Alter Ego
0 megosztás

Kutyadoki női változatban

Cesar Millan kutyapszichológus avagy a „Kutya-suttogó” 80 országban vetített televíziós sorozatának hatalmas sikere egyértelműen jelzi, hogy a kutyatartás pszichológiáját az alfától az ómegáig sikerült meggyőzően összefoglalnia.

Ha mindez megy egy férfinak, akkor miért is ne mehetne egy nőnek? Igaz? Váratlanul botlottam Victoria Stilwell hasonló külsőségekkel dolgozó televíziós sorozatának egyik részébe. Mit ne mondjak; sokkoló élmény volt. Victoria Stilwell már első pillantásra – megjelenésében és mimikájában is – a töményen antipatikus domina mintaképe. De ha túllépek a személyes zsigeri antipátián, akkor marad a kérdés: vajon képes-e uralni egy efféle domina egy fegyelmezetlen kutyát? Meglehet, hogy talán pont ilyen alkat kell ehhez?

Azt kell mondanom, első pillantásra ébredt tömény ellenszenvemet sikerült az eddig sosem látott nőnek alátámasztania. Első gondolata a család nőtagja által kezelni képtelen husky kankutyával kapcsolatban, hogy vajon ivartalanítva van-e az állat? No persze mi más eszköze maradna egy olyan kutyapszichológusnak, akinek dominanciára törekvése egyetlen pillanat alatt foszlik csúfosan semmivé, amikor a kankutya nyílt színen meghágja? Módszeresen. Aztán jöhet a kifakadás: “képtelen vagyok egy szexmániás kutyával dolgozni”. A szomorú végkifejletet talán mondanom sem kell.

A szexuális zaklatási ügyektől hangos média által felajzott agyam egyetlen villanás alatt állítja össze a messzire mutató következtetést: a dominálni akaró nőt a biztosan bekövetkező kudarctól csak az mentheti meg, ha sikerül az uralni akart és gyűlölt hímet szexuálisan leigáznia; a cél érdekében akár mechanika, vegyi vagy pszichológiai úton, de mindenáron kasztrálnia.

Isten és határtalan haragunk mentsen meg minket a női kutyaidomároktól és a társadalmi dominanciára áhítozó nőktől, akik kutyába akarnak venni minket!

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


18
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
9 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
9 Hozzászólások szerzői
xcsakxKalmanFoxtrott28kangalSzergej55 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
rumospiskóta
Újságíró

Úúúúúúú…   :-)))   sőt : vaÚúúúúú..! :-PPP

Remélem hogy nem jut el odáig ez a fanyar humor mert be leszel perelve az hétszentség.  :-)))

Reszet Elek
Újságíró

A kutya a gazdái hibái miatt (korai elválasztás, nem megfelelő viselkedés) a golyóival, nemiségével fizetett. A farkasok utóda kezelhető házikedvencként tartásához megcsonkításra volt szükség. Valaha társ volt a vadászatban, a munkában, ma a szeretetvágy torzzá csonkított célpontja. Jelen esetben a gyermektelen páros gyermekpótlója.

Ami a cikk áthallását illeti, már többször leírtuk többen is, a nők gyenge (érzelmi és fizikai) természeténél fogva csak úgy kerekedhetnek a férfiak fölé ha gyengévé teszik őket. A sorsnak van humorérzéke, lévén gyönge férfiakat nem éreznek vonzónak. Így lesz a nő hatalomra törekvése, a dolgok irányítása szükségességének vélelmezése a női boldogtalanság kiváltója.

Ha szereted a nődet tedd boldoggá azzal hogy alárendelődésre készteted.

kangal
Olvasó
kangal

Ha nincsenek vele tenyésztési tervek, akkor nyugodt lélekkel lehet ivartalanítani. Mindkét nemű kutyát.

Reszet Elek
Újságíró

Számomra ez természetellenes.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

A videóba belenéztem, pár idézet amire reagálok, nekem is volt kutyám elég sokáig.

A kutya “serdülőkorba lépett és szexista kártevővé vált” Egyértelmű gender – áthallás és férfigyalázás.

üldözi a csajt és megharapja, a csaj retteg tőle, ráugrál a család barátaira: Valószínűleg csak játszani akar, de mivel nagy erős kutya ezért félreérthető. Az én kutyáim is rendetlenek voltak, az asztalra fel-le ugrálva kergetőztek, széttépték az újságot meg összerágták az újságtartót. Reggel felugráltak az ágyamra és összenyaltak, és bepisiltek a szoba sarkába. A fiatal kutyák már csak ilyenek. Nagy kutyának meg kell hely ahol rohangálhat, és ahol intézheti a dolgát. Ingerszegény lehet a környezete.

Érdekes, a srác tudja kezelni (helyén kezelni) a kutya viselkedését. Nem véletlen, a pasik ősei és a kutyák ősei is vadászó életmódot folytattak, megértik egymást. Meg a srácnak elég ereje van kezelni egy ekkora rendetlen szőrgombócot.

És a kutya van megvádolva, hogy szét akarja választani őket. Nézzétek meg a kutya meg a srác arcát mikor együtt vannak, tök jól megértik egymást, tök jó kedvük van. Ez a mém jut az eszembe erről:

Me or the bike or the dog

Mikor odajön a másik nő: Egyrészt egy idegen személy a kutya territóriumában, ugye a kutyákat házőrzésre is szokás használni, másrészt inkább érdeklődően viselkedik mint agresszívan. A szexuális felhang említése dilettantizmus. Akinek volt kutyája, és másik kutyákkal találkoztak, tudja, hogy megszagolják egymás hátsó felét. A kutya nem tud beszélni, de sokkal jobb a szaglása mint az embernek, a másik kutya hormonjait megszagolva is tudja hogy kivel van dolga. Így működnek.

Amikor a kutya az ágyon van és mondják neki, hogy lefelé: Első lábaival paskolja az ágyat, és körbe körbe ugrándozik. Az én kutyáimról is tudom, hogy ez a viselkedés kutya testbeszédben azt jelenti, hogy játszani akar. Ekkor kellene egy valami rongyot fogni és kötélhúzást játszani vele, meg levinni szaladgálni, botot dobni neki vagy akármi. Fiatal szőrmók sok energiával és kevés játékidőt kap. Egyébként, tapasztalatból mondom, idővel néhány éves korukra nyugodtabbak lesznek maguktól is.

kangal
Olvasó
kangal

A husky kurvára nem egy házőrző fajta…

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Megfelelő oktatással kurvára nem érdekli, hogy nem házőrző, gondolkodás nélkül nekimegy minden idegennek. Csak legyen rendesen megmozgatva napközben.

kangal
Olvasó
kangal

Aha, és a territoriális ösztönt milyen oktatással teszed bele?

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Ez a csaj milyen alapon hívja magát szakértőnek?

A bemutatott viselkedések a videón egy tanítatlan, fegyelmezetlen kutya játékos viselkedése.

Nem foglalkoztak vele, nem tanították meg hogyan szabad játszani. Az én kutyám is elkezdte ezt az ugrálós játékot egyszer, de gyorsan meg lehetett tanítani, hogy így nem működik. Az azonnali (nem erős) hasbarúgás ilyenkor gyorsan megtanítja neki, hogy a gazdi nem örül az ilyenjátéknak és másképp próbálkozik. A fog használatáról szintén gyorsan leszokott. Amikor fogat használt játék közben, azonnal pofon lett legyintve.

Ez a kutya semmilyen módon nem lett fegyelmezve, csak szeretgetve és el lett kényeztetve. Plusz a husky MUNKAKUTYA. Naponta ki kell fárasztani, különben elfoglaltságot keres magának. Ugyanez érvényes a vizslára, a labradorra és az összes pásztorkutyára. Lakásban csak az ölebeket és az őrkutyákat lehet tartani, a többinek mozgás és figyelem kell.

kangal
Olvasó
kangal

Az a baj, hogy itt a kutya bedominálta a családot. Nem tudtak vele bánni, nem értettek hozzá.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Velem is bepróbálkozott már pár kutya (vendég kuvasz,  szomszéd bordói dog). Gyorsan letárgyaltuk, ki a vezér. A legkönnyebb dolgom egy Cane Corso-val volt. Nála kb 5 perc beszélgetés és egy darab kolbász megoldotta a rangsor problémáját.

A vicces, hogy a saját szuka goldie-m ugyanezt a rangsort alakította ki mindegyik kutyával. És velük sem használja a fogát, inkább profi birkózó lett.

kangal
Olvasó
kangal

Ez nem nem kérdése, nőt is ismerek olyat, aki tud olyan terhet tenni a kutyára, hogy a kutya vonul vissza.

 

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nők és kutyák, hát igen…

Ismerős kutyáját sétáltattam egyszer huzamosabb ideig, aki természetesen nő volt, és a kutya rendkívül fegyelmezetlen, gazdának olykor simán foggal támadó és folyton morgó jószág. A lakásra kellett minden alkalommal felmennem, ugyanis már a felöltöztetés hideg időben és a póráz ráapplikálása is egy külön hadművelet volt. Volt, amíg meg nem jelentem, a közelemben a kutya hogy, hogy nem, de tudott viselkedni.

Sétáltatás közben is ugyanez volt. Ha velem nagyon erősködni akart a 6 kilós szobakutya, egyszerűen pórázostul húztam magammal, amíg meg nem jött az esze, és ilyen kis csatákból is egyre kevesebb lett közöttünk. Határozottság, erő felmutatása, dettó mint a csajoknál, és csodát lehet művelni.

kangal
Olvasó
kangal

De nézzük már meg. Ha kutyát választ valaki, akkor ne az legyen a szempont, hogy neki az tetszik, hanem hogy milyen fajtának tudja biztosítani a tartási feltételeket és az ösztönszintű kielégülést.

Az a nő mi a faszt tudott kezdeni egy huskyval?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

A kutya tudta hogy mind 2 nő baszatlan picsa, nekem is volt huskym nem volt vele semmi probléma de ez nem olyan kutya ami szobába való!

Nem volt tanítva de szót fogadott mindíg tudta hogy ki a főnök pedig megütve se volt, szépek nagyon de a mozgásigénye nagy!

A nőt kellene elkötni hogy ne tudjon szaporodni mert elég káros személyiség.

Kalman
Újságíró

Minden témához jön egy passzentos Daily Stormer link. Pedig nem keresem. Csak jön:

https://dailystormer.ai/granny-lover-macron-apparently-cannot-train-dogs/

Ha esetleg nem működne a link, akkor direkt link a yt videóra: https://www.youtube.com/watch?v=oG-__27rKOE

Hogy ne legyek clickbait: egy videóra vett beszélgetés alatt Macron kutyája besétál és lehugyozza a kandallót.

A berendezés is megér egy misét: kellemes arisztokratikusan berendezett tér közepébe bebasztak egy “modern designbútort”. A kutya meg telibehugyozza az aranyozást. Jól illusztrálja, hogy milyen szellemi pusztítás folyik. Ha nem látom, nem hiszem el.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tudom, hogy (nagyon:) halványan kapcsolódik, de be akartam rakni valahova:)

http://regvolttalanigazsemvolt.reblog.hu/jo-a-kuta-de-a-lakokocsi-meg-jobb-level-a-kutyasoknak