George Herceg
1 megosztás
Címkék: ,

Hogyan kerüljük el az aranyásókat? – Ismerkedési tippek milliárdos férfiaknak

Közszolgálati jelleggel tanácsokat kívánok adni azon fiatal és idősebb multimilliomos, milliárdos férfitársaimnak, akik el kívánják kerülni az aranyásókat. Tanácsaim megfogadásával Önök jelentős veszteségektől kímélhetik meg vagyonukat, kérem, hogy a köszönetnyilvánításon túl egy “szolid” banki átutalás kezdeményezésével is honorálják erőfeszítésemet, ami azért is szükséges, hogy a továbbiakban egyre mélyebb személyes átélésre is alapozhassam tanácsaimat. Előre is köszönöm!

Hol keressünk, és hol ne keressünk partnert?

Az ismerkedések színtereinek megválasztása a nulladik lépés az aranyásók kiszűrése érdekében. Ne ismerkedjünk olyan helyeken ahol sok hozzánk hasonlóan vagyonos ember fordul meg. Ezt szem előtt tartva mindenképpen kiesik az operabál, a diplomáciai rendezvények, a Rotary Club és a Playboy Club programjai, a tenisz és golf versenyek, a yacht kiállítások, a celeb gálák, és talán nem is gondolnánk, de a mellimplantátumok beültetésével foglalkozó plasztikai sebészeti központok várótermei is. Ugyanakkor bátran kezdeményezhetünk ismerkedést színházakban, múzeumokban, könyvtárakban, író-olvasó találkozókon, ahol a messzire kerülni kívánt női csoport tagjai általában csak abban az esetben tűnnek fel, ha elromlott az okostelefonjukban az útvonaltervező. Felsoroltakon kívül szóba jöhetnek még olyan helyszínek, ahol az úgynevezett „átlag emberek” fel szoktak tűnni. Például: vonatok, buszmegállók, metróállomások, utcák, terek, cukrászdák, boltok.

Internetes társkeresés

Választhatjuk az internetes társkeresőket is, itt azonban nem árt odafigyelni a képeink és az adatlapjaink tartalmára és minőségére. A fényképeken nézzünk ki lehetőleg normálisan, de közel átlagosan. Kerüljük a pénzszámolós, autóra támaszkodós, hajón feszítős beállításokat. Adatlapunkon csak a legszükségesebb információkat osszuk meg. Munkánkkal kapcsolatban elég, ha beírjuk, hogy vállalkozó, mivel az kis hazánkban egyaránt jelentheti a milliárdost és a máról holnapra élő kényszervállalkozót is. Hasonlóan járjunk el a Facebook profilunk esetében is, mivel a nők ezt “csekkolják” leghamarabb. Tehát a társkeresős adatlapunk és a Facebook profilunk között nem lehet ellentmondás. Ne tegyünk ki képeket a 300 négyzetméteres budai villánkról, az új Lexusunkról, a Mauritiusi búvártúránkról és az előző, szilikon cicis topless Dj barátnőnkről sem. Ellenben lehetőleg legyen fent olyan kép rólunk, amelyen barátokkal sörözünk egy sarki krimóban, gyermekekkel focizunk a grundon és kiskutyákat simogatunk. Szükség szerint alkalmazzunk “átlag embereket” statisztának.

Randi-helyszínek

Ahogy az ismerkedés színtereit gondosan kell megválasztanunk, úgy a randi-helyszínt még inkább. Sokan esnek abba a hibába, hogy el akarják kápráztatni a hölgyet az első találkozón, ezért valami puccos helyre viszik, és jól megvacsoráztatják. Aki el akarja kerülni az aranyásókat, az nem követhet el ilyen szarvas hibát. A michelin csillagos éttermeket és a belvárosi szórakozóhelyeket felejtsük el, mert ha 20 000 forintnál többet költ a férfi az első randin, akkor a nő vagy azt fogja hinni, hogy megfogta az Isten lábát (vagy méginkább az ATM-jét), vagy azt, hogy a férfi többet mutat, mint amennyit megengedhet magának, tehát emiatt egy kihasználható lúzer. Javaslom inkább a cukrászdákat, folyópartokat, parkokat és az egyéb természetközeli helyeket. Esetleg tartsunk pikniket, de lehetőleg ne Dom Perignont, homáros és kaviáros szendvicseket  csomagoljunk, mert azzal viszonylag könnyen lebukhatunk.

Közlekedés

A randi helyszínére érkezzünk lehetőleg gyalog. Ha nem akarjuk a tömegközlekedést használni, akkor a Bentley-vel a helyszíntől legalább öt saroknyira parkoljunk le, ha sportos benyomást akarunk tenni, mehetünk biciklivel (de nem a félmilliós cuccal, hanem nagyapánk 28-as csepeljével vagy más kellően divatjamúlt darabbal) vagy esetleg gördeszkával.  Ha a nő rákérdez, hogy mivel jöttünk, mert nincs alattunk se a canga, se a deszka, nem muszáj letagadnunk, hogy rendelkezünk személygépkocsival, csak éppen a márkáját ne mondjuk el. Esetleg előadhatunk egy történetet, hogy a tragacsot már megint le kellett adni a szervizbe, mert leszakadt a kipufogója.

Öltözködés

Megjelenésünkben a szolid eleganciára helyezzük a hangsúlyt. Azért mert nem akarjuk valós anyagi helyzetünket feltárni a partnerünk előtt, még nem kell igénytelenül kinéznünk. Öltözködjünk közepes minőségű, de mindenképpen noname(!) ruhákba, a drága kiegészítőket (Rolex óra, gyémánt gyűrű, 24 karátos, 30 dkg-os aranyláncok) hagyjuk nyugodtan otthon.

Társalgás

Számba kell vennünk néhány beszédtémát, amelyeket kerülnünk kell a randik során. Mindig tartsuk szem előtt azt a legfontosabb célt, hogy semmilyen olyan információt nem oszthatunk meg, amiből a hölgy következtetni tud vagyoni állapotunkra. Ilyen a munkánk, a lakáskörülményeink, utazásaink, autóink, sport és hobbi tevékenységeink. Vigyázat! Az aranyásók remek kérdezők, nem árt előre felkészülni azokra a keresztkérdésekre, amelyek segítségével a gyanútlan férfi több adatot szolgáltat vagyonáról a nőnek, mint egy szigorú, átható tekintetű NAV revizornak.

Lakásra vitel

Ha a randi jól sikerült, eljön az idő, amikor a kiszemelt hölgyet felvisszük magunkhoz. Ezt lehetőleg próbáljuk elodázni, amíg lehet, esetleg az első szexet inkább a nő lakására próbáljuk leszervezni. Akárhogyan is alakul előbb-utóbb muszáj lesz, hogy elérkezzen ez a pillanat is. Ha még mindig nem tudjuk, hogy leendő kedvesünk aranyásó e, vagy sem, akkor ne vigyük haza. A megoldás egy úgynevezett “randi-pecó” megvásárlása és fenntartása. A lakás legyen lehetőleg panel, egy jó közlekedéssel ellátott környéken, de nem egy puccos kerületben. A mérete 1-3 szobás között legyen. A felszereltsége nem hivalkodó, de kényelemes és otthonos. Elég, ha pár közepes árfekvésű IKEA bútort veszünk bele. Lényeges, hogy elhitessük, hogy életvitelszerűen használjuk a lakást, ezért helyezzünk el személyes tárgyakat a kégli különböző pontjaira, fotókat, ruhadarabokat, könyveket. Ha a kiválasztott hölgy elégedett a lakással, sőt esetleg hónapokkal később szívesen beköltözne, esetleg felajánlja, hogy az övé kényelmesebb volna a közös élet megkezdésére, akkor – bár sajnos teljesen kizárni ilyenkor sem lehet – valószínűleg nem aranyásóval van dolgunk.

Összefoglalva kedves milliárdos barátaim, nehéz és lemondásokkal teli folyamat az aranyásók kiszűrése. Rengeteg önfegyelmet kíván Önöktől, valamint a pénzel történő hivalkodás és sznobizmus legalább időleges felfüggesztését, azonban higgyék el nekem mindenképpen megéri. Jó keresgélést!

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
1 megosztás


280
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
260 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
38 Hozzászólások szerzői
ReactorJose Luis Torrentecommon manhopelesshunwittukind Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ez nagyon jópofa volt ! Attól tartok sajnos elég kis létszámú azonban a célközönség….

Egyébként szimplán nem milliárdos, hanem csak jó anyagi helyzetben lévő férfiak helyében én biztosan tesztelném a nőket valami hasonlóval,szóval nem rossz ötletek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Javaslatok hogyan ne tudj felszedni nőt.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hogyan kerüld el,hogy egy aranyásót szedj fel és VALÓBAN egy normális nővel kezdj kapcsolatot. Ezt neked nehéz lehet megérteni…Akit nem tud felszedni így ,azt pont jó, hogy nem tudja felszedni. Ez a cél. Ha meg trollkodás volt, akkor gyengén sikerült.

hunbagira
Újságíró

Vivi!

Már én is kifejtettem, hogy kelet-európában – különösen magyarországon- minden átlagnál kicsit jobb nő részben aranyásó/prosti (női emancipáció célt ért).

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Jó, én már nem vagyok mai csirke,de azért jó nő voltam (korosztályomban talán most sem rossz). És nagyon jó nő a lányom is és van egy még jobb nő (?- ízlés kérdése) barátnője.Egyiket sem érdekli a pénz. Szóval ezt egyenesen visszautasítom. 20 évesen úgy hajtottam el a BMW-és jóképű aranyifjút,hogy csak sistergett. Egyszerűen nem volt szimpi. Rengeteg külföldi, pénzes ,olykor még egyben szimpatikus pasival jöhettem volna össze.SOSEM befolyásolt a pénz. Hozzámentem egy elvált,40%-os gyerektartással megterhelt fizetésű emberhez. (nem ezért ment tönkre persze a dolog. Együtt élek  egy átlagos jövedelmű (kb azonos,picit többet kap ő) férfival egy lakótelepi lakásban (szerencsére szép parkos helyen). Mindennek fillérre kifizetem a felét.A wellness mániáimat én fizetem. Váláskor milliókról mondtam le (ami törvény szerint az enyém lehetett volna),hogy békében váljunk,megfizettem a békét,a nyugalmat. Szóval el nem tudod képzelni mennyire sértve érzi magát ilyenkor az ember,bár tudom,hogy nem ez volt a célod.

Nem állítom,hogy a jobb nők nagyobb része nem aranyásó,de ezzel a “mindennel” azért enyhén szólva túlzol.Még,ha romlik is évről évre erkölcsi szinten a felhozatal,kivétel mindig lesz. (egyébként a büszkeségem sem engedné inkább engedte volna, hogy még csak  halvány  gyanúja felmerüljön bárkiben ,hogy a pénzére pályázom)

 

hunbagira
Újságíró

Nem fogalmaztam pontosan, az 1975- után született női generációra gondoltam…a lányaitokra/unokahugaitokra. Bár a pokol veletek kezdődött a dígózással és Cicciolina is a te korosztályod.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Jajj, ez fájt :) Cicciolina pontosan 20 évvel idősebb tőlem, én 71-es vagyok,lánya lehetnék…

Nekem pl. sosem volt külföldi barátom,még a kisujjamhoz sem ért külföldi,pedig ,ha valakinek, nekem aztán bőven lehetett volna ilyen pasim. (nem a külsőmre gondoltam).

Lehet,hogy fogyóban vannak,de azért mindig akadnak “rendes lányok”.

Amúgy Kálmán tökéletesen megfogalmazta az igazi golddigger fogalmát,el kell ismernem. Önmagában az,hogy valaki egy biztos anyagi háttérrel rendelkező férfival hajlandó összekötni az életét családalapítás szempontjából,az még nem számítás. Az biztonságra törekvés.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi a baj a külföldiekkel?

Naooo
Olvasó
Naooo

Az, hogy idejönnek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te még sosem nyaraltál külföldön?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem. Én se megyek oda, ők se jöjjenek ide.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De nekik telik rá, a magyar meg ritka vendégszerető népség. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért telik rá nekik? Mert kilopják innen a pénzt. Egyszerűen a határon, vagy a repcsitéren el kell tőlük venni mindent és na lehet menni haza.
A kurvák és a magyar nép közé ne tegyél egyenlőségjelet.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nekem semmi (migránsokon és épp most a “Szigetlakókon” kívül) . Ez egy tényszerű megállapítás volt.

Aldo
Újságíró

Ja persze, régen minden sokkal jobb volt.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Igen! Akkor még volt zónapörkölt tarhonyával, kadarka házmesterrel a vasúti restiben!

(és volt vasúti resti!)

Reszet Elek
Újságíró

K-E! M! Ha már helyesírási leckék.

Tina74
Olvasó
Tina74

Egyrészt Magyarország Közép-Európa, másrészt az egész világon vannak ilyen nők… Meg kell nézni, minden ronda milliárdosra jut valami liba… A Nyuszi-ház sem volt szocialista országokbeli nőkkel van tele…

Naooo
Olvasó
Naooo
Jose Luis Torrente
Olvasó
Jose Luis Torrente

Ne kelts zavart itt, holmi tényekkel! :-))

common man
Olvasó
common man

Ezeket szabad fogdosni?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ezt most úgy írod, mintha Naooo bármikor is komolyan írna ide valamit. Vagy én.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én mindig komolyan írok mindent.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Csak altatom, ne rontsd már el!

Naooo
Olvasó
Naooo

90 százalék aranyásó, 10 százalék ezüstásó.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Jól odamondós cikk!

Megjegyzem, hogy az “aranyásás” egy relatív fogalom, pont olyan mint a hipergámia, csak a pénzügyi oldalt jobban aláhúzva. Mindegyikük onnan néz felfelé ahol van. Valakinek egy átlag-pasas átlagfizetéssel is aranyásás lehet, nem kell még multi-millió Ft sem hozzá.

Az első aranyásó-palánta akit láttam, még suliban évtizedekkel ezelőtt a “mi leszel ha nagy leszel” témában azt hiszem angolórán tök komolyan beválaszolta hogy ő csak feleségül akar menni egy gazdag pasihoz. Mindenki nézett egy nagyot…Gondolom nem teljesen magától lett a fejében ez a gondolat, és levonható a következtetés, hogy akár egész fiatal tizenéves kortól ezen jár az agyuk az ilyen személyeknek. (És csak ezen, hiszen egyébként más lenne a válasz a mi leszel ha nagy leszel kérdésre, pl valami munka vagy ilyesmi.)

Mellesleg, jelenleg bőven rendelkezésre áll olyan eszköztár, amivel a cikkben írt kis trükkök leleplezhetők. Ott van ugye a közösségi média (ahová az extrovertáltak amúgy is mindent felpakolnak gondolkodás nélkül), a pletykahálózat az ismerősök között a valós és virtuális térben, meg a csapatmunka, egy ismerkedésnél szerintem simán besegítenek egymásnak ötletekkel, információszerzéssel (megismerkedni az illető ismerőseivel, vagy ha a régebbi ismerőse arrafelé szokott lenni ahol a célszemély is, akkor kikérdezni, és a többi.), de akár valós időben neten vagy SMS-ben, akár mikor a randi alatt a csaj a telefont nyomkodja pl…

Emellett, ugye, kommunikációban általában, de főleg nőkkel a sokadik mellékjelentésre is oda kell figyelni folyamatosan, meg hogy ne szólja el magát valamiben. Meg hogy mondjuk a közösségi oldalon ne legyenek fent olyan infók amik a fedősztorival ellentmondásosak. (pl.részletkérdések tárgyak helyszínek emberek…)  És egy csaj-csapat egy csajos estén egy profil -meg ugye az ismerőseid profilja(-ha nem tiltottad le azt is látják-) alapján szerintem eléggé le tud leplezni dolgokat.(elég a haverod fotója egy nálad rendezett buliról, vagy a közösségi oldal arcfelismeréssel is rendelkezik és megtalál mások fotóin-bár azt nem tudom hogy kell használni és gyorsan töröltem magam az oldalról, de olvastam valahol hogy van ilyen, meg minden infó megy gát nélkül mindenfelé, elég ijesztő) (főleg lenyomoznak, ha van idejük is sorozatokat nézni a tévében, és az egyik a nyomozósakat nézi a másik a szappanoperásat, mindegyikben vannak olyan dolgok amik a valóságból kiragadott részletekre épülnek)

Szóval, szerintem hiábavaló próbálkozás a nőknek kamuzni hónapokig, rettentő körülményes, valószínűleg agy-fárasztó, és egyre jobban átlátnak rajta. (Vagy tökéletes pszicho őrült hazudozónak kell lenni, a szuper-képesség szintjén, akkor meg már elmehetnél filmszínésznek fő gonoszt játszani ) Ja, mellesleg a legtöbb csaj képes hónapokig imádni való lenni, a gondok mindig jóval később kezdődnek el igazán. Szóval, nincs jó válasz.

A “multimilliomos” szó amúgy manapság idehaza már nonszensz, szó szerint értve a “multi” az “több”, tehát két millió Ft felett már elvileg bárki az, szóval bárki akinek ott pihen a számláján egy közepes adag el nem költött pénz vagy például egy jó állapotú kocsija van és ki van fizetve, lakást még egy felet / negyedet se adnak a “multimillióért”  az ország távoli csücskében se, nemhogy a városok közelében.

 

 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Na ezért nem kell FB-on lenni, vagy legalább csak  fotó nélkül.

Naooo
Olvasó
Naooo

Megvolt a pofád meg a fészbukod, de most nem találom.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hehe ! Ez tényleg jó…,persze,hogy nem találod. Soha az életben nem voltam a FB-on és nem is leszek.

Én legalább felvállalom a pofámat,te még annyit sem mersz.

Naooo
Olvasó
Naooo

De voltál, mer régebben egy linkelt cikk alá bekommenteltél vele.
Na akkor rakj ki ide pofádról egy képet.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Miiii van……????!!! Én , FB-ról ? Te valakivel összekeversz… Egy vagy két alkalommal használtam életemben a nevelt lányom FB-ját a tudtával (az is egy kamu nem névhez köthető vmi volt) amikor kerestem valakit. Tényleg súlyos eset vagy.

Azoknak vállalom fel,akik szintén vannak olyan gerincesek (és most kérek elnézést a vidékiektől,külföldiektől és egyéb más fontos elfoglaltság miatt jelen lenni nem tudóktól) eljönnek a találkozókra. Én kétszer voltam. Bárki jöhetett. Te is jöhettél volna….

Naooo
Olvasó
Naooo

Jó, akkor tagadd le.
Ó, nem tudtam ennyire hiányolsz.

Reszet Elek
Újságíró

Lehet hogy ott is volt és egy másik asztaltól leskelődött.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ja,lehet,tényleg….

Naooo
Olvasó
Naooo

Két lyukkal az újságon.

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Hölgyeknek nem ildomos vitatkozni, de még szóba állni sem ilyen útszéli cigánnyal.

Naooo
Olvasó
Naooo

Na de én muzsikus cigány vagyok, te útszéli akadály.

Koriander
Olvasó
Koriander

kontrás

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Igazad van,mindig bele esek ebbe a hibába…

Naooo
Olvasó
Naooo

“akár mikor a randi alatt a csaj a telefont nyomkodja”

Észrevétlenül felállni és ott hagyni.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Igazad is lehetne, de én a következőt csinálnám – “Bocs, ki kell mennem a mosdóba” és szépen lelécelnék a számlával. Nem mennék messzire, szemből röhögnék, hogy nem bírja kifizetni a 3000.- forintos kávémat őszilével. :D

Kalman
Újságíró

“Az első aranyásó-palánta akit láttam, még suliban évtizedekkel ezelőtt a “mi leszel ha nagy leszel” témában azt hiszem angolórán tök komolyan beválaszolta hogy ő csak feleségül akar menni egy gazdag pasihoz.”

Definíció kérdése, de szerintem ez nem aranyásó kategória. Már a ribanc-kurva problematikánál kifejtettem, hogy fontos lenne pontosan definiálni a fogalmakat (pl: ribanc: könnyen kapható, sokmindenkivel kufircoló nő. Kurva: testét pénzért adó nő).

Az általam propagált konzervatív családmodell szerint ideális, ha a feleséget el tudja tartani a férje. Tehát, ha ez az életpályamodell a célja a nőnek, akkor valóban nem kell karrierre koncentrálnia, viszont olyan férjet kell keresnie, aki el tudja tartani – tehát kellően gazdag. És szerintem ez rendben is van.

Vannak ugye a béta és alfa tulajdonságok. Egyszerűen: Béta: család eltartása és biztonság adása. Alfa: jó gének.

Na most, ha arra tanítjuk a lányunkat, hogy ne nézze az anyagiakat, hanem csak azt, hogy mit érez, azzal lényegében az ösztöneinek az alfára vágyását erősítjük benne minden kontroll nélkül. Így fogja a szüzességét valami gitárosnak adni – akibe “szerelmes” éppen -, ahelyett, hogy hozzámenne egy megbízható mérnökhöz.

Na, és akkor eljutottunk oda, hogy ha ez rendben van, akkor mitől lesz egy kapcsolat konkrétan aranyásás? Szerintem:

* Eleve azzal a céllal kezdi a kapcsolatot, hogy a pénzt _magának_ megszerezze. Tehát nem a közös gyerekeinek akar jólétet biztosítani, hanem magának luxust.

* Annak ellenére van a férfival, hogy nem vonzódik iránta zsigerileg, hanem csak a pénzéért.

* A kapcsolaton belül a normál igényein felül luxusra túl sokat költ, illetve ilyen költségekbe belerángatja a partnerét.

* Durva ok nélkül felbontja a kapcsolatot, és több pénzt visz, mint amit jogosnak érzünk.

 

Master Of Reality
Olvasó
Master Of Reality

A ribanc-kurva felosztás szerintem kicsit másképp néz ki, főleg azért, mert valójában három kategóriát kellene megkülönböztetnünk.

A könnyen kapható, sokmindenkivel kufircoló nő alaphelyzetben nem ribanc, legfeljebb könnyűvérű. Ha nincsenek mögöttes szándékok a rendszerében, csak vegytiszta szex, akkor alaposan megválogatja, kivel dug (rendszerint legalább 1 esztétikai szinttel felfelé), de így 1-2 évtized alatt értelemszerűen több tucat, vagy akár százas nagyságrendű “trófea” is összejöhet. Ezeket a nőket azok a nők ribancozzák le, akik kevésbé kapósak a férfiaknál, és azok a férfiak, akiknek esélyük sincs megdugni őket. És azok a valódi ribancok – lásd lejjebb – akiknek a hosszabb távú érdekérvényesítési esélyeit az “ingyen” nyújtott szexszel aláaknázzák. Az, hogy épelméjű férfi nemcsak ribanccal, de könnyűvérű nővel sem gondolkodik klasszikban, pláne házasságban, más kérdés.

A testét a jelenben, azonnal realizálódó ellenértékért (pénzért) bérbeadó nő a kurva. Az útszéli repedtsarkútól az escort girl-ön át a pornóskurváig több típus is idetartozik, a paletta egyre színesebb. A lényeg viszont mindig az, hogy mindkét (pornóskurva esetén mindhárom: férfi, nő, rendező) fél számára végig egyértelmű, hogy ki mit ad és pontosan mit kap ezért cserébe a konstrukcióban.

A testét a jövőben várható előnyökért cserébe a jelenben bérbeadó nő a ribanc. Ez az előny sokszor anyagi természetű, de a motiváció lehet egy bizonyos körbe való bekerülés, egy adott pozíció megszerzése, vagy egy gyűlölt rivális arcul csapása azzal, hogy elkeféli mellőle a magas szintű pasiját, és még ezer más is. Természetesen a ribanc egyúttal lehet könnyűvérű is, de nem szükségszerűen az – talán ezért mosódik össze gyakran a köztudatban a két kategória. A könnyűvérű ribancok a ribanckodás mellett ugyanúgy kötetlenül kúrogatnak a hejjespaseekkal, mint nemribanc társaik, de vannak olyan ribancok is, akik a testüket kizárólag érdekérvényesítésre használják. A ribanc számára végig egyértelmű, mit fog adni, és mit szeretne megkapni / elérni, a kiszemelt férfi számára viszont csak speciális esetekben az (pl. a szereposztó díványon). A ribancok alapértelmezés szerint klasszikus, érzelmi alapú párkapcsolat álcája mögé rejtik a tényleges szándékaikat.

Az pedig, hogy valaki AF vagy BB irányba próbálja terelni a lányát, a XXI. században teljesen lényegtelen. Ezek a lányok már úgysem a szülők által közvetített értékeket fogják magukénak vallani, hanem ahhoz igazodnak, amit az osztálytársak, a Facebook, az Instagram és a Tinder diktálnak. Ennek a végkimenetele pedig szinte minden esetben az AF+BB kombinált megvalósítása lesz, azaz kényszer-megállapodás egy lenézett bétával 10-15 év intenzív faszkörhintát követően.

Hunn
Újságíró

Szerintem sokkal egyszerűbb a meghatározás.

Ribanc = Alfa Fux

Kurva = Beta Bux

Ez ennyi, nem kell túlbonyolítani.

A ribanc az, aki a nőknek az Isten által adományozott tíz évet, amikor a legvonzóbb és a legtöbbet tudná nyújtani élete párjának, nagy szerelmének, gyermekei apjának, azt ehelyett a faszkörhintán tölti. A kurva pedig azt, aki ugyanezt a tíz évet aprópénzre váltja. Mindkét fajta szutyok, egyik sem követendő példa egy fiatal lánynak.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Az alfaság/bétaság nem ilyen egyszerű. Ezek rettentően kevert dolgok, egy stabil, negyvenes karakterben van száz alfa, száz béta és száz omega tulajdonság. Ezek keveréke adja a személyiségét adott alanynak. Mostanában sokat foglalkozom a témával és arra a megállapításra jutottam, hogy az alfák és az omegák egyformák. Egy különbség van közöttük, az alfákat követik a többiek. A bétaságot meg a nők irtják ki az emberből, akikkel együtt vannak.

Milyen érdekes helyzet! A fiatal lány egy alfát akar, a fiatal fiúk tökéletes béták. Kiirtják a bétaságot cca 10-15 év alatt az emberből, egy alfát nevelnek a bétából és sírnak, hogy hol vannak a rendes fiúk (a béták!) amikor otthagyják őket egy nagymellű szőkéért… Az a néhány, aki alfát kapott, mindent megtesz, hogy bétává nevelje az alfáját, ami persze oximoron, nem lehetséges. Aztán sírnak, amikor a rosszfiú alfa lelép egy nagymellű szőkével. Női logika…

Aldo
Újságíró

“suliban évtizedekkel ezelőtt a “mi leszel ha nagy leszel” témában azt hiszem angolórán tök komolyan beválaszolta hogy ő csak feleségül akar menni egy gazdag pasihoz.”Nálunk erre a kérdésre az egyik csaj véresen komolyan benyögte, hogy luxus prostituált akar lenni. Persze a tanár leoltotta, hogy azért kérd el előre a pénzt. Nem se jó csaj, se okos. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz 20 év múlva a válasz erre a kérdésre.

“Ott van ugye a közösségi média”
Ezért nem kell percre pontosan megosztani a nagyvilággal a Facebookon keresztül, hogy mikor mész WC-re. Egyrészt senkit nem érdekel, másrészt biztonsági okokból. A sok idióta villog a nyaralási fotókkal, aztán csodálkoznak, hogy betörtek hozzájuk, míg távol voltak.

“Szóval, szerintem hiábavaló próbálkozás a nőknek kamuzni hónapokig, rettentő körülményes, valószínűleg agy-fárasztó, és egyre jobban átlátnak rajta.”
A nőkkel szigorúan tilos őszintének lenni, mert nem ismerik ezt a fogalmat. Fontos információkat pedig soha nem szabad megosztani velük, mert ki tudja mikor élnek vissza vele.

“Ja, mellesleg a legtöbb csaj képes hónapokig imádni való lenni”
Ezért kell mindig egy B-terv.

Flo
Olvasó
Flo

Srácok, nekem tűnik csak úgy, hogy ez egy igen erősen Naftalin Ernő ihletettségü cikk? Én már most tudom bármikor adni a csóró lúzert, mégse tapadnak a csajok, erre itt egy cikk, ami megmondja nekem, hogy ha esetleg miliomos leszek valaha, akkor hogyan tudom annak tettetni magam, aki most vagyok. De a legjobb mégis ez a rész:

“Esetleg tartsunk pikniket, de lehetőleg ne Dom Perignont, homáros és kaviáros szendvicseket csomagoljunk, mert azzal viszonylag könnyen lebukhatunk.”

De ha én történetesen szeretek homárt enni? Mondjuk nem egy szendvicset szoktam csinálni belőle, hanem szépen megfőzöm az ollóit meg a farkat, kiszedem a páncélból a húst aztán olvasztott vajba tunkolom, a májat meg kenyérre kenve megpirítom, mellé szigorúan gyömbéres sört iszok. Ja és persze ha rajtam múlna, homárt CSAK élve engednék árulni, egész más íze van a friss homárhúsnak.

6 évig használtam a régi számítógépemet, amit csak mostanában cseréltem le egy laptopra, az okostelefonom egy roncs, de bazmeg, enni azért csak kell valamit! És az nem lehet akármi, ha valaki egy szaros májkrémes zsömivel megy piknikezni, az nem csóró, hanem igénytelen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Májkrémes kenyér paradicsommal, meg gépsonka vagy szárazkolbász almapaprikával nyami, csak ilyeneket vinnék, persze jó csípős almapaprikát. A homár, a kaviár, meg donperinyon a buziknak való.

Flo
Olvasó
Flo

Akkor Terence Hill is buzi volt?

https://www.youtube.com/watch?v=blx3gDcWxGQ&t=2868s

41.-től a 44.-ig percig van az ominózus rész, mikor mindhárom dolgot kipróbálja a Terence Hill, bár a homárevés terén nem tűnik túl rutinosnak.

Egyébként én csak a homárhoz ragaszkodom, pezsgőt csak akkor iszok, ha a kezembe nyomják, a kaviár is csak homárvérrel az igazi, szóval ezek olyan sznoboknak való dolgok, de a homárhús az más. Azt neked kell elkészítened, vagy rohadt nagy mázlistának kell lenned, hogy valahol, valaki azt normálisan el tudja neked készíteni.

Koriander
Olvasó
Koriander

mèg soha nem ettem homárt. hol veszed?

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

nem buzit, te. hanem az állatot, aminek ilyen byissznyissz ollói vannak. ha jól emlèkszem flo debreceni, én meg majdnem a szomszèdban vagyok. Az èrdekel hogy tesco vagy az osanban lehet ilyen viziszörnyet kapni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Metro….

Koriander
Olvasó
Koriander

de oda ilyen vállakozói kártya kell?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha megkérsz valakit előtted, még mosolyognod sem kell:), segíteni fog a saját kártyájával:)

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“Ha vásárláskor él, ellenôrizzük, hogy nem sérült, nem törött-e. Az élô homárt megfôzhetjük egészben is, nem kell feldarabolnunk. Dobjuk a homárt egy nagy fazék lobogva forró vízbe (vigyázat, kicsapkodhat!), és addig fôzzük, amíg a héja pirosra színezôdik. Ez egy 450 grammos homár esetében kb. 6 percet vesz igénybe.”
hát ezt most elképzeltem odaklaffogok a kasszához a nylon zacsiban mélán mozgó állattal és odaadom a zsetont vkinek a sorban hogy vegye meg nekem- kipróbálom :D

Balton
Olvasó
Balton

Néha a lidl-ben is van főleg amikor mediterrán napok vannak, mondjuk közel aranyárban.

Koriander
Olvasó
Koriander

arra most nincs idô, hogy kivárjam a mediterrán napokat.

Balton
Olvasó
Balton

@Kori: élőt akarsz venni? Azt inkább tartsd meg házikedvencnek, egy nagyobb akár 30 éves is lehet.

Apropó: Ínyesmester szakácskönyvből idéztél?

Koriander
Olvasó
Koriander

nem. A metro áruház oldalán találtam.
https://www.metro.hu/termekeink/friss-hal/tenger-gyumolcsei
az amanda kagylót kigyónak olvastam :D

Reszet Elek
Újságíró

Balton
Olvasó
Balton

Metró-bi-homár? Akarsz róla beszélni? :)

Reszet Elek
Újságíró
Balton
Olvasó
Balton

Nekem az UFO2-ből vannak meg.

Koriander
Olvasó
Koriander

gonosz vagy.

Flo
Olvasó
Flo

Pont mostanában indulok Vietnámba angolt tanítani, Pesten nőttem fel és itt élő homárt a Metróban szoktam én is venni. Debrecenben csak átutazóban jártam, Főnix csarnokban Tankcsapda koncerten pl. Nekem szimpatikus városnak tűnt, de homárt nem tudom, hol lehet ott kapni sajnos. Plusz amikor ott jártam sok éve, még én se tudtam, hogy homár alatt nem pusztán alternatív nemi irányultságú egyéneket lehet érteni.

Koriander
Olvasó
Koriander

a fagyizós poszt miatt emlékeztem Debrecenre.
Ok. láttam Metrot, kipróbálom, bográcsban megfôzzük a kempingben, mivel fûszerezed a homár vizét?

Flo
Olvasó
Flo

Én nem szoktam fűszerezni, mert az eredeti ízt akarom minél jobban megőrizni. Szerintem legalább az első alkalommal jobb ha te se fűszerezed, később aztán adhatsz hozzá fokhagymát vagy gyömbért pl. Minél kevesebb vízben érdemes főzni, nehogy kiooldódjon az íze. Csak sót teszek a vízbe, amiben az ollókat és a homárfarkat főzöm meg,

A torban van több alkatrész is, ami rossz ízt ad a homárnak, főleg a kopoltyú, de van a szemei mögött közvetlenül egy kis zsákocska teli homokkal. Ha az kiszakad, homokízű lesz az egész. 6-7 percig kell főzni, aztán óvatosan kivenni a tokjából a húst. Fontos: a homárfarokból ki kell venni főzés után a belet, mert ez is kellemetlen ízű. Ez egy vékony cső, ami hosszában fut végig belül.

Egyél mellé pirítóst meg sok vajat, az adja ki legjobban a homár saját ízét. Én sima sózott vajat szoktam hozzá venni, de a citromos vajat is ajánlom.

Egyébként az élő homár 2 napig simán életben marad víz nélkül, ha hűtőben tartod vagy körbetekered nedves újsággal.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hozzávalók:

1 darab kb. 1,2 kg-os tök (vagy 1 kg gyalult)
1 kis fej hagyma
1 csokor kapor
2 evőkanál olaj
3 evőkanál citromlé
2 húsleveskocka
4 evőkanál liszt
2 dl tej
4 dl tejföl

Elkészítés:

1. A tököt megmossuk, meghámozzuk, kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsát legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk, összevagdaljuk.

2. Az olajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk benne a hagymát és a kapor felét. Hozzáadjuk a tököt, a citromlevet, a leveskockát, és felöntjük 6 dl vízzel. Felforraljuk, és lassú tűzön, lefedve puhára pároljuk. Ne főzzük túl, mert péppé mállik!

3. A lisztet simára keverjük a tejjel és 3 dl tejföllel, a tökhöz adjuk, azaz behabarjuk a főzeléket. Összeforraljuk, sóval, ha nem elég savanykás, citromlével (vagy ecettel) ízesítjük. Végül belekeverjük a maradék kaprot.

4. Tálaláskor meglocsoljuk a maradék tejföllel. Pörköltet, sült húst, fasírtot kínálhatunk hozzá. Hidegen is finom.

Naooo
Olvasó
Naooo

Krúzikrúzikrúzikrúzííín.

Reszet Elek
Újságíró
timecutter
Olvasó
timecutter

szerintem nem működne a dolog.

Minden önmagát szépnek tartó nő átlag felettinek tartja magát, ezért átlag képet mutató átlag Bélával nem fog megelégedni, hiszen a szintelmélet is arról szól, hogy mindig felfelé választanak. Legalább annyi kell a boldogsághoz, hogy ha a férfi mondjuk átlag körülményeket mutat, akkor legalább legyen pénzes állása amivel a nő tud hosszú távon tervezni, amiért megéri neki a suncit “bérbe” adni. Az átlag képet mutató de pénzes állású paliról meg azt gondolják, hogy nincs ízlése, vagy igénytelen, mellette garasoskodó. Persze ezzel kiegyezhetnek, mert úgy fogják fel, hogy majd ők alakítanak rajta legalább annyit, hogy velük ne legyen garasoskodó, a házat meg majd telerakják saját ízlésüket tükröző dolgokkal. Ezért azt mondom, hogy az ilyen történet önbecsapás, illúzió, mindössze annyi történik, hogy a nő egy ponton kiszagolja vagy sejti a mutatottnál jóval vaskosabb anyagi hátteret, és jól felfogott érdekében játssza el a hamupipőkét.

Gazdag multimilliomos oldalról nézve viszont azért hibázik a cikk, mert ők cseppet sem vágynak hamupipőkékre, nekik a csaj részben státuszszimbólum, ahogy a kifelé mutatott kép is a milliomos státuszról, így semmi igény nem mutatkozik arra, hogy ne legyen a felszedett csaj aranyásó, kereslet-kínálat találkozik.

Alter Ego
Szerkesztő

A sok pénz nyilván megnyitja a lehetőségeket és kikezd néhány morális gátat, de az aligha igaz, hogy valaki, akinek amúgy van érzéke az emberi értékekre, csakis státuszszimbólumként kezeljen minden nőt. Ez egy olyan általánosítás, ami azt jelenti, hogy a morál, tisztesség, egyéb emberi értékek és a gazdagság eleve összeférhetetlenek. Ha éppen figyelne a kapitalizmus fanatikusok Férfihangos szekciója, akkor meglehet, hogy most téged kapásból lekomcsiznának és akasztani való gazembernek neveznének ki… :D

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ezt úgy kell érteni, hogy ez a cikk KOMOLY tanácsokat akarna adni? Én totál stand-up-nak vettem (abból meg elég rossz).

Master Of Reality
Olvasó
Master Of Reality

Ezeket a tanácsokat betartva annyit lehet elérni, hogy tehetős (a felső egy ezrelékhez tartozó) férfiként olyan alacsony szintű nők érdeklődését tudd felkelteni, akikkel ilyen magas szintű férfiként eleve nem is akarnál ismerkedni.

hunbagiránál van az igazság: ha így csinálod, egy vonzó (10/7+), 20 feletti nő esetén 95%-os valószínűséggel nem is lesz második randi. Kivéve, ha külsőre 10/8+ vagy, és lehengerlő számára a rosszfiús / dark triados személyiséged, de az egy másik történet.

Alter Ego
Szerkesztő

Tehát úgy értsük ezt, hogy manapság egy értelmes, jól öltözött, ízlésesen berendezett, 3 szobás önálló lakással, autóval rendelkező férfi szóba sem jöhet egy vonzó huszonéves nőnél? Akkor tényleg nagy bajban lennének a férfiak…

Master Of Reality
Olvasó
Master Of Reality

Ha átlagos külsejű férfként azért érkeztél trolival a randira, mert a tragacsodnak leszakadt a kipufogója, igen kicsi a valószínűsége, hogy egy valóban vonzó huszonéves nő kíváncsi lesz arra, mennyire ízlésesen van berendezve a(z akkor még honnan tudhatná, hány szobás) lakásod. A noname ruhákban megjelenés pedig ebben a mezőnyben eleve kizárja a jólöltözöttséget, hiába igényes az összhatás.

Nyilván előfordul olyan, hogy a szárnybontogató, fiatal aranyásó csak egy kényelmes ingyenalbit akar megcélozni, miközben aktívan folytatja az igazi nagytuti keresését. Olyankor átmenetileg szóba jöhet valaki, aki egyedüli unokaként megörökölte a három szobás, összkomfortos belvárosi lakást a nagyszülőktől, de ettől eltekintve csak egy tökátlag szintet tud felmutatni. De ez csak egy ideiglenes konstrukció, a cikk pedig nem konstrukció, hanem klasszik párkapcsolat kialakítására vonatkozóan ad tanácsokat. (*) A 30-35 közötti maradékelvű megállapodás pedig megintcsak teljesen másról szól.

Magyarul a “szóba jövésnél” nem mindegy, hogy milyen célra, milyen távra és milyen feltételekkel.

(*) A legfölsőbb szinteken az ideiglenes – nem összecuccolós, házasodós, családalapítós, hosszútávú – konstrukcióban az első néhány hétben nem a tényleges ráfordítások számítanak, hanem a villantásfaktor. A legtöbb aranyásó ugyanis kifejezetten ügyel arra, hogy az elején hihetően játssza az “én nem a pénzedre megyek, mint a többiek – engem te érdekelsz” szerepet, és csak utána, fokozatosan következzenek a komolyabb lehúzások. Mivel százszor annyi csinos, érdekvezérelt nő van, mint gazdag férfi, egy milliárdosnak a valóságban sosem kell vagyonokat költenie egy-egy sunapozitív nő megfektetésére: elegendő, ha ügyes időzítéssel nyomogatja a Next gombot.

DennisVT
Újságíró
Master Of Reality
Olvasó
Master Of Reality
Alter Ego
Szerkesztő

Attól tartok, nem fogunk sokra jutni a Budapesti arisztokrácia “legfelsőbb szintjeivel” kapcsolatos jólértesültségeddel. Szerintem a cikk valójában nem kíván tanácsokat adni “legfelsőbb szinteken” élő embereknek, hogy hogyan keressenek “magukhoz illő” nőt. Sőt, én azt hiszem, még a cikk humora sem nekik szól.

Akinek az a nő nem aranyásó, aki maga is a “legfelsőbb szintekről” származik és aki előtt elve kötelező villantani az udvarlás során, az talán ne a Férfihangon keresse a válaszokat saját erősen szubkulturális problémáira. Az ő nagyon sajátos és nagyon ritka problémájukat talán majd megoldja valamilyen erre a szubkultúrára szakosodott házassági tanácsadó pármilliós számla ellenében. De esetleg próbálkozhatnak azzal, hogy cseppet sem “legfelsőbb” családból származó, státuszszimbólumokat semmibevevő “kispolgár” vagy egyenesen (“ezt a szégyent!”) “proli” csajokkal ismerkednek, már ha esetleg valódi ember, nő kell nekik és nem pedig egy hasonszőrű, öntelt arisztokrata. Ebben az esetben esetleg mégis megfontolható kategóriába kerülhetnek akár még ennek a cikknek a tanácsai is.

DennisVT
Újságíró

Átlagos külsővel még ilyen háttér mellett is nehéz. Egy vonzó 20onéves nőnek annyi de annyi opciója van, amit el sem tudsz képzelni. És “3 szobás önálló lakással, autóval rendelkező férfi”-ból van jóképű és humoros is egy csomó.

Az pedig már csak RedPill alapvetés, hogy egy nő előbb lesz egy neki kimondottan vonzó pasas negyedik szeretője párhuzamosan, mint egy számára átlagosabb srác élete szerelme.

Reszet Elek
Újságíró

Ha szexről van szó igazad van. Ha párkapcsolatról akkor már nem teljesen.

DennisVT
Újságíró

Elmeletileg igazad van, technikailag nem igazan, mert ezzel a megkulonboztetessel a nok 2%a van tisztaban. 30 eves kor alatt inkabb csak 1%

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván a nők is legalább ugyanolyan mértékben szexvezéreltek, mégha ez sokakban nem is tudatosul.

Amire te utalsz ott az anyagiak másodlagosak, néha nem is kellenek. Szóval nem is szükséges és nem is elégséges feltétel.

filmcom
Olvasó
filmcom

“egy nő előbb lesz egy neki kimondottan vonzó pasas negyedik szeretője párhuzamosan, mint egy számára átlagosabb srác élete szerelme.”

ja ja..mert bízik abban (?) hogy végül a férfi a négy nő közül őt fogja választani…  igen.. Jimi Hendrix 113.-ik csaja is bízott abban “hátha Én leszek az igazi Jimi életében..”  aztán..nem …:))

Naooo
Olvasó
Naooo

Dzsimihendrix közelebb állt az állathoz, mint az emberhez, tehát a női zoofilek voltak.

filmcom
Olvasó
filmcom

dehogy… “csak” egy piszok jó gitáros, és ezáltal világhírű faszi volt..és hát kihasználta, de nem kicsit…. (nem volt egy “éles kés” egyébként… na de nem ezért szerették..)

Naooo
Olvasó
Naooo

Zenéje csak maszatolás.

Lierin
Olvasó
Lierin

Persze, Magyarország tele van 3 szobás önálló lakással, autóval rendelkező férfival.

Ne nevettess már. A 30 éves férfiak 40%-a még az anyjával él, a kisszobájában, a maradék javarészének a nőjével együtt van lakáshitele, ez lenne a rengeteg lehetőség, amit el tudunk képzelni?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egy férfival a legrosszabb, ami történhet, hogy túl sokáig él az anyjával. Itt lenne fontos az apa szerepe, aki elszakítja az anyától, és kirugdalja a nagyvilágba, hogy kezdjél magaddal valamit, fiam. Aki az anyjával ragad, annak nincs egészséges nőképe. Egy anya szeretetnyelve egészen más, mint amire egy kapcsolatban szükség van. A férfi a partnered, nem a gyereked. Azok a férfiak, akik nem szakadnak el az anyjuktól időben, sosem nőnek fel. Nyilván tudod, hogy a többség számára a klasszikus női szerep az ő anyjáé. Azt akarja tőled, hogy legyél az anyja: főzzél, mossál, takaríts rá. Azért nem gondolja, hogy a kapcsolatban nekii is van szerepe, felelőssége, feladatai, mert otthon sosem voltak, az anyja sosem várta el, az anyja kiszolgálta anélkül, hogy cserébe bármit elvárt volna. Nem is értik a jelenséget, csak támadnak, mert számukra az a normális, hogy csak kapnak, nem adnak, másfajta szeretetnyelven nem ismernek fel és nem is fogadják el, nekik az a törődés, ha az anyukájukként viselkedsz, nem pedig felnőttként kezeled őket, amikor pedig elmennek hazulról, olyanok, mint a tinik, játsszák a faszagyereket és úgy érzik, ő a világ urai. Figyeld meg, ritka az a pasi, akit ha nem kezelsz gyerekként, ne lenne elégedett. A pasik többsége sosem nő fel, örökké magukat kiszolgáltatni vágyó, kicsinyes, önző infantilisek maradnak. Az a férfi, aki 25 éves kora felett (és akkor most engedékenyebb vagyok) még az anyucijával él, menthetetlen. Selejt, kuka, ember sose lesz belőle.
Ezért lesz jó, ha ez a fajta női generáció eltűnik végre, mert csak óriáscsecsemőket nevelnek ki, de ahhoz az kell, hogy az új generáció tényleg ráébredjen, hogy az élet nem csak arról szól, hogy mindenki seggét kinyalják maguk körül, mert az ide vezet. A férjük is kretén meg a gyerekeik is azok lesznek.

Lierin
Olvasó
Lierin

Az apával felnőtt férfiak jelentős része is otthon él még 30 évesen. Az apjával meg az anyjával, mert azok 30 év alatt nem voltak képesek összehozni egy kis kezdőtőkét a szerencsétlennek, meg amúgy is kinyalják a fenekét.

Azért nem gondolja, hogy a kapcsolatban nekii is van szerepe, felelőssége, feladatai, mert otthon sosem voltak, az anyja sosem várta el, az anyja kiszolgálta anélkül, hogy cserébe bármit elvárt volna.”

Egyetértek veled. A múltkoriban írtam erről itt az egyik cikk alatt, hogy sajnos az anyák jelentős része úgy neveli a fiát, hogy annak soha még a saját szobáját sem kell kiporszívóznia, és ennek eredménye, hogy egy párkapcsolatba kerülve a férfi legszívesebben semmit nem csinálna, mert nincs hozzá kedve (mintha a nőnek lenne) és megszokta már, hogy megcsinálják helyett az ilyen unalmas dolgokat. Tisztelet a kivételnek, azért van.

Bár, sosem éltem olyan férfival, aki 25+ még otthon lakott volna, nincsenek velük tapasztalataim együttélés terén.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hogy nem tudnak összekaparni némi kezdőtőkét, az gyakran inkább sajnálatos, sokan szorgalmasan, tisztességesen végigdolgoznak egy életet, mégsem tudnak egy lakást venni, vagy legalábbis nem mindegyik gyereknek, ez szimplán csak a szar magyar valóság.
Viszont az a halálom, ha egy pasi azt magyarázza, hogy minek költözzön el otthonról, amíg nincs felesége, mert nem éri meg. De, megéri, mert olyankor magába fektet, független, érett férfi lesz belőle, nem anyuci kisfia még 40 évesen is. Nem értik, hogy önmagukért tesznek, ha kirepülnek a fészekből. Istenem, hány olyan pasit ismerek, aki már a harmincas éveit tapossa, és anyukájuk még mindig arra büszke, hogy ügyesen kitakarítják a szobájukat néha. A kapcsolataik mind zátonyra futnak rövid időn belül, és gyakorlatilag mindenhez lusták, és ezek fröcsögnek a legjobban, hogy mert a nők köcsögök, nincs normális nő. Érted, úgy élnek, mint a 14 évesek, de a nő a hülye. :) Mellette pedig megingathatatlanul magabiztosak, mert anyu mindig azt mondta, hogy ők a legügyesebb, legszebb kisfiúk a világon, ők különlegesek, ők többre hivatottak. És közben látom az anyjukat is, akik gyakorlatilag kétségbeesettek próbálnak mentségeket, kifogásokat hozni, elkezdik azt a kommunikálni a külvilág felé (mert érzik, hogy ciki, hogy a 35 éves Józsika még mindig velük lakik), hogy igazából ők csak az öreg szüleiket gondozzák / épp gyűjtenek a lakásra (már 10 éve) / felesleges fenntartaniuk egy külön háztartást, és így tovább. Az anyjuk szégyelli őket mások előtt, de ők ezt nem látják, nem előttük történik. A tisztelet a szülők felé a részükről viszont nem létezik, mert a férfiegó mindenek felett, anyjuknak kuss van, apjuktól félnek és általában kerülik, amennyire lehet, mert ő a képükbe mondja, hogy lépni kéne innen. Olyanokat is láttam már, akiknek – és ez undorító – megkönnyebbülés volt, hogy meghalt az apjuk, mert onnantól kezdve totális uralom volt odahaza, nem volt többé, aki szembesítette volna őket azzal, hogy mennyire nyomorékok, az anyjuk meg elkezdte őket családfőként kezelni, mert annak meg mindig kell egy domináns hím a ház körül.

Lierin
Olvasó
Lierin

Én nem lakásról beszéltem, simán egy kis kezdőtőkéről, ha más nem, hogy legalább ne albérletet kelljen fizetni a fiataloknak, hanem bedobják önerőnek valami hitelbe és a sajátjukat törlesszék, máris évekkel előrébb lennének.

A többiben viszont megint egyetértek veled, én se tudnék mit kezdeni egy olyan férfival, aki otthon él még 30+-osan, miközben én már 19 évesen elköltöztem otthonról (furcsa, nekem ment egyedül?), hát kinek van kedve ahhoz, hogy egy együttélésben teljesen tapasztalatlan pasival foglalkozzok bizonyos kor felett? Persze, huszas éveim elején ez nem volt gond, de most majdnem harminc évesen már nem kezdek gyerekekkel, kinek van kedve tanítgatni azokat, akik az együttélés alapvető szabályait sem ismerik?

A gyűjtögetés a kedvenc kifogásom :D A sok 30 éves otthonélő, akik mindig “gyűjtik” a pénzt, valójában meg semmit nem tesznek félre, elverik az összest, ha megjön a fizetés, hiszen sosem voltakm még rákényszerülve a spórolásra és előre haladásra. Ezek még 50 évesen is gyűjteni fogják a pénzt, bár, hadd jegyezzem meg, lány ismerőseim is vannak ilyenek, de ők lényegesen kevesebben…

Anno volt egy fiútársaság, akikkel sokat bandáztunk, körülbelül tízen voltak, nem viccelek, ebből egy ember házas, a többi MIND otthon él még mindig, van, akinek párkapcsolata sem volt. Tök átlagos srácok amúgy, többen informatikusok, szóval jól keresnek és mégsem, de olyanok voltak, mint a gyerekek. Azt az egyet, aki megházasodott, le is papucsozták, amikor már nem járt el minden héten inni, mert inkább a barátnőjével (azóta felesége) volt….

Furcsa, hogy a sikertelen férfiak szemében mindig papucs az, aki idővel előtérbe helyezi a barátnőjét és részt vesz a közös otthonuk vezetésében. Nem példát vesznek róluk, hanem leszólják őket, pedig nem a “papucs” hal meg több évtizednyi magánnyal a háta mögött, hanem ők.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Hitelbe? Zsidóknak a potyapénz? Aki hitelt vesz fel, az egy idióta, azt gyámság alá kell helyezni.
Te a picsáddal költöztél el.

Aldo
Újságíró

“Én nem lakásról beszéltem, simán egy kis kezdőtőkéről, ha más nem, hogy legalább ne albérletet kelljen fizetni a fiataloknak, hanem bedobják önerőnek valami hitelbe és a sajátjukat törlesszék, máris évekkel előrébb lennének.”
Albérleti díj, hitel? Mi a különbség? Így is úgyis másnak fizetsz egy olyan kéróért, ami nem a tiéd és bármikor elvehetik tőled.

“miközben én már 19 évesen elköltöztem otthonról (furcsa, nekem ment egyedül?)”
És ekkor meg megvolt az általad elvárt kezdőtőke, vagy csak ráakaszkodtál valakire kapcsolat címén?

“hát kinek van kedve ahhoz, hogy egy együttélésben teljesen tapasztalatlan pasival foglalkozzok bizonyos kor felett?”
Ha ki van tömve, akkor 40 évesen se baj, ha tapasztalatlan. Legalább többet lehet lehúzni róla.

“Persze, huszas éveim elején ez nem volt gond, de most majdnem harminc évesen már nem kezdek gyerekekkel, kinek van kedve tanítgatni azokat, akik az együttélés alapvető szabályait sem ismerik?”
Mert már közeledik a rettegett harmadik X. Te is tudod, hogy a szépséged és az értéked fakul, ezért minél előbb ki kell fogni valami balekot.

“lány ismerőseim is vannak ilyenek, de ők lényegesen kevesebben…”
De ezt mégis csak a férfiaknak kell a szemére vetni, mert ha a nő elbassza az összes pénzét, arra mindig van valami fasza kifogás.

“Anno volt egy fiútársaság, akikkel sokat bandáztunk, körülbelül tízen voltak,”
És közülük hány volt meg?

“Tök átlagos srácok amúgy, többen informatikusok, szóval jól keresnek és mégsem, de olyanok voltak, mint a gyerekek.”
Tehát nem basszák el a pénzt egy tetves panel lyukra albérlet címén és a bankoknak sem akarnak hitelt fizetni. Megint csak az a gond, hogy nem az aktuális nőjére költi a pénzt és már jön is a lekisfiúzás.

“Azt az egyet, aki megházasodott, le is papucsozták, amikor már nem járt el minden héten inni, mert inkább a barátnőjével (azóta felesége) volt….”
Mert az is. Leépíteni a régi haverokat, szokásokat és alárendelni magát a nőjének mi ha nem papucsság?

“Furcsa, hogy a sikertelen férfiak szemében mindig papucs az, aki idővel előtérbe helyezi a barátnőjét”
Mert aki az első helyre teszi a nőt, az papucs. Az ilyet nem fogják tisztelni, sem férfiszámba venni.

“és részt vesz a közös otthonuk vezetésében.”
Hazaadja a pénzt.

“Nem példát vesznek róluk, hanem leszólják őket”
Még szép.

“pedig nem a “papucs” hal meg több évtizednyi magánnyal a háta mögött, hanem ők.”
Majd szopóágra kerül, ha a nője lapátra teszi, mert azt hiszi, hogy neki jár a jobb.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mondom én, hogy papucsot fogott ez, azért vonyít itt nekünk. Annyira jó érzés viszontlátni, hogy a tények folyamatosan igazolnak. :D

Lierin
Olvasó
Lierin

“Albérleti díj, hitel? Mi a különbség?”

Az, nagyokos, hogy a hitelbe belefeccölt pénz végül a tied marad, az albérlet nem. Ha 15 év múlva két gyerekkel hirtelen mondjuk elüt a kocsi, lebénulsz, nem tudsz többé dolgozni, nem mindegy, hol eladod a lakást és a fennmaradt hitel kifizetése mellett még kapsz mondjuk 7-8 millió forintot az árából, vagy…. vagy semmi, hiszen albérletet fizettél. Mentek az utcára, vagy ki tudja, nincs mit pénzzé tennetek.

“ekkor meg megvolt az általad elvárt kezdőtőke,”

Dehogy volt, az én szüleim is szartak bele, de azért ugye nekem nem kell a saját gyerekem esetén? Egy kis szobát béreltem eleinte, mint mások.

” Te is tudod, hogy a szépséged és az értéked fakul”

Ha te olyan szegényes lelkű vagy, hogy a nőben a szépséget találod az egyetlen értéknek, akkor mit vársz egyáltalán párkapcsolati téren az élettől?

ezt mégis csak a férfiaknak kell a szemére vetni, mert ha a nő elbassza az összes pénzét
Ugyan, korábbi hozzászólásban írtam már, hogy én azokat a barátnőimet/lányismerőseimet sem értem, akik otthon élve elbasszák a pénzt. Senki ne bassza el, ha már megvan a lehetősége, hogy haladjon.

“És közülük hány volt meg”
Ne anyádból indulj ki.

az a gond, hogy nem az aktuális nőjére költi a pénzt

Ki mondta, hogy a nőjükre költsék? Nem is volt nőjük.

Leépíteni a régi haverokat, szokásokat és alárendelni magát a nőjének mi ha nem papucsság
Öhmm…. felnőttség? A szerelmes ember a szerelmével akar lenni elsősorban, nem a haverjaival, ez így természetes. Egy családot alapítani akaró ember fogadja el, hogy már nem a haverok az elsők, nem kell őket leépíteni, de gyerek mellől ne járkáljon mér hétvégente inni.

Most mit vársz, mit mondjak? Szerintem neked nem is kell nő.

Naooo
Olvasó
Naooo

“eladod a lakást és a fennmaradt hitel kifizetése mellett még kapsz mondjuk 7-8 millió forintot az árából”

Hahaha. Barom.

DennisVT
Újságíró

Na mindkettőtöknek ide válaszolok.

Az a baj, hogy totál el vagytok tévedve. Nem vagytok képesek más szemüvegen át látni a világot, mint amit a saját (éppen aktuális) igényeitek diktálnak.

Egy férfi nem azért van a világon, hogy nektek megvalósítson dolgokat. Sem anyagiakat, sem érzelmieket, sem semmi egyebet. Kurvára nem éri meg neki 20onévesen csak azért elköltözni otthonról, hogy majd egy 30-35 éves, megállapodni vágyó nő, aki 10 éve még átnézett rajta, mert nem volt semmije, majd találjon egy számára alkalmas férfit. Mert nektek a kész férfi kell. Felnőtt, érett, felelősséget vállaló, határozott döntésképes nagybetűs férfi.

Had kérdezzem meg hol a bánatos faszban voltatok, amikor ennek a személyiségnek ki kellett volna alakulnia? Hol a faszban voltatok, amikor a 20as évei elején járó fiú a csillagokat lehozta volna, hogy legyen egy barátnője, de észre sem vettétek, mert még nem volt semmije? Ha nektek nem kellett akkor, amikor össze kellett szednie mindazt, amire majd 10 év múlva pályáztok – és amiről itt kedélyesen eldumálgattatok -, akkor milyen kibaxott alapon várjátok el, hogy ott legyen majd (készen és éretten), amikor már nektek is megfelel? Lófaxt a seggetekbe.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Az a baj, hogy totál el vagytok tévedve. Nem vagytok képesek más szemüvegen át látni a világot, mint amit a saját (éppen aktuális) igényeitek diktálnak.”

Ezt én is írtam már nekik (neki) hogy nem képes(ek) túl látni a saját nézeteiknek helyzetükön! Csak a saját mantráikat nyomatják és semmi fejlödést nem mutatnak vagy hogy megértenének valamit is!

Lierin
Olvasó
Lierin

Egy férfi nem azért van a világon, hogy nektek megvalósítson dolgokat. Sem anyagiakat, sem érzelmieket, sem semmi egyebet.”

Ki mondta, hogy ti ezért vagytok a világon? Senki, ezt megint csak magatoknak mesélitek be, hogy mi ezt állítjuk. Azért vagyunk a világon, mi nők és férfiak, hogy csapatot alkossunk és közösen megvalósítsuk a céljainkat. A feminizmus lényege pont az, hogy meg tudjuk magunknak teremteni az anyagiakat, nem kell arra várni, jön-e valaki, aki egyedül el tudja tartani a családot. Nem kell valakihez hozzámenni szeretet nélkül csak azért, mert ciki egyedül lenni és más mód nincs a családalapításra és megélésre.
Keress olyan nőt, aki többre vitte, mint a minimálbéres gyári meló, mindig azon hisztiztek, mennyi nő tanul és csinál karriert, válogassatok közülük, a minimálbéresek maradjanak meg a minimálbéreseknek, ha egyik sem akarta többre vinni.

“Mert nektek a kész férfi kell. Felnőtt, érett, felelősséget vállaló, határozott döntésképes nagybetűs férfi.”
Miért, 30 éves korunk körül, a családalapítás idején mi kelljen, egy gyerek, aki még mindig nem vált le otthonról, akit igazi felelősség sosem nyomott még, mert végeredményében úgyis megoldották a dolgokat a szülők, a lakhatást meg a többit? Most erre mit mondjak? Lakjatok otthon, ne önállósodjatok, gyűjtögessetek, és érjétek be olyan nőkkel, akik hozzátok hasonlóan még otthon laknak 30+-osan, nincs azzal semmi baj.
De ne csodálkozz, hogy gyerekvállalás előtt olyan férfi kell, aki már bizonyította, hogy meg tud állni a saját lábán, nem zsákbamacska, vajon hogy bírja majd az együttélést és a családdal járó terheket.

“hol a bánatos faszban voltatok, amikor ennek a személyiségnek ki kellett volna alakulnia?”
Húsz évesen nem 25+-os nőket kell keresni, hanem fiatalabbakat. Egy otthon élő, tanuló 18-20 éves lánynak megfelel, ha még nem laksz külön, mert ő sem lakik feltehetően, a 20 éves fiúk az én környezetemben nem családalapítás előtt álló nőkkel ismerkednek, bocs.

“Ha nektek nem kellett akkor, amikor össze kellett szednie mindazt, amire majd 10 év múlva pályáztok – és amiről itt kedélyesen eldumálgattatok -, akkor milyen kibaxott alapon várjátok el, hogy ott legyen majd (készen és éretten), amikor már nektek is megfelel?”

Olyan alapon, hogy normális esetben ebben a tíz évben mi sem nulla forintot gyűjtöttünk össze, mi sem a körmünket lakkoztuk és tetszik vagy sem, családot alapítani nem lehet a semmire.
EGyébként komolyan nem érte, miért vagy ennyire ráizgulva erre gazdag 30-as faszi-csóró nő sémára, a valóság az, hogy itthon az emberek általában ennyi idősen szoktak közösen bevállalni egy hitelt a lakásukra, nem egyik meg a másik gyűjti össze egyedül a lóvét.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A feminizmus lényege pont az, hogy”

Kirabolja a faszikat és odaadja a pináknak.

DennisVT
Újságíró

“De ne csodálkozz, hogy gyerekvállalás előtt olyan férfi kell, aki már bizonyította, hogy meg tud állni a saját lábán, nem zsákbamacska, vajon hogy bírja majd az együttélést és a családdal járó terheket.”

És az átlagnő ugyanezt mivel bizonyítja? Vagy azt hiszed a nők tömegesen repülnek ki otthonról 23 évesen a semmibe? Feláldozzák a fél fizetésüket egy albérletért, ahol majd önállósodnak? Mondom, hogy el vagy te tévedve. Fogalmad sincs miről beszélsz férfioldalról. Egy nő persze megteheti azt, hogy odaköltözik a pasijához, akinek már van lakása/albérlete, meg nagyobb fizuja (amikor 20onéves voltam, minden velem egykorú nő pontosan ugyanezt csinálta), és büszkén kijelentheti, hogy levált a szülőkről. Pedig lófaszt: apukát cserélt.

Mert tőled nem várja el egy férfi sem, hogy felmutass lakást, autót, megtakarítást, anyagi jövőképet, karriert… Legtöbbetek nem is tudna. De azt ide bírjátok nyögni, hogy aki 25 évesen még otthon él, annak kész vége, menthetetlen. A nők 98%a otthon él 25 évesen, vagy beleült valamibe, amit egy másik férfi megteremtett, kifizetett, aztán lobogtatja az önállóság zászlaját, röhög a vakbelem.

Amikor azt kérdeztem, hogy hol voltatok 20 évesen, akkor arra gondoltam, hol van az a mondjuk 22-24 éves nőtömeg, aki azt mondja egy vele kb egykorú, még szülőkkel élő srácnak, hogy gyere drágám, tegyük össze a kis fizunkat, vegyünk ki egy lakást és költözzünk el otthonról? Megmondom: sehol nincsenek, mert inkább ülnek bele a készbe, amit egy 10 évvel idősebb pali már összerakott. Mert az könnyebb. De én persze, miközben átnéztek rajtam mert még semmim sincs, váljak önálló erős magabiztos férfivá, és persze álljak ott vigyázzban, amikor magácskának majd méltóztatik egy normális ffival gyereket akarni. Erre mondom, hogy lófaszt.

És azért lovagolok ezen, mert minden igényeitek megfogalmazás közben egy pillanatra sem jut eszetekbe, hogy velünk mi történik közben, nekünk hogy kell megélnünk ezeket az éveket, milyen áldozatokat kéne azért hozzunk – jellemzően egyedül – hogy majd megtaláld bennünk a kész értett felnőtt felelősségteljes férfit. Az utat nem akarod velünk végigjárni, mert az nehéz és lemondásokkal teli, inkább levágod a kanyarokat mert az könnyebb, és te megteheted. De azért ott vársz a célvonalnál, hogy hol vagyunk már, és miért nem vagyunk mi is ott.

Hahahaha…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Egy férfi nem azért van a világon, hogy nektek megvalósítson dolgokat.”

Nem is gondolom, hogy nekem kéne felnevelnem. Lakhatsz otthon 40 éves korodig, óriáscsecsemőnek fogsz tűnni (mert az is vagy), de persze verheted magad, hogy ők látják rosszul – hihetsz bármit, mondhatsz bármit, ezt fogják látni benned. Magyarázzátok itt egymásnak, hogy “te légy az első az életedben”, aztán ültök, hogy jöjjön egy nő, akinek szintén ti lesztek az elsők (micsoda önző nő az, akinek önmaga az első ugggye), aztán egy idő után rájöttök, hogy a köcsög nők nem jönnek, hogy felneveljenek, mi lesz így? Nem tudod megoldani a saját életed? Nincs motivációd? Ha nem rúgja be az ajtód egy nő és rángat az oltár elé, akkor tényleg anyáddal éled le az életed duzzogva?

Ez meg mi már, hogy hol voltunk? Nekünk kellett volna kialakítanunk a te személyiségedet? Ugyanezt mondom, mint eddig: ez nem a nő feladata, a férfi nőjön fel. Megy a rinya, hogy a nő bele akar ülni a tutiba. Igen, valóban bele akarok ülni a “tutiba”, ha egy férfiról van szó, mert nem vagyok pedofil. Anyagilag nem kell semmi egy pasitól, a kezdetektől fogva ezt mondom, de nem az anyja mellől emelem ki, mint egy 16 évest. A pasim albérletben lakott, volt munkája, volt egy motorja, ennyi. Ebből annyit leszűrtem, hogy nem elveszett, nem az anyja pátyolgatja, meg tud állni a saját lábán.
Tényleg ezt vallod, hogy egy nő kell neked ahhoz, hogy ember legyen belőled? Ugyan már, nincs szükséged neked nőre, itt senkinek sincs nagyon nem. :)

DennisVT
Újságíró

Jó, hát itt nem jutunk 1ről a 2re, képtelenek vagytok más szemmel látni a világot, és még azt sem érted meg, hogy két ember kell bizonyos dolgokhoz. Haladjunk.

Az érdekelne még, hogy honnan veszitek azt, hogy amelyik pasi otthon él mondjuk 30 évesen, az éretlen, nem tud felelősen gondolkodni, nincs rendben az élete, stb? Gondold el, hogy az akkori párod, akihez odaköltöztél, ugyanezt gondolta volna rólad, hiszen te sem egyedül éltél.
Miért gondolod, hogy a 30 éves pasira is anyuci főz otthon, és ő mossa a gatyáját, és nem a ő saját magának?
Hány felnőtt férfit próbáltál kiemelni otthonról, akiről kiderült, hogy 16 éves szinten van?
És ha tényleg az anyja kezeli a mosógépet és a konyhát otthon, abból miért gondolod azt, hogy ő nem lenne rá képes, ha rákényszerül?

Én a randizgatásaim során tucatnyi 30as nővel találkoztam, aki otthon lakott (Sőt, még egy negyvenessel is. Azt mondta, hogy nem fogja a fizetése felét albira költeni, csak azért, hogy elmondhassa,hogy egyedül él. És igaza is volt).
Egyikről sem gondoltam pusztán ez alapján, hogy éretlen v alkalmatlan lenne.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A pasim albérletben lakott, volt munkája, volt egy motorja”

Tipik buta picsa, bukik a motorra.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mert egy nőt nem szolgálnak ki otthon, ezért más, ha ő 30-40 évesen is még a szüleivel él. Egy nőtől elvárják, hogy “segítsen” már tini korától kezdve, míg egy férfi az esetek többségében teljesen tanulatlan, tapasztalatlan, míg el nem szakad, és nem kényszerül rá, hogy megtanulja ellátni magát. Máshogy növünk fel. Én is úgy jöttem el még jóval 20 éves korom előtt, hogy már tudtam mindent, otthon is muszáj volt csinálni. Sőt az első albérletem bútorait is összeszereltem, be tudom verni a szeget is, van egy alap szerszámos készletem, mert kell. A pasim is megszerel dolgokat, de ha ő nekiáll, az úgy néz ki nem sokkal később: hogy na gyere, elmondom, mostantól hogy működik. :) Viszont őt is már úgy kaptam, hogy nem csak nézett tátott szájjal a mosógépre, hogy na vajon azt hogy lehet bekapcsolni, mert már mosott életében jó párszor előtte, és azt is tudja, hol a porszívó.
Igazából itt egyfajta türelemkövetelés van a tapasztalatlan pasik részéről, elvárják, hogy adj nekik időt felnőni, miután kiléptek az életbe, de erre a többségnek nincs ideje, energiája, ez iszonyú fárasztó. Alapdolgokat tudjon, ne legyen elveszett, legyen képes ellátni magát függetlenül attól, hogy a kapcsolaton belül egyébként hogy osztjuk fel a tennivalókat. A tudása, képessége legyen meg. Ezen nincs mit vitatkozni valóban, egy szimpla tény, hogy aki még sosem jött el otthonról, sosem látta el saját magát, az fejletlenebb azoknál, akik már megtették. Az ebből levezethető sikertelenségért a (nem jövendőbeli) nőket hibáztatni ugyanolyan gyermeteg húzás, mint sosem hagyni el a szülői házat. A házimunka ellen is többségében ezek a férfiak tiltakoznak a legjobban, beállítva “férfiatlan” dolognak, mert aki csinálta, az rég meglátta, hogy nincs benne semmi nőies vagy férfias, egyszerűen csak meg kell csinálni. Azoknak misztikus “női” feladat ez, akik sose látták még mástól, mint az anyjuktól. Már a pasi hozzáállásából lehet arra következtetni, hogy még mindig otthon lakik. :)

Amivel engem vádolsz, az rád is igaz. Gyakran elhangzik ez itt sokaktól, hogy én nem tudom máshogy látni, amikor ti sem.

DennisVT
Újságíró

Nem, én értem, amit mondasz, és meg is értem, hogy miért gondolod úgy, csak szerintem nincs igazad:)

És még mindig nem látom arányban a ffi által ehhez meghozandó áldozatok és lemondások összességét (anyagi és emberi) azzal, amit “nyer” az ügyön. Mert rákényszerülni, hogy megtanuld használni a mosógépet, a vasalót, a porszívót, hogy függetlenedj, bevásárolj magadnak, elintézd az ügyeid egyedül (feltéve, hogy tényleg kinyalták a segged otthon) stb, az kb 1 hónap.
Nekem legalábbis annyi volt. És akkor már elmúltam 30. Ma is megcsinálom és egy pillanatig sem érzem, hogy behozhatatlanul, végérvényesen “végem lett volna” attól, hogy még 26 évesen otthon voltam. Már csak azért sem, mert otthon is én csináltam mindent, mert anyám reggel 7kor elment dolgozni, és este 11kor hazajött. Így, bár technikailag nem, de gyakorlatilag mégis egyedül éltem, de szerintetek végérvényesen tönkrementem otthon.
Na majd megkérdem erről az asszonyt.

Az ehhez szükséges lemondás viszont az egyedüllét, a fizud feléről való azonnali lemondás, vagy eladósodás egy banknak a következő 30 évre. Hát ez qrvára nincs arányban. És egyáltalán nem csodálom, hogy egy 25 éves férfi ezt nem vállalja fel, hogy aztán elmondhassa egy nőnek, hogy “egyedül élek”, és a nő ettől tök happy legyen, és ne gyereknek kezelje.

Ha lenne miért(!) elköltözni, ha lenne kivel(!) elköltözni, akivel aztán közösen(!!!) felépítenének együtt(!!) valami életet, az egészen más. De ebben ti egyáltalán nem vagytok partnerek.

Kalman
Újságíró

SerialSlut: “Anyagilag nem kell semmi egy pasitól” azért ez egy kurvától elég erős. Értsem úgy, hogy erős független nőként fizeted a kaja meg az albi felét abból a pénzből, amit a kuncsaftoktól összestrichelsz? Pont ilyen nőre vágyik minden valódi férfi…

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ebből annyit leszűrtem, hogy nem elveszett, nem az anyja pátyolgatja, meg tud állni a saját lábán.”

Aki elköltözik otthonról az nem érett, hanem felelőtlen.

Aldo
Újságíró

“Az, nagyokos, hogy a hitelbe belefeccölt pénz végül a tied marad, az albérlet nem. “
Tök mindegy, hogy kinek fizetsz. Banknak, főbérlőnek. Amíg másnak perkálsz, addig az a kéró nem a tiéd. És mi van, ha mondjuk valami tetű hitelminősítő bóvli kategóriába sorolja Magyarországot, melynek következtében egyből a 2,5-szörösére emelkedik a törlesztőrészlet? Akkor a bank viszi a házat és ugyanúgy mész az utcára.

“fennmaradt hitel kifizetése mellett még kapsz mondjuk 7-8 millió forintot az árából, vagy…. vagy semmi, hiszen albérletet fizettél. Mentek az utcára, vagy ki tudja, nincs mit pénzzé tennetek.”
Ja, majd jól megszopatod a bankot és nem fordítva. Sokan, ha meghallják, hogy hitellel terhelt a kéró, teszik is le a telefont.

“Dehogy volt, az én szüleim is szartak bele, de azért ugye nekem nem kell a saját gyerekem esetén? Egy kis szobát béreltem eleinte, mint mások.”
Akkor mástól miért vársz el kezdőtőkét 20 évesen, mintha valami vállalkozó lennél, aki befektetőket keres?

“Ha te olyan szegényes lelkű vagy, hogy a nőben a szépséget találod az egyetlen értéknek, akkor mit vársz egyáltalán párkapcsolati téren az élettől?”
Ez vicces. Ugyan mi a nő legfőbb értéke? Mi az amit mindenáron kihangsúlyoztok? A nyelvtudásotok (most nem a szopásra gondoltam), a doktori végzettségetek? A nettó fél milliós fizetésetek? Mert egy átlag férfi vonzalmát és figyelmét ezzel nem fogjátok felkelteni. Akkor miért veted a szememre, hogy a szépséget figyelem, ami akár tetszik, akár nem bizony erősen mulandó dolog, míg a megszerzett egzisztenciális javak kevésbé azok.

“És közülük hány volt meg”
Ne anyádból indulj ki.
Na látom, betaláltam a közepébe.

“Öhmm…. felnőttség? A szerelmes ember a szerelmével akar lenni elsősorban, nem a haverjaival, ez így természetes.”
Igen, vele akar lenni. De ha az első helyre teszi, az a balfaszság netovábbja.  Mellesleg egy átlag nő sosem helyezi előtérbe a férfit. Akkor fordítva miért várjátok el?

“Egy családot alapítani akaró ember fogadja el, hogy már nem a haverok az elsők, nem kell őket leépíteni, de gyerek mellől ne járkáljon mér hétvégente inni.”
Meg semmi mást ne csináljon velük. A gyerek pedig jó kifogás a basztatásra meg a bűntudatkeltésre.

“Most mit vársz, mit mondjak? Szerintem neked nem is kell nő.”
Olyan nő, amilyen te vagy, tényleg nem kell. Még ha fizetnének nekem, akkor sem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szülőknél lakni egyébként nektek ingyen van? Akárhányszor erről kérdezem az ismerőseim közül az anyujukkal élőket, mindig kezdődik a hápogás, hogy hát hát hát ők úgyis csak aludni járnak haza, hát hát hát úgyis a gyrososnál esznek, hát hát hát nincs mibe beleadni. Aha, nincs, mert nem anyu készíti az ebédet/vacsorát ugyanúgy, nem fürdenek, nem használnak áramot, nem fűtenek a seggük alatt, neeem, ők semmit. :) Meg se fordul a fejükben, hogy az otthon élésnek is költségei lennének ideális esetben, 35 évesen ne már, hogy ne járuljon hozzá. Sőt az az a pont, amikor nem szimplán csak beleadni kéne (mert akkor úgyis kezdődik a fillérbaszás, “én csak negyedannyi áramot használok), hanem átvállalni a költségek nagy részét. Mert a szüleid még mindig eltartanak, még mindig időt, energiát raknak bele, hogy te létezni tudj, pedig már rég békén kellett volna hagynod őket. Akkor megint kezdődik a hápogás, hogy úgy nem is érné meg otthon lakni. Ja, az élet valami ilyesmiről szól, miután felnőttél, semmi sincs ingyen, nincs alanyi jogod enni, fürdeni, melegedni, ezeknek ára van, amit még mindig a szülők fizetnek meg.

Hogy te meg a szépségen kívül nem látsz semmi mást egy nőben, a saját nyomorod. Csak ne szólaljon meg, mi? Addig jutsz, hogy vonzalmat felkelteni, ami az első találkozás eleje. Amikor rég randiztam, és ilyen gyökerekbe futottam, rögtön kiszúrtam a fajtáját, félbe is szakítottam (mert azért ők magukról imádnak beszélni), hogy dugunk vagy mi lesz, és onnantól maximum szexuális témában voltam hajlandó meghallgatni a mondandójukat, hozzám ne szóljon az ilyen egyetlenegy szót se, nem érdekel, bármit is akar mondani. A pasik fejében él a vízió erről, hogy ez a tökéletes nő / párkapcsolat, aki nem beszél, csak az úgy már nem frankó nekik, ha ez  azzal jár, hogy ők se szólhatnak, mert nem hallgatják meg őket. Abba beleőrülnek, futnak haza, hogy micsoda nők vannak, nem szólnak hozzánk, csak dugni akarnak, anyuuu! :)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

SS: a kivetítésed rád biztosan igaz. Te úgy látszik tényleg jobb, ha nem szólalsz meg.

DennisVT
Újságíró

“Szülőknél lakni egyébként nektek ingyen van?”

Dehogy van ingyen. Ugyanúgy jártam bevásárolni, megbeszéltük, hogy a rezsi melyik részét fizetem én, háztartási gépet, felszerelést, bútort kell venni, abból mi az enyém, stb… Egyáltalán nincs ingyen, de sokkal olcsóbb mint mindezt egyedül egy albiban. Pesten olyan kb havi 100-120ezerrel olcsóbb, és akkor az nem egy menő albi ám…
Ez éves szinten akár másfél mila is lehet. Annyiba került az 5éves Hondám 2010ben.

“Hogy te meg a szépségen kívül nem látsz semmi mást egy nőben, a saját nyomorod.”

Mondja ezt egy nő, miközben 90%ban ők tartják fenn a trillió dolláros szépségipart. No comment…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hol itt az ellentmondás? Más, ami megfog és ami megtart. Egy nő legyen szép, de hogy egy kapcsolatban egyedül az legyen az összetartó erő, hogy jól néz ki / dugnivaló, ami micsoda szellemi nyomor! Mi fél napokat is át tudunk beszélgetni, alap, hogy egymásnak mondjuk el a dolgainkat először, számít a másik véleménye, sőt sokszor ezerszer jobban számít, mint egy idegené. Akinek ilyesmire nincs igénye, az egyszerű szexkapcsolatot akar fenntartani, de azt ne nevezzük párkapcsolatnak, óriási különbség van a kettő között.

DennisVT
Újságíró

“Más, ami megfog és ami megtart.”

Aldo is pont erről beszélt:

“a doktori végzettségetek? A nettó fél milliós fizetésetek? Mert egy átlag férfi vonzalmát és figyelmét ezzel nem fogjátok felkelteni”

Vonzalomról és figyelemfelkeltésről beszélt. Nem másról. Azt már csak te láttad bele, hogy – idézlek- : “a szépségen kívül nem látsz semmi mást egy nőben, a saját nyomorod. Csak ne szólaljon meg, mi?”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amit erre válaszolt:

“Ha te olyan szegényes lelkű vagy, hogy a nőben a szépséget találod az egyetlen értéknek, akkor mit vársz egyáltalán párkapcsolati téren az élettől?”

Ő ennyi értéket talál egy nőben, csak kikérte magának, hogy mert mit kéne még, a diplomát?

DennisVT
Újságíró

Mondjuk azt tényleg nem ártana minden nőnek felfogni végre, hogy a fizetése, diplomája, karrierje, keménysége, határozottsága, ambíciózussága, stb nem igazán érték a ffiak szemében. Sőt, el tudom képzelni, hogy helyenként inkább hátrány.

Előny, ha tetszik, ha nem: szépség, fiatalság, szexuális nyitottság és tűz, odaadás, gondoskodás, kedvesség, segítőkészség, hűség, gyengédség, a laza/játékos/könnyed/vicces attitűd, elfogadás, megértés, empátia, stb…

Igen, persze kell az IQ is, a tájékozottság, műveltség, az ész is. Persze, ezt nem vitatom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Lehet, hogy átlagférfi szemében nem érték, de azért akadnak kivételek. Fiatalabb korban mások a prioritások, később ezek változhatnak, tehát érdemes az elején erre is odafigyelni, hogy azért az illető ne legyen buta. Egy férfinek is számítson már ez hosszútávon.

Én a magam listájához már rég hozzáírtam a jó memóriát is. Nem mondom, hogy top prioritás, önmagában nagyon kevés, de ha úgy adódna, legközelebb azért ezt is figyelném, mert a párom ki tud akasztani a rossz memóriájával, bosszantó, nehezen törődöm bele, sőt igazán sose fogok. Mi néhány naponta belekerülünk egy olyan helyzetbe, hogy “de ezt mondtad”, “ezt én mondtam, nem te”, miközben én meg pontosan emlékszem a beszélgetésre – tegnap is épp ezt játszotta velem, és tök zavaró, hogy aztán ő legyintget rám, hogy rám hagyja, úgyse tud meggyőzni. Egyébként nála profi memóriatesztek is kihozták, hogy nem a legtökéletesebb a memóriája, ennek ellenére köti az ebet a karóhoz, bár amúgy meg elismeri a teszteredményeket, és mondta, hogy már észrevette más helyzetekben is. HA úgy alakulna valaha, hogy elválnak útjaink, a következő pasi ezt nem fogja játszani velem. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Szülőknél lakni egyébként nektek ingyen van?”

Nem, havi 80 ezret fizetünk szülőknek a kis szobácskánkért.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Hol itt az ellentmondás?”

Mindenhol.

“Mi fél napokat is át tudunk beszélgetni”

Miről? Ma épp hányan verték a szádba?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Lehet, hogy átlagférfi szemében nem érték, de azért akadnak kivételek.”

Azok a kivételek idióták.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért izgat ennyire még mindig a szexuális életem, Naooo? Akarsz valamit? Mert akkor lassan ideje lenne kiböknöd. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Neked szexuális rabságod van.
Veled nem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért lenne rabság?

Naooo
Olvasó
Naooo

Igazi rab vagy, ha észre se veszed.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem így látom.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tudom, te rosszul.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tökéletesen látom, te meg feltételezgetsz. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem látsz tökéletesen, mert feszt belemegy a geci a szemedbe.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem gyakran. Látod, újabb tévedésed. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

De gyakran.

boszi
Olvasó
boszi

Szívem szerint úgy kezdeném hogy : A nő sem azért él…, de tovább és többször átolvasva a hozzászólásodat, beugrott valami.

A férjemmel akkor 20 évek legelején jöttünk össze(én 18,ő 19). Azóta is együtt vagyunk. Mindenünk ami van azt együtt teremtettük meg, segítség nélkül, hátrányból indulva. Mindketten egyformán tettünk le az asztalra.

Valami ilyesmit kellene megtanítani a lányoknak, egy valakit választani jól, és kitartani mellette tényleg jóban és rosszban. Mert egy viszonylag jó kapcsolatban mindkét fél alakul. Sokkal inkább adok kapok játék, időnként félre kell tenni a saját vágyainkat, másikét előtérbe helyezni, de ezt csak úgy, hogy egyensúlyban legyen, ne billenjen mindig a másik javára.

Egy fiatal tényleg könnyebben alakul,mint egy 30-as. Ha most valami miatt újra kéne valakivel kezdni, nem vágnék bele. Rengeteg meló vagy egy olyan kapcsolatban amiben mindketten jól érezzük magunkat. Rengeteg fájdalom, megalkuvás, és ezek mégsem érzem terhesnek, mert az összkép sokkal jobb, mint a negatívumok.

És itt jönn… Ha nem akarod férfiként csapágyas dolgozni magad, és szeretnél időt hasznos tölteni a családoddal, részt venni apaként a gyerekek életében, akkor a nőknek is el kell mennie dolgozni. Ami egyébként nem olyan rossz dolog (nem lesz belőle zombi anyuka, és nem kérdezed magadtól meg: hova lett az a nő akibe beleszerettem). Akkor már kell neki segítség (nem azt mondom mindent vegyen át a férfi), ez az a partnerség amire szükség van.Nemcsak a férfitől, hanem a nőtől is.(A  feminizmus, nem habzószájú emancipuncik összessége. hiszem hogy azonos munkakörben azonos felelősségnél jár az azonos fizetés, függetlenül attól férfi vagy nő látja el a munkát, és azt a munkakört az lássa el, aki képességénél, tapasztalatánál fogva a legmegfelelőbb)

De ha elbukod a korán jól választani, borul az egész . És itt az a pont ahol általában elakadok. Tanítsam meg a majdani lányomnak, hogy nincs herceg fehér lovon? A rossz fiúk soha nem változnak, keresse a jó fiút, és kalandok nem érik meg, mert érzelmileg többet veszít vele, és esetleg majd egy jó fiút bánt meg, kialakul egy végtelen kör amiben mindenki csak szenved…

Reszet Elek
Újságíró

A válasz a kérdésedre: igen.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Te most saját hozzászólásodhoz  irogatsz elcsvegsz magaddal?

Ezeket amiket itt összehordtál hát szebbet huztam le a klotyón!

Attól hogy te össze tudsz baszni egy házra valót már egyböl királylánynak kébzeled magad aki megmondja a tutit hogy is kéne nekünk?

Nem értem nem megy a biznisz hogy ilyen sok hü..eséget összehordasz itt?

Lierin
Olvasó
Lierin

Persze, sőt most, hogy lebuktam, bevallom: Hunn és Szergej55 néven is én regisztráltam, magamat szoktam lekurvázni és sértegetni, mert az olyan izgi :)

Neked valami művészi végterméked lehet, ha ezt felül tudtad múlni, de többre tényleg nem futotta? :)

Én nem “basztam” össze egy házra valót, a férjemmel közösen raktuk össze évek alatt, veletek ellentétben nem adom elő az álszent, kamu szöveget, hogy itt Magyarországon bárki önerőből összetesz 30 éves korára egy lakást/házat (amibe aztán a nő beleül, ugye? ;))

Miért vagy ilyen ideges, különben? Senki nem mondta, hogy lakást vegyetek, de azért nem kell 30+-osan a szüleitekkel lakni, bocs, ennyi idősen inkább családot kellene alapítanotok, nem a kisszobába felhordani a nőket apátok meg anyátok mellé.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Gyerek van? Persze nincs, mert ha lenne akkor nem itt lennél és ontanád magadból ezeket! Töketlen férjed még nem csinált neked vagy már olyan mint totálkáros autóba a benzin felesleges?

Az a baj hogy a nök töbsége már olyan mint te, nem értek annyit mint aminek képzelitek magatokat!

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Még harminc éves sem vagyok, talán csak nem leszel rosszul, mert nincs három gyerekem ;)

Tudod, először a legelőt, aztán a báránykát, hogy utána ne kelljen sírnunk, mint a magyarok 70%-a, hogy nem futja semmire az alapok megteremtése melett. A legelő megvan, most jöhet a bárányka, így mi is megtehetjük valószínűleg, hogy mire felnőnek, szegényeknek nem kell külföldre mennie ahhoz, hogy el tudjanak költözni tőlünk időben, mint a felnőttek.

Örülhetnétek, ha a nők többsége olyan lenne, mint én, akkor legalább találnátok egyet, aki veletek közösen teremti meg az otthont, és akivel lehet családot alapítani sé megvalósítani a közös célokat, nem kellene sírnotok. De az ilyen nők ám, mint én, nem szeretik a hozzád hasonló, jajongó és nyávogó férfiakat, akiknek a gatyájáz az anyjuk mossa.

Oh, ne haragudj: látom, megérintett a téma, te talán még 30+-os otthon élő vagy?

Naooo
Olvasó
Naooo

Családot? Veletek? Hogy 25.-iknek rakjuk belétek a faszunkat?

Naooo
Olvasó
Naooo

De még nem elég nagy a legelőtök, mi lesz ha a felét elviszi egy földcsuszamlás? Gyűjtsetek még 2 ezer hektárt.

Lierin
Olvasó
Lierin

Legalább lenne kibe raknotok és kiengednétek a feszültséget, amit itt próbáltok levezetni ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mennyiért szopsz?

Aldo
Újságíró

“de azért nem kell 30+-osan a szüleitekkel lakni, bocs, ennyi idősen inkább családot kellene alapítanotok, nem a kisszobába felhordani a nőket apátok meg anyátok mellé.”Miért? Talán az ókori Spártában élünk, ahol ha férfiként nem nősülsz meg 30 éves korodra, akkor elveszik – de legalábbis jelentősen korlátozzák – a polgári jogaidat ? Mi ez a sietség? Egy férfi leszarja, ha betöltötte a 30-at, míg egy nő retteg, hogy ketyeg a biológiai óra.

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, kérlek magyarázz meg nekem valamit.

Ha ti nők kijelentitek, hogy eszetek ágában sincs megfelelni semmiféle férfielvárásnak, legyen szó akár klasszikus férfi és női szerepekről, akár házasságról, merthogy Feminizmus, akkor nekem/nekünk egész pontosan MIÉRT is kellene megfelelnünk a nők anyagi elvárásainak? Tényleg nem értem.

Tegyük fel, megfelelnék az elvárásoknak – ahogy az ezt megelőző 10 évben is tettem, mert ha azt hiszed, hogy végig munkanélküliként lazítottam otthon, akkor nem figyeltél. Akkor mit kapnék cserébe? Elvárásnak megfelelést NEM. Mi marad? Esetleg a fiatalság és a szépség, mert arra nincsen befolyásotok. Megkapnám? Kapnám a lófaszt, az összes fiatal és szép nő faszkörhintázik. Tehát pontosan MIÉRT erőlködjek?

 

Reszet Elek
Újságíró

Ezt fordítva is lehet nézni. Milyen alapon támaszthatok elvárásokat a nő felé, ha az ő elvárásainak nem felelek meg? Nyilván ha túlzottak az elvárásai max körberöhögöm és keresek mást. No de ha nem a valóságtól elrugaszkodottak?

Hunn
Újságíró

Ezt fordítva is lehet nézni. Milyen alapon támaszthatok elvárásokat a nő felé, ha az ő elvárásainak nem felelek meg? Nyilván ha túlzottak az elvárásai max körberöhögöm és keresek mást. No de ha nem a valóságtól elrugaszkodottak?

Nem lehet fordítva nézni, csak akkor, ha mint ahogy a mai nők többsége, fordítva ülünk a lovon. Ez a férfi-női dinamikából fakad. Egy férfi akkor kezd egy nővel, ha az a nő megfelel az elvárásainak. Ha nem felel meg, akkor nem kezd ki vele.

Fordítva ez nem megy. Egy nő hiába gondolja azt, hogy az adott férfi megfelelne az ő női elvárásainak, ha az adott férfinek eszébe sincs kikezdenie vele, mert ő viszont nem felel meg a férfielvárásoknak, még ha azt is hiszi magáról, hogy pedig de.

Mondok cifrábbat is: ha te, mint férfi, nem felelsz meg a női elvárásnak, és ettől függetlenül jelzed a nőnek, hogy nem felel meg neked, az nem ránt egyet a vállán, hanem kb. összetöröd az önbecsülését.  Az ő részükről az, hogy “nem is kellenél” általában már csak egy visszavágás, ami lényegtelen. A lényeg az volt, és ezt ilyenkor ők is pontosan érzik, hogy nem elég jó neked. Hogy még neked sem elég jó, úristen, akkor a nálad jobbaknál esélye sincsen. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az rég rossz, ha valakit össze lehet törni azzal, ha nem felel meg egy szem ember elvárásainak. A pasik is ilyenkor indulatból reagálnak. Engem nem zavart soha az ilyesmi, nagyjából be tudom lőni, kiknek felelnék meg, kiknek nem, miért kéne megsértődni az elutasításon? Magamból kiindulva az elutasítás sem azt jelenti, hogy “nem vagy elég jó”, a jó teljesen relatív, ezt sosem szabadna így felfogni. Engem például alapból totálisan taszítanak a szőke hajú, kék szemű, nagyon fehér/vöröses bőrtónusú pasik. Ahogy mást meg a szőke nők, mint ami én is vagyok. :) És ez még csak a külcsín. Vannak szakmák, hobbik, amikkel szintén nem vágyom foglalkozni, nem akarnám napi szinten azt hallgatni, szóval jobb mindenkinek, ha nem egymást választjuk. A viselkedés, életszemlélet nagyobb probléma, mert ahhoz valamennyire meg kell ismerni a másikat, sokszor nem annyira szembetűnőek a zavaró tulajdonságok, bár arra is hamar rá lehet érezni. Ott sem feltétlenül arról van szó, hogy az illető vállalhatatlan, csak nem passzolunk. Viszont tökéletes ember nincs, ilyenkor azt kell nézni, mik azok, amikkel együtt tudsz élni, mi formálható (amire ő is nyitott), vagy te hajlandó vagy-e magad formálni hozzá – ez elengedhetetlen. Ilyen értelemben készen kapni valakit, az nem létezik, és mi magunk sem vagyunk készen.

Naooo
Olvasó
Naooo

A lányoknak meg azt mondják legszebbek, legokosabbak, sokra viszik majd, mégis 99 százalékuk ordaskurva lesz.

Lierin
Olvasó
Lierin

A nőrokonaid gondolom nem abba az 1%-a esnek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem abba, azok is mind pénzéhes kurvák, mint ti.

Naooo
Olvasó
Naooo

Te mindig szülőgyűlölő burzsujokra akaszkodtál?

Lierin
Olvasó
Lierin

Az enyémnek szuper szülei vannak, de sajnos nem burzsujok ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért sajnos? Nem tömnek ki eléggé titeket?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Á nem vagyok 30+ os de még 30 se! :) de nekem hosszabb kapcsolatom volt mint neked összeszámolva van s lessz!

Amúgy igen anyámal élek és van egy babettám és macskám is! Ja és dolgozom és dolgoztam mióta a suliból kikerültem!

Az máskérdés hogy attól függeetlenül nem föz rám és nem is mos meg ilyesmi ahogy te elképzeled anyuci pici fiát! :)

A probléma akkor kezdödött mikor megkértem a exem kezét úgy hogy már  ház is lett volna! De hát istenem nem tellet 2 szintes medecés házra így lelépett!

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne haragudj, ismerjük egymást, hogy tudd, hány éves kapcsolataim voltak/vannak vagy mire jó ez a tök felesleges beszólás, mint az 5 éveseknél? Nekem meg jobb macim van, juhuuuuuu. Azt hiszed, a lelkembe taposol? Férjnél vagyok már, kösz, ne is legyen több kapcsolatom.

Nyilvánvaló volt, hogy otthon élsz, csak költői kérdésnek szántam, annyira fusztrált téged a téma, hogy egyértelművé tetted. Gondolom azóta is gyűjtesz, önállóságra meg  nincs igényed.

Tetszett volna normális nőt keresni ès nem lenne probléma, akkor vásárolhattatok volna közösen házat, mint más fiatal párok teszik.

 

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Normális nőt keresni, mint tűt búzatáblába, még a mágnes se segít.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ide írok mert nem lehet neked!

Azt gondoltam hogy nem tudok a lelkedbe taposni! Ami nincs az nincs! Gyüjtenem nem kell hisz annyi van ha akarnék akkor tudnék venni. :) Miért kellene közösen házat venni tetszik érteni?

Tetszett volna normális nőt keresni

A gond ott van hogy olyan nincs. Amúgy nagyon nem frusztrált csak kicsit zavaró már itt a jelenléted ami azt bizonyítja hogy otthon neked nincs minden rendbe mert akkor nem lennél itt.

 

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ugye, hogy nem is olyan jó azt visszakapni, amit adsz? Legközelebb fröcsögj kevesebbet, babám.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

….itt a jelenléted ami azt bizonyítja hogy otthon neked nincs minden rendbe mert akkor nem lennél itt.

Ott a pont:)

Lierin
Olvasó
Lierin

Tehát azt állítjátok, hogy ide lelki sérültek és pszichés problémákkal küzdő, boldogtalan emberek járnak?

Az nem létezik, hogy valaki egyszerűen idetéved, elolvas egy-két cikket, nem ért vele egyet és kifejti a véleményét? Ti mindenhova azért jártok, mert otthon gond van? :)

Koriander
Olvasó
Koriander

csak annyit állítanak, hogy meglepôen sok este a szabadidôd itt baszni a rezet meg feszkózni. Ez vhogy nem a boldog emberek ismérve.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az nem létezik, hogy valaki egyszerűen idetéved, elolvas egy-két cikket, nem ért vele egyet és kifejti a véleményét?

Nem:), nem tévelyeg ide a kutya sem:), csak az, aki vagy rábaszott:), vagy “érzi  a szelét,” vagy be van szarva, hogy no, akkor hogyan tovább, ha   a máz lehullt:)

Ti mindenhova azért jártok, mert otthon gond van? :)

Mivel te igen:), miért számít a többi?:) Sorstársakat keresel?:)

Eddig a hűdeszuper feminista vagyok és boldog meg titta övöm bodottá-ról mindig kiderült (max pár hónap múlva:) hogy klasszikust idézve:

Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem :)

sRPd
Olvasó
sRPd

Foxtrott28: te is megégetted magad, ami végül elvezetett a realitáshoz. Saját példámon is látom, hogy a nagy többség, aki a férfihangon olvasgat vagy fórumozik, az az életében adódott problémái miatt került ide, ahol meg is kapja a piros pirulát. A kiutat a mátrixból a realitásba.

Lierin: hiába bizonygatod egyfolytában, hogy nálad minden rendben, csak próbálod meggyőzni magadat. Jelenleg küzdesz a kognitív disszonanciával: a tapasztalataid mást mutatnak, mint amit szeretnél hinni. Amit folyton bizonygatni kell, az valószínűleg nem áll meg a saját lábán. Te is érzed, hogy nem jó úton haladsz, csak nem vallod be magadnak.

Itt a fiúk szép lassan összerakták már a diagnózist: valószínűleg egy papucs a férjed és nincs meg az a fránya kémia a házasságodban. Hogy a férjed eleve papucs volt, vagy te ügyködtél rajta kitartóan évekig, még nem derült ki, de ez utóbbi elég valószínű. Tudod én is papucs voltam, és a szörnyűséges cikkek és a még szörnyűségesebb hozzászólások itt ezen férfihangon elvezettek egy megoldáshoz, ami működik. Viszont ehhez szükség volt a realitásra: be kell látni a valóságot, a tényeket tényeknek kezelni, és nem abban a mátrixban kell mozogni, amit a saját elménk állítotott fel nekünk: az általunk elképzelt világot.

Naooo
Olvasó
Naooo

Te jól szakadtál el a szüleidtől? Mégis mi lett belőled? A kurvák mekkora selejtek?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyszer teszek neked egy szívességet, és válaszolok az összes idióta kérdésedre, de amire választ kaptál, azt onnantól többé nem teheted fel. Megegyeztünk? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi bajod a kisszobával? Rossz ember vagy?

Hunn
Újságíró

Az aranyásásban az a pofátlanul felháborító, hogy egy férfi azért lát neki gazdagodni, mert úgy gondolja, hogy ezzel imponálni és tetszeni fog a nőknek, egy vonzó és értékes partnernek fogják tekinteni. Belerakja az idejét és az energiáját, a tehetségét és a munkáját. És mit kap cserébe? Lehúzós, flegma picsákat akik fintorognak rá a háta mögött. Ezért nem éri meg különösebben hajtani.

Pénzzel villogni, pénzzel csajozni tök felesleges. Nem árt az, ha egy nő nem tudja, hogy mennyi a fizetésed és nem tudja, hogy mennyi a pénzed. Az, hogy egy jól öltözött, sportos, kulturált és művelt ember vagy, annak első körben elégnek kell lennie.

Különben is, az aranyásás kizárólag a férfiak Feminista elbétásítása miatt működik, mint koncepció. Egy olyan ember, aki milliókat tud összehozni, mert mondjuk tehetséges, ha megfelelő Game ismeretekkel rendelkezne, ugyan hol tudnák átvágni ezek az általában senkiházi picsák?

herceg
Olvasó
herceg

Negatív példának akartam linkelni az Elon Musk-os story-t, amikor nekiállt telekiabálni a netet Johnny Depp válása közben, hogy ő totál szívesen megismerkedne Amber Heard-dal, de ahogy látom azóta már össze is jöttek és szakítottak is…

Alter Ego
Szerkesztő

Elnézve itt fentebb a bennfentes Budapest-belvárosi népek értékrendjét ismerő hozzászólásokat, amelyek szerint még egy belvárosi ingatlan birtoklása is kevés egyéb extrák nélkül, hogy valaki igazi nagymenőnek számítson és igazán jó nőre lehessen esélye… Hát, érdekes pérhuzamos világok léteznek… Ennél többért hajtani eleve értelmetlen dolog, csak azért, hogy legyen valakinek egy “jó családból származó”, “fullextrás”, öntelt huszonéves barátnője, akivel együtt élhetik a maguk procc életét…

Osztom a véleményed: pénzzel csajozni értelmetlen dolog. Csajozni fasszal kell, ha valaki kicsit is ad magára, mint férfi, mint ember. Ha meg mégis megalkuvásra kényszerül egy férfi ezen elvek tekintetében, akkor az lehetőleg ne 50-60 év alatt történjen.

Aldo
Újságíró

“Az aranyásásban az a pofátlanul felháborító, hogy egy férfi azért lát neki gazdagodni, mert úgy gondolja, hogy ezzel imponálni és tetszeni fog a nőknek, egy vonzó és értékes partnernek fogják tekinteni.”
Az a legfelháborítóbb, hogy sokszor ez eleve egy hatalmas külső nyomásra történik meg. Beléd sulykolják, hogy robotolj, dolgozd ki a beled, mert ha nem akkor egy értéktelen szar vagy. Anyád kezdi meg az aknamunkát olyan szemrehányásokkal, hogy “kisfiam, ha egész nap videojátékozol, és nem tanulsz, akkor hogy fogom majd eltartani a családodat? Mi lesz belőled, ha nem végzed el az egyetemet? Már anyád is a balekszerepbe akar belekényszeríteni és meg van győződve arról, hogy ezzel jót tesz neked. Vajon egy csajnak hányszor mondják a szülei, hogy “kislányom kezdjék szépen lassan félretenni, hogy majd családod alapíthass”. Nem, az a férfi dolga.

“Ezért nem éri meg különösebben hajtani.”
Nem is a hülye picsák miatt kell hajtani, hanem önmagadért, hogy neked jó legyen. Hogy ne minimálbéren kelljen vegetálnod, bár lassan már az egyszerű napi megélhetéshez is vért kell izzadni.

“Pénzzel villogni, pénzzel csajozni tök felesleges.”
Max akkor, ha a rendkívül primitív, üresfejű picsákra hajtasz és az egyéjszakás a cél. Bár ezekkel elég csak elhitetni, hogy vastag vagy.

“Nem árt az, ha egy nő nem tudja, hogy mennyi a fizetésed és nem tudja, hogy mennyi a pénzed.”
Egyáltalán nem tudja, hogy mennyit keresel, a titkos tartalékaidról meg aztán végkép ne tudjon. Az anyagi helyzeted irányítását pedig soha nem szabad kiadnod a kezedből.

“Az, hogy egy jól öltözött, sportos, kulturált és művelt ember vagy, annak első körben elégnek kell lennie.”
Kéne.

“Különben is, az aranyásás kizárólag a férfiak Feminista elbétásítása miatt működik, mint koncepció. Egy olyan ember, aki milliókat tud összehozni, mert mondjuk tehetséges, ha megfelelő Game ismeretekkel rendelkezne, ugyan hol tudnák átvágni ezek az általában senkiházi picsák?”
Azért van annyi milliárdos, akinek igen sokba kerül a válás.

filmcom
Olvasó
filmcom

tulajdonképpen egy férfi “magától” is rájön ám nagyon hamar hogy “iparkodni kell” az életben mert csak az kevés lesz hogy “kiszorítom a térből a levegőt, és visszaverem a fényt”..  És ez valahol evolúciós ösztön..nem kell ahhoz a mamának ezt duruzsolnia a fia fülébe… Amit lát maga körül a fiúból felnövő férfi a világban az éppen elég ösztönző…

Balton
Olvasó
Balton

@Kori: az amanda kagylót kigyónak olvastam :D —  csa nem hiány/hiányérzet van ééé valamiből:)?

 

gpetersz
Olvasó
gpetersz

A humor természetesen szubjektív. Mondjuk én ezért nemhogy egy szolid átutalást nem indítanék, de a TV távirányítóért nem nyúlnék, hacsak nem azért, hogy elkapcsoljak erről. Bocs.

filmcom
Olvasó
filmcom

Az nem elég ha egy férfi dúsgazdag..legyen hozzá nagyon együgyű… és akkor megvalósul a tökéletes boldogság…!!! :))

Minden más férfi típus egyfajta “örök magány”-ra van ítélve…..(!!)    Mire gondolok..?

1: A csóró férfi a fájdalmas bizonyosság terhét cipelve lesz “örök elégedetlen”

2: A gazdag – de nem ostoba – férfinek meg az örök kétely terhét cipelve lesz “nem teljesen kerek” az élete…

Szóval, ha csóró férfi vagy és nem teljesen hülye, és nem akarsz mindenáron “bizonyítani magadnak, és a társadalomnak” akkor jobban teszed ha berendezkedsz egy magányos (de talán nyugodtabb) életre…

 

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem ezt így alaptételként kellene tanítani a férfifilozófiák között.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ha csóró férfi vagy, tanulj, dolgozz és tegyél magadért.

Aldo
Újságíró

Ha meg csóró nő, akkor meg csak tedd szét a lábadat.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Csodálom, hogy ennyi ésszel nem vagy még politikus. Ennyi bölcsességet egy mondatba a régi kínaiak sem tudtak volna belezsúfolni. Férfiak milliói fogják a te nevedet imákba foglalni 50 éven belül.

Lierin
Olvasó
Lierin

Elég, ha megteszed, de lágyszi, előbb tanulj, dolgozz és tégy magadért.

Milliárdos nem biztos, hogy leszel, de előrébb jutsz, mintha csak sírnál ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

Bankleamortizálás jobban fizet.

Jack
Újságíró

“Ha csóró férfi vagy, tanulj, dolgozz és tegyél magadért.”

Az ilyen mondatoktól hányok. Üres, semmitmondó közhely. Egy tanácsként beállított értéktelen hulladék. Ha létezik kékpirulás hazugság a jövedelemszerzés témakörében, akkor az ez.

Tanulj, dolgozz, tegyél magadért… csakhogy hiányzik itt valami hölgyem. A KONKRÉTUMOK. Ezt a hozzáállást pedig gyűlölöm. Idevágtok nekünk férfiaknak ilyen használhatatlan tanácsokat, majd mindenkit, aki nem érte el azokat az egzisztenciális célokat, amelyeket kitűzött maga elé fiatalon, rögtön selejtnek nyilvánítjátok magatokban.

Lierin, melyik bolygón élsz te egyáltalán? Elárulom neked, Magyarországon  kapásból millió férfi van, aki anyagi gondokkal küzd, és nem tudja biztosítani azt az egzisztenciát, amelyet a mai nők elvárnak. Szerinted ebből a millió férfiból egyiknek se jutott még eszébe, hogy tanuljon, dolgozzon és tegyen magáért?

Természetesen nem… mert szerintetek nők szerint, ha egy férfinek nincs saját lakása, autója, magas jövedelme, akkor az csak egy lusta, életképtelen disznó lehet. Az meg sem fordult a fejetekben, hogy ma Magyarországon egy átlagos férfi számára, aki nem rendelkezik olyan családi háttérrel és kapcsolatokkal, amelyek hozzásegítenék egy megfelelő jövedelemhez, az egzisztencia megteremtése elérhetetlen cél. A lakásárak az egekben, ha nem örökölsz, akkor megszívtad. A jó állásokat szinte kizárólag ismerősön keresztül lehet megszerezni, ha nincs kapcsolati tőkéd, akkor csak az alacsony bérezésű pocsék állások maradnak. Tanulhatsz, diplomázhatsz, attól még nem nem fogsz automatikusan bekerülni egy jó munkahelyre. (Hozzáteszem, sokak alapból hátránnyal indulnak, mivel diákhitelt kell felvenniük a tanulmányaikhoz.) Ráadásul bármilyen állásod van, a jövedelmedből lejönnek azért a megélhetési költségek is. Még ha nem is laksz albérletben, hozzá kell járulnod a családi kasszához.

Valódi tanácsot akarsz adni? Akkor némileg RÉSZLETESEBBEN oszd már meg velünk a te hatalmas bölcsességedet, drága hölgyem! MIT tanuljon az ember, és HOL. HOGYAN jusson jó munkahelyhez. MILYEN ÚTON induljon el a jövedelemszerzés felé. HOGYAN szerezzen saját lakást. HOGYAN tegyen valamiért.
Ezekre persze nincs válaszod – mint ahogy nekünk, a millió átlagos férfinek sincsen. Ha lenne ugyanis odavezető út, már rég azt járnánk. Csakhogy sajnos ma már nincs ilyen. Ha nincs jó családi háttered, nem tudnak beprotezsálni egy jó munkahelyre, nem rendelkezel születéskori előnyökkel, nem örökölsz, akkor cseszheted.

Az a legszomorúbb az egészben, hogy a te hozzáállásod a férfiakhoz nem egyedi, hanem gyakorlatilag az átlagos. Empátia helyett megvetés. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy mire a férfiak harmincvalahány éves korukra végre összekaparnak egy lakásravalót meg megteremtik 10-15 évig tartó fáradságos munkával és nélkülözéssel a minimális egzisztenciájukat, nem akarnak elköteleződni és családot alapítani.

Ti a 20-as éveiteket az alfahímek háremének tagjaiként töltitek, buliztok, élvezitek az életet. Rátok nem nehezedik nyomás, ti nem néztek szembe elvárásokkal. Mi férfiak pedig fogainkat összeszorítva igyekszünk megküzdeni a mai társadalom elénk felállított lehetetlen követelményeivel. És ezek után csodálkoztok, hogy a nagy nehezen összekapart új státuszunk jegyében nem akarunk egy f@szkörhintáról leszállt öregedő nővel komoly kapcsolatra lépni.

Nem érdemlitek meg, drága hölgyem… nem érdemlitek meg.

Reszet Elek
Újságíró

Ez egy nagyon jó komment.

“mire a férfiak harmincvalahány éves korukra végre összekaparnak egy lakásravalót meg megteremtik 10-15 évig tartó fáradságos munkával és nélkülözéssel a minimális egzisztenciájukat, nem akarnak elköteleződni és családot alapítani” – A másik kimenetel pedig az, hogy nem is vállalják fel mindezt, minek csinálni alapon nem nélkülöznek, a lehető legkevesebbet dolgoznak, nem teremtik meg még az egzisztenciájuk alapjait sem. Mondhatni sztrájkba lépnek az életükkel és az elvárt jövőjükkel szemben. Sajna egyre több ilyet tapasztalni.

Jack
Újságíró

“A másik kimenetel pedig az, hogy nem is vállalják fel mindezt, minek csinálni alapon nem nélkülöznek, a lehető legkevesebbet dolgoznak, nem teremtik meg még az egzisztenciájuk alapjait sem. Mondhatni sztrájkba lépnek az életükkel és az elvárt jövőjükkel szemben. Sajna egyre több ilyet tapasztalni.”

És teljesen meg is tudom őket érteni!
Az átlagférfinek mégis milyen lehetőségei vannak? 30 éves koráig tanul, dolgozik és gyakorlatilag csak nézi, hogy a környezetében mik történnek. Hogy a nők a szerencsés genetikájú, jó családi háttérben felnőtt alfahímekkel mennek el, fiatalságukat a csúcspasik háremének tagjaiként töltik. Azt látják, hogy ezeknek a pasiknak igazából szinte semmit nem kell tenniük, hogy a nők aláfeküdjenek, míg ő a szex iránti létszükségletét alig tudja kielégíteni. Talán néhányszor szerencséje lesz, és elmondhatja, hogy a 30 éve nyomokban szexet tartalmazott.

Mire megszerzi a saját lakást, autót, egzisztenciát, már teljesen megkeseredik. Utána meg elvárná tőle a társadalom, hogy egy 30 fölötti nő mellett kötelezze el magát, akinek volt 25 pasija előtte? Azt se felejtsük ki, hogy a korábbi pasik elköteleződés és bármilyen befektetés (idő, energia, pénz, érzelem stb.) nélkül is megkapták az adott nőt fénykorában. Tőle meg persze az idősödő, de még mindig ugyanolyan értéket magának tulajdonító nő meg elvárná, hogy ezeket a befektetéseket hatalmas nagyságrendben meghozza.
Azt is tegyük hozzá, hogy az a nő, aki fiatal korában ugrált egyik alfáról a másikra, vajon milyen kötődést tud kialakítani egy bétával? Semmifélét… hidegen, számítóan, szenvedély nélkül fog hozzáállni a szerencsétlen pasashoz. Valószínűleg meg is unja pár év múlva, és jön a válás – ami pedig, mint ahogy azt már oly sokszor olvashattuk a Férfihangon – tudjuk milyen következményekkel jár. Elbukja a nehezen megszerzett lakását, vagyonát, a gyerekét is ritkán láthatja (az is esélyes, hogy a nő direkt ellene hangolja), fizeti a családit. Jön a nyomor, a csőd, a depresszió, az alkoholizmus, a környezetének megvetése, az öngyilkos gondolatok.

Ne csodálkozzon a társadalom, ha az illető átlagférfi inkább azt mondja, hogy “Basszátok meg, akkor inkább élek a magam kis világában, a társadalom meg elmehet a francba!”

Íme egy saját példa egy kolléganőmről, aki 40 éves, dekoratív, szerintem az itteni olvasók többsége 7 pontot simán adna rá. Volt vele az elmúlt hetekben pár intimebb beszélgetésünk (a kialakulásáról már nem írok ebben a hozzászólásban, így is elég hosszú lett.). Az ő esete: megházasodott úgy 28 éves korában, lett két gyereke. Házassága előtt is voltak kalandjai. Aztán 36 évesen elvált. Az exférj azóta is folyamatosan küldi neki a hatalmas összegű családi pótlékot, a nő meg kb. évszakonként váltogatja a harminc körüli alfa pasijait, akiknek megint csak szinte semmibe nem kerül, amíg ágyba érnek a nővel.
Ezért kéne a mai átlagférfinak megházasodni? És úgy gondolom, hogy ez nem kivételes példa, hanem általános jelenség.

A női olvasók kedvéért, hogy megértsék a jelenséget: ez olyan, mintha a boltban az előtted lévők 600 Ft-ért bevásárolhatnának a friss árukból, neked meg 5000 Ft-ba kerülne megvenni ugyanezeket az árukat úgy, hogy már állottak. Ugye senki nem akarja azt mondani, hogy nem bántaná az igazságérzetét?

Összegezve: gyászos érzés rádöbbenni a valóságra, de sajnos ez a helyzet. Az ábrándok, amiket gyerekkorunkban belénk neveltek a családról, házasságról, gyermekvállalásról, szeretetről hazugságok. Átlagférfiként nem tudsz jól választani, csak a kisebbik rosszat. Úgyis mondhatnám, hogy döntened kell az influenza és a kolera között. Ne csodálkozzon senki, ha az átlagférfi inkább választja az influenzát (jelen esetben, hogy inkább köp a társadalomra, a női elvárásokra, a jövőépítésre, és megpróbálja élvezni az életet), mint a kolerát (a fentebb leírt sorsot).
Ugyanis az influenza, bár kellemetlen, de nem döglesz bele.

Reszet Elek
Újságíró

No jó.  De hol a kiút? Mi a megoldás szerinted?

Jack
Újságíró

Erre a kérdésre én is szívesen megismerném a választ!

Legfeljebb a saját tapasztalataimat tudom leírni:
– olvasd el a Férfihang összes csajozásról szóló cikkét, többször is, a hozzászólásokkal együtt, különös tekintettel Deansdale, DennisVT, Wastrel, Boris, DonQujon írásaira és fordításaira.
– A “Légy önmagad legjobb verziója!” szállóigét lehetőségeidhez mérten igyekezz megvalósítani. Tehát helyzetedhez képest amennyire megengedik a lehetőségek, javíts a külsődön, a ruházkodásodon, pár kiegészítőt is beszerezhetsz.
– Találj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek, függetlenül attól, hogy van-e nő az életedben vagy nincs. Én például zenészkedek, táncolok, edzek, olvasok, szociális életet élek, baráti körrel igyekszek minél inkább tartani a kapcsolatot.
– Ragadj meg minden lehetőséget, akár csajozásról van szó, akár másmilyen területéről az életnek. Igyekezz javítani, amennyire van rá esélyed az anyagi helyzeteden. Szerezz gyakorlati ismereteket a női természetről. Itt nem csak azt értem, hogy igyekezz bővíteni a szexuális élményeid sorát, hanem tapasztald meg saját magad, mennyire igazak a Red Pill, Pua stb. elméletek a gyakorlatban is.
– Az örökös bölcsességet sose feledd: azt nézd, amit a nő tesz, ne azt, amit mond!

És következik még egy-két olyan észrevétel, amelyek sajnos eléggé önzőek és sötétek. Erkölcsösek ne olvassanak tovább!
A párodat úgy válaszd meg, hogy annak hipergám ösztöneinek kielégítésére elegendő legyen a te értéked. MINDIG tiéd kell legyen az irányítás, a kapcsolat feletti uralom. Ezt pedig úgy tudod elérni, hogy te vagy kevésbé érdekelt a kapcsolatban. Ne csak úgy tegyél, hanem igyekezz minél inkább érzelmileg függetleníteni magadat a párodtól. Ha lehetőséged adódik rá, és tudod, hogy semmilyen következménye nem lesz, dugj félre. Nem lehet a barátnőd az egyetlen célja az életednek. Saját gyászos káromon tanultam meg, hogy mivel jár, ha a nővel túl odaadó, szeretetteljes, kedves, hűséges, stb. vagy. Ha te vagy, akinek fontosabb a kapcsolat, akkor övé az irányítás. Ha pedig a nőé az irányítás…akkor baszhatod!
Élj a lehetőségeiddel, ha egy jó numerára van kilátás. Különben később a fejedet foghatod, hogy miért nem tetted meg!
Soha ne házasodj! A férfi addig szabad, amíg megházasodik. A nő onnantól szabad, amint megházasodott. Ha elkötelezed magad, igyekezz olyan nőt választani, akinek lehetőleg minél kevesebb korábbi partnere volt.
A nőnek sose panaszkodj! Mondd el a tényeket, de ne hagyja el panasz a szádat, mert megint csak a saját értékedet fogod csökkenteni a szemében. Az őszinteség nem járható út. Mutass magadról pozitív képet, ha van alapja, ha nincs!

És végül: TE vagy a legfontosabb az életedben. Senki más. Kizárólag TE számítasz.

Reszet Elek
Újságíró

Egyéni megoldásom nekem is van de én inkább össztársadalmi megoldásra gondoltam, mivel a mai viszonyok már láthatóan a társadalom alapjait fenyegetik.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mivel össztársadalmilag nincs recept arra, hogy hogy szedj fel/szerezz nőt/szexpartnert barátnőt/feleséget stb. így ez is “egyéni sport”……

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Egyre inkább az az érzésem, hogy az az úgynevezett alfahím, akiről itt mindig szó van, és fiatal korotokban az összes csajt elhappolta előletek, csak a képzeletetekben létezik. A valóság szívás, de ez van, vagy felvállalod a kockázatot, vagy videojátékozol nyugdíjas korodig egy lyukban. Azt gondolom, hogy amit mi tenni tudunk, az abban áll, hogy a magunk részéről megszüntetjük a pináért mindent jelenséget. Csak néha emeld fel a hangodat, esetleg mondj egy határozott nemet, és csodák fognak történni. Az “alfahímek” sem annyira kemény és tökös legények ám (nem egy ilyen panaszolta már el nekem a mindenféle magánéleti gondját-baját, ne félj), ők jobban játszanak szerepet. Ti ne szerepet játsszatok, hanem váljatok azzá, akiknek a telepi faszacsávók csak látszani tudnak. Panaszkodással meg úgysem megyünk semmire. Az ember egyszer-egyszer kiadja magából, de úgy látom, itt sokszor a negatívumoknál megreked a téma, pedig elvileg egy problémát kell megoldanunk. Nekünk, mert más nem tudja és nem is akarja helyettünk.

DennisVT
Újságíró

“az az úgynevezett alfahím, akiről itt mindig szó van, és fiatal korotokban az összes csajt elhappolta előletek, csak a képzeletetekben létezik”

Nem, én hármat is ismerek személyesen. Abban a társaságba ahol valamelyikük volt, ha betoppant egy nő, akkor a többi srácnak esélye sem volt. Így lett neki 100 körüli partnerszáma, miközben az átlag asszem 7 körül van.

Kalman
Újságíró

Pontosan. És lehet, hogy neki is van párkapcsolati problémája, de legalább nem az, hogy nincs kivel dugnia. És ezt igenis teljesen jogos, hogy irigyeljük mi béták.

Én is ismerek ilyet, egyszer mesélte, hogy épp 8 nője van, akit beoszt a hét napjaira, de egyik napra kettő is jut, és már rohadtul elege van. Számtalanszor láttam azt is, hogy totál ismeretlen nőket percek alatt az ujjai köré csavart. Labdába sem rúghattam mellette, de nem csak én, hanem szinte senki.

Nem tudom, hogy aki a létezésüket tagadja, az melyik világban él?

De abban egyetértek Szergej55-tel, hogy ettől nem csüggedni kell, hanem még jobban megerősíteni magunkat.

DennisVT
Újságíró

Hehe, emlékszem életemben 1szer akartam csajozással menőzni (pont az egyiknek a háromból – amúgy gyerekkori barátom, szóval nemciki), mikor már kezdtem kicsit belejönni a Game-be, és csomót randiztam gyakorlatilag sorozatban. És kitaláltam, hogy ugyanazon a héten 3 nővel is lefekszem, csak jól kell időzíteni. Na, nagy nehezen összehoztam, és pár nappal később elmeséltem a srácnak. Néz így rám furán, aztán azt mondja: “én egyszer 7/7et terveztem, a hét minden napjára egyet, de csütörtökön meguntam, és a másik hármat inkább lemondtam…”

Neki elhiszem simán…:)

Kalman
Újságíró

Az igazi mesterhármas 24 órán belül hárommal dugni. Pironkodva bevallom, hogy nekem még nem jött össze.

DennisVT
Újságíró

Na hát ilyen célt ki sem tűzök:)

Reszet Elek
Újságíró

Fizikailag sem bírnám. Maximum kettőt…

Kalman
Újságíró

Most már én sem :-). Amikor erre gyúrtam, akkor még fizikailag bírtam volna.

Mondjuk éjfél után lefekvés előtt egy, aztán ébredéskor, majd este 11 körül? Az még 24 órán belül van, és talán ki is bírnám a terhelést.

DennisVT
Újságíró

Kalman: ja hogy ugyanazzal a novel harmat?? Vagy hogy tervezted az este-reggelt ket kulon csajjal?

Kalman
Újságíró

Hát nem véletlenül hívják _mester_-hármasnak.

Például az estinél nem alszol, hanem hazamész ahhoz, akivel együtt laksz? Vagy hazaküldöd aktus után, aztán dobsz egy SMS-t a másik csajodnak, hogy romantikus hangulatba kerültél, és jöjjön át reggelizni. Vagy valami ilyesmi.

Mindent lehet. Egy nem ér: fizetni bármelyikért is, mert úgy túl egyszerű lenne.

Reszet Elek
Újságíró

No jó, ha teljesen széttoljuk 24 órán belül, akkor még most is menne. Gondolom a mesterhármas csúcsa az, ha előző nap még egyiket sem ismered, azaz friss skalpok.

Kalman
Újságíró

Hú, az már elképzelhetetlen magasság.

Naooo
Olvasó
Naooo

Béreljetek ferrárit.

Naooo
Olvasó
Naooo

“totál ismeretlen nőket percek alatt az ujjai köré csavart”

Ez a nőkről kiállított bizonyítvány.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Bocs, de nem hiszem ennyi alapján. A külső meg a stílus lehet valami, de ő sem a szupersebezhetetlen, minden rosszat tökéletesen leszarni tudó mesterdroid lesz, akiket itt vizionáltok páran. Ez egy dolog, de ő sem menti meg éjszakánként a várost, és éli Batman életét egy város fölötti barlangban luxusautók és playboy **csák társaságában.

Viccet félretéve: a 100 körüli partnerszám lenne a nagy életcél? Ne már, fiúk, ennél több komolyságot várok el. Ne abban mérjük már a sikert, hogy mennyi egyéjszakás luvnyát tudunk felhajtani, mert ebben a versenyben mindig lesz nálunk gátlástalanabb, és csak a rossz pont gyűlik a számlálókon.

Kalman
Újságíró

Ezt hívják savanyú a szőlő effektusnak: én nem tudok megfektetni 100 egyélyszakás luvnyát (egyébként is AWALT, minden nő egyéjszakás lúvnya, csak max éppenséggel nem te kapod azt az éjszakát), úgyhogy nagyon komolytalan dolog erre hajtani.

Ennél azért több komolyságot várnék el.

DennisVT
Újságíró

Senki sem mondta, hogy ők sebezhetetlen szuperhősök. Persze, hogy nem. Jobb adottságaik vannak, erősebb/jobb férfi szerepet kaptak otthon, ennek következtében már tinikoruktól a női figyelem középpontjában vannak, aminek hála a 20as évek közepére kellő magabiztossággal és tapasztalattal érkeznek.
Mindezeknek következtében vonzóbbak a nők szemében mint a ffiak 90%a. Ez ennyi és nem több. Ja és persze élnek vele, miért ne tennék.

Nem cél nekik sem a 100 v 200 v akárhány. Az általam ismertek közül egyik sem az a versenyző típus ezen a téren, sosem reklámozták ezt a dolgot, sosem dörgölték mások orra alá, de ha arra terelődik a téma, nem titkolják, de hát nem is kell, van szemünk.

Ne értelmezd túl ezt a dolgot:)

Hunn
Újságíró

Egyre inkább az az érzésem, hogy az az úgynevezett alfahím, akiről itt mindig szó van, és fiatal korotokban az összes csajt elhappolta előletek, csak a képzeletetekben létezik.

Ezt, ahogy mondani szokás, be kéne kereteztetni, annyira igaz. Az én esetemben legalábbis biztosan: nem mások voltak akkora istencsászárok, hanem én voltam akkora lúzer, amekkora.

 

Hunn
Újságíró

Egyik szeretett családtagom pont most szabadult meg egy aranyásó picsától. A csaj úgy állítja be a dolgokat, mintha tesóm pénzen akarta volna őt megvenni és uralkodni rajta. Klasszikus projekció ez a nő részéről, mert a dolog levágós volt, nekem legalábbis.

Annyiról volt szó, hogy ha már eltartja, meg szerelem meg együttélés meg minden, akkor férfiként neki vannak a nő felé bizonyos elvárásai egy kapcsolatban. A csaj meg úgy gondolta, hogy add a pénzt, és mégis mit képzelsz hogy bármiféle elvárást akarsz te egy nővel kapcsolatban támasztani?  Szeress feltétel nélkül, és a szex már feltételnek számít. Tulajdonképpen csak add a pénzt és ne akarjál cserébe semmit, te gonosz elnyomó férfi.

És még csak nem is volt különösebben jó nő. Ez is jól mutatja: olyan, hogy “beta provider game”, olyan nem létezik. Itt tévednek azok akik azt mondják, hogy a csajozáshoz gazdagnak kell lenni. Tévedés. Ha csak gazdag vagy, akkor azzal annyit érsz el, hogy lehúznak és élősködnek rajtad azok a nők, akik ha szegény volnál csak leköpnének vagy kiröhögnének. Én ezért szarom le csajozásnál hogy jelenleg nincs egy vasam se, és anyagilag tulajdonképpen nem értem el valami sokat az életben. Más kérdés lenne, ha házas lennék és gyerekkel, ott nagyon számít a pénz. De csajozáshoz? Áhhh, azért nem éri meg gürcölni.

Érdekes amúgy, az összes aranyásó picsának ez a projekciója. “Mit képzel ez a köcsög, hogy megvett engem a pénzért? Na majd jól megmutatom neki.” Mert az Audi meg a kertes ház alanyi jogon jár.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Jobbat mondok – Ha véletlenül nyersz a lottón, vegyél hetente egy új kurvát -sohase ugyanazt!-, legyen egy szakácsnőd és egy házvezetőnőd. Lelkizni meg ott a család. JACKPOT.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ez haláli szórakoztató cikk volt, főleg mindamellett, hogy mint látjuk, a milliárdos férfiak elég nagy része hajt kifejezetten a szétplasztikázott golddiggerekre ;) Na de, miért ne, ha nekik erre van igényük? A milliárdok mellé nem jár automatikusan intelligencia.

1. bátran kezdeményezhetünk ismerkedést színházakban, múzeumokban, könyvtárakban, író-olvasó találkozókon, ahol a messzire kerülni kívánt női csoport tagjai általában csak abban az esetben tűnnek fel, ha elromlott az okostelefonjukban az útvonaltervező
Érdekes, én járok-kelek ezeken a helyeken és úgy tapasztalom, a milliárdosok – vagy legalább gazdagnak kinézők – sem járnak ezekre a helyekre, míg el nem romlik az a fránya telefon :) Természetesen, a külsőről nem feltétlenül lehet megállapítani, ki tehetős és ki nem, viszont: egy ilyen helyeken gyakran megforduló – tehát feltehetően értelmes – lánynak miért kellene olyan pasi, aki amúgy magától nem is megy könyvtárba vagy színházba, csak nőt keresni?

2. legyen fent olyan kép rólunk, amelyen barátokkal sörözünk egy sarki krimóban, gyermekekkel focizunk a grundon és kiskutyákat simogatunk.
Mi szükség van ilyen megrendezett jelenetekre, már hazugsággal indít a pasi? Úgy, ahogy nincs szükség luxusvillás képre, olyanra sincs, ahol gyerekekkel labdázik a grundon, ha amúgy nem is szokott ilyen csinálni.
“Szükség szerint alkalmazzunk “átlag embereket” statisztának.”
Ez már egyenesen beteg dolog. Bassszus….. miért nem írtad, hogy menjenek el leprásokat látogatni és pózoljanak velük egy kép erejéig, meg posztolják, hogy kőbányait isznak?

3. nagyapánk 28-as csepeljével
Ha valaki nem akarja mutatni, hogy milliárdos, akkor automatikusan át kell esni a ló túloldalára, hogy azt a képet mutassa magáról, mintha minimálbéres lenne, hadd érezze úgy a nő, olyan férfivel randizik, aki nem tudja addig sem eltartani a családot, míg gyed-en van két gyerekkel?

4. Öltözködjünk közepes minőségű, de mindenképpen noname(!) ruhákba
Jaja, nehogy felvegye a Nike-felsőjét, ha éppen van neki otthon, mert itthon mindenki noname ruhában jár, aki nem milliárdos, ugye?

5. Ilyen a munkánk, a lakáskörülményeink, utazásaink, autóink, sport és hobbi tevékenységeink
Ha még a munkát vagy hobbit, utazást sem lehet szóba hozni, akkor tulajdonképen miről beszélgetnek az első randikon, hogy megismerjék egymást? A pártnézeteikről? Az anyjuk szeme színéről? Azért, elég furcsa lenne, ha valaki még annyit sem nyögne ki, amúgy mivel foglalkozik….

6. az első szexet inkább a nő lakására próbáljuk leszervezni
Miért kell dugni valakivel, akivel még odáig sem jut el a kapcsolat, hogy őszintén legyenek egymáshoz a felek vagy ahol még annyit sem tudnak egymásról az emberek, ki hogy és hol él? Ha egy nem gold-digger helyen ismerkedtek meg valakivel, mitől tartotok?

Esküszöm, itt már nagyon átestetek a ló túloldalára ezzel a nagy tanácsadással. A cikkírónak van amúgy nem gold-digger barátnője, hogy ilyen “értelmes” tanácsokat ad?

Balton
Olvasó
Balton

A cikkhez hogy te is értsed, ez ironikus akart lenni ám…

Ezt költői kérdésként teszem fel neked Lierin. Miért jársz te ide, tudom vadász te szopni jársz ide? Mi vezetett arra hogy idejutottál, mit néztél a neten hogy a Férfihang jött fel? Az itteni férfiak, valamit keresve vagy valamire rá ébredve kezdenek előbb olvasni majd kommentelni, esetleg cikket írni. Te miért teszed ezt, javarészt trollkodsz ez egyértelmű. azt írtad magadról hogy te aztán meg vagy elégedve a pasiddal, mert annyira csúcs-szuperek vagytok együtt hogy csak na. És még előtted az élet, majd 30valahány évesen majd szülsz, szerintem nem fogsz, ha meg igen majd jól elbaszod a gyereked. Annak azért kicsi a valószínűsége, hogy az eszed megjönne…

Miért is írsz ilyen elkeseredetten? Azt hiszed hogy nem látszik ki a mondanivalódból, valami ijedt kapkodás, valami mély és fekete rettegés? Ha annyira elégedett lennél az életeddel, akkor kb. le se sz…nád az itt kommentelő embereket, de te mégis n-edszer ideírod a hülyeségeidet. Ennek valami oka van drága, olyan nincs hogy mindenki hülye te meg a helikopter. Most csak nettó találgatok: de vagy nincsen neked semmilyen pasid, elmúltál 30 és vagy külsőleg vagy belsőleg vagy elfogadhatatlan a másik nem számára. Pl tegnap hallottam a vonaton, egy női csapatban az alábbi elhangzott mondatot: engem nem szeretnek az emberek mert szókimondó vagyok. Te is szókimondó vagy? Nem lehet hogy összekevered a szókimondást a nyersséggel? Viccesnek gondolod  magad? Nem lehet hogy csak kínos dolgokat szoktál “viccelni”, és azon is csak te nevetsz?

Vagy tk. kapcsolatban élsz, de nem érted hogy miért távolodik tőled a párod? Esetleg félre is mentél, azzal a jóképű …-al,(tedd ide nyugodtan ki volt az), viszont gondolom hamar rájött a faszi hogy csak egy numerának vagy alkalmas, mert ha kinyitod a szád csak kígyók ömlenek ki meg békák-férgek, etc.

Nem lehet összerakni azokat amiket írsz, meg amiket mondasz önmagadról. Látod hazudsz vagy csak magadnak vagy nekünk is. Nem áll ez össze te is tudod. Látod ezért mondják neked hogy több profillal vagy jelen, semmi másért.

Tanácsot is tudok adni, ha szingli vagy(amit sejtenek itt) akkor nem bocs… de ha nem akkor menj haza a munkából főzz valami finomat(ha tudsz, ha nem rendelj) vegyél fel egy szexi hálóruhát(remélem nem vagy tehén mint amit sejtenek itt), kezdeményezd te a szexet kivételesen(ne csak misszionárius legyen és ne sötétben, 1-2 gyertya sokat segít). Majd a végén vagy nyeld le vagy kend szét magadon, szerintem az urad örülni fog. És te is jobban érzed majd magad.

Balton
Olvasó
Balton

Az ide kommentelő nőket mármint nem a te “fajtádat”, nem vettem bele miért komemntelnek ide, majd ők megteszik ha akarják. Érdekes módon egy se osztja a te hagymázas gondolataidat, miért is? Ja igen tudom ők biztos árulók, elárulták az “ügyeteket”.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valahogy így:)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Szerintem van ennek párja, de szegény ördögöt is csak sajnálni tudom. Mindketten beszopták a hálivúdi maszlagot, ők lennének az álompár a mosogató férjjel és az erős, öntudatos, középvezetőként dolgozó nővel, ha nem olyan lenne az emberi természet, amilyen. Kedves Lierinünk ezerrel kiábrándulóban van a papucs párjából, már ha egyáltalán még egy vékonyka szállal kötődik hozzá valamilyen módon. Örülök, hogy te is látod, mi van vagy lehet a háttérben. Ezért nem kell őt tele szájjal anyázni, legfeljebb stílusosan visszatrollkodni, mi úgyis tudjuk, hol szorít a cipő, neki a jelen helyzet pedig épp elég kényelmetlen még nélkülünk is.

hunbagira
Újságíró

Mert egy nőt nem szolgálnak ki otthon, ezért más, ha ő 30-40 évesen is még a szüleivel él. Komolyan úgy hiszed/hazudod, hogy magyarország minden társadalmi közegében ez a szokás feketén-fehéren? Nem, ez a magadfajta lakótelepi kádárproliknál volt szokás. Ahonnan jössz.

Vidéken agrár-ipari közegben a fiúk jóval többet dolgoznak az apjuk mellett a földeken és házkörül mint a lányok. Sőt, miután ezen lánykák anyukái és sajátmaguk megkapták a femcsi propagandát már nem csinálnak otthon semmit. Ellenben az vidéki apukák nem kaptak “maszkulinista” propagandát. Szóval nálunk is hugom a nyarakat a balcsin/horvátba töltötte idősebb pasijaival én meg apámmal a földeken.

Otthon lakás: Ti nők is ugyanúgy otthon laktok- kivéve, ha prostiként összeszopjátok ugye SS- vagy beteszitek a picsátokat egy erőforrással rendelkező pasi lakásába. Nekünk pasiknak ezt a mintát kellene követnünk? :D Ez lenne a jobb?

Amúgy Kelet-Európában a lehetőség hiánya miatt nem mennek, nem a kényelem szeretet. Ellenben kis digóitok, akinek imádjátok szopni a faszukat, azoknál tényleg az élvetegség játszik. Ismét a női következetesség szép példája, ugye. :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szívem, én nem panelből származom, hanem vidékről, dolgoztam a földeken kb 10 éves korom óta, nagy gazdaságunk volt. A mai napig az a cél, hogy idővel én is kiköltözzek a nagyvárosból, és szeretnék termeszteni. Csak, hogy tudd: nők, férfiak egyaránt dolgoznak a kertben, körülöttünk mindenhol az egész család ezt tette, nem csak a férfiak – pont az ilyesmi egy romantikus kép a fejetekben, mint férfidolog. Minket mellette nem simán megtanítottak háztartást vezetni, hanem elvárt volt, míg a fiúktól nem, ők maximum valami bütykölgetést csináltak pluszban, de sok haszna nem volt, a kocsit attól még a szerelő javította. :)

hunbagira
Újságíró

Te akkor nem Serial,hanem Superslut vagy. :) Így van nők dolgoznak a bányákban a földeken és mindenütt. Tulajdonképpen a férfinak látszó figurák is nők, akik férfinak álcázzák magukat. :D Mindjárt ránézek a nemi szervemre.

Na húzz a faszba….

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, csak egy ember nem tudja azt a munkát egyedül megcsinálni. Leszedni a zöldséget, gyümölcsöt azért nem kifejezett férfimunka, márpedig az a problémás része, ahhoz kell sok kéz. Ahonnan jövök, egész családok szedtek málnát, uborkát, paradicsomot, paprikát, kapálták a répát. Ha napszámosokat fizetsz, nem éri meg termeszteni. Ez nem szuperképesség, ez kényszer. Mi nem tartottunk állatokat, ahol igen, ott lehet, hogy a fiúk őket gondozták pluszban. Az viszont biztos, hogy háztartást vezetni alapszinten se tanult egyikük sem.

hunbagira
Újságíró

Gondolom a házkörüli javításokat is ti nők végeztétek. :) Az udvar takarítást is. :)  És a nővény “csak úgy” megtermett, nem volt vele meló. :D A fóliát is Isten tette fel. :) Kalákában is nők építették a házakat. :) Soroljam még az el nem ismert “női munkáka”t? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezek a feladatok megoszlottak. A javításokat a pasik, a rendbe tételt, rendben tartást, takarítás részét vegyesen, a fóliasátor nem sokáig volt meg, és már nem emlékszem, hogy készült, a ház meg már állt, amikor megvettük, fel se kellett újítani.
Én azért voltam szorgalmas (a húgaim már kevésbé egyébként), mert ellentétben sok más családoknál, én kaptam egy kis zsebpénzt a munkáért cserébe. Máshol a gyerekmunkát azzal lerendezték, hogy a család érdeke, nekem adtak külön érte, csak meg kellett csinálni. Minden alkalmat kihasználtam, nyilván a kis dolgokért nekem sem járt, de azt meg szimplán csak szerettem csinálni. Kint lenni, segíteni ültetni, öntözni, kapálgatni, de most a konyhakertről beszélek. Viszont én sosem hagytam ki az alkalmat, amikor mentek ki a felnőttek a határba kapálni, simán ledolgoztam fél napot azért a pénzért, amikor csak lehetett, mert nekem abszolút megérte, meg amúgy ingyen szoli. :) Volt olyan, amit nagyon nem szerettem, amikor vonszoltam magam, hiába kaptam pénzt, azt nem kívánom vissza, viszont azt végre fogadd el, hogy ezek sokkal vegyesebb munkák, vidéken elég nehéz megosztani, hogy a pasi tényleg csak kint tevékenykedik, a nő meg csak viszi a háztartást, ha valamire jutni is akarnak, nem csak ímmel-ámmal, szinte hobbiból termesztenek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Én azért voltam szorgalmas (…) mert (…) kaptam egy kis zsebpénzt”

Na te zsidó.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hogy a francba ne lennél szorgalmas a pénzért, pláne tiniként? Én élveztem, hogy gyűjtögetek, már 16-17 évesen befizettem magam európai körútra meg külföldi koncertekre, el tudtam menni sítáborba, a többi gyereknek a szülei meg sokallták azt a pénzt és így tovább. Más osztálytársaim a Mekiben gályáztak azért a pénzért, szerintem jobban jártam.

Naooo
Olvasó
Naooo

Papucsodtól kérsz pénzt a szopásért?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, ő felmossa a konyhát érte. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Elég béna vagy, pedig mehetnél belőle megint európai kúrókörútra.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Túl jó a szívem. Körútra meg anélkül is megyek évi két szezont legalább, nem kell ahhoz a pénze. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Szóval már kislányként is azért mentél. Be kellett járatódni, igaz?
Sokat ki szokták röhögni a gyereket, amiért prosti a nője? Vagy nem tudnak róla?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hülyeséget ne beszélj már. Kislányként (bár a 16-17 nem igazán kislány már) azért mentem, mert érdekelt a nagyvilág. Tudom, számodra ez felfoghatatlan.
Nem, nem röhögik ki, bár tudod, nem jár azért “prosti a nőm” felirattal a homlokán.

Csak tudnám, miért állok le mindig veled. :)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Válaszolva neked két oka lehet: az egyik az, hogy baromi rossz a szarkazmusérzéked, a másik pedig, hogy te valójában élvezed, ha széttrollkodnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát de a nagyvilág szar, tele szar emberrel.
Csak az európai gettók népével közösültél, vagy akadtak fehérek is?
Szóval a háta mögött kuncognak rajta.
Pedig az ilyen hülyére nem ártana belesütni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szigorúan a gettónéppel, abban van a pénz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az nem oké, hogy állandóan teletömik magukat más pénzével, de most a feka meg muzlimán csürhére gondoltam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Úgy 80-20. 80% magyar, 20% székely, ahogy az egy tisztességes magyar lánytól illik, Nanooo, ezt tudhatnád.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tisztességes magyar lány csak egy magyar fasszal baszik egész életében, ezt persze te nem tudhatod.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az elég cudar élet lehet, annyit nem ér a tisztesség.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az elég csodálatos élet lehet, kár hogy meg van nektek engedve a mással baszás, a mindenki riherongyának levés.

hunbagira
Újságíró

A búzát is nők vetették majd takarították be? :) ui apád jó szarul gazdálkodhatott, ha a növényi maradékot kihajította.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért hajította volna ki?

hunbagira
Újságíró

Azt írtad nem volt állat. Tudod az állattal etették fel a növényi maradékot…:) te vidéki lány…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A nagyszüleimnek voltak állatai, volt olyan, amit kifejezetten miattuk ültettünk, de szerintem nagy maradék nem volt, ami kárba veszett volna, nem olyan növényeket termesztettünk. Uborkáról esetleg a semmit sem érő, nagyra nőtt példányokat, de az ugye hiba, középméret fizetett a legjobban, szóval maximum 1 vödörnyi összegyűlt a végére, de annyival azért magad is tudsz mit kezdeni. :)

kangal
Olvasó
kangal

Permetezni ki permetezett, anyád vagy apád? Metszeni ki metszett, anyád vagy apád?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Metszeni egyikük sem, permetezni apám, az igaz.

hunbagira
Újságíró

Egyébként veletek nőkkel tényleg felesleges vitatkozni. Belátási képességetek- ha érdekeitekről van szó egyenlő a 0-val. Ti,csak a kényszert ismeritek.

hunbagira
Újságíró

Nektek él a fejetekben egy hazug femcsi propaganda. És innen tényleg felesleges a vita.

kangal
Olvasó
kangal

Mint az egyszeri székely gyerek az apjának nyáron, szénagyűjtés közben:

– Tudja mire gondoltam, idösapám?

– Mire, fiam?

– Hogy de jó mostan idösanyámnak meg a húgomnak!

– Miért, fiam?

– Mi itt gyűjtjük a szénát a melegben, ők meg otthon varrogatnak a hús szobában!

– Sose bánd fiam! Gondolj a télre, amikor mi itt vágjuk a fát a hidegben, nekik meg ott kell varrogatni a meleg szobában!

Aldo
Újságíró

“Szülőknél lakni egyébként nektek ingyen van?”
Nincs.

“Ja, az élet valami ilyesmiről szól, miután felnőttél, semmi sincs ingyen, nincs alanyi jogod enni, fürdeni, melegedni, ezeknek ára van, amit még mindig a szülők fizetnek meg.”
Vicces, hogy ezt pont egy nő mondja.

“Hogy te meg a szépségen kívül nem látsz semmi mást egy nőben, a saját nyomorod. “
Inkább a nőé.

“Csak ne szólaljon meg, mi?”
Ha hülyeségeket mond, akkor ne.

“Addig jutsz, hogy vonzalmat felkelteni, ami az első találkozás eleje.”
Ez kétirányú. A nőnek is fel kell keltenie az én vonzalmamat.

“Amikor rég randiztam, és ilyen gyökerekbe futottam, rögtön kiszúrtam a fajtáját, félbe is szakítottam”
Szerintem ők jártak jobban.

“mert azért ők magukról imádnak beszélni”
Te miért nem beszéltél magadról? Ha ennyire szürke és unalmas személyiség vagy, hogy semmit sem tudsz magadról mondani, arról mégis ki tehet?

“hogy dugunk vagy mi lesz, és onnantól maximum szexuális témában voltam hajlandó meghallgatni a mondandójukat”
Ha téged egyből megdugni akartak és a szexen kívül nem lehet veled semmiről sem beszélni, az téged minősít.

“A pasik fejében él a vízió erről, hogy ez a tökéletes nő”
Jaj, már megint ez a szemét pasik lemez.

“párkapcsolat, aki nem beszél, csak az úgy már nem frankó nekik, ha ez  azzal jár, hogy ők se szólhatnak, mert nem hallgatják meg őket.”
Nőként alapból nem fogod meghallgatni és átérezni a férfi problémáját, mert akkor egy férfiatlan puhapöcs lesz a szemedben.

“Abba beleőrülnek, futnak haza, hogy micsoda nők vannak, nem szólnak hozzánk, csak dugni akarnak, anyuuu! :)”
Nem. Az ilyen nőcskéket csak megdugják, aztán kivágják a francba, ahogy kell és nem csinálnak belőle lelkiismereti problémát.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Vicces, hogy ezt pont egy nő mondja.

Aki rég nem a szülei pénzén él. :)

Te miért nem beszéltél magadról? Ha ennyire szürke és unalmas személyiség vagy, hogy semmit sem tudsz magadról mondani, arról mégis ki tehet?

A nem tudnék és a nem hagy szóhoz jutni két különböző dolog. Olyankor szakítom félbe, mert nem érdekel.

Nőként alapból nem fogod meghallgatni és átérezni a férfi problémáját, mert akkor egy férfiatlan puhapöcs lesz a szemedben.

A pasim problémái érdekelnek és mindig meghallgatom, próbálok tanácsot adni, és ezt ő is viszonozza. Ettől nem lesz puhapöcs, problémái mindenkinek vannak, azokat ki kell beszélni. Idegenek nyavalygása valóban nem szokott érdekelni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hanem faszok faszán.

Aldo
Újságíró

Ha akarnád, szóhoz jutnál. Sajnos a nők döntő többsége hasonlóan unalmas és szürke életet él, pont olyat, amilyen a személyisége, de azért az ellenkező nemmel támasztott követelési lista elején van, hogy legyen izgalmas, miközben ő maga semmit sem tud nyújtani.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hülyepicsa hülyeségeket irogat(kivéve azt a pár mondatot amit valahonnan átemelt, de azoknak sem érti a lényegét:)

 

http://stopthisprivate.blog.hu/2017/09/09/ferfiak_a_huspiacon_avagy_mi_kell_a_nonek

 

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Akkor én már nem rakom ezt be!

Leírja de nem érti amit leírt elég nyílvánvaló! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Off

Azt a Drednaught nevű kommentelőt át kéne ide hívni, hacsak nincs itt valami más néven:)

On

DennisVT
Újságíró

SSlut, még ehhez a különköltözés, ffivá válás, stb témához:

Már a múltkor beugrott ez a részlet egy régebbi férfihangos cikkből, sztem gyakorlatilag te ihletted:) Íme:

Szóval a nőkhöz fordultunk, hogy megtudjuk, mit csinálunk rosszul. Elvégre sok problémánk velük volt kapcsolatos.
(…)
És a nők készségesen elláttak bennünket tanácsokkal. Ó Egek, de még milyen készségesen! Oldal oldal után, beszéd beszéd után arról, hogy mit kéne csinálnunk és mit nem, kinek kellene lennünk és kinek nem, mi fér bele pontosan egy férfi szerepébe és mi nem. A nők már szinte túlbuzgóan akarták meghatározni számunkra a férfiasság fogalmát, ha kérdeztük. Meg ha nem kérdeztük, akkor is.

És persze, amikor megfogadtuk a tanácsokat, minden csak egyre szarabb lett. És szép lassan ráébredtünk, hogy amikor megkérdeztük ezeket a feminizmus által megerősített „új nőket”, hogy mit kéne egy férfinak tennie, akkor nem azt hallották, hogy „Mit kezdjen egy férfi az életével?”, hanem, hogy „Mit kérsz Karácsonyra?”. Egyetlen megkérdezettet sem aggasztott soha egy percig sem, hogy a nők fantáziáinak és ambícióinak beteljesítése közben velünk mi történhet. Ráeszméltünk a tényre, hogy a végtelen női elvárások a férfiakkal kapcsolatban tulajdonképpen megegyeznek egy 12 éves kislány vágyálmaival, aki pónilovat kér aputól.”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ugyan már, nézz körül a kommentekben. A férfielvárás a nők irányába ott kezdődik, hogy legyen szűz. Ez talán egy pöttyet közelebb áll a pónilóhoz. :)

A ti elvárásaitok semmivel sem kevésbé irreálisak. Egyszerre kell a világ legjobb nője, aki egyben takarítónő, bébiszitter, sztárchef, pénzkereső és élő szexjáték. Titeket ugyanúgy nem aggaszt egy másodpercig sem, hogy az a fajta élet, amire ti kényszerítenétek a nőt, rá nézve mit jelentene, úgyhogy ez az önsajnálat nem több, mint egy 12 éves kisfiú vergődése, amiért nem oldják meg a helyette az életét úgy, hogy neki a legkényelmesebb legyen, de a kisujját se kelljen mozdítania érte.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ugyan már, nézz körül a kommentekben. A férfielvárás a nők irányába ott kezdődik, hogy legyen szűz. Ez talán egy pöttyet közelebb áll a pónilóhoz. :)

Kérdés mit tud adni egy mai nö a férfinek? Gyereken és a pu..in kívül? Gondolom te se vennél olyan autót amivel megjárták a föld hold távolságot oda vissza, kívülrôl lehet szép de a motor már a végét járja!

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pont ezt a két dolgot. Elvileg ez a kettő kell itt mindenkinek, nekem az jött le, igény van rá, sőt nélküle nyomor van, és ezt ti állítjátok, még csak nem is én.

A pinát meg ne hasonlítsd már egy kocsihoz.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

A pinát meg ne hasonlítsd már egy kocsihoz.

Most komolyan te írod ezt kiben többen megforulnak mint egy helyközi járatra felszálnak? :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Épp azért tudom, hogy attól még nem amortizálódik. :)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Erröl lehetne egy vita hogy nem amortizálódik, de a tulajdonosa mindenképp és most nem a fizikai részre gondoltam!

Aldo
Újságíró

Csak eléggé túlárazzátok és akkor még a minőség sem elsőosztályú.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A férfielvárás a nők irányába ott kezdődik, hogy legyen szűz.”

Abszolutte, amelyik nem szűz, az már csak baszásra jó, társnak nem.

Aldo
Újságíró

Most ezekben mi az irreális? Amúgy unalmas már ez a “szemét férfiak csak elnyomják meg kihasználják a nőket és teljesíthetetlen elvárásokat támasztanak feléjük” lemez.

Amúgy meg milyen életre lehet rákényszeríteni egy nőt? Ha nem tetszik neki valami, akkor már dobbant is, leszarva a több éves kapcsolatot, házasságot és akkor a törvények és a társadalom ehhez még lelkesen asszisztál. Azt kéne: kényszeríteni.

“12 éves kisfiú vergődése, amiért nem oldják meg a helyette az életét úgy, hogy neki a legkényelmesebb legyen, de a kisujját se kelljen mozdítania érte.”
Vicces, hogy ezt pont egy nő mondja, akinek a problémamegoldó és felelősségvállalási képességi megreked kb. 5 éves korában és később sem változik nagyon.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Ez a két kedvencem, valós társkereső profilokról:

– Kizárólag budai kertes házzal rendelkező férfiak jelentkezését várom.
– Kizárólag Floridában élő magyarok jelentkezzenek.

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Azt el is felejtettem odaírni, hogy mindkét esetben 40-en felüli hölgyek hirdették magukat így.

Hunn
Újságíró

Szia hopelesshun, ha jól értem a helyzetedet, te már elváltál és már a gyermekeid is nagyok. Ebből következik, hogy neked az égegyadta világon semmi keresnivalód a 40-en felüli hölgyek között. Nem körülöttük kellene legyeskedned.

A gyógyír a te testedre és lelkedre kizárólag a fiatal puncikban rejlik. A 40 feletti nők párkereső hirdetéseit, és a férfiak felé megfogalmazott igényeit kizárólag, mint abszurd humor forrását szabadna kezelned. És azt is csak akkor, ha már nagyon unatkozol, és semmi más izgalmasabb dolgod nincs éppen.

“Younger, hotter, tighter”, ahogy azt az ánglius kollégák mondják. Legyen ez a hátralévő életed mottója! Én azt javasolnám, hogy a fiatalabb nőket fűzzed, akik számára te vagy a komoly, tapasztalt, érett férfi, aki ismeri a nőket, és úgy játszik a testükön és a pszichéjükön, mint a hangszeren. A legjobb, legédesebb bosszú, amit az exeddel megtehetsz az az, hogyha meglát téged egy fiatal szeretővel kézenfogva…

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Köszönöm, igen, jól érted. Amúgy nem rossz tipp.

Hunn
Újságíró

Azt megkérdezhetem, hopelesshun, hogy mennyi idős voltál te, és mennyi idős volt az exed, amikor megházasodtatok, és hogy hány évig tartott a házasságotok?

Van ugyanis egy elméletem, ami lassan már alapelvvé is válik nálam: egy férfinak nem szabadna krisztusi kora (33 év) előtt megházasodnia, mert előtte nem tudja, hogy mibe is vág bele, mert nincs még hozzá elegendő élettapasztalata. Valamint hogy egy férfinak soha, semmi esetre, semmilyen körülmények között sem lenne szabad egy, a 30. életévét már betöltött nőt elvennie feleségül…

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Én 31 voltam, ő 5-tel fiatalabb, és 22 évig tartott a házasság.

Hunn
Újságíró

Köszönöm a választ, hopelesshun.
Ezek szerint jó tíz évvel idősebb és tapasztaltabb vagy nálam. Ráadásul én még nem is voltam házas ember, ebből következően elvált sem. Úgyhogy nem akarok úgy csinálni, mintha tudnám, hogy mit élsz át, min mentél keresztül, milyen helyzetben vagy, vagy mintha jó tanácsot tudnék adni ezzel kapcsolatban. Egyetlenegy dolgot leszámítva, amint azt fentebb is írtam: “younger, hotter, tighter”!!! Meggyőződésem, hogy ezzel nem lőhetsz mellé!

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Én is köszönöm a jó tanácsot!

Reszet Elek
Újságíró

Az általad leírtak alapján engedd meg hogy én is megosszak néhány gondolatot.

Egyértelmű hogy bántalmazó kapcsolatban éltél és az ilyennek mindig maradnak nyomai, vannak utóhatásai. Nem vagy elég idős hogy eltemesd magad, azaz szükséges hogy a későbbi nőkre való tekintettel rendbe rakd ezeket a dolgokat magadban.
A bántalmazó kapcsolatokban szenvedőknek sajátos áldozati videlkedésük van. E viselkedés aspektusaival való szembenézés, az ilyen kapcsolatok következményeinek felszámolása sok időt, erőt és önismeretet kíván.

Sok szerencsét, erőt és türelmet kívánok hozzá!

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Köszönöm, igen, volt bántalmazás, fizikai meg lelki is. A fizikai nem komoly volt, nem okozott sérülést, inkább annak a jelzése volt, hogy “megtehetem, hogy beléd rúgok, megtehetem, hogy hozzád vágok ezt-azt.” Időbe telik, amíg az ember túljut ezen. Igyekszem.

Reszet Elek
Újságíró

Ne ragadj benn az áldozati szerepben, talán ez a legfontosabb, mert az minden jelenlegi ill. jövőbeli kapcsolatodra rányomja a bélyegét és persze az énképedre is.
Nem kis dolog évtizedes elmemérgezésből kikeveredni.
Célszerű lesz tisztáznod, hogy milyen korábbi élmények, családi minták (és/vagy azok hiánya) vezetett oda, hogy hagytad mindezt megtenni veled.
Szerencsére a psziché önvédő mechanizmusai mellett gyógyulni is képes.

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Nálam nem volt családi minta, a szüleim elvoltak egymással sok évtizeden át, míg a halál el nem választ. Nyilván kettőn áll a vásár mindig. Amúgy a reményt már elvesztettem (lásd a felhasználó nevem). Soha nem fogok már szoros pákapcsolatban élni, legfeljebb lazább, nem együttéléses kapcsolatban, az van jelenleg is.

common man
Olvasó
common man

“lásd a felhasználó nevem”
https://www.youtube.com/watch?v=sFqTAvz00IA

wittukind
Olvasó
wittukind

Azér ez rettenetes, úgy, férfiszemszögből nézve, kb egyidősek lehetünk, de nekem 30 után elment a kedvem a házzaságtól…azelőtt volt, mondjuk igy hogy 3 “esélyem” de nem lettek meg különféle okokból….de ilyet egy nő mondjon hogy “megtehetem hogy beléd rúgok vagy hozzádvágok ezt meg azt…”- na, ilyen nincs és nem is volt a sifonérban……

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Többet nekem sem lesz. De túl sok forgott kockán, gyerekek mellett azért sok minden másképp fest (még ha elég nagyok is amúgy).

wittukind
Olvasó
wittukind

Azt irtad egy kicsit fenneb hogy nálad nem volt “családi minta” pedig a szüleid elvoltak egypár évtizedeig?- akkor mi volt a “minta”?- nos, nálunk úgy volt hogy amikor 14 lettem és buletint kaptam, apukám azt mondta- na, most már mehetsz dolgozni, nem az én pénzemen éljél….lehet más a közeg de én most is igy gondolom….noha akkor másképp volt, iskola és munka, vagy ahogy a Beatrice mondta a 8 óra munka….és igy tovább…no, azt én nem tapasztaltam sok ideig…

hopelesshun
Olvasó
hopelesshun

Inkább a volt feleségem hozott magával minták, azt hiszem. De ebbe nem akarok mélyebben belemenni, mindenesetre a “nézd meg az anyát, vedd el a lányát” című népi bölcsességet nagy igazságnak tartom.

Reactor
Újságíró

Hagyni kell az ismerkedést a fenébe. Elhanyagolható mennyiségű örömért cserébe kapsz ötszázszor annyi idegbajt és csalódást. A hülyének is megéri! Sőt, leginkább nekik.