Razide
90 megosztás

Amit megtanultam a nőkről hosszú távú kapcsolataim során

A következő cikk Roosh V. írása nyomán készült, eredetije angol nyelven a szerző blogján olvasható.

Meg szeretnék osztani néhány dolgot, amit a megtanultam a nőkről a kapcsolataim során. Sok tapasztalatot szereztem a kelet-európai lányokkal kapcsolatban, akik sokkal nőiesebbek, mint az amerikai lányok, de azt vallom, hogy a nők valódi természete ugyanaz, akármerre is mész, és ott ólálkodik a felszín alatt, függetlenül a külső megjelenéstől és a viselkedéstől.

Sokat hazudnak

pinnochio

A férfiak az érdeküket logika, dominancia és fizikai erő által érvényesítik. A nők az érdekeiket a szépségük, ravaszságuk és megtévesztés által érvényesítik. A nőknek akadnak önös érdekeik a párkapcsolatokban, amelyek nincsenek minden tekintetben átfedésben a férfiak érdekeivel, és ők az erősségeiket vetik be az érdekérvényesítésben. A hazugság csak egyetlen eszköz a sok közül, amivel egy nő az általa kívánt irányba terelheti a kapcsolatot, és ezt sokan olyannyira öntudatlanul művelik, hogy a végén saját maguk is elhiszik mindazokat a hazugságokat, amelyekkel a férfiakat szédítik.

Mindazok a nők, akik legalább nem amorálisak avagy „jobbak” a többieknél, még mindig csúsztathatnak. Mivel ők éreznek némi bűntudatot az arcátlan hazugságok esetén, ezért olyan narratívákat gyártanak, amikből kihagyhatják azokat a részeket, amelyek miatt elvesztenék a kapcsolat feletti uralmukat. A csúsztatás egy olyan óvatos szerkesztőmunkát jelent az elméjükben, ami aprólékosan kigyomlálja azokat a részleteket, amik gondot okozhatnak, főleg a más férfiakkal való találkozások esetén.

Például képzelj el egy nőt, aki megkérdezi a barátját, hogy hogyan telt a napja. Ő azt válaszolja: „Ma összefutottam egy ismerős lánnyal, és leültünk teázni.” Mert ahogy hazafelé tartott a munkából, hirtelen felismert egy lányt, akivel együtt járt egyetemre, beugrottak egy kávézóba, hogy húsz percig beszéljenek a régi barátokról, aztán egy kézfogással elbúcsúztak, anélkül hogy bármi tapizás vagy flörtölés történt volna.

Most képzeld el, hogy egy férfi ugyanazt kérdezi a nőtől. A nő így válaszol: „Összefutottam egy ismerős pasival és ittunk egy csésze teát.” Biztosan ugyanaz a történt, mint a férfi esetében? Tévedés. Könnyen lehet, hogy valójában az történt, hogy egy régi numera ráírt Facebookon, váltottak pár tucat sokat sejtető üzenetet, amelyek csókos emotikonokat is tartalmaztak. A pasi kérte, hogy találkozzanak egy meghatározott időben egy kávézó előtt, bementek, beszélgettek két órát, a lábaik izgatóan összeértek az asztal alatt, közben visszaemlékeztek a régmúltban megesett részeg összefekvésekre, aztán elsétáltak egy közeli tóhoz, ahol több “véletlen” érintés is fokozta a hangulatot, majd végül elköszöntek egymástól, amikor is a pasi nem tudott egy szájra adott csókkal búcsúzni, ezért be kellett érnie egy pajkos seggbemarkolással.

Amit a barátjának mondott az esetről, az az ő elméjében nem hazugság, s a férfi úgy gondolja, hogy ugyanaz történt, mint a saját esetében. Mint látod, megkérdezni egy nőt arról, hogy meséljen egy esetről, egyáltalán nem visz téged közelebb a megoldáshoz. Az igazságra csak akkor derülhet fény, ha rákérdezel a részletekre.

  • Honnan ismered a pasit?
  • Lefeküdtél vele valamikor is?
  • Meddig voltatok a kávézóban?
  • Megpróbált hozzád érni?
  • Hová mentetek a kávézó után?
  • Miről beszélgettetek egész pontosan?
  • Hogyan köszönt el tőled?

Ezt elég nehéz véghezvinni, de célravezető lehet, ha gyanakvó vagy egy bizonyos találkával kapcsolatban. Ha habozni látod egy válaszadásnál, láthatod, amint a szerkesztői folyamata beindul, és feltételezheted, hogy a csúsztatástól a nyílt hazugságig bármivel képes előhozakodni.

A nők idővámpírok

time-vampire

Patrice O’ Neal standup komikus, aki red pill tanokkal szokta megfűszerezni előadásait, a nőket „idővámpíroknak” nevezte. Kijelentette, hogy amíg a férfiak számára a legkellemesebb időtöltés egy nővel a szex, addig egy nő számára a férfival együtt töltött idő maga a szex. Szeretik, ha kimozdulhatnak, ha rajonganak értük, ha szórakoztatják őket, és így tovább. Ez megmagyarázza, miért randiznak olyan pasikkal is, akiket még csak nem is kedvelnek – mert a kimozdulás és férfi általi „becserkészés” hihetetlen módon önigazoló, önmegerősítő számukra.

A férfiak csak intimitásra, szexre és olyan társra vágynak, akivel például enni vagy mozizni lehet és mindezek mellett fenntartani törekszenek személyes terüket is. Ezzel szemben a nők szexet, ölelést és számtalan órányi társalgást igényelnek a semmiről. Azt akarják, hogy a férfi legyen a problémamegoldó, a lelkész, pszichológus, a bankár és a pofozógép egy személyben, és ha ezeket az igényeit kielégítette a nő, akkor még mindig többet akar, mert ilyen a természete, hogy mindent az utolsó cseppig kisajtoljon.

Valami oknál fogva a nő számára képtelenség az egyedüllét. Inkább olyannal töltik az időt, akit utálnak, vagy akire irigykednek, minthogy egyedül maradjanak. Egy nő inkább fecserészik a homokos barátaival, akik folyamatosan a seggbebaszásról beszélnek, minthogy dokumentumfilmeket nézzen vagy régi könyveket olvasson. Mélyen gyökerező elemi félelem él bennük az egyedülléttől, attól, amire a férfiak valójában gyakran vágynak. Egy férfi sosem töltene időt olyasvalakivel, akit utál, csak azért, mert fél az egyedülléttől, mert ehelyett az egyedül töltött idő alatt fel tud töltődni és feldolgozhatja élményeit.

Amikor egy nő romantikus barátként azonosít téged, valójában talált magának egy „időbarátot”, aki képes hetente többtucatnyi órát vele tölteni, csak hogy neki ne kelljen a saját elméjével összezárva lennie. Azoknak a férfiaknak, akik nagyra értékelik az egyedül töltött időt, ez rengeteg kapcsolati konfliktust okoz, de mert a punci olyan jó, továbbra is újra és újra meghozzák a szükséges áldozatot, amiként teszik ezt a férfiak már évezredek óta.

Semmi nem történik az életükben

levendulafagyizo

Ez a tömeg ingyenfagyiért áll sorba

Az idővámpíroknak azért van szükségük más emberek idejére, mert semmi nem történik az életükben. A férfiaknak többnyire különféle változatos érdeklődési körük és hobbijuk van, amikkel az idők végezetéig képesek lennének magukat lefoglalni. Én napokig is elvagyok emberi kapcsolatok nélkül. Például amíg dolgozok egy könyvön vagy egy weboldalon nem érzem különösen fájdalmasnak a hiányát.

A nőknek általában nincsenek olyan hobbijaik és érdeklődési köreik, amelyek ne a saját vágyott énképük kivetülései lennének. Elsődleges érdeklőségi körük a férfiak, mert a férfiak teszik lehetővé számukra, hogy olyan képet kreáljanak magukról mások számára, ahogyan láttatni szeretnék magukat: egy jó barátnő; egy szerelmes lány; egy lány, akire vágyik egy férfi; egy szexi nő; egy becsületes nő, és így tovább. Ehhez a manipulációhoz a férfi valójában csak egy szükséges kellék, és ezért vallják meg szerelmüket egy férfinak, ezért merülnek el gyakran hosszú távú kapcsolatokban és végül ezért csalják meg ezt a kapcsolatot akár a leggyengébb külső impulzus, csábítás hatására is. Számukra minden kapcsolat azt a célt szolgálja, hogy olyannak tüntessék fel magukat, amilyennek magukat szeretnék látni, láttatni. A rést a valós és kívánatos énjük között egy fejlett racionalizáló folyamat tömi be, ami megakadályozza őket abban, hogy elfogadják, mennyire tétovák és milyen szörnyű hibákat vétenek.

Így aztán a nők egy jelentős része számára a férfiakkal való kapcsolat határozza meg az életet, mert azon kívül semmijük nincs, csak legfeljebb egy Facebook hírfolyamuk, Instagramjuk, poptrendjeik, agyzsibbasztó munkájuk, és olyan barátnőik, akikkel más férfiakról, pletykákról, üzikről és női higiéniáról beszélgetnek és olykor arról a munkáról, amit jórészt csakis azért művelnek, hogy jobb helyzetben legyenek egy kapcsolatban, ne szoruljanak egy férfi pénzére, ami szöges ellentétben áll a férfiak általános törekvéseivel, hogy olyan munkát szeretnének, amelyet képesek élvezni is. Így aztán ennek a gyakori nőtípusnak nincs olyan identitása, amit magáénak mondhatna, nincs érdeklődése, amely lekötné, nincsenek szenvedélyei, amelyek függetlenek lennének a férfiaktól és nem csak arra irányulnának, hogy vonzóbbá tegyék önmagukat a férfiak számára.

Egyébként a fenti gondolatmenetben enyhén fogalmaztam, valójában ha úgy ítélnénk meg a nőket, ahogyan ők szokták oly gyakran a férfiakat, akkor azt látnánk, hogy lúzerek. Lefogadom, hogy ha mindezek után jól megnézel egy tetszőleges nőt, akit ismersz, egyből jókora lúzerré változik, aki a közösségi oldalaktól, a túlárazott éttermektől, a költséges és káros szórakozásoktól függ, és folyamatos megerősítésre van szüksége idegenektől. A legnagyobb női „nyertesekhez” képest sokszor a legvesztesebb pasik is tehetséges, képzett, kiváló emberek. Az egyetlen ok, amiért csak nagyon kevés nőt találunk vesztesnek, az az, hogy puncijuk van, és számunkra szinte minden punci vonzó, akármilyen személyiség tartozik hozzá.

Képtelenek felfogni saját képmutatásukat

hypocrisy

A nők egy mértéket irányoznak elő számodra, és ha nem tartod magad ehhez a mércéhez, akkor gyakran azzal fenyegetnek, hogy lapátra tesznek téged. Ők megtehetnek mindent, amit nem akarnak, hogy te megtegyél, és azzal magyarázzák, hogy amit ők tesznek, az egész más, és minél nagyobb a hasonlóság, annál rosszabb a te tetted. Ezek a nők mindenre emlékeznek, amit mondtál, még évek múlva is, de nem emlékeznek arra, hogy ők hogyan viselkedtek a múlt héten, amivel ellentmondtak az éppen felemlegetett mértékeknek.

A nőknek nincs objektív mértékük vagy moralitásuk, így nem lehet szembesíteni őket azzal, hogy bármiben is jól vagy rosszul cselekedtek. Ehelyett teljes mértékben az érzelmeik vezérlik a viselkedésüket. Ha jól érzik magukat, akkor az a helyes. Ha rosszul érzik magukat, akkor azt nem szabad. Mivel a privát érzelmeik minden esemény érzékelését eltorzítják, így egyszerűen azt tesznek, amit csak akarnak, hiszen mindenhez képesek keresni egy érzelmi indokot és utat, vagy valamilyen kicsavart hamis indokot, amivel utóbb meggyőzhetik magukat, hogy helyesen cselekedtek.

A leghihetetlenebb működés, amit valaha is nőktől láttam, az az volt, hogy még azt is képesek voltak letagadni, amit éppen műveltek. Megmutathatod nekik a bizonyítékot, az orruk alá dörgölheted, akkor is letagadják, és találnak egy módot, hogy téged tegyenek meg felelősnek mindenért. Habár engem előre figyelmeztettek mindezekre a tipikus női viselkedésformákra, mégis egészen addig hitetlen voltam, amíg saját magam meg nem tapasztaltam. A legtöbb nő annyira megbízhatatlan „tanúja” saját viselkedésének, hogy nincs értelme egyáltalán magyarázatot kérni tőlük akármire is. Ha nem vagy tisztában saját magad a tényekkel valamivel kapcsolatban és tőle kell megtudakolnod a tényeket, akkor soha nem tudod meg a tényeket.

Egy egész falu kell, hogy egy nő monogám maradjon

village

Ha nem törődsz vele, hogy mennyire vagy alfahím, vagy milyen jó játékos vagy, és esetleg te vagy az egyetlen pozitív hatás a barátnőd vagy feleséged életében, még akkor is a környezetében minden más afelé lökdösi őt, hogy elégítse ki elemi ösztöneit, szórakozzon, keresse az élvezeteket, a magasabb státuszú férfiakat, és könnyen meglehet, hogy neked akkor véged. Nem fogod számára a monogámia és a tradíció oázisát nyújtani, ha minden más a feminizmusra és promiszkuitásra programozza. Együtt lehettek pár hónapig, pár évig, talán még egy évtizedet is, de végül minden összeomlik.

Megtanultam, hogy a megfelelő játék csak a szükséges összetevők fele ahhoz, hogy fenntartsuk egy egészséges kapcsolatot. A másik fele egy olyan környezet, ami azt mondja neki, hogy „tégy urad kedvére, légy hűséges, szülj gyerekeket neki”. Egyébként veszteni fogsz. Mindnyájan a környezetünk termékei vagyunk, akár beismerjük, akár nem, de mindez ez a nőket még jobban befolyásolja, mert ők mások megerősítését keresik.

Ha ma mindenki elkezdene leugrálni a hidakról, ő is leugrana, mert az egy elegendő közösségi bizonyíték volna, és meggyőzné őt arról, hogy ez egy olyan tevékenység, amitől ő jól fogja magát érezni. Ezzel szemben a férfiak hiearchikusan működnek, és mi csak a falkavezért követjük. Ha mindenki leugrik a hídról, de a falkavezérünk nem, akkor mi sem ugrunk le. Egy férfi nem követi a gyenge férfiak tömegét, csak azért, mert sokan vannak, ellentétben a nővel, aki úgy gondolja, hogy ha a többséggel tart, akkor az neki jó lesz, mert csökken annak az esélye, hogy kiközösítik a csoportból.

Az egyik kapcsolatomban megpróbáltam létrehozni a patriarchizmus és jóság egy békés buborékját, és ez egy ideig működött is, de végül vesztettem a Facebookkal, kicsapongó barátaival, megengedő rokonaival, valamint a degenerált többséggel szemben. Ha egy lánnyal randizol, az egész körülötte lévő világgal randizol, és ha az a világ beteg, akkor elkerülhetetlenül halad minden a szomorú végzet felé.

A piros lapok okkal pirosak

red-flag

Ha egy nő olyasmit művelt, amit te piros laposnak minősítesz, akkor tudnod kell, hogy az a nő nem alkalmas hosszú távú kapcsolatra. De amikor igazán szeretsz egy nőt, az érzelmek elhomályosítják a logikádat, megpróbálsz a piros lapból sárgát fabrikálni. Figyelmen kívül hagyod barátaid javaslatait és a saját ösztöneidet és elkezdesz jelentéktelen zöld lapok után kutakodni, hogy ellensúlyozzák az eddigi ellenérveket, és megy ez mindaddig, amíg az egész szét nem esik.

Egy nő cselekedetei nem hazudnak. Ismétlem: egy nő cselekedetei nem hazudnak. A szavai megbízhatatlan tanúk, és figyelmen kívül kell hagyni őket. Ahogyan cselekszik és viselkedik, az mutatja meg a valóját, és nem az, hogy mit mond. Ha a cselekedetei azt mondják neked, hogy nem minőségi az emberanyag, akkor ne tedd meg feleségeddé. Az a baj, hogy a férfiakat annyira elszédíti a nők bája és puncija, hogy reménytelen, meddő igyekezettel megkísérelik a ribancot vagy a feministát háziasszonnyá változtatni.

Már látom, milyen hiábavaló dolog a nőt megkérdezni arról, hogy hány partnere volt eddig. Soha nem tudod meg az igazságot. Egy nőnek minden oka megvan rá, hogy hazudjon erről, és minden más dologról a múltjában, ezért inkább figyeld a cselekedeteit. Milyen jó vele a szex? Milyen kihívó volt veled a kezdetekben? Mekkora ribancok a barátnői? Ezekből a megfigyelésekből kikövetkeztethetsz egy számot, még ha minden igyekezetével is megpróbálja ezt elrejteni. Ha egy nő nem tud ellenállni az udvarlásodnak, akkor sok más férfi udvarlásának sem fog tudni ellenállni.

Összefoglalás

Amikor párkapcsolatokról van szó, nagyon magasak az elvárásaim, és azoknak a keveseknek az egyike vagyok, akik ezt be is ismerik – de ezt a viszonyulást a modern párkapcsolatok működésére alapozom, valamint arra, hogy még véletlenül sem akarok átélni egy olyan válást, mint a szüleim. Ha egy nő rossz férfihoz megy feleségül, akkor könnyű számára a válás. Övé a gyerek, a ház, a havi ellátás, és a közösség támogatása, mert ő olyan bátor volt. Ha egy férfi rossz nőt vesz feleségül, az élete romba dől. Az ő jussa a depresszió, a nyomor, az öngyilkos késztetések, és azok a gyerekek, akiket arra programoznak, hogy gyűlöljék őt. Kinek kell óvatosabbnak lenni bármilyen döntésben, hogy olyan hosszú távú kapcsolatba bonyolódjon, ami gyerekeket is eredményezhet?

Magas párkapcsolati elvárásaim vannak, mert magas a tét, ezért felhasználom a tudásomat a nők igaz természetéről, mindazt, amit itt leírtam, és logikusan fogom meghatározni, melyik nő lehet a gyermekeim anyja. Ha figyelmen kívül hagynám a nők természetet, akkor (ha szerencsés vagyok) talán pár évig úszhatnék valamiféle boldogságban, mindaddig, amíg le nem sújtana rám a kalapács, és végül ott maradnék egy szánalmas helyzetben, miközben az exem elvágtat a vagyonommal és a gyermekeimmel. Életemnek egy olyan pontján vagyok, ahol nem bánnám, ha lennének gyerekeim, de egyben olyan férfi is vagyok, aki el tudja fogadni az egyedüllétet. Az utóbbi határozottan jobb lehetőség ahelyett, hogy olyasvalaminek váljak az áldozatává, amit előre láthattam volna, hogy meg fog történni.

Post Author: Razide

Razide
f Facebook
90 megosztás


476
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
26 Egyéni hozzászólás
450 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
40 Hozzászólások szerzői
common manomg30DennisVTChumpBalton Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

A képek telitalálatok!

Azt azért tegyük hozzá hogy a mai huszon- és harminconéves nőkről van leginkább szó. Valójában a nők (is)  a mai társadalom lenyomatai, jól leképezik annak jelenségeit. A nagy átlag “csak” olyannyira torz és beteges lelkű, amennyire az a körülöttünk levő világ.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Azt azért tegyük hozzá hogy a mai huszon- és harminconéves nőkről van leginkább szó.”

Teljes tévedés azt hinni illetve teljes tévedés az az elmélet, hogy majd egy idősebb – 30-40-50 – éves nő már más.

Lótúrót.

Ugyan az a jellem maradt. Az évek múlásával a lexikális tudásuk gyarapodik/gyarapodhat. Meg maximum az, hogy elkezd alkalmazkodni ahhoz, hogy csökken a húspiaci értéke és ezáltal másképp viselkedik. Vagyis csak úgy tűnik, ez a felszín. Mert ez nem valódi személyiségváltozás, fejlődés – mivel a nő alapvetően nem képes önismeretet gyakorolni és ezáltal a hibáit elismerni és ténylegesen változtatni – csak ez finomított és kényszerűen felvállalt szerep lesz csak, de hosszútávon – legyen az akár munkakapcsolat, vagy társas – szépen előjön ugyan az az én, ami még látványosan megvolt a kamaszkor és a húspiaci érték erőteljes csökkenése között.

 

Szóval ezt a sztereotípiát is szépen be lehetne már keverni a piros bogyó összetevői közé, miszerint a nő majd 30-40 éves korára “megnyugszik” meg hogy “más lesz”.

 

 

Reszet Elek
Újságíró

Félreértettél. A mai negyvenesek és attól fölfelé még másképpen szocializálódtak. A fent leírt jellemzők már a rendszerváltoztatás után kamaszodó nőkre igaz (néhány általános női vonástól eltekintve). Ahogy múlnak az évek természetesen egyre nagyobb arányban lesznek az ilyen típusú nők hiszen beleöregednek az idősebb korosztályokba.

A nők túlnyomó többsége amúgy sem fejlődik felnőtt korában. Mentális fejlődésük kora huszonéves korukban leáll. Hogy ez miért van így nem tudom.

Belegondolva persze lehet hogy még vissza is fogjuk sírni a mai huszasokat és harmincasokat később. Legalábbis elnézve a mai kamaszokat.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

A mai negyvenesek a hippik gyerekei. A legrémisztőbb, legemberellenesebb eszmerendszer prototípus termékei ők, ahol a “kefélj, ne háborúzz” narkófüstös eszméje a gyermekkortól kezdődően sulykolt követendő példa. Tudom, én magam is az vagyok. Te a mai nyolcvanasokra gondolsz, akik a harmincas-negyvenes években szocializálódtak. De ott még a férfi volt a család abszolút, megkérdőjelezhetetlen kivetülése és egyszemélyes vezetője. Ezért az akkori asszonyokban van… TARTÁS.

Reszet Elek
Újságíró

Azért itt az átkosban a hippi mozgalomnak nem volt olyan társadalom- és emberformáló ereje. Az viszont vitathatatlan hogy a ’68-as nemzedékkel kezdődött el a hanyatlás és ez más módokon ugyan de a mai napig tart.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Három komoly, évtizedes kapcsolattal a hátam mögött azt mondom, magam is nagyon hasonló eredményekre jutottam. Mindig. A legkülönfélébb asszonyokat kipróbáltam bolti eladótól orvosig és azt kell mondjam, mind egy kaptafára készültek. Ugyanazokkal az elfogadhatatlan hiányosságokkal. Ezért aztán sok éve a magam útjára álltam, amiben nem hagyok helyet állandó asszonynak. Néha van egy-egy próbálkozó (sokat vagyok nők között) de már nem adok több esélyt senkinek. (Elég jó pasi vagyok, éppenhogy túl a csúcson, nagyon adok magamra és még valamennyi pénzem is van.)  Az életem vége olyan lesz, amilyennek én akarom és nem egy picsogó, nyivákoló ribanc hülyeségét fogom elszenvedni. Azokat inkább megveszem egy órára.

Regnix
Újságíró
Regnix

Amíg börtönt nem kapsz érte, ahogy az történik a svédeknél vagy a franciáknál. A svédeknél nem vicc az interneten hirdető, kurvának öltözött rendőrnő, és súlyos éveket meg pénzbírságot osztanak ezért. Ha jól emlékszem a a statisztikákra már több ezerre tehető az ezért lesittelt férfiak száma. A nőknek persze szabad, ezért jóval több a férfi prostituált (azt hiszem 66% az arány a férfiak javára). Plusz jár a társadalmi megbélyegzés a családod/szülők/rokonok előtt.

Reszet Elek
Újságíró

Örülnék forrásmegjelölésnek mert ez elég durva.

Regnix
Újságíró
Regnix

Jé, valaki emlékszik erre az őskövület Lasersquad-ra :-)

Egy érdekes forrás a témáról olvasgatásra:

Tamási Erzsébet: http://jesz.ajk.elte.hu/tamasi48.html

Érdekes, hogy: “2010-ben betiltják a sztriptízt, az asztal – és rúdtáncot, valamennyi szexuális indíttatású színpadi megjelenést, az összes szex és sztriptíz klubot, a félmeztelen munkavégzést a szórakoztató intézményekben. Változatlanul tilos a szexhirdetés és büntetés alá esik a prostitúció harmadik fél általi kizsákmányolása.”

Ja és innen tudtam meg, hogy nem csak a franciáknál és a svédeknél, de a norvégoknál, a finneknél és a dánoknál is ugyanez a helyzet. Az USA-ban is nagyon erősen lobbiznak ezért.

Ez nem tudom mennyire hiteles forrás, de érdekes:

http://mix.hu/Cikk.aspx?id=52094

Azért ne legyenek kétségeink, az unióban annyira erős a érdekérvényesítő képviseletük, hogy hamarosan megérkeznek ezek a nézetek Magyarországra is.

“A svéd nők érdekvédelmi szervezetei nem tudták viszont elérni, hogy azokat is szankcionálják, akik külföldön keresik fel a piroslámpás házakat.” Játék határok nélkül…

Regnix
Újságíró
Regnix

Érdekes még Tamási Erzsébet írása Izlandról és a világ első leszbikus miniszterelnökéről.

Plusz a témában ha jól tudsz angolul érdemes olvasgatni a thelocal.se-t.

“Swedish men are now ashamed about buying sex – it’s just not socially accepted,”  “What we need is a law with teeth,” Sonesson says.(Jenny Sonesson, secretary of the Liberal Party’s women’s movement.)

Kávé helyett jó reggel olvasgatni ezeket :-) (A megbüntetett férfiak 700 körüli száma több helyen előjön, nálunk pld. a megboldogult Népszabadság cikkében is).

“More than twice as many young men in Sweden sell sex as do women” ez is érdekes cikk. “We have a hard time understanding why guys outnumber girls,” … 2012-es cikk.

Jó böngészést ha érdekel a téma!

Reszet Elek
Újságíró

Anno rongyosra nyomattuk…

Ami a durva, az a rendőrnőkkel csapdát állítani. Tudomásom szerint az ilyesmi tisztességes jogállamokban tilos. Alapjában véve bűncselekményre való felbújtásról van szó, amit rendőr követ el. Szóval elég problémás a dolog.

Másrészt túlzónak tartom a majd’ kétannyi férfi prostituáltat.

Mindettől függetlenül baromság az egész. Még Sztálinnak sem sikerült felszámolni a prostitúciót, miért gondolják köcsög femiék hogy nekik sikerül. Tamás Erzsébet tanulmányát érdemes elolvasni, egyértelmű hogy az egész tiltósdi alapjában véve nem is a két-háromezer prostikól szól.

Alter Ego
Szerkesztő

Egyetértek. Az a legborzalmasabb az egészben, hogy tényleg nem a párezer prostiról van szó, hanem valójában ez egy nyílt hadviselés a férfiak szexuális ösztönei által diktált viselkedéssel szemben, amire egy lekicsinylő, démonizáló morális értékítéletet is ráépítenek egyben. És itt is működésbe lép a cikkben is emlegetett “fejletten racionalizáló” női gondolkodás: soha nem a haszonleső, az intimitást pénzre váltó, erkölcstelen prostituáltak a bűnösök, hanem a szexéhes, perverz, mocskos férfiak, akik minderre ráveszik szegényeket.

Aldo
Újságíró

“Ami a durva, az a rendőrnőkkel csapdát állítani. Tudomásom szerint az ilyesmi tisztességes jogállamokban tilos.”

“Svéd”ország hol tisztességes jogállam?

Amúgy meg szerintem le van ez egy kicsit egyszerűsítve. Nem hiszem, hogy szándékosan be akarnák a rendőrök húzni a csőbe az áldozatot. Olyan ez mintha azt mondaná civilben, hogy “figyelj, törd már be a kirakatot és lopd el az ékszereket”. Aztán meg előveszi az igazolványát és megbilincseli.Persze a degenerált svédektől ezen sem lepődnék meg.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Igaz arra kell őket használni amire valók! Felesleges hosszútávon gondolkodni velük mert ha belemész a játékba úgy is megszívod és többet vesztesz mint nyersz akárhogy is nézed itt a kérdés hogy mit válal be az ember.

Azon filózni hogy félre megy e, azon nem érdemes aggódni, nem az a fontos, hanem hogy mikor? Mert az biztos hogy megteszi és úgy mintha egy tiszta bugyit venne fel, és a lelkiismerete csak a műkörmös és a fodrász ajtaáig nyomja!

Nem vagyok nőgyülölő még mielőtt az jönne csak megtanultam a leckét! :D

Gazella
Olvasó

Érdekes írás volt, köszönet érte! Segített önvizsgálatot tartani.

Mielőtt bármelyik női olvasó megsértődne rajta és elkezdené mondani, hogy rá ez meg az nem igaz, hadd linkeljem ezt nekik.

Remélem, nem baj, hogy újra felhozom a témát, de nagyon érdekes volt nekem ezzel kapcsolatban az MBTI. Ebből a cikkből kiderül, hogy a nők több, mint 50%-a 4 db személyiségtipusba tartozik a 16-ból.

Amikor egy nő tiltakozik, hogy ezek rá nem igazak, nem feltétlen vetít. De kár hisztizni, mert a nők többsége extrovertált és durván 70%-uk feeler, tehát valószínűleg a legtöbb nő tényleg ilyen, akivel egy férfi az életében összefut. Főleg, hogy ma az extrovertált és feeler viselkedés az elvárt és támogatott.

Mindenesetre volt már itt régebben téma, hogy hülyeség-e a NAWALT. Szerintem bizonyos dolgokban nem. Mert az MBTI is megmutatja, hogy nem vagyunk egyformák mi, nők sem. Bár ezzel biztos nem mondtam újat.

Alter Ego
Szerkesztő

Itt jön képbe az, hogy az eredeti írás abszolút általánosító szellemiségű, mindenhol “women” szerepel általános alanyban, az én szerkesztői PC kényszereim szelídítették a magyar változatot olyanná, amilyenné… Nyilván nem minden nő egyforma, de vannak olyan erősen uralkodó allűrök, amelyek olyan gyakran jelennek meg a nők viselkedésében, hogy már-már okot adnak az általános alanyra. – Természetesen a férfiakat is többnyire tipikus, örökletes viselkedésminták irányítják… Érdekesen elfogadott, “divatos” dolog a női kultúrában, hogy így-úgy “a pasik”, de ha nőkről van szó, akkor kéretik diferenciálni, és ennek nyomán született aztán meg a feminista “NAWALT” hashtag is. Mindenesetre amennyire lehetett, a magyar változat most elkerülte az általános alanyt.

Gazella
Olvasó

Nem panaszkodásból írtam ezt, hanem “felvidításként” (?), hogy tudományosan is igazolt, hogy ezek a hibák nem jellemzőek minden nőre. :-)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha egy nő nem tud ellenállni az udvarlásodnak, akkor sok más férfi udvarlásának sem fog tudni ellenállni.”

Akkor most futni kéne olyan után, aki örökre ellenáll?

Abszolut Igazsag
Olvasó
Abszolut Igazsag

Neked nem kell futnod Naooo senki utan es senki elol.  Nincs no, aki  utanad futna vagy teged uldozne. :) Sajnalom haver, ez a kimondott, kurvara nacigeci oszinte igazsag.

Naooo
Olvasó
Naooo

Pedig vannak, csak nem kellenek nekem, mert értéktelenek. Úgyhogy ezt jó beszoptad.

omg30
Olvasó
omg30

ez ott volt :D

Lierin
Olvasó
Lierin

A cikk írójának talán nem ártott volna elmennie egy pszichológushoz, hogy kikezeltesse magából a szülei elszúrt házasságából eredő pszichés problémáit, aztán normális nők között keresgélni. Vannak ám ilyen nők, persze, de aki CSAK ilyenekkel találkozik, az elgondolkodhatna rajta, vajon biztos jó körökben keres-e. Suba subához, guba gubához, ahogy mondani szokás, bocsi a férfiaktól, de én személy szerint azt látom, az ilyen nőknek a párja is ugyanolyan idióta, csak ugye magával kapcsolatban ezt soha senki nem ismeri be.

“Övé a gyerek, a ház, a havi ellátás, és a közösség támogatása”

Ezt a hülyeséget tulajdonképpen honnan szeditek elő minden válás emlegetése esetén? Jóóó, ez most amerikai cikkből jön, nem tudom, arrafelé hogyan működik a vagyonmegosztás, de az itthoni válásos sztorik kapcsán is mindig eljátsszák a férfiak a hattyú halálát – most mondjuk, hogy ők is hazudnak? :)
Az én szüleim is elváltak, és az anyámnak természetesen ki kellett fizetnie a ház felét (hitelt vett fel rá 3 gyerek mellett), így maradt az övé, minket, gyerekeket nem is akart nevelni apánk, sőt, úgy döntött egy idő után, hogy gyerektartást sem akar fizetni, és senkit nem érdekelt, ha anyám előlegezést kért az államnál, akkor apám küldött tízezer forintot, és az állami eljárás lezárult, csak fél év múlva lehetett megint kérvényezni. Minden félévben eljátszotta ezt természetesen, szóval a vége az lett, hogy 1-2 év eltelte után már egyáltalán nem keresett bennünket és jóformán soha nem fizetett egy cent gyerektartást sem. Mert megtehette, és elárulom, nagyon sok férfi ezt teszi…. igen, a közösség valóban nem támogatta, hogy megcsinált három gyereket és aztán tojt rájuk, de mi ebben a meglepő?

Reszet Elek
Újságíró

Amerikában létezik az asszonytartás intézménye, a bíróság állapítja meg becsléssel (tehát azt nézik hogy mennyit kell(ene) keresnie) a fizetendő asszony- és gyerektartást, amely nemfizetése esetén a volt férj/apa börtönbe is kerülhet. Jelenleg arrafelé az állam a válás vagyonmegosztásából is részesedik.

Bármennyire is szeretnéd hinni, hogy mivel neked szar apád volt,  a többi is az, ez nincsen így. Nyilván segítene leszámolni a tévképzettel, hogy a dolog a te hibád lett volna.

Másrészt számos esetbem láttam jó ember mellett rossz aszonyt és persze fordítva is.

Lierin
Olvasó
Lierin

Igen, tudom, hogy létezik Amerikában asszonytartás, a pontos jogi részletekkel kapcsolatban nem vagyok tisztában, de mint mondtam, a magyar válásos sztorik is mind erről szólnak. A hozzászólásom nem is arra irányult, hogy minden apa szar lenne (ki mondott ilyet, nyilván nem ugyanolyan minden férfi, ismerek kismillió jó apát), hanem arra, hogy hagyjunk már fel ezzel a kamuszöveggel, hogy váláskor mindent a nő kap meg a két szeméért, holott ez sem jogilag, sem a valóságban nem így történik. Ezt tulajdonképpen kinek próbálják bemagyarázni a férfiak? Mindannyiunknak vannak elvált ismerősei szerintem, tehát nyilván látunk elég ilyen példát személyesen ( ebben az évben vált szintén egy pár a rokonságban, ott is ki kellett fizetni a nőnek házrészt a pasinak, pedig abban a ritka helyzetben voltak, hogy a nő nevére vették meg az egészet, viszont mivel házasságban éltek, a bíróság nem engedett a vagyonközösségből, bár sunyi módon bepróbálkozott a nőci).

Az én anyám is rossz embernek szült, ha erre vagy kíváncsi, elszúrta. Én ezeket teljesen mértékben elismerem, tehát felesleges olyan szavakat adni a számba, amiket nem is mondtam, mert én éppúgy elismerem, hogy vannak női hibák, mint a férfihibákat.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hanem arra, hogy hagyjunk már fel ezzel a kamuszöveggel, hogy váláskor mindent a nő kap meg a két szeméért”

Így van, a nadrágjait megtarthatja a volt férj.

Kalman
Újságíró

Az a nőnek jár, hiszen ő hordta őket.

Reszet Elek
Újságíró

“az ilyen nőknek a párja is ugyanolyan idióta”

“soha nem fizetett egy cent gyerektartást sem. Mert megtehette, és elárulom, nagyon sok férfi ezt teszi….”

Lierin
Olvasó
Lierin

?

Reszet Elek
Újságíró

Ugyanúgy általánosítasz a férfiakat illetően, ahogy sérelmezed azt a cikkírónál a nőkkel kapcsolatban. Másrészt egyetlen apró kitételbe kötsz bele és így próbálod az egész cikk mondanivalóját megkérdőjelezni, pedig jóval többről szól.

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-kompozicio-vagy-felosztas

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas

Nem mondom hogy a cikk teljes mondanivalójával egyetértek vagy hogy általánosságban mindig és minden nőre igaznak találnám, de ha már cáfolnom kellene akkor venném a fáradtságot és tételesen tenném.

Amúgy mikor váltak el a szüleid? Gondolom nem mostanában. Miért gondolod hogy az akkori történések általánosak voltak és hogy ma is ugyanannyira azok?

Lierin
Olvasó
Lierin

“Ugyanúgy általánosítasz a férfiakat illetően, ahogy sérelmezed azt a cikkírónál a nőkkel kapcsolatban.

Persze. Ha nem tűnt volna fel, legalább három alkalommal megjegyeztem, hogy nem minden férfi ugyanolyan, meg vannak normálisak és hogy női hibák is vannak bőven. Hol itt az általánosítás (nagyon durva, hogy minden egyes kommentben olyan dolgokkkal próbálsz érvelni, amit nem is mondtam)? Olvass vissza.

Másrészt egyetlen apró kitételbe kötsz bele és így próbálod az egész cikk mondanivalóját megkérdőjelezni”

Ki mondta, hogy az egyenlőtlen vagyonmegosztás cáfolásával az egész cikket megkérdőjelezem? Megkérdőjelezem, nyilván, mert full általánosítás az egész, de ez nincs összefüggésben a válásokkal, azt külön érdekességként jegyeztem meg, mert furcsálom, hogy miért terjedt el a tévhit, miszerint a nők csak úgy vihetik az egész vagyont.

ha már cáfolnom kellene akkor venném a fáradtságot és tételesen tenném.”
Teljesen felesleges, mert úgyis az lenne rá a válasz, hogy nő vagyok és hazudok. Ha azt mondom, hogy én nem csaltam meg senkit, és nem titkolom a volt párjaim számát és van saját érdeklődési köröm, arra mit lehet válaszolni? Ha a cikk írója azt mondaná ,elhiszi, azzal a saját cikkéét cáfolná meg, ha azt mondaná, nem hiszi el, az viszont a tényeken nem változtat.

Miért gondolod hogy az akkori történések általánosak voltak és hogy ma is ugyanannyira azok?”

1. Azért, mert mint mondtam, idén vált el az egyik férfi rokon, és ott sem tudta kisemmizni a nő, pedig szerette volna, főleg, mert az ő nevére vették a házat, de még ebben az esetben is elég sokat kellett fizetnie a vagyonközösség miatt.
2. Azért, mert ha elolvasod a válási jogszabályokat, ott is világosan kimondják, hogy váláskor a nő köteles kifizetni a ház felét, vagy használati díjat fizetni, kivéve abban az esetben, ha a férfi önként mond le a használatról.

Naooo
Olvasó
Naooo

“és nem titkolom a volt párjaim számát”

Na oszt mennyi vót és hány évre?

Lierin
Olvasó
Lierin

Mint mondottam vala, a férjem előtt nem titkolom, talán közszemlére kell tenni, ki hány pasival volt? :)

Na jól van, nehogy elégedetlenkedj itt, ha ez téged boldoggá tesz:
1. Egy kb. két éves kapcsolatom volt 18 éves köröm körül
2. Volt egy egy éjszakásom
3. A mostani hét éve van, de ő már a férjem és nem is tervezek több pasit

Most jön az “úgyis hazudsz”-rész? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Közszemlére bizony, minden nő homlokára bele kéne vésni hányan baszták már meg és milyen színűek.

Abszolut Igazsag
Olvasó
Abszolut Igazsag

En ugy tudom, hogy csak Kaliforniaban letezik, a milliomos celebek miatt.  Deansdeal haverotok importalta be ide ezt a szarsagot.

Te negyven korul vagy, en videken nottem fel es mar az otvenet taposom.  Nagyapam ott hagyta a fel labat a Don-kanyarban, a testvere is. Nagyapam felesege, az en katolikus nagyagyam   gondozta mindkettot a nyolcvanas evek kozepig-vegeig, a halalukig. Az a ven hipergam, temlomba jaro kurva, volt mersze fozni, mosni, vigasztalni a szaros, elesett ferfiakra. Amig elunk, nem bocsatjuk meg ezt neki, a kis osztonenek elo allatkanak.   Szakacsno volt a helyi iskolaban, kellett volna neki a repa, de nem kapott, csak pucolhatta.

Hunn
Újságíró

Boldogult nagyanyád akkor ezek szerint még egy normális nő volt, aki még tudott normálisan beszélni és normálisan viselkedni a férfiakkal, és normális családi példát mutatott nektek.

Csak azt nem értem, hogyan eshetett akkor az alma ilyen messzire a fájától? A nőket érő Feminista kondicionálás hatása lenne, hogy – legalábbis megnyilvánulásaid alapján – a nyomába sem érsz?

Különben is, bármit is irkáljunk itt a nőkről, az korodnál fogva téged már nem érint. Neked sem itt kéne irkálgatnod, hanem inkább az uradnak főzni valami finomat, meg az unokáiddal kéne játszadoznod. Hacsak nem szoptad be fiatal korodban a Feminista maszlagot, mert akkor meg a macskáiddal.

Kalman
Újságíró

Valamikor nemrégen találkoztam egy elmélettel, miszerint ha egy nő belekezd egy párkapcsolatba, és jópár hónap után sem esik teherbe, akkor ösztönszinten automatikusan “kiszeret” a palijából. Ennek oka az evolúcióban keresendő, miszerint nem gyümölcsöző kapcsolatban nem éri meg lennie, keresni kell újat.

Ebből az egy elméletből elég jól levezethetőek a cikkíró problémái:

* Sokat hazudnak – mikor elkezdenek kifelé kacsingatni
* Idővámpírok – a nők dolga a gyerekszülés és gondozás. Előtte pedig a megfelelő pali befogása. Ha egyszer erre fejlődtek ki, akkor mégis mit várunk tőlük? És mivel a “modern” társadalom elveszi tőlük, hogy mielőbb kiteljesedjenek a gyerekeikben, a palit meg már megfogták, marad a hatalmas űr az életükben. Dologtalanok, és baromi nehéz lekötni őket. A férfitémák (minden más) nem érdekli őket igazán, ezért aztán marad a hedonizmus – csevegés, fogyasztás, utazgatás.
* Semmi nem történik az életükben – mint az előző pont. Aminek történnie kellene, az nem történik, másra meg nincsenek rázizzenve.
* Képtelenek felfogni saját képmutatásukat – najó, ez nem vezethető le a gyerektelenségből, és a maradékot sem próbálom beleerőltetni.

 

Szerk.: Na nem azt akarom mondani, hogy ha gyerekük van, akkor sokkal jobbak. Csak hogy az unalom, időrablás és hedonizmus innen jöhet.

Lierin
Olvasó
Lierin

Az az alapvető probléma, hogy ti úgy kezelitek az evolúciót, mint egy konstans állapotot, holott az evolúció lényege éppen a fejlődés, az emberi gondolkodás és értékek folyamatosa változása annak révén, hogy kiemelkedtünk az állatvilágból és az ösztönök másodlagos sorba kerültek a gondolkodás után. Magyarul: az ösztönök természetesen hatnak ránk, de már elértünk egy olyan fejlettségi állapotot, amikor az emberi tudat képes felülírni ezeket az ösztönöket és mivel kiszélesedett a világunk, kiszélesedtek a lehetőségeink, ezért a tudat reakciói is kiszélesedtek.

“a nők dolga a gyerekszülés és gondozás”
Az állatvilág javarészében a nőstények dolga, viszont mint írtam, mi már rég kiemelkedtünk az állatvilágból.

“A férfitémák (minden más) nem érdekli őket igazán”
Azt most ugye te sem gondolod komolyan, hogy minket az égvilágon semmi más nem érdekel a világon, csupán a gyerekszülés és gondozás, holott ugyanabban a világban nőttünk fel és ugyanolyan ingerek érnek bennünket, mint a férfiakat? Ismétlem: nem állatok vagyunk.

Reszet Elek
Újságíró

“az evolúció lényege éppen a fejlődés” – eee, nem az. Sokkal inkább az alkalmazkodás.

“de már elértünk egy olyan fejlettségi állapotot, amikor az emberi tudat képes felülírni ezeket az ösztönöket” – Ha igazad lenne nem lennének szenvedélybetegségek, szerelemféltésből elkövetett gyilkosságok, emberkínzás, nem létezne megcsalás és válás sem.

“már rég kiemelkedtünk az állatvilágból” – Néhány évszázezred korántsem olyan régi dolog, sokkal inkább néhány másodperc, ha evolúciós léptékeket nézünk.  Az általad megénekelt kiemlkedés ide vagy oda csak a nők tudnak szülni és a csecsemőknek minden ellenkező híresztelés ellenére is az anyatej a legjobb táplálék.

“Ismétlem: nem állatok vagyunk” – Sosem értettem ezt az ótestamentumi gőgöt. Mi is egy álltatfaj vagyunk és ami azt illeti nem is a legbecsesebb. Elnézegetve mit művelünk, attól tartok sokat tanulhatnánk számos más fajtól.

Lierin
Olvasó
Lierin

“Sokkal inkább az alkalmazkodás.”
Ez nézőpont kérdése, az alkalmazkodásra való képesség is tekinthető fejlődésnek.

“lennének szenvedélybetegségek, szerelemféltésből elkövetett gyilkosságok, emberkínzás, nem létezne megcsalás és válás sem”
Ez két különbözö okra vezethető vissza: egyrészt természetesen léteznek olyan emberek, akikben még mindig erősebb az ösztön (ez főleg a kevésbé tanultaknál vagy mentális betegeknél jellemző, a gyilkosságokat és kínzásokat általában hozzájuk köthetjük), másrészt az, hogy bizonyos esetekben felül tudjuk írni az ösztönöket, nem azt jelenti, hogy akarjuk is. Mondok egy példát: lehet, hogy te szívesen megdugnál minden nőt, mert hajt a véred, mégsem erőszakolod meg őket és feltételezem, nem is tartod elfogadhatónak a nemi erőszakot, mert a szexuális ösztödet már rég felülírta az emberi döntésjog feljebbvalósága. Vagyis remélem.

“inkább néhány másodperc, ha evolúciós léptékeket nézünk”
Az evolúció folyamatosan gyorsul, a dinoszauruszok évmilliókig éltek, a homo sapiensnek már feleannyi idő sem kellett a kialakuláshoz, a kutatások szerint meg a kora középkorban az európai embereknek még jelentős része laktózérzékeny volt, de mára csupán 10-25% az. Azt meg külön ajánlom figyelembe, hogy évszázadokkal ezelőtt is sok helyen csak nyűg volt a gyerek a nőnek, annyi, hogy nem maradt választása.

A szülés természetesen biológiai szempontból női dolog, de a gondozást már nem támasztja alá semmiféle biológiai különözőség, azt meg végképp nem tudom, mi alapján gondolja az elmélet kitalálója, hogy a nőknek semmi másféle érdeklődési köre ne lenne a gyerekvállaláson kívül. Hahóóó, mi is itt élünk, minket is érdekelnek a művészetek, a sport, az utazás, a tudomány, a politika.

“Sosem értettem ezt az ótestamentumi gőgöt”
Ez nem gőg kérdése. Egyszerű tény, hogy az evolúciós fejlettséget tekintve igencsak messze állun az állatoktól.

Naooo
Olvasó
Naooo

“egyrészt természetesen léteznek olyan emberek, akikben még mindig erősebb az ösztön (ez főleg a kevésbé tanultaknál vagy mentális betegeknél jellemző, a gyilkosságokat és kínzásokat általában hozzájuk köthetjük)”

Hát de figyelj már, a bankárok, meg a demokrata politikusok tele vannak diplomákkal, mégis emberkínzók és tömeggyilkosok.

Ijk
Olvasó
Ijk

A szexuális erőszak nem ösztönös dolog. Ha így lenne akkor az állatoknál nem lenne udvarlás, kétoldali “beleegyezéssel” párzás, hanem az erősebb hím egyszerűen megerőszakolná a nőstényt. Aztán mégsem ez jellemző az állatvilágban sem.

Az egy hibás elképzelés hogy az ösztönöket lealacsonyítottuk volna második sorba. Nagyon is az ösztöneink befolyásolnak, még a racionális gondolkodásra is hatással vannak. Ha el tudnánk nyomni az ösztöneinket, akkor kihaltunk volna. Mert a férfi-nő közötti szexualitást kizárólag az ösztönök működtetik, a férfi az ösztönei miatt teszi meg az első lépést.

Abszolut Igazsag
Olvasó
Abszolut Igazsag

Kalmanka, Kalmanka… te vagy itt a leghulyebb. Harminc eves nyikhajsagoddal osztod itt a tutit. Csak fogom a fejedmrajtad. Imadkozom erted, hogy megtudd, hogy hol lakik az igazi ferfiak istene.

Kalman
Újságíró

Kösz, az imádkozás mindig jól jön.

Reszet Elek
Újságíró

Ez már többször előkerült. Magam a ha nem lövöd meg a nyuszit elugrál, örökbecsű népi bölcsesség felemlegetésével fogalmaztam meg a jelenséget.

Abszolut Igazsag
Olvasó
Abszolut Igazsag

Reszet Elek? Aki csak baszni szeret es atvagni a not, akit allitolag szeret?

Improtaltatok a Deansdeal-fele okosegeket, azota mindannyian paranoiasak lettetek. Nem is baj, hogy D. haver elkuszott innen a picsaba mert nem akart veletek sorsot vallalni. A szaja nagy volt, de a pocse kicsike. Igazi kis gyava fotelharcos.

Koriandert, a normalis csaladanyat most uldoztetek el, Hgyi mar errefele sem kop, egyedul a kis hungarista feleseg tart meg ki nokent veletek, de szerintem csaladanyakant mar o is kezd besokkalni toletek. Ugy nez ki, hogy a sajat golyoitokon kivul neketek semmi sem szent.

Sajnalom uraim, hogy olvastalak benneteket, az az en mea culpam. Sok sikert kivanok mindannyiotoknak!

Hunn
Újságíró

Kéne egy olyan kikötés az oldalon, hogy nők, melegek, kommunisták, és zsidók nem írhatnak hozzászólást. Kihagytam valakit? Magam is szoktam Feministákat olvasgatni, hogy meglegyen a napi betevő felháborodásom, és megerősítsenek abban, hogy a Feminizmust igenis ki kell irtani, és szükség van a patriarchális reakcióra. Amit már csak a poén kedvéért is erőből kell lenyomni a női társadalom torkán. hiszen ha a férfiak úgy döntenének, hogy holnaptól fogva elnyomjuk úgy a nőket, mint ahogy a Feministák vádolnak minket, akkor a nők mit tudnának ez ellen tenni? Semmit a világon. De mindig meglep, ha itt látok Feminista nőket hozzászólni. Igen, hölgyeim, mi sem természetesebb, hogy visszatérünk a nőközpontú világszemlélethez, főleg ha csúnyán kéritek. Ja, mégsem.

Reszet Elek
Újságíró

Engem mulattat, no meg nem árt ha van kontraszt.

Koriander
Olvasó
Koriander

Koriandert, […] most uldoztetek el”
tessék? eddig egy helyrôl “üldöztek el” és az a Bezzeganya volt.
de onnan is csak azért, mert néhány beteglelkû nem volt képes elviselni, hogy az offoldában daloskosarazunk, pedig mennyire szerettem Eleket kudlikjúliaként :D

Reszet Elek
Újságíró

Ez ma már történelem… Olyannyira hogy már nem is emlékeztem a daloskosarazásunk helyére. Miért voltam én kudlikjúlia arrafelé? Legdeltásabb srác a bezzeganyán (azt már tudom hogy te vagy a normális családanya)?

Koriander
Olvasó
Koriander

Pika nevezett annak (a dörmögô hang, tiszteletbeli nôtagság is meg a linkdömping miatt) de ezt a reszet elek csak baszni szeretet..
is rögzítem a kockásfüziben B)
men are nothing more than clowns to the modern woman (by Roosh V)
jól szórakoztunk, remélem te is jól érzted magad :*

Reszet Elek
Újságíró

Ez a csak baszni szeret természetesen ordas rágalom. Romantikus lélekként az orált is szeretem.

Akkoriban éppen átmeneti időszakban voltam. Bár belegondolva végső soron az ember mindig abban van, hisz valahonnan tart valami felé…

Naooo
Olvasó
Naooo

Meglepő, hogy biszex vagy.

Reszet Elek
Újságíró

Minden csak viszonyítás kérdése, ez is vagyis hogy a fasznak melyik végén van az ember. Ne vetítsd ki a vágyaid házitroll!

Naooo
Olvasó
Naooo

Ja, hogy azt nem úgy értetted, csak úgy írtad.
Ne séminglangvidzsezz, mer lelököm a csúszós lejtődön a szalmabábod.

Alter Ego
Szerkesztő

Abszolut Igazsagtalanság igazából abszolút “szóra sem érdemes”. Eddig éppen csak négy őt felismerni vélő régi ismerőse kérte ilyen-olyan csatornákon, hogy legyünk szívesek és haladéktalanul üldözzük el őt innen… Afféle embernek tűnik, akit folyton megelőzni törekszik a rossz híre.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem tetszik amé kibaszkódjátok az ilyen nyomorékokat.

Koriander
Olvasó
Koriander

igazad van, kár volt felkapni, de annyira irritáló az ilyen típusú csavaros elme, hogy muszáj volt reagálnom.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csavaros? Sima szög.

Koriander
Olvasó
Koriander

százas?

Reszet Elek
Újságíró

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Érdekes egy komment folyam alakult itt ki a cikk kapcsán. Én igazából egyáltalán nem érzem sértőnek a posztot,persze általánosít (amit én már megszoktam itt, nyilván nem lehet mindent egyénekre leképezve megírni) ,ugyanis NEM VESZEM magamra. Egyszerűen javarészt nem igazak rám és ezzel el van intézve. És egy-két (igazán) jóbarátnőmre is igaz ugyanez-no nem sokra- hisz nyilván azokkal barátkozom,az kerül közel hozzám,akiknek hasonlóak az elveik,erkölcsük,látásmódjuk.

Nagyon nehéz százalékosan meghatározni,hogy a nők mekkora hányadára igazak a leírtak,tényleg tippelni sem tudok. (50,60,70,80 %). Fogalmam sincs és igazából ezt senki sem tudhatja ezen az oldalon sem.

1. Sokat hazudnak-lehet,én nem teszem. Igazából nem hazudok többet,mint egy átlag férfi,ebben biztos vagyok,azt sem azért teszem,ha teszem,hogy ügyeskedjek,hogy becsapjak valakit,hogy letoljam magamról a felelősséget  stb,inkább egyszerűsítés végett,vagy azért,hogy ne bántsak meg valakit. Elég sok bajom volt már abból, hogy túl őszinte vagyok : (

2.A nők idővámpírok . Hát a fene tudja. Ebben talán lehet valami,hogy több időre van szükségük a párjukból,mint ami egy férfinak komfortos lenne,lehet.De ez a rész nálam egyáltalán nem játszik :

“Valami oknál fogva a nő számára képtelenség az egyedüllét”- Én kifejezetten boldog vagyok,ha végre (és van 2 szabadnapom egyben),mindenféle házimunka elvégzése után egy csöndes sarokban elhúzódhatok egy jó könyvvel,vagy akár egyedül megnézhetek egy engem érdeklő filmet. És érdekes,ezt annyira pont a férfiak nem tolerálják -néha a párom is megkérdezi,hogy valami bajom van ? Dehogyis,csak szükségem van egy kis saját térre,hogy kikapcsolhassak mindenből. Én ezt megértem abszolute férfi oldalról,mert ugyanígy szükségem van erre nekem is.

Az elképzelhető,hogy többet kezdeményezek kettőnket,közös életünket,párkapcsolatot érintő beszélgetést. De egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció !   Ha szőnyeg alá söpörjük a gondokat,az hosszú távon nagyon megbosszulhatja magát. A férfiak sokszor kérik (ezen az oldalon is),hogy ne duzzogjunk,meg ne kelljen kitalálni mi a bajunk,mit szeretnénk-ha megtesszük,az csak nem idővámpírkodás?

3.Semmi nem történik az életükben. Jaj, de szeretném,ha egy hónapig semmi nem történne,csak maflán kéne kifele bámulni a búrámból,nézni a párom gyönyörű akváriumaiban a halakat úszkálni…:) Hobbim,rengeteg,érdekel a sport (minden-kivéve amerikai foci)-imádok jelenleg is ping-pongozni,történelem (kiváltképp a 2. VH),filmek-minden mennyiségben és témakörben (sci-fik,történelmi filmek,krimik a prioritás). Jó lenne újból (régen rengeteget mentünk a Bükkben) túrázni,színház,könyvek szóval jóval kevesebb időm van,mint hobbim. Ezt már tán írtam,de 20-22 között nem volt barátom/párom (pedig ugye akkor voltam a csúcson),mert nem akartam csak azért lenni valakivel,hogy ne legyek egyedül,akkor inkább egyedül…

“Egy egész falu kell,hogy a egy nő monogám maradjon”. Nem tudom,nekem elég volt édesapám és édesanyám példamutatása és nevelése.

Szóval én nem sértődöm meg,csak nem érzem magamra vonatkozónak a cikket és kész. Ráadásul ugye az itt lévők javarészt csak rossz példákkal találkoztak,vagy semmilyennel,nehéz is lenne más véleményt alkotni. Nyilván lehetne női oldalról is gyártani ilyen általánosító, férfiak rossz tulajdonságait előtérbe helyező cikket (gondolom a feminista oldalak gyártják is),de én bizonyosan nem tennék ilyet,mert a részben rossz tapasztalatok mellett,nekem ott vannak a jók:

-édesapám,csodálatos apa és férfi

-bátyám,igazi jó testvér ,akire mindig számíthatok (és akivel legjobban önmagam lehetek)

-párom,aki csodálatos férfi és jó ember és nagyon szeretem

(a sorrend időrendi és szabadon felcserélhető).

Szóval nem kell besértődni: “akinek nem inge,ne begye magára…”

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Ha rám gondolsz, személy szerint én sem sértődtem meg, épp azért, amit itt megjegyeztél, tudniillik ezek a dolgok nem igazak rám és nem igaza a barátnőim többségére sem (nyilván vannak ilyen lányok, ki tagadja?), egyszerűen nem értem ezt a teljesen abszurd általánosítást. Egy felnőtt férfinek hogy nem jut eszébe, hogy ha csak ilyen példákkal találkozik, akkor elgondolkodjon azon, hogy valamit talán rosszul csinál, tekintve, hogy aligha hiszem, hogy soha egyetlen normális kapcsolatot vagy hosszú házasságot sem látott a maga körében.

Valahol nem is értem, mi szükség ennyire rosszindulatú, ennyire szélsőséges cikkekre. Egy normális nő meglátja, hogy az illető így vélekedik, és nyilván egyből kirostálja a palettáról. Tulajdonképpen azt sem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy most már nem olyan világban élünk, ahol a férfiak határozzák meg, hogyan kellene gondolkodnunk és cselekednünk? Értem én, hogy ez kényelmetlen a férfiaknak, mert most már fel is kell valamit mutatni, nem jár “ingyenpunci” az eltartásért cserébe, de nehogy már emberbaráti szeretetből dugjunk mindenkivel meg hozzuk magunkat függő helyzetbe, mert a férfiak ezt szokták meg….

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egy normális nő meglátja, hogy az illető így vélekedik, és nyilván egyből kirostálja a palettáról.”

Normális nő? Az a három darab?

“Tulajdonképpen azt sem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy most már nem olyan világban élünk, ahol a férfiak határozzák meg, hogyan kellene gondolkodnunk és cselekednünk?”

Most a zsidók határozzák meg hogyan gondolkodjatok. És nem a női feministáik, azok csak a csicska szócsöveik.

“de nehogy már emberbaráti szeretetből dugjunk mindenkivel”

Csak a migránsokkal, mi?

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne haragudj, de ismerjük egymást vagy csak fizetnek azért, hogy szándékosan olyan dolgokat írj le, amit senki nem mondott?

Ki dug migránsokkal? Én nem. A barátnőim meg a nőrokonaim sem. A magyar nép kifejezetten xenophób, ha nem tűnt volna még fel.

Normális nő? Az a három darab?”
Az anyád gondolom nincsk köztük.

“Most a zsidók határozzák meg hogyan gondolkodjatok.
Persze, mert én nem tudom eldönteni magamnak, hogy mi érdekel és mi nem. A Férfihang helyett konteós oldalakra kellene járnod.

Naooo
Olvasó
Naooo

A magyar nők kifejezetten idegenimádók, ha nem tűnt volna még fel. Régebben digóztak, aztán cigányoznak, niggereznek, fesztiválhollandoznak.
Sőt még a te anyád se.
Mégis a hülyeséget választod, tehát nem.
Na és mi bajod a kemtrélelmélettel? Drezdában meg rengeteg más helyen tömeggyilkoltak, majd pont permetezni nem fognak.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem,nem kifejezetten Rád gondoltam,ez is csak egy általánosítás volt a részemről. A helyzet az,hogy amikor én ide tévedtem,nem akartam elhinni,hogy erkölcsi szempontból mik mennek manapság a fiatal tizen-huszonévesek körében.Én 46 vagyok,Te jóval fiatalabb lehetsz. Engem (az amúgy eléggé konzervatív módon nevelt és ilyen nézeteket is valló-legalábbis szexuális téren mindenképp) 19 éves lányom homályosított fel a mai való világról,ami eléggé elkeserítő. Természetesen én is felháborodtam eleinte az általánosító vélemények miatt,hisz normális,tisztességes nőként (én annak tartom magam és senki nem volt,akinek erről más véleménye lett volna) sértve éreztem magam ésa többi tisztességes,rendes nő nevében úgy éreztem kötelességem megvédeni a “női becsületet”.

Abban azért van valami,hogy úgy nehéz “igazi férfiként” viselkedni,ha a nők (nagy általánosságban) kasztrálják őket.Nem élünk jó korban, a családnak,a párkapcsolatoknak nagyon nem kedveznek a mostani folyamatok. A feminizmus már valóban elérte a célját és ez a teljes egyenlőség,én nem vágyom többre semmivel. (de azért arra a teljes egyenlőségre igen). A mai kor antifeminista ideológiával szimpatizáló női ,valóban jó eséllyel anno feministák lettek volna,mert nagy az igazságérzetük.Én úgy gondolom nagyon nehéz a mai kor az ebben élő nőknek,férfiaknak egyaránt. Sok férfi (jogos) panasz is van ám,sokat olvastam itt az elmúlt közel másfél évben. Az általánosítás mindig hiba,ebben egyetértünk

Hunn
Újságíró

Tulajdonképpen azt sem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy most már nem olyan világban élünk, ahol a férfiak határozzák meg, hogyan kellene gondolkodnunk és cselekednünk? Értem én, hogy ez kényelmetlen a férfiaknak, mert most már fel is kell valamit mutatni, nem jár “ingyenpunci” az eltartásért cserébe, de nehogy már emberbaráti szeretetből dugjunk mindenkivel meg hozzuk magunkat függő helyzetbe, mert a férfiak ezt szokták meg….

Itt érhető tetten például a Feminista kondicionálás hatása, hazudtak a nőknek egy sosem létezett múltat, amiben osztályharcos módra “el voltak nyomva”, és innentől természetesen a mi kurva anyánkat (mármint a férfiakét) és tulajdonképpen mit nyavajgunk, meg is érdemeljük, hogy a fagyi visszanyal.

Csak az a baj, hogy az egy hazug múlt, amiről a Feministák meséltek nektek, sosem történt. És ebből kiindulva a férfiak elleni igazságtalanság nincs igazolva, nem volt kiérdemelve, az vegytiszta igazságtalanság.

És tudod a Feministák nem kiharcolták nektek a jogokat, azokat a jogokat a férfiak adták. És ha holnaptól visszavennénk őket, akkor hiába hisztiznétek, nem csinálhatnátok ellene semmit. SEMMIT. Mégse tesszük, pedig tehetnénk, akár holnaptól. Ezen gondolkozz picit.

 

Lierin
Olvasó
Lierin

“És tudod a Feministák nem kiharcolták nektek a jogokat, azokat a jogokat a férfiak adták.”

Ha a nők nem voltak elnyomva, akkor hogyan lehetséges, hogy mégsem maguknak szerezték a jogot, hanem állítólag ti adtátok? Ezek szerint mégiscsak ti voltatok valami helyzeti fölényben?

“És ha holnaptól visszavennénk őket, akkor hiába hisztiznétek, nem csinálhatnátok ellene semmit.”
Miért, ezek szerint most sincs egyenlőség, most sincs tényleges joga a nőknek? Ha van, akkor hogyan lehetne csak úgy elvenni tőlük? Ez egyébként ellentmond az egyetemes történelemfejlődésnek, néha nem ártana művelődni is.

“pedig tehetnénk”
Aztán hogy?

Totálisan ellentmondasz magadnak.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ne aggódj, majd a jóléti rendszer összeomlásával önként és dalolva fogjátok minden többletjogotokat ti is feladni, különben senki sem védi majd meg a kis hátsó feleteket.

Hunn
Újságíró

Totálisan ellentmondasz magadnak.

Nem. Ezt úgy értettem, hogy sosem volt nőelnyomás. A férfiak mindig úgy voltak vele, hogy mindegy hogy velem mi van, csak a nőmnek és a gyerekeimnek jó legyen. A Feministák ezt a férfi-tulajdonságot használták ki, mindössze annyit mondtak, hogy “nekünk nőknek ez így rossz, ezt és azt szeretnénk” és egyből megkapták. Így kapjátok az extra jogokat is folyamatosan. És szerencsére ha a férfiak észreveszik, hogy ez már így mindenkinek rossz, akkor vissza is lehet őket venni. Én csak erről beszéltem.

Olyanokkal hogy választójog meg munka ne is gyere, mióta van választójoga az összes férfinak, XX. század közepe max? Előtte nekik sem volt. A nők is dolgozhattak korábban, csak nem a férfi munkahelyeken. Bármelyik régi parasztasszony kiröhögne ha arról beszélnél neki, hogy őt megfosztották a munka jogától és lehetőségétől.

Teljes jogi és törvény előtti egyenlőségben élnek a nők amúgy már évtizedek óta, vagyis minden többletkövetelés teljesítése automatikusan jelent joghátrányt a férfiaknak.

Lierin
Olvasó
Lierin

Persze, a világtörténelem folyamán a férfiak mindig makulátlan, gáláns, aggódó lovagok voltak, akik mindent a nőért és gyerekért tettek, bezzeg azoknak a csúnya,gonosz nőknek semmi nem volt elég.

Hunn
Újságíró

Persze, a világtörténelem folyamán a férfiak mindig makulátlan, gáláns, aggódó lovagok voltak, akik mindent a nőért és gyerekért tettek, bezzeg azoknak a csúnya,gonosz nőknek semmi nem volt elég.

Nem ezt mondtam, hogy a férfiak a történelem során makulátlan gáláns lovagok voltak, hanem azt, hogy a férfiak a történelem során soha nem nyomták el a nőket. Azt viszont, hogy mindent a nőkért és gyermekekért tettek, abban biztos vagyok, ezért alakult ki a civilizáció, ezért nem lakunk barlangban mammutra vadászva. Hidd el, a férfiak többségének magától soha nem lett volna igénye többre.

Áruld el nekem: ha a férfiak elnyomták volna a nőket, ha a gonosz patriarchális elnyomás lett volna a rendszer lényege, akkor mégis hogyan tudták volna a Feministák kiharcolni az eredményeiket? Hisztivel? Kaptak volna két pofont, aztán sírva mehettek volna haza. Szexmegvonással? Erre csak annyit mondok kuncogva, hogy “rape culture”. Sehogy, cseszd meg. Ha a nők panaszkodtak volna hogy változást szeretnének, azt mondták volna nekik az elnyomó férfiak: tudjuk hogy rossz nektek, hiszen pont ez a rendszer lényege, úgyhogy basszátok meg.

Nem, a Feminizmus csakis és kizárólag azzal ért el eredményt, hogy meggyőzte a férfiakat: lehet hogy átmenetileg nektek rosszabb lesz, de asszonyaitoknak és leánygyermekeiteknek viszont sokkal jobb. A férfiak ezt elhitték, és ezért kaptátok a jogokat és lehetőségeiteket. Csakhogy mi ma már látjuk, hogy ez az egész Feminizmus egy nagy kultúrmarxista átbaszás volt, és úgy vagyunk vele: csináljuk vissza, korrigáljuk az egészet. Mert látjuk hogy a mai rendszer nem csak nekünk rossz hanem a nőknek is, és minket továbbra is főleg az érdekel, hogy a nőknek és a gyermekeinknek jó legyen.

Gejza
Olvasó
Gejza

Ott rontjátok/rontjuk el folyamatosan, hogy alapvetően egy olyan csoporttal – a nővel – akarunk itt logikai és morális alapon érdemi párbeszédet folytatni, akiknek genetikailag a csoporton belül a 90%-uk egyetlen irányban megy kommunikációban és tettben: a fajfenntartás, a szaporodás érdekében neki mindnél jobb helyzete legyen, erkölcsi kérdések nélkül.

Elgondolkodtam, hogy baromira hibás koncepció itt is az az eszme, hogy a férfiak majd párbeszédet fognak tudni folytatni a nőkkel a helyzettel kapcsolatban. Persze. Azzal a kb 10%-al, aki nem ennek az ösztönnek vannak alárendelve. Azzal mit érünk el? Semmit.

Be kell látni, hogy ez hibás hozzáállás a részünkről, hibás az alapfelvetés.

Nem párbeszédet kell folytatni. Irányvonalakat kell kijelölni, ez van, ez lesz holnaptól.

És akkor elkezdődhet a normálisba való visszarendeződés…

 

 

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Párbeszéd? Én csak szórakozni szoktam, ha valami agymosodásba botlok. :D

Lierin
Olvasó
Lierin

Nem, ott rontjátok el, hogy ti még mindig nem értitek, hogy eljutottunk a fejlődésnek egy olyan magas fokára, ahol már nem önmagában az ösztönök szabályozzák az életünket és vágyainkat, hanem sok egyéb dolog is hozzájárul a boldogsághoz.

Az állatok akarnak mindenáron szaporodni, őket hajtja ennyie a vér, a nő nem akar mindenképpen szülni. Ha elolvasol pár ezer éves írásokat, akár az ókori görög irodalomban, már ott is akadtak bőven nők, akik nem akartak gyereket, vagy ha volt, nem szerették és nem foglalkoztak velük.

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nekünk nem elég az, ha egyszerűen gyereket nevelünk? A többség persze vágyik rá, én is, de a gyereknevelés nem egy egész életre szóló feladat, sőt, tíz éves kor után egyre kevésbé fontos a szülő szerepe. A gyerek kirepül és mi még mindig élünk 25-30-40 évet, amit nem azzal akarunk eltölteni, hogy mossuk főzünk.

Naooo
Olvasó
Naooo

“a nő nem akar mindenképpen szülni”

Akkor gyermektelenségi adót kell kivetni rá, havi 200 ezer forintot.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Nem, ott rontjátok el, hogy ti még mindig nem értitek, hogy eljutottunk a fejlődésnek egy olyan magas fokára, ahol már nem önmagában az ösztönök szabályozzák az életünket és vágyainkat, hanem sok egyéb dolog is hozzájárul a boldogsághoz.”

 

Nem.

A nő akar gyereket.

Ha nem 20-30-40, akkor 50 évesen.

A nő mindenképpen – ahogy írtam, kb 90% – ösztönlények, akik az utód miatt teszik azt ösztönből, gátlástalanul amit.

Ami változott a nő részéről, hogy elhiszi, hogy következmények nélkül ribanckodhat, csalhat, hazudhat egészen addig, amíg ez az ösztön végleg felülemelkedik és végérvényesen érvényt akar szerezni az életében a nőnek.

 

“ahol már nem önmagában az ösztönök szabályozzák az életünket és vágyainkat, hanem sok egyéb dolog is hozzájárul a boldogsághoz.”

A másik része, meg az, hogy egy nő semmiben nem talál igazából boldogságot.

A nő egy önpusztító/önsorsrontó lény.

Akinek soha semmi nem jó.

Nem tud boldog lenni igazából.

 

Az állításod így kétszeresen nem állja meg a helyét.

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Hajaj, Gejza, azért mégis van abban valami önpusztító, hogy beleringatod magad ilyen elvetemült tévképzetekbe, és nem vagy hajlandó elfogadni, hogy mivel te nem vagy nő, ezért valójában nem tudhatod, mit gondol egy nő.

Vagy ha ti jobban tudjátok, milyen a nő, akkor mi jobban tudjuk, milyen a férfi? Vagy ti mindenki helyett mindent jobban tudtok?

Nem tud boldog lenni igazából.”
Háááát, a férfihang alapján úgy tűnik, inkább az itt összeverődött társaság nem tud boldog lenni, de a jelek alapján nem is akar. Tudjanak rá.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Taníts még minket, mester! Úgy látom, maga a megtestesült boldogság vagy, biztosan azért jársz ide is epét önteni ahelyett, hogy a tökéletes magánéletedet élnéd. :D

Lierin
Olvasó
Lierin

A Red Pill megint semmi más, mint egy antifeminista elmélet, amit nőknél sikertelen férfiak tuningolnak fel azzal, hogy alapvető igazságként könyvelnek el mindenféle humbug dolgot, hogy valamivel önigazolhassák a sikertelenségüket. Fáj, hogy nem sikerül az, ami másoknak és kell egyfajta megerősítés, hogy ne kelljen szembenézni azzal, hogy esetleg megvan benne az egyéni felelősségük.

Ez pontosan ugyanolyan, mint amikor valaki nagyon csóró családból származik, mindenért egyedül kell megküzdenie és irigykedik azokra, akiknek 18 évesen lakást, autót, vállalkozást raknak a feneke alá. Az irigykedés természetesen érthető, a sikertelen férfiak irigykedése ugyanígy érthető, de az a nagy büdös igazság, hogy ez önmagában semmin nem fog változtatni. A csóró dönthet úgy, hogy tesz magárért és változtat az életét, a sikertelen férfi ugyanígy tehet magáért. Nem muszáj, lehet panaszkodni leszólni azt, aki bántott, de minek…? Az nem vezet sehova.

Az ösztön létezik, mint befolyásoló tényező, de önmagában semmit nem elégít ki az ösztön követése és egy modern társadalomban NEM ÉLHETÜNK az ösztönök irányítása által. Se nők, se férfiak.

Razide, te a feltett cikkeid alapján nagyon sok traumát szenvedtél el és meg vagy keseredve, ez érthető, de keress új piros pirulát, keress újfajta megközelítést. A te napjaid is telnek, a te életed is megy, most kell eldöntened, hogy úgy akarod eltölteni a napjaidat, hogy nőket leszóló cikkeket írsz egy ilyen honlapra vagy keresel egy normális nőt, családot alapítotok és szeretetben éled meg a hátralévő idődet. A döntés a tiéd, felesleges áttolni nőkre ezt a terhet, mert mi nem fogjuk szarul érezni magunkat azért, mert te igen.

Kezdésnek mondjuk – ha te vagy a képen – vágasd rövidebbre a borzas hajad és simítsd le kicsit, meg szerezz be egy pár kontaktlencsét, elég karakteres arcod van ahhoz, hogy pofás férfinak nézz ki.

Alter Ego
Szerkesztő

Kedves Lierin,  ott bukik el az általánosítás ellen tiltakozó, igazságosság bajnoka fellépésed, hogy a gaz általánosítással szemben leginkább a saját “elvetemült tévképzeteidet” feszíted szembe. És nem kevesebbről szólnak ezek a tévképzetek, mint arról, hogy a férfiak mocsok nőelnyomó szemétládák voltak a múltban és még ma is azok lennének, ha nem jöttek volna a feministák és ennek hatására nem lennének kénytelenek a férfiak nagy nehezen, sírva és dühöngve tudomásul venni, hogy “nincs ingyen pina”. (Amúgy akkor most csak fizetős pina van? A szex akkor mégsem az önzetlen intimitásról szól?) Valójában ezzel a fellépéssel buktad be annak a lehetőségét, hogy bármiféle általánosítás ellen hitelesen tiltakozz, merthogy sem a cikkben, sem alatta  nem igazán olvasni a tiédnél vadabb, “elvetemültebb” általánosító véleményt. :)

Tényleg csak mellékesen: amúgy az általánosítás az emberi gondolkodás egyik fontos eszköze, része a tudományos kutatás módszertanának is. A pszichológia is használja az ősidőktől napjainkig, szóval abszolút helyénvaló eszköz, ha nemi viselkedésmintákat akar valaki körülírni. Szerintem bármilyen tiltakozással szemben igenis léteznek olyan nemi viselkedési sajátosságok, amelyek a nők vagy éppen a férfiak egy jelentős részére igazak. A cikk ráadásul minden bizonnyal valamit jól ragadott meg a “női természetből”, mert nagyon sok férfi élményeivel cseng egybe, valószínűleg ezért nagyon népszerű a szerző és az általa a cikkben említett humorista. Az idővámpír, partnerfüggő, a saját szemükben a gerendát sem meglátó, érzelmileg zsaroló, ügyesen ferdítő, egocentrikus “morállal” rendelkező, logikátlan követelésekkel előálló nőket annyira gyakran látják a férfiak, hogy semmi sem fogja kitörölni belőlük ezeknek az emlékképét. Általánosítás ide vagy oda, ha megmondják a magukét a férfiak, ha nem; a valóságot semmiképp sem lehet meghamisítani. Az egy elég ügyetlen férfihibáztató szöveg, hogy csakis az ide író, itt kommentelő, lúzer, meg nőelnyomó mocsokláda férfiak mondanak ilyesmit. A cikk többi kijelentése pedig intelem, hogy senki ne alkudjon meg a neki nem száz százalékig tetsző, megfelelő partnerrel. Mi is a baj ezzel tulajdonképpen? Elhiszem, hogy kissé fájó, ahogyan tükröt állít a nők egy jelentős részének ez az írás, fájó, hogy a férfiak képesek kritizálni és elutasítani a nőket, fájó, hogy nem végtelen a pina hatalma, de szerintem azért nem ér annyit a dolog, mint amekkora hisztirohamot lenyomnak itt egyesek. Erre mondják: “Fáj az igazság?”

Egyébként sem kell háborogni annyira, mert tessék csak körülnézni a feminista oldalakon: csakazolvassa, gumiszoba és a tököm tudja. – Na utána majd meghallgatnám újra, hogy micsoda szörnyű általánosítás és nőgyűlölet burjánzik itt a Férfihangon…

Lierin
Olvasó
Lierin

Alter Ego!

Ne haragudj, de hol mondtam tulajdonképpen olyat, hogy a nők “el voltak nyomva”? Ezt a kifejezést csak ti használjátok, légyszi, linkelj már egyetlen sort tőlem, ahol én ezt mondtam? Az egyik kommentben még meg is jegyeztem, hogy csak a ti fejetekben él az a képzet, hogy szerintünk most is valamiféle elnyomás lenne.

Azt kérdeztem, hogy a nőknek voltak-e ugyanolyan jogai korábban, mint a férfiaknak, akár tanulás, akár párválasztás, akár függetlenedés terén, a nők dönthettek-e a saját életükről olyan mértékben, mint a férfiak? A nőket a keresztény társadalomban egyenértékűnek tekintették-e a férfival? (amúgy nem, már a Biblia is kimondja, hogy a nő feje a engedelmességgel tartozik).
Ha ti ezt az elnyomás kifejezéssel illetitek, illessétek, de én ezt így nem mondtam, tehát felesleges ezze érvelni.

“A cikk ráadásul minden bizonnyal valamit jól ragadott meg a “női természetéből”, mert nagyon sok férfi élményeivel cseng egybe”

Értem – és ezek alapján tulajdonképpen elismered azt, hogy a feminista oldalakon megjelenő, férfiakról szóló általánosító cikkek szintén igazak, tekintve, hogy a jelek szerint nagyon sok nő tapasztalja ugyanazt? Mi a különbség egy ilyen cikk és egy férfiakról szóló feminista cikk között? Az nem lehetésges, hogy a férfiak általánosságban szintén elég sok hibával rendelkeznek – és ha igen, akkor miért vetik a nők szemére, hogy ők is? Ez is ilyen más szemében a szálkát-dolog, hol van itt egy cikk arról, hogy általánosságban mlyenek a férfiak a negatív oldalukat tekintve?

“A cikk többi kijelentése pedig intelem, hogy senki ne alkudjon meg a neki nem száz százalékig tetsző, megfelelő partnerrel. Mi is a baj ezzel tulajdonképpen? ”
Ki mondta, hogy ez baj? Én is pontosan így vélem, de akkor miért problémáztok azon, hogy mi nők sem alkudunk meg akárkivel csak azért, merthogy nektek szexuális igényeitek vannak, és a mi elvárásaink miatt ezeket nem tudjátok kielégíteni? Mi ezzel mit kezdjünk?

A feminista blogokkal nekem felesleges idehurcolkodni, én a szélsőség mindkét formáját elítélem, a férfiak és a nők általános becsmérlését is, őszintén szólva nem is értem, a csakazolvassát pedig egyenesen szánalmasnak találom, ha megnyugtat, ott is közöltem a blogolóval, hogy gáz a dolog, amit képviselni akar.

Alapvetően azt nem értem, de most komolyan, mi értelme vannak, hogy valaki leír egy ilyen cikket, ami arról szól, hogy az összes nő hülye és hűtlen? A valóságon ez sem változtat. Jó, biztos okoz neki valamiféle önigazolást, dez összes ilyen szélsőséges feminista-hímsoviniszta cikknek csak negatív hozadéka van, arra jó, hogy a sikerteleneket méginkább arra hergelje, milyen szar a másik fél, megoldást semmire nem nyújt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nekem már nem is ír. Feladta a harcot.

J.M.Keynes
Olvasó
J.M.Keynes

naooo: Szerintem a zsírcsomói között fog még időt szakítani rád. Ahogy visszanézem, a mai tavacskázása/kávézása is elég hamar véget ért. :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Kupakolás helyett is itt handabandázik.

Lierin
Olvasó
Lierin

Naoo, minek írjak neked?

Azt hiszed, bárki komolyan vesz, miközben olyanokat pötyögsz ide, hogy jó lenne, ha 12 milliárdan lennénk a bolygón, meg aki nem engedi, hogy a gyereke hozzá szüljön a kisszobába, az vegyen házat a gyereknek, és hogy költözzünk vidéki cigányputriba disznókat tartani meg hasonló nonszensz baromságokat?

A hülyeségnek is van határa. Unalmas. Fárasztó.
Nem tudom, menjél babázni vagy valami.

Alter Ego
Szerkesztő

Mintha az bármit is számítana, hogy mondtad vagy ráutalóan kérdezted…

“már a Biblia is kimondja, hogy a nő feje a engedelmességgel tartozik”

Egy irányításképtelen férfit egy “valamit is magára adó nő” kb. kutyába sem vesz, szóval emiatt nőelnyomásra panaszkodni minimum hatalmas kétszínűség, és többet inkább nem is mondanék erről…

“elismered azt, hogy a feminista oldalakon megjelenő, férfiakról szóló általánosító cikkek szintén igazak, tekintve, hogy a jelek szerint nagyon sok nő tapasztalja ugyanazt?”

Egy része igaz, ámbár nem számol az okokkal és körülményekkel, más része nyilván valóban a saját személyes rossz tapasztalatokból és rosszul tájékozottságból levezett tévedés (egyebek mellett történelmi tévedések a nemek helyzetével összefüggésben), más részük egyszerű férfigyűlölő rágalom. Meg merem kockáztatni, hogy a hazugságon, rosszul tájékozottságon és gyűlöleten alapuló posztok száma ezeken a feminista oldalakon napi szinten is magasabb, mint ami nálunk a Férfihangon a teljes hat éves fennállásunk alatt valaha is becsúszott…  és még azokban az esetekben is csak épphogy rezgett a léc, és ami a legfontosabb, mi magunk is tudtuk, hogy kritikus területre tévedtünk és a közléssel (egy vállalható) vitát fogunk kiváltani… Ezzel együtt mi nem igyekeztünk például olyan társadalmi kampányt indítani, hogy szüntessék be a férfiak családtagjaik ápolását, büntetésképpen azonnal függesszék fel a szexuális életüket, követeljenek nemi alapon diszkrimináló törvényeket és hadd ne soroljam meddig szokták ezek a feminista blogok ragadtatni magukat. Tehát az egyenlősítő kontextusban nem lehet válaszolni a feltett kérdésedre, hogy mi szükség a feminista lapokon és a férfihangon megjelenő cikkekre. Az ott férfigyűlölet és tömény uszító baromság, ez itt társadalomkritika és olykor nőkritika.

“most komolyan, mi értelme vannak, hogy valaki leír egy ilyen cikket, ami arról szól, hogy az összes nő hülye és hűtlen?”

Ezt így nem mondta Rush. Azt írta, hogy

“logikusan fogom meghatározni, melyik nő lehet a gyermekeim anyja.”

Ebben legalábbis implicit benne van, hogy az általánosításait nem terjesztette ki az egész női nemre, nem akarja a kapcsolatot megszakítani velük és törekszik a saját elvárásainak megfelelő partnert találni a nehézségek ellenére is.

Egyébként vedd észre, hogy az összes női internetes magazinnak állandó témája, hogy ez meg az a baj a (mai) pasikkal és mennyire nehéz megfelelő partnert találni. Nem hinném  hogy ki lehetne jelenteni, a Férfihang viszont a nőgyűlölet fészkévé alakult, merthogy ahhoz hasonló módon közreadtunk egy olyan cikket, amely a férfiak párválasztási nehézségeiről beszél és némi nőkritikát is megenged magának. Ha ettől a Férfihang szerzői, olvasói elcseszett lúzerekké alakultak, akkor ezen értékítélet mentén haladva nagyon nagy szarban van a nőtársadalomnak a fele, mert ezeknek az említett női magazinoknak olyan általános a női olvasottsága, hogy az hozzávetőleg egy fél országnyi nő ízlését és igényeit szolgálja ki.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hol írtam én olyat, hogy disznókat? Mééééééért adsz a számba olyat, amit nem írtaaaaam?

Hunn
Újságíró

A Red Pill megint semmi más, mint egy antifeminista elmélet, amit nőknél sikertelen férfiak tuningolnak fel azzal, hogy alapvető igazságként könyvelnek el mindenféle humbug dolgot, hogy valamivel önigazolhassák a sikertelenségüket. Fáj, hogy nem sikerül az, ami másoknak és kell egyfajta megerősítés, hogy ne kelljen szembenézni azzal, hogy esetleg megvan benne az egyéni felelősségük.

Ez pontosan ugyanolyan, mint amikor valaki nagyon csóró családból származik, mindenért egyedül kell megküzdenie és irigykedik azokra, akiknek 18 évesen lakást, autót, vállalkozást raknak a feneke alá. Az irigykedés természetesen érthető, a sikertelen férfiak irigykedése ugyanígy érthető, de az a nagy büdös igazság, hogy ez önmagában semmin nem fog változtatni. A csóró dönthet úgy, hogy tesz magárért és változtat az életét, a sikertelen férfi ugyanígy tehet magáért. Nem muszáj, lehet panaszkodni leszólni azt, aki bántott, de minek…? Az nem vezet sehova.

Lierin drága, ide figyeljél, mert csak egyszer mondom el.

Ebből a kommentedből (meg persze az összes többiből is) számomra nyilvánvalóvá vált, hogy mint a nők többsége, te is totál fogalmatlan vagy arról, hogy mi is az a Red Pill, hogy miről beszélgetünk egyáltalán, hogy mi az értelme és a célja ennek az egésznek, meg azoknak a férfiaknak akik ezzel foglalkoznak. Ezzel végülis nincs is semmi gond: nem nektek szól. Ez a férfiaknak szól, akik tökéletesedni akarnak egy férfi-ideál felé amely bár elérhetetlen, de mégis meg kell próbálni, mert erről szól az élet.

Ne erőltesd. Olvasol egy cikket, amiben egy random csávó leírja, hogy mit gondol azokról a csajokról akit megdugott, és azt a következtetést vonod le, hogy akkor innentől mi is biztosan kötelezően ugyanazt gondoljuk. Hallasz, illetve olvasol a nőkről olyan dolgokat, amit nem szívesen hallasz, aminek nem örülsz, és azt mondod hogy gondoljunk inkább mást, vagy ha mégis ezt gondoljuk, akkor ne mondjuk ki. Ez nem így működik.

Nem látod mi honnan hova vezet. Nem látod a folyamatot. Nem látod, hogy kik ezek a férfiak, honnan indultak, hol állnak most,  és hova tartanak. Ráadásul mint minden nő, te is önközpontú vagy. Értelmezed valahogy a világot, és meglepődsz, hogy mások esetleg nem úgy látják a dolgokat mint te, holott te látod hogy mi hogy van, ergo ők csak rosszul láthatják.Megszoktad a nőközpontú világképet amiről a mai világ szól, és nem tudsz azzal mit kezdeni, ha valaki nem azon a lencsén keresztül nézi a világot. Nem tudsz tanácsot adni a férfiaknak hogyan legyenek férfiak, hát ne is erőltesd!  Ez egyszerűen nem így működik.

Ne aggasszon téged a Red Pill. Ne aggasszon. Azzal foglalkozz, hogy te egy feminin, nőies nő legyél, mind külsőben, mind viselkedésben.  Onnantól megfeleltél a férfiaknak. Onnantól foglalkozz inkább azokkal akik leszólítanak és akarnak tőled valamit, illetve azzal, akivel párkapcsolatban élsz. A többi nem a te dolgod. Nem a te dolgod. Felejtsd el a Feminista faszságokat is, nem személyes jó barátnőid azok az emberek, akik kitalálták, nem neked akarnak azok személyesen jót.

Ismétlem, ne aggasszon téged a Red Pill. Bármi is jön ki belőle, az nem lesz rossz a nőknek. Tudod milyenek a férfiak, hiszen mondtam: csak a nőknek és a gyermekeinknek jó legyen. Felejtsd el azt a férfiaktól és a férfiak szándékaitól való félelmedet, amit a Feministák erősítenek fel benned ezerszeresére a nőkben meglévő bizonytalanságokból kiindulva. Neked és a többi nőnek a férfiaktól nincs okotok félelemre, ugyanúgy, ahogy a történelem során sohasem volt. A mi keresztény és magyar kulturánkban, itt Magyarországon legalábbis.

És a Feminizmus szégyene, hogy ezt egyáltalán le kellett írnom. Mert a Feminizmus tanítása az, hogy neked a férfiaktól félned kell. A Red Pill tanítása pedig az, hogy neked a férfiaktól nincs okod félelemre. Nagyanyáitok ezt még tudták, igaz akkor még nem jöttek a Feminista zsidó picsák hogy hergeljék őket, magyar nőket a szeretett magyar férfiak ellen. Elbocsátalak hát, mint a Jézus Krisztus:-“Menj, és ne féljél többé!”

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez azt hiszem, tökéletes összefoglaló, kösz Hunn, a többiek nevében is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hunn:

Én is köszönetet mondok.

Reszet Elek
Újságíró

A gunyorosság nem válasz, az érvelés az.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hagyd csak működni, hadd igazolja egymaga az összes nőcikiző sztereotípiát.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ugyan, ha azt mondom neki, hogy nem, a férfiak nem tettek meg mindent a nőkért és gyerekekért, vagy nem feltétlenül tették, amit tettek, akkor mi lesz a válasz? Az, hogy de, mert ő ebben biztos.

Érvelni csak olyannal szemben lehet, aki hajlamos elfogadni, hogy tévedhet, aki azt mondja, biztos hogy csak és kizárólag úgy mennek a dolgok, ahogy ő gondolja, annak  tök mindegy mit mond az ember, süket lesz mindenre.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem libsifemcsiszingli vagy? Most már komolyan kérdezem.

Lierin
Olvasó
Lierin

Csak épp annyira, mint te.

Gazella
Olvasó

Nem a nők akarták az emancipációt, hanem a feministák.

Gazella
Olvasó

Amikor a századelőn a magyar feministák elkezdtek hisztizni a női szavazati jogért, 6% szavazhatott. Azt hiszem, ennél kicsit több férfi volt akkoriban is. :-)

Reszet Elek
Újságíró

A szüfrazsettek tevékenysége pedig sokkal inkább hátráltatta, mint elősegítette a nők szavazati jogával kapcsolatos küzdelmeket. Az angoloknál első körben sok tekintetben a fairség részeként adták meg, amolyan úriemberes gesztusként.

Gazella
Olvasó

Az, hogy valamihez nincs jogod, nem egyenlő rögtön azzal, hogy el vagy nyomva.

Ijk
Olvasó
Ijk

Vivien, felesleges ezeket a pontokat magadon vegigzongorazni, mert te nem a női átlagot reprezentalod. Ugyanis aki a női átlaghoz tartozik az nem téved ide. De még csak nem is forumozik, az internetet spirituális és testi apolasra használja.

Saját tapasztalataim alapján igazak a pontok. Serton vannak találva de helytalloak. Tekintsd ezt az oldalt férfiak kocsmai beszélgetésnek, amiből jobb a tartalmat kell értelmezni és nem ahogy eloadjak. Nők amúgy is fontosabbnak érzékelik az eloadasmodot mint a tartalmat.
Férfiakról is tudnék kanyarintani egy hasonló altalanositast, ami szinte az összes férfira többé kevésbé igaz. Mások vagyunk és ezeknek vannak előnyei és hátrányai egyaránt. Itt azért a nőkkel kapcsolatban tipikusan a hátrányok vannak kiemelve.

sRPd
Olvasó
sRPd

Kedves Vivien! Mindabból, amit leírtál nekem az jött le, hogy te egy női néven kommentelő férfi vagy! :D Viccet félretéve biztosan fiús lány voltál. Vagy rosszul gondolom?

 

Angelo01
Újságíró

Offtopic, ne csak a fórumban jelenjen meg, ha valakit érdekel a film:


The Red Pill
Pár ingyenes link lista a filmhez. Adblock-al érdemes a reklámokat kilőni.

http://filmbirodalmak.com/fgipHuyBvZRV2NZ1496598728
https://estream.to/i6imaqq6nguq.html (ez volt a jobb minőségű)

Kalman
Újságíró

Köszi a linkeket! Úgy tűnik le is lehet tölteni például a youtube-dl nevű hiánypótló programmal:

$ youtube-dl https://estream.to/i6imaqq6nguq.html

Nem kell reklámnyomó szaron online nézni. Lejött, jó a hangja, belelpörgettem, ott is minden tutinak látszik. Ha lesz időm meg is nézem, kiváncsi vagyok rá.

Reszet Elek
Újságíró

Találunk rá más megoldást, olyat ahol nem kell mindenféle gyanús dolgot leszedni és az angolul nem értőknek is érdemes lesz.

ggwp
Olvasó
ggwp

Fent van ncore -on is. Elköltöttem egy csomó pontomat anno a kéréséhez :)

 

szerk.:  van felirat is hozzá, két napja jött ki

https://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/7002485/the-red-pill-hu

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Feliratnál vírust jelez, máshonnan le lehet szedni?

ggwp
Olvasó
ggwp

Nem láttam máshol, de nekem baj nélkül azonnal leszedte, sokszor szedtem innen feliratot sosem volt vírus baja.

https://data.hu/get/10565684/The_Red_Pill_2016_1080p_Blu-ray_Remux_AVC_DTS-HD_MA_5.1_-_KRaLiMaRKo.srt

Itt van data.hu -n ugyanaz hátha jó.

filmcom
Olvasó
filmcom

Nagyon pontos, komplex a cikk ez tény..

Azt azért talán(!!)  bátorkodhatunk kijelenteni  hogy egy intelligens férfi, és intelligens nő összehasonlításában azért a nő képes inkább az irracionális gondolkodásra.. (fontos az AZONOS értelmi nívó az összevetésben..könyörgöm, nehogy valaki ezt “ne vegye észre”…)

 

sRPd
Olvasó
sRPd

Nagyon jó a cikk. Sajnos a fórumot végigolvasni egy kínszenvedés volt. De legyünk pozitívak, önjelölt feminista élharcosainkon inkább röhögjünk, mint sírjuk!

Most már valamivel több, mint fél éve vettem be a piros pirulát. Azóta kicsit más szemmel figyelem az embereket és némbereket. A tapasztalataimmal csak alátámasztani tudom a cikk állításait, de ezzel gondolom mindegyikőtök így van. Én még hozzátennék egy megfigyelést, ami ezekből következik: a vallás vékony cukormáz a (80-95%) nőkön.

O_Bazsa
Olvasó
O_Bazsa

Ez egy nagyon jó, összeszedett cikk, köszönöm a fordítást!

Én a válásom után több évig próbálkoztam a társkereséssel. Voltak hosszabb – rövidebb kapcsolataim is ezekből. Azt figyeltem meg, minél többször próbáltam kapcsolatot felépíteni, utána annál inkább nem éreztem magam rosszul egyedül. Sőt megkönnyebbülést éreztem a kapcsolatból kilépve. Totál nem értettem az egészet, a sorozatában előforduló női viselkedési mintákat pedig végképp nem tudtam felfogni az én egyszerű, logikus, lineáris férfi agyammal.

Válaszok után kutatva jutottam el több, mint fél évvel ezelőtt erre az oldalra. Meghűlve olvasgattam a régebbi cikkeket is és a homlokomat csapkodtam… Úristen… Tehát mégsem én vagyok az UFO, mivel férfiak tömkelege jár ugyanígy, vagy nagyon hasonlóan, mint én.

Ez a cikk volt az utolsó csepp, mostmár hozzá kellett szólnom. Annyira nagy százalékban tartalmazta a 40 évem saját tapasztalatait de szó szerint, hogy ezeket a jelenségeket magam sem tudtam volna pontosabban leírni.

Fontos megemlíteni, hogy a társadalmat tekintve elenyészően kis számú mintavételem alapján nyílván nem lehet reprezentatív értékűnek tekinteni az én megtapasztalásaim, ezért hiba lenne ebből általános igazságokat levonni. Viszont ha a lehető leg objektívebben is megvizsgálok tíz nőt a személyes tapasztalatomból, legalább nyolcra kísértetiesen ráillik a fenti cikk. Ezúton is tiszteletem annak a két nőnek, akire nem.

Kalman
Újságíró

Üdvözlünk a fedélzeten!

Reszet Elek
Újságíró

Hát igen, anekdotikus érvelés, de ha milliónyi férfi érvel ezen a módon…

“Viszont ha a lehető leg objektívebben is megvizsgálok tíz nőt a személyes tapasztalatomból, legalább nyolcra kísértetiesen ráillik a fenti cikk.” – Ezért mondják sokan, hogy a nők jelentős része csak dugásra jó és semmi másra. No persze erre rágnak be leginkább a nők, hogy nőgyűlölő vagy meg hasonlók, mert ugye minden nő egyedi szállongó hópihe. Persze valójában a legtöbb nő se tartja sokra a nőtársai többségét.

Ijk
Olvasó
Ijk

Amit leírtak a cikkben azok tények, persze be is lehet rajta sérülni. Jó másra a nők nagy többsége mint a dugás, persze különböző mértékben, de nem is kell tőlük mindent elvárni. Nem valószínű hogy a bartánőd lesz akivel a legjobbakat beszélgetsz a hobbiaidról, így például nem is kell elvárni tőle.

Az meg rajtad múlik hogy a férfi-nő libikókán mennyit engedsz egy párkapcsolatban. Azért nyilván neked is áldozatokat kell hozni a nő felé, azt meg te döntöd el mennyit és azért mit kapsz cserébe.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hol a napi Lierin adag?

Arthur
Olvasó
Arthur

@Naooo

Agyára ment a feminizmus meg a hipergámia.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért nem írt tegnap? Meggyilkoltad?

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Máris hiányzik a vitapartner?

Naooo
Olvasó
Naooo

Dobálja fel a labdákat, csak le kell csapkodni, tök kényelmes, lehet nem is nő, hanem nőgyűlölő.

Reszet Elek
Újságíró

Véget ért a pünkösdi királyság…

Franklyn
Olvasó
Franklyn

Én is hasonlókat látok és tapasztaltam, jó megfigyelések. A nők csordaszelleme, és ha nővel vagy, akkor voltaképpen a környezetével vagy, nos, valóban így van. Szerencse vagy sem, sose érdekelt a punci, és nem teljesen értem, más miért van úgy oda érte. Mondjuk én INFJ férfi vagyok, ami nyilván közrejátszik. Valahogy nem tudnak izgalomba hozni a nők, sőt, taszítanak.

ggwp
Olvasó
ggwp

Multkor gondolkodtam ilyen faszságokon, hogy ha feltalálnának egy olyan tablettát, ami teljesen érdektelenné tesz a nőkkel és a szexuális késztetésekkel szemben, időlegesen persze, akkor vennék egy kartonnal. Lenne egy csomó pozitív tulajdonsága, jobban menne a munka, nem lenne szar kedvem, stbstb…. Úgy látszik ez neked alapból megvan :D Nem a személyiséged játszik közre ebben, hanem a frusztráltságod szerintem, főleg hogy az infj egy közreműködőbb típus ahogy néztem, aminek ellentettje az amit írsz. Már ha lehet hinni az ilyeneknek.

Reszet Elek
Újságíró

Egy férfi részéről a nőkkel kapcsolatos vágy természetes, annak hiánya természetellenes.

A szar a májától ott válik el, hogy ezt a vágyat tudod-e uralni, megfelelő módon irányítani, ami így az egész életedre megtermékenyítő hatással lehet vagy pedig a vágyad irányít téged és visz el rossz irányba és sosem gyógyuló lelki keléssé válik benned.

A nők csodálatos dolgokat képesek egy férfi életébe hozni, ha megfelelően (és nem szükségszerűen a társadalom által sugallta “jól”) kezelik őket, ellenkező esetben pedig romba döntik és csak boldostalanságot hoznak.

Hunn
Újságíró

Te jó ég! Gyakran érzem azt, hogy elcsesztem a fiatalságomat azzal, hogy egy lúzer voltam a csajozás terén. De ha az a jelenség, amit az alábbi cikk állít, az valós, akkor voltaképpen nincs okom szégyenkezni. Ehhez képest én voltam a tökös, hímsovén macsó sztereotípiája.

Tényleg ennyire nyámnyilák lennének a mai fiatal srácok, hogy bármilyen, de tényleg bármilyen megaláztatást elviselnek a kis picsáktól a puncihoz jutás reményében? Mert bénáztam én is anno, az “approach anxiety” amit régen éreztem az tényleg emberfeletti szintű volt, no de ez micsoda már??? Én anno azért kiosztottam és helyretettem a nőket, ha tiszteletlenek voltak velem, függetlenül attól, hogy nyuszi voltam kimutatni feléjük a szexuális lényemet…

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/kegyetlenul-oszinte-poszt-arrol-hogyan-terrorizaljak-a-tinilanyok-a-pasijukat/

Aldo
Újságíró

Nem mindenki ekkora puhapöcs. Ez már csak a normális apa és férfikép hiányának következménye.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nemrégiben én sem voltam valami Casanova, de legfeljebb a harmadik ilyen után az illető olyat kapott volna, hogy a fal adja a másikat.

Hunn
Újságíró

Katonakoromban, húszévesen mentem haza hétvégi kimenőre. Általában eléggé benne volt az emberben a feszkó, csak akkor ment ki belőled már civilben, amikor egy jó nő szólt hozzád. Akkor vetted csak észre, hogy mennyire be voltál előtte feszülve.

Na, felszállok a BKV-ra, leülök hátra. Elöl a járművön ült két fiatal csaj, kifejezetten jó nők voltak, és szerintem egy kicsit becsiccsentve. És ez a két csaj elölről hátrafelé haladva, senkit ki nem hagyva, egyesével beszólogatott minden a járművön utazó férfinak. De nem jófej módon, hanem ilyen gizdán és bunkón. Volt aki figyelmen kívül hagyta őket és leszállt. Volt aki jófejkedni próbált velük, de nem vették a lapot, beszóltak neki valami megalázót, tudom is én, ilyen “biztos kicsi a pöcsöd”, meg hasonlókat. És senki nem szólt nekik vissza, csak behúzták a farkukat, senki nem tette helyre őket.

Na én meg ugye a laktanyából jövet eléggé be voltam feszülve, normális női hangra vágytam, mondom magamban, erre nekem pont nincs igényem, remélem megunják mire rám kerülne a sor. No hát betaláltak engem is. Két szót szólt hozzám a csaj, nem is hagytam hogy végigmondja. Elővettem a nézést, és a hangot, mintha a laktanyában lennénk, és kiosztottam őket. Még próbált visszaszólni, hogy mentse az egóját, úgyhogy folytattam a helyrerakását, de akkor már a barátnője megszeppenve rángatta a karját, hogy hagyd abba, mert látta rajtam, hogy komolyan gondolom, és megijedt hogy esetleg tényleg szétvágom a fejüket. Természetesen ilyen nem történhetett volna meg, ennyire azért nem vagyok vadállat, de ezt ők nem tudhatták.

Kurva jó érzés volt. Pedig leszólítani valószínűleg nem mertem volna egyiküket sem annyi idős koromban. De szerintem nekik is tanulságos lehetett az élmény. Remélem leesett nekik, hogy vadidegen férfiakkal lekezelően bánni, beszólogatni, büszkeségébe gázolni úgy, hogy azt képzelik közben, hogy teljes biztonságban vannak, igenis nagyon nagy felelőtlenség egy nő részéről.

Ilyen szintű baromságokra képesek a mai fiatal nők, mint amibe ebben a cikkben futottam bele: megtámad egy férfit a nyílt utcán a diszkó előtt, kap egy maflást, és kómába kerül. Mi a nyavaját gondolnak ezek a picsák, hogy a világ az ő játszóterük, vagy mi a rosseb ez? Tényleg nem értem.

http://nj1015.com/nj-cops-know-who-punched-emily-rand-into-coma-but-they-wont-arrest-him/

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az első csajomnál (tavaly) itteni mércével nézve igazán nagy balfarok voltam, annyi hülyeséget egymásra halmoztam, hogy azt most már elképzelhetetlennek tartom, de mikor elkezdte igazán magas fordulatra pörgetni a folyamatos érzelmi zsarolást és féltékenykedést, egy hete sem maradt hátra.

Elhiszem, hogy jó érzés volt neked is, amióta kiengedtem a szellemet a palackból, már ezen a téren is sokkal magabiztosabb vagyok, egyszerűen jól is esik uralni a legtöbb szituációt. A csajok tényleg addig lökik csak a feminista maszlagot, amíg nem megfelelő valaki és megfelelően kezeli őket.

Reszet Elek
Újságíró

Ez valójában a mágikus punci szindróma egyik formája, amiről cikket is írtam itt. Kissé humoros köntösben ugyan, de nagyon is komoly mondanivalóval.

A nők túlnyomó többsége azt hiszi, hogy pusztán női mivoltuk (társadalmi értelemben vett) többlet jogokat biztosít, védettséget jelent a számukra, hogy a környezetüknek elnézőbbnek kell lennie mert rossz napjuk van, mert menstruálnak, mert nem értik meg őket, mert akármi…

Amúgy nagyon extrém példákat is lehetne mondani. Jómúltkor a TRP redditen találtam bejegyzést a sztiptíztáncosokkal kapcsolatosan. Több hozzászóló is sztipperként (férfi, női) szólt hozzá és egyöntetűen megerősítették, hogy a nők még a sztiptízbárokban is olyan durván tapiznak, amiért egy normál férfi sztip bárban a pacákokat már elsőre úgy dobnák ki, mint a macskát szarni.

Mivel egyre kevésbé rakják helyre a nem megfelelő viselkedést a nem megfelelő nevelést kapott nőknél ez párkapocslatokban, munkakapcsolatokban vagy akár vadidegenekkel kapcsolatban is egyre durvábban jelentkezik. Üdítő élmény helyre tenni az ilyen hölgyeményeket, magam is mesélhetnék példákat. Szinte megdöbbentő hogy mennyire megváltozott minden alkalommal a viselkedésük. Vagy meglehet inkább megmosolyogtató, ahogy átestek a ló túloldalára (kedveskedés, túlzott udvariasság miegymás).

Hunn
Újságíró

Az vesse rád az első követ, aki régebben nem pontosan ugyanezt csinálta. És az nem én leszek, én olyan bétáskodásokat levágtam régen, ami két embernek is elég lenne. A lényeg hogy tanuljunk a múltból, tanuljunk a hibáinkból, tanuljunk a más kárán is meg a sajátunkon is, és legközelebb jobban csináljuk.

Én arra jöttem rá, hogy a nők számára a Feminizmus (többek között) arról (is) szól, hogy attól a lehetőségtől félnek, nehogy esetleg béta férfiak nyomhassák el őket, mert az a halálnál is rosszabb sors lenne a szemükben. Még szerencse, hogy igazából lelkünk mélyén mi is szarul érezzük magunkat amikor bétáskodunk. Ha ezt meg tudjuk szüntetni, mi is boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak vagyunk, és az asszonyaink is. Szóval jó úton járunk.

Reszet Elek
Újságíró

Beugrottak óvodás emlékeim. Ott még nem bétáskodott az ember. A nekem tetsző lányok bokáját rugdostam meg földigilisztával a kezemben ijesztgettem és kergettem őket, amikor szerepüknek megfelelően sikoltoztak meg menekülni próbáltak.

Aztán jött az így nem szabad kisfiam meg úgy nem szabad kisfiam meg a ne bántsd a lányokat és mire szétnézhettem volna máris “tiszteltem” őket. Aztán kicsivel nagyobbként, mivel feltűnt az érthetetlenségük, hülye (pontosabban hulye, mivel elég érdekes volt a hangképzésem) csöcsökké váltak, akikkel nem is érdemes foglalkozni mert semmi jó dolgot nem csinálnak.

Aztán kora kamasz kortól minden megváltozott. Akkor már foglalkoztam volna velük csak nem tudtam hogyan kell mert ugyanolyan érthetetlenek voltak, meg mindig rajokban jártak.

Aztán jöttek az első próbálkozások és elindultam a párkapcsolatok rögös útján…

Koriander
Olvasó
Koriander

Most már kezdem érteni, hogy miért tartott vissza anyád egy évre az iskolából :p
manapság már ez is más.
a fiam teljesen frászban jött haza, amikor az egyik (elég helyes kislány) elmesélte neki, hogy mit álmodott: a kislány álmában tehén volt a fiamat meg léggyé varàzsolta és bekapta :/
és ettől a kislánytól mindnenki fél az osztályban, a nála 2 fejjel magasabb fiúk is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki elnyomó, az a nőknek eleve fasza gyerek.

Reszet Elek
Újságíró

Ez jobb: https://www.youtube.com/watch?v=3pKjnKhAYZc#t=52.880925

Alter Ego
Szerkesztő

Rögtön  Dr. Ranschburg Jenő szavai jutottak eszembe egy előadásból:

“Tudják belegondoltam, a réges-régi eseteimet, történeteimet, tapasztalataimat végiggondolva, hányszor tapasztaltam azt, hogy amikor arra nevelem a kisfiamat, hogy ne legyen agresszív, akkor megbüntetem és leszidom, ha bántja a környezetét. Hát, ha lányokat bánt, akkor különösképpen leszidom. Hát a lányokat egyáltalán nem. Ebben is változás van ám – mindjárt rá fogok térni. De a hagyomány szerint a lányokat nem bántjuk. De még a fiúval szemben is. De ha a kislány bánt egy fiút, akkor azt mondom, hogy megvédte magát a gyerek. Szóval igen, ezt így kell egy kislánynak.

És hányszor, nézzük meg a 30-as, 40-es évek magyar filmjeimben – tudják ezekben a Jávor Pálos, Ráday Imrés filmekben, amiket én nagyon szeretek – amikor akkora pofon csattan a férfi főhős arcán. Akkor magam előtt látom azt a régi-régi közönséget, ahogy elégedetten mosolyognak: jól megadta neki. Hogy a nők férfiakkal szembeni agresszivitására engedékenyebb a társadalom, mint az össze többire. Mert a nő a gyenge lény, a nő a nem agresszív. Amikor aztán megmutatja, annak a zsarnok, a helyzetét kihasználni akaró férfiembernek. És annak a férfiembernek eszébe sincs visszaütni, fogja az arcát, de föl se merül benne, hogy visszaüssön.

Na most, Hölgyeim és Uraim én 2 évvel ezelőtt írtam egy botrányt kiváltó könyvet erről, mert azt írtam meg, hogy a családon belüli erőszaknál is gyakran találkozunk ezzel a jelenséggel. Azzal a furcsa jelenséggel, hogy nagyon sok nőben még ma is él az a gondolat, hogy ő nem üthető vissza. És a nemi szerepek átalakulásának egyik izgalmas változata az, hogy a férfi egyre valószínűbben visszaüt. Tetszenek érteni amit mondok?

Ez nem mentség és ha a visszaütés következtében egy nő kórházba kerül, azt a férfit elő kell állítani. De ha a jelenséget meg akarom érteni, akkor az egy borzasztóan fontos mozzanat, hogy a nő, aki karmol, üt, vagy rúg és benne ott él a nagyanyái, anyái alapérzése, hogy őt nem lehet visszaütni, viszont a férfiban már nem él ott ez az érzés, akkor ebből nagyon-nagyon sok probléma származik.”

Az  előadásról szóló cikk és a videó a Férfihangon:
http://www.ferfihang.hu/2015/11/12/ranschburg-jeno-a-ferfi-agresszio/

Nyilvánvaló hogy tényleg a “nemi szerepek átalakulásával”, pontosabban a feminizmussal függ össze a probléma, Ha egyenjogúság van, ha kinyílt a nők szája, nem tisztelik a hagyományokat és vele együtt a férfiakat, ami régen megvédte őket, akkor egyre gyakoribbá válnak az ilyen jelenségek. Szóval ha kimondjuk a leplezetlen igazságot, akkor úgy fest a helyzet, hogy a nőkkel szembeni erőszak növekedéséért pont maga a feminizmus felelős. – Még egy bizonyítéka annak, hogy a feminizmus árt a nőknek…

Reszet Elek
Újságíró

Valójában ez a nem ütünk vissza is viszonylag új dolog. Ha visszamegyünk az ipari forradalom előtti időkre, főleg ha nem az “úri” kultúrát nézzük, már nagyon más a leányzó fekvése.

sRPd
Olvasó
sRPd

Ez egy fontos kérdés. Volt rá példa, hogy részeg voltam és megráncigált az asszony. Most akkor visszaüssünk, vagy ne üssünk vissza? Egy alfa visszaütne mindig, vagy a szituáció dönti el?

Amikor iskolás voltam, elmentem kőmívessegédnek. A kollégák egyértelmű véleménye az volt, hogy asszony verve jó. :) Az egyszerűbb embereknek könyebb dolga van: nem filozofálnak a dolgokon, csak megteszik.

Hunn
Újságíró

Szerintem a kiindulási alap az, hogy férfiként nőt nem ütünk meg. Férfiként egyszerűen nem akarunk nőt megütni. Mert tudjuk, hogy férfiként erősebbek vagyunk a nőknél, és az erőszak nem játék.

Csakhogy a másik oldalról ugyanezzel a nőknek is tisztában kell lennie. És tudván, hogy mi így állunk hozzájuk, nekik cserébe úgy kell beszélniük hozzánk, úgy kell viselkedniük velünk, hogy ne provokáljanak ki belőlünk agressziót. Mert egy normális férfi ha megüt egy nőt, azt annak ellenére teszi, hogy valójában nem akarja ő a nőket verni.

Ha egy nő normálisan beszél a férfiakhoz és normálisan viselkedik a férfiakkal, akkor egy hosszú életet le tud élni anélkül, hogy bárki akár csak egy ujját is felemelte volna ellene.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Amikor iskolás voltam, elmentem kőmívessegédnek. A kollégák egyértelmű véleménye az volt, hogy asszony verve jó. :) Az egyszerűbb embereknek könyebb dolga van: nem filozofálnak a dolgokon, csak megteszik.”
nem teszik meg.
az, hogy faszik, egymás közt mit beszélnek meg szájhősködnek ill. a nő(i)kkel direktben milyenek- nagyon két különböző dolog.
elég jól ismerem a szakmát.
vérmérséklettől függően akad persze nagylegénykedés meg sikamlós kis méricskélések, de direktben mindenki maximálisan úriember és van egy egészen gyengéd oldaluk, nevezzük ezt a férfiak mélytudatába vésődött automatizmusnak, amikor előkerülnek a csomagtartómból a nagyobb szerszámok pl. a közel 10kilós pöröly, akkor vki a semmiből mindig ott terem segíteni- ezt a típusú nem tolakodó, lelke mélyéről jövő segítőkészséget a kétkezi melósoknál mindig megtapasztalom. ezért egészen egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy képesek lennének verni a náluk kisebbet.

Reszet Elek
Újságíró

Ez a szinte ösztönös viselkdésmód és a nőket illető szemléletmód alapvetően a legtöbb férfira jellemző.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezt a balfasz nyomorult hímneműeket….

A kedvencem:

Ne kényszerítsd szexre, ha azt mondta, nem akarja!

Kb az a szint amikor : “egy hónapja megrőszakol a tanárnőm, tegnap is ott voltam és most is odamegyek…….”

 

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ezek után el tudom képzelni, hová vezet a nagy “egyenlőség”.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem csak túllihegte a dolgot valami nethuszár és csinált egy komment/like/share-mágnes agymenést.

ggwp
Olvasó
ggwp

Miért pont egy külföldi fordítású cikket osztotok faszbúkon? Saját cikk sokkal jobban venné ki magát :)

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem a fő probléma, bemagyarázzák a fiatalok maguknak, nem kis média benyomás hatására, no meg sok esetben az oktalan szülők, hogy nem fiatalon kell családot alapítani, hanem harminc felett. A nők ebben élen járnak, de az egyértelmű hibát sosem fogják elfogadni, önző, magányos létük egy lufi, ami bármikor kipukkanhat. Itt az eredmény, ami tisztán látszik, de a terelés, kendőzés tökéletesen működik. Ha valaki megteszi mégis, mint nőt elkerülik, minimalizálják a médiahangot róla. Mondom ezt 19 év házasság után, válás utáni hét év alatt, sajnos, sok barátnőm volt. Kapcsolatilag másfél évtől az éjszakás kalandig. Az a réteg akire gondolok, nem reagál, csak bólogat. Tényeket közlök velük, amiket át, megéltem, de amolyan lepergető technikával gyorsan átlendülnek a témán, bármi is legyen az. A nők nők ellen, ami igazából nem az lenne, hisz ember a másikról alkotna véleményt, nem lehet, egy mély beteg kód bennük, feltörhetetlen és az is marad. Alapból védi a másik nőt, teljesen mindegy mikor, mekkorát hibázott, automatikus a bocsánat.

Lierin
Olvasó
Lierin

Szerintem meg az egyik fő probléma, hogy ti mindig 20-30 év távlatából akarjátok megmagyarázni, hogy miért lenne jó fiatalon családot vállalni, csak elfeledkeztek róla, hogy időközben nagyon megváltoztak a gazdasági viszonyok. Persze, 30 éve még az én szüleim/rokonaim is megtehették, hogy fiatalon gyereket vállaltak, mert sima szakmunkással normálisan fizető munkához jutottak, kaptak telket a családtól, fizették nekik a lagzit (akkor még futotta erre a TSZ-es idők maradék vagyonából), aztán a család kalákában felhúzta a házat, ők meg úgy voltak, majd lesz valahogy. Na, pont úgy lett, hogy rájöttek, amúgy nem szeretik egymást, meg elviselni sem tudják (csak akkoriban az volt a divat, hogy 20 évesen házasodjon az ember, összeköltözés nélkül), aztán jött a válás, nincstelenség, persze a maradék pénzből egyik sem tudott mit kezdeni. Mire mi lettünk 20 évesek, nemhogy elindítani nem tudtak bennünket, még be is kelletg fizetni otthonra iskola mellett, hogy meg tudjunk élni. És tudod mi a durva? Nem vagyok benne biztos, hogy ez volt a rosszabb, mert közben láttam azt a rokont, ahol meg együtt maradtak, épp az anyagiak miatt, és láttam, hogy sírnak a gyerekek a szobába rejtőzködve veszekedéskor, hogy bár válnának már el, mert rettegnek tőlük.

Hahó, nem a szocializmus véghullámait éljük, elmúltak azok az idők, érdemes lenne néha körülnézni a mostani ksgyerekes fiatalok között. Az én korosztályomban van bőven, nem viccelek azzal, hogy tízből kilenc a szülőkhöz vállalt gyereket a kissszobába, és most pár évvel később sírnak és vergődnek, mert nem akarnak már hárman-négyen ott lakni a 12 nm-en, de nem tudnak tovább lépni, nincs rá pénz, a gyerek miatt a nőnek karriere nincs, hogy legalább jól keressen, a harmaduk amúgy már együtt sincs, mert apuka lelépett (és tök furcsa, hogy mindenhol a lány szüleinél élnek együtt), és most jutottam el oda, hogy csak bámulom, hogy egyre több ilyen fiatal gyerekes családnál történik az, hogy apuka szépen kimegy külföldre. Évekre.
Én is sokáig hittem a fiatalon szülésben, de komolyan mondom, ezeket látva, nagyon örülök, amiért 23-24 évesen nem ugrottam fejest bele úgy, hogy “majd lesz valahogy”, mert akkor most én is kesereghetnék, miért nincs semmink (mondjuk, mi nem lakhatunk szülőknél, ez plusz nehézség). És nem luxus dolgokról beszélek, de ma már nem úgy működik, hogy érettségivel elboldogulok életem végéig, és szépen építgetem a házamat/vagyonomat. Nézz már körül az országban…

Te is mondod, hogy elváltatok. Akkor mit csodálkozol azon, hogy az emberek óvatosabbak? Egy érett felnőtt tudja, hogy bármi történhet, bármikor egyedül maradhat a nagy szerelem ellenére, nemcsak válás, hanem haláleset, betegség vagy egyéb dolgok miatt – na, igen megnézem, ki hogy él meg manapság két gyerekkel, albérletben.

Mellesleg, nem is értem, miért csak a nőket okoljátok a kései gyerekvállalás miatt. A gyerekhez két ember kell, a férfiak gyanúgy nem akarnak, mert az felelősség, meg pénzzel jár, meg nem kényelmes, a mai napig megy a sírás, hogy a nők eljegyzésért meg gyerekért könyörögnek…. egyelőre nem az a jellemző, hogy 25-28 éves férfiak könyörögnének a barátőjüknek, hogy ugyan, vállaljanak már gyereket…

De ismétlem: komolyan nem tudom, melyik a rosszabb, bizonytalan anyagi helyzetben élni, vagy abban felnőni, hogy a szülők már utálják egymást és tudni, hogy ránk is ez vár az életben.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Kedves Lierin, mindennek megvan az ára. Amit meg én látok nem egy, nem két forrásból, hogy ha két felnőtt összejön, együtt tervezi a jövőjét, közösen dolgoznak, felépítenek egy vagyont, aztán 304-35 évesen mondják, hogy na, most már jöhet a gyerek. És nem jön. Próbálkoznak sokáig és csak nem jön össze. Mivel a női temékenység kacifántos dolog. Persze vannak, akiknek 45 évesen is összejön a gyerek, de 35 felett már nagyon sok esetben nem jön össze a gyerek könnyedén. Vagy nehezen sem, mert közben kimerül a petekészlet, néminemű fertőzések károsítják a petevezetéket, stb. A 35 év genetikai szempontból már részben nagyszülői kor, őseink ekkortájt már a 2. generációra készültek. És a gyerekcsináló részek is erre vannak ráállva.

A másik feneség meg a hormonrendszer és az ösztönök kapcsolata. Ha hosszú ideig nincs gyerek egy kapcsolatban, ott az ösztönök bizony nem egyszer, nem kétszer azt mondják, hogy biztos terméketlen a másik, ideje váltani mert nem lesz utód. Az agynak itt nincs nagyon beleszólása. Hiába dolgoztak azért évekig, hogy a csemetének legyen hova jönni, az asszony “kiszeret” a férjéből/párjából és hozzámegy máshoz, aki egy éven belül gyereket csinál neki. Mert az ösztönöknek nehéz ellenállni. Főleg ha még a létüket is tagadják.

 

Gejza
Olvasó
Gejza

“Kedves Lierin, mindennek megvan az ára. Amit meg én látok nem egy, nem két forrásból, hogy ha két felnőtt összejön, együtt tervezi a jövőjét, közösen dolgoznak, felépítenek egy vagyont, aztán 304-35 évesen mondják, hogy na, most már jöhet a gyerek. És nem jön. Próbálkoznak sokáig és csak nem jön össze. Mivel a női temékenység kacifántos dolog. Persze vannak, akiknek 45 évesen is összejön a gyerek, de 35 felett már nagyon sok esetben nem jön össze a gyerek könnyedén. Vagy nehezen sem, mert közben kimerül a petekészlet, néminemű fertőzések károsítják a petevezetéket, stb. A 35 év genetikai szempontból már részben nagyszülői kor, őseink ekkortájt már a 2. generációra készültek. És a gyerekcsináló részek is erre vannak ráállva.”

 

21 évesen – kb 18 éve – voltam egy melóhelyen, ahol akkor egy 23-24 éves terhes lány is volt, kis hassal már. És látom, hogy cigiszünetet tart a lelkem. Kérdezem a kolléganőt/barátnőjét, hogy “te, az “izé” terhes nem? De. És dohányzik???…Igen…”

Gyerek elment pár hónap múlva. 40 évesen erőlködtek a lombikkal már, nyomta magába a hormoninjekciókat ezerrel, de nem jött össze.

A buli, a cigi még 35 évesen is, aztán jött a kapkodás.

Amikor lehetett volna, nem kellett, nem vigyázott rá. Amikor meg már a természetanya bekopog, akkor meg ment a kapkodás. Hasztalan.

 

Reszet Elek
Újságíró

Az a nő aki terhesen tudatosan mérgezi magát (cigi, drog, alkohol) az egy mocskos féreg és börtönt érdemel a megszülető gyerek meg más szülőt.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

1. ez több százezer év evolúciója, nem is értem milyen szoci témára gondolsz, mert annak is csak másfél évtizedére szeret emlékezni mindenki.

2 az hogy elváltam, annak a következménye, hogy a média sugall valamit, a légy önmagad dumával, csak aztán kifordítja azokat akik nem akarnak szembesülni a való világgal, ő is így volt vele. Később visszacsinálta volna, csak nincs mit, a bizalom ugrott. Ő időben szült, de tudna mesélni biztos a barátnői körében.

3 másik a személyes tapasztalatom, több barátnőm negyvenegy-két évesen volt 4-5-8 év közötti gyermek anyukája. ők mondták, nagyon megbánták, hogy nem szültek időben. Itt vagy te is egy példa, automatikusan védesz valamit, ami rossz, önző, de hát ilyen vagy, el sem olvastad úgy hogy lásd ez az élet, meg sem akarod érteni. Ezeket átéltem, vigasztaltam, átbeszéltük többükkel. Nem te ültél a kórházban vigasztalni, hogy sajnos el kellett mindent távolítani, az akkor 38 éves hölgynél mindent.

4csípem mikor a nők csak a pénzről papolnak, de amit vásárolnak éves szinten 40%a kuka, abban a pillanatban ahogy megvették.

A gyerek csak részben pénzkérdés.

Reszet Elek
Újságíró

Hármótok között (Lierin, Inkvisitior, Zegi) egy nagy különbség van gyermekvállalás kérdésében. Lierin folyamatosan arra keresi a megerősítést hogy miért NE vállaljon gyereket. másik kettőtök pedig pont az ellenkezője.

Lierin ésszerűnek tűnő érvelése jó példa arra, hogyan válik egy társadalom, egy kultúra szép lassan és feltűnésmentesen gyerekellenessé. Hogyan válik a gyerek nyűggé, problémává, amit meg kell oldani, anyagi tönkremenetellé, kolonccá.

Ahol élek, ott a közelben van egy patak. Régebben esténként a nyári időszakban mindig hallani lehetett ahogy a békák hangos szerenádot adnak, arra aludtál el. Később kibetonozták, részben lefedték a patakot és ma már halotti csönd van esténként. Nem szeretném megélni hogy évek múlva a környékbeli fák madarai is elhallgassanak mert már nem lesznek a fákon. Hogy miért is jutott ez az eszembe? A napokban a közvetlen szomszédba kültözött egy kisgyerekes pár és hosszú évek óta először hallottam gyereksírást beszűrődni. Annak a kis szirénázónak a hangja sokkal valódibbá, életszerűbbé tette az egész helyet és rá kellett döbbennem, hogy a más zajok megléte ellenére milyen halotti csönben éltem otthon.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

A gyerekvállaláshoz kell némi elkötelezettség a férfi részéről és bizonyítása a nő felé, hogy képes lesz eltartani őt és a gyerek(ek)et. Legalábbis a feleségemnél nagyban megdobta a gyerekvállalási kedvet a ház vásárlása. (plusz a 6 év korkülönbség).

Az meg több helyen láttam, hogy a nagy fészeképítésben a párok szép lassan kifutottak az időből és annyira beleszoktak a kötetlen létbe, hogy már gyereket sem akarnak. Főleg, ha komolyabb anyagi megszorításokkal jár az egyik kereset kiesése.

Ha a gyerek költséggé válik, akkor jóval kevesebbet vállalnak. Márpedig városban a gyerek extra költséget jelent (fizetés kiesés, plusz kiadások pénzben és időben). Átlagosan ott születik több gyermek, ahol nyereséges befektetés (falun illetve ahol nincs más nyugdíjra lehetőség), illetve ahol a tradíciók még viszik a lendületet (éppen átléptek a városias életmódba).

Korábban éppen ezért írtam a quora-n és máshol is, ha a nők (és férfiak) tudatosan korlátozhatnák mikor váljanak fogamzóképessé, kihalna az emberiség, mert nagyon ritka az az eset, amikor tökéletesek a körülmények.

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván kell viszont nagyon zsákutcás elképzelés az, hogy ha minden készen van akkor lesz gyerek mert akkor valószínűleg nem lesz, belekényelmesednek az egészbe, mindig kell majd még valami stb.

Egy párt a közös célok és a közös erőfeszítések tudnak összetartani az hogy közösek a problémáik. A jólét ugyanúgy boldogtalanná tesz, mint a másik véglet csak az előbbi kevésbé feltűnő módon hat. A jólétnél elfogynak a célok, míg a “rosszlétnél” képtelen vagy elérni a meglevőket.

Hunn
Újságíró

Házasság és gyerekvállalás szerintem nem pénz függvénye.

Két dolog jó benne. Az egyik az, hogy onnantól nem kell az ember saját magával, saját lelki világával, lelki nyomorával foglalkozzon. Mert onnantól nem ő a világ közepe saját maga számára, és nem a saját boldogsága vagy boldogtalansága a fontos saját magának. A másik az, hogy nem kell tovább a szexpiacon bohóckodjon. Megvan élete párja, illetve a szex lényege, vagyis eredménye: a gyermek. Onnantól csak elnéző mosollyal szemléli a PUÁs bohóckodást, és örül hogy neki már nem kell ezzel szarakodnia.

Ami a pénzt illeti, pont hogy a gyermek léte motiválja az embert, hogy igyekezzen minél jobb és kényelmesebb életet teremteni a családjának. Sosem értettem azokat, akik ezt saját maguknak akarják és arról panaszkodnak, hogy a gyerek mellett csökken az életszinvonaluk. Kit érdekel ez, könyörgöm? Én magamért kurvára nem fogok hajtani, hát hol érdekel engem ez? Egy gyerek az más. Ha az enyém és enni kér, akkor hegyeket mozgatok meg ha kell. De csak azért, úgy magamnak, hogy fesztiválozhassak minden nyáron még húsz évig, meg plazmatévém és kocsim legyen, hát azért két fűszálat se.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Két dolog jó benne. Az egyik az, hogy onnantól nem kell az ember saját magával, saját lelki világával, lelki nyomorával foglalkozzon.”

Én úgy mondanám, hogy nem kell a saját nyomoroddal foglalkoznod, mert az asszonyéval kell utána. De ha elpapucsosodsz, mint én tettem, akkor pár év, és újra kell a saját nyomoroddal is! Aztán tanulhatod a PUA bohóckodást újra. :)

“Én magamért kurvára nem fogok hajtani, hát hol érdekel engem ez? Egy gyerek az más.”

Az ember mindig jobbat akar. Ez egy olyan tulajdonságunk, amin változtatni nem lehet. Gyerek mellett való hajtásnak sincs értelme, mert akkor nem vagy a gyerek mellett. Túlórázol heti 30-40 órát, és úgy nő fel a gyerek, hogy ő nem lát téged. Egyetlen egy erőforrásunk van: az időnk. Azt úgy osztjuk be, ahogy tudjuk. Megtalálni a legjobb megoldást piszkosul nehéz, de azért az élet megy a maga módján.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem Hunn lényegében jól fogalmazott, a párunk óriási erő, egy olyan háttér ami alapot ad arra, hogy bármit elérj/ünk. Az amiről te írsz az más történet, a te történeted, mind ahogy mindannyiunknak megvan a sajátja. Válásomkor, ami annak a következménye volt, hogy elmondtam neki, tönkre fogunk menni, ami sajna elkerülhetetlen volt, nem fizettek ki, behajthatatlanul. Elég nagy változás lett volna az anyagi szférában a családban de túléltük volna, mint ahogy túl is éltem.  3éven belül kétszer mentem tönkre még, de átlendültem. A gyerekek óriási erő volt. De nem hibáztatnék senkit, pedig a banki játékokat is kifizettem mellette. A gyerek nem pénz kérdés, csak annak aki eleve így áll neki. Az hogy otthon vagy és tudod, hogy a gyerek ott van valahol a másik szobában, nem biztos, hogy ér annyit, mint ha csak napi szinten minimálisat, de minőségi időt töltesz vele. Emlékszik az esti mesére, fürdetésre, esti puszira és biztonságba érzi magát, hisz anyuka adja a többi alapot, amihez neki is biztonságban kell éreznie magát. A túlóra csak akkor gáz, ha gyenge vagy hozzá, akkor tényleg elfogysz mire feleszmélsz. A határainkat tudnunk kell.

lady
Olvasó
lady

Pedig a többség épp a pénzre hivatkozik hogy a semmire minek legyen gyerek!  Nyilván kell valamennyi és tervezve mire jut mire nem. Ha pénztől függne lehet sosem születne senki , mert ritkán van olyan idő (vagy inkább nincs is) hogy most akkor rendben vagyunk.  Sok huszonéves éretlen még felelőtlen , ha lesz gyerek akkor vagy az apa neveli (egyre több ilyen van) vagy a rokonok . Harminc fölött meg már olyan életszínvonalat nagy nehezen elértek nem akarnak lemondani a javakról.  DE talán inkább ember mint életkor függő ki mikor akar vagy szeretne szülő lenni , mert vannak jó példák is . Egyesek sose lesznek gondoskodó szülők , míg mások  élvezik minden percét .

Kalman
Újságíró

Ez egy Poe szindrómás kijelentés, nem tudom eldönteni, hogy vicc vagy komolyan gondolod:

“A másik az, hogy nem kell tovább a szexpiacon bohóckodjon. Megvan élete párja, illetve a szex lényege, vagyis eredménye: a gyermek. Onnantól csak elnéző mosollyal szemléli a PUÁs bohóckodást, és örül hogy neki már nem kell ezzel szarakodnia.”

Először is a férfi ösztön alapvetően mindigis a dugásra vonatkozott. A szex lényege a valóságban lehet, hogy a gyerek, de az ösztöneid számára maga a szex a lényege. Ezért nem léphetsz ki soha a piacról, az ösztöneid ott tartanak. Így nyár felé ugyanúgy semmi mást nem látsz a kocsiból, mint meztelen lábakat mindenütt.

Az életed párja meg többnyire a gyerekekkel van elfoglalva. Még ha a bétulást meg is úszod, akkor is objektív okok miatt is figyelni kell, hogy meglegyen a dugás. Például vagy aludnia kell a gyereknek, vagy pesztrára kell bízni. Ha kettő van, akkor _egyszerre_ kell aludniuk! Rajzold fel a valószínűségi változókat, hogy mit jelent ez! Másképp nem megy. A gyerek pedig akkor ébred fel, amikor kedve van. Ezért aztán bevezettem magamnak azt a szabályt, hogy ha mindkét gyerek alszik, de az asszony nem, akkor _azonnal_ le kell csapni. Halogatás tilos és életveszélyes. Még ha iszonyat jó Férfihang kommenteket kellene olvasni, akkor is. Padlógázzal nyomulni, az első adandó alkalommal elélvezni, mintha nem lenne holnap. Mert lehet, hogy nem lesz! Lehet, hogy jön a foga és két napot végigüvölt (mármint a gyerek, nem az asszony). És ha nagy családot akarsz, akkor ez évekig eltart, akár több mint 10 évig is. Számold csak ki!

Na, ilyen az a biztonságos rév, ahová beérsz ha megházasodsz. Ki lehet bírni, de ne idealizáljuk túl!

Hunn
Újságíró

Természetesen volt benne némi költői túlzás is. Tudom, hogy még a halálos ágyadon is Game-elned kell az asszonyt, hogy szó szerint, igazi alfa-özvegyként zokogjon a sírodnál, és ne a koporsód mellett henteregjen a szalmában a sírásóval csak azért, mert jó pasinak találja.

Szóval én csak arra akartam rámutatni, hogy mondjuk 70 évesen szívesebben Game-elném azt a ráncos, töpörödött öregasszonyt aki anno gyönyörű fiatal lányként az enyém volt és aki végül a gyermekeim anyja lett, mintsem hogy ki kelljen bicegni járókerettel a hétvégi diszkóba, és 70 évesen próbálni meg befűzni az akkor 20 éves kiscsajokat.

Reszet Elek
Újságíró

“Tudom, hogy még a halálos ágyadon is Game-elned kell az asszonyt, hogy szó szerint, igazi alfa-özvegyként zokogjon a sírodnál, és ne a koporsód mellett henteregjen a szalmában a sírásóval csak azért, mert jó pasinak találja.” – Valahova gyűjteni kellene az aranyköpéseid.

Hunn
Újságíró

Gyereksírásról jut eszembe. Szeretett nagybátyám, nagyon komoly 56-os felkelő volt, nagyon büszke vagyok rá és csak azért nem nevesítem, mert onnantól már én is beazonosítható lennék. Szóval az ő halála után tartottak érte a templomban gyászmisét. Hogy hogy nem, ugyanarra a napra volt több keresztelő is meghirdetve a templomban. Volt is egy pici aggódás is emiatt, de nagyon szép volt végül. A picik jól viselkedtek, persze felhangzott párszor a gyermeksírás, de az ember érezte közben, hogy boldogult nagybátyám mosolyog az égből. Hiszen ezért harcoltak ők, hogy legyen itt magyar élet és magyar jövendő. Hogy bár őt most elveszítettük, de a magyar élet folytatódik. Mintha átadta volna a stafétabotot, hogy innentől mi vigyázunk ezekre a kis magyarokra, aztán pedig majd jönnek ők, és így tovább, újabb ezer évig.

Reszet Elek
Újságíró

Talán ismerős. A film olyan közeljövőben játszódik, ahol már évtizedek óta nem született gyerek.

https://www.youtube.com/watch?v=YBzWTIexszQ

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem az nem különbség, ha én tudom mit beszélek, 47vagyok 23 a fiam 15 a leányom, az apjuk vagyok akikre számíthatnak, minden értelemben és még sokáig. Gondolom nem kell ecsetelni ha negyven felett vagy mikor jön a gyerek. A baráti körben van aki az előbb említett kései gyermekvállalással küzd. A felelősség tesz felnőtté a fiatalokat, nem hogy azt várd, hogy úgy érzed talán belefér, házasság vagy a gyerek. Túl sok a kísértés a mai világban, túl sok az indok és általában csak kreálmányok ezek. A ‘patak’ utáni gondolatsorral teljesen egyetértek.

Koriander
Olvasó
Koriander

” a kis szirénázónak a hangja”
<3
tegnap a plazaban làttam ilyen übercuki keresztelôruhacskakat, a "kicsi" mondja nekem anya nekünk nincs bébink minek nézegeted.
mennyire egyszerûbb lenne, ha már nagymamasàgra készülnék, a nehéz meló a gyerekeimnek, nekem meg csak a shopping meg a babaillat, egyszerûen a fellegekben járok, ha kicsit tarthatok a kezemben meg ha szirénàzni hallok egyet.

Lierin
Olvasó
Lierin

Elek, Elek, Elek… ;)

Látod, hibáztatjátok itt a nôket, hogy ítélkeznek felettetek, aztán tessék, ismeretlenül próbálod nekem megmagyarázni még azt is, hogy gyereket mikor vállalok. Mert úgy gondolod, még ezt is jobban tudod, és ezt valami rizsabölcsességgel szórod meg.

A valóság, ami biztos fájni fog: Lierin bizony akar gyereket, kettőt vagy hármat, jövőre kezdi és még bizony épp belefér a 30 év alá. Csakhogy Lierinnek van annyi esze és felelősségtudata, hogy a férjével előtte szépen megteremtse az alapokat, gond esetére is, merthogy Lierin csóró családból jön és tudja, milyen az, ha télen tíz fok van a házban meg egész héten csak szendvics, semmi normális kaja. De Lierinnek meg a férjének ehhez sokat kellett ám dolgoznia, és ha 20-22 éveseb vállalt volna gyereket a semmire, most talán azok a szerencsétlenek nem látnák soha a külföldön dolgozó apjukat vagy azoknak nem telne gyógyszerre, ha betegek.

A legnagyobb önáltatás az, hogy a gyerek nem pénzkérdés, azzal a maszlaggal együtt, hogy TE mondasz le valamiféle életszínvonalról. A francokat, a gyerekedet kényszeríted rá, hogy nézze, ahogy veszekedtek, mert még anyósnál éltek, aki mindenbe beleszól, vagy ő az egyetlen, aki nem mehet osztálykirándulásra, meg őt betegíted meg az állandó tészta-fehér kenyér-krumpli kombóval, mert nem futja jobbra.

Sehol nem mondtam, hogy 40 éves korig kell várni a kacsalábon forgó palotára, de a 20 és 40 között sok idő van.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nekem mééééé nem válaszolsz, csúnya néni? :(

Reszet Elek
Újságíró

Lierin, Lierin, Lierin…

“Látod, hibáztatjátok itt a nôket, hogy ítélkeznek felettetek” – én ugyan nem, elvégre mindenki azt teszi, mindenki ítélkezik

“a 20 és 40 között sok idő van” – Sok nő mondta ugyanezt, aztán később csodálkoztak.

A többire meg: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-dilemma

A végére egy idézet: “Ami a nőket illeti, egyetértek azzal, hogy mindegyiknek három vagy négy lelke van, de egyiknek sincs értelmes lelke. Elmélkednék Pomponia Senecával vagy Cornutusszal afelett, hogy micsoda is az ő nagy Logosuk… Idéznék meg együttesen Xenophanes, Parmenides, Zeno és Plato szellemét, akik úgy unatkoznak amaz alvilági tájakon, akár a csízek a kalitkában. Én egészen más dologról akartam vele és Plautiusszal beszélni.” – Sienkiewicz: Quo Vadis (Petronius)

Hunn
Újságíró

Lierin drága,

Tehát te egy boldog párkapcsolatban élsz egy férfival akit szeretsz, és gyermeket akarsz tőle, lehetőleg minél többet. Ez szuper, és így ismeretlenül is örülök nektek.

Akkor viszont mi a tökömért hőbörögsz itt azok ellen, akik egyrészt ugyanezt szeretnék elérni a saját életükben, másrészt azon törik a fejüket, hogy hogyan lehetne elhárítani a Feminizmus által emelt akadályokat annak az útjából, hogy ez a lehetőség minél több ember számára lehetséges legyen a mai társadalomban? Tényleg nem értem.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hagyd a csudába, pszichoterápiával is csak azon lehet segíteni, aki azt akarja. Ha nem akar nekünk hinni, csináljon, amit akar, legalább lesz időnk az összeesküvéssel foglalkozni.

Naooo
Olvasó
Naooo

“meg őt betegíted meg az állandó tészta-fehér kenyér-krumpli kombóval”

Ez a legegészségesebb étrend, plusz kocsonya.

“de a 20 és 40 között sok idő van.”

20 és 40 között kurva kevés idő van.

Hunn
Újságíró

Mellesleg, nem is értem, miért csak a nőket okoljátok a kései gyerekvállalás miatt. A gyerekhez két ember kell, a férfiak gyanúgy nem akarnak, mert az felelősség, meg pénzzel jár, meg nem kényelmes, a mai napig megy a sírás, hogy a nők eljegyzésért meg gyerekért könyörögnek…. egyelőre nem az a jellemző, hogy 25-28 éves férfiak könyörögnének a barátőjüknek, hogy ugyan, vállaljanak már gyereket…

Hadd kérdezzem már meg halkan: mi a jó rossebet csinál egy gyerekvállalási korban lévő, huszonéves fiatal nő egy 25-28 éves korú srác mellett? Annak a fiúnak még 5-10 év mire a topon lesz, a nőnek akkor már rég késő. Arról nem is beszélve, hogy a srác valószínűleg egy fiatalabb nő mellett fog végül kikötni. Hát nincs meg a nőknek a minimális esze? Nem véletlenül hívják a 33.-ik évet a férfiaknál krisztusi kornak, 33-36 éves kor az, amikor elkezdenek családban gondolkodni. Amelyik nőnek minimális esze van, az ezt figyelembe véve választ párt huszonévesen.

Komolyan nem hiszem el, hogy nekem ezt így le kellett írnom, hogy ez nem magától értetődő és egyértelmű. Vagy a mai nőknek már olyan szinten elmentek otthonról, hogy az élet alaptörvényeivel nincsenek tisztában? Nem is lepődök meg, hogy azt hiszik, harminc fölött elég házasodni, és negyven felett gyermeket vállalni. Háppersze, ahogy azt Móricka elképzeli. De kivel, könyörgöm? Én lassan negyven leszek, szerinted én szóba állok harminc feletti nővel? Max ha jól tartja magát akkor megdugom, de hogy komoly párkapcsolatra… ugye még feltételezése is csak valami vicc? Na ugye.

Aldo
Újságíró

“Hát nincs meg a nőknek a minimális esze?”

Soknak nincs.

“azt hiszik, harminc fölött elég házasodni, és negyven felett gyermeket vállalni.”
Mert a Szex és New York megmondta, hogy a teljes 20-as éveket végig kell ribanckodni, a 30-ast szintén, emellé még karriert kell építeni – természetesen a lehető legkevesebb energiabefektetés nélkül – aztán majd az esküvő ráér 40 évesen is. Illetve már nem is kell esküvő, se gyerek, mert hát az patriarchális nőelnyomás sarokköve.
Az se véletlen, hogy hírértéke van, hogy XY sztárocska 45-50 évesen szült. Így fellélegezhetnek, hogy “még csak 35 vagyok, bőven ráérek még szülni”. Persze arra már nem gondolnak, hogy a biológiát rohadtul nem érdekli, hogy ő mit akar és, hogy ezek a sztárok megengedhetik maguknak, hogy milliókat költsenek el egy termékenységi klinikán.

“De kivel, könyörgöm?”

Hogyhogy kivel? Természetesen az álompasival, aki ugye automatikusan jár nekik. Neki az egyetlen életcélja, hogy a 40-es lerobbant, agyonhasznált karrierista és frusztrált nőt boldoggá tegye, lesse az aktuális kívánságát. Aki rá sem fog nézni a sokkal jobb állapotban lévő 20-as csajokra

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

A vicces, hogy a Jóbarátok sztárja Jennifer Aniston pont így járt. Mikor közölte Az akkori párjával hogy még ráér gyereket vállalni, csak nézett amikor a pasi lelépett egy másik nővel, aki viszont szívesen bevállalta a gyerekeket.

A Szex és New York hősnője szintén belefutott a késői gyerekvállalás hátulütőibe, csak neki volt pár millája a bankban, hogy egyéb megoldásokat találjon.

Gejza
Olvasó
Gejza

Kevered, az a Sarah Jessica Parker.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Igazad van,  SJP béranyát használt, mert a második már nem jött össze. (Az elsőt 37 évesen szülte).

“Legnagyobb sajnálatára nem tudott másodjára is teherbe esni, és férjével magánéleti válságon jutottak túl, mikor 2009. június 22-én megszülettek ikerlányaik, Marion és Tabitha, akiket béranya hozott világra egy Ohio állambeli városban, Martins Ferry-ben” (Wikipédia)

Szerintem a halandó földiek közül nem soknak van lehetősége béranyát fogadni.

Jenny Anistonnak viszont még mindig nincs gyereke, pedig betöltötte a 48 évet. (1969-es)

Aldo
Újságíró

Jól tette. A nők ezerszer kisebb dolgokért is dobbantanak. Amúgy vicces látni, amikor az élet benyújtja a számlát.

bny
Olvasó
bny

Nagyon igaz!

Lierin
Olvasó
Lierin

“Hadd kérdezzem már meg halkan: mi a jó rossebet csinál egy gyerekvállalási korban lévő, huszonéves fiatal nő egy 25-28 éves korú srác mellett? korú srác mellett?”

Ööö… nem tudom, mondjuk belé szerelmes és vele tudja elképzelni azt, hogy felépítenek egy közös életet? :O

” Amelyik nőnek minimális esze van, az ezt figyelembe véve választ párt huszonévesen.”
Mert ez úgy megy, hogy majd én eldöntöm, kibe leszek szerelmes és kihez vonzódok, ugye?

Én komolyan nem értem ezt a sületlenséget. Eddig azon sírtatok, hogy a nő csak a pasi pénzét nézi, meg azt, hogy tudná a férfi kielégíteni a nő mindenféle fészekrakási ösztöneit, itt meg azon problémázol, ha valaki olyan párt választ, aki nem tudja ezeket kielégíteni. Most akkor mi a franc van?

Ha fiatal pasit választunk, mert beleszeretünk, akkor hülyék vagyunk, ha harmincöt éveset, mert ő már gyereket akar, akkor meg számítóak. Mit vársz, minden fiatal 22-23 éves lány hagyja el a párját, és kezdjen idősebbel, szerelem nélkül?

Tudod, mi a nálunk nem sokkal idősebb pasik előnye? Az, hogy az átlag huszonéves srácnak éppúgy semmije nincs, mint egy átlag huszonéves lánynak, és vele fel lehet építeni közösen egy életet, nem úgy, mint a harmincöt évessel, aki aztán folyton a nő szemére veti, hogy csak beleült a készbe, semmit nem vitt a házasságba, kihasználta őt, a pénzre hajtott és természetesen fogja be a száját, mert kevesebbet keres ;)

Reszet Elek
Újságíró

“Mert ez úgy megy, hogy majd én eldöntöm, kibe leszek szerelmes és kihez vonzódok, ugye?” – A nők nagyobb hányadánál a szexuális vonzalmon túl sajna igen.

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Na látod, épp ezért nem tudtok normális nőt összeszedni. Mert ilyen téveszméitek vannak a nőket illetően.

Mi a véleményed, van olyan dolog, amivel kapcsolatban mi nők is el tudjuk dönteni, hogy mit gondolunk és érzünk, vagy természetesen ti férfiak ezt is jobban tudjátok, habár sosem voltatok még a helyünkben? Esetleg szabad nő létünkre nekünk is jobban tudni bármit a saját életünkkkel és érzéseinkkel kapcsolatban?

Hunn
Újságíró

Na látod, épp ezért nem tudtok normális nőt összeszedni. Mert ilyen téveszméitek vannak a nőket illetően.

Tipikus női téveszme az a feltételezés, hogy ha egy férfi nem a nők seggét nyalja nyilvánosan és nem a Feminista baromságoknak bólogat és azokat szajkózza fennhangon, akkor már esélye sincs a nőknél. Micsoda tévedés…

Lierin
Olvasó
Lierin

Ha olyan borzasztó sok esélye van a nőknél, mire jók ezek a nagy csoportos sírások?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ekkora megerőltetés megírni nekem, hogy iszol-e normális módon, kedvesem? Előlem nem menekülsz ilyen könnyen.

Lierin
Olvasó
Lierin

Emlékszel, amikor valamelyik társalgás kapcsán kifejtetted, hogy a nők bizony kurvák, hipergámok, hazudnak meg minde a pénzre mennek és bármikor ott hagyják a pasikat egy gazdagabbért? Aztán nem sokkal később azt mondtad, te is láttál jó példát, a szüleid házasságát.

Én meg visszakérdeztem tök normálisan, kíváncsiságból (kétszer is!), hogy ezek alapján a te anyád kurva lenne, hazudik és csak azért mert apádhoz, mert ő meg egy tehetős alfahím volt, és hogy ha felbukkanna egy még tehetősebb alfahím, akkor az anyád szerinted lelépne vele apád mellől, mivel ösztönösen hipergám?

Na, ekkora megerőltetés volt válaszolni erre a kérdésre? Vagy ez ilyen kettős mérce, te nem válaszolsz arra, ami kényes neked, de elvárod, hogy neked feleljenek, ráadásul ilyen ide nem illő, béna kérdésre?

Nem igazán iszok, ha erre vagy kíváncsi, bár ma elkortyoltam egy sört délután ;)

Nos, anyád otthagyná az alfahím apádat egy alfahímebb pasiért a hipergámia jegyében? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Sörtől büdös lesz a szád.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nincs.
Jobban tudjuk.
Nem.

hunbagira
Újságíró

Persze, ha magatok sem tudjátok, akkor kell melléltek az erős férfikéz…

Hunn
Újságíró

Aztán meg amikor mindketten betöltitek a harmincat, és a srác lecseréli a nőt egy fiatalabbra, mert végre megteheti hogy ő is válogasson, akkor te meg nem fogod érteni hogy miért történt, és jön az “ezek a szemét férfiak, én rááldoztam a fiatalságomat, ő meg ezt tette velem, miért történik ez velem, miéééért???” Na, hát ezért.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nők és a szerelem. Deákba a haza árulójába, meg Pistakirályba.

hunbagira
Újságíró

Ebben mondjuk tök igazad van. Sajnos átveszik a feminista hisztit.

hunbagira
Újságíró

“Mert ez úgy megy, hogy majd én eldöntöm, kibe leszek szerelmes és kihez vonzódok, ugye?”

Ha ez nem így lenne, nem létezne a női prostitució.

Lierin
Olvasó
Lierin

Igen, ők nyilván nagyon szerelmesek.

Kalman
Újságíró

Szerintem nagyon sok múlik a neveltetésen. Engem például úgy neveltek, hogy a legfontosabb életcélok között van a családalapítás. Ennek megfelelően az első pillanattól kezdve tudatosan készültem rá, és ha meglett volna a megfelelő kapcsolati dinamika (hú de eufémizálva fogalmaztam), akkor szerintem bele is vágtam volna.

De mivel a red pill-t akkor még nem ismertem (megint eufémizálva fogalmaztam, hogy pillanatok alatt lebétásodtam), ezért az akkori kapcsolataim nem voltak alkalmasak a családalapításra. De mai fejemmel úgy gondolom, ha red pill alapismereteket is megkaptam volna a neveltetésemben, akkor simán családot alapítottam volna max 25 évesen.

Szóval a szándékom megvolt, de alkalmas még nem voltam. Ezt úgy mondom, hogy egyébként alapvetően egyetértek veled, csak annyival korrigálnám, hogy nem azt kell néznie a fiatal nőnek, hogy hány éves, hanem hogy alkalmas-e, illetve szándékozik-e családot alapítani. Ami azért jelentősen korrelál a korral.

hunbagira
Újságíró

Nos ebben igaza van Lierinnek. Figyu a női hipergámia miatt megy a lázadás, erre te mit tanácsolsz a nőknek, hogy legyenek hipergámok (huszonéves létükre válasszanak harmincas pasit). Túlzott következetesség nincs bened.

Hunn
Újságíró

A hipergámia ellen lázadni olyan szinten lenne értelmetlen, mint kimenni a parlament elé a gravitáció ellen tüntetni. A hipergámiát kontrollálni és beépíteni a párkeresési stratégiába viszont okos dolog.

Vagyis: mondjuk 33 éves férfiként, amikorra talán kigyúrtad magad és esetleg van egy jól fizetős munkád is, vagyis éppen a topon vagy és a legtöbbet tudnád nyújtani a párodnak, ráadásul már benőtt a fejed lágya és gyermeket akarsz, na, akkor érdemes egy 25 év körüli jó nőt választani, aki szintén épp a topon van nőként és a maximumot tudja nyújtani neked egy párkapcsolatban, ráadásul már benőtt a feje lágya és alkalmas lesz anyának is.

Amit én mondtam az dettó ugyanez, csak fordított szemszögből, vagyis a nő szemszögével nézve. Szerintem kiváló tanács ez.

Lierin
Olvasó
Lierin

“mondjuk 33 éves férfiként, amikorra talán kigyúrtad magad és esetleg van egy jól fizetős munkád is, vagyis éppen a topon vagy és a legtöbbet tudnád nyújtani a párodnak, ráadásul már benőtt a fejed lágya és gyermeket akarsz,”

Mese habbal. Ugyan, hány 33 éves férfi van manapság kigyúrva (amúgy szakadjatok már le erről a kigyúrt témáról, basszus, a nők tizedét sem érdekli, hogy kigyúrt-e a pasija, ez is csak a ti mániátok)? Hány pasinak van ma itthon, Mo-on 33 évesen jól fizető állása?
Azt már meg sem említem, hogy a 33 éves férfiak jelentős része a statisztikák szerint még otthon él anyucival…

“érdemes egy 25 év körüli jó nőt választani, aki szintén épp a topon van nőként”
Nem akarlak megbántani, de a saját környezetemen látom, hogy az olyan lányok vállalnak 25 évesen gyereket manapság (tisztelet a kivételnek), akiknek semmi normális végzettsége, tengenek a szar melójukkal, örülnének, ha valaki eltartaná őket és gyorsan belemenekülnek a babázásba. Az okos lányok tanulnak más hibájából, és építenek némi egzisztenciát, hogy ha ne adj isten apuka 40+ évesen kapuzárási pánikot kap és lelép egy húsz évessel, esetleg elcsapja a kocsi és lebénul vagy meghal, akkor is meg tudjon élni a gyerekkel. Na most, ha összekerül egy 25 éves Tesco kasszáslány meg egy 35 éves raktáros fiú, azok lehet kiidegelik egymás hó végén, amikor á kellene utalni az albérleti díjat, de nincs miből…

Szóval, egyáltalán nem korfüggő az, hogy melyik férfi hány évesen szeretne gyereket. Az enyém 27 évesen mondta azt, hogy most már szeretne kisbabát, de van olyan ismerősöm, aki ennyi idősen már apuka volt és teljesen normális házasságban él azóta is. Ha az embernek 25 évesen nem jönnek be a 10 évvel idősebb pasik, azzal meg nem tud mit kezdeni.

Mondtam már: nem az alapján ismerkedünk 22-24 évesen, hogy a pasi mikor akar gyereket.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Az okos lányok tanulnak más hibájából, és építenek némi egzisztenciát, hogy ha ne adj isten apuka 40+ évesen kapuzárási pánikot kap és lelép egy húsz évessel”

A húsz éves nő a hibás.

Naooo
Olvasó
Naooo

“És tudod mi a durva? Nem vagyok benne biztos, hogy ez volt a rosszabb, mert közben láttam azt a rokont, ahol meg együtt maradtak, épp az anyagiak miatt, és láttam, hogy sírnak a gyerekek a szobába rejtőzködve veszekedéskor, hogy bár válnának már el, mert rettegnek tőlük.”

Mért nyitotta ki a feleség a csipáját?

“a gyerek miatt a nőnek karriere nincs”

Nagyon helyes.

“A gyerekhez két ember kell”

Akkor eztán a faszitól beleegyező nyilatkozatot kell kérni a nőnek, hogy megszülhesse?

hunbagira
Újságíró

Talán, ha 25-28 éves pasi legalább szintjéhez tartozó nőt kapna, akkor elköteleződne. De a hipergámiátok miatt az ÁTLAG férfi, csak lefele- erősen- kap(hat) nőt….Ennyi a titok nyitja.

bny
Olvasó
bny

Tudom, a kivételeket nem szokás példaként felhozni, de én is azt vallom, hogy fiatalon kell gyereket vállalni (na jó, nem a “semmire”, de egy értelmiségi pár, akiknek átlagos a jövedelme, és van lakásuk, szerintem simán bevállalhatja a bébit huszonévesen). Amikor a 7 éves kapcsolatomban felvetettem, hogy vállaljunk gyereket 4-5 év múlva (amikor 30 körül járunk), azt a választ kaptam, hogy amíg ketten együtt nem keresünk legalább 1 millió Ft-ot, addig szó sem lehet róla. Ő nem szeretné feladni a kényelmes életét, az utazásokat, a szórakozást és “nyomorban” felnevelni a gyereket. Úgy, hogy neki volt saját lakása, és egyébként nem is kerestünk rosszul. Persze, a nyaralásról, síelésről, sok mindenről le kellett volna mondanunk, de nem bántam volna.

Szóval elment az életemből 7 év, és hiába volt szép, én mégis azt látom, hogy ez elvesztegetett idő. Arról már rég lemondtam, hogy fiatalon, 30 előtt anya leszek (most 25 vagyok).

Valahol talán Hunn írta, hogy a nő felelőssége egyedül, hogy jól válasszon. Ez kurvára igaz. Én rosszul választottam, iszom is a levét. :)

Reszet Elek
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=k4YrGJNAFVg

Amúgy meg jobb hogy nem később derült ki. Három év alatt találhatsz pacákot és akkor meg is lehet az első gyerek harminc alatt.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem választottál rosszul. egyszerűen a kiskorkûlönbségű, első kapcsolatoknak- ez a sorsa és ti se lettetek ez alól kivétel. max ha tényleg idősebb lett volna a párod, akkor lehetett volna más.
viszont, ha tényleg 30 előtt szeretnéd megtapasztalni az anyaságot, akkor tényleg idősebb férfiak közt keresgélj, mert tényleg olyan 32- 33 körül érnek meg az apaság gondolatára… a másik boldog csaladokat, pozitív férfi-nő dinamikát tényleg csak ott látok, ahol a férfi döntötte el azt, hogy legyen gyerek. Ahol a nő, ott nagyon inog minden.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

ez mekkora hülyeség amit leírtál

Hunn
Újságíró

Amit leírt az nem hogy nem hülyeség, hanem az pontosan így van ahogy leírta, és nem másképpen.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

De hülyeség. Egy kapcsolat lényege az utódnemzés, alapjaiban a párválasztásnak mindig ez a burkolt lényege. A gyereknek szóba kell kerülnie a kapcsolat elején. A gyerekről együtt kell dönteni, ha valamelyik mismásol, az ott kiderül, helyben, legfeljebb a szerelem, vagy egyéb tényezők elnyomják, de két hároméves kapcsolatnál már tudja mindkét fél, hogy mit várhat el a másiktól. A dominancia megosztott kell, hogy legyen, csak úgy működik. 20-22 évesen pontosan olyan érett egy férfi mint harminc évesen és ez ezer százalék, a többi duma. Az hogy nem PS el játszik, hanem eg A6al az részletkérdés. Pont olyan megbízható, vagy sem, pont olyan motivált, vagy sem és a tervei is nagyjából olyan irányúak. Persze változik, mint mindenki, de az alap az alap marad. Abban egyetértek, hogy a pasi legyen pár évvel idősebb, de a többi hülyeség.

Hunn
Újságíró

Nem tudom, hogy te esetleg saját magadra gondolsz-e mint példa? Nem tartom kizártnak, hogy te esetleg már huszonévesen is pontosan tudtad, hogy mit és hogyan akarnál az élettől, a gyereket is beleszámítva.

De ha ez így is volt, ne vonj le belőle általános következtetéseket, mert akkor te a kivétel voltál aki erősíti a szabályt. Én például huszonéves fiú koromban még nagyon gyerek voltam. Áldom is az Istent, hogy nem ugrottam bele sem házasságba sem gyereknemzésbe, mert nagyon rábasztam volna. Mai fejemmel persze már más a helyzet.

És ahogy elnézem magam körül a mostani huszonéves srácokat, azok ugyanolyan gyerekek, mint amilyen én is voltam annak idején. Nincs is ezzel semmi gond, tíz éven belül nekik is benő majd a fejük lágya, és alkalmas partnerei lesznek az akkori huszonéves, gyermeket akaró lányoknak. De most még nem, tehát amelyik nő gyereket akar, az ne köztük keresgéljen. Nem azt mondom, hogy esetleg nem találhatnak kivételt, de nem az az általános, nem az a jellemző.

Ijk
Olvasó
Ijk

20 évesen ugyan annak a férfinak sem az agya, sem a pénztárcája nem alkalmas gyerekvállalásra akinek 30 körül már igen.

Ha nem hiszed el menj ki és nézd meg a 20 éves srácokat. Ha te apukákat látsz bennük akkor más dimenzióban élünk.

bny
Olvasó
bny

Nagyon jó hallani (olvasni) a másik oldalt.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Akkor más dimenzióban élünk, a fiam huszonhárom, már írtam és nem gondolom, hogy az élettapasztalatai, a rutin bármivel kapcsolatban, nem lenne maga az apává válás is. Mi nem hordjuk kilenc hónapig a pocinkban a babát, egyszer csak odanyomják a kezedbe és megtapasztalod, hogy lesz a csecsemőből gyerek, majd fiatal és felnőtt és erre bizony tökéletesen érett vagy huszonévesen. Ahogy a párod anya lesz, úgy segít téged apává válni. harminckodósan már kialakult érzelmű emberke vagy, nehezebben fogadsz be dolgokat és talán nem jut úgy el a szívedig mint ahogy annak kell. Ugyanez a helyzet az anyukával is. Huszonévesen csúszol mászol vele, ahoyg kell, harminc- negyven évesen megpróbálsz másolni, tudatos szülő akarsz lenni, pedig ahogy érzed ha sír fel kell venned, ugyanúgy jön huszonévesen minden, magától.

Ijk
Olvasó
Ijk

Tehát a fiadnak van egy odaadó barátnője aki alkalmas anyának, és legalább 300 ezres nettó fizetése hogy készen áll az apaságra?

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Barátnője van, lassan egy éve, nem tudom hol tartanak de ha jól sejtem alakul. Megint a fizetés, ezen dolgok nem pénz kérdése hanem elhatározásé. Gyártástechnológus és még tanulgat hozzá, kicsit több mint kétharmada a pénze, mint amit írsz, de van megtakarítása is. Persze ez nem Budapest, ott valószínű a bér arányában emelkedne minden. Amúgy az apaságra nem ezektől áll készen, ezek inkább a komoly párkapcsolat alapjai csak. Anno az albérlet a fizetés kétharmada volt, ma kb a negyede. Van az a mondás, hogy addig nyújtózkodj amíg a takaród ér, de ez a normál dolgokra vonatkozik. Ma anyagi értelemben könnyebb, van választásod az erőforrásod vonatkozásában, anno nem volt, mert mindenhol ugyanannyiba került kb minden. De különben bármikor bármi történhet, váratlan körülmény, olyan nincs hogy biztos, az csak egy illúzió, persze indoknak, hogy valamit, vagy semmit miért ne, annak tökéletes.

Ijk
Olvasó
Ijk

Nézd a te szemszögedből a fiad készen áll az apaságra, a valóságban meg akkor lesz kész ha ő eldönti hogy az akar lenni. Lehet hogy már eldöntötte, lehet hogy nem, én nem ismerem, de baromi sok huszonéves srácot ismerek akik a legtöbb tekintetben alkalmatlanok. Az hogy majdnem egy éve kapcsolata van nem jelent semmit. Nekem 4 éves kapcsolatom volt, azt hittem készen állok bármire, azt hittem mindent tudok, igazából meg szart sem tudtam. Olyan hirtelen véget ért a kapcsolat, hogy fel sem fogtam. És azóta igen sokmindent tanultam meg a nőkről, kapcsolatokról, szakmáról, életről amit 20 éves korig lehetetlen.

Egyrészt igen, a pénz számít, mert gyereket csinálni olcsó, felnevelni pedig drága, és a jövőben ez még tovább fokozódik.

Másik hogy minél nagyobb városban, minél inkább feminizmussal fertőzött populációban nagyon tudni kell milyen nővel házasodsz (onnanm nagyjából senkivel ha van eszed). Lehet hogy egy községbeli, konzervatív családban, internettől és minden szartól távol eső lányhoz nem kell túl sok sütnivaló hogy valami működő házasság legyen, de egy nagyvárosi, liberalizált nő redpill nélkül megesz reggelire és pislogsz mint hal a szatyorban. Utána meg jöhetsz hogy te a válás után alfa maradtál, amikor oda a fél vagyon meg a kölykeid esetleg hétvégente látod.

Szóval lehet hogy a te fiad készen áll az apaságra, de ez nem csak a te elképzeléseiden múlik, hanem a fiadon és a közösségben ahol szocializálódik. Felkészülni meg nem lehet mindenre nyilvánvalóan, de onnan kell elindulni hogy legalább a pelenkát meg tudd venni a kölöknek.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Szerintem felületesen figyelsz, az óvodákban, iskolákban nagyrészt ma is huszon vége, és harmincas nők, férfiak viszik a gyermekük, ha kicsit idősebb egyből érzik, tehát nagyjából nem kifogásokat gyártanak, hanem hálisten még gyermeket. A gyerek nem pénzkérdés, csak részben, átcsoportosítod normális dolgokra a pénzed, nem szórod, bár a néhányuk, sajna a hangadók sipákolnak, mert csak ideig óráig bírják. A fiam úgy tesz ahogy akar, példa van előtte, családi, baráti körben bőven. Ezek a visszajelzései, mert beszámolgat a dolgairól, szereti ha nyugtázom, pedig többször mondtam neki, hogy jól csinálja ,akármi is legyen az. A másik, a válás válás, mint írtam egy folyamat volt. A volt nejem simán eltaposott volna, mert volt nehéz időszak, sebezhetően, amit ki is használt, a gyámügy egy vicc volt amit művelt, de túl vagyok rajt és nem tapostam vissza, pedig pár éve fordult a kocka. Oda a fél vagyon, naés, kezded előröl, vagy folytatod csak az utad. Nincs elég idő, hogy bánkódj vagy bosszulj, totál felesleges és belebeszélni hogy mind ilyen vagy olyan. Tíz év secperc alatt elszáll. Megyeszékhelyen éltem, liberalizált volt és az is, nagy részük naés, pár alkalom után kiderül az irány. Az nem baj ha okos, művelt, intelligens, szerintem az okos nőkkel könnyebb, pláne ha szép is, persze az előbbinél, ha tiszta az út. A probléma a negatív női egó, felsőbbrendűség komplexus, dominancia, férfigyűlölet, ezeket sosem mosod ki belőlük mert olyan mélyről fakadhat, hogy sosem deríted ki az okát.

 

Hunn
Újságíró

Én nem azt mondom, ha egy huszonéves fiú az apaságra vágyik, és szerez hozzá egy huszonéves, gyerekre vágyó nőt, akkor hajrá, áldásom rájuk.

De én sok helyen látom azt, hogy a huszonéves nő egy huszonéves fiú mellett pazarolja az idejét, esetleg több évig is. Aztán szétmennek. A fiú esetében semmi gond, de a nőnek azokat a gyerekvállaláshoz fontos, fiatal éveket senki sem fogja visszaadni.

Ezért lehetőleg huszonéves nőket ne a huszonéves fiúk stoppolják le, illetve, a huszonéves nőknek legyen már annyi minimális eszük, hogy ne a huszonéves fiúktól várják a csodát.

Aldo
Újságíró

Jaja, mert a 20 éves csajok azok a kiöregedő 40-es szerencsétlenek automatikusan járnak. Még jó, hogy az életben ez nem így működik.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Aldoval egyetértek, pár évvel lehet idősebb, max öttel.

Hunn
Újságíró

Valamiért itt tudok csak Aldo-nak válaszolni.

Látom ezek szerint huszonéves srácok is olvassák a Férfihangot, nagyon helyes. Logikailag kikövetkeztethető az életkorod a reakció hevességéből. Illetve az is, hogy igaznak érzed amit írtam, különben nem reagáltál volna ilyen hevesen.

Na lássuk sorjában. Nem 20 éves lányokról, hanem huszonéves lányokról beszélünk. Mit lehet kezdeni komolyabban egy 20 évessel, már azon kívül, hogy megdugod? Én még olyan 25 alatti nővel nem találkoztam ebben az életben, akinek már benőtt volna a feje lágya. 25 alatt gyakorlatilag ugyanazon a szinten vannak mint a tinédzserek.

A “kiöregedő 40-es szerencsétlenek” kitételen hangosan felröhögtem. Nem tudnál te nekem annyit fizetni, hogy újra huszonéves srác legyek. A rossz hír az, hogy te is leszel még ennyi ha megéred. A jó hír az, hogy egyáltalán nem lesz olyan szar, mint amilyennek képzeled. Erre nem is vesztegetnék több szót.

Amire viszont igen, az az “automatikusan járnak” kitétel. Tudod mi jár bárkinek is automatikusan? Egy hely a híd alatt, amíg a közteresek el nem kergetik. Huszonévesen, harmincasként, negyvenesként, most sorolhatnám évtizedenként halálig, egy férfi azt a nőt kapja meg, akit meghódít és elcsábít. Senkinek sincs bérlete senkire, senkinek sem fogja rádobálni a farkára a jóisten az égből nőket, az Orbán Viktor sem fog lemondani és mellékelni hozzá egy jó nőt is. Az a nő lesz a te asszonyod akit te magad megszerzel magadnak, a többi meg nem a tiéd és kész.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akit megvesz.

Koriander
Olvasó
Koriander

nézd Babus , ez az egész okfejtésed akkor lenne valid, ha te még mindig együtt lennél a gyerekeid anyjával, a nőddel. így meg csak arra próbálod rávenni a srácokat, hogy hogyan bétuljanak le, ami egyébként bekövetkezik magától is, ha vki fülig szerelmes. talán szerencsésebb lenne másokat arra bíztatni, hogy hogyan maradhatnak vénségükig együtt és vállalnak az érzelmeken túl még ésszerűen gyerekeket és nem roppannak bele a szülőségbe, hanem a nemiségüket is meg- és kiélhetik.
Az nem kérdés, hogy ha egy nő készen áll a kufircra, akkor csak olyannal tegye, akitől nem gond, ha babája lesz. EZ ALAP, de hogy ez mikor következik be, arról a férfi dönt. A faszi teszi be, a faszi húzza ki vagy nem. A faszi dominál a nő pedig alkalmazkodik.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Ez nem okfejtés, hisz a házasságomban tizenkilenc évig így éltem, majd ő döntött hogy válni akar. Húsz és harminc között, sülve-főve, majd ahogy nőttek az igények, úgy alakítottam a munkám hogy jó legyen. Sosem voltam, vagyok, leszek attól béta ha szeretek, itt is mivel menni akart, nyitottam az ajtót és mindegyiknek. Az alfa alfa marad, van véleménye, gondolata és irányít, dominál, de csak egy pontig. Ez a pont a lakás ajtaja, mikor ott a két három gyerek, a nőt megszállja valami tökéletes családi logisztikai isten és ez így is marad. Ha én szakítottam, mentem akkor elmondtam miért. A baráti körömben rengeteg velem egy idős él és a fiaink, lányaink barátok, tehát ők ugyanakkor kezdték el. A nők rettegnek a gyerektől és minél jobban kitolódik a kor, annál jobban, gumi, pesszárium, tabletta, ösztönös náluk, sosem vettem én, mindig a nő gondoskodott erről. A fiatalokra kétlapáttal szórják az iskolákban a tudást, túlterhelve, eredményközpontúan, bedumálva nekik, hogy csak akkor valakik, ha felmutatják és anyagi vonatkozásban. Nyugaton, bérelnek és felélnek, a tartalék tervezett irányú.

Mindentől függetlenül a legnagyobb megdöbbenésem a sztereotípiákkal, hogy míg a nők alapból elvárják, hogy fogadd el a gyermekük, ők ezt csak látszólag teszik, szépen lassan le akarnak választani a gyerekedről. Fura átélni, pedig több haver említette ezt a jelenséget.

Koriander
Olvasó
Koriander

nagyon sajnálom, ami veled/tek történt, de meggyőződésem, hogy ahhoz, hogy a nő nőként (szubmisszíven) a férfi férfiként (dominánsan) tudjon egy kapcsolatban funkcionálni az első lépés, hogy a fogamzás teljes mértékben a férfire van bízva, ha ezt egy nő nem képes átadni és a férfira bízni, ott már zűrök lesznek a kapcsolati funkciókban. Amit írsz, inkább azt igazolja, hogy a házasság egyszerűen szétesik, ha mellérendelt szerepek vannak.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Ne sajnáld, az élet mindig megy tovább. Szerintem a fogamzásgátlás közös dolog. A nemi szerepek adottak, a férfi dolgozik, mert tud és sokat, erre vagyunk kódolva több millió éve. A nő szül, nevel, ellátja háttérrel a férfit, hogy tehesse. Mindezek feltételeit a férfi munkája fedezi. Ez lehet egy tökéletes szimbiózis, értékelni, tisztelnie kell magát és egymást, ha bárkiben komplexus van, meg vannak számlálva a napjai, évei.

Kalman
Újságíró

Ez elvben nagyon szép, de a mai randipiac egyáltalán nem így működik:

“Egy kapcsolat lényege az utódnemzés, alapjaiban a párválasztásnak mindig ez a burkolt lényege. A gyereknek szóba kell kerülnie a kapcsolat elején. A gyerekről együtt kell dönteni, ha valamelyik mismásol, az ott kiderül, helyben, legfeljebb a szerelem, vagy egyéb tényezők elnyomják, de két hároméves kapcsolatnál már tudja mindkét fél, hogy mit várhat el a másiktól.”

Ráadásul a férfit az ösztöne csak addig hajtja, hogy dugni akar, a többi főként társadalmi nyomás (neveltetés kérdése). Vagy esetleg van valami ösztönszerű vágy a gyereknevelésre – ha már megvan a gyerek. De hogy a párválasztáskor a gyerekre gondolna, ha nem direkt erre trenírozták, az szerintem kizárt.

Hunn
Újságíró

Én úgy 35 éves korom környékén jöttem rá. hogy ha nem lesznek gyermekeim, akkor én hiába éltem. Hogy ha nem adom tovább a génjeimet, akkor feleslegesen vagyok.

Ezt megelőzően úgy gondolkodtam, hogy én nem akarok saját gyereket erre a világra – de ma már abban sem vagyok biztos, hogy ez tényleg az én ösztönös gondolatom volt, és nem kívülről érkezett a fejembe… (Valójában szilárd meggyőződésem, hogy a mai világban ezt a negatív hozzáállást szándékosan sugalmazzák a fiataloknak.)

Tény, hogy azóta is az alapján kívánok meg egy nőt, hogy szexuálisan vonzó-e számomra vagy sem. De határozottan súlyozom azt is, hogy vajon jó anyja lenne-e a gyermekeimnek, és ez alapján határozom meg, hogy hosszú- vagy rövidtávú kapcsolatra akarnám-e őt.

Reszet Elek
Újságíró

Nem az.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

nem választottál rosszul. egyszerűen a kiskorkûlönbségű, első kapcsolatoknak- ez a sorsa és ti se lettetek ez alól kivétel.

Fenét, a csávó jóval magasabb szinten volt, a többi kamu duma…..

max ha tényleg idősebb lett volna a párod, akkor lehetett volna más.

Off

Nem tudom más hogy van vele, de attől a “párod” (számomra faszságtól:) a falnak megyek, (száraz/nedves)barátod, élettársad,  szeretőd, férjed, feleséged, dugópajtásod stb. mi a fasznak kell PC-zni mint a gender szarságokkal?

On

Ha midősebb alfa, akkor is ez van…..


viszont, ha tényleg 30 előtt szeretnéd megtapasztalni az anyaságot, akkor tényleg idősebb férfiak közt keresgélj, mert tényleg olyan 32- 33 körül érnek meg az apaság gondolatára…

elég, ha bemegy egy bárba és (elég ha csak)tessék- lássék “kirittyenti magát”, még aznap terhes lehet és nem is csak egy jelentkezőtől……….

a másik boldog csaladokat, pozitív férfi-nő dinamikát tényleg csak ott látok, ahol a férfi döntötte el azt, hogy legyen gyerek. Ahol a nő, ott nagyon inog minden

Naná, mert az alfa minek kösse le magát, ahogyan az alfaözvegy is…..

bny
Olvasó
bny

Nem volt “magasabb szinten” nálam:) Kinézetben sem, és másban sem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ki dobott kit?

 

Naooo
Olvasó
Naooo

bny
Olvasó
bny

én őt. a lakásból.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kiéből?

bny
Olvasó
bny

A sajátjából, gondolhatod. És még a pénzét is elvettem!

 

(A közös albérletből)

Reszet Elek
Újságíró

Csak kíváncsiságból. Ki mennyi háztartási munkát végzett?

Naooo
Olvasó
Naooo

Volt lakás, de albérletet fizettetek, ennyire sok ész szorult belétek?

bny
Olvasó
bny

A lakás másik városban volt, és az ő tulajdonában állt. Nem szerette volna eladni, és az se jöhetett szóba, hogy odaköltözzünk. Nekem nem volt semmi beleszólásom.

 

Reszet: A házimunkát én végeztem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Biztos oda hordta a nőcskéket.

bny
Olvasó
bny

Máshova, mert a lakásban albérlő lakik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ment a gruppen.

hunbagira
Újságíró

Ismerve a női önkritika hiányt és hipergámiát, ezt azért kötve hiszem.

Koriander
Olvasó
Koriander

Csakszi, én értem, hogy neked ez móka meg kacagás a másikat belezni, de azért lehetne néha egy kicsit disztingválni is, főleg ha az illető világosan leírta, hogy lelkileg padlón van és persze nem kell sajnálni, de bassz még egy jó nagyot belerúgni. tényleg sportszerű.
25 évesen tényleg nem a világvége egyedül maradni és biztosan lesz jelentkező, de most már próbáljon meg ésszel is választani, egy harminc feletti srác valószínűbb, hogy készen áll a gyerekezésre, mint egy 26 éves. Ilyen hülyeségekkel meg egyszerűen ne gyere, hogy lemegy a bárba és máris megterhesedhet, amikor te se váltál el a nődtől, mert pontosan tudod, hogy a gyerekeknek mindkét szülőre szüksége van.
a pároddal egyetértek, de mégse írhattam azt, hogy az exfaszid :/

Reszet Elek
Újságíró

Padlón volt de most már nincsen! Ettől függetlenül részinfók alapján méltatlan dolog ilyen módon véleményezni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csakszi, én értem, hogy neked ez móka meg kacagás a másikat belezni,

Nyugi Tyúkanyó, hidd el,ogy  hogy nekem jobban fáj :) Másrészt meg felnőtt ember.

de azért lehetne néha egy kicsit disztingválni is, főleg ha az illető világosan leírta, hogy lelkileg padlón van és persze nem kell sajnálni, de bassz még egy jó nagyot belerúgni.

Szóval te is úgy gondolod, hogy igazam van?:) Csak finomabban kellett volna közölni?:)

tényleg sportszerű.

Sírni fogok….
25 évesen tényleg nem a világvége egyedül maradni és biztosan lesz jelentkező, de most már próbáljon meg ésszel is választani,

Az öntönei ellenébe?:) Vagy épp azokat követve?:)

egy harminc feletti srác valószínűbb, hogy készen áll a gyerekezésre, mint egy 26 éves.

Egy kicsit bontsd ki, hogy mit értesz te “gyerekezés” alatt, mert nőként szerintem halvány miniszteri fingod sincs, hogy mi hogy működünk, de próbálkozhatsz…..

Ilyen hülyeségekkel meg egyszerűen ne gyere, hogy lemegy a bárba és máris megterhesedhet,

AWALT cica, ugyanis én szó szerint és a “pőre” tényekre reagáltam, nem arra, hogy neked a “gyerekezés” a “megszelíditett alfával” “értendő” ,az, hogy teherbeesel, ami egy egyszerű , hétköznapi biológiai folyamat kapásból 10 jelentkezővel(elég csak a felhőben körülnézni:) és még füttyentened sem kell—-

amikor te se váltál el a nődtől,

Egyrészt, kurvára irreleváns ebből a szempontból, másrészt meg értem én a shit tesztjeidet , csak nem mindig van kedvem kezelni:))

mert pontosan tudod, hogy a gyerekeknek mindkét szülőre szüksége van.

Az árvák most a falat kaparják, no meg ez melyik francos kód a shaming language-ben?…Esetleg a te érvelési hibád valamelyike?

a pároddal egyetértek, de mégse írhattam azt, hogy az exfaszid :/

Pedig egyértelműbb, csak épp nem habosbabos tündibündi:)

Amikor valaki “pározik”, gyakran hozzáteszem, hogy az “aktuális” aztán ilynkor kitör a “szarcunami”, majd 2-3 múlva 80%-a megkérdi , hogy “honnan tudtad?”:)

Na, vajon honnan? kibaszont genderes PC világ:)

 

Koriander
Olvasó
Koriander

annyit értettem gyerekezés alatt, hogy honnantól kezd ketyegni az a bizonyos biológiai óra,
nőknél 25től pánikszerűen,
férfiaknál meg igazán fájni a gyerekhiány 30 körûl kezd.
ettől függetlenül nyb semmiről sem marad le, ha teszem azt 31 évesen lesz csak anya, a férje meg 32 évesen apa.
nem az ösztönei ellenében választ.
ösztönnel keres és ésszel shit tesztel,
a teszt (megismerés) fázist nevezik piszin az udvarlás időszakának.
na pá.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

annyit értettem gyerekezés alatt, hogy honnantól kezd ketyegni az a bizonyos biológiai óra,
nőknél 25től pánikszerűen,

inkább 35 lesz az….
férfiaknál meg igazán fájni a gyerekhiány 30 körûl kezd.

Ez kb. így van….
ettől függetlenül nyb semmiről sem marad le, ha teszem azt 31 évesen lesz csak anya, a férje meg 32 évesen apa.

én ilyet hol állítottam?…..
nem az ösztönei ellenében választ.

Akkor felszáll az alfakörhintára?:)
ösztönnel keres és ésszel shit tesztel,

Ezt én oximoronnak érzem:), de legyen:)

(Amig a PUA-k le nem varják, aztán meg újra jön a rívás:)

a teszt (megismerés) fázist nevezik piszin az udvarlás időszakának.

Mindig tanul az ember:)

 

bny
Olvasó
bny

Xcsakx: az egyes cikkek alatt a kialakult kommentfolyamokat olvasgatva feltűnt, hogy leggyakrabban bántó/gonoszkodó/személyeskedő stílusban tudsz megnyilvánulni. Nem tudom jelen esetben mi volt ezzel a célod, de gyanítom, hogy a bántás, mivel a többi kommentelő képes volt normális/építő jelleggel hozzászólni (amit ezúton is köszönök nekik). Mivel nem ismerlek, te se engem (és a helyzetemet sem), így számomra érdektelen a véleményed.

Ezt figyelembe véve remélem nem haragszol, ha érdemben nem fogok reagálni:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Xcsakx: az egyes cikkek alatt a kialakult kommentfolyamokat olvasgatva feltűnt, hogy leggyakrabban bántó/gonoszkodó/személyeskedő stílusban tudsz megnyilvánulni.

Mer én ilyen szemét vagyok, de ha más nem is, majd a Jóisten megbüntet érte…., asszem.

Nem tudom jelen esetben mi volt ezzel a célod, de gyanítom, hogy a bántás,

Ne magadból indulj ki….., bár ugye, ez is falra hányt borsó….

 mivel a többi kommentelő képes volt normális/építő jelleggel hozzászólni (amit ezúton is köszönök nekik).

Jobb, mintha sok pénzt kidobtál volna pszichomókusra, itt ingyen kenegetik a lelked…..

 Mivel nem ismerlek, te se engem (és a helyzetemet sem), így számomra érdektelen a véleményed.*

Annyira, hogy ezt neked meg kellett írnod, tömény shit tesztben:)

Ezt figyelembe véve remélem nem haragszol, ha érdemben nem fogok reagálni:)

Zokogni fogok álló nap…….

 

*Kis kiegészítés: év elején amikor idetévedtél, akkor “szuper” volt a csávó,(emlékeim szerint épp azon voltál, hogy “megfelelj neki”) aztán kb 3 hónap alatt meggyőzted magad, hogy mégsem, és azóta megy a rinya, olvasd azért néha vissza magad, hogy miket írtál, tanulságos:)

Hunn
Újságíró

Kedves nyb, igazából szerintem ez is egy példa arra, hogy miért nem jó ötlet, hogy nők (és melegek, zsidók, és kommunisták) is kommentelhetnek Red Pill-es fórumokon. Írom ezt bármiféle személyeskedés nélkül, és szurkolva neked, hogy az életed a továbbiak során jó vágányon haladva, boldog párkapcsolatban, majdan születendő gyermekeid szerető édesanyjaként érj révbe, egy olyan pasi oldalán, aki neked az eseted. Természetesen a Feministák által szított nemek harca a nők odaadó segítsége nélkül nem megnyerhető, és a párkapcsolatok és gyermeknevelés sikere is mindkét félen múlik.

Azért nem tartom szerencsés ötletnek a nők bevonását a Red Pill-es kommunikációba többek között, mert a Red Pill benyelése és feldolgozása a férfiak többsége számára egy hosszabb folyamat, ami különböző fázisokból áll, mely fázisokhoz különböző érzelmek társulnak. Ilyen többek között a harag is. Ugyanaz a férfi, aki az utazás elején veszett dühvel fortyog mondjuk a nők hipergámiája és lojalitásra való képtelensége és amoralitása miatt, az egy későbbi fázisban már huncut mosollyal a szája szélén legyint rá a nők megváltoztathatatlan, örök természetére.

A Feminista és Blue Pill-es kondicionálás hatására a legtöbb férfi számára a Red Pill előtti élete nem volt fáklyásmenet. A nem önkéntes cölibátustól kezdve a megcsalatáson át a fele vagyonának és gyermekeinek elvesztésével járó válásig bezárólag, esetleg mindezek együtt, megtörténhetett vele. És amikor rájön, hogy ezek azért történtek, mert mondjuk kamaszkorától kezdve szándékosan át volt baszva a világ működésével és a saját férfiasságával kapcsolatban, akkor az ember legszívesebben fáklyás-vasvillás lincseléssel borítaná lángba az egész világot.

Ha pár évvel ezelőtt kommentelek, akkori lelkiállapotomban, akkor bizony tudtam volna olyanokat írni, hogy azt olvasva bárki normális ember szívinfarktust kap, és azt hiszi, hogy tényleg ideje a tisztítótűznek és jöjjön a végítélet napja. A nőket Elliot Rodger szintjén gyűlöltem, és nem is féltem ezt megfogalmazni – bár utólag azt is tudom, hogy valójában nem őket gyűlöltem hanem magamat, lelkem mélyén tudtam hogy férfiatlan vagyok, de fogalmam sem volt hogy kéne változtatni ezen.

Hiszen a Feminizmus és a Blue Pill tanításai szerint mindent kiemelkedően jól csináltam. Még véletlenül sem zavartam a nőket a szexuális oldalammal. Türelmesen vártam hogy egy nap eljön az a lány, aki majd nagyra értékeli egy ilyen rendes, a nőket abszolút egyenrangúnak tartó és kezelő srác odaadó szerelmét. Esetleg hosszú barátság után egy nap ráébred, hogy én vagyok számára az igazi, aki ott volt végig a szeme előtt, csak nem vette észre. Meg hasonló faszságokat csináltam és gondoltam, de most ezzel nem is égetném magamat tovább nyilvánosan. Hál istennek jött a Red Pill, és a többi, ahogy mondani szokták, már történelem.

Lényeg az, hogy ha abban a lekiállapotomban írt kommentjeimet venné csak valaki, vagy a hasonló lelkiállapotban lévő emberek kommentjei alapján ítélné meg valaki a Manoszférát, illetve magukat ezeket a kommentelőket, akkor teljesen tévesen és nagyon negatív képet alkotna az egészről. Különösen egy női olvasó. ezeket mind kontextusban lehet csak olvasni és értelmezni, csak úgy van értelmük.

Én nem tudom, hogy Xcsakx kolléga hol áll jelenleg a Red Pill fázisainak folyamatában, sem a nőkkel való kapcsolatainak a múltját és jelenét nem ismerem, de hogy még nem a teljes belső béke, az elfogadás és a Zen fázisnál tart, arra mérget merek venni. Amivel nincs is semmi gond, előbb-utóbb ő is beletalál majd. De addig is amíg ez majd megtörténik, szerintem látunk majd még tőle egy-két kérlelhetetlen, adolfi szigorúságú kommentet.

Reszet Elek
Újságíró

A két dolog hogy függ össze? Vörös posztóként lebegnek a női kommentek a harag fázisában leledző férfitársaink szemei előtt? És ez rossz?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azt hittem ez egy antifeminista oldal,nem (kizárólag) Red  Pill fórum…

X mindig így kommentelt (az én több mint egy évem előtt is) és ilyen is marad,ez az alaptermészete és ezt élvezi (elég idős vagyok ehhez,hogy átlássam).