0 megosztás

Hogyan vészeljünk át egy boszorkányüldözést

Az utóbbi években Magyarországon is egyre gyakoribbá váltak az SJW-boszorkányüldözések, és több olyan, főleg idősebb áldozata is volt, akik a lehető legrosszabbul kezelték a dolgot. Mint pl. Kiss László, vagy Marton László. Vagy éppen Ákos, korábban pedig Maksa Zoltán, akinek szerencséje volt, mert egy váratlan esemény miatt kénytelenek voltak leszállni róla. Ezért legfőbb ideje lefordítani és közzétenni Vox Day túlélési útmutatóját:

Az SJW-támadás nyolc állomása:
1. Találni valamit, ami megsérti a narratívájukat
2. Rámutatás és visítás
3. Izolálás és lerohanás
4. Elutasítás és az áldozat szavainak kiforgatása
5. Nyomásgyakorlás, hogy az áldozat megadja magát
6. A megfelelő felsőbb hatalomhoz fordulás (munkáltató, felettes, üzletfél, szponzor, a sajtó, stb.)
7. Koncepciós per
8. Győzelmi ünnep

Az útmutató a továbbiakban bemutatja a megfelelő választ a támadásra. A válasz nyolc pontja nem korrelál a támadás nyolc állomásával.

1. Felismerés.

Ismerd fel a támadást, őrizd meg a nyugalmad és vedd tudomásul, hogy senkit nem érdekel a nyomorod. Meg kell értened, hogy SJW-támadás alatt állsz, el kell fogadnod a tényt, és azt, hogy nem tudod csakúgy leállítani. Ne pánikolj! Ne szaladj másokhoz segítségért, együttérzésért, ne győzködd őket, hogy micsoda elképesztő a vád, és mennyire nem érdemled meg ezt a bánásmódot! Nem érdekli őket. Tényleg nem. Gondolj arra, téged mennyire érdekelt, amikor valaki más került hasonló helyzetbe, hogy milyen keveset tettél te az érdekükben! Pont ennyire érdekli a kollégáidat és ismerőseidet a te nyomorod, és pont ennyit fognak tenni az érdekedben.

Igazából mindegy, hogy miért támadtak meg az SJW-k. Az a fontos, hogy felismerd, hogy támadás alatt állsz, és csak magadra számíthatsz.

2. Ne próbáld meggyőzni őket az igazadról!

A második dolog, amit fel kell ismerned, hogy érvekkel nem fogod tudni tisztázni magad. Sokan összekeverik az SJW-támadás okát és okozatát. Azt gondolják, tényleg azért támadják őket, amit mondtak, vagy tettek. Tévedés. Azért támadnak, ami vagy, és amit jelentesz számukra: fenyegetést a narratívájukra. A legtöbb esetben a megtámadott már régóta útjában volt azoknak, akik lejáratni és kirúgatni akarják, és a konkrét dolog, amivel támadják, pusztán ürügy. És, ha a támadás oka inkább státuszvadászat, mint gondolatbűn-üldözés, annál rosszabb, mert ha a motiváció érdekli őket, nem te, az ellen semmit sem tehetsz.

A legfontosabb megérteni, hogy teljességgel lehetetlen bármiféle kompromisszum, vagy akár értelmes kommunikáció a támadóiddal. Az SJW-k nem mennek bele racionális vitába, mert nem racionálisak, és nem beszélnek őszintén, mert nem hisznek az objektív igazságban. Egyáltalán nem érdekük beszélni veled, megérteni téged, így hát kerülni fognak, és mindent megtesznek, hogy minimalizálják a kommunikációt veled, miközben folyton rólad beszélnek és magyarázzák a szavaid „valódi jelentését” és „alávaló szándékaidat” mindenki másnak.

Megpróbálnak majd izolálni, elvágni minden releváns felettes hatalomtól, a médiától, semleges felektől, hiszen úgy tudják a legjobban beadni a maguk narratíváját, ha te nem szólalhatsz meg. Ezért életbevágó, hogy ne menj bele semmiféle titoktartási, vagy hallgatási megállapodásba, ami befogná a szádat mialatt az SJW „nyomozás” folyik ellened.

3. Ne kérj bocsánatot!

A harmadik fontos dolog, amit észben kell tartanod, ha SJW-támadás alatt állsz, hogy soha ne kérj bocsánatot semmiért. Mégegyszer: soha ne kérj bocsánatot! Ne mondd, hogy sajnálod, ha valakit megbántottál, ne tanúsíts megbánást, ne mondj semmi olyat, ami bocsánatkérésként lenne értelmezhető! Nem lehet eléggé hangsúlyozni: ne kérj bocsánatot!

Az átlagember azért várja el a bocsánatkérést, hogy tudja: bánod, amit tettél, és a jövőben legalábbis próbálkozol nem megismételni. Nem így az SJW-k! Ők azért akarnak rávenni a bocsánatkérésre, mert azzal beismered a vádjaikat. Kicsit olyan ez, mint amikor a rendőrök a kihallgatáson próbálnak beismerést kicsikarni a gyanúsítottból. És, ahogy sajnos a rendőrökkel is van gyakran, az SJW-ket sem igazán érdekli, hogy tényleg elkövetted-e, amivel gyanúsítanak, csak legyen egy beismerő vallomás, ami alapján vádat emelhetnek.

Bevett taktika hogy, miután letámadtak, mindenképpen megpróbálnak rávenni, hogy kérj bocsánatot, és el lesz felejtve a dolog. Ne hagyd magad átverni! Túl gyakran láttam embereket bedőlni ennek, és mindig ugyanaz az eredmény. Az SJW-k egyszerűen csak egy nyilvános beismerésre várnak, ami megerősíti a vádjaikat, emeli a PR-jukat és muníciót ad nekik a lejáratásodhoz és kirúgatásodhoz. Tehát a bocsánatkéréssel nem érsz el semmit, csupán kezükbe adod a fegyvert, amivel elpusztíthatnak.

4. Fogadd el a sorsodat!

Könnyebb pszichésen átvészelni a boszorkányüldözést, ha már az elején megbarátkozol a gondolattal, hogy valószínűleg el fogod veszíteni az állásodat és ki fognak zárni a közösségből, szakmai szervezetből, amelynek tagja vagy. Ne feledd, ha az SJW-k nem lennének biztosak benne, hogy ki tudnak túrni, nem is indítottak volna támadást ellened. Azokra vadásznak, akiket sebezhetőnek látnak. Ha át is vészeled a támadást, a hírneved aligha marad besározatlan.

Készülj fel, hogy csalódni fogsz sokakban, akiket a barátodnak hiszel. De ne haragudj rájuk, ne hagyd, hogy az SJW-k iránt érzett jogos dühöd rájuk terelődjön! Talán csalódást okoztak a gyávaságukkal, de nem ők a te legfőbb problémád, hiszen nem ők hoztak téged ebbe a kellemetlen helyzetbe, nem ők az ellenségeid. Ne rajtuk töltsd ki a mérged! Tartogasd azt az SJW-knek!

sjw5. Dokumentáld minden szavukat, minden tettüket!

A legtöbb esetben az SJW tisztogatások kisebb-nagyobb mértékben áthágják az adott szervezet szabályait. Te talán nem vagy szakértő, de akik követik az eseményeket, azok között biztosan lesz. Dokumentálj és hozz nyilvánosságra minden lépést, minden velük folytatott kommunikációt! Ők mindent megtesznek, hogy a tevékenységük rejtve maradjon, hogy elkerüljék a kritikát, és, a különösen arcpirító eseteknél, a gúnyt. A nyilvánosság bevonásával mások is láthatják, milyenek is a támadóid valójában. Ez még valószínűleg nem ment meg, de mindenképpen javítja a helyzetedet, és segíthet megelőzni újabb támadásokat, ellened, vagy mások ellen.

Semmiképp se menj bele olyan egyességbe, amely meggátolná az összegyűjtött anyagaid nyilvánosságra hozatalát, és ezzel lehetővé tenné az SJW-k számára a történtek egyoldalú tálalását. Az SJW taktika része a titkolózás, ezért, ha megtudják, hogy dokumentáltad a lépéseiket, mindenképpen meg akarják akadályozni az információ nyilvánosságra hozatalát.

6. Ne mondj le önként!

Tartsd észben, hogy a legfőbb céljuk nem az, hogy kirúgjanak, hanem, hogy elérjék, hogy magadtól lemondj a tisztségeidről, illetve felmondj a munkahelyeden. Így ők nem mocskolják be a kezüket, mondhatják, hogy saját akaratodból távozol, nem az ő hibájuk. Gyakran felfogadnak mérsékeltebb szövetségeseket, hogy ők győzködjenek, hogy nem maradhatsz az intézménynél. A konfliktuskerülési vágyadra apellálnak majd, valamint az intézmény jólétére, és hosszan beszélnek a békés távozás fontosságáról. Ne dőlj be ennek! Ne végezd el helyettük a piszkos munkát! Vállalják csak a felelősséget a kirúgásodért, annak beláthatatlan hosszútávú következményeivel együtt!

Bármennyire is rosszul áll a szénád, a kimenetel mindig kétséges, amíg fel nem mondasz. Mindaddig van esélyed a győzelemre, amíg ki nem lépsz, és, ami még fontosabb, ha nem lépsz ki, időt nyersz új munkahely után nézni, amíg ki tudnak rakni. Tekintettel arra, hogy ennek ideje többnyire nem is hetekben, hanem inkább hónapokban mérhető, az esélyeid, hogy ne maradj állás nélkül, lényegesen javulnak.

Tehát ne mondj fel! Semmi előnyöd nem származik belőle. Ahogy a bocsánatkérés, ez is csak ront a helyzeteden, bármit is ígérnek az SJW-k. Biztosítanak felőle, hogy az lesz mindenkinek a legjobb, ha szép csendben felmondasz és távozol, hogy ez a legjobb az intézménynek, amelyhez eddigi hozzájárulásaidat nagyra értékelik, és egy utolsó szívesség, amit tehetsz, hogy nem rendezel kényelmetlen jelenetet. Megígérik, hogy, ha felmondasz, gyorsan és csendben magad mögött tudhatod ezt az epizódot – aztán amint kiléptél értesítik a médiát, szétküldenek egy nyilatkozatot az egész intézményben, és lobogtatják a skalpodat, mint győzelmi zászlót. Ezt azért teszik, mert az egyik fő céljuk fenntartani az ellenállhatatlan hatalmuk és elkerülhetetlen győzelmük látszatát, tehát hirdetniük kell minden győzelmet, hogy megfélemlítsék a többi potenciális gondolatbűnözőt.

Tehát el ne hidd nekik, hogy a felmondásoddal/lemondásoddal véget ér a fájdalom és megaláztatás, mert az SJW-k mindig hazudnak! Történjék bármi, ne mondj le!

7. Vágj vissza!

Akár átvészeled a tisztogatást, akár nem, mindenképpen figyeld meg, ki tartott ki melletted, ki fordult ellened, ki maradt semleges. Az emberek választásában legalább annyiszor fogsz kellemesen csalódni, mint kellemetlenül. Amikor tisztázódott, ki hol áll, a feladat egyszerű: támadd az ellenséged, ahol csak tudod!

Rúgj beléjük amikor csak lehet! Légy olyan mocskos velük szemben, amennyire csak a lelkiismereted engedi! Ásd alá őket, szabotáld őket, járasd le őket! Légy velük a lehető legkegyetlenebb! Ez nem a keresztényi megbocsátás ideje, hiszen ezek az emberek nem bűnbánóak, ők azok, akik el akarnak pusztítani, és nem kímélnék a családodat sem közben. Lehetetlenítsd el őket gondolkodás nélkül!

Az egyetlen szabály, hogy bármit teszel, az ne sértsen törvényt! – Az SJW-k gyakran megpróbálnak erőszakot, vagy fenyegetést kiprovokálni, hogy azután följelenthessenek miatta. Ugyanakkor ők sem immunisak e taktikával szemben. Ha egy SJW a beosztottad, rúgd ki! Ha egy SJW számít rád valamiben, játszd meg az ostobát, ígérd meg, hogy meglesz időre, aztán mulaszd el, és fogadkozz, hogy jövő hétre meglesz!

Az „élni és élni hagyni” szabályai itt nem léteznek. Minél inkább megzavarod munkájukat és a napi rutinjukat, annál nehezebb lesz nekik elbánni veled. Ha már távozni készülsz – ha megfogadtad a korábbi tanácsot, ekkorra már kell, hogy legyen egy biztos állás, ahova mehetsz – hagyj kárt magad után! Okozz olyan zavart, hogy hetekbe, vagy akár hónapokba kerüljön helyreállítani a kárt, amit a letámadásoddal okoztak maguknak.

Túl durvának hangzik mindez? Talán azért, mert neked még nem próbálták szánt szándékkal tönkretenni a karrieredet. Figyelemre méltó, hogy megváltozik az ember véleménye a fair play-ről, ha látja, mire képesek az SJW-k.

8. Ne kezdeményezz, de üss vissza!

Ha az eredeti konfliktus véget is ért, az SJW-k nem fognak békén hagyni, amíg fenyegetést látnak benned és sérülékenynek gondolnak. Tehát légy felkészülve a további védekezésre, amíg fel nem fogják, hogy nem győzhetnek le, és jobb, ha békén hagynak. Szerencsére az SJW-k többnyire érzékenyek, gyávák és depresszióra hajlamosak, ezért nem olyan nehéz demoralizálni őket, mint hinnéd. Továbbra is gyűlölni fognak, de, ha többször kemény és határozott ellenállásba ütköznek, jobbnak látják könnyebb célpont után nézni.

Jutalmazd meg azon ellenségeidet, akik úgy döntenek, hogy békén hagynak, azzal, hogy te is békén hagyod őket. Válaszolj azon ellenségeidnek, akik továbbra is támadnak, még durvább ellentámadással.

És ne feledd: bármit is tesznek, nem érinthetik meg az elmédet, nem érinthetik meg a szívedet, nem érinthetik meg a lelkedet!

Post Author: Frolich Janos

f Facebook
0 megosztás


76
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
66 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
ulomenenHypocritSlayerFoxtrott28Naoooxcsakx Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
orenisi
Olvasó
orenisi

Michael Crichton – Zaklatás című könyvének előszavát olvashattuk.

Reszet Elek
Újságíró

Abban a könyvben a főhős ügyvédnőjének van egy jó szövege. Úgy fogalmaz, hogy a munkahelyi zaklatás nem nemi, hanem hatalmi kérdés. Az hogy kevesebb a női elkövető leginkább azért van mert kevesebb nő bír hatalommal és mert a nemi szerepek miatt sok férfi saját szégyene miatt nem is akarja az ilyen esetek jórészét sem közhírré tenni.

Sokan azt nem értik meg, hogy a nők vezetői pozícióba juttatása (nem tisztán női közösségektől eltekintve) önmagában is szembe megy az évszázezredes nemi szerepekkel. Az ilyen esetekben nem is csoda hogy a szervezet fogaskerekei nem tökéletesen illeszkednek, döcögve forognak. Egy férfiasan hierarchizált rendszerbe ilyen módon beengedni nőket meglehetősen problémás dolog, szerintem szinte minden felnőtt munkavállalónak volt már negatív tapasztalata. Az igazság az, hogy a vezetői női kvóták követelése egyebek mellett a nemi szerepek lerombolásának trójai falova is.

orenisi
Olvasó
orenisi

Ha már Rammstein, akkor a Rosenrot után a Die Sonne a ne légy balfasz sorozat kötelező darabja. :)
Valamit tudtak ezek a srácok…

Suum cuique
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró

Honnan szalajtják ezeket?

Hunn
Újságíró

Uraim, ha már itt tartunk, gyakorlati tanácsot szeretnék kérni tőletek. Szerencsére nem boszorkányüldözéssel kapcsolatban, lightosabb és pozitívabb a téma.

Arról lenne szó, hogy van egy harmincas fiatalember, akinek szívén viselem a sorsát. Egy aranyásó csajjal való hosszabb kapcsolat után szakított nemrég, és a beszélgetéseink során tett finom puhatolózásaim segítségével az a benyomás alakult ki bennem, hogy az illető végre megérett a Red Pill-re.

Amikor rákérdeztem, hogy ismeri-e a Red Pill-t, illetve olvassa-e a Manoszférát, arra válasza az volt, hogy: -“Hát az meg mi???”. És itt jönne be az én kérdésem lényege. Szóval mit javasoltok, ilyen esetben melyik fórumokat, blogokat, esetleg konkrét linkeket ajánlanátok első körben egy a téma iránt érdeklődő, de azzal korábban még nem találkozó férfiember figyelmébe mint kezdő, kiindulási pontot ehhez az egészhez?

Reszet Elek
Újságíró

Add neki oda a Nincs többé jófiút! Az kezdésnek teljesen jó. Nem kell ráönteni a dolgokat. Hosszú hónapok alatt kell eljutnia oda, hogy feldolgozza a korábbi kapcsolatait, levonja a megfelelő konzekvenciákat.

Hunn
Újságíró

Add neki oda a Nincs többé jófiút! Az kezdésnek teljesen jó. Nem kell ráönteni a dolgokat. Hosszú hónapok alatt kell eljutnia oda, hogy feldolgozza a korábbi kapcsolatait, levonja a megfelelő konzekvenciákat.

Kiváló ötlet, kedves Reszet Elek, köszönöm. Már csak azért is, mert egy tényleg jóravaló, tehetséges, és normális fiatalemberről van szó, akinek helyén van az esze is. Ebből kifolyólag jó munkája van, amivel magyar viszonylatban jól is keres, mégpedig megérdemelten. Férfitársaságban vagány, tehát a szíve is a helyén van. Kultúrember, aki nem a pénzével villogva csajozik, mondjuk soha nem pörgetné az Audi kulcsát az ujja körül a bárpultnál a diszkóban.

De az a benyomásom és érzésem, hogy a nők esetében a vagányság helyett inkább éppenhogy a megbízható, “provider” oldalát domborítja ki. Mindent megadott a nőjének amit csak tudott, és ez nem volt kevés. Tejben-vajban fürösztötte, eltartotta, emellett minden szeszélyét és hülyeségét elviselte. Minekutána hitetlenkedéssel vegyes megdöbbenéssel kellett konstatálnia, hogy mindezt egyszerűen nem értékelik. Sőt, azt, hogy mindezért cserébe férfiként néha merészelte megfogalmazni az ő párkapcsolati elvárásait is, melynek része volt a szexualitás is, az maga volt a gonosz patriarchális elnyomás, és a nő pénzen történő megvételére történő aljas kísérlet…

Igen, a “Nincs többé jófiú!” az pont jó lesz, ráadásul ha jól emlékszem, nekem is ez az írás volt anno a belépő a nyúl üregébe, a legeslegelső Red Pill-es, rádöbbenős olvasmányom! Ezt fogom tehát tenni, akár karácsonyi ajándéknak is ideális ötlet lehet! Mit gondoltok, az eredeti angol nyelvű könyvet érdemesebb-e elolvasni, vagy pedig jó a magyar fordítás is? És hogy melyiket hol érdemes, illetve hol lehet megvenni? (Illetve nem tudtok-e arról, hogy akármelyik verzió elérhető-e ingyenesen az interneten, fel van-e töltve valahova, mondjuk PDF vagy akármilyen egyéb formátumban? Ez esetben nem várnék karácsonyig, hanem azonnal küldeném is neki a linket…)

Livingstone
Olvasó
Livingstone
Hunn
Újságíró
Hunn
Újságíró
Livingstone
Olvasó
Livingstone
ggwp
Olvasó
ggwp

“A fiúk elszakadtak az apjuktól és más jelentős féri példaképektől. Emiat a fériak között
általánosan megszűnt a kapcsolat, és zavaros let a férfi-lét jelentése.
A fiúkat nők nevelték fel. A feladat, hogy a fiúkból férit faragjanak, az anyákra és egy nők
által dominált iskolarendszerre maradt. Emiat a férifak elfogadták, hogy a nők határozzák
meg őket, és a nők elismerésétől függővé váltak.
A radikális feminizmus azt ültete a fériakba, hogy rosszak és/vagy feleslegesek. A radikális
feminizmus üzenetei felerősíteték a férfiak azon hitét, hogy olyanná kell válniuk, amit mások
elvárnak tőlük, ahhoz, hogy szeressék őket és kielégítsék az igényeiket. Sok férfinak ez olyan
tulajdonságok elrejtését jelentete, amik miatt „rossz” férfinak bélyegeznék meg őket.”

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Helló!

Ezt a könyvet én sem ismerem. Nem tudom, mennyire basic, a címe megfogott, nagyon tetszik, de az ajánlóban levő gondolatok javarészt ismertek és a tünetek töredéke ha jellemző rám. Szóval nem tudom, mennyi újat mutathatna nekem.
Ismerem pl a Vilar könyvét (Idomított férfi), továbbá John Alexander: How to become an alpha male c. könyvét. Ezeken felül sok érdemi infót tartalmaz ez a könyv?
Ja, a PUA-t nem szeretem, nem érzem sajátomnak, de az alfahím könyv annál inkább tetszik.

Reszet Elek
Újságíró

Ha ingyen hozzá tudsz jutni olvasd el. Sok tekintetben bevezető de nem árt néha ismételni, megerősíteni. Aki nincs teljesen benne annak furcsa lehet hogy vannak pacákok akik így működnek. A saját hibáinkat nyilván ritkán látjuk szóval nem árt végigvenni a szimptómákat.

Hunn
Újságíró
Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian
xcsakx
Olvasó
xcsakx
Hunn
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Elekhez csatlakozva én is azt mondanám, hogy ne öntsd rá a dolgot (bár velem pont ez történt szóval én ellenpélda vagyok), mert sokkoló és sok lesz neki.

Hanem amikor a ringyója szemétségéről kezd beszélni, akkor meséld el a manoszférás (valódi) magyarázatot nősténye viselkedésére. És, ha fogékony rá akkor megmutathatod neki az erről szóló cikkeket.

Wildschwein
Olvasó
Wildschwein

Ha még aktuális, hadd ajánljak én is pár forrást.

Először is, itt a Férfihangon is voltak nagyon jó írások a Red Pill témában. A kilenc részes “Bevezetés a piros pirulába” sorozat pédául pont olyan, amit keresel. És vannak további alapozó írások is itt, pl. Az alfa özvegy, a Gondolatok a pénz és a nők viszonyáról, a házasság múltja, jelene és jövője 1-2-3.

Magyar nyelven érdemes lehet olvasgatni még a Sorozatrandizó blogot, egy önképző redpilles tapasztalatairól.

Ha a fiatalember tud angolul, akkor olvasgassa a Redditen a The Red Pill subredditet. Naponta találhat rajta tucatnyi új írást, kifejezetten a redpilles önfejlesztésre szánva. És van jó néhány link is a klasszikusokhoz (Heartiste, The Rational Male, Return of Kings stb.)

Ha pedig esetleg németül tud, akkor nézze meg ezeket: Rote Pille Blog, MGTOW Deutsch, Der lange Weg zum ersten Mal (mindegyik a WordPress-en).

Kitartást kívánok a fiatalembernek, nem könnyű út ez, és nem is való mindenkinek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem tudom, hogy ide illik-e , de az egyik díszcelebVVkurva Havas Henriket  “metoozta” .

A dolog pikantériája, hogy ezt először 2012-be tette meg , csak mindenki szart rá.

No most, amire én kíváncsi leszek:

1. Ha igaz, akkor azt mennyire kenik el, a “Tanárúr”, aki napokig verte magát a Sárosdi meg a többi “zaklatás”/”erőszak” ügyében, megússza-e, ha igen, hogyan?

2. Ha kamu, akkor ki tud-e mászni belőle, vagy lőttek neki (is)és büdös páriává válik-e a ballibsioldal számára?

Kóla, popcorn bekészítve:)

 

 

Aldo
Újságíró

Ezeket a VV hulladékokat állatkertbe kéne zárni.

Reszet Elek
Újságíró

Engem inkább az gondolkodtat el, milyenek azok az emberek, akik ezt a hulladékot a társadalomra okádják.

Aldo
Újságíró

Lenne pár ötletem, de sajnos ez a társadalom egy részét is minősíti, hogy igény van rájuk, mert különben sehol se lennének.

Reszet Elek
Újságíró

A rendszerváltás óta folyamatosan romlik a helyzet. Egyre alantasabb dolgokra van szükség hogy megugorják a társadalom magasodó ingerküszöbét.

Balton
Olvasó
Balton

De miért Elek? Nekem nem nőtt az ingerküszöböm,(gondolom neked sem).

Akkor kinek nőtt? A Zembereknek?

Nem lehet hogy immunisak lettünk már a fosra, jöhet orrba szájba?

szerk: nincs itt ingerküszöb változás, azt adnak el amire igény van, ezek szerint erre van igény!

Reszet Elek
Újságíró

Nekem nőtt.

Balton
Olvasó
Balton

Jó neked, engem nettó szétbasz az ideg, az xfaktortól, meg a sztaroktaánccolnak, meg celebstaöbbitől.

Reszet Elek
Újságíró

Nem nézek tévét, kereskedelmit meg pláne nem. Amúgy is csak a természet-, történelem- és technika tárgyú csatornáknak van értelme.

lady
Olvasó
lady

Az ilyen műsorok a fejlett nyugatról szivàrogtak be . Még talàn az első részek nézhetőek voltak de mostanra komplett idiótàkat vàlogatnak. A nézettségért mindent.  De hazai ismert embereink se különbek fő műsoridőben .Nekem bőven elég a bemutató az a pàr màsodperc. De ahogy ismerjük a mindent a nézettségért féle irànyvonalat lesz még rosszabb!

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Én azért ebben szkeptikus vagyok. Oké, abban igazad van, hogy erre van igény, de lenne igény másra is.
Szerintem szimplán csak a kereskedelmi tévés logika ez. Ők miből élnek? A reklámokból. A cégek mikor fizetnek a reklámért? Ha a nézők meg is veszik a terméket. Hiába látják sokan a reklámot, ha olyanok nézik a tévét, akik nem ez alapján döntenek. A tévének azokat a butákat kell megcélozniuk, akik a reklám hatására vásárolnak. És ezek az emberek pont az ilyen műsorokat nézik

Bazinga
Újságíró

Nemrég még azt nyilatkozta a kisasszony (3 hete),hogy “legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki“,utalva ezzel a metoo kampány egyik mögöttes céljára is-a haszonszerzésre.  Milyen érdekes, ezzel egyidőben azt a vágyát is kifejezte,hogy mennyire szeretne visszatérni a képernyőre….

http://www.origo.hu/teve/20171114-a-szexualis-zaklatason-trefalkozott-bauko-eva-tv.html

Nem mondom,hogy nem nézném ki a Tanárúrból,hogy szerette volna kicsit tolni a bringát,de itt és most a média,celeb világ egyik főgecijét vádolták meg,és innen nézve érdekes a téma. Havas ugyanis nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik,nem csak a média és a tömegtájékoztatás alakítóival,hanem a politika krémjével is. Aki ennyi ideje él,mi több,nagyon is jól él a húsosfazékból,az tud egy-két dolgot a rendszerről és a szereplőiről, nem hiszem,hogy engedik a dolgot annyira elfajulni. Egzisztenciavesztésig biztos nem.

Off: https://www.youtube.com/watch?v=jdn6LazUSWE

Ez egy nagyon jó videó arról,hogyan kell összezavarni néhány felvonuló feministát egy egyszerű kérdéssel. A végét is érdemes megnézni,majdnem meglincselik szerencsétlen férfi operatőrt :D

Balton
Olvasó
Balton

Az OFF-odhoz: lesz most a svédeknél ez a tisztán női zenei fesztivál, ahova nem engednek be férfiakat. Mindenki nő lesz(elvileg), még a technikusok is és a világosítók is(elhisszük hogy ez sikerülni fog nekik).

Szóval mindenki nő, így nem lesz erőszak azt mondják.

Bennem egyetlen kérdés merül csak fel, vajon a biztonsági személyzet is csupa nőből fog állni? Mert ha igen, akkor lehet hogy lesz ott erőszak ha majd valakik be akarnak menni oda. Ha meg nem, akkor meg az annyuk-piccsáját…

Reszet Elek
Újságíró

Majd küldenek rendőrnőket is hogy megvédjék a női biztonsági személyzetet is…

Szerintem ez majd egy leszbikus fesztivál lesz. A csajok piával meg szexszel szórakoznak, a többségi heteró csajoknak meg fasz is kell az ilyesmihez. Szóval borítékolhatóan nem lesz egy hosszúéletű dolog. A zaklatásokat és nemi erőszakot meg tudjuk hogy túlnyomó többségében újsvédek követik el.

ggwp
Olvasó
ggwp

Biztos vagyok benne, hogy egy tisztán nőkből álló csoportban ugyanúgy, vagy még szadistábban és kegyetlenül előfordulnak ilyen erőszakok és zaklatások.

De ha lesz is ilyen, azonnal el lesz tusolva, természetesen, még ha esetleg komolyabb végkifejlet is lesz.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Sok sikert kívánok a halpiacszagú fesztiválhoz. Komolyan.

De cserébe kérjük vissza a nőmentes helyeket.

Balton
Olvasó
Balton

Tudok többet: bányák, erőművek, öntődék, teherautók fülkéi, útépítés, csatornázási művek. De HR és bérszám nem játszik!

Tudod üvegplafon, csak a napsütötte helyeken van:)

 

ggwp
Olvasó
ggwp

Ez de találó :D

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem is.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ebből nem lesz semmi. Havas akkora ívben leszarja majd a vádakat, hogy csak na. Ennek a nőnek meg nincs semmi hitele még a véresszájú közvélemény szemében sem, úgyhogy kiröhögik a francba a hülye vádjaival, akár van alapja, akár nem. :D
Másik, ezzel kapcsolatosan, hogy bár  a közvélemény hülye, mint a segg és bemondásra ítélkezik, de a dübörgő meeto kampány eléri szépen lassan, hogy magát inflálja el. Így a társadalom szépen lassan nagy ívben leszarja ezeket a gerjedő tag-eket, bár ez nem a legjobb mód, de ha már az ártatlanság vélelmét sikerült lehúznia  klotyón, most az némi kompenzáció, hogy kiég a közvélemény és teljesen közömbös lesz hosszútávon. Megjegyzem ezzel ismét azokat a nőket alázzák porba, akik komoly bűncselekmények áldozatai.

Pillanatragasztó
Olvasó
Pillanatragasztó

Itt is volt cikk, A hulladék Havas az állítólagos saját áldozatszerepével próbált készülni erre a napra. Remélem végleg eltűnik a szemétdomb alján, de ha egy darabig köcsög lehetne a börtönben, annak még jobban örülnék.

Penge
Olvasó
Penge

Ahhoz képest egy hónapja még teljesen más véleményen volt… https://24.hu/szorakozas/2017/11/14/bauko-eva-engem-sajnos-nem-molesztalt-senki/

Akkor még gondoltam, hogy egész normális nő, erre tessék… Gondolom valami SJW felvilágosíthatta, hogy ő segít neki álmai elérésében, de a sikernek ára van…

A végén még kiderül, hogy a nagy zsidóösszeesküvés helyett valójában a feministák állnak már a média nagy része mögött. És reális is lenne, tekintve, hogy a sok ráncos vén kéjenc állandóan modellcsajokkal mulatott… azokat meg nem ejtették a fejükre, megvolt a magukhoz való eszük és kiépítették a háttérben a bástyákat, amikről most tüzet nyitottak azokra, akik korábban felkarolták őket és cserébe a testüket kérték fizetségül.

Dan
Újságíró

Hogyan gondolhattad azt, h egy reality-ben szereplő egyén normális??? :)

(egy-egy kivétel akadhat, de csak olyanok, akik már előtte is ismertek voltak és nem ettől várták a megváltást)

Penge
Olvasó
Penge

Ha kellően exhibicionista az ember és egyébként semmiben sem kiemelkedő (most ezt ki lehet forgatni, de nem úgy értem, hogy tehetségtelen Taigetosz pozitív, csak éppen átlagos szürke ember), akkor ennél jobb lehetősége nem igazán van a kitörésre.

Szóval nagyon is normális a többség, csak szerepet játszik. Főleg az utóbbi szériákban vált ez szokássá, mikor is a szerkesztők már nem is merik a véletlenre bízni kicsit sem, így a beszavazó showk is elmaradtak, úgy válogatják össze a 40-50 ezer jelentkezőből azt a 12(?) embert, aki végül beköltözhet. Ahogy ezzel együtt az is mostanság vált szokássá, hogy leginkább olyan emberek kerülnek be, akiknek már van valamilyen médiás múltja. És itt most nem a “kötelező” pornós lányról van szó, hanem akár egy 5 évvel ezelőtti Legyen ön is Milliomos játék, akár egy Mónika Show-s szereplés, akár egy már a kezdetekkor elbukott Csillag Születik, de valamilyen múltja a 70-80%-uknak van.

A rendszerváltás után kezdetben kaotikus médiabirodalom, ami össze-vissza kapkodott, hogy behozzon mindent, ami nyugati és főleg amerikai, az mostanában kezdi felvenni azt a népnevelő funkcióját, aminek az eredetéről lehet vitatkozni, de egy a lényeg: vétek nem kihasználni a benne rejlő potenciált (akár jóra, akár rosszra, ami mindkettő relatív ugyebár), hiszen napjaink 21. századi embertömege ennél jobban semmit nem követ, ennél jobban semminek nem akar megfelelni. Isten már elavult, a társadalmi normák és az erkölcs uncsi, a törvény pedig totalitárius diktatúra nélkül (amit igazán senki nem akar, még a keményvonalasok is csak akkor, ha ők az egyenlőbbek közé tartoznának) nem betartható igazán és divat is áthágni (úgy, hogy nem kapnak el). De a média egyszerre “értéket” teremt és vezet(i a birkákat).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No, (apaaaaaa!!!!:) elkezdődött a szarcunami, izgatottan várom , hogy akasztják-e a hóhért, hóhér-e, vagy csak csak ő is rábaszott a metooo-s faszságra???

http://www.origo.hu/itthon/20171205-elfogadhatatlannak-es-pokhendinek-tartjak-havas-henrik-reakciojat-zaklatasos-vadra.html

 

herceg
Olvasó
herceg

Most azt hiszem az derül ki, mi történik, ha valaki nem dől be a cselnek, azaz nem áll neki bocsánatot kérni.

(Ha ártatlan, ez a megfelelő reakció, kérdés, hogy megvédi-e)

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Eszkalálódnak a dolgok:)

Újabb “emlékező”:

http://www.origo.hu/itthon/20171208-molnar-aniko-azt-allitja-hogy-havas-henrik-szexualisan-zaklatta.html

No meg Vágó DK-s) István Nyuszijára is ráhajtott a Tanárúr:

http://www.storyonline.hu/hirek/magyar/28775/

Puzsér is beszáll:)

http://www.life.hu/sztarok/20171208-ez-puzser-velemenye-a-havas-henrik-kontra-bauko-eva-ugyrol.html

Úristen, hogy mil lesz ebből?:)

Összezárnak majd a libsik, vagy Havas megy a levesbe?

 

 

Kalman
Újságíró

Csak a címet meg az első bekezdést olvastam, igazából a balos köcsögök belügyeit még olvasgatni is hányinger. De jól mutatja, hogy elvek mentén cselekszik a jajjdeművelt “Vágó úr” is:

https://888.hu/article-politikai-okokbol-nem-iteli-el-vago-istvan-a-zaklato-havast

“bár például nekem is volna mit Havas szemére hánynom, én sem teszem. Mert amit itt a fideszmédia művel, az egy hányinger.”

Most akkor mi van? Aki hallgat a zaklatásról, és nem áll ki a hercegnők mellett, az mégse cinkos?

Sajnálom a lánglelkű balos fiatalokat, nagyon nehéz lehet kihámozniuk, hogy mi a követendő példa.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Update:

http://www.origo.hu/itthon/20171212-havas-henrik-zaklatas-gorog-zita.html

És ez sem mostani, hanem több éves “tapogatás”-ról szól.

Külön érdekes, hogy akkor élő adásban lement:

https://supertv2.hu/musoraink/hal_a_tortan/6153_havas_henrik_fogdosta_gorog_zita_combjat.html

és senki, még csak fel sem szisszent:)

Szerintem már baszhatja a “tanárúr”, ebből már nem jön ki jól, ha egyáltalán kijön, no meg a fejlemények tükrében különösen pikánssá vált a Havasos-#metoo…….

 

Naooo
Olvasó
Naooo

“a nyíltan antiszemita pártot”

Zsorigóék le vannak maradva egy évtizeddel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Naooo
Olvasó
Naooo

Szerelmes vagy havasba?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja:), Élvezem a médiageci kálváriáját, ilyen gonosz vagyok:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez nem gonoszság, ez már rajongás.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én ilyen gonosz rajongó/ rajongó gonosz vagyok:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Balliberálisok (még a Nane meg a többi feminácik is) összezárnak, jó buli lesz:)

http://www.origo.hu/itthon/20171213-havas-ugy-reakciok.html

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kezd megbomolni a ballibsi “szövet”:)

http://www.origo.hu/itthon/20171214-schilling-arpad-havas-henrik-allat.html

Azért picit megnyugtató, hogy (még) nem tartunk ott,  ahol Ámérika:

https://24.hu/belfold/2017/12/14/alig-hallottak-az-emberek-a-metoo-kampanyrol/

Kalman
Újságíró

Hú, ez a Schilling mekkora féreg :-). Persze a Havast is utálom, de ha össze kell hasonlítani őket, akkor egy fokkal kevésbé.

“Schilling egyébként úgy véli, Havas arroganciája nem felvett karakter, hanem ilyen a valódi arca.”

Ki fog derülni, hogy arrogánsnak lenni bűn.

“Havast nem fogja senki sajnálni, senki nem fog érte könnyeket hullatni,”

Úgyhogy nyugodtan megvádolhatja akárki, szabad préda lett.

“ha már a munkáltatója, az ATV is felfüggeszti, akkor ők is azt érzik, hogy van igazság az elhangzott történetek mögött”

Érzik. Érzések alapján akár halálra is lehetne ítélni, ugye?

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek, amúgy meg az egész Havasos metoo-zás az én szempontomból win-win:), bármi lesz is a vége, mert ha kimossa magát(amit kurvára kétlek), akkor kapunk egy “receptet”, hogy hogy lehet az “elégedetlen ribancokat”  “pofánbaszni”, ha meg nem, akkor meg a “forradalom felfalja a gyermekeit” és a következő metoos szarságot óvatosabban fogják indítani…., kilendül az inga aztán visszatérve pofánbassza az arra érdemeseket:)

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Sztem havas Henró 1. tagadni fog, 2. alapvetően leszarja, 3. nem kér semmiért bocsánatot és ennek folyománya, hogy lecseng a dolog idővel. 5. Utána majd jól visszaperel.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Asszem itt van vége és igazán ennek volt 90+%-os valószínűsége:

 

http://www.origo.hu/itthon/20171218-havas-henrik-az-atv-n-is-zaklathatott.html

Aldo
Újságíró

Pofán baszhatná már őket.

“Sztem havas Henró 1. tagadni fog, 2. alapvetően leszarja, 3. nem kér semmiért bocsánatot és ennek folyománya, hogy lecseng a dolog idővel. 5. Utána majd jól visszaperel.”

6. Ír egy könyvet

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Aldo
Újságíró

Ártatlanság vélelme, igaz?

Baal
Olvasó
Baal
T_T
Olvasó
T_T

Okosabb lenne, ha Havas feljelentené azt a ribit.

T_T
Olvasó
T_T

Csak azt nem értem, hogy a megvádolt férfiak miért nem tesznek feljelentést rágalmazás és/vagy becsületsértés miatt? Legalább ezzel hitelteleníthetnék az agymosott plebs előtt a vádakat. Most például Havasra szálltak rá, csak mert szimpatizált a Jobbikkal. Havas persze egy okoskodó köcsög, de a szexuális zaklatás vádja szerintem azért durva. (Túl jó az időzítés, hogy el lehessen hinni).

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Sárosdi Lilla

Szerintem ha egy férfi tett volna ilyet már rég keresztre feszítették volna és lelötték volna hekyben, de mivel egy nő tette és még zaklatták is ezért elnézik neki!

https://zoom.hu/hir/2017/12/17/sokkolo-keppel-kivan-boldog-karacsonyt-orban-viktornak-schilling-arpad-es-sarosdi-lilla/

 

Aldo
Újságíró

Ki ez már megint? Amúgy meg Hitler nem balra fésülte a haját?

Naooo
Olvasó
Naooo

Olyan biztos, hogy zaklatták?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Sorry! Elfelejtettem idézőjelbe tenni a zaklatást! :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak mer rusnyákat minek zaklatnának.

xcsakx
Olvasó
xcsakx
xcsakx
Olvasó
xcsakx
ulomenen
Olvasó

Demeter Szilárd bocsánatkérése kapcsán ez a cikk ugrott be egyből.