Férfihang.hu
4 megosztás

Megmutatjuk Fábián Anita videoposztját a “végső megoldásról”

Mivel Fábián Anita botrányos videóját egy idő után a Facebook moderációja eltávolította, ezért sokan nem láthatták azt, pedig a róla szóló híradások után szerették volna. Internetes nyomozás útján kiderítettük, hogy privát oldalán továbbra is terjeszti a felvételt, eszében sincs azt visszavonni, így lehetségessé vált, hogy beszerezzük annak másolatát. Mivel a színésznő egy sajtónyilatkozatában felháborodott, hogy korlátozták az ő (és szerinte ezzel együtt a nők) véleménynyilvánítási szabadságát, ezért nyilván nem lesz ellenére, hogy segítségére leszünk véleményének bemutatásában. Alábbi vágott anyagban kiemeltük, idéztük a “végső megoldás” megtalálásának logikáját feltáró részeket. Igaz, rövid kiegészítésként kénytelenek voltunk hozzáfűzni saját véleményünket is. Akinek ennyi nem elégíti ki a kíváncsiságát, az ezen a helyen megtekintheti a vágatlan változatot is. A Facebookon készült és publikált nyilvános felvételt híradás, tájékoztatás, oktatás és tiltakozás céljából tettük közzé a YouTube videómegosztón.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
4 megosztás


62
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
42 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
25 Hozzászólások szerzői
georg1945inkvisitor1NaoooIjkSzergej55 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
ulomenen
Olvasó

Szép munka! Vajon meddig lesz fenn a videó?

 

Belleville
Újságíró

hehe, mit meg nem tesz Fábián Anita, hogy leszedesse. Pedig legyen büszke a saját mocskára :D vállalja mindenki, amit mond, főleg ha a nagy érdeműnek szánja.

Alter Ego
Szerkesztő

Leginkább semmit sem tesz a levételért, legalábbis én még nem hallottam róla, hogy valaha is tett volna valamit. Sőt, soha nem akarta leszedni a Facebookról sem, csak miután már a sajtó és a blogoszféra cikkezett róla, azután került le egy időre. Ezzel kapcsolatban az nlcafe.hu-nak nyilatkozta: szerinte feltörték az oldalát és azért került le a videó, ő maga pedig újra és újra visszatöltötte.

“Nem tudok mást tenni, újra és újra feltöltöm. Úgy gondolom, hogy az üzenetemnek minél több emberhez el kell jutnia”. – Fábián Anita

Gejza
Olvasó
Gejza

Ez beteg.

Orvosi eset.

Art
Olvasó
Art

Könyörgöm, ne nevezzük már színésznőnek. Egy nyomorult kis sorozatszereplő, jelentéktelenebb, mint mondjuk Rex vagy Tommy és Jerry.

Reszet Elek
Újságíró

Rex és Charlie egy rakás pénzt keresett, ahogy Flipper is. Ha összehasonlítanánk ez a sokak szerint rossz nőstény hozzájuk képest csak amolyan bódékanca lenne.

Aldo
Újságíró

Az ilyen napi szinten a pofánkba ömlő, semmitmondó szappanoperákat amúgy sem lehetne sorozatnak nevezni. Egy sorozatból egy évad alatt 20-25 rész megy le, egy ilyen fosból meg egy hónap alatt megy le ennyi. Egy igazi színésznek megalázó ilyesmiben szerepelni és csak a huszadrangú, sehol máshol nem foglalkoztatott tehetségtelen senkik szerepelnek egy ilyenben. Nagy részük nem is színész, csak az utcáról esett be. Nyilván ezt ő is tudja, ezért így próbálja felhívni magára a figyelmet.

Amúgy ezért az egészért az anyjának kéne bocsánatot kérni, amiért a világra hozott egy ilyen emberi hulladékot.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Segítsetek már most kajak azt mondja hogy plüss kutyábol is nőstényt választ?

Tényleg azt mondja hogy PLÜSS?

Hogy az értelmesebb kezelhetőbb?

Ennek amúgy van férje vagy csak a kecskével baszik?

Belleville
Újságíró

milyen a nőstény plüss??? :D

lady
Olvasó
lady

Olyan mint a mai modern életvitelű nők. Nem önvizsgàlatot tart hanem rögtön tàmad mert csakis neki lehet igaza. Ráadàsul még segíteni is akar màs nőknek de vajon  hogyan amikor ő maga szorul láthatóan segítségre!

common man
Olvasó
common man

..szinte negyedévenként öngyilkos lesz egy barátnőm…..azt szeretném mondani,hogy tudok neked segíteni  ..keress meg

beteg

Kalman
Újságíró

Szerelemféltésből elkövetett kasztrálás. Nem tudta elviselni, hogy a drága szerelme a sokkal fiatalabb és vonzóbb nősténykecskékre hajtott inkább.

sRPd
Olvasó
sRPd

Én is pont erre gondoltam. :) Szemmel láthatólag figyelmet, validációt és kapcsolatot akart a kecskétől, és féltékeny volt, amikor azt nem kapta meg. No percsze ha én is fiatal bakkecske lennék, csak a kecskelányok érdekelnének, és még a sót is megnyalnám. :)

Reszet Elek
Újságíró

Meg a káposzta, ami nem maradna meg a közeledben.

Belleville
Újságíró

szerencsétlen Kókuszka, ha van isten gyorsan elpusztul :D most Fábián Anita eunochja lehet :D

Hunn
Újságíró

Szerintem ez a csaj a videón úgy be van állva, mint a huzat. Be van szakítva, be van tépve. Nem tudom mit nyomott, de nekem nem tűnik józannak…

Alter Ego
Szerkesztő

Csak a hormonok. Női hormonköd.

Hunn
Újságíró

Szerintem lehetnek mentő körülmények számára. Sorolom. Mikor volt utoljára rendesen megbaszva? Mikor volt utoljára terhes? Csinált neki valaki gyerekeket, hogy lefoglalja őt a hülyeség helyett? Közismert, hogy ha egy nő elmúlt 30 és nincs gyereke, akkor megőrül. Itt az élő példa, nincs itt semmi különösebb látnivaló. Jól teherbe kell baszni, akkor majd lenyugszik.

Alter Ego
Szerkesztő

Valóban, a női hormonköd mentő körülményként is lehetne értelmezhető – bár tegyük hozzá, a feministák nem tekintik a férfihormont semmire sem mentő körülménynek, (sőt, ugye, kasztrálás) -, azonban Fábián Anitát nem menti semmi sem, mert van gyermeke. :)

Majd ha te is kijózanodtál, nézd meg a videót teljes egészében. :)

Hunn
Újságíró

Majd ha te is kijózanodtál, nézd meg a videót teljes egészében. :)

Színjózan vagyok már egy ideje. Viszont lassan 40 éves leszek, nekem nincs időm arra, hogy habókos Feminista hülyepicsák baromságait fél percnél hosszabb ideig hallgassam. Az idő és a fiatalság elrepül, a halál közeleg, nekem dolgom van!

Amit mondani akarok, csak röviden, mert megy el az életem: én rühellem az SJW-típusú felháborodás-kultúrát, és nem hiszek benne, hogy ezt nekünk is át kellene venni. Nem hiszem, hogy ezzel eredményt lehet elérni – bár ha ezt másként látjátok, illetve ha van rá érv, hogy miért lenne ez jó, meggyőzhető vagyok.

Nem ez a habókos hülyepicsa a fő ellenség, hanem az a nemzetközi kultúrmarxista hálózat, aki e mögött a #metoo-projekt mögött áll. Nem őt kell kurvaanyázni, hanem azokat az embereket, akik ezt az egészet szervezik. És az ellenük való harc módja a kulturális háború, az emberek a világról alkotott percepciójának olyan befolyásolása, mely lehetetlenné teszi, hogy a kultúrmarxista tanokat elfogadják. Ezt kell valahoyg kifilózzuk, hogy hogyan csináljuk meg. Ennek a csajnak pedig egy virtuális pofon, aztán haladjunk tovább, mert dolgunk van.

Alter Ego
Szerkesztő

Felháborodás-kultúra

Nem tudom, hogy tényleg van-e kultúrája, én már-már a kulturálatlanság szintjéig vagyok felháborodva. :) A szám is habzik néha, csak ez (szerencsére) nem megy át a szélessávon sem…

Kulturális háború

A hülyeség elfogadtatása elleni kultúrharc egyetlen módjának azt látom, hogy az ember minden lehetséges módszerrel, egyénként és közösségként is nagyon sűrűn elmondja, ha valamit elfogadhatatlannak tart. Nekem jobb ötletem nincs a Férfihang megalapítása óta és más sem súgott jobbat…

Reszet Elek
Újságíró
Alter Ego
Szerkesztő

Igen, egy öngyilkos kommandó a tétlen, tutyimutyi “hülye buzik” kommandója. :)

Szóval cselekedjen mindenki többet a szájhősködés és a buzi totyorgás helyett! :)

Koriander
Olvasó
Koriander

pedig csak kipellengèrezèssel tudod igazán bemutatni, hogy mikènt módosítja a kultúrmarxizmus a tudatot.

“Van egy jelentős marxista gondolkodó a XX. sz. elejéről, az olasz Antonio Gramsci, aki átlátta Marx talán egyik legnagyobb hibáját. Volt Marxnak több hibája is (miközben magát a problémát helyesen látta meg!), ezeket most nem vázolnám le részletesen, csak arra térnék ki, amit Gramsci meglátott, s ami miatt sokáig nem is igen szerette őt a hivatalos szovjet marxizmus: az a meglátás, hogy nem igaz Marx alapmegállapítása, hogy a lét határozza meg a tudatot, mert valójában a tudat határozza meg a létet, hiszen emberek vagyunk […]
Mert a lét nem határozza meg a tudatot, azaz hiába foglalták el a kommunisták az államot és a gazdaságot, ezzel nem lesznek sikeresek, mert a szovjet lakosok tudata maradt a régi. […]
Gramsci ezt megmondta 90 éve! Azt mondta, a kommunista pártoknak fő célja nem a hatalom megkaparintása kell, hogy legyen, hanem a kultúra befolyásolása. Ugyanis hiába lesz meg a hatalom, a rendszer nem lesz stabil az emberek idegen kulturális eszméi miatt. Pont az ellenkezője szükséges: az embereket meggyőzni, hogy jók a kommunista eszmék, azokat sajátjukként fogadják el, s ezután a hatalom szinte magától is meglesz.

A vicc az, hogy Gramscit jobban megértették a liberálisok, mint a kommunisták. S Gramsci fő eszméjét a progresszív-liberálisok aktívan használják hosszú idő óta. Ezért szokás ezt “kulturális marxizmusnak” nevezni. S talán a homoklobbi és a feminista lobbi azok, melyek a legjobbak ebben.“
http://bircahang.org/nezzunk-a-marton-ugy-moge/

Alter Ego
Szerkesztő

Remek, érinti a régi vitát, ami arról szól, hogy mennyire marxista vagy progresszív-liberális a “kulturmarxista”. És ezt most nem én mondtam, de jórészt egyet értek vele. Viszont részemről már belenyugodtam, hogy ez a politológia, politikatörténeti vita nem igazán rendezhető. De nincs is sok értelme, amikor szemmel látható, hogy a férfigyűlölet gyökerei után és a társadalmi manipuláció lehetőségének okai után nem a politikában, hanem a női psziché sötét bugyraiban kell keresgélni. (Egészen pontosan sötét nők, sötét (pszichéjének) bugyraiban.) Vesszek meg, ha Fábián Anita valahai is hallott Gramsciről.

Nem a kulturmarxizmussal szemben kell ezt a kulturális harcot megvívni, hanem a szimpla emberi butasággal szemben.

Koriander
Olvasó
Koriander

az emberi butaság az egy sokkal nagyobb halmaz, mint a kult.marxistak.
ua. rengeteg buta ember van, aki a légynek se árt.
ezzel a nővel nem az a fő baj, hogy ostoba, hanem az, amit terjeszt,
pontosan ahogyan a többi cégéres feminista.

Alter Ego
Szerkesztő

Igaz is. Ne bántsunk meg ok nélkül sok buta embert, akik a légynek sem ártanak. A kultúrharcot a neurózisát és személyes csalódásait a rosszindulatban szublimáló, önhitten feminista nő butasága ellen(ében) kell megvívni.

Hunn
Újságíró

Én pont az ellenkező eredményre jutottam. A nők valójában szeretik a férfiakat. Szegénykéim csupán arra vágynak, hogy ne bukjuk el össztársadalmilag a Feminizmusnak nevezett shit-tesztet, hogy legyünk férfiak és rakjuk már végre helyükre őket ás a világot, hogy végre boldogan élhessünk.

Itt az élő példa, a #metoo. Nem arról van szó, hogy a magyar nők gyűlölik a férfiakat, és ez a feszkó most egy nagyot szólva kisült. Hanem megy egy politikai (kultúrmarxista) alapú média-projekt, meghatározott céllal, és erre reagálnak az emberek tömegesen úgy, ahogy kondicionálva vannak -ahogy azt eleve eltervezték. Vagyis nem az egyéneken van a lényeg,  hogy ki milyen hülyeséget ír a Facebook-on meg mond a youtube-on. Sokkal fontosabbnak érzem azt, hogy rávilágítsunk a mögöttes dolgokra, hogy miről is szól ez az egész.

Alter Ego
Szerkesztő

Elég megnézni, hogy mit mond Freud a péniszirigységről, mint a nő személyiségfejlődésének elsődleges vezérfonaláról (és mint Fábián Anita a végső megoldásról), mit mond még a Freudon túllépni akaró modern szexuálpszichológus is az anorgazmiával összefüggésben automatikusan fellépő férfihibáztatásról, milyen szexkerülést determinál évekre a legtöbb nő hormonháztatása gyermekszülés után (amit a “zaklató” férfiak hormonháztartása egyáltalán nem követ le), mennyi frigid nő van, mennyire hajlamosak a nők a neurotikus, fóbiás lelki megbetegedésekre, (és most nem folytatnám a felsorolást),  és akkor nyilvánvalóvá válik, hogy az androfóbia mélyen determinált dolog.

A férfiakat gyilkoló amazonokról szóló hitregék sem ma keletkeztek. Az “úgy kell a nőnek a férfi, mint halnak a bickli” modern mém is valamire mélyen rátapint.

Minderre bármilyen “médiaprojekt” vagy politikai áramlat bizton építhet… De ha az “ősokot” keressük, akkor az magában a nőben rejlik. Különösen abban a nőben, aki még buta is, és ezért főleg nem képes helyén kezelni a férfiellenes késztetéseit, és aki nem is kap megfelelő segítséget a problémái leküzdéséhez.

“A feminizmus egy pszichés betegség.” – Ámde meggyógyítani a férfimozgalom sem tudja őket, legfeljebb kénytelen-kelletlen hadakozni velük.

Hunn
Újságíró

Ja oké, most értettem meg, hogy mit is akartál mondani. Hogy a Feminizmus igenis úgy hat a nőkre, hogy a bennük alapból meglevő, férfiakkal kapcsolatos bizonytalanságokat, félelmeket, esetleges negatív érzéseket stb… szándékosan felerősíti, tovább torzítja, kimaxolja és felhasználja. Pontosan ezt csinálják, ezt nagyon jól látod.

Dan
Újságíró

“Szegénykéim csupán arra vágynak, hogy ne bukjuk el össztársadalmilag a Feminizmusnak nevezett shit-tesztet, hogy legyünk férfiak és rakjuk már végre helyükre őket ás a világot, hogy végre boldogan élhessünk.”

Kezdem én is így látni a helyzetet. Ha a fehér férfi úgy dönt, h kollektíve megöngyilkolássza magát, szíve joga. Jönnek majd helyette más színű és kultúrájú férfiak, akik majd kezelésbe veszik a nőiket.

Koriander
Olvasó
Koriander

“a halál közeleg”
tiszta voltaire, a kedvenc szülinapi zeném:
“Happy Birthday my olde friend.
It seems this horror show will never end.
Any moment’s your last breath,
Here is to another day closer to
Your sweet death”
https://www.youtube.com/watch?v=eZ_ZQkV58Cc

common man
Olvasó
common man

Kizártnak tartom ,hogy te ezt bármelyik férfitársadnak jó szívvel ajánlanád.

(“jól teherbe kell baszni, akkor majd lenyugszik.“)

Biciklis
Olvasó
Biciklis

Csatlakozom a véleményedhez. Magam is úgy gondolom, hogy Ancsika kicsit kiütötte magát a véleményközlése előtt. Érdekes dolog,  hogy más férfigyűlölő femicica is (pl. Karafiáth) fenemód szeret a delírium állapotában leledzeni. Belőlük ezt az életérzést hozza ki az ital, a normális emberből pedig a vidámságot. További különbséget is felfedeztem: az épeszű ember kijózanodva olykor szégyelli a részegen tett cselekedeteit, bocsánatot kér és korrigál. Beleláthatnék további rejtett üzeneteket az Ancsika-kecske-Kókusztej aranymetszésbe, de ez már komolyabb irodalmi ismereteket is kívánna, amivel én nem rendelkezem.

Dan
Újságíró

“Korunk macskája a kecske.”

 

Reszet Elek
Újságíró
common man
Olvasó
common man
riveroftime
Olvasó
riveroftime

Hogy villogtak a szemei?

Bennem félelmet keltett.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ilyen vélemények nyilvános hangoztatásának nem lehet jogi következménye? Ő nem is egészen magánszemély! Ha a nők ellen mondana bárki ilyet, vagy hasonlót, akkor úgy elmeszelnék, hogy csak na, mekkora botrány lenne már?

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ha egy férfi merészelne bármi ehhez hasonlót nőkről nyilvánosan hangoztatni, akkor ezek után milyen következményekkel kéne már szembenéznie? Lenne esélye egy retek-klubnál dolgozni, vagy valami (ótvaros) TV adónál az életben?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Már jó ideje nem játszik a sorozatban amúgy, de mindenki úgy emlegeti, mintha benne szerepelne. :)

http://24.hu/szorakozas/2017/03/06/fabian-anitat-megviselte-a-tavozas-a-joban-rosszbanbol/

Reszet Elek
Újságíró

Kíváncsi lennék ha egy férfi úgy nyilatkozna, hogy mivel a csecsemőgyilkosságok túlnyomó többségét nők követik el, ezért minden nőnek ki kellene vágni a méhét, mi történne? Hírt adna róla a “haladó” sajtó?

Amúgy többen írtátok hogy be van állva. Szerintem is, de nem bedrogozva, sokkal inkább begyógyszerezve.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A mimikája és a tekintete alapvetően is beteg emberre vall, tehát nem kell annyira kiütnie magát, hogy hülye legyen.

Ijk
Olvasó
Ijk

Egyébként ki nem szarja le mit mond? Ki ő egyáltalán?

Pontosan annyira kell komolyan venni ezeket a videóblogokat mint amennyire komolyak. Semennyire.

Manapság mindenkinek lehet nyilvános véleménye a neten, youtube is tele van már ilyen magukat kamerázó megmondóemberekkel.

Hunn
Újságíró

Egyébként ki nem szarja le mit mond? Ki ő egyáltalán?

Pontosan annyira kell komolyan venni ezeket a videóblogokat mint amennyire komolyak. Semennyire.

Manapság mindenkinek lehet nyilvános véleménye a neten, youtube is tele van már ilyen magukat kamerázó megmondóemberekkel.

Ez így is van. Csakhogy ez az ügy kiválóan felhasználható a Feminizmus ellen! Mentől nagyobb elmebeteg baromságokat mondanak Feministák, ami minél több emberhez jut el, nekünk annál jobb. Mert emiatt aztán annál több ember utasítja el a Feminista ideológiát, köztük egyre több fiatal nő is. A kulturális háborút ésszel vívják. A hölgy személye lényegtelen, nem ő az ellentámadás célpontja. Itt hagytak nekünk egy óriási támadási felületet, dőreség és pazarlás lenne nem felhasználni és maximálisan kiaknázni ezt a lehetőséget.

Ijk
Olvasó
Ijk

Feminizmus ellen a legjobb módszer hogy le kell szarni. Mint a hisztiző kislányt aki nem kapja meg a barbi babát azonnal.

Minél inkább foglalkoznak a feminimzussal, annál inkább elérik ezek a hisztis picsák a céljukat hogy figyeljenek rájuk. Nem is nevezném ezt az egészet már feminizmusnak. Vannak ezek a lelkileg megborult példányok, akik soha nem kapták meg a férfiaktól a figyelmet, vagy már nem kapják meg. Ennek a nőnek nem az a kielégülés ha elkezdenék kasztrálni a férfiakat, hanem pusztán az a tény hogy foglalkoznak vele.

Egyébként a kecskés dologról az a véleményem hogy neki nem kecske kellett, hanem egy tárgy amit lehet tutujgatni. Magával a kecskével mint élőlénnyel volt problémája, nem a golyóival. Ezzel meg nincs egyedül, milliónyi sérült ember csonkít vissza élőlényeket szerethető plüssállattá. Ha ki lehetne venni az emésztőrendszerét hogy ne szarjon már azt is rég megtették volna az állatokkal.

Dan
Újságíró

Ijk,

naív tévedés, amelynek általában tragikus kövezkezményei vannak!

A korábbi diktatúra izmusokat is leszarta a többség, aztán láttuk, mi lett belőlük…párszázmilló halott.

A feminizmust is az utolsó egy-két évtizedig mindenki igyekezett negligálni, mit elmebetegek gyülekezetét, de amióta erőszakkal, törvényeken keresztül másznak bele a mindennapjainkba és verik totálisan szét a nemek viszonyát és a társadalom működését, már nem lehet elmenni mellette. Az más kérdés, h nem a feminizmus ellen kéne a harcot vívni, mert azzal csak energiát adunk neki, hanem máshol kéne a megoldást keresni.

Naooo
Olvasó
Naooo

A demokráciának már 2500 milliárd halálos áldozata van.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“Egyébként ki nem szarja le mit mond?”
-Pont ez a baj, ha a férfiak így reagálnak erre. Hogy ki nem szarja le, ha valaki nyíltan nősoviniszta és hangot ad a megcsonkítási vágyainak is. Nem veszitek észre, hogy mennyire mérhetetlenül nagyvonalúak vagytok/unk?!
Ha ilyet férfi mond nyilvánosan nőkről, akkor ott kő kövön nem marad, a balliberális sajtó megsemmisíti, minimum országos botrány és elveszti az állását pl. egy színházban. Közben még a férfijogi szervezet fórumán is “ki nem szarja le”…

Ijk
Olvasó
Ijk

Milyen nagyvonalúság? Egy szellemileg elborult magánember véleménye nem számít semmit sem. Majd a ráérő fotelhuszárok megadják neki amit kell és kész.

Nyilván teljesen más lenne a helyzet ha az illető mondjuk vezető politikus lenne, persze abban az esetben már akkor megsemmisülne politikailag.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

1. Nem egészen magánember… (Mondjuk aki “színész”, vagy pl köztisztviselő, már az sem egészen magánember)
2. Ákos meg miket mondott (kb semmit), abból kurvanagay botrány és szerződésbontás lett.
Nem baj, úgy látszik a nőknek mindent lehet, lehetnek nyilvánosan férfigyűlölők és semmi gond, utána úgyanúgy szerepelhetnek “színészként”. Ez nem ér meg a liberó sajtónek egy botrányt, bezzeg ha férfi mondta volna…

Dan
Újságíró

Ijk,

erről már volt itt szó, érdemes végigolvasgatnod a hozzászólásokat. Magam is a szabad véleménnyilvánítás híve vagyok, de hajlamos vagyok lassan elfogadni, h amikor csoportok elleni erőszakos fellépésre bíztatnak, azt tényleg nem kéne engedni, mert hiába indulunk ki magunkból, h mint intelligens embert, nem érint meg ilyesmi, sajnos azt kell látni, h az emberek többsége képtelen az árnyalt ítéletalkotásra és ugyanaz a plebs maradt, aki a hecc kedvéért bárkit szívesen fellógat az első utcai lámpára, ha lehetősége van. Modernitás ide, vagy oda.

Ahogy már említettük, más esetben, amennyiben egy (fehér) férfi tett volna ilyen kijelentést a nőkre, zsidókra, cigányokra, stb. már rég előzetesben ülne. Ha viszont ennek a mostani megnyilatkozásnak nem lesz következménye, akkor az ismét egyértelmű bíztatás arra, h bárki, bármeddig mehet a férfiak mocskolásában, úgysem lesz következménye! Fontos megtanulnunk, h határokat húzzunk. Pl. ez is a férfi létezés alapja (kéne) legyen – csak, ha határokat húzunk, tudunk kereteket kialakítani. Amúgy meg semmi sem garantálja, h a bírósági eljárás során bármilyen büntetésben részesülne…de legalább meg kell tenni az első lépést.

Amúgy a Férfihangból kinőtt férfivédő egyesület miért nem teszi meg a feljelentést? Ez az ügy pont alkalmas lenne arra, h bizonyítsa önmaga létjogosultságát, másrészt rögtön médiafigyelmet is kapna.

Naooo
Olvasó
Naooo

“de hajlamos vagyok lassan elfogadni, h amikor csoportok elleni erőszakos fellépésre bíztatnak, azt tényleg nem kéne engedni”

Mért ne kéne engedni?

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Dan minden szavával egytértek. Bár ez nagyképűen hangzik, tulajdonképpen azért regisztráltam ide, amiért annak idején a Vilar is megírta a könyvét, mert üvöltő aránytalanságokat lehet látni. Üvöltő aránytalanság, hogy egy nő ennyire szélsőséges dolgokat mondhat és hozhat nyilvánosságra, aki nem is egészen magánember, míg egy férfi ennek töredékéért is nyilvánosan föl lenne koncolva a ballib. médiumokban…
Arról lehet beszélni, hogy meddig terjed a szabad véleménynyilvánítás joga, de úgy látszik, hogy nőknak szinte bármeddig, férfiaknak meg egyáltalán nem.

Ijk
Olvasó
Ijk

Inkább véleménye egy szellemileg megborult embernek, mintsem felhívás erőszakra. Szerintem inkább ciganyozas vagy zsidozas miatt sem kellene senkit meghurcolni, jelen esetben valóban kettős mérce.
Nekem szánalmas az ilyen hisztéria hogy jelentgessunk fel embereket mert ezt meg azt mondtak. Már lassan minden szart jogi útra visznek, nevetséges.

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Na, végignéztem ezt az omniózus videót.

Figyelte közben más is a szemét? mintha be lett volna lőve.

Közben meg lövése sem volt arról, hogy mi lett a kecskével.

Az meg hogy negyedévente öngyi valamelyik barátnője? Marhára el kéne gondolkozni az okokon. Talán mert mind hasonkorú, korábbi életét végigbulizó nő, aki rádöbbent, hogy a körhinta helyett valami mást kellett volna csinálni, és most hogy a férfiakat már nem érdeklik,l akkor ki kell herélni az összes hímet, aki más nőket dug és nem őket.

Lehet hogy érdemes lenne egy drogtesztet végeztetni a “művésznőn”.

Hunn
Újságíró

Ha már bolond nőknél tartunk, hiányolom a PUA oldaláról való megközelítését a témának. Egyik oldalon ugyebár ott van, hogy a bolond nők a legjobbak az ágyban, másik oldalról pedig az a jótanács, hogy bolond nőbe sose tedd a farkad. Mind a kettő kiváló tanács és érdemes megfogadni, a baj csak az, hogy ütik egymást. Nem tudom melyikre érdemesebb hallgatni.

És ha már témánál vagyunk, kérdeznék én tőletek valamit. Ha egy nőnek, beszélgetés közben, így picit beüvegesedik a szeme és elnéz a távolba, miközben mond valami számomra érthetetlen, abszolút oda nem illő, randomnak tűnő dolgot, aztán úgy folytatja a beszélgetést mintha semmi különös nem történt volna és ez így a világ legtermészetesebb dolga lenne, az mi a jó isten lehet, miféle kattanásra utalhat?

inkvisitor1
Olvasó
inkvisitor1

Semmi különösre, az enyém már kezdetek óta így működik. Miközben beszélget, közben más dolgon is jár az agya.

Vagy vesztésre áll a vitában és témát akar váltani, mielőtt be kéne ismernie hogy nincs igaza.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Szertinem a “bolond nőbe sose tedd a farkad.”

georg1945
Olvasó
georg1945

Tehát szerinte ki kell herélni az összes férfit.
Na, de akkor, hogyan lesz baba ?
Mert, hogy a babacsinálásához kell egy férfi is.
Vagy már nem is kell többet egyáltalán baba ?
Csak kecske, kutya, cica, gekkó, mókus satöbbi ?

Ez a nő egy igazi férfigyűlölő. Egy amazon !

Azt tanácsolja a barátnőinek, hogy heréltessék ki a férfitársukat, ha van olyan nekik.

Nahát, kedves férfitársaim ide jutottunk.
Igaz, ez 2017-ben volt, ma meg már 2022 van.
Fejlődtek-e mára a Nők ?
Netán érzékenyítettek a zord és meztelen valóságon ?
Vagy tovább fejlődtek és mára már nem elegendő kiherélni a férfit, hanem amelyikre éppen haragszanak, annak egyszerűen le kell vágni a fejét, mint Afganisztánban ?

Hé, férfitársaim, ki vállalkozik megszelídíteni ezt a vad ribancot, – de egyedül ám ?

Mert előbb vagy utóbb emberére fog találni, aki majd alapos gyógykezelésbe veszi és egészségessé bassza a hölgyeményt.