Belleville
0 megosztás

#killallmen

A “Why de people hate feminism #1” dokumentumfilm útján értesültem a mai napig közismert és kedvelt #kill all man hastagról. Az őrületet az a videó indította, melyben Jenny McDermott arról beszélt – méghozzá nagy közönség előtt, 200 ezer nézője volt rövid időn belül a videónak -, hogy a fiú csecsemőknek már a megszületését is meg kellene akadályozni és az emberi fajnak csupán a női nem formájában kellene fennmaradnia. – “So the only answer to that is to kill male babies and just kill any man you see in the street. We want the species to go on but only with women in it. So that’s what we have to do.” – Szóval egészen konkrétan egy mondatában azt is kijelentette, hogy minden fiú csecsemőt meg kellene gyilkolni és velük együtt minden férfit, aki szembejön az utcán…

Jenny McDermott később egy másik videójában már arról beszélt, hogy félre értették őt, és ő is csupán áldozata az internet mindent eltorzító gépezetének, ő csak a férfiak verbális agressziójára (lekurvázzák a nőket, stb) adott egy megdöbbentő, de hatásos választ egy hecckampány formájában. Lényegében szerinte azok a férfiak hibáztak, akik szót emeltek a hastag ellen, mert paranoiásak… Az épelméjűek világának jól felfogott érdekében remélem magam is, hogy nem volt valódi szándék az üzenet mögött. A #killallmen mégis a tobzódó őrület mintapéldája és még viccként is hihetetlenül ártalmas, mert:

– Az üzenetet az arra fogékony réteg körében mérhetetlen szellemi rombolást képes végezni. A mai napig rengeteg #killallmen-es poszt született a Twitteren.

– A rengeteg “csiripelés” azt bizonyítja, hogy ha csak elméleti síkon is, de sokan fogékonyak a feminácizmus MEINKAMPF-jában, Valerie Solanas SCUM (Society for Cutting Up Men) manifesztumában felsorakoztatott gondolatokra.

– Ahogyan végülis Jenny McDermott, úgy mások is a feminizmus egyfajta morális igazát látják megfogalmazódni a #killallmen hastagben és az amögött álló gondolatiságban és visszakozót nem igazán fújnak, inkább a szólás szabadságról papolnak.

Post Author: Belleville

Belleville
Először is szeretnék mindenkit üdvözölni. Már nem új dolog nekem a blogolás, írás, mivel már évek óta űzöm az ipart. Eredetileg filmművészeti bloggal indítottam. Így valószínűleg itt is többször ebben a témában fogok írni, mivel csak arról akarok értekezni, amit tökéletesen átlátok.
f Facebook
0 megosztás


67
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
58 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
hunbagiraReactorgpeterszBaltonMakarov Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Alter Ego
Szerkesztő

“Jó vicc!” – És jó kifogás. A SCUM Manifesto-t egyébként vették már eléggé komolyan. Lásd itt is: http://www.ferfihang.hu/2017/02/20/sved-magyar-feminizmus/

A nagy közönség előtt elkövetett, egy csoport ellen tevékeny erőszakra uszító gyűlöletbeszédet a “közösség elleni uszítás” címszó alatt 3 év börtönnel rendeli büntetni a magyar Büntető Törvénykönyv.  “A közösség elleni uszítás valójában visszaélés a véleménynyilvánítás szabadságával, az erőszak érzelmi előkészítése.” – Lásd itt a Wikipédiában.  Szóval igenis volt valódi szándék az üzenete mögött: a későbbre remélt aktív erőszakot akarta széles körben érzelmileg megalapozni. Egy-két ilyen hülyepicsát be kellene vágni 3 évre a sittre és egyből elmúlnának ezek a jelenségek. Gondolom hasonló jogi szabályozásra akad sok más példa is a világon és erre tekintettel egy ilyen hastagnek nem is lenne szabad léteznie. Valaki nem akar írni a Twitternek?

Hunn
Újságíró

Drága nők, a Feministák hazudnak nektek, amikor azt mondják, hogy a férfiak szexuális tárgyaknak tekintenek titeket.

Ez nem igaz. Mi hát a valóság?

A férfiak a nőket szexuális lényeknek, NEM pedig szexuális tárgyaknak látják.

Ennyikeh.

Kalman
Újságíró

Rövidre nyírt fehérített haj, hozzá íveltre rajzolt szemöldök és némi őrület a tekintetben. Ez a nő segítségre szorulna ez ránézésre nyilvánvaló. Nem is azon lepődök meg, hogy van akiből ekkora őrület kijön, hanem hogy az ilyeneknek követői vannak.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez őrület,ez tényleg hihetetlen. Miért nem lehet felfogni,hogy szükségünk van egymásra,hogy kiegészítjük egymást…?

Amúgy egy férfiak nélküli világban kíváncsi lennék meddig bírnák pont ezek, a káosz közepén,a fizikai munkát végezve (mert sajnos el kell ismerni,hogy a nők többsége nem jó problémamegoldó és szervező,hosszasan nem tudnak sokáig koncentrálni és keményen dolgozni fizikailag-de azért tisztelet a kivételnek,mert azért abból is van és több ,mint gondolnátok).

Gejza
Olvasó
Gejza
“Az őrületet az a videó indította, melyben Jenny McDermott arról beszélt – méghozzá nagy közönség előtt, 200 ezer nézője volt rövid időn belül a videónak -, hogy a fiú csecsemőknek már a megszületését is meg kellene akadályozni és az emberi fajnak csupán a női nem formájában kellene fennmaradnia.”
A legszebb az egészben, hogy ezt olyan platformon tudja hirdetni, amit férfiaknak köszönhet:
 • Az első ismert mechanikus számológép, az abakusz, kb. 5000 éves. Eszközöket egyébként kb. 300 000 éve használ az emberiség, míg a számfogalmat vélhetően körülbelül 30 000 éve ismeri. Az abakusz a bonyolultabb számításokhoz nem elegendő, mert túlságosan lassú.
 • John Napier Murchiston (1550–1617) az úgynevezett Napier-csontok segítségével gépesítette a szorzás műveletét.
 • Edmund Gunter (1581–1626) – elődei ismereteit felhasználva – 1620-ban logaritmikus számolólécet szerkesztett (logarléc). E találmány időtállóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az 1980-as évek elejéig még középiskolai tananyag volt a logarléc használatának elsajátítása.
  • 1623: Az első ismert mechanikus számológép megjelenése, megalkotója Wilhelm Schickard. Az átvitelt egy tízfogú és egy egyfogú fogaskerék segítségével valósítja meg. E gép mind a négy alapműveletet el tudta végezni.
  • 1642: Blaise Pascal (1623–1662) egy mechanikus összeadó-kivonógépet szerkeszt, amelyben a főszerep szintén a fogaskerekeké volt. A tízes számrendszerre épül, 8 jegyű számokat tud maximálisan kezelni. Olyan nagy népszerűségnek örvendett a korban, hogy elkezdték sorozatban gyártani. E géptípusból mára körülbelül 50 maradt fenn.
  • 1673: Gottfried Wilhelm Leibniz (1646–1716) tökéletesíti Pascal gépét, így mind a négy alapművelet elvégezhető a géppel. Az összeadás-kivonás szintén fogaskerekek hajtogatásán alapul, a szorzás egy váltótárcsa segítségével valósulhat meg. Leibniz először fogalmazza meg azt az elvet, hogy célszerűbb lenne a kettes számrendszerben dolgozni, de a számok hossza miatt ezt nem tudja megvalósítani.
  • 1820 Charles Xavier Thomas de Colmar (1785–1870) francia matematikus a francia hadseregben való szolgálata közben megépítette az első kereskedelmi forgalomba került, és széles körben elterjedt mechanikus számológépet. Ez képes volt mind a négy alapművelet elvégzésére. A gép terjesztése jelentős üzleti sikert hozott a forgalmazóinak, és egészen az első világháborús évekig használták. Colmar egy automata, programvezérelt gép (számítógép) építésének gondolatát is felvetette.

   

 • A programozás feltalálása
  A Jacquard-féle szövőgép
  • 1786: Johann Müller német hadmérnök megfogalmazza, hogy szükség van a részeredmények tárolására. Ezen tárolót regiszternek nevezi el és feladatának az adatok ideiglenes elhelyezését jelöli meg.
   Az adatok és részeredmények tárolása egyrészt alapfeltétele a programozhatóságnak, másrészt tényleges lépés afelé.
  • 1820-ban Joseph Marie Jacquard olyan mechanikus szövőgépet épített, mely automatikusan, külső programozás révén szőtt mintákat: a gépet kartonból készült lyukkártya vezérelte, amely a mintákat tárolta. A gép széles körben elterjedt, alkalmazták is a szövőiparban, és létezése olyan tudósokat befolyásolt, mint Neumann János (tudjuk, hogy barátaival élénk eszmecseréket folytatott erről és hasonló gépekről).

   

Ezek az “alapok” voltak, a többi itt: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p_t%C3%B6rt%C3%A9nete

Meg persze üldögél a további komplett technikai környezetben és infrastruktúrában, aminek feltalálást, kivitelezését és működtetését – mondjuk elektromos áram atom, szél, vízerőmű – 90%-ban férfiaknak köszönheti.

Vagy folyóvíz a csapból. Gáz a vízmelegítéshez, fűtéshez.

stb-stb, nem lovalom bele magam tovább….

De nem róhatjuk fel neki, a női szűklátókörűség, a női logika hiánya, a női ostobaság az Ego által megtámogatva ennyire képes.

Nem képes felfogni a drágám, hogy a férfi matematikai és logikai rendszerben működő agyának hiánya nélkül ezek nem lennének, ezen dolgok elromlanának, eltűnnének, elemésztődnének.

A férfi agy a kulcs a technológiai fejlődéshez és színvonalhoz.

És ott tartunk a jóléti társadalmakban, hogy a női agy értelmi teljesítménye azt a szintet nem képes egész egyszerűen elérni, hogy ezen elgondolkozzon, ezt átértékelje és felismerje.

 

Kultúrátlan és maximális emberséggel – durvának fog tűnni – de itt az idő, hogy szépen kézen fogva a legtöbb nőt “vissza zavarjuk” a konyhába és a hálószobába, mert a civilizációnkat erodálják, veszélyeztetik ezzel a – kontrollálatlan – szabadsággal amit kaptak….

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Elmebetegeknek hiába magyarázod, hogy hülyeségeket beszélnek, hiszen csak ennyire képesek. Profánul fogalmazva a szarra sem haragszol, amiért büdös, tudod, hogy az egyszerűen ilyen. Én a feministákra sem haragszom, amiért betegek, a megtévesztettekkel pedig talán lehet kezdeni valamit, de ez minden.

A mondandód végével is egyetértek, majd ha ez a rendszer megdől, igencsak másképp lesz érdemes a következő civilizáció alapjait lerakni. Most olyasmit láthatunk, amit az ókorban Róma megszűnésekor láthattak azok, akik a kereszténység tanait összeírták, és amit évszázadokig nagyjából követtünk.

Reszet Elek
Újságíró

“ez a rendszer megdől, igencsak másképp lesz érdemes a következő civilizáció alapjait lerakni” – A folyamat civilizációs szükségszerűség, mindig bekövetkezik. Ahogy kipárnázottabbá válik a társadalom, egyre inkább előtérbe kerül az indirekt problémakezelés, a közvetlen termelés egre kisebb társadalmi szeletet érint, egyre hangsúlyosabbak a szociális közegek, kapsolódások és közösségek, egyre inkább nőjellegűvé válik a társadalom.

Képzeld el a mai nyugati társadalmat úgy, mintha az egész egyetlen nő elméje lenne és máris megérted miért úgy működnek a dolgok ahogy és hogy miért fog szükségszerűen szétesni az egész.

Már idéztem, de nagyon ideillik, szóval újra:

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Értem, amire gondolsz, arra gondoltam, hogy eszünk ágában se legyen ugyanígy folytatni, valamit fel kell előbb építeni, amit majd lerombolnak utánunk. :D

Reszet Elek
Újságíró

A femiták erre azt mondják hogy mindez csak azért volt így mert a patriarchális társadalom a nőket elnyomta és mindezen dolgokban nem hagyta érvényesülni. Ha nem így lett volna, tele lenne női tudósokkal és feltalálókkal a történelem … mert a nők mindenben minimum ugyanazon a szinten vannak mint a férfiak.

Kalman
Újságíró

Én még emlékszem, amikor a programozás villódzó CRT monitorok előtti görnyedés volt zéró ergonómiájú, lassú gépek előtt. Akkor vér ciki arc volt, aki ezzel foglalkozott. Sápadt, nem lát napot, görbül a háta, kocka, nyámpíc. Akkoriban nem volt nőket az informatikába program. Érdekes.

Rokapapa
Újságíró

Volt már példa hasonló radikális feminista megnyilvánulásra. Sajnos tény, hogy a feminizmus képviselői minden esetben a férfitársadalom teljes eltörlését akarják megvalósítani, vannak akik lassan lépésről lépésre és vannak az úgynevezett radikálisok akik azonnal akarják.

Ameddig a spermabankokat hajlamosak férfiak látogatni addig a férfi “életének értéke” folyamatosan zuhanni fog. Valamelyik dokumentum filmben is arról volt szó miként ösztönzik a férfiakat a spermájuk leadására miközben már most annyi van lefagyasztva amennyivel ötezer évig is fent lehetne tartani a jelenlegi népességet. Tehát megtermékenyítő anyag van bőven, a munkák a technika fejlődésével könnyebbé váltak (ha nem is mind) így a férfiak száma nyugodtan lekorlátozható kizárólag arra a számra ami elég a “rabszolga munkák” elvégzésére. A technika továbbfejlődésével még kevesebb férfira lesz szükség később pedig jöhet a nagykorúvá vált férfiak “megfejése” majd kivégzése.

A nyolcvanas évek végén volt egy film a “Szexmisszió” amit melegen ajánlok minden férfitársamnak. Abban a filmben már szerepelt a női petesejtek megtermékenyítése egy másik női petesejttel. Sajnos ez a fantasztikus utópia egyre közeledik hozzánk is mivel amerikai tudósok már megtudták valósítani ezt is és ha sikerül alkalmazni a közéletben is akkor a feminista mozgalmak mindegyike már nyíltan a férfiak “kihalatásáért” fog harcolni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Pontosan ez a film jutott eszembe,csak nem akartam már ennyire régi filmeket emlegetni (mivel nagyrészt már senki sem látta ),pedig nagy film,főleg a poén a végén :)

Én nem hiszem ,hogy akár a feministák előbb linkelt rémálma , vagy az általad említett (tendenciákat tekintve jogosan félelemkeltőbb) verzió is megvalósulhatna.Az élet mindig utat tör magának és az élethez egy férfi és egy nő kell.Én hiszem,hogy ez mindig így marad,így kell maradnia.

Rokapapa
Újságíró

Szeretném ha igazad lenne de ennek ellentmond az a számtalan mára már teljesen kihalt állatfaj. Ha az élet utat is tőr magának akkor sem az emberi élet lesz az. Pusztán a történelmünk is bizonyítja, hogy mennyire önpusztító faj vagyunk sőt nem kíméljük azon élőlényeket sem amelyek nélkül élni sem tudunk.

Reszet Elek
Újságíró

A bolygónknak még több milliárd éve van hogy kineveljen egy olyan értelmes fajt, amelyik nem pusztítja el önmagát és környezetét. Nem tudom az emberi faj hányadik próbálkozása, de jól lenne hinni, hogy az utolsó.

Talán ezt még nem láttátok, nagyon javaslom megnézésre.

Reszet Elek
Újságíró

Dehogynem látta! Klasszik és alap. Ha valaki egészen véletlenül mégdem látta volna, itt legálisan is megnézheti.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

“A technika továbbfejlődésével még kevesebb férfira lesz szükség…”

Ki fogja a technikát üzemeltetni? Rabszolgák?

“sikerül alkalmazni a közéletben is akkor a feminista mozgalmak mindegyike már nyíltan a férfiak “kihalatásáért” fog harcolni.”

A fizikailag gyengébb nőkről beszélünk? Na erre benevezek. (még white-knight-okkal sem fog menni…)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szerencsére-legalábbis nekem úgy tűnik- egyre több az ilyen vélemény is :

http://magyaridok.hu/lugas/dicserd-a-ferfit-1611349/

Rokapapa
Újságíró

Sajnos az elején csak egy gondolattal tudok egyetérteni és persze a végével, a többi pont az a félrevezető maszlag amire a cikk is utal.

A nők nem feltétlenül boldogok ma a bőrükben. Ez sajnos nagyon igaz! Azért írom, hogy sajnos mert én imádom a nőket de nem tudom elfogadni a ma felvállalt szerepeiket. A nők túl buták ahhoz, hogy észrevegyék átverték őket ezzel az egyenjogúsággal illetve túl későn – leginkább a 4X felett – döbbennek rá, hogy a női egyenjogúság az ő legnagyobb ellenségük de addigra már túl késő megtalálni vagy értékelni a boldogságot.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Dehogy boldogok, a 90%-uk különféle módon, de már huszonéves korára becsavarodik. Tényleg jobb helyük lesz majd újra a ház körül (hú, micsoda elnyomó gaz vagyok).

Hunn
Újságíró

Dehogy boldogok, a 90%-uk különféle módon, de már huszonéves korára becsavarodik.

Pont egy huszonéves csaj fejét fűztem, aki elkezdte magyarázni a társaságnak, hogy nem biztos hogy minden nő küldetése hogy gyermeke legyen, természetesen önmagára (is) értve ezt. Majdnem legyintettem és ott is hagytam volna, de aztán eszembe jutott az a meggyőződésem, hogy fasiszta farok liberális alkalmazásával lehet a legkiválóbban korrigálni a nőknél a Feminista téveszméket. Remélem sikerrel járok.

Reszet Elek
Újságíró

A feminizmustól szenvedő nő legjobb gyógyszere a férfi. A kór éppen azért terjedt el olyannyira mert az ellenszer egyre ritkábban fellelhető.

Hunn
Újságíró

A feminizmustól szenvedő nő legjobb gyógyszere a férfi. A kór éppen azért terjedt el olyannyira mert az ellenszer egyre ritkábban fellelhető.

Így van, aranyapám, örülök hogy egyre többen érzünk rá ezekre a dolgokra. Mert a nőktől maguktól várni, hogy megtagadják a Feminizmus nekik kedvező túlzásait, az rózsaszín mese. Pláne hogy inkább még gerinctelenül adják is alájuk a lovat, ez a férfiak bűne.

Rokapapa
Újságíró

Azért itt álljunk meg egy baráti szóra.

A férfias viselkedési formák mára megvetett és a nők részéről szinte teljes egészében elutasítottak továbbá egy részük már szó szerint törvénytelen a nők “védelmében”.

Sok minden kell ahhoz is, hogy egy férfi határozott és magabiztos legyen ami szinte lehetetlen míg a nők zsebébe pumpálják azon pénzeket is amikért férfiak dolgoznak meg. Sokat hallani, hogy egy jól szituált nő az erős magabiztos és határozott akitől félnek a férfiak.Valójában pedig csak arról van szó, hogy semmi értéket nem képvisel a férfiak számára ezért kerülik. Férfiként határozott elvárásom egy nővel szemben, hogy ne magára és ne is a munkájára támaszkodjon az életben hanem elsősorban énrám. Pont ez az egyik olyan dolog amit a mai agy mosott nők visszataszítónak tartanak miközben vágynak rá.

Szó sincs arról, hogy nincsenek igazi férfiak. Pusztán arról van szó, hogy a férfi számára legfontosabb dolgot kis munkával is megszerezheti a nőtől és nem kell minimum két évtized agymosásával megküzdenie csak a szexért. Ebből adódóan inkább hanyagolják a nőket minden egyéb területen mivel egy nő sem ér annyit – az agymosás miatt -, hogy elkezdjük újra nevelni.

Könnyű a férfiakat hibáztatni és persze ez a hibáztatás sem alaptalan de a hibákat nem mi hanem az elődeink követték el mikor jogokat adtak a nőknek. Mi csak szenvedünk a hibáik miatt és tehetetlenül szemléljük miként sodorják a nők  szakadék szélére az emberiséget. A jelenlegi döntéshozók is azt hiszik még többet kell adniuk a nőknek, hogy helyrejöjjenek a dolgok. Ennek legfőbb oka pedig az, hogy csak is a “tűz” közelében lévő feminista nők véleményeit hallják, az élet súlya alatt megroppant nőkét nem. Pedig ezek a megroppant nők vannak többségben és tényleg sóvárognak azután, hogy egy erős férfi levegye a gondokat a vállukról. És ezzel el is érkeztem a mondandóm elejére hisz ha találkoznak egy erős férfival fellázadnak ellene az agymosásnak hála.

Zárszóként csak egy gondolat a férfiasság egy részéről. Soha egy férfi sem fog célt érni beszéddel. A férfias viselkedéssel a túlzott beszéd összeegyeztethetetlen. A nők is csak akkor fognak felfigyelni a férfiak problémáira ha mi erővel hívjuk fel rájuk a figyelmet.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Problémás terület a női jogoké. Én azt gondolom, hogy mikor Róma összeomlott, akkor keletkezett rengeteg okos tan, amelynek jó része a Bibliában élt tovább, mert egyszerűen a maihoz hasonló állapotokra való gyógyírt írták meg benne. Viszont ez már több mint ezer évvel később nem lehetett az akkori generációnak ilyen fájóan éles tapasztalat, mint amilyen most nekünk. Ha sikerül egy működő társadalmat építeni ennek a helyére és nem halunk ki, akkor biztos lehetsz benne, hogy pár száz év múlva újra el fogják cseszni valakik.

Hunn
Újságíró

Azért itt álljunk meg egy baráti szóra.

Már meg is álltunk, tanár úr. Eszem ágában sem volt a férfiakat hibáztatni. Ha egy csapdát tökéletesre építenek fel, a csapdába ejtendő lény tudományosan megfigyelt viselkedésére alapozva, elkerülhetetlenül az útjába teszik, és utána erővel beleterelik, akkor ki a hibás? A lény aki beleesett a csapdába? Vagy az, aki megásta a csapdát?

Ez a jelenlegi helyzet tudatos és eltervezett szubverzió eredménye.

Nem mi vagyunk a hibásak, de ne feledjük, mi vagyunk a csapdában. Hogy csak és kizárólag mi vagyunk azok, akiket a probléma egyáltalán érdekel, akinek meg kell oldani a problémát, ezért felelősséget vállalva. Mert azok a mások akiknek hatalmukban állna tenni ellene, ők ásták a csapdát. Azok kurvára továbbra is  a szubverziót fogják folytatni amíg ki nem maxolják az elérhető rombolást.

A nők nem ellenségek, még a Feminista nők sem, a harc nem ellenük zajlik. Ezt azért mondom, mert mi vagyunk az erősebbek, és ezt ők is tudják, és részükről a Feminizmus egy teszt arra nézve, hogy ezt mi is tudjuk-e, és mi ezen a teszten elbukunk. De a harc nem a nők ellen, még csak nem is a nők rejtett, igazi természete ellen zajlik. A harc a szubverzió ellen zajlik!

Rokapapa
Újságíró

Engedd meg nekem, hogy a te általad leírtakat kissé közérthetőbb formába helyezzem kizárólag férfi szemszögből.

Nők és férfiak közösen vagyunk csapdában és mi kevesen nem magunkért hanem elsősorban a nők érdekében harcolunk a feminizmus és a női jogok ellen a génjeinkbe programozott nőket védő ösztönök által hajtva.

Dan
Újságíró

Egyre több férfiismerősömtől hallom vissza, amit magam is tapasztalok, h a nők tömegei  – 50% feletti arányban is akár! – meg vannak hibbanva, vagy súlyos lelki sérüléseket hordoznak (valamekkorát mindenki, férfi-nő egyaránt, a mérték nem mindegy, h mennyire képes társadalmi-, illetve párkapcsolatokra).

A következő elméletem van erre: a Nagy Női Önállóság ugye “szuper” – csak van egy kis bibi. Erről nem kérdezték meg, nem szavaztatták meg a nőket, h akarják-e ténylegesen! Azaz, a nők a nyakukba kapták, kéretlenül. Namost az egy dolog, h a feminista cukormáznak köszönhetően már ízesebb a nők számára a kaki. De a női identitás többségében arról szól(t), h csatlakoznak egy arra méltó férfihoz. Tehát nem egyedül hánykolódnak az életben. Mivel viszont a nagy modernségnek köszönhetően, akár akarják, akár nem, sokan erre kényszerülnek (ez a alatt a nem tudatos választást is értem), viszont a szellemük-lelkük képtelen elviselni ezt a különállóságot, ezért egyszerűen becsavarodnak. :(

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én a személyes ismeretségeimből merítettem az arányt, persze némileg túloztam, de jobban belegondolva nem nagyon.

Hunn
Újságíró

Én úgy tapasztalom, hogy a nők többsége azért sokkal normálisabb és értelmesebb annál, mint amennyire reménytelennek a helyzet a felszínen, első látásra tűnik. Ha férfiasan viselkedsz velük, azt rendkívül pozitívan és hálásan fogadják. Sőt, amelyik látszólag férfigyűlölő Feminista picsa, annál is egyre inkább azt gondolom, hogy az is tulajdonképpen csak azért könyörög, hogy jöjjön már végre egy férfi, aki a helyére teszi őt. Mert hát nem látják hogy így megbolondul? Egy erős férfikéz, gyengéden de határozottan. És akkor megnyugszik a kis lelke és onnantól kenyérre lehet kenni. Néha még ficánkol egyet, hogy letesztelje biztonságban van-e, aztán megnyugszik és minden mehet tovább. Lehet hogy túlságosan optimista vagyok, de egyre inkább így látom ezt a dolgot.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem is így van. Az a durva hogy még vadidegen nőkkel is működik a dolog, a társas érintkezés legalapabb eseteiben is. Ahogy átvitt értelemben rádmászna és ahelyett hogy te a szokásos módon tűrnéd (amit már megszokott ugye), visszaszólsz (back off baby!) és azonnal megváltozik a hozzáállás. Figyelmes lesz, segítőkész, próbálja kiérdemelni a figyelmed, egyetértésed, jóváhagyásod mikor mit.

Nem ráüvöltésről vagy hasonlóról van szó, sokkal inkább, mintha pszichikailag (de akár fizikailag) is fölé magasodnál, mosolytalanul szúrósan néznél (közvetlen agresszivitási jeleket adnál?) stb.  Azonnal működik és mindig megváltozik az attitűd. Ma is volt ilyen élményem, kettő is.

Reszet Elek
Újságíró

A képlet egyszerű. A nőknek ösztönösen erős férfi kellene. Viszont a mai világ elerőtleníti a férfiakat lévén a nők csak a férfiak rovására válhatnak “erősebbé”. Értsd. A nők természetüknél fogva nem képesek erőssé válni (illetve erejüket nem a férfiak viszonyrendszerében kellene értelmezni), relatíve erősebbé a férfiak elgyengítésével válhatnak.

Szóval a nők továbbra is gyengék maradtak csak kaptak egy rakás társadalom által kiherélt pacákot. A feminizmus végső soron nem a nők “erősebbé” (bármit is értsenek alatta), hanem a férfiak gyengévé tételéről szól.

A képlet még nyakon önthető a fogyasztói lózungokkal ami az igénytelenséget, önzést és a valóságtól elrugaszkodott teljesítmény nélküli igényeket illeti. A képlet végén pedig, az egyenlőségjel után egy nagy kupac trágya a végeredmény.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ráadásul az abszurditást fokozva a herélt férfiak erősebbé sem akarhatnak válni, nem is szabad nekik olyat, hiszen az már a férfivilágba bekvótázott nők rovására mehetne csak, hiszen hála a zsidó förmedvények kitalációjának már mindenki a férfiak világában játszik, nincs meg a két párhuzamos tér a két nem számára, így a röhej örvénye kialakult és folyamatosan nyeli el a társadalmat. Tényleg szebb lenne a szélsőbalos nézetek nélkül a világ.

Reszet Elek
Újságíró

A balosnak mondott nézetekre is szükség van, de csak a kellő mértékben. Túlsúlyba kerülése látható módon tönkreteszi a társadalmat (ahogy persze a túlontúl súlytalanná válása is). (Közismert példával élve vö. Az ember tragédiája: 11. és 12. szín)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Természetesen, az igazi baloldali értékeket becsülöm is, de a kommunizmus és mindenféle csökevényei a XX. század óta csak bajt okoztak, téves társadalmi képből is indulnak ki, így tényleg jó lesz lassan a kukába vágni, ahová valók.

Balton
Olvasó
Balton

Még nincs hashtagja, de már majnem’… http://kulturpara.blog.hu/2017/05/19/arkangyal_ejjel#more12464773 Tessék feminista kultúra regény, nem cooltúra, hanem trendi, menő, igazság-szolgáltatásos. Trendi-menő, mert a mindenhol ott lévő férfierőszakot, legyőzi egy hősnő. Aki a budapesti éjszakát járva, ver agyon-vagy szét férfiakat (van benne egy ízelítő elolvastam) jogosan megbosszulva a nane segélyvonalán bejelentett eseteket (gondolom).

Rövid részlet az egyik szétvert(tán megölt) férfi, a regény írónője szerinti, gondolkodásáról: “Képtelenség, hogy ez a görbe, alázatoskodó, mackónadrágban főzőcskéző, határozott körvonalak nélküli asszony ugyanaz a nő volna, akit ő feleségül vett. Márpedig neki ehhez az asszonyhoz kell hazajönni. Minden áldott este. Lehúzza a nyolc órát a mostanában egyre elviselhetetlenebbül píszí multinál, a miniatűr irodában, amit a könyvelők részére az elnőiesedett HR-osztály kijelölt. Persze a nőstény HR-t is a ScandiCam divatosan beszari cégpolitikája eredményezte, a nemek közti egyenlőség trendi jelszava.” Ez egy patriarcha, aki menetrendszerűen (biztos minden férfi ezt teszi, majd, gondolom én is, legalább is szörnyen trendi agyban biztos is ez áll majd össze) beleun az asszonyba majd, és a munkahelyéről hazahozott új-trendi svéd-skandináv nemi egyenlőséges frusztrációit, majd oknélkül(mert azok nincsenek sose) leveri az asszonyon. De semmi baj, majd jön a főhősnő háundemes latex egybe-részes ruhájában, eltöri a gigáját. Mer’ megérdemli, de megérdemli a BMW-s is aki szintén veri az asszonyt meg gondolom azért is megérdemli mer’ BMW-s vagy mert patriarcha esetleg férfi?

Ezt szánják nekünk a feministák, mert mnden férfit bántani, nem kellene?, merjetek. Előbb a családon-belüli erőszaktevők, majd ha felemeled otthon a hangodat, aztán ha lapos pillantást vetsz a kislányra a metrón, és végül a szakállasok.

Gondolbűnt követek el most is amikor ezeket írom, várom mikor csap le térdkalácsomra az az orosz biciklipumpa. Tegnap ugyanis azt mondtam az asszonynak: hogy miért csak két rántotthúst hagyott este mikor hazaértem. Már ilyen hashtag is van, feminista holavacsorámdrágám vagy mi, abszolút nem gagyi-sztereotip. Hogy miért érzem ezt veszélyesnek magamra nézve? Emlékeztek még minden hányadik nő is esik minek is áldozatul kik szerint? Ha ebből az jönne le hogy támogatom a családon belüli erőszakot? Akkor nem lehet hogy nem velem van baj, vagy gondolbűn? Mindegy mostantól rettegek a félhomálytól(is).

Arra gondoltam, hogy megveszem és elolvasom a könyvet(kíváncsi voltam, tényleg, eskü), de nem fogom mer’ szerin’ tem’ ez nettó hányingert okozott.

Reactor
Újságíró

A “Csipkerózsikák” c. mű remekül leírja, mi lenne a #killallman vége. A nők elszigetelt kis csoportokban vegetálnának, valami hihetetlenül primitív szinten.

hunbagira
Újságíró

Nem kell ehhez irodalmi alkotás. El kell menni megnézni azt a pár nyíltan matriarcha zárványt dél-kelet ázsiában, pont ez a helyzet.