Belleville
0 megosztás
Címkék: ,

Félelem és reszketés Torontóban

A képen látható csirkefogónak, Jordan Peterson professzornak volt pofája 2016 szeptemberében nem a transzgender előneveiken megszólítani hallgatóit, figyelmen kívül hagyva Kanada emberi jogok vonatkozó chartájának transzgenderek jogait védő részét (mert  a fejlett világban már ez dukál). A hallgatók véleménye megegyezik abban, hogy  ‘ze’, ‘zir’ és hasonló űrbéli névmásaik elmaradása elfogadhatatlan, érzelmileg felkavaró és fájdalmas. Az egyetem rögtön megpróbálta visszaterelni eltévelygő oktatóját a helyes ösvényre. A professzor szilárd meggyőződése azonban, hogy a genderista megnevezések használatának kötelezővé tétele kicsit sem különbözik az általa 40 éve az egyetemen oktatott autoritarizmus ideológiai és a nyelvi területeket kisajátító magatartásától. Az egyetem egy túlbuzgó oktatója rögtön a transzgender diákok védelmére siettek. Ami biztos, hogy Jordan Peterson professzornak szembe kell nézni jogsértő magatartásának következményeivel. Elvtársak bízzunk abba, hogy helyre áll a rend az állatfarmon! Ja és kérlek nevezz Zod tábornoknak!

 

Post Author: Belleville

Belleville
Először is szeretnék mindenkit üdvözölni. Már nem új dolog nekem a blogolás, írás, mivel már évek óta űzöm az ipart. Eredetileg filmművészeti bloggal indítottam. Így valószínűleg itt is többször ebben a témában fogok írni, mivel csak arról akarok értekezni, amit tökéletesen átlátok.
f Facebook
0 megosztás


26
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
22 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
12 Hozzászólások szerzői
blackfridaycommon manAurelius RespectusFerimihajlovics Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Art
Olvasó
Art
Reszet Elek
Újságíró

Valamikor egy Leonidász vagy éppen egy Görgey számított hősnek, ma már be kell érnünk valakivel akinek annyi az érdeme hogy a férfiakat férfinek a nőket meg nőnek szólítja. Egykor a hősökhöz csatlakozni és velük együtt harcolni vágytak a fiatalok, a mainak pénzt gyűjtenek meg támogató petíciót írnak alá, frászbúkon osztják meg nagyságát. Valahol ez a dolog szomorúsággal tölt el.

Naooo
Olvasó
Naooo

Valamikor Dobó számított hősnek, nem az aki letette a fegyvert. De ha most élne, első osztályú idegengyűlölő lenne.

Reszet Elek
Újságíró

Görgey tökös fickó volt.

Koriander
Olvasó
Koriander

érdekes hogy Kossuth patkányságáról sosem esik szó.

Reszet Elek
Újságíró

Nem vagyok oda érte, számomra kissé olyan, mint Tudeski Gogolák szerint.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ja, szabadkőműves lett, fuj.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem a szabadkômûvessége miatt.
hanem, ahogyan lelépett az oszmánokhoz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szóval szerinted a szabadkőművesség az nem fuj? Elképesztő.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem értek hozzá, ahogyan egy csomó minden máshoz sem.

Reszet Elek
Újságíró

Ott van pl. a techno viking ugye…

Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

I watched you dance inside your pants
I meet your eyes and what they have to say
Whoa yeah!
You’re beating fast
:D

Naooo
Olvasó
Naooo

Kalman
Újságíró

Az a hős, aki a többség érdekében a saját életét/jólétét kockáztatja. Ennek a definíciónak abszolút megfelel Jordan Peterson. Ami még hozzátesz a faramuci helyzethez, az az hogy ma a hősök az kockáztatják, hogy a saját közösségük vetik ki őket. Ez teljesen másfajta fenyegetettség, mint ha külső ellenségtől kellene félni.

B.Cs.Juszticia
Olvasó

És egyesek ebből a rettenetes trigger-tényezőből is képesek gúnyt űzni:

https://www.youtube.com/watch?v=SwYd5cRlROE

Kalman
Újságíró

Ez már makroaggresszió! A youtube-ot perelni kellene, hogy töröljék a gyűlölködő tartalmat!

Hunn
Újságíró

Bajtay-Csordáss Jusztícia, a safespace blogon szereplő írásai alapján beleszerettem ebbe a fiktív személybe.

Minden vágyam, hogy egy poliamorózus párkapcsolatban vagy nyitott házasságban, melyben ő kiélhetné minden hipergám szenvedélyét, én pedig meg lennék terhelve az anyagi (beta bux) és egyéb férfi-kötelezettségekkel, egymásba olvadhassanak testeink és lelkeink.

Külön csavar és poén egyébként, hogy egy kifejezetten magyaros, még nemesi hangzású is a név amit ez a fiktív nő kapott. Egy olyan normális magyar családból származó nő paródiája akar ő lenni, akinek mondjuk a CEU-genderszakos képzés során mosták át az agyát, nem pedig eleve Liberálisnak született. Ezt jól érzékelem?

mihajlovics
Olvasó
mihajlovics

Lehet akár gyerekkorától kezdve a svéd nagykövetségen indoktrinált ’56-os menekült leszármazottja is ;)

B.Cs.Juszticia
Olvasó

Szerencsére a történelmi nevek viselői közt is akadnak szép számmal, akiknek felnyílt a szemük, és felvették a harcot a kirekesztéssel és a gonoszsággal. A Népszabadság főszerkesztőjét ’57 és ’61 közt Nemes Dezsőnek hívták, pedig igaz toleráns módjára elutasította a nemesi előjogokat. ’89 és 2004 között pedig Eötvös Pál szerkesztette a lapot, ő is leszámolt az ősi, nemesi név hátráltató hatásával.

(Egyébként szüleim is felvilágosult emberek, apám a KISZ politikai tagozatán dolgozott, de ’89-re felnyílt a szeme, kiábrándult a rendszerből, és rájött, hogy a szocializmus nem az, aminek látszik. Ezek után megalapította a Magyar Toleráns Pártot, következetes antikommunista eszméktől vezetve, majd felismerve a náciveszélyt, 1994-től külső tanácsadóként segítette a Demokratikus Charta és a kormány munkáját. Néhány évvel ezelőtt ment nyugdíjba, azóta vendégoktatóként dolgozik a CEU gender studies szakán. Legutóbb “a testszőrzet és az elnyomottság fordított arányossága” címmel tartott kurzust.)

A poliamorózus kapcsolat nagyon progresszív dolog, egy barátnőm, aki migránsok lábát mosta a Keletinél, beszámolt róla, milyen felemelő élmény volt, mikor hazavitte Ahmedet és Alfréd beleegyezett, hogy hármasban töltsenek pár napot.

Ugyanakkor akadnak a patriarchátus által agymosott nők, akik a maszkulin-hegemón férfiideálnak jobban megfelelve rögtön elszállnak maguktól, és azt hiszik, gúnyolhatják az ilyen progresszív kapcsolatokat:

https://www.youtube.com/watch?v=TuyFeKPjU5Y

:(

Feri
Olvasó
Feri

Szopkodd az összes migric ganét. Nem látod, hogy szervezett muszlim expanzió megy végbe a háttérerők támogatásával a fehér faj ellen? S ehhez asszisztálsz? Menj a jó édes…

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Ez egy paródia volt, a szerző a blogján, a feministákat és a többi balos kretént parodizálja a nézeteik eltúlzott hirdetésével.

Naooo
Olvasó
Naooo

Már az alap nézeteik is eltúlzottak.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Azért neveztem őket kreténeknek.

common man
Olvasó
common man

Elég hamar felnyílt a szeme édesapádnak… Pont a rendszerváltásra…..embert barátnőjéről….Amiről előadást tart azt még a kiszben tanulta? Akkor a jak az egyik legszabadabb állat? Képtalálat a következőre: „jak”

xcsakx
Olvasó
xcsakx