Toplak Zoltán
0 megosztás

Kollektív befenyítés

A Svédországi Bravalla zenei fesztivált – mely északon az egyik legnagyobb – jövőre már nem rendezik meg. A hivatalos indok, hogy azért, mert rendszeresen megerőszakolják a nőket alatta, de azért felmerül a kérdés, hogy ha tavaly nem zárták volna 75 millió koronás (2,4 milliárd forintos) veszteséggel a fesztivált, akkor is ennyire féltenék-e a nőket a svédeknél. De a java még csak most jön: Emma Knyckare svéd humorista és rádiós a nemi erőszakok (4 erőszak és 23 zaklatás) hallatán azzal az ötlettel állt elő, hogy jövőre a Bravalla helyett egy csak nőknek szóló rendezvényt szervez. Kisebb, csak nőknek szóló fesztiválokat már eddig is tartottak, de ilyen nagy tömegrendezvényt még nem. Tulajdonképpen egy gigantikus Safe Place a nőknek. (A baloldali sajtó szerint.)

Emma Knyckare igazából néhány barom miatt megpróbálja befenyíteni kollektíven a férfiakat. És nem csak fenyít, illetve kizár, kirekeszt, de már a tervezés során meg is szégyenít és általánosít. A fesztivált ugyanis évről évre megrendezné, egészen addig, amíg “meg nem tanul MINDEN férfi viselkedni”. Huszonhét szexuális bűncselekményhez hány férfi kell? Talán valamivel több, mint harminc. És emiatt a pár tucat férfi miatt (akikkel szemben nem lehet tudni, a bántalmazottak mennyire figyeltek oda magukra: mit engedtek meg maguknak, és kivel szemben, egyszóval: mennyire vigyáztak magukra) kollektíven vonják szégyenpadra a svéd férfiakat. Több tízezer férfi TUDOTT viselkedni.

Ám Knyckare-t a diszkrimináció csöppet sem zavarja: “Mivel a nők diszkriminálásával sosincs gond, talán azzal sem lesz, hogy kizárjuk a területről a férfiakat három napra. Nem mondanám bántalmazásnak, hogy nem jöhetnek be egy fesztiválra.” – nyilatkozta. Vagyis vett egy feminista lózungot a nők diszkriminálásáról, és megindokolta vele a saját kirekesztő akcióját. (Pont az agyonfeminizált svédeknél diszkriminálják a nőket. Persze. Meg nem érdemelt előnyöket adva nekik.) A férfiakat kollektíven bűnösnek beállítani, nyilvánosan viselkedni nem tudó, nemi erőszakolónak leírni és egy nagyszabású fesztiválról pusztán nemi alapon kitiltani őket – ez miért is nem bántalmazás?

Emma Knyckare a sajtó segítségével ügyesen újabb éket vert a férfiak és nők közé, már most, a tervezés alatt. (Nő férfiakat aláz? EZ vezető hír, rögtön!) Mi lesz, mire megvalósítja lelkileg zsaroló ötletét?

Talán tényleg egy egyre jobbnak tűnő alternatíva a MGTOW a felnövekvő fiúknak, és a férfiaknak. Nem feltétlenül örökre, de szigorú, szex- és párkapcsolatmentes (de nem feltétlenül pornó mentes) időszak, úgy egy-két évre. Tényleg hasznos lenne megtanulni kicsit nők nélkül élni. Önállóvá válni, és kiteljesíteni a baráti kapcsolatokat. Őszintén, álarcok nélkül. És mikor már megy az élet önállóan, érzelmileg és gazdaságilag, a hétköznapok feladataiban is, akkor nyitni megint a nők felé, amikor a punci már nem hat annyira varázslatosan az emberre, mert kipróbálta nélküle és működött.

Ezekbe (az önállóság) időszakaiba pedig bőven belefér zártkörű férfirendezvények megszervezése, mintegy válaszul a svéd mintára. Hiszen önmagát mindenkinek meg kell tanulnia kiteljesíteni, a személyiségfejlődésbe pedig mindez beletartozik.

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


24
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
13 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
xcsakxhunbagirawittukindAurelius RespectusCharlie oBrian Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

“De a nácik már csak ilyenek”

Mé milyenek?

wittukind
Olvasó
wittukind

nincs honnan tudják,nem éltek akkor

Tzimisce
Olvasó
Tzimisce

Olvastam, hogy akkor gondolom a színpadépítés, meg a többi pakolós meló is nők által lesz végezve?

Remélem csak női előadókat hívnak meg. Én amúgy nagyon várom, hogy végignyomják, nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.

Naooo
Olvasó
Naooo

“zártkörű férfirendezvények”

Majd Emma kitiltat onnan titeket, oszt leshettek.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Első gondolat: Vajon mit szólna a sajtó, ha erre a kirekesztő “csak csajok” rendezvényre reagálva a srácok rendeznének egy zúzós metálzenés “csak pasik” bulit, sok sör stb némi csocsó foci akármi, nincs nő nincs sírás stb. …

A csajok meg tartsák meg a romantikus idióta csöpögős uncsi szerelmes zenéket maguknak, hányni tudok tőle. Elég mocsok történt már velem hogy ne higgyek a hazug tündérmesékben és soha többet ne legyek “szerelmes”.

A szerelem a legrosszabb drog mind közül. Minden olyan veszélye megvan ami miatt a gyerekeket osztályfőnöki órán óvva intik a drogoktól: a szerelem és a párkapcsolat sokba (idő és pénz) kerül, az erős testi és érzelmi függőség átveszi az irányítást feletted, elhanyagolod miatta a barátaid meg minden mást … Tudományosan bizonyítva van, hogy  pont ugyanazt műveli az aggyal mint a kokain ( https://www.salon.com/2015/02/14/love_is_like_cocaine_the_remarkable_terrifying_neuroscience_of_romance/ ),  csak ez legális és agyonreklámozzák (mainstream zene, társkeresők reklámja, anyánk 2 minden pokolnál rosszabb házasság után is szövegel hogy “kisfiam mikor lesz már másik kislány melletted” stb)

Az MGTOW életformát elsajátítani és a keserű red pill-t lenyelni viszont nehéz. Minden ösztön ellene van. Egy normális világban nem lenne rá szükség. Egy normális világban meglenne az a rendszer amiben működőképesek a kapcsolatok. Mondjuk, ha már úgyis a kapitalizmus az egyik emberi alaptermészet, akkor valamilyen adok-kapok alapon kellene működnie a dolognak. Két önnálló felnőtt és tetteiért felelősséget vállaló emberi lény együttműködése. De mint nagyon sokan tapasztaltuk, ez nagyon nem így van a valóságban.  Illetve sokan, én is, következetesen rosszul választunk. Vagy már nincs /elfogyott az összes jó választási lehetőség…

szinte senki nem fogja lenyelni a redpillt kiskorában. Én tudom, sok mocskon mentem át gyerekkorban, szüleim házasságában az ütköző szerepében, nagyon jól az orrom előtt volt hogy hova fajulhatnak a dolgok. De sajnos az ember természete még fiatalon a végtelenségig reménykedés az ellentétes bizonyíték ellenére. Persze amíg ráadásul még szűz meg önbizalomhiányos az ember, minden lány kilométerekről észreveszi és viszautasítja és úgymarad egy darabig. De ez se volt elég a redpill-hez, meg nem is ismertem akkoriban. Amikor meg végre összejön valami értelmesnek tűnő dolog, bedrogozódik általa az ember és nem lát a rózsaszín ködtől.  Tényleg jó adag elromlott kapcsolat kell a red pill bevételéhez. Amikor tudomásul veszed, hogy hiába igyekszel, akkor se fog jól elsülni a dolog, nem minden tőled függ, mivel a kapcsolat két emberből áll. És hiába választasz másik embert magad mellé, minden esetben rosszul fogsz választani. És a másik ember inkább horgonyként mint szövetségesként viselkedik.

Na szóval, tehát a red pill-t akkor fogják csak lenyelni, amikor a szerelem mellékhatásaihoz képest már az egyedüllét a kevésbé fájdalmas opció. Sokan, főleg extrovertáltak azt hiszik illetve úgy érzik hogy ha egyedül vannak akkor az magányosság meg maga a halál. Introvertált ember bőven megszokja  egy év alatt, utánna már jól van, és nem fáj a piros pirula, sőt teljesen természetesnek fog tűnni.

rumospiskóta
Újságíró

Erre az extrovertált-introvertált összefüggésre még nem is gondoltam, pedig egyértelmű.  Én extrovertáltként írok cikket és nézem az utcán a szembejövőket és alkotok véleményt a világomról – és szerintem nincs átköltözés a másikféle világszemléletbe.  Átjárás biztos hogy van, de ha nem odavaló az ember akkor nem odavaló és kész.

..sokféle törésvonal mentén osztódik meg a világunk..  :-(

Hunn
Újságíró

A legundorítóbb, hogy úgy tesznek, mintha a SVÉD férfiakról, vagy a svéd férfiakról is, szó lenne. Mindenki tudja, hogy a pomogácsok voltak. Nem véletlenül nem osztanak nálunk sem a déli határnál ingyenjegyet Ozorára a szíriai polgárháború borzalmai elől menekülő négereknek és afgánoknak. Bár amilyen hülyék a bal-liberálisok, még ezt is megérhetjük, pedig megfigyelésem alapján csak azon a goa-partin működik a peace, love, unity, respect, ahol hatalmas többségben vannak a fehér, középosztálybeli fiatalok. Na mindegy. Svédországban sem történik olyan, hogy fehér, keresztény, európai férfiak tömegesen zaklatják és erőszakolják meg a nőket. Bár lehet, hogy igény az volna rá.

Kalman
Újságíró

Egyetértek, én is ezt akartam írni. A cikkből ordítóan hiányoznak a pirézek. Nyilvánvaló, hogy miattuk lett lehetetlen a nyilvános szórakozás. Csak őket kitiltani rasszizmus lenne. Ezért inkább kitiltják az összes férfit :-)

Én is amondó vagyok, hogy lássuk meg milyen lesz a buli! Oldják meg a színpadépítést, a duguláselhárítást és a biztonsági őrzést is! A pirézek majd biztos meg sem próbálnak odamenni, ahol tálcán lesznek patriarchák védelme nélkül.

Aurelius Respectus
Olvasó
Aurelius Respectus

Nekem is pont ez jutott eszembe. Meg a néhány éve történt eset, amikor egy cigány megerőszakolt és megölt egy lányt és az agyalágyult feministák a férfierőszak ellen tüntettek Pesten.

Reszet Elek
Újságíró

Nőnek nincsen buli pasik (fasz) nélkül ha már ivarérett, szóval nem lesz ez egy nagy fesztivál, legfeljebb bebuzulásnak lesz jó és tuti ráfizetéses lesz.

Amúgy mi a helyzet a travikkal és a genderfluid személyekkel? Ők bemehetnek vagy nem? Esetleg mindenkinek meg kell mutatnia mi van a lába között és a biológiai nem dönt? Ha valaki odamegy és nőnek vallja magát az bemehet? Én az ottani fiatal férfiak helyében az egészet jó alkalomnak fognám fel a trollkodásra, ha pedig bejutnék az egy aranybánya lenne a rakásnyi részeg-félrészeg begerjedt csajjal.

filmcom
Olvasó
filmcom

mondjuk egy ilyen “női fesztivál” a második napon véget érne, mert minden nő összeveszne minden nővel, és durcásan hazamennének…:)    (bocs.)

Kalman
Újságíró

Tegyük fel,  hogy 10 000 nő venne részt az első napon! Az 10000*9999/2=49995000 összeveszés! Még 24 órával számolva is kevesebb mint 9 másodperc jut egy összeveszésre! Attól tartok ennek a logisztikai menedzseléséhez férfiakra lesz szükség, maguktól nem tudják megoldani! Még az összeveszés is káoszba fulladna! (Nem kérek elnézést.)

Gejza
Olvasó
Gejza
” azzal az ötlettel állt elő, hogy jövőre a Bravalla helyett egy csak nőknek szóló rendezvényt szervez. Kisebb, csak nőknek szóló fesztiválokat már eddig is tartottak, de ilyen nagy tömegrendezvényt még nem. Tulajdonképpen egy gigantikus Safe Place a nőknek.”
Én előveszem az erre a helyzetre már egyszer-kétszer felvetett érvelésem.
Legyen egy ilyen rendezvény, amit így hirdetnek, hogy “csak nőknek”.
Odamegyünk jó páran haverok. Mondjuk százan. Ezren.
Persze a kapuban azt mondják: csak nőknek.
Haver, ez itt Svédország, mi itt mind nők vagyunk, nőknek valljuk magunkat. Most mi van? Megkérdőjelezed az identitásomat? Te mondod meg, hogy én most nem nő vagyok? Micsoda? Megyek/megyünk a bíróságra….
No, egy ilyet kellene megrendezni úgy tömegesen, mi lenne a reakció és a végeredménye egy bíróságon.
Meg egy másik – magukat természetesen férfinak valló csoportnak – meg nemi megkülönböztetés miatt egy párhuzamos pert indítani.
Nagyon kíváncsi lennék erre is, szintén, mire jutna egy bíróság a helyzettel itt is.
Szerintem ízekre lehetne szedni a rendszert.
Naooo
Olvasó
Naooo

Gondolom ott is nagy a bírói függetlenség a néptől.

filmcom
Olvasó
filmcom

megoldás: “fesztivál csak nőknek hivatalos szexvizsgálati eredménnyel” (és nem bemondásra)  akinek ez nem tetszik, az mehet a szigetre és mondhatja a bejáratnál férfiként hogy ő Nő és simán beengedik..:))

 

Aldo
Újságíró

Ja, beültetik őket olyan “golyóvizsgáló” székbe, mint a középkori pápajelölteket.

Amúgy megint jól mutatja az elvetemült liberalizmus értelmetlenségét. Kitiltják a férfiakat. Rendben van. Odamész fasziként, megállítanak a bejáratnál, erre csak annyit kell mondanod, hogy márpedig te nő vagy. Hogyhogy? Liberáliséknál ugyanis teljesen mindegy milyen elsődleges vagy másodlagos nemi jellegeid vannak, olyan nemű vagy, amilyennek érzed magad. Ha valaki ebben korlátozni akar, az egy szemét kirekesztő.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Erről eszembe jut valami, amit egy kiváló, de mára halott oldalon találtam.

Feminism, which clearly developed as a social, cultural and political force, has been effectively a tool of the female-variant of the super-norm which has been used precisely as described above: to free up the expression of the female-variant of the super-norm by removing the subjection and dependence of women.  Of course, feminism, as a movement, didn’t seek this (as described above), but the interesting point is that the things that feminism did seek that were not consonant with the female-variant of the super-norm (i.e., that involved radical lesbian separatism, the avoidance of having children, the avoidance of monogamous relationships with men, the avoidance of marriage, and so on) were precisely those aspects of feminism that did not “stick”, that got very little cultural traction, and were quite unceremoniously dropped as what had been a radical social movement was eventually co-opted into becoming the social, cultural and political face of the rising feminine super-norm, and which itself became the new face of the mainstream.

http://veritaslounge.com/2013/02/09/the-super-norm-and-feminism-is-there-a-difference/

Nem lesz nagy jövője ennek a fesztiválnak.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Egyébként meg nincs új a Nap alatt.

https://www.advocate.com/michfest/2015/04/21/years-michigan-womyns-music-festival-will-be-last

A végén egymás ellen fordulnak, ahogy a hithű komcsik mindig teszik.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Háhá. Csináljanak csak fesztivált. Majd megnézem a hangosítást, meg a színpadtechnika nívóját, meg a színpadot is (természetesen csak youtube-ról, eszembe nem jutna zaklatni őket jelnlétemmel). Nők építették fel nőknek <3, nők hangosítanak nőknek <3 , micsoda haladó korszellem! ;)

Gejza
Olvasó
Gejza

És alakul a dolog, a “demokrácia” hazájában, tessék:

“Kaliforniában per lett egy csajbuliból

Beperelték Iliza Shlesinger stand-up komikust Kaliforniában, mert egy előadását úgy hirdette meg, hogy arra csak nők mehetnek be. Egy George St. George nevű férfi perelte be, aki egyébként ilyen ügyekre szakosodott, és már számos alkalommal mószerolt be szórakozóhelyeket és fellépőket diszkrimináció miatt.

Shlesinger november 13-án lépett fel egy Los Angeles-i klubban, az előadása címe No Boys Allowed, azaz Fiúknak tilos volt. St. George és egy barátja a cím ellenére jegyet váltott a stand-up-ra, és be is tudott vele menni, igaz, először azt közölték velük, hogy csak hátul, a színpadtól messzebb ülhetnek le, majd amikor ezt kifogásolták, be sem engedték őket. Ez pedig nemi alapú diszkrimináció, ami az 1959-es polgárjogi törvénybe ütközik.”

https://index.hu/kultur/media/2017/12/28/kaliforniaban_per_lett_egy_csajbulibol/

 

Ez a pofátlanság:

“az előadása címe No Boys Allowed, azaz Fiúknak tilos volt.”

És a szokásos megjegyzés: fordított esetben már a fél világ hörögve üvöltené a férfiállatok elnyomó és kizsákmányoló társadalmát a nőkkel szemben.

 

Aldo
Újságíró

A Boys helyébe nyugodtan be lehet helyettesíteni a blacks, gays, muslims, jews kifejezéseket. Minden esetben hatalmas felháborodás lenne. Persze ha a férfiakat kell kirekeszteni, az természetes. Amúgy érdekes lesz, hogyan alakul az ügy.

hunbagira
Újságíró

Nem a férfiakat, a FEHÉR-HETERO férfiakat. Ha az illetők ratyik/niggerek/bibsik lettek volna nem merték volna őket kitiltani.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Fordított esetben (ha valaki ezt akarná:) simán ki lehetne zárni a nőket, csak annyit kéne kiírni, hogy: Férfiaknak, de kurvák is jöhetnek…