George Herceg
0 megosztás

Exogámia, te csodás

Sajátos párválasztási, szexuális szubkultúra van egyre inkább kibontakozóban Budapesten. Ha csak a közvetlen ismerőseim körében nézek körül, már ott is azt látom, hogy egyre kevésbé számít kirívó jelenségnek, hogy a nők egy része kifejezetten külföldi férfiakkal történő alkalmi vagy hosszútávú kapcsolatra törekszik. A bővebb hazánkban, Európában sokat utazó, változó helyen dolgozó magyar nőknél pedig főleg megfigyelhetjük ezt a jelenséget. Első megközelítésben bizonyára sokan azt a választ fogalmazzák meg, hogy az okok egyértelműen anyagiak, hiszen bármely nyugati országban élő alsó-középosztálybeli férfi itthon az átlag magyar férfipopulációhoz képest is kifejezetten jómódúnak számít. Ez azonban csak a felszín.

Korunk exogám magyar nője már nem a nyugati, fehér keresztény férfiakra hajt (mint a 80-as, 90-es években), hanem a hazánkban élő, itt tanuló illetve turistaként itt tartózkodó arab és afrikai férfiakra vadászik. És ezek a férfiak bizony korántsem mindannyian olajsejkek, így aztán gyakran nem is rendelkeznek jobb anyagi körülményekkel, mint Átlag József, magyar honpolgár. Az evolúciós pszichológia azt sugallná nekünk, hogy ennek a mélyen gyökerező női exogámiának a célja a változatos génkészlettel rendelkező utódok létrehozása, számomra viszont sokkal inkább kulturális és pszichológiai eredetűnek tűnik a jelenség. Több olyan nőismerősömmel beszéltem, akiknek tartós kapcsolata vagy több futó kalandja volt arab vagy afrikai  férfiakkal. Amikor a választásaik okait és a tapasztalataikat firtattam, akkor általában nagyon hasonló dolgokról beszéltek: ezek a férfiak figyelemreméltóan udvarolnak, bókolnak, úgymond ledumálják a bugyit a csajokról, határozottak, kifejezetten dominánsak a párkapcsolataikban, féltékenyek, birtokolni akarnak, mondhatni rövid pórázon tartják partnerüket, általában elvárják a háziasságot is, sőt sokszor egyenesen kiszolgáltatják magukat a nőkkel. Milyen érdekes, hogy a magyar feminizált nők egy egyre jelentősebb csoportja olyan tulajdonságokat keres és talál meg ezekben a férfiakban, melyeket a magyar férfipopulációval kapcsolatban kizárólag negatív felhanggal emlegetnek.

Ha Átlag Józsit írnánk körül a fenti szavakkal, akkor ugyanezen nők szóba sem állnának vele, mert egy hímsoviniszta bunkónak tartanák, azonban egy exotikus, idegen populációból származó férfi attitűdjeként mindez szexi és vonzó. Nagy a kísértés, hogy a jelenség mögött azt sejtsük, hogy a nőknek egy jelentősebb része a feminizmus és a férfiak elnőiesedése ellenére továbbra is szívesen rendelődik alá domináns, sőt akár a nőket semmibevevő férfiaknak. Ezt támasztja alá azoknak a női igényeket kiszolgáló könyveknek a páratlan sikere is, amelyek az arab államokban élő elnyomott nők történeteiről szólnak. Ugyanis a Szürke ötven árnyalatához hasonlóan ezek a könyvek is kettős reakciót váltanak ki a női olvasókból. Egyrészt kitűnően lehet borzongani a szegény elnyomott, többször megerőszakolt arab nők, egyébként tényleg szomorú és megindító sorsán, másrészt a szobájuk magányában azért el lehet fantáziálni egy domináns, vad, szexuálisan uralkodó exotikus férfiállatról.

Akárhogy is nézzük, ez a jelenség a “fehér hetero férfiakra” (idézve a kirekesztő feminsita nyelvet) nézve mindenképpen káros, de egyben tanulságos is. Azt láthatjuk, hogy az exogám hajlamaikat a nők manapság egyre könnyebben élhetik ki, mivel az ehhez szükséges férfi populáció egyre inkább helybe jön. Ez a jelenség aztán egyre jobban beszűkítheti a partnerkereső férfiak lehetőségeit. Ezt felismerve esetleg máris kicsit más megvilágításban szemlélhetjük az USA-ban ismertté vált “feleségimport” jelenséget is: annak kiváltó okai között egyik faktorként talán a női exogámia miatt beszűkült párválasztási lehetőségeket is felismerhetjük. Ugyanakkor persze tudjuk, hogy az USA-ban a férfiak azért is fordultak a Közép-európai és Ázsiai nők felé, mert ők jelentős párválasztási alternatívát jelentenek a feminizmus által elvadított, alkalmazkodásképtelen amerikai nőkhöz képest. Reménykedjünk, hogy a magyar nők nem tekintik példának az amerikai nőket ebben a tekintetben is. Érdekes módon amíg a női kultúra önmagára talál az exogámiában, addig a férfiak exogámiáját üldözendőnek érzik. Ezt láthatjuk akkor is, amikor az USA legelvadultabb feminista hangadói akár törvényi erővel is tiltanák az általuk olyannyira megvetett “feleségimportot”, mert a nőelnyomó, gonosz patriarchátus importált áldozatait látják ezekben a külföldön megismert “szerencsétlen” nőkben.

Egyelőre nehéz lenne pontosan megjósolni, hogy ezek a jelenségek milyen etnikai és kulturális jövőt vetítenek elénk Magyarországon. Talán az sem kizárt, hogy a feleségimport hazai trenddé válásában is megérkezik előbb-utóbb a férfiak válasza. Egy instant, azonnal alkalmazható tanulságot azonban már ma is levonhat a férfitársadalom: a férfi dominanciára továbbra is jelentős igény mutatkozik minden ellenkező „híreszteléssel” szemben.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
0 megosztás


618
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
42 Egyéni hozzászólás
576 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
58 Hozzászólások szerzői
bfkerhani2blackfridaywittukindUPongi Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
GoldLion
Újságíró

“Ha csak a közvetlen ismerőseim körében nézek körül”

Érdekes közegekbe járhatsz :D . Mellesleg biztos van igazságtartalma. A magam környezetében az Eramuson tanult csajokról hallani ezt-azt amazt.

Suum cuique
Újságíró

Pont erről írtam cikket úgy két éve:

A nők és a menekültkérdés

Suum cuique
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Bazmeg, én ledöbbentem…..

Kalman
Újságíró

Nem jutok szóhoz. Ez ugye csak vicc? Intézményesített, önkéntes cuckold. Apák és férjek küldik a lányaikat?

Eddig sosem mondtam, de most nálam is betelt a pohár: ez a világ megérett a pusztulásra.

Hol jelent meg az eredeti?

DennisVT
Újságíró

Ez egy 2015ös Daily Mail cikk. Láttam anno, amikor megjelent.

Open cuckoldry – lásd Rollonál.

Kalman
Újságíró

Figyelemreméltó blue pill naívság:

“Sorry, but to me this is completely FAKE NEWS. I’m British. Whatever a women looks like, or is like as a person in Britain, she can get sex anytime. The idea that they would travel to that filthy dangerous camp for sex with a Muslim migrant who could have HIV, Hepatitis, intestinal worm, and has probably never brushed their teeth and believes that” sex” is actually An@l sex, is just ridiculous and wrong.”

https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/6e6gxe/british_women_visiting_calais_migrant_camp_for/di82mni/

DennisVT
Újságíró

“Whatever a women looks like, or is like as a person in Britain, she can get sex anytime”

Mondjuk ez már pirosabb gondolat:) De amúgy jah, elég naív.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ha én a saját lányomat itt találnám, a hajánál fogva rángatnám hazáig. Akár ide Magyarországra is.

Reszet Elek
Újságíró

Azért legyen egyértelmű, hogy ezek csak a nők egy igazán kis hányada, az alja-szarja. Ilyenekből mindig is volt. A korábbi társadalmak az ilyen viselkedést nem tették lehetővé ill. ha mégis megtörtént irgalamtlanul megtorolták. Egykor az ilyen nőszemélyek hasonló tettei a társadalmi önmegsemmisítést jelentették. Ma egyesek még tapsolnak is neki.

Az a belülről szértothadó társadalom láthatóan a végnapjait éli, bár ami utána következik is csak másképpen lesz rossz, nem pedig jobb.

Naooo
Olvasó
Naooo

Rengeteg alja-szar nő van.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De miért zavar benneteket annyira, hogy vannak nők, akik migránsokkal szexelnek?

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert azok fajárulók, zsidóbomlasztásnak bedőlők.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mert egyrészt jobb az, ha mindenki a saját fajtájánál marad, másrészt ki tudja, hogy egy ilyen ringyó mi nemi szart összeszed ezektől a koszos sivatagi cigányoktól, amit majd pestisként terjeszt az olyan szerencsétlen hülyék közt, akik még megfordulnak benne, mert azért okkal gyanítjuk, hogy akadnak majd ilyenek a közeljövőben. Fordítsuk meg a dolgot! Örülnél, ha ukrán, orosz, esetleg koreai vagy japán fiatal, 18-25 éves lányok tömegei jönnének át a határon, akik örömmel bocsátkoznak majdnem hogy bármelyik itteni férfival kalandba? Még az üzleti köröd is csak kárát látná.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Üzletileg zavarna valószínűleg, emberileg nem, mert pont nem érdekel, ki mit kezd a saját farkával/pinájával. Ez a nőknek azért nagyon szűk köre lehet, csak mivel extrém, ezért nagy médiafigyelmet kap, különösen ellenzői oldalról. Az emberek az ilyen semmiségekre szoktak épp emiatt rápörögni, felfújják, kikiáltják “új trendnek”, miközben valójában néhány hibbant történeteiről van szó.

Naooo
Olvasó
Naooo

Amelyik cigánnyal összeáll, az akárkivel összeáll, és csomó kis kurva összeáll.
Tehát a média nem nyomatja a fehér picsáknak, hogy niggerrel baszni milyen trendi?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez most még semmiségnek tűnhet, de ki tudja, hová vezet. Korábban az is elképzelhetetlennek tűnt, hogy Kelet-Magyarország fehér része elcigányosodjon, és tessék, a fehérek jó része is állatok módjára él, ott tartunk, hogy fehér emberek házasodnak cigánnyal és a genetikai állomány egyre csak züllik. Lehet, hogy téged nem zavar, de ez amolyan női dolog, a közösségünk tagjaira intézményes szinten mindig is nekünk kellett és kell vigyázni.

Reszet Elek
Újságíró

Érdekes. Az amerókaiak szlengjében meg sand niggernek hívják őket, ami lássuk be eléggé találó.

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Egyetlen őszinte emberről tudtam eddig, akit nem zavart, hogy az édesanyja kurva: ő pedig Cheyenne a Volt egyszer egy Vadnyugatból. Nem férfi és nem ember az, akit nem bánt, ha a környezetében, vagy a kulturális közegében élő nők állatias szintre alacsonyodnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

“figyelemreméltóan udvarolnak, bókolnak, úgymond ledumálják a bugyit a csajokról”

Fickificki.

“exotikus férfiállatról”

-férfi

“mivel az ehhez szükséges férfi populáció egyre inkább helybe jön”

Helybe hozzák a na kicsodák is?

Reszet Elek
Újságíró

“Polgármester Úr! Szívbõl köszönöm szíves üdvözlõ szavait. Mondhatom, nem vagyok abban a lelkiállapotban, hogy e percben megszokott frázisokat használjak, igazságérzetem azt parancsolja, hogy minden kertelés nélkül azt mondjam, amit e percben érzek. Mikor még távol voltunk innen, és csak a remény sugara pislogott lelkünkben, akkor -kimondom- gyûlöltük és átkoztuk Budapestet, mert nem azokat láttuk benne, akik szenvedtek, akik mártírok lettek, hanem az orszzágnak itt összefolyt piszkát. Szerettük, becéztük ezt a várost, amely az elmúlt évben a nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fõvárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti szineit és vörös rongyokba öltözött. Ez a város börtönre vetette, kiüldözte a hazából annak legjobbjait és egy év alatt elprédálta összes javainkat. De minél jobban közeledtünk, annál jobban leolvadt szívünkrõl a jég, és készek vagyunk megbocsátani. Megbocsátunk akkor, hogy ha ez a megtévelyedett város visszatér megint a hazájához, szívébõl, lelkébõl szerteni fogja a rögöt, amelyben õseink csontjai porladoznak, szeretni azt a rögöt, amelyet verítékes homlokkal munkálnak falusi testvéreink, szeretni a koronát, a dupla keresztet. Katonáim, miután földjeikrõl betakarították Isten áldását, fegyvert vettek a kezükbe, hogy rendet teremtsenek itt e hazában. Ezek a kezek nyitva állanak testvéri kézszorításra, de büntetni is tudnak, ha kell. Meg vagyok gyõzõdve róla, azaz úgy remélem, hogy erre nem fog sor kerülni, hanem ellenkezõleg, akik bûnösöknek érzik magukat, megtérnek, és hatványozott erõvel segítenek a nemzeti reményekben tündöklõ Budapest felépítésében. A mártírokat, az itt sokat szenvedett véreinket meleg szeretettel öleljük szívünkhöz.”

Naooo
Olvasó
Naooo

“és egy év alatt elprédálta összes javainkat”

“és készek vagyunk megbocsátani”

Az elprédálóknak?

“Megbocsátunk akkor, hogy ha ez a megtévelyedett város visszatér megint a hazájához, szívébõl, lelkébõl szerteni fogja a rögöt”

Ennyi? Színészkedés? Hát a javakkal meg mi lesz?

filmcom
Olvasó
filmcom

Én mindig azt vallottam, hogy a nőkben mindig is benne volt a kognitív disszonancia a férfiakkal (párválasztással) kapcsolatban. Sokkal több “oldalról”  közelítik meg azt a kérdést, és persze minden oldal soha nem fog stimmelni… És a kérdés, hogy melyik területen, és mennyi kompromisszumot hajlandóak elviselni..  És bizony ahogy az idő telik – még 30 év alatt!! – addig látva a férfi készletet, egy kicsit – tudat alatt? – cinikussá válnak…   “Nem találok olyat, akit igazán elképzeltem..?? Akkor legalább legyek mellette  “biztonságban” …! ”   És kb. ennyi…    Ja hogy ezt bevallanák-e … ?  Azt mondják: Bizonyítsam be amit állítok.  Hát azt hogy..? (nem vagyok gondolat olvasó…)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem ez csak a szexről szól, igazából minden nő domináns férfit kíván az ágyába.
Meg ugye a mendemondák…

hunbagira
Újságíró

Akkor, mi a bajod(otok), ha átlagjózsi a domináns? :) A kérdés költői volt…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Köszönöm :)

hunbagira
Újságíró

Mit? Hogy nem fejtettem ki naturálisan/keményen? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hogy költői volt. :)

filmcom
Olvasó
filmcom

A “domináns” kifejezés nagyon rugalmasan kezelendő a nők fejében…  Mit jelent az “átlagjózsi”..?? Kinézetet, vagy társadalmi státuszt..?   Mert ez kettő…

“Átlagjózsi”  ha jól néz ki – de csóró – oda érhet egy-két ágyba, de nem fog “boldogan” együtt élni egy nővel…

“Átlagjózsi” ha nem néz ki jól, de erős társadalmi pozícióban van, akkor komoly esélye van hogy a nő ne hagyja ott…de nem nagyon lesz futó kalandja nővel… (kivéve a fizetőst)

pedig költői volt a kérdés…:))

Marcell
Olvasó
Marcell

Ha átlagjózsi béta férfi, akkor nem kell a nőknek ilyen célra. Ő majd jó lesz a “fal” után, kb. 35 után férjnek, ha bezárt a f.szkörhinta. Átlagjózsi addig recskázzon, gondolkodjon öngyilkosságon, de azért keressen pénzt lehetőleg, különben annak sem lesz jó. Hogy a redpill közhelyekkel jöjjek. :)

Jack
Újságíró

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem egy olyan nő, aki előttem néger/kínai/arab/stb. pasasokkal szexelt, már nem hogy komoly kapcsolatra nem kéne, de még egy numerát sem akarnék tőle. Eleve iszonyatosan liberális hülye picsának kell lennie annak a csajnak, aki a környezetében lévő több száz, vagy akár több ezer magyar férfiból egyet sem talált, amelyiket eléggé jónak tartaná magához, és inkább külföldiekkel kezd kapcsolatba, vagy egyszerűen csak azokkal dug. Hogy a társadalom nemhogy nem ellenzi a dolgot, hanem gyakorlatilag még meg is tapsolja, az valami gusztustalan. Arra pedig nagy összeggel fogadnék, hogyha egy átlagos magyar férfi hangot adna a véleményének, miszerint rossz szemmel nézi a magyar nők külföldi pasikkal való kavarását (elvégre miért örülne annak, hogy a külföldi pasik megjelenése rontja az ő esélyeit a szexpiacon), akkor olyan verbális lincselést kapna – a nőgyűlölő jelzőtől kezdve a rasszistán át a lúzerig – hogy Ford Fairlane szókincse ahhoz képest szépirodalom lenne.

hunbagira
Újságíró

Ezzel minden férfi így van, akiben van egy ki férfi. És nem teljesen agymosott béta. Exem is amikor bevallotta, kapott akkora nyakast hogy összepisilte magát, meg még arcon is köptem…

Jack
Újságíró

Cimbora, attól tartok, ez esetben el is buktad a shit tesztet. A helyes reakció az lett volna, hogy “Értem. Ez esetben köszi az eddigieket. Viszlát!” – mindenféle indulat nélkül kivitelezve.

hunbagira
Újságíró

Nem. Ő könyörögte vissza magát. :) Először persze, jött a hiszti meg a rendőrséggel fenyegetés. De 6 nap után ő hívott fel. :D Meg, hogy nem tudta, hogy ez ennyire zavar engem…

Naooo
Olvasó
Naooo

Elküldeni mindenféle egzotikus nemi betegség tesztre.

hunbagira
Újságíró

:D

Hunn
Újságíró

Velem az történt, hogy megismerkedtem egy húszéves forma, helyes, gyönyörű lánykával, aki tényleg pont az esetem, csak nagyon fiatalkának tartottam. Ezért nem kezdtem ki vele végül azonnal, de úgy voltam vele, hogy ahogy majd alakul. Még egy kicsit bizonytalan is voltam, hogy jó hatással lennék-e rá, meg hogy vajon jó pasinak tarthat-e egy jóval idősebb srácot. (Igen, tudom: bétás gondolkodás. Néha az agyam még mindig szórakozik velem, hiába nyelem a Red Pill-t, mint kacsa a nokedlit.)

Na, ez a lány pont összejött valami koszos cigánygyerekkel. Többek között ezen is akadtam ki, ezért is voltam sokkal negatívabb mostanában, Lierin csak kihozta belőlem a lelkem mélyén lakozó nyilas testvért, de innen eredt az egész.

Abban a pillanatban hogy megtudtam, át is kattant az agyam. Szutyok. Ezt gondolom onnantól a kiscsajról. Hogy szutyok. Úgyhogy el is döntöttem, hogy egyszer feltétlenül faszra húzom ha hagyja magát, nehogy már még én lelkizzek és maradjak ki a jóból. Egy klasszikus “pump & dump” lett tervbe véve. Egy koszos cigánynál olyan szinten vagyok jobb, hogy szinte nevetséges, hogy ezt a mondatot egyáltalán leírtam – úgyhogy ha Isten is úgy akarja, egyszer meghúzom, aztán takarodjon.

Reszet Elek
Újságíró

“Úgyhogy el is döntöttem, hogy egyszer feltétlenül faszra húzom ha hagyja magát, nehogy már még én lelkizzek és maradjak ki a jóból.” – Akkor te nem is vagy rasszista. A legtöbben nem ennének olyan tányérról amibe beleköpött egy tudjuk ki.

Hunn
Újságíró

De bizony rasszista vagyok! Ezt senki se merészelje kétségbe vonni, mert ilyen sértést nem nyelek le egykönnyen! Vagyok annyira rasszista mint bármelyik más, normálisan gondolkodó ember ezen a világon.

Reszet Elek
Újságíró

Akkor ne egyél összemocskolt tányérból.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Valószínűleg másra nem is lehetsz büszke arra a semmirekellő életedben, minthogy rasszista vagy.

Hunn
Újságíró

Igazából arra sokkal büszkébb vagyok, hogy képes vagyok kultúráltan kifejezni magamat, szemben például veled.

Tudod, kedves Donnarumma, bárki olvassa a kommentjeinket, annak az fog ebből lejönni, hogy a Hunn, bár tényleg ellensége a kultúrmarxista ideológiáknak – melynek része az általad képviselt, “antirasszizmusnak” nevezett fehérellenesség is – de ő legalább egy értelmes ember, önálló gondolatokkal, aki normálisan is ki tudja fejezni magát, ha akarja.
Egy civilizált lény.

Te pedig csak egy mocskos szájú, suttyó picsa vagy.
(Ezt nem személyeskedésből mondom: ez egy objektív, bárki által megfigyelhető tény.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondom én, hogy a hatefuck a legszenvedélyesebb. :)

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Te is egy szutyok vagy. Egy neonáci szutyok. Inkább egy normális roma srác mint egy ilyen tahó barom.

Hunn
Újságíró

Semmi sem undorítóbb és taszítóbb egy férfi számára mint egy mocskos szájú, káromkodó nő. Természetesen egyetértek: szerintem is inkább a cigányok dugjanak téged, mint én LOL (Sose állnék szóba egy olyan nővel, akinek mocskos a szája.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az ágyban is tiltod? :)

Hunn
Újságíró

Az ágyig el sem jutok olyannal, aki nem ismeri az illemszabályokat, melyeket az ágyban ledobhat magáról :)

Reszet Elek
Újságíró

Fejeld meg azzal hogy még kövér is és részeg. Garantált puhulás…

Aldo
Újságíró

Az indulatokat nem szabad elnyomni, hanem felszínre kell engedni. Pont ezért halnak meg a férfiak jóval korábban.

Alter Ego
Szerkesztő

Pont ezt igyekszem magyarázni az elmúlt három napban egyeseknek. Az ellenérzések és indulatok elnyomásába egyénileg és kollektíven is bele lehet halni. De ez az egyik legnagyobb probléma a férfiak lelkiéletével kapcsolatban, mert amíg a férfiak saját maguk nem biztosak benne, hogy a sajátos érzelmi életüknek milyen a megfelelően szabályozott medre, addig mások akarják szituációról szituációra kedvük szerint meghatározni ezt számukra.

Naooo
Olvasó
Naooo

“akkor olyan verbális lincselést kapna – a nőgyűlölő jelzőtől kezdve a rasszistán át a lúzerig”

De ezektől a fogyatékosoktól ez mind dicséret. A rasszista az természetesen alapból.

ulomenen
Olvasó

Egy kolléganőm onnantól kezdett erősen kedvelni, hogy azt mondtam neki: ” Rasszista? Az mióta is negatív jelző?”   :)

 

ggwp
Olvasó
ggwp

Aki nem rasszista, az vagy álszent képmutató (ebből húz hasznot), vagy erősen értelmi fogyatékos, vagy mindkettő.

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Minden normális férfi így van ezzel. A baráti köröm ugyanígy vélekedik: amelyik nő valaha is összeállt egy ilyen alacsonyabb kultúrkörből származó hímmel, nem lehet a továbbiakban opció párválasztás, családalapítás terén. Sőt, nőként sem tekintünk rá a továbbiakban.

Reszet Elek
Újságíró

Amúgy meg a nők jórésze, a normálisabb része is rasszista és leginkább undort érez az ilyenek iránt. A kozmopolitizmus, a globalizációs nihil leginkább a vörös-sárga rongyokba öltözött Budapesten érhető tetten, a cikkbeli jelenség leginkább ott jellemző vagy legalábbi társadalmilag penetráns.

Bele sem akarok gondolni mit művelnek (és kikkel) az Erasmus programban résztvevő lányok, amikor kimennek egy kúró-félévre valamelyik már erősen szennyezett ország “sokszínű” oktatási intézményébe.

ggwp
Olvasó
ggwp

Hát vannak sztorik, egyiket rávettem hogy meséljen Öszintén (részegen), neki havi egy fasz volt a betevő, egy évig, kevert rasszokkal. Meg is lehet egyből duplázni vagy triplázni, mivel Őszinte volt. Kár pedig, mert teljesen normális csaj volt, mire egy év után visszajött, antidepresszáns függő volt, és teljesen elhasználták így hogyis mondjam, főleg mentálisan…Ami erasmuson történik, ott is marad (NEM)

ggwp
Olvasó
ggwp

Pontosan. Nem is tudok mit hozzátenni.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Nyugtat a tudat hogy a jelek szerint rád sem tekintenek férfiként a nők.

hunbagira
Újságíró

Bizony- bizony egyetlen normális férfi sem tűri, hogy más hímek kószáljanak az életterére. Aki ezt eltűri nem férfi és ezt a nőstényeink is tudják. Ez szintén egy shit teszt a részükről.

Hunn
Újságíró

A fajgyalázás magyar férfiszemmel nézve annyit jelent, hogy amelyik fehér, magyar nő azt elköveti, az onnantól párkapcsolatra alapból értéktelen. Legyen bár ő egy 10/10-es, topmodell szépség, onnantól kezdve hogy ez kiderült, az SMV-je azonnal lemegy 0-ra azaz nullára. Onnantól nincs neki olyanja. Ahogy kiderül hogy egy nőben színes/nem keresztény származású farok járt, onnantól max. leköpöm vagy lehugyozom.

Még egyetlen menetre, “pump & dump”-ra sem alkalmas az ilyen nő – de legalábbis csak nagyon-nagyon körültekintően, mert a franc tudja milyen egzotikus nemi nyavaját kapott el az Untermenschtől – nemhogy párkapcsolatra. Hogy egy koszos színesbőrű levetett rongyával andalogjak az utcán szerelmesen, na ne. Soha. Úgyhogy, lányok, csak egyetlen jó tanács a témával kapcsolatban, ha valaha is párkapcsolatot, családot vagy gyermeket akartok egy magára valamit is adó férfitól, akkor csak annyit mondok, hogy: ne. Csak szimplán ennyi: NE.

De ahogy korábban is írtam, ezt okosan kell kiszedni a nőkből. Ha tudja hogy így gondolkodsz a fajgyalázásról, akkor el fogja titkolni. Célszerű úgy kiugratni a nyulat a bokorból, hogy mondjuk megemlíted, hogy neked volt már olyan néger lány aki tetszett és akivel lefeküdtél volna, akár igaz ez akár nem. Ha úgy látja hogy liberálisan, megértően és toleránsan gondolkodsz a témával kapcsolatban, akkor előbb-utóbb elmeséli. És akkor  jöhet a párkapcsolati guillotine, az azonnali szakítás.

Aldo
Újságíró

Ezzel csak egyetérteni lehet.

kangal
Olvasó
kangal

És akkor mi van, ha magyar férfi próbálja ki a nem fehér puncit? Az is fajgyalázás, és az a férfi se alkalmas a továbbiakban családalapításra?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nincs, soha nem is volt és soha nem is lesz “egyenlőség”, “azonos mérce” stb. a két nemre vonatkozóan…….

Bármennyire vagyunk is civilizáltak, akármilyen (BluePill) álomban élünk, attól még a  valóság ez, nem győzöm idézni:

“Ha a csizmámmal sz@rba lépek, letörlöm/lemosom, de megette a fene azt a csizmát, amibe már egyszer belesz@rtak”

Marcell
Olvasó
Marcell

Lásd még a kulcs-lakat hasonlatot. Angolul jobban hangzik, de a magyar változat: Azt a kulcsot, ami sok zárt kinyit, mesterkulcsnak nevezzük, a sok kulcs által nyitott zárat viszont vacak zárnak.

Hunn
Újságíró

Más szabályok vonatkoznak férfiakra és nőkre, ez az amit a Feministák “kettős mérceként” próbálnak beadni nekünk. Más dolgok azok, amit egy férfit, és más dolgok azok amik egy nőt vonzóvá tesznek párkapcsolat céljából. Ugyanígy, más dolgok azok amik egy nőt, és más dolgok azok amik egy férfit taszítóvá tesznek párkapcsolat céljából.

Úgyhogy férfi esetében ez nem para, hogy megdugott egy színes lányt. A gond akkor kezdődik, ha egy ilyen mellett köteleződik el, ilyen nőt vesz feleségül. Azt ugyanúgy helytelennek tartom mint azt, ha egy nő színesbőrűekkel hentereg.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De, para, pont mert egy férfi külsőségek alapján választ párt, tehát ne akarja megmagyarázni, hogy fehérből nem talált vékonyat, nagymellűt, pontjóseggűt, csak feketéből vagy ázsiaiból.
Egy nő választása ennél jóval összetettebb, nehezebb megtalálnia a legalkalmasabbat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Találni talál, csak nem biztos, hogy “meg is áll” (nála), egyáltalán észreveszi-e őt:) az, akit talál:)

Koriander
Olvasó
Koriander

észre sem veszed, de megint férfiakat kicsinyítesz.
a nők se nem komplexebbek, se nem összetettebbek a férfiaknál, hanem érdekvezéreltebbek és sokszor nem azt választják, aki külsőleg/ ösztön szinten tetszik, hanem vagy beadják a derekukat egy nyomulósabbnak vagy üzlet lesz (ketyeg a biológiai óra meg egyebek).
a férfiak többsége a nőt önmagáért szereti, a nők inkább a hasznot.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezzel épp azt bizonyítod, amit írtam. :)
A nők nem ránézésre döntenek (általában), míg a férfiak igen.

DennisVT
Újságíró

Attol mert vmi komplexebb (tegyuk fel h az), meg nem lesz jobb, vagy erkolcsileg/moralisan magasabb szintu.

Koriander
Olvasó
Koriander

csak a kurvaságnak próbálsz cégért adni, ami köszönő viszonyban sincs a párkapcsolattal.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Attol mert vmi komplexebb (tegyuk fel h az), meg nem lesz jobb, vagy erkolcsileg/moralisan magasabb szintu.”

Nem mondtam ilyet, miért védekezel?

Vegyünk már egy hétköznapi szituációt, egy klubot tele mindenféle kinézetű, rasszú, anyagi helyzetű emberekkel. A pasi keresi a jónőt, a nő keresi a jópasit a tömegben. A férfi kitétele, hogy legyen dugható külsejű, és ennyi. Ne mondjátok, hogy sanszosan az egyetlen ilyen azon a helyen egy fekete nő. Míg ha a nőnek a jópasi egyszerre külsőre is ott van és pénze is van (vagy legalább egy autója, hogy hazafurikázza), arra máris kevesebb az esély.
Egy férfinél semmi sem indokolja, hogy a feketét válassza.
Egy nőnél előbb elhiszem, hogy abban a tömegben a feltételeknek csak a gazdag, arab üzletember felelt meg.

Erkölcsről, morálról itt nem esik szó.

Koriander
Olvasó
Koriander

a “hétköznapi szituációdra”, csak egy he?hogy jön ide a néger nő?
amúgy meg
az összetett/ komplexebb szavak egyik jelentése, hogy magasabbrendű. te a női pàrválasztási stratégiát próbálod magasabbrendűnek, összetettebbnek beállítani, holott morálisan alantasabb- innen a morál/ erkölcs. csak hogy értsd.

DennisVT
Újságíró

“Egy férfinél semmi sem indokolja, hogy a feketét válassza.”

Egy nőnél sem. Ha nem találsz az igényeidnek megfelelő fehéret, akkor el vannak baszva az igényeid.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Vegyünk már egy hétköznapi szituációt, egy klubot tele mindenféle kinézetű, rasszú, anyagi helyzetű emberekkel.”

Komoly ember ilyen lepra helyről egyből kifordul.

hunbagira
Újságíró

Egy echte néger nő nálunk sosem lehet a legjobb nő- pont a genetikai programunk miatt. (egy félvér sem nagyon)

Viszont ti a haszonelvűségetek miatt, simán választjátok. De ha kizárólag külcsínre mennétek ti sem tennétek.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

“…Egy férfinél semmi sem indokolja, hogy a feketét válassza…”

Lófaszt nem!

1. Kíváncsiság

2. Gyűjtőszenvedély (legyen már egy ilyen is a rovargyűjteményben  a cigány, vietnami, kínai, mongol, koreai, csukcs, üzbég mellett)

Naooo
Olvasó
Naooo

Dehogynem ránézésre, egymást tanítják kinek a zsebéből néz ki vagy 300 millió.

DennisVT
Újságíró

Avagy a redpill lenyege egy mondatban… :)

Koriander
Olvasó
Koriander

jók a mestereim ;)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egy nő választása ennél jóval összetettebb, nehezebb megtalálnia a legalkalmasabbat.”

Mivel nem terem minden sarkon dúsgazdag.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Mert az átlagnő kurvanehezen (aka sehogy) nem tudja elválasztani a naturális alfát a PUA expert (született lúzeromega) fószertól.

Balu1st
Olvasó
Balu1st

Hazudsz. Semmivel sem összetettebb a választásuk, csak más.

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Ez a nők teljes semmibe vétele.
Szerintem akaszd fel magad, annyira egy szánalmas sopredek vagy.

Reszet Elek
Újságíró

A közösség szempontjából az számít, hogy “rossz vér” ne kerüljön a genetikai gyűjtőbe. A közösségek önazonosságának pedig alapvető része az egyedek hasonlósága. A túlzott exogámia tönkreteszi a közösségek öntudatát, gyengíti önreflexióit.

Ha belegondolsz, ellentétben az emberi párosodással (ahol manapság elvárás lenne az elfogadó attitűd), senki sem szólja meg a fajtiszta kutyát tartót hogy mi módon kezeli az ebet. A szuka kutyát pedig mindig másképpen tartják, mint a kant. Mivel a kankutya nem hoz haza kevert vérű porontyot.

Sírhatnak a femik, ahogy akarnak, de sosem lehet ugyanazon kritériumok alapján kezelni férfiakat és nőket lévén alapvető (érdek)különbségek is vannak közöttük.

Reszet Elek
Újságíró

Tessék, itt egy adalék, hogy ösztönösen rasszisták vagyunk.

https://phys.org/news/2017-04-infants-racial-bias-members.html

 

Suum cuique
Újságíró
Aldo
Újságíró

“És akkor mi van, ha magyar férfi próbálja ki a nem fehér puncit? Az is fajgyalázás, és az a férfi se alkalmas a továbbiakban családalapításra?”Jaj, már megint ez a bezzeg a férfiak frázis. Ha egy férfi megtömött egy nem fehér puncit, szíved joga úgy dönteni, hogy alkalmatlannak minősíted kapcsolatra vagy családalapításra.

Tina74
Olvasó
Tina74

10/10 topmodell szépség… Hát… A mostani topmodellek elég messze állnak a széptől…

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Nagyon igaz!

(soroljunk már föl a mai topmodellek közül néhány klasszikus 90-60-90 példányt)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem mindegy, milyen modellről van szó: editorial, runway, calatogue, showroom, bikini és így tovább.
Minddel szemben mások az elvárások, de a bikinimodell még mindig közelebb áll a 90-60-90-hez, egyébként ezt is lejjebb vitték 86-60-86-ra, de ők nem lehetnek A kosarasok például, a B is necces, míg a runway modell csak A vagy B lehet. A topmodellek többsége runway vagy editorial modell eredetileg, sosem volt velük szemben elvárás a 90-60-90. Ti a bikinimodelleket nevezitek topmodelleknek. :)

Donnarumma
Olvasó
Donnarumma

Ostoba fajgyűlölő szartarisznya. Nem baj, mert Isten nem ver bottal, téged meg szarba se vesznek a nők. Addig jó amíg szaporodás esélytelen vagy, nem kell több ilyen hulladék a társadalomba.

Hunn
Újságíró

Picit offtopik, de ezt az idézetet muszáj megosztanom veletek. Azért itt teszem, mert nem találom a kommentek között azt, ahol Dennisék a jogegyenlőségről beszéltek a minap.

A marxizmus a Feminizmusnak alfája és omegája. Ennek a ténynek az ismerete nélkül érthetetlen ami ma történik velünk. Ma a teljes jogegyenlőség és a teljes törvény előtti egyenlőség férfi és nő között már megvan. A Feministák mégis valamiféle mitikus TELJES egyenlőségről beszélnek, amit még el kellene úgymond érni, holott a törvény előtti- és jogegyenlőségen túl NINCS másfajta egyenlőség a világon, emberi lények között. Azon túl csakis egyenlőtlenséget lehet létrehozni bármiféle újabb beavatkozással, hiszen újabb beavatkozás esetén pont a törvény előtti és jogegyenlőség sérülhet csak. A formális logika szabályai szerint legalábbis. Ez látszik is a Feministák elért céljaiból, és jelenlegi törekvéseiből is. Mi az oka ennek, mire gondolhatnak ezek, honnan jött egyáltalán ez a gondolat?

Elmondom. Egy tömeggyilkos eszme, egy több mint 100 millió halottat és milliárdnyi megnyomorított és tönkretett életű embert – köztük nagyszüleink generációját is, saját nagyszüleinket is személyesen – eredményező ideológia felelősei és képviselői azok, akik a Feminizmus alapjait lefektették, és akik a mai napig is ránk erőltetik azt. Bebizonyítom.

Idézem:

” A modern monogám család a nő nyílt vagy leplezett házi rabszolgaságán alapul, és a modern társadalom olyan tömeg, amely csupa monogám családokból tevődik össze, mint molekuláiból. A családban a férfi a burzsoá, a nő képviseli a proletariátust. Az ipari világban azonban csak akkor domborodik majd ki teljes élességében a proletariátusra nehezedő gazdasági elnyomás sajátos jellege, amikor a tőkésosztály összes törvényei külön előjogait kiküszöbölték, és a két osztály teljes jurisztikus egyenjogúsága létrejött…. És ugyanígy annak az uralomnak a sajátos jellege is, amelyet a férfi a modern családban a nő felett gyakorol, valamint mindkettőjük valóságos társadalmi egyenlősége létrehozásának szükségessége és módja, csak akkor lép majd éles napvilágra, amikor a két nem már jurisztikusan tökéletesen egyenrangú lesz.”

Engels Frigyes: A család, a magántulajdon és az állam eredete

(Most amúgy előírtam magamnak kötelező olvasmányul, hogy elolvassam az egész könyvet, “ismerd meg az ellenség gondolatait hogy harcolni tudj ellene”-alapon. Számítok még egy-két hasonlóan ledöbbentő, mindent megvilágosító pillanatra közben.)

Értitek, gyerekek? Világos? Megértette mindenki hogy mivel és kikkel állunk szemben és miért? Ha nem, kérdezzetek nyugodtan, de bízom benne, hogy mindenkinek le fog esni az idézet után a húszfilléres.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez a szöveg az 1800-as években keletkezett és a társadalmi osztályok és a két nem “jurisztikus” vagyis jogi egyenlőségéről szól leginkább. Azzal meg ha jól értettelek, akkor mélyen egyetértettél magad is. Bár biztosan érdemes olvasni Engelst, de feminizmus ügyben én úgy sejtem, hogy nem túl sok máig releváns dolgot fogsz találni már nála.

Ha a feminista ellenséget akarod megismerni, akkor a következő nőfilozófusokat kellene olvasgatnod: Simone de Bauvoir, Mary Daly, Andrea Dworkin, Valereie Solanas… – Ők adtak programot a huszadik, huszonegyedik századi férfigyűlölő, militáns feminizmusnak. Simone de Beauvoir-t pedig különösen ajánlott ismerni, mert nem csak a hagyományos család, a nemi szerepek, az anyaság eszményének a lerombolását hirdette meg, hanem lényegében a genderideológia megalapozója is egyben. Nyilván nem véletlen, hogy a Vatikánban egyenesen betiltották a The Second Sex  (A második nem) című könyvét. Talán kezdd a Wikipédiánál, a magyar Simone de Beauvoir szócikk kritikusabb részeit én írtam a feminista ömlengés ellenpontozására, szóval találsz ott a végén pár szép idézetet is tőle…

Hunn
Újságíró

Ez a szöveg az 1800-as években keletkezett és a társadalmi osztályok és a két nem “jurisztikus” vagyis jogi egyenlőségéről szól leginkább. Azzal meg ha jól értettelek, akkor mélyen egyetértettél magad is. Bár biztosan érdemes olvasni Engelst, de feminizmus ügyben én úgy sejtem, hogy nem túl sok máig releváns dolgot fogsz találni már nála.

Ezért kérdeztem, hogy értitek-e, ez a szöveg amit idéztem arról szól, hogyha elérjük nő és férfi jogegyenlőségét, az semmi, mert az igazi küzdelem az nők elnyomása ellen ott kezdődik, hogyha elértük a jogi egyenlőséget. Oké?

Ismerős a dolog? Teljes aka. valódi egyenlőség elérése, szemben a jelenlegi “pusztán jogi” egyenlőséggel, mint a Feministák mai, 2017-es programja is többek között? Na, az pontosan innen ered, Engelstől és a kommunistáktól. Erre kívántam ráirányítani a figyelmet.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem a szöveg azt jelenti, hogy a jogegyenlőség létrehozása majd még jobban kidomborítja, hogy mennyire nem voltak egyenjogúak; a megadatott jogok fényében ez még észlelhetőbbé válik, ezért változtatni kell majd a helyzetükön a jogok érvényre emeléséhez.

Mint máskor is mondtam: én nem nagyon ismerem fel a feminizmus marxista jellegét. Fenti szövegben sem az áll, hogy a jogi diszkriminációt tartana szükségesnek Engels a férfiak kárára vagy hogy revansot kell venni rajtuk. Az említettt nőfilozófusok viszont akár professzori “minőségükben” is elmennek egészen a “sterilizálás” vagyis a férfiirtás gondolatáig. Szóval szerintem a meg-meg szaladó nőfóbiával szemben most dolgozik benned a kognitív disszonancia, amikor nagyobb és sötétebb hatalmat keresel a női hülyeség helyére. Az ugye nem lehet, hogy pár hülye nő legyen a férfiak legnagyobb ellensége és sanyargatója. De lehet! Nem kell hozzá Marx és Engels és sötét marxista világösszeesküvés, simán képesek minderre a korunkban élő hisztérikus, feminista nők is. Habár némelyikük nem is annyira nő, hanem valamilyen félig vagy egészében transzszexuális, hibrid nemű, örökké elégedetlen hormonális katasztrófa.

Hunn
Újságíró

Szerintem a szöveg azt jelenti, hogy a jogegyenlőség létrehozása majd még jobban kidomborítja, hogy mennyire nem voltak egyenjogúak; a megadatott jogok fényében ez még észlelhetőbbé válik, ezért változtatni kell majd a helyzetükön a jogok érvényre emeléséhez.

Nem, nem, nem! Azt írja, hogyha és amikor bekövetkezik a férfi és nő jogi egyenlősége, azzal illetve azután válik teljesen nyilvánvalóvá, hogy valójában továbbra is mennyire egyenlőtlenek. Tehát a jogi egyenlőséggel még sehol sem tartunk a teljes egyenlőség útján!

Mint máskor is mondtam: én nem nagyon ismerem fel a feminizmus marxista jellegét. Fenti szövegben sem az áll, hogy a jogi diszkriminációt tartana szükségesnek Engels a férfiak kárára vagy hogy revansot kell venni rajtuk.

Ő maga írja le, hogy az asszony a proletár, a férfi a burzsoá. Ebből következik, hogy a nők férfiak általi elnyomása a történelem során, illetve ennek a hazug történelemszemlélete az osztályharc kaptafájára van húzva. az, hogy a jogegyenlőség után kezdődik csak az igazi egyenlőségért való küzdelem az az osztályharc élesedésének feleltethető meg. Az pedig, hogy folyamatosan megy az újabb és újabb “egyenlősítés”, az pedig a permanens forradalom című történet.

Nem hogy teljesen a marxizmusra épül a Feminizmus, de még új gondolatok se nagyon merültek fel, pedig már 2017-ben tartunk. Ma is ugyanaz a lényege az egésznek.

Alter Ego
Szerkesztő

A “permanens forradalom” sem Marxizmus, hanem egyértelműen Trockizmus. De nem győzködlek különösebben, felőlem aztán hadakozhatsz a marxistákkal, csak szerintem nehéz lesz megtalálnod őket. Én nem látok egyet sem. Hol vannak azok a marxista prolik, akik a feminizmus szekerét tolják? És hol vannak egyáltalán azok a prolik, akik saját magukért emelnek szót? Valahogy senki sem csapkodja mások fejét  “A Tőke” legfrissebb reprint kiadásával…

Antoni Rita, Gerle Éva, Mérő Vera, Murinai Angéla, Spronz Júlia, Wirth Judit,  Lovas Nagy Anna, Pap Réka Kinga vagy a főtámogatójuk Soros György talán marxisták?

 

Hunn
Újságíró

Hogy hol vannak a proletárok??? Könyörgöm, mi köze volt valaha is a marxistáknak a proletárokhoz? Komcsi zsidókról volt szó elejitől fogva, és hogy azok mit akarnak. Sosem a proletárokról. Kommunista, zsidó, szabadkőműves, ezek mind-mind ugyanazt jelentik. Úgyhogy a névsort nézve azt kell mondjam, hogy ha szigorúan vesszük, akkor igen, az általad felsoroltak bizony azok, de legalábbis ugyanaz a banda.

Marcell
Olvasó
Marcell

Ha azokat az országokat nézzük, ahol megvalósult az eszme (elvben), azok nem lettek feministák, bár nyomták a női egyenjogúságot, meg nőket ültette a traktorra (amíg rá nem jöttek, hogy meddőséget okoz a sok rázkódás) stb. Bár tény, az inkább leninizmus, maoizmus stb. azaz a marxizmus adaptálása elmaradott országok forradalmi élcsapatai által, akik igazából sosem voltak teoretikusok, sokkal inkább nyers hatalomtechnikusok. A marxizmus közben a fejlett nyugaton továbbfejlődött kultúrmarxizmussá, Gramsci, Lukács, Frankfurti iskola stb. Ezek nyomták a nőelnyomás szöveget, a megvalósult szocializmusban viszont az első 10-15 év után majdnem hogy konzervatív fordulat történt a nemi szerepekkel kapcsolatos felfogásban. Lásd a nők számát ezen országok felső vezetésében.

RedGreg
Újságíró

A kultúr-marxizmus mint olyan, egy eszmei irányzatra aggatott kifejezés. Magukat sose hívták annak. Az alapja valahol ott lehet, hogy a liberalizmus jó, a marxizmus rossz, tehát akkor ez marxizmus. Pedig a valóságban ez nem a Voltair féle szabadon gondolkodni a világ dolgairól tíőusú liberalizmus, amiből a marxi gondolatvilág ered, hanem a Robespiere féle szabadság, egyenlőség testvériség liberalizmusa, aminek az áldozatai száma bőven pariban van a kommunizmus áldozatainak számával. A 68-asok nem marxisták, a 68-asok liberálisok.

Hunn
Újságíró

Túrót. Amikor a komcsi zsidók rájöttek, hogy a munkásosztály nemzeti érzelmű, és nem fogják tudni (a Szovjetúnión kívül) felhasználni őket a saját nemzetük elpusztítására, többek között azért is, mert a munkások nem hülyék és látták, hogy a kommunizmusban sokkal szarabb a munkásnak mint a kapitalizmusban, akkor tértek át arra, hogy a kultúra területén kell az aknamunkát végezniük ha el akarják érni a kitűzött célt. Innen ered a kulturális marxizmus.

De ha más oldalról nézzük, a liberálisok is zsidók, meg a marxisták is zsidók. Mind a két típus a zsidó faji politikát követi. Nagy különbség nincs, mindkettő a mi elpusztításunkra törekszik, csak más eszközökkel. A zsidókérdés a lényeg, a többi csak szőrszálhasogatás, meg a “tegyünk úgy, mintha ezek nem is lennének zsidók, és tegyünk úgy mintha elhinnénk, hogy jót akarnak nekünk és tényleg azokat a pozitív célokat akarnák elérni amiket meghirdettek, eskü”.

Alter Ego
Szerkesztő

Marx az akkorjában kifejezetten rossz helyzetben lévő “proletariátus” vagyis a munkások helyzetének a jobbításáért hirdetett világmozgalmat, sőt akár forradalmat. Kifejezetten ezzel foglalkozott. Tényleg. (A zsidókhoz annyi köze volt, hogy kikeresztelkedett zsidó családból származott és származása ellenére nem nagyon szívelte a “zsidó eszmeiséget”, és ezt le is írta jó párszor.)

Tehát igencsak alapos okkal gondolja az ember, hogy a mai marxisták, ha léteznek, akkor szintén a proletariátus vagyis a munkások érdekképviseletével foglalkoznak, mégpedig kifejezetten; és ha erőlteted, akkor mellesleg még ők lehetnek a feministák is.

Állításoddal szemben azonban például a Népi Front, mint szemmel láthatóan marxista alapokról építkező, kommunista párt (weboldaluk itt), többször lépett fel a hazai feminizmus túlkapásai ellen. Például tiltakoztak a nyugdíjazás kapcsán a férfiak hátrányos megkülönböztetése, a férfiak méltóságának megsértése ellen és általában a feminista diszkriminációs igények ellen is. Lásd itt is:

http://www.ferfihang.hu/2015/02/28/ferfiak-nyugdijazasa-a-jobbik-es-a-nepi-front-igen-de-a-politkai-kozep-nem-ismeri-a-ferfiak-jogait/

Egyik vezetőjük Fogarasi Zsuzsanna sokszor tanúbizonyságát adta határozott antifeminizmusának. Küldött például férfinapi vagy apáknapi köszöntőt is a Férfihangnak, ha jól emlékszem még. Egyébként lásd az egyik véleménycikkét a feminizmusról itt:

http://nepifront.hu/index.php/frontoldal/cikkek/231-a-no-es-a-lo-masik-oldala

Szóval én mutattam neked egy nőt, aki marxista és antifeminista egyben, most szeretnék látni legalább egy magyar marxista feministát.

Ha rámutatsz a magyar férfiak jogait veszélyeztető marxista-feministákra, akkor én aztán meggyőzhető vagyok, hogy a marxisták ellen kell küzdenem, ha a feminizmus ellen akarok fellépni.

Ha ez nem megy, akkor talán maradjunk annyiban, hogy a feminizmus ma, a huszonegyedik században egy teljesen önálló “filozófiai”, politikai irányzat, saját(os) nőfilozófusokkal és nőpolitikusokkal. Ha van valamilyen politikai kötődésük valamely politikai irányzathoz, akkor nekem úgy tűnik, hogy nem a marxistákhoz. A férfimozgalom kulturális harcának tehát nem a marxizmus, hanem a feminizmus ellen kell irányulnia.

Hunn
Újságíró

Gyerekek, értsük már meg a lényeged.

Per marxizmus: ki ne találjuk már, hogy azok a zsidó intellektüellek és zsidó kispolgárok, akik a kommunisták vezetői voltak elejétől fogva Marx-szal kezdődően (pl. Magyarországon a két világháború között a kommunista pártban magyar munkást nagyítóval sem találtál volna) azok valójában úgy gondolkodtak volna, hogy:

“Jaj, minket annyira érdekel a keresztény munkások, meg a gójok paraszti tömegeinek a sorsa és jövője, áldozzuk rájuk az életünket és az energiáinkat, hogy nekik jó legyen! De szeretnénk ha a keresztény munkás- és paraszti tömegek, a gojok társadalmának alsó része uralkodna az egész világ felett, és nem mondjuk zsidó tőkés fajtestvéreink. Bárcsak a gójok legalja élne jólétben, annyira érdekel minket az ő sorsuk, hogy aludni sem tudunk emiatt már éjszakánként, cselekednünk kell.” Ne már.

Ez egy zsidó projekt volt, ahol a lenézett gojok alsó rétegét behülyítették és felbiztatták arra, hogy legyilkolják a gojok vezető rétegét, és azoknak a hatalmát és tőkéjét átjátsszák a zsidó tőke kezére, mindezt három-négy generáció alatt elérve. És meg is történt. Voila! Csak nézzetek körbe és lássatok.

A Feminizmus ennek a zsidó projektnek egy része, miként az idézet is mutatja. Ahogy a munkásosztályt behülyítették és felhasználták a nemzeti tőkésosztály ellen, a fehér nőket ugyanúgy hülyítették be és fordították a keresztény, fehér férfiak ellen. Ez egy az egyben ugyanaz a buli. A Feminizmus kérdése nem nőkérdés, hanem zsidókérdés. Ennyike.

kangal
Olvasó
kangal

Aha, akkor ennek alapján Weiss Manfréd volt a legnagyobb kommunista. Ja, nem…

A másik. Kínában és Észak-Koreában milyen zsidó tőkésosztály van?

Hunn
Újságíró

Aha, akkor ennek alapján Weiss Manfréd volt a legnagyobb kommunista. Ja, nem…

Hogy Weiss Manfréd személyesen mit csinált vagy mit nem csinált azt nem tudom, de lényeg az, hogy a bolsevik forradalmárokat a legnagyobb zsidó gyárosok és tőkések támogatták. Nem a munkások dobták össze nekik az aprót a megélhetésükre, hogy forradalmi aktivistaként működhessenek a nap 24 órájában. Ugyanúgy, ahogy ma is zsidó milliárdosok fizetik a migránsvédő meg a Feminista aktivistákat. Ide most beilleszthetnék egy menetrendszerű Sorosozást, de tudjátok ezt ti anélkül is.

Könyörgöm, lássunk már a szemünkkel: az összes migszolos, migration aids-es, migránssimogató NGO aktivista Magyarországon meg nyugaton is zsidó, és a Feminista aktivisták is egytől egyig zsidók, a genderőrületes, meg LMBTQ aktivisták is zsidók, zsidók, zsidók. Legalábbis a médiában és a politikában még nem láttam egy olyat sem, aki ne lett volna az. Ugyanaz a metódus, ugyanaz a banda.

A másik. Kínában és Észak-Koreában milyen zsidó tőkésosztály van?

Meg fogsz lepődni. A Kínai Kommunista Pártot két Moszkvából Kínába küldött kommunista zsidó alapította meg.

Mondom én, hogy a zsidókérdésről van szó.

A lényeg valahol ott rejtőzik, hogy a világban zajlik egy faji háború. A zsidók narratívája az, hogy nincs ilyen harc, és ha te észreveszed hogy mégis van, akkor csak hallucinálsz. Illetve a te aljas gyilkos szándékodat vetíted csak ki rájuk. Antiszemita vagy, aki ok nélkül rosszat akar a zsidóknak. Ezt a saját fajtád közti jó szándékú embereknek fel kell ismerniük, és ők maguknak kell tenniük ellened, kirekeszteniük és megállítaniuk, akár erőszakkal is, ha kell.

A valódi narratíva pedig az, hogy folyik egy faji háború. Nem mi kezdtük és a hátunk közepére kívánjuk az egészet, de mégiscsak védekeznünk kell. Aki ebben a háborúban az ellenség oldalára áll, aki a zsidók oldalára áll az úgynevezett “antiszemiták” vagyis a fajvédők ellen, az van erkölcsileg és morálisan is a mélyponton, nem pedig az, aki a harcban a saját fajtájának az oldalát választotta, és harcol a reménytelen küzdelemben a hatalmon lévő ellenség ellen.

 

RedGreg
Újságíró

“”Ez egy zsidó projekt volt, ahol a lenézett gojok alsó rétegét behülyítették és felbiztatták arra, hogy legyilkolják a gojok vezető rétegét, és azoknak a hatalmát és tőkéjét átjátsszák a zsidó tőke kezére, mindezt három-négy generáció alatt elérve. És meg is történt. Voila! Csak nézzetek körbe és lássatok.””

Igen, mindez úgy történt meg, hogy pl az orosz munkás 1950-ben jobban élt mint bármelyik őse azelőtt 500 év alatt.? Hülye egy módszer… Tényleg nem is értem, h miért is lehetett a CCCP Nasa Rogyina 100 milliók számára. Ja tudom már: Miközben még Sztalin se volt véresebb elnyomó mint egy rosszabb cár, addig azok a hülye munkások élvezték, h van mit enni… Lenin meg akiről ma is majdnem minden volt szovjet városban van elnevezve közterület, nem hogy nem volt véresebb mint pl II. Miklós cár, de az elmaradott, mezőgazdasági országból csinált egy szuperhatalmat. Nem is értem, hogy miért lehetett népszerű ez a rendszer. Ahogy a szovjet típusú szocializmus szinte mindenhol az. Igen, Mianmar, Vietnam (nézd meg mennyire volt népszerű gazdag és stabil Dél-Vietnam…). És hogy őszínték legyünk még magyar és cseh földön is van egy komoly méretű réteg aki visszasírja. Biztos azért, mert a tőkés réteg rablókapitalizmusa olyan iszonyatosan jó. De elárulok még egy titkot, a szociális jóléti államok azért jöttek létre, mert még Nagy Britanniában is komolyan vehető kommunista pártok alakultak. És ha marad a munkásnyomor, akkor az 1970-es évekre a vasfüggöny valahol az Atlanti óceánnál húzódott volna. Ez tényleg a tőkés osztály igénye. Elvesszük a zsidó tőkésektől a gyárakat, h odaadjuk a népnek…

“”nemzeti tőkésosztály ellen””

Dehát basszus a nemzeti tőkésosztály is zsidó volt. Vagy nem? Valójában csak annyira, mint amennyire a kommunisták azok voltak.

“”a bolsevik forradalmárokat a legnagyobb zsidó gyárosok és tőkések támogatták.””

Azzal, hogy beléptek a Fehér Gárdába?

“”Ugyanúgy, ahogy ma is zsidó milliárdosok fizetik a migránsvédő meg a Feminista aktivistákat.””

Akik fájdalom, de nem a szocialista területekről származnak. Sőt, azok a fura kommunista nagytőkések, gonosz módon pont felsorakoztak a szintén gonosz exkgb-s Putyin mögé, és kijelentették, h utolsó töltényig védik a Nassa Rogyinát. De a V4-ek is mind migránssimogatók. Ja várj mégsem.

“”A lényeg valahol ott rejtőzik, hogy a világban zajlik egy faji háború.””

Nem, kultúrák háborúja zajlik. Amiben mindkét oldalon harcolnak zsidók is. De spec Izrael az egyik fő szövetségese Mo-nak, a kerítésben. Jééé

kangal
Olvasó
kangal

Leninék forradalmára a német kormány dobta össze a pénzt, hogy kigolyózzák Oroszországot a háborúból. Weiss Manfréd meg a csepeli vasmű első tulajdonosa volt, aki öngyilkosságot kísérelt meg, amikor Kun Béláék államosították a gyárát.

Ennyire volt ez a zsidó tőkések bulija…

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Naooo
Olvasó
Naooo

“Lenin meg akiről ma is majdnem minden volt szovjet városban van elnevezve közterület, nem hogy nem volt véresebb”

Lenin egy tömeggyilkos volt.

“de az elmaradott, mezőgazdasági országból csinált egy szuperhatalmat”

Akkorát bukott iljics csak úgy puffant.

“De spec Izrael az egyik fő szövetségese Mo-nak, a kerítésben. Jééé”

Már bevallották, a zsidók miatt csinálták az egészet, nehogy elbukják újizraelt.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Leninék forradalmára a német kormány dobta össze a pénzt”

Csakhogy akkor a német kormány is zsidó volt.

“A császári Németország kancellárja első unokatestvére volt a londoni Rothschild-ház akkori irányítóinak. Édesanyja ugyanis a londoni Rothschildokhoz tartozott. Bethmann-Hollweg egyidejűleg a németországi szabadkőművesek legfőbb irányítójának a szerepét is betöltötte. Azért, hogy Németország egész biztosan hadat üzenjen, rávette II. Vilmost, hogy a háború kitörését megelőző napokban Norvégiába utazzon, ahol a londoni Rothschild ház tagjaival találkozott. Az igazi cél az volt, hogy az államfő távollétében Bethmann-Hollweg kancellár szabad kezet kapjon a hadüzenetek idő előtti elküldéséhez.”

Naooo
Olvasó
Naooo

Végre meg lett csinálva ez a válasz hozzászólásablak, ne kelljen keresgélni? Így mittudom én hány év után ideje volt már.

Naooo
Olvasó
Naooo

Azé van még gubanc, mer nem ide kellett volna tennie.

RedGreg
Újságíró

Hunn bevallottan fogalmad sincs, Marx és Engels munkásságáról. Szóval ha a feminizmus gyökereit keresed nézz inkább körül, a liberalizmus születésénél, és első 10 millió áldozatánál. Értsd nagynak mondott francia forradalom.

Hunn
Újságíró

Abszolút képben vagyok a marxistákkal kapcsolatban. Nem kell ahhoz átnyálaznom a Tőkét meg a többit hogy tudjam miről van szó. Magamtól rájöttem, hogy a Feminizmusnak a marxizmus az alapja, évekkel azelőtt hogy tegnap megtaláltam ezt az Engels-idézetet. A kommunistáknál, ugyanúgy ahogy a nőknél, soha ne azt figyeld hogy mit írnak le, mit mondanak, hanem mindig az a lényeg hogy pontosan kik ők és mit csinálnak.

RedGreg
Újságíró

“”Nem kell ahhoz átnyálaznom a Tőkét meg a többit hogy tudjam miről van szó””

Értem, tehát ahhoz, h megismerd Marx gondolatait nem kell eolvasnod a tőkét. Érdekes gondolatmenet.

“”Magamtól rájöttem, hogy a Feminizmusnak a marxizmus az alapja, évekkel azelőtt hogy tegnap megtaláltam ezt az Engels-idézetet.””

Akkor tanulmányozd tovább a nagynak mondott francia forradalmat, hogy megtaláld a valódi alapokat.

“”A kommunistáknál, ugyanúgy ahogy a nőknél, soha ne azt figyeld hogy mit írnak le, mit mondanak, hanem mindig az a lényeg hogy pontosan kik ők és mit csinálnak.””

Ez minden embernél így van. Persze tudom, permanens forradalom (bár az nem Marx hanem Trocki) micsoda gonosz dolog. De azért a jó kis liberális demokrácia export jöhet nem debár? Pedig Vietnámban NEM A KOMMUNISTÁK öltek meg 2 millió civilt.

kangal
Olvasó
kangal

A francia forradalom és az annak megágyazó gondolkodók, Voltaire, Rousseau megalapozták a kommunizmust is.

Az se véletlen, hogy az első proletárdiktatúrának a párizsi kommünt tartották.

Reszet Elek
Újságíró
Alter Ego
Szerkesztő

“A proletariátus nem forradalmi erõ, a tudomány pedig elvesztette kétségbevonhatatlan tekintélyét.”

Matematikushoz illő, elvont hablaty az egész, de a fenti mondat különösen jelzi, hogy mennyire “van képben” az illető. Ha a szocializmusról alkotott véleménye pont annyira igaz, mint amit a tudományról gondol, akkor nyilvánvalóan zavart elmeállapotban van téved. És tényleg. A “szocializmus”, vagyis a  közösségi létezés minden bizonnyal végigvonul az emberiség történelmén, csak éppen nem (mint valamilyen függetlenül létező entitás, egy szörnyű önálló életet élő, gyilkos mém (lásd “mém elméletet” avagy “memetika”)) az emberiség elpusztítására törekszik, hanem az értelmetlen individualista, állati szintű létezés helyett közösségi érdekeket és azon keresztül értékeket hoz létre és egész kultúrákat virágoztat fel. Úgy vádolja a “szocializmust” a közösségi értékek elpusztításával, hogy a “szocializmus” már eleve nevében is ott hordozza eredeti hitvallását, célját, a közösségi létezésbe vetett hitet. Szerintem Igor Safarevics egy komplett idióta, akinek szegénynek agyára ment a szovjet elnyomás és a sok elvont matematika avagy a memetika.

Hunn
Újságíró

Értem, tehát ahhoz, h megismerd Marx gondolatait nem kell eolvasnod a tőkét. Érdekes gondolatmenet.

Kit érdekelnek Marx gondolatai? A lényeg az, hogy látni kell hogy kik voltak a kommunisták, mit csináltak, és miért. Azt viszont nem fogod tudni megfejteni abból, hogy mit kamuzott az öreg zsidó. A papír sok mindent elbír.

Gazella
Olvasó
Aldo
Újságíró

“Ha csak a közvetlen ismerőseim körében nézek körül, már ott is azt látom, hogy egyre kevésbé számít kirívó jelenségnek, hogy a nők egy része kifejezetten külföldi férfiakkal történő alkalmi vagy hosszútávú kapcsolatra törekszik.”
Én az ilyen ismerősöket letagadnám.

 “A bővebb hazánkban, Európában sokat utazó, változó helyen dolgozó magyar nőknél pedig főleg megfigyelhetjük ezt a jelenséget.”
Nem véletlenül mondják, hogy itt élnek Európa legnagyobb kurvái. És akkor még örülhetünk, hogy nem a világé.

 “Első megközelítésben bizonyára sokan azt a választ fogalmazzák meg, hogy az okok egyértelműen anyagiak,”
Azért gondolom egy csóró, 40 kilós, csontos etióp kisfiú nem olyan jó választás.

“itt tanuló illetve turistaként itt tartózkodó arab és afrikai férfiakra vadászik. És ezek a férfiak bizony korántsem mindannyian olajsejkek,”
Ja csakhogy ezek zömében ingyen koleszt, ösztöndíjat meg minden szart kapnak, mi meg lófaszt se.

 “a változatos génkészlettel rendelkező utódok létrehozása, számomra viszont sokkal inkább kulturális és pszichológiai eredetűnek tűnik a jelenség.”
Aki négerrel fajtalankodik, az beszennyezi az utódok génjeit. Szerencsére kis hazánkban azért zömében nem nézik jó szemmel az ilyesfajta fajgyalázást. A 70-es években volt ez nagy divat. Az itt maradt magyarul beszélő néger kölyköket sem szívesen fogadták be, miután apuci visszatakarodott Afrikába.

“Több olyan nőismerősömmel beszéltem, akiknek tartós kapcsolata vagy több futó kalandja volt arab vagy afrikai férfiakkal”
Megint csak gratula az ismerősökhöz. Ha lenne lányom és ilyen lenne, a belét kitaposnám.

“ezek a férfiak figyelemreméltóan udvarolnak, bókolnak, úgymond ledumálják a bugyit a csajokról, határozottak, kifejezetten dominánsak a párkapcsolataikban, féltékenyek, birtokolni akarnak, mondhatni rövid pórázon tartják partnerüket, általában elvárják a háziasságot is, sőt sokszor egyenesen kiszolgáltatják magukat a nőkkel.”
Azok aztán tudnak. Aztán majd jól elcserélik 20 kecskéért.

 “exotikus férfiállatról.”
Az ilyeneket ketrecben kéne mutogatni.

 “Azt láthatjuk, hogy az exogám hajlamaikat a nők manapság egyre könnyebben élhetik ki, mivel az ehhez szükséges férfi populáció egyre inkább helybe jön.”
Határokat hermetikusan lezárni.

“az USA legelvadultabb feminista hangadói akár törvényi erővel is tiltanák az általuk olyannyira megvetett “feleségimportot”, mert a nőelnyomó, gonosz patriarchátus importált áldozatait látják ezekben a külföldön megismert “szerencsétlen” nőkben.”
A jogegyenlőség nevében a bevándorlást is megtiltani. Úgyis csak a söpredék jön.

 “Talán az sem kizárt, hogy a feleségimport hazai trenddé válásában is megérkezik előbb-utóbb a férfiak válasza.”
A legjobb férfi válasz az lenne, hogy “Kuss picsába, húzzál vissza a konyhába” majd nyomatékosításul lekeverni egy pofont.

 “Egy instant, azonnal alkalmazható tanulságot azonban már ma is levonhat a férfitársadalom: a férfi dominanciára továbbra is jelentős igény mutatkozik minden ellenkező „híreszteléssel” szemben. “
A nőkkel úgy kell bánni mint egy darab szarral. Úgyis az kell nekik.

bny
Olvasó
bny

Soha eszembe se jutna összeállni nem “fehér hetero férfival”. Egyrészt gusztusom sincs hozzá, másrészt apám tutira élve megnyúzna:D A kiküldetései során testközelből tapasztalhatta milyenek.

Koriander
Olvasó
Koriander

nálunk a nagymamáim voltak azok, akik elég határozott véleményt képviseltek…
de ez mondjuk nem csak bőrszínre, hanem más testi sajátosságokra is vonatkozott.
én nemtom hogyan fogom a gyerekeimet irányítani, de valószínűleg lesz pár álmatlan éjszakám, ha nem saját kultúrkörből választanak.

bny
Olvasó
bny

Nem gondolom, hogy ha jó példa van előttük, akkor annyira másképpen csinálnák a dolgokat, mint ahogyan az neked tetszene. Mondjuk ez sem teljesen igaz, én annak idején mindenben az ellenkezőjét próbáltam csinálni annak, mint amit kértek tőlem, csak hogy bosszantsam az apámat.

 

Koriander
Olvasó
Koriander

a jó példa, az olyan 20-22 éves kortól kezd hatni… kb. 20 éves korra fejeződik be az öndefiniàlás fázisa, addig a szülőktől való függetlenedès van. szóval csak 12-20 között kell majd vhogy túlélni…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem tudom, egészséges-e, ha felnőtt nőként az első, amire gondolnod kell, hogy apád mit szólna a választottadhoz.
Én is megéltem azt, hogy hiába két fehér fiúról volt szó, az apám csak az egyiket fogadta el, dacára annak a sok bűnnek, amit az illető elkövetett ellenem. Őt akarta, mert vele jól el tudott beszélgetni, egy húron pendültek. Talán fél év vagy több is eltelt, mire a másikkal hajlandó volt egy asztalhoz leülni, megmondta, hogy ő nem kíváncsi rá, nem is akarja megismerni, meghallgatni. Évek múltán is tartották a kapcsolatot az exszel, szerintem még mindig (gyönyörű bromance), én meg pánikrohamot kapok, ha meglátom.
Néha van, hogy mást látunk ugyanabban az emberben, egészen eltérőek vele a tapasztalataink, és nem biztos, hogy okos döntés, ha az alapján választasz, hogy ő kit akar melletted látni.

bny
Olvasó
bny

Dehogyis az alapján választok. A legkevésbé sem érdekel hogy mit szólnak hozzá. A fő indok, hogy gusztusom nem lenne egy néger/muszlim/akármilyen faszihoz. Az csak adalék, hogy a környezetem sem nézné jó szemmel.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem nagyon merül már fel igazán komolyan ez a kérdés ebben az atomizálódott társadalomban. Régen még sokkal inkább tudták az emberek, hogy nem csak önmaguknak házasodnak, mert a családba kerülő embernek be kell illeszkednie annak a családnak az egész szövetébe; együtt kell élni, dolgozni, nevelni a gyermekeket a család többi tagjával együtt. Eltérő kultúrájú és mentalitású emberek között nagyon kétséges az együttműködés, már csak azért is, mert nem értik egymást. Fájó lehet totális individualisták és modern szélső liberálisok számára a felismerés, hogy egy családban és nemzetben létező ember nem csak önmagának “házasodik”. Ugye már az utóbbi szót is idézőjelbe kellett tenni, mert az emberek egyre kevésbé házasodnak, például én sem…

Egyébként jut eszembe: ilyen nyomás nem csak nőkön van, pont ugyanúgy a férfiakon is. És a személyes tapasztalatom arról szól, hogy  a partnerrel szembeni elvárásaikat az én esetemben sokkal inkább deklarálták, számon kérték a szüleim, mint például a húgom esetében. Elgondolkodtató dolog.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ehhez tényként kell elfogadnunk, hogy minden idegen eltérő kultúrájú és mentalitású, csak mert ránézésre azt gondolod róla. Egy sokadik generációs, nyugaton nevelkedett ember azért nem feltétlenül kell azonos megítélés alá essen, mint egy frissen betelepült, aki abban a kultúrában nevelkedett.
Magyarországon is volt török uralom, a magyarok között is rengeteg kevert fajú ember mozog, aki még csak nem is tudja magáról, mert sosem rajzolták meg a családfát, rajta pedig nem látszik. Nagyon kevés magyar embert ismerek, akinek tudomása lenne arról, hogy vannak török ősei – talán egyet, egy barátnőm tudatában van annak, hogy az ük-ük-ükszülei közül az egyik török volt. A fajvédés Magyarországon szerintem ezért minimum problémás, egy DNS-teszt sokakat meghökkentene.

bny
Olvasó
bny

Na pont ezért kell védeni.

Alter Ego
Szerkesztő

Érdekes, hogy igencsak kellene nyomozni azután a török DNS után, elég döbbenetes teljesítmény, hogy (Szentmihályi Szabó Péter szavaival élve) “150 év sem tett minket törökké”. Amikor kicsit talán nyers szavakkal “fajvédést” emlegetnek az emberek, akkor szerintem sokkal inkább a kulturális identitás megőrzését kell alatta érteni és annak az alapvető ténynek a felismerését, hogy a távoli kultúrkörbe eső emberekkel kötött vegyes házasságok eredendően kockáztatják a nemzeti, kulturális identitást is.

Aldo
Újságíró

“Egy sokadik generációs, nyugaton nevelkedett ember azért nem feltétlenül kell azonos megítélés alá essen, mint egy frissen betelepült, aki abban a kultúrában nevelkedett.”

De igen, amíg a terrortámadásokat másod, harmadgenerációs nyugaton született, és szocializálódott szemetek követik el.

Amúgy meg unalmas már ez a magyar kevert nép.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem is a másod- vagy harmadgenerációsokról beszéltem, én is tudom, hogy velük van a legnagyobb probléma.
Azokról beszélek, akiknek már semmiféle egyéb nemzettudata nincs, akik közül történetesen egyet nagyon jól ismerek. Rajta azt látom, hogy olyan, mint a Jégkorszakban a mamut, aki oposszumnak hiszi magát. Rá nem tudod mondani, hogy eltérő kultúrájú, nem az, nem is érti, nem ismer más kultúrát, más nyelvet, a nemzeti öntudata azonos a fehér nemzeti (fehér!) öntudattal, nagyon jól ki is jön velük, ugyanúgy nem tetszik neki a migránshelyzet, ő zsigeri szinten nem érti vagy érzi, hogy más lenne, az ő kultúrája európai. Vele egy “kevert házasság” mit veszélyeztetne, mit kockáztatna?
Akik veszélyesek, azok távolról sem ilyenek, ezt első blikkre, egy mondat után megmondod róluk.
Nem mondom, hogy gyakori jelenség, amiről beszélek, de annyira nem is ritka, hogy kapásból ne tudtam volna én is belefutni egy ilyenbe. Ha őt nem fogadná el a családom, az ostoba dolog volna a részükről.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hogy kapásból ne tudtam volna én is belefutni egy ilyenbe”

Tátott szájjal.

bny
Olvasó
bny

“Egy sokadik generációs, nyugaton nevelkedett ember azért nem feltétlenül kell azonos megítélés alá essen, mint egy frissen betelepült, aki abban a kultúrában nevelkedett.”

Dehogynem. Nem véletlen, hogy kialakultak a no-go zónák. És hát ne feledjük:

Kapcsolódó kép

ggwp
Olvasó
ggwp

hehehe te is nézed a hiddenlolt ? XD

bny
Olvasó
bny

Ezt igazándiból a google képkeresőben találtam:D de most rákerestem. Hiánypótló. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem :D

When $$$ distracts your faith

 

 

ggwp
Olvasó
ggwp

Vigyázz a videókkal, volt olyan amit nem tudtam végignézni…

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egy sokadik generációs, nyugaton nevelkedett ember azért nem feltétlenül kell azonos megítélés alá essen, mint egy frissen betelepült, aki abban a kultúrában nevelkedett.”

Vér nem válik vízzé, alma nem esik messze fájától.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy sokadik generációs, nyugaton nevelkedett ember azért nem feltétlenül kell azonos megítélés alá essen, mint egy frissen betelepült, aki abban a kultúrában nevelkedett.

A cigányok már 5-600 éve itt vannak……

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Cigány is van ilyen, csak ritka. Szerintem náluk az a probléma, hogy míg a fekete teljesen kiszakad a környezetéből, könnyebben átáll az agya, mert ha direkt nem akar, nem kell többé soha érintkeznie az eredeti kultúrájával, addig a cigány nehezebben távolodik el, szakad ki, mert helyben van.
A fekete, ha elszigetelten él a többitől, fehérek veszik körül, akkor átáll, mert az lesz neki a természetes. Akit én ismerek, az is így nevelkedett, ők voltak az egyetlen fekete család a környéken, tehát a szüleik alkalmazkodtak annak idején, a következő generáció meg már abba született bele. Ezért veszélyes a gettósodás, esélytelen abból kiszakadni, elkülönülni, beolvadni a fehérek közé, átvenni a kultúrát.
A feketékben látok erre jóval nagyobb hajlandóságot, mint arabokban vagy cigányokban, ők a legjobban formálhatók. Mármint kis létszámban, nem tömegszinten.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Cigány is van ilyen, csak ritka.

Akkor nem releváns, fogatlan oroszlán is van, még sem simogatjuk meg, hátha nem harap meg……..

Szerintem náluk az a probléma, hogy míg a fekete teljesen kiszakad a környezetéből, könnyebben átáll az agya, mert ha direkt nem akar, nem kell többé soha érintkeznie az eredeti kultúrájával, addig a cigány nehezebben távolodik el, szakad ki, mert helyben van.

Elméletnek kiváló, a gyakorlat meg nem ezt mutatja….. egyrész a “kiszakított cigány” is az marad, teccik nem teccik a vérében/genetikájába van……., elég sok péda van erre, hogy külön nevelték, de vér mindig kiütközik, másrészt a négert ki tudod hozni a dzsungelből, de a dzsungelt a négerből sohasem……

Attól, hogy van kivétel az semmit sem jelent…..

A fekete, ha elszigetelten él a többitől, fehérek veszik körül, akkor átáll, mert az lesz neki a természetes. Akit én ismerek, az is így nevelkedett, ők voltak az egyetlen fekete család a környéken, tehát a szüleik alkalmazkodtak annak idején, a következő generáció meg már abba született bele.

Itt megint van egy logikai bukfenc: az a néger család, a négerek mközött is kiemelkedő volt, nem az átlag, és még kevésbé nem  az alja nép, ez közülük a max 10%, de igazán a többi 90% az amelyik releváns…

Ezért veszélyes a gettósodás, esélytelen abból kiszakadni, elkülönülni, beolvadni a fehérek közé, átvenni a kultúrát.

Lásd mekkora cirkuszt csapott Netanjahu látogatása kapcsán a Mazsihisz elnöke, Heisler András, hogy ők nem akarnak asszimilálódni, hogy ők gettósodni akarnak és rítt , hogy ezt nem támogatja senki, úgy, hogy “fehér”, elvileg egy kulturkör, és mégis, a zabszem ott van a seggükben és már nyíltan pimaszkodnak/panaszkodnak, rítt, hogy egyre kevésbé tudja a nyájat a “gettóba” összefogni és ebben segítsenek neki………..
A feketékben látok erre jóval nagyobb hajlandóságot, mint arabokban vagy cigányokban, ők a legjobban formálhatók. Mármint kis létszámban, nem tömegszinten.

Itt a térkép:

 

https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

de lehet még csócsálni:)

herceg
Olvasó
herceg

Lehet bizony…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Jól tudom, hogy az érettségi 90-es IQ-fölött “abszolválható”, “direkt úgy van megszerkesztve”, “választóvonal”?

Vagy ez urban legend?:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez a kép ihletett adott, úgyhogy rákerestem a rangsorra.

https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

Magyarország 9. (9 másik országgal együtt, köztük az USA-val, ennyit a buta amerikairól:), viszont az orosz, zsidó butább. :)
Nézve az elsőket, azért a fehér felsőbbrendűségen is elgondolkodnék.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Van összefüggés az IQ illetve  a műveltség/tudás/”okosság” stb. közt, de egyik nem következik a másikból, egyik megléte nem feltétklenül jelenti a másikat is, vice versa ……:)

Lásd pl. “okos” emberek baromságait…..

herceg
Olvasó
herceg

Két adalék hozzá:

1) Izraelt azért esélyesen lehúzzák a palesztinok (muszlimok között köztudottan komoly a belterjesség, ez is ront az átlag iq-kon az országaikban)

2) Ázsiaiak IQ-ja magasabb, jellemzően a kreativitásuk viszont alacsonyabb (ennek szemléletes példája, hogyan húzta fel magát Japán pl.)

Reszet Elek
Újságíró

Zsidók is évszázadokon keresztül belterjesen szaporodtak a stetljeikben. Ezért több náluk a mentális probléma, egyes örökletes betegségek, de a várható hosszabb élettartam is.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Magyarország 9. (9 másik országgal együtt, köztük az USA-val, ennyit a buta amerikairól”

Az usában “véletlenül” duplán számoltak.

hunbagira
Újságíró

Országokat állít sorrendbe.És  Magyarországon  is- pl a cigányok- illetve a már ide exportált majmok- rontják az átlagot. Míg a kis sárgák vigyáznak a fajtisztaságukra. Esetleg európai fehérrel összejönnek- de nem véletlenül- ide kell költözniük, mert a közösség nem fogadja el.

hunbagira
Újságíró

Magyarországon is volt török uralom, a magyarok között is rengeteg kevert fajú ember mozog, aki még csak nem is tudja magáról, mert sosem rajzolták meg a családfát, rajta pedig nem látszik. Nagyon kevés magyar embert ismerek, akinek tudomása lenne arról, hogy vannak török ősei – talán egyet, egy barátnőm tudatában van annak, hogy az ük-ük-ükszülei közül az egyik török volt. A fajvédés Magyarországon szerintem ezért minimum problémás, egy DNS-teszt sokakat meghökkentene. Ismét kiszólt a lukból a félműveltség és a libsi agyprogram. Akkor elárulok még egy titkok akkoriban európában is dívott a becsületgyilkosság azaz, ha összeállt a kis kurva egy helyi szpáhival az apja vagy a legidősebb fiútestvére “elintézte.” Akik megúszták ezt azokat törökellenes felszabadító háborúk során mészárolták le a hajdú csapatok. Irodalomban ismert- bár, nem nagyon, nem véletlenül- a budai nők esete (az egri nők andantja). “Amikor petneházyiék hajdúi bejutottak a várba és megkezdték a jogos mészárlást. A renegát nők könyörögtek a kegyelemért, de akkor ott nem volt kegyelem. Petneházy körbetrombitátta a fiatal nőket a környező falvakból és kezdődött a néppünnepélyszerű kivégzés orgia. Előszoör lemészároltak a szemeik láttára a fattyaikat , majd megerőszakolták őket, rájuk szögelték a fejükre a muszlim kendőt,végül karóba húzták őket vagy kibelezték és dubába dobták” Forrás: Buda visszafoglalásának emlékezete….

Emiatt hiányzik is magyar etnikumból a közel-keletre jellemző Y-kromoszómás (J1-J2) haplocsoportok. Ui: a “török” katonák magyarországon javarészt “dináriak” (délszlávok, albánok) voltak. Csak a nagy hadjáratok idején, jöttek közel-keletiek. Szóval egy tősgyökeres mai magyar etnikumú család “haplovizsgálata” során is az derülne ki, hogy ősei több ezer éve itt éltek, vagy az adria mentén, vagy árpád vérei a mai orosz pusztákon pásztorkodtak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tehát azt mondod ezzel, hogy a magyarban nem lehet török vér?

hunbagira
Újságíró

Olyan, hogy “török vér” nincsen. Vannak a  – MAI ANATÓLIAI TÖRÖKÖKRE- jellemző genetikai haplocsoportok (az anatóliai töröknek már semmi köze az eredeti törökökhöz, de ha megnézel kazahot és egy “törököt” magad is láthatod a különbséget ők mára egy tipikus közelkeleti kamposorrú népség)  és ezek teljesen hiányoznak a mai  magyarságból. A fenti okokból, ugyanis akkoriban nem volt hágai egyezmény és háborúkban teljesen lemészárolták az ellenséget az árulókat/renegátokat no pláne.  Bár a cikbben említett kis ribancok tesznek róla, hogy ez változzon. Szóval eddig nem volt.

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Köszi, akkor megnyugodtam.

hunbagira
Újságíró

Miért? Nem vagy jóba a kupitulajjal? :) És ő az amúgy létező (nyelvi-kulturális) rokonságra hivatkozik .:D

hunbagira
Újságíró

Elnézést kérek, a kisasszonytól valóban nem adott rá okot, hogy ez az öreg párduc rátámadjon. :) Nem szemétkedés volt a cél inkább évődés. De akkor elnézést még egyszer.

hunbagira
Újságíró

Nem szoktam senkit ok nélkül sértegetni, pláne neten. :)…mert itt eleve vicces erőlködésnek hat.

hunbagira
Újságíró

A nyelvi- kutltúrális-genetikai fogalom az nem ugyanaz. Élőpélda kedvenc niggereid. Az amerikai kontinensen lakó niggereknek angol vagy spanyol az anyanyelvük (haiti és guyanaiaknak francia) még sem angolok, spanyolok, franciák—no pláne indiánok. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most miért szemétkedsz?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Itt néha nehéz megkülönböztetni a rosszindulatú szemétkedést az évődéstől, de akkor én kérek elnézést, és ezt rólad elraktározom. :)

kangal
Olvasó
kangal

És azok a nők, akiket a törökök megerőszakoltak? Illetve: nem csak Buda felszabadításánál voltak magyar származású török feleségek. Ha jól tudom, a török utazó Evlia Cselebinek is magyar felesége volt.

RedGreg
Újságíró

És ezeket a hajdukat tartja ma hősnek az ország nagy része… Ha ők nincsenek trianon sincs.

sRPd
Olvasó
sRPd

A hajdúk utálták a németeket és utálták a törököket. Csak egyfajta embert utáltak náluk még jobban: aki lepaktált velük.

kangal
Olvasó
kangal

A hajdúk utálták a magyar nemeseket is. Nem véletlen voltak törvényen kívüliek, akiket mindenki irtott, mint a férgeket. Ajánlott olvasvány: Grandpierre K. Endre: Az ördög apostolai.

hunbagira
Újságíró

?????? mi közük trianonhoz?

RedGreg
Újságíró

Semmi. Leszámítva azt, hogy a kurucok és hajdúk kedves népírtásra hajazó harca általában a törvényes király ellen, nagyjából 10%-al vitte lejjebb a magyarok arányát a Kárpát-medencében.

sRPd
Olvasó
sRPd

Ezt most lehet, hogy túlgondolod. A törökök százezrével hurcolták el a magyar nőket és gyerekeket. Csodálkozol rajta, hogy a hajdúk ellenségnek tekintették a velük szövetkező embereket?  Az egy olyan kor volt, amikor az árulást halállal büntették. Ők egy magas harci tudást képviselő és valemennyire autonóm katonai szolgáltatot ellátó nép volt. Ha tehették, ítélkeztek, és büntettek. A történet nekem csak annyiban új, hogy ők a hazaáruló nőket is hazaárulónak tekintettették.

hunbagira
Újságíró

90%- esetében- meg szerinted sem ők az elkövetők- egyébként ha engedik őket továbbra is “garázdálkodni” pont, hogy nincs trianon ,mert az összes oláhhal és ráccal végeznek, nemcsak egy részükkel. rácok és oláhok máig emlegetik őket.

RedGreg
Újságíró

Minket is. Mert nem 15 millióan lennénk, hanem kb 5 millióan. És sose lettünk volna elég erősek, hogy autonómok maradjunk a Habsburg birodalmon belül.

Koriander
Olvasó
Koriander

pedig felnőttkènt is számít, hogy illeszkedik vagy sem a csalàdba.
a férjemet teljesen befogadta a csalàdom.
engem anyós kevésbé ès ez rengeteg feszültsèget jelent.
(mondjuk nemtom ki lett volna számára az ideális meny, valószínű nincs is olyan).

bny
Olvasó
bny

Azzal egyet értek teljes mértékben, hogy olyat kell választani, akit a család elfogad, amennyire ez lehetséges. De nem az apámnak/anyámnak kell őt elsősorban szeretnie és elfogadni, hanem nekem.

De az is valóban igaz, hogy rengeteg konfliktust szül, amikor a menyet/vejet nem szereti a család. Engem alapvetően kedveltek (a lánytestvér nem, ő kifejezetten utált. Ráadásul ezt egyre több nőismerősömtől hallom. Miért nem szereti a lánytestvér az öccse/bátyja választottját?) de ki lett mondva, hogy nem vagyok a szűk család része, és bizonyos eseményeken nem vehetek részt, mert nem vagyok egyenesági leszármazott. :)

Aldo
Újságíró

A férjed egyke? Az anyós együtt van/volt a férjével?

bny
Olvasó
bny

Már ex. És sosem volt a férjem (szerencsére). Nem egyke, van egy nővére, viszont a szülei elváltak (mikor még kisbaba volt). De kissé torz a dolog, mert az édesapja ennek ellenére minden karácsonyt/ünnepet ott tölt velük, elfoglalja régi helyét az asztalfőn, pedig van 26 éve élettársa.

Szerintem nagyon meg kell nézni, milyen családból jön a feleség/férjjelölt. Saját káromon tanultam ezt meg :)

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre egyébként erről. A barátnőt viszitek a családhoz és ti is szívesen látogattok hozzájuk? (Feleség esetében gondolom ez evidens). Befogadjátok, családtagként kezelitek, vagy azért éreztetitek, hogy ő “kívülálló” mégiscsak?

Biciklis
Olvasó
Biciklis

A barátnő természetesen még nem családtag, hiszen nem feleség. Barátnők jönnek – mennek, a feleséggel általában komolyabban és hosszabb távra tervez az ember.

Koriander
Olvasó
Koriander

a férjem nem egyke, de a nagymamájára volt egészen csecsemőkorától bízva, nem is szopott. szóval nagyon ambivalensen kötődik az édasanyjához, anyós persze engem hibáztat, hogy én változtattam meg a fiát és hogy ennyire formális a kapcsolatuk.
nem elvált, de anyós hordja a nadràgot. Összességében nagyon férfias jelenség pedig se arcra nem csúnya és alkatra is tetszetős. mai napig kimaxolhatná az adottságait helyette rövid praktikus frizura és nadrág, mindig. Plusz egy református puritánság, ami elég nagy különbséget jelent világnézetileg.
De ez a kisebb probléma, a nagyobb az, hogy ideges, sosem képes lelazulni és élő példája annak, hogy hogyan tesz tönkre egy nőt, ha túl sok hatalmat kap.
Ő írányít, ő dönt, ő ő ő, közben meg olyan fasságokon képes bepörögni, hogy mi legyen az ebéd… az alap konfliktus, hogy a mi életünket is írányítaná, ha a férjem engedné, de miután erre nincs lehetősége maradnak a szurkapiszkák, játszmák, durci.
Após a mai napig odavan érte, csak ez az ami egyáltalán nem tesz jót egy kapcsolatnak, amikor a férfi szeretetből mindent megad a nőnek :/ full bizonytalan lesz.
A gyerekek miatt megyünk, meg hogy a férjemmel közben együtt legyünk, de messze nem egyszerű, olyan mintha egy aknamezőn kéne lavíroznod, sosem tudod, hogy mikor és mitől robban.

Aldo
Újságíró

Ezért kell lekáderezni a kiszemelt családját. Ha a pasi egyke, vagy sokkal idősebb testvére van, aki már rég külföldön vagy nagyon messze él, az anyós családi állapota pedig özvegy vagy elvált, az intő jel.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Ezért kell lekáderezni a kiszemelt családját.”
nálunk egyik általad felsorolt intő jel se volt meg, igazából a gyerekek születése után lett ez vhogy egészen extrém. lehetett volna jó is, remélem én sose leszek ilyen.

Ijk
Olvasó
Ijk

Nők nagy része nem vevő erre, az összes nő akivel dolgom volt esze ágában sem lett volna ilyenekkel összejönni.

Nyilván van egy kisebb százalék aki vonzódik ezekhez. Szerintem nincs ezzel komolyabb baj, majd elköltözik vele Afrikába vagy az adott iszlám országba és majd az ottani erőforrásokat gyarapítja és él belőlük. Senkit nem szabad megakadályozni a választási szabadságában, de ha választott akkor onnantól kezdve az itteni társadalom nem vállalja a támogatását. Az oktatást amit kapott azt is szépen visszafizeti részletekben.

Reszet Elek
Újságíró

Azért annyira általában nem hülyék hogy Afrikába meg Ázsiába menjenek. Inkább ide pottyantank gyereket mert az elnyomó pacák ilyesmi is akar tőlük. Mármint saját kulturális nyomásra gyereket.

hunbagira
Újságíró

Az meg külün vicces, hogy füstös fattyút ennek ellenére a nigger/homokinigger után nevezi el és abban a közegben próbálja felnevelni a gerinctelen faj és kultúráruló riherongya….

Aldo
Újságíró

A 70-es években sok négert hoztak ide egyetemekre. Természetesen már akkor is nagyon sok fajáruló ribanc volt, akik összeszűrték velük a levet. Az esetek többségében csak a “büszke” apuci tért haza Afrikába, a keverék kölyök itt maradt az anyjával együtt.

kangal
Olvasó
kangal

Na erről én is hallottam egy sztorit. Nagybátyámnak is volt afrikai néger csoporttársa, aki dicsekedett vele, hogy milyen jó nőket kúrogat. Aztán meglátták azokat a “jó nőket”, 90 kiló alatt egy se volt.

A négernek ez volt a “jó nő”, náluk a szép nő az a kövér nő, mert ez annak a jele, hogy van mit enni a családban.

Illetve a “Meghalsz, tengerész” c. regényben agitálták az indián szereplőt, hogy kúrjon meg egy nőt, aki kíváncsi volt rá, hogy milyenek az indiánok, mert “életébe nem kúrta még meg ingyán”.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Senkit nem szabad megakadályozni a választási szabadságában”

De.

hunbagira
Újságíró

A cikk csak érinti a jelenség többi részét ezzel : az USA-ban a férfiak azért is fordultak a Közép-európai és Ázsiai nők felé,
Tehát a legnagyobbot ismét a kelet-eurpai férfi szopja eme jelenséggel.

Kalman
Újságíró

Gyakorlati emberként felmerül bennem a kérdés, hogy mit lehet tenni ellene?

Szerintem a legfontosabb az, hogy a nők folyamatosan ellenőrizgetik, hogy mások mit gondolnak róluk. Ezt mostanában értettem meg, hogy mennyire fontos ez nekik. Ez is a férfi/női különbségek egyike. Egy férfi ha tudja mit kell csinálnia, azt csinálja. A nők ellenben hiába tudnak valamit, ha a többség másképpen gondolja, akkor nem merik megtenni. Látható ez például a divaton: a 3 éve divatos cucc ma már ciki, fizikai fájdalmat jelentene nekik utcára menni benne. Az tehát, hogy mit mer megtenni egy nő, de még az is, hogy mire vágyik, jelentős részben a társadalmi elvárásokon múlik.

A megoldás tehát az, hogy tudatosítani kell a lányainkban: apa elvárása, hogy magyar férjet keressenek és ahhoz szűzen menjenek hozzá és legyenek hűek életük végéig. És nem csak apáé, hanem az összes rokoné baráté és nemzettársé. Nem mondom, hogy 100%-ig úgy is lesz, de sokkal előrébb leszünk ha legalább lesznek explicit elvárások. Én azt látom, hogy a mostani generáció szülei az égvilágon semmilyen elvárást nem fogalmaznak meg a párválasztás terén. Iránytű híján persze hogy eltévednek, és összeállnak minden jöttmenttel. Ha nincsen semmilyen kontroll persze, hogy a legzsigeribb ösztönök jönnek elő.

Az elvárások mellett ki kell szorítani a rossz példákat. Be kell vezetni egy ellenőrzést a kultúrában, hogy mi az, ami elfogadható, mi az ami veszélyes. Nevezhetjük például “a hunok is ezt néznék”, a “hunok is ezt olvasnák” tanusítványnak. A veszélyes műveket, amik nem kapták meg a tanusítványt tiltjuk, illetve kizárólag a manipuláció felfedése céljából mutatunk belőle részeket az ideológiai nevelés keretében felsőtagozatos gyerekeknek. (Mert nem elég megvédenünk őket a manipulációtól, de tudatossá kell tennünk őket, hogy felnőtt korukra felismerjék a szennyet, és maguk is képesek legyenek a felismerésére.) Ezzel persze szinte a teljes “kortárs kultúrát” száműzzük, de ne féljünk, semmivel sem leszünk szegényebben nélküle.

Az érme másik oldala persze az, hogy a fiainkat dominánssá kell nevelnünk, hogy vágyjanak rájuk ne csak a saját lányaink, de a környező nemzetek lányai is, hadd terjesszék a magot és a kultúrát!

Megint oda jutunk, mint mindig: az ideológiai nevelés a legfontosabb.

Alter Ego
Szerkesztő

A vélemények betiltása nyilván bárkinek a legrosszabb diktatúrákat juttatja eszébe. (Mégis milyen érdekes, hogy Európában többnyire olyan jogrendszerekben élünk, ahol börtönbüntetéssel fenyegetnek egyes véleményeket. Így lett bűncselekmény a holokauszt tagadás vagy az önkényuralmi szimbólumok megjelenítése.) A vélemények szabad áramlása által teremtett helyzettel “az a baj”, hogy nem tűri a szellemi restséget. A műveletlenség, tanulatlanság, a vitaképtelenség egész nemzeteket képes elpusztítani. Nagy bajban is vannak a férfiak, mert egyre inkább nem kultúrafogyasztók. És szerintem ezzel sok máson túl az a legnagyobb baj, hogy a műveletlen férfiak nemzete előbb-utóbb megszűnik nemzet lenni.

Egyébként nehéz dolog újra és újra elmondani és megvitatni ugyanazt a dolgot, mégsincs más lehetőség. – Igen. Az ideológiai vagy talán mondjuk inkább úgy, hogy a szellemi nevelés, a kritikai hajlamra és a vitaképességre nevelés a legfontosabb.

Kalman
Újságíró

A tiltást úgy értem, hogy addig kell tiltani, ameddig nincs meg a kritikai hajlam. Egy kb 10 évesnél fiatalabb (a pontos korról vitázhatunk) gyerek szerintem képtelen arra, hogy felismerje, hogy manipulációt lát. Csak annyit fog látni, hogy mennyire “cool”, és már lopkodja is magához a viselkedésmintákat. Lásd pl: twerkelő klippek tömkelege.

Ez ellen semmi mást nem lehet csinálni, mint tiltani a szennyet. Azt gondolni, hogy majd az én gyerekem ötévesen el tudja különíteni a jót a rossztól – pláne, ha soha nem mondjuk ki explicit amit gondolunk, nehogy ilyennek, vagy olyannak nézzenek mások – tévedés. A gyerek magától nem tudja mi a jó, mi a rossz. A viselkedését minták alapján építi fel. Ezért kell a helytelen mintákat kizárni az életünkből.

> A vélemények betiltása nyilván bárkinek a legrosszabb diktatúrákat juttatja eszébe.

Nem, mert nem államilag kell tiltani, hanem mindenkinek otthon. A család pedig diktatorikus intézmény, ez van. A szülők mondják meg, hogy mit lehet, mit nem. Másképp nem működik.

Alter Ego
Szerkesztő

Ebben így tökéletesen, szó szerint egyet is értünk. A legalapvetőbb szülői jog annak szabad eldöntése, hogy ki milyen értékrendre akarja nevelni a gyermekét. Pont ezért kellene megtiltani illetve a fakultáció körébe utalni a (nem specializálódott) állami iskolákban az ideológiai oktatást és nevelést. Ilyen módon például az Isztambuli Egyezmény merénylet a szülői jogok ellen is, hiszen kötelezővé teszi “az oktatás minden szintjén” a “nemi sztereotípiák” elleni nevelést és emellett egyfajta feminista érzékenyítést ír elő.

Aldo
Újságíró

“A megoldás tehát az, hogy tudatosítani kell a lányainkban: apa elvárása, hogy magyar férjet keressenek és ahhoz szűzen menjenek hozzá és legyenek hűek életük végéig.”

Sok sikert hozzá. Amúgy unalmas már ez a szűz fétis.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha nem lenne nő, aki házasság előtt szexelne, akkor férfi sem.
Ha nem lenne férfi, aki házasság előtt szexelne, akkor nő sem.
Szerintem olyan nincs, hogy csak a nők szüzek. :)

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“Ha nem lenne nő, aki házasság előtt szexelne, akkor férfi sem.
Ha nem lenne férfi, aki házasság előtt szexelne, akkor nő sem.
Szerintem olyan nincs, hogy csak a nők szüzek. :)”

Tévedés! Akkor lenne igaz, ha egyrészt szüzen házasodnának, másrészt nem csalnák meg a párjukat soha (és ugyanannyi nő van, mint férfi és a szexuális kapcsolat alatt értelmesen azt értjük hogy egy férfi egy nővel)!
Ha szüzen megy férjhez egy nő és utána 200 férfivel létesít szexuális kapcsolatot, akkor simán lehet, hogy egy csomó férfi nem lesz szűz a házasság előtt, de az arák meg igen…

Más kérdés, hogy én nem tartom értelmes elvárásnak, hogy szűz legyen bármelyik fél a házasodás előtt, azt meg pláne, hogy egy élet alatt egy szexuális partner legyen, de akkor is logikai hiba volt a hozzászólásban.

Hunn
Újságíró

Miért, az elhasznált ribancok jobbak? Nézd, előbb-utóbb minden nő elkurvul. Akkor viszont legyen már az, hogy ha te vagy úgymond az élete nagy szerelme, a férje és a gyermekei apja, akkor ha végül úgyis elkurvul majd, legalább te kapd a legtöbbet amit adni tud, és ne azt, amit mindenki más kap. Mondd, hogy nincs igazam.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mi az, hogy elhasznált? Ilyen nem létezik, tapasztalatlan meg tapasztaltabb van esetleg. Elhasználódni egy tárgy tud.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ki vagy már tágulva, mint a sokat hordott pulóver.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az szerintem a szülés után jellemző. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mintha szültél volna már vagy hatot.

Hunn
Újságíró

Minél több férfi dugott meg egy nőt korábban, annál kevesebbet ér az a nő a jelenben egy férfi számára lehetséges párkapcsolat szempontjából. A tapasztalat ebben a témában egy nő részéről NEM jelent semmiféle hozzáadott értéket a kapcsolathoz. Épp ellenkezőleg.

Őseink nem voltak hülyék amikor megkövetelték, hogy a menyasszony legyen szűz. Erre én is csak mostanában jöttem rá, hogy miért is volt ez így, a Red Pill bevétele után, ahogy megértettem a férfi-női kapcsolatok és szexualitás dinamikáját.

Ha az a nő, akinek te élete állítólagos nagy szerelme vagy, aki téged akar férjéül, társául élete végéig, és a gyermeke apjának, de a szüzességét másnak adta, akkor az a nő eleve elvett tőled valamit, ami neked járt volna. Az a nő eleve megcsalt téged. Ez ennyi.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

A nemi betegségek miatt volt ez inkább fontos szabály. Másrészt tényleg igaz egy szint után, hogy minél több partnere volt a nőnek, annál kevésbé tartják vonzónak a férfiak, de az, hogy ez 0 legyen, az túlzás.

ggwp
Olvasó
ggwp

https://www.reddit.com/r/MGTOW/comments/6elitk/female_promiscuity_over_time/

A nemi betegségek e szerint az egeket súrolják mostanság a nők körében :D

Aldo
Újságíró

“Őseink nem voltak hülyék amikor megkövetelték, hogy a menyasszony legyen szűz. Erre én is csak mostanában jöttem rá, hogy miért is volt ez így, a Red Pill bevétele után, ahogy megértettem a férfi-női kapcsolatok és szexualitás dinamikáját.”
Annak praktikussági okai voltak. Az ókor és a középkor higéniai viszonyait figyelembe véve, gondolom senkinek sem hiányzott egy jó kis nemi kórság, mert akkor még nem tudtál besétálni a nemi beteg gondozóba antibiotikumért.

“Ha az a nő, akinek te élete állítólagos nagy szerelme vagy, aki téged akar férjéül, társául élete végéig, és a gyermeke apjának, de a szüzességét másnak adta, akkor az a nő eleve elvett tőled valamit, ami neked járt volna. Az a nő eleve megcsalt téged. Ez ennyi.”
Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki egyetlen emberrel beérni egész életében. Egy 25 feletti nővel azért ne kelljen már tanító bácsisat játszani és ne kelljen már neki hónapokig könyörögni, mert olyan értékesnek képzeli magát a szüzessége miatt. Egy ennyi idős nőtől igenis elvárok egy bizonyos szintű tapasztalatot. És nem is elsősorban szexuálisat, hanem párkapcsolatit. Az ilyen nők jóval hamarabb akarnak majd beleülni idegen farokba, miután rájöttek, hogy mennyi mindent hagytak ki korábban.

Hunn
Újságíró

Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki egyetlen emberrel beérni egész életében. Egy 25 feletti nővel azért ne kelljen már tanító bácsisat játszani és ne kelljen már neki hónapokig könyörögni, mert olyan értékesnek képzeli magát a szüzessége miatt. Egy ennyi idős nőtől igenis elvárok egy bizonyos szintű tapasztalatot. És nem is elsősorban szexuálisat, hanem párkapcsolatit. Az ilyen nők jóval hamarabb akarnak majd beleülni idegen farokba, miután rájöttek, hogy mennyi mindent hagytak ki korábban.

Ad egy: 25 éves korban egy nőnek már a második gyermeke megszülésénél kellene tartania. Ad kettő: mivel a nők elribancosodása úgyis elkerülhetetlen (AWALT) ezért sokkal jobb, ha neked adja az ártatlanságát, hozzád kötődik a legjobban, neked szüli meg a gyermekedet, és mindezt fiatal korában, amikor a legszebb és a legtöbbet tudja neked nyújtani.

Aztán majd amikor 35-40 évesen rájön, hogy mennyi mindent kihagyott és ráül a faszkörhintára, addigra a gyermekek már felnőttek, te is szívesebben cseréled le két húszévesre, és kajak nem fog izgatni, hogy megcsalt a vén kurvája, vagy hogy mekkora orgazmusokat él át mással. Kit érdekel? Adja neked a fiatalságát, a szépségét, és az ártatlanságát, ha már te vagy élete nagy szerelme és az élete párja.

Ez ennyi. De mondjátok ha rosszul látok valamit…

kangal
Olvasó
kangal

35-40 évesen kivel kúrna félre? Illetve te akkor vagy 45-50, ebben a korban tudnod kell valamit, ha a húszas generációra pályázol…

Naooo
Olvasó
Naooo

Akárkivel.

Hunn
Újságíró

Pont az a lényeg, hogy a fiatal, szűz feleséged révén az a huszas generáció neked már megvolt annak idején, nem 45-50 évesen kell ráfeszüljél, hogy igaz szerelemből szeret-e a 21 éves szeretőd. Mert gyereked már van, génjeidet továbbadtad. Nincs ebben semmi para.

Hogy a nő 35-40 évesen kivel kúrna félre? Ki a tökömet érdekel? Kit izgat? Nagylány, majd megoldja, ha nem, az sem számít. Mert a lényeg az, hogy a tiéd akkor volt, amikor még számított. Itt van a lényeg, itt van az eb végső nyughelye.

Aldo
Újságíró

Ha egy csaj kinéz valahogy, akkor nem marad szűz 25 éves koráig, kivéve, ha 130 kiló, retardált, vagy egész életében valami vallási mocsokkal mosták át az agyát. Mivel még egy 4-esre is jut farok, hülye lesz majd elkötelezni magát az első faszinál, amikor megtehet, hogy válogasson. Gyereket szülni meg aztán pláne nem fog ennyi idősen. Szerinted minden nő ribanc lesz, csakhogy ez a folyamat nem 30, hanem 16 körül fog elindulni.

Ja, csakhogy az esetek döntő többségében a “40 évesen lecserélem az asszonyt két 20-asra” erősen álmodik a nyomor. A férfiak jó része örül, hogy ennyi idősen megvan a viszonylag rendszeres szexadag és nem nagyon fog vergődni. Aki meg hamarabb le tudja cserélni a nőjét sokkal fiatalabbra, mint a szaros gatyáját, az eleve nem fog hosszútávon elköteleződni, és a gyerekkel sem akar szenvedni, mert megteheti, hogy válogasson. Szóval ha neked 40 évesen két 20-as kell, akkor nem árt valami szuper felső kategóriás férfinak lenned. Bár a legtöbb ilyen esetben a pasi csak a pénzét tudja nyújtani, így a kiscsaj sokkal hamarabb dobbant, mint a 35 éves nő, aki most akarja bepótolni a kimaradottakat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ki a fene vágyik arra, hogy odaadja a legszebb éveit egy pasinak? Ráadásul nem is egy alfának akkor már. Brad Pittnek én is akármikor odaadtam volna minden fiatalságomat, és valószínűleg már 2 gyereknél tartanék, de Átlagjóskának… ne már! :)

DennisVT
Újságíró

Abszolút megértelek, még akkor is, ha hosszútávon vesztő stratégiának gondolom.

Csak ti is értsétek meg, hogy mi is szívesen megosztanánk mindenünket, amink van, amink lesz, amink lehet, minden erőnk, hitünk, kitartásunk egy olyan nővel, akit arra méltónak tartunk… de egy faszkörhintáról leesett, 40körüli, még mindig csak igényeket támasztani tudó leharcolt puncinak… ne már! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Működni én ezt a gyakorlatban úgy látom, amikor a párok még nagyon fiatal korukban ismerik meg egymást, és kitartanak. Ismerek ilyet a gimis évekből is, azóta is együtt vannak, megvan az első gyerek már rég. De ott a srác is olyan volt, agyilag érettebb a többi tinisrácnál, nem olyan, mint a többi. A tiniéveimben gyakran tapasztaltam ezt, hogy igazából a srácokon múlik. Hiába látna bennük egy lány potenciált, hiába akarná “neki adni” magát, alkalmatlanok rá. Aztán később átfordul a dolog, akkor meg már a csajok nem akarnak elköteleződni, mire ezek a srácok beérnek.

Naooo
Olvasó
Naooo

A nagyon érett tinilányok. Szabad nevetni?

Hunn
Újságíró

Ki a fene vágyik arra, hogy odaadja a legszebb éveit egy pasinak?

Vagy odaadod, vagy maradsz egyedül. Szabad ország. Választhatod hogy pörögsz a faszkörhintán, és amikor majd leszédülsz róla, akkor maradsz egyedül a macskáiddal, ötvenévesen, gyerek nélkül, senkinek sem kellve már öregen és csúnyán, és egyedül is döglesz meg. Saját döntés.

Természetesen senki sem kényszerít rá hogy ne legyél ribanc. Rájuk is szükség van, csak viseljék a következményeket. Csinálhatod, de így senkit nem fog érdekelni hogy mi van vagy mi lesz veled, úgy pedig lett volna egy ember akit azért igen. Ez ennyi és nem több.

Annak a ribancnak a sorsa aki így döntött engem tovább nem érdekel. Ha mégis akarna valamit, akkor kiröhögöm és leköpöm, vagy először megdugom, és utána röhögöm ki/köpöm le. Én is, meg a többi férfi is. Aztán fejcsóválva megyünk tovább azokhoz az asszonyainkhoz, akiktől megkaptuk azt, amire vágytunk. Részünkről no para.

Értem én, hogy a mai nők úgy vannak vele, hogy eszük ágában sincs megadni a férfiaknak azt, amire a férfiak vágynak. Mert hogy mit képzelünk már magunkról, mi gonosz elnyomók, nem igaz? Csak akkor azt nem értem, hogy mégis mi a faszom alapján várjátok el, hogy mi bármit is a ti igényeiteknek megfelelően csináljunk, he?

Egyre inkább úgy érzem, hogy tényleg az MGTOW-os srácoknak van igaza. Minél jobban megismerem a nők gondolkodását és szexuális stratégiáit, annál jobban undorodom tőletek, annál jobban taszítotok. Bemelegedni azért nem fogok, de ti tényleg nem értek szart sem. Azért erőlködjek meg próbáljak előrejutni az életben, hogy néha beleélvezhessek valami ribanc pinájába, aki ezen kívül nem tud és nem is akar nyújtani semmit nekem mint férfinak? Ezért nem éri meg két fűszálat sem keresztbe tenni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De miért is kéne erőlködnöd? Mindenkinek jó így, akkor mi a baj?

Aldo
Újságíró

“A tiniéveimben gyakran tapasztaltam ezt, hogy igazából a srácokon múlik.”
Ki máson?

“Hiába látna bennük egy lány potenciált, hiába akarná “neki adni” magát, alkalmatlanok rá.”
Ja, mert még nem építették ki azt az egzisztenciát, amibe őnagysága betehetné a picsáját, mert ugye neki az jár. A 10-es 20-as csajok döntő többsége ugyanúgy alkalmatlan mindenféle kapcsolatra. Nagy részük ostoba, primitív, beképzelt és rosszindulatú. Semmilyen céljuk nincs az életben, mert azt hiszik, hogy majd úgyis kifognak egy gazdag marhát.

“Aztán később átfordul a dolog, akkor meg már a csajok nem akarnak elköteleződni, mire ezek a srácok beérnek.”
Nem. Ezek a srácok 20-as éveik végén 30-as éveik elején rájönnek, hogy ezek a csajok nem jók semmi másra, csak egy ürítésre, mert ugyanazok az ostoba, felszínes ribancok maradtak, akik 16-18 évesen voltak, ráadásul azóta a fél város átment rajtuk, így még értéktelenebbek. A csajok talán el akarnak köteleződni – értsd: találni egy jól kereső marhát, aki nem kéri rajta számon a ribanckodó múltat – de ekkora már nem találnak balekot.

Aldo
Újságíró

“pörögsz a faszkörhintán, és amikor majd leszédülsz róla, akkor maradsz egyedül a macskáiddal, ötvenévesen, gyerek nélkül, senkinek sem kellve már öregen és csúnyán, és egyedül is döglesz meg. Saját döntés.”
Majd ezért is a férfiak lesznek a hibásak.

“Természetesen senki sem kényszerít rá hogy ne legyél ribanc.”
Majd mindjárt jön az okosság, hogy a szemét patriarchák kényszerítik szegény nőket, hogy ribanckodjanak, mert erre van igény.

” vagy először megdugom, és utána röhögöm ki/köpöm le. Én is, meg a többi férfi is.”
Nekem nem lenne gusztusom olyan nőhöz, akibe már a fél város belemocskolt.

“Értem én, hogy a mai nők úgy vannak vele, hogy eszük ágában sincs megadni a férfiaknak azt, amire a férfiak vágynak.”
Ezért kell kikövetelni.

” mi a faszom alapján várjátok el, hogy mi bármit is a ti igényeiteknek megfelelően csináljunk, he?”
Mert kiskoruk óta úgy nevelték őket, hogy a világ körülöttük forog és mindig megkaphatják, amit akarnak.

“Minél jobban megismerem a nők gondolkodását és szexuális stratégiáit, annál jobban undorodom tőletek, annál jobban taszítotok.”
Majd mindjárt jól lebuziznak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nekem úgy tűnik, hogy mindig ijesztgettek minket valamivel. A migrik majd megerőszakolnak, 50 évesen majd csak a macska jut… Minél csúnyább képet lefesteni a jövőről, és akkor a nők majd pánikolva, tömegesen gyorsan Átlagjóskákkal házasodnak. Ez egy szar terv. :)
A nők előtt vonzóvá kell tenni a háziasszony szerepet, az szerintem jobban működne. Engem egyik sem érint, szóval nekem aztán mindegy, de a fenyegetőzés helyett érdemesebb volna inkább azzal próbálkozni, hogy ezt a szűz háziasszony szerepet valami boldog jövőkép formájában eladni. Szerintem még mindig az a baj, hogy ez szimplán nem vonzó, ez egy beszűkült, unalmas életet ígér, aminek a vége ugyanúgy a társtalanság, ezt a nők azért elég jól tudják.
Erővel, izomból, erőszakkal megoldani mindent nem lehet. Senki sem akar önszántából olyan pasi mellett kikötni, aki már az elején ígéri, hogy üti-veri, ha nem tetszik valami, meg már fiatalon tervezi, hogy a 30-as éveiben lelép egy huszonévessel.

Hunn
Újságíró

De miért is kéne erőlködnöd? Mindenkinek jó így, akkor mi a baj?

Hogy mi a baj? A baj az, hogy ha meglátok egy jó nőt, már nem az jut eszembe, hogy de jó lenne lefektetni, menjünk oda hadd szólítsam le. Hanem az, hogy valószínűleg egy Feminista ribanc. És csak arra vágyok hogy ne beszéljen hozzám, és lehetőleg ne is legyen ott. A nők 99%-át pont ezek miatt a dolgok miatt nem hogy nem kívánom meg mint nőt, hanem legszívesebben szó nélkül pofán basznám anélkül, hogy valaha akár egy szót is váltottam volna vele. Hidd el, nem jó érzés.

Naooo
Olvasó
Naooo

“A migrik majd megerőszakolnak”

Hát de azt élveznétek.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem hiszem, hogy minden “jó nő” feminista ribanc lenne, a nők többségének még mindig fogalma sincs arról, mi az a feminizmus. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Jah, azt hiszik valami jó dolog.

Reszet Elek
Újságíró

A jó nők ritkán feministák. Amíg a szépségük tart őket messze érdemeiken felül elkényeztetik a férfiak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Bredpitt egy nyikhaj. Látszik ízlésed sincs.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Brad egy primadonna, de azért fénykorában gyönyörű pasi volt. David Beckham pedig még mindig az, csak ne szólaljon meg. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez mind buzi.

Reszet Elek
Újságíró

Brad Pitt csak egy klón. Ha nő lennék jobban preferálnám az eredeit.

Aldo
Újságíró

“Ki a fene vágyik arra, hogy odaadja a legszebb éveit egy pasinak?”
Szíved joga így dönteni, de akkor az ezt követő legrosszabb év(tized)eiddel se akar megkeseríteni a férfi életét.

“Ráadásul nem is egy alfának akkor már.”
Ja, pár nagymenő megbaszott és azt hiszed, hogy innentől kezdve ez neked jár. Persze azon nem gondolkozol el, hogy ezek a pasik miért nem akartak hosszútvára, csak egy patronra.

“Brad Pittnek én is akármikor odaadtam volna minden fiatalságomat,”
Mintha kicsit magasan lenne a léc.

“és valószínűleg már 2 gyereknél tartanék, de Átlagjóskának… ne már! :)”
Csakhogy miután a menő arcot párszor megkúrtak, úgy eltorzult az egód, nem tudtad magad reálisan elhelyezni a 10-es skálán. Aztán a szép évek elteltek, 35 fölé kerültél, a szépséged már a múlté, akárcsak a szexpiaci értéked, az alfák le se szarnak, de már az átlagjóskák sem. Aztán persze jön a sírás rívás, hogy hol vannak a rendes pasik.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem értem ezt az indulatot.

Hunn
Újságíró

Nem értem ezt az indulatot.

Mit nem értesz az indulatokon? Ad egy: a férfiaknál már majdnem teljesen betelt a pohár a Feminizmussal kapcsolatban. Szerintem ez az inga nagyon vissza fog lengeni, nagyon komoly backlash lesz. A nők meg fogják kapni a valóságban is azt az elnyomást, amiről eddig a Feministák hazudoztak, és amire hivatkozva a férfiellenes politikát már évtizedek óta folytatják. Én kb. 20 évre saccolom mire ez bekövetkezik.

Ad kettő: a férfiak kb. 90%-a huszonéves korában magányosan, szexuális nyomorban tengődik. Aztán krisztusi korba kerül, rájön hogy merre hány óra, és visszaad a nőknek mindent kamatostul. Szerinted miért kegyetlenek a nőkkel a harminc feletti férfiak? És miért különösen kegyetlenek a harminc feletti nőkkel? A választ lásd fentebb.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A fiatal Redford tényleg szexibb volt, mint a fiatal Pitt, de hát már öreg. Brad meg még azért kinéz valahogy.

Aldo
Újságíró

“Nekem úgy tűnik, hogy mindig ijesztgettek minket valamivel.”
Ez nem ijesztgetés, hanem a szomorú jövőkép leírása.

“A migrik majd megerőszakolnak, 50 évesen majd csak a macska jut…”
Jaj, majd 40 felett kifogod az álompasit, aki megszervezi neked az álomesküvőt és majd 45 évesen szülsz egy gyereket, mert a szex és nyújorkban azt mondták. Gondolom ez lenne az ideális jövőkép.

“Minél csúnyább képet lefesteni a jövőről, és akkor a nők majd pánikolva, tömegesen gyorsan Átlagjóskákkal házasodnak. Ez egy szar terv. :)”
Ez nem terv, hanem a valóság. Egy idő után meg már az átlagjóska is nagy ívben le fog szarni.

“hogy ezt a szűz háziasszony szerepet valami boldog jövőkép formájában eladni.”
Pl? Jól van édesem, te csak mereszd otthon a segged, majd én hozom haza a milliókat. Bár akkor már vegyek is fel takarítónőt, szakácsnőt stb.
A függők lelkivilágát sem simogatni kell, hanem könyörtelenül felvilágosítani a valóságról.

“Szerintem még mindig az a baj, hogy ez szimplán nem vonzó, ez egy beszűkült, unalmas életet ígér, aminek a vége ugyanúgy a társtalanság, ezt a nők azért elég jól tudják.”
Na igen, megint a férfi rázza fel a nő szürke, unalmas, céltalan életét, mert ő egyedül képtelen rá.

“Erővel, izomból, erőszakkal megoldani mindent nem lehet. “
De.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Szerintem még mindig az a baj, hogy ez szimplán nem vonzó, ez egy beszűkült, unalmas életet ígér, aminek a vége ugyanúgy a társtalanság, ezt a nők azért elég jól tudják.”

elmeséled nekünk, hogy a te életed mitől nagyvonal és netto kaland?

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

komolytalankodsz má’.
tényleg érdekel, hogy miben látja konkrétan izgalmasabbnak az életét, mert végûlis melóhelyen mindenki szop így vagy úgy, de mondjuk nála már csak lefele menet van prostiként, mert ok. családot nem akar, az smvje neki is csak csökkenni fog. mi a jővője?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért kötsz belém állandóan?

Koriander
Olvasó
Koriander

nem kötök.
itt a lehetőség, hogy bemutasd az “üzleti terved” és a mondanivalódra koncentrálunk.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Köszönöm a lehetőséget!
Az érdekel téged, szerintem mitől izgalmasabb az én életem – attól, hogy én annak látom. Másnak a lebabázás 20 évesen az izgalom és a nagy kaland, nekem nem, ennél többet akarok. Többet látni a világból, megvalósítani a célkitűzéseimet, anyagilag függetlennek lenni, sok embert megismerni, a saját szabályaim szerint élni nekem izgalmasabb, mint a monotonitás, háziasszonylét. Elhiszem, hogy valakinek az a nagy kaland, de nekem nem. De nem állítottam soha, hogy ne akarnék családot, de nem vagyok társfüggő, nem gondolom, hogy vége az életemnek, ha nincs mellettem A férfi, hogy ő gondozzon. Úgy van mellettem, hogy nem érzem, hogy függnék tőle, hogy romokba dőlne az életem nélküle, jól működünk külön-külön és együtt is. Nekem nagyon kevés az az élet, hogy csak port töröljek és vacsorát főzzek, és nézzek ki az ablakon, hogy kint meg van egy egész világ.

hunbagira
Újságíró

Köszönöm a lehetőséget!
Az érdekel téged, szerintem mitől izgalmasabb az én életem – attól, hogy én annak látom. Másnak a lebabázás 20 évesen az izgalom és a nagy kaland, nekem nem, ennél többet akarok. Többet látni a világból, megvalósítani a célkitűzéseimet, anyagilag függetlennek lenni, sok embert megismerni, a saját szabályaim szerint élni nekem izgalmasabb, mint a monotonitás, háziasszonylét. Elhiszem, hogy valakinek az a nagy kaland, de nekem nem. De nem állítottam soha, hogy ne akarnék családot, de nem vagyok társfüggő, nem gondolom, hogy vége az életemnek, ha nincs mellettem A férfi, hogy ő gondozzon. Úgy van mellettem, hogy nem érzem, hogy függnék tőle, hogy romokba dőlne az életem nélküle, jól működünk külön-külön és együtt is. Nekem nagyon kevés az az élet, hogy csak port töröljek és vacsorát főzzek, és nézzek ki az ablakon, hogy kint meg van egy egész világ.

Kösz, ezt mentettem! :D Azt röhögöm, hogy indirekte a végén mindent elismertek- amit a legvadabb nőgyülölők- állítanak a mai nőkről. Csak az önzés-kivagyiság-rátartiság. Kötelzettség, elköteleződés senki és semmi irányában- MÉG– .Aztán 40 -felett szidja a férfiakat és mindenkit, hogy neki nincs támasza. De még akkor sem az lesz a válasz, hogy visszabaszott az instantkarma és megérdemlem, hanem akkor is más a férfiak lesznek a hibásak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szívesen!

Hunn
Újságíró

Tök durva, nem? Amikor majd már kiöregedett a prostitúcióból, akkor akar majd családot alapítani! XD LOL :)))) És szilárdan hiszi, hogy ezt meg is teheti majd, meg is tudja majd valósítani. Ilyen szinten el vannak tévedve a mai nők, csak fogom a fejemet. Hihetetlen, hogy egy felnőtt nő ennyire fogalmatlan lenne. Azt felejted el, kedves SerialSlut, hogy akkor már TE nem fogsz tudni nyújtani egy férfinak sem semmi olyat, amiért ő veled családot akarna majd alapítani és gyermeket akarna majd csinálni neked.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Erre majd visszatérünk a maga idejében. :)

hunbagira
Újságíró

És szilárdan hiszi, hogy ezt meg is teheti majd, meg is tudja majd valósítani. Ha nagyon alább adja és összejön egy bétabélával vagy inkább omegaolivérrel fizikai és/vagy vagyoni értelemben. Fizikailag biztos, akkor lehet. Ld Vajna Timi, ugye.

Most is fekszik mellettünk egy német sugargranddaddy a magyar kurvéjával sugarbabyjével. :)

hunbagira
Újságíró

Te szeretnél sugarmummyt? Ne már! :) Egyébként vannak, ha szeretnél egyet, add bele magad, legyél szépfiú. Ezt mondom, lehetnél kitartott, ha éppenséggel akarnál, bármi lehetnél, csak könnyebb azt mondani, hogy ilyen nem létezik, erre nekem nincs lehetőségem bla bla bla. Mindig mindenre van lehetőséged, de ha nem mozdulsz meg, sosem érsz el semmit, ez ennyire egyszerű.

Nem, mivel élettanilag nem vagyok(unk) alkalmasak, mivel nem áll fel csak úgy. Tehét a prostitúcióra (heterora) a férfi alkalmatlan. :D jó-jó vannak már gyógyszerek, de azok a kínai hamisított patkánymérgek hamar szétbasszák az embert. :D Ti meg, csak szétrakjátok lábatokat egy kis síkosító . Dehát ezt én magyarázom neked?! :D

De. ha élettanilag alkalmas lennék akkor sem. :) Szóval erkölcsileg sem lenne pálya. Hogy megválaszoljam a kérdést.

De, ti nők sem vagytok ösztönileg programozva, hogy támogassatok egy magatokfajta fehér férfit. Nem úgy mint egy arabot-niggert. Érdekes látványok a dagadt fehér nők a hurgadai soron az arabocskájukkal. :D

Így megint a szalmabábot püfölöd. :D

Hunn
Újságíró

Ha nagyon alább adja és összejön egy bétabélával vagy inkább omegaolivérrel fizikai és/vagy vagyoni értelemben. Fizikailag biztos, akkor lehet. Ld Vajna Timi, ugye. Most is fekszik mellettünk egy német sugargranddaddy a magyar kurvéjával sugarbabyjével. :)

Nekem nincs különösebb bajom Vajna papával (bár asszem ő is zsidó), remélem megfelelően alázza Timikét, és néha rávezeti a kutyáját is a csúnyájára. A legviccesebb az, hogy mindegyik ilyen sugarpicsa azt hiszi, hogy jól átvágja az öreg és gazdag férfit. Hogy sikerült elhitetnie vele hogy szerelmes belé és kívánja, pedig nem is, mert csak a pénzért van vele, de a hülye férfi bevette. A korabeli nők meg mondják, hogy a vén szamár, hülyére van véve.

A valóság pedig az, hogy az ilyen öreg férfi pontosan tudja hogy a nők hányadán állnak vele, csak leszarja. A kölcsönös vonzalmon alapuló szex, a szerelem meg a családalapítás megvolt neki fiatalabb korában. Most már csak úgy vannak vele, hogy inkább fiatal punciba lövik bele a patront, ha már. Mert miért ne? És tökre nem érdekli őket, hogy a nő miért van ott mellettük, hogy mit érez, vagy hogy mi a véleménye. Csak egy szutyok bérnőstény pénzért, azt annyi.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ti alfák vagytok véleményetek szerint?

hunbagira
Újságíró

Ti alfák vagytok véleményetek szerint? Még soha nem sorolgattam be magam. :) Tudod struccpolitika. :) Erre szoktam mondani, hogy döntsd el magad. :) nyilván ez élőben játszik.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Magunkat nehéz objektíven megítélni. :)
Én magamat mindig egy 7-esre lőttem be, szerintem az a reális, és xcsakx meg is erősített ebben, kikenve 8. Azt tudom, hogy egy 7-es pontszámon sok nő megsértődne a környezetemből, mert szeretik legalább 9-nek hinni magukat. Viszont sok pasi is alfának képzeli magát, főleg a huszonéves egyetemista srácok.

hunbagira
Újságíró

Ez, csak tudhatja. :) Tényleg érdekes lehetett ez a privát levelezés. :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Alter Ego
Szerkesztő

Jó, hát az ilyen “tapasztalatokkal” vagyis inkább előítéletekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Ha valaki rögeszmésen úgy gondolja, hogy azért akarják a férfiak egy meghitt, bensőséges együttlét élményét kapni fizetett szex közben is, mert birtokolni akarnak és csakis erőszakos állatok lehetnek, az biztosan meggyőzhetetlen ennek az ellenkezőjéről, még akkor is ha ott van az orra előtt a kézzel fogható bizonyíték, hogy amit a férfiak a nőktől akarnak az csak ritkán az uralom élménye…

hunbagira
Újságíró

Tökéletesen megértekelek. :) De azt majd ti is értsétek meg, hogy a számunkra kimaradt legszebb éveket majd pótoljuk mellettetek 35 felett. :) Ha már megint kibukott a női önzőség és cinizmus.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Más életszakaszainkban vagyunk a topon, ez az élet törvénye vagy mi.
A pasi 35 felett elkezd futni a huszonévesek után, addig a csajok huszonévesen élik ezt ki, ezzel mi a baj?

hunbagira
Újságíró

Más életszakaszainkban vagyunk a topon, ez az élet törvénye vagy mi.
A pasi 35 felett elkezd futni a huszonévesek után, addig a csajok huszonévesen élik ezt ki, ezzel mi a baj?

Erről a női magazinok olvasóit és szerkesztőit, kérdezd meg. :) cinizmus 20. illetve 30-on felüli magadat. :)

De, hogy miért baj? Mert emiatt összeomlik minden a társadalmunk-kultúránk. Boldogtalan fiatal férfiak, akik minden elkövetnek, hogy 30 felett visszaadják kamatostól a nőknek- amitk kaptak és nem kaptak, emiatt boldogtalan kiégett senkinek nem kellő vagy épp gyerekeit egyedül nevelő nő. És egy pusztuló társadalom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne mondd már, hogy a huszonéves fiúkat agyon kell sajnálni, mert 35-ig nekik semmi sem jut. Egy 22 éves srác idegösszeomlást kapna, ha azzal állna elé egy nő, hogy ő most házasságot és három gyereket akar, lehetőleg 28/30-ig. Átlagpasi is ugyanezt mondja, hogy 30 alatt ő ugyan nem akar családot, sem elkötelezni magát. 30 felett gyorsan összedob egyet valaki alkalmassal, aztán folytatja a csajozást még úgy negyvenig. Ez a realitás.:)

hunbagira
Újságíró

Egy 22 éves srác idegösszeomlást kapna, ha azzal állna elé egy nő, hogy ő most házasságot és három gyereket akar, lehetőleg 28/30-ig. Ez most hipotetikus, mert nem álltok elé. :) Ez a baj.

Átlagpasi is ugyanezt mondja, hogy 30 alatt ő ugyan nem akar családot, sem elkötelezni magát. Ezt megint, csak te állítod amolyan önfelmentéssel.

Ez a realitás.:) Már nem sokáig. A dolog felfalja önmagát.

Hunn
Újságíró

Ne mondd már, hogy a huszonéves fiúkat agyon kell sajnálni, mert 35-ig nekik semmi sem jut. Egy 22 éves srác idegösszeomlást kapna, ha azzal állna elé egy nő, hogy ő most házasságot és három gyereket akar, lehetőleg 28/30-ig. Átlagpasi is ugyanezt mondja, hogy 30 alatt ő ugyan nem akar családot, sem elkötelezni magát. 30 felett gyorsan összedob egyet valaki alkalmassal, aztán folytatja a csajozást még úgy negyvenig. Ez a realitás.:)

Sajnálni nem kell senkit. Ki kért sajnálatot? Én biztosan nem. Viszont én speciel kifejezetten agresszív leszek attól, ha a nők elkezdenek arról pofázni, hogy milyen helytelen és nevetséges dolog az, hogy én 35 felett a huszonéves lányokat hajtom. Ennél jobban semmi sem irritál.

Mégis, mikor lett volna itt az ideje, hogy a huszonéves lányokat hajtsam? Huszonévesen, velem egykorúként, amikor szóba sem álltak velem? És ezek a nők, a velem egykorúak, most hogy már kiöregedtek a faszkörhintáról, ők lennének az én célkorosztályom? És örüljek hogy így a faszkörhintáról leszédülve, ha némileg húzott szájjal is, de már “leereszkednek hozzám”? Ha, ha, ha. Elmennek az anyjukba…

Csajozunk úgy negyvenig? Nem negyvenig, ötvenig. Én 35 voltam, mikor megtaláltam a Manoszférát és a Red Pill-t, a PUA dolgokat, és bizony beletelt jó három évbe, mire a változásnak bármiféle kézzelfogható eredménye is lett. Nem panaszkodom: ha ez nincs, akkor maradt volna tovább a szexuális nyomor és a nem önkéntes cölibátus. De ha a világ nekem most kitalálná, hogy nekem férfiként csak 40 éves koromig lesz esélyem a fiatal nőknél, és így jártam, akkor azonnal átmennék Elliot Rodger-be, percnyi gondolkodás nélkül.

hunbagira
Újságíró

ez az élet törvénye vagy mi. Nem, ez a szabadjára engedett női önzőség törvénye. Az élet a biológia törvénye az, hogy nagyjából egykorú hímek és nőstények párosodjanak egymással.

Ne mondd már, hogy a huszonéves fiúkat agyon kell sajnálni, Már elismertétek, hogy nektek- nőknek- van jó 10 évetek ebben a korban. A formállogika szabálya alapján az ugyanebben a korban lévő pasiknak rossz vagy legalábbis nagyon nem jó. Szóval kell(ene), ha sajnálatot várnának.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ki akadályozza meg a fiatal fiúkat, hogy kiteljesedjenek? Mi akadályozza meg őket abban, hogy világot lássanak, hogy csak maguknak éljenek, hogy ne kelljen másért felelősséget vállalniuk egy életszakaszban, csak önmagukért? Én úgy látom, semmi, mert ezt csinálják, és élvezik. :)
Ha nő csinálja ezt, az egy szemét. Ha férfi, akkor kalandor, művészlélek, üzletember.
Annak szar, aki sosem akart többet, elég neki, hogy szaporodik. Igen, annak biztosan rossz, és visszasírja azokat az időket, amikor még mindenki rá volt kényszerítve, hogy üljön a seggén a négy fal között. Te tényleg csak annak akarsz élni, hogy szaporodj? Előtted a világ, bármi és bárki lehetsz, és a végén még le is babázhatsz, ha ez az álmod, de nem jelenti, hogy nem tehetsz akármi mást is addig.

hunbagira
Újságíró

Ki akadályozza meg a fiatal fiúkat, hogy kiteljesedjenek? Mi akadályozza meg őket abban, hogy világot lássanak, hogy csak maguknak éljenek,

Ti és rendszer. :) Mert, ugye ti sem a saját pénzeteken utaztok, hanem idősebb pasijaitokén főleg. Téged nem is akarlak megemlíteni a témában. És fordítva, nincsenek “sugarmummyk” :D illetve egy férfi élettanilag sem alkalmas erre.

Az, meg, hogy ez kialakult az ősbűnt megint ti követettétek el…mi pasik meg megengedtük ezt.

Ha nő csinálja ezt, az egy szemét. Ha férfi, akkor kalandor, művészlélek, üzletember. Ez megint a szalmambáb érvelés-árnyékbox, majd ha átlagjózsikának- soha napján kiskedden lehetősége lesz erre- szemben átlagmarcsikával akkor visszatérünk a témára. :D De hipotetikus lehetőségekkel nem foglalkozunk, amikor tényeket elemzünk.

Te tényleg csak annak akarsz élni, hogy szaporodj? Előtted a világ, bármi és bárki lehetsz, és a végén még le is babázhatsz, ha ez az álmod, de nem jelenti, hogy nem tehetsz akármi mást is addig Bla-bla-bla. Férfiként, hogy babázhatok le? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egy 22 éves srác idegösszeomlást kapna, ha azzal állna elé egy nő, hogy ő most házasságot és három gyereket akar, lehetőleg 28/30-ig.”

Egy 22 éves nő idegösszeomlást kapna, ha azzal állna elé egy srác, hogy ő most házasságot és három gyereket akar, lehetőleg 28/30-ig.

Hunn
Újságíró

Ki akadályozza meg a fiatal fiúkat, hogy kiteljesedjenek?

A Feminista kondicionálás!!! Az, hogy  a Feminizmus, mint a jelenleg ránk erőltetett uralkodó ideológia, férfiatlan gondolkodásra és ezáltal férfiatlan viselkedésre neveli a fiatal férfiakat!!! Akik emiatt sikertelenek a nőknél, ezáltal iszonyatos magányra, teljes szexuális nyomorra, és gyakorlatilag egy embertelen életre, sok-sok éves nem önkéntes cölibátusra, vagyis tulajdonképpen ember alatti létre vannak kárhoztatva!!!! Én személyesen is innen jövök, innen indultam 35 évesen!!!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nézz körül egy kicsit a fiatal fiúk között. A fele már külföldön van, az érettségi előtt állók nagy része szintén már lélekben ott jár. És akkor azt mondod, ez nem létezik. :)
Te szeretnél sugarmummyt? Ne már! :) Egyébként vannak, ha szeretnél egyet, add bele magad, legyél szépfiú. Ezt mondom, lehetnél kitartott, ha éppenséggel akarnál, bármi lehetnél, csak könnyebb azt mondani, hogy ilyen nem létezik, erre nekem nincs lehetőségem bla bla bla. Mindig mindenre van lehetőséged, de ha nem mozdulsz meg, sosem érsz el semmit, ez ennyire egyszerű.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Előtted a világ, bármi és bárki lehetsz”

Ezt a libbant dumát nyomják már egy ideje, mégse lesz bárki és bármi.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Mindig mindenre van lehetőséged”

Röpködő sült galambra is?

hunbagira
Újságíró

Mindig mindenre van lehetőséged, :D:D:D Valami coach-tréningen voltál? :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, csak ezt látom, hogy aki tesz érte, az messzire eljut önmagához képest, az alapokhoz képest, még ha nem is mindig tudja a legvégső célt elérni. A baj, hogy az emberek többsége nem akar megmozdulni, tenni a céljaiért, csak siránkozik és másokra köpköd. Én is búcsúztam már el embertől emiatt, mert mindenre az volt az első reakciója, hogy elmondta, az a bizonyos dolog miért nem megvalósítható. Mindenre az volt az első válasza, hogy nem, mert kicsit gondolkodni kellett volna vagy megmozdulni. A mai napig nem érti, miért repült nem csak tőlem, hanem sorban mindenhonnan, ő a meg nem értett művész szerinte. Lusta, sosem fog fejlődni, előrébb jutni, és ez az emberek nagy részére igaz, a többség inkább nem csinál semmit.

hunbagira
Újságíró

hogy aki tesz érte, az messzire eljut önmagához képest, Serial! Légyszi ezt ne,te főleg. :) Úgy, hogy te- lehetséges, hogy – vagyonilag messzire jutottál azzal a tevékenységgel, amit csinálsz. Azt ne vetítsd már ki. Tudod egy pasi nem tud kurva lenni.

De most komolyan, pont talán neked nem kellene coacholnod. Majd, ha a munkádból jutottál volna- egyedül vagyonilag- addig, ameddig. Akkor esetleg. :)

Hunn
Újságíró

Egy nőnek kurvának lenni az NEM eredmény és NEM teljesítmény. Az egyszerűen egy nagy büdös SEMMI…

Egy kurva tőlem bármennyi pénzt is összekefélhet, mégis, a cipőmet sem fűzhetné be.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez igazságtalan tőled! Nehezetekre esik elfogadni, hogy ez csak egy ugyanolyan szolgáltatás, mint bármelyik másik. Ez is munka, szóval igenis a munkámmal jutottam el oda, ahova. Ezt ne vitasd már el!

Hunn: de hát te is kurváztál! :)

hunbagira
Újságíró

Ez igazságtalan tőled! Nehezetekre esik elfogadni, hogy ez csak egy ugyanolyan szolgáltatás, mint bármelyik másik. Ez is munka, szóval igenis a munkámmal jutottam el oda, ahova. Ezt ne vitasd már el!

:D Én el tudok vonatkoztatni a dolog erkölcsi részétől.

De ez akkor sem munka fogalmilag. Soha nem lesz az. Hogy mi a munka azt elég régen megfogalmazták többek között a Bibliában.  Ráadásul bármelyik nő tudja csinálni. De akkor ezzel az erővel a gyilkos is csak egy meló. Sőt keményebb, mert azt bárki nem tudja csinálni. Ugyanis kell egy jó adag testi erő és stressztürő képesség.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor a hordár, költöztető, borbély sem munka, mert bármelyik férfi el tudja végezni. Aki meg dugott már csak úgy, érzelemmentesen kielégülés céljából, erkölcsről ne papoljon. :)
Tényleg a gyilkossághoz hasonlítod a szexet?

Alter Ego
Szerkesztő

“Aki meg dugott már csak úgy, érzelemmentesen kielégülés céljából, erkölcsről ne papoljon.”

Elképesztő dolog a női erkölcs. Ha valaki kielégülés céljából szexel valakivel, az egy teljesen önzetlen dolog egy együtt megélt kölcsönös örömről szól. Miért lenne már erkölcstelen? Olyan elkeserítő el, hogy tényleg nektek nőknek csak az az erkölcsös szex, amikor valamit (azonnali pénzt vagy hosszú távú ilyen-olyan ígéreteket) is kaptok még mellé. Elképesztően erkölcstelen kurvaerkölcs a “női erkölcs”… Ébresztő! Nyilvánvaló, hogy csak a kielégülés kedvéért folytatott szex erkölcsös, minden más, feltételekhez kötött szex lényegében nem más csak prostitúció. És bár a női erkölcsben az biztosan semmi, de azért vegyétek már észre, hogy a vágy is egy érzelem. És ezt az érzelmet kiteljesíteni, valóra váltani egyáltalán nem erkölcstelen. Még akkor sem, ha a nők a saját érdekvezérelt, önző világképükhöz akarják igazítani a közerkölcsöt.

Hunn
Újságíró

Hunn: de hát te is kurváztál! :)

Ez olyannyira igaz, hogy a szüzességemet is egy prostinál vesztettem el, tizenéves koromban. Mi több, az első komoly barátnőm is prosti volt, fél évig jártam vele. Szerettem is őt, mondjuk ma már nem kezdenék vele. Életem eddigi legjobb kúrása is egy prostival történt, miután leszereltem a hadseregből.

Azért történt így, mert én abba a generációba tartozom, mely fiúként már a Feminista kondicionálást kapta, meg tizenévesen a rendszerváltás után a pornót, de olyan, hogy Red Pill meg a PUA nem volt még sehol, hiszen internet se volt, a Mátrixot pedig még le sem forgatták.

Ha fiatal srác koromban csak minimális tanácsot, segítséget kaptam volna a kibaszott világtól abban, hogy hogyan kell csajozni, biztosan nem mentem volna el kurvázni. Most, hogy felnőtt fejjel végre megkaptam ezt a segítséget, nincs is igényem rá.

Nem csesztetni akarlak, de szerintem tényleg hülyeséget csináltok. Elpazaroljátok a fiatalságotokat és a szépségeteket, apróért. Mind a férfiak, mind a nők sokkal többet ki tudnának hozni a szexualitásukból, mintsem hogy üzletszerűen eladják a sajátjukat, vagy megvegyék egy másik emberét pénzért.

 

ggwp
Olvasó
ggwp

SerialSlut : te amúgy tényleg prosti vagy? Főállás is ez ?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Alter:

Én a magam részéről nem tartok semmit erkölcstelennek a szexben, és sosem papoltam erkölcsről, ellenben te folyamatosan. Szóval a férfinak mindig csak vágyai vannak, a női vágy meg ribancság, önzőség, érdek. Folyamatosan felmentitek magatokat, ugyanazt csináljátok, mint a feministák. Kurvát használni erkölcsös, bezzeg kurvának lenni… hagyjuk már ezt! Előadják itt nekem, hogy szegény szexuálisan nyomorgó férfit kihasználják a kurvák, mintha tényleg létezne szexuális nyomor. Hunn is azzal menti fel magát, hogy szegénynek senki se magyarázta el, hogy kell csajozni, hát az mááás, hogy ő kurvázott, a nők hibája, mindig a nők hibája, a férfi csak áldozat. (A feministák ugyanezt csinálják a kurvákkal, fel is húztam magam a Gumiszoba egy cikkén ezzel kapcsolatban.)

Ez egy üzlet, én maximálisan beleadom a magamét, hogy ő a legjobb szolgáltatást kapja, ebben mi olyan rohadtul erkölcstelen? Köpködtem én valaha a vevőimre, elítéltem én őket bármiért? Szolgáltatok, meg szoktam köszönni, hogy a társaságomat választotta, képzeld el! Hol lett a férfi ebben a történetben megnyomorítva, kihasználva? Miért én tehetek róla, ha ő ezt mástól, ingyen, szeretetből, gondoskodásból nem kapja meg? Tegyen érte, de nem tesz, mert ez neki egyszerűbb, hatékonyabb. Ha már erkölcs, akkor ez sem éppen erkölcsös viselkedés, de nem is szoktuk belekeverni, te erkölcscsőszködsz itt állandóan. Hunn nem jobb nálam, csak annak képzeli magát, mert fényt kapott az agya öregkorára, és most visszafelé köpköd, ti meg képesek vagytok sajnálni.

Mikor hagyod már ezt abba, hogy engem támadsz?

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem prosti, csak nimfomán, nem tehet róla.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

ggwp:

Ugyan, csak Secret Diary of a Call Girl, már rég megmondták az okosabbak. :)

Alter Ego
Szerkesztő

SerialSlut, én tényleg csak arra az egy mondatra reagáltam most, amit kiemeltem. Bevallom őszintén, az előzményeit még csak nem is olvastam el. De nem ok nélkül reagáltam arra, hiszen egy eléggé elterjedt, általános női viszonyt fejez ki a szexualitáshoz. Szóval a prostitúció körül zajló vitába én most valójában nem szeretnék belefolyni, még ha számodra volt is egy ilyen látszata a hozzászólásomnak, de tervezek egy cikket  a Puncs kapcsán, abban majd részletesebben kifejtem a véleményem.

Hunn
Újságíró

Én a magam részéről nem tartok semmit erkölcstelennek a szexben, és sosem papoltam erkölcsről, ellenben te folyamatosan. Szóval a férfinak mindig csak vágyai vannak, a női vágy meg ribancság, önzőség, érdek. Folyamatosan felmentitek magatokat, ugyanazt csináljátok, mint a feministák. Kurvát használni erkölcsös, bezzeg kurvának lenni… hagyjuk már ezt! Előadják itt nekem, hogy szegény szexuálisan nyomorgó férfit kihasználják a kurvák, mintha tényleg létezne szexuális nyomor. Hunn is azzal menti fel magát, hogy szegénynek senki se magyarázta el, hogy kell csajozni, hát az mááás, hogy ő kurvázott, a nők hibája, mindig a nők hibája, a férfi csak áldozat. (A feministák ugyanezt csinálják a kurvákkal, fel is húztam magam a Gumiszoba egy cikkén ezzel kapcsolatban.)

Ez egy üzlet, én maximálisan beleadom a magamét, hogy ő a legjobb szolgáltatást kapja, ebben mi olyan rohadtul erkölcstelen? Köpködtem én valaha a vevőimre, elítéltem én őket bármiért? Szolgáltatok, meg szoktam köszönni, hogy a társaságomat választotta, képzeld el! Hol lett a férfi ebben a történetben megnyomorítva, kihasználva? Miért én tehetek róla, ha ő ezt mástól, ingyen, szeretetből, gondoskodásból nem kapja meg? Tegyen érte, de nem tesz, mert ez neki egyszerűbb, hatékonyabb. Ha már erkölcs, akkor ez sem éppen erkölcsös viselkedés, de nem is szoktuk belekeverni, te erkölcscsőszködsz itt állandóan. Hunn nem jobb nálam, csak annak képzeli magát, mert fényt kapott az agya öregkorára, és most visszafelé köpköd, ti meg képesek vagytok sajnálni.

Bla bla bla húzzál az anyádba, szutyok. Tízezerért extraként’ szájba hugyozlak, húszezerért extraként a kutyámat is hozom, és utána még mindig nem köthetnéd be a cipőmet se.

Lehet, hogy fiatalon lúzerként gondolkodtam és hülyeségeket csináltam, de hála Istennek mára már megvilágosodtam, és visszamenőleg is érvényes, hogy a cipőmet se köthettétek volna be. A kurva és a ribanc alacsonyabbrendű lény, tapasztalatból mondom. Mindkettő arra való, hogy beleélvezzünk, megmossuk a faszunkat és menjünk tovább a dolgunkra. Ha viszont azt nézzük, hogy minden nő kurva vagy ribanc, akkor az arisztotelészi logika szabályai szerint minden nő alacsonyabb rendű, és pont.

Reszet Elek
Újságíró

Hunn: Vegyél vissza egy kicsit!

SS: A prostitúció egyidős az emberiséggel. Ha az etológusoknak hinni lehet talán még korábbi is.

Ha a történelmi múltra visszatekintünk, minden korszak valamilyen módon beleillesztette a saját társadalmi viszonyrendszerébe. A régiek gyakorlatias emberek voltak, vallásuk, hitviláguk részévé tették. A szüzesség áruba bocsátása az istennőnek, a keresztény középkorban saját védőszentje volt a kurváknak stb. A prostitúció egyszerre volt profán és szakrális.

Mára ez a szakralitás eltűnt. Valamikor ez tette a fizikai örömökön túl önmegfogalmazóvá, kapcsolódási ponttá, a dolgok részévé a kurvával levést. Ennek hiányában ma már egyszerűen csak profán, méginkább közönséges. Nem bűnös vagy szükségtelen csak közönséges. Ugyanúgy aki nem szükségből és időlegesen műveli maga is az illetve azzá válik.

Nagyon kevés nő van, aki személyiségét és vágyait tekintve “kurvának született”, a többi azzá válik. Előbbieknek ez a szakma önbeteljesítés, önmegvalósítás. Ilyen kurvával lenni igazi élmény. Az utóbbiak meg csak ürítőedények.

hunbagira
Újságíró

Hun: Kurva jókat írsz, amikor a történelmet elemzed. Aztán néha eldurvulsz, és ezzel agyonvágod.

Serial: érzelemmentesen kielégülés céljából, erkölcsről ne papoljon. :)s

Megint azt a szerencsétlen szalmabábot püfölöd (sokat kell majd  takarítanod :) ), ugyanis én a szakmádat nem SZEXUÁLIS erkölcs miatt ítéltem el, hanem MUNKA erkölcs miatt. És valóban erős hasonlat volt a bérgyilkoshoz, de a drogkereskedővel, uzsorással, szerencsejáték szervezővel egy halmazba tartoztok. Mindannyian más munkáján/nyomorán élősködtök minden fajta munka és kockázatvállalás nélkül. Illetve a drogdíler ebből a szempontból jobb tőletek, hiszen ő sok kockázatot vállal.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A prostitúció egyidős az emberiséggel. Ha az etológusoknak hinni lehet talán még korábbi is.

http://www.blikk.hu/aktualis/vilag-titkai/letezik-prostitucio-az-allatvilagban-is/8q1lx0b

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn:

Az a baj, hogy lehet, te megvilágosodtál, viszont fogalmad sincs erről a világról, ahhoz méred, hogy neked kikre telt 30 éve, és hát még mindig téged minősít, hogy ilyenekre.

Akikről például te beszélsz, azok a porta potties, teljesen külön kaszt. Ők azok, akik évente egy, maximum két nagy “bulit” vállalnak be arabokkal – mert tudod, egyébként eléggé arabtempó ez a szájbahugyozlak, állatokkal dugatlak, csak mert megteszed a pénzemért; te már másodjára hozod fel ezt a témát, kezd gyanús lenni. De nem ám a szutyok tízezresedért, ott tízmilliókról, százmilliókról van szó. El vagy tévedve. Szóval ha erre vágysz, előbb szedd meg magad, de úgy igazán szedd meg magad!

Beszóltál nekem korábban, hogy én lenézem az öregeket, de például ezért, mert azt hiszik, az élet megállt ott, ahol ők kiszálltak belőle, és képesek a legmagabiztosabban állítani a legnagyobb hülyeséget is, csak mert 30-50-80 éve az úgy volt.

Hunn
Újságíró

Akikről például te beszélsz, azok a porta potties, teljesen külön kaszt. Ők azok, akik évente egy, maximum két nagy “bulit” vállalnak be arabokkal – mert tudod, egyébként eléggé arabtempó ez a szájbahugyozlak, állatokkal dugatlak, csak mert megteszed a pénzemért; te már másodjára hozod fel ezt a témát, kezd gyanús lenni. De nem ám a szutyok tízezresedért, ott tízmilliókról, százmilliókról van szó. El vagy tévedve. Szóval ha erre vágysz, előbb szedd meg magad, de úgy igazán szedd meg magad!

Tízmilliókért, százmilliókért? Álmodban legfeljebb, hercegnőm. Az arabok azért gazdagok, mert nem hülyék. Ha olyan hülyék lennének, hogy ennyit kifizetnének valami szutyok jöttment fehér kurvának, akkor nagyon hamar nem lennének gazdagok, látszódjanak bár kimeríthetetlennek az olajmezők. A gazdagságnak pont az a lényege, hogy nem adod oda a pénzed mindenféle jöttment picsáknak, mert onnantól ők lennének gazdagok és nem te. Ha neked a kolléganőid azt mesélték hogy ennyit kaptak, akkor kamuztak. Tízezer euró, max.

Élő példa egyébként, hogy teljesen felesleges ma Magyarországon, illetve a nyugati világban, meggazdagodni. Azért kéne hajtsak a sok pénzért, hogy a végén legyen annyim, hogy ne érezze meg a pénztárcám ha kifizetek, mittudomén, ezer eurót valami szutyok luxusprostinak? Vagy valami celebpicsával feszítsek az oldalamon, akire tavaly szartak rá az olajsejkek Dubajban? Vagy valami suttyó aranyásó csaj találja meg bennem az ATM-et? Ahogy Lefty a Fedőneve Donnie Brasco-ból mondaná: -“Felecsd el!”

Felejtse el az összes picsa. Sem maguk a mai nők nem érnek annyit, sem velük a szex nem ér annyit, hogy egy férfi két fűszálat is keresztbe tegyen érte. Szívem szerint visszamenőleg megkeresném az összes prostit akinél valaha is jártam, és visszakérném a pénzt. Nem adtatok ti nekem semmi értéket, szutykok.

kangal
Olvasó
kangal

Ők azok, akik évente egy, maximum két nagy “bulit” vállalnak be arabokkal – mert tudod, egyébként eléggé arabtempó ez a szájbahugyozlak, állatokkal dugatlak, csak mert megteszed a pénzemért; te már másodjára hozod fel ezt a témát, kezd gyanús lenni. De nem ám a szutyok tízezresedért, ott tízmilliókról, százmilliókról van szó.

Magyar cölöbpicsa is megcsinálta Magyarországon, magyarokkal, hogy bevállalta a staffordshire terriert, szóval annyira nem arabtempó.

bny
Olvasó
bny

Egyszer olvastam Redditen a dubai prostikról, volt egy AMA amit egy 24 éves csaj csinált. Elképesztő mennyiségű pénzt szedett össze. De olyanokat mesélt… megdugatták egy németjuhásszal, a szájába szartak és még ennél is rosszabb dolgok. Ez elképesztő, borzalmas. Ki az, aki bevállal egy ilyet?

Persze tudom, az ég kék, more news at 10, de akkoris… nem gondoltam, hogy ilyeneket kell bevállalniuk. Hogy tudnak ezek után normális életet élni? Gondolom sehogy. Lelki nyomorékok. Kinek van ezután hozzájuk gusztusa?

Reszet Elek
Újságíró

nyb: “és még ennél is rosszabb dolgok” – Mi van ennél rosszabb?

kangal
Olvasó
kangal

Persze tudom, az ég kék, more news at 10, de akkoris… nem gondoltam, hogy ilyeneket kell bevállalniuk. Hogy tudnak ezek után normális életet élni? Gondolom sehogy. Lelki nyomorékok. Kinek van ezután hozzájuk gusztusa?

Ha a csaj jól nézett ki, sztem mindenkinek, aki nem tudott a múltjáról. A pénzt meg megmagyarázta azzal hogy nyerte Vegasban vagy hasonlóval.

bny
Olvasó
bny

Reszet: Nem igazán emlékszem már és nem találtam meg redditen ezt a topicot, de lehet jobb is. Olyat is olvastam, hogy utána napokig nem tudott ülni, és mozogni is nehezen, mert átszakadt a gátja. De elmondása szerint nem bánja, mert kb egész életére biztosítva van a megélhetése. Én ezt nem is bírom felfogni, hogy ilyen borzalmak után hogy tud a tükörbe nézni, vagy egyáltalán normális életet élni.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

“De elmondása szerint nem bánja, mert kb egész életére biztosítva van a megélhetése.”
Nehogy azt hidd, ami könnyen jön könnyen megy. Nincs az a pénz, amit ne lehetne gyorsan elszórni.

herceg
Olvasó
herceg

mintha tényleg létezne szexuális nyomor.”

Azt hiszem ezzel a hörcsöggel nincs túl sok értelme vitázni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn persze megint jobban tudja, ő mindig mindent jobban tud. Tízezer euro, ne röhögtess! Tízezer euro egyáltalán nem nagy pénz a piacon, maximum neked az.

nyb
Az a szörnyű ebben, hogy ezek  a nők hihetetlenül be tudnak rántani másokat a történeteikkel, a bazi sok pénz ígéretével, luxussal, mutogatják a képeket, amik ott készültek luxushotelekben, gyönyörű tengerparton, luxusautókban – és sokaknak ennyi elég. A többség, legalábbis ha először csinálja, nem hiszem, hogy tisztában van vele, mit vállalt ezzel. Gyakorlatilag bármire lehet vállalni, nem csak szexre, meg is veretheted magad, azt is beárazzák, mindenre van vevő és vállalkozó egyaránt. Régebben ezek a történetek mítoszok voltak, most már, hogy ezek a csajok aktívan pörögnek a közösségi oldalakon is, már mindenki tudja, hogy létezik és miről szól, kezdenek is eltűnögetni onnan. :) Viszont ők hatalmas reklámot csaptak a dolognak az elmúlt években, főleg az instagram térhódításával, emiatt születnek már a reddit cikkek is, mert már az átlagemberhez is eljut. Nem mondom, hogy túl közelről ismernék ilyen nőket, de akikről tudom, hogy csinálták vagy csinálják, azok általában fiatalabbak nálam, de külsőre is kezdenek eltorzulni. Plasztika ezerrel 20-22 évesen, a pénzt pedig meggondolatlanul szórják onnantól, mert nekik a luxus kellett, szóval előbb-utóbb ismét bevállalják, amíg még megtehetik. Fiúk is egyébként, most az az új trend, nőket megalázni már elég uncsi nekik.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

“Tízezer euro, ne röhögtess! Tízezer euro egyáltalán nem nagy pénz a piacon, maximum neked az.”
Aha, talán nem kell belinkelnem, néhány pillanat kikeresni mennyit keresnek manapság a mindent bevállaló pornós kurvák: 100-300e/ nap, de az utóbbiért tényleg szájba hugyozzák ország-világ szeme láttára.
Egyébként teljesen le vagyok döbbenve ezeken a pornókon, mikor a leggyönyörűbb ártatlannak tűnő fiatal lányok BÁRMIRE képesek.

Alter Ego
Szerkesztő

A pornográfia széleskörű terjedése teszi a legtöbbet a nőkkel kapcsolatos tévesen pozitív sztereotípiák lerombolásában. Tudatosítja, hogy milyen mélyen van kódolva bennünk a tévedés a nőkkel kapcsolatban. Elég csak az ártatlan bűbáj arcocskákra néznünk és csak a végtelen jóságot vagyunk képesek feltételezni róluk. Jó dolog minden férfinak látnia, hogy “a leggyönyörűbb ártatlannak tűnő fiatal lányok BÁRMIRE képesek.” – És a “BÁRMI” alatt ne csak szexuális tartalmú dolgokat értsünk…

Reszet Elek
Újságíró

Csak új sztereotípiákat alakít ki a régiek helyett.

Alter Ego
Szerkesztő

Például?

Reszet Elek
Újságíró

Például? A korábbi szexmentes, csak szerelmes és vágyakozó nő helyett a hiperszexualizált, egy meredező villanypózna látványától is begerjedő nő képe eléggé sztereotip.

Alter Ego
Szerkesztő

Az is igaz.

Hunn
Újságíró

Hunn persze megint jobban tudja, ő mindig mindent jobban tud. Tízezer euro, ne röhögtess! Tízezer euro egyáltalán nem nagy pénz a piacon, maximum neked az.

SerialSlut, ha te elhiszed, hogy ilyesmiért milliókat fizetnek a távolban az egzotikus pasik, akkor tudok egy eladó telket. Nem akarod megvenni? Egyből rád gondoltam, nagyon olcsó és kiváló befektetés.

Nekem ne gizdulj a pénzzel kapcsolatban, pont leszarom a pénzt, meg hogy melyik embernek mennyi van belőle. Papír rajta egy számmal. Ez ennyi. Mondok neked valamit a pénzről: tapasztalatom szerint azok a nők, akiknél alap az, hogy a férfinak sok pénze legyen, különben szóba sem állnak vele, azok egyszerűen nem nyújtanak a férfinak semmit. Semmit. Tényleg nem éri meg miattuk hajtani, nem éri meg róluk úgy gondolkodni, hogy: “Jaj nekem nincs sok pénzem, nem vagyok még elég jó hogy ezeknek a csodálatos lényeknek akár a lába nyomát is érintsem, és milyen jó lesz majd meggazdagodni hogy végre, végre közel kerülhessek hozzájuk és tejbe-vajba füröszthessem őket a nagyszerű élményért, hogy a társaságukat élvezhetem amire egész életemben vágytam”. Picsába velük. Amelyik nő ilyen, az alapból nem felel meg az elvárásoknak, nézzen ki bárhogy. Ez ennyi.

Amúgy rohadtul lehangoló, amit a mai stricikről írtál. Ez a Feminizmus és a férfiak elnőiesedésének az eredménye. Már a stricikből is csak ilyen kis köcsög lett, egy fizetett alkalmazott. Szégyen. Tarzan a K2-ből forog a sírjában.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn:

Ugye az megvan, hogy ilyenkor összeadódik az összeg, tehát nem egy ember fizet ki egy órát, hanem óradíj+programdíj / fő? Én is kerestem már lazán több tízezer eurót egy alkalommal, a nagy pénz sosem az 1:1 felállásban van. Szóval nem, nem vagyok hiszékeny, csak én tudom, mi hogy van.

Ezen meg komolyan képes vagy szomorkodni, hogy a stricik is normálisak lettek? Micsoda világ, hogy már ők se vadállatok! :) A régi stricik téged is szarrá vertek, kiraboltak, átvertek, nem csak a kurváikat. Azt viszont azért ne hidd, hogy puhányak lennének, most is kell erőt demonstrálni alkalmanként, azért nem való mindenki stricinek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“a bazi sok pénz ígéretével, luxussal, mutogatják a képeket, amik ott készültek luxushotelekben, gyönyörű tengerparton, luxusautókban – és sokaknak ennyi elég.”

Az összes arab országot üvegsivataggá kell változtatni 6-700 atommal.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Én is kerestem már lazán több tízezer eurót egy alkalommal”

Lóval csináltad már?

Hunn
Újságíró

Ugye az megvan, hogy ilyenkor összeadódik az összeg, tehát nem egy ember fizet ki egy órát, hanem óradíj+programdíj / fő? Én is kerestem már lazán több tízezer eurót egy alkalommal, a nagy pénz sosem az 1:1 felállásban van. Szóval nem, nem vagyok hiszékeny, csak én tudom, mi hogy van.

Ezen meg komolyan képes vagy szomorkodni, hogy a stricik is normálisak lettek? Micsoda világ, hogy már ők se vadállatok! :) A régi stricik téged is szarrá vertek, kiraboltak, átvertek, nem csak a kurváikat. Azt viszont azért ne hidd, hogy puhányak lennének, most is kell erőt demonstrálni alkalmanként, azért nem való mindenki stricinek.

Engem? Nem hiszem. Katonakoromban éppen kimenőn voltam, amikor egyszer egy kupiból kijövet bunyóba keveredtem egy stricivel. Kiegyeztünk döntetlenben.

Elcseszettnek tartom az egész mai koncepciót. A prostitúció a világ legősibb mestersége, a strici meg a második. Az első kurva úgy gondolta, hogy: “Mostantól a férfiak teljesen normális nemi vágyain fogok élősködni, mert szép vagyok és megtehetem”. Az első strici pedig úgy gondolta, hogy: “Anyád. Akkor ide a pénzt különben pofon váglak, mert én meg erősebb vagyok és megtehetem.” És ez így volt helyes.

A prostik a férfiak teljesen normális nemi vágyain élősködnek. Azért tehetik meg, mert a férfiak többségének a Feminista kondicionálás miatt fogalma sincs hogyan kell csajozni. A prostitúció tiszta Blue Pill-es piedesztálra emelés, az az oltári nagy kamu az alapja, mintha ezeknek a nőknek olyan magas lenne az SMV-je, hogy az átlag férfinak fizetnie kellene hogy megkapja őket. Nevetséges.

A prostitúció csak a női “Beta Bux” szexuális stratégia kimaxolása, és csak akkor működik, ha a világ teli van bétákkal akik tényleg hajlandóak húzni az igát, és vannak olyan kretének, hogy tényleg képesek több ezer eurót kifizetni a szexért. Mondjuk ez még istenes, mert vannak olyan idióták is akik milliókat költenek a nőikre, holott egy csík kokainér bárki megkaphatja őket a diszkó mosdójában. Meg feleségül vesznek aranyásókat, meg ilyenek. A sok kretén tényleg elkapatja a nőket anyagilag, ennek mi értelme? Áhhh…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Úgy nyomod ezt, mint az ismerősöm, aki a multikat szidja, mert rászoktatták a műkajára. Ő, a szegény áldozat. Semmi egyéni felelősségvállalás, milyen kényelmes ebben hinni, hogy mindig más a rossz, a te lelked meg patyolattiszta.

A “normális nemi vágyain” kijelentésen a kurvák felröhögnek, mert az átlagpasi némi vágyaiban nem gyakran találod meg a “normálist”. :) Pornófüggő generáció, az esetek több, mint felében a kedvenc jeleneteiket akarják leutánozni, és voltaképpen gyávák. Egyáltalán nem arról van szó, hogy ne találnának nőt, mind tart otthon, de nem merik a pornófüggőségük okán felszedett, beakadt fétiseiket belevinni a “normál” életükbe. Tudod, hányszor elhangzik az a nyivákolás, hogy ő nem tudna a felesége/gyerekei/anyja/kiskutyája szemébe nézni, ha ezt otthon csinálná? A szegény áldozat, hát neki csak teljesen normális nemi vágyai vannak ugye, ezen még napokig fogok nevetni.

Hol beszélünk “normális nemi vágyról”, amikor egy csapat egyetemista srác összeáll bebaszni, és arra hívnak nőt, hogy gyakorlatilag megerőszakolják? Nagyon sok férfi vágyálma, hogy megerőszakoljon egy nőt, de hát ott az a szemét jog ugye. Szegény férfiak? Ha ezt a “való” életben tennék, már rég rács mögött lennének. Persze, most jöhet a mantra, hogy a gaz nők rászoktatták szegénykéket a pornóra…

Hogy a te világodban még miről szólt a prostitúció, azt ne keverd azzal, ami ma van. Épp ez az, átalakult, itt már nem szegény “nem kapok jó nőt”, “nincs, aki leszopjon” szintű alapproblémákról van szó, hanem kőkemény mentális/szexuális problémákról, devianciákról a férfiak részéről. És ezek az emberek ezért fizetnek, mindenki megtalálja a magának megfelelőt ebben a szituációban. Nyugodtan elhagyhatod ezt a férfimentegető álláspontot, rég nem létezik az a fajta tapasztalatlan kisfiús nyomor, amiben itt te is meg még sokan mások hitegetik magukat, miközben a többség itt is erőszakpornóra veri esténként, nappal pedig szentté avatja magát, már csak ezért is kifejezetten bosszantó ez az örök önsajnálat. Aki kurvázik, jó okkal teszi, onnantól meg jobb, ha kussol, mind tudjuk, miért.

Az meg különösen vicces, hogy nyomod itt a magadét, hogy a feministák miatt nem vadbarmok a stricik, miközben a valóságban ez arról szól, hogy már rég elhagytuk azt a kort, amikor csak fogni kellett pár szakadt, drogos ribancot és kiállítani a kamionparkolóba, majd behajtani rajtuk a pénzt. Ebben nincs pénz, abban van a nagy pénz, amit mi csinálunk, viszont máshogy ő annak a közelébe nem merül, mint hogy alkalmazzuk. Ma a strici bármikor leváltható, ő veszít, ma már sokak szerint egyáltalán nincs is rájuk szükség. Szóval a saját érdekében normális, nem azért, mert a femik őt annyira elnőiesítették.

hunbagira
Újságíró

Nyugodtan elhagyhatod ezt a férfimentegető álláspontot, rég nem létezik az a fajta tapasztalatlan kisfiús nyomor, amiben itt te is meg még sokan mások hitegetik magukat, miközben a többség itt is erőszakpornóra veri esténként,

Erre valami forrás? :D Amúgy germánajkú (már ameddig, ugye ld cikk) területen dolgozó kollegináid  valóban mesélnek ilyet. De ez még kelet-európára nem jellemző, azt mesélik. :) Szóval ellentmondanak neked.

Az meg, hogy nyugati pasikat tényleg sikerült teljesen elköcsögösíteni emiatt telivannak komplexussal- különösen a germánok- és nálatok vezetik le, ti meg élősködtök ezen (is). Duplán a ti bűnötök.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nagyon sok férfi vágyálma, hogy megerőszakoljon egy nőt, de hát ott az a szemét jog ugye.”

Nagyon sok nő vágyálma, hogy megerőszakolják, lehetőleg csoportosan, elég csak sétálgatnia szutykos környéken.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ki beszélt Kelet-Európáról? Egyébként de, még Magyarországon is jellemző, csak a pénz nem. Ennek elég sok köze van ahhoz, hogy nem magyar történetekkel szokott tele lenni a net. :)

A németek és az osztrákok a legperverzebbek, erőszakosabbak, aztán a lengyelek. Rájuk ez alapvetően jellemző, míg Belgiumban, Hollandiában inkább szélsőségekkel találkozni. Tehát ott több a “normális”, de aki perverz, az tényleg durván az. A franciákat meg már meg sem lehet ítélni, mert több az arab, mint a francia. De például az arabokra is jellemző az erőszak, viszont a fétisek nem, ők nem fétisfüggők, míg a fehérek egyre inkább azok. A bdsm-nek ma már óriási rajongótábora van, olyannyira, hogy gyakorlatilag a nem fétisszex is tartalmaz belőle elemeket szinte mindig. Beépül. Ahogy az anál is, de a pisiszex is olyan, amire a pasik fele azt mondja, hogy “nyitott rá”. És akkor még nem említettem a “kedvenceimet”, a lábfétiseseket és “socks and sneakers” fanatikusokat, ami számomra teljesen értelmezhetetlen. És sokan vannak, nagyon sokan.
Pornó. Hagyjuk már a feminizmust, semmi köze hozzá.

Hunn
Újságíró

Úgy nyomod ezt, mint az ismerősöm, aki a multikat szidja, mert rászoktatták a műkajára. Ő, a szegény áldozat. Semmi egyéni felelősségvállalás, milyen kényelmes ebben hinni, hogy mindig más a rossz, a te lelked meg patyolattiszta.

A “normális nemi vágyain” kijelentésen a kurvák felröhögnek, mert az átlagpasi némi vágyaiban nem gyakran találod meg a “normálist”. :) Pornófüggő generáció, az esetek több, mint felében a kedvenc jeleneteiket akarják leutánozni, és voltaképpen gyávák. Egyáltalán nem arról van szó, hogy ne találnának nőt, mind tart otthon, de nem merik a pornófüggőségük okán felszedett, beakadt fétiseiket belevinni a “normál” életükbe. Tudod, hányszor elhangzik az a nyivákolás, hogy ő nem tudna a felesége/gyerekei/anyja/kiskutyája szemébe nézni, ha ezt otthon csinálná? A szegény áldozat, hát neki csak teljesen normális nemi vágyai vannak ugye, ezen még napokig fogok nevetni.

Hol beszélünk “normális nemi vágyról”, amikor egy csapat egyetemista srác összeáll bebaszni, és arra hívnak nőt, hogy gyakorlatilag megerőszakolják? Nagyon sok férfi vágyálma, hogy megerőszakoljon egy nőt, de hát ott az a szemét jog ugye. Szegény férfiak? Ha ezt a “való” életben tennék, már rég rács mögött lennének. Persze, most jöhet a mantra, hogy a gaz nők rászoktatták szegénykéket a pornóra…

Hogy a te világodban még miről szólt a prostitúció, azt ne keverd azzal, ami ma van. Épp ez az, átalakult, itt már nem szegény “nem kapok jó nőt”, “nincs, aki leszopjon” szintű alapproblémákról van szó, hanem kőkemény mentális/szexuális problémákról, devianciákról a férfiak részéről. És ezek az emberek ezért fizetnek, mindenki megtalálja a magának megfelelőt ebben a szituációban. Nyugodtan elhagyhatod ezt a férfimentegető álláspontot, rég nem létezik az a fajta tapasztalatlan kisfiús nyomor, amiben itt te is meg még sokan mások hitegetik magukat, miközben a többség itt is erőszakpornóra veri esténként, nappal pedig szentté avatja magát, már csak ezért is kifejezetten bosszantó ez az örök önsajnálat. Aki kurvázik, jó okkal teszi, onnantól meg jobb, ha kussol, mind tudjuk, miért.

Az meg különösen vicces, hogy nyomod itt a magadét, hogy a feministák miatt nem vadbarmok a stricik, miközben a valóságban ez arról szól, hogy már rég elhagytuk azt a kort, amikor csak fogni kellett pár szakadt, drogos ribancot és kiállítani a kamionparkolóba, majd behajtani rajtuk a pénzt. Ebben nincs pénz, abban van a nagy pénz, amit mi csinálunk, viszont máshogy ő annak a közelébe nem merül, mint hogy alkalmazzuk. Ma a strici bármikor leváltható, ő veszít, ma már sokak szerint egyáltalán nincs is rájuk szükség. Szóval a saját érdekében normális, nem azért, mert a femik őt annyira elnőiesítették.

Az én lelkem tényleg patyolat tiszta, te pedig még mindig szutyok vagy. Mert én abban a pillanatba, hogy megkaptam azt a tanítást amire szükségem volt ahhoz hogy csajozni tudjak (Red Pill/PUA) onnantól nekem eszembe sem jut, hogy kurvázni járjak.

Tehát ami engem illet, amint lehetőségem volt rá, amint megvoltak az eszközeim ahhoz, hogy felelősséget vállaljak az életemért, megtettem. Vagyis valóban külső, és nem belső hatás volt az, ami engem rossz irányba indított el. Bárcsak megkaptam volna ezt a segítséget fiatal koromban, magamtól sosem kurváztam volna.

És az egészben a legtutibb az, hogy most már a pornós fétiseimet is ki tudom elégíteni, tök ingyen, szerencsére a fiatal nők is már a “pornófüggő generációba” tartoznak. Erről ennyit.

Amikor a csapat részeg egyetemista összeáll, akkor NEM megerőszakolják a kurvát, mert aki kurva akar lenni, az ne sírjon ha basszák. Igen, itt az élő példa: ezek a srácok is megkapták ugyanazt a Feminista kondicionálást, amit én. Pontosan érzem amit érezhetnek.

Ez még csak egyéni szinten jelenik meg, de meg fog jelenni társadalmi szinten is. Olyan szinten túllengett a Feminista inga, hogy nagyon komolyan vissza fog lengeni, nagyon komoly backlash lesz. És ez nem visszatérés lesz a tradicionális szerepekhez, amikor még tisztelték és értéknek tartották a nőt. Hanem igazi nőelnyomás lesz.

Szerintem te kb. az utolsó generációba tartozol, amikor a nők még azt csinálnak amit akarnak, és a Feminizmus uralkodik. Azt sajnálom, hogy én ezt már csak nagyon öregen fogom megérni ha megérem, hogy odabaszunk a nőknek, istenesen.

Addig is a magánéletben éljük ezt ki. Mondjuk kurvák idézőjeles “megerőszakolásával”. Vagy arcba hugyozásával/kutya ráeresztésével. Tízezer euró? Haha. Ötezer forint extrából megvolt, amikor még kurváztam. Lehet hogy a buta germánt vagy dubaji arabot le tudod venni ezért ötezer euróra, de ugyanez Budapesten ugyanattól a szutyok kurvától ötezer forint. Emlékszem arra a napra, aznap reggel még úgy ébredtem, hogy tiszteltem a nőket, este pedig úgy feküdtem le, hogy már nem.

Az oldschool strici eltűnésével eltűnt az “Alfa Fux” a prostitúcióból, a Feminizálódás hatására. Ma a nőknek mindent szabad, bármit megtehetnek. Nem mindig lesz ez így, ahogy fentebb is írtam. Egyre több férfinak lesz elege, és a fiatalok azok, akik már látják, hogy nincs semmi vesztenivalójuk, ha bekeményítenek nekik csak jobb lehet. szar élete lesz a lányunokáitoknak, azt már most megjósolhatom.

Én pedig ősz hajjal fogok hintázni a karosszékben, és tapsolni a fiatal bikáknak ahogy helyretesznek majd az akkori picsákat. Én tenném már most is, de még túl sok a magina akiknek még be kell nyelnie a Red Pill-t. sebaj. Öröm lesz nézni, kár hogy nem negyven évvel ezelőtt történt.

Bírom egyébként, hogy a férfiaknak a Feminizmus okozta szexuális és lelki nyomorán élősködsz, aztán még fikázod meg gúnyolod is őket, hogy szexuális és lelki nyomoruk van. Ebből élsz, te szerencsétlen.

hunbagira
Újságíró

Ki beszélt Kelet-Európáról? Egyébként de, még Magyarországon is jellemző, csak a pénz nem.  Eddigi kurva ismerőseim nem ezt mesélték. Nah mindegy.

A németek és az osztrákok a legperverzebbek, erőszakosabbak,  Ebben egyezik a véleményetek. Erőszak nélkül

aztán a lengyelek. 

Ebben nem teljesen újra. De azt ők is mondták, hogy a szlávajkú (exszovjet, jugó) pasik legagresszívebbek “ők most is lepofoznak, ha szemtelenek vagyunk” miau…:D

Hát én továbbra is tartom, hogy vendégkörötök többsége a “kisfiú” és a “albundy” (nem véletlen lett mém belőle) akik a hipergámiátok miatt nem jutnak pinához vagy saját szintjükhöz képest, csak egy darabszarhoz aki ráadásul királynőnek hiszi magát.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn:

Ahogy neked is szerencsésnek kéne érezned magad, mert te vagy az utolsó generáció, aki a legbetegebb dolgokat is megtehette ötezer forintért. :)
Én általánosságban beszélek a szakmáról, nekem vannak elveim, és azokat egy milliárd euróért sem dobnám el, mert nem éri meg.
Egyébként, ha végre kikerül a képből az önsajnálat akármelyik oldalról, akkor úgy vagyok vele, hogy a pornófüggőségben sincs semmi gáz alapvetően, ha nem kattan meg tőle az illető. Az a határ, és látok arra is példát. Onnantól káros, bár az az egyén saját nyomora, sajnálni nem sajnálom, de segítségre volna szüksége a saját érdekében, már ha ez gyógyítható, amiben nem igazán hiszek, de nem értek hozzá. Nem gondolom, hogy a perverzió önmagában rossz dolog lenne, sőt az erőszakszex függőket sem ítélem el, ha nem mennek el addig, hogy ártatlanokat támadjanak le vele, tehát nekik pont jó a kurvázás, dicséretes, ha annyit belátnak, hogy ha még nem találták meg hozzá a megfelelő partnert, akkor legalább üzleti alapon csinálják. Ebben pont a kölcsönösséget látom, tök érthetetlen ez az önsajnálat a részetekről. Ha valaki nem akar fizetni, úgyis rászánja az idejét, energiáját, hogy megtalálja a maga párját hozzá, ez is igaz, hogy a nők is egyre inkább pornófüggők. Alapvetően ez így jó, ez így működik, miért olyan nehéz ezt belátni, elismerni? Miért kell játszani az áldozatot?
A többi meg… na majd meglátjuk, csak érd meg, én is azt kívánom. :)

hunbagira
Újságíró

Én pedig ősz hajjal fogok hintázni a karosszékben, és tapsolni a fiatal bikáknak ahogy helyretesznek majd az akkori picsákat.

Nem fogsz, ugyanis akkoriban durva polgárháborút fogunk vívni, az ide bejött és a már itt lévő migránsokkal ómigránsokkal. De egy biztos, akárhogy végződik ez a nők helyre lesznek téve. Vagy a füstösök vagy mi fogjuk őket, az tény.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

hunbagira:

Én nem olvasgatok a témában a neten, fogalmam sincs, mások mit mondanak. Azt mondom, amit tudok, tapasztalok. Nem minden országgal kapcsolatban van bármi tapasztalatom, mert van, ahol nem működik, nem érdemes odamenni. Az olaszokkal például nem sok van, amennyi van, abból az jött le, hogy ez egy mítosz, hogy ők tüzes, vad szeretők – igazából a legfantáziátlanabb, legunalmasabb fajta az olasz, de mondom, olyan nagy tapasztalatom nincs benne, biztos sokan cáfolnák. Közép-Európát érdemes becélozni, ha valaki jól akar keresni és bevállalósabb, aztán ott lehet egyezkedni, mit igen, mit nem, és ki is tudják fizetni. A lengyelek furcsák egyébként, ez az általános véleményem, valami fura bennük, sok a perverz/fétisfüggő, ahogy már említettem. De bennük sincs sok pénz, ezt úgy értsd, hogy érintheted állomásként valamelyik nagyvárost, ahol elvagy egy hétig, de nem tudnál el lenni hónapokig, míg Brüsszelben, Amszterdamban, egyes német városokban igen. Berlin szintén felejtős, nagyon alacsonyan vannak az árak, 10 euróért a klubok egész éjszakás programokat kínálnak, Köln, Hamburg például jobb helyek ebből a szempontból.
Mondom, a magyarokkal alapvetően nem lenne baj, közepesen nehéz esetek, csak nincs pénz. Ugyanaz, mint Lengyelország: pár hét alatt lefut a kör, aztán hagyni kell a várost erőt meríteni újra.

hunbagira
Újságíró

Én nem olvasgatok a témában a neten, fogalmam sincs, mások mit mondanak. Én sem, 4 kolleginád mondta személyesen.

Hunn
Újságíró

Ahogy neked is szerencsésnek kéne érezned magad, mert te vagy az utolsó generáció, aki a legbetegebb dolgokat is megtehette ötezer forintért. :)
Én általánosságban beszélek a szakmáról, nekem vannak elveim, és azokat egy milliárd euróért sem dobnám el, mert nem éri meg.
Egyébként, ha végre kikerül a képből az önsajnálat akármelyik oldalról, akkor úgy vagyok vele, hogy a pornófüggőségben sincs semmi gáz alapvetően, ha nem kattan meg tőle az illető. Az a határ, és látok arra is példát. Onnantól káros, bár az az egyén saját nyomora, sajnálni nem sajnálom, de segítségre volna szüksége a saját érdekében, már ha ez gyógyítható, amiben nem igazán hiszek, de nem értek hozzá. Nem gondolom, hogy a perverzió önmagában rossz dolog lenne, sőt az erőszakszex függőket sem ítélem el, ha nem mennek el addig, hogy ártatlanokat támadjanak le vele, tehát nekik pont jó a kurvázás, dicséretes, ha annyit belátnak, hogy ha még nem találták meg hozzá a megfelelő partnert, akkor legalább üzleti alapon csinálják. Ebben pont a kölcsönösséget látom, tök érthetetlen ez az önsajnálat a részetekről. Ha valaki nem akar fizetni, úgyis rászánja az idejét, energiáját, hogy megtalálja a maga párját hozzá, ez is igaz, hogy a nők is egyre inkább pornófüggők. Alapvetően ez így jó, ez így működik, miért olyan nehéz ezt belátni, elismerni? Miért kell játszani az áldozatot?
A többi meg… na majd meglátjuk, csak érd meg, én is azt kívánom. :)

Nézd, ha bejön az a jövő aminek a jeleit látom, amit jósolok, akkor kb. a szexrabszolgaság lesz az alap, mint az ISIS-nél. Úgyhogy én leszek az az utolsó, szomorú generáció, akinek ilyesféle vadulásért még fizetnie kellett. Lefogadom, a 70-es években a miniszoknyában egyetemre járó, emancipált Feminista afgán meg iraki picsák sem gondolták volna, hogy 50 év múlva a lányaik burkában járnak majd, és nem a Feminizmus végső győzelmét hozza el nekik a történelem.

Trump győzelme csak a kezdet, és az nem kis mértékben köszönhető a felébredt anti-Feminizmusnak és a Manoszférának. Ez már az a reakció, amiről beszélek, és ennek nincs vége míg az inga el nem ment a másik irányba végig. Már elindultunk az arra felé vezető úton. Hála Istennek.

Elvekről te ne beszélj. Férfiak tömegei élnek szexuális és lelki nyomorban, és mi erre a női reakció? Jobb esetben totális közöny, esetleg egy “nem tudlak sajnálni”. Rosszabb esetben, mint a tiéd is, az, hogy gyerünk aztán élősködjünk rajtuk, vegyük el a pénzüket, aztán röhögjünk rajtuk/gúnyoljuk ki őket. Ebből is látszik, hogy a nők alacsonyabbrendű lények, a kurvák meg annak is a legalja. Egyik nagy célom az életben, hogy amit 13 éves koromtól én a nőktől kaptam húsz éven át, azt a nagy semmit, azt a lelki és szexuális nyomort, azt visszaadjam nekik, nektek, mégpedig kamatostul.

Hunn
Újságíró

Nem fogsz, ugyanis akkoriban durva polgárháborút fogunk vívni, az ide bejött és a már itt lévő migránsokkal ómigránsokkal. De egy biztos, akárhogy végződik ez a nők helyre lesznek téve. Vagy a füstösök vagy mi fogjuk őket, az tény.

Az a szomorú, hogy én is így látom. Kölyökkoromban Jugoszlávia kurva gyorsan eljutott onnantól hogy béke van, azon át hogy elkezdett eszkalálódni az erőszak, egészen a totális népirtásig. Ott pár hónap kellett ehhez, itt Európa kellős közepén, tőlünk egy klikk-re. Ugyanezt látom most EU szinten történni, már eszkalálódik az erőszak, már halnak meg az emberek, már növekszik a feszültség amiatt, hogy az állam nem védi meg az európaiakat. Már él a revans vágya, már mi is szívesen látnánk az ellenséges halottakat. Én legalábbis igen, és tuti nem vagyok ezzel egyedül, már ha az internetes kommentelőknek hinni lehet. Előbb-utóbb jönni fog a népirtás. A jó hír az, hogy győzni fogunk. Migránsok? Haza fogjuk vágni az összeset.

Reszet Elek
Újságíró

SS:  Nincs teljesen igazad. Leegyszerűsíted a szexuális indíttatású dolgokat ha férfiakról van szó és nem is először. A mondandód lényege férfi = pornó = perverzió = prosti. A minden férfi erőszakolni akar vélekedésed meg egyszerűen ostobaság. A legtöbb prosti kínálatában szerepel a szüzesség elvétele ahogy SOS dolgok is. Ezek egyike sem fétis, pornófüggőség vagy más okozta deviancia. Korábban pedig te is elismerted a “barátnő-fílinget”. Azt gondolom, a legtöbb férfi nem erőszakolni akar, sőt az ilyesmi lankasztó hatású, sokkal inkább szexuálisan totálisan birtokolni valakit, ami teljesen más dolog.

A szex nagyon erős viszonyítási pont minden ember számára. Ezernyi iránya és kifejeződési módja van. Ez pedig igaz még a prostikkal kapcsolatosan is. Abban igazad van, hogy a pornó kondicionál nemtől függetlenül. Az emberek szexuálisan kondicionálhatóak, minél korábban kezdik, annál nagyobb mértékben. Ami meg a nem tudna x,y szemébe nézni dolgot illeti, gondolom leginkább a szubmisszív (és esetleg biszex) hajlamú fickókra igaz, ők azok akik leginkább kettős életet élnek lévén az ilyen vágyak a megvetés tárgyaivá teszik őket a legtöbb egészséges étvágyú férfi (és nő) számára.

Alter Ego
Szerkesztő

És akkor RE gondolatai nyomán levonhatjuk a tanulságot, hogy sem az egészséges partnerkapcsolatokról, sem a (férfi) szexualitásról nem tud túlzottan sok valósághű, előremutató dolgot mondani egy kurva. Legalábbis SS szemmel láthatóan gyakran téved. Vajon az igaz, hogy aki (mentálhigiénés értelemben) beteg emberekkel dolgozik, az maga is beteg lesz előbb-utóbb? Vagy esetleg azt kell mondanunk, hogy eleve csak beteg ember foglalkozik ilyesmivel?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Reszet Elek:

Ugyan már, a szüzességelvétel már rég nincs a képben, ma már bármelyik fiú talál szexre 13 éves tinilányokat, mondom, ti nagyon régi tapasztalatokkal rendelkeztek. A “barátnő fíling” létezik, szerintem az betegebb dolog bármelyik szexuális perverziónál, épp ezért nem is megyek bele ilyesmibe, és egyébként sem jelenti, hogy kevésbé volna erőszakos a dolog, sőt ők a legveszélyesebbek. És nem, mivel én sosem voltam domina és nem is leszek, egyértelmű, hogy a domináns oldalról is megy ez a siránkozás. Néha egy kicsit meglátják a valóságot, néhány pillanatra.

Én nem tudok eleget a férfi szexualitásról. Mondják nekem a férfiak, akik elvileg még sosem dugtak más férfiakkal. :) Mint mindig, a férfi most is jobban tudja, de azért szívesen végiggörgetném az ide kommentelők keresési előzményeit, megnézve, milyen típusú pornóra szoktak rákeresni, és ismét nyugtázhatnám, hogy igazam volt, csak megy a vetítés egymás előtt. Még Hunn is beismerte, milyen dolgokat művelt, és büszke rá, de az más – és ő persze nem beteg, neki “normális nemi vágyai vannak”, egyszerűen a legtöbb férfi egy álomvilágban él önmagában kapcsolatban, amiben ő Isten katonája, a “jó” képviselője, a tévedhetetlen, a kivételesen éleslátó, miközben ontja magából a primitív agressziót, erőszakot, minden mondatán érződik, elnyomást, vérfürdőt és szenvedést akar látni, csak hogy elmondhassa, ő áll mindenek felett. A legtöbb férfi erőszakos, erőszakpornót néz, erőszakról ábrándozik mint idillről – de ma már gátolja a jog, ez pedig iszonyú frusztrálttá teszi, az egyetlen reménye, hogy a történelem ismétli önmagát, visszamegyünk a sötét középkorba, szolgákról és szexrabszolgákról álmodozik, mert ő persze mindig az uralkodó osztályhoz fog tartozni, hiszen ő kivételesen erős és intelligens. A férfiak többsége ilyennek látja magát és a jövőjét, és ez jelenleg a szexualitás szokásaikban mutatkozik meg leginkább.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aldo:

“El kell viselni a havibajos hisztériádat, a kényeskedésedet, végighallgatni a rinyálásodat, hogy mennyire fáj a fejed és kitalálni a gondolataidat?”

Hehe, épp ellenkezőleg, az ő rinyálásukat kell hallgatni olyankor. A “barátnő fílingben” van masszázs, szex utáni összebújás (nevetséges), simizgetés, cukiskodás, és persze végig kell hallgatni minden baját. A többség azért vállalja, mert könnyebb munka, ezek a pasik gyakran lelki szemetesládát keresnek először, viszont ettől a “barátnő fílingtől” megkeveredik az agyuk, kitalálják maguknak, hogy nekik kell a nő, és akkor kezdődik a terror. Nem fogják fel, hogy fizettek azért, hogy valaki kedves legyen velük, hogy nem szólt többről, mint egy fílingről, ezek a legrosszabbak, nem szabad ilyet csinálni. Nem ép emberek, beteg, torz lelkű emberek, igazi szexuális ragadozók, ezek mennek rá a strici nélküli, sokkal védtelenebb kurvákra. Kezdők és tapasztalatlanok fogják ki őket a leggyakrabban, megélik párszor, mivel járnak az ilyen vevők, és soha többé nem vállalnak “barátnő fílinges” szolgáltatást a könnyebb pénzért. Ez nem összekeverendő a klasszikus escort munkával, amikor el kell játszani az új nőjét, hogy menőnek érezze magát. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Most elég sötét újkorban vagyunk.

Hunn
Újságíró

Még Hunn is beismerte, milyen dolgokat művelt, és büszke rá, de az más – és ő persze nem beteg, neki “normális nemi vágyai vannak”, egyszerűen a legtöbb férfi egy álomvilágban él önmagában kapcsolatban, amiben ő Isten katonája, a “jó” képviselője, a tévedhetetlen, a kivételesen éleslátó, miközben ontja magából a primitív agressziót, erőszakot, minden mondatán érződik, elnyomást, vérfürdőt és szenvedést akar látni, csak hogy elmondhassa, ő áll mindenek felett. A legtöbb férfi erőszakos, erőszakpornót néz, erőszakról ábrándozik mint idillről – de ma már gátolja a jog, ez pedig iszonyú frusztrálttá teszi, az egyetlen reménye, hogy a történelem ismétli önmagát, visszamegyünk a sötét középkorba, szolgákról és szexrabszolgákról álmodozik, mert ő persze mindig az uralkodó osztályhoz fog tartozni, hiszen ő kivételesen erős és intelligens. A férfiak többsége ilyennek látja magát és a jövőjét, és ez jelenleg a szexualitás szokásaikban mutatkozik meg leginkább.

Kedves SerialSlut, a legviccesebb kurvázós sztorim a legutolsó, amit már Red Pill-es fejjel követtem el, mert kíváncsi voltam, így milyen élmény. A prosti akihez mentem már a Falon túl jár, és régen visszajárós vendége voltam (ami jelzi is, hogy Incelként milyen mélyre is tud süllyedni egy férfi) és még Béta Bélaként ismert meg engem, rendes, kedves, normális srácként.

Gondolom ezért is merte megpróbálni eljátszani azt a lehúzást, ezt az “itt ne érj hozzám, ott ne érj hozzám, ne told be a faszod tövig mert nem kellemes és fáj” című dolgot, ami már egy feleségnél is necces, de egy kurva ne sírjon ha basszák, és különben is hadd szenvedjen a ribanc.

Tulajdonképpen meg kellett volna erőszakolni, ahogy te is írtad az egyetemisták történetét, csak nekem akkor már elment a kedvem az egésztől. Úgyhogy lehúztam a gumit és az arcába dobtam, mondom neki: -“Ha úgy akarod hogy neked is jó legyen, az ingyen van, bazmeg, nem pénzért. Én nem a semmire fizettem, vissza a pénzt te szutyok.” Na, nekiállt visszaugatni, hogy: -“Azt lesheted, takarodj innen”, stb…. Azt hitte, mint a mai nők többsége, hogy ő tehet bármit, mondhat bármit, csinálhat bármit, viselkedhet bárhogy, annak nem lesz következménye, biztonságban van.

Felöltöztem, mondom neki: két választásod van, az egyik hogy visszaadod a pénzemet, a másik hogy szétverem a fejedet, te döntesz. Persze ugatott vissza, azt hitte biztonságban van.

Namost, a fizikai erőszakkal, az agresszióval  az a lényeg, hogy blöffölni, fenyegetőzni csak úgy a semmire nem szabad. Az embernek egyrészt  tudnia kell eszkalálni és de-eszkalálni, másrészt pedig meg kell lennie az elköteleződésnek hogy végig is viszi ha kell, nem csak pofázik. Aztán pedig sebesség, kegyetlenség, meglepetés (speed, agression, surprise, ahogy Andy McNab is írta) .

Szóval visszaugat, én pedig erre jobb kéz ökölbe szorít és felemel, megindulok felé mint a tank. Elkezd hátrálni, felveszi a mobilját és fenyegetőzik, hogy segítséget hív (gondolom a “menedzserét”). Mondom neki: -“Hívjál nyugodtan, hármat is, mire bárki ideér megdöglesz”. Elkaptam a karját meglódítottam és hátralöktem, és ahogy ütném láthatta a szememben hogy komolyan gondolom, mert pontosan láttam a szemén a pillanatot amikor elkezdett félni és rájött hogy mégsincs biztonságban. Hogy én már nem a régi Béta Béla vagyok, hogy velem egy nő soha az életben többé nem fog már szórakozni.

-“Visszaadom, odadom a pénzedet, csak menj innen!”-kiabálta. És tényleg vissza is adta a pénzemet fél percen belül. A poén az, hogy bár igazságos volt ez így, de a pornós fétisemet az elején azért megcsináltuk, szóval az így grátisz volt :)

Ez az egész így egy hatalmas fless volt, fél méterrel a föld felett lebegtem, és mosolyogtam hazáig. Tényleg szuper élmény volt, minden pillanat megérte, még ha esetleg Chlamydiás lettem is, örülök hogy elmentem. Ezzel sikerült lelkileg is lezárnom magamban és helyre tennem a kurvázós fiatalkori élményeimet is. Azóta nincs igényem a dologra.

Reszet Elek
Újságíró

SS:  “a szüzességelvétel már rég nincs a képben, ma már bármelyik fiú talál szexre 13 éves tinilányokat” – Nem nagyon olvasgatsz cikkeket nálunk ill. hozzászólásokat ugye? A srácok tekintélyes részének még ez sem adatik meg. Ami meg az erőszakos vágyképeket illeti, a nőknek jóval több ilyen van. Keress csak rá! Íme egy itt.  Ha pusztán a kuncsaftjaidból indulsz ki fals eredményre jutsz, ők pusztán egy szegmense a férfinemnek. Láthatóan torz a képed a férfiakról, ami a munkád szükségszerű velejárója. Ez nyilván torzítja a képed a nőkről és a szexualitásról is. Emlékezz rá, mit írtam korábban a megfizetett árról!

Hun:  Én azért erre annyira nem lennék büszke. Láthatóan azért mentél el oda, hogy konfrontálódj, hogy “bosszút állj”. A pénz egy része megillette volna a ribancot.

kangal
Olvasó
kangal

Hunn, te most arra vagy büszke hogy meg tudtál félemlíteni egy nőt? Gratulálok…

Illetve ha már kurvázás, ott a lúzerség non plus ultrája a “visszajáró vendége voltam”. Ha már kurvázik az ember, akkor már menjen mindig máshova, egy kurvával csak egyszer kúrjon.

kangal
Olvasó
kangal

Kölyökkoromban Jugoszlávia kurva gyorsan eljutott onnantól hogy béke van, azon át hogy elkezdett eszkalálódni az erőszak, egészen a totális népirtásig. Ott pár hónap kellett ehhez, itt Európa kellős közepén, tőlünk egy klikk-re.

Nos, Jugoszláviában már a II. világháborúban is irtották egymást a szerbek, a horvátok és a bosnyákok, ott az államalkotó népek közti feszültség már eleve megvolt, ezt egy szerb dominancia (magyarán: minden vezető fejes volt, az iskolaigazgatókig bezárólag), úgyhogy ott a ’90-es évek elején is elég volt egy szikra.

SerialSlut: a kuncsaftjaid igényeit meg ne vetítsd ki a férfiak egészének igényeire, a férfiak többsége nem fog kurvázni, és a “legdurvább perverziója” az max. az orál és az anál, esetleg a hármas, ezekhez meg manapság nem kell kurva. Az ennél durvább vágyak viszik el a kurvázás fele az embert, vagy az, hogy egy 10/10 -es nővel akarjon dugni, aki nem üzleti alapon nem állna vele szóba.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn:

Hát ez egy nagyon menő sztori, gyakran meséled?
Nálunk simán van pénzvisszaadás, ha valami annyira nem tetszik, de csak a programdíjat kapja vissza, nem az óradíjat. Mint az InterCitynél, ha késik. És ezért jó, ha a strici kezeli a pénzügyeket, menjen ahhoz balhézni. Engem is fenyegettek már, én higgadtan kezelem, de az nem jelenti, hogy nincs meg a következménye az ilyen tetteknek. Könnyű a négy fal között szemétkedni, mert nyeregben érzi magát.

És nem, nem a szerelem perverz dolog, hunbagira, ez nem szerelem, hanem egy elcseszett birtoklási vágy vagy minimum durva kattanás. Többségük agresszív és veszélyes egy idő után. Barátnő fílinget ne pénzen vegyen, hanem szerezzen egy barátnőt, ha meg fizet érte, a saját nyomora, ha személyesnek veszi és többet akar. És de, a férfiak többsége erőszakos, te is vertél már meg nőt, ne add itt az ártatlant. :)

Hunn
Újságíró

Hunn: Hát ez egy nagyon menő sztori, gyakran meséled?
Nálunk simán van pénzvisszaadás, ha valami annyira nem tetszik, de csak a programdíjat kapja vissza, nem az óradíjat. Mint az InterCitynél, ha késik. És ezért jó, ha a strici kezeli a pénzügyeket, menjen ahhoz balhézni. Engem is fenyegettek már, én higgadtan kezelem, de az nem jelenti, hogy nincs meg a következménye az ilyen tetteknek. Könnyű a négy fal között szemétkedni, mert nyeregben érzi magát.

És nem, nem a szerelem perverz dolog, hunbagira, ez nem szerelem, hanem egy elcseszett birtoklási vágy vagy minimum durva kattanás. Többségük agresszív és veszélyes egy idő után. Barátnő fílinget ne pénzen vegyen, hanem szerezzen egy barátnőt, ha meg fizet érte, a saját nyomora, ha személyesnek veszi és többet akar. És de, a férfiak többsége erőszakos, te is vertél már meg nőt, ne add itt az ártatlant. :)

Nem, nem mesélem gyakran, hiszen ez az eset csak a minap történt, részben a te posztjaid hatására. Ugye az internetes anonimitás meg a virtuális térrel szemben a valós fizikai távolság miatt személyesen nem tudlak pofon vágni ha beszólsz, meg azt a másik kommentelő Feminista picsát se, keresnem kellett tehát egy proxy-t.

Mert a való életben részemről olyan már nincs, hogy nekem egy nő beszóljon, lekezeljen, szórakozzon velem, megalázzon, és én azt csendben tűrjem. Én nagyon, nagyon sokáig egy rendes, kedves, normális srác voltam aki csendben tűrt és szenvedett, amit autoagresszióval, önpusztítással vezettem le, de most már úgy vagyok vele, hogy visszakaptok mindent. Mármint ti, nők, úgy általánosságban és egyesével is.

(Zárójelben kérdezem: tényleg nem lehet innen a Feministákat meg a ribancokat kitiltani? Nem “safe space”-re vágyom, nem vagyok én liberál-bolsevik. De nekem már megvolt a belső békém mielőtt ezek ide is utánunk jöttek, és rossz hatással vannak a lelkivilágomra és a magatartásomra egyaránt. Zárójel bezárva.)

Mindamellett érdekes megérteni, hogy a férfiak szexre és intimitásra vágynak a nőktől, amit nem kapnak meg és ezért még képesek elmenni kurvázni is és fizetni érte, de ott sem kapják meg juszt se. Erre tényleg csak annyit tudok mondani, hogy egy nőnek ha csak megfordul is a fejében, hogy pénzt kérjen a pinájáért és a szexért, azt kegyetlenül alázni kell, ami a csövön kifér!

Itt ez a szegény srác is például, aki azon vacillál, forduljon-e örömlányhoz:

http://csajokespasik.blog.hu/2017/08/31/forduljak_oromlanyhoz

Ne tedd, koma. A kurva nem nő, a kurvázás nem szex. Az csak faszverés pornóra 3D-ben. Bármelyik átlagos, akár csúnyácska lánytól többet kapsz, mint a legszebb, legbombázóbb, legtapasztaltabb, 10/10-es, 90-60-90 méretekkel megáldott luxuskurvától milliókért.

Ami a striciket illeti, látszik hogy te is csak Manginákkal a hátad mögött vagy nagylány. Szerinted én a farzsebemben miért hordok kést, szalonnázni? Lényeg, hogy a bíróság előtt megálljon az önvédelem tényállása. Az oldschool stricik mások, de azok a nőt verték volna agyba-főbe, ha nem akar a pénzért cserébe baszni is. A mai Mangina Stricijeitektől nem félek. És mielőtt bárki megvádolna, hogy csak a nőkkel, az öregekkel és a gyerekekkel vagyok nagylegény, arra csak annyit mondok: hogy-hogynem, ha én betartom a kulturált és udvarias kommunikáció illemszabályait, akkor nekem érdekes módon férfiakkal sosincs konfliktusom. Ki ért ezt?

Őszintén megmondom, a mai feminizált, Feminista társadalom fő problémája, hogy a nők nem félnek a férfiaktól, de legalábbis nem tartanak tőlük. Azt hiszik, bármit mondhatnak, csinálhatnak, akárhogy viselkedhetnek, a férfi részéről nem lesz következménye. Hogy te férfiként  nem tehetsz semmit, és a nő mindenképpen biztonságban van.

Azt kell tudatosítani a nőkben, hogy a biztonságuk csakis és kizárólag a férfiak döntésének az eredménye. És hogy ez a biztonság nem alapból jár, hanem cserébe úgy kell a nőknek viselkedni, hogy a férfiaknak meg se forduljon a fejében a nőkkel szembeni fizikai erőszak vágya.

Hunn
Újságíró

Hunn, te most arra vagy büszke hogy meg tudtál félemlíteni egy nőt? Gratulálok…

Pontosan. És nagyon nagy fless, először csináltam ilyet az életben. Szuper élmény, szívből ajánlom minden férfinek, hogy  egyszer az életben átéljen ilyet is. A sok lekezelésért, megaláztatásért, semmibevételért kicsit kárpótolt. így utána egész másként tekintek a nőkre, és tudom, hogyha a nők baszakodnak velem, akkor hogyan lehet eredményesen reagálni. Élettapasztalatnak mindenképpen megérte. Egyszerűen megértettem, hogy mit jelent az, hogy a férfi erősebb a nőnél. (És akármit csináljanak a Feministák, ez tény marad, és ez lesz a Feminizmus elleni győzelem kulcsa.)

Amúgy kiválóan gyógyította ez az eset a bennem bujkáló maradék “approach anxiety”-t is. Hazafelé menet leszólítottam az utcán a legjobb nőt, aki szembejött. Elképzeltem ahogy őt is ugyanúgy helyre rakom, mint a szutyok ringyót korábban, és máris eltűnt az “approach anxiety”-m, mintha sose lett volna. (Azóta se jött vissza, és ez szuper.)  És tök jót dumáltunk, nagyon helyes csajszi volt. Ki tudja, hátha lesz belőle valami?

Mindamellett a fő tanulság számomra az, hogy maradnom kell a megtalált Red Pill-es/PUA úton, nem szabad letérni róla, vagy kitérőket tenni. Önfejlesztés, váljunk önmagunk legjobb verziójává. Én még nem vagyok az. És az ilyen kitérők, melyeknek még ha van is pozitív hozadékuk, ahogy fentebb írtam, de alapvetően nem abba a világba visznek, nem olyan emberek közé, ahol én lenni akarok.

ulomenen
Olvasó

SerialSlut, Hunn: ez egy nagyon- nagyon érdekes beszélgetés. Igencsak kíváncsi lennék, hogy most, két évvel később hogyan látjátok a fentebb általatok leírtakat!

wittukind
Olvasó
wittukind

SS Már beismerte hogy változott a szemszöge(vagy a foglalkozása), Hunn, ahogy észlelted, ugyanaz maradt….

ulomenen
Olvasó

Biztosan így van, azért az ő verziójuk is érdekelne… :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Találkozzunk. Én már nagyon szeretnék. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“És tök jót dumáltunk, nagyon helyes csajszi volt. Ki tudja, hátha lesz belőle valami?”

Aki csak úgy leáll az utcán, az lotyó.

Hunn
Újságíró

Találkozzunk. Én már nagyon szeretnék. :)

Ne bomolj! Különben is, barátnő feeling nélkül? Minek? De viccet félretéve, ha éppen úgy ébredek, hogy jó napom van és nem a Sötét Oldalon küzdök a démonjaimmal, akkor kizárt, hogy egy fiatal nőt ne tudjak meggyőzni arról, hogy örömet okozzon nekem a testével minden ellenszolgáltatás nélkül (a farkamat leszámítva).

kangal
Olvasó
kangal

Hunn, te egy barom vagy. A farzsebes késért duplán.

Hogy ülsz le késsel a farzsebben a metrón? Klipszes kés, öcsém, és ha jobbkezes vagy, akkor a jobb első zsebbe! Másik meg hogy a kés kurva szar önvédelmi eszköz, mert könnyen lehet vele ölni és lófasz stophatása nincs. Szíven szúrsz vele valakit aki tele van adrenalinnal, utána az illető még két percig veri a fejed az aszfalthoz, mire meghal. És most jöhetsz Andy McNabbal, de ő egy brit SAS kommandós volt, aki nem civilba volt kemény gyerek, hanem bevetésen. Önvédelem témában inkább Marc Animal McYoungot olvass bazmeg, és ne kés legyen nálad, hanem gázpisztoly. Sokkal hatásosabb mint a kés, nézd a kaliberinfó videóit. Vagy ha annyira hidegfegyó-párti vagy, akkor vipera.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne bomolj! Különben is, barátnő feeling nélkül? Minek? De viccet félretéve, ha éppen úgy ébredek, hogy jó napom van és nem a Sötét Oldalon küzdök a démonjaimmal, akkor kizárt, hogy egy fiatal nőt ne tudjak meggyőzni arról, hogy örömet okozzon nekem a testével minden ellenszolgáltatás nélkül (a farkamat leszámítva).

Közölted, hogy azért kellett más kurvával izmoznod, mert amúgy velem akartál volna, én pedig most felajánlom a lehetőséget neked erre ingyen, itt az anyagiak nem játszanak. Dobj egy üzenetet a serialslut kukac gmailre, megbeszélünk egy időpontot.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ringyó.

Reszet Elek
Újságíró

Ne hagyd ki! Biztos tanulságos lenne…

Kalman
Újságíró

Azt hittem mindenki feleslegesen teper a ribanc után és csak magunkat égetjük ezzel, hogy folyton adjuk alá a lovat, erre kiderül, hogy Hunn számára megnyílt az aranykapu :-). Hajrá! Bazd meg a nevünkben is!

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen gombák teremhetnek.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

SerialSlut 

Csinàlod mèg a pàlyàzat íràst?

Traviànal jàtszol mèg?

Aldo
Újságíró

“Ha nő csinálja ezt, az egy szemét. Ha férfi, akkor kalandor, művészlélek, üzletember.”
Ha saját – nem apuci, eltartó, balek – pénzéből utazgatsz és felvállalod az útközben elfogyasztott szexuális partnereid számát, anyagi helyzetét és rasszát, és nem háborodsz fel, ha ezeket számon kérik rajtad, akkor vergődhetsz.
Mellesleg baromira unalmas már ez a “bezzeg a pasiknak lehet” hiszti. Bezzeg a pasiknak lehet össze-vissza dugni, de szegény nőket meg lekurvázzák. Úgy adják elő egyesek, mintha olyan férfi kéne, aki egy kezén meg tudja számolni hány partnere volt korábban úgy, hogy még szabad ujja is marad és felháborodnának egy olyan pasi közeledésén, aki lazán lekúrta a fél várost és még büszke is rá. Enyhén szólva nevetséges ez a kamu felháborodás.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Antifeminista:

Milyen pályázat, milyen Travia?

Aldo
Újságíró

“Más életszakaszainkban vagyunk a topon, ez az élet törvénye vagy mi.
A pasi 35 felett elkezd futni a huszonévesek után, addig a csajok huszonévesen élik ezt ki, ezzel mi a baj?”Semmi, de akkor ne is nyavalyogj 35 évesen, hogy miért nincsenek normális pasik meg miért csak a ribancok – értsd: az a nő, aki sokkal fiatalabb és vonzóbb, min te – kellenek nekik.

Aldo
Újságíró

“A “barátnő fíling” létezik”
Az mégis milyen? El kell viselni a havibajos hisztériádat, a kényeskedésedet, végighallgatni a rinyálásodat, hogy mennyire fáj a fejed és kitalálni a gondolataidat?

“egyszerűen a legtöbb férfi egy álomvilágban él önmagában kapcsolatban, amiben ő Isten katonája, a “jó” képviselője, a tévedhetetlen, a kivételesen éleslátó, miközben ontja magából a primitív agressziót, erőszakot, minden mondatán érződik, elnyomást, vérfürdőt és szenvedést akar látni, csak hogy elmondhassa, ő áll mindenek felett.”
Ez a megállapítás tökéletesen illene a nőkre is. Ráadásul még mindig él az a hatalmas mítosz, hogy a nők születetten kedvesebbek, érzékenyebbek, együttérzőbbek és minden jó forrása.

“visszamegyünk a sötét középkorba, szolgákról és szexrabszolgákról álmodozik, mert ő persze mindig az uralkodó osztályhoz fog tartozni, hiszen ő kivételesen erős és intelligens.”
Az ún. sötét középkorban nem voltak elnyomva a nők. Ha nem tartoztál a nagyon szűk pár %-nyi elithez (földesurak, hercegek, uralkodók), akkor bizony szopóágra kerültél függetlenül a nemedtől.

herceg
Olvasó
herceg

Hát nem is tudom, kezdésnek olvass utána az alpha widow fogalmának (meg a különböző, pair bondingot elősegítő nemi hormonok hatásának).

Razide
Újságíró

Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS – and other UNCOMFORTABLE TRUTHS

https://youtu.be/UxpVwBzFAkw?list=FLF21Tflw504lmPEgeH0GIIg

 

ggwp
Olvasó
ggwp

Ezt a videót miért csak kibebaszott 1 millióan nézték meg?????????????

Tanítani kéne, levetetíteni minden férfinak és nőnek minden korosztályban. Sokkoló.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert angolul van, ki is nyomtam.

ggwp
Olvasó
ggwp

Van hozzá felirat, az smafu? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

A feliratos faszomságok rohatt fárasztóak.
Megszálló német katonák, ez egy lehetetlenség, felszabadítás a zsidóterror alól a helyes kifejezés.
A társadalmi stabilitás akkor volt helyen, mikor nem dühöngött a liberalizmus.

hunbagira
Újságíró

Cska az a baj, hogy valójáan nem felszabadítottak, hanem csak a zsidók helyére léptek. Ha így lett volna győznek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért, terítették a frankos hitelt?
Azért nem győztek, mert nem voltak vérszomjasak, mint az ószövetségesek.

hunbagira
Újságíró

hát a megszállt országok aranykincsét azért meglovasították. :) “nácikaranya”, ugye..

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Én semmi ilyet nem hiszek el, túl sokan és túl sokat hazudoztak már. De még ha így is lett volna, csak azért tehették, hogy az embereket leszoktassák a felesleges aranyimádatról. A tömböket ezek után egy működő vulkánba tervezték önteni.

herceg
Olvasó
herceg

“Tanítani kéne, levetetíteni minden férfinak és nőnek minden korosztályban. “

Kéne, de ehelyett youtube/google inkább ügyesen cenzúrázza már.

femiize
Olvasó
femiize

Nagyon jó ez a videó, szorosan talán nem kapcsolódik hozzá, de ajánlok egy másikat: https://www.youtube.com/watch?v=Aq63jslWuI8&t=227s

 

ALiEN
Olvasó
ALiEN

Nem csak a nőkre jellemző ez.., manapság a magyar férfiak nagy része IS előnyben részesíti a nőknél a barna bőrszínt, a latinos vérmérsékletet, az egzotikumot. A fehér bőrszín ciki és SZÉGYELLNI való lett, nők és (férfiak) tízezrei járnak szoláriumba télen-nyáron (annak ellenére, hogy öregít, növeli a bőrrák esélyét stb). Mert a SZEXI a mediterrán, a kreol, a gipsy, a fekete. Régen csak a parasztok voltak barnák, a fehér bőrszín az nemesség jelképe volt, de jelképe volt a erkölcsnek és az illemnek is. Az arisztokrata nők napernyőt használtak v púderrel fehérítették a bőrüket, jelezvén hogy hová tartoznak. Ez mára teljesen eltűnt. Igazából nem meglepő a trend, korunk egyik fő jellemzője a szexualitás gátlástalan tombolása, mi más is lehetne a jelképe, tömegek számára követendő példája mint a ‘színesbőrű’, ami mindíg is a ‘termékenység’ szimbóluma volt. (lsd 8-10 gyerekes roma családok vs lassan kihaló, gyereket nem vállaló fehérek, vagy amerika elnégeresedése stb..).    Lehet tévedek és sarkos a példa, de ez jutott eszembe. :[

Naooo
Olvasó
Naooo

“manapság a magyar férfiak nagy része IS előnyben részesíti a nőknél a barna bőrszínt”

Csak az ízléstelenek.

“A fehér bőrszín ciki és SZÉGYELLNI való lett”

Bármelyik sötétet megkérdeznéd lenne-e fehér, rávágná az igent, amelyik nemet válaszolna, az hazudik.

“nők és (férfiak) tízezrei járnak szoláriumba télen-nyáron”

Buták.

Aldo
Újságíró

Régen eleve megvetett és lenézett volt az, akinek le volt sülve a bőre, mert azt jelentette, hogy egész nap a földet túrja és ezért ég le a napon. Akinek pedig fehér volt, az általában a hűvösben élt és dolgozott, tehát fontos munkát végzett. Csakhogy a 60-as évek óta próbálják elhitetni, hogy négernek lenni menő.

Reszet Elek
Újságíró

meg egészséges…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez igaz. Kell egy barnás alapszínnek lennie ahhoz egy csajnak, hogy a pasik “jó nőnek” tartsák. Nekem alapvetően elég fehér a bőröm, szolárium mellett lehet tartani egy kellemes alapszínt, de még ha akarnék se tudnék szoliszökevénynek kinézni. Ha télen hanyagolom, akkor viszont rögtön megkapom, hogy “sápadt vagy, menj el szoliba” mindenféle embertől.

hunbagira
Újságíró

Ezeket a marhaságokat – őszintén- honnan veszitek? Elmondom: a tízcentis műköröm- főleg a tigriskarom- taszító, ahogy kacsacsőr, és igen uvbarna, ráncos bőr. – Egy normális fehér pasinál. Én egy ilyen csajt, haza nem vinnék bemutatni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te már arról beszélsz, amikor eltúlozzák. Például én arról beszélek, ami gyakorlatilag elsőre észrevehetetlen, csak egy alapelvárás, hogy legyen lágyan kreolos a bőröd. A szolis bőrt, ha nem viszik túlzásba, általában ki sem szúrod, mert természetesnek hat a megfelelő hajszín, szemöldökszín (:)) mellett.
Én nem szoliznék ennyit sem (így sem gyakran teszem), ha nem szólnának be miatta, nem lenne elvárás.

hunbagira
Újságíró

ha természetes a cél, akkor meg minek csinálod?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most írtam le, miért. :)
A természetes nekik sápadt, ezért kell csinálni, nem viszem túlzásba, csak kicsit feljavítom, hogy tetszetős legyen a szín. A nők többsége ezt csinálja, meg sem mondod róluk, hogy szoliznak, mert természetesnek hat, de nem az. Ez a trend, jól mondták fentebb.

hunbagira
Újságíró

Textilesen vagy meztelenül nyomod? Mert új divat ez a textiles, dolog.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Meztelenül.

Naooo
Olvasó
Naooo

Lerontod.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem igaz.
Nem kell.

Reszet Elek
Újságíró

Csak egy nő gondolhatja ezt (esetleg némely konzumidióta huszonéves fiúcska).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A legutóbbi két esetben az egyik egy ötvenvalahány éves pacák volt, a másik meg egy 35-40 közeli férfi, aki szolizásra szólított fel.

Csak egy nő…

hunbagira
Újságíró

Miért, te mennyi vagy?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

26. Már én se vagyok fiatal.
De ez hogy jön ide? Csak utaltam rá, hogy egyáltalán nem női vagy “huszonéves fiúcska” dolog, nyomatják az idősebb pasik is ezt a szöveget kéretlenül, mert amúgy sosem kérdeztem a véleményüket a külsőmről. :)
Ez olyan nem- és korfüggetlen okoskodás, valamiért ragaszkodik hozzá a többség, hogy a kreolos bőr az igazi.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem az igazi.

kangal
Olvasó
kangal

Te Serialslut!

A következő bejegyzés témája a sugardaddy-sugarbaby kapcsolat. Ott volt egy feminista hiszti, hogy ez prostitúció meg fújjfújj, és itt a stricik kényszerítették a lányokat, mert egy nő se megy el magától kurvulni.

Nos, a kérdésem az lenne, hogy te mint szakmabeli ezt a kényszerítős dolgot hogy látod? Volt hasonló tapasztalatod vagy ismersz olyat, akinek volt? Mert szerintem ez a “strici fog egy szűzkislányt és betöri kurvának” az aljacigó útmellékiállítós körökön kívül már totálisan lejárt lemez, a legtöbb prostit nem kell kényszeríteni, lásd ez a cikk: http://lifetilt.blog.hu/2011/05/09/bitch_air_a_kurva_jarat

DennisVT
Újságíró

Volt némi kapcsolatom ilyen-olyan módokon (igen, a hagyományoson is) prostikkal. Bulik, legénybúcsúk, stb. Oké, egyiket sem a Gubacsi útról szedtük össze, hanem netről (meg volt egy ismerősöm, aki jártas volt ilyen “táncoslányos” körökben), de mind egy szálig normális fősulis, egyetemista lány volt, aki önként csinálta, mert sokkal jobb pénz volt, mint diákmunkát vállalni, és hajtani az amúgy sem túl magas ösztöndíjakért.

Így volt pénz a sulira, bulira, ruhákra, összejött egy kocsi is, félig-meddig meg volt alapozva az élete. (hozzáteszem ez megint olyan dolog, amire egy ffinak esélye sincs – akár választana ilyen utat, akár nem. Prostinak lenni megintcsak egy női lehetőség. És a ffiak ízlése a híresztelésekkel szemben igenis épp elég széleskörű ahhoz, hogy ez a lehetőség ne csak a legszebb 5%nyi nő előtt legyen nyitott.)

A luxusprostiság már egy külön kategória, oda tényleg a krémek krémje kell legyen a nő – pl Dubajozáshoz. De ott viszont, ha valakinek esze is van, nem csak a saját életét csinálhatja meg, hanem az egész családját kirángathatja bárhonnan – és ha lesz gyereke, neki is elő tud teremteni mindent ez alatt a pár év alatt.

sRPd
Olvasó
sRPd

Én nem panaszkodom, hogy nem tudok elmenni kurvának. :D

kangal
Olvasó
kangal

Én nem panaszkodom, hogy nem tudok elmenni kurvának. :D

 

Mert sikerült? :-D

kangal
Olvasó
kangal

Jó, én is ismertem bártáncosnőket, egyik mögött se állt ott a strici. A legközelebb az állt hozzá, akinek volt egy agyongyúrt sittes palija, de a pali ki lett rúgva, amikor a csaj megunta, hogy neki kell eltartania. Egyik se nagyon mondta, hogy kényszerítve van az iparra.
Na ott úgy ment a beetetődés, hogy először csak táncol. Ebből nincs elég pénze, de látja a kolleginákat, akik elmennek szobára és van pénzük, na akkor ő is kipróbálja, de csak azzal, aki szimpatikus. Aztán már azzal is, aki nem, mert a pénz az csak pénz, szaga nincsen.

Ezek nem az egyetemista kategória, amelyiknek érettségije van ebből a körből, az is kb. fehér holló gyakoriságú.

Na meg vannak azok az egyetemista, főiskolás lányok, akik 2-3-an kivesznek valahol egy lakást, feldobnak hirdetéseket a rosszlányokra vagy hasonló oldalakra, aztán rendelnek kb. egy hónapig, és a szerzett pénzből fél évig elvannak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem nagyon látok arra példát, hogy bárkit kényszerítenének. Ma egy strici elég sokféle lehet. Vannak, akik simán csak annyit tesznek, hogy kiadják a nagyobb lakásukat csajoknak, segítenek nekik szervezni a dolgokat, eligazítják őket az országban, a csajok meg pusztán lakbért fizetnek ezért, vagy legalábbis bérleti díjat, ha nem ott laknak, viszont vevőket maguknak kell szerezniük, nem hajtja őket senki, annyit vállalnak, amennyit akarnak, amennyi pénz nekik kell. Svájcban menő például, hogy kifejezetten behívnak az országba, segítenek mindenben, kiokosítanak a helyi jogról, svájciassá teszik a hirdetéseket (Svájcban sokkal többet lehet keresni “helyiként”, ők elég xenofóbok), és cserébe lakbért fizetsz nekik, bár nem dolgozhatsz lakáson, mert azt a helyi törvények tiltják, tehát a kurvulást magadnak kell megoldanod, nekik ez csak megéri, mert többet fizetsz, mint Átlagmarcsi. Viszont a több alatt azt értsd, hogy kiadják egy hétre a szobát 280-300 euróért, viszont a helyi piacon egy menet 250-350 euróba is kóstálhat, ha ők feltuningolják a hirdetéseidet, szóval ezzel úgymond mindenki jól jár, és jól is lehet vele keresni. A net világában már sokan úgy érzik, nincs szükségük konkrétan stricire, maximum némi pátyolgatásra az elején, de szerintem ez veszélyes. Aki egyedül van, azt támadják. Egy barátnőm egy német kisvárosban dolgozik, ráadásul elöregedő város, főleg idősekkel üzletel, ő szokott belefutni a legelképesztőbb alakokba, neki nincs védelme. Megjelennek a lakása előtt (tegyük hozzá, nincs sok esze, hogy nem bérelt ki legalább egy másik lakást az üzlethez), zaklatják, fenyegetik. Ő heti 1, max 2 napot dolgozik, mellette tanul, és volt olyan, hogy az illető beállított, és szó szerint nem volt hajlandó elmenni reggelig. Ha stricid van, mindenki rajta keresztül bonyolít, rólad nem tudnak semmit, és mindig van veled valaki, de a mai világban a strici csak egy alkalmazott. Menedzser, asszisztens, sofőr, aki maga is felvehet még egy-két embert, ha ezt túl megterhelőnek érzi. Az enyém például azért alkalmaz maga mellett részmunkaidőben valakit, mert bevallottan ő is parázik egyedül, gyakorlatilag célkeresztben áll, szóval fizet valakinek, csak hogy ő se legyen magában. :)
Nagyon más ez a valóságban, Európában, mint ahogy azt a feministák elképzelik. Illetve elhiszem, hogy van olyan, nyilvánvalóan még mindig tartanak nőket szexrabszolgaként, prostitúcióra kényszerítve, de mindig csak rájuk hivatkozni elég olcsó húzás. Ma már ezt inkább partneri viszonyban intézik az emberek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Svájcban menő például”

Svájcot már rég fel kellett volna darabolni és szétosztani a környező országok között.

kangal
Olvasó
kangal

Tehát win-win szituáció, mindenkinek megéri, senkinek se érdeke borítani a bilit.

Reszet Elek
Újságíró

A konzumidiotizmus úgy tűnik kortalan.

ggwp
Olvasó
ggwp

A legszebb nők tejfehér bőrűek. Pont.

ggwp
Olvasó
ggwp

A vékony, nagymellű, pontjófenekű, gyönyörű arcot mondani sem kell, az alap.

Hunn
Újságíró

Én a pici mellekre bukom. A kismellű lányokra. Mindig is azokra buktam.

kangal
Olvasó
kangal

A napbarnított fehér azért különbözik a természetes barnától. A napbarnított szín itt nem más, mint a klasszikus értelemben vett divat. A klasszikus értelemben vett divat ugyanis azt mutatja, hogy aki követi, az gazdag. Régen ezt azzal mutatták ki a nők, hogy nyáron is hófehér volt az arcuk, karjuk, mert nem szorultak arra, hogy a szabadban dolgozzanak, mostanában meg azzal, hogy elég gazdagok ahhoz, hogy télen is elmehessenek valahova a trópusokra nyaralni. Ezt “hekkeli meg” a szolárium.

Ijk
Olvasó
Ijk

Szerintem ha ami a cikkben le van írva tömeges jelenséggé fajul akkor az európai, ill. nyugati férfi megérdemli hogy kipusztuljon.

Ha hagyják hogy ezek a bevándorló hordák beözönjenek, hagyják hogy itt szaporodjanak, hagyják hogy semmirekellő embercsoportok élősködjenek akkor nem arra valók hogy kipusztuljanak?

Az a gond hogy nem a nőkkel van baj hanem a férfiakkal. Az hogy elengedték a gyeplőt, elkényelmesedtek és hagyták ezeket a folyamatokat szabadjára engedni.

Meg aztán körülnézek itthon is az átlagférfiakon és egyre több elpuhult, nyavalygós “férfit” látok. Életképtelenek, problémamegoldásra alkalmatlanok, szerencsétlenek.

Mindenki szidja itthon a politikát, mindig az épp aktuális kormányt. Én meg azt mondom hogy az ország politikája pontosan olyan mint az emberek. Ezt érdemeljük, mert mi is ilyenek vagyunk. Európa ezt érdemli, mert ilyen az európai.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogyan kéne nem hagyni? Melyik csoportot kéne először megpogromozni?
A nőkkel semmi baj nincs, ártatlanok, most születtek bárányként.
Mi is elcsaljuk a választásokat?

hunbagira
Újságíró

Te ellenállásod is kimerül a bajusz alatti morgásban. :) Amúgy 99%-ban igaz amit írsz. Kivéve amikor az elit és a társadalom viszonyát elemzed- bár ott is van igazságod- de az elit mindig megtalálta a módját, hogy maga közé mást ne engedjen. Hiszen, ezért van ott, ahol. Szóval az elit nem a nép közül jön. De tény, hogy a nép gyávasága és/vagy hülyesége miatt terpeszkedhet felette az “elit”.

Hunn
Újságíró

Nekünk itt Magyarországon, sajnos, nincs elitünk. A régi elit közülünk jött, de ezt a nemzeti elitet kiirtották 1945 után a kommunista zsidók, és ők ültek a helyükre. Én úgy mondanám, hogy az elit nem a magyar nép közül jön. Ezért olyan, amilyen, és ezért csinál a nép érdekeivel szemben ellenséges politikát. Illetve amióta kimentek a szovjet csapatok mögülük, azóta lassan megindult egy új nemzeti elit lassú kitermelődése és lassú helyzetbe jutása, de hol van még a vége. Egy évezred alatt kialakult elitet gyilkoltak le, idő kell ahhoz, mire olyan elit lesz itt újra, amilyenre vágyunk, hogy vezessen minket.

Ijk
Olvasó
Ijk

Tudod az a baj hogy kimegyek az utcára, elmegyek bevásárolni, közlekedek és baromi sok a bunkóparaszt. Vagy a fogalmatlan hülye. Konkrétan a közlekedésben háború zajlik, mert egyre több az olyan ember akinek járnak dolgok csak úgy alanyi alapon mert így gondolja. Leszarják egymást, leszarják hogy akadályozzák a másikat vagy szimplán hülyék és észre sem veszik. Amikor megyek autóval egy utcán és a barma kibassza az ajtót a parkoló autóból akkor vagy nagyon hülye, vagy leszarja hogy jön egy autó, mert neki ott abban a pillanatban jár az hogy kiszáll. És ehhez nem kell diploma, meg egyházi nevelés.

Nincs magyar nép, vagyis van elvegyülve ebben a fosban. Maffiózók, bűnözők, trógerek, kurvák, ribancok, cigányok, cicafiúk. Szemét mindenhol, tuningolt csotrogány bmw-k, felvizezett hús a boltokban, szar minőségű élelmiszerek, szar kiszolgálás, szar munkaerő, gyorsan meggazdagodni akaró cégvezetők.

Sajnos pontosan ilyen politikai elit jár ennek az országnak ami van. És még lehetnének rosszabbak is hatalmon, a ballibbel nem csak a jópár adófizetők pénzén meggazdagodott csókos lenne itt a probléma.

Hunn
Újságíró

Ennek az országnak lefejezték a nemzeti elitjét 45 után, majd a maradék fej nélküli testnek eltörték a gerincét 56-ban. Egy magyarellenes elit uralkodott rajtunk azóta. Ez a kommunista “elit” tűzzel-vassal irtotta a nemzeti összetartozás érzését, azt az érzést, hogy közünk van egymáshoz. Az egymás iránti szolidaritást. A kereszténységet is tűzzel-vassal irtották, vagyis lerombolták az életünk és kultúránk erkölcsi és morális alapjait, pont a helyes viselkedés iránymutatóit vették el a néptől.

Ezek után csoda-e, hogy mindenki úgy viselkedik, mintha most baszták volna le ejtőernyővel, egy rakat idegen közé, akihez semmi köze sincs? Ez nem fog gyorsan megváltozni. Legalább annyi idő lesz a gyógyulás, mint ameddig a pusztítás tartott. Negyven év, minimum. És akkor nem számítom bele a rendszerváltás után tovább folytatott, azóta is elkövetett pusztítást. Azt is ki kell még heverni, hogy normalizálódjon újra a helyzet. Ez nem öt perc, meg nem is holnap lesz.

Mit lehet tenni addig is, hiszen mi ezt már aligha fogjuk megérni? Azt, hogy mi a saját életünkben keresztény magyar emberekként élünk, a saját kultúránk és normáink szerint, helyesen, erkölcsösen, jól. És ezt tanítjuk a gyermekeinknek is. Hogy tényleg legyen még, eljöjjön még az a magyar világ, amit szeretnénk.

Rokapapa
Újságíró

“Ez a kommunista “elit” tűzzel-vassal irtotta a nemzeti összetartozás érzését, azt az érzést, hogy közünk van egymáshoz. “

Ez igaz ugyan de minden politikát mellőzve ma még inkább igaz.

ggwp
Olvasó
ggwp

” mindenki úgy viselkedik, mintha most baszták volna le ejtőernyővel, egy rakat idegen közé, akihez semmi köze sincs”

– ez tényleg nagyon találó hasonlat sajnos…de inkább egy rakat ellenség közé, beépülni mint ügynök, jópofizást tettetni

Ijk
Olvasó
Ijk

Pont az a lényeg hogy hagyni kell.

Miért kellene megvédeni egy életképtelen organizmust a kipusztulástól? Főleg ha az adott organizmust csak saját maga képes megvédeni, akkor mégis kinek kellene? Valamiféle isteni közbeavatkozásnak?

Európa megkapja az ízelítőt a keleti hordákból. Fogalmuk sem volt az egészről hogy a nagy píszí, meg emberbarátság nem egészen úgy néz ki a gyakorlatban mint a fejükben. Itthon vannak cigányaink, és ezek a hordák félelmetesen hasonlítanak rájuk. Egy olyan kormány pár nap alatt megbukna aki beengedné ezeket ide.

Nyugaton most még van pár terrorcselekmény, erőszak. A legtöbben a tv-ben látják. Viszont ha egyre több ember a saját bőrén tapasztalja meg a kultúrális különbségeket akkor majd beindul az immunrendszer.

 

Rokapapa
Újságíró

Ez nagyon igaz. A Magyarok a saját bőrükön érzik a “kisebbség” elnyomását. Az ország vezetői pedig továbbra is csak újabb és újabb engedményekkel és támogatásokkal kivételezik velük ami csak tovább szítja a “kisebbség” elleni gyűlöletet.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor a gyomot se kell kikapálni, egyél eztán disznóparéjt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ebben a témában 1000%-ig egyetértek minden mondatoddal……

Rokapapa
Újságíró

“Talán az sem kizárt, hogy a feleségimport hazai trenddé válásában is megérkezik előbb-utóbb a férfiak válasza.”

Már évek óta jelen van Magyarországon is a Kínai, Vietnámi vagy az Orosz nők “importálása”.

 

“Egy instant, azonnal alkalmazható tanulságot azonban már ma is levonhat a férfitársadalom: a férfi dominanciára továbbra is jelentős igény mutatkozik minden ellenkező „híreszteléssel” szemben.”

Ez határozottan igaz. A nők külön élvezik ha a férfiak alárendeltjei lehetnek. Lehet a feminizmus és a feminista nők elsődlegesen saját igényeik ellen lázadnak mikor a nők elnyomásáról dumálnak. Ezt meg is tudom érteni hisz mi férfiak se vagyunk egyformák, vannak olyan férfiak akik nem élnek a nők feletti hatalmukkal hanem visszaélnek vele a nőket megalázó módon.

Marcell
Olvasó
Marcell

“Once you go black you never go back.” ahogy az amcsi fehér ribik mondják.

RedGreg
Újságíró

Amúgy az egész cikk téves alapgondolattal indul. A génkeveredés nem rossz. Sose volt az. Ahogy azzal sincs komoly baj, hogy a nők egy része, de semmiképp se jelentős része exogám. (Igen, ez Mo, itt nem ez a fő probléma) Amúgy a megoldás is piszkosul egyszerű. Irány Oroszország, Kazahsztán, Thaiföld, és hozzunk magunknak csajokat. A csajok meg majd hoznak máshonnan. A gyerekeiket, meg magyarnak neveljük. És 20 év múlva 20 millióan leszünk. Vagy nem.

A fő gond azzal van, hogy melyik kultúra lesz a dominánsabb. De figyuzzatok, ha abbahagyjuk végre a mindenszaramimagyar, mentalitást, ami itthon mindenkiben benne van, akkor hahó, mi vagyunk az a nép, aki 1200 éve él alsóhangon nem saját nyelvi, és kultúrális közegben, és mindenkit magához asszimilált. Akkor miért félünk?

kangal
Olvasó
kangal

Pontosan. Inkább ez, mint a beltenyészet.

Lásd: Hitlernek az anyja nagybátyja volt az apja, ez éppolyan eklatáns példa a beltenyészet miatti degenerációra, mint a muzulmánok és a cigányok ebből következő IQ csökkenése.