Belleville
0 megosztás

#killallmen

A “Why de people hate feminism #1” dokumentumfilm útján értesültem a mai napig közismert és kedvelt #kill all man hastagról. Az őrületet az a videó indította, melyben Jenny McDermott arról beszélt – méghozzá nagy közönség előtt, 200 ezer nézője volt rövid időn belül a videónak -, hogy a fiú csecsemőknek már a megszületését is meg kellene akadályozni és az emberi fajnak csupán a női nem formájában kellene fennmaradnia. – “So the only answer to that is to kill male babies and just kill any man you see in the street. We want the species to go on but only with women in it. So that’s what we have to do.” – Szóval egészen konkrétan egy mondatában azt is kijelentette, hogy minden fiú csecsemőt meg kellene gyilkolni és velük együtt minden férfit, aki szembejön az utcán…

Jenny McDermott később egy másik videójában már arról beszélt, hogy félre értették őt, és ő is csupán áldozata az internet mindent eltorzító gépezetének, ő csak a férfiak verbális agressziójára (lekurvázzák a nőket, stb) adott egy megdöbbentő, de hatásos választ egy hecckampány formájában. Lényegében szerinte azok a férfiak hibáztak, akik szót emeltek a hastag ellen, mert paranoiásak… Az épelméjűek világának jól felfogott érdekében remélem magam is, hogy nem volt valódi szándék az üzenet mögött. A #killallmen mégis a tobzódó őrület mintapéldája és még viccként is hihetetlenül ártalmas, mert:

– Az üzenetet az arra fogékony réteg körében mérhetetlen szellemi rombolást képes végezni. A mai napig rengeteg #killallmen-es poszt született a Twitteren.

– A rengeteg “csiripelés” azt bizonyítja, hogy ha csak elméleti síkon is, de sokan fogékonyak a feminácizmus MEINKAMPF-jában, Valerie Solanas SCUM (Society for Cutting Up Men) manifesztumában felsorakoztatott gondolatokra.

– Ahogyan végülis Jenny McDermott, úgy mások is a feminizmus egyfajta morális igazát látják megfogalmazódni a #killallmen hastagben és az amögött álló gondolatiságban és visszakozót nem igazán fújnak, inkább a szólás szabadságról papolnak.

Post Author: Belleville

Belleville
Először is szeretnék mindenkit üdvözölni. Már nem új dolog nekem a blogolás, írás, mivel már évek óta űzöm az ipart. Eredetileg filmművészeti bloggal indítottam. Így valószínűleg itt is többször ebben a témában fogok írni, mivel csak arról akarok értekezni, amit tökéletesen átlátok.
f Facebook
0 megosztás


65 thoughts on “#killallmen

  Alter Ego

  Alter Ego

  (2017. április 26. szerda - 13:44)

  “Jó vicc!” – És jó kifogás. A SCUM Manifesto-t egyébként vették már eléggé komolyan. Lásd itt is: http://www.ferfihang.hu/2017/02/20/sved-magyar-feminizmus/

  A nagy közönség előtt elkövetett, egy csoport ellen tevékeny erőszakra uszító gyűlöletbeszédet a “közösség elleni uszítás” címszó alatt 3 év börtönnel rendeli büntetni a magyar Büntető Törvénykönyv.  “A közösség elleni uszítás valójában visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával, az erőszak érzelmi előkészítése.” – Lásd itt a Wikipédiában.  Szóval igenis volt valódi szándék az üzenete mögött: a későbbre remélt aktív erőszakot akarta széles körben érzelmileg megalapozni. Egy-két ilyen hülyepicsát be kellene vágni 3 évre a sittre és egyből elmúlnának ezek a jelenségek. Gondolom hasonló jogi szabályozásra akad sok más példa is a világon és erre tekintettel egy ilyen hastagnek nem is lenne szabad léteznie. Valaki nem akar írni a Twitternek?

  Hunn

  Hunn

  (2017. április 26. szerda - 19:05)

  Drága nők, a Feministák hazudnak nektek, amikor azt mondják, hogy a férfiak szexuális tárgyaknak tekintenek titeket.

  Ez nem igaz. Mi hát a valóság?

  A férfiak a nőket szexuális lényeknek, NEM pedig szexuális tárgyaknak látják.

  Ennyikeh.

  Kalman

  Kalman

  (2017. április 29. szombat - 23:14)

  Rövidre nyírt fehérített haj, hozzá íveltre rajzolt szemöldök és némi őrület a tekintetben. Ez a nő segítségre szorulna ez ránézésre nyilvánvaló. Nem is azon lepődök meg, hogy van akiből ekkora őrület kijön, hanem hogy az ilyeneknek követői vannak.

  VivienLeigh

  (2017. április 30. vasárnap - 08:53)

  Ez őrület,ez tényleg hihetetlen. Miért nem lehet felfogni,hogy szükségünk van egymásra,hogy kiegészítjük egymást…?

  Amúgy egy férfiak nélküli világban kíváncsi lennék meddig bírnák pont ezek, a káosz közepén,a fizikai munkát végezve (mert sajnos el kell ismerni,hogy a nők többsége nem jó problémamegoldó és szervező,hosszasan nem tudnak sokáig koncentrálni és keményen dolgozni fizikailag-de azért tisztelet a kivételnek,mert azért abból is van és több ,mint gondolnátok).

  Gejza

  (2017. április 30. vasárnap - 09:56)
  “Az őrületet az a videó indította, melyben Jenny McDermott arról beszélt – méghozzá nagy közönség előtt, 200 ezer nézője volt rövid időn belül a videónak -, hogy a fiú csecsemőknek már a megszületését is meg kellene akadályozni és az emberi fajnak csupán a női nem formájában kellene fennmaradnia.”
  A legszebb az egészben, hogy ezt olyan platformon tudja hirdetni, amit férfiaknak köszönhet:
  • Az első ismert mechanikus számológép, az abakusz, kb. 5000 éves. Eszközöket egyébként kb. 300 000 éve használ az emberiség, míg a számfogalmat vélhetően körülbelül 30 000 éve ismeri. Az abakusz a bonyolultabb számításokhoz nem elegendő, mert túlságosan lassú.
  • John Napier Murchiston (1550–1617) az úgynevezett Napier-csontok segítségével gépesítette a szorzás műveletét.
  • Edmund Gunter (1581–1626) – elődei ismereteit felhasználva – 1620-ban logaritmikus számolólécet szerkesztett (logarléc). E találmány időtállóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az 1980-as évek elejéig még középiskolai tananyag volt a logarléc használatának elsajátítása.
   • 1623: Az első ismert mechanikus számológép megjelenése, megalkotója Wilhelm Schickard. Az átvitelt egy tízfogú és egy egyfogú fogaskerék segítségével valósítja meg. E gép mind a négy alapműveletet el tudta végezni.
   • 1642: Blaise Pascal (1623–1662) egy mechanikus összeadó-kivonógépet szerkeszt, amelyben a főszerep szintén a fogaskerekeké volt. A tízes számrendszerre épül, 8 jegyű számokat tud maximálisan kezelni. Olyan nagy népszerűségnek örvendett a korban, hogy elkezdték sorozatban gyártani. E géptípusból mára körülbelül 50 maradt fenn.
   • 1673: Gottfried Wilhelm Leibniz (1646–1716) tökéletesíti Pascal gépét, így mind a négy alapművelet elvégezhető a géppel. Az összeadás-kivonás szintén fogaskerekek hajtogatásán alapul, a szorzás egy váltótárcsa segítségével valósulhat meg. Leibniz először fogalmazza meg azt az elvet, hogy célszerűbb lenne a kettes számrendszerben dolgozni, de a számok hossza miatt ezt nem tudja megvalósítani.
   • 1820 Charles Xavier Thomas de Colmar (1785–1870) francia matematikus a francia hadseregben való szolgálata közben megépítette az első kereskedelmi forgalomba került, és széles körben elterjedt mechanikus számológépet. Ez képes volt mind a négy alapművelet elvégzésére. A gép terjesztése jelentős üzleti sikert hozott a forgalmazóinak, és egészen az első világháborús évekig használták. Colmar egy automata, programvezérelt gép (számítógép) építésének gondolatát is felvetette.

    

  • A programozás feltalálása
   A Jacquard-féle szövőgép
   • 1786: Johann Müller német hadmérnök megfogalmazza, hogy szükség van a részeredmények tárolására. Ezen tárolót regiszternek nevezi el és feladatának az adatok ideiglenes elhelyezését jelöli meg.
    Az adatok és részeredmények tárolása egyrészt alapfeltétele a programozhatóságnak, másrészt tényleges lépés afelé.
   • 1820-ban Joseph Marie Jacquard olyan mechanikus szövőgépet épített, mely automatikusan, külső programozás révén szőtt mintákat: a gépet kartonból készült lyukkártya vezérelte, amely a mintákat tárolta. A gép széles körben elterjedt, alkalmazták is a szövőiparban, és létezése olyan tudósokat befolyásolt, mint Neumann János (tudjuk, hogy barátaival élénk eszmecseréket folytatott erről és hasonló gépekről).

    

  Ezek az “alapok” voltak, a többi itt: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p_t%C3%B6rt%C3%A9nete

  Meg persze üldögél a további komplett technikai környezetben és infrastruktúrában, aminek feltalálást, kivitelezését és működtetését – mondjuk elektromos áram atom, szél, vízerőmű – 90%-ban férfiaknak köszönheti.

  Vagy folyóvíz a csapból. Gáz a vízmelegítéshez, fűtéshez.

  stb-stb, nem lovalom bele magam tovább….

  De nem róhatjuk fel neki, a női szűklátókörűség, a női logika hiánya, a női ostobaság az Ego által megtámogatva ennyire képes.

  Nem képes felfogni a drágám, hogy a férfi matematikai és logikai rendszerben működő agyának hiánya nélkül ezek nem lennének, ezen dolgok elromlanának, eltűnnének, elemésztődnének.

  A férfi agy a kulcs a technológiai fejlődéshez és színvonalhoz.

  És ott tartunk a jóléti társadalmakban, hogy a női agy értelmi teljesítménye azt a szintet nem képes egész egyszerűen elérni, hogy ezen elgondolkozzon, ezt átértékelje és felismerje.

   

  Kultúrátlan és maximális emberséggel – durvának fog tűnni – de itt az idő, hogy szépen kézen fogva a legtöbb nőt “vissza zavarjuk” a konyhába és a hálószobába, mert a civilizációnkat erodálják, veszélyeztetik ezzel a – kontrollálatlan – szabadsággal amit kaptak….

   Szergej55

   (2017. április 30. vasárnap - 10:27)

   Elmebetegeknek hiába magyarázod, hogy hülyeségeket beszélnek, hiszen csak ennyire képesek. Profánul fogalmazva a szarra sem haragszol, amiért büdös, tudod, hogy az egyszerűen ilyen. Én a feministákra sem haragszom, amiért betegek, a megtévesztettekkel pedig talán lehet kezdeni valamit, de ez minden.

   A mondandód végével is egyetértek, majd ha ez a rendszer megdől, igencsak másképp lesz érdemes a következő civilizáció alapjait lerakni. Most olyasmit láthatunk, amit az ókorban Róma megszűnésekor láthattak azok, akik a kereszténység tanait összeírták, és amit évszázadokig nagyjából követtünk.

    Reszet Elek

    Reszet Elek

    (2017. április 30. vasárnap - 11:19)

    “ez a rendszer megdől, igencsak másképp lesz érdemes a következő civilizáció alapjait lerakni” – A folyamat civilizációs szükségszerűség, mindig bekövetkezik. Ahogy kipárnázottabbá válik a társadalom, egyre inkább előtérbe kerül az indirekt problémakezelés, a közvetlen termelés egre kisebb társadalmi szeletet érint, egyre hangsúlyosabbak a szociális közegek, kapsolódások és közösségek, egyre inkább nőjellegűvé válik a társadalom.

    Képzeld el a mai nyugati társadalmat úgy, mintha az egész egyetlen nő elméje lenne és máris megérted miért úgy működnek a dolgok ahogy és hogy miért fog szükségszerűen szétesni az egész.

    Már idéztem, de nagyon ideillik, szóval újra:

     

     Szergej55

     (2017. április 30. vasárnap - 15:30)

     Értem, amire gondolsz, arra gondoltam, hogy eszünk ágában se legyen ugyanígy folytatni, valamit fel kell előbb építeni, amit majd lerombolnak utánunk. :D

   Reszet Elek

   Reszet Elek

   (2017. április 30. vasárnap - 11:10)

   A femiták erre azt mondják hogy mindez csak azért volt így mert a patriarchális társadalom a nőket elnyomta és mindezen dolgokban nem hagyta érvényesülni. Ha nem így lett volna, tele lenne női tudósokkal és feltalálókkal a történelem … mert a nők mindenben minimum ugyanazon a szinten vannak mint a férfiak.

   Kalman

   Kalman

   (2017. április 30. vasárnap - 12:40)

   Én még emlékszem, amikor a programozás villódzó CRT monitorok előtti görnyedés volt zéró ergonómiájú, lassú gépek előtt. Akkor vér ciki arc volt, aki ezzel foglalkozott. Sápadt, nem lát napot, görbül a háta, kocka, nyámpíc. Akkoriban nem volt nőket az informatikába program. Érdekes.

  Rokapapa

  Rokapapa

  (2017. április 30. vasárnap - 16:14)

  Volt már példa hasonló radikális feminista megnyilvánulásra. Sajnos tény, hogy a feminizmus képviselői minden esetben a férfitársadalom teljes eltörlését akarják megvalósítani, vannak akik lassan lépésről lépésre és vannak az úgynevezett radikálisok akik azonnal akarják.

  Ameddig a spermabankokat hajlamosak férfiak látogatni addig a férfi “életének értéke” folyamatosan zuhanni fog. Valamelyik dokumentum filmben is arról volt szó miként ösztönzik a férfiakat a spermájuk leadására miközben már most annyi van lefagyasztva amennyivel ötezer évig is fent lehetne tartani a jelenlegi népességet. Tehát megtermékenyítő anyag van bőven, a munkák a technika fejlődésével könnyebbé váltak (ha nem is mind) így a férfiak száma nyugodtan lekorlátozható kizárólag arra a számra ami elég a “rabszolga munkák” elvégzésére. A technika továbbfejlődésével még kevesebb férfira lesz szükség később pedig jöhet a nagykorúvá vált férfiak “megfejése” majd kivégzése.

  A nyolcvanas évek végén volt egy film a “Szexmisszió” amit melegen ajánlok minden férfitársamnak. Abban a filmben már szerepelt a női petesejtek megtermékenyítése egy másik női petesejttel. Sajnos ez a fantasztikus utópia egyre közeledik hozzánk is mivel amerikai tudósok már megtudták valósítani ezt is és ha sikerül alkalmazni a közéletben is akkor a feminista mozgalmak mindegyike már nyíltan a férfiak “kihalatásáért” fog harcolni.

   VivienLeigh

   (2017. április 30. vasárnap - 16:33)

   Pontosan ez a film jutott eszembe,csak nem akartam már ennyire régi filmeket emlegetni (mivel nagyrészt már senki sem látta ),pedig nagy film,főleg a poén a végén :)

   Én nem hiszem ,hogy akár a feministák előbb linkelt rémálma , vagy az általad említett (tendenciákat tekintve jogosan félelemkeltőbb) verzió is megvalósulhatna.Az élet mindig utat tör magának és az élethez egy férfi és egy nő kell.Én hiszem,hogy ez mindig így marad,így kell maradnia.

    Rokapapa

    Rokapapa

    (2017. április 30. vasárnap - 16:56)

    Szeretném ha igazad lenne de ennek ellentmond az a számtalan mára már teljesen kihalt állatfaj. Ha az élet utat is tőr magának akkor sem az emberi élet lesz az. Pusztán a történelmünk is bizonyítja, hogy mennyire önpusztító faj vagyunk sőt nem kíméljük azon élőlényeket sem amelyek nélkül élni sem tudunk.

     Reszet Elek

     Reszet Elek

     (2017. április 30. vasárnap - 19:03)

     A bolygónknak még több milliárd éve van hogy kineveljen egy olyan értelmes fajt, amelyik nem pusztítja el önmagát és környezetét. Nem tudom az emberi faj hányadik próbálkozása, de jól lenne hinni, hogy az utolsó.

     Talán ezt még nem láttátok, nagyon javaslom megnézésre.

    Reszet Elek

    Reszet Elek

    (2017. április 30. vasárnap - 18:59)

    Dehogynem látta! Klasszik és alap. Ha valaki egészen véletlenül mégdem látta volna, itt legálisan is megnézheti.

   gpetersz

   gpetersz

   (2017. június 22. csütörtök - 15:50)

   “A technika továbbfejlődésével még kevesebb férfira lesz szükség…”

   Ki fogja a technikát üzemeltetni? Rabszolgák?

   “sikerül alkalmazni a közéletben is akkor a feminista mozgalmak mindegyike már nyíltan a férfiak “kihalatásáért” fog harcolni.”

   A fizikailag gyengébb nőkről beszélünk? Na erre benevezek. (még white-knight-okkal sem fog menni…)

  VivienLeigh

  (2017. május 1. hétfő - 19:15)

  Szerencsére-legalábbis nekem úgy tűnik- egyre több az ilyen vélemény is :

  http://magyaridok.hu/lugas/dicserd-a-ferfit-1611349/

   Rokapapa

   Rokapapa

   (2017. május 1. hétfő - 19:36)

   Sajnos az elején csak egy gondolattal tudok egyetérteni és persze a végével, a többi pont az a félrevezető maszlag amire a cikk is utal.

   A nők nem feltétlenül boldogok ma a bőrükben. Ez sajnos nagyon igaz! Azért írom, hogy sajnos mert én imádom a nőket de nem tudom elfogadni a ma felvállalt szerepeiket. A nők túl buták ahhoz, hogy észrevegyék átverték őket ezzel az egyenjogúsággal illetve túl későn – leginkább a 4X felett – döbbennek rá, hogy a női egyenjogúság az ő legnagyobb ellenségük de addigra már túl késő megtalálni vagy értékelni a boldogságot.

    Szergej55

    (2017. május 1. hétfő - 20:05)

    Dehogy boldogok, a 90%-uk különféle módon, de már huszonéves korára becsavarodik. Tényleg jobb helyük lesz majd újra a ház körül (hú, micsoda elnyomó gaz vagyok).

     Hunn

     Hunn

     (2017. május 1. hétfő - 20:40)

     Dehogy boldogok, a 90%-uk különféle módon, de már huszonéves korára becsavarodik.

     Pont egy huszonéves csaj fejét fűztem, aki elkezdte magyarázni a társaságnak, hogy nem biztos hogy minden nő küldetése hogy gyermeke legyen, természetesen önmagára (is) értve ezt. Majdnem legyintettem és ott is hagytam volna, de aztán eszembe jutott az a meggyőződésem, hogy fasiszta farok liberális alkalmazásával lehet a legkiválóbban korrigálni a nőknél a Feminista téveszméket. Remélem sikerrel járok.

      Reszet Elek

      Reszet Elek

      (2017. május 1. hétfő - 21:07)

      A feminizmustól szenvedő nő legjobb gyógyszere a férfi. A kór éppen azért terjedt el olyannyira mert az ellenszer egyre ritkábban fellelhető.

       Hunn

       Hunn

       (2017. május 1. hétfő - 21:23)

       A feminizmustól szenvedő nő legjobb gyógyszere a férfi. A kór éppen azért terjedt el olyannyira mert az ellenszer egyre ritkábban fellelhető.

       Így van, aranyapám, örülök hogy egyre többen érzünk rá ezekre a dolgokra. Mert a nőktől maguktól várni, hogy megtagadják a Feminizmus nekik kedvező túlzásait, az rózsaszín mese. Pláne hogy inkább még gerinctelenül adják is alájuk a lovat, ez a férfiak bűne.

        Rokapapa

        Rokapapa

        (2017. május 2. kedd - 20:29)

        Azért itt álljunk meg egy baráti szóra.

        A férfias viselkedési formák mára megvetett és a nők részéről szinte teljes egészében elutasítottak továbbá egy részük már szó szerint törvénytelen a nők “védelmében”.

        Sok minden kell ahhoz is, hogy egy férfi határozott és magabiztos legyen ami szinte lehetetlen míg a nők zsebébe pumpálják azon pénzeket is amikért férfiak dolgoznak meg. Sokat hallani, hogy egy jól szituált nő az erős magabiztos és határozott akitől félnek a férfiak.Valójában pedig csak arról van szó, hogy semmi értéket nem képvisel a férfiak számára ezért kerülik. Férfiként határozott elvárásom egy nővel szemben, hogy ne magára és ne is a munkájára támaszkodjon az életben hanem elsősorban énrám. Pont ez az egyik olyan dolog amit a mai agy mosott nők visszataszítónak tartanak miközben vágynak rá.

        Szó sincs arról, hogy nincsenek igazi férfiak. Pusztán arról van szó, hogy a férfi számára legfontosabb dolgot kis munkával is megszerezheti a nőtől és nem kell minimum két évtized agymosásával megküzdenie csak a szexért. Ebből adódóan inkább hanyagolják a nőket minden egyéb területen mivel egy nő sem ér annyit – az agymosás miatt -, hogy elkezdjük újra nevelni.

        Könnyű a férfiakat hibáztatni és persze ez a hibáztatás sem alaptalan de a hibákat nem mi hanem az elődeink követték el mikor jogokat adtak a nőknek. Mi csak szenvedünk a hibáik miatt és tehetetlenül szemléljük miként sodorják a nők  szakadék szélére az emberiséget. A jelenlegi döntéshozók is azt hiszik még többet kell adniuk a nőknek, hogy helyrejöjjenek a dolgok. Ennek legfőbb oka pedig az, hogy csak is a “tűz” közelében lévő feminista nők véleményeit hallják, az élet súlya alatt megroppant nőkét nem. Pedig ezek a megroppant nők vannak többségben és tényleg sóvárognak azután, hogy egy erős férfi levegye a gondokat a vállukról. És ezzel el is érkeztem a mondandóm elejére hisz ha találkoznak egy erős férfival fellázadnak ellene az agymosásnak hála.

        Zárszóként csak egy gondolat a férfiasság egy részéről. Soha egy férfi sem fog célt érni beszéddel. A férfias viselkedéssel a túlzott beszéd összeegyeztethetetlen. A nők is csak akkor fognak felfigyelni a férfiak problémáira ha mi erővel hívjuk fel rájuk a figyelmet.

         Szergej55

         (2017. május 2. kedd - 20:49)

         Problémás terület a női jogoké. Én azt gondolom, hogy mikor Róma összeomlott, akkor keletkezett rengeteg okos tan, amelynek jó része a Bibliában élt tovább, mert egyszerűen a maihoz hasonló állapotokra való gyógyírt írták meg benne. Viszont ez már több mint ezer évvel később nem lehetett az akkori generációnak ilyen fájóan éles tapasztalat, mint amilyen most nekünk. Ha sikerül egy működő társadalmat építeni ennek a helyére és nem halunk ki, akkor biztos lehetsz benne, hogy pár száz év múlva újra el fogják cseszni valakik.

         Hunn

         Hunn

         (2017. május 3. szerda - 06:41)

         Azért itt álljunk meg egy baráti szóra.

         Már meg is álltunk, tanár úr. Eszem ágában sem volt a férfiakat hibáztatni. Ha egy csapdát tökéletesre építenek fel, a csapdába ejtendő lény tudományosan megfigyelt viselkedésére alapozva, elkerülhetetlenül az útjába teszik, és utána erővel beleterelik, akkor ki a hibás? A lény aki beleesett a csapdába? Vagy az, aki megásta a csapdát?

         Ez a jelenlegi helyzet tudatos és eltervezett szubverzió eredménye.

         Nem mi vagyunk a hibásak, de ne feledjük, mi vagyunk a csapdában. Hogy csak és kizárólag mi vagyunk azok, akiket a probléma egyáltalán érdekel, akinek meg kell oldani a problémát, ezért felelősséget vállalva. Mert azok a mások akiknek hatalmukban állna tenni ellene, ők ásták a csapdát. Azok kurvára továbbra is  a szubverziót fogják folytatni amíg ki nem maxolják az elérhető rombolást.

         A nők nem ellenségek, még a Feminista nők sem, a harc nem ellenük zajlik. Ezt azért mondom, mert mi vagyunk az erősebbek, és ezt ők is tudják, és részükről a Feminizmus egy teszt arra nézve, hogy ezt mi is tudjuk-e, és mi ezen a teszten elbukunk. De a harc nem a nők ellen, még csak nem is a nők rejtett, igazi természete ellen zajlik. A harc a szubverzió ellen zajlik!

          Rokapapa

          Rokapapa

          (2017. május 4. csütörtök - 15:41)

          Engedd meg nekem, hogy a te általad leírtakat kissé közérthetőbb formába helyezzem kizárólag férfi szemszögből.

          Nők és férfiak közösen vagyunk csapdában és mi kevesen nem magunkért hanem elsősorban a nők érdekében harcolunk a feminizmus és a női jogok ellen a génjeinkbe programozott nőket védő ösztönök által hajtva.

     Dan

     Dan

     (2017. május 1. hétfő - 23:56)

     Egyre több férfiismerősömtől hallom vissza, amit magam is tapasztalok, h a nők tömegei  – 50% feletti arányban is akár! – meg vannak hibbanva, vagy súlyos lelki sérüléseket hordoznak (valamekkorát mindenki, férfi-nő egyaránt, a mérték nem mindegy, h mennyire képes társadalmi-, illetve párkapcsolatokra).

     A következő elméletem van erre: a Nagy Női Önállóság ugye “szuper” – csak van egy kis bibi. Erről nem kérdezték meg, nem szavaztatták meg a nőket, h akarják-e ténylegesen! Azaz, a nők a nyakukba kapták, kéretlenül. Namost az egy dolog, h a feminista cukormáznak köszönhetően már ízesebb a nők számára a kaki. De a női identitás többségében arról szól(t), h csatlakoznak egy arra méltó férfihoz. Tehát nem egyedül hánykolódnak az életben. Mivel viszont a nagy modernségnek köszönhetően, akár akarják, akár nem, sokan erre kényszerülnek (ez a alatt a nem tudatos választást is értem), viszont a szellemük-lelkük képtelen elviselni ezt a különállóságot, ezért egyszerűen becsavarodnak. :(

      Szergej55

      (2017. május 2. kedd - 09:45)

      Én a személyes ismeretségeimből merítettem az arányt, persze némileg túloztam, de jobban belegondolva nem nagyon.

       Hunn

       Hunn

       (2017. május 4. csütörtök - 12:16)

       Én úgy tapasztalom, hogy a nők többsége azért sokkal normálisabb és értelmesebb annál, mint amennyire reménytelennek a helyzet a felszínen, első látásra tűnik. Ha férfiasan viselkedsz velük, azt rendkívül pozitívan és hálásan fogadják. Sőt, amelyik látszólag férfigyűlölő Feminista picsa, annál is egyre inkább azt gondolom, hogy az is tulajdonképpen csak azért könyörög, hogy jöjjön már végre egy férfi, aki a helyére teszi őt. Mert hát nem látják hogy így megbolondul? Egy erős férfikéz, gyengéden de határozottan. És akkor megnyugszik a kis lelke és onnantól kenyérre lehet kenni. Néha még ficánkol egyet, hogy letesztelje biztonságban van-e, aztán megnyugszik és minden mehet tovább. Lehet hogy túlságosan optimista vagyok, de egyre inkább így látom ezt a dolgot.

        Reszet Elek

        Reszet Elek

        (2017. május 4. csütörtök - 13:59)

        Szerintem is így van. Az a durva hogy még vadidegen nőkkel is működik a dolog, a társas érintkezés legalapabb eseteiben is. Ahogy átvitt értelemben rádmászna és ahelyett hogy te a szokásos módon tűrnéd (amit már megszokott ugye), visszaszólsz (back off baby!) és azonnal megváltozik a hozzáállás. Figyelmes lesz, segítőkész, próbálja kiérdemelni a figyelmed, egyetértésed, jóváhagyásod mikor mit.

        Nem ráüvöltésről vagy hasonlóról van szó, sokkal inkább, mintha pszichikailag (de akár fizikailag) is fölé magasodnál, mosolytalanul szúrósan néznél (közvetlen agresszivitási jeleket adnál?) stb.  Azonnal működik és mindig megváltozik az attitűd. Ma is volt ilyen élményem, kettő is.

      Reszet Elek

      Reszet Elek

      (2017. május 2. kedd - 09:55)

      A képlet egyszerű. A nőknek ösztönösen erős férfi kellene. Viszont a mai világ elerőtleníti a férfiakat lévén a nők csak a férfiak rovására válhatnak “erősebbé”. Értsd. A nők természetüknél fogva nem képesek erőssé válni (illetve erejüket nem a férfiak viszonyrendszerében kellene értelmezni), relatíve erősebbé a férfiak elgyengítésével válhatnak.

      Szóval a nők továbbra is gyengék maradtak csak kaptak egy rakás társadalom által kiherélt pacákot. A feminizmus végső soron nem a nők “erősebbé” (bármit is értsenek alatta), hanem a férfiak gyengévé tételéről szól.

      A képlet még nyakon önthető a fogyasztói lózungokkal ami az igénytelenséget, önzést és a valóságtól elrugaszkodott teljesítmény nélküli igényeket illeti. A képlet végén pedig, az egyenlőségjel után egy nagy kupac trágya a végeredmény.

       Szergej55

       (2017. május 2. kedd - 10:00)

       Ráadásul az abszurditást fokozva a herélt férfiak erősebbé sem akarhatnak válni, nem is szabad nekik olyat, hiszen az már a férfivilágba bekvótázott nők rovására mehetne csak, hiszen hála a zsidó förmedvények kitalációjának már mindenki a férfiak világában játszik, nincs meg a két párhuzamos tér a két nem számára, így a röhej örvénye kialakult és folyamatosan nyeli el a társadalmat. Tényleg szebb lenne a szélsőbalos nézetek nélkül a világ.

        Reszet Elek

        Reszet Elek

        (2017. május 2. kedd - 10:06)

        A balosnak mondott nézetekre is szükség van, de csak a kellő mértékben. Túlsúlyba kerülése látható módon tönkreteszi a társadalmat (ahogy persze a túlontúl súlytalanná válása is). (Közismert példával élve vö. Az ember tragédiája: 11. és 12. szín)

         Szergej55

         (2017. május 2. kedd - 10:09)

         Természetesen, az igazi baloldali értékeket becsülöm is, de a kommunizmus és mindenféle csökevényei a XX. század óta csak bajt okoztak, téves társadalmi képből is indulnak ki, így tényleg jó lesz lassan a kukába vágni, ahová valók.

      Belleville

      Belleville

      (2017. május 3. szerda - 00:19)

      járok exemmel néha iszogatni, beszélgetni. Már van gyereke a mostani férjétől, vele röhögtünk múltkor a megkergült 30 feletti nőn. Én 30asként ismerkedek mostanában, társkeresőkön, komolyan nálam pl forral indul lassan az a nő, akinek gyereke van, mert tudom róla, hogy ő képes rá, hogy egy embert maga elé helyezzen, és ez a mai világban egy hatalmas plusz mind nőtől, mind férfitól, ez a mi társadalmunk egyik nagy baja. A feministák az önzés minta példányai.

       Hunn

       Hunn

       (2017. május 3. szerda - 06:12)

       Én 30asként ismerkedek mostanában, társkeresőkön, komolyan nálam pl forral indul lassan az a nő, akinek gyereke van, mert tudom róla, hogy ő képes rá, hogy egy embert maga elé helyezzen, és ez a mai világban egy hatalmas plusz mind nőtől, mind férfitól, ez a mi társadalmunk egyik nagy baja.

       Mi van, báttya??? Ezt hogy érted: kezd elmenni az eszed, vagy sose volt? Azt hittem, ez itt egy Red Pill-es közösség…

       Az lehet, hogy az a nő képes rá hogy valakit maga elé helyezzen, de az soha nem te leszel, hanem az a gyermek, aki neki mástól van.

       Harmincasként te vagy a topon, te válogatsz, hacsak annyira át nem programoztak még a Feministák, hogy már ezt sem ismered fel. Harminc feletti nőre rá sem nézünk, gyerekes nő szóba sem jöhet, tényleg az alapokat kell átvennünk? Bár ha igen, akkor viszont mi most szóltunk, én legalábbis így tettem. Menj, és ne vétkezz többé!

        Belleville

        Belleville

        (2017. május 3. szerda - 08:37)

        topon vagyok minden, nap edzek, tanulok, egyedüli deficitem, hogy nincs pénzem. De ezt magyarázd el helyettem az öntudatos pesti picsáknak, akiket a reklámok arra tanítottak, hogy “te légy az első”.

         Hunn

         Hunn

         (2017. május 3. szerda - 09:07)

         topon vagyok minden, nap edzek, tanulok, egyedüli deficitem, hogy nincs pénzem. De ezt magyarázd el helyettem az öntudatos pesti picsáknak, akiket a reklámok arra tanítottak, hogy “te légy az első”.

         Ne aggódjál te a pénz miatt, báttya. Azzal foglalkozz, hogy legyed benned potenciál, hogy valamikor még vigyed valamire. A nők többségének elég lesz ez, ha minden más rendben van.

         Ugyanakkor gondolj már bele: most azért legyen sok pénzed, hogy valami hülye picsa, aki faszról faszra ugrál, és esze ágában sincs neked adni a fiatalságát és gyereket adni neked, jól lehúzhasson, illetve amíg veled van, élvezhesse a vagyonodat? Ugyan már, ezért még dolgozni bemenni sem érdemes. Eszed ágában se legyen ezt megadni nekik, és az sem, hogy emiatt te valamivel is kevesebbnek érezd magad, pláne nem ezek szemében. Csak keményen!

         múltkor volt egy kedvenc történetem. Megismerkedtem egy lánnyal, és mint a mesében, második randin mondta, hogy van egy álma: gendert és amerikai irodalmat akar tanulni. Öhm elég

         Én pedig egy olyan lánynál győztem le az “approach anxiety”-t, akiről mint kiderült, úgy gondolkodik, hogy “nem minden nőnek küldetése az, hogy gyereke legyen”. És nekem abban a pillanatban átkattant az agyam. Ennek a nőnek a leszólításától paráztam én? Ki is röhögtem saját magamat. Majdnem hagytam az egészet a francba, de szexuálisan pont az esetem lenne. És onnantól minden kétely és szorongás nélkül tudtam hozni a legférfiasabb, legvagányabb oldalamat vele szemben. Kihívásnak fogtam fel a dolgot. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom fasszal korrigálni a téveszméit. :)

          Belleville

          Belleville

          (2017. május 3. szerda - 12:13)

          “Ugyanakkor gondolj már bele: most azért legyen sok pénzed, hogy valami hülye picsa, aki faszról faszra ugrál, és esze ágában sincs neked adni a fiatalságát és gyereket adni neked, jól lehúzhasson, illetve amíg veled van, élvezhesse a vagyonodat?”

          csak sajnálni tudom az ilyen nőket, mert sose lesz saját maguktól erejük bármire, és ami rosszabb municiót adnak a feministáknak. pl olvastam egy pschyology today (köztudottan feminista fórum) cikket, ami azzal az ironizálással kezd, hogy ezeknek a nőknek már rég világhatalom birtokában kellene lenni, de mégis a férfiak irányítanak, és innentől jön a demagógia…

          “Kihívásnak fogtam fel a dolgot. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom fasszal korrigálni a téveszméit. :)”

          az a baj, hogy a feminizmus ennél rosszabb, zsigeri módon alakítja át a nőt. Kezdve ott, hogy ez a lány is hol akart valakit, hol nem…

        Aldo

        (2017. május 3. szerda - 19:54)

        Erre írtam korábban, hogy téves az a feltevésed, hogyha valaki férfi létére betölti a harmadik X-et, az nem jelenti, hogy innentől kezdve minden fasza. Sokan már annyira elkeseredettek, hogy bevállalják a balek pótapuci szerepét, mondván egy egyedülálló anyának már nincs akkora elvárása, mert nem teheti meg, hogy válogasson. A menő faszik közül persze nem is tud már válogatni, mert azoknak eddig is csak egy numerára kellett, nyilván azért maradt egyedül a gyerekkel. Persze a frusztrációit majd az új béta bélán fogja levezetni. Nem is értem, hogy hogyan lehet komolyan venni egy 30-as gyerekkel rendelkező nőt.

         Hunn

         Hunn

         (2017. május 3. szerda - 21:35)

         Erre írtam korábban, hogy téves az a feltevésed, hogyha valaki férfi létére betölti a harmadik X-et, az nem jelenti, hogy innentől kezdve minden fasza.

         Természetesen! Ebben, így ahogy írod, tökéletesen igazad van! Lehet, hogy én nem fogalmaztam egyértelműen, lássuk akkor hát, hogy pontosan mire is gondoltam én:

         Ha betöltötted a harmincat, és bevetted a Red Pill-t, és átállítod az agyadat férfias gondolkodásra és férfias viselkedésre, és továbbra is igyekszel létrehozni a saját legjobb verziódat mind fizikai mint anyagi téren, és aktív és célirányos vagy, és pontosan tudod is, hogy mit akarsz és mit csinálsz és miért és hogyan, akkor és csak akkor, de van rá esélyed, hogy a korábbiaknál sokkal faszább lesz minden, és még egyáltalán nem túl késő számodra, és jobb lesz, mint valaha is merni remélted volna. De ha nem, akkor szopni fogsz, és nyelheted a gecit továbbra is nagy evőkanállal, és sokkal rosszabb lesz, mint amitől korábban esetleg féltél.

         Ez így azért egy árnyaltabb, helyesebb, és reálisabb kép, nem igaz?

          Aldo

          (2017. május 4. csütörtök - 10:22)

          Így már árnyaltabb, de sajnos sokuknak nem ízlik a vörös pirula, és inkább kiköpik.

           Hunn

           Hunn

           (2017. május 4. csütörtök - 10:40)

           Így már árnyaltabb, de sajnos sokuknak nem ízlik a vörös pirula, és inkább kiköpik.

           Kiköpni? Miért tenne ilyet bárki is? Nekem konkrétan az életemet mentette meg a Red Pill. Szabadság, belső béke, harci kedv és életvágy: ezt mind a Red Pill adta vissza nekem.

        VivienLeigh

        (2017. május 4. csütörtök - 08:06)

        “Több az élet mintsem gondolnánk”.  Úgy látszik többször kell itt idéznem.

        Az,hogy egy nő 30-as éveire (esetleg húszas évei végére) egyedül marad gyerekkel (gyerekekkel),nem feltétlenül az ő (kizárólagos) bűne és az sem biztos,hogy egy kiélt faszkörhintás,aki passzióból vált el….Gondoljunk az özvegyekre,gyermeket egyedül is bevállalóra (nem tudatosan, femi szempontból,hanem a véletlenül összejött babásokra) és az elhagyottakra. Nekem volt osztálytársnőm ,aki egyedül maradt 28 évesen az 1 éves kislányával,mert a férje összeesett haveri- focizás közben és ott helyben meghalt. A lány amúgy gyönyörű volt (az osztály legszebb lánya,gyógyszerész végzettséggel),neki mi a “bűne”? Amúgy pár év múlva férjhez ment,van közös gyerek is,de a kislányt is saját gyermekeként neveli a férje (kb 3-4 éves korától).

        Másik kolléganőm 3 gyermekkel maradt 36 évesen egyedül,mert meghalt a férje autó balesetben…

        Egy gyermek megfoganása mindig két fél felelőssége (kivéve a szemét módon átverős történeteket persze). Hány lány-nő van,aki az élet mellett döntött,de egyedül kellett felnevelni a “baleset”-ből származó gyermeket,mert nem akart abortuszra menni (sokszor anyagi segítség nélkül-több ilyet ismerek). Persze hibát követett el.

        Sok nőt hagy el a férje olykor jogosan,olykor jogtalanul,mert talál jobbat,szexisebbet stb.Ahelyett hogy dolgoznának rajta,megbeszélnék,próbálnák megjavítani a kapcsolatot (könnyebb szexis Marcsit meghúzni,mint dolgozni-megpróbálni javítani a házasságon). Persze a nők sem angyalok,szó nincs róla,de számtalan élethelyzet van,ami nem kizárólagosan az egyedülálló 30-as nő döntése, hibája.

        Igen dönthet úgy egy férfi,szíve joga,hogy ezeket a nőket kizárja a lehetséges körből, dönthet így,csak nem biztos,hogy jól dönt. Persze jó lenne minden férfi mellé,húszas bombázó,kedves,hűséges, házias,szexmániás (aki csak veled az),csak ez kb. annyira reális ,mint hűséges,kedves,gazdag ,jóképű férfit találni (már akinek ezek számítanak,de a legtöbb nőnek igen). Szóval nem biztos,hogy ott találod meg a boldogságot,ahol képzeled-várod,sőt a leginkább ott ahol és amikor nem várod….

        “Az lehet, hogy az a nő képes rá hogy valakit maga elé helyezzen, de az soha nem te leszel, hanem az a gyermek, aki neki mástól van.”

        És ez így normális,egy anyának és egy apának is MINDIG a gyermekét kell előtérbe helyezni és ez akkor is így van,ha a te gyermekedről van szó. Mindig ő lesz (ők lesznek) az első(k) és ez így helyes. Ha valaki mást vár el,akkor ki is az önző? Mindenkinek csak a saját édesanyja-édesapja (ideális esetben) szereti őt első helyen.

        Számomra teljesen természetes (szerencsére a páromnak is),hogy a sokszor emlegetett  “kit hoznál ki a tűzből” hülyeség esetén én nyilván a lányomat,a párom nyilván a fiait és ebből NEM LEHET sértődés,pedig imádom és ő is szeret engem. Ez az élet rendje.Ettől még lehetsz boldog egy harmincas gyerekes nő mellett. Kompromisszum? Igen az. Minden kapcsolat kompromisszumokkal van tele. Ha ilyet nem tudsz kötni,akkor inkább MGTOW,mert sosem lesz számodra megfelelő kapcsolat.

         

         

         Belleville

         Belleville

         (2017. május 4. csütörtök - 09:09)

         persze, hogy bonyolultabb ez: meséltek nekem olyan 30as nőről, aki szombat esténként otthon hagyja a gyerekét valakire és elmegy egy éjszakázni, mert úgy van vele, hogy 6 évig szívott, és most joga van élvezni az életet. De ott van az a nő is, aki szerintem egyszerűen nem tudtak megalkudni és vagy ők hagyták ott a párjuk, vagy őket, ami megtörténhet bárkivel.

         Hunn

         Hunn

         (2017. május 4. csütörtök - 09:40)

         Harmincas nő, pláne gyermekkel, az olyan, mintha kidobták volna a kidobósban. Már nem játszik. Ezért volt sokkal értelmesebb a régi világ: ha megházasodott az ember és gyermeket vállalt, akkor onnantól kilépett a párkeresés terepéről. Innen ered a legénybúcsú meg leánybúcsú szokása is. Mert onnantól nem az volt a dolga, hogy találjon valakit az ágyába, hanem az, hogy felnevelje a következő generációt. Most meg, függetlenül attól hogy hol tart az életben, mindenki ott pörög a “szexpiacon”. Ez nem normális dolog.

         Egy nő húsz és harminc között van a toppon, akkor tudja a legtöbbet nyújtani egy férfinak. Ez alatt a tíz év alatt ő meg tudja találni élete párját ha akarja. Ha én vagyok az, akkor találjon meg ebben az időszakban – én pedig segítek, mert ebben az időszakban megyek oda hozzájuk. Ha ebből a tíz évből nem áldozott rám egy árva percet sem, hanem mások farkán pörgött, amire tárgyi bizonyítékként ott van még egy gyerek is, akkor nekem mi okom lenne arra, hogy vele töltsem a hátralévő legrosszabb negyven évét?

         Olyan értelemben nem diszkriminálok, szeretőnek mindenféle életkorú nő szóba jöhet, nem kell feltétlenül egyedül aludjon, nem vagyok én gonosz. Csak párkapcsolatra nem. És én személy szerint még nagylelkű is vagyok, mert harmincöt fölött járok. Ha öt évvel korábban találom meg a Red Pill-t máshogy lenne. De ez van, ezért komolyabban 25 és 30 között keresek, tehát beérem a legszebb évei felével. Ha ez megvan és normális a csaj, és családot alapítunk, mert én azért szeretnék gyereket, akkor nem is keresek tovább. Viszont annak különösebben értelmét nem látom, hogy csak magamért éljek, azért felkelni és dolgozni elmenni sem érdemes. Egyedül, magányosan akár drogos csövesként is elvagyok.

          

          Aldo

          (2017. május 4. csütörtök - 10:33)

          “Ezért volt sokkal értelmesebb a régi világ: ha megházasodott az ember és gyermeket vállalt, akkor onnantól kilépett a párkeresés terepéről.”

          Nem biztos, hogy annyira jó volt. Sok helyen, vidéken még a XX. században is divat volt az elrendezett házasság. Nyilván te sem örülnél neki, ha megmondanák, hogy ezt meg azt a nőt fogod elvenni és kész.

          “Ha ebből a tíz évből nem áldozott rám egy árva percet sem, hanem mások farkán pörgött, amire tárgyi bizonyítékként ott van még egy gyerek is, akkor nekem mi okom lenne arra, hogy vele töltsem a hátralévő legrosszabb negyven évét?”

          Mert még mindig 20-on évesnek képzeli magát. Azt hiszi, hogy előtte hever az egész világ és, hogy ő még mindig a toppon van és nem vesz tudomást arról,hogy már rég megjelentek a vonzóbb gyerektelen 20-as csajok. Azt hiszi, hogy annyira elkeseredett, kiéhezett, vesztes vagy, hogy majd beéred vele. És sok férfi sajnos tényleg ennyire elkeseredett. Örül, hogy felcsillan a relative rendszeres puncihasználat reménye. Az már nem jut eszükbe, hogy ez a nő 10 évvel korábban le se szarta volna, sőt ha nem lenne gyereke, akkor most is levegőnek nézné és most sem a férfit látja benne, hanem az eszközt, amivel könnyebbé teheti az életét. És, hogy mások évekkel korábban sokkal jobb minőségben, sokkal olcsóbban megkaphatták, a béna lúzert persze megdolgoztatja, mert hát ő nem olyan nő igaz. Mintha egy trabantért elkérne 20 millió forintot. Sajnos sokan ki is fizetik ezt az összeget.

           Hunn

           Hunn

           (2017. május 4. csütörtök - 10:45)

           Nem biztos, hogy annyira jó volt. Sok helyen, vidéken még a XX. században is divat volt az elrendezett házasság. Nyilván te sem örülnél neki, ha megmondanák, hogy ezt meg azt a nőt fogod elvenni és kész.

           Nem volt az akkora hülyeség. A szülők jobban meg tudják ítélni a dolgot, mint egy fiatal. Amíg van rá lehetőség, hogy a végső döntésre rábólinthass vagy megvétózd – és amelyik szülő szerette a gyerekét, azért az régen is megadta ezt a lehetőséget – addig miben különbözik a dolog attól, hogy te magad keresel magadnak valakit?

           Sajnos sokan ki is fizetik ezt az összeget.

           Ha mindenki törökké is lesz, én nem! Én nem! Én nem!

           Reszet Elek

           Reszet Elek

           (2017. május 4. csütörtök - 13:46)

         Aldo

         (2017. május 4. csütörtök - 11:14)

         “Az,hogy egy nő 30-as éveire (esetleg húszas évei végére) egyedül marad gyerekkel (gyerekekkel),nem feltétlenül az ő (kizárólagos) bűne és az sem biztos,hogy egy kiélt faszkörhintás,aki passzióból vált el…”

         Az esetek többségében az.

         “Gondoljunk az özvegyekre,gyermeket egyedül is bevállalóra (nem tudatosan, femi szempontból,hanem a véletlenül összejött babásokra) és az elhagyottakra.”

         Ez szomorú, de szerencsére kevés özvegy vagy 20-30 évesen, a férfiak azért nem ilyen ütemben halnak meg. Ha meg úgy dönt, hogy egyedül is bevállalja a gyereket, vállalja a következményeket.

         “Amúgy pár év múlva férjhez ment,van közös gyerek is,de a kislányt is saját gyermekeként neveli a férje (kb 3-4 éves korától).”

         És azóta született már közös gyerek, vagy a férjnek esetlen volt egy korábbi kapcsolatából, házasságából gyerek? Mert nem mindegy.

         “Hány lány-nő van,aki az élet mellett döntött,de egyedül kellett felnevelni a “baleset”-ből származó gyermeket,mert nem akart abortuszra menni (sokszor anyagi segítség nélkül-több ilyet ismerek). Persze hibát követett el.”

         És ezért a hibáért miért egy másik férfi fizessen? Rendben van az életet választotta. Ez szép és jó. Akkor azonban jobban meg kellett volna válogatnia, hogy kit enged be a bugyijába, és előre megtervezni, hogy mi lesz, ha esetleg “baleset” történik. Sok esetben – főleg 10-en 20-on évesen – azért történik baleset, mert a felek túl hülyék, hogy rendesen védekezzenek.

         ” Szóval nem biztos,hogy ott találod meg a boldogságot,ahol képzeled-várod,sőt a leginkább ott ahol és amikor nem várod….”

         Ez nagyon szépen mutatna egy képeslapon.

         “És ez így normális,egy anyának és egy apának is MINDIG a gyermekét kell előtérbe helyezni és ez akkor is így van,ha a te gyermekedről van szó. Mindig ő lesz (ők lesznek) az első(k) és ez így helyes. Ha valaki mást vár el,akkor ki is az önző? Mindenkinek csak a saját édesanyja-édesapja (ideális esetben) szereti őt első helyen.”

         De itt most a saját, vér szerinti gyerekről van szó, nem a nevelt, mostohagyerekről. Igen, természetes, hogy mindenki a SAJÁT gyerekét helyezi előtérbe. Az is természetes, hogy az egyedül maradt nő a legjobbat akarja a gyerekének és sok esetben elvárja, hogy az új apuci is a gyereket helyezze előtérbe. Na ez az önzőség. Amíg nem volt meg a gyerek, akkor meg nyilván az a férfi volt az első helyen, aki felcsinálta, tehát miért is kéne beérni az örökös második hellyel?

         “Számomra teljesen természetes (szerencsére a páromnak is),hogy a sokszor emlegetett  “kit hoznál ki a tűzből” hülyeség esetén én nyilván a lányomat,a párom nyilván a fiait és ebből NEM LEHET sértődés,pedig imádom és ő is szeret engem.”

         De jelen esetben neked is van gyereked, meg neki is. Semmi gond. De mi lenne, ha csak az egyikőtöknek lenne saját?

         “Kompromisszum? Igen az. Minden kapcsolat kompromisszumokkal van tele.”

         Vicces, mert sok esetben a nők nem tudnak semmilyen kompromisszumot megkötni. Ha egy kis zűr van, már dobbantanak, vagy esélyt sem adnak az illetőnek. Fordítva persze elvárják, hogy alkalmazkodjanak hozzájuk.

         “Ha ilyet nem tudsz kötni,akkor inkább MGTOW,mert sosem lesz számodra megfelelő kapcsolat.”

         Nana. Azért kompromisszum és kompromisszum között is van különbség. Teljesen más kategória, hogy elviselem, hogy mondjuk a nő hébe-hóba dohányzik, van 1-2 kiló felesleg hastájon vagy az, ha a nyakamba akar varrni egy gyereket, akihez semmi közöm és elvárja, hogy ehhez vágjak jópofát. Ezért még nem kell MGTOW életmódba váltani, csak nem szabad olyan kompromisszumot vállalni, amit nem akarunk. Nyilván a férfiak általában nem akarnak balekok pótapák lenni, soha nem is akartak, ha nem muszáj, ezért választanak olyan nőket, akiknek nincs gyerekük. A gyerekes nők is jól tudják ezt, ezért próbálják meg lehúzni a megfelelő jelölteket a szintjükre, ilyen dumákkal, hogy “lehetsz boldog egy gyerekes nő mellett is, meg kompromisszumot kell kötni, már 30 felett vagy, ideje lenne megkomolyodni” stb. Sok estben sikerül is, de sok férfi átlát ezen.

         Fentebb vagy lentebb kifejtettem, hogy jó eséllyel egy gyerekkel egyedül maradt nő évekkel korábban szóba sem állt volna az illetővel. Itt a Béla, nem 185 centi, csak 179, nem is annyira izmos, egy irodában melózik napi 8 órában, ami nem túl érdekes, de amúgy kedves, emberileg semmi baj vele, jól is keres, de hát nem az igazi, nincs meg a szikra, meg különben is találok én jobbat. A nő volt hajlandó kompromisszumot kötni, holott nyilván neki is voltak hibái. Ha évekkel később a helyi nagymenőtől becsúszott a gyereke, akkor már ne kelljek neki a Béla és a kompromisszum szót se merje kiejteni a száján.

          VivienLeigh

          (2017. május 4. csütörtök - 12:37)

          “És azóta született már közös gyerek, vagy a férjnek esetlen volt egy korábbi kapcsolatából, házasságából gyerek? Mert nem mindegy.”

          Van kettőjüknek közös gyereke : “Amúgy pár év múlva férjhez ment,van közös gyerek is“.

          “És ezért a hibáért miért egy másik férfi fizessen? Rendben van az életet választotta. Ez szép és jó.”

          Én egy szóval nem mondtam,hogy ezért más férfinak kell fizetni.Mint írtam, szíve joga mindenkinek eldönteni,hogy ez kizáró ok-e egy kapcsolatban számára-magyarul senkinek nem akarom a torkán lenyomni,hogy igenis,ugyanolyan jó egy gyerekes nővel is akár családot alapítani (már a kapcsolat szintje is változó lehet,mint olvashattuk-barátnő,élettárs,házastárs,csak szexkapcsolat stb). Én csak azt mondom,hogy emiatt kizárni teljesen a lehetséges komoly kapcsolatot LEHET,hogy hiba.Elképzelhető ,hogy boldog lehetnél valakivel,csak már eleve nem adsz esélyt sem (és most erre nem az a válasz,hogy neked sem adtak esélyt,mert lehet,hogy pont az a nő,nem azért maradt egyedül gyerekkel,mert szóba sem állt volna korábban veled-léteznek ilyen nők).

          ” Szóval nem biztos,hogy ott találod meg a boldogságot,ahol képzeled-várod,sőt a leginkább ott ahol és amikor nem várod….Ez nagyon szépen mutatna egy képeslapon.”

          Én így találtam boldogságra ott és akkor ,amikor végképp nem vártam.Írok egy másik (számomra elképesztő) példát és van ilyen bőven…

          Kolléganőm,most már 50 felett (még most is bombanő-tényleg)anno kisgyerekkel 30 elején, férje megcsalta,de el is akart válni: újból szerelmes lett stb (egyébként kb 3-4 évente azóta is mindig újra szerelmes),szóval elkeseredetten elment az új nőhöz tárgyalni a kolléganőm,megbeszélni-menteni a menthetőt(?). Csak a nő férjét találta otthon.Sokat beszélgettek,nem lehetett lebeszélni a házastársakat a válásról.Nos a kolléganőm és a nő (volt) férje 20 éve együtt vannak.Az elvált (hűtlen) társak azóta is párról párra szállnak,rég többszörösen elváltak.

          “Nana. Azért kompromisszum és kompromisszum között is van különbség. Teljesen más kategória, hogy elviselem, hogy mondjuk a nő hébe-hóba dohányzik, van 1-2 kiló felesleg hastájon vagy az, ha a nyakamba akar varrni egy gyereket, akihez semmi közöm és elvárja, hogy ehhez vágjak jópofát.”

          Mondjuk én a dohányzással nem tudnék kompromisszumot kötni,de ez más kérdés:). Pont itt a lényeg, a TE döntésed,hogy elvállalod ,vagy sem. Én csak azt mondom,hogy szerintem eleve kizárni,hogy esélyt adj,lehet,hogy hiba. Normális, mástól gyerekkel rendelkező nő,eleve nem akarja a nyakadba varrni,nem várja el,hogy édes gyerekként szeresd,megérti,hogy benned nincs meg az a kötődés és nyilván joggal várja el,hogy azért normálisan-kedvesen viselkedj vele,hogy megértsd,hogy neki viszont nagyon fontos az a gyermek.Elvárni valakitől,hogy nem édes gyermekét valaki úgy szeresse ,mint ő,butaság (bár ettől még megtörténhet,hogy kialakul mégis egy kötődés és megszereted). Én csak az eleve kizárással nem értek egyet,de mindenkinek saját döntése  természetesen.

           

           Aldo

           (2017. május 4. csütörtök - 15:14)

           “Elképzelhető ,hogy boldog lehetnél valakivel,csak már eleve nem adsz esélyt sem (és most erre nem az a válasz,hogy neked sem adtak esélyt,mert lehet,hogy pont az a nő,nem azért maradt egyedül gyerekkel,mert szóba sem állt volna korábban veled-léteznek ilyen nők).”

           Sok nő eleve ezért lesz egyedülálló anya, mert elképzelhető, hogy boldog lehetne valakivel, csak ugye esélyt sem adott neki, mert nem felelt meg neki. Aztán ha ő nem kap esélyt, akkor ki van akadva.
           De az a válasz, ha én nem kaptam esélyt, akkor miért adjak? Ja nem azért maradt egyedül mert szóba sem állt volna velem, hanem mert rosszul választott. Ez már az ő problémája.

           “Normális, mástól gyerekkel rendelkező nő,”

           Akikből elég kevés van.

           “eleve nem akarja a nyakadba varrni,nem várja el,hogy édes gyerekként szeresd,”

           Beéri annyival, hogy a költségeket állom.

           “megérti,hogy benned nincs meg az a kötődés és nyilván joggal várja el,hogy azért normálisan-kedvesen viselkedj vele,hogy megértsd,hogy neki viszont nagyon fontos az a gyermek.”

           Alapvetően normálisan viselkedek bárkivel. Megértem, hogy fontos neki a gyerek, elég szomorú lenne, ha nem lenne az. Akkor ő is értse meg, hogy nekem elsősorban NŐ kell nem pedig ANYA és, hogy soha nem fogok úgy kötődni egy idegen gyerekhez, mint a sajátomhoz, nem fogom úgy szeretni. Azt is értse meg, hogy ha valaha gyereket akarok, akkor az a sajátom legyen, mert más gyerekére mindig idegenként fogok tekinteni, soha nem fogadom el. De ahogy írtad korábban, ahol a felek úgy jöttek össze, hogy már mindkettejüknek volt saját gyerekük, nyilván mindketten a sajátot fogják előnyben részesíteni, és a hozotthoz nem fognak úgy kötődni, mintha eleve saját lenne. Úgyhogy ezért nem adok esélyt az egyedülálló anyáknak, mert az általad említett boldogságot sohasem tudná megadni. Így a legjobb mindenkinek.

           “Elvárni valakitől,hogy nem édes gyermekét valaki úgy szeresse ,mint ő,butaság”

           Azt is ostobaság elvárni, hogy egyáltalán szeresse.

           “(bár ettől még megtörténhet,hogy kialakul mégis egy kötődés és megszereted).”

           Lehetséges, bár esetemben erre nem fogadnék nagy összeggel.

           “Én csak az eleve kizárással nem értek egyet,de mindenkinek saját döntése  természetesen.”

           Sokan eleve nagy csoportokat zárnak ki (pl mert nem elég magas, nincs diplomája, keveset keres, nincs nagy melle stb.) így nem annyira meglepő, ha valaki eleve kizárja a gyerekes nőket. Mint ahogy gondolom a nők döntő többségének sem kéne egy egyedülálló apa, ha egyszer találhat gyerektelent is.
           Nekem nincsenek teljesíthetetlen elvárásaim az ellenkező nemmel szemben, de a gyereket egyszerűen nem viselem el, így bekerülnek a kizárandó csoportokba. Más férfit választott, hogy felcsinálja? Rendben van. Nem jött össze a dolog? (a pasi lelépet, meghalt, a nő rúgta ki). Egyéni szoc probléma.

          VivienLeigh

          (2017. május 4. csütörtök - 13:35)

          Még annyit a témához,hogy ha viszont kizárólagosan laza ,szexkapcsolatra vágysz és ezt egy gyermekes nővel teszed,akkor a kapcsolat elején nyílegyenesen közölni kéne ezt vele.Ha így is benne van,ok. “Lebegtetni” ,elhitetni,hogy más is lehet,csak azért,hogy szexet kapj ,na azt ne tegye senki.Az egy dolog,hogy a nő is sérül,de amikor egy kisgyerek elkezd kötődni,megszereti Jani/Józsi/Laci bácsit,már várja,hogy jöjjön és aztán nem jön soha többé-az nagy sérülés.Szintén környezetemben van aki 2x is így járt, gyereknek ajándékok ,kedveskedés,együtt játszunk stb,azért hogy az anyja bugyijába jusson.Csak azt felejtették el közölni,hogy eszük ágában nincs komolyabb kapcsolatot kialakítani,mert anyuka csak szexre kellett. Ezt mi nők nehezen viseljük, “hogy csak szexre kellünk”,akár tagadja valaki,akár nem,ezzel a nők nagy része így van (ennek okairól már korábban írtam a miért nem lehet csak szex és menjen minden így tovább,tán Pengének kommentelve). Szóval csak szexre “használt” anyukák esetében a gyerektől kéretik távol maradni és a kapcsolat elején közölni őszintén a szándékokat.

           Koriander

           Makarov

           (2017. május 4. csütörtök - 13:51)

           Bocs,Viv, de ez egy akkora butaság. mindenki a szex miatt jön össze és nem Nietzsche összesét megbeszélni egy üveg bambi mellett. Csak persze itt jon, hogy a nôk tényleg ostobák és igazàbòl nem szàmít a gyerek (érzésvilàga).

           Aldo

           (2017. május 4. csütörtök - 14:24)

           “Ezt mi nők nehezen viseljük, “hogy csak szexre kellünk”,akár tagadja valaki,akár nem”
           Mi férfiak meg azt viseljük nehezen, ha minden másra kellünk, csak éppen szexre nem.

           “Még annyit a témához,hogy ha viszont kizárólagosan laza ,szexkapcsolatra vágysz és ezt egy gyermekes nővel teszed,akkor a kapcsolat elején nyílegyenesen közölni kéne ezt vele.Ha így is benne van,ok.”

           HA ez működne, akkor nem kéne hitegetni, ami persze kétségtelenül nem szép dolog. Ha így kezdené a férfi, hogy “figyelj, nem bírlak meg minden, de nincs szükségem komoly kapcsolatra, de szükségleteim vannak, melyek kielégítésében segíthetnél” akkor vajon 100-ból hány nő menne bele, függetlenül attól, hogy van gyereke vagy nincs. Jönne a felháborodás és aláfeküdne az első tahónak, aki a csillagokat is lehazudja az égről.

           “elhitetni,hogy más is lehet,csak azért,hogy szexet kapj ,na azt ne tegye senki.”

           Akkor sok nő se tegye, hogy szexszel hiteget, hogy elérje a célját.

           “Az egy dolog,hogy a nő is sérül,”

           Felnőtt ember, túl fogja élni. Az meg, hogy csaj megdugják, aztán viszont látásra, az őt is minősíti. Főleg, ha többször előfordul vele.

           “de amikor egy kisgyerek elkezd kötődni,megszereti Jani/Józsi/Laci bácsit,már várja,hogy jöjjön és aztán nem jön soha többé-az nagy sérülés.”

           A gyereknek már az is elég baj, hogy nincs apja. Vagy legalábbis nem él vele. De mi van akkor, ha anyuci un rá Jani bácsira és dobja ki, mondván nem felel meg neki? Ilyenkor vajon gondol arra, hogy mennyire sérül a gyerek, vagy csak akkor merül ez fel benne, ha őt dobták ki?

           VivienLeigh

           (2017. május 4. csütörtök - 14:29)

           Makarov:

           A szex egy része-fontos része egy párkapcsolatnak.Egy kisgyermekes nő szinte biztos,hogy nem csak szexet keres. Továbbra is kitartok amellett,hogy ahol már egy kisgyerek van a történetben,ott mindkét félnek,(igen,nyilván az édesanyának is) aki kapcsolatot létesít tekintettel kell lenni a gyerekre.

           VivienLeigh

           (2017. május 4. csütörtök - 14:42)

           Aldo:

           Ez az érem másik oldala…Itt nincs olyan,hogy az egyik félnek igaza van,a másiknak nem. Pontosan ugyanannyi dolgot lehet a férfiak,mint a nők szemére vetni.Nincs bűnösebb “nem”. Más -más(olykor hasonló) bűnöket követünk el mi nők,mint férfiak és nyilván mindenkinek az fáj,ami őt érinti,ami őt bántja.

           Ez viszont számomra elfogadhatatlan (attól függetlenül,hogy sosem voltam ilyen helyzetben szerencsére) :

           “HA ez működne, akkor nem kéne hitegetni, ami persze kétségtelenül nem szép dolog. Ha így kezdené a férfi, hogy “figyelj, nem bírlak meg minden, de nincs szükségem komoly kapcsolatra, de szükségleteim vannak, melyek kielégítésében segíthetnél” akkor vajon 100-ból hány nő menne bele, függetlenül attól, hogy van gyereke vagy nincs.”

           Ez az én elveim szerint erkölcstelen. Mondjuk én ultra őszinte típus vagyok (sosem manipuláltam senkit és elvárom,hogy velem se tegyék-mondjuk nem is tudták,max próbálták).Pl. itt sem azért kommentelek,hogy hány like-ot, vagy “nem like”-ot kapok,akkor is tartom a véleményem,ha az nem tetszik és nem írom azt,amivel tudom,hogy osztatlan tetszést aratok,ilyen vagyok. Szóval őszinteség mániásan nem tudom elfogadni sem férfi,sem női oldalról a manipulációt,a “nem tiszta lapokkal” játszást.

           Kalman

           Kalman

           (2017. május 4. csütörtök - 15:45)

           “Egy kisgyermekes nő szinte biztos,hogy nem csak szexet keres.” hanem bébiszittert, épületkarbantartót, szakácsot, kétlábú pénztárcát, sofőrt autóval és lelki szemetesládát is :-). Tudjuk mi is, nem kell külön felhívni rá a figyelmet.

       Reszet Elek

       Reszet Elek

       (2017. május 3. szerda - 07:54)

       Kíváncsi lennék a társkeresős tapasztalataidra. A legtöbben meglehetősen negatív képpel szolgálnak róla.

  Balton

  Balton

  (2017. május 21. vasárnap - 09:16)

  Még nincs hashtagja, de már majnem’… http://kulturpara.blog.hu/2017/05/19/arkangyal_ejjel#more12464773 Tessék feminista kultúra regény, nem cooltúra, hanem trendi, menő, igazság-szolgáltatásos. Trendi-menő, mert a mindenhol ott lévő férfierőszakot, legyőzi egy hősnő. Aki a budapesti éjszakát járva, ver agyon-vagy szét férfiakat (van benne egy ízelítő elolvastam) jogosan megbosszulva a nane segélyvonalán bejelentett eseteket (gondolom).

  Rövid részlet az egyik szétvert(tán megölt) férfi, a regény írónője szerinti, gondolkodásáról: “Képtelenség, hogy ez a görbe, alázatoskodó, mackónadrágban főzőcskéző, határozott körvonalak nélküli asszony ugyanaz a nő volna, akit ő feleségül vett. Márpedig neki ehhez az asszonyhoz kell hazajönni. Minden áldott este. Lehúzza a nyolc órát a mostanában egyre elviselhetetlenebbül píszí multinál, a miniatűr irodában, amit a könyvelők részére az elnőiesedett HR-osztály kijelölt. Persze a nőstény HR-t is a ScandiCam divatosan beszari cégpolitikája eredményezte, a nemek közti egyenlőség trendi jelszava.” Ez egy patriarcha, aki menetrendszerűen (biztos minden férfi ezt teszi, majd, gondolom én is, legalább is szörnyen trendi agyban biztos is ez áll majd össze) beleun az asszonyba majd, és a munkahelyéről hazahozott új-trendi svéd-skandináv nemi egyenlőséges frusztrációit, majd oknélkül(mert azok nincsenek sose) leveri az asszonyon. De semmi baj, majd jön a főhősnő háundemes latex egybe-részes ruhájában, eltöri a gigáját. Mer’ megérdemli, de megérdemli a BMW-s is aki szintén veri az asszonyt meg gondolom azért is megérdemli mer’ BMW-s vagy mert patriarcha esetleg férfi?

  Ezt szánják nekünk a feministák, mert mnden férfit bántani, nem kellene?, merjetek. Előbb a családon-belüli erőszaktevők, majd ha felemeled otthon a hangodat, aztán ha lapos pillantást vetsz a kislányra a metrón, és végül a szakállasok.

  Gondolbűnt követek el most is amikor ezeket írom, várom mikor csap le térdkalácsomra az az orosz biciklipumpa. Tegnap ugyanis azt mondtam az asszonynak: hogy miért csak két rántotthúst hagyott este mikor hazaértem. Már ilyen hashtag is van, feminista holavacsorámdrágám vagy mi, abszolút nem gagyi-sztereotip. Hogy miért érzem ezt veszélyesnek magamra nézve? Emlékeztek még minden hányadik nő is esik minek is áldozatul kik szerint? Ha ebből az jönne le hogy támogatom a családon belüli erőszakot? Akkor nem lehet hogy nem velem van baj, vagy gondolbűn? Mindegy mostantól rettegek a félhomálytól(is).

  Arra gondoltam, hogy megveszem és elolvasom a könyvet(kíváncsi voltam, tényleg, eskü), de nem fogom mer’ szerin’ tem’ ez nettó hányingert okozott.

Vélemény, hozzászólás?