Csuzi Attila
2 megosztás

Tovább tombol a férfigyűlölet: Fábián Anita minden “bak” kiherélésére szólított fel

Elképesztően undorító, a teljes férfinem kasztrálását felvető, köznyugalmat megzavaró videóüzenetet tett közzé Facebook oldalán Fábián Anita, a ‘Jóban rosszban” című televízió sorozat sztárja. Sokan elborzadtak, amikor meglátták a Facebookon a videót. A férfiellenes túlkapásokkal foglalkozó férfijogi aktivisták sem láttak még túl gyakran ehhez mérhetőt. Eszmeiségében egyértelműen rokonítható azzal az esettel, amikor egy amerikai feminista az Apák Napja helyett meghirdette a Nemzetközi Kasztrációs Napot.

Fábián Anita videójában először felszólította a férfiakat, hogy kussoljanak, majd reményét fejezte ki, hogy Sárosdi Lilla egy komoly változást indított el. A nőket arra biztatta, hogy nyugodtan forduljanak, meneküljenek hozzá a zaklatással kapcsolatos problémáik miatt. Ezt követően szoros párhuzamba állította a komplett férfinemet és Kókusz nevű bakkecskéjét, akit ivarérése után nyomban ivartalanítani kellett, mert egy büdös, bunkó paraszt, pasi lett, akit csak a szex érdekel. Sugalmazása szerint minden “bakkal”, lényegében az egész férfinemmel ilyen módon kellene eljárni.

A videó akkora felháborodást váltott ki a férfiak körében, hogy rövid idő alatt online hadjárat indult Fábián Anita ellen a Facebookon. Az internetes blogoszférában is hamarosan lesújtó véleményírások születtek, az egyik szerint szégyen, hogy Fábián Anita a színésztársadalom tagjaként értelmiséginek hazudhatja magát és sikeres szerepmodell lehet, ezért el kellene őt távolítani a pályáról. Nyilvánvalóan sokan bejelentést tettek a Facebook közösségi oldalnál is az emberi jogokat megsértő tartalom miatt, ezért a videó végül eltávolításra került. Az ügyel kapcsolatban még nem különösebben szólalt meg a mainstream sajtó, de az elsők között cikkező nlcafe.hu megkereste Fábián Anitát, hogy a videó eltávolításának körülményeiről kérdezze őt. A következő választ kapták:

“Most már biztos vagyok benne, hogy feltörik az oldalamat. Egy férfi csoportosulás megosztotta a saját oldalán a videómat, undorító kommenteket hozzáfűzve. Azzal vádolnak, hogy lázítok, és durva szavakkal illetnek. Ez is egyfajta erőszak, hiszen behatolnak a privát oldalamra, ami nem legális. Hát Magyarországon egy nőnek nem lehet saját véleménye? Ha van, és kiállunk az igazunkért, megpróbálnak elhallgattatni, mint ahogy az én videómat is folyamatosan letörlik. Nem tudok mást tenni, újra és újra feltöltöm. Úgy gondolom, hogy az üzenetemnek minél több emberhez el kell jutnia.

Azon most lépjünk át, hogy Fábián Anita mennyire nem érti a közösségi média működését és még abban is erőszakot lát, hogy videóposztja megosztható, kommentálható és jogsértő jellege miatt moderáltatható is, talán inkább vegyük észre elsősorban azt, hogy véleményét valójában ő nem kívánja visszavonni, egyértelműen fenntartja azt:

“Volt a lába között az a két hatalmas félkilós here, ami aztán belobbant, beindult az ivarérettség, egyik napról a másikra elvesztettük, ahogy leszállt az agyára az áthatolhatatlan hormonköd, egy büdös, bunkó, paraszt pasi lett belőle, rajtam keresztülszaladva futott a lányokhoz, letarolta őket, figyelmen kívül hagyva, mit akarnak a lányok, felvette ezt a buta arcát, mintha nem is az én kecském lenne… Nahát, elérkezett az ivartalanítás napja, két hét telt el azóta, szinte egyik óráról a másikra mennek ki a hormonok a Kókuszból, aki újra az a kedves kecske lett, aki volt. (…) Egyértelműen az ivartalanítás a megoldás ez az én burkolt véleményem.

A videó végén Fábián Anita még egyértelműbbé tette üzenetének lényegét:

Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti!

Fábián Anitában nyilvánvalóan nem csak a szexuális zaklatás problémája alakította ki ezt a véleményt, hiszen általában véve is egy vérbeli androfób, férfigyűlölő. A férfiakról alkotott véleményét így foglalja össze tömören:

Plüsskutyából is nőneműt választok, okosabb, intelligensebb, érzékenyebb, könnyebben kezelhető.

Igyekszünk majd meginterjúvolni Fábián Anitát, hogy pontosan milyen formában gondolná megvalósítani a “bakok” kiherélését, egyetért-e a Nemzetközi Kasztrációs nappal vagy esetleg ismeri ezt az övét megelőző “bölcs” javaslatot és pontosan arra célzott maga is. Szögezzük  le, mindez korántsem egy “burkolt vélemény”, hanem gyűlöletbeszéd a férfiak ellen. Fennáll a gyanú, hogy különös tekintettel az uszítás tevékenyen erőszakos jellegére (kasztrálás felvetése) kimeríti a Büntető Törvénykönyv 332. paragrafusa szerinti, “közösség elleni uszítás” megnevezésű, köznyugalom elleni bűncselekményt.

“332. § Aki nagy nyilvánosság előtt (a) a magyar nemzet ellen, (b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy (c) lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel – gyűlöletre uszít,  bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Igyekeztünk már korábban is figyelmeztetni rá, hogy a #metoo kampány magában rejti azt a rendkívül súlyos veszélyt, hogy a köznyugalom megzavarásának, a társadalmi bizalom felszámolásának, a radikális feminizmusnak és a férfigyűlöletnek fog táptalajául szolgálni. A kampány mára egyértelműen tűrhetetlen irányt vett, ezért meggyőződésünk, hogy a férfigyűlölet feminista felbujtóinak és az abból hasznot remélő, a gyűlöletújságírás mezsgyéjére tévedő médiumoknak is felelősséget kell viselniük mindazokért a társadalmi károkért, amelyeket tevékenységükkel okoznak. Mindezek miatt komoly megfontolás tárgyává tesszük, hogy a Férfihang Civil Társaság férfijogi aktivistái feljelentést tegyenek minden olyan esetben, amikor a közéleti viták során gyűlöletbeszéddel, uszítással megsértik a férfiak alapvető társadalmi érdekeit.

Post Author: Csuzi Attila

Csuzi Attila
Informatikával, reklámmal, írott és audio-vizuális művészettel foglalkozom már évtizedek óta. Elkötelezetten hiszek a tehetség, az autodidaktizmus és a civil kezdeményezések erejében. Mindezek talaján állva régi ideám az online alkotói közösségek szervezése. A Férfihang.hu magazint tartom a legsikerültebb projektnek. A sors kegye folytán, miközben csak egy szűkebb tematika (férfimozgalom, férfijog) mentén szerveződött, mégis sokkal jelentősebb dologgá nőtte ki magát; egy olyan internetes férfimagazinná, mely tartalmas, gondolatokkal teli internetes újságírást valósít meg. Leginkább arra vagyok büszke, hogy egyik kezdeményezője lehettem ennek az alkotói közösségnek, amely pusztán az önszervezés erejéből építkezve elképesztő lendülettel halad előre. A hajtóerő szerzőtársaim elismerésre méltó írói tehetsége és társadalmi elhivatottsága.
f Facebook
2 megosztás


82
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
18 Egyéni hozzászólás
64 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
SzauronsRPdINewtonKalmanulomenen Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Valamiért ezek a nők csak heréléssel tudják megoldani a mások viselkedésbeli problémáit. Legutóbb a kutyát heréltette a magát szakértőnek tartó nő, most meg ez a nőnek kinéző valami vágatta ki a kecskéjét, mert az a fajtabeli funkciójának megfelelően kezdett viselkedni.

Vajon hogyan vélekedne, ha az agymenését követően őt pakolnák ki, hogy a hormonális ingadozásait orvosolják? Szerintem erősen meg lenne sértődve, még ha helyre is állna a szellemi egyensúlya a műtét következtében.

Aldo
Újságíró

Ez a herélés mánia lehet jele a mélyről fakadó beteges kisebbségi komplexusnak. Gyerekként lehet, hogy fiút akartak a szülei és ezt nem bírta feldolgozni. Vagy nem volt valami szépség és szerinte nem tudott profitálni azokból a vélt vagy valós előnyökből, melyekből a vonzóbb társai. A saját nyomoráért egyértelműen másokat hibáztat.
A kecske heréinek ilyen látványos illusztrálása és szexuális szokásainak bemutatása pedig az egyértelmű faszhiány tünete. Baszni kéne, először orrba, aztán pinán. Hátha az segíteni.

common man
Olvasó
common man

Lehet ,hogy be akarja magának operáltatni?

Regnix
Újságíró
Regnix

Nekem is pont ez a párhuzam jutott az eszembe. A premenstruációs szindróma gátolja a női vezetőket a döntéshozatalban, csökkenti a teljesítményt a munkahelyen (indokolatlan bőgés, stb.). Ezért legkésőbb 10-11 éves korban el kell távolítani a petefészkeket, ezzel meggátolható a későbbi rákos megbetegedés is. Ugyanígy 40 éves kor elmúltával a feleslegessé vált melleket el kell távolítani, hiszen csak a mellrák veszélyét hordozza magában, a továbbiakban nincs az utódlás miatt szükség rájuk. Esetleg a házastárs, férfi élettárs külön kérésére műmellekkel lehet pótolni.

Nooormális???

Ákost ennek a gyalázkodásnak a töredékéért is meghurcolták, elhatárolódtak, szponzori szerződést mondtak fel.

Mi, férfiak, most várjuk az elhatárolódásokat. De van egy sejtésem, hogy agyonhallgatás lesz a vége, vagy “a férfiak még a humort sem értik” kitétel.

A “színművésznő” alkotott. Az apja büszke lehet rá. “Hát Magyarországon egy nőnek nem lehet saját véleménye?” Ezt kérdezze meg Oroszlán Szonjától. Vagy Kiss Helénától, és a megszűntetett “Nők a feminizmus ellen” facebook csoport tagjaitól.

Remélem tényleg bíróság elé viszi valaki ezt az ügyet.

common man
Olvasó
common man

Hol vannak az állatvédők?

Aldo
Újságíró

Hol vannak a pszichológusok?

 

common man
Olvasó
common man

Hol vannak a liberálisok?

Aldo
Újságíró

Azok sajnos mindenhol ott vannak, csak a börtönökben nem.

Aldo
Újságíró

“Fábián Anita, a ‘Jóban rosszban” című televízió sorozat sztárja. “
A sztár is mehetett volna idézőjelbe. Amúgy nézi még valaki ezt a fost? Csökken a nézettség és kell egy kis hírverés?

“Fábián Anita videójában először felszólította a férfiakat, hogy maradjanak csöndben, majd reményét fejezte ki, hogy Sárosdi Lilla egy komoly változást indított el.”
Még beszól a férfiaknak. Milyen változásról fantáziál? Hogy a számára nem tetsző, vagy haszontalan férfiak karrierjét, életét tönkre lehessen tenni bemondásra? Az tetszene igaz?

“A nőket arra biztatta, hogy nyugodtan forduljanak, meneküljenek hozzá a zaklatással kapcsolatos problémáik miatt.”
Miért, mi vagy te, ügyvéd, pszichológus?

“szégyen, hogy Fábián Anita a színésztársadalom tagjaként értelmiséginek hazudhatja magát és sikeres szerepmodell lehet, ezért el kellene őt távolítani a pályáról. “
Magyarországon nincs értelmiségi réteg, csak álértelmiség, akinek a felforgatás a céljuk. Az utolsó értelmiségieket kiirtották a komcsik. A színésztársadalom nagy része pedig ilyen tehetségtelen, senkiháziakból áll, akik csak ilyen hírverésekkel tudnak figyelmet kapni.

“Nyilvánvalóan sokan bejelentést tettek a Facebook közösségi oldalnál is az emberi jogokat megsértő tartalom miatt, ezért a videó végül eltávolításra került.”
Végre lehet valami jót is elmondani a Facebookról.

“Most már biztos vagyok benne, hogy feltörik az oldalamat. Egy férfi csoportosulás megosztotta a saját oldalán a videómat, undorító kommenteket hozzáfűzve”
Tuti a háttérhatalom volt.

“Azzal vádolnak, hogy lázítok, és durva szavakkal illetnek.”
Ja, mindenki már a hülye, aki nem érti ezt a szemét, gyűlölködő fröcsögést.

“Ez is egyfajta erőszak, hiszen behatolnak a privát oldalamra, ami nem legális.”
Ez nem erőszak, hanem a megfelelő ellenreakció. Vannak tettek és vannak következmények. Ha elkövetsz valamit, akkor vállald a kritikát és a felelősséget a tettedért, ahogyan azt a felnőttek szokták.

“Hát Magyarországon egy nőnek nem lehet saját véleménye?”
Na már megint ez az elnyomás hiszti. Mindenkinek lehet saját véleménye és mindenki ki is fejezheti azt, amíg azzal nem sért törvényt vagy mások jogait, érzéseit, méltóságát.

“Ha van, és kiállunk az igazunkért, megpróbálnak elhallgattatni, mint ahogy az én videómat is folyamatosan letörlik.”
Ez már paranoia.

“Nem tudok mást tenni, újra és újra feltöltöm. Úgy gondolom, hogy az üzenetemnek minél több emberhez el kell jutnia.”
Aztán ha újra letörlik, lehet megint hisztizni.

““Volt a lába között az a két hatalmas félkilós here, ami aztán belobbant, beindult az ivarérettség, egyik napról a másikra elvesztettük, ahogy leszállt az agyára az áthatolhatatlan hormonköd, egy büdös, bunkó, paraszt pasi lett belőle, rajtam keresztülszaladva futott a lányokhoz”
Most a kecskére voltál féltékeny?

“letarolta őket, figyelmen kívül hagyva, mit akarnak a lányok, felvette ezt a buta arcát, mintha nem is az én kecském lenne”
Mit akart volna? Dugni egy egészségeset. Mi ebben a rossz? De mondom, hogy féltékeny volt a kecskére.

“kimeríti a Büntető Törvénykönyv 332. paragrafusa szerinti, “közösség elleni uszítás” megnevezésű, köznyugalom elleni bűncselekményt.”
Nem tudom, hogy a férfiakat mennyire veszik egy közösségnek, de ha bizonyos népcsoportokról írt volna hasonlót, már másnap kibasszák a nevetséges sorozatából.

“Igyekeztünk már korábban is figyelmeztetni rá, hogy a #metoo kampány magában rejti azt a rendkívül súlyos veszélyt, hogy a köznyugalom megzavarásának, a társadalmi bizalom felszámolásának, a radikális feminizmusnak és a férfigyűlöletnek fog táptalajául szolgálni.”
Eleve ezért jött létre.

Alter Ego
Szerkesztő

“Nem tudom, hogy a férfiakat mennyire veszik egy közösségnek (…)”

Egyértelműen, sőt “különösen”:

(c) lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel

common man
Olvasó
common man

“letarolta őket, figyelmen kívül hagyva, mit akarnak a lányok” Ez csak egy béta kecske volt,kiherélni!

Art
Olvasó
Art

Valaki indítson egy crowdfundingot egy próbaperre, bűntető feljelentésre, bármire, óriási sajtófelhajtással. Én leszek az első 100 dolláros szponzor.

Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Támogatom a lépést bár lehet Gábor is bemondásra kasztrálna miután kicsipkedte a szemöldökét. https://alfahir.hu/harom_csapas_helyett_egy_csapas_kell_kemiai_kasztralas

Reszet Elek
Újságíró

Nyomoroncnak nincsen töke, ezért szeretné azt hogy másnak se legyen.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Az isztambuli egyezmény, meg ez a kémiai kasztrálásos dolog bemondásra nagyon veszélyes kombináció, megfejelve a jelenlegi metoo kampánnyal.

-Hol van az ártatlanság vélelme? Még a gyilkosokra is rá kell bizonyítani mielőtt elítélik őket! Ez itt boszorkányüldözés!

-Mi van azokkal, akiket tévedésből, rosszakaratból ítélnek el? Mert kiengedni lehet egy elítéltet, de vajon a kémiai kasztrálás az visszacsinálható? Egyáltalán mi a franc ez?

Szerintem aki félti a tökét az most azonnal vonja meg a bizalmat általában az emberektől (nemi faji vallási vagy egyéb társadalmi csoportba tartozástól függetlenül), mindenkit beleértve. Nem tudni, hogy ki az aki ellenség, vagy melyik álcázza magát barátnak-barátnőnek-ismerősnek, hogy aztán egy hamis váddal hátba szúrjon. Azt se tudhatjuk, milyen nemű vagy társadalmi csoportú az ellenség. Ez a fehér lovag aki bemondásra kasztrálna se nőből van.

A videó miatti próbaper egy érdekes kérdés. Alapból nem támogatom a “gyűlöletbeszéd” mint bűncselekmény kategória létezését, főleg nem az erősítését, szerintem mindenki cenzúrázatlanul mondja azt amit csak akar. A szólásszabadság így is túlzottan be van már szűkítve. Ne felejtsük el, a gyűlöletbeszéd dolgot, ami az ellenünk uszító videó leszedésére használható, fel lehet használni a férfijogi téma ellen is. Semmire nem megoldás a harag szőnyeg alá söprése, videók egyebek letörlése betiltása és a cenzúra. Valami más megoldást kellene találni. Valami féket a törvénykezésbe az ilyen őrült dolgok aláírása ellen.

common man
Olvasó
common man

Még mártírt is csinálna magából , lám a sok potenciális zaklató nem akarja az “igazságot”.A tényleges erőszaktevőket meg le kell csukni.A sok műanyagcsomagolás  már így is kémiai kasztráció.Írják kutyáknál csökkenti a hormonszintet van beépített adagolós is. Visszacsinálható 20% hibával heresorvadás májbajok mellkinövés stb. Ha van itt orvosi tudású a kérdésem:ha embernek beépítenék de ő rászedne illegálisan hormonkészítményt mi történne?

Valahogy azt kéne tudatosítani ,hogy senki sem a valódi erőszaktevőket védi itt, hanem az ártatlanokat a bemondásos bűnössé tételtől.Bár ezek ezt teljesen össze akarják mosni. Mindig oda jutok,hogy mi a céljuk ezzel?Mindig összeesküvés elmélet.

A képen fehér kecske van nem fekete!

Regnix
Újságíró
Regnix

Ez nem egyszerű gyűlöletbeszéd kategória, mert azt bármire rá lehet húzni. Ez a közösség elleni erőszakos cselekedetre való uszítás (különös tekintettel a nemi identitásra).

Még mindig várom a TV2 és más médiumok elhatárolódásait, ahogy azt Ákosnál tették. Vagy ahogy az Majka és ByeAlex emlékezetes “szexista” prudukciójánál történt. És még sorolhatnám. És valahogy a nők sem jeleskednek ennek az elmebeteg megnyilvánulásnak az elutasításában (bár mindenkinek a felesége/párja már odasúgta titokban, hogy a “hidd el drágám, nők többsége nem így gondolkozik”).

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én úgy értelmeztem, hogy a Marton-féle pasikat akarja kasztrálni, nem mindet. Szóval aki úgymond rászolgált. Fogalmazhatott volna egyértelműbben is, az igaz, de a példát is erre hozta.

Reszet Elek
Újságíró

Nem követett el még nemi erőszakot sem. Kinek képzeled magad, hogy úgy gondolod jogos lenne egy másik emberi lény megcsonkítása?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én vagyok Fábián Anita szerinted? :)

Reszet Elek
Újságíró

“Szóval aki úgymond rászolgált.”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szerinte. Nem mondtam, hogy egyetértek vele, azt mondtam, hogy én így értelmeztem, szerintem így gondolta. Nagyobb horderejű ügyek után mindig megjelennek a szélsőséges nézetek képviselői, mások meg a halálbüntetés visszaállítását szokták követelni. Ez a nő se tudja kezelni az indulatait, és igen, jelentsék fel.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi ezeken a nagy horderejű ügy? Minden színész strici, minden színésznő kurva.

antagonisztikevics
Olvasó
antagonisztikevics

Olvass figyelmesebben!

Minden “bakot” akar herélni legkésőbb az ivaréréskor. És hazudik! Ocsmányul és szándékosan! A kecskebak is (ahogy az emlős hímek túlnyomó többsége) kizárólag akkor ugorja meg a nőstényt amikor az IVARZIK!

Dan
Újságíró

Regnix,

pontosan, ez közösség elleni izgazás, amely jogilag pontosan körülhatárolt és nekem is úgy tűnik, h a kishölgy kirohanása teljes mértékben kimeríti azt. Semmi köze a “gyűlöletbeszédhez”. Éppen ezért szerintem is kéne büntetőjogi következménye legyen. Az más kérdés, h mivel pina nőtt a lába közé (de minek…?), illetve a felfokozott helyzetben a törvény felett könnyedén el lehet siklani. Magyarország amúgy sem jogállam, már régóta, min. 2006 óta nem az és ez nem aktuálpolitikai megállapítás, mert abból a szempontból még mindig szabadabbak vagyunk, mint Nyugat-Európa, hanem konkrét jogi esetek, koncepciós perek alapján.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindenki mondhasson azt, amit csak akar. Mért ne volna jogállam? Mikor én kiűzési, avagy likvidálási  jogszabályokat fogok hozni, az is jogállam lesz.

Bazinga
Újságíró

Nem is olyan rég még attól volt hangos a média,hogy a fejlett Európában közel keleti és afrikai “menekültek” erőszakolják végig a nyugati nőket. Akkor hol volt ez a sok kampányoló nő? Az nem érte még el az ingerküszöböt?

Dan
Újságíró

A média ezzel pont nem volt tele, igyekezett elhallgatni (lásd pl. Svédország, ahol már nem lehet származást megnevezni, vagy a kölni szilveszteri zaklatás-orgia). A feminsták uralta médiában a szegény menekültek amúgy sem tudnak senkinek ártani, kizárólag a fehér férfiak tudnak erőszakolók és rasszisták lenni.

Bazinga
Újságíró

Azért volt olyan médiafelület,amin lehetett értesülni ezekről,és hiába toldozta,foltozta a libsi média,az embereknek ez napi szinten beszédtéma volt.Én legalábbis ezt vettem észre pl munkahelyen,baráti összejöveteleken,hogy mindenki képben van a jelenséggel.Mégis azt érzem,hogy akik ezzel kapcsolatban oly megértőek és türelmesek voltak,pont azok hergelik most a közhangulatot huszadrangú seggre pacsikkal és hasonlókkal. Elég csak megnézni pl egy hvg,index hírfolyamot,ide a rozsdás bökőt,hogy nem féltették a nőket Köln után ennyire,mint most.

Dan
Újságíró

A mainstream média, amelyeket felsoroltál igyekezett eltitkolni, elhallgatni, később, mikor mégis széles körben tudomást nyert, akkor is bagatellizálni, nevetséges rasszista váddá tenni.

Napvilágra azért került, mert létezik internet, amelyet egyelőre még nem tudtak teljesen kontroll és cenzúra alá vonni, bár folyamatosan zajlik az ilyen irányú igyekezet, egyre nagyobb hatásfokkal (pl. Németo., Anglia).

Tehát összefoglalva, az a mainstream média, amely igyekezett elhallgatni a mingráns erőszakot, az nyomatja most a metoo-t, a kettő hozzáállás pedig logikus, hiszen mindkettő arról szól, h a fehér embert. európai kultúrát tovább gyengítse.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Épp ezért lenne szükség egy olyan új anonim és titkosított internetre amit nem lehetséges cenzúrázni. Léteznek különféle darkweb protokollok, de nagyon messze vannak a tökéletestől, meg a drogos pedo stb bűnözőkkel azonosítják (akiket elkapkodnak szóval biztos a programhibák buktatják le őket). De itt sokkal nagyobb baj, hogy lassan a szólásszabadság gyakorlása is főbenjáró bűn lesz! És akkor aztán az egész emberiség lesz jó nagy bajban. Vagy totálisan lebutítva, hogy eszükbe se jusson a mindennapi életükön túl eső kérdéseket feltenni. Eszükbe se jusson hogy lehetséges kérdéseket feltenni és kritizálni.

a

c

Toplak Zoltán
Újságíró

Egyik barátom írta ezt. De jó, hogy vannak normális feministák is! Lehetnének hangosabbak!

“Azt gondolom, hogy a feministák meghatározó rétege nem a nemek egyenlőségéért, hanem a férfiak ellenében politizál és uszít a férfiak ellen. Ugyanakkor fontos látni, hogy nem mindenki férfigyűlölő, aki feministának tartja magát. Egy részletet idéznék egy hozzászólásból (Fábián Anita oldaláról, a színésznő gyűlöletkampányával kapcsolatban) amit egy feminista írt és szinte minden részével egyetértek.

(Egyébként ezt a hozzászólást is törölte a színésznő.)

“Hiába ez a borítókép, önnek semmi köze a feminizmushoz! Ön azon lelki sérült emberek népes táborába tartozik, akik egy szakértő terapeuta felkeresése helyet egy bizonyos ideológia címén legitimálják saját maguk és a világ előtt egy bizonyos társadalmi csoporttal szembeni gyűlöletüket.

Ön pontosan ugyanolyan ostobán, előítéletesen, eltorzult világképpel bélyegez meg és dehumanizál embereket, amikor azokat puszta „herélendő bakoknak” tartja, mint amilyen beteges látásmóddal kiáltották a nácik „pénzsóvár kampósorrúaknak” a zsidókat, mint amilyen emberalatti módon tartotta „kiirtandó élősködő hordának” Pol Pot az értelmiségieket, mint amilyen mélyen sötét szemlélettel beszél a hazai szélsőjobb „cigánybűnözésről”.

Ön az ő táborukba iratkozott azzal a minden humanistát mélyen felháborító beszéddel, amit megengedett magának!

Mert nincs férfierőszak, nincs zsidó pénzsóvárság, nincs értelmiségi élősködés, és nincs cigánybűnözés! Erőszak van, pénzsóvárság van, élősködés van, és bűnözés van.

Rossz és jó emberi tulajdonságok vannak, nemtől és rassztól függetlenül, amiket pedig leginkább a fogantatástól számított környezeti hatások befolyásolnak. A pubertás korban persze valóban túltengenek a hormonok, ami egy természetes folyamat, az érés alapja, mely később a reprodukciót biztosítja, de gondolkodó emberi lényekként az állatokkal szemben a nagyon nagy többségünkben a józan ész és az erkölcs felette áll ezeknek a hormonoknak. Így, ha ön csak azért, mert ez néhány férfi esetében nem így van, több milliárd embert akarna kasztrálni, akkor gondoljon bele abba, hogy egy kismama miatt, aki ösztönösen kész akár ölni is a gyerekéért, úgy az emberi világban, mint az állatvilágban, bizonyos emberek a világon minden nőt bármilyen formában büntetni akarnának!

Ön nem, hogy nem feminista kedves Anita, hanem egyenesen és kőkeményen szexista! Amikor azt állítja, hogy egy férfi csak azért, mert férfi, ostobább egy nőnél, ugyanolyan, mint az a hímsoviniszta, aki szerint a nők a főzésre és a mosásra születtek. Semmivel sem különb nála, hiszen azt állítja, hogy valaki neme determinálja a tulajdonságait, ez az állítás pedig minden igazi, józan feminista számára vérlázító.”

Naooo
Olvasó
Naooo

“mint amilyen beteges látásmóddal kiáltották a nácik „pénzsóvár kampósorrúaknak” a zsidókat”

Mert nem pénzsóvárok? Mert nem kampósorrúak? A tények makacs dolgok.

“mint amilyen emberalatti módon tartotta „kiirtandó élősködő hordának” Pol Pot az értelmiségieket”

Itt is van jó sok felesleges értelmiségi.

“mint amilyen mélyen sötét szemlélettel beszél a hazai szélsőjobb „cigánybűnözésről””

Menjél már cigányok közé lakni, aztán legyen nagy a pofád.

“Mert nincs férfierőszak”

Kölni szilveszter.

“nincs zsidó pénzsóvárság”

Zsidó bankárok.

“nincs értelmiégi élősködés”

Élősködő szociológusok.

“és nincs cigánybűnözés”

Tele velük a börtön. Már nem férnek be, azért van a többi kint.

“amiket pedig leginkább a fogantatástól számított környezeti hatások befolyásolnak”

Fogadj már örökbe a lelencből akkor cigányokat.

Rustem
Olvasó
Rustem

Na öreg, kezd elegem lenni a zsidó és cigánygyülölő nyilas arcodból! Sokunknak kezded huzogatni a bajszát. Vegyél vissza szittyahuszár! Én is roma származású vagyok, ráadásul zsidó vér is csörgedezik az ereimbe.  Eléggé sajnálatos, hogy a moderátorok és honlaptulajdonosok nem tiltanak le a csudába, de ne aggódj hamarosan tenni fogok azért, hogy ne szennyezd itt a levegőt…

common man
Olvasó
common man

Mit mondott?

Naooo
Olvasó
Naooo

Ennyire fáj az igazság? Hát töröld le magad, viszlát.

Rustem
Olvasó
Rustem

Meglehetősen rossz igazságban hiszel komám, ez kurvára fájdalmas… Sok millió ártatlan ember esett már el az antiszemitizmus miatt, a helyedben nem volnék erre annyira büszke.  Ciki, de könnyen meglehet, hogy  a ti Turulmadaratoknak sokkal több kapcsolata van Sémita népekkel a múltból, mint azt gondolnád. Lehetne erről irományokat irogatni, azt hiszem kiütné a szeget sokak számára-ezért nincs kedvem most megosztani. A hobbim a mitológia és régészet, ezért jegyeztem ezt meg. Keveritek a szezont a fazonnal-nem útálkozni kell, ahogy azt ti teszitek, hanem értelemmel kutatni a magyar igazság után.

Aldo
Újságíró

“Sok millió ártatlan ember esett már el az antiszemitizmus miatt”
Uncsi már.

“Ciki, de könnyen meglehet, hogy  a ti Turulmadaratoknak sokkal több kapcsolata van Sémita népekkel a múltból, mint azt gondolnád. “
Már megint ez a történelemhamisítás.

“Lehetne erről irományokat irogatni, azt hiszem kiütné a szeget sokak számára-ezért nincs kedvem most megosztani.”
Ezek tényleg csak irományok.

“A hobbim a mitológia és régészet, ezért jegyeztem ezt meg.”
Mitológia = kitalálni olyan dolgokat, amit nem igazak.

Hunn
Újságíró

Sok millió ártatlan ember esett már el az antiszemitizmus miatt, a helyedben nem volnék erre annyira büszke.

Alapvetően érted félre a történelmet, igazság pedig csak egy van, az nem hit kérdése. Az igazság pedig a következő. Sok millió ártatlan embert öltek már meg a komcsi zsidók, még több ember halt meg már a bankár zsidók érdekében vívott háborúk miatt.

Itt Magyarországon is rengeteg jó magyar embert gyilkoltak meg a zsidók a XX. század során. 1867 után engedtük be őket először nagyobb tömegben Galíciából, 1918-19-ben pedig már gyilkolták a magyart. A modernkori, XX.századi magyar antiszemitizmus erre a magyargyilkolásra volt anno teljesen jogos és érthető reakció.

Az, hogy a zsidók viselkedése miatt a nem zsidó embereknek időnként be szokott telni a pohár és jönni szokott a pogrom, hát ilyen az élet. Volt is ilyen, lesz is még ilyen (remélem, én magam is megérem még a következőt).

A zsidók érzékenységére pedig akkor leszek majd tekintettel, hogyha előbb ők is tekintettel lesznek az én magyar érzékenységemre. A sorrend azért fontos, mert ez az én országom, nem az övék, itt én vagyok itthon, nem ők. Ezért nekik kell alkalmazkodni és változtatni a viselkedésükön és a hozzáállásukon, nem pedig nekem. Ez fontos, akár zsidókról, akár cigányokról legyen is szó.

 

Dan
Újságíró

Hunn,

hibáztathatod mindenért a zsidókat, de ez egy tévút. Ahogy minden esetben az, amikor egy fennálló helyzetért, vagy a saját boldogtalanságokért másokat hibáztatsz, másoknak kéne megváltoznia, tennie, h neked jó legyen. Akár egyéni, akár emberiség szintjén.

– A világot, amit látunk, amiben élünk, MINDANNYIAN hoztuk és hozzuk folyamatosan létre, a viselkedésünkkel, tetteinkkel, gondolatainkkal. Ennek a tükörképe.

– A zsidók kiválóan boldogulnak a pénzzel, az anyagiakkal. A mai, “modern” világunk vajon mit helyez középpontba? Csak nem a pénzt és az anyagiakat? Nyilván ők elemükben vannak ebben.

– Ő képesek az összefogásra (ami persze egyben átok is, mert azokkal is összezárnak, akik nem méltóak rá, visszaélnek vele).

– A háttérhatalom őket is csak feláldozható eszközként használja.

– Ebből kifolyólag ők is csak egy szerepet játszanak a nagy, földi társasjátékban. Egyszer egy előadáson megkérdezték Bogár Lászlót, mi van velük. Elmondta, h ha őket kivennénk a képletből, azonnal jönne, ajánlkozna másik nép erre a szerepre.

Következtetés: az emberiségnek alapjaiban kell átállnia egy másik világmegközelítésre – gyakorlatilag túllépni az őskori, “ha nem tetszik a pofád, agyonverlek a bunkómmal” mentalitásról. Amúgy erre van esély, pl. a kvantumfizika is alapjaiban változtatja meg a világról alkotott elképzeléseinket. Pl. azzal, h egyértelműen kiderült: az, amit szilárd, fizikai világnak érzünk, az valójában NEM LÉTEZIK! Annyira minimális az anyag a térben, mint egy székesegyházban egy légy. Energia az, amiből felépül az univerzum és az információ/szeretet tartja egyben.

És ez nem hiedelem, hanem tapasztalat. Pont az a lényege ennek a kornak, amiben vagyunk, h a hitet immár a tapasztalatok kell, h átvegyék, illetve megerősítsék! Persze ellen lehet áll ennek és hinni továbbra is a materialista világban, hinni a tudomány nevű vallásban (és elfelejteni azt a részt, h a “tudomány mai állása szerint” – ami mondjuk 10/50/200 évente picit/komolyan/alapjaiban megváltozik :), lehet nyomatni azt a szánalmas, egyben fanatikus erőlködést, mint ami pl. az Index-en megy.

A problémát inkább abban látom, h bár sokan elkezdtek ébredni, a többség a “spiriségből” nem sokat fejlődött, csak gyártott magának egy újabb vallást, egy újabb, még vastagabb egó-szerepet. Pedig más utat, a békés átmenetre, változásra nem látok. Egyéb esetben viszont mindannyian megyünk a levesbe, ahogy ez látható, ahogy az is látható, h bármelyik nap kitörhet az atomháború – ez mondjuk a leggyorsabb befejezése lenne az emberiség ezen próbálkozásának.

Kalman
Újságíró

Ezzel azt akarod mondani, hogy hiába van az oktatás és a média 95%-a a kezükben, mégsincs semmi közük a magyarság erkölcsi lepusztulásához?

A probléma megoldásának első lépése mindig az, hogy nevén nevezzük a problémát. A probléma pedig az, hogy a politikai és “szellemi” vezetésünket kivették a kezünkből. Ezt pedig csakis úgy tudjuk megoldani, hogy visszavesszük.

Ez azért sem mások hibáztatása a saját problémánkért, mert az a vád akkor áll, ha nem teszünk semmit az elhárításért. Mint amikor azt mondom, hogy azért iszok, mert te sírsz. Ha nem lépek le, és nem emberelem meg magam, akkor ez valóban a felelősség áthárítása csak. De ha a kijelentés után elválok, és valóban nem iszok többet, akkor az a valóság felismerése.

Persze ezt kijelenteni antiszemitizmus. Érdekes módon ha Izreal nem akarja, hogy arabok irányítsák, az nem antiarabizmus. Ha ők nem akarják, hogy arabok döntsenek róluk, az rendben van. Ha mi nem akarunk kettős állampolgárokat a parlamentünkbe, az antiszemitizmus.

Open borders for Europa: nem antieurópizmus. Open borders for Israel: antiszemitizmus. A kettős mérce nyilvánvaló. Ezt nem észrevenni politikai korrektség által okozott vakság.

A szellemünk elvesztésében mi is hibásak vagyunk, mert ha nem lettünk volna gyengék, akkor nem engedjük magunkat lealjasítani. Ezért mondom, hogy mindenkinek kötelessége, hogy soha ne nézzen TV-t és “amerikai” ( hogy mennyire amerikai lásd: https://archive.4plebs.org/pol/thread/99570962/ ) filmeket, az iskolai történelem- és irodalom- oktatást megkritizálja a gyerekei számára, satöbbi. Tehát megvannak azok a dolgok, amikben mi is hibásak vagyunk.

De a politikai vezetésünket először erőszakkal vették át, a szovjet hadsereg nem virággal jött. A lenin fiúk se szép szóval győztek meg senkit. De ma is, aki megkapargatja a dolgokat, azt nagyon gyorsan elviheti a gondolatrendőrség.

Dan
Újságíró

A zsidók hatalma csak tünet. És mint mondtam, ők csak eszköz, az előretolt pajzs. Ugyanolyan kisebb léptékben, mint nálunk a cigányok: amelyben ugyan szerepe van a mindenkori hatalomnak is – osszd meg és uralkodj, illetve, minnél nagyobb a káosz és erőszak, az állampolgárok annál hajlamosabbak elfogadni a diktatúrát -, de legalább ennyire oka a magyarok képtelensége az összefogásra és az érdekeik közös képviseletére.

Olyanok ezek a dolgok, mint a láz. Tünetek. Hiába enyhíted a tüneteket, a kiváltó okot kell megszűntetni, különben idővel belehal a páciens.

Reszet Elek
Újságíró

Oké, de akkor ki lapul a lapuló zsidó mögött?

Kalman
Újságíró

Jó, de akkor mi az alap ok? Hol van az ősbűn? Mihez kellene visszatérni?

Dan
Újságíró

“Jó, de akkor mi az alap ok? Hol van az ősbűn? Mihez kellene visszatérni?”

Bűn nincsen, ez csak a vallások manipulációja. Tévedés, tévút van. Nem gondolom, h vissza kéne bárhová is térni – bár ugye vannak olyan elméletek, h az emberiség ciklikusan újra, meg újra éli a történelmét, párszor már kiírtottuk magunkat, aztán újra megjelentünk, stb.

A válság valójában mindig a változást, a változás szükségességét takarja. Minél inkább ki akarunk térni előle, csak annál fájdalamasabb lesz és végül, legfeljebb más formában, de megtörténik.

Megoldás? Már írtam sokszor: újra kell tanulnunk az együttműködés, együttélést, együtt létezést. Felismerni, h mindannyian ugyanannak az óceánnak egy-egy cseppje vagyunk. Felismerni, h ugyanannak az energiának, amelyet nevezhetünk Istennek, univerzumnak, szeretetnek, bárminek a részei vagyunk, ugyanannak az isteni tervnek a végrehajtói vagyunk mindahányan. Nemrégen olvastam egy sci-fit, még a klasszikusoktól, ahol már minden ilyen, egymást basztató baromságot magunk mögött hagytunk a Földön. Fel is merült bennem, h “Mi a picsáért nem tudjuk ezt megtenni??? Miért szopatjuk önmagunkat és egymást véget nem érően???” Lehet, h ez utópisztikusan hangzik, de mégegyszer mondom: vagy megcsináljuk a házifeladatot, vagy megyünk mindannyian a levesbe. Van egy másik megközelítés is: korábbi korszakban mindennek megvolt a kerete, szabályai. Kicsi szabadságot adott, de biztonságot kiszámíthatóságot nyújtott. Majd eljutottunk a mai korba, ahol szinte egyáltalán nincsenek szabályok, keretek, mindenki azt csinál, amit akar. Tehát ezt is megtapasztaltuk, emberiség szintjén. A következő korszak az lenne, h immár ezt a két előző korszakot megtapasztalva eljutunk annak a felismeréséig, h a szabályok, keretek minket segítenek és ezért immár magunktól fogadjuk el őket, adjuk meg magunkat neki. Figyelem: nem az idióta, eltorzult, előző korszakos ‘szabályokról’, törvényekről beszélek, hanem az együttélést, egymás elviselését elősegítő törvényekről és univerzális, mélyebb lelki törvény(szerűség)ekről!

Hunn
Újságíró

Az emberek alapvetően törzsi gondolkodású lények, ez teljesen normális dolog. Természetesen én is így gondolkodom. És azt látom magam körül, hogy van egy idegen embercsoport, vagyis a zsidók,  akik kibékíthetetlen konfliktusban állnak azzal az embercsoporttal, amelyhez én tartozom, vagyis a magyarokkal. Ebben a konfliktusban én egyértelműen és szilárdan ugyanúgy a sajátjaim oldalán állok, mint bármilyen egyéb idegen csoporttal való konfliktusunk esetén, legyenek azok bárkik, migránsok, románok, marslakók, akárkik, és azt kívánom hogy mi győzzünk. Ez ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani.

Kalman
Újságíró

Nekem amiket írsz eléggé rózsaszín vágyálomnak tűnik. Az mindenesetre elég jól alátámasztott tény, hogy a társadalmak mennél homogénebbek, annál inkább képesek az együttműködésre, és annál kevesebb egymás átverése. Ezért lenne szükség arra, hogy amennyire lehet homogén nemzetállamban éljünk.

Nem tudom, hogy a Talmúdot olvastad-e? Érdemes. A Luzsénszky Alfonz féle fordításba nézz bele, ha nem. Éppenséggel nem az van benne, hogy működj együtt minden felebarátoddal.

Dan
Újságíró

Hunn,  Kalman,

nézzétek lehet a saját problémáinkat, gyengeségeinket állandóan másra kenni, másokkal foglalkozni, de attól a saját gyengeségünkből nem fejlődünk tovább, a saját magunk által okozott problémáink nem oldódnak meg.

Kétlem, h a zsidók az okai annak, h a kutatások szerint a magyar az egyik legboldogtalanabb nép, nálunk az egyik legkisebb a társadalmi bizalom, nálunk gondolja a legtöbb ember, h ha bajba kerül, nincs olyan barátja, akire számítana. Nem gondolom azt – bármily kényelmes megoldás-, h azért vagyunk képtelenek egymással együttműküdni, mert a zsidók megakadályozzák. Nem gondolom azt, h ők az okai annak, h az ügyintéző kicsesz az ügyfelével, az eladó kicsesz a vevőjével, h amint alakul valamilyen szervezet, egyesület, pillanatok alatt marakodások, sértődések, kizárások miatt bénul meg. Voltam tagja nemzeti mozgalomnak is: nagyon szépek a magasztos eszmék, meg zászlók – de ez csak a külsőség, a keret, ha a tartalom ugyanúgy rohad, mint máshol, akkor ugyanúgy semmit sem ér. Ott is csak az ment, mint máshol: szűklátókörű, hatalmukat féltő, szakértelem nélküli vezetők, hazug, képmutató alvezetők és segítőik, súlyos lelki sérült manipulátorok és törtetők. Amely következtében az összes intelligens és jószándékú ember távozott is az adott szervezetből.

Amíg politikától, eszméktől független, mindennapi alaphelyzetekben sem vagyunk képesek együttműködni, közösen kiállni az érdekeinkért (a panaszkodás nem kiállás!), amíg egy lakóközösség nem képes összefogni, amíg a munkahelyeken képtelenek a dolgozók összefogni, addig nincs miről beszélnünk!

Úgyis mondhatnám, h előbb a saját fészkünkből kéne a szart kilapátolni, mielőtt messzebbre tekintenénk.

Hunn
Újságíró

Dan,

ahhoz, hogy egy társadalom tagjai szolidárisak legyenek egymáshoz, törődjenek egymással, segítsék egymást, hogy a társadalomban magas szintű bizalom és együttműködés legyen a jellemző, ahhoz egy viszonylag minél homogénebb társadalom megléte szükséges. Ezzel nem mondok újat, a jelenlegi fehér, európai identitárius mozgalmak fő üzenetének ez az egyik alapköve.

Pontosan ennek a társadalmi együttműködésnek a lehetőségét akadályozza meg, ha a vezetés idegen kézben van, ha a kultúra idegen kézben van, ha az egymás közötti viselkedés normáit és törvényeit idegenek diktálják és befolyásolják. Amíg ennek az idegen vezetésnek az az érdeke, hogy mi ne fogjunk össze, hogy közönyösek legyünk egymás iránt, amíg az általuk uralt Médiában, oktatásban az az üzenet, hogy a magyarok önazonosságát, összetartozás-érzését rombolják, addig hogy várhatjuk azt, hogy ez magától megszűnjön, és ne kelljen fellépni azok ellen, akik ezt okozzák?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Kétlem, h a zsidók az okai annak, h a kutatások szerint a magyar az egyik legboldogtalanabb nép”

Már Mohács is miattuk volt.

sRPd
Olvasó
sRPd

Én értem amit Dan mond. Sőt nagyon is helyénvalónak tartom. Lehet azon rugózni, hogy ki mit követ el ellenünk, de amíg mi nem teszünk meg minden tőlünk telhetőt azért, hogy ezt megakadályozzuk, addig mi vagyunk a hibásak.

 

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“hibáztathatod mindenért a zsidókat, de ez egy tévút.”

Nem tévút, minden rossz mögött ők állnak vigyorogva.

“A zsidók kiválóan boldogulnak a pénzzel, az anyagiakkal.”

Más pénzével, mert nekik nincs pénzük, soha nem is volt, soha nem is lesz.

“A háttérhatalom őket is csak feláldozható eszközként használja.”

Akkor mégse fognak annyira össze?

“Elmondta, h ha őket kivennénk a képletből, azonnal jönne, ajánlkozna másik nép erre a szerepre.”

A cigányok?

“bármelyik nap kitörhet az atomháború”

Engem nem zavar, legalább elpusztul jó sok feleslegesen született is.

Naooo
Olvasó
Naooo

Cső zsici, mi újság a gettóba?
Sok 100 millió ártatlan ember halt már meg a zsidó kapzsiság és világuralomra törés miatt.
Hallom izraelbe leszedték a kormeghatározást a barlangokról, nehogy a félnótás ortodoxaitok besértődjenek, hogy nem a zsidókat teremtette legelőször jahve.

common man
Olvasó
common man

Rustem!

Hitről vitatkozni ..,ritkán végződik meggyőzéssel.Én elvárnám tőled ,hogy konkrétabb legyél főleg ha mint állítod amatőr történész vagy.Abban is ha valami bajod van abban is ha valamit állítasz.Mert ha ilyen sejtelmes utalásokat teszel belegabalyodunk.Bár semmit nem kéne azon szégyellni,hogy a finnugor-magyarok vándorlás közben találkoztak a semita hunokkal átvették a turulmadárkultuszt eltöltöttek 200évet  Kazár-zsidó fennhatóság alatt és mégis megmaradtak magyarnak.Komolyra fordítva:ha megnézed a magyar és a világtörténelem sorsfordító-sorsfordítóan negatív szakaszait azért találhatsz az említett csoportból bőven, az átlagon felül.Arról persze lehet vitatkozni megint,hogy a káros szerepük mennyire tudható be e csoporthoz való tartozásuknak.Másik.Tényleg érdekel.Írod,hogy cigány és zsidó őseid vannak.Anyai vagy apai ágon?Te hova tartozol? Mennyire tartod magad emellett magyarnak?(mert hát ugye a magyar igazság után is kutatsz.)

 

Dan
Újságíró

“Sok millió ártatlan ember esett már el az antiszemitizmus miatt” – meg sokszázmillió egyéb ember, egyéb izmusok miatt, dehát tudjuk, ők nem számítanak, de legalábbis jóval kevésbé, hiszen ők egyszerű földi halandók voltak, nem a kiválasztott nép. Okádnom kell attól, h második világháború = holokauszt. Meghalt x millió ember az utóbbi miatt, meg meghalt másik ötvenmillió még egyéb módon. Csak a háborút követő hadifogolyság és lakosság kiüldöztetés során több millió német halt meg, de tudjuk: “ők megérdemelték”. Okádnom kell attól, mikor egyesek bizonyos ártatlan emberek halálát felmagasztalják, másokéról meg tudomást sem vesznek, vagy egyenesen helyeslik.

Jó példa volt erra a közelmúltban a francia terrortámadás, amikor a net idiótábbik fele franciába öltöztette a fb avatárját, de amikor a többszörös áldozattal járó, egyiptomban felrobban orosz utasszállító gép tragédiája történt, akkor mindenki kussban maradt.

Képmutatás, képmutatás, képmutatás.

Hunn
Újságíró

Feminizmusnak azt a jelenséget nevezzük, amikor az idióta zsidó picsák bemagyarázzák a keresztény magyar nőknek, hogy miért is kellene gyűlölniük az őket szerető keresztény magyar férfiakat. A kulturális marxizmus egy internacionalista zsidó projekt. “A zsidók érzékenységére pedig akkor leszünk majd tekintettel, ha először ők is tekintettel lesznek a mi magyar érzékenységünkre.” (Rácz Sándort, az 1956-os Nagybudapesti Központi Munkástanács vezetőjét idéztem. Nyugodjék békében.) Ismerve őket, ez soha nem fog megtörténni, persze.

Na most. Az Alt-Right, a Manoszféra, az Anti-Feminizmus stb… mind-mind egy olyan jelenség, ami reakció a liberál-bolsevik oldal által erőltetett identitáspolitikára. Mégpedig a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak reakciója. Magyarországon a liberál-bolsevik identitás-politika a cigányokat és a zsidókat tolta a pofánkba a rendszerváltás óta évtizedeken át, úgyhogy most mi jövünk. És annak vége, hogy egy zsidó vagy cigány elkiáltja magát, hogy “rasszista” vagy “antiszemita”, és onnantól az illetőnek derékba törik az élete és a karrierje. Vége, érted?

Aldo
Újságíró

Csak leírja, amit mindenki gondol. Hát ja zsidó meg cigány. Ezek valahogy nagyon szeretik egymást. Amúgy meg a magyar nyelvben nincs olyan szó, hogy roma. Ez csak egy liberális műszó, amit ránk akarnak kényszeríteni mint a meleg meg a homofób. A cigányok ugyanúgy cigánynak nevezik önmagukat meg a fajtársaikat is.

Aldo
Újságíró

Nálunk csak álértelmiség van.

INewton
Olvasó
INewton

“Mert nincs férfierőszak”

“Kölni szilveszter.”

Az inkább migráns/iszlámerőszak volt.

lady
Olvasó
lady

Megnéztem a videót mert valahol olvastam hogy egészben kell nézni mert úgy egész más a mondanivalója . Na így még rosszabb mert valóban süt róla a férfigyűlölet szinte ijesztő az egész nő. , Bizony minden férfire érti legalábbis én is így értelmeztem . Ez már rég nem a Marton úgy ez inkább olyan hadjárat!

Vajon ha fia lenne is így beszélne ?  Nekem fiam van, úgy hogy emberileg számomra egy nulla ez a nő!

Dan
Újságíró

lady,

ha lenne fia, már rég manginát, vagy nőies, aszexuális nyomorékot nevelt volna belőle. Vagy gigantikus szerencse esetén a fiú valahogy elmenekült volna otthonról.

Reszet Elek
Újságíró

A lányából Palvin Barbarát akar csinálni… szóval mindegy milyen nemű a gyerek.

Aldo
Újságíró

Csak meg kéne nézni annak a sok depressziós, idegbeteg, alkoholista szerencsétlennek, hogy milyen anya nevelte fel. Sok érdekességre bukkanhatnánk.

Dan
Újságíró

Egy újabb, egészen kiegyenlített cikk, ráadásul (jó eséllyel) nő tollából. Ahelyett, h szidná az egész világot  a férfiakat, helyette a fő mondanivalója, h igenis a nő a legtöbb esetben nem egy totálisan kiszolgáltatott, semmi cselekvésre nem képes áldozat, hanem igenis vannak eszközök a kezében, h az ilyen szituációkat elkerülje, az ilyen szituációkból sérülés nélkül kikerüljön.

https://www.nemmagazin.hu/nem-blog/metoo-nem-eleg/

“A MeToo NEM elég!

Nemiséggel, szexualitással foglalkozó újságíróként nehéz nem írni a metoo-jelenségről. Szinte mindegy is, ki, mit mond. Csak legyen téma a nemi viselkedés!

Mindegy, hogy nő vagy férfi szól a témához, mindegy, hogy sértett, áldozat, hozzátartozó, szakember vagy híres ember. Mert szomorú, de valljuk be, semmi újdonság nincs a történetekben. Sajnos nem igazán hírértékű, hogy valakit valamikor inzultáltak, zaklattak, tapogattak, falhoz szorítottak. Ez bizony gyakran előfordul. Nem újdonság, hogy abban a pillanatban, ahogy egy férfi vonzónak lát egy nőt (vagy fordítva), a közeledése vagy vágyott lesz a nő számára (így kialakulhat a kölcsönösség), vagy pedig tolakodó. Utóbbi esetben az udvarló lehet erőszakos, illetlen, modortalan, arcátlan is. És igen, van, amikor egyenesen gusztustalan, gyomorforgató, felháborító, ahogy bánik, vagy bánni akar velünk, a nővel.

Igen, de gyakran csakis azért, mert mi nem mondtunk NEMet!

Azonnal, kategorikusan, ellentmondást nem tűrőn. NEM kiabáltunk a zsúfolt buszon, NEM vontuk össze a szemöldökünket az obszcén munkahelyi beszólásokra, és nem pattantunk fel azonnal a szereposztó díványról. Pedig nem megszeppent kisgyerekek vagyunk, voltunk, hanem felnőtt nők. De ilyenkor is mérlegelünk, és sokszor sajnos inkább hallgatunk. Belemegyünk, kínban vagyunk, aztán odébb somfordálunk. Megalázva, megmagyarázva, elsumákolva. Gyávaságból, bizonytalanságból, vagy – bizony ilyen is van – haszonlesésből. Mert bocsánat, ha bántó sokakra nézve, de a szereposztó dívány és a „jobb pozíciót, több fizetést szerettem volna”, és igen, a „meg akartam tartani az állásomat” nem annyira „metoo”…

A metoo az, amikor röhögő tinédzserek hirtelen a fenekemre csaptak a buszon, és mire üvöltöttem volna, már leugrottak az éppen kinyíló ajtón. És metoo, amikor a családi ebéd után búcsúzkodva az egyik nagybácsi túl sokáig és tapogatva ölelgetett, de persze igyekeztem elhúzódni. És metoo még sok minden más, csak nem az, amiben saját döntésemből benne maradtam, végigcsináltam, mindegy, hogy milyen oknál fogva. Az legfeljebb csak „megbántam ezt a lealacsonyító helyzetet”, vagy „sajnálom, hogy ebbe belementem”, esetleg „mekkora egy hülye liba voltam”. De NEM metoo, azaz zaklatni próbáltak, de nem hagytam.

Mielőtt most sok-sok zaklatott nő megbántódna, jelzem, hogy, ha úgy nézzük, én is metoo… Hosszan sorolhatnám a történeteket, helyzeteket, jól-rosszul megoldott tiltakozásokat és szabadulásokat tizenéves koromtól ki tudja meddig. Igen, azt hiszem nem él nő a földön, sem nyugaton, sem keleten, akit valaha valahogyan ne zaklattak volna. S mint ahogy a kávéban az egy cukor kinek sok, kinek kevés, valószínű lelkünk érzékenysége a fokmérője, mennyire hagyott mély nyomot bennünk egy-egy kellemetlen eset.

Fontos látnunk, hogy a sok-sok metoo a közbeszédben a legtöbb esetben nem a nyers testi erőszak elleni segélykiáltás. Senki nem vonhatja kétségbe, hogy ott, ahol a férfi fizikai erőfölénye nemi erőszakhoz vezet, a nő nem sokat tehet, vagyis persze hogy áldozat. De egészen addig a pontig, ameddig a nőnek lehetősége van, addig az ő felelőssége NEMet mondani. Más kérdés, hogy bennünket, nőket évezredek óta úgy nevel a társadalom, hogy a férfi igényei elsődlegesek. Sajnos a nagyobb baj, hogy a férfiakat is így nevelik. Éppen ezért néha még mindig nehezen vállaljuk fel, ha ellent kell mondanunk. Egy olyan társadalom pedig, ahol nem tanítják módszeresen a nemek egyenrangúságát és különbözőségeit (a társadalmi státusztól függetlenül), a szexualitás valódi szabályait, a saját és a másik nem működését, de legalább is mély tiszteletét, ott bizony ilyen csúnya dolgok történnek – többnyire következmények nélkül. Ha belegondolunk, hogy az emberiség valamennyi háborújában férfiak nőket erőszakoltak (és erőszakolnak ma is) milliószámra, bizony nem csak összefacsarodik a szívünk, de a hányinger is kerülget… Mert az ember alapvetően ösztönlény, és bizony kemény munka van abban, ha szocializálódik, kulturálódik, nemesedik, azaz például nem molesztáló bunkó, hanem nőket megbecsülő férfi lesz belőle. De ugyanígy nekünk, nőknek is meg kell tanulnunk kiállni saját magunkért. És nem utolsó sorban úgy nevelni a fiainkat, hogy eszükbe ne jusson méltatlanul bánni a nőkkel. Mert ugye minden férfit anya szül és nevel, vagyis ott a felelősség egy nagy része, hogy mit faragunk a jövő női számára…

Most úgy tűnhet, lekicsinylem a metoo jelentőségét, a zaklatások mély lelki traumáit. Ellenkezőleg: nagyra becsülök mindenkit, aki ebben a témában felvállalja, hogy megszólal. De a metoo ellenszere szerintem nem az ezeréves történetek előcitálása, nem a panaszkodás és egymásra mutogatás. De nem is az önmarcangolás. Nem az a kérdés, illetlen volt-e a férfi, vagy túl kihívó a nő. Csakis az lehet a kérdés, meddig engedünk elfajulni egy helyzetet, amiben teljes döntési jogunk van, és fizikailag nem korlátoznak. Csakis az a kérdés, megtanuljuk-e mi, XXI. századi nők, hogy mikor kell NEM-et mondanunk. Megtanuljuk-e mi tisztelni saját magunkat, a testünket és a lelkünket, hogy a férfiak is tiszteljenek bennünket. És bár nekünk a legtöbb esetben nem biztos, hogy elég alaposan megtanították, hogyan ne váljunk áldozattá, mégis, képesek kell legyünk időben és valóban felkészíteni lányainkat arra, hogy nincs olyan helyzet, amelyben ne mondhatnának azonnal és határozottan NEMet. Mégpedig hangosan, ha kell, igen üvöltve, hogy végre mindenki meghallja!”

T_T
Olvasó
T_T

Gondoltál rá, hogy ezt külön cikkbe rakod?

T_T
Olvasó
T_T

Nem nőként kell kezelni, hanem mentális zavarodottként. Így kell róla írogatni a jövőben is, ha szóba kerül csak egy jó jelzőt kell hozzá találni.

Koriander
Olvasó
Koriander

kasztrált kecskét kefélő kultúrmarxista

Reszet Elek
Újságíró
Kalman
Újságíró

Ezt megint nem értem, hogy jön ide?

Reszet Elek
Újságíró

Ez egy üzenet Korinak.

Koriander
Olvasó
Koriander
Reszet Elek
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander

uff.
nekem ami ilyenkor segít:
Wirf die Gläser an die Wand
Russland ist ein schönes Land
Ho ho ho ho ho, hey…
ha gondolod varrok neked ilyen piros_arany palàstot, ami a faszinak van a klip elejèn és a lépéseket is megtanítom :D.

kangal
Olvasó
kangal
ulomenen
Olvasó

“Nem lepek meg senkit azzal, hogy fábián anita nem kért bocsánatot a férfiaktól. Sőt, ő van felháborodva és a mi kurvaanyánkat. Nem lepek meg senkit azzal sem, hogy amennyiben egy férfi mondott volna olyat, hogy a nőket ki kell pakolni és elmúlik a menstruáció miatti hisztijük, már égne alatta a máglya. fábián anita viszont nőstény (nem nő, nemnem), így neki szabad ilyeneket mondani. Mindezekből az is tökéletesen egyértelmű, hogy nem ért az állatokhoz. Meg az emberekhez sem.”

……

“A nők ezzel szemben olyankor is kihívóan öltöznek, mutogatják fedetlen bőrüket  nyilvánosan, rúzzsal, sminkkel a nemi izgalom jeleit festik magukra (lásd evolúciós pszichológia), egyszóval a nők olyankor is jelzik a párzási szándékot, szexuális elérhetőséget, amikor erről valójában nincs is szó. Ellentétben ugye a nőstény kecskékkel, akik csak akkor jeleznek, ha valóban akarják is. Látható tehát, hogy az átlag nő még az átlag nőstény kecske szintjét sem képes megugrani.”

teljes szöveg: http://perszeusz.blog.hu/2017/10/29/par_szo_a_herelesrol

Aldo
Újságíró

Szerintem az a legfőbb baja, hogy őt senki nem akarja megbaszni.

Aldo
Újságíró

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát komolyan a tököm tele van ezzel a metoo-val már! “10-20 éve megfogdosott”. Leállt a House of Cards, a kedvenc sorozataim egyike, ma meg Jeremy Piven van soron. És amúgy mit is követtek el? Most ez jön, hogy napról napra egy újabb ikon kerül a “szexuális ragadozó” fiókba tapizásért? Rámutatok Brad Pittre, többé nem kap munkát, és szexterápiára kell mennie, mert “tudom, hogy te fogtad meg seggem”?

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

Az összes leállhatna.

Dan
Újságíró

Éppen fordítok egy Return of the Kings-es anyagot, amely Sztálin, ’30-as évekbeli tisztogatásait (amelyben emberek milliói haltak vele, vagy rokkantak meg testileg-lelkileg egy életre) veti össze a mostani boszorkányüldözéssel. Nagy a hasonlóság, ugyanazok az eszközök. Remélem, holnap kész leszek vele és ki tudom rakni az oldalra

-
Olvasó
-

Mégis mit vártatok a feministáktól?