Alter Ego
0 megosztás

Fábián Anita feljelentette a rendőrségen a Tibi atya blog szerzőjét

Fábián Anita férfigyűlölő Facebook videóposztja számos blogger, közíró és a férfiak tömegeinek felháborodását váltotta ki. A Tibi atya blog szerzője nem csak egy mélyen felháborodott, kritikus hangvételű blogposztot tett közzé, hanem levélben is megkereste a színésznőt. A következőket írta neki:

“Kedves Anita!

Tegnap napvilágot látott egy súlyosan gyűlöletkeltő videó az idővonaladon. Nem érzed úgy, hogy bocsánatot kell kérned, és örökre távoznod a nyilvánosságból? Kérlek válaszolj, mert válasz hiányában kénytelenek leszünk megkérdezni a munkaadóidat, mi a véleményük a gyerekekkel szemben elkövetett tömeges erőszakról, amit te akkor javasoltál, amikor azt mondtad, minden bakot ivaréréréskor ivartalanítanál. Előre is köszönöm a válaszod!”

Bár Fábián Anita közvetlenül nem válaszolt, azonban a követezőket tette közzé Facebook oldalán:

“Sosem mondtam de meg csak nem is gondoltam olyat, hogy minden férfit ivartalanítani akarok… de főleg a 10 -14 eves korosztályt!!!!:-)))) Természetesen a most aktuális téma a szexuális bűnözés volt iróniám témája. Ez a T atya nevű seggfej banda irt rám, hogy ha nem válaszolok akkor így megy így fogja kiforgatni a mondandóm. Nem válaszoltam. A levelet pedig átadtam a rendőrségnek. Hála az égnek komolyan fog az üggyel foglalkozni a rendőrség. Hogy fér meg egyesekben ennyi gyűlölködés anélkül, hogy valóban tájékozódnának?? Az sem érdekelte őket, hogy ezt gyerekek is olvassak… csak,hogy miért törlöm ki? Mert ez is az erőszak egy formája!!!! Nem beszeltem kellő tisztelettel a heréről és ezért dögöljek is meg??? mi van??? Tisztelet a kivételeknek!! Hölgyeim és Uraim a humoromat és a véleményemet vállalom! Maradok tisztelettel azok fele akiktől ez viszont elvárható!!!”

Az ezt követő Facebook beszélgetésben még újra megerősíti: “Tibi Atya! Egy like gyűjtő blogger!!! Feljelentettem!!!!” Amikor egy hölgy hozzáteszi, hogy azért “vigyázzon magára”, Fábián Anita a következőképp reagál:

“Tudod nekem van sörétes es golyós lőfegyverre fegyvertartási engedélyem. Szeretem a fegyvereket, nem lövöldözök mint egy idióta. Tavaly leakartam tenni maroklőfegyverre is a vizsgát. Azt mondták a vizsgát letehetem de a tartási engedélyt nem kapom meg mint civil mert azt nagyon megszigorították… Pl csak akkor megkapható ha életveszélyesen fenyeget valaki… hát most asszem meg lesz a tartási engedély.”

Az nem derül ki, hogy kire is céloz, hogy életveszélyesen fenyegetné. Talán azt kívánja sugalmazni, hogy a Tibi Atya blog szerzője? Esetleg a felháborodott széles férfitömegektől fél? Egy rajongója kapva kapott a fegyvertartást sejtetető szavain: “…a reagálásom annak a szituációnak szólt, amint állsz fegyverrel a kezedben a renitenssel szemben és átmenetileg azon tanácstalankodsz, hogy melyik ;) fejére tarts célra…, a felsőre, vagy az “alsóra”! :-D”

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg a Facebookon. Tibi atya pedig egy újabb blogposztban reagált a feljelentés hírére, idézek belőle egy nagyon fontos részt:

Anita! A gonoszságoddal és a kőkori ostobaságoddal már tényleg csak a gyávaságod versenghet. Azt a kijelentést, hogy Te ivaréréskor gyerekeket herélnél, te ironikusnak nevezed? Ez irónia, bazmeg? Hogy van pofád így kihátrálni a kijelentéseid mögül? Nem szégyelled magad?

Marton László minden valószínűség szerint egy mocskos kujonként viselkedett az elmúlt két évtizedben, de még bizonyítékok hiányában is gerincesebb volt, mint Fábián Anita: ő nem próbált azzal mosakodni, hogy pöcsvillantása a hátsó ülésen csak irónia volt. Anita, növessz már egy kurva gerincoszlopot ahhoz a bocsánatkéréshez, és távozz már elegánsan!

Az, hogy a megveszekedett férfigyűlöletedet csatolod a szexuális zaklatás mellé, még az áldozatoknak is árt, Anita. Az a balliberális média ugyanis, amelyik egy kurva szót sem szólt a te gyűlöletbeszédedre, az elmúlt napokban és hetekben habozás nélkül mészárolt le mindenkit, aki csak nem 100%-ig értett egyet a fősodorban azzal, hogy bizonyíték nélkül is ennyire meg lehet-e hurcolni Marton Lászlót. A te ivartalanítási endlösungod mégis oké. Érted, mit csinálsz ezzel? Kétlem, ezért elmagyarázom: mától aki kiáll a nyilvánosság elé a valódi traumájával, az kénytelen lesz ezt úgy tenni, hogy ezt az ügyet te sikeresen csatoltad a férfigyűlölet mellé szívecskékkel és lájkokkal a Facebook-oldaladon. Szerinted egy áldozatnak megkönnyíti az előlépést az, hogy a közvélemény egy része, hála neked, olyan férfigyűlölethez köti ezt, amivel az áldozatok nagy része nem akar azonosulni? Anita! Ennél nagyobb szívességet ugyan ki tehetne az elkövetőknek?

Mindazok, akik Fábián Anita romboló társadalmi szerepmodellként való megjelenésén túl még a környezetében élők biztonsága miatt is kifejezetten aggódtak és szakorvos illetve a család és gyermekvédelem bevonását tartották eddig is szükségesnek, azok újabb ijesztő ténykényt könyvelhetik el, hogy Fábián Anita fenti utalásaiból úgy tűnik, hogy talán lőfegyverrel van felfegyverkezve illetve felfegyverkezni készül. És ez tényleg kifejezetten aggasztó, ha azt nézzük, hogy a videofelvételen milyen súlyosan leromlott mentálhigiénés állapotban van.

A realitásérzék teljes hiányára vall, hogy Fábián Anita az “erőszak egyik formájának” nevezi a neki címzett levelet. Igaz, ez a jelenség már nem újszerűen meglepő, hiszen eddig is láthattuk, hogy a #metoo aktivisták hovatovább már azt is zaklatásnak nevezték ki, ha valaki merészel hozzászólni egy nőhöz.

Fábián Anita egyébként nyilvánvalóan ok nélkül kéri ki magának szavainak afféle értelmezését, hogy kamaszkorúak kasztrálására célozgatott, hiszen ha a “burkolt üzenetében” szereplő kecskebakot pontos analógiaként értelmezi bárki is, akkor valóban azt jelenti számára Fábián utalása, hogy akkor kell kasztrálni a férfiakat-fiúkat, amikor ivarérettek lesznek és elkezdenek a “lányokhoz” közeledni, mint ahogyan éppen emiatt az egyszerű “bűn” miatt heréltette ki szerencsétlen kecskebakot is. Csak ez már annyira hajmeresztő, hogy sokan inkább úgy általában a férfiakra értelmezik az üzenetet (persze így is csak egy fél fokkal jobb), hogy még csak szembe se kelljen nézniük ezzel az igazán elborzasztó értelmezési lehetőséggel.

Érthető, hogy humorként akarná mentegetni szavait Fábián, csak az a baj, hogy nem igazán él a földön olyan ember, aki azt viccnek tekintené, ha valaki lapos tekintettel és kőkemény arccal rikoltozza a kamerába, hogy “a kasztrálás a megoldás, ami a bakokat illeti”! Mindazt a nettó férfigyűlöletet és uszítást lehetetlen humorként értelmezni, amit Fábián Anita előadott. Kész csoda, és nem csak a férfijogi aktivisták, hanem általában a férfiak eddigi határtalan jóindulatát jelzi, hogy eddig még senki sem tett bejelentést a BTK 332. §  szerinti “közösség elleni uszítás” bűncselekmény gyanúja miatt, pedig elég lenne bárkinek is besétálnia a legközelebbi rendőrkapitányságra és a továbbiakban már a rendőrség illetve az ügyészség vizsgálódna, hogy történt-e bűncselekmény, hiszen a közösség elleni uszítás egy közvádra üldözendő bűncselekmény. (Bejelentések rendjét Lásd itt.) Az lenne a minimum, hogy Fábián Anita elnézést kér a férfiaktól és nem pedig feljelentgeti azokat, akik a férfiak érdekeit és a közélet tisztaságát igyekeznek megóvni az ő neurotikus, férfigyűlölő tombolásától.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
0 megosztás


43
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
30 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
RomuzT_TRegnixrigheirariveroftime Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Soldier of MotherMadam
Újságíró
Soldier of MotherMadam

Ha kezemben hatalom lenne akkor megtenném a legfontosabb lépést.
Azaz feljelenteni Fábián Anitát a korábbi cikk felvetése szerint és pereskedni vele évekig a magyar jogrendszerben, hogy legyen nyoma és lehessen róla beszélni, hivatkozni rá. Pár millióból kijön, van elég lovés ebben a kapitalizálódó országban. Mivel ismert a feministák háborút szítanak a férfiak és nők között ezért mindenképpen egy nőnek kellene feljelenteni a férfigyűlölőt, mert akkor világosan látszódna, hogy férfiak nem a nők ellen harcolnak hanem feministák ellen ami egy nemfüggetlen ideológia. Deansdale is közölte, hogy a feminizmust csak a nők tudják felszámolni, a férfi csak reagálni tud rá. Lady vagy a sötét gonoszt lassan eldobó szériakurva (SerialSlut) megfelelő személy lenne feljelentéshez. Ha férfi jelentené fel azzal a feminák nyernénének egy csatát. Engem nem érdekelnek már cikkezések, csak tettek és ellenkampány ezért írtam most be. Ha valaki közöl valamit akkor vállalnia kell érte a felelősséget, visszamenőlegesen is.

Ilyen rövid hozzászolásaimhoz mostmár tényleg csinálok egy SOMLight usert, mert látom elkél a segítség vagy témafelvetés, egy-két valós hatalom nélküli kormányzati képviselő titokban egészen biztosan olvas FérfiHangot, mert gondja van a feleségével.

common man
Olvasó
common man

Szerintem meg nem kell feljelenteni.Akár megbízásból dolgozik akár magányos zavarkeltő.Szerintem csak kis hal.

Korábbról kezdem.Másokkal együtt nagyon örültem amikor az szdsz ez a kártékony képződmény megszűnt ,kiszolgáló-talpnyaló bandája az mszp lekerült a kormányról (nem, nem vagyok fideszes, se az a másik).Aztán rövid gondolkodás után beláttam,hogy ezek csak látszólag tűntek el, valahol a háttérben működni fognak tovább sunyi módon.Erre azóta rengeteg bizonyíték született,feljelentések az eu-nál mindenféle demokráciát kétségbe vonó nyilatkozatok nyugati lapoknál “vezető” magyar értelmiségiektől,a migrációhoz való hozzáállás.Közben a nemzetközi helyzet is változott,Trumpot választották Amerikában  ,újabb vereség nekik.Magyarországon közelednek a választások.A közvélemény kutatások szerint az ellenzék a béka segge alatt van minden eddigi próbálkozás ellenére.Valamit tenni kell.A létező frontokon semmit nem tudnak kiállítani esélyük nincs.Mi a megoldás?Új frontot kell nyitni! Ez folyik most.Hergelni,összemosni ellentétet szítani.Persze amikor szdsz-ről beszéltem az egész mögöttes már itt is sokat emlegetett kultúrmarxista -háttérhatalmi erőket is értettem.Tehát amikor fizikai zavargások szítása is cél jól jön az eleve felpaprikázott kiélezett hangulat.Ennek ők nagymesterei.(arab tavasz ,Kijev csak az újabbak) Tehát ha szélesebb látószögből nézzük semmi értelme egy beteg nő feljelentésének annak a veszélyével meg főleg,hogy még belőle legyen mártír (gyermekvédelmileg már lehetne gondolkodni nem tudom mi van pl a volt férjjel,még semmit nem hallottunk róla).Ha F.anita jelent föl az ügyben az sokkal jobb mert még nevetségesebbé teszi magát illetve a képviselt eszméit, egyfajta ingyenes ellenreklám.(rajta nem tudok nevetni,szerintem beteg,ezt a gyerekelhelyezési vonalat lehetne kutatni).Véleményem  most a józan higgadt gondolkodás terjesztése a meggyőzhető emberek meggyőzése inkább cél ,főleg ha tudott ,hogy az ellenségnek semmi sem drága.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Mi fontolgatjuk a feljelentését és ő teszi meg más ellen? :) Ez elfogadhatatlan!
Tapasztaltam nem is egy nő éppen azzal támadott engem amiben őmaga volt sáros.
Shittesztnek veszem már az ilyet, de mint sokunk egyetért azzal aki hamisan vádol annak automatikusan ugyanazt (vagy hasonló) bűntetést kellene kapnia mint a vádlottnak aki ténylegesen bűnt követett el. Ilyen nincs Magyarországon és legfeljebb csak a perköltség megy a nyakába ami jelentéktelen. Új pert kell inditani a hamisan vádlóval szemben és ezt a legtöbb férfi (az írásod alapján te sem) teszi meg. Azért nem mert mi ösztönösen szeretjük a nőket. A jogalkotónak lenne dolga meggátolni a jelenleg következmények nélküli hamis vádaskodásokat mert valóban a választási hajrában mindent bevetnek.

Azt látni kell, hogy a Fi*esz talán most először nevezett ki egy női alelnökököt (Novák Katalin), ami azt sugallja bár a női kvótát elutasítják, de a jó teljesítményű nőket előléptetik (nincs üvegplafon) és a választókkal azt is láttatni akarják nem full macsó a kormány mert ezzel is támadják őket.

Hunn
Újságíró

egy-két valós hatalom nélküli kormányzati képviselő titokban egészen biztosan olvas FérfiHangot, mert gondja van a feleségével.

Múltkor Bayer Zsolt blogján láttam nevesítetten Férfihang idézetet az egyik posztjában. Onnantól pedig Orbán Viktor is már csak egy telefonhívásnyira van szerintem. Sőt, lehet hogy olvas minket és posztol is :) Nem légüres térben vagyunk, bár tény hogy néha úgy érzi az ember, hogy az internet egy párhuzamos világ, kevés kapcsolódási ponttal a körülöttünk lévő szürke hétköznapokhoz, de ez valójában nem így van. Trump megválasztásánál látszik, hogy ami az interneten zajlik az átcsap a való életbe is. Ezért fontos hogy folytassuk az internetes kultúrkampfot, mémről mémre, posztról posztra. Adott esetben ez döntő lehet a való világban valós események kimenetelénél.

Kalman
Újságíró

Rájöttem: Naoooci Orbán Viktor!!!4! Azért szól be rá minden adandó alkalommal, nehogy lebukjon! Gondolom szegénynek annyira kivan a fasza a sok hülyével egész nap a parlamentben, a sajtótájékoztatókon, meg a zsinagógalátogatásokon, hogy itt éli ki magát. Én megértem, ha így van és pluszegyezni fogom akkor is, ha titokban ő Orbán Viktor!

Dan
Újságíró

“Rájöttem: Naoooci Orbán Viktor!!!4!”

Szerintem Naoooci ezt ki fogja kérni magának, de amúgy humor! :)))

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Őt is olyan perverz kis törpének képzelem. :)

Dan
Újságíró

Beindította a fantáziádat, a törpék a perverziód? Vagy törpe még nem volt a repertoárban? :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A törpék fújj. Csak olyannak képzelem. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Én meg tojónak képzellek, hátad is tollas.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Pedig nem vagyok fészekrakó. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Inkább fészekrabló vagy?

Dan
Újságíró

Az már rég rossz, ha Orbán Viktortól várjátok a megváltást… (vagy bármelyik más politikustól, párttól, érdekcsoporttól)

lady
Olvasó
lady

Teljesen kifordított gondolatmenete van tehát az az elítélendő ha szembesítünk valakit az ártó irónikus felelőtlenül átgondolatlan mondandójàval. Sőt még ő az aki feljelenti aki rászól hogy amiket mond az túl megy minden határon. Az a baj a nők tömegei neki adnak igazat sőt a szokàsos rigmus hogy a saját sérelmüket is felsorolják.

A nők tudnànak vàltoztatni hát épp ez a baj hogy amíg ilyen nőknek bólogatnak addig csak rosszabb lesz mert  a nőszervezetek nem férfibarátok. Az feltűnő hogy nagy a hallgatàs média szinten bezzeg ha férfi megemlíti a konyha szót màr nagy a felhàborodàs.

Nem hiszem le kellene süllyedni olyan romboló  szintre mint Fàbiàn Anita de az udvariassàg meg az elnézőség sem megoldàs főleg hogy azóta még űberelte is a videójàt a felhàborodàsàval.

Art
Olvasó
Art

Ennek a hülye kurvának mindegy, csak pörögjön a neve. Ez egy dolog.

A másik, hogy jól láthatóan a feminista inga visszalendült, és ez nagyon jó hír. A magyarul olvasó férfiak lassan maguhoz térnek, és visszakövetelik az életüket a femináciktól meg a mangina csatlósaiktól. Még a 444 libsi idióta kommentelői is szétsavazták a mai ginocentrikus faszságokat. Szóval örülünk, Vincent.

Dícsértessék.

Reszet Elek
Újságíró

Bezzeg ha Tibi anya lett volna tuti nem jelenti fel…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Totál pszicho ez a nő.

Dan
Újságíró

Mondjuk ezért is lenne fontos feljelenteni, mert ha még fegyvere is van, akkor egyértelműen közveszélyes. Legalább a fegyvertartási engedélyét vonják be.

Meg az is egyértelmű, h ha valaki a nőkre, cigányokra, zsidókra, homokosokra mondott volna ilyet – ugyanilyen, nem szó szerinti, “irónikus-humoros” módon, már rég előzetesben a börtönben rohadna.

Naooo
Olvasó
Naooo

Arabokat, meg a niggereket kihagytad ebből a gyönyörű társaságból.

common man
Olvasó
common man

Mellékszál ugyan de elgondolkodtató: a blog kommentjei közott volt ~Az apját kellett volna kasztrálni ,bár “jó szándékkal” íródott szerintem mégse kéne ugyanazt a bűnt elkövetni.Ameddig én számoltam 12:1 férfi nő arány.

Dan
Újságíró

Ja, én is láttam ezeket a “miért nem kasztrálták az apját?” hozzászólásokat, jelentős részben férfiaktól! Döbbenet, h hol tartunk! Azért mert ez a nő egy elmebeteg, ezért az apja lakoljon! Persze véletlenül sem az anyjának kellett volna kivenni a méhét, hát hogyan is juthatna ilyen bárkinek is eszébe?? (Nekem sem, csak megint az a bizonyos, “a férfi szart sem számít” megközelítés.)

Most a legújabb  hír, h egy tanár lefeküdt a 14 éves lánytanítványaival. Nem tisztem megítélni, amennyiben törvénytelen dolgot tett, ítélje el a törvény. De megint csak érdemes odafigyelni! A média szokás szerint, vagy maszatol, vagy hazudik, mert molesztálásról ír, de nem konkretizálja, mi történt: consent, azaz kölcsönös volt-e a dolog, vagy volt-e bármilyen erőszak? Mindenesetre máris hirtelen áldozatnak érzi magát az a volt diáklány, akit aztán feleségül vett és 10 évig együttéltek! A rohadék, hát milyen dolog már valakit feleségül venni? A másik, h miképpen kívánják a kommentelők neki, h erőszakolják szét a börtönben. Megint csak kíváncsi lennék, h hány női bűnelkövető esetén írnának hasonlóakat. Mondjuk női bűnelkövetőkről eleve nem tudunk, hiszen azokról nem tudósít a média… Kivétel most az indiai megmérgezősről. De kétlem, h annál a hírnél is ennyien kívánnának neki erőszakot.

Gejza
Olvasó
Gejza

“A másik, h miképpen kívánják a kommentelők neki, h erőszakolják szét a börtönben.”

Aztán ha kiderül, hogy a lányok mindegyike teljesen önálló döntéssel, semmilyen külső kényszertől vezérelve, hanem azért, mert a konkrét szexre vágytak, és élvezték is, akkor mi van?

Bocsánat, ez nem azt jelenti, hogy helyeslem a viselkedést, vagy állást foglalok az ügyben, csak egy kérdés, hogy ha jól érezték magukat a lányok, ha akarták, akkor mi van? Akkor miért is kellene széterőszakolni, ha mondjuk örömet, élvezetet okozott az esetlegesen a lányok részéről teljesen ÖNÁLLÓ döntés, és mindenféle KÉNYSZER NÉLKÜL vállalt aktusnál ?

Ha ez a helyzet – mert a mai világban már bőven benne van, pont azok miatt a liberáltak által, akik most bőszen elítélik ilyen módon – akkor mi van?

 

Mesélek egy történetet, ami kb 20 évvel ezelőtti, általános iskolai, olyan 7.-8.- osztályos koromban – tehát kb 13-14 éves lehettem – történt. Óra közben két lány levelezett és egyszer fogtam a levelet -amit én is továbbítottam folyamatosan – és beleolvastam. Mikor elkezdtem széthajtogatni, az egyik levelező lány aki előttem ült közvetlen riadtan fordult meg és elkezdte mondani: “Azt az Ági írta, az Ági írta!!!” (mármint a másik lány)

Mondom magamban, mit, micsoda, mi van???

Olvasom a levelet, ez volt az egyik pérbeszéd:

(cenzúrázatlanul)

“- te tudod mi kellene most?

– nem, mi?

– egy jó nagy kemény fasz. ”

Nos, ez volt olyan 20 éve, Budapesten egy korrekt és igényes általános iskola 13-14 éves lánytanulói közt lévő levelezés.

20 éve.

Azóta meg nem a javuló tendencia lett úrrá a szexualitásban a világban és így a társadalmunkban…lehetnek bőven meglepetések ma már, nagyon drasztikusak is….

Hunn
Újságíró

Első körben csak legyintettem erre a hülyepicsára, mondván szerintem be van állva. Mert arra számítottam, hogy lesz annyi minimális tyúkesze, hogy a negatív reakciókra visszakozik majd és bocsánatot kér. De nem, ez tényleg hülye.

Tiporjuk el.

Koriander
Olvasó
Koriander
Belleville
Újságíró

na tessék, nekünk is lehetne mémünk erre, hogy a sajtó kicsit felkapja jobban: #metoowithtibiatya

amúgy zseniális volt tibiatya első írása a témában!

RedGreg
Újságíró

Kár Tibi atya oldaláért, szerettem. Sajnos Fábiáb Anita meg fogja nyerni a pert. Elvégre egy olyan világban ahol a matematika és az irodalom is rasszista lett mert sok benne a fehér férfi…

Koriander
Olvasó
Koriander

dehogy fogja. majd Fabian Anita is elmegy testépítőnek.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki nem bírja a kritikát, az lője főbe magát.

ITANIMULLI
Olvasó
ITANIMULLI

Az ugye megvan, hogy a némber bűncselekményt követett el a video közzétételével?

“BTK. 332. § Aki nagy nyilvánosság előtta

[…]

c) a lakosság egyes csoportjai ellen – különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel –

gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.*

Könyörgöm jelentse már fel valaki.

Mondjuk valamely férfijogi egyesület. Ne gondoljuk már azt, hogy ha feljelentést teszünk, akkor a feminácik győznek

Ha kussolunk és hagyjuk, hogy következmények nélkül maradjanak az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások, akkor lesz végünk.

riveroftime
Olvasó
riveroftime

“elvesztettük Kókuszt…”
micsoda tragédia lehetett…

T_T
Olvasó
T_T

A kérdés jogos: “ezt” miért nem jelentik fel?

Romuz
Olvasó
Romuz

Közveszélyes ,ha egy ilyennek egyszer teljesen elborul az agya akkor az büncselekményt fog előbb utóbb elkövetni.

Elkorcsosult feminizmus….

Reszet Elek
Újságíró

Már a létezésével is emberiesség elleni bűntettet követ el.