George Herceg

Prostitúcióról másképpen

A prostitúciónak könyvtárnyi szociológiai és történelmi szakirodalma van. Ezek a művek elsősorban a prostituáltak helyzetére, a társadalomban elfoglalt helyükre és a prostitúció és a bűnözés kapcsolatára koncentrálnak. Jóval kevesebb szó esik a szolgáltatásokat igénybe vevők szerepéről, motivációiról és azok szociológiai beágyazottságáról. Mi lehet a szerepe a prostitúciónak a felhasználók szempontjából? A lenti sorok természetesen vázlatosak és csak gondolatébresztőnek szánom őket.

Kiinduló alapként fogadjuk el, hogy az un. „rendes párkapcsolatok” szintén piaci alapon működnek, annak minden szabályával és törvényszerűségével. Ezt a piacot, mint az összes többit, a kereslet-kínálat aktuális egyensúlya működteti. Minden férfinak és nőnek van egy sok tényezőből álló aktuális párkapcsolati értéke, szintje. Ha az ember megfelelő önismerettel rendelkezik, akkor a saját szintjével azonos, vagy egy kicsit magasabb értékkel bíró párt próbál találni magának. Ha a két fél között jelentős a szintbeli eltérés, akkor vagy létre se jön a kapcsolat, vagy csak rendkívül rövid ideig tart. Ez utóbbit hívja a pesti szleng téves kapcsolásnak. Ezen piaci törvényeket az egyén csak csekély mértékben, vagy egyáltalán nem tudja kijátszani, maximum arra törekedhet, hogy saját egyéni szintjét különféle eszközökkel megnövelje (sport, egzisztencia, kozmetikumok stb.) Nyilvánvaló, hogy sok olyan egyén, elsősorban férfi, de sok nő is akad, aki alacsony szintje miatt részben, vagy teljesen kiszorul erről a piacról, viszont főként a férfiak esetén olyan erős a szexuális késztetés, hogy muszáj erre valami megoldást találnia. Kijelenthetjük tehát, hogy a prostitúció nem más, mint a „legális szex-piacot” korrigáló kiegészítő piac, ami arra jó, hogy megoldást nyújtson a hagyományos kapcsolatokból kiszorulóknak. Mint ilyen kiegészítő piac, a prostitúciónak jelentős szerepe van az egyénekben felgyülemlő szexuális energiák levezetésében.

A másik funkció, amely a mai netes pornó uralta világban már szinte teljesen eltűnt, az a férfivá avatás aktusa a prostituáltak által. Érdekes, hogy ez a szerep, az egyébként prűd viktoriánus korban volt a legmeghatározóbb. Elsősorban a polgárság körében volt szokás, hogy az apa, vagy a család valamelyik idősebb férfi tagja a kamasz fiút elvitte a kuplerájba, ahol az a szex-munkás lánykákon kitanulhatta a szerelmeskedés művészetét. Az arisztokratáknál ezt a feladatot elvégezte az úrfiak mellett dolgozó szobalány, nörsz, vagy a nevelőnő, a parasztoknál pedig egy-egy bővérű falusi menyecske. Ez a szokás biztosította a felvilágosítás mellett azt is, hogy a fiatal férfi „hivatalosan” csak az esküvője után éljen nemi életet.

Szintén fontos funkciója a prostitúciónak, hogy lehetőséget biztosít a kliens számára olyan szexuális élmények megélésre, amelyre a „legális” kapcsolatában nincs lehetősége, illetve nem kap meg. Bár a nők manapság már sokkal bevállalósabbak a szex terén, mint akárcsak húsz évvel ezelőtt, de még mindig vannak tabuk (csoport szex, anál-szex, BDSM stb.) Ezeknek a sokszor a kliens által is szégyellt viselkedésformáknak a megélésére, sokaknak csak a fizetett szolgáltatók révén van lehetősége.

Gyakori azonban az is, hogy a kliens a hagyományos kapcsolatában mindent megkap, amit kíván, mégis hivatásoshoz fordul. Ennek oka nem más, mint a minden férfiban meglévő változatosságra való igény. A kurvázás, az alkalmi csajozással és a szeretőtartással szemben könnyebben menedzselhető és kevésbé problematikus. Általában nincsenek nagy lebukások, lelki zsarolás, a hivatalos partnernél történő kitálalással való fenyegetőzés. Az egészségügyi kockázat mellett, az egyetlen negatívum, hogy képmutató módon, ha a kliens mégis lebukik, nagyobb megvetést kap környezetétől, mintha a szomszéd Marcsikát teperte volna le egy pásztoróra erejéig, holott erkölcsileg azonos szinten van a két tett.

Röviden összefoglalva láthatjuk, hogy a prostitúció azért sem fog soha eltűnni, amíg ember él a földön, mert rendkívül fontos funkciókat tölt be a lakosság nagy részének életében, ráadásul nagyon vékony a választóvonal a törvényileg jól körülírható prostitúció és a látens, a hagyományos párkapcsolati piacon létező kurválkodás között.

4 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 5 4 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.

112
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
99 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
27 Hozzászólások szerzői
HypocritSlayerDennisVTzombigyilkosRegnixGejza Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Olvasó
Hunn

A prostitúció az egyik legundorítóbb kizsákmányolási forma a világon, a kihasználás és az élősködés legmegalázóbb és legembertelenebb formája!

Természetesen arra gondolok, hogy a fiatal és nem annyira fiatal férfiak legtermészetesebb, legnormálisabb, legemberibb késztetéseit, nemi, a szexuális intimitásra és együttlétre irányuló  vágyait kihasználva élősködnek rajtuk tömegesen olyan nők, akik emberileg ezeknek a férfiaknak a cipőjét sem köthetnék be. Egy férfi sokkal több munkaórát kell dolgozzon azért, amit ezek a nők elkérnek csupán azért, hogy széttegyék a lábukat, ráadásul ez adómentes jövedelem számukra.

És bár a társadalom a múltban, teljesen jogosan, ezeket a nőket a társadalom legaljára sorolta be, ebben a mai Feminista disztópiában már lassan teljesen elfogadott pénzkereseti tevékenységnek számít a prostitúció a fiatal nők számára. A Blue Pill-kondicionálásukból fakadó szexuális nyomoruk miatt a prostituáltak szolgáltatását igénybe vevő férfiak démonizálása pedig soha nem látott méreteket öltött.

Én magam már nem kurvázok: a “beta bux” kimaxolásának érzem a tevékenységet. Már csak vissza akarom szerezni valahogy a pénzemet a női nemtől, amit eddig szó szerint elbasztam. :) Az igazság az, hogy bármelyik nő, akit maga szed fel, hódít meg és csábít el az ember, az ezerszer többet ad, mint a legelitebb, legjobb testű luxusprosti! Mit ezerszer – igazából össze se lehet a kettőt hasonlítani, a pénzért vett szex csak faszverés 3D pornóban. Ennyikeh.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Természetesen arra gondolok, hogy a fiatal és nem annyira fiatal férfiak legtermészetesebb, legnormálisabb, legemberibb késztetéseit, nemi, a szexuális intimitásra és együttlétre irányuló  vágyait kihasználva élősködnek rajtuk tömegesen olyan nők, akik emberileg ezeknek a férfiaknak a cipőjét sem köthetnék be.

WTF???

Mintha itten egy picit túl lett volna tolva a bicikli:)

Egy férfi sokkal több munkaórát kell dolgozzon azért, amit ezek a nők elkérnek csupán azért, hogy széttegyék a lábukat, ráadásul ez adómentes jövedelem számukra.

Jól látom, hogy az irigység sárga szeme kikandikál?:)

És bár a társadalom a múltban, teljesen jogosan, ezeket a nőket a társadalom legaljára sorolta be,

Vagy nem, azért mindkettőre van példa, elég sok….

Feminista disztópiában már lassan teljesen elfogadott pénzkereseti tevékenységnek számít a prostitúció a fiatal nők számára.

Feminizmus előtt nem volt az?

A Blue Pill-kondicionálásukból fakadó szexuális nyomoruk miatt a prostituáltak szolgáltatását igénybe vevő férfiak démonizálása pedig soha nem látott méreteket öltött.

Szegény, elnyomott férfiak, pont annyira sajnálom őket, mint a szegíny, elnyomott nőket…..

a “beta bux” kimaxolásának érzem a tevékenységet.

Stimmel.

Már csak vissza akarom szerezni valahogy a pénzemet a női nemtől, amit eddig szó szerint elbasztam. :)

Osztán hogyan?:)

Az igazság az, hogy bármelyik nő, akit maga szed fel, hódít meg és csábít el az ember, az ezerszer többet ad, mint a legelitebb, legjobb testű luxusprosti! Mit ezerszer – igazából össze se lehet a kettőt hasonlítani, a pénzért vett szex csak faszverés 3D pornóban. Ennyikeh.

Ez is stimmel:), de az ez előtti (számomra)”ámokfutásod” a kurvákkal kapcsolatban:), nekem kissé meredek volt, bocs:)

Reszet Elek
Szerkesztő

Nekem nincs bajom a prostikkal. Van közöttük is jól dolgozó, fogyasztóközpontú szolgáltató no meg kontár is..

Létük folyamatos emlékeztető a női nem bizonyos aspektusaival kapcsolatosan.  Elég körülnézni a tarifák környékén hogy az ember rájöjjön mennyi a pina ára valójában és hogy mennyire túlértékeli a társdalom. Persze a direkt szexen kívül más igényei is vannak az embernek, erre a kurvák nem alkalmasak.

Valahol azt olvastam, hogy a barátnőnek azért fizetsz hogy feljöjjön hozzád szexelni míg a kurva olyan nő, akinek azért hogy elmenjen szex után. Találó.

Hunn
Olvasó
Hunn

Ha megfigyeled, az árak mindig korrelálnak a kábítószerek árával. Fél óra egy pakk, egy óra egy gramm, kábé. Régen ez egyértelműen a heroinhoz volt köthető, most viszont elit helyen a kokainhoz, utcai harcosoknál pedig a dizájnerekhez.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Ez egy egyszerű üzlet. Miért baj az, ha kimondottan pénzért csinálják? (Pro és kontra) Szerinted egy mozijegy/vacsora/taxi/bor/koton kombó mennyibe kerül? És nincs borítékolva a szex a randi végén. Így igen, bónuszként meg nem kell lelkiznem egy nővel, aki egyébként érdektelen a számomra, a puncit leszámítva, A többire meg vannak lány barátaim a frienzone-ban, ha mégis lelkizni óhajtanék. (Egyébként fantasztikus volt megélni részemről az első friendzoned lányt, amikor rájött, hogy nálam nincs esélye. Azt az arcot sosem felejtem el!)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

“A többire meg vannak lány barátaim a frienzone-ban, ha mégis lelkizni óhajtanék. (Egyébként fantasztikus volt megélni részemről az első friendzoned lányt, amikor rájött, hogy nálam nincs esélye. Azt az arcot sosem felejtem el!) ”

Csak nekem iszonyatosan visszatetsző ez ? Megmagyarázom,itt most nem az a lényeg hogy férfi utasít vissza nőt,hogy lány is lehet friendzone-ban,létezik ilyen tiszta sor. Nem tudom,hogy azok a lányok,akik friendzone-ban tartanak fiúkat ,azok kifejezetten élvezik-e azt ,hogy a fiúk epekednek értük,ők meg csak “üzemeltetik” az udvartartást.De ha,valakit barátomnak tartok,légyen az férfi,vagy nő,akivel úgymond lelkizek,magyarul megosztom saját intim dolgaimat és ő s megosztja velem az övéit,azzal,hogy lehet FANTASZTIKUS MEGÉLNI,HOGY RÁJÖN NINCS ESÉLYE ?! Ez olyan bosszúszagú ,már bocsánat,de ez számomra nagyon unszimpatikus.Ilyet nem teszünk egy baráttal,bármilyen nemű.

 

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Hiszen a lányok vagy 90%-a naponta teszi ezt :D

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Jó,abban igazad van,hogy nagyon sok lány friendzone-ban tart fiúkat-én nem is állítottam,hogy nem,de a lányok 90%-a élvezi,hogy csalódást okoz,élvezi,hogy megbántja (akár akarva,akár akaratlanul) a fiúkat ? Nálam ez itt a kérdés,mert,ha azért csinálják,mert jólesik a hiúságuknak,esetleg emberi tulajdonságokat tekintve vonzódnak,mint baráthoz a sráchoz, ha szexuálisan nem is,de nem vezeti őket tudatos megbántás,pofára ejtés,akkor sem helyes,de messze nem annyira elítélendő,mint ha tudatosan teszik ezt,mert az már gonoszság.Aki tudatosan rosszat akar másnak,aki élvezi,hogy a másik szenved akár testileg,akár lelkileg az nálam erkölcsileg nulla,az általam egyik legjobban “üldözött” tulajdonság.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Én ehhez túl pragmatistán gondolkodom. Teljesen lényegtelen, hogy véletlenül löknek bele a savval teli kádba, vagy direkt. A lényeg, hogy pont ugyanúgy fáj.

Ijk
Olvasó
Ijk

A friendzone-ban tartás nem a nő bűne, hanem a férfié aki elfogadja a szituációt.

A kollégának kicsinyes elégtétel volt szándékosan szembesíteni az ismerős lányt hogy nem lesz köztük több barátságnál, mivel a a lány szexuális vonzalma nem ütötte meg a mércét. Ezzel egyfajta visszavágást érez a női nemnek korábbi sérelmek miatt és egy kis ego fényezést hogy van azon a szinten hogy valakinek mégis csak “elérhetetlen”.

Sajnos ide legtöbben az életük során nők által elkövetett tudatos, vagy tudat alatti sérelmek miatt kerültek. Legjobb ha valaki redpillesként képes korrekten kezelni a nőkkel való szituációkat. Rosszabb eset hogy a női nemmel áll háborúban, a legrosszabb ha még egyéneken vezeti le valamilyen formában a frusztrációt. Ezt nem tartom különösebben bántó lépésnek, inkább kicsinyesnek, de senki sem tökéletes, nehéz a sok sérelmet ledobni és nem magunkkal cipelni. De jobb esetben az ember fejlődőképes és ilyen dolgokra már pár év után szánakozva tekint vissza.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez egy nagyon korrekt levezetés volt….:) Igen,ilyen folyamatok játszhatnak közre egy ilyen esetben. (csak annyi megjegyzés,hogy nem a lány szexuális vonzalma,hanem szexuális vonzereje,nem ütötte meg a mércét-de ez nyilván elírás).

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Na akkor egy kicsit belefolyok ebbe a témába:

A barátzónának legalább három szintje van:

Az első, a kölcsönös barátzóna, ezt hívhatjuk fiú-lány barátságnak. Itt vagy nem is vonzódtok egymáshoz, vagy tudjátok, h együtt nem működnétek, és tényleg többre tartjátok a barátságotokat annál, h kapcsolattal tönkre tegyétek. persze ebbe az is beletartozik, h ha a személyiségetek engedi, akkor a barát barát marad akkor is, ha beléd teszi…

A második szint a klasszikus barátzóna: A pasi bénázik, és epekedik, a csaj csak annyit lát, h cuki pasi, akivel olyan jól lehet beszélgetni, pasi nem tesz konkrét lépéseket, csajnak így nem lesz potenciális jelölt, de tudat alatt mégis az. Ez kellemetlen helyzet amúgy, és szutyok is, de ha utólag nézed, vagy tisztában vagy a létezésével, akkor kifejezetten jó érzés tudni, h ennyi meg ennyi lánynak megfeleltél volna/megfelelsz, csak lépned kéne. Tudom, a lépés sose könnyű, meg azért ennek is vannak szintjei. De nekem pont a napokban esett kifejezetten egónövelően jól, amikor egy bizonyos hölgyemény szépen megvárta amíg mindenki más elmegy, és kettesben elmondta, h amúgy ez és ez van, csak, hogy tisztázza, h tényleg jól vettem észre valamit. Magyarul bizalmába avatott. Magyarul észrevett mint pasit. És még ha tudom, h nagyon halvány az észrevevés, és igazából engem ez a lány nem érdekel annyira, hogy bármit is lépjek, akkor is megerősítés, h kijövőben vagyok a totális szétesettségem időszakából.

A harmadik szint a szándékos felhőztetés, és az a helyzet, hogy ez egyáltalán nem ritka. Mert hacsak nem nézem full retardált idiótáknak a nőket, akkor az, hogy valaki pl virágot visz nekik, vagy kifejezetten randira hívja őket elég egyértelmű jel. És ha ezeket elfogadja, meg játszik a pasival, akkor bezony szándékosan teszi. És nem lehet ráfogni, h a pasi nem próbálkozott. Lehet béna módon tette, de nyíltan. Na most ha sok ilyenbe futsz bele, utána a talio-elv működik. Szóval kifejezetten meg tudom érteni, ha valaki ilyen szituk után visszaüt. Még ha nem is tartom elegánsnak. Mint mondtam, lényegtelen, hogy direkt vagy véletlenül keveredtél kereszttűzbe. A kereszttűz szar.

Ijk
Olvasó
Ijk

Az elsőben nem hiszek, kijössz jól egy nővel de konkrétan egyikőtök sem akar semmit többet, de ez nem szoros barátság.

A másik kettő pedig összemosódik. Nem ilyen fekete fehér hogy nem veszi észre vagy kihasznál. Az élet nem jótékonysági intézmény, ha nem kellesz mert teszetosza vagy vagy eleve nem ugrodtad meg a mércét nem köteles senki többet adni csak azért mert vittél virágot. Kerek perec pedig nem is fognak lekoptatni, az már egyéniség kérdése hogy a nő meddig hagyja elfajulni a dolgokat, vannak szar emberek nők között is akinek kell az ego simogatás, de a többinek van egy határ amikor már a vele foglalkozásból való nyereséget felülírja a bűntudat miután látja a vergődésed.

De az ilyen helyzetben a férfi önként jelentkezik a saját kálváriájára, és mint tudjuk sokak nem veszik a célzást hogy nem lesz több, és van aki még a konkrét lekoptatást sem fogadja el. Nem kényszerít senki rá, a saját döntésed hogy beállsz kuncsorogni miután nem kapsz viszonzást, vagy hagyod az egészet a fenébe. A saját életed felett neked van hatalmad, úgyhogy felesleges ezért a nőket okolni, amikor valójában a friendzone béta jár vissza házhoz pofonért.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”Az elsőben nem hiszek, kijössz jól egy nővel de konkrétan egyikőtök sem akar semmit többet, de ez nem szoros barátság””

Nekem több ilyen kapcsolatom is van.

“””Az élet nem jótékonysági intézmény, ha nem kellesz mert teszetosza vagy vagy eleve nem ugrodtad meg a mércét nem köteles senki többet adni csak azért mert vittél virágot.””

Igen, ez így teljesen igaz mondat.

“”Kerek perec pedig nem is fognak lekoptatni””

Hanem felhőztetni fognak, azaz innetől kezdve mocskos kis haszonlesők. Vagy lekoptatnak, és korrekt csajok, akiknek nem kellesz. Érzed a különbséget?

“”De az ilyen helyzetben a férfi önként jelentkezik a saját kálváriájára, és mint tudjuk sokak nem veszik a célzást hogy nem lesz több, és van aki még a konkrét lekoptatást sem fogadja el.””

Látom nem érzed a különbséget aközött, h főhősünk titkon epekedik, és nem érti miért nem veszi észre a szíve hölgye, vagy látványos, és maximum bénácska lépéseket tesz, amire a hölgy mindig annyira reagál, hogy további lépéseket ne érezze feleslegesnek.

“”Nem kényszerít senki rá, a saját döntésed hogy beállsz kuncsorogni miután nem kapsz viszonzást, vagy hagyod az egészet a fenébe.””

De hát épp ez a különbség a két zóna között, az előbbiben nem kapsz viszonzást, az utóbbiban viszont kapsz. Csak nem szexet, hanem hitegetést.

“”saját életed felett neked van hatalmad, úgyhogy felesleges ezért a nőket okolni, amikor valójában a friendzone béta jár vissza házhoz pofonért.””

Istenem, újabb férfihibáztató idiótaság. Nem picinyem, a felhőztetésért maximálisan, és tökéletesen a nő a felelős. A második zónáért valóban te, de nem tudom írtam-e bárhol is mást.

righeira
Olvasó
righeira

Az a bökkenő, drága barátom, hogy ennek a helyzetnek a felismeréséhez, kezeléséhez olyan optimális gyermekkor (szülői minták, nevelés, érzelmi megerősítés) és olyan adottságok (vonzerő, testi jellemzők) szükségesek amelyek igen ritkán állnak rendelkezésre.

A népesség jelentős része (=a nők is!) nélkülözi a megerősítő környezetet, nem kap képességeket az önérvényesítéshez (mert a szülők így könnyebben irányíthatják őket, vagy a szülőknek sincs ilyen képességük). Az első 3-5 alkalom után valóban azé a felelősség, aki nem tanul az esetekből. De baromi sokan vannak, akik a kamaszkorba már olyan skillek nélkül kénytelenek kilépni, amelyek kifejlesztése a szülők, és a környezet dolga lenne, mert egyedül lehetetlen, vagy rendkívül megkésve indul be, és fájdalmasan nehéz, sokszor már eredménytelen.

Azért ezt is vedd számításba, mielőtt mindenkinek 100%-ban saját nyakába varrod a párkapcsolati sikertelenségét.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Amíg nem veszed be a red pillt, addig elhiszed, amit mondanak, hogy kedvességgel, jófejséggel stb. esélyed lehet a nőnél, ennyiből igenis a társadalom a hibás. Elhitetik a fiatal sráccal, hogy udvarolni kell, jónak kell lenni. Lehet ezt látni sok filmben, és amikor a nők maguk mesélik el, hogy mire vágynak, akkor valami hasonlót mondanak. Azt persze a nők nem teszik hozzá, hogy a VONZÓ férfitől várják, a többiek hiába is próbálkoznának.
A red pill kell ehhez, hogy rájöjj, szintemelésre van szükséged a sikerhez, a saját szinted emelésére, nem pedig a földre szállt női angyal bálványozására

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Szerintem még a vonzótól sem várják, akármilyen hülyeségeket hajtogassanak. Én tudom, mert ebbe a kategóriába tartozom és már mindkét módszert alkalmaztam, az elsővel volt, hogy engem is lepattintottak és csak néztem hülyén. Az egész csajozásban azt tartom a leglényegesebbnek, hogy soha egy lépéssel többet se tegyél, mint amennyit az egész téma ér, felesleges 25 tiszteletkört futni és megalázkodni azért, hogy legyen este hova betenni a lőcsöt.

Reszet Elek
Szerkesztő

Erre az Aranyoskám című 1982-es film ugrik be, ami akár antifeminiata filmnek is felfogható.

Tina74
Olvasó
Tina74

Egyébként fantasztikus volt megélni részemről az első friendzoned lányt, amikor rájött, hogy nálam nincs esélye. Azt az arcot sosem felejtem el!)

Bizony, némelyik nőnek az egekben van az egója, és nem akarják elképzelni, hogy létezik férfi a világon, aki nem fut utána….

righeira
Olvasó
righeira

Természetesen arra gondolok, hogy a fiatal és nem annyira fiatal férfiak legtermészetesebb, legnormálisabb, legemberibb késztetéseit, nemi, a szexuális intimitásra és együttlétre irányuló  vágyait kihasználva élősködnek rajtuk tömegesen olyan nők, akik emberileg ezeknek a férfiaknak a cipőjét sem köthetnék be.

WTF???

Mintha itten egy picit túl lett volna tolva a bicikli:)

De csak egy egészen picit. Sajnos, kb. 10-15 év tapasztalatából elég jól meg tudom ítélni a kérdést.  20-25 ténylegesen létrejött alkalom után (volt, ahol az ajtóból visszafordultam) azt kell mondjam, hogy döntő többségében a kifejezetten buta, közönséges, és igénytelen, inkorrekt lányokkal futottam össze, pedig nagyon keményen szűrtem őket. 

Buták: unalmasak, saját “munkájukat” tekintve is tájékozatlanok, kommunikációképtelenek. Elmondod, leírod, mit szeretnél, nem fogják fel, nem azt csinálják. Beszélgetni velük, ráhangolódni velük. mint Zuzu Petalsszal. :/

Közönségesek: beszédük szegényes szókincsű egyszerű, megjelenésük egy általuk elképzelt “szépségideál” szerinti (csokira szolizás, tetoválás, piercing, rajzolt szemöldök) stb., kiélt fej, egészségtelen életmód.

Igénytelenek: Kifejezetten giccses, legalpáribb módon kihívó ruhákat viselnek, semmi ízlés, változatosság. Simán elhallgatják, hogy terhesek, betegek, műtéti hegek vannak rajtuk, életkorukról 25 felett szakmányban hazudnak. Szakmájuk legalapvetőbb technikai ismereteit sem akarják elsajátítani: hogyan kell egy faszhoz nyúlni, izgatni, mi az a franciázás, hogyan kell felkészülni (higiénia) mondjuk anális játékokra.

Bár profiljukon használják a divatos hívószavakat – “barátnő – feeling”, “mindenre nyitott” „tapasztalt” – fogalmuk sincs róla, mit jelentenek, és hogyan kellene ezeknek eleget tenni.

Sokszor inkorrektek: nem saját képekkel hirdetnek, többen dolgoznak egy lakásban és nem foglalkoznak a diszkrécióval,  megbeszélt időpontban nem elérhetők, nem fogadnak a helyszínen, az előzetesen megbeszélt összeget a helyszínen felsrófolni igyekeznek (kihasználva a kielégítetlenséget vagy a punci-transzt.

A kurvák a férfiak közül azoknak jelentenek megoldást,

–       “akik csak döngetni tudnak”,  azaz nem igényelnek intimitást, nem feloldódni feltöltődni szeretnének,

–       akik bárkit megdöntenének mennyiségi és nem minőségi célokat követve

–       végsőkig elkeseredettek és előnytelen külsejűek

–       klasszikus tajparasztok.

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt rajtuk kívül szerencsém 4-6 kifejezetten szép, kellemes, tehetséges lányt megismerni. Ők  azonban hamar elhagyják a pályát, vagy külföldre dobbantanak.  Lehet, hogy az ügyfélkör is gáz, de ők választották a pályát, nem tudom őket sajnálni. Ráadásul a visszajelzések szerint akit az utcáról nem találnak szimpatikusnak, azt már be sem engedik a lakásba, mehet Isten hírével, egy szó mentegetőzés nélkül.

Összegezve:  Tekintve, hogy a 18-30 közötti fiatalok túlnyomó részének milyen esélyei vannak a normális kapcsolatra, szexre, intimitásra és az erre irányuló vágy erősségét – eléggé kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezt nagyon durván kihasználják a – ráadásul nem is a minőséget nyújtó – szolgáltatók. A 15-20.000 Ft-os órabér a lakás bérlésének és egyéb kiadásoknak levonásával is sokkal jobb és adómentes jövedelmet biztosít a társadalom egy kifejezetten szerény képességű részének, mint amire teljesítményükkel rászolgáltak. (Mások fizetését ne is érintsük.)

És nem vigasztal, hogy 35 felett legkésőbb már a kiélt fejük miatt nem fog menni a szekér, és TB, nyugdíj sem jár nekik.

filmcom
Olvasó
filmcom

Egy férfinak legyen önérzete..

1.Vagy tudjon egy nőnek tartalmas családi életet biztosítani,

2. Vagy fizessen érte óránként, félóránként…

Nem lenne férfiként pofám ahhoz hogy EGYIKET SEM teszem… A legsutyerákabb dolog,  ha egy férfi azt várja el egy nőtől, hogy a PUSZTA LÉTEZÉSÉÉRT fogadja el…Igen “elfogadást” írtam..  Szerintem egy nő a férfit inkább elfogadja, mint a szó legnemesebb értelmében szereti… Rajongással csak a férfi tud szeretni egy magánál sokkal de sokkal szebb élőlényt, a nőt…

Egyébként ebben a témában nem nagyon lehet már újat írni…

filmcom
Olvasó
filmcom

“Pedig hogy szerettük egymást. Illetve csak Én szerettem..Ő csak hagyta…”   (Woody Allen: Banánköztársaság c. filmjéből.)

:))

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez kicsit olyan így, mint a cigánykérdés. Az egyik oldalnak csak jogai vannak, a másiknak meg ahhoz van joga, hogy a pofáját befogva robotoljon és szó nélkül tűrje, hogy közben ezért is csak gyalázzák egyfolytában. Egy nagy fityiszt tudok ennek a rendszernek ilyen formában felajánlani a magam részéről, semmi mást. Ha nekem cserébe semmi sincs biztosítva, majd bolond leszek szórakozásból törni magam.

Reszet Elek
Szerkesztő

Egy nőnek nem csak tartalmas családi élettel kapcsolatos igényei vannak. Ha megvan a lehetőséged hogy kielégítsd ezeket, akkor képes vagy diktálni.

” a PUSZTA LÉTEZÉSÉÉRT fogadja el” – Sokkal inkább hogy mlyen módon létezik.

Tina74
Olvasó
Tina74

Én mint nő úgy látom és tapasztalom, hogy egy nő is tud rajongásig szeretni egy férfit, és bizony vannak kifejezetten vonzó, szép férfiak, és rendkívül ronda nők…
Ez szerintem évszázadok alatt besulykolt közhely, hogy csak a nőt lehet önzetlenül szeretni, de ha megkaparjuk a felszínt, látjuk, hogy ez bizony nagyon nem így van…

filmcom
Olvasó
filmcom

“kifejezetten vonzó férfi”…? De ez meddig elég egy nőnek…?? Évekig csak ezért lehet rajongani..? (Ha szegényesek az ünnepi asztalok, ha egyik nyáron sincs nyaralás, egyik hétvégén sincs wellness hétvége. stb.. ..)  Meddig elég a “vonzóság”…??

Tina74
Olvasó
Tina74

Arról a nőről, aki egy férfitől ezeket elvárja, nagyon megvan a véleményem. Az ilyeneket általában üresfejű, és rendkívül felszínes nők igénylik, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, és/vagy dicsekedni akarnak másoknak. Ők igazából kitartott nők.. . Egyrészről sajnálom az olyan férfiakat, akikre egy ilyen perszóna rátelepszik, másrészről nem tudom őket megérteni…
Én pl nagyon jól megvagyok wellness hétvégék nélkül is,  a nyaralásra meg, ha megyek, befizetem a részem…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Most ez komoly,tényleg úgy képzeled,hogy minden nőnek ilyen elvárásai vannak? Bevallom számomra fontos,hogy időnként (kb évente 2x-3x) elmenjek wellnessezni,kikapcsolódni,meggyúratni a fájós hátamat,nagyokat úszni,jókat enni,pihenni,stresszmentesen eltölteni néhány napot a párommal, a lányommal,az édesanyámmal.(természetesen nem mindenki egyszerre,külön a párommal és külön a csajok,a három generáció együtt) Szóval ki is fizetem (jó részét SZÉP kártyával) és egyetlen másodpercig nem várom el,hogy ezt nekem más finanszírozza. Én azért szeretem a páromat rajongásig,mert apróságokkal jelzi,hogy fontos vagyok neki,hogy figyel rám,hogy átölel “csak úgy” stb. Nem a nagyratörő vágyak teljesítésével tudja egy férfi elhozni egy (normális) nőnek a mennyországot. Akinek meg ezzel lehet csak bizonyítani a “szerelmet”,az olyan is,nem érdemel meg rendes,igazi férfit.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Pedig nagyjából mindegyiknek vannak ilyen típusú elvárások :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én úgy gondolom nem kurvaság elfogadni egy ajándékot attól,akit szeretsz,aki így akarja/tudja kifejezni szerelmét/szeretetét-elvárni az.

filmcom
Olvasó
filmcom

Igazad van..NEM minden nőnek vannak ilyen elvárásai..!! :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Így igaz, a “rajongásig szeretni tudás” szerintem sem nemi,hanem emberi-egyéni képesség,amely hol áldás,hol átok.

filmcom
Olvasó
filmcom

Egy kutya a születése pillanatától a haláláig rajongásig fog szeretni.. Ezt neked gyakorlatilag, és elméletileg is tudom garantálni 100 százalékig..(Ha eteted a kutyát, és nem bántod csak simogatod.)

Mondom egy kutyánál tudom garantálni..!! (lány, és fiú kutyánál egyaránt…:) )

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Tudom :). Van kettő (és már sajnos háromtól el kellett búcsúznom). Az emberit nem fajilag értettem,hanem ,hogy nem nemi alapon működik.

A családomban nagyanyám haláláig rajongással szerette nagyapámat,nagyapám “csak” nagyon szerette őt. Édesapám rajongásig szerette édesanyámat,édesanyám “csak” nagyon szerette őt. Szóval példa mindkettőre van. Én édesapám rajongásig szeretni tudását örököltem,ezért írtam,hogy hol áldás,hol átok.

L L L
Olvasó
L L L

Van egy régi mondás, miszerint: “minden nő kurva”. Van aki azt mondja, hogy ez így van, míg mások szerint nem így van. Volt egyszer itt régebben egy cikk egy külföldi szerzőtől, ami arról szólt, hogy “minden nő olyan”. Ebben arról volt szó, hogy fogjuk fel végre és fogadjuk el a valóságot, hogy nincs kivétel, mert a világ minden nője “olyan”. Ez egy felszabadító gondolat, mert szembenézés a kegyetlen valósággal, leszámolás a hamis illúziókkal, ami az igazság megtalálásához vezető út kezdete.

Ezzel a “minden nő olyan” mondással azonosnak érzem azt hogy “minden nő kurva”. Ezt elfogadva, a férfinak alapvetően három lehetősége adódik:

– lemond a szexről

– fizet a szexért és ezzel a nő ügyfelévé válik

– nem mond le a szexről de nem is fizet érte

A harmadik út szerintem a legjobb és a legnehezebb is egyben. Bizonyos értelemben ekkor a férfinak stricivé kell válnia a nővel szemben, de jó értelemben, más fogalmazásban ki kell hoznia magából az alfa hímet.

Egyszer erről beszéltem egy slam poetry versenyen. A zsűri 5 tagú volt, 1-től 10-ig lehetett pontozni, a 10-es volt a maximum pontszám. Két nő volt a zsűriben, akiktől 1 és 2 pontot kaptam, a férfiak közül az egyik 5 pontot adott, a többi kevesebbet. A nézők közül volt egy pár srác, akinek nagyon tetszett a mondókám, és az egyik zsűritag különdíjat akart adni, de azt leszavazták a többiek.

Az átlag pontszámok más versenyzőknél 8 és 10 között mozogtak. A versenyt egy csaj nyerte maximális pontszámmal, valami olyasmiről beszélt, hogy “szellemi menstruáció” meg hasonlók, egy szóra sem emlékszem belőle, annyira unalmas volt.

Tanulságos volt nekem ez a történet, mert láttam, hogy a nők a saját érdekeiket védik a férfiakkal szemben, a férfiak többsége pedig a nők érdekeit védi. Így ha valaki elmondja a nőkről az igazat, akkor annak utolsó hely a jutalma, ha pedig a pinájáról beszél, akkor övé a fődíj.

Nekem az utolsó hely volt a fődíj, az elsőrangú tapasztalat amit szereztem a világ működéséről, és ezt nem cserélném el azzal a csajjal, aki kapott egy oklevelet. Két külön világ a férfiak és a nők világa, és a női világ nagyon felszínes.

Most nem a személyem a lényeges, csak annyi, hogy nagyon is női világban élünk. Lehet szépítgetni a dolgokat, de szembe kell ezzel nézni. Ezért csatlakozom azokhoz, akik azt mondják: awalt. Évtizedekig nem hittem el, de meg kellett tapasztalnom, és már igazat adok annak, aki ezt mondja. Hogy erről a nőknek mi a véleménye, az nem érdekel.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem baj, már az önpusztító mechanizmusoknak hála ebben a világban/ rendszerben nem sokáig kell élnünk. A feminista jóság itt is véget ér, amikor Abul és Kalányos elegendő számban van a másik oldalon. Nyugaton már elkezdődött, lassan nem lesznek egyáltalán biztonságosak az utcák, nem lesz több részegen éjjel miniszoknyában hazamenetel meg egyéb ribanckodás sem.

Hunn
Olvasó
Hunn

Sosem értettem, hogy ennek miért örülnek ilyen kárörvendően a srácok. Egyrészt a nők azokat a férfiakat fogják választani, akik mellett biztonságban érzik majd magukat – és ezek meglepő módon Abdul és Kalányos lesznek. Érted-e, miért, és azt hogy még ezzel is mi járunk legszarabbul?

Naooo
Olvasó
Naooo

Amíg le nem vágják a fejüket.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

És? Egyébként mi gyakorlatilag semmit nem vesztettünk. Kalányos Ronaldo, meg Abdul Abdullah viszont nem fogja fenntartani ezt a jólétet ;)

Hunn
Olvasó
Hunn

Csak azt, hogy ezen kárörvendően kacagjunk, azt pont nem fogjuk megérni. Mert előtte Jumurdzsákék a mi koponyáinkat fogják felhalmozni a mecsetté átalakított Szent István székesegyház előtti téren.

Mi meghalunk, a génjeinket nem adjuk tovább, a nőket pedig, akik akár a mieink lehettek volna, Jumurdzsákék használják szex-rabszolgának. Mindezt őseink földjén.

Tényleg nem látom, hogy hogyan is lehetne ebbe belenyugodni és tétlenül nézni. Az, hogy a guillotine előtt az az utolsó szavunk, hogy “én megmondtam előre hogy ez lesz” az kurvára kevéssé vigasztaló.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Miért ne lehetne tétlenül nézni?

És dehogynem, meg fogjuk élni, hogy kárörvendően kacagjunk. Ugyanis az egész elemzésedben ott a tévedés, hogy Aliék nem fognak ide jönni, hogy koponyákat halmozzanak fel. Ahhoz ugyanis az kellene, hogy fogják a hadseregüket, és elfoglalják az országot. Azzal meg kisebb gondok lesznek. Hogy mást ne mondjak az, hogy abban az esetben a tespedt európai nemzetek esetleg magukhoz térnek, és az üveghomok hadművelet végén üvegből lenne az arab térség padlózata.

“”Mindezt őseink földjén.””

Aminek a 2/3-a már amúgy se a mienk. És már nem is nagyon érdekel ez itt senkit. Akkor meg nem mindegy? De még ha nem is így lenne, és ma hírtelen feltámadna a Monarchia akkor is lényegtelen. Az oroszokat kivéve akik megfordították a népesedési trendeket egész európa beomlóban van demográfiailag. Lehet persze azt mondani, hogy jaj-jaj, de az evolúció törvénye, hogy azé a föld aki belakja. Szóval hajrá irány gyereket csinálni. 5 a minimum, de a több a jobb. Ja hogy ennyit azért nem ér a lázadás? Hát akkor meg miért ne érezzem magam jól?

Hunn
Olvasó
Hunn

És dehogynem, meg fogjuk élni, hogy kárörvendően kacagjunk. Ugyanis az egész elemzésedben ott a tévedés, hogy Aliék nem fognak ide jönni, hogy koponyákat halmozzanak fel. Ahhoz ugyanis az kellene, hogy fogják a hadseregüket, és elfoglalják az országot. Azzal meg kisebb gondok lesznek. Hogy mást ne mondjak az, hogy abban az esetben a tespedt európai nemzetek esetleg magukhoz térnek, és az üveghomok hadművelet végén üvegből lenne az arab térség padlózata.

Már itt vannak. És az NGO-k akik ezt a népvándorlást szervezik, közben kiépítették a kapcsolataikat a csempészekkel is. És vajon mit lehet még csempészni? Fegyvereket, mondjuk. Pénz van rá, a hálózat megvan. És felfegyverezni őket innentől 5 perc. Szerinted nem fogják megtenni? Hát hogy a faszba ne, mit gondoltál, minek hozzák őket, beilleszkedni és dolgozni???? És már gyilkolják az embereket, már mennek a terrorcselekmények. Ez eszkalálódni fog, ez nem fog magától abbamaradni. Közeleg a háború.

Aminek a 2/3-a már amúgy se a mienk. És már nem is nagyon érdekel ez itt senkit. Akkor meg nem mindegy? De még ha nem is így lenne, és ma hírtelen feltámadna a Monarchia akkor is lényegtelen. Az oroszokat kivéve akik megfordították a népesedési trendeket egész európa beomlóban van demográfiailag. Lehet persze azt mondani, hogy jaj-jaj, de az evolúció törvénye, hogy azé a föld aki belakja. Szóval hajrá irány gyereket csinálni. 5 a minimum, de a több a jobb. Ja hogy ennyit azért nem ér a lázadás? Hát akkor meg miért ne érezzem magam jól?

Hogyhogy nem érdekel senkit? Vesszen Trianon, Erdély nem fog magától visszacsatolódni! Engem érdekel pl. És ha holnap szólna Orbán, hogy tankra fel, előre a Keleti Kárpátok gerincéig, akkor dobnék el mindent én is aztán mennék.

A gyerekcsinálás kiváló ötlet, és élvezetes is. Nekem pl. tökre van kezdem hozzá, ha belefutok egy normális nőbe, első dolgom lesz felcsinálni. Lehetőleg többször egymás után. Egy gyermek az én helyemre, ha majd meghalok, egy az asszony helyére, a harmadik pedig a magyar jövendőnek.

De miért kéne rosszul érezni magunkat közben? Én nem mondtam semmi ilyesmit, hogy ne érezzük magunkat jól.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”Már itt vannak.””

összesen 30 milliónyian. Egy 800 milliós kontinensen. Ebből 11 millió orosz fődön, ahol kusban ülnek, és ha véletlen egy-kettő fanatikusnál több kezdene szervezkedni, a többiek verik agyon, mert pontosan emlékeznek még arra, hogy az oroszok is T-vel válaszolnak, csak nem toleranciával, hanem T-90-esekkel, és mivel tanultak 56-ból, már nem annyira törődnek azzal, hogy a város házai megmaradnak-e…

“”És felfegyverezni őket innentől 5 perc. Szerinted nem fogják megtenni?””

Nem, nem fogják megtenni. Mert ha megteszik, a fegyveres lázadás utáni 20. percben, már hírmondó se lesz belőlük.

“”És már gyilkolják az embereket, már mennek a terrorcselekmények.””

Utálok ilyet leírni, de a tény attól tény: az IRA és ETA fénykorában (és az messze nem a legdurvább korszak) hetente voltak a mostaniaknál nagyobb terrortámadások.

“”Közeleg a háború.””

Nem lesz itt háború, mi szépen kihalunk, ők meg megköszönik, és túlszaporodnak minket. Továbbra is igaz ugyanis, hogy náluk még az igazság sincs, nemhogy a puska.

“”ha holnap szólna Orbán, hogy tankra fel, előre a Keleti Kárpátok gerincéig, akkor dobnék el mindent én is aztán mennék.””

Persze. Mind a 100 másik emberrel, akit ez még érdekel. Amúgy sem a tank a megoldás, hanem a békés újraegyesítése Közép-Európa valódi egyensúlyának, az OMM-nek.

“”Egy gyermek az én helyemre, ha majd meghalok, egy az asszony helyére, a harmadik pedig a magyar jövendőnek.””

A negyedik ötödik hatodik meg azért, hogy a bölcsőháborúban legalább egy kis esélyünk legyen. Mondom én, h ez itt nem megy.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nem, nem fogják megtenni. Mert ha megteszik, a fegyveres lázadás utáni 20. percben, már hírmondó se lesz belőlük.”

A nátótól annyi fegyvert kapnának, amennyit kérnének.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Amikor utoljára megpróbálkoztak a Császári Királyi hadsereg ellen, ők voltak 10 az 1-ben, most az európaiak lennének 20:1-hez. Az előbbi erőviszonyok mellett se nyertek, akkor majd az utóbbi mellett fognak? Szóval mindegy mennyi a nato fegyver.

Naooo
Olvasó
Naooo

És a nátó nem ellenük lesz bevetve.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kicsit elkanyarodtunk a témától, nem?

Térjünk vissza inkább a prostitúcióhoz.

A zsidók biztos megtalálják majd a bizniszt abban, hogy fehér lányokat adjanak el a színesek tömegeinek, nem igaz?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

2 gondolat:

Veszély esetén nem hiszem, hogy Kalányos Ahmed jobb választás lesz, a hipergámia nincs sárkunyhóban rajoskodással és 30 éves kocka Ladával kielégítve, tömeges átállás az ellenséghez régen sem volt. Ha meg akad, akkor azt kell tenni, amit a franciák is a világháború után: az illetőt a főtéren kopaszra nyírni, aztán mehet Isten hírével, az árulása jegyét viselje hónapokig.

Másik: lázadhatnánk, de ezt te sem gondolod komolyan, hiszen akkor már mennél a karabéllyal a határra Jumurdzsákokra vadászni, nosza, hajrá akkor! De mit ér az egész, ha közben a társadalom nagy része nem érti, minek teszed, hogy rád küldjék az illetékes nácizókat, hogy téged vigyenek egyedül börtönbe. Egyedül, mert addig álljál fél lábon, amíg ebből az eltunyult népségből egy használható bandát összetoborzol. Még nem vagyunk ott, hogy ilyesmikre kerüljön a sor, a baj még mindig eléggé nagy. De ne aggódj, legalább 1100 éve itt vagyunk, szerintem még hagyott nekünk errefelé időt a történelem.

Hunn
Olvasó
Hunn

Veszély esetén nem hiszem, hogy Kalányos Ahmed jobb választás lesz, a hipergámia nincs sárkunyhóban rajoskodással és 30 éves kocka Ladával kielégítve, tömeges átállás az ellenséghez régen sem volt. Ha meg akad, akkor azt kell tenni, amit a franciák is a világháború után: az illetőt a főtéren kopaszra nyírni, aztán mehet Isten hírével, az árulása jegyét viselje hónapokig.

Tegyük fel, itt laknak Ahmedék az utcában. Ha lemész az asszonnyal sétálni, belétek kötnek, szemtelenkednek, alányúlnak, kést húznak rátok és kirabolnak. Te nem tudod megvédeni mert nem voltál katona és egy békés kultúrában nevelkedtél, ők meg háborúból jönnek és egy agresszív kultúra gyermekei. És a legtöbb fehér sráccal ez lesz a helyzet. És ekkor bizony a nő nem a fehér fiút fogja választani, hanem Ahmedet, mert mellette akkor biztonságban lesz legalább a többi Ahmedtől. Szerinted a fehér lányok miért választanak arab vagy néger fiút Nyugat-Európában? Pontosan ezért. Fehérként csak ha gazdag vagy és egyáltalán nem olyan környéken élsz ahol ők is laknak.

Másik: lázadhatnánk, de ezt te sem gondolod komolyan, hiszen akkor már mennél a karabéllyal a határra Jumurdzsákokra vadászni, nosza, hajrá akkor! De mit ér az egész, ha közben a társadalom nagy része nem érti, minek teszed, hogy rád küldjék az illetékes nácizókat, hogy téged vigyenek egyedül börtönbe. Egyedül, mert addig álljál fél lábon, amíg ebből az eltunyult népségből egy használható bandát összetoborzol. Még nem vagyunk ott, hogy ilyesmikre kerüljön a sor, a baj még mindig eléggé nagy. De ne aggódj, legalább 1100 éve itt vagyunk, szerintem még hagyott nekünk errefelé időt a történelem.

Őszintén? Bánom hogy anno leszereltem a hadseregből, tényleg szívesen védeném az országot a határon. De ez nem civilek feladata, ez a fegyveres erők feladata. Ezért örülök annak, hogy az ország vezetése most olyan amilyen, és nem árulnak el bennünket és engedik ránk a hordát ahogy Merkelék tették Németországban.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”Ha lemész az asszonnyal sétálni, belétek kötnek, szemtelenkednek, alányúlnak, kést húznak rátok és kirabolnak. Te nem tudod megvédeni mert nem voltál katona és egy békés kultúrában nevelkedtél, ők meg háborúból jönnek és egy agresszív kultúra gyermekei.””

Kivéve ha szerb vagy, mert akkor leakasztod a falról a Kalasnyikovot, ha éppen kezd ez a helyzet fenyegetni, és probléma megoldva. Meg ha az amúgy nagyon is lightos dortmund ultra vagy, mert hetente keveredsz ilyen helyzetekbe. Ja igen meg 2006-ban Budapesten se voltak zavargások. És tulajdonképpen Prágai tavasz meg Budapesti ősz se volt. Ja igen, és Madridban vagy Párizsban sem arról szól egy-egy szakszervezeti gyűlés, hogy pár napig zavargások vannak. A németek meg külön kör, habár természetesen a menekülttáborok spontán öngyulladása ismert kémiai jelenség.És tulajdonképpen a foci vb alatt a Brit és orosz ultrák sem változtatták csatatérré franciaországot.

“””Szerinted a fehér lányok miért választanak arab vagy néger fiút Nyugat-Európában?””

Amiért a thai lányok az európit. Különleges, extrém. Semmi ő majd biztonságot ad nincs ebben. Főleg mert Ahmed nem ad biztonságot. De persze biztos vagyok benne, hogy az 5. kerületben a makákók azért sikeresek, mert a bulinegyedbe a szegény és kiszolgáltatott magyar lányok járnak…

 

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nana! A leszerelésed miért akadályoz abban, hogy hős legyél és lázadj? A lázadást nem sok esetben követik el katonák az összes lázadás arányában.

Itt laknak Ahmedék: 185 centi magas, közel 90 kilós, nem épp magas testzsírral bíró súlyemelő vagyok, tessék jönni. Valahogy a rajok sem akartak velem kötözködni eddig, mert annak is alapfeltétele, hogy te amúgy se legyél kiugró fizikumú, elriasztó megjelenésű, de még így is legalább háromszorosan legyenek túlerőben. Muszlimok dettó ugyanez, ha nem olyanok az erőviszonyok, ők sem legények már, márpedig a saját gettóikon kívül nemigen mennek valamire. A háború is az náluk, hogy a fegyvertelent lelövöldözik, de az orosz rakéták elől százfelé menekülnek. Az alapján pedig, amit a régebbi kiképzésről hallottam, sokról nem maradtam le, még lőni is tudok, ha kell, mert néhány szovjet fegyvertípust kielégítően ismerek hozzá.

Annyi igaz, hogy szerencse, hogy nem gyurcsiék ülnek a nyakunkon, mert akkor már talán pár tízezer ezekből a hordalék emberekből ide lenne önkénteskvótázva, de a fidesznek azért nem emlegetném a nagy honvédő érdemeit: ugyan a kerítés felhúzása vitán felül muszáj volt, de ha célpont lennénk, mint a németek, ez önmagában nem sokat érne, másrészt pedig a gazdag migránsokat nagyon is segítették ide jutni, hiszen azért a saját zsebük mindig is más előtt állt. Amiben egyedül jobbak a libsiknél az az, hogy ezek legalább nem nyíltan hazaárulók, csak csendben írják alá annak az ellenkezőjét, ami ellen nagy hanggal ágálnak a nyilvánosság előtt.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Amiben egyedül jobbak a libsiknél az az, hogy ezek legalább nem nyíltan hazaárulók”

De így nem jobbak, rosszabbak.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Szerinted a fehér lányok miért választanak arab vagy néger fiút Nyugat-Európában?”

Mert úgy gondolják azoknak nagyobb a faszuk.

“Ezért örülök annak, hogy az ország vezetése most olyan amilyen, és nem árulnak el bennünket”

Orbán épp ma tett hűségesküt az ellenségeinknek.

hunbagira
Újságíró

Ha már Hunn-nak feltettétek -redreggel- a cinikus kérdést, hogy miért nem megy Jumurdzsákra vadászni ezzel a hozzáállással?  Én hadd lőjem vissza a cinizmus labdáját. Ti ezzel a hozzáállással, miért nem lesztek öngyilkosok? :) Sokkal szebb halál, mint a szomorú önelégültség és/vagy önsajnálat lágy hullámai között picsogni….

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”Ti ezzel a hozzáállással, miért nem lesztek öngyilkosok?””

Mert az életem köszönöm szépen rendben van. Miért kéne öngyilkosnak lennem? Várjál, mert úgy gondolom, hogy az európai társadalom ki fog halni? Biológus vagyok, természettudós, nem magát értelmiséginek hazudó bölcsész, aki hagymázos álmokat kerget. A 0,8-tól 1,6 ig terjedő reprodukciós ráta konkrétan a kihalást jelenti. Ez van. Neked van 6-8 gyereked? Ha igen örömmel elfogadom a kritikát. Addig viszont te se tettél semmit.

hunbagira
Újságíró

Egy társadalom akkor pusztul ki, amikor ki akar pusztulni….amikor feladta- ahogy az egyén is-. Függetlenül a reprodukciós rátától…..és mindentől (a pestis járvány után, ami főleg a gyerekeket vitte el,  még sem pusztultunk ki) De erre számtalan példa van a történelemben, amikor népesedési kataklizma után “feltámadt” a népesség.

ui: Ügyvéd vagyok, ez közgazdász diplomával. Így egyenlő távolságból tudom nézni a bölcsész meséket, de sok esetben “áltermészettudományos” ákombákomokat..

ui 2 biológia, nem ismeri a matematikai törvényszerűségeket…:)

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”ami főleg a gyerekeket vitte el””

Jó lenne, ha felfognátok végre azt, hogy az, hogy gyerek akkor azt jelentette, hogy kisebb mint 12 éves. A 12 éves már anya. Szóval az, hogy mit vitt el meg mit nem, nem befolyásolta a reprodukciós korban lévők számát érdemben. Ez az 1. A 2. azért, mert a járvány elvitte a népesség x %-át attól a reprodukciós ráta még mindig bőven 2 felett volt. Sőt Európa és az emberiség történelmében soha nem fordult elő olyan, hogy ilyen reprodukciós arány létezett volna…

“”számtalan példa van a történelemben, amikor népesedési kataklizma után “feltámadt” a népesség””

Mondj egyet is. Merthogy nem hogy számtalan példa nincs rá, konkrétan egy sincs.

“”Ügyvéd vagyok, ez közgazdász diplomával””

Nincs áltudományos ákombákom. Tudományos tények vannak.

“”biológia, nem ismeri a matematikai törvényszerűségeket””

De igen, 4-5 gyerek kellene a minimum ahhoz, hogy a jelenlegi környezetben azt mondhasd, te megtetted a minimumot, és 6-8 az, hogy másokat kritizálj.

 

filmcom
Olvasó
filmcom

Persze…persze… A “minőségibb bor” az elmúlt száz év alatt folyamatosan hígult valami “tablettás borral” a föld nevű bolygón.. Ezt kulturált (!)  módon megállítani nem lehet…..

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A Római Birodalom bukását sem lehetett megállítani. Nem kell, hagyni kell kipörögni, különben csak az agóniát nyújtod meg. Ilyen ellenszélben az a minimum, hogy te lennél hülyének titulálva, a rosszabb, hogy eredményt sem érnél vele. A liberális rendszernek össze kell omlania, a lényeg onnantól kezdődik.

Hunn
Olvasó
Hunn

A Római Birodalom bukását sem lehetett megállítani. Nem kell, hagyni kell kipörögni, különben csak az agóniát nyújtod meg. Ilyen ellenszélben az a minimum, hogy te lennél hülyének titulálva, a rosszabb, hogy eredményt sem érnél vele. A liberális rendszernek össze kell omlania, a lényeg onnantól kezdődik.

Ámen, tesó. De hiszen én ugyanerről ugatok, csak más megközelítésből. Én nem hiszek ebben a “minél rosszabb, annál jobb” hozzáállásban. Én abban hiszek, hogy tudjuk mi a jó és mi a rossz, mi a helyes, mi a nem. És saját érdekünkben azt kell csinálni. Már most is, már bármiféle összeomlást megelőzően is. Mert mi a faszért ne? Úgy értem, nincs végtelenített életünk, ennyire azért nem érünk rá.

Ha azt mondjuk, férfiak vagyunk, és mi építjük fel a civilizációt, akkor tegyük oda a faszunkat ahogy Pumped Gabó mondja, és csináljuk. Ki a tökömet érdekel a liberális világ, hogy milyen társadalmat akar Soros György? Gyakran azt érzem, hogy papírsárkányokkal hadakozunk, és a legfőbb akadály a fejünkben van. Mert mennyi hatalmuk van felettünk? Amennyit fegyveres erőszakkal ki tudnak kényszeríteni. Gazdasági hatalom, megélhetés kockázata? Munkahelyen nem zsidózunk úgyse, nem is érnénk rá mert ott dolgozunk, másba meg nem tudnak úgyse belekötni, ha értjük a dolgunkat.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“”Mert mennyi hatalmuk van felettünk?””

Csak annyi, mint amikor a Brave New World és a ’84 egyszerre valósul meg.

Amúgy amit nem akartok érteni, hogy az egész összeomlás nem a Soros, vagy a muszlim invázió vagy az anyám kínja miatt van, hanem mert európai civilizáció megszűnt. Nincs jövőkép, nincs munka, nincs semmi, csak a nagy nihil. Igen Róma is ebbe bukott bele, nem a külső hódítókba.

Hunn
Olvasó
Hunn

Amúgy amit nem akartok érteni, hogy az egész összeomlás nem a Soros, vagy a muszlim invázió vagy az anyám kínja miatt van, hanem mert európai civilizáció megszűnt. Nincs jövőkép, nincs munka, nincs semmi, csak a nagy nihil. Igen Róma is ebbe bukott bele, nem a külső hódítókba.

De én pont ez ellen a nihil ellen beszélek. Mert mit tudunk tenni? Elsősorban a saját életünkben helyesen cselekszünk. azon kívül pedig vívjuk a kulturális háborút az interneten a kultúrmarxizmus ellen. Nincs jobb ötletem. Mert nem fog jönni a Vezér hogy megváltson minket, hanem el kell érni a kritikus tömeget akik helyesen gondolkoznak.

Isten, Haza, Család vs. nihil és halál. Válasszatok.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én is azt gondolom, hogy ez ilyen formában kitelt. Azt személy szerint nem hiszem és persze nem is szeretném hinni, hogy ki fogunk pusztulni, annál előbb jön majd a szociális kényszer (nem lesz nyugdíj, gyes, gyerektartás, segély), ami pedig volt, azt 130 év alatt sikerült elkölteni. Baj lesz dögivel, de a rómaiakat sem irtották ki, jórészt átfolytak más(nak hívott) népcsoportokba.

A szabados, gány életvitel ellen nem látom értelmét harcolni, mert a többségnek hiába magyarázzuk 20-30 évvel előbb, hogy ez nem jó, hogy nem vezet megoldáshoz, megérteni úgyis csak akkor fogják, mikor már a nyakukon lesz. Utána majd lehet fejet vakarni, jelenleg maximum előredolgozni tudunk, hogy később valami konkrétabb születhessen, ne azonnal kelljen kitalálni. De ennél többet nem lehet, nem kell tenni most.

Reszet Elek
Szerkesztő

“– Miért? Miért menekülnek? A bolondok – mondta Denethor. – Jobb hamarabb megégni, mint később, ha már úgyis meg kell. Menjetek vissza a máglyátokra! Hogy én? Én is elmegyek a magam máglyájára. A máglyámra, igen. Denethorra és Faramirra nem vár sírbolt. Sírbolt nincsen! Nincs hosszú álom, bebalzsamozva. Úgy égünk meg, mint a pogány királyok, azelőtt, hogy itt egyetlen nyugatról jött hajó is kikötött volna. Menjetek vissza, és égjetek!” – Echtelion fia Denethor

RedGreg
Újságíró
RedGreg

“KÉRDÉS: Mit akar ezzel mondani?

VÁLASZ: Egyszerű a magyarázat. Trantor bekövetkező pusztulása nem lesz valamiféle elszigetelt esemény, amely az emberiség általános fejlődésmenetétől függetlenül zajlana le. Csupán végkifejlete lesz annak a bonyodalmas drámának, amely már évszázadokkal ezelőtt kezdetét vette, és egyre gyorsuló tempóban ma is tovább játszódik. Ezt a drámát, uraim, úgy hívják, hogy a Galaktikus Birodalom hanyatlása és bukása.

A moraj fölháborodott üvöltésbe csapott át. Az ügyész ordítása beleveszett az általános lármába. – Ön nyíltan kijelenti, hogy… – és itt kénytelen volt félbeszakítani, mert a hallgatóság soraiból fölhangzó “árulás!” kiáltások eszébe juttatták, hogy az elnök még nem csapott le a kalapácsával. A főbiztos lassan fölemelte a bírói kalapácsot, és hagyta, hogy magától lezuhanjon. Lágy, gongszerű hang hallatszott. Mire a visszhang elült, a hallgatóság zúgása is lecsillapodott. Az ügyész mély lélegzetet vett.

KÉRDÉS: (színpadiasan): Tudatában van ön annak, dr. Seldon, hogy arról a Birodalomról beszél, amely tizenkétezer éve fönnáll, és sok-sok emberöltő minden megpróbáltatását túlélte, és amely egy kvadrilliónyi emberi lény jóakaratát és szeretetét élvezi?

VÁLASZ: Én nagyon jól ismerem a Birodalom mostani és múltbeli helyzetét. Nem akarok tiszteletlen lenni, de jobban ismerem, mint bárki ebben a teremben. KÉRDÉS: És mégis a pusztulását jósolja?

VÁLASZ: Ez a jóslat matematikára épül. Távol áll tőlem mindenféle morális ítélet. Ami engem illet, én is sajnálom, aminek be kell következnie. Még ha el is ismernénk, hogy a Birodalom rossz dolog (ami távol áll tőlem), az összeomlását
követő anarchia sokkal rosszabb lesz. Az én tervem éppen ezt az anarchiát van hivatva megakadályozni. Ezzel szemben a Birodalom bukása, uraim, gigantikus esemény, amelyet nem könnyű megakadályozni. A bukást olyan erők készítik elő, mint az erősödő bürokrácia, a kezdeményező szellem hanyatlása, a kasztok megmerevedése, a kíváncsiság megrekedése – száz meg száz egyéb tényező. És ez a folyamat, mint mondtam, évszázadok óta tart, és túlságosan széles és erőteljes a sodrása ahhoz, hogy egykönnyen gátat lehetne emelni az útjába.

KÉRDÉS: Ki merné tagadni, hogy a Birodalom ma is egykori ereje teljében virul?

VÁLASZ: Amit látnak, az csak az erő látszata. Ki merné föltételezni, hogy nem örök életű ez az erő? De a korhadt fatörzs is, ügyész úr, mindaddig megőrzi hajdan volt erejének a látszatát, amíg a szélvihar ketté nem roppantja. Az a szélvihar, amely most is itt süvít a Birodalom ágai között. Hallgassanak csak oda a pszichohistória fülével, és meg fogják hallani a törzs recsegését.”

Hari Seldon perének hanganyagából.

 

Hunn
Olvasó
Hunn

Szerintem neked tetszeni fog ez a cikk.

http://tutiblog.com/big-picture-es-a-tortenelmi-analogiak/

RedGreg
Újságíró
RedGreg

https://redgreg.wordpress.com/2017/01/20/akik-szurkeben-jartak/

https://www.youtube.com/watch?v=8mUPFVEThDA

https://www.youtube.com/watch?v=7XVsEVW4x_Q

Avagy akinek füle volt, régebben is tudta, hogy Dél bukásával kezdődött meg az Európai civilizáció hanyatlása és bukása.

Ezt követte a négy szimbolikus hajó elsüllyedése:

1918 Őfelsége Szent István és Virbius Unit hadihajója.

1941 A Bismarck és a HMS Hood elvesztése.

És most vagyunk a végjátéknál, Trantort már semmi sem védi.

Reszet Elek
Szerkesztő

Jó válasz. Érdekes hogy milyen áthallások vannak Asimovnál a Római Birodalom bukásával kapcsolatosan.

hunbagira
Újságíró

Bírom amikor az önjelöl, enervált, hangok utána ultima ratioként benyomják Rómát. A kurva életbe akkor beszéljünk Kínáról, nemcsak összeomlani lehet, hanem megújulni is. Igaz, mindkettő vérrel jár….sok vérrel. De az utóbbi kecsegtet túléléssel.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Bírom amikor Kínát mint a megújulás szimbólumát hozzák fel. Mi közünk Kínához? Mellesleg ők is kihalóban lévő népcsoport. Habár náluk az egykézés feloldása még visszahozhatja őket.

Amúgy meg Kína hol jött vissza? Mikor?

hunbagira
Újságíró

Mondjuk pl egy mongol hódítás után, vagy épp a hun hódítás után. Vagy a Japán hódítás után.

Amúgy, ha nem jött volna vissza….akkor nem Kínának hívnák Kínát, világos? :D- hogy visszakanyarodjunk a picsogó önsajnálatból a TÉNYek-hez….amik ilyen kegyetlen, makacs dolgok.

RedGreg
Újságíró
RedGreg

Őőőő izé, szóval semmit nem tudsz Kínáról… Jó köszi, hogy ezt beismerted.

A han birodalomról beszélsz, vagy mandzsúriáról, esetleg Mandarin kínáról beszélsz?

Merthogy mint Kína kb 1700 óta létezik…

hunbagira
Újságíró

Most ne menjünk bele a fasz méregetésbe- hogy ki tud többet kínáról- pláne, hogy képtelen voltál pontosan megfogalmazni, hogy mit akarsz írni.

A mandzsúriával és han korral azt akarod írni, hogy “idegenek” adták a császárokat pl a mingek- ha már mandzsúria- ?

hunbagira
Újságíró

“A 12 éves már anya. ”  Már itt baromság, a menarche később jött a nőknek a középkorban kb 15-17 között, az viszont igaz, hogy azonnal szültek utána.

“a reprodukciós ráta még mindig bőven 2 felett volt.”  nem volt felette, ugyanis eleve a született utódok között 3-4 élte még a felnőtt kort. A pestis járvány innen indult ezt csökkentette.

“mondjak példát” mondtam, pestis járvány….pl. :)

Reszet Elek
Szerkesztő

Azért nem teljesen. Az egységes Kína eszmeisége (és jobbára területi jelentése) visszanyúlik a Csin dinasztiáig. Szóval több mint kétezer évről beszélünk.

Mindettől függetlenül Hunbagira kommentjére reflektálva: Kína nem megfelelő példa, hódítók ide vagy oda, a mai helyzet unikális, nincs igazi történelmi előképe. A mai népesedési ráták alapjában véve természetellenesek,  nem hasonlíthatóak össze sem járványok, sem hódítások vagy éppen éhínségek kapcsán bekövetkező hirtelen, időszakos népességcsökkenéssel.

Soha nem létezett olyan időszak vagy kultúra, amelyben jobbára a teljes népességre jellemző lett volna, hogy a szaporulat az elvi reprodukciós rátát sem ugorja meg. Léteztek egyes időszakok, egyes társadalmi rétegek, ahol ez alatt a ráta alatt voltak, de a népesség túlnyomó többsége ezt bőven kompenzálta. Gondoljunk pl. a középkori városok folyamatosan csökkenő népességére, ami miatt folyamatosan külső utánpótlásra volt szükség (a városi levegő szabaddá tesz), bizonyos dinasztiák belterjes házasodási szokásaira vagy a már emlegetett Róma arisztokráciájára stb.

Reszet Elek
Szerkesztő
filmcom
Olvasó
filmcom

Egy férfi ha nem akar behódolni annak a “tenyérni női területnek” , legalább elmondhatja:  nem vagyok “puncipapucs”…ez is valami..:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

A kurválkodás a legősibb mesterség,mindig lesz rá igény. Európai szinten választott,sajnos más földrészeken ez sokszor kényszerített,vagy szó szerint kenyérre kell,ez viszont szomorú.Beszélgettem Thaiföldön olyan lánnyal,aki 7 kistestvérét nevelte,a szüleik meghaltak,ez volt az egyetlen esélye és lehetősége,hogy pénzt szerezzen.Elmondta (alap szinten mind beszél angolul),hogy azért csinálja,hogy egyetlen testvérének se kelljen ilyesmit és hogy amint lehet abbahagyja (erre nyilván minimális esélye van). Bárpultnál üldögélve beszélgettünk,miközben ment a thaibox ,(exférjem nézte órákon át,végülis engem sem untatott).
A gyermekprostitúcióra kényszerített kislányokról és kisfiúkról meg ugye ne is beszéljünk,ugye mind elítéljük,csak éppen senki nem tesz semmit (szinte)-mondhatnánk ez nem nálunk van. Már ugyan nincs kötelező katonai szolgálat,de amikor tömegesen mentek kimenőre a kiskatonák ,akkor a vonatokat ellepték anno a 12-13 éves kis szopósok (nyilván a “kisebbségből” főleg),nos a rendőrnek felszerelt (csak alapkiképzést kellett a honvédségnél végigcsinálniuk) is gyönyörűen többen használták a szolgáltatást,tudatában,hogy akár fiatalkorú csak az illető.Milyen esélye van egy ilyen gyereknek,akit a szülei hajtanak ki ilyen “munkát ” végezni.?…..És most nem a cigókat védem,hanem a gyereket .

Amikor egy olyan helyen -ahol más munkát is végezhetne és önkéntes választás a prostitúció, működik a dolog,ez üzlet. Tisztábbnak tartom,mint a megcsalást a szomszéd Marcsival. Igen,elismerem lehet olyan helyzet,betegség,baleset,annyira rossz SMV,amikor ez a megoldás.Erről egy Derrick rész jut eszembe,amikor igazából ezért sikerül elkapni a gyilkosokat (egy fiatal prostituált lányt ölnek meg), ,mert egy feleség által is elfogadott helyzet áll elő. A szeretetben élő házaspár női tagját baleset éri,lebénul.A férfi negyvenes éveiben nyilván aktív. A feleség megérti,hogy a férjének szüksége van szexre is,a lánnyal még meg is ismerkedik,(sőt meg is kedveli)egy állandó partner lesz ,akihez a férje eljár. Pont ezen buknak le a gyilkosok,hogy meg akarják zsarolni (a prostituált amúgy nem tudott a zsarolásról,ő szimplán szexmunkás),de ő jelentkezik a rendőrségen,hisz nincs vesztenivalója.Most ez csak eszembe jutott ,de van létjogosultsága a prostitúciónak,nyilván ez csak egy pótszer….

 

Hunn
Olvasó
Hunn

A kurválkodás a legősibb mesterség,mindig lesz rá igény.

Mindig lesz rá igény, mindkét oldalról. Mindig lesz olyan, aki valamiért eladni akarja, és olyan is, aki valamiért meg akarja venni.

Az is igaz, hogy háromféle férfi van: aki már kurvázott, aki most kurvázik, és aki majd kurvázni fog. Negyedik tipus nincs. Legtöbben rájönnek, hogy nem az igazi és nem mennek többet, páran nagyon rákattannak, páran meg csak néha ha úgy jön ki a lépés.

Más: a helyes az, ha a társadalomban legalább létezik egy IDEÁL, hogy milyennek kellene lennie az ideális szexuális- vagy párkapcsolatnak férfi és nő között, ami felé orientálódhatnak az emberek, vagy ami ellen lázadhatnak. A prostitúciót pedig ehhez az ideálhoz képest kell(ene) megítélni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

No meg a többi kategória:

– erkölcsileg/vallásilag nem engedi meg magának (néhány millió férfi a Földön)

– pénzügyileg nem engedheti meg magának soha (ebből is van jónéhány)

-akkora alfa,hogy egyszerűen nincs szüksége rá,mert a leggyönyörűbb nők epekednek utána

-a szexualitása nem ilyen beállítottságú-szerencsére ismerek ilyet:) -egyszerűen azt élvezi,ha a nő nagyon élvezi,ettől izgul fel és elképzelni nem tudja,hogy fizessen ezért valakinek,aki ráadásul max tetteti….

Szóval azért van még néhány férfi típus ,de mondom még 1x,alapvetően nincs bajom a prostitúcióval,csak helyén kell kezelni,vannak létjogosult esetek.

Dan
Újságíró

 

– akinek fontos az, h őérte legyen együtt vele a nő, ne a pénzéért. Plusz fontos szexuális-, intimitás-, és játékeszköznek tartja a csókolódzást. Esetleg arra az érzésre sem vágyik, hogy belegondoljon, akárcsak aznap már hány farok járt az adott hölgy különböző nyílásaiban… és ez egészen más, mint a lelkileg éretlen “hány férfi volt előttem?” típusú barátnős kérdés (ez a típus amúgy hasonlít Vivi listájának az 5. típusára)

– utálja a gumit – mert az egyrészt megakadályozza a férfi és a nő fizikai egyesülését, másrészt 30%-ra csökkenti az élvezetet

Persze az is igaz, h soha ne mondd, h soha! :) Illetve az minek számít, ha egy férfi együtt volt egy nővel, de az éppen akkor nem volt “szolgálatban”? :)

 

 

Toplak Zoltán
Újságíró

A pornóval erős konkurenciája támadt a prostitúciónak. Hatékony segédeszköz a fölös gőz levezetésének.

Kalman
Újságíró

A pótszer pótszere :-)

Rokapapa
Újságíró

Nem igazán értem a sok vitát a “legősibb mesterség” körül. Mindig voltak, vannak és egyre többen lesznek olyan férfiak akik valamiért rákényszerülnek eme alternatív szexforrásra. Mindig voltak, vannak és egyre többen lesznek olyan nők akik számára ez a szolgáltatás jelenti az egyetlen olyan munkalehetőséget amit hajlandó elvégezni.

A feminista mozgalmak által bevezetett “az én testem az én döntésem” borzalom már önmagában férfiak tömegeit fosztja meg a számukra szükséges szextől. Akár tetszik akár nem egy férfinak akár többször annyi szexre van szüksége mint egy nőnek, az életkorok előrehaladásával pedig még durvább lesz a helyzet. A nők teste alkalmas arra, hogy több szexet is adjon egy férfinak mint amennyire egyáltalán képes egy férfi. Az egész csak felfogás kérdése. Ha a feminista dumákat elhiszi akkor ez a nőnek csak teher míg ellenkező esetben egy plusz örömforrás. Egyik kedvenc “társadalmi mesém” a férfiak kapuzárási pánikja. Azt mondják a középkorú férfiak emiatt keresnek fiatal szeretőket pedig csak arról van szó, hogy az asszony igénye még jobban lecsökkent míg a férfié alig így kényszerből keres fiatal “még sokat kívánó” nőt az életébe.

Ameddig a párkapcsolatban élő nők megtagadhatják a szexet kényük, kedvük szerint addig a prostitúció virágzása -. olcsón és legálisan – össz társadalmi érdek. Sőt ameddig ez a női tagadás élhet addig a férfiak félrelépését sem szabadna megcsalásnak és válóoknak tekinteni.

Hunn
Olvasó
Hunn

Egyik kedvenc “társadalmi mesém” a férfiak kapuzárási pánikja.

Elmennek az anyjukba. Ez az az időszak, amikor rájössz, hogy te is meg fogsz öregedni és meg fogsz halni, de még nem vagy sem öreg, se nem haldokolsz. Rájössz hogy most vagy a csúcson, most tudod a legtöbbet nyújtani a nőknek, most tudod megkapni azokat a fiatal csajokat akikről eddig csak álmodoztál. Főleg ha elbasztad a fiatalságodat, mert végigbétáskodtad. És tudod, hogy most vagy soha.

És a köcsög női társadalom meg akar szégyeníteni, és a köcsög női társadalom azt akarja, hogy azokkal a veled egykorú nőkkel kezdj, akik fiatalabb korodban le sem köptek és mással voltak, amíg te a magánytól és a szexuális nyomortól szenvedtél, és azt hitted, hogy sose lesz jobb. Nevetséges. Igaz, ez egy férfiről, a Feminista kondicionálás levetése után ez lepereg, mint kacsa hátáról a víz.

Reszet Elek
Szerkesztő

https://www.youtube.com/watch?v=1hKdiJ-E9PQ

Amúgy meg mert nem nőttél fel és félsz az igazi nőktől. Ezért gerjedsz a húsz körüli csajokra.

https://www.youtube.com/watch?v=7RdAlBP8sw4

Hunn
Olvasó
Hunn

Amúgy meg mert nem nőttél fel és félsz az igazi nőktől. Ezért gerjedsz a húsz körüli csajokra.

No igen. :) Sok mindent éreztem már nőkkel kapcsolatban, és ezek között rengeteg negatív érzelem is volt, nem tagadom, no de a félelem, na az konkrétan nem volt köztük.

Nem vagyok egy fantáziátlan ember, de azért szeretném, ha valaki el tudná magyarázni nekem a koncepciót, hogy mit jelent a “félelem a nőktől”. Amit főleg az “erős nőkkel” kapcsolatban érzünk állítólag, ami tovább bonyolítja a kérdést, mert azt is szeretném megérteni, hogy mit takar az “erős nő” kifejezés, mert ilyen állatfajtával sem találkoztam még.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem ez a jellemző érzelem. Sokkal inkább az utálkozás és az értetlenség egyfajta keveréke némiképpen a tehetetlenség érzésével elegyítve.

Vizualizálva az érzetet, mintha a szoba sarkában hirtelen kiszúrnál egy szardarabot. Szeretnél nem tudomást venni róla, de kénytelen vagy, undorít de tudod hogy meg kell közelítened, feltakarítanod, azaz kezdeni vele valamit.

Ilyen szardarab érzetem van pl ha ilyesmit nézek.

Hunn
Olvasó
Hunn

Ilyen szardarab érzetem van pl ha ilyesmit nézek.

Nos, bár férfiként ritkán szoktunk az érzéseinkről beszélni, de hát ugye a mai világban úgyis arra biztatnak minket, hogy vállaljuk fel és mutassuk ki az érzéseinket. Így hát én is megteszem.

Bennem ez a videó, különösen Papp Réka Kinga két érzelmet váltott ki: egyrészt rendkívüli módon irritált, másrészt leginkább pofán szerettem volna csapkodni. És mindezt úgy, hogy képtelen voltam végignézni a videót és csak beletekertem, annyira irritált.

Aldo
Újságíró

“És a köcsög női társadalom meg akar szégyeníteni, és a köcsög női társadalom azt akarja, hogy azokkal a veled egykorú nőkkel kezdj, akik fiatalabb korodban le sem köptek és mással voltak, amíg te a magánytól és a szexuális nyomortól szenvedtél, és azt hitted, hogy sose lesz jobb. Nevetséges. Igaz, ez egy férfiről, a Feminista kondicionálás levetése után ez lepereg, mint kacsa hátáról a víz.”

A legszomorúbb/felháborítóbb az egészben az, hogy egyenesen elvárják, hogy a sok tahó lepattintást, megaláztatást, jobb esetben levegőnek nézést egy csapásra felejtsd el, mintha meg sem történt volna. Sőt igazából azok a te érdekedben történtek.
De most tényleg sok 30-as, 40-es nő azt hiszi, hogy a korábban lelúzerezett, lenézett 20-as végi, 30-as eleji férfi majd beéri vele? Sajnos sok férfiról nem pereg le, mert annyira elkeseredik, hogy elhiszi a sok hazugságot és beéri egy lerobbant 30-assal, holott találna jobbat is, jobb minőségben.

Hunn
Olvasó
Hunn

A legszomorúbb/felháborítóbb az egészben az, hogy egyenesen elvárják, hogy a sok tahó lepattintást, megaláztatást, jobb esetben levegőnek nézést egy csapásra felejtsd el, mintha meg sem történt volna. Sőt igazából azok a te érdekedben történtek.
De most tényleg sok 30-as, 40-es nő azt hiszi, hogy a korábban lelúzerezett, lenézett 20-as végi, 30-as eleji férfi majd beéri vele? Sajnos sok férfiról nem pereg le, mert annyira elkeseredik, hogy elhiszi a sok hazugságot és beéri egy lerobbant 30-assal, holott találna jobbat is, jobb minőségben.

A poén az, hogy engem fiatalon kifejezetten a velem egykorú vagy idősebb korosztály vonzott. Persze ők is leszartak. Most már nem kellenek.

Ha teljesen őszinte akarok lenni, részemről már nincs se harag, se sértődés. Megértem őket, hogy miért nem engem választottak. Férfiatlanul gondolkodtam, férfiatlanul kommunikáltam, férfiatlanul viselkedtem, férfiatlanul cselekedtem. Biztosan nem tudtam volna megadni nekik azt amire vágytak, még ha engem választottak volna is. Igazuk volt. Én is ezt tettem volna a helyükben.

És én ezt ma elfogadom, és elengedem és továbblépek, csak arra koncentrálok, hogy ma mi van. És ma az van, hogy lementem a hétvégén, és csajoztam és jól éreztem magam. Nem torkollott szexbe az este, de találkozom még a huszonéves kislánnyal, akivel jól éreztük egymást a buliban. És többek között azért nem torkollott szexbe az este, mert nem szeretem az egyéjszakás kalandokat ismeretlen nőkkel. Igazából nincs rá igényem.

A lényeg, hogy most viszont azt kell megérteniük a nőknek, hogy ahogy nekem nem volt kegyelem, és igazából most sincs nekem kegyelem, ugyanúgy nekik sincs!!! Mert nem arról van szó hogy hirtelen elkezdtek megkegyelmezni nekem, és elkezdtek elfogadni engem, és elkezdtek segíteni nekem és puncival elhalmozni. Ez nekem kő kemény meló saját magamon. És ahogy ők nem azért voltak hogy nekem jó legyen, én sem azért vagyok, hogy nekik jó legyen.

Aldo
Újságíró

“Sőt ameddig ez a női tagadás élhet addig a férfiak félrelépését sem szabadna megcsalásnak és válóoknak tekinteni.”

Nem is az. Ha valakinek nem adnak otthon enni, akkor kénytelen elmenni máshová kajálni. Mellesleg sok félre kefélgetős nő is pont arra hivatkozik, hogy nem kapja meg férjétől, pasijától, ami jár neki és nincs is semmi baj azzal, ha ezt más(ok)nál keresi. Ebből kifolyólag egy férfi is keresheti máshol, ha az asszony nem tudja/akarja megadni neki.

Reszet Elek
Szerkesztő

Többször leírták már többen is, a női megcsalásnak nem a férfi megcsalás a megfelelője (vagy inkább a női hűségnek a férfi hűség), hanem a nő testi- és lelki elhanyagolása, párja anyagi ellehetetlenülése.

Addig amíg anyagilag megfelelően ellátja a nőjét, szexuálisan és érzelmileg is gondoskodik róla, addig joga van bármilyen más nőt lefektetni (amíg az illetővel való kapcsolat nem veszélyezteti az előbb felsorolt kötelezettségeit). Szóval az utolsó mondatos feltételed sem szükséges hozzá.

Rokapapa
Újságíró

Szépeket írsz Aldo! Sajnos azonban a válások körüli joggyakorlat a félrelépések esetében nem ilyen egyszerű. Ha egy nő arra hivatkozik, hogy nem kapta meg amire vágyik ezért lépett félre már is áldozatnak tekintik míg ha egy férfi védekezik ezzel akkor is a nőt tekintik az áldozatnak.

Ez egy paradoxon helyzet mivel a férfi szexuális biológiai igényei nagyságrendekkel nagyobbak. Ez is csak egy olyan terület ahol a társadalom elvárja, hogy a férfiak teljes mértékben alkalmazkodjanak a nők igényeihez és elvárásaihoz..Ez önmagában is káros mivel szexuális területen kizárólag a nőknek kellene alkalmazkodniuk.

Reszet Elek
Szerkesztő

“a férfi szexuális biológiai igényei nagyságrendekkel nagyobbak” – Ez nem szükségszerűen van így, sőt esetenként még fordítva is.

A nők ugyanannyira kívánják a szexet de nem bevallott módon legtöbbjük leginkább mindig valaki mással…

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem akarhatnak ugyanannyira baszni, mert akkor fuccs az előnynek.

Aldo
Újságíró

“Sajnos azonban a válások körüli joggyakorlat a félrelépések esetében nem ilyen egyszerű. Ha egy nő arra hivatkozik, hogy nem kapta meg amire vágyik ezért lépett félre már is áldozatnak tekintik míg ha egy férfi védekezik ezzel akkor is a nőt tekintik az áldozatnak.”

Nem hiszem, hogy a bonyolult válási procedúránál a félrelépés miatt tekintenék áldozatnak a nőt. Sok esetben még mindig a hűtlen nőt kurvázzák le inkább, mint a férfit. Persze ez sem általános. Válásnál a nő jobban feltűnhet áldozatnak, elég ha arra hivatkozik, hogy sokkal kevesebbet keres, mint a férfi (a feministák egyik kedvenc vesszőparipája) meg ha felhasználja a gyereket.

“Ez egy paradoxon helyzet mivel a férfi szexuális biológiai igényei nagyságrendekkel nagyobbak.”

Ebben is vannak kivételek, bár nyilván ritkább ha egy férfi igénye alacsonyabb mint egy nőé.

“Ez is csak egy olyan terület ahol a társadalom elvárja, hogy a férfiak teljes mértékben alkalmazkodjanak a nők igényeihez és elvárásaihoz..”

Ezért írtam fentebb, hogyha valaki nem kap otthon enni, akkor elmegy máshová kajálni. Pont ezért nevezik a prostitúciót a legősibb mesterségnek és ezért nem fog soha megszűnni. Kivéve, ha majd a japánok végre feltalálják az élethű szexandroidokat. Nem kell alkalmazkodni senki igényeihez. Ezért jó ha nem vagy házas, mert akkor a nődet le tudod cserélni, mert ha már rimánkodni kell a szexért az régen rossz. Elmúlt a vonzalom, kevésbé vagy férfi a szemében, ezért nem akar dugni. Ha független vagy anyagilag, nincs gyerek, akkor jóval kevesebb hátránnyal jár, ha kivágod a jégcsap nődet, mintha már házas lennél. Nekik marad a prosti.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kivéve, ha majd a japánok végre feltalálják az élethű szexandroidokat.

Sosem értettem, mi ez a pörgés az élethű szexrobotokkal kapcsolatban. Most őszintén, ki akar egy olyat megb@szni? Ki akar pénzt kidobni az ablakon ilyenre? Én biztos hogy nem, nincs az az isten.

Reszet Elek
Szerkesztő
ggwp
Olvasó
ggwp

És ha dugás után összedob egy pizzát, és elmosogat? :)

Dan
Újságíró

Talán a kurvázást lehet bizonyos mértékig kiváltani vele, illetve lehet talán maszturbálás 2.0. Habár, akinek van jó, kellően mocskos fantáziája, azt nem tudom hol pótolja egy szexbaba. ;)

Aki komolyan gondolja, h a hús-vér férfi-nő együttlétet pótolni lehet vele, az sosem élt meg még valódi intimitást.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Aki komolyan gondolja, h a hús-vér férfi-nő együttlétet pótolni lehet vele, az sosem élt meg még valódi intimitást.”

Szerintem pont az fog ilyet venni aki megélte és tudja hogy mennyire mulandó és törékeny! Persze az igazinál nincs jobb de részben pótolható!

Aldo
Újságíró

Szerintem meg biztosan rengeteg férfi lesz, akinek ez hatalmas találmány lesz. Akik sikertelenek a nőknél, nem akarnak prostinak fizetni, helyette majd megveszik ezeket a robotokat és azokat dugják. Nyilván a többség a hús-vér példányt preferálja.
Vagy esetleg valami holografikus, agyba sugárzott pornó, ami olyan élményt ad, mintha tényleg dugtál volna.

Gejza
Olvasó
Gejza

Ilyen nincs vazze, ez a világ vége:

” Szerencsétlen” lány szétdugatta magát a fél várossal és ezért még az adófizetők perkáljanak is.

Ez a vége, most már ott tartunk, hogy aki tisztességgel dolgozik, az fizesse meg az ilyen legalja parazita mocskokat is azért – hiszen a megítélt összeget az adófizetők állják – mert egy a kislánynak orrba-szájba dughatnékja volt, és még keresett is vele.

Ez kész, ez abnormális:

http://velvet.hu/helyszinelo/2017/06/02/egymillio_dollarra_perelte_varosat_egy_oaklandi_tini_mert_30_rendor_vitte_agyba/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

 

Regnix
Újságíró
Regnix

Tessék egy friss cikk olvasgatásra kicsit közelebbről, kis hazánkból. Agysérv, erőlködés után.

http://divany.hu/szuloseg/2017/05/27/tobb_feminizmust_a_kiscsoportba/

Gejza
Olvasó
Gejza

Ez a nő beteg.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nagyon zsici feje van.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Dögöljek meg, de nem tudom eldönteni, hogy ez most dicsekszik, vagy panaszkodik, persze, ha nem fake:)

http://www.she.hu/nofilter/20171113-prostitualt-ferfi-selyemfiu-titok-hazugsag-greta-may.html

xcsakx
Olvasó
xcsakx
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

A feminácik meg kaparják a falat, mikor szexmunkások jelentik ki, hogy nincsenek elnyomva és saját maguk elhatározásából csinálják. :)

DennisVT
Újságíró

A femiktől ilyenkor meg kell kérdezni, hogy mi történt az “ő teste, ő döntése” szöveggel.

HypocritSlayer
Olvasó
HypocritSlayer