Reszet Elek
1 megosztás

Filmnapló – The Red Pill – a film

Már egy ideje adósok vagyunk a The Red Pill című filmmel kapcsolatos híradással. Jelen írás ezt az adósságot igyekszik törleszteni és egyben kedvet szeretne csinálni a film megnézéséhez.

A The Red Pill egy önmagát feministának valló filmrendező nő közösségi finanszírozással (interneten keresztül összekalapozott pénzből) elkészített dokumentumfilmje, amely az Amerika Egyesült Államok férfijogi mozgalmait, az ottani nemek közötti viszonyokat, a feminizmus hatását igyekszik bemutatni.

Az alkotó, Cassie Jaye sorra felkeresi az ottani férfijogi mozgalom – egyébként nemzetközi szinten is – legismertebb tagjait és a velük történő beszélgetéseken keresztül igyekszik feltérképezni a valóságot a férfiak és a nők társadalmi helyzetét illetően. A beszélgetések, viták, statisztikák, kimutatások, dokumentumok, sajtóból elősorolt példák ijesztő társadalmi állapotok képeit villantják fel: megalázott, kisemmizett, öngyilkosságba hajszolt férfiak, apátlanná tett gyermekek, önnön emberi mivoltukból kivetkőzött fanatikusok, boldogtalan és egyre értéktelenebbé váló nők, férfigyűlölő feminizmus által háttérbe szorított valódi nőmozgalom, egy menthetetlenül széttöredező kultúra, amelynek tagjai egymás ellen fordulva széttépnek és elpusztítanak mindent, ami az embereket – férfiakat és nőket egyaránt  – közösséggé, társadalommá forraszthatná össze.

A film dramaturgiailag lineáris felépítésű, az alkotó útját, kutatását, kérdezősködését kronológiai rendben kísérhetjük nyomon. Egy olyan útra szegődhetünk társnak, amelyre egy feminista nő indul el, és amelynek végállomásához számos kérdés, kétely és vívódás kilométerkövén keresztül egy feminizmussal szakító nő érkezik meg.

Nyilván lehetetlen egy majd’ kétórás filmet összefoglalni, nem is próbálok kísérletet tenni rá. Az egyik riportalany Paul Elam, a Voice for Men alapítója még a film kezdetén utal rá: az egész férfijogi mozgalom megértésére törekedni egy olyan kísérlet, mintha egy hóvihart próbálnánk megérteni egyenként a hópihéi alapján. A férfijogi mozgalomnak végső soron annyi arca és jelentése van, ahány férfi- és fiú áldozata a jelenlegi társadalmi viszonyoknak. A film alkotója ebbe a „hóviharba” veti bele magát, vagy ahogyan ő fogalmaz, megnézi hogy milyen mély a nyúl ürege.

Nem csak a téma összetettsége, filmbeli feldolgozásának módja és a dokumentumfilm időtartama nehezíti meg a film recenziójának megírását, hanem az az indulat is, amelyet a film ébreszt a nézőben. Nehéz ennyi igazságtalanság, megnyomorított férfi, lerombolt élet láttán tárgyilagosan és visszafogottan fogalmazni. A felsorolt ügyeket, eseteket, felvetéseket, pro és kontra elhangzó érveket a témakörrel foglalkozó íróként, szerkesztőként nyilván mind ismerem, így azok nem hatottak rám az újdonság erejével, azonban keserűséggel szemlélhettem a filmben szereplő férfiak és nők törekvését, sziszifuszi küzdelmét, hogy legalább meghallgassák őket. Jellemző, hogy a film vetítését és forgalmazását is igyekeztek ellehetetleníteni az amerikai feminista csoportosulások, de az igazságot nehéz elhallgattatni és az internet világában szinte lehetetlen elzárni az azt kutató emberek elől.

Óhatatlanul is felmerül a kérdés, nekünk magyaroknak miért lehet érdekes, hasznos egy az észak-amerikai társadalmak végromlásával foglalkozó film megtekintése. A filmet nézve az a határozott benyomásunk támadhat, hogy a bemutatott események jelenleg éppen újra lejátszódnak Nyugat-Európában (a látható következményekkel együtt) és ha nem vigyázunk holnap már nálunk is. A filmben szereplő trükköket, a hazugságok és féligazságok hálóját, a közbeszéd rosszindulatú áttematizálását, a karaktergyilkosságokat, a feminista-genderista bullshit érvelést már nálunk is alkalmazzák, és mindezen keresztül társadalmunk szétzüllesztése jó ütemben halad előre. Vigyázó szemetek a filmre vessétek, mondhatnám, mert ha nem figyeltek, ha nem értitek meg, hogy mit üzen Európa és benne Magyarország számára, akkor megkaphatjuk mindezt a saját nyakunkba is. Férfiatlan férfiakat, nőietlen nőket, nevelés hiányában vagy a félrenevelés hatására szörnyeteggé váló gyerekeket, darabokra tört életeket, beteljesítetlen sorsokat és a társadalmi pusztítás avatárjaiként egy rakás fanatikus feminista őrültet.

Így megnézésre javaslom ezt a filmet minden férfinak és még nyitottan gondolkodni tudó nőnek, akikből minden ellenkező híresztelés ellenére szerencsére még elég sok van.

A film számos helyen hozzáférhető. Nem kell különösebben szemfülesnek lenni hozzá, hogy megtaláljuk online; magyar és nemzetközi streameken és fájlmegosztókon egyaránt. Az angolul nem értőknek több magyar fordítás, felirat is készült.

Post Author: Reszet Elek

Reszet Elek
https://www.youtube.com/watch?v=mxsoJM896fM
f Facebook
1 megosztás


256
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
19 Egyéni hozzászólás
237 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
38 Hozzászólások szerzői
MarcellSerialSlutReszet Elekforteenlady Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Jampi One
Újságíró

A filmet feltöltötte valaki a Google Drivera is, szóval erre a linkre kattintva full HD-ben, magyar felirattal meg lehet nézni.

Razide
Újságíró

Ez pont a bűnrossz felirat, ami szándékosan vagy hozzá nem értésből sok helyen pont az ellenkezőjét írja, mint amit mondanak. Kétféle magyar felirat van. A rossz és az enyém.

common man
Olvasó
common man

És hol lehet elérni a te feliratodat?Mondjuk voltak olyan részek ahol én is értettem ott azért egyezett.Különben meg 9,20és 9,50 között azt a két faszit akkor is pofán vágtam volna ha meg se szólalnak.De ha lényegi dolgokban tényleg az ellenkezője van írd le őket léci.Én csak konyhanyelven tudok.

Razide
Újságíró
Asidotus
Olvasó
Asidotus

Na, én ezzel a linkkel nem boldogultam, a végén olyan oldalakra dobott, ahol bankkártya-adatokat kért. Azt meg aztán biztos, hogy nem.
Letöltöttem valamit, ami kicsomagolva 180 Kb körül van, valami SRT fájl. Ezmiez?

Serathis
Olvasó
Serathis

Youtubeon asszem pár ezer forint, nyugodtan fizethettek érte :)

Hunn
Újságíró

Ez az egész már Magyarországon is rég itt van. Aki nemzetközi cégnél dolgozik, az pontosan tudja, hogy a kulturális marxista PC/Multikulti/diverzitás trió érvényesül az ilyen munkahelyeken Magyarországon is, a nemzetközi cégek itthoni kirendeltségeinél. Jómagam 10 évet húztam le ebben a közegben, ebben éltem, és kurvára nem akarok visszamenni…

Most átmenetileg magyar munkahelyen dolgozom. Tudjátok mekkora fless volt, amikor az egyik kolléga megjegyzést tett, hogy milyen jó lábai vannak az egyik kolléganőnknek? Első pillanatban megijedtem és körbenéztem, hogy remélem nem hallotta meg senki… aztán mosolyogva fellélegeztem, és megértettem: végre hazaérkeztem…

Delin
Olvasó
Delin

Hunn, nekem meg nem volt idom megnezni a filmet. De neked tenyleg ez a legnagyobb problemad a temaval kapcsolatban, hogy nem tehetsz nyilt sexualis megjegyzest a kolleganoidre/vagy egyeb diszkriminativ megjegyzest a ferfi/noi kollegaid sexualis hovatartozasara/vallasara/politikai nezetere/borszinere stb munkahelyen?

Nekem szemelyszerint udito ilyen helyen dolgozni. Ezek a megjegyzesek nem munkahelyre valok.

Ha oszinte vagy magaddal te is tudod hogy magyar tulajdonu cegeknel nem csak annyit engednek meg maguknak a ferfiak, hogy jo a labad, ez boven az enyhe kategoriaba tartozik. Multinal is eszre veszed egy ferfin, ha tetszel neki, de nem kell ennek feltetlen hangot is adni.

Masreszt USA-ban is tesznek megjegyzest multinal is, ha bejosz nekik nokent, csak azt fogjak mondani hogy “uj a ruhad/hajad” vagy ha batrabbak egybol elhivnak ebedelni/munkahely utan valahova vagy kapsz egy nevjegyet egy felmosollyal, hogy hivj barmikor… az osszekacsintasok, felmosolyok ferfiak kozt ha elmesz elottuk pedig ugyanugy megvan es feltetelezem ha nincs ott a no ki is beszelik h milyen jo a laba stb.

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Gejza
Olvasó
Gejza

“. A “normálisabbja” csak szexre invitált, szexuális dolgokról kérdezgetett, a hülyébbje meg a farkát mutogatta, taperolt, néha csoportosan. És ez Magyarországon normális, ezt sírják vissza.”

 

Ne haragudj, ezt én nem hiszem el.

Ez hazugság.

Illetve senki nem sír vissza ilyen jellegű dolgokat, ez egy újabb hazugság és mocskos dolog a részedről, mint amikor azzal jönnek a feministák, hogy minden férfi erőszaktevő állat és naponta agyonvernek itt fél magyarországi nőt.

Be lehetne szerintem  fejezni ezt dolgot.

 

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Milyen területen és milyen beosztásban dolgoztál?

Naooo
Olvasó
Naooo

Felszopólány volt.

Delin
Olvasó
Delin

Gejza, en nokent minden tovabbi nelkul elhiszem, amit SS ir. Ha nyitott szemmel jarsz az utcan Magyarorszagon eszre veheted mennyi keretlen, bunko sexualis megjegyzest kap egy no a nyilt utcan, amire altalaban senkinek a szeme se rebben, mert altalanos, elfogadott. Egy fiatal lanynal ez meg gazabb, mert nem tudja kezelni. En meg emlekszem milyen kerulo utakon mentem emiatt suliba, hogy nehogy egy epitkezes elott kelljen elmennem, mentem at az utca tuloldalara mert lattam a szembe jovo pasik tuti beszolnak/futtyognek/ne adj isten hozzam ernek, mert hiaba bamulom mereven a foldet, ezt nem tudom kivedeni. Ne mondd, hogy ilyen nincs, kerdezd csak meg barmelyik noi ismerosod. Ez lehet poen addig amig nem lanyoddal/baratnoddel/felesegeddel tortenik. Biztos vagyok benne neki is mennel ilyen esetben egy illetonek, hogy mit kepzel, ha akkor tortenik amikor veled van. De ez mindig akkor van amikor egyedul van a no, vagy netan tolja a gyereket babakocsival, ami egy kifejezetten gusztustalan es megalazo helyzet mind nokent mind anyakent.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mennyit takar a ruhátok?

Dan
Újságíró

Delin,

lehet, h nem tartod magad feministának, de valóban: a gondolkodásmódodat már teljesen átszövi a feminista ideológia. A fent említett szituációra adott véleményed bizonyítja. Ugyanis miközben elvárod és jogosnak tartod, h a nőknek ugyanannyi joga legyen, mint a férfiaknak, ‘valahogy’ az ugyanannyi kötelességet már nem akarod elfogadni… Elvárod, h ugyanúgy dolgozni járhass, mint a férfiak (megjegyzem, én – egyelőre – nem gondolom azt, h egyáltalán ne dolgozzanak, de elég lenne 4 óra, illetve mindig a család legyen a prioritás és ne akarjanak “világot megváltani”, mert az férfifeladat). Amikor viszont valamilyen probléma merül fel, lásd olyan brutális és tragikus beszólás, h valakinek szép a lába, akkor azonnal visszalényegülsz kis, ártatlan, megvédeni való nőként, akinek azonnal oldja meg valaki a problémáját. Ezzel szemben, ha felnőtt nőként, vagy férfiakkal egyenlő kötelességekkel megegyező élőlényként viselkednél, akkor nem mástól várod el a probléma megoldását, hanem te magad oldanád meg! Ez a nagy különbség! Amúgy pl. rengeteg megoldás van, pl. önsajnáltatás és az áldozat-szerep felvétele helyett viccesen, vagy gúnyosan reagálsz a beszólásra – a humor mindig a legjobb fegyver… Vagy esetleg nem támadásnak veszed a dolgot, hanem annak, h pozitívan értékelnek téged, h egy férfinek ekkora gyönyört okoztál puszta megjelenéseddel és ezért a figyelemért köszönettel reagálsz. Tudod, 40-50 fölött már könyörögnél az ilyen figyelemért…

Vagy lehet azt is, h visszaállítjuk a nemi szerepeket: te finom vagy és női eszközöket használsz és elfogadod, h a férfi vezet. A férfi pedig keretet ad, vezet és boldogan megvéd, mert bármily meglepő nekünk ez okozza a legnagyobb örömöt egy nő esetén (kivétel a súlyos lelki sérülteket). De egy nőt, aki nagyobb faszt akar növeszteni nálunk, vagy már növesztett is, nem akarunk megvédeni. Másrészt, ha ma annyira nagy egyenjogúság van, akkor legyen, de akkor ne sírjatok olyanért, ami nem jár. A kettő együtt nem megy.

Delin
Olvasó
Delin

Dan,

Teljesen igazad van arrol, amit irsz. Ha mar vagyok olyan szerencses, hogy ebben a korban elek es ferfi kornyezetben is szabadon dolgozhatok, akkor vallaljam az ezzel jaro kotelezettsegeket is.

Azt mar szamtalanszor leirtam, hogy nem a jo a labad tipusu beszolasokkal van a baj, hanem amik tulmennek ezen. Szeremcsere ez nem gyakori multi kornyezetben, velem is csak egyszer tortent es csak elvetve hallottam durva sztorikat, ami nem is a noket erintette, hanem a meleg ferfiakat. Azonban mindenkeppen fontosnak tartom, hogy egyfajta normarendszer legyen irasba foglalva es mindenki vegye tudomasul, hogy kesobb lehessen szankcionalni. Ugyanezert fontos a dresscode is, ha egy no nem tartja be mert tul kirivo, igenis a fonoke tegye szova, hogy ez a viselkedes nem idevalo. Ezzel nem gondolom, hogy a fonoke megvedte az ott dolgozo ferfiakat, csupan betartatott egy szabalyt. Ugyanugy mint ahogy anno en is jogosan varhattam volna el hogy a fonokom felszolitsa a kollegat hogy ilyet irodaban nem mondunk. Ennyi a sztori, se tobb se kevesebb, felesleges egyebeket hozzagondolni.

Hidd el nekem, egy kisgyermekes dolgozo no nem vilagot megvaltani akar a munkahelyen (legalabbis a tobbseg), csupan osszegyeztetni a csalad vs munkavilagat. A legtobb no szeretne reszmunkaidoben dolgozni, csak eppen az ilyen lehetoseg ritka, mint a feher hollo.

A maganeletben meglevo nemiszerepek pedig megint egy teljesen mas tema, amirol regenyeket lehetne irni.

 

Kalman
Újságíró

“meleg ferfiakat” – buzikra gondolsz? Ha eltitkolja nem szólnak be érte. Probléma megoldva.

Balton
Olvasó
Balton

Érdekes amit mondasz: “Ugyanezert fontos a dresscode is, ha egy no nem tartja be mert tul kirivo, igenis a fonoke tegye szova, hogy ez a viselkedes nem idevalo” – az elmúlt pár éves időszakban ha visszagondolok, amikor megjelentek a hírek hogy Egyetemeken-Ügyészségen-Bíróságon bevezették, vagy csak szó volt róla hogy bevezetik a dresszkódot, ment is egyből a nyígás. Hogy a mocskos patrircha rektor-stb. hogy meri korlátozni a jogaitokat.

Ha odaszólok mint a főnököd hogy vegyél már fel valami olyan ruhát amiben nem tudom megszámolni a szörtüszőidet, vagy senki sem kiváncsi a micsodádra; kb. abban a pillanatban pattansz a HR-re és még nekem kell magyarázkodnom hogy azért mégiscsak na…

Nem tudom milyen multinál dolgozol, vagy hol hallotál valamit, de az szerintem nem mai világban van, hanem valami fikcióban. Én multinál dolgozom, és nem azt látom amiről legendázol. Kb. a 6-osnak nem definiálható nők, is úgy öltöznek mintha bárcára lennének megversenyeztetve éppen. És várják hogy valaki végre leszólíccsa őket, persze ne az assoicate kategóriából…

Delin
Olvasó
Delin

Szerencsere a bankszakmaban ez nem vizio, bar teny hogy eleg nagyok tudnak lenni a kulonbsegek az egyes reszlegek/cegek kozt. Lehet ilyen szempontbol szerencses, hogy tobbsegeben ferfiak kozt dolgoztam/ok (kb 35/65 az arany), ahol foleg a teljesitmeny szamit nem az hogy nezel ki ( nem veletlenul vannak 4-5 koros interjuk mindenfele teszttel, stresszinterjuval stb). En nagyon erzekeny vagyok spec a dresscode nem betartasara, ahogy a korabbi fonokeim is. Ugyanugy szoltak a gyakornok lanyoknak, hogy lehetoleg penteken se legyen a szoknya combkozepig ero, de ugyanugy megjegyeztek Joskanak is, hogy nyaron sincs fekete szanda fekete zoknival, akarmilyen meleg van. Ez igy van jol, en nem lattam hogy ebbol HR problema lett volna, foleg hogy feketen-feheren le van irva mi fer bele es mi nem.

Abban egyetertek veled, hogy Magyarorszagon egy atlag multinal tragikusak ruhaugyileg az allapotok, mind noknel mind ferfiaknal. Engem leginkabb az igenytelenseg/slampossag zavar, ami egy bizonyos szintnel mar nem lehet csak penzkerdes.

Balton
Olvasó
Balton

Mert a bankszakma, még gonosz patriarchiális gaz egy világ, főleg a vezetői körökben. Az ott dolgozó felső-vezető nők nagy része a patriarchális vezetői mintában hisz. Én a telco-ban dolgozom, ez nem olyan. Keresd meg valamelyik tud.egyet. rektora akart dresszkódot a közelmúltban. Ott is le lett volna írva feketén-fehéren hogy mi szabad, kapott is hideget meleget. Hogy tudnának így érvényesülni az egyetemi hallgatónők?!

Ne értsd direkt félre amit írtam, nem a slamposságról-igénytelenségről beszélünk, az kevésbé zavaró. Pláne hogy nem az érdemtelen előnyökkel kapcsolatos.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Naooo
Olvasó
Naooo

Minden nő maradjon otthon.

Kalman
Újságíró

A nyilvánosházak már csak ilyenek.

Hunn
Újságíró

De neked tenyleg ez a legnagyobb problemad a temaval kapcsolatban, hogy nem tehetsz nyilt sexualis megjegyzest a kolleganoidre/vagy egyeb diszkriminativ megjegyzest a ferfi/noi kollegaid sexualis hovatartozasara/vallasara/politikai nezetere/borszinere stb munkahelyen?

Nem, én kultúrember vagyok. Én a világ minden kincséért sem tennék megjegyzést a kolléganőim külsejére, sem negatívat sem pozitívat. Én profi vagyok aki a munkahelyére dolgozni jár be, és az a munkahely nem egy kupleráj. Nekem még volt gyerekszobám, ahogy azt mondani szokták.

Nem, az én igazi problémám az az volt, hogy úgy kellett tennem és viselkednem, mintha olyan ideológia híve lennék, ami valójában nem vagyok: a kulturális marxizmusé. A progresszióé, a PC-jé, a Multikultié, az LBGTQakármié, a Feminizmusé, az anti-rasszizmusé, a gender-idiotizmusé.  És ha ezekkel kapcsolatban nyilatkoznom kellett, akkor arra voltam kényszerülve, hogy hazudjak. Mert tudtam, hogy a valós véleményem kinyilvánításáért elveszteném a munkámat. Ennyi.

És ezért tudtam, hogy Trump győzni fog, egészen onnantól, hogy azt mondta: neki nincs ideje a polkorrektségre. Mert tudtam, hogy rengeteg olyan ember van mint én, tanult, művelt, kulturált, becsülettel dolgozó fehér, keresztény, heteró férfi, akinek mind meghasonlást okoz, hogy el kell játszania hogy olyan dolgokban hisz, aminek az ellenkezőjéről van meggyőződve a valós élettapasztalatai alapján, de tudja hogy ezt nem mondhatja ki.

Kalman
Újságíró

Oké, de akkor miért nem az AfD nyer Németországban?

Naooo
Olvasó
Naooo

Csalnak.

Hunn
Újságíró

Az Afd megszerezte a szavazatok 14%-át, összesen 88 helyet a német parlamentben (ha minden igaz). Ez milyen már??? :)

“Life isnt easy in Germany”

https://youtu.be/eoUckNksgtA

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Azért nem az AfD nyer, mert Németországban évtizedek óta durva agymosás zajlik, amelynek a legtöbb választó áldozatul esett. Az agymosás legfőbb színtere természetesen a média (minden megjelenési formájában, újság, tévé, online, filmek, rádió, stb.), de ezen kívül is ez megy, például az oktatásban, a jogalkotásban, mindenhol. És ez az agymosás kb. olyan szintű, mint ami nálunk az ötvenes években ment – nem túlzok, a magát konzervatívnak nevező sajtóban is napi szinten jelennek meg olyan propagandacikkek, hogy Lenin segített az idős néninek cipelni a csomagját. A különbség a mi ötvenes éveinkhez képest annyi, hogy az agymosás mellé ott az állam megadja az embereknek a jólétet, valamint a választás látszatát. És ezzel elérték, hogy a dolog működik, a nép önként és dalova vonul a vágóhídra.

Ehhez képest az, hogy az AfD durva ellenszélben, fizikai és pszichikai inzultusoktól kísérve, állandó és államilag finanszírozott lejáratási kísérletek mellett most szövetségi szinten harmadik lett (miközben a két nagy párt a története legrosszabb eredményét érte el), nos, ez szerintem igazi győzelem, egy kisebbfajta csoda. Érdekes egyébként, hogy a volt NDK-s tartományokban sokkal jobban szerepeltek, több helyen is másodikak lettek.

Dan
Újságíró

“Érdekes egyébként, hogy a volt NDK-s tartományokban sokkal jobban szerepeltek, több helyen is másodikak lettek.”

Nincs ebben semmi meglepő: az ő agyukat csak ’90 óta mossa a Lügenpresse (mocsokmainstreammédia), másrészt a szocializmusnak köszönhetően nem tudtak úgy a jólétben elkényelmesedni, mint a nyugati társaik.

Voltam kint pár hónapja több hónapig dolgozni Németo.-ban. Most fáradt vagyok részletezni. A lényeg az, h testközelből tapasztaltam meg azokat a folyamatokat, amelyek következtében, amennyiben nem történik radikális változás, Németország 30-50 éven belül megszűnik létezni. Esetleg marad a keleti részen egy kisebb terület, ide menekül majd a többi német is, aki még életben van.

Talán annyi, mert idekapcsolódik az oldalhoz. Néztem a német férfiakat (a nőket is…szörnyű! Kb. 50%-uk óriási seggel, aztán van még a sok tetkó, meg a társaik…szinte ujjongtam visszaérve M.o.-ra, szembesülve a sok gyönyörű nővel!). Szóval néztem a férfiakat: persze volt egy szűk másik véglet, a macsós. De a többség a “jóllakott óvodás” kategória. Teljesen hiányzik belőlük a férfiasság, a férfienergia. Hasonlót a román határ menti, román oldalon lévő magyar falvak férfijainak a szemében láttam (ezeket a magyar falvakat elvágták a többi romániai magyarajkú területtől úgy, h román falvakat telepítettek köréjük) – a megtört gerincet láttam. A németeknél pedig két okot gondolok: 1., a sok évtizedes, elkényelmesítő jólét 2., a sok évtizedes propaganda, amely azt súlykolja nekik, h “te rohadt náci vagy, bűnös vagy, neked nincs múltad, nincs történelmed, életed végéig vezekelned kell!”.

 

hunbagira
Újságíró

(a nőket is…szörnyű! Kb. 50%-uk óriási seggel, aztán van még a sok tetkó, meg a társaik…szinte ujjongtam visszaérve M.o.-ra, szembesülve a sok gyönyörű nővel!). Látom még mindig erősen hat a 90-es évek nagy nemzeti lózungja a magyar nők “legszebbségéről” . Amit  paradox, ámbár tökéletesen érthető módon pont azok, terjesztettek akik hányingert kapnak mindentől, ami magyar. Az elhízási statisztikákat meg ignorálod. :)

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

amennyiben nem történik radikális változás, Németország 30-50 éven belül megszűnik létezni

Ezt az emberek általában nem tudják (vagy nem merik) elképzelni, pedig így van. És ezzel egybevág az alábbi hozzászólás, amelyik egy német online lap tegnapi cikkéhez íródott:

“Kb. egy hónapja három Alit (arab bevándorló köznyelvi neve – a szerk.) kérdeztem a németországi helyzetről. Egyikük sem ismerte a másik kettőt és már régebb óta Németországban élnek, egymástól 150-200 km-re. Mindhárman a szokásos tevékenységeket űzik, az egyiknek kebabos bódéja van, a másik autókereskedő, a harmadik kábítószer- és fegyverüzér. Tehát alapvetően az újnémetekre jellemző tevékenységeket folytatják. Vicces volt, jobban mondva egyáltalán nem volt vicces, hogy mindhárman azt mondták: meg vannak győződve arról, hogy nekünk, németeknek 10-15 év múlva nem lesz szavunk és nagy valószínűséggel kisebbségben leszünk. És ez, pont ez a terv, a német nép és faj eltüntetése.”

 

herceg
Olvasó
herceg

“De neked tenyleg ez a legnagyobb problemad a temaval kapcsolatban, hogy nem tehetsz nyilt sexualis megjegyzest a kolleganoidre/vagy egyeb diszkriminativ megjegyzest a ferfi/noi kollegaid sexualis hovatartozasara/vallasara/politikai nezetere/borszinere stb munkahelyen?

Nekem szemelyszerint udito ilyen helyen dolgozni. Ezek a megjegyzesek nem munkahelyre valok.”

De a rövid szoknya, szűk blúz, szexi harisnya stb ami kiváltja ezeket a megjegyzéseket, az igen? Szóval a portékát kelletni ér, de ha megnézik, az már nem?

Delin
Olvasó
Delin

Mindenhol van dresscode, spec a harisnya, bluz mely kivagas nelkul belefer, a rovid szoknya nem. Az mas kerdes, hogy ezek nem betartasa miatt altalaban a ferfi fonokok nem szolnak, ez valamiert mindig az oregedo, slamposabb noi fonokoknek szurja a szemet. Ha megnezik azzal nincs baj, csak azzal ha egy hataron tul menve beszolnak. Egyebkent is, egy fiatal not, ha nem slampos, nagyon kover vagy ronda az arca, igyis-ugyis megneznek, lehet rajta szinte akarmi.

common man
Olvasó
common man

Jönnek a csúsztatások,hazugságok… mint a filmben is. Kedves SerialSlut  én elhiszem azt ami veled történt.Volt barátnőm még a múlt évezredben járt hasonlóan.Ő is 19 éves volt egy egyenruhás cégnél dolgozott 3 napos továbbképzésen csak az idősebb határozott kolléganője mentette meg a megerőszakolástól.Mi a te hazugságod ? Ez: És ez Magyarországon normális, ezt sírják vissza.Ez HAZUGSÁG! Nem csúsztatás,hazugság.Igen 5 millió férfi itt sír .hogy nem mutogathatja neked a fszát.Gondolkodjál…kérlek. A másik csúsztató a kedves Delin  . De neked tenyleg ez a legnagyobb problemad a temaval kapcsolatban, hogy nem tehetsz nyilt sexualis megjegyzest a kolleganoidre/vagy egyeb diszkriminativ megjegyzest a ferfi/noi kollegaid sexualis hovatartozasara/vallasara/politikai nezetere/borszinere stb munkahelyen.

Ez is benne van a filmben a dolgok összemosása.Tehát ha egy kolléga (akivel lehet .hogy óvoda óta ismerik egymást) azt mondja reggel pl.:milyen jó az új frizurád(nem is vettem eddig észre milyen gyönyörű az arcod, gondolja), milyen jól áll ez a nadrág(eddig buggyos lógó valami volt a divat most láthatóak a nőies formák) ,de ezt is csak gondolja.Vagy eddig a divat miatt minden nő nyáron is hülye csizmát hordott,ökörül nézett ki de ma reggel Krisztike megmutatta csodálatos lábait és Karcsinak (aki egy ideje szerelmes belé)kicsúszott a száján egy őszinte dícsérő mondat.Ezt te összemosod a nyílt szexuális megjegyzéssel a bőrszín faji stb,Tehát ha azt mondaná valaki,:Tudom,hogy egy bigott leszbikus négercigány kurva vagy de azért most itt azonnal meg akarlak az íróasztalon. ez ugyanaz mint a szép a lábad? Szerinted Hunn-nak tényleg ez a legnagyobb problémája?

Remélem a csúsztatásotok nem szándékos csak valamilyen félreértésen alapul.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Delin
Olvasó
Delin
Naooo
Olvasó
Naooo

Ficki-ficki.

Delin
Olvasó
Delin
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
Delin
Olvasó
Delin

Az en reszemrol, azert irtam melle a tobbit (vallas, borszin stb), mert ugyanugy tilos, mint a nyilt sexualis megjegyzes, ez HR policy szerint egy kategoria. De igazad van, ne keverjuk a dolgokat, nem tudhatom mi ezekrol Hunn velemenye.

A jo a labad tipusu megjegyzes pedig szamomra is enyhe, de siman poenkodnak nyiltan a nagymellu nokkel, vagy szoltak mar be nekem is olyat magyar tulajdonu banknal, hogy fuu bmeg de megdugnalak. Szerinted ez normalis? Ezt az esetet ferfi fonokom epp hallotta is, meg is jegyezte ebednel, hogy latja nepszeru vagyok. Mondtam is, hogy nagyon orulok neki es nem gondolja valamit fonokomkent mondania kellett volna ebben a szituban a kedves kolleganak? Erre persze elpirult es gyorsan szem lesutve evett tovabb.

Sajnos nokent nehez elvonatkoztatni a sajat negativ tapasztalatainktol es ezt nem kivetiteni egy olyan artatlan mondantra is, mint a jo a labad. Ezt nem lehet kulon szabalyozni, hogy ez a megjegyzes meg belefer (pl amiket irtal) vagy mar nem, mert tul megy egy hataron, foleg mert mindenkinek mas az ingerkuszobe. Szerintem jobb az ilyen megjegyzeseket minimalisra visszaszoritani munkahelyen es hagyni mindenkit azzal foglalkozni amivel kell.

Olyan ferfi kollegakkal akikkel joban vagyok en is poenkodok, hogy mi az voltal gyurni, vagy fodrasznal voltal stb, mert tudom jol esik neki. De nem fogok egy ismeretlen kolleganak beszolni, hogy huh de sexi ahogy a mellizmod feszul az ingeden, keressunk egy targyalot. Remelem erted a kulonbseget.

Az a baj, johet itt barmilyen szabalyozas, amig az olyan ferfiak, mint a fenti peldaban levo fonokom, egy ilyen esetet latva nem emeli fel a szavat es teszi meg a kello lepeseket, semmi nem fog valtozni. (Hiaba dobbent le rajta (szerintem el se hitte volna, ha nem a sajat szemevel latja) es all ertetlenul, ez sajnos keves.)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ezt az esetet ferfi fonokom epp hallotta is, meg is jegyezte ebednel”

Együtt ebédelsz a főnököddel? Dugás volt már?

“Olyan ferfi kollegakkal akikkel joban vagyok”

Asztakurva.

hunbagira
Újságíró

Az en reszemrol, azert irtam melle a tobbit (vallas, borszin stb), mert ugyanugy tilos, mint a nyilt sexualis megjegyzes,

Kivéve, ha keresztény- fehér- hetero férfi az illető. :) mert ugye ő nem védett csoport azaz tulajdonképpen kiirtandó a kultúrmarxista ideológia szerint.

Mint a viccben. Válság van a mulitnál gondolkodnak kit tegyenek ki.

Tegyük ki Samit állandóan, csak lázít..mondja az alfőnök. Te hülye vagy válaszol a főni. Holnap itt veri magát a rágalmazási liga ráadásul a hitközségben a rabbi is ránk támad, hogy kitettük egy zsidó testvérünket.

Akkor Julyt. Csak a körmét lakkozza és jó pasikat nézi a puncson. Hát te tényleg fasz vagy. Azt akarod, hogy dagadt femcsik és femen kurvák felgyújtsák az irodát.

Akkor MuhammedX-et ő aztán tényleg semmit nem csinál. Nah most már takarodj az ötleteiddel tényleg, mert téged rúglak ki. Egy csapat lincselő majommal akarsz másnap hadakozni.

Ezért kirúgták John Taylor fehér 4 gyerekes csaladapát az egyetlent aki dolgozott a cégnél.

Delin
Olvasó
Delin

Nalunk ha leepites van mindig a kulfoldieket, fiatalokat es az egyedulallokat rugjak ki nemtol fuggetlenul. Ha engem kerdezel ok szivnak a legtobbet, ok vannak bent a legtovabb es altalaban ok a leglelkesebbek, amig ki nem olik beloluk. A csaladasok mindig az egyik legutolsok a kirugasi listan, ez meg a legveresebb fonoknek is komoly lelkiismereti kerdes.

Razide
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=EDYibVb52mA

It’s damn near impossible for a man to turn down sex . . . . It’s easy for women to turn down sex . . . . Y’all like, “Why can’t you turn it down? I do it all the time. Why can’t you say ‘no’? I say ‘no.’” See, it’s easy for y’all. You know why? ‘Cause every woman in here, ever since you were 13 every guy you met has been trying to fuck you. That’s right. Women are offered dick every day. Every woman in here gets offered dick at least three times a week. Three times a day, shit! That’s right, every time a man’s being nice to you, all he’s doing is offering dick. That’s all it is. “Can I get that for you? How about some dick?“ “Could I help you with that? Could I help you to some dick?” “Do you need some dick?” Nobody offers us shit. We got to fend for ourselves. We can’t believe it when we get an offer. We’re like, “Damn, this is my lucky day” (Rock, 1999: 16:45–19:27).

DennisVT
Újságíró

Ez egészen elképesztően igaz, és ami még elképesztőbb, az az, hogy a nők azt hiszik, ez nekünk is így megy.

Épp tegnap voltam egy haverommal meg egy ismerős csajjal piálgatni, beszélgetni. Persze a szex is téma volt, és a csaj mondta, hogy ha nagyon “olyanja” van, nagyon kell egy kis szex, akkor lemegy vmi helyre és TUTI(!!), hogy haza tud menni valakivel. Majd így folytatja: “de ez a pasikkal is ugyanígy van”.
Nem akart hinni nekünk, amikor felvilágosítottuk, h ez qrvára nincs így. És ő egy 37 éves, felnőtt érett tapasztalt (nem szexuálisan, azt nem tudom) nő. Nem valami 19 éves HP, aki még semmit sem tud.

Utána elmondtam neki, hogy ebből adódik a ribanc-csődör kettősmérce is, és azt kell mondjam, hogy látványosan kiült az arcára a felismerés, hogy ez egy jogos dolog.

herceg
Olvasó
herceg

Ugyan, Dennis, hát miket beszélsz!? Ez a férfiakra* is pont ugyanúgy igaz! :-)

*amennyiben a férfi szó alatt ugyanazt értjük, mint a nők és nem a népesség felét kitevő, xy kromoszómával rendelkező egyéneket :) 

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Na igen, hercegnek tökéletesen igaza van, ez bizony a férfiakra is igaz: arra a 20%-ra, akik a nők 80%-át dugják :) A hölgy nyilván csak őket látja, azért gondolja azt, hogy ez így működik. Azon mondjuk meglepődtem, hogy még 37 évesen is megy neki ez a fajta ismerkedés – nagyon jól tarthatja magát, mert ez az életkor már a “post wall” szindróma időszaka szokott lenni.

ggwp
Olvasó
ggwp

Ez a nigger mekkora arc :D :D Nézem a többi videóját és kurva nagy ! És nagy igazságokat mond, alpárian, full red pilles és paraszt előadásmódon, és a nézők legalább fele nő, nem tudom felfogják-e amit mondd vagy csak nevetnek rajta…

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogy bír mikrofont tartani banán helyett?

herceg
Olvasó
herceg

Azóta persze sajnos ő is elkurvult, szóval addig nézd a régi videóit, amíg elérhetőek :)

Ez megvolt? https://www.youtube.com/watch?v=uj0mtxXEGE8

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Na már itt is vannak…

ITANIMULLI
Olvasó
ITANIMULLI

Ugyanaz történik, mint amit a film feldolgoz. Ha férfijigokról kezd valaki beszélni, azonnal megbélyegzi a femcsihorda. A világ nem akarja hallani, hogy a férfiak bajban vannak, nem veszik őket emberszámba. Amint előkerül a téma, azonnal jönnek a férfiakat erőszakos, nőket elnyomó barbároknak minősítő szólamok. A feminizmusnál pusztítóbb ideológia nagyon kevés született a XX. században, pedig erős a verseny.

Delin
Olvasó
Delin

Szerintem az itt levo nok tobbsege eppen a konstruktivabb fajtabol valo es messze all a hard core feministaktol. Pont a toluk jovo kommentekbol tudna profitalni a ferfimozgalom, hogy olyan kommunikacios strategiat alakitson ki, ami nem tereli el a lenyegi ferfi kerdesekrol a figyelmet. Ezert nem szerencses Hunn kommentjevel kezdeni egy ilyen cikk alatt, ami meg egy szimpla nonel is ellenerzest valt ki es megakasztja a kesobbi kommunikaciot.

Ugyanez tortent a ferfiak lathatasi jogat korlatozo cikk alatt is. Ahelyett, hogy a cikk fo problemajat targyaltak volna az itt kommentelo ferfiak, elkezdtek beszelni a gyerektartasrol es alig erkezett komment az eredeti problemarol, ami cikk celja volt. Igy nem lehet egyrol a kettore jutni, semmilyen temaban.

Koriander
Olvasó
Koriander

Hunn írt egy teljesen témába vágó hszt, de te meg Slut szétpicsáskodtátok az egészet.

Moderator-06
Szerkesztő
Moderator-06

Delin a cikkek nyomán mindenki azt a hozzászólást teszi, és azt a témát indítja el, ami neki tetszik. Szélsőségesen oda nem illő, és főleg hosszabb távon fenntartott, oda nem illő témák esetén moderálunk bele. Ne írd légyszíves elő ki mikor és mit kommentelhet egy cikk alá!

Delin
Olvasó
Delin

Rendben, nem teszek tobb ilyen jellegu megjegyzest. Latom nem a konkstrutiv voltat latjatok benne, ahogy a tobbi kommentemben sem, pedig eredetileg annak szantam. Igy valoban nincs ertelme, hogy ide irjak barmit is.

Nekem azonban fura, hogy az alul levo nok kommentelesere tett megjegyzesekre moderartorkent semmi megjegyzest nem teszel, csupan az enyemre.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Pont a toluk jovo kommentekbol tudna profitalni a ferfimozgalom, hogy olyan kommunikacios strategiat alakitson ki, ami nem tereli el a lenyegi ferfi kerdesekrol a figyelmet”
meg mindig nem érted.
te is meg, slut, is meg lierin is vmi fecskének érzi magát, hogy majd a ti kommentjeitektôl jön majd itt a megvilágosodás, elárulom: nem fog, mert
a) azèrt a többség nem tegnap találkozott elôszôr férfijogi problémákkal, ergo már vèreb szimatja van az unásig szajkózott feminista klisékre, hiába préselitek kilomèter hosszú személyes tapasztalatokba.
b) nem vagytok tárgyaló partnerek, a rátok vonatkozó kommunikációs stratégia: a zero tolerancia. nincsen “jo” feminista, csak társadalmi destruktôr és ha a feminizmusodat idetolod, akkor viseld a következményeit, hogy ha ezzel szembesítenek.
Ha azèrt jöttetek ide, mert érzitek, hogy vmi nem süti az èletetekben, akkor meg ennek megfelelôen kommunikáljatok, ha tecc “asszertíven”.

Delin
Olvasó
Delin

Tenyleg nem ertem ezt a negativizmust, hogy miert indulok -5rol amikor barmirol kifejtem a velemenyem, akar mennyire is probalom semleges hangnemben irni. Ez nekem uj.

Nem gondolom, hogy en lennek az a feminista, aki a ferfimozgalom ellen barmit is tesz. Alapvetoen amig nem kezdtem el olvasni az oldalt es a kommenteket nem is gondoltam magamra ugy, mint feminista, de nem ez az elso alkalom, hogy itt ezt irjak ram. Nem tudok azonosulni a mai feministak szelsoseges nezeteivel es azzal a kvazi haborus helyzettel, amit a nezeteik teremtenek ferfiak vs. nok kozt. Ezert nem is gondolom, hogy az agressziv kommunikacio barmelyik oldalrol is celravezeto lenne.

En meg nem lattam olyan zerotolerancias kommunikacios strategiat, ami barmilyen mozgalomnal is mukodott volna. Lehet idealista vagyok, de szerintem minden rendszerszintu, bekes valtozast csak szeleskoru tarsadalmi vitaval es az abbol fakado kozos konszenzussal lehet elerni.

 

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“Alapvetoen amig nem kezdtem el olvasni az oldalt es a kommenteket nem is gondoltam magamra ugy, mint feminista, “

És itt a lényeg hogy észre se veszitek hogy megfertőzött titeket ez a feminizmus és ezt tök természetesnek fogadjátok el, ez volt a cél!

Szépen lassan megváltoztatták a nők gondolkozását (úr isten mit írtam) ! :)

Hunn
Újságíró

Szerintem az itt levo nok tobbsege eppen a konstruktivabb fajtabol valo es messze all a hard core feministaktol. Pont a toluk jovo kommentekbol tudna profitalni a ferfimozgalom, hogy olyan kommunikacios strategiat alakitson ki, ami nem tereli el a lenyegi ferfi kerdesekrol a figyelmet.

Ne röhögtessél már. Kb. évtizedek óta várták már a férfiak, hogy a normális nők talán észbe kapnak, és megálljt parancsolnak a Feminista őrületnek, ha már egy brancsba tartoznak velük. A vicc ebben az, hogy már a férfiak is mind azt érezték, hogy olyan szinten a nők kezébe került át a hatalom, hogy csak a nők fognak tudni rendet tenni, csak rá kéne ébredniük a helyzetre és akarniuk kéne. Ilyen a mai napig nem történt, nem történik, nem is fog.

Ebből logikusan következik, hogy ezt a problémát vagy a férfiak fogják megoldani, vagy senki. Téves gondolkodás az, hogy a nőkre ebben számítani lehet, vagy hogy ők bármilyen szinten is segítenének, vagy érdekelné őket a férfiak nyomora. Vagyis a férfiaknak azt kell felfogniuk, hogy ad 1. ők adták át a hatalmat a nőknek, ad 2. ezt a legegyszerűbb dolog a világon visszavenni, ad 3. ezt erőből kell visszavenni, mert a Feministák sem egyezkednek velünk, hogy jaj vajon mi mit szeretnénk és hogyan is képzeljük el a közös jövőt. Szarnak azok bele, erőből politizálnak ellenünk.

Vagyis természetes szerintem hosszútávon az, amit én patriarchális reakciónak nevezek, és amit hála a jó Istennek már látok közeledni, még a mainstream-ben nem, de a manoszférában igen. Vége lesz a Feminista vircsaftnak, és tényleg a férfiak jóindulatán fog múlni, hogy a nőknek milyen úgynevezett jogaik lesznek. Tartok tőle, hogy először igen kevés, mert a revans vágya szerintem nemcsak bennem erős, hanem kb. mindenkiben, és édes is az íze, ez még az én életem során be fog következni. De utána normalizálódni fog a helyzet, unokáink már a klasszikus férfi-női szerepekben lesznek boldogok.

Delin
Olvasó
Delin

Szerintem egy atlagos no (mint en is) nem/alig hallott a ferfimozgalmakrol es nem foglalkozik a mai feministak agymeneseivel, mert hulyesegnek tartja. Ugyanugy, mint azok a ferfiak, akiket eddig semmilyen joghatrany nem ert, nem tudnak az ilyen oldalakrol es nem is erdekli oket. Csak spontan elik az eletuket anelkul, hogy ilyesmivel foglalkoznanak.

Hunn
Újságíró

Szerintem egy atlagos no (mint en is) nem/alig hallott a ferfimozgalmakrol

Nem vagyok meglepve. A nők számára a férfiak 80%-a tulajdonképpen láthatatlan, de a nőket az általuk észrevett 20% esetleges problémái sem különösebben érdekelnék, ha ne adj Isten volnának nekik.

es nem foglalkozik a mai feministak agymeneseivel, mert hulyesegnek tartja.

Nem foglalkoznak a Feminizmussal, pusztán élvezik azokat az igazságtalan előnyöket, melyeket a férfiakkal szemben nőként automatikusan megkapnak a Feminizmus miatt.

Ugyanugy, mint azok a ferfiak, akiket eddig semmilyen joghatrany nem ert, nem tudnak az ilyen oldalakrol es nem is erdekli oket. Csak spontan elik az eletuket anelkul, hogy ilyesmivel foglalkoznanak.

Előbb-utóbb mindenkiért jönni fognak, senki nem menekül, mindenki el kell majd döntse, hogy hol áll.

“Németországban a nácik először a zsidókért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Azután a kommunistákért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok kommunista. Aztán boldogan éltünk a Harmadik Birodalomban, amíg meg nem haltunk.”

Koriander
Olvasó
Koriander

most nem azért, de floodért miért nincs vmi szankció?
van egy teljsen jól megírt poszt (a pecás is egyébként nagyon tetszett).
tényleg van egy ideológia, ami fullra mérgezi az egész normális életet és akkor jön SS és magára a tereli a figyelmet.
nőként se értem, hogy hogy van az, hogy egyes nőket minden sarkon lefüttyentenek, meg nonstop megfogdosnak meg “abuzálnak”, főleg azért sem, mert a faszik többsége “approach anxietyvel” küzd.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ők a cigányok miatt akarnak zsandárkodni, csak cigányozni nem mernek, mert rájuk szól a zsidó főnökük.

Koriander
Olvasó
Koriander

sok volt a jázmin?

Naooo
Olvasó
Naooo

Kevés.

Koriander
Olvasó
Koriander

máskor ne éhgyomorra.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mé ne?

Koriander
Olvasó
Koriander

mer szeretlek, butus, ès nem szeretném, ha bajod esne.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

és akkor jön SS és magára a tereli a figyelmet

…amely viselkedés egyébként teljesen összhangban van a Red Pill tanával.

egyes nőket minden sarkon lefüttyentenek, meg nonstop megfogdosnak meg “abuzálnak”, főleg azért sem, mert a faszik többsége “approach anxietyvel” küzd

Apex fallacy. Ennyi. Keress rá.

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem meg nem apex fallacy, hanem egyes-nem éppen szerencsés külsővel, de leginkább lelki sérült nők- így próbálnak “értéket” növelni.
a feminista bloggerek is mind ilyesmiről számolnak be.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Koriander
Olvasó
Koriander

max hányok :]

Kalman
Újságíró

Slutot ki kellene dobni innen, ahogy minden más nőt is, mert magukra terelik a figyelmet, és eltérítik a témát. Na, boldog vagy? :-)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Koriander
Olvasó
Koriander

kidobni minek, visszajön lierinként.
de mondjuk felfüggesztést be lehetne lengetni, pont úgy mint csakszinak meg zombinak is a floodert.

Antifeminista
Olvasó
Antifeminista

Egyszer kurvának adja ki magát aztán meg pályázatírónak meg van amikor családanyának.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezzel a pályázatírós faszsággal már a múltkor is jöttél, most követelem tőled, hogy add ki, mi alapján nevezel te engem más embernek. Mutasd a bizonyítékokat, mutasd, kiről beszélsz, ő hova és mit írt! Ahogyan kérném az oldal tulajdonosát / technikai személyzetét, hogy egyszer s mindenkorra tisztázza, hogy semmi közöm Lierinhez. Annyiszor voltam vele vádolva, hogy itt az idő végre felfedni, kik is a valódi dupla / tripla nickesek.

Nekem nincs rejtegetnivalóm, szépen tálaljon ki mindenki, mutassa szépen, mi alapján vádol másokat, mi alapján hiteltelenít!

hunbagira
Újságíró

Mondjuk szerintem is a moderátoroknak tisztázni kellene ezt a kérdést, hogy a két nick beírásai azonos ipről jönnek- e vagy nem.

Amúgy nem hinném, hogy a hölgy annyira skizófrén, hogy válaszolgat magának két néven. Szóval amíg ez nem tisztázódik valóban ne vádaskodjunk.

Alter Ego
Szerkesztő

Nálad sokkal fontosabb státuszban lévő (szerkesztő) nő is követelte már itt, hogy az oldal tulajdonosa tegyen rendet ilyen-olyan olvasóközönségi vitákban… Akkor sem történt meg…

Koriander
Olvasó
Koriander

szerintem meg szimplán karaktereket gyûjt az újabb könyvéhez és itt teszteli.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez egy annyira gusztustalan, ócska, alamuszi, gyenge, tipikus lúzer viselkedés, amit itt műveltek, és amiben jól tudom, hogy az oldal tulajdonosa is a pártotokat fogja, dehogy fog ő tisztázni bárkit, olyankor kuss van. Ha rágalmaztok valakit, kurvára legyen a kezetekben valami. Vinnyogtok, hogy szegény férfiakra azt lehet rásütni, amit nem szégyellünk, miközben itt, kicsiben ugyanazt teszitek azzal, akinek nem tetszik a véleménye. Amit csináltok, rágalmazás. Elő a bizonyítékaitokkal!

Koriander
Olvasó
Koriander

:D
drama queen
elôszôr bizonyítsd be te, hogy prosti vagy :p

Koriander
Olvasó
Koriander

én egyébként nem gondolom azt, hogy te vagy Lierin, meg igazàból nem is érdekel, hogy ki vagy.
feltünően jó helyesíràssal ill. központozàssal írsz, ezért csak kiszínesítettem író(nő?)vé a karaktered.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

.

Kalman
Újságíró

Látod, nekem az volt az első, hogy telefonszám, tarifarendszer :-)!

common man
Olvasó
common man

Ha összedobjátok a pénzt elmegyek leellenőrizni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kikéri egy kurva, amé lepályázatírózták.

hunbagira
Újságíró

Azért ez bevállalós viselkedésre vall.

DennisVT
Újságíró

“és akkor jön SS és magára a tereli a figyelmet”

Nem kell vele foglalkozni. De ez magamnak is szól.

“nőként se értem, hogy hogy van az, hogy egyes nőket minden sarkon lefüttyentenek, meg nonstop megfogdosnak meg “abuzálnak””

Egyszerű hazugság az egész. Biztos előfordul egyszer-egyszer, bizonyos közegekben akár gyakrabban is, de hogy ez nem általános, az egészen biztos.
Készült is az a többórás videó, amin egy nő megy végig amerikai utcákon és a férfiak “beszólogatnak”. A beszólogatások 90+%a abszolút normális kedves megjegyzés vagy bók volt. A poén az, hogy ha szinten aluli férfitól érkezik akkor abúzús, ha brad pittől, akkor “jajdecuki”, és “imádom a rámenős pasikat”.
Ahogy egy kommentben olvastam: szexuális zaklatás az, amikor a béta pasi alfaként próbál viselkedni.

Koriander
Olvasó
Koriander

ok. tényleg bölcsebb egy ignore.

herceg
Olvasó
herceg

A videóhoz hozzá tartozik, hogy órákon keresztül mászkált nem épp a legjobb környékeken forrónadrágban. És így is alig egy tucat “zaklatást” sikerült begyűjtenie, aminek a zöme inkább volt “mosolyogj!” (a csaj vagy bitchy resting face szindrómás, vagy a videó kedvéért etettek vele pár citromot előtte), semmint “micsoda segg!” volt emlékeim szerint.

hunbagira
Újságíró

poén az, hogy ha szinten aluli férfitól érkezik akkor abúzús, ha brad pittől, akkor “jajdecuki”, és “imádom a rámenős pasikat”.
Ahogy egy kommentben olvastam: szexuális zaklatás az, amikor a béta pasi alfaként próbál viselkedni.

Tökéletesen igaz a diagnózis. Viszont pontosan emiatt baromságok ezek a “game”-s “puás” faszságok…..

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Akkor most a kinézet jelenti a szintet? Ezzel nem egy őshurkot írunk le, ami a félreértett elutasításokhoz visz? Bonyolult ez nekem.

Hunn
Újságíró

Akkor most a kinézet jelenti a szintet? Ezzel nem egy őshurkot írunk le, ami a félreértett elutasításokhoz visz? Bonyolult ez nekem.

Ez valóban fából vaskarika. Azt, hogy egy nőnek bejövünk-e, azt férfiként csakis és kizárólag úgy tudjuk kideríteni, ha bepróbálkozunk nála. Minden egyéb találgatás, esélylatolgatás csak az “approach anxiety” racionalizására tett kísérlet, melynek során az agyunk szórakozik velünk.

Senki sem szeret kockáztatni, mindenki szeretne biztosra menni. De ilyen a világon nincs, hogy “X méretű izom Y testzsírszázalék alatt + szimmetrikus arcélek + W cm testmagasság + Z egyenlegű bankszámla = garantált punci”. Különben is, hová vezetne ez? Rá kell érezni a vadászat ízére, és onnantól megvan a kockázat élvezete és a zsákmányszerzés öröme. Szerintem legalábbis…

hunbagira
Újságíró

Ez igaz. Csak egyes pua-tábort szervező csalók úgy adják elő, hogy a trükkjeikkel megkerülhető a hiperámia, holott nem. Azzal, hogy ismerkedsz annyit érhetsz el, hogy megkapod az alattad 2-3 osztállyal rendelkező nőt, amit a hipergámia megenged. Semmi többet.

Hunn
Újságíró

Ez igaz. Csak egyes pua-tábort szervező csalók úgy adják elő, hogy a trükkjeikkel megkerülhető a hiperámia, holott nem. Azzal, hogy ismerkedsz annyit érhetsz el, hogy megkapod az alattad 2-3 osztállyal rendelkező nőt, amit a hipergámia megenged. Semmi többet.

Lehet, hogy csak én vagyok egy, a Föld bolygóra tévedt hímnemű ufó, de én nem értem ezt az egész szintelmélet-parát. Hogy gyakorlati példát mondjak, kénytelen vagyok saját magamból és a saját életemből kiindulni, ahogy azt mellesleg egyébként a nők is szokták, amikor a világot próbálják értelmezik maguk körül :)

Vagyok 170 centi magas, 60 kiló, ha fanatikusan megnyomom a gyúrást és eszek is, akkor egy év múlva leszek 70. Jelenleg majd 40 évesen nincs egy vasam se, de a végzettségem és a munkatapasztalatom megvan, ha találok egy jó állást a szakmámban, akkor el fogom tudni tartani magamat és ha lesz, majd a családomat is.

Ha cigánykerekeket hányok, akkor sem leszek a tinilányok bálványa. A nők 90%-a szerintem akkor sem fog jó pasinak tartani, ha fegyvert szorítanék a fejükhöz és megkövetelném tőlük. Na és? És akkor mi van? Így jártam. Ki a faszt érdekelnek?

Nekem megvan, hogy milyen nők az eseteim: a nálamnál alacsonyabb, kis mellű, formás hátsójú, 20-30 közötti életkorú kiscsajok. Nem agyalok azon, hogy ha magasabb lennék/izmosabb lennék/gazdagabb lennék/nagyobb  lenne a farkam, akkor milyen jó pasi lennék és megkaphatnék olyan nőket is, akik most le sem köpnek. Kit érdekelnek?

Én befűzöm azokat, akik nekem az eseteim és hagyják magukat. És nem érdekel az, hogy azoknak a férfiaknak, akik nem őket dugják, a 10-es skálájukon hol helyezkednek el. Meg az sem, hogy azokat a nőket, akiket nem én dugok, azoknak a hipergámiája szerint én nem vagyok jó pasi.

A PUA arra jó, hogy megtanít leküzdeni az “approach anxiety”-t, hogy sikeresen befűzhesd azokat a nőket, akikkel kölcsönösen vonzónak találjátok egymást. És ez nagy szó, mert a mai világban a Feminista kondicionálással pont azt akarják elérni, mind a férfiaknál, mind a nőknél, hogy ezek a kapcsolatok ne jöhessenek létre. Ezért mondom, hogy életmentő a dolog.

Zárásképpen mondom, én nem ismerek szinteket, én bináris kódban dolgozom, mint a számítógépek, ha a nőkről van szó: 1=sunáznám, 0=nem sunáznám. Nincs skála 10-szeres szorzóval a legjobb és a legrosszabb nő között. Nem látom értelmét. Ha az esetem, akkor az a nő nekem 10/10-es és kész. Mi értelme volna összehasonlítani egy olyan nővel, akit nem én dugok? Ha dugom, akkor az azt jelenti, hogy pont jó. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

És ha mosolyog?

hunbagira
Újságíró

Kinézet és a vagyon. Kegyetlen, de ez van.

Hunn
Újságíró

Tökéletesen igaz a diagnózis. Viszont pontosan emiatt baromások ezek a “game”-s “puás” faszságok…..

Nagyon nem értek egyet ezzel a megállapítással, hunbagira. Nincsenek béta pasik, csak béta módra viselkedő férfiak vannak! És a mai világban sajnos egyre többen, és ez nem a férfiak természetes viselkedése, ez tanult viselkedés, a Feminista kondicionálás eredménye.

A Game, a PUA pont, hogy az ellenkezőjére tanít! Arra tanít meg, hogy hogyan NE viselkedjél béta módjára. Hogy hogyan hozd elő magadból a lelked mélyén rejtőző nagybetűs Férfit aki valójában vagy, aki mindig is lenni szerettél volna csak nem mertél (mert elnyomtad magadban, mert “approach anxiety”-től szenvedtél, mert fiatal korodban negatív élmények értek és azt hitted, hogy az a helyzet, amiben akkor voltál, az örök időkre szól, stb…). Hogy hogyan mutasd ki a nők felé a valódi, szexuális lényedet úgy, hogy azt a nők vonzónak találják. Jó dolgok ezek. Gyakorlatilag életet mentenek.

hunbagira
Újságíró

Nincsenek béta pasik, csak béta módra viselkedő férfiak vannak! Itt újra idézem Denist és egy másik kommentelőt.

 szexuális zaklatás az, amikor a béta pasi alfaként próbál viselkedni.

Ennyit érsz el a puás baromsággal…..Ezzel az erővel a füttyögő építőipari brigád kúrogatná a palvinbarbi féléket…

Hunn
Újságíró

Nincsenek béta pasik, csak béta módra viselkedő férfiak vannak! Itt újra idézem Denist és egy másik kommentelőt.

szexuális zaklatás az, amikor a béta pasi alfaként próbál viselkedni.

Ennyit érsz el a puás baromsággal…..Ezzel az erővel a füttyögő építőipari brigád kúrogatná a palvinbarbi féléket…

Ad egy: a füttyögő építőipari brigád füttyögése nem szexuális zaklatás. Palvin Barbara pedig egy lófejű prosti, komolyan nem értem, hogy mitől olyan nagy szám. Sajnos ma már olyan szinten ki vannak éheztetve a férfiak, hogy egy ilyen csaj is milliókat kereshet pusztán azzal, hogy van.

Ad kettő: aki bétaként viselkedik, az nem “alfaként próbál viselkedni” hanem még mindig bétaként viselkedik. Pont ez az egyik lényeg a PUA-ban, hogy ne alfaként próbálj viselkedni, hanem alfaként viselkedj. Nyilván nem könnyű egy élet Feminista kondicionálását áttörni, de nem is lehetetlen. Idő és gyakorlás kérdése, szerintem a lelke mélyén minden férfiban ott van az, hogy tud igazi férfiként viselkedni a nőkkel. Azokkal is, akiknek tetszik, de azokkal is, akiknek nem, ez nagyon fontos! Ezt elő kell hozni az embernek magából, de ha egyszer átkattan erre az agya, onnantól nincsen visszaút.

Aldo
Újságíró

Szomorú, hogy sokak szemében még mindig a PUA az atyaúristen. Olyan mint a vallás. Jó szándékkal jött létre, de mára valami egészen torz beteg dologgá vált, amelyből sok szemétláda igyekszik hatalmas hasznot zsebre vágni.
Csak annyit tanít meg, hogy hogyan szedj fel ostoba, üresfejű ribancokat, amik előbb-utóbb amúgy is mennének. De persze ezeket is zömében bemagolt, nevetséges sablonokkal, amik még természetellenesebben hatnak majd, mert messziről levágják, hogy csak megjátszod az egészet. A nagy számok elvég alkalmazza a kiábrándító módon: menj oda 100 csajhoz. Ha ebből 99 elküld az anyádba, de 1 igent mond, akkor igazi szupermacho vagy. Te vagy a király, és megvan a napi betevő lyuk. Elég megkérdezni egy ilyen nagyokos PUA szakértőtől, hogy hány nőt sikerült hosszútávon megtartania. Ebben a percben fog rákvörössé válni a feje és lebaszni, hogy “hagyjál már hosszútávval, amikor a csajozás meg a kúrás a lényeg”. Előadja magát, holott lehet, hogy már egy 40 feletti kiöregedő szerencsétlen, aki még mindig 20-nak hiszi magát.

Kalman
Újságíró

Ez a rinya fázis. Hosszútávhoz legalább egyet fel kell szedni, ahhoz meg bizony csinálni kell. Nincs királyi út.

Az meg hülyeség, hogy üresfejű ribancokhoz lenne csak jó, mert a pHd-seknek és épp arra nedvesedik. Ha neked azokra van gusztusod, hajrá!

Naooo
Olvasó
Naooo

Aztán jön a megalkuvás.

Hunn
Újságíró

Szerintem félreérted a lényegét annak amit mondani próbálok, persze lehet, hogy én fogalmazok rosszul.

A PUA technikák azok igenis kurva jók, csajozásnál, ismerkedésnél, csábításnál bizony kiválóan működnek, és egy férfi számára ezek ismerete életmentő.

A PUA mint életforma engem sem különösebben érdekel, öreg vagyok én már bohócnak, az tényleg a huszonéveseknek való.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Hogy hogyan mutasd ki a nők felé a valódi, szexuális lényedet úgy, hogy azt a nők vonzónak találják.”

Ezt kifejthetnéd bővebben! Te mit értesz alatta és hogy mutatod ki?

Hunn
Újságíró

“Hogy hogyan mutasd ki a nők felé a valódi, szexuális lényedet úgy, hogy azt a nők vonzónak találják.”

Ezt kifejthetnéd bővebben! Te mit értesz alatta és hogy mutatod ki?

Nem egy nagy megfejtés. Kultúrember vagyok, oldschool gentleman, egy magyar úr. Tehát előbb halok meg, mint hogy nyilvánosan, vagy akár egy nővel négyszemközt, olyan kifejezések hagynák el a számat, mint hogy pl. “jó a segged”, vagy mondjuk, hogy “jó a csöcsöd”, esetleg “de megbasználak”. (Aki pedig kimond/leír olyat egy nőről, hogy “szúrnám a fosszóróját”, azt statáriális bíróság előtt, gyorsított eljárásban kivégeztetném.) Rácsapni egy nő seggére, letapizni, megcsöcsörészni, alányúlni – inkább a halál, mint hogy ilyet tegyek. Semmiféle bunkó, alpári, primitív megközelítés nem játszik be nálam.

Mi igen? Egy olyan “frame”-mel indulok neki vadászni, hogy – mivel törekszem létrehozni önmagam legjobb verzióját, ezért – én egy jó pasi vagyok, aki mindent meg tud adni egy nőnek amire egy nő egy férfitól vágyhat, vagy amit egy férfi egy nőnek adni tud.

A puncinak és rajta keresztül a nőknek csak annyi hatalma van egy férfi felett, amennyi hatalmat a férfi önként átad. És a hatalom amit átadok, az az “igen vagy nem” eldöntésének a hatalma. Nyilván nekem van egy objektív SMV-m, és az alapján az adott nő a saját hipergámiájához mérve eldöntheti az igent vagy a nemet.

Csak azokkal a nőkkel foglalkozom, akik nekem szexuálisan az eseteim. Ez a halmaz nem egy-az-egyben egyenlő azokkal, akiket szexuálisan vonzónak találok, hanem sokkal kisebb. Mert egy csomó nő nagyon szexi de nekem nem az esetem, ezért nem akarok tőlük semmit.

Ugye az ember el kell döntse, hogy baszni akar vagy feleséget keres. Én így 35 felett elsősorban már feleséget keresek, bár lehet hogy csak baszás lesz a vége :) Én a páromat keresem, az asszonyomat, engem nem a promiszkuitás érdekel elsősorban. Tehát ha a nő átment azon a szűrőn, hogy testileg vonz, akkor jön az, hogy a viselkedése, a stílusa bejön-e, hogy lelkileg is vonz-e az illető hölgyemény, mert tapasztalataim szerint az igazán jó szex alapja a kölcsönös testi-lelki vonzalom.

Úgy állok hozzá, hogy ha van egy dolog, amit minden nő meg tud bocsátani egy férfinak az az, hogy az illető férfi őt gyönyörűnek és vonzónak találja. Tehát az, hogy ha én bepróbálkozom nála, az már önmagában is egy pozitív élmény neki. És eskü még sosem volt olyan nő, aki negatívan fogta volna fel azt, hogy bepróbálkoztam nála, legfeljebb a végén nemet mondott, ami nem jelent feltétlenül összességében negatív élményt számomra, hiszen legyőztem az “approach anxiety”-t ami már önmagában is kisebb győzelem.

Figyelem, hogy a nekem bejövő nők közül én kinek jövök be, ezt látom a szemükön, a viselkedésükön, a beszédjükön. És ha azt látom, hogy bejövök, akkor dumálok vele, és közben a szememen látja, hogy bejön nekem. Úgy nézem, hogy az van a szememben, hogy gyönyörű nő vagy, vonzó vagy, szép vagy. A nők ezt ki tudják olvasni az ember szeméből, eskü.

És ha ugyanazt látom a szemében visszacsillogni és rám ragyogni, ami az én szememből is sugárzik felé, akkor eszkalálok, fizikailag. Közelebb húzódom, belépek a személyes terébe. Megérintem beszéd közben, látszólag ártatlanul de mégis úgy, hogy mindketten tudjuk, hogy több van a felszín alatt mint a felszínen, mind a beszélgetést, mind az érintést tekintve. Megsimogatom a felső karját beszéd közben, vagy rajta tartom a kezemet a karján. Kisimítom a haját az arcából, végigsimítom az arcát, ez a két legutóbbi ha hagyja és örül neki, akkor az olyan indikátor, hogy sínen vagy. Átkarolom a derekát és magamhoz húzom. Ha adott a helyzet megcsókolom, vagy hátulról átkarolom és belecsókolok a nyakába. És fokozatosan eszkalálni, egyre szenvedélyesebben. Nekinyomod a falhoz, kezeit összefogva a feje fölött, stb… Ahogy a helyzet adja magát, csak vagányan.

Hát, valami ilyesmi. Ahogy mondtam, nem egy nagy megfejtés. De nekem a PUA tanácsok és technikák tényleg életet mentettek. Én ezeket 35 évesen találtam meg, akkor kezdtem el megtanulni mindazt, amit 20 éve kellett volna. Kívülről nézve ez lehet tragikus vagy röhejes, kinek-kinek vérmérséklete szerint, mégis ez az igazság. Én hálás vagyok Istennek, hogy a PUA/Red Pill/Manoszféra létezik, mert mielőtt mindezekre rátaláltam, én tényleg emberi lény számára szinte elviselhetetlen, ember alatti életet éltem… bárcsak 20 évvel ezelőtt már lett volna Red Pill… de hagyjuk. Így jártam. Inkább örülök annak, ami most van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki két hétnél előbb hagyja a csókot, az kurva.

Hunn
Újságíró

Aki a harmadik randi előtt lefekszik, az is mind ringyó. :)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Azért csak jó volna kipróbálni mielöt megveszed nem? :D

Hunn
Újságíró

Azért csak jó volna kipróbálni mielöt megveszed nem? :D

Így van, kipróbálni, hogy nem-e ribanc-e? Mert ha igen, akkor a “b.”-terv lép érvénybe…

Egyébként, eskü, undorodom a nőktől. Régen úgy álltam hozzájuk, hogy egy helyes fiatal lány biztos normális amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik. Most úgy állok hozzájuk, hogy biztos egy szutyok ribanc, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét.

Ezért lenne égető szükségünk a szexuális ellenforradalomra és a szexuális fehérterrorra.

ITANIMULLI
Olvasó
ITANIMULLI

Azért ragadtam klaviatúrát, mert hihetetlen erejű felismerésként hasított belém a női és férfi gondolkodásmód kulönbözősége.

Van egy ismerősöm, egy pszichológus csaj, akivel gyakran beszélgetunk az ismerkedés nehézségeiről, és az eltérő párválasztási dinamikákról. Az elmúlt 1-2 hónap több kudarccal végződő Tinderes esetet vázoltam fel neki, megmutatva neki pár elmentett beszélgetés szövegét. Ezen beszélgetések között akad pár gyöngyszem, amikor megcsillant, hogy egy-egy lány nettó pszichopata, agresszív, fenyegető vagy csak simán sötét, mint az éjszaka, de elképesztő méretű az egója, vagy csak szimplán úgy hazudik, mintha olvasná (mindegyik személyiségjegyre vagy viselkedésre a saját maguk által leírt szövegben van a bizonyíték)

A megdöbbentő volt számomra, hogy minimális empátiát sem mutatott irányomban, holott hosszú évek óta ismer.

A másik hihetetlen reakciója az volt, amikor arról kérdeztem, hogy szerinte mit kéne változtatnom a kommunikációmon, hogy meg akart győzni, hogy „érzelmileg rá kéne hangolódni a lányokra” és akkor minden jó lesz.

Que Bitch???

Fel sem fogta, hogy miről szól a beszélgetés. Ugyanazokat az ostoba, kontraproduktív hazugságokat ismételgette, mint mindenki, aki a BluePillt az egyetlen realitásnak hiszi. Egyetlen használható, hovatovább érthető tanácsot sem tudott adni. A hab a tortán az volt, amikor a sajtát pasijával kezdett példálózni, hogy ő milyen természetesen „ráérez” mindenre.

Kösz Bazdmeg. Ezzel aztán ki lettem segítve.

Egy értelmes és elvileg edukált nő, akinek bizonyos mértékig a szakmája is, hogy ismerje  a férfi-nő dinamikát, ennyit volt képes kiizzadni magából. Tragédia.

Úgy tűnik semmi értelme nőtől bármit is kérdezni az ismerkedéssel és kommunikációval kapcsolatban, mert

  1. nem fogja érteni a kérdést
  2. nem lesz képes olyan, valóban használható tanácsot adni, amivel könnyítene a helyzetemen
  3. előfordulhat, hogy megérti a kérdést, és lennének is használható ötletei, de lojalitása a nőtársai felé felulírja a barátságot is és inkább a  BluePill szarságot ismételgeti.

Nincs könnyu dolga annak, aki erős férfiminta hiányában próbálja elsajátítani az ismerkedés fogásait.

Hol, mivel érdemes elkezdeni?

common man
Olvasó
common man

Hol, mivel érdemes elkezdeni?

megcsillant, hogy egy-egy lány nettó pszichopata, agresszív, fenyegető vagy csak simán sötét, mint az éjszaka, de elképesztő méretű az egója, vagy csak szimplán úgy hazudik, mintha olvasná (mindegyik személyiségjegyre vagy viselkedésre a saját maguk által leírt szövegben van a bizonyíték)

őket sajnálod?

Delin
Olvasó
Delin

A tanacsokat meghagyom a ferfiaknak, csak a nokrol/noi ismerkedesrol szemelyes velemeny.

Ne kerj noktol ismerkedesi tippeket vagy varj empatiat (pl a tinderes levelezesedre), max akkor ha netan van olyan nagyon-nagyon kozeli rokonod/ismerosod, aki tenyleg ismer teged/a korulmenyeid/ az igenyeid es oszinten torodik veled. Mas kulonben csak egy altalanos maszlagot fogsz kapni, amit kvazi semmire sem tudsz hasznalni. A noknel kb 2-5 ilyen ember van az eletukben, aki benne van a belso korukben (ferfiakat, noket egyuttveve), talan, de hangsulyozom TALAN (a legtobb ember nemtol fuggetlenul ebbol alapbol alkalmatlan), naluk kepesek megeroltetni magukat es belegondolni a masik helyzetebe, az o szemuvegen latni a helyzetet es esetleg tanacsot adni. Minden mas esetben, hacsak nem egy laza csevegesre vagysz, totalis wasting time a beszelgetes.

Hunn nagyon szepen leirta fentebb (szept 26i hsz-ben), mi lehet egy jarhato forgatokonyv ismerkedesnel. En csak annyit tudok hozzatenni, hogy probald elkerulni a baratzonat, ha egyszer oda bekerulsz szinte lehetetlen kitorni belole (es ez a noknel nem tudatos, egyszeruen elkonyvel hogy jofej vagy, jo veled lenni, meg a tarsasagod is keresheti, de nem vagy szamara potencialis partner es az esetek 90%-ban nem is leszel az kesobb se). Fejezd ki egyertelmuen ha tetszik neked egy no, kezeld is ugy, erezze egyertelmuen a szandekaid. De ha olyan dolgot tesz, ami zavar, mar az elejen tisztazd le, hogy ezzel teged hagyjon beken: pl flegma, hangsulyhordozasa lekezelo amikor veled beszel, bizonyos szavak stb. Ugyanez igaz kulonbozo temakra is. Ne legyel a lelki szemetes ladaja, arra ott vannak a baratnoi. Ezzel persze nem azt mondom, hogy ne hallgasd meg mi foglalkoztatja es reagalj ra erdemben ha oszinte veled, de ha egyoldaluval valik a beszelgetes, csak magarol beszel, onnantol szerintem reszedrol nincs ertelme folytatni. Ha ezeken egy no megsertodik es nem fogadja pozitivan a testi kozeledesed x ido utan se, az azt jelzi nem erdekled, akarmit csinalsz is kesobb.

Kalman
Újságíró

Nőhöz képest egész korrekt hozzászólás :-).

Mondjuk szerintem ha egy nő magáról beszél, az lehet jó jel is, be tudnak indulni tőle, hogy magukról beszélnek :-).

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Avval kezdd elsőként, hogy nőt ilyenről – mint már sokan leírták felettem, alattam, mindenhol itt az oldalon – véletlenül sem kérdezel meg komolyan, akkor sem, ha történetesen pszichológus. Ha rám hallgatsz férfi pszichológus hallgatóként, akkor szemét vagyok, és azt mondom, hogy női pszichológust meg pláne ne kérdezz. A többi lépés pedig, hogy az oldal cikkeinek információiból kihámozod a lényeget magadnak és a saját stílusodhoz igazítod, lehámozva a személyes frusztrációt és sértettséget a témával kapcsolatban. Idő lesz, de majd menni fog.

Hunn
Újságíró

-“Just get it!”

Ahogy az őzikék sem adnak vadászati tanácsot a farkaskomának az erdőben, ugyanúgy a nők sem fognak használható csajozási tanácsokat adni neked ebben az életben, arra mérget vehetsz. Nem vagy te elveszett ember, hiszen a posztodból is kitűnik, hogy magadtól is rájöttél erre. Jó úton jársz, csak így tovább!

Ha logikusan vesszük a dolgokat, egy nőnek fogalma sincs arról, hogyan kell férfinak lenni. Hiszen még sohasem volt férfi – legalábbis jobbik esetben, bár ebben a mai világban… no de félre a tréfát. Többek között ezért is tragédia, hogy a Feministák próbálják meghatározni, hogy milyenek legyenek a férfiak…

Egy nő nem fogja tudni megmondani neked hogyan legyél férfi. Azt pedig, hogy hogyan legyél vonzó férfi, azt pedig akkor sem akarná megmondani neked, hogyha tudná. A nők azt akarják, hogy magadtól tudd. Ők csak a végeredményt látják, hogy vonzó vagy-e számukra, vagy sem. Az oda vezető útról a leghalványabb segédfogalmuk sincsen,

-“Mondd meg, hogy milyen legyek és mit tegyek, hogy kívánjál és szeressél, és akkor én olyan leszek és azt fogom csinálni!”- tulajdonképpen így gondolkodik sok mai férfi a nőkkel kapcsolatban. És megpróbálja a nőktől kipuhatolni, hogy milyen legyen és mit csináljon. Csakhogy ez maga a klasszikus női gondolkodás, ez egy totális tévút! És ezt a gondolkodást a Feminista kondicionálás okozza. Hiszen a klasszikus maszkulinitásra azt mondják a (Feminista) nők, hogy az nem jó, milyenek legyünk hát, mondjátok meg – ez lenne a logikus. Csakhogy maga a kiindulási pont is téves!

A nők azt akarják, hogy a gondolkodásod és a viselkedésed legyen férfias, mégpedig saját magadtól, belülről fakadóan, mintegy belső igényként, ösztönösen, alaptulajdonságként! Légy férfias! -“Just get it!”

A 22-es csapdája ott van, hogy a nők úgy érzik, úgy gondolják, hogy ha nekik kell megmondaniuk neked, hogy hogyan légy férfias, határozott, domináns, akkor már akkor sem leszel nekik elég jó, hogyha teljesíted ezt a kívánságukat, és átmész rendkívül férfiasba, határozottba és dominánsba. Hiszen akkor már nem is magadtól vagy férfias, hanem egy nő parancsát teljesíted a kegyeit keresve, és nem magadtól, nem ösztönösen, nem belülről fakadóan vagy férfias. Érted már? “Just get it!”

Tehát a nők nem fognak tudni és nem is akarnak neked segíteni abban, hogy te egy számukra vonzó férfivá válj. Hogy mivel érdemes elkezdeni? PUA, Red Pill, Manoszféra. Itt a Férfihangon is jó helyen jársz, már ami a magyar oldalakat illeti, én magam pár éve amikor már rendszeresen olvastam a Férfihangot de nem mertem volna még összeszedni a bátorságomat hogy magam is kommenteljek, nem egy hétvégi bulizás előtt átfutottam az itteni csajozási cikkeket, és ez hatalmas lelki segítséget nyújtott akkoriban számomra. Még valami, bár tulajdonképpen ezt kellett volna legelsőként írjam: ha vagy olyan szerencsés, hogy nagyapáid élnek, az öregek nagyon jó tanácsokat tudnak ám adni. Ugyanez vonatkozik édesapádra is.

A Tindert, mint olyat, szerintem – ahogy Lefty mondaná a Fedőneve Donnie Brasco-ban: -“Felecsd el!”. A Tinder totálisan eltorzítja a férfi-női ismerkedés dinamikáját. Ha a való világgal állítom párhuzamba, a nő szempontjából a Tinder olyan, mintha minden férfi aki szembejön vele az utcán, leszólítaná, hogy milyen kívánatos és gyönyörű.

Ha a Tinder valósághű lenne, akkor egy nő kizárólag csak azok közül a férfiak közül húzhatna egyáltalán balra vagy jobbra, akik korábban őt már egyszer jobbra húzták (ugye a jobbra húzás jelenti azt, ha az illető bejön az embernek? Látszik, hogy nem Tinderezek…) Totálisan torz tehát a Tinderen a férfi-női ismerkedési dinamika, úgyhogy csak azt tudom tanácsolni mindenkinek: felecsd el, vár a való élet. Jó vadászatot!

Kalman
Újságíró

Pontosan, a Tinder önszopatás férfiként. Kivéve, ha jóvágású 200 cm magas celeb vagy. Azalatt real life kell ismerkedni.

 

common man
Olvasó
common man

Szerintem legelőször fogalmazd meg magadban de teljes őszinteséggel,hogy mit akarsz.Alkalmi barátnőt,barátnőt akiből még feleség is lehet vagy neked rögtön az igazi kell?(az utolsóról lebeszélnélek)

Ha már tudod mit akarsz aszerint lehet cselekedni.Keress egész máshol mint eddig.Ismerek olyan fiatal nőt aki sehova nem jár nem ronda nem hülye pl.

De azt te se gondold ,hogy a pszichológuscsaj apád helyett apád lesz.Elméleti tudást ezen az oldalon rengeteget találsz de mondom dönteni cselekedni neked kell,ha férfi vagy légy férfi!

Kalman
Újságíró

Szerintem nem érdemes ezen gondolkodni. Természetesen dugni akarsz, ez legyen a hozzáállásod. Ha már megdugtad, onnantól az ő tiszte teperni. Ameddig neked jó megtartod, ha már nem jó, akkor nem.

Monogám párkapcsolatot nem vállalunk, csak ha kiérdemelte.

Feleségül venni meg csak akkor, ha _nagyon_ kiérdemelte és megfelel a kritériumoknak.

common man
Olvasó
common man

Szerintem nem érdemes ezen gondolkodni. Természetesen dugni akarsz, ez legyen a hozzáállásod”

Akkor viszont ott van a pszichológuscsaj,az összes unokahúga,fiatal nagynénjei,elvált és elválatlan barátnői.azok lányai és így tovább.

 

Kalman
Újságíró

A legjobb helyen vagy, itt érdemes kezdeni :-). DennisVT red pill cikkei jó bevezetők. Aztán a teljes Red Pill irodalom (angol nyelv, reméljük nem probléma). Ha ráérzel az ízére le sem tudod tenni. Én legalábbis így voltam vele.

A nőktől kapott tanácsokról annyit, hogy egyetlen nő van az életedben, aki feltétel nélkül a te oldalodon áll: édesanyád. De még őtőle sem szabad kérdezni, mert párkapcsolati témákban totál zöldségeket fog mondani a legjobb jóindulat mellett is. Nekem például mostanában meg szokta kérdezni, hogy “mit szól ehhez az asszonyka?” vagy hogy megkérdeztem-e, hogy akarja-e ezt vagy azt.

Legutóbb például vettem magamnak egy piros kabriót és megkérdezte anyám, hogy mit szólt hozzá a feleségem. Mondom fogalmam sincs, és nem is érdekel :-). Ő csak hümmögött, én meg jót nevettem rajta :-).

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ahogy tanácsolták olvasgasd a cikkeket próbáld meg magadévá tenni!

Amúgy a legjobb ha iszol egy kis alkoholt (persze nem a sárgaföldig) mert akkor elõtör az igazi éned és onnantól ösztönből jönni fog! :)

Én azt vettem észre, azért is van hogy sokan mondják hogy úgy sokkal könnyebb csajozni, persze a csaj is oldottabb és könnyebben levágod a szitut! Tudat öli meg a természetességet a tulagyalás!

Később meg ráér gondolkoznod mikor eggyütt keltek hogy lessz e több menet vagy ez csak ennyi volt neadj isten házasság. :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tudom, hogy én vagyok az utolsó, akitől tanácsot fogadnál el, de azért leírom, hátha. Nem Tindereztem soha, de voltam már fent társkereső oldalakon, nagyban nem különbözhetnek.
Az aranyszabály úgyis az, hogy legyenek jó fotóid. Tehetjük az agyunkat, hogy nem az számít: de. Legyen 2-3 jó minőségű, jó szögből készült képed, amin előnyösen nézel ki. Lehetnek selfie-k, de figyelj a háttérre: ha szobában csinálod, ne legyenek a háttérben elszórt chipses zacskók, mosatlan ruhák, kajamaradványos tányérok, vagy anyukád szépen horgolt asztalterítője. És a tükör legyen tiszta, akárhol is készíted a képet, mert a fürdőszobában készült selfie-k felén például egyértelműen koszos, fogkrémmaradványos a tükör, és az elég béna. :) Szóval szánj rá egy kis időt, hogy ezeket rendbe rakd, vagy csináld valami semleges helyen, pl liftben vagy edzőteremben.
A beszélgetésről. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy nő regisztrál egy társkereső oldalra, rögtön 20-30 üzenetet kap legalább. Ez olyan, mintha rögtön ennyi pasi állná el az utat, amint belép egy klubba, na és akkor ebből ki kéne választani egyvalakit, akiben megfog valami. A “szia, hogy vagy?” jellegű egysorosok ezért nem szoktak célt érni, mert hiába ez egy nagyon udvarias beköszönés, mindenki ezzel kezd, szóval beolvadsz a tömegbe. Nálam mindig az működött, ha valami meglepőt írt már elsőre is, mert ez az, amire egyébként nőként várunk, hogy valaki kicsit legyen már más. A legjobbakat azokkal beszélgettem, akiknél gyakorlatilag jó ideig ki sem derült, kifélék-mifélék, semleges témákról volt szó, találtunk hamar egy-két közös pontot, és azokról kezdtünk beszélgetni vagy hülyéskedni. Erre nincs konkrét tanács, mert mindenkinél, mindenkinél más jön be, de célkitűzésnek jó. Lehet, hogy így is leráz, nem válaszol a fele, de akiknél bejön, azokkal tudsz is mit kezdeni hosszútávon.
Arra is figyelj, a saját érdekedben elsősorban, hogy ne tegyél bele olyanokba sok energiát, akik nem kérdeznek vissza vagy nem kezelik konkrét párbeszédként a levelezést, chatelést, hanem úgy érzik, egy interjúztatod őket, és csak válaszolgatnak. És fontos, hogy legyen a beszélgetés pozitív hangvételű, vidám, laza, szóval ha épp szar napod van, akkor is erőltesd meg magad, ne a morgós énedet mutasd azonnal. Legyen ő is ilyen, ha rögtön nyavalyogni kezd, köszönj el. Beszélhetsz a munkádról, hobbijaidról, de első körben azért csak foglald össze a lényeget, ne menj bele túlzottan a részletekbe, mert ha nem köti le, az megakaszthatja a beszélgetést. Figyeld, hogy reagál, sokan csak udvariasságból kérdeznek vissza. Ha nem fűz hozzá valami saját gondolatot, akkor inkább ugorj valami érdekesebb témára. Szintén a saját érdekedben mondom: te is állj így hozzá. Ez hülyeség, hogy csak beszéltetni kell, mert az jó, te hosszútávon abból nem jössz ki jól, ha csak a csaj beszél, mert abban semmi jó nincs, ha nem érdeklődik a te dolgaid iránt, sőt hamar bekerülsz a “cuki pasi, el lehet vele beszélgetni, de nincs benne semmi érdekes” dobozba, azt meg nem akarod. Gondolj úgy a beszélgetésre, hogy minél többféle oldaladat megmutasd, tehát akár kotord elő az agyad mélyéről mindazt, amit az addigi életedben csináltál, megéltél, amiről érdemes szót ejteni, bármelyik bejöhet, és nem hazudsz, nem egy fake személyiséget mutatsz, csak keresel egy kapcsolódási pontot. Ha már 2 közös témát találtok, teljesen jó. Kerüld az egysoros üzeneteket, de ne is írj kisregényt válaszként. Pár sort azért izzadj ki. :)
Na, hirtelen ennyi jutott eszembe, talán volt benne valami használható.

common man
Olvasó
common man

” A legjobbakat azokkal beszélgettem, akiknél gyakorlatilag jó ideig ki sem derült, kifélék-mifélék, semleges témákról volt szó, találtunk hamar egy-két közös pontot, és azokról kezdtünk beszélgetni vagy hülyéskedni”

Mennyi szex lett ezekből a jó beszélgetésekből és mennyi volt jó szex?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Lett belőle két rövidtávú kapcsolat, és pár szex, de nem emlékszem annyira, már rég volt. Ha két levélváltás után dugni akarnék, akkor eleve nem társkeresőznék, hanem elmennék egy klubba, és igent mondanék az elsőnek, aki bejön, úgy ez a különbség szerintem. Nem mindegy, hogy szexpartnert keresünk vagy annál többet, elsőhöz egy-két képen kívül igazán semmi más nem szükséges.

Kalman
Újságíró

SS: Szóval aki sok fárasztó és unalmas beszélgetést akar a buta üres libákkal és esetleges felejthető szánalomszexet, az kövesse a tanácsaidat :-).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem kell hosszúnak és unalmasnak lennie, de legyen egy intenzív része, mondjuk fél órát dumáltok, aztán meg lehet beszélni, hogy akkor élőben mikor, hol folytatjátok. Persze, ha buta, üres libának tartod, akkor semmi sem kell, akkor ráírsz, hogy “hi, dugunk?”, és talán bejön. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi bajod az anyukája szépen horgolt asztalterítőjével?

“A “szia, hogy vagy?” jellegű egysorosok ezért nem szoktak célt érni, mert hiába ez egy nagyon udvarias beköszönés, mindenki ezzel kezd, szóval beolvadsz a tömegbe.”

“Hihetetlen, de ezzel a stílussal te vagy az első, aki bejön itt. Komolyan. Mindenki olyan, mint a langyos tej.”

“És fontos, hogy legyen a beszélgetés pozitív hangvételű, vidám, laza”

“LÁtszik, hogy csak középiskolát végzett paraszt vagy, by the way….és két mondatot sem tudsz sértegetés nélkül összerakni…..sajnálatos”

“Arról én nem tehetek, hogy egy megkeseredett ember vagy. Akinek a temető jut ilyenről eszébe, az menjen el pszichológushoz és kezeltesse magát. Minek regisztrálsz ilyen oldalra? Még előfizetés sincs hogy tudj írni. Szánalmas!”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szívem, ez most mi? :)

A horgolt asztalterítő csak egy jelkép. Nekem a nagymamám jut róla eszembe, nála látok ilyen kis horgolt csodákat, és valahogy ez nem szexi. Hosszútávra azért nem, mert látod, hogy még mindig az anyjával él, rövidtávú célok esetében meg olyan vágylohasztó, hogy esetleg ő azt akarná, hogy anyuci bútorai között csináljuk? :)
Legyen egy pasis, modern környezet mögötte, keressen egy olyat, vagy mint mondtam, ott a lift tükre.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát mi lenne, tegnap esti két ütődött picsa.
De ha anyuci bútorai több 10 milliót érnek?
Mindenki mégse állhat be egy atomerőmű elé.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Naooo, te társkeresőzöl? Bár, gondolom, csak troll üzemmódban, szigorúan. :)
Mondom: lift is jó, azt nem lehet elrontani. A lényeg, hogy ne legyen semmi illúzióromboló a képen. Minimális körültekintés elég: letörölni a tükröt (vagy megkérni anyut, hogy tegye meg), odafigyelni a háttérre, ne legyen benne semmi cikis dolog, pl. rúgd odébb addig a felgyűlt szemetet, legyen tűrhető mértékben kupis/koszos a helyiség. Szóval ahol úgy el lehet képzelni egy dugást anélkül, hogy ételmaradékok ragadnának a női hajba.
Fürdőben meg hajtsd le a WC ülőkét legalább. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogyne, már 6 éve.
Cuki macska lehet a képen?
Csak az igényteleneknél van a fürdőben a vécé.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ha kisállattal pózolsz, szerintem az menő. Azt mutatja, hogy van egy kedves, szeretetreméltó éned is. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

De én sose rakok fel képet magamról.
Csirke vagy kacsa?
TE VAGY A PÓZER!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amíg nem egy randa, szőrös tarantula, bejöhet.
De inkább kacsa, a tik még oltásnak tűnne. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Libát.

common man
Olvasó
common man

Aranyos kisállat,(pitbull, vadászgörény) majd jól leharapja a f@szotokat.

Alter Ego
Szerkesztő

Az online társkeresés jórészt elfecsérelt idő, főleg akkor, ha valaki SerialSlut tanácsát követve cseverészéssel tölti az idejét. A társkereső nem cset. Ha valaki egy-két levélváltás után nem hajlandó randizni, az a nő csak múlatja az idejét, “intellektuálisan” szórakoztattatja magát, políroztatja az egóját a virtuális háremével, anélkül a kockázat nélkül, hogy tánc közben megfogják a seggét. Valóban van a virtuális közegben is “barátzóna”, de nem azért, mert ügyetlen és nem elég érdekes a férfi, hanem azért, mert valójában ezeknek a nőknek nem kell férfi. De ha esetleg mégis, akkor még maguk sem tudják, hogy milyen, mindenesetre Superman is kevés lenne, hogy elmenjenek randizni. Könnyen lehet, hogy pont azért, mert a valóság világában ők maguk sem elég érdekesek és egy kicsit sem szexik.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért kell beszélni valamennyit ahhoz, hogy felmérd, érdemes-e vele találkozni, vagy csak elvesztegetnéd vele az idődet. De akkor végülis annyi a jó tanács, hogy legyenek jó fotóid. Igen jó fotóid. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Emlékeim szerint valaki már elvégezte azt a kísérletet, hogy jó megjelenésű, de ismeretlen férfi fotómodellek fotóját használta az online társkeresés hatékonyságának a kutatásához, és ha jól rémlik, nem túl drámaian növelte meg a randevúk esélyét. De megpróbálkozhat vele újfent bárki… A problémát véleményem szerint az okozza, hogy a társkeresőkön rengeteg nő van, aki alkalmatlan a társas kapcsolatra vagy éppen eszetlen elvárásokat dédelget a férfiakkal kapcsolatban. Mi másért is lenne egy online társkeresőn egy nő, ha egy dugásért bármikor lemehetne a sarki bárba is… Szóval, aki valódi nőt keres, az inkább menjen valahova szórakozni, vagy akár szólítson le az utcán nőket, bármelyik megoldással hamarabb fog eljutni egy valódi kalandig vagy kapcsolatig, mint az online társkereséssel. Az online társkeresés többnyire a királykissasszonyok és a frigid, szociopata nők sportja. Szalmakazalban is lehet tűre lelni, de túl sokat ne reméljen szerintem tőle senki, még jó fotókkal se. Persze, amúgy alap, hogy próbáljon az ember jó képeket összehozni magáról, ami egyébként kicsit sem könnyű, mert a jó megjelenésű modellek fotó is úgy készülnek, hogy százból választanak ki egyet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nézd, azért vérmes elvárásaid nem lehetnek azzal szemben, aki társkeresőn randizik, legyen az férfi vagy nő. Aki élőben, hétköznapi helyzetekben nem képes partnert találni, az eleve nem lehet a legjobb parti, ennek maximum mélységei vannak kategórián belül. Lehet, hogy csak kicsit stikkes, lehet, hogy nagyon. :)
De ha valaki online társkeresőzik és azzal kapcsolatban kér tanácsot, akkor arra illik válaszolni, nem azt erőltetni, hogy de csináld máshogy, menj bárba. Szerintem.

common man
Olvasó
common man

Férfi is nő is tölt fel régi fotókat.Csak a nőknek nem tűnik fel,hogy ők rajtahagyták a dátumot.

01.08.2007

lady
Olvasó
lady

Az online társkeresés nagy előnye hogy nagy a vàlaszték és ugyanez a hàtrànya is hogy olyan érzetet okozhat hogy talàn egy másik lehet jobb lenne de próbàlkoznak és jaj nehogy elszalasszanak valakit napi szinten megy a válogatás.  Ez olyan soha véget nem érő történet  lesz.

Az okostelefonnal simàn lehet jó fényképet összehozni .

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, tudom, hogy a “bőség zavara” így jelenik meg, de valójában ez pótcselekvés. Sokan nem is tudatosítják, de valójában nem kell nekik férfi illetve valami olyan kellene, amilyen nem is létezik, mert alapvetően a férfi nem olyan, amilyennek ő szeretné. Akinek tényleg kell egy férfi, az nem válogat a végtelenségig, mert kell neki egy férfi… Szexuális értelemben is mondom ezt. Aki meg hosszan-hosszan válogat, az vagy álomvilágban él, vagy  jóformán frigid, esetleg a sarki bárból felszedett pasikkal dug miközben aranyat ás(na) az interneten… – Ugyanakkor sem makacsul követelődző, sem frigid, sem számító nőket nem akarunk mi férfiak…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A pasik pedig nem veszik elég komolyan, minimális erőfeszítéssel (vagy az alatt) akarnak elérni egyáltalán egy találkozót, és ha nem működik, akkor válogatós picsa.
Kapásból a kép. Feltölt magáról egy olyat, amin nem is látszik, távolról fotózott, és napszemüvegben van. Vagy feltesz egy 10 éves képet, amin még több haja volt és a haverjaival ünnepelt valamit, találd ki, melyik ő.
A randira a csaj készülődik, a pasi cserél egy pólót. Ha szórakozóhelyre beszélitek meg a találkát, beesik 2-kor, ittasan. Ha kávézóba, akkor kezdeni akar már reggel 9-kor, mert neki aztán mindenre van ideje, csak randizgatni nem.
Ő is rakja bele legalább azt a randiminimumot, hogy képes normálisan kommunikálni, felkészül a találkozóra (fürödjön meg, mosson fogat, húzzon tiszta ruhát), és ha már időt szán rá, akkor szánjon is rendesen, ne kelljen rohanni, kapkodni.
Tudom, tudom… egyike az irreális női elvárásoknak. :)

common man
Olvasó
common man

Azért ne ítélj ilyen elhamarkodottan!Lehetett ez egy nagyon jó tanács is.

A hab a tortán az volt, amikor a saját pasijával kezdett példálózni, hogy ő milyen természetesen „ráérez” mindenre.

A pasija ugyanabban a fotelban ült mint te,ő pedig a kanapén. 180cm-re voltak egymástól úgy mint ti most.Ő ráérzett arra ,hogy ezt a távolságot le kell csökkentenie(8cm),majd gyengéden de határozattan letepernie..

DennisVT
Újságíró

Lehet PUA módon alfázni is, meg nem PUA módon is.

Ha csak úgy leszólítasz egy nőt, és tök rámenősen a szexre helyezed a hangsúlyt, meg a gyors célbaérésre, de közben totál béta jellegzetességeid vannak, az nem fog működni. Egy igazi alfától (jóképű magas sportos sármos laza határozott magabiztos) sem biztos, hogy ez a jó út, de ő mindenesetre megengedheti magának, és néha jól fog elsülni

A PUA/Game nem fog alfát csinálni belőled. Egyszer be is commenteltem régebbi cikkhez, hogy mi az, amit remélni lehet tőle. Röviden: annyit, hogy ne kelljen (mélyen) a szinted alá választanod, és akiket választasz, azoknál gyakrabban legyél sikeres, mint azelőtt.
Sosem fogok topmodellekkel összejönni, ha kívülről fújom és unásig gyakoroltam minden PUA tudományt, akkor sem. De átlag körüli, vagy picivel jobb csajokat, már nagyobb eséllyel lehet megdumálni, mint PUA nélkül. Ennyi.
Az “alfásodásod” a rutinszerzésből adódik majd, a megnövekedett bátorságból, a nagyobb lazaságból, kevesebb izgulásból, kevesebb elbaszásból(!!!), ha már valóban gyakoroltad eleget.
Ami az alfáknak természetes, azt neked meg kell tanulni.

De még egyszer: nem csodafegyver, nem lesz tőle háremed, meg nem fogod összeszedni diCaprio lepattanóit. De nem is ez a cél. A cél annyi, hogy átlagos pasiként, lehessen átlagos csajod. Erre viszont épp elég jó.

Hunn
Újságíró

Szerintem már megint keverjük azt, hogy ha valaki külsőleg és anyagilag a társadalom legszerencsésebb, legfelsőbb 20%-ba tartozik és azt, ha egy férfi létrehozza saját maga legjobb verzióját és ez által vonzóvá válik azon nők számára akik bejönnek neki, vagyis alfává válik a nők irányába.

A PUA valóban nem repít fel a 20%-ba, de hogy a nők irányába alfává válsz, az megtörténik. A 20%-ba tartozás viszont nem jelent automatikusan bármiféle alfaságot a nők irányába. Amúgy gyakran nem is az a legnagyobb fless amikor összejön valami, hanem amikor valami 10/10-es hipergám picsát a helyére teszel/leoltod/vigyázzba állítod…

A topmodellek amúgy messze laknak, kokainisták, prostiként egyik faszról a másikra ugrálva terjesztik a nemi betegségeket, és szarok az ágyban. Kinek kellenek, most őszintén? Különben is, azok ruhamodellek, nem pedig a nők számára követendő modellek, csak valamiért ezt a mai világban sokan félreértik a foglalkozás lényegét. Nehogy már ezeket a picsákat magunk fölé helyezzük…

Jack
Újságíró

Az én meglátásom, hogy a PUA a férfiak számára olyan, mint a nők számára a szépségipar.
A nők festik magukat, rúzsoznak, lakkoznak, sminkelnek, testhezálló ruhadarabokat vesznek fel, akár még műtéteket is bevállalnak; hogy elfedjék a bőrhibáikat, fiatalabbnak tüntessék fel magukat, jobban kiemeljék az alakjukat és nagyobbnak tüntessék fel/megnagyobbítsák a mellüket – ezek pedig mind-mind arra szolgálnak, hogy növeljék a vonzerejüket a férfiaknál, emeljék a látszólagos szexpiaci értéküket.

Nálunk férfiaknál, bár szintén fontos tényező a külső, de a vonzerő szempontjából vannak más dolgok is, amik ugyanolyan fontosak: a státusz, a dominancia, az önbizalom. Ezek pedig mind olyan tényezők, amelyeket a férfi a viselkedésével tud éreztetni. A PUA nem több és nem kevesebb, mint hogy egy férfi elsajátítsa azokat a viselkedésbeli mintákat, azokat a kommunikációs eszközöket, amelyek alfaként tüntetik fel. Lényegében nem más, mint egy alfa szerepmodell felvétele, és annak közvetítése a nők felé. A PUA tanok alkalmazásával háttérbe szorítod az alapból beléd nevelt és kódolt viselkedési formákat, helyette pedig az alfákra jellemzőeket fogod használni (a természetes alfáknak nyilván nincs ilyen problémájuk, mivel ők olyan genetikai adottságokkal rendelkeznek, valamint olyan férfimodell volt előttük, olyan családi háttérben nőttek fel, amelyekkel ez számukra teljes mértékben adott).

Erre épül gyakorlatilag minden csajozással foglalkozó tananyag. Éreztesd a nőkkel, hogy te vagy az alfa. A nők tesztelni fogják, hogy valóban az vagy-e, nem csak megjátszod magad (de igen), te azonban a PUA anyagokkal fejlesztheted a képességeidet, hogy lelődd ezeket a teszteket, elkerüld a „hazugságérzékelőiket”. Olyan ez, mintha mi férfiak megpróbálnánk betekintést nyerni, hogy mi van a smink alatt. Csak míg a nők számára elegendő a kommunikáción keresztül tesztelni minket, mi nem mehetünk oda a nőhöz, hogy sminklemosóval megtudjuk, milyen is a valódi arca!

A PUA nem egy varázsszer, hanem egyetlen eszköz, amely hozzásegít, hogy bizonyos mértékig javítsd a látszólagos szexpiaci értékedet, és ezáltal könnyebben juss nőhöz. Béta férfiként lehet, hogy nem érsz el vele túl sokat – nélküle viszont alaposan megnehezíted a saját esélyeidet.

Zárógondolatként pedig ezért rendkívül fontos, hogy ezeket az erőfeszítéseidet elrejtsd a környezeted elől. Mert ha kitudódik, hogy neked „csajozós anyagokra” van szükséged, már le is buktál, rögtön nyilvánvaló lesz, hogy te nem vagy igazi alfa, és már lőttek is az esélyeidnek!

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor a puák hímringyók?

DennisVT
Újságíró

“Az én meglátásom, hogy a PUA a férfiak számára olyan, mint a nők számára a szépségipar.”

100%ig tökéletes hasonlat, én is ezzel szoktam élni.

common man
Olvasó
common man

Szerintem senkit sem kéne kizárni.A film megnézése után arról akartam írni,hogy jó jó de nálunk azért még nem ilyen vészes a helyzet,hál istennek.Aztán a kommentek után még az ilyen ártatlan naívok mint én is elkezdenek ébredezni.Már megérte.

SerialSlut és Delin !

Azt kérdezem tőletek,hogy ti a magatok világában a saját életetekben el tudtok-e képzelni olyan fordulatot mint ami a filmet készítő szőke hölgyben lejátszódott?Ha láttátok.

nekem egyébként tetszett a csaj haja…

Gejza
Olvasó
Gejza

Egyébként a filmben nekem a legjobban az a jelent adja meg az egész “egyenjogúságra” meg a “férfiak agresszív állatok” sémát hirdető feminizmusra a legabszurdabb jellemzést, amikor a 150 cm-es, 50 kg-os piros hajú szemüveges “nő” üvölt bele az arcába és pocskondiázza  a nálánál  kb 80 kg-val nehezebb, fél méterrel magasabb és szemre kb 10 évvel idősebb férfit, hogy mekkora egy mocskos szemét erőszakos elnyomó állat. Miközben az meg csak nézi, nyugodtan.

Én meg itt láttam ezt a filmet, ide is fel van töltve:

https://estream.to/i6imaqq6nguq.html

1:31-től ez a rész itt ebben, kb 3-4 perc múlva, innen indul egy fejezet, amiben benne van az említett jelenet.

 

herceg
Olvasó
herceg

Ah, Big Red már mémmé magasztosult :) Róla van ez a remek kis videó is: https://www.youtube.com/watch?v=ecJUqhm2g08

common man
Olvasó
common man

Volt még a film végefelé valami olyasmi.hogy elég volna a dolgok kezeléséhez a józan ész is de mivel olyan szélsőséges nézeteket hoznak a feministák ,hogy kell az ellensúly.A kérdésem az vajon a lelke mélyén feminista minden nő vagy csak birkanyájként követik a feministák által csaholt irányt.Ezt megállapítani azért volna jó mert ha nem azok, akkor még lehetne a józan ésszel is propagandát kifejteni.Tehát leperegne róluk az uszítás.

Koriander
Olvasó
Koriander

Slut megnéztem a Djangot tegnap, teljesen pozitív figura a feka.
bár Tarantinonak nem ez a legjobb filmje, de tecc az a fekete humor, ahogyan az árja Sigrid szerepét egy négernek adta oda.
a csecse csuklyás részen meg egyenesen fetrengtem.
Leo meg, mint mindig candy :D

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Meg sem lepődöm. :)

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök

Jó ismertető.
A film meg szép, igaz, mert őszinte.
Le a kalappal a kishölgy előtt.

Abra Kadabra
Olvasó
Abra Kadabra

Alperest azonban a tartásdíj fizetési kötelezettség akkor is terheli, ha – saját bevallása szerint – semmilyen jövedelemmel nem rendelkezik. Alperestől – életkorára és egészségi állapotára tekintettel elvárható, hogy valamilyen minimális szintű jövedelemmel rendelkezzen és ebből a jövedelemből, akár a saját rovására is, gyermeke tartásához hozzájáruljon.

Mivel az alperes által tanúsított magatartás sajnálatos módon nem egyedi, a bírói gyakorlat már kimunkálta az ezzel kapcsolatos elveket. Az 1997/30. számú BH. például kimondja, hogy „A kötelezettől elvárható olyan jövedelemszerző tevékenység folytatása, amelyből a minimális mértékű gyermektartásdíjat fizetni tudja.” Ebből következik, hogy még ha igaz is lenne, amit az alperes állít – ti. hogy ismerősei tartják el -, akkor is kötelezheti őt a bíróság tartásdíj megfizetésére.

„A per adatai szerint ugyan az alperes 34.700.-Ft rendszeres szociális járadékban részesül az 50-os munkaképesség csökkenése miatt; de a bíróság életszerűtlennek tartotta, hogy ezen jövedelméből a saját maga megélhetését biztosítani tudja, illetőleg azt, hogy az egyébként szintén rokkantnyugdíjas rokonai segítésével tud megélni.

A bizonyítási eljárás során nem volt peradat arra, hogy ezen túlmenően jövedelemmel rendelkezne, de a bíróság úgy ítélte meg, hogy a felperes által igényelt gyermekenkénti 8.000.-Ft – a gyermekek megélhetéséhez, kiadásaihoz való hozzájárulásként egyébként is csekély mértékű összeg – megfizetésére érdekében – a fent idézett jogszabályban előírt tartási kötelezettségére tekintettel – az életvitelét úgy alakítsa, hogy teljesítő képes legyen. (Alkalmi munkavállalással, úgy ahogy azt a felperes is az 50-os munkaképessége mellett végez.)”

Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság XX. P.22365/2008/16 számú határozata

„…a másodfokú bíróság nyomatékosan értékelte azt a pénzben alig kifejezhető többletet, illetve terhet, amit az alperes nyújt/visel a perbeli gyermekek, különösen a fogyatékos gyermek felügyelete, fizikai ellátása terén, szembe állítva azzal, hogy a felperes ezekből a terhekből semmit nem vállal, nem tart kapcsolatot a gyermekekkel (saját előadása az elsőfokú tárgyaláson). A korábbi ítéleti kötelezés szerint a perbeli gyermekeket a felperestől megillető Előző találattartásdíj legalacsonyabb összege havonta összesen 54.000 Ft. Ennek csökkentését a másodfokú bíróság nem látta indokoltnak arra is tekintettel, hogy a gyermekek közül kettőt a társadalom is emelt összeggel támogat. A kiemelt támogatás azonban nemcsak az államtól, de a gyermekeket nem gondozó, külön élő szülőtől is elvárható.”

Fővárosi Törvényszék 50.Pf.640.569/2008/4 számú határozata

„…az alperes – nyilatkozata szerint – jövedelemmel nem rendelkezik, házastársa tartja el. A másodfokú bíróság álláspontja szerint a perben rendelkezésre álló „szórványos adatok” is alkalmasak annak megállapítására, hogy a havi, gyermekenkénti 40.000 forint gyermektartásdíj megfizetéséhez szükséges jövedelemmel az alperes rendelkezik. (…) A gyermekek tartásáról azonban nem egyedül a felperes köteles gondoskodni, hanem az alperes is, akinek a jövedelmi viszonyai ugyan a perben nem voltak feltárhatóak, vagyoni helyzete, életvitele azonban igen.”

Kúria Pfv.II.21.864/2009/5 számú határozata

„Az a körülmény pedig, hogy az alperes a korábban tulajdonát képező lakást időközben édesanyjára átruházta, nem szolgálhat előnyére az őt terhelő tartásdíj szempontjából, mert az alperesnek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy olyan jövedelemre tegyen szert, amelyből a kiskorú gyermek megfelelő tartását biztosítani képes. Az ajándékozással pedig az alperes saját magát fosztotta meg attól a lehetőségtől, hogy az ingatlana hasznosításával további jövedelemre tehessen szert.

Emellett a felek közös gyermeke még kiskorú, így alperes megalapozottan nem hivatkozhat arra, hogy egyéb (banki és adóhivatali) tartozások terhelik, mert a kiskorú gyermek tartása minden más tartozást megelőz.”

Zalaegerszegi Törvényszék 2.Pf.21.767/2011/3 számú határozata

„Kétségtelen, hogy a perben a felperes jövedelméről, családjának anyagi viszonyairól nem nyilatkozott, ezt azonban a gyermektartásdíj megállapítása, felemelése során a kiskorú terhére értékelni nem lehet. A gyermek tartásához – arányosan – mindkét szülő köteles hozzájárulni, a gondozó szülő elsődlegesen természetben, míg a különélő szülő pénzben. Miután a perben a felperes nem bizonyította, hogy M. eltartásához kisebb mértékben képes hozzájárulni mint az alperes, a két szülő teljesítőképességét hasonló mértékűnek kellett tekinteni.

A több évtizedes bírói gyakorlat értelmében a szükséges tartás nem jelent szűkös tartást, nem korlátozható a létminimumra (BH 1981/6/230.), annak a jogosult tényleges szükségletét, megfelelő életvitelét kell biztosítania.”

Kúria Pfv.II.21.351/2009/14 számú határozata

forteen
Olvasó
forteen

A Film nem elérhető! Valami ötlet?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tudom, hogy ki nem szarja le, de azért csak leírom, hogy végre megnéztem a filmet! :)
Bár újdonságot nekem már nem mondott, ezekre lassan magam is rájöttem, illetve inkább úgy helyes, hogy mások gondolkodtattak el, de egyértelmű, hogy ez a dokfilm rendkívül veszélyes a feminizmusra, mert egyszer megnézi valaki, azonnal elgondolkozik és a végén igazat ad sok mindenben.
Nem értem, hogy juthattunk el idáig.

Alter Ego
Szerkesztő

Ohh, én nagyon örülök, hogy végre… – Fentebb látszik, hogy 2017. szeptember 25.-én nagyon hosszan kapacitáltalak, hogy nézd meg a filmet… És most… Másfél évvel később… Hurrá! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát az én hibám, hogy a film olyan nehezen elérhető? :)
Amikor online kerestem, csak reklámoktól (és vírusoktól) hemzsegő oldalakon lehetett volna megnézni adblock kikapcsolással, azt pedig én nem vállalom. Aztán el is felejtettem, hogy létezik.
És most futottam bele blu-rayen, kiszúrta a szemem, megvettem, megnéztem.

Marcell
Olvasó
Marcell

Torrent is van a világon, én egyből megtaláltam az egyik magyar torrent oldalon.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Amikor kerestem azon a bizonyos torrentoldalon tavaly, nem hozott találatot. Most megnéztem, tényleg fent van egy szem. Nem vagyok hülye, én is szoktam torrentezni, viszont sok DVD-t, blu-rayt is vásárolok az extrák miatt, amik azokon vannak. Szóval voltaképpen egyedül én támogattam film rendezőjét azzal, hogy pénzt is költöttem rá, hogy megnézzem, nem csak elloptam. :)