Dan
0 megosztás

Mit adott nekünk a #metoo?

A metoo egyaránt felzaklatta az átlag nőt és az átlag férfit (mindkettőt jogosan), de végül megkerülhetetlen, hogy tényszerűen, érzelemmentes tekintsük át a kampány által felvetett problémákat. A szexuális erőszak mindig is létezett, nem egy új keletű bűncselekmény – vajon miért is most került ez hirtelen a reflektorfénybe…? Mindig is voltak súlyosan sérült emberek, akik elkövették ezt a bűncselekményt. Ugyanakkor mai korunkban az áldozatoknak megvan a lehetősége, hogy (A) Lélekjelenlétet erőltetve magukra kimeneküljenek egy ilyen szituációból. (B) Bűncselekmény megtörténte esetén feljelentést tegyenek a hatóságnál. (C) A trauma feldolgozásához segítséget kérjenek lélekgyógyászoktól, pszichológusoktól.

– Tíz-húsz évvel az állítólagos bűncselekmény megtörténte, elévülése és bármiféle bizonyíték nélkül megvádolni embereket minimum gyávaság. Mindez nem menti fel az esetleges elkövetők tettét – de most nem a bűncselekményről beszélünk, hanem az utólagos történésekről.

– Mit ígérnek a kampányt kitaláló és népszerűsítő feministák és a mainstream média, mi a céljuk a #metoo kampánnyal és annak támogatásával? Az elkövetők megbüntetését, a további, hasonló esetek megelőzését, az áldozatok segítését.

Nézzük végig, ezek teljesülnek-e ezen a módon?

 • Az elkövetőket nem lehet megbüntetni, mert bizonyíték nélkül, 20 évvel később nem lehet megállapítani sem azt, hogy az illető elkövette-e a tettet, sem azt, hogy az esemény megtörtént-e és esetleg nem csak a vádló kitalációja-e az egész. Semmiféle jogi keret nem áll fent ebben a helyzetben. A boszorkányüldözés pedig nem igazságszolgáltatás.
 • A további, hasonló esetek ettől továbbra is meg fognak ismétlődni, legfeljebb az elkövetők fogják vagy óvatosabban, vagy brutálisabban csinálni. Miért? Mert ezek a súlyosan lelki sérült emberek nem fognak az ilyen kampányoktól megváltozni – ahogyan a rabló sem fog a továbbiakban eltekinteni a rablástól, hiába látja plakátokon, hogy „a rablás bűn”, vagy olvassa a neten, hogy „#márengemiskiraboltak”. Őt ez nem befolyásolja.
 • Az áldozatokon nem segít, mert az áldozatokon az segítene, ha: (A) Önmaguk számára otthon, vagy anonim módon, egy megfelelő fórumon kiírhatnák magukból a történteket. Ez egy ismert lelki terápia. A mituzás keretében viszont nagy az esély rá, hogy önterápia helyett egy “én is egy szegény áldozat vagyok, csatlakozom a nyájhoz” kollektív önsajnáltatássá fog a tette átformálódni – így pedig elveszti a lehetőségét a gyógyulásra. (B) Azonos neműek, de különböző életkorban, életszakaszban lévő emberek között megbeszélheti ezt és bármilyen más problémáját (női körök, férfi körök). (C) Igénybe veszi szakember, pszichológus, lélekgyógyász segítségét az események feldolgozásában. Ez utóbbi a legbiztosabb megoldás.
 • Az áldozatok sorsa egyébként a kampány elindítóit a legkevésbé sem érdeklik, egyszerűen bedobták őket a két lövészárok közé és amikor a másik oldal visszalő, védve magát, akkor máris boldogan kiabálnak, hogy „ti szemetek, az áldozatokat lövitek?!” – miközben bármelyik épelméjű ember tisztában van azzal, hogy egy egészséges lelkületű személy elítéli a szexuális erőszakot, történjen az nő, vagy férfi, vagy gyerek ellen.  Egyébként az áldozatok sorsa például akkor sem érdekelte a feministákat és a feminista propagandát terjesztő sajtót, amikor a kölni szilveszteren nők tömegeit zaklatták – akkor megpróbálták a történteket a hatóságokkal együtt elhallgatni és csak az internetnek köszönhető, hogy ez nem történhetett meg.

Tehát összefoglalva megállapíthatjuk, hogy a kampány egyetlen célját sem éri el.

De nem is ezek a valódi céljai!

Lássuk viszont akkor, hogy milyen céljai szemmel láthatóan és ezeket milyen módon éri el:

 • A feminista propaganda további sulykolása
 • Az emberek érzelmi alapú manipulálásával a témáról való bármiféle értelmes diskurzus megakadályozása
 • A hisztériát meglovagolva, törvényhozókra további nyomás gyakorlása, ezáltal újabb feminista törvények meghozatala
 • A férfi-női viszony, kapcsolat további rombolása

Nézzük mindezt részleteiben:

1., A feminista propaganda régóta azt szajkózza, hogy az összes férfi erőszaktevő és szinte minden nőt ér szexuális zaklatás. Az állítás első részét elvileg minden épelméjű ember eldobja, a hazugság második részét már hajlamosak sokan elfogadni. Különösen akkor, amikor a feministák a saját „objektív” felméréseiket lobogtatják, amelyekben az szerepel, hogy minden 3-4. nőt szexuális zaklatás ért már. Ez az arány az afrikai, polgárháborút vívó országok arányát is túlszárnyalja… Eleve a szexuális zaklatás szó egy aljas összemosás: olyan, hogy szexuális zaklatás nincs a jogban – van zaklatás és van szexuális erőszak. A szexuális erőszakot összemosni a zaklatással a legundorítóbb dolog, mert ezzel a valódi szexuális erőszak áldozatain taposnak. A metoo kampánnyal viszont máris könnyebb az emberekkel elfogadtatni ezeket a nyilvánvaló hazugságokat. A valóság közben az, hogy a szexuális erőszak bűncselekménye a nyugati társadalomban minimális, folyamatosan csökken, az egész társadalom által megvetett és drákói büntetéseket von maga után.

2., A női kollektív tudat megőrizte a történelem során elkövetett számtalan szexuális erőszakot, ’sima’ erőszakot, rabszolgaságot, stb. tehát a női tudatalatti igen érzékenyen reagál a témára. Közben a férfi tudat az évtizedes, folyamatos feminista támadásokat, törvényi megkülönböztetést, a számtalan hamis szexuális erőszak vádat olvasva, amelyeknek semmi következménye nem volt a vádló személyére nézve, illetve a feminizmus társadalomromboló hatását látva is már meglehetősen érzékeny a témára. Így mind mindkét oldal kellően érzelmileg felzaklatott lesz ahhoz, hogy érdemleges, konstruktív vita, diskurzus, beszélgetés NE folyjék a témáról. Mindez azonban a kampány elindítóinak célja is, hiszen az embereket mindig a negatív érzelmek aktiválásával tudják a legkönnyebben manipulálni és egymás ellen fordítani.

3., Aki nem járatos a nyugati világban zajló folyamatokban, fogalma sincsen arról, hogyan történik lépésről-lépésre a férfiak jogainak az elvétele, a törvény előtti egyenlőség megszüntetése, a férfiak másodrendű állampolgárokká degradálása terén. Ebbe most nem megyek bele, mert hatalmas anyag, akit érdekel, az interneten könnyen utána kereshet. Csak egy példa a nemi alapú diszkriminációra az Isztambuli Egyezmény, amely, hangzatos állítása ellenére nem a családon belüli erőszak ellen született (ezt ugyanis eddig is büntette a törvény!), hanem egyoldalúan a nők és leánygyermekek védelmére. Ezt konkrétan nevesíti is a szöveg. De említhetjük még a franciaországi törvényeket, amelyek éppen az utcai ismerkedést és a füttyögést szándékoznak bűncselekménynek nyilvánítani.

4., A legfőbb cél valójában a női-férfi kapcsolat további rombolása!

A Nők tekintetében a cél a férfiakkal szembeni bizalmatlanság fokozása, amely a kampánynak köszönhetően biztosan bekövetkezik, hiszen a kampány azt az érzést váltja ki a nőkből, hogy a férfiak általánosságban szexuális erőszaktevők és a nők sehol, semmikor nincsenek biztonságban. Visszautalva a női kollektív tudatalattira, ez az érzés még akkor is megerősödhet, ha a nő, tudatos szinten tisztába van vele, hogy csak a férfiak elenyésző része erőszaktevő és hogy a nők sem feltétlenül kiszolgáltatott áldozatok, hanem nekik is vannak lehetőségeik ezen szituációk elkerülésére.

A férfiakkal kapcsolatban pedig a folyamatos megrendszabályozásuk, elbizonytalanításuk és passzivitásba űzésük a cél. A férfiak végleges megrendszabályozása és elbizonytalanítása további feminista törvényekkel. Minden egészséges férfiba „bele van kódolva”, hogy megvédje, megóvja a nőt. Erre egyre kevesebb lehetősége van, mert ugye fontos a női függetlenség, az önállóság, kivéve, ha baj van, ha ég a ház, akkor azonnal teremjen ott egy segítő férfi… Szembesülni férfiként azzal, hogy egy nőt szexuális erőszak, vagy zaklatás ért, a következő érzéseket váltja ki egy egészséges lelkületű férfiban: átvállalt bűntudat (bár nem ő követte el a felemlegetett bűncselekményeket), nagyfokú frusztráció, tehetetlenség, hogy az adott nőt nem tudta abban a helyzetben megvédeni – függetlenül attól, hogy az adott időben nem is volt a helyszínen. Tehát mindenképpen kellemetlen érzések jelentkeznek a férfiban! No de miképpen működik az emberi lélek? Igyekszik a negatív érzésektől szabadulni. Ha pedig folyamatosan olyan ingerekkel bombázzák, amelyek ezeket a negatív érzéseket aktiválják, akkor egy idő után bezárkózik ezekre, falat növeszt, süket, passzív lesz. Megemlíthetjük a juhászfiúról és a farkast kiáltásról szóló mesét, aminek a végét mindenki ismeri.

Post Author: Dan

Dan
30-40 közötti férfi. Azaz fejlődő férfi. Egyszer majd 'király'.
f Facebook
0 megosztás


283
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
35 Egyéni hozzászólás
248 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
36 Hozzászólások szerzői
bgRunning ManrcsabaMuhr úrNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Talán annyit “adott”(persze akaratán kívül),hogy így most már  azok is láthatják a fenevad természetét akik eddig még a létezését sem hitték el vagy nem vették komolyan.Az itteni olvasó persze már régen tudta ezt, de biztos sokan megtapasztalhatták a hitetlenkedést vagy értetlenkedést bármilyen jó “eszmeterjesztési” kísérletnél.Ezen történések után remélhető ,hogy a nép nem akar a nyakára önként és dalolva ilyen beteg zsarnokokat.

És ha ennek hatására még tisztul a közélet ,egy csomó eddig elnyomott ,tehetséges ámde “túl” erkölcsös nő is érvényesülhet az meg még örvendetesebb.

 

Reszet Elek
Újságíró

“Azután látám, mikor a hatodik pecsétet felnyitotta, és ímé nagy földindulás lőn, és a nap feketévé lőn mint a szőrzsák, és a hold egészen olyan lőn, mint a vér”

Hunn
Újságíró

Mit adott nekem a #metoo? A jövő hét utáni hétvégén lesz egy buli, amire le akartam menni, csajozási szándékkal. És most azon gondolkodom, hogy nem megyek le, nehogy valamelyik idióta hülyepicsa vagy fehér lovagja “szexuális zaklatásnak” vegye, ha leszólítok és eszkalálok.

Mintha nem lenne elég legyőzni az “approach anxiety”-t, szinte látom lelki szemeim előtt, hogy emiatt a faszság miatt nem megyek oda. Persze csak azért is oda kell menni, és ha valaki “szexuális zaklatásnak” implikálja a tevékenységemet, akkor azonnal ütni kell, attól függetlenül, hogy férfiról vagy nőről van szó. Nem szabad magyarázkodni, szóban védekezni, erre a vádra azonnal ütni kell, én erre a következtetésre jutottam.

És kibaszottul idegesít, hogy még ezzel a baromsággal is foglalkoznom kell, mintha nem lenne elég a saját lelki nyomorom amit le kell küzdenem. <MODERÁLVA>

Kérjük betartani a kulturált társalgás kereteit a Férfihang.hu portálon! A további hasonló tartalmak kitiltást fognak maguk után vonni!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hunn, szerinted átlagembert érdekli ez a hiszti egy buliban? Oda a nők ugyanabból a célból járnak, mint a férfiak: szexért. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Szórakozni járnak, te meg lekurvázod őket.

Aldo
Újságíró

Még pénzt is kérnek érte? Na menjenek a picsába.

Hunn
Újságíró

Hunn, szerinted átlagembert érdekli ez a hiszti egy buliban? Oda a nők ugyanabból a célból járnak, mint a férfiak: szexért. :)

Lassan egy hete azt sulykolja a Média a lakosság fejébe, hogy ha egy nőnél olyan férfi próbálkozik be, aki az adott nőnek nem az esete, az szexuális zaklatás!!! Szerinted mégis, mire lehet ezután számítani??? Honnan tudjam előre biztosra, hogy egy adott nőnek akit éppen leszólítok, én 1000%-ra be fogok jönni? Honnan tudjam, hogy akit leszólítok annak tetszeni fogok, és nem azzal fog rám uszítani embereket (barátokat, kidobókat, akár ismeretleneket is) hogy szexuálisan zaklattam azzal, hogy egyértelmű célból leszólítottam? Honnan tudjam mire lehet ezután számítani? Én mindenesetre lelkileg felkészülök arra, hogy balhé lesz és lehet hogy ütni kell, aztán meglátjuk.

Aldo
Újságíró

Jobb lesz ha testkamerákkal szereled fel magad, így kikerülhető a zaklatás vád. Ha meg a csaj beleegyezik, akkor írass alá vele egy beleegyező nyilatkozatot két tanú jelenlétében, amit feltétlen pecsételtess le egy közjegyzővel. Így a nemi erőszak vádja is kivédhető.

Hunn
Újságíró

Nem. Mert:

“One, nothing wrong with me
Two, nothing wrong with me
Three, nothing wrong with me
Four, nothing wrong with me”

#letthecommieshitthefloor

#freehelicopterridesforfeminists

https://www.youtube.com/watch?v=yy9VvAuCCEg

Mert nem mi vagyunk a probléma, és nem nekünk kell megváltozni.

De egy dolog világos: már nem leszünk a normalitás üdítő szigete itt, Kelet-Európában, a kultúrmarxista banda itt is ugyanazt tervezi elérni, mint a fejlett Nyugaton. Nagyon fontos viszont észrevenni, hogy NEM elsősorban a politika terén támadnak – hála Istennek a felelős nemzeti kormányért – hanem a kultúra, a Média területén, viselkedés-befolyásolás és percepció-menedzsment céljával. Mert ha ezen a területen sikert érnek el, azzal meg tudják alapozni a későbbi ellenséges törvényhozás támogatottságát. Úgyhogy nagyon erősen át kell mennünk offenzívába a kulturális háborúban kis hazánkban is, különben baszhatjuk.

Art
Olvasó
Art

Nem tudom, elhangzott-e már, de azért némi pontosítást megér a dolog: a metoo kampányban elővezetett sztorik egyike sem szexuális erőszak, mégcsak nem is zaklatás. Legjobb esetben szemérem elleni vétség.

A jogalkotó (legitim politikai felhatalmazással) igen precízen körülírta ezeket a fogalmakat, a feministák és baloldalista csatlósaik politikai felhatalmazás nélkül igyekeznek ezeket jelentősen felülbírálni, átkodifikálni. Nagyjából úgy, mintha én önkényesen kihirdetném a Szabad Lajosmizsei Köztársaságot, és holnaptól kezdve ott adót és vámot szednék, saját pénznemet nyomtatnék, saját hadsereget állítanék, végül kinevezném magam elnök-főtitkár-miniszterelnők-örökös főkirálynak.

Nem.Szabad.Engedni.

Reszet Elek
Újságíró

Volt olyan metoo, akit állítólag erőszakkal kinyaltak…

Reszet Elek
Újságíró

Nincs mit hozzátenni. Legfeljebb annyit, hogy nem csak összemossák, de ki is tágítják a zaklatás fogalmát. Így válik a beteg fábiánaniták számára minden férfi és nő közötti interakció férfiak nőket érintő zaklatásává.

“a következő érzéseket váltja ki egy egészséges lelkületű férfiban: átvállalt bűntudat (bár nem ő követte el a felemlegetett bűncselekményeket), nagyfokú frusztráció, tehetetlenség, hogy az adott nőt nem tudta abban a helyzetben megvédeni – függetlenül attól, hogy az adott időben nem is volt a helyszínen.” – Bennem egyik érzés sincsen meg, legfeljebb sajnálat hogy átélte és hogy nem élt olyan életet hogy lett volna megfelelő pasija aki megvédi. Nem vagyok a nők őrkutyája, ahogy férfitársaim sem azok.

“A női kollektív tudat megőrizte a történelem során elkövetett számtalan szexuális erőszakot, ’sima’ erőszakot, rabszolgaságot, stb. tehát a női tudatalatti igen érzékenyen reagál a témára.” – Szerintem csak arról van szó, hogy tudat alatt szinte őrjöngenek a fizikai gyöngeségtől, érzelmi kiegyensúlyozatlanságtólgyöngeségtől és a férfiakat illető dependenciától, amit kellő módon fűszerez az ebből adódó, férfiakkal kapcsolatos édes félelem.

A franciáknál a nagyibaszó Macron genderegyenlőségi (újbeszélül Miniluv) minisztere átverte a törvényt, szóval az már nem tervezet.

“az Isztambuli Egyezmény, amely, hangzatos állítása ellenére nem a családon belüli erőszak ellen született (ezt ugyanis eddig is büntette a törvény!), hanem egyoldalúan a nők és leánygyermekek védelmére.” – Az egyezmény nem a nők és leánygyermekek védelmére született. Megnevezi az áldozatokat (nők, gyermekek) és az elkövetőket (férfiak, fiúk), egyértelműsíti hogy a teljes fennálló társadalmi rend alapja ez a kettősség ill. felszólítja az összes az egyezményt elfogadó országot hogy ennek szellemében dolgozza ki saját társadalom- és családpolitikai- valamint gyermekvédelmi intézkedéseit.

herceg
Olvasó
herceg

““A női kollektív tudat megőrizte a történelem során elkövetett számtalan szexuális erőszakot, ’sima’ erőszakot, rabszolgaságot, stb. tehát a női tudatalatti igen érzékenyen reagál a témára.” – Szerintem csak arról van szó, hogy tudat alatt szinte őrjöngenek a fizikai gyöngeségtől, érzelmi kiegyensúlyozatlanságtólgyöngeségtől és a férfiakat illető dependenciától, amit kellő módon fűszerez az ebből adódó, férfiakkal kapcsolatos édes félelem.”

Leginkább meg a szokásos, hogy az ösztöneik tudják: egy nem kívánt (= nem a megfelelő hímtől) terhesség évekre szóló “ebből a körből kimaradsz” számukra a legfontosabb játékban.

Gejza
Olvasó
Gejza

#Idonotbelieveyou

Aldo
Újságíró

Inkább ilyen cetlikkel kéne pózolni.

Art
Olvasó
Art

What was your last hashtag? #metoo Next!

DennisVT
Újságíró

Nekem sajnos adott 1-2 elmeroggyant ismerőst.

Egyikőjük – egy amúgy normális értelmes nő – osztotta meg fb-n ezt a videót, azzal a szöveggel, hogy lám mennyit segít egy ilyen oktatás:
https://www.facebook.com/attn/videos/1539611199407667/?hc_ref=ARRk0sFsmnu1G34Z9fJ0T5muVvp93HOQHpedc1evN6foexewETtFENoXBdoncINCfc8&pnref=story

Tömören: ha jól emlékszem akkor Kenyáról szól, ahol felére csökkent az addigi “minden negyedik nőt megerőszakolnak” arány.

Írtam neki egy kommentet, hogy itthon ennek nem lenne ilyen eredménye, azok egyszerű oknál fogva, hogy itt NEM erőszakolnak meg minden negyedik nőt, valamit a fiatal ffiak többsége nem gondolja azt, hogy (szintén a videóban található, Kenyára értve), hogy a drága randik , v a női miniszoknyák felhatalmaznák őket a nemi erőszakra.
Mert Magyarország NEM olyan ország.

Néhány órán belül a kommentem törlésre került, utólag azzal indokolva, h hülyeséget írtam, és ő nem szeretné ha a falán hülyeségek szerepelnének. Aztán a férje bekommentelt egy forrás nélküli, állítólagos 2015ös statisztikát, idemásolom szó szerint:

“Magyarországon több, mint 35 ezer lányt ér szexuális erőszak 15
éves kora előtt.
Magyarországon jelenleg közel kétmillió nő él, aki 75 éves kora
előtt valamikor élt súlyos lelki erőszakot használó partnerrel
párkapcsolatban, élete során közel 800 ezer nőt ért ezen kívül
testi, és közel 300 ezret szexuális erőszak is.
Magyarországon jelenleg több, mint 200 ezer nő él olyan olyan
párkapcsolatban, amelyben fizikai és/vagy szexuális erőszak
áldozatává teszi a partnere. (…) nem értem azt, hogy képes leírni azt valaki, hogy MO nem ilyen ország…ezek a problémák vannak.”

Már csak azt nem értem, és ennek hangot is adtam, hogy ha tényleg azt gondolják, hogy idehaza minden negyedik nőt megerőszakolnak (tehát jelenleg kb több mint 1 millió megerőszakolt nő él kishazánkban), akkor miért nem menekítik ki innen a lányukat? (Van egy pár éves forma kislányuk).

Amúgy ez a statisztika még a NANE mércéjével is hihetetlen.

Kalman
Újságíró

Kimenekíthetik mondjuk Dél-Afrikába, vagy Svédországba. Újabban Köln is jó célpont lehet a hazai tarthatatlan viszonyokat nem viselőknek.

righeira
Olvasó
righeira

Az ilyen statisztikák kulcsa a kritériumok alacsony meghúzása. Honnan számít például erőszaknak egy interakció? Ha a “fixírozást” az “utána fordulást” esetleg a megszólítást is annak vesszük, akkor rengeteg interakció belefér a körbe, így a statisztikába. Az  “erőszakos esemény” közmegegyezésen alapuló meghatározásával pedig jóval alacsonyabb számú esemény kerülhet csak bele a statisztikába.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Azért merem remélni, hogy a szkennelést, utána fordulást és megszólítást aztán tényleg senki nem gondolja erőszaknak.

Regnix
Újságíró
Regnix

“megszólítást”

Legyen egyelőre csak szexuális zaklatás bűncselekménye, az is épp elég, a nemi erőszakkal ráérünk még.

“A szexuális zaklatás különféle formáival kapcsolatban ezeket a példákat ismerteti a NANE:

 1. szóbeli: például szexuális tartalmú vicceket mesélni valakinek; megjegyzéseket, beszólásokat tenni; nem kívánt bókokat mondani;
 2. testi: például lerántani valakiről a ruhát, zavarba ejtő módon megérinteni, elállni az útját a folyosón;
 3. vizuális: például szexuális gesztusokat tenni, pornográf képeket küldözgetni vagy ilyen tartalmakat közszemlére tenni;
 4. pszichológiai: például tolakodóan „udvarolni”, szexuális tartalmú vagy vetkőzős játékokat kezdeményezni, a másik szexuális életéről faggatózni, illetve olyan légkört teremteni, amelyben „ciki” nem részt venni az efféle beszélgetésekben vagy játékokban;
 5. ”valamit valamiért”: például jobb jegyet kínálni tanárként egy diáknak, ha az lefekszik vele; vagy főnökként kirúgással fenyegetni egy alkalmazottat, ha az nem hajlandó „szexisen” öltözködni ” – írják szakmai kiadványukban. (Forrás: Index)

Ha például középső ujjadat felemelve bemutatsz egy nőnek egy általános utcai/közlekedési szituációban, az már szexuális zaklatás, lásd “vizuális” 3. pont). (Persze nem akkor, ha te nőként követed el, vagy Brad Pitt vagy.)

Naooo
Olvasó
Naooo

Bredpiti hány buzeráns holovúdit szopott le, hogy sztárt csináljanak belőle?

Reszet Elek
Újságíró

“Ne gondold, ó ne…”

Reszet Elek
Újságíró

De van még ennél is lejjebb: https://jezebel.com/5632689/what-is-birth-rape

common man
Olvasó
common man

Pont így vigyorog az akit megerőszakoltak.

ggwp
Olvasó
ggwp

“men can still RAPE even without laying a hand on woman”

Hát ezen most nevettem egyet…elképzeltem, mi lenne ha meg tudnék baszni pusztán szemmel egy nőt fizikailag…:D Jó lenne, na…

herceg
Olvasó
herceg

Jól látom, hogy ez ugyanaz a hely, mint 1-eskéé (az igen néha nem)?

common man
Olvasó
common man

A videó igenis hatásos! Neked bizonyíték kell?

https://twitter.com/itsfridaymemes/status/360665413962588160

 

Regnix
Újságíró
Regnix

Idehaza vért izzadnak, hogy bizonyíthassák, hogy milyen erőszakosak az álszent, keresztény, fehér férfiak. Így jutunk oda, hogy ha már az utcán neccharisnyában flangáló nőt megnézed,  akkor már nemi erőszakot követtél el.

Egyik 35-40 közti nőismerősöm idézte a következőket:

Máté 5,28
Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében.
29
Ha pedig a te jobb szemed megbotránkoztat téged, vájd ki azt és vesd el magadtól; mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék.
30
És ha a te jobb kezed botránkoztat meg téged, vágd le azt és vesd el magadtól; mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék.

Éppen ezért a férfiaknak is le kéne saját maguknak metszenie a bűnbe vezető testrészüket… Alap elvárás. A férfi egészséges szexuális ösztöne bűn, amelyet büntetni kell.

Egyenlőre azonban a nemi erőszak áldozatai közt számszerűleg magasabbak a férfiak. “Mi van, hülye vagy?” Tessék csak befáradni, a Venyige utcába például… “Az nem érdekel, hogy mit csinálnak egymás közt a férfiak, különben is ő tehet róla, hogy odakerült. Azok nem áldozatok.” No comment.

Pihenésképpen pedig egy kis autóreklám, hogy hogyan is képzelik pld.olaszok az akár helyben, statáriális módon, erőszakkal megtorolható férfi viselkedést. Ez igy normális, helyes. Jó szórakozást! (Várom a női parfümreklámot, amiben egy nő szerepel ugyanilyen élethelyzetben).

https://videa.hu/videok/kreativ/fiat-500-abarth-2012-super-bowl-ikJ9CLhLDCtg4tTI

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

I. Kor 7/2-4
De a paráznaság miatt minden férfiúnak tulajdon felesége legyen, és minden asszonynak tulajdon férje.
A feleségének adja meg a férj a köteles jóakaratot; hasonlóképpen a feleség is a férjének.
A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; hasonlóképpen a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége.

I. Tim 2/9-13
Hasonlatosképpen az asszonyok tisztességes öltözetben, szemérmetességgel és mértékletességgel ékesítsék magokat; nem hajfonatokkal és arannyal vagy gyöngyökkel, vagy drága öltözékkel,
Hanem, amint illik az istenfélelmet valló asszonyokhoz, jó cselekedetekkel.
Az asszony csendességben tanuljon teljes engedelmességgel.
A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben.
Mert Ádám teremtetett elsőnek, azután Éva.

Regnix
Újságíró
Regnix

Ezen már túl vagyunk: “a hímsoviniszta, vallását cserélgető Saulus levelei nem mérhetőek össze Krisztus igéivel.”

sRPd
Olvasó
sRPd

Időnként elmerengek, hogy a Biblia mennyire piros pirulás.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“…valamikor élt súlyos lelki erőszakot használó partnerrel párkapcsolatban”
Aztán kérdem én sok esetben, ki is ment a nyilvánvalóan marha erőszakos komához feleségül önszántából például?

„Akik méltatlanul bánnak a nőkkel, azok kapják tőlük a legtöbb gyöngédséget, a nők született gyávák és zsarnokok és azokkal a legkomiszabbak, akik a legalázatosabban viselkednek velük.”  William Makepeace Thackeray

Reszet Elek
Újságíró

“Akkor még nem sejtettem…hogy békaemberekkel fogok találkozni”

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Ajánlom figyelmetekbe (nyilván nem minden esetben,de ilyen van,nem is kevés) :

https://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

” Hervey Cleckley és „Az egészség álarca”„Az egészség álarca” (The Mask of Sanity) egy először 1941-ben kiadott könyv, amely a 20. század pszichopátiára utaló legbefolyásosabb klinikai leírása. Cleckley úgy határozza meg a pszichopátiás beteget, mint a normális ember tökéletes másolatát, amely egy, az épelméjűséget tükröző álarccal rejti el belső emberi hiányosságait. Bár őszinte, intelligens és sokszor jó társaságnak is bizonyul, ez mind felületes, ugyanis a pszichopata ember nem képes őszinte érzelmeket érezni. Ez egyfajta védekező mechanizmusa a pszichopatának, amellyel akár 100 százalékos életet tud élni anélkül, hogy bárki gyanítaná, mit rejt az álarca.”

http://hasznaldfel.hu/2017/01/alombol-remalom-egy-pszichopataval-valo-kapcsolat-fazisai.html

Amikor önszántadból hozzámész még messze nem erőszakos,távolról sem,hónapokig-évekig meg tudja játszani magát.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Kedves Vivien!

Laikushoz képest olvasott vagyok pszichopátia témában, Hare könyvét pl el is olvastam és számos cikket, az APD-s Wiki oldal emlékeim szerint nem valami szakszerű. Azt gondolom, hogy van is olyan ismerősöm, aki érintett… Nem kell ezt a dolgot misztifikálni. Szélsőség a pszichopátia és nem túl gyakori (1-2%). Én alapvetően NEM erre utaltam. Hányszor, de hányszor látunk olyat, hogy nyilvánvaló, hogy a koma egy szarházi, egy állat, de a nő önként (!) hozzámegy, vagy beadja neki a derekát. Vagy esetleg visszamegy hozzá és önként!…

Nem arról beszélek, amikor a koma zseniálisan álcázza magát (bár az is fura, ha évekig nem tűnik fel a nőnek, hogy a párjában zéró az empátia…), hanem arról, amikor üvölt a komáról, hogy egy féreg, de a nő nem hisz a tényeknek, vagy cselédagyú… Nem mondom, hogy mind ilyen, de mennyi ilyen van!?…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Tudom,hogy nem erre gondoltál, én is csak megjegyeztem, hogy ezeket az eseteket ne hagyjuk figyelmen kívül.

Sajnos újabb kutatások szerint a felnőtt lakosság inkább 3-4 %-a (USA-ban közelít a 15%-hoz!) pszichopátiás.És a felnőtt lakosság 10%-a rendelkezik valamilyen személyiség zavarral.Ez azért már durva,minden 10.ember és ezek a “felderített”, regisztrált esetek. Nem évekig nem derül ki,pár hónapig udvarol,fél évet együtt éltek,aztán hozzámész-mert megkéri a kezed,pláne ha ezt még klasszikusan az édesapádtól teszi. (és 22-23 évesen,ha nincs tapasztalatod,lazán benyalod),feleségnek,anyának akar,ez a csoda, aztán,nem azonnal,hanem szép lassan,fokozatosan megöli a lelked……

Hunn
Újságíró

Sajnos újabb kutatások szerint a felnőtt lakosság inkább 3-4 %-a (USA-ban közelít a 15%-hoz!) pszichopátiás.És a felnőtt lakosság 10%-a rendelkezik valamilyen személyiség zavarral.Ez azért már durva,minden 10.ember és ezek a “felderített”, regisztrált esetek. Nem évekig nem derül ki,pár hónapig udvarol,fél évet együtt éltek,aztán hozzámész-mert megkéri a kezed,pláne ha ezt még klasszikusan az édesapádtól teszi. (és 22-23 évesen,ha nincs tapasztalatod,lazán benyalod),feleségnek,anyának akar,ez a csoda, aztán,nem azonnal,hanem szép lassan,fokozatosan megöli a lelked……

Vizsgáljuk meg a kérdést először az egyén szempontjából, aztán társadalmi szempontból.

Mindig a nő választ. Mindig! Tény, hogy csak azok közül választhat, aki bepróbálkozik nála, de ez nem változtat a lényegen. Felnőtt nő vállaljon felelősséget a saját párválasztásáért, és viselje a saját párválasztásának a következményeit! Ha a nő egy pszichopatát választ, mert az milyen jó pasi, mert rá nedvesedik a puncija vagy mert ő az aki jó életszínvonalat biztosít neki, az ne jöjjön később panaszkodni azoknak a férfiaknak, akiket nem választott, hogy verik vagy lelkileg bántalmazzák. Mi közöm nekem férfiként ahhoz a nőhöz, aki nem engem választott? Mert választhatott volna teszem fel engem is, vagy ha nekem nem esetem, akkor egy normális csávót azok közül akik udvaroltak neki akinek igen, de ő inkább a pszichopata faszán ugrált. Hát akkor mi közöm/közünk hozzá?

Azt a társadalmi rendszert, amiben a férfiak felelőssége a nők boldogsága, anyagi jóléte és fizikai biztonsága, azt úgy hívják, hogy Patriarchátus! Mi viszont egy Feminista társadalmi rendszerben élünk, ami azt jelenti, hogy semmi közünk nincs a nőkhöz, semmi felelősségünk nincs irántuk, hiszen erősek, egyenlőek, emancipáltak és függetlenek! Nincs nemi alapú megkülönböztetés, ugyanúgy kezeljük a nőt, mintha férfi lenne. Igen ám hölgyeim, csakhogy ez bizony azzal jár, hogy magad vagy, és senkit nem érdekel mi van vagy mi lesz veled – ugyanúgy mintha férfi lennél! És ezt nem mi akartuk, hogy így legyen, ezt a nők követelték ki maguknak a Feminizmussal…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Szokásodhoz híven megint nem látod a lényeget:

“Ha a nő egy pszichopatát választ, mert az milyen jó pasi, mert rá nedvesedik a puncija vagy mert ő az aki jó életszínvonalat biztosít neki, az ne jöjjön később panaszkodni azoknak a férfiaknak, akiket nem választott,”

Nem,nem pszichopatát választ,nagyon rendes,kedves,családszerető alaknak tűnik,NEM TUDJA,hogy pszichopata-ez inkább szerencse kérdése.A többivel egyetértek ,nő választ,ne panaszkodjon stb. Ez sem panaszból született,hanem mint egy megjegyzésként, hogy ha valaki megtapasztalt lelki terrort egy kapcsolatban,nem feltétlen tudatosan ment hozzá egy ilyen alakhoz. Nem “erre fizetett be”,nem ezt ígérték neki.

Charlie-nak abban igaza van,hogy sok nő vagy cselédagyú,vagy (szerintem) nem normális,amikor egy köztudottan féreghez,bántalmazóhoz hozzá megy és tényleg van ilyen (szerintem IQ gyengébb nőknél) elég sok .

“Mert választhatott volna teszem fel engem is, vagy ha nekem nem esetem, akkor egy normális csávót azok közül akik udvaroltak neki akinek igen, de ő inkább a pszichopata faszán ugrál”

Mi a garancia,hogy ki a normális és ki nem,kiről derül ki később, hogy messze nem az a normális csávó,mint aminek mutatta magát ? Egyébként  magát mindenki normálisnak tartja,a pszichopátiás és egyéb  személyiség zavarral küzdők is. Ne sértődj meg, de te pl. a bipoláris zavar klasszikus tüneteit mutattad nem egyszer a FH-on.

Sajnos erre nincs garancia,hogy nem futsz bele egy ilyen emberbe (férfiak is veszélyben vannak,bár nőben valamivel ritkább a szociopata,de van olyan ismerősöm,akinél a nő tette totálisan tönkre a férfi életét a pszichopátiás viselkedésével).

Ja, metoo, tökéletesen egyetértek Dan írásaival és az általa bemásolt ügyvédnő véleményével.

Hunn
Újságíró

Kiválóan látom a lényeget. A válasz az egy ilyen nő esetében, hogy: -“Nincsen garancia semmire”. A válasz egy ilyen nő esetében az, hogy : -“Felnőtt ember vagy, vállalnod kell a felelősséget a párválasztási és szexuális döntéseidért, akár tetszik, akár nem. Így jártál, senkit nem érdekel a sorsod, nagylány vagy, oldd meg. Még mindig jobb helyzetben vagy, mint egy férfi, aki ha rosszul választ, akkor az őt tönkretevő nő mögött ott van még támogatásként az államhatalom is teljes súlyával és hatalmával.”

Ismétlem, egy Feminista társadalomban a férfiaknak nincsen semmi felelősségük a nők irányába. Azt a rendszert, amelyben a férfiak felelőssége a nők lelki boldogságának, anyagi jólétének és fizikai biztonságának a  megteremtése, azt Patriarchátusnak hívják.

Ami engem illet, nem sértődök meg, de nagyon-nagyon meg lennék lepődve, ha internetes kommentek alapján meg lehetne állapítani egy ember pszichés állapotát, akárcsak hozzávetőlegesen is. Egy ilyen felfedezés forradalmasíthatná a pszichiátria tudományát, de tartok tőle, hogy ez a tudományos és szakmai áttörés nem fog bekövetkezni. Én amúgy egy teljesen normális ember vagyok, de tény, hogy egy nemnormális világra az ember reakciója bizony lehet olyan, ami egy normális világban tulajdonképpen nemnormálisnak tűnne. Ennyit rólam.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Megoldottam. Nem kértem/vártam senkitől segítséget. Vállalom,hogy az én döntésem volt és pechem volt. A béke érdekében,a gyerek érdekében igen nagy anyagi veszteséggel váltam. Nem emiatt született a hozzászólás,hanem egyetlen kis megjegyzésként,hogy NEM MINDEN lelki terrorban élő ember tudatos döntése,hogy ilyen emberrel él/élt. Ha valaki ennek ellenére nem lép (ki),  az viszont valóban saját hülyesége és senki mást nem hibáztathat.

Hunn
Újságíró

Azt nem tudtam, hogy ez egy személyes történet. Én személy szerint nem kívánom, hogy neked, vagy bármelyik nőnek rossz legyen. Én annak örülnék, ha te is, és minden ember boldog párkapcsolatban élne.

De egyszerűen meg kell érteniük a mai nőknek, hogy egy Feminista társadalomban mi férfiak nem tartozunk felelősséggel értetek semmilyen téren. Ezt érted?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hunn:

Igen,értem. Ez az ára a nagy szabadságnak. (ami sokaknál sajnos szabadosságot jelent). Én ettől függetlenül nagyon szeretem és értékelem a lovagias úriemberereket,de nem várom el ezt. Ezért van az,pl. hogy , ha előreenged egy férfi,én megköszönöm azt. (és úgy látom jólesik nekik.)

Szerencsére boldog párkapcsolatban élek. Másodjára nem volt pechem :) (meg nyilván gyanakvóbban és tapasztaltabban álltam a dolgokhoz)

Gejza
Olvasó
Gejza

“Ismétlem, egy Feminista társadalomban a férfiaknak nincsen semmi felelősségük a nők irányába. Azt a rendszert, amelyben a férfiak felelőssége a nők lelki boldogságának, anyagi jólétének és fizikai biztonságának a  megteremtése, azt Patriarchátusnak hívják.”

Baromira jól megfogalmaztad.

+++++

EL is mentettem.

 

 

Hunn
Újságíró

És pontosan ez az egyik látványos és fájdalmasan megélt eleme a nők számára a feminizmusnak: hogy a nagy függetlenesdivel meg önállóságosdival levetett a férfiak válláról minden felelősséget. Korábban nem tehette meg azt a férfi, h otthagyja a családját, a gyerekeit, mert kb. a saját apja verte agyon. Nem tehette meg, h szart bele a fizikai munkákba, amely nem a nő dolga lenne és nehéz neki, hanem természetes volt, h ő végzi el. Mindez teljesen ‘jogos’ – csak éppen sem a nőknek nem jó, sem a férfiaknak.

Igen, és hatalmas problémát jelent az, hogy a Feminizmus a helyzet korrigáláshoz szükséges bizalmat is elpusztítja férfi és nő között az osztályharcos elnyomás-narratívával.

Mert gondold el, jönnek a férfiak, mondjuk mi, és azt mondjuk: -“Hölgyeim, ez így nem működik és ez így mindenkinek rossz. Úgyhogy innentől csend legyen a hiszti frontján, és mostantól azt csináljátok amit mi mondunk!” akkor annak egyértelműnek kellene lenni a nők számára, a nőknek a férfiakba vetett bizalma alapján, hogy ezt nem azért mondjuk, hogy szadizzuk őket, verjük őket, lelkileg terrorizáljuk őket, hogy nekik rossz legyen, hogy elnyomjuk őket.

Hanem azért mondjuk és tesszük, mert pontosan tudjuk, hogy mit csinálunk, és az a célunk, azt akarjuk elérni, hogy mindenkinek jó legyen. Ezt az alapvető bizalmat, annak a biztos tudatát, hogy nyugodtan ránk bízhatják magukat mert szeretjük őket, ezt rombolja szét a Feminizmus elnyomás-narratívája.

Hiszen egy Feminista narratíván nevelt nőnek “logikus”, hogy ha a férfiak a múltban “elnyomták a nőket” akkor “nyilvánvaló” hogy most is ezt akarjuk csinálni, nem igaz?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Hiszen egy Feminista narratíván nevelt nőnek “logikus”, hogy ha a férfiak a múltban “elnyomták a nőket” akkor “nyilvánvaló” hogy most is ezt akarjuk csinálni, nem igaz?”

Oda senki sem akar visszamenni, amilyen helyzetben a nők évszázadokig, évezredekig éltek. Az eltávolodást én természetesnek látom, felszabadult egy kisebbség, akiknek aztán majd el kell dönteniük, mit kezdenek magukkal. Pár év alapján megítélni, és azt mondani, ezeknek ez nem való, takarodjanak vissza a konyhába, azért nem fair. Az első generáció igazából ez a mostani, akik már függetlenek, persze, hogy még nem tudnak mit kezdeni vele, nincs előttük minta, még nem tudtak tanulni a hibáikból, még minden új és bizonytalan. A következő generáció már okosabb lesz, és így tovább.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem hiszem, különben nem harcoltak volna ki maguknak jogokat a nők, ha a konyhában levés maga lenne a nirvana. Úgy tűnik, azért tömegszinten sem érezték így jól magukat, nem csak pár feminista csinálta unalmában.

Dehogy két generáció. Még anyám korosztálya is ilyen, a mai ötvenesek, életképtelenek lennének, soha nem is volt számukra opció, hogy önállóbban legyenek. Ők azok, akik elérve az 50-et depressziósak lesznek, mert a gyereknevelés befejeztével semmi hasznukat nem érzik ezen a bolygón, ez volt az egyetlen feladatuk, aztán 50 felett ráébredtek, hogy nem jók semmire, nem kellenek sehova, már otthon se. A magukra időszánás sem megoldás, mert egyszerűen az életük nagy részét úgy élték le, hogy ilyen nincs. Ez a csapdája az egésznek. Elhiszik, hogy a csendes, szorgalmas szolgálat a kulcs a boldogsághoz, aztán amikor ráébrednek, hogy a végén csak pusztán megszűntek embernek lenni, akkor bánnak meg mindent. Miért nem éltem? Miért nem csináltam azt, amit szerettem volna? Miért nem láttam több mindent a világból? Miért nem gyűjtöttem élményeket? De már késő.
Ezt látja a mai generáció, krisztálytisztán látja, hogy mi lett az anyjukból, és persze, hogy átesnek a ló túloldalára, mert rettegnek attól, hogy ilyenek lesznek ők is. Az ő hibáikból fog tanulni a következő generáció, akik már a stabilitást is keresni fogják, nem csak kihasználják a lehetőségeiket.
Abszolút ez az első generáció, aki már megteheti, amit szeretne, a korábbiak csak kijárták az utat, de az ő életük még ráment, ezért ők még nem tudták megmutatni, hogyan is kellene jól kihasználni ezt a számos új lehetőséget.

Koriander
Olvasó
Koriander

Slut neked Édesanyád mièrt nem tanult tovább? azèrt a szocializmusban a szegény, de okos gyerekeknek minden adott volt, hogy felsôbb iskolákba mehessenek. más kérdés, hogy kétkezi melóskent anno hamarabb és többet lehetett keresni, mint egy kezdô mérnöknek. így nem èrte meg.eg annyit a könyvek felett görnyedni.
vagy itt vagy te, végeredményben te is zsetonra cserélted az eszed, a lehetôségeid (amennyiben tényleg prostituált vagy).
ezt a szólamot, hogy mennyire nehéz a nôknek az életben èrvényesülni, vhogy mindig az anyagiasabb nők hangoztatjàk.
plane az exszocialista országokból jövôk szájából hangzik ez nagyon furán, mert -minden lehetôség adott volt anno, hogy karriered lehessen, ha meg voltak hozzá képességeid.
ha nincs, akkor viszont ne a patriarchátust okold, hanem a felmenôid genetikáját.
de az hogy se anyád, se te nem vittétek semmire, az egyéni és nem társadalmi probléma.
Lehetne a Parlamentben is vagy 30% nô, ha nem a kèszbe akarnának belecsücsülni, de ahhoz képességek és eltökéltség, meg gyomor kell.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“végeredményben te is zsetonra cserélted az eszed, a lehetôségeid”

Pont nem. Én vagyok az, aki maximálisan kihasználja a lehetőségeit. Tipeghet a kiskosztümjében, de én bármikor sokkal több mindent megtehetek és megélhetek, mint egy átlagos nő. Nekem van egy saját vállalkozásom, a saját pénzemet forgatom, abba fektetek, amibe akarok, én döntöm el, mit akarok. Ha az emberek nem lennének erre vakok, akkor én is villoghatnék a sikeres nők között, mert bizony jóval sikeresebb vagyok az üzleti életben az átlagnőnél, csak hát ezt nem illik, mert még beléjük áll az ideg. Szóval hagyjuk már, hogy ezt fegyverként próbálod használni ellenem, és próbálsz itt engem úgy beállítani, mint aki csak irigy a nagyeszű üzletasszonyokra. :D

Koriander
Olvasó
Koriander

ja, pont így nyilakozik egy sikeres és kiegyensúlyozott ember.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Így. Már miért ne lennék kiegyensúlyozott? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Perszepersze, itt fantáziálgatsz magadban a mocskos, perverz fantáziáddal a törpékről, aztán fel sem mered vállalni – hát hogy teljesíted így a kuncsaftjaid perverz kívánságait???”

Beakadt nálad ez a törpés vonal nagyon. :D:D
Felvállalni dolgokat, az egy érdekes téma lenne, hmm, csak hát ez egy családbarát hely, vagy mi. A hatefuckot is a fejemhez vagdossa a hölgyemény azóta is. :)

Hunn
Újságíró

Helyzet az, SerialSlut, hogy te, mint prosti, ha tényleg az vagy, egyik férfinak sem vagy sem a párja,. sem az asszonya. Ez azt jelenti, hogy a világ teljes férfi lakosságának te nem vagy senkije és semmije. Érted?

Ez azt is jelenti, hogy te a férfiak és nők kapcsolatába kívülről kibicelsz bele, pedig téged ez nem érint, a prostikra más szabályok vonatkoznak. Érted?

Te, amikor eljön neked is a Fal, talán még ezerszer is nagyobbat fogsz szívni, mint az idióta karrierista irodista hülyepicsák. És ezért nem hibáztathatod majd a férfiakat, hiszen te választottad hogy prosti leszel, nem a férfiak kényszerítettek. Fogd a pénzt és fuss amíg adják, mert aztán egyszer majd nem adják, aztán onnantól magad vagy.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jelenleg én állok úgy, hogy van egy 4 éves párkapcsolatom. Hogy a párjának tart-e, az az ő dolga, nem te vagy más fogja ezt eldönteni, úgy gondolom.
Viszont épp ez az, hogy engem nem tud meglepni a jövő, én mindig is úgy készültem, hogy egyedül leszek, nem kell erről se férfinek, se nőnek felvilágosítania, számomra természetes. Haladok tovább. Te fel tudod-e dolgozni azt, hogy egyedül vagy?

Gejza
Olvasó
Gejza

SerialSlut.

“Te fel tudod-e dolgozni azt, hogy egyedül vagy?”

Az, hogy valaki párkapcsolatban él, még nem jelenti azt, hogy nincs “egyedül”.

És ma elég jelentős része a párkapcsolatoknak ilyen.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“Oda senki sem akar visszamenni”

De én igen.

“Az első generáció igazából ez a mostani, akik már függetlenek”

Levágták őket a kötélről?

“A következő generáció már okosabb lesz, és így tovább.”

Hogy lenne már okosabb, mikor egyre butább?

Naooo
Olvasó
Naooo

“Miért nem éltem?”

Éltek.

“Miért nem csináltam azt, amit szerettem volna?”

Azt csinálták.

“Miért nem láttam több mindent a világból?”

Minek, szar az egész.

“Miért nem gyűjtöttem élményeket?”

Gyűjtöttek.

“hogyan is kellene jól kihasználni ezt a számos új lehetőséget.”

Uzsgyi összeszereldébe, vagy londonba mosogatni az arabok után.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Az, hogy valaki párkapcsolatban él, még nem jelenti azt, hogy nincs “egyedül”. És ma elég jelentős része a párkapcsolatoknak ilyen.”

Mi együttélünk a szó klasszikus értelmében. Mindkettőnk némileg kattant, kiegészítjük egymást, ezért működik. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogy kattant vagy, ez nem vitás.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én legalább vállalom. :)

Hunn
Újságíró

Egyedüllét, ha! Nagyon sok mindent kibír az ember. Az egyedüllétről tudnék mesélni. Tavasszal volt utoljára, hogy egy nőnemű lény fizikailag megérintett (nem szexről beszélünk, egyszerű emberi érintésről csupán). Pont nemrég történt, hogy csörgött a mobilom, az első és egyetlen olyan emberi lény (szintén nő) volt, aki az elmúlt fél év során felhívott, hogy megkérdezze: mi van veled, hogy vagy?

Mégis, megvan a belső békém, boldog vagyok, mert a red pill-el már megtaláltam azt a kulcsot az élethez, amit mindig is kerestem. Vagyis jelenleg nem azért vagyok egyedül, mert nem tudom hogy szerezzek párt magamnak, hanem azért, mert kicsit átmentem MGTOW-ba.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Én legalább vállalom.”

Mennyire vagy rá büszke?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Semennyire, ez csak egy tény. Megvannak a magam kattanásai, ahogy másoknak is. Aki tök normálisnak vallja magát, azzal szemben gyanakvó vagyok. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem lehet mindenki olyan kettyós, mint ti.

Penge
Olvasó
Penge

“Abszolút ez az első generáció, aki már megteheti, amit szeretne, a korábbiak csak kijárták az utat, de az ő életük még ráment, ezért ők még nem tudták megmutatni, hogyan is kellene jól kihasználni ezt a számos új lehetőséget.”

És szerinted mióta kinyílt a világ, melyik hülye nő lesz az, aki majd korrigálja elődei túlkapásait?

Keresni fogják a stabilitást. Jah… egy Fecsó oldalán… Amire meg is lesz a bőséges alapanyag a jövő mérnökei és programozói személyében, akik nagyon jól fognak keresni, csak éppen a nőzéshez lesznek balfaszok, ezért jut majd 6/10 fölött mindenkinek 1-1 Fecsó…

A prostiknak pedig egyre nagyobb piaca lesz. Ahogy megfigyeled, az ősi szakma kb. több ezerszeresére hízott, jelenleg már olyan igények vannak, mint 50-60 év feletti nők, kövér (nem telt, kövér 100 kiló feletti) nők, stb. De ez még nem minden. Vannak csak kizárólag dominák, virtuális webcam szexen Gattyán György milliárdos lett, olyan mértékű igény van rá. Virágzik a szakma.

Szerinted egy ilyen világban hány olyan nő lesz, aki majd törni fogja magát bármiért is? Az általad emlegetett stabilitás arról fog szólni, hogy kevesebb karrierista nő lesz, mert rájönnek, hogy feleslegesen strapálják magukat, mikor egy genderszakos diplomával is diplomás nőnek számítanak és ha mellette inkább edzőterembe járnak alakformálásra meg jól öltöznek meg adnak magukra, akkor bármikor megkaphatnak egy Fecsót…

common man
Olvasó
common man

A mai társadalom viszont nem olyan mint egy temperált vízzel töltött fürdőkád hanem inkább olyan mintha több tengeráramlat találkozna egy helyen.

Kalman
Újságíró

“forradalmasíthatná a pszichiátria tudományát” – a pszichiátria “tudományát” már régen forradalmasították: a hatalom érdekében bárkiről bármit meg tudnak állapítani, akár kézzelfogható információ hiányában is.

A pszichiátria egy hatalmi eszköz, nem valódi tudomány.

Reszet Elek
Újságíró

Ha a tudomány definíciójába beleértjük az egzaktságot is akkor szerintem sem, de ilyen szempontból csak a természettudományok tekinthetőek annak.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hunn:

Attól,hogy bipolárisnak tűntél időnként,azért látom és értékelem,hogy empatikus is vagy és ez nagyon jó.

common man
Olvasó
common man

Pszichopatát választani olyan mint amikor a kapzsi kisember azt hivén milyen ügyes megveszi a 30%-s hozamot ígérő  kötvényt miközben mindenhol negatív kamatok vannak.

Reszet Elek
Újságíró

Tehát szar emberek közül kell választani mert a jó ember csak átverés lehet?

common man
Olvasó
common man

A normálist kell választani(szerintem). De én nem vagyok nő.A nő pedig akkor is a jobbat keresné ha már van neki egy jó. Így aztán a szeme előtt lebegő köd által nem látván esélye van gödörbe zuhanni.Pszichopaták,szélhámosok,pszichopata-szélhámosok nem a jó kategória.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

@VivienLeigh.

Azon újabb statisztikákat, ahol igen magasra teszik a pszichopaták arányát (akár 5% fölé is), irreálisnak tartom, vagy nagyon “megengedő” a definíciójuk (értsd egy csomó “kevéssé empatikus szaralakot” is oda besorolnak, úgy jóhogy összejön 1-2%-nál is több).
Másik, hogy 10-15% személyiségzavaros. Ok, ezt végül is el is hiszem, de ez a 10-15% nem föltétlen jelent súlyos személyiségzavart… Ráadásul jónéhány személysigézavart csak a vak nem lát, márpedig nagyon sok nő vak ilyen téren. A legtöbb ilyen áldozat típusú nő vak arra, hogy egy szarházi állattal áll össze, nem látja, vagy inkább nem akarja látni a nyilvánvalót!
A pszichopátia esetében (azt továbbra is extremitásnak tartom és a konzervatív becsléseket tartom hitelesenek 1-2%) el tudom képzelni, hogy csakugyan nem üvölt a férfiról eleinte, hogy báránybőrbe bújt farkas, de ha évekig együtt él vele a nő és nem tűnik neki föl, akkor “nem valami jó megfigyelő” a nőci, vagy direkt figyelmen kívül hagy figyelmeztető jeleket (például, hogy mennyire empatikus/nem empatikus a koma másokkal, amikor nincs tétje ennek)…
Egy csomó nőnek még tetszik is, hogy “jó rámenős” a koma (valójábane gy erőszakos állat), meg másokkal nem valami könyörületes, “határozott” (de valójában kegytelen) aztán csak pislognak, mint hal a szatyorban, amikor kiderül, hogy barátunk nem csak mások iránt nem érez irgalmat, de a párja iránt sem…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Eegen……, amikor ugyanezzel szembesítettem, akkor kb. azt kaptam amit te és a gyehenna tüzén fogok elégni:), de látom, nem leszek egyedül:)

Gejza
Olvasó
Gejza

Sajnos újabb kutatások szerint a felnőtt lakosság inkább 3-4 %-a (USA-ban közelít a 15%-hoz!) pszichopátiás.És a felnőtt lakosság 10%-a rendelkezik valamilyen személyiség zavarral.Ez azért már durva,minden 10.ember és ezek a “felderített”, regisztrált esetek. Nem évekig nem derül ki,pár hónapig udvarol,fél évet együtt éltek,aztán hozzámész-mert megkéri a kezed,pláne ha ezt még klasszikusan az édesapádtól teszi.

 

“Te. Figyelj haver”

Leírod, hogy “a felnőtt lakosság  3-4%”.

Lakosság. Mármint/tehát nők és férfiak.

Erre elkezdesz teljesen egyértelműen arról beszélni, hogy: “akkor a férfiak”

Miközben ebben a nők is rendesen benne vannak.

Szóval nem ártana a buksidban helyresakkozni ezt a matematikai képletet és nekifutni újra, hogy itt NEM CSAK a férfiakról van szó, hanem sajnos – újfent – a sérült nőkről is.

 

 

common man
Olvasó
common man

Na de aztán azt mondja:” Ez azért már durva,minden 10.ember ”  Tehát minden 10. férfi.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Miért forgatod ki a szavaimat ??!!! Ez meg tipikus paranoia,senki nem beszélt csak férfiakról. A személyes példám EGY férfiról szólt és írtam arról,hogy van ismerősöm,ahol a nő tette tönkre a férfit a pszichopátiás viselkedésével.

Egyébként az is szociopata tulajdonság,hogy nem vesz valaki tudomást a tényekről és csak azt hallja/látja meg ,amit akar,ami az ő érdeke stb

common man
Olvasó
common man

Ha nekem írtad akkor félreértetted amit mondtam. Hunn írta:Sajnos újabb kutatások szerint a felnőtt lakosság inkább 3-4 %-a utána erről a 3-4 %-ról csak férfivonatkozásban beszélt.Ezt Gejza nehezményezte: “Te. Figyelj haver” Leírod, hogy “a felnőtt lakosság  3-4%”. Lakosság. Mármint/tehát nők és férfiak. Erre elkezdesz teljesen egyértelműen arról beszélni, hogy: “akkor a férfiak” Miközben ebben a nők is rendesen benne vannak. Erre én írtam Hunn “macsó+” beállítottságára gondolván ,hogy biztos úgy érthette ember= férfi(szóhasználat) bár még egyszer elolvasva ez nem jön ki. Amúgy meg az élethez szerencse is kell tehát a legnagyobb óvatosság és okosság sem garancia semmire.Hál istennek te tudtad aztán rendezni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

common man:

Akkor sorry,ezek szerint én vagyok paranoiás…de Hunn ezt csak idézte tőlem,alapvetően én írtam és Gejza is az én komment mezőmben “válaszolt” és mivel nem írta,hogy Hunn:-nak szól így természetesen magamra vettem. A Te, Figyelj haver,meg szimplán Hofi idézetre hajazott,szóval nem jött le belőle,hogy férfinak szól.Elnézést,ha viharosan reagáltam,de ami így lejött,az nagyon sértő volt.

ggwp
Olvasó
ggwp

Túl van démonizálva ez a pszihopatázás, ez egy teljesen normális genetikai mutáció, a felnőtt lakosságnak mindenkor egy bizonyos százaléka pszihopata viselkedésjegyekkel rendelkezik vagy teljesen az, itt is szintek vannak. És nem mindig hátrány ez sem. Akkor van tényleg a baj ha az illető teljesen pszihopata, és rossz irányban üt ki a dolog, azaz nem a társadalom javára lesz belőle pl. sebész, vagy ügyvéd, hanem mondjuk sorozatgyilkos.  Könyvben olvastam ezeket: Sikeres és bölcs pszihopaták – Kevin Dutton. Nagyon érdekes könyv egyébként. És sokan tévesztik a pszihopatát a szociopatával.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A szociopátia mint fogalom létjogosultságát a szakma fele megkérdőjelezi, az sem biztos, hogy kettéosztható ilyen módon, mivel mindenhol az öröklöttséget emelik ki elsődleges tényezőként, és a későbbi kiesett funkciók valóban a kezdettől fogva hiányosan fejlett agystruktúrával függhetnek össze az eddigi ismereteim alapján. Én is erre hajlok inkább, mert a neveléses jegyek másfajta torzulást eredményeznek, egy nárcisztikus például csak bizonyos tulajdonságokban hasonlít, de ott is enyhébb variát képvisel. Hasznos pszichopaták nincsenek, mert mindegyik a környezetén élősködik, legfeljebb nem mindegyik lesz nehézfiú a maffiánál (pl. Molnár Ricsike, a mercedeses aranyifjú), vagy hírhedt szélhámos. A 2-3%-nál arányukat magasabbra becslést is túlzásnak érzem, én az általam valamennyire ismert több száz ember közül csak egy valakiről tudok ilyet biztosan.

Az álcájukat pedig nem sokáig szokták tartani, én ugyan ilyenből csajjal voltam, de 2-3 hét alatt egyértelmű volt, hogy gáz van, egy hónap után ki is vágtam a p*csába. Persze tudom, hogy nőként más, mert a szubmisszív természet kevésbé és hosszabb idő alatt hozza ki azokat a tűrhetetlen és botrányos megnyilvánulásaikat, amikhez nálam kevés idő is elég volt, de a házasságot azért minden esetben durvának érzem, ezeket a tüneteket csak akkor nem észleli senki, ha tudatosan bebeszéli magának, hogy biztos hülyeséget gondol.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Igen, túl van misztifikálva/akár démonizálva a pszichopátia, ráadásul nem olyan marha gyakori a letisztult verziója. Vagy másképpen mondva, ha azt mondjuk, hogy gyakori, akkor meg a “pszichopata light”-ra gondolunk, akkor abban pláne nincs annyi démoni… Válságban, háborúban jól jöhet pl egy pszichopatkó vezető, csak ha vége a válságnak, akkor lehetőleg le kell váltani… Mondjuk egy hadvezér nagyon nem is követhet más viselkedési mintázatot pl…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyébként az is szociopata tulajdonság,hogy nem vesz valaki tudomást a tényekről és csak azt hallja/látja meg ,amit akar,ami az ő érdeke stb

Mutassatok egy nőt aki nem teheti meg ezt büntetlenül és 1000 olyan férfi jut rá aki ezekért megbűnhődött:)

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Hol is írtam,hogy “akkor a férfiak” ? Én egyetlen férfiról írtam,az exférjemről,személyes érintettség okán a témában. És még ezt,vagy ez láthatatlan tintával íródott ?! :

” Sajnos erre nincs garancia,hogy nem futsz bele egy ilyen emberbe (férfiak is veszélyben vannak,bár nőben valamivel ritkább a szociopata,de van olyan ismerősöm,akinél a nő tette totálisan tönkre a férfi életét a pszichopátiás viselkedésével) ”

Azt hogy valamivel kevesebb szociopata van nőben (nem kell aggódni ,van ott más pszichés problémás dögivel),meg innen vettem : http://www.thesecret.hu/blogok/kal-cska/kik-azok-pszichopat-k

Tehát messze NEM CSAK férfiakról írtam ,egyetlen személyes példám egy férfiról szólt. A matekkal sosem volt gondom,a buksim is rendben van . Pontosan az ilyen hozzászólások és lekezelő stílus miatt nem szoktam kommentelni már itt. Ez olyan téma volt,amihez nem tudtam megállni, (vajh miért?),hogy ne írjak. Hiba volt.

common man
Olvasó
common man

Nem hiszem hogy paranoiás lennél inkább az lehet ,hogy amíg mi itt általánosságokról értekeztünk addig te újra átélted lélekben a veled történteket.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Igazat adok. Női pszichopaták is vannak, de jóval ritkábban, mint a férfiak, már csak azért is, mert evolúciósan egy nőnek sokkal kevésbé adaptív a pszichopátiás viselkedési minta, mint férfiaknak, de nem maradnak adósok a nők sem érzelmi manipulációkban pl…
Sajnálom a személyes érintettséget. Mi itt álatlánosságban írunk és hidd el, eléggé sérti az ember igazszágérzetét, ha rendes jóravaló férfi ismerősei reménytelenül keresik a nőt, miközben meg pár szarházira ragadnak, mint legyek a légypapírra. Thackeray világosan leírta. Különben meg dark triad…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Charlie:

Igen,ezt megértem,hogy dühítő lehet. Erről már annyiszor volt szó,hogy a rendes visszahúzódó fiúk oda sem igen jöttek (ezt soha senki nem hiszi el,alig volt ilyen ). Nekem már első “szerelmem” is 12 éves koromban egy kifejezetten jó,kedves melegszívű fiú volt . A jelenlegi párom is ilyen és azt aláírom,hogy így még jobban tudom értékelni,de én az exférjemről is azt hittem,hogy ilyen lesz végig,de amit írtam sem panaszkodásnak szántam. Így volt,így alakult,nyilván követtem el hibákat és lehet,hogy voltak nyilvánvaló jelek,amiket egyszerűen nem láttam -utólag persze okos az ember.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Haha, hát igen, pl. én se megyek oda, ezt már leshetik a nők. Ez már kész! :) Régebben odamentem, meg is volt a “jutalma”, de pár barátnőm azért volt. Most meg már van némi egzisztenciám, meg az élet dolgaival jóval előbbre tartok, valamennyire van pénzem, nekem bőven elég, mostanra már lassan megtanulnának igent mondani nekem, de most meg már én mondok nemet. MGTOW lettem, mert azt mondom, hogy alapvetően nem éri meg a kapcsolat, hideg józan megfontolásból. Persze lehet kivétel, nem mondom, hogy örökre a MGTOW mellett teszem le a voksom… Átmeneti fűevés.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Nem ide illik, de eszembe jut, hogy régebben szép számmal randiztam pl. netről csajokkal. Hát, az ippppari volt… :D
Mondjuk mai ésszel tök hülyeség volt, ugyanis annak kell valami nyomós indoka legyen, ha valaki a neten keres párt…
Na most, ha a nő nem csúnya (már enyhe átlagos külsejű) és a neten keres párt, az veszélyes üzem lesz pl emberileg, viselkedésileg… Ilyen alapon egyébként a netről sztem érdemesebb a csúnyácska csajokkal kezdeni, mert akkor legalább tiszta a kép, hogy miért a neten próbálkozik. :D persze attól még lehet elviselhetetlen, de hátha nem.
Mondjuk mai ésszel azt mondom, hogy a netes csajokból is ki lehetett volna hozni ezt-azt. Néhány új szexuális élményt pl…többet nem nagyon.

common man
Olvasó
common man

Tudsz valami címet ahol konkrétan a női pszichopatákról írnak? Találtam ilyen címmel de a második sornál már átváltottak férfira.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én ugyan korábban írtam a témához, kifejezetten nőiről nem tudok, nem nagyon kerül be a köztudatba, de kb. fele-fele az arány, azt mondják a nálam okosabbak. Szerintem az alacsony publicitásnak az is oka, hogy ők “párkapcsolatot” főleg férfiakkal létesítenek, mint ahogy velem is történt, csak mi nem nyígjuk tele utána a közösségi médiát és a blogszférát a borzalmas körülmények áldozatai vagyunk szöveggel.

http://konfliktusklinika.blogspot.hu/2013/01/a-baranyborbe-bujt-farkas-manipulatorok.html

Ez volt az egyetlen szürke irodalom, ahol egyáltalán bármi érdemit olvastam másoktól a témában a szokásos “10 jele annak, hogy pszichopata vagy” semmitmondó cikkeken kívül. Egyéni beszámolók főleg, valahol a tavalyi sodorban még én is megörökítettem élményeimet.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

@Vivien.

“Nem évekig nem derül ki,pár hónapig udvarol,fél évet együtt éltek,aztán hozzámész-mert megkéri a kezed,pláne ha ezt még klasszikusan az édesapádtól teszi.”
-Nem akarok az idegeidre menni és megbántani sem akarlak, de szerintem valahol felelőtlenség fél év után hozzámenni bárkihez is, nekem 2 év próbaidőt említett egy tapasztalt lelkész (!) barátom. Ha 2 évig jól működik , akkor meg lehet próbálni… -így mondta.
Klasszikusan az édesapádtól kért meg? -Hát, vásár után okos a paraszt, de nekem ez is gyanús, vagy legalább fura. Ez sokkal inkább a nő döntése legyen.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Konkrétan 1-2 évig csak távolabbi ismerősöm volt (még házas és én soha nem kezdtem volna házas emberrel-nem miattam vált el),aztán volt kb fél év udvarlás és valamivel több,mint fél év 7-8 hónap együttélés.A gondok igazából a házasság kb 2-3 évében kezdtek előjönni,de lehet,hogy a házasság első 1-2 évében “vak” voltam,de sokat volt külföldön,spéci meló miatt,nagyon jó lehetőség volt.

Természetesen előtte megkért engem,”tőlem”,de ragaszkodott hozzá,hogy hivatalosan az édesapámtól is. És mivel tudta,hogy rajongok az édesapámért és eléggé klasszikus,régimódi nevelésben részesültem,ezért tudta,hogy ezzel nagyon imponál majd nekem.Egyébként én is 2 évet ajánlanék már a mostani eszemmel. 23éves voltam,amikor összeköltöztünk,soha senkivel nem éltem korábban és senkire ,de senkire nem akarok én itt bármi felelősséget áthárítani. Igen,az én döntésem volt,de nekem ott az oltár előtt nem ezt ígérték,én komolyan ,tiszta szívvel mondtam ki az eskümet és én nem ilyen életre “szerződtem”.

Jelenleg (ezt itt sokan tudják) egy nagyon rendes jószívű csodálatos férfival élek,aki soha,de soha nem bántana sem szóval,sem mással.Jó lett volna akkor találkozni ,de nem így alakult,ő meg egy undorító hárpiát vett el (a legrosszabb femi,önző,kihasználós) fajtából.Ez van,a lányom már nem fog hasonló hibát elkövetni remélhetőleg…

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ja, értem. Igen, vásár után okos a paraszt… Amúgy apukádnak nem volt gyanús a koma? Nem volt valami ismerős, aki kiszúrta? Nem csesztetésből, őszinte kiváncsiságból.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh
Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian
xcsakx
Olvasó
xcsakx

A gondok igazából a házasság kb 2-3 évében kezdtek előjönni,de lehet,hogy a házasság első 1-2 évében “vak” voltam,de sokat volt külföldön,spéci meló miatt,nagyon jó lehetőség volt.

 És mivel tudta,hogy rajongok az édesapámért és eléggé klasszikus,régimódi nevelésben részesültem,ezért tudta,hogy ezzel nagyon imponál majd nekem.

.Ez van,a lányom már nem fog hasonló hibát elkövetni remélhetőleg…

:)

DennisVT
Újságíró

Na ugyanez a jolinformalt kedves holgy most kert segitseget facebookon a ffi ismeroseitol egy kanape lecipelesehez a 10. emeletrol.

Annyira lenne kedvem odairni, hogy elvileg raernek, de epp akkor a haverokkal megyunk noket eroszakolni…

-
Újságíró
-
Aldo
Újságíró

Az ilyeneket nem a fórumokról, hanem az országból kéne kitiltani.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mióta beindult a #metoo, fokozatosan épül le a szememben a feminizmus, Az ennek csak egy része, ami a világban és Magyarországon zajlik. Nekem a Weinstein-ügy még kristálytiszta volt. Korábban is hallottam, olvastam róla mindenfélét, tisztában voltam vele, hogy mindenki egy erőszakos seggfejnek tartja, nem lepett meg. A Marton-ügy már problémás. Én elhiszem, hogy olyan, amilyen. De könyörgöm, ezek a vádak nevetségesek. Egyik sem szól erőszakról, kényszerítésről, sőt még a hatalommal való visszaélésről sem, hiszen a történetekben soha, egy helyen sem szerepelt, hogy akárki előbbre jutása, karrierje, egyáltalán a Vígben való munkája megsínylette volna a vele való találkozást, ő sosem zsarolt (ellentétben Weinsteinnel), csak egy öregember, aki szeretett combokat fogdosni, meg állítólag időnként nők előtt lóbálgatni a lompost. Mégis az áll a címlapokon, hogy egy szexuális ragadozó, tényként kezeljük ezt, bizonyítékokra, bíróságra nincs is szükség, “erkölcsi ítélet született”. Igen, akkor ezt bárkivel meg lehet csinálni. elég annyit mondani, hogy “rosszul éreztem magam a közelében”, és elveszíti a munkáját, megbélyegzik egy életre.
Nem azokat a nőket tartom a főbűnösöknek ezért, akik megszólaltak, hanem a médiát. Nekik kellene annyi felelősséget vállalniuk az ügyben, hogy tárgyilagosak maradnak, írjanak állítólagos zaklatásról, állítólagos eseményekről, állítólagos áldozatokról, hiszen semmi sem biztos, semmi sincs bizonyítva. Közben Fábián videójáról kuss van, pedig ugyanakkora felháborodást okozott, mint maga a Marton-balhé. Ez egyetlen beszámolót sem ért az indexen, egy rövidcikket sem. Érdekes…

A #metoo-ról. Csak úgy elkezdtem figyelni a dolgokat magam körül. Ma beültem egy baráti találkozóra két ismerősömmel. Az egyik csaj tinikora óta ugyanazzal a sráccal jár, már eljegyezte, jövőre lesz az esküvő. A másik úgyszintén évek óta kapcsolatban. Az első oda jött egy miniruhában, annyira miniben, hogy a másik csaj még viccelődött is, hogy ha kicsit behajol, a pasiknak okoz egy jó napot a kávézóban. De az a csaj sem panaszkodhat, mert ő meg olyan mélyen dekoltált felsőben volt, amit bulikon szokás viselni, amikor faszikra vadászunk. Én meg voltam egy pulcsi, farmer kombinációban. Végignéztem rajtuk, és nem bírtam megállni, hogy ne kérdezzek rá: amúgy ti kiknek akartok ennyire tetszeni most? Letépték a fejem, micsoda kérdés ez, mi bajom azzal, hogy ők nőiesen öltözködnek, miért baj az, ha megmutatják a szép lábukat meg a jó mellüket a publikumnak, “ne legyél már ennyire feminista”. Ők úgy érezték, én voltam “a feminista” abban a szituációban, amiben ők jelezték azt a megjelenésükkel, hogy baszni készek, de persze sosem tennék, sőt nagyon is felháborodnának, ha valaki “félreértené” (!!!) a jelzéseiket. Végül annyit mondtam, hogy a ti dolgotok, de úgy látom, elég nagy katyvasz van a fejetekben, és úgy valahogy kezdem ennek látni az egész #metoo kampányt magát is.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Nem azokat a nőket tartom a főbűnösöknek ezért, akik megszólaltak, hanem a médiát.”

Kérlek.

Most felnőtt, öntudatos, önálló szavazópolgárokról beszélünk, vagy nem?

De, igenis bűnösök ugyan úgy, ugyan olyan súllyal, mint a média.

Egyenlőek.

Ha nincs média, ők nincsenek nyilvánosság előtt, ha nincsenek a megszólaló nők, nincs téma.

Reszet Elek
Újságíró
Naooo
Olvasó
Naooo

“Nem azokat a nőket tartom a főbűnösöknek ezért, akik megszólaltak, hanem a médiát. Nekik kellene annyi felelősséget vállalniuk az ügyben, hogy tárgyilagosak maradnak”

A gettómédia és a tárgyilagosság?

Kalman
Újságíró

Úgy látszik valami haszna mégiscsak van, hogy hónapok óta szórakoztatjuk egymást…

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Még a végén kap a Férfihang olvasók és kommentelők 40% kedvezményt a szolgáltatásaiból! :) Csak annyit kel mondani előtte hogy “metooo”! :D

Kalman
Újságíró

Egyelőre még a számát, vagy a stricije elérhetőségét sem kaptuk meg, úgyhogy hosszú az út még a törzsvásárlói kedvezményig.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Kálmán, Kálmán, hát mit szólna az asszony?

Kalman
Újságíró

Gondolom lekurvázna. Már megszoktad, nem?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ne terelj! :)

common man
Olvasó
common man

Biztos ,hogy nem akartak baszni? Csak tetszeni akartak a párjuknak.Az előjáték a cukrászdában vágyakozó vetkőztető nézések de a valódi tüzes szex otthon apucival.Tök rendes lányok ezek.

Reszet Elek
Újságíró

Vagy otthon már kihűlőben a tűz és éreznie kell hogy még dugnivaló nő, kell a megerősítés.

common man
Olvasó
common man

Tinikora óta egy pasija van.Kezd kíváncsi lenni milyen lehet mással.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem mondtam, hogy nem rendesek. De szerintem zaklatást kiáltani, ha ő kurvának öltözik, kicsit meredek. Ha én így öltözöm, akkor pontosan tudom, mit fogok kiváltani, és csak akkor teszem, ha dugni indulok.
Eddig ezt nem fogalmaztam meg magamban soha, azt még mindig tartom, hogy az erőszakra nincs mentség, a miniszoknya sem, de most nem is ez a téma. Van egy pasi, vele szokásunk különböző spontán szexuális töltető dolgokat csinálni, és egyszer csak fényt kaptam, hogy olyan régóta védem a nőknek olyan szokásait, amik tényleg szándékosai félrevezetőek, hogy ezt tovább nem akarom csinálni. Azt csinálják, amit én, de én önazonos vagyok, én nem csak kelletem magam, nem csak felhúzok, nem vagyok tisztességtelen, míg ők azok, majd sipákolnak. Ezt nem fogom védeni többé, egyedi esetekben lehetséges, de az átlag ilyen, és én ezzel nem értek egyet.

common man
Olvasó
common man

Aztán az ügyről is beszélgettél a kiscsajokkal? Volt róla véleményük?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hozzátartozik, hogy ismerem őket már jó ideje, tehát tudom, hogy viselkednek olyan helyzetekben, amikor valakinek megtetszenek. A jegyben járó mindig így öltözik, egyszer leribiztem, azóta azt hallgatom, hogy “szerinted egy ribanc vagyok”, és hogy őt bántja ez a dolog, mert ő soha senki mással. Csak úgy néz ki. :) Minden pasival automatikusan flörtöl, ezért kapta meg tőlem a leribizést egyébként, nem is az öltözködése miatt, de ezt tagadja, ő neeem. Amikor bepróbálkoznak nála konkrétan, jön a műfelháborodás, hogy neki pasija van. Mesélt már alányúlós sztorikat is, hogy a férfiak mennyire nem hiszik el, ez milyen gyakori, minden nő megtapasztalja. Jelzem újra: egyébként úgy öltözik, mint amikor én szoktam nem bánni, ha alám nyúlnak. :D
A másik csaj ennél visszafogottabb, ő tényleg csak kiteszi, amije van, mert így szokás.
Mindketten erősen ítélik, ha valaki megcsalja a párját, nem érik a nyitott kapcsolatokat, ők az elsők, akik megszólnak más nőket, ha azok fűvel-fával.
De ha rájuk nézel, épp nem ezt látod, és szerintem sose fognak rájönni, mennyire mást kommunikálnak a külsejükkel, hogy gyakorlatilag ők kezdeményeznek a pasiknál azzal, ahogy kinéznek.

Reszet Elek
Újságíró

Ezek a szűzkurvák. Folyamatosan megerősítésre, elfogadásra vadásznak és ezzel a legegyszerűbb. Valami nagyon hiányzik belülről és a folyamatos tapasztgatással próbálnák kipótolni a csonka, éretlen személyiségüket.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem tudom, mi történt valójában velem, vagy veled, de lájkoltam egy hozzászólásod. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Jaj, mi lesz így belőlünk, Alter? A csörtéink nélkül szinte elveszett vagyok, biztos pontot jelentettek az életemben. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Ha én így öltözöm, akkor pontosan tudom, mit fogok kiváltani, és csak akkor teszem, ha dugni indulok.”

Egyébként meg teszed a jókislányt.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mikor tettem a jókislányt? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mikor pulóverben flangálsz, miközben a többi meg egy szál mellmutogatóban.

common man
Olvasó
common man
SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egy hölgy a kávézáshoz tisztességesen öltözik fel, nem úgy, mintha a Hajógyárira indulna. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Hölgy? Milyen hölgy? Hajógyárira csak kurvák mennek?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hát én. Nem kurvák, hanem ribik.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hölgyek régen kihaltak már, vagy soha nem is voltak.
Minden pénzbe kerül, tehát kurvák, pénzért basznak.

Taki
Olvasó

“De szerintem zaklatást kiáltani, ha ő kurvának öltözik, kicsit meredek” – erre szoktak felvisítani hogy áldozathibáztatás!!!! Ha tök pucéron mászkálna a metrón akkor se hatalmazna fel senkit semmire. Sőt, a nézésre adott engedélyt? Mondta hogy megbámulhatod? Nem..:P

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hát ezt is megéltük, hogy tőled olvasunk ilyet, őszintén le a kalappal.

Másik: tényleg szemmel látható a disszonancia, hogy akkor ti most érett, felnőtt nők vagytok, vagy csak kihasznált szerencsétlenek, akik a körülmények áldozatai? Mert a kettő együtt nem nagyon működik.

common man
Olvasó
common man

Gyereket is akartok? “Mi együttélünk a szó klasszikus értelmében” Már emiatt kérdem.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én nem gondolom, hogy nekem szaporodnom kéne, hogy olyan nagyot veszítene a világ, ha nem tenném. :)
Valahogy túl sokan hiszik azt, hogy épp ők azok, akiknek mindenképpen osztódniuk kell, maxon pörög az önimádat megspékelve egy kis “fogy a magyarozással”, tőlem ez távol áll.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kutyád van?

common man
Olvasó
common man

Már nem divat(kecske)

Kalman
Újságíró

Semmi baj, ebben legalább egyetértünk.

common man
Olvasó
common man

” Viszont épp ez az, hogy engem nem tud meglepni a jövő, én mindig is úgy készültem, hogy egyedül leszek” akkor a jövő téged úgy tudna meglepni ha nem lennél egyedül.Ha elrabolnának és megerőszakolnának megtartanád a gyereket? Mondjuk egy Nigériai társasúton?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mit keresnék én valaha Nigériában? :)

common man
Olvasó
common man

Ezt csak a rablás jobb elképzelhetősége miatt mondtam de lehetne Marokkó vagy a Nagykörút is.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem tartanék meg egy idegentől, erőszak által megfogant babát, szóval ilyen ne történjen. :)

common man
Olvasó
common man

Szokták ezt a gyerek témát felhozogatni rokonok ismerősök? Vagy csak mi itt most.Nemrég találkoztam egy csajjal valamikor régen együtt dolgoztunk csak érintőlegesen hoztam szóba a témát de rávágott rögtön egy választ ami olyan nagyon sokszor elmondott betanult szövegnek tűnt.A hangsúlyán éreztem ,hogy nem csípi a témát így aztán nem firtattam .Sose lehet ilyenkor tudni , lehet , hogy nem akar ,lehet , hogy nem lehet neki.Meg hát a 4 év azért 4 év a társadnak nincsenek reprodukciós vágyai?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nézd, hát az ismerőseim többsége, ha nem is tőlem tud dolgokat, de tud, ez megy legalább pletyka szinten, ennek pozitív vonzata, hogy az égvilágon senki sem fáraszt ilyenekkel, hogy mikor lesz házasság meg gyerek. :)
Beszélünk néha erről, de egyikünk sincs azon az állásponton, hogy mostanában kéne. Egyszer, majd, esetleg. De el már el akart venni egyszer, az fel szokott jönni, már megmondtam neki, hogy szülinapon/évfordulón/karácsonykor ne merje megkérni a kezem, ezzel nem váltja ki az ajándékot. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Kitől.

Balton
Olvasó
Balton

Segítek mit adott:

– ma délután 14:30-kor a Zindexen 8 metoo-val kapcsolatos cikk van…

– kinyírták Kennyt őőő Kevin Spaceyt, felkészül Dustin Hoffman

– MTA tizenöt férfit, és négy nőt díjazott, tehát minden női díjazottra 3,75 férfi jutott. Cikkíró szerint ezen változtatni kell, biztos kevesebb nőt akar…

– Törtetők szereplő: Piven kiadott egy nyilatkozatot, amiben tagadta a vádakat, szerinte egyik eset sem történt meg. mindegy a CBS már úgy is kibaszta…

Meg még ezen kívül számtalan cikk. végül is mi a f..ért olvasok fost ugye? Ja és mi az összefüggés a metoo é az MTA között? végül is a férfi kutatók sem biztos hogy megérdemelték nem?!

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Sosem tudom meg, mi lett volna a House of Cards vége…
Jeremy Pivent egyetlen nő (twittere alapján egy figyelemkoldus ócska picsa) vádolja, de kirúgták. Ennyi. Azt is el kell engedni, hogy Ari Goldot valaha viszontlátom valahol.
Lélekben felkészítem magam, hogy elbúcsúzzak a kedvenc színészeimtől és sorozataimtól.

Naooo
Olvasó
Naooo

Húzd le őket a klotyón.

Reszet Elek
Újságíró

Számos jó sorozat van. Ari Gold névvel meg nem nagyon bánkódom.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mert nem nézted a Törtetőket.

https://www.youtube.com/watch?v=6_qPsxq2v6w

Reszet Elek
Újságíró

Nem kedvelem az ilyen szófosó, verbálisan agresszív típusú embereket. Viszket tőlük a tenyerem. Egy kevesebb szavú, csöndes, visszafogott gesztikulációjú férfinek sokkal inkább van olyan súlya hogy recseg tőle a padló. Az ilyenhez képest ez a Gold csak egy ócska pojáca.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez egy vígjátéksorozat. És nagyon jól nyomta, nagy igazságokat tudott kinyilatkoztatni a maga kissé tényleg elmebeteg és agresszív módján a világ működéséről és a filmiparról, sajnos, nincs értékelhető összefoglaló belőle a youtube-on, ami bemutatná a karaktert valami összetettebb valójában, csak az üvöltözéseit ragadták ki. De nagyon nagyokat tudott benne játszani Piven, annyira jól, hitelesen, szórakoztatóan felépítette a karaktert, ami ritka. Annyira azonosult vele, mint Kevin Spacey Frank Underwooddal. :)

Hunn
Újságíró

A klip elemzése:

1. Ari Gold, ez így névre egyértelműen zsidó karakter.

2. Totál bétát játszik a gyerek, ez nem alfa. Levágós, ha az ember azokra a jelenetekre koncentrál, amikben a nője is szerepel.

Ezt utálom az ilyen filmekben, mint a Wall Street farkasában is például, hogy a látszólag alfa (gazdag üzletember/menedzser) karaktert úgy formálják meg, hogy a nőkkel szemben mindig szándékosan bétaként viselkedik. A nők meg persze mind erősek…

Mintha… Mintha előírás lenne a filmekben, hogy mindenben férfias karaktert nem mutathatnak, illetve a nőkkel való viszonyában férfit csak bétaként ábrázolhatnak…. Baszod, megfejtettem mi van! Tuti ez van mögötte, ez van előírva, szándékos “művészi” koncepcióként!!!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ari Gold megfelelője a valóságban Ari Emanuel. Létező hollywoodi figurákat testesítettek meg. Ari Gold egyébként nem volt béta szerintem, őt csak sablonosra írták alapvetően, hogy egy homofób, szexista köcsög, akinek azért mélyen belül van egy kis lelke is, és ez az évadok során itt-ott megmutatkozott. A klip a hetedik évadból van, akkor volt egy kis érzelmi kilengése, a végén elkezdett kaparni a házasságáért, aztán megint sutba dobta 3 hét után, mert a karrier és a hatalom csábítóbb. Az asszony csak dominálni akarta időnként, és néha úgy tűnt, tudta is, de huzamosabb ideig soha. Ha az egészet nézem, ő alfa, csak az a fajta, aki mellette élvezte a család nyújtotta biztonságot is, ezért ha nagy szarba került, megtette érte a minimumot, és alapvetően meg szerették, tisztelték egymást a feleségével.

Naooo
Olvasó
Naooo

Megy még a barátok közt?

Kalman
Újságíró

Hollywoodi figurákat nézzen akinek hat anyja van. Gusztustalanok a való életben is és filmesítve csak még undorítóbbak lehetnek. 100%-os magabiztossággal állítom úgy, hogy nem vagyok hajlandó megnézni.

Reszet Elek
Újságíró

Ha a nőknek szánt romantikus irodalmat és filmeket nézed az alapvető recept:

1,  Vegyél egy szívdöglesztő kinézetű pasast!

2, Tedd némiképpen rejtélyessé ill. egzotikussá!

3, Alapjában véve legyen alfa (különösen a környezetével szemben), de

4, a nő számára kívánatos pillanatokban változzon hatalmas bétává. Ilyenkor legyen védelmező, megértő és a nő tetteinek kritikátlan elfogadója.

Éppen a sikeres Outlander regényfolyam alapján tanulmányozom a jelenséget. Meg kell jegyeznem a férfi főhős egyszerre nemi zaklató és kapcarongy, mindig a főhősnő számára megfelelő módon.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mit jelent bétába változni? Van egy kedves szava néha? :)

common man
Olvasó
common man

Miután megmentette a világot ,levert 20 gengsztert,majdnem föllöki a főhősnőt, elkezd bénázni, mindenért bocsánatot kérni úgy viselkedik mint egy 12 éves gyerek.

Reszet Elek
Újságíró

A nő tenyeréből eszik, de persze másokkal szemben megmarad zabolátlan csődörnek ill. a nővel szemben is amikor az éppen azt igényli.

A legszokványosabb és legirrealisztikusabb női vágykép.

common man
Olvasó
common man

Ennek a vágyképnek férfi megfelelője a szerelő akit több alul öltözött szexéhes bombázó fogad.De ezek a jelenetek normál filmben inkább csak paródiaelemként  szerepelnek.

Regnix
Újságíró
Regnix

Az biztos, hogy társadalmilag elkezdett egy fontos átalakulás. Hogy idézzek a feministablog.hu-ról:

“Volt egy kedvenc helyem, amit egy év alatt hamar megutáltam. Hirtelen jött egy új dolgozó, aki harmadik alkalommal már úgy üdvözölt, hogy Szia, csinibaba, leszel a feleségem? Na, akkor elegem lett, szóltam a boltvezetőnek és igen, kirúgta miattam. De tudjátok, örültem neki! Én enni mentem oda, nem férjet találni!”

Szóval egy aknamezőn kezdünk lépegetni.

Ja bocs. Kósi Katalin vérfeminista blogíró, társadalmunk egyik igen hasznos tagja az alábbi felhívást teszi közzé:

Üzenem, minden olyannak, aki szerint az utcai zaklatás, tetszés kinyilvánítása, fütyülés és telefonszám elkérés természetes, hogy jobb lesz, ha rettegnek! Nem hagyom többet magam! Nem leszek egy másodpercre sem áldozat és soha többé nem adok örömöt senkinek sem abban, hogy uralkodhatott felettem! Nem engedek, és nem leszek gyáva! Idáig hallgattam, csendben vártam, hátha jobb lesz a világ. De nem lett. Ideje kiengedni az alvó lázadó oroszlánt. Ki tart velem?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Üzenem, minden olyannak, aki szerint az utcai zaklatás, tetszés kinyilvánítása, fütyülés és telefonszám elkérés természetes, hogy jobb lesz, ha rettegnek! Nem hagyom többet magam! Nem leszek egy másodpercre sem áldozat és soha többé nem adok örömöt senkinek sem abban, hogy uralkodhatott felettem! Nem engedek, és nem leszek gyáva! Idáig hallgattam, csendben vártam, hátha jobb lesz a világ. De nem lett. Ideje kiengedni az alvó lázadó oroszlánt. Ki tart velem?”

Ti is beszartatok eme keménység láttán, vagy szégyenszemre csak én magam? :D :D :D

Reszet Elek
Újságíró

Büdös kurva miért nem a fickóval beszélt? Miért kellett helyette tönkretenni?

“Nem leszek gyáva”… az voltál hogy a főnökéhez futottál ribanc!

Amúgy meg ha valaki megpróbálja elkérni a telefonszámom mióta uralkodik rajtam? Agysérült némber.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ki nem rugatnék ilyesmiért senkit, az efféle ismerkedés, hogy “szia csinibaba, leszel a feleségem?” elég szánalmas, húzza az ág rendesen, csúnya dolog lenne még bele is rúgni.
Hátha egyszer valaki igent mond neki, én kíváncsi lennék. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Téged hogy szedett fel az a tömérdek ex? Villantott valami drága cuccot?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nincs sok exem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ja igen, a nők ilyenkor lefelé hazudnak.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Exed párkapcsolatból van, nem? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ott se mutat jól a 26.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

10 felett sincs az. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát 20 felett.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mondom, hogy 10-nél nem több. Miért kötözködsz, Naoooci? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Minél inkább bizonygatod, annál több az. Hogy hívják a barátod?

common man
Olvasó
common man

Elárulsz nekünk pár jó ismerkedési dumát amit neked mondtak?Csak azért ,hogy nehogy azt mondjam valakinek,nem akarok plagizálni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Csak szexes ismerkedősöm van jó, de az nem ide való. :)

Reszet Elek
Újságíró

DennisVT
Újságíró

Jöhet az is.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Dennis, én egy jóindulatú ember vagyok, próbállak védeni attól, hogy újra elkövesd azt a hibát, hogy hozzám szólsz. :)

DennisVT
Újságíró

Mer’? Összevesztünk valamikor?:)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te bölcselkedtél, hogy engem ignorálni kell. Csak figyelmeztetlek a saját tanácsod megfogadására. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Biztos csinibaba helyett repedtsarkúnak szólították.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ki használja ma még akár a csinibaba, akár a repedtsarkú szavakat? :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Elég sokan, van még rá több, mint 5 óra.

Naooo
Olvasó
Naooo

Abban igaza van, hogy az utca közlekedésre való, nem baszásokra. És betiltani a rövidnadrágot.

common man
Olvasó
common man

“Szóltam a boltvezetőnek:ha kirúgod mindennap leszoplak és igen kirúgta miattam”

Aldo
Újságíró

Egyelőre még nem hivatalos, de már most felháborított:

“A 24 következő még újabb változatában pedig egy elszánt újságírónő a #metoo kampány megszólalóinak ügyeiben vájkál majd valós időben, egy férfiakat pedig pellengérre állít bosszút is áll majd a nők sérelmeiért. Föszerepben: Joanne Froggatt. Premier: 2019 tavasz”

 

Regnix
Újságíró
Regnix

Telt házas vetítések lesznek… A férfiaknak úgysincsenek sérelmeik, tehát ők csak ne bosszulgassanak, ez nem lehet téma. Különben is hogy néz az már ki ha – akár egy poszteren – nő elleni erőszakra utaló nyomok mutatkoznak. Ahogy a recepciós lány mondta nálunk az irodában: egy nőt megütni a gyengeség jele. Nem a nagy “egyenjogúság” jele.

Van valami másik sorozat is ami most készül, most nem ugrik be a címe, de a lényeg, hogy több nő csapatban áll szadisztikus bosszút az egyetemvárosokban történő sérelmekért a férfiakon. Több évadot terveznek. Jó szórakozást!

Utána lehet szidni a férfiakat, hogy szándékosan rongálják a nézettségi mutatókat lásd. Szellemirtók 3. és társai.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

http://velvet.hu/gumicukor/2017/11/03/alec_baldwint_meg_sem_vadoltak_szexualis_zaklatassal_magatol_vallotta_be_hogy_mit_tett/

“Korábban eléggé szexista módon bántam a nőkkel. Bántalmaztam őket. Átnéztem rajtuk. Alábecsültem őket” – mondta a színész.

Pontosan azért dugtál meg annyi minőségit közülük………

Naooo
Olvasó
Naooo

Minőségi ordaskurvát.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ennek a pasinak (a teamjének) van a legtöbb esze az összes közül. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi a faszid keresztneve? (Amúgy hogyhogy nincs még betiltva a keresztnév szó?)

Hunn
Újságíró

Herótom van már az egésztől.

Regnix
Újságíró
Regnix

https://www.facebook.com/hashtag/temiketkapsz?source=feed_text&story_id=1373240686044798

#temiketkapsz hashteg, lehet egymásra licitálni, az már nem is nő, akit nem ért X éve szexuális “zaklatás”.

common man
Olvasó
common man
Regnix
Újságíró
Regnix

Az egyik közülük eredetileg férfinak született, de menetközben váltott. A színpadon meztelenül táncoló szexuálisan zaklatott pedig valószínűleg megkapja a díjat, hogy példát mutassanak hogyan lehet ma érvényesülni és a legkönnyebben hírnevet szerezni nőként.

common man
Olvasó
common man

Mindig szurkolok , hogy ne jöjjenek be a jóslataid.

Reszet Elek
Újságíró

Ez valójában bátor nőket megalázó lista. Egyetlen jelölt előtt lehetne megemelni a kalapot.

Regnix
Újságíró
Regnix

Aha, lassan mi is jelölhetünk egy alternatív listát a legbátrabb nőkről, akik valóban kiállnak a normalitás mellett. “Igenis tehetünk róla, ha egy férfi félreért minket” mondta Oroszlán Szonja, akinek ezután secperc alatt szétbombázták a facebook közösségi oldalát. De ide tartozna Tóth Vera, aki az általános férfihibáztatás ellen szólalt fel, vagy a debreceni kriminológus professzor asszony, aki jól ismeri a valós helyzetet a családon belüli erőszak terén, meg az MTA-ból is volt egy tudós nő, aki nemrég jelezte a feminizmus jelenségét, mint problémát az Akadémia saját tudományos lapjában (bocs, hogy nem ugranak be a nevek).

common man
Olvasó
common man

Ez egész jó ötlet!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Millió dolláros (költői:) kérdés:

Miért van az, hogy 90%-ában “harmad”, “negyed” vagy az alatti “rangú” hölgyeket “zaklatnak”, “erőszakolnak” meg, úgy, hogy “visszajárnak”, többször is az zaklatásért/ erőszakért……..?

Ezen nők nagyrésze valahol “kisiklott” és azóta legalább 10-szeres szorzóval nagyobb ribanc, mint amikor őt “zaklatták”/”erőszakolták”……

Másik: a zaklatás/nemi erőszak/kényszerítés stb, mindig a hatalommal való visszaélésről és nem a szexről szól, az csak a megnyílvánulási formája…., nem beszélve arról, hogy  ahatárok elmosásával gyönyörű boszrkányüldözésbe lehet kezdeni….

Akinek volt/van hatalom  a kezében, az pontosan tudja, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyeket büntetlenül ki lehet élni, ez nem nem vagy életkor függvénye.

Gyerekként a legkegyetlenebbek a hatalommal rendelkező kölykök és mivel nincsenek  állandó felügyelet alatt, elég keményen elbánnak a “kiközösítettekkel”/”gyengébekkel” és paradox módon, akikkel “elbántak”, felnőttként 90%-ukból lesznek a legnagyobb gecik, ha valamilyen formában hatalomhoz/pénzhez jutnak.

Felnőttként minden emberből előjön a saját nyomora, ha hatalmi pozicióba kerül/ vagy sok pénzhez jut, nem változik meg, csak épp kijön a valódi énje, kis pénz/hatalom- kis geci, nagy pénz/nagy hatalom-nagy geci…..

A családon belüli erőszak témája elég sokszor ki lett itt is vesézve, de azért mindenkinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy egy nő ha “kontroláltlan” hatalomhoz jut, akkor mi történik. Elég csak megnézni, hogy a gyerekekkel hogyan bánnak, ha ellenállásba ütköznek, milyen érzelmi zsarolásokkal operálnak-szeretemegvonás, vagy annak belebegtetése, fizikai erőszak, érzelmi zsarolás/manipulálás stb.

Munkahelyen/közösségben, ha négy vagy több nő van összezárva(csak nők), akkor az maga a pokol, kialakul a “csípéssorrend/”klikkek” amelyek időről időre változnak és gyakran a legnagyobb ellenségekből lesznek a legjobb barinők , illetve fordítva, néha pár hét leforgás alatt, stb. stb.

Ami mindig állandó, hogy a hatalom felelősséggel jár, minél elbaszottabb nyomorult valaki, nemtől függetlenül, annál inkább fopg visszaélni  a hatalmával, és igen, hatalom az, amire kereslet van,  minél nagyobb a kereslet, annál nagyobb a hatalom…..

Nem véletlen, hogy a hülye muzulmánok zsákba dugják a nőiket, mert bizonyos iQ alatt (https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country ) másként rábasznának, ezért (is) kánaán nekik a “nyugat” …..

A hatalommal való visszaélés gyakolatilag az ösztönök szabadjára engedése, mert az illető tudja, hogy szabadon és büntetlenül megteheti…..

Ami most folyik, az egy álszent faszság….

Kalman
Újságíró

“Nem véletlen, hogy a hülye muzulmánok zsákba dugják a nőiket, mert bizonyos iQ alatt (https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country ) másként rábasznának, ezért (is) kánaán nekik a “nyugat” …..”

Ezt kifejtenéd? Hogy miért IQ függő, és miért kánaán ettől a nyugat? Tényleg nem vágom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem eléggé intelligensek ahhoz, hogy bonyolultabb összefüggéseket felismerjenek, értelmezzenek, max a kemény szabályok és az erő nyelvén értenek , akár csak a cigók, így egyértelmű és drasztikus határok vannak, mint a teheneknek a villanypásztor,, hogy ki ne kódorogjanak az útra…

A nyugat azért kánaán nekik, mert a hülye “felvilágosult”/”eltunyult” /pridos /toleráns /nemrasszista stb. balfasz, álszent és gazdag nyugat az iszlámra úgy tekint mint bármely más “vallásra”- (miközben az nem vallás, hanem egy mást nem tűrő, leigázó/elpusztító életforma, amely még magával sem “kompatibilis”  )- és megfejeli azzal, hogy az ösztöneiket kiélő csürhét nem kárhoztatja, hanem “más kulturának“(kb. annyira “kultúra” amennyire a “cigánykúltúrát” kultúrának lehet nevezni -titta övöm bodottá….) tekinti, és önként vágja át  a nyakát a nagy toleránsos igyekezetébe……..

Ja, és ha valaki a fehér kenguruval/hollóval jön, azt már most elküldöm  a picsába:)

sRPd
Olvasó
sRPd

A nőknek nem az?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Reszet Elek
Újságíró

Tudomásom szerint a NANE nem foglalkozik férfi áldozatokkal (az ő világképük szerint ilyen nincs is)..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az én tudomásom szerint is, de lehet azóta változott….

RedGreg
Újságíró

Első 5 mondat után már csak két dolgot nem tudtam eldönteni, h nevessek vagy sírjak. Kb a 10. mondat környékén jutottam odáig, hogy ezért egy boldogabb korban a kardomért küldettem volna…

RedGreg
Újságíró

Megvan az első halálos áldozata a mítú hisztinek :(

http://mandiner.hu/cikk/20171108_zaklatasvad_ongyilkos_lett_egy_walesi_miniszter

Isten nyugosztalja!

DennisVT
Újságíró
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mottó:

“Gyűlölöm az erőszakot. Elítélem a szexuális erőszakot. De sok esetben, ha megnézzük a körülményeket, arra a következtetésre jutunk, hogy az, akit áldozatként kezelünk, egész egyszerűen csak csalódott.”

http://www.origo.hu/filmklub/20171120-zenesz-vedi-a-hollywoodi-zaklatokat.html

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egy újabb metoo kurva, 16 évesen lobotomiában szenvedett, de azóta megvilágosult.

Persze az ártatlan ringyót kihasználták, manupulálták, ő ott se vót, -ja , utólag kevesellte az “árat”, van ilyen….. és újra és újra visszajárt a szentem, olyan szar vót meg megalázó meg kényszerítették szegínyt……..

http://www.life.hu/news/20171126-zaklatasi-botrany-az-irodalmi-eletben-follinus-anna-koltono-kitalal.html

 

Penge
Olvasó
Penge

Lecsekkoltam Facebookon, ismerősök: Gerle Éva. Nincs több hozzáfűznivalóm. :D

“Az életünkre törő történéseknek talán az a legnehezebb része, hogy a test (az őt érő ingerek hatására) leválik a lélekről, és engedelmeskedik a külső kényszernek. Az elélvezés ahelyett, hogy megélt gyönyörből fakadna, innentől kezdve a kín érzetéhez kötődik, szenvedély és szenvedés nem választhatók el egymástól.”

Viccet félretéve, lassan tényleg tenni kell valamit, mielőtt azon kapjuk magunkat, hogy tényleg bármilyen nő megvádol minket nemi erőszakkal, még az is, akit többszörös orgazmushoz juttattunk, hiszen csak a teste vált le a lelkéről és nem tudta különválasztani a szenvedést és a szenvedélyt. Különben is manipuláltad őt a magas intellektusoddal és a sármos mosolyoddal.

Viszont így legalább tudjuk, hogy ki az a Follinus Anna, ha már az idős bácsi nem futtatta őt be, cserébe természetbeni szolgáltatásaiért.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Tudod micsináltál? Elkábítottál, bedőltem neked, de azt hittem, hogy mindez egy érett ember sármja, blöfföltél, hagytad, hogy azt higgyem te mindig tudod mit akarsz, te mindig pontosan előre látod a jövőt.”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No , egy újabb szarság, a gondoskodó férfi :

http://index.hu/i2/#bloghu/szabadnem/2017/11/26/gondoskodo_ferfi

Már nem elég levágni a férfiak tökeit, hanem jól átsütve még meg is etetnék a nyomorultakkal, mindig van lejjebb:)

 

herceg
Olvasó
herceg

“Moderálási alapelvek: fenntartjuk a jogot, hogy a gyűlöletkeltő, rasszista, -fób, tutimegmondó/kioktató & a témába nem illőkommenteket kimoderáljuk. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy mivel a blogot önkéntesek szerkesztik szabadidejükben, nincs mód a beérkező kommentek azonnali elbírálására. Így előfordulhat, hogy néhány nap is eltelik, mielőtt megjelenik egy új komment. A türelmet és megértést köszönjük.”

’nuff said.

Reszet Elek
Újságíró

Már az első mondat ostobaság: “Az erőszakos férfi ellentéte a gondoskodó férfi.”

A lényeg: A nem gondoskodó férfi zaklató mert képtelen kötődni.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Nem bízhatjuk rá a nőkre a férfiak kigyógyulását az erőszak kultúrájából, miközben a nők még mindig kénytelenek megvédeni magukat egyes férfiak erőszakosságától és elhanyagolásától. Sajnos ez még mindig szerves része a nők mindennapjainak. ”

Van ebben a monatban egy kakukktojás, egy szó, ami nem illik bele, de rengeteget elárul a női gondolkozásról: “és elhanyagolásától.” Ezek szerint a nem gondoskodó férfi tényleg erőszakos, mert elhanyagol. Tulajdonképpen minden férfi erőszakos zaklató, aki éppen nem azt teszi, ami a nők számára kedvező. Az egész #meetoo kampány ezt üzeni.

Azért merem remélni, hogy fiatal férfiak és fiúk nem olvassák ezeket a feminista liberális és kultúrmarxista oldalakat. Minen állításuk mérgező. ( Korábban én sem olvastam ilyen szemét oldalakat, de ti kitartóan linkelitek. :) )

DennisVT
Újságíró

Jobb híján ide írom:

Alter vagy valaki, nem lehet tudni, hogy ki volt a két mentős, akiket ma felmentettek? Nem elehet elérni őket egy interjú erejéig? Nem akartatok ilyesmi csinálni?

Tök érdekes lenne látni, hogy hogy élték meg ezt az egészet, mi történt velük ez alatt az egy év alatt, akarnak-e, szamitanak-e valami kártérítésre, tudnak-e valamit arról, h felelősségre vonjak-e a lanyt, stb stb stb.

Alter Ego
Szerkesztő

Az ötlet nagyon jó. Szívesen készítenék velük egy interjút. – Ha valaki tudatná velem az elérhetőségüket…

Kalman
Újságíró

A Deep Purple zenekar is előjött a saját #meetoo-jával: Deep Purple – Mistreated

Művészi feldolgozása a férfiakon elkövetett párkapcsolati verbális erőszaknak. Ha ennyire szívbemarkoló zenét csináltak belőle, akkor biztosan valóságos és foglalkozni kell vele!

https://www.azlyrics.com/lyrics/deeppurple/mistreated.html

https://www.youtube.com/watch?v=JyAZ4oEQkTs

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Gejza
Olvasó
Gejza

Október 9.-i cikk, reakció a férfiak részéről, elkezdődött a berendezkedés védekezésre:

Első bekezdés, a cikk folytatódik a linken.

In Silicon Valley, some male investors have declined one-on-one meetings with women, or rescheduled them from restaurants to conference rooms. On Wall Street, certain senior men have tried to avoid closed-door meetings with junior women. And in TV news, some male executives have scrupulously minded their words in conversations with female talent.

In interviews, the men describe a heightened caution because of recent sexual harassment cases, and they worry that one accusation, or misunderstood comment, could end their careers. But their actions affect women’s careers, too — potentially depriving them of the kind of relationships that lead to promotions or investments.

https://www.nytimes.com/2017/10/09/upshot/as-sexual-harassment-scandals-spook-men-it-can-backfire-for-women.html

 

 

DennisVT
Újságíró
Kalman
Újságíró

Bréking! Monica Lewinsky utólag megmeetoozza Bill Clintont!

“Lewinsky wrote about how the support for the women’s movement has encouraged her to evolve beyond a victim consciousness.”

https://dailystormer.name/yes-monica-lewinsky-comes-out-in-support-of-metoo-retroactively-metoos-bill-clinton/

Tehát akárki akárkivel dugott (vagy nem dugott, hanem csak leszopta), az egy fejlődési pálya után rádöbbenhet, hogy valójában hatalommal csúnyán visszaélve történt, tehát metoo. Ezután politikusnak csak teljesen aszexuálisok menjenek, mert meg lesznek metoozva! Persze az sem segít, mert úgyis bemondásra megy.

Muhr úr
Olvasó
Muhr úr
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Legalább elismeri,hogy saját viselkedése, öltözködése is elősegítette,hogy olyan helyzetbe került amilyenbe,nem sok nő teszi, főleg a mai világban.

rcsaba
Olvasó
rcsaba

Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e, aki feljelenti szexuális zaklatásért, metoo-ért?

A képeket elnézve , “vizuális környezetszennyezést” végzett.
A hallgatóság összetételéről, meg a reakciójukról nem láttam hírt.

http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/brexit-cambridge-meztelen-professzor-no-durva-tiltakozas-pucer/z2v5gy1

Running Man
Olvasó
Running Man
xcsakx
Olvasó
xcsakx