Hisztéria, hírhamisítás, haszonlesés: a campus-erőszakról

Nap mint nap közelebb kerülünk ahhoz, hogy felzárkózzunk a művelt Nyugathoz: a genderháborús propagandagépezet évről évre szítja a feszültséget, a nagyobb TV-csatornák a campusokon erőszakolók véresre verését vizionálják. A mindenötödiknőtmegerőszakolják-kampány, a rape culture-hisztéria a hazai egyetemekre is begyűrűzött – illő, hogy részletesen foglalkozzunk vele.

A tanszabadság vége

2014. november 19-én A Rape on Campus címmel jelent meg egy nagy vitát kiváltó írás a Rolling Stone magazinban. A cikk szerint a Virginiai Egyetem „Jackie” nevű hallgatóját egy partin véresre erőszakolta a Phi Kappa Psi diákszervezet. Erre hivatkozva tiltották be hónapokra az egyetem összes diákegyletét. Mint kiderült, a lányt mégsem erőszakolták meg; a többi már mind történelem. A hírhamisításon kapott szerző, a nemzetközi feminizmus csillagrombolója, Sabrina Rubin Erdely pórul járt, a szövetségi bíróság rágalmazás miatt súlyos pénzbírságra ítélte. A szerző egyébként nem először “tett rossz fát a tűzre”, korábban a katolikus papság gyermekmolesztálásairól közölt kétes forrásokon alapuló cikkeket. Tanulságos, hogy ugyanazok az erők állnak a “campus rape” miatti hisztériakampány mögött, akik az egyházat padlóra küldték.

A liberális revolversajtó az erőszak- és pedofil-botrányokat rendszerint egy-egy intézmény vagy autoritás lejáratására használja fel, hogy annak helyére újfajta intézmények és más autoritások kerüljenek. Elsősorban a felsőoktatás a progresszió céltáblája: az álcivil szervezetek és radikális safe space közösségek Nyugat-szerte einstandolták a felsőoktatást. Ami a magyar valóságot illeti, érdekes egybeesés, hogy egy 2014. október elsején megjelent, nemi erőszakról szóló cikk alapján mondatták le az ELTE ÁJK és TÓK teljes HÖK-vezetését…

Az ellenség te vagy!

A radikális feminizmus a férfiak kollektív bűnösségét hirdeti. „A fiú egy átlagos tinédzser, nincs kiállása vagy akár csak bármi férfias benne – „egy semmi”, ahogy Mira beszél róla, gyűlölet nélkül, de megvetéssel a hangjában. A fiú tehát egyáltalán nem úgy néz ki, ahogy az erőszakolókat el szokás képzelni” – harsogja az Index propagandacikke.

A világ változóban. A feminista Saria-járőrök korábban kifejetetten csakis azokra a jóképű kosarasokra, milliomosokra vadásztak, akiket az erőszakváddal zsarolni lehetett – mára azonban már azok a férfiak is potenciális “erőszaktevők” lehetnek, akik életükben nem láttak még női ivarszervet. Korábban a férfiak hatalommal bíró csoportjára zúdultak a vádak – a kibővített feminista  ellenségképbe viszont már a számítógépes kocka is bőven belefér. A nemi erőszakkal vádoltak körét szemlélve megerősítést nyer, hogy a nők tudat alatt mennyire irtóznak a béta férfiaktól, amire aztán a feminista propaganda is alapozhat és ezt a fajta undort is átváltoztathatja cselekvő gyűlöletté.

Napjainkban számtalan #killallmen hashtag alatt közreadott poszt virulhat a Twitteren, immár a szellemi terrorból kinövő fizikai fenyegetéssel nézünk szembe. A feminista gyűlöletbeszéd elterjedtségét a Music Television 2016-ben bemutatott, a campus-erőszakot középpontba állító Sweet/Vicious c. sorozata is jól példázza: a TV-sorozat főiskolás hősnői erőszaktevő férfiakat vernek véresre, a közönség nagyobb mulatságára. A megfelelő hatékonysághoz nem elég ugyanis a mainstream médiában a campus-erőszakot napi szinten fókuszban tartani, hanem vizuálisan is rendszeresen a közönség arcába kell tolni. A politika és a látványipar végleg összenőtt.

Értünk haragszik, nem ellenünk

A megerőszakolt lány novellaszerűen számol be a körülményekről. Egyes szám első személyben fogalmaz, mint egy young adult-regényben. Elmondja, hogy milyen hatást gyakorolt az ügy a lelkivilágára. Nyilvánosan elítéli az erőszaktevőt, aki nem tett vallomást. Az elbeszélő erőt merített a tragédiából; megvan hozzá az akaratereje, hogy elmondja a történetét, szándékában áll, hogy visszavágjon a támadójának. Mint ittittitt, vagy itt. Vagy itt. Vagy itt. Na jó, az utolsó. Igaz, hogy egyes szövegrészek és gondolati panelek megegyeznek, de a Nők szavát nem kérdőjelezhetjük meg, mindegyik eset “megtörtént”.

A “progresszív” politikacsinálók pedig sportot űznek abból, hogy egyedi esetekből rendszerszintű elnyomást kreáljanak. A ballliberális média által felkarolt interjúalanyok válasza feltűnően egyezik. Tizenéves lányok fogalmaznak meg feltűnően éles társadalompolitikai üzeneteket: nem az erőszaktevőn van a hangsúly, hanem a patriarchális rendszeren. „Mirát két dolog érdekli. Az egyik, hogy tovább tudjon lépni. A másik, hogy megváltozzon a szexuális erőszakról való gondolkodás Magyarországon. (…) A szexuális bűncselekmény elhallgatása olajozottan működő rendszer, talán ez benne a legfélelmetesebb” – derül ki az Indexes „Mirá”-ról.

Jobban haragszom a rendszerre, mint a megerőszakolómra  – összegzi találóan egy amerikai hölgy a radikális feminista retorikát.

Következtetések

A campus-erőszakkal való riogatás kapcsán az amerikai sajtó nem polkorrekt része valóságos járványról, tömeghisztériáról beszél. A nyíltan vállalt férfigyűlölet önmagában nem magyarázza a többezernyi tönkretett életet – csak ott lehetséges tömegeket meghurcolni, ahol ezt lehetővé teszi a bürokrácia és a férfiak önvédelmi képességének hiánya is. Súlyos felelősség terheli az amerikai egyetemek adminisztrátorait, mivel engedtek a feminista lobbinak, s bevezették az „addig bűnös, míg ártatlannak nem bizonyul” elvét. Elképzelhető-e ugyanez a forgatókönyv hazánkban? Mi az, hogy… nagyon is! Az Eötvös Loránd Tudományegyetem vezetése elengedhetetlennek tartja,  hogy „az ELTE ne belesimuljon a magyar gyakorlatba, hanem kivételként és modellként viselkedjen a nemi – és minden más – esélyegyenlőség biztosításában és a diszkrimináció és erőszak megelőzésében.”

A megoldás: ellenkampányt kell indítani. Míg nem késő, fel kell hívni a közvélemény figyelmét a hamis statisztikai adatokra, az importfeminizmus képtelenségeire. Mint az elsőként említett cikk sorsából kiderül, a fake news média nem legyőzhetetlen. A lényeg: ne hagyjuk, hogy defenzívába szorítsanak. – Akár a szervezetlen, decentralizált mozgalomban, akár a szervezett férfimozgalomban tevékenykedve, de minden férfinak morális kötelessége felvenni a küzdelmet a férfigyűlölet és a férfiellenes társadalmi kampányok ellen.

14 votes, average: 5,00 out of 514 votes, average: 5,00 out of 514 votes, average: 5,00 out of 514 votes, average: 5,00 out of 514 votes, average: 5,00 out of 5 14 olvasó átlagosan 5,00 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Berengar

41
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
36 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
righeiraggwpChumpAldoAlter Ego Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

“a rape culture-hisztéria a hazai egyetemekre is begyűrűzött”

De milyen erőszak az egyetemeken, mikor baszni járnak oda.

“a katolikus papság gyermekmolesztálásairól közölt kétes forrásokon alapuló cikkeket”

Ez a rabbik vágyainak kivetülése.

Art
Olvasó
Art

Nesze itt a következő megélhetési feminista:

http://hvg.hu/elet/20170726_Van_hogy_egy_busz_nezi_vegig_ahogy_egy_szatir_fogdossa_egy_tinilany_melleit

“Médiakutató” bazmehgh:)

Tehát nem ért semmihez, de valamiből ki kell fizetnie a fotósát

Naooo
Olvasó
Naooo

“Én is épp 11 múltam, amikor valaki először az arcomba verte a pélót a metrón”

Te kislánynak is csúf lehettél, remélem videó nincs róla, olyan jó volt ez a grízestészta.

“ráadásul amikor történt, épp lovagolni mentem, és ott volt a lovaglópálca a kezemben.”

Röhögtess még.

“hogy az aktus közepén is mondhat bárki nemet, és ezt maximálisan tiszteletben kell tartani”

Sikerült.

Art
Olvasó
Art

Egészen halkan mondom, hogy ha nekem valaki az aktus közepén mondana nemet, az valószínűleg nem úszná meg 8 napon túl gyógyuló sérülés, és további súlyos következmények nélkül. Nincs olyan egészséges férfi, aki ilyet szó nélkül eltűr. Aki meg erre biztat nőket, az pont a nőket kergeti ezzel veszélybe.

Valahogy sose kerül szóba sehol se, de a férfi szexualitást is épp úgy tiszteletben kell tartani, mint a nőit. Márcsak saját jól felfogott érdekből is.

Ijk
Olvasó
Ijk

Akkor jogosan állítanak elő nemi erőszak mellett testi sértésért is.

Ha aktus közben nemet mond a nő akkor meg kell szakítani mert nem vagyunk ösztönállatok. Nem ellenségek a nők, nem valami hülye ideológia mond nemet ha már magába engedett, hanem mert mondjuk nem élvezi, fáj neki. A szex a kölcsönös élvezetről szól és nem az egyik fél ösztöneinek kielégítéséről. Ha meg te így gondolod akkor viseld is a következményeit.

Naooo
Olvasó
Naooo

De ha elássa a kertbe, akkor nem.

Hunn
Olvasó
Hunn

Valóban nagyon megalázó helyzetnek tűnik, de én más irányból közelíteném meg a kérdést. Ha egy nő ezt megcsinálja, akkor te valamit nagyon rosszul csináltál korábban, amiért azt hiszi, hogy veled bármit meg lehet tenni.

A másik dolog meg az, hogy az ember anélkül is látja és érzi, hogy a partnere jól érzi-e magát, hogy konkrétan szavakba öntené a dolgot. Ezért baromság az amerikaiak “yes means yes” meg “enthusiastic consent” című baromsága, ahol minden tevékenységnél rá kell kérdezni a másiknál, mert egyrészt az ember látja, másrészt meg ez a fajta duma kurvára illúzióromboló. Szerintem eleve az a céljuk, hogy ne jöjjön létre szexuális kapcsolat a fiatalok között, mert minden nő sikítófrászt kapna attól, ha egy férfi mindenre rákérdezne, hogy csinálhatom-e drágám, jó-e neked ez így.

herceg
Olvasó
herceg

Erről eszembe jutott a dolognak az a fele, hogy ha meg a rapeculture-nek ellentmondó információk kerülnek elő (férfiak egyik fő célja szexnél örömszerzés a nőnek – elég csak arra gondolni, hányan dicsekednek ilyesmivel ha igaz, ha nem :) ), azt gondosan átcímkézik: “gonosz patriarchális elnyomás, mert mi az már, hogy a férfi stresszeli a nőt, hogy az élvezzen!!!”

Hiába, ott elbaszták az egészet a felmenőink, hogy azt hitték, picit engednek és majd jó lesz…

Hunn
Olvasó
Hunn

Nekem pedig a mitikus “rape culture”-ről mindig az jut eszembe, hogy még ha létezne is ez a jelenleg kizárólag a Feministák fantáziájában megtalálható jelenség, az a nőknek akkor is sokkalta kisebb szenvedést jelentene, mint amit a férfiaknak a nem önkéntes cölibátus, vagyis az incel-ség jelent – ami viszont a valóságban is létező és többek között a Feminizmusnak is köszönhetően sajnos egyre jobban terjedő, valós jelenség a férfiak között.

Egy nemi erőszak meddig tart, rossz a nőnek mondjuk három percig? A nem önkéntes cölibátus a férfi számára pedig tart a a nap 24 órájának minden ébren töltött percében, a hét minden napján, a hónap minden hetében, az év mind a 12 hónapjában, évekig, esetleg évtizedekig. Össze sem lehet hasonlítani, hogy milyen negatív lelki és káros pszichológiai hatásokat, milyen iszonyatos szenvedést jelent ez mondjuk egy nő ellen elkövetett nemi erőszakhoz képest.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ajánlanám figyelmedbe a “Mennyire rossz a nemi erőszak” c. cikket,különösen a lelki oldaláról szóló kommenteket és vitákat.

Nem győzöm hangsúlyozni,hogy VALÓDI,nem “később úgy gondolom”,meg “merev részegre iszom magam és semmire sem emlékszem” erőszakokról szólok.

Nem,nem 3 percig tart,egy életen át eltarthat. Ez nem fizikailag fáj a legjobban. Egy életre meghatározhatja a férfiakhoz való viszonyát, tönkre teheti a nemi életét jó esetben csak hosszú időre és nem örökre.A kettő között amiről írsz,hatalmas különbség van.Ugyanis a megerőszakolt nőnek nincs választása. A nem önkéntes cölibátusban lévő férfinak van(nem azt vitatom,hogy nehéz így élni félreértés ne essék): pornó,önkielégítés,kurvák,guminő stb. Szóval valóban nem lehet összehasonlítani a káros pszichológiai hatásokat,csak nem úgy,ahogyan gondolod.

Még egyszer leírom,a jó,kielégítő szex NEM JÁR ALANYI JOGON. Tenni kell érte ,hogy legyen,de az erőszak sosem megoldás.

Naooo
Olvasó
Naooo

“de az erőszak sosem megoldás”

Akkor ha meg akarnak téged erőszakolni, nehogy tökön rúgjad, mert az erőszak nem megoldás.

Reszet Elek
Szerkesztő

Hunn
Olvasó
Hunn

Nem,nem 3 percig tart,egy életen át eltarthat. Ez nem fizikailag fáj a legjobban. Egy életre meghatározhatja a férfiakhoz való viszonyát, tönkre teheti a nemi életét jó esetben csak hosszú időre és nem örökre.A kettő között amiről írsz,hatalmas különbség van.Ugyanis a megerőszakolt nőnek nincs választása.

A fentiek alapján azt kell mondjam: a nem önkéntes cölibátus pontosan ugyanaz a férfiak számára, mint ami a nők számára a nemi erőszak. Amit fentebb írtál, az is pontosan ezt támasztja alá, nem pedig azt, hogy a kettő között hatalmas lenne a különbség. Hogy miért mondom ezt?

A nem önkéntes cölibátus egy életen át eltarthat. Nem a fizikai része az, ami a legjobban fáj, hanem a lelki. Egy életre meghatározhatja a nőkhöz való viszonyát, tönkre teheti a nemi életét, jó esetben csak hosszú időre és nem örökre. A nem önkéntes cölibátusban élő férfinak nincs választása – ezért hívják nem önkéntes cölibátusnak.

Ergo: nincs különbség. Ami a káros pszichológiai hatásokat illeti, simán összehasonlíthatóak, és csak arra az eredményre juthatunk, hogy ami a nők számára a megerőszakolás, a férfiak számára a nem önkéntes cölibátus.

Még egyszer leírom,a jó,kielégítő szex NEM JÁR ALANYI JOGON. Tenni kell érte ,hogy legyen,de az erőszak sosem megoldás.

A szex természetesen NEM JÁR ALANYI JOGON, ez valóban nem lehet vita tárgya. Ugyanakkor nem értem, miért kellene egy férfit érdekeljen az, ha valahol valakik nőket erőszakolnak meg, ha a nőket meg pont nem érdekli a nem önkéntes cölibátusban élő férfiak nyomora?

Pontosítok: nem hogy nem érdekli őket, hanem maximum röhögnek rajta, és biztosan olyan tanácsot adnak neki, ami használhatatlan. Sőt, napjainkban a Feminista kondicionálással direkt úgy nevelik a férfiakat, hogy lehetőleg minél több férfi szenvedjen a nem önkéntes cölibátustól,  és lehetőleg ne kapjanak segítséget.

Ismétlem: segítséget. Nem szánalom-szexet, nem ingyen puncit, hanem segítséget. És amikor más férfiak segítséget akarnak adni nekik, vagyis amivel a Manoszféra próbálkozik, vagyis hogy: Game/PUA ismeretek átadása, hogy járjon konditerembe, hogy melózzon és gazdagodjon, hogy győzze le az “Approach anxiety”-t, hogy a férfias gondolkodásra alapuló férfias viselkedés a nőkhöz és a szexhez a kulcs – akkor a nők azzal jönnek, hogy ez nőgyűlölet, ne is hallgasson rájuk, hanem a mégtöbb Feminizmus lenne az illető férfi számára a megoldás. Amivel viszont garantált, hogy az illető egy életre beleragad a nem önkéntes cölibátusba…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ebben úgy tűnik nem fogunk egyetérteni. Szerintem lehetetlen összehasonlítani egy erőszakos bűncselekményt ,egy “helyzettel”. A helyzetén javíthat valaki,igenis tehet érte,hogy jobb legyen,a másik esetben valóban nincs választása az áldozatnak. Nem véletlenül bünteti a törvény az egyiket,míg a másikat nem .

Mindkét esetben igen nehéz a helyzete a benne lévőknek ,de ezt összehasonlítani?! Számomra elképesztő.De nem kell mindenben egyetérteni ugye…

Naooo
Olvasó
Naooo

“Nem véletlenül bünteti a törvény az egyiket,míg a másikat nem”

Holokausztcáfolásttagadást bünteti, míg a milliárdossá válást nem, pedig ahhoz nagyon sokat kell lopni.

Art
Olvasó
Art

Nem történt még velem ilyen, sőt, egészen a közelmúltig nem is tudtam róla, hogy ez egyáltalán fogalmilag létezik, pedig nem tegnap láttam először nőt közelről:) Ismerem a szárazkurvaság bájos össznépi hagyományát, de sose gondoltam volna, hogy ilyen tökélyre lehet vinni.

Azt pedig kimondottan veszedelmes baromságnak tartom, hogy a női önmegvalósítást ilyen allűrök felé terelik a feministák meg a manginák.

Rokapapa
Újságíró

Azért azt se felejtsük ki a repertoárból, hogy még a leghétköznapibb testi érintkezés előtt minden férfinak elkel végeznie a nőn egy drog és alkoholtesztet mert ha véletlen bármit is szedett a hölgyemény a férfi már is erőszaktevő.

Aldo
Újságíró

Az alkohol és drogteszt után pedig alá kell íratni vele egy beleegyező nyilatkozatot, melynek tartalmaznia kell, hogy:- megtörtént a fent említett alkohol és drogteszt, melynek eredménye negatít
– illetve, hogy a nő beleegyezik abba, hogy bárminemű fizikai kontaktusba lép a jelenlévő férfiúval, legyen az szex vagy egy egyszerű kézfogás.
A nyilatkozatot természetesen közjegyző által kell lepecsételtetni, miután aláírta két tanú. Sőt jobb ha a tanúkat viszed magaddal gyertyát tartani, biztos, ami biztos.

herceg
Olvasó
herceg

… és mindkettő nő! (lehetőleg rondábbak/öregebbek, mint a szex tárgya, így nem akarnak majd ellened fordulni őérte)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ezer oka lehet,ha egy nő aktus közben mond nemet. Ijk már leírta az egyiket,én még sorolok párat (főleg,ha nem régi,jól működő kapcsolatról van szó pláne).

1. Begörcsölt a lába (a páromnak már néhányszor előfordult és nem pofoztam meg érte -nekem is volt már :))

2. Felfordult a gyomra,hányingere van stb (nem feltétlenül tőled)

3.Valami nagyon zavarja-nem érzi magát biztonságban (a helyzet,helyszín,nem tud ellazulni)

4. Rátör a pukizhatnék,hasmenés stb (ezt nem szívesen közli senki aktus közben)

5.Valamit nagyon nem úgy csinálsz,ahogy ő elképzelte,durvábban,fájdalmas ,testszagod van,dohányzol és felfordul a gyomra stb.

6. És a “legvéleményesebb”-mondjuk itt megértem,ha ideges lesz egy férfi,de akkor sincs joga durvulni-,ha meggondolja magát,rádöbben,hogy rossz döntés-választás volt a partner,illetve az egész “akció”. Ha úgymond helytelen motivációból ment bele a dologba (ez általában lelki eredetű dolog-én is “visszacsalom” stb) .

Saját példa (persze nem házasságom első éveiből,hanem későbbről),a térdem a szőnyegen már kezdett füstölni,de én lettem lecseszve,hogy miért nem tűrök,időnként összeszoríthatja a fogát egy feleség a férje kedvéért. A térdem már vérzett,biztosan szívesen szexel így egy átlag nő (én nem egy szado-mazo). Ezért mondom mindig,aki az életben önző,az ágyban is az. Igazán jó szex (mindkét fél részére jó) csak önzetlen emberek között jöhet létre.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nekem eléggé elmegy a kedvem, ha “akció” közben nemet mondanak, szóval emiatt nem nehéz leállni. Viszont ha már ott van az ember, alaposan elő van készítve a terep hogy az ilyesmire csak valós és gyakorlati okokból kerüljön sor.

Engem inkább az szokott kiakasztani, ha nem szólnak és csak utólag derül ki valami. A példádnál maradva én inkább azon akadtam volna ki, ha nem szólsz és fájó térdekkel be is fejezzük a dolgot. Ha utólag megtudom tuti jól le is cseszlek érte.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nos ez férfi és Férfi között a különbség.

Koriander
Olvasó
Koriander

jesszumpep, Vivi, miért kell mindent ennyire naturalisztikusan bemutatni? ép most készültem volna ebédelni.

Aldo
Újságíró

“1. Begörcsölt a lába (a páromnak már néhányszor előfordult és nem pofoztam meg érte -nekem is volt már :))
Nyugodtan lehet pihenni közben, a lábzsibbadás általában nem tart órákig, hogy ezért le legyen mondva a dugás.

“2. Felfordult a gyomra,hányingere van stb (nem feltétlenül tőled)”
Ha szól, akkor nyilván nincs gond.

“3.Valami nagyon zavarja-nem érzi magát biztonságban (a helyzet,helyszín,nem tud ellazulni)”
Öt perccel korábban nem zavarta semmi, de pont akció közben jut eszébe?

“4. Rátör a pukizhatnék,hasmenés stb (ezt nem szívesen közli senki aktus közben)”
Lásd 1-es, 2-es pont.

“5.Valamit nagyon nem úgy csinálsz,ahogy ő elképzelte,durvábban,fájdalmas ,testszagod van,dohányzol és felfordul a gyomra stb.”
A testszagot korábban is lehet érezni. Nehogy már megint pont szex közben vegye észre. A nem jól csinálod részhez meg annyit, hogy még mindig szóból ért az ember.

6. És a “legvéleményesebb”-mondjuk itt megértem,ha ideges lesz egy férfi,de akkor sincs joga durvulni-,ha meggondolja magát,rádöbben,hogy rossz döntés-választás volt a partner,illetve az egész “akció”. Ha úgymond helytelen motivációból ment bele a dologba (ez általában lelki eredetű dolog-én is “visszacsalom” stb) .
Senki sem mondta, hogy joga van a férfinek agresszívnek lenni, de a nő is tudhatná, hogy mire vállalkozik. Sokan pedig egyenesen sportot űznek abból, hogy “húzzák a pasik agyát” aztán a célegyenesben meggondolják magukat, mert ház az milyen poén már. Aztán csodálkoznak, hogy esetleg kapnak egy-két pofont.

Arra is kíváncsi lennék, hogy a nő, hogy reagálna, ha a férfi az utolsó pillanatban gondolná meg magát.

Hunn
Olvasó
Hunn

A furcsaság az, hogy ugyebár nyugaton mindez az államhatalom teljes támogatásával, mondhatni parancsára történik. Magyarországon viszont nem a magyar állam vezeti be vagy veszi át ezeket a hülyeségeket. Érti valaki a koncepciót, hogy hogyan szivárognak be a magyar intézményekbe ennek ellenére ezek a baromságok?

righeira
Olvasó
righeira

Kontraszelekcióval.

Tapasztalatból tudom, az egyetemek társadalomtudományos szakjaira olyan emberek jelentkeznek tübbségében, akiknek
– missziós kényszereik vannak, meg akarják változtatni a világot
– teljesen naiv, élettapasztalat nélküli idealisták
– a társadalom többségétől markánsan eltérő értékrendjük, személyiségük, céljaik vannak.

Ezek az emberek a fentiek bármelyikétől vezérelve üdvözölni fogják ezeket a folyamatokat, és aktivitást, propagandát fejtenek ki ezek átvétele érdekében.

Rokapapa
Újságíró

Én nem értem ezt a nagy hisztériát. A megoldás kézenfekvő. Kitiltani a nőket a felsőoktatásból és nincs több probléma. A nők ilyen szintű oktatása amúgy is csak az adófizetők pénzének felelőtlen elherdálása.

Aldo
Újságíró

A sok kamu nők által preferált szaknak amúgy sincs semmi értelme.

Rokapapa
Újságíró

Ebben teljesen igazad van de csak a jéghegy csúcsét képviselik a “büfé” szakok.

Miért is ablakon kidobott pénz a nők felsőoktatása?

1. Diploma után családja, gyerekei lesznek velük fog törődni majd gyakorlat nélkül negyven évesen elmehet pénztárosnak. – A felsőoktatása ablakon kidobott pénz.

2. Diploma után családja, gyerekei lesznek – miközben karriert épít – akiket sosem lát el és sosem nevel, az állami intézményekre bízza őket. Nevelés nélkül vajon milyen emberek lesznek? Lásd a mai fiatalokat. – A felsőoktatása ablakon kidobott pénz mivel a társadalomnak csak kárt okoz.

3. Diploma után karriert épít. Nem reprodukálja a népességet. – A felsőoktatása ablakon kidobott pénz, mind társadalmilag mind gazdaságilag (nem lesznek újabb adófizetők) kártékony.

 

Az első pont az egyedüli mikor a nő károkozása kizárólag az oktatására fordított pénzre korlátozódik. A második pontban leírt károkozás már nem csak a diplomás nőkre de minden “teljes munkaidőben” dolgozó nőre igaz, akkor is ha a gyerekeit egyedül neveli és kényszerből dolgozik. A harmadik pontban leírt károkozás minden nőre igaz aki nem szül gyereket vagy csak egyet szül még akkor is ha egészségügyi okok gátolják..

Végezetül pedig nyugatról terjedt mondás szerint az egyetemi évek az életünk legjszebb évei. Csupa buli és szex, semmi kötelezettség és semmi felelősség (elsősorban a “büfé” szakoknál). Majd az egyetemi erkölcsi fertő után a diplomás emberek (főként nők mint hangadók. Lásd feminizmus) diktálják az erkölcsi, morális és emberi értékeket. Ők akik egyiket sem ismerik.

Aldo
Újságíró

Na igen. Akkor valóban a legszebb évek, ha nem kell valós teljesítményt nyújtani, sem felelősséget vállalni a tettekért, mert úgyis hozzávágják a diplomát és bármikor lehet erőszakot kiáltani.

 

Ijk
Olvasó
Ijk

Az a gond ezzel az oldallal mint a feminista blogokkal (na jó ott sok más gond is van), hogy szélsőséges eseteket ragad ki, vagy épp egy jelentéktelen esetet nagyít fel. A legtöbb cikk hisztéria. Hogy ugyan nem tartunk még ott, de az lesz/lehet vége.

Egy nő azért mond nemet aktus közben mert valamiért nem érzi jól magát. Tökmindegy az oka, neki nem jó és ha a másik félnek nem jó le kell állni. Nem tartom valószínűnek hogy majd nők tömegesen csinálják azt hogy baromi jó a szex, de egyszer csak nemet mondanak hogy jól kibasszanak a férfivel, vagy megmutassák náluk a hatalom, vagy csak mert megkeseredett feminista (az mondjuk örül ha reszeli egy jobb kaliberű férfi). Ha meg nem jó valamiért akkor igenis mondjon nemet ott, és ne másnap sírjon hogy megerőszakolták. Itt is nyilván van kivételes eset, pl. alkoholos vagy kábítószeres befolyáltság, hogy ilyenkor ki a hibás majd eldönti a bíróság. Érdekes módon még soha nem kerültem férfiként olyan helyzetbe hogy erőszakkal vádoltak meg, pedig voltam már szexuális kapcsolatban több nővel.

Másik példa a legutóbbi cikk, hogy mi az udvarlás és mi a zaklatás. Saját tapasztalatom hogy a nők túlnyomó többsége az udvarias közeledést udvariasan rázza le ha valamiért nem érdekli. Nem tartom valószínűnek hogy tömegesen vesznek majd elő férfiakat mert a nők zaklatásnak vették a bókokat. Amelyik nő pedig annak veszi azt hagyni kell a fenébe és jó messze elkerülni. Nekem is volt olyan eset hogy összenéztünk egy lánnyal, és mivel nem jöttem be első látásra a szemkontaktus megszakítása helyett egyfajta flegma fintorral reagált. Vannak nők között és férfiak között is szar emberek, remélhetőleg még nem többségben, de ne belőlük kezdjünk kiindulni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Tökéletes minden mondatában,mind a “nemet mondás”,mind az “udvarlás- zaklatás” témájában.

Alter Ego
Szerkesztő

A férfihangon eddig két egymástól teljesen független szerző érezte problémának a nők udvarlással összefüggő verbális erőszakosságát. Számomra ez azt mutatja, hogy a probléma létezik. Az sem üres “hisztéria”, hogy a törvények esetleges változásával kapcsolatban szervezünk vitát, mert létezik olyan lobbicsoport, amely extrém törvényeket akar, ilyen Mérő Veráék mozgalma, amely egyre erősebben aktivizálja magát.

Az is egy vélemény, hogy minden szép és jó, nincs is itt semmi probléma, tessék oszolni, csak ezt azért vesd össze mások véleményével, azzal amit az itt megjelent cikkekben, itt zajló beszélgetésekben, vitákban vagy éppen Puzsér Róbertnél olvashatsz. Minden okunk és jogunk megvan, hogy az egyesek által kiötölt hülye törvények ötlete ellen tiltakozzunk. Te meg persze csatlakozhatsz Mérő Veráék mozgalmához, ha azzal jobban szimpatizálsz.

Ijk
Olvasó
Ijk

Azt nem mondtam hogy nem létező problémákról van itt szó, mert akkor lenne a legkönnyebb, mindenki ignorálná és kész, még vita sem lenne. Létező problémák, de sok cikk nem gyakorlatias. Kiragadott szélsőséges esetekből próbál egy sötét jövőképet ábrázolni, illetve egy-egy politikailag súlytalan keményvonalas feminista kezdeményezésre kapcsol légvédelmi szirénákat.

Az én meglátásom hogy valóban vannak bajok, valóban mindennek van valóságalapja, de a való életben egy átlag férfinél ezek jelentős része nem realizálódik. Mint például nem tartom életszerűnek hogy egy nő puszta férfigyűlöletből, hatalmi játékból mondjon nemet aktus közben és nem azért mert neki abban a pillanatban nem jó. Azon lehet háborogni hogy miért gondolja meg magát egy nő, amikor mi pont fordítva vagyunk bekötve vagyis mindenáron végig akarjuk vinni az aktust, ilyen a női természet ha fejben is akár valami megváltozik ami nagyon jó volt a következő pillanatban maga a pokol. De ha nem akkor nem.

Azt sem gondolom hogy tömegesen jelentkezik a zaklatónak bélyegzés egy laza közeledésből. Többször láttam olyat hogy részeg férfi nem tudta mikor kell továbbállni mint hogy Józsikára aki udvariasan megjegyzést tett a lány alakjára ráhívták a rendőrséget, vagy kidobták a szórakozóhelyről.

Az a helyzet hogy tényleg sok a ribanc, akiket jó messzire elkerülni, de legalább a mi oldalunkon is ugyanannyi bunkóparaszt. A legjobb elkerülni az olyan helyeket ahol ezek vannak többségben (pl. bizonyos szórakozóhelyek). Szerintem aki megfelelő közegben ismerkedik annak kicsi az esélye hogy belefut egy ilyen problémás személybe, de ha igen a jelek elég hamar mutatkoznak hogy piros lámpa.

Alter Ego
Szerkesztő

“például nem tartom életszerűnek hogy egy nő puszta férfigyűlöletből, hatalmi játékból mondjon nemet aktus közben”

Azt kell mondanom, hogy vagy nem ismered elég jól a nőket vagy nem számolsz azzal, hogy léteznek olyan játszmázó kapcsolatok, amelyek téged eddig szerencsésen elkerültek. Maradjunk annyiban, hogy minden jószándékod és optimizmusod ellenére léteznek olyan nők, akik ilyen játszmákat is játszanak. Egyébként az aktus megszakításán vagy meghiúsulásán mindkét nem szokott megsértődni. Láttam ennek olyan filmes ábrázolását is, amikor a férfi “cselekvőképtelenségén” sértődik vérig a nő, kapkodva felöltözik és dühösen rácsapja a férfira az ajtót. Én már nem egy ilyen történetet hallottam a valóságból is, kérdezd csak meg a nőket, hogy mennyire fel tudják kapni a vizet azon, ha úgy érzik, hogy talán nem elég izgatóak a másiknak és azért támadnak annak merevedési zavarai… Ha a férfiak egy részét hasonlóan idegesíti a meghiúsult aktus, akkor az csak-csak megérthető valamilyen szinten, ne csak a nőkkel legyünk empatikusak mindig, még ha mondjuk te vagy én nem is feltétlen látunk ebben a kérdésben drámát.

A rózsaszín ködös optimizmus ellenére azért mindenképpen képzeljünk el példaként egy olyan szituációt, hogy egy erősen megromló kapcsolatban addig-addig fajul a helyzet, hogy a konfliktus a szexuális életben is zavarokat okoz és egyszercsak az aktus közepén bevillan a csajnak, hogy tök elege van abból a faszfejből, aki íme most is ilyen gusztustalanul izzad fölötte, ezért egyszercsak rámordul, hogy “jól van elég volt, mássz le rólam!”, ámde a fickó lendületből vagy hirtelen feltámadó indulatából még kettőt-hármat lök a csajon, majd amikor a dühtől lekonyult farokkal lemászik a csajról, “rohadt ribancnak” nevezi és haladéktalanul kidobja a lakásából, amire a csaj egy utcán töltött éjszaka után a hisztérikus dühtől remegve elmegy a rendőrségre és feljelenti őt nemi erőszak miatt, merthát ő ugye szólt, hogy most azonnal fejezze be. – És ez most csak egy változata a lehetőségek végtelen tárházának, és fogadjunk, hogy tudok írni neked akár még 100 hasonlóan életszerű történetet is! És akkor ez máris 100 értelmetlenül elítélt férfit jelent, akik egyenként 5-10 évet tölthetnek rács mögött. És hát én férfiként nem kollaborálnék egy ilyen lehetőséget könnyen előidéző törvényelképzeléssel, amiről ráadásul veszett kutya módjára acsarkodó, egyenként 10-20 ezres nőközösségek álmodoznak kéjesen napi szinten, saját létükkel is igazolva, hogy bizony ez a fajta ártó férfigyűlölet létezik.

“politikailag súlytalan keményvonalas feminista kezdeményezésre kapcsol légvédelmi szirénákat.”

Valószínűleg nem ismered azokat a történeteket, amelyek arról szólnak, hogy miként alakították ki világszerte apró lépésekben lopakodva a radikális feministák a totálisan férfiellenes törvénykezés és közgondolkodás komplett rendszerét. Ha azt hiszed, hogy ez egy Magyarországon elképzelhetetlen forgatókönyv, akkor keress rá itt a Férfihangon Halász Pálma történetére. A nő egy politkailag tökéletesen fajsúlytalan szőke hisztispicsa, aki csak annyira volt erőszakáldozat, hogy egy általa annyira gyűlölt gyerekláthatás alkalmával a férje véletlenül rácsapta a kocsiajtót két ujjára. Nos, ez a tök fajsúlytalan nő magyar keményvonalas feminista szervezetek és nemzetközi kozmetikai cégek pénzügyi támogatásával és képviselők lejáratásával elérte, hogy Magyarországon egy tök értelmetlen törvényi tényállása legyen a “családon belüli erőszaknak”, amit amúgy épeszű jogászok tömegei totál értelmetlennek és feleslegesnek tartottak mindig is. Szóval szerintem hidd el, hogy okkal szólnak a légvédelmi szirénák, akkor is ha te még nem látod a vadászbombázókat. Vannak radarjaink… – Mérő Veráék csak egy megfelelően botrányos ügyre várnak, hogy előterjesszék az igényüket az általuk annyira vágyott idióta törvényre.

Naooo
Olvasó
Naooo

De többségben.

Chump
Olvasó
Chump

“Saját tapasztalatom hogy a nők túlnyomó többsége az udvarias közeledést udvariasan rázza le ha valamiért nem érdekli.”

Nem reprezentatív minta, inkább csak érdekességként szúrom be.

https://www.youtube.com/watch?v=DmP1ier3R30

ggwp
Olvasó
ggwp

Mintha valami alja csöves mellett mennének el xd

Reszet Elek
Szerkesztő

Az angolszászoknál már eléggé bedurvultak a dolgok. Nálunk szerintem még nem tart itt, a nagyobb városokban leginkább a már korábban megénekelt varánuszarc, a kisebbekben meg a “ne haragudj de nem érek rá, mennem kell, nincs erre időm” és hasonlók.

Az angolszász kultúrában lehet valami. Földrajzi fekvésétől függetlenül mindegyikben eléég előrehaladott a rothadás, a feminista elképzelések térnyerése és hasonlók, túl sok társadalmon belüli elfojtott agresszió. Meglehet a túlontúl győztes-vesztes alapon felépülő társadalmi tér, az individuum túlhajszolása és még ki tudja mennyi minden a felelős érte. Emögött meg a protestáns etikát érzem. Lehet hogy megint elő kellene vennem Max Webert?

ggwp
Olvasó
ggwp

MI az a protestáns etika?

Reszet Elek
Szerkesztő