George Herceg
22 megosztás

6 jel, hogy nem vagy már férfi a párkapcsolatodban

Alábbi jótanácsokat egy bajban lévő barátom esete ihlette, de jó szívvel ajánlom ezeket az intelmeket másoknak is, merthogy a férfiak sokszor észre sem veszik, hogy mit művelnek velük a nők. Ha az alábbi állítások közül legalább kettő igaz rád, akkor azt ajánlom, nézz mélyebben magadba és változtass!

Ha nem Te rendelkezel az időddel

Menjél ide! Menjél oda! Most ezt fogod csinálni! Most ide vigyél el! – Ha azt veszed észre, hogy a felséged, barátnőd osztja be az idődet, valójában nem vagy ura az életednek, csak egy dróton rángatott bábú. Az idő fölötti rendelkezés fontosabb még az anyagiaknál is, mert az időnk véges és az élet előrehaladtával egyre fogy. Döntsd el, ki legyen az, aki ezzel az egyre fogyó idővel rendelkezzen: Te vagy inkább valaki más? Természetesen sok olyan tevékenység van, amit nem úszhatsz meg, de mindig kell, hogy legyen  egy olyan időmennyiség, ami csak a tiéd.

Ha beszűkül a személyes tered

Emlékszel? Az összeköltözés elején még volt hely a cuccaidnak, a gyűjteményeidnek, a horgászfelszerelésednek. Ha  most körbe nézel abban a házban/lakásban ahol éltek és azt veszed észre, hogy a ruháidon és a borotválkozó készleteden kívül minden személyi tulajdonod eltűnt, esetleg a padlásra, pincébe, sufniba lett elsüllyesztve, akkor bajban vagy. Nem csak a párodnak, neked is jogod van a személyes térre és a személyes tárgyak lakáson belüli elhelyezésére. Sok nő hajlamos kitölteni az ingatlant, mint gáz a rendelkezésére álló teret, mintegy azt bizonygatva neked, hogy a te dolgait értéktelenek, csak a helyett foglalják és haszontalanok. Ne engedd! Osztozni muszáj téren is, időn is.

Ha nincs döntési jogod

Bútorvásárlás, nyaralóhely kiválasztása, hétvégi program megtervezése? Nem nagy dolgok, de ha ezekbe sincs beleszólásod, akkor később abba se lesz, hogy hány gyereked legyen, azok hová járjanak iskolába, hova költözzetek, mikor vegyetek autót. Ha kapcsolatban, esetleg családban élsz neked ugyanakkora beleszólási jogodnak kell lennie, mint a párodnak. Keresd a kompromisszumokat, de határozd meg azokat az ügyeket, amelyekben nem vagy hajlandó engedni. Aki nem dönthet a saját életéről, az nem férfi. Pont!

Ha kétségbe vonja a kompetenciádat

Az ismerős dolog, amikor az egyszeri feleség (általában ráadásul társaságban) egy témával kapcsolatban kijelenti, hogy a férje “még ehhez sem ért”? Ha ez előfordult már veled, akkor meglehet, hogy rossz nő van melletted. Nem várhatja el senki, hogy minden területen profi szakértő legyél, de te pontosan tudhatod, hogy mely témákban rendelkezel megfelelő ismeretekkel és releváns tapasztalattal. Ne hagyd, hogy ezt kétségbe vonja a nő melletted! Értéktelenebbnek fogsz tűnni, mint amilyen vagy és ez nagy mértékben rombolja az önbecsülésedet.

Ha leválaszt a barátaidról és saját társaságába integrál

A te barátaid hangosak, részegesek, bunkók, az övéi intelligensek, udvariasak és kedvesek. Na, most vagy tényleg  te is bunkó vagy és rosszul választottad meg a baráti körödet vagy – és ez valószínűbb -, csak izolálni akar a kedves párod. Ideális esetben, ha két ember összejön, akkor megpróbálják egymás baráti társaságát összehozni, de ha ez valami miatt nem megy, akkor szépen mindenki ápolja a párkapcsolat előtti barátságait tovább úgy, mint addig. Csak arra gondolj, hogy a párkapcsolat egyszer véget is érhet, de az igaz barátság eltarthat életed végéig is.

Ha szexszel zsarol

Ha jól viselkedtél napközben, akkor este van nyalóka, ha rossz voltál, akkor megfájdul a feje? Figyelj az ok- okozati összefüggésekre! Csak akkor van szex, ha teszed, amit mond, de ha ellenkezel, akkor a fal felé fordul? Akkor bizony téged zsarolnak. Vésd jól az eszedbe: Terroristákkal nem tárgyalunk! A szex sosem lehet tárgyalási alap egy konfliktus megoldásában. Persze jó a békülős szex egy veszekedés után, de ne ez legyen a csere alap. Ha nem kapod meg az ágyban, amit szeretnél, csak feltételekkel, akkor lépj ki a kapcsolatból és maradj férfi. Kizárólag a férfi felelős a saját szexuális elégedettségéért, ha ebben a párod nem partner, akkor válassz a több ezer másik nő közül. Hidd el, megéri.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
22 megosztás


346
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
332 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
27 Hozzászólások szerzői
TenorantagonisztikevicsPash CutterAlter EgoHöllenhund Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

7, Pszichopátiás viselekedés: Kiszámíthatatlan, ugyanazon dolgokra teljesen másképpen reagál, végső stádiumban már nem lehet a kedvére tenni (indokok gyűjtése a kiszállásra) és rendszeresen megszégyenít a közös ismerőseitek előtt (ez utóbbi már a kiszállás társasági előkészítése).

Ha elértél a hetedik pontig, neked már véged (a töködön a kés), innen már nincsen visszaút, azt a nőt már elvesztetted.

Érdemes a cikk hibáit összevetni Heartiste párkapcsolati törvényei-vel.

Facebookos kolléga is nagyszerű linket szerkeszett be:  The Betaization Process

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Huhú, ha már ez a 7-es pont gyanúja fölmerül, akkor régen rossz, akkor úgy ott kell hagyni a nőt, mint a huzat.
https://www.youtube.com/watch?v=3iuT3Z5CCTs

Hunn
Újságíró

“Szélhámosok arcképcsarnoka, avagy nemzetünk rejtőzködő ellenségei

Köztudott, hogy az emberiség elleni hadviselésben kiemelt szerepe van a pszichológiának, amit elsősorban nem a lélek meggyógyítása, hanem az emberek mesterfokra emelt manipulálása miatt találtak és fejlesztettek ki. Alább Magyarország legismertebb pszichológusairól, illetve a psziché területével foglalkozó alakjairól rántjuk le a leplet, és mutatjuk be, hogy ezek egytől-egyig veszélyes szélhámosok.”

https://mediavadasz.info/tag/popper-peter/

Reszet Elek
Újságíró

Poppert azóta nem tartom semmire amikor kijelentette, hogy márpedig jobboldali konzervatív zsidó nincsen.

Ezek a pszicho-megmondó guruk nem az én világom, nem az én embereim. Egyedül talán dr. Máté Gábort tartom valamire.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Ezt a faszságot hol, mikor, milyen szövegösszefüggésben és minek kapcsán mondta volna?

Esetleg linket is tudsz?

Reszet Elek
Újságíró

Régen volt, nem is neten olvastam és magam is rácsodálkoztam. Azért maradt meg mert ezzel intézte el magát nálam.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nekem egyszer véletlenül volt alkalmam majd egy óráig beszélgetni Popperrel, és a duma és a könyvei alapján egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyet valaha is komolyan mondott volna!

(a Bibliában is több helyen le van írva: “nincsen Isten”)

Reszet Elek
Újságíró

Mint írtam elég régen volt. A cikk a magyarországi zsidóság identitásával foglalkozott.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Én nem így látom, de lehet neked van igazad. ( Müllert meg nem tartom sokra, Csernusról lesújtó a véleményem. )

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Tökéletesen egyet tudokmérteni a leírtakkal, magam is tapasztaltam egy részüket.

Igen, a szabadidő fontosabb tud lenni mint a pénz. Miért is? A nap abból állt, hogy felkelünk, összeszedjük magunkat, munka, hazamenés, párkapcsolat – közös unalmas dolgok meg ilyesmi – aztán alvás, néha szex. Hobbira nulla idő gyakorlatilag, sőt még pénz is kevésbé, örülj ha van idő a bringádat / járművedet rendben tartani illetve néha sörözni egy kicsit. életcélok, amik részben munkához, részben hobbihoz kapcsolódnak, blokkolva.

Minden idő és pénz kisajátítására és a nő saját életcéljának ráderöltetésére megy ki az egész.  (pl házasság, gyereknevelés, lakáshitel, kocsi hitel, agyondolgozhatod magad hogy fizesd de akkor meg fejedhez vágja hogy nem vagy vele eleget stb…)

A szabadidő alatt pihenné ki magát az ember meg intézné a magánügyeit. Párkapcsolatból kimenekültem amikor heti néhány órára csökkent a hasznos szabadidőm, és  minden hobbiprojektem megállt abban, hogy lefirkáltam papírra az ötleteket de soha nem volt semmire időm. És a munka közben a párkapcsoalti problémák és érzelmi zsarolás miatt idegeskedem. Elég volt. Mgtow-ként jut idő és pénz mindenre, még úgyis hogy eladtam a lelkem a tudománynak, és sokkal több és nehezebb a munkám  mint régen. És mellesleg rendesen kialszom magam általában, és nem idegeskedek semmin.

Igen a hely. Két embernek kétszer annyi cucca van. Sőt, küönféle cucca. Nekem van 2-3 láda szerszám meg mindenféle fiús cucc, egy mainstream csajnak meg mindenféle sminkből meg ruhából van sok. (Nekem a farmer + póló + tiszacipő pont elég kiöltözés a hétköznapokra, ezenkívül elég kevés egyéb ruhám van, csak ami kell. És az összes piperecuccom elfér egy neszeszerben, szakállnyírót stb is beleértve.)

Nyilván mindketten dögunalmasnak tartjuk a másik cuccait. Engem nem érdekel a csajos kacat, a csajt nem érdekli a fotóscuccom vagy a szerszámosláda. (Mondjuk nem értem hogy lehet szerszámok és műszaki tudás nélkül megélni, de mindegy…) Mondjuk a  csaj sminkcucca tényleg felesleges kacat, ameddig  (az első hónapokban) kedves aranyos volt, addig nekem smink nélkül kócosan is tetszett….

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

A MGTOW életvitelnek nagyon komoly előnyei vannak és természetesen vannak hátrányai is. Én azt mondom, hogy egy értelmesen, jól végigvitt MGTOW (agglegény-életművész :) ) életvitel mellett már csak igen jó párkapcsolat, igen összeillő párosítás lehet alternatíva. [A fönti pontok mind mind arról szólnak, hogy egyoldalúvá válik az alkalmazkodás, természetes, hogy egy kapcsolatban kell alkalmazkodni, csakhogy ennek csak akkor van értelme, ha mindkét fél tesz engedményeket és az alkalmazkodás nem csak az egyik fél érdekeit szolgálja.]
A legtöbb nő kapcsolatfüggő, de lehet, hogy a férfiak többsége is, félnek a magánytól, holott egyedüllét=/=magány!

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Sok igazság van a mondandódban, de a nők egy különös állatfajta! Ha mondjuk napi pár percet (max. fél órát) rászánsz, hogy érdeklődve végighallgasd a napi fecsegését és együttérzően hümmögsz, fejet csóválsz és elmondasz olyan páratlan bölcsességet, mint “Nahát!”

És ha pár percet még arra is rászánsz, hogy megnézd az új cuccait és még lelkesedést is mutatsz, akkor sose fog “fájni a feje”.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Valamennyire igazad is van, hogy egymés kölcsönös tiszteletébe ez beletartozik. De hogy az utolsó mondatot honnan szedted az nekem rejtély…Indokolatlan optimizmust tükröz az utolsó állításod.

Gazella
Olvasó

Pedig néha tényleg csak ennyi kell. Egy-két bók, egy kis odafigyelés, beszélgetés. Hogy érezzük, még mindig szeret a másik. Különben szeretethiányunk lesz, amitől keserűek leszünk és dühösek, ami általában úgy mutatkozik meg, hogy szeparáljuk magunkat a másiktól.

…Persze mindez olyan férfival kapcsolatban állja meg a helyét, akihez vonzódunk. De – talán naiv vagyok – ha párkapcsolatról van szó, akkor ebből indulok ki. :-)

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nem vagy naiv, egy igazi PÁRKAPCSOLAT élből így működik. Meglepően hosszú ideig.

Kalman
Újságíró

Én úgy fogalmaznám – Gazellára visszautalva -, hogy a vonzalom nem a figyelmességen múlik. Az sokkal inkább az alfa tulajdonságokon. De ha a vonzalmat már fenn tudjuk tartani, akkor a figyelmesség segít, hogy a nőnk jól is érezze magát. Ami azért nem árt, ha boldog közös életet akarunk élni hosszú időn keresztül :-).

De abban bízni, hogy majd ezek a figyelmességek fenntartják a vonzalmat – szerintem – botorság.

Hunn
Újságíró

Én úgy tapasztalom, hogy – természetesen meglévő vonzalom, vagy már meglévő párkapcsolat esetén – ha egy nő adott esetben folyamatosan csacsog, meg elmondja neked az ő kis dolgait, az egy nagyon pozitív jel. A nőknél a beszélgetés nem csak a gondolatok közlésére szolgál, hanem valahogy a kapcsolat és a bizalom, a közelség megerősítésére is. De kár hogy ezt nem tudom pontosan jól és szabatosan megfogalmazni, de talán értitek vagy érzitek hogy mire is gondolok. Gyakran elég, ha csak hallgatja az ember, meg néha bólogat meg mondja hogy aha, ő pedig ettől úgy érzi, hogy nagyon egy hullámhosszon vagytok és megértitek egymást, és boldog. Ami jó dolog, és nem kerül semmibe, ráadásul megismerheted a gondolkodásmódját is.

herceg
Olvasó
herceg

… és pontosan ugyanígy csacsog a szárazbarátjának is. Ez nem jelent semmit.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Tapasztalat.

Lierin
Olvasó
Lierin

“A nap abból állt, hogy felkelünk, összeszedjük magunkat, munka, hazamenés, párkapcsolat – közös unalmas dolgok meg ilyesmi – aztán alvás, néha szex”

És ebből hol marad a csekkek feladása, kocsi megnézetése a szerelővel, egy adag ruha mosógépbe dobása vagy a gyerek leckéjének átnézése? Azt ki csinálja meg? Tudniillik, a nők javarésze szintén dolgozik, tehát az ő napjuk is abból áll, mint a tiéd, ha ő sem foglalkozik ezen kívül mással, mint a hobbijával, akkor ki fogja működtetni a háztartást és a családot?

“Minden idő és pénz kisajátítására és a nő saját életcéljának ráderöltetésére megy ki az egész.  (pl házasság, gyereknevelés, lakáshitel, kocsi hitel, agyondolgozhatod magad hogy fizesd de akkor meg fejedhez vágja hogy nem vagy vele eleget stb…)”

Miért, te a híd alatt szándékozol lakni és gyalog járni 50 km-re? Ha neked nem kell házasság, meg gyerek, meg lakás és autó, az teljesen rendben van, akkor olyan nőt kell keresni, aki hozzád hasonlóan nem vágyik semmire, max. utazgatásra vagy jurtában élésre, és a probléma meg van oldva.

Naooo
Olvasó
Naooo

A híd alatt nem kell csekkeket fizetned, meg az olajmilliárdosokat pénzelned, és rengeteg szabadidőd van.

Lierin
Olvasó
Lierin

Akkor hol itt a gond? Darth_Peter kommentíró menjen híd alá lakni, és nyomban nem kell alárendelődnie semmiféle társadalmi elvárásnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Menjél te, úgyis ráérsz.

Hunn
Újságíró

És ebből hol marad a csekkek feladása, kocsi megnézetése a szerelővel, egy adag ruha mosógépbe dobása vagy a gyerek leckéjének átnézése? Azt ki csinálja meg? Tudniillik, a nők javarésze szintén dolgozik, tehát az ő napjuk is abból áll, mint a tiéd, ha ő sem foglalkozik ezen kívül mással, mint a hobbijával, akkor ki fogja működtetni a háztartást és a családot?

A nőnek nincsen más dolga, mint működtetni a háztartást és a családot. Egy házasságban ez a nő fő profilja. Ez alapján lesz jó feleség vagy szar feleség. Ez az, amit egy nő belead a kapcsolatba, a házasságába. A munkád, amit más férfiaknak végzel a munkahelyeden, azt a munkát te nem a házasságodba adod bele, és az hogy a munkahelyeden megfelelsz, az semmilyen szinten és formában nem váltja ki azt, hogy feleségként a férjed elvárásainak kell elsősorban megfelelj továbbra is. Az, hogy te azt szeretnéd hogy a férfiak gondolják úgy, hogy az hogy te is dolgozol azzal alapból és kötelezően meg kell felelned az ő elvárásainak, hiszen mégis mit képzel, hiszen te is dolgozol ezért neki kutya kötelessége a női otthoni munka felét önként és dalolva elvégeznie, az egy dolog. de attól még hogy te ezt szeretnéd, attól még nincs így.

Lierin
Olvasó
Lierin

Figyelj, most mondani fogok valami nagyon megdöbbentőt: nem te döntöd el, hogy kinek mi a dolga. Tudom, fáj ez a magadfajtáknak, de ha a fejed tetejére állsz, akkor sem tudsz változtatni ezen.

A társadalom határozza meg a technológiai fejlettség alapján, hogy a fennmaradáshoz szükséges munkát hogyan osztja meg a tagok között. A te véleményed ebben a témában lepkefing, persze van, legyen is, meg el is mondhatod, hiszen szólásszabadság van, de semmilyen mértékben nem befolyásolja a tömeg véleményét. Más férfiak véleményét sem.

Nincs semmi erkölcsi/vallási/biológiai érv arra vonatkozóan, hogy miért kellene a nőnek működtetnie a háztartást. Ez csupán szervezettség kérdése.

A te szavaidat tudom ismételni: attól még, hogy te ezt szeretnéd, még nincs így. Mellesleg, ebből a hozzászólásból is kiviláglik, mennyire nem ismered a női gondolkozást: nem azért dolgozok, mert ezzel bármilyen férfi elvárásainak meg akarnék felelni (???), hanem azért, mert én szeretnék dolgozni, magam miatt. A biztonságom, a lehetőségeim, a boldogságom miatt. A többi, amit te itt lenyomsz, csak rizsa.

Te le vagy maradva néhány száz évvel, de nyugodtan keresgélj tovább egy olyan nőt, aki elnézi neked, hogy 8 óra munka után leb*szod magad a hobbid elé és elnézed, hogy ő egyedül csinálja a második műszakot otthon, gyerekkel. Nem kötelező, persze, de családban élni sem, úgy is meg lehet halni, hogy egyedül voltál az életben, nekem nem oszt, nem szoroz.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Már hogy ne lenne biológiai érv…

Lierin
Olvasó
Lierin

Na, milyen biológiai érv igazolja azt, hogy nekünk kellene mondjuk felsepregetni otthon vagy megfőzni az ebédet?

Kalman
Újságíró

Mint közismert az asszony úgy születik, hogy seprűtüskék nőttek az egyik kezére, és azbesztréteg a másikra. Innen tudjuk, hogy a forró lábasokat kell emelgetnie, és két emelés között takarítással üti el az időt. Ezt erősítették meg etológusok is, akik sikeresen figyelték meg eredeti élőhelyén: a háztartásban.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ne csúsztass.  Eredetileg ezt írtad:
“Nincs semmi erkölcsi/vallási/biológiai érv arra vonatkozóan, hogy miért kellene a nőnek működtetnie a háztartást. Ez csupán szervezettség kérdése.”

Nem véletlen a bal és jobb agyfélteke közötti kapcsolatok sűrűbb mivolta a nőknél, aminek köszönhetően több dologra képesek egyszerre figyelni. Ilyen alapon egy háztartásban párhuzamosan futó dolgokra sokkal jobban tudnak figyelni, különösen, ha gyerek is van, egyszerre főzni, a gyerekre figyelni stb osztott figyelemmel. 100 ezer éves evolúciós dolgokról van szó. (pl. amíg a férfiak vadászni mentek, addig az asszonyok gyűjtögettek és a kölkökre vigyáztak, meg a tűzre…)

A férfiak egy dologra tudnak figyelni, de arra cserébe nagyon!

Lierin
Olvasó
Lierin

A vezetés és a működtetés két nagyon különböző dolog. Azért, mert én szervezem meg az alapvető működési irányvonalat, attól függetlenül te nagyon oda tudsz figyelni arra, hogy amikor hazajöttünk a munka után, te kipakolj a mosogatógépből, amíg én átnézem a gyerek leckéjét. Az egyszerre egy dolog, tudod, ennyi eszetek talán nektek is van (amúgy nyilván van, mert az enyém is képes rá, meg a barátnőim férjei is).

Annyira jó, hogy mi nők képesek vagyunk egyszerre dolgozni, tanulni gyereket nevelni meg háztartász vezetni, ti meg… hát nem tudom, ti sírtok, hogy munka után nincs idő a hobbitokra. Ez van, az evolúció a változásokhoz való alkalmazkodást jelenti – hahó, vessétek már le ezt az ezeréves rinyálást meg kényelmet, és tanuljatok meg végre alkalmazkodni. Az marad életben, aki legjobban alkalmazkodi, tudod. Ha már az evoluciónál tartunk…

Naooo
Olvasó
Naooo

“mert az enyém is képes rá, meg a barátnőim férjei is”

Papucsok, lábtörlők.

“Az marad életben, aki legjobban alkalmazkodi, tudod.”

Az marad életben, aki megöli a másikat.

Koriander
Olvasó
Koriander

ezt a mi nôk felütésû mondatokat, h én mennyire utálom, egyébként nem csak te írsz így, hanem Gazella is. Mièrt nem lehet egyszerûen 1/1ben fogalmazni?

Lierin
Olvasó
Lierin

Én meg a “ti, nők” felütésű mondatokat utálom :) Miért nem lehet úgy írni, hogy egyes nők?

Mellesleg, nyilván azért írom így, mert nőként és sok nőt női oldalról ismersve tudom, hogy általában a többség hogyan vélekedik a dolgokról.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert nem egyesek, hanem többesek.

Gazella
Olvasó
Gazella
Olvasó

“Annyira jó, hogy mi nők képesek vagyunk egyszerre dolgozni, tanulni gyereket nevelni meg háztartász vezetni”

Aha, látjuk is a sok remekbe szabott csemetét.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

“Ez van, az evolúció a változásokhoz való alkalmazkodást jelenti – hahó, vessétek már le ezt az ezeréves rinyálást meg kényelmet, és tanuljatok meg végre alkalmazkodni. Az marad életben, aki legjobban alkalmazkodi, tudod. Ha már az evoluciónál tartunk…”

Alkalmazkodunk a társadalmi változásokhoz.  Pont ezért fordítunk hátat a magatok fajtának. És le akarjuk aratni saját magunk a munkánk eredményét, mert megtehetjük. A nők is dolgoznak és meg tudnak élni, nem kötelességünk feleségül venni és eltartani őket és tűrni a hisztit. Kizárólag a saját érdekem és céljaim érdekelnek, én egy ilyen önző szemét alak vagyok, de az élet megtanított nemet mondani. Nem megyek bele olyan dolgokba ami rossz üzlet. Gyereket meg neveljen az akinek az az életcélja, nekem nem az.

Ha már evolúció meg gének stb: az is meghal akinek van gyereke. a gyerek egy másik ember és nem én fiatalodok meg. És ha apai, anyai oldalról is van a rokonságban más gyerek, akkor meg főleg nem az én dolgom. De egyébként is az emberiségben pont elegen vagyunk ahhoz hogy mindenféle génből maradjon bőven.

Mi férfiak pont ugyanúgy dolgozunk, tanulunk, háztartásunk van, és ha az anyák nem nevelnék a gyerekeket az apjuk ellen, akkor talán még abban is részt bírnának sokan venni. Éppen hogy az ellenkező nem szokása a panaszkodás. A férfi csendben leülne kigondolni a megoldást, vagy eltűri, mert úgyis tudja hogy senki nem fog neki segíteni semmiben és minden az ő dolga az életében. Nekem még egyik volt barátnő se segített semmiben. (Nem is szokásom semmit senkitől elvárni vagy kérni csak úgy.) Sőt, több stresszt okoztak mint amit lecsillapítottak. akkor meg mire jó az egész?

Lierin
Olvasó
Lierin

“nem kötelességünk feleségül venni és eltartani őket és tűrni a hisztit”

Így van, nagyon jól mondod és éppen ezért nem értem, hogy nektek tulajdonképpen mi bajotok van azzal, hogy most már a nők is önállósodnak? Legalább nem kell eltartanotok őket, mint anno – ők függetlenek, ti is, ez így mindenkinek nagyon szuper. Mellegles, ne csináljunk már úgy, mintha olyan borzasztó gyakori lenne, hogy a nőt eltartják, persze, ez aztán nagyon reális Magyarországon (vagy máshol a nyugaton).

Gyereket meg neveljen az akinek az az életcélja, nekem nem az.”

Így van, senki nem mondta, hogy mindenki vállaljon gyereket, ki kérte?

Az evolúció kapcsán nem arra gondoltam, hogy szó szerint ki hal meg, hanm arra, hogy ez a rinyagép-típus, aki folyton sír a nők társadalmi helyzetének változása miatt, bizony előbb-utóbb eltűnik, ez van. Vagy marad olyan kisebbség, mint az itt összegyűltek.

Bármilyen meglepő, nekünk sem segít senki semmit az életben, nehogy azt hidd már, hogy a nőknél az exek a nyakukat törik, hogy segítsenek(?). Az ember a családjára számíthat meg a barátokra, ez van, válassz magadnak olyan társat az életben, akivel egymásra tudtok támaszkodni, ne exektől meg idegen nőktől várd ezt. Én segítek a férjemnek, ő segít nekem – nem hagyjuk egymást szarban. Ha téged igen, gondolkozz el, milyen nőket választasz.

Koriander
Olvasó
Koriander

“ez a rinyagép-típus, aki folyton sír a nők társadalmi helyzetének változása miatt
a femi rusnyarinyák szerint a nôk helyzete változatlan.
kezdesz összezavarodni, kikapsz a fônéniktôl még a végén.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Mellegles, ne csináljunk már úgy, mintha olyan borzasztó gyakori lenne, hogy a nőt eltartják, persze, ez aztán nagyon reális Magyarországon (vagy máshol a nyugaton).”

Ki velük az irodákból fizikai munkát végezni.

“Bármilyen meglepő, nekünk sem segít senki semmit az életben”

Csak az állam ezerrel.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“A vezetés és a működtetés két nagyon különböző dolog.”
-Na, kezdődik a ködösítés. Ez nem egy világvállalat, hogy így el kelljen ezeket különíteni, hanem egy háztartás. Jó hogy nem már haztartást vezető igazgatósági tanácsot akarsz szervezni, aminek az elnőke te leszel természetesen, a határozataidat meg hajtsa végre szépen a koma. :D
Tekintsd működtetésnek konkrétan, a konkrét működtetés, ami jobban megy a nőknek…
“Azért, mert én szervezem meg az alapvető működési irányvonalat, attól függetlenül te nagyon oda tudsz figyelni arra, hogy amikor hazajöttünk a munka után, te kipakolj a mosogatógépből, amíg én átnézem a gyerek leckéjét. Az egyszerre egy dolog, tudod, ennyi eszetek talán nektek is van (amúgy nyilván van, mert az enyém is képes rá, meg a barátnőim férjei is).”
-Azért van egy sajátos stílusod…
Különben nekem az jön le az idézett részekből, hogy te úgy látod, hogy te vagy a főnök, te megmondod mi legyen, a férfi meg szépen hajtsa végre sorban.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mondjuk van egy nem kis arca a hölgyikének, ahogy ezt előadja nekünk. Biztos azért jön ide is megmondóemberkedni, mert olyan boldog a saját életében.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Na ja. Nem írt ám hülyeségeket ez a Pál apostol. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“A társadalom határozza meg a technológiai fejlettség alapján, hogy a fennmaradáshoz szükséges munkát hogyan osztja meg a tagok között.”

Akkor nem a szabadkőműves zsidók?

Kalman
Újságíró

“nem te döntöd el, hogy kinek mi a dolga”

De. Ha nem a férfi dönti el, akkor már rég rossz :-).

Lierin
Olvasó
Lierin

Akkor nektek rég rossz. Mondhattok, amit akartok, de mi meg azt csinálunk, amit akarunk, aztán elfogadjátok vagy sem, a ti dolgotok.

A családi élet feladatainak megosztására hajlandó férfiak (akiket ti papucsnak csúfoltok) majd találnak nőt és alapítanak családot, ti meg… hát nem tudom, ti meg leélhetitek az életet büszke egyedüllétben.

Naooo
Olvasó
Naooo

A családi élet női feladatai a főzés mosás takarítás szopás.

Hunn
Újságíró

Akkor nektek rég rossz. Mondhattok, amit akartok, de mi meg azt csinálunk, amit akarunk, aztán elfogadjátok vagy sem, a ti dolgotok.

A családi élet feladatainak megosztására hajlandó férfiak (akiket ti papucsnak csúfoltok) majd találnak nőt és alapítanak családot, ti meg… hát nem tudom, ti meg leélhetitek az életet büszke egyedüllétben.

Aham, na jó én ezt meguntam. Na idefigyelj Lierin drága, te leragadtál ott, hogy mindig a nő választ, és kényelmesen elfelejtkezel az apróbetűs részről. Ami pedig arról szól, hogy egy nő csak azok közül a férfiak közül választhat, akiknek ő kell.

No mármost, te Feminista vagy, tehát ugyanaz vonatkozik rád is mint a többi Feminista picsára, tehát nem feleltek meg a nők iránt támasztott alap elvárásnak sem, ergo nem vagytok elég jók, és nem kelletek. Ez ráadásul Feminizmus esetében külsőfüggetlen. Te és a többi Feminista nem számítasz nőnek, nem szeretnénk veled/veletek párkapcsolatba lépni, mint férfiak nem akarunk tőled/tőletek az ég világon semmit sem, max annyit hogy ne a ti Feminista ugatásotokat kelljen hallgatni. Mert egy Feminista az nem nő és pont.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hunn, egy valamit nem értek veled kapcsolatban. Megjártad a poklot, kijöttél belőle, egy csomó hasznos tapasztalatod és gondolatod van.

És ezek ellenére CSAK MOST untad meg rosszul ivó legfrissebb és természetesen legjobb barinőnk véget nem érő agymenéseit? Fene idealista egy lélek lehetsz, nekem 30 perc is elég volt egy hasonló álláspont kialakítására.

Hunn
Újságíró

Tapasztalatom szerint, a maga szempontjából, mindenkinek igaza van. Ez még a Feministákra is igaz annak ellenére, hogy téves ideológián keresztül szemlélik a világot. Ők Feminizmus zárt logikai láncán belül logikusan jutnak el a következtetésekig. A probléma az, hogy téves axiómákból indulnak ki, ezért ha a megfigyeléseik a világról pontosak is, és helyes logikát is használnak, akkor is csak téves eredményre és rossz megoldásra juthatnak, hiszen téves alapokról indulnak el.

Lényeg az, hogy azzal, hogy ha valakinek a szemébe mondják, hogy hülye vagy bazmeg, és te rosszul látod a világot mi pedig jól, azzal még a történelem folyamán soha senkit nem győztek még meg arról, hogy nincs igaza. A Feminizmus ellen csak úgy küzdhetünk, ha ráébredünk arra, hogy a nőkben a férfiaknak való megfelelési vágy ösztönös és kikapcsolhatatlan, és ezt használjuk fel. Ha Feminista vagy, nem felelsz meg és nem kellesz – ha ezt a hozzáállást minden férfi átveszi, akkor a Feminizmusnak vége. Nyugaton is egyre több fiatal nő ébred rá, hogy a férfiak így vannak a Feminista nőkkel, ezért egyre kevesebben vallják magukat Feministának.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én arra jutottam, mikor ilyesmi eseteket vizsgáltam, hogy legtöbbször a vélemény megváltozása belülről jövő kell, hogy legyen. Ha valaki egy adott világnézetbe teljesen bele van buzulva, a jó Isten sem fogja abból kimozdítani, érveljen akármilyen jól is.

Lierin
Olvasó
Lierin

Kedves Hunn! :)

De édes vagy, én ezt egyszer már elmondtam itt, amikor nekiálltatok érvelni a nők választásával, hogy igen ám, de mi is csak abból választhatunk, aki minket akar – akkor meg az ellen tiltatokztatok, merthogy a nőket olyaaan sokat akarják, mindenki, mert nektek mindegy milyen a nő, csak nő legyen. A ti gondolatotok mindig a szélrózsa másik irányába fordul vagy mi? :)

“nem vagytok elég jók, és nem kelletek”

Jaja, nyomban megmondom a férjemnek, hogy váljon el tőlem, miután KETTEN kialakítottunk közösen egy egzisztenciát, életet és kitűztük a közös célokat, aztán válasszon valami eltrartandó, húdehagyományos 20 évest ;) A szerencsétlennek tegnap segítettem autót takarítani, meg is mondom, mától az ő dolga, rám ne számítson, meg dolgozni sem fogok, csak szülök vagy öt gyereket, ő meg lapátolja a pénzt, míg bele nem döglik… ;)

Balton
Olvasó
Balton

meg is mondom, mától az ő dolga, rám ne számítson, meg dolgozni sem fogok, csak szülök vagy öt gyereket, ő meg lapátolja a pénzt, míg bele nem döglik… ;)

Vigyázz hogy szavadon ne fogjon! Oszt főzni tud é? Pláne finomat?

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Minden nő akarva – akaratlan arra hajt, hogy az irányítása alá vonja a párját. Szép szóval, hisztivel, muff adagolásával gyengébb egyedeknél eléri azt, hogy ő osztja be a család teljes életét, női szemmel nézve szép családi életet alakít ki, rátelepszik mindenre és mindenkire, ellentmondást nem ismer. Aztán megcsalja férjét, mert egy ilyen unalmas, hülye lúzerrel nem jó a szex. És cca 100.000 éve megy, hogy a nő(stény) bekapja  a legyet az alfától vagy egy bülbülszavú trubadúrtól és a rajkót fölneveli az unteromega balek.

És van egy kurvarossz hírem! Ennek a százezer éves stratégiának fellegzett be a DNS-vizsgálattal.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

1Timóteus 2:11-12
„Az asszony csendességben tanuljon, teljes alárendeltségben. A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben.”

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Lierin:

A csekkeket egyébként is fel kell adni, de ha utál az ember postára menni, elintézhető hogy símán levonják a bankban. Ha végre meglesz a saját lakás, akkor majd hülye lennék elmenni otthonról, sorba állni, meg egy bő fél óra szabadidőt elveszteni havonta többször.

A kocsi a párkapcsolat mellett a második legnagyobb pénzelszívó dolog a világon. És nem akarok seninek felvágni hogy milyen menő vagyok hogy szépen lemosott kocsim van. Csak jogsit fogok majd egyszer szerezni ha odajutok. Vannak céges autók, aminek a költségeit számlával elszámolják. Egy vállalat kifizeti a számlákat, levonja a bevételéből, és utána adózik. Egy magánszemélynél a fizu fele elmegy adókra és járulékokra (bármelyik bérkalkulátor megmondja a nettó bér arányát a munkáltató költségéhez, ne csak az szja százalékra gondolj) aztán a megmaradt nettóból fizetni a megélhetést, a maradékból meg ha van, abból kéne havi átlag 50ezerért kocsit fenntartani? Szimplán rossz üzlet! A havi tömegközlekedési bérlet ennek az ötöde, télen néha kifizetem. Meg a híradóban kevesebbszer látni balesetes buszokat mint autókat mellesleg.

A háztartás működtetése? Nekem ez het néhány óránál nem több. A mosógépet meg elindítom, közbe tudok mást csinálni.

Híd alatt lakni (és mindent elveszteni) meg egy rosszul sikerült válás után több esély van. de ezt a témát meg te hoztad ide. Azért egy garzon bérlés elég olcsón megúszható.

Éppen hogy nem akarok semmiféle nőt keresni, introvertált vagyok, ne idegesítsen senki, hazaérve csak egy jót akarok aludni és mindenki hagyjon békén.

Lierin
Olvasó
Lierin

Csekk, kocsi – ezek csak példák voltak, nyilván érted, mire gondoltam, egy közös háztartásban vannak dolgok, főleg abban az esetben, ha gyerek is van, nehogy a nő munka után egyedül csináljon már mindent, mert a faszinak nem kényelmes, hogy részt kell vennie a saját családja menedzselésében.

A garzon bérlés meg attól függően olcsó, hogy hol élsz, nagyvárosban nemigen bérelsz 50-60 alatt, és az is csak addig jó, míg nincs gyerek.

Oké, te nem akarsz semmilyen nőt, akkor meg főleg nem érted, miért probléma neked az, hogy mi nők hogyan akarnk élni. Téged úgysem érint.

sRPd
Olvasó
sRPd

Tavaly még hatból ötöt behúztam, most már talán 1. Elég rosszul álltam, de javítható a dolog.

Reszet Elek
Újságíró

Melyiket nem? Hogyan jöttél vissza? Szerintem ötről már komoly munka és odafigyelés kell.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ugyanazzal a nővel? :D

sRPd
Olvasó
sRPd

A harmadikban (Ha nincs döntési jogod) még gyengének érzem magam. És igen, ugyanazzal a nővel. :D

Elolvastam az itteni piros pirulás anyagokat, meg az összes fórumot. Utána jöttek az angol nyelvű blogok, majd egy-két könyv. De a lényeg, hogy meg is tettem, ami írva vagyon.

Reszet Elek
Újságíró

Ebből egy (anonimitásban maradó) progress report igazán jó lenne! Bizonyságtétel hogy igenis működik a dolog!

sRPd
Olvasó
sRPd

A korrigáció folyamata még nem teljes, hiányos lenne a mondanivaló.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Nekem nulla találat. Több évtizedes házasság után, ugyanazzal a nővel.Csakhogy van ám itt egy kis hubazdmeg! Ha te vagy a  családfő, te vagy a döntéshozó, akkor tiéd az összes felelősség is! A csajócák akkor is megpróbálják a nyakadba varrni a közösen meghozott és később elhibázottnak bizonyult döntés felelősségét, ha az a közös döntés csupán csak annyi volt, hogy eleged volt a parttalan vitából, a hisztiből és ráhagytad: Jól van bazdmeg, akkor legyen ahogy akarod.

Tehát időben kell megnevelni a csajt, az aljas kis manipulációkat azonnal a sarokba rúgni, a shit teszteket kiröhögni és  kizárólag a legpitiánerebb baromságait ráhagyni. És tessék megkapaszkodni, egy normális csaj legalább annyira kívánja a szexet (a szexet) mint te, és ha demonstratíve kicuccolsz a közös ágyról a másik szobába (“majd ha normális leszel, még dughatunk is – van egy heted eldönteni mit akarsz, aztán irány az ég alja én meg fölszedek egy  tán nem ennyire csinos, de épeszű csajt)” akkor ugyan meg fogja játszani a durcást, de lihegve fogja kinyalni a segged.

Mert semmi kétsége nem marad, hogy te vagy “A FÉRFI” és ha megpattansz, ő fog nagyobbat koppanni.

És igen, benne van a pakliban, hogy juszt is a fejedre akar szarni, kerül amibe kerül. Akkor viszont minél előbb teszed lapátra (lehetőleg még a szaporodás előtt) annál jobban jársz.

Reszet Elek
Újságíró

“ha demonstratíve kicuccolsz a közös ágyról a másik szobába” – Miért nem őt küldted ki? Elvégre a közös ágyban végzendő teendők egy részére ő mondott nemet…

Gazella
Olvasó

Így van, ez a jó reakció. Ha ilyenkor  a férfi kicuccol, az olyan sértődött durci kislányos, mintha egy nő shit testelne.

Remélem, nem bántalak meg ezzel, lapposgutta! Arra gondoltam, talán hasznos info lehet, hogy milyen benyomást kelt ez egy nőben.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

GAZ-ella (az orosz kisteherautó?) nyugodj meg, már az első percektől tudtam, hogy mikor, mire, miért és hogyan reagál. (reszetnek már megmagyaráztam)

A “kihajítom a közös ágyból, hálóból”, annak sokkal gorombább az üzenete.

 

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Na ne hülyéskedj!

(a franc se fog huzakodni vele, ha meg csak simán fölkapom, kiviszem és lekúrom a díványra, az a következő fokozat)

sRPd
Olvasó
sRPd

“és ha megpattansz, ő fog nagyobbat koppanni.”

Nálam ez az egy felismerés segített sokat. A nők addig manipulálnak, míg elhitetik velünk, hogy szükségünk van rájuk. A valóság az, hogy egy férfi többet ad és emiatt többet is veszthet egy párkapcsolatban mint a nő. Pont emiatt a valóságban a nőknek nagyobb szükségük van miránk, mint nekünk őrájuk. Ez az egy felismerés minden férfiembert hozzásegít a saját erejének a megtartásában vagy visszanyerésében.

Az elmúlt 2-3 évben párszor megfenyegetett az asszony, hogy ha nem az lesz, amit ő akar, akkor itthagy. Az utolsó ilyen párbeszédünket azzal zártam, hogy “Hívjak taxit, vagy megoldod bkv-val?” Többet nem hozta elő a témát. :D

 

ggwp
Olvasó
ggwp

Ha ezt így szó szerint megmondta neked, akkor az már akkora giganukleáris shit teszt, hogy már szinte sértő :D

sRPd
Olvasó
sRPd

Valóban az volt. Hát akkor nem, de utólag azért jót röhögök rajta.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

No1. párkapcsolati axióma: “whoever cares least controls the relationship.”

Penge
Olvasó
Penge

Csak ez nem ilyen egyszerű, ugyanis az engedheti meg magának, hogy könnyelműen fogja fel a kapcsolatot, aki

1. Magas szexpiaci értékű alfa, így mindig biztosítva van számára a punci.
2. Kellően szociopata, hogy leszarja.
3. Kellően gazdag és igénytelen, hogy megoldja fizetős lányokkal.
4. Kellően igénytelen, hogy kiverje pornóra.
5. Kellően alacsony a libidója ahhoz, hogy ne a szex legyen a központi kérdés az életében (amire egyes férfiak hihetetlenül büszkék, már-már sznobizmusi szinten).

Minden más esetben kénytelen vagy megalkudni. Ezért van ennyi béta.

Hunn
Újságíró

Szia Penge tesó! Alakulgatnak azért mostanában a dolgaid, haladsz előre az életben? Remélem csak pozitív irányba mozogsz mióta utoljára kommentelni láttalak. Meló, edzés, csajozás, jógázás (ezt én tanácsoltam, ha emlékszel, remélem megfogadtad), bátor próbálkozások a nőknél és pozitív irányú tapasztalatszerzés a részedről folyamatban? Mesélj valami jót!

ggwp
Olvasó
ggwp

Ebből nem ez derül ki :D

Egyébként a kettes pont, aztán, pont e miatt, a négyes, és az ötös is, ha már unom a négyest.

Penge
Olvasó
Penge

Üdv!

Túl sok jót nem tudok mesélni, az elmúlt hónapban volt 3 skalpom, de ez nem hangzik annyira jól annak fényében, hogy kettőt már több hónapja ismertem. A szokásos problémám pedig még mindig fennáll. Nem érzem alfának magam, nem érzem azt, hogy úgy igazán vonzódnának hozzám a nők, inkább a pszichológusuknak, illetve barátzóna extrájuknak érzem magam, akikkel jófejségből szexelnek, mintsem annak az alfahímnek, akinek nem tudnak ellenállni és már-már ők másznak rám.

Edzeni most nincs időm, meg jelenleg inkább a karrieremre igyekszem koncentrálni. Úgy vagyok vele, hogy ha gazdag leszek, akkor meg tudom fizetni a kurvákat és mivel az eddigi nők sem éreztek irántam felhőtlen vonzalmat, továbbá az idő pénz, sokkal logikusabb elérnem kényelmes, 8 órás munkával olyan jövedelemszintet, amiből bőven jut pénzem kurvázni.

Öreg vagyok már ahhoz, hogy 14+ éves Justin Bieber testű hülyegyerekekkel meg huszonéves vállalkozókkal és világutazó emberekkel versengjek szarsenkicsóró nincstelenként.

El lehet adni magamat PUA trükkökkel, hogy mekkora életcsászára vagyok, csak az alapvető baj azzal van, hogy

1. Az értelmesebb csajok (kevés van belőle) átlátnak rajta.
2. A hülyék, akárcsak a fogyasztói társadalom termékei megeszik a kamudumát, de ezektől maximum gyors, minél gyorsabb szexet akarok, semmi többet. És nem akarok egy olyan, költséges életstílust kiépíteni, ahol azáltal vagy valaki, hogy mit villantasz, meg milyen kamuszövegekkel cukrozod a szart.

A megalkuvó emberekkel meg megint nem akarok semmit kezdeni, mert én egész életemben törekszem előre, egyenesen a csúcsra, és nagyon utálom, ha lehangolnak a kesergő dumájukkal. Velem ne azért legyen valaki, mert elfogadta, hogy nem lehet az övé George Clooney, de valójában róla ábrándozik, hanem azért, mert én vagyok az ő George Clooney-ja.

És mivel a genetika nem áldott meg olyan, kiemelkedő külsővel, hogy a nők vonzó álompasinak tartsanak akár még annak ellenére is, hogy olyan tirpák, tahó paraszt suttyó lennék, mint sok álompasi, ezért marad az, hogy a genetikai kódommal kapott pozitív tulajdonságokat (intelligencia, alkalmazkodóképesség, racionalitás) próbálom meg a saját előnyeimre fordítani.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Attól nem vagy “nem alfa” ha több hónapja már ismert csajokkal jössz össze, Én is mindig szerettem előtte megismerni őket, soha nem voltam ilyen egyéjszakás kalandozó bulihelyen ismerkedő típus.Nincs is ahhoz való személyiségem meg nem is érdekelt soha ez a lány kategória.

Alfának lenni annyi, hogy kontrollod van a saját életed felett, és van pénzed és egyéb erőforrásaid, kinézeted, szöveged, kicsi humorod néha de nem túladagolva mert akkor hülyének néznek.  Plusz tudatában vagy hogy ezek megvannak. Ezeket együtt magabiztosságnak is hívják.

Én is így voltam a pénzzel meg a korrupt leányzókkal akiket le lehet fizetni. Kevés kedves lány van köztük, szexre jó de érzelmi pótléknak nem igazán. De mire eljut az ember a karrierrel oda hogy pénze van, addigra az érzelmein is sikerül úrrá lennie, lecsendesíteni és értelmes irányba terelni. És akkor már nincs ezzel probléma.

Az edzést testmozgást ne hanyagold el. Ha más nem, menj gyalog vagy bringával, de friss levegő és némi mozgás kell hogy jól érezze magát az ember.

A PUA “belső játék” szakterületét ajánlom, nekem sokat segített a karrierben is de a csajozásban is magabiztosságnövelő volt. Ha csak trükközöl, azon előbb utóbb átlátnak. A nők a szociális dolgokban annyival jobbak nálunk hogy el se tudod képzelni, messziről kiszagolják testbeszédből, ha egy csipetnyit is bizonytalan vagy unszimpatikus vagy. Még a szüzességet is messziről látják,régi fiatalkori tapasztalatból gondolom.

A genetikával ne törődj. Nekem se volt soha kocka hasam akármennyi sport ellenére, jó erőnlétben se. Mindig sörhasam volt, még mikor 20 kilóval voltam könnyebb akkor is. De némi fekvenyomással gyúrással úszással kiszélesedik a vállad és akkor nem lesz feltűnő. Fontos az öltözködés. Amíg csajoztam odafigyeltem rá. Két randira soha nem veheted fel ugyanazt a ruhát. (Akkor se, ha kimostad már a két alkalom között.) Tedd a meglévő (feltehetőleg kopott) pólóidat egy külön polcra, vegyél újakat a régit meg csak edzésre meg házimunkához alváshoz stb vedd fel.

Sok vacakolással össze lehet hozni több éves kapcsolatot amiről at hiszed hogy örökké fog tartani, aztán pofán fog vágni a valóság, hogy mégse olyan boldog dolog ez az egész sőt. Tapasztalat.

ggwp
Olvasó
ggwp

“De mire eljut az ember a karrierrel oda hogy pénze van, addigra az érzelmein is sikerül úrrá lennie, lecsendesíteni és értelmes irányba terelni.”  – ezt sosem értettem, miért függene az érzelmi összeszedettséged, lelki egyensúlyod az anyagiaktól, karriertől? Biztos jobban érzed magad, ha sok pénzed van, de attól még nem leszel jobb a nőknél, nem leszel nyitottabb, nem találsz hirtelen semmiféle lelki békét, egyszerűen nem kell aggódnod hogy éhen döglesz. Biztonságérzet, semmi több. PUA-s anyagokat hol érdemes keresni? (igen, tudom, a neten:D ) (Privibe is jöhet)

Mostanra állok úgy, hogy már nem érdekel félhavi/heti néhánytízezer, esetleg félszázezer della lehúzása a vécén “csajozás/szórakozás” címszó alatt, de nem lettem semmivel jobb. Ebből indultam ki.

A linkelt kép is, jópofa meg minden, de számomra az nem lesz jó érzés, ha tudom hogy 30+ évesen  már jobb a szintem azoknál a huszonéves csajoknál, akik levegőnek néztek anno. Az nem elégtétel. Sőt,  semmi sem lehet eléggé kiengesztelő, ha utólag tudom, hogy elbasztam a fiatalságomat, és nem a pénzen múlt, hanem az én érzelmi gyökérségemen, esetleg kezdeményezni képtelen lustaságomon, balfaszságomon, alaptalan félelmeimen, stb.

 

Reszet Elek
Újságíró

Angol jó?

ggwp
Olvasó
ggwp

Jó, persze, ha magyar nincs :)

Reszet Elek
Újságíró

A normálisak angolul vannak.

Free torrent site-okon vannak könypakkok meg hasonlók.

Linkbe meg néhány: Itt lehet hogy van egy-két jó: https://pualib.com/collection/pua-categories.html

ggwp
Olvasó
ggwp

Köszi, legalább mire lefordítom, megtanulok angolul rendesen :D

Reszet Elek
Újságíró

Youtube tele van jó anyagokkal. Itt van néhány minőségi:

https://www.youtube.com/watch?v=V3Z4Nq0OrrM

https://www.youtube.com/watch?v=G6BOHzlP-Uk

https://www.youtube.com/watch?v=IzO3NGU1Bgo

Ha valaki “csak” ezt tudja, jobb csajozó, mint a pacákok 98%-a.

Hunn
Újságíró

Mostanra állok úgy, hogy már nem érdekel félhavi/heti néhánytízezer, esetleg félszázezer della lehúzása a vécén “csajozás/szórakozás” címszó alatt, de nem lettem semmivel jobb. Ebből indultam ki.

A linkelt kép is, jópofa meg minden, de számomra az nem lesz jó érzés, ha tudom hogy 30+ évesen  már jobb a szintem azoknál a huszonéves csajoknál, akik levegőnek néztek anno. Az nem elégtétel. Sőt,  semmi sem lehet eléggé kiengesztelő, ha utólag tudom, hogy elbasztam a fiatalságomat, és nem a pénzen múlt, hanem az én érzelmi gyökérségemen, esetleg kezdeményezni képtelen lustaságomon, balfaszságomon, alaptalan félelmeimen, stb.

ggwyp, tökéletesen meg tudlak érteni. Amikor az elvesztegetett fiatalságomra gondolok, az évekre melyeket sohasem fogok már visszakapni, akkor kb. gyilkolni tudnék, és lángba tudnám borítani az egész kibaszott világot… ezért inkább nem is gondolok erre. :)

Hanem inkább arra gondolok, hogy szerencsére férfinak születtem. Ha a következő 20 évet jól csináljuk, akkor az jó lesz! Egy nőnek meg van összesen tíz éve, 20 és 30 között, és ha azt elbassza – mert ribancoskodik, mert a Feministákra hallgat, stb… – akkor jön a Fal, és Game Over. Hiába jön rá hogy elbaszta, már nincs lehetősége korrigálni. Nekünk még van, Istennek legyen hála!

Azokat az egykori huszonéves csajokat, akik anno levegőnek néztek téged, őket most te nézed levegőnek. Ez tényleg nem valami hű de nagy elégtétel… de az viszont, hogy ha ügyes vagy, akkor megkaphatod a mostani, jelen pillanatban huszonéves csajokat, na, az már valami, az már annál inkább! :)

Nehogy feladd, testvérem! Tedd oda a faszodat, ahogy Pumped Gabó mondaná, és előbb-utóbb lesz valami, lesz eredménye a befektetett munkának és energiának! !Ez egy folyamat, egy út amin végig kell menni, meg kell tanulni és meg kell érteni, cselekedni kell és tenni kell érte. De nagyon megéri, és amikor végül átkattan az agy, helyére kerülnek a kirakós darabjai és összeáll a kép, akkor megjön a belső béke, és az vagy aki mindig is lenni akartál. Férfi vagy!

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Igen, torrent keresőbe beírod, meg én javaslom a helyi nagyobb bármely könyvtár “párkapcsolat” vagy “pszichológia”, “testbeszéd” témakörét böngészni, én is azzal kezdtem.  Pár tipp ami hirtelen eszembe jut: “Kulcs a nőhöz”, “Miért sír a nő”, “Mérgező szülők”, “Brian tracy phoenix szeminárium” (ez belső játékos dolog, többet segít a karrierben és önbizalomban mint a csajoknál, meg tele van 90% hókuszpókusszal, de a többi, józanabb gondolata aranyat ér.), “mystery method” (szemlélet, lépések, bár az egy az egyben akalmazása már idejétmúlt módszer, de elég részletesen leírja a dolgokat, és a lényegét át lehet tenni a saját módszeredbe, saját rutinokat összeszedni fejben saját életedből amivel alfa értékeket demonstrálsz, építőkockáknak a csajozás közbeni beszélgetéshez, eseményekhez, kb min. 8-10 órányi együtt töltött idővel lehet általa azért elég jó aránnyal becsajozni, nem gyors módszer és nem kalandhoz való), “badboy lifestyle” (alfasághoz, bár elég puffneki stratégia, a mai feminista világban óvatosan ezzel), “escalation ladder” , “inner game”, meg amire netes fórumokon hivatkoznak.

Ami a módszerek veszélye, hogy a nők legbelső , alapból ellentmondásos érzelemvezérlése,  és a feminista propaganda által kódolt viselkedésminták a fejükben együtt két lábon járó önellentmondássá teszik a nőket párkapcsolat tekintektében. (akkor is ha képesek egyenjogú emberként élni más témakörökben ) Az eszkalációs létra végigjárása a kézfogástól a huncut viccelődésen nevetésen,  a csókon át a szexig is egy fokozatos folyamat apró lépésekkel, nem tudatosan szóban eldöntött lépésekkel, hanem spontaneitással (símán megfogtam a csaj kezét első randin az első pár másodpercben, később már furán veszi ki magát) meg testbeszéddel, a kétértelműség (nek tűnő dolgok) ennek velejárója, a folyamatos szóbeli engedélykéregetés nem alfa és vágy-ölő, de ha nem teszed meg akkor jogilag kerülhetsz bajba a “yes means yes” szabályok és hasonlók által, ha utólag meggondolja magát. És esetleg meg is fogja, ugyanis nagyon ősi ösztön bennük a “nem vagyok k.rva” ösztön és a külső (barátnők, társaság, társadalom általi) megítélésükre való állandó odafigyelés (ősember korszaban tényleg a túlélésük múlt ezen!), ami miatt később kiszínezhetik a dolgokat (akár a barátnők, akár a rendőrök, campus-on lévő gender kenguru-court stb előtt!), téged jó nagy bajba keverve. Emellett ugye a shit tesztek. Ezeken is át kell menni. Ha rosszul viselkedik, akkor annak következménye van, ezt az elején az ösztönök szintjén tisztázni kell. Szerintem a freeze-out a leghatásosabb legális módja. Ha úgy viselkedik ahogy nem tetszik, akkor (randi során pl) csendben maradsz vagy elhallgatsz, és komolyan nézel néhány másodpercig, vagy ha durvább, fogod magad és véget vetsz a randinak, egyéb esetben meg nem keresed egy darabig. Lesz ideje elgondolkodni, hogy ha veled akar lenni kedvesebb legyen. De ezt soha nem mondhatod ki főleg manapság, mert triggereled a harmadik hullámú feministák általi agymosását. És ez a shitteszt olyan mint egy bolond erőfitogtató verseny, nagyobb válogatási lehetőségű nők vagy akik úgy gondolják magukról, azok jó eséllyel durvábban fognak tesztelni, vagy pont a fordítottja, behódolásra kényszeríteni hogy ők freeze-outolnak vagy megpróbálnak megnevelni)

A leírtak egy része olyan bő 6 éve működött (hosszútávú ex-barátnőt meg az előtte lévőket is ezekkel szedtem fel például), de fogalmam sincs, hogy jelenleg hogyan kell végigmenni ezen az aknamezőn. Akkor még idehaza nem volt ez a terület ennyire elaknásítva. Nem mondom hogy egyszerű volt, az is a pokol egyik bugyra, de ki lehet tanulni, de ami felé változtak a  dolgok azóta az nagyon durva. Jobb ha minden kommunikációt rögzítesz és megőrzöd, nem kizárt hogy megvéd a börtöntől.

Reszet Elek
Újságíró

Nálunk egyelőre nem így megy a nemi erőszak. Ez inkább amerikás dolog.

Az eszkalációs létrában meg az a klafa, hogy nem verbális, a “kultúrszint” alatt hat, túlmutat azon. Vagyis kultúrától függetlenül működik. Kivéve ha az adott kultúra erősen korlátozza az érintést.

Hunn
Újságíró

Én, bevallom őszintén, néha nem is értem Pengét. Egy hónap alatt három jó nőt is levarr, hát mi az alfa ha ez nem alfás???

Amúgy pedig az egy kiváló taktika, amikor az ember újonnan megismer egy jó nőt, hogy nem közvetlenül a megismerkedéskor nyomul rá, hanem csatol hozzá egy mentális könyvjelzőt, és csak a második-harmadik (akár szándékos, akár véletlen) találkozáskor kezdi el fűzni. Persze már az első alkalommal sem baj az, sőt, ha a nő egyértelműen leveszi, hogy vonzódsz hozzá. Hiszen akkor fúrja majd az oldalát a kíváncsiság, hogy hát egyértelműen érezte hogy tetszik neked, miért nem csaptál le rá azonnal, illetve pozitívum, hogy nem tűnsz a szemében “needy”-nek. Legközelebb ugyanis már nem egy vadidegen fickó vagy aki fel akarta szedni (akit, nehogy esetleg ribancnak nézze, lepattintott volna), hanem egy ismerős srác aki része a szociális körének, az ismerőseinek. Tapasztalatom szerint ez növeli az esélyeket, nekem legalábbis be szokott válni.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ja, azt én sem értem 3 nőt becserkészik frankón aztán itt siránkozik. :)  Meg nyalogatja a sebeit, ahelyett, hogy büszke lenne az eredményre!
Erre az alfaságra nem kéne ennyire rápörögni, nem lenne szabad ezen görcsölni, egyrészt az a 3 nő beadta a derekát, másrészt sztem pont akkor leszel magabiztos, ha nem agyalsz azon, hogy elég magabiztos vagy-e.

Penge
Olvasó
Penge

Ez nem egy állandó teljesítmény, csak most ennyi jött össze, mert ráhajtottam a csajozásra. És a jó nő relatív, inkább olyan 6/10-7/10-nek mondanám őket.

Egyébként ahogy Charlie oBrian jól megfogalmazta “beadták a derekukat”, ahelyett, hogy ők nyomultak volna rám vagy legalább a szexet ők kezdeményezték volna. Az egésznek olyan “döntésképtelen csaj vagyok, nem akarom megbántani, essünk túl rajta” szájíze van ahelyett, hogy “itt ez az álompasi, ú, de leteperném most azonnal és fel-le ugrálnék a faszán” lenne.

Darth_Peter: A bulizás és az egyéjszakás csajok bevállalása nem feltétlenül függ össze. Én is utálok bulizni, maximum a házibulit szeretem, de ettől még bármikor nyitott vagyok a szexre. De ismerek nem egy olyan, magát “nem bulizós”-nak tartó “férfit”, aki nem menne bele még úgy se kapcsolatba, hogy csak szexkapcsolat, de még az első randin se szeretne szexelni, ilyen tipikus “Megfoghatom a kezed?” kategória.

Úgyhogy ezeket mind összemosni egy nagy “nem bulizós” halmazba nem túl szerencsés. Mert van aki okkal szűz akár 30 fölött is, van a Bud Bundy típus és a kettő között még sokféle.

“Kevés kedves lány van köztük, szexre jó de érzelmi pótléknak nem igazán.”

Ugyanúgy ő is ember, ugyanúgy van, aki kb. undorodik tőled, van akinek semleges vagy és biztosan akad, akinek a zsánere vagy. Utóbbi lesz kedves hozzád. És mivel a külső vonzalom és a belső vonzalom két kurvára különböző dolog, egy prostis kapcsolatnál elég az, ha külsőre vonzódtok egymáshoz, ugyanis belsőleg egyáltalán nem kell passzolnotok.

Ellenben ha ismerkedsz, akkor bizalmat kell építened, azt pedig közös pontok útján lehet. Olyan nem igazán van, hogy egymásra néztek akárhol, megtetszetek egymásnak és egyből szexeltek. Ellenben prostinál simán.

Ja és a harmadik pont sem játszik, amikor találsz csajt, akinek bejössz, ő is bejön neked, csomó közös van bennetek, aztán kiderül, hogy full frigid, utálja a szexet, kényszerként éli meg.

Szóval nem egy életcél, hogy 10-15000/dugás áron juss szexhez, de ha komolyan akarod nyomni és nem csak ilyen diszkont-nőket összeszedni, aki kb. tényleg ingyen van, akkor a Hunn által korábban linkelt csajozós blogon feltüntetett havi 80 ezres költséggel simán számolhatsz.

Való igaz, parfüm, ruházat, fodrász, stb. minden benne van, ami az élet más területeire is kihatással lehet. Amennyiben pl. reprezentatív munkakörben dolgozol vagy ilyesmi. De ha egy kocka informatikus vagy, aki amúgy is gyűlöli a fogyasztói társadalmat, rendszerellenes, önellátásra és anyagi függetlenségre vágyik, akkor tényleg ennyit kéne adni a külsőségekre meg páváskodni?

ggwp: Nem átlagos ez az érték, volt, mikor egy év alatt jött össze 3 vagy annyi se és ha egyszerre az ember 8-10 vasat tart a tűzben, akkor általában valaminek már csak statisztikailag is össze kell jönni.

Hunn
Újságíró

Ez nem egy állandó teljesítmény, csak most ennyi jött össze, mert ráhajtottam a csajozásra.

De hát ez az egész PUA-dolognak a lényege! Ez az a pont, ahol fel kéne csillanjon a szemed, ahogy beléd vág a felismerés, hogy ahá, ha teszek érte akkor nem reménytelen az ügy, hiszen így jönnek a a csajok, jönnek az eredmények! Tök jó úton haladsz szerintem tesó, csak így tovább!

Egyébként ahogy Charlie oBrian jól megfogalmazta “beadták a derekukat”, ahelyett, hogy ők nyomultak volna rám vagy legalább a szexet ők kezdeményezték volna.

Ha azt tűzöd ki életcélodul, hogy a nők rád nyomuljanak és szexet kezdeményezzenek, akkor egy az életben csalódott emberként fognak eltemetni. Ez a férfi-női dinamikából fakad. Egy nő személyisége arra épül, hogy ő vonzó és kell a férfiaknak. Ezt onnan tudja, hogy elsősorban olyan a férfiakkal kerül kapcsolatba, akik akarnak tőle valamit. Azok a férfiak akik nem próbálkoznak be nála, azok egy nő számára láthatatlanok. (Ez a magyarázat, hogy a férfiak nagy része miért láthatatlan a nők számára szerintem, nem pedig a bűvös 20%-80%).

Ha egy nő bepróbálkozna egy férfinál, és az a férfi esetleg visszautasítaná, akkor olyan szinten sérülne a nőnek az egója, hogy egy nő ezt egyszerűen sohasem kockáztatja meg. Arról nem is beszélve, hogy egy nő általában nem akarja hogy ribancnak nézzék, még ha valójában az is. Egy alfa esetében pláne nem tenne ilyet, hiszen ilyen férfiak esetében eleve azon parázik még ha kell is neki, hogy vajon elég jó vagyok-e neki? Nem azt mondom, a mai megborult világban egyszer-egyszer előfordul ilyen fordított eset is, de ha egyszer megtörténik veled, garantálom, hogy azt fogod gondolni magadban, hogy ennek a nőnek meg mi baja van? Érezni fogod, hogy ez nem természetes dolog.

És mivel a külső vonzalom és a belső vonzalom két kurvára különböző dolog, egy prostis kapcsolatnál elég az, ha külsőre vonzódtok egymáshoz, ugyanis belsőleg egyáltalán nem kell passzolnotok.

Tesó, egy prosti nem vonzódik a vendég külsejéhez, max úgy van vele, hogy kevésbé szar, ha a vendége nem kifejezetten taszító. De nekik ez munka, őket nem érdekli az sem ha csúnya vagy és az sem ha gyönyörű vagy, max csodálkozni fog hogy egy ilyen jó pasi mit keres egy kurvánál, de aztán megvonja a vállát és hanyattfekszik, nem fog sokáig rágódni rajta.

Egy szó mint száz, jó úton jársz, még pár dolgot ha helyre raksz a fejedben, akkor simán lesznek olyan nőid, akik a saját értékítéleted szerint is nagyon bejönnek neked. Sőt, kifejezetten javaslom, hogy elsősorban ilyeneknél próbálkozz, mert tapasztalatom szerint megérzik ha te nagyon jó nőnek látod őket, és mivel minden nő bizonytalan önmagában, még a legszebbek is, ezért pozitívan fogják értékelni hogy bomba nőnek érzik magukat amikor veled vannak. Szóval hajrá.

 

 

ggwp
Olvasó
ggwp

Szóval, nőt akkor tudsz szerezni, amikor akarsz. Szerintem sokunknál előrébb vagy csak emiatt, egy hónapban 3 skalp nekem ilyen álom-féleség, bakkancslista. Mondjuk nem tudom mennyire természetes, ha valakit barátzónából fektetsz le, én is játszadoztam a gondolattal, de olyan mesterkélt, nincs az a természetes folyamat, mivel már régóta ismered. De attól még lehet jó, fasztudja, lehet még hosszabb kapcsolatra is.Az életcsászára dologra pedig… ismerek olyat aki olyan szinten tudja azt hazudni magáról amit akar, hogy még ő is elhiszi, és a nők is…Én is úgy gondoltam eddig hogy majd ha diploma után jobb lesz és lesz időm akkor a nőknél is sikeresebb leszek, de már most látom hogy ez nem ettől függ. Az a lényeg, hogy amit mondasz az mennyire igaz, mert lehet úgy hazudni, hogy tuti nem igaz, de az már nem hazugság, ha  a “Csóró szar vagyok, de majd HA gazdag leszek akkor minden jobb lesz (nem lesz)”, helyett úgy mondod, ( és úgy is gondolod, ez a lényeg) hogy: ” Nagy reményeket fűzök a jövőhöz, meglesz a diplomám jó pénzt fogok keresni, fejlődni, stb.”  Optimizmus, vagy mi. Az élet egy szarcukrozás, ez van. Vagy elfogadod és megtanulod valamilyen szinten szeretni vagy keseregsz, hogy majd HA ez meg az lesz… ki tudja mi lesz. “Velem ne azért legyen valaki, mert elfogadta” -szerintem meg pont ez a lényeg, hogy olyan nőt találj, aki elfogadta, hogy neki nem jár sem a Clooney, sem a gazdag kékszeműkékhajú hejjesapsi, hanem neki is egy hibákkal teli esendő férfi jár mivel ő is egy hibákkal teli, nem tökéletes nő.  Nekem nem kell hogy clooneynek nézzen csak annyi kéne hogy férfinak nézzen és tanúsítson némi empátiát ha elbaszok valamit, ergó szeressen. De kurvára romantikus vagyok még mindig pedig már régóta redpilles szemmel látok :D

De mondom, ha neked nem a nőzéssel van bajod, hanem “csak” az anyagiak miatt, hogy huszonévesen nem vagy gazdag, akkor fel a fejjel, már révben vagy. Mert, ha kifogsz valamit a munkádban ( direkt nem írom, hogy sokat kell dolgozni mert nem attól függ ki milyen gazdag hogy milyen sokat dolgozik), akkor a pénz az úgyis jön. A nehezebbik része maga a csajozás, számomra. Ismerkedés, ilyesmi. Utálom. Intim közeledés egy ismeretlen nőhöz, mikor benne van a pakliban a kosár is, ez nem az én világom.

Koriander
Olvasó
Koriander

” jófejségből szexelnek” bocs, de nôben ilyen nincs, max esetleg ezek a csajok NEKED konkrétan nem tetszenek, ôk viszont nem merik bevallani, hogy te tetszel nekik, mert mindenki udvariaskodik és azt várja, hogy a másik majd kimondja.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Szerintem sincs olyan, hogy jófejségből szexelnek. Ha megtörtént, akkor igent mondtak a szitura és rád is, ennyi, a tények beszélnek!

Hunn
Újságíró

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Az emberiség történelme folyamán még soha nem történt meg olyan eset, hogy egy nő úgymond “jófejségből” feküdt volna le egy férfival.

Penge
Olvasó
Penge

Akkor nem jófejségből, hanem belénevelt társadalmi kényszerből, hálából vagy nevezd aminek akarod. Nem tudhatom mi zajlik le ilyenkor egy nő fejében, de azt igen, hogy nagy különbség van aközött a szenvedélyes, őrületes vágy között, amikor már a nő ha nem is mászik rá a férfira, mert nem olyan típus, de már szinte alig várja, hogy a férfi leteperje és a bestresszelős “biztos nem esik le a gumi? biztos nem nyitnak ránk (bekulcsolt ajtónál)? biztos jó ötlet ez, mert még nem vagyok túl az exemen?” és ezernyi kérdések kavarognak a nőben.

A kettő között hatalmas különbségek vannak. És az említett problémák ettől függetlenül mindkét esetben jelen lehetnek, csak az alfás, szenvedélyes szex esetében a nő utólag, mikor a sorozatorgazmust követően lenyugodott kezd el gondolkodni rajta, hogy “Basszus, remélem nem csúszott le közben a gumi. Akár ránk is nyithattak volna, arra sem emlékszem, hogy bezártuk-e az ajtót. És az exemnek sem tudom hogy nézek ezek után a szemébe, pedig még mindig szeretem. Ezt a srácot meg nem is ismerem akivel most lefeküdtem.”

Nem pedig szex közben, valós időben kezd el kattogni a sok hülyeségen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Klúni? A nőknek nincs ízlése.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ááá, túlontúl negatívan látod a dolgokat!

Lierin
Olvasó
Lierin

“A valóság az, hogy egy férfi többet ad”

Persze-persze, de azért a valóságban egyre gyakoribb, hogy a nő keres jobban, és az sem elvetendő, vajon ki viszi a házasságba a lakást és vagyont (értsd: kinek a szülője vesz lakást a gyerekének, simán kaphat a nőci is).

Ha a feleséged keres többet, netán az ő részéről jött a vagyon, akkor olyan nagyon nem függ tőled. Akkor sem, ha válás esetén van hova hazamennie.

Ha nincstelen eladó a párod, nyilván függ tőled, de különben jó esélyei vannak az életben még utánad is…

Reszet Elek
Újságíró

Érdekes hogy míg a hozzászóló a szövegkörnyezetből kiindulva nem elsősorban anyagi dolgokra gondolt, addig te az egészet anyagiakra értetted. Érdekes és némiképpen árulkodó is.

Viszont a nők legtöbbje nem fog anyagi értelemben “lefelé” házasodni. Szóval az eszmefutatásod erősen a hörcsögpörgés kategóriája. Persze szórakoztató is.

Lierin
Olvasó
Lierin

Tekintve, hogy normális kapcsolatban a férfi az anyagiakon kívül nem tud “többet adni”, mint a nő, elég különös látt volna másképp értelmezni.

Én most amúgy tökre elgonodlkodtam, hogy van a nőknek valami pozitív tulajdonsága is szerintetek? ;) Mert mindenhol csak az ilyen hasraütésszerű kijelentések tobzódnak, hogy a nők kevésbé önkritikusak, a nők kevesebbet adnak bele, a nők kevésbé értelmesek, a nők kevésbé ilyenek és olyanok… – van valami, amit esetleg mi is jól csinálunk, a mosáson meg a szexen kívül? ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nektek az anyagiak bőven elegek is.

“van valami, amit esetleg mi is jól csinálunk, a mosáson meg a szexen kívül? ;)”

Nincs. Főzést már nem merted írni, mi?

hunbagira
Újságíró

Én kimondom, az 1968as kultúrmarxisták által “felszabadított” nevelt nőknek/nektek semmi pozitív tulajdonságotok nincs- tisztelet a max 10%-nyi kivételnek, akiket az apjuk néhány pofonnal helyre rakott bakfis korukban.

Reszet Elek
Újságíró

“Tekintve, hogy normális kapcsolatban a férfi az anyagiakon kívül nem tud “többet adni”, mint a nő” – Újabb érdekes megállapítás.

Lierin
Olvasó
Lierin

Miért, mivel tud többet adni? Jó esetben mindkét fél beletesz ugyanannyi szeretet, gondoskodást, szorgalmat, fejlődés, erőfeszítést.

Ha neked olyan nő jut, aki arra vár, hogy te tedd bele a pluszt, ő meg ül a fenekén, akkor nem csodálkozom, hogy ez a véleményed…

sRPd
Olvasó
sRPd

Jó sokáig gondolkodtam, hogy érdemes-e válaszolni neked Lierin, de azt hiszem 1 hozzászólást megér. A kérdés az, hogy ki kockáztat többet (nem csak anyagiakat)? Aki többet kockáztat, akinek több kötöttséggel jár, az többet is ad bele. A helyzet az, hogy egy kapcsolatban nőknél van a szexszel kapcsolatos döntés és felelősség, de a férfiaknál van magával az elköteleződéssel kapcsolat döntés ill. felelősség. (Women is gatekeeper of sex, and man is gatekeeper of commitment.) Ezzel rendelkezünk.

Ahogy Reszet fogalmazott, a nők nagy része felfele választ anyiakban is, emaitt 90%-ban anyagiakban is többet ad a férfiak jó része. Amiről te írsz, hogy a nők egzisztenciával rendelkeznek, az attól független kérdés.

Én azt gondolom, hogy az a nőtípus gyakoribb lett, akinek van állása, lakása, autójam, egszitenciája van, és erre büszke. A sors fintora, hogy ezeknek a nőknek elképzelhető, hogy kevésbé lesz fontos férfiak esetén a pénz. Ha ez így van, akkor az alfa tulajdonságok még fontosabbá válnak. Lehet, hogy ezért hiánycikk az alfahím.

Lehet forgatni a mókuskereket, lássuk mi sül ki belőle! :) ( Félévente mindig idetéved egy feminista, de előbb-utóbb megunja.)

 

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ki mondta, hogy kevésbé értelmesek a nők? Hol olvastál itt ilyet?
Átlagosan éppen olyan intelligensek, de kisebb szórással, ami megmagyarázza, hogy pl zseniális nőből miért van elenyészően kevés (miért nincs női Mozart pl.), de azt is hogy miért van olyan sok teljesen hülye pasi.
Mosni én is tudok…

Gazella
Olvasó

“Ha kapcsolatban, esetleg családban élsz neked ugyanakkora beleszólási jogodnak kell lennie, mint a párodnak.”

Nagyon szomorú, hogy ezt mondani kell. Pedig még nem is ez a teljes igazság, hanem az, hogy a végső szó mindig a férfié, mivel ő a családfő. Persze megértem, hogy nem akartad rögtön ilyen forrón enni a kását, mikor az egyenlőbbeknek még a te koncepciód is keserű pirula lenne.

filmcom
Olvasó
filmcom

persze a férfit mindig úgy kell érteni, hogy “társadalmi férfi” ..   t.i. egy kicsit is igényesebb nő a férfit nem is tudja máshogy értelmezni…  pusztán csak “biológiai férfi” … ez a nők számára értelmezhetetlen fogalom… (persze az utódnemzés szempontjából alap..de ha csak ennyi… az nagyon-nagyon kevés…:) )

 

filmcom
Olvasó
filmcom

na meg..

a punci a maga jogán mindig is szárnyalt az “evolúciós tőzsdén”… a kuki meg csak szeretne egyáltalán a tőzsdére kerülni…:)

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Marhaság.

(persze nem mindegyik kuki, de az a 10 % az tetszés szerint válogat)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Merő tévedés, ha azt hisszük, hogy a négerből vagy kínaiból németet lehet faragni, ha megtanulja a német nyelvet, és hajlandó németül beszélni, vagy pedig német politikai párt javára leadni szavazatát. A nemzet polgári körei nem voltak tisztában azzal, hogy az effajta germanizáció a valóságban németellenes hatású. Mert ha pillanatnyilag látszólag át is hidaljuk és elsimítjuk az egyes népek között fennálló különbséget azáltal, hogy egy közös nyelvet kényszerítünk rajuk, ezzel csak bizonyos fokú korcsosodás veszi kezdetét, amely ebben az esetben tehát nem germanizálást, hanem a germán elem elpusztulását jelenti.”

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

És ebben az az érdekes, hogy szám szerint gyakorlatilag ugyanannyi punci van, mint fütykös… (releváns korban 1%eltolódás max)

Lierin
Olvasó
Lierin

1. Ha nem Te rendelkezel az időddel
A teljes idővel vagy az időnek egy részével? Ha valakinek minden percét a nője osztja be, az nyilván nagyon nem normális dolog, de ha a faszi két gyerek mellett ott héderel napi 5 órát a számítógép mellett, mint oly sokan, azért hadd szóljon már neki a kedves felesége, hogy “Józsi, menjél és vágd le a füvet…” Egy háztartás, tetszik vagy sem, bizony munkával jár, akinek nem jut magától eszébe, hogy el kell intézni a hivatalos dolgokat vagy összekapni néha a lakást, az ne sértődjön meg azon, hogy szólongatja a felesége, mit kellene csinálni.

2. Ha beszűkül a személyes tered
Én speciel még egy háztartást sem láttam, ahol minden tele lett volna a nő cuccaival és a férfinak max. a fogkeféje kapott volna helyet. Mondjuk, ez alapból elég furcsa pont, elvégre mi az, ami X idő elteltével olyan borzasztó személyes még? Egy horgászfelszerelés, videókártya, gördeszka – ezeket mióta tartjuk a nappali közepén? Vagy mi az, ami visszaszorul?

3. Ha nincs döntési jogod
Ez tényleg nagyon gáz, de miért hagyja a férfi, hogy jut el egyáltalán egy ?

4. Ha kétségbe vonja a kompetenciádat
Öööö…. azért, ugye senki nem hiszi komolyan, hogy az emberek tényleg mindig mindenben olyan kompetensek, mint amilyennek gondolják magukat? Persze, olyan ez, mint amikor mindenki ért a politikához és gazdasághoz, közben tíz emberből kilenc(és fél) azt hiszi, hogy jó dolog, ha nincs infláció :D Nem tudom, ki az a tapló, aki társaságban szólja le a másikat, de azért privátban hadd gondoljuk már úgy, hogy a férjeink igenis nem értenek bizonyos témákhoz (mert ez egy természetes dolog, mint írta a posztoló).

5.-6. Ez megint igaz, de kérdem én, hogy jut el oda egy férfi, hogy hagyja ezeket a dolgokat?

Naooo
Olvasó
Naooo

“hadd szóljon már neki a kedves felesége, hogy “Józsi, menjél és vágd le a füvet…””

Vegyél birkát legelje le az bazmeg, vagy te.

“közben tíz emberből kilenc(és fél) azt hiszi, hogy jó dolog, ha nincs infláció”

“A legjelentéktelenebb dolgok is értékállóbbnak mutatkoztak, mint a pénz. Külföldiek devizáikkal vagontételekben vásárolták az értékes holmikat, olyan áron, amely nevetségesnek tűnt fel előttük. Berlinben egész utcasorok kerültek külföldiek birtokába. Az egész német tulajdon olyan volt, mint egy óriási végkiárusítás, amit a papírmárka birtokosai kénytelenek voltak tehetetlenül tűrni.”

Az a jó, mikor az ár bele van öntve vagy ütve a termékbe. Pl. balta 30 Ft 50 fillér.

“de azért privátban hadd gondoljuk már úgy, hogy a férjeink igenis nem értenek bizonyos témákhoz”

Milyen nagyóóón jelentős témákhoz nem értenek? Milyen márkájú tampit dugdostok fel?

Koriander
Olvasó
Koriander

A birka 10 centi felett nem beretválja a füvet, a kecske jobb.
amúgy ma eszemben voltál, mert láttam a jôvô évi neunelflert :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor egye alatta.
Mé nem az arcodban?

Koriander
Olvasó
Koriander

nem eszi, mert nem megy bele.
nem kell a dnsd.

Naooo
Olvasó
Naooo

Olyan kicsi a szája?
Neked meg olyan nagy?

Koriander
Olvasó
Koriander

a magas füvet nem kedveli (oda nem megy be) a szája max kényes.
a tiednél tuti nem nagyobb.

Penge
Olvasó
Penge

“közben tíz emberből kilenc(és fél) azt hiszi, hogy jó dolog, ha nincs infláció :D”

Mert valójában a 9 és félnek jó dolog lenne ha nem lenne infláció. Hiszen az infláció csak annak a felső 1%-nak jó, akiknek jobban gyarapszik a tőkéje, mint amennyire ő feléli azt. A piramis aljának az infláció az ellensége, hiszen élete végéig dolgozhat azért, hogy fenntartsa magát.

A deflációs spirál pedig az alapvető emberi pszichológia miatt nem következhet be, ugyanis az emberek többsége ha ostorral ütöd vagy puskatussal csapod tarkón is egy véglény marad, aki képtelen még a holnapra is gondolni, nemhogy a holnaputánra. Tehát újra és újra kitermelődik egy fogyasztói réteg, aki mértéktelenül fogyaszt. A különbség maximum annyi lenne, hogy a milliárdosoknak sajnos nem annyi vagyonuk, amit elkölteni sem tudnának, mert nincs annyi erőforrás a Földön, amit fel tudnának belőle vásárolni.

Lierin
Olvasó
Lierin

Na látod, pontosan erről a hülységről beszélek.
A defláció oka valójában az árak visszaesése, amit a csökkeni kereslet idéz elő, ami viszont azért csökken, merthogy zsugorodik a gazdaság. Egyszerűen megfogalmazva, ha nincs infláció, az azt jelenti, hogy a gazdaságban nem tud nőni a kereslet, ugyanis az embereknek nincs pénzük, tehát nem vásárolnak árukat és szolgáltatásokat, tehát az eladók kénytelenek olcsóbban adni, hogy ők kerüljenek ki jól az élesedő versenyhelyzetből, ami viszont ahhoz vezet, hogy csökken az ő bevételük, tehát embereket bocsátanak el, akiknek megint nem lesz pénze vásárolni…. és így tovább, ebből lesz a defláció-spirál.

Ha azt hiszed, hogy nincs “deflációs spirál”, akkor nézd meg pl. Japán gazdaságát, 15-20 éve próbálnak kilábalni a recesszióból, sikertelenül és ennek hosszú távon a most fiatal generációra ott már komoly hatása lesz. Nem véletllen, hogy még itthon is 3% a központi bank inflációs célkitűzése, persze, előadják, hogy nincs infláció, épp azért, mert az átlag ember azt hiszi, ez neki olyan jó. Abba bele sem gondol, hogy ezt az okozza, hogy kevesebbet ér a reálpénzállománya, mint korábban.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem is kell nőni a gazdaságnak, ez csak ilyen kapitalista csökevény, hogy vegyél meg minden felesleges szart, lehetőleg évente. De úgy látom már a szutykok is elismerték a villanykörte-összeesküvés igaz voltát, jöhet a többi elismerése is, harp, kemtrél, satöbbi.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ha én is sokat iszom, belőlem is közgazdasági szakértő lehet még?

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Lierin, az utolsó mondatodat nem értem ebben a gondolatmenetben. Miért is?

Penge
Olvasó
Penge

Most ellőhetném a szakállas “Ha valaki azt hiszi, hogy egy véges világban létezhet végtelen növekedés, annak vagy elment az esze, vagy közgazdász.” idézetet – és mondom ezt úgy, hogy hiszek a Mars és a galaxis meghódításában és a töretlen technológiai fejlődésben, csak ehhez idő kell. Néha sokkal több, mint előzőleg gondolnánk.

Szóval a gazdaság törvényszerűen zsugorodik, mert jelenleg kimaxoltunk minden olyan elérhető erőforrást a bolygón, amit megtérülő módon ki tudunk termelni. A matematikai elemzések mellé nem árt az emberi pszichológiát is figyelembe venni, gondolok itt arra, hogy a fejlett világ lakossága rohadtul leszarja azt, hogy Afrikában éheznek, ők továbbra is ragaszkodni fognak az általuk megszokott életszínvonalhoz, hiszen nekik az az alap.

Munkaalapú társadalomban gondolkodsz, ahol termelésért jár a jövedelem, miközben olyan mértékben zajlik a gépesítés, hogy 10-20 éven belül az emberek felének már nem lesz munkája. És ezen az sem fog segíteni, hogy a most felnövő generáció már programozónak születik és írja majd a sok fingós appot. Mert ahogy most is lewarezolják nagyon sokan, mert nincs pénzük rá, a jövőben is ugyanez lesz. Sőt, minél többen próbálnak ilyesmiből megélni, annál inkább aprópénzt fognak keresni vele.

De a robotok még ha emberi sebességgel és hibaaránnyal számolunk is legalább 4x hatékonyabbak (3×8 óra, illetve hétvége + ünnepnap), de ha beleszámoljuk, hogy csak áram és amortizáció van, ami olcsóbb, mint a táppénz, HR-es, munkajogi perköltségek, rontott termékekből eredő károk, emberi mulasztásból keletkezett üzemleállások, stb, akkor lehet ez a szorzó akár 8-10x-es is.

És mivel most sem azért éheznek bizonyos földrészeken, mert ne lenne elegendő megvásárolható termék, hanem mert nincs elég pénzük, hogy megvásárolják, így eljutunk oda, hogy a gazdaságot hozzá fog kelleni igazítani a megváltozott körülményekhez. Ezt pedig csak a pszichológiát segítségül hívva lehet, ugyanis a hagyományos közgazdaságtan itt már csődöt mond.

Az alapjövedelem ellen is a legnagyobb ellenérv mindig az, hogy lumpen munkanélkülieket hozna létre, akik élősködnének. Ezért kell kialakítani egy olyan megoldást, hogy pl. eleve nem pénzt kapnak olyanok, akik hadilábon állnak annak felelősségteljes beosztásával, illetve – vigyázat, fasiszta eretnekség következik – akár számítógépes játékokban megszokott módon, attól függően kap jogokat egy ember, hogy mit tett le az asztalra a társadalom érdekében. Ahogy ahhoz, hogy valaki autót vezethessen is benzinre jogosítványra van szüksége, minden máshoz is bizonyos alapismeretekre legyen szükség. És akkor már megvan a motiváció, hogy többet akarjon elérni az életben.

De amíg korlátlan szabadság van 80-as IQ szinttel és tücsök attitűddel, addig ezek az emberek újratermelik önmagukat és szánakozva röhögnek a saját ostobaságuk és korlátoltságuk miatt azokon, akik keményen tanulnak és dolgoznak a jövőjük érdekében. Ez pedig kontraproduktív és ha ezek az emberek ingyen kapnának juttatást azok pénzéből, akik keményen tanulnak és dolgoznak, az méginkább kontraproduktív lenne. Nem mintha most ne lenne visszatetsző, hogy az aluljáróban kéregető 2 óra alatt keres meg 10 ezer Ft-ot, más meg van, hogy 2 napot is dolgozik ezért a pénzért és akár az ellenőr, akár a rendőr is azt nem tudja megbüntetni, aki 2 óra alatt összekéreget 10 ezer forintot, szemben azzal, aki törvényesen megkeres 2 nap alatt ennyit és leadózza a fizetése felét.

Tehát a jövő problémáit nem mesterségesen gerjesztett inflációval kell orvosolni meg a többi hülyeséggel (negatív jegybanki kamat meg pénznyomtatás), a természetes infláció úgyis jönni fog magától, amint valami komolyabb technológia áttörés lesz, akár a Mars projekt terén, akár energiaforradalom terén. Inkább a többségi társadalom gondolkodását kell átalakítani nagyon gyorsan, mert addig csak hanyatlás várható.

Ja és jelenleg Magyarországon stagfláció van, nem pedig defláció.

sRPd
Olvasó
sRPd

“de kérdem én, hogy jut el oda egy férfi, hogy hagyja ezeket a dolgokat?”

Saját tapasztalatból mondom, el lehet jutni ide. Igazából észre sem vettem, csak a végén, hogy valami nem működik. A béka alatt a vizet szép lassan forralják fel, akkor nem ugrik ki fazékból, csak pislog tovább. Jó pár év női manipulációra volt szükség hozzá, ami a kedves nőm esetén ösztönösen működött. Ő ebből a dinamikából nem sokat fogott fel, csak azt tette, ami belé van programozva. Hát így történt. Az én felelősségem ebben az volt, hogy voltam annyira naiv vagy tökkel ütött, hogy ezt nem láttam, és hagytam.

Piros pirulás szakirodalmat bújva megállapítható, hogy ez a többi nő esetében is hasonlóan történik. Amint stabilizálják a kapcsolatot, házasság vagy gyerek, elkezdődik a játszma. Nincs kivétel.

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Ja, ő meg vegyen robotot és mossa az a gatyáit meg tegyen elé az meleg vacsorát, ugye? ;)

“Milyen nagyóóón jelentős témákhoz nem értenek?”

Te talán polihisztor vagy? ;) Mindenhez értesz, kvantumfizikához, festészethez, táplálkozástudományhoz? ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

A gép mossa, a mikró főzi.
Én még mindig helikopter vagyok.
Kvantumfizika egy kamu baromság, festészet bénaság, zsíroskenyér almával.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Túlnyomórészt tényleg egy “robot” végzi a mosást, az a neve, hogy automata mosóGÉP. :) Persze meg lehet próbálni sajátkezűleg is mosni (volt ilyen időszak az életemben), megérzi az ember a különbséget, hogy gép mos, vagy ő.

Hunn
Újságíró

Ez annyira vicces, hogy muszály volt valahova beszúrjam. Tény, hogy a Velvet Randiblogja sosem okoz csalódást.

http://velvet.hu/randi/2017/07/02/gyogyszert_kell_szedjek_mert_o_ovszerrel_nem_hajlando/

Én nem is értem, hogy ez a csaj hogy nem talál magának párt, hát egy főnyeremény, nem? Komolyra fordítva a szót, egy személyben testesíti meg mindazt, ami rosszat az Feminizmus kihoz a nőkből. A jövőbeni 40 éves macskás szingli tipikus esete, aki nem érti, hogy MIÉRT, és ezért természetesen a férfiak a hibásak.

Penge
Olvasó
Penge

Hogy főnyeremény-e az a külseje alapján dől el, bár 35 évesen már kicsit öreg a húspiacon. Néhány dolog szerintem teljesen jogos, hogy nem funkcionális analfabéta trógereket keres, a többi pedig a tipikus női hülyeség, mint szűk (35-42) korhatár, magasság, tudjon vele “csacsogni”…

Egyébként két dolog merült fel bennem a cikk kapcsán.

1. Tuti, hogy vagy hazudik a szexuális kalandjait illetően, vagy egy frigid fapina, aki azért nem kel el.

2. Azért jó látni, hogy kezdenek a férfiak is méltóságot növeszteni és azok, akik megfelelnének az ilyen nők elvárásainak, inkább fiatal puncikat vadásznak, akik pedig amúgy sem felelnének meg az ilyeneknek, azok a 372. faszos kép és “szilya, ismizünk? külgy képet a csöcsödről” üzenet után kicsit lerántják az egóját az ilyen nőknek.

Mellesleg a nők egzisztenciája akkor jelent bármit is, ha hajlandó felcserélni a nemi szerepeket. Ez az idő még nem jött el, de itt megmondom neked, hogy az ilyen nők előbb fognak egy álompasit kitartani akár 40-50 évesen is (mármint a csaj lesz annyi idős), minthogy megalkudjanak egy átlagos férfivel. Sokan már most is ezt csinálják, csak nem olyan nyíltan. És ez kitermelt egy fiatal srácokból álló dzsigoló réteget, akik nem minden hátsó szándék nélkül buknak a milfekre.

Máskülönben a szigorú feltételeiknek senki sem felelne meg, mert eleve magasság (férfiak 50%-a kihullott), életkor (férfiak 80%-a kihullott), valamint egzisztencia a külföldi nyaralások fedezésére (társadalom felső 10-20%-a). Ezek után még csacsogós és romantikus is legyen, hiszen a társadalom felső 10-20%-a egyébként is annyira tele van romantikus, családcentrikus férfiakkal. Főleg ha saját erejéből érte el, amit, mert ez is kell ám, hogy a többi jellemvonás (önálló csekkbefizetés, stb.) is passzoljon.

Szóval maradnak az dzsigolók, akik kellően alkalmazkodók, hiszen ebből élnek, hogy azt mondják és tegyék, amire az ügyfél vágyik.

Reszet Elek
Újságíró

És még egy csaj se kötötte le potenciális jelöltet. Ezt is tedd hozzá!

Hunn
Újságíró

Szerintem, írd és mondd, egyetlenegy pozitív női tulajdonsággal rendelkezik ez a nő, legalábbis a cikkben írtak alapján, mégpedig azzal, hogy tud főzni. És ennyi. Jó, legyünk jó fejek és optimisták, és tegyük fel, hogy korához képest jól tartja magát, tehát feláll rá a fasz, és előlegezzük meg neki azt is, hogy jó kúrás. No de akkor is!

Kezdjük ott, hogy 35 éves, és keresi a nagy Őt fehér lovon! Könyörgöm, max. egy olyan pasit fog tudni kifogni, akire tíz évvel ezelőtt még csak rá se nézett volna, ezzel kell beérje. A nagy Ő a fehér lovon, akit 25 éves korában megkaphatott volna, az már rég messze vágtat és vissza se néz. (Lierin, ha itt vagy és ezt olvasod, jegyzetelj!)

Alaptörvény, hogy egy nő csak azok közül válogathat, akiknek ő kell – ez a hülye picsa meg még azt is elő akarja írni, hogy kiknek akar kelleni, azt is meg akarja szabni, hogy kik azok, akik egyáltalán rákívánhatnak és leszólíthatják (értsd: akik ráírhatnak)! Vele egyidős férfi szóba sem fog állni vele , hát mégis mire számított? Természetesen csak a 15 évvel idősebbek (vagyis az 50-es férfikorosztály) lesznek rá kíváncsiak, mert az ő szemszögükből nézve – hozzájuk képest – még fiatalnak számít, illetve a 15 évvel fiatalabb srácok (20-as korosztály), akiknek a szemében egy dögös MILF, aki tapasztaltabb az ágyban, és tanulni lehet tőle a szexben.

Viszont egyértelmű, hogy mindkét korosztály számára csakis szeretőnek jöhet szóba, komolyabb párkapcsolatra nem. Az egyik korosztály még nem, a másik korosztály már nem akar gyereket. A vele egyidős férfiak akik gyereket akarnak, azt nem tőle fogják akarni, hanem egy tíz évvel fiatalabbtól. Különben is, gyerek-projektbe nem vág bele az ember azonnal egy épp csak hogy megismert némberrel, kell egy-két év mire egy pár biztos a közös jövőjükben annyira, hogy belevágjanak. 40 évesen akar ez szülni???

Dolgozik, blablabla, erős és független, blablabla, felújított lakása van, blablabla… jól keres és van pénze, blablabla… ezek csak egy olyan, linkebb típusú férfi számára lehetnek fontosak, aki (mint én jelenleg) otthon a szüleivel él, és nincs munkája vagy bevétele. (Jól mondja Penge: a dzsigolókat.) Azokat akiknek ő akar tetszeni, azokat ez szimplán nem fogja érdekelni, vagy nem fog előnynek számítani a szemükben. Mert tudják, hogy az ilyen nő úgy gondolkodik, hogy “természetesen” az otthonteremtés nem a nő feladata, hiszen dolgozó nő… ráadásul középvezető, akinek megalázó és derogál a szeretett férfi számára normális otthont teremteni…

Ez után csak jönnek és jönnek az idióta elvárás-hegyek, melyekbe bele sem kötök, mert a sas nem vadászik legyekre. És akkor jön a KÖZRÖHEJ: a picsa egy A/4-es oldalon keresztül sorolja az elvárásait, melyeknek egy férfinak minimum meg kell felelnie… és amikor szembetalálkozik azzal a hihetetlen jelenséggel, hogy egy érdeklődő férfi is merészel megfogalmazni egy, azaz egyetlen egy darab aprócska elvárást vele szemben is – lásd: szex óvszer nélkül – akkor ledöbben. Hát hogy is merészelhet egy férfi vele szemben bármiféle elvárást is megfogalmazni??? “Mit képzelnek magukról a férfiak?”- ezt írja szó szerint. Ez sík hülye bazmeg.

Visszatérve a célomhoz, szeretnélek megkérni titeket és olvasóitokat, hogy adjatok tanácsot hol tudnék ismerkedni, vagy milyen programokon vegyek részt, ahol intelligens, gyermektelen, humoros, romantikus, határozott, egzisztenciával rendelkező jóképű 35-42 éves, 175 centiméter feletti komoly kapcsolatot kereső férfiakkal találkozhatok, akik szívesen megismerkednének velem, egy csinos, humoros, céltudatos (hasonló tulajdonságokkal felruházott nővel?-kérdezi a cikk végén.

SEHOL, bazdmeg! Ezeknek nem fogsz kelleni, ezt 40 éves férfiként, a célkorosztály képviselőjeként mondom neked. Tanácsom az, hogy ha nem változtatsz az attitűdödön, akkor viszont nem csak hogy a célkorosztályodnak, de senkinek nem fogsz kelleni, és marad a macskás szingliség 40 évesen. “Miért ilyenek a férfiak?”-kérdezed. A hiba nem a mi készülékünkben van. Panaszleveledet címezd a Feministáknak: ők hülyítettek be, az ő tanácsaikat követve váltál olyan nővé, aki nem kell a férfiaknak.

És majd figyeld meg: amikor majd 40 éves macskás szingliként, magányosan, gyermektelenül és boldogtalanul sírod magad álomba esténként, egyik Feminista sem lesz majd ott melletted hogy fogja a kezed, hogy segítsen neked. Mert nekik ez volt a valós céljuk, ezt akarták mindig is tömegesen elérni. És engem, a gonosz, elnyomó férfit még mindig jobban érdekel a sorsod, mint őket. Mert ahelyett, hogy kárörömet éreznék, hogy érted is eljött a Fal és így jártál, én tulajdonképpen sajnállak téged is és a sorstársaidat is. És elszomorít, hogy rengeteg nő fog még követni téged ezen az úton…

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Azért ennek az idióta picsának tényleg rohadt jó humora van, hogy ezt a sok baromságot röhögés nélkül le tudta írni. Nekem már nem sikerült nélküle olvasnom.

herceg
Olvasó
herceg

“Dolgozik, blablabla, erős és független, blablabla, felújított lakása van, blablabla… jól keres és van pénze, blablabla… ezek ”

… mondjuk ki, nők számára értékek egy férfiben :)

A kérdés csak az, hogy ennyire nincsen képben, egy férfi mit akarna egy nőtől vagy pontosan tudja, hogy ő azt nem tudja nyújtani?

kangal
Olvasó
kangal

Akkor nézzük az elvárásokat.

Jóképű, jó egzisztenciával bíró, 175 centinél lehetőleg magasabb, nemdohányzó, gyermektelen, 35-42 év közötti férfi.

Nos, egy ennyi idős és ilyen kvalitásokkal rendelkező férfinak, aki párt keres, nagy valószínűséggel volt már pár komolyabb kapcsolata, amiből szintén nagy valószínűséggel van gyerek.

Illetve, némi olvasással a sorok között, elég nagy fapina lehet ez a nő, ha a “kölcsönös szimpátia, legalábbis ő úgy érezte” után (ami leírja a szexet) egy jóreggeltet vagy egy jó éjszakát köszöntést kap, utána meg a fickó lelép és nem keresi.

Szóval van itt egy mély szakadék aközött, hogy milyennek látja magát és milyen valójában.

Lierin
Olvasó
Lierin

Hahó, és ki mondta, hogy én egyetértek azzal, hogy egy nő 35 évesen még a hercegre vár fehér lovon?  :) Egy 35 éves nő, akit sürget a biológiai órája, nyilván ne támasszon olyan elvárásokat az illető felé, hogy ne dohányozzon meg még egymagasak is legyenek, de azért a ló túloldalára se essünk már át, mintha a 35 évesek manapság kivénhedt vénlányok lennének, akik senkinek nem kellenek… basszus, az én környezetemben ma már a 40-esek is tök fiatalosak. Nyilván nem mindenki, de azért elég sokan  (és valahol itt kell beszúrnom, amiről már beszéltem, hogy megdöbbentő, mennyivel fiatalosabb egy olyan 40-es nő, akinek pár éves gyerekei vannak, meg egy olyan negyvenes, akinek már kamasz gyerekei. No meg, azok szoktak megőrülni ilyenkor azon, hogy kimaradtak a fiatal évek, és 40 évesen csapnak fel tinilánynak, ami szerintem nagyon durva. Volt ebből válás is a közelemben). A 35 éves faszi is hiába keres 25 éveseket, ha azokat nem érdekli egy ennyi idős pasi vagy nem akarnak családot alapítani még. ” egy nő csak azok közül válogathat, akiknek ő kell” – így van. De ez sajna fordítva is így megy, 35 éves egyedülálló férfiként le lehet modani az olyan elvárásokról, hogy fiatal puncit kapjatok, aki jól főz és imád takarítani és máris gyereket akar, meg függeni és alárendelődni és hasonlók. Ti is azt kapjátok, aki jut, ez egy ilyen oda-vissza dolog. “aki (mint én jelenleg) otthon a szüleivel él, és nincs munkája vagy bevétele. (Jól mondja Penge: a dzsigolókat.) Azért csak kibukik itt belőled a belső sértettséged és traumád, ha már ott tartasz, hogy azokat a férfiakat, akik esetleg tesznek magukért és a minőségibb életért, azt nyomban ledzsigolózod. Mert te, anyád nyakán héderelve aztán a szorgalmas élet példaképe vagy, mi? ;) Az a “kurva, hazudozó, feminista picsa” anyád azért csak eltart téged, ugye? :) Ne haragudj, de te mit tudsz nyújtani egy 25 éves nőnek, hogy neked ilyen meghatározott elvárásaid vannak a másik nemmel kapcsolatban? Vagy 18 -20 éves vagy még? Akkor meg mit osztod az észt tojáshéjjal a fenekeden, tényleges élettapasztalatok nélkül? :) “szex óvszer nélkül’ Persze, te normális dolognak tartod azt, hogy valaki 20-30-40 éven keresztül napi szinten(!) magas hormontartalmú dolgokkal tömje a szervezetét azért, mert nektek derogál óvszert húzni? Jajj, el ne hidd már ezeket a természetes szereket, ahhoz, hogy egy komplett menstruációs ciklust manipulálni tudj, elég komoly hormonokra van szükség, azt nem lehet himi-humi dolgokkal átverni. Érdemes utána olvasgatni, miket okoznak nőknél még az alacsonyabb hormontartalmú szerek is, aztán hazudd azt, hogy te bevállalnád ;) “amikor majd 40 éves macskás szingliként, magányosan, gyermektelenül és boldogtalanul sírod magad álomba” Ez van, nektek sem 35 évesen kell rájönni, hogy gyereket akartok, addig meg dugni agyba-főbe, mert “ki kell élnetek magatokat és a gyerek felelősség”, meg nektek sem kell olyan elvárásokat támasztani, hogy a nő munka után még mosson-főzzön-takarítson egyedül, mert “az az ő dolga” és nyugodtan szét lehet nézni a 30+-os korosztályban is, nem hamvas 23 éveseket hajkurászni, gondolom ugyanis, hogy ha már feleséget és családot akarsz, nem az az egyetlen szempont, hogy külsőleg fénykorát éri-e az illető. Mondom: ez egy oda-vissza dolog.

kangal
Olvasó
kangal

Saját példa: én 27 évesen kaptam 18, 30 évesen kaptam 19 és 32 évesen 23 éves puncit és 40 felett is simán kaphatnék 25 alattit, ha akarnék, de nem kell mert párkapcsolatban élek.

A hormontartalmú szerekről meg annyit, hogy nézz kicsit utána, micsoda femcsi kampány van a férfi fogamzásgátló tabletták miatt, hogy nem kell. Amikor fiatalabb voltam, akkor simán szedtem volna, így nem kellett volna annyira résen lenni, ha be akartak húzni egy taktikai terhességgel. Mert ezért nem kell a femcsiknek, így nem lehet trükközni a teherbeeséssel.

Valamint. Ez lehet hogy neked rosszul fog esni, de egy férfi sokkal könnyebben megteheti, hogy 35 éves koráig dug össze-vissza, utána meg megállapodik, mint egy nő, ennek biológiai okai vannak, illetve 30 felett könnyebb egy olyannal a közös élet, akinek még nincsenek becsontosodott szokásai, mert az sokkal nehezebben tud alkalmazkodni. És itt nem a külsőleg fénykorról van szó, hanem arról, hogyha egy nő 35 felett teherbe esik, akkor automatikusan veszélyeztetett terhes.

Lierin
Olvasó
Lierin

Nekem nem esik rosszul, hogy egy férfi lazábban dughat 35 éves koráig, nyugodtan.

De nektek se essen már rosszul, hogy nekünk meg nem kellenek 35 éves dugógépek.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Akiknek nem kellenek, majd megmondják maguk, a többi helyett pedig hiába magyarázkodsz görcsösen. Mi célból “vitázol” velünk ezen az oldalon?

Naooo
Olvasó
Naooo

“mintha a 35 évesek manapság kivénhedt vénlányok lennének”

Már a 20 évesek is azok.

“az én környezetemben ma már a 40-esek is tök fiatalosak”

Mer csak a picsájukat vakarták egész életükben.

“nem hamvas 23 éveseket hajkurászni”

A 14 éves a hamvas.

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, én egy dolgot tudok biztosra: ha egy férfi már bevette és megemésztette a Red Pill-t, akkor te nőként nem fogod tudni se visszadumálni, se visszaszégyeníteni, se visszaédesgetni, se visszakényszeríteni a Blue Pill-es, Feminista és nőközpontú, béta állapotába. Esély nincsen rá.

Mi, a mai férfiak mind-mind a Feminista alapról indultunk neki az életnek, a szexualitásnak, és a párkapcsolatoknak. Kivétel nélkül. Én magam is. A Feminizmusra kondicionáltak minket kb. kamaszkorunktól fogva. Ennek megfelelően éltünk és viszonyultunk a nőkhöz. Nem működött. Sikertelenek voltunk. Vagy egyedül voltunk és magányosak voltunk, vagy ha nem, akkor meg a kapcsolataink sikerültek katasztrofálisnak.

Most rátaláltunk valamire ami működik, és amivel sikeresek vagyunk. Szerinted mivel lehet meggyőzni minket arról, hogy tévedünk? Hogy ami korábban egyértelműen nem működött, valójában az lenne a nyerő? Hogy igazából a még több Feminizmus lett volna számunkra a jó megoldás, ezért térjünk vissza a korábbi énünkhöz és hozzáállásunkhoz?

Ami a nőket illeti, 20 és 30 éves koruk között van hatalmuk a férfiak fölött, aztán jön a Fal. Ami a férfiakat illeti, krisztusi korban, 33 körül ez a hatalmi helyzet kiegyenlítődik, és utána a férfiak felé billen a mérleg nyelve. Az, hogy ebben a megváltozott helyzetben egy férfi hogyan viszonyul majd a nőkhöz, az attól fog függeni, hogy előtte a nők hogyan viszonyultak őhozzá. Ha annak a kulcsát keresed, hogy miért olyan kegyetlenek a férfiak a nőkkel, azt ebben fogod megtalálni.

Nekem nem tudod bedumálni, hogy ez nem így van, és hogy mondjuk 35 éves férfiként nincs esély egy hamvas 23 éves lánynál, amikor gyakorlatban tapasztalom, hogy van. Ami az elvárásokat illeti, nincs kegyelem a nőknek, mert nekünk sem volt. Mondok egy példát, saját magamat.

Nekem legelőször életemben 28 éves korom körül volt barátnőm, azelőtt se egy kézfogás, se egy csók, szexről nem is álmodhattam. Amikor 13 éves lettem és rájöttem, hogy ami a férfiak és nők lába között található, az a pisilésen kívül másra is használható, vagyis beindultak a nemi hormonok meg a tesztoszteron, azzal egy időben én igencsak szőrös fiú lettem. Karom, lábam, mellkasom, hasam, meg persze az arcomon. Ez a 90-es években volt, amikor a pornó meg a body building versenyek hatására bejött a csupasz test divatja Magyarországra.

Mindenhonnan, a Médiából, a többi fiataltól, tényleg mindenhonnan az jött, hogy a szőrös emberek undorítóak, taszítóak, hányinger gerjesztőek, szexről ne is álmodjanak. Természetesen ennek megfelelően az összes lány engem gúnyolt, a fiúkról nem is beszélve, bár ők nyilván nem számítanak. Én a tinédzser-éveimet úgy éltem végig, úgy eszméltem rá a szexualitásomra, hogy egy olyan testbe vagyok bezárva, ami mindenki szerint szexuálisan undorító és taszító, és még a gondolata is nevetséges, hogy én esetleg megkívánjak egy nőt, nemhogy az még szóba is álljon velem.

Úgyhogy én 28 éves koromig nyáron is nyakig begombolt hosszúujjúban meg hosszúnadrágban jártam, és az alapból is minden férfiban meglévő “approach anxiety”-hez hozzájött az, hogy nem tudtam mitől féljek jobban, hogy a lányok elküldenek a francba, vagy attól ha nem, és le kell vetkőznöm egy nő előtt. Mondanom sem kell, Feminista kondicionálást kapott, rendes és kedves fiú voltam, úgyhogy valódi veszély nem fenyegetett hogy bármi is összejöjjön, de általában nem is próbálkoztam.

Elmentem inkább kurvázni, a szüzességemet egy prostinál vesztettem el. Akkor megtudtam, hogy a szex jó dolog, de sajnos én ebből ki vagyok zárva életem végéig. De a semmitől jobb volt, úgyhogy kurváztam tovább. Elkaptam ilyen-olyan fertőzéseket, de nem érdekelt mert úgy éreztem nincsen tétje, a testem nem érték. Úgyhogy elhatároztam, hogy 30.-ik születésnapomra veszek magamnak egy pisztolyt és szétlövöm a fejemet, mert ennek az egésznek így semmi értelme.

Szerencsém volt, mert 28 éves korom körül belefutottam egy lányba aki kikezdett velem és összejöttünk. Az első barátnőm, talán két évig voltunk együtt. Első szex előtt mondtam, hogy inkább sötétben csináljuk, mert szőrös vagyok igencsak, és nagyon szégyellem, de ha ez gond, akkor nyugodtam mondjon nemet, nem sértődöm meg. Azt mondta, hogy szerinte a szőr szexi. Ő volt az első nő az életemben, aki ilyen tekintetben valaha is bármi pozitívat mondott rólam. Utána hazamentem és sírtam.

Őt a mai napig szeretem ezért, bár már rég szétmentünk. Segített, bár picit későn, akkor már benne voltam a heroinban, azzal gyógyítottam a lelkemet, ami a rákövetkező évek lehetőségeit vágta haza. Mindegy, így jártam. A legszomorúbb az, amikor látom magamról a régi fényképeket. Nem is voltam az a taszító szörnyeteg aminek magamat láttam az alapján, amit a világ mondott az ilyen típusú emberekről. Csak egy fiú. Egy teljesen normális, fiatal fiú. A fényképeken még a szemeimen sem látszik hogy mi van belül.

Ezt még így nem mondtam el senkinek, elmondtam hát mindenkinek. Remélem sose derül ki a személyazonosságom. Bár ha kiderül, akkor letagadom ez egészet úgyis. Alfa voltam már a pólyában és a mózeskosárban is.

Lényeg a lényeg: nekem senki sem fogja bedumálni, hogy nekem milyen korosztályban is kell párt keresgéljek. Aki velem egykorú az az a korosztály, aki engem fiatalkoromban gúnyolt, akik miatt pokol volt a fiatalságom. Esélyük nincs nálam. Különben is, úgyis csak az lesz az enyém akit sikeresen megfűzök. Mindig lesznek picsák, akik megpróbálják megmagyarázni az embernek, hogy miért nem igazán jó pasi, hogy az ember miért nem elég jó. Ezeket figyelmen kívül kell hagyni, ezekre úgy kell tekinteni, hogy nincsenek, és a véleményük irreleváns. Az mondhatja azt, hogy ne a hamvas 23 évest fűzzem be, aki beleül helyette a farkamba. És az is csak akkor ülhet bele, ha én úgy döntök. De inkább maradok a hamvas 23-asnál. Tényleg nincsen beleduma. És nincs kegyelem a nőknek, mert nekem sem volt kegyelem tőlük fiatalkoromban.

Zoltan
Olvasó
Zoltan

Nagyjából ugyanezen mentem át, bár nekem a hátam is szőrös volt, de nagyon. Még fogszabalyzot is kaptam ezzel egy időben ;)

Drogok terén a heroin kimaradt, de volt 2 év józantalanságom. Először azt rendeztem, aztán jött az asszony, majd a kölykök, kettő közt meg a redpill.

Nem sokkal 30 felett, ritkán eljarok bulizni barátokkal, eddig nem volt olyan alkalom, hogy ne jött volna össze egy 23-26 közötti 10/6-7 csaj (akit nem vittem ágyba, mert hűséges vagyok, de mindig jelezték, hogy felmehetnenk hozzám vagy hozzá). Egynek sem fizettem soha, semmilyen italt, egy Forintot nem költöttem rájuk.

18-25 évesen egy sem jött össze…

Szóval a redpill pill működik, de a legfontosabb a kisugárzás és a magabiztosság. Valamint az, hogy ne azt a nőt akard felszedni, aki a legjobban tetszik, hanem azt, amelyik a legjobban tetszik azok közül, akiknek te teszel.

Szóval mindenkinek van remény ;)

 

Hunn
Újságíró

Megnyugtató a tudat, hogy más is átment hasonlón, mert ez azt jelenti, hogy nem én vagyok teljesen kattant, hanem ami történt az teljesen normális emberi reakció volt egy nem normális szituációra.

ne azt a nőt akard felszedni, aki a legjobban tetszik, hanem azt, amelyik a legjobban tetszik azok közül, akiknek te teszel.

És a meglepő az, hogy azok között fogod megtalálni ezeket a gyöngyszemeket, akik neked is nagyon tetszenek. Legalábbis gyakran ezt tapasztalom.

Reszet Elek
Újságíró

Néhány megjegyzést mindenképpen szükségessé tesz a kommented.

Életkorunkból adódóan, amikor mi szocializálódtunk híre-hamva sem volt a harmadik hullámos feminizmusnak Magyarországon (még a második hullám is kérdéses milyen módon tudott átszivárogni a vasfüggönyön).

Szóval nem a feminizmus “nevelt” és rontott meg minket.

Pusztán szőrös mivoltod miatt kialakuló torz testképed nem tett, nem tehetett kábítószertől függővé. Én inkább szavaznék (persze látatlanban) a szülői súlytalan szerepre, hiányra. Nem volt ott a szülő, amikor ezeket a dolgokat helyre kellett volna tenni a fejedben vagy csak nem volt olyan bizalmi a viszony, hogy a megerősítő vélemény hathatós lehetett volna.

A nőzés kapcsán meg a régi mondás jut az eszembe, öreg kecske nem vén kecske, ha a nőstény megáll neki.

Éppen tegnap beszéltem egy régi ismerősömmel ,aki panaszkodott milyen nehéz ismerkedni mert a nők csak lehúzni akarják, eltartót keresnek. Próbáltam nyitogatni a szemét, hogy talán fiatalabbakkal kellene kezdeni, elvégre jó a kiállása, pénze is van, de szerinte az beteg dolog lenne, a huszonéves lányok keressenek csak néhány évvel idősebb fiúkat. Vannak akikbe mélyen és menthetetlenül beleivódtak a mai modernista párkapcsolati tévképzetek.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Annyival kapcsolatban védeném Hunn feminizmusra vonatkozó véleményét, hogy ugyan nem a gonosz femcsik álltak mindig a férfiak mellett és súgtak a fülükbe direkt rossz tanácsokat, mikor nőzni akartak volna, de az apátlanság jelensége és a feminizmus megerősödése jelentősen összefügg, ehhez még hozzájönnek azok a hatások, amik a szinte teljesen nők által lefedett oktatási rendszerben az ember gyerekét érik. Nálunk is nőuralom volt/ van, nem volt igazi férfi minta ilyen szempontból az életemben, még ha apám van is és jó családtagunk szerencsére, és hiába vagyok az átlagnál jelentősen jobb helyzetben adottságokat illetően, ezekkel a balfék módszerekkel, amikről fél-egy évvel ezelőttig kizárólagosan tudtam, én is felsültem, és csak néztem ki a fejemből, hogy akkor most mi van, de legalább az anyám sem értett semmit, ő is úgy gondolta, hogy a jó külső és a rendes belső önmagában megoldás lehet. Tulajdonképpen ennek köszönhetően találtam én is tavaly év végén ide.

 

Reszet Elek
Újságíró

Amiről írsz az általános társadalmi probléma. Az egyik része azon az alapvető tényen alapul, hogy nő nem képes férfi mintát adni. Amit írsz tipikus: Légy olyan amilyen vagy, megtalálod az igazit és hasonló süketségek.

A másik része pedig az oktatás elnőiesedése. Az oktatás nagyipari üzemszerűvé válásával mind az anyagi, mind a társadalmi megbecsültsége olyannyira lecsökkent, hogy a férfiak kivonultak a pályáról. Mivel az iskola a második legfontosabb nevelési közeg a család után e negatív jelenség következményei beláthatatlanok.  Szerintem a koedukált oktatás általánossá tétele is rendkívül elhibázott dolog volt.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Persze hogy, de én csak magát az összefüggést hangsúlyozom, az, hogy ezen felül kinek mi gondja van, nyilván magánügy is.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Én inkább úgy mondanám, hogy beszivárog, pontosabban kíméletlenül benyomják a köztudatba egy surranópályán sunyi módon az újvonalas femináci eszméket, ahogy lassan a genderkurzusos eszméket is, filmekben, sorozatokban.

Ez viszont még mindig nem magyarázza azt, hogy ugyan miért mondanak a jószándékú nőismerősök akkora égbekiáltó hülyeségeket a csajozásról és a nők meghódításáról. utóbbi számomra rejtély.

Reszet Elek
Újságíró

Egy nő maximum akkor ad jó tanácsokat, ha rokonod és már klímax után van. Meglehet hormonális oka van a női szolipszizmusnak.

Minden valamirevaló nagymama leszedi a keresztvizet az egész női nemről ha a fú kisunokájáról van szó.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

A nehéz ismerkedni mögött van egy fajta zárkózottság. Az emberek általánosan zárkózottabbak, jobban maguknak valók, sőt gyakran kimondottan barátságtalanok lettek SAJNOS.
Elég mondjuk felszállni egy vonatra. Csupa agybadugós embert látunk, aki csakis kizárólag a telefonjával fogalakozik. (Mert ha vonaton ül, akkor a zajban neki nagyon fontos, hogy zenét hallgasson, mert ott az kell, de nem ám otthon egy pohár bor mellett, nyugodtan azt véletlenül sem…) Egyesek olyan szinten elfordulnak a másik embertől, olyan zárkózottak, hogy az már szinte arrogáns. Lehet ilyeneket látni szép számmal, akik lehetőleg 4 ülőhelyet elfoglalnak a csomagjaikkal, vagy fölrakják a patájukat és ha mások állnak emiatt, őket az nem zavarja, közben utánozhatatlan flegma pofát vágnak, akár férfiak, akár nők. :) Sugárzik róluk, hogy már önmagában egy sértés nekik, hogy vonaton ülnek, ez elev rangon aluli nekik, de ha másik ember meg merné szólítani, akkor az végképp az lenne. :)
Mondjuk az etikett szerint angol királynőnél van ez, hogy nem szabad megszólítani, de jó páran annk hiszik magukat. Jó, nyilván nem velük kell ismerkedni.

Hunn
Újságíró

Én inkább szavaznék (persze látatlanban) a szülői súlytalan szerepre, hiányra. Nem volt ott a szülő, amikor ezeket a dolgokat helyre kellett volna tenni a fejedben vagy csak nem volt olyan bizalmi a viszony, hogy a megerősítő vélemény hathatós lehetett volna.

Ezt nagyon jól látod. Két mondat fateromtól a megfelelő időpontban helyretette volna a fejemet. Persze néma gyereknek apja sem érti a szavát, benne meg nem merült fel hogy nekem problémám lehet ezen a téren. És az is igaz, hogy nem voltunk olyanban, csak felnőtt fejjel és tudatosan rendeztem vele a viszonyomat.

A nőzés kapcsán meg a régi mondás jut az eszembe, öreg kecske nem vén kecske, ha a nőstény megáll neki.

De valamiért a világ azon igyekszik, hogy elhitesse veled, hogy ez nem így van. Életközépi válságnak keresztelik a teljesen normális rádöbbenésedet a valóságra. Meg megpróbálják bemagyarázni neked, ahogy fent Lierin, de ez általános dolog megfigyelésem alapján, hogy komoly felnőtt férfiaknak megpróbálják beadni, hogy ne is próbálkozzanak a fiatalabb nőknél, mert az valahogy helytelen, meg azok úgysem vesznek komolyan. De hogy ezt miért csinálják, azt még nem tudtam megfejteni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert akkor nem a kiöregedett nőket, azaz nem őket fogják hajkurászni.

Reszet Elek
Újságíró

Az ember farkát nem lehet megtéveszteni. Erekcióval szavaz. Fonnyadásra nem erektálok, bárki bármit is próbál elhitetni velem.

Koriander
Olvasó
Koriander

a nemi önbizalomhoz szükséges megerôsítést/ bizonytalanságot az ellenkezô nemû szülôtôl/ gondozótól kapjuk. Azèrt írom a gondozót, mert pölö a fèrjem inkább a nagymamájához kötôdött ui 2 hónapos korától ô pesztrálta (sajnos a dèdi már meghalt), és a nagyinak ô volt az “ùrfi” A férfi. Az öccse ebbôl a rajongásból gyakorlatilag semmit nem kapott , az anyósom viszont sose dicséri ôket, az èdesapjuk bár egy nagyon férfias jelenség mégis átadta az irányítást anyósnak. Végeredmény a kèt testvér között óriási a különbség: mind önbizalom, mind megjelenés terén. A faszim tényleg olyan, mint egy abszolutista, akkor is ha vmi rohadt nagyot téved, ez kapcsolatilag nagyon idegesítô tud lenni, viszont valószínûleg ez a kulcsa annak is, hogy 16 év után se voltam képes ledózerolni, pedig én is egy bossy típus vagyok.
-.-
A tapasztaltabb fasziknak azèrt van esélye a fiatalabb nôknél, mert az egyidôs srácok még bizonytalankodnak és lehet, hogy egy huszonéves nônek nem éppen egy negyvenes az eredeti álma, de mivel férfiasabban viselkedik ezért lehetséges. Ha van, ami általános értelemben férfias, az a határozottság.

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander
Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

az apa, a család meg a nôvel való együttmûködéshez modell, de én az önértékelésrôl beszélek. egy fiúnak az anyja alapozza, a lánynak meg az apja.
nézd meg a feministákat, mindnek az apjával van vmi gondja… ezèrt nem jó a példád.

Reszet Elek
Újságíró

és a későbbi nője, felesége, élettársa tartja fenn vagy pusztítja el. A másik nemnél meg értelemszerűen fordítva

Lierin
Olvasó
Lierin

ha egy férfi már bevette és megemésztette a Red Pill-t, akkor te nőként nem fogod tudni se visszadumálni, se visszaszégyeníteni, se visszaédesgetni, se visszakényszeríteni a Blue Pill-es, Feminista és nőközpontú, béta állapotába.
“Most rátaláltunk valamire ami működik, és amivel sikeresek vagyunk”

Látjuk, nagyon sokra mentél a nőknél a Red Pilleddel, találtál már valakit, aki hajlandó hozzádmenni és szülni neked 3 gyereket, míg eltartod? (ja, hogy magadat sem tudod?):)

“és hogy mondjuk 35 éves férfiként nincs esély egy hamvas 23 éves lánynál”

Bocsi, én nem azt mondtam, hogy nincs esélyetek. Azt mondtam, a többségetek nem fog találni olyan 23-25 éves lányt, aki gyereket akar majd tőletek az ő korában, max. az ilyen életcél nélküli pultos meg eladó lányok köreiben.

“Első szex előtt mondtam, hogy inkább sötétben csináljuk, mert szőrös vagyok igencsak, és nagyon szégyellem, de ha ez gond, akkor nyugodtam mondjon nemet, nem sértődöm meg. Azt mondta, hogy szerinte a szőr szexi. Ő volt az első nő az életemben, aki ilyen tekintetben valaha is bármi pozitívat mondott rólam. Utána hazamentem és sírtam.”

Úristen. Neked sem Velveten meg Férfihangon kellett volna nevekőlnöd, és akkor tudtad volna, hogy egy normális nőt baromira nem zavar, ha szőrös a férfi felsőteste.

Egyébként, a lényegi kérdést kihagytad, gondolom direkt, mint Szergej barátod szokta, olyan kis sunyin átkúsztok a számotokra kellemetlen dolgok felett: te 30+ évesen az anyád nyakán héderelve mit tudsz nyújtani egy nőnek, hogy neked bármiféle elvárásod lehessen feléjük?
Megteremtetted már az egzisztenciát, amibe az antifeminista 25 éves beleülhet, hogy szüljön neked három gyereket és vigye a háztartást?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Kedves, egyre inkább kifordulsz magadból, és azt a maradék kevés méltóságodat is két kézzel dobálod el magadtól egyre messzebb a folyamatos személyeskedéssel és alaptalan fölényeskedéseddel. Miért vitatkozol itt velünk ezen az oldalon ebben a témában? Mi a célod vele, mit szeretnél ezzel elérni? Valami ok és cél mindenki esetében van, a tiéd mi?

Lierin
Olvasó
Lierin

Neked miért fáj, ha valaki idejön és más véleményen van?

Tudtommal, még demokrácia és szólásszabadság van, nem?

Téged fusztrál, ha valakinek esetleg más véleménye van valamiről?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Tudtommal, még demokrácia”

Sajnos. De mi az a még? Lesz majd már nem is? Jajdejó.

“és szólásszabadság van, nem?”

Nem.

Naooo
Olvasó
Naooo

“te 30+ évesen az anyád nyakán héderelve mit tudsz nyújtani egy nőnek, hogy neked bármiféle elvárásod lehessen feléjük?”

A faszomat.

“Megteremtetted már az egzisztenciát, amibe az antifeminista 25 éves beleülhet, hogy szüljön neked három gyereket és vigye a háztartást?”

Meg.

Lierin
Olvasó
Lierin

“A faszomat.”

Az kevés, haver, ez esetben érd be te is olyan nőkkel, akik a pinájukon kívül más nem tudnak nyújtani ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert te mi mást tudnál nyújtani? Naugye.

Gazella
Olvasó

“23-25 éves lányt, aki gyereket akar majd tőletek az ő korában, max. az ilyen életcél nélküli pultos meg eladó lányok köreiben.”

Az is életcél egy nő számára, hogy remek házasságban éljen, szerető otthont teremtsen és boldog&sikeres gyermekeket neveljen. Ez pedig nem megvetendő, tekinve, hogy a házasságok 60%-a válással végződik hazánkban, és a gyerekek jelentős része elhanyagolt, esetleg félrenevelt öntelt hólyag vagy elkényeztetett és életképtelen (esetleg ezek variációi). Mindez annak köszönhetően is, hogy a nők napi 10-12 órát nincsenek otthon. A másik hsz-edben felháborodtál ezen. Miért, mégis hol élsz te? Egy 8 órás munka is simán jelent 9-10 órás elfoglaltságot, ha beleszámítjuk a készülődést és az utazást, arról nem is beszélve, hogy vannak pl. 8,5 órás munkák (ezek a tipikus női irodai munkák a közszférában), illetve olyanok, amelyeket haza is kell még vinni, vagy túlórapénzért esetleg a nélkül tovább benn kell maradni, mint 8 óra. Tehát igen, egy nő, ha teljes állásban dolgozik, az átlagosan 10-12 órát vesz el az életéből minimum 5 nap a héten. Tegyük fel, hogy emellett alszik 7 órát, tehát marad 5-7 óra a háztartásra, a férjére, a gyerekeire meg önmagára, ráadásul cseszettül fáradt 5-7 óra a legtöbb esetben. Így pedig veszettül nehéz fenntartani a házasságot és gyerekeket nevelni. Ld. válások és mai gyerekek állapota + a nők boldogságszintje.

Tehát azt javasolnám, hogy építsd le magadban ezt a megvetést azok felé a nők felé, akiknek a családjuk a (fő) életcéljuk, mert ez nem kis teljesítmény és nem kis meló. Igen, akkor sem, hogyha mellette nem dolgoznak!

És nem csak azért akar ám egy nő háztartásbeli lenni, mert büdös neki a munka vagy épp buta. Hanem egyszerűen felismeri – akár az intelligenciája révén is -, hogy a család, főleg, ha nagycsaládról van szó, van olyan fontos és van akkora meló, hogy amellett nem fér bele az életébe egy házon kívüli, teljes állású munka.

Még valamit hozzátennék: mennyivel több időd van a munkán kívüli céljaid elérésére, ha “csak” háztartásbeli vagy és nem dolgozol, pl. megtanulni egy nyelvet, kézimunkázni, karitatív munkát végezni, akármi… Az ember egy csomó hasznos és érdekes dolgot csinálhat, ami nem a szó szoros értelmében vett munka – főleg, ha az ilyesfajta munka nem veszi el az idejét és az energiáját. Nekem is rengeteg tervem van arra nézve, ha egy kicsit több szabadidőm lesz majd, mert nagyobbak lesznek a gyerekek. És milyen jó, hogy a felszabadult időmet majd ezekkel tölthetem és nem házon kívüli munkával.

Reszet Elek
Újságíró

Ha a gyerekek nagyobbak lesznek egy családban, akkor szerintem egy négy órás részmunkaidős (akár önfoglalkoztatás) elfoglaltság logikusnak tűnik. Két lábra helyezi a családi költségvetést, biztonsági elemként szolgál, kreatívkodásra, más jellegű létnyilvánulásokra ad lehetőséget.

Viszont ha a szülő nem akarja a gyerekeit kitenni az iskola uniformizáló, elszürkítő agymosásának és kondicionálásának, a magántanulói státusz fokozottabb szülői jelenlétet kívánhat meg.

Kalman
Újságíró

Ha már a gyerekek nagyobb koráig kihúzta a család egy keresővel, utána már nem valószínű, hogy megrendül az anyagi helyzet.

Egy cégnél végzett 4 órázásnál 1000 értelmesebb dolgot lehet csinálni. Nekem legalábbis egy csomó tervem van, amit soha nem fogok tudni megvalósítani, mert 3-4 élet is kevés lenne rá. Jó, azok az én terveim, de talán valamit beleoltok az asszonyba, és akkor az ő terve is lesz :-)

Ráadásul mondjuk 5 gyerek az kábé 15-18 év, mire a legkisebb is 3 éves lesz. 25+15=40 éves lesz az asszony, mire felnevelte a legkisebbet is. 40 évesen üljön be valahova? Ideális esetben akkor már mindjárt jön az első unoka. És még mindig becsúszhat egy még kisebb is :-).

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“…mintha a 35 évesek manapság kivénhedt vénlányok lennének, akik senkinek nem kellenek… basszus, az én környezetemben ma már a 40-esek is tök fiatalosak.”
-Szvsz. félreértések sorozata a hozzászólásod. Nem arról van szó, hogy egy 40-es nő nem lehet szép.
Hanem erről, részrehajlás, rosszindulat nélkül: http://www.babaszoba.hu/articles/terhesseg/Eletkor_es_fogamzokepesseg?aid=20080203231106 persze azon nem lepődöm meg, ha biológiai tényeket figyelmen kívül hagynak a feministák.

Lierin
Olvasó
Lierin

Nyilván van hátránya a későn szülésnek. De mint mondottam, azért 20 és 40 év között elég sok idő van.

Amúgy ma már a fiatalok is nehezn esnek teherbe, lassan a férfiak jelentős része is meddő lesz, köszönhetően a rengeteg vegyszernek, ami bejut a szervezetedbe.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nincs.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“Nyilván van hátránya a későn szülésnek.”
-Például, hogy nem szülsz. Komolyabbra fordítva. Itt nem a hátrányokról van szó, hanem arról, hogy csökken egyáltalán a “siker” esélye.
“Amúgy ma már a fiatalok is nehezn esnek teherbe, lassan a férfiak jelentős része is meddő lesz, köszönhetően a rengeteg vegyszernek, ami bejut a szervezetedbe.”
-Ez ennél bonyolultabb kérdés, a pontos okát nem hinném, hogy tudod.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Egy kicsit pontosítsuk a dolgokat…Nem védeni akarom ezt a nőt,meg nem is fogom,csak a számomra szélsőségesnek tűnő részeket szeretném kissé helyére rázni,a józanság felé terelni…

”Kezdjük ott, hogy 35 éves, és keresi a nagy Őt fehér lovon! Könyörgöm, max. egy olyan pasit fog tudni kifogni, akire tíz évvel ezelőtt még csak rá se nézett volna, ezzel kell beérje. A nagy Ő a fehér lovon, akit 25 éves korában megkaphatott volna, az már rég messze vágtat és vissza se néz. (Lierin, ha itt vagy és ezt olvasod, jegyzetelj!)”

Na ezt én sem értettem,ehhez mi köze Lierinnek ? (egyébként őt sem védeni akarom-nincs is rá szüksége- van amivel egyetértek írásaiban és van bőven amivel nem ,a stílussal sokszor nem). Lierin több éve párkapcsolatban, férje van,akivel állítása szerint jól kijönnek,szeretetben élnek,gyereket terveznek,még 30-on innen-legalábbis ez rémlik , nem igazán értem ő hogy jött ide ?

Alatta írtakkal javarészt egyetértek,aztán jön ez:

”és amikor szembetalálkozik azzal a hihetetlen jelenséggel, hogy egy érdeklődő férfi is merészel megfogalmazni egy, azaz egyetlen egy darab aprócska elvárást vele szemben is – lásd: szex óvszer nélkül – akkor ledöbben. Hát hogy is merészelhet egy férfi vele szemben bármiféle elvárást is megfogalmazni??? “Mit képzelnek magukról a férfiak?”- ezt írja szó szerint. Ez sík hülye bazmeg.”

Kezdjük azzal,hogy ez az elvárás azért nem annyira aprócska és mivel életről,fogamzásról-illetve annak gátlásáról van szó,nem is elbagatellizálható.Én egyébként (mint megátalkodott egyenlőség párti) is úgy gondolom,hogy mind a fogamzás,mind a fogamzásgátlás közös felelősség és döntés. Az már régen rossz ha egy mondat úgy kezdődik egy párkapcsolatban hogy ”…nem vagyok hajlandó erre meg arra…” (akár férfi mondja,akár nő)

Nos mit is írt (az egyébként  szerintem is igen naiv és félrevezetett ,enyhén szólva sok minden szempontból tudatlanságban leledző ) hölgyemény :

”Volt olyan levélíró a társkereső oldalon, aki az első levelében (nulla ismeretséggel) azt ecsetelte bemutatkozó szövegében, hogy gyógyszert kell szedjek, mert ő óvszerrel nem hajlandó csinálni, a levélét olvasván körbenéztem, hogy biztos kandi kamera vesz engem,”

Nem azon volt kiakadva a nő,hogy elvárást állítottak fel vele szemben,hanem ,hogy ezt az ELSŐ levélben,MINDEN ISMERETSÉG NÉLKÜL tették,lássuk be,azért nem ezzel kezdünk egy levelet (ami egyébként számomra kapásból azt feltételezi, hogy az írója egy önző,kizárólag a saját érdekeivel törődő ,csak szexre pályázó alak-nyilván úgyis kell kezelni, le se szarni). Nem maga az elvárás,hanem a hogyanja volt felháborító a nőnek . Egyébként a nők is tudnak ,ha akarnak,a párom mesélte,hogy régen,még válása után próbálkozott on-line és volt olyan nő,aki az első levélben azzal kezdte,hogy ne húzzák egymás idejét ,küldjön egyből egy fotót a fogairól,meg a körméről…Komolyan,mintha ló,vagy rabszolgavásáron lennénk,persze nem küldött,attól függetlenül,hogy minden ilyen része rendben van.

A nő,saját véleményem szerint nem egy véresszájú femi,hanem aki beleszületett ebbe a világba. Valószínűleg soha nem volt egyetlen normális férfi a családban,aki elbeszélgetett volna vele ,ez a nő komolyan gondolja,hogy az előny egy nőnek,egy igazi férfi szemében (bár itt azért féfi-férfi vélemény is eltér,erről később) ha jó állása van,saját lakása,ha tudja használni a dekorfűrészt,ha tud nyaralásra költeni,ha saját autója van). Ugyan valóban vannak férfiak,akik szeretik az önálló nőket és sok férfi nem kívánja eltartani a nőjét és szereti,ha egy nő is pénzt keres stb,de ennek a nőnek tényleg fogalma sincs arról,hogy NEM ezek számítanak egy férfinak a legjobban egy nőből. Senki nem hívta fel a figyelmét arra,hogy első sorban kedvességet,gyengédséget,persze sok szexet,megértést,otthont stb…Ő ezt nem tudja

Mosolyogtatóak az elvárásai is,valóban Disney hercegnős álmai vannak,de ez a nő ettől még nem egy megvetendő , kigúnyolandó ember.Honnan tudna ezekről a dolgokról ? Remekül kiosztjátok itt magatok között,amiben amúgy sok igazság is van,de tesz valaki bármit ,hogy ez az üzenet eljusson a nőkhöz ? Páldául válaszolva erre a cikkre neki eszébe jutott bárkinek elhívni a nőt egy ilyen FH-os találkozóra  ,ahol nyilván finoman elmagyarázni a dolgokat neki ? Ez a nő nem egy véresszájú férfigyűlölő ,hanem tévhitben él,ő már ebbe a világba született bele. Mindenhonnan ezt kapja,hogy ilyennek kell lenned,ezek az értékek stb.

Gondoljatok bele,kb az ötvenes évektől született nőknek már természetes,sőt kötelezőnek tűnik,hogy dolgozni kell.A 90-es évektől meg szinte minden irányból az ömlik a nőkre,hogy akkor vagy értékes,ha jól keresel,ha önálló vagy,ha kocsid van,ha mindent megtudsz oldani férfiak nélkül is.Semmilyen média,semmilyen reklám nem szól arról ,hogy legyél házias,kedves,családszerető,otthont teremtő,mert a legtöbb férfi erre vágyik.

Amúgy a női munka kérdése itt megosztó véleményeket eredményezett többször is.  Kényszeríteni semmit sem lehet ,ha egy nő dolgozni akar,dolgozzon,ha valaki elég értelmes és belátja,hogy egy seggel több lovat ugye és fontos neki a család,a férje és gyermekei,akkor úgyis rájön,hogy ezt max részmunkaidőben lehet nyomni. De azért az itteni vélemények 2 főbb tábort alkotnak.

Van aki ki van akadva,ha egy nő nem dolgozik és vérszívó goldigger,aki kitartatja magát,a másik szélsőség,pedig ,csak  htb lehet egy nő,de persze az anyagi hátterét ennek,meg csak nagyon kevesen tudnák biztosítani ( amiről mondjuk nem a férfiak tehetnek javarészt).

Szóval szerintem nem csak bírálni kéne,hanem terjeszteni az igét :

”SEHOL, bazdmeg! Ezeknek nem fogsz kelleni, ezt 40 éves férfiként, a célkorosztály képviselőjeként mondom neked. Tanácsom az, hogy ha nem változtatsz az attitűdödön, akkor viszont nem csak hogy a célkorosztályodnak, de senkinek nem fogsz kelleni, és marad a macskás szingliség 40 évesen.”

Ezzel max like-okat gyűjtesz az itt olvasó férfiaktól és attól még,hogy igaz,semmit,de semmit nem tettél az ügy érdekében. Pedig ha jól emlékszem,írtad már hogy” ez férfi munka lesz,de csak a férfiak tudnak változtatni a jelenben működő viszonyokon”,már ha akartok.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az óvszerrel kapcsolatos hisztit még meg is érteném, ha nekünk lenne más lehetőségünk arra, hogy védekezzünk, de mivel nincs, így ezt megint nem velünk kell megbeszélni, hanem azokkal, akik tiltakoznak a férfiaknak szánt fogamzásgátló ellen.

A társkeresős hisztit sem teljesen tudom elfogadni, normális embernek nincs értelme ott keresgélnie, ha ő ezt az első 10-15 sikertelen kísérlet után nem fogta fel, megint nem nálunk kell kopogtatni, a saját hülyéink helyett mi sem vállalhatunk felelősséget a legújabb csodaváró hölgyemény lelki épségének (ami sosem volt) megőrzéséért, én tőled sem fogom számon kérni hülye nők hülye viselkedését.

Az üzenetet nem kell eljuttatnunk a nőhöz, sosem akarja és sosem fogja tudni megérteni, amit mondanánk neki, erre pont a legjobb ivócimbim, Lierin a mintapélda, aki szintén csak gúnyolódik a többséggel, akik még nem látták be, hogy itt vitának semmi helye és értelme nincs a hasonló esetekkel. Nem lehet mit tenni az ügy érdekében, ez a jelenség valószínűleg csúnya módon fog kimúlni a modern társadalomból, és mint ilyen sok áldozatot is fog szedni, aminek az egyike fenti “merj nagyot álmodni és élj a mának, majd minden zsírfasza lesz” hölgyikénk.

Mi is örülnénk, ha ő lenne az egyetlen és a csajoknak nagyjából helyben volna a kép a fejében arról, hogy egy férfi mit akar tőlük, de ezt úgyis csak fájdalmas tapasztalatok árán, vagy még úgysem (mint itt fent) fogják megérteni, vagy leginkább csak elfogadni. Ha pedig más kigúnyolásával és kibeszélésével is baj van, akkor ideje az összes barátnős társaságnál tiszteletedet tenni, hogy csókolom, micsoda dolog ez. Ennyi elégtétel nekünk férfiaknak is kijár. :)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

”Az üzenetet nem kell eljuttatnunk a nőhöz, sosem akarja és sosem fogja tudni megérteni, amit mondanánk neki, … Nem lehet mit tenni az ügy érdekében, ez a jelenség valószínűleg csúnya módon fog kimúlni a modern társadalomból, és mint ilyen sok áldozatot is fog szedni, aminek az egyike fenti “merj nagyot álmodni és élj a mának, majd minden zsírfasza lesz” hölgyikénk.”

Ezzel mindenki egyetért  ?  Ez eléggé elszomorít,sőt megvallom visszavet. Én nem csak a lányomnak terjesztem az igét az igazságosságról ,a férfiak nem ellenségként kezeléséről,hanem a környezetemnek is . Több kolléganőm,ismerősöm gondolkodott már el dolgokról,amit pont innen véve felvetettem. Van köztük igencsak femi is ,mondjuk még épp nem férfigyűlölő ,de igencsak kemény dió,párkapcsolatban és gyerekkel ugyan,de én sem vállalnám a megszelídítését-viszont elképesztően megbízható és hűséges fajta-ja és szó szerint (20 percen át szájon át lélegeztetéssel) megmentette a párja életét,amolyan amazon típus . Szóval még őt is elgondolkodtattam az Isztambuli egyezmény visszásságait illetően. Próbálok tenni valamit a magam módján. Ezért furcsállom,ha ti nem…

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Pontosítanám annyiban, hogy személytelenül, az interneten lehetetlennek gondolom a vállalkozást. Ott nem ismerjük egymást, nem olyan, mintha egy barátnak vagy rokonnak, vagy nagyanyám fülének magyaráznék, személyesen, bár ettől függetlenül fenntartom, hogy ha az illető nem nyitott más véleményére kicsit sem, akkor minden úton-módon felesleges erőlködni, ezt már csak a saját példáimból is tudom, akármelyik oldalról is vizsgáljuk. Kinek nézel minket egyébként, ha a saját terünk alakítását sem feltételezed rólunk?

Lierin
Olvasó
Lierin

“Kinek nézel minket egyébként, ha a saját terünk alakítását sem feltételezed rólunk?”

Ez mi, nők is kérdezhetnénk tőletek, hiszen láthatóan nem feltételezitek rólunk, hogy ki tudjuk alakítani a saját tereinket. Akkor miért várod el, hogy mi ezt elképzeljük rólatok?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ne személyeskedj és durcáskodj, mert semmi szükség rá, helyette mondd el csak röviden, hogy miért vitatkozol velünk itt az oldalon.

hunbagira
Újságíró

Lierin!

“Ez mi, nők is kérdezhetnénk tőletek, hiszen láthatóan nem feltételezitek rólunk, hogy ki tudjuk alakítani a saját tereinket. Akkor miért várod el, hogy mi ezt elképzeljük rólatok?”

Talán tapasztalat? :D Illetve dokumentumfilmek a pattintott kőkorszakban lévő matriarcha zárványokról ld luok dél-kelet ázsiában.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Szóval szerintem nem csak bírálni kéne,hanem terjeszteni az igét”

Tegyük fel, hogy egy létező levélen megy a vita, és nem egy kitalált történet fölött öljük egymást. Én is azt gondolom, hogy ezek a nők nem amiatt írnak a velvetre meg a hasonló szenny oldalakra, mert válaszokat szeretnének. (Az amúgy is kényelmetlen lenne.) Inkább egy kicsit sajnáltatják magukat. Másik: én még nem láttam olyat, hogy egy nő vállalta volna a felelősséget bármiért is. Mikor fogja belátni azt, hogy siralmas állapotának önmaga viselkedése az oka? (Az itt írogató férfiak ezt azért belátják. Ez RP tan.)

Tegyük fel, hogy valóban választ keres, és hajlandó lenne belátni, hogy változnia kell. Ebben az esetben jól jöhetne egy pár oldalas Férfihangos útmutató nőknek. Én azt gondolom, hogy ennek az összeállítására te lennél a legalkalmasabb. Ha nem vállalod, felkérjük rá Naoo-t. :)

Gazella
Olvasó
Reszet Elek
Újságíró

Harmincöt évvel a háta mögött egy nő már nehezen változik. Arról nem is beszélve, hogy az idő nagyon kegyetlen a nőkhöz.

Amúgy meg:

https://www.reddit.com/r/RedPillWomen/

https://notesfromaredpillgirl.com

http://judgybitch.com

Csak keresni kell, ha valaki válaszokat akar, de nők meglehetősen ritkán keresik önmagukban a probléma forrását (hogy finoman fogalmazzak).

sRPd
Olvasó
sRPd
A Klubja első szabálya: senkinek egy szót se a klubról.
A Klub kettes számú szabálya: senkinek egy kurva szót se erről a klubról.
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

” nők meglehetősen ritkán keresik önmagukban a probléma forrását”. Ez sajnos így igaz. Ezért gondolom,hogy valahogy finoman okítani kéne őket,szerintem több nő vevő az ilyesmire,mint gondoljátok.De lehet ,hogy nincs igazam,amúgy talán nőtől jobban el is fogadják a kérdések, önvizsgálat stb felvetését. Velem senki nem keveredett nagy vitába,meghallgatta mindenki az érveimet.

Reszet Elek
Újságíró

Itt senki sem öl meg senkit, legfeljebb én vagy Zed.

Kalman
Újságíró

Te idejöttél, elolvastál vagy 30 cikket és kétezer kommentet. Ezért riszpekt jár. Mégis még mindig egyenlőségpárti vagy. Mit várjunk akkor a többiektől? :-)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én ebben hiszek,az egyenlőségben,a valódi egyenlőségben,ahol senkit nem ér hátrány.A férfiakat sem-és a nőket sem. Legyen igazságos minden,ugyanolyan felelősség,ha valaki elkövet valamit,ugyanolyan büntetés,ugyanolyan apai jogok,mint anyaiak,ne legyen könnyebb senkinek-a nőknek sem ,mert az a nemük,ami.

Szerintem a férfiak nagy része boldog lenne ,ha a nők nagyobbik része (csak) ilyen egyenlőségpárti lenne,mint én. Én nem vagyok és soha nem voltam képes a Gazella fajta ,egyébként tiszteletet érdemlő magatartásra és odaadásra.Én nem hiszem,hanem tudom,hogy egyenlő vagyok,sem több,sem kevesebb. De nem hiszem,hogy a férfiaknak ugyanaz feladata ,mint a nőknek,hogy a nők mindenben ugyanarra alkalmasak,mint a férfiak stb. Ez inkább jogi és emberi egyenlőség.Szerintem ez a helyes,ezért így élek,olyasvalakivel,aki szintén így gondolja.

 

UI: egyébként kb dupla ennyi cikket olvastam és azért változott a véleményem is dolgokban,meg tanultam új hasznos dolgokat

Reszet Elek
Újságíró

Nem gondolom hogy férfi és nő ugyanazon viszonyrendszerben létezne, ezért a nemi egyenlőségben sem hiszek. A férfi és a nő mást, eltérő mértékben és másképpen akar. Emberi szinten lehet és kell is egyenlő mértékkel mérni, de nemi szinten… nem gondolnám hogy lehetséges.

Gazella
Olvasó

Az milyen? :-) Nem tartom magamnak kevesebbnek senkinél azért, mert nő vagyok.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Azt hiszem félreérthető voltam ezzel :

” Én nem vagyok és soha nem voltam képes a Gazella fajta ,egyébként tiszteletet érdemlő magatartásra és odaadásra.Én nem hiszem,hanem tudom,hogy egyenlő vagyok,sem több,sem kevesebb.”

Egyébként amit írtam, elismerésnek szántam,a hiba ott volt,hogy a következő  mondatom összemosódott az előzővel. Nem úgy értettem,hogy Te nem érzed magad egyenlőnek,vagy ne lennél emberileg bárkivel egyenlő,hanem a házasságodban betöltött szerepre,magatartásformára utaltam.

Én nem tudok ennyire odaadó, szubmisszív,nem tudok ennyire “peaceful” wife lenni. Én bennem egy állandó tűz lobog,nem tudom (teljes mértékben) átengedni a döntést az irányítást,nem tudok ennyire megbízni egy férfiban (vagy bárkiben),hogy az életemet irányítsa. Szóval engem megvallom csodálattal tölt el ,ha valaki erre képes.

Én lobogok és akarva,akaratlan irányítok. Ez munkahelyen ok,de otthon persze nem,szóval kemény meló,hogy magánéletben visszahúzódóbb,csendesebb,kevésbé karizmatikus legyek. Nem  mondanám,hogy megtagadom önmagam,de inkább rákényszerítem önmagam,hogy lehetőleg az amúgy bennem rejlő kedvesség,nőiesség jöjjön elő nagyobb részben. Szóval két merőben eltérő életet élek otthon,meg munkahelyen.De azért teljesen képtelen vagyok átengedni az irányítást.Mondjuk ezt szerencsére nem is igényli a párom,mert volt egy előző kapcsolata,amiben szinte életképtelen volt a nő,a legelemibb problémát sem volt képes megoldani. Az anyagi kihasználásról nem is beszélve. Ezért működik nálunk jól ez az egyenlősdi,meg külön kassza.

Gazella
Olvasó

Igazából itt nem arról van szó, hogy ki milyen jellem meg lobog-e benne tűz vagy sem, hanem egy elvről, hogy a családfőé az utolsó szó. Aztán kinek-kinek ezt jelleme szerint könnyebb vagy nehezebb feldolgoznia. :-) Alapvetően én is eléggé önfejű vagyok és hajlamos vagyok azt gondolni, hogy mindig nekem van igazam, ráadásul erős vágy él bennem arra, hogy mindent úgy csináljak, ahogy nekem tetszik. De be kellett látnom, hogy a férjem sokkal bölcsebb nálam és általában neki lesz igaza, ha valamiben nem értünk egyet. Szerintem az a normális, hogyha a pár megbeszéli a dolgokat, akár vitatkoznak is (nem hisztis veszekedésre gondolok, hanem a dolgok értelmes megvitatására), de a végső szó a férfié és ezt akkor is elfogadom, ha nem értek egyet. De ettől még elmondom a javaslataimat, a meglátásaimat és a kívánságaimat. Csak rábízom, hogy ezeket mennyire veszi figyelembe.

Reszet Elek
Újságíró
Gazella
Olvasó

A családi tekintély: férj és feleség
Reszet, erről (római család) is szó van ebben. :-)

Alter Ego
Szerkesztő

Itt tartom fontosnak említeni, hogy a férfijogi mozgalom világszerte a teljes jogegyenlőségért száll síkra, ahogyan a férfiak széles tömegeinek mindig is ez volt az igénye, ezért is valósult ez meg a feminizmus első hullámával, a férfiak jelentős részének a támogatásával. (Csak később szenvedtek el súlyos joghátrányokat és jogalkalmazási hátrányokat a férfiak.) Azonban ez nyilván nem jelenti a két nem összemosásának igényét. Mindkét nemnek magának kell megtalálnia a személyes és társas szerepeit, úgy ahogyan azokat önmaga meg tudja valósítani vagy úgy, ahogyan azokhoz megfelelő partnert is talál. Ha valaki mániásan úgy gondolja, hogy egy férfi mosogasson ugyanannyit, mint egy nő, akkor keressen hozzá megfelelő partnert. Íme Lierin is talált ilyet, biztosan boldog ember is, nem is értem minek csinálja itt a nőforradalmat… (Jó persze sejtem én… csak most épp udvarias vagyok…)

Kalman
Újságíró

A férfijogi mozgalomnak nincsen meg a töke, hogy kimondja: a politikában – különösen a külpolitikában – nincs helye a női befolyásnak.

Már a feminizmus első hulláma is káros volt, a nők szavazati joga rössz ötlet volt. Egy tisztességes asszony nem akar szavazni, csakis arra szavaz, amit a férje mond neki.

Éppen ez a baj a férfijogi mozgalmakkal, hogy rinyával próbál jogokat szerezni – ami a női módszer, és ezért csakis nevetség tárgya lesz. Ahelyett, hogy az asztalra baszna: eddig volt nőnap, mostantól a fontos dolgokat magunk intézzük úgy, ahogy jónak látjuk. Ahogy a jövőnk biztonsága megkívánja. A gyerekeink és a nőink érdekében, ahogy a génjeinkbe van írva.

Alter Ego
Szerkesztő

Sajnos a férfijogi mozgalomnak korlátosak a lehetőségei. Nem az MRA-knak nincs töke, hanem általában a modern férfitársadalomnak, amely hagyta addig fajulni a dolgokat, hogy ilyen szinten halmozódjanak a társadalmi hátrányai, hogy immár eljutottunk addig is, hogy még a magyar jogrendszer is 10-15 jogszabályban (mindenek előtt az alkotmányban) diszkriminálja a férfiakat.

Az van, hogy egy MRA-nak meg kell fontolnia, hogy mi az a társadalmi folyamat, amit a férfiak érdekben sikerrel beindíthat, és mi az, amivel nem lehet eredményt elérni. Például az asztalcsapkodás és a nők egyenlő jogainak eltörlésének követelése aligha lenne nyerő stratégia. Nagy büdös semmit lehetne vele elérni a férfiak érdekében. Szóval sértő és igaztalan dolog a férfijogi mozgalmat töketlennek nevezni, mert valójában az MRA-k a legbátrabb férfiak, (alig pár akad) akik névvel-arccal ki mernek állni azzal, hogy “én férfi és MRA vagyok és a férfiak nevében követeljük a jogegyenlőséget”. A legtöbb férfi már attól összepisálja magát, hogy anyukájának el merje-e mondani, hogy Férfihangot olvas vagy hogy ez nehogy szélesebb körben kiderüljön…

Aki az “asztalra akar baszni”, az azonnal kérje a tagfelvételét a Férfihang Civil Társaságba! Vagy esetleg csináljon még radikálisabb férfiszövetséget! – Ha meg mégsem, akkor pssszt!  ;)

(Jah, és rögtön le is pontoztalak hisztisen.) :D

Kalman
Újságíró

Bocsánat, a töketlen dehonesztáló jelzőt visszaszívom, tényleg nem volt szép. Dühömben írtam.

Nekem az a véleményem, hogy jogi úton semmit nem lehet elérni, és ezért nem érdemes azt nézni, hogy minek van realitása, hanem azt kell kommunikálni, ami a valódi cél. A valódi cél pedig a férfi irányítás visszaállítása. Egyszerűen ha férfiak tömege elkezdi ezt mondani, akkor realitássá válik. A nők a lelkük mélyén be akarnak hódolni. Nem a jogot kell először megvonni, hanem megmondani: asszony, arra szavazz akit mondok, mert csak akkor garantálom a biztonságot, ha egyirányba haladsz velem. Ha összevissza lázadozol, akkor leveszem rólad a kezemet. A gyereklányra ugyanez vonatkozik: azt hiszed, hogy 18 lettél, akkor már dönthetsz? Ameddig én vigyázok rád, addig a fontos kérdésekben az van amit mondok. Ha meg majd a férjed vigyáz rád, akkor meg az amit ő mond. Ha magad akarsz dönteni, akkor meg nem vigyázunk rád, szabad prédája vagy minden jöttmentnek. Ennyi.

Akkor én legalább félig bátor vagyok, mert a feleségemnek, és anyámnak is megmondtam, hogy szerintem el kellene törölni a szavazati jogukat :-). Illetve pontosabban a családfőnek kellene rendelkeznie az összes családtagéval – ahogy már kifejtettem régebben.

A feleségem azt mondta, hogy ő nem bánná.

Anyám azt mondta, hogy ő ezekkel a dolgokkal nem ért egyet, különbenis ő feminista. De azért van igazság azokban a dolgokban, amiket mondok, azt elismerte. Például több közös ismerősre is azt mondtam neki, hogy az a bajuk, hogy a férfjük nem rendszabályozza be őket, és ezzel egyetértett. Szóval nem is igazán feminista, a lelke mélyén érti a dörgést, csak femi akarna lenni, mert az volt a divat 30 évig. Mindegy, őt nem akarom megváltoztatni, a lényeg, hogy jókat főz, és szépen játszik az unokáival.

Mi lenne a feladat az MRA-ban? Attól tartok vállalhatatlan lenne a véleményem publikusan. Alakoskodni meg nem akarok.

Alter Ego
Szerkesztő

(Jó a végszavad, mert rögtön onnan tudom folytatni.) A férfijogi mozgalom, csak a férfiak publikusan megfogalmazható, a mai társadalmi viszonyok között is PC társadalmi igényeiért tud síkra szállni és csak PC eszközökkel. Ez van, ez a realitás, hidd el! Elsők között szerintem ezt a munkát kell elvégezni, minden más csak azt követően merülhet fel. Ez sem kicsi feladat… eltarthat egy ideig….

Az egy másik történet, hogy a személyes kapcsolatrendszerében még mindenkinek maradnak teendői, hogy önmagában megvalósítsa a férfiideálját, azt semmilyen férfijogi mozgalom soha nem tudná pótolni, de új jogi kereteket és (ki)egyenes(sített) gerincet már adhat hozzá.

Én mindenkit türelemre intenék, már az is óriási eredmény, ha létezik egyáltalán férfimozgalom, ha léteznek a férfiaknak olyan kulturális és civil kezdeményezései, mint például a Férfihang vagy az Apák az Igazságért… Öt éve még jó sokan attól rettegtek, hogy nem fognak e szó szerint üldözni (!) minket, ha csinálunk egy antifeminista indíttatású férfilapot… Sajnos van aki még ma sem túl messzire távolodott el ettől, nem adná a nevét a férfimozgalomhoz. És vannak, akik nem akarnak egyenesen rámutatni, hogy bármilyen “szégyenletes” is, de bizony olyan mentálhigiénés állapotban vannak a férfiak ebben a társadalomban, ahogyan azt itt a Férfihangon leírják, ahogyan arról indirekt módon is megnyilatkoznak. Egyébként döbbenet! Olvassuk el a frissen keletkezett hozzászólásokat, ahogyan ezek a férfitársak a problémáikról vallanak. Évtizedeket éltek le lelkileg megnyomorodva egy-egy banális probléma miatt, úgy, hogy senki nem segített nekik… és ezen van a hangsúly: nem segít senki, sem a család, sem az iskola a fiatal férfiak problémáinak megoldásában! Persze ez sokkal kevesebb emberből vált ki részvétet és sokkal kevesebben akarnának segíteni ilyen problémákon, mert itt “csak férfiakról” van szó. Tiszteletet érdemel, hogy leírják ezek a férfiak a problémákat és nem pedig szégyellni és moderálni kellene, ahogyan azt szerkesztőként például Raon elképzelte volna… Ezekről a problémákról is beszélni kell!

Értem egyébként hogy milyen összefüggések mentén beszélsz nagypolitikáról és külpolitikáról is, de valójában ez csak indirekt férfimozgalmi kérdés. Én úgy gondolom, hogy azok a problémák, amik arra késztetnének most, hogy az asztalra csapj, mintegy maguktól oldódhatnak meg, ha visszaállítjuk a férfiak jogegyenlőségét, társadalmi megbecsültségét és mentális egészségét. Szerintem ez a járható út… mert manapság sajnos a kezét felemelni is alig tudja sok férfi, nemhogy az asztalra csapni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Éppen ez a baj a férfijogi mozgalmakkal, hogy rinyával próbál jogokat szerezni – ami a női módszer, és ezért csakis nevetség tárgya lesz.

Ezt szajkózom már jó ideje………

 

Alter Ego
Szerkesztő

“Ezt szajkózom már jó ideje” – nem is nagyon tettél még hozzá semmit sem a Férfihangon megnyilvánuló férfimozgalomhoz, a ténykedésed többnyire abban merül ki, hogy oltogatod a problémáikról beszélő férfitársaidat. Ha valami haszontalan, akkor ez az. Ha a felesleges, haszontalan marhaságokat szajkózó rinyagép mintapéldányát keressük, akkor te vagy az. :D – Esetleg átigazolhatnál Bedő Imréék köreibe, mert ha jól értem a szitut, akkor ott sokkal inkább honos a hozzád közel álló férfihibáztatás… Szerintem meglehetősen kevés barátot szereztél itt, tehát nem hiszem, hogy sokan sírnának utánad. Bár lehet, hogy téged még ott sem néznének jó szemmel, pedig az ott deklaráltan “nem férfimozgalom”.

Koriander
Olvasó
Koriander

” meglehetősen kevés barátot szereztél itt, tehát nem hiszem, hogy sokan sírnának utánad.”
nekem hiányozna.

Kalman
Újságíró

Én is bírom XcsakX-et.

Hunn
Újságíró

Alter Ego, nekem sikeresen eladtad a koncepciót, áldásom a dologra. Meggyőződésem viszont, hogy Trump hatalomra jutásával egy olyan paradigma-váltás történik a világban, amit kihasználva a legmerészebb álmainkon is túlmutató eredményeket tudunk elérni, ha teszünk érte.

Hiszen a nőknek pont csak annyi hatalmuk van fölöttünk, amennyit mi, férfiak adunk nekik. A Feminizmus pedig csak addig működik, amíg az államhatalom kényszeríti rá az emberekre, mint az életüket uraló fő ideológiát. Ezért megértem azokat is, akik azt mondják, ne tököljünk, ne egyezkedjünk, patriarchátust holnaptól, és kész. Ez a manoszféra “Kossuth vagy Széchenyi” útja közötti választásának kérdése, hogy egy ideillő történelmi analógiával éljek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Ezt szajkózom már jó ideje” – nem is nagyon tettél még hozzá semmit sem a Férfihangon megnyilvánuló férfimozgalomhoz,

Ha egyszer ugyanolyan „balfaszok gyülekezete/hisztiző antifemik=kvótázó femiknek stb….”-nek látom, akkor mit tegyek hozzá?, rinyáljak együtt velük éhségsztrájkolva?

a ténykedésed többnyire abban merül ki, hogy oltogatod a problémáikról beszélő férfitársaidat.

Is:), és nőtársakat, is:), az egyenlőség nevében:), aztán meg a „oltott” manginák/balfaszok  duplán nekem esnek és ventillálnak egyet, aznap is jobban alszanak:)

Ha valami haszontalan, akkor ez az.

Igen a rinyálás és hisztizés tényleg hasznosabb, jobban konzerválja a nyomort…..

Ha a felesleges, haszontalan marhaságokat szajkózó rinyagép mintapéldányát keressük, akkor te vagy az. :D

Igen, mint a korábbi példák is mutatják, én panaszkodom:), vagy talán egyes fogalmakon nem ugyanazt értjük…..

– Esetleg átigazolhatnál Bedő Imréék köreibe, mert ha jól értem a szitut, akkor ott sokkal inkább honos a hozzád közel álló férfihibáztatás…

Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, majd arra is ellátogatok:)

Ez a férfihibáztatás nagyon becsípődött nálad, de ha így jobb a lelkednek………..

Szerintem meglehetősen kevés barátot szereztél itt,

Ez meglepett, mert azt hittem, hogy itt engem mindenki szeret:)

tehát nem hiszem, hogy sokan sírnának utánad.

Most kétségbe estem, elkeseredtem és mindjárt sírni fogok……..

Bár lehet, hogy téged még ott sem néznének jó szemmel, pedig az ott deklaráltan “nem férfimozgalom”.

Rövidre zárva, értem én, hogy próbálsz intellektuálisan „alázni”, ha jól csinálod, akkor értékelem is, de tapasztalataim alapján egyre „izzadságszagúbb”  -ra  sikerednek ezek a „nekirugaszkodások”.

Lierin
Olvasó
Lierin

Senki nem állítja, még én sem, azt hogy a férfiak és nők mind ugyanabban lennének jók vagy ugyanabban lelnék örömüket, de miért a férfiaknak kellene eldönteni azt, hogy mi miben vagyunk jók és mire vagyunk alkalmasak, miért nem hagyjuk meg azt a lehetőséget, hogy ki-ki magának eldöntse?

Naooo
Olvasó
Naooo

Meg van adva nektek a lehetőség, ezért megyünk a lejtőn lefelé.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Ez tulajdonképpen egy patthelyzet. Az a fajta férfi, akire hajlandó lenne hallgatni, az alfa, valószínűleg nem fogja törni magát, hogy ilyen kellemetlen üzeneteket juttasson el hozzá. Nem áll érdekében, nem akarja erre vesztegetni az időt, vagy eleve ugyanolyan tudatlan, tájékozatlan. Arra a fajta férfira meg valószínűleg nem hallgat, aki hajlandó lenne üzenni neki. Végső soron csak más nők segíthetnek rajta egyáltalán, a pozitív példával, nem a férfiak.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

@VivienLeigh. Ezzel a névvel, gondolom, hogy nő vagy. Nos ezt is számold bele, hogy nőként a femináci nőkre sokkal jobban tudsz hatni, hovatovább egy férfi szájából skandallum/nevetség/röhej lenne egy csomó olyan állítás, amit egy nő teljesen legitim módon mondhat. (Egyenjogúság?)
Gondolj bele, hogy mi lett volna, ha Esther Vilar könyvét egy férfi fémjelezte volna. (Off a könyvéről azt gondolom, hogy sok igazság van benne SAJNOS, azzal a kiegészítéssel, hogy a legrosszab szcenáriókat tartalamazza.)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem feltétlen kell annyira megérteni az óvszerrel kapcsolatos hisztit sem! Lehet, hogy nem nyerő stratégia (ma még) ezt első blikkre közölni egy online ismerkedésben, de legalább bátor kommunikáció, ami azért üdvözlendő, mert komoly gond, hogy egyre kevésbé merik a férfiak a saját igényeiket kommunikálni.

Ha azt elsőként közölheti egy nő, hogy ilyen-olyan módon tanult és ilyen-olyan módon szituált partnert keres, akkor ugyan miért nem közölheti elsősorban egy férfi, hogy a jövőbeli kapcsolatában hogyan kíván védekezni? Ez a probléma jellemzően arról szól, hogy a kommunikációs és udvariassági szabályokat és az erkölcsöket a társadalom manapság a nők igényeihez igazítja. (Ne hagyjuk, mert látjuk, hova vezet!)

A másik fél társadalmi, anyagi helyzete a kapcsolat előfeltétele lehet és az ilyen igény elsőként közölhető, de a szexuális szokásokról, védekezés módjáról szó se essék? – Ugyan kérem!

Igazából szégyelljék magukat a nők, hogy nem ők is az együttlét örömei körül bonyolítják az ismerkedést, hanem a státusz és a személyes igényeik körül. Valójában csak egy nő gondolhatja azt, hogy a szex másodrendű dolog, nem is eshet szó róla, vagy ha mégis, akkor majd ő mindenek előtt közli, hogy mi is az ára… Pedig ugye, még azt sem tudni akkor még, hogy milyen is az a szex valójában. Na ja, hiszen a nők egy jelentős részének a szexuális kultúrája addig terjed, hogy “a szex az csak szex… mert annyira akarja”, aztán a férfi örüljön, és nehogy még ő a nő cifrázza is a dolgot, na meg gumi nélkül… Pfff… Hallatlan! – De ugye azért, a nők nincsenek elkurvulva és nem csapnivaló a szexuális kultúrájuk? Áhhh, dehogy…

Szóval, akkor érkezik meg a férfiak modernkori kulturális forradalma a céljához, ha majd senki nem fog megütközni azon, hogy egy férfi közli, hogy milyen szexuális feltételei vannak részéről egy kapcsolatnak. Mert lehet, hogy a nők másban gondolkodnak, ha partnert keresnek, de a férfinak ez a prioritás. Ha ezt egy nő (például a levelező) nem tudja elfogadni, akkor maradjon csak egyedül… még 20 évig…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem feltétlen kell annyira megérteni az óvszerrel kapcsolatos hisztit sem! Lehet, hogy nem nyerő stratégia (ma még) ezt első blikkre közölni egy online ismerkedésben, de legalább bátor kommunikáció, ami azért üdvözlendő, mert komoly gond, hogy egyre kevésbé merik a férfiak a saját igényeiket kommunikálni.

Ha azt elsőként közölheti egy nő, hogy ilyen-olyan módon tanult és ilyen-olyan módon szituált partnert keres, akkor ugyan miért nem közölheti elsősorban egy férfi, hogy a jövőbeli kapcsolatában hogyan kíván védekezni? Ez a probléma jellemzően arról szól, hogy a kommunikációs és udvariassági szabályokat és az erkölcsöket a társadalom manapság a nők igényeihez igazítja. (Ne hagyjuk, mert látjuk, hova vezet!)”

Igen,valóban nem nyerő stratégia első “blikkre” közölni az ilyen irányú igényeket,pontosan azért,amiért nem jó stratégia odamenni egy lányhoz és azt mondani neki,hogy tetszel,szeretnék veled szexelni. Ugyanis ettől ribancnak érzi magát egy nő (még egy igazi ribanc is). Valóban udvariassági formula,hogy nem ezzel nyitunk egy nőnél, de ameddig a nők jelentős részénél ez bunkóságnak számít,addig ez van. Ez férfi-férfi kommunikációban működhet,nők felé soha. De ez csak az udvariassági része a  dolognak. Megvallom igen meglepődtem,hogy erről még senki nem írt a témában és hogy nem ez ötlött fel mindenkinek elsőre (nekem ez számít a legjobban amúgy a kérdésben).

A GUMIÓVSZERT NEM CSAK A FOGAMZÁS HANEM A NEMI ÚTON TERJEDŐ BETEGSÉGEK ELKERÜLÉSÉRE IS HASZNÁLJUK ! (“egyszerű” gombás fertőzésektől AIDS-ig)

Könyörgöm,ha egy férfi az első levelében ezzel kezdi, az számomra egy pirosan világító STOP táblával egyenértékű. Az a fickó mindenkivel így csinálja,ki tudja hány nővel feküdt össze így,ki tudja hánnyal van most is kapcsolatban és hánnyal lesz. Ha ezt így kiköti,akkor szerintem egy tökkelütött hülye az a nő,aki ezt akárcsak megkockáztatja!

Szerintem a fogamzásgátlók (tabletták akár női,akár férfi felhasználásra) egy már szilárd,hosszabb távú kapcsolatra jók,amikor valóban a fogamzás elkerülése a lényeg.Kezdődő,pláne csak szexre irányuló kapcsolatban én “kötelezővé” tenném a gumit,ez nem csak a nőt,a férfit is védi.Én amúgy is úgy vélem túl gyorsan,szinte zéró megismeréssel bújnak ágyba az emberek. Nem kell persze évekig húzni stb,de mennyivel nagyobb az esély,hogy egy ismeretlentől szedsz össze valamit,mint egy már megismert embertől. Mennyivel nagyobb az esély,hogy egy ismeretlen esetleg egy perverz állat,ha felmész hozzá stb. De férfi oldalról,mennyivel nagyobb az esély ,hogy az ismeretlenül összeszedett csaj megfertőz valamivel,vagy épp kifoszt az amúgy szuper szex után.És még sorolhatnám. Szóval ne feledkezzünk meg ,főleg kezdődő,vagy alkalmai kapcsolatok esetén,hogy az óvszer MINDENKIT véd.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez van. A hülyékből viszont semmilyen törvény nem fog okosakat csinálni.

Reszet Elek
Újságíró

De azért ne essünk abba a tévhitbe, hogy teljes mértékben védene az STD-ktől. A megfelelő védekezés mellé a hosszú, monogám kapcsolatok is dukálnak.

Hunn
Újságíró

Kedves VivienLeigh, abban egyetértek veled, hogy egy férfi részéről azzal nyitni a nő felé ismerkedéskor, hogy “de megbasználak”, az valóban alpáriság, bunkóság, olyan tahóság amiért kulturált, civilizált emberek között valóban azonnali elutasítás jár. Ez alapvető illemszabály. Természetesen az, hogy ha egy férfi bepróbálkozik egy nőnél az eleve implikálja, hogy szexuális lényként tekint rá, hogy szexuálisan bejön neki az illető nő, különben nem próbálkozna be.

A fogamzásgátló tabletta szedésének kérdése viszont elindított bennem egy gondolatmenetet, amit engedelmetekkel megosztanék veletek. Tudományosan is felismert dolog, hogy mivel a fogamzásgátló tabletta hormon alapú, egy nő más típusú férfihoz, férfiakhoz vonzódik, amikor fogamzásgátló tablettát szed, mint amikor nem. Ezért nem mindegy egy férfi számára tudni azt, hogy amikor felszedte a nőt, akkor a nő éppen szedett-e tablettát vagy sem. És ha belegondolunk, ezt az infót tudni főként akkor lenne fontos, ha hosszútávú kapcsolat lehetőségéről is szó lehet.

Hiszen egymásba szerettek, megházasodtok, gyereket akartok, ezért a nő abbahagyja a tabletta szedését… és ahogy kiürült a szervezetéből, egy nap esetleg arra ébred, hogy “ki ez a taszító fazon aki itt pumpál rajtam, hirtelen úgy érzem nem is az esetem, ráadásul terhes is vagyok tőle”… aztán jön a megcsalás, a válás, meg ugrik a vagyon fele, a férfi meg nem érti mit csinált rosszul. Semmit, csak fogamzásgátló tabletta nélkül más típusú férfiak jönnek be, ugyanannak a nőnek.

Szóval ezt valamilyen módon nem árt szerintem, ha ki tudná deríteni az ember fia, legalábbis szerintem. És persze ha kiderül hogy igen, akkor hogyan tovább? Bízunk benne, hogy hátha nem így van, vagy abban hogy mi leszünk a kivételek? Bevallom, most vakarom a fejemet. Hirtelen ez az egész egy elég ilyesztő dolognak tűnik.

Gazella
Olvasó

…és tuti nem szed bogyót. :-)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Hunn, ez nekem picit utópisztikusnak tűnik,úgy értem még életemben nem hallottam erről a verzióról (attól még lehetnek esetek és igazság benne):

” Tudományosan is felismert dolog, hogy mivel a fogamzásgátló tabletta hormon alapú, egy nő más típusú férfihoz, férfiakhoz vonzódik, amikor fogamzásgátló tablettát szed, mint amikor nem.”

Természetesen nem arról nem hallottam ,hogy hormon alapú egy fogamzásgátló,hanem arról,hogy más típusú férfihoz vonzódik valaki azzal,meg anélkül…Erre van valami tudományos felmérés, stb ?

Én a magam példájáról tudok csak beszélni (hátha kicsit meg is nyugtatlak),szerintem nem a fogamzásgátló fogja eldönteni,hogy a nő mennyire vonzódik hozzád. A személyiséged fogja eldönteni,a varázsod, a vonzerőd,legalábbis túlnyomó részben tuti az.

Én pl. a férjemmel töltött időkben először nem szedtem,aztán szedtem,aztán  nem szedtem: gyermek vállalás,aztán  szedtem.

Páromnál,először szedtem,aztán nem szedtem.  Egyiket sem csaltam meg soha (senkit sem). A párommal nekünk azt hiszem az átlagosnál jóval jobb szexuális életünk van szerencsére,nekem a gyógyszer elhagyásával annyi változott,hogy még jobban kívánom vele a szexet (pedig előtte sem voltam épp frigid). Szóval emiatt nem fognak megcsalni,ha TÉGED szeretnek. Szerintem.

44 után (most 46) orvosi tanácsra nem szedek már bogyót ,mert erősen trombózis veszélyeztetett vagyok (meg még más miatt is elhagytam ,de az sajnos nem jöhetett össze)

Reszet Elek
Újságíró

Tényleg létezik a jelenség. A fogamzásgátlót szedő nők a kevésbé maszkulin partnereket preferálják. Inkább di Caprio, mint mondjuk Bana.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Elek:

Ok,elhiszem,van ilyen,de én bármit szedek-vagy nem BANA!!!! :)

(mondjuk igen alacsony hormontartalmú gyógyszert szedtem) .

Di Caprio meg jó színész,de mint férfi…?!

ggwp
Olvasó
ggwp

“A férfi fogamzásgátló tabletta elleni legkomolyabb érv egy 2011-es kutatás szerint a nők hozzáállása lehet: a megkérdezett hölgyek fele nem bízik a partnerében, úgy vélik, hogy úgyis elfelejtenék bevenni a tablettát. Az új gyógyszer a tervek szerint 2016-ban kerülhetne a patikákba, de a szabályozási rendszerek miatt Európában és az Amerikai Egyesült Államok miatt az engedélyeztetési folyamat jelentősen elhúzódhat.”

‘Nem bízik a partnerében’ :D :D :D Aha…hogy lesz így gyerek az alfától?

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ja, hogy a nő a férfiben nem bízik a fogamzásgátló beszedése szempontjából, de visszafele a férfi meg bízzon meg vakon! :D

sRPd
Olvasó
sRPd

Saját magukat vetítik ki. Ezek szerint a férfiaknak sem kéne bízniuk a partnerükben!

Reszet Elek
Újságíró

Nőként semmi esetre sem, maximum mint emberi lényben.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Tragikomikus, hogy hogyan reagálnak a nők (egyes nők), ha megfordul a helyzet és fölmerül, hogy a jövőjüket az határozza meg, hogy a másik beveszi-e a tablettát… azonnal be van törve a fejük tőle!…

Kalman
Újságíró

Képtelenség az ilyen emberek szemét kinyitni, ha ők nem akarják. Ha meg akarják rátalálnak az igazságra maguktól is. Számtalan próbálkozás van, a hasonló blogokon rendszeresen megjelennek Piros Pirulás igazságok, akár linkekkel együtt. Még egyetlen esetet sem láttam, aki azt mondta volna, hogy “köszi, hogy felnyitottad a szemem, nem tudtam ezt eddig”. Még a férfiak többsége is menthetetlen mit várjunk a nőktől?

Hunn
Újságíró

Ezzel max like-okat gyűjtesz az itt olvasó férfiaktól és attól még,hogy igaz,semmit,de semmit nem tettél az ügy érdekében.

A fenti kommentemet elküldtem anno a Velvet Randiblogjának is :) Én ennyit tudtam tenni. Meglepődnék ha leközölnék. Meg igazából azt sem tartom kizártnak, hogy ezeket a cikkeket az újságírók írják, nem egy konkrét személy alapján, mint anno a Bravo Magazin “Szex, szerelem, gyengédség” rovatában az olvasói leveleket.

Nem azon volt kiakadva a nő,hogy elvárást állítottak fel vele szemben

Nekem pedig egyértelműen úgy jött le a dolog…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Akkor már tettél valamit az ügy érdekében…pontosan ezt küldted el ? Azért ugye kedves Hunn, Te sem gondoltad komolyan,hogy ezzel bármit ilyenformán el lehetne érni-mármint változást.Erre nincs nő,aki pozitívan reagálna és ugye igazából nem is annak szántad,ha elküldted,hanem egy fricsának ,nesze ,itt a  jéghideg valóság. Ezt ,ebben a formában nincs nő,aki ne a személye elleni támadásnak venné.Ha már Szergej is erre biztatott,ha lesz időm,majd írok egy olyat,amit (akár) ennek a nőnek a gyomra is bevenne. Amivel talán valóban el lehetne gondolkodtatni. Ismétlem önmagam,de én még az igen femi nézeteket valló kolléganőmmel is tudtam-tudok értelmesen meggyőzően beszélgetni. Persze ezt nagyon finom eszközökkel kell tenni.

UI :Amúgy a szőr szexi :)   Egy férfi legyen szőrös! Ugyan sokszor nem tehetnek róla ,de a szőrtelen férfiak számomra csupasz csigák….(sorry, ha valakit megbántottam)

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én nem biztattalak semmi ilyesmire, mert mondtam, hogy szerintem az önös feleszmélésen kívül szinte semmit sem ér akármilyen magyarázkodás, főleg ha én, a szemét patriarcha teszem, de nyilván azt sem mondom, hogy hagyd abba, ha úgy gondolod, tudsz eredményt elérni, a finomkodás pedig amúgy sem az én kenyerem.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én kérek elnézést,valóban nem Te biztattál ,sRPd volt,csak pont alattad írt,ezért vizuálisan úgy maradt meg,mintha Te lettél volna-sorry.

Reszet Elek
Újságíró

A hátszőr nem szexi.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hát az valóban nem annyira,de lehet ellene tenni. De én még azt sem tartom annyira gáznak, pláne nem kizáró tényezőnek. És anno amúgy sem volt ez akkora téma,sőt még filmeken sem (emlékszem Blazej doktorra,amikor átvette az ingét a Kórház a város szélénben,na ő szőrös volt) Jó anno a nők sem borotválták a hónaljukat (az én tinédzser korom kb 20 éves koromig így telt el…) A lábunkról és egyéb intim részeinkről nem is beszélve….Mondjuk egy nőn valóban nem túl szép a szőr,de egy férfin?! No problem.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Blazej rohadtnagy nőcsábász volt! :D Oldschool elv, de nem hülyeség, hogy minden olyan dolog előnyös, ami a nemek közötti különbségeket hangsúlyozza, ivari kétalakúság. (Ettől persze a genderkurzusosok/femik megpukkadnak, de hát az meg nem baj.)
Amúgy meg ezzel a férfi-külsővel úgy vagyok, hogy a gyakorlat dönti el. Érdemes megnézni, hogy milyen párok állnak össze, ilyen módon empirikusan hamar rá lehet jönni, hogy ha nem vagy Adonisz, akkor is lehet barátnőd, még akár szép is.  Ráadásul egy férfi viszonylag sokat tud javítani a megjelenésén.
Az én ízlésem szerint van olyan hely nőn is, ahol jól mutat a szőr, könnyű kitalálni. :O

Lierin
Olvasó
Lierin

“Mondjuk egy nőn valóban nem túl szép a szőr,de egy férfin?”

Ez pár ezer évig néhány kultúra kivételével nem volt probléma, de akkor olyan antifeminista módon visszatérhetünk oda, hogy a mai férfiakba bele van nevelve az, hogy a nő ne legyen szőrös. Ugye-ugye, azért csak ott vannak a férfiak részéről is az egyoldalú elvárások, Hunn azt mondja, elsírta magát, mert egy nő azt mondta, nem zavara ha szúrös, de gondolom akkor is elsírta volna magát, ha egy hormonbetegség miatt szőrös hasú-combú-mellbimbójú lány bújt volna az ágyába, mert  a nő az legyen szőrtelen….! ;)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Itt két különálló dolgot mosol egybe, maszatolásból jeles.

Gazella
Olvasó

Azért egy hormonzavaros állapotot meg egy egészséges állapotot nem kéne összevetni! Mi lesz a következő? Álljanak össze a fiúk a szakállas nővel?

Reszet Elek
Újságíró

De miért akarna egy hormonbeteg nőtől hasonló gyereket Hunn. És ne mondd hogy nem a gyerekről van szó. Ti mondjátok mindig azt, hogy egy férfi döntése az, hogy kibe teszi a farkát és onnantól kezdve semmi más döntési joga nincsen. Most meg megszégyenítenéd ha élne ezzel jogával? Nekem se kellene egy hormonbeteg szerencsétlen.

Hunn
Újságíró

Végül is ki a faszt érdekel mi történt velem a valóságban a való életben, hiszen hipotetikus történetekben képzeletbeli nőkkel akár még csúnyán is bánhattam volna, nem igaz? Nos, nem ér meglepetésként, hogy senkit nem érdekel a nyomorom, senkit nem is érdekelt soha. Férfi vagyok, ez van.

De hogy cserébe felhánytorgatják nekem hogy én is kegyetlen vagyok – persze főleg elméletben, hiszen a való életben az én “kegyetlenségem” csupán annyiban nyilvánul meg, hogy a számomra szexuálisan vonzó nőket próbálom elcsábítani, és nem pedig arról szól, hogy a nekem nem tetszőket alázom – a nőkkel, az vicc kategória.

Ennyit rólad meg a Feminista fajtádról Lierin, csak ugyanazt tudnám mondani neked innentől és folyamatosan, amiért korábban már kimoderáltak. Te is élő példa vagy, hogy Feministákkal nincs miről tárgyalni, ezt az egészet erőből kell megoldani veletek szemben. Szerencsére a férfiak a fizikailag erősebbek, úgyhogy mérget vehetsz hogy el fog jönni a szép új, anti-Feminista világ.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Lierin is back! Üdvözlet!

Nos Kedves Lierin, úgy látom a biológiát figyelmen kívül hagyod ( femi szokás szerint).

““Mondjuk egy nőn valóban nem túl szép a szőr,de egy férfin?”

Ez pár ezer évig néhány kultúra kivételével nem volt probléma, de akkor olyan antifeminista módon visszatérhetünk oda, hogy a mai férfiakba bele van nevelve az, hogy a nő ne legyen szőrös.”
-Pár ezer évig nem volt probléma… Oriási tévedés! DE kedves Lierin, de probléma volt nagyon is! Ugyanis a nő szőrzetének hiánya és az ösztrogénszintje között egyértelmű az összefüggés. Jössz itt azzal, hogy több ezer évig… Hát, pár ezer évvel ezelőtt éppen nagyon számított az, hogy egy nőnek milyen az ösztrogénszintje, mennyire képes egészséges utódokat kihordani és mennyit… Ez a kegyetlen igazság. Azt el lehet felejteni, hogy egy kulturális elvárás, hogy ne legyen szőrös egy nő. Éppen ellenkezőleg, legalapvetőbb biológiai ösztön, hogy minél kevésbé legyen szőrös (fanszőr nem számít, ellenkezőleg). egy nő és így volt ezer évezredeken át.

Most azért szőrtelenítik magukat a nők, hogy előnybe tudják hozni magukat ezáltal művi eszközökkel.
“Jobb nők” lesznek, magasabb fitneszű nőnek tűnnek és ezt szigorúan véve “csalással” értsd művi eszközzel érik el!
Hormonzavaros, szőrös nő példája, nos kegyetlenül hangzik, de ez a természetet nem érdekli, több ezer évig egy ilyen nőnek nem sok esélye volt szaporodnia. Akár tetszik akár nem, akár kegyetlen, akár nem. Az, hogy ma már egy hormonzavaros, beteg nőn is lehet valamennyit segíteni, hogy van jobban kilátása szaporodásra, az az orvostudománynak és végős soron az emberi kultúra vívmányainak köszönhető.

Kalman
Újságíró

A vicc az, hogy engem meg az zavart sokáig, hogy alig van szőröm. Az arcomon szerencsére nő, de a mellkasom például szinte tök csupasz, mutatóba van néhány vézna szőrszál csak. Ugye a szőrös test rengeteg tesztoszteronról árulkodik, a szőrtelen meg olyan lányos… Lehet ezen is parázni.

Szerintem is mélyebb dolog van az ilyen parák mögött, csak valami kézzelfoghatót keres az agy, amin rugózhat mert egy általános bizonytalanság-érzeten nem tud.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Sok mindenben igazat adok neked ebben. Véleményem szerint az inkriminált 35-ös nő egyszerűen alapvetően elszámolta magát. A felcserélt szerepek propagandájának áldozata. Ő mindent megtett, már majdnem férfivá vált (!!), most meg rá kell jönnie, hogy nem ez kell a férfiaknak, ráadásul elment az idő is egy kicsit. A dolgot tetézi az elvárások halmával.
Ha van valami, amit a 25+-os nőknek meg kellene tanulni, akkor az éppen az, hogy mi az, amit el lehet várni egy élő létező hús-vér embertől és mi az, amit nem.
Persze létezik olyan férfi is, aki a sok-sok elvárásnak megfelel, de annak már vagy gyereke van (upsz mégse felel meg), vagy [szociopata] vezető valami bankban stb, de akárhogy is legyen, aki az elvárásainak sorban megfelel, az már megteheti, hogy 10-essel fiatalabb rendkívül vonzó és értelmes nőkkel kezdjen családot alapítani (igazából itt számolta magát nagyon el, aki az elvárásainak megfelel, az nem fog vele kezdeni), vagy annyit csajozzon, amennyit nem szégyell.
Kompromisszumot kellene kötnie, pl. lehet elvált a koma, gyerekkel.
Az óvszeres sztoriban szerintem is az a meredek, hogy a koma élből feltételezte, hogy simán lehet közöttük szexuélis kapcsolat (ismeretlenül) és ez csakis az ő (a koma) szándékán múlik. :)
Egy külön történet, hogy a nők nem annyira szeretik megérteni, hogy milyen “kényelmes” is az óvszer. A védekezés és a védekezéssel (vagy hiányával) való visszaélés meg egy külön sztori…

Lierin
Olvasó
Lierin

“Egy külön történet, hogy a nők nem annyira szeretik megérteni, hogy milyen “kényelmes” is az óvszer.”

Én elhiszem, hogy kényelmetlen, nekünk is kényelmesebb, ha a pasin nincs óvszer. de 30+ évig hormontartalmú gyógyszer szedni napi szinten, és esetleg szétbaszni vele a szervezetünket, főleg gyerekvállalás előtt, na az még kényelmetlenebb, mindkét félnek.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Akkor miért nem engedik forgalmazni a férfiaknak szánt fogamzásgátlót?

Lierin
Olvasó
Lierin

Én nem tiltakozom, sőt, kifejezetten támogatom, hogy engedélyezzék és próbáljátok ki nyugodtan a következményeit.

Mondjuk, én biztosan megkérném a férjem, hogy inkább ne használja hosszútávon, mert nem szeretném, ha egészségügyi baja lenne belőle, tekintve, hogy vele akarok egy életet leélni. Egészségesen.

Naooo
Olvasó
Naooo

És ha akad egy jobb parti?

hunbagira
Újságíró

Vivi +100- ha tehetném. Viszont szerinted meggyőzhető egy ilyen nő bármiben?  Itt van ez lierin csomó témában az írása nem állja ki a ténybeliség próbáját. Ennek ellenére pufogtatja a paneljait- mint egy felhúzott valami- még csak nem is reflektál az ellenérvekre.

Reszet Elek
Újságíró

Kamu vagy nem, de tipikus. Nyilván vannak megcélzott pasik is, de azok már jóval fiatalabbakat keresnek, olyanokat akik csinosabbak, termékenyebbek és nem utolsó sorban szerényebbek.

Nagyon jellemző, hogy folyamatosan a férfiakkal van baja, egy félmondatot sem találtam, ami arra utalna, elgondolkodott a saját szerepén.  Igazán szórakoztató, hogy előnyként írja le a saját lakásfelújítását. Bármelyik férfi megmondaná neki hogy ezt annyira nem kellene hangoztatni.

Szerencsétlen a harmincas évei közepén járva intelligensnek mondja magát de mégis buta, mint a föld.

A “skilljeit” nézve minek neki férfi? Melyik férfi érezné mellette hogy szükség van rá? Komolyan mondom, némelyik “okos” nő kétségbeejtően éretlen párkapcsolati (és önismereti)  téren.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian
Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Nocsak, a végén még kiderül, hogy a Szex és New York nem is igaz…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bocs, nem bírtam megállni:)

Vegyétek rá azon urakat, akiket keresek, hogy billentyűzetet ragadjanak miattam és természetesen hasonló cipőben járó hölgytársaim miatt is! (Vagyunk egy páran.)

Most magadnak keresel, vagy te is terézanya vagy?

35 éves, pár nélkül „bolyongó” hölgy vagyok, aki megteremtette önerejéből az önellátáshoz kapcsolódó anyagi jólétet (lakás, autó, középvezetői állás).

És mivel te „megérdemled”(by L’oreal:) , így azt hiszed, hogy ami egy férfinak előny(erény:) az a te pontszámaidat is növeli , így legelább 1 de a nyígásból ítélve 2-vel magasabbra pozicionálod magad a valós értékednél, így akár itt be is lehetne fejezni a „válaszadást”:)

Hosszú távú kapcsolataim voltak az életemben, hiszek benne és keresem a Nagy Őt, aki „fehér lovon” bevágtat, és nekem teremtetett.

Naná, mert puncival születtél és L’oreal…..

Társkereső oldalakon regisztráltam már egy párszor, sajnos vagy szerencsére 2-3 hétnél tovább sosem bírtam. Töröltem magam két hét után, nem bírtam tovább.

Aztán minek:)?, Likekurva-e vagy?) kellett a bókoló balfaszok önbizalonnövelő nyálcsorgatása?

Miért van az, ha az adatlapomon direkt feltüntetem, hogy bizonyos tól-ig korhatárba beleeső emberek keressenek, (mivel van egyfajta elvárásom a korát illetően) mégis akár 10-15 évvel fiatalabb vagy öregebb férfiak is írnak?

Mert pontosan látják a valós „értéked”, a fiatalabbak még a sexért bevállalnának, az idősebbeknek meg jó lennél szeretőnek….

Miért van az, ha feltüntetem, hogy gyermektelen férfiakkal ismerkednék, amit letagad és az első találkozásunk alkalmával közli, hogy 2 gyermeke van, és elvált, de hogy a mentségére szóljon megnyugtat, hogy már nem vele élnek? Hát köszönöm!

Mert a többi hülye picsához vannak szokva….. tudod ahogy a viccben van:

(Mesterséges megtermékenyítő iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörű nőt fogad egy gyanús külsejű férfi.
– Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.
– Más?
– Olyan alakja legyen mint egy germán istennek!
A férfi újabb port szór a vízbe.
– Még valami?
– Olyan szép legyen, mint Alain Delon!
Még egy kis por a vízbe.
– Más?
– Ennyi elég.
– Igya meg ezt a keveréket!
A nő megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:
– Na majd adok én neked Alain Delont! )

 

Miért van az, amikor azt írom az adatlapomon, hogy anyapótló és bejárónői állást nem kívánok gyakorolni a kapcsolatban (ami nem azt jelenti, hogy nem tartanék rendet a lakásunkban, és nem szeretek gondoskodni másokról, hanem egész egyszerűen csak annyit, hogy önellátó legyen az a férfi, akivel szeretném megosztani az életemet).

Magyarul kurópajtást keresel….

Tudjon egy közüzemi számlát értelmezni, és határidőben befizetni, illetve ne várja el, ha egész nap ő otthon volt, hogy én a munkából hazaérvén mosogassak, illetve pakoljak össze a lakásban.

Valószínű, hogy briliáns a szopástechnikád (is:)..….

Miért van az, hogy amikor azt írom az elvárásaim közé, hogy ne dohányozzon (mivel nem tudom tolerálni), olyan úriember ír vissza, akit épp cigarettával látok a fényképen?

Mert még így is meg tud fektetni , nem beszélve arról, hogy te meg jó 10 évvel korábbi képet

raksz fel:)

 

Miért van az, hogy az első találkozás alkalmának a végén a férfiak nem merik őszintén megmondani, hogy „Nem egymást keressük”, hanem inkább gerinctelenül azt mondják, hogy majd hívjuk egymást, ami azt jelenti, lefordítva a nők nyelvére, hogy ő nem kívánja érvényesíteni ezen jogát, de ha én ragaszkodok hozzá, akkor felhívhatom?

Még egy kósza dugásra sem kellettél, jól tudsz photoshoppolni, de közben meg nyígsz, priceless…….

Miért van az, hogy egy első szimpatikus telefonon történő esti beszélgetést követően soha többet nem hallok felőle, de egy „Jó éjszakát, szép álmokat!” – azaz egy pozitív kicsengésű mondattal búcsúzik el a beszélgetésük végén ahelyett, hogy azt mondaná, jót beszélgettünk az elmúlt órában, de nem érezi, hogy „Egymásnak lennénk teremtve”?

Mert akkor felháborodsz és azért hisztizel….

(BTW- hülyeségeket beszélsz telefonban, vagy hülye hangod van?)

Miért van az, hogy az első szimpatikus találkozásunkat követően (mindketten pozitív töltetűnek gondoltuk, főleg én), másnap reggel egy „Jó reggelt” mondatot, este pedig egy „Jó éjszakát” mondatot tud csak kipréselni magából, semmi többet? (A Jó reggelt mondatát természetesen nem hagytam szó nélkül, és egy frappáns „ Pálinkás jó reggelt!” vagy egy „Madárcsicsergős jó reggelt!” vagy valami hasonlót válaszoltam. Estére sem jött meg a kedve sem a csacsogáshoz, sem ahhoz, hogy érdeklődjön, hogy milyen volt a napom, vagy mikor érnék rá találkozni vele, csak egy erőltetett „Jó éjszakát” mondatot tudott írni, ilyenkor másnap se történik változás az esetek többségében, ami azt jelenti, hogy ismét csak belejelentkezik, hogy még él, de semmi több)?

Mondtam, hogy még „egy patront sem nagyon érsz meg”, minek kínlódjon?

A főleg én azért ütött:)

A méret! Hát igen! Szeretek magas sarkú cipőt felvenni, ezért szeretném, ha a párom az elegáns cipőm felvételét követően is legalább akkora legyen, mint én! Ez egyszerűen csak ízlés kérdése, igen, lehetne azt mondani, hogy válogatós vagyok még ezen a téren is, de nem érezném magam jól egy nálam alacsonyabb férfival!

Nagyon helyes:), neked csak legyenek elvárásaid, elveid, és csodálkozz nagy bociszemeket meresztve:)

Romantikus vagyok, keresem azt az embert, akivel az év 365 napján úgy érzem, hogy élek, a szó legszorosabb értelmében véve ÉLEK!

Alapszabály, hogy (nemtől függetlenül) minden hülye valakitől/valamitől várja a boldogság kék madarát aztán meg nyíg….

Tisztában vagyok vele, hogy az élet nem felhőtlen, vannak olyan periódusok, amikor a „völgyben” sétálgatunk és természetesen, olyan periódusok is, amikor „hegynek felfelé” baktatunk, de miért nem találok egy hozzám illő pasast, akivel „jóban-rosszban”, de életem hátralévő részét le tudnám élni?

Mert egy hipergám hülyepicsa vagy, aki a valós értéke fölött keresgél….

Segítsetek nekem megtalálni ezt a férfit, legalább oly módon, hogy hol keressem! Hiszek abban, hogy nem kell keresni, mert úgyis megtalál, ha egymásnak vagyunk szentelve, de mégis realista vagyok, mivel a munkahelye és a lakása között autóval ingázó hölgy vagyok, aki szabadidejében tollasozni jár, télen síelni, illetve szabadidőmben franciául beszélgetek/tanulok heti két alkalommal a tudásom szinten tartása végett, az angol nyelvismeretem mellett.

Nem fog menni, korábban már kifejtettem…, minél inkább dícséred magad, annál kevésbé…

A társkereső oldalak csődöt mondtak, legalábbis számomra. Volt olyan levélíró a társkereső oldalon, aki az első levelében (nulla ismeretséggel) azt ecsetelte bemutatkozó szövegében, hogy gyógyszert kell szedjek, mert ő óvszerrel nem hajlandó csinálni, a levélét olvasván körbenéztem, hogy biztos kandi kamera vesz engem, és szerepelni fogok valami vicces műsorban. Mit képzelnek magukról a férfiak?

Azé nézz te is időnként tükörbe,no meg ott nem nagyon szaroznak a te édibédi lelkeddel:), amúgy is a “profi” 2 profillal nyomatja, így az egyiken “tesztel”, míg a másikon “vigasztal” :)……..

Jó kislány voltam egész életemben, szabálykövető, nem züllött életet élő nő, aki még soha nem volt berúgva (mert egész egyszerűen úgy is jól tudom érezni magamat, hogy nem iszom alkoholt, és nem az alkohol oldja fel a gátlásaimat, hanem egy megfelelő ember), aki még soha nem szexelt alkohol mámorában egy férfival, főleg egy olyan férfival, akit aznap este ismert meg (emiatt el is ítélnek a kollégáim, hogy hogy tudok élni így).

Főnyeremény vagy….

Visszatérve a célomhoz, szeretnélek megkérni titeket és olvasóitokat, hogy adjatok tanácsot hol tudnék ismerkedni, vagy milyen programokon vegyek részt, ahol intelligens, gyermektelen, humoros, romantikus, határozott, egzisztenciával rendelkező jóképű 35-42 éves, 175 centiméter feletti komoly kapcsolatot kereső férfiakkal találkozhatok, akik szívesen megismerkednének velem, egy csinos, humoros, céltudatos (hasonló tulajdonságokkal felruházott) nővel.

Küldj képet a csónakról…….

Pozitív dolgok, amik miatt, vagy amik ellenére sem tudok „elkelni”:

  • tudok főzni (akár töltött káposztát is), ez a mai világban már nem jelent semmit, tudom,

Ja, de a fickó csinálja meg magának, mégis mit képzel…..

  • a lakásomat magam újítottam fel, festés, laminált parketta lerakása, és tudom a fúrót, a dekopírfűrészt is használni egyedül segítség nélkül,

Ha feleannyira jól nézel ki, mint ahogy fényezed magad már rég a második gyereknél tartanál…

  • tudok vezetni (úgy vezetek, mint a férfiak, legalábbis azt mondják az ismerősök) és háttal parkolok minden parkolóhelyre,

Őszintén, ez ki a faszt érdekel?….(A csónakról még mindig várom a képet….)

racionális gondolkodással megáldott nő vagyok (habár egyetlen nem racionális döntésem az életemben, amikor megvettem egy új francia autót, mivel rám mosolygott),

Szóval „racionálisan hülye picsa” vagy, egy mondattal „leromboltad az felépített képet” :)

  • csinos, 167 centiméter magas, 52 kg súlyú, nemdohányzó gyermektelen személy vagyok,

És kurvára idegesítő, ha menekülnek a fickók előled……

  • elegendő pénzt keresek, hogy minden évben a megtakarításaimból, távoli helyekre tudjak elutazni,

Ezzel plakátold ki az utcátokat, jó lesz……

  • közgazdászként középvezetőként dolgozom (de nem munkamániás), és szeretem az Excel táblázatokat „buzerálni”,

Ettől majd elájul egy férfi….., gondolom a felhőztetett „kockák” oda meg vissza vannak ettől….

  • a legfontosabbat a legvégére hagytam, kihívást jelentő vagyok.

Ha  kihívást keresünk, akkor elmegyünk raftingolni/ejtőernyő/sziklamászás stb. nem egy hülypicsát, de sok sikert….. , vár rád az igazi….

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez a homály nőszemély teljesen meg van vezetve, valamint fogalma sincs, valójában mi kell a férfiaknak. Ami a nagyobb baj, hogy a nők 90%-a olyan picsa, aki szintén ebben a tartományban van megrekedve és azt hiszi, bárkit le tud nyűgözni ezzel az állásinterjús stílussal. Az igazi csoda, hogy még régebben ezt is dugta valaki, ezt tényleg nem értem, hogy szokott történni.

Hunn
Újságíró

Az igazi csoda, hogy még régebben ezt is dugta valaki, ezt tényleg nem értem, hogy szokott történni.

Komolyan mondom – és ez a gondolat ebben a pillanatban vágott csak belém – hogy a legtöbb nőt nem azért dugják, mert szeretik hogy olyan, amilyen, hanem éppenséggel pont az van, hogy még annak ellenére is dugják, hogy olyan, amilyen.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Na igen, ez nagyjából megáll a lábán.

Ez a saját szemszögemből volt, mivel eddig nem voltam hajlandó abba belemenni, hogy valakit csak meghúzzak, ha egyébként a hátam közepére sem kívánnám mint embert, de könnyen lehet, hogy mostanában fogom ezt a korábbi elvemet megszegni, kínálkozott rá egy viszonylag könnyű lehetőség, kapcsolatot meg úgysem akarok most.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Luk-luk, csak darázs ne legyen benne!

Reszet Elek
Újságíró
sRPd
Olvasó
sRPd

Xcsakx keményen kiosztotta. Kár hogy sosem fogja elolvasni a kis hölgy.

A munkahelyem tele van hasonló nőkkel. Vannak köztük csinosak, és kevésbé csinosak is. Lehet náluk próbálkozni, de komoly játékot igényelnek. Amit látok, az az, hogy egy 20-25 közötti lány sokkal kedvesebb, nyitottabb egy új kapcsolatra, és nem mellesleg sokkal szebb is. Van 1-2 harmincas vénlány, aki még jól néz ki, de a különbség már rajtuk is látszik. Aki meg nem néz ki jól, az már tényleg csak a csodában reménykedhet. Az igényeiket sajnos tényleg nem adják le.

Ezek a lányok sajnos a feminizmus áldozatai. Ezért szörnyű a feminizmus.

ggwp
Olvasó
ggwp

Az összes ilyen agymosott utazni akar, bejárni a világot (persze még véletlenül sem saját költségen), de a kedvencem hogy azért nem akar magának normális kapcsolatot, mert még ÉLNI akar , bármit is jelentsen ez (faszkörhinta). Ja igen és BOLDOG akar lenni mind, nagy-nagy betűkkel , de hogy ez mit jelent szerintem nem tudják. Napokban ismertem meg egy húszéves csajt, kibaszott  felszínes még cseten is, hogy először azt hittem, csak viccel, de nem. A hesstegelés, és a “csodálatos” “boldog” bizonyos fokú használatától már kiráz a hideg.  A felelősség szót szerintem nem igazán tudná hova tenni.

Olyan szinten ugyan azt akarja a legtöbb, szinte betűre pontosan hogy itt valami összeesküvést sejdítek :D Vagy csak a reklámok ennyire beleégnek az agyba, hogy elnyomnak bárminemű racionalitásra való hajlamot.

Reszet Elek
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=rNBSuXWp-Po

A szövegben minden benne van:

“Szeretnék ismerni sok embert,
Szerezni új barátokat,”

“Szeretnék mindenkit szeretni,”

hmm hmm…

sRPd
Olvasó
sRPd

Ilyen a (nemcsak) női természet. Mindenki szórakozni akar, és mindenki jól akarja magát érezni. Mindenki boldog akar lenni. Ki a franc akar felelősséget és munkát? :) Fogadd el sztoikusan ezt a jelenséget!

Naooo
Olvasó
Naooo
Pash Cutter
Újságíró
Szergej55
Olvasó
Szergej55

A hozzászólók történetein is fogom a fejem rendesen, ezek közül nem egy durvább volt a hivatalos bejegyzésnél is. :D

Naooo
Olvasó
Naooo

“és ő különben sem eszik ilyen egészségtelen, zsíros ételeket”

A zsíros ételek egészségesek.

“mert ő ki nem állhatja, ha valakinek sörszagú a szája”

Az viszont tényleg undorító.

“mert a csajt zavarta a hangos zene”

Engem is zavarna, ha fostrágyaszar.

“összeismerkedett egy másik csajjal a WoW-ban”

Az szar. Minden ilyen játék szar.

“Gabi közben, egy hirtelen ötlettől vezérelve, jelentkezett közgázra, ám mivel sohase tanult közgét”

Mit kell azon tanulni? Humbug az egész.

Gazella
Olvasó

Kalman:  Létezik sajnos egy olyan tévképzet még antifeminista körökben is, hogy az első hullám még jó volt. A fenét. Nem mondom, hogy nem voltak pozitív dolgaik. (Tkp. minden mozgalomról és eszméről el lehet mondani, hogy vannak benne jó dolgok, amelyekkel akkor is egyetérthetünk, ha amúgy magát a mozgalmat vagy az eszmét elvetjük.) De a feminizmusnál már az első hullámnál is maga az eszmei alapvetés és a követelt dolgok többsége rossz. Ebbe a csoportba sorolom a politikai jogokért való harcot. Hitem szerint Isten a férfiakat teremtette arra, hogy vezessenek, legyen szó a családról van az államról. Pontosabban az államot a férfiak legkiválóbb rétege (nem vagyok tömegdemokrácia-párti.) Nyilván itt is vannak kivételek, már az ókor óta tudunk uralkodónőkről, olyanokról is, akik jók voltak. De ezek ritka és szükség szülte kivételek.

Szóval azzal, hogy a szüfrazsettek elkezdtek pol. jogokért harcolni úgy általában minden nő számára, két dolgot nyilvánítottak ki: az egyik, hogy nem hiszik, a férfiak a nőket is képviselik. Pedig tudjuk, hogy a férfiak a nők érdekeit mindig szem előtt tartják, sőt, a maguké elé helyezik, legalábbis egy keresztény, főleg katolikus keresztény (ld. lovagi eszmény, Mária-tisztelet) szellemiségű társadalomban mindenképp. (És akkor itt jegyzeném meg, hogy szerintem jó lenne különbséget tenni hagyományos berendezkedés és hagyományos berendezkedés között, mert mondjuk egész más egy szaudi muszlim patriarchátus, mint egy európai keresztény. Amíg ezt a különbséget nem jelezzük, a feministák ránk tudnak húzni minden aljasságot, amit muszlim partriarchák művelnek.)

Egy kis kitérő a nők érdekének szem előtt tartásáról. A feministák azért nem látják úgy, hogy a férfiak és a hagyományos berendezkedés szem előtt tartotta a nők érdekeit, mert szerintük a nőknek más az érdeke, mint a férfiak szerint. Pl. egy férfi azt mondja, nőknek ne kelljen katonának menni. Azt gondolja, ezzel jót tesz a nőknek. Egy feminista ebben mit lát? A férfiak korlátozzák a nőket, mert nem lehetnek katonák, ha akarnak se. Vagy a férfi azt mondja: eltartalak, megkíméllek a kenyérharctól. A feminista mit lát? Szintén korlátozást és nőelnyomást.  A kérdés tehát az, hogy a feministák látják-e jól, mi a nők vágya és érdeke, vagy pedig a hagyományosan gondolkodó férfiak és nők?

Visszatérve a szüfrazsettekhez: a másik gond az első hullám politikai követeléseivel, hogy a férfiakat képtelennek tartották a vezetésre, legalábbis önmagukban. Azt mondták, csak férfiak nem képesek jól vezetni az országot. Nők nélkül legalábbis. Szükség van a nőiességre, a női géniuszra. Majd akkor nem lesznek háborúk stb. (Gyönyörű férfihibáztatás!) Nyilván ez a szükségesség igaz, de a női géniusz a ritka kivételeket eltekintve úgy nyilvánul meg az ország vezetésében, hogy nők nevelik a leendő vezetőket és az államférfiaknak általában van feleségük, aki azért elég nagy hatással tud lenni rájuk, akár beismerik, akár nem. A feministák ellenben ezt lebecsülik és tagadják, a hatalomnak és hatással levésnek csak a férfias formáját ismerik és ismerik el. Mindenesetre ez az érv a genderfeminizmus korában eléggé komikusan hat, hiszen elvileg nincs olyan, hogy női géniusz (vagy használjam a kedvenc szavukat, princípium??). :-) Tehát a probléma az, hogy már az első hullám is tagadta a férfiak vezetésre rendeltetését, és általában a női nemnek akart adni direkt politikai jogokat, tagadva, hogy a nők csak kivételes esetben alkalmasak és szükségesek mint direkten politizáló személyek. A probléma gyökere pedig az, hogy ez még a férfiakra is áll, tehát hogy az általános választójog a férfiakra nézve se helyes.

A másik, hogy nézzük meg a szüfrazsettek módszereit. Ugyanazt csinálták, mint a FEMEN-ék, csak ruhában. Robbantgattak, lovak elé vetették magukat, több templomot is megrongáltak és a többi. Tulajdonképpen terroristák voltak.Olvassunk csak kicsit arról, miket műveltek a szüfrazsettek, és kiderül, hogy a FEMEN-es riherongyok aranyos kiscicák hozzájuk képest.

Kalman
Újságíró

Egyetértek. Nekem az a megfogalmazás tetszik, hogy: “bár úr már nem vagyok, de a cehhet azért én álljam”. Jogom nincs többé, hogy irányítsam a családomat – lassan a gyerekemnek több joga lesz eldönteni, hogy mit csinál, mint nekem – de a felelősség azért az enyém.

Ott van a kanadai példa, hogy ha a fiúgyereket behülyíti egy ovónő, hogy ő valójában lány akar lenni, és én megmondom neki, hogy nem, te fiú vagy, akkor bántalmazónak bélyegeznek és elvehetik a gyerekemet. Azért mert nem nézem végig, ahogy leoperálják a fütyijét 5 évesen, vagy “csak” kémiailag kasztrálják, hanem megpróbálom normális útra terelni. (Lásd: http://www.returnofkings.com/122884/canadian-government-passes-law-that-defines-abuse-as-not-encouraging-a-childs-transsexualism ) Oké, ez Kanada, de tudjuk, hogy ami ott ma megy, azt tevezik ideimportálni pár év múlva. a puhítás már megy, éppen megjelentek a “gyermekjogok”-ért küzdő aktivisták az utcákon, magam is találkoztam eggyel.

(A gyerekek még egy csomó hülyeséget ki tudnak találni, egyik nap a kislányom is kitalálta, hogy neki fütyije van. És édesen nevetett, jót szórakoztunk. De ha ugyenezt kanadai apaként kellett volna megélnem, hát lehet, hogy beszartam volna.)

Szóval tenni nem tehetek semmit. Ha a fiam lány akar lenni, a lányom Ariana Grande koncertre jár, vagy migránsokat simogat, nem szólhatok semmit. De ha megerőszakolja egy migri, vagy kiégett macskás vénlány lesz belőle, az nekem fog fájni, nem az államnak és nem az open society-nek.

Nagyon sokan úgy érzik, hogy így “békeidőben” nincs szükség a férfi védelmére. Én úgy látom, hogy mi sincs ettől távolabb. Ezernyi veszély leselkedik a családokra, csak ezek álcázva vannak. A veszélyek többsége szellemi jellegű.

Ha nem vigyázunk TV és cukorfüggő óvodás lesz a gyerekünkből, aki előbb fog Ariana Grande slágereket énekelni, mint népdalokat. Előbb tanul meg twerkelni, mint fára mászni. A pörköltet kiöklendezi, kizárólag ipari hulladékot fogyaszt. A szüleit nem tiszteli, begyöpösödött vénembereknek tartja őket. A múlt nem érdekli, csak a végtelen fejlődésben hisz. De a jövő sem az ő problémája, csakis a mának él.

Ezek ellen a problémák ellen csakis nagyon szigorúan meghatározott és betartatott renddel lehet küzdeni. Nekem eddig bejött.  Az általam felállított rendszabályok normális keretek közé terelték az életünket, és egyszerűen az, hogy lefektettem őket, és szigorúan betartatom, erősíti a tekintélyemet. Például tilos a TV, magyar zenét hallgatunk és énekelünk, házilag készített egészséges ételeket eszünk, kizárólag vizet iszunk. Ezek egyszerű dolgok, amiket az ember könnyen megtehet, mégis óriási hatásuk van hosszútávon.

Balton
Olvasó
Balton

@Kálmán: nekem a kanadai dolog valahogy nincs meg, azt tudom hogy egy punci az új miniszterelnökük, de nekem nagyon nem tűnt fel hogy ennyire gáz lett Kanada, tudsz linkelni valamit erről. Vagy valaki?

Kalman
Újságíró

Én csak Return of Kings-ről tájékozódom :-). Meg a therationalmale-en is volt talán cikk erről. A lényeg, hogy a gyerekek nemváltása elkezdett beszivárogni a mainstream-be. “Természetesen” a legtöbb esetben fiúk váltanak lányra, már a gyerekekbe elkezdik belekalapálni a “toxikus maszkulinitás” hülyeségét.

A “gyermekek jogaiért” való küzdelemnek a lényege az, hogy a szülők kezéből kivegyék a döntés lehetőségét, hogy hogyan akarják nevelni a _saját_ utódjaikat. A trükk itt is ugyanaz, mint a szabadságjogaink elvételénél. Először krízist generálnak – vagy találnak, mert azért olyan is előfordul -, aztán annak apropóján bevezetnek valami emberellenes szabályt. Persze a gyermek védelmének álccázva. Például halálra éheztetett gyerekek apropóján bevezetik, hogy innentől állami előírás szerint kell táplálni a gyerekeket. Aztán ha a szülő szerint az nem egészséges, akkor jól bekasztnizzák oszt csá. (Pont ilyen még nincs, de hasonlók már vannak.) Ott van a román család esete, akik valami csínytevésért elfenekelték a gyereküket és katolikusnak próbálták nevelni Norvégiában. Jöttek a “gyerekvédők” és elvették őket a szülőktől: http://www.wnd.com/2015/12/norway-seizes-kids-over-familys-christian-indoctrination/

Úgy hallotam “Német”országban vagy Svédországban is készül már a kötelező buziérzékenyítés. “The European Court of Justice for Human Rights declared in 2011 that school children may not abstain from state-organized sexual education.” – A sóhivatal kijelentette, hogy a gyerekek nem vonhatók ki az állami nemi oktatás alól.

“In Baden-Württemberg, one of Germany’s states, there will now be a teaching program on homosexuality, bi-sexuality, trans- and inter-sexuality, although its not binding yet.” – Baden Wüttemberg-ben homoszexualitást, biszexualitást és interszexualitást (az meg mi a fasz/picsa?) tartalmazó programot kezdenek – habár ez _még_ nem kötelező. A trendet azért már látjuk. (Innen: https://www.voiceofthevoiceless.info/the-homosexualiztion-of-sex-education-programs-in-germany )

Abban pedig egy pillanatig se kételkedjünk, hogy ha nem állítjuk meg a folyamatot, akkor rosszabbodni fog. Az egész folyamat tervszerű, a kultúrmarxista törekvéseknek része.

Reszet Elek
Újságíró

Kalman
Újságíró

Ezt most nem értem hogy jön ide.

Koriander
Olvasó
Koriander

Lsd az én kiegészítésemet :/ úgy jön, hogy haladunk a totalitarizmus felé.

Reszet Elek
Újságíró

Ez pedig a másik olvasata, mégha totális vagy totalitárius is…

http://www.youtube.com/watch?v=25sJp6Ly_nQ

Kalman
Újságíró

Köszi, ezt nem tudtam.

Naooo
Olvasó
Naooo

Van a jó diktatúra, meg van az összes többi rossz diktatúra (kommunista, liberális, demokrata, feminista, satöbbi).

Reszet Elek
Újságíró

Ez ugrott be, azt hittem neked is.

https://www.youtube.com/watch?v=D9FauQOXN90

Koriander
Olvasó
Koriander

hát igen, milyen jelképes, hogy az iskolakötelezettsèget és a kötelezô felekezeti hitoktatást is pont Hitlerék vezették be és a mai napig nincs lehetôség pl magántanulói státuszra, vagy homeschoolingra, mert az ideológiai agymosás az valóban az iskolapadban kezdôdik. Ezt még próbálják megfejelni azzal, hogy egésznapos iskolát szeretnének 8-16ig, ha ezt is kötelezô jellegûvé teszik, akkor mi lelépünk.

Gazella
Olvasó

Úgy hallottam, sok német ezért költözik ki az USA-ba, mert ott viszont nagyon jól meg van szervezve a homeschooling.

Koriander
Olvasó
Koriander

mondjuk az USAba pont nem mennék, de elhiszem, hogy sokakat motivál a kivándorlásra. pl. Ausztráliában is hasonlóan jól mûködik a homeschooling: supervisorokkal, útmutatókkal és pl idegen nyelvnél jár ki a családhoz külön tanár. De eredendôen, nem az ideológiai ráhatások ellenèben alakult ki, hanem a távolságok miatt. ki gondolta volna azt, hogy ez lesz majd egy lehetséges menekülés?
mi is vmi félig otthonoktatást tolunk, mert az iskola csak számonkér meg “szocializál”, a konkrét meló a szülôké vagy akinek fizetsz, hogy konkrétan foglalkozzon a gyerekkel, mert a suli nagyon nehéz. Ráadásul itt ugye az elemi után, ha nem sikerül bejutni a gimibe vagy a reálba, akkor egyenes út kvázi a süllyesztôbe.

Gazella
Olvasó

Amúgy már Mo.-n is egyre több ált. iskola 8-16-os. Remélem, nem terjed el annyira, hogy ne lehessen választani élhető km-számon belül.

Kalman
Újságíró

Talán érdemesebb úgy megközelíteni a kérdést, hogy mi az oka annak, hogy egyeseken nem fog az ideólógiai agymosás? Hogy van az, hogy Naooo-nak is van érettségije (látatlanban feltételezem), mégis náci? Hogy van az, hogy mindannyian megkaptuk a femi indoktrinációt, mégsem vagyunk femik?

Egyértelmű, hogy ellen lehet állni a rendszeren belül is. Csak meg kell találni a nyitját, és immunissá tenni a gyereket. Oszt nem tudnak buzit csinálni belőle, akárhogy erőlködhetnek.

Reszet Elek
Újságíró

Nekünk ez a kultúránk része. Mindegy hogy honnan eredeztetjük, az idegen, Habsburg dinasztia uralmától, a deáki passzív ellenállástól, a hajdúktól-kurucoktól, de a tény marad, számunkra a hatalom ellenség, a tekintély gyanús. Egy angolnak a rend őre lehet a Bobbyja, nekünk csak rossz helyen levő, nem a dolgát csináló, a jogkövetőket vegzáló gazfickó.

Az átkosban nem is lehetett másképpen szocializálódni. Hozzánk képest a németek birkák.

Alter Ego
Szerkesztő

Szentmihályi Szabó Péter:

Magyarországon

Magyarországon mindenki betyár,
mindenki óvatosan a fű alatt jár.
Magyarországon nincs halálbüntetés,
mert a halálbüntetés itt túl kevés,
itt császár és király kegyéből nő a vetés,
éljen Deák Ferenc, s a nagy Kiegyezés!

De Magyarországon mindenki betyár,
álmában rebellis a Bach-huszár,
álmában Bécs felé lő a Citadella is,
álmában magyarul játszik a primadonna is,
ki most a német színház rendes tagja,
álmában még a cenzor, még a cenzor is
Petőfi verseit szavalja,
s a finánc saját pálinkáját nyakalja.

Magyarországon mindenki betyár,
mindenki óvatosan a fű alatt jár,
mindenki csak suttog, vár és kivár,
mindenki tudja, hol búvik Táncsics Mihály,
csak a spiclik nem tudják, a csendbiztosok,
feljelentésükre akad százezernyi ok.
Letiportak minket? Ez sem tarthat örökké,
százötven év sem tett minket törökké.

Kalman
Újságíró

Én még messzebbről, Koppánytól eredeztetem, vagy még egy kicsit előbbről. Géza alatt kezdődött el a nyugathoz való elvtelen és gerinctelen hasonulás. Azóta szinte folyamatos a nemzet lázadása a tapintható idegen befolyás ellen. Hol erősebb hol gyengébb. Voltak rövid jobb időszakok, amikor a magyar érdek érvényesülhetett, de többnyire nem.

Szellemi értelemben legalább a “kalandozások” koráig kell visszamennünk.  Jó lenne még messzebb, csak sajnos nem nagyon vannak forrásaink.

Reszet Elek
Újságíró

Hát ez végtelen hosszúságú vitát indukálna, amibe nem merek belekezdeni.

Kalman
Újságíró

Persze, mert a turáni átok miatt még itt sem tud mindenki egyetérteni :-). Na bocs, én is befejezem.

Alter Ego
Szerkesztő

Nyilvánvaló, hogy a “turáni átok” szükségszerű komplementer járuléka az említett jelenségnek: az a nemzeti karakter, amely ennyire mélyen elveti a konformizmust, eredendően önmagával sem tud egyetértésben, megalkuvásban élni.

Kalman
Újságíró

@Alter Ego: Tulajdonképpen nem is kellene egyetérteni, elég lenne együttműködni…

Alter Ego
Szerkesztő

Az együttműködéshez a Magyarnak mindig egy nagyobb erő kell, amely jobbról-balról szorongatva egyetlen tömbbé sajtol minket, addig mindenki “suttog, vár és kivár”… panaszkodik, kritizál és vitatkozik.

Koriander
Olvasó
Koriander

a család jelenti a védelmet, nem véletlen, hogy a bolsevikok elsô intézkedése a ptk megváltoztatása volt és rituálisan legyilkolták az egész cári családot. Ezzel szemben a nácik a társadalmi magnak a családot tekintették és rengeteg családbarát, középosztálynak kedvezô intézkedésük volt, de az ideológiai hûséget ôk se bízták a véletlenre. késôbb aztán meg mindenkit kigyomláltak, aki nem értett egyet. De ez egy nagyon fontos különbség a két redszer között. nem véletlen, hogy rengetegen akik a SZUból menekültek (a bolsevizmus elôl) a náci Németországban találtak menedéket (ostarbeiterek) és nem a franciáknál.
Naooo messze az egyik legintelligensebb kommentelô, én nem gondolom ôt úgy nácinak, ahogyan itt ôt sokan. durván provokál, néha azt hiszem, hogy még elôbôre sincs.

Kalman
Újságíró

“néha azt hiszem, hogy még elôbôre sincs.”

Várjuk az atomvillanást…

Koriander
Olvasó
Koriander

nem lesz. tökre kedvel engem :D

Kalman
Újságíró

Vagy csak annyira szarul van feldobva a labda, és olyan nagy a várakozás, hogy ennek már nem tud megfelelni.

Koriander
Olvasó
Koriander

most nem ér rá, de szeret labdázni :)

Kalman
Újságíró

Kivárjuk. Honnan tudsz ennyit róla? Csak nem a férjed álnéven?

Reszet Elek
Újságíró

Hahahaha!

Koriander
Olvasó
Koriander

nem a férjem.
mindenki egy bizonyos idôszakban kommentel és Naooonak is van egy ritmusa, de amúgy Kalman, neked is. én az ilyesmit megjegyzem.
látom, Elek, neked ma ilyen lolka-bolka- kacagóka napod van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Letagad, szégyell amé öngyűlölő zsidó vagyok.

Koriander
Olvasó
Koriander

mein herr, monty python.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én se születtem antiszemitának, mint ahogyan Hitler se, a tapasztalat tesz azzá.

Naooo
Olvasó
Naooo

Meg a fizetett szabadságot.

Hunn
Újságíró

“Természetesen” a legtöbb esetben fiúk váltanak lányra, már a gyerekekbe elkezdik belekalapálni a “toxikus maszkulinitás” hülyeségét.

Én teljesen másban keresném ennek az okát. Nagyon egyszerű. ezek a kisfiúk egyszerűen érzik, még ha megfogalmazni talán még nem is tudják, hogy a mai, Feminista világban, nőnek lenni egyszerűen sokkal jobb. És ennek megfelelően reagálnak. Ha gonosz, patriarchális elnyomás lenne, akkor a lányok akarnának fiúk lenni. szerintem ez ilyen egyszerű.

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, de szerintem az a mondat, amire reagáltál, pontosan ezt akarja jelenteni. Mivel elhitetik a fiúkkal, hogy a férfiasság egy mérgező, társadalomellenes dolog, ezért egyesek inkább elvetik a saját identitásukat.

És aki nem lesz nemváltó, az sem él önmagával harmóniában… És az azért még ritka jelenséghez képest ez utóbbi valójában a nagyobb baj…  A jelenség csak egy indikátor.

Hunn
Újságíró

Én csak Return of Kings-ről tájékozódom :-). Meg a therationalmale-en

Az alábbi linken található blogra nemrég találtam rá, de nem is indult olyan nagyon régen, 2017 elején. “A Dream That Was Rome” a blog címe. Nagyon jó gondolatok, nagyon jó írások vannak rajta, főleg az első tucatnyi. A későbbiekben az én ízlésemnek picit túl sok a popkulturális utalás, de ismétlem, az első tucat cikk nagyon üt. A link:

http://adreamthatwasrome.com/?page=3

Szíves figyelmetekbe ajánlom.

 

Kalman
Újságíró

https://therationalmale.com/2016/11/21/transitioning/

Ebben a pillanatban kezdd el nézni ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=IkxMhx0g4UA&feature=youtu.be&t=71

(Persze tudom, ezek nem elsődleges források. Én hagyom magam ezekkel megtéveszteni, nem keresem ki az eredetieket.)

 

Hunn
Újságíró

nekem a kanadai dolog valahogy nincs meg, azt tudom hogy egy punci az új miniszterelnökük, de nekem nagyon nem tűnt fel hogy ennyire gáz lett Kanada, tudsz linkelni valamit erről. Vagy valaki?

A kanadai parlament által nemrég elfogadott “Bill C-16 An Act to amend the Canadian Human Rights Act and the Criminal Code ” az egyik ide vonatkozó dolog. Jordan B. Peterson lépett fel ellene nagyon keményen, bár sajnos sikertelenül. Ez arról szól, hogy ha nem ismered el, hogy a másik ember nem férfinak vagy nőnek tartja magát, hanem az 52 másik gender valamelyikéhez tartozik, és nem vagy hajlandó az általa preferált, mondjuk az 52.-ik genderhez tartozó, mesterséges megszólítást használni, akkor az gyűlöletbűncselekmény, a megfelelő büntetési tétellel a büntető törvénykönyvben. Gyakorlatilag arra kényszerítenek, hogy el kell játszanod, hogy nem az van, amit látsz, és nem mondhatod azt, amit valójában gondolsz.

A másik pedig a szintén kanadai parlament által nemrég elfogadott “Bill 89, Supporting Children, Youth and Families Act, 2017,” aminek a lényege az, hogy ha a gyermekkorú, kiskorú gyermeked, kisfiad vagy kislányod egy nap úgy jön haza, hogy ő bizony mostantól transzgender, és ha te felnőttként úgy vagy vele, hogy ez hülyeség és talán nem kéne ezt a faszságot erőltetni, akkor bizony elvehetik tőled, kiemelhetik a családból. Pedig nyilvánvalóan neked van igazad és nem nekik, hiszen a nemi hormonok 13 éves korban indulnak be, azelőtt egy gyereknek fogalma sincs arról, hogy mi a szex és mi a férfiség/nőség lényege, tehát csakis külső ráhatással indulhat el ebbe a téves irányba. Vagyis behülyítik a gyerekedet, és ha te korrigálni próbálod a helyes irányba, akkor elveszik tőled, mindezt jó kommunisták módjára természetesen a gyermekek védelmének címszava alatt… Erre az utóbbira egy link:

http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/06/new-ontario-law-enables-govt-to-seize-children-from-parents-opposing-gender-transition/

Gazella
Olvasó

Most olvasom a Szép új világot. Te olvastad már? Mert teljesen afelé haladunk. Ha van értelme a kötelező olvasmányoknak, akkor ennek lenne.

Igazából csak radikális módon élhet ma egy ember, de azért, mert a normalitás ma már radikálisan másnak számít, mint ami a fősodor. Említetted a tv-t. Pont ma gondolkoztam azon, hogy mekkora áldás, hogy nincs kábel tv-nk. Mikor rokonoknál vagyunk és úgy marad a tv valamelyik kereskedelmin, egyszerűen nem bírom nézni, annyira elszoktam tőle, annyira irritál. Örülök, hogy ebből kimaradnak a gyerekeim. A neten keresztül mi is nézünk dolgokat, ők is nézhetnek (illetve a kisebbik még nem, mert hiszen ő nagyon kicsi), de csak azt, amit mi rakunk be.

Szerintem azon felül, hogy szereted és neveled a gyerekedet, meg példát adsz neki, a legtöbb és legjobb, amit tehetsz vele, ha testvért adsz neki kicsi korkülönbséggel. (Hát még ha többet!) Az enyémeknél már most annyira látszik az előnye, hogy vannak egymásnak, és hogy kicsi korkülönbséggel. Sokkal reálisabbnak tartom így azt, hogy tudnak majd mások lenni + nem tv-/gépfüggők, mert ott lesznek egymásnak, ha esetleg a kortárs környezetükben mindenki más zombi is lesz.

Reszet Elek
Újságíró

Nagyon nagyon igaz. Valahogy klónozhatnád magad.

Gazella
Olvasó

Ennyit tehettem. :)

Kalman
Újságíró

Nálunk is megvan már a kistesó, kb 2,5 évvel közöttük. Már most sokat fogalkozik a nagy a kicsivel, pedig még az a téma, hogy büfizik, meg átfordul. Mindent megteszek, hogy jó kapcsolatuk legyen. Engem is így neveltek és tényleg óriási erő hogy az embernek testvére van. Sok tesót tervezünk, reméljük megadja az Isten!

Koriander
Olvasó
Koriander

gratulálok! (Egyébként már rá akartam kérdezni, mert több kommentben is megemlítetted ôket, ezek szerint már háromhónapos lehet kb.a legkisebb)

Kalman
Újságíró

Köszi! Ja, nem akartam nagy dobra verni, amikor friss volt az élmény, meg azt sem akartam, hogy túl sok pontos adat legyen. Persze akkor nem kéne ilyeneket sem írnom…

Koriander
Olvasó
Koriander

jóvan-jóvan, de ezt az örömet annyira nehéz nem megosztani, szóval teljesen emberi, hogy megírtad.

Hunn
Újságíró

Engedd meg, hogy szívből gratuláljak! Nagyszerű hír, úgy örülök nektek! Csak így tovább!

Gazella
Olvasó

Gratulálok! Akkor ezek szerint mégse vártatok 3-4 évet. :-) Jó babázást és sok erőt az egyszerre ordításokhoz és felváltva alvásokhoz. ;-)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én is szívből gratulálok. Komolyan. Egy új kis élet érkezése mindig örömhír. Lehet , hogy ez volt a “betegség” ,ami miatt nem tudtál áprilisban jönni :) ?

Kalman
Újságíró

Ja, volt egy kérdés is. Igen, a “Szép új világot” olvastam. Sőt, anno a gimiben fenn volt az ajánlottak listáján – bár akkor nem olvastam még el. Érdekes, hogy pont az a tanárunk tette a listára, akit a napokban lekultúrmarxistáztam magamban. Lehet, hogy jobban át kellene gondolnom a dolgokat.

Gazella
Olvasó

Én most döbbentem rá, hogy milyen durva, hogy Lierin azt mondta, rezervátumokban lesznek majd normálisak, mert a könyvben is ez van, és ő is olyan ájultan emlegeti a haladást, mint Lenina…

Lierin
Olvasó
Lierin

Húha, nem tudom, mit szívsz, ha azt hiszed, hogy az emberek engednék egy olyan társadalom létrejötték, mint a Szép új világban (mellesleg, hol mondtam én ilyet, idézz kérlek?) Egy hiteltelen fantazmagória az egész, megdöbbentésre jó és semmi másra, tekintve, hogy teljes mértékben felülírná az emberi viselkedés minden ösztönét, holott ti épp arra hivatkoztok úton-útfélen, hogy mindenkit az ösztönei vezetnek.

Akkor most elérhető-e az ösztönök teljes kiírtása vagy sem?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Kiirtás rövid i.

Gazella
Olvasó

Te vagy az élő példa rá, hogy már abban élünk, tökéletesen kondicionáltak.

“Ha ti a hagyományos életmódot akarjátok követni, akkor térjetek vissza azokhoz az alapokhoz, amiből ez kiindult, vásároljatok fel közösen egy nagy rezervátumot, köttessetek ki mindenféle modern vívmányt, menjetek el vadászni és vegyetek magatokhoz olyan nőket, akik majd gyűjtögetnek meg szülnek. Jó lesz az nektek, úgysem fogtok túl sokáig élni, mert elvisz titeket valami betegség, meg tanulni sem fogtok, úgyhogy elég szűklátókörűek lesztek ahhoz, hogy megelégedjetek a társadalmi felosztással. Ti is szaporodjátok túl a rezervátumokat, mint ahogy most történik a hagyományos berendezkedésű országokban, aztán öljétek egymást az erőforrásokért, a te lányodat is verje a pasija, akit kiválasztottál neki, meg ilyenek.” (f)

Amúgy az ilyen mit szívsz lekezelő beszólogatásoknak mi értelme van?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Saját frusztrációját önti a nyakunkba.

Dde áhh, nem is, ez csak valami tévedés lesz, hiszen ő állítása szerint hihetetlenül boldog a saját életével. Látjuk, mennyire.

Lierin
Olvasó
Lierin

Abnak mi értelme, hogy tudod, nem ezeket az embereket értem normális alatt és te mégis direkt kiforgatva adsz a számba szavakat, mintha azt mondtam volna, amit te állítasz, holott nem?

Lierin
Olvasó
Lierin

” Hitem szerint Isten a férfiakat teremtette arra, hogy vezessenek, legyen szó a családról van az államról.”

Az nagyon szép, hogy neked ez a hited, de mégis miért kellene hétmilliárd embernek a te elképzeléseidhez igazodni és aszerint élnie? Nekem meg az a hitem, hogy az Istennő a nőket teremtette vezetésre a szent női gyengédség felvirágoztatása érdekében – ugye, érted a lényeget? Egy kicsit el vagytok már szállva magatoktól, pontosan olynok vagytok, mint a dühkitöréses betegek, egyszerűen nem bírjátok elviselni azt, hogy valaki másképpen gondolkodik, mint te. Meg hogy jön ide egyáltalán Isten, hát kit érdekel, hogy te milyen istenben hiszel, mi közünk van hozzá? Mi van, ha én buddhista/wicca/ateista vagyok?

Tulajdonképpen, nem mindegy neked, hogy más hogyan szeretne élni? A mai világban neked is megvan a lehetőséged, hogy olyan férfit keress, akinek az elvei megegyeznek a tiéddel (áááááállítólag egyre több, nem?), keress egy jól kereső, hagyományos családmodellt ápoló férfit, aki majd eltart téged meg a gyerekeidet, amíg te mosol-főzöl-takarítasz (de semmi elektromos kütyü, hogy minden órákig tartson, mint az ókorban), mi meg majd keresünk olyan férfit magunknak, akinek megfelel a mi gondolkodásmódunk. Mindenkinek a vágya teljesül, hol itt a probléma? Engem nem zavar, ha te ilyet férfit keresel, szíved joga, téged miért zavar, ha én máshogy akarok élni?

“Pedig tudjuk, hogy a férfiak a nők érdekeit mindig szem előtt tartják, sőt, a maguké elé helyezik, legalábbis egy keresztény, főleg katolikus keresztény (ld. lovagi eszmény, Mária-tisztelet) szellemiségű társadalomban mindenképp.”

Jajj, hagyjuk már ezt az álszent keresztény szöveget, mindenki nagyon jól tudja, hogy a férfiak régen is megcsalták, verték, alázták a feleségeiket és gyerekeiket, mint most sokan tennék, ha függne tőlük az asszony, ne csináljunk már úgy, mintha a férfiak azt nézték volna, mi jó a nőnek. Az általad idealizált féérfit valójában nem érdekli, hogy mi jó a nőnek, hanem ő dönti el, hogy SZERINTE mi jó a nőnek, de nem kérdezi meg, hogy ő amúgy mit gondol. Azt gondolod, mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy eldöntsük, mit szeretnénk?

” Pl. egy férfi azt mondja, nőknek ne kelljen katonának menni.”

Hát persze, érveljünk ilyen kiforgatott, hülye példákkal, mintha a férfiak aztán olyan borzasztóan szerettek volna háborúba menni és ott megdögleni. A férfiak miért nem kérdezték meg a nőtől, hogy: Drágám, téged érdekelnek a világ dolgai, te szeretnél tanulni? Vagy: Kedvesem, esetleg nem szeretnél dolgozni azért, hogy ha netán megverlek, mert egy agresszív állat vagyok, akkor ne kelljen elviselned a bántalmaimat?

A te nagy keresztény államaidban teljesen természetes dolog volt egy nőt megverni, sőt megcsalni is (a férfinak szabadott, a nőnek nem), hiába jössz azzal, mit mond a Biblia. Épp úgy tartották be, mint most.

“eltartalak, megkíméllek a kenyérharctól”

Így van. A nő meg otthon ült, lakkozta a körmeit és kondiba járt, míg az a szegény, önfeláldozó férfi megteremtette az ennivalót a 12 pulya számára, akit a nő amúgy nem akart, csak nem ellenkezhetett, ha a férjének dughatnákja támadt.

“Majd akkor nem lesznek háborúk stb”
Lehet itt ironizálni, de tény ami tény, azóta szűntek meg a fejlett államokon belül a háborúk, mióta komolyan beindult az “egyenlőség”. Meg lehet nézni, ma is minél fejlettebb, egyenlőbb egy ország, annál kevésbé jellemzi háborúskodás. Mondju, én úgy látom, a férfiak sem bánják, hogy nem kell férfi vezetők hülyeségei miatt ellövetni a fél lábukat meg árván hagyni a gyerekeiket. Szegények, most mondd meg, ezek a csúnya nők elveszik tőlük még ezt a lehetőséget is.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Már megint szavakat forgatsz, eléggé fárasztó vagy. Miért jársz ide hozzánk? Valami oka mindenkinél van, a tiédet valószínűleg tudom már, de a te variádra is kíváncsi vagyok azért.

Lierin
Olvasó
Lierin

Jól szórakozok, néha kell az ilyen agyat minden alól mentesítő kikapcsolódás. Na jól van, bevallom, amúgy nem tudom elhinni, hogy léteznek olyan férfiak, mint ti, mert az én közeli baráti köröm/közeli ismerőseim javarésze normális férfiakból áll. Mojndjuk, ők átlagos férfiak, akik többnyire a feleségükkel együtt építik fel az életüket, meg családot alapítanak és hasonló, nem az interneten sírnak, hogy a csúnya-gonosz nőknek csak a gazdag, jóképű alfahímek kellenek, bezzeg a többi 30+-os szűz.

Amúgy, természetesen vannak 30-as magányos meg szűz férfi ismerőseim is (ilyen lányok is). Megérik a pénzüket, nem csodálom, hogy egyedül vannak és persze sosem magukban keresik a hibát, pedig…

Naooo
Olvasó
Naooo

“(de semmi elektromos kütyü, hogy minden órákig tartson, mint az ókorban)”

“a férfiak régen is megcsalták, verték, alázták a feleségeiket és gyerekeiket”

Feminfón olvastad?

“Azt gondolod, mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy eldöntsük, mit szeretnénk?”

Azt.

“azóta szűntek meg a fejlett államokon belül a háborúk, mióta komolyan beindult az “egyenlőség”.”

Azóta szűntek meg, amióta átvették a teljes hatalmat a zsidók. Egymást minek lövessék.

“Meg lehet nézni, ma is minél fejlettebb, egyenlőbb egy ország, annál kevésbé jellemzi háborúskodás.”

http://www.washingtonsblog.com/2015/02/america-war-93-time-222-239-years-since-1776.html

Gazella
Olvasó

Na jó, akkor jöjjön egy kis csirkebox. :-)

“Egy kicsit el vagytok már szállva magatoktól, pontosan olynok vagytok, mint a dühkitöréses betegek, egyszerűen nem bírjátok elviselni azt, hogy valaki másképpen gondolkodik, mint te.”

Mégis te vagy bepöccenve.

“Meg hogy jön ide egyáltalán Isten, hát kit érdekel, hogy te milyen istenben hiszel, mi közünk van hozzá? Mi van, ha én buddhista/wicca/ateista vagyok?”

Te most komolyan meg akarod nekem mondani, hogy mit kommenteljek itt és mit nem?

“(de semmi elektromos kütyü, hogy minden órákig tartson, mint az ókorban)”

Verd már ki a fejedből ezt a hatalmas nagy baromságot, hogy aki hagyományos családmodellben akar élni, annak ki kéne dobnia minden találmányt az ablakon. A találmányok 99,9%-át hagyományos családmodellben felnövő és azt alapító férfiaknak köszönhetjük, ha nem vetted volna észre. Inkább te dobjál ki mindent, amit nem feminista nők találtak fel. Na jó, adok egy kis könnyítést: elég csak azt kidobnod, amit nem nők találtak fel. (Sajnos így már nem fogsz tudni többet ide kommentelni, de valahogy majd túlteszem magam rajta.)

“Jajj, hagyjuk már ezt az álszent keresztény szöveget, mindenki nagyon jól tudja, hogy a férfiak régen is megcsalták, verték, alázták a feleségeiket és gyerekeiket”

Persze, hogy mindenki nagyon jól tudja, hiszen elsuttogták a fülünkbe tíz éven át naponta ötvenötször a Keltető- és Kondícionáló Központban, amíg aludtunk.

“mint most sokan tennék, ha függne tőlük az asszony”

Persze, hiszen a férfiak genetikailag szemét állatok, milyen jó, hogy te finomlelkű és kicsit sem agresszív nőnek születtél, mint ahogy az a kommentjeidből is átjön.

“Az általad idealizált féérfit valójában nem érdekli, hogy mi jó a nőnek, hanem ő dönti el, hogy SZERINTE mi jó a nőnek, de nem kérdezi meg, hogy ő amúgy mit gondol.”

De igen.

“Azt gondolod, mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy eldöntsük, mit szeretnénk?”

Ezt inkább kérdezd meg Simone de Beauvoirtól: “Egyetlen nőt sem szabad felhatalmazni arra, hogy otthon maradjon gyermeket nevelni… Azért nem szabad ilyen választás elé állítani a nőket, mert ha van ilyen alternatíva, túl sok nő fogja választani…

“Hát persze, érveljünk ilyen kiforgatott, hülye példákkal”

Mondod ezt az ókoros dolog után?

“A férfiak miért nem kérdezték meg a nőtől, hogy: Drágám, téged érdekelnek a világ dolgai, te szeretnél tanulni?”

Ezt csak a te fejedben létező gonosz elnyomó patriarchák nem kérdezik meg, a többi férfi igen.

“A te nagy keresztény államaidban teljesen természetes dolog volt egy nőt megverni, sőt megcsalni is (a férfinak szabadott, a nőnek nem”

Mennyivel jobb most, hogy mindenki csalhat mindenkit, de főleg a nő a férfit.
Amúgy nem, nem volt természetes.

“Így van. A nő meg otthon ült, lakkozta a körmeit és kondiba járt, míg az a szegény, önfeláldozó férfi megteremtette az ennivalót”

Ezt senki se mondta.

a 12 pulya számára, akit a nő amúgy nem akart, csak nem ellenkezhetett, ha a férjének dughatnákja támadt.”

Attól, hogy a számodra katasztrófa, ha valakinek 12 gyereke van (meg ezek alapján talán a házastárssal való szex is), még másoknál nem feltétlen van így. Amúgy meg ne a férfiak hibája legyen már, hogy a szexből bizony lehet gyerek, és hogy a házastársak szokták azt csinálni.

” Meg lehet nézni, ma is minél fejlettebb, egyenlőbb egy ország, annál kevésbé jellemzi háborúskodás. “

 

Lierin
Olvasó
Lierin

“Mégis te vagy bepöccenve.”

És ha téged hidegen hagy mindez, minke válaszolsz? :)

“Te most komolyan meg akarod nekem mondani, hogy mit kommenteljek itt és mit nem?”

És te most komolyan meg akarod mondani nekünk, hogy mi mit gondoljunk a saját szerepünkről és vágyainkról és mit nem? Mellesleg, sehol nem mondtam meg, hogy mit kommentelj, azt kértem, magyarázd már el nekünk, külső, független szemszögből mégis kit érdekel vagy mit nyom a latba az, hogy te milyen vallást követsz?

“Verd már ki a fejedből ezt a hatalmas nagy baromságot, hogy aki hagyományos családmodellben akar élni, annak ki kéne dobnia minden találmányt az ablakon”

Kedvesem, tudod a hagyományos családmodell többek között azért alakult ki, mert a háztartás vezetése egy hosszan tartó, komplex, sok időt igénylő feladat volt, tehát a fennmaradáshoz muszáj volt valamelyik félnek felvállalnia ezeket a feladatokat. A mai világban többek között ezért is felesleges(!) a hagyományos modell, mert a háztartás már egy villámgyorsan letudható dolog, még gyerekek mellett is. Egy házat rendben tartani és főzni már nem 24 órás feladat, napi 1-2 órába simán belefér a gépeknek köszönhetően. A gyereknek is csak addig van rád igazi szüksége, míg nem lesz 10 éves, után egyre kevésbé igényli a társaságod, aztán kirepül – és akkor amúgy mi a tökömet csinál egy nő otthon, egyedül a házban? Már nem kell a munkaereje, az ideje, a szorgalma. A gyereknevelés 20 év, de azon kívül van másik 20-30 éved, amikor alig akadna dolgod – tudod, a régiek kenyeret dagasztottak, mostak, kapáltak ésatöbbi.

“hiszen elsuttogták a fülünkbe tíz éven át naponta ötvenötször”

Nézd, most erre mit lehet mondani? Igazad van, a férfiak tökéletesek és soha egyikük sem tett ilyet. Soha.

“hiszen a férfiak genetikailag szemét állatok”
Dehogy, hiszen most bizonyítottad be, hogy genetikailag tökéletesek.

“Ezt inkább kérdezd meg Simone de Beauvoirtól”
De engem a te véleményed érdekel, nem másé. Nehéz felvállalni még egy anonim oldalon is?

“Na jó, adok egy kis könnyítést: elég csak azt kidobnod, amit nem nők találtak fel. ”
A nőknek hogy lett volna lehetősége bármit feltalálni, ha a kívánságaikat állítólag leső férfiak nem is kérdezték meg tőlük, akarnak-e tanulni?

“Mondod ezt az ókoros dolog után?
Ne haragudj, de az tény, hogy az ókorban nem voltak háztartási berendezések, ami szükségessé tette a 24 órás szolgálatot egy háztartásban. Szerinted voltak?

“Ezt csak a te fejedben létező gonosz elnyomó patriarchák nem kérdezik meg”

Tehát ezzel az állítod, hogy az 1850-es évek közepéig gonosz, elnyomó patriarcha férfiak éltek? Addig ugyanis senkit nem érdekelt, akarnak-e tanulni, sőt, kifejezetten ki volta tiltva pl. egyetemekről.

Mennyivel jobb most, hogy mindenki csalhat mindenkit, de főleg a nő a férfit.”

Hahó: a tilalom régen sem tartott vissza senkit. Akkor főleg a férfiak csalták a nőket (tekintve, hogy nekik erre több lehetőségük volt), most meg az csalja a másikat, aki akarja. DE igen, jobb, mert most már senki nem köteles ezt elviselni a másiktól. Régen meg igen.

“Attól, hogy a számodra katasztrófa, ha valakinek 12 gyereke van”

Nekem nem ez a katasztrófa, hanem az, hogy egykor azért lehetett valakinek 12 gyereke, mert nem mondhatott ellent a férjének, ha az dugni akart, hisz házastársi kötelesség volt engedelmeskedni az urának.

A táblázatodhoz: olvass vissza, azt mondtam, “fejlett államokon belül”. Értsd: Spanyolország nem áll le háborúzni Angliával. Az Usa sem fejlett államokkal háborúzott, hanem elmaradottakkal.

Naooo
Olvasó
Naooo

“és főzni már nem 24 órás feladat, napi 1-2 órába simán belefér”

Azt te csak hiszed, 1-2 óra alatt csak moslékot lehet csinálni.

“A nőknek hogy lett volna lehetősége bármit feltalálni”

Amióta tanultok, azóta milyen lényeges dolgot találtatok fel?

“Ne haragudj, de az tény, hogy az ókorban nem voltak háztartási berendezések”

Honnan tudod? Nem volt benne a nasonaldzseografikba?

“sőt, kifejezetten ki volta tiltva pl. egyetemekről.”

Aztán kuplerájt csináltak az egészből.

“hisz házastársi kötelesség volt engedelmeskedni az urának.”

Te nem engedelmeskedsz? Hisztizel, óbégatsz, meg ilyesmi?

“Spanyolország nem áll le háborúzni Angliával”

Mer egy cég a központi bankjaik?

“Az Usa sem fejlett államokkal háborúzott, hanem elmaradottakkal.

A dicső lovagi usa lebombáz kecskepásztorokat? Na ugye, hogy fel kell oszlatni az egész usát és szétosztani a többi állam között.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne haragudj, kedves Gazella, a nagy írásban elfelejtettem: a lényegi kérdést miért hagytad szándékosan figyelmen kívül, holott szándékosan vastag betűvel szedtem? :)

“Tulajdonképpen, nem mindegy neked, hogy más hogyan szeretne élni? A mai világban neked is megvan a lehetőséged, hogy olyan férfit keress, akinek az elvei megegyeznek a tiéddel (áááááállítólag egyre több, nem?), keress egy jól kereső, hagyományos családmodellt ápoló férfit, aki majd eltart téged meg a gyerekeidet, amíg te mosol-főzöl-takarítasz (de semmi elektromos kütyü, hogy minden órákig tartson, mint az ókorban), mi meg majd keresünk olyan férfit magunknak, akinek megfelel a mi gondolkodásmódunk. Mindenkinek a vágya teljesül, hol itt a probléma? Engem nem zavar, ha te ilyet férfit keresel, szíved joga, téged miért zavar, ha én máshogy akarok élni?”

Egy bónuszkérdés: szerinted van egyetlen olyan ember ezen a fórumon, aki elhiszi, hogy te nő vagy és nincs tisztában vele, hogy valójában férfiként, magad “antifeminista” nőnek álcázva próbálod itt előadni, hogy te nő létedre bezzeg egyetértesz a férfiakkal? Egy kicsit túllövöd, mint a fityesz a migránspolitikát, ott szúrod el egyébként, hogy te nem szimplán a hagyományos berendezkedést élteted, hanem alázod, lebecsmérlek, lekicsinyled, értéktelennek állítod be a nőket és mág gúnyolódsz ira rajtuk, ami bocs, de már nagyon hiteltelenné teszi ezt az egész kamu női-profilt.

Gazella
Olvasó

Mint írtam, hiszek abban, hogy Isten valamilyennek megteremtette a családot, és hogy ez a legmegfelelőbb az emberiség számára, ezért ezt valósítom meg az életemben és emellett szállok síkra. De ez utóbbi csak azt jelenti, hogy kommentelek meg blogot írok, tehát én nem kényszerítek senkire semmit. Ha nem tetszik, akkor nem kell olvasni a blogomat meg a kommentjeimet, és máris nincs semmi hatásom. :-) De valamiért te jössz ide és te vitatkozol velünk. Ha nyomasztó kényszernek érzed a mi gondolatainkat, akkor ne olvass, és máris kizártál minket az életedből. Egy egyszerű piros x megnyomásával jobbra fent.

Jaj-jaj-jaj, ezt nem kellett volna. :-) Elvileg téged nem zavar, ha egy nő máshogy él meg máshogy gondolkodik, de olyan szinten nem bírod feldolgozni, hogy nő létemre máshogy élek meg máshogy gondolkozom hozzád képest, hogy el se hiszed, hogy nő vagyok. Priceless. :-)

Lierin
Olvasó
Lierin

DE nekünk miért kellene abban hinnünk, amiben te hiszel? Nekünk miért kellene abból kiindlni, amiből te kiindulsz?

Te miért nem ikszeled a gondolataimat? :)

Hahó, kedves Gazella, mint mondtam, engem nem zavar, hogy élsz, én teljes mértékben elhiszem, hogy valaki a htb-ségre vágyik, írtam, hogy szíved joga, nekem is van ilyen ismerősöm, én nem is az ellen érvelek, hogy egy nő ne legyen háztartásbeli, ha akar, DE hadd döntse el a nő, az akar-e lenni vagy sem :)

Szóval, toivábbra sem kaptunk választ, neked miért gond, hogy mi sokan meg nem úgy akarunk élni, mint te? :)

Gazella
Olvasó

“DE nekünk miért kellene abban hinnünk, amiben te hiszel? Nekünk miért kellene abból kiindlni, amiből te kiindulsz?”

Nyilván azért, amiért te meg a magad véleménye mellett érvelsz: mert az a meggyőződésem, hogy ez az igazság.

“Te miért nem ikszeled a gondolataimat? :)”

Te szólítottál meg ebben a kommentfolyamban, miért ne válaszolnék, ha valaki hozzám szól?

“én nem is az ellen érvelek, hogy egy nő ne legyen háztartásbeli, ha akar, DE hadd döntse el a nő, az akar-e lenni vagy sem :)”

Az a baj, nem látod, hogy a feminizmus arról szól, hogy NE legyen egy nő se htb, tehát ne legyen választási lehetőség, vagy mert arra kondicionálták, hogy megvesse a htb-séget és féljen tőle, vagy pedig hogy anyagi okokból ne tehesse meg. Én se gondolom azt, hogy minden egyes nőnek férjhez kell mennie és htb-nek kell lennie, de a legtöbb nő számára ez lenne a normális és ez tenné boldoggá őt is meg a családját is.

Gazella
Olvasó

Amúgy meg nem kell, nem kötelező, csak kifejtem, én mit gondolok, ettől még nem kényszerítek rád semmit.

Gazella
Olvasó

” A mai világban többek között ezért is felesleges(!) a hagyományos modell, mert a háztartás már egy villámgyorsan letudható dolog, még gyerekek mellett is.”

Mondod ezt nulla gyerekkel. Megnéznélek, hogy tudnád le a háztartást mondjuk két kicsi gyerek mellett egy pillanat alatt.

“Egy házat rendben tartani és főzni már nem 24 órás feladat, napi 1-2 órába simán belefér a gépeknek köszönhetően. “

Egy házon kívüli munka se 24 órás feladat, nem értem, miért kéne 24 órásnak lennie? 1-2 órába akkor fér bele, ha szingli vagy, vagy gyerektelen.

“A gyereknek is csak addig van rád igazi szüksége, míg nem lesz 10 éves, után egyre kevésbé igényli a társaságod, aztán kirepül – és akkor amúgy mi a tökömet csinál egy nő otthon, egyedül a házban? Már nem kell a munkaereje, az ideje, a szorgalma. A gyereknevelés 20 év, de azon kívül van másik 20-30 éved, amikor alig akadna dolgod – tudod, a régiek kenyeret dagasztottak, mostak, kapáltak ésatöbbi.”

Nem akarlak nagyon sokkolni, de most is van nem kevés nő, aki kapál vagy épp kenyeret dagaszt. :-) Ha kirepültek a gyerekek, akkor jön egy kicsit a pihenés ideje, aztán lehet segíteni az unokákkal. A nyugdíjasok se dolgoznak, az is rossz szerinted? Mi a tökömet csinál egy nyugdíjas otthon? Hát nem tudom, de én simán el tudnám tölteni az időmet értelmesen és hasznosan. Amúgy meg – főleg a netnek hála – szuperül lehet dolgozni otthon részmunkaidőben, ha valaki szeretne.

Igazából sohase fogod tudni nekem elmagyarázni, miért jó, ha egy nő 10-12 órát távol van az otthonától, ha megteheti, hogy nincs.

Amúgy még annyit, hogy volt a nőknek egy rétege, régen még nem is olyan szűk, aki legalább egy cselédet alkalmazott. Olvasgass 30-as évekbeli könyveket, még a friss házas, kis házikóban lakó polgárasszonynak is volt egy cselédje. De jellemző volt még a szakácsnő is stb. Gazdagokról, a nemesekről meg nem is beszélve. Ezek a nők nem dolgoztak és nem is az ő vállukon nyugodott a suvickolás meg a főzés terhe, de sokszor dajkáik is voltak, tehát a gyerekekkel se kellett állandóan nekik foglalkozni.

Nem csak akkor van értelme annak, hogy egy nő otthon van, ha 0-24 gürizik. Maga az, hogy nem kell kenyérharcot vívnia, hanem otthon van mint háttér, az már egy olyan lelki pluszt ad egy nőnek, hogy sokkal inkább meg tudja teremteni azt a szerető légkört és odafigyelést, amire a családtagjainak szüksége van, amikor hazaérnek a munkából/iskolából stb. A háztartásbeli nőben nem az az elsődleges, hogy legyen, aki sikál meg főz, hanem hogy ott legyen mint szerető háttér. A háztartásbeli női lét egy lelki beállítódás és a feladata az, hogy szeressen és odafigyeljen és ott legyen. Hogy közben mennyit suvickol vagy kotyvaszt a konyhában, az másodlagos.

” Addig ugyanis senkit nem érdekelt, akarnak-e tanulni, sőt, kifejezetten ki volta tiltva pl. egyetemekről.”

Ez egy veszett nagy feminista hazugság. Néhány zseniális, tanult nő a múltból:
Alexanriai Szt. Katalin, Whitby-i Szt. Hilda, Szent Walburga, Nagy Szt. Gertrúd, Bingeni Szt. Hildegárd.

Nők az egyetemen pl. Elena Cornaro Piscopia
“Gazdag nemesember törvénytelen lánya volt, akinek tehetségére hatéves korában figyelt fel egy pap (egy férfi!!!- G.). Tanácsára apja (megint egy férfi!!!! – G.) taníttatni kezdte. A kislány megtanult görögül, latinul, franciául, spanyolul, jártas volt a matematikában, csillagászatban, filozófiában, teológiában, zenében, megtanult szónokolni, vitázni. Belépett egy zárdába, melynek pár évvel később a főnöknője lett, a szegények jótevőjeként ismerték. 1678-ban a paduai egyetemen nyilvános vitában megvédte disszertációját és bölcsészdoktorrá avatták. “ (nokert.hu)

vagy Maria Gaetana Agnesi
1750-ben édesapja betegsége miatt XIV. Benedek pápa kinevezte a bolognai egyetem matematikai és filozófia tanszékére. Ő volt a második nő, aki egyetemi professzori kinevezést kapott. Apja halála után, 1752-ben teológiai tanulmányokba kezdett és a szegények, hajléktalanok és betegek felé fordult. Néhány évig igazgatója volt a milánói Trivulzio ispotálynak, (Pio Albergo Trivulzio) majd apácaként fejezte be életét.” (wikipédia)

“A táblázatodhoz: olvass vissza, azt mondtam, “fejlett államokon belül”. Értsd: Spanyolország nem áll le háborúzni Angliával. Az Usa sem fejlett államokkal háborúzott, hanem elmaradottakkal.”

Tehát a feminizmus áldásos hatása a háborúskodára azt jelenti, hogy most már csak a gyengébbeket igázzuk le és szipolyozzuk ki. Értem. Valóban sokkal jobb.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Gazella, te nagyon kedvesnek és türelmesnek tűnsz, de te is ott hibázod el a képletet, – amennyiben nem saját magad szórakoztatása a célod vele, mert akkor tárgytalan – hogy egy rögeszmést próbálsz arról meggyőzni érvekkel, hogy a rögeszméje nem feltétlenül fedi 1000 százalékban a valóságot.

Gazella
Olvasó

Nekem ilyenkor mindig a zugolvasók lebegnek a szemem előtt. :-)
(Nem mellesleg jó agytorna, tehát azért nem vagyok ennyire önzetlen.)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ha neked bármi hasznot hoz, akkor rajta! :)

Lierin
Olvasó
Lierin

“Mondod ezt nulla gyerekkel. Megnéznélek, hogy tudnád le a háztartást mondjuk két kicsi gyerek mellett egy pillanat alatt.”

Furcsa, ismerek elég olyan nőt, aki még dolgozik is gyerek mellett, mégis rendet tud tartni és főzni a családnak. Sőt, azt is fel tudom mérni, mennyi idő összedobni egy vacsit. Plusz: megint túlzásba esel, mert nem egy pillanatról beszéltem, de folytasd csak a demagógiát. Ha a 10+-os gyerekedet meg nem bírod megtanítani, hogy ne gányolja szét a lakást maga körül, akkor gratulálunk hozzá.

“most is van nem kevés nő, aki kapál vagy épp kenyeret dagaszt”

Nem sokkolsz, én is itthon sütöm a pékárut, 15 percnél nagyobb érdemi idő nincs benne, míg összedobom azt a pár hozzávalót és bedagasztom, nem őrködök mellette, míg kel. És még ezt is elég heti max. 2 alkalommal, nem napi feladat…

“Amúgy meg – főleg a netnek hála – szuperül lehet dolgozni otthon részmunkaidőben, ha valaki szeretne”

Persze, Magyarország meg a részmunkaidős munkák… ;) Egyébként, a hagyományos berendezkedésbe nem fér bele a munka, nem? Gondold már el, akkor nem függnél az uradtól :O

“miért jó, ha egy nő 10-12 órát távol van”

Ki beszélt 10-12 óráról? Megint kavarsz?

‘” A háztartásbeli női lét egy lelki beállítódás és a feladata az, hogy szeressen és odafigyeljen és ott legyen.”
Ahham, aztán ha a pasi mégis megcsalja egy hamvas 20-as puncival, akkor meg maradjon csöndben, mert függ tőle anyagilag. Ha esetleg apukát elüti a kocsi és kenyérkereső híján marad a csald, próbáljon meg a 0 munkatapasztalatával munkát vállalni és abből eltartani a gyerekeit. Mondok durvábbat: ha apuka beteg lesz, akkor a nő majd oldja meg az anyagiakat úgy, hogy még ápolja is a faszit…..Jó dolog is, mikor egy embertől függ egy egész család élete…

Hú, mosz ideírsz 10 nőt, aki tanulhatott a haladó szellemű szülei miatt és akkor ezzel akarod tagadni az egész társadalom jellemzőit.

Gazella
Olvasó

“Furcsa, ismerek elég olyan nőt, aki még dolgozik is gyerek mellett, mégis rendet tud tartni és főzni a családnak.”

Én is ismerek. És jó részük nagyon szívesen szkippelné a munkába járást az életéből és csinálná csak simán a gyerek-háztartás-kiskert részét a dolgoknak.

Amúgy az “ismerek, aki” meg a “tapasztalom”, na e között van óriási szakadék. Majd esetleg gyere vissza, ha már vannak gyerekeid, és beszélgessünk akkor is erről.

“Ahham, aztán ha a pasi mégis megcsalja egy hamvas 20-as puncival, akkor meg maradjon csöndben, mert függ tőle anyagilag. Ha esetleg apukát elüti a kocsi és kenyérkereső híján marad a csald, próbáljon meg a 0 munkatapasztalatával munkát vállalni és abből eltartani a gyerekeit. Mondok durvábbat: ha apuka beteg lesz, akkor a nő majd oldja meg az anyagiakat úgy, hogy még ápolja is a faszit…..Jó dolog is, mikor egy embertől függ egy egész család élete…”

Pedig senki sem hal éhen, aki dolgozni akar. Az egyik dédanyám a II. vh végén maradt egyedül öt gyerekkel és igen, egyedül eltartotta őket utána. Vagy ismerek olyat is, aki elhagyta a bántalmazó férjét, aztán elhelyezkedett, nyelveket tanult és jól eltartja a gyerekeit. Igen, ha beüt a krach, akkor egy értelmes, talpraesett nő el tudja tartani magát meg a gyerekeit. Talán elsőre nem túl magas életszínvonalon, de ez természetes. Viszont komolyan azért dolgozzon minden nő, amennyit csak tud, hátha elhagyja a férje vagy meghal/baleset éri?

“Hú, mosz ideírsz 10 nőt, aki tanulhatott a haladó szellemű szülei miatt és akkor ezzel akarod tagadni az egész társadalom jellemzőit.”

Nem (csak) a “haladó szellemű” szüleik miatt tanulhattak. Amúgy mennyit kéne ideírnom? Nemhogy azt mondanád, hogy bocs, hülyeség volt, hogy nők be se tehették a lábukat az egyetemre meg nem tanulhattak stb.

“Persze, Magyarország meg a részmunkaidős munkák… ;) Egyébként, a hagyományos berendezkedésbe nem fér bele a munka, nem? Gondold már el, akkor nem függnél az uradtól :O”

Ugyan már, egy csomó mindent lehet csinálni. Webshop, sk dolgok eladása, magántanítás etcetera, bárki simán fel tudja találni magát.

De, belefér, miért ne férne bele?

Naooo
Olvasó
Naooo

“én is itthon sütöm a pékárut”

Te egy szolgálólány vagy, nem veszed észre, hogy kihasznál a fickód?

Hunn
Újságíró

A MINDANNYIUNKRA RÁNK KÉNYSZERÍTETT KIBASZOTT FEMINISTA IDEOLÓGIÁTOK EMBEREK TÖMEGEINEK AZ ÉLETÉT, PÁRKAPCSOLATAIT, SZEXUÁLIS ÉLETÉT VÁGJA TÖNKRE NAP MINT NAP MÁR ÉVTIZEDEK ÓTA, KÖZTÜK ÚGY ÁLTALÁBAN A MIENKÉT IS!!!

Ez az a platform, amiről indulunk, én legalábbis.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hunn, mint mondtam, vele nem vitázni kell. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Anyádnak, aki eltart téged 30^éves létedre, megmondtad ezt? :) Mit szólt hozzá? :)

Hunn
Újságíró

Igen, szeretett édesanyámnak is elmondtam, aki fiatal korában maga is Feministának gondolta magát, egészen addig, amíg fiai nem születtek és rájött, hogy ezek a fiúk, akik az ő testéből születtek és akiket ő a tejével táplált, a Feministák számára ezek a fiúk a gyűlölt ELLENSÉG! Illetve főleg mostanra rühellte meg nagyon a Feminizmust és a Feministákat, amikor maga is látja az én példámon, hogy a férfiak Feminista kondicionálása, és az abból következő problémák milyen eredményre vezetnek. Mondjuk oda hogy a fia drogos lett, és harminc X évesen most arra szorul, hogy a nyugdíjából ő adjon neki kenyeret a szájába ahelyett, hogy egy boldog férfiként, családapaként élné az életét és a tehetségével vitte volna valamire. Szóval igen, elmondtam neki, tudja.

Naooo
Olvasó
Naooo

Téged ki tart el, az állam?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Tenor
Olvasó
Tenor

Sziaszok, új vagyok itt, 3 napja olvasom a cikkeket. Szembesülnöm kellett vele hogy ezt jól elcsesztem.. Nagyon elszúrtam az életemet…. pedig kb 23 – 24 éves koromig született Alfa voltam, nem is csak egy a néhány közül hanem A Főalfa a környezetemben, ….na és most ? Több mint 25 év és két házasság alattalatt simán papucsvitéz lettem, a kényelem, a lustaság , a jólét, és a jó, őszintén és naívan szerető szivem miatt . Fogatlan oroszlánná váltam akivel packázhatott a nőstény… De mostmár legalább tudom hogy hol és mivel rontottam el, és Nektek köszönhetően látom a hibáimat és ezáltal kiutat is. Szóval ez csak egy köszönetnyilvánítás akar lenni a sok jó cikkért. Csak azt az egyet bánom hogy nem tíz éve nyílt ki a csipám. Abban bízok hogy így az 50-hez közeledve még van értelme “visszaalfásítani” magam. Köszönöm Űdv Mindenkinek