A genderpropaganda öl, butít, nyomorba dönt

„Miért magasabb a férfiak, mint a nők?” – kérdezi a balliberális Mérce poétája. „A különbség korántsem természetes, hanem társadalmi különbségek idézhették elő” – hangzik a felelet. Paleolit üvegplafon, kőkorszaki bérkülönbség, maszkulin-hegemón hominidák – közreadjuk az élenjáró feminista tudomány akadémiai szintű eredményeit.

Miért magasabb a férfiak, mint a nők?

Az állatvilágban gyakran épp az ellenkezője jellemző, de az emberi faj esetében többnyire nagyobb termetűek.

Egy genderista számára furcsának tűnhet, de minden emlősállat esetében nagyobb a hím, mint a nőstény, akár a testtömeget, akár a testmagasságot vesszük – a nőstény gorilla feleakkora, mint egy hím. Az emberiség evolúciója szempontjából nincs jelentősége (mondjuk) az ízeltlábúak ivari kétalakúságának. A Mérce (leánykori nevén: Kettős Mérce) így folytatja:

Az olyan nagy fehérjetartalmú tápanyagokért, mint a hús vagy a zsírok, ősidők óta kemény verseny folyik a nemek között. És ebben a küzdelemben a férfiak kerekedtek felül: hagyományosan ők fogyaszthattak több ilyen fehérjét, annak ellenére is, hogy ezekre nagy szüksége van a várandós és szoptató anyáknak (…) ez az egyenlőtlenség vezetett oda hosszú távon, hogy a magasabb termetű nők halandósága megnőtt – és ez lenne az oka annak, hogy a kisebb termetű nők génjei kerekedtek felül a kiválasztódás során.

Rosszul táplálkozó, gyenge nők satnya utódokkal? Furcsa gondolat, hisz a tudomány hosszú ideje megkülönbözteti az örökletes és a szerzett tulajdonságokat. Elsőként az derül ki a fenti cikkből, hogy a szervezet megszerzett tulajdonságait tovább örökítheti a következő generációknak – idősebb olvasóink számára ismerős sorok ezek, hisz a kultúrbalos heccportál szó szerint megismétli Micsurin és Liszenko tévtanait. A posztmodernitás Micsurin-kertjében érdekes gyomok teremnek.

Ami a nemi dimorfizmust illeti: szó sincs arról, hogy a két nem alkati különbsége, „egyenlőtlensége” bármikor is növekedett volna. A valóságban pont fordítva történt: a legkorábbi emberelődöknél az „ős-asszony” lényegesen kisebb termetű volt, mint férfi párja: a különbség egykor még nagyobb lehetett. A férfiak és nők testmérete közötti különbség az évmilliók során egyre jobban csökkent, a nők testmagassága időben előre haladva egyre nagyobb lett.

Az élenjáró feminista tudomány szerint a gorillák hím- és nőstényegyedeinek eltérő magasságát szintén társadalmi különbségek idézhették elő.

Domináns-recesszív öröklésmenet, természetes kiválasztódás, humán genom – furcsa és idegen szavak egy genderista számára. Halkan hozzátenném, hogy a nők nemzedékeinek testméret-változásához az apák is hozzájárultak – éles versenyhelyzetben a legéletképesebb, legszívósabb férfiak örökítik tovább génállományukat, akik ugyancsak életrevaló lánygyermekeket nemzenek. Ez minden épelméjű ember számára nyilvánvaló, kivéve azokat, akik a férfiakat és nőket külön fajként kezelik. A Mérce-cikk úgy tartja, hogy a női faj egyedeinek fenotípusa (fizikai megjelenése) teljesen független az hímivarsejtben található 23 kromoszómától. A szerző szerint az alacsony nőktől kizárólag alacsony nők származnak – ez csakis úgy lehetséges, ha az ivartalanul szaporodó nők klónozzák magukat. Előre a még szebb, boldogabb világ felé, az egynemű emberiség felé!

Írásom végére érve egy kérdés maradt: mire hivatkozik a tisztelt szerző? Priscille Touraille Hommes grands, femmes petites c. munkájára. Nos, Priscille Touraille könyve 2008-ben látott napvilágot – tíz éves megállapításokról van szó, semmi újról, nincs mit ünnepelni.

A Mérce bloggere a francia kutató könyvét nem olvasta, csak a könyvajánlót.

***

A kedves olvasó itt okkal-joggal vághat közbe, hogy „de hát ezek hülyék!” Való igaz: de ezeknek a tudatlanoknak folyóirataik vannak, tanszékeik vannak, hálózataik vannak, hisz ők az elit. Ha kell, egyetemi tanárokat lincselnek meg, karriereket törnek derékba, tanulmányokat tiltanak le. A genderizmus intellektuális imposztorai tudományról beszélnek – nem több jogon, mint a liszenkóizmus rohamcsapatai. Mindkét irányzat erőszakkal számol le a progresszió tagadóival – a nyugati világban olyan ideológiai terror tombol, mint egykor a maoista Kínában vagy sztálini Szovjetunióban. A társadalomtudományokat évtizedekkel korábban lerohanták, elfoglalták, leszalámizták, ezúttal a hard science van soron. A defenzívába szorult Tudomány szégyenkezve hallgat.

A kikényszerített kényszeregyenlősdi, a szélsőséges utópiahajszolás jegyében egyesek odáig jutottak, hogy a magasságkülönbséget is a felszámolandó nemi egyenlőtlenségek körébe sorolják. Semmi meglepő sincs ebben. A balliberális médiaelit olyan szakadékba manőverezte magát, ahonnan nincs visszaút.

14 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 514 votes, average: 4,71 out of 5 14 olvasó átlagosan 4,71 ponttal értékelte ezt a cikket.
Regisztrált felhasználóként te is értékelheted a cikkeket!

Post Author: Berengar

69
Szólj hozzá!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
16 Egyéni hozzászólás
53 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
23 Hozzászólások szerzői
vladimir a gyikemberZegiBabusKalmanAlter EgoSerialSlut Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

A kis kecskebakok elszívják az anyatejet bele a félkilós heréjükbe ,fujj.

Koriander
Olvasó
Koriander

kecskebakoktól függetlenül,
“a tej ilyen nemenkénti eltérései – melyeket a várandósság alatt a méhlepény “programozhat be” – gyakoriak. Az első eredmények azt mutatják, hogy az emberi csecsemők esetében a fiúk számára zsírosabb tej termelődik, mint a lányok számára.”

wittukind
Olvasó
wittukind

Vagyis a fiuknak bivaly a lányoknak kecske tej…..a feminitáknak pedig kantej..igy jó?

common man
Olvasó
common man

Érdekes aztán később mégis a nőknél magasabb a testzsír százalék.

Kalman
Újságíró

Persze, mert mint az közismert,  a szénhidrát hizlal. Meg egyébként is szerencsétlen párák felkészülnek az ínséges időkre, amikor a büdös kanok elzabálják előlük az összes füvet visszaélve a testi erejükkel.

common man
Olvasó
common man

Mondják ,hogy a tudat vissza tud hatni a szervekre.Vajon egy feminista méhlepénye is zsírosabb tejre programozza a szervezetet ha fiú a magzat?

Balton
Olvasó
Balton

Bazdmeg ezt le lehetett hozni különösebb nehézség nélkül, nem volt ott valaki genderéknél aki legalább 3-as volt bioszból az isiben?

Delin-Serial-Kiniskel-Forintocska-Libsifemcsi, mondjátok hol vagytok iylenkor, úgy olvasnám Tőletek hogy de ez igaz, mert…

Delin
Olvasó
Delin

Bocs, epp protein shaket iszok, hogy lekuzdjem az evolucios hatranyom. Majd irok mennyit nottem tole…

Kalman
Újságíró

Zsírt is egyél!

wittukind
Olvasó
wittukind

kifelejtetted a lierint  az egy nagy poamă volt

az is lehet hogy ezek a nickname-ek ugyanazt a valamit rejtik

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ő volt a kedvencem, de azóta sem válaszolt nekünk egy-két kardinális kérdésre. :D

Ijk
Olvasó
Ijk

USA-ban már nagyobb a nők testsúlya a férfiakénál, ők már előttünk járnak gendertársadalmi szempontból, is.

wittukind
Olvasó
wittukind

az unalomból zabálás már előbrevalóságot jelent feminitéknél?

Dan
Újságíró

Szerintem ők már készülnek az afrikai bevándorlókra, hiszen Afrikában a nagy segg a szexi. :)

wittukind
Olvasó
wittukind

A nagy segg inkább a khoiszan népnél divat ide a bantuk jönnek

Kalman
Újságíró
“ebben a küzdelemben a férfiak kerekedtek felül: hagyományosan ők fogyaszthattak több ilyen fehérjét”
Genderéknél teljesen elmentek otthonról. Mindigis az volt a szokás, hogy ha nincs elég kaja, akkor a várandós és szoptatós nőket éheztetik. Általában is, ha baj volt, akkor őket dobták koncnak, az erősebb férfiak meg röhögve megúsztak mindent.
LOL ez a banda. Rendbe kellene tenni őket végre. Mondjuk rájukzárni az egyetem ajtaját és csak akkor mehentek büfébe, ha lefogytak és megtanultak tisztességesen viselkedni a férfiakkal.
orenisi
Olvasó
orenisi

Bizonyítékom van rá, hogy a nők elszívják a férfiak fehérjéjét, szóval semmilyen formában nem áll meg ez az állítás sem. :O

Reszet Elek
Szerkesztő

Ilyen amikor “ideológiailag átgyúrják a kérdést“. A legvörösebb és legvéresebb balos időket idézi. Szerencsére még sortüzek és gulágok nincsenek, de majd lesznek.

A Szexmisszió c. film jó utalás.

orenisi
Olvasó
orenisi

Csak ámulok és bámulok. Nem azon, hogy valaki hogyan képes ekkor marhaságokat kifosni magából (mármint a merce.hu), elvégre nőből van a lelkem (Dobsi Viktória a merce.hu “szerzője”), hanem azon, hogy hogyan vagytok ezt ti (a ferfihang cikkírói és kommentelői) képesek nap mint nap végigolvasni az ilyeneket anélkül, hogy visszafordíthatatlan testi és szellemi károsodást ne szenvednétek. Vagy másképpen, mivel közömbösítitek azt a méreganyagot, amelyet az ilyen cikkek elolvasása választ ki az emberi szervezetben?
Nem mellesleg ezt a félcédula blogot “férfiak” is szerkesztik. Beleolvastam most a ságvári endre reinkarnáció Pap Szilárd István egyik “remek” cikkébe, amelyben éppen azért szomorog, mert mi magyarok mennyire el vagyunk maradva a civilizált nyugati civilizációktól a hagyományos nemi szerepek lerombolásában, pontosabban az ehhez kapcsolódó sztereotípiák megváltoztatásában. Hogy ez szerinte miért jó, azt nem tudom, de ha a hanyatló nyugat ebben élen jár, akkor mi biztos elmaradottak vagyunk.

wittukind
Olvasó
wittukind

Kire tetszik mérges lenni? az adminokra, vagy a cikk szerzőjére vagy a kommentelőkre? lehet hogy az utóbbi cikkek nem valami nivósak de a kommentek megmentik őket(a cikkeket).  tehát nem muszáj keseregni.

orenisi
Olvasó
orenisi

“Kire tetszik mérges lenni?”
Magamra, ha nem tudok nem félreérthetően fogalmazni, bár szerintem PSzI nem szokott a férfihangon cikkeket írni.
Mindegy, utólag belecsempésztem egy-két egyértelműsítő megjegyzést az irományomba.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Bocsáss meg, nem tisztem megvédeni a killbill rajongót, de félreértetted, amit írt.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Melyik világnézetbeli ellentmondásaidra világítottak rá az itteni cikkek, hogy így elkezdtél hisztizni? Mert ne kerteljünk már legalább magunk közt, ide senki sem téved véletlenül, de ha mégis, nem marad itt végigolvasni több cikket és nem akarja nekünk megmondani a tutit, hogy a kis nézeteit próbálja védelmezni.

orenisi
Olvasó
orenisi

A hivatkozott mércés marhaságra gondoltam (ha nem volt egyértelmű), az itteni szerzők kitartásáért pedig őszinte gratula.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Akkor sima félreértés történt, nem téma!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Bazz. Az egyetlen férfi voltam, aki értette a cicát? Nőiesedik az agyam? Visszafordítható vajon a folyamat? :-O

common man
Olvasó
common man

Teréz anyát is védte valami amikor súlyos betegeket ápolt.

wittukind
Olvasó
wittukind

itt van valami ideillő

https://www.youtube.com/watch?v=qh

Kalman
Újságíró
Art
Olvasó
Art

kérem azt a mémet, hogy “don’t refer to scientific facts, they all are misogynist”

gpetersz
Olvasó
gpetersz

A facebookos hozzászólás nem féli a sátánt, pedig oktalanság biztonságban érezni magát. Az ostoba totalitárius is megtalálta a maga értelmiségi fegyvermérnökét. Hát még akkor milyen egyszerű a dolog ha pinát tud felkínálni.

A femináci ostobák már összerakták a maguk halálbrigádait antifa néven, akikkel el lehet veretni az egyet nem értőket. Majd ezek a jóvágású fiatalemberek elfuttatják az antiutópia technikai részét.

Nem elég szemlélni. Az ilyen ostoba pitsákat szénné kell shamingelni, amíg az értelmesek vannak többségben. Nem hagyható, hogy addig hülyítsék a társadalmat, míg mensevikből bolsevikok lesznek.

orenisi
Olvasó
orenisi

Vagy csak a világnak egy olyan szerencsésebb felére sikerült menekülnie, ahol MÉG lehet vadászni az ilyen walking (brain)deadekre.

Komolyra fordítva a szót, szerintetek mekkora hatása van az ilyen áltudományos marhaságoknak. Pontosabban, megjelennek-e ezek a minden normális ember által egyértelműen idiótaságnak minősülő agymenések magasabb szinten is, mint egy ilyen szennyblog (merce.hu). Tudom, hogy ez leginkább nőknek íródott (meg agyatlan, férfiszerű valamiknek), de azért még él bennem a remény, hogy az átlag nő azért nem szopja be ezt a sok baromságot, legfeljebb a totál menthetetlen agyhalottak. Vagy ne reménykedjek?
Érdemes-e az ilyenekkel komolyabban is foglalkozni, mint hogy az ember nevet rajta egy jót (vagy sír)?

Kalman
Újságíró

Az emberi agy nagyon furcsán működik. Manapság divat azt gondolni, hogy rendkívül logikusan és racionálisan gondolkodunk, de ez talán még a legokosabbakra sem igaz, pláne nem az átlagra.

Az egyik alapvető dolog, hogy a minták, amiket látunk mindenképpen hatnak ránk. Tehát valóban, ha valamit sokat ismételgetnek, még akkor is ha tudjuk hogy hülyeség, előbb utóbb a világképünk részévé válik. Ha filmet nézünk, és esetleg nem vagyunk ideológiailag felkészültek, vagy csak kicsit is ellankad az éberségünk és belesüppedünk a sztoriba, akkor az üzenetek egy részét tudat alatt fogadjuk el. (Ez az oka egyébként, hogy még szórakozásképpen sem szabad mozgóképet nézni.) Ugyanígy, ha sok időt töltünk femik, demik vagy libsik között, akkor óhatatlanul átveszünk tőlük ezt-azt.

A tudatmanipulációnak csak egy része a média. Ha már fertőződtek az emberek, akkor már ők is manipulálják egymást. A nőkre különösen jellemző, hogy a világképüket a környezetükéből átlagolással nyerik ki. Az emberek egymásra hatnak tudat alatt, ha akarjuk, ha nem.

Mennél több tehát a genderszakos, annál erősebb tehát a társadalom rothasztása. Valóban az egyetlen ésszerű megoldás az lenne, ha a gendereseket, feminista szociológusokat nyilvánosan körberöhögné mindenki. Viszont ez olyannyira antiszociális, hogy nehéz megtenni. Gondold el mondjuk, hogy bekerülsz egy társaságba, beszélgettek, szóba kerül, hogy ki mivel foglalkozik:

“- És te mit tanulsz?

– Genderszakos vagyok.

– Az a buzológia? Szüleid tudják? Nem szégyelled magad? Miből fogsz élni? A társadalmat fogod bomlasztani Soros pénzén amíg nyugdíjba nem mész?”

Képzeld el, hogy egy ilyet lenyomsz. Meg fognak még hívni az ismerőseid?

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ciki vagy sem. Érdemes beleállni. Talán ennél udvariasan van… De muszáj.

orenisi
Olvasó
orenisi

Értem én, hogy miről írsz, és általánosságban ez igaz is. Ebben az esetben viszont egy olyan szélsőséges ostobaságról van szó, amelyet átlagos épp ésszel egy közepesen iskolázott ember sem vesz komolyan, egy kevésbé iskolázott meg kapásból körberöhög. Ez már az a kategória, hogy  a Föld lapos, Pataki Attilát rendszeresen elrabolják az ufók, Tihanyi Tamás pedig fantom gerincműtétet végez el a távolból, miután a mosógép fűtőszálával megállapította, hogy az agyam és az ivarszerveim 5 százalékban működnek csak.

Szóval az ilyen megnyilvánulással ezek a szerencsétlenek csak magukat és a “mozgalmukat” járatják le és talán egyre többen veszik észre, hogy meztelen a király(lány), vagy éppen ellenkezőleg, újabb adalékot tudnak a véresszájú feminnáci őrület táptalajához adni? Van az a határ, amelyet elvakultságuk ellenére még ők sem akarnak átlépni, vagy minden mindegy? Előfordulhat-e, hogy holnapután egy (mondjuk) svéd parlamenti képviselőnő egyszer csak kijelenti, hogy szegény nők azért kisebbek, alacsonyabbak mint a férfiak, mert a hímsoviniszta disznók elnyomják őket. Ezek után pedig hangos vastapssal éljenzik a felszólalását ahelyett, amit egyébként ezután érdemelne, hogy két fehérruhás férfi szépen lekísérné a zártosztályra, ahová való?

Kalman
Újságíró

Pont az a lényeg, hogy teljesen mindegy, hogy valami mennyire képtelenség, ha kellően sokan, és főleg ha autoritással rendelkezők mondják, akkor az emberek el fogják hinni. Igen, még a genderideológia is átmehet a köztudatba. Én néha erőt veszek magamon és beszélgetek beszűkült agyú emberekkel, és hihetetlen, hogy mi mindent elhisznek, és mennyire zárt az agyuk a legegyszerűbb, leginkább az orruk előtt lévő igazságra is.

Vannak hasonló tévedések jelenleg is a köztudatban, de leírni nem fogom.

Naooo
Olvasó
Naooo

Ne is, mer becsuknak.

Kalman
Újságíró

Természetesen arra a tévedésre gondoltam, hogy a zsír hízlal, szénhidrátot viszont naponta 5-ször kell enni legalább.

A rosszindulatú feltételezésedről 6oodfella videója jutott eszembe, ahol beszámol róla, hogy előzetesbe tették gyűlöletbeszéd vádjával, mikor egy melegfelvonulásra twittelt, hogy “where is a muslim with a truck when we need it?”. Természetesen kebabárusra gondolt, hiszen a hatalmas tömeg étlen-szomjan bulizott:

https://www.youtube.com/watch?v=ZoTZ7loWyuQ

Az, hogy a felvonulás szervezője és a Scotland Yard is félreértette egyértelműen mutatja milyen mértékű a rasszizmus és az előítélet a társadalomban. Még azoknál is, akik a toleranciáért küzdenek, és akiknek a feladata a társadalmi rend őrzése lenne.

orenisi
Olvasó
orenisi

Ez a mondat nagyon tetszett, habár nem mondom, hogy biztosan értem, hogy mit is jelent: “A nőkre különösen jellemző, hogy a világképüket a környezetükéből átlagolással nyerik ki.”

Reszet Elek
Szerkesztő

Az hogy legtöbbjük kismértékű belső identitással bír.

Kalman
Újságíró

Kb úgy gondoltam, ahogy Reszet mondja: nem állandó az értékítéletük, hanem folyamatosan egymáséhoz méregetik és állítgatják.

Ez egy zárt csoportban jól működő rendszer volt, mivel átörökítette és egységessé tette az elvárásokat úgy, hogy mégsem volt a genetikánkba vésve. Tehát alkalmazkodó de mégis stabil rendszer volt. Amint megjelent a TV (de előtte már a regényekkel is csinálták) viszont távirányításúvá vált a rendszer.

common man
Olvasó
common man

Jenő, azt írja az újság..

Reszet Elek
Szerkesztő

Lásd barátnők párkapcsolati aknamunkáját… A legjobb módok hogy tönkretedd a kapcsolatod:

1, nem kúrod meg elégszer

2, hagyod a közeli barátnőit hogy véleményezzék a kapcsolatotokat

Persze azért kettőnél több van, de a mai kommentek ezt a kettőt hívták elő.

Dan
Újságíró

Működne, ha nem rettegne mindenki és nem húzná be mindenki a fülét-farkát! Hiszen az emberek nagy többsége még mindig a józan ész oldalán áll, csak mindenki retteg konfrontálódni a szűk, de agresszív kisebbséggel. Szóval ezúttal is az a helyzet, h ha egy ember bátor lenne, a többi meg mellé állna, akkor egy ilyen társaságban is övé lenne a győzelem. Más kérdés a feminista témákkal, mert ott már annyira agymosva van a társadalom, másfelől meg akkora a tudatlanság, h könnyen a hímsoviniszta szerepében találhatod magad. Ettől függetlenül fontos lenne kiállni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az jó szerep.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ha ismerős van ilyen, nem szoktam b*szogatni vele kifejezetten, bár néhány humorosnak látszó, de komoly megjegyzést elengedünk. Ami társaságban jó lehet és én még élvezem is, hogy elvitatkozom vele tíz percet, aztán úgyis beleszalad egy-két olyan logikai hurokba, ahonnan nincs kiút.

common man
Olvasó
common man

Ha emiatt nem hívnak meg azért nagyon ne sajnáld.Szerintem jó duma amit írtál én másképp kezdeném de ez nyilván egyéni a fontos ,hogy semmiképpen ne hagyjuk szó nélkül.Sokan írták is ,hogy az itt tárgyalt dolgokról az ismerőseik alig vagy egyáltalán nem hallottak.Nem hallottak, mégis ott van a törvényalkotás kapujában és még ki tudja hány hülye ötlet van a tarsolyukban amit véghez akarnak vinni minden józan ész ellenére.Eddig még nem találkoztam genderszakossal de ha igen biztos kikérdezem.Meggyőzni kevesebb esély van mint egy vegánt a húsevésre de inkább a környezet meggyőzése, felvilágosítása a fontos.

Naooo
Olvasó
Naooo

Legalább nem keveredsz többé rossz társaságba.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter
Reszet Elek
Szerkesztő

Ócska lotyó! Könnyű a más faszával a csalánt verni.

Hunn
Olvasó
Hunn

Le sem tudnák tagadni, hogy a feminizmus alapja a marxista osztályharc doktrínája. ” Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, elvtársak!” Igazából szarnak ezek arra, hogy mi a jó a nőknek és a gyerekeknek (pl.: Isztambuli Szerződés). Ők azt akarják, hogy olyan törvények legyenek, ahol az államhatalmi apparátust fel tudják használni arra, hogy ezeket az osztályharcos elveket a gyakorlatba átültessék. Amikor a feminista indíttatású törvényekről van szó, ott a férfiellenes igazságtalanság nem rendszerhiba, hanem maga a cél.

INewton
Olvasó
INewton

Ez azért vicces. Nálam a melóhelyen van egy 2 méteres amazon hölgy a beszerzésen. Személyes tapasztalatom mikor az új projektekhez érkezett ajánlatokat kell megbeszélni vele mindig kényelmetlenül érzem magam. És egyáltalán nem túlsúlyos csak nagyra nőtt. Szóval a nem kell mindent elhinni amit leírnak.

Amúgy meg előttem írták, hogy lassan már testsúlyban is überelnek minket. Eddigi életem során két ilyen is bepróbálkozott nálam, de nem kértem belőlük.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Amennyi fiatal dagadt p*csa van, az röviden jóval több a kelleténél.

Maria
Olvasó
Maria

 
“Mintha ismétlődni akarna a történelem. (…) Szél Bernadett. Ráadásul nő is, így még inkább kezelhető hímes tojásként; ha támadják, rögtön elővehető a feminista kártya (is).

Csodák csodája, nemrég otthagyta az MSZP-t, majd pedig beült az LMP frakciójába még egy nő, Demeter Márta. Egyértelmű a női vonal erősítése, nemcsak a nőket megszólítva, hanem a kemény, férfias, harcos retorika, a felkorbácsolt indulatok közepette megint valamiféle visszafogottságot, szofisztikáltságot mutatva minden választó felé. Ügyes, szó se róla. Ron Werber nem egy kutyagumi-pofozgató, ezt tudtuk eddig is. (Ja, most az LMP-nek ingyen dolgozik – ha-ha-ha, persze.)”

http://magyaridok.hu/velemeny/kepmutatas-lmp-neved-2399248/

Naooo
Olvasó
Naooo

“Amit egy picit sajnálok, mert valamelyest tényleg szimpatizáltam valaha ezzel a párttal”

Úgy csalták be ezeket a liberális szarokat.

Maria
Olvasó
Maria

hajra Nemeth Zsolt!

A férfiak felelősségéért ültették fát Újbudán

http://magyaridok.hu/belfold/2472682-2472682/

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

És itt megint oda jukadunk ki hogy a férfi felelőség és akkor már fel is vannak mentve a Nők! Hol itt az egyenllőség? Szép meg minden de a mögöttes tartalom már kevésbé szép!

Reszet Elek
Szerkesztő

Mivel egyik nácink sem online… “lyukadunk”.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
Reszet Elek
Szerkesztő

Nekem szimpatikusabb lett volna ha KÉT fát ültetnek. A másikat a nők felelősségéért.

Alter Ego
Szerkesztő

Én akkor szimpatizáltam volna a dologgal, ha férfiak és a nők jogegyenlőségéért ültettek volna fát. És azt egyetlen közös fával is meg lehetett volna oldani.

Maria
Olvasó
Maria

Hajra Veszprémy László Bernát!

A női bérszakadék tündérmeséje

http://magyaridok.hu/velemeny/noi-berszakadek-tundermeseje-2398846/

Reszet Elek
Szerkesztő

Ez viszont tényleg jó cikk. Korábban amikor olvastam godoltam is rá hogy valami módon át kellene emelni önálló cikként, no de a jogok meg ilyesmik ugye…részben meg nem lehet idézni mert szépen végigvezetett logikája van.

INewton
Olvasó
INewton

Nekem női főnököm van. Tehát ha van is bérszakadék akkor ő van a magasabbik felén.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut
ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Remélem beperelte őket és 5 évet kaptak minimum, mind a hat :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Remélhetőleg így lesz, sőt nem csak őket, hanem a CBS-t is, akik kirúgták már a hír hallatán, amikor még mindössze egyetlen nő dumált.

Bírom, hogy most megy a sivalkodás, hogy színész, biztos könnyen át tudja verni a hazugságvizsgálót. Hát, én beraknám alá a vádlókat is első körben, de persze, mivel önkéntes, egyik se fogja vállalni. :)

Bíztam Jeremyben, ezt így kell, ha valaki pontosan tudja, hogy nem követte el, amivel rágalmazzák. Ez persze nem kap akkora hírverést.

vladimir a gyikember
Olvasó
vladimir a gyikember

“Elsőként az derül ki a fenti cikkből, hogy a szervezet megszerzett tulajdonságait tovább örökítheti a következő generációknak – idősebb olvasóink számára ismerős sorok ezek, hisz a kultúrbalos heccportál szó szerint megismétli Micsurin és Liszenko tévtanait.”

A lamarckizmussal, illetve un-lamarkizmussal mi a helyzet?

Reszet Elek
Szerkesztő