A #Metoo Magyarországra hozza a safe space-eket

Minden a zaklatási ügyekkel kezdődött.

„A feljelentés-kultúra (amibe a trigger warningok, vagy például a munkahelyi zaklatási ügyek is tartoznak) angolszász területen virágzik” – jegyzi meg a HVG által 2015-ben megszólaltatott szociológus, aki kizártnak tartja a politikai korrektség begyűrűzését. Újabban az amerikai típusú feljelentésdömpinggel hazánkban is számolni kell: azoknak lett igazuk, akik a #metoo kampány kapcsán lincseléseket vizionáltak. Az ELTE tanítóképző karának dékánját azért távolították el, mivel „verbális és fizikai megnyilvánulásai” „félelmet és szégyenérzetet” kelthettek az egyetem dolgozóiban. A kirúgott férfidékán nem egyszerűen szexuális zaklató volt – a munkahelyi hatalmaskodást, félelemkeltést kérik rajta számon, ami nem más, mint a hivatásos feljelentők körében kedvelt kifejezés,

a ‘workplace bullying’ csaknem szó szerinti átvétele.

Az eltávolított dékán a Magyar Nemzet kérdésére, miszerint szexuális zaklatás követett-e, úgy felelt: a „zaklatás” szót sem teljesen érti, hogy mire mondják. Való igaz, hogy Mikonya György az ELTE definíciói szerint zaklató volt – de a dodonai jelentésből bármi kihámozható. Mikonya György egyike volt azon egyetemi mamelukoknak, akik tálcán kínálták az egyetemet a NaNE Egyesület fanatikusainak. Ha valaki képtelen észlelni időben a szalámitaktikát, ne csodálkozzon, ha leszalámizzák – de az utóbbi napok eseményei nem is a dékánról szólnak.

2014 ősze óta, a gólyatábori botrány óta tart a permanens hisztériakampány. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem vezetése az utóbbi években világossá tette, hogy kampányt indít „az előítéletesség és a szexizmus ellen”, ennek szellemében szállják meg az elsőéves joghallgatók rendezvényeit a PATENT rohamosztagosai. A NaNE idei rituális felvonulása, a gendervallás körmenete ugyancsak az ELTE ÁJK épületéből indul. Az egyetem feministává lett, a feminizmus egyetemessé; az importfeministák uralkodó eszméve teszik a feljelentés kultúráját. Ahol az egyetem napirenden tartja a zaklatás kérdését, ahol a kari vezetőkkel sem kivételeznek, melyik feminista ne bontana pezsgőt? A hallgatók, a tanulni vágyók, az értelmesek tehetetlenül szemlélik a kultúrdzsihadisták szívós nyomulását. Hogy hová vezet a szexizmus elleni permanens küzdelem? Hogy néz ki a Nyugat, amit mi követünk? Engedtessék meg, hogy felvázoljam a folyamat következő stációját.

Walk A Mile In Her Shoes

Íme a nem létező genderfasizmus, az alaptalan konzervatív aggodalom: a Delaware-i Egyetem genderkezelt hallgatói masíroznak így a zaklatás ellen – a képet maga a Delaware-i Egyetem honlapja tette közzé, pozitív kontextusban. Ez az a kép, amit a „gólyatábori szívatásokkal” riogató regresszív média nem mutat meg neked. A funkciójukat vesztett egyetemek arra utasítják a férfi hallgatókat, hogy kilométeren át magassarkú cipőben masírozzanak. Akárcsak egy diktatúrában, az egyencipős felvonulók önként vállalkoznak a feladatra. Akárcsak egy diktatúrában, évente megrendezik a Szexuális Zaklatás Tudatosításának Hónapját – így hívják újbeszélül a mozgalmi hónapot. Egy olyan világnézeti diktatúrával nézünk tehát szembe, mely egyedüli társadalomszervező erővé emelte a perverzitást. A gendervallás elvette a jogaidat, elvette a kultúrádat, elvette a lelkedet és most viszi a tested is – minden méltóságod oda, emberséged utolsó morzsáit is elragadták.

Tudtuk, hogy egyes hazai egyetemek az amerikai janicsárképzőket másolják, csak azt nem, hogy mennyiben.

Az egész a zaklatási ügyekkel kezdődött.

14 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 5 14 olvasó átlagosan 4,71 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Berengar

93
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
88 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
Foxtrott28the hermitDanCharlie oBrianAldo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Szerkesztő

Ha beveszik az egyetemeket már csak idő kérdése hogy szétterjedjenek mindenhol megnyerve a kultúrharcot. Egy generáció és mindent megrontanak. Mint valamiféle vírus, amely először az immunrendszert támadja, aztán a vérképző szerveket majd a véredényeken keresztül eljut mindenhova.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Sosem fognak mindent bevenni. Én a fiatalabb generáció tagja vagyok, de nem is olyan sokan liberális korcsok, mint az látszana a magukat progresszívnek hirdető politikai prostituáltak médiatúlsúlyából. A normalitás előbb-utóbb mindig utat tör magának, már most egyre fokozódó ellenállásba ütköznek.

Aldo
Újságíró

Hiába erős egy vírus és terjed gyorsan, mindig lesznek immunis egyedek. Az egyetemeket már hosszú évek óta próbálják elhülyíteni, az oktatási színvonal leépítésével és az ehhez hasonló faszságokkal. Szerintem még nem olyan sötét a helyzet, mint Nyugat-Európában vagy Amerikában.
A fenti kép története is érdekes lenne. A srácok láthatóan jól érzik magukat. Nem tudom, lehet, hogy már legurítottak pár sört előtte és poénra vették a figurát, valójában rohadt magalázó és ijesztő az egész.
Persze gondolom a női vezetők és dékánok azok sosem zaklatják a férfi beosztottjaikat. Sőt még csak feltételezni sem szabad ilyesmit.

abrek
Olvasó
abrek

Az egyetemeknek már régesrég semmi köze nincs a kultúrához. A McDonaldsből jobban meg lehetne nyerni a kultúrharcot.

sagha
Olvasó
sagha

Régóta keresem azokat a felületeket, ahol értelmes férfiakkal, értelmes módon lehet a férfikérdésről beszélni. Sajnos nem nagy a választék. Aztán meglátom ezeket a cikkeket, mint amilyen ez isés eldobom az agyam.
Hová lett a lovagiasság? A Női nem tisztelete? A Női értékek és szempontok megbecsülése?
Ennyie képtelenek vagytok felfogni azt, hogy a prosztó, bunkó, szexista poénok rosszul eshetnek? Hoy észre kellene venni magunkat?
Hogy minden olyan férfi aki képtelen tisztelni a Nőt nem méltó arra hogy a Teremtés koronája legyen és betöltsön egy olyan poziciót a társadalomban, ahol példát kell hogy mutasson?

Sajnálok minden olyan férfitársamat, aki az összes frusztrációját, sikertelenségét, kudarcát a Nők lenézésében és gyalázásában éli ki.

Férfiak ébresztő!!! Lásátok már milyen világot teremtetek!!! Nézzetek tükörbe, nézzetek magatokba és változtassatok. Magatokon és a világon. Igy a vesztünkbe rohanunk!!!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Szerintem olvass még tovább. Amit itt leírsz, már-már vallásos hiten alapul. Férfi kisbetűvel, nő nagybetűvel… Az AFC kondícionálás teljes, a feminin világkép tökéletes fehér lovagja vagy. Felteszem ritkán jutsz nőhöz, vagy csak az alsó 10%-ból. A nőket a teljes önfeladás taszítja. Nincs más,ami jobban kiszárítaná őket, tudod?

Az a világ, amiben hiszel, rég elmúlt, vagy sosem volt. A “szexista” viccekhez: majd hallgass bele a félrészeg leánybúcsús csapatok szövegébe, amikor pl. a reménybeli, hősszerelmes férj farokméretét tárgyalják ki, mielőtt a menyasszony lecummantja a vetkőző gogo fiút, vagy azt a purealfát a dizsi mosdójában, risza után.

Három nap múltán meg azzal a szájjal rebeg igent, csókolja meg a vőlegényt. (akit jó eséllyel sosem fog úgy megmélytorkozni, mint azt a srácot a disco-ból)

Hogy egy Tom Hanks filmet idézzek: “Ez, itt, nem a te szobád!”. Ha szeretnél férfitémákról olvasni, akkor, szia, gyere be, ülj le és NAGYON figyelj. Okosodj. Vedd be a piros pirulát. (mint Neo a Mátrixban). De ezt a béta okádékot, kérlek ne! Ez már sokunknak megvolt, de már nem. Van kiút, ne add fel!

Reszet Elek
Szerkesztő

A hozzászóló valószínűleg az idősebb generáció tagja. Az ő világa már elenyészett, nekünk csak ez a mostani van.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Én is így gondolom, de nem mondunk le senkiről. Az unplugging mocskos egy dolog, nem is jó csinálni, nem is jól csinálom, de csinálni kell.

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Nem lennék biztos benne, hogy tényleg férfi.

ggwp
Olvasó
ggwp

Az ilyen béta bluepilles manginák miatt tart ott a társadalom, ahol. Tök mindegy hány éves.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Igen, igazad lesz. Nincs férfi, akinek gépelés közben merülne le a mobilja. Ám nőt láttam már nem egyet.

abrek
Olvasó
abrek

Ahol egy nő bunkó módon (!) kikéri magának, hogy kinyitod előtte az ajtót, ott hiába keresed a lovagiasságot. Kinyírták azt a nők már régesrégen.

Engem oldschool neveltek, de már nem erőlködöm, pedig magamért (az ideáljaimért) csináltam akkor is, nem a nőkért. A kort még tisztelem, meg a fogyatékosságot, ha pl. helyet kell átadni valakinek.

Szvsz a hölgyek jóval hamarabb haltak ki, mint a gentlemanek. Tudod, a hölgy az a nő, aki lehetővé teszi a férfinek, hogy úriemberként viselkedjen vele.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ez egy ilyen városi legenda, amiről mindenki hallott, de ő maga még sosem tapasztalta, hogy a nők kikérik maguknak a lovagiasságot. Az egész alapja nem más, mint hogy állítólag a svédeknél már ez van, valami cikk nyomán indult az egész hisztéria. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Ez egy ilyen városi legenda, amiről mindenki hallott, de ő maga még sosem tapasztalta, hogy a nők kikérik maguknak a lovagiasságot. Az egész alapja nem más, mint hogy állítólag a svédeknél már ez van, valami cikk nyomán indult az egész hisztéria. :)

Kedves férfirokonommal megtörtént, igaz az Amerikai Egyesült Államokban. Kinyitotta az érkező női kolléga előtt az ajtót, bevárta és előre engedte. Még aznap behívták a vállalati HR-hez, ahol figyelmeztették, hogy nem tolerálják az efféle hímsoviniszta viselkedést. Azóta leszarja az ottani női kollégáit.

Személyes élményem viszont, mondjuk ez pedig Lengyelországban történt, hogy a lengyel női kollégák majd elolvadtak ugyanettől a lovagias udvariasságtól. Hiába, egy magyar úr az magyar úr. Nagyon fontos, hogy ne engedjük beszivárogni a mi kultúránkba is az angolszász területeken már elterjedt feminista baromságokat.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Munkahelyen lehet ez egy szabály, de látod, te sem találkoztál még soha ilyen reakcióval a valóságban.

Az udvariasság mindig értékelendő, én is az vagyok. Lovagiasság akkor lehet zavaró (bár ez a szó erős rá), ha logikátlan. A pasim szokta azt csinálni, hogy kutyával vagyunk, mégis előre akar engedni, de a kutya nyomul előre, én meg majdnem átesek a pórázon, hamar át is álltunk arra, hogy ilyenkor ne legyen udvarias, menjen előre a kutyával, ha ő fogja a pórázt. Vagy amikor többen megyünk be, nem kell mindenáron feltartani a sort, csak hogy a nőt előre engedje, ez persze nem jelenti, hogy nem értékelendő, csak nem elvárás, és nem bunkóság, ha nem teszi. Ha a férfi van csomagokkal, tele a keze, akkor meg  a nőnek kötelessége is ilyenkor segíteni, udvariasnak lenni.
Én az a fajta vagyok, aki alapból mindenkit maga elé engedne, néha túludvariaskodom a dolgokat, gyakran addig tartom az ajtót, liftet, hogy fél perc is eltelik, mire az illető odaér, más meg úgy bevágja maga mögött az ajtót, hogy két lépésre vagyok mögötte, azt mondjuk tahóságnak tartom. Szóval ez nem is annyira férfi-női dolog, hanem ember-ember közötti udvariasság kéne legyen.

Hunn
Olvasó
Hunn

Mondom, hogy a családtagommal megtörtént!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De nem veled, pláne nem Magyarországon.

Naooo
Olvasó
Naooo

Velem megtörtént Magyarországon.

Hunn
Olvasó
Hunn

És pontosan azért kell az anti-feminizmusnak megnyernie a kultúrkampfot, hogy ez velem, és pláne Magyarországon, soha ne is történhessen meg!

Naooo
Olvasó
Naooo
Aldo
Újságíró

“Kedves férfirokonommal megtörtént, igaz az Amerikai Egyesült Államokban. Kinyitotta az érkező női kolléga előtt az ajtót, bevárta és előre engedte. Még aznap behívták a vállalati HR-hez, ahol figyelmeztették, hogy nem tolerálják az efféle hímsoviniszta viselkedést. Azóta leszarja az ottani női kollégáit.”

És még nem rúgták ki azonnali hatállyal és nem indítottak ellene eljárást szexuális zaklatás vádjával, a nő meg nem kapott 5 millió dolláros fájdalomdíjat? Hallatlan.
Amúgy jól teszi, hogy leszarja a női kollégákat. Én is így teszek már egy ideje, ugyanis nem értékelik az ilyen apróságokat.

abrek
Olvasó
abrek

Azért tettem a felkiáltójelet, mert valós eset. Megtörtént. Velem. Nyugat-Európában. Pedig még borravalót sem vártam érte, azt hiszem, ez a ruházatomból világos volt az illető ‘hölgy’ számára is. Ez még talán nem is lovagiasság, hogy kinyitom az ajtót. Remélem, nem vette udvarlásnak vagy pláne zaklatásnak. Majd húsz év múlva eldönti.

Levontam a konzekvenciát, a lovagiasság és az udvariasság hölgyeknek jár, nőknek nem. De mivel azt, hogy ki melyik kategóriába tartozik ránézésre száz százalékig eldönteni nem lehet, így kerülöm az olyan szituációkat, hogy ilyen gesztusokat kelljen tennem. Azt magam is felmértem, hogy az illető nő magának is ki tudja nyitni az ajtót, mindkét karja megvolt egészben, bár az egyikben nagyobbfajta táska volt. Ha majd kéri, szívesen kinyitom.

Koriander
Olvasó
Koriander

ne dőlj be Slutnak, csak provokál.
egyébként meg farka van a lelkemnek, hol buzinak hol prostinak adja ki magát, egyértelműen vmi nem stimmel a fickóval.
a bezzeganyán csúfosan lebukott most meg itt nyalatja a valagát.

abrek
Olvasó
abrek
Dan
Újságíró

SerialSlut,

nálunk nem kérik ki a lovagiasságot, udvariasságot, hanem sok nő konkrétan úgy gondolja, h az neki JÁR. Ergo nem is kell értékelni, vagy megköszönni.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Érdekes. Velem is megtörtént, egy brit multinál, itt Magyarországon. Igaz, 10-ből 1x, de jobb félni, mint mielőtt elkaszálnak zaklatásért. Parasztságért nem fognak. Igaz, ribike?

sRPd
Olvasó
sRPd

Alacsonyabb volt az SMV-d, vagy egy teljesen elborult agyú feministával volt dolgod. Velem még nem történt meg, de ahogy Dan írja, csodálkoznak kerek szemekkel, ha nem kapják meg, és nem értik. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Hová lett a lovagiasság?

A feminizmus miatt ment a kukába, sajnos. Ott lappang bennünk, és várja, hogy visszatérjünk a patriarchális értékekhez, melyben a lovagiasságot a nők újra értékelik..

A Női nem tisztelete?

Férfigyűlölő feministákat és faszkörhintán pörgő ribancokat, aranyásókat és kurvákat ne kelljen már tisztelni. A tiszteletet ki kell érdemelni, ahhoz úgy kell viselkedni, hogy tiszteljenek. A mai nők nagy részének viselkedése ezt nem teszi lehetővé.

A Női értékek és szempontok megbecsülése?

Az anti-feministák egyik fő megfigyelése az, hogy a feminizmus a nők számára is káros. Tehát a női értékek és szempontok megbecsülése az anti-feminizmus egyik alapköve.

Ennyie képtelenek vagytok felfogni azt, hogy a prosztó, bunkó, szexista poénok rosszul eshetnek?

De azért a világvégét sem jelentik.

Hogy minden olyan férfi aki képtelen tisztelni a Nőt nem méltó arra hogy a Teremtés koronája legyen és betöltsön egy olyan poziciót a társadalomban, ahol példát kell hogy mutasson?

A jelenlegi feminista, nőközpontú társadalom egyszerre zárja ki a férfi számára a nők tiszteletét és azt, hogy elfoglalja megfelelő helyét a társadalomban, amiben vezethet és példát mutathat. Ez a feministák sara, rossz helyre címezted a panaszt.

Sajnálok minden olyan férfitársamat, aki az összes frusztrációját, sikertelenségét, kudarcát a Nők lenézésében és gyalázásában éli ki.

Én meg tudom azt, hogy a red pill bevétele után mindenkinél eljön a harag korszaka, amin túl fog lépni. Ezért nem vonok le messzemenő következtetéseket egyik srác személyiségére vonatkozóan sem, aki éppen habzó szájjal kommentel.

Férfiak ébresztő!!! Lásátok már milyen világot teremtetek!!! Nézzetek tükörbe, nézzetek magatokba és változtassatok. Magatokon és a világon. Igy a vesztünkbe rohanunk!!!

Maximálisan, totálisan egyetértek. Ez így van, a férfiak felelősek a világ jelenlegi állapotáért, mert hagyták kicsúszni a kezükből a gyeplőt. Igen, nekünk kell elhozni a patriarchátust, senki sem fogja eztmegcsinálni helyettünk!

 

 

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Az a probléma ezzel az egész patriarchátus álomképpel, hogy csak elméletben működik. Amit te is látsz belőle, hogy majd a faszik megmondják, mi legyen, és ennyi. Az emberek többsége most is szentül meg van győződve arról, hogy nála tökéletesebb leader nem létezne, te meg kívülről pontosan látod, hogy bazi nagy mázli, hogy az illető soha nem kerül pozícióba, mert egy ordas nagy kretén. És akkor a te vágyaid szerint ezek a debilek uralkodnának az ország lakosságának minimum a felén, ezek, akikben semmi józan ész, semmi bölcsesség, semmi empátia, semmi belátás, csak a hatalomra való vágy, a gyengébbek elnyomására való törekvés, mert ettől érzik valakinek magukat (enélkül senkik, ahogy azt a jelen kor bizonyítja is). Ezeknek adnál te minden hatalmat. Sosem működött, épp azért tartunk itt, mert a férfiak tömeges szinten erre ugyanannyira nem alkalmasak, még arra sem, hogy egy családot vezessenek, mert fogalmuk sincs, azt hogy kéne jól csinálni, és nem is érdekli őket. Neked is csak elméletben van meg, hús-vér nő nem áll előtted, akivel kezdeni is kéne valamit, akinek minden lélegzetvételét mostantól neked kéne meghatároznod, elméletben minden olyan egyszerű, mindenki nagyon okos, amíg nem kell azt átültetni a gyakorlatba, ott szokott megállni a tudomány. Úgy akarsz egy ilyen világot, hogy még magad sem próbáltad soha, nem tesztelted, nem bizonyítottad, hogy működőképes, csak akarod, mert jól hangzik, sőt voltaképpen a férfiak többségének egyszerűen csak azért kell, mert egyedül egy ilyen világban rúghat labdába, ahol terror, kényszerítés, kizárólag férfiakarat létezik. Számomra az ez utáni epekedés nem mutat mást, mint hogy egy kölcsönösségre épülő világban a férfiak elvesztek, és a bölcsesség hiányát rögtön jelzi, hogy nem is hajlandóak másban gondolkozni, mint az elnyomás visszaállításában. Isten ments egy olyan világtól, amiben ez a magával erő alkalmazása nélkül kezdeni mit sem tudó réteg ismét teljhatalmat kap!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Szerintem elég jól élünk és elég sokra jutottunk így a 21. századra.

Dan
Újságíró

gpetersz,

na ezzel speciel nem értek egyet, mert nagyon közel vagyunk ahhoz, h kipusztítsuk magunkat a Földről. Mindezért cserébe gyártottunk magunknak egy olyan emberi környezetet, amely a többséget boldogtalanságra ítéli. Igazából a feminizmus is csak egy szelete annak, h valamit kurvára elbaszott az emberiség… Szóval valóban jutottunk valahová: úgy hívják zsákutca. Bár talán még a zsákutca is jobb, mert abból ki lehet farolni, mint ha azt a képet tekintjük inkább érvényesnek, h rohanunk  a szakadék felé, vagy már ott vagyunk felette, csak mint a rajzfilmben, még nem vettük észre…

Pl. http://index.hu/tudomany/2017/11/14/rohadt_nagy_baj_van_15000_tudos_figyelmeteti_az_emberiseget/    (…tudom, index…de sok helyen lehozták ezt a hírt)

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Én úgy gondolom, hogy a nagy átlag sosem élt még ilyen jól, mint most.

Igaz: változtatni kellene néhány dolgon, ahhoz, hogy ez fenntartható legyen. Ilyen pl. az első világon kívüli esztelen túlszaporodás, nem tudom, hogy lehetne megoldani, a brutális kasztráláson kívűl… oké, legyen meddővé tétel, de teljesen mindegy. Nem kicsit lenne náci dolog.

Valamint nem árt ha mi is visszábbveszünk a ökolábnyomunkból. Ez talán megoldható lenne… ha: lásd következő gondolat.

Az sem lenne gond, ha a főleg nők által űzött parttalan fogyasztás visszafogható lenne, de erre sem látok lehetőséget.

Így azt mondom, hogy kurva jól élünk, kurva rövid ideig még.

Dan
Újságíró

gpetersz,

“Így azt mondom, hogy kurva jól élünk, kurva rövid ideig még.”

Ez mondjuk frappáns megfogalmazása a helyzetnek. (ide olyan keserű mosoly szmájlit tennék). Persze a jólét csak anyagi, nem pedig jól-lét. Az emberek minden szart megvesznek, de közben a többség a lelke mélyén boldogtalan, magányos és nem találja magát, az életfeladatait és csak tévelyeg.

Fizikailag valóban olyan korban élünk, emberiség, h minden lehetőségünk meglenne arra, h a mindennapi, önfenntartásra fordított energiát, időt meg tudnánk spórolni és a valódi céljainkra, fejlődésünkre tudnánk koncentrálni. Ehelyett azt látni, h még mindig neandervölgyi szellemi szinten vegetálunk. :( Én mondjuk örülnék, ha mégiscsak sikerülne meglépni azt a szellemi-lelki váltást, amellyel egy magasabb energiaszintre lépne az emberiség. Aki azt mondja, ez irreális, utópia, az nem élte meg még pl. egy közös meditáció hihetetlen erejét. Amikor megérzed (nem pedig megérted!), h mélyen, nagyon szorosan összetartozunk, egyek vagyunk és amikor a másikkal szemben negatív gondolataink, érzéseink vannak, az csak a víz fodrozódása az óceán felszínén.

Ugyanakkor nem látom egyelőre sajnos a bíztató átalakulás jeleit, mert még a ‘spirik’ többsége is csak egy új vallást hozott ebből létre, egy új, még vastagabb falú egós szerepet és amint nem azt mondod, gondolod, ami szerintük a helyes, még annyi tiszteletet sem kapsz meg tőlük, mint egy átlag, búvalbaszott magyartól. Tisztelet nélkül meg szeretet sincs, tehát a szeretet nevű társasjátékban még a start mezőn toporog.

A másik út a pusztítás, önmagunk elpusztítása. Nem a Földé, a Föld megrázza majd a vállát és az Élet megtalálja majd ismét a maga útját. Csak immár nélkülünk.

common man
Olvasó
common man

Slut! Te személyesen milyen férfire vágysz aki irányít téged de nem kretén vagy akit te irányítasz de nem kretén vagy aki kretén és te irányítod.És hova sorolod a mostani pasidat akivel már jó ideje együtt vagy?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Totális kontrollra soha nem fogok vágyni, és nincs is, mivel hogy nem vagyok gyerek, jól emlékszem, milyen szar, ha nincs szabad akarat, ha mindenben korlátoznak. Biztos vannak annyira szubmisszív nők, akik ezt imádják, és szeretnének csak menetlevéllel és/vagy férfikísérővel kilépni a házból, én nem ilyen vagyok. :)

A pasimmal ott kezdődik az egész, hogy sosem döntene ellenem, nem önző, a kölcsönösségre törekszik. Megbízom a döntéseiben, mert nem hülyegyerek, van esze és empátiája, de fontos a tudat, hogy akármikor felülbírálhatom, ha éppen benézne valamit. Pénzügyekben viszont nem támaszkodnék rá, nem lenne jó hosszútávon, ha ő osztaná be. Formáltuk egymás szokásait ezzel kapcsolatban, de itt is fontos a kölcsönösség, hogy két ember szava számítson, különben eltolódna egyik vagy másik irányba, és az senkinek sem volna jó. Nem lehet kivonni a képből a kölcsönösséget, ezt nem érti meg Hunn, szerintem tapasztalat híján.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Te az itteni felhasználókat ilyen basáskodó irányításmániás nárcisztikusnak gondolnád? Tán csak nem. Főleg, hogy 90% leírta, hogy nem egy dedóssal akarna járni.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

“A pasimmal ott kezdődik az egész, hogy sosem döntene ellenem”

Na akkor helyben is vagyunk.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“A pasimmal ott kezdődik az egész, hogy sosem döntene ellenem, nem önző, a kölcsönösségre törekszik.”
-Érteni vélem…:) A te igényeid legyenek az elsők.
“Megbízom a döntéseiben, mert nem hülyegyerek, van esze és empátiája, de fontos a tudat, hogy akármikor felülbírálhatom, ha éppen benézne valamit. Pénzügyekben viszont nem támaszkodnék rá, nem lenne jó hosszútávon, ha ő osztaná be.”
“Megbízom a döntéseiben… akármikor felülbírálhatom, ha éppen benézne valamit.”
-Nincs itt ellentmondás?
“Pénzügyekben viszont nem támaszkodnék rá, nem lenne jó hosszútávon, ha ő osztaná be.”
-Tehát összefoglalva.
1. Elsősorban a te igényeid számítanak.
2. Alapvetően te hozod a döntéseket, hiszen bármikor felülbírálhatod, ha tévedne. Amennyiben teljesen egyetértesz a döntésével, meghagyod neki az illúziót, hogy ő döntött, de az utolszó szó a tied.
3. A pénzügyi téren egyértelműen ki van mondva, hogy te döntesz.

Dan
Újságíró

Kivételesen megvédeném SSlut-ot, illetve azt mondanám, teljesen felesleges a köröket futni:

– Az, h mit ír itt le írásban, egyáltalán nem biztos, h úgy is van. Nem arra gondolok, h hazudik, hanem egyrészt írásban nagyon könnyen félremegy a kommunikáció, úgy általában. Nem mindenki ugyanazt érti, ugyanazokon a szavakon, kifejezéseken, mint a másik.

– Az, h ő mit gondol a kapcsolatukról, az egy dolog. Az, h a férfija mit gondol, az meg egy másik. Ez így erősen féloldalas info, amiből nem lehet valós képet kapni.

– Az, h mindketten mit írnának, mit mondanának, még mindig nem ad valós képet arról, h valójában mi történik azokban a helyzetekben, amikor nézeteltérés van köztük. Gyakorlatilag csak akkor kapnánk valós képet, ha látnánk, mi történik és hallanánk, mi zajlik mindkettőjük fejében.

– Végül, de nem utolsósorban, teljesen felesleges férfi módon, racionálisan “körbelőni”, mint egy torpedóban azt, amit mondott és megpróbálni sarokba szorítani érvekkel, tekintve, h ő nő és alapvetően nem racionális játékszabályok alapján játszik – ergo bármikor kirepülhet a körbelőtt területről. :)

 

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Biztos nekem volt túl sok a  Vilar, de Vilar olvasás mellett nekem eléggé árulkodók voltak a megállapításai. :D
“Végül, de nem utolsósorban, teljesen felesleges férfi módon, racionálisan “körbelőni”, mint egy torpedóban azt, amit mondott és megpróbálni sarokba szorítani érvekkel, tekintve, h ő nő és alapvetően nem racionális játékszabályok alapján játszik – ergo bármikor kirepülhet a körbelőtt területről.”
-Ja, értem, de ezek szerint nővel érdemben nem értelmes dolog vitázni, vagy tárgyalni úgy általában sem. Ez az állítás lényege? :)
Ennyire talán nem rossz a helyzet…

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Jó hogy nem már azzal jössz, hogy logikus érveket ütköztetve vitázni az egy elnyomó patriarcha szokás! :D Nincs női és férfi logika, csak logika van! Különben a nőkre nagyon is jellemző a pragmatizmus és a hideg számító gondolkodás is!

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

a férfiak tömeges szinten erre ugyanannyira nem alkalmasak, még arra sem, hogy egy családot vezessenek, mert fogalmuk sincs, azt hogy kéne jól csinálni, és nem is érdekli őket

A nők zöme sem alkalmas anyának és feleségnek. De ez nem is érdekes. Pont az a lényeg, hogy egy olyan társadalmi struktúra, mint a patriarchátus, jutalmazással és büntetéssel működik, nevel, indoktrinál, és végső soron személytelen. Így az egyéni képességek nem sokat számítanak, mert minden szereplő rá van kényszerítve arra, hogy betöltse a szerepét. Mellesleg a feminizmus ugyanígy működik.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Sosem fog működni. Nem jutalmazni és büntetni kell az embereket, mint a hülyegyerekeket, hanem oktatni. Erre lenne való az iskola.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Sosem kaptál fekete pontot vagy rossz jegyet, ha nem tanultál és nem volt kész a házid? Ez nem büntetés?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te “piros” meg “fekete pontokat” szeretnél kapni az államtól, ha nekik nem tetszőt teszel vagy nem teszel, mondasz vagy nem mondasz? Tényleg ilyen világot akarsz, Észak-Koreát ide is?

hunbagira
Újságíró

Piros és fekete pontok most is vannak, csak most mások az “értékek” amik alapján adják. Nem kell  észak-koreáig utazni, hogy sittre vágjanak egy rendszerellenes véleményért. Elég megemlíteni itthon is pl, hogy szerinted második vh-ban nem feltétlen úgy történtek a dolgok, ahogy a történelmi könyvekben írva vagyon. És, hogy ezért feljegyezzék a piros és feketepontokat a bizonyítványba, amit erkölcsinek vagy “feddhetetlénséginek” hívnak.

hunbagira
Újságíró

ui a kultúrmarxista média, aminek a hazudozás és csúsztatás a kvintesszenciája. emiatt Észak-Korea esetében sem vagyok már biztos abban, hogy minden igaz amit a kis pufi országáról állítanak.

Hunn
Olvasó
Hunn

Én kábé 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Észak-Koreában semmi olyan nem történhet, amire előtte Pekingben nem bólint rá a kínai központi bizottság…

Dan
Újságíró

SerialSlut,

te akkor most úgy általában mindenféle szabály ellen vagy? Mert, ha nincs következménye a szabályok betartásának, akkor nincsenek szabályok sem. Azaz: anarchiára vágysz?

Az egy más kérdés, h mindig az adott közösségnek kell(ene) az adott szinten kitalálnia a közös együttélést, együttműködést lehetővé tevő szabályokat. Igen, ezek lehetnek bizonyos esetben korlátok – de a korlátban meg is lehet kapaszkodni, ha rászorulsz… A gond ott van, h megszűntek a közösségek, emiatt nincsenek valódi vezetők, emiatt torz, élet-, és közösségellenes szabályokat kényszerítenek ránk.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez tényleg nem tudom, hogy jön ide, de az egész életet végigkíséri a jutalmazás-büntetés páros egyik vagy másik tagja.

Dan
Újságíró

“az egész életet végigkíséri a jutalmazás-büntetés páros egyik vagy másik tagja.”

Sőt! A külső jutalmazásnál-büntetésnél sokkal erősebben hat a viselkedésünkre, gondolkodásunkra, érzéseinkre a saját, belső jutalmazó-büntető rendszerünk!

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“Sosem fog működni. Nem jutalmazni és büntetni kell az embereket, mint a hülyegyerekeket, hanem oktatni. Erre lenne való az iskola.”
-A jutalmazás, büntetés, oktatás, nevelés kérdéskörének és összefüggéseinek utánanézhetnél…

Hunn
Olvasó
Hunn

A legnagyobb pusztítás amit a feminizmus a férfi-női kapcsolatokban okozott és okoz mind a mai napig, az a nemek közötti bizalom totális lerombolása volt az osztályharcos történelemszemlélet bevezetésével, melyben a nőt az elnyomott proletárnak, a férfit pedig a gonosz, elnyomó burzsoáziának feleltetik meg, a feminizmus győzelme pedig maga a női rabláncokat leverő proletárforradalom. Mely természetesen permanens forradalom az elkerülhetetlen proletárdiktatúrával, ahol az egyenlőség esetleges elérését az osztályharc élesedése követi – lásd napjainkban. Ezen zárt logikai láncon belül értelmezve a patriarchális reakció nem más, mint a sötét ellenforradalom, mely “vissza akarja állítani az elnyomást és a kizsákmányolást”.

Hogy milyen sikeres a “történelem során a férfiak által elnyomott nők” című mém azt bizonyítja az is, hogy egy mai nőben (mint mondjuk benned) fel sem merül, hogy amikor a férfiak úgy döntenek, hogy elég ebből a mindenki számára pocsék mostani helyzetből – ami mellesleg azért alakulhatott ki, mert az utóbbi 100 évben a férfiak nem vették komolyan az a férfi vezet, a nő követ” elvét, (ami egyébként a korábbi évezredek során kiválóan működött)szóval amikor mi most azt mondjuk férfiként, hogy akkor nálunk a felelősség, innentől mi vezetünk és ti követtek, akkor fel sem merül a nőben az a lehetőség, hogy bízzon a férfiakban…

Ennek nem mellesleg oka az, hogy a feminizmus a férfiakat kiherélte és emiatt a nők egy rakás bétának tartanak minket. És mint tudjuk, a nők nem hódolnak be bétáknak (sőt, az az egyik legnagyobb félelmük, hogy esetleg bétáknak kell behódolniuk…). Emiatt ennek a gordiuszi csomónak nincs tárgyalásos megoldása, mert ha tárgyalunk akkor béták vagyunk, és akkor a nők válasza az egészre alapból a NEM. Az egésznek pont az lenne a lényege, hogy mi most nem engedélyt kérünk a nőktől arra, hogy vezethessünk. Férfiként viszont kötelességünk hogy megcsináljuk, hogy rendet rakjunk. Ti nők meg majd útközben rájöttök, hogy ez jó nektek…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Mert nem lehet bennük bízni. Egyénekben lehet, nem általában a férfinemben. Benned például meg sem fordul, hogy rossz vezető lennél… míg én egy kanyi vasat se tennék arra, hogy jó vagy egyáltalán “elmegy”. Még magadat sem tudtad eddig elvezetgetni, de már másokat is akarsz? Ez a baj, hogy mindenki azt hiszi, ő pont tökéletes a feladatra, önkritika egy szál sincs, csak ez a hihetetlen magabiztosság. A nőknek tömegesen ezt kéne akarniuk, olyanoktól, mint te szerinted.

És nem, sosem fogunk rájönni arra, hogy ez elnyomottnak lenni jó lesz nekünk, arra maximum kényszeríteni lehet, ahogy ez a múltban is történt. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Akkor kényszerítve lesztek. Mégpedig vagy mi általunk, vagy az iszlámisták által. És ez el is fog dőlni itt Európában kb. 50 éven belül max. A különbség a kettő között csupán annyi lesz, hogy minket érdekel az, hogy nektek is jó legyen, az iszlámisták pedig ugyanezt magasról leszarják.

A te véleményed a férfiakról pedig amúgy a szakmád miatt alapból torz. Mert egy prostituált a férfiaknak elsősorban azt az oldalát ismeri meg, amelyiket a férfiak a prostituáltaknak mutatnak. Vagyis amit azoknak a nőknek mutatunk, akik pénzt kérnek tőlünk a szexért. Nagyon más. A normális nőkhöz másként viszonyulunk. Ez amúgy az iszlámistáknál is megjelenik: a burkát viselő, ezért tisztességes muszlim nőnek tekintett nőkkel szemben maximális tiszteletet mutatnak, ezzel szemben aki miniszoknyában közéjük megy az utcán az magára vessen…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Esélyetek sincs ellenük, ezt pontosan tudod. Jelenleg ti hadban álltok mindenkivel, a saját nőitekkel is, mert nem bántatok velük jól, mégsem juttok el a felismerésig, hogy meg kéne változni, jobb embernek lenni, csak az erőszakban, kényszerítésben, terrorban látjátok a megoldást, mint mindig. Viszont lehet, hogy ez alkalommal nem ti kerekedtek majd felül.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hagyjuk már ezt a megváltozós szöveget legalább itt. Háborút meg épeszű ember nem akart, de az is törvényszerű, hogy 1-2 generációnként akad némi konfliktus, mint a történelemben eddig állandóan. 70 éve be van szarva Európa, mert nem akar olyan esztelen pusztítást, amit a második világháború okozott, de a jövőben nem lehet békésen rendezni a fennálló ellentéteket. Az iszlamisták egyébként rendszerint szervezetlenek, és csak akkor tudnak győzni fegyveres harcban, ha otthoni (de csak akkor, ha hegyes, nehezen elérhető) területen harcolnak, illetve valaki nyomja a seggükbe a hadianyagot, mint tette azt az usa Afganisztán esetében. Egyébként kiszoptak kétszer a zsidóktól (ott kb. mindegyik felet ugyanolyan mértékben nyomták), Irakban kiszopott a hadsereg az amerikai megszállók ellen és az iszlám állam is éppen kiszopóban van, már ha egyáltalán létezik, mert nem túl egyértelműek a hírek. Azt ne kívánd, hogy ne a fehér ember kerekedjen felül, mert a szerzett péniszirigységedet és frusztrációidból eredő androfób kiszólásaidat az iszlamisták tényleg jobban le fogják szarni, mint mi, ne adj’ Isten (vagy ha a jövődre készülsz, Allah) megkövezéssel gyógyítják.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Te csak szeretnéd, ha péniszirigy lennék. Én örülök a pinának. :)
Mondom, ti vagytok ott, hogy a saját nőitek is elfordultak, márpedig értelmes ember legalább ilyenkor magába száll, csak hát addig juttok, hogy feministák meg zsidó összeesküvés, a mi bűnünk egyedül annyi, hogy túl tökéletesek vagyunk, na majd elhozzuk a terrort, és helyreáll a világ rendje.

Na. Ezért történik mindez. :)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nem igazán válaszoltál a felvetéseimre, mondjuk meg sem próbáltad, helyette rögtön támadsz, ami ismét nagyon tipikus abban az esetben, ha forrósodik a talaj. Ettől a nőelfordulós szövegtől jobban érzi magát a kis lelked? Ilyenekkel hiába próbálkozol, a pszichopátia lesz a szakterületem pár év múlva, az ehhez hasonló piti manipulációkat kicsit könnyebben kezelem, mint azt gondolod, azt hiszem. :D

Szóval: miért bukjunk, és honnan szerezted a férfiellenességedet? Ne bújj ki gyáván a válaszadás alól.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Édes istenem, ezt ti állítjátok vég nélkül. Nem ez van az arabos cikkek alatt, hogy a köcsög nőink elárulnak minket? :)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez egy költői túlzás. Minden esetre az egész oldal álláspontját nem tükrözi, mert csak hozzászólóktól láttam, de kénytelen leszel elfogadni, hogy egy ilyen oldalon sok frusztrációt eresztenek ki, amit máshol nem lehet. Némelyiknek jó, hogy kijön, más csak a saját verzióit meséli be magának örökké, de ez van, neked sem igazán érdemes mindent magadra venni. Én pl. már tök jól megszoktam, hogy csak szexelni és hangosan böfögni akarok sörözés közben reggeli szarásról elmélkedve a haverokkal, miközben szarok az asszonyra, bocsánat, rabszolgára.

Hunn
Olvasó
Hunn

Pontosan az ellenkezőjét látom közeledni a mélyben. Mert bizony ma hallgat a felszín és forrong a mély. Hasonlóképp, ahogy Trump megválasztása esetén is történt.

Figyelemmel követve, ami a Manoszférában és az interneten zajlott az azt megelőző években, én pontosan tudtam már kb. egy évvel korábban, attól a pillanattól fogva, hogy Trump kijelentette: sem neki, sem Amerikának nincs ideje a politikai korrektségre, tudtam hogy megnyerte a választást. A Médiában a zsidók pedig még előző nap is biztosra vették, hogy Hillary győz… Ami az online szférában zajlott, az átcsapott a való világba, a Mainstream-et teljesen figyelmen kívül hagyva.

Ugyanezt látom ma a feminizmussal kapcsolatban is. Nem arról van szó, hogy én radikális anti-feministaként miről álmodozok, mert az lényegtelen. Arról van szó, hogy látok egy olyan elutasítást, egy olyan reakciót a feminizmussal szemben, ami lassan de biztosan tömeges méreteket ölt. (És amihez amúgy egyre több normális fiatal nő is csatlakozik.) A Mainstream Médiában persze erről semmi, úgyhogy ugyanolyan váratlanul fog átcsapni a való életbe egy kritikus ponton túl, ahogy az Trump esetében történt.

Többek között azért van ez, mert egyre több fiatal és kevésbé fiatal férfi jön rá arra, hogy a jelenlegi feminista rendszer, és a mai, modern nő nemhogy nem nyújt neki semmit, hanem kifejezetten ellenség. Hogy ebben a rendszerben számunkra nincs értelme részt venni, és ez a szisztéma magától nem fog megváltozni, az élet viszont rövid. Amiből logikusan következik, hogy előbb-utóbb vagy rendet csinálunk, vagy káoszt, mert nyilván nem fogunk leülni és várni a halált és azt, hogy előtte tönkretegyék az életünket.

És látom az online “mélyben”, hogy mivel a nők és a feministák egyre jobban és jobban erőltetik az egyre férfiellenesebb hülyeségeket, hogy a másik oldalon v égre elindult a férfiak radikalizálódása is. Már megjelent a “White Sharia” mém, a “Thot Patrol” mém, stb…. Ha én magam, diplomás, középkorú kultúremberként (bár valóban nem az átlagos típusát képviselem ennek a kategóriának LOL) eljutottam oda, hogy “kössük fel a feministákat” és komolyan is gondolom, akkor mire juthatnak majd a többiek? Lesz itt még bazdmeg, ahogy azt mondani szokták…

Migránsok? Angela Merkel az egyszemélyes szimbóluma annak, hogy miért kell kitakarítani a nőket a vezetésből. Ez a vén kurva ahelyett, hogy az unokáival játszana – ami persze nincs a karrierrista hülyepicsának – lefekteti Európát az iszlám hódításnak egy olyan helyzetben, amit bármelyik fehér férfi  seperc alatt megoldana.

Mondjuk ki nyíltan: etnikai tisztogatás, genocídium felé tartunk Európában egy hülye vén kurva miatt. Mert a migránsproblémát békésen csak úgy lehet megoldani, hogy haza kell deportálni az összeset, és egyet sem szabad beengedni a határon. Mivel ezt nem csinálja meg Európa női vezetése, ezért elkerülhetetlenül hozzák ránk a gyilkolást, a véres háborút.

Esélyünk sincs koszos arabok meg niggerek ellen? LOL Az utolsó példányig le fogjuk őket gyilkolni, amint kitör a háború és leveszik rólunk a szájkosarat és végre eleresztik a fehér férfit a ránk kényszerített pórázról. Persze ez női hadügyminiszterekkel nem fog menni…

És itt megint nem arról van szó hogy én miről álmodozok rasszistaként, mert az lényegtelen. Érzékelem a mélyben a változást, egyre több fehér férfi talál vissza a büszke, keresztény, fehér európai identitáshoz. Már átcsapott a mélyből a való életbe ez a dolog a legutolsó ausztriai választáson, de Németországban is az Afd eredményei jelzik a fordulatot.

Jövünk. Lassan de biztosan. A Right Wing Death Squad és a Thot Patrol már készülődik. A szájkosár még rajtunk, a póráz még visszatart, de már az orrunkban érezzük a vér szagát és a szánkban az eljövendő győzelmek ízét. Az Isten legyen irgalmas mindnyájunkhoz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mért nem inkább felfordultak? Nem lenne kár az ilyenekért. Mindig megtapsolom, mikor lenyakaznak ilyen ordaskurvákat.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Angela Merkel az egyszemélyes szimbóluma annak, hogy miért kell kitakarítani a nőket a vezetésből.”

Ez inkább zsidó, mint nő.

Dan
Újságíró

SerialSlut,

korábban azt mondtad, kezdesz kigyógyulni a feminizmusból, de úgy látom, visszaestél, mert nyomatod ez a “szegény, múltban elnyomott nők” esti mesét. Jobbulást, ne add fel, ha egyszer már elkezdtél ébredezni, ne hagyjad, h a Sötét (egó) Oldal ismét felülkerekedjen! :)

Amúgy logika: ha a nők annyira elnyomottak lettek volna, az azt feltételezi, h a férfiak nagyon erősek voltak, hiszen a népesség 50%-át, ráadásul olyan embereket, akikkel egy fedél alatt laktak, akiktől ételt kaptak, akikkel közösen nevelték a gyerekeiket el tudták nyomni. (Azt, h esetleg férfi és nő szerette egymást, végleg kizárhatjuk, hiszen elnyomó és elnyomott között nem létezik szeretet, szerelem.) Kérdés: mi történ ezzel az erővel? Elvitte a kisnyuszi? Mert én lemaradtam arról a részről, h az addig “gyenge” (?) nők hirtelen világméretű lázadásba kezdtek volna és erőszakkal megdöntötték a férfiak uralmát. Erőszakkal, hiszen egy erőszakos elnyomást csak erőszakkal lehet megszűntetni.

Logika 2: ha mindez megtörtént, akkor azt jelenti, h a nők most nagyon erősek. Ha ez így van, miért hallani mindenhol az állandó nyígást, h jaj szegény, áldozat nők?

Bónusz: azoknak a nőknek a tömegeivel mit kezdesz, akik már belefáradtak ebbe a kurta nagy erőlködésbe, h nagyobb faszt kéne növeszteniük ahhoz, mint a férfiak, mert akkor lesznek majd boldogok (feminista propaganda szerint) és szeretnének egyszerűen belesimulni a férfiakkal való szövetségbe?

Bónusz2: mutatnál arról valamilyen információt, h mikot kérdezték meg a nőket, akarják-e ezt a csodás önállóságot és függetlenséget? Volt erről szavazás? Voltak szervezetek, amelyeket ők felhatalmaztak, h képviseljék őket? Sajnos valahogy erről is lemaradtam, kérlek segíts!

Naooo
Olvasó
Naooo

Túl jól vagytok tartva, rátok férne már egy kis nyomor.

the hermit
Olvasó

Esélyetek sincs ellenük, ezt pontosan tudod. Jelenleg ti hadban álltok mindenkivel, a saját nőitekkel is

 

úgy érted, nekünk is úgy kellene bánni a nyugati nőkkel, ahogy a muszlimok bánnak a sajátjaikkal? Elvégre ők nem állnak hadban a muszlim nőkkel.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Úgy akarsz egy ilyen világot, hogy még magad sem próbáltad soha, nem tesztelted, nem bizonyítottad, hogy működőképes”

Birodalmi pártnapokat.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Nos, sokkal jobban csináltad mint én! :-) Gratula!

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Hová lett a lovagiasság?

Miféle lovagiasság? Ez színtiszta szexizmus lenne!

A Női nem tisztelete?

Mi a fenét kéne egy nőn tisztelni? Azt, hogy nő? Az kőkemény szexizmus, az megengedhetetlen. Megvalósul a teljes egyenjogúság, semmiféle megkülönböztetés ne legyen, másik személy és kész. Annyi tisztelet legyen, mint egy másik személynek.

A Női értékek és szempontok megbecsülése?

Nincsenek női szempontok és női értékek, ha komolyan vesszüka  feminizmust.

Ennyie képtelenek vagytok felfogni azt, hogy a prosztó, bunkó, szexista poénok rosszul eshetnek?

Így van, a fentebbi kőkemény szexizmust is fel kell számolni, mint pl előreegnedni a nőt, vagy ajtót nyitni neki… :D

Hogy minden olyan férfi aki képtelen tisztelni a Nőt nem méltó arra hogy a Teremtés koronája legyen és betöltsön egy olyan poziciót a társadalomban, ahol példát kell hogy mutasson?

Feminista alapon a világon semmi kiemelkedő tisztelnivaló nincs egy nőben. Másik személy, ennyi.

Aldo
Újságíró

“Hová lett a lovagiasság?”
Ha nem értékeli senki, sőt egyenesen kiröhögnek, férfiatlan pöcsnek bélyegeznek meg miatta, akkor ugyan mi értelme lovagiasnak lenni?

“A Női nem tisztelete?”
Senkit sem fogok csak azért automatikusan tisztelni, mert pinája van, vagy éppen nincs. A tisztelet nem jár automatikusan, azt ki kell érdemelni.

“A Női értékek és szempontok megbecsülése?”
A “kedves” nők nagy része sem tiszteli a nő értékeket, mert már felsős korukban elkezdni a “ki a legnagyobb ribanc a környéken?” játékot, amit kb. 40 éves korukban fejeznek be. Ha majd értékeket mutatnak fel, akkor meg lesznek becsülve.

“Ennyie képtelenek vagytok felfogni azt, hogy a prosztó, bunkó, szexista poénok rosszul eshetnek? Hoy észre kellene venni magunkat?”
Hol írnak itt rendszeresen a fórumozók prosztó, bunkó, szexista poénokat? Mellesleg az aljas, rágalmazó női megnyilvánulások ugyanúgy szarul esnek. Pl. minden férfi egy erőszakoló állat és társaik.

“Sajnálok minden olyan férfitársamat, aki az összes frusztrációját, sikertelenségét, kudarcát a Nők lenézésében és gyalázásában éli ki.”
Ja, sokkal jobb lenne ha esetleg ámokfutást rendeznek egy egyetemi előadáson vagy bevásárlóközpontban. A férfi lét sem azt jelenti, hogy minden szart köteles vagy lenyelni, amihez még jópofát is vágsz

Aldo
Újságíró

“Angela Merkel az egyszemélyes szimbóluma annak, hogy miért kell kitakarítani a nőket a vezetésből. Ez a vén kurva ahelyett, hogy az unokáival játszana – ami persze nincs a karrierrista hülyepicsának – lefekteti Európát az iszlám hódításnak egy olyan helyzetben, amit bármelyik fehér férfi  seperc alatt megoldana.”

A II. VH után Morgenthau amerikai zsidó pénzügyminiszter vetette a papírra a nevével fémjelzett tervet. Szerinte Németországot fel kell darabolni több nagyobb részre, iparát leépíteni, gazdaságát teljesen tönkretenni, majd mindenféle alja népségeket betelepíteni, katasztrofális etnikai feszültséget létrehozni ezzel. A hidegháború miatt azonban ezt levették a műsorról, és helyette inkább elkezdtek megalapozni a jövőbeli egyesített Európának. Ha jobban megfigyeljük a Morgenthau terv megvalósítása gőzerővel folyik. Bár a gazdaság még nem roppant össze a sok élősködő alatt, így az átlag Hans még nem gyújtotta rá a Budestagot a sok politikusbűnözőre, mert még mindig megvan a viszonylagos kényelme.
Merkel ezt az egészet szépen levezényeli. Aki az elmúlt egy évtized során riválisa lehetett volna, azoktól már régen megszabadult. Sajnos én attól tartok, hogy bárki lenne Merkel helyében, ugyanúgy készségesen folytatná a terv megvalósítását. Az is fontos tényező, hogy nincs kölyke, így semmilyen felelősséget nem kell vállalnia a tetteiért, hogy legalább az utódoknak jó legyen, ha ő már megpusztult. Sőt a legtöbb nyugat-európai vezetőnek sincs gyereke, így ugyanolyan veszélyesek.

Aldo
Újságíró

“Édes istenem, ezt ti állítjátok vég nélkül. Nem ez van az arabos cikkek alatt, hogy a köcsög nőink elárulnak minket? :)”

Aki ilyen alja népségekkel szűri össze a levet, az egy aljas áruló.

common man
Olvasó
common man

Szerintem te egy egyszerű provokátor(lehet ,hogy egy hülye picsa) vagy. Idejössz kiböfögsz valamit érvek nélkül aztán elhúzol.Ha tényleg olvastál volna bármit is láthatnád ,hogy nyugodtan lehet ellentétes véleményeket kifejteni ,érvelni.Te viszont rögtön lefikázol,leprosztózol,lebunkózol,szellemi fogyatékosozol. Nem maradhat el a frusztrált,kudarcos,sikertelen  duma sem.Szóval:Kedves Hölgyem! Egy vastag könyvnyi cikk van itt mennyit olvastál el belőle? Két vastag könyvet kitöltenének a kommentek, a kérdésem ugyanaz. Nagyon nem szívesen személyeskedek de egy férfi azért meg szokta védeni az álláspontját és nem fogja a lemerült telefonra.

Aldo
Újságíró

Gondolom majd mindjárt jön a szokásos, hogy csórók vagyunk, kicsi a pöcsünk meg félünk az erős nőktől.

ggwp
Olvasó
ggwp

A célját viszont elérte, a fél komment szekció rá lett pazarolva :)

herceg
Olvasó
herceg

“Sajnálok minden olyan férfitársamat, aki…” Várjál várjál várjál… te férfi lennél? :)

Lovagiasságról meg a klasszikus jut eszembe:

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Sagha, alapvetően el tetszik tévedve lenni…
Az, hogy következetesen nagy N-nel írod a nőt és kis f-fel a férfit az eléggé nősoviniszta dolog. (Látunk Huffnágel blogon hasonlót, fordítva).
Amiket sorban felrósz azt nem tudfom fölfogni, miért a férfiakon próbálod behajtani. Javarészt a feminizmus áldásos hatásait ecseteled, aztán számonkéred a férfiakon.
“Hová lett a lovagiasság? A Női nem tisztelete? A Női értékek és szempontok megbecsülése?”
-Vedd észre, hogy nem léteznek női szempontok értékek. Ez szexizmus lenne. Föl lett számolva a feminitsák által maga a fogalom is, ha következetesek vagyunk, akkor ehhez kell tartani magunkat!
“Hogy minden olyan férfi aki képtelen tisztelni a Nőt nem méltó arra hogy a Teremtés koronája legyen és betöltsön egy olyan poziciót a társadalomban, ahol példát kell hogy mutasson?”
-Csak annyi tisztelet jár, mint bármely másik személynek! lásd fentebb.
“Sajnálok minden olyan férfitársamat, aki az összes frusztrációját, sikertelenségét, kudarcát a Nők lenézésében és gyalázásában éli ki.”
-Ezeket én is sajnálom,sjanálnám, ha látnék ilyet.
“Férfiak ébresztő!!! Lásátok már milyen világot teremtetek!!! Nézzetek tükörbe, nézzetek magatokba és változtassatok. Magatokon és a világon. Igy a vesztünkbe rohanunk!!!”
-Ezt miért az antifeminista férfiaknak mondod? Egyáltalán miért férfiaknak? Fölrovod nekünk a feminizmus következményeit és képes vagy rajtunk számonkérni azt, ami bennünket felháborít… Rossz irányban rohamozol…

sagha
Olvasó
sagha

A telefonon pont lemerult, mielott az elozot elkuldtem volna. Azt hiszem jol tette, mert belementem volna valami adok-kapokba, aminek amugy sincs semmi ertelme.
Ez tenyleg nem az en szobam. Koszi h ramutattal.
Tovabb folytatom a kereseset azoknak akikkel kozos hangot talalok.
Ti meg iszapbirkozzatok csak egymassal, nok es ferfiak.

Tovabbi sok sikert a piros kapszulahoz.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Hát ez nagy bullshit, de szíved joga.

Gejza
Olvasó
Gejza

Ez egy nő.

Vagy egy nagyon beteg mangina.

Razide
Újságíró

És számítógépre sem telik neki, sem Anysoft Keyboardra.

herceg
Olvasó
herceg

hát mi ez kérem, poorshaming!?!

Hunn
Olvasó
Hunn

sagha, kizártnak tartom, hogy valaki csak azért vegye a fáradtságot és regisztráljon, hogy egyetlenegyszer beszóljon hogy “hülyék vagytok” és már menjen is tovább… Úgyhogy lefogadom: jössz te még vissza…

Másfelől nézve, uraim, mi pedig nem valamiféle takfiri iszlámista szekta vagyunk, ahol ha valaki nem azzal nyit eleve, hogy “nincs más isten allahon kívül, és mohamed az ő prófétája” azt egyből megkövezzük. Hiszen mi sem a piros pirulával a szánkban bújtunk elő anyáink méhéből…

Szóval, sagha, valami oka biztos van annak, hogy te pont a férfikérdésről  akarsz társalogni, mégpedig pont férfiakkal. (Érdekes szóalkotás egyébként, ezt a kifejezést még nem láttam így sehol, hogy “férfikérdés” . Nekem valamiért a zsidókérdés jutott eszembe róla, mondjuk én hasonló vagyok mint a viccbeli Móricka, akinek mindenről az jut eszébe…) Szóval te is érzed, hogy zavar van az erőben? Hogy hiba van a Mátrixban, csak nem tudod rátenni az ujjadat, hogy pontosan hol és hogy mi is az? Érezted egész életedben, hogy valami nincs rendben a világgal? Keresed a válaszokat, de a mainstream narratíva logikátlansága már neked is túlságosan szemet szúrt?

Hadd kérdezzek hát meg tőled két dolgot.

1. Tulajdonképpen mi lett volna az, amit TE itt hallani szerettél volna?

2. Mi lenne az, amiről TE szerinted a férfikérdés szól?

Gejza
Olvasó
Gejza

Nem fog válaszolni, mert hidd el, ez egy nő volt, aki ide jött egy kicsit a frusztrációját kiélni, a dühét, a férfigyűlöletét kiengedni.

Aztán megkapta a szokásos “férfilogikával” írt és az ilyen jellegű válaszokat, amire nem képes összeszedett és értelmes válaszokat adni.

Legutolsó hsz-e, szokásos feminista-stílus akkor, amikor alázni tud csak, szépen be van csomagolva az egész:

Egy abszurd magyarázat, önmaga felmentése, mondvacsinált ideológizálás:

“A telefonon pont lemerult, mielott az elozot elkuldtem volna. Azt hiszem jol tette, mert belementem volna valami adok-kapokba, aminek amugy sincs semmi ertelme.”

Majd kihátrálás, a másik lekicsinylésével folytatódva a következőkkel.

Ilyen kommunikációt férfitól nem látsz, hogy csak berúgja az ajtót valahova ilyen kezdéssel – ami szintén női jellemzőkkel megírt volt – majd így “lelép.”

Ez egy nő, csak megpróbálta eljátszani egy férfit.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ilyen az, amikor elfogynak az érvek. Mi köszönjük, ennél jobb igazolást sosem kaphat az ember.

Dan
Újságíró

sagha,

“Tovabb folytatom a kereseset azoknak akikkel kozos hangot talalok.” – keresés? Eddig hol laktál a Mecsekben, remeteként? :) Nem kell keresni semmit, csak hegyezzed a füled, hamar meghallod a kolompot, na ott van a többi társad, könnyű lesz közös hangot találnod, hiszen még a gondolkodás nehézségével sem kell küszködnöd, mindig megmondják, mi a helyes, amit gondolj.

Jó bégetést!

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“A telefonon pont lemerult, mielott az elozot elkuldtem volna. Azt hiszem jol tette, mert belementem volna valami adok-kapokba, aminek amugy sincs semmi ertelme.”
-Ja, hogy érvelni kellett volna. Meg itt ellenérveket fogalmaztak meg, amikre esetleg logikusan reagálni lehetett volna…

Dan
Újságíró

Tökéletes példa arra, hogyan vesztették el a tökeiket a férfiak (az ELTE-n is). Adva vagyon egy támadás, egy kihívás. Mit tesz erre az egyetem férfi oktatói gárdája és diákjai? Összefogva, együttműködve (tehát nem egyenként, mert úgy levadászhatóak!) kiállnak, felveszik a kesztyűt és a harcot és szívósan addig harcolnak, amíg vagy győznek, vagy veszítenek? Ez a férfierő: amelyik vállalja a kockázatot!

Lófaszt! Fülüket, farkukat behúzva, rettegve lapítanak. Ehhez kéne szövetségesként csatlakoznia az értelmes nőknek??? Ugyanis az erős férfiakhoz mindig odacsatlakoznak a nők (persze nem mind, de a többség). Tökéletesen bemutatja ez a helyzet, h miért áll nyerésre a feminizmus. Mert nincsenek jelen a férfi aspektusok! És akkor csodálkozunk, h tudatalatt a ‘férfias’ migránsokra vágynak…

Zárójel: természetesen, ahogy mindig máskor is, ezúttal is a  nők is ugyanúgy szopnak a femik miatt – én is voltam közel 20 éve gólyatáborban, voltak benne pikáns feladatok is (pl. éjszakai túrán csóklopás az egyik állomáson a békáktól = felsőbb évesek), de semmi szexuális erőszak, az vett részt benne, akinek kedve volt hozzá. Jó móka, jó mulatság volt az egész, úgy látom, sikerült ezt is szétkúrni a femiknek, SJW-knek, gratulálhatnak maguknak, sikerült ismét egy kicsit szarabbá, az ő saját belős világukhoz hasonlatossá tenni a világot!

Hunn
Olvasó
Hunn

Egy egyetemen az SJW-sedés nem indulhat el csak úgy, gondolom én. Csakis akkor, ha az egyetem vezetésének kifejezetten ez az akarata. Legalábbis ez tűnik logikusnak, ugye? Érdekes lenne belelátni, hogy ez az akarat vajon hogy születik meg, nem igaz? Hogy kik az ötletgazdák? Kik a döntéshozók? És hogy ők pontosan miért is csinálják azt amit csinálnak? Ezekre a kérdésekre lenne jó választ találni…

Dan
Újságíró

Inkább az lehet, mint anno Oroszországban a bolsevikokkal: egy szűk, de erőszakos kisebbség, látván, h nincs ellenállás, átveszi az uralmat.

De még ha ez lenne is az egyetem vezetésének az akarata – még egyszer mondom: összefogva! – könnyedén ellen lehetne állni neki. Pontosan ezek azok a mindennapi mikroközösségi szintek, amelyekről korábban írtam, h már nem működnek és csak ezek újra működőképessé tétele után lehet remélni bármiféle nagyobb társadalmi átalakulást, gyógyulást. Hiába szónokolsz törzsi közösségi szintről, jelenleg nincsen semmiféle működő törzsi szövetség sem. Magasztos elvek, gondolatok és zászlók vannak, amelyek egy pillanat alatt szétporladnak a mindennapi, együttműködésre képtelenség viharában.

common man
Olvasó
common man

Valamikor én is a megmosolygók között voltam de mindig előjön a felszínre. Közösségeket összeírni aztán szétbomlasztani.Ne is tudják az emberek mi az összefogás.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Már láttam de megnéztem még 1x, azt tudom hozzánk késve de megérkezik minden baromság!

http://indavideo.hu/video/South_Park_19evad_8resz_-_Sponsored_Content_-_Vito_forditasa_HD