0 megosztás

Ryan közleány megmentése – Világháborús harc a patriarchátus ellen

A vezérkari safe space-ben nyomott hangulat uralkodott. Pancsika Kinga vezérkari nagyasszony szárnysegédje az imént viharzott be a hírrel, hogy a körúton kívül fehér férfiak masíroznak, italra hívják meg a nőket, a létezésükkel félelmet keltenek a progresszív csendestöbbségben, és a nézésükkel erőszakoskodnak a diszkókban és romkocsmákban.

– Be kell vetnünk a tartalékot! – csapott az asztalra Pritzbauer Lola, az I. Nőkertész Gárdahadosztály parancsnoka. – Csoportosítsuk át a Németországból importált 17. Refugees Welcome ezredet a maszkulin-megszállás alatt lévő szórakozóhelyekre!

– Az nem fog menni, femtárs! – szólt közbe Sóher Zsuzsa, az Arab Szeretők Gerilladandár összekötőtisztje. – A német importfeministák tolmácsa tegnap úgy leitta magát szilvapálinkával, hogy azóta sem tért magához. A Refugees Welcome ezred tagjai pedig egyedül nem ismerik ki magukat a fővárosban, csak annyit tudnak magyarul, hogy “Á ném áz ném!”. Még a mosdóba sem találnak ki egyedül!

– Ó, jaj! – sopánkodott Man Gina ezredes, az 1. Eunuch Hadtest vezérkari tisztje. – Ez azt jelenti, hogy a faszista fehér férfiak előtt szabad az út! Nincs, ki megállítsa őket! Akadály nélkül előtörhetnek a safe space-ünkig!

– Segítséget kell szereznünk, brühühü! – sírta el magát Kirchenbach Dorina, a 17. Crybully gránátosezred parancsnoka. – A csapataim máris erős félelemkeltés alatt állnak! A kémeink jelentése szerint két elnyomó, fehér, érzékenységgyilkos hadosztály vonult fel ellenünk!

Mohácsi Cikitória, kanadai nagykövetünk arca felderült:

– Vessük be a Fat Acceptance Női Tankhadsereget! Ők papírvékonyra lapítanák a fehér férfiakat a gömbölyded formáikkal!

A hős ellenállók összenéztek, Pancsika Kinga lemondóan legyintett:Bundesarchiv_Panzer_VI_(Tiger_II_Koenigstiger)

– Az nem fog menni! Autina Rita, a Fat Acceptance-ek tábornoka nem fért be az ajtón, ezért most a teljes Tankhadsereggel a Skinny Privilege nyílászárók gyártóit perli! Nélkülük kell boldogulnunk!

– Akkor küldjük harcba az amerikai Badass Bitches Slutwalk ezredet! Hiszen ők sokkal keményebbek, mint a fehér férfiak!

– Ők sem érnek rá; a mai napra szabadságot vettek ki, hogy kisírhassák magukat Clintonné választási veresége miatt – legyintett Pancsika Kinga.

– Egyetlen esélyünk van! – kiáltott fel hirtelen Sóher Zsuzsa, az Arab Szeretők Gerilladandár összekötőtisztje. – Vetessünk ki farokviselési és erőszaktevési különadót a fehér férfiakra, a befolyt pénzből pedig utaztassunk ide még egy Refugees hadseregcsoportot! A Ficki-ficki hadosztályok megszállják a postákat, integrációs támogatás címén elveszik a patriarchális elnyomók megtakarításait, és a pénzből felfegyverkeznek baseball-ütőkkel és molotov-koktélokkal. Akkor aztán lesz nemulass!

A heroikus ellenállók üdvrivalgásban törtek ki. Ibn El-Musztafi, az Arab Szeretők Gerilladandár parancsnoka kivette a kezét összekötőtisztje szoknyája alól, és jelezte, hogy kész a harcra.

– Ficki-ficki! Jawohl!

– Éljen a kulturális sokszínűség!

Ám a nagy örömködésnek azonnal vége szakadt, mikor egy izzadt szőröshónalj-aktivista futár esett be az ajtón.

– Jelentés a külső-terézvárosi frontról! Az a kerület… maga a pokol! Alig tudtam áttörni úgy, hogy interaction rape áldozatául ne essek! Egy férfi majdnem megszólított! – lihegte, és egy összetekert papirost nyújtott át Pancsika Kingának.

A vezérkari nagyasszony átfutotta a levelet, majd három hangos “úúúúúristen” és “miiiiii?!” után komoran végignézett társain.

– Bajban vagyunk, femtársak! – nyögte ki végül. – Most kaptuk a hírt, hogy amerikai tanácsadóink, a négy vegán-leszbikus Ryan nővér közül hárman áttértek a sötét oldalra. Látták őket, amint férfiakkal hemperegnek, pálinkát isznak, és szürkemarha-burgeres fotókat posztolnak az Instagramra. Az utolsó, még ellenálló Ryan nővért ki kell mentenünk a frontvonalból, mielőtt őt is elcsábítják a húszabáló fehér férfiak!

A progresszív hadsereg legbátrabb harcosai összenéztek, majd egy emberként kiáltottak fel:

– Engem küldj el! Majd én kihozom a femtársnőt a veszélyzónából!

– Nem! Majd én! Menet közben férfiakat fogok herélni!

– Engem küldj, különben azt mondom, hogy diszkriminálsz!

– Engem! Engem!

Pancsika Kinga eltörölt egy könnycseppet, és halványan elmosolyodott.

– Mind nagyon progresszívek és toleránsak vagytok! De ez olyan fontos küldetés, hogy személyesen fogom vezetni! Esküszöm, hogy kimentem Ryan közleányt, és visszahozom közénk!

Másnap hajnalban Pancsika Kinga és tizenkét válogatott feminista harcosa nekiindult a körúton kívüli világnak, hogy végrehajtsa a háború legmerészebb mentőexpedícióját.

f Facebook
0 megosztás


13
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
Aurelius RespectusmisToplak ZoltánReszet ElekChump Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Zombi Papa
Olvasó

Marós!

Nagyszínpad!

ulomenen
Olvasó

Zseniális! Eccerűen zse-ni-á-lis!

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Nagyon jó szatíra, de az a rész kimaradt, ahogyan lóként végiggaloppoznak a városon a patriarchátus elleni harc jegyében.
Ja várj!
Izé
Szóval.

https://www.youtube.com/watch?v=znZsKlV56lA

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Jó! :)

Chump
Olvasó
Chump

OFF: Lesz írás a Wonder Woman filmről?

Reszet Elek
Újságíró

Ahhoz valakinek meg kellene nézni. Én ilyen szarságra nem költök.

Toplak Zoltán
Újságíró

Én megnézem, meglátjuk, írok-e róla.

Toplak Zoltán
Újságíró

Lesz folytatás is? Pancsika Kinga és a piszkos tizenkettő?

Reszet Elek
Újságíró

Inkább Der Untergang kellene. Az pozitívabb kicsengésű.

mis
Olvasó
mis

Ehelyett sokkal inkább szeretnék hireket/cikkeket/elemzéseket olvasni. Btw, deansdale meg a sokadik huffn is kussol. Stagnálás.

mis
Olvasó
mis

Szvsz egynek jó volt de erőltessük a folytatást.

mis
Olvasó
mis

NE erőltessük, bocs

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Kirchenbach Dorina kivételével mindenkit sikerült azonosítanom, hogy ki a valóságban. De ki lehet ez a Dorina ?