Férfihang.hu
0 megosztás

Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő: Atyavilág!

Az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatos Nemzetközi Férfinapi akciónkban a parlamenti képviselőknek kiküldött levelünkkel azonnal “jelentős” figyelmet sikerült kieszközölnünk. Sallai Róbert Benedek, LMP képviselő példaértékű gyorsasággal, elsőként tisztelt meg minket válaszával:

Atyavilág!

Nem csoda, hogy sem a levelet, sem a “állásfoglalást” senki nem mert aláírni, kit anya szült. Nem kérek több levelet, ha nem gond.

Üdvözlettel: Sallai R. Benedek

Lenyűgözően lényeglátó, érvekben bővelkedő, készséges levelére az alábbi viszontválaszt küldtük meg Sallai R. Benedek képviselő úrnak:

Tisztelt Képviselő Úr!

Atyavilág! Mind a levél, mind az állásfoglalás alá van írva, egy civil szervezet írta azt alá. Remélve, hogy azzal talán ki tudom eszközölni Képviselő Úr érdemi figyelmét is, ezért elnökként személyesen is aláírom ezt a levelet.

Szeretném ráirányítani a figyelmét, hogy két petíciót is létrehoztak már civil szervezetek, amelyeket mindeddig összesen 7 000 magyar állampolgár írt alá. Felettébb sajnálatosnak érezném, ha képviselő úr az ő aggályaikat annyival elintézhetőnek gondolná, hogy kijelenti, Őket biztosan nem anya szülte.

http://www.citizengo.org/hu/fm/41487-az-isztambuli-egyezmeny-alairasa-gender-ideologia-trojai-falovat-jelentheti-magyarorszag

http://www.citizengo.org/hu/41243-tisztelt-miniszterelnok-ur-tisztelt-hazelnok-ur-tisztelt-frakciovezetok-mi-peticio-alairoi

Az Ön véleményével szemben nekem az a meggyőződésem, hogy akit magyar anya szült, az ezt a súlyosan diszkriminatív, az ország szuverenitását is veszélyeztető egyezményt csakis ellenezheti, ha azt legalább egyszer figyelmesen elolvasta. Én most leszek olyan udvarias, hogy mindössze azt feltételezem Önről, hogy még egyszer sem olvasta el.

Sajnálattal tájékoztatom Önt, hogy az Önre bízott jelentős társadalmi feladat miatt Önnek nincs joga visszautasítani a magyar állampolgárok, a magyar civil szervezetek leveleit, már csak azért is, mert a mi adónkból fizetik az Ön bérét. Tehát a képviselőknek címzett leveleinket továbbra is meg fogja kapni. Szíves megértését köszönjük!

Remélem, nem ellenzi tisztelt Képviselő Úr, hogy válaszát és ezt a viszontválaszt a Férfihang Civil Társaság internetes portálján a Férfihang.hu-n is közreadjuk.

Tisztelettel:

Csuzi Attila – A Férfihang Civil Társaság elnöke

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


28
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
17 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
the hermitCharlie oBrianSzauronAlter EgoTaki Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Koriander
Olvasó
Koriander

nem lepett meg.
nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is az elempéből kicsit is eltérne a Szél Bernadett által diktált kottától.
én a Fidesz állásfoglalásra vagyok nagyon kíváncsi és remélem hogy pont olyan badassként képviselik az ügyet, mint az illegális bevándorlás kérdésében. kemény ellenszélben, de elvek mentén.
mindenesetre a libnyaf média is rendesen rá van reppenve és a meetoot próbáljak most erre felhasználni, hogy az IEt ratifikálják.
https://merce.hu/2017/11/18/soha-nem-ratifikaljuk-az-isztambuli-egyezmenyt-inkabb-nemeth-szilard-menti-meg-a-noket-a-bevandorloktol/

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát az elsőszülöttek nyugodtan aláírhatják szerinte.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem is ide akartam. :(

Hunn
Újságíró

Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a #metoo-t fel fogják használni arra, hogy az iszlámista/színesbőrű migránsok által a fehér nők ellen elkövetett tömeges nemi erőszakot relativizálják, mondván hogy a fehér, keresztény férfiak sem jobbak a deákné vásznánál, lásd: #metoo… Tehát hogy úgymond a nemi erőszak “nem érv” a bevándorlás ellen – és természetesen kényelmesen elfeledkezve majd a #metoo zsidó vonatkozásairól…

Koriander
Olvasó
Koriander

Ezt most idebigy, mert erre tényleg nem szàmítottam, hogy ilyen szarteregetésbe kezdenek a választások után:
“Hadházy a fegyelmi eljárása elöl egy megjátszott színdarabba menekült, én meg ostoba módon segítettem neki. Dettin, akitől „lehet más a politika“ elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést – és sorolhatnám, most már profi politikusként reagál: él a lehetőséggel, hogy távozzak azonnal a közéletből, mert kezdtek kínosak lenni számára is a kérdések, amiket most véletlenül nem Hadházy kérdez, mert őt is megválogatja, hol lásson visszaéléseket. Mikor barátja, Ungár Peti szexuális zaklatási ügye kirobbant tavaly, akkor az „össze kell zárnunk, ne engedjük a támadást“ politikája volt napirenden, most persze más a menüett.”

Reszet Elek
Újságíró

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Röviden: ez egy fasz, az összes hasonszőrűvel együtt. Remélem, hogy 2 százalékot sem érnek el jövőre, amire széllberni kvótanőcivel az élükön jó esélyük van.

Taki
Olvasó

Nem nem, ez nem egy fasz – a fasz -túlságosan hízelgő lenne rá nézve. Ez egy MANGINA.  – a fasz jelző fent van tartva a hülye férfiaknak. A mangina csak genetikailag hímnemű.

Razide
Újságíró

Követem Sallai R. Benedek írásait, még ha a pártjával nem is szimpatizálok. Értelmes ember, de lányos apukaként soha nem fog a blue pill világán túl nézni, politikusként pedig soha nem fog a pártnézetektől eltérően nyilatkozni.

Reszet Elek
Újságíró

Lányos apukaként kétszeresen is szüksége lenne a piros pirulára.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Százszorosan.

Kalman
Újságíró

Ne nézd le a lányos apukákat!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Fiam is van, lányom is. Nem értem az érvet. Kifejtenéd? (nem kötekszem, csak kicsit, tényleg érdekel)

Razide
Újságíró

Akkor nem csak azzal kell szembenézned az unplugging folyamán, hogy amit tudtál a nőkről (akikkel te akartál kapcsolatba kerülni) az mind hamis, hanem azzal is, hogy már a háztartásban vannak a leendő született ribancok.

Kalman
Újságíró

Ha jól emlékszem eddig azon a véleményen voltam, hogy a politikai aktivitás felesleges. De most, hogy egy férget kiugrattatok a bokorból azt mondom, hogy igen, ezt így kell csinálni! Nagyon királyok vagytok!

Már attól is dagad a májam, hogy így a partvonalról követem az eseményeket.

Remélem egyre több embernek kinyílik a szeme és az ilyen libsicsicskákra nem szavaz többé senki.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Magyarországon van kb 5-6 szdsz, amik együttesen is talán ha 5-6%-on vannak, külön külön meg sehol, kb. alig a hibaszázalék fölött, de pofázni azt tudnak, a médiában marhára nem 5-6%-on vannak, hanem sajnos 60-80%-on. A sötét-zöld Szél Detti miniszterelnök jelölt úgy, hogy a pártja van vagy 4%-on… XD

Hunn
Újságíró

Hogyan és hol lehetne belépni a Férfihang Civil Társaságba? Korábban írtam ugyan néha vadulós hozzászólásokat (lásd: “kössük fel a feministákat”, stb…) de azt kell mondanom: látom, hogy tényleg lehetséges felvenni a feminista/kulturális marxista elemekkel a harcot a jogállam keretei között normális eszközökkel, és ezzel az aktivitással valódi hatást, reakciót, eredményeket lehet elérni a magyar társadalomban! Ez csodálatos! Természetesen ez jó út – eddig nem hittem benne, de most belátom: igazatok van – és ezt maximálisan támogatni szeretném! Nyilván megőrizném a az internetes perszónám (Hunn) nyújtotta anonimitást, viszont magánszemélyként ettől függetlenül (nick-nevemet nem felfedve) akár saját nevemmel, arcommal, és aláírásommal is felvállalnám a részvételt ebben a nemes célokért folytatott küzdelemben! Van erre valami lehetőség?

common man
Olvasó
common man

LMP-lehet más a politika.Még Kádár és Rákosi elvtársaknak is lehetett levelet küldeni.Ja ,hogy ő nem azonos velük? Nem.Rosszabb.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Atyavilág! Ti tényleg azt hiszitek, hogy demokrácia van (bárhol a világon) a szó eredeti nép-uralom értelmében? Ezek ott fent azt hagynak figyelmen kívül, amit akarnak. Láttatok már hírekben olyan tüntetést, demonstrációt, aminek sikerült törvényi változásokat elérnie bármely országban, tényleg? Ők “választott” képviselők szigorúan idézőjelben, de végig gondoltátok már, hogy mindez olyan, mint amikor gyerekként eldurrantasz egy kiflis zacskót egy madarakkal teli fa mellett,  és a madarak felröppennek, aztán ugyanazok a madarak más elosztásban leszállnak ugyanarra a fára? Gondoljatok már bele, abban is csak reménykedhetünk, hogy ne vigyék padlóra az országot. A GDP 74%-a  az államadósság. Azaz magyarul, mintha 1 személy tartozna a banknak háromnegyed évnyi fizetéssel. Valahogy, az emberek ennél arányaiban jóval nagyobb például lakáshiteleket is visszafizetnek emberileg felfogható idő alatt, az államadósság meg nem akar sehogy se végre visszafizetve lenni. Ki a fenének érdeke hogy van még adósságunk és kiszolgáltatottak vagyunk miatta? Végig se gondolják, hogy melyik beruházás hozná és melyik vinné a pénzt…. Én nem bízok senkiben párt színektől függetlenül. Kiköltekeznek és nem osztják be a pénzt. Magán személyeknek minimum fél évnyi megélhetésre elegendő tartalékot szoktak javasolni. Ez alapján az ország GDP 50%-ának kellene államkassza zsebben lenni pluszban, nem 74%-os mínuszban lenni… Valaki valamit rosszul csinál…

Kizárólag a saját életünk döntései felett van hatalmunk, és kizárólag magunkért vagyunk felelősek. Nincs ráhatásunk a politikusokra és törvényekre, viszont mindannyian segíthetünk saját magunkon a red pill filozófia segítségével.  A politikusok szólítgatásával véleményem szerint nem csináltok mást, mint hogy a hátatokra festitek a célkeresztet, és reménykedtek, hogy a “jogállam” (kinek a joga…) majd megvéd a hátba szúrástól. A helyzet nem úgy néz ki, mint amit menteni lehet. Jobb megoldás, ha csak annyit kérdezünk, “Who is John Galt?” (Nagyon sok szorgalmas dolgozó ember már feltette ezt a kérdést más okból…) Hagyjuk, hogy a helyzet megoldja saját magát. Ha bedől, akkor legalább újra lehet építeni valami jobbat a jelenlegi helyzet helyett. Hideg sör és popcorn készenlétben. (Tudom, ez seggfej megjegyzés volt.)  Spanyoloknál is társadalmi katasztrófát okozott az Isztambuli egyezmény szellemisége, erről volt is valami youtube-videó. A politikusokat csak az érdekli, hogy darabszámra legyen elég adófizető aki fizet mindenkit. Majd ha zuhanórepülésbe mennek a születési, családalapítási statisztikák, talán 18 év múlva késő bánatukban elgondolkodnak, hogy jobban kellett volna bánni a férfiakkal –  vagy félremagyarázzák és elsikálják az egészet, abban is nagyon jók.

Hunn
Újságíró

Atyavilág! Ti tényleg azt hiszitek, hogy demokrácia van (bárhol a világon) a szó eredeti nép-uralom értelmében?

Nem hisszük, én legalábbis nem hiszem. A demokratikus népképviseletnek akkor lenne értelme, ha a minket képviselő embereket magunk közül választhatnánk és visszahívhatnánk. Ez esetben lenne a hatalom a népnél. Ezzel szemben a mai rendszerben nem magunk közül választjuk a minket képviselőket, hanem a pártok összeállítják a képviselők listáját, akikre szavazni lehet. A valós hatalom tehát azoknál az embereknél van, akiknek hatalmukban áll ezt a listát összeállítani. A többi csak színház és a részvétel illúziója.

Államadósság? A rendszerváltáskor a “magyar” parlament hozott egy törvényt, mely szerint a Magyar Nemzeti Bank onnantól független. Mitől is lett független? Hát a magyar államtól. Vagyis a jegybank onnantól (((privát kézben))) van. A jegybank által kibocsátott pénzre pedig az állam kamatot fizet. Ebből logikusan csak a magyar állam eladósodása következhet be, nem igaz?

A következtetéseiddel egyetértek. Maximális kontrollra kell törekednünk a saját életünk felett. Emellett igyekeznünk kell jó hatással lenni a körülöttünk élők életére. Az internet viszont lehetőséget ad arra, hogy ha rendkívül korlátozottan is, de esetleg befolyással lehessünk a nagyvilág folyamataira… talán. Erről mi a véleményed?

common man
Olvasó
common man

Az ,hogy a politikusok esetleg mint mondod:”talán 18 év múlva késő bánatukban elgondolkodnak, hogy jobban kellett volna bánni a férfiakkal” ha később el tudnak gondolkodni akkor most is.Független magát megoldó helyzet meg nincs.Miből gondolod ha a mostani rendszer összeomlik nem egy kétszáz éves diktatúra jön vagy bármi más.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Tipikus romkocsmák bölcsész nagyképűség. Tévedés ne essék, a romkocsmák szerethetők, a bölcsészek lehetnek jó fejek, de az általam vázolt figura tényleg létezik… Lenézve mindent a nagykörúton kívül …

Razide
Újságíró

Nagyobb bakot ezzel nem is lőhettél volna. SRB nem bőcsész, és nem is pesti.

common man
Olvasó
common man

Bölcsész vagy nem bölcsész, lányos vagy fiús apuka bármi is a véleménye ,nem ezt a hozzáállást várná el az ember.

common man
Olvasó
common man

Kérdés. Ha most teljesen naiv(eltúlzott) jóindulattal nézem a dolgot nem lehet ,hogy ez az ember és mások is tényleg azt hiszik, ez az egyezmény a családon belüli erőszak nemiszerv csonkítás,kényszerházasság,kényszerabortusz és kényszersterilizálás megszüntetésére és csak arra fogant? Szerintem az egyezményt úgy ahogy van a szemetesbe kéne dobni de mindent törvénybe lehetne foglalni ami az egyezményben van, kiegészítve a kihagyott férfijogi részekkel és elhagyva a társadalmi nem baromságot.Ekkor megszűnne egy csomó támadási felület és a nyúl is kiugrana a bokorból mi volt az igazi cél és mi az álcázás.

Alter Ego
Szerkesztő

És kihagyva azt a részt, hogy női bevándorlóknak menekült státuszt kell adni és be kell engedni őket akkor, ha az országukban nem becsülik eléggé a női jogokat. Figyelem! Nem csak a lopakodó genderideológia trójai falova van az egyezményben elrejtve, hanem egy bevándorlási kiskapu is! Az egyezmény elfogadása után itt kopogtathatna a harmadik világ asszonyainak nagyobb  része és családegyesítés útján aztán jöhetne velük a teljes család is.

 

60. cikk —Menedékjog iránti kérelem nemi alapon

1. A részes felek megteszik a szükséges jogalkotási vagy más intézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy a nőkkel szembeni nemi alapú erőszak a menekültek helyzetére vonatkozó 1951. évi egyezmény 1. cikke A. részének (2) bekezdése szerinti üldözés egyik formájaként és a súlyos sérelem olyan formájaként legyen elismerhető, amely kiegészítő/szubszidiárius védelmet tesz szükségessé.

2. A részes felek gondoskodnak arról, hogy az említett egyezményben felsorolt összes ok a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő értelmezést kapjon, és hogy azokban az esetekben, amikor azt állapítják meg, hogy az üldözéstől való félelem egy vagy több ilyen okból fakad, akkor a kérelmezők a vonatkozó alkalmazandó okmányoknak megfelelően menekült jogállást kapjanak.

3. A részes felek megteszik a szükséges jogalkotási vagy más intézkedéseket, hogy a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő befogadási eljárásokat és támogatási szolgálatokat alakítsanak ki a menedékkérők számára, továbbá nemi alapú iránymutatásokat és a nemekhez kapcsolódó szempontokat figyelembe vevő menekültügyi eljárásokat dolgozzanak ki, ideértve a menekült jogállás meghatározását és a nemzetközi védelem kérését is.

-
Olvasó
-

Érdemesebb lenne (lett volna?) csakis a frakcióvezetőknek, pártelnököknek írni. A legtöbb képviselő nem fog csak úgy visszajelezni, köti a pártfegyelem, az egész kezdeményezés kukába megy, vége.

the hermit
Olvasó

Bezzeg ha Hadházyt kell verni, nagy macsó a képviselő úr :)