyon megvan a véleményem. Az ilyeneket általában üresfejű, és rendkívül felszínes nők igénylik, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, és/vagy dicsekedni akarnak másoknak. Ők igazából kitartott nők.. . Egyrészről sajnálom az olyan férfiakat, akikre egy ilyen perszóna rátelepszik, másrészről nem tudom őket megérteni…
Én pl nagyon jól megvagyok wellness hétvégék nélkül is,  a nyaralásra meg, ha megyek, befizetem a részem…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Most ez komoly,tényleg úgy képzeled,hogy minden nőnek ilyen elvárásai vannak? Bevallom számomra fontos,hogy időnként (kb évente 2x-3x) elmenjek wellnessezni,kikapcsolódni,meggyúratni a fájós hátamat,nagyokat úszni,jókat enni,pihenni,stresszmentesen eltölteni néhány napot a párommal, a lányommal,az édesanyámmal.(természetesen nem mindenki egyszerre,külön a párommal és külön a csajok,a három generáció együtt) Szóval ki is fizetem (jó részét SZÉP kártyával) és egyetlen másodpercig nem várom el,hogy ezt nekem más finanszírozza. Én azért szeretem a páromat rajongásig,mert apróságokkal jelzi,hogy fontos vagyok neki,hogy figyel rám,hogy átölel “csak úgy” stb. Nem a nagyratörő vágyak teljesítésével tudja egy férfi elhozni egy (normális) nőnek a mennyországot. Akinek meg ezzel lehet csak bizonyítani a “szerelmet”,az olyan is,nem érdemel meg rendes,igazi férfit.

RedGreg
Újságíró

Pedig nagyjából mindegyiknek vannak ilyen típusú elvárások :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én úgy gondolom nem kurvaság elfogadni egy ajándékot attól,akit szeretsz,aki így akarja/tudja kifejezni szerelmét/szeretetét-elvárni az.

filmcom
Olvasó
filmcom

Igazad van..NEM minden nőnek vannak ilyen elvárásai..!! :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Így igaz, a “rajongásig szeretni tudás” szerintem sem nemi,hanem emberi-egyéni képesség,amely hol áldás,hol átok.

filmcom
Olvasó
filmcom

Egy kutya a születése pillanatától a haláláig rajongásig fog szeretni.. Ezt neked gyakorlatilag, és elméletileg is tudom garantálni 100 százalékig..(Ha eteted a kutyát, és nem bántod csak simogatod.)

Mondom egy kutyánál tudom garantálni..!! (lány, és fiú kutyánál egyaránt…:) )

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Tudom :). Van kettő (és már sajnos háromtól el kellett búcsúznom). Az emberit nem fajilag értettem,hanem ,hogy nem nemi alapon működik.

A családomban nagyanyám haláláig rajongással szerette nagyapámat,nagyapám “csak” nagyon szerette őt. Édesapám rajongásig szerette édesanyámat,édesanyám “csak” nagyon szerette őt. Szóval példa mindkettőre van. Én édesapám rajongásig szeretni tudását örököltem,ezért írtam,hogy hol áldás,hol átok.

benthron
Olvasó
benthron

filmcom
>>Egy férfinak legyen önérzete..
1.Vagy tudjon egy nőnek tartalmas családi életet biztosítani,
2. Vagy fizessen érte óránként, félóránként…<<
_________
3. Mint ahogy legyen önérzete a Férfinak akkor is, ha az első kettőt megtagadja!
Ez a mgtow, nem a tökön rúgott vagyonuktól megfosztott kisemmizett apák klubja. Mindhárom Te vagy! Légy bátor, járd az utad és vállald!

L L L
Olvasó
L L L

Van egy régi mondás, miszerint: “minden nő kurva”. Van aki azt mondja, hogy ez így van, míg mások szerint nem így van. Volt egyszer itt régebben egy cikk egy külföldi szerzőtől, ami arról szólt, hogy “minden nő olyan”. Ebben arról volt szó, hogy fogjuk fel végre és fogadjuk el a valóságot, hogy nincs kivétel, mert a világ minden nője “olyan”. Ez egy felszabadító gondolat, mert szembenézés a kegyetlen valósággal, leszámolás a hamis illúziókkal, ami az igazság megtalálásához vezető út kezdete.

Ezzel a “minden nő olyan” mondással azonosnak érzem azt hogy “minden nő kurva”. Ezt elfogadva, a férfinak alapvetően három lehetősége adódik:

– lemond a szexről

– fizet a szexért és ezzel a nő ügyfelévé válik

– nem mond le a szexről de nem is fizet érte

A harmadik út szerintem a legjobb és a legnehezebb is egyben. Bizonyos értelemben ekkor a férfinak stricivé kell válnia a nővel szemben, de jó értelemben, más fogalmazásban ki kell hoznia magából az alfa hímet.

Egyszer erről beszéltem egy slam poetry versenyen. A zsűri 5 tagú volt, 1-től 10-ig lehetett pontozni, a 10-es volt a maximum pontszám. Két nő volt a zsűriben, akiktől 1 és 2 pontot kaptam, a férfiak közül az egyik 5 pontot adott, a többi kevesebbet. A nézők közül volt egy pár srác, akinek nagyon tetszett a mondókám, és az egyik zsűritag különdíjat akart adni, de azt leszavazták a többiek.

Az átlag pontszámok más versenyzőknél 8 és 10 között mozogtak. A versenyt egy csaj nyerte maximális pontszámmal, valami olyasmiről beszélt, hogy “szellemi menstruáció” meg hasonlók, egy szóra sem emlékszem belőle, annyira unalmas volt.

Tanulságos volt nekem ez a történet, mert láttam, hogy a nők a saját érdekeiket védik a férfiakkal szemben, a férfiak többsége pedig a nők érdekeit védi. Így ha valaki elmondja a nőkről az igazat, akkor annak utolsó hely a jutalma, ha pedig a pinájáról beszél, akkor övé a fődíj.

Nekem az utolsó hely volt a fődíj, az elsőrangú tapasztalat amit szereztem a világ működéséről, és ezt nem cserélném el azzal a csajjal, aki kapott egy oklevelet. Két külön világ a férfiak és a nők világa, és a női világ nagyon felszínes.

Most nem a személyem a lényeges, csak annyi, hogy nagyon is női világban élünk. Lehet szépítgetni a dolgokat, de szembe kell ezzel nézni. Ezért csatlakozom azokhoz, akik azt mondják: awalt. Évtizedekig nem hittem el, de meg kellett tapasztalnom, és már igazat adok annak, aki ezt mondja. Hogy erről a nőknek mi a véleménye, az nem érdekel.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem baj, már az önpusztító mechanizmusoknak hála ebben a világban/ rendszerben nem sokáig kell élnünk. A feminista jóság itt is véget ér, amikor Abul és Kalányos elegendő számban van a másik oldalon. Nyugaton már elkezdődött, lassan nem lesznek egyáltalán biztonságosak az utcák, nem lesz több részegen éjjel miniszoknyában hazamenetel meg egyéb ribanckodás sem.

Hunn
Újságíró

Sosem értettem, hogy ennek miért örülnek ilyen kárörvendően a srácok. Egyrészt a nők azokat a férfiakat fogják választani, akik mellett biztonságban érzik majd magukat – és ezek meglepő módon Abdul és Kalányos lesznek. Érted-e, miért, és azt hogy még ezzel is mi járunk legszarabbul?

Naooo
Olvasó
Naooo

Amíg le nem vágják a fejüket.

RedGreg
Újságíró

És? Egyébként mi gyakorlatilag semmit nem vesztettünk. Kalányos Ronaldo, meg Abdul Abdullah viszont nem fogja fenntartani ezt a jólétet ;)

Hunn
Újságíró

Csak azt, hogy ezen kárörvendően kacagjunk, azt pont nem fogjuk megérni. Mert előtte Jumurdzsákék a mi koponyáinkat fogják felhalmozni a mecsetté átalakított Szent István székesegyház előtti téren.

Mi meghalunk, a génjeinket nem adjuk tovább, a nőket pedig, akik akár a mieink lehettek volna, Jumurdzsákék használják szex-rabszolgának. Mindezt őseink földjén.

Tényleg nem látom, hogy hogyan is lehetne ebbe belenyugodni és tétlenül nézni. Az, hogy a guillotine előtt az az utolsó szavunk, hogy “én megmondtam előre hogy ez lesz” az kurvára kevéssé vigasztaló.

RedGreg
Újságíró

Miért ne lehetne tétlenül nézni?

És dehogynem, meg fogjuk élni, hogy kárörvendően kacagjunk. Ugyanis az egész elemzésedben ott a tévedés, hogy Aliék nem fognak ide jönni, hogy koponyákat halmozzanak fel. Ahhoz ugyanis az kellene, hogy fogják a hadseregüket, és elfoglalják az országot. Azzal meg kisebb gondok lesznek. Hogy mást ne mondjak az, hogy abban az esetben a tespedt európai nemzetek esetleg magukhoz térnek, és az üveghomok hadművelet végén üvegből lenne az arab térség padlózata.

“”Mindezt őseink földjén.””

Aminek a 2/3-a már amúgy se a mienk. És már nem is nagyon érdekel ez itt senkit. Akkor meg nem mindegy? De még ha nem is így lenne, és ma hírtelen feltámadna a Monarchia akkor is lényegtelen. Az oroszokat kivéve akik megfordították a népesedési trendeket egész európa beomlóban van demográfiailag. Lehet persze azt mondani, hogy jaj-jaj, de az evolúció törvénye, hogy azé a föld aki belakja. Szóval hajrá irány gyereket csinálni. 5 a minimum, de a több a jobb. Ja hogy ennyit azért nem ér a lázadás? Hát akkor meg miért ne érezzem magam jól?

Hunn
Újságíró

És dehogynem, meg fogjuk élni, hogy kárörvendően kacagjunk. Ugyanis az egész elemzésedben ott a tévedés, hogy Aliék nem fognak ide jönni, hogy koponyákat halmozzanak fel. Ahhoz ugyanis az kellene, hogy fogják a hadseregüket, és elfoglalják az országot. Azzal meg kisebb gondok lesznek. Hogy mást ne mondjak az, hogy abban az esetben a tespedt európai nemzetek esetleg magukhoz térnek, és az üveghomok hadművelet végén üvegből lenne az arab térség padlózata.

Már itt vannak. És az NGO-k akik ezt a népvándorlást szervezik, közben kiépítették a kapcsolataikat a csempészekkel is. És vajon mit lehet még csempészni? Fegyvereket, mondjuk. Pénz van rá, a hálózat megvan. És felfegyverezni őket innentől 5 perc. Szerinted nem fogják megtenni? Hát hogy a faszba ne, mit gondoltál, minek hozzák őket, beilleszkedni és dolgozni???? És már gyilkolják az embereket, már mennek a terrorcselekmények. Ez eszkalálódni fog, ez nem fog magától abbamaradni. Közeleg a háború.

Aminek a 2/3-a már amúgy se a mienk. És már nem is nagyon érdekel ez itt senkit. Akkor meg nem mindegy? De még ha nem is így lenne, és ma hírtelen feltámadna a Monarchia akkor is lényegtelen. Az oroszokat kivéve akik megfordították a népesedési trendeket egész európa beomlóban van demográfiailag. Lehet persze azt mondani, hogy jaj-jaj, de az evolúció törvénye, hogy azé a föld aki belakja. Szóval hajrá irány gyereket csinálni. 5 a minimum, de a több a jobb. Ja hogy ennyit azért nem ér a lázadás? Hát akkor meg miért ne érezzem magam jól?

Hogyhogy nem érdekel senkit? Vesszen Trianon, Erdély nem fog magától visszacsatolódni! Engem érdekel pl. És ha holnap szólna Orbán, hogy tankra fel, előre a Keleti Kárpátok gerincéig, akkor dobnék el mindent én is aztán mennék.

A gyerekcsinálás kiváló ötlet, és élvezetes is. Nekem pl. tökre van kezdem hozzá, ha belefutok egy normális nőbe, első dolgom lesz felcsinálni. Lehetőleg többször egymás után. Egy gyermek az én helyemre, ha majd meghalok, egy az asszony helyére, a harmadik pedig a magyar jövendőnek.

De miért kéne rosszul érezni magunkat közben? Én nem mondtam semmi ilyesmit, hogy ne érezzük magunkat jól.

RedGreg
Újságíró

“”Már itt vannak.””

összesen 30 milliónyian. Egy 800 milliós kontinensen. Ebből 11 millió orosz fődön, ahol kusban ülnek, és ha véletlen egy-kettő fanatikusnál több kezdene szervezkedni, a többiek verik agyon, mert pontosan emlékeznek még arra, hogy az oroszok is T-vel válaszolnak, csak nem toleranciával, hanem T-90-esekkel, és mivel tanultak 56-ból, már nem annyira törődnek azzal, hogy a város házai megmaradnak-e…

“”És felfegyverezni őket innentől 5 perc. Szerinted nem fogják megtenni?””

Nem, nem fogják megtenni. Mert ha megteszik, a fegyveres lázadás utáni 20. percben, már hírmondó se lesz belőlük.

“”És már gyilkolják az embereket, már mennek a terrorcselekmények.””

Utálok ilyet leírni, de a tény attól tény: az IRA és ETA fénykorában (és az messze nem a legdurvább korszak) hetente voltak a mostaniaknál nagyobb terrortámadások.

“”Közeleg a háború.””

Nem lesz itt háború, mi szépen kihalunk, ők meg megköszönik, és túlszaporodnak minket. Továbbra is igaz ugyanis, hogy náluk még az igazság sincs, nemhogy a puska.

“”ha holnap szólna Orbán, hogy tankra fel, előre a Keleti Kárpátok gerincéig, akkor dobnék el mindent én is aztán mennék.””

Persze. Mind a 100 másik emberrel, akit ez még érdekel. Amúgy sem a tank a megoldás, hanem a békés újraegyesítése Közép-Európa valódi egyensúlyának, az OMM-nek.

“”Egy gyermek az én helyemre, ha majd meghalok, egy az asszony helyére, a harmadik pedig a magyar jövendőnek.””

A negyedik ötödik hatodik meg azért, hogy a bölcsőháborúban legalább egy kis esélyünk legyen. Mondom én, h ez itt nem megy.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nem, nem fogják megtenni. Mert ha megteszik, a fegyveres lázadás utáni 20. percben, már hírmondó se lesz belőlük.”

A nátótól annyi fegyvert kapnának, amennyit kérnének.

RedGreg
Újságíró

Amikor utoljára megpróbálkoztak a Császári Királyi hadsereg ellen, ők voltak 10 az 1-ben, most az európaiak lennének 20:1-hez. Az előbbi erőviszonyok mellett se nyertek, akkor majd az utóbbi mellett fognak? Szóval mindegy mennyi a nato fegyver.

Naooo
Olvasó
Naooo

És a nátó nem ellenük lesz bevetve.

Hunn
Újságíró

Kicsit elkanyarodtunk a témától, nem?

Térjünk vissza inkább a prostitúcióhoz.

A zsidók biztos megtalálják majd a bizniszt abban, hogy fehér lányokat adjanak el a színesek tömegeinek, nem igaz?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

2 gondolat:

Veszély esetén nem hiszem, hogy Kalányos Ahmed jobb választás lesz, a hipergámia nincs sárkunyhóban rajoskodással és 30 éves kocka Ladával kielégítve, tömeges átállás az ellenséghez régen sem volt. Ha meg akad, akkor azt kell tenni, amit a franciák is a világháború után: az illetőt a főtéren kopaszra nyírni, aztán mehet Isten hírével, az árulása jegyét viselje hónapokig.

Másik: lázadhatnánk, de ezt te sem gondolod komolyan, hiszen akkor már mennél a karabéllyal a határra Jumurdzsákokra vadászni, nosza, hajrá akkor! De mit ér az egész, ha közben a társadalom nagy része nem érti, minek teszed, hogy rád küldjék az illetékes nácizókat, hogy téged vigyenek egyedül börtönbe. Egyedül, mert addig álljál fél lábon, amíg ebből az eltunyult népségből egy használható bandát összetoborzol. Még nem vagyunk ott, hogy ilyesmikre kerüljön a sor, a baj még mindig eléggé nagy. De ne aggódj, legalább 1100 éve itt vagyunk, szerintem még hagyott nekünk errefelé időt a történelem.

Hunn
Újságíró

Veszély esetén nem hiszem, hogy Kalányos Ahmed jobb választás lesz, a hipergámia nincs sárkunyhóban rajoskodással és 30 éves kocka Ladával kielégítve, tömeges átállás az ellenséghez régen sem volt. Ha meg akad, akkor azt kell tenni, amit a franciák is a világháború után: az illetőt a főtéren kopaszra nyírni, aztán mehet Isten hírével, az árulása jegyét viselje hónapokig.

Tegyük fel, itt laknak Ahmedék az utcában. Ha lemész az asszonnyal sétálni, belétek kötnek, szemtelenkednek, alányúlnak, kést húznak rátok és kirabolnak. Te nem tudod megvédeni mert nem voltál katona és egy békés kultúrában nevelkedtél, ők meg háborúból jönnek és egy agresszív kultúra gyermekei. És a legtöbb fehér sráccal ez lesz a helyzet. És ekkor bizony a nő nem a fehér fiút fogja választani, hanem Ahmedet, mert mellette akkor biztonságban lesz legalább a többi Ahmedtől. Szerinted a fehér lányok miért választanak arab vagy néger fiút Nyugat-Európában? Pontosan ezért. Fehérként csak ha gazdag vagy és egyáltalán nem olyan környéken élsz ahol ők is laknak.

Másik: lázadhatnánk, de ezt te sem gondolod komolyan, hiszen akkor már mennél a karabéllyal a határra Jumurdzsákokra vadászni, nosza, hajrá akkor! De mit ér az egész, ha közben a társadalom nagy része nem érti, minek teszed, hogy rád küldjék az illetékes nácizókat, hogy téged vigyenek egyedül börtönbe. Egyedül, mert addig álljál fél lábon, amíg ebből az eltunyult népségből egy használható bandát összetoborzol. Még nem vagyunk ott, hogy ilyesmikre kerüljön a sor, a baj még mindig eléggé nagy. De ne aggódj, legalább 1100 éve itt vagyunk, szerintem még hagyott nekünk errefelé időt a történelem.

Őszintén? Bánom hogy anno leszereltem a hadseregből, tényleg szívesen védeném az országot a határon. De ez nem civilek feladata, ez a fegyveres erők feladata. Ezért örülök annak, hogy az ország vezetése most olyan amilyen, és nem árulnak el bennünket és engedik ránk a hordát ahogy Merkelék tették Németországban.

RedGreg
Újságíró

“”Ha lemész az asszonnyal sétálni, belétek kötnek, szemtelenkednek, alányúlnak, kést húznak rátok és kirabolnak. Te nem tudod megvédeni mert nem voltál katona és egy békés kultúrában nevelkedtél, ők meg háborúból jönnek és egy agresszív kultúra gyermekei.””

Kivéve ha szerb vagy, mert akkor leakasztod a falról a Kalasnyikovot, ha éppen kezd ez a helyzet fenyegetni, és probléma megoldva. Meg ha az amúgy nagyon is lightos dortmund ultra vagy, mert hetente keveredsz ilyen helyzetekbe. Ja igen meg 2006-ban Budapesten se voltak zavargások. És tulajdonképpen Prágai tavasz meg Budapesti ősz se volt. Ja igen, és Madridban vagy Párizsban sem arról szól egy-egy szakszervezeti gyűlés, hogy pár napig zavargások vannak. A németek meg külön kör, habár természetesen a menekülttáborok spontán öngyulladása ismert kémiai jelenség.És tulajdonképpen a foci vb alatt a Brit és orosz ultrák sem változtatták csatatérré franciaországot.

“””Szerinted a fehér lányok miért választanak arab vagy néger fiút Nyugat-Európában?””

Amiért a thai lányok az európit. Különleges, extrém. Semmi ő majd biztonságot ad nincs ebben. Főleg mert Ahmed nem ad biztonságot. De persze biztos vagyok benne, hogy az 5. kerületben a makákók azért sikeresek, mert a bulinegyedbe a szegény és kiszolgáltatott magyar lányok járnak…

 

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nana! A leszerelésed miért akadályoz abban, hogy hős legyél és lázadj? A lázadást nem sok esetben követik el katonák az összes lázadás arányában.

Itt laknak Ahmedék: 185 centi magas, közel 90 kilós, nem épp magas testzsírral bíró súlyemelő vagyok, tessék jönni. Valahogy a rajok sem akartak velem kötözködni eddig, mert annak is alapfeltétele, hogy te amúgy se legyél kiugró fizikumú, elriasztó megjelenésű, de még így is legalább háromszorosan legyenek túlerőben. Muszlimok dettó ugyanez, ha nem olyanok az erőviszonyok, ők sem legények már, márpedig a saját gettóikon kívül nemigen mennek valamire. A háború is az náluk, hogy a fegyvertelent lelövöldözik, de az orosz rakéták elől százfelé menekülnek. Az alapján pedig, amit a régebbi kiképzésről hallottam, sokról nem maradtam le, még lőni is tudok, ha kell, mert néhány szovjet fegyvertípust kielégítően ismerek hozzá.

Annyi igaz, hogy szerencse, hogy nem gyurcsiék ülnek a nyakunkon, mert akkor már talán pár tízezer ezekből a hordalék emberekből ide lenne önkénteskvótázva, de a fidesznek azért nem emlegetném a nagy honvédő érdemeit: ugyan a kerítés felhúzása vitán felül muszáj volt, de ha célpont lennénk, mint a németek, ez önmagában nem sokat érne, másrészt pedig a gazdag migránsokat nagyon is segítették ide jutni, hiszen azért a saját zsebük mindig is más előtt állt. Amiben egyedül jobbak a libsiknél az az, hogy ezek legalább nem nyíltan hazaárulók, csak csendben írják alá annak az ellenkezőjét, ami ellen nagy hanggal ágálnak a nyilvánosság előtt.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Amiben egyedül jobbak a libsiknél az az, hogy ezek legalább nem nyíltan hazaárulók”

De így nem jobbak, rosszabbak.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Szerinted a fehér lányok miért választanak arab vagy néger fiút Nyugat-Európában?”

Mert úgy gondolják azoknak nagyobb a faszuk.

“Ezért örülök annak, hogy az ország vezetése most olyan amilyen, és nem árulnak el bennünket”

Orbán épp ma tett hűségesküt az ellenségeinknek.

hunbagira
Újságíró

Ha már Hunn-nak feltettétek -redreggel- a cinikus kérdést, hogy miért nem megy Jumurdzsákra vadászni ezzel a hozzáállással?  Én hadd lőjem vissza a cinizmus labdáját. Ti ezzel a hozzáállással, miért nem lesztek öngyilkosok? :) Sokkal szebb halál, mint a szomorú önelégültség és/vagy önsajnálat lágy hullámai között picsogni….

RedGreg
Újságíró

“”Ti ezzel a hozzáállással, miért nem lesztek öngyilkosok?””

Mert az életem köszönöm szépen rendben van. Miért kéne öngyilkosnak lennem? Várjál, mert úgy gondolom, hogy az európai társadalom ki fog halni? Biológus vagyok, természettudós, nem magát értelmiséginek hazudó bölcsész, aki hagymázos álmokat kerget. A 0,8-tól 1,6 ig terjedő reprodukciós ráta konkrétan a kihalást jelenti. Ez van. Neked van 6-8 gyereked? Ha igen örömmel elfogadom a kritikát. Addig viszont te se tettél semmit.

hunbagira
Újságíró

Egy társadalom akkor pusztul ki, amikor ki akar pusztulni….amikor feladta- ahogy az egyén is-. Függetlenül a reprodukciós rátától…..és mindentől (a pestis járvány után, ami főleg a gyerekeket vitte el,  még sem pusztultunk ki) De erre számtalan példa van a történelemben, amikor népesedési kataklizma után “feltámadt” a népesség.

ui: Ügyvéd vagyok, ez közgazdász diplomával. Így egyenlő távolságból tudom nézni a bölcsész meséket, de sok esetben “áltermészettudományos” ákombákomokat..

ui 2 biológia, nem ismeri a matematikai törvényszerűségeket…:)

RedGreg
Újságíró

“”ami főleg a gyerekeket vitte el””

Jó lenne, ha felfognátok végre azt, hogy az, hogy gyerek akkor azt jelentette, hogy kisebb mint 12 éves. A 12 éves már anya. Szóval az, hogy mit vitt el meg mit nem, nem befolyásolta a reprodukciós korban lévők számát érdemben. Ez az 1. A 2. azért, mert a járvány elvitte a népesség x %-át attól a reprodukciós ráta még mindig bőven 2 felett volt. Sőt Európa és az emberiség történelmében soha nem fordult elő olyan, hogy ilyen reprodukciós arány létezett volna…

“”számtalan példa van a történelemben, amikor népesedési kataklizma után “feltámadt” a népesség””

Mondj egyet is. Merthogy nem hogy számtalan példa nincs rá, konkrétan egy sincs.

“”Ügyvéd vagyok, ez közgazdász diplomával””

Nincs áltudományos ákombákom. Tudományos tények vannak.

“”biológia, nem ismeri a matematikai törvényszerűségeket””

De igen, 4-5 gyerek kellene a minimum ahhoz, hogy a jelenlegi környezetben azt mondhasd, te megtetted a minimumot, és 6-8 az, hogy másokat kritizálj.

 

filmcom
Olvasó
filmcom

Persze…persze… A “minőségibb bor” az elmúlt száz év alatt folyamatosan hígult valami “tablettás borral” a föld nevű bolygón.. Ezt kulturált (!)  módon megállítani nem lehet…..

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A Római Birodalom bukását sem lehetett megállítani. Nem kell, hagyni kell kipörögni, különben csak az agóniát nyújtod meg. Ilyen ellenszélben az a minimum, hogy te lennél hülyének titulálva, a rosszabb, hogy eredményt sem érnél vele. A liberális rendszernek össze kell omlania, a lényeg onnantól kezdődik.

Hunn
Újságíró

A Római Birodalom bukását sem lehetett megállítani. Nem kell, hagyni kell kipörögni, különben csak az agóniát nyújtod meg. Ilyen ellenszélben az a minimum, hogy te lennél hülyének titulálva, a rosszabb, hogy eredményt sem érnél vele. A liberális rendszernek össze kell omlania, a lényeg onnantól kezdődik.

Ámen, tesó. De hiszen én ugyanerről ugatok, csak más megközelítésből. Én nem hiszek ebben a “minél rosszabb, annál jobb” hozzáállásban. Én abban hiszek, hogy tudjuk mi a jó és mi a rossz, mi a helyes, mi a nem. És saját érdekünkben azt kell csinálni. Már most is, már bármiféle összeomlást megelőzően is. Mert mi a faszért ne? Úgy értem, nincs végtelenített életünk, ennyire azért nem érünk rá.

Ha azt mondjuk, férfiak vagyunk, és mi építjük fel a civilizációt, akkor tegyük oda a faszunkat ahogy Pumped Gabó mondja, és csináljuk. Ki a tökömet érdekel a liberális világ, hogy milyen társadalmat akar Soros György? Gyakran azt érzem, hogy papírsárkányokkal hadakozunk, és a legfőbb akadály a fejünkben van. Mert mennyi hatalmuk van felettünk? Amennyit fegyveres erőszakkal ki tudnak kényszeríteni. Gazdasági hatalom, megélhetés kockázata? Munkahelyen nem zsidózunk úgyse, nem is érnénk rá mert ott dolgozunk, másba meg nem tudnak úgyse belekötni, ha értjük a dolgunkat.

RedGreg
Újságíró

“”Mert mennyi hatalmuk van felettünk?””

Csak annyi, mint amikor a Brave New World és a ’84 egyszerre valósul meg.

Amúgy amit nem akartok érteni, hogy az egész összeomlás nem a Soros, vagy a muszlim invázió vagy az anyám kínja miatt van, hanem mert európai civilizáció megszűnt. Nincs jövőkép, nincs munka, nincs semmi, csak a nagy nihil. Igen Róma is ebbe bukott bele, nem a külső hódítókba.

Hunn
Újságíró

Amúgy amit nem akartok érteni, hogy az egész összeomlás nem a Soros, vagy a muszlim invázió vagy az anyám kínja miatt van, hanem mert európai civilizáció megszűnt. Nincs jövőkép, nincs munka, nincs semmi, csak a nagy nihil. Igen Róma is ebbe bukott bele, nem a külső hódítókba.

De én pont ez ellen a nihil ellen beszélek. Mert mit tudunk tenni? Elsősorban a saját életünkben helyesen cselekszünk. azon kívül pedig vívjuk a kulturális háborút az interneten a kultúrmarxizmus ellen. Nincs jobb ötletem. Mert nem fog jönni a Vezér hogy megváltson minket, hanem el kell érni a kritikus tömeget akik helyesen gondolkoznak.

Isten, Haza, Család vs. nihil és halál. Válasszatok.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én is azt gondolom, hogy ez ilyen formában kitelt. Azt személy szerint nem hiszem és persze nem is szeretném hinni, hogy ki fogunk pusztulni, annál előbb jön majd a szociális kényszer (nem lesz nyugdíj, gyes, gyerektartás, segély), ami pedig volt, azt 130 év alatt sikerült elkölteni. Baj lesz dögivel, de a rómaiakat sem irtották ki, jórészt átfolytak más(nak hívott) népcsoportokba.

A szabados, gány életvitel ellen nem látom értelmét harcolni, mert a többségnek hiába magyarázzuk 20-30 évvel előbb, hogy ez nem jó, hogy nem vezet megoldáshoz, megérteni úgyis csak akkor fogják, mikor már a nyakukon lesz. Utána majd lehet fejet vakarni, jelenleg maximum előredolgozni tudunk, hogy később valami konkrétabb születhessen, ne azonnal kelljen kitalálni. De ennél többet nem lehet, nem kell tenni most.

Reszet Elek
Újságíró

“– Miért? Miért menekülnek? A bolondok – mondta Denethor. – Jobb hamarabb megégni, mint később, ha már úgyis meg kell. Menjetek vissza a máglyátokra! Hogy én? Én is elmegyek a magam máglyájára. A máglyámra, igen. Denethorra és Faramirra nem vár sírbolt. Sírbolt nincsen! Nincs hosszú álom, bebalzsamozva. Úgy égünk meg, mint a pogány királyok, azelőtt, hogy itt egyetlen nyugatról jött hajó is kikötött volna. Menjetek vissza, és égjetek!” – Echtelion fia Denethor

RedGreg
Újságíró

“KÉRDÉS: Mit akar ezzel mondani?

VÁLASZ: Egyszerű a magyarázat. Trantor bekövetkező pusztulása nem lesz valamiféle elszigetelt esemény, amely az emberiség általános fejlődésmenetétől függetlenül zajlana le. Csupán végkifejlete lesz annak a bonyodalmas drámának, amely már évszázadokkal ezelőtt kezdetét vette, és egyre gyorsuló tempóban ma is tovább játszódik. Ezt a drámát, uraim, úgy hívják, hogy a Galaktikus Birodalom hanyatlása és bukása.

A moraj fölháborodott üvöltésbe csapott át. Az ügyész ordítása beleveszett az általános lármába. – Ön nyíltan kijelenti, hogy… – és itt kénytelen volt félbeszakítani, mert a hallgatóság soraiból fölhangzó “árulás!” kiáltások eszébe juttatták, hogy az elnök még nem csapott le a kalapácsával. A főbiztos lassan fölemelte a bírói kalapácsot, és hagyta, hogy magától lezuhanjon. Lágy, gongszerű hang hallatszott. Mire a visszhang elült, a hallgatóság zúgása is lecsillapodott. Az ügyész mély lélegzetet vett.

KÉRDÉS: (színpadiasan): Tudatában van ön annak, dr. Seldon, hogy arról a Birodalomról beszél, amely tizenkétezer éve fönnáll, és sok-sok emberöltő minden megpróbáltatását túlélte, és amely egy kvadrilliónyi emberi lény jóakaratát és szeretetét élvezi?

VÁLASZ: Én nagyon jól ismerem a Birodalom mostani és múltbeli helyzetét. Nem akarok tiszteletlen lenni, de jobban ismerem, mint bárki ebben a teremben. KÉRDÉS: És mégis a pusztulását jósolja?

VÁLASZ: Ez a jóslat matematikára épül. Távol áll tőlem mindenféle morális ítélet. Ami engem illet, én is sajnálom, aminek be kell következnie. Még ha el is ismernénk, hogy a Birodalom rossz dolog (ami távol áll tőlem), az összeomlását
követő anarchia sokkal rosszabb lesz. Az én tervem éppen ezt az anarchiát van hivatva megakadályozni. Ezzel szemben a Birodalom bukása, uraim, gigantikus esemény, amelyet nem könnyű megakadályozni. A bukást olyan erők készítik elő, mint az erősödő bürokrácia, a kezdeményező szellem hanyatlása, a kasztok megmerevedése, a kíváncsiság megrekedése – száz meg száz egyéb tényező. És ez a folyamat, mint mondtam, évszázadok óta tart, és túlságosan széles és erőteljes a sodrása ahhoz, hogy egykönnyen gátat lehetne emelni az útjába.

KÉRDÉS: Ki merné tagadni, hogy a Birodalom ma is egykori ereje teljében virul?

VÁLASZ: Amit látnak, az csak az erő látszata. Ki merné föltételezni, hogy nem örök életű ez az erő? De a korhadt fatörzs is, ügyész úr, mindaddig megőrzi hajdan volt erejének a látszatát, amíg a szélvihar ketté nem roppantja. Az a szélvihar, amely most is itt süvít a Birodalom ágai között. Hallgassanak csak oda a pszichohistória fülével, és meg fogják hallani a törzs recsegését.”

Hari Seldon perének hanganyagából.

 

Hunn
Újságíró

Szerintem neked tetszeni fog ez a cikk.

http://tutiblog.com/big-picture-es-a-tortenelmi-analogiak/

RedGreg
Újságíró

https://redgreg.wordpress.com/2017/01/20/akik-szurkeben-jartak/

https://www.youtube.com/watch?v=8mUPFVEThDA

https://www.youtube.com/watch?v=7XVsEVW4x_Q

Avagy akinek füle volt, régebben is tudta, hogy Dél bukásával kezdődött meg az Európai civilizáció hanyatlása és bukása.

Ezt követte a négy szimbolikus hajó elsüllyedése:

1918 Őfelsége Szent István és Virbius Unit hadihajója.

1941 A Bismarck és a HMS Hood elvesztése.

És most vagyunk a végjátéknál, Trantort már semmi sem védi.

Reszet Elek
Újságíró

Jó válasz. Érdekes hogy milyen áthallások vannak Asimovnál a Római Birodalom bukásával kapcsolatosan.

hunbagira
Újságíró

Bírom amikor az önjelöl, enervált, hangok utána ultima ratioként benyomják Rómát. A kurva életbe akkor beszéljünk Kínáról, nemcsak összeomlani lehet, hanem megújulni is. Igaz, mindkettő vérrel jár….sok vérrel. De az utóbbi kecsegtet túléléssel.

RedGreg
Újságíró

Bírom amikor Kínát mint a megújulás szimbólumát hozzák fel. Mi közünk Kínához? Mellesleg ők is kihalóban lévő népcsoport. Habár náluk az egykézés feloldása még visszahozhatja őket.

Amúgy meg Kína hol jött vissza? Mikor?

hunbagira
Újságíró

Mondjuk pl egy mongol hódítás után, vagy épp a hun hódítás után. Vagy a Japán hódítás után.

Amúgy, ha nem jött volna vissza….akkor nem Kínának hívnák Kínát, világos? :D- hogy visszakanyarodjunk a picsogó önsajnálatból a TÉNYek-hez….amik ilyen kegyetlen, makacs dolgok.

RedGreg
Újságíró

Őőőő izé, szóval semmit nem tudsz Kínáról… Jó köszi, hogy ezt beismerted.

A han birodalomról beszélsz, vagy mandzsúriáról, esetleg Mandarin kínáról beszélsz?

Merthogy mint Kína kb 1700 óta létezik…

hunbagira
Újságíró

Most ne menjünk bele a fasz méregetésbe- hogy ki tud többet kínáról- pláne, hogy képtelen voltál pontosan megfogalmazni, hogy mit akarsz írni.

A mandzsúriával és han korral azt akarod írni, hogy “idegenek” adták a császárokat pl a mingek- ha már mandzsúria- ?

hunbagira
Újságíró

“A 12 éves már anya. ”  Már itt baromság, a menarche később jött a nőknek a középkorban kb 15-17 között, az viszont igaz, hogy azonnal szültek utána.

“a reprodukciós ráta még mindig bőven 2 felett volt.”  nem volt felette, ugyanis eleve a született utódok között 3-4 élte még a felnőtt kort. A pestis járvány innen indult ezt csökkentette.

“mondjak példát” mondtam, pestis járvány….pl. :)

Reszet Elek
Újságíró

Azért nem teljesen. Az egységes Kína eszmeisége (és jobbára területi jelentése) visszanyúlik a Csin dinasztiáig. Szóval több mint kétezer évről beszélünk.

Mindettől függetlenül Hunbagira kommentjére reflektálva: Kína nem megfelelő példa, hódítók ide vagy oda, a mai helyzet unikális, nincs igazi történelmi előképe. A mai népesedési ráták alapjában véve természetellenesek,  nem hasonlíthatóak össze sem járványok, sem hódítások vagy éppen éhínségek kapcsán bekövetkező hirtelen, időszakos népességcsökkenéssel.

Soha nem létezett olyan időszak vagy kultúra, amelyben jobbára a teljes népességre jellemző lett volna, hogy a szaporulat az elvi reprodukciós rátát sem ugorja meg. Léteztek egyes időszakok, egyes társadalmi rétegek, ahol ez alatt a ráta alatt voltak, de a népesség túlnyomó többsége ezt bőven kompenzálta. Gondoljunk pl. a középkori városok folyamatosan csökkenő népességére, ami miatt folyamatosan külső utánpótlásra volt szükség (a városi levegő szabaddá tesz), bizonyos dinasztiák belterjes házasodási szokásaira vagy a már emlegetett Róma arisztokráciájára stb.

Reszet Elek
Újságíró
filmcom
Olvasó
filmcom

Egy férfi ha nem akar behódolni annak a “tenyérni női területnek” , legalább elmondhatja:  nem vagyok “puncipapucs”…ez is valami..:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A kurválkodás a legősibb mesterség,mindig lesz rá igény. Európai szinten választott,sajnos más földrészeken ez sokszor kényszerített,vagy szó szerint kenyérre kell,ez viszont szomorú.Beszélgettem Thaiföldön olyan lánnyal,aki 7 kistestvérét nevelte,a szüleik meghaltak,ez volt az egyetlen esélye és lehetősége,hogy pénzt szerezzen.Elmondta (alap szinten mind beszél angolul),hogy azért csinálja,hogy egyetlen testvérének se kelljen ilyesmit és hogy amint lehet abbahagyja (erre nyilván minimális esélye van). Bárpultnál üldögélve beszélgettünk,miközben ment a thaibox ,(exférjem nézte órákon át,végülis engem sem untatott).
A gyermekprostitúcióra kényszerített kislányokról és kisfiúkról meg ugye ne is beszéljünk,ugye mind elítéljük,csak éppen senki nem tesz semmit (szinte)-mondhatnánk ez nem nálunk van. Már ugyan nincs kötelező katonai szolgálat,de amikor tömegesen mentek kimenőre a kiskatonák ,akkor a vonatokat ellepték anno a 12-13 éves kis szopósok (nyilván a “kisebbségből” főleg),nos a rendőrnek felszerelt (csak alapkiképzést kellett a honvédségnél végigcsinálniuk) is gyönyörűen többen használták a szolgáltatást,tudatában,hogy akár fiatalkorú csak az illető.Milyen esélye van egy ilyen gyereknek,akit a szülei hajtanak ki ilyen “munkát ” végezni.?…..És most nem a cigókat védem,hanem a gyereket .

Amikor egy olyan helyen -ahol más munkát is végezhetne és önkéntes választás a prostitúció, működik a dolog,ez üzlet. Tisztábbnak tartom,mint a megcsalást a szomszéd Marcsival. Igen,elismerem lehet olyan helyzet,betegség,baleset,annyira rossz SMV,amikor ez a megoldás.Erről egy Derrick rész jut eszembe,amikor igazából ezért sikerül elkapni a gyilkosokat (egy fiatal prostituált lányt ölnek meg), ,mert egy feleség által is elfogadott helyzet áll elő. A szeretetben élő házaspár női tagját baleset éri,lebénul.A férfi negyvenes éveiben nyilván aktív. A feleség megérti,hogy a férjének szüksége van szexre is,a lánnyal még meg is ismerkedik,(sőt meg is kedveli)egy állandó partner lesz ,akihez a férje eljár. Pont ezen buknak le a gyilkosok,hogy meg akarják zsarolni (a prostituált amúgy nem tudott a zsarolásról,ő szimplán szexmunkás),de ő jelentkezik a rendőrségen,hisz nincs vesztenivalója.Most ez csak eszembe jutott ,de van létjogosultsága a prostitúciónak,nyilván ez csak egy pótszer….

 

Hunn
Újságíró

A kurválkodás a legősibb mesterség,mindig lesz rá igény.

Mindig lesz rá igény, mindkét oldalról. Mindig lesz olyan, aki valamiért eladni akarja, és olyan is, aki valamiért meg akarja venni.

Az is igaz, hogy háromféle férfi van: aki már kurvázott, aki most kurvázik, és aki majd kurvázni fog. Negyedik tipus nincs. Legtöbben rájönnek, hogy nem az igazi és nem mennek többet, páran nagyon rákattannak, páran meg csak néha ha úgy jön ki a lépés.

Más: a helyes az, ha a társadalomban legalább létezik egy IDEÁL, hogy milyennek kellene lennie az ideális szexuális- vagy párkapcsolatnak férfi és nő között, ami felé orientálódhatnak az emberek, vagy ami ellen lázadhatnak. A prostitúciót pedig ehhez az ideálhoz képest kell(ene) megítélni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

No meg a többi kategória:

– erkölcsileg/vallásilag nem engedi meg magának (néhány millió férfi a Földön)

– pénzügyileg nem engedheti meg magának soha (ebből is van jónéhány)

-akkora alfa,hogy egyszerűen nincs szüksége rá,mert a leggyönyörűbb nők epekednek utána

-a szexualitása nem ilyen beállítottságú-szerencsére ismerek ilyet:) -egyszerűen azt élvezi,ha a nő nagyon élvezi,ettől izgul fel és elképzelni nem tudja,hogy fizessen ezért valakinek,aki ráadásul max tetteti….

Szóval azért van még néhány férfi típus ,de mondom még 1x,alapvetően nincs bajom a prostitúcióval,csak helyén kell kezelni,vannak létjogosult esetek.

Dan
Újságíró

 

– akinek fontos az, h őérte legyen együtt vele a nő, ne a pénzéért. Plusz fontos szexuális-, intimitás-, és játékeszköznek tartja a csókolódzást. Esetleg arra az érzésre sem vágyik, hogy belegondoljon, akárcsak aznap már hány farok járt az adott hölgy különböző nyílásaiban… és ez egészen más, mint a lelkileg éretlen “hány férfi volt előttem?” típusú barátnős kérdés (ez a típus amúgy hasonlít Vivi listájának az 5. típusára)

– utálja a gumit – mert az egyrészt megakadályozza a férfi és a nő fizikai egyesülését, másrészt 30%-ra csökkenti az élvezetet

Persze az is igaz, h soha ne mondd, h soha! :) Illetve az minek számít, ha egy férfi együtt volt egy nővel, de az éppen akkor nem volt “szolgálatban”? :)

 

 

Toplak Zoltán
Újságíró

A pornóval erős konkurenciája támadt a prostitúciónak. Hatékony segédeszköz a fölös gőz levezetésének.

Kalman
Újságíró

A pótszer pótszere :-)

Rokapapa
Újságíró

Nem igazán értem a sok vitát a “legősibb mesterség” körül. Mindig voltak, vannak és egyre többen lesznek olyan férfiak akik valamiért rákényszerülnek eme alternatív szexforrásra. Mindig voltak, vannak és egyre többen lesznek olyan nők akik számára ez a szolgáltatás jelenti az egyetlen olyan munkalehetőséget amit hajlandó elvégezni.

A feminista mozgalmak által bevezetett “az én testem az én döntésem” borzalom már önmagában férfiak tömegeit fosztja meg a számukra szükséges szextől. Akár tetszik akár nem egy férfinak akár többször annyi szexre van szüksége mint egy nőnek, az életkorok előrehaladásával pedig még durvább lesz a helyzet. A nők teste alkalmas arra, hogy több szexet is adjon egy férfinak mint amennyire egyáltalán képes egy férfi. Az egész csak felfogás kérdése. Ha a feminista dumákat elhiszi akkor ez a nőnek csak teher míg ellenkező esetben egy plusz örömforrás. Egyik kedvenc “társadalmi mesém” a férfiak kapuzárási pánikja. Azt mondják a középkorú férfiak emiatt keresnek fiatal szeretőket pedig csak arról van szó, hogy az asszony igénye még jobban lecsökkent míg a férfié alig így kényszerből keres fiatal “még sokat kívánó” nőt az életébe.

Ameddig a párkapcsolatban élő nők megtagadhatják a szexet kényük, kedvük szerint addig a prostitúció virágzása -. olcsón és legálisan – össz társadalmi érdek. Sőt ameddig ez a női tagadás élhet addig a férfiak félrelépését sem szabadna megcsalásnak és válóoknak tekinteni.

Hunn
Újságíró

Egyik kedvenc “társadalmi mesém” a férfiak kapuzárási pánikja.

Elmennek az anyjukba. Ez az az időszak, amikor rájössz, hogy te is meg fogsz öregedni és meg fogsz halni, de még nem vagy sem öreg, se nem haldokolsz. Rájössz hogy most vagy a csúcson, most tudod a legtöbbet nyújtani a nőknek, most tudod megkapni azokat a fiatal csajokat akikről eddig csak álmodoztál. Főleg ha elbasztad a fiatalságodat, mert végigbétáskodtad. És tudod, hogy most vagy soha.

És a köcsög női társadalom meg akar szégyeníteni, és a köcsög női társadalom azt akarja, hogy azokkal a veled egykorú nőkkel kezdj, akik fiatalabb korodban le sem köptek és mással voltak, amíg te a magánytól és a szexuális nyomortól szenvedtél, és azt hitted, hogy sose lesz jobb. Nevetséges. Igaz, ez egy férfiről, a Feminista kondicionálás levetése után ez lepereg, mint kacsa hátáról a víz.

Reszet Elek
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=1hKdiJ-E9PQ

Amúgy meg mert nem nőttél fel és félsz az igazi nőktől. Ezért gerjedsz a húsz körüli csajokra.

https://www.youtube.com/watch?v=7RdAlBP8sw4

Hunn
Újságíró

Amúgy meg mert nem nőttél fel és félsz az igazi nőktől. Ezért gerjedsz a húsz körüli csajokra.

No igen. :) Sok mindent éreztem már nőkkel kapcsolatban, és ezek között rengeteg negatív érzelem is volt, nem tagadom, no de a félelem, na az konkrétan nem volt köztük.

Nem vagyok egy fantáziátlan ember, de azért szeretném, ha valaki el tudná magyarázni nekem a koncepciót, hogy mit jelent a “félelem a nőktől”. Amit főleg az “erős nőkkel” kapcsolatban érzünk állítólag, ami tovább bonyolítja a kérdést, mert azt is szeretném megérteni, hogy mit takar az “erős nő” kifejezés, mert ilyen állatfajtával sem találkoztam még.

Reszet Elek
Újságíró

Nem ez a jellemző érzelem. Sokkal inkább az utálkozás és az értetlenség egyfajta keveréke némiképpen a tehetetlenség érzésével elegyítve.

Vizualizálva az érzetet, mintha a szoba sarkában hirtelen kiszúrnál egy szardarabot. Szeretnél nem tudomást venni róla, de kénytelen vagy, undorít de tudod hogy meg kell közelítened, feltakarítanod, azaz kezdeni vele valamit.

Ilyen szardarab érzetem van pl ha ilyesmit nézek.

Hunn
Újságíró

Ilyen szardarab érzetem van pl ha ilyesmit nézek.

Nos, bár férfiként ritkán szoktunk az érzéseinkről beszélni, de hát ugye a mai világban úgyis arra biztatnak minket, hogy vállaljuk fel és mutassuk ki az érzéseinket. Így hát én is megteszem.

Bennem ez a videó, különösen Papp Réka Kinga két érzelmet váltott ki: egyrészt rendkívüli módon irritált, másrészt leginkább pofán szerettem volna csapkodni. És mindezt úgy, hogy képtelen voltam végignézni a videót és csak beletekertem, annyira irritált.

Aldo
Újságíró

“És a köcsög női társadalom meg akar szégyeníteni, és a köcsög női társadalom azt akarja, hogy azokkal a veled egykorú nőkkel kezdj, akik fiatalabb korodban le sem köptek és mással voltak, amíg te a magánytól és a szexuális nyomortól szenvedtél, és azt hitted, hogy sose lesz jobb. Nevetséges. Igaz, ez egy férfiről, a Feminista kondicionálás levetése után ez lepereg, mint kacsa hátáról a víz.”

A legszomorúbb/felháborítóbb az egészben az, hogy egyenesen elvárják, hogy a sok tahó lepattintást, megaláztatást, jobb esetben levegőnek nézést egy csapásra felejtsd el, mintha meg sem történt volna. Sőt igazából azok a te érdekedben történtek.
De most tényleg sok 30-as, 40-es nő azt hiszi, hogy a korábban lelúzerezett, lenézett 20-as végi, 30-as eleji férfi majd beéri vele? Sajnos sok férfiról nem pereg le, mert annyira elkeseredik, hogy elhiszi a sok hazugságot és beéri egy lerobbant 30-assal, holott találna jobbat is, jobb minőségben.

Hunn
Újságíró

A legszomorúbb/felháborítóbb az egészben az, hogy egyenesen elvárják, hogy a sok tahó lepattintást, megaláztatást, jobb esetben levegőnek nézést egy csapásra felejtsd el, mintha meg sem történt volna. Sőt igazából azok a te érdekedben történtek.
De most tényleg sok 30-as, 40-es nő azt hiszi, hogy a korábban lelúzerezett, lenézett 20-as végi, 30-as eleji férfi majd beéri vele? Sajnos sok férfiról nem pereg le, mert annyira elkeseredik, hogy elhiszi a sok hazugságot és beéri egy lerobbant 30-assal, holott találna jobbat is, jobb minőségben.

A poén az, hogy engem fiatalon kifejezetten a velem egykorú vagy idősebb korosztály vonzott. Persze ők is leszartak. Most már nem kellenek.

Ha teljesen őszinte akarok lenni, részemről már nincs se harag, se sértődés. Megértem őket, hogy miért nem engem választottak. Férfiatlanul gondolkodtam, férfiatlanul kommunikáltam, férfiatlanul viselkedtem, férfiatlanul cselekedtem. Biztosan nem tudtam volna megadni nekik azt amire vágytak, még ha engem választottak volna is. Igazuk volt. Én is ezt tettem volna a helyükben.

És én ezt ma elfogadom, és elengedem és továbblépek, csak arra koncentrálok, hogy ma mi van. És ma az van, hogy lementem a hétvégén, és csajoztam és jól éreztem magam. Nem torkollott szexbe az este, de találkozom még a huszonéves kislánnyal, akivel jól éreztük egymást a buliban. És többek között azért nem torkollott szexbe az este, mert nem szeretem az egyéjszakás kalandokat ismeretlen nőkkel. Igazából nincs rá igényem.

A lényeg, hogy most viszont azt kell megérteniük a nőknek, hogy ahogy nekem nem volt kegyelem, és igazából most sincs nekem kegyelem, ugyanúgy nekik sincs!!! Mert nem arról van szó hogy hirtelen elkezdtek megkegyelmezni nekem, és elkezdtek elfogadni engem, és elkezdtek segíteni nekem és puncival elhalmozni. Ez nekem kő kemény meló saját magamon. És ahogy ők nem azért voltak hogy nekem jó legyen, én sem azért vagyok, hogy nekik jó legyen.

Aldo
Újságíró

“Sőt ameddig ez a női tagadás élhet addig a férfiak félrelépését sem szabadna megcsalásnak és válóoknak tekinteni.”

Nem is az. Ha valakinek nem adnak otthon enni, akkor kénytelen elmenni máshová kajálni. Mellesleg sok félre kefélgetős nő is pont arra hivatkozik, hogy nem kapja meg férjétől, pasijától, ami jár neki és nincs is semmi baj azzal, ha ezt más(ok)nál keresi. Ebből kifolyólag egy férfi is keresheti máshol, ha az asszony nem tudja/akarja megadni neki.

Reszet Elek
Újságíró

Többször leírták már többen is, a női megcsalásnak nem a férfi megcsalás a megfelelője (vagy inkább a női hűségnek a férfi hűség), hanem a nő testi- és lelki elhanyagolása, párja anyagi ellehetetlenülése.

Addig amíg anyagilag megfelelően ellátja a nőjét, szexuálisan és érzelmileg is gondoskodik róla, addig joga van bármilyen más nőt lefektetni (amíg az illetővel való kapcsolat nem veszélyezteti az előbb felsorolt kötelezettségeit). Szóval az utolsó mondatos feltételed sem szükséges hozzá.

Rokapapa
Újságíró

Szépeket írsz Aldo! Sajnos azonban a válások körüli joggyakorlat a félrelépések esetében nem ilyen egyszerű. Ha egy nő arra hivatkozik, hogy nem kapta meg amire vágyik ezért lépett félre már is áldozatnak tekintik míg ha egy férfi védekezik ezzel akkor is a nőt tekintik az áldozatnak.

Ez egy paradoxon helyzet mivel a férfi szexuális biológiai igényei nagyságrendekkel nagyobbak. Ez is csak egy olyan terület ahol a társadalom elvárja, hogy a férfiak teljes mértékben alkalmazkodjanak a nők igényeihez és elvárásaihoz..Ez önmagában is káros mivel szexuális területen kizárólag a nőknek kellene alkalmazkodniuk.

Reszet Elek
Újságíró

“a férfi szexuális biológiai igényei nagyságrendekkel nagyobbak” – Ez nem szükségszerűen van így, sőt esetenként még fordítva is.

A nők ugyanannyira kívánják a szexet de nem bevallott módon legtöbbjük leginkább mindig valaki mással…

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem akarhatnak ugyanannyira baszni, mert akkor fuccs az előnynek.

Aldo
Újságíró

“Sajnos azonban a válások körüli joggyakorlat a félrelépések esetében nem ilyen egyszerű. Ha egy nő arra hivatkozik, hogy nem kapta meg amire vágyik ezért lépett félre már is áldozatnak tekintik míg ha egy férfi védekezik ezzel akkor is a nőt tekintik az áldozatnak.”

Nem hiszem, hogy a bonyolult válási procedúránál a félrelépés miatt tekintenék áldozatnak a nőt. Sok esetben még mindig a hűtlen nőt kurvázzák le inkább, mint a férfit. Persze ez sem általános. Válásnál a nő jobban feltűnhet áldozatnak, elég ha arra hivatkozik, hogy sokkal kevesebbet keres, mint a férfi (a feministák egyik kedvenc vesszőparipája) meg ha felhasználja a gyereket.

“Ez egy paradoxon helyzet mivel a férfi szexuális biológiai igényei nagyságrendekkel nagyobbak.”

Ebben is vannak kivételek, bár nyilván ritkább ha egy férfi igénye alacsonyabb mint egy nőé.

“Ez is csak egy olyan terület ahol a társadalom elvárja, hogy a férfiak teljes mértékben alkalmazkodjanak a nők igényeihez és elvárásaihoz..”

Ezért írtam fentebb, hogyha valaki nem kap otthon enni, akkor elmegy máshová kajálni. Pont ezért nevezik a prostitúciót a legősibb mesterségnek és ezért nem fog soha megszűnni. Kivéve, ha majd a japánok végre feltalálják az élethű szexandroidokat. Nem kell alkalmazkodni senki igényeihez. Ezért jó ha nem vagy házas, mert akkor a nődet le tudod cserélni, mert ha már rimánkodni kell a szexért az régen rossz. Elmúlt a vonzalom, kevésbé vagy férfi a szemében, ezért nem akar dugni. Ha független vagy anyagilag, nincs gyerek, akkor jóval kevesebb hátránnyal jár, ha kivágod a jégcsap nődet, mintha már házas lennél. Nekik marad a prosti.

Hunn
Újságíró

Kivéve, ha majd a japánok végre feltalálják az élethű szexandroidokat.

Sosem értettem, mi ez a pörgés az élethű szexrobotokkal kapcsolatban. Most őszintén, ki akar egy olyat megb@szni? Ki akar pénzt kidobni az ablakon ilyenre? Én biztos hogy nem, nincs az az isten.

Reszet Elek
Újságíró
ggwp
Olvasó
ggwp

És ha dugás után összedob egy pizzát, és elmosogat? :)

Dan
Újságíró

Talán a kurvázást lehet bizonyos mértékig kiváltani vele, illetve lehet talán maszturbálás 2.0. Habár, akinek van jó, kellően mocskos fantáziája, azt nem tudom hol pótolja egy szexbaba. ;)

Aki komolyan gondolja, h a hús-vér férfi-nő együttlétet pótolni lehet vele, az sosem élt meg még valódi intimitást.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Aki komolyan gondolja, h a hús-vér férfi-nő együttlétet pótolni lehet vele, az sosem élt meg még valódi intimitást.”

Szerintem pont az fog ilyet venni aki megélte és tudja hogy mennyire mulandó és törékeny! Persze az igazinál nincs jobb de részben pótolható!

Aldo
Újságíró

Szerintem meg biztosan rengeteg férfi lesz, akinek ez hatalmas találmány lesz. Akik sikertelenek a nőknél, nem akarnak prostinak fizetni, helyette majd megveszik ezeket a robotokat és azokat dugják. Nyilván a többség a hús-vér példányt preferálja.
Vagy esetleg valami holografikus, agyba sugárzott pornó, ami olyan élményt ad, mintha tényleg dugtál volna.

Gejza
Olvasó
Gejza

Ilyen nincs vazze, ez a világ vége:

” Szerencsétlen” lány szétdugatta magát a fél várossal és ezért még az adófizetők perkáljanak is.

Ez a vége, most már ott tartunk, hogy aki tisztességgel dolgozik, az fizesse meg az ilyen legalja parazita mocskokat is azért – hiszen a megítélt összeget az adófizetők állják – mert egy a kislánynak orrba-szájba dughatnékja volt, és még keresett is vele.

Ez kész, ez abnormális:

http://velvet.hu/helyszinelo/2017/06/02/egymillio_dollarra_perelte_varosat_egy_oaklandi_tini_mert_30_rendor_vitte_agyba/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

 

Regnix
Újságíró
Regnix

Tessék egy friss cikk olvasgatásra kicsit közelebbről, kis hazánkból. Agysérv, erőlködés után.

http://divany.hu/szuloseg/2017/05/27/tobb_feminizmust_a_kiscsoportba/

Gejza
Olvasó
Gejza

Ez a nő beteg.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nagyon zsici feje van.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Dögöljek meg, de nem tudom eldönteni, hogy ez most dicsekszik, vagy panaszkodik, persze, ha nem fake:)

http://www.she.hu/nofilter/20171113-prostitualt-ferfi-selyemfiu-titok-hazugsag-greta-may.html

xcsakx
Olvasó
xcsakx
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

DennisVT
Újságíró

A femiktől ilyenkor meg kell kérdezni, hogy mi történt az “ő teste, ő döntése” szöveggel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Hunn
Újságíró

Én egyszer már szívesen olvasnék egy olyan cikket is, ami arról szól, hogy “miért kérnek a nők pénzt a szexért”. Sok mindent elárulna arról, hogy mekkora féreg gondolkozásúak is a nők valójában. Valószínűleg olyan szinten lenne kiábrándító a dolog a férfiak számára, hogy nincs újságíró aki meg merné írni, mert lehet hogy másnap kitörne az incel-forradalom…

A prostitúció ugyanis a férfiak teljesen normális és emberi szexuális és intimitás utáni vágyainak a lelketlen kihasználása és kizsákmányolása a nők által.

Először is a nők arra nevelik rá a férfiakat, hogy szexre számukra csak úgymond a férfiak legfelső 20% a vonzó és a megfelelő, a többi 80%-nyi férfi pedig úgymond nem elég jó. Ez a 80% pedig vagy ne akarjon a nőktől semmit, vagy pedig fizessen érte.

Elmennek ezek a jó kurva anyjukba mind.

wittukind
Olvasó
wittukind

Na, te gyerik Hunn…az idézőjelben tett föltevésedre nem lehet cikk mert ez férfioldal, és tudjuk hogy a pina pénzt ér…a kortól függ, hogy mennyit….a többi amit amit irtál, sértődött gyerek siralma összekeverve csakszi százalékjait a te inceldolgaiddal……wonderfull!!

Hunn
Újságíró

Nem ér a pina egy vasat se, wittukind. A baj az, hogy a nők túszul ejtették a pinát. Mi pedig tárgyalunk a terroristákkal, kifizetjük a váltságdíjat, ezért vérszemet kapnak. A helyes az lenne, ha nem tárgyalnánk terroristákkal, hanem erőszakot alkalmaznánk.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“miért kérnek a nők pénzt a szexért”.

Mert megtehetik, nagyobb a kereslet rá, mint a kínálat.

mekkora féreg gondolkozásúak is a nők valójában.

Az egyéni szemszögedből és a fals buborékodból látszik ez így, könnyebb elviselned.

nincs újságíró aki meg merné írni,

Nem számítana semmit, mert egy lenne a többi pár perces 0 relevanciát tartalmazó “hír” között….. Esther Vilár a valóságot írta le a nőkről, hány év telt el azóta? mekkora vihart kavart? Még be sem tiltották és bárki szabadon hozzáférhet ( a nagy “feminista kondicionálás” meg “elnyomás” alatt), csak épp a lőtéri kutyát nem érdekli……

mert lehet hogy másnap kitörne az incel-forradalom…

Azóta is csak úgy törnek ki a “forradalmak”, keddenként megbukik a feminizmus, a sok incel tombol, csak épp magában egyedül , mert “kint”, nyilvánosan közröhely tárgyai…..

A prostitúció ugyanis a férfiak teljesen normális és emberi szexuális és intimitás utáni vágyainak a lelketlen kihasználása és kizsákmányolása a nők által.

Szemét nők:) A valóság pedig még mindig az, hogy ha “lelkesen” elégítenék ki a nők ezeket a vágyakat, akkor meg csak ribancok, akik még pénzt sem tudnak érte kérni:) Azért annyi eszük van, hogy (azok akik nem válogathatnak), megkérjék a szolgáltatásuk árát.

Először is a nők arra nevelik rá a férfiakat, hogy szexre számukra csak úgymond a férfiak legfelső 20% a vonzó és a megfelelő,

Erre nem nevelnek rá senkit, mert ez egy tény, amit a férfiak 90%-a nem hisz el, hiába tolja az élet minden nap az arcukban, az illuzióik és a fals “biztonságuk” fontosabb annál, hogy szembenézzenek a valósággal, mert kényelmetlen, illúzióromboló és zavaró. Annyira, hogy egyes nyomorultak képesek alternatív valóságot és külön elméletekeket kreálni, hogy az önámításuk énképét minden áron fenntarthassák.

a többi 80%-nyi férfi pedig úgymond nem elég jó.

Dehogynem jó, csak épp nem “arra”, (száraz)”barátnak” kiválóak, fóleg, ha önként és gyakram még könyörögnek is hogy a felhőbe bekerüljenek, no ezt azért nehéz a nőkre/feminizmusra kenni.

Ez a 80% pedig vagy ne akarjon a nőktől semmit,

Ez nem tilos, csak épp hoppon marad, többek közt azért is, mert önként, teljes tudatossággal kínálja fel a szolgálatait és bár érzi, hogy soha nem fogja a kék madarat még csak meg érinteni sem, de a (hiú) remény “élteti”.

vagy pedig fizessen érte.

Mindenki fizet érte, ki így, ki úgy , ki ezt, ki azt, de van, akinek a “fizető eszköze” csak a pénzre “korlátozódik”, ha már azzal sem megy, akkor már végképp nem a nőkben van a hiba.

Hunn
Újságíró

Oké, rinpocse. És mi a megoldás minderre?

Őszintén megmondom, az összes olyan nő, aki csak annyit tud kihozni a férfiakból, hogy azok így vagy úgy, de fizessenek a szexért, vesztes.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

az összes olyan nő, aki csak annyit tud kihozni a férfiakból, hogy azok így vagy úgy, de fizessenek a szexért, vesztes.


Az összes olyan eladó , aki csak annyit tud kihozni a vevőből, hogy azok így vagy úgy, de fizessenek az árujáért, vesztes.

Ha képes vagy felfogni, hogy fordítva ülsz a lovon, akkor van esélyed (de garancia nincs), ha pedig nem , akkor meg ugyanabba a spirálban tekeregsz körbe – körbe, bárhogy is magyarázod, hiába kreálsz magad számára “megnyugtató” magyarázatot, az objektív tényeket nem igazán izgatják az énképmentő önámítások.

Hunn
Újságíró

Értem én, rinpocse, hogy te elfogadod a nőközpontú, feminista világrendet, de engem miért fárasztasz? Igen, én biztosan mindent rosszul látok és rosszul következtetek, énképmentő önámításaimnak köszönhetően. Fordítva ülök a lovon, mert az objektív tények szerint a nők seggét kell nyaljam és tömni őket a pénzzel a semmire, ez a megoldás, bazmeg? Menj anyádba, kisköcsög, és gondold újra.

Wang B
Olvasó
Wang B

A pina áru lett, ez tény, hogy sajnos vagy nem sajnos, ezt nem tudjuk. Ez nem féregség, természetükből fakad. Nem véletlen, hogy a történelem folyamán többször filozofáltak azon, hogy van e lelkük a nőknek vagy nincs. Lelkük biztos van, de hogy szellemük is van e, arra nincs megnyugtató válasz.
A másik, hogy a nők csak a felső húsz százalékát akarják a férfiaknak, ez azt jelenti, hogy amilyen mértékben akarják a legértékesebbet maguknak, pontosan olyan mértékben szenvednek hiányt belőle.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A pina áru lett,

Mindig is az volt, csak épp a fölötte való “rendelkezési jogot” átengedték a nőknek.

szombathk
Olvasó
szombathk

“A pina áru lett”

Ez így igaz mindig is az volt és egy férfinek mindig fizetnie kellett érte.

common man
Olvasó
common man

19xx-ben én fizettem érte.Igaz a csaj meghívott egy adag sült kolbászra aztán ittunk mindketten egy fél(kommersz) rumot azt én fizettem.

Hunn
Újságíró

A pina valójában nem áru, Wang B. Meggyőződésem, hogy a férfiak és nők sokkal, de sokkal többet lennének képesek kihozni egymásból, és sokkal, de sokkal többet tudnának adni egymásnak, mint csupán azt és annyit, hogy a férfi a nő lábai elé hordja hegyekben az aranyat, a nő meg cserébe szétrakja neki őket. És ez kizárólag akarat és döntés kérdése.

Az viszont, hogy a nők csak a férfiak legfelsőbb 20%-át akarják, az ellentmond annak, hogy a pina áru lett. Tetszik vagy sem, ha úgy vesszük, a pénz azért demokratizáló tényező, hiszen a férfin múlik, hogy tud-e szerezni vagy sem, szemben például a jóképűséggel vagy a farka méretével.

Vagy értsük ezt úgy, hogy a nők csak a férfiak legfelsőbb 20%-tól akarják, hogy fizessen nekik a pináért, a többitől meg csak annyit, hogy kösse fel magát? Egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy az emberi faj fennmaradását és a férfiak szexuális kielégülését nem bízhatjuk a nők érzelmeire és szexuális vágyaira.

Hiszen ha ez azzal jár, hogy csak a legfelső 20% dughat, a többi nem, akkor a maradék 80%-nak ideje lenne újragondolni ezt az egészet. Hiszen ha úgysem kívánnak minket, 80%-ot szexuálisan, és nem is fognak soha, akkor konkrétan nem értem, hogy miért nem élünk vissza a fizikai erőfölényünkkel és erőszakoljuk őket halomra?

Ezt valaki meg tudná nekem magyarázni? Nem arról van szó, hogy elgurult volna a gyógyszerem, tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen érvek szólnak amellett, hogy a férfiak 80%-nak elvileg nem önkéntes cölibátusban kell élnie, és kötelezően tapsolnia a feminizmusnak és a szexualis forradalomnak köszönhető női hatalomnak….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hiszen ha úgysem kívánnak minket, 80%-ot szexuálisan, és nem is fognak soha, akkor konkrétan nem értem, hogy miért nem élünk vissza a fizikai erőfölényünkkel és erőszakoljuk őket halomra?

Mert nincsenek “bikacsordák” , és a saját “sorstársaid” vernek agyon/lincselnek meg, ha nyíltan próbálkozol nemi erőszakkal, vagy arra próbálsz társa(ka)t keresni magadnak.

Delin
Olvasó
Delin

A paradox helyzet, hogy a fèrfiak adjàk a keresletet a női szexualitasra, ők àrazzàk be. Ha maradunk az àru hasonlatnàl a pina nem elvàlaszthatò magàtòl a nő szemèlyètől, a mai jogàllamisàgban ez azzal jàr, hogy a nő dönt a sajàt teste felett. Ezt elvitatni ma erősen aggàlyos.

A 20% tùl erős, inkàbb ùgy èrsd, hogy valahogy ki kell elègìtened a nő hipergàmiàjàt, hogy kivànjon. Vagy elèg fèrfias vagy (dominàns/hatàrozott/jò külsejű), vagy hozod a stàtuszt (pozìciò, pènz), vagy megadod neki az èrzelmi biztonsàgot (pàrkapcsolat/csalàd ahol ha nem is annyira kìvàn egy idejig lesz szex, utàna valòszìnüleg nem). Az első kategòriaba tartozik a fèrfiak 20%-a, ha alacsonyabb a nő SMV-je ez felmehet 50%-ig (kb, szerintem). Ez azonban max a pàr szexualis eletere van direktben hatàssal, sokfajta kötődès kialakulhat 2 ember közt, ami hosszù tàvon is összetarthat kèt embert.

Ez egyèbkènt női szempontbòl is èrdekes, ha a nagy àtlagra igaz, amit Elek szokott ìrni: 5-10 èv alatt ùgyis csökken a fèrfi szexuàlis vàgya is adott nő irànt, kell màsik. Nah ha ez igaz, azt kell mondjam, hogy hûlye ès erősen naìv az a nő, aki fiatalon nem kèri meg a szexualitàsa àràt. Ha ezt megfejeljük azzal, hogy ha alapul veszem az itt olvasattakat, hogy egy nő 30-40 felett sokaknàl szexuàlisan èrtèktelen a fèrfiaknak nem tùl ròzsas a helyzet.

Mondjuk Hunntòl èrdekes arròl olvasni, hogy a nők ribik, mert pènzt kèrnek az àruèrt. Alapvetően nem ezzel van bajod, hanem azzal hogy neked fizetni kell èrte. Ezt valahogy nem sikerül feldolgoznod es rosszabb napjaidon mindig erőszakot vìzionàlasz. Ezt a mentalitàst es labilitàst a nők megèrzik, ha neten àtjön, èlőben is àtjön szavak nèlkül is.

common man
Olvasó
common man

azt kell mondjam, hogy hûlye ès erősen naìv az a nő, aki fiatalon nem kèri meg a szexualitàsa àràt.

de azért ha van/lesz lányod ésszerűségi alapon nem fogsz kurvát nevelni belőle…

Delin
Olvasó
Delin

Nem. Azonban olyan naiv kismadàrkent se szerencsès lèteznie, mint amilyen èn voltam. Nekem azt lesz nehèz elmagyaràznom, hogy egy àtlag fèrfi nem ùgy gondolkodik, mint az apja, ìgy ne abbòl induljon ki.

common man
Olvasó
common man

5-10 èv alatt ùgyis csökken a fèrfi szexuàlis vàgya is adott nő irànt, kell màsik

……………………… is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Alapvetően nem ezzel van bajod, hanem azzal hogy neked fizetni kell èrte. Ezt valahogy nem sikerül feldolgoznod es rosszabb napjaidon mindig erőszakot vìzionàlasz. Ezt a mentalitàst es labilitàst a nők megèrzik, ha neten àtjön, èlőben is àtjön szavak nèlkül is.

Köszönöm, hogy megfogalmaztad, hülyén jött volna ki, ha én írom ezt.

Naooo
Olvasó
Naooo

De mi az, hogy egyáltalán fizetni kell érte? A nők azért vannak, hogy ingyencselédkedjenek.

common man
Olvasó
common man

Nem tudom,hogy ti milyen fizetésről beszéltek itten.Én sose fogadok el pénzt egy nőtől.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát mindig otthagyod nála az üzletben a visszajárót.

common man
Olvasó
common man

Mindig a teszkó önkiszolgáló pénztárnál fizetek.(ez nem igaz de gyenge válasznak megteszi)

Hunn
Újságíró

Én egyre jobban undorodom a nőktől, Delin, és nemhogy fizetni, de a kisujjamat mozdítani is egyre kevésbé vagyok hajlandó a szexért vagy azért, hogy nőm legyen. Egyre inkább leszarom, hogy mire vágynak a nők, vagy hogy mit szeretnének, a jogaik pedig még annál is kevésbé érdekelnek.

Nekem a fiatalságom elment anélkül, hogy akár csak egy mosolyt, egyetlen kedves szót, vagy egy emberi érintést is kaptam volna akár egyetlen nőtől is. Nekem 13 éves koromtól 33 éves krisztusi koromig, ha nőt és szexet akartam, akkor mindig is fizetnem kellett a prostiknak ezért.

Rendben, a nőknek nem fiúk kellenek hanem férfiak, hát én sem kellettem fiatalon, mert fiú voltam és nem férfi, és ezért fizetnem kellett, rendben, elfogadom. De azt nem fogadom el, hogy nekem most, felnőtt férfiként a legszebb férfikorban is ugyanúgy fizetnem kell, mint egy kamaszfiúnak. Esküszöm, hogy előbb nyomok kést bármelyik nőnek a torkához, minthogy továbbra is ezzel alázzanak engem a nők, hogy nem tekintenek férfinak továbbra sem, és hogy fizessek csak szépen a szexért továbbra is. Hát a jó kurva anyátokat, azt.

wittukind
Olvasó
wittukind

Én is irtam annyit a “férfimozgalomról” hogy nyivákolás és máris ki lettem moderálva és megfenyitve….lehet azért mert felnőtt férfi vagyok és nem ilyen frusztrált 5 éves balfasz mint a fennebb siránkozó??? mert ha mondja is hogy nem az, bizony ő az….szégyelljétek magatok, tisztelt adminok!!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én egyre jobban undorodom a nőktől, Delin, és nemhogy fizetni, de a kisujjamat mozdítani is egyre kevésbé vagyok hajlandó a szexért vagy azért, hogy nőm legyen. Egyre inkább leszarom, hogy mire vágynak a nők, vagy hogy mit szeretnének, a jogaik pedig még annál is kevésbé érdekelnek.

Ne, ilyen kegyetlen nem lehetsz, nők ezrei sírják majd esténként magukat a párnáikba…..

Nekem a fiatalságom elment anélkül, hogy akár csak egy mosolyt, egyetlen kedves szót, vagy egy emberi érintést is kaptam volna akár egyetlen nőtől is.

„Szegény Én” brühühüüüü…..

Nekem 13 éves koromtól 33 éves krisztusi koromig, ha nőt és szexet akartam, akkor mindig is fizetnem kellett a prostiknak ezért.

Szemét nők, hogy nem értékelték a te „kiválóságodat”…..

Rendben, a nőknek nem fiúk kellenek hanem férfiak, hát én sem kellettem fiatalon, mert fiú voltam és nem férfi, és ezért fizetnem kellett, rendben, elfogadom.

Dehogy fogadod el, állandóan erről vinnyogsz , hogy milyen nyomorult voltál.
Ha fizettél sem te kellettél, hanem a pénzed, azért hajlandóak voltak elviselni.

De azt nem fogadom el, hogy nekem most, felnőtt férfiként a legszebb férfikorban is ugyanúgy fizetnem kell, mint egy kamaszfiúnak.

Okold a nőket/feminizmust/kondicionálást stb. Hisztizz és sajnáld magad, álmodozz erőszakoló „incelforradálmárokról” és a BluePilles légvárakról. Találd meg mindig ki/mi az ügyletes bűnbak a te szenvedéseidért, de tükröt kerüld messziről, nehogy megzavarja a tisztánlátásod.

Esküszöm, hogy előbb nyomok kést bármelyik nőnek a torkához, minthogy továbbra is ezzel alázzanak engem a nők, hogy nem tekintenek férfinak továbbra sem, és hogy fizessek csak szépen a szexért továbbra is.

Ezért (is) rajonganak ennyien érted, hogy le sem tudod rázni őket….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

te elfogadod a nőközpontú, feminista világrendet,

Ez pontosan ugyanolyan báb, mint a “feminista kondicionálás”, nem beszélve arról, hogy ha valaki a lázálmaidból levezetett (hamis) önámításokkal nem ért egyet, akkor elkezdesz pattogni, mint a nikkelbolha.

Igen, én biztosan mindent rosszul látok és rosszul következtetek, énképmentő önámításaimnak köszönhetően.

Ó , te “szegény én” : https://felsofokon.hu/oktatas/a-szegeny-en-szemelyisegtipus/

Hunn
Újságíró

Igaz lenne az, kedves ringpöcse, amire hunbagira is utal lentebb, hogy te tényleg a “csakszi”, azaz az “xcsakx”, valamint a “blackfriday” nick-nevű hozzászóló vagy? Nekem ez így nem esett le elsőre, bár tény, hogy utólag nekem is beugrott, hogy valahonnan távolról ismerős volt a stílus is, meg a hülyeséged is. Ezek szerint nyilvánvalóan nem a személyeddel szemben vagyok előítéletes, hanem a gondolataid azok, amelyek egyértelműen baromságok, bármilyen név alatt is írod őket: hiszen anélkül tartottam faszságnak mindet, hogy tudtam volna, hogy mindet ugyanaz a személy írta.

Mi van például ezzel a “szegény én, mint személyiségtípus” című cikkel? Mi a fasz közöm van nekem ehhez? El sem tudom képzelni, hogy minek linkelted nekem. Sehol nem illik bele a levelezésünkbe vagy annak mondandójába, szinte random dolognak tűnik. Bár biztos van rá valami erőltetett magyarázatod, mondjuk hogy ez konkrétan az én személyiségtípusomra vonatkozik, mert én biztos ilyen vagyok, vagy ilyesmi, amire én megint csak ásítani tudok majd, és újfent csak megkérdezni, hogy bazmeg, nekem mégis mi a fasz közöm van ehhez???

De minden új nick-név egy új élet kezdete lehet, esetleg the beginning of a beautiful friendship, egy virtuális újjászületés tiszta lappal, így hát neked is, ringó pöcsű ringpöcse-nek, adok egy külön esélyt arra, hogy meggyőzz engem arról, hogy pontosan olyan kibaszottul zseniális megmondóalfa vagy, mint amilyennek előadod magad. És ha ezt bizonyítod, akkor a háztetőkről fogom hirdetni, hogy én hülye vagyok, te viszont tudod a tutit, és mindig is tudtad, szemben velem, aki korábban faszságokat gondoltam, mielőtt megfogadtam volna a jótanácsodat, és ezáltal megváltozott volna az életem.

Tehát kérdésem hozzád, kedves rinpocse, vagy csakszi, vagy blackfriday, a következő. Kommentjeim olvasójaként nagy vonalakban tudod, hogy ki vagyok, de legalábbis kialakult képed, véleményed van szerény személyemről. Nos, a nőkkel való személyes tapasztalataid alapján, szerinted, egészen pontosan mi lenne az a helyes gondolkodásmód, helyes hozzáállás, mik lennének azok a gondolatok, illetve mik lennének az ebből az új gondolkodásból fakadó, általad javasolt gyakorlati tettek, melyeknek segítségével – zárós határidőn belül – a faszomra húzhatom egy, az én számomra szexuálisan vonzó, fiatal lánynak az értem és tőlem nedvesedő, szűk pináját, miközben szubmisszíven azt suttogja lihegve a fülembe, hogy “használd a testem és basszál meg, édes”?

Ígérem, szóról szóra követni fogom ez irányú jótanácsodat, sőt mi több, írok majd egy “field report”-ot is, hogy közkinccsé tegyem, milyen pozitív eredményekre is vezet, ha az ember fia megfogadja rinpocse/csakszi/blackfriday jótanácsait, és esküszöm, hogy onnantól a Mesteremnek foglak tartani és szólítani.

Ne fogd vissza magad, légy szíves: hallgatlak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi van például ezzel a “szegény én, mint személyiségtípus” című cikkel?

Rólad írták.

egészen pontosan mi lenne az a helyes gondolkodásmód, helyes hozzáállás, mik lennének azok a gondolatok, illetve mik lennének az ebből az új gondolkodásból fakadó, általad javasolt gyakorlati tettek, melyeknek segítségével – zárós határidőn belül – a faszomra húzhatom egy, az én számomra szexuálisan vonzó, fiatal lánynak az értem és tőlem nedvesedő, szűk pináját, miközben szubmisszíven azt suttogja lihegve a fülembe, hogy “használd a testem és basszál meg, édes”?

A “gondolat ereje” kevés, de erre volt pár éved, hogy rájöjj, de mindig találtál új “grált”, hogy kifarolj a tükör elöl és maradsz a “szegény én” buborékodba, álmodozva az erőszakoló incelhordákról.

Marad az álmodozás, szitkozódás és az erőszakolásról való hisztiképzelődés.

Hunn
Újságíró

Nem, nem rólam írták, a cikknek semmi köze hozzám, kedves rinpocse/blackfriday/xcsakx. Te képzelsz el ilyennek engem, és azt erőlteted, hogy én úgymond “ismerjek magamra” abban, amit te elképzelsz rólam. Engem pedig ez baszottul fáraszt, és egy idő után kurvára untat a dolog. Pedig azt aztán tényleg senki sem állíthatja rólam, hogy nem voltam türelmes veled. Ez ennyi.

Adtam neked egy esélyt, hátha tudsz valami olyat is mondani, amit férfiként saját magamra, a saját életemre alkalmazhatnék. Valami olyan gondolatot vagy ötletet, amit ha megfogadnék, akkor beljebb lennék az életben. Hát, ilyesmi részedről még soha nem jött össze.

Ezért ez úton tehát hivatalosan is kénytelen vagyok megállapítani, kérlek alássan, hogy te segg hülye vagy, bazmeg, akinek nincsen semmi értelmes vagy érdekes vagy értékes mondanivalója számomra. Ezennel végeztem veled, mindörökre.

A legjobbakat, maradtam tisztelettel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem, nem rólam írták, a cikknek semmi köze hozzám,

Úgy látszik, hogy még szükséged van újabb 6 évre, legalább…..
Hajrá……

common man
Olvasó
common man

Az összes olyan eladó , aki csak annyit tud kihozni a vevőből, hogy azok így vagy úgy, de fizessenek az árujáért, vesztes.

Persze értem én is de akkor a férfi- nő kapcsolat össze vissza egy vevő-eladó viszony és csak annyi és semmi más?És aki,férfi vagy nő, nem így gondolja az hazudik vagy önámít vagy még naivsági vakságban leledzik?

Hunn
Újságíró

Helyzet az, common man, hogy a pina – vagyis tulajdonképpen az emberi szexualitás – szimpla üzleti tranzakcióvá züllesztése egészen pontosan a fogyasztói társadalomnak abba a globalizációs törekvésbe illik bele, amellyel minden lehetséges emberi kapcsolatot át kívánnak alakítani pénzügyileg mérhető, szimpla üzleti tranzakcióvá. Ilyen világban viszont emberi lényként nem érdemes élni…

Reszet Elek
Újságíró

Mindig volt prostitúció, ez nem új keletű dolog.

Hunn
Újságíró

Igen, ez tagadhatatlan, Reszet Elek, ahogy mondani szokták: a legősibb mesterség. Az is tagadhatatlan, hogy szükség és igény is van rá. De nem volt társadalmilag széles körűen elfogadott női tevékenység, pláne nem ilyen hatalmas arányban, mint ma. Sőt, ma a nőközpontú, feminista fogyasztói társadalom azt mondja, hogy a prostitúció, a “szexmunka”, mint olyan, az teljesen okés pénzkereseti lehetőség egy fiatal lány számára, és a szexualitásának támogatandó, nőket a patriarchális elnyomás alól felszabadító kiélése, hiszen azt csinál a testével, amit akar, és nincs EGY férfinak kiszolgáltatva…. Szemben az olyan nőelnyomó megoldásokkal, mint a házassaág vagy az anyaság… Ma konkrétan ringyónak nevelik a lányokat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ma konkrétan ringyónak nevelik a lányokat.

Nem kell őket erre nevelni, elég “engedni”.

Reszet Elek
Újságíró

Egyes korszakokban és helyeken arányában a mainál több hivatásos dolgozott, mint manapság. Többen voltak és olcsóbban dolgoztak.

hunbagira
Újságíró

Erre forrás, Elek? Ugyanis valóban mindem korszakban létezett mint megtűrt jelenség (nem támogatott, mint most) , ami nagyjából teljes társadalmi kitaszítottsaggal járt együtt. Billogozással, enyhébb esetben megkülönböztető jelzés a ruhán, közintézményekből való kitiltás vagy használatuk megnehezítése.
A középkorban 3 ház volt a városon kívül 2 csicsás és egy rom. Az egyik csicsás a hóhéré a másik volt a kupleráj…a harmadik rom volt a karantén. Szóval nem “szexmunka”ként volt elfogadva, nagyon nem. Így a nők a legdurvább szükséghelyzetben nyúltak ehhez a lehetőséghez, önkéntesen. Nem úgy, mint most.
Arról lehet vitatkozni, hogy a nőknél ez a genetikai, túlélési program vagy nem. Az etólogusok megadták a választ, az.

Reszet Elek
Újságíró

Ilyesmikre nincsen forrás. Anno nem számolgatták mennyi kurva van, legfeljebb azt hogy sok (vagy kevés). Amire te utalsz az leginkább kora középkor, de még ott sem akadt fogadó odaadó szolgálólányok nélkül (egy kis extráért). Ők amolyan félhivatásosok voltak (mint manapság némelyik egyetemista kis hazánkban vagy részmunkaidős leányzó Thaiföldön)
Én egyes korokat és helyeket említettem. Ilyen lehetett a viktoriánus London, Róma a pápaság alatt és az ókorban stb.
Ma az internetnek köszönhetően jól látható, hogy kb. mennyi hivatásos prostituált van lévén lehetőségük és szükséges is hirdetni magukat. Jelenleg néhány ezer hivatásos szolgálja ki az egész országot. Ha többen lennének a verseny miatt nyilván kevesebbért szolgálnának ki. Az ókori Rómában pl. annyian voltak, hogy már a Via Appián csalogatták az utazókat egy tál étel áráért némi, a Nekropolisz síremlékei között eltöltött huncutkodásra.

hunbagira
Újságíró

Hát gyerekkorom kedvenc olvasmányában az 1600as években játszodó 3 testőr trilógiában a mylady billogozva van a vállán prostitúció miatt. És az már újkornak számít. És a 19.században nyílt volt a bárca lista.

common man
Olvasó
common man

Na de nem a prostitúcióról van szó alapvetően hanem a normál kapcsolatok prostituálódásáról(elkurvulásáról),

Delin
Olvasó
Delin

Common man, miòta a nőknek van vàlasztasa pàrkapcsolaton belül, kb azòta lèteznek egyre nagyobb számban szexmentes kapcsolatok. Az aranyàsòk szàma nem kiemelkedően magas, nah meg a többsègnèl eleg vàgò is a dolog, ìgy a fèrfi se vesz zsákbamacskàt. Ez a pàrkapcsolaton belüli prostituciò, a többi szerintem nem.

hunbagira
Újságíró

Értem, csakszi. A kondicionálás,propaganda, marketing, reklám szavak, azok nem írnak le fogalmat.: D olyanok ezek,mint a gyermeki gügyögés.
Ui Agyonhallgatásról, mint manipulációs eszközről (vagy pszichés hárításról) hallottál már?

wittukind
Olvasó
wittukind

“Még be sem tiltották és mindenki szabadon hozzáférhet, csak éppen a lőtéri kutyát sem érdekli”-ez pontosan igy van, ahhoz hogy érdekelje, egyfajta restarot kéne adni a fajnak(homosapiens), hogy másképp álljon hozzá… de ez már Ghilghames idejében is igy volt, és a faj fennmaradása érdekében be kell állni a sorba..a sikert az utód adja, hogy milyen módon, az már nem annyira fontos, lényeg, hogy legyen….

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Prostitutció nem feltétlen rossz ha szélesebb nézőpontból tekintünk rá, de ahogy az egyik ikont idézzem ” nem elég hogy kurva még fizetni is kell”
A probléma inkább az árral a kínállattal ill a teljesítményel van, valahogy nincs összhangban!
Az hogy amit már elöttem is leírták, igy vagy úgy de fizetni kell érte, hogy mi módon az már más a lényeg az hogy a kínálat nagyon gyenge értéke pedig csökkenőben van még is magasan akarják tartani az árat ami egy idő után kipukkan.
Nem valószínű hogy az én életemben ez bekövetkezik de erősen arra fele megy! ;)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A prostitúcióval kapcsolatban nekem az a véleményem,hogy ez egy piaici kereslet és kínálat kérdés. Ezért létezett mindig is, egy szükséglet kielégítése, aminek az árát a kereslet határozza meg. Persze nem erkölcsös,meg baromira nem tudom elképzelni ,hogy ilyesmit hogy lehet csinálni-elviselni ,hogy lehet valakinek ehhez gyomra,de van, akinek ez nem jelent akkora problémát és ez a létező legegyszerűbb dolog,ami adott és amit áruba lehet bocsájtani.(nekem amúgy mindig az az érzésem,hogy a lusta,kényelmes emberek választják ezt az utat-már ahol nem túlélésről van szó – és kivételt képeznek az SS-hez hasonló,szakmának tekintő,ezt az egészet élvező szexmunkások. )Vannak persze időszakok és helyek,ahol valóban kényszer,túlélés kérdése (lásd 2. világháborús Varsó, vagy bizonyos elmaradott,3. világbeli területek) ,de a legtöbb esetben ,ez a legkönnyebb út,régebben több volt a kényszer,manapság a legtöbb esetben nem az .

És még valami,ne legyünk már álszentek, nem sokkal kevesebb férfi prostituált tevékenykedik a világban ,főleg ha a homoszexuális igényeket kielégítőket is beleszámítjuk. De igen sok férfi dolgozik ilyen területen a Karib térségben (a középkorú fehér nők kedvence Jamaica ,meg Afrika bizonyos részei ). De létezik a top manager/magas beosztású nők igényeinek kiszolgálására host szolgálat ,akiknek nincs ideje,kedve ,lehetősége normális párkapcsolatra (lásd a Miss Sloane c. filmben-bár nem főleg erről szól,de jól bemutatja azt is hogyan működik ez a dolog).

https://en.wikipedia.org/wiki/Male_prostitution

És a toy-boyokról se feledkezzünk meg. Ha egy nő gazdag,hatalommal bír és már finoman fogalmazva elmúltak a legszebb évei,úgyanúgy sok esetben használják a fiúkat,mint a férfiak a fiatal lányokat,csak ők nem sugar daddyk,hanem sugar mommy-k.

https://www.nzherald.co.nz/entertainment/news/article.cfm?c_id=1501119&objectid=12198378

https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/hook-ups-break-ups/celine-dion-addresses-rumours-she-is-dating-her-backup-dancer-pepe-munoz/news-story/6db13fa3de5083dd38a9d39d26e0304c

https://www.fuse.tv/galleries/2015/03/madonna-boy-toys

Szóval prostitúció mindig is volt és lesz, de SENKIT nem kényszerít semmi arra ,hogy használja ezt a szolgáltatást. Ez MINDIG az egyén döntése. (férfiaknak ott a pornó,saját keze,egyre jobb minőségű szexbabák,SMV-ben lejjebb lévő nők ,nőknek szintén lehet pornó ,vibrátorok,dildók stb)

hunbagira
Újságíró

Na-na Vivi! Most írásod után felmentem kishazánk 3 fő hirdető oldalára rosszlányok(amit valami “véletlen” folytán igy hívnak) beszamolok, puncs. Mindenütt 90% feletti a női arány a hirdetők között. Szóval ezzel nem azt akarom írni, hogy lehazudtad az eget…csak majdnem.
Tudod a férfi prostuticíó 4 okból soha nem fogja megközelíteni a nőit. 1. Tartom, hogy bennünk férfiakban több az erkölcs. 2. Élettani ok, ha nekünk nem áll fel, nem áll fel..(ok vannak már erre (is) ķinai patkánymérgek viagra, kamagra és tsai, de ezek rövid úton szétbasszák az ember egészségét) 3. Összefüggve az egyesel, selyemfiúnak(nők) köcsögnek lenni (ratyikat kiszolgáló) máig nem minősül “szexmunkának”..hanem köcsögségnek. 4. Ti fehér nők -anyagilag- is annyira szarrágóak vagytok, saját férfiaitokkal, hogy soha nem fizetnétek nekünk-hiszen fordítva várjátok el-. De ezt te is megerősítetted afrikai, karibi példáddal. Szóval, ha eljön a fal és vége számotokra a dalnak, akkor inkább lesztek fehér, férfi gyűlölő feministák.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én nem mondtam hogy ugyanannyi,vagy több férfi prosti van ,csak annyit ,hogy közel annyi,de ebbe belevettem a homoszexuálisoknak nyújtott szolgáltatókat is (azok közül sem mind meleg) .

Az első ponton azért mosolyogtam. Semmivel sem több erkölcsös férfit ismerek,mint nőt,az erkölcsösség emberi tulajdonság és senki nem fog róla meggyőzni ,hogy az egyik nem bűnösebb,vagy erkölcstelenebb a másiknál,ugyanis NEM ez a tapasztalatom eddigi 48 és fél évemben. Ami különbözik, hogy melyik nem mit tekint erkölcstelennek és miben képes jobban felmenteni magát. Elképesztő amúgy az emberek önfelmentési és megmagyarázási képessége.
Tehát lehet, hogy kevesebb férfi prosti van (jó eséllyel ez így van),de lényegesen több férfi rablógyilkos stb. Szóval az erkölcsösebb nem kérdését hagyjuk,mert csak másfajta az erkölcstelenség.
A 2-3 pontokkal kb egyetértek .
4-es pont : Azok a típusú fehér nők (akikről jó vastagon meg is van a véleményem) akik a fekákkal, karibiakkal dugnak ,fehér férfiban nem igazán tudnak már vágyat kelteni,illetve ezek a népek azok,akik többségükben elég primitív ösztönlények,ahhoz,hogy egy (nem kifejezetten magát jól tartó ) hatvanas nőt is megdugjanak ,mert kb mindegy ki,csak luk legyen.
Amúgy nem azért kisebb a kereslet ,mert a nők szarrágóak,hanem mert-főleg hatvanas éveikben,de azért alapból is kisebb a nők libidója,egyszerűen nincs ANNYIRA szükségük rá,mint a férfiaknak. No meg ezt a nők sokkal jobban titkolják ,mert “égő” ilyesmit igénybe venni ,de sokkal többen fizetnek érte,mint mi itt gondoljuk.

Delin
Olvasó
Delin

Ezt az 50%-ot honnan veszitek? Anno 15%-t olvastam (nők arànya, akik fizikàlisan nem kèpesek orgazmusra.)

Reszet Elek
Újságíró

A női orgazmus sokak szerint csak egy evolúciós csökevény, ami kikopóban van. Még akkortól származik, amikor ez indította el az ovulációt (mint sok más fajnál ma is). Csakhogy azóta a mi fajunk is feltalálta a női nemi ciklust.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerintem az ilyen cikkekből :

https://www.life.hu/intim/20180219-a-nok-fele-soha-nem-el-at-orgazmust-minosegi-szexet-mindenkinek.html

“A nők fele soha nem él át orgazmust, pedig minden hölgy megérdemelné”.

Ez a főcím,aztán kiderül,hogy összesen 913 , 18 évnél idősebb nőt kérdeztek meg .És ebből 452-nél érzékeltek nagyobb gondokat az orgazmus elérésekor,majd kiderül, hogy akik igazából sosem jutottak el a csúcsra összesen 135-en vannak. Magyarul 15 % !. Szóval azért a többinek így-vagy úgy de már sikerült,tehát gyakorlással,akarással és megfelelő partnerrel összejön. (mert az igaz,hogy messze nem kizárólagosan a férfi hibája,de az ő együttműködése,rutinja és türelme is kell hozzá ,ez egy közös “business ” ).

Ez már sokkal érdekesebb a témában :

https://wellandfit.hu/wellness/2009-03/megdobbento_tenyek_a_noi_orgazmusrol/

Ez is tudományos szempontból vizsgálja a kérdést,itt is 10-15 % a “soha” kategória. Akinek ,meg már egyszer is volt,az képes rá,képes lenne rá máskor is.

https://eletszepitok.hu/a-nok-tiz-tizenot-szazaleka-soha-nem-el-at-eleteben-orgazmust-tabuk-nelkul-ahogy-a-szexualpszichologusok-latjak/

Reszet Elek
Újságíró

Az a nő aki bizonytalan benne, hogy volt-e orgazmusa, annak sosem volt.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez nem teljesen igaz,ugyanis orgazmus és orgazmus között óriási különbségek vannak. (intenzitásban). Emlékszem az elsőre-én sem voltam teljesen biztos benne…Azóta volt néhány ezer,szóval tudom,hogy az volt , de amolyan kisebb :)

Gejza
Olvasó
Gejza

” Emlékszem az elsőre-én sem voltam teljesen biztos benne…”

Azért azt nem tudom felfogni, hogy mit kell azon – is – elmélkedni meg megmagyarázni egy nőnek saját magának, hogy amit átélt, az most orgazmus olt, vagy nem.
Én amikor először élveztem el kamasz fiúként, teljesen tisztában voltam vele, hogy ez a legjobb dolog volt érzetként, illetve, hogy ez az orgazmus.

Összekarmolom magam azon, hogy ez is olyan hűű de bonyolult szegény szerencsétlen nőknél illetve a női sorsnál, hogy még ebben sem biztosak szegények.

Ez már megint egy hülyeség, vagy annyira debil a női agy, hogy ezt sem képes értelmezni normálisan, egyenesen, és ebből is “jaj én szegény nő még ezt sem kapom meg egyértelműen és igazán az élettől” mantrák egyike van.

Ilyen nincs.
Az orgazmus érzésének a felismerése 1+1.
A többi meg beteg rizsa, a szokásos női önsajnáltatós marhaság ebben is.

Delin
Olvasó
Delin

Gejza, Gejza, nem lehet mindenki olyan egyszerűen zseniàlis, mint egy faèk. Alapbòl nem egyfèle női orgazmus van (csiklò, hüvelyi, egyèb), az intenzitàs pedig tènyleg elèg vàltozatos.

Gejza
Olvasó
Gejza

” Alapbòl nem egyfèle női orgazmus van”

Nagyon köszönöm, igazán jó, hogy most ezt is megtudtam, de tényleg.

wittukind
Olvasó
wittukind

‘Alapból nem egyféle női orgazmus van(csikló, hüvelyi, egyéb)…..na, az az egyéb….az az igazi…ezt már tudtam ezelőtt is, de akkor is, ez a hét mondása….fută-maş!…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Gejza, persze hogy nem tudod felfogni, mivel férfi vagy. Most komolyan azon csodálkozol, hogy a nők mások, mint a férfiak ? Hogy máshogy élünk meg dolgokat, szexuális téren bizonytalanabbak vagyunk? ( ráadásul egy 15 éves kamaszlány esetében, aki épp az “Illatos kertet” böngészi, mivel a 80-as években kissé kevesebb infó állt a rendelkezésünkre, mint manapság, tán megbocsájtható ez a bizonytalanság). Egyébként de, nőknél bizony bonyolultabb a dolog ( ajánlom figyelmedbe fentebb az utolsó linkelt cikket) . Nőknél tanult, gyakorolt, sokkal jobban ” meg kell dolgozni érte” , mint a férfiaknál, ahol ösztönös és automatimus. Viszont cserébe, ha alalosan megtanultuk, tovább tart és többször is jöhet, akár egymás után.

Gejza
Olvasó
Gejza

Nem csodálkozom, kijelentettem.
Arról volt szó, hogy a szerencsétlen nő egy érzetről nem képes eldönteni, hogy az vajon orgazmus lehetett-e avagy nem.

Semmi köze az “automatikushoz” – ez is mi, milyen automatikus??? – mert minden automatikus, ha inger van, amire reagál a test, nőnél is és férfinál is.

Ez újabb női hiszti, rinya, önsajnáltató ösztönlényprogram ahogy mondtam, jaj, nem tudom megkülönböztetni azt, hogy telezabáltam magam egy jó süteménnyel és jól esett, mint az, ha a párom tövig dugta belém a nyelvét és elmentem tőle.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A ”szerencsétlen nő” kifejezést már te költötted hozzá. Ezek tények. Nem, a nőknél nem automatikus (ritkább esetben előfordul, inkább hüvelyi orgazmusnál),amúgy komoly koncentrációt igényel,ami tanulható és gyakorolható,de mint mondtam olyasmiről magyarázok ,amit úgysem értesz (meg hát láthatóan nem is akarod).

” A férfiak orgazmusa ösztönös, a nőké tanult. Így az utóbbi eléréséhez szükséges a nőnek ismernie a saját testét, pontosabban megtanulnia a saját orgazmusát, illetve a legtöbb esetben érzelmi kapcsolatban is kell lennie a férfival – még ha nem is feltétlen halálos szerelemben, valamilyen szintű érzelmekre mindenképp szükség van: a nők akkor tudják a leginkább átadni magukat az élménynek, amikor lelkileg is biztonságban érzik magukat.”

Egyébként a legnagyobb hiba,amit a nők elkövetnek,hogy azt hiszik semmit nem kell tenniük, majd magától jön és megtörténik a csoda (1%-nál lehetséges) . Sajnos sem a családban,sem a szexuális felvilágosítások során ez nem nagyon kerül szóba, max a ”hogyan ne legyél terhes, meg használjatok gumit,mert az véd a betegségek ellen is”-ig terjed a dolog.

Elég tudományos cikk:

https://eletszepitok.hu/a-nok-tiz-tizenot-szazaleka-soha-nem-el-at-eleteben-orgazmust-tabuk-nelkul-ahogy-a-szexualpszichologusok-latjak/

Az utolsó bekezdésed meg szánalmas. Még mindig a harag fázisában vagy.

Reszet Elek
Újságíró

Most nem süldő lányokról van szó, hanem felnőtt nőkről.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Tudod az első alkalom,az első alkalom 15 , 25, 35 és 45 évesen is.
Volt egy nagyon jó film, a Qantas adta inflight dokumentum filmként,francia (természetesen) 50 perc,kiváló a témában ,ott nagyon sok dolog kiderül ezekről az első orgazmusokról,meg bizonytalanságról. Azt azért ne felejtsük el,hogy a férfiaknál sokkal egyértelműbb a dolog. A nőknél pedig,ahogy Delin is írta és én is, igen nagy eltérések lehetnek intenzitás téren. De azt hiszem megint olyasmiről magyarázunk,amit képtelenség a másik nem bőrében megérteni (mint nekünk a tökön rúgást,meg prosztata gondokat ).

Reszet Elek
Újságíró

A puncs regisztrációhoz kötött. Ezt bebuktad…
Milyen ott a felhozatal?
Szerk: Benéztem, gyakorlatilag ez a hely maxolja ki a női hipergámiát. Szánalmas, de nem mélyedek bele mert végig kellene menni egy hosszadalmas procedúrán.

hunbagira
Újságíró

Nem buktam be semmit. Ugyanis még cikket is írtam róla, szerkesztő úr. :D Tehát nem volt titok a dolog. :D

Hunn
Újságíró

A puncs, ez az egész “sugardaddy – sugarbaby” című dolog, ez valóban a női hipergámia kimaxolása, Reszet Elek. Fiatal (és kevésbé fiatal) prostik, akik azt mondják, hogy minket ugyan nem fog mindenféle béta pasi, meg mindenféle átlagos vagy átlag alatti külsejű pasi pénzért megdugni, de nem ám.

Csakis alfahímek, gazdag, kigyúrt, nagyfaszú milliomosok, akik jók az ágyban: na, csakis és kizárólag ők azok, akik abban a hihetetlen szerencsében részesülhetnek, hogy letehetnek egy több havi átlagfizetésnek megfelelő, nagy csomó kápét az asztalra, és cserébe megbaszhatják ezeket a “sugarbaby”-nek elkeresztelt ringyókat (ez a “sugarbaby” elnevezés, mint olyan, tipikus női logikával lett kitalálva, mondván hogyha nem prostinak hívjuk, akkor már nem is az…) – persze csak ha a nőnek is éppen kedve és hangulata van hozzá, és sikeresen leveszik őt a férfias viselkedésükkel a lábáról. Valami ilyesmi az elképzelés…

Ez egy VICC. A mai nőknek már teljesen elmentek otthonról. Meg azoknak a férfiaknak is, akik képesek belemenni ebbe a felállásba. A legszebb férfikorban lévő, sikeres férfiként belemennek abba, hogy nekik csak pénzért jut jó nő. Mondom én, hogy egyrészt ma már nincsenek alfahímek, másrészt pedig, hogy teljesen felesleges ma már egy férfinak erőlködnie: gyúrhatsz, gazdagodhatsz, ami belefér, hogy elérd az alfahím státuszt, hogy megfelelj a nők hipergám elvárásainak… aztán ha sikerült, ezt a kalap szart kapod tőlük…

A fő baj az, hogy mi, férfiak, a feminizmus, a szexuális forradalom és a férfi-női egyenlősdi elfogadásával elengedtük a gyeplőt. Eleve azzal, hogy elfogadjuk azt, hogy első körben nekünk kell megfelelnünk a nők hipergám elvárásainak – legyen szó akár kigyúrtságról, akár pénzről, akár mindkettőről – és hogy csak akkor lehetnek úgymond bármiféle elvárásaink a nők felé, ha ezeknek megfelelünk, azzal alapból és eleve borul minden. Mindannyian fordítva ülünk a lovon. A hipergámiának ugyanis nem lehet megfelelni.

Ezért van szükség a patriarchátusra és a női hipergámia kontrolljára. Első körben a nőknek kell megfelelnie a mi elvárásainknak, mi csak a második körben jövünk. Legalábbis egy normális gondolkodású világban így lenne.

wittukind
Olvasó
wittukind

Hogy te miket fogadtál el és hogy ülöd vmeg a falovat, legyen a te dolgod….a nyomorod és frusztráltságod a tied, nem másé, ne varrd mindenki nyakába, vagy itt rajtam kivül mindenki drogos?????

Hunn
Újságíró

Oké, feladom.

Ti győztetek. Élvezzétek a feminista rendszert, rakjátok piedesztálra a nőket és hajtsatok a hipergámiájuk kielégítéséért.

Itt, az interneten, anonim módon ugyanúgy semmi értelme megbeszélnem a dolgokat az emberekkel, mint ahogy személyesen a való életben sincs. Nincs mit, és nincs kivel.

Rendben, nem kommentelek soha többet. Elegem van. Örüljetek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Rendben, nem kommentelek soha többet.

“Szegény Te”
Hányadik “drámai kivonulásnál” tartunk éppen?

hunbagira
Újságíró

Kb annyinál amennyi új reget gyártottál eddig, te fasz. :D Eme – számodra- felesleges oldalon. Nem veszed észre, hogy mindenki ( még egymast túlzottan nem szerető emberek is) egy deviáns szarnak tart téged, meg identitás zavaros oláh haverodat (jó ő annyira sötét, hogy rendesen utálni sem lehet, csak röhögni rajta)
Míg Hunnt, csak egy gyerekkorban bent ragadt szerencsétlennek.

Reszet Elek
Újságíró

Végletekben gondolkodsz.
comment image

hunbagira
Újságíró

Egy gyerek, egy nő tud másban?! :D

hunbagira
Újságíró

Nah a beszédkényszeres, nárcisztikus paraszt szolga..lázad. :D
Figyelj, ha annyira rossz itt nektek csakszi kollégáddal,miért nem takarodtok innen? Senkinek nem fogtok hiányozni. Ezt már párszor közöltük is.És most tarangálj egy kicsit oláhul.:D
És csakszi..aki szerint itt minden felesleges mégis stószba” gyártja a regeket, mint egy fejlődésben visszamaradt nárcisztikus hülyegyrek. Te csakszi, nem mondták még neked, hogy a felnőtt lét nagyjából ott kezdődik, amikor a szavaid és a tetteid konvergálnak.

wittukind
Olvasó
wittukind

Te “nemátlagvalami”, te…még mindig nem irtad ide hogy az avatarod szerint te lovagolsz(mowgli) vagy lovagoltatnak(mutáns)? oláh-ul nem tudok, de nem is repkedek mint valami elcseszett mowgli….ja, és még pluraluszt is használsz mint a harmincegyek…..elé vagytok már, mint a verebesiek, nem mondom….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

És hogy miért kérik meg az árát a nők a normál párkapcsolatokban ? Hm,ez jó kérdés én sosem tettem,nekem valóban a kölcsönös örömszerzésről szól,de véleményem szerint az eltérő mennyiségbeli igényekből adódik. Ha egy nőnek valóban nagyon jó a szex a párjával,az nem fogja megkérni az árát,az vágyni fog rá. (most az,hogy mennyire tehet maga a nő is róla,hogy nem jó-tökéletes a szex más kérdés). Erről egy régi Monica Vitti vígjáték jut eszembe ,hetvenes,de még az is lehet hatvanas évekbeli,amikor a férjével úgy egyeznek meg ,hogy ha sürgős a “dolog” és egy gyors menetre vágyik a férj ,anélkül ,hogy figyelnie kéne bármire ,akkor fizet neki ,mint egy prostinak. Ha szeretkeznek és a nőnek is jó,akkor nem kell.

Szóval,szerintem az a nő kéri meg az árát ,várja el automatikusan “cserébe” a bármilyen más ,főleg anyagi szolgáltatást,aki igazából nem nagyon élvezi a szexet. Neki teher, “időpocsékolás”,sőt szélsőséges esetben “undorító, férfival járó kötelesség”-hallottam már ilyet is. Véleményem szerint nem sokban különbözik ez a dolog , a normál prostitúciótól. Nyilván lehet mindenki fáradt,ideges,beteg,de ha 20-30 %-tól többször utasít el valakit közeledés esetén a párja,ott már komoly gondok vannak.

Ezt pont most találtam,ez is elárul némi női mentalitást,még ha viccnek is szánták (én egyébként gyűlölök vásárolni,kifejezetten rühellem,amit lehet online veszek meg- sokkal jobb a szex :)! ) .

https://www.joy.hu/10-dolog-ami-miatt-a-vasarlas-jobb-mint-a-szex-121166?utm_medium=hirstart

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ez jó kérdés én sosem tettem,

Hm……

nekem valóban a kölcsönös örömszerzésről szól,de véleményem szerint az eltérő mennyiségbeli igényekből adódik.

Akkor a megoldás elég egyszerű lenne, pl. olyan „társkereső”, ahol mindenki megadja, hogy napi/heti/havi/évi hány alkalomra tartana igényt, aztán happy ever after….., csakhogy az eltérő igény nem értelmezhető ha a következő ici-pici részletkérdések kimaradnak:
– 50%-a a nőknek nem nagyon ér el orgazmust, alapból, a „traumásokról”, meg a „sajáthibásokról” nem is beszélve.
– Ezek előbb-utóbb „megunják a szexet”, főleg ha „béta” mellett élnek, de alfa mellett is „boldogtalanok” ebből a szempontból.
– Ebben az esetben általában „tiszta üzlet” a nő részéről.
– Ha élvezi/képes/akarja, de “nem megfelelő” a partner(értsd: nincs „kémia”/szerelem/vágy ), akkor évtizedenként 1 is sok.
– Ha egy nő „szerető” státuszban van(„foglalt” férfi (fasz)tarisznyája) akkor eleve kiesik a valós „kínálatból”
– Ahogy egy férfi is titkolni próbálja a hiányosságait, úgy egy nő szintén, így szinte mindig lutri, hogy a “sovány kínálat”melyik részéből és milyent sikerül „választani”( kinek „elég jó” a fickó), ezek mindig utólag derülnek ki, hogy milyen lovat, vagy esetleg csak a szerszámát sikerült-e „megvenni”.
– A maradékot mindenki keresné, de nem nagyon találja senki, vagy ha mégis, akkor az kivétel nélkül mindig valamelyik szemét farkán pörög és levegőnek nézi a síró delikvenst.

Ha egy nőnek valóban nagyon jó a szex a párjával,az nem fogja megkérni az árát,az vágyni fog rá.

Ja, addig, amig ez fennáll(x hónap/max pár év), illetve a nőnek nincs lehetősége még megközelítőleg sem olyan jót kapnia, mint a jelenlegi, de ha a „boldogság” paraméterei kicsit változnak, eleget csökken a férfi relatív SMV-je, vagy nő a nőé, akkor már csak idő és alkalom kérdése.
Ehhez azért kell a masszív 2+ pontos szintkülönbség, állandóan fenntartva.

(most az,hogy mennyire tehet maga a nő is róla,hogy nem jó-tökéletes a szex más kérdés).

A fentiek alapján nem „más”, hanem kulcskérdés!
Ugyanis egy férfi képes erekcióra kevésbé vonzó nő esetén is, míg egy nőnél, ha nincs vágy/nem képes rá, akkor megfeszülhet az aktuális szerencsétlen, csak még szánalmasabb lesz.

Erről egy régi Monica Vitti vígjáték jut eszembe ,hetvenes,de még az is lehet hatvanas évekbeli,amikor a férjével úgy egyeznek meg ,hogy ha sürgős a “dolog” és egy gyors menetre vágyik a férj ,anélkül ,hogy figyelnie kéne bármire ,akkor fizet neki ,mint egy prostinak.

Ez most sincs másként, ha a nő nem élvezi, akkor „kompenzálni kell”, ruhával/cipővel/ékszerrel/autóval stb.

Ha szeretkeznek és a nőnek is jó,akkor nem kell.

Ugye érezhető az egyik fél kiszolgáltatottsága ebben az „üzletben”?:), főleg hogy egy nő gyakorlatilag bármit hazudhat egy férfinek…….

Szóval,szerintem az a nő kéri meg az árát ,várja el automatikusan “cserébe” a bármilyen más ,főleg anyagi szolgáltatást,aki igazából nem nagyon élvezi a szexet.

Bingó:), és ez az arány nem kicsi, a durva az, hogy 50% mindig “elkéri”, mert senkivel sem évezi

Neki teher, “időpocsékolás”,sőt szélsőséges esetben “undorító, férfival járó kötelesség”-hallottam már ilyet is.

A „hallottam már ilyet is” cseréld fel nyugodtan , a „ritkán hallom az ellenkezőjét”-re, mert ez a valóság.

Véleményem szerint nem sokban különbözik ez a dolog , a normál prostitúciótól.
Nyilván lehet mindenki fáradt,ideges,beteg,de ha 20-30 %-tól többször utasít el valakit közeledés esetén a párja,ott már komoly gondok vannak.

Újabb Bingó:) És mivel ez a (jóval) gyakoribb eset, így nem kivételekről, hanem „rendszerszintű problémáról” beszélünk, és lehet keresgélni, hogy melyik fél a „ludas”.

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat
Hunn
Újságíró

Hogy mások miért fizetnek a szexért, azt nem tudom. Azt tudom, hogy én mindig is azért fizettem, mert úgy éreztem (illetve velem fiatalon azt éreztették), hogy a testem és a szexualitásom, mint olyan, értéktelen. Intimitásra és szexre viszont magam is vágytam, nem akartam kimaradni ebből az emberi élményből. Ezen a problémámon pedig a prostituált nők kiválóan el is élősködtek jó pár évig. Ennyi.