rumospiskóta
0 megosztás

Az én szerelmem 2

Hát nem is tudom… Időnként megfordul körülöttem a világ és magam sem tudom, hogy ami engem foglalkoztat, arra van-e igény az ismeretségi körömben. Itt a Férfihangon pedig egyes témakörökben olyan szintre került a tudás és az azt támogató érvkészlet, hogy meg sem próbálom felvenni a fordulatot. Úgyse menne. De már kezdetben is, amikor megérkeztem az olvasók közé, akkor is úgy gondoltam, hogy készen kínált világnézetet mindenáron önmagamra értelmezni rajtam nem segít. Szóval szükségszerűen inkább az önelemzéssel próbálkoztam. A saját utat kijelölni és azon elindulni férfias tulajdonság, viszont az ember önnön hülyeségén és a miérteken eltöprengeni eggyel talán még nehezebb feladat. És egy kicsivel kevésbé hálátlan dolog írni róla mint halálbizos kijelentéseket tenni, mert kevesebb lehülyézést arat vele az ember. Persze így is akadhatnak ellenérzések. Ennek az írásnak van előzménye, szóval remélem, hogy az eleve ellenszenvezők tovább is lapoztak már. Az én érzéseim nem azonosak általában a férfiak érzéseivel, és nem is akarok mások helyett beszélni sem, viszont furcsa dolgokat fogok mondani első szám első személyben.

A párkapcsolatokkal összefüggő itteni olvasmányaim alapján nem régen leálltam igét terjeszteni egy naggggyon sikeres (pénzben és nőügyekben is) barátomnak – és meglepetésemre semmit nem értett. Amikor azt mondtam neki, hogy a nők szemének a “vállszélesség-csípőszélesség aránya” számít, ő azt mondta, hogy a nők szemének elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél. Amikor azt ecseteltem neki, hogy a nők párválasztásának háttérben hipergám ösztönök dolgoznak, ő azt mondta, hogy a titok mindössze a férfias kisugárzás. Nem győzködtem, mert az ő sikereit a meghódított nők magyarázták meg neki, nekem pedig a csalódásaimat magyarázták meg hozzám hasonlóan csalódott férfiak. Attól, hogy szerintem hibás az érvelése, azt hiszem, akkor is igaza van – mert a szemléletmódját sikerek igazolják.

Ennek az írásnak az előző részében azt írtam, hogy az én szerelmem egyfajta ábrándozó kíváncsiság, de még muszáj ezt kiegészítenem azzal, hogy dolgozott ott egy furcsa alárendelődési vágy is. Na ettől lesz zűrzavaros az élmény, és ezt nem tudja befogadni az erős és öntudatos lélek… egyik erős és öntudatos lélek sem.  Azt hiszem kifejezetten ritka ez az érzés a férfiak között, de az erős női lélek sem szeretheti… csak hát neki van hová hátrálnia ha mégis beüt. Igen, az érzelmes és logikátlan lelkébe… az érzelmei közé.

Mi férfiak sokszor csak csendesen bólintunk arra a kérdésre, hogy “szeretsz-e?”, mert amit általában érzünk, azt sokkal inkább vágynak és hiányérzetnek neveznénk, ha egészen őszinték akarnánk lenni. De hát legyen meg az ő akarata: peeersze hogy szeretjük, naná. – Mégis, amikor már kialakult az az elképesztő érzés, hogy HOZZÁ akarok tartozni… CSAK VELE akarok eztán MINDEN lenni… amikor TŐLE forog a világ… akkor ajjaj van. Eleve azért zavarodik össze minden, mert ez úgy, ahogy van, hülyeség… mert ez a hülye nem lehetek én!  És ezzel az én hülye hozzáállásommal a NŐŐŐ ösztönei sem tudnak mit kezdeni. Hiába minden maszlag az egyenlőségről, mert mégis a nő akar a nála erősebb(nek érzett) férfi elé térdelni. És hát egy kicsit sem leli kedvét abban, ha ehelyett engem kell felrángatnia maga elől. Neki is zavaróan kettős érzés lehet amikor az ereje és az ösztönei mást parancsolnak…  hát nekem is az.

Most azt gondolom, hogy azoknak, akik nem értették korábban az én agyalásomat a szerelmemről, azoknak tisztábban férfias agyuk és tisztábban férfias érzelmeik vannak. Azt hiszem, hogy a legérzelmesebb pillanataikban is legfeljebb ábrándozóan kíváncsiak a nőjükre, és tiszta szívvel hazudják, hogy ugyanúgy szeretik, csak mégsokkaljobban… és ez így is van rendjén. Ebbe a férfias attitűdbe nem illeszkednek az én plusz dolgaim az érzelmeimben…

Tudom, hogy meg lehet magyarázgatni ezt a sehová sem tartozásom azzal, hogy mindenkiben van ying is és yang is. Habár nemcsak a gyanús ajánlatot tevőt, hanem a buzisággal gyanúsítgatót is vidáman verném szájba – de a végső felismerésem mégiscsak az, hogy egy női alkatrész is ketyeghet az agyamban. És nem vagyok boldog tőle…

Szerelmesnek lenni jó és rossz egyszerre. Mindenkinek. Azt csak hihetem, hogy szerelmes nőnek lenni jobb, mint amennyire rossz.  Azt viszont tudhatom hogy szerelmes férfinak lenni rosszabb, mint amennyire jó. De azért mégiscsak jóó…  elképesztően jó azt érezni hogy ez a nő MINDEN.

Ui: tudom, hogy TE is olvasol… Szóval csak neked: nem “agonizálok” tovább, mert EZ ennyi volt – de ennyi még hozzá tartozott…

Post Author: rumospiskóta

rumospiskóta
Negyvenhét éves vagyok és elbizonytalanodtam... de már kezdem újra összerakosgatni az énképemet. Ez az oldal sokat segített benne - köszönöm.
f Facebook
0 megosztás


164
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
17 Egyéni hozzászólás
147 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
23 Hozzászólások szerzői
rumospiskótaVivienLeighladygreifswalderPillanatragasztó Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Addig jó még nem vagy szerelmes legalábbis nem úgy!

Olyan mint a drog ha kipróbálod könnyen függövé tesz és ha függö leszel akkor már nem gyògyulsz ki soha, max csak megállni tudod ha van elég erö, de a kisértés mindíg ott lessz benned! Egy rossz nap vagy egy apróbb emlék ami miatt elveszted a kontrolt már is vissza esel a gödörbe és ez így megy egész végig.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Petőfi Sándor: A SZERELEM, A SZERELEM…

A szerelem, a szerelem,
A szerelem sötét verem;
Beleestem, benne vagyok,
Nem láthatok, nem hallhatok.

Őrizem az apám nyáját,
De nem hallom a kolompját;
Rá-rámegy a zöld vetésre,
Hej csak későn veszem észre.

Telerakta édesanyám
Eleséggel a tarisznyám;
Elvesztettem szerencsésen,
Lesz módom a böjtölésben.

Édesapám, édesanyám,
Ne bízzatok most semmit rám,
Nézzétek el, ha hibázok –
Tudom is én, mit csinálok!

készen kínált világnézetet

a valóság….

….. sikeres (pénzben és nőügyekben is) barátomnak – és meglepetésemre semmit nem értett.

Mert ugye nekije is vakfoltja van:), a sikeres férfi/alfa ugyanaddig lát el, mint az átlag nő, -(majdnem, közel) azonos lehetőségekkel rendelkeznek –  és nem értik, hogy ezek a „buta parasztok” :

 “Ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot?”

Attól, hogy szerintem hibás az érvelése, azt hiszem, akkor is igaza van – mert a szemléletmódját sikerek igazolják.

Mert a saját életének a hályogkovácsa, addig nincs is baj, amíg „be nem üt a krach”, aztán azok mekkora hisztit vágnak le, pont mint a 35-40+-os hovátűntekaferfiak hülyepicsák….,

Mi férfiak sokszor csak csendesen bólintunk arra a kérdésre, hogy “szeretsz-e?”, mert amit általában érzünk, azt sokkal inkább vágynak és hiányérzetnek neveznénk, ha egészen őszinték akarnánk lenni.

Stimmel:) + birtoklási vágy:)

Hiába minden maszlag az egyenlőségről, mert mégis a nő akar a nála erősebb(nek érzett) férfi elé térdelni.

Ez is stimmel:)

Szerelmesnek lenni jó és rossz egyszerre. Mindenkinek. Azt csak hihetem, hogy szerelmes nőnek lenni jobb, mint amennyire rossz.  Azt viszont tudhatom hogy szerelmes férfinak lenni rosszabb, mint amennyire jó. De azért mégiscsak jóó…  elképesztően jó azt érezni hogy ez a nő MINDEN.

A szerelem olyan, mintha behugyoztál volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!:)

Jó cikk lett, gratula:)

Koriander
Olvasó
Koriander

van egy jó hírem: nincs semmi nôies benned. amit én látok ilyenkor, hogy vkinek rejtôzködôbb a kamuflázsa vkinek kevésbé.

Razide
Újságíró

Ez még erősen purple pill hozzáállás. Amikor nem mersz belenézni a Red Pill dermesztő kútjába, mert beleszédülsz, és nem tudsz megválni idealista nézeteidtől. Az one-itis, vagyis az emésztő szerelem egyetlen ember iránt az rosszabb, mint egy influenzás roham. Tovább tart, az agyad csak egy téma körül pörög, nem tudsz sem dolgozni, sem kikapcsolódni. Kerülendő állapot, a leggyorsabb gyógymódja sok Rollo Tomassi olvasás (most jelenik meg a harmadik könyve).

Másképp megközelítve azt is mondhatnám, hogy így jár, aki szerint Férfihang = TLDR. Tessék elolvasni mindent, ami hozzáférhető, mert saját kútfőből csak a fent olvasható tévútra tévedsz. A manoszféra a kollektív férfitudat, mindenkinek ismernie kéne. Többek közt megkímélt volna téged attól a kellemetlen élménytől, hogy egy természetes alfának ecseteled hasztalanul a red pillt. Nem megy, nem fogja fel, számára haszontalan ez a tudás, és rossz esetben még ki is röhög. Egy alfának nem kell az aspiráns béták konkurenciája. Egy született alfától te sem kapsz útmutatást a bétából alfává válás rögös útján.

Kalman
Újságíró

Na, ezen szoktam gondolkodni, hogy a oneitis-es szerelem érzést valóban ki lehet-e tudással küszöbölni? Mert oké, hogy most nem érzem magam fenyegetve, de nem vagyok biztos benne, hogy a tudásom miatt, valószínűbbnek érzem, hogy a korral benőtt a fejem lágya.

Legalábbis, ahogy visszaemlékszem fiatalkori botlásaimra, amikor szerelmes lettem, az olyan mértékben elhomályosította a tisztánlátásomat, hogy nem tartom valószínűnek, hogy akármilyen olvasás ki tudott volna zökkenteni.

De ne legyen igazam :-).

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

A one-itis alatt gondolom azt az illúziót(!) értitek, hogy ő a pótolhatatlan, egyetlen, legjobb stb. szóval kizárólagosságot. Ez egy biológiai késztetésű agyi folyamat, beszűkül a tudat, az a célja, hogy kitarts a terhes nő mellett egy ideig. :D Jó esetben nem következik be. Értékes tapasztalat, ha az ember párszor beleesik, de utána már világosan tudja és meg is tapasztalja, hogy ez nem az igazság. Utána is előfordulhat, de már lesz róla elvi tudásod és tapsztalatod is, hogy az egy átmeneti állapot, beszűkült tudatállapot, ami elmúlik!

mikrobi
Olvasó
mikrobi

– és meglepetésemre semmit nem értett. Amikor azt mondtam neki, hogy a nők szemének a “vállszélesség-csípőszélesség aránya” számít, ő azt mondta, hogy a nők szemének elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél. Amikor azt ecseteltem neki, hogy a nők párválasztásának háttérben hipergám ösztönök dolgoznak, ő azt mondta, hogy a titok mindössze a férfias kisugárzás. Nem győzködtem, mert az ő sikereit a meghódított nők magyarázták meg neki, nekem pedig a csalódásaimat magyarázták meg hozzám hasonlóan csalódott férfiak. Attól, hogy szerintem hibás az érvelése, azt hiszem, akkor is igaza van – mert a szemléletmódját sikerek igazolják.
Miért lenne hibás az érvelése? Attól, hogy teljesen öntudatlanul csinál mindent, még igaza van. Csak át kell fordítani a szavait, mint amikor a nők a férfiakról beszélnek. “A férfi egy fokkal szebb az ördögnél” = átlagosan jóképű. “A titok mindössze a férfias kisugárzás” = legyenek alfás tulajdonságaid. Teljesen igaza van. Hány ilyen “jótanácsot” hallgattam én is fiatal koromban! Legyél ilyen vagy olyan, és kész. Csak fogalmuk sincs, hogy ezt hogy lehet elérni, mert ők tudattalanul már ilyenek. Aztán amikor olyanhoz kerültem, aki tényleg értett a személyiségfejlesztéshez, akkor kezdtek változni a dolgok.

DennisVT
Újságíró

“Aztán amikor olyanhoz kerültem, aki tényleg értett a személyiségfejlesztéshez, akkor kezdtek változni a dolgok.”

Erről írhatnál. Vagy írtál már, csak elkerülte a figyelmem?

mikrobi
Olvasó
mikrobi

Gondoltam már rá, hogy egy cikkben összefoglalom a tapasztalataimat, de még nem szántam rá magam. Mostanában nem nagyon szólok hozzá, mert olyan irányokba ment el a társalgás, amikkel én nem értek egyet (például nők hibáztatása, rasszizmus, homofóbia). Mert értem én, hogy a fehér heteroszexuális férfiak hibáztatása, kihasználása dühöt vált ki, de ez Magyarországon egyelőre kevésbé érzékelhető, másrészt én az egyéni fejlődés mellett állok, amihez a társadalmi környezet csak egy élettér, amiben a túlélést gyakoroljuk. Lehet erre adaptív válaszreakciót is adni, meg sértődötten kivonulni. A sértődős elvonulás rám is erősen jellemző, ezért is igyekszem fejlődni ebben. :)

Szóval azt látom, hogy az itt kommentelők sokszor elbeszélnek egymás mellett. A maguk szempontjából mindannyiuknak igaza van, csak gyakran nem veszik észre, hogy a másik más szempontból vizsgálja a kérdést. Én azt a modellt állítottam fel magamnak, hogy a párkapcsolati jelenségeket 3 szinten lehet vizsgálni: 1. evolúciós, genetikai szinten, 2. tudatalatti szinten, 3. tudatos szinten. Például egy nőben evolúciós szinten dolgozik a hipergámia, tudatalatti szinten ezt a viselkedést módosítja egy bántalmazó apa, majd tudatos szinten kijelenti, hogy ő a kedves, gyengéd, érzelmes férfiakat szereti. Ha csak az egyik szintet nézzük, akkor sokminden érthetetlen marad.Így viszont összeállhat a kép. Erről és a fejlődési szintekről szívesen írnék egy cikket, de úgy érzem, hogy még sokmindent át kell gondolnom.

A te kommentjeidet mindig elolvasom, mert már többször írtál megvilágosító erejű megjegyzéseket. :) Például legutóbb, amikor SerialSlut megkérdezte, hogy mik azok a teljesíthetetlen elvárások egy nő részéről a férfiak felé. Amire írtad: “Az, hogy legyen kémia!”. Ez nekem ényt gyújtott az agyamban bár elvileg “tudtam”, hogy így van, csak nem állt össze. :)

Személyiségfejlesztéshez pedig pszichológus, terapeuta, mentálhigiéniás tanácsadót javaslok. Értem a férfiszféra pszichológus ellenességét, mert valóban, aki csak egyetemen tanult, az sokszor csak a mainstream kék pirulás baromságokat ismételgeti. Azért lehet találni olyat is, akinek mélyebb a tudása.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez egy tök jó komment!

Kalman
Újságíró

Tesztoszteron problémára gyanakodnék.

Gyúrsz-e rendesen?

Kerülöd-e a szóját tartalmazó ételeket? (http://www.returnofkings.com/128949/3-reasons-why-men-should-avoid-soy-products)

Ugye te sem használsz sampont? http://www.returnofkings.com/129145/4-common-items-that-are-destroying-your-testosterone-levels

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

– és meglepetésemre semmit nem értett. Amikor azt mondtam neki, hogy a nők szemének a “vállszélesség-csípőszélesség aránya” számít, ő azt mondta, hogy a nők szemének elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél. Amikor azt ecseteltem neki, hogy a nők párválasztásának háttérben hipergám ösztönök dolgoznak, ő azt mondta, hogy a titok mindössze a férfias kisugárzás. Nem győzködtem, mert az ő sikereit a meghódított nők magyarázták meg neki, nekem pedig a csalódásaimat magyarázták meg hozzám hasonlóan csalódott férfiak. Attól, hogy szerintem hibás az érvelése, azt hiszem, akkor is igaza van – mert a szemléletmódját sikerek igazolják.
Én azt gondolom, hogy a férfiak külsejével kapcsolatban alapvetően igaza van az alfa barátodnak, én azt tapasztalaom létező párokon, hogy a férfi külseje azért csakugyan nem egy olyan marha fontos dolog, különösen, ha van egzisztencia. :) Hát de tényleg, szép és értelmes nőt is látni, szerintem csúnyácska (gyenge átlagos, de nem Quasimodo) komával. Én nem tudom, hogy néz ki ez az alfa barátod, de ha nem átok ronda és sikeres egzisztenciája van stb, az már sokra elég.
Most gondolkodj az ő fejével kicsit, jó anyagiak mellett még valamennyire jó a kisugárzása, nyilván úgy érzi, hogy nincs titok, elég a “jó kiállás, férfias kisugárzás”. Más kérdés, hogyha mondjuk nem lenne lakása egzisztenciája és egy szar munkája lenne minimálbérért, akkor ugyanezzel a kiállással mit érne el? Vagy egyáltalán ugyanilyen kiállása lenne-e az anyagi háttér és karrier nélkül? Vagy éppen az anyagiak és karrier adnak neki sokat a magabiztos föllépéshez? ;)

Tina74
Olvasó
Tina74

“Ez az egy fokkal szebb az ördögnél” megállapítás nem hiszem, hogy megállja a helyét, mert akkor lehetne mondani, hogy egy nőnek is egy fokkal kell szebbnek lenni az ördög öreganyjánál, amennyi ronda nőt lehet látni sokszor elég jó külsejű férfiakkal…

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

““Ez az egy fokkal szebb az ördögnél” megállapítás nem hiszem, hogy megállja a helyét, mert akkor lehetne mondani, hogy egy nőnek is egy fokkal kell szebbnek lenni az ördög öreganyjánál”
-Nem értem, hogy miért föltételezed, hogy teljesen egyforma kritériumok vonatkoznak a férfiakra és nőkre párválasztás terén. Már csak annál is inkább nem lehet így, mert nagyon komoly biológiai különbségek vannak, amik indokolják, hogy eléggé más szempontok szerint válaszzon egy férfi és egy nő.
“amennyi ronda nőt lehet látni sokszor elég jó külsejű férfiakkal” -Ez tényleg gyakori lenne?
Hát, nem tudom, ebben az esetben lehet, hogy a koma egyszerűen “lúzer”, jól megjelnésű koma, de mást nem tud fölmutatni önbizalom, egzisztencia terén. Esetleg ezt tudom elképzelni.

DennisVT
Újságíró

“amennyi ronda nőt lehet látni sokszor elég jó külsejű férfiakkal”

Ez valami nagyonkemény urban legend, mert én gyakorlatilag sosem látok ilyet.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ha jobban meggondolom kettő olyat tudok ahol a nő szvsz elégtelen egyszerűen szexuális vonzerő szempontjából és a férfi meg teljesen középszerű megjelenésű, ilyen létezik. Az egyik esetben a nő egy igazi hárpia és a koma sztem bolond, hogy egyáltalán szóba állt vele, a másik esetben viszont a nő intelligens és végtelen jó természetű.

Aldo
Újságíró

Vagy csak beéri vele, mert attól retteg, hogy évekig nem fog mást dugni.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Hát, de ettől miért retteg olyan nő esetében, aki “egyértelműen elégtelen szexuális vonzerő szempontjából”? :D Jó, lehet, hogy NEKI nem elégtelen, csak ezt tudom elképzelni, hogy nekik “szépnek” hat. De magam részéről egy 5-ös skálán 1-es nővel per definícionem nem létesítenék szexuális kapcsolatot.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én is látok ilyet. Tök jó pasi, de a csaj (legalábbis női szemmel) elég csúnyácska. Bár számomra a mininők már eleve a csúnya kategória, a 165-168 alattiak, meg sok nő rosszul öltözik, nem tud/akar sminkelni, nem foglalkozik a hajával stb, ezért eleve szarul néz ki, de lehet, hogy ha kicsit többet adna magára, egész szép/tűrhető lehetne. Nyilván a pasi sem egy főnyeremény ebben az esetben, csak első ránézésre jóképűbb, mint amilyen szép a nője.

DennisVT
Újságíró

Valamennyi különbséget mondjuk el tudok képzelni. Mondjuk a 10es skálán 1 pontnyit. Ha vki fegyvert tartana a fejemhez, azt mondanám, hogy talán egy fokkal jóképűbb vagyok (vagy kevésbé rosszarcú:)), mint a bnőm. De hogy szignifikáns különbség nincs, az egészen biztos.
Ilyen esetekben, tuti, hogy a másik “kompenzál” valamivel. Ha a pasi külsőre elmarad a nőtől, akkor azt jellemzően pénzzel v státusszal. Ha a nő marad el (ez a ritkább), akkor azt gondoskodásban. Pl nem derogál neki berakni a mosógépbe a pasi szennyesét. És mivel egyre kevesebben vagytok, akinek ez nem derogál, ezért egyre inkább felértékelődik az ilyesmi gondoskodás.

Egyéb ok lehet még a szexuális hajlandóság, képesség, lazaság, stb. De ebbe nyilván nem nagyon lehet belelátni.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Szerintem sokkal nagyobb különbségek vannak pároknál.
Mondjuk 5-ös skálában gondolkodva tudok olyan párokról, ahol a nő egyértelmű 1-es és a srác 3-mas (ez számomra fölfoghatatlan, hogy ezek a srácok mit csinálnak :D ), de olyat én se láttam, ahol a srác 4-5-ös lenne 1-es nővel. Olyat is látok, hogy 3-mas srác 5-ös nővel áll össze, ekkora különbségek még vannak, sztem nagyobbak nem.

(Nőknél 1-es legyen az, aki semmiféle szexuális vágyat nem ébreszt, inkább ellenkezőleg…
5-ös mondjuk az, ki egy normálisabb heteró pornófilmben is elférne nőként (ilyenből is akad szép számmal).
Komában mondjuk nem tudnám így kifejteni de 3-mas a tipikus, nem igénytelen, nem elhízott 12 egy tucat, nagyjából normál alkatú, normálisan, de nem drágán öltözködő koma, aki legalábbis nem hagyja el magát.)

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen egy főnyeremény?

Hunn
Újságíró

Micsoda??? Nekem 160 centi fölött minden nő zsiráfnak számít. Szépnek lehet hogy szép, de otthonra nem kéne egyik sem, az egyszer biztos. Éljenek az alacsony, kismellű lányok! Nekem ők a NŐK, a többiek nem érdekelnek…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te milyen magas vagy? Szerintem ahhoz, hogy egy nő szép legyen, kell egy minimum magasság (a túl magas sem jó persze). Hiába van alapból vékony, formás combja, hosszú sose lesz 160 centivel. :)

Hunn
Újságíró

Én kábé olyan magas vagyok, mint Adolf Hitler volt annak idején. 170 (egyszázhetven) centiméter tömény maszkulinitás és férfias agresszió. Pont mint Adolf.

Naooo
Olvasó
Naooo

173

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pasihoz képest alacsony vagy, és nyilván a kicsi nőkre buksz, ösztönösen hozzájuk vonzódsz. Én 172-173 körül vagyok, a szememben a férfi 180-nál kezdődik, az a nagyon minimum.

Hunn
Újságíró

Magyar és hun őseink sem voltak magasabbak, aztán mégis egy ezer éves királyság urai voltak.

Meg nem is azért jöttem át az időn, hogy teherbe ejtsek minden nőt, csak a tőlem alacsonyabbakat. Valamit hagynom kell a nagyobbra nőtt bratyóknak is, nem? Nem lehetek önző, nem stoppolhatok le minden nőt saját magamnak, hová vezetne ez?

kangal
Olvasó
kangal

Ebből keletkezhetnek vicces szituációk. Egy társkeresőn anno egy csomó nő olyat írt a reglapjára hogy 180 centi alatt férfi nincs, csak hímnemű, aztán meg meg voltak sértődve, amikor megkapták hogy oké, de 60 kiló felett sincs nő, csak nőnemű. :DDD

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én inkább 55-öt mondanék, 60 az a magas nőkre vonatkozik.

kangal
Olvasó
kangal

Azért egy 170 feletti vázon bőven elfér a 60 kiló, főleg ha sportosabb a lány (még több is, arányosan, az izom ugyanis sűrűbb, ezáltal nehezebb mint a zsír).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

60 kg elfér egy 180 feletti nőn, az alatt tényleg csak akkor, ha jó izmos.

Kalman
Újságíró

Itt a shamingen van a hangsúly. A nő simán megtehetné, hogy felírja az elvárt tulajdonságok mezőbe, hogy min 180cm, és aki annál kisebb, annak nem is válaszol (vagy egy ideális világban udvariasan visszautasítja). De nem, neki azt kell írnia, hogy nem férfi. Mindenki érzi, akinél egynél több az EQ-ja, hogy ez hatalmas sértés, ami egy gyönyörű nőtől duplán fáj. És miért kapja ezt a bántást a férfi? Azért, mert rá mert nézni az adatlapjára. Mert a magasságát senki nem tudja befolyásolni, mindenki akkora amekkora és akkora is marad. (Kivéve, ha levágja mindkét lábát, akkor kisebb lesz.)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ebből a szempontból kicsit sajnálom a férfiakat, mármint a kevésbé szerencséseket, mert igen, a magasság és a farokméret az, ami adott, senki sem tehet róla, mégis ezek alapján vannak megítélve. Persze, aki akarja, megtalálja a párját így is, alacsony a mininőt, kisfarkú a mininőt, tehát azért akkora sajnálat nincs bennem irányukba. A bunkó elutasítás miatt jobban, néha egy rossz szó el tud cseszni egy egész napot, szóval el tudom képzelni, milyen lelkiállapotba kerül, aki nem elég, hogy sikertelen, ráadásul még tahó módon is bánnak vele. Én mindig igyekszem figyelni arra, hogy aki bepróbálkozik, azt ne bántsam, alázzam meg, egyszerűen csak eljuttassam az információt, hogy nem. Aztán persze beszólnak így is, úgy is. Finoman elutasítani és elfogadni az elutasítást is meg kéne tanulni.

Naooo
Olvasó
Naooo

“alacsony a mininőt”

A 160-as picsának is 180-as faszi kell.

Hunn
Újságíró

Én valahogy nem tudok befeszülni a magasság kérdésén. Nekem egyszerűen a nálam alacsonyabb lányok jönnek be és kész. Ők vonzanak szexuálisan. A többi nem, és az, hogy én sem vonzom őket, hát Istenem, ez van.

Elutasításból a legpozitívabb, amit valaha is mondtak nekem, a következő volt: -“Jó pasi vagy, de nekem nem vagy az esetem.” Ennyi. Imádtam érte a csajt, még ha le is koptatott és esélyem se volt nála. De férfiként kezelt, pozitív dolognak vette hogy megkívántam, és ennyi elég is volt a boldogsághoz.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn:

Ez tényleg korrekt elutasítás, valami ilyesmire van szükség szerintem.
Nekem egy nagyon emlékezetes esetem volt, amiből tanultam, bár nem klasszikus elutasítás, de mégis. A lényeg átjött. Úgy kezdődött a napom, hogy rohadt nagyot estem, neki a pult sarkának, iszonyúan fájt, több óra elteltével jutottam el arra a pontra, hogy már tudtam menni valamennyire, elsántikáltam a boltig, hasonló menéssel, mint egy csípőficamos. A bolthoz egyszerre értünk két sráccal, az egyikükön akadt meg a szemem, én olyan filmbéli, klasszikus egymásra nézésnek éltem meg, a szemei és a mosolya maradt meg a leginkább. Ahogyan rám nézett. Teljesen zavarba is jöttem, ami nem jellemző rám. Udvarias volt, kedvesen előreengedett, de éreztem benne valami többet is, nem csak alapudvariasságot. Úgy egy percig azt éreztem, hogy szerelmes tudnék lenni belé, és azon gondolkodtam, hogy kéne megszólítani vagy ilyesmi, de arra jutottam, hogy esetleg majd véletlenül kint újra belefutok, nyilván nem a sort akartam feltartani. :) Ahogy elmentem mellette kifelé, persze jól még a szemébe néztem, pár lépés után viszont hallottam, hogy mondja a haverjának, hogy “jó csaj volt, kár, hogy nyomorék”. Egy percig a világ legjobb embere volt a szememben, nem is tudtam mit szólni, csak megálltam egy pillanatra, és nagyon szomorúan néztem vissza. Később, amikor elszállt a haragom, azért abba még belegondoltam, milyen rossz lehet azoknak, akiknek tényleg van valami testi fogyatékosságuk, és nap mint nap ilyen szituációkkal kénytelenek megbirkózni.
Mióta ezt így megéltem – hiába tűnik apróságnak, megmaradt -, azóta én is más vagyok, még jobban figyelek. Szörnyű lehet, ha valaki gyakorlatilag már hozzá van szokva, hogy azok, akiktől többet remél, a betonba döngölik.

Aldo
Újságíró

Ennyi erővel Orbán Viktort vagy Putyint is írhattad volna. Kb. centire egyeznek. Az is érdekes, hogy az agresszió is főleg az alacsony férfiakra jellemző.

Hunn
Újságíró

Ennyi erővel Orbán Viktort vagy Putyint is írhattad volna. Kb. centire egyeznek. Az is érdekes, hogy az agresszió is főleg az alacsony férfiakra jellemző.

Ha szigorúan vesszük a dolgokat, Orbán Viktor a nagybetűs Alfahím itt Magyarországon. Levarrhatná a teljes magyar női lakosságot, gúnyhatáron innen és túl. :)

Nem hinném, hogy az agresszió az alacsony férfiakra lenne jellemző. Az agresszió kifejezetten férfias tulajdonság, nem méretfüggő.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez már megint a nőkre szégyen.

Aldo
Újságíró

Az agresszióval kapcsolatban ez a saját környezetem férfitagjainak megfigyelésén alapszik. Minél alacsonyabb, annál hajlamosabb a dühkitörésre, az ordibálásra stb.

Hunn
Újságíró

Az agresszióval kapcsolatban ez a saját környezetem férfitagjainak megfigyelésén alapszik. Minél alacsonyabb, annál hajlamosabb a dühkitörésre, az ordibálásra stb.

Gondolom ez azért lehet, mert mindenki azt hiszi, hogy baszakodhatnak velünk, és mi meg majd csicskulni fogunk. Hát nem.

Reszet Elek
Újságíró

Én pl szeretem a kicsi nőket, noha 185 cm vagyok. Gondolom előhozzák a védelmező ösztöneimet. Ha még filigrán is, meglehet az apai ösztönök is csatasorba állnak.

kangal
Olvasó
kangal

Én meg a velem egymagasakat, az se baj ha pár centivel magasabb. A 170 centi feletti az ideál, 170 centi felett és 60 kiló alatti nő a zsáner.

Aldo
Újságíró

Ha a férfi közelebb van a 170-hez, mint a 180-hoz, nem engedheti meg magának, hogy a magasabb nőkre bukjon, mert kb. semmi esélye náluk.Szerintem is kell egy bizonyos magasság a nők esetében is.

Aldo
Újságíró

“Gondolom ez azért lehet, mert mindenki azt hiszi, hogy baszakodhatnak velünk, és mi meg majd csicskulni fogunk. Hát nem.”

Lehet. A természetben sok kisebb állat kénytelen a hangjával elriasztani a csúcsragadozókat. Az alacsony emberek általában a nagy pofájukkal kénytelenek kompenzálni. Sokuk persze csak addig teszi ezt, amíg bele nem szalad egy hatalmas pofonba. A fent említett ismerőseim közül az egyik vett egy viperát, hogy még keményebbnek érezze magát. Egyszer elvitte egy házibuliba, ahol néhány feles után elő is kapta. Kiütötték a kezéből és azzal verték össze. Furcsa mód azóta már sokkal nyugisabb.

Naooo
Olvasó
Naooo

Van ilyen szíj is hozzá, hiába ütik ki, hát mért nem vett hozzá.

kangal
Olvasó
kangal

Nekem voltak magasabb nőim. Illetve ismerek 185 feletti lányokat, akiknek alacsonyabb párjuk van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Belátták nincsenek nagy kilátásaik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért, tökre vicces mikor sindy vega állva berogyaszt, hogy felérjék a faszok.

hunbagira
Újságíró

Jobban figyeljél!!!

Amúgy a hipergám ösztönükből ez következik, de ott van az általad is linkelt tinder statisztika. Az a helyzet, ha a biztonsági hipergámiát (vagyon) nem tudják kiélni akkor szexuálisan élik ki….nagyon, nagyon.

Ha a vagyoni helyzet azonos, akkor a férfi mindig klasszisokkal jobb pasiban, mint a nő nőben. Ez Magyarországon különösen így van.

Reszet Elek
Újságíró

Egy férfi lehet csúnyán sármos is, se egy nő sosem lesz csúnyán szép. Persze az előbbi sem olyan nagyon gyakori. Van az a fajta férfi, akire azt mondják a nők, nem szép de van benne valami.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem lehet csúnyán szép egy nő, van rá pár példa, bár tény, hogy nem gyakori. Jennifer Aniston, Lady Gaga, Madonna (fiatalabb korában), Keira Knighley, Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore  – egyik sem kifejezetten szép nő, mégis sokan látnak bennük valamit (és ők nem is értik, miért nem sorolandók a szép nő kategóriába).
Bár én azt sem értettem soha, Heidi Klumot miért látják mások szépnek, szerintem egyszerűen csúnya. De ugyanígy nem értem, a nők miért alélnak el Jude Lawtól vagy Matthew McConaughytől. :)

DennisVT: nekem nem derogál berakni a szennyest, de neki se az enyémet. Én naponta mosok, olyankor megkérdezem, van-e szennyese. Viszont nem mosok mindent, ezért a tartómban gyűlik a cucc, amit a “ráér” kategóriába sorolok, ő meg szabadnapján szeret napi három kört is mosni, és akkor azt is elpusztítja. Nálunk valahogy így működik, nincs nyomasztás vagy feladatkörökhöz való ragaszkodás, attól függ, kinek van hozzá ideje és kedve. De például a fürdőszobát sosem rakná rendbe, nem is kell neki, azt én intézem, a konyhát meg én utálom rendezni, ő meg szívesebben nekiáll csak úgy. Ezek kialakulnak, semmi sem derogál, de kölcsönösen nem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek ilyen zsidó nők, nem?

hunbagira
Újságíró

De…:)

kangal
Olvasó
kangal

Heidi Klum egy igazi fajgermán Heidi, igaz, egy néger zenész tágítja a muffját.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kurva.

Aldo
Újságíró

És még fajgyalázó is. Bár manapság ez a menő.

Naooo
Olvasó
Naooo

Rajnába lövendő.

hunbagira
Újságíró

Heidi Klumot miért látják mások szépnek, szerintem egyszerűen csúnya. Csipő, derék aránya megfelel a fehér ideálnak és magas. Amúgy az arca is szép bár vektoriálisan nem vizsgáltam.

Nocsak van pasid, mesélsz róla? :D Kíváncsi vagyok???

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez elég furcsa kérés itt, mégis mit akarsz tudni?

hunbagira
Újságíró

Kiféle, mféle? Élményszerűen!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez nem új infó egyébként, az elejétől fogva mondom. Sose figyelsz. :)
Ha tényleg kíváncsi vagy, gyere privátba. Ha itt elkezdek beszélni róla, úgyis csak vita lesz belőle, ahhoz meg se kedvem, se türelmem.

hunbagira
Újságíró
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
hunbagira
Újságíró
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Heidi Klum bárhol, bármikor:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

amennyi ronda nőt lehet látni sokszor elég jó külsejű férfiakkal…

Egyrészt:

A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
– Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
– Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?

Másrészt: és/vagy ha a csaj porszívó és úgy teper, hogy isten mellette a csávó……

Harmadrészt: a fickónak csak ez jutott ……..

Negyedrészt: a szomszéd kertje mindig zöldebb

stb. stb.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Azok milyen barátok?

Kalman
Újságíró

Fele-

Hunn
Újságíró

A szerelemről csak annyit, hogy egy párkapcsolatban igazából csak az számít, hogy a nő szerelmes-e beléd. Ha igen, akkor lehet neked akár súlyos one-itised is, nem para, de akár több vasat is tarthatsz a tűzben, ugyanott vagy. Az, hogy te mit érzel, ezen a téren másodlagos.

Amúgy nekem volt egy spanom, aki a szociális médián kiposztolta a szerelme fényképét, és aláírta, hogy “ő a mindenem”. Red Pill-es fejjel tudtam, hogyha így piedesztálra emeli a csajt ország-világ előtt, akkor ez nem sok jóval kecsegtet. Egy hónapon belül szakítottak, mit mondjak, nem voltam meglepve.

Kalman
Újságíró

Persze, ha szerelmes, akkor _kisebb_ hibákat még eltűrhet a kapcsolat. De mondjuk egy ekkora lámaságot, mint amit az ismerősöd csinált már nem. Szerintem simán van olyan, amikor a férfi egészséges kapcsolatot építhetne a szintje, a jelleme, stb meglenne hozzá, de a oneitise miatt elkúrja a helyzetét. Aztán jön a szenvedés, kis depresszió és jó esetben A Piros Pirula. Rossz esetben kezdődik minden előről.

ulomenen
Olvasó

Ez szép cikk volt, az én szívemből is szóltál!

Nekem ez úgy van meg az eddigi tapasztalataimból, hogy nem baj, ha szerelmes vagy egy lányba, csak a lány legyen mindig egy kicsivel szerelmesebb beléd, és akkor minden oké. :)

Delin
Olvasó
Delin

Nekem ezt nagymamam pont forditva mondta. :) Ha szerelmes vagy egy ferfiba nem baj, csak o legyen mindig kicsit szerelmesebb es akkor kitart melletted es a gyerekeitek mellett mindig.

Delin
Olvasó
Delin

Kicsit off, de kapcsolodik ahhoz, hogy egy parkapcsolatban (es mas szamunkra fontos emberi kapcsolatokban) a kommunikacio jol mukodjon es a felek tartosan elgedettnek, boldognak erezzek magukat. Nem tudom volt-e mar szo rola a ferfihangon, de nekem nagy megvilagosodas volt a “The five love languages” (5 szeretet nyelv) Gary Chapman-tol. Nem, ez nem egy sex praktikakat tartalmazo konyv, az elmelet lenyege, hogy minden embernek van egy elsodleges szeretetnyelve es a vele valo kommunikacio soran eleg csupan arra koncentralni, hogy szeretve erezze magat. Ez azert is fontos, mert egyre kevesebb idonk van a masikra, igy lenyeges, hogy hatekonyan ki tudjuk fejezni az iranta erzett szeretetunk. A magyar wikipedian talaltam egy rovid osszefoglalot errol:

“Az öt szeretetnyelv a következő:

  • Elismerő szavak
  • Minőségi idő
  • Ajándékozás
  • Szívességek
  • Testi érintés

Ezek közül mindannyiunknak van egy elsődleges szeretetnyelve, amely mélyebben hat ránk az összes többinél. Hasonlóan, ha nem beszéljük párunk elsődleges szeretetnyelvét, akkor ő valószínűleg nem érez kellő szeretet, még akkor sem, ha a többi nyelvet jól “beszéljük”.

1. Elismerő szavak (Words of affirmation)

Az elismerő szavak esetében az egyik fél úgy érzi, hogy a társától érkező, magától értetődő dicséret mindennél többet jelent számára. A szavak tehát ebben az esetben többet érnek a cselekedeteknél.

2. Minőségi idő (Quality time)

Akinek a minőségi idő a legfőbb szeretetnyelve, az a rá irányuló figyelem hatására érzi leginkább azt, hogy őt igazán szeretik. Ez lehet egy beszélgetés, egy közös vacsora, vagy egy közösen eltöltött hosszú hétvége is. A kulcskifejezés az osztatlan figyelem, hiszen tévézés, olvasás, közben nem lehet kapcsolatot építeni.

3. Ajándékozás (Receiving gift)

Az ajándékozás annak szimbóluma, hogy gondolunk a másikra. A szeretet látható jele. Nem szabad összekeverni azonban ezt a szeretetnyelvet az anyagiassággal, hiszen itt jelképes, apró ajándékokról, meglepetésekről van szó, az érték nem számít. Annak, aki ezt a szeretetnyelvet beszéli, már az is a megbecsülés jele, ha valaki időt szakít arra, hogy megtalálja számára a megfelelő ajándékot, vagy meglepje őt.

4. Szívességek (Acts of service)

Annak, aki ezt a szeretetnyelvet beszéli, bármely cselekedet, amely megkönnyíti az életét , rengeteget jelent. A másik fél által elvégzett feladatok (bevásárlás, főzés, mosás, takarítás stb.) kicsiny szolgálatként foghatók fel, amelyek azonban tervezést, időt és fáradságot igényelnek.

5. Testi érintés (Physical touch)

Az átölelés, hátba veregetés, kézfogás, a kar, váll vagy az arc figyelmes megérintése a szeretet vagy törődés kifejezése lehet. Azon személy számára, aki ezt a szeretetnyelvet beszéli, a fizikai jelenlét és az elérhetőség a legfontosabb. Egy-egy kedves mozdulat többet mond számukra száz szónál.”

Elsore gagyinak tunt, de par eve elkezdtem alkalmazni es tudatosan vizsgalni mi lehet az adott ember elsodleges szeretetnyelve, es csodak csodajara mukodik. Parkapcsolatomban annyira nem hozott sok ujat, mert osztonosen ugyanaz a szeretetnyelvunk (quaity time elsodlegesen es physical touch), de mar ertem pl hogy az ajandekok (receiving gifts) miert nem jelent egyikunknek se sokat, megha jo erzes is adni. Anyukammal valo kapcsolatomban es kommunikaciomban azonban jelentos javulast hozott az elmelet, mivel kulonbozo a szeretetnyelvunk. Az o elsodleges szeretetnyelve az act of service, ezert van az hogy ha meglatogatjuk mindig kitakarit, 3-4 fogasos lakomat rendez vagy fiatalabb koromban mindig pakolni akart kajat az egyetem alatt. Ezek a dolgok viszont nagyon idoigenyesek, engem teljesen hidegen hagynak es abszolut nem elegitik ki az en quality time-om hiszen mikor ott vagyunk is allandoan a konyhaban van, nem bir egy percre nyugodtan leulni beszelni egy felszines “szia, hogy vagy”-on tul es nem ad nekem egy oranyi osztatlan figyelmet sem mert valamit mindig csinalnia kell. Igy nem tudatosan sokszor megsertettem azzal, hogy a kb 20.jara feltett “mit szeretnel enni” kerdesre mogorvan valaszoltam, vagy fiatal koromban kijelentettem hogy marpedig csak annyi kajat pakoljon amennyi elfer a taskamban, mert nem fogok plusz taskat cipelni emiatt (azt a kiabalast amit ezutan rendezett akkor keptelen voltam epp esszel felfogni). Azonban miutan ezt felismertem, hogy o igy fejezi ki a szeretet irantam tudatosan figyelek ra, hogy ezeket a dolgait elfogadjam es megkoszonjem, ill. ha o jon hozzank ugyanugy fozzek neki minilakomat, mert ha az elmarad egyszeruen nem erzi jol magat, ugy erzi, hogy nem is orulok, hogy latom. Az en minosegi idoigenyemet tartalmas beszelgetesek formajaban csak ugy tudom legalabb reszben megvalositani vele, ha kozosen elkezdunk takaritani, a nyugodtan elmegyunk “csak” kavezni vagy csak ugy uljunk le beszelgetni abszolut nem mukodik nala, egyenesen fusztralja, igy mar nem is eroltetem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezek olyan úri huncutságok, mint a „kémia”, „Szív Hangja(aminek nem lehet parancsolni:)stb..

 1. Elismerő szavak (Words of affirmation)

Az elismerő szavak esetében az egyik fél úgy érzi, hogy a társától érkező, magától értetődő dicséret mindennél többet jelent számára. A szavak tehát ebben az esetben többet érnek a cselekedeteknél.

Igen, a felhőztetett marha (továbbá FM:) vállán ki lehet sírni, hogy milyen fasz az aktuális szemét pasi, akihez most is dugni megy……

2. Minőségi idő (Quality time)

Akinek a minőségi idő a legfőbb szeretetnyelve, az a rá irányuló figyelem hatására érzi leginkább azt, hogy őt igazán szeretik. Ez lehet egy beszélgetés, egy közös vacsora, vagy egy közösen eltöltött hosszú hétvége is. A kulcskifejezés az osztatlan figyelem, hiszen tévézés, olvasás, közben nem lehet kapcsolatot építeni.

Amíg a nő teper, addig minden veled töltött másodpercet annak érez, amint „megszűnt a kémia” , viheted te a Niagarához, meg Burj al Kalifába- is , homárt/kaviárt is rendelhetsz, csak a lúzerséged újabb bizonytéka lesz…….

3. Ajándékozás (Receiving gift)

Az ajándékozás annak szimbóluma, hogy gondolunk a másikra. A szeretet látható jele. Nem szabad összekeverni azonban ezt a szeretetnyelvet az anyagiassággal, hiszen itt jelképes, apró ajándékokról, meglepetésekről van szó, az érték nem számít. Annak, aki ezt a szeretetnyelvet beszéli, már az is a megbecsülés jele, ha valaki időt szakít arra, hogy megtalálja számára a megfelelő ajándékot, vagy meglepje őt.

Ja, a szemét pasi (akivel megvan a „kémia”), az vesz valami “drágát”, de az igazit, amire vágysz azt az FM-től kapod meg, de dugni soha nem fogsz vele, csak elpanaszolni, hogy milyen szemét az, akivel dugsz és ő milyen jó barátod ( erre az FM benedvesedett szemmel csóválja a farkát….. :)

4. Szívességek (Acts of service)

Annak, aki ezt a szeretetnyelvet beszéli, bármely cselekedet, amely megkönnyíti az életét , rengeteget jelent. A másik fél által elvégzett feladatok (bevásárlás, főzés, mosás, takarítás stb.) kicsiny szolgálatként foghatók fel, amelyek azonban tervezést, időt és fáradságot igényelnek.

Ha megvan a kémia, akkor a csaj összeszarja magát minden vélt vagy valós „figyelmességtől”, ha nincs akkor lást a Niagarás kínlódást…

5. Testi érintés (Physical touch)

Az átölelés, hátba veregetés, kézfogás, a kar, váll vagy az arc figyelmes megérintése a szeretet vagy törődés kifejezése lehet. Azon személy számára, aki ezt a szeretetnyelvet beszéli, a fizikai jelenlét és az elérhetőség a legfontosabb. Egy-egy kedves mozdulat többet mond számukra száz szónál.”

Az egész „szeretetnyelvből” csak épp egy dolog maradt ki, ami a leglényegesebb: éspedig az, hogy Ki csinálja és megvan-e a „kémia”, ha valamelyik, esetleg mindkettő sérül, akkor ugye egy erőszakos /lúzer/zaklató/szemét stb az illető…..

Az összes pszichológus ott bassza el, hogy első körben az ő élete is elbaszott(minimum 90%-nak), aztán 80%-uk  nő, ráadásul feminista (amúgy nagy része ronda:) ugyanolyan „esendő” és hipergám, mint a többi nő(AWALT)  és pontosan olyan segítséget ad, amivel kitörölheted a segged…..

Ha férfi, akkor általában még elcseszettebb, fogalma sincs a RedPillről és ebből kifolyólag vak vezet világtalant  …..

Parkapcsolatomban annyira nem hozott sok ujat,

ezen én kurvára csodálkozom:), lásd fenn, a Ki ….

 mert osztonosen ugyanaz a szeretetnyelvunk (quaity time elsodlegesen es physical touch), de mar ertem pl hogy az ajandekok (receiving gifts) miert nem jelent egyikunknek se sokat, megha jo erzes is adni.

Ezek csak a felszínt kapargató szarságok, mondhatni hab a már meglévő tortán, ha viszont a torta helyett szarkupac van, akkor baszhatod a szeretet meg akármilyen nyelvedet:)

Anyukammal valo kapcsolatomban es kommunikaciomban azonban jelentos javulast hozott az elmelet, mivel kulonbozo a szeretetnyelvunk. Az o elsodleges szeretetnyelve az act of service, ezert van az hogy ha meglatogatjuk mindig kitakarit, 3-4 fogasos lakomat rendez vagy fiatalabb koromban mindig pakolni akart kajat az egyetem alatt. Ezek a dolgok viszont nagyon idoigenyesek, engem teljesen hidegen hagynak es abszolut nem elegitik ki az en quality time-om hiszen mikor ott vagyunk is allandoan a konyhaban van, nem bir egy percre nyugodtan leulni beszelni egy felszines “szia, hogy vagy”-on tul es nem ad nekem egy oranyi osztatlan figyelmet sem mert valamit mindig csinalnia kell.

Ez egy defekt az ő részéről nemakar/ képes “felnőni”, és nem „szeretetnyelv”

 Igy nem tudatosan sokszor megsertettem azzal, hogy a kb 20.jara feltett “mit szeretnel enni” kerdesre mogorvan valaszoltam, vagy fiatal koromban kijelentettem hogy marpedig csak annyi kajat pakoljon amennyi elfer a taskamban, mert nem fogok plusz taskat cipelni emiatt (azt a kiabalast amit ezutan rendezett akkor keptelen voltam epp esszel felfogni).

Mert a kicsi fia/lánya megsértette az ő érzékeny lelkét és az a tudat, hogy felnőtt, nem nagyon tudja megemészteni és próbálja az elszakított „láncokat” újrafonni, mártírkodással, hisztivel, stb…..

Azonban miutan ezt felismertem, hogy o igy fejezi ki a szeretet irantam tudatosan figyelek ra, hogy ezeket a dolgait elfogadjam es megkoszonjem, ill. ha o jon hozzank ugyanugy fozzek neki minilakomat, mert ha az elmarad egyszeruen nem erzi jol magat, ugy erzi, hogy nem is orulok, hogy latom.

Igen, úgy csinálunk mintha, és akkor minden rendben van, anyád sem nőtt fel és te sem szakadtál le róla…..és ringatjátok magatokat a geijl szarságoban és úgy tesztek, hogy ez milyen jó……

 Az en minosegi idoigenyemet tartalmas beszelgetesek formajaban csak ugy tudom legalabb reszben megvalositani vele, ha kozosen elkezdunk takaritani,

Mert ő már be van „tokosodva”egyrészt, másrészt, az úgysem komoly, és bármikor ki tud farolni, hogy pont arra és pont úgy nem emlékszem, és lehet hogy, de akkor pont ezt azt csináltam és lehet hogy nem úgy gondoltam stb. stb….

a nyugodtan elmegyunk “csak” kavezni vagy csak ugy uljunk le beszelgetni abszolut nem mukodik nala, egyenesen fusztralja, igy mar nem is eroltetem.

Naná, mert az felelősséggel jár, nem lehet kibújni alóla és feszeng tőle…..

Delin
Olvasó
Delin

Ez a szeretet nyelves elmelet, csak a kommunikacio javitasara alkalmas, leginkabb abban tud segiteni, hogy a meglevo energiad/idod ne olyan dolgokra pazarold parkapcsolatban, amit a masik nem ertekel.

Egy kapcsalat alapja a mindenkori kemia, ha az nincs meg max egymas mellett tudtok elni, egyutt soha. Akinek a langyos trutyi kenyelmes es meleg, hat tessek, en akkor inkabb vagyok egyedul. A kemiat nem lehet kieroszakolni se no, se ferfi reszrol, vagy van vagy nincs. Persze a kemia onmagaban nem eleg egy mukodokepes kapcsolathoz, szukseges, de nem elegseges feltetel. A gaz tenyleg akkor lehet, ha a kapcsolat kozben tunik el a kemia (foleg ha van hazassag/gyerek stb) es minden borul. Ebben szerencsere meg nincs tapasztalatom, igy fogalmam sincs vissza lehet-e szerezni. Errol irhatnatok par kommentet ferfi oldalrol. El tud mulni a kemia? Ha igen, mi valthatja ki (ha feltetelezzuk, hogy a felek kulsore tartjak a kemia megletekor levo szintjuket)? Ha eltunt, vissza lehet valahogy szerezni?

A szulo/”felnott gyerek” kapcsolat sose egyszeru, hiszen a “gyereknek” kb 30 eves korara mar kialakult jobb esetben az onallo vilagkepe, ertekrendje, aminek a szulo nem feltetlen felel meg. Ugyanakkor ott van meg benne a gyermeki en, ami altal valahol mindig kotodni fog a szuleihez vagy legalabbis tudat alatt vagyik ra (ha csak valami nagyon komoly negativ esemeny vegleg el nem vagja a szallakat). Ehhez jon meg a generaciok kozt meglevo modernkori ertekvalsag, ami tovabb nehezit a dolgon. Csernus pl eleg sokat irt a szulokrol valo levallasrol, a kulonbozo felismeresek fajdalmassagarol stb. A lenyeg, hogy egy 50+ eves ember valoszinuleg mar nem fog megvaltozni (plane nem kulso hatasra), ha addig nem nott fel/ nem tette rendbe az onertekeleset mar szinte eselytelen. Ha tartani akarod vele a kapcsolatot, szerintem ki kell alakitani egy elfogadhato kommunikacios kozeget, ami valoszinuleg felszines lesz. Hogy ez tokeletes vagy kielegito? Egyertelmuen nem. De tud valaki megoldast erre a problemara?

Reszet Elek
Újságíró

Ez a kémia zöldség a halálom.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Férfiember úgy mondja, hogy feláll. A nő meg álszemérmesen kémiázik, de ugyanazt érti alatta.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez a szeretet nyelves elmelet, csak a kommunikacio javitasara alkalmas, leginkabb abban tud segiteni, hogy a meglevo energiad/idod ne olyan dolgokra pazarold parkapcsolatban, amit a masik nem ertekel.

Magyarul: tökéletes a torta csak még díszitsünk egy kicsit rajta, amitől jobb íze nem lesz, max szebb….

Egy kapcsalat alapja a mindenkori kemia, ha az nincs meg max egymas mellett tudtok elni, egyutt soha.

Erről a “kémia” faszsággal kapcsolatban, egy dolog biztos: minden szemetet be lehet söpörni e mögé és kulcsszóként működik arra, hogy egy nő adott pillantban miért akar, vagy nem akar dugni egy adott férfival. Ebbe benne van az, hogy bár tudatosan nem tudja/akarja elmondani de a másik feromonjait érzékelve, vagy arányait/magasságát -alfa macsóságát / Ferrari kulcsát, Armani/Boss ingét/öltönyét stb. stb., vagy egyszerűen csak viszket a pinája/ovulál és a szembejövő ránézésre a dugnék vele kategória….

Akinek a langyos trutyi kenyelmes es meleg, hat tessek, en akkor inkabb vagyok egyedul.

Most akkor te egyedül vagy? Mert eddig szipi – szupi volt a  cukormáz….

Minden öntudatos hülyepicsa szájából elhangzik ez a mondat ….. amíg be nem töltik a 35-öt, na, onnan kezdve meg jön a megszokott: “Hova tűntek a …… férfiak ?” nyekergés különféle változata…..

Inkább az lehet amit Bolton is kifejtett, hogy keresel a hörcsögödnek ennivalót, hogy miért is maradj/rugd ki (a szintkülönbségetek erről tudna mesélni), illetve és/vagy ráléptél a liánozás “ősi” útjára:)

A kemiat nem lehet kieroszakolni se no, se ferfi reszrol, vagy van vagy nincs.

Pontosan, ami azt jelenti, hogy az összes pszichológus, lélekguru, szerelmi/pár/házassági tanácsadó stb.elmehet a picsába. Azon, ami a leg lényegesebb lenne, nem tudnak segíteni, mert ugyanazt a szart tapossák ők is, és pontosan ugyanolyan vakok, mint a pácienseik….

Ezzel azt is mondod, hogy ha a nő “kiábrándult” akkor nincs viszatérés, megfeszülhet az atyauristen is:) ……

Persze a kemia onmagaban nem eleg egy mukodokepes kapcsolathoz, szukseges, de nem elegseges feltetel.

Persze hogy nem, ezért (is) vannak felhőztetett lúzerek, hogy  kipanszkodhassa (a kémiással való kefélés után/előtt:)  magát a nő……

A gaz tenyleg akkor lehet, ha a kapcsolat kozben tunik el a kemia (foleg ha van hazassag/gyerek stb) es minden borul.

Ha lecsökken 0-ra ( urambocsá jobban) a szintkülkönbség ….onnan baszhatja  fickó…., a nő meg elkezdi a keresgélést és a hörcsöge nekiáll racionalizálni…

Ebben szerencsere meg nincs tapasztalatom,

Akkor lesz majd itt sírás rívás:)

igy fogalmam sincs vissza lehet-e szerezni.

Errol irhatnatok par kommentet ferfi oldalrol. El tud mulni a kemia?

A nap le szokott menni esténként, de azért vannak kivételek:)

Ha igen, mi valthatja ki (ha feltetelezzuk, hogy a felek kulsore tartjak a kemia megletekor levo szintjuket)?

Alapvetően az, ha a fickó szintje a tiedre (vagy alá) lecsökken…… Ebben elég tevékeny minden nő, mert ösztönszinten erre hajt +példák:

– ha a férfi  “rákap a piná(d)ra” és szerelmes lesz,

– megszokja, és a nő rájön, hogy pinaelvonással lehet csicskáztatni, ha ezen az úton elindult, nem nagyon lehet visszajönni, csak súlyosbodik a helyzet….

– szül (legalább) egy gyereket,

– a fickó nem “fejlődik” és nem képes fenntartani a kezdeti szintkülönbséget, a nő pedig nekiáll fejlődni/önmegvalósítani/kapaszkodni/sikeres/karrierista/ stb. és elég, ha ő azt hiszi, hogy “utolérte” a férjét…

stb. stb…..

Ha eltunt, vissza lehet valahogy szerezni?

Sehogy, rábaszott (a férfi:) mindenképpen……..

A szulo/”felnott gyerek” kapcsolat sose egyszeru, hiszen a “gyereknek” kb 30 eves korara mar kialakult jobb esetben az onallo vilagkepe, ertekrendje, aminek a szulo nem feltetlen felel meg.

Többek közt, ha a szülő nem tudja helyén kezelni (elengedni) és /vagy a gyerek nem képes leválni….

 A lenyeg, hogy egy 50+ eves ember valoszinuleg mar nem fog megvaltozni (plane nem kulso hatasra), ha addig nem nott fel/ nem tette rendbe az onertekeleset mar szinte eselytelen.

Van egy rossz hírem, kortól függetlenül, az emberek 99%-a nem fog változni…., azért viszont elmennek a legvégsőkig, hogy más(oka)t megváltoztassank, aztán, amikor nem sikerül, akkor meg megy  a hiszti…

 

Delin
Olvasó
Delin

A kerdesem a ferfi kemiajanak elmulasa volt, nem a noeje. Bar par peldad jo arra is szerintem.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kerdesem a ferfi kemiajanak elmulasa volt, nem a noeje.

Ezt mostezígyhogy?

A férfi nem használ ilyen hülye kódszavakat, férfi kémia nem létezik, meg megfoghatalan szarságok mögé sem bújik, kivéve, ha diplomatikus:), magyarul, a nő vagy dugnivaló(azon belül meg: titkolni, egyszer, max kétszer, nyilvánosan, felvállalni társaságban is, barátnő, feleség stb. stb.) vagy nem….. A hülyeség, meg a magyarázatok ‘színskálája” nem játszik nálunk, az a buzik privilégiuma.

Bar par peldad jo arra is szerintem.

Annyira nem értitek, hogy az félelmetes:) Hiába indulsz ki magadból, mindig szívni fogsz:)

 

Reszet Elek
Újságíró

A férfi “kémiája” nem múlik el. Szexuálisan passzívvá leginkább akkor válunk, ha érezzük hogy nem szívesen fogadnak ill. ha úgy érezzük a másik emberileg lépett túl bizonyos határokat.

Delin
Olvasó
Delin

Oke, koszi a kommenteket. Nem vagyok ferfi, ezert hasznalok noi kodszavakat. :)

DennisVT
Újságíró

Szerintem elmúlik, vagyis én jártam már így.

Csak mi nem elmúlásnak mondjuk, hanem megszokásnak… illetve fel tudjuk mérni ésszel, hogy ez a normális. A kezdeti napi 3 szex visszaesik heti 1re, vagy az alá ahogy eltelik 3-4-5 év.

De ezen nem hisztizünk, nem gondoljuk, hogy itt a vége mindennek, meg hogy nekünk jár folyamatosan ugyanaz az érzés, és ha nincs, akkor szar az egész, dobjuk ki a picsába.

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván az idővel változik a stimulus, de a rendszeres aktusra már fizikailag is szükség van. Arról nem is beszélve, hogy amennyire a nőknek a kommunikáció a kapcsolódás, azaz hogy beszéljenek veled, megosszák az érzéseiket stb., annyira nekünk férfiaknak  a szex szolgál erre. Ha nincs szex, nincsen kapcsolódás, nincsen kapcsolat.

lady
Olvasó
lady

A kémiáról nekem mindig az iskolai tantárgy jut eszembe amit nem is szerettem és nem igazán értettem. De ha már emlegetve van akkor ha működött mondjuk rögtön akkor biztos hogy volt még vagy száz hasonló nő aki szintén bekémiásodott az adott férfira.  Nem biztos rögtön lesz vonzalom persze más nők nevében nem tudok nyilatkozni de valamennyi idő kell ehhez is . De ez az ami most nincs mivel olyan felpörgött élet van lesz akkor másik nem várnak senkire hiszen a net által bőven lehet válogatni .

Ha most kellene ismerkednem állandó hátrányban lennék mivel nekem mindig is fontos volt a férfi gondolata a viselkedése úgy egészben kellett hogy legyen valami végzetesen vonzó. Ez azért nem megy egyik pillanatról a másikra , vagy pedig olyan lesz a nagy sietséggel mint aki felszalad a hegyre de az útja során nem veszi észre a táj szépségét.

 

DennisVT
Újságíró

Itt meg ugye az lesz a kérdés idővel, hogy a szexre van szükség, vagy az adott nővel való szexre.

Én több haveromtól hallottam már, akik sokéves kapcsolatokban voltak, hogy a változatosság azért nagyon hiányzik, az nagyon kéne, akár gyakran is… de az adott nővel már alig van valami…

Reszet Elek
Újságíró

Erre megint csak a Coolidge-hatást tudom felhozni.

Delin
Olvasó
Delin

Nekem mondjuk 3-4-5 ev (ami eleg rovid tav) alatt egy ekkora valtozas eleg radikalisnak hat, bar lehet ez libido kerdese is. Kvazi ez sexmentes kapcsolatot jelent…

DennisVT
Újságíró

Hát amúgy nőktől én még gyakrabban hallottam ezt, akár még rövidebb idő alatt is, de hát mi itt tudjuk, h ez miért van.

Egyik előző barátnőm mesélte, hogy az ő előző kapcsolatában 3 év után már a sírás kerülgette, ha szexelni kellett a pasival, mert már inkább a testvérét, vagy barátját látta a srácban… És tanúsíthatom, h a csaj nem volt frigid:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Addig csak kibírta, amíg akadt neki más. Nehogy már egyedül legyen.

Delin
Olvasó
Delin

Miert van?:) Megint a noi hipergamia?

Mondjuk a baratnod esete eleg szomoru, megha gyakori is. Tudom, hogy hulyesegnek tartjatok, de ha nincs kemia (nevezzetek biologia szinten levo eros szexualis vonzalomnak mar a kapcsolat elejen mindket reszrol, igen noi reszrol is) akkor ez a jelenseg kvazi a kapcsolat elejen boritekolhato es csak ido kerdese mikor jon ki. Ha valaki nokent emiatt szakit az nem hiszti, hanem alapveto biologia szukseglet kielegitesenek a hianya (a ferfit nem irtam, mert azt alapbol elfogadjatok). Szerintem, ez olyan dolog, ami nem javithato es sokkal jobb ha gyerek, stb elott tortenik meg a szakitas, felesleges egymas idejet rabolni es megvarni amig elmergesedik a viszony.

DennisVT
Újságíró

Eleve az a számszaki egyenlőtlenség kiütközik, hogy a nők joval kevesebb ffit tartanak szexuálisan vonzónak, mint forditva. Párba rendeződni viszont kell, arra van igény. Ez az egyik.

A másik az, hogy azok a jellemző tulajdonságok, amik vonzóvá tesznek egy ffit (pl dark triad), azok gátolják/nehezítik egy komoly sokeves kapcsolat kialakulását. Ez az, amire a nők úgy szoktak hivatkozni, hogy a végén úgyis a jofiuk nyernek. A legtobb no egy komoly kapcsolatert kenytelen megelegedni kisebb vonzerovel, mert mas dolgok lesznek fontosabbak.

Es akkor ott van az ohatatlan kapcsolatrombolo (valojaban vagyrombolo) elbetasitas. Errol is volt mar itt szo sokszor.

Szoval sokosszetevos, kicsi itt a hely, h kifejtsunk mindent. Olvasgasd vissza a szex csajozas temakor cikkeit es a kommenteket. Nagyobb kepet fogsz kapni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szétkúrt szukát nyernek.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
DennisVT
Újságíró
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Delin
Olvasó
Delin
DennisVT
Újságíró

Ez minket is érdekelne ám:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Engem nem.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ez a szeretenyelv kétélű dolog, meg is lehet fordítani, ezek ügyes arányú megvonásával lehet büntetni a másikat (a nőt).
Jajj, de gonosz gondolat. Tiszta szerencse, hogy a legtöbb kapcsolatban nincs szükség semmi ilyesmire (pl figyelem megvonására), hiszen a másik fél nem akar manipulálni, pl a szex megvonásával vagy játszmákkal, érzelmi zsarolással, így nincs is szükség mentális önvédelemre. Aki jó balanszírozik fentiek megadásán és megvonásán, azt kisebb eséllyel fogják otthagyni, hogy “jajj a kémia”, meg “nem is tudom, úgy összezavarodtam, talán szünetet kéne tartanunk”.

Delin
Olvasó
Delin

Akar arra is hasznalhato. :)

Nekem ezek a jatszmazasok, “buntetesek”, mindenfele zsarolasok a kapcsolat veget jelentik. Az erzelmi zsarolas pedig az egyik leggusztustalanabb dolog a vilagon, barmilyen emberi kapcsolatrol is legyen szo. Ez tenyleg a zero tolerancia kategoria nalam.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Az érzelmi zsarolás tényleg eléggé gusztustalan, de marha sokszor észre se veszik. (A férfiak nem veszik észre tipikusan a kárukra elkövetett érzelmi zsarolást. Bár a nők meg arra vakok, ha tahó egy csávó.)
“Nekem ezek a jatszmazasok, “buntetesek”, mindenfele zsarolasok a kapcsolat veget jelentik.”
-Hát, akkor elég rövid kapcsolataid lehetnek, vagy a szerencse gyermeke lehetsz a kapcsolataiddal.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Slut: “Később, amikor elszállt a haragom, azért abba még belegondoltam, milyen rossz lehet azoknak, akiknek tényleg van valami testi fogyatékosságuk, és nap mint nap ilyen szituációkkal kénytelenek megbirkózni.”

Hmm… Nekem van, tudnék mesélni. Funkcionálisan minden rendben, de a külsőmet torzítja. Mehetek hozzád? Fogadsz jófejségből, mivel mélyen átérzed a helyzetemet?  :)

Amúgy örömteli, hogy kicsit belegondoltál a dologba, a legtöbb ember idáig sem jut el. Egy dolgot azonban ne felejts el: benned ott volt, hogy előbb-utóbb el fog múlni ez a dolog. Óriási különbség. Képzeld el, hogy vakot játszol. Reggel bekötöd a szemed, megpróbálsz letusolni, fogat mosni, cipőt befűzni stb. Össze-vissza szenvedsz, ügyetlenkedsz. De mindig ott van a tudat, hogy ez csak játék. Bármikor leveheted a kendőt. Nos, aki születetten vak, az nem veheti le a kendőt. Képzeld el, ott és akkor, hogy örökre így kell élned. Én ezt a játékot javaslom mindenkinek, aki szeretné a beleérző képességét fejleszteni, nem kell ehhez feltétlenül olyat átélni amit Slut átélt.

 

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha már így kérdezed, egyébként jöhetnél hozzám, mert én nem teszem ezt tiltólistára, mint a többség. Más kérdés, hogy nyilván van olyan szintű torzulás, ami sajnálatos, viszont nekem is a “nem” kategória, de az azért ritka. Vak például volt pár, mellettük megtanultam leírni a környezetet például, ami tök hasznos, azóta jobb megfigyelő vagyok. Persze, hogy tudtam, hogy átmeneti, és nem is éreztem nagy dolognak, most mi van abban, ha valaki sántít? Még akkor sincs benne semmi, ha tartós állapot, egyszerűen az egy kis dolog. Az egyik barátnőm gerincferdüléses, ő is sántít valamennyire, szép, értelmes csaj, mégis hallottam már nem egyszer, hogy pasik megállapították, hogy béna nő, aki a kutyának se kell. Nettó gonoszság.
Az emberek többsége amúgy is tök hülyén megy, ha megfigyeled, a menése alapján kevés ember szexi. :) Szóval engem az döbbentett meg, hogy ilyen kicsi dolog miatt is képes valaki valakit nem megismerni, az emberek tele vannak tökéletlenségekkel, ha közelebbről megnézzük.

greifswalder
Olvasó
greifswalder

Érdekes kérdés, tényleg kíváncsi lennék, mit mondanál, ha élőben látnál. Néhány évvel ezelőtt dolgom akadt egy fiatal lánnyal a te szakmádból, egyszerűen nem érdekelte, tök laza volt, kedves. Néhányszor voltam nála, aztán eltűnt, nem tudom mi lett vele. Viszont utána másoknál már csak tiltólistával találkoztam.

Azt tapasztaltam, hogy nem az számít, ki minek mondja magát. Liberálisnak, toleránsnak, vallásosnak stb. Egyszerűen vannak emberek mindenféle kasztból, fajból, felfogásból – akiket ez nem érdekel. Tegyük hozzá, nagyon kevesen. Nem tudom, miért, honnan jön ez, talán előző életükben nekik is valami hasonló problémájuk volt? :) Aztán vannak, akiken látszik, hogy igyekszenek elfogadni, vért izzadnak, de azért örülnek, ha nem vagy közös térben velük. Magánéletben jó kapcsolatot kialakítani velük lehetetlen, nem engednek be. És vannak végül, akiknek nem megy.

Nekem a legnagyobb dilemmám mindig is az volt, hogy sosem tudtam, hogy ha valaki nem szeret, vagy utál, az azért van, mert a viselkedésem olyan, vagy a puszta létem miatt? Azért fontos ezt eldönteni, mert a viselkedésemen tudok változtatni, viszont aki a létem miatt utál, annak az is baj lesz, ha sapka van rajtam, meg az is, ha nem. Mindenféle teszteket fejleszt ki az ember, amiket nyilván nem értenek a körülötte levők…de hát ez van, speciális probléma, speciális megoldások…

 

 

 

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian
“Mégis, amikor már kialakult az az elképesztő érzés, hogy HOZZÁ akarok tartozni…”
-Inkább a nő tartozzon a férfihoz, persze összetartozás meg minden, de másképp hangzik. Már ha megbocsáűtasz a véleményemért!
“CSAK VELE akarok eztán MINDEN lenni… amikor TŐLE forog a világ… akkor ajjaj van.”
“De azért mégiscsak jóó… elképesztően jó azt érezni hogy ez a nő MINDEN.”

-Akkor tényleg ajjajj van, de én elvből elutasítom az ilyen fajta szentimentális hozzáállást. Szó sem lehet róla, hogy egy nő, vagy akár férfi miatt forog a világ, ilyet én tudatosan se nem mondanék, de nem is gondolnék, ahogy olyat sem, a hogy a másik “minden”. Egy szövetséges, egy jó szövetséges, jó esetben, akit kölcsön kapunk az életben, hogy mellettünk álljon, ideig-óráig, én ezt tudom elképzelni. sajnos a szerelem lett az egyetlen idol és ez eléggé baj, a slágereink csupa szerelemről szólnak, a megváltást is ettől reméljük/remélik egyesek, pedig nagyon tévednek. Szólhatnának a slágereink hazaszeretetről, barátságról, hűségről, ezek is legalább olyan fontos dolgok, mégis egy idol maradt…
Voltam én is romantikus álmodozó, meg is lett az eredménye!
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Delin: Majd nézd meg amit küldtem Neked priviben.Szerintem ez a válasz és tán megoldás is.