Férfihang.hu
0 megosztás

Baló György diszkriminatív televíziós vitát rendezett az Isztambuli Egyezményről

Baló György a Magyarul Balóval című műsorában ismét elővette az Isztambuli Egyezmény kérdését. Műsora felvezetőjében kifejtette, hogy nem érti, hogy miként lehetséges, hogy több mint három év alatt nem ratifikálta a Kormány az aláírt egyezményt.

A műsor vendégei voltak: Szelényi Zsuzsa független képviselő, Demeter Márta LMP-s képviselő, Varga-Damm Andrea a Jobbik képviselője, jogász. Nem csak férfiszervezeteket, de egyetlen férfit sem hívtak meg a műsorba (igaz, feminista férfinak ott volt maga Baló), így sikerült egy teljesen egyoldalú, elfogult, sajtóetikai szempontból a béka alsó fertálya alatt leledző beszélgetést, mondhatni egy feminista összeröffenést megrendezniük. Bár Baló megemlíti a meg nem hívott férfiszervezeteket, ám sokat elárul, hogy mennyire manipulatív módon: (9 p, 10 mp) “Meg vannak mindenféle férficsoportok, amik mindenféle kiáltványokat tesznek közzé, azzal, hogy ezért, azért, amazért nem szabad ezt ratifikálni…” Amiből “csak” annyi nem stimmel, hogy nem “mindenféle” és nem “csoport”, hanem Férfihang Civil Társaságnak hívnak minket, nem  “kiáltványt”, hanem egy állásfoglalást adtunk közre, az érveink pedig nem úgy festenek, hogy “ezért, azért, amazért”, hanem leginkább azért, mert az egyezmény férfiellenes alapvetésekből indul ki, diszkriminatív és lehetőséget hagyna a fiú-férfi áldozatok elhanyagolására, a kötelező gendernevelésel megsértené a szülők neveléshez fűződő alkotmányos jogait, és bevándorlási kiskaput nyitna. Ha Balónak egy cseppnyi igénye is lett volna rá, hogy bemutassa a másik fél álláspontját, akkor megtehette volna, mert valójában szemmel láthatóan ismeri. Ehelyett inkább kiélték magukat abban, hogy felvázolták a maradi, történelmileg lemaradt, előjogaikat féltő, nőverő patriarchák rémképét, a modern, felvilágosult nőkkel szemben, akik egy “rendkívül korszerű és friss” (Szelényi Zsuzsa, 7 p, 30 mp) egyezményt akarnak bevinni a magyar jogba. De sajnos semmiképp sem korszerű, és kicsit sem friss: a patriarchális nőelnyomás feminista elmélete évtizedek óta mérgezi a társadalmat. Az a rendkívül furcsa ebben a “korszerű és friss egyezményben”, hogy szövegezése mindvégig nemi alapon diszkriminál. Törvényi nemi diszkrimináció a XXI. században? Mindez jelzi, hogy akik egy ilyen egyezményt pártolnak, még a “feminista” jelzőt sem érdemelnék meg valójában. És még ők neveznek szexistának és hazugnak másokat?

Az ilyen diszkriminatív törvények mögött az a gondolkodás áll, hogy a férfiak igazságtalan előnyöket élveznek a nőkkel szemben, és csak plusz jogokkal lehet a nőkön segíteni, hogy valóban egyenlőek lehessenek a férfiakkal. Szelényi Zsuzsa szerint “az Isztambuli Egyezmény pont ezt a célt szolgálja, az az alaptézise, hogy a nőket és a férfiakat azonos státusz illeti meg.” Szelényi Zsuzsanna hazudik. Mi, férfiak nem élvezünk igazságtalan többletlehetőségeket a nőkkel szemben: minimum egy tucat jogszabály hozza joghátrányba a férfiakat. Kvótákról beszélni pedig majd akkor lesz értelme, ha elsők között megoldásra kerül a probléma, hogy a bírók hozzávetőleg 70%-a nő, a gyermekvédelmi, gyámügyi rendszerben dolgozók hozzávetőleg 90%-a nő, és persze a szénbányászok, építőipari segédmunkások, csatornatisztítók kvótájának is egy időben kell esedékessé válnia a cégvezetőnők és politikusnők kvótájával. Az “üvegplafon” mellett ismerjük fel a “betonpince” problematikáját is.

Szelényi Zsuzsa persze a klasszikus “a családon belüli erőszak áldozatainak 95 százalékban nők és gyerekek” hazugságot is újfent előveszi, (7 p, 20 mp) holott empirikus kutatások (OKRI 2005) igazolják, hogy a családon belül elkövetett emberölések áldozatainak 61 százaléka férfi, és a kiskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények áldozatainak 66 százaléka fiú.

Ugyancsak Szelényi mondja (7 p, 55 mp), hogy a párkapcsolati erőszak (családon belüli erőszak másik elnevezése) mindig valamilyen hatalmi visszaélés mentén alakul ki. Különös, hogy ezzel szemben az Országos Kriminológiai Intézet fentebb már említett kutatása szerint a szociális-anyagi nehézségek, a tanult helytelen viselkedés minták, a másik fél feletti hatalomgyakorlás egyéni vágya, a nő vagy a férfi, illetve mindkettőjük alkoholizmusa vagy a gyereknevelés kérdései fölötti viták vezetnek el többnyire a felek erőszakos viselkedéséig. Ha egészen őszinték és egyenesek akarunk lenni, akkor kimondjuk, hogy a kutatás szerint ha egy férj a bántalmazó, akkor az egyik leggyakoribb bántalmazási indok az, hogy a feleség alkoholizál és nem hajlandó leszokni.

Demeter Márta érvel amellett, (9 p, 45 – 9 p, 58 mp) hogy az kevés, hogy a párkapcsolati erőszak tényállása bekerült a jogba, ha ez mindent megoldana, akkor nem emelkedett volna ez az erőszak két és félszeresére. Kérdezzük meg: ha egy új jogszabály nem segít, akkor egy másik nagyon hasonló jogszabály miért segítene? Talán nem a jogalkalmazással és a családsegítői hálózatok munkájával van akkor gond?

Később Szelényi Zsuzsa nem átall arról is manipulatív módon hazudni (11 p, 50 mp – 12 p 22 mp), hogy az Isztambuli Egyezmény ellenzői egy hierarchikus, férfi dominanciájú családot tartanak egyedül elfogadhatónak, ahol a férfiak bántalmazhatják a nőket és gyerekeket. A Férfihang Civil Társaság állásfoglalása az erőszak és a bántalmazás minden formáját elítéli. A családi szerepek problémájára ebben a vitában a civil ellenlobbi nem fektetett hangsúlyt, a patriarchátusról való képzelgés csak egy a genderfeministák által kiötlött mumus, amellyel riogatva el akarják nyomni és el akarják lehetetleníteni jogi eszközökkel a férfiakat. Nyilvánvaló,  hogy minden családot alapító párnak saját joga eldönteni, hogy milyen szereposztást szeretnének a családjukban, ezt az államnak és a jognak kötelessége tiszteletben tartani. Ne akarjanak a genderfeministák senkire, főleg ne a gyerekekre “nemi sztereotípiák” elleni gendernevelést ráerőszakolni.

A műsor második felében már a politikai modorról, #metoo kampányról folyt a szó. Itt váltott át igazán a beszélgetés férfiszapuló teadélutánba. Mintegy érdekességképpen: Szelényi Zsuzsa azt tartotta az ellene  elkövetett legvérlázítóbb szexizmusnak, amikor Varga Mihály megdicsérte őt, mint három gyermekes anyát, hogy milyen dicséretesen sokat dolgozik a képviselőként. Hát ez valóban sokkoló lehetett. Sírjunk vele együtt! Az egyezmény ellenzőinek véleményén kívül egy dologról esett kifejezetten kevés szó: a valódi áldozatokról.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


33
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
19 Egyéni hozzászólás
14 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
the hermitZegiBabusorenisiKorianderAlfőmérnök Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Kár amé ez a zsidóarcú szelényi szült.

common man
Olvasó
common man

12’47” A gender sztori álvita ezzel inkább nem kéne foglalkozni.. Az üldözött nők bevándoroltatásáról meg szó sem esett .  Miért?          Mert én egyáltalán nem vagyok olyan gonosz ,hogy ne fogadjunk be valóban üldözötteket de ha az üldözöttséget is úgy állapítanák meg mint a bűnösséget a meto kampányban az nagyon mélyre vezethet.Abban sem vagyok biztos ,hogy a választott nem bevezetésével nem fognak -e hirtelen magukat üldözött “nő”-ként meghatározó férfiak korlátlan számban menedékért folyamodni , hogy aztán a szabadság jegyében visszatranszformálódjanak éhes kanokká.A műsor végén sem szabad átsiklani 26″ :youtube csatornát indít az egyikük, figyelni kell  ! Sajnos úgy tűnik ,hogy az ellenzék erre, a nemek összeugrasztására helyezi a hangsúlyt a választási kampányban amit már el is kezdtek.Ez szerintem sokkal súlyosabb mint mikor azon megy a vita ,hogy fidesz vagy mszp, azon túl lehet lépni, de odáig nem fajulhat ,hogy nő vagy férfi.Ízelítő már most is volt a gonosz beszólogatós patriarchákról akik még dicsérni is csak sértegetve tudnak,a csecsemőarcú lenézett gyenge nőről akit szintén bántanak (bennem már fel is támadt a védelmezési ösztön). Ami a legsúlyosabb még a látszatára sem törekedtek ,hogy valaki ellenvéleményt mondhasson.

Gejza
Olvasó
Gejza
“Meg vannak mindenféle férficsoportok, amik mindenféle kiáltványokat tesznek közzé, azzal, hogy ezért, azért, amazért nem szabad ezt ratifikálni…” – Na, még nem is tartunk ott, hogy az egyezmény ratifikálva legyen nálunk, de már most megvalósul az, hogy a “férfioldal” ennyire semmibe van nézve, ennyire lekezelően van megemlítve. Ott vannak, valami ilyesmik, meg tesznek valamiket, de ennyi akkor elég is, nem lényeg, nem számít….
Baló is elmehet az anyjába.
Bocsánat.
“Később Szelényi Zsuzsa nem átall arról is manipulatív módon hazudni (11 p, 50 mp – 12 p 22 mp), hogy az Isztambuli Egyezmény ellenzői egy hierarchikus, férfi dominanciájú családot tartanak egyedül elfogadhatónak, ahol a férfiak bántalmazhatják a nőket és gyerekeket. A Férfihang Civil Társaság állásfoglalása az erőszak és a bántalmazás minden formáját elítéli”
Simán perelhető: becsületsértés.
common man
Olvasó
common man

Ez nekem is feltűnt de hát képviselő mentelmi joggal ,meg ugye a szegény nő akit az elmaradottak azért támadnak mert ő harcolni akar a bántalmazás ellen. A stúdióban volt egyenjogúság? Miért nem mondták: akkor ülünk be ha legalább 3 férfi is itt lesz.Jé! Jó múltkor láttam egy riportot egy faszival ízületi kopás a vállban állandósult fájdalmak az állandó kameracipeléstől. Drága képviselőink felléptetek ott is, a melósok közt?

Reszet Elek
Újságíró

Az ATV egy mocsok csatorna, ahogy az is aki rendszeresen nézi.

Virenzuola
Szerkesztő

Ez a műsor az RTL Klubon megy.

Reszet Elek
Újságíró

Ez is mutatja mennyire nézek tévét. Amúgy egykutya.

Deadpool
Újságíró

A Férfihangot csak akkor fogják komolyan venni a politikusok, ha már őket veszélyeztető mértékben lesz képes befolyásolni a közvéleményt. Addig marad az atyavilág! és hasonlók az érvek helyett.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Totál véletlen néztem bele péntek éjjel, ahogy habzó szájjal taglalták az isztambuli egyezmény halasztását. Természetesen három hölgyemény, pártjától függetlenül fújta ugyanazt a hülyeséget, hogy miért lenne szükséges. egyirányúan, szemellenzősen. Baló elég gyerekes megjegyzéseket tett, felkészületlenül. Kb tíz perc után elkapcsoltam, felháborított a szakmaiatlansága az egész műsornak. Baló egy pipogya majom, a hölgyekről meg egyértelműen lejött, hogy bármit is csinálnak, alkalmatlanok rá, tisztán látni, jövőbe tekinteni pedig képtelenek.

Kalman
Újságíró

“a hölgyekről meg egyértelműen lejött, hogy bármit is csinálnak, alkalmatlanok rá, tisztán látni, jövőbe tekinteni pedig képtelenek” – éppen ezért nem lenne szabad egyáltalán beengedni a nőket a politikába.

Kellene egy “Nők a konyhába!” nevű pártot alapítani.

ZegiBabus
Olvasó
ZegiBabus

Én erre a három nőre gondoltam. A konyha pedig részben gondoskodás része, az anyaság kihozza belőlük szerintem :)

Amúgy a fenti egyezmény fonalán kiindulva minden nőt meg lehetne vádolni gyerekgyilkossággal, gyerekbántalmazással és minden évben. Be kellene bizonyítania, hogy nem tette, minden évben. Beteg vonalt húz a libsi idiótaság, mint ez a médiában végigsöprő molesztálásbaromság is ennek a szüleménye.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Baló:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Bal%C3%B3_Gy%C3%B6rgy
1947-es születésű. Nem ismeri a mai fiatal férfiak szemszögéből azt a helyzetet ami jelenleg van. Az ő fiatal korában még más világ lehetett. Legalábbis szeretném azt hinni, de nyilván megerősíteni nem tudom. Az biztos, hogy nagyon be van vadulva a helyzet jelenleg.

Ajánlom megtekintésre például ezt a szituációt, ami a spanyoloknál lévő helyzetről van szó, akiknél gyakorlatba van ültetve az Isztambuli Egyezmény szellemisége: https://www.youtube.com/watch?v=BywXthgWhA4

Vagy itt is le van írva: http://kukuruyo.com/2016/02/17/spain-gender-laws-a-country-against-men/

Vagy itt az USA-beli helyzet egyik pillanatképe: https://www.infowars.com/teen-vogue-writer-im-not-at-all-concerned-about-innocent-men-losing-jobs-over-false-rape-claim/

Megtetézve a jog (rómaiak óta) fontos alapját jelentő ártatlanság vélelmének semmibe vételével.

A Wiki szerint Baló volt felesége Morvai Krisztina:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Morvai_Krisztina
akinek a jogász tevékenysége a Wiki szerint kiterjed a családon belüli erőszakra. Nyilvánvalóan feltételezhető, hogy Baló sok történetet ismerhet bántalmazott nőkről. A férfiak oldalát, főleg a jelenkori helyzetet nem tudom mennyire ismeri első kézből. Feltételezhetően elfogult. Meg az érzelmi kikészítés és túlterhelés nem mutatható ki egy orvosi látlelettel, illetve hallani férfiak elleni gyilkosságokról vagy kísérletekről is. Konyhakéssel vagy forróvízzel vagy más fegyverrel a kézben már tökmindegy milyen nemű az agresszív fél.

Tehát a férfi álláspontot valójában a műsorban senki se képviseli, ez a feministák beszélgetése.

10:01 kapcsolati erőszakok száma 2,5 szeresére nőtt. Spanyoloknál is jó nagy növekedés volt a vádakban a linkelt videó szerint. DE: a ténylegesen bizonyított és elítélt esetek száma nem változott jelentősen. Vagyis több lett a hamis vagy megalapozatlan vád. Szóval: Van erről infó, hogy hogy változott a bizonyított és elítélt esetek száma idehaza?

12:29 mi a fene az hogy sugalmazzák hogy bántani lehet a nőket és gyerekeket?  ki mondott ilyet? De azt ne hagyjuk már, hogy a férfiakat meg szabad legyen bántani! minden erőszak elítélendő nemtől függetlenül.

13:30 harmonikus együttlét? ki látott már olyat, a párkapcsolat elő néhány hónapját betöltő rózsaszín ködön túl?

15:29 munkahelyi viszony… Szerintem meg a munka és a magánélet két külön dolog, munkahelyen kizárólag a munkáról ajánlott beszélni. A kettő keverésének soha nincs jó vége, egy munkaviszony általában tovább tart mint az ember párkapcsolata.

16:23 társadalmi szemléletformálás? Demokráciában a társadalomnak kellene formálni a parlament szemléletét, nem fordítva…

Aki még mindig a házasságon töri a fejét a jelenlegi helyzet ellenére, annak itt a lényeg arról, mire számíthat: https://www.youtube.com/watch?v=qD2dOxGziSU

Koriander
Olvasó
Koriander

“Kapcsolatuk megromlása ellenére közösen nevelik a gyerekeket. Erre szükség is van, hisz míg az asszony politikai karrierjével van elfoglalva, addig a férje törődik a lányokkal. Baló Györgynek ez nem szokatlan feladat, mert amíg a most tízéves ikrek kicsik voltak, Krisztina Amerikában dolgozott, így akkor is ő nevelte őket. Információk szerint a politikus asszony az előző kapcsolatából született lányát, valamint a Baló Györgytől született ikreket nem viszi magával Brüsszelbe.”
olyan ez Balónál, hogy ha ő megszívta, akkor más is.
Varga-Damm kivételével mind a három “picsáskodott”.
Szelényinél különösen szembetûnő, hogy az idősődő archoz nagyon nem passzol a cukiskodó affektálás, lehet hogy ezzel a stílussal még a húszas éveiben sikeres volt és bármilyen kemény álláspontot keresztûlvitt az ilyen kis “nincs politikai aakkarat” ajakcsücsörítéssel, de mostanra már nagyon nem adekvát.

orenisi
Olvasó
orenisi

“ha ő megszívta, akkor más is”
Mikor megláttam a vidót, először az ugrott be, hogy talán ez a faszarcú gyurka is rendszeresen elpicsázta anyut, ezért gondolja az, hogy mivel authentikus információi vannak a nőkkel szembeni férfierőszakról, ezért minden más férfi is egy erőszakos vadállat? Ezért is hagyta őt ott Kriszta és ment inkább európába nőt védeni? Ha viszont nem, akkor miért nem fogja be a varangy pofáját az ilyen?

Koriander
Olvasó
Koriander

a megszívtát én egészen másképpen értettem.
Baló ránézésre sem egy férfias jelenség, de ettől még lehet nagyon gondoskodó, kiváló apja a gyerekeinek függetlenül attól, hogy nekem mint ember szimpatikus vagy sem.
De itt jön a képbe az, hogy ott ahol CSAK a szülőség funkcionál és a nemi szerepek felcserélődnek ott vége lesz egy kapcsolatnak. az hogy Morvai nem vitte magával a gyerekeit Brüsszelbe elég sok mindent elárul az anyaságról alkotott belsőkèpről ill. a kapcsolatukról, és nem lep meg, hogy Balót végül félre lökte. és egy maszkulinabb kommunikációjú pártba sorolt be, meg volt vmi love is in the airje a köpködő Gaudi Naggyal is. Szóval ez nagyon szex, és a jogvédőseg max ürügy a félrebaszáshoz.
Balóra nézve már totál késő a trp és egyéb férfiasító technikák, de ha az IE hatályba lép, akkor a kisfiúkból Balóhoz hasonló szerencsetleneket nevelnek tömegesen és kötelező jelleggel, azok a rendkívül korszerű elvek alapján megalkotott intézmények és ezt nem értik ezek a szerencsétlenek, hogy emberi életekkel kisérleteznek.

orenisi
Olvasó
orenisi

Oké, értettem én, csak úgy gondoltam, hogy ahhoz, hogy valaki ilyen szintre süllyedjen ebben a kérdésben ez egyik opció lehetett volna az, amelyet én vázoltam. Vélhetően nem ez a jó feltételezés, hanem a tied, amelyet az általad leírt tények is alátámasztanak.
A szimpátia pedig, hogy Hamletet idézzek:
Ez egy hibáért a közvéleményben
Süllyedni, veszni tér: a cseppnyi rossz
Eloltja benne a nemesb valót,
Balót :) Ez az egy megnyilvánulása elég, hogy többé, ha volt valaha, ne legyen az (szimpatikus).

orenisi
Olvasó
orenisi

Aszonnya ez a nyomorék orrfejű a 07:50-nél, “hogy az erőszak valamilyen hatalmi viszony rendszer kifejeződése”
Nos ez elmebetegéknél lehet, hogy így van, de normális körülmények között (tehát nem egy harcban, háborúban, ahol ölsz vagy megölnek) az erőszakot leggyakrabban frusztáció okozza, amelynek az egyik fő okat a kisebbrendűségi komplexus. A felnőtt lakosság felét (férfiakat) elmebetegnek nézni pedig elmebeteg dolog zsuzsa!
Egy férfinak az egyértelműen gyöngébbekkel (és ostobávakkal) szemben nem kell bizonyítania a hatalmát, ezért alapvetően a férfiaknak csak kis része agresszív, erőszakos velük szemben. Ezzel szemben a nők nagy részének folyamatos frusztrációt okoz, hogy semmiben sem tudnak jobbak lenni a férfiaknál, kivéve a gyerekszülést, illetve hatalmuk sincs olyan dolgok felett, amelyeket egy átlag férfi is könnyedén tud kontrollálni: A gyerek nem fogad szót, a kutya nem hallgat rá, az autó nem arra megy amerre akarja, nem nyílik a csap, stb. Magasabb szintű dolgokról ne is beszéljünk (tudomány, technika, művészetek), de még főzésben is jobbak a férfiak, ha kicsit is akarják. Ennek a frusztrációnak a következményei pedig itt is láthatók, ti négy balfaszok is éppen a férfiak elnyomásáról értekeztek.
Számtalan férfigyűlölő “nő”szervezet létezik, nem egy a férfiak kiírtását akarja, ezzel szemben nem hiszem, hogy lenne olyan férfiszervezet, amelyik a nők kiírtását tűzné a zászlajára. Miért, mert a férfiaknak nics kissebbségi komplexusból eredő frusztrációjuk a nők miatt (legfeljebb idegesítik őket, ha túl sok baromságot picsognak), tisztában vannak a nők képességeivel és korlátaival.
Ezért is van, hogy ezek a nyomorult selejtek (feministák, elempéisták, volt kommunisták, stb) szeretik összemosni a családon belüli erőszakot a feleséggel szembeni erőszakkal. Mint tudjuk, a feleséggel szemben 100%-ban a férj követi el az erőszakot. A gyerekekkel szemben viszont szerintem (tapasztalataim szerint) a nők előbb lesznek erőszakosak, előbb “jár el a kezük is”, gyakran hosszú ideig terrorizálják a gyerekeket. Ez pedig az előbb említett frusztrációból ered.
És akkor nem beszéltünk a férfiakkal szembeni, általában nem fizikai bántalmazásból (bár az is előfordul, de azt ugye szégyelni kell meg ki lehet röhögni) eredő nők általi erőszakról.
Ez utóbbit persze elintézik a picsák annyival, hogy ha a férfi kellőképpen intelligens (lenne), akkor könnyedén le tudja (tudná) kezelni. WTF? Kérem a receptet pls!

Naooo
Olvasó
Naooo

8 milliárdból inkább küldjenek minden nőnek egy igényes fakanalat nőnapra.

Gejza
Olvasó
Gejza

+ egy szakácskönyvet. Ez kimaradt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Demeter-Demeter 391 az semmi, egy kis faluban többen laknak.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem fodrászszalon pletykaközpont. HAHAHAHA

Koriander
Olvasó
Koriander

mondjuk ezen a részen én is nevettem, mert tényleg szar a fodràsza …( ekkora kamaz kerék nagyságú hajdonátot meg eleve magas homloknál tupírt, még egy prém gallért kellett volna felvennie és ő lett volna az annakarenina :D)

Naooo
Olvasó
Naooo

– Csak ők jobban állják a sarat.
– Nem állják jobban a sarat.

Hihihi, hát ez egy vicc videó, végig lehet röhögni.

Naooo
Olvasó
Naooo

– Vajon mért van az, hogy helyi politikában önkormányzati szinten, sokkal több nő politizál, sokkal több női önkormányzati képviselő van, női polgármester, alpolgármester, és hogy az országos szint az miért, azt mért nehezebb betölteni.

Mer az önkormányzati iroda a pletykaközpont.

Naooo
Olvasó
Naooo

A LuMPeneknél 50% nő, 50% férfi, ezért beszéltek ennyi badarságot. És haladni akartok tovább ezen az úton, hogy 90% nő és 10% férfi legyen.

gpetersz
Olvasó
gpetersz
“rendkívül korszerű és friss”
Mi ezzel a gond? XD
Koszerű? Sajnos ilyen a korszellem, vagy legalábbis az, amit ránk akarnak nyomni.
Friss? Elég friss? Amenhotep-hez képest biztos, de még az Aranybulla is avittas ehhez képest.
Szóval, ez korrekt, nem hazudott. Ebben.
-
Olvasó
-

Még több migráncs jön, szóval: arabul Balóval.

-
Olvasó
-

A Jobbikos csajszi is adta alá a lovat – az ellenzéki balos pártok már csak ilyenek. :)

Alfőmérnök
Olvasó
Alfőmérnök
Kalman
Újságíró

Gyanús ez a Morvai :-)

orenisi
Olvasó
orenisi

Van egy olyan műsor, ha minden igaz a Dunán, hogyaszonnya “Ridikül”. Szokta valaki nézni?
Na jó, ez csak vicc volt. Szóval ebben az igényes műsorban álltalában 4 HP szokott beszélgetni (picsogni) az egyik HP vezetésével, leginkább mindenféle picsás marhaságról.
Nem túl régen az egyik rész éppen a családon belüli erőszakról szólt (lefordítva: az átlag állat férfi mikor hazamegy részegen a kocsmából rendszeresen megrépázza az egész családot. Csak úgy.). Valamilyen véletlen folytán (egyrészt nem nézek TV-t, ha igen, akkor sem nézem a Dunát, ha igen, akkor sem szoktam csajos műsorokat nézni, ha igen, akkor sem ezt a szart) éppen “elkaptam” és a férfihangos indíttatás miatt elkezdtem nézni. Viszonylag sokáig büntettem magam vele. Volt meghívott “sztár”vendég is, Katus Attila (utólag nem tudom eldönteni, hogy melyik a keresztneve). Ez a fazon szerintem “hót” ratyi (nem véletlen tolja női sportágban).
Szóval hasonlóan mint itt balóval, szépen megbeszélték a szokásos átlag férfit: Hazamegy a barom, agresszív állat minden este a kocsmából ahol verbálisan majd fizikálisan is erőszakot követ el az asszonyon meg a gyerekeken aztán az asszonyon szexuálisan is meg néha a gyerekeken is és ha panaszkodnak akkor meg még jobban megfizikázza őket. A szegény asszony meg a gyerekek a munkahelyen, iskolában, óvodában nem akarnak/mernek panaszkodni, mindegyik leesett a lépcsőn minden nap, meg amúgy is a Béla egy jó ember csak néha idegállapotba kerül és akkor kicsit gyorsabban eljár a keze…
Szóval csak az unalomig ismert sztereotítiákat sütögették, és rohadtul meg voltak magukkal elégedve. Kaktusz szintén hozta Balrog formáját, nagyban helyeselt a “mi csajok tartsunk össze elv alapján”
Két mondat erejéig megemlítették a férfiak elleni erőszakot is, de csak azért, hogy jót nevessenek rajta.
Ezt csak egyfajta programajánlónak írtam, a többi részből is sok hasznos élteviteli tanácsot kaphatunk, hosszú, sötét, téli estékre, ha valaki unatkozna nézze: Riddickül – örökké tartó sötétség.

the hermit
Olvasó

Na akkor, hogy csússzon a reggeli kávé:

http://hvg.hu/kultura/20171125_follinus_anna_szexualis_zaklatas_konyvkiado

Nem tehetek róla, de ezen hangosan röhögtem. Persze, tudtam én, hogy hamarosan ilyen ügyek is megjelennek: a delikvensnek már nincs haszna a kurválkodásból, így aztán hirtelen megvilágosodik. Közben meg kiderül, hogy évekig SZERELMES volt a pasiba.

Naooo
Olvasó
Naooo

És ez tényleg nő? Nem úgy néz ki.