A gendervallás és a szégyen kultúrája

A rendszerváltás körül született nemzedék már abban a miliőben nevelkedett, mely nap mint nap elvárja és kötelezővé teszi a bűntudatot. Hol vízbefúlt migránsokra hivatkozik korunk Uralkodó Eszméje, az emberellenes morál, hol a megkínzott kisállatok ürügyén várják el az előírt szégyenérzetet – azt is megélhettük, hogy egy 15 éves fiatalt kényszerít térdre a CNN. A progresszív elit mindennapos hisztériakampánya és a megtámadottak mentegetőzése azonos koreográfiát követ. Szekularizált világunkban már-már groteszknek tűnhet, hogy a „bűntől” való megtisztulást csakis a nyilvános bűnvallomás teheti lehetővé:

Nem ismertük fel azonnal ennek a jelenetnek a felzaklató mellékzöngéjét a kinyomtatott verzióban. Amint rájöttünk, mennyire érzéketlen is volt ez, gyorsan lépéseket tettünk a plakát eltávolítása érdekében. Elnézést kérünk a tettünkért. Sosem lennénk elnézőek a nők elleni erőszakkal szemben – írja egy képregényadaptáció apropóján a feministák által revolverezett Fox stúdió.

Új sötét kor felé tartunk? A First World-problémákkal házaló dzsenderipar azt a meghaladottnak hitt szégyenkultúrát képviseli, mely a középkori Európára sem volt mindig jellemző, mely napjainkban kizárólag a harmadik világban elfogadott, s ott se mindenütt. A genderizmus nem a bűnös-ártatlan ellentétpárjában gondolkodik, hanem a társadalmi kiközösítéssel és a nyilvános megszégyenítés eszközével él. A balliberális álhírgyárak nap mint nap megszégyenítik és stigmatizálják a „frusztrált férfiakat”, abszurd boszorkányüldözés zajlik a videójátékozó„animékre maszturbáló”, „szétterpesztett lábbal ülő” férfinép ellen. Nem árt tudatosítani magunkban, hogy a genderpapság szemében mi vagyunk a deviánsok, a normaszegők, a nép ellensége. Töpörödj csak össze, húzd össsze magad minél kisebbre, bújj el a fűszál alatt is értéktelen férfiállat; fogadd el, hogy összecsomózott pénisszel kampányol az ész istennője!

Az ELTE-nek dolgozó Varga Anna Gizella grafikus  „Nem oké!” című plakátsorozatának egyik darabja
Az ELTE-nek dolgozó grafikus, Varga Anna Gizella „Nem oké!” plakátkampánya. Nem kavart botrányt.

A gendermozgalom összetételét, támogatóit vizsgálva meglepő következtetésre jutunk. A kvótanőket önostorozó férfihad kíséri, a genderkultusz flagellánsai. A közösség nyomása, a megfelelési kényszer akkora, hogy fehér, heteroszexuális férfiak is óriási számban csatlakoznak az eretnekégetőkhöz – mert ők a megértők, az elfogadók, a jóemberek, akik akkor is szolgalelkűen sorakoznak a gendervallás mögé, ha az sérti legelemibb érdekeiket. A szocialista embertípus helyébe a szervilis embertípus lépett: a migránsoknak ajándékheggyel kedveskedik, az atomerőműveket jó zöld módjára beszünteti (inkább drágábban importál energiahordozókat), módfelett tiszteli a mostohává lett dadaállamot, aggodalmaskodik a bébifókák miatt, s ha már fókáknál tartunk, az idegeneknek asszonyait is odaadja, mint Madách eszkimói.

Abban a tévhitben éltünk, hogy a szélsőséges gendermozgalom szakpolitikai érvek mentén leküzdhető: hogy az SZDSZ kimúlásával az SZDSZ-diskurzusnak is vége lett. Azt hittük, hogy a radikális liberalizmus, a „kulturális baloldal”  visszaszorítható, ha a szólásszabadságra, véleménypluralizmusra hivatkozunk. Tévedtünk. A genderizmus ugyanis elsősorban nem politikai ideológia, sokkal inkább az élet minden területére kiható, összetett szabályrendszer: előírja a kívánatos testtartást, testbeszédet, durván korlátozza a nők megszólítását, újraírja a közerkölcsöket és a nyilvános viselkedés szabályait, mindenestül átjárja a privát szféránkat. A keresztény teológia ismerte, ismeri a megváltást és a feloldozást; a gendervallás szemében a megszégyenített örökkön szégyenben él.

A gendervallás behódolást követel; nem megértést vár el, hanem totális azonosulást; legyünk a Nagy Nővér odaadó, lelkes hívei, mielőtt sorra elgőzösítésre kerülünk.

* * *

Napjainkban Európában és a nyugati világban egyszerre van jelen a feminista szégyenkultúra és az iszlámra hivatkozó szégyenkultúra. A gender-birodalom Johanna pápája, Pető Andrea legutóbbi cikkében nyilvános autodaféra hív: feminista újságírókat bírál, a genderszekta eretnekeit. Eközben a muzulmán hit harcos védelmezői nyilvánosan megfeddik a mecset előtt csókolózókat. Gigászok harca ez.

13 votes, average: 4,62 out of 513 votes, average: 4,62 out of 513 votes, average: 4,62 out of 513 votes, average: 4,62 out of 513 votes, average: 4,62 out of 5 13 olvasó átlagosan 4,62 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Berengar

156
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
143 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
25 Hozzászólások szerzői
ladyRegnixFoxtrott28hunbagirasRPd Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Rokapapa
Újságíró

Nem mondom, hogy teljes mértékben azonosulok a cikk tartalmával ám egy dolgot – amit jómagam is több ízben szóvá tettem – kiemelnék.

“A kvótanőket önostorozó férfihad kíséri, a genderkultusz flagellánsai. A közösség nyomása, a megfelelési kényszer akkora, hogy fehér, heteroszexuális férfiak is óriási számban csatlakoznak az eretnekégetőkhöz – mert ők a megértők, az elfogadók, a jóemberek, akik akkor is szolgalelkűen sorakoznak a gendervallás mögé, ha az sérti legelemibb érdekeiket.”

Sajnos ez a rész több mint igaz. Még itt antifeminista körökben is jól megfigyelhető. A feminizmus újabb és újabb térhódítása miatt lázongó antifeminista férfitársaimnál is megfigyeltem, hogy néhány hónap elteltével beletörődnek majd elfogadják az új feminista eszméket később pedig mint magától értetődő és természetes dolog mellett még érvelni is képesek az mellett ami miatt korábban lázadoztak. A ma oly divatos “nők” által terjesztett életminőség romboló ideológiák terjedésének fő oka a férfitársadalom önértékelésének hiánya.

ggwp
Olvasó
ggwp

Jobban utálom ezeket a manginákat, mint a kőfeminista picsákat. Mivel hogy az árulókat és aprópénzért megalkuvókat senki sem szereti. Sajnos magyar blog-facebook szférában is durván sokan vannak, bólogató pincsikutyák.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én a nyáladzó ölebeket nem bírom, akik miatt tele vagyunk nárcisztikus fészbúk pinákkal, akik tipikusan a szar és a befőtt esetét példázzák.

hunbagira
Újságíró

Jah a cigány-arab-proli triumvirátus napiszargyanús kommentjei az instapinák képei alatt (amelynek eleve jórésze lopott kép) verhetetlenek. “nagyon gyönyőrű vagy” :D

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az kötelező, de természetesen 99%-ban középszerű nyomi picsák képei alatt is, akik az utcán meg sem látszanak, olyan jellegtelenek, így viszont kiválóan felszökik az egójuk, miközben az önértékelésük semmit nem változik, ergo a bányászbéka segge alatt marad. Tökéletes módja annak, hogy igazi ambivalens lelkületű, polcra feltett befőttes üveges szart gyártsunk nagy tömegben.

hunbagira
Újságíró

És aki mindkét bandától hülyét kap? :)

common man
Olvasó
common man

A szőrös kezű farkasember és a gordiuszi csomó.

A bal képen a művésznő jobb keze a jobboldalin a művésznő bal keze.Ki az erőszaktevő?

Hunn
Olvasó
Hunn

Jó meglátások, de én hozzátennék még valamit. Ez a szégyenkultúra egy kétélű fegyver, a szégyenpropaganda nem csak azokat célozza meg, akiket meg akarnak szégyeníteni, hanem az azokkal szemben lévő oldalt is. Ez a klasszikus dehumanizáció tipikus esete, tudjátok, amikor a háborús propaganda dehumanizálja az ellenséget, vagyis a katona az ellenséget nem tekinti embernek, így sokkal inkább képes azt megölni.

A rasszizmus vádja sem csupán a fehér embernek szól. Képzeljük el, amint a fehér ember kisebbségbe kerül, és demokratikus úton sem tudja már kisebbségből érvényesíteni az érdekeit. Vajon a színesek értékelni fogják, hogy olyan önfeláldozóan anti-rasszisták voltunk, hogy tálcán nyújtottuk át az országot és a hatalmat nekik? Nem, hiszen ők egészen odáig csak annyit hallanak, hogy a rasszista fehérek miatt szar minden… tehát indulhat is a revans. A rasszisták miatt rossz minden, el kell hát őket pusztítani, indulhat a White Genocide… A rasszizmus vádja tehát e felé a színesbőrű célközönség felé klasszikus dehumanizációs technika.

Nácik? A nácik nem emberek, pofonvágni, megölni őket nem bűn. Klasszikus dehumanizáció.

A ciszheteró férfiak? Elnyomó gecik, akik évezredeken át elnyomták a nőket, most is azt tennék, ha a nők hagynák, még szerencse hogy mi Feministák résen vagyunk. Ergó meg kell a férfiakat ebben akadályozni, bármi áron. Nem is baj, ha a sok évezredes elnyomás után most egy picit , vagy nem is annyira picit, most a férfiak szenvednek és nekik rossz… Klasszikus dehumanizáció.

Érzitek a dolgot, hogy mit próbálok mondani, remélem.

Kalman
Újságíró

A kirekesztőknek nem szabad teret engedni a tisztességes emberek között! A gyűlölködők nem érdemelnek kegyelmet! Aki általánosít az mind korlátolt! Az intoleránsakat nem tűrhetjük meg a társadalmunkban! Az Internet szabadságának védelmében be kell tiltani a kuruc.infót és a Daily Stormert!

tcrex
Olvasó
tcrex

én azokra a 12-16 éves lányokra lennék kíváncsi akik valamilyen ‘csoda’ folytán még sosem lettek megerőszakolva, de még csak nem is tapasztaltak a kis életükben semmi olyat ami hasonlítana a szexfarkas férfiak viselkedésére. ellenben ilyen plakátokkal igen:) ők vajon mennyi hendikeppel indulnak az aktív szexuális élet felé? hátráltatja-e őket ez a propaganda egy egészséges nemi identitás kialakulásában?

Reszet Elek
Szerkesztő

Az alap hogy ebben a patriarchális elnyomó kultúrában ilyen lány nincsen. Nem tudtad?

tcrex
Olvasó
tcrex

Dehogynem tudtam…csak nem sejtettem

Flo
Olvasó
Flo

Hmm, szerintem ez az állítás feleslegesen mos össze két külön problémát:

“Napjainkban Európában és a nyugati világban egyszerre van jelen a feminista szégyenkultúra és az iszlámra hivatkozó szégyenkultúra.”

A nyugat kapcsán Angliából tudok kiindulni, mert ott éltem. A feminizmus ellen szót emelni csak nagyon korlátozott mértékben lehet mind Magyarországon, mind Angliában – és nem (csak) a cenzúra miatt. Én legalábbis meguntam, hogy bármely társaságban ezt megemlítem, akkor kb senki se áll ki mellettem, viszont totál értelmetlen vitába kezdek olyan emberekkel, akikkel jól megvoltam előtte.

Hogy az iszlámhoz való hozzáállás Magyarországon mennyire más, mint a feminizmushoz, azt talán nem kell ecsetelnem. De a közbeszédnek Angliában is elege van a bevándorlókból, már jó ideje. A brexit ezeknek az elfolytott indulatoknak az eredménye. Az a baj, hogy a gazdaságnak szüksége volt bevándorlókra, de az egyes embereknek marhára nem. És ezt a témát nem lehetett lenyomni a torkukon. A feminizmust viszont igen – és pont ezért nem kéne a két problémát összemosni!

Azt elismerem, hogy ami Angliára igaz, az nem feltétlenül igaz más nyugati országokra. Németország esetében meg van egy plusz ok, ami miatt sokan esetleg tényleg vevők a migráns szégyenkultúrára. De még Németország esetében is igaz, hogy ott egy politikus nyíltan kijelentheti az aggodalmait a migránsokkal szemben, sok példát látni erre a németeknél is, igaz, ezek az emberek mindig nagyon burkoltan fogalmaznak. De kérdem én: mikor tehetné meg egy politikus, hogy akár Németországban, akár máshol a női pluszjogok ellen emeljen szót? Vagy pl azt feszegesse, hogy miért kerül utcára annyi férfi a válás után… Ezek a kérdések sokkal inkább tabunak számítanak, mint a migránskérdés. Ja igen, és azért még Németországban is elég sok szavazatot lehet szerezni egy kis szélsőjobboldalisággal – szóljatok, ha majd mondjuk a svéd férfipárt bejut egyáltalán a parlamentbe!

 

Naooo
Olvasó
Naooo

– Mennyibe kerül az új Barbie ott a kirakatban?
– Melyik? – kérdezte az eladó – Van “Barbie tornázni megy” 19,95-ért, “Barbie labdázni megy” 19,95-ért, “Barbie vásárolni megy” 19,95-ért, “Barbie strandra megy” 19,95-ért, “Barbie szórakozni megy” 19,95-ért és az “Elvált Barbie” 375 dollárért.
– Miért kerül az “Elvált Barbie” 375 dollárba, amikor az összes többi csak 19,95 dollár? – kérdezte a meglepett apa. Az eladó válaszolt:
– Az “Elvált Barbie”-hoz jár még “Ken kocsija”, “Ken háza”, “Ken hajója”, “Ken kutyája”, “Ken macskája” és “Ken bútora”.

Hunn
Olvasó
Hunn

Az Index randiblogja sosem okoz csalódást… Sokáig azt hittem, hogy én voltam az egyetlen kattant, kurvázós Incel Magyarországon mielőtt benyeltem a Red Pill-t, míg körülöttem az összes tökös magyar gyerek vagy minimum hármasszexes orgiákkal üti el a felesleges idejét, vagy kölcsönös vonzalmon alapuló párkapcsolatban hozza világra a jövendő generációt mellyel megtöltjük a Kárpát-medencét. Hát, úgy néz ki, nem voltam egyedül.

http://velvet.hu/randi/2017/10/06/tudom_hol_a_helyem._prostikkal_szexelek/

Ezt én is írhattam volna 10 évvel ezelőtt, és szerintem nem csak ketten jártunk a komával ilyen cipőben… Ami első blikkre lejön, hogy a fickó találkozott már a Red Pill-lel, a szóhasználatból. De lenyelnie és megemésztenie még nem sikerült. A Red Pill nem arra van, hogy keressünk egy ideológiát arra, hogy miért vagyunk eleve vesztésre ítélve (ezért utálom a sokszor emlegetett 80-20%-os béta-alfa megoszlásra épülő világképet, mert lehet hogy általánosságban nézve ez így van, de attól még az egyes harcos semmivel sincs beljebb). Onnan ahol ez a koma most áll az életben, szerintem kb. kettőtől négy évig terjed az az időszak, amire rendbe tudja rakni az életét és a nőkhöz való viszonyát, feltéve hogy azt a mai nappal elkezdni. Olyan szinten állítja piedesztálra a nőket, hogy szinte félelmetes. Eleve eldönti, hogy ő nem tud megfelelni a nők elvárásainak. Nagyon durva, hogy tényleg ilyen mentális állapotba kerülnek Magyarországon is férfiak. Ezért kell véget vetni a kultúrmarxista, Feminista vircsaftnak, mert emberalatti létbe szuggerálnak be fiatal férfiakat. Mert ez nem élet így.

Naooo
Olvasó
Naooo

“És ti azt képzelitek, hogy annak ellenére, hogy a hierarchia alján vagytok, még lehet esélyetek – továbbmegyek, szerintetek a nők hibája az elutasítás, mert mégis, micsoda feslett nőszemély lehet az, akinek 50 milliós ház, 5-ös BMW és 50-es kar a belépő? Meg sem fordul a fejetekben, hogy NEM, ismétlem: NEM kellettek az igényes nőknek”

Ez egy fogyatékos, akik béemvére, meg gyúrós gecikre hajtanak, azok igénytelen szakadt kurvák.
Na ennyi elég is volt ebből az ostobából.

Aldo
Újságíró

Csakhogy nem fog megváltozni, sem a személyisége, sem a nőkhöz való viszonya.

mikrobi
Olvasó
mikrobi

Hát, szerintem, ezt az írást iróniának szánta a szerzője. Tulajdonképpen jól beszól a “párkeresőknek”, férfiaknak és nőknek is.

common man
Olvasó
common man

Szerintem ezt a levelet nem férfi írta.Inkább olyan mintha egy világméretű feminista-összeesküvés cikkíró picsa valós levelek problémáit összegyúrta volna egy rúgjunkbeleagyengékbesegítséghelyett cikkbe.

 Most komolyan nem szégyellitek magatokat? Nem érzitek/tudjátok, hol a helyetek?- ilyet férfi nem tanácsol

Meg sem fordul a fejetekben, hogy NEM, ismétlem: NEM kellettek az igényes nőknek –igényes????

másokhoz hasonlóan én is többször és végzetesen elszúrtam az életem.-férfi újrakezdi (esetleg alkoholista kábszeres nem)

 Ami mégis fölétek emel, az egy olyan tulajdonság, ami mára a kihalás szélére került: a jó öreg önkritika.-még beképzelt is

Először is köszönöm annak a kisebb csoportnak, akik mernek őszinték lenni. Akik vállalják, hogy nem elégszenek meg egy bizonyos szint alatti versenyzővel.–seggnyaló

Miért nehéz beismerni: a kigyúrt, kopasz, gazdag és bunkó módon magabiztos Józsi vonzóbb, mint a figyelmes, félénk és udvarias Pali?–Ez a legnagyobb hülyeség mert azt feltételezi,hogy csak ez a két árú van a polcon.

Flo
Olvasó
Flo

Én is olvastam az ominózus cikket, és nekem akkor nem tűntek fel ezek az árulkodó jelek. De most, hogy mondod… Amiket kiszedtél, azok közül nem mindegyiket érzem olyan mondatnak, amit férfi ne írhatna le, de pl az igényes nős rész hát az nagyon kilóg. Sosem hallottam még, hogy egy férfi igényes nőt keres. Ezt elsősorban szóhasználatra értem, a tartalmi részébe pedig – jelesül, hogy mi is az az igényes nő és miért jó az nekünk? – inkább nem is mennék bele.

De itt van ez a másik pl, amibe még belekötöttél:

másokhoz hasonlóan én is többször és végzetesen elszúrtam az életem

Ez viszont inkább férfias mondat, mint nőies. Nem másokra keni a felelősséget. Az, hogy nem jelenik meg az újrakezdés benne… Nézd, most nem az a kérdés, hogy vérmacsó írta-e ezt a cikket, hanem hogy mi van a lábai között.

Ezzel a mondatoddal meg kifejezetten vitatkoznék:

Miért nehéz beismerni: a kigyúrt, kopasz, gazdag és bunkó módon magabiztos Józsi vonzóbb, mint a figyelmes, félénk és udvarias Pali?–Ez a legnagyobb hülyeség mert azt feltételezi,hogy csak ez a két árú van a polcon

Az a baj, hogy szerintem is csak kettő van. A jófiú lúzerek meg a (nőknél) sikeres bunkók. Te tudsz egy harmadik csoportról? Mert az én ismeretségi körömben csak olyan férfiak vannak, akiknek

1. Mindig van csajuk (és bármikor le tudják cserélni azt)

2. Akik randiig is alig jutnak el

Azért azt ismerjük el, hogy a life.hu-n régebben sokkal gagyibb minőségű irományokat adtak a férfiak szájába. Szóval én érzek fejlődést ilyen téren. Bár ez nem biztos, hogy jó nekünk, plusz most még tanácsokat is adunk, hogy basszanak át minket legközelebb…

common man
Olvasó
common man

“Az a baj, hogy szerintem is csak kettő van. A jófiú lúzerek meg a (nőknél) sikeres bunkók. Te tudsz egy harmadik csoportról?”

Igen,sokat írnak itt az alfákról, alfaságról de egy lényeges szempont nincs kiemelve(vagy nem olvastam elég alaposan) mégpedig az .hogy az alfaság egy csoporton belül értendő és legtöbbünk több csoportba is besorolható.Ami szintén nagyon fontos .hogy a nők se képeznek homogén csoportot.

Vegyünk egy magyar szinésznőt aki összejön egy jóképű rádiósztárral aki intelligens és bunkó is egyben. Több nő élő adásban felkínálja magát neki,mondhatjuk alfának.Aztán a csaj kitalálja ,hogy amerikai sztár akar lenni elhagyja és összejön egy30évvel idősebb amerikai magyarral.Ebben a viszonylatban az alfa béta lett.Szerintem ez a szinésznő nem rossz csaj de annyira nem is jó,most csak a külsőről beszélek.Ha most a levélírónk azon sopánkodik hogy konkrétan ezt a nőt nem tudja megszerezni valószinűleg igaza is van abban a körben nagyon nehezen lehet esetleg ideiglenesen alfa.Na de simán lehet ilyen jó nője!Bármelyik középiskolából csapatostul jönnek ki ilyen nők.Ha a példa kedvéért 30-as alsó közepes fizetésű 7.emeleti másfél szobás lakással rendelkezem akkor az egyik nőnek szegény csóró vagyok a másiknak ez már félig alfa.A kérdésre konkrétan a harmadik csoport a két szélsőség között van.Aki ebbe a csoportba tartozik simán föl tud szedni nőket meg is tudja tartani csak sokkal  többet kell érte dolgoznia.És jó nőket nagyon jó nőket is.És a szexről még nem is volt szó ez most jutott eszembe.Kis falunkból Budapestre ment tanulni egy akkor nagyon jó kis csaj.Egy idő után szakított az itteni több éve tartó barátjával Budapest akkori egyik legmenőbb pasijáért.És fél év után visszajött.Nyilván a srác olyat tudott az ágyban amiről a leány azt hitte ez a természetes bárkitől megkaphatja de nem, legyen az akár alfa alfa besorolású is.Ezért nem annyi szerintem ez, hogy alfa meg lúzer. Ha ez a velvetes levélíró mégis egy létező faszi akkor nagyon félre nevelték.Aki magát lúzernak tartja és még másokat is rá akar beszélni ott valami nagyon nagy baj van,bár szerintem kamu a cikk.

Flo
Olvasó
Flo

Jò, kivèteleket mindig lehet keresni (akàr talàlni is), de nem biztos, hogy èrdemes is. Plusz nekem ez kicsit olyan nòi megkozelìtèsnek hangzik (ti a kivèteleken keresztul càfolni egy tèzist, vagy legalàbbis csokkenteni az èrvènyessègèt).

Flo
Olvasó
Flo

“Az Index randiblogja sosem okoz csalódást… Sokáig azt hittem, hogy én voltam az egyetlen kattant, kurvázós Incel Magyarországon mielőtt benyeltem a Red Pill-t, míg körülöttem az összes tökös magyar gyerek vagy minimum hármasszexes orgiákkal üti el a felesleges idejét, vagy kölcsönös vonzalmon alapuló párkapcsolatban hozza világra a jövendő generációt mellyel megtöltjük a Kárpát-medencét. Hát, úgy néz ki, nem voltam egyedül.”

Nekem már a redpill előtt is feltűnt, hogy csak a férfiak kis része viszi el az összes nőt, és még véletlenül se azok, akik a nők által hangoztatott jófiú képbe beleillenek (ezt a rizsát akkor még simán beszoptam). Valahogy akkor úgy fogtam fel, hogy ezek a leányzók még éretlenek, majd huszonegynéhány éves kor felett benő a fejük lágya. Hát a nagy lófaszt – mondom így utólag.

Viszont szerintem ezzel a kurvázással te inkább kisebbségben vagy. Pl nekem ez nem fért volna bele – mármint, hogy valaki csak azért dug velem, mert fizetek neki. Nekem ez megalázó lett volna. Ne érts félre, nem ítélkezni akarok feletted, csak furcsállom, hogy te ezt nem érezted megalázónak. Az én ismeretségi körömben inkább volt az a jellemző, hogy azok mentek el (bevallottan) kurvázni, akik amúgy is tudtak nőt szerezni, csak épp akkor nem volt nekik nőjük (mármint hogy nem csak ezt mondták magukról, de tényleg ez is volt a helyzet). Valahogy ilyen feltételek mellett – ti hogy a kurvázás csak egy ideiglenes állapot volt nekik – én jobban meg tudtam érteni az ő motivációjukat, mint a tiedet.

Reszet Elek
Szerkesztő

A maszturbálás is megalázó?

Flo
Olvasó
Flo

A maszturbálásnak csak férfiak esetében van negatív csengése, legalábbis ha a life.hu meg egyéb szarságokból indulok ki. Azaz én feminista agymosásnak tartom, hogy férfi maszturbálás=rossz, női maszturbálás=jó. Nem emlékszem, hogy ez a téma nagyon taglalva lett volna itt a férfihangon, de én nem gondolom, hogy bármi megalázó lenne a maszturbálásban. Annak az anyagnak valahogy ki kell jönnie addig is, amíg önfejlesztessz. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki kurvákhoz jár, de nincs párkapcsolata, akkor gondolom ő sem csak a luvnyáknál ereszti ki az anyagot. Vagy ha mégis, akkor ahhoz vagy nagyon vastag pénztárca kell, vagy nagyon renyhe ondótermelés.

Reszet Elek
Szerkesztő

Kurvával lenni is maszturbálás csak drágább és életszerűbb, szóval nem kell szégyenkezni miatta.

Flo
Olvasó
Flo

Csak annyit mondtam, hogy ÉN megalázónak tartanám, ha egy prostival dugnék. De mondjuk egy szaxi az már más eset lenne azért.

Reszet Elek
Szerkesztő

Én nem érezném megalázónak ha egy ilyen buliban részt vehetnék

Kalman
Újságíró

4 nap, 5000 dollár. Mondjuk napi 10 dugást kibírhat az ember maradandó károsodás nélkül. Akkor az 5000/10/4=125 dollár egy dugásér. Szerintem nem éri meg olyan messzire utazni érte :-).

Ráadásul kettőt “választhatsz” az elején, aztán ha akarsz cserélhetsz. Mi van ha te érsz utoljára? A két legrondábbat kapod. És a lefilmezett csajok nyilván a legjobbak, a legtöbb ezeknél rondább.

Inkább alkudj meg SerialSluttal, hogy hozza a barinőit is.

ggwp
Olvasó
ggwp

Nah de számold  bele a szállást, korlátlan kaját, piát, esetleg drogokat is (?)

hunbagira
Újságíró

Pontosan a kokain nem olcsó. Bár Kolumbiáról beszélünk….

Flo
Olvasó
Flo

Uhh, napi 10 dugás a 4. napon is, hát lehet, hogy most impotensnek vagy látens buzinak leszek elkövetve, de én erre annyira nem vágyom…

De ha tényleg csak 30 jegyet adnak el, akkor nem hiszem, hogy annyira nagy gond lenne elfogadható muffokat találni nekik Kolumbiában. És ebben az árban benne van a hotel, a kaja, meg a drogok is, bár ez utóbbiban én egyáltalán nem utazom. Viszont a repjegyet még ki kell hozzá perkálni.

Ha majd megy oda az Elek, azért beszámolhatna nekünk az élményeiről.

Most végiggondoltam, hogy milyen lenne ugyanez a rendezvény homárevős megoldásban. Egy nap alatt 1,5 kiló tiszta homárhúst tudnék megenni, élő homárban ez olyan 2,3 kiló, de ha meghánytatom magam, akkor talán 4 kiló homárhúst is kibírok (egészségkárosodás nélkül, ugye…). Ez 4 nap alatt 16 kiló homárhús, de 5000/16=312 dollár, vagyis 82 ezer forint, miközben a homár kilónkénti ára Pesten is csak 13-14 ezer. Szóval még erre se neveznék be, kivéve, ha olyan különleges homárokat is megkapnék, mint a híres aranyhomár, meg a haverjai:

http://static-26.sinclairstoryline.com/resources/media/e3759c24-d382-455f-8ec0-25f625dad7da-large16x9_lobsterboyz.jpg?1472856654472

Kalman
Újságíró

Jaja, ezért a pénzér inkább egy hónapig dugok egy sugarbabe-t, naponta vagy kétnaponta. Szerintem 1000x jobb üzlet. Mondjuk ha nem számít a pénz, akkor azért jó buli lehet egy ilyen tematikus kikapcsolódás.

Reszet Elek
Szerkesztő

Egyszerűbb ha megmondod az asszonynak hogy minden kívánságod teljesítse, beleértve a legperverzebbeket is mert azzal spórol a családi költségvetésből.

Koriander
Olvasó
Koriander

és kb. 785 USDbôl a fenèkplasztika is megvan, kedvezménzesen:.
http://www.budapestplasztika.hu/hu/plasztikai-beavatkozasok/testszobraszat/fenekplasztika

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem nagyon értem ezt a fenékplasztikát. Ha csak simán zsírt nyomnak be a seggükbe, azt a test felszívja viszonylag rövid idő alatt. Nem sok értelmét látom.

Flo
Olvasó
Flo

Hű, most vettem észre, hogy a cég neve “Good Girls Company”. Azért van abban egy adag irónia, hogy lerobbant kurvákat jókislányoknak nevezünk. A suliban ma többször is hallottam ezt a “good girl” kifejezést, de egész más kontextusban, és az életkor sem stimmelt (4-5 éves vietnámi kislányokról beszélek…).

Ezek után vajon milyen lehet a “Bad Girls Company”?

Reszet Elek
Szerkesztő

Szerintem “jó kislány”-nak szólítani a partnered miközben kifejezetten perverz dolgokat művel veled a te örömödre, teljesen helyénvaló. “Rossz kislány”-nak meg ugyanakkor. Utóbbi esetben még azt is mondhatod hogy nagyon rossz amit csináltok, meg nem kellene mert ez olyan mocskos stb…

Flo
Olvasó
Flo

Nem tudom, hogy ezt kinek írtad, de megszólítva érzem magam :)

Most találtam egy olcsóbbat, csak 2883 dollár, és egy egész hetes szvingerbuli luxushajón, de gondolom, oda szükséges a hozott anyag. Viszont nektek közel van, az Adriáról indul, oda azért könnyebb eljutni, mint Kolumbiába:

http://www.origo.hu/utazas/hirek/20160601-nudista-luxustengerjaro-indul-az-adrian-csak-felnotteknek.html

Koriander
Olvasó
Koriander

Viszont nektek közel van, az Adriáról indul, oda azért könnyebb eljutni, mint Kolumbiába:“
köszi.
én csak a hszkre reagáltam.
az hogy Elek egy perverz azt eddig is tudtam, meg ez teljesen passzol a mentalitásához. nagy és szeret baszni. Tök mindegy hogy eljut_e vha kolumbiába. kalman meg te meg rögtön nekiálltatok számolni, hogy ez mennyire gazdaságos.

Naooo
Olvasó
Naooo

A lopott pénzt.

Kalman
Újságíró

Szültél ma már?

hunbagira
Újságíró

:D

Koriander
Olvasó
Koriander

azoknak genetikusan akkora bumpjuk vagy implantát? a ciciken látszik, hogy mű.

Reszet Elek
Szerkesztő

Latinóknál sok a nagy segg, de szerintem némelyik implant lehet.

Naooo
Olvasó
Naooo

A nagy segg undorító.

Naooo
Olvasó
Naooo

Szar.

common man
Olvasó
common man

Gumival vagy anélkül?

ggwp
Olvasó
ggwp

A nők megalázónak akarják beállítani, afelől semmi kétség. Ha maszturbálsz, nem jutottál nőhöz, ha nem jutottál nőhöz, akkor egy szar vagy.

Már kérdés hogy szorosan összefügg a pornófüggőséggel, ami szerintem népbetegség. Nemegy ismerősöm barátnő mellett is pornót néz, de nem függők ám, dehogy… :D

Flo
Olvasó
Flo

“A nők megalázónak akarják beállítani, afelől semmi kétség. Ha maszturbálsz, nem jutottál nőhöz, ha nem jutottál nőhöz, akkor egy szar vagy.”

De ha női maszturbáció kerül szóba, akkor az a szexualitás felelős megélése, meg ilyen szarságok.

“Már kérdés hogy szorosan összefügg a pornófüggőséggel, ami szerintem népbetegség. Nemegy ismerősöm barátnő mellett is pornót néz, de nem függők ám, dehogy… :D”

A pornófüggőség azért van elkönyvelve népbetegségnek, mert ki lett bővítve a fogalom. Ha valakinek nincs nője, valahogy neki is ki kell eresztenie a gőzt, természetes, hogy néz pornót is mondjuk hetente 2-3-szor. Ez nem kéne, hogy függőségként legyen számon tartva. Ha valaki a barátnőjét hanyagolja el a pornó miatt, az pedig vagy beteges, vagy pedig az amúgy is egy szar kapcsolat, gondolom a férfi nem jut kielégítő szexhez.

ggwp
Olvasó
ggwp

“Ha valaki a barátnőjét hanyagolja el a pornó miatt, az pedig vagy beteges, vagy pedig az amúgy is egy szar kapcsolat, gondolom a férfi nem jut kielégítő szexhez.”

– Az a lényege, hogy a szex már nem elégít ki, csak a pornó, mivel a pornó az agy számára a szex egy szupernormális változata. Ezért is nagyon káros. De igen, simán lehet az is, hogy nem elég a szex, viszont ezt a legrosszabb dolog a pornóval orvosolni.

http://wingsuntied.hu/pornohasznalat/pornofuggoseg-a-tudomany-szemszogebol/

Flo
Olvasó
Flo

Mondok még valamit: a férfi maszturbálás általában pornónézéssel jár együtt, ami fúj micsoda dolog már. A női szexualitás mindenféle kütyüvel jár együtt, ez utóbbi érdekes mód egy abszolút szalonképes téma. A life.hu-n gyakran van cikk arról, hogy milyen új csiklóizgatós nyuszifejű, könnyen mosható kütyü jött ki megint, amitől 2 percen belül bárkinek orgazmusa van. A férfi maszturbálásról viszont ott csak negatív hangételű cikkeket láttam. Nem kéne, hogy a life-hut etalonnak vegyem, de nekem az az érzésem, hogy van egy erős közösségformáló ereje sajnos, elsősorban a nők között. Szóval ez egy működőképes propaganda.

Aldo
Újságíró

Elég gáz ha állandó nő mellett többször kell pornóra könnyíteni, mint dugni.

common man
Olvasó
common man

A motiváció ugyanaz volt:elélvezni egy szexuálisan vonzó nővel.

Aldo
Újságíró

Van, aki komolyan veszi az ún. velvet blogot?

T_T
Olvasó
T_T

Megint egy férfihangos cikk, amit nem értek.

“Hol vízbefúlt migránsokra hivatkozik korunk Uralkodó Eszméje, az emberellenes morál, hol a megkínzott kisállatok ürügyén várják el az előírt szégyenérzetet – azt is megélhettük, hogy egy 15 éves fiatalt kényszerít térdre a CNN.”
Lehet, hogy velem van a baj, de az elsőtől megkönnyebbülök. A kisállatoktól dührohamot kapok,  az utolsótól pedig nyugtalan leszek. Bűntudatom egyiktől sincs. Mit kell ezen bűntudatot érezni?

 

“Új sötét kor felé tartunk?”
Ha elég sötét vagy, hogy magadra vedd,és nem teremtetsz értékadó ellenpólust.

 

“A balliberális álhírgyárak nap mint nap megszégyenítik és stigmatizálják a „frusztrált férfiakat”, abszurd boszorkányüldözés zajlik a videójátékozó, „animékre maszturbáló”, „szétterpesztett lábbal ülő” férfinép ellen.”
Nem ártana ezeknek az egyéneknek kiállniuk magukért a panaszkodás helyett. Oké, leírjátok ezt a cikket. De az csak az első lépés. Amúgy mi ez a szétterpeszkedő lábas férfi-dolog. Videojátékozni nem szoktam. Animékat nézek ugyan, de még hentaira sem verem ki.  Bár azért egy-egy mázlista helyébe bele tudom képzelni magam. :) Viszont az utolsó nem értem.
Bár szerintem itt a férfiaknál kezdődik a baj. Amíg vannak férfiak, akik lenézik és stigmatizálják a gamereket, anime nézőket, és az utolsót (bármi is legyen az), és a többi férfi nem magyarázzal el, hogy ezek a dolgok önmagukban miért nem gázak, akkor igazából itt a baj.
“A kvótanőket önostorozó férfihad kíséri, a genderkultusz flagellánsai…”
Vagy teljesen ostoba, anyuci pici fiacskái, akik nagyra vannak magukkal, mert pinához jutottak. Igazi nőhöz nem, csak pinához.
“Napjainkban Európában és a nyugati világban egyszerre van jelen a feminista szégyenkultúra és az iszlámra hivatkozó szégyenkultúra. ”
Nagyon fontos a jó retorika. A ferfihang.hu sok esetben nagyon jól elemezi a problémákat. De nem ad jó megoldást. Márpedig az ez ellen az un. “szégyenkultúrával” szembeni ellensúly nem jöhet létre értékek és ennek megvédéséhez szükséges jó retorika nélkül.
Kíváncsi vagyok, hogy ezekért a dolgokért mit kíván tenni a férfijogi mozgalom.

 

common man
Olvasó
common man

A megoldás első lépése a probléma meghatározása néven nevezése.Mi a te megoldási javaslatod?

Serathis
Olvasó
Serathis

Kiállunk magunkért, majd mutogatva röhögünk a “hovatüntekarendesférfiak” cikkiket olvasgstó csajokon és elküldjük öket a rákba. Majd ha jobb ajánlatot tesznek mint az anime és a video játékok akkor beszélhetünk.

Flo
Olvasó
Flo

T_T-nek:

A szétterpesztett lábbal való ülés azt hiszem Brazília bizonyos metrószakaszain van betiltva. Azért lett belőle ügy, mert ez az első eset, hogy a feminizmus nem csak azt akarja nekünk előírni, hogy miről és hogyan szabad beszélni, hanem ülni sem szabad úgy, ahogy azt te szeretnéd – há nehogy asszid má’!

Én inkább azt nem értem, az animékre való masztizás hogy került bele. Mert hogy masztizás és anime nézés (egy másik időpontban), ez még rendben lenne.

És itt a lényeg:

“Nagyon fontos a jó retorika. A ferfihang.hu sok esetben nagyon jól elemezi a problémákat. De nem ad jó megoldást. Márpedig az ez ellen az un. “szégyenkultúrával” szembeni ellensúly nem jöhet létre értékek és ennek megvédéséhez szükséges jó retorika nélkül.”

Ezt én is nagyon régóta hiányolom, és szerintem egy idő után nagyon szar kifogás az, hogy előbb meg kell ismerni a problémát. Mondjuk inkább ki, hogy szarban vagyunk, és nem szeretnénk benne maradni, de azt, hogy miképp is másszunk ki belőle, azt nem tudjuk. Ez legalább nem önámítás.

Ez a folyamat végzetesen elakadt a férfihang tekintetében, de hasonló férfijogi társaságok se tudnak egyről a kettőre jutni, és ehhez szerintem a körülmények sincsenek adva most. Kellenének rendezvények, amiket valaki szervez és megvalósít – ehhez pedig bizony pénz is kéne. De ha mindez adva is lenne – bizony, attól tartok, még akkor sem lennénk beljebb, mert a legtöbb ember élből elutasítaná ezeket a nőgyűlölő nézeteket (nőgyűlölő =nem feminista). A legtöbb ember – nemtől függetlenül – immunis a férfiak problémáira. Oldd meg magad, hülyegyerek!

Kalman
Újságíró

A megoldási javaslat azért marad el, mert ahányan vagyunk, annyifélét gondolunk.

Én úgy látom, hogy azért szaladt el a ló, mert mi férfiak elengedtük a gyeplőt. És még csak nem is a jogi környezet a legnagyobb probléma, hanem az erős férfikarakter hiánya a családokban. Ezért a megoldás egyedül az önfejlesztés lehet, ami nem csak gyúrást és tanulást jelent, hanem főként a saját környezetünk ráncba-szedését. Persze ez úgy hangzik mintha azt mondanám, hogy oldd meg magad, hülyegyerek :-).

Még ha van is értelme a jogi csűrcsavarnak, akkor sem szabad egyedül arra építeni, hanem azzal párhuzamosan az önfejlesztést is csinálni kötelező.

Ez a könyv egyébként megoldást is ígér: thefallofwesternman.com (Még csak a felénél tartok, addig csak a problémákról volt szó.)

Reszet Elek
Szerkesztő

Ez az MRA-vonal. Szerintem a fenti tippek nem sokat érnek. Mi férfiak nem így működünk. Jól működő kapcsolat, életvitel példaként más férfiaknak (és fiúknak), néhány elejtett mondat kávézás (sörözés) közben stb.

Ez az összegyűlünk és erősek vagyunk nem a férfiak útja mert nem így működünk. Sokkal inkább az egyének forradalma működik. Az elmúlt évezredekben is ezt használtuk és a nemi egyensúly nem is billent föl. Annyi a dolgunk hogy a férfiak tudják, van alternatíva. A feminizmus a malmunkra hajtja a vizet. Ma már a kritikátlan nőnyaló feminizmus maga a rendszer és mi vagyunk a rendszert megváltoztatni akarók. A fiatalok pedig mindig lázadnak, újat akarnak, szóval a jövő generációja is a miénk.

Kalman
Újságíró

Tessék, mintha meghallotta volna a kérésedet, Andrew Anglin megnyilatkozott a témában:

https://dstormer6em3i4km.onion.link/self-help-sunday-game-is-basically-bullshit-you-need-to-be-a-better-man/

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A férfi szerintem sem a gyülekezős együtt bóklászós nőies típus. Én sem a mozgalmárságban látom a megoldást, hanem a saját szintemen igyekszem megtenni, amit lehet. Az a minimum, hogy a saját szabályaimba, amik az itteni tanulságokkal összhangban vannak, nem szarok bele, de mellette segítek másoknak is, ha lehet, illetve ami még fontosabb, ha hagyják. De ahogy látom, egyre többeknek van tele a hócipője a feminista baromságokkal, már pl. a híresen trágya 444-en is jóval több kritikus véleményt láttam, mint elsőre hinni mertem volna.

Flo
Olvasó
Flo

Szergejnek és Kálmánnak:

Lehet, hogy azt sugalltam, hogy a férfiaknak is kéne csinálniuk ilyen “geek-walk” jellegű eseményeket vagy alsógatyát égetni. De akkor most leszögezném, hogy marhára nem ilyesmire gondoltam, hanem pl előadásokra, élménybeszámolókra SZEMÉLYESEN. Szerintem a férfiléttel összeeggyeztethető az, ha szívesen meghallgatok másokat, akik hasonló cipőben járnak, mint jómagam, az meg még inkább, ha ők már előrrébb is járnak a probléma megoldásában. Cikkek kapcsán is számos ilyen élménybeszámoló van, de ennek személyesen sokkal retinábaégetőbb hatása van. Persze ez érzelmileg biztos megterhelőbb, mint csak a billentyűzetet verdesni – de nagyon felszabadító élmény is egyben hangosan kimondani valamit, amiről addig nem vagy csak suttogva mert valaki beszélni. Na jó, elismerem, ez utóbbi mondatom kurvára nem hangzott férfiasan!

És bár szerintem is fontos az önfejlesztés, igenis el kell érni, hogy a férfiakat érintő kifejezetten jogi (tehát önfejlesztéssel nem orvosolható) problémákról először is szalonképesen lehessen beszélni. Ez pedig nem megy, ha mindenki csak egyénileg akar önfejleszteni. Attól te pl még ugyanúgy sokkal később mész nyugdíjba, mint a nők. A férfiakat érintő problémák egy része egyénileg nem orvosolható.

“Ezért a megoldás egyedül az önfejlesztés lehet, ami nem csak gyúrást és tanulást jelent, hanem főként a saját környezetünk ráncba-szedését. Persze ez úgy hangzik mintha azt mondanám, hogy oldd meg magad, hülyegyerek :-).”

Te figyu már, ha a saját környezeted (is) fejleszted, akkor az már tágabb fogalom, mint az önfejlesztés. Szegény hülyegyereknek már nemcsak a saját problémáit kell tökegyedül megoldania, hanem másokat is “ráncba kell szednie” :)

Viccen kívül, ez így azért az én szememben elég furcsán vette ki magát, hogy te egy nyamvadt félmondaton belül így kibővítetted a kört – kicsit ez nekem túlzásnak tűnik.

 

Kalman
Újságíró

Én a tradícionális maszkulinitásban hiszek. A saját környezetünk ráncba-szedését alapvetően úgy értem, hogy a családunkat: elsősorban a nőnket, és aztán a gyerekeket.

Ezt a kört kötelező rendben tartani, lényegében ez a férfi feladata. Ennél szélesebb kört meg szinte lehetetlen megszólítani is. A Férfihangon kívül legalábbis én úgy látom, hogy a való életbeli ismerőseim egyáltalán nem nyitottak ezekre a kérdésekre. A baráti körömben elkezdtem piros pirulákat csepegtetni, de nem vették komolyan.

Vannak néhányan, akik egész normális funkcionális családot igazgatnak, de ők nem annyira tudatosan, inkább ösztönből teszik a dolgukat. Ez talán még jobb is, mint tanult “családi alfának” lenni, viszont annyi baj van vele, hogy ha nem vagyunk tisztában a világunk csapdáival, akkor könnyű minden jószándék ellenére beléjük esni.

Red Pill-t értő férfiklubbot közel lehetetlen csinálni, mert nagyon kevesen vagyunk, és az a néhány ember sem lelkesedik valamiért. Nekem hiányzik nagyon, hogy ilyen körrel kommunikáljak, de a Férfihang találkozókon kívül nem ismerek senkit, aki értené a Red Pill-t.

Gondolkodtam még helyi szintű férfiklubon, de az az 1-2 férfi, akinek említettem egyáltalán nem volt nyitott. Sajnos túl sok embert nem ismerek a környéken, mert én is az individualizálás áldozata vagyok. Nehezen ismerkedek nőkkel is, de férfiakkal pláne.

A gyerekek kapcsán valamennyire vegyülünk a helyiekkel, de azért inkább magunkban vagyunk. Ha vannak is családi programok, ott a férfiak utánfutóként működnek, komoly beszélgetésig nem sikerült eljutnom még, a legtöbb az volt, hogy ki mit dolgozik.

Neked egyébként jól emlékszem, hogy külföldön van a székhelyed? Mert akkor nem sok esélyünk van találkozni, max amikor hazalátogatsz.

Flo
Olvasó
Flo

“Én a tradícionális maszkulinitásban hiszek. A saját környezetünk ráncba-szedését alapvetően úgy értem, hogy a családunkat: elsősorban a nőnket, és aztán a gyerekeket.

Ezt a kört kötelező rendben tartani, lényegében ez a férfi feladata. Ennél szélesebb kört meg szinte lehetetlen megszólítani is. A Férfihangon kívül legalábbis én úgy látom, hogy a való életbeli ismerőseim egyáltalán nem nyitottak ezekre a kérdésekre. A baráti körömben elkezdtem piros pirulákat csepegtetni, de nem vették komolyan.”

Na igen, ha a gyerekeid és a nőd – fogalmazzunk így – felvilágosítását érted alatta, akkor már érthető. Az ismerősök az bizony egy keményebb dió szerintem is.

“Gondolkodtam még helyi szintű férfiklubon, de az az 1-2 férfi, akinek említettem egyáltalán nem volt nyitott. Sajnos túl sok embert nem ismerek a környéken, mert én is az individualizálás áldozata vagyok. Nehezen ismerkedek nőkkel is, de férfiakkal pláne.”

Az a baj, hogy bármihez is keresel embereket, lehet ez egy sport vagy akármilyen szabadidőben űzhető tevékenység, akkor kicsi az esélye, hogy a MEGLÉVŐ ismerősök közt találsz hozzá embereket. Én a vándoréletmódomból adódóan már muszáj vagyok nyitottabb lenni mások felé, de ismerem az érzést. Ott ülni egy rakás vadidegen közt… Pedig biztos van köztük, akikkel lenne miről beszélni, csak ehhez ki kell lépni a komfortzónából. Egyébként fura, hogy te gyakorlatilag párhuzamot vontál a férfiakkal meg a nőkkel való ismerkedés közt.

“A gyerekek kapcsán valamennyire vegyülünk a helyiekkel, de azért inkább magunkban vagyunk. Ha vannak is családi programok, ott a férfiak utánfutóként működnek, komoly beszélgetésig nem sikerült eljutnom még, a legtöbb az volt, hogy ki mit dolgozik.”

Hát, ezek szerint először azt kéne megoldanod, hogy VALAMILYEN társaságot találj ott helyben. És ehhez valószínűleg a családi programok nem alkalmasak. Nem tudom, hogy nálad is így működik – e, de én pl a saját bátyámmal se tudok két értelmes szót váltani, ha ott vannak a gyerekei is. Vita is volt ebből időnként. Az a gáz, hogy egyébként az unokaöcséimmel is csak akkor tudok elleni (állatkertben mondjuk), ha a bátyám nincs ott, mert különben csak hátakat látok. És amit most te leírtál, az megerősít abban, hogy ez egy általános jelenség.

“Neked egyébként jól emlékszem, hogy külföldön van a székhelyed? Mert akkor nem sok esélyünk van találkozni, max amikor hazalátogatsz.”

Igen, én kétségkívül egy messziről ugató ember vagyok. Vietnámban próbálok angolt tanítani, bár egy helyről már elküldtek egy hét után… Nem volt légkondi a szobában, amit adtak, majd meg pusztultam, úgy estem be a tanórákra, mint a mosott szar. Aztán a hétvégén hoztak egy másik légkondit, de akkor már megvolt a döntésük. Holnap újra próbálkozhatok egy másik helyen, Vinh a város neve és kb csak annyit tudok róla, hogy itt született Ho Si Min. Magyarországra nem tudom, mikor megyek legközelebb, egy darabig biztos nem.

Kicsit off leszek, de azért elmondom, hogy igazából most vagyok itt a teljes gyökértelenség állapotában, senkit se ismerek, nem tudom, hol fogok végül tanítani és hogy még hány helyre kell cipelgetnem a két bőröndöt meg a kisebb cuccokat, amiket még rájuk aggatok.

De muszáj volt váltanom, meg kellett hoznom ezt a döntést anno.

Hunn
Olvasó
Hunn

Szerintem vagány, kalandor dolog amit csinálsz. Vietnami nyelvtanulás a szokásos módszerrel, vagyis vietnami lányoktól az ágyban, bejátszik nálad? Könnyű Vietnamban fehér emberként csajozni? (Szándékosan csajozást írtam, a délkelet-ázsiával kapcsolatos, fehér férfi=szextúrista sztereotípiával szemben.)

Flo
Olvasó
Flo

Terveim kozt szerepel ilyesmi, de mèg most kersek munkàt csak, bàr talàn ahol most vagyok, ott szerzòdnek is majd velem.

De ahogy elnèzem, igèny lenne rà, ezt a sajàt benyomàsaim ès màsok beszàmolòi alapjàn merem kijelenteni.

Ez a szexturista dolog inkàbb Taifoldre lehet igaz. Ahol èn vagyok, ott eleve nem is nagyon van turista – az a maroknyi fehèr ember, aki itt van, leginkàbb itt is dolgozik. Ahogy elnèzem, a lehetòsègek ellenère azèrt a tobbiek se akaranak teljesen elmerulni a pinàkban, csak mòdjàval. Kevesen beszèlnek itt angolul a helyi leànyzòk kozul, meg ott vannak a kulturàlis kulobsègek is, szòval ha valaki egy kicsit is tobbet akar egyèjszakàsnàl, akkor keresgèlnie kell.

Èn egyèbkènt a szobraim miatt jottem ki èppen ide. Homàrpàncèlbòl kèszìtek szobrokat, ès szeretnèk minèl tobb szìnu homàrt felhasznàlni, ehhez pedig Vietnàm mèg mindig a legjobb helynek szàmìt – ezt kifejthetnèm rèszletesebben, de tartok tòle, hogy nem sok mindenkit èrdekelne itt. A lènyeg, hogy egyelòre 5 homàrfaj pàncèljàval rendelkezem a 61-bòl, ès mèg ezen belul is csak 2-bòl van normàlis mèretu kèszletem, szòval akad mèg tennivalò. Egyelòre az osszes meglèvo szobrom max 2-3 szìnt tartalmaz, ez nem egy fenntarthatò àllapot.

 

Hunn
Olvasó
Hunn

Én a tradícionális maszkulinitásban hiszek.

Amen, brother.

Nem tudom, hogy ez fura dolog-e egyébként vagy teljesen normális, de számomra például elképzelhetetlen, hogy olyan szinten megnyíljak mások előtt a való életben, mint ahogy azt “Anonymusként” itt az internet nyilvánossága előtt megteszem…

common man
Olvasó
common man

Azt írjátok:”A ferfihang.hu sok esetben nagyon jól elemezi a problémákat. De nem ad jó megoldást. “

Ezt ,hogy értitek? nem jó amit ad vagy egyáltalán nem ad?

“Ezt én is nagyon régóta hiányolom, és szerintem egy idő után nagyon szar kifogás az, hogy előbb meg kell ismerni a problémát.”

Még azért elég sokan vannak olyanok akiknek fel kell nyitni a szemét akiknek rá kell döbbenniük arra ,hogy nem ez a normális állapot.Azonkívül ez a probléma nem egy 30cm-es árok hanem egy Himalája méretű hegy.

“Kíváncsi vagyok, hogy ezekért a dolgokért mit kíván tenni a férfijogi mozgalom.”

Tényleg nem gúnyolódásból kérdeztem , hogy neked mi a javaslatod mert bármi előrevihet.Szerintem egy csomó jó tanács volt eddig a cikkekben és a kommentekben is,olyan oldalakra juthatsz ahova egyébként soha.De olyan tízparancsolat vagy megoldóképlet jellegű megoldás hát… lehet ,hogy van de amíg eljő maradnak az apró lépések.Amúgy ki az a férfijogi mozgalom?

 

Flo
Olvasó
Flo

Oké, mondjuk azt, hogy válasszuk szét a kérdést. Aki tényleg nem hallott a Redpillről, meg úgy általában nem tudta feldolgozni a feminista propaganda meg a valóság közt feszülő szakadékot, annak először is tényleg arra van szüksége, hogy tisztán lássa a helyzetet. És ezt a feladatot jól látja el a férfihang.hu, ezt el kell ismerni. Többségében jól vannak itt elemezve a problémák. De a probléma kielemzésénél mindig megreked a helyzet, és igazából használható tanács sincsen sok. Nem mindegy, hogy olvasok valakiről, akinek valamilyen problémája VAN, vagy pedig olvasok valakiről, aki ezt a problémát meg is oldotta, legalább a saját életében. Van ilyen cikk is, de nem sok.

“Még azért elég sokan vannak olyanok akiknek fel kell nyitni a szemét akiknek rá kell döbbenniük arra ,hogy nem ez a normális állapot.”

Egyetértek. De a kérdést olyan emberek feszegetik, akiknek már kinyílt a szemük, látják, mi a probléma, de a megoldás még hiányzik. És ezt a megoldást egyénileg csak részben lehet megtalálni – hiába nem hagyom magam shit-tesztelni, attól még a férfiakra nézve diszkrimináló törvények ugyanúgy érvényesek.

A férfijogi mozgalom inkább csak egy elméletben létező fogalom, inkább csak olyasvalami, amiről szó esik, de senki sem csinálja. De munka mellett, nulla külső támogatással nehéz is lenne.

Igazából nem ildomos számon kérni olyasmit, ami nem várható el valakitől vagy valakiktől. De ettől még nyitva marad a kérdés: attól, hogy a sokadik cikket elolvasom olyan témákról, amiket bár kezdetben nehezen emésztettem meg, mitől lesz nekem jobb? Ennél jobban már nem fog felnyílni a szemem.

Én a magam részéről amúgy a jövőt illetően nem vagyok pesszimista. A feminizmus nem egy fenntartható propaganda, eljön majd az az idő, amikor a férfiak szempontjai is számítanak a törvényhozásban mind Magyarországon, mind a nyugat kicsit is normálisabbik felén – de pl a svéd férfiak jónéhány rohadt nehéz évtizedet kell még, hogy kibekkeljenek.

Hunn
Olvasó
Hunn

Szerintem alapból ketté kell választani a dolgokat. Van egyfelől az egyes harcos egyéni szociális problémája, melyet kizárólag önmaga tud megoldani – természetesen a Red Pill/Game segítségével. És van a társadalmi szintű probléma, az úgynevezett nemek harca, férfiak versus nők, melyet egyéni szinten nem, csakis társadalmi szinten lehet megoldani.

Bár ez utóbbi sem teljesen így van, mert a nemek harcát is ketté kell bontani. Van egyfelől a hipergámia “problémája”, melyre nincs megoldás. Az egyes harcos igyekszik növelni az SMV-jét, és jogosan várná el a társadalomtól, hogy az ne a nők hipergámiáját támogassa a férfi szexuális stratégiát pedig maximálisan korlátozza, hanem a lassiez-faire elve alapján ne szóljon bele. És van a Feminizmus problémája, ami viszont társadalmi szinten megoldható, és amit meg is kell oldanunk, különben mind meg fogunk dögleni.

A Feminizmust is kétfelé kell bontani, hogy stílszerű legyek. A Feminizmus egyik oldala a nőkérdés. Itt a férfiaknak kell újra felvenni a vezető szerepet, ez a mi felelősségünk. Kérdés, hogy ezt a nőkkel együttműködve, vagy az ő akaratuk ellenére fogjuk majd tudni végrehajtani. Én az elsőben reménykedem, bár tartok tőle, hogy az utóbbi lesz végül a járható út… És van a Feminizmus másik oldala, a politikai oldal, a kulturális marxizmus problémája, és ha megvakarom a felszínt akkor ez bizony nem más, mint maga a zsidókérdés. Ezt pedig nemzeti szinten lehet megoldani úgy, hogy a liberál-bolsevikok elleni kultúrharcot a jobboldal nyeri meg.

Alter Ego
Szerkesztő

Tiltakozom, a férfijogi mozgalom létezik. Csináljuk, nem kevés erőbefektetéssel. A Férfihang is maga a férfimozgalom, ami azt tűzte céljául, hogy a mainstream médiában tomboló feminizmussal szemben egy olyan alternatív internetes lapot hozzon létre, amely lehetőleg egy platformra gyűjti a férfimozgalom íróit, hogy aztán közösen olyan figyelmet harcoljunk ki a férfimozgalom gondolatai számára, ami már egy “kulturális flow”-t hoz létre, és ezért képes megváltoztatni a közgondolkodást is. Mindenki döntse el, hogy mennyire sikerült ezt elérni.

Nem panaszként mondom, mert felemelő dolog ezzel foglalkozni, de azért megjegyzem, nem kevés pénzt és munkát fektettek már ebbe is az alapítók, szerkesztők, szerzők. Köszönet minden közreműködőnek! Mert szerintem remek munkát végeztek. Ebben az évben bátorodtunk fel néhányan annyira, hogy immár szeretnénk politikai értelemben is valódi férfijogi mozgalmat is megvalósítani. A pénzünk és ezért a lehetőségeink tényleg nagyon végesek a feladat, a vállalás nagyságához képest, de megpróbáljuk ebből a lehető legjobbat kihozni. Viszont az észrevételed annyiból nagyon igaz, hogy túlontúl kevesen vagyunk. Tessék hangoskodni, és aki tud, “aktivistáskodni”, dolgozni is egy keveset a férfimozgalom céljaiért, mert az efféle jótékonysági munkák nélkül sosem változik a férfiak jogi helyzete.

Flo
Olvasó
Flo

Èn a progressziòt hiànyolom. Rendben, a fèrfihang volt az elsò honlap, ahol magyarul is olvashattam az antifemimizmusròl. Ez nagy dolog. De nem làtom, hogy az elmùlt nèhàny èvben sikerult volna elòrelèpni – ès mivel ez pènz nèlkul, a szabadidotok rovàsàra biztos nem fog menni, ezèrt ezt a fonalat szeretnèm megragadni. Szòval mennyiben gondolkodtok ebben, mennyire lenne szerinted arra lehetòsèg, hogy akàr kulso tàmogatòktòl, akàr kalapozàsbòl legyen annyi lòvè, hogy tobb lehetòsègetek legyen “szintet lèpni”?

Tènyleg èrdekel a vàlasz.

Hunn
Olvasó
Hunn

Szerintem a helyzet továbbra is az, hogy ez egy kulturális háború. A kulturális háború globális platformja pedig elsősorban az internet. Gyakorlatilag nem online tevékenységgel sokkal kevesebb embert lehet elérni, mint a világhálón. Vagyis nem igazán van hova előrelépni, kilépni a való életbe, szerintem.

Flo
Olvasó
Flo

Szerintem most sem csak az internet az egyetlen hírközlési forrás. Ha már abból a szempontból közelíted meg, hogy jó lenne minél több embert felvilágosítani, hát erre azt tudom mondani, hogy én látnék fantáziát akár nyilvános vitákban vagy épp nagyobb rendezvényeken való részvételben (pl a Szigeten más civil szerveződések is képviselik magukat, hogy több embert érjenek el). De főleg ez az utóbbi már megint csak akkor járható út, ha van rá pénz valahonnan. Akárhogy is, a külső támogatás szerintem mindenképp előfeltétel a szintlépéshez, max az lehet vita tárgya, hogy az (esetlegesen) újonnan megnyíló lehetőségek közül melyik tűnik a legjobbnak.

Kalman
Újságíró

“Szigeten” – azt megnézem, hogy ott sátrunk lesz.

Kalman
Újságíró
common man
Olvasó
common man

Ez nagyon jó és igaz de folyamatosan gyakorolni kell.(az nem baj)

Flo
Olvasó
Flo

A T_T név egyébként a vasútmodell-méretből jön? Nekem a 0-s méret a kedvencem, a H0-s az, ami nálam szódával elmegy, a TT pedig nekem szimplán túl kicsi. Nem hangyáknak kéne szaros modellvasutakat készíteni, én aztat mondom!

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem hiányzik az önbecsülés koncepciója a férfiakból születésüktől fogva, és mindig a külső értékelésnek tulajdonítunk nagy szerepet, pedig ennek véget kellene vetni:

  • gyerekkor: viselkedj vagy ordít rád a szülő.
  • iskola: magolj vagy rossz jegy és akkor ordít rád a szülő
  • templom: bűnös vagy, gyónjál
  • munka:  csináld amit mondunk, akkor van fizetés
  • párkapcsolat: az van amit a csajod mond vagy nincs szex (megjegyzés: egyébként sem, stressz annál inkább)

A lányoknak persze azt mondják, hogy “királynők”, meg van önbecsülésük, de a férfiaknál az a nagy helyzet, hogy senki soha nem mondja nekik, hogy ők is érnek valamit, csak úgy, maguktól. Minden azt diktálja, hogy külső dolgoknak való megfeleléssel (és néha irreális elvárások vannak) lehet valaki az ember. Pedig csak ki kellene békülni magunkkal, a korlátainkkal, stb, és kihozni a lehetőségekből a legtöbbet, nem törődni azzal mit gondolnak rólunk mások. Egy életünk van, nehogy már más pofázzon bele a fene egye meg. Éljen a hedonizmus.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Megint kiemelném: Pedig csak ki kellene békülni magunkkal, a korlátainkkal, stb, és kihozni a lehetőségekből a legtöbbet, nem törődni azzal mit gondolnak rólunk mások.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem is azt kell elhitetni akárkivel, hogy csak úgy magában ér valamit, ezt a szülő-gyerek kapcsolat kell hogy kimerítse. Egyébként senki más nem fog szeretni vagy becsülni a két szép szemünkért, ez látszódik a nárcisztikus fészbúk picsákon is, hiába nyalja a sok kan fényesre a kis valagukat, az önbecsülésük a béka segge alatt van, a megoldás tehát az, hogy az önbizalom 80%-ban belülről jön. A párkapcsolati stressz nagyját pedig le lehet azzal lőni, ha immúnissá válsz mindenféle manipulációra. Nehéz lecke, de megéri megtanulni. Nem a pina az élet középpontja, bármi olyan helyzet adódik, tudni kell gond nélkül megválni tőle, még ha nehéz és szar érzés is.

Flo
Olvasó
Flo

Kicsit elbeszéltek egymás mellett. A lényeg az, hogy a nó szerepe születésétól fogva adott, ó már így el van fogadva.

 

Nem arról van szó, hogy a két szép szemünkért szeressenekminket. Az tök normális, hogy bizonyos szempontoknak meg kell felelnünk, csak épp:

1. Ezek aránytalanul nehéz követelmények manapság

2  Csak miránk vonatkoznak, a nók felé elvárásokat megfogalmazni nem illik.

Delin
Olvasó
Delin

Flo, mindket nem fele vannak elvarasok, ez nem egyoldalu. Egy ferfi se kezd tartos kapcsolatot, plane nem vesz el egy not csupan a ket szep szemeert. Egy atlag no, ugyanugy megvivja a maga csatait, mint a ferfiak. Lehet fiatal koraban nem nehez egy ejszakara talalnia valakit, de szerinted a tobbseg ezt akarja? A noket rengeteg kritika eri minden teruleten fiataloktol/idosektol/ferfiaktol/noktol egyarant.

Reszet Elek
Szerkesztő

Sokan és sokszor leírták már, hogy a nők a szex míg a férfiak a kapcsolat kapuőrei.

Megpróbálják ildomtalanná tenni a nőkkel szemben bármilyen kritika megfogalmazását, de a legtöbb embernek megvan a magához való esze.

Delin
Olvasó
Delin

Elek, egyet ertunk az elso mondatoddal, ezert irtam Flonak, hogy a nok helyzete se teljesen rozsaszin, csak mas problamaik vannak. Az viszont nem igaz, hogy a noket nem kritizaljak lepten-nyomon, sot az emberek szerintem ennek jobban hangot is adnak, batrabbak veluk szemben, mint egy ferfival szemben. (Pl en meg sose hallottam hogy a ferjemet pl csaladi dolgokkal, munkajaval kapcs barki a szemebe merte volna kritizalni, a negativ megjegyzeseket mindig nekem cimzik, amikor o nincs ott). De ez altalanossagban is igaz, legyen szo a no oltozkodeserol, viselkedeserol, gyereknevelesrol stb megfogalmazott kritikakrol. Amik lehetnek jogosak/jogtalanok, de az biztos hogy a legtobb not melyen erintik, mert a tobbseguk onbecsulese ezektol a kulso kritikaktol/dicseretektol fugg.

Reszet Elek
Szerkesztő

Viszont gyanítom a legtöbb kritikát más nőktől kapjátok. A nemetek így működik.

Flo
Olvasó
Flo

Én követelményekről beszéltem, nem kritikáról – ti összemostátok ezt a két dolgot. A (jogtalan) kritika egy jelenség, amit el kell hessegetni. Pl volt nekem egy úgynevezett haverom, aki nagyon visszaélt azzal, hogy lelkileg a padlón voltam, mikor 2 évig nem volt munkám. Minden alkalmat megragadott, hogy az orrom alá dörgölje, hogy marhára nem is akarok munkát találni, csak a szüleim nyakán élősködök 30 éves fejjel. Mostmár nem lehetne ilyesmivel kiakasztani, de akkoriban elég szarul esett ez, na. Viszont ahhoz, hogy ezt a problémát orvosoljam, elég volt csak nem találkoznom ezzel az illetővel azóta. Meg lezárnom a múltat.

“Flo, mindket nem fele vannak elvarasok, ez nem egyoldalu. Egy ferfi se kezd tartos kapcsolatot, plane nem vesz el egy not csupan a ket szep szemeert.”

Hát, én azért láttam erre jónéhány példát a környezetemben. A nő kb csak a pináját tette bele a kapcsolatba, de ez elég is volt.

A húspiacon érződik igazán, hogy az eltérő követelmények mekkora hátrányt jelentenek a férfiaknak: nem tudom, mennyire kell bizonygatnom, hogy egy átlagos nő nagyságrendekkel jobb esélyekkel indul tetszőleges randioldalon egy átlagos férfihoz képest. És itt nem csak a tinderről beszélek, nem csak szexet kap(ná)nak könnyebben a nők, hanem kapcsolatot is – legfeljebb nem a falu bikájával, hanem csak egy szintben hozzájuk illő bétával.

Más példákat is felhozhatnék az eltérő követelményekre, pl jogi környezet, a nőkkel szembeni kódolt előzékenyebbség, de a hangsúly számomra a húspiacon van.

Reszet Elek
Szerkesztő

“a hangsúly számomra a húspiacon van” – Az csak szex. A nőknek az nem nagyon számít lévén bármikor megkaphatják ha akarják.

Flo
Olvasó
Flo

De pont ez az, hogy nem csak szexhez jutnak könnyebben, mint a béták, hanem párkapcsolathoz is. A barátzóna pont ezen a jelenségen alapul, behülyíteni a bétákat, hogy egyszer majd nem barát-barátnő lesz a hölgyemény, hanem igaz, és még szex is lesz. Én is ilyen balfasz voltam egy időben.

Ez az egyik dolog. A másik meg az, hogy azért a nők se akarnak párkapcsolatot szex nélkül (ezt értelmezni se nagyon lehet), míg a férfiak többsége meg azért csak akarna mást is a szexen kívül (de nem kapja meg). Persze a nemi vágyak között van egy nagyságrendbeli különbség, és ebből adódik az is, hogy a nőkre nagyobb az igény, és ezért a férfi-nő viszonyokban ők mondják meg, hogy mi a tuti. Bármelyik átlagos nő szerezhet fiúbarátot egy bizonyos életkorban, hogy minden szar lelki bajukat meghallgassa valaki. Egy férfinak meg csak alfaként van lehetősége egyoldalúan érvényesíteni az ő preferenciáit.

Reszet Elek
Szerkesztő

“De pont ez az, hogy nem csak szexhez jutnak könnyebben, mint a béták, hanem párkapcsolathoz is.” – Manapság? Nem hinném.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Önmagában az, hogy valakinek párkapcsolata van, még lófaszt nem mond el a helyzetéről. Én mindig azt nézem, hogy kinek van jó, harmonikus kapcsolata, az már sokkal reálisabb mutató, és ez nagyjából egyenlően oszlik már meg. Akiket én ismerek és kapcsolatban vannak, azok 80%-a kapásból nyűglődés, amit mindketten utálnak, csak egyik fél sem meri kimondani, mert egyedül lenni már nem akar semelyik közülük.

Flo
Olvasó
Flo

“De pont ez az, hogy nem csak szexhez jutnak könnyebben, mint a béták, hanem párkapcsolathoz is.” – Manapság? Nem hinném.

Oké, esetleg egy alfával nem igazán, de a szintjüknek megfelelő bétákkal már más a helyzet.

Aldo
Újságíró

“Akiket én ismerek és kapcsolatban vannak, azok 80%-a kapásból nyűglődés, amit mindketten utálnak, csak egyik fél sem meri kimondani, mert egyedül lenni már nem akar semelyik közülük.”

Nincs ebben semmi meglepő. A kapcsolatok döntő többsége érdekkapcsolat, melyben a pillanatnyi előnyök sokkal fontosabbak, mint az egyedüllét. Hiszen egy új kapcsolatot kialakítani és felépíteni nehéz, időigényes és fáradtságos munka. De a házasságok is ilyenek.

Delin
Olvasó
Delin

Flo, a nok hipergamok, mint itt mindenki irja, foleg tartos parkapcsolatban akarnak felfele valasztani, ami nagyon nagyon nehez, foleg hogy az alfak vagy a nok szamara potencialis jeloltek nem akarnak elkotelezodni. Pont azert van annyi egyedulallo no es panaszkodnak, hogy hol vannak az igazi pasik, mert nem tudjak megelni ezt az igenyuket. A nok ahogy oregszenek egyre jobban csokken a huspiaci ertekuk (mind sex mind parkapcsolat teren), igy vagy lentebb adjak az igenyeiket (ertsd valasztanak egy szintjuk koruli pasit vagy alatta) vagy pedig egyedul maradnak. Abban igazad van, hogy nokent van valasztasunk, hogy legyen valami, de ahogy a tobbiek is irjak ez a valami semmit nem er. Azert gaz a parkapcsolatok tobbsege.

A baratzona pedig nem kapcsolat, csak egy haveri viszony. Nem kell bele olyat kepzelni ami nincs benne. Mar irtam valahol, hogy a noknel a baratzona nem tudatos, oda kerul minden pasi, aki keresi a tarsasagat, de ot nem erdekli potencialisan. Ezert lehet megint a noket okolni, de azert egy felnott ferfi az ilyet mar messzirol kiszurja es nem foglalkozik a novel, mert nem ugyanazt akarjak. Ugyanez igaz a kapcsolaton beluli jatszmakra. Azonnal lapat ha valaki ilyet megenged maganak barmelyik fel reszerol is, ez egy jo kapcsolatba nem fer bele.

Flo
Olvasó
Flo

Delinnek:

“Flo, a nok hipergamok, mint itt mindenki irja, foleg tartos parkapcsolatban akarnak felfele valasztani, ami nagyon nagyon nehez, foleg hogy az alfak vagy a nok szamara potencialis jeloltek nem akarnak elkotelezodni.”

A hipergámiát nem kell bemutatnod nekem, szerintem ez elég jól ki lett itt a férfihangon is fejtve. Nem fogom sajnálni a nőket azért, mert bármikor választhatnának a szintjüknek megfelelő partnert, csak épp őt nem veszik emberszámba. Az sem mentség, hogy ez a nőknél ösztönös késztetés – az emberi lét alapvető eleme az ösztönökön uralkodni, illetve a legjobban kivitelezhető módon megélni azokat. De te most gyakorlatilag azt fejtegeted, hogy ezek a nők azért nem felelősek a saját életükért, mert ösztönlények, és ez mentség kéne, hogy legyen. Hát szerintem meg nem az.

“A baratzona pedig nem kapcsolat, csak egy haveri viszony. Nem kell bele olyat kepzelni ami nincs benne. Mar irtam valahol, hogy a noknel a baratzona nem tudatos, oda kerul minden pasi, aki keresi a tarsasagat, de ot nem erdekli potencialisan.”

A barátzóna csak a nők szempontjából haveri viszony, egy férfi (vagy inkább fiúcska) viszont azért megy ebbe bele, mert kapcsolatot remél. Emlékszem, mikor a barátzóna volt itt a téma, akkor nem volt abban egyetértés, hogy mennyire lehet ez a nő felelőssége. Egy biztos, senkit se lehet elbarátzónásítani, ha ő ezt nem hagyja – de azért nem gondolom, hogy CSAK a fiúk/férfiak felelőssége lenne ez, főleg, ha van konkrét hitegetés is.

A barátzóna jelenségét egyébként szerintem pont baromi könnyen el lehetne kerülni némi felvilágosítással. Csakhát ez nem a lányok problémája=ez nem egy probléma.

“Ezert lehet megint a noket okolni, de azert egy felnott ferfi az ilyet mar messzirol kiszurja es nem foglalkozik a novel, mert nem ugyanazt akarjak.”

Ez a probléma nem is felnőttkorban jelentkezik, hanem annak a küszöbén/elején inkább. Miután 1-2-szer át lett valaki cseszve, már megérti, hogy mi is az a barátzóna, és az neki miért nem jó. Ha ezt egy 30 éves férfival meg lehet csinálni, hát ott valami nagyon nagy gáz van. De ha valaki már a legelső ilyen szituációban, tizenévesen ráérez, hogy igen, ez a nő most itt barátzónásítani készül, akkor respect.

Delin
Olvasó
Delin

Minden no felelos a donteseert, nem akarok en senkit felmenteni semmiert. Csupan annyit mondok, hogy egy nonek ugyanugy fusztralo ha nem tudja kielni az osztonos hipergamiajat, mintha egy pasi nem jut sexhez. Valahol mindketto biologia szukseglet, amit lehet tudatosan korlatozni, hiszen nem vagyunk osztonlenyek ahogy irod.

 

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valahol mindketto biologia szukseglet, amit lehet tudatosan korlatozni, hiszen nem vagyunk osztonlenyek ahogy irod.

Amúgy egyetértek az utóbbi szösszeneteddel:) csak annyit fűznék hozzá, hogy mindegy, hogy mennyire korlátozzuk, attól még ösztönlények vagyunk:)

Reszet Elek
Szerkesztő

“Csupan annyit mondok, hogy egy nonek ugyanugy fusztralo ha nem tudja kielni az osztonos hipergamiajat, mintha egy pasi nem jut sexhez.” – Akkor viszont a nők frusztrációja alapban a mai rendszer része lévén egyre kevésbé van módjuk gyakorolni a felfelé választást. Minél “egyenlőbbé” (értsd minél hátrányosabb helyzetbe kényszerítik a férfiakat) válnak a nők, annál boldogtalanabbá lesznek tőle. Ez viszont azt jelentené, hogy a Férfihang héjáinak igaza van abban hogy újra korlátozni kell a nőket, méghozzá saját boldogságuk érdekében (is).

sRPd
Olvasó
sRPd

“Ez viszont azt jelentené, hogy a Férfihang héjáinak igaza van ” 

Hogy mik vannak? :)

Flo
Olvasó
Flo

“Minden no felelos a donteseert, nem akarok en senkit felmenteni semmiert. Csupan annyit mondok, hogy egy nonek ugyanugy fusztralo ha nem tudja kielni az osztonos hipergamiajat, mintha egy pasi nem jut sexhez. Valahol mindketto biologia szukseglet, amit lehet tudatosan korlatozni, hiszen nem vagyunk osztonlenyek ahogy irod.”

De nem érzed azt, hogy a két szituáció között van egy minőségbeli különbség? A férfi a szintjének megfelelő nőt nem kap, a nő meg afölöttit nem. Ez olyan, mintha egy éhezőnek magyaráznád, hogy ne irigyeljen téged, mert havonta te is csak egy homárt engedhetsz meg magadnak, és még együttérzést is várnál tőle. Érted, csak azért, mert te ÖSZTÖNÖSEN nagyon vágysz arra, hogy több homárt egyél, még nem lesz ugyanakkora súlyú a te problémád, mint a szintén ÖSZTÖNÖSEN valamit enni akaró éhezőnek.

Flo
Olvasó
Flo

“Akkor viszont a nők frusztrációja alapban a mai rendszer része lévén egyre kevésbé van módjuk gyakorolni a felfelé választást. Minél “egyenlőbbé” (értsd minél hátrányosabb helyzetbe kényszerítik a férfiakat) válnak a nők, annál boldogtalanabbá lesznek tőle. Ez viszont azt jelentené, hogy a Férfihang héjáinak igaza van abban hogy újra korlátozni kell a nőket, méghozzá saját boldogságuk érdekében (is).”

Ezzel aligha fog bárki is vitatkozni itt… Maximum az a kérdés, hogy a korlátozás milyen mértékű kéne, hogy legyen (ti csak a valódi egyenlőségig menjünk vissza, vagy még tovább), de ez meg messzire vinne.

sRPd
Olvasó
sRPd

“De nem érzed azt, hogy a két szituáció között van egy minőségbeli különbség?”

Valamitől csak keserűnek kell lennie a pirulának, nem? Amúgy nem érzem: téged azért frusztrál a dolog annyira, mert férfiaggyal gondolkozol.Azt feltételezed, hogy a nőnek ugyanarra van szüksége, mint neked. A nők egy számukra megfelelő férfival való kapcsolatra vágynak. Azt tényleg egyre nehezebb megtalálni.

Egyszerűen el kell fogadni, hogy ilyenek a nők, és nem mérgelődni! Utána már fogsz tudsz röhögni a “Hová tűntek az igazi férfiak?” cikkeken.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egyszerűen el kell fogadni, hogy ilyenek a nők”

Akkor fogadd el, hogy a cigányok kirabolnak, a zsidók kiirtanak, az arabok megszállnak, a niggerek meg szétverik a fejed, mert ilyenek.

Delin
Olvasó
Delin

Szerintem felesleges mestersegesen korlatozni a noi hipergamiat, korlatozza azt a termeszet es a ferfiak is. Kb annyi no tudja kielni, mint ahany pasi kap konnyen sexet. En nem vagyok hive annak, hogy barki jogait korlatozzuk, teljes egyenloseg sosincs, de jo ha legalabb torvenyileg van ra torekves es azt lehetoleg ervenyre is juttatjak.

A boldogsag, mint olyan pedig eleg megfoghatatlan kategoria, kinek mi. Az biztos, hogy az alap igenyeket ki kell valahogy elegiteni (kb Maslow piramis elso 2-3 szintje), amig azok nincsennek rendben kb semmi sincs rendben. De en itt is az egyen felelossegeben es az onfejlesztesben hiszek, noknel is. Ezt a melot senki nem tudja meguszni, ha joban akar lenni magaval es a vilaggal, egyebkent csak marad a panaszkodas, a masok okolasa a sajat nyomorunkert es a szokasos “neked konnyu mert” tipusu gondolkodas…

sRPd
Olvasó
sRPd

“Akkor fogadd el, hogy a cigányok kirabolnak, a zsidók kiirtanak, az arabok megszállnak, a niggerek meg szétverik a fejed, mert ilyenek.”

Naooo: én értem amit mondani akarsz. Viszont ha valamit nem tudsz megváltoztatni, akkor azon kár mérgelődnöd! Hasonlatodnál maradva, én azt mondanám, hogy ha szembe jön egy cigány, akkor feltételezd, hogy nem a kultúrális marxismusról akar vitatkozni! Abból bajod nem származhat. De, hogy vagy ki akar rabolni vagy nem, azon változtatni a büdös életben nem tudsz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Pedig meg kell változtatni. A hipergámiát bűncselekménnyé kell nyilvánítani és üldözni.

Flo
Olvasó
Flo

“Szerintem felesleges mestersegesen korlatozni a noi hipergamiat, korlatozza azt a termeszet es a ferfiak is.”

“Valamitől csak keserűnek kell lennie a pirulának, nem?”

“Egyszerűen el kell fogadni, hogy ilyenek a nők, és nem mérgelődni!”

Ismét a probléma kettéválasztását javasolom: az ösztönöket megváltoztatni nem lehet, az meg, hogy mennyire lehet uralkodni a női hipergámián – ha őszinte leszek, ezt férfiaggyal nehéz megválaszolni, úgyhogy ezt a szálat én nem akarom tovább fűzni.

DE! Egyrészt legalább ne tegyünk úgy, mintha a női hipergámia egy legyintéssel elintézhető probléma lenne, másrészt a hipergám ösztönein uralkodni nem tudó nőkkel szemben nehogymár szimpátiát kelljen éreznem!

És még valami, amivel nem feltétlenül mondok újat, de azért szeretném kihangsúlyozni: a hipergámia elsősorban azért jelent problémát a béták számára egy bizonyos életkorban, mert nem tudják, hogy mi az. Olyan szekér után futni hülyeség, ami nem vesz fel téged – de ha egyszer nem tudod, hogy nem fog felvenni, akkor egy ideig mégiscsak rohansz utána. Ezt a rohangászást is meg lehetne úszni némi Red Pilles felvilágosítással a megfelelő korban.

Flo
Olvasó
Flo

Naoonak:

“Egyszerűen el kell fogadni, hogy ilyenek a nők”

“Akkor fogadd el, hogy a cigányok kirabolnak, a zsidók kiirtanak, az arabok megszállnak, a niggerek meg szétverik a fejed, mert ilyenek.”

Az említett csoportokkal való konfrontációt nagyobb eséllyel úszhatod meg, ha igyekszel elkerülni őket. Nőket elkerülni heteró férfiként az meg az MGTOW, ami csak félmegoldás.

sRPd
Olvasó
sRPd

Már én is arra a következtetésre jutottam, hogy ösztönt megszűntetni nem lehet. Természetesen mindenkinek illene uralkodni az ösztönein. Bűntetni lehet, meg kinevelni esetleg. De az sem biztos.

Egy szóval nem mondtam, hogy szimpátiát érezz a hipergám nőkkel szemben, és hogy maga a hipergámia egy legyintéssel elintézhető. Csak azt mondtam, hogy amit nem tudsz megváltoztatni, azt ne is akard megváltoztatni! Mérgelődni meg teljesen felesleges.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogy kerülöd el őket, ha mindenhová beteszik a mocskos pofájukat?

Delin
Olvasó
Delin

Flo, itt nem kell senki irant sem szimpatiat erezni. sRPd-vel csak azt mondjuk, hogy amit nem tudsz megvaltoztatni, felesleges rajta porogni, mert csak wasting time. Egyedul magadon, a hozzallasodon tudsz valtoztatni, senki sem tudja helyetted novelni a huspiaci erteked. Nekem se tetszik, hogy nalunk noknel az adja elso sorban az ertekem hogy nezek ki, es csak utana jon az osszes tobbi (esz, szemelyiseg stb). Ez ahogy oregszem, kulonosen fajdalmas felismeres, most szidhatnam a ferfiakat, hogy lehetnek ilyen primitivek hogy nekik mindig a sex a kiindulopont, korlatozzak az osztoneiket, vegyek eszre en milyen okos/kedves stb vagyok. Lenne ertelme? Semmi. Spontan onamitas lenne es felelosseg atharitas, hogy miert nem fair az elet.

En elhiszem, hogy szivas a noi hipergamia a legtobb ferfinak, foleg amig kamaszok es nem ismerik se a sajat, sem a nok termeszetet (ilyen szempontbol mondjuk ugyanugy gaz a lanyoknak is a kamaszlet, ok sincsennek ezekkel a dolgokkal tisztaban). Ez mindket nemnek egy tanulasi folyamat, sok onszivatassal, de valahol el kell kezdeni. Persze jo lenne, ha mindenki mellett ott lenne egy hiteles noi/ferfi minta, aki vezeti ezen az uton es megkimeli a felsleges koroktol, de ilyen altalaban nincs.

Hunn
Olvasó
Hunn

Per hipergámia: a hipergámia alapvető, ösztönös női tulajdonság. Nem lehet megváltoztatni. Nem lehet korlátozni. Nem lehet előírni a nőknek, hogy fojtsák el magukban amikor párt választanak. Ez kb. ugyanolyan lenne, mintha a férfiaknak azt mondanánk, hogy “srácok, mostantól olyan nőket kell választanotok magatoknak, akikre nem, vagy épp hogy csak alig áll fel a farkatok”. Nem működik.

Az egyes harcos szintjén csak egyetlen válasz, egyetlen megoldás, egyetlen működőképes reakció létezik a hipergámiára, mégpedig az SMV növelése az önfejlesztéssel. Felesleges azon sírni, hogy milyen igazságtalan, hogy a nők felfelé akarnak választani, és nem veszik észre a magukkal egy szinten lévőket. Ha cigánykerekeket hányunk, és milliószor rájuk olvassuk ezt a – férfiszemmel nézve – logikátlan viselkedést, akkor sem fognak ezen a hozzáállásukon változtatni a nők, soha a büdös életben.

Társadalmi szinten viszont, mivel a Feminista politika a férfi szexuális stratégiát maximálisan korlátozza míg a női szexuális stratégiát, így a hipergámiát is maximálisan támogatja, és mindez a nők számára is káros következményekhez vezet, tehát a helyes társadalmi reakció a Feminista politika és eredményeinek a megsemmisítése kell hogy legyen. Vissza kell térni a klasszikus férfi-női szerepekhez, a tradicionális párkapcsolatokhoz, hiszen az az egyetlen olyan kompromisszumos megoldás, mely mellett a két nem szexuális stratégiái kiegyenlítődnek, és ezáltal a legvalószínűbb, hogy mind a férfi, mind a nő, boldogok lesznek benne. Nem mindenütt és nem mindenki, de a társadalom hatalmas többsége igen.

Naooo
Olvasó
Naooo

Génsebészettel kell kiirtani a nőkből a nyereségvágyból elkövetett hipergámiát. Addig is míg ez a cél teljes mértékben megvalósul, a bűncselekményeiket mosdatlan hajléktalanok alá kényszerítéssel kell megtorolni.

Flo
Olvasó
Flo

“Flo, itt nem kell senki irant sem szimpatiat erezni. sRPd-vel csak azt mondjuk, hogy amit nem tudsz megvaltoztatni, felesleges rajta porogni, mert csak wasting time.”

Most te itt egy dilemma elé állítottál engem, mert ha nem válaszolok erre, akkor látszik, hogy nem pörgök, de az neked nem fog feltűnni. Ha válaszolok BÁRMIT IS, azt már pörgésnek lehet felfogni.

Csak tömören: a hipergámia egy adott dolog, de szeretném, ha ennek más lenne a társadalmi elfogadottsága/ismertsége, mint most. Én csak ezen “pörgök”, meg ahogy te is hozzáálsz ehhez a kérdéshez némely mondataidban. Szerintem attól, hogy te igényes vagy, és csak agysebészként vagy hajlandó elhelyezkedni (bár oda meg nem vesznek fel), akkor igenis nem azonos súlyú a problémád valakivel, aki tényleg bármilyen szar munkát elvállalna, csak legyen valami. Ezt kéne megérteni.

Delin
Olvasó
Delin

Hunn, kb egyet gondolunk a dolgokrol, csak azt nem ertem pontosan, amikor arra celzol vissza kell terni a a tradicionalis parkapcsolatokhoz es a klasszikus noi-ferfi szerepekhez. Ezt egyebkent masoknal se ertem mindig.

Ma milyenek a parkapcsolatok? Alapvetoen szerintem az, hogy hazas valaki nem valtoztat magan a kapcsolaton jobb esetben. A regi idokhoz kepest annyi valtozas tortent, hogy konnyebb kilepni egy parkapcsolatbol es egy no is el tudja tartani sajat magat, igy van dontesi lehetosege, de alapvetoen az alapfelallas valtozatlan. A ferfi a csaladfo, a no pedig biztositja a stabil csaladi hatteret otthon, a klasszikus noi-ferfi szerepek is megvannak, csak nem teljesen tisztan feketen-feheren. A noi munkavallalas modositott egy kicsit a csaladon beluli munkamegosztason, de igazabol regen is dolgoztak a nok, csak fizetest nem kaptak erte.Regen se jutott feltetlen minden ferfinek no, leginkabb a gazdasagi kenyszer hozta a feleket ossze, de en szemely szerint ezt nem sirom vissza. Akkoris voltak persze boldog kapcsolatok, de a tobbseg csupan erdekkapcsolat volt, a gyerekek is a csalad eletbenmaradashoz kellettek tobbnyire.

Annyi talan kedvez ma a noi hipergamianak, hogy a tarsadalom tobbsege nem zero toleranciaval viseltet az irant, ha egy nonek tobb partnere volt elete soran, de egyeni szinten a tobbseg ugyanugy eliteli es a no a sajat dolgat neheziti meg vele egy kesobbi hosszu tavu parkapcsolat keresesenel. De ez a hipergamia regen is ugyanugy megvolt, csak akkor azt a ferfit valasztottak a nok (vagy az apjuk), akik valoszinuleg el tudtak tartani egy csaladot es biztositottak a kesobbi megelhetest. Akkor a ferfi kulseje talan nem volt annyira szempont, mint ma, de a fizikai ero, egeszseg, esz, vagyon, stb ugyanugy szempont volt. Ebben en nem latok gyokeres valtozast a mai korhoz kepest.

Tenyleg nem ertem miert volt regen jobb ferfinak lenni, mivel volt konnyebb, mint ma.

hunbagira
Újságíró

Hun :“srácok, mostantól olyan nőket kell választanotok magatoknak, akikre nem, vagy épp hogy csak alig áll fel a farkatok”. Nem működik.  De a nők hiperámiája pont erre kényszerít minket. A formállogika alapján, ha a nők felfele választanak, mi akkor csak lefelé tudunk.

Delin: “Ez ahogy oregszem, kulonosen fajdalmas felismeres, ” De neked átlagnőnek volt úgy jó 15 éved, ami az átlagpasinak nem volt. Miattatok. Iletve azon átlagjóskák, akik összekapják magukat elkezdik család mellett bepótolni azt amiből kimaradtak. Ami családi tragádiához vezet. Illetve élik az agglegény playboyok életét. Ami társadalmi tragédia.

En elhiszem, hogy szivas a noi hipergamia a legtobb ferfinak Nocsak?! :) De azért minden maradjon így. :D

De ez a hipergamia regen is ugyanugy megvolt, csak akkor azt a ferfit valasztottak a nok (vagy az apjuk), Nem volt meg, a nászok “suba a subához, guba a gubához” alapon választottak,  totális egyenlőség alapon, nem felfelé. Illetve fontosak voltak az utódok  emiatt bevállalták szükség esetén a lefelé dolgot is. És mindig a nászok választottak sosem a házasulandók. Ellenben ti hipegrám nők vagy felfele vagy sehogy. Szóval akkoriban kötelezően mindenkit kiházasítottak és ezzel – igen- a nem alfahímek átlagosan jobban jártak. Ceterim Censo: a fehér  keresztény kultúráról beszélünk, az egyfeleséges elrendezett házasságos rendszerével.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Akkoris voltak persze boldog kapcsolatok, de a tobbseg csupan erdekkapcsolat volt”

Minden hipergám kapcsolat érdekkapcsolat. Most is.

“Annyi talan kedvez ma a noi hipergamianak, hogy a tarsadalom tobbsege nem zero toleranciaval viseltet az irant, ha egy nonek tobb partnere volt elete soran”

Szerintem csoportosan kéne az ilyen nőket leköpdösni, tök jó móka lenne.

“de egyeni szinten a tobbseg ugyanugy eliteli”

Nagyon jól is teszi.

“Tenyleg nem ertem miert volt regen jobb ferfinak lenni, mivel volt konnyebb, mint ma.”

– Nem tudom eddig is mért húztuk, hogy is akadtunk egymásra.
– Majd én megmondom. Kis helyen nőttünk fel, rövidek az utcák, az ember azzal találkozik, aki ott van. De itt? Nézd meg. Itt észre sem vettük volna egymást, az biztos.

Hunn
Olvasó
Hunn

De a nők hiperámiája pont erre kényszerít minket. A formállogika alapján, ha a nők felfele választanak, mi akkor csak lefelé tudunk.

hunbagira, a HIPERGÁMIA az maga a kvintesszenciális NŐI LOGIKA!!! A hipergámiát pedig a férfinak nem kiszolgálnia kell, hanem a helyiértékén kezelni.

A dolgokat mindig a férfi-női dinamika keretein belül kell értelmezni.

Ezeken a kereteken belül, a formális logika szerint, ha te összejössz egy nővel, az azt jelenti, hogy kielégítetted a hipergám ösztönét, különben eleve össze sem jött volna veled. Mivel pedig te csak olyan nővel jössz össze aki neked bejön, tehát a saját szempontodból nézve eleve nem választasz lefelé. Nem választasz olyan nőt aki neked nem jön be, vagy talán igen? Szóval probléma egy szál se.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ugyan már, a faszik a brutálocsmánytól csak 1 fokkal jobb nővel is összejönnek a baszásért.

Hunn
Olvasó
Hunn

Nem arról van szó, hogy a két szép szemünkért szeressenekminket. Az tök normális, hogy bizonyos szempontoknak meg kell felelnünk, csak épp:

1. Ezek aránytalanul nehéz követelmények manapság

2  Csak miránk vonatkoznak, a nók felé elvárásokat megfogalmazni nem illik.

Úgyis kevés az oldalon a klasszikus csajozós, PUA tartalom mostanában, ezért engedjétek meg, hogy a következőt mondjam: igen, valóban irreálisak a nők elvárásai. Viszont függetlenül attól, hogy az ember igyekszik az önfejlesztés révén emelni a saját SMV-jét, a női elvárásokkal kapcsolatban a következő a megfejtés: egyik füleden be, a másikon ki.

Be kell próbálkozni náluk. Meg fogtok lepődni, milyen gyorsan mennek a megfogalmazott irreális női elvárások a kukába, ha egy valós férfi a való életben férfias magabiztossággal áll hozzájuk. Hogyha nem azon izgultok, hogy vajon megfelelünk-e az irreális elvárásoknak vagy sem… Az irreális elvárásokat vegyétek úgy, mint egy szűrőt, mint egy előzetes shit-tesztet. Ne a nők elvárásainak akarjatok megfelelni, ne az ő frame-jükbe akarjatok belépni, mint irreális elvárásoknak megfelelő jó pasi vagy irreális elvárásoknak nem megfelelő “lúzer” és ne e szerint öncenzúrázzatok és viselkedjetek.

Hanem meg kell fordítani az asztalt, és igenis meg kell fogalmazni az elvárásokat, amiben plusz jó az, hogy nem illik, hiszen látni fogják, hogy vagány pasiként nem törődtök az íratlan szabályokkal (miszerint nem illik a nők felé elvárásokat megfogalmazni). Nem kell ezt feltétlenül véresen komolyan, lehet humoros formában is, pl. “-Tudsz főzni? Nem viccelek, halál komolyan kérdezem.” Higgyétek el, a tenyeretekből fognak enni.

Aldo
Újságíró

A legtöbb férfi semmilyen elvárást nem fogalmaz meg a nők felé, mert reméli, hogy végre dughat már. Aztán ha koppan, akkor ki van akadva.

Hunn
Olvasó
Hunn

A legtöbb férfi semmilyen elvárást nem fogalmaz meg a nők felé, mert reméli, hogy végre dughat már. Aztán ha koppan, akkor ki van akadva.

Talán ez a probléma. A promiszkuitást próbálja hajtani mindenki a mai világban, abban próbálná meg megtalálni a saját értékét, önbecsülését, hogy ő sok embernek kell szexre, azonnal. Csakhogy én megfordítanám a dolgot. Ha valaki nem tud egy partnerrel kialakítani kölcsönös testi-lelki vonzalmon alapuló szerelmi és szexuális kapcsolatot, az hogyan tudná megadni több embernek is azt, amire ők vágynak?

A probléma gyökere a kultúrmarxizmusban, a kritikai teórián alapuló dekonstrukcióban rejlik. Ugye első körben már lezajlott a tradicionális férfi és női szerepek dekonstukciója, ma zajlik a genderé. A probléma az, hogyha az embereket nem a tradicionális maszkulinitásra és femininitásra, a klasszikus férfi és női szerepre és viselkedésre nevelik, akkor a fele elveszik annak, amiért egyáltalán vonzó lenne az illető az ellenkező nem számára. Akkor csak a materiális, az anyagi, a testi dolgok maradnak, amivel be lehet vonzani partnernek az ellenkező nemet. Akkor csak a test és a szex marad a nő részéről. Férfi részről pedig szintén marad a test, illetve azt kiegészíti, illetve kiváltja a pénz.

Ezért érzi mindenki, hogy a női oldalról az az elvárás, hogy vagy nézz ki kurva jól vagy legyél kurva gazdag, és ezért van az, hogy a férfi oldalról az elvárás a nő felé az, hogy nézzen ki kurva jól és legyen jó az ágyban. És ennyi. Ezért van az, hogy mind a férfiak, mind a nők úgy érzik, hogy a másik nemtől nem kapja meg azt, amire igazán vágyik. Ezért van az, hogy egy csomó gyönyörű nő egyáltalán nem vonzó, mert hiányzik belőle a feminin viselkedés. És ezért van az, hogyha az ember ezt felismeri, és visszatér a férfias gondolkodásra alapozott férfias viselkedéshez, akkor sikereket tud elérni a csajozásban. Mert valami olyat tud nyújtani amit a többi nem, nézzen ki bármilyen jól vagy legyen bármennyi pénze.

Ez nem jelenti azt, hogy nem kell önfejlesztéssel növelni az ember SMV-jét. Dehogynem. De pusztán a materiális alapokon túl ha ezt fajta oldschool maszkulinitást beleviszi az ember, akkor sokkal jobban fognak alakulni a párkapcsolatai. És ha promiszkuózus életvitelt akar folytatni, akkor abban is sokkal sikeresebb lesz, mint azok a társai, akik csak materiális alapokon (külső+pénz) próbálkoznak eredményt elérni.

sRPd
Olvasó
sRPd

“A probléma gyökere a kultúrmarxizmusban, a kritikai teórián alapuló dekonstrukcióban rejlik. ”

Nem irónikusan kérlek, hanem valóban szükségem lenne egy fordításra, hogy ez alatt mit értettél. Főleg a kritikai teórián alapuló dekonstrukció az ami magyarázatra szorul. Ebből csak a dekonstrukciót értem, mint pusztítást.

“És ezért van az, hogy ha az ember ezt felismeri, és visszatér a férfias gondolkodásra alapozott férfias viselkedéshez, akkor sikereket tud elérni a csajozásban. Mert valami olyat tud nyújtani amit a többi nem, nézzen ki bármilyen jól vagy legyen bármennyi pénze.”

Az utóbbi időben emeltem valamit az SMV-men, legalábbis úgy érzem. Ez elengedhetetlen volt.  Amit kiemeltem az írásodból, az is megfogott: az a lelki (spirituális) része lenne a piros pirulának. Merjünk férfiak lenni! Legyünk karizmatikusak! Erre is szükség van.

Hunn
Olvasó
Hunn
sRPd
Olvasó
sRPd

Köszönöm, elolvastam. Még az életkedvem is elment. De legalább így már jobban értem a kultúrális marxizmust.

Aldo
Újságíró

“Akkor fogadd el, hogy a cigányok kirabolnak, a zsidók kiirtanak, az arabok megszállnak, a niggerek meg szétverik a fejed, mert ilyenek.”

Nem elfogadni kell őket, hanem kiutasítani Európából az összeset.

Naooo
Olvasó
Naooo

Gusztustalanul összenyálaznák, fuj.

Gazella
Olvasó
Gazella

Mindeközben…

“Az akkor tizenöt éves Ginny Lemont 1975. május 15-én elrabolják egy bolt elől Fort Lauderdale-ben. Az elkövető az egyik legbrutálisabb dél-floridai motoros banda tagja.

Ginny élete ekkor örökre megváltozik. Új nevet kap, új identitást és egy új életet az Everglades mocsár szélén – egy ijesztő, durva és erőszakos világban, ahol mindenkinek álneve van, a hűség pedig a túlélés kulcsa.

Az egésznek pedig Grizz áll a középpontjában: termetes, sötéten jóképű és ijesztő férfi, aki Ginnyvel valahogy mégis olyan gyengéd, hiszen ő élete egyetlen igaz szerelme.

Így kezdődik az érzelmi megszállottságról és a manipulációról szóló történet, amiben egy környezetéből kiszakított lány kénytelen az egyetlen emberre támaszkodni, akitől figyelmet, szeretetet és gondoskodást kaphat. A fogva tartójára.
Vajon megmentik Ginnyt? Vagy elmenekül? Kiszabadul élve, ha egyáltalán kiszabadul valahogy?

Romantikus pszichothriller, telis-tele titkokkal és váratlan fordulatokkal.
Fedezd fel az elképesztő történet mélységeit és add át magad a borzongásnak!”

Reszet Elek
Szerkesztő

Minden benne van, amire egy patriarchálisan elnyomott nő pszichéjének szüksége van. És még mondják hogy a redpilles nőkkel kapcsolatos kijelentéseknek nincsen alapjuk…

ggwp
Olvasó
ggwp

Az összes ilyen pirosbetűs menstruáló-könyv ugyanez, nem hiába vezeti a molyon is az eladási toplistákat permanensen.

A férfiaknak a pornó, a nőknek ez a fos. Mindenkinek kell egy saját hiánypótló függőség, a foghíjas életeket kitöltendő.

Nao mindjárt jön a zs betűs szóval, magyarázatként :)

common man
Olvasó
common man

Motoros banda? Hány órát tölt ez a gyerek naponta a fodrásznál?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
hunbagira
Újságíró

nagyszerű

néhány kérdés:

kik lesznek a biztonságiak, technikusok, vízvezetékszerelők, tehát a műszaki személyzet?

fellépők és kizárólag nők lesznek?

transznemű “nőként” bemehetek? vagy itt nem játszik a genderelmélet.

és ami a legfontosabb kit fognak leszopni az ingyenjegyért? már amennyire egyáltalán megjelennek- hiszen nem biztosított az ingyen bejutás.

Regnix
Újságíró
Regnix

“Ekkor merült fel ötletként, hogy kéne rendezni egy fesztivált, ahova nem mehetnek be ciszférfiak.”

Ennyi év után derül ki, hogy én valójában ciszférfi vagyok? Megyek elmondom a faternak, szerintem ő se tudja. Meg fog lepődni.

“miért ne lehetne összehozni egy menő fesztivált, ahol minden nem-férfit szívesen látnak, és ami addig fog futni, amíg a férfiak meg nem tanulnak viselkedni.

Kedves Férfihang.hu!

Értem, én, hogy ha minden férfiellenes, diszkriminatív megmozdulásról születne hír az oldalon, ami a “fejlett” nyugati társadalmakban nap mint nap felmerül (lásd svédek, franciák, spanyolok, németek, USA, más skandináv országok, stb.) az meghaladná az oldal szerkesztőinek erejét, idejét, pénzét. De azért ami idehaza történik (majdnem minden napra jutna ugyanúgy ilyen hír), annak legalább ezen az egyetlen létező fórumon jó lenne hangot adni – már amíg terrorizmus vádjával, vagy valamelyik EU-s irányelv alapján le nem kapcsolják az oldalt. Ide még az alap 1%-ot sem lehet felajánlani, míg a feminista szervezeteknek igen. Pedig szerintem lenne rá igény.

Éppen tegnap ünnepeltük a Lánygyermekek Világnapját, 15-én pedig a Vidéki Nők Világnapja következik. Novemberben is lesz egy női világnap. Itt az ideje, hogy elmondjuk ovis, vagy kisiskolás fiainknak, hogy “kisfiam ma azért hangsúlyozták a lányoknak hogy őket ünnepeljük, mert elnyomó vagy fiam, erőszakos és bűnös, mert fiúnak születtél.” Nem kapsz csokit, mert fütyid van. A fiúknak, férfiaknak egyetlen világnapjuk sincs, nyilván azért mert pld. őket nem érinti a gyermekmunka és a kizsákmányolás amire hivatkoznak. Különben is minek az nekik, jól néznénk ki, ha már mindenkinek világnapja lenne.

Nem láttam arról bejegyzést, hogy az új “fertilitást növelő”, születést ösztönző intézkedések között szerepel az, hogy csak a nőnek van joga ahhoz, hogy ne fizesse vissza a diákhitelt. Arra hivatkozva, hogy a nő kiesik a munkahelyről és a GYES-GYED-ből nehéz lenne fizetni.. Pedig még az én ismeretségi körömben is van olyan, ahol a srácnak van mérnöki diplomája és ő vette fel a diákhitelt. Na ezeknél a családoknál lehet fizetni. Így igazságos társadalmilag. Sőt az egész túlerőltetett férfigyes hazai szabályozását körbejárnám (a férfinak is beszámít a nyugdíjhoz ? a kirúgás elleni védelem is jár munkahelyi bejelentés esetén? stb.)

Az ismeretterjesztő munka szép és jó, csak éppen kevés. Egy szót se láttam itt arról, hogy Papp László olimpikon szobrát hogy próbálták meg megfúrni a feministák idehaza szégyenszemre (“férinak nem állítunk szobrot”). Nincs hír a börtönirányelvről, mely szerint a férfiak elhelyezésénél 2,5 négyzetméter, míg a nőknél 3,5 négyzetméterrel kell számolni (biztos azért mert nagyobb testűek). Nem volt szó arról, hogy egy budapesti polgármestert hogyan próbáltak szexuális zaklatással meghurcolni, miután az megdicsérte a kedves képviselőtárs szép vörös haját. És még sorolhatnám a mindennapos hazai híreket.

És mellé minden napra jutna egy érdekes családvédelmis-válásos-gyerektartásos ügy mindannyiunk okulására – főleg mióta a gyerektartás és a házastársi tartás szabályozás mellé az élettársi tartást is visszavezették a polgári törvénykönyvbe (1 év barátnőzés után is járhat, nem kell hozzá élettársi elektronikus regisztráció).

Egyelőre még ott tartunk, hogy odahaza mindenki egyetért abban, hogy jó dolog a szaúdi nőknek jogosítványt adni, és minden férfinak erkölcsi kötelessége az elnyomott nőknek segíteni világszerte, addig ha felhívjuk a figyelmet arra, hogy nyugaton az inga átlendült és jó lenne változtatni ezen, akkor partnereink, anyáink, lánytestvéreink, stb. vicsorgó, kieresztett műkörmös vérfeministává válnak, akik szerint a törvénybe iktatott női előjogok jogosak, és utolsó szemét aki ennek hangot ad, különben is csak 13% a női vezetők száma. És a Wonderwoman nem káros a kiskorú személyiségformálásra (Themiszküra kontra svéd fesztivál?).

Bocsánat, hogy okoskodtam, tudom, csináljak jobbat ha olyan jól tudom mi kell a népnek.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
Naooo
Olvasó
Naooo

Gondolom akkor most a zsidó hetek támogatja, hogy a rabbijaik szájbakúrják a zsidó feministáikat, vagy nem?

Kalman
Újságíró

Hehe, lehetne Hetek-Férfihang összeborulás (Naoo és Hunn lájkolja ezt). Esetleg megjelentethetnénk vendégcikként, amit írtak :-) Átfutva teljesen korrekt cikknek tűnik.

Reszet Elek
Szerkesztő

Sajna ez csak a cikk első fele. Mindenesetre szóról-szóra megegyezik azzal, amit itt cikkekben leírtunk, szóval csak van benne valami…

Kalman
Újságíró

Nekem is olyan érzésem volt, hogy olvasnak minket :-).

Regnix
Újságíró
Regnix

Egyetértek, a cikk többi részét is elolvastam, viszonylag korrektnek tűnik. Kitér még a szerepcserére a háztartásokban és ennek negatív hatásaira a párkapcsolatokban, a férfiakat érintő munkanélküliségre és arra, hogy – ahogy hazánkban is – több a női foglalkoztatott a munkaerőpiacon, Trump vélelmezett sikerére, és a nyugati világban a férfiak tömeges passzivitásba vonulásának jelenségére.

Reszet Elek
Szerkesztő

Írd meg és leközlésre kerül.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem gond, hogy “okoskodtál”, sőt, kifejezetten jó volt olvasni egy ennyire jól tájékozott, összeszedett hozzászólást. Viszont tényleg végesek az erőforrásaink, hiszen ez itt egy valódi civil lap: önkéntes aktivisták írják a Férfihangot. Mindig elkelne egy-két újabb közreműködő, akinek a kommenteken túl olykor egy cikkre is telik az idejéből, képességéből. Kérlek vedd komolyan, amit Reszet Elek mondott. Olyannyira, hogy ha megengeded, akkor azonnal hozzá is adnék egy plusz jogosultságot a fiókodhoz, hogy könnyen tudj írásokat beküldeni a lapra. Sokan mások is ilyen egyszerűen lettek a lap szerzői.

sRPd
Olvasó
sRPd
Alter Ego
Szerkesztő
sRPd
Olvasó
sRPd
Regnix
Újságíró
Regnix

Köszönettel!

Alter Ego
Szerkesztő
Naooo
Olvasó
Naooo

“Vidéki Nők Világnapja”

Vidéken nincsenek is nők, mind összpontosul a nagyvárosokban, csak azért, hogy ne kelljen kapálni, meg ott naponta több ezer embernek tudják kelletni a picsájukat, nem úgy mint kis helyen.

Kalman
Újságíró

A Wellness szállókban nyaralókra kell gondolni.

lady
Olvasó
lady

Na ne mond hogy nincsenek vidéken nők én se a Holdról írok! :)  De tény már itt is sokan elkényelmesedtek , nem igazán kiskerteznek. Míg én most is az őszi munkákkal foglalatoskodok és nem utolsó sorban jó testedzés is.  Az extroveltáltak ideje van nem akarnak kimaradni a körforgásból a ház körüli munka meg amúgy is degradáló már sok nőnek .

Azt hittem vicceltek hogy van ilyen nap, de tényleg van Vidéki nők nemzetközi napja. . És a vidéki férfiak olyan nincs?

Regnix
Újságíró
Regnix

Öt nemzetközi világnap van ami nőket/lányokat érint (ENSZ), ez már korábban előkerült itt egy cikkben Emma Watson ámokfutása kapcsán (Heforshe).

Viszont helyesbítem magamat a fenti hozzászólással kapcsolatban is: Nemzetközi férfinap van (11.19.), ez felhívná a figyelmet a férfiakat érintő egészségügyi problémákra, a családban és társadalomban betöltött szerepre és a férfiak elleni diszkriminációkra. Sajnálatos módon szinte csak a lejáratás és a gúny övezi, valamelyik magyar újságíró tavaly virágot akart osztani a férfiaknak. És egybeesik a WC világnapjával is, hogy még komolytalanabb legyen.

A Vidéki Nők világnapjára készülnek a médiák is, a Ridikülben lesz egy adás erről 16-án.

Ha pedig agyvérzést akarsz kapni, akkor olvasd a GirlPower! blogján a cikkeket.

http://girlpower.cafeblog.hu/2015/10/14/10-dolog-amit-nem-tudtal-a-falusi-nokrol/

lady
Olvasó
lady

Belenéztem az adàsba amiről írtàl hogy vajon milyen lehet. De már nem birok ilyen női műsorokat nézni biztos bennem van a hiba. De inkàbb fiatalokat kellett volna meghívniuk ők vajon hogyan élnek vidéken vagy mennyire segítenek a szülőknek.

Tény hogy sokkal több a munka vidéken de itt is főleg azoknak akik még szeretnek kertezni és van lehetőségük is De itt is minden ” megterem” a boltban tehát màr nem létszükséglet bàrmit is elvetni. De aki szorgoskodásra nevelődött nem igazán tud leszokni róla. Én is többször mondtam hogy nem vetek semmit mert az időjárás ritkàn kedvező de jön a tavasz ébred a természet én sem tudok csak legyinteni hogy hagy nőjön a gaz a kertben. Most meg a mézédes füge érik milyen jó a fàról szedni!

Köszi a girlpowert! :)) Màr a nevük is remek . Az hogy nem kell annyit otthon dolgozniuk azt jelenti több idejük is van . De nem nagyon veszem észre hogy boldogabbak is lennének. Legalàbbis a net tele van sopànkodó,  kesergő ,hisztiző nőkkel Talàn ha talàlnának valami értelmes hobbit maguknak kcsit lenyugodnànak nem kellene blogon osztani az észt meg màsokat kioktatni meg az àllítólagos elnyomàsukról írogatni.

Nem tudom mi lesz a Férfinap alkalmàból de egyre több férfi ellenes cikket làtok a Facebookon is. Persze női humorral álcàzva ami valójàban gúnyolódàs,  pikirt beszólás . De persze azt mondjàk ők humoros nők de ha ugyanígy kapjàk vissza akkor màr sértő meg bunkó az illető.

Kalman
Újságíró

“összejött a kitűzött 500 ezer korona (16,3 millió forint) a közösségi támogatásokból”

Kiváncsi lennék kik fizettek? Soros György? Manginák hadai? Nők a “verítékkel” megkeresett pénzükből? Red Pillesek, hogy röhöghessenek egy jót, amikor káoszba fullad minden?

common man
Olvasó
common man

Születési neme:férfi

választott neme:nő

azon belül:leszbikus,férfiszerep

melyik állásra jelentkezett: beengedő kapuőr