Belleville
0 megosztás
Címkék:

Don’t be sorry, be strong and shine

Az újhullámos, kereskedelmi feminizmus legfrissebb infantilis jelmondatáról és a mögötte húzódó együgyűen utálkozó szándékról érdemes néhány mondat ejtenünk. “Don’t be sorry, be strong and shine!” – Mondja a női viselkedést kiigazítani törekvő, újfajta társadalmi programot adó reklámfilmjével a Pantene termékeket gyártó Procter & Gamble.

Bocsánatot kérni a  reklám kiagyalói szerint nyilván a gyengeség jele, legalábbis ezt sugallja reklámfilmjük, ezért  a nőket arra buzdítják, hogy helyette engedjék csak gátlástalanul útjára akarnokságukat, hadd ne kérjenek már bocsánatot olyan dolgokért, mint a másik beszédének félbeszakítása, vagy hogy nem adnak helyet a másiknak. Ez a fajta oktatás minden bizonnyal sikeresen érzékenyíti majd arra a modern nőket, hogy észrevegyék a mindenütt jelenlévő macsó “mikroagressziót”. De egyébként már a filmecske alapállítása is kétséges; hiszen nem éppen olyan társadalomban élünk ma sem, ahol a nők mindenért elnézést kérnének, éppen ellenkezőleg. Mindenesetre a nemek versenye, csatája elérkezett abba fázisba, ahol már igenis számít, hogy kinek hány centi jut a takaróból, ki lép arrébb, hogy a másiknak teret adjon, ki tudja kellő határozottsággal elfoglalni egy váróterem székének karfáját, ki is ül majd a volánhoz. Szóval egyértelmű, hogy a modern férfinak, ha nem akarja a másodhegedűs szerepét magára vállalni, akkor a jövőben szükségszerűen magának is meg kell fontolnia, hogy mikor és miért is kér elnézést. A férfiak is nyugodtan vegyék magukra az üzenetet, ráadásul nekik nagy valószínűséggel még provitaminos krémre sem lesz szükségük ahhoz, hogy nagy legyen az arcuk: “Ne kérj elnézést, legyél kemény és ragyogó!”

Post Author: Belleville

Belleville
Először is szeretnék mindenkit üdvözölni. Már nem új dolog nekem a blogolás, írás, mivel már évek óta űzöm az ipart. Eredetileg filmművészeti bloggal indítottam. Így valószínűleg itt is többször ebben a témában fogok írni, mivel csak arról akarok értekezni, amit tökéletesen átlátok.
f Facebook
0 megosztás


200
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
186 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
21 Hozzászólások szerzői
KorianderulomenenXcsakxVivienLeighkovipeter123 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Dan
Újságíró

Na jó, mert nem fejezte be a mondatot, csak elkezdte: “…hogy ennek eredményeképpen teljesen magányossá váljál, ami nekünk pont jó és egyben cél, mert boldogtalanságodban minden szart rád tudunk sózni, azt ígérve, hogy ettől boldogabb leszel.”

Hunn
Újságíró

Én azért halkan megjegyezném, hogy ha a nők megfogadnák ezt a kibaszottul primitíven ostoba tanácsot, és elkezdenének keménykedni és gizdáskodni a férfiakkal, a társadalom által a kölcsönös, békés együttélés és békés együttműködés megkönnyítésére létrehozott, az elfogadott viselkedést szabályozó illemszabályok teljes semmibevételével, akkor lehet, hogy szarul járnának.

Mert képzelje egy nő magát bármily “erősnek”, a tény nem változik, hogy bizony a férfiak fizikailag erősebbek.

És a velem szembeni udvariatlanság, a szemtelenség, az illemszabályok figyelembe nem vétele, a lekezelő stílus és tiszteletlen viselkedés, a keménykedés és a gizdáskodás, az a férfiakból általában, így konkrétan belőlem is, kifejezetten agressziót vált ki. Nem így van, srácok? Ennél már az is jobb vagy ésszerűbb lenne, ha azt tanácsolnák nekik, hogy ugorjanak a kútba.

Naooo
Olvasó
Naooo

Meg mernél ütni egy nőt? Ne legyél már tömeggyilkos.

Hunn
Újságíró

Meg mernél ütni egy nőt? Ne legyél már tömeggyilkos.

Megütni persze, hogy meg mernék egy nőt. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy nem akarok nőt megütni.

A nőkre vonatkozó illemszabályok, viselkedési szabályok egyik sarkalatos pontja az, hogy egy nő nem beszél, nem viselkedik úgy, hogy az a férfiakból agressziót váltson ki, mert a férfi fizikailag erősebb. Józan paraszti ésszel ez belátható.

A másik oldalról, ennek a szabálynak a párja az, hogy férfiként nem ütünk meg nőt, mert a nő gyengébb.

Tehát a nő nem viselkedik úgy, hogy az belőlünk agressziót váltson ki, mi pedig nem fizikai erőszakkal rendezzük le, ha problémánk, konfliktusunk van vele. Ez csak oda-vissza működik. És ez a reklám ismételten arra bíztatja a nőket, hogy ne tartsák be ennek a Társadalmi Szerződésnek a rájuk eső felét, mert Feminizmus.

Reszet Elek
Újságíró

Ha egy nő nem nőként viselkedik, neked sem kell nőként kezelned. Ennyi.

Sterling Archer
Olvasó
Sterling Archer

Aki kezet emel valakire, az onnantól kezdve nem férfi vagy nő, hanem verekedő fél. (Még ha a jog nem is így méri, hanem a hagyományos kettős mérce mentén, miszerint a nő egyszerre erős és egyenjogú, valamint gyenge és védelmezésre, pozitív diszkriminációra szoruló valaki.) Mondjuk nem is emlékszem arra, hogy nő valaha is kezet emelt volna rám, és egyetlen – sajnálatosan szükséges – hisztielhárításon (AKA bitch slap) túl én sem tettem ilyet nővel felnőtt életemben.

A RoK-n talán tegnap volt egy kiváló cikk arról, hogy ezt az egész helyzetet a férfiak teremtették, és csak ők (azaz mi) tudjuk megszüntetni is. Kérdés, hogy képesek vagyunk-e még rá.

 

Hunn
Újságíró

A RoK-n talán tegnap volt egy kiváló cikk arról, hogy ezt az egész helyzetet a férfiak teremtették, és csak ők (azaz mi) tudjuk megszüntetni is. Kérdés, hogy képesek vagyunk-e még rá.

Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen bétáskodást még férfi nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végigbétáskodtuk az utolsó másfél-két évet. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Nincsen tovább. Nincsen. Gyerekek. Nem vagyunk tökéletesek. Egyáltalán nem. Nem is leszünk. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz. Szóval azt tudom nektek mondani, hogy álljunk neki, csináljuk meg. Sok igazságotok van a figyelmeztetésben, a féltésben, a részletek ügyében. Tesszük a dolgunkat. Amíg nagy tempóval lehet menni előre, addig megyünk. Ha nem lehet menni, és elmagyarázzátok, hogy igen, de… Ahhoz énszerintem én nem köllök. Ahhoz más kell. És írok majd kibaszott jó könyveket a modern magyar manoszféráról.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Rokapapa
Újságíró

Már más témában is kiemeltem, hogy bizony az egyenjogúság alapja nem más mint a nők és férfiak egyforma kezelése.

Amit egy férfitól sem tűrnék el azt egy nőtől sem szabad eltűrni sőt amit egy nálam fizikailag gyengébb férfitól nem tűrök el azt egy nőtől pláne nem tűröm el. Amiért megütnénk egy férfit annak a feléért is “kötelességünk” megütni egy nőt pusztán a fizikai gyengeségük miatt. Mindenkinek tudnia kell viselkedni az erejéhez képest és bosszantó, hogy ezt csak férfiaktól várják el.

Manapság a nők olyan elfogadhatatlan viselkedési formákat vettek fel amit egy férfi sem tűrne el egy másik férfitól. Épp it az ideje, hogy a férfiak sokkal kevésbé sértő magatartást se tűrjenek el a nőktől pusztán az egyenjogúság nevében. És ha a nőknek nem felel meg, hogy a fizikai erejükhöz mérten kell viselkedniük éljenek panasszal az anyatermészetnél.

Hunn
Újságíró

https://youtu.be/H53NdJIux2s

Berkeley Antifa girl. :)

Élő példa. Gyönyörű. Ezt a videót egyszerűen nem tudom megunni…

Rokapapa
Újságíró

Ha egy nő elég ostoba ahhoz, hogy ilyen helyzetbe keveredjen meg is érdemli a kiadós verést.

Hunn
Újságíró

Ez egyébként a második alkalom, hogy ugyanezen a tüntetésen az elnyomó fehér, ciszheteró patriarchátus ökle lecsapott rá. Az elsőt azért kapta, mert üvegeket dobált a Trump-párti tömegbe, és nem kért bocsánatot.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó
ggwp
Olvasó
ggwp
Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Amellett, hogy illegális megütni a másik személyeket (az önvédelmet kivéve), még áldozatokat is faragnánk belőlük, és ezzel a többi white knight meg SJW által erősítenénk öket, illetve megerősítenénk, hogy “nő-elnyomás” meg patriarchátus van.  Szóval semmi értelme.

Aminek értelme van, ha életünk saját döntéseivel jól hátat fordítunk az összes idiótának. Az ilyen szélsőséges feminista dolgok meg a saját élettapasztalatom miatt szoktam Valentin napon erre gondolni:

Happy independence day

Naooo
Olvasó
Naooo

Micsoda? Önvédelemből megütni valakit demokráciában? Akadályozni egy rablógyilkost a tettében? Korlátozni a cselekvési szabadságában? Rád férne egy kis tolerancia tanfolyam.

Sun of a beach
Olvasó
Sun of a beach

Sziasztok!

Segítsünk az ELTÉ-s tanulónak a társadalmi nemekről alkotott véleményünkkel: (kérdőív..)

https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eh73Rkpgh57xLwh

Naooo
Olvasó
Naooo

“Miért gondolod, hogy ő a férfi?”

Mert sörhasa van.

Reszet Elek
Újságíró
Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hehe, segítettem! :)))

Dan
Újságíró

Szinte biztos vagyok, h feminácik csinálták ezt a tesztet. Miből? A sunyi, aljas kérdésekből! Egy-kettő esetén még elfogadnám, h szimplán kurvára nem értett a normális, tiszta kérdések megfogalmazásához az illető, de 4-5 után ezt már tendenciózusnak kell tekinteni. Az anyjuk lekvárját!

Pl. “A férfiak elveszettek lennének a világban, ha a nők nem lennének…” – eddig a kérdés egyértelmű, bár valójában már itt sem. Mert fizikailag a férfiak tényleg elvannak maguk is. Lelkileg viszont kapcsolati lények vagyunk, férfi-nő (jó esetben) kölcsönösen kiegészíti egymást, kölcsönösen szükségünk van egymásra.

Csakhogy!

A kérdés folytatódik úgy, h “…ott, h vezessék őket.” Ez viszont totál másról szól, mint a kérdés első fele, ráadásul a férfi dolga a vezetés (kivétel a háztartás vezetése), szóval totál ellentétes választ ad erre egy épelméjű ember.

Vagy:

“Minden nőnek szüksége van egy férfira…”  – ez részlegesen igaz, mert nem mindnek (vannak, akik elvannak a macskáikkal :))) *sátáni kacaj* ), de mondjuk a nők többségének igen, lásd a korábbi gondolatmenetet a férfi-női közös egymásrautaltságról.

De persze itt is folytatódik a sunyi kérdés: “…aki dédelgeti”. Ja persze! Meg nyomogatja a hasát, hátha beepbeep-el, mint a játékmackók, meg a moncsicsik! És lássuk ennek a pszichológiai sunyiságát is: míg a kérdés első felével a nők talán többsége, legalábbis részlegesen egyet tudna érteni, a kérdés második, infantilis szövege miatt máris kapásból elutasítja, hiszen őt senki ne dédelgesse, neki nincs szüksége ilyenre!

És itt az eddigi csúcskérdés (lehet még erősebb is, egyelőre itt tartok):

“A nőknek gondoskodniuk kell a partnerükről otthon…” – szokásosan, enyhén kétértelmű kérdés, mert nem “kell”, de érdemes, mert az mind a nőnek, mind a férfinak jó – amennyiben a férfi másként járul hozzá a kapcsolathoz.

Node, a másik fele! “…mert a férfiak darabokra hullanának, ha magukról kellene gondoskodniuk.”

darabokra hullanának??? Ez egy tudományos kutatás akar lenni??? Ja persze, elfelejtettem: gender “tudomány”…

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ráadásul a százalékos hasonlításban is szinte mind férfias szempontok alapján kell pontozni a két nemet, alig van női, mint a kedvesség meg hasonlók. Szarok rá, én őszintén válaszoltam mindenre, hadd ciszheterózzanak a kis bölcsészpinák.

Dan
Újságíró

A százalékos rész már annyira übergáz – nem csak azért, mert senki nem hajlandó egy teszt során ennyi adatot beírni (ismét csak hozzá nem értés…) -, de annyira idióta jellemzőket kéne százalékosan megadni, aminek semmi értelme! Rengeteg köztük pillanatnyi kedélyállapot, nem egy statikus állandó, ami majd pl. 2037-re aktuális lesz. Úgyh szépen mindenhová bekopiképszteltem a 100%-ot, dugják fel maguknak.

Reszet Elek
Újságíró

“Szinte biztos vagyok, h feminácik csinálták ezt a tesztet.” – Éppen ezért nem fogom kitölteni, nem adok puskaport a kezükbe, lehetőséget hogy manipulálják a “kutatás” eredményeit, amire aztán lehet hivatkozni más hazugságok kapcsán.

Sterling Archer
Olvasó
Sterling Archer

Pontosan. Gondoltam én is kitölteni, de már az első kérdésből (és a – bevallottan hiányos kutatásmódszertani ismereteim szerint is – rossz ötfokozatú válaszrendszerből) is nyilvánvaló, hogy ha egy kicsit is őszintén tölti ki bármely épeszű ember ezt a kérdőívet, abból csakis a ciszgender, heteropatriarchális elnyomás rendszerszintű beágyazottságának terrorisztikus kiterjedtsége (és egyéb, értelmetlen szavak véletlenszerű salátája) jöhet ki. Mondjuk mi más lehetne a célja?

1938. Berlin, Németország. Kohn és Grün beszélget a kávéházban.
Kohn: Mit olvasol, te Grün?
Grün: Hát mit, a Völkischer Beobachter-t.
Kohn: De Grün, az egy náci lap, miért nem olvasol helyette valami rendes zsidó újságot?
Grün: Má’ miért olvasnék én zsidó újságot? A zsidó újságok állandóan siránkoznak. Így végünk van, úgy végünk van, jönnek a nácik, megölnek mindnyájunkat. A Völkischer Beobachter ezzel szemben azt írja, hogy a zsidók milyen hatalmasok, ők a világ urai, övék minden, övék a pénz, övék a sajtó, övék Hollywood, mindenki csak az ő kegyeiket keresi. Hát mit tegyek, ha választani lehet, én szívesebben olvasom a Völkischer Beobachtert…

ggwp
Olvasó
ggwp

nem, mert a végén bekamuzhatod hogy pl. zsidó homoszexuális a beállítottságod :D

ggwp
Olvasó
ggwp

A sok nőre jellemző lelki tisztaságot – HÁNYINGER bazdmeg

kovipeter123
Olvasó
kovipeter123

Turd Flinging Monkey youtube csatornajat mindenkinek tudom ajanlani a ginocentrizmusrol

Dan
Újságíró

Én a végén nem adtam meg, h férfi vagyok – van olyan opció, h nem nyilatkozom, így nem tudják a gonosz fehér férfiak nyakába varrni a várhatóan patriarchális eredményeket.

De ismerve a feminácikat, ha az eredmények nem tükrözik az ő torzult fantázia-világukat, akkor azokat úgyis elhallgatják, vagy meghamisítják. Bár itt a sunyi kérdések miatt amúgy is könnyen bármit bele lehet majd magyarázni az eredményekbe.

 

OFF: amúgy király az avatarod! :) Mindig lenyűgöz a volt német hadsereg elegáns egyenruházata!

Reszet Elek
Újságíró

Vjacseszlav Tyihonov igazán attraktív férfi volt. Alkalmanként változtatok avatárt, a jelenlegivel tisztelegni szeretnék az emléke előtt ill. felhívni a figyelmet a nagyszerű sorozatra, A tavasz tizenhét pillanatára (valamint a Háború és béke legjobb filmes feldolgozására).

Reszet Elek
Újságíró

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ezt leírom gyorsan ide, mert kiváló hörcsögöt fogtam egy kisebb netes vitámban az imént, avagy ilyen nővel vitatkozni, pláne ha az még részben vagy egészben feminista-agymosott is.

Egy kisebb harc kerekedett egy cikkhez írt hozzászólásom alatt, amiben arról volt szó, hogy igenis hadd döntsön egy nő úgy, hogy nem akar gyereket, hagyják rá, ne csesztessék emiatt. Az én álláspontom az volt, hogy persze, ez nagyon szép és jó, csak ha az ember így határoz, viselje is felelősen a következményeket, és később ne panaszkodjon amiatt, ha a nyakára szaporodnak a harmadik világ népei vagy a mi ómigránsaink, illetve bármi egyéb ezt érintő miatt.

Nem is számítottam arra az önigazoláshadra, ami velem szembejött: az egyik meg akarta magyarázni, hogy mi túl sokan vagyunk így is, cselekedjünk lokálisan a túlnépesedés ellen (lol), valamelyik ide hozta nekem a meddőség témakörét, amikor egyértelműen nem volt róla szó, a másik azt, hogy nagyon kizsákmányoljuk így a bolygót, tehát lényegében ugyanaz, mint az első, a harmadik rögtönzött vitapartnert is akkor pattintottam le, mikor hosszas terelés után az is leírta nekem, hogy ez micsoda felelős és bölcs döntés, és hogy mindenki hülye, aki másképp tesz, mert majd azok a gyerekek felnőttként kiszorulnak a munkaerőpiacról. Szegény hörcsögkerék már kiugrott a terráriumból és valahol a lejtős utcán gurul lefelé az autók között.

ggwp
Olvasó
ggwp

Igen a túlnépesedés…nem is értem, itt pótoljuk be azt a ‘többletet’ amit más fejlődő országok összebasztak? Milyen logikus már, hogy ha pl. afrikában túl vannak népesedve (mármint a lakhatóbb területek?), de, ezt a felelős európai nők megoldják úgy, hogy itt nem szülnek. Logic. Főleg mert mindenki tudja hogy halunk ki a ‘csába.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A nők jó része tényleg nem tud vitázni. Az érvekből hamar kifogyogattak ezek is, de olyan nincs, hogy csak azért se vágjanak vissza valamivel, még ha az egyáltalán nem is illik a témához.

Dan
Újságíró

Erre az érvre azt kell írni, továbbvíve az elmebeteg logikát, h ugye akkor édesem te már bizonyára nem is eszel régóta SEMMIT, hiszen Afrikában éheznek.

Persze a tudatalatti arról szól, h mivel itt totál lebétásították nagyrészt a férfitársadalmat, kellenek onnan az alfa “vademberek”. Persze abba nem gondol ismét csak bele, h az a vadember nem fog lebétásodni a kedvéért, hanem úgy helyreteszi, h csak lesni fog.

Persze szokás szerint nem  fekete-fehér semmi és mindig összetettebb minden, mint az első pillanatra látszik. Mert valóban igaz, h ahhoz, h ne pusztítsuk immár rövidesen ki magunkat a Földről, h egy fenntartható ökoszisztémában éljünk, ahhoz max. fél-1 milliárd ember tudna a mai, nyugati színvonalon élni. Csak ennek nem az a megvalósítása, h a maradékot kiírtjuk, vagy pedig a fejlett civilizációkat megsemmisítjük, mondván, akkor a természet megoldja magától a populáció csökkentést.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az egyik lelkes természetvédőnek megírtam, hogy nosza, lehet tanyára költözni, nem nagyon válaszolt azóta az sem.

Aldo
Újságíró

Mit tanyára? Barlangba. Ott nincs autó, atomerőmű, üvegházhatás, de még áram se. A legtöbb “környezetvédő” csak addig lelkes, amíg lehet zülleni, rombolni meg hippiskedni.
Amikor felvilágosítod őket arról az apró tényről, hogy az áram az nem azért van mert megnyomod a kapcsolót a falon, akkor egyből eldugulnak. Ha tényleg visszamennének a barlangba, akkor talán vergődhetnének.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Most a pici lelkük egy időre megnyugodhat, ugyanis elsivatagosodás helyett már kis jégkorszakot ígérnek 2030-ra. :D

Balton
Olvasó
Balton

Valamikor a 90-es évek közepén, még az egyetemen volt egy vita, környezetvédelmi témában. Gépészmérnöki hallgatóként azt a feladatot kaptuk hogy érveljünk valamilyen szinten a jelenlegi erőműrendszerek mellett. A másik oldalon környezetvédelmi és környezettudomány szakos hallgatók voltak. Az elején általunk ismertetésre kerültek a jelenlegi erőműrendszerek hátrányai, hatásfokai, előnyei szépen egymás után. Majd kicsit átcsapott a minden fos kategóriába a vita, a környeztes kollégák szerint az erőművek csak a rosszat jelentik mindegyiknek csak hátránya van, a szén/földgáz-gázszennyez, atom-fűtőelem, a vízerőmű-tájidegen, szélerőmű-zavarja a madarakat, stb. Már-már anyázásig mentünk el, amikor a tanszékvezető-helyettes felállt moderálni, és megkérdezte a legnagyobb hangú(szuperzöld-hölgyet) hogy szerinte az áram honnan jön? Ez volt a válasz: a konnektorból.

Utána legalább 1 percig csönd volt, a tanszékvezető mereven nézett, mi se tudtunk megszólalni. Majd ennyit mondott, kishölgy azt oda be kell ám tenni, majd felálltunk és elmentünk

Naooo
Olvasó
Naooo

Mekkora troll.

Reszet Elek
Újságíró

Hunn
Újságíró

Sosem értettem a logikáját, hogy még ha a túlnépesedés is lenne a nagy probléma, hogy akkor is miért pont a mieink fogyjanak? Fogyjanak mások! A fehér ember nettó kisebbségben van a Föld nevű bolygón már alapból is. Fogyjanak a színesek, ha már muszály. Sőt, ha mások többet fogynának a szükségesnél, akkor mi még növekedhetünk is. Ami a magyarságot illeti, a Kárpát-medence a miénk, töltsük meg magyarokkal. Az elcsatolt részek visszaszerzésére akkor lesz esély, ha újra többségben vagyunk. A világ többi része meg fogyjon ha akar, vagy ha muszáj. Nincs igazam?

Múlt hétvégén társaságban a fiatal csaj akit kinéztem magamnak, pont ezt a témát fejtegette, hogy a nőnek nem feltétlenül fontos hogy gyereke legyen, satöbbi. Nem akartam ott mindenki előtt leoltani, de már bánom, hogy nem tettem meg. Még a Feminista nőnél sem rontja az ember esélyeit a macsó hozzáállás, sőt épp ellenkezőleg. Nála is csak annyit éreztem, hogy el van veszve az életben, és még nem talált olyan férfit akinek szívesen szülne, nem pedig azt, hogy férfigyűlölő bolond lenne. Tulajdonképpen jogosan érzik a nők, hogy bétákkal nem akarnak összeállni és gyereket szülni nekik, és hogy ezt ne is írja elő nekik senki. Ezért is fontos, hogy mindenki átkattintsa a fejét férfias gondolkodásra és viselkedésre. Akkor mindjárt meg fog változni a hozzáállásuk a kérdéshez, ha férfias srácok akarnak velük dinasztiát alapítani, erre fogadni mernék.

Aldo
Újságíró

“Fogyjanak a színesek, ha már muszály.”

Sajnos maguktól nem fognak. A polgárháborúk és a trópusi kórságok pusztítanak, de nem eléggé. Pont mint a patkányok. Tudják, hogy nem húzzák sokáig, ezért fialnak, amennyit csak bírnak.

“Ami a magyarságot illeti, a Kárpát-medence a miénk, töltsük meg magyarokkal. Az elcsatolt részek visszaszerzésére akkor lesz esély, ha újra többségben vagyunk.”

Az elmúlt 500 év során sem sikerült. A török vész olyan szintű demográfiai katasztrófát okozott, amiből soha sem sikerült felépülni. Helyette elszaporodott a sok szláv, vitték is a földeket.
Az albánok pont ezt csinálják. Már túlszaporodtak Koszovóban és a legnagyobb álmuk a Nagy Albánia, amit így akarnak létrehozni.

“A világ többi része meg fogyjon ha akar, vagy ha muszáj. Nincs igazam?”

De.

“Múlt hétvégén társaságban a fiatal csaj akit kinéztem magamnak, pont ezt a témát fejtegette, hogy a nőnek nem feltétlenül fontos hogy gyereke legyen, satöbbi. Nem akartam ott mindenki előtt leoltani, de már bánom, hogy nem tettem meg.”

Néha pedig nem árt. Hátha abból tanulnak.

“Még a Feminista nőnél sem rontja az ember esélyeit a macsó hozzáállás, sőt épp ellenkezőleg.”

Sajnos vannak reménytelen esetek. Lehetsz te akármennyire macsó meg nagybetűs férfi, akkor is gyűlölni fognak, mert lóg valami a lábad között.

“Tulajdonképpen jogosan érzik a nők, hogy bétákkal nem akarnak összeállni és gyereket szülni nekik, és hogy ezt ne is írja elő nekik senki.”

Aha. Csak beérni majd egy béta pótapuval, aki majd megosztja velük az erőforrásokat, mert neki az ugye jár. Azért ők sem mind teljesen hülyék. Ahhoz meg, hogy kifogjanak egy nagymenő alfát, nem ártana felmutatni valamit, mert az ilyen férfiak még a jó csajok közül is válogatnak.

“Ezért is fontos, hogy mindenki átkattintsa a fejét férfias gondolkodásra és viselkedésre. Akkor mindjárt meg fog változni a hozzáállásuk a kérdéshez, ha férfias srácok akarnak velük dinasztiát alapítani, erre fogadni mernék.”

És hogy legyen mindenki szuper hím?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem lesz mindenki szuperhím, egy közösség sem működhet úgy, hogy benne mindenki vezető, épp ezért nem vagyunk egyformák egyenlő képességekkel. Pont ezért írom mindig, hogy nem a férfiak a rosszak, hanem a rendszer és a túlzott jólét, ami megszünteti azt a kényszert, hogy a nemeknek egymásra kelljen támaszkodnia a fennmaradás érdekében. Régen is egy halom papucs férfi volt, mégis találtak partnert, ami meg most van, az egy eléggé szar vicc ahhoz képest. A helyzetet nem mi fogjuk visszaállítani egymagunk, pláne nem ilyen zsidó-tőkés ellenszélben, ami ma fúj, hanem majd a nyugdíj, a gyes és a gyerektartás megszűnésének kényszere és a nők munkapiacról eltakarítása hatékonyságnövelés érdekében, ugyanis a mai állapot egy túlfújt lufi, aminek a száján már igencsak szivárog kifelé a fölös levegő.

Hunn
Újságíró

Nem lesz mindenki szuperhím, egy közösség sem működhet úgy, hogy benne mindenki vezető, épp ezért nem vagyunk egyformák egyenlő képességekkel. Pont ezért írom mindig, hogy nem a férfiak a rosszak, hanem a rendszer és a túlzott jólét, ami megszünteti azt a kényszert, hogy a nemeknek egymásra kelljen támaszkodnia a fennmaradás érdekében. Régen is egy halom papucs férfi volt, mégis találtak partnert, ami meg most van, az egy eléggé szar vicc ahhoz képest. A helyzetet nem mi fogjuk visszaállítani egymagunk, pláne nem ilyen zsidó-tőkés ellenszélben, ami ma fúj, hanem majd a nyugdíj, a gyes és a gyerektartás megszűnésének kényszere és a nők munkapiacról eltakarítása hatékonyságnövelés érdekében, ugyanis a mai állapot egy túlfújt lufi, aminek a száján már igencsak szivárog kifelé a fölös levegő.

Ahogy lentebb is  írtam, régen sem volt mindenki nagyfarkú és gazdag téeszelnök meg jóképű, nagyhatalmú párttitkár, mégis a többségnek jutott asszony. Meg mégkorábban sem csak Horthy és a különítményes tisztjei csajoztak sikeresen. Az alfaság, ebben a kontextusban amiben mi használjuk, nem azt jelenti, hogy kiemelkedő vezető a férfiak között, mint ahogy a farkasoknál, csak mindenki ilyesmire asszociál. Régen még egyszerűen másképp viselkedtek a férfiak a nőkkel, alfaként viselkedtek, nem bétáskodtak. Mert a női természet az nem változott azóta sem.

Lehet, hogy a világ meg a gazdasági helyzet volt szigorúbb és ellenségesebb, és ezért nem bétáskodhattak még ha lett is volna rá igényük, de ezt kétlem. A zsidókkal meg mindig is gond volt, úgyhogy ez sem változott. Másról van itten szó szerintem. Mégpedig arról, hogy a férfiakat szándékosan bétásítják, a nőket meg szándékosan hergelik a férfiak ellen, hogy a két nem még véletlenül se találhasson egymásra, és ha véletlenül mégis, akkor se teljen benne túl sok öröme. Vagyis ez a bétáskodás tanult viselkedés, ami azt jelenti, hogy a régi alfáskodás is az volt. Mindenkiben megvan az ösztön, de a férfivá válás tanulási folyamat, amit lehet jól csinálni, meg el lehet vinni tévútra, mint a mai ábra is mutatja. Ez szándékos szubverzió, és a Feminista kondicionálás a felelős.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Már korábban is gondoltam, hogy jelzem, de most már tényleg leírom, hogy ezt az alfa tipizálást érdemesnek látnám végre elvetni. Nincs ilyen fogalom, mindenki teljesen mást képzel bele, használhatatlan akármilyen itt előforduló kontextusban.

Amit még egyszer leírok: régen sem volt alfáskodás, rengeteg férj csomószor akkor is csak könyörgött az esti együttlétért, vagy csúszott-mászott az asszony előtt, ha nem érezte magát nyerő helyzetben. Elég volt meghallgatnom, hogy régen mik fordultak elő a rokonságban vagy másoknál, majdnem ugyanaz, amit ma is hallani, de bármilyen 80-100 évvel ezelőtt játszódó könyvben is tömegével találni ilyet, a példa pedig akkor is a valóságból származott hozzá. Talán egy fokkal kevésbé tűnik a maihoz képest szánalmasnak, de statisztikai kifejezéssel élve szignifikáns különbséget nem érzek.

Egyik nem sem változott, csomó embernek most is sok a piros pirula, elég körbenézni. A lovagi meg egyéb romantikus nyálömlések sem véletlenül keletkeztek, még ha úrinőknek is szólt mindegyik. A keretek változtak, és egyre inkább megfojtják a társadalmat. Nem a nők találták ki hirtelen, hogy gyökér “bétának” nem szülnek gyereket, hanem nincsenek rákényszerülve, mint ahogy mi sem nagyon a házasodásra (sőt, inkább az ellenkezője, de hagyjuk). A szexuális forradalom a szexuális kőkort hozta el, de ehhez kellett az a hattucatnyi társadalmi átalakulás, ami idáig vezetett, ha azok nincsenek, ma is van házasság, csak mondjuk mi is a földeken szántanánk-vetnénk kézi eszközökkel, meg mit tudom én. Épp a felduzzasztott jólét az átka mindennek, majd ha a szociális juttatásokra való források elapadnak, a “bétáknak” is lesz nője, mert valakinek megint el kell tartania majd a családot, de ennyi. A házasság az évezredes fennállása alatt sosem szerelmi intézmény volt (99%), hanem vagyonközösség, épp ezért nem sok múlott azon, ki mennyire férfias vagy nőies, a szabad szerelem pedig nem régóta tart (2. világháború óta), de ennyinél meg is áll a tudománya, ahol most épp tartunk.

Én azt mondom, ha nem lesz megint kényszer a klasszikus holtomiglan-holtodiglan házasság, vagy valami hozzá hasonló, akkor nem lesz, mert az ember csak a kötelezőt csinálja meg, szorgalmi feladatot már az iskolában is csak kevesek vállalnak.

Reszet Elek
Újságíró

Az alfaság definiálásának már számtalanszor nekirugaszkodtunk a kommentekben, de nem igazán sikeredett közös nevezőre jutni, sok tekintetben csak kürülírni tudtuk.

Hunn
Újságíró

Lehet hogy mindenki bétának születik, csak van aki továbbtanul? Vagy lehet, hogy mind az alfaság, mind a bétaság mondjuk genetikailag benne van a programunkban, és mindig az jön elő, amelyik a körülményekhez képest jobban előreviszi az emberiség túlélését és fennmaradását? Vagy amelyiket a társadalmi és gazdasági körülmények jobban előhoznak? Két kutya harcol a lelkünkben, az alfa kutya és a béta kutya, és mindig az győz amelyiket etetjük? :)

Én sem szeretem az alfa-béta terminológiát, de hát ha egyszer ez ragadt meg a manoszféra közbeszédében, hát használom ezt, jobb híján.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez egy jó kérdés, én sem tudom rá a választ. Szerintem mi férfiak mind tudunk csajokat csesztetni és bunkózni velük, mert ezt egymással is folyamatosan csináljuk, de hogy ki mennyire rátermett egyéb férfiasságot igénylő feladatokban, mint a mindennapokban való helytállás, az már nagy szórást mutat és jórészt egyénfüggő. Ráadásul teljesen a macsós viselkedés sem ösztönös, mert azt a késztetést, hogy fussunk a nő után vagy engedjünk neki csak úgy, mert miért ne, sokszor erővel kell legyűrni, ezt én is rengeteg alkalommal érzem, de az egészben még ez a könnyebbik rész, ez lett volna a mondanivalóm. :)

Hunn
Újságíró

Ha már a régiekről volt szó. Most olvastam Francia Kiss Mihály életrajzát. Horthynak volt különítményes tisztje, komoly szerepe volt az úgynevezett fehérterrorban, és a Rongyosgárdában. 57-ben ítélte halálra a Népbíróság.

Kemény katonaember volt, alfa úgy értve, hogy született vezető a férfiak között. Csajozási sikereiről nem nem szól a fáma, annyit tudunk, hogy szép felesége és két szép lánya volt. Fénykép alapján becsületes magyar arca volt, egy kemény férfi, akinek a szemében ott bujkál a vidámság és a huncutság, engem nagyapámról látott fényképre emlékeztet.

Vejéhez intézett utolsó mondata a börtönben a következő volt: -“Vigyázz ezekkel az asszonyokkal, különben hamar a fejedre nőnek!” Na mondom, totál Red Pill volt az öreg. A régiek még tudtak valamit. Nekem ők a példaképeim. Nem biztos hogy le akarok varrni 100 ribancot, az a huszonéveseknek való. Engem sokkal jobban érdekel, mire lehet jutni a régiek által képviselt old school Red Pill hozzáállással a normális életben?

 

Reszet Elek
Újságíró

Ez egy igazán tökös fickó volt, szerintem nála megvolt a családi minta. Az old school meg működik ha zsigerből jön.

Hunn
Újságíró

Ez egy igazán tökös fickó volt, szerintem nála megvolt a családi minta. Az old school meg működik ha zsigerből jön.

Furcsa dolog az, hogy nekem is megvolt a jó családi minta. Nagyapáim szerintem forognak a sírjukban, meg szegény Édesapám is fogná a fejét, ha részletesen beszámolnék neki, hogy milyen bétáskodást végeztem az elmúlt 20 évben. Ők nem ilyen kis csírák voltak, nem arra mutattak példát, mint amit én produkáltam idáig.

Ezért gondolom azt, hogy nagyon erős a minket érő Feminista kondicionálás. Valahogy a Médiából érkező sugalmazások felülírják azt, ami a való életből jön. Nem azt nézzük kritikával és utasítjuk el, hanem valahogyan a magunkévá tesszük és az életet nézzük az új szemüvegen keresztül. Ezért működőképes a Feminista  propaganda. Ennek megvan a mechanizmusa, amit én sem értek pontosan.

Azt viszont tudom, hogy TV-t nézni egyszerűen nem szabad. Mert hiába tudod racionálisan, hogy nem valós amit látsz, de valahogy tudatalatti szinten mégis befolyásol. És a TV az Feminizmus Centrál, nagyon erősen sugalmazzák a Feminista gondolatokat, a Feminista világképet. Ma bármilyen filmet nézek, azt érzem bármelyik jelenetnél, ahol férfiak és nők szerepelnek, hogy ez nem valós férfi-női dinamika amit eljátszanak. Figyeld meg, bármilyen filmről is van szó, ez a helyzet! És ez hatással van a nézőre is, akár akarja akár nem. és ez szándékos, és ez a céljuk. Ezért nem szabad TV-t nézni, többek között.

Talán a legfontosabb különbség az lehet régi világgal szemben, hogy régen nem volt Televízió!

Reszet Elek
Újságíró

A TV alap. Már nem is tudom hány éve hanyagolom. A második lépcső a filmek szűrése. Eszméletlen sok a maszlag amelyek szinte tudat alatt hatnak (mint a reklámok).

Ha pedig a reklámokról van szó, a youtube ma pont egy jó példát szúrt a zenei klip elé. Íme: https://www.youtube.com/watch?v=uYnX9F-5o-g

Alapszinten szép és jó, magam is egyfajta szentségnek tartom az anya-gyermek kapcsolatot, de ha jobban megnézzük az apa szerepét (vagy annak hiányát)…

Szerk: Itt egy újabb példa de a másik oldalról. Teljesen mindegy hogy feminizmus vagy kamu maszkulinizmus, a lényeg hogy megvedd a terméket.  https://www.youtube.com/watch?v=Fuzm7InpAEs

Szerk2: Ma úgy látszik dől a szar! https://www.youtube.com/watch?v=9dE9AnU3MaI Ez meg egyenesen megalázza az anya és gyermek kapcsolatát. Szerintem kurvára sértő minden anyának és apának egyaránt.

 

 

Gazella
Olvasó

Ajánlhatok pár jó filmet, ami szerintem férfi-nő szempontból is jó? A vasmacska kölykei, A rettenthetetlen, Rob Roy, 300, Az utolsó szamurájHarley Davidson és Marlboro Man. Nemrégiben láttam A kis szemtanú c. filmet, az is elgondolkodtató ezen a téren.

Reszet Elek
Újságíró

Az elmúlt 10-15 évből már eléggé nehéz. A pc elöntötte a filmeket is.

Magamat mentálisan felkészültnek érzem, mégis oda kell figyelni hogy kivonja magát az ember a sugallt minták hatása alól. Ennek tükrében rossz belegondolni hogy ezek milyen pusztítást visznek végbe a tizen- és huszonéves elmékben.

Koriander
Olvasó
Koriander

én a napokban szántam rá magam az In Time-ra ès egészen meglepôdtem Justin Timberlaken (jó èrtelemben).
https://www.youtube.com/watch?v=fdadZ_KrZVw
amúgy szívesen veszek jó thriller ajánlatokat :)
a másik a nyálasabb drámák közül a Blind (2007)
https://www.youtube.com/watch?v=kYtOhGalccs

Reszet Elek
Újságíró

Az In time nagyon jó közgazdasági példa a rugalmatlan keresletre, a másik meg…nem piros a szeme szóval nem ér, amúgy meg mennyi a valószínűsége? Utóbbi tipikusan az elmébe beszivárgó pc kategória

thrillerek:

http://www.imdb.com/title/tt0166924/

http://www.imdb.com/title/tt0947798/

http://www.imdb.com/title/tt0450385/

http://www.imdb.com/title/tt0183649/

http://www.imdb.com/title/tt0765443/

http://www.imdb.com/title/tt0114746/

http://www.imdb.com/title/tt0209144/

http://www.imdb.com/title/tt0482571/

http://www.imdb.com/title/tt0119488/

 

Koriander
Olvasó
Koriander

Az èn top10em más, a fekete hattyú nekem a klisé kategória és nulla ismeret, de ok. látvány, nyomasztás megvan, egyedül az eastern promisest nem láttam.
Ja és az avatarod sorozatát sem, full kimaradt.

Nekem a blind nagyon egyben van, esély persze nulla, de kit érdekel.

Reszet Elek
Újságíró

Ez nem toplista, csak néhány amit esetleg nem láttál és érdemes megnézni. Amúgy is eléggé zavaros műfaji kategória ez a thriller.

A tavasz tizenhét pillanata nagyszerű sorozat, érdemes magyarul megnézni. Both Béla narrációja minden pénzt megér. Állítólag amikor az utolsó részt adták egész Moszkva kiürült, a nem is létezett Stirlitz pedig nemzeti hős lett. A sorozat amúgy a KGB megrendelésére készült.

Koriander
Olvasó
Koriander

Az, hogy nagyon népszerû a tavasz tizenhét pillanat, természetesen tudom, nyaranta annyira bosszantó volt, hogy mindenki hazamegy délutàn nézni, akkor is ha vagy 10x100x látták ès fejbôl idézik, aztân meg ráadáskènt ment mèg a vadangyal ès hiába voltam valakinél vendègségben, amíg ment a fekete-fehér junoszty (tipikusan dácsára kiszortírozott) kussolni kellett! szóval van benne egy ilyen pszicho blokkolás, hogy ott voltam, de a többieket figyeltem, hogy ilyen nincs.

Reszet Elek
Újságíró

Ez az oroszoknak olyan lehet, mint a németeknek a Derrick.

https://www.youtube.com/watch?v=G6OYDUomYwI

Koriander
Olvasó
Koriander

derrickes viccet még nem hallottam.

Reszet Elek
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=6CZ1ho7iqsc

https://www.youtube.com/watch?v=ASfaSCmZiLQ

https://www.youtube.com/watch?v=MWbQwSURR98

“Derrick felügyelő fel-alá járkál az irodában, keres valamit. Benéz a szekrényekbe, az asztal alá, tologatja a székeket. Végül odafordul a társához:
– Te, Harry, nem láttad véletlenül a bőrtáskámat?
– Dehogynem. Ott van a szemed alatt, Stefan.”

“Derrick felügyelő egy bűnügybe mélyedve ül a szobájában. Egyszer csak belép Klein, a segédje.
– Főnök! – jelenti boldogan. – Most kaptam telefont a klinikáról, hogy kisfiam született!
– Kisfia? Na, és kire gyanakszik?”

Koriander
Olvasó
Koriander

Elek, nem így értettem, hogy egyáltalán nincs, hanem stirlitzes viccet mesélni az oroszoknál olyan, mint nâlunk mondjuk a mórickás vagy szôkenòs vagy agresszív kismalacosat.
amúgy cupp és thanx :D

Reszet Elek
Újságíró

Ezért linkeltem hogy a németeknek nincs humorérzékük. cupp és pussz és paccs!

Koriander
Olvasó
Koriander

de van.
csak ahhoz ismerni is kéne ôket, ès nem a csigazabálóktól kölcsönözni sztereotípiákat. Egyébként a japánok, csukcsák ès a nèmetek tényleg hasonlítanak: gyermeki egyûgyüség/ jóhiszemûségben és gyerekként képesek önmagukon is nevetni.

Reszet Elek
Újságíró

Csigazabáló? Ez olyan sztereotipikus…  Ilyesmit legfeljebb egy húsos pitét zabáló ánglius vagy egy macskazabáló digó mondhat, nem a magunkfajta.

Koriander
Olvasó
Koriander

a franciák tényleg megeszik a csigát, olaszt még nem láttam macskát enni…
a fiam egyik barátja félig francia és a srácok ezzel sokkolták a gyerekeket az oviban, hogy az anyukájuk szereti a csigát, a gyerekeim szerint ez gusz-tus-ta-lan, de ôk monnyuk a rákfarokra a sushin is ezt mondják.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ezért linkeltem hogy a németeknek nincs humorérzékük.”

https://www.youtube.com/watch?v=8ScqegUPGAg

Reszet Elek
Újságíró

Azért elégé szerették az aranyat, még a kitépett aranyfogakat is gyűjtötték. Hogy nevettek-e közben nem tudom…

Naooo
Olvasó
Naooo

Helsinki: Egy fontos sajtókonferencián a norvég kormány egyetértett azzal, hogy Izraelnek 20 milliárd US $ kártérítést fizessen és bocsánatot kért hanyag könyveléséért.

Ez zsidó csoportok és a híres náci vadász, Simon Wiesenthal, nyomására történt, akik iratok segítségével kimutatták, hogy a háború végén menekülő nácik zsidók aranyfogainak tonnáit öntötték az egyik norvég fjordba. Először úgy gondolták, hogy a nácik aranyukat, melynek nagy részét zsidóktól rabolták el Svájcba vagy Ausztriába vitték, de tíz év kimerítő kutatása után sem találták meg az elrabolt zsidó aranyat és az osztrákok csak iszapot találtak tavaikban.

A kérdés ‘Hová lett 6 millió zsidó aranyfog’ rejtély maradt és évekig megoldatlan volt.

A norvég hírügynökség hivatalos jelentésében a norvég miniszterelnök azt mondta: “Képtelenek vagyunk minden fjordot átkutatni Norvégiában, de az iratok világosan bebizonyítják, hogy a nácik gonosz célokra használták országunkat a második világháború alatt és lopott zsidó aranyfogak tonnáit öntötték egyik fjordunkba.”

Hozzátette: “Jelenleg tárgyalunk Németországgal, hogy anyagi segítséget kapjunk tőlük emiatt az eset miatt és országunk német megszállása miatt.”

A német kancellár, Kohl úr, mint ilyenkor szokásos, nem nyilatkozott, de megígérte, hogy akkor is ad anyagi segítséget, ha Németország emiatt csődbe megy.

Zsidó csoportok lelkesen ünnepeltek, mivel Norvégia sokáig az állította, hogy a nácik sohasem rejtettek el zsidó kincseket Norvégiában.

Simon Wiesenthal, sok történet és nagyszerű könyv írója, többek között “Hogyan csapjak be egy gójt” és “Hogy befolyásoljak embereket érzelmekkel” ezt állította: “Nagyon megkönnyebbültem, hogy sok-sok éves kemény kutatómunkám végül is kifizetődik.”

Wiesenthal úr, a gyűlölet Nobel díjának jelenlegi nyertese hozzáfűzte: Ezek a leletek nagyon jól jönnek Izraelnek, mert meg kell biztonsági intézkedéseinket szigorítani a településeken, mert sok palesztin még ma is hazát kíván. Ezek a pénzösszegek segítenek nekünk abban, hogy a zsidó telepeseknek több biztonságot nyújtsunk ezeken a területeken, nehéz fegyvereket és elektromos vasfüggönyöket hozzunk ezekre az érzékeny területekre és biztonságos táborokat építsünk a terroristáknak. Az ENSZ enyhén kritizálta ezt az utóbbi izraeli lépést, de az az ENSZ titkár, akit éppen most fognak újra megválasztani, hozzáadta: “Az ENSZ mindig is a jogszerűségért lépett föl és mi (az ENSZ) úgy gondoljuk, hogy Izraelnek Istentől adott joga van arra, hogy idegen, éspedig palesztin területen létezzen. Az USA tetszését nyilvánította ki ennek a kommentárnak hallatán, melyet ‘belátónak és meggondoltnak’ nevezett és támogatja újraválasztását.

Sirius122
Olvasó
Sirius122
Hunn
Újságíró
Sirius122
Olvasó
Sirius122
Hunn
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Szerintem genetikailag legfeljebb személyiségünk alapjai vannak meghatározva (extrovertált-introvertált stb.). Olyan hogy született alfa nincsen, minták és élmények alapján rögzülő szemléletmódról, világlátásról, személyiségjegyekről és hasonlókról van szó. A nők (akkor még lányok) szerepe sem elhanyagolható, az alfásodásban jókora szerepük van a csinos fiúk ajnározásával, megerősítéseikkel. Az esetlegesen “alfa” férfiminta megléte is nagyon sokat jelent.

Az alfaság és bétaság nem minőségbeli különbség, hanem a világ (és bene a nők) eltérő megközelítése. A maga tiszta formájában nagyon ritkán létezik. Meglétük alapjában véve a nők két alapvető igényére reflektál. Alfa=kaland, izgalom, szex stb; béta=biztonság, figyelem, megértés, elfogadás stb.

Persze minden pasas inkább szeretne alfa lenni, főleg az első életszakaszában, gondolom azért mert ez sokkal zsigeribb késztetéseken alapul (ahogy a nőknél is), szóval sokkal inkább pussy-slayer, mint építő.

Meglehet sokkal találóbb ez a szám, mint az ember gondolná: https://www.youtube.com/watch?v=Dv2Z3FPSwW0

Gazella
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Csakhogy nincsen. Dönteni kell, választani kell. A választás pedig az alternatíváról való lemondással jár. A megérdemlem világban pedig bármiről is lemondani…

Naooo
Olvasó
Naooo

Nahát ez még ír? Általában néhány komment után eltűnnek innen örökre.

Koriander
Olvasó
Koriander

ha figyeltél volna…
egyszerûen a règi nickje “ótoftájm” :D (nagyon sajátos a fonéma tudatod is, amúgy).

Gazella
Olvasó

Lehet is Naootól elszakadni?

De nemet legalább nem váltottam, pedig trendibb lennék. :-D

Naooo
Olvasó
Naooo

Aha, Birsalma.

Koriander
Olvasó
Koriander

hello, azér’ annyira nem grafomán :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor Fuzzy Logic.

Koriander
Olvasó
Koriander

No No No

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor menjetek el a picsába, vagy én menjek el a picsátokba.

Koriander
Olvasó
Koriander
Naooo
Olvasó
Naooo
Hunn
Újságíró

Néha pedig nem árt. Hátha abból tanulnak.

Akkor és ott úgy voltam vele, hogy nem feltétlenül kell ebben a pillanatban megagitálnom, pláne nem hajnali kettőkor egy techno-partin, mert még nem most akarom teherbe ejteni, ha valaha is egyáltalán. Ráér ráébredni később, hogy egy ágyba került az “ellenséggel”. Amikor már késő. :)

Aha. Csak beérni majd egy béta pótapuval, aki majd megosztja velük az erőforrásokat, mert neki az ugye jár. Azért ők sem mind teljesen hülyék. Ahhoz meg, hogy kifogjanak egy nagymenő alfát, nem ártana felmutatni valamit, mert az ilyen férfiak még a jó csajok közül is válogatnak.

De ezt szigorúan csak harminc fölött akarják majd, nem huszonévesen. Amit nem kötelező megadni nekik, én sem teszem. Huszonévesen kéne elkapniuk őket az alfáknak és családot alapítani. Mindenki beljebb lenne, ők is meg a férfiak is, mert ez lenne a normális.

És hogy legyen mindenki szuper hím?

Nem, bőven elég lenne ha olyanok lennénk, mint a nagyapáink generációja volt. Ott sem volt mindenki nagyfarkú és gazdag téeszelnök meg jóképű, nagyhatalmú párttitkár, mégis a többségnek jutott asszony. De ők még kőkemény palik voltak, nem bétáskodtak. Szerintem te is emlékszel a régiekre akik már elmentek közülünk, nekik volt tartásuk, kiállásuk, gerincük. Ők szinte mintha egy másik fajta ember lettek volna. Százszor jobban is működtek a kapcsolataik a nőkkel mint a mai férfiaknak. Én csak annyit mondok, csináljuk úgy, mint anno az old school.

 

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem mások a viszonyítási pontok. Akikről te beszélsz béták voltak, jól funkcionáló, kőkemény béták. Csak a mai szintről tűnnek alfának sajnos mert manapság jóval rosszabb az átlag. Az LTR-ben élő férfiak jelentős része még jó bétának sem mondható. Az akkori bétáknak megvolt az a társadalmi közeg, amely tálcán nyújtotta a megoldásokat a nőkkel kapcsolatos problémák kezelésére, nem a legfelső polcig kellett nyújtózkodni értük. Ma viszont már nem látsz megfelelő mintákat, szinte mindenki ugyanabban a sárban tapicskol (és röfög).

Hunn
Újságíró

Szerintem mások a viszonyítási pontok. Akikről te beszélsz béták voltak, jól funkcionáló, kőkemény béták. Csak a mai szintről tűnnek alfának sajnos mert manapság jóval rosszabb az átlag. Az LTR-ben élő férfiak jelentős része még jó bétának sem mondható. Az akkori bétáknak megvolt az a társadalmi közeg, amely tálcán nyújtotta a megoldásokat a nőkkel kapcsolatos problémák kezelésére, nem a legfelső polcig kellett nyújtózkodni értük. Ma viszont már nem látsz megfelelő mintákat, szinte mindenki ugyanabban a sárban tapicskol (és röfög).

Itt ugye beleütközünk a fogalmi problémákba, hogy mi alfa és mi béta. Feltétlenül a promiszkuitás az alfaság fokmérője, vagy hogy az illető bejönne-e egy tizenéves lánynak mint pasi? Nem tudom, lehet hogy csak én öregszem, de ezeket egyre inkább egyre komolytalanabb dolgoknak tartom.

Engem igazából nem a promiszkuitás foglalkoztat, engem tökre nem érdekel az, hogy innentől PUA-technikákat használva megpróbáljam fél Budapestet faszra húzni, már bocsánat a csúnya szóért. Ezek csak huszonévesen fontosak, én nem akarok tíz év múlva éjszakai szórakozóhelyeken tizenéves lányoknak csapni a szelet ötvenévesen, ezek komolytalan dolgok. Illetve komolyak, mert akkor a végén szingliként temetnek 80 évesen…

Az én elméletem szerint nem, illetve nem csak a társadalmi közegen múlt a házasságok sikere, és nem béták voltak az öregeink. Ők alfák voltak a nőkkel, en bloc, egyéjszakás kalandoktól kezdve a házasságig bezárólag, halálukig. És kész. És ezért tudott működni a társadalom is úgy, ahogy működött. Mert ha a nők természete nem változott, akkor csakis a férfiak gondolkodása és viselkedése változhatott. És mivel az nem férfiasabb lett, mert akkor jobban működnének a férfi-női kapcsolatok, logikus hát, hogy nőiesebb lett. Ez a baj, de ezen lehet változtatni, és előbb-utóbb a társadalmi rend is visszaáll.

A nőkkel szembeni alfaságnak ugyanis semmi köze a férfiak közti hierarchiában elfoglalt sorrendhez. A férfi erősebb a nőnél (és a férfit nem szólja meg a társadalom ha promiszkuózus, szemben a nővel) és kész. Ennyi. Ha ennek tudatában viselkedsz és cselekszel, akkor különösebb bajod nem lehet. Ezt tesztelik a nők is. Tisztában vagy-e az alapokkal? Stb…

Reszet Elek
Újságíró

Nem biztos hogy illendő ajánlani, de olvasd el az én véleményem a kérdésről itt!

Hunn
Újságíró

Nem tudok belekötni abba, amit ott írtál. Nem is teszem. Inkább a saját gondolatomat próbálom meg pontosítani, ami szerintem nem áll ellentétben szerintem azzal amit te írtál, úgyhogy kíváncsi leszek a véleményedre.

Amire én gondoltam, az az, hogy szerintem ha egy férfinek felesége, gyermekei, egyszóval családja van, ő pedig sikerrel eltartja őket, az nem bétaságot jelent per se. Bármit is mond erről bárki, hogy nőket csak pump and dump meg beta bux meg ilyenek. A gének továbbadása, a következő nemzedék felnevelése normális emberré, ez egyszerűen nem lehet ellentétes az alfasággal. Bármilyen legyen is a társadalmi környezet.

Például faterom termetre még nálam is alacsonyabb ember, amolyan magyar fajta, nem a nagyranőtt viking tipus. De annak idején sikeresen összejött anyámmal, aki a régi képek alapján nagyon jó nő volt. Együtt felneveltek három gyereket, és hipergámia ide vagy oda, anyám nem csalta őt kigyúrt milliomosokkal, hanem főzött rá és szereti a mai napig. Hogy apám linkelt-e közben, voltak-e szeretői azt nem tudom, de amikor egyszer hazavittem a kis fiatal barátnőmet, és apám akkor 50 körül járt, a kiscsaj első mondata az volt, hogy apám milyen jó pasi. Ez nekem tökre alfás. Ő az első számú példaképem, nekem amit ő csinált, az jelenti a valamit, nem pedig az, hogy milyenre gyúrják ki magukat fiatal srácok, hogyan gazdagodnak, és hogyan szedik fel a kiscsajokat egyéjszakásra egyiket a másik után.

Reszet Elek
Újságíró

“Az mindenesetre látható hogy a jelenlegi alfa fogalom és a hagyományosnak mondott férfikép között bődületes ellentét feszül. Sok tekintetben ezek az ellentétek megfeleltethetőek azokkal az ellentmondásokkal, amelyek a mai világunkat szétfeszítik. Meglehet, hogy az “alfaság” meghatározása kapcsán felmerülő konfliktus végső soron a saját belső, férfiúi és a külső, feminizálódó környezetünk közötti ellentétben gyökeredzik. Leegyszerűsítve a jelen alfa fogalma egy feminizálódó világ terméke és a fogalom központjában a nő, nem pedig a férfi áll.”

Végső soron a cikkben arra próbáltam rámutatni, hogy a férfinek van abszolút értéke és nem csak korának relatív produktuma, eme abszolútum halvány kivetülése. Te ugyanezt a kettősséget ragadod meg számos kommentedben (mégha ezt így nem is nevesítetted, “nem foglaltad tételmondatba”).

Hunn
Újságíró

Helyzet az, hogy a férfi-létnek, a férfi léleknek van egy alapvető egzisztenciális dilemmája, amit a következőképpen lehet leírni: a férfiak közötti hierarchiában elfoglalt helyed nincs összefüggésben a párválasztási helyzeteddel. Nem azt mondom hogy soha nincs hatással rá, de nem is ez a legfőbb mérvadó a nők számára. Ez a dilemma feloldhatatlan. A Feminizmus hatása a férfiak gondolkodására és viselkedésére viszont ezt a férfi-hierarchiától nagyrészt független párválasztási helyzetüket is nagymértékben rontja.

A másik pedig az, hogy a Feminizmus, mint a mai társadalom uralkodó ideológiája, a Femcentrizmusával, nőközpontúságával egyfelől tagadja a férfi-hierarchia szükségességét, másrészt annak tulajdonképpen a létét is, a gyakorlatban pedig annak megsemmisítésére törekszik. Lásd: nők a munkahelyen, nők a hadseregben, stb…

Tehát a Feminizmus rombolása ebben a két irányban hat egyszerre és elválaszthatatlanul: a férfi-hierarchia létének és a férfiak párválasztásának irányába.

Na most erre a kétirányú Feminista rombolásra reakció a PUA például, ami azt mondja, hogy ha a férfiak közötti hierarchia nincs hatással a párválasztásra, meg amúgy sincs értékelve, akkor a francba az egésszel, csak azt nézzük ami a párválasztásra van hatással: gyúrás, gazdagodás, game, aztán szevasz. És erről az új alapról próbálja meg definiálni a férfiak közötti hierarchiát, és innen ered ez az alfa és béta koncepció amivel mi birkózunk, mert a férfiak között a hierarcia létrejötte és kialakítása olyan szinten alapvető és ösztönös igény, hogy amíg férfiak lesznek a világon, addig lesz hierarchia is.

Ugyanakkor a PUA-ban is rejlik egy dilemma. Nem is egy, kettő. Egyik a promiszkuitással kapcsolatos, és a következőből áll: ha egy férfi egyszer már átélte egy fiatal nő őszinte, odaadó szerelmét, az onnantól nem igazán fogja tudni kevesebbel beérni. A sok nővel az alkalmi szex, az a nem önkéntes cölibátusból nézve olyan szinten több a semminél, hogy az leírhatatlan, de ha az megvan, az a fenti dilemmát nem oldja fel. A másik dilemma pedig az, hogy a mai Feminista ribancokért érdemes-e egyáltalán hajtani? Ez a kisebbik dilemma: a szexért igen, mert az jobb mint ha nincs.

A helyzet normalizálása egy irányba történhet: a női természetet, azt hogy ők mi által választanak párt, azt nem tudjuk befolyásolni, meg szerintem nem is akarjuk. A Fidesz-kormány hiába hozna törvényerejű rendeletet, hogy a fiatal lányok mostantól igenis a rendes srácoknak adjanak esélyt, a rosszfiúkat pedig hanyagolják. Ezen a fiatal lányok csak kacagnának, és igazából miért ne választanák a vagány srácokat? A megoldás az arcunkba bámul, hát nem minden férfinak a lelkében ott lapul a rossz fiú? Csak a Feminista kondicionálás hatására nyomjuk el magunkban.

Amiből logikusan következik, hogy a helyzet normalizálásához csak egy irányba lehet társadalmi szinten odahatni, ezt pedig az anti-Feminista reakcióval tehetjük meg. Amikor én a Feminista szubverzió elleni kíméletlen küzdelemről beszélek, akkor ez alatt természetesen NEM a Feminista lányok elleni fizikai agressziót értem. Mert nem vagyok teljesen elmebeteg, még ha úgy is tűnik. Hanem azt, hogy a kulturális háborút kell megnyernünk. Legjobb, ha azt a képet sugározzuk, hogy az anti-Feminizmus szexi. Ezzel tudjuk legjobban megnyerni a szíveket és az agyakat.

Tehát társadalmi szinten anti-Feminista reakció mely együtt jár a régi férfi-hierarchia értékeinek visszaállításával, plusz a férfi egyéni szintjén Game mindhalálig, egyenlő egy férfiak és nők számára egyaránt élhető világ. Már csak azt kéne kifundálni, hogy állítsuk vissza Nagy-Magyarországot, aztán pihenhetünk is.

 

Reszet Elek
Újságíró

A dilemmánál gondolom ellentmondásra gondolsz.

Érdekes gondolat, amit írsz. Végső soron azt mondod, hogy a férfi tipizálással (alfa, béta) azért vannak problémáink, mert ezek nem a férfi viszonyrendszer alapján léteznek, hanem “importáltuk” a női igényeket és elképzeléseket. E végső soron egy más (kifejezetten találó) megfogalmazása az általam és tőlem idézetteknek. Végső soron én ugyanezt, mint a belső férfitermészet és a külső feminizálódó közeg közötti konfliktusként írtam le.

“Már csak azt kéne kifundálni, hogy állítsuk vissza Nagy-Magyarországot” – Erre egyszerű a válasz. Az albán utat kell követni. Egyetlen lehetőség a szaporodás lenne. Az összes környező nép is fogyatkozik. Az etnikai kártya az egyedül működő megoldás.

Hunn
Újságíró

A dilemmánál gondolom ellentmondásra gondolsz.

Nehéz és ellentmondásos helyzetre, olyan problémára amit nehéz feloldani. Erre gondoltam, nem a klasszikus görög jelentésre, hogy kényszerű választás két egyformán jó vagy rossz lehetőség között. Talán helyesebb lenne ha átírnám a szót problémára, úgy talán egyértelműbb lenne hogy mire gondolok.

Érdekes gondolat, amit írsz. Végső soron azt mondod, hogy a férfi tipizálással (alfa, béta) azért vannak problémáink, mert ezek nem a férfi viszonyrendszer alapján léteznek, hanem “importáltuk” a női igényeket és elképzeléseket. E végső soron egy más (kifejezetten találó) megfogalmazása az általam és tőlem idézetteknek. Végső soron én ugyanezt, mint a belső férfitermészet és a külső feminizálódó közeg közötti konfliktusként írtam le.

Igen, ilyesmire. Arra, hogy miközben megszűnt a klasszikus férfi hierarchia, aközben importáltuk a női igényeket, és a női igényeknek való megfelelés szempontjából csináltunk egy új hierarchiát, mert a férfi nem tud hierarchia nélkül létezni. De ez nem a klasszikus férfi hierarchia, ezért érezzük azt, hogy bár leírja a létező jelenséget, de valami mégse stimmel.

Ugyanakkor tény az is, hogy régen sem a klasszikus hierarchiában betöltött helyünk alapján választottak a nők. Viszont meggyőződésem, hogy régen a férfiak nagy többsége a klasszikus hierarchiában betöltött helyétől függetlenül, “alfásan” viselkedett a nőkkel, abban az értelemben ahogy ezt a kifejezést mi a PUA kapcsán használjuk. És ezért működtek sokkal jobban a férfi-női kapcsolatok, ezért nem volt ebből különösebb gond. És ezt is vissza lehetne hozni, a társadalmi környezettől függetlenül, mert ez az egyéneken múlik.

Erre egyszerű a válasz. Az albán utat kell követni. Egyetlen lehetőség a szaporodás lenne. Az összes környező nép is fogyatkozik. Az etnikai kártya az egyedül működő megoldás.

Teljesen egyetértek. Nekem legtitkosabb álmom az, hogy családot alapítsak. Egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy csak magamért éljek és csak magamért hajtsak, mert ez egyszerűen nem motivál, és kész.

 

Reszet Elek
Újságíró

“Viszont meggyőződésem, hogy régen a férfiak nagy többsége a klasszikus hierarchiában betöltött helyétől függetlenül, “alfásan” viselkedett a nőkkel, abban az értelemben ahogy ezt a kifejezést mi a PUA kapcsán használjuk.” – Egyszerűen azért mert a nőkről és a női szerepekről másképpen gondolkodtak a korszellem sugallta kép, a nő fogalma mögötti jelentéstartalom más volt.

Hunn
Újságíró

Egyszerűen azért mert a nőkről és a női szerepekről másképpen gondolkodtak a korszellem sugallta kép, a nő fogalma mögötti jelentéstartalom más volt.

Valóban így van, ez így igaz. Namost a női alaptermészet, a női viselkedés alapjai nem változtak azóta sem. A nőkről és a női szerepekről kialakított kép változásának tehát nem a nők megváltozása az oka.

Ha viszont nem a női természet változott meg, akkor a róluk alkotott valós kép megváltozása sem a valóságon, hanem valami máson alapul. Min alapul hát ez a változás a nézőpontban? A Feminista szubverzión, így hasraütésszerűen ezt tudnám mondani..

Reszet Elek
Újságíró
Az alfaság definiálásának kérdésében szerintem vissza kell menni a gyerekkorig hogy meg tudjuk válaszolni. A fiú közösségek szerveződési elvei az igazán árulkodóak. Ott még nincs olyan hatása a konzum kultúrának, sem úgy általában a “felnőtt” értékeknek. Az ösztönszerű csoportképző tényezők sokkal szemmel láthatóbb módon tetten érhetőek. Ilyen szempontból árulkodóak a frissen kialakuló, azaz minden előzmény nélküli  fiúközösségek (pl. táborok) belső dinamikája és igazán mérvadó az alfa/béta dolgokban.
Az ilyen csoportokon belül a tekintély, a hierarchiában elfoglalt hely alapja a fizikai erő. A vezetői pozíciókban viszont elengedhetetlen az ész is, a hierarchia csúcsán sosincs csak erős fiú. A közösség számára szolgáltatott egyedi és hasznos ötletek is javítanak az adott fiú pozícióján, ahogy a közösség (csapat) számára hasznos erőforrások birtoklása is (pl. labda, ritka és érdekes játék stb.).
Ezek alapján az alfaság igazi, feminin beütésektől mentes meghatározása is valahol itt érhető el. A férfiak közösségének alfája olyan személy, aki képes önmagában egyesíteni több jó tulajdonságot és ezeknek tanúbizonyságát is adja. Ezen tulajdonságok: fizikai és mentális erő valamint ezekhez köthető személyiségjegyek, mint karizma, nyugodtság, határozottság stb. Az alfa mások számára is példát mutat, változásra inspirál. Nem szükségszerűen vezet, de ha akarna képes lenne rá, igyekszik a maga szabályai szerint élni és elsősorban azoknak megfelelni. Hajlandó új utakat keresni és kockázatot vállalni.
Valami ilyesmi. A fentiekhez pedig nem kell nő, bár az ilyen pacáknak úgyis akad annyi amennyit csak akar. Ha egy kell neki akkor egy, ha több akkor meg több.
Szergej55
Olvasó
Szergej55

És akkor te mit gondolsz, miért változott meg a férfi viselkedés, amennyiben az ősök viselkedését ennyire másnak fested le? Te miben látod a kiváltó okokat? A saját variámat már ismertettem, kíváncsi vagyok a tiédre is.

Hunn
Újságíró

És akkor te mit gondolsz, miért változott meg a férfi viselkedés, amennyiben az ősök viselkedését ennyire másnak fested le? Te miben látod a kiváltó okokat? A saját variámat már ismertettem, kíváncsi vagyok a tiédre is.

A Feminizmus, mi más?

A Feminizmust úgy adják el, hogy a történelmi, a férfiak általi elnyomás ellen bátran fellépve ért el eredményeket a nők számára. Lófaszt.

A férfit egy dolog érdekli: mindegy hogy velem mi van, csak az asszonyomnak és a gyerekemnek jó legyen. És az asszonyom örömmel legyen velem, ágyban és ágyon kívül. Ezt a férfitulajdonságot használta ki a Feminista propaganda.

És azt mondta a Feminista propaganda, és ezt most kicsit költőiesen fogalmazom, de azt mondták a Feminista nők, hogy az asszonyodnak nem jó veled, elnyomod, és a férfias viselkedés pont az amit a legjobban utál benned. De ne aggódj, tudjuk a megoldást: egyenlőség, és viselkedjél másként, illetve ahogy apáid és nagyapáid viselkedtek a nőkkel az nagyon nem oké példa, te másképp csináld.

Namost, másként viselkedni egy férfi hogy tud, ha nem férfiasabban viselkedik? Egyértelmű hogy csak abba az irányba tud elindulni, hogy nőiesebben viselkedik. És ez történt tömeges méretekben, mert férfi tömegek nem akarták azt, hogy a nőknek úgymond rossz legyen… Szerintem.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Jó, jó, eddig világos, de kicsit kötözködni akarok, és azt is megkérdezem, hogy szerinted miért lett feminizmus? Miért alakult ki a te elméleted alapján, csak úgy, vagy valami oka volt, hogy éppen a századforduló környékén jelent meg?

Hunn
Újságíró

A Feminizmus a Kommunizmussal együtt, azzal párhuzamosan jelent meg. Ugyanannak az éremnek a másik oldala, ugyanaz a projekt. Talán úgy is mondhatnám, hogy gender-specifikusan: Marxizmus a férfiaknak, Feminizmus a nőknek. Ne unatkozzon senki se…

Alakítsuk ki az új, szocialista/Feminista embertípust. Döntsük meg a burzsoázia/patriarchátus hatalmát. Jöjjön el a szép új világ amiben mindenki boldog. Legalábbis az ígéret szerint. A Marxizmus eredménye 100 millió halott lett. A Feminizmus eredménye sem kevesebb, ha csak az abortuszokat nézzük, vagy hozzáadjuk az azért meg nem valósuló párkapcsolatokat, melyekből nem lett gyermek, mert a két nem fél egymástól…

Ha megnézed, Feminista mindig is a Liberál-Bolsevik oldal volt, már a századfordulón is, már azelőtt is. Alexandra Kollontaj, Rosa Luxemburg, csak két nevet említek. A Feministák kamuznak amikor arról beszélnek, hogy a Feminizmus bármikor is szemben állt a Marxizmussal, az csak terelés. Ilyen belső cicaharcok történtek, de egyértelmű az eredet és a kapcsolat.

Az említett Kollontajról még a Nőkert is ír, de érdemes megnézni a többi régi Feminista példaképüket is, mindnek van Marxista kötődése. Egy brancs ezek mind, mindig is az voltak…

https://nokert.hu/fri-03192010-1115/445/8/alexandra-kollontaj

“A feministákról, a szocialista és radikális asszonyokról, tehát a politikailag szereplő izraelita női táborról saját nyilatkozatuk alapján ekkor már köztudomású volt, hogy pártjaikkal, a szabadkőművesekkel és a galileistákkal együtt nem kívánják az ország területi épségének fenntartását. Károlyi Mihályné, hogy a destrukció tábora ellen fenyegetően megnyilatkozó nemzeti közvéleményt elaltassa, közeledést keresett a mi küldöttségünk vezetőjéhez: Zichy Rafaelnéhoz”

A fentiekben idézett mondatokat pedig híres Bujdosó könyvében egy keresztény magyar nő írta, mégpedig Tormay Cécile, 1918-ban. A Feminizmus és a Kommunizmus kapcsolata kezdetektől nem volt titok. A keresztény magyar nők akkor – még – nem voltak Feministák, és pontosan felismerték a jelenséget és annak romboló hatását…

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Naooo
Olvasó
Naooo

“mert azt írják a mérvadó lapok a New York Posttól egészen a Forbesig”

Mérvadó lapok. HAHAHA

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach
Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

“Don’t be sorry, be strong and shine”

Lássuk csak, mankóra az érzelmileg labilis személyeknek van szükség. Jelen esetben nők egy kasztja marhára szarul éli az életét, így a boldogság kulcsát kívülről várják. A reklámok erre a lepattanóra lecsapnak és megmondják mit csinálj, mi tesz téged boldoggá. Mivel egy teljesen természetellenes dolgot súlykolnak működése már rövidtávon is kétséges. Pontosan olyan, mint ha egy férfi Fiat Multipla reklámban azt hallaná, hogy mennyire cool és csajozós ez a verda, ezért kell venned ilyet. Aztán néznek mint hal a szatyorban amikor az első randin mosolyognak a jánykák mikor megérkezik.

A kérdésem az lenne, hogy miért zavar bárkit is egy ilyen reklám megléte?
ÉS miért számítanak azon emberek csoportja, akik beszopják az ilyen jellegű bullshitet?

Retardáltak voltak, vannak és lesznek. :) Mind nőből, mind férfiből. Hosszútávon kihalnak. Akárcsak az erőltetett politikiai mozgalmak és filozófiai irányzatok. Nem akarok mutogatni sem női sem férfi irányzatokra….DE,:) Minden ideológia amit nem a termékeny és erős elme, empirizmus, intuíció szül, halálra van ítélve. Mert máskülönben a félelemből eredő kompenzálás és megideologizálás lesz a táptalaja a gondolatoknak, rendszereknek. Céljuk pedig kizárólag —> Torzítani a fájdalmas valóságot egyes csoportoknak az emészthető, tetszetős szintre.

Ez történik néhány női ágazatban, persze erre törvényszerűen megszületik a kontra, rekontra. Az pedig ezen az oldalon történik, itt és most. Torz tükörrel szemben egy ellentétesen torz tükör áll. A korrektség kedvéért a kauzalitást visszafelé fejtve nagyon régre vissza lehetne menni. De minek? Ki kezdte először a másik nemtől való félelmében a kompenzálást/trükkösködést? A konstruktív helyzet inkább az, hogy valamelyik nemnek engedni kéne, vissza kell tenni a kardot a hüvelybe. Mi vagyunk az “aktív nem” szerepkörében, én úgy gondolom a mi feladatunk. A tapasztalatom az, hogy teljesen mindegy milyen ostobasággal tömték évekik a lányok/nők fejét, ösztönösen megérzik az erőt és igazságot, majd visszavedlenek természetes állapotukba. A férfi teszi a nőt nővé, és fordítva. Életem során többször kényszerítettem feministákat egészséges női szerepkörbe, de volt nem egy lezbi is akit kényem-kedvem szerint tudtam volna visszaráncigálni a földre. :) A tartás, intelligencia, nyitottság és jóindulat az eltévett juhokat pillanatok alatt visszacsábítja a nyájhoz. Magamat Alfa és Alfa- közé sorolom. Életem során kb 60% Alfa- státuszban voltam. Meghatározó erő, de gyakran nem a legelső (mind női, mind a férfiak szociális világában). 40%ban pedig a piramis csúcsány, társasági színvonal és élethelyzettől függően. Ezt azért írom, mert nem tudom mennyire játszottak szerepet a pozitív tapasztalataimban. Én tutira annak tudom be, hogy az IQ-m és EQ-m lényegesen magasabb az átlag férfinál. Sosem okozott gondot senkit sem beforgatni egy-egy vitában, párbeszédben, persze szigorúan pozitív energiákkal, tiszta szándékkal.
Tudom, hogy a legtöbb esetben deviánsnak számítok, ezért a véleményem sosem egyezik a quantitatív eredményekkel. De most komolyan, kinek kell egy individuumot nélkülöző és a legprimitívebb technikáknak bedőlő ámde dekoratív csaj (akár ezen cikkek célcsoportja)? Hjaj, ne válaszoljatok! :) Felejtsük el ezt a kérdést inkább… Ha nem tartod egyenlő erőnek a nőt, nem fogod tisztelni. Ez fordítva is így van persze. Én magasra raktam a lécet, 8+ külső és legalább ennyi pont belső, persze a saját preferenciám szerint, amibe beletartozik, hogy erős intelligens individumm legyen, *fejlődőképes személyiségszerkezettel.

Más: Olvasgattam az oldalon jó néhány cikket és a párkapcsolatból kilépő hálátlan dög problémakör mindig felmerül…
Valójában tényleg minden az energiákról szól, minden más halandzsa. Én ott látom a sokak által felvázolt párkapcsolati problémákat, jelen esetben, hogy a kapcsolat eleje oké majd szépen lassan leépülni bétába, papucsba (és elveszteni a státuszt)…. Hogy az elején befektetett energiát később a férfi nem tudja fent tartani. Ez csak úgy lehetséges, ha az elején egy egészségtelen szerepkört kényszerít magára, hogy felszedje a nőt. Majd mivel nem ez a természetes álapota, nem tudja továbbra is fent tartani, egyszercsak lehullik a maszk. Oda a természetellenesen magasan tartott, manipulált piaci értéked. Nincs semmi meglepő abban, ha ilyenkor pattan a partner, hiszen hazudtál magadról. Nade itt jönn a mindfuck, a csavaros része a dolognak. Ha már megtörtént ez a helyzet…. Érdemes kielemezni. Egy determinisztikus folyamatról beszélünk. Csak akkor történik meg ez, ha olyan nővel jösz össze, aki fogékony a hazugságra te pedig fogékony vagy kábítani. Ha ilyennel jöttél össze, akkor valószínűsíthetően ő fogékony lesz a következő (hazugságra) kérőre is aki szintén egy behazudott piaci értékkel rendelkezik. Így egy behazudott státuszú férfit fog elhagyni egy másik behazudott, jobbnak gondolt státuszú férfi miatt. A valóság az, hogy csöbörből vödörbe. Valójában nem történik hipergámiai értelemben vett előre lépés. Csupán csak egy ugyanolyan de frissebb (hátha jobb) termékre lettél lecserélve. Nem lesz jobb, mindenki azt kapja az élettől amit megérdemel. János és Kati együtt él. Jön Béla, viszi Katit. János azért élt Katival, mert összeségében a piaci értékük a saját nemükön belül egyenlő. János = Kati, de Kati átigazol. Kati = Béla. Tehát János = Béla (újabb János).

Namármost ha Kati *személyiség szerkezete fejlődőképes, akkor 21 éves korában még ezt beszopja, de 30 éves korában már nem. Ezért fontos szvsz az intelligencia és a változásra való hajlam, a potenciál a nőben. Mert ha én Katival később ismerkedek meg, akkor már átlát a szitán. Kiszúrja mi a természetes piaci értéked és mi az amit csak behazudsz. Ekkor Kati jól fogja felmérni a számára megfelelő és elérhető férfit. Ha ez én vagyok, aki azt mondja amit tesz, és azt teszi amit mond…Akkor nem árulok zsákba macskát és Katinak jó lesz. Ha jön egy Béla, nem fogja megenni a barbatrükköt.
Az én módszerem az, hogy azt nyújtom amit a legrosszabb napokon is tudok. Hátránya, hogy nem fogod megkapni azokat a csajokat akiknek a kacsalábon forgó palota kell. De nem is célom a hiszékeny picsákat haza vinni. Nem nézem semmibe őket. Ez van. Egy jó segg édes kevés. Az előnye viszont az, hogy marad egy szűk halmazod ami viszont nagyon stabil. De erre jó eséllyel masszív várat lehet építeni.
Az egésznek a titka pedig, hogy kilegyél békűlve magaddal. Ez hozza meg a kisugárzást és a saját státuszodat, az önbizalmat. Amíg a saját piramisod tetején ücsörögsz, addig gond nem lehet. A nő csak ezt érzékeli, ez neki a fontos. A te pozitív és sikeres energiád holduvarában fog lubickolni. Na az az amit kevés férfi tud, és ez az valódi hiány a piacon. Ebből fakad minden, a másik nem biztonságérzete, az hogy érzi, jó helyen van. Ha önmagadhoz képest 100%on égsz, akkor a saját kereteiden belül a lehető legjobb nőt fogod megkapni. Egy jottányit sem jobbat, de nem is rosszabbat. De nem is érdemelsz se jobbat, se rosszabat.
Persze ez a perspektíva a hosszútávról szól. Azon kevés férfiak egyik vagyok, aki született monogám.
Így a gondolkodásom és tapasztalatom is ebbe az irányba fejlődött. Számtalan csók elől tértem ki és lehetőséget nem vittem végig. Nem azért mert megtagadtam önmagam, hanem mert nem hiányzott. Nem volt értéke számomra.

Van azonban egy dolog, amiről még beszélni érdemes.
Az első látásra szerelem. Az más, az mindent borít. Arra nincs gyógyír, az qva nagy pech ha amúgy imádod Katinkát. :) Ezt viszont nem lehet leírni hipergámia meg mindenféle jöttment csacska elméletekkel. A tudattalan működése fekete folt a tudományban. Sőt, egy fekete lyuk. :) Az eseményhorizonton belül van a szubjektum, ami képtelen kifelé bármi magyarázatot adni.
Példa: 2 évesen anyuci kivitt a játszótérre. Anyucira mondjuk rájött az ideiglenes rosszullét. Elmegy haza, de mivel te olyan jól elvagy a homokozóban nem szól neked, úgyis mindjárt jön. Rábíz egy másik anyukára, tartson szemmel. Egyszercsak feleszmélsz dömpertologatás közben, anya nincs sehol. Elkezdesz bőgni, és az ügyeletes anyuka odarohan megvígasztalni. Neked a zord, kegyetlen világban elveszve az egyetlen biztonságos pont az anyuka meleg hangja és tekintete. (pót)Anyuka barna hajú volt hosszukás fejjel mediterrán arcvonásokkal. 4 évesen voltál egy babazsúron és az egyik kislány aki tetszett neked méregzöld ruhácskát viselt. Életedben először dobbant meg a szíved. Eltellik 30 év. Ülsz egy kávézóban. Bejön egy spanyolajkú mediterrán hölgy méregzöld felsőben…. Te pedig elvesztél…. Pedig 7 éve boldog párkapcsolatban élsz. Éltél…. És persze te nagy valószínüséggel már marhára nem emlékszel a dinoszauroszok előtt korokra. Remélem vili mit akarok mondani. Persze ennél lényegesen több dimenziós a model, de azért érthető. Ez nőnél is pontosan így van. Még mielőtt az elsődleges nem identitásunk kialakul, már bőven determinálva vagyunk nagyon sok szempontból.

Hunn
Újságíró

Ez történik néhány női ágazatban, persze erre törvényszerűen megszületik a kontra, rekontra. Az pedig ezen az oldalon történik, itt és most. Torz tükörrel szemben egy ellentétesen torz tükör áll. A korrektség kedvéért a kauzalitást visszafelé fejtve nagyon régre vissza lehetne menni. De minek? Ki kezdte először a másik nemtől való félelmében a kompenzálást/trükkösködést? A konstruktív helyzet inkább az, hogy valamelyik nemnek engedni kéne, vissza kell tenni a kardot a hüvelybe. Mi vagyunk az “aktív nem” szerepkörében, én úgy gondolom a mi feladatunk. A tapasztalatom az, hogy teljesen mindegy milyen ostobasággal tömték évekik a lányok/nők fejét, ösztönösen megérzik az erőt és igazságot, majd visszavedlenek természetes állapotukba. A férfi teszi a nőt nővé, és fordítva. Életem során többször kényszerítettem feministákat egészséges női szerepkörbe, de volt nem egy lezbi is akit kényem-kedvem szerint tudtam volna visszaráncigálni a földre. :) A tartás, intelligencia, nyitottság és jóindulat az eltévett juhokat pillanatok alatt visszacsábítja a nyájhoz.

Teljesen természetes, hogy amit mi csinálunk, az reakció. De azzal, hogy torz tükör lenne amit mi csinálunk, azzal vitába szállnék. Mert egyrészt reagálunk a világra arra ahogy az most van, ami azért tűnik torznak, mert maga a világ is az, másrészről viszont próbáljuk terelgetni a világot és az életünket vissza a normális irányba, hogy a végén a tükör ne valami torz dolgot mutasson, hanem a világot ami immár normális.

Namost, hogy nekünk kéne visszadugni a kardot a hüvelybe? Nekünk eleve nem is szóltak hogy háború van, csak tettük a dolgunkat, mígnem egyszer csak felkaptuk a fejünket, hogy hoppá, itt lőnek. Nem az a feladatunk, hogy eltegyük a kardot, hanem az, hogy kiverjük az ellenség kezéből. Utána eltehetjük. Azt viszont nem mondta senki, hogy félünk a nőktől. Sok mindent éreztem már nők iránt, de félelmet azt konkrétan még soha. Miből áll a nőktől való félelem? Érzett már ilyet férfi valaha?

Viszont nagyon igaz az, hogy nem a női nem az ellenség. Még csak nem is a nők alaptermészete, mert az kontrollálható. Az egyik ellenség bennünk, magunkban rejtőzik. Nem tudom más hogy van ezzel, nekem voltak hatalmas rádöbbenéseim a Red Pill bevételének során, de igazából sok újat nem mondott: ezek valójában mind olyan dolgok, amiket valahol, mélyen belül valahogy mindig is tudtam, amik tulajdonképpen bennem voltak, csak vagy én nyomtam el magamban, vagy a világ bennem. Vesszőparipám, hogy férfias gondolkodásra alapozott férfias viselkedés a nők szívéhez a kulcs. Ha az megvan, akkor a nemek harca már meg is van nyerve, mindkét fél örömére: mi szeretjük őket, ők szeretnek miket.

És ha meg akarjuk őrizni ezt a békét, akkor fel kell tenni a kérdést: mi okozta azt, hogy elnyomtuk magunkban a férfiasságot, illetve mi volt az a külső erő ami elnyomta azt? Mi az a külső erő a nők alaptermészetén túl, ami szembefordítja őket a férfiakkal, és rossz döntések meghozatalára buzdítja őket mind a saját életükkel, mind a férfiakkal kapcsolatban? És a válasz a Feminizmus. Ami a látszat ellenére nem a nők mozgalma. Ez egy szubverzív ideológia, meghatározott célokkal, amit konkrét emberek, konkrét okokból, konkrét módon terjesztenek. Ezt az ideológiát és terjesztőit meg kell semmisíteni, ez ellen fel kell lépni, ez ellen harcolni kell. És addig nem szabad visszatenni a kardot a hüvelybe, amíg a társadalomban és a kultúrában a Feminizmusnak akár csak írmagja is marad.

Szerintem legalábbis.

 

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

“De azzal, hogy torz tükör lenne amit mi csinálunk, azzal vitába szállnék. Mert egyrészt reagálunk a világra arra ahogy az most van, ami azért tűnik torznak, mert maga a világ is az, másrészről viszont próbáljuk terelgetni a világot és az életünket vissza a normális irányba, hogy a végén a tükör ne valami torz dolgot mutasson, hanem a világot ami immár normális.”

És mikor is volt normális? Legyőztek vallásokat, alapítottak újakat. Ideológiák mentek, ideológiák jöttek. Az ókori barbár népírtások pajzán gyerekmesék ahhoz képest amit az albánok csináltak néhány éve, Koszovó, japánok kínával a WW2ben, Hitler pajti, A zsidók a palesztínokat, USA délamcsiban, oroszok úgy 10 évente random környékbeli állammal :D…. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy genetikailag ugyanazok vagyunk mint 30 ezer évvel ezelőtt és néhány ezer(?) évig valószínűleg ilyenek is maradunk… Addig pedig a lakosság 99%-a igényelni fogja (mint eddig is), hogy megmondják neki mi ellen lázadjon, mitől féljen, mit gyűlöljön, mit gondoljon és miről gondolja. Addig te harcolhatsz bármilyen ideológia ellen, szólj ha legyőzted, adunk másikat…. Ezt gondolja a globális világhatalom. Le kell foglalni a parasztot, parasztgyereket ezzel, parasztpicsát meg amazzal. Aztán mehet a popcorn, hajrá gyerekek…

Mindegy is, Isten ments, hogy elvegyem életed egyik fő mozgatórugóját és szent értelmét, háborúját. Jó szórakozást Don Quijote de la Manchák! A feminista lányokat is puszilom, homokóra alkatúakkal időpont egyeztetés priviben. ;) Egy békeJoe keretében meghallgatom szívesen minden bánatukat, tanácsadás ingyenes.
“Namost, hogy nekünk kéne visszadugni a kardot a hüvelybe? Nekünk eleve nem is szóltak hogy háború van, csak tettük a dolgunkat, mígnem egyszer csak felkaptuk a fejünket, hogy hoppá, itt lőnek.”
BY Jorg von Kurzbach:
“A korrektség kedvéért a kauzalitást visszafelé fejtve nagyon régre vissza lehetne menni. De minek? Ki kezdte először a másik nemtől való félelmében a kompenzálást/trükkösködést?”

OKé, most azt állítod, hogy te nem is csináltál rosszat, csak kaptad az áldást. Na most akkor mikrofonnal fáradjunk át a lány öltözőbe. Szerinted ők mit fognak mondani? Nocsak, tán csak nem valami hasonlót? Hogy márpedig ti kezdtétek azzal hogy!…. Hát nem erre mondtam, hogy van értelme?
Btw tán csak nem tagadod, hogy több ezer évig kuss volt nekik + gerincre vágva szárazon?! Sajnos én nem osztom, a régen minden jobb volt elvet ha emberről van szó. Régen minden más volt, az igaz. De nem jobb vagy rosszabb, hanem más. De az halál biztos, hogy az átlag nő nem volt boldogabb, és legtöbbje kiejteni sem tudta az orgazmus szót, nem hogy megélni. De ezzel a női kollektívához szóltam. A mostani nő az nem rendelkezik csak a saját tapasztalatával, semmi oka a múltra mutogatni, mert ő nem szenvedte meg. Ugyan a következményeit enyhébb formában, de nyögi, ez tény.

“Nem az a feladatunk, hogy eltegyük a kardot, hanem az, hogy kiverjük az ellenség kezéből.”

Jéézusom?! Szeretethiányos eltévett kislányok hadonásznak egy karddal te meg erőből akarsz odabas.ni? Micsoda férfi vagy te? :) Kicsit túl liheged olyan érzésem van. Mintha baseball ütő lenne a kezedben, pedig egy 6 hetes kiscica van a másik sarokban. Apró cuki kis karmokkal.
Nem kedves barátom, nem kiverni erővel…. Át kell őt ölelni, óvatosan elvenni tőle a kardot, majd elvinni vacsorázni és megkérdezni, hogy…Bogaram be vagy te baszva, minek hadonászol ezzel a szarral? :) Hidd el elegánsabb formája a leszerelésnek, és a legmegfelelőbb is.
Mindig a bölcsebbnek kell a felelősséget válalni az eltévettért. A győlölet legalapvetőbb fegyvere az ellenféltől való elidegenítés. Ha azt mondod a feministák.. Igen, kellőképen el vannak idegenítve tőled. Gyűlölhető absztakt fogalom, perfect!
Na most akkor tételezzük fel, hogy meghívok mindenkit a ferfihang tagjai közül és elmegyünk egy feminista random buliba. Fogunk találkozni Judittal, Nórával, Évivel, szépekkel és csúnyákkal, jókkal, rosszakkal, kedvesekkel, magasakkal, csalfa örödögökkel és angyalokkal. Megszűnnek azonnal feministák lenni, egyéniségek lesznek. Rájönnél, hogy az egyik felét nem is gondolják komolyan, a másik felét meg még te is megérted ha látod ő milyen életutat járt be. Ha az indítékot és a mozgatórugókat megérted, megszűnik minden ellenszenv, hiszen ez maga az empátia alapja. Nem feltétlenül azt jelenti, hogy elfogadod, hanem, hogy egybe olvasztod a tézist és az antitézist is. Ha mindkettővel rendelkezel, akkor te magad vagy a szintézis.

Ez itt a lényeg: Ha valakivel harcolsz, akkor azt jelenti egy szintet képviseltek. Ha felette álsz, akkor már tanítod. :)
“És ha meg akarjuk őrizni ezt a békét, akkor fel kell tenni a kérdést: mi okozta azt, hogy elnyomtuk magunkban a férfiasságot, illetve mi volt az a külső erő ami elnyomta azt?”

Én mint Jorg von Kurzbach :
Erre én nem tudok válaszolni, nekem volt meg most is van, elnyomva sem szoktam lenni.

Mint férfiak kollektív tudata:
Szerintem itt-ott befigyel egy kis freudi elszólás. Néhány siránkozó buzin (pejoratív értelemben értem a buzeránst, nem az autentikus análpápákra gondolok), kívül szerintem a férfiak köszönik jól vannak. Hogy a média mit akar lenyomni a torkodon, az egy dolog. Aztán végül is az én véleményemmel szintén lenyomok valamit a torkodon. Aztán fene sem tudja, hogy melyik az igaz. Lehet, hogy elkurvult a popszakma, meg az is lehet, hogy nem. Az is lehet sosem voltak a férfiak férfiasak. Helyzet az, hogy qvára fingunk sincs a múltról de még a jelenről sem. Szóval válaszd ki az alternatív valóságok közül azt, amivel a legboldogabb vagy és irány fogat mosni. Mert qvára mindegy. Ha minden férfi csak azzal foglalkozna, hogy magának tartást növeszt, erőből beleállna a félelmei tárgyába minden probléma megoldódna. Mindenki csak saját magára figyelne oda, csak erre az egy kibaszott dologra! Én kiveszem ma is a részem férfiak kollektív munkájából, holnap is kifogom. Rajtam nem fog múlni. Bizonyára azért vannak, akik ott futnak el a kihívások és lehetőségek elől ahol lehet. De ismét csak megkérdezném…
Kihalófélben lévő vérvonalakról beszélünk, szóval kit érdekelnek?

“Mi az a külső erő a nők alaptermészetén túl, ami szembefordítja őket a férfiakkal, és rossz döntések meghozatalára buzdítja őket mind a saját életükkel, mind a férfiakkal kapcsolatban? És a válasz a Feminizmus.”

No ezt most akkor bezsákolom. :) Na szóval, jön egy új hullám, oké? Eddig stim? legyen az időpont 2033. A csapból is az fog folyni, hogy most az a legkúlabb dolog egy fiú tinédzsernél, hogy egy ordas néger brével a szájában felhúz a F.szára egy tyúkot. tételezzük fel, hogy te is és én is apák vagyunk 2033ban, naggyából egykorúak a fiú gyermekeink. Az én hipotézisem, hogy ha jól neveltem a fiamat, akkor annak ellenére, hogy most éppen ez a divat, remélhetőleg nem fog a “birkákkal együtt legelni”. Még annak ellenére sem, hogy éppen lázadó korban van. Te pedig, azt mondod, hogy a “válasz a Feminizmus” analógia alapján, a büdös média tehet arról, hogy a fiadat megrontották. Hát lófas.t habbal! Ez a te és a feleséged szégyene lenne. ÉN nem ringatom magam hiú ábrándokba, mint mondtam a lakosság 99%-a csak determinált ivadéka a a szüleinek. A mostani feministák szüleinél tessék reklamálni. De amúgy ott is felesleges mivel nekik a 99%uk szintén egy determinált mindenféle autoritást nélkülöző rabszolga. És így tovább egészen az egysejtűekig. Ezzel végső soron csak azt akarom mondani, barátkozz meg szépen az emberi természettel és a valósággal. Mert a büdös nagy helyzet, hogy nincs olyan hogy valaki valamiért hibás. Egy hibás van az egész életedben. Te magad.

Te hagyod, hogy hatással legyen rád ez. Hagyod, hogy az aktuál politika kicsavarja az időd a kezeid közül és befolyásolja a gondolataidat. Hagyod, hogy paranoiássá tegyenek, győlölködővé. Oszd meg és uralkodj. Hát tessék uraim. Már sikeresen szét is szedték a fiúkat és lányokat.A családokat a vadkapitalizmus már ezer éve. További halmazokat szintén feldarabolják. Lesznek balosok, jobbosok, Exit Eus, central Eus, Ceus, bevándorlásellenes és párti. Nofene, mindenki megtalálhatja személyiségének legszebben csengő és szájban legdögösebben habzó jelmondatát.

Hidd el, egy út van. Feloldani minden olyat magadban ami félelemhez, gyűlölethet köthető. Továbbá prevenciós jelleggel, kizárni minden ilyet. Tilos bármiféle médiumot olvasni, TV-t a kukába. Szociálisan minden mainstream témát kerülni. Lesz 24 órád minden nap, amit csak magadra és a céljaidra fordíthatsz meg persze a lányokra. Nincs görcs a fejben, semmi oda nem illő kósza gondoloat, leterhelt receptor. Csak színtisztán te magad és a saját autoriter perspektívád ;)

“Sok mindent éreztem már nők iránt, de félelmet azt konkrétan még soha. Miből áll a nőktől való félelem? Érzett már ilyet férfi valaha?

Ez valami hímsoviniszta vicc akar lenni? No problem. Segítek. Menj oda valami igazán nagyvadhoz és lássuk a medvét. :) A visszautasítástól való félelem a férfi egyik legelemibb rémálma. Vaskezű diktátorok is zakkantak már bele ilyesmibe. George Clooney-k zokogták végig az éjszakáikat. Félelem az elhagyástól… De úgy egyáltalán, ha nem vagy homár tudnod kell, hogy teljes kontroll nem létezik, így a másik nemnek így vagy úgy, de kivagy szolgáltatva. Ha valóban nemes a vad, akkor bizony nagy a tét. Az esélyek nem egyértelműek és olyankor van min kattogni. Az érzelmekkel való játék bizony stresszes dolog. Volt már veled olyan, hogy szakítani akartál, de tologattad? Na vajon miért? Netán aznap nem értél rá? Na jó de egy hónapon keresztül?! :) És amikor azt mondja, hogy inkább ülj le mert beszélnünk kell?:) Számtalan félelmetes helyzet kapcsolódik a nőhöz. Ahol érzelmi többlett van, ott mindig nagy a tét, ott még a szar is beléd fog fagyni. És ez így van rendjén, that’s the life. ;)
Tényleg nem értem mi a baj a feministákkal… Amíg kaszával nem verik az ajtómat addig telibe sza.om a témát. Ha ez majd bekövetkezik, a legcsinosabbakat behívom egy pohár pezsgőre. ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Hitler pajti”

Mé mit csinált Hitler pajti?

“Át kell őt ölelni, óvatosan elvenni tőle a kardot”

Jah, mondjuk beléd is szúrná, de azzal ne foglakozz.

“majd elvinni vacsorázni”

Nem tud főzni? Milyen nő az ilyen?

“Megszűnnek azonnal feministák lenni, egyéniségek lesznek.”

Perszehogy, tucatpicsa is egyéniség.

“Helyzet az, hogy qvára fingunk sincs a múltról de még a jelenről sem.”

Akkor ne Hitlerezz baszki.

“Mert a büdös nagy helyzet, hogy nincs olyan hogy valaki valamiért hibás.”

Nyilván, a betörő csak kihasználta az alkalmat, minek halmozott fel értéket a parasztja, a nemi erőszakoló migráns meg csak engedett vágyainak, nem szabad korlátozni.

“Hidd el, egy út van. Feloldani minden olyat magadban ami félelemhez, gyűlölethet köthető. Továbbá prevenciós jelleggel, kizárni minden ilyet. Tilos bármiféle médiumot olvasni, TV-t a kukába.”

Struccpolitikának elmegy.

“Amíg kaszával nem verik az ajtómat addig telibe sza.om a témát.”

Mégse szarod telibe, mert itt írogatsz kisregényt.

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Eltűnődtem azon, hogy van-e értélme befektetett energia/hozam szempontjából párbeszédbe bonyolódnom önnel, és az jött ki, hogy no go. :)

Tehát álljon itt:

Sajnálattal értesítem önt, hogy van egy bizonyos kulturális szakadék közöttünk, amit nem óhajtok átugrani.
Szerencsétlen módon a személyes kontaktus teljes hiányában kizárólag az intellektuális és kommunikácós képességeinket tudjuk megvillogtatni, amire ön élete folyamán szemmel láthatóan nem fektetet elég nagy hangsúlyt.

Bizonyára a további attribútumai, mely csak valós körülmények között láthatók irigylésre méltóak. Sajnos nekem a fent említett két tulajdonságával kell beérnem. Továbbá gondolom már egy befutott sikeres ember, aki élete bakancslistáját már 90%ban teljesítette, Jól megérdemelt anyagi háttérrel és beteljesített álmokkal. Bátor, tettre kész magabiztos talpig férfi. Őszinte önmagával és a környezetével, keresik a fiúk-lányok az ön társaságát. Olyan lehengerlő a kisugárzása, a stílusa, hogy ember legyen a talpán akiből nem vonzalmat vagy irigykedést vált ki. Remélem, a környezete ezeket díjazza és megkapja a megérdemelt elismeréseket mind a szüleitől, mind a barátaitól, mind a szakmájától, csajoktól. Nade nehogy elszaladjon önnel a ló, azért irodalmi és fizikai Nobel díjra egy darabig még ne számítson.

Ha esetleg nem teljesen így van és kicsit túlmisztifikálom önt, elnézést kérek. Azért abban biztos vagyok, hogy mindent megtett az eddigi életéért és boldogságért, így kívánom teljes szívből, hogy maradjon is így az élete!

Hunn
Újságíró

Akaratlanul is kezdelek megkedvelni. (Anélkül hogy bármi bajom is lenne Naooo-val vagy a hozzászólásával)

Ha a való életben valaki nem olyan stílusban szól hozzám, ahogy azt én elvárom, akkor én is azonnal átváltok magázódásra. Mintha a munkahelyen lennénk. Megszólítási lehetőségek: asszonyom, uram, fiatalember, drága hölgyem. Végülis nem őriztünk együtt libát. Mert aki tiszteletlenül szól, az azt hiszi káromkodhat is veled, aki káromkodik az azt hiszi ordibálhat is veled, aki ordibál az azt hiszi, hogy meg is üthet. Jobb ezt csírájában elfojtani, mielőtt eszkalálódik, mert az erőszak viszont nem játék.

Viszont ha ugyanezt a trükköt velem csinálják, akkor bár belülről tudom hogy ebből már valószínűleg nem jövök ki jól, viszont ilyenkor kifelé szigorúan marad végig a csendőrpertu részemről. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Semmi gond, behúzom, hogy én nyertem.
Az biztos, hogy van, csak nem úgy, ahogy gondolod.
Még ez is bőven elég a rajtad aratott győzelemhez.
Mi számít befutásnak és sikerességnek? Hány milliárdnál kezdődik, vagy hány megfektetett büdöskurvánál?
Nincs bakancslistám, baromság.
Annyira érdekel, hogy keresi-e a társaságom ez a sok földi nyomorék.
El se fogadnám a zsidók által osztogatott nóbeldíjat, mert szégyennek számít.

Hunn
Újságíró

Pénzed nem belőle van, puncit nem ő szerez neked, a felszopója nem te vagy. Innentől kezdve hogy hozzád képest hol tart az életben az számodra teljességgel irreleváns, nem? Ez ilyen farkak hosszának a méricskélése, szigorúan bemondásra.

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogy irreleváns, a lényeg, hogy el legyen picsázva.

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Eszembe jutott egy idézet. :)

Mensáros László naplójából: A proli ravasz. Nem hisz neked, bizalmatlan. Meg van győződve arról, hogy be akarod csapni. Pláne, ha tudja, hogy tanultál és szellemi munkából élsz. Tanulni csak azt lehet, hogy őt hogy kell becsapni. A gondolkodás funkcióját tulajdonképpen ebben látja. Ezért ab ovo védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni. Ezért nem lehet prolival barátkozni! Vagy ha barátkozol, eljön a pillanat, amikor fellázad tehetetlen butaságában, meg van győződve arról, hogy meg akartad alázni, fitogtatni akartad a tudásodat és ezzel valami őt kihasználni akaró célt elérni, tehát valamilyen módon a kultúrával “kivenni a fegyvert a kezéből”, amivel neki örökké védekezni kell az “okos” világ ellen, és mindezekért végül elárul. Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia. A proli a legszörnyűbb állat a világon.

Naooo
Olvasó
Naooo

Arról brekegtél, hogy nem bonyolódsz párbeszédbe velem, erre meg újra itt pampogsz nekem. Imádom mikor az ellenfél pofánköpködi saját magát.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Szerintem te épp eteted a trollt. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

”  inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni.”

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“kizárólag az intellektuális és kommunikácós képességeinket tudjuk megvillogtatni “

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Van, amivel egyetértek, de azt gondolom, a feminizmus egy azon dolgok közül, ami messze túlnőtték magukat az egészségesnél is sokkal nagyobb mértéken. Hiába múlik sok a nevelésen, mára gyakorlatilag kihaltak a nem feminista nézetek a köztudatból az előbbiek kárára. Ez nem olyan, mint a kék bálna játék a ruszkiknál, meg a kábítószer.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek veled:)

Hunn
Újságíró

Mindegy is, Isten ments, hogy elvegyem életed egyik fő mozgatórugóját és szent értelmét, háborúját. Jó szórakozást Don Quijote de la Manchák! 

Zajlik a világban egy kulturális háború. A legutolsó ütközetet az amerikai Alt Right nyerte, Trump megválasztásával, ami olyan paradigmaváltást hozott a világ gondolkodásában, ami ma még nem ért a végére és a következmények beláthatatlanok. Most Franciaországban Le Pen veresége és Maricón győzelme jelzés arra, hogy csak egy csata lett megnyerve, a háború még nem ért véget. És ezt a háborút világszerte névtelen senkik, olyanok mint én, vívják. Ez a háború a szívekért és a lelkekért folyik. És győzni fogunk.

És nagyon ne hidd, hogy nincs tétje. Közeleg a valódi háború, barátom, véres háború, itt Európában. Az utolsó békeéveket írjuk, mintha 1913 vagy 1938 lenne. Nem ártana megelőzni, nem igaz? Mondjuk azzal, ha nem engednénk be az ellenséget tömegesen a területünkre gyilkolni, hogy aztán nekünk se kelljen megöljük őket. Mennyivel jobb lenne már mindenkinek, nem? És a Feministák is ott kampányolnak, hogy engedjük be őket a határon tömegével. Talán szólni kéne, hogy eddig és ne tovább, ahelyett hogy a seggüket nyalnánk, nem igaz?

OKé, most azt állítod, hogy te nem is csináltál rosszat, csak kaptad az áldást. Na most akkor mikrofonnal fáradjunk át a lány öltözőbe. Szerinted ők mit fognak mondani?

Kajak nem érdekel. Egyrészt mert a nők többsége olyan szinten képzetlen ideológiailag és eszmetörténetileg, hogy ha kiejted a szádon hogy kulturális marxizmus vagy Frankfurti Iskola, akkor azt sem tudják eszik vagy isszák, másrészt pedig olyan énközpontúak, hogy azt hiszik, a Feminizmus az, amit ők éppen gondolnak róla, persze mindegyikük mást. Én nem vitatkozom hasznos idiótákkal, márpedig ami a Feminizmust illeti, a nők hasznos idióták.

Btw tán csak nem tagadod, hogy több ezer évig kuss volt nekik + gerincre vágva szárazon?!

Te ezt halál komolyan elhiszed, öcsém? Hogy ez volt a történelemben a magyar férfi és a magyar nő közötti kapcsolat, hogy a férfiak elnyomták a nőket, akik az orgazmust hírből sem ismerték, amíg a XX. században nem jött néhány zsidó picsa, és nem szólt nekik, hogy van ám csiklójuk is amivel tök jó dolgokat lehet csinálni, és hogy vegyék már észre, hogy a férjük rosszul bánik velük? Nem is értem, hogy maradt fent ez az ország ezer évig, ha az őseink már a baszást sem csinálták jól? Szerintem olvass magyar írónőket régebbi korokból, és rájössz hogy a Feminista történelemszemlélet az az egyik olyan alaphazugság, amivel el lehet adni az egész szubverzív ideológiát.

Erre én nem tudok válaszolni, nekem volt meg most is van, elnyomva sem szoktam lenni. Mint férfiak kollektív tudata:
Szerintem itt-ott befigyel egy kis freudi elszólás. Néhány siránkozó buzin (pejoratív értelemben értem a buzeránst, nem az autentikus análpápákra gondolok), kívül szerintem a férfiak köszönik jól vannak.

Akkor örülj neki, testvérem, mert kurva sok embernek viszont kurva nagy problémái vannak. Csak nem beszélnek róla, maximum anonim módon az interneten.  Mondjuk amikor olvasol Elliot Rodgerről, hogy mit csinált, és te pontosan tudod hogy miért tette és azt gondolod hogy ez akár te is lehettél volna, az egy olyan spirituális és intim nyomor, amit örülj neki, hogy te nem élted át. Az incel, vagyis nem önkéntes cölibátusban élő fiatal férfiak száma egyre növekszik. És ha csak egy közülük nem megy ki az utcára mint Elliot Rodger hogy halomra lője a járókelőket, hanem rátalál a neten a PUA-ra, vagy tőlem lehet az a Férfihag csajozós részlege, és megérti hogy mi történik vele és miért, és kijön ebből, és csajozik és végre teljes életet élhet, akkor már megérte csinálni ezt az egészet.

Az én hipotézisem, hogy ha jól neveltem a fiamat, akkor annak ellenére, hogy most éppen ez a divat, remélhetőleg nem fog a “birkákkal együtt legelni”. Még annak ellenére sem, hogy éppen lázadó korban van. Te pedig, azt mondod, hogy a “válasz a Feminizmus” analógia alapján, a büdös média tehet arról, hogy a fiadat megrontották. Hát lófas.t habbal! Ez a te és a feleséged szégyene lenne. ÉN nem ringatom magam hiú ábrándokba, mint mondtam a lakosság 99%-a csak determinált ivadéka a a szüleinek. A mostani feministák szüleinél tessék reklamálni. De amúgy ott is felesleges mivel nekik a 99%uk szintén egy determinált mindenféle autoritást nélkülöző rabszolga. És így tovább egészen az egysejtűekik. Ezzel végső soron csak azt akarom mondani, barátkozz meg szépen az emberi természettel és a valósággal. Mert a büdös nagy helyzet, hogy nincs olyan hogy valaki valamiért hibás. Egy hibás van az egész életedben. Te magad.

Álmodozz csak. Ha te a fiadat jól nevelted, az annyit jelent, hogy 35-40 évesen azt fogja neked mondani, hogy apa mindenben igazad volt, és még lehet belőle rendes ember. Tudod amikor lemegyek bulizni, látom ezeket a kis fiatalokat, akiknek a szülei otthon mind azt gondolják mint amit te, hogy a többiek faszok de én jól neveltem az enyémet. Azt mégis mindegyik be van tépve, mint a huzat. Ami annak a mesterséges “ifjúsági kultúrának” az eredménye, amiről te úgy gondolod, hogy ha te nem akarod, akkor nem fog hatni. Pedig barátom az úgy van kitalálva, hogy mindenképpen hasson. De hát ne küzdjünk ellene, mert úgyis csak a birkák szopják bee, nem igaz? Annyit azért remélek, hogy megtanítod a fiadat, hogyan kell csajozni. hogyan szólítson le egy nőt, hogyan jusson a csajokkal eredményre. Az már lenne valami.

TV-t a kukába. Szociálisan minden mainstream témát kerülni.

Egyetértek.

Ez valami hímsoviniszta vicc akar lenni? No problem. Segítek. Menj oda valami igazán nagyvadhoz és lássuk a medvét. :) A visszautasítástól való félelem a férfi egyik legelemibb rémálma. Vaskezű diktátorok is zakkantak már bele ilyesmibe. George Clooney-k zokogták végig az éjszakáikat. Félelem az elhagyástól… De úgy egyáltalán, ha nem vagy homár tudnod kell, hogy teljes kontroll nem létezik, így a másik nemnek így vagy úgy, de kivagy szolgáltatva. Ha valóban nemes a vad, akkor bizony nagy a tét. Az esélyek nem egyértelműek és olyankor van min kattogni. Az érzelmekkel való játék bizony stresszes dolog. Volt már veled olyan, hogy szakítani akartál, de tologattad? Na vajon miért? Netán aznap nem értél rá? Na jó de egy hónapon keresztül?! :) És amikor azt mondja, hogy inkább ülj le mert beszélnünk kell?:) Számtalan félelmetes helyzet kapcsolódik a nőhöz. Ahol érzelmi többlett van, ott mindig nagy a tét, ott még a szar is beléd fog fagyni. És ez így van rendjén, that’s the life. ;)

Hadd osszak akkor egy kis észt, komám. A nőknek a kezében semmilyen hatalom nincsen, csak amit a férfiak adnak neki. Mindig a nő választ, de csak és kizárólag azok közül választhat, akik bepróbálkoznak náluk. A döntési lehetőségük annyiban merül ki, hogy igen vagy nem, semmi több. És ezt a döntési lehetőséget is úgy kapják tőlünk, mert dönthetnénk úgy is, hogy elvesszük erővel, de nem tesszük. Legyen meg ez a pici örömük az életben, hadd élvezzék ki picit a hatalom illúzióját. De ettől félni? Nincs mitől félni. Aki nem akar a te asszonyod lenni, annak köszönd meg, hogy nemet mondott, hiszen így nem is kell pazarolnod rá több időt. És mész tovább, a másik pont ugyanilyen jó lesz, mert NŐ.

Tényleg nem értem mi a baj a feministákkal… Amíg kaszával nem verik az ajtómat addig telibe sza.om a témát.

Jönni fognak a kaszával. Nyugaton már használják is.

 

Sirius122
Olvasó
Sirius122
Hunn
Újságíró
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Távol álljon tőlem,hogy “beleszóljak” kettőtök vitájába,csak ezzel kapcsolatban már régóta szerettem volna (egy véleményem szerint) téveszmét eloszlatni : (mivel már többször is említetted őt)

“Mondjuk amikor olvasol Elliot Rodgerről, hogy mit csinált, és te pontosan tudod hogy miért tette és azt gondolod hogy ez akár te is lehettél volna, az egy olyan spirituális és intim nyomor, amit örülj neki, hogy te nem élted át. Az incel, vagyis nem önkéntes cölibátusban élő fiatal férfiak száma egyre növekszik. És ha csak egy közülük nem megy ki az utcára mint Elliot Rodger hogy halomra lője a járókelőket, hanem rátalál a neten a PUA-ra,”

Természetesen emlékeztem az Elliot Rodger esetre (a nevére mondjuk nem ),szóval most szinte minden létezőt elolvastam róla,ebből majd linkelek is egyet ,ami tartalmaz egy-két újdonságot és háttér infót.

Véleményem szerint Elliot Rodger rendelkezett minden olyan külső tulajdonsággal (mondhatni jóképű gyerek volt) és pozícióval (BMW, menő család stb),amitől halálra csajozhatta volna magát. Nekem az jött le,hogy a gyerek még bőven a csajozás előtti időszakból hozott magával olyan mentális sérüléseket és instabilitást,ami egyszerűen elriasztotta a csajokat. Egyszerűen “weird” volt a gyerek és ezt a nők kiszagolják,ha nincs rendben valami a fejében. Már a tette is egyértelműen bizonyítja,hogy a fickó egyszerűen nem volt normális. Ezzel nem felmenteni akarom a hipergám lányokat,hogy faszkörhintáznak,de hogy ezzel a gyerekkel nem jöttek össze,nem is csodálom,a gyerek debil volt és nem attól lett debil ,mert a csajok szartak rá. A csajok azért kerülték el,mert nyilván érezték,hogy a fickó nem százas. Elliott Rodger  rátalált a PUA-ra,több ilyen szervezetnek tagja volt/fordult hozzájuk ,aztán anti PUÁ-s lett ,mert ugye nem jöttek az eredmények …nem is jöhettek,mert az ürge egyszerűen nem volt normális. Jó adag kisebbségi érzés volt benne némi vágottszemű származása miatt (maláj vér is folyt benne,ami picit látszik is),és rasszista volt,gyűlölte (valószínüleg saját magában is) az ázsiaiakat ,fekákat,kb mindenkit az egész világot,de a legjobban nem,nem a lányokat gyűlölte,hanem azokat a férfiakat,akik dúskálhatnak a punciban.

Csak két adat,a megöltek (6 fő) közül 4 férfi-3 ázsiai szobatárs

Akik túlélték,de megsérültek (14 fő) ebből 3! lány,a többi FÉRFI volt.

Szóval szerintem Elliot Rodger nem jó példa a szerencsétlen PUA-ra rá nem találó, szexre szomjazó,de rendes fiúkra,mert adottságai alapján könnyedén lehetett volna Casanova,de a szerencsétlen mentálisan (csajoktól függetlenül) beteg volt,igencsak.

http://www.alternet.org/culture/8-things-you-may-not-know-about-elliot-rodgers-killing-spree

 

Hunn
Újságíró

Valóban nem Elliot Rodger a legjobb példa, és valóban pont az általad említett okokból.

Én azért használom őt mégis, mert ő a legismertebb eset, akivel illusztrálni tudom a gondolatmenetemet.

Itt volt Magyarországon pár éve az S. Ábel, aki azt tervezte, hogy bemegy az egyetemre, és “agyonlő 22 embert a 22 rossz évéért”. Egyből levágós volt, hogy miről van szó. Remélem azóta rátalált a PUA-ra.

Nekem a George Sodini volt az, aki miatt pár éve nagyon mélyen magamba néztem. Ő egy negyvenen felüli pali volt, bekattant aztán lelőtte a jó csajokat a konditeremben. Az ő esetét olvasva rájöttem, hogy valamit kurvára változtatnom kell, mert simán lehet hogy én is még tíz évet ugyanilyen magányban tölthetek szex és nő  legkisebb reménye nélkül, mint anno ő. Hála isten a PUA-nak, meg a manoszférának, ma már más van, ma is bulizni megyek, találkám lesz egy olyan jó nővel, amilyenről régen csak álmodoztam de régen sose hittem volna hogy szóba áll velem – le sem mertem volna szólítani. Ezért vagyok én ilyen nagy híve ennek az egésznek…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Természetesen aláírom,hogy vannak olyan esetek,amikor a csajok is tehetnek róla,hogy az illető bekattan és lényegesen jobban teszik/tennék ezek a srácok,ha rátalálnak a PUA-ra,ha ebben a helyzetben lennék/lettem volna bizonyosan én is ezt tenném. Persze ahhoz,hogy ez az érzés (22  rossz év stb)  ilyen ámokfutásba torkolljon azért kell még sok minden,meg alkati kérdés is.

Őszintén örülök (tényleg) ,hogy így bejött a PUA,sok sikert a kis bombázóhoz :)

Hunn
Újságíró

Természetesen aláírom,hogy vannak olyan esetek,amikor a csajok is tehetnek róla,hogy az illető bekattan és lényegesen jobban teszik/tennék ezek a srácok,ha rátalálnak a PUA-ra,ha ebben a helyzetben lennék/lettem volna bizonyosan én is ezt tenném. Persze ahhoz,hogy ez az érzés (22  rossz év stb)  ilyen ámokfutásba torkolljon azért kell még sok minden,meg alkati kérdés is.

Ami ezeket az eseteket illeti, ez nem a nők sara. A férfivá levés az egy tanulási folyamat. De ehhez az kell, hogy legyen aki megtanítja a fiúknak, hogy merre hány az óra. Első körben apák. Második körben férfitársaság. Régen a hadsereg volt egy olyan hely, ahol a srácok megtanulhattak vagánynak lenni például.

És ehhez képest a mai világ hangsúlyozottan apaellenes, férfiellenes. A Feminista polkorrektség miatt ki sem mondhatod fennhangon, ami a valóság. És nem azért, mert ezek nőgyűlölő szövegek, mert még csak nem is azok. Megtanítani a fiúkat arra, hogy hogyan legyenek olyan férfiak, akiket egy nő szivesen választ, akivel egy nő jól érzi magát – ezt sok mindennek nevezhetjük, de nőellenes célkitűzésnek annak semmiképpen sem.

Ja,és még valami.Ez lehet kemény lesz,pedig senkit nem akarok bántani,pláne megbántani,ez egy tény lesz,mert azért emlékszem huszonéves koromra és véleményekre is. Szóval az a helyzet,hogy amikor,csinos lány vagy,akkor egyáltalán ,de egyáltalán nem érdekel a téged kívánó fiúk szexuális nyomora. Magasan teszel rá,eszedbe sem jut,sőt lehet,hogy még csak nem is tudsz róla ilyen szinten (mint most megírjátok). Éled az életedet,minél csinosabb vagy,annál több emberből válogathatsz (mondjuk a már korábban említett pajzzsal rendelkező lányoknál egy kicsit másképp van). Eleve egy huszonéves lány szexuális étvágya (persze vannak kivételek) egy huszonéves fiúéhoz képest azért jóval kisebb (nekem is harminc végén jött meg jobban az étvágyam,de ez persze a partnertől is függ). Szóval,abszolute nem érdekel senkit,hogy te mire vágysz,hogy neked milyen rossz,ez valóban red pill. Valóban el kell csábítanod,neked kell lenni a jobbnak.

Nincs ezzel sem semmi gond. Nem a fiatal lányok feladata, hogy megtanítsák a fiúknak, hogyan kell férfinak lenni. Már csak azért is, mert honnan a jó Istenből tudnák a fiatal lányok, hogy mit jelent férfinak lenni?

De jó, hogy írtad ezt a kommentet, mert most kristályosodott ki bennem a végleges felismerés. Igen, az van, hogy ezen a téren a férfiaké a felelősség, a kötelesség, hogy a fiúkat megtanítsák ezekre a dolgokra. Az apa fontossága. A minta, a példa. És nagyon-nagyon sok srác a lányoktól várja, hogy ugyan mondják már el a titkot, milyenek legyenek hogy őket válasszák, milyenek legyenek, hogy szeressék őket? Fiatalon ebbe a csapdába magam is beleestem. Ez a férfiak felelőssége lenne. És az, hogy a világ kifejezetten apaellenes és férfiellenes, az közvetlen hatással van erre a jelenségre. Kurvára rossz irányba tart hát a világ, és ez így egyre rosszabb lesz, ha nem változik a helyzet sürgősen.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ja,és még valami.Ez lehet kemény lesz,pedig senkit nem akarok bántani,pláne megbántani,ez egy tény lesz,mert azért emlékszem huszonéves koromra és véleményekre is. Szóval az a helyzet,hogy amikor,csinos lány vagy,akkor egyáltalán ,de egyáltalán nem érdekel a téged kívánó fiúk szexuális nyomora. Magasan teszel rá,eszedbe sem jut,sőt lehet,hogy még csak nem is tudsz róla ilyen szinten (mint most megírjátok). Éled az életedet,minél csinosabb vagy,annál több emberből válogathatsz (mondjuk a már korábban említett pajzzsal rendelkező lányoknál egy kicsit másképp van). Eleve egy huszonéves lány szexuális étvágya (persze vannak kivételek) egy huszonéves fiúéhoz képest azért jóval kisebb (nekem is harminc végén jött meg jobban az étvágyam,de ez persze a partnertől is függ). Szóval,abszolute nem érdekel senkit,hogy te mire vágysz,hogy neked milyen rossz,ez valóban red pill. Valóban el kell csábítanod,neked kell lenni a jobbnak. Az megint más kérdés, hogy lányonként változó kire,mi hat,van itt egy általános vélekedés,ami nyilván sokakra igaz,mondjuk nekem pont nem az jön/jött be soha,de azt már egy ideje tudom,hogy mutáns vagyok :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek a vén tyúkok a jó csajoktól igen messze álltak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mintha a nők százasak lennének.

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

“Zajlik a világban egy kulturális háború. A legutolsó ütközetet az amerikai Alt Right nyerte, Trump megválasztásával, ami olyan paradigmaváltást hozott a világ gondolkodásában, ami ma még nem ért a végére és a következmények beláthatatlanok. Most Franciaországban Le Pen veresége és Maricón győzelme jelzés arra, hogy csak egy csata lett megnyerve, a háború még nem ért véget. És ezt a háborút világszerte névtelen senkik, olyanok mint én, vívják. Ez a háború a szívekért és a lelkekért folyik. És győzni fogunk.

És nagyon ne hidd, hogy nincs tétje. Közeleg a valódi háború, barátom, véres háború, itt Európában. Az utolsó békeéveket írjuk, mintha 1913 vagy 1938 lenne. Nem ártana megelőzni, nem igaz? Mondjuk azzal, ha nem engednénk be az ellenséget tömegesen a területünkre gyilkolni, hogy aztán nekünk se kelljen megöljük őket. Mennyivel jobb lenne már mindenkinek, nem? És a Feministák is ott kampányolnak, hogy engedjük be őket a határon tömegével. Talán szólni kéne, hogy eddig és ne tovább, ahelyett hogy a seggüket nyalnánk, nem igaz?”

Nekem ezzel a gondolkodással nincs bajom. Egyet értek veled. Ha helyzet van, akkor ott leszek, számíthat fehér Európa a szavazatomra.:) Csupán csak a saját életemmel foglalkozom, nem pedig azzal az élettel, amit a számba ad az aktuális világhatalom.

Egyvalamivel nem értek viszont egyet. —> “Zajlik a világban egy kulturális háború.”
A háború amíg a világ a világ, kizárólag nyersanyagokról fog szólni és pénzről. Na de ha “politikai nézetei alapján helyettesítse be a számára legmegfelelőbb választást” Rothschild klán, olajlobbi, kínaiak, amcsik, oroszok, hírhedt oligarchák érdekei ütközni fognak, akkor egy “ideológiai háború” keretében fogják a parasztjaikkal egymás között lerendezni a konfliktust. Az országok lakossága nem fog egy gazdag fejes megalomán álmai miatt meghalni just for fun, így ideológiákkal hülyítik be őket. Szóval nem, nem kulturális háború zajlik. Gazdasági háború zajlik amit az elbutított és feltüzelt parasztok vívnak majd. Én eldöntöttem, más gyalogja nem leszek. Ilyen szempontból mindenképpen pacifista nézeteket vallok. Ha itt bármilyen katonai konfliktus megtörténik, én pattanok, jó szórakozást.:) Nem látom értelmét tudatlan parasztokra lövöldözni, vagy velük lelövetni magam, ugyanis nem az én háborúm.

Trumpról és a háttérben zajló folyamatokról a múltkor láttam egy jó műsort: https://www.youtube.com/watch?v=olrJVlN7uvA

“Btw tán csak nem tagadod, hogy több ezer évig kuss volt nekik + gerincre vágva szárazon?!
Te ezt halál komolyan elhiszed, öcsém? Hogy ez volt a történelemben a magyar férfi és a magyar nő közötti kapcsolat, hogy a férfiak elnyomták a nőket, akik az orgazmust hírből sem ismerték, amíg a XX. században nem jött néhány zsidó picsa, és nem szólt nekik, hogy van ám csiklójuk is amivel tök jó dolgokat lehet csinálni, és hogy vegyék már észre, hogy a férjük rosszul bánik velük? Nem is értem, hogy maradt fent ez az ország ezer évig, ha az őseink már a baszást sem csinálták jól? Szerintem olvass magyar írónőket régebbi korokból, és rájössz hogy a Feminista történelemszemlélet az az egyik olyan alaphazugság, amivel el lehet adni az egész szubverzív ideológiát.”

Rosszul fogalmaztam, mea culpa. Történelemre gondoltam, sry. Az összes népcsoportot és az összes kort vettem alapul. Nem csak Magyarországra gondoltam. Hiszem azt, hogy a fizikai erő meghatározóbb volt mint most, hiszem azt, hogy ha nincs büntetés, akkor az ember addig megy el amíg csak lehet. Pszichológiai tesztek: Börtönkísérlet, áramütéses tekintélyelvű kísérlet etc…. Hiszem azt, hogy a birtoklási vágy, szexuális elfolytások, pszichés deffektek sokkal gátlástalabbul lettek levezetve mint napjainkban. Persze háborús övezetben még napjainkigban is abba a “barackba” harapsz bele amelyikbe akarsz, lásd néhány évtiszede a magyar asszonyok esetét az orosz katonákkal. Egyszer szóba került az egyik társaságban, és szinte mindenki tudott mondani a családjából megerőszakolt nagymama, nagynéni eseteket.

A magyar írónők mit bizonyítanak btw? A felső értelmiség perspektívájából akarod megítélni a múltat? Az ugyanúgy torzít, mintha én az erőszaktevő alkoholista háborús bűnösök párkapcsolati beszámolóiból akarnék a nők életéről következtetéseket levonni.
Na látod ezért nincs értelme pl ennek a fórumnak sem ilyen szempontból. Hiszen hasonló a hasonlóhoz. Nem fog a nézőpontod tágulni, mert csak olyanokkal fogsz találkozni, aki szintén azt vallják amit te. Tehát nem kitekintés lesz hosszútávon a nagyvilágra, hanem egyre erősödő csőlátás. Itt nem fognak olyan olvasmányokat ajánlani ,ami a te világnézetedet gyengíti, nem fogsz ellenvéleményt nagyon kapni. Itten kérem mindenki bólogat egymásnak, mert egy érdekcsoport vagytok azonos ellenségmodellel szemben. És ellenségként léptek fel a betolakodókkal szemben, ugyanazt csináljátok mint “továbbra is fent tartom” a torz tükör, ahelyett, hogy törekednétek a tőletek legtávolabbi nézőpontot megérteni. Hogy hogy a csudába lehet ilyen fura dolgokban hinni? Vajon milyen élete volt, hogy ide lyukadt ki?!

Pontosan ezt a dinamikai folyamatot kéne megérteni. Azzal, hogy itt vagy ezen a fórumon, pont, hogy olyan emberekhez beszélsz, akik maguktól is azt vallják amit te. Tehát nem kell őket meggyőzni. Ha hatást és változást akarsz elérni az életben pont az ellenkező oldallal kéne megismertetni a te tudásodat a világról és megérteni az övét.

Na most az a helyzet, hogy a világot nem az értelem mozgatja, nem tudom feltűnt-e? :) Hanem a vonzás szabálya. Nem az okosnak fognak hinni, hanem akit kedvelnek. Ezért nincs esélyed egy érv ellenérv vitában egy femivel. :) Mert te felhozod a 19. századi írónőket, ő felhozza a viktoriánus Angliát. Ezt az ide-oda dobálózást el lehet felejteni. Sosem lesz vége. És még ha igazad is van, mivel ellenség vagy, sérti az egóját, hogy elfogadja az igazadat. Mint ahogy neked is sértené…(Azért remélem nem, mert akkor egy szekta tagja vagy, nem pedig az objektív igazság embere)

Ehelyett ha az ellenfél megkedvel, magától teszi le a fegyvert, mert a saját jól felfogott érdeke is AZ, hogy ne háborúzzon veled. Erre írtam, hogy nem az észre kell hatni, hanem az érzelemre. Ezért kell “átölelni” a lányokat. Sohasem az értelmére akarj hatni senkinek sem! Nem értelmes az emberiség, hanem érzelmes. Vonzás – taszítás törvény a legfontosabb rugója az életnek.

“Akkor örülj neki, testvérem, mert kurva sok embernek viszont kurva nagy problémái vannak. Csak nem beszélnek róla, maximum anonim módon az interneten. Mondjuk amikor olvasol Elliot Rodgerről, hogy mit csinált, és te pontosan tudod hogy miért tette és azt gondolod hogy ez akár te is lehettél volna, az egy olyan spirituális és intim nyomor, amit örülj neki, hogy te nem élted át. Az incel, vagyis nem önkéntes cölibátusban élő fiatal férfiak száma egyre növekszik. És ha csak egy közülük nem megy ki az utcára mint Elliot Rodger hogy halomra lője a járókelőket, hanem rátalál a neten a PUA-ra, vagy tőlem lehet az a Férfihag csajozós részlege, és megérti hogy mi történik vele és miért, és kijön ebből, és csajozik és végre teljes életet élhet, akkor már megérte csinálni ezt az egészet.”

Teljes szívből kívánok sok sikert az ilyen filantróp kezdeményezésekhez!
Szeretném ha kijavítanál abban amit rosszul látok, de… Van egy őrületesen deffektes emberünk, akinek anyuci és apuci hazabaszta a gyerekkorát így nem kis terhet rakott a vállára a hamuban sült pogi mellé a nagy útra. Baszik szembe nézni a múlttal és önmagával, ezért eszkalálódik az egész szartenger. Nade megtalálja a PUA(?) faszomtudja mit. Most már képes megjátszani magát annyira, hogy a lányok beszélgessenek vele. Mindeközben a szartenger azért még mindig ott folyik a hátán… A lány combjába fogja ezt az egészet beletörölni? Vagy mi a terv? Mert ezt visszi magával a kapcsolatba.
Ha olyan ostoba, hogy saját maga nem látja az okokat, ott van a pszichológus/pszichiáter súlyosságtól függően. De elfolytásokkal nem lehet szabad az ember, aki nem szabad az nem boldog, aki nem boldog az nem sugárzik. Az meg nem kell senkinek és nem lehet rá felnézni. Hiszen problémái vannak amitől menekül. Az meg gyáva. Az persze, hogy nem kell a nőnek.

“Álmodozz csak. Ha te a fiadat jól nevelted, az annyit jelent, hogy 35-40 évesen azt fogja neked mondani, hogy apa mindenben igazad volt, és még lehet belőle rendes ember.”

Igen, ez a sztereotíp magyar középréteg. Tudod mitől középréteg? Mert közepes genetikával, közepes fizetéssel, közepes munkamorállal és célokkal éldegél.

Nincs szükségem álmodozásra. Hiszem és empirikusan is igazolva vagyon, hogy ezek közül egyik sem igaz rám. :)
Nem látom akadáját, hogy az én fiam (32 vagyok, és még nem osztódtam :)) a jövőben miért ne indulhatna lényegesen jobb lehetőségekkel mint a többi gyerek. Ez csak rajtam áll.

“Hadd osszak akkor egy kis észt, komám. A nőknek a kezében semmilyen hatalom nincsen, csak amit a férfiak adnak neki. Mindig a nő választ, de csak és kizárólag azok közül választhat, akik bepróbálkoznak náluk. A döntési lehetőségük annyiban merül ki, hogy igen vagy nem, semmi több. És ezt a döntési lehetőséget is úgy kapják tőlünk, mert dönthetnénk úgy is, hogy elvesszük erővel, de nem tesszük. Legyen meg ez a pici örömük az életben, hadd élvezzék ki picit a hatalom illúzióját. De ettől félni? Nincs mitől félni. Aki nem akar a te asszonyod lenni, annak köszönd meg, hogy nemet mondott, hiszen így nem is kell pazarolnod rá több időt. És mész tovább, a másik pont ugyanilyen jó lesz, mert NŐ.”

Nos… Kezdjük ott, hogy szökőévente egyszer teszek látogatást a virtuális világ szegleteibe(most is egy pszichológiai könyvben talált idegen szó (hipergámia) miatt jutottam eme oldalra).  Ezért azt vettem sokáig alapnak, hogy tudják ki vagyok (jól megszokott RL státusz). Tisztában vannak az erőviszonyokkal, a kisugárzásommal, ezért hozzám “felfelé” szokás beszélni. Én szoktam lefelé kommunikálni. Időbe telt, mire megértettem, VRben qvára nem tudják ki vagyok. Teljesen szokatlan volt számomra, hogy nem fogadnak el született vezetőnek és nem megy át az amúgy flegma de mégis barátságos nyugodt stílusom. :)

Nos tehát igyekszem a fent említett okok miatt nem túlzottan flegmázni. :) Köszi Hunn! Az észosztást szeretettel elfogadom, igyekszem majd beépíteni a tudástáramba. Most már nem félek, az életem további részében már nem pazarlok ilyen lányokra több időt. Még egyszer, köszönöm!

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha helyzet van, akkor ott leszek, számíthat fehér Európa a szavazatomra.”

“Ha itt bármilyen katonai konfliktus megtörténik, én pattanok, jó szórakozást.”

Hány öngól lesz még?

“ahelyett, hogy törekednétek a tőletek legtávolabbi nézőpontot megérteni”

A bankárok kapzsisága felé empátiával kell lenni.

Hunn
Újságíró

Egyvalamivel nem értek viszont egyet. —> “Zajlik a világban egy kulturális háború.”

Ez a kulturális háború, hogy értsd, a népies-urbánus vita egy globalizált világban globális szintre emelve.

Na látod ezért nincs értelme pl ennek a fórumnak sem ilyen szempontból. Hiszen hasonló a hasonlóhoz. Nem fog a nézőpontod tágulni, mert csak olyanokkal fogsz találkozni, aki szintén azt vallják amit te. Tehát nem kitekintés lesz hosszútávon a nagyvilágra, hanem egyre erősödő csőlátás. Itt nem fognak olyan olvasmányokat ajánlani ,ami a te világnézetedet gyengíti, nem fogsz ellenvéleményt nagyon kapni. Itten kérem mindenki bólogat egymásnak, mert egy érdekcsoport vagytok azonos ellenségmodellel szemben. És ellenségként léptek fel a betolakodókkal szemben, ugyanazt csináljátok mint “továbbra is fent tartom” a torz tükör, ahelyett, hogy törekednétek a tőletek legtávolabbi nézőpontot megérteni. Hogy hogy a csudába lehet ilyen fura dolgokban hinni? Vajon milyen élete volt, hogy ide lyukadt ki?!

Nem nagyon érted te még ezt az egész manoszféra-dolgot, nem igaz? Ilyen diverzitás a világon máshol nincs. Van az MGTOW, van a PUA, az MRA-k, az Alt-Right, Neomasculinity, anyámkínja, tényleg olyan szinten változatos, hogy talán életem végéig sem fogom tudni megismerni az összes árnyalatot. Méghogy a világnézetedet nem gyengíti, ha! Tudod hány mainstream által programozott férfielmét nyitott már rá a valóságra a Red Pill, hány embernek változott meg pozitív irányba az élete? Az egész ott kezdődött, hogy pár srác akart egy jó nőt a farkára, és próbálta kifundálni hogy lehetne ezt összehozni, és ha nem sikerült akkor miért nem, és a végén már lassan ott tartunk, hogy megmentjük a nyugati keresztény civilizációt.

Ez a dolog arról szól, hogy vizsgáljuk meg, mi van a világban, elméletileg és gyakorlatban, mi működik és mi nem, és mi miért működik és mi miért nem. Ennyi és nem több, nem valamiféle ideológia amit el kell fogadni és amiben hinni kell. És ez a leggyönyörűbb. Hogyan lehet hinni ilyesmiben? Hát úgy, hogy egybevág a gyakorlati tapasztalataiddal. Ami úgy mozog és úgy hápog és úgy néz ki mint egy kacsa, az egy kacsa. De ez valójában nem hit, ez megszerzett tudás és tapasztalat alapján, elméletben és logikailag végigvitt gondolatok.

Azt mondod, hallgassam meg az ellenoldalt is? Öreg, az ellenoldal érveit, gondolatait betéve ismerem, hát abban nőttem föl, könyörgöm, azt tanították, azt szajkózta a TV. Plusz ahhoz hogy sikeres lehessen egyáltalán az Alt Right vagy az anti-Feminista reakció, nekünk kb. jobban kellett ismerni hogy miről szól a Feminizmus pl. , mint ahogy azt ők maguk ismerik. Honnan veszed, hogy nem ismerem az ellenoldal véleményét? Ha nem ismerném, hogy a Jóistenbe tudnám rámondani és bizonyítani, hogy az bizony faszság?

Szeretném ha kijavítanál abban amit rosszul látok, de…

Az emberek nem úgy működnek, ezek a dolgok nem így történnek, mint ahogy te leírod, legalábbis az én tapasztalataim szerint, ezért ezzel a hipotetikus esettel én nem igazán tudok mit kezdeni.

Nos… Kezdjük ott, hogy szökőévente egyszer teszek látogatást a virtuális világ szegleteibe(most is egy pszichológiai könyvben talált idegen szó (hipergámia) miatt jutottam eme oldalra).  Ezért azt vettem sokáig alapnak, hogy tudják ki vagyok (jól megszokott RL státusz). Tisztában vannak az erőviszonyokkal, a kisugárzásommal, ezért hozzám “felfelé” szokás beszélni. Én szoktam lefelé kommunikálni. Időbe telt, mire megértettem, VRben qvára nem tudják ki vagyok. Teljesen szokatlan volt számomra, hogy nem fogadnak el született vezetőnek és nem megy át az amúgy flegma de mégis barátságos nyugodt stílusom. :)

Az internetes anonimitásban az a gyönyörű, hogy nem az számít hogy ki mondja, hanem hogy mit mond. A gondolat maga. A gondolat értéke, igazságtartalma, inspiráló hatása mások gondolkodására, esetleg pozitív hatása mások életére. Ez benne a gyönyörű.

Ha nekem névvel, címmel, személyi számmal, aláírva anyám nevével három példányban kellene nyilvánosan nyilatkoznom mondjuk a Feminizmus témájáról, akkor úgy nyilatkoznék, hogy teljesen egyetértek a női egyenjogúsággal, törjük át az Üvegplafont, és szüntessük meg a Wage Gap-et. Mert nem vagyok hülye. Mert pontosan tudom, hogy mi az uralkodó, hatalmon lévő ideológia, és azt is, hogy mi jár annak, aki nem azt mondja mint ami a polkorrekt elvárás. Mert nem fogom a jövőmet, a megélhetésemet kockáztatni. Anonim módon viszont elmondhatom amit tényleg gondolok.

Amit a kommunikációs stílusodról írtál, az ütött szöget a fejembe, hogy most a hivatalos vagy a magánéletről van-e szó? Mert ugye az ember nem ugyanott áll mindkettőben, és amit az egyikben szó nélkül elfogadnak azért a másikban szó nélkül megbicskáznak, és vice versa. Én mondjuk megtalálom a hangot mindenkivel, hivatalos életben a takarítótól kezdve a vezérigazgatóig bezárólag, magánéletben meg idegenektől kezdve ismerősökön át a barátokig. Mindenkihez egyformán udvariasan és tisztelettel szólok, de ez természetesen nem azt jelenti hogy nekik ez alapból jár ők meg szólhatnak hozzám ahogy éppen érzik meg ahogy a kedvük tartja, hanem amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten alapon ugyanezt várom vissza. Ha ezt nem kapom vissza, na én olyankor szoktam bekattanni. De ilyen csak nagyon-nagyon ritkán szokott történni.

Azt mondod, hogy úgy érkeztél, hogy tegnap találtál rá a hipergámia kifejezésre életedben először, és úgy jutottál ide. És akkor gondoltad, hogy ha már itt vagy, szólsz, hogy azok az emberek akik régóta ezekkel a dolgokkal foglalkoznak, amikről te most hallasz először, azok mindent rosszul látnak, de te majd helyre teszed a hülye fejüket??? Ez most komoly?

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Hát… Nem ment át. Van ilyen. :(

Hunn
Újságíró

Hát már hogyne jött volna át, tesa!

Te vagy a sukár király csávó, aki idejött, hogy megmondja a tutit a sötét parasztoknak.

És a fogalmatlan parasztok ahelyett hogy felismernék nagyságodat, ráadásul még vissza is pofáznak.

Értek én ám magyarul, nem kell nekem ehhez szótár…

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Na hálistennek, akkor mégis átment.  Pedig izgultam ám egy kicsit.

Szép napot!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)DDDDD

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Shit teszt férfitől már tényleg mindennek a teteje. Olyat ad a számba amit nem mondtam, olyat a fejembe amit nem gondoltam, majd a saját fejében lévő premisszái miatt lebasz, besértődik. :) Ki vagyok én, hogy a törékeny kis lelkét pátyolgassam? Nőtől sem tűrtem el soha, nemhogy férfitől. Az undor és a szánalom ösztönösen előjön ilyenkor minden jóérzésű emberből (és nem csak nőből).

Naooo
Olvasó
Naooo

Mik ezek a rövid irományok? Szedd össze magad.

Hunn
Újságíró

Shit teszt férfitől már tényleg mindennek a teteje. Olyat ad a számba amit nem mondtam, olyat a fejembe amit nem gondoltam, majd a saját fejében lévő premisszái miatt lebasz, besértődik. :) Ki vagyok én, hogy a törékeny kis lelkét pátyolgassam? Nőtől sem tűrtem el soha, nemhogy férfitől. Az undor és a szánalom ösztönösen előjön ilyenkor minden jóérzésű emberből (és nem csak nőből).

Hülye vagy? Ilyen lekezelő gizdáskodásért kint a való életben már rádhúztam volna a bicskát, nem nézve hogy mekkora vagy, vagy hogy egyáltalán KICSODA.

AKÁRKI vagy te kint a civil életben, kapnál. Úgyhogy tulajdonképpen örülj hogy az internet anonim. Hozzád felfelé szokás nyalni, te meg lefelé osztod az észt, mi? De sajnálom, hogy sose fogunk találkozni…

Te se voltál katona, azt látom. Kár, mert ott helyrerakták volna azt a hülye fejedet.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ennél a virtuális cicaharcnál többre is képesek lehettek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Off

Hülye vagy? Ilyen lekezelő gizdáskodásért kint a való életben már rádhúztam volna a bicskát, nem nézve hogy mekkora vagy, vagy hogy egyáltalán KICSODA.

AKÁRKI vagy te kint a civil életben, kapnál. Úgyhogy tulajdonképpen örülj hogy az internet anonim. Hozzád felfelé szokás nyalni, te meg lefelé osztod az észt, mi? De sajnálom, hogy sose fogunk találkozni…

Te se voltál katona, azt látom. Kár, mert ott helyrerakták volna azt a hülye fejedet.

Komolyan nem értem, hogy erre mi szükség van?

BTW abban a pillanatban elvesztetted a “vitát” amikor személyeskedni kezdtél és hogy még el is veszted a fejed, alátámasztod Jorg von Kurzbach minden mondatát veled kapcsoltban.

On

 

Balton
Olvasó
Balton

Az “úriember” ki idejött, bölcsészkúrzusokon növelt seggel, önnön fontoságának dicsfényében fürödve, magát igaz vezetőként aposztofálja, kinek felfele nyalnak. Az igazi vezetőnek nem kell nyalni, azt csak a baromarcú főnöknek kell, mert különben ordítozni fog és nyálbuborékjai összepiszkítják a szemüvegedet, vagy a tiszta papírt amire nem lehet akkor jól puncit fénymásolni ráülve.

“ez a sztereotíp magyar középréteg. Tudod mitől középréteg? Mert közepes genetikával, közepes fizetéssel, közepes munkamorállal és célokkal éldegél.” de vannak olyan bölcsek a világon, kiknek léte alapértelmezett de személyük titkos, közénk leszállt, és igét hírdetett, mondásainak fényében még Frufrus Nórika sem állna meg, és vigyázz mert többet ér göthös köpete, mint létünk egész valója.

Ha már a nőknél tartunk, az ilyen karakterek második és harmadik gyereke szokott már biztosan kakukkfióka lenni. Mer’ a lányok azok lefele is kacsingatnak, főleg ha íly éteri lény az életük értelme, legalább is ő szerinte.

Ami nem tetszik Hunn kommentjében nekem se, hogy felvette az elé dobott csörgősipkát. Mondjuk bölcsünk is személyeskedett, bár jól elrejtve az értelmetlenül sok halandzsájában.

Reszet Elek
Újságíró

“Mert mindenki, aki magát felmagasztalja, megaláztatik” – Lk 14:11

 

Kállai Réka: A felfuvalkodott tojás

Volt egyszer egy tojás, aki tudott beszélni. Ez a tojás nemcsak szövegelni tudott, hanem tanácsokat is szeretett osztogatni. Egész nap csak üldögélt a téglafalon és áldozatot keresett, akinek tanácsokat osztogathat.

Meglátott egy csigát. Odagurult hozzá és azt mondta neki, hogy gyorsabban haladjon, mert sehová nem ér oda időben. A csiga erre megsértődött és odébb csúszott. Az „okostojás” azt hitte, hogy ő milyen jól eligazította, büszke volt magára.
Visszaült a téglafalra és nézte a naplementét. Hirtelen megpillantott egy könyvet, ami éppen magát olvasta és nem látta a tájat. Odament hozzá, és azt mondta neki, hogy ne a könyv lapjait nézze, inkább csodálja meg az alkonyt. Azt is a könyv fejéhez vágta, hogy üljön át másik padra, minél messzebb tőle.
Erre a könyv ezt válaszolta:
-Te ülj máshová és akkor nem foglak zavarni!
A sértődött tojás erre átült a túlsó szélére a falnak, de akkor már késő volt, a nap nyugovóra tért, nem látott semmit.
Mikor hazafelé vette az irányt, megpillantott egy gyönyörű tojáslányt, majd odagurult mellé. A lány már hallotta hírét, és megkérdezte tőle, hogy őt is meg akarja-e sérteni, mert akkor inkább fáradjon arrébb…
A tojás így felelt:
– Nem, nem tanácsot akarok osztogatni, hanem kérdezni szeretnék!
Erre a kislány felfigyelt és azt gondolta magában:
– Pont ő akar kérdezni?? Ráadásul tőlem?
Aztán megszólalt:
– És mire vagy kíváncsi?
A tojás így felelt:
– Te tudod, hogy miért akarok mindenkinek tanácsokat osztogatni?
– Mert csak magaddal foglalkozol, más nem érdekel!
A tojás elgondolkodott tettein, megígérte, hogy soha többet nem akar más életébe beleavatkozni.
Reggelig beszélgetett a két tojás, majd összekoccantak és széttörtek. Reggelre ízletes rántotta lett belőlük.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az “úriember” ki idejött, bölcsészkúrzusokon növelt seggel,

Ezt honnan tudod, ismered személyesen, vagy esetleg, csak “te gondolod így”, ugyanazt ráhúzva egy ismeretlenre mint Hunn, és aztán meg neki lehet állni püfölni?

önnön fontoságának dicsfényében fürödve, magát igaz vezetőként aposztofálja, kinek felfele nyalnak.

Ezt Hunn állította, újabb szalmabáb??????

Az igazi vezetőnek nem kell nyalni, azt csak a baromarcú főnöknek kell, mert különben ordítozni fog és nyálbuborékjai összepiszkítják a szemüvegedet, vagy a tiszta papírt amire nem lehet akkor jól puncit fénymásolni ráülve.

Szóval, a másik által felállított bábot nekiálltál ütni nagy garral……

“ez a sztereotíp magyar középréteg. Tudod mitől középréteg? Mert közepes genetikával, közepes fizetéssel, közepes munkamorállal és célokkal éldegél.”

Ezzel a mondattal mi a baj?

Jobb genetikával/és vagy/jobb fizetéssel/és vagy jobb munkamorállal a felső “tízezerbe” tartozna, rosszabbal meg lennébb.

de vannak olyan bölcsek a világon, kiknek léte alapértelmezett de személyük titkos, közénk leszállt, és igét hírdetett, mondásainak fényében még Frufrus Nórika sem állna meg, és vigyázz mert többet ér göthös köpete, mint létünk egész valója.

De te most jól helyreraktad………….:)

Ha már a nőknél tartunk, az ilyen karakterek második és harmadik gyereke szokott már biztosan kakukkfióka lenni.

Tegyük fel, hogy igazad van, ettől nem változik annak az igazságtartalma amit mond…..

Mer’ a lányok azok lefele is kacsingatnak, főleg ha íly éteri lény az életük értelme, legalább is ő szerinte.

Ez a  “tudat” biztos elégtételt ad annak, akinek “savanyú a szőlő”……

Ami nem tetszik Hunn kommentjében nekem se, hogy felvette az elé dobott csörgősipkát.

Igen, a verekedés úgy kezdődött, hogy “a komám visszaütött”:)

Mondjuk bölcsünk is személyeskedett, bár jól elrejtve az értelmetlenül sok halandzsájában.

Pontosan ez mutatja azt a szintkülönbséget, ami (amint látom:)  téged is zavar:)

Balton
Olvasó
Balton

Xcsak-nak: Én ezt idéztem: „Nos… Kezdjük ott, hogy szökőévente egyszer teszek látogatást a virtuális világ szegleteibe(most is egy pszichológiai könyvben talált idegen szó (hipergámia) miatt jutottam eme oldalra).  Ezért azt vettem sokáig alapnak, hogy tudják ki vagyok (jól megszokott RL státusz). Tisztában vannak az erőviszonyokkal, a kisugárzásommal, ezért hozzám “felfelé” szokás beszélni. Én szoktam lefelé kommunikálni. Időbe telt, mire megértettem, VRben qvára nem tudják ki vagyok. Teljesen szokatlan volt számomra, hogy nem fogadnak el született vezetőnek és nem megy át az amúgy flegma de mégis barátságos nyugodt stílusom. :)”

Szerintem ez prófétánk mondata, nem? Vagy nem? Lehet hogy sikerült félreértenem, én nem vagyok született vezető pláne meg ön-definált nem, és iszonyú közepes is vagyok. Mind genetikailag mind pedig anyagilag, de köszönöm jól vagyok.

Pontosan ez mutatja azt a szintkülönbséget, ami (amint látom:)  téged is zavar:) Nem nem zavar csak netto önreklám, amitől még lehet büdös az udvarhátújja. Ha ennyire jó a genetikám én akkor se prolizok meg parasztozok. Nagyapám azt mondta hogy: ettól hogy doktor vagy. még simán lehetsz paraszt. Genetika ide vagy oda.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Balton:

Értem én, csak a „(ki)forgatás” nem éppen etikus.l

Amit beidéztél tőle, az számomra abszolút vállalható, sőt, „alfára” jellemző tulajdonság(ök)….

Tisztában vannak az erőviszonyokkal, a kisugárzásommal, ezért hozzám “felfelé” szokás beszélni.

Erre te:

kinek felfele nyalnak.

nem ezt mondta és ez már csúsztatás, mert ezt véve példaként, minden „vezetődnek”(aki rangban/pozícióban stb,) „feletted áll, akkor te „nyalsz”?

Az ok, hogy ”pofánverte” a virtuális valóság „kerete”, de tudta kezelni.

Szerintem ez prófétánk mondata, nem?

Számomra 100%-ban vállalható.

 én nem vagyok született vezető pláne meg ön-definált nem, és iszonyú közepes is vagyok.

Akkor miről beszélünk?

Savanyú a szőlő?

Mind genetikailag mind pedig anyagilag, de köszönöm jól vagyok.

Jó neked, de még mindig nem értem, hogy ennek mi köze van Jorg von Kurzbach-nak……

Pontosan ez mutatja azt a szintkülönbséget, ami (amint látom:)  téged is zavar:) Nem nem zavar csak netto önreklám, amitől még lehet büdös az udvarhátújja.

Ha büdös, ha nem , számodra/számomra irreleváns, hacsak az „ad homine” érvelési „játékba” nem akarunk belemenni….

Ha ennyire jó a genetikám én akkor se prolizok meg parasztozok.

Egyrészt nem voltál az ő cipőjében, másrészt meg ez a mondattal pontosan olyan „erkölcsi magasságokba” emelted magad, amit pár sorral feljebb ostoroztál:)

 Nagyapám azt mondta hogy: ettól hogy doktor vagy. még simán lehetsz paraszt. Genetika ide vagy oda.

Nagyapádnak igaza volt, de ez most hogy jön ide?

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

“én akkor se prolizok meg parasztozok.”

Az, hogy te nem szólítod nevén a gyereket a te dolgod. Az meg, hogy én igen, az én dolgom.
Az, hogy ennek alapján milyennek gondolsz a te dolgod. Az meg, hogy nekem a te véleményed számít-e, az én dolgom.

Tudod, van nekünk egy olyan szép szavunk, hogy asszociáció. Ha megérzed a narancs illatát, akkor meglepő módon nem egy vödör takonyra, hanem narancsra fogsz gondolni. Ezt nem igazán lehet befolyásolni (az agykontrollt, az experimentális kondicionálásokat most hagyjuk). Emiatt más ember asszociációját nem szép dolog kritizálni(nem tehetek arról, hogy a paraszt meg proli jut eszembe néhányatokról:)) Az, hogy a már megszületett gondolatot kimondjuk, vagy bent tartjuk stratégiai kérdés. Tehát különböző céllal nem mondjuk/mondjuk ki a másik félnek. De attól még az benned van. Én őszinte ember vagyok és cseppet sem konfliktus kerülő. És szarok a következményekre. Tehát én biza, kurvára mondani fogom! :)

Én hiszem azt, hogy a másik embertől a méltóságát tagadom meg, ha nem vagyok őszinte. Azzal, hogy kritikát fogalmazok meg, illetve a vele kapcsolatos érzéseimet, lehetőséget kap a fejlődésre/változásra/alkalmazkodásra. Az, hogy ő él-e vele, helyesnek tartja-e az észrevételt az ő dolga. Én megtettem amit megkövetelt a haza. A szándékom az esetek túlnyomó többségében minimum semleges, de inkább pozitív.

Balton
Olvasó
Balton

Xcsaknak2. Látod: nálam fennakad az adhominem, viszont akár ad akár nem ad, szerintem beigazolja saját magát: “Emiatt más ember asszociációját nem szép dolog kritizálni(nem tehetek arról, hogy a paraszt meg proli jut eszembe néhányatokról:))”

Tudom hogy egy nyolc-elemzéses szétszedésedben majd kirántod magad belőle (nem érzed magad hogy a néhányban benne lennél), de ez szerintem rád is igaz és érti.

Én nem vállalom senki nevében sem a prolit meg a parasztot még 1%-ban se. Nem savanyú a szőlő hidd el, nem kell minden mondatot szééééjelszedni ám. Nem szeretnék a az ő cipőjében lenni kérem ne adj gondolatokat és főleg érzéseket a számba(meg semmit se:)). Ha hozzá fel kellene menni az erkölcsi magasságaiba, inkább maradjon ott egyedül tán akkor elég lesz az oxigénje és nem lesz ennyire katartikusan-euforikus a kinyilatkoztatása.

Úgy jön ide nagyapám, hogy a te hozzászólasod alatt nem tagadta meg voltát a doktor úr. Különösen az tetszik hogy lehetőséget kapok, (gondolom én is proli lehetek és rám is fér) hogy fejlődhessek. Paraszt nem lennék mert szerintem a földhöz érteni és dolgozni felemelő dolog nagyapám agronómus volt de azt mondta magáról hogy parasztnak születtem, egyetemet végzett, és parasztként fogok meghalni (de ez tényleg nem tartozik a tárgyhoz).

Doktorunk megtette amit megkövetelt a haza, vajon a hazának szüksége volt hogy minimum kétmillió karakterben osszák az észt? Ha igen nyomj nekem egy like-ot.

Koriander
Olvasó
Koriander

Jorgot beszéltetni kell, pont mint egy feministát. minél többet ír, annál gázabb az egész, de legalább van mozi és pörög az oldal. Szóval hajrá Balton, told a majomnak a banánt, hadd csámcsogjon :D a prolik szeretik a cirkuszt, fôleg ha vki önként jelentkezik hülyefasznak.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Én őszinte ember vagyok és cseppet sem konfliktus kerülő.”

Aha, azé futamodtál meg.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Balton:

Xcsaknak2. Látod: nálam fennakad az adhominem, viszont akár ad akár nem ad, szerintem beigazolja saját magát: “Emiatt más ember asszociációját nem szép dolog kritizálni(nem tehetek arról, hogy a paraszt meg proli jut eszembe néhányatokról:))”

Most akkor hazudjon?

Tudom hogy egy nyolc-elemzéses szétszedésedben majd kirántod magad belőle (nem érzed magad hogy a néhányban benne lennél), de ez szerintem rád is igaz és érti.

Nagyon, sőt, előre szoktam szólni, hogy leszarom a tüncibünci kis lelkeket….

Én nem vállalom senki nevében sem a prolit meg a parasztot még 1%-ban se.

Bár én tudomásom szerint nem használtam ilyen jelzőket, helyette mást igen:), így hát nem vagyok jobb egy centivel sem, a Deákné vásznánál:)

Nem savanyú a szőlő hidd el, nem kell minden mondatot szééééjelszedni ám.

Nekem úgy tűnt, az volt az érzésem, ha nem így van, akkor mea culpa.

Ha hozzá fel kellene menni az erkölcsi magasságaiba, inkább maradjon ott egyedül tán akkor elég lesz az oxigénje és nem lesz ennyire katartikusan-euforikus a kinyilatkoztatása.

A vicces az, hogy számomra épp te emeled magad „erkölcsi magasságokba”( pl. hogy te nem lennél ilyen meg olyan pfújjj, de bezzeg ő meg igen….stb.) és onnan ítélkezel…

Úgy jön ide nagyapám, hogy a te hozzászólasod alatt nem tagadta meg voltát a doktor úr.

Akkor tegyél hozzá engem is, mert én sem:)

Különösen az tetszik hogy lehetőséget kapok, (gondolom én is proli lehetek és rám is fér) hogy fejlődhessek

Ne vedd magadra,ez  mindannyiunkra érvényes, ha nem, akkor nem itt vernénk a blattot, hanem halomra dugnánk a nőket és erről/ezekről a „vitáról”  halvány fogalmunk sem lenne…

Paraszt nem lennék mert szerintem a földhöz érteni és dolgozni felemelő dolog nagyapám agronómus volt de azt mondta magáról hogy parasztnak születtem, egyetemet végzett, és parasztként fogok meghalni (de ez tényleg nem tartozik a tárgyhoz).

Te is tudod, hogy értette, kár lenne egy újabb érvelési hibába belegyalogolni….

Doktorunk megtette amit megkövetelt a haza, vajon a hazának szüksége volt hogy minimum kétmillió karakterben osszák az észt? Ha igen nyomj nekem egy like-ot.

Ha neked ez szükséges, hogy old a kognitív disszonanciádat, egészségedre:)

Balton
Olvasó
Balton

Xcsakx 3: Ez a Disszonanciásos konyak, az vajon VSOP? Mer’ csak akkor iszok az egészségemre.(cilinderes lorionos hangulatjel).

Kérdés: az adhominem érvelési hiba az akkor is igaz, ha valaki magára kezd el személyeskedni vagy magára veszi? Neked írok, de nem szeretnék rólad beszélni(kicsi kacér hangulatjel), bocs(gonosz kárörvendő hangulatjel).

Nem akarom a parnasszust se, sempedig az erkölcsi magasságot, elefántcsont-toronyt meg végképp!!! Valaki lökjön már le a Taigetoszra onnan meg tovább akarok leesni (hisztis kisgyerek hangulatjel).

Visszautasítalak én halomba dugom az asszonyt(béta hangulatjel). (Egyszomorú hangulatjelen jól röhögő hangulatjel ostobán néző közepes hangulatjele).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Balton:

Xcsakx 3: Ez a Disszonanciásos konyak, az vajon VSOP? Mer’ csak akkor iszok az egészségemre.(cilinderes lorionos hangulatjel).

Értem én a viccet, csak a poén gyenge:)

Kérdés: az adhominem érvelési hiba az akkor is igaz, ha valaki magára kezd el személyeskedni

Talán magával, -de ezt majd a skizó csoportterápián kibogozzák….

vagy magára veszi?

Akkor ugye, ne sírjon, ha dugják….

 Neked írok, de nem szeretnék rólad beszélni

Pontosan ez lenne a minimum elvárás egy vitában.

Balton
Olvasó
Balton

Xcsakxnek a végére:

Sajnos közepes genetikával gyenge poénra futja. Érdekes lehet a skizó csoporterápiája, ott egyedül van? Ha ugyanott dugják, akkor magán tesz erőszakot; a domináns személyiség az elnyomotton, vagy ott visszavág a Birodalomnak?

Én még mindíg nem vitatkozok, vagy lásd mint fennt?

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“Jorgot beszéltetni kell, pont mint egy feministát. minél többet ír, annál gázabb az egész, de legalább van mozi és pörög az oldal. Szóval hajrá Balton, told a majomnak a banánt, hadd csámcsogjon”

Hogy beszélsz a főméltóságú úrról te paraszt.

Koriander
Olvasó
Koriander

aszta, te most hízelegsz, nuttyboy?!
https://www.youtube.com/watch?v=WFGco_Y6ots
asszem 3:20nál röhögi el magát.

Hunn
Újságíró

Igazából nincs több mondanivalóm, meg dolgom sincs tovább az emberrel. Részemről ez az ügy ezzel le van zárva.

Reszet Elek
Újságíró

Érdekes volt olvasni a vitátokat, ami úgy tűnik jobbára végére ért így nem problémás ha hozzászólok.

A nőkkel való bánásmód: Számomra az igazság valahol kettőtök között van. Egyik oldalról a megértő, szerető türelmesség, de másik oldalról a szigor, a kívánalmak megfogalmazása, elfogadtatása és számonkérése. Mindkettőre szükség van. Ha nem szabsz határokat és nem kéred számon azokat csak megzavarodik a partnered, nem érzi a figyelmed, a szereteted, az életélése, érzelmi világa kereteit. Ilyen esetekben a nő zavart tudatállapotától sarkallva igyekszik betölteni az űrt, megvalósítani a kontrollt amire szüksége lenne. Ezért válik a doromboló házicica vadmacskává, végső stádiumban pedig megelégíthetetlen és boldogtalan sárkánnyá. Hangsúlyozom szeretetből vagy szigorú, a felelősséged folytán büntetsz és férfiként bocsátasz meg neki. Szóval szerintem a ti vagy-vagy hozzállásotok sokkal inkább az “és”- kategóriába tartozik.

Egyén-világ-folyamatok: Világunkat egyének építik fel, az egyének vélekedése ál össze valamiféle tudattalanabb, de hatalmas entitássá. A megáradt, hömpölygő víztömeget senki sem képes önmagában más útra terelni és a mai világ sem igazán kedvez az egyének összefogásának. Én személy szerint a csendes forradalomban hiszek, abban hogy az ember a saját életében eszközöljön olyan változásokat, amelyek a mások életére is pozitív hatásokkal bírnak. Mindannyian a hatalom eszközei vagyunk, illúzió lenne azt hinni hogy a rendszeren belül létezhetnénk másképpen is, ám lehetünk nehezen kezelhető, a hatalom szempontjából inkább kárt okozó részei, mondhatni egy emberibb világ ügynökei, akik belülről folytatják az aknamunkát. A ma ismert világ a végét járja és még kérdéses mit hoz a jövő.

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

“Számomra az igazság valahol kettőtök között van”

Ahhoz tudnod kéne, hogy mi a pontos lokációnk a csúszkádon. Ha a premisszáid igazak lennének irányomba, le sem írtam volna ezen 2 mondatot.
Ráadásul minden nőnél máshol van az optimum. Valaki túl szigorú önmagával és szeretethiányos. Van aki iszonyatosan el van kényeztetve és Carpe diem van ezerrel. Nincs fox pont. A newtoni fizika elavult. Az einsteini most a divat (az sem sokáig, Planckék már a spájzban vannak). ;)

“Ha nem szabsz határokat és nem kéred számon azokat csak megzavarodik a partnered”
“Ezért válik a doromboló házicica vadmacskává, végső stádiumban pedig megelégíthetetlen és boldogtalan sárkánnyá. ”

Ha nem szabnak neked határokat és nem kérnek téged számon megzavarodsz? :) Szerintem inkább megfelelési kényszer nélkül (felettes-én?) az ösztön-én eluralkodik. Diktátor effektus. Ilyen élethelyzetben mindenkiből kisdiktátor lenne. Ez nem női vagy férfi tulajdonság, ilyen az emberi psziché. Alkalmazkodik ahhoz, hogy nem kell alkalmazkodni.

“Én személy szerint a csendes forradalomban hiszek, abban hogy az ember a saját életében eszközöljön olyan változásokat, amelyek a mások életére is pozitív hatásokkal bírnak. ”

Elek for president! :) Ezt vallom én is.

“A ma ismert világ a végét járja és még kérdéses mit hoz a jövő.”
Erről a dínók tudnának mesélni. :) Don’t fos, velünk is az fog történni. Izgulni azért kell, ami több esélyes. Ami 100%, hogy bekövetkezik, azért felesleges. Mondtam már, hogy megfogsz halni? Képzeld én is. Sőt anyám is, a csajom is, a gyerekeimmel együtt. Ez van. :)
Egy-egy korszellemmel is ez a helyzet. Tetszik nem tetszik, minden változik. Annyit tudsz tenni, hogy az aktuális helyzethez alkalmazkodsz, élvezed, extrém esetben jobb híján csak túléled.

Reszet Elek
Újságíró

Nincsen tolómérőm a csuszkához. Míg egyikőtök a nőkkel kapcsolatban mindig mézt használna, a másikótok meg ecetet, szerintem mindkettőre szükség van. Egyéne válogatja melyikből mennyi szükséges.

Egyesek úgy gondolják hogy mindenki különleges és egyedi, szállongó hópihe. A valóságban a legtöbb ember az adott körülmények között ugyanúgy viselkedik. A természet ugyan szereti az egyediséget, de a dolgok, jelen esetben emberi tulajdonságok és hasonlók azért egy nagy átlaghoz közelítenek. Vannak tipizálhatóan nőies és férfias jellemzők, amelyek a nagy átlagra igazak. Gondolom evolúciós hatás az eltérő funkciók miatt.

Lehet relativizálni a dolgokat csak nincsen sok értelme. Utóbbiak miatt hibás az általánosításod a kijelentésem kapcsán a határok megszabását illetően. Nyilván külső kontrollra mindenkinek szüksége lehet, annak jellege viszont nemileg általában tipizálható. A nemileg általában tipizálható kijelentés számos más emberinek tekintett jellemzőben ugyanúgy tetten érhető.

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

“Nincsen tolómérőm a csuszkához. Míg egyikőtök a nőkkel kapcsolatban mindig mézt használna, a másikótok meg ecetet, szerintem mindkettőre szükség van. Egyéne válogatja melyikből mennyi szükséges.”

Ezek még mindig a te premisszáid.  Hol állítottam, hogy mindig?  Tévesen arra következtettél, hogy mert szerintem a tüzet tűzzel nem lehet oltani, így mindig vízzel operálok. Szerintem Hunn sem mondott ilyen ostobaságot.

“Egyesek úgy gondolják hogy mindenki különleges és egyedi, szállongó hópihe. A valóságban a legtöbb ember az adott körülmények között ugyanúgy viselkedik.”

A 99% jó párszor elhangzott tőlem,  megfűszerezve determinált ivadékkal stb. Rossz embernek címkézted mivel klubtag vagyok.

“Vannak tipizálhatóan nőies és férfias jellemzők, amelyek a nagy átlagra igazak. ”

Tudsz nekem valami olvasmányt ezzel kapcsolatban ajánlani? Igen nehéz a genetikát a “tabula rasa-ra”  rálögybölt társadalmi konvencióktól, neveltetéstől, környezettől, élményektől elválasztani.  Etikai okok miatt nem is nagyon lehet ilyesmivel kísérletezni, ez nem jelenti azt, hogy nem történhetett meg a múltban. Én ilyesmiről nem tudok, várom a segédanyagot.

“Lehet relativizálni a dolgokat csak nincsen sok értelme.”

Egy véleményt kezelsz tényként! (tudomásom szerint konszenzus közöttünk nem történt)

“Utóbbiak miatt hibás az általánosításod a kijelentésem kapcsán a határok megszabását illetően.”

Majd a tényként kezelt véleményedből kiindulva hibásnak ítéled az állításomat. Magaddal folytatsz diskurzust, nem velem.  Amúgy “Utóbbiakra” nem tudom mit értesz, mivel előtte  csak egy mondat volt, annak pedig egy állítmánya.

ulomenen
Olvasó

Mi mással is emlékezhetnénk meg férfitársainkra a magyarországi férfinapon, mint egy jó kis összeállítással hazánk legszexibb férfiairól.”

http://www.life.hu/sztarok/20170519-ferfinap-van-ma.html

Amúgy meg ma van a Magyar Férfinap…

 

Reszet Elek
Újságíró

Medveanyám! Ezek aztán alácsúsztak de rendesen. Férfiaknak szánt hat fős férfi tízes lista? És milyen Magyar Férfinap? Ki találta ezt ki? (Sör)Ivó napja?

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Makarov
“Jorgot beszéltetni kell, pont mint egy feministát. minél többet ír, annál gázabb az egész, de legalább van mozi és pörög az oldal. Szóval hajrá Balton, told a majomnak a banánt, hadd csámcsogjon :D a prolik szeretik a cirkuszt, fôleg ha vki önként jelentkezik hülyefasznak.”

Diplomatikusan:
Írhattad volna privátban, de nem tetted. Címezhetted volna nekem, de nem tetted.
Mutogatsz másra, hogy a te vágyaidat véghez vigye. Kezdem azt hinni tényleg nőből vagy. :) Gyáva, büdös a munka, így hát a férfiakat bújtod fel a céljaid elérése érdekében.

Szerintem:
Ügyes….ügyes… Jár a cukorka. Te nem mersz konfrontálódni, eddig egy saját gondolatod sem volt, csak tüncioszdmegfacebook idézetek, úgyhogy beálltál Bolton szoknyája mögé és onnan szurkolsz. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ne hajtsál már rá baszki, lestopiztam.

Koriander
Olvasó
Koriander

Balton a nickje, te, nem Bolton.
meg nem a szoknya az érdekes, hanem, hogy alatta mi van.
https://www.youtube.com/watch?v=kl1sS1kVAvA

“tényleg nőből vagy. :) Gyáva, büdös a munka”  uhum.

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

?

Reszet Elek
Újságíró

Neked a Balton a riviéra…  ;-)

Koriander
Olvasó
Koriander

ja. dyslex vagy.
úsztál már idén, amúgy?

Reszet Elek
Újságíró

Meg még diszgráfiás és diszkalkuliás is…

Igen, izzadtságban izzadságban és a kádban.

Koriander
Olvasó
Koriander

ne durcizz.
akkor ez ilyen pressure off volt inkább.
duran duran upgradelve:
https://www.youtube.com/watch?v=neRMIdlXnuI

Balton
Olvasó
Balton

Annak idején beadtam a jelentkezésemet a Boltonokhoz, de kutyába se vettek. Pedig nyúztam őket érte rendesen…

Koriander
Olvasó
Koriander

annyira nem ismerem a GoT-ot, de mièrt felvèteliztèl volna egy pszichopata szerepére?

Balton
Olvasó
Balton

Nem Ramsaynak, hanem a Boltonokhoz.

Ramseynek rossz a sajtója, a Starkok össze-vissza terjesztenek mindent róla!.

Ezt nézd meg:

http://www.ebaumsworld.com/videos/ramsay-bolton-the-kindest-man-in-westeros/84624301/

https://www.youtube.com/watch?v=AgSEWun8Y6o

Koriander
Olvasó
Koriander

google a boltonokra egy foci csapatot dob ki, ez vmi vagány klub?
(-Hi, bastard!
-my pleasure, Father! :D -tényleg jólnevelt ez a ramsay)

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

“nem a szoknya az érdekes, hanem, hogy alatta mi van.”

Az már kiderült. Megszólítva érezte magát a prolizás során. :) És egész hitelesen játszotta az örök érzékeny p….. továbbra is.

A nőből vagyért szeretnék elnézést kérni a másik nemtől, nem gondolom ilyennek őket. Csak a te viselkedésedre értettem.

btw, ettem Párizsban csigát, vakteszten jó eséllyel összekeverhető a főtt zúzával.

Naooo: “Ne hajtsál már rá baszki, lestopiztam.”

Ez volt az első kommented ami sértő volt. :)

 

További jó szektázgatást! Egy élmény volt. ;)

 

 

Balton
Olvasó
Balton

És mondá a próféta: fiat piscis! És annak képében megették a maszlagot is! Demivel nemtudá hogy az szkopolamin nem a tengerpartján fekvő város é, hanem máshogyan hathatós, így excrementumát kinyilatkozásnak látta.

És még meddig fogja, ez a baj a szektával ők már abba nem tudják volt hagyni, se.

Oszta eszkargőú a la carte ette vajh, vagy nekiállt összefogdosni párat? A sikamlósságával együtt?

Koriander
Olvasó
Koriander

ok. tényleg fikázhattalak volna cizelláltabban is, kicsit elragadtattam magam, bocsesz.
de!
az mindig rettenetesen disszonáns, amikor vki kulturalis szakadékról hablatyol és közben az elemi helyesírása sincs rendben (akadály pontos j-vel, egyetérteni külön), rohadt nagy hendikepp.
Ezek után veszed magadnak az arcot még prolizol is- úgy, hogy valójában lepkefingod sincs egyes nickek IRL intellektuális és egyéb státuszáról, és még ezt is halál udvariasan elmagyarázták neked, hogy valójában mindegy, hogy ki ír, csak az számít, hogy mit.
Nôkrôl írtál általában, ok. sose késô elnézést kérni.
Az meg, hogy rólam mit gondolsz maradjunk annyiban, hogy nem hat meg. egy hszdet se olvastam el a kifejtôsôkbôl, sorry, nem kedvelem az összevissza kalimpáló hiperaktívakat és az írásképed pont erre utal: terjengôs, strukturálatlan.
Naooo hsze, cope with it.
a csiga volt az egyetlen emberileg szimpatikus megnyilvánulásod.

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Egészségedre! :)

Tudod van a te perspektívád, ami legalább annyira irreleváns mint az enyém. Mert hát ugye olvassa ezt X+2 ember, mi meg csak 2 főt teszünk ki. A többség neked fog igazat adni. Aki meg nem hülye, lelki defektektől mentes az meg nekem. Nem szeretnék semmit sem bizonyítani, mert az hosszú lenne, te meg olyasmit nem olvasol. :) Meg hát hülyének is tartalak, meg szektásnak amennyiben itt hesszelsz, tehát lelki defektesnek.  A teringettét, utoljára írtam ide! Több provira nem harapok. ;)

Puszilok mindenkit!

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Pedig már épp kezdtem reménykedni és akkor megint….

“További jó szektázgatást! Egy élmény volt. ;)”

Ennek amúgy van valami orvosi szakkifejezése,ha valaki egyszerűen nem bírja ki,hogy ne az övé legyen az utolsó szó?! Ez annyira infantilis és nevetséges egy “elméletileg” felnőtt embertől ! (ezt persze azért írom,hogy hátha bebizonyítod,hogy mégis kibírod…:))

 

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Szerintem van. :D Szerinted?

Újra olvasva a mondókád, be kell vallanom, ihletet kaptam. :)

“infantilis és nevetséges egy “elméletileg” felnőtt embertől”

Itt többen vallják, hogy a nők nem is tudják mit akarnak. Pl vegyük ezt a dolgot. :) Elgondolkodtam minek is nevezik a férfiak. Hívjuk “csakazértis” érzésnek. :)
Tudod, pont ez kell ahhoz, hogy amikor senki nem hiszi el, hogy megtudod csinálni megcsináld. Amikor mindenki feladja, akkor te tovább mész. Amikor te elfáradsz és halálodon vagy a dzsungel közepén, a férfi úgy felbassza magát, hogy elhúz a 600kmre levő vöröskereszt szállóig. Még a spermáink is egymással csakazért is játékot játszanak. Hátránya? Emiatt vannak főként a háborúk, vagy éppen amit te kifogásolsz bennem. Na most akkor hódítsuk (ne less Kori, engem te nem olvasol :))meg a világűrt, találjuk fel a kényelmi funkciókkal rendelkező tárgyakat, versengjünk a nőkért, tegyük próbára magunkat az életben…. Persze ezt lehetőleg úgy, hogy közben legyünk mosolygós illemtudó kisfiúk. Sajna a kettő egyszerre nem megy.

“ezt persze azért írom,hogy hátha bebizonyítod,hogy mégis kibírod…:))”
….. Na most akkor szégyeljem magam, hogy neked nem tetszik? Ezzel úgy érzem egy férfias tulajdonságomat kéne szégyelnem. Egy hangyafasznyit ezzel csökkenne a férfias tulajdonságaim száma, egyúttal a férfias viselkedésem. Na most itten ezt sokan a feminista rombolás jelének gondolhatnák. Vivi te kis huncut!

De mivel sajna

1, neked nem fogok semmit sem bizonyítani, max magamnak, ha kihívásnak ítélem.
Ha csípóból nem menne 1es, akkor jön képbe a 2es verzió. tudattalanul de rombolni óhajtod a férfiasságomat, én meg látok a “pályán”, így csakazért sem. :)

Erre minden bizonnyal megkapom a paranoid jelzőt, meg a nem is úgy gondoltamot. Legyen úgy a fejedben, ahogy te látod. Az enyémben ez a dolog már el van döntve.
Férfiaknak példát statuálva álljon itt:
Nincsen rózsa tövis nélkül. :) Szóval BOCSESZ! Ez van. Infantilis és nevetséges látszólag felnőtt ember volnék. Bezony ám! ;)

ui: Mi a kedvenc Leigh filmed?

Koriander
Olvasó
Koriander

“Meg hát hülyének is tartalak, meg szektásnak amennyiben itt hesszelsz, tehát lelki defektesnek.”
világos. csak a kisfaszút meg az anyád pincéjébôl írszt hagytad ki, de amúgy teljes a kép.

Reszet Elek
Újságíró

Kori, szerintem a kisfaszúban igaza lenne.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem lenne.
átlagoltam.

Reszet Elek
Újságíró

Kiét kiével?

Koriander
Olvasó
Koriander
Reszet Elek
Újságíró
Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Ráadásul kicsi a faszod és anyád pincéjéből írsz!

ui: Tényleg várnék minden hátsó szándék nélkül egy búcsú Vivien Leigh filmet, mert imádtam őt a Vágy villamosában, azon kívül csak az Elfújta a szelet láttam tőle.

Reszet Elek
Újságíró

Ez egy nagy romantikus klasszikus: http://www.imdb.com/title/tt0033238/

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Köszönöm Elek!

Megvárom még VivienLeigh milyen Vivien Leigh filmet ajánl mellé, valamilyen oknál fogva elfogadtam tekintélynek a témában. :)

 

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Hány utolsó lesz még?

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Isten útjai kifürkészhetetlenek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért, védve vannak a kémműholdaktól?

Jorg von Kurzbach
Olvasó
Jorg von Kurzbach

Nem, azért mert nem ismerem eléggé a Talmudot. Ismersz valakit aki tudna engem korrepetálni?

Naooo
Olvasó
Naooo

Persze.