Alter Ego
0 megosztás

Puzsér Mérő Verára veri

Rögtön az elején ígéretet teszek rá, hogy a fenti csekély térfogatú bejelentés nyomán megpróbálok majd “magvasabb” pszichológiai és társadalmi konklúziókig is eljutni, merthogy eleve több van ebben a bulvárízű ügyben, mint amit a cím sugall. Előrebocsátom azt is, hogy kellően rosszul érzem magam, hogy bár Puzsér Róbert számos érdekfeszítő gondolata megérdemelte volna, hogy cikkek garmadában beszélgessünk róla (pro és kontra), mégis csak olyankor kerül szóba, amikor amúgy színpadiasan, bulvárosan magához nyúl. Mentségünkre szolgáljon, hogy mindennek az elsődleges oka valószínűleg az, hogy nem igazán szerettük volna őt önmagunkkal hírbe hozni. Enélkül is örömmel szemlélhettük, hogy miként vállal fel olyan a férfimozgalom és az antifeminizmus körébe eső gondolatokat és ügyeket, amelyeknek egyébként egyelőre alig létezik hazánkban szószólója. Amúgy többszörösen meg is lett számára ennek az előre borítékolható hozadéka: nem egy “szalonból” rekesztették már ki emiatt. Mindazokhoz az ügyekhez képest kevésbé lényegbevágónak látszhat, de valódi társadalmi hasznát tekintve szerintem sokkal fajsúlyosabb, hogy most éppen Mérő Verával, a feminista mozgalom egyik legmegveszekedettebb aktivistájával támadt virtuális “afférja”.

Ha esetleg valaki nem ismeri még Mérő Vera nevét, akkor az EFOTT fesztivál plakátja nyomán nem régen általa és társai által kirobbantott androfób fesztiválhisziről írott cikkemből hozzávetőleges képet kaphat “áldásos” tevékenységéről, ami egyébként akkor vette kezdetét hasonlóan “értelmes” módon, amikor a Pécsi Rendőrség erőszak megelőző tanácsait bemutató “Tehetsz róla, tehetsz ellene” című kampányát támadták meg. (Kapcsolódó cikkeinket lásd ezen és ezen a helyen.) Mindezen túl azt érdemes tudnunk, hogy újabban Mérő Vera ellenségképét Puzsér Róbert testesíti meg leginkább a közéletben, amit úgy érzett a legjobban kifejezhetőnek, hogy kijelentette, hogy “Puzsér egy faszverő majom”,  aztán erre válaszolva tette közzé tegnap a Facebookon riposztját Puszér Róbert:

merovera“Eddig nem láttam még Mérő Verát, és most hogy megpillantottam néhány képét, töredelmesen el kell ismernem, hogy ez a nő gyönyörű: szépséges arc, szexi ajkak, kifogástalan alak, bájos mosoly, hosszú, vékony lábak. Sok feministával vitatkoztam már, és hát nem ehhez szoktam hozzá. Ez a nő külsőre egyszerűen tökéletes. El sem tudom képzelni, hol szedte össze ezt a bestiális férfigyűlöletet, de egy biztos: az a csávó, aki ezt okozta, egy igazi pöcs volt. A kezében volt a szent grál, az idióta meg összetörte.

Bevallom, kifejezetten durva, szexista alázásnak tűnt, amikor Vera faszverő majomnak nevezett, úgy éreztem, hogy ezek a feministák a legalávalóbb férfiak legszemetebb dumáit is képesek a magukévá tenni [v.ö.: tüzelő szuka], csakhogy amióta láttam néhány képet Veráról, a sértésből jóslat lett – és a jóslat beteljesült. Ez a nő imádnivaló. Amennyire taszító intellektuálisan és morálisan mindaz, amit képvisel, annyira vonzó szexuálisan az, amit Isten és az edzőtermek közösen teremtettek a frusztrált gyűlölködés szentélye gyanánt. Tartoztam ezzel a vallomással, mert úgy érzem, fontos, hogy a lövészárkok közt is teljes valónkban lássuk egymást.”

Akadhatnak akik fanyalognak, hogy ez szatíra helyett már-már szatírkodás, de tartsuk szem előtt, hogy a virtuális koituszt, sőt ne is finomkodjunk, a kölcsönös baszogatást Mérő Vera kezdeményezte, ergo ez mégiscsak egy adekvát válasz. Azzal a feminista irányzattal szemben, amely a lejáratás és a szexista megszégyenítő nyelvezet eszközeivel igyekszik önös érdekeinek utat törni a közéletben, főleg férfiúi kötelessége a határozott fellépés bárkinek. Szóval nem mondhatjuk, hogy Puzsér nem válogatott az eszközökben, de igen, szelíden odacsapott a “pélóval”. A szóhasználat miatt pedig kéretik nem fanyalogni, mert ezt a szót Mérő Verától tanultam, és ez pár bekezdéssel lejjebb majd mindenki számára érthetővé is válik. Na de, hogy ne csak dicsérjem Puzsért, azért bátorkodom észrevenni, hogy riposztja kellően önfeltáró ahhoz is, hogy szemléltesse, hogy a férfiak mennyire rabjaik a nőkkel kapcsolatos pozitív előítéleteinknek.  Íme itt van ez “gyönyörű nő” (Puzsér szerint ), akivel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy “miért is lett ilyen taszító intellektuálisan és morálisan?” – Erre Puzsér előveszi a számára legkézenfekvőbb választ: “biztosan összetörte egy idióta férfi”. –  Mondjuk ha ezt tényleg éppen Onán nyomdokain járva írta, akkor a népi bölcsesség felmenti őt, mondván, hogy “fasz feláll, ész megáll”, de azért mégsincs sok helye a nőmentegető sztereotípiáknak: Mérő Verának saját személyes felelőssége is minden jellemproblémája! Népiesen szólva: Mérő Vera úgy hülye, ahogy van!

A történet itt majdnem véget is érhetne, de Puzsér riposztja után néhány órával megjelent a HVG-n egy friss interjú Mérő Verával, amelyben egy kampányukkal kapcsolatos adatgyűjtésről (zaklatásos sztorikat gyűjtenek a Facebookon) és személyes érintettségéről számol be. Idézek egy részt ebből:

“…többnyire már kiskamaszként megtalál bennünket a zaklatás. A nyílt színi zaklatásról szóló történetek nagyjából harmada azzal kezdődik, hogy 11-12 éves voltam. Én is épp 11 múltam, amikor valaki először az arcomba verte a pélót a metrón. Még 20 év távlatából is pontosan emlékszem az arcára, a szagára, a farkára, a kötött pulcsijára annak az ötvenes pocakos, potrohos pasinak. Annak a fiatal lánynak az arckifejezése is tisztán megmaradt, aki a jelenet láttán undorodva fordult el, akárcsak a többi utas a metrókocsiban.”

Mint láthatjuk Mérő Vera saját állítása szerint többszörös abúzus áldozat, és bizony akinek rendszeresen az “arcába verik a pélót” a metrón, annak a szóhasználatában a “faszverő majom” egészen más jelentéstartalommal telhet fel, mint más emberek esetében. Ki tudja, talán az sem kizárt, hogy Mérő Vera sértő szándékú vagdalkozásával implicit módon ezzel akarta megvádolni Puzsért is. Erre mit tesz Puzsér? Mérő Vera arcába veri a pélót! Mármint képletesen szólva. – Na kérem, most lehet aztán csak igazán felháborodni! Nem elég, hogy “a szegény nő” többszörös abúzus áldozat, erre még most is csak molesztálják. Kíváncsi lennék, hogyha Puzsér Róbert pontosan átlátta volna Mérő Vera támadásának efféle mélyrétegét, efféle értelmezési síkját, vajon akkor is beérte volna mindössze ennyivel, vajon pontosan így kezelte volna a dolgot?

Egyébként elemezzük csak Mérő Vera személyes élménybeszámolóját, mert akad néhány furcsaság benne. Mindenek előtt a feminista zaklatás-toposznak minden kelléke olyannyira jelen van benne, hogy az már-már hihetetlen: az önvédelemre képtelen, sőt kiskorú áldozat, a segítség elmaradása, az erőszakos bűncselekmény környezet általi elfogadása, legitimálása, sőt az áldozattól való elfordulás, sőt egyenesen az áldozat lenézése, sőt az “áldozathibáztatás”… – Kérem, szóljon, aki úgy gondolja, hogy egy olyan létező valóságban élünk, ahol komoly valószínűséggel megtörténhet, hogy egy emberekkel teli metrón egy 11 éves gyereknek csak úgy valaki “az arcába veri a pélót”, de eközben egyetlen ember se akad, aki haladéktalanul értesítené a rendőrséget! – De ez Mérő Verával megtörtént… Először 11 évesen… nyilván aztán több ízben… legutóbb ugye Puzsér is… virtuálisan. Szinte látom magam előtt, ahogyan a nagyhangú érdekérvényesítő korábban (nyilván) végletekig elesett gyermekkori önmaga szótlanul, mozdulatlanul, pislogva tűri, hogy tucatnyi szenvtelen ember szeme láttára az “arcába verjék a pélót”. Egyébként ha megnézzük Mérő Vera Facebook profilját, akkor a képei alapján azt gondolhatjuk, hogy nem éppen egy többszörös abúzusáldozat bizalom vesztett megnyilvánulását látjuk, hanem azért előkerül egy-két “itt a pina, hol a pina” jellegű póz is. És ezt most nem azért mondom, mert a személyes ízlésem szerint egy abúzus áldozatnak illik decensebben szenvednie, hanem mert a pszichológiai megfigyelések szerint úgy szokott az lenni. Ráadásul elmondása szerint Mérő Vera egy olyan pechvogel, hogy nem csak ő maga vált sorozatos abúzusok áldozatává, hanem ez a környezetében másokkal is sűrűn megesik; állítólag például a felnőtt férfi barátja egy alkalommal sírva(!) jött haza az A38 hajóról, mert egy nő megmarkolta a farkát. Nem viccelek, sírva, ez is benne van az interjúban, tessék elolvasni!

Szóval éppen csak egy leheletnyi rosszmájúság kell hozzá, hogy azt mondjuk, hogy erős feszültségek támadnak a Mérő Vera által kommunikált kép és az átlagember valóságérzékelése között. Persze Mérő Veráéknak akkorára kell felfújniuk ezeket a zaklatási ügyeket, amekkorára csak lehetséges. Ha bemutatható, hogy ez egy olyan borzalmasan rémes dolog, hogy a férfiak is sírvafakadnak tőle, akkor ez ugye már nem gyerekjáték, ajjaj… – Muszáj életveszéllyé dramatizálniuk minden metrón megfogott feneket, mert különben nincs ügy. Ezért szól a fáma halálfélelemről, sírásrívásról. Azért ez a manipulatív szövegelés, mert különben alig lenne valami, ami ellen definiálhatnák magukat, merthogy a “rape culture” egyszerűen nem létezik, a nemi erőszak ritkábban fordul elő, mint a lőszerrel-robbanószerrel való visszaélés vagy a hivatalos személy elleni erőszak és ez egy ügyészség által közreadott, valódi statisztikai tény.

Mérő Vera mozgalmában karakterisztikusan felismerhetjük azt a nyugatról importált feminizmust, amely gyűlölt ellenségképre lel a férfiakban, a közélet széles skáláján keres magának közismert férfiakat, akiken mindenféle mondvacsinált indokokkal példát statuálhat (most például éppen Puzsér Róbert volt soron) és egy-egy szórványos ügyet hiszterizálva széles körű morális pánikot kelt, hogy így regulázhassa, kasztrálhassa cselekvőképtelenségbe a férfitársadalmat, hogy aztán férfiellenes, nemi alapon diszkrimináló törvények és intézkedések sorozatát kierőszakolva tönkretegye nem csak a férfiakat, hanem az egész társadalmat. Nem mellékesen ezzel a gyűlöletkeltő és gyűlöletes attitűdjével pont azoknak az erőszak áldozatoknak árt a legtöbbet ez a mozgalom, akiket fegyverként és pajzsként használ, miközben valójában csak saját megélhetési és politikai feminizmusának útját egyengeti. Állítsuk meg ezt a jelenséget a magyar közéletben! Csavarjuk ki mielőbb az áldozatsegítés ürügyét az önjelölt “szakemberek”, a politikai és megélhetési szédelgők kezéből!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


46
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
35 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
SzauronTina74XcsakxTakiZegiBabus Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Art
Olvasó
Art

Szóról szóra egyetértek.

Szerencsére a közvélemény erősen megosztott most már ebben az ügyben is, pedig ugye az lenne a legkényelmesebb, hogy feltakarjunk az ártatlan áldozat nők mögé, de a témában kommentelők között már több az elutasító, mint a támogató.

Egyesek még abban is kételkedni merészelnek, hogy az “áldozatok” halálfélelmet élnek át (“bazmeg nyuszika, akkor gyere velem matróznak az Adeni öbölbe, majd megtudod, mi a halálfélelem”). Mások meg úgy követelik az ilyen hangok betiltását, mint a holokauszt-tagadókét (lám lám…).

Vérő Mera valóban az egyik legveszedelmesebb parazita-pszichopata ebben a szcénában, de nem legyőzhetetlen. Puzsér óriási csapást mért rá szerintem.

Puzsér maga is megosztó figura, nehéz tenyérviszketés nélkül végighallgatni az ordítva lehengerlő orgánumát (ezért inkább olvasásra javaslom), de a mozgalmi munkája pótolhatatlan. Őszintén, és azt hittem, hogy titokban itt is ír cikkeket. Vagy legalább van valami regisztrációja:)

Huffnagel Pista
Újságíró

Nem tűnt fel, hogy Puzsér végighaknizta szinte a teljes femináci brigádot? Leült Antoni Ritával, Papp Réka Kingával és most Mérő Verával vitázni? Miközben egyszer nem került elő, hogy évek óta van Férfihang, Valódi Egyenlőség, Deansdale, Apák az Igazságért vagy Férfiak Klubja?

Puzsér az a kártékony médiaszereplő, aki “elveszi a napfényt” a valódi férfijogi aktivistáktól. Elhiteti a nyilvánossággal, hogy ezeket a témákat egyedül ő képviseli, miközben a feminácikkal egymást KASEROLJÁK, ha érted, mire gondolok.

OK, volt pár jó dobása, főleg írásban, de ő alapvetően egy LIPSI mangina. Kriptofeminista. Lásd a fenti cikk.

 

Art
Olvasó
Art

Értem, amit mondasz, de szerintem nem.

Belement ő már mindenkibe Hajdú Pétertől Oravecz Nóráig, akkor most ő egy kriptobulvár, kriptocoelho? Nyilván Puzsérnak majdnem mindegy, csak durranjon egy jó nagyot. Építgeti a saját brandjét, lelke rajta, engem különösebben nem izgat.

Viszont (javíts ki, ha tévedek*) emlékeim szerint ő az egyetlen nagyobb hatású közszereplő, aki direktben, teljes fegyverzettel, frontálisan belerongyolt a feministákba. Nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor, módszeresen, következetesen, pusztító hatékonysággal. Nekem vele kapcsolatban csak ez számít.


*sajnos az általad említett orgánumok és közösségek Puzsérhoz képest elenyésző társadalmi befolyással bírnak, a Férfiak Klubjáról még én se hallottam, pedig igazán nyitott szemmel járok a téma környékén.

Naooo
Olvasó
Naooo

Amúgy puzsér az zsidó, vagy cigány, vagy a kettő együtt? Csak mert neki sincs európai feje.

Huffnagel Pista
Újságíró

Jogos! Javitottam is a manginát LIPSI manginára. Igy már talán érthetőbb.

A fent felsorolt férfijogi blogokat, szervezeteket nem láthattad ligetvédősködni, meg Orbán ellen tüntikézni. A Robit meg igen. Ahogy mi például nem árulunk egy gyékényen sem Antoni Ritával a Simicska médiában. A Robinak ez meg simán belefér.

Ezért mondom azt, hogy Robi minden látszat ellenére inkább a femcsik szekerét tolja. Egy lipsi mangina, aki rájött, hogy valamikor azért neki is volt farka.

Reszet Elek
Újságíró

“Veri az élet, very happy,
Mindenki veri, beleveri”

herceg
Olvasó
herceg

Puzsér posztjáról valamiért az jutott eszembe, amikor nem is olyan régen Charles Mansonnak került valami feleség-jelölt és mindenki szörnyülködött, hogy nahát, még az ilyen szörnyeknek is milyen szép nők jutnak.

Ehhez képest a képek alapján első gondolata jóérzésű embernek az volt, hogy “úristen, hozzá képest CM épelméjűnek tűnik”.

Természetesen az afférból nem lett semmi, amikor kiderült, hogy a kis hölgy csupán CM hulláját szeretné jó áron eladni a halála után.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez a “nő” zsidó? Eléggé olyan feje van.

kangal
Olvasó
kangal
Koriander
Olvasó
Koriander

Őszintén sajnálom, hogy megnyitottam. én kedveltem Puzsért, de most, hogy szájára vette Sophie Schollt tényleg azt mondom, hogy ostoba ripacs meg lófszt se ért a történelemből.
és tényleg csak két perverz baszogatja egymàst nyilvánosan az egész.

Reszet Elek
Újságíró

A mondanivaló kifejtésének logikai irányába teljesen jól belefér, ahogy W.C. is. Mindettől függetlenül ő is csak egy bulvár celeb. Mivel nincsen mögötte semm,i nem is gondolnám hogy túl tud lépni ezen a szinten (vagy éppen túl akarna). Ettől függetlenül a szavaknak ugye van erejük. Ő végső soron a mi Yiannopoulosunk.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Ő végső soron a mi Yiannopoulosunk.”
ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Milo koherensen egy ügyet képvisel a maga meghökkentő eszközeivel, de bàrmennyire is exhibi, nagyon is lojális az àltala képviselt értékrendhez, magyarán közösségi érdeket képvisel.
Milonak az ekvivalense a hazai MRAban Huffnagel ( fgtlnül a szexuàlis orientációjuktól).
Puzsér leginkább Gerle Évához hasonlítható- fontos hogy botrány legyen és a mozgalmi farvizek arra kellenek, hogy meglegyen a zseton. De semmi közösségi érdek, hanem szimpla lájkkurvincs.

Ami Sophie Schollt illeti, azért tekinted logikusnak, mert bedőltél a kultúrmarxista interpretnek. Tényleg nem sok náci ellénálló volt, zsidó tegyük hozzá egy se. nyilván a II.VH után a történetírásnak kapóra jött Sophie, hogy nő is meg ellenálló is. DE valójában soha nem volt úgy mozgalmár, mint mondjuk Zoja Koszmogyemjánszkaja (ha már a Róbert mindeféleképpen Mérőnek keres analógot).
Sophie egyszerűen egy keresztény kislány, aki a bátyja révén adott pillanatban abba a helyzetbe került, hogy hitvalljon. ennyi.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez a hazaáruló mért nem a háborúkirobbantó bankárok ellen szórólapozott?

Koriander
Olvasó
Koriander

mer’ nem volt internete, mint neked.
így meg csak az ellen szórólapozhattak, amit direktben láttak és megéltek -nem a Sophie -hanem a Hans meg az Alexander a fronton. linkeljek neked himmler vizíókat, hogy mi várt a keleti fremdvölkischekre, vagy naffiú vagy és kiguglizod magadnak?!

Naooo
Olvasó
Naooo

Na de hát mikor még nem volt internetem, már akkor is gyűlöltem a nemzetközi bankárkasztot.
Látták miket műveltek a szovjetek és mégis azok mellé álltak?
Jólét, mint a csehekre, baszta is benesék csőrét, meg is ölették Heydrichet. De még a zsiki is hogy lehúzza a nagyon képzett balfaszokat.

“egy hajtűkanyarban vártak rá. Gabčík egy Sten géppisztollyal rálőtt, de a fegyver nem működött. Heydrich pisztolyt rántott, és vaktában tüzelt. Kubiš az autóra dobott egy kézigránátot. A füstfelhőből Heydrich bukkant elő, és lőni kezdett a merénylőkre. Azok elfutottak, majd jelentették a cseh ellenállás tagjainak a merénylet végrehajtását, akik egy kriptában rejtették el őket.”

HAHAHAHA

Koriander
Olvasó
Koriander

“Látták miket műveltek a szovjetek és mégis azok mellé álltak?”
hol írtam ezt? Pont úgy kutyulsz megint, mint a Jézus-perénél a Pilátussal.
nem álltak a szovjetek mellé.
lelkes hitlerjugendek voltak, asszem szakaszvezetőig(?) vitte Hans, majd orvostanhallgatóként kiment a frontra szanitécnek és kiábrándult. mer’értelmetlennek/ embertelennek látta többek között a saját katonáik szenvedéseit/ ill. az “átszitált” ostarbeiterek nyomorát egy megalomán ábrándjaiért.
de ilyenkor tényleg az az érzésem, hogy túlszívtad magad.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ott feljebb, a fronton.
Ha az országuk erőfeszítései ellen szórólapoztak, akkor ki mellé álltak? A bécsi filharmónikusok mellé?
Mért nem fogott egy puskát és lőtte le a a szovjeteket, ha embertelennek látta, amit csinálnak?
Ki volt a megalomán? A világuralomra törő frenklin delanó rosenfelt?
Elfogyott az alutasakos sió baracklé, hozhatsz még.

Koriander
Olvasó
Koriander

1. Olvastad a szórólapokat? vagy most barchobázol?
2. katonai ápolóként dolgozott, nemtom kaptak-e fegyvert.
3. Hitler. meglepően jártas vagy a zsidó nevekben, szóval most te jössz a fotóval van előbőrőd vagy nincs?
4. nem leszek a csicskàd

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem, én a jegyzőkönyveket olvastam.
Járjál utána.
Hitler? Ha megalomán lett volna, mért nem az orosz télre terveztette a haditechnikát?
Küldjek a faszomról képet?
Mé nem, úgyis ráérsz.

Koriander
Olvasó
Koriander

és ami a jegyzőkönyvben van, az a valóság?
nem érdekel.
igen, megalomán, aki elhitte, hogy ami a franciákkal sikerült az 14 nap alatt 1100 km légvonalban is menni fog. közben meg a saját embereivel is kicseszett. de a civilek legalább nem döglöttek éhen.
bemondásra is elhiszem.
ma tényleg ráérek. Prosit. tess a siód.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ühü.
Mi? 2 hét az sok, 1 hét alatt is kifüstölhették volna Moszkvát, csak hát a szovcsik mögött ott állt a háborúmániás usa.
Sztálin cseszett ki az embereivel, hogy csak a támadásra készültek, aztán meg koppantak.
Kenyeret adtak a német katonák az orosz civileknek, mert a dzsugasvili kivette a szájukból, legyen miből repcsit összetákolni?
Mért nem beérzésre?
Az embered elment nyaralni a barátnőjével?

Koriander
Olvasó
Koriander

Az emberem elutazott hegyet mászni a gyerekekkel, ott alvással. ha a napi 8-10 óra mászásba meg a gyerekek körüli teendőkbe belefér egy barátnő, akkor egèszségére, nekem tényleg bőven elég a havi/ 15-18 alkalom.
a másik ez a félrekefèlős ficsör max a filmekben izgi, irl csak a nagyon potenseknek éri meg a sok szervezés és a bonyodalom.
ha arra vagy kíváncsi, hogy én mér’ nem mentem, baromira egyszerű a válasz nagyon fáradt vagyok -mentálisan- a gyerekzsongástól és elégedetlenségtől, meg a hajnali ébresztéstől + plusz dolgoznom is kellett tegnap, meg mingyá megyek megint.
nálunk ugyani pénteken volt az utolsó oktatási nap és még egészen csütörtökig rengeteg házi feladat volt, szóval még hitlerről pötyögni is relaxabb, mint a békák párzását benyomorítani egy haikuba (mer kb ilyen feladatokat kapnak az elsősők).

Naooo
Olvasó
Naooo

Aszittem ott már a nigger+frajla párzását tanítják a kicsiknek, eléggé lassan haladnak a haladó szelleműek.
Mé nem szóltál vittem volna ágyba a reggelit (májkrémes kenyér paradicsommal), ugye nem más vitte?

Koriander
Olvasó
Koriander

“májkrémes kenyér paradicsommal”

(: deathmet reggeli sok oxidált vérrel? igazad van,  lehet hgy a vashiány miatt  van ez az egész summertime sadness. szóval bebi-ju-döbeszt, thenx´.

 

Reszet Elek
Újságíró

Nem a mondanivaló, hanem a stílus hasonlóságára utaltam. Valahol az internetes trollkodás, haknizás és a celebes szarkavarás elegye mindkettő. Csak Y messze jobban csinálja. Ha valaki tudja mi a “smirk”, hát ő.

Koriander
Olvasó
Koriander

Ja. mondjuk az, hogy a neten az ember trollosabban kommunikál, mint irl, ok. de szerintem akkor se hasonlítanak, bár tény hogy nemtom kikapcsolni, hogy ne nőként nézzem. A nők meg köztudott buknak a buzikra :D
(elküldted vagy még keresed? a yahoora plíz, tényleg érdekel)

Reszet Elek
Újságíró

Tegnap netlehalásom volt ma meg házon kívül. Nem felejtettem el az ígéretem.

Koriander
Olvasó
Koriander

tudom, hogy nem felejted el, csak abban nem voltam biztos, hogy megvan-e a címem.

Penge
Olvasó
Penge

“Kérem, szóljon, aki úgy gondolja, hogy egy olyan létező valóságban élünk, ahol komoly valószínűséggel megtörténhet, hogy egy emberekkel teli metrón egy 11 éves gyereknek csak úgy valaki “az arcába veri a pélót”, de eközben egyetlen ember se akad, aki haladéktalanul értesítené a rendőrséget!”

Az, hogy mindenki leszarja, el tudom képzelni, de ettől függetlenül 11 évesek ritkán utaznak egyedül éjszakai járaton meg késő esti, illetve hajnali bulijáratokon, nappalin pedig ritka az ilyen eset.

“állítólag például a felnőtt férfi barátja egy alkalommal sírva(!) jött haza az A38 hajóról, mert egy nő megmarkolta a farkát.”

Ez erősen emlékeztet arra a sztorira, ahol nem tudom melyik nyugati országban a nők “erőszakolják meg” a férfiakat a bárokban és állítólag ez nem vicces, hanem kő komoly traumát élnek át ilyenkor a férfiak.

Akárcsak azok a szerencsétlen (hüpp-hüpp, még leírni is borzalmas) 14-16 éves srácok, akiket megront(!) a 20-30 közötti tanárnő, vagy egy 40-es MILF. Brutalitás és bestialitás a köbön! Csoda, hogy képesek feldolgozni…

T_T
Olvasó
T_T

“El sem tudom képzelni, hol szedte össze ezt a bestiális férfigyűlöletet, de egy biztos: az a csávó, aki ezt okozta, egy igazi pöcs volt. A kezében volt a szent grál, az idióta meg összetörte.”

Kedves Puzsér!

Miből gondolod, hogy nem a nő tehet arról, hogy a srác elhagyta? Nagyon sok nő selejtes nézetet tanul az anyjától azáltal, ahogy az apjával bánnak, és ezt viszik bele  a párkapcsolatukban.Vagy hogy egyáltalán volt-e köztük kapcsolat? Sok nő akkor is elvárja, hogy a férfi közeledjen, ha egyszerűen nem érdekli őket az adott nő. Máskor pedig csak azért kell belemenniük egy ilyen kapcsolatba, mert ugye “kötelező”, és ebben az estben sem pasi tehet róla

Arról már nem is beszélve, hogy egy kapcsolat létrejöttében a döntő szót mindig a nő mondja ki. Különben úgy hívják a dolgot, hogy zaklatás.

Szóval ennél a résznél nem ártott volna árnyaltabban fogalmaznod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tőmény BluePilles köd, Istennőszobor……………

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Nekem az jut eszembe másodszorra, hogy színésznő és ez egy szerep, valahogy életben kell tartania a nevét, ha már apu agyából semmi sem jutott. Talán küzd a leszbi bűntudattal is erősen. Hogy őszinte legyek elsőre se a szép, szimpatikus, jó csaj jön le, de még harmadszorra sem. Neki pont ez a jó, hogy híreket generálnak róla, amit Madonna óta tudjuk, hogyha valakinek van egy jó hangja, de kicsit beteg hozzá a lelke, valahogy fent marad, persze ehhez kellenek a nők, meg pár agyatlan fiatal figura aki repül a múmiákra is akár. Neki még pár év kell, de az irány adott.

Taki
Olvasó

Kezdjük az állati és amúgy lényegtelenül szarházi véleménnyel. Én aki a dirtydirector rondább kövér és vagy öreg nőire is kőkeményen ráizgulok ezt a nőt szexuálisan nem találtam vonzónak. Valószínűleg az unszimpatikus feje miatt. Antoini Ritát például a legnagyobb lelkesedéssel a  paradigmaváltásig kényeztetném, de hát ezt bocsánat őt nem. Antipatikus nagyon.
Pedig lehet hogy rohadtul jól járna velem… figyelmes vagyok szexben nekem az a sikerélmény ha a nő szétélvezi magát, imádok főznim a háztartás szerintem egy vicc a modern gépesítés óta és ha neki ez hiszti hát röhögve megcsinálom. De azok a kvótás és egyéb szarságok meg áldozatkultúra amit erőltetnek. Hát attól hánynom kell. De annyira, hogy ha megláto ma fejét az egy tökéletes megoldás a nem kívánt erekcióra. Pedig akkora perverz állat vagyok hogy a 60 éves kövér orosz nőre is feláll. Egy dolog képes lelohasztani a férfiasságomat: amikor egy nő ennyire fullba nyomja a kretént.
És akkor nézhet tőlem ki akárhogy.

Tina74
Olvasó
Tina74

Elképesztő, hogy minden nőre kötelező mondani, hogy “szép”, “gyönyörű”, elbűvölő… Pedig ez a nő nagyon messze van ettől… Puzsér meg nagyon gerinctelen, ahogy elnézi ennek a nőnek a tömény bunkóságát…

-
Olvasó
-

Minden Puzsér-droid figyelmébe.

https://www.facebook.com/szelsokozep/photos/a.743055165751197.1073741828.735084226548291/1590181127705259/

Szélsőközép.com

november 12. · 

“A gender papnői közül talán Antoni Ritát tartom a legtöbbre. Kolléganőivel ellentétben az életét nem kizárólag a nőjogi konferenciák, a CEU és a Starbucks határolta véleménybuborékban tölti, hanem van bátorsága/karizmája a közvélemény előtt megvívni a feminista vitákat és kiállni azért, amiben hisz. Másrészt azért, mert azt a sok mocsok személyeskedést, alázást, fenyegetést amit kap, azt nem lehet könnyű cipelni.

Nem vagyok meggyőződve arról, h a lenti írásában felvázolt diagnózis Orbán Gáspárról és szektájáról igaz. Különösen nem vagyok meggyőződve arról, h tudatos művelet lenne Orbán és Habony részéről, h a kis herceget már huszonévesen szakrális vezetőnek nevelik. De egyrészt tartok azoktól az emberektől, akik Istennel beszélgetnek, kézártétellel gyógyítanak és holt nyelveken beszélnek. Másrészt az abortusz vitában maximálisan a szülők mellett állok és nem gondolom, h ezt a döntést a társadalom kiveheti az anya és az apa kezéből. Ezért megosztom Antoni kisasszony gondolatait, mindannyiunk épülésére:”