Férfihang.hu
134 megosztás

#itoo – Mert büszke vagyok arra, hogy férfiként viselkedek

A Férfihang már máskor is közölt olvasói levelet, azokban az esetekben, amikor úgy gondoltuk, valami nagyon fontos dologról esik szó benne. Az alábbi olvasói levél után is ezt éreztük. A levélben leírtak fényében bizony mi is látjuk az olvasó által felvetett #itoo-kampány létjogosultságát. Tehát pártoljuk a levélíró kezdeményezését, és itt az oldalon helyt adunk azoknak a leveleknek, amelyek megmutatják, miként követünk el rendszeresen „szexuális zaklatást” a feminista normatíva szerint, miként lehetne szinte minden férfit szexuális ragadozónak bélyegezni, akinek van szexuális élete. És akkor jöjjön a levél!

Kedves Szerkesztők!

Már régóta tervezem, hogy írok nektek arról a témáról, hogy mit is lehetne tenni az ellen, hogy a #metoo-kampány teljesen tönkretegye a férfi-nő viszonyt és totálisan felszámolja a társadalmi bizalmat. Legelőször Richter András cikkében olvastam egy olyan gondolatot, amelyet talán a szerző nem is vett teljesen komolyan. A „zaklatásnak” hazudott élménybeszámolókról a szerző ezt írta: „Ha alaposan megvizsgáljuk ezeket az írásokat, sokszor magunkra ismerhetünk. Akár el is indíthatnánk az #itoo kampányt, hiszen a részletezett „zaklatásokat” már mind elkövettük.”

És valóban. Hogyan reagált Donald Trump, amikor megvádolták azzal, hogy nőket zaklatott? Lepergett róla, mert felvállalta, hogy valóban férfi volt.  Hogy a nőket szerinte bizony „a pinájuknál fogva kell megragadni” és ő soha nem tétovázott például a bárokban, amikor lehetősége adódott az asztaltársaságában szórakozó csajok miniszoknyája alá kalandozni a kezével. Ha nem unt volna rá a sajtó, akkor talán még ma is lehetne sorolni a listát, akikkel gátlástalanul kikezdett. Na és? A kezdeményezés joga a miénk. És nem tűrhetjük, hogy ebben a jogunkban korlátozzanak minket. Pont ebben rejlik a #metoo-kampány ellenszere is: fel kell vállalnunk, hogy igenis próbálkoztunk rámenősen a nőknél, és büszkék vagyunk arra, hogy merünk férfiként viselkedni az adott helyzetben. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, én leszek az első, aki leírja az egyik történetét a sok közül, hogyan próbálkoztam egy nőnél oly módon, ahogy azt a mai #metoo-zók már régen halálos bűnként emlegetnék. Íme!

Négy éve történt, amikor egy céges buli után még elmentem két kollégámmal egy kocsmába, hogy megigyunk egy sört. Mi tagadás: valóban többet ittunk egy kicsit a kelleténél. Amikor elköszöntünk, ráébredtem, hogy még sokára jön az éjszakai buszom. Ekkor jutott eszembe az a nő, akivel nem túl rég ismerkedtem meg egy budapesti könyvfesztiválon és pont azon a környéken lakott tudomásom szerint. Szóval felhívtam és arra kértem, találkozzunk, fussunk össze, beszélgessünk egy kicsit. Timi – így hívták a lányt – az elején arra hivatkozott, hogy már késő van, máskor is tudunk találkozni. Én azonban bedobtam, hogy most szeretném látni, nem kell kiskosztümben jönnie. Nagy nehezen igent mondott, de leszögezte, hogy csak tíz percig ér rá, tovább nem. Szóval elindultam arra a címre, amit megadott. Mikor megérkeztem a lakásához, újra felhívtam telefonon, mire azt mondta, hogy lejön. Mivel eddig semmi nem volt köztünk, ezt teljesen természetesnek vettem, így nem is erősködtem. Odalenn persze a leheletemből és a jókedvemből azonnal érezte, hogy ittam, de ezt nem is tagadtam.

Negyed óra vidám beszélgetés után éreztem, hogy ideje lenne a tettek mezejére lépni, szóval közeledni próbáltam hozzá, de talán kicsit sok is lehetett ez a negyedóra várakozás és már nyugalomba ringatta őt, szóval láttam a tekintetén, hogy borzalmasan meglepte őt, amikor közelebb léptem és azt mondtam, hogy kezd hűvös lenni az éjszaka, igazán közelebb jöhetne megmelegíteni. Visszahőkölt, eltolt magától. (Hahó! #metoo-sok! Figyelem!). Azt mondta, így ne is közelítsek hozzá, jobb lett volna, ha nem iszom és úgy találkozunk. Mire azt válaszoltam: nem tudtam, hogy ma találkozni fogunk, ha tudtam volna, nyilván nem iszom, de most már itt vagyunk. Majd ismét közeledtem, de Timi újra kitért és megkérdezte, más lányokra is ennyire rámenősen nyomulok? Egyből kivágtam, hogy természetesen. Nevetett rajta, de kijelentette, hogy ezzel nála ne is próbálkozzak, mert ő nem az a típus. Ha valaha is elhittem volna, hogy a nőknél a nem az tényleg nemet jelent, akkor szerintem szűzen halnék meg, szóval egy perc múlva már újra a derekán volt a kezem. Elfelejtett ellenállni, szóval az eddig meglévő féllépésnyi távolságot  is leküzdve benyomultam az intim szférájába és határozottan szájon is csókoltam. Valami olyasmit mondott, hogy „Mmm. Ne csináld már! Egyébként is megláthatnak a szomszédok!”

kiss-01

Csak nevettem egyet és magamhoz húztam. Eltartott egy ideig a huzavona, birkózás, de pár perc múlva már óvatosan visszacsókolt, még később már azt is lihegve tűrte, hogy vad csókok közepette a kapualj falához szorítsam és a pulóvere alatt a melleit simogassam. Csak akkor kezdett újra tiltakozni, amikor arcátlanul már a farmerját kezdtem gombolgatni. Egyszerre volt ijedtség és határtalan szexuális izgalom a tekintetében. Ekkor vetett véget a történetnek, mondván, hogy a tíz percből így is több mint fél óra lett, és egyébként is milyen rámenős vagyok. Talán lehet valami igazság ebben, mert minden percét élveztem annak a szelíd erőszaknak, amivel apránként leépítettem az ellenállását. Egy utolsó hosszú és vad csókkal búcsúztam tőle. Később újabb és újabb találkozások következtek, mozi, házibuli, ahonnan egyenes út vezetett egy szép és teljes párkapcsolathoz. Később, amikor szóba került ez a találkozásunk, Timi sokszor élete legizgalmasabb, legromantikusabb randijának nevezte ezt és azt mondta, ő volt a legboldogabb, hogy végre egy igazi férfivel találkozott. A tanulság nagyon egyszerű: a „nem”, az sokszor igent jelent!

Mindezt nem azért írtam le, hogy dicsekedjek. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok férfinak vannak hasonló történetei. Egy férfi csak úgy érheti el az ismerkedésben, a partnerkapcsolatban a célját, ha határozott, magabiztos és képes kockáztatni. Tehát azt üzenem mindenkinek egyenesen és büszkén: igen, én is bepróbálkoztam már rámenősen, szemtelenül nőnél, amit akár „zaklatásnak” is nevezhetnének manapság. Igen: #itoo!

Azt javaslom, mások is bátran adják közre merészebb történeteiket ez alatt a hashtag alatt, hogy láthatóvá váljon, hogy nem vagyunk hajlandóak szégyenkezni, nem vagyunk hajlandóak megrettenni, mert nem teszünk semmi rosszat, csak megéljük természetes szexualitásunkat. Ehhez jogunk van!

Németh Tamás

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
134 megosztás


501
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
27 Egyéni hozzászólás
474 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
52 Hozzászólások szerzői
DarkLordDeadpoolAurelius RespectushercegReactor Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Valer
Olvasó
Valer

Ez a cikk hűen tükrözi a férfiak állaspontját, ha egy nő felkelti az érdeklődésünket nem kezdjük el kiguglizni a randizás 10szabályát, hanem hagyjuk működni a vadászösztönt, ösztönösen tesszük a dolgunk és közben nem kérünk bocsánatot egy őszinte közeledés miatt. A nők jobbik fele is pontosan egy határozott férfit keres, ezt várja el, aki nem így gondolja, az hazudik. Szinte az összes női portál naponta ontja, hogy a nők igazi férfira vágynak…ehhez képest amikor egy igazi férfi bepróbálkozik rögtön erőszaktevővé avanzsálódik, elnézést javítom: “szexuális ragadozó” :D . A nők szerint az igazi férfi határozott, tudja mit akar, nem fél kezdeményezni, erős, bátor, ez a vélemény a történelmünk során nem változott, most mégis ezeket a férfiakat, tulajdonképpen a nők vágyálmát feszítik keresztre. Ha a jövőbe tekintünk és ezek a férfiak nem mernének férfiként viselkedni, már hallom is a sipákolást, hogy hol vannak az igazi férfiak. A kör itt be is zárul.

A mostani botrányos zaklatásokat próbáljuk majmolni Amerikától, mondhatnánk 2017 a zaklatások éve lett…ezzel ellehetetlenítve lassan a randizást, jó lenne, ha kinyílnának végre a szemek…szóval # itoo

DennisVT
Újságíró

A nők szerint az igazi férfi határozott, tudja mit akar, nem fél kezdeményezni, erős, bátor, ez a vélemény a történelmünk során nem változott

Na igen, de szerintük az igazi férfi vonzó is. Szóval, amikor ezt egy olyan pasi próbálja előadni, aki nem vonzó az adott nő szemében, akkor metoo. Ha tetszik neki a pasi, akkor “élete legizgalmasabb, legromantikusabb randija”.

Szóval attól még hogy határozott valaki, tudja mit akar, nem fél kezdeményezni, erős bátor stb stb, még nem lesz igazi férfi. Ez csak szükséges de nem elégséges feltétel.

Aldo
Újságíró

Mostanában az élete legizgalmasabb, legromantikusabb randija is könnyen átalakulhat szexuális zaklatássá akár évek múlva is, mert most ez annyira divatos lett.

Alter Ego
Szerkesztő

Azért ha valakivel másodszor is randiznak vagy nem hagyják egyből faképnél, akkor az legyen benne biztos, hogy van annyira vonzó, hogy megérje a szórakozást avagy a kísérletezést a nő számára.

Valer
Olvasó
Valer

dennis# Ez igaz, a zaklatásos mizéria is összevonható ezzel, ha azt nézzük, hogy a zaklató vonzó számukra, akkor máris nem beszélnek zaklatásról, hanem ismerkedésről, próbálkozásról, ha nem vonzó, vagy a felsorolt tulajdonságok hiányoznak belőle, rögtön negatív a megítélés, ez sem új-keletű, csak most erősebb a megbélyegzése, sőt… Én azzal értek egyet, hogy próbálkozni kell, nyilván vagy sikerül vagy nem, de legalább az ember tett egy próbát :D a tapasztalás fontos, ezt azért írom, mert rengeteg ember a médiában megjelenő történtek (“történetek”) miatt kevésbé mer meglépni egy kezdeményezést, de akit nem ragadott el a metoo szelleme legyen az nő/férfi, azoknak érdemes próbálkozniuk és végre a nő-férfi kapcsolatot kellene helyes irányba terelni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ezt mindig akkora bűnnek állítjátok be, hogy a nők a vonzó férfiakat keresik. Rusnya ember ne tapizzon. Hogy ő nincs tisztában önmagával, és benyalja azt, hogy csak hajtani kell, mert bárkiből lehet alfa, aztán kapja a pofonokat, ne csodálkozzon. Ez az egyéjszakásokra vonatkozik természetesen, mert a tapló alfa nem alfa már másnap, ez meg a másik tévhit. Meg lehet nézni, csak milyen csajokat tudnak azok is maguk mellett tartani hosszútávon. :)

Aldo
Újságíró

“Ezt mindig akkora bűnnek állítjátok be, hogy a nők a vonzó férfiakat keresik.”
Ti ugyanúgy – sőt nagyobb – bűnnek állítjátok be, ha egy férfi vonzót nőt keres. Ilyen esetben mindig jön az “add már lejjebb az igényeidet”, a “mit akarsz te egy ilyen nőtőt” és társai szöveget. Furcsa mód egy súlyosan előnytelen külsejű és személyiségű csajnak sose mondanak ilyet. Éppen ellenkezőleg és a végén sikerül ebből is egy férfihibáztató hisztit kreálni.

“Rusnya ember ne tapizzon. Hogy ő nincs tisztában önmagával, és benyalja azt, hogy csak hajtani kell, mert bárkiből lehet alfa, aztán kapja a pofonokat, ne csodálkozzon.”
Akkor csak a szerinted vonzónak ítélt ember tapizzon? Ha elég vonzó vagy elég gazdag, akkor az már próbálkozás és nem zaklatás? De ugyanez vonatkozik az elhízott és/vagy rusnya nőkre is, akik sok esetben sokkal nyomulósabbak, pofátlanabbak és felszínesebbek, mint a vonzóbb társaik. Bár nem tudom mire fel.

“Ez az egyéjszakásokra vonatkozik természetesen”
Ja, mert hosszútávon már a lóvé felül ír mindent.

“mert a tapló alfa nem alfa már másnap, ez meg a másik tévhit. “
Jaj nem persze, véletlenül sem ettől nedvesedik a bugyi.

“Meg lehet nézni, csak milyen csajokat tudnak azok is maguk mellett tartani hosszútávon. :)”
Na, milyeneket? Jobbakat mit te?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Rokapapa
Újságíró

“Rusnya ember ne tapizzon. Hogy ő nincs tisztában önmagával, és benyalja azt, hogy csak hajtani kell, mert bárkiből lehet alfa, aztán kapja a pofonokat, ne csodálkozzon. Ez az egyéjszakásokra vonatkozik természetesen, mert a tapló alfa nem alfa már másnap, ez meg a másik tévhit. Meg lehet nézni, csak milyen csajokat tudnak azok is maguk mellett tartani hosszútávon. :)”

Rusnya férfi nincs és nem is volt soha csak szegény. Van némi különbség.

Az alfa meg nem tart maga mellett nőket hosszútávra, sőt alig van olyan férfi aki akkor akar “tartós” kapcsolatot mikor válogathat a nők között.

Hunn
Újságíró

DennisVT, azért kell egy férfinak határozottnak lenni, tudnia mit akar, és nem félni kezdeményezni, mert egyik nőnél sem tudhatod biztosra előre, hogy vonzó vagy-e neki, vagy sem. Ha kiderül hogy nem, akkor nem vesztettél semmit, és kihúzott derékkal, egyenes gerinccel mész tovább a következőhöz. De ha az derül ki, hogy igen, akkor élete legizgalmasabb, legromantikusabb randiját adod neki, és imádni fog. Vagyis: biztosra valóban nem lehet menni, viszont mindenképpen megéri.

Egy olyan világban pedig, ahol a férfiak a #metoo miatt már kezdeményezni sem mernek, sőt többet mondok: ha létrejön a feminista genderutópia, ahol bűn egy nőt leszólítani és fizikailag eszkalálni, ott azok a vagány rosszfiúk, akik át merik hágni ezt a szabályt, azok dúskálni fognak a punciban. Mert a nő számára ez azt fogja jelenteni, hogy a srác annyira kívánja őt, hogy még a törvényt is áthágja, a börtönt is vállalja azért, hogy őt, a nőt, megszerezze, és ez bizony garantált puncinedvesedést fog jelenteni. Néha azt kívánom ezért, hogy hozzák is meg ezeket a törvényeket, minél rosszabb annál jobb, ne vacakoljunk. A Red Pill és a PUA megadja a kulcsot a feminizmus legyőzéséhez, parára semmi ok.

Aldo
Újságíró

“vagány rosszfiúk, akik át merik hágni ezt a szabályt, azok dúskálni fognak a punciban.”

Aztán mennek a sittre zaklatásért és ők lesznek a punci.

Rokapapa
Újságíró

Igen ebben igazad van. Bármekkora is a nők lelkesedése idővel a vagány rosszfiú is elveszti a varázsát aztán meg jön a #metoo – akár több év múlva is – és a börtön.

Naooo
Olvasó
Naooo

Majd bekezdeményezi a csajodat valami kamugép, az meg szokás szerint bedől. Sokkal jobb, ha államhatalmilag vannak szétosztva a nők és kész.

Aldo
Újságíró

Először az összerabolt vagyont kell államhatalmilag szétosztani.

Penge
Olvasó
Penge

“Egy olyan világban pedig, ahol a férfiak a #metoo miatt már kezdeményezni sem mernek, sőt többet mondok: ha létrejön a feminista genderutópia, ahol bűn egy nőt leszólítani és fizikailag eszkalálni, ott azok a vagány rosszfiúk, akik át merik hágni ezt a szabályt, azok dúskálni fognak a punciban. Mert a nő számára ez azt fogja jelenteni, hogy a srác annyira kívánja őt, hogy még a törvényt is áthágja, a börtönt is vállalja azért, hogy őt, a nőt, megszerezze, és ez bizony garantált puncinedvesedést fog jelenteni.”

Még mindig kibaszott tény, hogy ha külsőre nem jössz be az adott nőnek, akkor lehetsz az te bármekkora ász, le fog szarni magasról. Ha viszont külsőre bejössz neki, akkor ha bénázol az “aranyos” lesz, ha van barátnőd az “kihívás”, ha komoly kapcsolatban gondolkodsz/szűz vagy az “cuki”, ha dugógép vagy, akkor pedig “majd ő megfog magának”.

A másik véglet amit egy nyálas idézetben le tudok írni “Oroszlánt szelídíteni tudok, nyulat vadítani nem.” – az ilyen Miss Picsák pedig olyan értékrendet vallanak, amik miatt csak kétféle férfi jöhet náluk számításba:
1. Aki szintén ezt az elbaszott értékrendet vallja.
2. Aki kellően gazdag ahhoz, hogy ne sajnáljon alkalmanként 1-1 kurvánál is magasabb összeget kifizetni ahhoz, hogy elhitesse a csajjal: ő is ezt az értékrendet vallja. Amolyan horgászengedély kategória. Ha mindent beleszámolsz (pecabot, damil, csali, stb.) drágább, mintha megvennéd a piacon a halat, de sokan fizetnek az illúzióért, a feelingért.

De továbbra is várom a bizonyítékokat. Attól, hogy a média néha megpróbálkozik azzal, hogy pl. Al Pacino-féle törpékből alfát kreáljon, nem fog sikerülni. Mert kibaszottul csak a belehelyezett szerepében alfa. Ahogy a maga nemében Orbán Viktor is alfa, hiszen ő Magyarország miniszterelnöke. De ettől még mindig kibaszottul az antropológiailag alfa férfiakra fog nedvesedni a bugyi, csak az bizonyos nőknél Ryan Gosling lesz, másoknál Brad Pitt, másoknál Hugh Jackman, megint másoknál Dwayne “The Rock” Johnson és így tovább… Erre mondják a “szépség relatív” dolgot. Valójában csak egyéni preferencia kérdése, de az alfa az alfa.

A PUA pedig egy biznisz. Ugyanaz, mint a ma népszerű pozitív gondolkodás biznisz, ilyen Brian Tracy, Szabó Péter, Oravecz Nóra, stb… Mindegyik kibaszott biznisz.

Majd ha mutatsz egy PUA-t, aki ingyen, sikerdíjért bárkit csajozásra oktat, akkor hiszek neked. Ilyen sosem lesz, mert nincs benne profit.

Viszont zseniális a maga nemében, igazából sajnálom, hogy nem én találtam ki, hiszen adja magát az ötlet. Ki csajozik a legszarabbul? A kockák. Ki az, akinek van 200K-ja PUA tanfolyamra? A pénzesebb kockáknak. Nosza, szervezzünk nekik siófoki tábort meg vigyük ki őket terepre, miután lecseréltük a ruhatárukat (kockásingről meg zokniszandálról valami szalonképesebbre) és a 0-hoz képest már az 1 csaj is eredmény. A számcseréken meg konkrétan már sírtam! Ez mióta eredmény?

the hermit
Olvasó

Kalman
Újságíró

“Mindezt nem azért írtam le, hogy dicsekedjek.” – Pedig úgy tűnt :-). De rendben van, mert van mivel, akkor meg lehet dicsekedni. Csak így tovább!

Aldo
Újságíró

“Egy férfi csak úgy érheti el az ismerkedésben, a partnerkapcsolatban a célját, ha határozott, magabiztos és képes kockáztatni.”

Csak nehogy évek múlva váljon a történetből zaklatás.

Aldo
Újságíró

“Mindezt nem azért írtam le, hogy dicsekedjek. ”

Ja tényleg nem. Amúgy nem lehet, hogy csak álmodtad az egészet, mert annyit ittál és csak ezért nem vagy még előzeteseben?

righeira
Olvasó
righeira

1. Az, hogy lejött Timi az éjszaka közepén, egy friss ismeretség kérésére, akárcsak 10 percre is az érdeklődés jele. Ha nem érdeklődött volna, lerázta volna. Szóval innentől a férfi jó pozícióból indul.

2. A férfi közeledésére adott meglepődés (vagy annak színlelése) az egyik legjobban gyűlölt dolog számomra a világon.  Hogy a fenébe nem fogja fel a nők jelentős része, hogy akarunk tőlük valamit? Az ő szülei rajzolták őt, vagy boltban vették??

3. A közeledésre az egyértelmű “nem” szerintem nem a picsogás, hanem az,  hogy az illető férfit otthagyják. Igen, lányok: dönteni és cselekedni kell, nem azon felháborodni, meg azt számon kérni, hogy a világ nem pont azt adja, amit ti szeretnétek. Ha valaki nem száll ki egy kellemetlen szituációból, mikor megteheti – esetünkben abszolút – akkor magár a vessen. Persze, lehet, hogy az érdeklődés, a figyelem, a  tudat, hogy valakinek kellene Timi, az jó lenne, de csak Timi komfortzónáján belül?

 

DennisVT
Újságíró

Ez kvázi egy kötelező (és kamu) meglepődés ilyenkor.

Ugyanis ha NEM lepődik meg, az azt jelenti, hogy számít erre a közeledésre. Ha pedig számít, akkor nagy valószínűséggel tudta előre, hogy ez lesz, ergo icipicit sarkítva a dolgon: ezért ment bele a találkába.

De ezt rejteni és tagadni kell, hiszen ő nem olyan lány, aki ilyesmit csinál… :)

Reszet Elek
Újságíró

Nem lesz szex de azért a legszexisebb bugyiban megy a randira és leborotválja a lábát is…

DennisVT
Újságíró

Ez is egy része annak a jelenségnek, ahol a nők valójában aktívan keresik azokat a lehetőségeket, azokat a szituációkat, ahol velük csak úgy megtörténhetnek a dolgok.
Nem kezdeményezik magát a dolgot, ők nem OLYAN lányok (haha), de képesek mindent megtenni, hogy végül olyan helyzetbe kerüljenek, ahol “már nem bírnak nemet mondani”.

Amúgy ez a tipikus forgatókönyve a női félrelépésnek.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ezt amúgy én is kiszúrtam már még jóval a red pill meg hasonló olvasmányok előtt, de nem értettem miért csinálják, és itt jön hogy tényleg sok blu pilles baromságot súlykolnak az emberbe és csak les hogy mi va?

Ilyenkor olyan ártatlanok tudnak lenni hogy ha nem vagy tisztába a dolgokkal még be is veszi az férfi hogy ő egyálltalán nem tehet semmiről! :)

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

“a nők valójában aktívan keresik azokat a lehetőségeket, azokat a szituációkat, ahol velük csak úgy megtörténhetnek a dolgok. Nem kezdeményezik magát a dolgot, ők nem OLYAN lányok (haha),”

Ezért különösen veszélyes társadalmi szinten az elbénázott közeledések és a zaklatás összemosása. A klasszikus ismerkedéses esetben mis a pasinak kell megtennie a lépéseket apránként, figyelve a testbeszédet, visekedést, szubkommunikációt, stb.  A csajoknál enyhe túlzással élve az se igaz amit kérdeznek, kevésbé kell a szavakra figyelni, inkább arra, hogy mit tesz, hogy viselkedik. Mondjuk a cikkíró a történetében nagyon puff-neki módon csinálta, ennél inkább lassabban szokás. Persze két lábon járó önellentmondások ezzel az “ő nem olyan lány” szóbeli állítással, miközben lehet, hogy dehogynem olyan, csak elvár még néhány kötelező kört, meg még jónéhány óra együtt töltött időt, eszkalálódást, komfortépítést…

Mindezt azért, hogy utána, a kapcsolatban is folyamatosan shitteszteljen, megsértődjön, érzelmizsaroljon, és ha mindezt lekezelted eléggé alfaként (kb azt jelenti, hogy letojtad magasról mert volt sürgősebb dolgod is, meg ne szarakodjon már veled minden ok nélkül), akkor előálljon azzal a nyaggatással, hogy “mikor veszel már feleségül?” “hogy fogják hívni a gyerekünket?” miközben szó nem volt róla hogy bármelyikünknek ilyen komolyak lennének a szándékai (huszonévesen, életkezdés közben, egzisztencia még minimális, csak jó kilátások) .  És meg se kérdezi hogy én akarom e vagy mit akarok az életemtől, a kérdés is arra a helyzetre vonatkozik, hogy ő már eldöntötte helyettem… Mondom, az se igaz amit kérdeznek... ezért akkor MGTOW lettem inkább.

righeira
Olvasó
righeira

Na, emiatt a képmutatás, megjátszás miatt ellenszenvesek a nők nagyon sokszor számomra. A férfit egyenességre kondícionálják, még el is hisszük, hogy ez méltó hozzánk, ez férfias. Csakhogy ebből a kiindulópontból a női viselkedés manipuláció, sunyiság, öncélú szerepjátszás. Aki így viselkedik, azt SOHA nem fogom egyenrangúnak tekinteni azzal, aki egyenesen – nem udvariatlanul, nem kéretlenül – viselkedik, kommunikál.

Reszet Elek
Újságíró

Ilyen a természetük. Fizikailag gyöngébb mivoltuk miatt mindig manipulálnak, érzelmi kiegyensúlyozatlanságuk okán pedig kiszámíthatatlanul teszik ezt. Persze szolipszizmusuk (amely alapja eredendő evolúciós önzésük) miatt mindezt eltagadják. Ez van.

Dan
Újságíró

righeira,

1., Úgy-úgy! Bár szerintem ezt a cikkíró, bódult tudatállapotában nem elemezte így ki. :)

2., Mert a nőkben benne van a “Slut blocker”. Hogy nem adhatja könnyen magát, mert akkor az már hogy nézne ki. Meg shit-tesztelés is.

3., Nekem is pontosan ez jutott eszembe. Hogy a csajnak végig megvolt a lehetősége, h ha valóban rossz számára a cikkíró nyomulása, akkor egyszerűen otthagyja. Ez azért is fontos momentum, mert a történetnek lehetett volna egy olyan alternatív verziója, amelyben “a részeg fickó letámadja a nőt” (ami függetlenül attól, h a csaj belement a találkába, hiszen utána, élőben megvan a joga ahhoz, h rájöjjön, mégsem akar ettől a férfitől semmit, vagy legalábbis nem ilyen bepiálva). Mindkét esetben működött volna, h otthagyja.

Hunn
Újságíró

2. A férfi közeledésére adott meglepődés (vagy annak színlelése) az egyik legjobban gyűlölt dolog számomra a világon.  Hogy a fenébe nem fogja fel a nők jelentős része, hogy akarunk tőlük valamit? Az ő szülei rajzolták őt, vagy boltban vették??

Belőlem az ilyen típusú “meglepődés” instant gyűlöletet vált ki az adott nő iránt. Ugyanis úgy érzem, mintha ezzel azt jelezné, hogy olyan szinten nem tart férfinak, hogy fel sem merült benne, hogy én egy nőtől akarhatnék bármit is.

Ezzel szemben imádom azokat a csajokat, akik úgy kezelnek, hogy: “Tudom hogy te férfi vagy, én pedig egy jó nő, nyilvánvaló hogy akarsz tőlem valamit, ez teljesen normális és kiváló az ízlésed, de bocsi, nem vagy az esetem”. Az ilyen nők a legjobb fejek a világon. Mert tudnak bánni a férfiakkal.

Naooo
Olvasó
Naooo

“hogy megigyunk egy sört. Mi tagadás: valóban többet ittunk egy kicsit a kelleténél.”

“Odalenn persze a leheletemből és a jókedvemből azonnal érezte, hogy ittam”

De gondolom nem csak sört, mert sörtől csak józanodni meg hugyozni lehet.

Huffnagel Pista
Újságíró

Én az édesapámtól az tanultam, hogy “ha valamilyen (társadalmi) folyamatot nem tudsz megakadályozni, akkor állj az élére”.

Azt gondolom, hogy ez a “kezdeményezzünk mi, mert az olyan Férfias” megközelités már a múltté. Nem tudjuk visszaforgatni az idő kerekét. Meg most komolyan arra várunk, hogy azon a húspiacon adjuk elő a vevőt, ahol a nők, (azaz az “áru”) sokkal több pénz felett rendelkeznek? Miközben bármelyik az “árú” akár évtizedekkel később is betámadhat minket hamis nemi erőszak váddal, és ebbőlm akkor már valószinüleg akár busás anyagi haszna lesz nálunk is, ahogy manapság az Egyesült Államokban?

Nane!!!

Ha csak mindenki egy év cölibátust vállalna, amit arra forditana, hogy kicsit jobban megismerje önmagát, és el tudna azon gondolkodni, hogy tulajdonképpen mit is vár el egy nőtől, és azon, hogy vajon ezek a mai modern emancipált nők képesek-e egyáltalán ennek az elvárásnak megfelelni, akkor egyrészt kézzel fogható pasihiány keletkezne, nyigás, sirás, rivás, másrészt rájönnétek arra, hogy valami olyasvalamit kerestek, amit tőlük már soha nem fogunk megkapni. Se te, se én, se ők se senki.

A jó hir azonban, hogy ha a kapitalizmus farkastörvényeinek megfelelően a kereslet kinálatot szül. Azt mondják, az intelligens, emberszabású szexrobot elterjedéséig még van pár évtizedünk, de szerintem a Férfiak nem is igazán a szexre vágynak. Annál még jó darabig olcsóbb lesz az “analóg”.

A Férfiak szerintem sokkal inkább egy olyan partnerre vágynal, aki (vagy ami) nem csak kizárólag a gyógyithatatlan hypergámiája miatt van velük. Ez meg csak egy app a telón meg a desktopon. Akár ingyenes szoftver, ha elegen vannak azok, akik folyamatosan hajlandóak költeni az extrákra.

Arra akadtam kilyukadni, hogy paradigmaváltásra van szükség a randizás területén. Minél több alternativa fog megjelenni a piacon, a nők annál jobban rá lesznek kényszeritve, hogy maguk kezdeményezzenek.

Ok, randizzatok, de akkor úgy, hogy a csaj utána a tumblin nyigjon, hogy

“Anonymous asked: Szia Mata! Szeretnék egy verset arról, hogy randim volt egy sráccal, de a felénél otthagyott, mert unatkozott. :

koltomata:

kurvára röhögök, bocsánat, így nem megy :DD”

(koltomata felkérésre verset szokott irni, de most nem tudott.  FÉRFI!!!)

 

Naooo
Olvasó
Naooo

A kapitalizmus farkastörvényei szerint, aki olcsóbban gyárt jobbat, azt elpusztítják, mert beleköpött a profitmaximalizálós összeesküvésükbe.

Aldo
Újságíró

Ha mázlija van, akkor csaj felvásárolják.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

A kapitalizmus farkastörvényei szerint, aki olcsóbban gyárt jobbat, az kb. ugyanolyan drágán fogja piacra dobni. :D Mivel a gyártási költségei alacsonyabbak így nagyobbat kaszál! :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem, mert ha ugyanannyiért adja, mint a befutott nevek, akkor elad belőle évente 3 darabot. A felkapott cégek meg nem fogják olcsóbban adni.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Akkor olcsóbban kell adja az új cég, vagy le kell fizessen pár bírálót és újságot, meg ki kell adjon x $$$-t lekrámra…

Aldo
Újságíró

Ha csak mindenki egy év cölibátust vállalna, amit arra forditana, hogy kicsit jobban megismerje önmagát, és el tudna azon gondolkodni, hogy tulajdonképpen mit is vár el egy nőtől, és azon, hogy vajon ezek a mai modern emancipált nők képesek-e egyáltalán ennek az elvárásnak megfelelni, akkor egyrészt kézzel fogható pasihiány keletkezne, nyigás, sirás, rivás, másrészt rájönnétek arra, hogy valami olyasvalamit kerestek, amit tőlük már soha nem fogunk megkapni. Se te, se én, se ők se senki.”

Lehet, hogy néhány férfinál – akik amúgy se tudnak sose dugni – ez jó megoldás, sőt egyfajta önigazolás, amivel áltatják magukat, de a döntő többségnél ez sose fog működni. A rendszeres és minőségi szexuális kapcsolat hozzájárul a testi, lelki és mentális egészséghez. Az egészséghez való jog, alkotmányos alapjog. Én speciel kurvára nem fogok erről a jogomról lemondani csak azért mert egyesek az alapvető vágyaimat, szükségleteimet, sőt a puszta létezésemet is halálos bűnnek akarják feltüntetni.
Arról nem beszélve, hogy mondjuk valaki relative – ez tényleg egyénileg nagyon eltérő – rendszeresen dugott és úgy dönt, hogy akkor most jövő hétfőtől száraz évszak, nem valami spirituális utazáson fog részt venni, mely során megvilágosodik, hanem frusztrált, zaklatott és idegbeteg lesz, az meg nem jó senkinek.

Huffnagel Pista
Újságíró

Amikor 10-ből 8 nő nem képes az orgazmusra, tehát csak és kizárólag az aktus által megszerezhető előnyökért megy bele egy heteroszexuális kapcsolatba, akkor szerintem át kell gondolnunk azt, amit “A rendszeres és minőségi szexuális kapcsolat”-ról gondolunk.

SAMANTHA, A SZEXROBOT, OLYAT IS TUD, AMI SOK VALÓDI NŐNEK NEHEZÉRE ESIK

illetve szintén index cimlap:

Miért színlelik a nők az orgazmust?

A szexrobotok azonban nem a szexuális élménnyel fogják kiszoritani az analóg nőket a húspiacról, mint azt elsőre gondolnánk, hanem azzal, amire a legnagyobb szükség van manapság. A kedveségükkel, az emberségükkel. A számitógép által szimulált illúzió vonzóbb lesz annál, amit ezek a mai, számitó analóg ők kinálni tudnak. Noch dazu ez az illúzió még olcsóbb is lesz, máskülönben nem fog tudni elterjedni.

Szerintem már csak pár év választ el minket attól, hogy az okostelefonokon már elterjedt személyi asszisztnesek, mint mondjuk a Siri, elkezdjenek flörtölni, kacérkodni velünk. Azt meg már guggolva is kibírjuk.

Aldo
Újságíró

Szeretem az ilyen 10-ből 8 féle érvelést, hát még ha készül hozzá egy két színes diagram is. Mivel a szex két emberes játszma, ha valakinek nincs orgazmusa, arról ő is tehet. Nem kizárólag a másiktól kéne elvárni.

Most komolyan, szexrobotokat, akiket nem is megdugni akarnak, hanem dumálni velük? Ha valaki egy ilyen illúzióban akar élni, azzal valami nagyon nincs rendben lelkileg, sem agyilag. Végül is, ha nem tetszik valami, a robotot bármikor át lehet programozni, vagy kikapcsolni. Akinek szexrobot kell, az nem rendelkezik egészséges mentalitással, nem képes konfliktusokat felvállalni, kiállni magáért, normális emberi kapcsolatokat teremteni, hanem egy gombnyomásra akar mindet megoldani: szexet és normális ember kapcsolatokat is. A szomszédokat és a munkatársakat ne cseréljük le robotokra, hiszen ők néha sokkal rosszabbak mint a nők?

gpetersz
Olvasó
gpetersz

A cikkben ráadásul kijön, hogy a “10-ből 8 rendszeresen” az azt jelenti, hogy 64%-al már előfordult, és felénél van rá rendszeresen (nem minden alkalommal) szükség.

Ennyit a velvet-matekról.

Delin
Olvasó
Delin

Azert egy heteroszexualis kapcsolat noi reszrol sem csak az orgazmusrol es a megszerezheto elonyokrol, mint pl penzrol szol…

Ezt a 10bol 8at honnan vetted? En azt olvastam, hogy a nok 11-15%-nak nem volt felnottkoraban sem orgazmusa, talan naluk kijelentheto, hogy fizikalisan nem is kepesek ra. Az hogy valaki egy adott ferfi altal nem jut el orgazmushoz, nem jelenti azt hogy nem is kepes ra…

Hunn
Újságíró

Most komolyan: női szexrobot, ami beszél? Miféle elbaszott koncepció már ez…

Kalman
Újságíró

Pontosan. Elég ha nyőgni tud.

Aldo
Újságíró

Ha megvalósul, tuti lesznek olyan női szexrobotok, akiket prostiként fognak alkalmazni, így muszáj, hogy tudjanak beszélni, hogy az ügyfél tudja mennyi a tarifa. Bár bizonyára megoldható lesz a kártyás fizetés is.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Rés alapból lesz rajtuk, az lesz a leovasó! :)

common man
Olvasó
common man

Aztán a madam fölhígítja a hipót a takarítónő hazaviszi a felét és máris jönnek a szexrobotok által terjesztett nemi betegségek.Javaslatom  még a menstruáló szexrobot ,igényeseknek felárral.Kalandoroknak orgiarobot azt direkt nem fertőtlenítik.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Mintha páran kevernék az orgazmust a hüvelyi orgazmussal… Szerintem 10-15% nál is kevesebb az olyan nő, aki nem tud elélvezni. Alapvetően bizalmi, érzelmi kérdés ez. Nagyon sok nő nehezen, vagy aligha jut el a csúcsra “dugástól”, dehát ez nem olyan nagy baj, annyi módon lehet örömet okozni egymásnak. Egészen más képpen is ki lehet elégíteni egy nőt (vagy férfit), nem csak közösüléssel.
Mi kell a jó szexhez? Érzelmek kellenek hozzá…

Alter Ego
Szerkesztő

Sokkal sokkal több lesz az annál a 10-15 százaléknál. Most nem keresgélek forrásokat, nyugodtan tedd meg magad.

“Mi kell a jó szexhez? Érzelmek kellenek hozzá…”

Hagyjuk már ezt a női félremagyarázást, hazugságot. A jó szexhez csak egy jó partner kell. Azért is “veszélyes” ez a női szöveg, mert a nők egy figyelemre méltó része pont emiatt a téveszme miatt cserélgeti a partnerét: “Ha egyszer nem jó a szex, nincs orgazmusom, akkor biztos nem ő a jó, megfelelő férfi, biztosan nem szeretem eléggé.” – Aztán viszlát Béla, a a saját szexuális probléma felismerése, az ömlengés helyett a szex szexként értelmezése és gyakorlása, és esetleg szexuálterapeuta felkeresése helyett.

Jah, és az anorgazmiások mellé még ott vannak külön problémának a totálfrigidek is: valójában ők sincsenek annyira kevesen.

righeira
Olvasó
righeira

Ilyen is van, olyan is van.

Van aki tényleg csak döngetni tud, az olyat is szeretne, ami ezt tudja: a nem beszélő robotot.

Van aki szex mellett (előtte-utána nem helyette!) szeretné megosztani az életét, élményeit valakivel Egy társat.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem a robotok mellett akartam érvelni (Úgyis értelmetlen lenne, mert még nem létezek megfelelő szexrobotok), hanem amellett, hogy kifejezetten sok nőnek van problémája a szexel.

Tiszta sor, hogy az emberek jelentős része nem csak szexpartnert, hanem társat szeretne, de a szex nem ettől lesz jó.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Ezt mondom évek óta.

Nem ismerek egyetlen olyan nőt sem aki ne hazudna legalább minimálisan, mivel ezzel a védekeznek és próbálnak abban a másodpercben vonzóak vagy lekoptatóak lenni amikor velünk beszélnek. Eljátszhatják a racionálist, de csak egy ideig. Természetellenes. A valódi férfi nyers, egyenes, racionális és akkor is kiáll az igazságért amikor már fejtik le a húst a csontjairól. Tehát nem számít mit mond egy nő, de azt meg kell fejteni mit akar amitől boldog lesz és felszabadult, azaz nedves. Visszahazudozással, vagyis humorral és iróniával érhetünk el sokat, tehát valamennyire idomulunk a nőkhöz, de nem eshetünk a ló túloldalára mint a férfi feministák akik nyalják a valagukat és dolgoztatják őket. Jelenleg az egyetlen mód a nő folyamatos benedevesitésére a PUA és egyéb csábtechnikák melyek valahol szintén természetellenesek (akárcsak a női lekoptató szövegek), bár bemagyarazzuk, hogy saját személyiségünket fejlesszük vele. Együtt kell azzal élni, hogy a mai nő nemcsak nekünk, de saját magának is hazudik amikor nem mutatjuk meg nekik a helyes és boldogsághoz (inkább örömök) vezető utat.

Saját példa. Jelenleg a 7. azaz legveszélyesebb évbe léptem a nőmmel és az anyós nemrég megköszönte, hogy elvettem 6 évet a 33 éves lányától. Erre a lány hozzám költözött és jelenleg fészket keresünk, mert a saját lakásomat kiadtam mivel azt hittem mehetek hozzá lakni igy több pénzünk lenne gyerekhez, de a szülei betettek nekünk (nekem). Tegnapelőtt olyan vehemensen keztünk el szeret.. dugni, hogy belenyillalt valami a mellkasom bal oldalába. Sose volt még ilyen, azt hittem kezdődik a szívbaj, mint rengeteg magyar embernek. A stroke. Azóta megnyugodtam, semmi gond a szivemmel, csak a tüdömmel, valszeg némi tüdőgyulám van, de dolgozok és majd elmúlik vagy meghalok ami az élet természetes része. Konzekvencia az, mi tesszük a dolgunkat, de mindig figyelembe kell vennünk mit AKAR egy Nő velünk. Ahol gyerek van, ott ő uralkodik. Nekem  megmondta a nőgyógyásza szerint lány gyereke nem lehet és azt közölte velem nemrég “gyönyörú fiúgyerekünk lenne”. Amig nem megoldott a fészek, mert a szülei nem fogadnak el engem (vettek a lányuknak egy komplett házat, de oda jelenleg nem mehetek), addig marad az antibébi tabletta neki és nekem a szabadság mig nincs gyerek, meg “házasság”. Az asszony életében először nekem is hazudozni kezdett és a szüleinek is egyszerre, hogy mindenkinek jó legyen. Elképzelhetitek mi lett az eredmény, takaritom a romokat.

Koriander
Olvasó
Koriander

jobbulast.

DennisVT
Újságíró

Ne egyél az anyós főztjéből… :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“- Éljen az ifjú pááár. Főleg a zseniális Emese. Olyanró má hallottam, hogy a csaj beeteti a palit, hogy terhes, de hogy a szüleit is. Ez óriási.”

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Az anyósnak van haszonélvezeti joga a lányának ajándékozott házon igy ő dönti el ki lakhatna ott a lányával. Full középkor mert megfeledkezett arról a lánya mit akar és kitől gyereket. Vagy elfogadják személyemet vagy egy “erős” nő lesz aki inkább a nyomort válassza (pl. 20 nm-es albérlet) mint a szülőknek felnőttként való megfelelést és a szolgaságot másvalakivel. Rájöttem mindig hazudott a szüleinek, mert fél tőlük, merevek mint a szikla. Most én lettem kicsit feminista, mert közöltem csinálja másképp mint eddig és álljon ki magáért, dobja le a láncot amivel a szülei megkötötték és védjen meg engem (velem nem akarnak szóba állni se). Ha nem megy neki, akkor kell továbblépnem és keresnem kell egy vén banyát akinek van háza és kell fát vágni. Van belőlük rengeteg, elvált anyukák akik kidobták a bétáikat vagy frigidek.

Kalman
Újságíró

Menekülj!

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Soha! Férfi vagyok mint apám volt egykor! :)

Nem térek át a harag, a félelem és gyűlölet oldalára és a becsületemért is harcolok, mivel semmi indokot nem adtam rá, hogy gyűlöljenek. A megfelelő kommunikáció hiánya okozza a háborúkat. Csak szeretettel és tisztelettel tudok valamit elérni náluk a lányukon keresztül. Kell a keco no és jól is keresek, de a lakásomat 1 évre kiadtam és nem akarok méregdrága pösti albiba menni újra. Örülök, hogy normális bérlőt kifogtam és az asszony is akar még, nem tud szolgaként tekinteni rám. Egyenlőre engem választott és nem a saját házát az anyja uralma alatt. Beintett nekik.

Ez a cikk rendkívüli kár, hogy csak utólag olvasom, de elküldöm az asszonynak (csak az utolsó pontokkal nem értek nagyon egyet, igaz Luke is erőszakkal ráncigálta vissza az apját a jó oldalra):
http://www.ferfihang.hu/2017/12/01/hogyan-veszeljunk-at-egy-boszorkanyuldozest/

A mostani femina Star Wars egy hulladéknak túnik, de holnap megnézzük Luke miatt. Ha nem jelentkezem meghaltam..

Dan
Újságíró

SOMLight,

az nem feminizmus, h nőként kiálljon a saját érdekeiért a szüleivel szemben – ez az egyik olyan sarkallatos pont, amely a gyereket a felnőttől megkülönbözteti. Rengetegen – férfiak, nők – nem merik ezt egész életükben meglépni, ezért is annyi a felnőtt gyerek.

Nekem nem jött le a történetetekből, h a nőd neked mit hazudott be?

——

Én megvárom, mit írnak azok, akik, velem megegyezően hulladéknak tartották az Ébredő erőt. Ha erről is hasonlóan nyilatkoznak, akkor nem fogom pénzzel támogatni a további S(J)W zuhanórepülést…

 

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Azt hazudta pl. hogy kivágtak egy fát az udvaron, hogy be tudjak majd állni kocsival és mennek már befelé a bútorok, megvan a franciágy stb. Azt szerette volna, hogy készen költözzük be együtt a házba. Aztán 3-4 hete mikor közölte az apjával – anyjával, hogy velem költözik, kifakadtak rá és felajánlották szivesen leköltöztetik őt hozzám vidékre. Azt veszem ki ebből a saját lányukat se szeretik, illetve nem mindegy ki a lányuk párja. Együtt elmentünk hozzájuk beszélni, de az anyja rámtört “maga mit keres itt?”, ezt követően nem sokkal fogta a holmiját a párom és eljött velem, 2 hete vidékről járunk fel pestre dolgozni. Letojta az ingyen házát amit használhatna nélkülem, erre is mondom olyan könnyen nem adhatom fel most, mert az ilyen nő értékes, nem egy Hercegnő.

Az új Star Wars szériáról annyit, hogy George Lucas nem hiába mondta 2 éve, hogy eladta a LucasFilmet White Slavers-eknek. Az olvasatomban fehér férfigyülölőknek. Ennek ellenére megnézem az új filmet, mert látnom kell azt amiről véleményt mondok. Az biztos lesz benne vicsorgó lovaglány, nigger, fogyatékos, homokos, zsidó Poe.. a galaxis összes aberráltja, de amire kiváncsi vagyok hogyan herélik ki Luke-ot.

Dan
Újságíró

SOMLight,

Az biztos, h érdemes lenne időt adni egy darabig a nődnek, h – ha le akarja – akkor lejátsza élete egyik legfontosabb meccsét és érzelmileg leváljon a szülőktől. Ahol tudod, támogaathatod is ebben, bár nagyon érzékeny mezsgye, nehogy az jöjjön ki, mintha te a szülei ellen hangolnád. Ugyanakkor meg ha nem képes végül prioritást szabni, a párkapcsolata és a szülei között, akkor tényleg lapát.

Annyira látni, h az erőltetett SJW/feminista filmek, sorozatok mennyire alacsony színvonalúak – úgy, h közben az átlaghollywoodi filmek többsége is nagyon gyenge, de még ezt is sikerül alulmúlniuk. Azon túl, h erőltetetten csinálják az “erős nő” karaktereket (szemben pl. az Alien-nel), mi még a jellemző ezekre:

– degenerált történet

– hiteltelen és felszínes karakterek, nulla karakterfejlődés

– teljesen irreális, abszurd cselekedetek

– általában látványos grafika, ezzel próbálják eladni a sz*rt

Példák: Ébredő erő, Ghostbusters remake, Star Trek: STD

Aldo
Újságíró

Az ilyen feldolgozásokra teljesen felesleges rááldozni az a 1,5-2 órát, mert szinte 100%, hogy nézhetetlenül szar. Ha pedig régen szeretted az adott filmet, akkor még a csalódás is sokkal nagyobb lesz.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Úgyis bekattan majd az agya, hogy mással milyen lehet baszni.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Igen erre is gondoltam amit leírtál. 6 év azért hosszú idő és mi együtt aludtunk szinte minden nap, nem távkapcsolat mint sok manapság. Ő mindig is szeretett volna gyereket és az előző szerelme miatt 2 gyerekével vetélt el. Az egyik elment a másikat pedig elvetette a pasija miatt. Épp most akartam felcsinálni (el is jegyeztem nyáron) erre az elmebeteg anyja beintett mindkettőnknek, pedig ő is tudja ketyeg a lánya biológiai órája. Az észérvek nem számítanak, miszerint ha lenne rajtam kívül egy új kapcsolata, akkor legalább 2 évnek kéne eltelnie, hogy megismerjék egymás jó és rossz oldalait és szóba jöhetne gyerek. Akkor már legalább 35 éves lesz, ő nem egy Liptai Klaudia féle dagadék, vihogó, somaféle femináci tömegcikk. Ő megérdemli a szeretetet, mert jóindulatú és odaadó nő, aki kiválóan mos-főz-takarít (nem vicc). A gond az, hogy én keveset kommunikáltam a szüleivel és abban a kevésben “nem voltam szimpatikus” nekik. Meglátom mit hoznak az ünnepek, ráadásul most hétvégén lesz a 33. születésnapja és tortát csinálok neki, ha már a szülei leszarják, mert velem van. Az anyja kozmetikusa mondta neki, csak én számítsak, no igen, de valahol laknunk kell, ahol jöhet gyerek is. Semjén segiccs, a szülők templombajárók, mégsincs bennük szeretet!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem értem, hol itt a probléma igazából. Miért kattogtok ennyit az anyós véleményén? Felnőtt emberek vagytok.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

4 évig jártuk az albikat, aztán egy lakást kezdtem el fizetni Pesten amit október közepén kiadtam és most a saját anyámnál kell meghúznom magam, mert át lettem verve. Az asszony kezében az életem. Ma hazaküldtem, hogy lobizzon saját magáért és értünk az anyjánál. Ha ez nem jön be nyomor vár ránk és nulla gyerek, legalábbis 1-2 évig amig nem tudom kifizetni a hitelt és normális házat venni, nem újra egy ótvaros hangos pesti lakást. Lakhatási problémáink vannak ha nem tűnt volna fel.. Van mindkettönknek ház-lakás tulajdonunk és egyikbe se mehetünk jelenleg!!! :) Jah persze mondjátok dobjam ki a bérlőmet. Igen, örültem ha kitudtam adni jópénzért, mert nekem nagyon zajos, élhetetlen lakás és várom a pillanatot, hogy eladjam, mert hiba volt megvenni. Rem. így tiszta minden. Az alternatívám mindenképp egy olyan nő lenne akinek van lakása vagy háza, amíg a saját helyzetem rendezem. Nekem mindenért meg kellett dolgoznom az életben, nem apuka tojta a fejemre.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem opció, hogy elmenjen dolgozni?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Dolgozik ő is. De te is tudod milyen albérletárak vannak, a gyerek meg nem két fillér. Én emberi áron 70 nettoért adtam ki a 46-os felújítandó pesti lakásom. Kb 50-ért mehetnénk 30-asba ahol gyerek esélye nulla lenne akármilyen nyugis helyen is van. Ő 130 nettót keres én 370-et és mégis patt helyzetbe kerültünk. Gyorsan akartam gyereket, mert már ideje volt és pofára estem, 10 évet jósolok magamnak mert lassan én is 40 leszek, és legalább az első pár événél az utódomnál lehettem volna amíg az anyós el nem zavar, vagy az asszony be nem kattan mint halljuk manapság. Sajnálom a lányt is no, megérdemelt volna egy gyereket, de nem adom fel csak sajna az egész húzódik tovább, nemcsak az ő hanem az én biológiai órám is durván kattog, a jeggyűrüt meg nem akarja levenni se soha :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Már ne is haragudj, de az elvtársak is folyamatosan azt bizonyatják, hogy a gyerek marha olcsó dolog, már amikor a tartásdíj jön szóba. Szóval de, a gyerek olcsó, a kevés pénz nem kifogás. :)
10 évet jósolsz magadnak, mégis gyereket akarsz? Szerinted jó neki, hogy sosem ismeri meg az apját, maximum ködös emlékei vannak kiskorából? Vegyél inkább kutyát.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Kétkeresős családmodell van, a TI képviselőitek (“nőjogi” aktivisták) akarták ezt a velejáró idegbajokkal párosulva. Yoda se látja mi lesz 10 év után, én csak ennyit tudok garantálni, ha nem ér baleset. A maradék 10 évemben szerető apja lennék a gyereknek, ha megbecsülnek talán megérem a 60-at is. Ha a párom bekattanna és válna, akkor már nem tekinteném közösnek a gyereket és csak őt támogatnám nem az anyját.

Maximalizálnám a tartásdíjat 30 ezer forintban és kötelezni az anyákat is munkára, ha már feminizmus.
Ez esetben talán tízszer is meggondolnák válást, mielőtt METOOznak vagy CSBE-znek alaptalanul.

UPDATE:
A nőnek nincs két munkája ha van párja aki dolgozik ő meg kapja az állami támogatásokat is mellette míg magatehetetlen a gyerek.
A gyerek óvodás, de legkésőbb iskolás korában már melóznia kell a nőnek is ha már elvették a jó kis irodai munkákat is tőlünk és egy fizetés nem elég.
Normális szülők közösen nevelik felváltva a gyereket, egymást segítve és kiegészítve.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Ki az a “mi?”

UPDATE: Oké, szóval nőjogi aktivisták. Bár nem értem, mi a baj a kétkeresős családmodellel, amíg nincs gyerek a képben. Te megfogtad az isten lábát igazából: a nőd két helyen dolgozik, és előbb-utóbb talán még egy csinos kis házat is hoz a kapcsolatba. Nem vagy te hülye, hogy helyette egy 18 éves kis szűzlányt válassz! :)
60 ezret nem tudsz kicsengetni a gyerekre most? Ha ez így van, akkor tényleg a külfölddel kéne próbálkoznod, akármennyire hazafiatlan dolog is.

Dan
Újságíró

Az az opció van, h fél év alatt mindketten megtanultok kb. közepes szinten németül (ennyi idő alatt meg lehet, ha komolyan veszitek) és kimentek együtt dolgozni akármit. Havonta így min. 600e-t félre tudtok tenni. 1év múlva elkezhjettek dolgozni a gyerek projekten, amíg nincs, tovább gyűjtitek a pénzt, ha megszületik, kitaláljátok, h rögtön hazajöttök-e, vagy anyagilag megéri még kicsit kint maradni. Az összegyűjtött pénzből vesztek A., beledobva a mostani kecódat egy nagyobb lakást B., vesztek egy telket Bp. környékén és 10 millió alatt építetek rá egy A++os, vályog-szalmabála passzívházat.

Együttérzek veled, h a történések sokkoltak és meg vagy zuhanva. De ez az írásod most férfinyavajgás, áldozat-saját buksi simogatás, kifogáskeresés. Szedd össze magad, keressed a megoldásokat, férfiként ez a dolgod! Ebben pedi hű támogatódnad kell lennie a nődnek, aki inspirál, lelkesít, HISZ BENNED! Ha erre nem képes belátjató idöőn belül, akkor garantáltan nem lesz alkalmas társnak.

Naooo
Olvasó
Naooo

– Hova menjen a szerencsétlen, 30 szót tanult meg egy hónap alatt, csak veszekedni tud, höh.
– Lehet, hogy éppen arra lesz szüksége.
– Sajnállak benneteket.
– Hát minket lehet is sajnálni. Itt van a szomszéd fia Guta, fiatalabb nála.
– És?
– És? Egy megrakott teherautóval jött haza Németországból. Csupa jó gép, minden Siemens.
– Te is kezded. A szomszéd fiának két szakmája is van, és mind a kettőt jól fizetik.
– Hm, igen, és a te fiad ért valamihez?
– Te zavartad el itthonról, nem?
– De Németországba nem zavarom, egy szót se tud a nyelvükön, kétbalkezes, semmi keresnivalója ott.
– Én nem tudom mi történt az emberekkel mostanában, de mindenki menekül valahova, valami van a levegőben.
– Így van mama, a világ fenekestől felfordult, valami van a levegőben, mindenki kap utána.
– Mi után kap? Hah, én nem látok semmit.
– Hol élsz, hogy nem veszel észre semmit. Nézd meg, hogy néz ki Belmondo, mindenki meg van bolondulva érte. A banyákat fényképezik, a rekedtek és a botfülűek énekelnek, nekem miért ne sikerülne valami ebben a felfordulásban.
– Neked?
– Nekem.
– Hát azért akkora zűrzavar talán még sincs.

Koriander
Olvasó
Koriander

mondjuk vagyunk annyira összetartóak szerintem, hogy ha mégis bekopogtatna nálatok a gólya (csak az oldalszúrásod miatt írom, ami szerintem szimplán rossz kondit jelent (mellé lihegtél)) akkor mi kisgyerekesek összedobnánk a gyereked kelengyèjèt…
nekünk pölö még megvan a kókuszmatracunk a kiságyba, lepedôk rugdalózók fiúnak/lánynak, szerintem Gazellaek, Balton meg Kalmanék is osztoznának, meg rengeteg second hand jó dolgot kapni (pl. babakocsi, kiságy) szóval ez tényleg ne legyen már akadály, hogy még egy lélekkel vagy kettôvel növekedjen a közeljôvôben a magyar lakosság.
a gyerek nem az elsô hat évben kerül sokba, hanem késôbb, addigra meg simán sínen lesztek.
ami a kedvesed családját /anyját illeti van egy rossz hírem: soha nem fog megváltozni, ha ennyire ellenséges már a kezdetektôl. de ha ti megvagytok, akkor ennek tényleg semmi jelentősége nincs.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Gyerekre nem okos dolog adakozni. Gyereket az vállaljon, aki magától el tudja tartani, vagy 18 éves koráig figyelemmel kíséred a sorsát, és kisegíted, akárhányszor ruhatárat kell újítani?

Naooo
Olvasó
Naooo

Így van, le a pujatenyésztő csépével.

Koriander
Olvasó
Koriander

18 év nagyon sok idő és lehet, hogy 1-3 nál még pöpecül jól megy a szülőknek és úgy tűnik, hogy mindenre jut, azért mindenki életében akadhatnak bonyodalmak: vki lebetegedik vagy lerongyolódnak és máris megszorul az egész és kezdődik a pánik.
Amikor mi egyszer vmi hasonlóban voltunk, akkor a gyerekeim egyik ovónője annyit mondott, hogy hagyj némi gondosokodást Istennek, bízd rá magad, ne akarj mindent magadtól megoldani.
én tényleg hiszek abban, hogy nem véletlenül sodródunk egymás életébe és ha Soméknak ez egy megoldás, hogy legyen gyerekük, akkor akár 18 éves koráig is segítem a gyerekeim ruháival/játékaival mittomen vagy ha én nem, akkor jön majd máshonnan segítség.
nagyon kedvelem Böjte Csabát és ő mondta azt, hogy
“Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében! Miért sírunk? Miért űzzük el gyermekeinket, fiataljainkat falvainkból, városainkból??

A félelem, a szorongás, ha csak irreális, még akkor is mindenképp kifejti a maga pusztító hatását. Hogy mennyire így van, elmondok egy kísérletet: a tudósok vettek száz egeret, ötvenet beraktak egy kísérleti terembe, a másik ötvenet egy ugyanolyan terembe zárták. Arra voltak kíváncsiak, hogy a félelem, a szorongás, a stressz mit fog eredményezni az egereknél? Éppen ezért az egyik megfigyelés alatt álló terembe beraktak egy ketrecbe zárt macskát. Így bezárva a macska nem bánthatta az egereket, de a szaga érződött, közben nyávogott, morgott félelmetesen és a kis parányi állatokra ez az irreális félelem is hatással volt. Abban a teremben, hol nem volt cica, az élet szépen ment a maga medrében, sok-sok kis egérke született, a párok gondoskodtak a parányi utódokról, vígan fejlődött az egérpopuláció. A másik teremben, hol a cica a ketrecben biztosította a stresszt, a félelmet, hiába, hogy egyetlen egeret sem tudott bántani, az egerek nem hoztak kellő mennyiségű utódot, sőt sokszor a megszületett utódokat is megették és azok a kis egerek amelyek életben maradtak, sokkal gyengébben fejlődtek, betegesebbek voltak, sőt mindenféle deviancia gyakrabban előfordult náluk, pl. több volt itt a saját neme iránt vonzó egyed. Igen, a félelem, a szorongás, még az irreális, alaptalan félelem is öl, pusztít, megfojtja az áldozatát!! Ezt a gonosz lélek is jól tudja, ezért lengi be világunkat ez a hatalmas nyugtalanság, félelem!! A Gonosz mindig, de mindig a Szentírásban pánikol, ócsárolja a jó Isten által szeretettel teremtett világot. Jézus Krisztus mindig, de mindig vigasztal, biztat, bátorít! Azt kéri újból és újból, hogy ne féljünk, hanem bízzunk benne!!”

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én meg ettől kapok agyfaszt, amikor gyereket annyira vállalnak, hogy majd lesz valahogy. Kutyákat szoktak így örökbefogadni, hogy majd megleszünk vele valahogy, ha nem, maximum visszavisszük. Majd valaki ad, majd valaki segít, majd valaki megoldja helyettünk, nem kell stresszelni, még sose volt, hogy ne lett volna valahogy. Ha máshogy nem, majd a férfihang vállalja a felnevelését.
(Ha már vallás meg példabeszédek, én mindig arra voltam kíváncsi a leginkább, a hívők miért nem érik be a hétköznapokban a vatikáni valutával?)

Naooo
Olvasó
Naooo

Gyereket csak két biztos nettó 1,5 milliós fizetésre szabad vállalni.

common man
Olvasó
common man

Nem lehet mindent előre megtervezni.Ha a célt a pár kitűzi magának és belevág (ez más vállalkozásnál is így van) menet közben egy csomó olyan energia szabadul(hat) fel ami a tervekben sehol sincs.Sokan mondják ,hogy majd akkor vágnak bele ha ez meg lesz meg az meglesz meg még amaz aztán a végén csak az eredeti cél marad el.Amúgy meg a mai gyerekeknél alkalmazott féltés,túlzott picsakinyalás,mindentmegakarokadni (főleg anyagilag) szemlélet sem vezet előrébb.A megoldható problémák viszont fejlesztik a kreativitást jó példát mutatnak a gyereknek ,növelik az összetartozás érzését.

Koriander
Olvasó
Koriander

“Kutyákat szoktak így örökbefogadni, hogy majd megleszünk vele valahogy, ha nem, maximum visszavisszük. “
még mindig humánusabb, mint beadni a blökit a kínai büféshez alapanyagnak. :|

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“Nem lehet mindent előre megtervezni”, ezért szülni kell nagy adósság mellett, létbizonytalanságba, albérletről albérletre járva a jó megoldás, értem. Aztán majd elkezdődik a nyivákolás pár év múlva. Drága a laktózmentes tej; a gyerek szar matekból; mindenkinek van, csak neki nincs. Lassan minden bekerül a luxuscikk kategóriába, hónapról hónapra él a család, elromlott a hűtő, kilógatjuk az ablakon a csirkefarhátat. Megyünk a paphoz, hogy szervezzen gyűjtést az első adventi misén, mert legalább karácsonykor érezzük egy kicsit jobban magunkat.
Ez a realitás az ilyen agytrösztöknél 5-10 év múlva, és ebből nem nagyon lesz már kiút, aztán lehet számonkérni a kommentelőket, akik bevállalták helyettük a pulyát.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A te világodban egy 10 milliós országban nagyjából ötvenezer embernek, tehát 25 ezer házaspárnak lehetne olyan lehetősége, mint amiről te írsz, de lehet, hogy túlzok. Ébren álmodsz, kedves…

abrek
Olvasó
abrek

Koriander! Nagyon jó hozzászólás, teljesen egyezik a véleményünk. Talán még annyi, hogy brutális iparág épült a gyerekeken keresztül történő lehúzásra (akárcsak a karácsonyra, ‘lagzikra’ már általánosból történő ballagásokkor is).

Egyszerűen a sok munkamókuskerékbe kényszerített ember így próbál kompenzálni azért, hogy nincs elég ideje foglalkozni a gyerekével. Majd én mindent biztosítok neki! Az asszony ugye ideig-óráig kiesik (hacsak nem tud otthonról dolgozni, mint egy pl  szakfordító, de értelemszerűen az is csak csökkent óraszámban), márpedig kétkeresős családmodellre van beállítva a dolog, pont azért, hogy frusztrált, kimerült és stresszes legyen az ember, mint a kisegerek a példádban. Ez egy uralmi-irányítási forma. Tenni kell rá magasról. Amit Böjte Csaba mondott a feltételekről, szentigaz.

Anyám orvostanhallgatóként 23 évesen megszülte bátyámat, engem rezidensként 2.5 évvel később. (Igaz, apám 6 évvel idősebb volt.) Így anyámnak alig 40 évesen már nagy fiai voltak. Ma is dolgozik 66 évesen. Bátyámat 3 naposan, engem 2 hetesen hagyott ott, mert egyszerűen dolgoznia kellett, szoptatni átjárt a rendelőből, mert szerencsére amellett volt a lakás. Közben (még dolgozó) nagyanyám és dada vigyázott ránk felváltva.

Mai napig megvannak a patyolattiszta textilpelenkáink, sebet lehetne kötözni velük… Ma csak a papírpelenkára tízezrek mennek el. Meg bébiételre. Anyám még megfőzte és lepürésítette a zöldségeket, legalább látta mit eszünk.

Nagyanyámék gyermekkoráról nem is beszélek. Most 93 éves, 58 évesen leesett a cseresznyefáról és eltört a csigolyája, de mai napig fára mászik és minden nap megfőz! Na, ők egy csutkababával felnőttek, pár ruhával, pedig nem voltak szegények. Apám apjáék pláne, kúriával, több száz állattal, pár száz hold birtokkal is úgy élték a gyermekkorukat, hogy ma nincs az a panelbébi, aki a többszörösét ne kapná.

Meg egy halom ‘érdekes’ és fölösleges dolog van, amit rásóznak a szülőre. Ebben is brutálisan túlfogyasztunk. Egyszerűen nem szabad presztízskérdést csinálni belőle és versenyezni a baráti körrel. Semmi értelme, a gyermek sem látja hasznát.

abrek
Olvasó
abrek

Sajnos az emberek többsége nem mer kilépni a nyájból. Persze nem veszélytelen. Van egy barátom egy vidéki megyeszékhelyen, 250-et tud összegürizni, de ugye az albi alapból egy százas rezsivel. Most 36 éves, van egy másfél éves kislánya. Kb. 10 évet öregedett az utóbbi két évben.

Az asszonyka finoman szólva se a munka hőse. Menüt hozat egy kifőzdéből (állítólag jót és viszonylag olcsón), pelenkát, bébiételt a Rossmannból (a legjobbat, persze), ő nem csinál semmit, együtt kel-fekszik a gyerekkel. 34 éves, van egy nyelvvizsga híján beragadt szocped diplomája, ilyen természetgyógyász meg jós tanfolyamokat csinálgat, annak esélye nélkül, hogy pénzt csináljon belőle, mert ahhoz helyiség meg ügyfélkör kellene. Szülői támogatás mindkét oldalról nulla körül mozog.

A srác már németbe is kiment, napi 25 km-t gyalogolt ipartelepeken őrként, csomószor éjszakában, ezzel közel 2000 eurót megkeresett, de hazaküldte, plusz magát is fent kellett tartania odakint.

Hiába mondom neki, hogy előbb utóbb az asszonynak is kell valamit csinálnia, neki bejött a film, hogy ő a családfenntartó. Csak ugye ennek nincs meg az alapja, mert nem fogorvos, közjegyző stb, hanem egy ember, aki lényegében a két karjából él, különösebb szaktudás és tőke nélkül. De úgy költ a gyerekre, mint Csekonics báró.

Naooo
Olvasó
Naooo

Van attól látványtalanabb öngyilkosság is.

Koriander
Olvasó
Koriander

a te életedet is rendbenozzuk, ne féltékenykedj <3

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Damien
Olvasó
Damien

Ideje lenne lányt nem szapulni tovább,ő is emberből van tele érzelmekkel.Somlight.tudom kiről beszélsz ki az a lány,nagyon odaadó kedves,határozott,tudd szeretni.Vigyázz rá,mert neki tudom más Férfira nincsen szüksége.

Aldo
Újságíró

Annyira unalmas már ez a beteges szűzkultusz itt a 21. század elején. Most komolyan, van olyan férfi, akinek az az élete álma, hogy találjon egy 18 éves szűzlánykát, akit felcsinálhat? Persze ezt mindenféle légből kapott statisztikai adattal alátámasztva, még nevetségesebbé téve az egészet. Nincs olyan ember – se férfi, se nő – aki a legelsővel éli le az életét. Max ha ilyen agymosott szektás az illető, de az ilyenek erősen kerülendő kategória. A tapasztalat mindig előny.
Egy 25 éves nő pedig még bőven jó korban van és szülhet egészséges gyereket. Azért ne úgy beszéljünk már róla, mint egy 40 évesről.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hagyni kell őket ebben a hitükben, és élvezni a bohózatot. 40 éves vénség 18 éves szűzlányt keres, aki 25 éves korára már megszülte mindhármat – ebből kéne egy valóságshow. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

16 éves szűz még jobb.

Dan
Újságíró

Kicsit hajaz ez az iszlamisták mennyország-fantáziáira a 77 szűzzel. :)

Bár nem tudom, az is le van- tisztázva, milyen szűzek, vagy az csak az apróbetűs részben van, h olyan szűzekről van szó, akik itt a Földön szűzek maradtak… :D (80 éves szűzek, 1-2/10-es szűzek, férfiszűzek…)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

“80 éves szűzek, 1-2/10-es szűzek, férfiszűzek…”

Ha létezik igazság, ezek mind együtt. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

De nem létezik, csak Hitlerék alatt létezett.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

“De persze ha jobb, hogy ennyi degenerált, mozgásszervi problémás, allergiás, szemüveges, nagyothalló, debil, stb. gyerek születik, nekem aztán mindegy. Manginának az is jó.”

Igen, mert az a nő, aki akár egy hónappal a 25. születésnapja után szült, annak csak is degenerált, mozgásszervi problémás stb. gyereke születik. Ezt ugye te se gondoltad komolyan?

“Mert már nem találsz szűz nőt 18 évesen.”
Én nem is keresek. 25 év alatt nincsenek se nők, se férfiak, csak fiúk meg lányok.

“Tudod: Minden nő ribanc.”
Persze, ha már járt benne farok, az automatikusan ribanc kategória.

“De ettől még értelmes férfi törekszik erre.”
Gondolom ez vagy te.

“A bluepilles manginákat a nők irányítják és elhitetik velük, hogy jó ott a szétkúrt ribanc is neki, csak jusson.”
Azért nem csak ártatlan szüzikék meg szétbaszott ribancok vannak. A haranggörbe egy kicsit szélesebb ennél. Kicsit mintha végletekben gondolkoznál. Senki sem mondta, hogy a csajnak legyen meg a fél város, de azért egy bizonyos kor után ne kelljen már neki hónapokig könyörögni, mert olyan felsőbbrendűnek hiszi magát, mert még nem volt benne farok és ne kelljen már neki anatómia felvilágosítást tartani.

“Akinek meg esze van, az vagy nem házasodik, vagy csak és kizárólag szűz nővel.”
Akinek van egy kis esze, az nem tervez hosszútávra szűzzel, mert nincs semmi értelme.

“Néhány még talán akad, amelyik nem ribanc.”
Ha szűz, akkor hogy lehet ribanc.

“A valódi redpill arról szól, hogy egy párkapcsolatban te diktálsz, nem a nő.”
Akkor vegyél kutyát.

“És ha nem tetszik neki, akkor kidobod a picsába és keresel másikat.”
Na, aki ilyet ír, az max a szemetet dobja ki és örül, ha egyáltalán összeszed végre valakit.

“A két nem közötti erőviszonyokat mi is szabályozzuk, nem csak a nők.”
Ezért kell szűz? Mert arról azt hiszed lehet irányítani?

Az esetek többségében, akinek szűz kell, ő maga is az, vagy csak nagyon ritkán dugott korábban is, így azt hiszi, hogy nem ciki, ha esetleg kicsi a pöcse, vagy hamar ellövi a patront. Mert ha egy nőnek van némi tapasztalat, akkor az már lehet egy szorongás és stresszforrás, hogy “jaj, most mi lesz? elég leszek neki? mi van, ha nem elég nagy?” Persze a szüzet lefoglalja a fájdalomtól való félelem és nem fog ilyesmivel törődni.
Persze 16-20 között még rendben van, de afelett már kevésbé. Nem is a szexuális tapasztalat hiánya a legnagyobb gond, hanem az összes többi. 20-on évesen azért ne rajtam akarja már gyakorolni a párkapcsolatot és az azzal járó nehézséget. Ha meg nagy nehezen sikerül “bejáratni”, akkor jön a “bocs, de még nem éltem ki magamat, szia” érzés.

Dan
Újságíró

Megnyilvánulásai alapján azt a széleskörű megállapítást kell Zombihunterről tennem, h vagy még a 12-16 éves kor közöti, minden ellen lázadó, állandóan dühös kamasz – vagy omegragadt ebben az értelmi, szellemi, érzelmi korszakában.

Mai csúcskijelentése, h szülés közben a nőnek lazán lehetősége van dönteni, h mit csináljanak vele. Ja, nyilván, pont úgy, ahogyan a súlyos sérülésekkel a műtőasztalra pakolt páciensnek is. Ez már kezd angol abszurd humor lenni néha! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Dan
Újságíró

És a szűz nőt hogyan állapítod meg? :)

– Lehet, h orálisan, análisan a fél város végigkúrta

– Újra összevarratta

– Sportolás közben szűztelenítődött (létezik)

– Eleve nem minden nőnél lehet egyértelműen megállapítani, még orvosoknak sem

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

Gyönyörű csúsztatás! Csak így tovább! :))”
Nem én kezdtem el itt horror sztorikat írni a retardált, mozgásszervi bajokkal küszködő gyerekekről, hanem te.

“Aha. Mesélj még! :)”
Miről meséljek, mit szeretnél hallani lefekvés előtt?

“Honnan tudod megállapítani, hogy hány faszival volt előtted?
Ja, hogy azt mondta. Értem. :)”
Honnan tudod, hogy szűz? Lehet, hogy azt mondja sport, baleset, vagy egyéb okok miatt már nincs szűzhártyája, közben csak annak nem volt meg, aki éppen kómában van, vagy halott.

“Éppen a korral van gond.”
Igen gond van. Ha a csaj 20 felett szűz, az általában a probléma következménye. És igen, 17-20 között is elég volt ez a “jaj, rám várni kell fél éveket, mert én olyan értékes vagyok, hogy…” rinyából. 20 felett ehhez már senkinek nincs kedve.

“Te azzal szoktál dugni? Nem baj, csak meglep.”
Én a csajokat preferálom, a kutyámat sétálni viszem. De az, hogy neked a kutyáról egyből a dugás ugrott be, az kicsit meredek. Vagy most rám  vetíted ki a tudatod mélyébe lefolyott aberrációdat?

“Összeszedni könnyű. Hosszú távra nem lehet találni normálisat. Túl sok s szemét, valószínűleg elfedi a normális keveset.”
Mindig más a hibás.

“Nem az irányítás miatt. Láthatóan tök felesleges neked írni, mert már most elvesztetted a fonalat.”
Volt itt fonal egyáltalán?

“Hosszú távú kapcsolatra kell a szűz nő. Értelmes férfi szűz nővel házasodik.”
Max a hitgyülis zombik, meg a 16 éves szakmunkás bajszos, pattanásos suttyók, akik egy női bicikli látványától is a gatyájukba élveznek. Értelmes férfi tisztában van azzal, hogy egy bizonyos idő után mindenki szerez tapasztalatot, ami előny. És senki sem fog lehorgonyozni az első faroknál, akármennyire is ezt hiszed.

“Dugni jó a ribanc is. Abból van sok. Csak ők komoly kapcsolatra – pont a ribanc mivoltuk miatt – alkalmatlanok.”
Ki számít ribancnak? Ugye nem az, aki már dugott párszor?

“Szűz nővel – a feltételezéseddel ellentétben – nem dugnék és nem is dugtam soha. Tekintettel arra, hogy hosszú távú párkapcsolatot nem is keresek (nem házasodom ebben a náci rendszerben).”
Akkor meg pláne nem értem a szűzfétisedet. De persze megint más a hibás.

“A szűz nő érték.”
Nem az. Talán az ókorban meg a középkorban az lehetett, de csak praktikusságai és egészségügyi okokból. Ezek ma már nem állnak fenn.

“Egy 18 éves szűz csaj tökéletes lehet feleségnek, mivel nem egy ribanc, van tartása, stb.”
Azért egy működő házassághoz több tényező szükséges, mintha egy csajban nem járt farok. Ettől még lehet egy hülye, kibírhatatlan, hisztis picsa. Arra alapozni, hogy még nem dugták meg, erősen lottó kategória.

“Szóval kár az erőlködésért, nem a ‘bejáratatlan’ meg az ‘elég leszek neki?’ dolog miatt írom, amit írok. “
Itt csak te erőlködsz.

“Nem magam miatt írtam ezt le.”
Jaj nem.

“Pusztán logikus, hogy értelmes férfi nem választ feleségnek ribancot.”
De szüzet se. És attól mert párszor dugott már, vagy volt egy-két kapcsolata még nem lesz ribanc. A szüzike meg nem lesz főnyeremény.

“A ribanc dugásra van, utána akár dobható is. A szűz nő meg feleségnek való, mert az nem ribanc.”
Erre csak a fentebb leírt soraimat tudom ismételni: a házassághoz édes kevés, hogy nem dugott még a csaj.
Mellesleg van jópár szűzkurva, aki simán benne van az análban – amit még sok pornós sem vállal nem kevés pénzért – orálban, le is nyeli a cuccot, de a pinájába nehogy már fasz kerüljön, mert az milyen már?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

“Ha tudnál kicsit gondolkodni, szöveget értelmezni meg hasonlókat, akkor nem magyaráznád a megmagyarázhatatlant.”
Te írtad, hogy aki nőként elmúlt 25, az már gyakorlatilag értéktelen, és nem fog egészséges gyereke születni.

“Értelmes férfi meg azt sem hiszi el a nőnek, amit az kérdez tőle.”
Gondolom, ez te vagy.

“Ezért is írtam, hogy 18-20 közötti szűz nőt érdemes elvenni.”
Egy ennyi idős csak nem fog lehorgonyozni az elsőnél, mert megteheti.

“Te írtál kutyával való kapcsolatról, nem én.”
Az írtam, hogy vegyél kutyát. Neked ugrott be erről a dugás, nem nekem, Vagy már nem emlékszel rá?

“Ha tíz 18 éves csajból legalább 9-ben már pár kuki megfordult, az – akárhonnan nézem – nem az én hibám, mivel nincs közvetlen ráhatásom. Én csak kimondom róla, hogy ribanc.”
Bírom a statisztikai érvelést. Ja, nem mégse. Aztán azaz egy maga a tökély, csak mert nem dugták meg.

“Te meg hisztizel ellene, mert ugye a nők ezt várják el tőled.”
Most miről beszélsz? Azért hisztizek, mert nem akarok egy béna szűzzel szenvedni, ami amúgy se lesz hosszútávú?

És senki sem fog lehorgonyozni az első faroknál, akármennyire is ezt hiszed.”
1. Azért vannak kivételek. (Bár tény, hogy kevesen.)
2. Ettől még egyetértünk: a nők döntő része ribanc.”
Sok sikert a kivétel megtalálásához. Unalmas már a ribancozásod.

“Ki számít ribancnak? Ugye nem az, aki már dugott párszor?”
De. Alapvetően aki több férfival is dugott már.”
Már megint ez a szűzmánia.

“Csak annyit írtam, hogy ha a férfiak tököt növesztenének, akkor ők is elvárásokat támaszthatnának a nőkel szemben. És ha a férfiak ilyen elvárást támasztanak, akkor a nők ahhoz alkalmazkodnának. Persze magyarázhatom én ezt egy manginának ítéletnapig…”
Csakhogy senki sem fogja elvárni, hogy a nője szűz legyen, csak az olyanok, akik szintén azok és azt hiszik, hogy ettől majd boldogan élnek, míg meg nem halnak. Vicces, hogy pont te manginázol itt.

“- A szűzen házasodó nők esetében 20% a válási arány….
Bocs, de az ilyen brit tudósok megállapították-féle légből kapott kamu statisztikára már tényleg nem tudok reagálni.

“És utána majd mehettek sírni, hogy ‘Jáj elhagyott a nőm, elvitte a gyereket!’.”
Csakhogy egy válás kurvára nem azért fog lezajlani, mert a nőben 15 farok megfordult korábban, hanem számtalan más oka is lehet. Többek között ráunt a férjére, de ez olyan nő is megteheti, aki szüzen ugrott a házassága? Vagy szerinted nem fogja megtenni?

“Az alfa által felcsinált nőről, akinek a gyerekét a papucs gondolkodású férfi neveli, ne is beszéljünk.”
Róluk nem is volt szó.

“Mert ugye ha te vagy az első, aki dug a nővel, akkor esélyes, hogy legalább az első gyerek tőled lesz. Ezt igencsak jól tudták a régiek.”
Hol élsz te, 1235-ben? Jó ég. Semmi garancia nincs arra, hogyha megdugsz egy szűz csajt, az egyből teherbe esik. Ennyi erővel utána is félredughat.

“Ma meg a gyerekek jelentős része nem az apától van. Vajh miért is? :) /”
Na, milyen jelentős rész? VAgy erre is van egy fasza statisztikád? Mellesleg mindenkinek ott a lehetőség apasági vizsgálatot kérvényezni.

“A nő hisztije erősen függ a férfi viselkedésétől.”
Ja, keressünk csak nekik kifogásokat.

“mert a szűz nőtől legalább az első gyerek a miénk lesz, meg mert kisebb eséllyel válik”
Fő a pozitív hozzáállás.

“Mert a jó testű nő szül nekünk egészséges utódot. Itt a jó testben közrejátszik a fiatalság is, amit mondtam”
Erre sincs garancia. Egy jó testű nőnek, férfinak is születhet beteg gyereke.

“: az én szempontom szerint az is ribanc”
Neked mindenki az, aki nem illik bele a mesebeli királylány képbe.

“Te jöttél ide hisztizni a szűzies dologgal kapcsolatban, nem én. :)Én csak leírtam, hogy szerintem mi az ideális egy hosszútávú kapcsolatnál. Te meg nem bírtad ki, hogy ne pattanj fel jó fehér lovagként a szőke paripádra, hogy megvédd a szegény ‘ártatlan’ (bruhahaaa :D ) nőket a gonosz elnyomótól, aki kimondja róluk az igazat. :)”
Ki hisztizik itt? Te csak annyit írtál, hogy az a nő ideális hosszútávra, akit még nem dugtak meg. Leszartad mások véleményét. Semmilyen már tényezőt nem vettél figyelembe, amik hosszútávon fontosak lehetnek, csak annyi, hogy legyen szűz, mert ha nem akkor ribanc. Ja és persze mindezt nevetséges statisztikai adatokkal alátámasztva. Semmilyen igazságot nem mondtál, csak agyonidealizált baromságokat. Te véded itt a szüzikéket. De ha már akkor spíler vagy, hány hosszútávú kapcsolatod volt és ezek közül mennyi volt szűz?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Dan
Újságíró

Zombi,

“Mondtam már, hogy nem akarok hosszútávú kapcsolatot, így szűz nővel sem jövök össze. Amit írok, az nem rólam szól.” – Aha szóval te nem akarod ezt csinálni, de más csinálja így, mert te, a végtelen bölcsességeddel megmondod nekik a tutit. Hétköznapi nyelven ezt úgy mondják: más faszával akarod verni a csalánt. :)

Számodra minden ellenvélemény – papucs és mangina. Nem különbözöl semmit az SJW, femináci, totaliberális megmondóemberektől, akinek meg minden ellenvélemény – fasiszta, rasszista, férfisoviniszta.

Ez is mutatja, h az 1 bites gondolkodású emberek mennyire meg vannak sértődve, ha mások igyekeznek megmutatni nekik a 2,4,8, 16 bites rendszereket is. Meg vannak sértődve, frusztráltak, mert olyat mutatunk nekik, amit ők nem tudnak felfogni. Mint amikor egy, a szürke, 256 színben látónak igyekszünk bemutatni a 16,7 millió színes megjelenítést.

Te meg xCsakx olyanok vagytok, mint két kisgyerek, akik próbálnak játszani azzal a játékkal, ahol különböző lyukakon kell átdugni a testeket. Nálatok viszont témánként csak egy lyuk van, de titeket ez nem zavar – mindenáron megpróbáljátok beleerőltetni a csillag alakú lyukba a hengert, a kockát, meg a háromszöget is. Közben meg vicsorítva szidjátok a geometriai testeket, h “te mangina!!”, “te fehér lovag!!”, “te puhapöcs!!!”. :)))

Tudom, most én is megint mangina lettem ezzel a véleménnyel :)

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“Ha egy nő lefekszik valakivel (teszem azt védekezés nélkül), akkor abból esélyesen lesz gyerek. Fiatal nőnél 99%. (Megint egy statisztika: 30 feletti nőnél ez már csak 60%.”
-Hát azért egy dugás esetén ez marhára nem 99%. 28 napos ciklusból eleve pár nap, ami alkalmas erre és ha teszem azt ovulál a lány, vagy kb akkor ovulál még akkor sem biztos esemény :) hogy meg fog termékenyülni az petesesejt. Egy dugás esetében teljesen egészséges huszonéves pár esetében is jóval 50% alatt van az esélye, de így is van realitása, hogy elsőre sikerül összehozni egy gyereket natürlich!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Tudja is ő, mi az a ciklus meg ovuláció… :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem a véleményeddel lettél mangina. És nem most.

Egyetértek.

Hunn
Újságíró

Szűz nők kérdésében zombigyilkosnak van igaza. A modern társadalomnak van ez a nonszensz hozzáállása, hogy “kapsz egy használt pinát, és verd a segged a földhöz, hogy egyáltalán baszhatsz”, ezért tart itt ez az ország.

A valóság a következő. Fiatal srácok esetén fontos, hogy a nő tapasztalt legyen, különben csak maszatolás lesz a vége. Erre a küldetésre pont alkalmasak lennének a harmincon felüli nők, akik már szültek három gyereket. Idősebb korban, családalapításnál viszont fontos a szüzesség és az ártatlanság. Egy tapasztalt férfi számára semmi szükség arra, hogy a nő egy tapasztalt ribanc legyen, hiszen majd megtanítja mindenre.

Sajnos a mai világban pont fordítva van. A helyes kis fiatal lányok a diszkó vécéjében veszítik el a szüzességüket ahol valami HMCS tinisrác rángatózik rajtuk, aztán használtan mennek férjhez harminc feletti ribancként. Ez a férfiak hibája, mert hagyják. Helyesebb lenne a tinilányokat férjhez adni harmincas csókákhoz, akik már tudják hogy mit csinálnak.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Rokapapa
Újságíró

Egyetértek Zombigyilkossal!

Annyival kiegészíteném, hogy a kilencvenes években a feministák által bezáratott háziasszonyképző – feleségképző – szakközépiskolákat viszont minden nő számára ingyenesen elérhetővé kellene tenni.

A nők felsőoktatása a büfészakokon meg nem egyéb mint az adófizetők pénzének felelőtlen elherdálása.

sRPd
Olvasó
sRPd

Baszni és szűznek maradni egyszerre nem lehet. Értem én, hogy a fiatal srácokat tapasztaltabb nőknek kell bejáratni. Akkor menjenek kurvához, ne más háromgyermekes felesége avassa be őket!  .

Aldo
Újságíró

 “kapsz egy használt pinát, és verd a segged a földhöz, hogy egyáltalán baszhatsz”,
Van, aki semmilyet sem kap.

“ezért tart itt ez az ország.”
Ez annyira jó frázis, hogy mindenre el lehet sütni.

“Fiatal srácok esetén fontos, hogy a nő tapasztalt legyen, különben csak maszatolás lesz a vége. Erre a küldetésre pont alkalmasak lennének a harmincon felüli nők, akik már szültek három gyereket.”
Két gyerek már nem is elég? Egy 30-as nő nem fog egy fiatal szűz sráccal dugni. Szívjóságból meg főleg nem.

“Egy tapasztalt férfi számára semmi szükség arra, hogy a nő egy tapasztalt ribanc legyen, hiszen majd megtanítja mindenre.
Mire kéne megtanítani? A nő nem valami kutya. Mert ugye előbb-utóbb nem fog rájönni, hogy neki mi a jó?

“A helyes kis fiatal lányok a diszkó vécéjében veszítik el a szüzességüket ahol valami HMCS tinisrác rángatózik rajtuk, aztán használtan mennek férjhez harminc feletti ribancként.”
Hát ez borzalmas. Bezzeg ha a ti faszotokon ringatóznának az mennyivel jobb lenne.

“Ez a férfiak hibája, mert hagyják. Helyesebb lenne a tinilányokat férjhez adni harmincas csókákhoz, akik már tudják hogy mit csinálnak.”
Éljenek az előre elrendezett házasságok, mert így talán a megkeseredett 30-40-es idegroncsoknak is jut majd fiatal pina. Remélem a megfelelő termőföldet meg anyagiakat is tudjátok nyújtani.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Egyre jobban bírlak, Aldo! :)

hunbagira
Újságíró

Aldonak!

Első lendületből majdnem írtam én is egy ilyet. Az utolsó pontod majdnem nálam is ugyanígy hangzott.

DE: mennyivel jobb az, amit most van? Valamiért te is idetévedtél erre az oldalra?

hunbagira
Újságíró

Hunn!

Az elrendezett házasságok idején a 14 éves hamvas lánykákat sem 30-asoknak adták (kivéve uralkodók és hasonlóak a politika miatt, igen volt olyan dolog, amiben a királynőknek volt a legszarabb :) ) hanem 16 évesnek.

ui: Volt fordítva is szegény Bárthorynak el kellett vennie Jagelló Annát aki a nagyanyja lehetett volna. Amikor meglátta a nászéjszakára készülő “ifjú” arát hátrahőkölt, hogy inkább öljetek meg lengyel testvéreim ,de ezt nem kérhetitek tőlem. Erre a legenda szerint kwasnevski herceg a lelkére beszélt, hogy egy férfinek nemcsak a csatatéren, hanem a hitvesi ágyon is bizonyítania kell és nem a szép nő a kihívás. :D

Szóval ott sem lett volna jó neked. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De itten most ők úgy tervezik, hogy a hamvas tizenéveseket majd a kiöregedett vén rókák fogják ezentúl automatikusan birtokolni. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“Egyre jobban bírlak, Aldo! :)”

Ez egy rossz jel.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Remélem a megfelelő termőföldet meg anyagiakat is tudjátok nyújtani.”

Kert van, anyagi is, kovácsolt kapa, lehet kapálnia.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Egyre jobban bírlak, Aldo! :)”

Akit szeret Piszkos Fred, azt a többiek megutálják.

lady
Olvasó
lady

“Annyival kiegészíteném, hogy a kilencvenes években a feministák által bezáratott háziasszonyképző – feleségképző – szakközépiskolákat viszont minden nő számára ingyenesen elérhetővé kellene tenni.”

Rokapapa

Háziasszonyképző , hogyne már! Műköröm építő szak ez most a valami!  Vessenek máglyára de az egyik leghaszontalanabb kellék a műköröm a nőkön. De rengeteg pénz van benne egyrészt a gyártása meg a műkörmös szakmának vannak utánpótlásai!  A városban bezárt egy  pékség lett a helyén tetoválószalon . Az meg a másik “kedvencem! ”  Persze tudom haladni kellene a korral! :-)

Hunn
Újságíró

Baszni és szűznek maradni egyszerre nem lehet. Értem én, hogy a fiatal srácokat tapasztaltabb nőknek kell bejáratni. Akkor menjenek kurvához, ne más háromgyermekes felesége avassa be őket!  .

Rendben, de sRPd én csak arra gondoltam, hogy 40 évesen pont leszarod majd, hogy kivel csal meg a harmincas feleséged, mert úgyis a huszonéves szeretőddel töltöd majd az idődet.

Hunn
Újságíró

A pinát nem kapni szoktuk, hanem megszerezni magunknak.

Ez annyira jó frázis, hogy mindenre el lehet sütni.

Pontosan ezért használom. :)

Két gyerek már nem is elég? Egy 30-as nő nem fog egy fiatal szűz sráccal dugni. Szívjóságból meg főleg nem.

Három gyerek kell, egy az én helyemre, egy az asszony helyére, egy pedig a magyar jövendőért.

Nem érdekel, hogy egy 30-as nő kivel dug. Velem biztos nem fog.

Mire kéne megtanítani? A nő nem valami kutya. Mert ugye előbb-utóbb nem fog rájönni, hogy neki mi a jó?

A kutya legalább őszintén örül, ha bezárod a kocsid csomagtartójába és két óra múlva kiengeded. Próbáld meg ugyanezt egy nővel. Hálátlan picsák.

Hát ez borzalmas. Bezzeg ha a ti faszotokon ringatóznának az mennyivel jobb lenne.

Jóhogy, baszki. Szinte én szégyenlem, hogy ilyen egyértelmű dolgot egyáltalán le kell írjak.

Éljenek az előre elrendezett házasságok, mert így talán a megkeseredett 30-40-es idegroncsoknak is jut majd fiatal pina. Remélem a megfelelő termőföldet meg anyagiakat is tudjátok nyújtani.

Semmi gond az előre elrendezett házassággal. Ha holnap az őseim azzal jönnének, hogy szerveztünk neked egy ropogós fiatal szüzet feleségnek, nézd meg és dönts, szerinted sírnék?

Ami a többit illeti, ne kapkodjunk. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozzunk, ne szaladjunk ennyire előre, ha kérhetném.

Hunn
Újságíró

Hunn!

Az elrendezett házasságok idején a 14 éves hamvas lánykákat sem 30-asoknak adták (kivéve uralkodók és hasonlóak a politika miatt, igen volt olyan dolog, amiben a királynőknek volt a legszarabb :) ) hanem 16 évesnek.

ui: Volt fordítva is szegény Bárthorynak el kellett vennie Jagelló Annát aki a nagyanyja lehetett volna. Amikor meglátta a nászéjszakára készülő “ifjú” arát hátrahőkölt, hogy inkább öljetek meg lengyel testvéreim ,de ezt nem kérhetitek tőlem. Erre a legenda szerint kwasnevski herceg a lelkére beszélt, hogy egy férfinek nemcsak a csatatéren, hanem a hitvesi ágyon is bizonyítania kell és nem a szép nő a kihívás. :D

Szóval ott sem lett volna jó neked. :)

Már hogyne lett volna nekem ott jó, kedves hunbagira! Ugyanis átsiklottál valami felett, ami abból amit írtál, logikusan következik. Mégpedig azon, hogy akkor ezek szerint ebben az esetben tehát NEM 30-asként kaptam volna egy 14 éves szüzet, hanem megkaptam volna a hamvas, feltöretlen puncit már 16 évesen!!! Sirály!

Ez bizony egyszerűen FANTASZTIKUS, csodálatos lett volna! Istenem, mi mindent elvesztettünk ami középkori őseink számára alapból adott volt! Korábban picit furán néztem azokra, akik minden probléma origójának a középkornak véget vető Felvilágosodást és a Nagy Francia Forradalmat tekintették, de most elgondolkodtam. Ezek szerint a kurva anyját az Enciklopédistáknak, bassza meg Voltaire! “Vissza a természethez”, mi? – hogy rohadnál meg köcsög Rousseau meg a többi köcsög francia okoskodó, békazabáló fasz! Elbaszták a jóságot mindenkinek…

Vissza a középkort, de MOST azonnal! DEUS VULT!

Lierin
Olvasó
Lierin

Azt elfelejtettétek hozzátenni, hogy szüntessük meg a válás rendszerét és kötelezzük a férfiakat napi min. 10 óra munkára, higy el tudják tartani a huszonéves feleségeiket és 3-4 gyermeküket, és hogy ne is tudjanak lelépni mellőlük, ha jön egy új pina.

Sőt, javaslom, hogy a bizonyított megcsalást mindkét fél részéről börtönbüntetéssel járjon :)

Naooo
Olvasó
Naooo

“A sarccal, amelyet a zsidóknak, nemzetközi bankár uraitoknak fizettek, lenne miből megélnetek akkor is, ha háromból két napig nem csinálnátok semmit!” – Louis-Ferdinand Céline

wittukind
Olvasó
wittukind

Ez a “tik-tek”-olás már unalmassá vált,féreg.

Lierin
Olvasó
Lierin

Aztán mennyi esélye van annak, hogy csinos, formás, kedves kis 18 éves jut nektek, hmmm…? ;) Miért indultok ki mindannyian abból, hogy természetesen a legjobb nőket kapnátok, honnan tudjátok, hogy nektek nem a kövér, kancsal, szőrős, igénytelen, buta, kapafogú, hisztériás vagy hasonló lányok jutnak, akikkel amúgy most sem foglalkoznátok?

Mi lenne azokkal a lányokkal, akik senkinek nem kellenek?

Jó lenne egy életet olyan nővel leélni, akivel 5 év múltán már kölcsönösen utáljátok egymást?

Aztán ki venné el a lányokat, ha megszüntetik a sok büfészakot/kamumunkát és az ott tanuló/dolgozó férfiak tömegei is munkanélküliek lesznek?

És ki kényszerítené egyáltalán házasságra a nőket? Mellesleg, tényleg a büfészakon ribanckodó csajt szeretnétek feleségnek? :)

hunbagira
Újságíró

ztán mennyi esélye van annak, hogy csinos, formás, kedves kis 18 éves jut nektek, hmmm…? ;) Miért indultok ki mindannyian abból, hogy természetesen a legjobb nőket kapnátok, honnan tudjátok, hogy nektek nem a kövér, kancsal, szőrős, igénytelen, buta, kapafogú, hisztériás vagy hasonló lányok jutnak, akikkel amúgy most sem foglalkoznátok?

Még mindig több, mint hipergámiátokkal. Amúgy kivetítesz és hazudsz ringyó- ahogy mindig- nem a mi ösztönös programunk a hipergámia és az alfával baszás. :) Emiatt még mindig jobban foglalkozunk az ilyenekkel mint ti a férfi megfeleőikkel. Amúgy meg az apósok ismerték a suba subához, guba a gubához mondást. Szóval lehet nem adtak teret a hipergámiátoknak, de alulra sem adták a gyerekeket.

Mi lenne azokkal a lányokkal, akik senkinek nem kellenek?

Ilyen az elrendezett házasságok idején nem volt, tekintve, hogy fiatalkorosztályban több a férfi.

Jó lenne egy életet olyan nővel leélni, akivel 5 év múltán már kölcsönösen utáljátok egymást?

Tudod a minél fiatalabb házasságnak azaz előnye, hogy a fiatal még alakítható és sokkal mélyebb érzelmeket tud kialakítani a másikkal. Mint egy kiégett ringyó/roncs. Nem véletlenül a gyerekkori barátok maradnak meg.

Aztán ki venné el a lányokat, ha megszüntetik a sok büfészakot/kamumunkát és az ott tanuló/dolgozó férfiak tömegei is munkanélküliek lesznek?

És ki kényszerítené egyáltalán házasságra a nőket?

Néhány ökölcsapás mondjuk, adott esetben.  :)Szerbiában voltam esküvőn kis kurva meg a barátnője kitalálta, hogy kimennek “táncolni” és ezt be is jelentették. Az öreg csetnik nagyapa vágta úgy állba a kis ringyót, hogy 3 foga ment ki alulról, de nem ment “táncolni” :)

hunbagira
Újságíró

Azt elfelejtettétek hozzátenni, hogy szüntessük meg a válás rendszerét és kötelezzük a férfiakat napi min. 10 óra munkára, higy el tudják tartani a huszonéves feleségeiket és 3-4 gyermeküket,

Szívesebben megtesszük mint egy kiégett ribancért.

és hogy ne is tudjanak lelépni mellőlük, ha jön egy új pina.

Így van ezt férfinál is meg kell akadályozni, hiszen a család szent. És, mi férfiak vagyunk nem állandó kettős mércével élő önző ringyók. :)

Sőt, javaslom, hogy a bizonyított megcsalást mindkét fél részéről börtönbüntetéssel járjon :)

Nem is rossz ötlet,visszaálítani, a Btk ilyen irányú szakaszait.  :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Van.
Ne tapasztaljon már más faszt, mer akkor csak más által összebaszott.

Marcell
Olvasó
Marcell

Úgyis fel fog benne támadni a kíváncsiság.

Naooo
Olvasó
Naooo

Olyankor el kell ásni, aztán jöhet a következő.

Aldo
Újságíró

“Egyre jobban bírlak, Aldo! :)”

Ez egy rossz jel.

Engem mindenki szeret. Pont, mint a plüssállatokat meg a csokifagyit.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nőstény vagy bak plüssállatokat?
Pedig a csokifagyi szar.

Aldo
Újságíró

A plüssállatoknak vannak elsődleges nemi jellegeik? Micsoda szexista kirekesztés már ez.

Aldo
Újságíró

“Műköröm építő szak ez most a valami!  Vessenek máglyára de az egyik leghaszontalanabb kellék a műköröm a nőkön. De rengeteg pénz van benne egyrészt a gyártása meg a műkörmös szakmának vannak utánpótlásai!  A városban bezárt egy  pékség lett a helyén tetoválószalon”

Egészséges lelkületű ember nem tetováltatja magát. Amúgy a műkörömbiznisz tényleg jövedelmező. Bár én már jó pár csajt kérdeztem, hogy mégis mi értelme van ennek az egész műkörömnek, de egyik sem tudott értelmes választ adni. Általában annyit tudtak kinyögni, hogy “csak”, “azért mert szép”.
Én mondjuk férfiként magasról leszarom, hogy mit ragasztott magára, sőt a túl hosszú egyenesen taszító. Nem tudom, ki hogy van ezzel.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

Hát meg. Nem gondoltam volna, hogy van még valaki, aki hasonlóan vélekedik a tetkóról, mert eddig csak a leugatást kaptam miatta.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szar ügy:) és el lehet határolódni:), de én is egyetértek:)

Aldo
Újságíró

” ingyenes büfészakok fizetése, szociális hálón keresztüli eltartás, bizbasz női ‘munkák’ fizetése, stb., de akár az ingyenes középiskolát is meg lehetne szüntetni”
Így van, jól meg kell nehezíteni a középiskolát, mert primitív 8 osztályt végzett tahókból már kezd hiány lenni. Ráadásul ha kilőjük a sok kamu egyetemi, középiskolai szakot meg melót, akkor a felszabadult pár milliárdocskát lehet segíly címen utalni a putriba. Ott sokkal jobb helye lesz.

“Ha az megszűnik, akkor a nők egyből átállnak arra, hogy válasszanak párt maguknak”
Van, aki csak úgy tud nőt szerezni magának, hogy az tőle függ.

“hiszen 80%-ukről kiderülne gyorsan, hogy a valódi versenyszektroban nem tudna megélni”
Vagy lehet, hogy sokan rákényszerülnének. Inkább ez, mint hozzámenni valami gyökérhez.

“Milyen választása lenne?
Többségük férjet választana legkésőbb 18-19 évesen.”
Vagy nem.

“Nem dugatná szét magát mindenkivel (kisebb válási arány később)”
Nem mindenkivel. A lúzer pöcsökkel nem dugnak. De ugye azért a válást még nem tiltanád be?

“alacsonyabb adókulcsok (nem kellene fizetni a semmitérő dolgokért állam bácsin keresztül)”
Na, ha valami, akkor az adó az nem lesz kevesebb soha az életben.

“ezáltal magasabb bér a valódi termelőknek (akik többsége férfi)”
Hogyan akarsz valódi termelést véghezvinni, amikor nincs iparunk, mert egy hatalmas összeszerelő üzem vagyunk és a mezőgazdaságot is igyekeznek szétverni. Sajnos rengeteg ember – férfiak és nők egyaránt – végeznek teljesen felesleges és értelmetlen munkát.

“a reálisabb jövedelmek miatt a férfiak megbecsültsége is magasabb lenne (kevesebb férfigyalázó szöveg).”
Végre úgy fogunk élni, mint Svájc. Az alacsony adók mellett, reális bérek se lesznek sose. A feminácik meg szépen, csendben elvonulnak.

“Ha akar egy csaj dolgozni, akkor tegye csak (mehet mérnöknek meg programozónak, ha tud meg akar) – csak egyenlő feltételekkel tegye. Ennyire egyszerű.”
Most sem tiltja meg senki, hogy mérnöknek vagy programozónak menjenek. Amúgy vállalhatnak majd egyedül munkát, vagy kell majd egy férfi beleegyezése?

“És egyből érték lenne újra a társadalom többsége szemében a szűz csaj.”
Nem lesz az, mert már nem a középkorban vagyunk. A fertőzésekre és a bizonytalan apaságra sem lehet hivatkozni, mert ma már ezt is ki lehet küszöbölni.

“Éppen a nők néznék ki maguk közül a ribancokat (ahogy régen is tették).”
Ribancok és kurvák mindig voltak és mindig is lesznek. Tök mindegy mi van, akkor is lesz egy hatalmas női csoport, aki képes lesz a férfiakon élősködni, felhasználni őket, mert sajnos elég sok töketlen férfi van és lesz később is, akik örülnek, hogy végre dughatnak.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Aldo
Újságíró

Nyugodjál már le, mert itt fogsz nekem szívrohamot kapni, hülye gyerek. Annyira nevetséges, hogy te manginázol meg picsázol itt, miközben te nyáladzol 18 éves szüzekre és arról ábrándozol, hogy majd neked az ilyen csajok automatikusan járnak. Te hisztizel itt a legjobban. Ha nem tetszik valami, akkor elkezdesz tahóskodni? Nagyon szép és jó gondolatok, szüntessük meg a kamu szakokat, a segélyezést, mindent. A sok lóvé nélkül maradt képzetlen tömegekkel mit szándékozol kezdeni?

Aldo
Újságíró

“A lúzer pöcsökkel nem dugnak.”
Szerinted akkor ezért nem dug veled senki?
Nem rólam volt szó. De ne vetítsd már ki rám a nyomorodat. Ezért vagy ilyen ingerült? Mert nem akarnak dugni veled?

“De ugye azért a válást még nem tiltanád be?”
Nem írtam ilyet, szóval nem kell a hiszti, kis picsa.
Jaj nem. De azt kifejtetted, hogy neked a nő egyfajta használati eszköz. Legyen 18 évesen még bontatlan, szüljön neked kölyköket lehetőleg 20 körül, olyan melót, karriert válasszon, amit te jónak látsz. Lényegében az lenne a legjobb, ha egész nap csak otthon lenne és a gyerekkel foglalkozna. Ebből gondoltam, hogy a válás már nem fér bele ebbe a képbe. Főleg ha a nő kezdeményezi.

Egy nőseggnyaló szoci rendszerben biztosan nem. Egy olyan pöcsköszörű manginától, amilyen meg te vagy, biztosan marad minden a régiben.”
Milyen nőseggnyaló rendszer? A gazdaság szétbarmolása már nagyon régen megkezdődött. Te igazi forradalmár vagy, majd te jól megváltoztatod a dolgokat.

“/Bízom azért abban, hogy a férfiak többsége nem egy ilyen nyámnyila senkiházi pina, amilyen te vagy. Mert akkor tényleg baj van. … Már ha hímnemű vagy ugyebár. Mert ha nem, akkor visszavontam ez utóbbit.”/
Most nagyon megmondtad. Rá is rántottál közben, hogy mekkora arc vagy?

Éppen azért nincs iparunk, mert a szoci államod az adóival szétcseszi az összes kezdeményezést. Minden magyar kezdeményezés megy nyugatra, mert ilyen nőtartó adók mellett a franc se vállalkozik.”
Mi az, hogy az én államom? Te nem itt laksz?
“A római birodalom bukása idején is ment ezerrel a félrekúrás, a válás meg a többi. (Részben ez is volt a bukás oka.) Előtte és utána meg azért csak észhez tudtak térni az emberek.”
Ez csak egy kis része volt. Emiatt még nem omlik össze egy birodalom se. De igaz a középkor az tényleg fasza volt.

A megítélés és a mérték volt az, amiről beszéltem. De látom, ilyen ócska hisztis picsának, mint amilyen te vagy, kár magyarázni bármit is. És nem csak azért, mert hisztis picsa vagy, hanem azért is, mert az IQ-d valahol a bányászbéka segge környékén létezik. Meg se érted, amit leírok neked. Csak tolod a rinyádat, mint egy fürdős kurva.”
Na, állítsd már le magad, te kis szájba baszott, faszszopó csira. Sértegettelek én téged ilyen tahó, paraszt kocsmai stílusban? Ki az anyádnak képzeled te magad? Ettől érzed magad nagy fiúnak? Miután elvertek a suliban, meg leszartak a csajok, itt vezeted le a feszkót? Ha nem tudsz mivel jönni, elkezdesz itt vergődni, meg anyázni? Hát igen, az agresszió mindig jó ötletnek tűnik, ha már nem tudunk mivel jönni igaz.

“mert sajnos elég sok töketlen férfi van”
Alighanem akkor most találhattad meg a tükrödet…
Jó szórakozást hozzá! :)
Ezt is sikerült magadra venni. Én tükörbe tudok nézni, anélkül, hogy elhánynám magamat. VAgy csak virtuálisan van nagy pofád?

Az igazi töketlenség az, hogy mindent úgy akarsz felforgatni, hogy neked automatikusan jussanak 18 éves még be nem járatott csajok. Kényszeríteni őket, hogy hozzámenjenek a sok lepusztult 30-40 éves prolihoz, akiknek nem jut senki. Ez igen, ez nagyon fasza elképzelés. Kár, hogy nem fog megvalósulni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Van egy kivétel, de nem árulom el.

Aldo
Újságíró

“Mégpedig azon, hogy akkor ezek szerint ebben az esetben tehát NEM 30-asként kaptam volna egy 14 éves szüzet, hanem megkaptam volna a hamvas, feltöretlen puncit már 16 évesen!!! Sirály!”
Akkor most mégis hozzák neked házhoz a pinát? Már nem akarod megszerezni magadnak?

“Istenem, mi mindent elvesztettünk ami középkori őseink számára alapból adott volt!”
Igaz, a higénia teljes hiánya és az utcára szarás valóban jól jönne ma is. Bár vannak olyan népségek, akik a  mai napig gyakorolja ezeket a szokásokat.

Aldo
Újságíró

“Aztán mennyi esélye van annak, hogy csinos, formás, kedves kis 18 éves jut nektek, hmmm…? ;) Miért indultok ki mindannyian abból, hogy természetesen a legjobb nőket kapnátok, honnan tudjátok, hogy nektek nem a kövér, kancsal, szőrős, igénytelen, buta, kapafogú, hisztériás vagy hasonló lányok jutnak, akikkel amúgy most sem foglalkoznátok?”
Aztán mennyi az esélye, hogy jóképű, izmos, magas férfiak jutnak nektek? Miért indultok ki mindannyian abból, hogy természetesen a legjobb pasikat kapnátok, honnan tudjátok, hogy nektek nem a kövér, kancsal, szőrös, igénytelen, buta, kapafogú, vesztes vagy hasonló pasik jutnak, akikkel amúgy most sem foglalkoznátok?
Az a vicces ebben, hogy már megint a női mocsokságot akarod ráhúzni a férfiakra. Pont a legigénytelenebb, legocsmányabb nőknek van a legnagyobb egójuk, csak tudnám mire fel. Pont ők vannak meggyőződve, hogy nekik jár a 190 magas sikeres, izmos, gazdag faszi, mert csak.

“Mi lenne azokkal a lányokkal, akik senkinek nem kellenek?”
Mi lenne azokkal a fiúkkal, akik senkinek sem kellenek? A válasz: ki nem szarja le őket. Titeket talán érdekel, a sok gép előtt tespedő, antiszociális lúzer srác sorsa? A legkevésbé sem.

“Jó lenne egy életet olyan nővel leélni, akivel 5 év múltán már kölcsönösen utáljátok egymást?”
Ma már melyik házasság, vagy kapcsolat húzza ki 5 évig?

“Aztán ki venné el a lányokat, ha megszüntetik a sok büfészakot/kamumunkát és az ott tanuló/dolgozó férfiak tömegei is munkanélküliek lesznek?”
Majd találnak más melót. Amúgy vesztesek mindig lesznek, akik beérik az ilyenekkel is.

“Mellesleg, tényleg a büfészakon ribanckodó csajt szeretnétek feleségnek? :)”
Értelmes ember nem nősül.

Lierin
Olvasó
Lierin

Na de, kedves Aldo, te most tulajdonképpen mire reflektálsz vissza? A férfiak beszélgetnek itt arról, hogy kényszerítsük férjhez a lányokat, mert akkor nekik (is) hamvas punci meg csini fiatal nő jutna, nem én javaslom ezt, tehát bocs, én nem írtam olyasmit, hogy a nőknek jó pasi jutna. Nem is érten, miért mondod ezt nekem :D

A sok gép előtt tespedő antiszoc srác, mi a búbánatért nem áll fel a kib*szott gép elől? Felnőtt ember létére tutujgatni kell, ez is a nők hibája, a pasik nem bírnak felelősséget vállalni semmiért, menjen házhoz a punci és kapcsolja ki a wifit?

Az a kérdés, hogy melyik kapcsolat húzza 5 évig, még tőled is túltolás  volt, te is tudod, hogy kétszer ilyen idős kapcsolatok is vannk. Mi pl. több mint 5 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást – vagy már le kellett  volna húzni magunkat az utcán, mert egyesek szerint ilyen nincs? Az ismerősi körbem is van bőven 5!-os kapcsolat és egyre többen házasodnak így 30 felé.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Kikért kéne felállni, a kurvákért?

Aldo
Újságíró

A sörért.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi pl. több mint 5 éve vagyunk együtt……

És ugye, az ökölszabály szerint:), ha eddig nem sikerült gyereket összehozni és ha (ezt főleg) te sem forszíroztad, akkor tulajdonképpen (jaj de geci vagyok:) fasztarisznya vagy mellette, mert neked nem jutott jobb és ő meg élvezi a (kötöttségek nélküli:) szabad puncit:), no meg arra is indikátor, hogy mennyi a valós értéked a húspiacon…..

Minél több időt tölt gyerek nélkül a nő a fickó mellett, annál inkább devalválódik az értéke…..ha ez eléri a 7 évet, akkor általában abból nem nagyon lesz semmi….és jön  a picsogás ezerrel, mert ugye nagyobb volt a kislány étvágya, mint a szája….

Lehet, hogy te fehér kengurú vagy(Vivi meg már túl van azon a lehetőségen:), de azért az idelátogató min. 4-5-6- stb. hosszú, gyerektelen, ámde hipi szupi kapcsik NŐI szereplőiről idővel kiderül, hogy nem véletlenül tévedtek ide….pár hónapon belül beütött a krach és csak néztek ki a fejükből, begyűjtve  a sajnálkozó like-okat…., mert a tüncibünci álom szertefoszlott……, nem véletlenül érezték a vesztüket……

 

sRPd
Olvasó
sRPd

“idővel kiderül, hogy nem véletlenül tévedtek ide”

Ez teljesen nyílvánvaló volt korábban is. A baj az, nem tudják, csak érzik, hogy valami gond van. Mivel nem tudják, osztják számunkra a “bölcsességet”. Csak fújják ugyanazt a mondókát, anélkül, hogy bármiféle észérvekre hallgatnának. Most ezen mondatom miatt jót nevetek magamon, mert ez is része a női szolipszizmusnak. Kár is lenne bármi értelmeset elvárni egy tizenéves értelmi szintjén megrekedt emberi lénytől, aki csak a puncijával gondolkodik.

Amióta nincs Serial, azóta Lierin lett az ügyvezető feminista troll. Csodálom, hogy valakinek még van ereje velük foglalkozni és válaszolni a megjegyzéseikre. Azon meg mégjobban csoládlokozm, hogy nem esett le nekik, hogy teljesen mindegy, hogy próbálják meggyőzni őket, az egész reménytelen. Én már rég ki**sztam volna őket a pi**ába, mint macskát sz**ni. Sőt még azt is, aki válaszolni merészel nekik. De hát sajnos szólásszabadság van vagy mi a fene. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

:)

Lierin
Olvasó
Lierin

Én már vagy 1,5 éve járok ide, oszt’ azóta sem ütött be a krach, sőt ;)

Gyerekünk meg azért nincs, tetszik tudni, mert akiknek nem tolnak a feneke alá legalább egy kis önerőre valót, annak nem 1-2 év, mire megteremti az anyagiakat.

Ha panelgarzonba szültem volna 2-3 gyereket, az jobb lenne? Na, onnan thti nem szabadultunk volna, mert egy fizuból albérletet fizetni meg spórolno gyerek mellett…

Nem vagyunk cigányok, hogy a semmire potyogtassumk, attán segélyért sírjunk.

common man
Olvasó
common man

Mert van a milliárdos meg a cigány aki potyogtat közte semmi.Most talán 26 négyzetméteren éltek minimálbérből? Másokkal ellentétben én sosem akartam ,hogy téged meg a hozzád hasonlókat kitiltsák innen.De ha bejelentenéd ,hogy gyereked lesz(van) és kevesebb időd jut az itteni kommentelgetésre biztos mindenki megértené.Egy példa:két picsa otthon én szervízmunkásként ténykedek.Az egy szem ovodáskorú gyerek anyuval szeretne lenni.De nem lehet játsszál a legókkal elküldik.A gyerekszobában 3 millió forint értékű lego(15 évvel ezelőtt) De a gyerek szeretetet törődést,foglalkozást szeretne.Akkor most mennyit akarsz összerakni míg úgy érzed elég lesz.Vagy önzés kényelmesség fennforgásáról van csak sző?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én már vagy 1,5 éve járok ide, oszt’ azóta sem ütött be a krach, sőt ;)

Igen, ha 3 éven belül nincs utód, akkor ha mást nem, a gebaszt kezdted érzékelni, és kerested a válaszokat, nem véletlenül vagy itt 1,5 éve….., ha a tényeknél maradunk, akkor előrébb nem jutottál, a jelenlegi állapot szerint a fickó élvezi az ingyenpinát….

Gyerekünk meg azért nincs, tetszik tudni, mert akiknek nem tolnak a feneke alá legalább egy kis önerőre valót, annak nem 1-2 év, mire megteremti az anyagiakat.

-Persze, és gondolom még pár évig nem lesz, aztán úgy jársz vele, mint a hidegfúzióval, hogy mindig 30 év van hátra a megvalósításig, akármikor kérdezik, de akkor már biztosan kész lesz….A hörcsög mindig megmagyarázza, hogy neked még miért éri meg, mi az oka, hogy „nincs”,  elvégre az utódod az különleges (lesz:), annak aranybilibe kell szarnia, mert megérdemli, hiszen a tied:)…..ja:)

Amúgy a csávót innen is tiszteltetem, hogy szépen (meg)vezet(get) ezzel, ha meg magadtól jutottál erre a korszakalkotó „érvre”, akkor dupla gratulációm a fickónak:)

Csak úgy a poén kedvéért, hány milliónál/lakásnál/vagyonnál stb.-nél érkezik el az az idő amikor már lehet szülni (rogyásig:)?, nem úgy általában, hanem neked,……. na jó, nagy szívem van:), nektek….?

 Ha panelgarzonba szültem volna 2-3 gyereket, az jobb lenne?

Te mond meg, nem telne aranyhímzéses pelenkára? Baszki még egyig sem jutottál el, de 2-3-ról nyomod a szöveget:), mert akkor színesebben tudod előadni a (kamu) érvet?

 Na, onnan thti nem szabadultunk volna, mert egy fizuból albérletet fizetni meg spórolno gyerek mellett…

Ja, ez pont olyan, mint a cigány lova, már épp leszokott az evésről, de a szemét megdöglött, pedig milyen jól haladt……

Nem vagyunk cigányok, hogy a semmire potyogtassumk, attán segélyért sírjunk.

Persze, ti majd a tutiba fogjátok, ja……., , gondolom nem egyet, hanem akkor már egy szakajtót, mer majd fussa…….., eccer,………majd nyugtával dicsérd, , meg a karó, no meg a varjú, …….a libákról meg ne is beszéljünk…..

Kurvára nem hinném, hogy te épp a fehér kengurú esete lennél, de ha mégis,akkor gratulációm, de az majd utólag úgy is kederül……

P.S. az ilyen storyknak általában az a vége, hogy max 7 év múlva a csávó dobbant és egy ropogósabb kevésbé unalmasabb/feministább friss tyúkkal már egy éven belül gyerek van, a szopoágon meg nyíg a “kitartó”, mindentfeláldozó/a jóra sporoló exingyepina…..

Lierin
Olvasó
Lierin

De, egyébként tényleg most állunk rá a babaprojektre, mert most jutottunk odáig, hogy tudunk úgy lakást venni, hogy bármi baj történne, a hitelt egyedül is tudnánk fizetni. Nagy életszínvonalcsökkenéssel ugyan, de a lényeg, hogy tudnánk.

És igen, éltünk pár nm-en, és ha akkor oda vállaltunk volna gyereket, most tuti még mindig ott lennénk. Ami egy egyévessel nem gáz, de két idősebb gyerekkel igen.

Nem várunk 40 éves koromig, hát hülye vagyok én, hogy hazárdírozzak, összejön-e vagy sem? ;) Így is leszek 30, de valamit valamiért.

Azt meg nem is értem, minek hozod jde ezt a példát, mert nem arról írtam, hogy milliós legóra gyüjtök, hanem arra, hogy gond esetén ne haljunk éhen. Szerintem ez korrekt dolog. A szeretet és anyagi biztonság nem zárják ki egymást.

Naooo
Olvasó
Naooo

Csak a buták vesznek fel hitelt.

common man
Olvasó
common man

Lierin! éhenhalás ellen ne pénzt halmozz fel hanem mondjuk halkonzervet.Teljes értékű táplálék, sokáig eláll.Kertben lehet krumplit termelni éhenhalás ellen kitűnő.Sárgarépával,zöldséggel kásának holland nemzeti étel.Ha a krumpli nem menő lehet édesburgonya is.Nincs kert béreljél.A legos példát azért hoztam ,hogy rávilágítsak :a kifogásoknak nincs felső határa.Amúgy szokták ajánlani,legalább is ideiglenesen,a komfortzóna elhagyását.Sok rejtett energiát hozhat elő.

wittukind
Olvasó
wittukind

Majd a Hatakamatapatratacsinbumm megoldja….

Egyébként nektek, egypár férfinak itten, elment az eszetek hogy leálltok “érvelősdit” játszani egy féreggel?

Lierin
Olvasó
Lierin

Common, az éhenhalást szombolikusan értettem.

Ha fentebb rákeresel a kommentek között, leírtam, hogy én szegény családból jövök, és az ilyet senkinek nem kívánom, pláne a gyerekemnek. Az örökös stresszt, feszültséget, vitát a pénz miatt, mert vagy gyógyszert veszel vagy cipőt. A gyereked meg szae kaján él, amivel tönkreb*szod a szervezetét. És ha tényleg beüt valami, válás, betegség, halál, munkanélküliség – sajnos egyik sem olyan ritka, hogy azt mondja az ember, vele úgysem történhet meg -, akkor mit csinálsz? Azt mondod a gyereknek, hogy gyógyszerre most nem telik, de legalább szeretet van?

Nem a Maalow piramis 1-es lépcsőjét kell megcéloznj, mert annak sírás lesz a vége.

Ma Mahyaro-n a gyermekvállalás elhalasztásának legfőbb oka az, hogy nagyon nehéz megteremteni a biztos lakhatást. Az albérlet sok helyen majdnem egy fizut elvisz, ha lenne 2 gyereked, akkor kb. ki sem tudsz bérelni egy 3 szobás lakást, olyan drága az átlagbevételekhez képest. Ezért gyüjt mindenki önerőre, de akkor meg eltolódik az egész 30 éves korukra, férfiaknak-nőknek egyaránt

Csak itt a Gyk-n dívik az a felfogás, hogy a 30 éves férfiaknak lakása, vagyona és egzisztenciája van, amiben a huszonévesnek csak bele kell ülni és gyereket szülni. Ugyan már… a valóságban két ember kemény munkájára van szükség ahhoz, hogy fel lehessen építeni egy biztos hátteret

Persze, lehet szülni othonra a kis szobába is, az én ismerőseim között legalábbid akinek 25 éves korára gyereke van, mind otthon él a szülőkkel. Megy is a sírás, hogy nem tudnak elköltözni. Máaodik gyerek egy ilyen helyen sem született, nekem ez is intő példa.

Szóval, szerintem nagyon rossz megközelítés folyton azt sulykolni, hogy aki a jobb anyagiakra vár, az biztos aranyhímzést meg Fp-játékokra gyúr. Ugyan már, van ilyen, de ez egy másik véglet. A többség csak szeretne a bizonytalan, megfizethetetlen albérletből eljutni egy hiteles lakásig, ahol már minden hónapban a saját vagyonod növeled, mert akkor baj esetén van mit pénzzé tenni.

Nem szabad elfelejteni, hogy 20-25 év múlva itt kb. 1 millióval kevesebb magyar ember lesz, aminek a gazdasági hatásai már 10 éc múlva keményen érződni fognak. Az embernek úgy kell gyereket vállalni, hogy az nem 1-2 évre szól, akkor is el kell tartani, ha beüt a krach, mint 2008-ban. Na, azt mondjátok, csak munka kell a gyerekhez meg tető – akkor hány embee volt, aki a házát és munkáját is elvesztette, de a gyereket nem tudta visszaadni.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha fentebb rákeresel a kommentek között, leírtam, hogy én szegény családból jövök, és az ilyet senkinek nem kívánom, pláne a gyerekemnek.

Igen ez a jó öreg „szegín voltam, nélkülöztem, a gyerekem nem fog, megadok nekim mindent…..”

Ilyenkor minden értelmi fogyatékos elfelejti, hogy azért lett az ami, tart ott ahol, mert  többek közt az volt az előélete, ami….., és balga módon azt hiszi, hogy ha a körülményei „jobbak” lettek volna, akkor ő most haj de messze tartana és milyen boldog lenne, mert azt a cudarok elvették tőle:)

Azt hiszi, hogy ha a gyerekének „jobb lesz”(mármint magából kiindulva a saját vélt vagy valós nyomorán keresztül „szűrve” ítéli meg azt a jobbat:), akkor „boldogabb lesz” mint ő:)

Az élet mindig pofánveri a jószándékkal való kikövezőt:)

 Az örökös stresszt, feszültséget, vitát a pénz miatt, mert vagy gyógyszert veszel vagy cipőt.

Soha nem a pénz a vita forrása, hanem a pénzhez való hozzáállás, csak mivel az egyik saját felelősség és ezt (nagyon:) senki sem szereti, addig a másik , külső (rajtunk kívül állónak tűnő)  ok, így meg aztán nyugodt lélekkel lehet hőbörögni, szidni azt amit/akit kedvünk tartja, hiszen nem tehetünk róla:)

 A gyereked meg szae kaján él, amivel tönkreb*szod a szervezetét.

Ez megint nem külső tényező következménye, hanem a szülő felelőssége és nem, nem pénz kérdés, ez a szülő által „bevállalt kockázat”….., elég sok ilyen van, de amíg lehet másra mutogatni, addig szuper….

Ja és akkor nem lenne álságos ez a duma, ha a szar kaja mellet x tízezer Ft értékben nem menne a cigi/pia/játékgép kombóból valamelyik párosítás, esetleg az összes…..

 És ha tényleg beüt valami, válás,

Ja a válás az olyan, mint az időjárás , időnként beüt:), kiszámíthatatlan módon….., a fene sem gondolta volna, hiszen csak pont a hülye nem látja azt, ami az orra előtt van….

betegség,

Hát igen, van pl 5 milliárd forintom/USD/GBP stb.-m , ki tudsz gyógyítani a rákból/AIDS-ből stb. stb. , ilyen olyan immunbetegségekből,? A pénzen múlik?

 halál,

„A bűn zsoldja a halál…..”:)

 munkanélküliség

Ez aztán szintén a véletlen műve, csak úgy hirtelen , előzmény nélkül megtörténnek….

 – sajnos egyik sem olyan ritka, hogy azt mondja az ember, vele úgysem történhet meg -,

Persze, de ugye téged ami nem ölt meg az megerősített:), neked ez a mintád, a gyerekednek meg nem kell ennyire(ha rajtad állna semennyire) „megküzdenie”, aztán látjuk ennek a szabad nevelésnek/liberális eredményeit, ugyanis akármilyen vagyont halmozol fel, ha nem nősz fel hozzá , nem tudod helyi értékén kezelni, „nincs meg hozzá a képzettséged/tudásod/(tisztán)látásod stb. és esetlegesen nincs akkora szerencséd, hogy a gyereked a törekvéseid ellenére is felismerjen alapösszefüggéseket, akkor neki reszeltek:)

 akkor mit csinálsz? Azt mondod a gyereknek, hogy gyógyszerre most nem telik, de legalább szeretet van?

Igazán amikor már gyógyszer kell az már (gáz) tüneti kezelés , a kérdés az, hogy miért jutott el odáig, hogy gyógyszer kell?

Nem a Maalow piramis 1-es lépcsőjét kell megcéloznj, mert annak sírás lesz a vége.

Ja, de a hülyének magasabbról bukni az sokkal szarabb, és nem sok okos szaladgál, lásd Pareto elv……

Ma Mahyaro-n a gyermekvállalás elhalasztásának legfőbb oka az, hogy nagyon nehéz megteremteni a biztos lakhatást.

Nem , nem az, mert akkor a sok sikeres/biztons lakhatással rendelkező nő, csak úgy ontaná a gyerekeket, és nem , nem teszi, vajon miért? Nincs elég „donor”? Esetleg nem ez lenne a fő szempont? A válogatás/hatalom/az ösztönök büntetlen kiélésének a  (hamis:) illúziója lenne az ok?:)

 Az albérlet sok helyen majdnem egy fizut elvisz, ha lenne 2 gyereked, akkor kb. ki sem tudsz bérelni egy 3 szobás lakást, olyan drága az átlagbevételekhez képest. Ezért gyüjt mindenki önerőre, de akkor meg eltolódik az egész 30 éves korukra, férfiaknak-nőknek egyaránt

A vicc az, hogy ez igazán a nő problémája, a férfi meg élvezi addig is a szabad puncit:)

Ha ezek megteremtése nélkül is van meleg málé:), kurvára le fogja szarni. Ha viszont „belejön”, akkor az ő keretei fognak tágulni és az addig kitartó asszonka pedig pofára esik…..

 

Csak itt a Gyk-n dívik az a felfogás, hogy a 30 éves férfiaknak lakása, vagyona és egzisztenciája van, amiben a huszonévesnek csak bele kell ülni és gyereket szülni.

Há épp ez az, hogy ha nincs, akkor is előnyben van a huszonéves férfitársaival szemben:)

Ha meg ráadásul nagyobb potenciált (is) képes felmutatni/elhitetni a csirkével, akkor a biztos suna egy jó ideig biztosítva van…

Ha viszont tényleg tehetős a fickó, akkor a huszonévesnek csak az az opciója marad, hogy minél gyorsabban szül, mert csereszabatos, és van helyette másik….

 Ugyan már… a valóságban két ember kemény munkájára van szükség ahhoz, hogy fel lehessen építeni egy biztos hátteret

A csapda ott van, hogy ha egyenlő (vagy annak látszik a nő számára ) az erőfeszítés, akkor útközben a fickó elveszti férfi jellegét és csereéretté válik, legalábbis  a hörcsögben ez legkésőbb 40 körül megérlelődik….

Persze, lehet szülni othonra a kis szobába is, az én ismerőseim között legalábbid akinek 25 éves korára gyereke van, mind otthon él a szülőkkel. Megy is a sírás, hogy nem tudnak elköltözni.

Má megint fehér kenguruzunk……..és nem cigókról beszélünk….

Máaodik gyerek egy ilyen helyen sem született, nekem ez is intő példa.

Persze , mert van fogamzásgátló…..

Szóval, szerintem nagyon rossz megközelítés folyton azt sulykolni, hogy aki a jobb anyagiakra vár, az biztos aranyhímzést meg Fp-játékokra gyúr.

Ez csak a hipergám ösztön kimaxolása/idomulása a jelenlegi lehetőségekhez, nincs itt kérem semmi látnivaló…., 5- alatti nőnek ez ténykérdés, mert be vannak határolva  a lehetőségei…..

Mindig kimarad, hogy milyen szinten lévő illetőkről beszélünk és így meg mindig igazzá válhat bárki mondandója, attól függően, hogy épp kire gondol……A gáz ott van, ha a max 10%-ból történik exrapoláció és aztán mereszti az ember lánya a szömét, amikor  a valóság leszarja  az elméleteit…

 Ugyan már, van ilyen, de ez egy másik véglet. A többség csak szeretne a bizonytalan, megfizethetetlen albérletből eljutni egy hiteles lakásig, ahol már minden hónapban a saját vagyonod növeled, mert akkor baj esetén van mit pénzzé tenni.

A nő számára ösztönszinten „létkérdés” a szülés idejére a biztos „málé”, és aha ez még a fickótól függetlenül a rendelkezésére is áll, akkor ugye ott tartunk, hogy akkor annyira van rá szüksége mint annak a bizonyos halnak a biciklire…..,

Nem szabad elfelejteni, hogy 20-25 év múlva itt kb. 1 millióval kevesebb magyar ember lesz, aminek a gazdasági hatásai már 10 éc múlva keményen érződni fognak. Az embernek úgy kell gyereket vállalni, hogy az nem 1-2 évre szól, akkor is el kell tartani, ha beüt a krach, mint 2008-ban.

A krach mindig beüt, csak esetleg a mértéke meg az pontos időpontja kérdéses, de az ember általában nem tanul semmiből és elfelejti mindig a szűk esztendőket aztán meg megy a vinnyogás újra, ezerrel….

 

Na, azt mondjátok, csak munka kell a gyerekhez meg tető – akkor hány embee volt, aki a házát és munkáját is elvesztette, de a gyereket nem tudta visszaadni.

Egy részt, legalább 60 éve nem halt éhen Magyarországon egyetlen gyerek, nő , de még férfi sem, ha nagyon akart , akkor sem…., egy nő  tartaléka soha nem a gazdasági helyzetekből adódó, hanem a férfi részéről beütő krachok ellen van…..Persze, lehet itt ezeket összemosni, de semmi értelme….

Aldo
Újságíró

“te most tulajdonképpen mire reflektálsz vissza?”
Gondolom az elpofátlanodott női igényekre. Lényegében ugyanolyan irracionális mindkét elvárás. Lehet követeléseket írni, de a többségnek úgyse jut a nagymenő befolyásos pasi, vagy a 18 éves szexbomba.

“A férfiak beszélgetnek itt arról, hogy kényszerítsük férjhez a lányokat, mert akkor nekik (is) hamvas punci meg csini fiatal nő jutna, nem én javaslom ezt, tehát bocs, én nem írtam olyasmit, hogy a nőknek jó pasi jutna. Nem is érten, miért mondod ezt nekem :D”
Én sem írtam, olyat, hogy a nőket kényszerítsük férjhez. Ilyet is csak a megkeseredett balfaszok írnak, akik azt remélik, hogy így majd végre lesz nőjük, aki majd nem pofázik vissza nekik. Mondjuk vicces lenne, ha pont őket kényszerítenék hozzá valami elhízott, szőrös bányarémhez, mert hát a kényszerítés is lehet kétoldalú.

“A sok gép előtt tespedő antiszoc srác, mi a búbánatért nem áll fel a kib*szott gép elől?”
Honnan tudjam? Tőlük kérdezd meg. Felkelni nehéz.

“Felnőtt ember létére tutujgatni kell, ez is a nők hibája, a pasik nem bírnak felelősséget vállalni semmiért, menjen házhoz a punci és kapcsolja ki a wifit?”
Kit kell tutujgatni?

“Az a kérdés, hogy melyik kapcsolat húzza 5 évig, még tőled is túltolás  volt, te is tudod, hogy kétszer ilyen idős kapcsolatok is vannk.”
Tudom, hogy vannak, de a nagy része csak azért tart eddig, mert a felek túl lusták és gyávák váltani, így vegetálnak egy szar kapcsolatban.

“Mi pl. több mint 5 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást”
Gratulálok.

“– vagy már le kellett  volna húzni magunkat az utcán, mert egyesek szerint ilyen nincs?”
Ha akarod.

“Az ismerősi körbem is van bőven 5!-os kapcsolat és egyre többen házasodnak így 30 felé.”
Az én ismerősi körömben meg csak döglődő kapcsolatokat és szar házasságokat látok. Mindenre lehet példát hozni és annak az ellenkezőjére is.

Lierin
Olvasó
Lierin

És ki írt követelésekről meg nőknek járó burzsuj szexistenekről? Én nem.

Oké, nem írtál ilyet, de én nem is neked válaszoltam.

 

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Hát így hirtelen nem is tudom hogy most a” leendõ” gyereket vagy az apját, vagy mind 2 egyszerre sajnáljam e ahogy látsz dolgokat!

Koriander
Olvasó
Koriander

mijadikk a ferfihang atment szoftba.

Tehat Hunnt Nemeth Tamasnak hivjak ?

Hunn
Újságíró

Nem! Hunn-t nem hívják Németh Tamásnak. A fenti cikket nem én írtam. Nekem a Férfihangon minden irodalmi munkásságom csakis és kizárólag a Hunn nick-név alatt jelenik meg.

Koriander
Olvasó
Koriander
Hunn
Újságíró
Koriander
Olvasó
Koriander
Bazinga
Újságíró

Közvéleménykutatást végzett a Republikon intézet a #metoo kampány megítéléséről. Azzal a felvetéssel, hogy az elmúlt időszak esetei túlságosan is fel vannak fújva a férfiak 45 %-a ért egyet,nőknél pedig 35%. Akik szerint nincs felfújva az ügy,férfiak esetében 14%,nőknél már lényegében dupla annyi 31%.

https://24.hu/belfold/2017/12/14/alig-hallottak-az-emberek-a-metoo-kampanyrol/

Dan
Újságíró

dani92,

szerintem nem meglepő a női arány: egyrészt mert a non-stop feminista propaganda rájuk jobban hat (lásd ők cukormázzal leöntve kapják a kakit), másrészt a mély, tudatalatti, női kollektív tudat ereje is hat, amiről írtam korábban a metoo-s elemzésemben.

Szerintem a döbbenetes arány az, h a férfiaknak mindössze 45%-a szerint volt túlfújva a dolog!!! Vagyis a férfiak többségére ugyanannyira jól hat a feminista propaganda, mint a nőkre! Ezen azért érdemes elgondolkoznunk, meg az esélyekről is, miszerint mennyire tudjuk mi megváltoztatni ezt az arányt, internetes meggyőzéssel…

 

UPDATE: talán még sem annyira tragikus a helyzet – a cikkből az derül ki, h a nagy többség nem is hallott erről az egész metoo-s faszságról! :) Viszont, aki hallott, az a tanultabb, 18-34 év közötti korosztály, szóval ez meg nem túl előnyös…

Pimpernel
Olvasó
Pimpernel

SOMlight, az anyóssal egy chicken run (gyáva nyúl) játékot játszotok, ennek komoly játékelméleti irodalma van, nézz utána.

Te vagy a jobb helyzetben, pláne ha unoka is lesz, mert ha rosszban marad a mama, nem lesz nagymama. A ház ügyében sem álltok olyan rosszul, mint gondolod.

A haszonélvező nem szólhat bele, hogy kivel él ott a tulajdonos. Vagy kiteszi a lányát is, vagy téged egyedül nem tud, ugyanis ha a lánya lakik benn, ő a birtokos, ő dönti el, kit fogad maga mellé. Ha a mamának nem tetszik,

  1. beköltözhet ő maga
  2. bérbe adhatja, de a ptk szerint a tulajnak gyakorlatilag előbérleti joga van.

    PTK 5:148. § [A haszonélvezet gyakorlásának átengedése] (2) Ellenérték fejében a haszonélvezeti jog gyakorlását a haszonélvező akkor engedheti át, ha a tulajdonos – azonos feltételek mellett – a dolog használatára, hasznosítására vagy a dolog hasznainak szedésére nem tart igényt.,

tehát nem tudja másnak bérbe adni, mert akkor ti kiveszitek.

Egyébként pedig ha a mama nem használja maga, vagy nem adja bérbe, akkor teljes joggal használhatja a tulajdonos:

(5) A haszonélvezeti jog fennállása alatt a tulajdonos a birtoklás, a használat és a hasznok szedésének jogát annyiban gyakorolhatja, amennyiben a haszonélvező e jogokkal nem él.

Én beköltöznék a csajjal, és megírnám, hogy kedves mama, mivel a nem élt birtoklás és használat jogával, ezért tulajdonosként beköltöztünk a ptk fenti pontja alapján.

Ha nem tetszik neki, így járt. Esetleg indíthat kiürítési pert, 2 év alatt talán jogerős lesz az ítélet, ha nyer egyáltalán. Utána még a végrehajtónak ki kell lakoltatni benneteket, az magában fél év, ha minden cselekményt kifogásoltok, és még egy kilakoltatási moratórium is beleesik, akár másfél év is lehet. Addigra úgyis rendeződni fog a lakásotok, de eddigre a mama látja már hogy vesztett, unoka is lesz, fel fogja adni.

Keress egy jó ügyvédet, és beszéld meg a pároddal, hogy megszeretni úgyse fog az anyósod, meggyőzni nem tudjátok, csak legyőzni. Ha betörik a mama, utána rendeződni fog a kapcsolatuk.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Nagyon jó tipp ez is. Köszönöm.

Az anyóst csak a hatalom érdekli, azaz vagy úgy történnek a dolgok ahogy ő elképzeli vagy sehogy. Mindig csodálkoztam, hogy amikor együtt voltunk soha, de soha nem támogatta a lányát anyagilag és sehogy, hagyta, hogy én tartsam el, mert 130 netto nulla pesten és régebben volt, hogy 80-at keresett telemarketingesként. Mostmeg jön az anyós azzal, hogy elvettem 6 évet a lánya életéből. Tényleg ilyenek mennek más családokban is? Elmebeteg nőuralom? A racionalitás teljes hiánya?

Ha akarsz egy nőt nemcsak dugni, akkor az anyóst is el kell csábítanod, meg a barátnőit is? :) Beszarás mik vannak. Minden palinak háremet! :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Occam beretvája szerint: kevés vagy, mint mackósajtban a brummogás az ő “szeme fényének”, sem (elég) pénzed nincs (szerinte), se nem vagy eléggé “férfi” (szerinte), a többi csak cukros takonymáz és PC szarság….

Ha egyik legalább meglenne (szerinte), akkor kevésbé kapnád az ívet, de így mindkét vonalon szopat….

Furcsa, de shittesztel a mama elég keményen, és amíg BluePilles választ adsz rá, addig csak szopni fogsz…..

Én kérek elnézést……

Koriander
Olvasó
Koriander

“Tényleg ilyenek mennek más családokban is? Elmebeteg nőuralom? A racionalitás teljes hiánya?”
igen, de nemcsak a vejek szenvednek, hanem a menyek is szopnak.
igazából csak, ha teljesen megszakítja a kedvesed vele a kapcsolatot, az fogja talán egy picit észhez téríteni, de nem sokáig. Az hogy hozzájuk költöztök, gyakorlatilag elfogadod az uralmát és nem neked lesz háremed, hanem anyósnak sok kis csicskája.
rövid a haja az anyósnak? ők az a generáció, akik úgy lettek vérfeministák, hogy maguk se tudnak róla, csak minden kibaszott tünetét magukon hordozzák:
dolgoztak, de igazán pénzt sosem kerestek, de a büszkeség ott lapul mindegyikben, hogy ők független, önellátó nők. és mindegyiknek rövid, dauerolt a frizuja és nadrágot hord.
A feminizmus a férfit a női hiúságon keresztül likvidálja, adj egy kis álönállóságot a nőnek és az majd maga elintézi a faszit.
Apóssal mi van? Róla miért nem írsz?

Hunn
Újságíró

1. Ha huszonéves a nőd, akkor tényleg elvettél 6 évet az életéből ha nem csináltál neki gyereket. Mert azt a 6 évet, amellyel már ő sem lesz fiatalabb, eltölthette volna egy olyan férfival, aki igen.

2. Anyós hidd el, meg fog békélni amint kap tőled egy kisunokát.

Következtetés: a probléma a te kapcsolatodban nem a hülye anyós (mindegyik az) hanem a gyermek hiánya. A feladat adott.

Koriander
Olvasó
Koriander

az 1. pont igaz. itt SOM a ludas, még most is tkp. a kibúvókat keresi, hogy most miért halasztják a gyerekvállalást. De ennek szerintem mélylelektani oka van, az én faszim se akart nagyon sokáig gyereket, de miután jobban megismertem a családját megértettem, EGESZ életében azt hallgatta hogy milyen hatalmas áldozat volt őket felnevelni és mindent előteremteni és mennyi gond volt velük. (Osztályelső, évfolyam második legjobbja volt progmaton tkp.egy zseniről beszélünk szárnyaló karrierrel és kicsi hupákkal), de ha valakinek ezt mantázzák, hogy mekkora teherkb 18_20 éven át, senki ne csodálkozzon, hogy tudat alatt parázni fog a gyerekvállalástól.
2. pontod hamis, az unoka újabb játszóteret teremt a csicskás játszmáknak, szóval nem lesz jobb, csak még szarabb. De most mennem kell.

Reszet Elek
Újságíró

Az anyós fura fajzat. Sosem fogsz vele dűlőre jutni, max eléred, hogy ne baszogasson.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Na ez tragédia …ha hiszitek,ha nem, ilyenkor nyílik a bicska a zsebemben,mert tökre átérzem ennek a szerencsétlen fiúnak a sorsát. Szerencsére egyre több ilyen nőt börtönbe zárnak. Borzalmas…sajnos a cikkben a csaj büntetéséről nem esik szó…:

https://uk.yahoo.com/news/students-rape-trial-collapses-police-sat-evidence-proving-innocence-105741203.html

Dan
Újságíró

Mondom én, h néha-nagyritkán van értelmes cikk is az indexen!

Nincs egyedül, ha egyedül van: az emberiség felének nem megy a csajozás/pasizás

https://index.hu/tudomany/2017/12/15/nincs_egyedul_ha_egyedul_van_az_emberiseg_felenek_nem_megy_a_csajozas_pasizas/

Jó, persze ne várjunk semmiféle mélyenszántó elemzést, eleve csak egy külföldi kutatásról ír, de azért totaliberális-feminácikoknál már ez is döbbenetes “hatespeech”, arról írni, h ebben a gyönyörű, szép, új feminista világban valami méltóztatik nem működni…

“A ciprusi kutató magyarázata szerint az elmúlt 200 év túl gyors társadalmi-kulturális változásai a felelősek” – ha ennél konkrétabbat írna, tutira a következő SpaceX-en már ő is ott utazna, örökös száműzetésbe.

Aldo
Újságíró

Már nem is a brit tudósok jönnek rá ilyesmikre?

wittukind
Olvasó
wittukind

Megint a cikknek a ciméről szólok

nem vettem észre hogy valaki a kommentekben büszke lett volna valamire vagy valamijére…a cikk irója pedig lehet hogy csak egy wishful thinking-et irt le

common man
Olvasó
common man

Az az X számú nő akiket a házasságom előtt megzaklattam pontosan tudja ,hogyan zajlott a dolog ,tehát azért sokan tudják mi a valóság.Rámenős voltam nem zaklató.Büszke vagyok-é? Elértem a célomat tehát elégedett vagyok,de hencegni nem fogok.Amúgy mindegyikük igényelte a rámenősséget és utólag elmesélték hogy mikor és mivel törtem meg az ellenállásukat.

wittukind
Olvasó
wittukind

Miért csak a házzaságod előtt? és egyáltalán mit jelent konkrétan “zaklatni” egy nőt? már csak azért hogy tudjam én is igy 50-nen túl hogy és mint

common man
Olvasó
common man

Igen idézőjelbe kellett volna tennem a szót.Persze , hogy nem zaklatás volt csak ezek a barmok akarják most annak beállítani a szerintünk teljesen normális viselkedést.A zaklatás szerintem az amikor valakit úgy nem hagynak békén ismétlődően, hogy már előtte egyértelműen elküldte az illetőt nem csak szóval hanem érthető gesztusokkal is.Nyilván meg kell tanulni a másik nem jelzéseit mikor kéreti magát és mikor nem kíván a háta közepére sem.

DennisVT
Újságíró

“Amúgy mindegyikük igényelte a rámenősséget és utólag elmesélték hogy mikor és mivel törtem meg az ellenállásukat.”

Ebből sztem tanulságos lehetne pár példa:)

common man
Olvasó
common man

Ha kínai büfés lennék biztos lenne a nagycsaládnak kutyamenhelye is.

Koriander
Olvasó
Koriander

ez de morbid.

–Apaa, Buksi kiszökött.
–dehogy, most etted meg.

common man
Olvasó
common man

Slut!  nem arról beszélek, hogy segélyre,utcára,putriba szülni jó. Arról,hogy aki 200ezret keres arra hivatkozik hogy majd akkor ha 300-at fog aki 300-at az majd ha négyet és igy tovább.De nem csak pénz, van első diploma második diploma nagyobb kocsi kertvárosi ház meg mit tudom még mi.Aztán a nagy tervezésbe meg mindig beleszarik az élet.Erről beszéltem.Ha megvan a közös cél,épkézláb emberekkel ,csinálni kell.

Delin
Olvasó
Delin

Ertem en mire gondolsz, de azt is ertsd meg amit SS ir. Ha mar a szuletendo gyerek ellatasaval kapcsolatos alapdolgok biztositasaval problema van, mi lesz kesobb ha varatlan kiadasok lepnek fel? Nem megoldas egy-egy ad-hoc kulso segitseg, mert a csalad letfenntartasa nem biztositott, ami folyamatos fusztraciot gerjeszt a csaladban kizarva a nyugodt csaladi legkort. Tetszik nem tetszik egy gyerek felnevelese irto draga mulatsag mar egeszen alapszinten is, es figyelembe kell venni ezt a faktort hiaba ketyeg asszonyka biologiai oraja.

hunbagira
Újságíró

Így van nettó 1 milliós fizetés alatt veszély gyereket vállalni. :)

Egy kérdés- a mai magyar árviszonyok között- mekkora azaz összeg, amivel a mai hozzátok hasonló önző haszonleső nő azt mondja, hogy elmegy? :) (jó-jó tudom, soha nem elég jó semmi ez a elbaszott pszichés programotok) de perpillanat mit jelölnél meg?

Delin
Olvasó
Delin

Hmmm mennyi penz kell, hogy egy hozzam hasonlo onzo haszonleso no biztosnak erezze a gyerekei helyzetet? Ez alapbol nem lehetseges, mert semmi sem biztos. :) Nem tudok pontos osszeget mondani, de minimum annyi, hogy ha a ferjem, mint fo csaladfenntarto kisgyerekek mellett elveszti a munkajat minimum 1 evig biztositva legyen a csalad letfenntartasa kulso segitseg nelkul.

Reszet Elek
Újságíró

Jól rámutattál  lényegre. Nem a pénz mennyisége a lényeg, hanem az hogy milyen a jövőkép, milyenek a kilátások. A ma emberének fő jellemzője a bizonytalanság, ami az esetek többségében túlzott mértékű.

Persze ez nem is csoda, egy bizonytalan embernek segítséget lehet nyújtani, szüksége van rá (akár pokoli körömgombáról, akár démoni hajkorpáról vagy az életterünket megszálló kórokozók tömkelegéről van szó). Soha ennyi szörnyű veszély nem leselkedett az emberekre…

 

hunbagira
Újságíró

Vártam egy konkrét információt. De ismét nem kellett csalódnom. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Konkrétum kell? Valakinek elég a putri életszínvonalát tartania, szóval neki nem kell jó kereset vagy nagy biztonsági tartalék, mert igénytelen. Normál esetben egy 2 milliós tartalék, akkor nem vág könnyen földhöz semmi. Ha annyi van, tökmindegy, hogy havi 200 vagy 400 a fizu, ha az alapvetően elég a létfenntartáshoz. A váratlan kiadások, a munkahely és/vagy a másik fél elvesztése a nagy szar. A legszánalmasabb helyzet meg az, amikor a szülő azért kényszeríti bele a ygereket egy nehéz, válallhatatlan életbe, mert ennyi esze volt a vállaláskor, majd lesz valahogy. Baráti körben lett diabéteszes gyerek, meg matekból segghülye, most képzeld el, hogy ez az agytröszt szülő, akinek csak összedobták a kelengyére, hogyan oldja meg ezeket a szituációkat. Az egyszerű ember mindig csak a legkényelmesebb helyzetet képes csak elképzelni, amikor a gyerek elél a tescós párizsin meg az állami támogatásokon, aztán ha lecsap a fosvihar, akkor pánikba esik és óbégat, mert jobb ötlete sosem volt, valaki oldja meg helyette. Az értelmes ember meg gondol arra, hogy sanszosan nem ő a világ legszerencsésebb embere, akit soha nem fog semmi váratlan és rossz meglepetés érni, úgyhogy készül arra is.

hunbagira
Újságíró

Még mindig várok egy konkrét összeget egy -ÁTLAG (2 egészséges gyerek magyar árviszonyok mellett)- magyar család fenntartásához. Mennyi az annyi? Nem egy hipotetikus történetet tőled (sem).

Delin
Olvasó
Delin

Net alapjan Magyarorszagon 2015-ben 254eFt volt a letminimum egy 4 fos csaladra. Ha ez igaz, amig anya nem dolgozik es nem feltetlen letminimumon akar elni a csalad szerintem 300-400 nettoval mar oke. (Ha akarjatok ezt az osszeget csokkenthetitek a csaladi potlekkal, gyessel, stb.). Ez sok/keves?

hunbagira
Újságíró

Nem sok. Sőt elérhető, ha az ember nem korhely. Ellenben nem látom azt ezt az összeget megkeresőknél sem a női gyermekvállalási kedvet.

Delin
Olvasó
Delin

Ez ketszemelyes jatek es egyebkent se csak penzkerdes.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

A létminimum nem úgy van definiálva, hogy az alatt éhendöglötök, ezt azért nem árt tudni. Itt biztonsági tartalékról volt szó, ha valaki elveszti az állását, vagy valaki meghal, akkor viszont ne a “nem feltetlen letminimumon akar elni a csalad” szöveget nyomjuk. Általában mondhatjuk ezt, de eredetileg vészhelyzetekről volt szó.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

A létminimumnak van egy hiányossága (én legalábbis sehol nem láttam még benne):
Nem számol a lakhatás költségével. Úgy veszi, mintha ingyen, tehermentesen tiétek lenne a lakás. Az albérlet/lakáshitel a létminimumon felül van.

Delin
Olvasó
Delin

En extra biztonsagi jatekos vagyok, ha gyerekrol van szo, elvegre kb 20 evig a szuleitol fugg a megelhetese. Ezert nem akartam havi fizu osszeget irni, mert nem mindegy hogy valakinek van pl sajat ingatlana vagy hitelt/albit fizet, milyen a tagabb csaladi hattere, videken/BPen el, van-e eladhato vagyontargya, tart-e fenn autot stb. De ha mar nagyon kell egy osszeg ami az atlag magyar csalad ktg-it eprezentalja, talan a letminimumbol ki lehet indulni.

DennisVT
Újságíró

Egy bloggal odébb a témában az lett a közmegállapodás, (kivéve engem:)) hogy az 500 nettó elvárása egy férfitól reális. Annyi legalább legyen.

abrek
Olvasó
abrek

Nehéz ezt számszerűsíteni. Nem mindegy, hogy az ország melyik részében élsz, van e saját ingatlanod, mi a szakmád (szakács ismerősöm természetesen egy fillért nem költ kajára), asszonypajtás hogy és hol szocializálódott, iszol, dohányzol e vagy sem stb.

Ha ez mégis 500, akkor bizony nem sok férfi száll versenybe.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

asszonypajtás hogy és hol szocializálódott,

+ neki milyen lehetősége(i) van(nak) téged “leváltani”, rövidebb/hosszabb távon…..

Lierin
Olvasó
Lierin

Én írok neked összeget, ha szeretnéd, adott feltételek mellett  nyilván, mert nem mindegy, ki hol él, melyik városban, albérletben, sajátban, szülőkkel.

Legyen az alapszitu, hogy adott egy 43 éves férfi és 40 éves felesége egy vidéki nagyvárosban (Győr, Debrecen, Szeged, Pécs, stb). A gyerekeik 10, illetve 7 évesek.

A párocskának sikerült önerőt összegyüjteni anno, tehát már a saját lakáshitelét fizeti, mondjuk egy 3 szobás panelre havi 60 ezret. A rezsi téli fűtéssel együtt 45 ezer, ez 4 főre szerintem korrekt összeg (legyem benne a rezsi is).

A kaja 4 főre legyen 65 ezer forint, mert vegyük úgy, hogy spórolnak, nem esznek mindennap húst, és hajlandóak sajátmárkás termékeket is enni, de azért próbálnak odafigyelni az egészségre, szóval nem krumplit esznek tésztával.

A buszbérletek (mert autót nem tartanak fent spórolás miatt) 4 főre mondjuk 25 ezret tesznek ki. Ezt a luxust meghagyom, hiszen mennyi esélye, hogy mindenki iskola/munkahelyközelben lakik?

A ruházatra havi szinten 10 ezret költenek, de ebben benne van mindenkinek a cipő és téli kabát is, amit ekkora gyerekeknél kb. évente venni kell méretváltás miatt. Persze, ilyen összegből 4 főre többnyire turira és kínai cipőre futja.

Átlag habi 20 ezret számoljunk arra, hogy új hűtő kell vagy szemüveg, szóval efféle nem luxuskiadásokra gondoljunk

Ez eddig havi 235 ezer forint volt, és csak a legszükségesebbek voltak benne lakótelepi panelban, kocsi nélkül, korlátozottan minőségi étrendddel, turis ruhákkal. Az összeg egy mérnök-ügyvéd páros számára nyilván nem nagy, de mi van azokkal, akik havonta 120-140 ezret keresnek? Ez legalább a lakosság negyede-fele vidéken. Tudom, Pesten ez elképzelhetetlennek tünik, nyugati határszélen is, de a többi nagyvárosban rengetegen csak ennyit keresnek. Ápolók, bolti eladók, raktárosok, gyári munkások, mentősök, óvónők, stb.

A probléma onnan indul ki, hogy ha összejön pl. egy áruházi eladó/mentős férfi meg egy eladó lány, akkor albérlet mellett még az öneröt sem tudják összekuporgatni. Persze, az magasabn fizuval is nehéz.

Na de, akkor a fenri felsorolásban még csak egy teljesen alap életmódot írtunk le, amiben nincs benne pl. a napi gyümölcs, osztálykirándulás, magánorvos baj esetére, nincs benne korrepetálás, a család még egy moziba sem ment el, nemhogy egy balaroni nyaralásra, és a legfontosabb, nem képeztek semmiféle tartalékot arra az esetre, ha valamelyik szülő netán elvesztené a munkáját vagy baleset érné.

Naooo
Olvasó
Naooo

Moziba minek, ott csak szarok mennek.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Túlzásnak tartom, hogy akkora tartalék kelljen, amiből egy évig az egész család megél. 3-4 hónapot mondanék inkább. Meg akkor a férfi is elvárhatja, hogy a nőnek is legyen valami tartaléka, vagy nem?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem tulzás, én inkább 1,5-2 évet mondanék…..

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ilyen elvárások mellett nem is csodálom, hogy fogy a magyar… Szóval ne is álmodjak gyerekről, ha nincs 3-4 misim jó likviditással?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem  én nem fogalmaztam világosan.

A tartalék az mindentől függetlenül,( gyerek/feleség/egyedülállóság stb. ) szükséges.Attól nem lesz több, vagy kevesebb gyerek.

Nem azért, de próbálom állandóan rombolni (kurva kevés sikerrel) azt a mítoszt, hogy pénzkérdés a gyerekvállalás – nem nem az, hanem sokkal inkább szociális/szellemi lemaradottság/fejlettség, egészségügyi körülmények, fogamzásgátlás/abortusz megléte /hiánya, életkörülmények (minél szarabb, annál több gyerek stb.), jólét stb. amelyek számítanak.

Ami kurva biztos, hogy aki bármilyen okból nem akar gyereket- nem elég erős benne a biológiai késztetés + többre értékeli a szabadságát/nyugalmát, no meg max 1 gyerek mert 99%-os arányban túlél mindent stb. stb. – annak lehet adni bármit, nem fog szülni.

Nem győzőm újra és újra linkelgetni:

https://www.ted.com/talks/hans_rosling_religions_and_babies?language=hu

Alapvetően ez is biológia/ösztönkésztetés: minél nagyobb az esélye, hogy túléljen/megmaradjon az utód, annál kisebb mennyiségben fognak születni, + erre még rájön a feminizmus,egyenlőjogok, fogamzásgátlás/abortusz lehetősége+ a hipergámia “büntetlen” kiélésének lehetősége, nem elhanyagolható szempont a jólét ami puhánnyá tesz, kedvenc mondatom idióta szülőktől-kb. 99%-:), hogyaszondja: “a gyerelkemnek meg akarok adni mindent ” -adjad bazdmeg aztán meg rísz, hogy mi a fasz lett belőle, pedig te mindent megadtál neki:)

wittukind
Olvasó
wittukind

megint egy nagyszerü kommented van xcsakx, ha kell lurkó akkor megvan pénztől függetlenűl, az a baj hogy itt romacigányisztámban törvénytelen a hoomschooling

Dan
Újságíró

wittukind,

Egyáltalán nem az! Lehetőség van magántanulói státuszra. Talán kell pedagógus, aki tanítja őket, ezt most nem tudom biztosan. Meg időnként le kell vizsgázni. Mindenesetre ismerek élő embereket, akik így tanítják a gyerekeiket.

Az igazi megoldás amúgy az lenne, h összeáll 10-15 szülő, vagy felbérel 1-2 tanárt, vagy ha van köztük pedagógus, akkor ő csinálja a tanítást. Ezzel az is biztosítva lenne, h a gyerekek közösségben vannak, tanulják a közösségi életet. Ez egy reális, megvalósítható megoldás, de persze a szülők többsége is csak panaszkodni, nyafogni képes – élni a lehetőségekkel, megtalálni a megoldást, azt nem.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

1. “Nem tulzás, én inkább 1,5-2 évet mondanék…..”

2. “Nem azért, de próbálom állandóan rombolni (kurva kevés sikerrel) azt a mítoszt, hogy pénzkérdés a gyerekvállalás…”

Hát nem csodálom, hogy kurva kevés sikerrel rombolod azt a “mítoszt”, hogy a gyerekvállaláshoz pénz kell, mikor magad odalököd, hogy legyen már 1.5-2 évre elég tartalék. :D
Értem én, hogy jó dolog, ha van pár millió megtakarításod, de az pénz kérdés, nem? A pénz az csak pénz kérdés, vagy én tévedek?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Baszki, ne tedd a hülyét, ha van gyereked, ha nincs, kell legyen tartalékod,  ha nincs, rábaszhatsz, de még mindig nem (csak) pénzkérdés a gyerekvállalás, sőt, az egyéb felsorolt/kifejtett okok miatt.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“…kell legyen tartalékod,  ha nincs, rábaszhatsz…”
-Ez aztán a bölcs tanács. Ilyet én is tudok mondani. Jó, ha van tartalék 1 milliód, de jobb, ha 5 sőt mégjobb, ha 1000 milliód van tartalékban. Pénzből jobb a több! :) Kb ilyen szintű bölcsesség ez részedről.
A “kell” kicsit túlzás. Légyszíves mondd már meg, hogy mit csináljon, akinek nincs? Kösse föl magát még ma?
(Megjegyzem mielőtt személyeskedésbe menne a dolog, nekem spec. van tartalékom.)
“…de még mindig nem (csak) pénzkérdés a gyerekvállalás…”
Azért az gondolom világos, hogy a “csak” szócska ebben a mondatban a mondat lényegi állítását változtatja meg…

Hunn
Újságíró

Gyerekek, xcsakx-nek olyan szinten van igaza, hogy azt el sem tudjátok képzelni. 1,5-2 év tartalék kell, hogy legyen. Ámen brother.

Személyes tapasztalat, és családi tapasztalat, hogy onnantól, ha máról holnapra nincs munkád, akkor munkanélküliként 1,5-2 év mire újat találsz. Ha nincs tartalékod, akkor legyél olyan viszonyban szüleiddel, hogy támogassanak.

És ha megvan a tartalékod 1,5-2 évre, azt ne kábszizd el augusztustól kezdve október végéig, ez is fontos. :) Ezt higgyétek el bemondásra, hogy így van.

Reszet Elek
Újságíró

Ez azért a munkaerőpiaci pozíciódtól is függ meg hogy hol élsz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“…kell legyen tartalékod,  ha nincs, rábaszhatsz…”
-Ez aztán a bölcs tanács.

Ez nem tanács volt, én nem adok tanácsot:)

Ez alapkövetelmény.

 Ilyet én is tudok mondani. Jó, ha van tartalék 1 milliód, de jobb, ha 5 sőt mégjobb, ha 1000 milliód van tartalékban. Pénzből jobb a több! :) Kb ilyen szintű bölcsesség ez részedről.

Ha tudod, akkor miért kérdezgeted?:)


A “kell” kicsit túlzás. Légyszíves mondd már meg, hogy mit csináljon, akinek nincs? Kösse föl magát még ma?

Nem, nem túlzás, hanem alap, akinek nincs, az tegyen érte (az legyen az első), különben tőlem azt csinál, amit akar, akár fel is kötheti magát, ha akarja, akár ma , az ő dolga.


(Megjegyzem mielőtt személyeskedésbe menne a dolog, nekem spec. van tartalékom.)

Akkor mire fel vered magad, másért hordozod a véres kardot/fáklyát?

(A tököm kivan az önjelölt Buddhába oltot KrisztusGhandikkal….)

“…de még mindig nem (csak) pénzkérdés a gyerekvállalás…”
Azért az gondolom világos, hogy a “csak” szócska ebben a mondatban a mondat lényegi állítását változtatja meg…

A te kedvedért revidiálom,  nyugodtan elhagyható a csak, mert ha bredpitt ejt teherbe, kurvára nem lényeges a pénz( mert ez azt jelenti, hogy olyan a hölgy smv-je, hogy úgy is min száz bétabux finanszírozná a kakukkot a pina reményébe) , míg  ha átlag(alatti)balfaszbéta szeretné, akkor a világ pénze nem elég.

Utólag írtam be a csak-ot, már megbántam:)

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Nme tom honnan veszed a “A tököm kivan az önjelölt Buddhába oltot KrisztusGhandikkal….” dolgot, sztem szó nincs róla.
“Akkor mire fel vered magad, másért hordozod a véres kardot/fáklyát?”
-A stílusod nem minősíteném, ellenben a véres kardot sehol nem látom.
“A te kedvedért revidiálom,  nyugodtan elhagyható a csak,”
-LOL, akkor megint ellentétes állítást fogalmaznál meg. Éppen csak a mondat jelentése lesz az ellenkezője ettől, de ok.
“..mert ha bredpitt ejt teherbe, kurvára nem lényeges a pénz( mert ez azt jelenti, hogy olyan a hölgy smv-je, hogy úgy is min száz bétabux finanszírozná a kakukkot a pina reményébe) , míg  ha átlag(alatti)balfaszbéta szeretné, akkor a világ pénze nem elég.”
-Na így már érthető az állítás. Egyszerűbb lett volna akkor azt mondani már az elején, hogy az a véleményed, hogy esete válogatja, hogy pénzkérdés-e a kölök vállalás, van akinek igen, van akinek nem. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nme tom honnan veszed a “A tököm kivan az önjelölt Buddhába oltot KrisztusGhandikkal….” dolgot, sztem szó nincs róla.“Akkor mire fel vered magad, másért hordozod a véres kardot/fáklyát?”
-A stílusod nem minősíteném, ellenben a véres kardot sehol nem látom.

Hogy álszent (stílusos) faszként neked van, de olyan kurva jó a te szíved, hogy aggódsz a balfaszokért, hagyjuk már a hülyeséget.


“A te kedvedért revidiálom,  nyugodtan elhagyható a csak,”
-LOL, akkor megint ellentétes állítást fogalmaznál meg. Éppen csak a mondat jelentése lesz az ellenkezője ettől, de ok.

Nem, de ha te dicsekszel azzal, hogy nem érted, akkor ugye az meg megint a te dolgod.


“..mert ha bredpitt ejt teherbe, kurvára nem lényeges a pénz( mert ez azt jelenti, hogy olyan a hölgy smv-je, hogy úgy is min száz bétabux finanszírozná a kakukkot a pina reményébe) , míg  ha átlag(alatti)balfaszbéta szeretné, akkor a világ pénze nem elég.”
-Na így már érthető az állítás.

Elöntött a titta övöm bodottá….

Egyszerűbb lett volna akkor azt mondani már az elején, hogy az a véleményed, hogy esete válogatja, hogy pénzkérdés-e a kölök vállalás, van akinek igen, van akinek nem.

Nem, még mindig nem érted, de ez van.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

“Hogy álszent (stílusos) faszként neked van, de olyan kurva jó a te szíved, hogy aggódsz a balfaszokért, hagyjuk már a hülyeséget.” -Én már csak ilyen jószívű fasza csávó vagyok! ;)
“Nem, még mindig nem érted, de ez van.” -Ez. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

-Én már csak ilyen jószívű fasza csávó vagyok! ;)

Tartsa meg az Isten a jó szokásodat:)

Te a Mennybe fogsz jutni, így hát el fogjuk kerülni egymást:)

Delin
Olvasó
Delin

A csalad szempontjabol, mindegy hogy a no vagy a ferfi adja be a tartalekot, a lenyeg hogy legyen (egyebkent is az ido elore haladtaval valoszinuleg egyutt raknak felre, kozos kasszan vannak). Szemely szerint azt mondom a nonek is legyen tartaleka, legyen versenykepes a munkaeropiacon, hogyha kell barmikor kapjon munkat kesobb akar kisgyerek mellett is. Ez is egyfajta biztonsagi tartalek.

De ahogy xcsakx irja, a gyerekvallalas nem elso sorban penzkerdes, az egy dolog, hogy itt az anyagi oldalarol kommentelunk. Ha nincs ra valakinek belso igenye nemtol fuggetlenul, mindig meg tudja indokolni miert ne legyen vagy miert “csak” egy/ketto/x.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A csalad szempontjabol, mindegy hogy a no vagy a ferfi adja be a tartalekot,

Nem, nem mindegy, hatalmi poziciót, dominanciát/jogos(nak gondolt:) elvárási alapot jelent az egyik oldalon, no meg kiszolgáltatottságot/behódolást,/függést jelent a másik oldalon, így meg a férfi kasztrációja, ha a nőnek vanm több pénze……., de megforgathatjuk ezt is taknyos cukormázban és akkor jobban fog hangzani:)

a lenyeg hogy legyen (egyebkent is az ido elore haladtaval valoszinuleg egyutt raknak felre, kozos kasszan vannak).

A közös kassza azt jelenti, hogy a nő az úr:) Pont most értekeztél a “tartalék” fontosságáról!, ami a férfi kötelezettsége, és lehetőleg úgy, hogy a nő nem vagy , kevesebbről tudjon, mert amiről tud, az már nem a tied…..azzal számol, és számon kér:)

Tudod, az alap női/feleség axiómája: Ami a a férfié, az közös, ami közös az a nőé, ami az nőé, ahhoz a férfinak semmi köze sincs, szabadon felhasználhatja bármire és nem tartozik elszámolással senkinek, …..:)

Szemely szerint azt mondom a nonek is legyen tartaleka, legyen versenykepes a munkaeropiacon,

Akkor versenyképes, ha már nem lehet gyereke/meddő….., másként kockázat, minél jobb munkaerő jelenleg, annál nagyobb kockázat……

hogyha kell barmikor kapjon munkat kesobb akar kisgyerek mellett is.

A realitást és  a valóságot nézve, kisgyerek melletti női munkavállalás a munkáltató részéről inkább szociális támogatás és nagy kockázat, persze , ahol amúgy is megy a szekér és tudja ezt a kegyet finanszírozni a cég (vagy van ismerős/urambátyám, stb., ) ott el lehet ezt adni, de amúgy csak porhintés….

Ez is egyfajta biztonsagi tartalek.

Nem, nem az:), A nőnek a nőiessége a biztonsági tartaléka:)

Minél “férfiasabb”:), annál nagyobbak az elvárásai, annál kevésbé talál magának alkalmas jelöltet:), annál inkább “feministásodik”:) miközben az álompasijai csak fasztarisznyaként használják…., aztán egy kor után meg jön a visitozó nyígás….

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Ebben kurvára igazad van! Amúgy is az ember csak azt értékeli igazán, amiért megdolgozott.

Ez a nyugdíj téma is kurva érdekes, jelenleg elöregedő társadalom a mienk, aminek nyilvánvaló következménye, hogy a nyugdíjrendszer ebben a formában hosszútávon tarthatalan lesz. Ennek ellenére (tényszerűen erőn felül) törvényben garantálták, hogy az inflációt minimum követi a nyugdíjemelés, sőt annál több is. És mit csinál sok nyugdíjas? Hálálkodik, összeteszi a két kezét, hogy Európában élhet és az elöregedő társadalom ellenére még emelnek is neki infláción felül? Frászt, balhézik, mert miért nem adnak többet!

Dan
Újságíró

Charlie oBrian,

szerintem akinek van egy csöppnyi agya és már nem hisz a csillámfaszpónik létezésében, az teljes mértékben tisztában van vele, h a mi generációnk (30-40-es korosztály) sem fog már nyugdíjat kapni. Egyrészt, mert nem éri meg, mert addig fogják felfelé tolni a férfiaknak a korhatárt. Másrészt meg nem lesz miből. Kapni fog, aki fog egy jelképes, minimális összeget, oszt’ “lehet oszolni, vagy lövünk!”. De ha így folytatódik a történet, ahogy most zajlik, az is teljesen reális esély, nem is lesz addigra semmiféle olyan államhatalom, amely nyugdíjakat osztogatna.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Kb…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A miénk már nem (és arányaiban sokkal kevesebben leszünk), de a Ratkó korszak nemsokára nyugdíjba menő nagy hulláma min. 15 évre eléggé meg fogja határozni a választásokat, így símán meg fogják kapni, ha fogcsigorgatva is….

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Kéne egy újabb Ratkó korszak!

Igen, Magyarország gerontokrácia és amíg lehet megkapják a nyuggerek még az emeléseket is, erőn felül is, mert ők döntenek. Más kérdés, hogy ez mennyire felelőtlen dolog és mennyivel hamarabb hozza el a kollapszust! Az a legjobb poén, hogy ezek mellett is hallani olyan nyavalygást, hogy “keveset emeltek” (infláció fölött)! :D
Eleve nagyon durva szitu, hogy nem a dolgozó emberek döntik el a választást alapvetően.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Delin
Hagyd, úgyse fogják fel.
Még a bankok sem bíznak benned, ha nem tudsz felmutatni egy biztos jövedelmet, minimum 3 hónapos munkaviszonyt, de a gyerek az jöjjön a semmire, mert majd lesz valahogy.
Legyen egy biztonsági tartalék, legalább egy fél évre való – fél év alatt azért lehet új munkát találni még anyaként is, ha egyedül maradsz. Albérletnél az 1-3 havi kaució húzós az elején, illetve sokan nem adják ki gyerekesnek, hiába lenne pedig logikus őket választani. Mindig legyen A, B, C terv is, a C mindig arról kell szóljon, mi van akkor, ha a legrosszabb forgatókönyv válik valósággá.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Nagyanyámnak 7 volt. Az utsó kettő a háború alatt. Anyám konkrétan 44-ben.

Maradjunk annyiban, hogy basztok felvállalni a nehézségeket, mivel nem a gyerek a fontos, hanem temagad és a megszokott életszínvonalad, amiből nem engedsz. Minden más csak szar duma és számháború.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Naooo
Olvasó
Naooo

Negyvennégy remek év volt, végre magyar vezetése lett az országnak.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Kezdek neked igazat adni!
Itt már olyan szövegek vannak, hogy legyen jó pár millió tartalék, jó likviditással.
Persze gondolom úgy értik, hogy legyen a komának saját háza, autója és legyen mellé jó pár millió ft megtakarítása (ráadásul olyan, ami nincs is nagyon lekötve).
Ennek némi Vilar olvasgatás után világosak a lehetséges okai.
1. Szó nincs itt a gyerekről és az aggodalmakról a gyerek miatt. Arról van szó, hogy amelyik férfi önmagában rendelkezik saját ingatlannal, saját kocsival és még van jó pár milliós megtakarítása, az már olyan életszínvonalat jelent a nőnek, hogy ha netán gyerek lesz, akkor sem kell a nőnek semmiről lemondania. Ez a lényeg, ne kelljen alábbadni holmi gyerekvállalás miatt. Másrészt ilyen anyagi háttérrel nem kell nagyon alábbadnia nőnek egy ideig (pl amíg másikat talál sicc…) akkor sem, ha koma földobja a talpát… Ez persze biztosan csak rosszindulat és köze nincs a valósághoz.
2. Kifogásnak is remek. Most még ne vállaljunk gyereket.:) “Kocsi nélkül nem lehet.” (amint az köztudott, minden gyerek hamar elpusztul, ha a családban nincs kocsi) Ha van kocsi, akkor meg “csak kéne egy nagyobb kocsi”. Ha meg van kocsi, saját ingatlan, akkor még mehet gyűjtögetés, hogy legyen elég tartalék stb.. Közben ketyeg az óra, mennek az évek, míg gyűjtik az életkellékeket.
Nem csak kifogásnak remek, hanem önigazolásnak is. 35-40 éves nők éppen a fenti kifogásokkal tudják önmaguk előtt is igazolni, hogy “hát persze, hogy még nem vállaltam gyereket, jól is tettem, hiszen nem teljesültek ezek az egyszerű kritériumok még hozzá”.

Aztán az megint egy másik sztori, hogy 30 év fölötti nőnél első gyerek esetén évente duplázódik a Down kór esélye. Ezért engem lehet útálni, de nem én találom ki, a tények makacs dolgok. Megy az életkellékek gyűjtögetése a halogatás, a kifogás keresés, irreálisan magas elvárások, lemondásról szó sem lehet, aztán fogy a magyar…
Nem mondom, hogy jó dolog felelőtlenül gyereket vaállalni, de azért reális elvárásokkal kellene és lemondással!

Hunn
Újságíró

Gyerekvállaláshoz nem kell egy vas sem, csak a vágy, hogy legyen gyereked. Utána az van, hogy a gyerek éhes és enni kér. És az hihetetlenül fókuszba rántja a dolgokat és megadja a motivációt, mert akkor már nem csak magadért élsz, és elő fogod teremteni a szükséges pénzt, mert elő KELL teremtened. Nem pedig fordítva, hogy először a pénz aztán a gyerek, mert a pénz NEM motivál arra, hogy gyereked legyen. Sok fogalmatlan picsa, ebben a témában sincs fogalmuk sem arról, hogy miről beszélnek.

Delin
Olvasó
Delin

Hunn, ha lesz gyereked majd megerted…a felelossegteljes csaladtervezes nem ordogtol valo es nem is a haszonleso no kenyelme miatt fontos. A gyerek utani vagy nem penzkerdes, de nem lehet arra sem alapozni, hogyha kell majd tutira lesz, miert lenne ha eddig nem volt? Oke, hogy van extra motivaciod, de a korulmenyeid akkoris adottak maradnak es bekorlatoznak. Peldadnal maradva az a kaja MOST kell a gyereknek, nem majd ha x ido mulva eloteremted.

Tenyleg nem ertem miert allitjatok be ugy, mintha a gyerekvallalas csak a noktol fuggene, nemtol fuggetlenul az emberek egyre induvidialistabbak. A ferfiaknal is trend, hogy egyre kesobb vallalnak gyereket. Biologia szempontbol ez is rossz, mert gyengul a sperma minosege, nhezebben fogan meg a baba es tobb az eselye a rendellenessegeknek.

Hunn
Újságíró

Kedves Delin, nem azt mondtam, hogy nem kell nagyon észen lenni és tervezni. Én azt mondtam, hogy míg a gyermek kiváló motiváció a pénzszerzésre, addig a pénz önmagában nem motivál a gyermekvállalásra.

Delin
Olvasó
Delin

Ez a mondat igy oke, az itt kommentelo nok is csupan annyit mondanak, hogy tervezni kell es nem eleg a majd lesz valahogy mentalitas a gyerekvallalashoz. Erre jon a sok komment, hogy a noknek csak a penz es a sajat joletuk fontos, ezert nem szulnek…

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A kettő nem zárja ki egymást 99%-*ban ezek azok a logikai hibák, amiket az emberek vétenek, hogy össze nem függő dolgok közt függőségi viszonyt “látnak” és onnan megette a fene az egész logikát:)

Hunn
Újságíró

Én a fő problémát abban látom, hogy – bár elvben mindenki a klasszikus nemi szerepek és a patriarchátus híve – a gyakorlatban észre sem veszik az emberek, hogy továbbra is a feminista, egyenlő párkapcsolat mentén gondolkodnak. Mutatom a példát:

Helytelen, nőközpontú, feminista kommunikáció: -“Kicsim, szerinted mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy gyerekünk legyen?”

Helyes, patriarchális kommunikáció: -“Kicsim, nyugodj meg, minden rendben lesz. Megoldom.”

És aztán megoldod. És meg fogod oldani, mert amikor meg KELL csinálni a pénzt, akkor így vagy úgy, de úgyis megcsinálod. Ez amúgy személyes tapasztalat.

Lakni van hol? Munkád, fizetésed/bevételed van? BINGÓ. Mindened megvan ami egy gyerek vállalásához kell.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hunn, ha lesz gyereked majd megerted…

Nekem elvileg kettő van :), illetve pontosítanék: szeretem őket, mert remélem, hogy az enyém is köztük van:)

a felelossegteljes csaladtervezes nem ordogtol valo es nem is a haszonleso no kenyelme miatt fontos.

Nos, azzal együtt, hogy egyetértek veled, nézzük a pőre tényeket:)

A gyerek utani vagy nem penzkerdes, de nem lehet arra sem alapozni, hogyha kell majd tutira lesz, miert lenne ha eddig nem volt?

Intelligencia, szocializáció ebbe nagyon keményen szerepet játszik, ha valakinek  a disznóól a komfort és a fényűzés csúcsa, az egyrészt disznóólat csinál a palotából is, másrészt disznóólba fog szülni x gyereket, mert sem fogamzásgátlásról nincs fogalma/lehetősége sem „ellenálni” nem tud …..

Tudod: niggert dzsungelből, dzsungelt niggerből való kihozatal tipikus esete……

Ha viszont „magunkról”, egy bizonyos „alapszint fölött”  beszélek, akkor a „tudatosság mértéke” perdöntő, éspedig itt akkor 100%-ban a nő döntéséről van szó, és igazán lényegtelen, az indok, hogy miért nem , mert ezek igazán kifogások – lásd a viccet az áruházról, ahol férjet lehet venni….

Oke, hogy van extra motivaciod, de a korulmenyeid akkoris adottak maradnak es bekorlatoznak.

Pontosan, csakhogy te most a férfiról beszélsz, aki tetszik vagy sem, de kurvára nem döntő tényező gyerekvállalás szempontjából:)

Peldadnal maradva az a kaja MOST kell a gyereknek, nem majd ha x ido mulva eloteremted.

Ez azért álságos, mert ha a csili-vili szarságokat lemetsszük, akkor mindenki pontosan tudja, hogy egyetlen gyerek sem hal éhen (az extrém hülye szülőket leszámítva, de ott sem anyagi okok, hanem agyi problémák miatt-ez 0,000001 %), a nő (igazán szinttől függetlenül) mindig a saját  meg a gyereke „betevőjét” így vagy úgy, de elő tudja „teremteni”. ……

Tenyleg nem ertem miert allitjatok be ugy, mintha a gyerekvallalas csak a noktol fuggene,

Mert az, ő van 100%-os döntési pozícióban, egyrészt az aktus(ok)ról(védekezésről, időzítés stb.), másrészt, ha „megesett”, akkor az abortusz meg, vagy meg nem tételéről is……

nemtol fuggetlenul az emberek egyre induvidialistabbak.

Ez, abból a szempontból, hogy miről megy a „vita”, a férfi individualistasága irreleváns “gyerekvállalás” szempontjából….….

A ferfiaknal is trend, hogy egyre kesobb vallalnak gyereket.

Ez oximoron, a fentiek fényében:)…, lehet kenegetni a cuccot, de semmi értelme, mert kamu……

 Biologia szempontbol ez is rossz, mert gyengul a sperma minosege, nhezebben fogan meg a baba es tobb az eselye a rendellenessegeknek.

Ha igaz, ha nem, ez megint kurvára nem releváns, mintha arról beszélnénk, hogy azért csúszott meg, mert piros volt a kocsi színe…….

Koriander
Olvasó
Koriander

“Peldadnal maradva az a kaja MOST kell a gyereknek, nem majd ha x ido mulva eloteremted.
Ez azért álságos, mert ha a csili-vili szarságokat lemetsszük, akkor mindenki pontosan tudja, hogy egyetlen gyerek sem hal éhen”
hát igen, Delin kartársnő ismét tolja a libsi demagógiát.
egyrészt egy éves koráig az anya simán táplálja a gyerekét anyatejjel.
másrészt szorult helyzetben a gyereknek adják a legjobb falatot,
pedig hierarchikusan a legjobb és a legnagyobb szelet a családfenntartónak/az igavonónak járna. aztán mindenki meglepődik, amikor az igavonó úgy jár, mint a cigány lova.

Delin
Olvasó
Delin

Hunn hozta ezt a peldat, nala reklamaljatok…

Fel eves kortol egy 100%on anyatejen levo babanal is el kell kezdeni hozzataplalast, addig pedig az anyanak nem art minosegi kajat ennie. De mint irtam egy gyerek 20 eves projekt, nem 1.

A kommentjeimbol szerintem mar kiderult, hogy nem Maslow 1-3.szintet akarunk a ferjemmel biztositani a gyerekeinknek.

common man
Olvasó
common man

Itt is valahogy kijön a jelenség ,hogy a férfiban rejlő potenciál a jövő ígérete,lehetősége az semmi.Ami számít az oda ,leginkább a kezükbe előre adott pénz pénz pénz.Ha meg már ott van minek elkölteni a gyerekre.(persze nem mindenkinél így van)

Naooo
Olvasó
Naooo

Huha, nem bíznak benned a kaftánbankok, ásd el magad. Mellesleg hitelt csak az ostobák vesznek fel, pláne ezektől.

Aldo
Újságíró

Miért, van másféle bank is?
Amúgy se a pénz boldogít, hanem a kamat.

Dan
Újságíró

Ha tovább futtatjuk azt a logikai gondolatmenetet, h az anyagiakról szólna a gyerekvállalás, akkor:

– tőlünk keletre senkinek sem lenne gyereke

– tőlünk nyugatra mindenkinek sok gyereke lenne

– a milliomosok, milliárdosok hatalmas családdal rendelkeznének, tucatnyi gyerekkel

Ti melyiket láttátok a három közül teljesülni?

Az igaz, h a gyerekvállaláshoz biztonság, kiszámíthatóság, bizalom a jövőben szükséges. Ezek nincsenek ma! Nem véletlen, h öko/falvakban, ahol nem röpködnek a milliók, mint itt egyesek szájából, ellenben van bizalom a jövőben, ott mindenhol bőséges a gyerekáldás! Ahogyan a mélyen vallásos családoknál is.

Abban is van igazság, h a semmire nem lehet gyereket vállalni – végül is nem véletlenül létezett régen a hozomány intézménye. Ugyanakkor egy gyereknek, amire szüksége van: étel, fedél a feje felett és figyelem, szeretet. Ma, az első kettőt minden gyerek meg tudná ma M.o.-n kapni normál esetben (pl. ha nem issza/játékgépezi el a pénzt valamelyik szülő…), utóbbi nem kerül pénzbe, mégsem kapja meg sok gyerek…ellenben belefulladnak a töméntelen játékba, amit már értékelni sem tudnak…

Nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek, amikor egyesek halál komolyan arról tartanak előadást, h ők csak 2 gyereket fognak vállalni, mert csak ennyire fogja futni. Valahogy a számításokat elfelejtik hozzá mellékelni, h majd 10 év múlva pont mennyit fognak keresni és abból pont hogy jön ki éppen egészen pontosan az az összeg, ami egészen pontosan a gyerekeik boldogulásához kell… Eleve, egy gyerek, akinek a segge alá raknak mindent, alapból, az sokkal nagyobb hátrányból indul az életben, mert az hiszi, semmiért nem kell megküzdenie.

A kevés gyerek vállalása szimpla önzőség és félelem. Csak ezt nem lenne olyan elegáns bevallani… A szülők attól való félelme, h a gyerekek születésével le fog csökkenni az addig megszokott életszínvonaluk. Ebben van is igazság. De minden szülő azt mondja, h a gyerekek annyit energiát, szeretetet, boldogságot adnak cserébe, h megéri az “üzlet”. Érdekes módon, mindig a háborúk után nő meg nagyon a születésszám. Talán azért, mert akkora a jólét? Vagy esetleg azért, mert az emberek elkezdik értékelni az Életet?

Illetve annyival még kiegészíteném, h ma már bizony a feminizmus hatása is vastagon belejátszik az alacsony születésszámban: egyre több a szingli, egyre kevesebb a párkapcsolat, még kevesebb a stabil, erős párkapcsolat, még kevesebb a házasság (ahol megállapíthatóan több gyerek születik), egyre később szülnek a nők gyereket.

hunbagira
Újságíró

Igen, ennél az érvnél és ténynél szoktak eltűnni a nők….:D

abrek
Olvasó
abrek

Ezt a hozzászólást falvédőre kellene hímezni és kiakasztani minden konyhában. ;)

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne haragudj, de nagyon rosszul látod a gyerekvállalás és az anyagiak összefüggését.

1. Tőlünk keletre azért van ennyi gyerek, mert egyrészt nincs olyan megbízható védekezés, mint itt, másrészt az embereknek nincs semmi reális jövőképe a gyerekcsináláson kívül és tulajdonképpen igényük sincs rá (még).
2. Tőlünk nyugatra azért nincs mindenkinek sok gyereke, mert az, hogy valakinek van pénze, nem jelenti automatikusan, hogy 1-2-nél több gyermeket szeretne, másrészt nem olyan jó a helyzet, mint az ember gondolná. Amíg egy pár kettesben van, igen, addig jól lehet élni, de egy 4-5 fős családnak megfelel méretű lakást kibérelni és az összes gyereknek fizetni az óvodát/bölcsődét, na az már olyan nagy összeg, amit ott is csak a tehetősek engedhetnek meg maguknak. Voltam nyugaton, tudom, hogy egy ekkora lakás bérlése rezsivel sokszor már egy átlag fizetést elvisz, kb. mint itthon bérelni a lakást.
3. Lásd előző pont, azért mert valakinek van pénze, nem feltétlenül akar tucatnyi gyereket. Régen sem akartak 10-12-t az emberek, csaknem volt védekezési lehetőség vagy buták voltak hozzá.

“Nem véletlen, h öko/falvakban, ahol nem röpködnek a milliók, mint itt egyesek szájából, ellenben van bizalom a jövőben, ott mindenhol bőséges a gyerekáldás”.

Csakhogy az nem elég. Az én családomban is volt bizalom meg gyermekáldás és jött is később a megbánás, a sírás, az utólagos okulás, hogy a sorssapásokat, a bajokat, a gazdasági változásokat nem védi ki a bizalom, és kenyeret sem adnak érte a boltban.
Én olyan családból jövök, ahol úgy indultak neki a dolgoknak, hogy majd lesz valahogy. Hát, mondjuk úgy lett, hogy sz*r kaján nőttem fel (komolyan, néha napokig csak parizeres kenyeret ettem), lyukas cipőben jártam, osztálykirándulásra nem mentem… a többiről ne is beszéljünk, de mint tudjátok, a gyerekek-fiatalok gonoszak és nagyon-nagyon sok megaláztatás ért a helyzetünkből eredő dolgok miatt. Na, azt jobban fájt, mint a lyukas cipő.
Hagyjuk már a meséket a tisztes szegénységről és arról, hogy a megpróbáltatások nemesítenek. Azok csak kiidegelik, megkeserítik, negatívvá teszik az embert egy bizonyos ponton túl.

“Ugyanakkor egy gyereknek, amire szüksége van: étel, fedél a feje felett és figyelem, szeretet.”

Nagy büdös kamu, hogy valaki boldog lesz attól, ha van fedél a feje fölött és kenyér a szájában. Max. pár éves koráig. Az emberek már kétezer éve is ennél többre vágytak, nem véletlenül jutottunk el fejlettségben oda, ahova.

“Ma, az első kettőt minden gyerek meg tudná ma M.o.-n kapni normál esetben”

És holnap? És amikor jön az újabb válság? És amikor nem tudják többé fenntartani majd az állami eü-i rendszert és fizetned kell azért is, hogy valaki megnézze a beteg gyereked? És amikor elveszted a munkád?
Vajon akinek a válság éveiben nem volt munkája, de 4-5 gyereke igen, ott hogyan éltek a gyerekek?
Jó, nyilván fel lehet nőni putriban is, a kérdés csak az, hogy ezt ki kiívánja? És tényleg önzőség lenne az, hogy az ember hosszútávon is szeretné biztonságban tudni magát?

“Nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek, amikor egyesek halál komolyan arról tartanak előadást, h ők csak 2 gyereket fognak vállalni, mert csak ennyire fogja futni. Valahogy a számításokat elfelejtik hozzá mellékelni, h majd 10 év múlva pont mennyit fognak keresni”

Na, aki 2000-ben szült és 2010-ben nem volt munkája a válság miatt, az hogy számoljon?
Egy dologról elfeledkezel: aki megütötta a bokáját, az legközelebb jobban vigyáz. Az 1990-es évek elején volt egy nagyobb válság, 2008-2013 között is szar volt a helyzet… ez mindössze 30 év volt, és két nagy munkanélküliségi hullámot megéltünk ennyi idő alatt.
Az emberek nagyon jól tudják, hogy jön a következő válság, kb. 10-15 év múlva, mikor már láthatóan bedől a nyugdíjrendszer, az EU nem küldi majd a pénzt és még többen kint lesznek külföldön. Ki az a hülye, aki úgy mer több gyereket vállalni, hogy közben tudja, hogy válság közeleg?

“Eleve, egy gyerek, akinek a segge alá raknak mindent, alapból, az sokkal nagyobb hátrányból indul az életben, mert az hiszi, semmiért nem kell megküzdenie.”
Ez is csak a nemtörődöm szülők önáltató hazugsága, mert könnyebb így gondolni, mint bevallani, hogy nem érdekelte őket, hogy fog elindulni a gyerek az életben.
Ismétlem: én voltam külföldön. Az ismerőseim közül is vannak sokan külföldön, ott is sok embert ismertem meg.
Na most, elhiheted nekem, hogy nem azok vannak ott, akiknekk segítettek elindulni a szüleik az életben,azok ugyanis időközben már elhelyezkedtek itthon jó pozíciókban és családot alapítottak. Azok vannak kint, akikre sz*rtak a szüleik és akiknek albérlet mellett kellett volna valahogy összegyűjteni az önerőt a panelre vagy egy kis hátteret összeszedni a gyerekvállaláshoz.
Na igen, mennyivel jobb így élni, stresszelni és küszködni, mint nyugalomban gyermeket vállalni, igaz? :)

“A szülők attól való félelme, h a gyerekek születésével le fog csökkenni az addig megszokott életszínvonaluk”

A probléma nem az életszínvonal csökkenéssel van, hanem az elszegényedéssel. És igen, a nők szempontjából azzal is, hogy ha apuka időközben lepattan (anyuka is lepattanhat nyilván, csak az ritkább), akkor elég nehézkes a megélhetés gyerekkel.

“Érdekes módon, mindig a háborúk után nő meg nagyon a születésszám. Talán azért, mert akkora a jólét? Vagy esetleg azért, mert az emberek elkezdik értékelni az Életet?”

Ööö…. vagy esetleg azért, mert a szülők nem évente kétszer találkoznak, mikor apuka szabadságot kap a fronton és van lehetőségük valamikor gyereket összehozni? :O
Egyáltalán honnan veszed az állítást, hogy nő a születésszám háború után? A II. vhb. után például nem nőtt jobban, mint előtte, kb. ugyanolyan ütemben alakult.

nemenvagyokzombi
Olvasó
nemenvagyokzombi

Hogy te mennyit hazudozol itt…!
Mondd, hogy bírod?

Egyik a sok közül:
“anyuka is lepattanhat nyilván, csak az ritkább”
Valójában meg a válások 70%-át a nők kezdeményezik. A maradék megoszlik a férfi kezdeményezés és a közös kezdeményezés között. (Országról függ, mennyi a pontos arány.)
https://www.sciencedaily.com/releases/2015/08/150822154900.htm
Szóval bizony éppen a nők pattannak le legtöbbször.

Másik példa:
A probléma nem az életszínvonal csökkenéssel van, hanem az elszegényedéssel.
Milyen elszegényedés?
Egy minimálbéres ember ma jobban él, mint 100 éve bármelyik arisztokrata, vagy mint a 60-80-as években egy átlagkeresetű ember. Jaj de szegények vagyunk! Sírjunk együtt! … Adjak zsebkendőt?

Lierin
Olvasó
Lierin

Akkor mondjuk úgy, anyuka nem önként pattan le, hanem mert nem ül  a híg fosban, miután megcsalják, mint a férfiak. Tudom, nekik mindegy, csak kaja legyen meg tiszta gatya.

Egy minimálbéres bizonyos szempontból nem él jobban, mint 100 éve. Akkoriban a családok együtt éltek, volt biztos otthon, étel, a gyerekre vagy az öregekre mindig tudott valaki vigyázni.

Ma meg a szülők jelentős része azt sem engedi meg, hogy a fiatalok 2-3 évet náluk lakjanak önerőre spórolni, mert nehogy már egy “idegent kelljen kerülgetniük”. Mennek albérletbe, aztán kezdődik a hajsza, hogy mindig legyen étel az asztalon és pénz a rezsire. Egy gyereket meg kb. haza sem engednek olyan putriba a kórházból, ahol a minimálbéres 100 éve élt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hogyne engednének, ja hoppá, azok nem is gyerekek, csak férgek.

nemzombi
Olvasó
nemzombi

“hanem mert nem ül  a híg fosban, miután megcsalják”
A párkapcsolati megcsalások többségét nők követik el.
Inkább úgy mondanám, hogy a jellemző verzió az, hogy anyuka félrekúr, és ha van mellette lehetősége dobbantani, akkor dobbantani is fog.

“Egy minimálbéres bizonyos szempontból nem él jobban, mint 100 éve. Akkoriban a családok együtt éltek, volt biztos otthon, étel, a gyerekre vagy az öregekre mindig tudott valaki vigyázni.”
1. Étel egyáltalán nem volt mindig.
Sőt! Nagyon nem. Még az 50-es években is voltak éhínségek, haltak meg emberek emiatt. Miközben ma még a kukából is jóllakhat bárki. Vagy elmegy egy hajléktalanszállóra és kap meleg vacsit. 100 éve meg ott döglöttél meg, ahol voltál.
2. Fedél sem volt mindig.
Emberek ezrei fagytak meg telente, mert nem volt fedél felettük. Ha meg volt valami, az max egy kunyhó volt, nádból összeeszkábálva. Ma meg a cigányputriban is jobb ház van (feltéve ha nem lakták le és nem hordták szét), mint anno egy átlag parasztház. A benne lévő vezetékes vízről, áramról, fűtésről nem is beszélve.
3. A családok még valóban nem mentek szét.
Ugyanis még nem köszöntött be a feminizmus ‘áldásos’ hatása, ahol a nők utcára küldhetik a férjüket és még tartásdíjat is tudnak követelni erre a kis seggük alá. Régen még nem vette el az állam a férfi pénzét és nem adta oda a nő segge alá szociális juttatások, gyes, gyed, (nőknek járó korai) nyugdíj, egészségügyi rendszer és hasonlók formájában. Akkor még anyuci vagy megélt saját lábon (elég kevés ilyen nő volt), vagy kitartott hűséggel a férfi mellett, aki eltartotta őt. nem volt még annyi parazita, hogy pontosabban fogalmazzak.

“Ma meg a szülők jelentős része azt sem engedi meg, hogy a fiatalok 2-3 évet náluk lakjanak önerőre spórolni”
Éppen ma jellemző az, hogy a fiatalok még 25-30 éves korukban is a szülőkkel laknak.
Tele a net az arról való panaszáradattal, hogy mamahoteles fiatalok élnek a szüleikkel.

De hazudj még, Pinokkió, hazudj! :D
Jól áll neked. :)

common man
Olvasó
common man

“másrészt az embereknek nincs semmi reális jövőképe a gyerekcsináláson kívül és tulajdonképpen igényük sincs rá” Majd a feminista hadosztály felvázolja a jövőképet,megteremti az igényt,,,

common man
Olvasó
common man

Hát, mondjuk úgy lett, hogy sz*r kaján nőttem fel (komolyan, néha napokig csak parizeres kenyeret ettem)” Javíts ki ha tévedek de mintha te írtad volna,hogy vidéken nőttél fel és tudsz ásni,kapálni stb. A katonaságnál önként(tényleg önként) vállaltam a kertészkedést.A gyíkhús mellé mindig jutott saláta,retek,zöldhagyma.Gyümölcs közvetlenül a fáról? Nem olyan egészségtelen.Akkor most hogyan volt?Vagy akkor már átköltöztetek panelba?

Lierin
Olvasó
Lierin

Kijavítalak, mert nem írtam, hogy vidéken nőttem fel, csak annyit, hogy kertesházban. Nem tartozott hozzá 800-1000 nm-es konyhakert, amin tartósan lehetett volna termelni, de gazolni kellett, rendben tartani. Néha termett rajta valami, de nem sok minden. Meg anyám amúgy is hülyeségnek tartotta bajlódni vele, elhihetd, hogy én tizenéves lányként nem tudtam csodákat tenni. Nyáron volt ez-az, de nem sok minden.

Gyümölcsfánk meg kettő darab, de nem mondom, hogy kilószám termett rajta a zöldség.

hunbagira
Újságíró

kilószám termett rajta a zöldség. :D

Igazi vidékilány. :D Igazi szar “agrárproli” “családból” jöhetsz valami alkesz féreg “apával”, amit kivetítesz a férfinemre. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Úristen, figyelmetlenségből elírtam egy szót, máglyára velem ;)

A statisztikák szerint a férfiak kb. 30%-a alkoholproblémákkal küzd, tehát nem kell alkoholista szülő ahhoz, hogy az ember levonjon valamiféle következtetést a dologból.

És ez még csak az alkohol…

Naooo
Olvasó
Naooo

Termeled te a zöldséget pedig bőven.

Naooo
Olvasó
Naooo

“elhihetd, hogy én tizenéves lányként nem tudtam csodákat tenni”

Pedig kapósak a piacon.

Reszet Elek
Újságíró

Manuel ‘Cheyenne’ Gutierrez: “Eredj, vigyél egy kis vizet a fiúknak is. Nem is képzeled, micsoda boldogság egy férfinak ha lát egy ilyen nőt. Csak hogy nézheti. És ha valaki netán rásóz egyet a farodra, hát hadd sózzon. Oda se neki. Megérdemlik.”

Balton
Olvasó
Balton

https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/02/13/most_mindenki_lathatja_hol_a_hatar_udvarlas_es_zaklatas_kozott/

Csak hogy tudd mit nem szabad csinálnod, teaivással demonstrálva, NANE támogatásban.

Lierin
Olvasó
Lierin

Ne haragudjatok már, de hogy lehet ekkora hülyeségeket írni, mint ebben a csodálatos cikkben?
A zaklatás és nem zaklatás között van egy olyan hatalmas különbség, méghozzá a NŐI AKARAT.

A levélíró – ha igaz egyáltalán a történet – egyértelmű jeleket kapott a lánytól az érdeklődést illetően, hiszen az hajlandó volt az éjszaka közepén spontán elhívni a lakásához és a továbbiakban is egyértelművé tette, hogy nincs ellenére a próbálkozás. Az nem zaklatás, amiben a másik fél aktív partner, mint itt a lány.

Na de odamenni idegen vagy egyértelműen elutasító nőkhöz, fogdosni őket, hozzájuk hempergőzni, kéretlen megjegyzéseket tenni az k*rvára a zaklatás kategória, tudniillik a nő egyáltalán nem kíváncsi arra,  hogy a férfi mit akar vele csinálni. Ugyanez a kategória, mikor paraszt kollegák beszólogatnak, építőmunkások odafütyülgetnek és társai…

Hunn
Újságíró

Te pedig úgy csinálsz, kedves Lierin, mintha nem tudnád pontosan, hogy a feministák a tetves metoo-kampánnyal pont ezt a kettőt akarják teljesen összemosni, és megbélyegezni és elítélni és büntetni MINDEN olyan kezdeményezést, ami a férfiak felől a nők felé irányul. És mintha mi nem ez ellen harcolnánk teljes erőből, hanem a zaklatás jogáért. Hiába, no: feminista nő, hazugság a neved…

Lierin
Olvasó
Lierin

Már bocsi, de a metoo alapja nem a nők szexuális zaklatása, hanem úgy általánosságban véve a szexuális zaklatás. Férfiak is jelentkezhetnének a történeteikkel, csak ugyebár nem a nőknek szokása a másik nemet kéretlenül fogdosni, követni, rányomulni, odafütyülgetni és beszólogatni nekik….

A férfiak jelentős részét viszont egyáltalán nem érti meg a nemet és nem is érdekli őket, hogy egy nő nem kíváncsi az erőszakosságukra, mert szerintük nem zaklatás a kértelen taperolás….

Hunn
Újságíró

A metoo soha nem szólt a szexuális zaklatásról. A metoo arról szólt, hogy a szexuális zaklatás ürügyével, azzal egybemosva démonizálják a normális férfi-viselkedést. Csak egy következő lépés volt a férfiellenes feminista politikában. A feministák, hah, szarnak azok a szexuális erőszak áldozataira, akár nők, akár férfiak az áldozatok. Hiszen te is tudod: ha a fehér férfi, aki nem tetszik a nőnek, leszólítja őt, az halálos hímsoviniszta bűn, herélést érdemel, viszont ha színesbőrű migráns erőszakol meg egy fehér nőt, akkor ha a fehér nőnek ez nem tetszik, az rasszizmus a fehér lány részéről. Ez a feminista politika dióhéjban. Szarnak ezek a feministák nőkre is, meg a nemi erőszak áldozataira is. Tagadd le, ha mered. Engem bazmeg jobban érdekel a nők meg a nemi erőszak áldozatainak sorsa, mint a feministákat. Pedig én csak egy elmaradott reakciós patriarcha vagyok, bazd meg.

nemenvagyokzombi
Olvasó
nemenvagyokzombi

Ott a pont!

Pl. mikor anno egy nőt megerőszakolt egy fehér férfi, tele volt vele a femináci sajtó. Hörögtek hetekig, kasztrálni akartak, új törvényekért hisztiztek, stb. stb. Utána mikor meg kiderült, hogy ugyanabban az országban egy banda évek alatt 1400 lányt (!!!) erőszakolt meg, akkor a feminácik már kussoltak erősen. Miért? Hát mert az a banda pakisztániakból állt.

Naooo
Olvasó
Naooo

Feminácizmus nem létezik, femizsidóizmus annál inkább.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A zaklatás és nem zaklatás között van egy olyan hatalmas különbség, méghozzá a NŐI AKARAT.

Há hogyne:), Ha bredpitt csinálja, akkor csak cuki flört, ha meg “szint alatti” akkor erőszak/zaklatás, metoo stb……

Lierin
Olvasó
Lierin

Ezt is csak ti beszélitek be magatoknak.

Ha odajön az emberhez egy tökidegen és elkezdi fogdosni, az félelmetes és megalázó, akárhogy néz ki az illető.

nemenvagyokzombi
Olvasó
nemenvagyokzombi

Csak az ilyen általában rohadt ritka, ráadásul nők is hasonló arányban csinálják a férfiakkal.
(Ha nem hiszed, menj el egyetemi bulira és meglátod.)
A különbség csak annyi, hogy a nők rinyálnak meg hisztiznek, ha ismeretlenek fogdossák őket (kivéve, ha diCaprio az illető), a férfiak viszont tudnak felnőttként viselkedni, és tudnak felnőtt módra kezelni egy ilyen helyzetet.

Aldo
Újságíró

Pedig úgy megnéznék egyszer egy olyan szitut, ahol a srác hangosan felkiált, hogy “ne fogdossál már, bazdmeg” majd a csaj pofájába önti a piát.
Lehet, hogy egyszer ki is próbálom, bár keveset járok bulikba.

Lierin
Olvasó
Lierin

Jajjjj, ti férfiak szerinted tökéletesek vagytok, hogy állítólag soha semmit nem csináltok, egy sztereotípia sem jellemző rátok és amit nem tudtok letagadni, az meg automatikusan a nők hibája????

Ráadásul mindig az az állítás igaz, ami éppen megfelel a széljárásnak? Egyszer nem zaklatjátok őket, máskor igen, de nem baj?

Most már ott tartunk, hogy a nők próbálják taperolni a férfiakat, holott eddig állítólag úgy néztek rájuk, mint a szarkupacra? Döntsük már el, melyik igaz. Nilván mi szólogatunk be, mi fütyülünk nekik és így tovább :D

nemzombi
Olvasó
nemzombi

“Jajjjj, ti férfiak szerinted tökéletesek vagytok, hogy állítólag soha semmit nem csináltok, egy sztereotípia sem jellemző rátok és amit nem tudtok letagadni, az meg automatikusan a nők hibája????”
Hol is írtam ilyet? Ja, sehol. :)
Nem kell hisztizni. … Bár jól csinálod, szóval nyugodtan folytasd. :)

Aldo
Újságíró

“Jajjjj, ti férfiak szerinted tökéletesek vagytok,”
Én az vagyok.

“hogy állítólag soha semmit nem csináltok, egy sztereotípia sem jellemző rátok és amit nem tudtok letagadni, az meg automatikusan a nők hibája????”
Szerintetek ránk csak sztereotípiák jellemzőek: minden férfi, agresszív, primitív, elnyomó, erőszakoló állat. Akkor mit vagy felháborodva, ha visszanyal a fagyi?

“Ráadásul mindig az az állítás igaz, ami éppen megfelel a széljárásnak?”
Most szépen rákened a feminista mocsokságot a férfiakra.

“Egyszer nem zaklatjátok őket, máskor igen, de nem baj?”
Senki sem állított olyat, hogy nem történnek szexuális zaklatások. Nagyon is történnek, csakhogy az utóbbi időben igyekeztek a szimpla kezdeményezést, vagy az utólag megbánt egyéjszakást is zaklatásnak minősíteni

“Most már ott tartunk, hogy a nők próbálják taperolni a férfiakat, holott eddig állítólag úgy néztek rájuk, mint a szarkupacra?”
Mert a nők nem zaklathatnak férfiakat szexuálisan? De ez is az a kategória, hogyha a nyílt utcán megütne egy nő, akkor kb, mindenki kiröhögne, mások úgy gondolnák, hogy biztos megérdemeltek. De ha megvédeném magam és visszakézből lebasznék egyet a nőnek, akkor legalább egy tucat gyökér kezdene el keménykedni, hogy miért bántalmazok én egy szegény ártatlan nőt. A zaklatás ugyanez. Ha a nő elkezd taperolni, akkor örüljek már neki, de ha megkérdezem tőle mennyi az idő és valami baja van, akkor már az is zaklatás lesz.

“Döntsük már el, melyik igaz. Nilván mi szólogatunk be, mi fütyülünk nekik és így tovább :D”
Nyilván téged mindennap ilyen inzultus ér. Ha beszólnak vagy utánad fütyülnek nem az jön le, hogy ezek mekkora parasztok, hanem, hogy a teljes férfi nem az. Persze a férfiak megint csak elkövetők lehetnek, a nők meg kizárólag áldozatok, hiszen utóbbiak nem bántalmazzák fizikailag és nem is zaklatják szexuálisan az ellenkező nemet. Á, dehogy.

Lierin
Olvasó
Lierin

Már ne haragudj, de többször kifejtettem itt, hogy szerintem rengeteg normális férfi van és jómagam is férjnél vagyok, tehát megint hazudsz. Ti hárítotok mindenre.

Az nem “szimpla kezdeményezés” hogy belemarkoltok valakinek a seggébe vagy odanyögitek, hogy “de jó bula vagy”. Mit vártok, hogy erre majd megadják a csajok a telefonszámukat?

 

Nem írtam, hogy nincs női zaklatás, de lásshk be, nem olyan jellemző, mint a férfiak oldaláról. Neked hányszor szóltak be nők az utcán, hogy megbasznának és hányszor dörgölöztek hozzád vagy fogdostak?

Aldo
Újságíró

“Az nem zaklatás, amiben a másik fél aktív partner, mint itt a lány.”
Igaz, az csak utólag válik azzá, ha kiderül, hogy a csajnak férje, élettársa, pasija van és fél, hogy rájönnek mekkora kurva.

” kéretlen megjegyzéseket tenni az k*rvára a zaklatás kategória, tudniillik a nő egyáltalán nem kíváncsi arra,  hogy a férfi mit akar vele csinálni.”
A szép a szemed és a jó a segged közül melyik számít zaklatásnak? Csak, hogy tudjam a jövőben.

“Ugyanez a kategória, mikor paraszt kollegák beszólogatnak, építőmunkások odafütyülgetnek és társai…”
Most komolyan, volt már, olyan, hogy valaki után az építőmunkások fütyültek? Ez is olyan sztereotípia, hogy minden rendőr hülye.
De gondolom az sem zaklatás, ha egy magasabb beosztásúnak teszed ki a segged vagy a csöcseidet, némi előnyért cserébe. Akkor nem baj, ha nyíltan sorolja, hogyan baszna meg, de ha a portásfiú teszi, neki bizony a kurva anyját.

Lierin
Olvasó
Lierin

De ne haragudj már, te minek mászol szexuálisan egy olyan nőre, akiről azt se tudod, ki fia-borja, bemondásra elhiszel mindent? És miért csinálsz úgy, mintha  nem létezne a férfiajnak az a skálája, aki simán odamegy zaklatni a nőt és nem érti a nemet?

A “szép a szemed” mondjuk egy kulturált megszólalás, azon nem is fog fennakadni egy nő sem, de a “jó a segged” már elég szexuális töltetü, és kb. arra lehet lefordítani, hogy “megbasználak”. Erre meg se ki nem kíváncsi egy idegentől. Pláne, mert sokan tényleg beszólják az utóbbit is, én sem egyszer jártam így.

A kőmüves-zaklatás meg egyáltalán nem sztereotípai, nem véletlenül utálják a szitut a nők, sokszor egszerüen nem lehet elmenni egy csapat férfi mellett úgy, hogy ne szóljanak semmit.

A neten van is fent egy videó, ahol egy csaj rejtett kamerával felvette, hányan szólogatnak be neki az utcán. Ha később leszek gépen, belinkelem, most csak telefonról vagyok.

Hunn
Újságíró

Úristen, még az olyan alacsony társadalmi státuszú férfiak, mint az építőmunkások is ki merik fejezni a maguk egyszerű módján, füttyel vagy bekiabálással, ha egy nő tetszik nekik… Világvége, kiherélni a gazokat! Hiszen hogy is meri bármelyikük is, akár csak képzeletben, azt hinni, hogy méltó lehetne az építkezés mellett elballagó hercegnő pinájához…

Na, ezért vagytok undorítóak, ti nők. Majd ha arról olvasok a hírekben, hogy a gaz építőmunkások sorozatban rángatják be és erőszakolják meg a nőket a betonkeverő mögött, akkor majd azt mondom, hogy ez gáz, és hogy ez ellen talán tenni kéne valamit… Addig meg talán vissza kellene venni a férfiellenességből, és békén hagyni minket a faszságaitokkal, szutykos feminista picsák…

Lierin
Olvasó
Lierin

De minek kifejezni, pláne, ha tudják, hogy a másik embert zavarja??? Kit érdekel, mi a véleményük?

Mi a tökömért érzitek úgy, hogy nektek FELTÉTLENÜL ki kell fejeznetek, hogy megb*sznátok valakit? Állatok vagytok talán, hogy nem tudjárok kontrollálni magatokat???

Én sem böfögök bele az étteremben a szakács pofájába, hogy közöljem vele, mennyire bejött a kaja.

Tina74
Olvasó
Tina74

Na, szeretem, ha az öntudatos nők a nemlétező testrészeiket emlegetik… Ocsmány is és szánalmas is…

Naooo
Olvasó
Naooo

A szakács a konyhán van, nem az étteremben.

Balton
Olvasó
Balton

Ugyan mán a realitásot haggyad…

hunbagira
Újságíró

Hozzam válaszul a golddigger/prosti szoptató videókat? :) Azokkal is teli a net. :)

 

Lierin
Olvasó
Lierin

De én veletek ellentétbe  nem is tagadom, hogy létezik a jelenség.

hunbagira
Újságíró

A másikat sem tagadta senki…csak magyarázta. Hogy hr “diplomát” is csa kiszopva abszolvált hipergám hercegnőnek, hogy mer beszólni a “mocskos proli melós”. :D Az “egyenlőség” nevében.

hunbagira
Újságíró

Egyébként a “kőművesfüttynek” valóban van magyarázhatatlan része, de nem fogok neked segíteni. :)

hunbagira
Újságíró

Amúgy én alám is nem egyszer nyúltak már nők- és egyszersem az eseteim – mégis elintéztem egy humoros visszaszólással. :)

Mert, férfiként tudom, hogy ennél jóval nagyobb bajok is érhetnek, ettől nem leszek poszttraumás stresszszindromás.

Lierin
Olvasó
Lierin

Még mindig nem értem, miért kellene nekem jól fogadnom, hogy idegenek akarják a pinámat vagy a fenekem fogdosni. Feltételezem, az sem zavarna, ha z anyád,  feleséged vagy a lányod bugyijában túrnának az utcán idegen férfiak, még rájuk is szólnál, hogy nevessenek rajta, nem?

hunbagira
Újságíró

Bugyiban túrás és “kőművesfütty” rohadtul nem egy “súlycsoport”, csusztató/hazug ringyó.

Körülbelül annyira zavar, mint titeket apátok, fiatok azon problémái amit ti okoztok nekik. :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Te alányúlásról beszéltél, arra reagáltam.

De igen, még arra sem válaszoltatok, hogy egyáltalán mi a tökömért érzitek úgy, hogy nektek oda kell fütyülni, be kell szólni egy nőnek, ha elmegy mellettetek az utcán, pláne ha tudjátok, hogy a nők ezt nem szeretik?
Minek? Erre élveztek vagy mi?

hunbagira
Újságíró

a nők ezt nem szeretik?

Mert pontosan tudjuk, hogy bizonyos személyektől- bradpitt kategória- szeretitek hiszen ezért teszitek ki (burka esetén nem lenne utánatok fütyülve) és most elmondom neked a “kőművesfütty” valódi mozgatórugóját .

Valójában a “kőművesfütty” a megsértett igazságérzetről szól, nem a szexuális késztetésről. Valójában ahhoz hasonló, mint a “mitnézel te köcsög” beszólás egy férfinek.

Lierin
Olvasó
Lierin

Úristen, micsoda erkölcstelenség “kitesszük” a bokánkat…. ez már tényleg az állat-kategória.

Aldo
Újságíró

“A “szép a szemed” mondjuk egy kulturált megszólalás, azon nem is fog fennakadni egy nő sem, de a “jó a segged” már elég szexuális töltetü, és kb. arra lehet lefordítani, hogy “megbasználak”.
Pedig miden leszólításnak minimum egy baszás a célja, kivéve, ha az időt vagy egy bizonyos utca hollétét kérdezik meg. Szóval megint csak ott tartunk, hogy nem mindegy ki mondja. Mert ha az átlag Jani, akkor a szépe a szemed is zaklatás, de ha a nagymenő, akkor a de megbasználak sem az.

“Erre meg se ki nem kíváncsi egy idegentől. Pláne, mert sokan tényleg beszólják az utóbbit is, én sem egyszer jártam így.”
Na, hányszor jártál így?

“A kőmüves-zaklatás meg egyáltalán nem sztereotípai, nem véletlenül utálják a szitut a nők, sokszor egszerüen nem lehet elmenni egy csapat férfi mellett úgy, hogy ne szóljanak semmit.”
És a nőknek nincs szájuk, hogy reagáljanak az ilyen megnyilvánulásokra? Vagy nincs öklük, amit feltarthatnak és nincs középső ujjuk, amit kiegyenesíthetnek?

“A neten van is fent egy videó, ahol egy csaj rejtett kamerával felvette, hányan szólogatnak be neki az utcán. Ha később leszek gépen, belinkelem, most csak telefonról vagyok.
Már az utcára sem lehet kimenni?

Aldo
Újságíró

“A kőmüves-zaklatás meg egyáltalán nem sztereotípai, nem véletlenül utálják a szitut a nők, sokszor egszerüen nem lehet elmenni egy csapat férfi mellett úgy, hogy ne szóljanak semmit.”

Itt a megoldás: 1:00-nél

https://www.youtube.com/watch?v=m4WgpEs74Hs

Lierin
Olvasó
Lierin

Na, gépközelben vagyok, be tudom linkelni a videót.

https://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A

Semmi extra, a csaj 10 órán át sétálgatott egy farmer+poló kombóban az utcán úgy, hogy előtte ment egy ismerőse rejtett kamerával. Ennyi idő alatt 100+ beszólást kapott, amire nyilván tökre nem volt kíváncsi.

Na, mondjuk itthon nemigen szólnak be százan egy nap alatt, de ki kell ábrándítsalak, tényleg ez megy az utcán. Ha elmész egy olyan csoport mellett, ami 2-3 férfiból áll, netánvéletlenül még rájuk is nézel, szinte biztos, hogy nem állják meg anélkül, hogy ne mondjanak valamit.

Pedig a férfiak álltólag tisztában vannak vele, hogy a nők ezt nem szeretik, csak állat módjára nem bírják magukat kontrollálni.

Reszet Elek
Újságíró

Ez mire bizonyíték? A világ egyik legnagyobb szemétdombján egy ronda zsidót a négerek és drogosok leszólongatnak. Mi a lényeg?

https://www.youtube.com/watch?v=7DCDYSJwwE4

Lierin
Olvasó
Lierin

Arra bizonyíték, hogy a jelenség abszolút létezik, pedig szerintetek nem.

Még minig ott tartunk, hogy én nem tagadom a golddiggerek létezédét, ismerek is olyat, ti próbáltok úgy csinálni, mintha egy nőnek nem kellene napi X számú kéretlen beszólást hallgatnia idegen fasziktól az utcán.

Reszet Elek
Újságíró

A jelenség létezik, de korántsem olyannyira általános és elterjedt mint amilyen mértékűnek láttatni próbálod. Neked mikor volt utoljára ilyen élményed, azaz száz fölötti beszólás?

Lierin
Olvasó
Lierin

Pont a fenti kommentben írtam, hogy a 100+ beszólás azért idehaza nem jellemző, nem olvastad el?

Én személy szerint nem állítom, hogy minden férfi beszológatós suttyó, de szerintem valójában ti próbáljátok kisebb mértékűnek láttatni a dolgot, mint amilyen. Hiszen nem vagytok nők, honnan tudnátok a valóságot?

Ha egyedül vagyok vagy barátnőkkel, simán kapok/kapunk beszólásokat. Ha esetleg nyár van és fel merek venni valami csinosabb ruhát, akkor meg pláne. Ha beülünk valahova egy este a városban, akkor meg végképp nem lehet megúszni, hogy valaki odajöjjön magyarázni nekünk.

Reszet Elek
Újságíró

“Hiszen nem vagytok nők, honnan tudnátok a valóságot?” – Honnan is tudnánk mi ostobák…

“Ha esetleg nyár van és fel merek venni valami csinosabb ruhát, akkor meg pláne.” – Örülj neki. Sokan lefektetnének. Ha elöregszel majd levegőnek fognak nézni, senki sem fog kibírhatatla módon odajönni, beszólni teljesen élhetetlenné téve a létezésed. Akkor meg gondolom az lesz a gond.

Delin
Olvasó
Delin

Elek, ez tenyleg igy van, ha utcan egyedul megy egy nem csunya no, napi szinten tuti kap valamilyen megjegyzest teljesen mindegy mi van rajta. Ez lehet a kedvesebb bokoktol az egeszen obszcen megjegyzesekig. Persze felfoghatjuk ugy, hogy tok jo van aki le akar fekekteni, de konyorgom, ez ne legyen egy kovetendo norma. Az ido mulasaval megtanulja kezelni az emberlanya, de tizenevesen, kora huszas eveinkben igenis fusztralo, kellemetlen es neha ijeszto is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elek, ez tenyleg igy van, ha utcan egyedul megy egy nem csunya no, napi szinten tuti kap valamilyen megjegyzest teljesen mindegy mi van rajta.

Igen milyen öntudatos nappal:), aztán meg faszbukon lesi, hogy “áttételesen” :) ki “füttyög”/milyen megjegyzés érkezik neki…………

Ez lehet a kedvesebb bokoktol az egeszen obszcen megjegyzesekig. Persze felfoghatjuk ugy, hogy tok jo van aki le akar fekekteni, de konyorgom, ez ne legyen egy kovetendo norma. Az ido mulasaval megtanulja kezelni az emberlanya, de tizenevesen, kora huszas eveinkben igenis fusztralo, kellemetlen es neha ijeszto is.

Amíg fel nem ismeri, hogy ezt könnyedén (apró)pénzre lehet váltani……

Lierin
Olvasó
Lierin

Mit lehet aprópénzre váltani, férfiak füttyögését?

Aztán, ha visszaszólsz, hogy kit érdekel a véleményed kisapám, elsunnyog a francba.

Tina74
Olvasó
Tina74

Nem hiszem, hogy ez egy tinit frusztrálna. Én pl. kifejezetten örültem neki…

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Füttyögések,beszólások téma. (erről volt már szót többször is).

Tény,hogy létezik a dolog. Tény,hogy zavaró,sőt kifejezetten bosszantó tud lenni,de az esetek többségében “kezelhető” a dolog. Az én tapasztalatom az ,hogy kifejezetten iskolázottsági szinttől és / vagy alkoholizált állapottó függően és főleg csoportosan létezik a jelenség. Én 13-14 évesen  a lakásunktól 5 percre lévő sulinkból inkább 10 perces kerülővel jöttem haza, (ha fél kettő körül jöttem ki),mert akkor özönlöttek a szakmunkásképzőből az egymásra rálicitáló fiúk és az esetek többségében ugyan csak verbálisan lettem “megtisztelve”,de egyszer miután egyikük belemarkolt a mellembe,jobbnak láttam többször nem a rövidebb úton hazajárni. Azért nem volt jó élmény…

Szóval az ilyen hangosan kifejtett “megdugnálak” és hasonlók a legtöbbször primitív emberektől jön,a legjobb ha levegőnek nézi őket az ember,esetleg tök egyenesen rá lehet kérdezni,hogy miért csinálják,vagy megmondani,hogy ez ultra zavaró,van amikor elszégyellik magukat. (persze sokszor nem).

Amikor a lányommal nyáron kisbaba korában, babakocsival mentünk délelőttönként a boltba,a mellettünk lévő telken épp építkeztek .Pont a tetőt csinálták már a szak és segédmunkások és persze pont azon az oldalon volt a bejárati ajtónk. Baromira nem érdekelte őket ,hogy anya és feleség vagyok,kezdetben csak halkabb ,ártatlanabb,aztán egyre keményebb beszólásokban volt részem. Egyszer durrant az agyam és elmondtam nekik (eléggé kikelve magamból,de nem káromkodtam ilyesmi,csak felháborodtam),hogy szerintem jobb ha,most jól figyelnek,mert rosszabbul járnak,ha a férjem “beszélget el” velük. Látják,hogy kisbabám van,hogy feleség vagyok,miért nem tisztelnek meg azzal,hogy az ilyen jellegű beszólásokat nem hozzám intézik,ha már mindenképp intézni kell valakihez. Gondoljanak abba bele,hogy akinek felesége,lánya,húga van otthon és ezt kapná más férfiaktól,akkor ők hogy éreznének ezek iránt a férfiak iránt ,akik ilyesmiket mondanak nekik. Nagyon szépen megkértem mindenkit (bár elég hangosan) ,hogy a véleményüket tartsák meg maguknak,vagy legalább addig várjanak míg kiérek a kapun. Soha többé nem szóltak be…(mondjuk lehet ,hogy a férjem emlegetése  többet számított,de az is lehet,hogy elgondolkodtak).

Szóval,ha megöregszünk ,akkor ez nem fog hiányozni,ez a része jó,hogy elmúlik. Tudjátok mi  fog hiányozni? (mivel épp abban a korban vagyok ,amikor még megnéznek a férfiak,de már messze nem annyian,mint 10-20 éve,ezért pont átélem a dolgot). Amikor teljesen önkéntelenül rajtad felejtik a szemüket a férfiak. Amikor teljesen ösztönösen,őszintén leesik az álluk,amikor füttyögni is elfelejt,csak bámul rád,amikor zavarba jön,ha rámosolyogsz. Na ez, hiányozni fog valóban. A mocskos beszólások,a mellmarkolás,a hozzád dörgölőzés a buszon,na az nem fog soha.A negatív emlékek ellenére nem tekintem magam erőszak túlélőnek :) és a férfiak túlnyomó többsége tök normális és nem így viselkedik. (sőt volt olyan srác metrón,aki védelmemre kelt egyedül,amikor 2-3 dakota inzultálni kezdett).

Balton
Olvasó
Balton

Viv, Delin: Fro-ban ezt büntetni akarják, szerintetek ez a megoldás?

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Balton :

Már a  kizárólag verbális dolgokra gondolsz, ugye ? Nem,nem gondolom,hogy a kizárólagosan verbális inzultust büntetni kéne,mert ugye ki dönti el,hogy mi az ami sértő,hol a határ ? Meg hogy lehetne bizonyítani,meg ezt a részét még lehet kezelni,úgy értem nem tudomást venni,vagy akár visszaszólni….

Viszont minden olyasmit már igen,amikor akaratod ellenére hozzád nyúlnak.Tehát az ilyen mellbemarkolást,alád nyúlást,tömegközlekedési eszközön odadörgölőzést -azt lehet tán a legkevésbé bizonyítani ugye,de 15 évesen ultra szar érzés volt,azt sem tudtam mit csináljak,gyorsan leszálltam a buszról-20 évesen már elküldtem jó hangosan anyjába a következőt). Szóval amikor eléd állnak,nem engednek utadra,”letapiznak”,azt már igen. De ezt is ugye szinte lehetetlen bizonyítani,mert legtöbbször a társak a tanuk.Amennyire lehet el kell kerülni őket,illetve hangosan megszégyeníteni. A “csak verbális  ” zaklatás kezelhető,ha nem is kellemes.

Delin
Olvasó
Delin

Balton, ez annyiban nehez kerdes, hogy maga, hogy torvenyileg buntetik (vagy pl kirugjak az adott epitomunkast, ha egy nonek beszol az utcan) tapasztalatom szerint mukodik (USA,UK tapasztalat), szoval nekem, mint nonek egyertelmuen jo. Ugyanakkor ferfiakkal szemben lehetoseget ad visszaelesre (pl hamis vad), ami nagy hatranya. Nem tudom meg lehet-e ugy fogalmazni egy torvenyt, hogy a gyakorlatban a visszaelesekre minimalis esely legyen, vagy kelloen nagy bunteto tetele legyen ha kiderul, hogy valaki ezzel kapcsolatban hazudik. A masik, hogy a nok obszcen megnyilvanulasaira is kiterjedjen a buntethetoseg, ne nemi alapon legyen a torveny megfogalmazva. En szemely szerint eltekintenek a torvenyi buntethetosegtol, ha kialakulna a ferfiak kozt egyfajta tarsadalmi konszenzus ezzel kapcsolatban, hogy a tragar megnyilvanulasok nokkel szemben nyilt utcan, egyeb kozossegi helyeken elitelendo es nem poen. Ha ebben a ferfiak tanusitananak onkontrollt vagy egymast erre figyelmeztetnek, akkor magatol megoldodna a problema.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Delin :

“…ha kialakulna a ferfiak kozt egyfajta tarsadalmi konszenzus ezzel kapcsolatban, hogy a tragar megnyilvanulasok nokkel szemben nyilt utcan, egyeb kozossegi helyeken elitelendo es nem poen. Ha ebben a ferfiak tanusitananak onkontrollt vagy egymast erre figyelmeztetnek, akkor magatol megoldodna a problema.”

Sajnos erre nem sok esély van,mert egy IQ szint alatt egyszerűen ez soha nem fog megtörténni.Ráadásul csoportban az alapból normálisabb pacákok is hajlamosak felvágni,még akkor is,ha egyedül eszükbe sem jutna ilyesmi.

Egyébként az ilyen dolgok törvényi szabályozásában én is azt találom aggályosnak,hogy nagyon vissza lehet élni vele,illetve a normálisan ,nem bunkó módon közeledő férfiakat is végképp visszavetné a megszólításban,közeledésben.Lehet,hogy valakinek már az is zaklatás lenne,ha megdicsérik a ruháját,szemét stb,ami ugye nevetséges…

Balton
Olvasó
Balton

Viv: sajnos ami átjön mindkettőtök mondanivalójából, az a feminista narratíva. Ami igyekszik összemosni (benned már összemosódott) a beszólást és a fizikai inzultust. az hogy a munkás aki egész nap 40 fokban robotol, és kiszól a gödörből, hogy húúú de meg… egyenértékűvé válik azzal amikor egy aberrált alak megtámad a villamoson. És mindkettőt büntetnék? De leírod Te is hogy a férfiak döntő többsége… látod a törvényben ez nincsen benne, ott minden férfi “egyenlő”-en bűnös lenne.

Delin: Te meg azt írod le, ami szintén a feminista narratívának köszönhetően, sosem valósulhat meg. A női beszolás az “egy kedves gesztus” az adott férfi felé, sem a társadalom sem a “sértett” nem tekint úgy arra hogy ez bántó lenne. (szerk: mint a caládon belüli erőszak, ha férfi az áldozat…)

Gondold végig, szavak állnak szavak ellen: azt mondta rám, de én nem is mondtam. Ezt mi alapján bünteted? Csak úgy tudod hogy az egyik fél irányában elhúzod a törvényességi hatókört, tehát kilyukadunk arra ami a femnista végcél lenne, a nő szava többet ér majd a bíróságon.

Quod licet iovi…

Na ezért írom, hogy a ti ideológiátok, Nem “bántásibúl” mert hiába tekinted magadat nem feministának, belül összeért már amit érlelnek egy ideje. Nem sértésnek szánva a fentieket!

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Balton :

“Viv: sajnos ami átjön mindkettőtök mondanivalójából, az a feminista narratíva. Ami igyekszik összemosni (benned már összemosódott) a beszólást és a fizikai inzultust. az hogy a munkás aki egész nap 40 fokban robotol, és kiszól a gödörből, hogy húúú de meg… egyenértékűvé válik azzal amikor egy aberrált alak megtámad a villamoson.”

Ki mondta,hogy egyenértékű !!!!????

Pincsikutya legyek,ha értelek,most komolyan kérdezek mindenkit,hogy mit mostam össze ? Pontosan élesen elhatároltam a fizikai és a verbális inzultust,pontosan azt nyilvánítottam ki,hogy ha verbálisan szólogatnak csak be,akkor nem kellene büntetni,ellenben minden olyasmit igen,ahol már fizikai nem kívánt kontaktus történik.

Még egyszer ezt írtam :

Nem,nem gondolom,hogy a kizárólagosan verbális inzultust büntetni kéne,mert ugye ki dönti el,hogy mi az ami sértő,hol a határ ? Meg hogy lehetne bizonyítani,meg ezt a részét még lehet kezelni,úgy értem nem tudomást venni,vagy akár visszaszólni….

…Viszont minden olyasmit már igen,amikor akaratod ellenére hozzád nyúlnak.Tehát az ilyen mellbemarkolást,alád nyúlást,tömegközlekedési eszközön odadörgölőzést

Néha tényleg úgy érzem,hogy csak bizonyos szavak mennek át,vagy a ,mondatok egy réste.

Tehát,ne ne büntessék a beszólásokat,és igen büntessék,ha akaratom ,nők akarata ellenére megfogdosnak,markolnak. Ennyi. Ez nem feminizmus,ez józan ész. És mindennki gondoljon arra,hogy mit szólna hozzá,ha a saját 13 éves kislányát körbe vennék és jól letapiznák,alányúlnának,a mellét fogdosnák  ,aki sírva menne haza.

A 40 fokban izzadó szegény munkásokat sem megbüntetni akartam,hanem felhívni a figyelmüket (amit meg is tettem),hogy nem illik egy egy kisbabás , feleség anyukának ilyeneket mondani…

Tényleg nem volt érthető előbb ?

 

 

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Balton :

Lehet erre gondoltál ?Ez az egyetlen rész,ahol egy mondatban említem a két dolgot,de itt arról van szó,hogy NEM FOG EGYIK SEM HIÁNYOZNI. De ettől még nem esik egy elbírálás alá távolról sem. A fizikai és verbális “zaklatás” között hatalmas a különbség !

…Na ez, hiányozni fog valóban. A mocskos beszólások,a mellmarkolás,a hozzád dörgölőzés a buszon,na az nem fog soha.”

Lierin
Olvasó
Lierin

Én is azt tapasztalom, hogy javarészt csoportosan divat beszólogatni. Van egy olyan érzésem, hogy ezek a férfiak még mindig 8. osztályos szinten járnak, ahol fel lehet vágni a többiek előtt azzal, ki a vagánygyerek….

hunbagira
Újságíró

Én is azt tapasztalom, hogy javarészt csoportosan divat beszólogatni. Van egy olyan érzésem, hogy ezek a férfiak még mindig 8. osztályos szinten járnak, ahol fel lehet vágni a többiek előtt azzal, ki a vagánygyerek….

 

A falkaviselkedés nemtől függetlenül a discoba betipegő varangyok is bandában varangykodnak egyedül annyira nem :)

Hunn
Újságíró

Ha egyedül vagyok vagy barátnőkkel, simán kapok/kapunk beszólásokat. Ha esetleg nyár van és fel merek venni valami csinosabb ruhát, akkor meg pláne. Ha beülünk valahova egy este a városban, akkor meg végképp nem lehet megúszni, hogy valaki odajöjjön magyarázni nekünk.

Úristen, előfordulhat ebben a szörnyűséges világban olyan is, hogy férfiak beszélni merészelnek hozzátok, magasabbrendű hercegnőkhöz, baszod? Tudod, az a viselkedés, amikor a hülye picsák kikérik maguknak, hogy hogy merészeled megszólítani őket, az tipikusan az a női viselkedés, amiért ökölcsapást érdemelnétek a kibaszott pofátokba.

Ki a jó szájbabaszott kurva anyátoknak képzelitek ti magatokat, az angol királynőnek? Szállj le a földre kisanyám, idáig érezni, hogy te az a fajta nő vagy, aki igényli a verést, és előbb-utóbb ki is provokálja magának, hogy jól megagyalják. Aki aztán úgy tesz, mintha nem értené hogy mi történt, és mártírként panaszkodik, hogy micsoda vadállatok a férfiak.

Egyébként köszönöm, kiváló ötletet adtál nekem: én innentől szándékosan fogom azt csinálni, hogy odamegyek magyarázni a nőknek, és ha az amúgy kultúrált közeledésemre ilyen hozzátok hasonlóan flegma és lekezelő stílusban reagálnak a nők, akkor azonnal átváltok villogó szemű, agresszív vadállatba velük szemben. Aztán ha nagyon játsszák az eszüket, akkor jöhet a pofon, meg a csula az arcotokba – meg a bunyó a fehérlovag mangináitokkal, és máris nem unatkoztam aznap este! :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Anyukád megengedi, hogy hozzászólj a lányokhoz?:)

Hunn
Újságíró

Kedves Lierin, találkozzunk személyesen, aztán majd kiderül. Gondolom egy ilyen erős és bátor nő mint te, biztosan nem ijed meg attól, hogy a szemébe mondja egy ilyen embernek, mint én, hogy mit is gondol róla, nem igaz?

Lierin
Olvasó
Lierin

De még mindig nem tudom, honnan szedsz pénzt, hogy idebuszozz :)

Lierin
Olvasó
Lierin

Mellesleg, a magad fajta minek szólna egyáltalán lányokhoz?

Felajánlod neki, hogy felviszed anyukád lakásába uzsonnázni vagy mi? :D

Naooo
Olvasó
Naooo

Ferrári alatt nincs esélye.

Aldo
Újságíró

Mi a baj az uzsonnával?

hunbagira
Újságíró

Videózz, te is egy kicsit…:) ismerkedj saját ocsmányságotokkal :D

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+prank+a+gold+digger

nemzombi
Olvasó
nemzombi

És milyen környéken meg kik szólongatnak be?
A gettóban, nagyobb részt a négerek, latinok. Szép volt! :)

Közben meg a normál fehér helyeken nincs beszólogatás meg kellemetlenség:
https://www.youtube.com/watch?v=nnZsH4kNyLI

Közben meg azok a gonosz árusok is zaklatják szegény nőket! :)
https://www.youtube.com/watch?v=N_3kidZ76xI

Balton
Olvasó
Balton

Kihozva, Viv:

Ki mondta,hogy egyenértékű? – a feministák mondják. Azért mert egy tételben/szövegkörnyezetben szerepel a kettő. Csak úgy mint a Fra. törvényjavaslatban, ott is egy tételben van a kettő, mert ez összetartozik a feminista narratívában. És mivel együtt van a kettő, összenő a törvényjavaslatban is. Ha az aberráltak esetében jó az ha lesújtunk, akkor pár beszologató is mehet majd a levesbe.

(Szerk: majd eldöntik, hogy a beszólás tulajdonképpen ugyanaz mint a taperolás; onnan meg egyenes út a kriminalizáláshoz, a köv. lépés azt kell büntetni ahogy nézett…)

Ennek a logikának a való életben a megvalósulása az Isztambuli Egyezmény Spanyolországban. Évente kb. 50-el lett több az akit büntetni lehet a nők ellenei jogos erőszakért; cserébe kb. 90-100 ezerrel több lett a jogtalan megvádolások száma. És az ott abban a formában “megéri” a társadalomnak.

Látja itt válik egyenértékűvé, pedig csak egy tételben (bekezdésben) szerepelt Önnél is. Ez az egyik fele ami nem igaz, az meg a másik ami igaz, valójában nem lesz ez majd szétválasztva.

De megkövetem, mert értem mire gondol. Ön is értse akkor én mire következtetek.

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Balton? ennyire tetszik neked a nőkarattyolás itt a Férfihangon? még bizgeted is őket hogy tovább tikiteki? ott van a nőinapozó, az nem elég jó?

Balton
Olvasó
Balton

Nem kötekedés végett, de hogyan menjünk akkor tovább?

Férfinapozót akarsz ide?

Írogassunk egymásnak alapvetéseket?

Szajkózzam ugyanazt mint te?

Vagy neked nem célod, hogy megértsék azt amit mondani akarsz?

wittukind
Olvasó
wittukind

1.-Úgy mint férfihez illik

2.-igazából tyúkketrecet akartam irni de elsiklott az ujjam a billentyűn

3.-melyek azok az alapvetések?

4.-én wittekind vagyok, nem szajkó

5.-Úgy veszed észre hogy megértették?

Balton
Olvasó
Balton

3.-melyek azok az alapvetések? – kérdésre kérdéssel? ugyanmá.

5.-Úgy veszed észre hogy megértették? – van aki megérti, van aki nem. ha megérti leírja, ha nem érti meg akkor általában nem válaszol.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Értem a félelmeit,egyébként nem ismerem a francia törvényjavaslatot,így azt sem tudtam,hogy ezt egy kalap alá  vennék. Ezt valóban károsnak tartom. Véleményem szerint éles határt kellene vonni a verbális és fizikai “zaklatás” (nem tudok jobb szót) között.

Amúgy a tettleges becsületsértés kategóriájába lehet sorolni a tapogatást,markolászást,a szóbeli “zaklatás” pedig csak akkor becsületsértés,ha pl közben le is kurváznak, (mondjuk de megdugnálak te büdös kis kurva).

“A tettleges becsületsértés alatt minden olyan tevőleges – nem verbális, hanem fizikai – megnyilvánulás (például a sértett leköpése, felpofozása, vizelettel való leöntése vagy mellének megfogása) értendő, amely a passzív alany testének érintésében nyilvánul meg. Az arculütés esetén lényeges feltétel, hogy az semmilyen sérülést ne eredményezzen, mert különben testi sértés állapítható meg.”

BTK 227 §

wittukind
Olvasó
wittukind

A cikknek a cime “mert büszke vagyok hogy férfiként viselkedek”- magácska itt most büszke férfi vagy büszke papucstartó nő?- hogy jön ez ide??

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Én Balton kérdésére válaszoltam, a törvényi szabályozást pedig azért írtam bele,hogy Magyarországon jelenleg ez a vonatkozó törvény. (és ez elég is szerintem),tehát van rá mód,hogy ha valakit fizikailag így molesztálnak,akkor tehet feljelentést. Magyarul Magyarországon (egyelőre,reméljük így is marad), nem mossa össze a törvény szerencsére a szóbeli “inzultust” a fizikaival.

A cikk szövegében a végén ez szerepel :

 

“Mindezt nem azért írtam le, hogy dicsekedjek. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok férfinak vannak hasonló történetei. Egy férfi csak úgy érheti el az ismerkedésben, a partnerkapcsolatban a célját, ha határozott, magabiztos és képes kockáztatni. Tehát azt üzenem mindenkinek egyenesen és büszkén: igen, én is bepróbálkoztam már rámenősen, szemtelenül nőnél, amit akár „zaklatásnak” is nevezhetnének manapság. Igen: #itoo! Azt javaslom, mások is bátran adják közre merészebb történeteiket ez alatt a hashtag alatt, hogy láthatóvá váljon, hogy nem vagyunk hajlandóak szégyenkezni, nem vagyunk hajlandóak megrettenni, mert nem teszünk semmi rosszat, csak megéljük természetes szexualitásunkat. Ehhez jogunk van!”

Azt hiszem Baltonnal történt levélváltásunknak (aminek szerintem igenis volt értelme,mert elmagyarázta,hogy ő mire gondolt és igen,megértettem mik a félelmei és ellenvetései)  pedig eléggé sok köze van a témához.
Reszet Elek
Újságíró
VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Komolyan szeretném hallani a férfi véleményeket erről. Azt szeretném kérni attól,aki hajlandó elolvasni és válaszolni,hogy ha tudja egy édesapa,egy lányos édesapa szemüvegén keresztül próbálja értékelni az olvasottakat,ha lehet és tényleg őszintén köszönöm annak,aki megteszi. Mielőtt bárki azt mondaná,hogy hazugság az egész,csak az én eseteim tételesen. KIHANGSÚLYOZVA,hogy nem, a férfiak messze nagyobb többsége nem ilyen,lényegesen több kedves,normális fiúval,férfival találkoztam,mint ilyenekkel,de  ezek megtörténtek :

-12 éves voltam én is ,amikor a boltban simogatni kezdte egy 40 körüli (roma) fickó a fenekemet,én is megrémültem,elszaladtam (farmerban voltam)

-13 éves voltam amikor a már említett mellbe markolás megtörtént

-15 éves,amikor az a bizonyos (első) buszon,nagy tömegben odanyomás megtörtént,dörzsölte magát hozzám a fickó álló farokkal,ott is lemenekültem a buszról

-17 évesen az iskolában az angol nyelvi lektor (amerikai volt,egy zsírdisznó feleséggel,de akkor is),elkezdte fogdosni a combomat (miközben a nyelvvizsgára készített fel-mindenkivel leült gyakorolni kettesben aki akkor készült). Ultra kellemetlen volt,mert persze nem akart balhét az ember,hazudtam valamit,hogy rosszul vagyok (úgy is voltam) és elhúztam.

Nem,nem haltam bele,nem erőszakoltak meg,nem kellett pszichológushoz járnom,de azért elevenen emlékszem mindegyikre,mai napig érzem a bőrömön,ha visszagondolok.

A 18 éves korom utánikat már nem lajstromozom :)

Szóval én tudom,hogy ez az iromány nem hazugság,ez az érem női oldala :

http://molesztaltak.blog.hu/2015/01/02/ossze_tudod_szamolni_hanyszor_molesztaltak_mar

 

 

wittukind
Olvasó
wittukind

Azt jelenti hogy vagány csajszi tetszett lenni, a cigányok már csak ilyenek, megsimogatnak mindent ami gömbölyű….

Reszet Elek
Újságíró

Mi a kérdés? Az hogy létezik zaklatás? Igen létezik. Az hogy helyes dolog? Nem, nem az. Mindent áthat? Nem, alapjában nem. Az hogy a nőknek is meg kell tudni védeniük önmaguk? Igen, célszerű lenne. Hogy zaklatás és zaklatás között nagyságrendi különbségek vannak? Nem mindegy hogy egy párnával vagy egy biciklilánccal vernek oldalba. Az hogy nem kellene az egész férfinemet megutálni miatta? Ez még kérdéses?

wittukind
Olvasó
wittukind

Én 13 évesen nem filóztam ilyensmiken, lényeg hogy jó volt….

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Elsősorban a blog ,cikk utáni kommentekkel kapcsolatos kommentekre lennék kíváncsi,igen érdekes hozzászólások vannak amúgy. Hatalmas tévedés pl,hogy csak apátlan ,fel nem világosított gyerekekkel esik megy ilyesmi . (engem pl maga édesapám világosított fel, kifejezetten őrző,szerető,védelmező típus volt) és el is mondhattam mindent,ezekből be is számoltam otthon javarészt.

Számomra az lenne a kérdés,hogy a férfiak szerint mit kéne,mit lehetne tenni,hogy a kislányokat,tiniket ezektől a beivódó rossz élményektől megóvjuk ? Mit mondanának a lányuknak,mivel lehetne ezektől az esetlegesen a másik nemben csalódást elkerülni. Vannak akikbe szó szerint beleégnek ezek az “.élmények”. Én szerencsés voltam,mert túltettem magam rajta,nem határozta meg a másik nemmel szembeni későbbi szexuális életemet. De elég sok gáz,magát elengedni képtelen nő létezik,aki görcsöl szexuális együttlétek terén,ez a normális férfiaknak sem jó,ez senkinek nem jó….

 

rumospiskóta
Újságíró

Mit lehetne tenni a rossz élmények elkerülése érdekében?  Hm.. kétféle módszer van : a gyengék módszere, ami szerint semmit.  Egyszerűen a világ ilyen, és jó esetben lehet mesélni a kislánynak arról hogy ha ilyen történik akkor nem szabad mindent sötétnek látnia utána.  De az élmény lenyelése az az ő dolga…

És van az erős módszer, én azt mondanám a kislányomnak hogy mutasd meg hogy ki volt, a többi az én dolgom.  Ettől még megtörténik az ilyen máskor is, csak a leány nyugodt lehet hogy nem marad ez ennyiben.

Tina74
Olvasó
Tina74

Nem lehet, hogy ez a lány provokatívan öltözött, vagy viselkedett? Mert a többséggel ilyesmi nem történik ilyen gyakorisággal…

Hunn
Újságíró

Kedves VivienLeigh, az alapvető probléma a következő: csakis és kizárólag a nő saját, egyéni – gyakran pillanatnyi vagy utólagos – szubjektív érzésén, szubjektív hangulatán múlik, hogy egy férfi bármilyen – akár udvarias, akár alpárian prosztó, valamint akár verbális, akár fizikai – közeledését pozitív vagy negatív élményként éli meg. A másik hasonló tényező a férfi személye – szubjektíven a nőnek ami elfogadhatatlan az egyik férfitől az teljesen belefér a másiktól, miközben adott esetben a szó vagy cselekedet pontosan ugyan az!

Szubjektív érzésekre viszont egyszerűen nem lehet büntető törvénykezést alapozni!! A feministák viszont ezt akarják elérni. Ez a jogállam halála lenne.

A megoldás a következő: az ezer éves magyar, illetve fehér, európai kultúrában megvannak a saját illemszabályaink, a saját fogalmaink a helyes és helytelen viselkedésről. Erre kell nevelni az embereket gyerekkoruktól fogva, és ezeket az illemszabályokat a közösségnek kell betartatnia egymással.

De erre nem lehet büntető törvénykezést alapozni, mert ezek nem objektív, mérhető, bizonyítható dolgok, hanem szubjektív értékelésen alapulnak. Ha mégis megpróbáljuk a kérdést a jog és az igazságszolgáltatás keretében rendezni, az a jogállamiság halála lenne. És ez az, ami iszonyatosan veszélyes a feminista politikai törekvésekben. Ez egyértelműen látszik a metoo-ból, az Isztambuli Egyezményből, gyakorlatilag minden feminista törekvésből. Ők ugyanis a törvényeket és az igazságszolgáltatást a (nem létező) patriarchátus – valójában a férfiak elleni – “osztályharcra” akarják felhasználni, klasszikus bolsevista módon. EZ ISZONYATOSAN VESZÉLYES DOLOG A TÁRSADALOMRA ÉS A JOGÁLLAMRA NÉZVE!

 

31Anna
Olvasó
31Anna

Ez esetben szüntessük meg a pl. a könnyű testi sértés, magántitok megsértése, levéltitok megsértése, rágalmazás, becsületsértés, kegyeletsértés, stb  tényállásokat, merthogy azok is  szubjektívek? Ezek nem VESZÉLYESEK A TÁRSADALOMRA ÉS A JOGÁLLAMRA NÉZVE?

Miért kellene természetesnek vennünk, beletörődnünk, hogy embereket különböző megalázó beszólogatásokkal sértegetnek  az utcán, csupán azért, mert végig mernek menni rajta? Mellesleg főként nőket, csupán a nemük miatt ér ilyen megaláztatás.  Miért kellene lehajtott fejjel elviselni idegen emberektől a “De megb.nálak, stb kifejezéseket?  Majd a bíróság eldönti, ha más nem , magánvádas eljárás keretében, hogy a verbális zaklatás megtörtént-e, vagy nem.  A bizonyítási eljárás módját ki lehet dolgozni, meg lehet húzni azt a bizonyos piros vonalat, ami alatti viselkedést már nem tolerál a társadalom.

De tényleg, miért  természetes az, hogy  emberek az utcán sértegetnek számukra idegen embereket? Mert csak? Gondolom, a ” Jó a XY testrészed, kisanyám” stb beszólásokat megejtők nem az örök szerelmet keresik az adott pillanatban, sőt bármiféle személyes kontaktus kialakulásának esélye is minimális egy ilyenfajta interakcióban. Nyilván nem az történik, hogy az illető emberben le nem küzdhető vágy gerjed, hogy közölje a véleményét. Mondja, mert megteheti. Hát tegyünk róla, hogy ne tehesse meg.!

 

Lierin
Olvasó
Lierin

Na, ugyanezt kérdeztem és még nem kaptam választ: miért nem lehet, hogy ezek az emberek egyszerűen csöndben maradnak és kész, ahelyett, hogy kifejeznék a “tetszésüket”?

Miért nem lehet szimplán szó nélkül hagyni elmenni a nőt az utcán?
Miért nem lehet a zsebükbe dugni a kezüket más szoknyája helyett?
Miért nem lehet, hogy nem füttyögnek oda, nem dörgölőznek, nem szólnak be semmit, mégis mi a franc miatt van bizonyos férfiakban az a kényszer, hogy nekik feltétlenül ki kell nyilvánítaniuk a dughatnékjukat?

Mindenki nagyon jól tudja, hogy ezek az emberek valójában nem ismerkedni akarnak, elvégre mit lehetne várni egy “mgdugnálak”-ra, de akkor meg mi a fészkes fenét akarnak?

Reactor
Újságíró

Én csak a magam nevében tudok beszélni :) személy szerint én azért nem szólítgatom le a nekem tetsző nőket, mert őszintén szólva, a párkapcsolatok és a szex nálam nem az első helyen állnak :) sose kellettem a nőknek, 2-3 évente voltak rövid kapcsolataim, stabilan arra álltam be, hogy meglegyek nő nélkül. Meg aztán, a random leszólítgatás amúgyse túl hatékony módszer egy átlagpasasnak. Ha az illető egy Jason Statham egy sportkocsi ablakából, akkor van esélye a sikerre, de egy átlagpasasnak…meh…

Hogy a buckalakók miért csinálják, az nem kérdés, ez a “kultúrájuk” része. A nőknek “megdugnálak”-ot kiáltanak, a férfiaknak valami trágárságot, vagy “pakujjad kifele a zsebed tesókám”-ot. A magyar jogrendszer nekik lehetővé teszi, akkor meg miért ne csinálnák? Látod, még a gyilkosságot is megússzák ejnyebejnyével.

Lierin
Olvasó
Lierin

Én nem a leszólításról beszélek, ne keverjétek egybe az összes dolgot :)

Azt gondolom, egy “Szia, szimpatikusnak/szépnek talállak, lenne kedved megismerkedni” vagy hasonló jellegű normális megszólítással az égvilágon semmi probléma nincs, és a nők ezen jellemzően nem is sértődnek meg, maximum leráznak (na, mindjárt jönnek majd, akik megmondják, hogy a nők ilyenkor természetesen elküldenek a k*rva anyádba). Nekem is volt szerencsém efféle leszólításokhoz, és tapasztaltam, hogy aki így szól az emberhez, az normálisan tudja fogadni az elutasítást is.
A kulturált leszólítás egy teljesen elfogadható dolog, a metoo nem is erről szól.

Én arról beszélek, amit te buckalakóknak tulajdonítasz, de az az igazság, hogy nem csak ők csinálják. Bár, szerintem ilyen egyértelműen az alacsonyan szocializált emberek tesznek, ehhez viszont nem kell ahhoz a bizonyos kultúrához tartozni.

Naooo
Olvasó
Naooo

Sokkal jobb lenne olyanokat beszólni, hogy de nagy a segged, vagy már lóg a melled?

Aldo
Újságíró

“na, mindjárt jönnek majd, akik megmondják, hogy a nők ilyenkor természetesen elküldenek a k*rva anyádba”

Vagy a halál faszára.

Aldo
Újságíró

Ezért kell alkalmazni az önbíráskodást.

hunbagira
Újságíró

Már kifejtettem, neked.

Azért mert pont nem a dughatnékról szól, hanem az uralásról (ami esetükben valóban sértett igazságérzetől szól) Ennyi.

Amúgy tapasztalataim szerint a kőművesfütty főleg buckalakó brigádok esetében játszik és már ott sem mindenhol.

31Anna
Olvasó
31Anna

Így igaz, az uralásról szól, nem a leküzdhetetlen nemi vágyról. Az egyike az utolsó férfiprivilégiumoknak, ezért érint egyeseket olyan érzékenyen, hogy esetleg le kell mondaniuk az “uralásról”. :)

hunbagira
Újságíró

 

utolsó férfiprivilégiumoknak

Már megint önző nőstényagyaddal gondolkozol. Ennek semmi köze a férfiprincipiumoknak ezt a gyengébb(nek kinéző) férfiak is megkapják a “mia faszt nézel, te köcsög” mondatban.

Ez simán a téruralása mindenfajta nemi-szexuális felhang nélkül. A “köcsög” is szexuális tartalmú szó ebben a kontextusban és közben mégsem. :)

31Anna
Olvasó
31Anna

Te meg a saját buta agyaddal gondolkodol! Én nem írom azt, hogy buta férfiagy, mert szerencsére sok okos férfiagyhoz volt már szerencsém.

Tehát, te buta agyú! De, a beszólogatások lényege épp az: “Te csak egy nő vagy,  engem, mint férfit a társadalom feljogosít arra,  hogy hangosan, nyilvánosan kikiabáljam a nőiességedről a véleményemet így vagy úgy. Tényleg az uralásról szól az egész, a dominanciáról. Rendkívül  bosszantja  ezeket a derék “férfiakat”, mikor ilyen esetben az ember lánya visszafordul, visszaszól, úgymond kétségbe vonja ezt a híres dominanciát. Kis tündérke helyett hamar más jelzőt kap a bátor hölgyemény. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindet le is szoptad?

Naooo
Olvasó
Naooo

Jah, inkább szó nélkül húzzon be egy bokorba és basszon meg téged, minek a sok duma. Erről van itt szó.

rumospiskóta
Újságíró

2018. június 4. hétfő 20:34  Hunn, ha nem azt a mocsokságot véleményezed hogy utólag se hazudhasson senki, hanem Viviennek azt a kérdését hogy mit tennél apaként ha a lányod panaszkodna valami hasonlóra – arra mit mondasz?  Egyszerűen kíváncsi vagyok hogy lenne-e az általam  itt   írt kétféle módszeren kívül más megoldásod.

Lierin
Olvasó
Lierin

Senki nem utálja az egész férfinemet emiatt.

Azt sem mondja senki, hogy nincs különbség aközött, ha valaki odaszól, hogy “szia széplány” vagy éppen a szonyád alá nyúl és fogdos.

Még azt sem mondjuk, hogy mindent áthat, de sokkal gyakoribb, mint gondolnátok és egyszerűen fel nem fogom, miért kellene ezt nekünk élvezni vagy úgy elkömyvelni, hogy milyen jó, bejövünk valakinek.

És akkor a munkahelyi zaklatásról még nem is beszéltünk, mikor a férfi kollegák nyomják a szexuális megjegyzéseiket.. pedig azt nehezebb kezelni, mintha valaki az utcán zavar.

Naooo
Olvasó
Naooo

Plusz egy ok mért nem kell a nőknek melóba járni.

31Anna
Olvasó
31Anna

De ha nem jár melóba, akkor meg egyesek szerint élősködők meg aranyásók. :) Akkor most mi legyen? Sok országban már igen hatékony lépéseket tettek a munkahelyi zaklatások esélyének  a csökkentésére, ezért kár a nőket eltanácsolni a munkavégzéstől.

hunbagira
Újságíró

Megint szándékosan kevered vagy funkcionális analfabéta vagy (mint már kiderült) a htbt a goldiggerrel ahogy a hozmányvadásszal. Igen vannak közös metszépontok, de a 3 halmaz alapvetően különböző.

A htb a gyermekért van pasival nem a vagyonáért, többnyire már akkor együtt vannak, amikor a pasi nem rendelkezik vagyonnal (20-as évek eleje). Amúgy mára ez visszaszorul nagyrészt a vallásos körökbe (sajnos)

Illetve a htbk elvégzik a házimunkát és a “nőimelókat.

A golddigger pedig sem gyereket nem vállal sem házimunkát nem végezi (esetleg 30 felett egyet veszélyeztett terhesként)

Szóval  ne hajlítsd a valóságot a hazugságaidhoz.

Lierin
Olvasó
Lierin

És akkor mi van azokkal, akik dolgoznak IS, gyermeket IS nevelnek, házimunkát IS végeznek és még fe férjük sem gazdag  – szóval, mi is van a nők kb. javarészével? :)

hunbagira
Újságíró

Már megint kevered magatokat másokkal. :) Anyáinkkal, nagyanyáinkkal.

Az átlagos fehér női gyerekszám 0,7-1,2 között mozog. :) De ez is 30 felett születik meg, ha megszületik.

Szóval ne fárassz a fantasyval, megint.