Férfihang.hu
0 megosztás

Európai Parlamenti vita a szexuális zaklatásról és bántalmazásról

A női Európai Parlamenti képviselők sem kivételek, ők is nagyon sokszor találkoztak már szexuális zaklatással. – Hangzik el a HírTv híranyagában, amelyben az Európai Parlamentben megrendezett vitanapról tudósítanak. A vitában negyvenen kértek szót, de csak öt férfi volt közöttük. Az EP 10 nemzeti programot irányoz elő a nőkkel szembeni erőszak és zaklatás megelőzésére.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


94
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
85 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
25 Hozzászólások szerzői
HunnTina74BerengarVivienLeighRokapapa Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Csak hogy én, buta konzervatív (mocskos náci) munkás is értsem: Kelet-európában polgárháború tombol, én és kortársaim a megélhetésért küzdünk, esélyünk saját lakásra és csaladra kb 0% főleg hogy a nyugdíj rendszer is a végét járja, szóval támogatnunk kell a szüleinket (vagy majd kell)… Ezt persze fejeljük meg plusz terhekkel: fogadjunk be idegeneket és támogassuk őket a semmiből….De a mi legnagyobb problémánk a nyugati kibaszott kurvák rinyálása… Hát de most komolyan emberek… Valaki mondja el nekem hogy hogyan álljak ellen a szélsőjobbra tolódástól? Ha lenne például a Nordic Resistance Movement-hez hasonló mozgalom, már utalnám is nekik a “tizedet” és velük együtt masíroznék… Pár hónap és betöltöm a 26-ot. Van egy kibaszott albérletem, de ezen kívül semmi! Csak remélni tudom hogy mire a 60-hoz közeledő szüleim keresőképtelenné vállnak, nem csak annyival fogok többet keresni amennyivel drágulnak az árak… És a durva hogy én még jól élek!!!!!! Legalábbis ahogy a barátaim, volt osztálytársak élnek… nekem a 220 nettó épp elég (meg kell nézni a boltban az árakat), HOGY A FRANCBA ÉLNEK MEG 130-BÓL?????????? Ahogy én látom: sehogy…. Csak tengődnek a szülői házban.  Na most eldurrant az agyam. Komolyan tele a fszom

 

 

Elnézést az erős szóhasználatért és a helyenként előforduló helyesírási hibákért (csak egy érettségizett buta szakmunkás vagyok, nincs gender szakos diplomám :) ), de már nagyon tombolnék

Ijk
Olvasó
Ijk

Azért mert a barátaid lúzerek, de te is még beleesel. Nettó 400 alatt lúzer vagy, nem tanultál eleget, nem tudtál rendes állást szerezni. Lúzerek márpedig nem érdekelnek senikt, főleg nem a nyugati liberális gondolkozású nőket. Te nem vagy senki, nyugtázzák hogy létezel, termelsz de a problémáid senkit nem érdekelnek. Neked nincsenek is problémáid.

Nézd meg a politikát, persze az ígéretek is csak üres frázisok. De látsz olyan pártot aki a dolgozó alsó-középosztály problémáival, jövőjével, tisztes megélhetésével foglalkozik? Ha valaki panaszkodni mer hogy nettó 130-ból nem lehet normálisan megélni akkor legfeljebb kap egy többet kellett volna tanulni beszólást, de az már nem érdekes amit megtermel. Legfeljebb a hiánya amikor összecsomagolnak és elmennek külföldre nyolcszoros munkabérért.

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Valamilyen szinten megértem ezt a “forintban mérem a f*szom méretét” hozzáállást, mert például pest megyétől nyugattra itthon csak az a férfi nem tud legalább havi 150et összeszedni aki nem akar dolgozni, fél váltani és/vagy szereti amit csinál, esetleg teljesen életképtelen. Nálunk vannak akik az 500-at is megkeresik, persze ők is csak feketén, viszont míg pl Vas megyében már lakhatási támogatással + 170nettóval keresnek egyszerű gyári betanított összeszerelőket, addig Békés megyében versenyeznek a szakmát, diplomát igyénylő “versenyképes” 100 nettóért. El van itt kúrva valami de nagyon. Én tisztában vagyok a képességeimmel és a személyiségemmel, én fizikai munkára “születtem”, mint alkalmazott. De ugyan akkor azt is tudom hogy mennyire fontos az átlag jóska munkája. A legborzasztóbb hogy a gazdaságot leginkább befolyásolni képes emberek, cégek, kormányok, gyíkemberek tököm tudja kik még nem akarnak minket élni hagyni. Ahogy pillanatragasztó is írja eszméletlenül sokat vesznek el. Persze amikor szarba kerültem az állam nem mentette a seggem, hiába voltam fiatalkorú. Fehér, farokkal felszerelt fiatalként 0 segítséget kaptam az államtól és az általa támogatott szervezetektől (iskola, szociális szervezetek, etc) Persze egy vidéki falu egyik drogos-alkoholista csöves fiatala lennék ha az annyira utált gonosz magyar vállalkozók nem segítenek azzal hogy adnak egy kis fekete munkát amíg betöltöm a 18-at. Rengeteget meséltek arról hogy hogyan nyomják el őket is, hogy hiába hangzik jól hogy egy nagyker havi forgalma xx millió, abból adózik, visszaforgatja, bért fizet és ha éri egy nagyobb kár, mehet hitelért ha nem volt elég tartaléka. Igen, jobban élnek, de a normálisabbjától, akikhez szerencsém volt, nem sajnálom. Megdolgoztak érte, ráadásul vállalták is a kockázatot ami egy vállalkozással jár. Volt egy főnököm aki épp hogy megvette az új házát, el is adta mert egy nagy multi csőbehúzta és máshogy nem tudta kifizetni az embereit. De a lényeg amire kiakartam térni csak felhúztam magam és cikáznak a gondolataim: Normális NEM LOOSER ember nem nézi le a kisembert, az átlag jóskát, mert tudja hogy szükség van rá.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Teljesen megértem amit írsz. K.rva nehéz megélni 100 e körül-alatt. Az életkezdés egy rémálom. Én is voltam itt. Sőt. Vidéken sok éve, akkor 93 ezres PhD ösztöndíjból elment 60e lakásra, a maradékból meg koppantam hó végére és volt hogy csak főtt rizst ettem. Otthonról elköltözéskor a tartalékom vitte a háztartás elindításának költségeit meg kauciót. De hát anyámmal lakni, csajoknál hivatalból elégtelen osztályzat. Emellett napi 10-12 óra agyzsibbasztó meló rengeteg tanulással, aztán sok bénázás után  egy több stressz mint szex párkapcsolat. Talán ez volt a legrosszabb életszakaszom? Nem, a pokolban születtem és ott nőttem fel, szüleim kis híján megölték egymást, ordítottak törtek zúztak drámáztak hazudoztak szemétkedtek állandóan, én meg az ütköző voltam aki szétrángatta őket több-kevesebb sikerrel. Annál bármi jobb. Meglógtam volna szívesen korábban is, de a Köztársasági Ösztöndíj nem volt rá elég. A nélkülözés is jobb mint otthon. Felfogtam úgy, hogy ez egy csatamező amit túl kell, túl lehet élni, győzni lehet. Akkor szoktam rá a heavy metal zenére. Hányni tudok a szerelmes daloktól, de pl a Dragonforce: Flame for freedom tud belőlem érzelmeket kiváltani.

Aztán telt az idő, és több lett a pénz. A volt csajom elkezdte a bait and switch-et alkalmazni, és kihasználandó erőforrásnak nézni engem emberi lény helyett, rám erőltetni az életcéljait, és nekem nincs beleszólásom hogy mit akarok én a saját életemtől. Rájöttem hogy amíg nőügyileg lúzer voltam, addig legalább nem volt rajtam mit kihasználni.

Anyagilag és magánéletileg is az egyetlen megoldás az MGTOW, így kizárólag “én vagyok a felelős az életemért” (ezt mondogasd magadnak ha szarban vagy!), a saját céljaim után megyek és azt csinálok amit akarok. Ha nem kell családi autó meg lakáshitel meg adósságcsapda, akkor járok biciklivel, vagyok albérletben ott ahol épp a melóm van, fix meló esetén meg félre tudok tenni pénzt lakásra, nem kell fancy hülyeségekre (nyaralás dekorációk stb) két kézzel szórni a pénzt. (Helyette munka által el lehet jutni jópár helyre tanulni – dolgozni – eszmecserézni) Eljutottam sok fanatizmus által oda, hogy a nettóm töredékéből meg tudnék élni, és fizetésnapon megy lakásra spórolt pénzbe a nagyobbik fele. ( “Magamnak fizetek először”, ez fontos!) Rázós meg nehéz, de megéri. És senki nem szól rám ha néha rumli van meg elkések. Pörgök ezerrel de így érzem jól magam. Jönnek az eredmények. Ma is belehúztam 12 órát. Átdolgoztam az ünnepnapot meg a következőt is át fogom.

Megfogadtam: Soha többet nem leszek szerelmes! A szerelem hülyeség és hazugság, a legdurvább de agyon reklámozott kábítószer mind közül! Gyerekem nem lesz, de majd az eredményeim tovább élnek helyettem.

És igen: nem nézzük le az átlag Jóskát, mindenki áll / kezdi valahol

hunbagira
Újságíró

Néha úgy érzem, hogy a vonulgatás már kevés az arabok módszerei lennének célra vezetők….ilyen téren is.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Ha a nettód 220 ezer, akkor a munkáltatód bérköltsége kb 408ezer Ft. A 220-ból fizetsz 27% áfát, az 46 ezer. Tehát abból, amit megtermelsz, havi 234 ezret az államnak ajándékozol. Más körülmények között ezt útszéli rablásnak szokás hívni, de a felvilágosult demokráciákban ez az un. jóléti állam.

ggwp
Olvasó
ggwp

nem hinném hogy vigasztalja azt, hogy a munkáltatója erre a bérre 408 ezret fizet ki, no offense. Engem sem érdekel hogy mennyit fizet a munkáltatóm értem, ha egyszerűen nekem ez kevés. Nem vigasz.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Én gyakran belegondolok ebbe. Kétszer annyit kell dolgozni mint amit nettóba megkap az ember. Ezért aztán baromira oda kell tenni magunkat. Nincs olyan hogy beteg vagy, fáradt vagy ez meg az van a családdal. Van gyógyszer meg kávé, és élünk, csinálni kell mert számítanak ránk és ez felelősséggel jár. Pont. Családos kollégák sokkal szomorúbbak – ingerültebbek – gondterheltebbek , stresszesebbek mint a fiatalok, miközben kevésbé pörögnek. Intő jel. Ha zsetont akarsz félretenni, akkor ne szerezz be magadnak plusz kiadásokat! És a munkához a 21. században a folyamatos tanulás is társul, meg nem árt a magán célokhoz se, ezért ki kell iktatni aki lenyúlja a pénznél is drágább szabadidőt. Tartani a szemünk a célon, ez a lényeg.

Regnix
Újságíró
Regnix

“Csak tengődnek a szülői házban.”

Vagyis “Pánpéter” szindrómás, mamahotelben élősködő, gyermeteg lelkületű, elköteleződéstől félő pasik, akikből a többdiplomás, erős, önálló nőknek választaniuk kellene. “Egy kolbászért nem tartok egész disznót”, hogy idézzem a klasszikust.

Reszet Elek
Újságíró

Éhes koca makkal álmodik.

Tina74
Olvasó
Tina74

Ezt akár egy spanyol is írhatta volna. Pedig ők nem Kelet-Európa. Mellesleg mi sem. Mi Közép Európa vagyunk…

common man
Olvasó
common man

Már az is megfordult a fejemben vajon ez az egész nem egy mesterterv része ami a felfokozott világméretű hisztériakeltés és néhány beáldozott tiszt után Trump ellen fog irányulni?

Reszet Elek
Újságíró
Kalman
Újságíró

Teljesen nyilvánvaló, hogy nem lett volna szabad a nőket szavazni engedni, pláne nem a parlamentbe. Tudom, nem túl konstruktív, de kikivánkozott.

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Valamilyen szintű választási jogot hagyni kell nekik. Jobb, vagy balkezest kérnek :D Na jó ez nagyon nő ellenes volt… De pl hogy bal, jobb, szükség esetén két kézzel CSINÁLJÁK, szerintem ebben szabadon választhatnának :) (mocskos szexista disznó béta kockák)

 

Egy kicsit off: Eddig én is csak olvasni jártam ide és amúgy tényleg durvul a komment szekció, illetve az átlag jóskák nőkhöz való viszonya. A mostanában olvasható kommentekből (ilyenek az általam írtak is) egy először idetévedő könnyen azt hiheti hogy ténylegesen nőgyűlölő, rasszisták gyülekezete az oldal. Persze ha így is lenne, megérthető azt a sok hülyeséget elnézve ami tőlünk nyugatra és egyre gyakrabban nálunk is tapasztalható. Kb másfél éve olvasom a redpill témájú cikkeket, nekem nagyon sokat segítettek, sok mindent megértettem. A lényeg hogy bár eretnekségnek számít manapság, de a nőt tényleg úgy kell kezelni mint egy gyereket, egy alárendelt személyt.

ggwp
Olvasó
ggwp

Azon gondolkodom, hol lesz a vége ennek a tömeghisztériának, és férfigyűlöletnek, no meg hogy a férfiak meddig tűrik ezt a kasztrálást. Ez a metoo kampány már undorító.

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Pontosan addig amíg MI férfiak hagyjuk ezt folytatni. Amit én rövid negyed századom alatt láttam: Ha átlag jóska felé megindulsz ökölbe szorított kézzel, ha defenzíven is viselkedik, ökölbe szorítja a kezét reflexből: tehát ha kell, visszatámad. Ha ugyan ez a szitu, de nő felé mész, akkor az esetek 99.91%-ában menekül/összehúzza magát. A maradék 0.09% az amikor nem veszed észre hogy van pár fehérlovag a közelben, akikről a csaj tud és ezért meri játszani a “tökös csajt” :)

Reszet Elek
Újságíró

Nincs olyan hogy MI férfiak. Nincsenek bikacsordák. A nemek közötti munkamegosztásnak (és egyensúlynak) mindig is része volt, hogy a nők mozgatták és éltették a közösségeket, a csoportok belső viszonyait, annak dinamikáit, fórumait. Mára (ellentétben a régi lazán kapcsolódó kis egyedszámú közöségekkel) ezek a viszonyok minden apró esemény kapcsán minden egyén számára döntővé és kikerülhetetlenné váltak. Amikor elnőiesedésről beszélünk valójában erről a folyamatról beszélünk. Ebben a világban egy egyedülálló férfi sosem indul ugyanarról a szintről sőt valójában egyre kiszolgáltatottabb a női agymenések, igények számára. A férfiak természetétől ellentétes az a fajta összefogás, ami a mai jelenségekkel felvenné a harcot.

A mai világ a nők világává vált, ahol a maguk hidegháborús módszereivel, jobbára tudattalanul, öldöklő küzdelemben vannak egymással. Régebben volt ellensúly ma viszont az egész libavircsaft akadálytalanul folyik. Ha megnézitek, a közösségi hálóban mások kicsinálása, a csoportba összegyűlő és együtt gágogó tojók felszínes csoportjai ( ilyen a metoo “kampány” is), a szőrős hónalj kampány és az összes hasonló szarság teljesen ugyanaz a női idiótaság. Mindez persze a cselekvésig tart (ebben nem valami jók a nők), a tetteket szeretik másra bízni, mással végeztetni. Jelen esetben jogászokkal, paragrafusokkal, rendőrökkel.

Az egyensúly felborult és a nők eddig kordában tartott önvédő készségei felfalják a civilizációnkat. Ha bárki látott  már kizárólag nőkből álló “közösséget” (vérző kobrák gyülekezete) működés közben az tudja mire gondolok amikor azt mondom, hogy ma már az egész világunk kezd így működni.

Alter Ego
Szerkesztő

“Nincs olyan hogy MI férfiak. Nincsenek bikacsordák.”

Sosem értettem egyet ezzel a férfiértelmezéssel. Az ember nem szarvasmarha. Minimum majom. Összehangolt férfiközösségek mindig is léteztek; a vadásztársaságoktól, a hadseregeken át, a szerzetesrendekig. Van olyan, hogy MI férfiak! A hozzászólásod további része pedig éppen azt láttatja, hogy mennyivel kooperábilisebbek, szervezettebbek, ösztönösen is jobban működők a férfiközösségek, mint a nők közösségei.

Reszet Elek
Újságíró

Tudom hogy nem értettél egyet, te hiszel a közjogi küzdelmekben.

Mások számára ez a rendszer már túlment a javíthatóság határán. Miután kimúlik – ha fajunk nem pusztul ki – mi férfiak majd összerakunk egy újat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én csak azt nem értem, hogy tényleg ennyire nehéz egyszerűen elfogadni a tényt, hogy ez a két faszi (Weinstein és Marton) pusztán hibbantak? Ennyire hihetetlen, hogy vannak ilyenek is, kerülhetnek magas pozíciókba, és megpróbálhatnak visszaélni a hatalmukkal? Hogy tényleg lehet nő, akivel szemben túl messzire mentek? Nem az összes faszi a világon van vádolva, hanem ez a két faszfej.

RedGreg
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Ki ez a hülye picsa és mit tett le az asztalra?

Itt senk sem küld el senkit az anyjába. (“Legfeljebb én vgy Zed”)

szerk: Umm ezt most találtam, hát ez hülye…

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Esetleg ha megtalálod a videót valahol, belinkelnéd ide? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Menjek az anyámba?

Alter Ego
Szerkesztő

Te is tudod, hogy ez nem igaz. Millió helyen a szemét férfiakról van szó, arról, hogy minden nő érintett. Hogy ez egy szisztematikus elnyomás eredménye. Megatöbbi.

Most aztán be van igazolva, hogy minden férfi visszaél a hatalmával. Ez a természete. Arról persze nem esik szó, hogy a nő maga várja el a férfitól, hogy akarata, hatalma, önérvényesítő képessége legyen, mert különben nem férfi. Olyan ostobák a feminista nők, hogy nem veszik észre, hogy pont annyira a női nemet kellene hibáztatniuk, mint amennyire a férfiakat: a férfitól oly sokat váró “kurvaságukért”, a férfiak “neveléséért” (mindkettő érvényes idézőjelben és szó szerint is).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ebben minden nő érintett, a pasik meg kiállhatnak, hogy őket meg legalább egyszer minden nő akarta már manipulálni, kihasználni. Mindkettő igaz.

De azért addig ne menjünk már, hogy konkrét ügyekben is mosdatjuk az egyértelműen seggfejeket. Egész más a #meetoo kampány ellen felszólalni, visszahisztizni, mint Weinstein vagy Marton ügyében okoskodni, és minden érintett nőt szétszedni. Ők állítanak valamit, M.L. és Weinstein pedig nem tagadták, és nem is perelnek a becsületükért.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha a vádak igazak (mármint konkrét vádak, amelyeket a BTK is nevesít) akkor nem is lehet mentegetni. A törvény az törvény.

Vedd csak észre, hogy a Marton ügy kapcsán pont annyira leszerepelt a női nem is, mint amennyire a férfiak. Nézzük csak a hisztérikus “világos vászonruhás nőt” aki a saját hülyeségét téveszti össze a zaklatással, vagy méginkább azt, aki előbb kis kézimunkával elégítette ki Martont egy pikáns szituációban, majd még szopni is visszament önként és dalolva, aztán most beáll a kőhajigáló tömegbe, mocskolja az egykori szeretőjét. És még olyan hülye is, hogy azt hiszi, hogy bárki is beveszi, hogy áldozat, holott csak szakított, mert belátta, hogy “nem lesz ez egy egyenrangú kapcsolat”.  Egykori szeretőt így elárulni alávaló, gusztustalan dolog. Mintha a nők nem akarnák felismerni, hogy a szexuális kapcsolat is morálisan kötelez.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

És az orális szexre kényszerítés? Mert lehet örökké ezt a vászonruhás nőt pajzsként magatok előtt tartani, itt 8 nő sztorija pörög egymással párhuzamosan.

De abban egyetértek, hogy amíg valaki bűnössége nem bizonyított a bíróságon, addig nem jogos őt nyilvánosan meghurcolni, állásától, jövedelmétől megfosztani. Korábban is leírtam már, én mit gondolok a 20 évvel korábbi ügyekről. Elhiszem, csak ez az “és ezzel mit kezdjek?” kategória. Viszont az, hogy nem pereli be őket Marton, számomra teljesen érthetetlen, simán nyerné.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem olvastam, hallottam mindegyik vádlót. Az egyik (általam fent említett) esetben csak annyit mond a telefonáló nő, hogy “és odanyomta a fejemet a nemiszervéhez”… Ami nagyon manipulatív és sejtelmes szöveg… Ha bűnös dolog lenne odanyomni egy nő fejét, akkor nagyon sok férfira szabnának ki egyenként 200 évet.

A kényszerítés bűncselekmény. Nem is vitatja senki sem.

De ugye nem keveri össze senki sem a finom rábeszélést és a beleegyezéses partnerek közötti játékos évődést, “erőszakot” a kényszerítéssel? Mert én attól tartok, hogy egyes agyamentek holnap már minden odahúzott fejért pert indítanának.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerintem itt egyértelmű, hogy kényszerítésről esik szó. Nézd, ez egy nehéz helyzet. Semmi sem bizonyítható, felmerül a kérdés, hogy akkor miért. Én arra gondolok, de nyilván csak magamból indulok ki, hogy velem is megesett olyan hazafelé tartva, a nyílt utcán, ráadásul ablakok alatt, hogy letámadott egy faszi (cigány egyébként), a vállamnál fogva nekitolt a falnak, és elővette a farkát, hogy verjem ki neki. Ez megtörtént, bizonyítani nem tudnám, de abban biztos vagyok, hogy ha alkalmam lenne rá, legalább nyilvánosan visszaküldeném a jó édes anyukájába, mert ő is és én is tudjuk jól, mi történt, és hogy ő milyen ember. El tudom képzelni, hogy a düh, a tehetetlenség érzése csak fokozódik, ha egy ilyen mélyen tisztelt művészúr azon oldalát volt szerencsétlensége megismerni valakinek, amit sosem akart, és persze senki sem hiszi el róla. De nem vagyok hülye, én is vágom, hogy ezek csak teóriák, és épp azt mondom, hogy mivel bizonyítani nem lehet, csak ismerve néhány részletet, véleményezni tudjuk. Egy ártatlan ember pedig, akinek ráadásul ennyi jószándékú támogatója van, mint neki, gyanús, hogy nem áll ki a becsületéért. Még én is kiállok veled vagy bárkivel szemben itt is, ha úgy érzem, hogy valaki hamisan vádol, pedig aztán ez egy anonim fórum, éppenséggel semmi sem múlik rajta, ellentétben neki kb. minden.

ggwp
Olvasó
ggwp

“Szerintem itt egyértelmű, hogy kényszerítésről esik szó.”

– Ez a lényeg. MIndenki azt hiszi, hogy ‘szerinte’ ez meg az történ, szimpla bemondás alapján, és a megbotránkozásra feluszított tömeg próbálja legitimmé tenni ezt a kijelentést, akár igaz, akár nem, csupáncsak azért, mert a téma trendi, feminista és teljes mértékben eldönthetetlen sok év távlatából.

Én nem mondok semmit, vagy megbaszta őket, vagy sem, pont leszarom, felőlem megdögölhet a csávó is meg a vádaskodó picsák is.

Az uszítás, a teljes mértékben bizonyíthatatlan, szimpla bemondáson alapuló, mások életét tönkretevő vádakkal van a bajom, és azzal hogy az internetes nyilvánosság azonnal bármilyen vádra már ölni akar, csak azért mert fennál a “kiszolgáltatott nő- cúnya gazdag bácsi “helyzet.

És emiatt életeket tesznek tönkre. Ja hogy nem fordult azonnal rendőrségre? Az ő hibája, menjen pszihológushoz.

Ja hogy ha amerikában ugyanezt megcsinálja mondjuk egyszerre 10 picsa, mivel még 10 év távlatából is milliókat lehet kaszálni, a semmivel, a megjátszott könnyezéssel, a hisztivel, sírással? A hülyének is megéri, hát még a szerepért szopó színésznőknek, akik azt mondanak, amit akarnak, mert úgyis neki hisznek elvégre ő egy kibaszott nő, neki jár ez a privilégium.

( Mert az alja magnina gecinek azonnal oda kell kommentelni hogy ez ‘megengedhetetlen, felháborító, az iylen nem ember, stb, csak hogy önmagát a többi nő előtt igazolja a neki járó fiktív (pina) jutalomért, hogy ő milyen kibaszottul tisztel minden nőt, és Ő nem ilyen ám.)

Eljutott odáig ez a metoo kampány hogy ha akárkiróől, egy 20 éves szűz srácról is mondjuk összebeszél 3 nő, tönkretehetik az életét, minimális erőbefektetéssel, semmi jogalappal, pusztán abból hogy elkezdenek hestegelni, és máris raja a világ és a femnáci csorda szeme, és kezdődik az alázás. Aztán ha kiderül, hogy hamis a vád, nem történik semmi, csak egy életet tettek tönkre.

Tömegével van tele az internet ilyesmivel, és itt is ez kezdődik el. Hajrá.

ui.: és meg nem említettem a női bírók elfogultságát, mikor egy anyagyilkos nő kevesebbet ül mint egy erőszakot megkísérlő férfi.

 

Alter Ego
Szerkesztő

Nem akarom elhinni, hogy ennyire másképp gondolkodnának a nők, hogy amely elbeszélést szerintem a férfiak jelentős része inkább egy konszenzusos erotikus autósrandinak lát, azt egy nő csakis erőszakként tudja értelmezni. Ez azért is lehetetlen, mert azért csak ott vannak az ilyen alkalmakkor a csajok is. És ők is tudják, hogy ilyen szituációkban egy kis rábeszélés vagy a fejük finom odahúzása után aztán hamar átlényegülnek “szégyentelen kurvává”. Ilyen egyszerű utalásokból, hogy “odanyomta a fejem” egyáltalán nem jön le nagy bizonyossággal, hogy kényszerítés történt. Akit kényszerítenek, az szerintem nem marad “odanyomva”, biztosan szenved, küzd, tovább kellene vele erőszakoskodni, és ettől a férfiak egy elég jelentős részének már annyi is lenne az erekciójának, kivéve a valódi vadállatokat. Eközött a két ember között már korábban szexuális kapcsolat, petting volt, a nő maga meséli el. És aztán ha valahol könnyű megúszni egy erőszakoskodást, az egy zsúfolt színházterem. Majd biztosan elmenne találkozni vele, beszállna az autójába, ha már korábban is erőszakot tettek rajta. Ugyanmár! Ordas nagy kamu az egész! Ahogy fentebb írtam: gerinctelen az ilyen nő, aki így vádaskodik az egykori szexpartnerével.

Naooo
Olvasó
Naooo

“itt 8 nő sztorija pörög egymással párhuzamosan”

Minek mentek oda.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Végülis az lehet, ha így belegondolok, hogy a fejodahúzást inkább így kéne értelmezni. Ha nem tiltakozott és leszopta, akkor nem értem a problémáját. Most már bennem is keverednek az ügyek. :)
Elvileg volt viszont egy olyan, amikor csak le akarta szopatni a csajt, de ő nemet mondott, és akkor volt ott valami barátja is Martonnak, aki meg kiverte a kocsiban. Az akkor egy másik sztori lehet.

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, az másik ügy. A botrányt indító első ügy.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Aki leszopta, az nem értem, mit sipákol.
Aki tiltakozott, és nem is tett semmit, neki hajlandó vagyok hinni továbbra is.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Aki leszopta, az nem értem, mit sipákol.”

– Hölgyem, ez a pénz hamis.

– Hamis? Akkor engem megerőszakoltak!

 

Alter Ego
Szerkesztő

Oké, csak valaki mondja meg nekem, hogy ha ezt Veiszer Alinda műsorába betelefonálva elmondja a nő, miért nem közli senki sem akkor és ott, hogy azért ez nem éppen tűnik erőszaknak… Csak hümmögnek Sárosdi Lillával. Kihasználják a helyzeti előnyt, ahelyett, hogy visszautasítanák a kétes vádaskodást. Pedig ha tényleg tisztességes eljárást akarnának Martonnal szemben, akkor ez kutya kötelességük lenne szerintem, már csak azért is, hogy ne veszítse el Sárosdi Lilla az arcát.

Szóval komoly kételyek merülnek fel bennem, én korántsem tudok olyan felhőtlenül hinni semmiben sem, mint te. És most látja minden férfi, hogy mit művelnek a nők. Mit gondolnak szerinted?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Gejza
Szerintem egyszerűbb ez ennél. Vannak ilyen emberek, akik bármibe belehúzhatók, annyira gyenge jellemek, megtesznek dolgokat, pedig belül annyira nem akarják, aztán bennük marad a tüske, és őszintén hiszik, hogy őket csak rávették. Nincs tartásuk és önkritikájuk. Őket hívjuk klasszikus áldozattípusoknak talán.

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, csakhogy ilyen önkritikátlan ostoba embereken más emberek sorsa múlhat. Ezt ő simán elmondhatta egy televízió adásban és senki nem érez felelősséget ezzel kapcsolatban. Tipikusan ez a probléma a boszorkányüldözéssel: ha valakit elkezdenek szétmarni, akkor nincsenek többé gátak. És ez a férfiakon csattan végül általános alanyban. Velük szemben is most omlanak le éppen a gátak.

Alter Ego
Szerkesztő

De ugye csak pszichológiai értelemben akarod őket “klasszikus áldozattípusnak” tekinteni? Mert önmagán kívül senkinek sem áldozata az ilyen ember.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezzel én sem értek egyet, nyilván látom, mi zajlik, és tényleg durva, hogy akárkit meg lehet vádolni akármivel következmények nélkül. Addig a pontig egyetértettem, amíg csak Lilláról szólt, illetve úgy mondom, hogy ha igazat mond, amit végülis elhiszek, akkor jogos a dühe, de máshogy rendeztem volna. Eleve minden ilyen ügyet másképp rendeznék, a facebookra írogatás, sajtóban haknizás nem a módja. Meg hát pláne nem 20 évvel később.

“De ugye csak pszichológiai értelemben akarod őket “klasszikus áldozattípusnak” tekinteni?”

Igen.

Reszet Elek
Újságíró

Mi köze van a kommentednek az enyémhez? Nyilván mindkettő szardarab, de itt már régen nem róluk van szó. Szerintem ennek már neked is le kellett volna esnie.

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Alter Ego igazából leírta amit akartam. Bár nem éltem a régi időkben, az biztos hogy most is jelen vannak a férfi közösségek akárcsak hétköznapi szinten. PL baráti társaságok ugyan úgy “mi” és van valamilyen “egy falkába” tartozás feelingje vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg. Az mondjuk TÉNY hogy bármennyire is erős az összetartás ilyen “csordákban”, rivalizálás valamilyen szinten mindig van… De ez már emberi természet: a nők olyan szinten rivalizálnak hogy a legjobb barinő torkát elvágnák ha 2 perc múlva az érdekük azt szolgálná… Míg mondjuk egy barátért, haverért, a csordád tagjáért, idegen emberekkel verekszel és talán az okát sem tudod :D Ha nem lennének férfi közösségek, ahol akár a versengés okán, vagy alapból maguktól be nem sorolódtak volna valamilyen szintre (cool csávók > kevésbé cool arcok > looserek > nagyon looserek) akkor a civilizáció sem jöhetett volna létre aminek ugye a siratása az oldal egyik leggyakoribb témája. A nőknél megfigyelhetőek ezek a ranglétrán EGYMÁS közötti besorolódások? Nem hiszem. Ezért nem képesek közösségként viselkedni még kis számban sem. (barátnő a barátnőt kövezi :) )

Én az elnőiesedést abban látom amikor a haveri társaságok ahelyett hogy egymást is védenék (hiszen közös érdek: együtt erősebbek), még a saját haverjukat is röhögve videózzák ha azt valaki megtámadja ;) Na ez az elnőiesedés. Vagy az ahogy a bérproblémára reagálnak:

1. Mint jó ribanc tetszeleg és mások szapulásával igyekszik magát jobb színben feltüntetni a munkaadó/főnök előtt ahelyett, hogy a teljesítményével mutatná meg hogy ő kell a cégnek/ő érdemli meg az előléptetést/emelést.

2.  Nem jut eszembe más. Illetve a picsogás, azt én is csináltam de ha lehetőségem lesz alkalmazottként többet keresni, akkor tuti lecsapok rá :)

Reszet Elek
Újságíró

Te tiznévesekről meg gyerekekről beszélsz. Nincsenek valódi férfiközösségek. Nézz körül! Te fiatalnak tűnsz a kommentjeid tartalma alapján. Milyen közösségben vagy munka mellett? Szerintem a legtöbben a családjukkal (ha van) meg néha eljár kocsmázni a haverokkal esetleg valami meccsre.

A nők gyöngébbek lévén olyan társas viselkedési formákat alakítottak ki amelyek a túlélésüket és az érdekérvényesítésüket szolgálta. Az hogy minden kritika nélkül összezárnak és védik egymást, ha férfi fenyeget, alapvető és ösztönös. Ezért jó hasonlat a libák csoportja, mert ugyanazt csinálják.

Persze ha meg magukban vannak azonnal megy a cicaharc, folyamatosan, örökre változó, kaotikus kavargásban. Valójában ugyanezt csinálnák a férfiakkal is, elvégre ugyanezen eszközöket használják (mondhatni nőként kezelnek minket és persze nem értik miért nem úgy reagálunk – ezt persze nem rovom fel nekik mert mi meg férfiakként próbáljuk kezelni őket) egészen addig, amíg a férfi az asztalra nem csap és rá nem szól, hogy:

https://www.youtube.com/watch?v=Lv3AY1zTzaE

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Igazad van, fiatal vagyok. De én a húszon éves korosztályról beszéltem. Persze az idősebbek minden napjairól keveset tudok :/ Lehet hogy ott már tényleg nincs semmi, bár 1 társaságot ismerek mint ellen példa (néha lógtam is velük). Persze ez kevés ahhoz hogy általánosságban beszéljek a 30 feletti férfiak életéről :)

Reszet Elek
Újságíró

Ne érts félre, a korodat mint tényt nem pedig mint érvet hoztam fel. Ki nem állhatom amikor valaki érvként használ egy biológiai tényt.

A huszonéves ha munkába áll meglehetősen kevés ideje marad mellette.

Szerintem nincsenek igazán férfiterek manapság. Ami hasonlítana hozzá, oda is benyomulnak a nők. Sosem értettem milyen ösztönből teszik, de mindig megjelennek, nyomulnak és követelőznek, akár törvényi erővel is fenyegetőznek. Talán paranoia az alapja vagy kontroll mánia?  A férfiak viszont baromira nem akarnak benyomulni a női terekbe (szociális terekre gondolok).

Nyilván lehetne találni, de meglehetősen nehéz és kevés idő van kitölteni. Pl. egy hoki edzésen tuti nincsenek csajok. Szerintem pecázni is azért jár egy rakás pacák mert ott végre nem baszogatják a nők. De még egy konditeremben is ott lebzselnek a simulós szerkóikban és elvonják a férfiember figyelmét a vas gyúrásáról. Pedig néha az ember csak ellene magában és nem a húspiaccal akar foglalkozni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én mondjuk szeretek pecázni, de hagyom a fiúkat, elvonulok a magam kis egyszerű botjával, és élvezem az egyedüllétet. :)

A konditeremben meg még jó. A dögös külsőért tenni kell.

Naooo
Olvasó
Naooo

Dildókirálynő.

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Nem értettem félre egyáltalán, én kifejezetten szeretem az idősebb/tapasztaltabb emberek véleményét hallgatni/olvasni. Max ha semmilyen logika mentén nem találom értelmét akkor nyugtázom hogy nem értünk egyet.

Ebben igazad van. Amióta dolgozok nekem is nagyon ritkán van arra időm hogy a “spanokkal” lógjak, a hobbikról nem is beszélve. Nálam a foci volt a befutó amit váltott munka mellett a játék (gépen). Persze utóbbiban nagyon felütötte a fejét a gender szarság, a feminista faszság etc etc. Nem tudom mennyire vagy képben a kocka világgal, de gondolom hogy annyira igen, hogy az is inkább a férfiak világa (abba hogy mennyire férfias dolog a játék, abba ne menjünk bele, mert ezt én rühellem a legjobban. A steven segal filmeket a legtöbb mai 30-40es férfi imádta, de annyira szürreális akció játék mint az ő filmjei, szerintem kevés van)  Engem 2 okból ragadott meg: az “e-sport” miatt, valamint a jó sztorik miatt, amiket nem csak 1-másfél óráig bambulok oszt jóóóvan, hanem aktívan részt is veszek benne, akár a végkifejletet is befolyásolhatom és akár 8 órás is lehet a történet. Na de ezeket is elkezdték egyre inkább szétcseszni (nehogy mááá nagy csöcse legyen a nőőőnek meg miért ilyen véres, miért ölik meg azt a patkányt a csatornában-persze a mellette elhulló 200 férfi karakter lófaszt se érdekel akkor épp, etc etc etc etc etc) és ha jobban belegondolok férfitér már tényleg nem létezik, viszont szükség lenne rá.

Ez a csak “bambulok ki a fejemből és valami monotont csinálok” dolgot már többször olvastam az oldalon, ezeket a kikapcsoló programokat, mint a tv merev bambulása-kapcsolgatása és még meg is értem az értelmét, bár szerintem ez viszont nagyon is korhoz köthető dolog lehet, mert az ismerőseim se igazán tudnak nyugton maradni, ha nem alszanak, kényszeresen lefoglalják magukat valamivel.

Reszet Elek
Újságíró
Kalman
Újságíró

Én 34 vagyok, Reszet és közted ülök a korfán.

A gamerkedés miatt akartam beleszólni. Tömören az van, hogy a gamerkedés csak minimálisan van a TV bambulás felett. Én játékfüggő vagyok, de szerencsére csak annyira, hogy amellett még éppen funkcionális ember vagyok. Küzdök ellene, mint malac a jégen, de csak szintentartani tudom, megszabadulni tőle nem,

A steam számolja, hogy hány órát játszol a játékokkal. Mikor kiadja, hogy mondjuk 160 órát, bazmeg, az egy munkahónap. Ha mondjuk tisztességesen ledolgoznád a 8 órát, akkor lenne annyi, mert nettóban valójában sokkal hosszabb idő alatt dolgozol le 160 órát. Viszont a játékban az az idő tényleg nettó el lett baszva. Nem tudom te konkrétan neked milyen számaid vannak, én ezt a 160 órát konkrétan láttam az egyik játéknál, és lehűltem tőle.

Az, hogy a történetet alakítod kamu: pontosan az írók által meghatározott keretek között mozoghatsz, max 2-3 féle alternatívát játszhatsz végig, ami nem sokkal több, mintha egy filmnek 3 vége lenne. Rohadtul kreatív, mondhatom.

Ezektől az időrabló szaroktól meg kell szabadulni. Egyébként a kommentelgetés is hasonló. Ezért kellene inkább IRL férfiklubbokat alapítani, és oda járni. Ha összeadom a kommentolvasással és írással töltött időt, kijön, hogy hetente kétszer három órára simán leülhetnék egy klubba helyette. És mennyivel értelmesebb lenne…

Viszont ahogy Reszet is írta férfi terek nincsenek, és kurvanehéz csinálni. Nagyon kevesen vagyunk, akik érezzük, hogy erre szükségünk lenne, és még kevesebben, akik időt is szánnak rá.

Én egyébként beszélgetős típus vagyok, nekem simán jó program simán beszélgetni összejönni, de a férfiszférában szokták írni, hogy a legtöbbünknek az a program, ha valamit csinálunk.

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Kalman igen, nem kedved szerint alakítod teljes mértékben a sztorit, de eléggé befolyásolod. Pl Metro 2033 Last light, én tűkön ülve játszottam végig és mivel valamit csináltam is, nem azon agyaltam mint a filmnézések esetén hogy na akkor ennyi meg annyi az esélye hogy így vagy úgy fejeződik be a film, etc etc. SŐT ahogy én mostanság nézem, a jó és rossz karakterek a játékokban teljesen máshogy jelennek meg mint a filmekben. Mint például a Borderlands 2-ben (ez ilyen képregény szerű fantasy, nem a zsánerem, de nagyon nagyon ajánlgatták ismerősök). Na abban a játékban én a végén nem akartam megölni már a “rosszfiút”, még rá is kerestem hogy nem lehet-e beállni mellé :( Több játék vége lep meg, (főleg ahol picit befolyásolni is tudod a történetet egy-egy karakter megölésével, megmentésével, etc etc) mint film.

A játékidő:
Hagyjuk. Annyi a biztos hogy tavaly még voltak olyan idők amikor a steamprofilom szerint “az elmúlt két hétben 70-90 órát játszottam”. Azóta több a muszáj, ezért olyan 30 óra jön össze (originnel és ubi kliensel együtt). Én nem nevezném játékfüggőnek magam, sőt senkit mert mindenkinek van valami felesleges fszsága amivel csak elcseszi az időt és ezt ki is szoktam mondani. Ha erre még jön reakció hogy mi felesleges meg mi nem akkor igyekszem azzal lezárni hogy: “nap közben enni, inni, szarni és hugyozni muszáj, a többi felesleges. Az hogy ezeket hogyan oldjuk meg (enni részhez például munkával keresett pénzből vásárolunk vagy gyűjtögetünk, az már részletkérdés)

Azoknak akik utálják a játékokat :) https://www.youtube.com/watch?v=8Lwagct_ySs

Szerintem a kikapcsolódás, az  aktív pihenés (módjától függetlenül) egyáltalán nem felesleges. Ha ezekkel a fantasztikus időrabló szarokkal nem tudnék kiszakadni egy kicsit a valóságból, lehet hogy már én is a truck of peace sofőre lennék :)))) https://www.youtube.com/watch?v=kUBXRSK0osI&feature=youtu.be

Dumálni én is szeretek, engem is érdekelne egy ilyen férfi klub, de ahogy az okokat fel is soroltad, nem hiába nincs ilyen. Mondjuk számomra a dumálás is a valamit csinálás kategória (egyszerre beszélni és valamit csinálni képtelen vagyok. Max a poénkodás megy meló közben, aztán meg a fejvakarás hogy “húúú bzmeg mit csináltam”)

 

 

RESZETELEK: Köszönöm a cikket, ezt még szerintem nem olvastam.

Kalman
Újságíró

Jó, nem baszogatásként, meg magas lóról írom, mondom én is játszok. És ha tudnék mértéket tartani nem is lenne baj. Elalszik a család, mondom leülök egy kicsit játszani, mondjuk végigmegyek egy pályán egy óra alatt. Éjfél. Jó, csak még a következő akármiig elmegyek, most túl izgi, nem lehet abbahagyni. Kettő. Hű, aludni kéne, de még azt kipróbálom, hogy mi lesz ha… 4 óra. Holnap 9-kor kelek legkésőbb, akkor még 5 órát alhatok, nem leszek totál mosott szar. 5:30, megyek aludni, most már totál mosott szar leszek, de még talán nem veszik észre mások. Fogmosás, zuhany, 5:40 ágyban vagyok. Hogy is kellett volna azt a pályát megcsinálni, ahol elakadtam? Jobbra beszaladjak? Tegyek fel nagyobb üzemanyagtankot? 6:00 és még midig nem alszom…

El szoktam képzelni, hogy vajon a halálos ágyamon arra fogok-e gondolni, hogy nem játszottam eleget, vagy hogy olvasatlanul hagytam két napi férfihang kommentet :-)?

ggwp
Olvasó
ggwp

Igazából azt vettem észre magamon, hogy minél jobban mondogatom hogy nem vagyok függő, annál inkább függő voltam…egyetemi éveim mentek el a lolra és skyrimra…aztán volt olyan is amit Kalman ír, hogy a munka kárára ment, vagyis munka után hajnalig tolni, egyszerűen nem lehet letenni. Szerintem ezt ugyan azért találták ki, mint a pornót, hogy elvegye a fiatal életerős férfiak lelki és fizikai állóképességét, csináljon belőlük kiégett, fáradt engedelmes két járon lábó zombit hosszú távon. Mikor ezt észrevettem, hogy milyen hatással van rám, holott simán csajozhattam vagy önfejleszthettem volna bármit, ( hacsak tanultam volna ez idő allatt már doktorálnék sztem ) emlékszem, sírtam miközben letöröltem minden retkes játékot a gépről :D…most már csak a PMO maradt amit fel akarok számolni, de az még aljasabb dolog, még észrevétlenebbül rá lehet állni mivel azt hazudják természetes, és nehezebb leszokni róla mint a kokainról…

Irigylem azokat a barátaimat akiket nem érdekelt se a játék, se a pornó, hanem mindig csinált valami közösségit ehelyett, pl. sörözés, kondi, akármi más. Látszik is, hogy beljebb vannak mind emberileg, mind karrierileg.

Kalman
Újságíró

Szerintem is gyanús, ha valaki azt mondja ő nem függő :-)

ggwp: Mi az a PMO?

zsoldidos: Ezt a videót mindenképp nézd meg (lehetőleg ne munkahelyről), 5 perc és nem kell angol se hozzá: http://www.censoredlist.com/2017/09/10/nvfeummrt-c-2/

(volt egy párja, SURRENDER OUR FUTURE címmel, de azt már törölték. https://www.youtube.com/watch?v=CqeUhUemQKc )

Motivációs írás (szintén ne munkahelyről): https://dailystormer.ai/self-help-sunday-your-depression/

Naooo
Olvasó
Naooo

20 millióért se ellek.

Reszet Elek
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=uDWMgk6gE2Q

“Gondor?! Hol volt Gondor, mikor Nyugatvég elesett? Hol volt Gondor, mikor az ellenség bekerített minket? Hol volt Gon… Nem Aragorn uram. Egyedül vagyunk.”

Balton
Olvasó
Balton

És az a tragikus benne, hogy bár egyedül vagyunk DE nekünk kell majd megmenteni másokat is…

-
Újságíró
-

Azon gondolkodom, hol lesz a vége ennek a tömeghisztériának, és férfigyűlöletnek, no meg hogy a férfiak meddig tűrik ezt a kasztrálást. Ez a metoo kampány már undorító.

Nem ok nélkül hittük, hogy a genderterror nincs ellenhatás nélkül,  hogy a PC-diktúra kiváltja a társadalom épelméjű részének ellenállását. Ez az alapállás nincs tekintettel sem a modern diktatúrák működési mechanizmusaira, sem a tömeglélektanra: minél nagyobb az elnyomás, minél szélesebb rétegeket érint a terror, annál inkább közömbössé, fásulttá válik a társadalom, annál több nő és férfi csatlakozik a genderkommandókhoz és az engedelmes heréltekhez. Kiket az önálló vélemény hiánya, kiket a konformizmus és a csoportnyomás kényszerít a mozgalomba.

http://www.ferfihang.hu/2017/10/21/gender-gulag-gondolatbun/

Gejza
Olvasó
Gejza

Fábián Anita színésznő a közösségi oldalára töltötte fel azt a videót, melyben a szexuális zaklatással kapcsolatban kifejtette, hogy szerinte az „ivartalanítás lenne a megoldás a bakoknál”, mivel az a kecskéjénél is bevált. 

Fábián Anita színésznő, a Jóban-Rosszban „sztárja” a közösségi oldalán beszélt arról, hogy ő is könyveket tudna megtölteni a Sárosdi Lilláéhoz hasonló történetekkel és azt gondolja, hogy nem kellene erről beszélni. Majd azt üzente a férfiaknak:

Kussoljatok és figyeljetek.

A színésznő ezután hirtelen önmagáról kezdett el beszélni és egy barátnője öngyilkosságáról, majd kifejtette, ő egy nagyon erős nő és ezt annak köszönheti, hogy megedzette az élet. Egyelőre nem értjük, hogy ebben a monológban miért kapott hangsúlyt az, hogy a színésznő egyedülálló anya és nem ad kölcsön pénzt, de tény, hogy erre is felhívta a figyelmet, majd egy éles témaváltás következett:

 

Plüsskutyából is nőt választok, egyszerűen azért, mert szebbek, okosabbak.

Majd egy hormonködről beszélt, ami a bakkecskéjét lepte el, akiből „igazi büdös, bunkó paraszt pasi lett, akit csak a dugás érdekelt”, „totálisan figyelmen kívül hagyta, hogy a nők mit akarnak”. Fábián ezt nem tudta elviselni és ivartalaníttatta a jószágot, aki így újból cuki kezesállatka lett. A színésznő ebből aztán levonta a mély filozófiai következtetést:

Egyértelműen az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti.”

zsoldidos
Olvasó
zsoldidos

Kihagytad hogy azok a plüssállatok intelligensebbek. Persze a videót már én se láttam, hamar lekerült :( HA VALAKI MEGTALÁLJA: TÖLTSE FEL!!!!

lady
Olvasó
lady

A sorozatban is utàlatos hisztérika volt szerepe szerint. Lehet önmagát adta . Talàn megbànta a videót bár nem értem miért nem gondolkozott előtte. Bár ismert emberek nem igazàn jönnek ki jól bàrmit nyilatkoznak.

Viszont egyre több nő össznépi nyomásra meg a  média hatására “àtértékeli” a múltját . Megnőtt a zaklatàsok szàma így utólagosan .  Itt csak vesztesek lesznek és mi nők se leszünk szerethetőbbek , sőt…..

RedGreg
Újságíró

Ez után a kampány után egy agyhalott barom az a pasi, aki még odamegy nőhöz. Ha akar valamit jöjjön ő. De tekintve, h azt, h 20 éve leszopott lehet szexuális zaklatásként tálalni még mellékesen minden együttlét előtt beleegyező nyilatkozatot is kitöltetek.

Jaj bocsánat, ezt a kommentet 5 év múlva akartam írni, csak elcsúsztam az időgéppel. Vedd egyelőre tárgytalannak.

(Ui ne hogy magadra vedd, nem veled van a baj :) )

Reszet Elek
Újságíró

Seemit sem ér mert később mondhatja hogy közben meggondolta magát de te nem hagytad, azaz erőszak volt. Egyszerűbb ha felveszed az együttlétet hanggal együtt.

RedGreg
Újságíró

Az nem jó, mert beperel azért, hogy akarata ellenére született a felvétel. Szóval inkább beleírom a szerződésbe, hogy felvétel készül, és a végén aláíratok vele egy nyilatkozatot, hogy az egész aktus az ő beleegyezésével történt

 

Reszet Elek
Újságíró

A felvétel csak szükség esetén kerül elő. Másrészt hangfelvételnél elég ha az egyik fél tud róla. Bár nálunk lehet hogy másképpen van ill. eltérő hogy magánszemély-e a résztvevő szóval passzolom a pontos jogi helyzetet. De alapjában véve le is szarom mert a felvételért nem ültetnek le, a meg sem történt erőszakért meg ugye többet is kapok mintha gyilkolnék. Pláne női bírónőnél, akikből kifejezetten sok van, különösen válási és nemi erőszak ügyekben (mert ugye ők szenzitívebbek mint egy férfi bíró lenne…).

RedGreg
Újságíró

Kötelező jelezni, hogy hangfelvétel készül. Ezért mondják be az összes hivatalos csatornánál. Ha nem egyezett bele, akkor sajnos az nem számít bizonyítéknak. Így nem is tudod magad vele menteni :)

OscarOmega
Olvasó
OscarOmega

Amennyiben jogos érdekét máshogy nem tudja valaki érvényesíteni, úgy a személyhez fűződő jogok megsértésével (titkos hangfelvétel) készült bizonyíték még polgári perben is felhasználható.

Büntetőeljárásban pedig az az elv, hogy a büntető-igazságszolgáltatáshoz  fűződő érdek nyomósabb, mint pl. a titokban készült hangfelvétel “elszenvedőjének” személyhez fűződő joga.

Mellesleg a személyiségi jog megsértése maximum azzal a következménnyel jár, hogy sérelemdíjat kell fizetni, de ennek mértéke a jogsértés súlyához igazodik. Huszadik senkik hangja és közlendője nem ér komoly pénzt. Megítélnek neki egy tízest és viszlát. Más persze a helyzet, ha George Lucast hallgatod le a kocsmában, hogy miről is szóljon a Star Wars XIV.

Balton
Olvasó
Balton

Az ilyen hagnfelvételeket peres esetekben sem lehet felhasználni, DE és itt kapaszkodjatok meg. HA nőként a váláskor előszedsz egy ilyen hangfelvételt, amin az hallható hogy jaja drágám ne bánts! és a férjed hangja hallatszik hogy üvöltözik a bíró(nő) ekkép nyilatkozik:

“Ezt a felvételt nem használhatjuk fel a polgári peres válási eljárásban, de köszönjük kedves hölgyem hogy bejátszotta.” – ez egy megtörtént eset.

A ház találd ki kié lett:)?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Reszet Elek
Újságíró

Szóval fel lehet használni de a bírón is múlik.

lady
Olvasó
lady

Rendben RedGreg , majd 5 év múlva (is) elolvasom !  Bízom benne élek még akkor !:-)

Gejza
Olvasó
Gejza

Viszont egyre több nő össznépi nyomásra meg a  média hatására “àtértékeli” a múltját . Megnőtt a zaklatàsok szàma így utólagosan .  Itt csak vesztesek lesznek és mi nők se leszünk szerethetőbbek , sőt…..

“zaklatások”.

Így korrekt.

Színésznőcskék anno szexel fizettek azért, hogy karrier, pénz, siker legyen.

Átlagon felüli karrier, pénz és siker, becstelenül szerzett.

Mert valószínűleg szalagmunkások, tescós pénztárosok nem fognak tömegével jelentkezni “szexuális zaklatás” miatt, csak hol pénzért – nagyon sok pénzért – prostituálódtak a hölgyek.

 

A másik.

A nők önmagukat a társadalom felől értékelik. Kell valamilyen figyelem.

És most az “áldozati” – legyen az hamis, vagy valós, de a többségük a fent említett prostituált kategória -lét az, ami a médiában zakatol.

Be fog ez még jobban indulni, nyugi….hogy néz már ki, hogy a Gizi szerepel mindenhol azzal, hogy zaklatták, mindenki rá figyel, rám meg nem?!!

Nosza, ki is volt az 5-10-20 éve, ki is….?

Erre is beindul majd sok social-hörcsög, csak figyeljétek meg.

 

 

Gejza
Olvasó
Gejza

“Erre is beindul majd sok social-hörcsög, csak figyeljétek meg.”

Tessék, friss, tegnapi dolog.

Val Kilmer-t is már vádolja egy csökött, hogy direkt bántotta – “zaklatás” – egy próbafelvétel alatt.

(ha jül értem, de javítson ki egy angolul jól tudó)

http://people.com/movies/actress-accuses-val-kilmer-of-physically-assaulting-her-during-audition-for-the-doors/

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát pont nem. :) Egy eldurvult castingról szól a sztori, amiben a nő szerint Val Kilmer konkrét fizikai erőszakig ment, a casting director szerint is kicsit túlment a határon, de azért annyira nem volt vészes. A nő feljelentést is tett a rendőrségen, végül megegyeztek egy összegben, aminek csak egy részét kapta meg.
Egy casting során kamerafelvételek is bizonyítják, mi történt, szóval itt sanszosan valóban Val volt a hunyó, azért kellett okosban megoldani, csak hát nem tartották magukat hozzá, ők nem fizették ki a teljes összeget, magukra vessenek.

Gejza
Olvasó
Gejza

Kösz!

Naooo
Olvasó
Naooo

“Most már biztos vagyok benne, hogy feltörik az oldalamat. Egy férfi csoportosulás megosztotta a saját oldalán a videómat, undorító kommenteket hozzáfűzve. Azzal vádolnak, hogy lázítok, és durva szavakkal illetnek. Ez is egyfajta erőszak, hiszen behatolnak a privát oldalamra, ami nem legális. Hát Magyarországon egy nőnek nem lehet saját véleménye?

Ha van, és kiállunk az igazunkért, megpróbálnak elhallgattatni, mint ahogy az én videómat is folyamatosan letörlik. Nem tudok mást tenni, újra és újra feltöltöm. Úgy gondolom, hogy az üzenetemnek minél több emberhez el kell jutnia.”

Jaj de kíváncsi vagyok azokra az undorító kommentekre.

Reszet Elek
Újságíró

Hát ez tényleg beteg. Paranoid skizofrén?

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezzel az egész zaklatásos témával mi, átlag férfiak jól járunk.
1. Egyrészt a nem_átlag férfiak, vagyis a hatalommal rendelkezők, kezéből kiveszünk egy egy erős eszközt arra, hogy megfektethessék a nőket, hiszen ezután már nem merik megtenni, és a nők is “öntudatosabbak” lesznek.
2. A nők kezéből is kiveszünk egy fegyvert, hogy érdemtelenül, tehetség nélkül is tudjanak érvényesülni, akár a mi kárunkra

Aldo
Újságíró

Ja persze, most hirtelen minden egy csapásra megváltozik.

RedGreg
Újságíró

“”Egyrészt a nem_átlag férfiak, vagyis a hatalommal rendelkezők, kezéből kiveszünk egy egy erős eszközt arra, hogy megfektethessék a nőket, hiszen ezután már nem merik megtenni, és a nők is “öntudatosabbak” lesznek.””

Miért ne mernék megtenni? A nők nagy része továbbra is önként és dalolva fog sorszámot húzni hozzájuk.

“”2. A nők kezéből is kiveszünk egy fegyvert, hogy érdemtelenül, tehetség nélkül is tudjanak érvényesülni, akár a mi kárunkra””

Lásd első pont.

Aldo
Újságíró

Arról nem is beszélve, hogy elég lesz 5-10-20 év távlatából benyögni annyit, hogy megerőszakolta X, zaklatta Y és az illető máris el van intézve egy életre, függetlenül attól, hogy igaz volt-e amit mondott, mert az utána már úgysem érdekel senkit.
A nagy része amúgy is érdemtelenül és tehetség nélkül érvényesül. És nem csak a filmvilágban, hanem az élet minden területén.

Reszet Elek
Újságíró

Mindig van olyan férfi akiből az ilyen nő hasznot akar húzni, szóval nem számít.

Balton
Olvasó
Balton

Szerintem meg visszafelé süti el nyuszika a vadászpuskát. Mostantól ezek a Weitenstein vagy hogyírják alakok, video-felvételt vagy beleegyező nyilatkozatot fognak csinálni/kérni a tehetséges színésznő-jelöklekről. Amit a libák alá is fognak írni, stb.

Aztán meg majd jól zsarolhatóak lesznek vele…

Érdekes a nagymenő szinésznőknek mindíg kerül elő meztelen fotója. Valjh miért? SerialS erre adj nekem választ, Ló…szt paparazzi!

Ez egy üzlet, nevezheted ősi szakmának is, van egy igény mindkét oldalon: sztár lehetsz ha fizetsz, és igen sztárok akarnak lenni. Eddig hányan nyígtak a producerről és kik? Nézd végig a filmográfiáját Harvey-nak, ha tényleg igaz a pletyka akor az a legérdekesebb hogy KIK NEM sírnak…

A legjobb az egészben az a sztárocska aki elindítortta az egészet, 5 millát követel. Bár én nem ismerem, de egy sazxi-ért szerintem sok lenne…

Rokapapa
Újságíró

Szerintem ebben a rövid videóban benne is volt a lényeg.

Az elején arról beszél egy nő, hogy 19 évesen nem értette a professzora közeledését. 19 évesen csak azt nem értette amit nem akart érteni és a tanár közeledése egy felnőtt diákja felé lehet, hogy nem etikus de semmiképpen nem büntetendő zaklatásnak meg végképp nem minősíthető egy közeledés.

A végén pedig ott van, hogy az europai parlamentnek van zaklatásokat kivizsgáló bizottsága ám oda még soha egy panasz sem érkezett. Már a híradásban felsoroltak önmagukban bizonyítják a nőkkel szembeni erőszak tényének valótlanságát.

RedGreg
Újságíró

http://coub.com/view/yyy4z

Igaz csak az utolsó mondatok.

common man
Olvasó
common man

Bár tényleg azok lennének…Na olyan gonosz nem vagyok de egy jó kis hangszálgyulladás…

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Halálbüntetést szexuális zaklatásért:
https://www.rt.com/politics/408570-porn-star-berkova-president-poll/

Csak emlékeztetőül, az ENSZ hivatalos dokumentuma a szexuális zaklatás definíciójáról:
http://www.un.org/womenwatch/osagi/pdf/whatissh.pdf

Már alig várom, hogy halálra ítéljenek valakit a következő bűncselekményekért:
– Giving personal gifts
– Hanging around a person
– Staring at someone

Reszet Elek
Újságíró

Ezek nem normálisak, szexuális zaktatásnak veszik az ösztönös udvarlási gesztusokat is…

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Csak ha nem kívánt az interakció. Mármint akkor, és a jövőben visszamenőlegesen bármikor nem kívánt, ahogyan azt újra és újra a fejünkbe verik – nem mintha eddig nem lett volna tiszta a kép. Ezen szabályok alapján melyikünkre nem süthetnék rá a szexuális zaklató címkét, amikor csak akarnák?
Nem tudom, hogy van-e konkrét cél, vagy csak a minél nagyobb áldozati státuszra licitálásban szaladt el annyira a ló, hogy lassan már embervadászatot tartanak az “It’s okay to be white” cetlik kiragasztói után. Mindenesetre sikeresen atomizálják a társadalmat.

Hunn
Újságíró

Gyönyörű ez az ENSZ-dokumentum is, hogy basznák meg az anyjukat: le van egy az egybe írva benne, hogy a “szexuális zaklatás” megítélése kizárólag a vádló szubjektív érzésein alapszik. Ha ezen az alapon hoznak majd törvényeket, akkor az a római jogra alapuló európai jogrend halála lesz.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Félig off,de ennyit a férfiak elleni erőszakról,igenis létezik és ugyanúgy borzalmas,no meg ezért nem szabad fekákkal kezdeni férfiaknak sem :

https://uk.yahoo.com/news/jealous-lover-accused-murder-throwing-acid-ex-161150165.html