George Herceg
1 megosztás

Antifeminizmus és nőgyűlölet

Aki a neten vagy társaságban antifeminista nézeteket hangoztat, gyakran azzal a váddal szembesülhet, hogy nőgyűlölő.  Efféle “kritikákat” elsősorban nők vagy méginkább a feminista nők fogalmaznak meg, de korántsem lehetetlen az sem, hogy egy férfitől érkezik hasonló vélemény. Az antifeminista gondolatok felvetésért cserébe kiosztott jelzők gyakorisági sorrendjében a 2. helyen az “impotens” szerepel, a 3. helyen a “kis pöcsű”, míg a 4. helyre az “anyuci pici fia” eposzi jelző futott be.

A valóság azonban persze az, hogy az antifeministák többsége – akik természetesen nem képeznek egy homogén halmazt -, egyáltalán nem nőgyűlölő, (talán mondani sem kellene) sokan egyenesen házasságban, párkapcsolatban és családban élnek. Miért kerül rájuk mégis ez a stigma? Az első ok talán az, hogy az antifeminizmus egy válaszreakció. Feminizmus nélkül nem jött volna létre, tehát leginkább csak ellenpontozással reagál a feminista felvetésekre. És mivel a feminizmusról a legtöbben úgy hiszik, hogy az eredendően “a nők felszabadításáért és egyenjogúságáért” küzd, ezért az egyszeri vitapartner illetve olvasó azt hiheti, hogy a feminizmussal szembeni kritika, vita, harc egyben szükségszerűen a nők elnyomásának visszaállításáról is szól. Ezt a tévedést erősítheti meg olykor az is, hogy néhány antifeminista önmaga is hamis nosztalgiával idealizálja a száz évvel ezelőtti családi viszonyokat, mintha akkor nem lettek volna katasztrofális házasságok, megcsalások és diszfunkcionális családok. Ugyanakkor a múltnak az újraértelmezésében, a saját ideológiai meggyőződéshez formálásában mindenképpen a feminista szerzők jártak elől, az általuk elkövetett komplex történelemhamisítást az angol nyelvű szóvicc találékonyan “herstory”-nak nevezte el. A feminista történelemmesélésben a civilizáció elmúlt időszaka kizárólag úgy jelenik meg, mint az elnyomó patriarchátus kora, ahol minden feleség a férje által elnyomott, terrorizált és rendszeresen megerőszakolt páriaként tengette életét. És úgy látszik, hogy a múlt újraértelmezésében a feministák igazán ügyesek voltak, mert mára már a nem feminista nők is sötét korszaknak látják párkapcsolati szempontból dédanyáik korát, ez a tévedés egyértelműen teret nyert magának a közgondolkodásban. A múlt antifeminista idealizálása ebben a közegben aztán különösen nőgyűlöletként hathat, ami alapvetően akadályozza azt is, hogy az antifeminista érveket a nők számára is érthetővé lehessen tenni.

antifeministgirl2Az egyik leggyakoribb és legnagyobb félreértés a feminizmussal kapcsolatban, amikor az emberek azt gondolják, hogy a feminista mozgalom az összes nőt képviseli és az összes nő érdekeit védi, majd ebből a téves alaptézisből arra a még inkább téves következtetésre jutnak, hogy aki a feminista mozgalommal nem ért egyet, az egyben az összes nőt is támadja. Ennek az absztrakciónak pedig az a következő folyománya, hogy aki például nem ért egyet a nemi kvótákkal, az a feminizmust támadja, aki a feminizmust támadja, az a nemek közötti egyenlőséget támadja, és aki a nemek közötti egyenlőséget támadja, az valójában az egész női nemet támadja, tehát nőgyűlölő. Ez a gondolati bakugrás sorozat többnyire azt a célt szolgálja, hogy a feministák minden ellenérvet és vitát nőgyűlöletként söpörhessenek félre. Mindenképpen tudni kell a feminizmussal kapcsolatban, hogy világszerte egyre több nő gondolja úgy, hogy a sokadik hullámát megélő feminizmus már régen okafogyottá vált, napjainkban már egyenesen a nők eredendő vágyaival helyezkedik szembe és amellett, hogy egy férfigyűlölő kurzussá alakult, ráadásul még a nőket is egyre inkább ellehetetleníti társadalmi értelemben.

A nemi erőszak kérdésről a feministákkal folytatott vitákban bárki egy pillanat alatt a nőgyűlölő, áldozat hibáztató kategóriába kerülhet, ha felhívja a figyelmet a megelőzésre, az előrelátó önvédelemre, az áldozattá válás esélyének mérséklésére vagy ha esetleg egy konkrét ügyben vitatja valakinek a valódi  áldozat voltát és ezért a vádlott büntethetőségét. A feminista gyűlöletbrigádok a nőgyűlölet vádját ilyen esetekben még megspékelik azzal is, hogy az eltérő véleményt megfogalmazó férfi bizonyára maga is nemi erőszakoló vagy ha esetleg mégsem, akkor legalábbis biztosan arra vágyik, hogy nőket tehessen akaratuk ellenére magáévá.

Érthetetlen okból sokan úgyszintén nőgyűlöletnek tartják, ha a férfiak megfogalmazzák elvárásaikat a nőkkel kapcsolatban, pedig ez a kritika már eleve hibás, hiszen akik a nőkkel kapcsolatban elvárásokat támasztanak, azok egyértelműen kooperálni szeretnének a nőkkel, nem pedig gyűlölni őket. Az pedig remélhetőleg nyilvánvaló, hogy ahogyan a nőknek, úgy nekünk férfiaknak is lehetnek és vannak is igényeink, elvárásaink a partnereinkkel szemben. A nőgyűlölet vádja legfeljebb talán csak a MGTOW filozófia legfelsőbb szintjeit valló férfiakkal szemben állhatna meg, akik minimális, sőt olykor semmilyen kapcsolatot sem kívánnak tartani a nőkkel, habár még ők is okkal mondhatják alkalomadtán, hogy az elkülönülés igénye még mindig nem jelent automatikusan gyűlöletet is egyben.

Felhozhatnék még számos példát, de  a fentiekből egy dolgot már mindenképpen látni kell: ahogyan az antifeminizmus sem a teljes férfi populáció hitvallása, hiszen vannak feminista férfiak is, úgy a mai feminista mozgalom sem hivatkozhat támogatóként, háttérbázisként a teljes női nemre. Ezzel párhuzamosan az antifeminizmus sem keverendő össze a nőgyűlölettel, annál inkább sem, mert egyre nagyobb számban akadnak antifeminista nők is.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
1 megosztás


399
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
383 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
39 Hozzászólások szerzői
georg1945wittukindMarcellReszet Elekblackfriday Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

“A nőgyűlölet vádja legfeljebb talán csak a MGTOW filozófia legfelsőbb szintjeit valló férfiakkal szemben állhatna meg, akik minimális, sőt olykor semmilyen kapcsolatot sem kívánnak tartani a nőkkel”

Fordítva ülsz a lovon, és kikérem magunknak ezt a megállapítást!

1. A gyűlölet és a “nem akarok kapcsolatot valamivel” az kettő, logikailag külön dolog. Utóbbi az semlegességet jelent valami iránt. Persze sokat szörnyülködünk amikor valami extrém dolgot látunk, és csúnya szavak is előfordulnak. De ez a távolmaradáson kívül semmilyen tettlegességet nem jelent! Mi nem bántunk senkit. Semlegesek vagyunk, éljük a magunk életét, építjük a karriert, élvezzük az életet, ennyi.

2. Azért nem akarunk párkapcsolatot, mert egyrészt amilyen kapcsolataink voltak, azok nagyon nem működtek (rengeteg elvált személy van az idősebbek között, rengeteg csalódott a fiatalok között) és pénzügyileg és időbeosztásilag rossz üzlet (költségekbe veri az embert és lenullázza a hobbikra edzésre és barátokra fordított időt), és érzelmileg is rosszra fordul, aztán azt veszed észre, hogy a stressz miatt összevissza ver a szíved meg nem bírsz aludni mert azon jár azt agyad hogy hogy szabadulsz meg az érzelmi zsaroló mindenen megsértődő kapcsolatodtól. És nem lehet jól választani, hiába szeretnénk, mert a kapcsolatok első néhány hónapjában minden csaj aranyos, utána jönnek csak ki a problémák. Amikor az egyedül töltött nyugodt estéket jobban élvezi az ember, akkor az csak jelent valamit.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem idézted teljesen, pedig ott van, hogy

“habár még ők is okkal mondhatják alkalomadtán, hogy az elkülönülés igénye még mindig nem jelent automatikusan gyűlöletet is egyben.”

És akkor ez most meg is történt… “alkalomadtán”.  ;)

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Nem gyűlölök senkit, de az alábbi videó szerintem összefoglalja hogy miért választjuk a szabadságot kötöttségek helyett:

https://youtu.be/qD2dOxGziSU

DennisVT
Újságíró

“Kétlem, hogy létezne olyan világ, ahol a férfiak – általánosságban – képesek lennének gyűlölni a nőket.

Őszintén szólva a nácik gyűlölték a zsidókat, a hutuk a tutsikat, a KKK pedig a feketéket. És mégis, ebben a férfiak uralta társadalomban, ahol a férfiak birtokolják a hatalmi pozíciók nagyobb részét, valahogy sosem lincselnek meg nőket az utcákon tegyen bármekkora kárt is egy férfiban. Nőgyülőlő lenne az a világ, ahol létezik a HeforShe, A white ribbon mozgalom, ahol egy feminista férfi lehetett a szabad világ vezetője, ahol a Boko Haram csak fiúkat gyilkol le, ahol szóra sem méltatják az iszlám világ-beli hihetetlen különbségeket férfiak és nők közt kivégzésekben, bírósági ítéletekben, ahol nem beszélnek arról hogy világszerte a férfiak az elsődleges elszenvedői az erőszakos cselekedeteknek, és arról sem, hogy a történelem során eddig minden népirtás a férfiak és fiúk kiirtásával kezdődött?

Képesek vagytok azt hinni, hogy a férfiak gyűlölik a nőket. Ha ez igaz lenne, akkor vajon mennyire gyűlölhetik a többi férfit? Bármely véletlenszerűen kiválasztott nap sokkal valószínűbb, hogy egy férfi egy másik férfira támad, fiúgyermeket hanyagol el, vagy üt meg, férfit öl meg, férfit ítél el, férfit ítél halálra vagy éppen ünnepli egy bűnös férfi szenvedéset.

És mégis… és mégis a nők (igen a nők) hagyták, hogy elterjedjenek olyan hangok, miszerint a világunkban a férfiak férfiaknak kedveznek a nők kárára. Hogy létezik egy “férfiak csapata”, amelyik elnyomta, kihasználta a nőket a történelem folyamán. Ezzel szemben az igazság az, hogy a férfiak vérüket adták a nőkért, harcoltak a védelmükben, meghaltak értük, más férfiakat hagytak cserben évezredeken át a nők kedvéért, vagy halálig tartó párbajra hívták egymást egy nő becsületéért.

Még mindig képes vagy azt hinni, hogy a férfiak gyűlölik a nőket? Ez sosem volt, és sosem lesz igaz.

Amit te gyűlöletnek gondolsz, az valójában félelem, és frusztráció. Félelem attól, hogy mi mindenre lehetsz képes, mi mindent érhetsz el a férfiak kárára pusztán azáltal, hogy nő vagy. Frusztráció amiatt, hogy bármennyit is tesznek, sosem lesz elég, hogy bebizonyítsák, hogy nem utálnak, és sosem utáltak téged.

És valahogy egy női kisebbség – a feministák – meggyőzték a társadalmat, hogy a férfiak utálják a nőket.

Csodálod, hogy a férfiak félnek tőled? Ha ti nőkmindezen tények ellenére képesek voltatok meggyőzni erről a társadalmat, akkor olyan hatalom van a birtokotokban, ami az átlagos férfi számára elképzelhetetlen. Sőt, a legnagyobb férfiak számára is az. Képes voltál meggyőzni a társadalmat, hogy a férfiak gyűlölnek, és képes voltál ezekkel az idióta hazugságokkal rávenni a társadalmat különféle extra törvényi szabályozásokra (és a férfiak meg is tették) csak mert nem imádnak 10szer, 100szor, 1000szer jobban, mint férfitársaikat.

Az, hogy a férfiak megvetették a sarkukat, és kiállnak magukért, az nem gyűlölet. Az sem, hogy azt mondják, itt a határ. És az sem, ha úgy döntenek, hogy csak akkor foglalkoznak nőkkel, ha nagyon muszáj.

Ez nem gyűlölet, hanem jogos önvédelem.”

https://www.reddit.com/r/PurplePillDebate/comments/35qu94/what_should_women_do/cr7ga25/

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem gondolom, hogy a férfi kevésbé gyűlölné a nőt, mint a többi férfit, csak míg a többi férfit kénytelen eltüntetni az útjából, addig a nőt elég szolgává tenni. A nő nem konkurencia, nem jelent veszélyt, mi értelme lenne megölni? Inkább használják. Pusztán ebből az okból kifolyólag nem nőket gyilkolnak elsősorban, de ez még nem jelenti, hogy annyival jobb helyzetben lennének, szerintem a halál sokszor emberségesebb, mint egy ilyen élet.
A nőgyűlölet nem jó szó. Inkább alábecsülés, semmibe vétel, lenézés. Csak egy nő. Egy nő nem lehet okos, nem lehet gyakolatias, nem lehet igaza, nincs értékes munkája (a férfi szerint minden “női munka” értéktelen, sőt a férfi még akkor is értéktelennek látja a nő munkáját, ha “férfimunkát” végez), egyedüli haszna akkor van, ha szaporodik. Ha üzletről van szó, a férfi partnerek nem veszik komolyan a nőt, mint üzleti partnert, mert egy nő ugye nem lehet okos, és nem érthet a bizniszhez. Ezek csak a leghétköznapibb különbségtételek, amiket szinte kivétel nélkül minden férfi tesz, csak mert ragaszkodnak az előítéleteikhez, igyekeznek fenntartani az illúziót önmaguk számára, hogy ők az okosak, értékes munkát végzők, jó üzletemberek – mert épp ők éreznék egyre értéktelenebbnek magukat, ha rá kéne jönniük, hogy ezekkel a tulajdonságokkal a partnerük is rendelkezik. Ez a legnagyobb hülyeség férfi részről egyébként is, hogy kevésbé érzik magukat férfinak egy erős nő oldalán.
A feminizmus erre egy válaszreakció, én úgy látom. Az sem mindegy, melyik országról beszélünk. A svéd feminista voltaképpen ma már tényleg jó dolgában fröcsög, míg egy magyarnak azért még mindig vannak jogos követelései. Egy svéd feminista már tényleg ott tart, hogy nem tudja, mibe kössön még bele, ezért tartanak már ott, hogy akkor a férfi pisiljen ülve. Míg Magyarországon bőven lenne még min változtatni, ne hasonlítsuk egymáshoz a kettőt. Ugyanez antifeminista oldalról: a svédet megérted, amikor már csak nyilvánvaló kötözködésről szól a dolog, de egy magyar férfi azért nyissa már ki a szemét, és vegye észre, hogy az átlagférfiak körülötte még mindig hogy bánnak a nőkkel.
Szerintem nincs olyan, hogy “a feminista” és “az antifeminista”, mert ahogy ország, annyira különböző kultúra és fejlettségi szint (mind társadalmilag, mind gazdaságilag), az a baj, hogy a neten ez összemosódik, káoszt szül. Ti is a nyugati cikkeket veszitek át például, ahol azért egy sokkal elfogadóbb társadalomban élnek ma már. Ahogy az is furcsának tűnhet például egy iráni nő számára, ha a magyar feministák siránkozását olvassa, mert jó messze állnak az ő alapvető igényei, reményei ilyen (azokhoz képest) piszlicsáré problémáktól.

Alter Ego
Szerkesztő

Itt vagy nekünk te, aki igazolja a létjogosultságunkat, mert ha rajtad mérjük, akkor pont olyan undorító feminizmus uralkodik ebben az országban is, mint ott, ahonnan olykor fordítunk. Létedben igazolod, hogy a feminizmus létezik és a személyes elcseszettségből táplálkozik és nagy szükség van vele szemben az antifeminizmusra. Miközben a jog a férfiakat diszkriminálja, neked még van pofád itt arról szónokolni hogy volna még mit tenni… – Volna mit: mindenek előtt kíméletlenül jogegyenlőséget követelni a férfiak számára, a magadfajta hülyéknek meg elmagyarázni, hogy a rosszul megválasztott partner mindenkinek a saját hibája és hogy nőből is pont annyi hülye van, mint férfiból. Az egyéni nyomorod és személyes negatív tapasztalatod nem a “nőgyűlölet” bizonyítéka és különösen nem közügy. Esetleg ajánlom figyelmedbe a “Gumiszobát”, ott sikk a (magyar) férfit szapulni… Ott megértő, rokonlelkű idiótákra fogsz találni.

Delin
Olvasó
Delin

Mar ne is haragudj, de most eppen te utsz meg szemelyeskedo hangnemet SeriaSluttal, ahelyett hogy erzelemmentesen igyekeznel megcafolni az erveit,

En lassan 5 eve elek kulonbozo nyugati orszagokban es hidd el, eg es fold a nok tarsadalmi (a ferfiak tobbsege altali) megitelese Magyarorszaghoz kepest. Magyarorszagon sajnos a tobbsegi ferfi tarsadalomra az a jellemzo, amit SeriaSlut ir: “A nőgyűlölet nem jó szó. Inkább alábecsülés, semmibe vétel, lenézés. Csak egy nő. Egy nő nem lehet okos, nem lehet gyakolatias, nem lehet igaza, nincs értékes munkája (a férfi szerint minden “női munka” értéktelen, sőt a férfi még akkor is értéktelennek látja a nő munkáját, ha “férfimunkát” végez), egyedüli haszna akkor van, ha szaporodik. Ha üzletről van szó, a férfi partnerek nem veszik komolyan a nőt, mint üzleti partnert, mert egy nő ugye nem lehet okos, és nem érthet a bizniszhez.”

Amig ez a velekedes tomegesen jelen van Magyarorszagon, igenis van min dolgozni, mert  mindket nem erdeke.

Amit a masodik reszben irsz is problema. Ha barmilyen joghatranya van egy ferfinak torekedni kell a megszuntetesere. De a ketto nem zarja ki a masikat, mindketto ellen lehet es kell is egyidoben tenni.

A lenyeges kulonbseg a ketto kozt (es ezert szerintem nem is szerencses egy ervelesen belul emlegetni oket), hogy amig az elso a fejekben levo valtozast igenyel a ferfiak reszerol, a masodik amire celzol mar intezmenyi problema es magasabb szintu megoldas szukseges hozza.

Naooo
Olvasó
Naooo

“En lassan 5 eve elek kulonbozo nyugati orszagokban es hidd el, eg es fold a nok tarsadalmi (a ferfiak tobbsege altali) megitelese Magyarorszaghoz kepest.”

Ott a többségből már nyálas papucsot csinált a femidemcsizmus?

Aldo
Újságíró

Meg ratyit.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Persze, hogy más a megítélés. A google már akkor is kirúg, ha ennél sokkal enyhébb nyilatkozatban a két nem közti alapvető alkati és lélektani különbséget felveti valaki.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

En lassan 5 eve elek kulonbozo nyugati orszagokban

Az “invázió”/”mudslim “kultúra” , illetve azok “hatásai”/következményei mennyire van szó szerint fizikailag “közel”  hozzád?

Delin
Olvasó
Delin

Angliaban nincsennek fizikailag olyan illegalis migransok, mint Magyarorszagon, mert a franciak fenntartjak oket Calais-nal. Nem is igazan tema a migrans kerdes itt.

Muszlimok pedig mar evtizedek ota elnek Angliaban, foleg Londonban a gyarmati multbol adodoan, igy ez se olyan nagy ujdonsag. A munkahelyemen levo muszlimok teljesen normalisak, kb abbol veszem eszre, hogy muszlim, hogy tartja a ramadant es nem eszik disznohust. A maganeletukrol nem tudok nyilatkozni. A parkokban/jatszotereken/jatszohazakban pedig ahol meg erintkezek veluk szinten betartjak a kozossegi normakat, igy kulonosebben nem zavarnak. Azt eszre vettem hogy altalaban min. 2-3 gyerekuk van es a kislanyokat es a kisfiukat teljesen maskent nevelik, nagyon meghatarozoak a klasszikus nemi sztereotipiak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Egy muszlim se normális, mind elmebeteg, mivel muszlim.

Alter Ego
Szerkesztő

“Nem igazán téma  a migráns kérdés itt.”

Istenem, hol élsz te? A Marson?

https://www.youtube.com/watch?v=lgqGnbbmXDY
https://www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48

“betartjak a kozossegi normakat” 

Az évtized vicce. :D

De gondolom ez mind csak hazugság, mert “Európában nincsenek nogo zónák” és nincs semmi baj a bevándorlással, a migráns kérdés nem kérdés. :D

Delin
Olvasó
Delin

xcsakx szemelyes tapasztalatot kerdezett, erre reagaltam, semmi tobbre. A muszlim es a migrans kerdes Angliaban teljesen mast jelent, mint Magyarorszagon, ugyhogy errol kar vitatkozni. En jo kornyeken elek, itt nincs baj a muszlimokkal. A munkaheyemen pedig magasan kepzett emberek dolgoznak, ott semmi kirivo viselkedes nem fer bele, kulonben repulsz.

Gondoltam, hogy egybol raugrottok a “migrans” temara, ugyhogy szerintem jobb ha el se kezdjuk… magyar politikarol/sportrol, vallasi/faji kerdesekrol tolem kommentet tobbet tuti nem fogtok olvasni.

Alter Ego
Szerkesztő

Ahogy gondolod, de ez szerintem nem magyar politikai kérdés… Egyáltalán nem… Összeurópai. Az nagyon szomorú, ha a Magyaroknak illetve a V4-nek kell szót emelni emiatt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A muszlim es a migrans kerdes Angliaban teljesen mast jelent, mint Magyarorszagon,

Ennek én személy szerint kifejezetten örülök, amikor a franciaországi 2005-ös autógyújtogatások “figyelmet kaptak”, akkor mondtam, hogy  “mázlink van”, és lehet hogy egyszer még örülni fogunk annak, hogy “csak” cigányjaink vannak…..

ugyhogy errol kar vitatkozni.

A tények soha nem vitaalapok…

En jo kornyeken elek, itt nincs baj a muszlimokkal.

A Rózsadombig sem ér fel a putrisor szaga/”haszna”, a gáz az, ha elszaporodnak, és el kezd fogyni a “Rózsadomb”…..

A munkaheyemen pedig magasan kepzett emberek dolgoznak, ott semmi kirivo viselkedes nem fer bele, kulonben repulsz.

Ennek én nagyon örülök,

Azért: “Ha lenne előtted egy tál cukorka, és azt mondanám neked, három darab cukorka mérgező, akkor vennél belőlük egy marékkal?”

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Köszönöm a választ, azért pár dolog “furdalja” az oldalamat:)

Angliaban nincsennek fizikailag olyan illegalis migransok, mint Magyarorszagon, mert afranciak fenntartjak oket Calais-nal.

Pl. a Luton-i “legálisokkal” mi a helyzet?

https://www.youtube.com/watch?v=nP0XTvuRycY

https://youtu.be/_eQz460jvPg

Birmingham: https://www.youtube.com/watch?v=5LnNgzV9aq0

Nem is igazan tema a migrans kerdes itt.

Az jó,mert akkor minden rendben:) Igen, a londoni polgármester meg is mondta, hogy jobb, ha hozzászoknak a britek a terrorizmushoz….

Muszlimok pedig mar evtizedek ota elnek Angliaban, foleg Londonban a gyarmati multbol adodoan, igy ez se olyan nagy ujdonsag.

Igen, akkor minden pöpec:

https://www.youtube.com/watch?v=SRbyDdyNa_Y&feature=youtu.be

A munkahelyemen levo

muszlimok teljesen normalisak, kb abbol veszem eszre, hogy muszlim, hogy tartja a ramadant es nem eszik disznohust. A maganeletukrol nem tudok nyilatkozni. A parkokban/jatszotereken/jatszohazakban pedig ahol meg erintkezek veluk szinten betartjak a kozossegi normakat, igy kulonosebben nem zavarnak.

http://badog.blogstar.hu/pages/badog/contents/blog/39533/pics/14980599435255070_original.jpg

Azt eszre vettem hogy altalaban min. 2-3 gyerekuk van es a kislanyokat es a kisfiukat teljesen maskent nevelik, nagyon meghatarozoak a klasszikus nemi sztereotipiak.

Ha esetleg konfliktusra kerülne sor, szerinted melyik “enné meg a másik felet reggelire”, a “genderesen” nevelt “fehér”, vagy a “klasszikus nemi sztereotípiák” alapján nevelt mudslim?…….

herceg
Olvasó
herceg
hunbagira
Újságíró

a kisfiukat teljesen maskent nevelik, nagyon meghatarozoak a klasszikus nemi sztereotipiák 

És ez ő esetükben nem gond, számodra? Csak a köcsög fehér férfinél. :D Tényleg, csak beszéltetni kell, hogy megerősítsetek bennünket minden előítéletünkben, veletek kapcsolatban.

DennisVT
Újságíró

“En lassan 5 eve elek kulonbozo nyugati orszagokban es hidd el, eg es fold a nok tarsadalmi (a ferfiak tobbsege altali) megitelese Magyarorszaghoz kepest.”

Persze. Ha valamely mérce szerint idehaza “csak” 2x előnyöd van a nemed következtében, külföldön meg 6x, akkor a hazai helyzetet “alábecslésnek, semmibe vételnek, lenézésnek” fogod érezni. Ami amúgy tökéletesen érthető, csak a szemszög van teljesen elbaxva.

Gondold el, ha a 100méteres síkfutásban állandóan megkapott 50 méter előnyödet hirtelen lecsökkentenék 20 méterre. Micsoda szar szemét szexista nőgyűlölő változtatás…

Alter Ego
Szerkesztő

Komplikált dolog SerialSlut esetében a személyeskedés és az érzelmek problémája. Egyrészt ahhoz képest, amit megmozdít bennem, ahhoz képest erőteljesen, mondhatni frusztrálóan mérséklem magam, másrészt van olyan eset, amikor igenis számít, hogy “ki  mondja”.

Ha valakiről tudható, hogy morálisan erőteljesen kétségbevonható munkát végez, amely szükségszerűen erodálja a férfiakhoz való egészséges pszichés viszonyát, akkor hadd közöljem már vele, hogy nem az ő “elcseszett” családi, társadalmi mintái mérvadóak az egész társadalomra nézve. Még akkor sem, ha Simone Beauvoir “egzisztencializmusa” óta állítólag a személyes megélt tapasztalatait is jóformán közügynek kellene tekinteni. – Látjuk is, hogy az a beteglelkű női idióta imilyen társadalmi károkat tudott okozni, mennyi máig ható társadalommérgező szarságot tudott összehordani, mert hagyták neki. Leszbikus idiótaként kijelentette, hogy a nőknek nincs anyai ösztöne és hogy a család intézményét le kell rombolni, mert az elnyomja a nőket. Ha Beauvoir, a legnagyobbak egyikének számító “női filozófus” és feminista véleményvezér munkásságából ítéljük meg, hogy mire képesek a nők a társadalomtudományok és a filozófia terén, akkor hadd legyek már olyan “hímsoviniszta mocsok”, hogy azt mondom, hogy pontosan a megérdemelt helyén van a női nem, amikor leértékelik a képességeiket. Serialslut a Beuvoir és Solanas féle lelki sérült idióták eszmei leszármazottja, csak éppen sokkal-sokkal hétköznapibb és jelentéktelenebb formában. Szóval igazából nem hiszem, hogy udvariasabban kellene nyilatkoznom az ő baromságairól, mint az említett női “filozófusokról”. A “hülye” és az “idióta” az szerintem csak egy nagyon enyhe jelző ahhoz a viszolygáshoz képest, amit érzek.

Egyébként egészen komoly pszichológia szakirodalma van annak, hogy miért nem veszik komolyan a férfiak által felépített technikai civilizációban és üzleti kultúrában a nőket. Ha részletes tanulmányokban megkérdezik a férfiakat, akkor elmondják, hogy szerintük a nőknek korlátos a technikai érzéke, korlátos az arányérzéke, érzelmi döntéseket hoznak, érzelmi alapon tárgyalnak, tényleg nem gyakorlatiasak és sorolhatnám még. Az a kritika, miszerint a női munkát lenézik a férfiak, az egy kettős mércés panasz, mert a férfimunkát és mindazt a technikai és üzleti kultúrát amit létrehoztak a férfiak, a nőmozgalom egyfolytában kritizálja, sőt lenézi és velük együtt az átlag nő is, holott szemmel láthatóan működik.

SeriaSlut történetesen Valerie Solanas módjára paraziataként élősködik a férfitársadalmon, miközben hevesen kritizálja. Ugyan hogyan mondjam udvariasan, hogy ostobának és erkölcsi nullának tartom ezért? Ha utálja a “lenéző” férfikultúrát, akkor semmiképp se szopjon pénzért faszt, ha meg mégis, akkor meg még véletlenül se panaszkodjon, mert saját személyében is sokat tesz a nők leértékeléséért. Vegyük már észre, hogy a kettő együtt egy cseppet sem hiteles. Sajnos én meg vagyok akkora “kőbunkó”, hogy ezt nem habozok a közérthetőség kedvéért akár vulgárisan is megfogalmazni.

Soha nem lesz egyetértés a két nem között a nőies és férfias szemléletmód értéke tekintetében. Erről végtelen vitákat lehet folytatni. De azt gondolom, ezt a vitát nem igazán szabad széles közüggyé tenni, mert látható, hogy destruktív, kultúraromboló, parttalan vita (enyhe hímsovinizmussal azt is mondhatom, hogy afféle női vita), és ezt a fajta vulgárfeminizmust szerintem “tűzzel vassal” irtani kellene, de ha mégis kényszerűen hajlandó az ember részt venni benne, akkor azt gondolom, hogy nyugodtan annak lehet bélyegezni akár kéretlen szavakkal is, ami: hülyeség, idiótaság, baromság, aminek a gumiszobaféle “kulturális” képződményeken van a helye.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az ügyeletes erkölcscsősz, akit az érzelmei vezérelnek. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nahát nahát, nem régen még azt mondtad, hogy nem vagyok vitaképes, mert nincs érzelmi életem. Mintha ez egy “kicsit” kétségbe vonná most a hitelességedet. Nemde? Szerintem az a legnagyobb problémád velem kapcsolatban, hogy van az nekem, csak te aligha fogod manipulálni. (Már csak azért sem, mert szándékosan és tudatosan igyekszem használni az érzelmi potenciálomat.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igazad van, felülbírálom a korábbi kijelentésemet: van érzelmi életed, csak éppen kevés érzelmed pozitív. Így jobb?

Édesem, ha én a téged manipulálnék akarnálak, vagy itt bárki mást, akkor adnám a szűzies, csendes, szolgalelkű, konzervatív nézeteket valló, hazafias érzelmű leánykát. Tudod, amivel téged is be szoktak húzni. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Most is manipulálni próbálsz: “amivel téged is be szoktak húzni”. Annyira átlátszó és ügyetlen, hogy az leírhatatlan. Egy hatéves kislány ügyesebb nálad. Legalább hosszabb szövegbe próbálnád beágyazni, akkor nem lenne ennyire feltűnő. Mivel nem tudnak ilyesmivel sem “behúzni”, ezért nem fogsz ezzel most felbosszantani, bármennyire is szeretnéd. – “Édesem”, egy kicsivel keljél korábban, ha velem akarsz bepróbálkozni.

És persze vannak pozitív érzelmeim is, csak véletlenül sem veled kapcsolatban. ;)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Úgy általában a nőkkel szemben nincsenek pozitív érzelmeid. És nem, ezt egyáltalán nem manipulálásnak szántam, csak jólesett. Tudod, néha csak azért csinálunk dolgokat, mert kellemesek. :)

georg1945
Olvasó
georg1945

Például a szexet és a pletykát.

Alter Ego
Szerkesztő

“Úgy általában a nőkkel szemben nincsenek pozitív érzelmeid.”

Ugyan, honnan tudnád te azt… Csak manipulálsz, manipulálsz vég nélkül…

herceg
Olvasó
herceg

*manipulálni próbál :)

Toplak Zoltán
Újságíró

Alter, nem vagyunk hülyék. Vulgaritás nélkül is érthető a véleményed. Szerintem csak jól esik az érzelmi patronokat eldurrogtatni. Töményen toxic. Nagyon rossz érzés olvasni nekem. Akárcsak másoktól, főleg Hunn-tól. Pedig egyébként örülök, hogy ha érvelsz és felszólalsz a feminista lózungok ellen.

Delin
Olvasó
Delin

A ti ugyetek nem az en ugyem, ugyhogy ezt nem is ragozom tovabb.

“Egyébként egészen komoly pszichológia szakirodalma van annak, hogy miért nem veszik komolyan a férfiak által felépített technikai civilizációban és üzleti kultúrában a nőket. Ha részletes tanulmányokban megkérdezik a férfiakat, akkor elmondják, hogy szerintük a nőknek korlátos a technikai érzéke, korlátos az arányérzéke, érzelmi döntéseket hoznak, érzelmi alapon tárgyalnak, tényleg nem gyakorlatiasak és sorolhatnám még. Az a kritika, miszerint a női munkát lenézik a férfiak, az egy kettős mércés panasz, mert a férfimunkát és mindazt a technikai és üzleti kultúrát amit létrehoztak a férfiak, a nőmozgalom egyfolytában kritizálja, sőt lenézi és velük együtt az átlag nő is, holott szemmel láthatóan működik.”

Ez  a resz mar jobban erdekel. Pont ma olvastam egy cikket (oke tudom divany.hu gagyi, de kivetelesen BBC cikkeket fordit, az elso ket video egesz erdekes) a kisgyerekkorban hasznalt nemi sztereotipiak hatasarol szol a kesobbi keszsegekre.

http://divany.hu/vilagom/2017/08/18/kislanyok_kisfiuk/

“Az, hogy a gyereket a korai időszakban milyen ingerek érik, befolyással van arra, hogyan fejlődik. Épp ezért lehet meghatározó, hogy milyen játékokat adunk a kezükbe, pláne, hogy a különféle játékok különféle kompetenciákat erősítenek, vagyis míg a babák, valamint a cuki plüssállatok leginkább az érzelmi intelligenciát, a gondoskodó képességet, az empátiát és a szociális érzékenységet fejlesztik, addig nem tanítanak matematikai gondolkodásra, vagy nem segítik a térbeli tájékozódást. Nem úgy, mint a fiúsnak kikiáltott játékok, mint például a legó vagy a konstrukciós játékok, amelyek hatására a gyereknek jobb lesz a térlátása, a kombinációs készsége, a kreativitása, az analizáló és szintetizáló készsége.

Ez pedig azt jelenti, hogy a korai játékválasztással befolyásolhatjuk a felnőttkori esélyeiket, hiszen a matematikai gondolkodás szükséges a legtöbb olyan “férfias” szakmához, pozícióhoz, amelyeket jelenleg főleg férfiak töltenek be. A kislányok babázása pedig – ami ugye az empátiát és a gondoskodás képességét fejleszti – részben magyarázatot adhat arra, miért vannak túlsúlyban a nők a szociális szférában. Természetesen a játékok nemi alapú kategorizálása a fiúkra is hatással van, és nem feltétlen pozitív értelemben, hiszen míg a lányoknak gyakrabban engedik meg, hogy azzal játszanak, amivel szeretnének, a fiúkat nem ritkán egyenesen tiltják az olyan lányos dolgoktól, mint a babázás, vagy a főzőcskézés. De az is gyakori, hogy esetükben az erőszakosabb játékokat a szülők és a pedagógusok hajlamosak bagatellizálni és egy “Á, ő mégiscsak egy fiú!”  mondattal elintézni. Pedig a kisfiúknak éppúgy szükségük van rá, hogy megtanulják játékon keresztül – amire igen, a legjobb módszer a babázás és a különféle szerepjátékok – a gyengédség, az empátia és az egymásról való gondoskodás fontosságát.”

Naooo
Olvasó
Naooo

“oke tudom divany.hu gagyi, de kivetelesen BBC cikkeket fordit”

Halmozott hülyeség.

Alter Ego
Szerkesztő

Témánál vagyunk, genderideológia. Egészen kis gyerekeknél le lehet tesztelni, hogy nem a szülőn múlik a dolog. A kislányok a babát választják, az érzelmi életre ható játékokat, a fiúk meg a térbeli képességekre vagy a harcias késztetésekre rímelő játékokat. A genderfeminista anyukák is rendre elmesélik, hogy mekkorákat koppannak a gyerek aktív ellenállásra miatt, mert például kijelentik, hogy nem akarnak rózsaszín ruhát és babát, mert az a lányoknak való. :) Persze aztán megy a magyarázkodás, hogy a gyerek a környezetből felszedett rossz mintákra reagál. Milyen érdekes, hogy a szülői befolyás sem működik ebben az esetben. :D –

És különösen nincs semmi baj a fiúkkal, olyanok, amilyennek a természet megteremtette őket. Az is csak egy férfiellenes klisé, hogy baj van az érzelmi életükkel a gondoskodási hajlamukkal, empátiájukkal. Évmilliók óta a férfiak gondoskodási hajlama tartja életben a nőket és a gyermekeket. Ha nem így lenne, akkor lehetetlen lenne, hogy ilyen szignifikáns különbségek legyenek a férfi és a nő izomereje és intelligenciája között.

Aki azzal gyötri a gyereket, hogy mindenáron, módszeresen mást akar rákényszeríteni, mint a saját választása, az nem normális és a saját gyermekének a legnagyobb ellensége. A genderideológiát, – különösen a nevelésben, oktatásban, óvodai ellátásban – törvényi úton kellene betiltani, mint áltudományt és sarlatánságot, mielőtt még túl sokan beveszik és embereket tesznek tönkre. Ha az orvoslással összefüggésben lehet tiltani a kuruzslást, akkor ezt is meg kellene tenni.

Delin
Olvasó
Delin

Itt pont arrol van szo, hogy egesz pici korban meg nincs kulonbseg ezen a teren, mivel a babakra nem hatnak a tarsadalmi sztereotipiak. A keszsegeik (termeszetesen egyentol fuggoen) ugyanugy fejleszthetoek a megfelelo jatekokkal, ezert fontos hogy ne csak egyfele jatekot adjunk nekik, hanem olyat ami tobb szempontbol is fejleszti oket. A kislanyom (2eves) pl imadja a lego-t, mindenfele epitkezos jatekot es a labdakat, de plussok, babak meg nem igazan erdeklik. De vannak lanyos dolgok is, amit szeret pl kiskonyhaban jatszani vagy rozsaszin tunderes kepeket nezegetni. A lenyeg, hogy minden tipusu jatekhoz, tevekenyseghez hozza ferjen es majd o eldonti mi erdekli.

A cikkben tenyleg vannak vitathato reszek, pl a genermentes neveles idosebb gyerekeknel stb, amivel kapcsolatban nekem is vannak fenntartasaim. Ugy tunik hatnak ram a ferfihangos cikkek is, mert par ferditest en is eszre vettem a kisfiukkal kapcsolatban, ami regebben nem biztos hogy feltunt volna. :)

Az azonban ki van mutatva, hogy atlagban a fellnott korra a ferfiaknak nagyobb az IQ-juk, a noknek pedig az EQ-juk. Ezert is vannak olyan szakmak ahol tulnyomoreszt ferfiak vagy nok dolgoznak. Nekem szemely szerint erdekes kerdes, hogy ez azert is lehet igy, mert egeszen pici kortol tudat alatt maskent viszonyolunk a gyerekekhez, igy bizonyos kepessegeik lassabban fejlodhetnek.

DennisVT
Újságíró

“Itt pont arrol van szo, hogy egesz pici korban meg nincs kulonbseg ezen a teren”

De, van. Már az anyaméhben elkezdenek kialakulni az agyi különbségek. Ehhez most nem guglizok neked cikkeket, pedig van elég, most a Google ügy kapcsán rengeteget foglalkoztak vele.

De használd a józan paraszti eszed, és nézz körül a világban. Ha nem léteznek ilyen veleszületett és természetesen kialakuló különbségek, akkor miért van az, hogy azokban az országokban, ahol a legnagyobb a gender equality – skandinávia pl – ott mégjobban megfigyelhető a nemek eltérő életpálya (tanulmányi és munkahelyi) választásai? Norvégiában sokkal jobban differenciálódik pl az ápolói szakma (95% nő) és a mérnöki (95%ffi), mint azokban az országokban, amelyek elmaradottak a gender equality terén.

Nem pont fordítva kéne ennek az egésznek lennie?

https://www.youtube.com/watch?v=jQYFVw-s2t0

Ezt már tényleg csak a hardcore érdeklődőknek, de Norvégiában ezen dokumentumfilm hatására zártak le vmi gendertudományi intézetet. Ez az első rész:
https://www.youtube.com/watch?v=cVaTc15plVs

“The Nordic Council of Ministers (a regional inter-governmental co-operation consisting of Norway, Sweden, Finland, Denmark, and Iceland) has decided to close down the NIKK Nordic Gender Institute. The NIKK had been the flagship of “Gender Theory”, providing the “scientific” basis for social and educational policies that, from the 1970s onward, had transformed the Nordic countries to become the most “gender sensitive” societies in the world.

The decision was made after the Norwegian State Television had broadcasted a television documentary called “Hjernevask” (the Norwegian word for “brainwash”) in which comedian Harald Eia exposed the hopelessly unscientific character of the NIKK.”
Chump
Olvasó
Chump

Itt a tanulmány, amire a videóban hivatkoznak:

http://www.math.kth.se/matstat/gru/5b1501/F/sex.pdf

Delin
Olvasó
Delin

Dennis/Chump,

Koszi a videokat es a pdf-t, ilyeneket kuldhettek meg. :)

“Male infants show a stronger interest in mechanical objects, while female infants show a stronger interest in the face. The male preference cannot have simply been for a moving stimulus, as both stimuli moved. Rather, their natural motion differed, the face with biological motion, the mobile with physico-mechanical motion. Naturally, these results apply to males and females averaged over a group, and not to all individuals.”

Erdekes kiserlet, ahogy latom tul nagy kulonbseg nincs a ket nem kozt es a szoras is viszonylag nagy. Table 2 szerint a fiuk 45.6%-a koncentralt az arcra, mig 51.9% a telefonra, mig a lanyok 49.4%a az arcra es 40.6%a a telora.

Amit irsz ketsegtelenul jogos, a kiserlet szerint van kulonbseg mar szuletesnel a ket nem teren biological es physio-mechanical motion kozt.

Ugyanakkor tovabbra is ugy gondolom, hogy egyeni kulonbsegek lehetnek es erdemes fejleszteni minden kepesseget a gyerekeknel, karuk nem szarmazhat belole. Nem is az az erdkes, hogy a fiuk vagy a lanyok jobbak valamiben, hanem hogy az adott gyerek kepessegei fejlodjenek minel szerteagazobban. Kesobb, ha mar el tudja donteni mi erdekli es mihez van tehetsege, majd specifikusan azt fejleszti.

Lehet nem konkretan te irtad, de az eleg tulzo, hogy pl csak azert mert egy kislany fius jatekokkal is jatszik ezaltal fejlesztve a logikai/matematikai keszsegeit majd kesobb kevesbe lesz noies. Egy no nem lehet noies, ha hamar megerti a dolgok kozti osszefuggeseket vagy eppen kesobb mernok/orvos/penzugyes lesz? Ugyanez a fiuknal. Attol, hogy szerepjatekozik gyerekkoraban (legyen a baba dino/szuperhos/kistigris, teljesen mindegy) novelve az erzelmi intelligenciajat (egyutterzo kepesseg, kepes masok szemevel latni a vilagot, stb) attol meg nem lesz lanyos es nem lesz tini koraban identitaszavara. Meg akkor sem, ha kesobb tanari vagy valamilyen segitoi palyat valaszt. (Sot, peldanal maradva, sokkal tobb ferfi pedagogusra lenne szukseg mar altalanos/kozepiskolas korban, ezzel is tobbfajta viselkedesmintat mutatva a gyerekeknek.)

Koriander
Olvasó
Koriander

“Egy no nem lehet noies, ha hamar megerti a dolgok kozti osszefuggeseket vagy eppen kesobb mernok/orvos/penzugyes lesz? ”
nézd, most vagy az van, hogy tényleg nem érted vagy az, hogy kiforgatod. természetesen lehet egy nő okos és nőies is, csak az nem mindegy, hogy mire használja az értelmét.
ha az intelligencia egy adottság amit fejleszteni kell, akkor miért kérdőjelezed meg azt, hogy ha valaki nőnek vagy férfinak született, akkor ezt az adottságát ne kelljen kibontakoztatni, hanem hagyjuk, hogy majd kitalálja magának, hogy ő milyen legyen.
A női kibontakozás elsődlegesen az anyaság és a lányainkban a játékkal az utódgondozást, az odaadást fejlesztjük. Nem leszünk se izmosabbak, se erősebbek soha a férfiaknál, ezért a kisfiúké pedig a védelmezés, gondoskodás ès az ezzel járó felelősségtudat, amit kibontakoztatsz.

Delin
Olvasó
Delin

“ha az intelligencia egy adottság amit fejleszteni kell, akkor miért kérdőjelezed meg azt, hogy ha valaki nőnek vagy férfinak született, akkor ezt az adottságát ne kelljen kibontakoztatni, hanem hagyjuk, hogy majd kitalálja magának, hogy ő milyen legyen.
A női kibontakozás elsődlegesen az anyaság és a lányainkban a játékkal az utódgondozást, az odaadást fejlesztjük. Nem leszünk se izmosabbak, se erősebbek soha a férfiaknál, ezért a kisfiúké pedig a védelmezés, gondoskodás ès az ezzel járó felelősségtudat, amit kibontakoztatsz.”

Nem kerdojeleztem meg hogy a nemebol fakado adottsagat is ki kell bontatkoztatni, csak azt irom hogy amellett fejlesztheti azt is, amibol esetleg biologiai okok miatt gyengebb. A ketto szerintem nem zarja ki egymast. Irtam is, hogy nem cel, hogy masnal jobb legyen valamiben, hanem hogy magahoz kepest fejlodjon.

Lehet tulhangsulyztam az egyiket a masiknal, mivel amiben gyengebbek vagyunk tobb odafigyelest igenyel, de mindkettot ugyanolyan fontosnak tartom.

DennisVT
Újságíró

Delin:

Ugyanakkor a table 1 meg közel kétszeres eltérést mutat fiúknál a telefon felé, lányoknál pedig az arc felé.

Amúgy összességében az a gondolatom, hogy hagyni kell, hogy a gyerek majd maga válassza meg, hogy mivel szeretne játszani. Persze, elhiszem, hogy a szülők a fiúknak előbb vesznek legót, a lányoknak meg babát. De egyrészt annak úgyis fel kell tűnnie, ha a gyereknek nem tetszik a játék, és a másik nemre jellemző játékokat részesíti előnyben. Pl ha egy családban van fiú is meg lány is, akkor ez nagyonhamar kiderül, illetve többgyerekes játszós délutánokon is, vagy a bölcsiben.

Amúgy ha jól emlékszem arra is volt kísérlet, hogy egészen kisgyerekeknek “rossz” játékokat adtak (fiúknak babát, lányoknak autót pl), és azt vették észre, hogy a fiúk katonásdit játszanak a babával, a lányok meg csinosítgatni akarták az autót.

De a legszembeszökőbb bizonyíték a skandináv példa, ahol évtizedekkel járnak előttünk (vagy mögöttünk, értelmezés kérdése) mindenféle kierőltetett társadalmi egyenlőségben, és mégis ott a legnagyobb a különbség a preferált életpályákban.
Nem pedig a legkisebb, ahogy azt várnánk.

Minél szabadabbak a választási lehetőségek, annál jobban kijönnek a különbségek.

Reszet Elek
Újságíró

Én is aláírom hogy gyakran nem a játék számít, az igazi nemi különbség abban van, hogy mit csinál vele a gyerek.

Jómagam például előszeretettel használtam játékra nővérem babáit. Nálam viszont a babák általában harcoltak, bokszoltak. Volt baba amelyiknek felnyitottam a fejét, hogy van-e agya de volt amelyik a hokedli kemény oldalán való szétveretéssel végezte be földi pályafutását.

Ismerősi körben a fordítottját is láttam, amikor a kislány katona babákkal papás-mamást játszott.

Koriander
Olvasó
Koriander

ez annyira vicces, amikor a feministák a nemet csak társadalmi konstrukciónak próbálják beállítani.
A nem három tényezôbôl áll össze:
van a sex (hogy milyen külsôdleges nemiszerveid vannak) fèrfi vagy nôi
van a hormonális, ami az agyi szerkezet struktúráját alakítja, ill. a hormonháztartást, belsô nemiszerveket. ha benned relatíve sok a tesztoszteron akkor ne lepôdj meg, hogy a lányod agya is férfiasabb és ezèrt èrdeklik jobban a fiús játékok.
és ezt finomíthatod a társadalmi mintával, hogy ha már puncival született, akkor megtanítod nôiesnek lenni, ha fütyivel akkor meg a férfiasabb dolgok felé tereled, és mire felnô lesz a gyereknek egy egèszsèges èntudata, identitàsa-tudja, hogy ô kicsoda.
ennyikeh.
amúgy meg kedves idetévedt hölgyek,
SOHA a történelemben nem volt ennyire nôpozitív világ, mint ami most van.
karrierje max a nagyon butának vagy annak nincs, aki önként mond le a dolgokról.
Ez az egèsz, hogy nôként nem vesznek komolyan, max azèrt van, mert tényleg nincs mièrt vagy egyszerûen kèptelenek vagytok fèrfi nô interakciót a helyèn kezelni. a legtöbb faszi kiterül egy èrtelmes nôtôl.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyet kell veled értenem:)

Koriander
Olvasó
Koriander

világvège:)
képzeld a mordori metroban nem volt élô homár, végül csak keszeget ettünk (amit fogtunk).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha sért, akkor amit írtál, azzal értettem egyet:)

Én speciel “V4-es” metróról beszéltem, az “Édenben” lévőket nem ismerem.:)

Reszet Elek
Újságíró

Akkor én a kisebbséghez tartozom. Szeretem az értelmes és művelt nőket csak nagyon ritkán találkozom velük. Okoskodó, tudálékos nővel jóval gyakrabban.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem sèrt, és nagyon nem èrtettem egyet azzal, ahogyan itt a modik elagyabugyàltak, akkor is ha van olyan, hogy kekeckedô fasznak gondollak :) de arra meg ott a scroll ( csak hogy ne legyen világbéke se).

Delin
Olvasó
Delin

Itt szerintem senki nem vitatta a biologia kulonbsegeket a ket nem kozt.

“ha benned relatíve sok a tesztoszteron akkor ne lepôdj meg, hogy a lányod agya is férfiasabb és ezèrt èrdeklik jobban a fiús játékok.”

Ez viszont uj nekem. Errol olvastal valahol, hogy a tesztoszteron szint hogyan hat a gyerekek erdeklodesi korere es egyes kepeissegeik kialakulasara?Arrol mar hallottam, hogy azok a nok sikeresebb sportban, akiknek magasabb a tesztoszteron szintje, hiszen ezaltal nagyobb fizikalis teljesitmenyre kepesek.

“ezt finomíthatod a társadalmi mintával, hogy ha már puncival született, akkor megtanítod nôiesnek lenni, ha fütyivel akkor meg a férfiasabb dolgok felé tereled, és mire felnô lesz a gyereknek egy egèszsèges èntudata, identitàsa-tudja, hogy ô kicsoda.”

Semmi problemam nincs azzal, ha egy kislany babazik, vagy egy kisfiu autozik. Viszont ha egy kislanyt erdekelnek a fius jatekok vagy egy kisfiut a kicsit lanyosabbak, miert ne probalhatna ki ha az erdekli? Foleg, ha mint ahogy a cikk irta, ekozben kulonbozo kepessegeik fejlodnek, ami szerintem pozitiv. Erre viszont nekem, mint szulonek kell figyelnem, hogy tobbfele jatek elerheto legyen a gyerek szamara, kulonben nem tud a szemelyisegenek megfeleloen valasztani, hiszen nincs mibol.

A masik resze a kommentednek kicsit off az elozo temahoz kepest.

Ebben teljesen egyet ertunk, hogy ennyire nopozitiv vilag meg sosem volt a tortenelem soran. Irtam is mar, hogy szerencsesnek erzem magam, hogy olyan korba szulettem, amikor az egyennek (ferfiaknak es noknek egyarant) van lehetosege valtoztatni a vele szuletett tarsadalmi helyzeten, fejleszteni a kepessegeit stb. Persze ez a nagy “szabadsag” nagy feleloseggel is jar, amit sokan nem tudnak kezelni.

A karrier kerdes erdekes, mert mindenki mast ert a karrier szo alatt. Inkabb ugy mondanam, hogy  az nem dolgozik, aki nem akar (es ezt meg is teheti persze). Nekem pl a karrier tobbet jelent annal, mint hogy van egy jo fizeto munkam, amit szeretek. Akinek karrierje van az ennel   egy magasabb szint, de nehez megfogalmazni pontosan mivel tobb, mert nem feltetlen csak a raforditott idoben vagy a munka minosegeben.

A nokent nem vesznek komolyan dolog, pedig tenyleg eleg kornyezetfuggo, sok mulik azon, hogy mennyire befogado az adott tarsasag a novel szemben. Ezert is irtam korabban, hogy kulfoldon en tarsadalmilag altalanossagban veve sokkal jobbnak itelem meg a helyzetem, mint Magyarorszagon, ami abban is megnyilvanul mennyire vesznek komolyan. Mondok is egy peldat.

Meg friss egyetemista koromban a szakkoliba ahol jartam Budapesten osztonoztek arra, hogy tobbfele temaban kifejtsem a velemenyem, amit az ott levo fiuk/lanyok meghallgattak, elgondolkoztak rajta, majd reagaltak ra, fuggetlenul attol hogy hulyeseg volt-e amit mondtam vagy nem. Azonban otthon, videken egy csaladi/barati osszejovetelen, ahol eleg vegyes tarsasag gyult ossze mar korantsem volt befogado a kozeg. Igen sok ferfi (es no is) felhuzta a szemoldoket rosszallasat kifejezve, amikor hozzaszoltam egy gazdasagi temahoz vagy ne adj isten egy vitaba belemenve kis csitrikent megkerdojelezem egy felnott ferfi igazat (ki vagyok en ehhez ugye). Apukam, amikor kettesben voltunk meg is jegyezte, hogy “kislanyom, nem kell mindig kifejteni a velemenyed, neha bolcsebb hallgatni…”.Egyebkent teljesen igaza volt, sajnos Magyarorszagon nagyon meg kell valogatnom milyen temaban es kivel szemben fejtem ki a velenyem, mert konnyen az egesz nagyon hamar szemelyeskedesbe, kiabalasba torkolhat, aminek semmi ertelme. Igy ha Magyarorszagon vagyok ilyen csaladi osszejoveteleken altalaban csak arra valaszolok, amit kerdeznek (azt is roviden), csendesebb vagyok, es csak mosolygok, mint ahogy azt illik es elvarjak. Latvanyosan mindenki boldogabb ettol a viselkedestol, mintha szabadon kifejtenem, amit gondolok.

Koriander
Olvasó
Koriander

a kommented második feléhez:
https://www.youtube.com/watch?v=PcBo1xAUbcM
szerinted ez nôies?
az, hogy társaságban kifejted a véleményed teljesen szituáció függô, hogy hozzáadsz a beszélgetéshez vagy a többieket igyekszel lepipálni.

az anyai hormonháztartás a magzatkorban hat az agy strukturálódására, talán hallottál a gyûrûsujjas dologról? ha hosszabb mint a középsô, akkor ez egy indikáció.
Az, hogy a nemének megfelelôen neveled azzal a személyiségèt erôsíted. a kamaszoknál kulcsprobléma az identitàs, eleve van egy öngyûlölô fázisuk és ha még ezt azzal tetèzed, hogy még elveszed a nemi tudatot, akkor gyakorlatilag egy idegroncsot kreálsz, aki a valóságból menekülni fog.
Szóval ez a tét, nem pedig az, hogy ki mosogat meg fôzôcskèz a felnôtt életben.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Koriander:

:)D

herceg
Olvasó
herceg

“talán hallottál a gyûrûsujjas dologról? ha hosszabb mint a középsô, akkor ez egy indikáció.”

Mutatóujj lesz az a középső ujj :)

Koriander
Olvasó
Koriander

ja igaz :) ép néztem is a kezem mennyire nôies vagyok, hogy nem hosszabb a közèpsônél, de a mutatónál visszont egy hangyafasznyival. Biztosan ezèrt szeretek káromkodni.

Reszet Elek
Újságíró

Koriander
Olvasó
Koriander

Oksi, megyek kimosom :) tényleg nagyon disszonáns a mostani imidzsemhez.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Azon kívül, hogy az egészséges nem egy dologtól függ, vagyis külső nemi szervektől, a többivel egyet értek nagyjából én is.

hunbagira
Újságíró

En lassan 5 eve elek kulonbozo nyugati orszagokban es hidd el, eg es fold a nok tarsadalmi (a ferfiak tobbsege altali) megitelese Magyarorszaghoz kepest Gondolom nem a homokicigány/nigger gettók környékén. Illetve számodra ott ezen rétegek, nem tartoznak bele az átlagba. :D Ellenben nálunk a kancigány igen. :D Tipikus kettős mércével.

nem lehet igaza, nincs értékes munkája (a férfi szerint minden “női munka” értéktelen, sőt a férfi még akkor is értéktelennek látja a nő munkáját Akkor neked is az árualap fogalmát nem hímsoviniszták találták ki. :) Amit viszont termelő munkával kell előállítani, ami a nagy egyenjogúság ellenére nem túl népszerű közöttetek.

herceg
Olvasó
herceg

Milyen érveit?

georg1945
Olvasó
georg1945

Isten őrizzen meg a NŐURALOMTÓL !
Én szűkíteném azon foglalkozások körét, amelyet a nők végezhetnek manapság a társadalomban. Sajnos itt a társadalom azt jelenti, hogy a nők. mert itt is már a társadalom fogalma valójában a nőket jelenti
Így a nők szerintem nem lehetnének bírók, ügyvédek, nagyvállalatok igazgatói, nem taníthatnának fiúiskolában, de csak ők lehetnének az óvónők, bölcsődések, irodában dolgozók, pénztárosok.
Tehát olyan foglakozást tölthetnének be, amihez ők mindenképpen jobban értenek. És így tovább.

A nők egész nap a szexről gondolkodnak. Régen ez nem volt így, de ma ez lett a trendi. Egyre erkölcstelenebbek lettek. Ide jutottunk. Ez lett. Ez van. Ma már egyre többen vannak olyan nők, akik a testük árusításából élnek vagy felhasználják a szexet előre lépésükhöz, karrierépítésükhöz.

A nők bosszúja végtelen kegyetlen és határtalan a férfiak ellen, ha azok megbántanák, még csak véletlenül is.
Nem rettennek vissza a rombolástól és a gyilkolástól sem. Nem gondolkodnak el a következményeken, mert NINCSENEK KÖVETKEZMÉNYEK a számukra. Bármit megtehetnek büntetés nélkül, mert ők úgy követelik meg, hogy őket mindig csak meg kell védeni, ajándékozni.
A nők ábrázolása a Serial Slut leírásában olvasható.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Alter! Egy hszben hülyézed le és nevezed idiótának a vitapartnered. Ilyenért Moderator-03 már szólt Xcsakx – nek. Kérlek, ne így reagálj!

Alter Ego
Szerkesztő

Pfff… Jó, majd veszek gyorsan egy szinonima szótárt… Vagy inkább tiltsál ki néhány napra, mert én ezt már nem bírom idegekkel…  :D

Reszet Elek
Újságíró

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

:-D Oké. Három nap kezdetnek? És visszajössz mondjuk Felettes Én nicknévvel közben, és szinonimaszótár nélkül. :-) Had tépjem a hajam.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kihez hányas moderátor tartozik? Listát.

Koriander
Olvasó
Koriander

Moderator 6 a Zoli, Moderator 3 az Elek, szerintem.

Reszet Elek
Újságíró

Számít valamit? Minden moderátor a Zúr hangja…

Koriander
Olvasó
Koriander

igen, számít, ha modi6 ként a múltkor te szívóztál, nem foglak a szúlinapodon felköszönteni.

Reszet Elek
Újságíró

Ahogy nézem van friss moderálás 6-tal, szóval nem én vagyok, amúgy nem jegyzem. De a szám asszem annyi, mint ahányszor fogadkoztál hogy találkozunk. Asszem de nem vagyok biztos benne. Lassan Achim Lauritzen vagyok…

Koriander
Olvasó
Koriander

hát igen. addig kell ütni a vasat ugye…
amúgy meg ez a haj dolog a fasziknál, pont olyan, mint az orr a nôknél ( zseniális Hunn komment).

Naooo
Olvasó
Naooo

Én is moderátor akarok lenni, és belefirkálni kommentekbe, hogy ezt olvassam: “És ezt én hol írtam?”

Koriander
Olvasó
Koriander

neked még firkálnod se kell, mert így is faszán kutyulsz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Koriander
Olvasó
Koriander

Cuki kis csengettyûs szôrmók vagy.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

OFFOFFOFF….

Tudom, hogy kussolnom kéne, meg örüljek, hogy van lyuk a  seggemen… stb.   blablabla….-n túl, túlságosan feszít:), így, még ha ennek eredményeként, ki is leszek tiltva, muszáj reagálnom:)

Finoman fogalmazva, megállt bennem az ütő:), mert én eddig biztos voltam abban, hogy Alter Ego=Moderator-3……..

Mivel ehhez nem férhet kétség, így meg nem értem ezt a színjátékot, bár költőinek tűnhet a kérdés, de minek kell ezt a parasztvakítást játszani?

Olyan feelingem van, mintha :” Álmomban két macska voltam és játszottam egymással” valami beteg verzióját látnám:)

Jelenleg a Dr. Jekyll / Mr. Hyde szindróma az, amit el tudok képzelni, mármint ha nem fog el a röhögőgörcs a színjáték láttán.

OMFG:)DDDDDDDDDDDDD

Valamelyik “gyermek” szóljon már  a király(ok)nak, hogy  meztelen(enek).….., mert lehet, hogy furcsa, de én érzem magam kényelmetlenül….

ONONON

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem ebbe most belegabalyodtál. Ha feltételezzük, én lennék Moderator-3, attól még mindig figyelmeztethetne Moderator-6 anélkül, hogy az bármilyen értelemben Dr. Jekyll / Mr. Hyde szindróma lenne. :D – Amúgy is igaza van Eleknek, hogy mindegy is, mert “a Zúr hangja” nem is egy személy, hanem egy eszme, aminek szemmel láthatóan én sem esek kívül a hatókörén…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem kell feltételezni, büszke voltál rá…Itt nem Moderatot-6 -ról volt szó, (ő csak a felszopót játsz(ott)a:), hanem hogy ugyanazon személyként, mikor milyen “gúnyát” kapsz magadra, hogy megmutasd, kinek nagyobb a farka …… erre vonatkozott a Dr. Jekyll / Mr. Hyde szindróma,  amikor kevés az “önerő” , kell a “portás ruha”.

Apropó, kis pontosítás, hamár meg lettem említve a mangina által:

Én nem hülyéztelek le és nem neveztelek idiótának, én azt állítottam, (többek közt), hogy álszent vagy és gerinctelen, de az értelmi képességeidet soha nem vontam kétségbe:)

No meg az is megér pár “ajtócsapkodást”:), hogy a “feddéséből”:) logikailag az következik, hogy nyugodtan lehet itt lehülyézni a másikat, és idiótának nevezni, csak ezt két külön hozzászólásban kell tenni……

Priceless:) illletve OMFG:)

Feltéve, de nem megengedve azt, amit rólam írt, a hozzászólása így lenne helyes:

Alter! Egy hszben hülyézed le és nevezed idiótának a vitapartnered. Ilyenért Moderator-03-ként már szóltál Xcsakx – nek. Kérlek, ne így reagálj!

OFF

P.S. Az meg külön megér egy másik misét, hogy milyen ordenáré módon személyeskedsz SerialSlut-tal, úgy , hogy még amikor “visszaadja” , még akkor is kulturáltabb mint te, disszonáns és visszatetsző……gyakorlatilag már a “társaid” próbálnak visszafogni…..

És akkor meg vagy sértődve, ha jelzik neked, hogy elvesztetted (e miatt is) a realitás érzékedet….

ON

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Nem X, én arra gondoltam, mikor Mod 3 azért szólt neked, mert Korianderrel voltál tiszteletlen. Kis pontosítás.

A játszmáinkat élvezd nyugodtan, de tiszteld is, kérlek. Te vagy az első, aki maginának nevezett, már vártam, mikor kapom meg. Nos lőn!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem X, én arra gondoltam, mikor Mod 3 azért szólt neked, mert Korianderrel voltál tiszteletlen. Kis pontosítás.

Idézd be nyugodtan, én nem igazán emlékszem arra, hogy hülyéztem volna, illetve idiotának neveztem volna, ha mégis (és ha ez nem válasz volt arra, hogy engem hülyézett, idiotázott első körben:), akkor azonnal megyek a Mea Culpába és elnézését kérem.

Akkor (és  a személy lényegtelen:) vagyok tiszeteletlen, amikor az illető nem érdemli meg……

A játszmáinkat élvezd nyugodtan, de tiszteld is, kérlek.

Nem mondtam, hogy élvezem, hanem inkább kínos, (még) nekem is…..

Te vagy az első, aki maginának nevezett, már vártam, mikor kapom meg. Nos lőn!

Szerintem nagyon enyhe voltam, Toxic_feminity sarkosabban fogalmaz, és az közelebb áll a valósághoz….,de nekem elég Mod 3 alias Alterral küzdenem:)…., bocs……

Koriander
Olvasó
Koriander

engem plíz hagyjatok ki a mostaniból.
a múltkorinál is úgy tűnt, hogy vége, csakx kiradírozta a személyeskedést, Egon is írt egy vicceset, aztán meg éjszaka megszállta a hókuszpókusz és átszerkesztette
és lett egy érthetetlen kalamajka. szóval ha belengetted hogy Egont kitiltod, tedd meg. Punktum. Következetesség.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Jéézusom, Alter ugratott és meg visszaugrattam. Az csak vicc volt. Alterrel lehet beszélni, semmi szükség keménykedésre. Koriander, nem te mondod meg mit és miért tegyek.

Koriander
Olvasó
Koriander

egy percig se volt ilyen jellegű ambícióm.

Alter Ego
Szerkesztő

Logikailag csak az következik, hogy senki sem léphet át bizonyos stiláris korlátokat anélkül, hogy mások ne kezdjék el őt kritizálni.

Az hogy ki mikor érez indokoltnak és etikusnak egyes stíluselemeket és emocionális közléseket, az egy összetett kulturális kérdés. Szerintem most éppen ekörül a kulturális kérdés körül folyik itt némi vita. Valahogy el kell dönteni, hogy a PC-kényszer máris megmérgezte egyes emberek gondolkodást vagy csak a magamfajta ordenáré prolik nem értik a keresztényi magaskultúra verbális etikettjét.

“ordenáré módon személyeskedsz SerialSlut-tal, úgy , hogy még amikor “visszaadja”, még akkor is kulturáltabb mint te”

A “visszadja” az elég vicces, mert azzal indította az ismeretségünket, hogy lelki élet nélküli embernek (lényegében lelki korcsnak) és nőtlen lúzernek nevezett pár női stílusban megfogalmazott, ezért aztán kicsit sem “ordenáré” sértéssel. Szerintem enyhe válasz, ha ehhez képest csak idiótának neveztem őt.

Viszont ha most te ezt a helyzetet arra használod fel, hogy a hozzászólásodba szépen becsempészhessél féltucat újabb körmönfont sértést velem szemben (a moderátorok vakfoltjára eső tipikus női harcmodorban), akkor azt máris biztosan kimondhatjuk, hogy neked ehhez a morális kérdéseket is feszegető vitához annyi érzéked van, mint varacskos disznónak a jégbaletthez.

Ha én a helyedben lennék és éppen pár napja sunnyogtam volna el a férfias, egyenes választ egy kérdésre, akkor nem nagyon lenne bátorságom másokat “gerinctelennek” nevezni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“A “visszadja” az elég vicces, mert azzal indította az ismeretségünket, hogy lelki élet nélküli embernek (lényegében lelki korcsnak) és nőtlen lúzernek nevezett pár női stílusban megfogalmazott, ezért aztán kicsit sem “ordenáré” sértéssel. Szerintem enyhe válasz, ha ehhez képest csak idiótának neveztem őt.”

Valóban? Így zajlott le ez a valóságban.

Alter Ego 2017. augusztus 16. szerda 23:46

Tényleg csak közbevetőleg: én személy szerint diszkvalifikálnálak teljes egészében a párkapcsolatokról és egészséges elvárásokról szóló vitából, mert egyfajta pszichopata az, aki a szexuális életét pénzre váltja. Ha valakinek édes kevés köze van az egészséges párkapcsolatok és egészséges elvárások világához, akkor az pont te vagy.

(Beleszóltál egy vitába, csak “közbevetőleg”, te szólítottál meg engem elsőként.)

SerialSlut 2017. augusztus 16. szerda 23:50

Tedd meg.

Itt nincsenek párkapcsolatról vagy egészséges elvárásokról szóló viták. Itt az van, hogy húscafatot akarok, aki kiszolgál. Semleges terepen semmivel sem lenne több jogod a témához szólni, mint nekem, mert nincsen érzelmi életed, ami az egészséges párkapcsolat alapja.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha jól emlékszem, elmondtam korábban is: az én morális ítéletet is tartalmazó közlésem egy általad közreadott tényen alapul; kurválkodsz. (Nem vonhatod ki magad más emberek morális kritikája alól, bármennyire is szeretnéd.) A te szövegelésed viszont csak légből kapott, szándékos sértegetés.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azt a részét cáfoltam, hogy én kezdtem volna. Nem én mentem ezzel neked, ezt vondd vissza, kérlek!
Akkor épp azzal a rókafejűvel vitatkoztam, akiről ti is tudjátok, hogy elég szélsőséges, és ettől némiképp én is elveszítettem a fejem. Utólag módosítottam is az álláspontomat, nem tagadhatod. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Értem én, hogy nehéz értelmezned. Nem “neked mentem”, hanem közöltem, hogy a foglalkozásodból eredően alkalmatlannak tartalak az egészséges partnerkapcsolatokról szóló vitára. Nehogy már pedofilektől kérjünk gyermeknevelési tanácsokat és kurváktól az egymás megbecsülésén alapuló partnerkapcsolatokhoz iránymutatást. Szerintem ez a vélemény a logikán és a közmorálon alapul. Indokoltsága nehezen vitatható. Ergo jogom van hozzá, hogy anélkül közölhessem, hogy azt bárki sértésnek akarja beállítani.

Szóval nem vonok vissza semmit sem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De, nekem jöttél. Nem párbeszéd során dobtad ezt ide, hanem “csak úgy”, a semmiből, előtte nem volt dolgunk egymással. Nekem jöttél, mert nem bírtad ki, hogy ne közöld velem a véleményed, amire én ugyanannyira nem voltam kíváncsi, mint te az enyémre. Az utcán is közlöd random emberekkel a véleményed róluk?

Alter Ego
Szerkesztő

:) Olyan kis aranyos vagy. De tényleg. Szexi a logikai érzéked.

Ha nem tűnt volna fel, ez egy internetes fórum, és neked sem kellett bemutatkoznod és engedélyt kérned hozzá, hogy hozzászólj bárki más kommentjéhez vagy véleményt mondj bármiről.

Egyéb gyenge próbálkozás?

Koriander
Olvasó
Koriander

nem a semmiből. bárki párbeszédébe bekapcsolódhatsz.
én értem, hogy él egy ilyen mesebeli sztereotípia a hozzád hasonló királylányok fejében, hogy az örömlány az a férfiak legjobb barátnője, de inkább lelkiszemetesláda lesz az. Itt egy páran egyszerűen névértéken kezelnek és nem pisziskednek veled.
az meg hogy manapság lassan büszkeség kurvának lenni, az inkább azt mutatja, hogy mekkora gebasz van a nők fejében.
Fake vagy, még kurvának is hiteltelen.
leginkább a secret diary of a callgirl sorozatra emlékeztetsz.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A személyeskedés nem csak egy hozzászólás, és nem csak egy vélemény. Te csak beszóltál, ami még egy fórumon is gány dolog, pláne az utcán. De látom, ebben megtaláltátok egymást Korianderrel. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

te most tényleg azon durcikázol, hogy beírod egy fórumra, hogy prostitucióból termeled a dzsidipit és akadnak renitensek, akik a párkapcsolati kérdésekkel kapcsolatos kompetenciáidat megkérdőjelezik? OMG kérem a repülősómat.

Alter Ego
Szerkesztő

Észrevételre érdemes, hogy SerialSlut egy pszichológiai manipulációs trükkel éppen képi és morális párhuzamot próbál teremteni köztem és egy utcán beszólogató zaklató között.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter, ne hisztizz már! :)

Ez egy hülye példa, amit mondani szoktam, hajlamos vagyok a netes vitákat áthelyezni hétköznapi szituációkba az utcán így az agyamban, bár nem a legokosabb dolog, ha belegondolok. Nem gondolom, hogy olyan volnál, mint egy utcai zaklató, csak azt próbáltam mondani, hogy csak személyeskedésre még egy fórumot sem érdemes használni, pláne, ha nem is voltál jelen a vitában egyébként. Mi haszna volt annak, hogy ezt beírtad? Építettél vagy rombolni akartál vele? Egyiket sem, csak jólesett, ahogy aztán nekem is, amit írtam.

De lépjünk túl ezen szerintem, nem szimpatizálunk egymással, nem is fogunk, bocs, hogy azt feltételeztem, nincs nőd.

Alter Ego
Szerkesztő

Kamu. Figyellek. Szándékosan, keményen manipulálsz. Egy-két felkészületlenebb embert sikerrel csőbe is húztál, megtévesztettél, kiidegeltél. Ráadásul fake vagy minden tekintetben. Pont tegnap észrevételeztem szinte szóról szóra ugyanazt, amit Koriander mondott el pár perce. (Akinek mondtam, az most is figyeljen.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Oké, maradjunk ennyiben.
Ez esetben viszont semmi jogod azt mondani nekem, hogy ne moralizáljak, vagy ne lenne jogom beleszólni az egészséges párkapcsolatokról szóló vitákba..

Reszet Elek
Újságíró

“bárki párbeszédébe bekapcsolódhatsz” – Biztos ez? Nekem más ködlik… –

Alter Ego
Szerkesztő

Ez esetben viszont semmilyen vitában nem mérvadó a véleményed, mert olyan szinten játszmázol, hogy az kétségbe vonja a mentálhigiénédet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

És az itt probléma?
Épp mostanában figyelmeztették Hunn-t, hogy sokat romlott a mentálhigiénás állapota – és nem szóltál egy szót sem. :)
Ha így döntöttél, nyeld le a békát.

Alter Ego
Szerkesztő

Pont Hunn lett az első áldozata a manipulációidnak. Rá céloztam, amikor azt mondtam, hogy volt akit sikerült kiidegelned. Persze nyilván kell hozzá kétféle pszichés karakter, de te sikerrel vetted a kitűzött célt.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ügyetlen terelés.
Dönts, és aztán tartsd magad hozzá!

Alter Ego
Szerkesztő

Nincs más eldöntendő kérdés, csak kinek-kinek a hitelessége.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te egy anonim internetes fórumon hitelességről beszélsz?
Idővel ez kiderül, te régóta itt vagy, én nem. Szabadon hihetsz bárkinek vagy teheted az ellenkezőjét, mögé képzelhetsz egy egész világot, de ezzel csak a saját energiádat égeted. Te vagy az, akinek az a fontos, ki mondja, ami elég furcsa az interneten, de ehhez jogod van. De ebbe belekeveredsz lassan, most már én se tudom követni, hogy akkor mi a fene van, ezért kérdezlek.
Annyit tegyél már meg, hogy akkor eldöntöd, van-e szólásjogom vagy nincs. Te, mint moderátor erről dönthetsz. Ha úgy döntesz, hogy van, akkor viszont szállj már le rólam.

Alter Ego
Szerkesztő

Csak az anonim, aki az is akar maradni. Ezen a fórumon többen ismerik egymást személyesen is. A hitelességnek a te kereteid között most csak annyi a tétje, hogy komolyan veszik-e a nickedet és a véleményedet. Nem sűrűn szoktunk kitiltani innen senkit sem, mert általában nincs rá szükség, mert legalább két úton is megoldhatóak a közösségi problémák. Ne sürgess semmilyen döntést, nem a te dolgod.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Rendben, akkor kérlek, majd szólj, hogy döntöttetek, addig pedig nem írok. Az email címemet nyilván tudod.

Alter Ego
Szerkesztő

Egyébként senki nem fog írásban felkérni vagy felhatalmazni arra, hogy beszélgess. Ha olyan szinten sérted meg a szabályzatot, a kívánatosnak tartott közösségi normákat illetve válik összeférhetetlenné a fellépésed, akkor arról majd értesít egy moderátor, hogy miért és mennyi időre tiltottak ki, addig viszont azt csinálsz, amit akarsz. Ha nem szólsz hozzá, az egyelőre csak a saját döntésed. Pont úgy működik ez itt is, mint minden más tisztességes internetes fórumon.

A kompetenciád megkérdőjelezése vagy egyesek ellenszenve önmagában még nem kitiltási alap,de ha szándékosan zülleszted a közösséget, manipulálsz, provokálsz, sértegetsz másokat, rendszeresen alapvető társadalmi normákat kérdőjelezel meg, az már az lehet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát ez egy nagyon kényelmes álláspont, hogy itt mindenki azt ír, amit akar, mert ez egy ugyanolyan fórum, mint bármelyik másik – csak folyamatosan támadsz, támadtok most már csapatba verődve. Ezek szerint te az a fajta főnök vagy, aki nem rúg ki senkit, csak ellehetetleníti, hogy aztán a végén maga lépjen ki. Igazad van, így is lehet végülis.
Én az egyenes megoldásokat szeretem, ezért “sürgettelek”, hogy akkor már tisztább lenne dönteni. Nem érzem továbbra sem, hogy kirívó lennék itt bármelyik véleményemmel, még akkor sem, ha esetenként én is szélsőségesebben fogalmazok; és már most is hivatkozhatnál a közhangulatra; téged az irritál, amit leírtam magamról (bár lassan ellentmondásba futsz önmagaddal, hiszen közben nem is hiszed el), és már mindenben manipulációt látsz, nem tudok úgy viselkedni, úgy fogalmazni, hogy az neked megfeleljen. Többször békejobbot nyújtottam, vagy valamiféle tűzszünetet javasoltam legalább, amit te lefitymáltál, olcsó manipulációnak minősítettél, miközben én is szívtam a fogam, mert tudnék én a fejedhez vágni ezt-azt, de nem veszekedni akarok vég nélkül.
Első mondatod volt felém, hogy ha megtehetnéd, kitiltanál. Előtted állt a lehetőség, nem éltél vele (legalább most még nem), visszadobtad a labdát, te máshogy akarod ezt intézni, gyakorlatilag már szinte készen vagy vele. Ügyes volt, elismerem.

Alter Ego
Szerkesztő

Talán félreértettél, mert amikor azt mondtam, hogy “én személy szerint diszkvalifikálnálak teljes egészében a párkapcsolatokról és egészséges elvárásokról szóló vitából”, akkor a kompetenciádat kérdőjeleztem meg és nem a véleménynyilvánítási jogodat.

Felismerem a jószándékú véleménynyilvánítás és a mások szándékos provokálása, bosszantása, megszégyenítése közötti különbséget. Ezen felül lehet egy közösségi portálnak saját etikettje az általuk alapvetőnek tekintett közösségi, társadalmi normákkal kapcsolatban is, aminek a folyamatos rombolását nem kívánatosnak minősíthetik. Egy keresztény portálon valószínűleg nem tűrt dolog a blaszfémia és egy férfiportálon a férfiak folyamatos mocskolása.

Fordítva ülsz a lovon, ha azt követeled, hogy ha nem moderállak, nem tiltalak téged semmilyen formában moderátorként, akkor ne is kritizálhassam a véleményed magánemberként.

Koriander
Olvasó
Koriander

pedig nem falkában támadunk, még ha úgy tűnik :)
engem nem zavar az itt léted, viszont zavar a feminizmusod és nem a személyedet támadom, hanem az általad képviselt nézeteket…
pl. az szimpi, hogy azt mondtad, hogy szereted a szexet és ezért nem okoz gondot számodra ez a meló, meg legalább igazoltad azt a tételt, hogy igenis egy csomó nő a könnyebb anyagi előrejutás miatt választja ezt az életformát, és nem azért mert a patriarchátus kényszeríti. Csak vhogy a társadalmi következtetésekig is el kellene jutnunk, hogy a nők tömeges elkurvulása mihez vezet :/ na mindegy. megbántani tényleg nem akartalak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter:

Te nem a véleményemet kritizálod (amivel semmi baj), hanem a személyemet, ami jelen esetben a nick. Koriander izomból ugyanezt kezdte el nyomni.
Te úgy látod, én csak bomlasztok, személyeskedem, bosszantok. Én úgy gondolom, igen, ez egy ilyen játék, hogy ha én idejövök, mert elvileg megtehetem vagy mi, és hangoztatok egy másféle véleményt, azt lehet közönségrombolásnak tartani, ettől függetlenül nekem nem az a célom, hanem a párbeszéd. Az antifeminizmus nem csak férfiügy, és itt többen el is mondják, hogy még a férfiak közül sem mindenki látja ugyanúgy, vannak mérsékeltebbek, vannak radikálisok. Én magamat sokkal inkább tartom antifeministának, mint feministának, de azt nem tudom kivonni az egyenletből, hogy nő vagyok, tehát a világnak azt az oldalát ismerem, ami a nőket érinti, a férfioldalt maximum megérthetem, beleérezhetek. Ha nem csak azt látnád meg, amit akarnál, akkor láthatnád, hogy a véleményem nem fekete-fehér, és nem férfiellenes.
Ezzel kezdtem, amikor jöttem, hogy én a kölcsönösségben hiszek – és igen, ha egy radikális véleményt olvasok, az kihozza belőlem is a radikálisabb női álláspontot. Viszont nem, továbbra sem akarok szándékosan bosszantani, manipulálni, gonoszkodni, kötözködni. Mivel nyílt a fórum, megragadtam a lehetőséget, hogy hozzátegyem a magamét, ami ezek szerint nem igazán működik. Igyekszem nem bosszantó lenni, nem női szemmel nézni ezentúl, és tartózkodom attól, hogy kifejtsem a véleményem abban az esetben, ha az a bosszantó megítélés alá eshetne, vagy nem tudom. Valami ilyesmi.
Ez a ti fórumotok, nem az enyém, rombolni semmiképp sem áll szándékomban.

Koriander:

Most, hogy először normál hangnemben szóltál hozzám, akkor reagálok.
Nem, nem bántottál meg, csak igazságtalannak éreztem, és lejött, hogy még nem láttál itt, néhány komment alapján ítéltél meg, ami talán nem a legszebb oldalamat mutatta fórumozóként.
Nem rebegtetek pillát, csak kérlek, hidd el nekem, én ezeken a beszélgetéseken már annyiszor túlestem, annyian akarják nekem megmagyarázni, mi micsoda, ezt már én is indulatból reagálom le, vagy jobb napjaimon teljes közönnyel. Hogy mit vállalok fel és miért, annak az okai naponta változhatnak, én ezt most bevállaltam, meglátjuk, hogy jó döntés volt-e – bár tétje nem nagyon van, maximum egyfajta sikertelenség érzés. Ha párkapcsolati, férfi-nő témában véleményezünk, elég nehéz úgy őszintén beszélni, ha elsunnyogsz bizonyos dolgokat az életedből, szerintem az a fake, ezért döntöttem úgy, hogy én most megpróbálom így, leírva a saját helyzetemet. Természetesen számítottam rá, hogy ez zsigeri ellenállást fog kiváltani sokakból, de türelmes embernek tartom magam, szerintem át lehet törni minden falat. A neten, anonim kommentelőként elvileg a legőszintébb lehet az ember, én most erre törekszem – nem másokért, hanem magamért. Nem tudnék úgy kommentelni, hogy adnom kéne egy egészen másfajta nőt, az értelmetlen lenne, viszont ha így jutok valamire, azzal mindenképpen nyertem.

Toplak Zoltán
Újságíró

Nézd Serial, én nem bánom, hogy itt vagy. Én egy olyan nőt látok benned, aki tényleg őszinte, és szívós. Valóban hozol feminista lózungokat, amiken így utólag már nem csodálkozom, hogy kiborult a bili. Szerintem te akkor is azt adtad, amit gondoltál.

Írod, máshogy viselkedsz majd. Szép, hogy tiszteled a helyi szabályokat (melyeket jómagam is most megint tanulok kicsit).

Nem próbálsz azonban nagyon más lenni, mint ami vagy? Kibújni a bőrödből, hogy megfelelhess? Isten ments, hogy további vitákra sarkalljalak, nem akarom én befeszíteni a légkört megint, vagy mégjobban, de kicsit aggódom érted.

Azért nem vagy egyedül. Bár a feminista nézeteiddel én sem tudok, vagy akarok bármit kezdeni. És itt tényleg veszélyes azokat hangoztatni. Túl sokszor jöttek már belénk ezekkel a feministák, és sajnos jönnek a mai napig is.

Én próbálok velük is beszélni, de elnéznek a fejem fölött, vagy nem értik, hogy antifeministaként antifeminista dolgokat csinálok. Azt hiszem, lenéznek, mert igyekszem nyitottnak lenni feléjük emberileg, miközben igazából az ellenségük vagyok. Mindegy, így vagyok nyugodt. Remélem tudok ilyen nyitott és elfogadó lenni saját antifeminista társaimmal is, mert ezért is tenni kell, csak mert egy blokkban vagyunk, még nem jön magától.

Alter Ego
Szerkesztő

Zoli megértése végtelen, mert ő egy roppant jószándékú, keresztény lélek, ámde az én szimpátiámat már akkor elveszítetted, amikor kapásból személyeskedni kezdtél, nem szimpla indulatszavakkal dobálództál, hanem a vitapartnered általad vélelmezett legmélyebb pszichés problémáján keresztül a személyes pszichés integritását akartad megtámadni. És elég kevés kell neked, hogy ebbe az üzemmódba válts. Nem a véleményed zavar igazán, hanem a manipulációd és rosszindulatod, amit nem csak kívülről szemlélhettem, hanem a saját bőrömön is megtapasztalhattam. Nem véletlenül, hanem szándékosan keltetted te fel azokat a mély indulatokat, tudod te ezt nagyon jól. Ne fényezd vagy sajnáltasd magad.

Az majd még elválik, hogy a gyakran mélyen férfiellenes és gyakran bántó élűre fogalmazott nézeteidet meddig tűrik a biztosítékok…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most már értem. Szóval nálad az csapta ki a biztosítékot eredetileg, hogy én Rókapapát szociopatának neveztem. Az jogos, az csúnya volt – kimondani. Eddig azért nem vágtam, mi ért olyan rosszul, mert azt hittem, ezen a nincs nőd beszóláson akadtál ki.

Zoliról meg lejött, hogy egy jószándékú, keresztény ember, aki még most is értem aggódik, amikor erre nincs szükség. Ezért mondtam, hogy köszi. Nem sajnálom magam, kéne? Azt mondtam, visszafogom magam. Rájöttem, hogy te az ilyen gesztusokat nem hiszed el, nem akarod elhinni, hogy ezt lehet komolyan gondolni. Ha nekem azt mondják, hogy közösségromboló és bosszantó vagyok, akkor megállok. Tudok változtatni, ha akarok, nem a pusztításban hiszek, ha hiszed, ha nem.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez az első alkalom, hogy sikerült eltalálnod egy gondolatomat: tényleg nem hiszem el.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem én ducizok, Alter sérelmezi még mindig, hogy azt mondtam, nincs érzelmi élete, se nője.
Azóta is ezt hajtogatja, hogy ő meg lett bántva tökrenemjogosan. :)

Koriander
Olvasó
Koriander

indítottál egy masszív shaminggel:
“A nőgyűlölet nem jó szó. Inkább alábecsülés, semmibe vétel, lenézés. Csak egy nő. Egy nő nem lehet okos, nem lehet gyakolatias, nem lehet igaza, nincs értékes munkája (a férfi szerint minden “női munka” értéktelen, sőt a férfi még akkor is értéktelennek látja a nő munkáját, ha “férfimunkát” végez), egyedüli haszna akkor van, ha szaporodik. Ha üzletről van szó, a férfi partnerek nem veszik komolyan a nőt, mint üzleti partnert, mert egy nő ugye nem lehet okos, és nem érthet a bizniszhez. ”

A saját elcseszett életedből extrapolálsz és ha ezt vki a nozidra koppintja, akkor játszod itt a grandedamot, hogy jajj személyeskednek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Olvasd el akkor most azt, amivel valóban indítottam.

Koriander
Olvasó
Koriander

pontosan melyik hszdre gondolsz? mert a Dennis alattit elolvastam és pont ez alapján írtam azt, hogy fake vagy.
ha igazi társalkodó callgirl lennél- ismernéd a férfiakat és nem írnál ilyen baromságokat, hogy a nőt szolgává teszik meg elnyomják, meg lenézik.
szolga vagy? hiszen te magad írtad, hogy szolgáltatsz.
lenéznek, mint üzleti partnert? önmagad diszkvalifikáltad egy életre.
Kijelentetted vhol nagy pillarebegtetve, hogy a ribancságnak nincs se következménye, se ára és magad válaszoltad meg, hogy van.
enjoy the decline, mert elkezdődött, megjött a kamionod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A SerialSlut-al való összeakaszkodásodat vissza lehet olvasni, pontosan látszik, hogy ki és mit írt…..

Én azt láttam (de valószínű, hogy én elfogult vagyok veled kapcsolatban,  és nem biztos, hogy tisztán látok:), hogy nem hozzád intézte, de te magadra vetted és ezért úgy gondoltad, hogy jogod van olyan stílust és közlési módot megengedni magadnak, amit tettél, mert Emberiség/Erkölcs/Morál/Igazság/Admin/Moderátor/ Férfivédő lovag/Utolsó végvári vitéz/Tulajdonos stb. stb. ….. mindegy, hogy mivé „kented fel magad”, Isteni jogodnak érzed, hogy azt csináld, amit…..

Deja-vú érzésem volt, mert az összes köztünk lévő vita dettó így indult…..és fajult oda, ahová…..

De ugye, az is lehet, hogy a morális kérdéseket feszegető vitákhoz „annyi érzékem van mint varacskos disznónak jégbaletthez”:)……….

Ha így van , akkor én tévedtem, és elmegyek a Mea Culpa-ba……., de, ha esetleg (ne adj Isten:) mégis igazam lenne, és ezt ráadásul nem csak én látom így, akkor lehet, hogy túl sokan „mennek szembe veled az autópályán”, és lehet, hogy nem azok mennek a rossz irányba….

Emlékszem arra az ultimátumra, ami elől „elsunnyogtam” az „egyenes kérdésed elől”, amire nem válaszoltam……

A helyzete az, hogy megírtam rá a választ, csak épp nem küldtem el……, mert úgy gondoltam, hogy nem ér annyit, és elengedtem, de ha kívánod, szívesen közzéteszem…..

Gyakorlatilag azt vártad el tőlem, hogy divatos szó fordulattal élve:”Bend a Knee…..”:)

Bocs, de ezt “játszd” mással, arra “érdemesebbel”……..

Ennek ellenére (eddig még, de majd most:) nem találtál „fogást”, és most újra próbálkozol, hogy felvehesd újra a “fonalat”/” kitiltást”:)—- ergo:„portásruhát”—–, de korábban is jeleztem, én igazán már csak kávézom és popcornozom, mert pl. legutóbb,  SerialSlut-al kapcsolatosan is bemutattad a valódi éned….., fölösleges nekem újabb köröket futnom……., elég csak figyelnem………

Alter Ego
Szerkesztő

“Emberiség/Erkölcs/Morál/Igazság/Admin/Moderátor/ Férfivédő lovag/Utolsó végvári vitéz/Tulajdonos stb. stb.”

Pontosan ezeket és nagyjából ebben a sorrendben szokták számonkérni rajtam, amikor egyes idióták (eehhh… szinonimaszótár!) balgatagok ámokfutása kezdi egy-két hónap után kimeríteni a kereteket, csak neked arról fogalmad sincs.

Biztos lehetsz benne, hogy te szembe mész a forgalommal, még ha nem is mindig egyedül. Nem véletlenül mondtam, hogy SS kisasszonnyal úgy találtátok meg egymást, mint zsák a foltját, mert manipulációs képességben és mások gyötrésének képességében is igazi “lelki társak” vagytok. Milyen “érdekes”, hogy rögtön egymásba is szerettetek. Nem kell a “mea culpa”, mert úgysem lenne őszinte, a pokol tűzén fogsz elégni, tenmagad is megmondtad…

Most nem érek rá, popcornozzál még egy kicsit, Freddy! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ahogy látom, nehéz teher nyomja  a vállad……, a sok “számonkérés”, csoda hogy bírod idegekkel……. mi (egyszerű halandók:), nem érünk fel a szintedhez….

Az “SS kisasszonyozás” is azért mutat egy szintet …….

SerialSlut egyike azon nőknek, -akivel, bár elég sok mindenben nem értek vele egyet, – akinek mégis több esze és “töke” van jópár itteni “férfinél”……

Az, hogy milyen “családi terhetséggel” rendelkezik, illetve, hogy milyen a jelenlegi élete, ezen alapokról indulva(bár az érzelmei őt is elviszik), de képes racionálisan, higgadtan végiggondolni/értelmezni és elismerni elég sok olyan dolgot amit eddig nem biztos hogy helyesen gondolt….., erre,  nemtől függetlenül, az emberek min. 95%-a nem képes…..

Ha valaki veszi a fáradságot és megnézi, hogy honnan indult az itteni, kezdeti beírásokkal és most hol tart – úgy, hogy azért szerintem nem volt itt olyan női kommentelő, aki ennyire kapta volna az ívet, mint ő:) – ilyen tűrőképességet és “fejlődést” még férfitól sem nagyon látni…… plusz, neki még gerice is van,és  képes elismerni, ha esetleg hibázik…………

De meglehet, hogy azért látom ilyen “pozitívan” mert az “ellenoldala”/ “kontrasztja” időnként  kritikán aluli, és akkor még finom voltam……

Ez a “manipulálás” ahogy látom, nálad most az aktuális “becsípődés”……

Ha “ti”  a mennybe mentek, hidd el, örömmel megyek a pokolba:)….Portás……

Alter Ego
Szerkesztő

Freddy, Freddy, látod a szerelem még a végén belőled is jóindulatú embert csinál.

De most aztán nagyon-nagyon témába vág, szóval hadd idézzem a kedvenc mondásodat: “Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha bassszák.” – Öööö… izé… koitálják.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

xcsakx 

Nem vagyok képben a közös múltatokkal kapcsolatban, de lehetséges, hogy azért utál, mert rád emlékeztetem? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Portás:

Ahogy mondod, “beleestem, mint a  vak ló a gödörbe”:)

Eddig is “jóindulatú” voltam:), csak az arra “érdemes” álszenteket/balfaszokat/manginákat stb. “aprítottam”, főleg, ha azok  kimaxolták a nyomorukat….

Azért, ha már idézel, illik azt pontosan csinálni……..:

Aki elmegy kurvának, ne sírjon ha dugják….,

És lehet, hogy SerialSlut megcáfol(akkor tévedtem:), de azt hiszem, hogy ő az egyike azon keveseknek( akik itt “verik a blattot”:) aki 100%-ban egyetért ezzel  a mondattal…..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

SerialSlut:

Nem vagyok képben a közös múltatokkal kapcsolatban, de lehetséges, hogy azért utál, mert rád emlékeztetem? :)

Ugyanezt a koreográfiát követte veled is,( mondtam, hogy Deja-vú érzésem van:), nem csak velem, csak én voltam előtted az utolsó…

Emlékeim szerint most harmadjára “Bend a Knee…”-zett:) irányomban és asszem  negyedjére(háromszor már megtette:) akart már kitiltani:)……, tüske vagyok a körme alatt…., ja nem,……. szerinte csak piszok:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Értem, érdekes, tehát nem változtat a módszerein.
Lehet itt privát üzenetet küldeni, jelen esetben mondjuk csak neked?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudomásom szerint igen, bár ebben a “komment-mélységben” már nem, de ha “kintről” indít valaki egy kommentet, akkor, az arra válaszoló, ha alul kipipálja a “Hozzászólás elküldése” alatti kis “Privát” négyzetet, akkor elviekben csak ketten látják, ha “sokadik” mélységben kapcsolja be valaki, akkor az előzőek a sorban mind látják, de kivülről más nem és utólag már nem lehet a sorba belekapcsolódni.

De kétségeim vannak arra vonatkozóan, hogy mennyire privát, ugyanis az utolsó “csörténkben”, moderátor/Admin-ként beleírt a profil adataimba, átírta őket, és még fitogtatta is a “hatalmát”, gúnyolódott is, hogy ezt is büntelenül megteheti + kitiltott azok modosításából, törléséből, így nem igazán hiszem, hogy tényleg privát lenne……. ha rákérdezel a moderátor(októl) már abban sem nagyon hiszek, hogy őszinte lenne a válasz, de lehet, hogy csak én vagyok paranoiás:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha ez megtörtént, akkor nem paranoiás vagy.
Mindegy, csak kérdeztem volna valamit, még nem ismertem ki ezt a felületet.

Alter Ego
Szerkesztő

Freddy, tisztázzuk újra: Ellenszegültél, kétségbe vontad a moderációt, kijátszottad az időleges tiltást és még szabályszegés közben gunyorosan üzengettél is a megtévesztő másodregisztrációd profilján, erre kaptál egy viszont üzenetet és a szükséges moderátori intézkedéseket.

A technikai személyzet nyilván el tudja olvasni a privát üzeneteket is, ha akarja, szóval ha csetszexelni akartok, akkor randizzatok máshol az éterben. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Portás, Portás nem tudod elengedni…..

Azt az elenyésző, max 10%-nyi olvasót, akit érdekelt a “harcunk” és követték/ elolvasták, nincs miről győzködnőd, mert pontosan látják,utánakereshetnek stb., a többi meg magasról tesz rá és “szimpátiától függően” magasról leszarva a tényeket, vagy melléd áll, vagy velem ért egyeti, mindegy, hogy a tények mit mutatnak……

 A technikai személyzet nyilván el tudja olvasni a privát üzeneteket 

hogy ezt jelezted, ezért köszönettel tartozom…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Toplak Zoltán

Köszi! Igazából furcsa érzés, amikor leírsz egy feminista lózungot, majd elkezdesz azon gondolkozni, hogy ezt valóban te gondoltad-e így, vagy csak simán ugyanúgy benyaltad. Ezen most egy párszor eltöprengtem. :)

Mindenesetre azért van, amit tartok, maximum nem emelem ki többé, hogy ne legyen bosszantó. Egy párkapcsolatban egészségtelen, ha elnyomod bizonyos gondolataidat és csak igazodsz, de ha ezt egy fórumon teszed, attól nem kattansz meg, egy közösségben érdemes igazodni.

Tudok jókislány lenni, ha akarok. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor adjál a rajongóidnak potya numerát. Úgyis arra várnak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem szokásom, csak ha igen rámozdultam, pl. a hatefuck szexi, olyan őszinte és vad. Alterrel is összegyűrném a lepedőt, olyankor az utálat egy plusz. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Hunn
Újságíró

Igazából engem Lierin hozott ki a sodromból. SerialSlut-tal nincs különösebb bajom, már olyan értelemben, hogy én a prostitúció kérdését már rég lerendeztem magamban. Nagyfiúk és nagylányok, megoldják az szexuális életüket az emberek úgy, ahogy akarják. Én azokra a szexuális aktusokra koncentrálok csak, melyekben magam is részt veszek, a többi nem az én dolgom.

Nekem nincs rá igényem, mert már nem fogadom el, hogy bármelyik nőnek annyival magasabb lenne az SMV-je az enyémnél, hogy én csak jelentősebb összeggel tudnám kiegyenlíteni az egyensúlyt – és ugyanígy vagyok az aranyásókkal is.

Erkölcsileg azonban helytelennek tartom, ugyanúgy ahogy erkölcsileg helytelen volt az én részemről régen kurvázni. Meg igazából irtózatosan nagy hülyeség is volt, de ez már csak zárójeles megjegyzés.

A Feminizmust viszont utálom. Többek között azért is, mert a Feminizmus elbétásítja a férfiakat, ezért nem tudnak csajozni, aminek következtében rengetegen kurváznak. Mivel emiatt megnőtt az igény erre a szolgáltatásra, a női szexuális stratégiákat pedig kontroll nélkül szabadította el a Feminizmus míg a férfiakét lekorlátozta, ezért egyre több a prostituált (és persze ide tartozik a rengeteg pornós lány is, akiket egyébként szintén prostituáltnak tekintené egy normális társadalom, hiszen a pornóra való hatalmas igény ugyanígy a férfiak Feminista elbétásítása és szexuális kielégületlensége miatt alakult ki).

Zárásképpen a nőgyűlölet témájában. Én addig gyűlöltem a nőket, amíg a Feminista kondicionálásom határozta meg a gondolkodásomat. Amint anti-Feminista lettem, érdekes módon nagyon megszerettem őket. Vagyis a nőgyűlöletet nem az anti-Feminizmus okozza, épp ellenkezőleg: azt a Feminizmus váltja ki.

Ezért van az többek között, hogy az agyam ledobja az ékszíjat, ha a Feminista propagandával vagy azt hirdető emberekkel, kommentelőkkel találkozom, mint pl. Lierin.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem kurvák kapcsán szó sincsen SMV-ről. Elég fura is lenne.

A feminizmus előtt jóval több kurva volt, mint manapság. Ma hivatásos az egész országban ezres nagyságrendben van, amatőr ribanc viszont jóval több, mint valaha. Szóval a tendencia fordított. A mai világ kurvát csinál a nőkből, míg a régi igyekezett ezt megakadályozni. Ezért anno kevesebb lehetőség híján több kurvára volt szüksége a társadalomnak míg manapság reál értékben ugyan több pénzért de kevesebb prostituált is kiszolgálja az igényeket.

Az antifeminizmus szerintem is segít megismerni és megérteni a nők valós természetét. Valaha e megértés hiányában magam sem szerethettem a nőket.

DennisVT
Újságíró

“Szerintem kurvák kapcsán szó sincsen SMV-ről. Elég fura is lenne”

Egyszer a RedPill fórumra (vagy az asktrp-re) beírt egy csaj, hogy ő escortozott sokáig, de most van egy rendes pasija, de úgy érzi, h ideje lenne bevallani az eddig titkolt múltját, és attól fél, hogy a pasi majd megutálja ezért. Tanácsot kért.

Azt a választ kapta, hogy elég hiányosak a ffiakról alkotott gondolatai. A férfiak ugyanis nem utálják a kurvákat, a nők utálják őket. A ffiak egyszerűen csak rossz kapcsolati alapanyagnak gondolják ezeket a csajokat.
Pl ő maga sem utálja nyilván a szemeteskocsin dolgozó ffiakat, sőt alkalmasint igénybe is veszi a szolgáltatásaikat, de azért nem menne hozzá egyikhez sem.
És hát kb a ffiak is pont így vannak a prostituáltakkal.

hunbagira
Újságíró

 

Reszet Elek!

A feminizmus előtt jóval több kurva volt, mint manapság.

Abszolút vagy lakosságarányosan érted? Mert abszolút biztos nem (kevesebb volt a népesség). És a feminizmus pont azokat jogi és erkölcsi gátakat rombolta le, ami megakadályozta vagy legalábbis korlátozta nőket, eme tevékenységükben. Pl. az üzletszerű kéjelgés btk tényállás volt.

Illetve viszont felépített egy rendszert, ami pont a férfiakat korlátozza pinához jutáshoz. Szóval az igény is jóval kisebb volt. Dehát erről szólnak a cikkek is. Szóval lakosságarányosan sem. De, ha összehasonlítjuk a mai becsült statikat illetve a “boldog békeévekben” kiadott bárcák számát. Kb háromszoros szorzót vehetük a mostaniak felé. És ebbe a becsült statiban benne sincsenek a “részmunkaidősök” a “társalkodónők” tudatos golddiggerek.

ribanc viszont jóval több, mint valaha. Akik gyorsan rájönnek, hogy csak össze kell kötni a kellemest a hasznossal. És már prostik is. (Most, hadd ne soroljam fel az összes típusukat)

A mai világ kurvát csinál a nőkből, Itt ellentmondsz magadnak, egyben megerősítesz enge,

Az antifeminizmus szerintem is segít megismerni és megérteni a nők valós természetét. PONTOSAN A hipergámia megértését és az alfa özvegység jelenségét kötelezővé tenném osztályfönöki órán a fiúknak.

Reszet Elek
Újságíró

Hol találtál adatot a bárcák számára? Linkeld legyél szíves!

A népességszám nem sokkal volt kevesebb mondjuk 1900-ban, mint ma.

A ribanccá váló nőnek pénz sem kell hogy széttegye a lábát, ezért nem kurva viszont a pinája használatba engedésével konkurense lesz a hivatásosoknak. Nincs itt semmi ellentmondás.

hunbagira
Újságíró

Reszet Elek!

Hol találtál adatot a bárcák számára? Van egy könyvem “bordélyvilág a régi magyarországon”, ha hazaérek befotózom az oldalt.

Technikai kérdés: Hogy tudok képet betenni? (Az ikont megtaláltam, onnan kellene…)

A népességszám nem sokkal volt kevesebb mondjuk 1900-ban, mint ma.

Az egész “nagy-magyarország” lakossága 14 millió volt akkoriban, és Budapesté 800.000. Szóval, de.

A ribanccá váló nőnek pénz sem kell hogy széttegye a lábát, ezért nem kurva viszont a pinája használatba engedésével konkurense lesz a hivatásosoknak. Amíg nem válik ő is hivatásossá….

Reszet Elek
Újságíró

A trianoni Magyarország népessége 8 millió körül volt 1920-ban, ma ugyanezen a területen 9,7 millióan laknak. Nincs kedvem területarányos adatot halászgatni 1900-ból, de azért a 20-asból látható hogy azért nem annyira.

Képre kíváncsi vagyok. Szerinted amúgy hány hivatásos prostituált dolgozik ma Magyarországon?

hunbagira
Újságíró

Elek!

A trianoni Magyarország népessége 8 millió körül volt 1920-ban, ma ugyanezen a területen 9,7 millióan laknak. És a 9,7 kevesebb mint a 8. ? :)(amúgy én 7,6-ra és 9,9-re emlékszem, de mindegy is nagyságrend kb stimmel)

Szerinted amúgy hány hivatásos prostituált dolgozik ma Magyarországon?

Hát erre nem olvastam adatot. De Földi Ági néni 50-100.000 “lányról” szokott beszélni. Ahol kb fele-fele az etnikai arány. És ebben nincsenek benne a “hobbikurvák/escortok/ tudatos golddiggerek”…

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A ribanccá váló nőnek pénz sem kell hogy széttegye a lábát, ezért nem kurva viszont a pinája használatba engedésével konkurense lesz a hivatásosoknak.”

A ribanc nem konkurencia. Hol konkurencia nekem egy olyan nő, aki pultot támaszt a helyi diszkóban, és várja, hogy végre odalépjen valaki, aki szexre invitálja? Ebben az esetben mindkét fél egy csomó időt veszteget az életéből, hogy esetleg, talán találjon partnert egy kufircra. Nekem az ilyen férfiból így sem, úgy sem lenne pénzem.

Az alkalmi kurvák nagyobb konkurencia, akik nyáron, a főiskola, egyetem megkezdése előtt gyorsan össze akarják kaparni maguknak a megfelelő összeget az albérletre, kaucióra, évnyitó bulikra való felkészülésre. Nyáron sokkal több a kurva, ők nyomják le az árakat.

hunbagira
Újságíró

….Az alkalmi kurvák nagyobb konkurencia, akik nyáron …Nyáron sokkal több a kurva, ők nyomják le az árakat.

De ezek mivel nem prosti prostik (nem szeretnek szembenézni magukkal) ezért jóval magasabb árat kérnek.    SZóval nem hinném…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dehogy kérnek magasabb árat! Egyáltalán mi számít magasabbnak?

Az utcán tekergő, szakadt prostiknál nyilván többet kérnek, de annak, akinek ez a főállása, ebből él, annak nem csak annyija van, mint ezeknek az alkalmi ringyóknak, hogy pina. Ruhák, kosztümök, pénz, eszközök, kocsi, partibusz, saját helyek, lefizetett emberek, és így tovább. Ezt meg kell fizetni, ezért kér többet, aki többet is tud adni egy szál pinánál. Ezeknek a nőknek legtöbbször még egy ágyuk sincs, van két darab diszkószettjük meg egy tonna smink, és ennyi, nem raknak bele semmit, ezért alkalmi a dolog.
Ennek ellenére ebben a nyári időszakban, különösen július vége-augusztus tájékán be tudnak kavarni az üzletbe, mert ennek a csábításnak a pasik is engednek. Ha tele van a város magát 10 ezerért áruló főiskolásokkal, az mindenképpen kihat a bizniszre, az más kérdés, hogy ez csak egy vadászidény a férfiak szemében is, utána visszajönnek a minőségibb szórakozásért.

Az áruk pedig augusztus végére eléggé lemegy a béka segge alá, mert pánikolnak. A pénzt, amit szereztek, nem félrerakosgatták, mert azért bulika meg új rucik, szóval jön a felismerés, hogy még mindig nincs meg a kellő összeg, és a pasik ezt tudják, tehát még annyit sem akarnak kifizetni, amennyibe eredetileg kóstáltak, amikor még nyugodtabbak, válogatósabbak és magabiztosabbak voltak. :)

Reszet Elek
Újságíró

Én azt írtam hogy “A népességszám nem sokkal volt kevesebb mondjuk 1900-ban, mint ma.” nem pedig azt hogy nem volt kevesebb. A nagyságrend nem változott.

SS: Nem tudok rá mit mondani. “Szezonon” kívül az új budapesti átlag sem hű de sokkal több, mint amit a “diáklányok” kérnek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ebben igazad van. Hogy Budapesten már luxuskurvának számít, aki egy óráért 15 ezer forintot elkér, az szégyen. Magyarországon nem éri meg kurvának lenni, utazni kell, lehetőleg minél több helyen kialakítani ugyanazokat a munkakörülményeket, ezért mondom mindig, hogy ez sokkal bonyolultabb annál, mint aminek hiszik.
A profik többsége nyáron takarékra teszi magát, mert egyrészt ők már megtehetik, másrészt ezzel nem is lehet felvenni a versenyt.

U.i: hogy lehet kommentet törölni?

Reszet Elek
Újságíró

Szerkeszd ki a tartalmát. Ha van hozzáfűzött komment ne töröld ki mert legkívülre kidobja az utána jövőket.

A pinának annyi az ára, amit a piac beáraz. Ez pedig az egy tál levestől az egész birodalmakig terjedt.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Köszönöm!

Naooo
Olvasó
Naooo

“de annak, akinek ez a főállása, ebből él”

Lesz választható tantárgy, meg életpályamodell is?

hunbagira
Újságíró

SS: Én ellenkezőjét tapasztaltam. Azzal a felütéssel, hogy ők “rendes” lányok nem “alja prostik”, ezért nekik több jár. Sőt utána-előtte vigyem el vacsorázni stbstb…Ezért olyan 50.000-et akartak kérni, asszem a puncson ez az átlag tarifa…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ugye nem fizetted ki? :)

hunbagira
Újságíró

SS

Madárnak nézel? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Párducnak, de sose lehet tudni.
Ezek szerint ilyen is van, elhiszem neked. Bár szerintem ők sem konkurencia, mert nincs az a vadmarha, aki ezt kifizeti. :)

hunbagira
Újságíró

SS

Nézz körül a vonatkozó honlapon…:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Rosszlányok? Az egy nagyon suttyó hely. :)

hunbagira
Újságíró

Te nem ott hirdetsz? :)

Nem, ezen a puncson.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Biztos az elittárson.

hunbagira
Újságíró

Hanem? :) Kíváncsi vagyok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mennyit fizetsz az információért?

hunbagira
Újságíró

SS

Semmit! Miért kellene érte fizetnem. :) Amúgy menyi lenne az ára? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem tudom, még nem áraztam be ezt az információt soha.
De a minimálárat így sem érnéd el, kéne válassz még valami mást mellé, aztán találkozhatnánk egy parkban megkötni az üzletet. :)

hunbagira
Újságíró

SS

Nono még igaza lesz Naoonak, hogy ezt akarod hirdetőoldalnak használni. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha rajtatok múlna, felkopna az állam. :)

hunbagira
Újságíró

SS

Szomorú dolgok ezek…:( :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem gondolom, hogy a férfi kevésbé gyűlölné a nőt, mint a többi férfit, csak míg a többi férfit kénytelen eltüntetni az útjából, addig a nőt elég szolgává tenni.

Alapvetően mindenki saját magát gyűlöli, csak épp kivetíti valaki(k)re, általában arra, aki emlékezteti/tanúja volt/eszébe juttatja  stb. a „nyomorát” és ezt a kognitív disszonanciát valahogy oldani kell…..

A nő nem konkurencia, nem jelent veszélyt, mi értelme lenne megölni? Inkább használják. Pusztán ebből az okból kifolyólag nem nőket gyilkolnak elsősorban,

Rossz premisszából hibás levezetés……, a nő legnagyobb értéke az hogy tud szülni, így genetikailag azok a férfiak maradtak meg, amelyek nem ölték meg e szülőképes nőket(nagy métékben:), még akkor sem, ha főbenjáró bűnöket követek el…. egyenként, egy-egyet, csak – csak, de tömegében soha….

de ez még nem jelenti, hogy annyival jobb helyzetben lennének, szerintem a halál sokszor emberségesebb, mint egy ilyen élet.

Jó 100 éve egyéni döntésekért/azok lehetőségeiért mást hibáztatni , a modern feminizmus alapvtése, látjuk, hova vezet….

 A nőgyűlölet nem jó szó. Inkább alábecsülés, semmibe vétel, lenézés. Csak egy nő. Egy nő nem lehet okos, nem lehet gyakolatias, nem lehet igaza, nincs értékes munkája (a férfi szerint minden “női munka” értéktelen, sőt a férfi még akkor is értéktelennek látja a nő munkáját, ha “férfimunkát” végez), egyedüli haszna akkor van, ha szaporodik.

Lehet igaza, sőt mindaz, amit te felsoroltál az is, csak minél inkább „férfiassá” válik, annál inkább elvész a „nőiessége”. Egy seggel nem lehet két(több) lovat megülni, pl. mekkora hiszti volt abból, hogy Orbán kezet csókolt Merkelnek, utána lehet nézni mit akkor levertek az SJW-k, PC liberálisok….

Aki elmegy kurvának, ne sírjon ha dugják  ha feladod/lemondasz  a nőiességedről, akkor nem ér sírni, ha nem tekintenek nőnek….

Ha üzletről van szó, a férfi partnerek nem veszik komolyan a nőt, mint üzleti partnert, mert egy nő ugye nem lehet okos, és nem érthet a bizniszhez.

Ebbe mindig beleszaladtok:), nem azért vazze……, ha jól néz ki a nő, akkor ösztönszinten – aminek  senki nem tud parancsolni, max lehazudja:), kivéve  a buzik, aszexuálisak stb.) – a „Nőt” látjuk, az arcát, a mellét, a seggét, az alakját, termékenységét stb. a “nőiességét” a szexuális kihívást:), minél jobban néz, ki annál inkább, így, mivel a vér két helyen egyszerre nem lehet, ha erősebbek az ösztönök, akkor az agyba kevés jut……és ez nem tudatos, akkor sem ha vannak akik azt hazudják, hogy “szituációtól függően kikapcsolnak”….

Ha a nő csúnya, idomtalan, stb.,  akkor könnyebb elvonatkoztatni, lásd a magtalan tehén Merkelt, azt pl. szerintem senki nem nézi nőnek, mert semmilyen formában nem az, ami esetleg volt is benne, az is kiveszett……

Verhetik a nők magukat, hogy a férfiak őket különböző szituációkban különböző szerepekben lássák, egyetlen élőlény sem (a nők sem:) tudja állandóan korlátozni az öntudatlan ösztöneit/reflexeit és akkor meg megy a hiszti……..

Ezek csak a leghétköznapibb különbségtételek, amiket szinte kivétel nélkül minden férfi tesz, csak mert ragaszkodnak az előítéleteikhez, igyekeznek fenntartani az illúziót önmaguk számára, hogy ők az okosak, értékes munkát végzők, jó üzletemberek – mert épp ők éreznék egyre értéktelenebbnek magukat, ha rá kéne jönniük, hogy ezekkel a tulajdonságokkal a partnerük is rendelkezik.

Fenét érezzük értéktelenebbnek magunkat, éppen csak minél „férfiasabb” a nő, annál kevésbé nő, illetve (saját világából kiindulva) annál inkább szűkül azok köre, akiket ő “észrevesz”, akiket ő “megérdemel”….így még az interakcióig sem jut el az átlagjózsival:)

Ez a legnagyobb hülyeség férfi részről egyébként is, hogy kevésbé érzik magukat férfinak egy erős nő oldalán.

Nem az erővel van baj, hanem hogy (a buzik kivételével:) nem szeretünk férfias nőket sem dugni, sem velük versenyezni(nem kihívás, inkább kínos), még akkor sem, ha a „látókörük” „leér hozzánk”, de  mivel nagyrészt keresztülnéznek rajtunk:),  így nagyon nem kell nekünk semmit tennünk, hogy ne jussunk el a dugásig:) mert még elméletben sem vetül fel….Azok az alfák, akikre meg ők ácsingóznak, azok meg már “ilyen mélyre nem néznek” és akkor meg megy a vinnyogás….hogyaszondja: erős nő, brühühüüüüüüü……

 A svéd feminista voltaképpen ma már tényleg jó dolgában fröcsög, míg egy magyarnak azért még mindig vannak jogos követelései.

Mi lenne az a jogos követelés?:)

 Egy svéd feminista már tényleg ott tart, hogy nem tudja, mibe kössön még bele, ezért tartanak már ott, hogy akkor a férfi pisiljen ülve. Míg Magyarországon bőven lenne még min változtatni, ne hasonlítsuk egymáshoz a kettőt.

Sorold…..

Ugyanez antifeminista oldalról: a svédet megérted, amikor már csak nyilvánvaló kötözködésről szól a dolog, de egy magyar férfi azért nyissa már ki a szemét, és vegye észre, hogy az átlagférfiak körülötte még mindig hogy bánnak a nőkkel.

Amikor ti „átlag” férfiról beszéltek, akiket ti tényleg „férfinak”( és nem hím/barát/semleges stb. – neműnek tekintetek:) akkor az összes férfiaknak max  a 20%-ról –  a „deviánsokról „, a felső 10% „sikeres” és az alsó 10% Dark Triadról – beszéltek , amelyek, mivel „deviánsak”, azaz a 20% viselkedéséből indultok ki, ami jóval eltér az átlagjózsi  viselkedésétől……, persze ha átlagjózsi rájön, hogy pl. kakukkot nevel azért ott is elszakadhat a cérna:)

Szerintem nincs olyan, hogy “a feminista” és “az antifeminista”, mert ahogy ország, annyira különböző kultúra és fejlettségi szint (mind társadalmilag, mind gazdaságilag), az a baj, hogy a neten ez összemosódik, káoszt szül. Ti is a nyugati cikkeket veszitek át például, ahol azért egy sokkal elfogadóbb társadalomban élnek ma már.

Annyira túltolták az SJW szarságaikat, hogy örömmel vágatják el torkukat minden fajta szeméttel, sőt még örülnek is neki…..

Ahogy az is furcsának tűnhet például egy iráni nő számára, ha a magyar feministák siránkozását olvassa, mert jó messze állnak az ő alapvető igényei, reményei ilyen (azokhoz képest) piszlicsáré problémáktól.

Tévedés, mert minden ember a saját szocializációjából/neveltetésébú/”kultúrájából”/környeezetéből stb. az „beleívodott” életképén keresztül érzékeli a világot és nem tudja elképzelni, hogy egy iráni nő másként érzékelje, mint pl.egy európai nő, mert ugye mindkettő nő…….

Pedig kurvára más!!!!

Kurva nagy tévedés és ez a vakság(is) szopatja meg az elpuhult/tunyult/jólétében megveszett „nyugatot”, no meg minden hülyét, aki azt hiszi, hogy ha számára valami egyértelmű, akkor azt minden másik lény – ha annak pl. a neme(extrémebb esetekben elég csak az, hogy „ember”,mindegy hogy muszlimtetű/cigány stb. akik meg végképp túltolják, no azoknak elég aha az élet jegyeit mutatja, egyforma bánásmodot igényelnek:) megegyezik az övével – számára is ugyanazt és ugyanúgy jelent minden……..tévedés, nem ….

A kedvencem az, aki, az ezt követő pofáraeséséből sem tanul semmit, csak mereszti a  bociszemeit, szemeit, hogy látom-látom, de nem hiszem el…., ez csak álom, biztos bennem van a hiba, mert rasszista/intoleráns/nem befogadó stb barom vagok,,,,,ja, barom vagy ember, de nem azért:)….

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Tévedés, mert minden ember a saját szocializációjából/neveltetésébú/”kultúrájából”/környeezetéből stb. az „beleívodott” életképén keresztül érzékeli a világot és nem tudja elképzelni, hogy egy iráni nő másként érzékelje, mint pl.egy európai nő, mert ugye mindkettő nő…….”

Gondolkodni kell, fejleszteni az IQ-t és EQ-t, a beleérzőképességet is lehet tanulni. Van egy ismeretanyagom a mai Iránról, tehát el tudom képzelni, hogy ott milyen lehet (nagyjából, nyilván nem pontosan) a nők helyzete, és akkor elképzelem, én hogy élném azt meg, összevetem a saját életemmel, lehetőségeimmel, igényeimmel, és kijön, hogy az szar lehet. Viszont, mivel ők a nyugatias gondolkodástól igen távol álló közegben élnek, neki a kis lépés is óriásinak tűnhet, emiatt eltérőek az igényeik.

“ha jól néz ki a nő, akkor ösztönszinten – aminek  senki nem tud parancsolni, max lehazudja:), kivéve  a buzik, aszexuálisak stb.) – a „Nőt” látjuk, az arcát, a mellét, a seggét, az alakját, termékenységét stb. a “nőiességét” a szexuális kihívást:), minél jobban néz, ki annál inkább, így, mivel a vér két helyen egyszerre nem lehet, ha erősebbek az ösztönök, akkor az agyba kevés jut……és ez nem tudatos, akkor sem ha vannak akik azt hazudják, hogy “szituációtól függően kikapcsolnak”….”

Ha egy kutya meg tudja tanulni, hogy uralkodjon az ösztönein, akkor egy férfi is legyen képes egy üzleti tárgyaláson. Én is megnézem magamnak, ha jó pasi, attól még nem szállnak ki az érvek a fejemből, és nem azt nézem, hogy miközben baromságokat beszél, milyen lehengerlő a mosolya. :) Tehát figyelek arra, amit mond. Viszont ezt gyakran nem kapom vissza, csak azt látom, hogy “szkennel”, aztán ha a konkrét üzletre terelődik a szó, akkor oda fordul a velem érkező férfi felé, és amíg üzletről beszélnek, rám se néz.

“Ha a nő csúnya, idomtalan, stb.,  akkor könnyebb elvonatkoztatni, lásd a magtalan tehén Merkelt, azt pl. szerintem senki nem nézi nőnek, mert semmilyen formában nem az, ami esetleg volt is benne, az is kiveszett……”

Ezzel azt mondod, hogy egy nőt maximum akkor vesznek komolyan a férfiak egy tárgyaláson, ha randa tehén, mint Merkel mama? El kell csúfítani magunkat? :)

“Lehet igaza, sőt mindaz, amit te felsoroltál az is, csak minél inkább „férfiassá” válik, annál inkább elvész a „nőiessége”.”

Definitáljuk a “férfiast”. Én nem vagyok férfias, csak érvelek, gondolkozom, tervezek, újratervezek, és legjobb tudásom szerint igyekszem megvalósítani a terveimet. Ez férfias?

“Amikor ti „átlag” férfiról beszéltek, akiket ti tényleg „férfinak”( és nem hím/barát/semleges stb. – neműnek tekintetek:) akkor az összes férfiaknak max  a 20%-ról –  a „deviánsokról „, a felső 10% „sikeres” és az alsó 10% Dark Triadról – beszéltek , amelyek, mivel „deviánsak”, azaz a 20% viselkedéséből indultok ki, ami jóval eltér az átlagjózsi  viselkedésétől……, persze ha átlagjózsi rájön, hogy pl. kakukkot nevel azért ott is elszakadhat a cérna:)”

Nem. Ha én átlagférfiról beszélek, akkor igyekszem a nagy átlagot figyelembe venni, tehát nem a milliárdost, nem a hajléktalant, nem a zsenit, nem a szellemi fogyatékost, hanem csak úgy egy átlagembert. Ha definiálnom kéne, akkor az átlagférfi közepesen jóképű-sikeres-intelligens-humoros, de nem mindegy, hol melyik ország átlagférfijáról beszélek például. Más a közeg, más az átlagférfi és az átlagnő is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Van egy ismeretanyagom a mai Iránról, tehát el tudom képzelni, hogy ott milyen lehet (nagyjából, nyilván nem pontosan) a nők helyzete, és akkor elképzelem, én hogy élném azt meg, összevetem a saját életemmel, lehetőségeimmel, igényeimmel, és kijön, hogy az szar lehet.

Viszont egy iráni nőnek az a természetes és a te életed szar……, alapvetően onnan kezdve, hogy te egy hitetlen kafír vagy….

Viszont, mivel ők a nyugatias gondolkodástól igen távol álló közegben élnek, neki a kis lépés is óriásinak tűnhet, emiatt eltérőek az igényeik.

Neki nincs sem kis, sem nagy lépés, az iszlám életforma behatárol és bekorlátoz mindent, megint a saját „életedből” ítélsz meg olyant, a te szűrődön keresztül tűnnek e lépések kicsinek vagy nagynak , egy iráni nő fel sem fogja hogy te itt miről beszélsz, próbáltam érzékeltetni,hogy attól hogy ő is nő, más planétáról származó (kafir) ufó vagy neki…..

Ha egy kutya meg tudja tanulni, hogy uralkodjon az ösztönein, akkor egy férfi is legyen képes egy üzleti tárgyaláson.

Ugye akkor egy nő is legyen képes urrá lenni az ösztönein:),

 

A nyers és valós értékét mutassa a tárgyaláson pl. nincs smink , szexi ruha, makeup, pushup, mini, kivágott, sejtető, tuning,  parfüm , stb. stb.

lehet itt hámozni a fingot, de a kutyából (sem mindig) lehet ölebet csinálni, ha igen, akkor annyit is ér:), ha meg nem, akkor megint ott tartunk, hogy balfasz/férfiatlan/stb. stb…..

Én is megnézem magamnak, ha jó pasi, attól még nem szállnak ki az érvek a fejemből, és nem azt nézem, hogy miközben baromságokat beszél, milyen lehengerlő a mosolya. :)

:) Vakfoltod van, és hiába lett sokféle módon körbemagyarázva, te csak forgatod a fejed….. mindegy…….Magadból indulsz ki és kb. azt kérdezed, hogy a férfiak hogyhogy nem tudnak/akarnak szülni, hiszen csak teherbe kellene esniük, nem olyan nehéz az, a másik oldal meg azt mondja, hogy a hülye hipergám picsák hogy nem képesek logikusan gondolkozni és miért pörögnek a faszkörhintán, aztán, amikor szorít a cipő, akkor meg megy a vinnyogás:)

Tehát figyelek arra, amit mond. Viszont ezt gyakran nem kapom vissza, csak azt látom, hogy “szkennel”, aztán ha a konkrét üzletre terelődik a szó, akkor oda fordul a velem érkező férfi felé, és amíg üzletről beszélnek, rám se néz.

Hiába hajtogatod,  a popoláció 5%-a buzi, nehéz feladat az az arányukat növelni nagyobb mértékben, főleg a célcsoportodban….

Ezzel azt mondod, hogy egy nőt maximum akkor vesznek komolyan a férfiak egy tárgyaláson, ha randa tehén, mint Merkel mama?

Ösztönszinten, ezredmásodperc alatt „beárazunk”, elsősorban férfiak vagyunk és egy nőt elsősorban nőként érzékelünk…..a szó valódi és archaikus értelmében, akárhogy is kondicionálnak, nevelnek, idomítanak stb…..

Karithy Frigyes elég pontosan megfogalmazta:

Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.

El kell csúfítani magunkat? :)

Lényegtelen, azért érzékeljük a zsák mögött is a formákat:)

++ Alter Ego-tól (akivel ebben most egyetértek) idéznék:

Egyébként egészen komoly pszichológia szakirodalma van annak, hogy miért nem veszik komolyan a férfiak által felépített technikai civilizációban és üzleti kultúrában a nőket. Ha részletes tanulmányokban megkérdezik a férfiakat, akkor elmondják, hogy szerintük a nőknek korlátos a technikai érzéke, korlátos az arányérzéke, érzelmi döntéseket hoznak, érzelmi alapon tárgyalnak, tényleg nem gyakorlatiasak és sorolhatnám még.

Definitáljuk a “férfiast”. Én nem vagyok férfias,

A helyzet az, hogy „férfias” az „agybekötésed”, ez nem jó, illetve rossz, hanem képessé tesz a következőkre:

 csak érvelek, gondolkozom, tervezek, újratervezek, és legjobb tudásom szerint igyekszem megvalósítani a terveimet. Ez férfias?

Az:)

De visszatérve a „definiálásra”:), ha egy nő „férfiként” viselkedik, „férfi tulajdonságokkal” rendelkezik, vagy azokat veszi fel, hasonul, minél „Jangabb”…..

Nem. Ha én átlagférfiról beszélek, akkor igyekszem a nagy átlagot figyelembe venni, tehát nem a milliárdost, nem a hajléktalant, nem a zsenit, nem a szellemi fogyatékost, hanem csak úgy egy átlagembert.

Lehet ezt hámozni, de férfiként (amihez hozzáférésem van azon halmazból)az alsó 20%-nyi nőt semmilyen körülmények közt sem, a nők pedig (szintén abból  a halmazból amelyikhez hozzáférésük van, annak :)  a férfiak 80%-át nem látják…., illetve de , friendzone, pfújzaklató, mangina, hasznos idiótaként igen, de ezeket csak másoknak tudják elképzelni maguknak nem(max ölebként:), szóval mondani lehet nagyokat, csak nincs értelme….

Ha definiálnom kéne, akkor az átlagférfi közepesen jóképű-sikeres-intelligens-humoros,

Ez az összes férfi max 20%-a, ugyanarról beszélünk……..

 de nem mindegy, hol melyik ország átlagférfijáról beszélek például. Más a közeg, más az átlagférfi és az átlagnő is.

Lényegtelen, mert mindkét nem „választási”, „ hajlandósági”  aránya adott, ez elérhető lehetőségeiből, szóval nem számít.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Neki nincs sem kis, sem nagy lépés, az iszlám életforma behatárol és bekorlátoz mindent, megint a saját „életedből” ítélsz meg olyant, a te szűrődön keresztül tűnnek e lépések kicsinek vagy nagynak , egy iráni nő fel sem fogja hogy te itt miről beszélsz, próbáltam érzékeltetni,hogy attól hogy ő is nő, más planétáról származó (kafir) ufó vagy neki…..”

Tévedsz, a forradalom előtt Iránban a nők úgy öltöztek, mint Magyarországon. Keress rá a neten, ha nekem nem hiszed el. Nem volt az olyan régen, hogy ne vágynák vissza azt az időt, továbbá a fiatalok ott is hozzáférnek az internethez, vannak iráni bloggerek (férfiak, nők egyaránt), tehát pontosan látják, mi zajlik a világukon kívül, és a fiatalok – a szigorú megtorlás ellenére – előszeretettel szegik meg a szabályokat, pl. szoktak fiúk, lányok együtt szórakozni, pedig az is tiltott, fel is jelentik őket az öregek. Szóval nem, nem tart egy iráni nő egy nyugati (vagy kelet-európai) nőt ufónak, egyáltalán nem, és nyilvánvalóan vágyik a jobb életre.

“A nyers és valós értékét mutassa a tárgyaláson pl. nincs smink , szexi ruha, makeup, pushup, mini, kivágott, sejtető, tuning,  parfüm , stb. stb.”

Én így teszek. Amúgy sincs szétszolizott bőröm, feltűnő műkörmöm, még az utcán is teljesen visszafogottan járok.

“Ez az összes férfi max 20%-a, ugyanarról beszélünk.”

Szerinted mindösszesen a férfiak 20%-a az, aki közepesen jóképű, sikeres, intelligens, humoros? Én úgy gondolom, hogy jóval nagyobb %-uk. Legyen 50 körül. A pasik felével kb. nincsen semmi probléma, megtalálják a magukhoz illő nőt, éppen azért, mert minden nő mást lát jóképűnek (soha nem tudtunk barátnőkkel megegyezni abban, melyik színész a jó pasi, mind mást mondtunk), a sikerest is lehet sokféleképpen definiálni, ahogy az okost is, a humorról ne is beszéljünk, amiben az ízlés aztán tényleg abszolút eltérő – a szememben Kiss Ádám nem humoros, ellenben Bödőcs igen. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tévedsz, a forradalom előtt Iránban a nők úgy öltöztek, mint Magyarországon. Keress rá a neten, ha nekem nem hiszed el.

Törökországban is úgy öltöznek, Macedóniában pláne, Albániában szintén…….tele van a net (ezen országokból Germoney-ba/Svédisztán, Dánisztánba  „emigrált” másod/harmadgenerációs nemburkás, muzulmánokkal ezen országokból) olyan videókkal ahol muzulmán iskolás gyerekeket kérdeznek a „német/svéd/dán “identitásukról” a befogadó ország törvényeiről, az  azoknak való megfelelésről/követésről/elvetésrő/shariaról…., no meg nem muzulmán párról/barátról/feleségről….. tanulságos és érdekes…..

 – a szigorú megtorlás ellenére – előszeretettel szegik meg a szabályokat, pl. szoktak fiúk, lányok együtt szórakozni, pedig az is tiltott, fel is jelentik őket az öregek. Szóval nem, nem tart egy iráni nő egy nyugati (vagy kelet-európai) nőt ufónak, egyáltalán nem, és nyilvánvalóan vágyik a jobb életre.

Az, hogy van fehér kenguru, az nem jelenti azt, hogy az összes kenguru fehér….

Amíg ez valóság :Lányom nélkül soha : William HofferBetty Mahmudiaddig” pipafüst a szélben” értekezni az iráni nők vágyairól….. De a nyugat európában élő muzulmán nőket ha megkérdezel , nem nagyon fog eltérni az ő válaszuk sem, nem értik a demokrácia/szólásszabadság/feminizmus/egyenlő jogok/tolerancia stb. szavak jelentését, itt, a feminista „Kánaán” közepén, ……..

Én így teszek. Amúgy sincs szétszolizott bőröm, feltűnő műkörmöm, még az utcán is teljesen visszafogottan járok.

Azért sejtjük a dolgokat zsákruha alatt is:), másrész az idézett részt is olvasd el:)

Szerinted mindösszesen a férfiak 20%-a az, aki közepesen jóképű, sikeres, intelligens, humoros? Én úgy gondolom, hogy jóval nagyobb %-uk. Legyen 50 körül.

Megegyezhetünk mi 80-ban is, a szikár tényeken ez nem fog változtatni, de a 20% az amúgy is túlbecsült, mert ebben benne vannak „csúcson lévő alfák” is, szóval inkább 15%,  max….

 A pasik felével kb. nincsen semmi probléma, megtalálják a magukhoz illő nőt, éppen azért, mert minden nő mást lát jóképűnek (soha nem tudtunk barátnőkkel megegyezni abban, melyik színész a jó pasi, mind mást mondtunk),

Hej , ha (csak) ezen múlna:), no mindegy, majd kiokosodsz :)

Lehet, hogy nem érzékeled, de ezek a szempontok kb 16 éves kor után a „tenyészbika genetikájú alfa” 1 ezrelékétől eltekintve) kb 0 relevanciával bírnak……

a sikerest is lehet sokféleképpen definiálni,

Kíváncsivá tettél:), hányféleképpen?:)

 ahogy az okost is,

Ezzel meg végképp:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mindenki másképp definiálja az okost és a sikerest, ez még sosem tűnt fel?:)
Maradjunk csak témánál: antifeminista férfi egy feminista nőt butának tart, hiába van a nőnek mondjuk 2 diplomája. Liberális butának tartja a jobbikost. Őstermelő a városi ficsúrt, ha nem látott még rotációs kapát. Sikerrel ugyanígy: van, akinek a siker a család, van, akinek a sok pénz, a magas pozíció, valakinek egy remekmű megalkotása. Más szemében lehet egy nincstelen, de tehetséges festő sikertelen, a férjére robotoló háziasszonyról is gondolják ezt egynéhányan.

Elolvastam az idézett részt, ki vagyok én, hogy a szakirodalommal vitatkozzak, attól még értelmes ember felfogja, hogy egy nő is lehet jó abban, amit csinál.

“Hej , ha (csak) ezen múlna:), no mindegy, majd kiokosodsz :)”

A jóképűség fontos, legalábbis nekem. Nem csak ezen múlik, persze, de az az alap.

Nem mondom, hogy a legtöbb muszlim nő különösebben tisztában lenne a nyugati fogalmakkal, de látja, hogy élnek a férfiak, és hidd el, ennyi elég. Vágyni vágyik rá, maximum soha életében ki nem meri ezt mondani hangosan. Lehet, hogy nem a totális szabadságra vágyik, ha tartja az iszlámot, de ha rajta múlna, azért nem úszkálna ő burkiniben a bikini helyett, mint az anyja generációja.

Naooo
Olvasó
Naooo

“antifeminista férfi egy feminista nőt butának tart, hiába van a nőnek mondjuk 2 diplomája.”

Pedig diplomával kurva sok észt adnak.

“a férjére robotoló háziasszony”

Mi van a bejárónőddel? Szoktad ostorozni, ha belassul?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én fizetek neki, ne hasonlítsd egy háziasszony sorsához.

Naooo
Olvasó
Naooo

Veszel neki bundát, kocsit, házat is?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne erőlködj, a férfi se vesz semmit az asszonynak. :)
Háza, kocsija a férfinek van, a bunda meg nem reális.

A háziasszony ingyen dolgozik, na jó, mondjuk úgy, lakhatásért cserébe.
Az én alkalmazottam pedig pénzért dolgozik, 1600 Ft / óráért, amire nem lehet azt mondani, hogy olyan rossz órabér egy takarítónőnek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Azért vesz házat, kocsit, hogy az asszony beleülhessen. Így lesz belőle háziasszony.
Hát nem most veszi, mer most meleg van.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért már hűvösek az éjszakák. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Minek éjszakázna, van hol aludnia.

Toplak Zoltán
Újságíró

Lakhatásért, a mindennapi betevőért, és magáért, mert ő is ott lakik. Meg a közös nyaralásba se kell beleadnia… lehet sorolni. Ami rossz, az a nyugdíj, bár éppen azt is, meg az egészségbiztosítást is lehet fizetni utána. Nem kell ezekhez fizetős munkahely.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igazad van, persze van abban több is, de azért még mindig nem közelíti meg még a takarítónő 1600 forintos órabérét sem, és mindig mások döntenek a feje felett.
Az érdekes kérdés, hogy vajon hány férfi költ arra, hogy fizesse a háziasszony után az egészségbiztosítást és a nyugdíjat? Mi lesz ezekkel a nőkkel, ha hirtelen megözvegyülnek?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nyilván éhen fognak halni. Sose legyél háziasszony, mer így fogsz járni.

herceg
Olvasó
herceg

“A háziasszony ingyen dolgozik…”

És ki fizeti őt, amikor egyedül él és ugyanezt megcsinálja?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor magát fizeti. Ha magadnak csinálsz valamit, nem tartozik neked senki, csak te vagy a képben. Ha másnak (is) csinálod, azért kell, hogy járjon valami kompenzáció. Látod, egy takarítónő (és akkor ő még csak takarít, esetleg ritkán főz) piaci értéke 1600 forint óránként. A bébiszitter többet kér, pláne egy bejárónő + bébiszitter egyben. Lehet ezt forintosítani még úgy is, hogy megfelezed az összeget, azért csinos kis összeg kijöhet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor a gyerekeimtől összesen kb 30-35 millliót fogok követelni, csak töltsék be a18-at…..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mindenki másképp definiálja az okost és a sikerest, ez még sosem tűnt fel?:)

Persze, ahogyan a jó nőt is, de érdekes módon, ha 1-10-ig pontozott, 10 csaj képét  odaadják random 100 férfinak, ugyanúgy rakják sorba 1-10-ig a csajokat, pedig mindegyik férfinek egyedi “preferenciái vannak”…..


Maradjunk csak témánál: antifeminista férfi egy feminista nőt butának tart,hiába van a nőnek mondjuk 2 diplomája.

Nem tartja annak, hanem magasról leszarja, akárhány diplomája is van, az egy férfi szempontjából nem érték, ha szőrözni akarunk, akkor semleges, vagy negatív, főleg ha azok büfészakok, ha pedig reál, akkor meg gyanús is, hogy mennyire “Nő” az a nő?

Liberális butának tartja a jobbikost. Őstermelő a városi ficsúrt, ha nem látott még rotációs kapát.

Kalapácsot vettél a kezedbe és mindent szögnek látsz, erre az “x butának látja y” -ra (x, y írányítottan helyettesítendő:) rákkattantál, nem reális és nem is etikus érvelés:)……

Sikerrel ugyanígy: van, akinek a siker a család,

Ja, meg van akinek az is, hogy ha eljut a WC-ig……, na nem már……

van, akinek a sok pénz, a magas pozíció, valakinek egy remekmű megalkotása.

Ez is olyan, mint ahogyan a fickók a csajokat sorbaállítják, vagy amikor Igor a traktorgyárból kilopott alkatrészeket akárhányszor rakja össze, mindig tank jön ki belőle, a siker különböző “vetületeit” soroltad fel, mintha különböző dolgok lennének, közben mindegyik ugyanarról szól: az átlagtól elütő, max 10-20% által birtokolható, “pozitív” “deviancia”, ezért “értékes”   ….

Értem én a relativizációs technikát, csak nem fogadom el….

Más szemében meg lehet egy nincstelen, de tehetséges festő sikertelen,

Cseszheti a tehetségét, ha balfasz….

a férjére robotoló háziasszonyról is gondolják ezt egynéhányan.

Hogy került a szar a palacsintába?:), Amúgy meg a sikertelen definiciója az a  “nem sikeres”:)

Össze nem illő dolgokat keversz, relativizálsz, vagy nem jól tettem fel a kérdést, vagy bizonyos szavak alatt nem ugyanazt értjük és most már a katyvaszt kéne szétszálaznom:)

Elolvastam az idézett részt, ki vagyok én, hogy a szakirodalommal vitatkozzak, attól még értelmes ember felfogja, hogy egy nő is lehet jó abban, amit csinál.

Lehet jó, csak magasról leszarjaa  férfi, mert számára ez a “tudás” értéktelen, ha meg még baszogatják is vele, akkor meg pláne:)

A jóképűség fontos, legalábbis nekem. Nem csak ezen múlik, persze, de az az alap.

Mert te megteheted, hogy ezt (is) figyelembe vedd, a “barinők” 90%-a nem, ha te legalább egy 7-8-as vagy, így megint a fehér kengurut kergetjük….

Nem mondom, hogy a legtöbb muszlim nő különösebben tisztában lenne a nyugati fogalmakkal, de látja, hogy élnek a férfiak, és hidd el, ennyi elég.

Ja, mi is látjuk, hogy élnek a Rózsadombon/nyugaton/milliomosék stb., és ennyi elég,……. vagy nem?:)

Vágyni vágyik rá, maximum soha életében ki nem meri ezt mondani hangosan.

Mert azonnal úgy pofán vernék, hogy a fogait lenyelné,  és nem csak a férje, hanem az apja, fívére stb., bármelyik férfitagja a családnak…… az iszlám szerint jogosan…….

Lehet, hogy nem a totális szabadságra vágyik, ha tartja az iszlámot, de ha rajta múlna, azért nem úszkálna ő burkiniben a bikini helyett, mint az anyja generációja.

Ne magadból indulj ki, a szülődnek/nagyszűlődnek “nevelése ellenére” volt “kiugrási” lehetősége, gyakorlatilag retorzió nélkül(ha mégis, akkor  biztos nem a halál lett volna, ami egy muzulmán nő számára a minimum, esetleg előtte még megerőszakolják….) még sem tette meg, sőt, most sem teszi/tenné meg…..

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Válaszolok még erre, de most készülődöm, halasszuk holnapra. Még mielőtt azt hinnéd, megfutamodtam. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“még sem tette meg, sőt, most sem teszi/tenné meg”

A nagyanyám azért megtette, ő volt az első nő a kis falujából, aki bement a nagyvárosba tanulni, és később elköltözött onnan. Nem hiszem, hogy a maga korában őt olyan tisztességes lánynak látták emiatt. Később is végigdolgozta az életét, közben odahaza ugyanúgy termesztettek a kertben, tartottak állatokat, azt sem bízta csak a férjére, tehát szinte feminista volt. Az más kérdés, amiről az előző poszt alatt írtam, hogy ő a nőket semmibe veszi, a férje meg a minden. Önmagát is semmibe veszi, a lányát is, minket is, mégis megesett ritkán, hogy kilépett a karakteréből, és olyanokat mondott, hogy “egy lánynak azért legyen fiúja minden városban”. Anyám volt az, aki nem lépett ki, meg is bánta, azóta csak erről papol.

“Ja, mi is látjuk, hogy élnek a Rózsadombon/nyugaton/milliomosék stb., és ennyi elég,……. vagy nem?:)”

Ezt mondom, hogy elég látnunk nekünk is, hogy élnek mások, mennyivel több lehetőségük van, mennyivel különbek az életkörülményeik, hogy vágyjunk rá. Erről beszéltem: ezt látja a muszlim nő is. Igen, nem mondja ki, mert kiverik a fogait. Azért hoztam Iránt példának elsősorban, mert ők társadalmilag sokkal fejlettebbek voltak a forradalom előtt, míg mondjuk Szaúd-Arábia mindenkor.

Egyébként azt valahol nem értem, hogy az antifeministák miért ijesztegetik a nőket a muszlimokkal. Gyakorlatilag egy csapat lehetnének. Még itt is vannak olyan radikális elemek, akik a legjobban Szaúd-Arábiában éreznék magukat, de azért utálják az arabokat. Miért? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az más kérdés, amiről az előző poszt alatt írtam, hogy ő a nőket semmibe veszi, a férje meg a minden.

Nem más, mert nő-férfi relációban ez a releváns, ami számít, nem az, hogy “hány diplomája van” …..

Önmagát is semmibe veszi, a lányát is, minket is, mégis megesett ritkán, hogy kilépett a karakteréből, és olyanokat mondott, hogy “egy lánynak azért legyen fiúja minden városban”.

A hipergám ösztönt max el lehet nyomni, de megtagadni nem:)

Anyám volt az, aki nem lépett ki, meg is bánta, azóta csak erről papol.

Te úgy érzed, hogy kiléptél?….

“Ja, mi is látjuk, hogy élnek a Rózsadombon/nyugaton/milliomosék stb., és ennyi elég,……. vagy nem?:)”

Ezt mondom, hogy elég látnunk nekünk is, hogy élnek mások, mennyivel több lehetőségük van, mennyivel különbek az életkörülményeik, hogy vágyjunk rá.

Itt utólag belátom, hogy hibát követtem el, nem jó példát hoztam, ugyanis ha mi nézegetünk a Rózsadombra , azonos kulturkör/szocializáció/társadalmi berendezkedés stb. stb. nem ugyanaz, mintha a bantunéger király palotáját sasolnánk…… látnánk mi ugyanúgy a “gazdagságot”, csak épp nem értenénk a “kultúráját” és nem tudnánk kibujni a bőrünkből a saját szűrőnkön keresztül ítélnénk meg……

Erről beszéltem: ezt látja a muszlim nő is.

Csakhogy nem ugyanazt látja amit te vagy én, ahogyan mi a batunégerkirályt is a saját szemüvegünkön keresztül látjuk, nem úgy mint az alattvalói akik a mi rózsadombiainkat sem a mi szemünkkel látják…

Hú baszki, de bonyolultnak tűnik most már ez a mondat/magyarázat:)

Igen, nem mondja ki, mert kiverik a fogait.

Mert nincs mit kimondania, egy muzulmán nő pontosan úgy megveti a “nyugati értékeket” mint a muzulmán férfi, hiába hiszed azt, hogy ő ugyanazt látja mint te, csak azért mert nő.……….

Azért hoztam Iránt példának elsősorban, mert ők társadalmilag sokkal fejlettebbek voltak a forradalom előtt, míg mondjuk Szaúd-Arábia mindenkor.

Vissza is süllyedtek, az iszlám az iszlám……

Egyébként azt valahol nem értem, hogy az antifeministák miért ijesztegetik a nőket a muszlimokkal.

Tényleg, minek ijesztgetnek minket a hiradások muzulmán terrorizmussal, miközben ehhez az iszlámnak tulajdonképpen semmi köze, az pontosan olyan vallás mint a többi , sőt,a  béke vallása stb.stb……., vagy mégsem????

Lányom nélkül soha : William Hoffer Betty Mahmudi is csak egy fikció, nogo zónák nincsnek, csak fel van fújva a mocskosnácijobberkirekesztőfasisztanőelnyomó fehér férfiak által…..

Gyakorlatilag egy csapat lehetnének.

Azért ne vessük el a súlykot…..:)

Még itt is vannak olyan radikális elemek, akik a legjobban Szaúd-Arábiában éreznék magukat,

Sejkként igen, átlagjózsiként szarabb helyzetben lennének…….

de azért utálják az arabokat. Miért? :)

Vajon miért? Valószínű azért, mert hosszabb a farkuk és irigyek rájuk…..:)

Szerinted is?

 

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Értem, amit mondasz, hogy a szocializációnk, eltérő kultúrkör miatt valószínűleg nem ugyanazt látjuk. Egy vallásos muszlim nő természetesen a nyugati kultúrát sosem fogja rokonszenvesnek érezni, apró momentumok viszont lehetnek belőle, amire vágyik. Ahogy hiába muszlim a szaúdi nő is, azért autót akarna vezetni, milyen régóta küzdenek már ezért. Érdekes, hogy Szaúd-Arábiában a herceg sokkal lazább, ő ki is állt a nők autóvezetési joga mellett, mert szerinte az mindenki érdeke lenne, sőt ő támogatja a munkavállalást is – csak az azért nehezen megoldott, mert egy nőt egy munkahelyen el kell különíteni, nem tartózkodhat egy helyiségben a férfiakkal, emiatt inkább nem alkalmaznak nőket. A vallási vezetők vágják tönkre ott a társadalmat, és a nőknek nem elég ennyi.

“Sejkként igen, átlagjózsiként szarabb helyzetben lennének…….”

Azért Szaúd-Arábiában Átlagjóska is elég frankón él. :) Bár viszonyítás kérdése, itt jön be, amit te mondasz, hogy csak innen tűnhet úgy, ő meg azt az életszínvonalat ott csóróságnak éli meg.

“Tényleg, minek ijesztgetnek minket a hiradások muzulmánterrorizmussal, miközben ehhez az iszlámnak tulajdonképpen semmi köze, az pontosan olyan vallás mint a többi , sőt,a  béke vallása stb.stb……., vagy mégsem????”

Nekem, nőként azért akkora különbség nincs a között, hogy fehér vagy arab pasi zavar-e vissza a konyhába, vagy ver szarrá az utca közepén. Itt látom, hogy némelyek totálisan ugyanúgy viselkednének a nőkkel, ha rajtuk múlna (valószínűleg otthon, a négy fal között meg is teszik), mint az arabok. Ezen a fehér férfiak paráznak jobban, mert őt nem tapasztalták meg azt még soha, milyen, amikor jön egy agresszív csoport, ami lenyomja őket a francba. Átlagjózsinak nem sok esélye van egy arabbal vagy afrikaival szemben, megeszik vacsorára. Én úgy látom, ez a mozgatórugója a migránsellenességnek a férfiak körében. Átlagjózsi most sem támogatja a nők függetlenségi törekvéseit, elítéli a nyugatot, amiért az hagyja, de Átlagjózsi azért nekiáll magyarázni nekem, hogy akkor nem lesz ám itt szabadság, ha bejönnek az arabok. Nem látod ebben a képmutatást? :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nekem, nőként azért akkora különbség nincs a között, hogy fehér vagy arab pasi zavar-e vissza a konyhába, vagy ver szarrá az utca közepén.

Álságos és álszent ez a mondat, mert a fehérek max 10%-át(hiába “érzed” ezt te a saját, meg  a családod  életén keresztül 100%-nak) összemosod az arabok 99%-val……..

Nem darab-darab, a fele-fele nem egyenlő az egy csiga-egy disznó-val….

Itt látom, hogy némelyek totálisan ugyanúgy viselkednének a nőkkel, ha rajtuk múlna (valószínűleg otthon, a négy fal között meg is teszik),mint az arabok.

Most ugyanazt a hibát követed el, mint amikor téged kiosztottak úgy, hogy nem érdemelted meg……Azt, hogy frusztráltan és elkeseredve miket és hogyan nyilatkoznak emberek, te is tudod, hogy a valóságban ennek 1%-át sem teszik meg….., attól, hogy eljátszom  a gondolattal, hogy megfojtom a főnököm, attól még nem teszem meg….:)

  Ezen a fehér férfiak paráznak jobban, mert őt nem tapasztalták meg azt még soha, milyen, amikor jön egy agresszív csoport, ami lenyomja őket a francba.

Igen, tudjuk, minden nap megölnek /megerőszakolnak/megcsonkítanak x számú nőt a mocskos fehír patriarchák……mint ahogyan, klasszikust idézve: a kommunizmus is győzni fog nemhogy a világ egynegyedén, de az egyötödén, egyhatodán, sőt még az egyhetedén, de nem elképzelhetetlen, hogy az  egynyolcadán is:) 

Átlagjózsinak nem sok esélye van egy arabbal vagy afrikaival szemben, megeszik vacsorára.

Azért az átlag degenerált agysebész/atomfizikusok sem golyóállóak……

Én úgy látom, ez a mozgatórugója a migránsellenességnek a férfiak körében.

Fenét, ennyi erővel a cigányellenességnek is ez lenne  a mozgatórugója, de mindkettő hamis premisszákból való irracionális következtetés….

Átlagjózsi most sem támogatja a nők függetlenségi törekvéseit, elítéli a nyugatot, amiért az hagyja,

Átlagjózsi max a kocsmában vedel, mert ezredrészéig sem jut el azoknak az ismereteknek amiről itt mi értekezünk….., fel sem ismeri, hogy milyen szarban van, ő csak nem érti, és nem sok kilátás van számára…..a férfiak 90%-a Bluepilles még akkor is, amikor kiveri  a szemét a valóság, még mindig vissza  akar bújni  az állomvilága puha ölébe, ……

de Átlagjózsi azért nekiáll magyarázni nekem, hogy akkor nem lesz ám itt szabadság,ha bejönnek az arabok.

Nem, ez nem Átlagjózsi, ez már a felismerésig eljutott, csak  a frusztráltságnál tart még, hogy elindul-e valamilyen irányban vagy megragad ebben az állapotban az már megint egy más kérdés…..

HA bejönnek az arabok, akkor a nők könyörögni fognak az Átlagjózsiért, ezt mondja…..Amiben tökéletesen igaza van……

Nem látod ebben a képmutatást? :)

A tehetetlen nyomort látom, meg a fogatlan kutyaugatást…..

Naooo
Olvasó
Naooo

“egy lánynak azért legyen fiúja minden városban”

Ordaskurvaságra biztatott?

“de azért utálják az arabokat. Miért?”

Mert alsórendűek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ahogy hiába muszlim a szaúdi nő is, azért autót akarna vezetni, milyen régóta küzdenek már ezért.”

Arabnak még levegőt se volna szabad vennie, nemhogy autót.

“Érdekes, hogy Szaúd-Arábiában a herceg sokkal lazább”

Melyik herceg a 785 millió közül?

“Átlagjózsinak nem sok esélye van egy arabbal vagy afrikaival szemben, megeszik vacsorára.”

Ilyen rasszista vagy, szerinted kannibálok?
Tudod mért nem csapja le a kis férgeket átlagjózsi? Mert a hatalomba befurakodott szemita lecsukatja.

“Nem látod ebben a képmutatást?”

Nem, mert nincs benne.

Naooo
Olvasó
Naooo

“HA bejönnek az arabok, akkor a nők könyörögni fognak az Átlagjózsiért, ezt mondja…..Amiben tökéletesen igaza van……”

Dehogy, ezek olyanok, mint a románok, fél perc alatt átállnak.

Hunn
Újságíró

Átlagjózsinak nem sok esélye van egy arabbal vagy afrikaival szemben, megeszik vacsorára. Én úgy látom, ez a mozgatórugója a migránsellenességnek a férfiak körében.

Valamit nagyon félreértesz, bár jó helyen kapisgálsz. Maga az állam csavarja ki a fehér férfiak kezéből az önvédelem eszközét és lehetőségét, míg a szintén államilag támogatott Feminizmus csinál kis köcsögöt belőlünk.

Tipikus példája ez annak, ahogy a nők látják a világot, nem véletlen, hogy nyugaton is a hülye fehér picsák összeállnak a színesbőrű szutykokkal. A nők csak annyit látnak, hogy az arab meg a néger agresszív, macsó, a fehér meg nem védekezik, tehát a színesbőrű a férfias, jó pasi, az ő faszába kell beleülni. És ezért támogatják a nők többek között a tömeges bevándorlást is.

(Mondjuk olyan fehér nő, aki színesbőrűvel fekszik le, az kiírja magát a fehér társadalomból, avval minimális önbecsüléssel rendelkező fehér ember már nem áll le. Ezt az információt érdemes mielőbb kiszedni a kiszemelt nőkből, de csak rafkósan. Ha tudja, hogy a fajgyalázás kérdésében Adolf véleményét vallod, akkor nem fog kitárulkozni. Úgy kell csinálni, mintha liberálisan gondolkodnál a kérdésről – legjobb ha megemlíted hogy te is ágyba bújnál egy szép fekete nővel, akár igaz akár nem. Aztán ha vallott a hölgy, akkor jöhet a guillotine.)

Nos, valóban erre reakció amit a fehér férfiak akarnak. Nem beengedni egyet se, aki itt van hazadeportálni. A nők pedig ne ugassanak bele a migránskérdés kezelésébe. Vagy pedig nyírjuk ki az összes színesbőrű migránst a picsába. Ha tömegsírba tennénk őket akkor elhinnéd, hogy mi is vagyunk olyan kemény csávók mint ők?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn:

Hasonlóképpen értettem, mint te, nem fejeztem ki magam túl érthetően, de valami ilyesmit akartam mondani.
Tehát, hogy Átlagjózsi, aki olyan civilizációban él, ahol neki soha nem kellett fegyvert ragadnia, ahol tiltva van a fizikai erőszak, ahol a rendszer megköveteli, hogy a bíróságon, jogi úton vehet csak revansot, nem erős. Szerintem ez mérgező, én mindig hittem a szemet szemért elvben, de persze látom, hogy az sem lenne egy tökéletes világ, amiben bárki szabadon nekieshetne és gyilkolhatná a másikat, csak mert valami hasfájása, sérelme van. Nem tudom, hol kellene meghúzni a határt, viszont azt érzem, hogy a rendszer jelenleg nem működik és hosszútávon életképtelen, annyi az emberekben a felgyülemlett feszültség, elnyomottság érzet, ez robbanni fog.
A politikai korrektség a halálom, annyi mindent nem mondunk, nem mondhatunk ki, szintén mérgező. De nem látom azt, hogy ezért a feministák a hibásak elsősorban, ők gyakorlatilag csak egy liberális világnézetet hangoztatnak, de amint elkezdik boncolgatni a témát, maguk is oda jutnak, hogy a felénk áramló, erőszakos csőcselék nekik se tetszik. Csak egy nő például ösztönszerűen véd egy gyereket, mert egy gyerek még olyan, mint egy üres lap. A muszlim nőkkel szemben már kétségeim vannak. A feministák őket is védenék (alapvetően ők a nőket és a gyerekeket akarják csak védeni), de nem vagyok benne biztos, hogy csak mert nő, és látszólag veszélytelen, ne tudna azzá válni. Fizikailag nem jelent veszélyt, pl. nem mindegy, milyen világnézetű gyerekeket nevel, ugye. Egy nő is lehet veszélyes, csak máshogy, mint egy férfi.
Azt gondolom, a Földön mindig is a fehér volt az uralkodó faj, és a történelem bizonyítja, hogy ezt bármikor képes megvédeni, ha szükség van rá, ezért aggasztó, hogy úgy érzem, a jelenlegi helyzetben már rég be kellett volna avatkozni, mégsem teszik.

Azt mondod, ha egy fehér nő lefeszik egy más színűvel, kivonul a fehér társadalomból, de ez nem igaz. Legalábbis az esetek túlnyomó többségében nem igaz. A multikulti kis mennyiségben nem árt, hanem használ, kiismered az “ellenséget”, kapsz egy pontosabb képet, sokkal inkább bebetonozza az álláspontodat. Engem nem tud egy feminista és/vagy liberális meggyőzni arról, hogy minden arab szivárványcsíkot húz maga mögött, mert látom a természetüket. Egy háború során nem kérdés, hova állnék. Az más kérdés, hogy alapvetően érdeklődő természetű vagyok, szívesen olvasok és hallgatok mások kultúrájáról, életstílusáról, szokásairól, de azért ez nagyon nem egyenlő azzal, hogy én ezt szeretném ide Európába bármikor. Ami Nyugat-Európában van, az számomra ijesztő és vészjósló. Kilépek az utcára, és sokkal több arabot, mint fehéret látok. Én ezt nem akarom, és ha rajtam múlna, tennék ellene.

Ahogy veszélyes velük szemben ez az “ítéljük meg őket individuumként” álláspont is, mert bár alapvetően egyetértek azzal, hogy minden ember más, nem tudod ráhúzni mindenki ugyanazt a sémát, viszont ha önvédelemről van szó, akkor nem szabad így gondolkozni. Jelenleg beengedünk mindenkit, és esetleg utólag eszmélünk rá, hogy elhibázott döntés volt, akkor meg már kereshetjük, ismerjük a rendszer gyenge pontjait, pont azért, mert ők ismerik ki a leghamarabb. Ez a legveszélyesebb dolog, amit csak tehetünk.

bny
Olvasó
bny

“Nekem, nőként azért akkora különbség nincs a között, hogy fehér vagy arab pasi zavar-e vissza a konyhába, vagy ver szarrá az utca közepén. Itt látom, hogy némelyek totálisan ugyanúgy viselkednének a nőkkel, ha rajtuk múlna (valószínűleg otthon, a négy fal között meg is teszik), mint az arabok.”

Ha lehet választani, én inkább egy fehér férfi  “elnyomásában” szeretnék élni.:D Eleve nem is lehet a kettőt összehasonlítani. Körte és alma. UAE-ben a nő egyedül az utcára nem mehet ki kb., autót sem vezethet. Itthon meg mit vár el az átlag férfi (ami elnyomás sokak szerint): főzd meg a kedvenc kajáját (vagy legalább valamit), viseld gondját, vasald ki az ingét, ne egye meg a kosz a lakást, gondozd a gyerekeit, feküdj le vele, légy kedves, türelmes és megértő.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
Szerintem te Szaúd-Arábiára gondolsz, ott a nők luxusban élnek, nem főznek, nem takarítanak, férfi sofőrjeik vannak, férfi kísérőik (vagy menetlevelük), tanulhatnak, élhetnek közösségi életet (nők között), tehát annak ellenére, hogy gyerekként vannak kezelve, végülis ezt el lehet fogadni, bele lehet szokni, nincs nélkülözés, és a maguk módján mindent megkapnak, csak ilyen gyermeki szinten. Egyébként érdekes, hogy a szaúdi férfiak azért kezdenek kiállni a nők autóvezetési joga mellett, mert rájöttek, hogy így mindig idegen férfiak fuvarozzák az asszonyaikat. Ez a fő érv, hogy így nem kell a nőknek idegen férfiak mellé beülni (általában taxit hívnak, amit már arrafelé is többnyire külföldiek vezetnek).
Igaz, azt sosem tudtam, egy szaúdi férfi hogy választ feleséget, amikor az a szabály, hogy “egy férfi két női arcot láthat életében: az anyját és a feleségéét”, szóval amikor választ, elvileg csak egy szemeteszsákba csomagolt nőt lát. :)
UAE-ben vezethetnek nők autót, dolgozhatnak (bár ez Szaúd-Arábiában sem tiltott, csak nehéz megvalósítani), lehetnek felsővezetők, hordhatnak miniszoknyát, még ha az abaja (fejkendő) kötelező is, szabadon járhatnak az utcán stb. A UAE elég nyugatias.
Ezért nem lehet összehasonlítani, mert ha matekozol, na melyikkel jársz jobban? A vécépucolással + jogsival, vagy az örök gyermeki léttel, de kivételes jólétben? Azért a fehér férfit választanánk a végén, mert fehérek vagyunk.
A nyugati férfi fő problémája, hogy ezt a cselédsorsot nem tudja eladni. Nem tud cserébe semmit ígérni, és csodálkozik, hogy egyre kevesebb rá a vevő.
hunbagira
Újságíró

For SS Serialslut!

Igaz, azt sosem tudtam, egy szaúdi férfi hogy választ feleséget, Látom tényleg nem sok szépirodalmat olvastál az eladott hercegnőkről se. :D

Elárulom a “titkot” sehogy. Arra még mindig előre elrendezett házasságok vannak a családfők által. Ha “liberálisabbak” akkor az “örömapák” visznek fotót egymásnak a gyermekeikről és ezt oda is adják a házasulandóknak.

nincs nélkülözés, és a maguk módján mindent megkapnak, Már nem annyira ott se. Ürülnek az olajkutak és ők – a többi olajsejkséggel ellentétben- a dzsihádba fektették az olajdollárt. Ami, ha meg is térül az nagyon későn lesz. Szóval az a mesebeli gazdagság márcsak a hercegi családoknál (több ezer) van meg bár ott se nagyon, mert már a hercegecskéknek is cuccal kell kereskedniük. Nem rég Párizsban kapcsoltak le egyet 30kg kokainnal és hát ennyi azért nem kell saját és a kurvák fogyasztására.

lehetnek felsővezetők, Mi a fasz? :D  Erre van is forrásod vagy hazudsz?!

Ja roppant nagy a jogbiztonság neked, mint nőnek. Eleve a vallomásod fele annyit éri mint egy férfié. Magyarán, ha úrikedvem úgy kívánná és megerőszakolnálak majd kirabolnának és összevernélek még feljelenteni sem jelenthetné fel. Illetve igen, csak a rendőrség “indoklás nélkül utasítaná el”, ha én az ellenkezőjét állítom, tényleg tetszene? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi az, hogy se? Honnan tudod, mennyi szépirodalmat olvastam? :) Igaz, eladott hercegnőkről valóban nem, ezért is írtam, hogy ez homály, de köszönöm, hogy felvilágosítottál.

Amit tudok bizonyos közel-keleti országokról, azokat személyes tapasztalat és/vagy ott élő, onnan származó emberektől tudom. Forrásmegjelöléssel nem tudok szolgálni, lehet, hogy félrement ez-az, nem állítom, hogy mindent jól tudok, de azért a valóságtól sokban nem tér el.

Igazából Magyarországon is megáll el, hogy ha megerőszakolsz, megversz, kirabolsz, nem tudom bizonyítani, hogy te voltál, szóval pont ott vagyok. Mint írtam korábban, a rendőrséggel az a tapasztalatom, hogy lószart se csinál. Ha engem ma valaki megerőszakolna, megverne, kirabolna, nem rendőrségi feljelentést tennék, a jog ezzel nem tud kezdeni semmit. De nem, ez nem tetszik. :)

bny
Olvasó
bny

SerialSlut: Abszolút megértem amit írsz. Ennek ellenére nem fogsz tudni ebben a témában meggyőzni.

“Ezért nem lehet összehasonlítani, mert ha matekozol, na melyikkel jársz jobban? A vécépucolással + jogsival, vagy az örök gyermeki léttel, de kivételes jólétben? Azért a fehér férfit választanánk a végén, mert fehérek vagyunk.”

Szélsőségeket és kivételeket hozol fel példaként. Kivételes jólétben ott is csak a gazdagok élnek. És mi van az átlaggal?

Én nem (csak) azért választanék fehér férfit, mert hogy ő is fehér. Tökéletesen más kultúrkör, szocializáció, más értékek, normák.

 

 

hunbagira
Újságíró

For SS

 Mint írtam korábban, a rendőrséggel az a tapasztalatom, hogy lószart se csinál. Ez innen nem cáfolás, hanem kapálódzás. Pontosan tudod és értetted miről van szó. Szaúd-Arábiában a jog szerint sem tehetsz ez ellen semmit, tehát a rendszer sem engedi. Itt meg max a rendszer hibájából történhet. Amúgy hazudsz, mert még nem hallottam, hogy egy ilyen ügyben a rendőrség nem ment volna át turbo fokozatban. Még, ha lerítt az ügyről, hogy hamis vád. Ld kanadai narkós dj-k vs tiniprostik esete a tavalyi soundon.

A mondat, amit nem akarsz kimondani: “Ok, ebben igazad van, felülvizsgálom az álláspontomat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egy kommentben válaszolok, hogy ne floodoljak.

nyb:

Az átlag is magasabb színvonalon él, mint itt az átlag. A magyar átlag életszínvonal nem túl magas. (Európán belül az utolsók között.)

A más kultúrkör, szocializáció akkor jelent előnyt, ha ő maga is a nyugatias értékekben hisz, nem a keletiben, ahol a nő nem ér semmit, szóval amint egyre közeledik egymáshoz a kettő, annál inkább nem marad más, mint pusztán a bőrszín. Itt többeknél nagy különbséget gondolkozásban nem látok.

hunbagira:

Náluk nincs jogegyenlőség valóban, én egyszerűen a gyakorlati oldalát nézem a dolgoknak. Magyarországon sem történik ennél több, ha nem kapja fel a média, csak abban az esetben szoktak megmozdulni, összerántani magukat kicsit, de érdekes módon mindig kiderül, hogy a nő tehetett róla, szóval… Hm. :) Ha az én ügyemet felkapná a média, körüljárnák, és arra jutnának, hogy megverettem magam pénzért, tehát ugyanott tartanék. Ez sem mondanám jogegyenlőségnek, esetleg papíron az, a gyakorlatban nem.

hunbagira
Újságíró

SS!

Az átlag is magasabb színvonalon él, mint itt az átlag. Ez igaz, de a GNI mutatók szerint már az átlag spanyol-görög-portugál is jobban él, az átlag szaúdinál. Az EU-magországainak átlagemberéről nem is beszélve.

A magyar átlag életszínvonal nem túl magas. (Európán belül az utolsók között.) Ehhez tök hülye vagy-vagy hazudsz. Jóindulatú vagyok és feltételezem, hogy az előbbi. Kezdjük az elején az EU nem egyenlő Európával. :D Tudod vannak ilyen országok a kontinensen, mint Albánia és Moldávia, Ukrajna (sok kolleginád van ezen országokból) Grúzia stb. De az EU-n belül is Románia, Bulgária, Horvátország. A mutatók szerint is alattunk van még az EU-ban. Ráadásul a GNI mutatók magyarország esetében még mindig csalókák, hiszen számlaadás továbbra sem népszerű. De hát tudod, te ezt, mert nem hinném, hogy számlát adsz a kuncsaftoknak. :D Abban viszont  egyetértünk, hogy az ország 2003-óta a régióhoz képest is lefelé tartó spirálban van.

hunbagira
Újságíró

For SS! 

…”Tehát, hogy Átlagjózsi, aki olyan civilizációban él, ahol neki soha nem kellett fegyvert ragadnia….” ….” politikai korrektség a halálom, annyi mindent nem mondunk, nem mondhatunk ki, szintén mérgező. De nem látom azt, hogy ezért a feministák a hibásak elsősorban,…”

Hú ebben vita lesz Lierin barátnőddel- úgy minden feministával- mert ők de facto elismerik, hogy a nő “jogok” – így választó jog- legnagyobb előnye, hogy a szavazataitokkal- és mivel többen vagytok, mint a férfiak- fenntartotok egy rendszert ami kiherél bennünket. Szerinte ennek köszönhető. hogy európa nem háborúzik és ebben igaza van.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Európa nem háborúzik? :)
De, csak nem a határain belül.

hunbagira
Újságíró

SS

MAx, USA európai tagállama (UK) és a franciák (de ők is kelet-európai, latin- amerikai srácokat küldenek meghalni, idegenlégió, ugye)

herceg
Olvasó
herceg

Nincs olyan, hogy EQ.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Van, csak a férfiaké alacsony nagy átlagban.
Sőt szexuális intelligencia is van! Kutatások szerint a nők majdnem fele rendelkezik magas SI-vel, míg a férfiak csak elhanyagolható százalékban (10 körül). Ezért nem ismernek fel egy színlelt orgazmust, mert fogalmuk sincs, mi különbözteti meg az igazitól. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Van EQ, mert egy pszichológusnő kitalálta, csak az a baj, hogy még senki nem találta ki, hogy miként is lehetne egzakt módon mérni. Szóval van, csak nem mérhető. :)

Ohhh, SI! Ez ám a szakmai megalapozottság. Nem vagy kispályás. :D
SI, még egy új fogalom, amiben a péniszirigy nők bizonygathatják, hogy íme van olyan, amiben ők a jobbak?

Nem ismerik fel a valódi orgazmust a férfiak, mert olyan nagyon-nagyon gyakran nincs is mit felismerni, hogy az már mélyen lehangoló. És akkor meg is érkeztünk az ellentmondáshoz: hogy van az, hogy annyi frigid, anorgazmiás és mindenféle szexuális zavarral küzdő nő van és mégis nekik magasabb állítólag az a bizonyos SI-jük?

És ezt most véletlenül sem azért mondom, mintha annak szurkolnék, hogy ne legyenek jobbak a nők a férfiaknál a szexben. Nyugodtan legyenek csak zseniálisak! Nem árt az senkinek, sőt! ;) – Csak hát az a fránya szakirodalom, meg a valóságérzékelés…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mennyi van? A nők feléről beszéltem (rákerestem, 44%, míg a férfiaknál 11%), bőven beleférnek a frigidek a másik felébe, hol az ellentmondás? Amúgy meg, hogy veled frigid és orgazmusképtelen, az azért még nem jelenti, hogy csak vele van a baj. :)

Ne mondd, hogy jellemző, hogy egy férfi szexuális témában olvasgat, vagy egyáltalán megkérdezi a partnerét, neki hogy lenne jó, ő csak húzogatja ki-be, aztán lesz valami vagy nem – ha nem, akkor frigid picsa. Szex után meg mindig ciki lesz megkérdezni, jó volt-e. Ha nem tűnt fel, akkor a válasz: nem. És itt jön be az EQ a nők részéről, hogy legalább a többség megpróbál valamiféle pozitív választ adni, hogy a pasi ne érezze olyan nyomorultul magát – bár sosem értettem, hogy ha ennyire fontos, jó volt-e a nőjének, miért nem képezi magát. Mondom, tőlem kérdezték már meg szopás után, hogy én is elmentem-e, valami szájüregi orgazmusra számított, nem tudom, mit rakott ki az agya.

Én is magyaráztam már el nőnek, hogy az orgazmus milyen, mert nem tudta (vagy csak az egyiket ismerte). Pasik se tudják, na azt tényleg pláne nem tudják, hogy kétféle női orgazmus van. A nők azért okosabbak benne átlagban, mert olvasnak róla a magazinjaikban, blogjaikon legalább. Férfi ilyenről nem olvas.

Alter Ego
Szerkesztő

“Amúgy meg, hogy veled frigid és orgazmusképtelen, az azért még nem jelenti, hogy csak vele van a baj.’

Ez az a része a válaszodnak, amit nyugodtan elhagyhattál volna, mert annyira kiszámítható, hogy előre tudtam. Igazából csak az lep meg, hogy írtál mást is. :)

No, hát miért nincs szájüregi orgazmus? :) Én olvastam már vaginális, klitorális, G-ponti orgazmusról, csókorgazmusról és a fene se tudja már, hogy mennyi másféle orgazmusról… Aztán erre pont szájüregi orgazmus nincs??? Pedig annak örülnének ám igazán a pasik! Neked is jobb lenne, mert főleg nem éreznéd munkának a munkát. :D

Orgazmus csak egyféle van. Az orgazmusélményt az agy éli át, agya meg csak egy van az embernek, még az égi csodát megtestesítő nőknek is. A többféle orgazmus mítoszára is a péniszirigység miatt van szükség, hogy egyes nők itt is bizonygathassák, hogy íme még egy dolog, ami nekik jobb vagy több van a férfiaknál… Vannak akik képesek orgazmust átélni nagyon-nagyon minimális fizikai ingerléstől is magas arousal szint (izgalmi állapot) esetén. Ezt azért mondom, mert bizonyítja, hogy az orgazmus élmény léte és minősége nem feltétlen van kötve az ingerlés mennyiségéhez vagy lokalizációjához. Ne érezd megad nőiségedben megcsonkítva, de nincs többféle orgazmus. Egyébként a jó orgazmusképességre jellemzően a férfiaknál van sok példa, főleg fiatal korban. Igyekszik is leszoktatni a “gyorstüzelésről” a férfiakat a nőtársadalom, gyakorlatilag a nő nehézkes, esetleges örömérzetének rendelve alá a férfi gyorsan kiváltható, biztos örömét.

Ohh, a férfiaknak az elsődleges szakterülete és mániája a szex. Nem csak olvasgatnak róla, hanem “dokumentumfilmek” millióit képesek megnézni a technika tökéletesítése érdekében. :D Sokaknak meg egyenesen az a mániája, hogy azon keresztül mérik a férfiasságukat, hogy a nőt milyen élvezethez juttatják. Ezért van az, hogy a frigid nők megbetegítik az egészséges férfiakat is. Mert a kudarcélmény mélyen lehangolja őket. Ezért hazudnak a nők, mert rájöttek, hogy különben esetleg még orgazmus nélkül sem lenne többé szex, esetleg tönkremenne a kapcsolat is. Mondhatni éppen annyira saját érdekből hazudnak a nők, mint amennyire a férfi kedvéért. Ez az egész meg nyilvánvalóan cáfolja a nővel nem törődő férfi mítoszát, így az szemmel láthatóan nem más, mint egy újabb férfigyűlölő frázis.

Figyi, az van ám, hogy téged nem azért fizetnek, hogy élvezz, szóval ne csodálkozz, ha nem érdekli őket, hogy neked jó volt-e, elvégre azért fizettek, hogy nekik legyen jó. :) Neked úgyis csak akkor van orgazmusod, amikor megkapod a pénzt, nem? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Na meg ne magyarázd nekem, hogy ugyanolyan! Én érzem, hogy mi a különbség, meg tudom fogalmazni – hasonló, de nem ugyanaz, más érzés. Érzésről beszélünk. A nők orgazmusérzete például egész máshol jelentkezik a testben, mint a férfiaké. A női lokális, ezért érezheti több helyen, és máshogy.

És képzeld, nem a vevőkről beszélek, amikor szexről meg élvezetekről van szó, nem keverem a két szituációt, ennyit azért nézz már ki belőlem.

Az biztosan igaz, hogy mániájuk a szex, de az a bizonyos dokumentumfilm a pornó. Aztán nem értik, a valóságban miért nem úgy működik, mint a doksiban, akkor jön a frigid picsázás. :) Ezzel persze nem mondom, hogy nincsenek igazi frigid nők, nekem a pornóstílus is bejön, engem a szex nagyon sokféle változata szórakoztat, viszont tudom, hogy a nők többségét nem. A legjobb barátnőmnek pl. még soha az életben nem volt vaginális orgazmusa, ez viszonylag gyakori valamiért, nem tudom, min múlik a dolog, mindenesetre azért nekik is vannak lehetőségeik, attól még nem válnak frigiddé, csak más megoldások kellenek. Azt viszont megérteném, ha egy pasi emiatt továbbállna, mert az számomra se lenne teljes értékű szexuális élet.

U.i.: miért szerkeszted át állandóan a kommentjeidet? Válaszolok valamire, aztán mikor elküldöm, hogy toldoztad-foltoztad, megvariáltad.

Alter Ego
Szerkesztő

Örüljön minden nő, akinek van orgazmusa és nem téveszti azt össze fogalmilag valami kellemes érzéssel, amit itt is érez, meg ott is, csak ott kicsit jobban. Az orgazmust az agy éli át, de az érzést a nemi szerv, az alhas környékén érzékelt fizikai érzésként éli meg az ember. Egy testre leképezett fantom érzés. Ez nőknél és férfiaknál is ugyanúgy jelenik meg.

Sajnos a női szexualitás tele van problémákkal. Egy felmérés szerint a nők egy nagyon jelentős része inkább lemondana a szexuális életéről, minthogy a mobiltelefonjáról.

Azért szerkesztem át, mert sűrűn jut eszembe utóbb még valami illetve egy közérthetőbb megfogalmazás…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Még egy oltás a végére eszedbe jutott, értem. :)

Nem tudom, hány nő mondana le a szexről, én semmi pénzért se mondanék le róla, és az ismeretségi körökből minden csajnak ugyanennyire fontos a szex. Hogy a magányos nők azt mondják, lemondanának róla, valahol érthető. A masztizás csak olyan, mint a mekis kaja.

Épp ezért lenne fontos megtanítani a nők felének, milyen is az orgazmus, hogy ne keverjék össze azt csak valami viszonylag jó érzéssel. Oké, a női rovatok évtizedek óta megteszik a maguk dolgát az ügyben, de abban hibáznak, hogy sosem írják körül egészen pontosan a jelenséget, és még mindig erőltetik, hogy “nem az orgazmus a fontos a szexben egy nőnek, hanem a kapcsolódás” és hasonló hülyeségeket.
Sőt feminista és/vagy frigid oldalról az elmúlt időszakban olvasgattam szexszel kapcsolatos “amit a férfiaknak meg kéne tanulniuk” okosságokat, azoktól konkrétan felsírtam. Pontokba szedték, a nők mit nem szeretnek az ágyban, és azokat a férfiak ne csinálják, legszívesebben ellencikkben jeleztem volna, hogy a pofádat befogod. Gyakorlatilag kiirtották a szexből mint, ami jó, izgalmas, kreatív, vad.

Amúgy hogy állíthatod, hogy az ágyban nemtörődő férfi képe csak egy mítosz, mikor közvetlenül alád kommentelte egy férfitársad, hogy a “kutyát se érdekli”?:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én kíváncsi lennék az ellen-cikkre :)

Alter Ego
Szerkesztő

“Még egy oltás a végére eszedbe jutott, értem. :)”

Igen, van az úgy. :) Főleg azért támad rá ingerem, mert igazából nem jókedvemből beszélgetek, hanem csak nem tudom elnézni, hogy válasz nélkül maradjon a kommentmezőkben a töménytelen férfiellenes sztereotípia, amit magaddal hoztál és amit olykor nagy műgonddal a lehető legirritálóbbra is fogalmazol… Egyértelműen provokálsz és nehéz nem provokálva lenni, szóval kérem is, hogy nézze el mindenki a türelmetlenségem…

Ilyen viszonyok között meg az sem kizárt, hogy amikor leírja valaki, hogy a “kutyát sem érdekli”, akkor nem e az van, hogy neki is viszket a tenyere, hogy egyszerűen csak viszont oltogasson…

No, vissza a tárgyhoz. Egyébként az az igazság, hogy a legjobban akkor jár mindenki, ha valójában nem görcsöl rá a férfi, hogy most akkor jó volt, nem volt jó… Mert annak gyakori egyenes következménye, hogy elindul az önhibáztatás, a kételkedés és akkor rögtön annyi az egész szexnek. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem kell beszélni semmiképp sem arról hogy kinek mi jó és mi nem…

A szexuálpszichológusok tudják, hogy a nők szinte automatikusan lesznek férfihibáztatók, ha szexuális zavaraik vannak, mert többnyire nem önmaguktól, hanem a férfitól várják a “csodát”. És ez is egy nagy gond, mert így eleve megalapoz a nők sajnos gyakori szexuális problémája sok-sok andorfóbiát, férfigyűlöletet …

Az orgazmust nagyon nehéz körülírni, ha valaki már próbálta, akkor tudja. Sok orgazmusélményt nem ismerő nő emiatt nem is tudja, hogy valami nem működik (még) nála… És nem is könnyű megmondani, hogy kell e erőltetni a felismerést, például Szendi Gábor pszichológus írja valahol, hogy azzal a nővel kapcsolatban, akinek nincs hiányérzete, eleve nem merül fel terápiás szükséglet. Ez így elég lemondóan hat, de ha figyelembe vesszük, hogy sokszor hosszú pszichológiai terápiával sem lehet az anorgazmia problémáját sokaknál megoldani, azért mégis megfontolandó. A női magazinok valóban nem tesznek meg mindent a nőkért ezügyben (sem). A sok sületlenség terjesztése helyett például ezzel kellene foglalkozni szakszerűen… Én nem tudom hogyan lehetséges, hogy ilyen állapotok uralkodnak.

“nem az orgazmus a fontos a szexben egy nőnek, hanem a kapcsolódás”

Ennek a szólamnak is van azért egyfajta haszna, mert legalább vigasztalóan hat azoknak, akik tartósan nem tudják megoldani a szexuális problémájukat. Sajnos nagyon úgy tűnik hogy genetikusan determinált a probléma, sokaknak nagyon nehéz lenne érdemben segíteni. Szerintem egyébként ahhoz eleve fel kellene hagyni a szolipszista ködösítéssel, a csókorgazmusról, multiorgazmusról, női ejakulációról, plafonokat döngető SI-ről szóló figyelemelterelő mítoszokkal és szembe nézni, sőt szembe menni a problémával. Valaki érezhetné saját ügyének a nők szexuális kultúrájának ügyét és a problémáik megoldását. Például akár a feministák, csak hát az úgy nem fog menni, ha “esetleg” saját maguknak is vannak ilyen természetű problémáik (is) és ők sem ismernek mást, csak azt az ösztönös választ, hogy férfigyűlöletben szublimálják a személyes elégedetlenségüket a valódi megoldások keresése helyett.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Az orgazmust nagyon nehéz körülírni”

Már rég megírták olyan, mint a hapcizás.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most például teljesen normális stílusban kommunikálsz, és a gondolataid nagy részével egyet is értek. Amikor te is indulatból írsz, én is hajlamos vagyok inkább indulatból írni, és akkor én is szélsőségesebb vagyok, pedig egyébként nem. De rám is hatnak az itteni szövegek, ahogy korábban már írta valaki: végignézek nőként a kommenteken, és nekem is viszketni kezd a tenyerem, annyira szélsőségesek tudnak lenni, bekapcsol az önvédelem meg felmegy a pumpa. Most már, hogy egy kicsit többet “tudok” a kommentelőkről, látom, ki milyen nézeteket képvisel, ki szélsőséges, ki belátóbb, egyre könnyebb ezt helyretenni magamban. De igen, még egy jó párszor el fog szakadni a cérna nálam is. :)
Hogy irritállak, az belefér. Ha így tudsz válaszolni annak ellenére, hogy ki nem állhatsz és nem jókedvedben szólsz hozzám, hanem mert közölni akarod a mondandódat, azzal nincs semmi baj. Viszont ezt felejtsd már el, hogy provokállak, én ugyanezt érzem, csak le akarom írni, ahogy én látom.

“A szexuálpszichológusok tudják, hogy a nők szinte automatikusan lesznek férfihibáztatók, ha szexuális zavaraik vannak, mert többnyire nem önmaguktól, hanem a férfitól várják a “csodát”.”

Igen, kapásból itt lett elbaszva az egész, hogy a női orgazmus a férfi felelőssége. Nem, ez a nő sajátja. Ismerje már meg ő a testének a működését, és keresse meg a megfelelő partnert hozzá, vagy legalábbis kommunikáljon, mondja el, mi jó, mi nem jó, ha elsőre nem zökkenőmentes a dolog. Persze, a pasi is képezze magát, törekedjen arra, hogy a partnert is kielégítse (ugyanígy tegyen a nő, pl. tanuljon már meg rendesen szopni, a pasik mindig ezt mondják, hogy a nők 90%-ának fogalma sincs, mit csinál), de arról nem tehet, ha a nő maga se tudja, mi lenne a jó, hogy kéne, és még csak nem is beszél róla, inkább össze-vissza kamuzik szex után. És igen, a feministák például ebben segíthetnék egymást, mert ez egy probléma. A feminista vezérszónokok nagy része nem alkalmas a feladatra, ő a szexben is elnyomást lát, ezért sosem fogja élvezni a szexet, hasznos tanácsot nem tud adni, csak nyomasztja a többi nőt, akik meg elkezdik szégyellni, hogy élvezik, ha a férfi a domináns az ágyban.

Nem fair, hogy a férfiakat ezzel kapcsolatban ilyen mértékben nyomasztja a társadalom, ennek is inkább egy kölcsönös dolognak kellene lennie, tehát hogy mindkét nemnek verjék a fejébe, hogy az ágyban is felelősséggel tartoznak egymásért: Ha adott esetben a nőnek vannak szexuális jellegű problémái, az a saját nyomora, nem a partneré, és az ő felelőssége ennek utánajárni, változtatni, más nem tudja megoldani helyette.

Naooo
Olvasó
Naooo

“ki szélsőséges”

A feministák, demokraták, liberálisok, kapitalisták, kommunisták, meg még egy rakás hulladék.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, kapásból itt lett elbaszva az egész, hogy a női orgazmus a férfi felelőssége. Nem, ez a nő sajátja. Ismerje már meg ő a testének a működését, és keresse meg a megfelelő partnert hozzá, vagy legalábbis kommunikáljon, mondja el, mi jó, mi nem jó, ha elsőre nem zökkenőmentes a dolog. Persze, a pasi is képezze magát, törekedjen arra, hogy a partnert is kielégítse (ugyanígy tegyen a nő, pl. tanuljon már meg rendesen szopni, a pasik mindig ezt mondják, hogy a nők 90%-ának fogalma sincs, mit csinál), de arról nem tehet, ha a nő maga se tudja, mi lenne a jó, hogy kéne, és még csak nem is beszél róla, inkább össze-vissza kamuzik szex után. És igen, a feministák például ebben segíthetnék egymást, mert ez egy probléma. A feminista vezérszónokok nagy része nem alkalmas a feladatra, ő a szexben is elnyomást lát, ezért sosem fogja élvezni a szexet, hasznos tanácsot nem tud adni, csak nyomasztja a többi nőt, akik meg elkezdik szégyellni, hogy élvezik, ha a férfi a domináns az ágyban.

Nem fair, hogy a férfiakat ezzel kapcsolatban ilyen mértékben nyomasztja a társadalom, ennek is inkább egy kölcsönös dolognak kellene lennie, tehát hogy mindkét nemnek verjék a fejébe, hogy az ágyban is felelősséggel tartoznak egymásért: Ha adott esetben a nőnek vannak szexuális jellegű problémái, az a saját nyomora, nem a partneré, és az ő felelőssége ennek utánajárni, változtatni, más nem tudja megoldani helyette.

Azért szedtem vastagon , mert egyetértek vele, ezt is be kéne keretezni:)

Annyi még hozzájön plusszba, hogy ahogy a szakirodalom (meg mindenféle felmérés) is írja, hogy (jóindulatúan:) kb 50% -a a nőknek nem igazán alkalmas orgazmusra, max extrém vibri /bizbasz kombinációk, no meg a Hold is, ha úgy áll stb.

+ az alfaözvegy-nek szerintem a szexuális élete is elvan cseszve, hacsak nincs “minőségi” szeretője…..

és még lehetne ragozni…

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Megtaláltam az egyik cikket, ami felháborított.

http://metro.co.uk/2014/05/03/27-things-men-do-in-bed-that-women-hate-4717030/

27 pontból úgy 24-ben mond baromságokat (12, 15, 27 kivétel) a cikk, és elkeserítő, hogy ez valami Facebook felmérés eredménye.

Naooo
Olvasó
Naooo

“tőlem kérdezték már meg szopás után”

Arcodra hányszor verték már?

herceg
Olvasó
herceg

“Ezért nem ismernek fel egy színlelt orgazmust, mert fogalmuk sincs, mi különbözteti meg az igazitól. “

Nem, édesem, azért, mert a kutyát se érdekli :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt mondom én is. Ebből következik, hogy se az EQ-ja, se az SI-je nem magas Átlagjóskának. :)

herceg
Olvasó
herceg

Ebből sok minden következik (pl., hogy hiányos az alapműveltséged, nincs humorérzéked és nem létező dolgokban hiszel), de az általad írtak aligha :)

Art
Olvasó
Art

az EQ fogalma mindig és kizárólag a következő kontextusban fordul elő:

“Igaz, hogy nem egy észkombájn, de EQ-ban nagyon ott van!”

Fordítás: buta mint a seggem, és ezt azzal tetézi, hogy a többi idiótával egységfrontba tömörül.

hunbagira
Újságíró

de egy magyar férfi azért nyissa már ki a szemét, és vegye észre, hogy az átlagférfiak körülötte még mindig hogy bánnak a nőkkel. 

Akkor egy kis fogalom meghatározás, mert ez így tág. Mit értesz átlag alatt? Melyik korosztályt társadalmi közeget. Mert egy 50 éves kancigány strici…akivel találkozol valószínűleg rosszul. :) Sőt a lakótelepi 50 éves kádárproli/kispolgár. Ahonnan jössz valószínűleg.

nincs értékes munkája (a férfi szerint minden “női munka” értéktelen, sőt a férfi még akkor is értéktelennek látja a nő munkáját, ha “férfimunkát” végez), Ezt nemcsak a primitívebb férfiak látják így, hanem az “okos” közgazdászok. Tudod nem véletlen létezik az “áruALAP” fogalma, aminek megtermelésében ti nők a nagy egyenjogúság ellenére, nem vesztek részt. Még leesik a műköröm, ugye. :) De azért egy ringyó tényleg, ne beszéljen a munkáról, mert az még a kurva pofátlanságnak is a csimborasszója.

Ha én átlagférfiról beszélek, akkor igyekszem a nagy átlagot figyelembe venni  Hazudsz vagy- állítólagos-  125 IQ-d  :D ellenére simán megvezethető vagy femcsi szociális kondicionálással ( tök mindegy, mekkora marhaság, ha sokat mondjuk úgy is elhiszik sőt megszeretik)

Amire ti hivatkozni szoktatok a magyar férfi “szemétségével” kapcsolatban az 10-20%-ra jellemző. De vegyük végig.

Női túlmunka otthon: Te csináltál ilyet valaha férfinak? Na, ugye. :D De valóban jellemző volt eme jelenség kádár kockalakó kispolgáraira/prolijaira. Ahonnan a magadfajta, szolis betonpillangóból/flasztertündérkéből jött kurva jön. És, ugye mindenki magából indul ki pláne 125iq-val rendelkező okos nők. LOL :D De fel kell világosítsalak ez a réteg a jani bá rendszerének csúcsidőszakában sem volt több 15-20%-nál. Tehát itt hivatkozol egy olyan jelenségre, ami anyáink-nagyanyáink korosztályának 15-20%-át érintette. A vidéki agrár és agrári-ipari közösségekben a férfi is legalább annyi házkörüli munkát végzett (ha nem többet), mint házban a nő. A belvárosi nagypolgárságnak és komcsi arisztokráciának, meg már akkoriban is volt pénze bejárónőre.

Férfi erőszak: Itt valszeg még jobban érvényesül a magából indul ki dolog. Attól, hogy bemerhavenben/amszterdamban/genfben menekülni kell cigánystricik elől az nem általános. És az sem, ha otthon a kádár-kaptárban alkesz apád időnként lepofozta  a mutert.

Férfi hűtlenség: Jah kérem, nem az alfákra kell nedvesedni és problem solved.

De vegyük össze ti a férfiak max 30%-a miatt szidjátok az összes férfit, ez tipikus kollektívista logika, amit nem kedveltek álítólag. Ahhoz hasonló, amikor egy hozzád hasonló pasi mondja, hogy minden nő haszonleső-rátarti – parazita- önző  hazug ringyó. Ez esetedben tényleg áll. Sőt szerintem több ilyen nő van, mint a fenti csoportokba tartozó férfiak. De a férfiak jellemzően nem indítanak emiatt “maszkulinista” szervezeteket. Illetve most már igen.

 

Delin
Olvasó
Delin

nincs értékes munkája (a férfi szerint minden “női munka” értéktelen, sőt a férfi még akkor is értéktelennek látja a nő munkáját, ha “férfimunkát” végez), Ezt nemcsak a primitívebb férfiak látják így, hanem az “okos” közgazdászok. Tudod nem véletlen létezik az “áruALAP” fogalma, aminek megtermelésében ti nők a nagy egyenjogúság ellenére, nem vesztek részt. Még leesik a műköröm, ugye. :) ”

Ezt nem is konnkretan ehhez a kommentedhez, hanem ugy altalaban a meg a korabbi termelo/irodai, ferfi/noi munka stb megnyilvanulasaidhoz. Amikor meg en jartam a Corvinusra, az alabbi konyv volt munkagazdasagtanbol a tankonyv. Legyszi olvass belole kicsit, hatha segit megerteni az alap modern kozgazdasagi osszefuggeseket es tagitja egy a latokorod a temaban. (Ferfiak irtak, ha ettol hitelesebb szamodra a forras.)

Ronald G. Ehrenberg – Robert Smith: Korszerű munkagazdaságtan

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ehrenberg”

Ilyen névvel nem kapott még nóbeldíjat?

hunbagira
Újságíró

Mert mi lesz leírva? ☺ Kiderül, hogy 1+1=3.Hogy a ház alapja a tető.☺ Hogy a szolgáltatásra és kereskedelemre épül a termelő szektor és nem fordítva. Egy “mucsai” szögeden végzett jogászközgazdász kérdései…

Amúgy vicces, hogy más témában ugyazezt az érvelést nyomjátok -mint én- hogy kedvenc füstös migránsaitok nélkül nem lesz nyugdíj,mert nincs aki megtermelje.☺ szóval kis következetesség hölgyeim.

hunbagira
Újságíró

Jézus, következetességet kértem számon egy nőn. Sic transit gloria mundi ☺

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

Találgassak: 350 kiló hájtömeg vagy.

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

Te is a CEU-ra jártál, vagy egyszerűen hülye vagy?:

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

@SerialSlut.
Én azt mondanám az összes olyan nőnek, aki “férfiakkal egyenlő bánásmódot”, “jogegyenlőséget” követel, hogy jól gondolja meg mit kíván, nehogy a végén még teljesüljön! :) (Pl. hogy kiveszik az alkotmányból a nők kedvezményeit, egy hiteles feminista ebbe is bele kéne álljon, ne legyen már női előjog…
azt se nagyon szívlelné sok nő, ha olyan bánásmódot kapnának a férfiaktól, mint a férfiak…az egyenlő bánásmódtól lenne ám női besértődés…)
“Míg Magyarországon bőven lenne még min változtatni, ne hasonlítsuk egymáshoz a kettőt.”
-Mire gondolsz konkrétan, áruld már el, hogy min kéne változtatni Magyarországon? Egy konkrét értelmes példának is örülnék!
“Ugyanez antifeminista oldalról: a svédet megérted, amikor már csak nyilvánvaló kötözködésről szól a dolog, de egy magyar férfi azért nyissa már ki a szemét, és vegye észre, hogy az átlagférfiak körülötte még mindig hogy bánnak a nőkkel.”
-“Hogy bánnak a nőkkel”? Na finomítsunk, nem az átlag férfiak, legfeljebb egyes férfiak… Ráadásul kétoldalú a dolog, egyes nők meg hogy bánnak a férfiakkal? Az a különbség, hogyha egy férfi rosszul bánik egy nővel, akkor a nő számíthat együttérzésre, ha egy nő egy férfival bánik rosszul, a férfi röhej tárgya lesz, felejtse el az empátia elvi lehetőségét is! Csak mondom…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mióta itt vagyok, egész sok mindent átgondoltam, és most a következőképpen érzem:
Ugyanannyi nő követ el bűnt férfivel szemben, mint férfi nővel szemben. A különbség, hogy a “női bűnök” nagy része a jog szemében láthatatlan, mert piszok nehéz bizonyítani, gyakorlatilag szinte lehetetlen. Érzem az ebből fakadó frusztrációt, ez tényleg nem jogegyenlőség, de azt nem tudom, ezt hogy lehetne kijátszani. Ellenem, személy szerint is sok férfi és nő követett el “bűnt”, de a férfiakét valahogy könnyebben megfogalmazom, van rá kézzelfogható bizonyítékom, de amit a nők csináltak… néha gyakorlatilag csak érzésekkel tudom leírni, tehát számomra kristálytiszta, mi történt, de nem mehetek ezzel a bíróságra. A pozitív diszkriminációt nem pártolom, és támogatom, hogy a gyermekelhelyezési perek folyamán a férfiakat ugyanaz a bánásmód illesse meg, mint a nőket. Ne adják automatikusan a nőnek a gyereket, azt nézzék, kinél van jobb helyen. Csak ugye megint oda lyukadunk ki ezzel is, hogy sokszor ez eldönthetetlen, megfoghatatlan, mindenki hajtja a maga igazát, mindkét fél hazudozik. Bíróval beszéltem már erről, aki elmondta, hogy a fasza tele van a szülőkkel, férfivel, nővel egyaránt, képtelenség dönteni, és akkor jön, hogy akkor tessék, anya vigye a gyereket, és mindenki tűnjön el a szeme elől. Szóval ez a bírói gyakorlat, ami egyértelműen káros és igazságtalan a férfiakkal szemben.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Mióta itt vagyok, egész sok mindent átgondoltam, és most a következőképpen érzem:
Ugyanannyi nő követ el bűnt férfivel szemben, mint férfi nővel szemben. A különbség, hogy a “női bűnök” nagy része a jog szemében láthatatlan, mert piszok nehéz bizonyítani, gyakorlatilag szinte lehetetlen. Érzem az ebből fakadó frusztrációt, ez tényleg nem jogegyenlőség, de azt nem tudom, ezt hogy lehetne kijátszani”

Na látod megy ez neked! Olvasgasd a cikkeket hozzászólásokat és akkor lehet nem támadnak be hozászólásaidért ha nem tudod az egész történetet folyamatot! :)

DennisVT
Újságíró

“ez tényleg nem jogegyenlőség, de azt nem tudom, ezt hogy lehetne kijátszani.”

Erre fordított előjellel a femi megoldás az lenne, hogy hozzunk olyan törvényeket, ami alapján, ha felhívom a rendőröket azzal, hogy a feleségem inzultál, verbálisan bántalmaz, stb, akkor jöjjenek ki, alapértelmezettként fogadják el, hogy én mondok igazat, a nő hazudik, és vigyék el bilincsben.

” fasza tele van a szülőkkel, férfivel, nővel egyaránt, képtelenség dönteni, és akkor jön, hogy akkor tessék, anya vigye a gyereket, és mindenki tűnjön el a szeme elől. ”

Osztott elhelyezés?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért az nem reális, hogy bárkit elvigyenek azért, mert verbálisan bántalmaz, kiürülnének a munkahelyek egy nap alatt. :)
Volt/van ez a Kesha vs Dr. Luke ügy. A csaj azt állítja, hogy a producer évekig verbálisan bántalmazta, megszégyenítette, a szavai miatt lett evészavaros (állítólag bojlertestűnek nevezte), és nem mellesleg bedrogozta, megerőszakolta öntudatlan állapotban – nem nyalta be a bíróság, még Amerikában sem, annak ellenére sem, hogy híres és rengeteg femi támogatója van. Most zajlik az a per, amit Dr Luke indított ellene rágalmazásért, kíváncsi leszek, abból mit hoznak ki, nagyon remélem, hogy megnyeri. És nem azért, mert akár ne hinném el, hogy így történt, Dr Luke elég kétes alak, de ebben a szituációban megérdemelték egymást. Rohadtul bosszant, hogy annak ellenére, hogy a jog nem áll mellé, a csaj kerül ki győztesen a végén, mert mindenki agyonsajnálja és “rákényszeríti a jog, hogy a bántalmazójával kelljen dolgoznia”, Dr Luke karrierjének meg annyi, mert a femik üldöznek azóta mindenkit, aki együtt merne vele dolgozni, hiszen “azzal egy nemi erőszakolót támogatnak”.
És Keshát a hűvösre raknám hosszú évekre ezért.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Kedves Serialslut!

Ha jól látom, a kérdésemre nem válaszoltál. ;)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Mire gondolsz konkrétan, áruld már el, hogy min kéne változtatni Magyarországon?”

Erre a kérdésre? Bocs, de most már ilyen jellegűre nem is fogok. :)

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Pedig Te jöttél azzal, hogy “Míg Magyarországon bőven lenne még min változtatni, ne hasonlítsuk egymáshoz a kettőt.” Mindezt amolyan nőjogi kontextusban. Engem meg nagyon érdekelne, hogy aki ilyeneket állít (különösen mondjuk nőjogi, női érdekvédelmi kontextusban), hogy az vajon mire gondolhat, mert magamtól elképzelni sem tudom. Egy konrét épkézláb példa kell, egy!

[Jogi szempontból én olyat nem tudok, hogy lenne bármi olyan joga egy férfinak, ami egy nőnek nem jár ugyanúgy, ellenben visszafele már nem igaz, van olyan jogi kedvezmény, ami férfinak nem jár, de nőnek igen, még alkotmányos szinten is. Lehet, hogy tévedek, ha van, akkor mutassatok ilyen törvényt! ;) ]

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne provokálj, kérlek!

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ja, hogy ha megkérdezem, hogy korábbi hozzászólásodban konkrétan mire gondoltál, akkor az már provokáció! :)

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Igen, jelen esetben az.
Igazad van abban, hogy nők nem értek el kimagasló eredményt.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ez meg hogy jön ide? Ez a 15:34-es lentebbi hozzászólásomra lehet válasz.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Arra volt válasz. Nem akartam floodolni, azért írtam ide, ha már így is, úgy is neked ment. :)
Újra megkérlek, hogy légyszi, ezt a témát hagyjuk! Értékelem, amennyit beleraktál, érveltél; nem bunkóságból, de ezt engedjük el.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Őszintén szólva a nácik gyűlölték a zsidókat”

Akkor hogy lehetett zsidó egy Luftwaffe fejes? Vagy hogy lehetett kitüntetett vaskeresztes egy későbbi zsidó kancellár?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Vagy hogy lehet, hogy hetveniksz évvel a háború vége után is több millió holotúlélő van?

hunbagira
Újságíró

Hát, hogy? :) Úgy számolják őket, mint a kamatos kamatot szokták. Voltaképp azok is. :D

Hunn
Újságíró

Francba a vitával, csináljuk meg a valóságban is azt a nőelnyomást, amivel vádolnak minket. Ne a tradicionális férfi és női szerepeket hozzuk vissza, amit ezek a habókos picsák “nőelnyomásnak” értelmeznek, hanem csináljunk végre valódi nőelnyomást úgy, ahogy azt igazi férfiak csinálnák, ha azt szabná meg nekik a párt, hogy itt most nőelnyomást kell csinálni elvtársak és punktum. Nyomjuk el a nőket a francba. Feministákat legéppuskázni, nyílt utcán lámpavasra akasztani. Mindenki ott verje és erőszakolja meg a nőket, ahol éppen éri. Nők házimunkára és gyerekszülésre kényszerítése természetesen csakis fegyverrel, amelyik megtagadja azt a helyszínen főbe lőni. Női orgazmusról pedig ne is halljunk – csikló kivágása opcionális, melyről a nő férfitulajdonosa döntsön, természetesen a nő megkérdezése nélkül. Hiszen mit tudnának ellene tenni? Mi vagyunk a fizikailag erősebbek, nem? Ehhez vajon mit szólna a jelenleg magát oly elnyomottnak érző, sok hülyepicsa? Csak hogy végre jogosan pofázhassanak nőelnyomásról…

Na, és vajon miért nem lehet mindezt megcsinálni, ha a férfiak amúgy is gonosz elnyomók és gyűlölik a nőket? Akkor vajon mi tartja vissza őket, hogy ne maxolják ki a gonosz elnyomást? Talán az, hogy sem régen, sem ma nem az elnyomás volt a cél? Talán mert sem régen, sem ma nem gyűlölik a férfiak a nőket? Talán elképzelhető, hogy a mai férfiak valójában egy nyíltan férfigyűlölő és férfiellenes ideológia ellen lépnek fel, mely hazudik mind a férfiak céljairól, mind a férfiak motivációiról, akár a történelmi múltról akár a jelenről van szó?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Talán az ,hogy a férfiak nagy többsége nem pszichopata és még csak nem is vizionál ilyesmit.

Komolyan, a legnagyobb jóindulattal és mivel egyetlen férfitársad nem fogja megtenni én felvállalom,hogy szóljak. Neked egyre jobban romlik a mentális állapotod. Írtál korábban egy csomó hasznos és értelmes dolgot.Tényleg és nem tudom minek köszönhetően egyre jobban felkapod mindenen a vizet,egyre szélsőségesebb megnyilvánulásaid vannak.

Ott kezdődött,amikor arról írtál,hogy tökre megérted a tömeggyilkosokat,akik bekattantak,erről írtunk is egymásnak pár kommentet. Olyan gyűlölet fröcsög belőled időnként,hogy nem hiszem el,hogy ezt valóban ugyanaz a Hunn írta,aki egykor tök jó dolgokat tett ki és egyenlő vitapartnerként tekintett az itt előforduló nőkre.(legalábbis nekem nem tűnt fel,hogy nem)

Megértem,hogy kiakadtál pl. Lierin egy-két bicskanyitogató megjegyzésén,mert szerintem is személyeskedő volt,de itt senki NEM ELLENSÉG. Én pl.állítom,hogy jogilag nincs női hátrány ma Magyarországon és inkább férfiakat sújtó jogi diszkrimináció van jelen. Az idejövő nők nagyrésze messze nem feminista,de azért van egy-két hang,aki abból is kihozza a femit,aki eddig antifeministának vallotta magát.

Az erőszak sosem megoldás ! (kivéve az önvédelmet,hogy Naooo is boldog legyen,igen önvédelemből tökön rúghatod). Kérlek gondolkozz el ezen és nem én vagyok az ellenség,aki erre felhívja a figyelmedet. Pont az áll melletted,aki szól neked.

Naooo
Olvasó
Naooo

Én úgy látom, hogy bankárokat akasztani az önvédelem.

Reszet Elek
Újságíró

Én értem a mondanivalója lényegét. Ha valóban nőelnyomás lenne megéreznék a nők. Éreznék a különbséget.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nem az értelmezésével van a gond. Nyilván egyértelmű, hogy mit akart vele mondani. De mondjuk egy igazán femi ide téved, (bizonyosan vannak akik olvasnak itt időnként), vagy valaki (nem én leszek az),csak az első részt kiollózva elküldi rendőrségnek ,újságnak,médiának,szerinted nem lehet belőle baj ? Még az oldalnak is ,pereskedéstől kezdve bármi jöhet. Utána meg lehet magyarázkodni,hogy nem úgy gondolta…

ggwp
Olvasó
ggwp

Mostanában a kommentek nagyon kezdenek eldurvulni, annyira telve van az egész trollokkal, random utálattal, hogy már egy ideje kedvem sincs olvasni. Egy kulturált férfi oldal lehetne moderáltabb. Hiába süt az indulat majd az összes kommentből, igazából ezzel nem lehet megváltani semmit, és senkit, csak feszültséglevezetésere jó, viszont mások kedvét meg elveszi a 30. megkeseredett és utálkozó komment, ha jogos, ha nem.  Pl. a fentebb lévő hölgyemény (serialslut) teljesen normálisan ideír, és azonnal megy az alázás. Mindegy, az oldalt megéri látogatni, a cikkek hiánypótlóak, de nagyon toxic lett a közösség része.

RGB
Olvasó
RGB

Nekem mint random olvasónak az a véleményem, hogy ez nem ma kezdődött. Több korábbi szerző rég írt már cikket. Változik a hangulat. Néha az az érzésem, hogy lassan több lesz itt a feminista mint az antifeminista, és ennek megfelelően (ahol az ész csődött mond egyesek erővel próbálkoznak) kevesebb az érvelés, több a gyűlölködés.

ggwp
Olvasó
ggwp

Az a  komment részből nem nagyon látszik, hogy mennyi feminista vagy antifeminista olvassa, mert csak az elenyésző hányad kommentel, és aki írogat is, századszorra már biztos unalmas és idegesítő ugyanarról vitázni, ugyanazt leírni, ha bejön valami nagyon fempicsa. Talán ettől látszik hogy több a feminista komment, kevesebb normális vita van utána, mivel a 90% ugyanazt már fáradt leírni, helyette megy a toxic, viszont az meg lealacsonyít a szintjükre.  Vagy: és ez tényleg pozitívum : egyre több nő nézi az oldalt, és ezeknek a kis hányda, akit nagyon sért a női öntudatában, regisztrál, és vagy normálisan vitázik, vagy fröcsög. Azért viszont tényleg kár, hogy aki nő idetéved, és meglátja ezt a néha már gyűlöletbeszédet, azt azonnal radikalizálja az álláspontját illetően. Rossz fényt vet az egész oldalra, és célkitűzésére, elvégre, ez ugyanúgy nőket érintő ügy, és csak velük lehet megoldani, vagy mgtow (haha.).

Reszet Elek
Újságíró

Nagyon találó meglátás.

RGB
Olvasó
RGB

Lehet….ha lennék még annyira optimista, hogy hinnék benne van olyan, hogy “közép távú megoldás”. Sokat kellene visszaolvasni, ha azt szeretnénk, hogy minden idetévedő felülvizsgálja az álláspontját csak azért mert belelolvasott egy cikkbe. Így csak annyit látok, hogy a feminizmus bármilyen térben, bármilyen hangnemben megjelenik, itt meg gyűlöletbeszéddé válik minden hirtelen felindulásból odavetett mondat. Ha itt nem lehet megtenni, hol lehet megtenni? Ha a vita parttalan, minden más tiltott, mi marad? A hangja csak annak hallatszik aki megszólal.

bny
Olvasó
bny

Nagyon szívesen olvasom a cikkeket, és a kommenteket (megfogadtam xcskax és Hunn tanácsát és én már nem írok kommentet, marad az olvasgatás:)). Amíg túlsúlyban voltak a férfikommentek, illetve 1-2 nő kommentelt (Vivi, Koriander, meg talán egy fiatal anyuka), konstruktív, előremutató hozzászólásokat olvashattam, érveléseket, vitákat. Nem értettem egyet mindennel, de érdekes volt a másik oldalt is megismerni. Mostanra azonban teljesen megváltozott az egésznek a hangulata (provokáció, személyeskedés stb.). Még nőként is azt mondom, hogy az itt megjelenő egyre több nő miatt. Nagyon sajnálom.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Tudod, ggwb, egyrészt igen, legyen rend, másrészt a gondolat és a közlés szabadsága… Azért most nagyon szelíden, de igyekszem helyreigazítani a legszélsőségesebbeket. Mert mégiscsak had mondja el mindenki, ami a bögyét nyomja. Úgyhogy csak a legindulatosabbakat kérem higgadtságra. Bízom benne, hogy ennyi elég.

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

Hogy te mekkora buzeráns vagy. Látom, faszfejkém, te vagy a SerialSlut inkognitóban. Neked az a szélsőséges, pici gender, ha egy Férfi szembe mer szállni a genderistákkal.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Toxic, a stílus, kérlek! A felesleges indulatok zavarnak, a genderistákkal menj csak nyugodtan szembe. Azzal semmi baj.

lady
Olvasó
lady

Tapasztalatom  szerint  először a legértelmesebbek meg az erősebb hangnemben szólók  de erős igazságot írók szoktak elmenni a fórumokról mert megunják a vitákat  meg némely ember kötekedését.  De hogy szakszóval írjak “majd normalizálódik a helyzet” , remélem!

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem meg minden a régi.

lady
Olvasó
lady

Aha értem akkor minden all right ha ez az alap színvonal neked.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem alap, de mindig is vannak ilyen késdobálósabb időszakok… azért a női fórumokon messze durvábban tépik meg az odatévedő kakasokat, mint itt valaha egyetlen tyúkot is.
szóval teljesen egyetértek Hunnal, hogy ez egy fiús játszótér és legalább itt ne kelljen már az óvónéniknek megfelelni.

Hunn
Újságíró

A nők, amikor férfiterültere keverednek, két dolgot csinálnak: megpróbálják moderálni a férfiak kommunikációját, hogy csak az általuk elfogadott gondolatok jelenhessenek meg, illetve megpróbálják a férfiakat visszaterelni a nőközpontú világnézetbe. Az itt kommentelő nőktől sem igen látok mást.

Aki Feminista, az pedig igenis nagybetűs ELLENSÉG. És mielőtt megköveznétek, ezt nem én találtam ki. Ők maguk mondták. Tudod, hogy a férfiak a gonosz, elnyomó ellenség. Namármost, ha mi ellenség vagyunk nekik, akkor ők nekünk pontosan mik is? Na ugye. Vigyük ezt a gondolatot tovább: mit szoktak tenni a férfiak az ellenséggel? Elárulom, hogy nem spanoskodni, meg megbeszélni egymással hogy ki mit szeretne. Az ellenséget meg szoktuk semmisíteni.

Mondok ennél melegebbet is. Ha jobban belegondolunk, MINDEN női jogot valójában a férfiak adnak a nőknek, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy mi vagyunk fizikailag erősebbek. Ha elvennénk őket, nem tudnának a nők tenni semmit. EZÉRT kéne a nőknek kurvára elgondolkoznia azon, hogy ha vannak jogaik, azok vajon miért vannak, és az a tény, hogy vannak, nincs-e alapvető ellentmondásban az elnyomás meséjével?

És mondok még valamit: már látjuk a reakciót a polkorrektségre, a multikultira, a tömeges bevándoroltatásra. Mindegyiket ugyanaz a kultúrmarxista brigád nyomatta, mint a Feminizmust, a gender- és meleg-ideológiákat. Ha arra volt reakció, és nagyon erős és győztes reakció, lásd: Trump megválasztása akkor ami késik nem múlik. A Feminizmusra is lesz – Trump megválasztása egyébként nem kis mértékben volt reakció a Hillary által képviselt Feminizmusra.

Szerinted mi lesz ez a reakció? Sima visszatérés a tradicionális férfi-női szerepekhez? Kizárt. Sokkal keményebb backlash lesz a nők ellen, sokkal jobban vissza fog lengeni az inga először, mire a tradicionális szerepek visszajönnek. Nem azt mondom, hogy az az elborulás lesz amit fentebb írtam, de azért nagyon lightos sem lesz szerintem. Körülbelül húsz évet saccolok ennek, hogy eljön, max harmincat. A vicc az, hogy vagy mi csináljuk meg, már úgy értem a fehér férfiak, vagy megcsinálják az iszlámisták, sokkal kegyetlenebbül. Úgyhogy velünk még mindig jobban járnak majd a nők. Mondjuk én ezt már valszeg nem érem meg, pedig jó lenne patriarchaként élni, de hát marad a Game mindhalálig.

Naooo
Olvasó
Naooo

A zsidók amikor árja területre keverednek, két dolgot csinálnak: megpróbálják moderálni az árják kommunikációját, hogy csak az általuk elfogadott gondolatok jelenhessenek meg, illetve megpróbálják az árjákat visszaterelni a zsidóközpontú világnézetbe.

Hunn
Újságíró

A nők olyanok mint a zsidók, két okból is. Egyrészt ők is a pénzedet akarják, másrészt zavarja őket hogy észreveszed ha túl nagy az orruk.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Kedves Hunn !

Kezdem azzal,hogy ez a kommunikáció már sokkal inkább idézi a “régi Hunn-t”

“A nők, amikor férfiterültere keverednek, két dolgot csinálnak: megpróbálják moderálni a férfiak kommunikációját, hogy csak az általuk elfogadott gondolatok jelenhessenek meg, illetve megpróbálják a férfiakat visszaterelni a nőközpontú világnézetbe. Az itt kommentelő nőktől sem igen látok mást.”

Látod,ebből is kiderül,hogy sokszor nem látod a fától az erdőt. Amiatt ,amit írtam,kapásból azt hiszed,hogy moderálni akarlak. Senki nem akarja a véleményedet “beléd fojtani  “,az viszont,hogy mindenkitől:férfiaktól,nőktől egyaránt józan,értelmes,úgymond “veszélytelen” hangnemben  folyjon az eszmecsere mindenkinek érdeke és talán el is várható.Ugyanis a gyűlölet,gyűlöletet szül,csak még jobban elmérgesíti a helyzetet és csak ront az eleve nem rózsás férfi-nő kapcsolatokon,hisz ellentétet szít. De ez csak a morális része a dolognak. Tényleg nem veszed észre,hogy az egésszel védtelek ? (még ha nincs is szükséged ilyesmire egy nőtől ) Tényleg nem veszi észre senki,hogy milyen veszélyes vizekre eveztél ? Lehet,hogy én reagálom túl,de jobb félni,mint megijedni…Valóban nem volt senkinek vészcsengő,hogy ezzel az első bekezdéssel vissza lehet élni?! Feljelenthetnek ,meghurcolhatnak,a Férfi Hangot,mint oldalt negatív hangnemben tüntethetik föl stb…Lehet,hogy nem fogják,de kiollózva,azaz a kommentedet kissé manipulálva bajod lehet belőle. (remélem,hogy nem lesz),Szerinted miért hangsúlyoztam ki,hogy ilyenekkel “igazi szélsőséges femik” visszaélhetnek,hogy manipulálhatják ezt a kommentedet stb ? Én általában 2-3 lépéssel előre szoktam mindig gondolkodni (apukámmal sokat sakkoztam :)). Mikor van a nagyobb esély rá ,hogy történik valami reakció a dologra ? Akkor,ha kihangsúlyozom,hogy rossz lelki, mentális állapotban lehetsz,ezért írsz mostanában ilyeneket,de amúgy Te nem vagy ilyen (ami igaz is),aztán Elek tálcán kínálta az újabb lehetőséget: ha leírom,hogy manipulálható és félremagyarázható,hisz Te csak egy hasonlattal éltél…Ezek után JÓVAL kisebb a valószínűsége ,hogy bármit,bárki lépne,hisz írásban van,ugye mi” megmondtuk előre “,hogy az egész egy csúnya félremagyarázás stb. Sajnálom,ha csak az jött le,hogy “moderálni akarnak”.Ezt sem fogjátok elhinni,de igazából nem is érdekel.

Ma Magyarországon nincs nő,aki ne a “feminizmusba” született volna bele (az egészen időseket leszámítva). Tehát fizikai képtelenség ,hogy valamilyen hatással ne legyen a nőkre a feminizmus.Ez jobb esetben .csak a történelmi,egyenlőségi feminizmus (mondjuk 1947-89 közötti hatással) ,az ún.posztfeminizmus más sokkal rombolóbb és veszélyesebb,de ezt is többször leírtuk.Cikk is szólt róla a FH-on.Én úgy vélem,hogy az idetévedő nők egyike sem igazán vonalas,posztfeminista. Még Lierin sem! Nem az lenne a cél,hogy minél több nőt megnyerjetek magatoknak,hogy minél több nő gondolkodjon el dolgokon és érezze magáénak a férfiak problémáját ? Hogy megmutassátok az érem másik oldalát ? Delin most írta,hogy a FH hatására egészen máshogy lát bizonyos dolgokat! Ő lenne a szélsőséges feminista ?! Én lennék,aki abszolute elismerem,hogy a nők semmilyen joghátrányt nem szenvednek (én legalábbis sosem tapasztaltam) és valóban a férfiakat (pl apai jogok,nemi erőszak ügyek) sokszor hátrányosabb megkülönböztetés éri manapság ,ami ellen én fel is emelem a szavam,NEM CSAK ITT !! Mi lennénk,az ELLENSÉG ?!!

Senki nem kétli,hogy a jogainkat a férfiaktól kaptuk azon egyszerű oknál fogva,mert ők a fizikailag erősebbek. Ezt kár lenne tagadni. Én személy szerint hálás is vagyok érte és nem élek vissza ezzel. Hogy ez társadalomtörténetileg ,történelmileg milyen okokból kifolyólag alakult így,sokkal összetettebb,mint amire itt hivatkozni szoktunk. Folyton a szavazati jogon lovagoltok,aminek véleményem szerint jóval  kisebb jelentősége volt (ezt ti tudom máshogy látjátok,nem is akarlak meggyőzni titeket, csak leírom az én verziómat),mint ahogyan itt be van állítva,pláne Magyarországon.

1947-től hazánkban a választások ,pláne 56 után egyszerűen semmi jelentőséggel nem bírtak,mert igazából nem volt választásod. Volt vanília A és vanília B. Esélyed sem volt csokoládét választani. A egész egy gesztus volt csupán és igen,mindez azért,hogy a nők tömegeit küldjék munkába. A nők nagy többsége nem igazán foglalkozott választási jogával (azt a kis  réteget leszámítva aki harcoskodott,de ez nem volt jelentős Magyarországon,illetve a keleti blokkban). Nem érdekelte a szavazati jog a déd és nagyanyáimat ,édesanyámat sem. Én már beleszülettem,hogy van,nekem természetes.De messze nem ezt tartom a legfontosabbnak a jogegyenlőségben…

Nem tudhatjuk igazán mit hoz a jövő,de a muszlim veszélyt (amire Churchill már 1899-ben “Az iszlámról” c.művében felhívta a figyelmet,tényleg érdemes elolvasni) én is jelentős veszélynek tartom és egyet is értek veled ,hogy veletek jobban járunk, de én nem látom,hogy a fehér férfiak zöme nagy visszarendeződési mozgalomba fogna…Inkább az MGTOW  felé fordulnak.Nem gondolom,hogy jó,ami most van,nem gondolom,hogy a posztfeminizmus ne lenne nagyon káros és hogy ne kéne tenni valamit, EGYÜTT,az ezért tenni akaró,elgondolkodó,férfiakat elismerő,az arra érdemes férfiakat tisztelő (vannak nem tiszteletreméltó nők is ,férfiak is nyilván) nőkkel. Az erőszakos visszarendeződésre én nem látok nagy esélyt ,sem igazán mozgalmakat, tevékenységet.A jelenlegi “demokratikus” rendszerben ez lehetetlen. Tömeges “fegyverfogás ” ,férfi lázadás ,legalábbis az én életemben kevéssé valószínű .Egyébként nem a férfi-női viszonyok alakulásában látom életünk két legfőbb problémáját,bár az is fontos. Az én szememben a két legnagyobb veszély: egyik  környezeti ,mivel tönkrecsesszük a bolygónk és nem lesz hol ÉLNÜNK és vitatkoznunk és folytatni a “nemek harcát”.a másik pedig a már előbb említett muszlim veszély.

Végül még annyit,hogy ez lesz a FH-on az utolsó kommentem (legalábbis jó időre-lehet örülni),egyrészt már mindennel kapcsolatban elmondtam a véleményem,felesleges ismételgetni,továbbá valahogy elhagyták az oldalt (bár lehet,hogy néha olvasnak) azok a józan,normál hangnemben érvelő, antifeministák (tisztelet a kivételnek, pl Dennis -aki szintén jóval ritkábban ír,mint korábban,Elek,Toplák Zoltán stb,elnézést,nem sorolok fel mindenkit). Szóval hiányzik Borisz , Ulomenen, Qukori, BigG, RedGreg is ritkán mutatkozik,pedig sokukkal jókat vitatkoztam is,de szerintem sokat tanultunk is egymástól-mindig tiszteletben tartva egymás méltóságát. Én köszönöm a FH-nak ,hogy itt lehettem,hogy meghallgattak ,hogy sokszor egyenlőnek tekintette és azt is,hogy hasznos dolgokat tanulhattam,amit még a párkapcsolatomban is kamatoztathattam .Tényleg.

Én tudom,hogy hol a helyem egy párkapcsolatban a páromhoz viszonyítva .Nem alatta, nem felette, MELLETTE és ha úgy hozza  a sors, teljes szívemmel,szeretetemmel kitartásommal mögötte.És tudom,hogy cserébe (a jó szexen kívül:)) kapok elismerést,kedvességet,figyelmet és biztos lehetek abban,hogy SOHA,de SOHA nem bántana sem szóval,sem tettel,ami nekem rengeteget jelent és amiért hálás vagyok neki.

Semmi sértődöttség,ilyesmi nincs bennem,egyszerűen időm sem engedi nagyon az állandó jelenlétet,másrészt van más oldal,ahol nagyobb hasznom lesz (no nem femi:),ilyenre sosem mennék).

Szóval ,köszönöm ! Üdv, V.

Naooo
Olvasó
Naooo

“a másik pedig a már előbb említett muszlim veszély”

Ha nincs zsidó veszély, muszlim veszély sincs.

DennisVT
Újságíró

“Végül még annyit,hogy ez lesz a FH-on az utolsó kommentem”

Jaj Vivi, nem kell ez. Kommentelgess csak tovább, írd le, amit gondolsz.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
DennisVT
Újságíró
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
DennisVT
Újságíró
RedGreg
Újságíró

Inkább az MGTOW  felé fordulnak

Csak erre reagálnék kedves Vivien azt leszámítva, h hiányolnálak az oldalról. De ezt te is tudod :)

Azért ez egy nagyon elszomorító dolog. És írni kéne arról,, h ennek az egész mozgalomnak van egy másik oldala. Avagy, tényleg el kéne azon gondolkodni, h a mai nők mit is tudnak nyújtani? Úgy egyáltalán, hogy lehet az, hogy elvesztették a csatát szexbabák ellen. Szomorú nagyon.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Hunn, ugye nem akarsz feministákat megsemmisíteni. Mert bizton állítom, hogy itt senki sem akar. Az érveiket semmissé tenni, a hazugságaikat megmutatni igazi valójukban, őket bemutatni, milyenek is – igen. De semmi erőszak, mégha ők magukat az ellenségeinkként is határozzák meg. Higgadtság, Hunn, higgadtság!

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert rosszabb lenne nélkülük a világ? Nahátakkor.

Hunn
Újságíró

A kulturális marxistákkal, akik a fehér ember kipusztulását akarják, nem tárgyalni kell, meg megbeszélni velük, hogy nekünk ez rossz, és légyszi csináljatok mást…

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Nem is őket kell meggyőzni és vitában legyőzni. Az átlagembert, hogy ne őket kövesse. Magukra maradnak, sok erejük nem lesz. Ha nekiállsz gyilkolni, te maradsz egyedül, üldözve…

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

A nők, amikor férfiterületre keverednek, két dolgot csinálnak: megpróbálják moderálni a férfiak kommunikációját, hogy csak az általuk elfogadott gondolatok jelenhessenek meg, illetve megpróbálják a férfiakat visszaterelni a nőközpontú világnézetbe.

És mennyire igazad van! Ahová a dagadék nők beteszik a széles talpukat, megtalálják a talpnyalóikat. MInt Antoni Roberta a. k. a.  Moderátor-06. Kizárólag antifeminista kommentelőket támad. A dagadék nők jelenléte (mint SeralSlut) mindig kiváltja az autista, nyominger férfi-karikatúrákból a védelmi reakciót. Kétfrontos háborút kell vívni. Manginák és femipicsák. Femipicsák és manginák.

Reszet Elek
Újságíró

Az összes kommentedből ennek az egynek van érdemi tartalma mégha kissé rusztikus is. Ilyesmiből jöhet több, a másik típust hanyagold vagy sértegess kifinomultabban.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Toxic, itt és most, ennél a cikknél a feminista nézetűek mind tudtak fegyelmezettek maradni. Mind. Antifeministák vetették el a súlykot, mint te is, most is. Az, hogy valaki antifeminista, nem menti fel az alól, hogy bizonyos keretek között maradjon. Adjon már magára!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az elnyomásnak is van mértéke, ez most olyan hasonlat tőled, mintha azt mondanád, mit rinyál, aki keres 150 ezer forintot havonta, amiből elvan, Afrikában meg éheznek. Attól még a 150 ezret is érezheted kevésnek, az ember úgy van kódolva, hogy ha tudja, hogy lehet jobb, lehet javítani, lehet fejlődni, akkor vágyik rá, ez különbözteti meg az embert az állattól.
Egyébként én az elnyomás szót sem használnám, tömegszinten sincs nőelnyomás még Magyarországon sem, inkább úgy fogalmaznék, hogy nőként (és elhiszem, hogy bizonyos szituációkban meg férfiként) érzed, hogy nehezített pálya. Ha az üvegplafonról van szó, amiről a feministák annyit beszélnek, nekem arról nincs véleményem, mert nem tudom, létezik-e, számomra az egy megfoghatatlan valami. Szerintem, ha létezik is különbségtétel, az egy jóval összetettebb dolog annál, mint aminek ők beállítják, és lehet, hogy a különbségtétel abszolút jogos is. Sanszosan jogos, pont ezért, amit az antifeministák is hangsúlyoznak: egy férfi általában többet dolgozik munkaórában. De akkor persze boncolgathatjuk tovább, hogy miért (nő 4-re megy a gyerekért az oviba pl, nem tud túlórázni), és akkor azt megint tovább bonthatjuk, és annak az eredmény ismét tovább… Érted. Én ehhez kevés vagyok, én elfogadom, hogy valószínűleg sok esetben jogosan jár a magasabb fizetés.
Viszont azt nem fogadom el, hogy sztereotípiák alapján ítéljenek meg. Hogy egy nő nem okos, ilyenekre gondolok. Amikor a két nem előítéletek mentén hoz komoly döntéseket a másik nemmel szemben, addig még “lesz hova fejlődni”. És mivel én nő vagyok, női szemszögből látom, ahogy a férfi meg a férfiéból. Tudom, hogy a férfiakat is nyomasztja a társadalom, nekik is nehéz megfelelniük az elvárásoknak,őket is beoltják mindenféle hülyeséggel már kicsi koruk óta, erre nem vagyok vak. Ezért irritál, ha egy férfi meg csak azért sem hajlandó meglátni a női problémákat. Ha én meglátom és elismerem az ő problémáit, akkor azt viszonozza, ne legyen önző. Hosszútávon úgyis csak így fog működni társadalmi szinten is. Ha a “nyugati” példát hozzuk, több helyen érzi a férfi és a nő is, hogy nagyjából kezd kialakulni egyfajta egyensúly. Amiről ti beszéltek, hogy kezd inkább nőelnyomásra hajazni, azok az északi országok. Ott azért szemmel láthatóan elcsúszott a másik irányba, amikor a tv csak azt harsogja, hogy a kislányoknak adakozz, a lányok oktatását támogasd, nők, nők, nők… Viszont pl. Belgiumban vagy Hollandiában eddig csak azt láttam, hogy átlagember átlagszinten teljesen jól megvalósította azt a fajta egyenlőséget, amiből mindkét fél profitál, és nagy átlagban senki se panaszkodik, hogy úgy érezné, hátrányban van.

DennisVT
Újságíró

“Ezért irritál, ha egy férfi meg csak azért sem hajlandó meglátni a női problémákat. Ha én meglátom és elismerem az ő problémáit, akkor azt viszonozza, ne legyen önző.”

Igazából nem az a lényeg, hogy mondjuk én megértem-e a nők problémáit, vagy te megérted-e a ffiak problémáit, hanem az a lényeg, hogy a társadalom egésze, és/vagy a hatalmon lévők (akik tehetnek valamit) megértik-e.

A jelen helyzet pedig az, hogy a nők problémáit sokkal sokkal nagyobb részben reagálja le a társadalom mint a férfiakét.

Toplak Zoltán
Újságíró

Pon-to-san. Amúgy komolyan kösz, hogy azt láthatom, nem fröcsögsz, érvelsz, és figyelsz rá, mit mond a másik. Ki kell emelnem, mert ebben a kommentdömpingben amit eddig olvastam… kész gyomorfekély. Végre valaki aki higgadt marad.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

A jelen helyzet pedig az, hogy a nők problémáit sokkal sokkal nagyobb részben reagálja le a társadalom mint a férfiakét.

Miért? Kik tehetnek róla?

Leírjuk itt és semmi nem történik, a gond ott van hogy ez az egész olyan méreteket öltött hogy megállítani már nem lehet, ez már csak a saját súlyánál fogva fog összedőlni ami után jókora károkat szenvedünk el!

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Nagyon egyszerű. “Üvegplafon” az az, amikor egy nőnek pontosan annyit kell egy eredményért letennie az asztalra, mint egy férfinak, amikor nemtől függetlenül ugyanzok a szabályok és nincs női előny! (Épp ezért magára adó nő nem is szokott sírni miatta…)

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“Viszont azt nem fogadom el, hogy sztereotípiák alapján ítéljenek meg.”

-Jól teszed.

“Hogy egy nő nem okos, ilyenekre gondolok. Amikor a két nem előítéletek mentén hoz komoly döntéseket a másik nemmel szemben, addig még “lesz hova fejlődni”.”

-Épeszű ember ilyet nem mond, hogy “egy nő nem okos”. Egy nő is lehet okos, ahogy egy férfi is csak lehet okos! Nos, az előítéletek ellen szerintem nem rinyálással kell küzdeni, hanem be kell bizonyítani az ellenkezőjét. Én a teljesítményben hiszek! Én nem gondolom, hogy egy értelmes hím üzletember, vagy szakember, ha egy női üzletasszonnyal/ szakemberasszonnyal :D tárgyal és rájön, hogy a nő értelmes tájékozott, jó szakember, akkor ne venné komolyan, csak mert nő. Ha meg nyilvánvalóan szakmai/ értelmi hiányosságai vannak a másik félnek, akkor meg hadd ne kelljen komolyan venni, akár férfi, akár nő! :D
Másrészt aki előítéletek alapján komoly döntést hoz, az marha.

Harmadrészt a női és ffi intelligencia átlagai kb. megegyeznek, de a férfiaknál nagyobb a szórás, ami azt jelenti, hogy nagyobb eséllyel találsz szélsőségesen intelligens férfit, de szélsőségesen hülyét is, mint nőt. Ez magyarázatot ad arra, hogy zseniális tudósok, zeneszerzők között nemigen találni nőt (és ez olyan sokat sztem nem is fog változni), de arra is magyarázatot ad, hogy miért van sok-sok olyan házasság, ahol nyilvánvalóan a nő az értelmesebb (Simpson család forever :D )

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Másrészt aki előítéletek alapján komoly döntést hoz, az marha.

Tudom, hogy fasz vagyok:), de azért Olaszliszka putrisorán nem vennék házat…., No meg NOGO  zónába sem igazán vágyakozom….mert előítéleteim vannak:)

 

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Hunn! Nagyon karcolod az első bekezdéseddel a moderációs határt. Szerencsére ott a második, ami úgy nagyjából helyreteszi, de ilyeneket, pláne ilyen indulatokkal inkább ne írjál! Kérlek! Meg ez a hülyepicsázás is… inkább ne.

Toplak Zoltán
Újságíró

Nagyon jó kis írás.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez a nőgyűlölőzés ugyanolyan, mint az antiszemitázás, dicséret.

Jeltz Vogon Prostatikus
Olvasó

No Problem.
Néhány évtized és Alibabáék megoldják a gondot.
Mi pasik még megleszünk valahogy, max növesztek szakállat vagy valami.
De ezek az újbalos femcsik rábasznak…. :D

Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró

Nekem femiék logikájára ez ugrott be: https://www.youtube.com/watch?v=YhGDnO6JcuQ

Delin
Olvasó
Delin

Ez egesz korrekt cikkre sikerult az en noi nezopontombol is, gratulalok!

hunbagira
Újságíró

Serialslut!

Hú elég szarul érzem magam, hogy “csak” kolléga” elmondja, amit akarok…:D Ennyit a személyes dolgokról.

Nekem, nőként azért akkora különbség nincs a között, hogy fehér vagy arab pasi zavar-e vissza a konyhába, vagy ver szarrá az utca közepén. Itt látom, hogy némelyek totálisan ugyanúgy viselkednének a nőkkel, ha rajtuk múlna (valószínűleg otthon, a négy fal között meg is teszik), mint az arabok. Ezen a fehér férfiak paráznak jobban, mert őt nem tapasztalták meg azt még soha, milyen, amikor jön egy agresszív csoport, ami lenyomja őket a francba. Átlagjózsinak nem sok esélye van egy arabbal vagy afrikaival szemben, megeszik vacsorára. Én úgy látom, ez a mozgatórugója a migránsellenességnek a férfiak körében. Átlagjózsi most sem támogatja a nők függetlenségi törekvéseit, elítéli a nyugatot, amiért az hagyja, de Átlagjózsi azért nekiáll magyarázni nekem, hogy akkor nem lesz ám itt szabadság, ha bejönnek az arabok. Nem látod ebben a képmutatást? :)

Még az ilyen állítólagos átlagjózsi is kevésbé képmutató mint te. A migránspártiságoddal. Ha egy kicsit is következetes lennél magadhoz akkor neked és  hozzád hasonlónak kellene lennie leginkább migránsellenesnek. De persze tudjuk sem nálad sem átlagjózsinál sem ez az igazi ok. Csak az okot nehéz mint neked mint átlagjózsinak kimondani.

Te azért akarsz ide migriket, mert füstös faszt akarsz a picsádba, az átlagjózsi meg ezért nem…illetve ő tudja, hogy őt fogják még inkább adóztatni, hogy kifizessék ezeknek a segélyt. Ennél a mondatodnál ki szólt a tudat alatti. A valódi ok: “Átlagjózsinak nem sok esélye van egy arabbal vagy afrikaival szemben, megeszik vacsorára. “  Most valóban- úgy tűnik- ez a helyzet, de nem alanyi jogokból kifolyólag. Hiszen a küzdősport ranglistákat még mindig fehér  (főképp kelet-euróapai férfiak vezetik, tegnapi hír hogy az egyik orosz a másikat egy pörgő körívessel átrúgta a más világra:D  és a legütőképesebb hds-ek is mindig fehér pasikból állnak) Hanem azon okból, hogy átlagjózsinak a magadfajta nők a szavazataival megkötik a kezét. Viszont, ha ez a kötelék elszabadul- mint 30-as években- akkor isten irgalmazzon az arabjaidnak és főleg neked.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Csak” kolléga visszafogja az indulatait (többnyire), te meg nem. Pedig ő is megmondja a magáét, nem is várnám, hogy ne tegye, erre való a vita meg a kommentelés úgy általában, de tőle nem emlékszem, hogy elhangzott volna olyan, hogy “füstös faszt akarsz a picsádba”. Egyébként nem akarok, köszi! Nem állítom, hogy nem volt dolgom arabbal, de különösebben nem rajongok értük – bár, azt meg kell hagyni, hogy az ágyban szexi a dominanciájuk. Egyébként sokkal érzelgősebbek, mint hinnéd (ők fél pillanat alatt képesek szerelembe esni, aztán nem hagynak békén). A feketék ugyanilyenek. A menedzserem, akit még a klubból ismerek, egy néger srác (igaz, nyugaton született már), hatalmas, kigyúrt, nem az a fajta, akivel szeretnek kötözködni, közben meg egy teljesen jólelkű pasi, és rendkívül szorgalmas. A klubban ő volt a csapat lelke, állandóan szerelt, rendezkedett, intézkedett, pedig meg se fizették neki ezt a pluszt, önszorgalomból csinálta, mert törődött a hellyel. Ő a szememben nagyon sok negatív sztereotípiát lerombolt már. Általában nem tartom a feketéket különösebben intelligensnek (az arabokat sem), ő sem a legélesebb kés a fiókban, de “street smart”, és itt meg erre van szükség, nem arra, hogy deriváljon. Viszont megvenni eddig csak arab akart, volt is, hogy menekültünk előlük, mert annyira beleélte magát a gondolatba, hogy simán kinyomozta, melyik hotelben szálltunk meg, és vagy 15 emberrel elindult, mi meg voltunk 4-en, ez például Svájcban történt, azóta sem mentünk vissza, mert szerintem megtudnák, ha betennénk a lábunkat az országba. Annyi a különbség, hogy az arab szexrabszolgát akar, nem azt, hogy főzz rá, és úgy 5 évben gondolkodik, ezt el is mondja, hogy “csak öt év”. És ő ezt úgy éli meg a kicsi lelkében, hogy ő szerelmes.

Szóval nekem ne magyarázz már a migránsokról, akik te maximum a Keletiben láttál eddig, meg gyártjátok az elméleteket, hogy milyenek lehetnek. Nekem ebben több tapasztalatom van, amiből le tudom vonni a magam következtetéseit.

Naooo
Olvasó
Naooo

“és rendkívül szorgalmas”

Nigger és szorgalmas. Ez a hét vicce. Ja, hogy szedi össze sűrűn a faszszopóktól a zsét?

“meg gyártjátok az elméleteket, hogy milyenek lehetnek”

Na milyenek lehetnek ugyan? Szarok. Lerí a pofájukról.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Róla is más rí lett, csak mert fekete, attól még igen, ő szorgalmas. Azt hiszed, ez annyiból áll, hogy összeszedi a pénzt? (Beszedni amúgy is a vevőtől szokás, és neki nincs más nője, mivel én alkalmazom magamnak.) Ő olyan, mint egy rendezvényszervező. :) Ezért is kell, mert nekem soha nem lenne idegzetem ahhoz, amit ő csinál, gyakorlatilag birkatürelemmel áll szemben azzal a sok hülyével, kezeli őket, mint egy ügyfélszolgálatos, és neki kell felmérnie azt is, ki jöhet, ki nem. Szerintem ő már vagy száz halálos fenyegetést kapott a munkája során, és naponta hatszor kiborul, mert mindig van legalább egy barom, aki teljesen át akarja variálni az időbeosztását.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szedje inkább a gyapotot, az való neki.
Minek szopsz hülyéket? Ennyire lenézeted magad?
Kiborul a zsidó rabszolgakereskedők hajójából?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A hülyék vannak elkergetve, ezt mondom, hogy az is a dolga, azt a helyzetet is neki kell kezelnie, lehetőleg úgy, hogy utána ne akarják kibelezni. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Eleve hülye aki niggeren át vesz lotyót.

Aldo
Újságíró

Gondolom, amikor a munkafelügyelő állt felettük a korbáccsal meg a colttal, akkor szorgalmasan szedték a gyapotot meg a dohányt.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Befejeznétek ezt, kérlek?

Naooo
Olvasó
Naooo

De hát még csak most kezdtük.

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

Nem kellett volna idejönnöd, dagadék.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Toxic fejezd be ezt a stílust! Innentől minden sértő kommentet törlök.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Halod igazad van hogy tudnánk megmondani mi itt férfiak, akik még nem szo.tunk le arab meg néger fa..t hogy milyenek amúgy!

Tényleg honnan is ismernénk öket!

Nagyon komolyan nyomod a szöveget. A te élettapasztalatodal hogy is gondolhatunk másra! :D le a kalappal elötted, minden tiszteletem! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Gúnyolódhatsz, abban akkor is van igazság, hogy én gyakrabban látom őket közelebbről, mint te, tehát többet tudok róluk. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mínusz hány centiről?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Addig jó még nem látom öket olyan közelröl ahogy te!

Nem gúnyolodásnak szántam elismerés volt!

Azért büszke is lehetsz ezekre, majd lessz mit mesélni az unokáknak az életröl és emberekröl, biztos nagyon dijazni fogják!

Azért remélem néha ott megszólal benned valami hogy, nagyon elcsesztél valamit!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyáltalán nem csesztem el semmit, értsétek már meg, hogy nem minden ember ugyanolyan.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindent elcsesztél, az életed nem ér semmit.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Értsétek már meg, hogy nem minden ember ugyanolyan.”

Akkor te mért nem érted meg a mi nézöpontunkat?

Idejöttél beleálltál az itt folyó témákba trollkodni miközben fogalmad sincs a helyzetröl ami itt van! Végig olvastad egyáltalán az itt lévö cikkeket írásokat, hozzászólásokat? Valószìnü nem! De ha igen akkor, és ha értelmesnek tartod magad (és bizony annak) akkor teljesen máshogy látnád a dolgokat! Semmi nemü nögyülölet nincs csak a kialakult társadalmi és párkapcsolati problémákra keressük a megoldást!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jelenleg épp te trollkodsz. Nem használod másra a felületet, mint hogy személyeskedj, sértegess, érdemben nem szóltál hozzá, sőt konkrétan beleszóltál egy beszélgetésbe, hunbagira nekem írt, amire én reagáltam. Gondolkozz már egy kicsit!

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Foxtrott28, SerialSlut az, ami. Ha nem muszáj, inkább ne szólogass be neki. Legalábbis ne ennyiszer. Egyszer közlöd vele mit is gondolsz róla, oké, őszinte voltál, ezt el akartad mondani. De aztán-hagyd a témát, kérlek! Ne kelljen már itt írogatnom! Köszi. Tiszteljük egymást, legalább valamennyire!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A beszólogatás nem zavar, az inkább, ha letrollozik, feministának és provokatőrnek hív, csak mert nem egyezik a véleményünk. Cáfolja meg az érveimet, oktasson ki, jól van, de ez a trollozás annyira olcsó húzás.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi bajod a feministákkal?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ok!

De úgy látom sikerült elérnie azt amiért idejött! :)

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

inkább ne

legalábbis ennyiszer

kérlek

Te alapból ilyen femipicsa vagy, vagy ösztrogént fogyasztasz? Beszarsz a kommentektől? TRP alapvetés: nem mondjuk azt, hogy please. :)

Aldo
Újságíró

Ettől a szemét, “nem mindenki olyan” PC mantrától ki tudnék ugrani a nyolcadik emeletről.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pedig ez van, nem mindenki ugyanolyan. A szex nem olyasmi, amit szégyellni kéne, ennyi. Sajnálom azokat, akik a szerint élik az életüket, hogy mások arról mit gondolnak, legyenek azok a gyerekeik vagy a szomszéd nénike. Van, amikor megéri minden nehézsége ellenére azt az életutat választani, amiben jól érzed magad, leszarva, hogy azt mennyire ítéli el a társadalom, vagy majd az unokáid.

Balton
Olvasó
Balton

Pedig ez van, nem mindenki ugyanolyan. – érdekes, hol is hallottam utoljára iyleneket? Ja megvaaan, állítólag a németeknél akarták a nekrofíliát legalizálni, azok is erre hivatkoztak.

Sajnálom azokat, akik a szerint élik az életüket, hogy mások arról mit gondolnak, legyenek azok a gyerekeik vagy a szomszéd nénike. – okay, lehet akkor végre szexelni az ovodára néző ablakban!

amiben jól érzed magad, leszarva, hogy azt mennyire ítéli el a társadalom, vagy majd az unokáid. – kiváncsi vagyok Miselvájldra, amikor az unokája letölti az első filmjét: A 12 kicsi négerest, amiben kezeli a 12 nagy vérerest…

Hüjje Balton, ilyeneket nem lehet leírni!!

Balton
Olvasó
Balton

Igazad van!

PC-Mantra – addig mantrázol, amíg elhiszed, hogy mekkora WC ööö PC vagy.

hunbagira
Újságíró

Serialslut! (hívhatlak SS-nek? hú ezért Naoo-nál fogom kihúzni a gyufát :D )

Szóval nekem ne magyarázz már a migránsokról, akik te maximum a Keletiben láttál eddig, Élsportszerű küzdősport múlttal, portázgatással (nemcsak itthon) idegenlégiós próbálkozással, nem, nem csak a keletiben láttam őket. De, ha igen akkor mi van. Tigrist és fehér cápát sem láttam még élőhelyén ennek ellenére nem akarok velük együtt aludni. :D

Nekem ebben több tapasztalatom van,  Efelől amúgy nincs kétségem. :D

És ő ezt úgy éli meg a kicsi lelkében, hogy ő szerelmes. Guglizz a takija fogalma alatt. :D

visszafogja az indulatait (többnyire), te meg nem Hiszed nem hiszed, nem indulatból írtam, hanem figyelem felkeltési célból még pázmány is használt ilyen kifejezéseket.

hogy “füstös faszt akarsz a picsádba”. Néha napján nevén kell nevezni a dolgokat. :D Bármennyire nem tetszik ez a hazug női léleknek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha lehet, ne SS-ezzünk, már csak Naoo érzelmeire való tekintettel se. :)

“Néha napján nevén kell nevezni a dolgokat. :D Bármennyire nem tetszik ez a hazug női léleknek.”

Most azt meg ne akard már nekem bemagyarázni, hogy én csak hazudok arról, hogy nem ezt akarom. Ez olyan érzés, mintha én be akarnám neked mesélni, hogy te meg a mangalicákra buksz. :)

hunbagira
Újságíró

hogy te meg a mangalicákra buksz. :) Határozottan finom jószágok, mi a baj velük? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem a disznó büdös. :)

hunbagira
Újságíró

Naoonak igaza lesz?! Valami zsidó lány/nő kommentel ide? :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A bacont, sonkát szeretem, csak a húsnak van valahogy olyan büdös disznószaga, akármit is csinálnak vele.

hunbagira
Újságíró

Sonkát meg bacont nem???? Mi van???

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi mi van? Olvasd már el újra. :)

hunbagira
Újságíró

A Sonka meg a bacon, nem a malacka husijából van? Vagy arra gondoltál, hogy “oldalas” nem kóser, de a bacon/sonka igen? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Simán csak arra utaltam, hogy nem vagyok se zsidó, se muszlim, nem elvből utálom a disznóhúst. Bár nem tudom, hogy jutottunk ebben a témában ilyen mélyre, amikor pontosan tudod, miféle mangalicát értettem az elején. :)

hunbagira
Újságíró

amikor pontosan tudod, miféle mangalicát értettem az elején. :)

Nem pontosan. Hogy kövér csajokra bukom? Vagy, hogy én a malackákat szeretem hátulról, ahogy arabjaid a kecskét és szamarat? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Annyira szeretem az arabokat, mint te a kövér nőket.
A feketéknek viszont tetszetős a testfelépítésük, csak a fejük ronda. Nem a most idemászó eritreaiakra gondolok, hanem a már kicsit világosabb bőrűekre. Szexre jók, de együtt élni bizarr lenne.

Naooo
Olvasó
Naooo

Majmok szexre? Meg vagy húzatva?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te férfi vagy, nem veszed észre, de a testük szép. Nem mindnek van annyira feltűnően majomábrázata, pláne a keverteknek már nem. Csak kiválogatom, ami tetszik. Ne mondjátok, hogy nektek még sosem tetszett meg fekete nő, valami filmsztár vagy Rihanna. :)

hunbagira
Újságíró

Nem, tetszett Rihanna még így szarrá plasztikázva és sminkelve sem. Természetes fotóin meg nettó hányinger…

Naooo
Olvasó
Naooo

Fosszínű test sose szép.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Rihanna szerintem se szép nő, de Naomi Campbell (fénykorában), Tyra Banks, Beyoncé mind szépek. Ritka a szép fekete nő, de azért akad (persze, ez is ízlésfüggő, és más női szemmel), de ugyanígy igaz ez a férfiakra is – köztük is van, aki jól néz ki. Úgy értem, inkább az olyan karamell színűek, nem a koromfekete.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

“Te azért akarsz ide migriket, mert füstös faszt akarsz a picsádba,”

Hunnbagira! Kérlek! Nem kocsmában vagyunk.

Viszont, ha ez a kötelék elszabadul- mint 30-as években- akkor isten irgalmazzon az arabjaidnak és főleg neked.

Most megfenyegetted SerialSlutot? Ugye, nem? Ez csak valami előrejelzés volt, egy vízió, és nem személyes fenyegetőzés, ugye jól látom?

hunbagira
Újságíró

Ha valaki meg akarok fenyegetni akkor konkrét személynek szól és saját -IGAZI- nevem alatt teszem.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Oké, félreértettelek. Bocsánat.

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

Elnézve, egyetlen beteg csajszika floodolja folyamatosan a Férfihangot. Blokoljátok? Kitiltjátok? Áhh. Akkora femipicsa vagy, hogy az már fáj. A fogalmazásodból süt a hormonzavar.

bny
Olvasó
bny

“Hiszen a küzdősport ranglistákat még mindig fehér  (főképp kelet-euróapai férfiak vezetik, tegnapi hír hogy az egyik orosz a másikat egy pörgő körívessel átrúgta a más világra:D)”

Ha már sport…az NFL-ben minden irányító fehér. Nem véletlenül.

hunbagira
Újságíró

:)

Pash Cutter
Újságíró

Naooo
Olvasó
Naooo

Jéé, Densdél is hogy kikupálódott, még 1-2 év és úgy fog zsidózni, mint én.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha egy mondatban kéne válaszolni: “Sírjatok libtardok, ebből tudjuk, hogy jól csináljuk …….”

Köszönet a megerősítésért…

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

Ez még a Férfihang?

Reszet Elek
Újságíró

Az. A névválasztásod érdekes. A nőiesség önmagában nem toxikus. Saját tapasztalatom szerint a mérgező nők éppen hogy nőiességük híján vannak. A nőietlenség az igazán mérgező. Szóval a toxikus nőietlenség sokkal találóbb lenne. No persze egy férfiben a nőiesség valóban toxikus.

Toxic_femininity
Olvasó
Toxic_femininity

Reméltem, hogy a Férfihang egy tisztességes oldal. Egy genderkritikus honlap. A fenét! MOderátor-06 a prostik sunyi talpnyalója.

(A névválasztásomhoz. Olvass utána a toxikus maszkulinitásnak. Ha van olyan, van ilyen is.)

Reszet Elek
Újságíró

Olyamit is csak nőkben láttam. Szóval amúgy nem létezik.

 

Koriander
Olvasó
Koriander

“bárki párbeszédébe bekapcsolódhatsz” – Biztos ez? Nekem más ködlik… –

uff. most fülön csíptél… mi lesz a büntetésem?

Naooo
Olvasó
Naooo
Verne
Olvasó
Verne

Pazmeg, ez meg mi volt?!? :D

Koriander
Olvasó
Koriander

Naooo lelke.
ilyen csendrókát mutogató tripla tamagochi.

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander
Reszet Elek
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Alter!

Én nem akarok SS- fogadatlan prókátora lenni. Nincs is miért, meg amúgy sem. De, ha Lierin fórumtárs hölgyet nem oltottátok szét- pedig ő tényleg keményen személyeskedett Hunnal. Akkor igazságtalan most SS-t.

hunbagira
Újságíró

ui: Lierinnél nekem is néha ökölbe szorult a kezem pedig nagy a tolerancia szintem. DE SS-nél ne, szóval…

Alter Ego
Szerkesztő

Csak abban tévedsz, hogy azt gondolod, hogy én mindig olvasgatom a kommenteket. Most éppen itt voltam és reagáltam, azt meg azóta sem olvastam. Valószínűleg jobb is… Máshol leírtam, hogy nálam mi csapta ki a biztosítékot, a többiek reakciójának az okát (“oltottátok” – többesszám) meg kérdezd tőlük.

Lierin
Olvasó
Lierin

Én nem személyeskedtem :)

Hun fórumtársunk egy komnmentjében elmondta nekem, hogy ő 30+ évesen még otthon él és nem is dolgozik, majd ugyanebben a hozzászólásban több bekezdéses litániát folytatott arról, hogy a szemét nőknek milyen abszurd elvárásai vannak, amúgy is semmirevalóak vagyunk és neki a mi “feminista” nézeteink miatt nem jut nő.

Én mindezek után több nőket szidó kommentben visszakérdeztem, hogy ha ő maga nem tudja felmutatni azokat a dolgokat, amelyek a “hagyományos férfi” szerepkör részei – úgy, mint az otthon és anyagiak megteremtése, ti mondjátok ezt férfiszerepnek, nem én -, akkor tulajdonképpen milyen alapon vannak neki elvárásai a nők irányában? A nők játsszák el a hagyományos női szerepet, miközben ő nem játssza el a férfi szerepet? Ez személyeskedés, vagy jogos számonkérése a “bort iszik, vizet prédikál”-esetnek?

Másképpen, kicsit keményen, ahogy ti állítjátok és kérném az ŐSZINTE(!!!), elfogulatlan véleményeteket: szerintetek egy olyan embernek, aki még a maga véleménye által feltárt férfi-feladatokat sem tudja teljesíteni, van joga azon sírni, hogy a nők miért nem teljesítik a női-feladataikat? Ő mi alapon támaszt elvárásokat, ha cserébe semmit nem tud felmutatni? Még durvábban: egy 30+-osan még otthon élő, munkanélküli férfival akarjon komolyan kezdeni egy nő, aki a “hagyományos női” szerepnek megfelelően mondjuk családot szeretne – őszintén mondjátok meg, hát jogos ez az elvárás? El sem tudná tartani a családját.

Én nem kértem, hogy meséljen arról, hogyan él, ő tette meg. Ha valaki megkérdezi, nálunk milyen a munkamegosztás pl. itthon, én is szívesen elmesélem és nem fogok utána azon pattogni, hogy miért érvelnek ezzel, ha nem értenek vele egyet.

Aldo
Újságíró

“a “hagyományos férfi” szerepkör részei – úgy, mint az otthon és anyagiak megteremtése”
Hát igen. A férfi kötelessége hazahordani a milliókat, előteremteni mindent, mert neki ez a kötelessége. Aztán majd a nő szépen belemászik a készbe, mert neki ez jár. Csak azt nem értem, hogy a válás után miért is tart igényt a férfi fél vagyonára? Az otthon megteremtése akkor volt a férfi feladata, amikor a nők még nem dolgozhattak és nem tanulhattak. Ma ugye ez már nincs így. Akkor miért is nem hajlandóak sokan részt venni az anyagiak megteremtésében? Ilyenkor vannak hagyományos férfi-női szerepet, amikor meg baszni kell össze vissza, meg nagy lóvét keresni, akkor nincsenek?

“akkor tulajdonképpen milyen alapon vannak neki elvárásai a nők irányában?”
Tulajdonképpen egy férfi hogy meri egyáltalán kiejteni az elvárás szót a száján, ha nőről van szó.

“A nők játsszák el a hagyományos női szerepet, miközben ő nem játssza el a férfi szerepet?”
Ez pont fordítva van. A legtöbb nő nem tudja és nem is akarja eljátszani a hagyományos női szerepeket, sőt már lassan ezeket is a férfitól várja el. Döntő többségük egy teát nem tud megfőzni. Ha meg főzésről van szó, még neki áll feljebb, hogy ő nem fog a konyhában robotolni, mert nem rabszolga.

“Ő mi alapon támaszt elvárásokat, ha cserébe semmit nem tud felmutatni?”
Ez engem is érdekelne fordítva.

“El sem tudná tartani a családját.”
Miért, a házasság után a nő már nem is fog többet dolgozni?

Hunn
Újságíró

Nagyon egyszerű a válasz, kedves Lierin. Három pontban tudom megfogalmazni:

1. Feminizmus van. Millió egyszer kifejtetted már te is, meg a többi nő is, itt is meg az életben is, hogy eszetek ágában sincs megfelelni a férfiak semmiféle elvárásainak. Akkor én minek erőlködjek megfelelni a nők elvárásainak, mondjuk az anyagiaknak? MINEK? Egyetlen okot mondj.

2. Majd ha esetleg úgy döntötök, hogy mégis normális férfi és női szerep szerint szeretnétek élni, meg szeretnétek tradicionális családot meg ilyen elmaradott, ósdi nőelnyomó dolgokat, mint mondjuk a gyermekek, AKKOR kezdjünk el arról beszélgetni, hogy mit tudok én a gonosz elnyomásért cserébe nyújtani, de csak akkor és nem előbb, csesszétek meg.

3. Személyes sorsom ne aggasszon. Egyetemi diplomám, felsőfokú nyelvtudásom, tíz év szakmai tapasztalatom továbbra is megvan. Ha nagyon oda akarnám tenni magamat, el tudnám tartani a családomat, itt Magyarországon, még csak külföldre se kéne kimenjek úgy, mint sokaknak ebben az országban, Csak tudod, visszatérve az 1-es ponthoz, MINEK ERŐLKÖDJEK? Ha egyszer Feminizmus van…

hunbagira
Újságíró

SS

Náluk nincs jogegyenlőség valóban, én egyszerűen a gyakorlati oldalát nézem a dolgoknak. Magyarországon sem történik ennél több, ha nem kapja fel a média, csak abban az esetben szoktak megmozdulni, összerántani magukat kicsit, de érdekes módon mindig kiderül, hogy a nő tehetett róla, szóval… Hm. :) Ha az én ügyemet felkapná a média, körüljárnák, és arra jutnának, hogy megverettem magam pénzért, tehát ugyanott tartanék. Ez sem mondanám jogegyenlőségnek, esetleg papíron az, a gyakorlatban nem.

Bla-bla-bla. Ha ez így lenne senki nem ülne itthon erőszakos nemi közösülésért sitten.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nincs adatom arról, hányan ülnek ilyesmiért, ahogy arról sincs, Szaúd-Arábiában ítélnek-e el embereket érte. Annyit tudok, hogy ezt a nyugati világban is sokszor nehéz bizonyítani (ahogy a hamis vádat is nehéz cáfolni), jobb inkább elengedni az egészet sértettként, nem éri meg.

hunbagira
Újságíró

Aham tehát amit nehéz bizonyítani az ugyanaz ahol eleve lehetetlen és elfogadott dolog. :) Már ott tartunk, hogy a szavak jelentését és átírod, ha kedved szottyan. Ez mát tényleg orwelli.

Amúgy a nem létezőt valóban nehéz…:D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

SerialSlut:

Ha erre válaszolsz, a privát gomb kipipálásával, elvileg csak ketten látjuk, de Naooo mindjárt szólni fog, hogy menjünk szobára, ha titkolózunk:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
Naooo
Olvasó
Naooo

Én biztos úgy csinálnék meg egy oldalt, hogy láthassam a privátokat, gondolom más is így van ezzel. És menjetek szopára.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
hunbagira
Újságíró

Valaki az én hszeimet is priváttá tette. :) Tényleg tiltsátok ki a nőket. Csak zavarok az erőben. :D

Lierin
Olvasó
Lierin

Ez most megint egy olyan cikk, amiben a férfiak tévképzetei jönnek elő, ők akarják úton-útfélen mindenkire ráerőszakolni azt a nézetet, hogy mi nők ezt meg azt gondoljuk az antifeminizmusról, és valójában nem azt mutatják meg, mit gondolunk, hanem azt, hogy szerintük mit gondolunk (aztán csodálkoznak, ha sokan úgy vélik, el voltak nyomva a nők, hát istenem, látjuk, még most sem hagynák egyesek, hogy saját véleményt formáljunk, ezt is megmagyarázzátok. Ha az oldal célja a “segítés”, mint írtátok, miért nincs soha olyan cikk, amiben megkérdeznétek bármivel kapcsolatban egy nőt is?)

1. “a feminizmusról a legtöbben úgy hiszik, hogy az eredendően “a nők felszabadításáért és egyenjogúságáért” küzd”
Nem ezt hisszük, hanem tény, hogy a feminizmus, mint alapfogalom, tényleg a nők egyenjogusítását jelenti eredetileg. Az, hogy ti nem tudtok új szót kitalálni a manapság állítólag olyan borzalmas körben elterjedt, nősoviniszta viselkedésmódra, önmagában még nem változtat meg egy fogalmat, akkor sem, ha másra használjátok. A lapát sem lesz vödör, csak mert úgy kezdjük hívni, ugye értitek?
A feminizmus legelső célja az volt, hogy a nők is szavazhassanak és iskolába járhassanak (ugye, azért azt a történelmi tényt ti sem tagadjátok, hogy a nők nem szavazhattak anno?)

2. “a civilizáció elmúlt időszaka kizárólag úgy jelenik meg, mint az elnyomó patriarchátus kora, ahol minden feleség a férje által elnyomott, terrorizált és rendszeresen megerőszakolt páriaként tengette életét
Persze, KIZÁRÓLAG, mindenhol :D Ha kinéznétek néha a vörös posztó mögül, látnátok, hogy egyetlen “feminista”(tudjátok, akire nincs új szavatok) sem állítja, hogy anno minden feleség terrorizált és rendszeresen megerőszakolt nő volt, légyszíves, küldjetek már át valami ilyen cikket vagy bármit. Ha MINDENHOL így hirdetik, akkor biztos egy perc alatt tudtok mutatni legalább ezer ilyen sztorit.
Mi azt állítjuk, ami szintén csak történelmi tény, hogy anno jogilag a nő a férfi alatt állt és tőle függött mind anyagilag, mind társadalmilag, ebből eredően rengeteg olyan eset volt, ahol a nőt terrorizálták és megerőszakolták vagy elnyomták, hiszen megtehették. Senki nem mondja, hogy nem voltan normális és szerető férjek.

3. mára már a nem feminista nők is sötét korszaknak látják párkapcsolati szempontból dédanyáik korát
Igen, elvégre sötét korszak volt abból a szempontból, hogy hiba esetén nem volt változtatási lehetőség, életeket tett tönkre egy-egy fiatalon, tapasztalat nélkül meghozott rossz házasság. Mindkét fél életét.

4. egy pillanat alatt a nőgyűlölő, áldozat hibáztató kategóriába kerülhet, ha felhívja a figyelmet a megelőzésre
Ugyan már, én még sosem láttam, hogy valakit nőgyűlölőnek neveztek volna azért, mert felhívja a figyelmet a megelőzésre. A gond abból ered, hogy ilyenkor tényleg jön az áldozathibáztató szöveg, “minek vett fel szoknyát”, “minek ment az utcán”, mintha azért, mert valaki az utcán megy, automatikusan megerőszakolható prédának számítana. Én sem tudom felfogni, miért mennek el lányok idegenekkel ide-oda, borzasztó hülyék, de azt sem gondolom, hogy ha elmennek valakivel, akkor aztán nyugodtan meg lehet őket erőszakolni.

5. úgyszintén nőgyűlöletnek tartják, ha a férfiak megfogalmazzák elvárásaikat a nőkkel kapcsolatban
Én nem is csodálom, hogy nincs nőtök, ha ezeket a dolgokat tényleg napi szinten mantrázátok magatoknak. Ki a franc csodálkozik szerintetek azon, ha nem kell nektek egy minimálbéres, igénytelen, ordenáré nő? Senki. Ki mondja azt, hogy ne legyenek elvárásaitok a nőkkel szemben? Senki. Legyenek nyugodtan, a ti hibátok, ha minden jött-menttel leálltok, de maradjunk már annyinál, hogy eldöntitek a ti elvárásaitokat és nem akarjátok nekünk megmagyarázni, hogy nekünk mik az elvárásaink (meg légyszi, könyörögöm, hagyjatok már minket azzal a dumával, hogy a fél országnak nincs nője, mert minimélbéres, és hogy minden nő csak beül a készbe, amit a férfi a mai Magyarországon 30 éves korára önerőből szed össze, kemény munkával, apuciék segítsége nélkül ;))

6. mintha akkor nem lettek volna katasztrofális házasságok, megcsalások és diszfunkcionális családok
Áruljátok már el, ha ti is tisztában vagytok vele, hogy ez régen is így működött, akkor mi a fenének akarjátok visszahozni azt a rendszert? Ma megvan a lehetőségetek nektek is, hogy kilépjetek egy szar kapcsolatból – minek akarjátok megint azt, hogy életetek végéig összekötve kelljen élnetek olyan nőkkel, akik megcsalnak titeket, akik gyűlölnek és akiket gyűlöltök, miért lenne jó nektek keserűségben leélni az életeteket? Az miért lenne jó, ha mondjuk pont olyan cslaádba születnétek, ahol apátok bántja az anyátokat és az nem tud elmenni, mert függ tőle vagy ilyen férfi jutna a lányaitoknak?

Reszet Elek
Újságíró

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Na megérkezet nőfelsége! :D

Erőt gyüjtöttél eddig, vagy elvégeztél egy gyors feminista továbbképzést? Szerintem egy csigát előbb meg lehet tanítani baseballozni mint veled megértetni dolgokat!

Lierin
Olvasó
Lierin

Áhh, eddig nem értem rá, mert kerestem az “átalgos ember” statisztákat egy milliárdos barátomnak, aki még sosem olvasott el könyvet, de könyvtárban akar nőt felszedni magának, akit meghívhat egy Coop-párizsis randira ;)