Férfihang.hu
0 megosztás

Megdöbbentő módon kér elnézést a férfiaktól egy nőújságíró

Petrás Lilla, újságírónő – Fotó: She.hu

Formabontó, a női lapok konvencióival szakító, párját ritkítóan önkritikus  cikket tett közzé a she.hu Petrás Lilla tollából.  Habár a cikk első felütésében látszólag nem teljesen szeretné elengedni “a férfiak szemetek, ezért megérdemlik amit kapnak” feminista klisét, de aztán valami olyasmi következik váratlanul, amitől a férfiak egy jelentős részének elkerekedik a szeme. Az újságírónő elnézést kér a férfiaktól  mindazokért a társadalmi igazságtalanságokért és bántó sztereotípiákét, amelyek a férfiakat sújtják. Ráadásul ezt olyan összeszedetten teszi, hogy még a férfiak problémáival foglalkozó harcos férfiíróknak is dicsőségére válna egy ilyen bokros felsorolás összeállítása.

A hölgy nyilván profi, és a női újságírást érő olvasói férfikritikák is jelentős tényezőként szélesíthették nézőpontját. Ez pedig azt jelentheti számunkra, hogy a férfiak egyre jobban kommunikálják, miként fest saját nézőpontjukból a nemek közötti társadalmi konfliktus, és mindezt úgy képesek megtenni, hogy még a kissé talán elfogult női újságírók is felismerhetik a férfi álláspontban rejlő igazságokat. Tehát az újságírónő mellett elismerés illeti az egyre jobban kommunikáló, új öntudatra ébredt férfitársadalmat is.

A hurráoptimizmusra azért sajnos még nincs okunk, messze vagyunk attól a kívánatos társadalmi állapottól, hogy széles körben ismertté váljanak mindazok a férfiproblémák, amelyekre Petrás Lilla már ráébredt.  És sajnos minden bizonnyal csak véletlen, hogy éppen a Nemzetközi Férfinaphoz közeledvén jelent meg ez a cikk, ám az biztos, hogy ilyen gesztusokkal lehet egyértelművé tenni, ha egy nő valóban a férfiakkal közösen képzeli el a jövőt. Természetesen a közös jövő alakításának része az építő kritika is, de amikor végtelenítve ömlik a reklámokból, sorozatokból és női lapokból, és sokszor úgy érezzük, hogy csak a pocskondiázás, a megalázás, a megszégyenítés szándékával, akkor ott a nemek közötti szakadék egyre csak mélyül. Ezúttal azonban mintha a megértés hídja épülne a férfiak és a nők közt.

Petrás Lilla a következők miatt kér elnézést a férfiaktól:

 • “Mert a kislányokra nem szólunk rá, ha sírással és hisztivel manipulálnak, de a kisfiúkra igen.

 • Mert nem értékeljük, hogy mekkora bátorság kell ahhoz, hogy odalépjetek hozzánk. Ehelyett sokszor flegmán bunkózunk, pedig simán lehetnénk kedvesen is visszautasítóak.

 • És aztán utólag fűnek-fának elmeséljük, hogy mennyire nevetséges volt a próbálkozásotok.

 • Mert lehengerlő, stand-uposokat megszégyenítő humort, James Bond szintű magabiztosságot várunk el tőletek a NULLADIK perctől. És persze, aki hibázik, kiesik. Úgy, hogy közben tőletek meg asztalt verve követeljük, hogy ne irreális – Playboy nyuszi és Jackie Kennedy keresztezéséhez hasonló – elvárások elé állítsatok minket.

 • Mert rengeteg csaj nemcsak gesztusértékű szinten várja el, hogy a férfi állja a cechet, hanem belealáznak titeket a földbe, ha nem maxoljátok ki a puccparádét.

 • Mert hol azt kérjük ki magunknak, hogy előreengedtetek az ajtón, hol pedig azt, hogy nem.

 • Mert egy lány lehet “tökös”, de ha egy pasi elveszett – akár csak néha – akkor jajj neki!

 • Mert ha egy huszonéves nő lakik otthon, az oké, de ha egy huszonéves pasi lakik otthon, az Pán Péter szindrómás.

 • Mert egy rendőrnőn senki nem akad ki, de csomóan nem bíznák rá a gyereküket egy óvó bácsira. Akkor sem, ha sokkal kedvesebb, gondoskodóbb, türelmesebb, mint a házsártos Ilona néni, akihez átkérik a gyereket.

 • Mert ha mi poénkodunk a ti férfi dolgaitokon, az belefér. De ha ti rajtunk, az diszkrimináció vagy szexuális zaklatás.

 • Mert “köcsög férfiak” cikkek száz számra születnek naponta, de egyetlen “picsa nők” cikk egyből kiverné a biztosítékot.

 • Mert “nyilvánvaló”, hogy ti csak AZT akarjátok, és pont. Másra nem is vagytok képesek, mint ösztönlényként viselkedni.

 • Mert a mi testi hibáinkról nem eshet szó, hiszen a belső értékek számítanak, és a szerelem mindent legyőz. De ha nektek akadnak méretbeli gondjaitok, akkor game over, és kompromisszumról szó sem lehet!

 • Mert nektek ing-zakó-hosszúnadrág-zártcipő dukál a legforróbb nyári napon tartott esküvőn is, míg mi lenge miniruhákban parádézhatunk.

 • Mi tettethetjük magunkat butuska kislánynak, ti nem.

 • Mert egy ügyvéd elvehet egy recepciós csajt, de egy orvosnő nem mehet hozzá egy vízvezeték szerelőhöz. Már ha nem akarnak szemforgató rokonokat az esküvőn.

 • Mert az a férfi “mit sem ér”, akinek nem szárnyal az egekben a karrierje 30 éves korára.

 • Mert az legyen természetes, hogy segítetek mosni-főzni-takarítani, de sokunkban fel sem merül, hogy megtanuljuk kezelni az ütvefúrót.

 • Mert könnyen azon kaphatjátok magatokat, hogy le vagytok ejtve, amint megszületett a közös gyermek.

 • Sőt, a baba életéből is kiszorultok, hiszen anya úgyis mindent jobban csinál.

 • És mert – bár nem kimondva, pusztán folytonos elégedetlenkedéssel éreztetve – az lesz a kijelölt feladatotok, hogy lapátoljátok haza pénzt. Túlóra, kimerültség, plusz műszak – semmi sem számít, csak az, hogy az X. különórát is ki tudjátok fizetni. Mert Jenőkének nagyobb szüksége van karate órára, mint az apjára.

 • Mert olyat rengeteget hallunk, hogy “végre otthagyta a férjét”, de olyat nem, hogy “végre otthagyta a feleségét”.

 • Mert ha ti megzuhantok a szóbeli bántalmazástól, amivel a párotok kicsinál benneteket, akkor puhányok vagytok.

 • Mert ha egy nő pánikbeteg/depressziós/testképzavaros, arról lehet beszélni, de ha egy férfi szenved ugyanezektől, azt jobb, ha eltitkolja.”

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


100
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
21 Egyéni hozzászólás
79 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
24 Hozzászólások szerzői
FizikusRegnixinkvisitor1INewtonHunn Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Most így ránézésre megbocsájtok.Aztán ha elolvastam meglátom.

Aldo
Újságíró
“Mert a kislányokra nem szólunk rá, ha sírással és hisztivel manipulálnak, de a kisfiúkra igen.”
A kislányokat is jó fel kell pofozni, aztán elkussolnak.

“Mert nem értékeljük, hogy mekkora bátorság kell ahhoz, hogy odalépjetek hozzánk. Ehelyett sokszor flegmán bunkózunk, pedig simán lehetnénk kedvesen is visszautasítóak.”
Rájöttünk. Aztán ha kaptok egy-két sallert, csak néztek, vagy ha egy idő után mindenki leszar titeket.

“És aztán utólag fűnek-fának elmeséljük, hogy mennyire nevetséges volt a próbálkozásotok.”

Ezzel magatokat minősítitek. Persze az agresszív, tahó állatokkal ezt nem meritek megtenni.

“Mert lehengerlő, stand-uposokat megszégyenítő humort, James Bond szintű magabiztosságot várunk el tőletek a NULLADIK perctől. És persze, aki hibázik, kiesik. Úgy, hogy közben tőletek meg asztalt verve követeljük, hogy ne irreális – Playboy nyuszi és Jackie Kennedy keresztezéséhez hasonló – elvárások elé állítsatok minket.”
Le kell szarni, hogy mit követeltek, mert csak az számít, amit adni tudtok. Ez általában a nagy semmi.

“Mert rengeteg csaj nemcsak gesztusértékű szinten várja el, hogy a férfi állja a cechet, hanem belealáznak titeket a földbe, ha nem maxoljátok ki a puccparádét.”
Akit így meg lehet alázni, és aki egy forintot is költ a csajra mielőtt megdugta volna, az egy balfasz.

“Mert hol azt kérjük ki magunknak, hogy előreengedtetek az ajtón, hol pedig azt, hogy nem.”
Én már rég leszoktam az előreengedésről, mert:
A., nem értékelitek
B, csak lestek, hogy mi van.

“Mert egy lány lehet “tökös”, de ha egy pasi elveszett – akár csak néha – akkor jajj neki!”
Ja, az öntudatos feminista picsákat senki sem szereti.

Aldo
Újságíró

“Mert ha egy huszonéves nő lakik otthon, az oké, de ha egy huszonéves pasi lakik otthon, az Pán Péter szindrómás.”
Egy 20-on éves nő azért nem lakik otthon mert ráakaszkodott egy idősebb, gazdagabb faszira, tehát átköltözött egyik aputól a másikhoz.

“Mert egy rendőrnőn senki nem akad ki, de csomóan nem bíznák rá a gyereküket egy óvó bácsira. Akkor sem, ha sokkal kedvesebb, gondoskodóbb, türelmesebb, mint a házsártos Ilona néni, akihez átkérik a gyereket.”
Ismerek egy 40 éves óvóbácsit. Inkább bíznám rá a gyerekemet, mint a mai nők többségére. A rendőri szakmától pedig azonnal el kell tiltani a nőket.

“Mert ha mi poénkodunk a ti férfi dolgaitokon, az belefér. De ha ti rajtunk, az diszkrimináció vagy szexuális zaklatás.”
Ja, lassan már minden szexuális zaklatás. Amúgy a humor ismeretlen a nők számára.

“Mert “köcsög férfiak” cikkek száz számra születnek naponta, de egyetlen “picsa nők” cikk egyből kiverné a biztosítékot.”
Ebből is látszik, hogy a női újságírók teljesen alkalmatlanok a szakmára, mert semmi másról sem tudnak írni.

“Mert “nyilvánvaló”, hogy ti csak AZT akarjátok, és pont. Másra nem is vagytok képesek, mint ösztönlényként viselkedni.”
Mindenki baszni akar, férfiak, nők egyaránt mert minden kapcsolat szexuális vonzalommal indul el. Az meg, hogy ki a nagyobb ösztönlény, abba ne menjünk már bele.

“Mert a mi testi hibáinkról nem eshet szó, hiszen a belső értékek számítanak, és a szerelem mindent legyőz. De ha nektek akadnak méretbeli gondjaitok, akkor game over, és kompromisszumról szó sem lehet!”
A nőknek egyetlen belső értékük van, mégpedig az, hogy milyen szűk a pinájuk. Mást úgyse tudnak felmutatni.

“Mert nektek ing-zakó-hosszúnadrág-zártcipő dukál a legforróbb nyári napon tartott esküvőn is, míg mi lenge miniruhákban parádézhatunk.”
Hát ja, garbóban nem is lehet ribanckodni.

Aldo
Újságíró

“Mi tettethetjük magunkat butuska kislánynak, ti nem.”
Hogy tettessük magunkat kislánynak. Amúgy nem tettetitek, ti zsigerből ilyen ostobák vagytok.

“Mert egy ügyvéd elvehet egy recepciós csajt, de egy orvosnő nem mehet hozzá egy vízvezeték szerelőhöz. Már ha nem akarnak szemforgató rokonokat az esküvőn.”
Ez a fránya hipergámia. Aztán ha lecserélik az öregecskedő feleséget, akkor jön a hiszti.

“Mert az a férfi “mit sem ér”, akinek nem szárnyal az egekben a karrierje 30 éves korára.”
Egy nő sem. Persze egy nő karrierje a leszopott faszok mennyiségétől függ, míg egy férfi élete 30 felett kezdődik igazán.

“Mert az legyen természetes, hogy segítetek mosni-főzni-takarítani, de sokunkban fel sem merül, hogy megtanuljuk kezelni az ütvefúrót.”
Nagy részetek egy teát sem tud megfőzni, úgyhogy irány tanulmányozni az ütvefúrót.

“Mert könnyen azon kaphatjátok magatokat, hogy le vagytok ejtve, amint megszületett a közös gyermek.”
Akkor ne csodálkozzatok, hogyha a férjetek, pasitok bekalkulálja a havi kiadásokba a prostizást.

“Sőt, a baba életéből is kiszorultok, hiszen anya úgyis mindent jobban csinál.”
Azért van ennyi elcseszett kamasz meg idegbeteg felnőtt.

“És mert – bár nem kimondva, pusztán folytonos elégedetlenkedéssel éreztetve – az lesz a kijelölt feladatotok, hogy lapátoljátok haza pénzt. Túlóra, kimerültség, plusz műszak – semmi sem számít, csak az, hogy az X. különórát is ki tudjátok fizetni. Mert Jenőkének nagyobb szüksége van karate órára, mint az apjára.”
Megint ez a hipergámia.

“Mert olyat rengeteget hallunk, hogy “végre otthagyta a férjét”, de olyat nem, hogy “végre otthagyta a feleségét”.”
Ja, talált egy másik balekot. Amúgy hallani bőven az ellenkezőjét is, nem kell aggódni.

“Mert ha ti megzuhantok a szóbeli bántalmazástól, amivel a párotok kicsinál benneteket, akkor puhányok vagytok.”
Ezért meg sem rezdülök, ha a hírekben azt hallom, hogy H. Péter halálra verte az élettársát.

“Mert ha egy nő pánikbeteg/depressziós/testképzavaros, arról lehet beszélni, de ha egy férfi szenved ugyanezektől, azt jobb, ha eltitkolja.”
Egy férfi megoldja a problémáit, nem talál ki mindenféle kamu betegséget, amivel lehet indokolni a semmittevést.

common man
Olvasó
common man

Címében a férfiakhoz de a valóságban inkább a még nem teljesen elhülyült- elveszett női olvasóihoz szól.Ez a része dicséretes,egy megmentett lélek is számít.

“Mert egy rendőrnőn senki nem akad ki” –   Melyik közegben? Szóval szerinted mi senkik vagyunk….(nagyon szigorú nézés)

“Mert az legyen természetes, hogy segítetek mosni-főzni-takarítani, de sokunkban fel sem merül, hogy megtanuljuk kezelni az ütvefúrót.—Ha megszereltem a polcot gyere ide és takaríts föl.De ha a barkácsolás a hobbid fúrhatsz.

Egy 20-on éves nő azért nem lakik otthon mert ráakaszkodott egy idősebb, gazdagabb faszira, tehát átköltözött egyik aputól a másikhoz.—Akkor ez a Pán Petra szindróma.

Mert nem értékeljük, hogy mekkora bátorság kell ahhoz, hogy odalépjetek hozzánk.–nem biztos hogy a bátorság kevés,lehet,hogy a józan ész győzött.Van olyan aki nem ér meg egy próbát se és nem azért mert ronda.

 

Aldo
Újságíró

Akkor ez a Pán Petra szindróma.

Az hát. Ezt a kifejezést terjeszteni kéne. Az a lúzerség, ha mindenféle cél és jövőkép nélkül cuccol oda egy idősebb faszihoz, aki ha ráunt bármikor kirakhatja a francba. Aztán jön a hiszti, hogy hol vannak a normális pasik. Persze ha már elhasználódott, akkor már nem válogathat annyit. Ellenben ha otthon élsz, de biztos, hogy be fog indulni a karriered és lesz egzisztenciád, az nem lúzerség.

Flo
Olvasó
Flo

“Akkor ez a Pán Petra szindróma.

Az hát. Ezt a kifejezést terjeszteni kéne. Az a lúzerség, ha mindenféle cél és jövőkép nélkül cuccol oda egy idősebb faszihoz, aki ha ráunt bármikor kirakhatja a francba. Aztán jön a hiszti, hogy hol vannak a normális pasik. Persze ha már elhasználódott, akkor már nem válogathat annyit. Ellenben ha otthon élsz, de biztos, hogy be fog indulni a karriered és lesz egzisztenciád, az nem lúzerség.”

Egy papahoteles nő max két esetben lehetne lúzer:

1. Ha más nők tennék ugyanezt (de nekik meg eszük ágában nincs a sugardaddy-t kifogó nőt lúzernek tartani, inkább irigykednek rá)

2. Ha a férfiak mondanák rá, hogy lúzer (de ez meg azért nem teljesül, mert mi férfiak nem ez alapján ítéljük meg a nőket. Csak szar érzés, hogy ők viszont elvárnak tőlünk kurvasokmindent). Persze a golddigerség vádja felmerülhet, de itt sem az a baj önmagában, hogy a nőcinek nincs saját lakása – csak az, hogy a férfitől ugyanezt viszont kőkeményen elvárja, sőt.

Aldo
Újságíró

Mondom én rájuk élőben és online is. Jó érzés az ilyeneknek felkúrni az agyukat. Mulatságos belegondolni, hogy mennyire nem látnak az orruk hegyénél tovább és mekkorát fognak koppanni, ha kiteszik őket. Akkor persze már a korábban lenézett otthonélő srác is – aki időközben megteremtette az egzisztenciáját – jó lenne.

Elvárnak kurva sok mindent? És ez kis a faszt érdekel? Az elvárásokban az a jó, hogy nem kell megfelelni nekik. Igenis tessék kőkemény elvárásokat támasztani a nők felé, mert a lábszétrakás a semmi. Az olyan, mint a ház esetében a kiásott alap. Arra épül a többi.

common man
Olvasó
common man
Asidotus
Olvasó
Asidotus

ez a cikk akkora reklám a MGTOW mellett, mint ide Tasmánia

Reszet Elek
Újságíró

Itt egy másik, egy röfögő mangina torz elméjéből.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Őket szoktam gyakran cseszegetni szórakozásképp, a legtöbbször (úgy az esetek 100 százalékában) a női hozzászólók hamar kifogytak az érvekből.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Srácok, higgyétek el: jobb, ha nem tudjátok, hogy mi jár pontosan a csajotok fejében!”

A kurválkodás.

Reszet Elek
Újságíró

Alapjában véve a felsorolás csak arról győzött meg, hogy a nők is bűnösek mindabban, amit a férfiak bűnéül rónak fel. A különbség legfeljebb annyi, hogy a nők túlnyomó többsége, a férfiakkal ellentétben, ezt sosem ismerné be.

Koriander
Olvasó
Koriander
Reszet Elek
Újságíró

“Pista iszol-e mustot?”

Koriander
Olvasó
Koriander

nem is pösze, a legfaszább rádiós hangja van.

Toplak Zoltán
Újságíró

Köszi a tippet.

Koriander
Olvasó
Koriander

Mert rengeteg csaj nemcsak gesztusértékű szinten várja el, hogy a férfi állja a cechet, hanem belealáznak titeket a földbe, ha nem maxoljátok ki a puccparádét.”
https://www.youtube.com/watch?v=i1_YsCrokfQ
meg
http://csak7.hu/akkor-europa-iszlam-lesz–es-akkor-mi-van–

Reszet Elek
Újságíró

“Brazilian bikini wax for my russian forrest.” – Ez nyilván csak poén videó.

PRK meg csak egy elmebeteg biomassza. A kurvákkal foglalkozásában még van ráció, de a többi…

Aldo
Újságíró

Liberális és gondolkodó egy mondatban? Ezen jót röhögtem.

Flo
Olvasó
Flo

Kicsit off, de most láttam a hírt, hátha más figyelmét ez elkerülte:

http://recorder.blog.hu/2017/10/14/cuki_vagany_kislanyok_kovetelik_a_szabadsagot

A lényeg idézve:

Beyoncé Freedom című számára. Emberkereskedelem, kényszerházasság, AIDS, kimaradás az iskolából – a lányokat fenyegető veszélyek ellen szól a videó.

Most volt a Lányok Nemzetközi Napja, és ennek alkalmából jelent meg a videó.”

Igen, ezek pont mind olyan veszélyek, amik csak a lányokat fenyegetik.

Na jó, a kényszerházasság kakukktojás ilyen szempontból – de sokatmondó, hogy a nők számára az AIDS-el meg a rabszolgasággal egyenértékű, ha nem egy alfával kell házasodnia.

ggwp
Olvasó
ggwp

a nagy szabadság eredménye:

https://www.youtube.com/watch?v=-crVDF2l_Po

Nem tudtam sírjak e vagy nevessek.

Kalman
Újságíró

Szerintem szexi. A kereszt tetkó meg a szürke lakk a kezén kiábrándító, azon kívül oké.

Flo
Olvasó
Flo

Én ezt az egész ASMR dolgot nem tudom értelmezni – szóval te előrrébb jársz mint én, neked már csak az általad említett két lehetőség közül kell választanod. Egyébként jó a csajszi, de:

1. mit csinál?

2. miért csinálja?

3. miért nézik ezt meg majd 4 millióan?

4. és konkrétan te miért linkelted ezt be ide?

Jó, én kezdtem el offolgatni, de nálam valami kapcsolódás mégiscsak volt a témához…

Kalman
Újságíró

Szerintem arról van szó, hogy az intim együttlétnek ezt az érzését, amikor a füledbe suttog meg liheg valaki közelről eddig semmilyen pornográfia nem hozta át. Én legalábbis eddig nem láttam ilyet, ez volt az első fülbe suttogós ASMR élményem.

Fejhallgatóval néztem rá a linkre a munkahelyemen az irodában. A helyzet ellenére egyértelműen szexuálisan hatott rám. Gondolom azért, mert erre a fajta pornóra egyáltalán nem vagyok deszenzitálva. (Persze már hagyományost sem láttam régóta, ugye tudjuk, hogy az is támadás ellenünk.) A megfejtés tehát ennyi, hogy ez a pornó egy új formája, amire mindenki bukik ameddig új.

A magam részéről jó nekem így deszenzitálatlanul lenni, igenis szexinak akarom érezni továbbra is mikor egy nőstény a fülembe liheg cuppog és súgdos, úgyhogy fél perc után le is állítottam és a jövőben sem akarok ilyen tartalmat fogyasztani.

1. mit csinál? Szoft pornót

2. Miért csinálja? attention whore (figyelem-kurva)

3. miért nézik ezt meg majd 4 millióan? Pontosan azért, amiért megnézzük a seggeket, a ciciket és a pornót is

4. konkrétan te miért linkelted ezt be ide? Szerintem arra gondolt, hogy ez a fajta ribancosodás teljesen elfogadottá vált, valamennyire normális nők is csinálhatják, nem kurvázza le őket a többség, ahogy szükséges és kívánatos volna.

Reszet Elek
Újságíró

A reklámbevételekből nagyon konkrét összegeket is összecuppognak a legjobbak. Milliókról van szó.

Flo
Olvasó
Flo

“Fejhallgatóval néztem rá a linkre a munkahelyemen az irodában. A helyzet ellenére egyértelműen szexuálisan hatott rám.”

Rám nem, úgyhogy úgy tűnik, ma én vagyok a buzi sajnos. Maga a csaj vonzó, de egyetlen szándék fogalmozódott meg bennem az alatt a fél perc alatt, míg a videóval töltöttem, és az nem szexuális szándék – megkérdezném tőle, hogy mi is volt a koncepcijó itten :)

A többi állításoddal sem értek egyet. Noha nem tudom, mennyire érdemes ebben a témában (is) egymásnak esnünk, de ha már belekezdtünk:

“2. Miért csinálja? attention whore (figyelem-kurva)”

Akkor Dancsó Péter is az, meg az összes youtuber, aki meg is él belőle. 4 millió megtekintésért én is lennék attention whore!

“3. miért nézik ezt meg majd 4 millióan? Pontosan azért, amiért megnézzük a seggeket, a ciciket és a pornót is”

Most lebuktam, pornót azt szoktam nézni. De ASMR-t nem. Igazából az egész ASMR dologról annyit tudok, amennyi Vidman videójában szerepel erről a témáról:

https://www.youtube.com/watch?v=YakbbXcS1SE&t=4s

Legalábbis ez alapján nekem nem tűnik úgy, hogy az erotikán lenne a hangsúly az ASMR-nél. Bizergálás és suttogás – akit ezek izgatnak, az azonnal keressen magának ASMR vidiket!

“4. konkrétan te miért linkelted ezt be ide? Szerintem arra gondolt, hogy ez a fajta ribancosodás teljesen elfogadottá vált, valamennyire normális nők is csinálhatják, nem kurvázza le őket a többség, ahogy szükséges és kívánatos volna.”

Nem én voltam. Én is raktam egy linket egy cikkről, de szerintem azt viszonylag könnyebb értelmezni. És abban sem vagyok biztos, hogy amit ez a nő csinál, az ribancoskodás. Amit ez a nő csinál, az… nem tudom, mi.

Kalman
Újságíró

Úgy látszik én a ASMR célcsoportja vagyok :-). Nekem még ez is bejön: https://youtu.be/YakbbXcS1SE?t=323  :-)

Hát ha itt – https://www.youtube.com/watch?v=-crVDF2l_Po&t=70 – amikor a műfület a szájába veszi, abban semmilyen erotikus szándék nincs, akkor megeszem a kalapom.

A pornónézéssel az ellenség malmára hajtod a vizet, le kell álni vele. Hogy miért? Mert az ellenség csinálta:

http://www.returnofkings.com/115977/the-hidden-agenda-behind-interracial-pornography

http://www.returnofkings.com/94032/how-the-porn-industry-uses-psychological-warfare-on-you

Szerk: https://davidduke.com/the-jewish-role-in-the-porn-industry/

(Én leálltam vele, lehet, hogy ezért találom erotikusnak a fülbizergálós videót?)

Flo
Olvasó
Flo

Ne küldj ennyi linket egyszerre, mert lusta leszek mindre rákattintani – főleg, hogy itt Vietnámban már majdnem éjfél van.

“Hát ha itt – https://www.youtube.com/watch?v=-crVDF2l_Po&t=70 – amikor a műfület a szájába veszi, abban semmilyen erotikus szándék nincs, akkor megeszem a kalapom.”

Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy ez a nő itt egy pontyot utánoz, ahogy mozgatja a száját. Persze pontynak nagyon formás egyed.

“A pornónézéssel az ellenség malmára hajtod a vizet, le kell álni vele. Hogy miért? Mert az ellenség csinálta:”

Futólag azért belenéztem a cikkekbe, de én csak olyan általánosságokba futottam bele, hogy pl mennyire irreális teljesítményeket meg méreteket látunk a pornóban. Szóval mit akartál te mondani, és főleg, hogy ha már valakinek nincs nője, és úgyis önkielégít, akkor miért gond az, ha olyankor pornót néz? Tudom, szerezzek nőt, de addig is…

“(Én leálltam vele, lehet, hogy ezért találom erotikusnak a fülbizergálós videót?)”

Valahogy vannak kétségeim afelől, hogy lenne itt ok-okozati összefüggés. Legalábbis nekem nem tudom, mivel kéne leállnom, hogy ezt erotikusnak találjam. Más ilyen apróbb erotikus sugárzások azért hatással vannak rám – pl csinoska nő nyújtózkodik előttem, és közben kidomborítja a melleit, vagy egy jól elkészített fotó egy karakteres arcú színésznőről – de az ASMR nekem inkább csak nevetséges, sorry.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Rájöttem, hogy ez az az a jóleső borzongás amit néha érzek, és jelenleg ez a kedvencem:

https://youtu.be/mzw2t1GKDlA

:)

Ja és ha Ruzsa Magdit hallgatom ,akkor is libabőrözök:)

Reszet Elek
Újságíró

Nekem ASMR-érzést adnak a polifónikus egyházi zenék (pl. Palestrina, Ockeghem).

Koriander
Olvasó
Koriander

engem kifejezetten irritàlnak a nyelő hangok, befeszülök, ha vki “hangosan” eszik (nem csámcsog, hanem csukott szájjal nyálasan, meg nagyokat nyel meg nyalja a kanalat blö) szóval nálam ez már misophone szint.
viszont amit a polifóniáról írsz nálam a különleges kiegészítést adó vagy melodikus mélyszólam az, ami ezt az érzést kiváltja.
Bach, Artyemjev, Wolfsheim (a szövegre ne figy, csak ahogyan a refrént alátámasztja, wah meg a mikrofon pöcögtetésről jutott az eszembe)
https://m.youtube.com/watch?v=IY6B8xwVVhE

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

ok. hate you

Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander
Reszet Elek
Újságíró

Ez kifinomultabb: https://www.youtube.com/watch?v=3c_RU2NcJ9c

Ezt meg csak azért mert: https://www.youtube.com/watch?v=hUWVhBnMQG0

Koriander
Olvasó
Koriander

még nincs november , man, az egyes meg a gaspar noe filmben volt.

https://www.youtube.com/watch?v=aS4YDuTfJ7Y

Reszet Elek
Újságíró

Sok filmben volt. Pl. ebben a nagyszerűben is:

http://www.imdb.com/title/tt0974554/

Chopin kissé elcsépelt. Ezt tudom melyik filmből szedted de én nem nézek olyanokat…

Koriander
Olvasó
Koriander

nem Chopin miatt linkeltem, amúgy meg én se, megvisel.
tess Heino ő elcsèpelhetetlen még 70 túl is:.
https://m.youtube.com/watch?v=2tY57TYnr9w

Reszet Elek
Újságíró

Ez azért elég kemény. Gondolom fityisznek szántad…

Ezt ASMR-hez: https://www.youtube.com/watch?v=2HPx9jSflus    1:36-2:33

Ezt meg szexhez: https://www.youtube.com/watch?v=9Q5SD16L1VE

ggwp
Olvasó
ggwp

“4. konkrétan te miért linkelted ezt be ide? Szerintem arra gondolt, hogy ez a fajta ribancosodás teljesen elfogadottá vált, valamennyire normális nők is csinálhatják, nem kurvázza le őket a többség, ahogy szükséges és kívánatos volna.”

Én linkeltem, és pont ezért. Multkor ivás közben nézegettünk baromságokat, és ezen azóta is fennakadtam. Nem tudtam hogy ez most legális pornó-é vagy most mi a fasz.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ez most konkrétan mi akar lenni? :)

A csaj nyalogatja a mikrofonra szerelt mű fület vagy mit és közben csámcsog! :D

Basszus én vagyok régi módi és azért?

Reszet Elek
Újságíró

“ASMR signifies the subjective experience of “low-grade euphoria” characterised by “a combination of positive feelings and a distinct static-like tingling sensation on the skin”. It is most commonly triggered by specific acoustic, visual and digital media stimuli, and less commonly by intentional attentional control.”

Szóval ez egyfajta audiopornó.

Flo
Olvasó
Flo

Megnéztem egyszer egy ASMR videót, ahol egy nőci főtt homárt evett – és engem még ez se hozott lázba! Pedig valaki csak megnézi ezeket a videókat. De ki? Van valaki, aki bevállalja?

Reszet Elek
Újságíró

Az NLP szerint minden embernek van egy elsődleges érzékszerve (reprezentációs rendszere). Nekem, mint a legtöbbeknek a szemem, vagyis a látás az, így nekem is kissé fura ez a dolog.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Közben utánna néztem egy kicsit neki azért köszi! :)

https://m.youtube.com/watch?v=YakbbXcS1SE

INewton
Olvasó
INewton

Biztos én vagyok aszexuális, de szart sem értettem a suttogásából pedig beszélek angolul. Mondjuk ezzel a hangerővel még a magyart sem érteném.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

merthogy ez nem a szexről szól:), hanem a “bizsergő borzongásról”:)

Kalman
Újságíró

Az a vicc jutott eszembe erről, hogy:

“Tudod miért játsszák el a nők az orgazmust?

???

Mert azt hiszik érdekel.”

Kicsit így vagyok ezzel, hogy a nők megértik-e a férfiak problémáit? Kit érdekel? Tiszteljenek, szüljenek gyerekeket, főzzenek a családnak, tartsák rendben a házat, szeressenek. Hogy megértenek-e? Különösebben nem érdekel. Sajnálni meg pláne ne sajnáljanak.

common man
Olvasó
common man

Sajtos csipsz+gumicukor nyitott szájjal rágcsálva = hangszex önkielégítés.

Kicsit bióbb: hagyományos burgonyaszirom+szárított sárgabarack.

Nem kell fejhallgató de ha a két tenyered a füledre teszed erősebb a hatás.

sRPd
Olvasó
sRPd

Azért kár volt a vérünket szívnia fél éven át SerialSlut álnéven, hogy ez a cikk megszülessen.

Kalman
Újságíró

:-)

common man
Olvasó
common man

Nekem nem szívta semmimet… igaz még nem vagyok itt fél éve.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Fél év? Két hónap se volt az. :)

common man
Olvasó
common man

Tényleg te vagy? De honnan tudják?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ők mit nem tudnak? :)
(Dehogy vagyok:D)

sRPd
Olvasó
sRPd

Pegid egy örökkévalóságnak tűnt, Drágám!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Azért úgy vagyok ezzel mint a kutya a menhelyen, akit (tudom, hogy nyelvtanilag amit, de akinek van kutyája az tudja, hogy mire gondolok) állandóan vertek, és most van egy kedves patronálója vagy gondozója.

Kurvára nem hiszem el, sőt egy kissé morgok. Nem őszinte. Nem hiszem, hogy őszinte, akkor nem olyan fos helyen dolgozna mint she.hu.

lady
Olvasó
lady

Ez igaz, de lehet épp jó napja volt vagy rossz ki tudja!

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem minden cikket írnak turbófemik ott sem, de persze a fene tudja. Szerintem nőben valamennyire komolyan kell, hogy gondolja, hiszen a saját egóját a semmi miatt nem fogja lejjebb szállítani 3 szinttel.

rumospiskóta
Újságíró

Hm.. én csak most értem ide.
Szerintem ez egy nagy lépés bárkitől aki a női újságok olvasóinak ír – de csak egy kis iránymódosítás a női újságok részéről. Közzéteszik azt ami most már tagadhatatlan, elismerik hogy az ég kéknek is nevezhető és azt hogy a fű talán nem kék.. ez egy jó mozdulás a szélsőség felől a közép felé.
Egy idő után muszáj ilyent is elkövetni, aztán majd a visszajelzések megmutatják hogy mekkora közönség-igény van az ilyesmire.
Szóval szerintem ez nem nekünk szól hanem szondázási próba a saját közönség sorai közt

nincs_egyenloseg
Olvasó
nincs_egyenloseg

a nemi eroszak HAMIS vád ráta van, ahol 90% (Spanyolország)  az uj csaladjogi torveny utan https://youtu.be/BywXthgWhA4?t=3m59s

15  hamis vád
https://www.theguardian.com/society/2017/aug/24/woman-jailed-10-years-false-rape-claims-jemma-beale

http://www.falserape.net/falserapeafa.htm

10 False Rape Accusations
https://www.youtube.com/watch?v=tah9KIKOiGw

a remek Turd Flinging Monkey show egyik volt csaladjogasz szereploje irt egy konyvet, The Feminist Lie, amazonon kaphato

To my considerable chagrin, we found that at least 60 percent of all the rape allegations were false.
– Dr. Charles P. McDowell, Supervisory Special Agent,
U.S. Air Force, Office of Special Investigations

When the U.S. Air Force investigated 556 cases of alleged rape, 27 percent of the women eventually admitted they had lied (either just before they took a lie-detector test or after they failed it). Other cases which seemed less certain were reviewed by three independent investigators. Their conclusion? A total of 60 percent of the original rape allegations were false. (There were no convictions of these women.)

nincs_egyenloseg
Olvasó
nincs_egyenloseg

The 3 Reasons Women Shouldn’t Vote

https://www.youtube.com/watch?v=jEUXxLlVKLw

News: Gender Equality Failed (TFM 42O)
https://www.youtube.com/watch?v=3anUXFd8wqs

News: Empowering Women at Everyone’s Expense (TFM 42O)
https://www.youtube.com/watch?v=vqKnxfAhnC4

News: Single Mothers Are Cancer
https://www.youtube.com/watch?v=AkgJUf3PKME

Hunn
Újságíró

Ez is nagyon meleg, elborzadva olvastam. Bár eddig is tudtam mindezt, valahogy mégis sokkolt. Egy nő tollából:

http://www.frontpagemag.com/fpm/240037/marxist-feminisms-ruined-lives-mallory-millett

common man
Olvasó
common man

Szerintem legfontosabb a világbéke.Ha valaki női magazinból tanulja meg az is jobb mint a semmi.

http://www.she.hu/herself/20171016-ferfiak-erzelem-parkapcsolat-szerelem-herczeg-zsuzsa.html

Reszet Elek
Újságíró

Naooo
Olvasó
Naooo

“A rosszfiúk is gyerekről és kutyáról álmodoznak”

Én legéppuskázásról.

“A kommandós például arról, hogy ha leszáll a gépe, a bevetések, a komor harctéri események után szavak nélkül ölelje át a kedves”

Annyi pénzért igazán lehet kicsit kedves.

“De nem kivétel ez alól a banki tisztviselő sem, aki a zűrös és az idegeket megviselő pénzügyi világ megpróbáltatásai”

Na kiket basszunk át a héten.

“Vagy a sportoló, aki napi szinten órákat mozog, így bár edzésben van, az esti programban mégis hangsúlyosabb neki egy ölelés, mint egy érzelem nélküli menet.”

Az megvan a sporttárs lányoktól, mag a rajongó kis picsáktól, igaz-e?

“Ezért nem csak az a mondás igaz, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll.”

Előtte térdel.

Kalman
Újságíró

Nézegetem a censoredlist.com-ot, és mit találok? Adolf Hitler Parlamentről és nők szerepéről

http://www.censoredlist.com/2017/10/11/xwttn-jiujo/

Reszet Elek
Újságíró

A köztudatban sikerült Hitlert teljes mértékben demonizálni (az okokba ne menjünk most bele), pedig nem volt minden hülyeség amit mondott vagy tett. Nem véletlenül volt meg a többségi társadalmi támogatása egészen 1943-ig. Persze nyilván fehérre sem kell(ene) mosni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az volt hülyeség hogy a söpredéket nem mészároltatta le Dönkerknél az utolsó szálig.
Megvolt az a támogatás sokkal tovább is.
Nem kell, mivel alapból hófehér.

Reszet Elek
Újságíró
inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Dönkerknél a németek buktak volna, ha továbbmennek. Azért álltak meg, mert kifogyott a benya tankokból, és az utánpótlást utánuk kellett még vinni.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én úgy hallottam, hogy ott az egész brit hadseregcsoportot meg tudták volna semmisíteni, ha akarják. A Führer állította le az offenzívát, mert abban reménykedett akkor még, hogy ez jobb jogalapot szolgáltat majd neki ahhoz, hogy a britekkel különbékét kössön és velük a továbbiakban ne kelljen foglalkozni.

Regnix
Újságíró
Regnix

Idézet (kivonat) brit történelemkönyvből:

“Göbbels naplója 1940.04.21. “A Führer szándéka, hogy kiütéses győzelmet arasson. Ennek ellenére már ma békét kötne, azzal a feltétellel, hogy Nagy-Britannia távol tartja magát Európától, és visszaadja a gyarmatainkat. Egyáltalán nem akarja szétzúzni Nagy-Britanniát vagy elpusztítani a birodalmát. A britek a legméltányosabb feltételekkel tudnának békét kötni. Ehelyett inkább háborút vívnak, és porig rombolják saját birodalmukat. Nem tudjuk és nem akarjuk átvenni a birodalmukat. De vannak emberek, akikkel csak akkor lehet szót érteni, ha már kiverted néhány fogukat.”

1940.05.21: válsághelyzet a németeknél. Arrasnál kombinált brit-francia páncélos ellentámadás, kemény Matilda II és más francia tankok százaival. Rundstedt feljegyzi a naplójába, hogy az “A” hadseregcsoport mozgását leállítja. Halder naplója szerint szerint Rundstedt “túl óvatos”, ezért von Bock “B” hadseregcsoportjához rendeli az “A”-t is, és utasítja Bockot a folytatásra, Hitler beleegyezése nélkül.
Rundstedt 05.24-én, amikor Hitler felkeresi a főhadiszállását, panaszkodik erről Hitlernek.
Ezért Hitler kiadja a híres “megállási parancsot” a Negyedik Hadseregnek, telefonon, 12 óra 30 perckor.
Ennek okai:
1, “Harcászati szempontból meggondolatlan dolog a mocsaras flandriai alföldön bevetni a tankokat” mondja Hitler. “Nem engedhetem meg a katonai erő pazarlását. Ha az ellenség támadást indít a Somme folyótól, akkor megsemmisíti a Negyedik Hadsereg gyenge páncélos erőit. Egy ilyen katonai balsiker elviselhetetlen külpolitikai következményekkel járna.”
2, Belgium flamand lakossága barátságosan fogadja Hitlert, meg kell kímélni őket a háború pusztításaitól.
3, 05.25 este Hitler kifejti: Sepp Dietrich elit SS dandárját meg kell várni, meg kell mutatnunk a világnak, hogy még az olyan faji szempontból fejlett nemzet, mint Nagy-Britannia legjobb csapataival szemben is fel tudunk mutatni hasonló szintű egységeket.

05.26 reggelre Sepp Dietrich és a Leibstandarte A.H. elit SS Őrezred elfoglalja a helyét. Légifelderítésekből és rádiólehallgatásokból lehet tudni, hogy a britek megkezdték a kivonást.
13.30 perckor Hitler kiadja a parancsot: a páncélosok folytathatják útjukat.

Luftwaffe felderítésekből látható, hogy a britek csak katonáikat teszik hajóra, felszerelésüket hátrahagyják. A partokon tömegével a várakozó angolok, az utakon több mint 20 km-es sorokban az otthagyott teherautók és hadianyag. Beindul a propaganda: Göring dicsekszik a légierő eredményeivel.

A valóság azonban más: a németek rájöttek, hogy az ellenség helyi légi fölénybe került. A Nyolcadik Légihadtest köd miatt 3 napig a földön vesztegel. Baljós árnyak: a német bombázók nem versenyképesek a brit rövid hatótávú vadászokkal. A bombázók nagy része még Németországban van. A bombák nem hatásosak kis hajókra (ágyúval verébre), a bombák nagy része a homokdűnékre hullik ártalmatlanul.

06.02-én a britek befejezik Dunkerque kiürítését. A haderő felét sikerül kimenteni. A németek 136 hadosztálya gyakorlatilag érintetlen, lehet kezdeni a végső támadást Franciaország ellen.”

Naooo
Olvasó
Naooo

Még én is ledaráltam volna őket egyedül lendületből, nemhogy a Wehrmacht.

Naooo
Olvasó
Naooo

Tényleg, hát olyan szarok voltak mindig is logisztikából, ezt hogy felejthettem el.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem fogyott ki semmi, hanem netto kis egojátszma egy egopukkancs civil versus profi generàlstab közt. erőfitogtatás volt.
leszögezhetjük, Hitler egy megalomán fasz volt súlyos mentális problémákkal, és ha nem állítja le a páncélos hadosztályt, akkor a szövetségesek mind odavesznek.

az az érv is marhaság, hogy a panzerek belesüppedhettek volna a dűnék közötti “lápba”, a területen fosóhomok van, ami max annyit jelent, hogy amikor egy nagyobb testű rámegy akkor tömörít mint egy úthenger ès kipacsál egy kevés talajvizet.
viszont azt beismerni, hogy a matildák szitává lőtték (túlzok) a panzerlemezt, a németek számára marketing kudarc és Hitler plakátfestő volt és a likacsos tankok vizíója egyszerűen nem passzolt a blitzkrieg vizsual imidzsébe,
helyette a másik nagyképű hülye meggyőzte, hogy lehet “esztétikusan” leigázni repcsivel meg bombákkal.
ezt viszont rohadtul benéztek, mert lehet hogy Göring értett a repcsikhez, de hogy a talajhoz meg a kőzetekhez lófaszt se, ez fix.
hat ennyi.

Naooo
Olvasó
Naooo

A matildák nem lőttek szét semmit, mert még el se találták.

Koriander
Olvasó
Koriander

Részlet kérdés.
Hitler nem volt elég pokerfész, hogy tanuló járgányokkal blitzkriegeljen.
vesztett.
a háborúzáshoz idegek kellenek, neki meg nem volt.

Naooo
Olvasó
Naooo

A háborúzáshoz tömeggyilkolni kell, nem megkegyelmezni.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem igaz. rossz stratéga volt, nem számolt a civi kurázsival.

Naooo
Olvasó
Naooo

De.

Koriander
Olvasó
Koriander

pl. te megnyerhetted volna, de nem azért mert tömeggyilkos vagy, hanem mert csapatjátékos. a példaképed ostoba. válassz másikat.

Naooo
Olvasó
Naooo

De azért.
Magányos csapatjátékos.
Nem is ostoba.
Azé se.

Kalman
Újságíró

Én úgy tudom, hogy azt nem tudta elképzelni, hogy a bolsevizmus és a nemzeti szocializmus harcában az általa kultúrnépnek tartott angolok, illetve az európai gyökerű amerikaiak is a bolsevizmussal fognak szövetkezni.

Mivel Dönkerk-nél még nem történt hatalmas mészárlás, elvi lehetősége még megvolt a békekötésnek. Talán erre a békekötésre játszottak. Persze ha Naooo-ra hallgattak volna, akkor lemészároltak volna mindenkit.

Ha megnézed a háborúzó felek lakosságát és területét, nem kétséges, hogy mi tengelyhatalmak óriási túlerővel szemben küzdöttünk. Nyilván követtek el stratégiai hibákat a vezetők, de egyenesen rossz stratégáknak nevezni őket azért túlzás.

Koriander
Olvasó
Koriander

nem lett volna mészárlás, Naooo polgárt pukkaszt, mint mindig.
Guderian jön, lát, győz.
a briteknek, franciáknak hadifogság.
Anglia ki,
Fr.o. is
Churchill a levesbe
az utódjával meglett volna a béke.
helyette 18 km Dünnkirchetől meg kellett állniuk, Guderian engedetlensegert áthelyezik, a pukkancs meg erőt fitohtat. és amikor rájön, hogy most nem a generálisaival kéne izmozni, a britek egérutat nyertek, de ok. ő mint személy győzött.

“Én úgy tudom, hogy azt nem tudta elképzelni, hogy a bolsevizmus és a nemzeti szocializmus harcában az általa kultúrnépnek tartott angolok, illetve az európai gyökerű amerikaiak is a bolsevizmussal fognak szövetkezni.” ezen a részen meg felhúztam a szemöldököm utána meg sírtam. ezt ugye te sem gondolod komolyan. jesszus.

Reszet Elek
Újságíró

Hunn
Újságíró

A köztudatban sikerült Hitlert teljes mértékben demonizálni (az okokba ne menjünk most bele), pedig nem volt minden hülyeség amit mondott vagy tett. Nem véletlenül volt meg a többségi társadalmi támogatása egészen 1943-ig. Persze nyilván fehérre sem kell(ene) mosni.

Nagyon nem véletlen, hogy az úgynevezett “Holokauszt-tagadást” – ami valójában a logikán és a józan paraszti észen nyugvó, egészséges szkepticizmus a zsidók által tanított, ma hivatalosnak tekintett történelmi narratíva irányába – azokban az országokban, ahol a zsidók vannak hatalmon, szigorúan büntetik. Ezen fordul meg ugyanis minden! Az állítólagos “haláltáborok gázkamráiban legyilkolt hatmillió zsidón”…

Mert ha a hivatalos Holokauszt-narratíva igaz lenne, akkor a nácizmus, mint olyan, vállalhatatlan lenne egy normális ember számára. Csakhogy abban az esetben viszont, ha ez a narratíva hazugság, akkor a nácik teljesen normális emberek voltak, akik teljesen normális dolgokért küzdöttek. Én ahány Hitler-beszédet láttam a youtube-on, mindegyiknél azon vettem észre magam, hogy ez az ember teljesen normális, és nagyon sok mindenről azt mondja, amit én magam is gondolok. Sehol sem leltem bennük a neki tulajdonított aljas motivációkat, a gonosz, őrült indokokat, az “ordas eszméket”…

Tehát a nácizmussal és Adolffal, abban az értelemben véve, ahogyan a hivatalos Holokauszt-narratívában vannak lefestve, abban az értelemben nem lehet vele-velük azonosulni. Ilyen értelemben pl. vissza kell utasítsam, ha engem bárki is le-fasisztáz vagy le-náciz. Aszerint viszont, ahogy és ami szerintem a valóságban történt, amilyenek ténylegesen lehettek ők, aszerint viszont úgy gondolom: a jelenleg a világban zajló folyamatok megfeleltethetőek annak a küzdelemnek, amit annak idején ők is vívtak. És a harc, amit ma mi magunk is vívunk… ugyanazon az oldalon, ahol annak idején ők is álltak… aszerint én magam is fasiszta csőcselék vagyok, és büszkén vállalom…

Reszet Elek
Újságíró

A nácizmusnak csak egy része volt a fajelmélet. A fajelmélet tarthatatlanságának és következményei hangoztatásával próbálják a nácizmust teljes egészében szalonképtelenné tenni. Persze a hatalomra kerülés nemzetiszocializmusa más volt, mint a hatalom nácizmusa.

Azért jócskán vannak elsőkézi információk is Hitler személyét illetően. Beosztottjai, tábornokai memoárjai alapján egyértelműen komoly mentális problémái voltak, amelyek a kudarc felé vezető úton egyre súlyosabban jelentkeztek.

A fasizmus és a nemzetiszocializmus közé gyakran tesznek tévesen egyenlőségjelet.

Naooo
Olvasó
Naooo

Egy alsórendű és egy felsőrendű keresztezéséből már csak a felsőrendűbbnél alsórendűbb utódok keletkeznek, vagyis korcsosodás. A fehér ember civilizációt képes alkotni, míg a zsidó, a cigány, a nigger, az arab, csak rombolni.

common man
Olvasó
common man
Naooo
Olvasó
Naooo

“Mert ha a hivatalos Holokauszt-narratíva igaz lenne, akkor a nácizmus, mint olyan, vállalhatatlan lenne egy normális ember számára.”

Miért?

Aldo
Újságíró

Napóleonról is szépen lassan lekopott az a sok hazug mocsok, amit az angolok rákentek.

common man
Olvasó
common man

Nem akartok női kézigránátos osztagot?…..Hitleristák   ja meg még szüljek is

 

INewton
Olvasó
INewton

“Mert nem értékeljük, hogy mekkora bátorság kell ahhoz, hogy odalépjetek hozzánk. Ehelyett sokszor flegmán bunkózunk, pedig simán lehetnénk kedvesen is visszautasítóak.”

Hölgyem, ha maga a szart ezüstfóliába csomagolja, az attól még nem lesz csoki!

Fizikus
Olvasó
Fizikus
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy újabb cikk, de csak kínlódás lett ebből Is), nem nagyon karcolgatja a lényeget, de már be van tojva, hogy gáz van:)

http://www.she.hu/nofilter/20171120-noiesseg-megelese-egyenenkent-valtozik-dorok-wanda.html

lady
Olvasó
lady

Erre mondják, hogy kéretlen tanácsok! :)

Jó pár éve nem voltak ilyen “tudorok “de mintha nem lett volna ennyi összezavarodott nő!