Férfihang.hu
313 megosztás

#itoo – A forralt borral leitatott áldozat altestéhez szorítottam álló farkamat

Két napja adtuk közre egy olvasónk levelét, amelyben lényegében férfikampány beindítását javasolta minden férfinak, hogy ezzel tiltakozhassanak az értelmetlen megbélyegzés ellen és máris itt van egy újabb olvasói levél, amelyben valaki szintén a saját történetét felvállalva vall a férfiak „zaklató” természetéről, indítékairól.

Kedves Férfihang! Egy barátom Facebook megosztása alapján találtam a honlapotokra, és az elmúlt napokban örömmel olvastam azt a cikket, amelyben az #itoo-kampányról írtatok. Arra jutottam, hogy ez a kezdeményezés kifejezetten hasznos, mert rávilágít, hogy a férfiaknak a szexuális kiteljesedéshez egyszerűen próbálkozniuk kell, még akkor is, ha ezt „zaklatásnak” próbálják beállítani egyesek. Ezért én is mesélek magamról, az ismerkedéssel kapcsolatos korábbi nehézségeimről és arról, hogy amikor túlléptem azokon, hogyan lettem azonnal „szexuális zaklató”. Ezzel talán én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy megváltoztassuk a férfiellenes hangulatot vagy legalábbis önmagunk felvállalásával szembehelyezkedhetünk azzal.

Sosem voltam különösebben bátor a nőknél és sikeres sem. 2014 környékén rátaláltam több magyarországi PUA-oldalra, ahol számos tanácsot olvastam a csajozásról. Sok videót megnéztem ezekről, de addig sosem sikerült merészkednem, hogy meg is valósítsam az elmondott tanácsokat. Akármennyire kínzó volt a nőhiány, egy jó ideig valahogyan mindig inamba szállt a bátorságom, ha meg kellet volna szólítani egy nekem tetsző csajt. Pedig olyan is megesett, hogy még ittam is, hogy merjek majd próbálkozni, de aztán mégis mindig találtam valami indokot, miért ne menjek oda a kiszemelt nőhöz.  Aztán amikor már nagyon úgy tűnt, hogy vagy csinálok valamit, vagy pedig végérvényesen egy beszari lúzer maradok, akkor úgy döntöttem, hogy elmegyek a Westendbe és leszólítok 20 különböző nőt, ahogy a PUA-videókban javasolták. Egyedül az könnyítette meg a helyzetemet, hogy a biztos vereség tudatában vágtam neki. De egyszerűen már az is hiányzott, hogy elmondhassam, legalább megpróbáltam. Szerintem nincs kínosabb érzés, mint amit az első 5-10 csajnál éltem át, de végül annyira rákaptam a  dolog ízére, hogy végül nem csak 20, hanem úgy 25 nőt szólíthattam meg, és ebből 6 meg is adta valamilyen elérhetőségét. Én inkább azon voltam, hogy Facebook-on megjelölhessem őket ismerősnek, mert attól tartottam, hogy ha telefonszámot kapnék, azt esetleg nem merném felhívni.

streetcoupleA leszólítottak között az egyik lány különösen tetszett. Hosszú szőke haja volt, és bár erősen sminkelte magát, jól látszott, hogy nagyon szép arca van. Amikor leszólítottam, elég rideg volt. Én azt mondtam, megtetszett nekem távolról, de szeretném jobban is megismerni, mert a benső is fontos, nem kezdenék egy házisárkánnyal. Elnevette magát és azt kérdezte, hogy ha sárkánnyá változna, akkor elszaladnék-e? Nem is tudta, hogy mennyire beletrafált, mert még korántsem voltam túl azon az ijesztő érzésen, amit az váltott ki belőlem, hogy teljesen ismeretlen nőket szólítottam le. Sárkánnyá se kellett senkinek változnia, mégis többször úgy éreztem, hogy szívem szerint elszaladnék. Ettől függetlenül azt válaszoltam, hogy semmiképp se, mert éppen tűzre lenne szükségem, hogy meggyújthassam a cigim. Kiderült, hogy mindketten dohányzunk, így kimentünk az épület elé elszívni egy cigit, mert ő amúgy is hazafelé indult. Végül nagy nehezen megadta a Facebook-elérhetőségét és elköszöntünk.

Miután a Facebook-on megjelöltem, napokig nem igazolt vissza. Addig a többiekkel beszélgettem, akik megadták az elérhetőségüket. Tanulságos beszélgetések voltak ezek, de randi sehol nem nézett ki. Amikor végül visszajelzett, azonnal ráírtam, egy keveset beszélgettünk a képeiről, amelyeken láttam, hogy sokat utazhat, én is szeretek utazni. Majd arról kérdeztem, hogy ráérne-e egy találkozóra. Erre azt mondta, ő nem igazán szeretne találkozni, a Westendben csak azért adta meg az elérhetőségét, mert vicces volt a helyzet, egyébként meg épp alakul valami egy pasival. Ekkor rögtön megszólalt a vészcsengőm: tizenéves koromban keserűen megtapasztaltam, hogy akkor is meg kell próbálni, ha esélytelennek látszik az egész, különben könnyen megeshet, hogy holnapra már másé lesz az a nő, aki annyira tetszik az embernek. Ezért bedobtam, hogy rendben, ezt elfogadom, de azért mesélhetne személyesen az oroszországi útjáról, mert hamarosan én is oda akarok utazni. Végül ebbe beleegyezett.

A találkozóra már úgy mentem, hogy most aztán mindent be kell vetnem. Mikor találkoztunk ott, ahol az első alkalommal cigiztünk, egyenesen odamentem hozzá, és miután kétoldalt megpusziltam, adtam neki egy szájrapuszit is. Azonnal visszahőkölt: „Te hülye vagy?” Erre mondtam hogy igen, és van egy hülye ötletem is, igyunk egy forralt bort és akkor adok egy borízű csókot is neki. Akkor kezdett szórakoztatni a dolog, amikor azt láttam, hogy az arcomat kémlelve próbálja eldönteni, hogy vajon totál dilis vagyok-e vagy mégsem. Végül elfogadta a meghívást, körülbelül fél órát beszélgettünk a pohár forralt bor mellett, és közben igyekeztem felidézni mindent, amit a PUA-szakirodalom ír: eszkaláció, kinó, stb.

Apró lépésekben igyekeztem egyre közelebb kerülni hozzá, és amikor csak lehetőség adódott rá, igyekeztem a szót is sikamlósabb irányba terelni. Meglepően jól haladtam, de amikor hirtelen jött bátorságomban végül a combját is megfogtam, egy kicsit elhúzódott és azt mondta, hogy megbeszéltük, hogy ez nem randi, ahhoz tartsam magam. De akkor már késő volt elriasztania magától, egyszerűn felizgatott a nő és a saját kezdeményezésem is. Ezért pár perc múlva már újra a combján volt a kezem és meglepetésemre újabb visszautasítás nélkül tűrte, hogy ott is maradjon és olykor diszkréten simogassam is. Később azt javasoltam, hogy sétáljunk egy kicsit. Ebbe belegyezett, de mondta, hogy tulajdonképpen lassan már haza is kellene indulnia. Amikor egy nyugodtabb helyre értünk, tétován megálltam és úgy beszélgettem tovább vele, miközben egyre közelebb nyomultam hozzá, végül egy mosollyal teli pillanatban odahajoltam és megcsókoltam őt. Nagyon finom volt a szája a forralt bor fűszereitől, reméltem, hogy ő is ugyanezt érzi. És ez adta az ötletet, hogy szemtelenül emlékeztessem rá, hogy már a találkozónk elején borízű csókot ígértem. Azt mondta, hogy arra nem tudott koncentrálni, szóval nem érezte. Nekem meg több sem kellett hozzá, hogy most már győzelmi mámorban újra megcsókoljam.

Teljesen beindultam tőle, és nem volt kétségem, hogy ezt ő is észrevehette, mert olyan erekcióm volt, hogy azt lehetetlen lett volna nem észrevenni miközben szorosan magamhoz húztam. Csak mosolygott. Szóval ott álltam a járda szélén egy nővel, akit másodszor láttam életemben és aki nem is randizni jött. A forralt borral leitatott áldozat altestéhez szorítottam az álló farkamat, hozzá dörgöltem egyre keményebben és közben a fenekét markolásztam. Ha arra járt volna egy feminista aktivista, akkor biztosan rendőrjárőrt hívott volna, hogy letartóztassanak. Hosszú ideig tartott ez a szégyentelen nyilvános évődés, és meglepő módon neki sem volt már semmi sietős dolga.

Két nap múlva találkoztunk újra, és onnan már úgy ment minden, ahogy kell: nemsokára leszünk három évesek. Így tehát mindenkit arra bátorítok, hogy ha megtetszik neki egy nő, ne tétovázzon, próbálkozzon merészen és kitartóan, ez egyszerűen kötelessége egy férfinak ilyen helyzetben. Vagyis: #itoo!

Roland

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
313 megosztás


163
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
153 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
ITANIMULLIabrekwittukindxcsakxJack Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Ez egy kurva.

Hunn
Újságíró

Hallod, Koriander, eskü ezt sem én írtam és nem Rolandnak hívnak, pedig szerepel a cikkben az, hogy “eszkaláció”. Az alábbiak viszont már az én irodalmi munkásságom részei, ugyanis van egy újabb elméletem.

Címe: Az SMV magyarországi értékválsága és strukturális torzulásai

Mivel 1945 után a kommunisták megsemmisítették a történelmi arisztokráciát és a nemességet, melynek megvolt a maga kifinomult szexuális kultúrája, ezért a rendszerváltás után három réteg került be a férfiak legfelsőbb 20%-ba. Egyfelől a komcsi zsidó kádergyerekek, akiknek a szüleinek a kezére lett átjátszva az állami vagyon nagy része. Itt nincs semmi változás, a göthös kampósorrúak mindig is pénzzel csajoztak a sikszék körében, ahogy Adolf is írta a Mein Kampf-ban.

Vannak ezen kívül a rafkósabb kigyúrt parasztgyerekek, akik a nagybani piacon szerzett millióikkal vagányak, meg a rafkósabb kigyúrt proligyerekek, akik mondjuk használtautó-kereskedelemmel zsebelik be a nagyobb lét. Jó arcok ezek amúgy, nincs is velük semmi gond, de ugyebár ezek a srácok már mind a pornón nőttek fel, ezért a való életben is azokat a típusú nőket és azokat az élményeket keresik, amit a videón láttak. (Mivel a pornó is zsidó kézben van, itt ér össze a keresztmetszet a fentebbi zsidó körökkel.)

Ennek az újgazdag rétegnek az igényeit elégítik ki a szilikonmellű, kacsaszájú plázacica tipusú ribancok, mely a (zsidó kézben lévő) médián keresztül is megerősítést nyerve a nők felé azt közvetítik, hogy ez az SMV-ideál. Vagyis a magyarországi SMV értékek mindaddig el lesznek torzulva, mind a férfiak, mind a nők SMV-jét illetően, amíg ezek a történelmi tendenciák uralkodnak, és meg nem erősödik a keresztény, nemzeti középosztály, és be nem tölti történelmi küldetését a magyarországi SMV értékek és a trianoni gúnyhatár revíziójában. Jó elmélet, nem igaz?

Deadpool
Újságíró

“Jó elmélet, nem igaz?”

Remek. Mint a gender elmélet. A fő, hogy legyen kit hibáztatni a saját balfaszságod miatt…

hunbagira
Újságíró

Drága Kolléga!

A tényállást és diagnózist miben tudnád cáfolni?

Deadpool
Újságíró

Már majdnem belekezdtem, de most is arra jutottam, hogy semmi értelme. Elég sok értelmes ember jár ide, ha nekik van idejük és látják értelmét annak hogy beleálljanak, majd megteszik. Egyébként nem az egész komment nettó faszság, mert helytálló gondolatok vannak benne, hanem az ő gondolatai a következtetésivel együtt összességében azok. Itt csak azt magyarázza magának, hogy judenéknek milyen fasza, mert jól el vannak eresztve, ráadásul sokan még bele is születtek a tutiba, míg ő otthon ül a 4 fal között picsátlanul és ezen fortyog.

(Mivel a pornó is zsidó kézben van, itt ér össze a keresztmetszet a fentebbi zsidó körökkel.)

A téboly meg itt kezdődik. Össze vizionál magának valami nagy összeesküvést, valami démoni összekacsintást a piac egyes zsidó szereplői között, akiket nem a profit hajt – mint mindenki mást, hanem valami titkos világuralmi szövetségben tevéknykednek. És azt hiszi, hogy ő majd ezt egymaga megfejti és leleplezi nekünk mélyenszántó (propaganda) elmélkedéseivel.

hunbagira
Újságíró

Azt, hogy mi a démoni relatív.

De te még nem találkoztál olyasmivel, hogy a piac egyik szereplője olcsóbban ad valamit valakinek a piaci árnál szimpátiából vagy bármiből? Pl

Szerinted ilyen nincs és nem is volt?

Deadpool
Újságíró

Nem unatkozó emberek unaloműző szórakozása volt olyan fogalmak kitalálása, mint a felfaló árazás, diszkriminatív árazás vagy a kartell, és én sem állítottam ilyet.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk ezek a levezethetőek a piaci logikából, amennyiben annak legfőbb tartalmi elemekét a profitmaximalizálást jelentjük.

Én arra értettem PL , hogy mondjuk egy szimpatikus srácnak/lánynak segítek beindítani az enyémhez hasonló üzletét, nem érdekelve, hogy adott esetben versenytársam lehet.

Deadpool
Újságíró

“Mondjuk ezek a levezethetőek a piaci logikából, amennyiben annak legfőbb tartalmi elemekét a profitmaximalizálást jelentjük.”

Mert miről másról szól, ha nem a profitról? :)

Én arra értettem PL , hogy mondjuk egy szimpatikus srácnak/lánynak segítek beindítani az enyémhez hasonló üzletét, nem érdekelve, hogy adott esetben versenytársam lehet.

Ilyen miért ne lehetne? De komolyan szükség van arra, hogy minden kibaszott cikk kommentfalán ezen törje a fejét? Állítólag ő kurva elfoglalt ember. Érdemi vitára nincs is ideje szegénynek. Erre van? Saját problémái nincsenek? Hétköznapi dolgok, hogy ennyi ideje van zsidózni? Ja, hát hülyeséget beszélek… Hiszen ez is az ő saját problémája, a saját szarát keni rájuk itt napi rendszerességgel. Neki a zsidók ott vannak a mindennapjaiban, ők lopják el a reggeli újságot is.

Egy dolog leírni tényeket, és egy másik dolog a tehetetlenségünkön fortyogni kommentfalakon. Egy egészséges elme, egy saját magát elfogadó ember szerinted ilyen? Így viselkedik? Olyanokat mond, mint amiket például lentebb is idéztem?

Naooo
Olvasó
Naooo

Mások tönkretételéről.

Deadpool
Újságíró

Az csak a mellékterméke.

Naooo
Olvasó
Naooo

A kapitalizmus célja az ellenfelek megsemmisítése, a közbeni harács csak másodlagos.

Deadpool
Újságíró

A kapitalizmus maga a harácsolás.

Naooo
Olvasó
Naooo

A kapitalizmus maga a tömeggyilkolás.

hunbagira
Újságíró

Minden őrjöngését szóvá tettem én is. Azoknál is amit idéztél.

Dan
Újságíró

“Egy dolog leírni tényeket, és egy másik dolog a tehetetlenségünkön fortyogni kommentfalakon.”

ENNYI!

hunbagira
Újságíró

Tehát, ha az öreg zsidó vagy piréz vagy akármi arra okítja a fiát, hogy ne bassz ki a másik zsidóval pirézzel. És ő ezt megfogadja. Én meg erre rámutatok. Akkor egy paranoid “cospiracynuts” leszek?

Egyáltalán, hogy defíniálod az összeesküvés fogalmát?

Deadpool
Újságíró

“Tehát, ha az öreg zsidó vagy piréz vagy akármi arra okítja a fiát, hogy ne bassz ki a másik zsidóval pirézzel. És ő ezt megfogadja. Én meg erre rámutatok. Akkor egy paranoid “cospiracynuts” leszek?”

Miért is van szükség arra, hogy ezt napi szinten leírjam ide?

“Egyáltalán, hogy defíniálod az összeesküvés fogalmát?”

Nem fogok most tudni rögtönözni egy összeesküvés fogalmat neked, de annyit el tudok mondani, hogy szerintem ha valaki azt állítja, hogy az egyes piaci szereplők előre megbeszélten valamilyen közös cél érdekében a piaci logika ellenére tevékenykednek, mondjuk a profit kárára, akkor ott valamilyen szövetség, összeesküvés van.

hunbagira
Újságíró

Tehát, Széchenyi egy összeesküvő volt, amikor a drágább (akkor még szarabb) magyar dolgokat vásárolta és erre biztatott mindenkit a védegyletben. :)

Illetve ő lehetett magyarként összeesküvő…de a zsidók teljesen mentesek az ilyesmitől. :)

Deadpool
Újságíró

Igen. :)

Ő is belenyúlt a dolgok természetes folyásába. Meghackelte a rendszert.

Hunn
Újságíró

A téboly meg itt kezdődik. Össze vizionál magának valami nagy összeesküvést, valami démoni összekacsintást a piac egyes zsidó szereplői között, akiket nem a profit hajt – mint mindenki mást, hanem valami titkos világuralmi szövetségben tevéknykednek. És azt hiszi, hogy ő majd ezt egymaga megfejti és leleplezi nekünk mélyenszántó (propaganda) elmélkedéseivel.

Nem, kisbarátom. A téboly ott kezdődik, amikor száz éven belül már kb. tizedszer szólunk a zsidóknak, hogy srácok, bukta van, “the Goyim know, shut it down”, és ők csak csinálják tovább az undorító faszságaikat és azt mondják, hogy amit látsz az nincs is itt, és ami itt van, az nem az, amit látsz, és hülyének néznek. Ebből születnek a pogromok. Ebből lesz előbb-utóbb a következő is.

Értem én, hogy te az isiben azt tanultad, hogy az antiszemiták hülyék mind, és miattuk rossz minden, meg a tévében is ezt mondják neked a zsidók, de hidd el, én is ugyanezt tanultam, és gyerekként én is elhittem. Csak közben felnőttem. Nekem sem volt egyszerű elfogadni, hogy a gonosz náci, akitől mindig is óvtak, én magam vagyok, de hát ilyen az élet. Sieg Heil!

Deadpool
Újságíró

“Értem én, hogy te az isiben azt tanultad, hogy az antiszemiták hülyék mind, és miattuk rossz minden, meg a tévében is ezt mondják neked a zsidók, de hidd el, én is ugyanezt tanultam, és gyerekként én is elhittem. Csak közben felnőttem. Nekem sem volt egyszerű elfogadni, hogy a gonosz náci, akitől mindig is óvtak, én magam vagyok, de hát ilyen az élet. Sieg Heil!”

Elhiszem amit mondasz. Viszont a Sieg Heil-nál nem áll meg az emberi fejlődés (már akinél ugye), ebből a szintből is ki lehet nőni, és eljutni a következő lépcsőfokra. Remélem egyszer sikerül.

Naooo
Olvasó
Naooo

Onnan már csak lefelé van.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jah, nincs is zsidó világuralmi összeesküvés, minden csak véletlenül történik a zsidók számára kedvezően.

Hunn
Újságíró

Azért ne hasonlítgassuk a gender-elmélethez, mert én legalább nem egy párhuzamos valóságot találtam ki. Mindegy, bírom én a kritikát, de mégis, valahányszor újraolvasom a művemet a kritika tükrében, csupán két dolgot nem lelek meg benne: hogy pontosan hol is jelenik meg benne a saját balfaszságom, illetve ezért a mások hibáztatása…

Deadpool
Újságíró

“én legalább nem egy párhuzamos valóságot találtam ki.”

:D :D

“hogy pontosan hol is jelenik meg benne a saját balfaszságom”

A balfaszságod ne itt keresd, hanem mondjuk itt:

“Te pedig a jelenben vagy egy szutyok, semmirekellő, jellemtelen prosti, amire ráadásul még büszke is vagy, és eszedben sincsen jobb emberré válni. Sebaj, a karma nem csak nálam működik.”

Itt:

“Közöd hozzá, <MODERÁLVA>???”

Itt:

“Kurva vagy nem kurva, ez a nő ostoba mint a tehén segge. Feminista újságírónő? Azokat fel kell kötni a gecibe!”

Itt:

“Tudod SerialSlut, az elég nagy baj, hogyha te nem prosti vagy, mert akkor te most játékból gyűlöltetsz meg velem a kelleténél sokkal jobban egy olyan embercsoportot, ráadásul pont nőket, akiknek van éppen elég bajuk az életben… Ha nem prosti vagy, akkor te olyan szinten vagy emberileg nulla, hogy valahol nagyon alattuk rejtőzöl, nagyon-nagyon mélyen.

Takarodj innen! TAKARODJ!”

Vagy itt:

“Kedves SerialSlut, ha én most, így a beszólogatásaid után lemennék az utcára, és – mivel rajtad nem tudom leverni, ezért helyette- az első szembejövő picsának ököllel törném szilánkosra az arcát, akkor te ugyebár mosnád kezeidet?”

És csak az utóbbi pár napból szemezgettem. A mások feletti pálca törés kiválóan megy, de az önreflexió az nulla. Te nevezel emberileg nullának valakit miközben ilyeneket írsz?!?…ez biztos valami kabaré, amibe belecsöppentem. Bárhol is áll SS az erkölcsi ranglétrán, egy biztos, te mélyen alatta vagy.

Hunn
Újságíró

Őszintén szólva nem látom át, hogy a fentebbi kommentem pontosan hol is kapcsolódik az általad idézett, egy teljesen más cikk alatt egy teljesen más témában megfogalmazott, a fentebb leírtakkal az égvilágon semmilyen összefüggésben nem álló gondolataimhoz. Illetve hogy egy valakivel lefolytatott, személyeskedő vita mennyiben jelenti azt, hogy teljesen más témában a valóság objektív megfigyelésére és értékítélet alkotására alapból lennék képtelen…

Rokapapa
Újságíró

Mélységesen tisztelem a véleményedet sőt maximálisan egyet is értek veled sok tekintetben. Azt viszont meg kell értened, hogy moderálnod kell a hozzászólásaidat mert ha nem teszed sokáig fogod olvasni a kritikákat és az idézeteket.

Megértem, hogy van aki kiveri nálad a biztosítékot de akkor se süllyedj le az “alpári”, személyeskedő vitastílusra. Ha nem tudsz önuralmat tanúsítani a mondandód bármily hasznos és logikus értéktelenné válik sőt elveszik, láthatatlanná válik mivel csak a sértő megjegyzéseket fogják észrevenni benne. A hab a tortán pedig az, hogy a helytelen megnyilvánulásokkal csak annyit érsz el, hogy a feministák nevetve posztolgatják majd milyen ostobák is a férfiak, még egy értelmes megnyilvánulásra is képtelenek.

Szépen kérlek, hogy kérj elnézést az oldal olvasóitól és a jövőben tartózkodj a közelmúltban tanúsított stílustól. Hidd el sokkal többen fognak támogatni a véleményed leírásakor ha azok nem lépik át a jó ízlés határait.

Remélem nem bántottalak meg ezzel és a jövőben is sok hasznos hozzászólást tudunk majd olvasni tőled.

Hunn
Újságíró

Tény, hogy alt-right-os kifejezéssel élve, nem tartozom a “normie”-k közé, félig zseniális vagyok félig meg teljesen kattant, ráadásul be kellene tartsam a “nem posztolgatunk össze-vissza betépve” aranyszabályát, mert amiről én magam is érzem, hogy reggel már nincs úgy, mint ahogy az este volt, azt eleve le sem kellett volna írni, mert baromság. Viszont csak 50%-nyi felelősséget vállalok magamra, a többit helyezzétek a beszélgetőpartnerek lábai elé.

Mert volt nem egy kolléga, akivel a kommunikáció kihozta belőlem a jót, és azóta ennek hatására bőszen csajozik vagy barátnője van, és boldog vagyok hogy a vitánkkal hozzájárultam az életük sikeréhez. Ehhez képest vannak olyan kommentelők, akik csak annyit tudnak kihozni belőlem, hogy “levágom a fejedet, bazmeg”. Vagyis én ugyanaz az ember maradtam mint korábban, vagyis a hiba nem biztos, hogy az én készülékemben van. És aki csak ennyit, csak a rosszat tudja kihozni belőlem, az annyit is ér.

Deadpool
Újságíró

“félig zseniális vagyok félig meg teljesen …”

szerény.

“Viszont csak 50%-nyi felelősséget vállalok magamra, a többit helyezzétek a beszélgetőpartnerek lábai elé.”

Mert az igazi férfi csak 50%-ban vállal felelősséget a saját tetteiért! És a bíróságon is így tesz. És nem röhögik ki.

Naooo
Olvasó
Naooo

Bíróságokat már rég be kellett volna csukni, mer semmi értelmük. Túlnyomó részük úgyis csak összeszopott diplomás ordaskurva.

Deadpool
Újságíró

Amúgy meg a Havas cikknél pont  azon vitatkoztunk, hogy egy nő tud-e felelősséget vállalni és szavazhat-e. Azt állítottad, hogy alkalmatlan erre és a férfinak kell helyette ezt megtenni. De Te még a saját cselekedeteidért is csak maximum 50%-ban vagy hajlandó felelősséget vállalni, baszod! Hogy fogsz majd akkor egy nőért? 25%-ban? 10%-ban? Ébredj már fel…

Hunn
Újságíró

Miről beszélsz, báttya? Ez egy anonim, online fórum. Ha nekem itt a Férfihangon, (vagy akárhol) ezekben a témákban, amikről írtam, névvel, címmel, telefonszámmal kellene nyilatkoznom, úgymond 100%-osan felelősséget vállalva a szavaimért, akkor szerinted mi lenne? Elmondom neked. Kussolnék vagy hazudnék, bazmeg. Sőt, ha most kiderülne a nyilvánosság előtt a valódi személyazonosságom, akkor azt mondanám, hogy 1. hazudtam, nem is úgy volt semmi, ahogy írtam 2 tökre nem is így gondolom a dolgokat, én valójában egy Feminista férfi vagyok 3. csak vicceltem, illetve végszükség esetén, ha nagyon sarokba szorítanak, akkor ez írói munkásságom része, azt csá.

Zárójeles tipp az élethez és a túléléshez: nemhogy a bíróságon tagadsz körömszakadtáig, de már a rendőröknek sem beszélsz egy büdös szót sem, azon az egyen kívül, hogy : -“Ügyvéd”. Mert tudod, hogy ők arra mennek, hogy mindenki arra vágyik, hogy elmondhassa a történetét, megértesse a szempontjait, viszont ők ebből azt fogják kimazsolázni, ami az ő koncepciójukba beleillik, amivel bíróság elé vihetnek és biztosra elítélnek. Tehát befogod a pofád és kussolsz. A Viszkisre 6 rablást tudtak volna rábizonyítani, de Ambrus Attilának fontos volt, hogy a világ tudja meg, ő a legtökösebb bankrabló Magyarországon. 17 éve bánta volna, ha nem jön rá a böriben, hogy neki bűnözőként már soha nem nő fű, de megjavulva is 12 éve bánta végül.

Naooo
Olvasó
Naooo

Aki rablókat kirabol, az nem elromlik.

Deadpool
Újságíró

Te nem attól vagy szararc, hogy itt lebuksz és kiderül a valódi neved. Hanem attól, hogy leírsz olyan dolgokat, amiket egy épelméjű ember nem ír le. Pl. hogy valakit fel kell kötni a gecibe. Az nem mentség vagy magyarázat, hogy nem tudjuk a valódi a neved. Az sem mentség, hogy te itt trollkodsz. És az sem hogy amíg a rendőrség nem csönget, addig minden oké. Egy 38 éves egészséges elméjű férfi az internetet nem tekinti egy játszótérnek. Nyilván a névtelenség miatt a legtöbben többet engedünk meg magunknak, mint amit a való életben, de itt is vannak határok.

Vannak itt emberek, akik komolyan is veszik amit írsz. Esetleg irántuk valami felelősség? Rokapapa nagyon kajálja amit írsz, te meg most azt mondod neki, hogy csak hazudoztál, hogy nem kell komolyan venni amit mondasz? A saját szektád egy bevallott hívének azt mondod, hogy az ideológia egy hazugság, tökre nem is így gondolod a dolgokat és igazából feminista vagy? Reflexből letagadsz mindent, ha valaki beírja a fórumra a valódi neved? Ez így elég balfaszul hangzik.

(Amúgy a rendőrségnek mindenki tagad. Ha ártatlan azért, ha bűnös azért. Hatalmas megfejtés. De köszönöm az életvezetési tippet, megszívlelem.)

Hunn
Újságíró

Te nem attól vagy szararc, hogy itt lebuksz és kiderül a valódi neved. Hanem attól, hogy leírsz olyan dolgokat, amiket egy egészséges elméjű ember nem ír le. Pl. hogy valakit fel kell kötni a gecibe. Az nem mentség vagy magyarázat, hogy nem tudjuk a valódi a neved. Egy 38 éves egészséges elméjű férfi az internetet nem tekinti egy játszótérnek.

Vannak itt emberek, akik komolyan is veszik amit írsz. Esetleg irántuk valami felelősség? Rokapapa nagyon kajálja amit írsz, te meg most azt mondod neki, hogy csak hazudoztál, hogy nem kell komolyan venni amit mondasz? A saját szektád egy bevallott hívének azt mondod, hogy az ideológia egy hazugság, tökre nem is így gondolod a dolgokat és igazából feminista vagy? Reflexből letagadsz mindent, ha valaki beírja a fórumra a valódi neved? Ez így elég balfaszul hangzik.

Tudod mit? Ha te is, ahogy én, a 13 éves korodtól a 35 éves korodig tartó 22 hosszú, hosszú évet Incelként, nem önkéntes cölibátusban, iszonyatos magányban és teljes szexuális nyomorban töltötted volna, kiutat nem lelve, már minden reményt elveszítve, akkor kíváncsi lennék, hogy vajon fejben egy sötét és démoni helyen lennél-e a végére, vagy akkor is “normie”-ként lazáznál?

Öreg, a Red Pill megtalálása előtt én már ott tartottam az “apprach anxiety”-m szintjén, hogy 34 évesen nem mertem volna leszólítani egy 18 éves lányt! Anno ott tartottam, hogy venni akartam egy nagy kaliberű pisztolyt a feketepiacon, hogy az egyik születésnapomon szétlőhessem a kibaszott fejemet, hogy legyen már vége ennek az egésznek! És ez volt az optimista, pozitív végkifejlet. Mert a másik lehetőség ami megfordult anno a fejemben az volt, hogy lemegyek az utcára, lelövöm az első szembejövő jó nőt, és ezt a tevékenységet folytatom a következővel amíg csak golyó van a tárban, az utolsó golyót pedig félreteszem magamnak…

Normális? Hát persze hogy NEM az! De az Incel-lét ide vezet! Vagyis az én életemet gyakorlatilag megmentette a Red Pill! Mert megmutatta a kiutat erről a pokolian sötét, démoni helyről és helyzetből! Sajnos nem kapom vissza az elvesztegetett 22 fiatal évemet, köztük azt az 5-10 évet ezek közül, amelyek fiatal férfiként a legszebb éveim lehettek volna. És elismerem, hogy teljesen normális pont emiatt a 22 pokoli év miatt már valószínűleg nem leszek. De edzek, dolgozom, önfejlesztek és növelem az SMV-met, teljes felelősséget vállalva a hátralevő sorsomért és a nőkkel való kapcsolataimért.

De valamit kibaszott komolyan kell venni, és ez nem játék! Mégpedig azt, hogy a jelenlegi feminista rendszer bizony ilyen embereket termel ki magából, és egyre többet és többet, és nem csak Amerikában hanem egyre közelebb és közelebb, mint amilyen én is voltam pár évvel ezelőtt! Példának ott van Elliot Rodgers, ott van George Sodini, meg egy jópár hasonló ámokfutó srác a hírekben, meg lefogadom még több, akik nem kerültek be a híradóba. És ha így megy tovább ez a kibaszott feminista rendszer, akkor egyre több és több ilyen lesz! Nemnormálisnak tekinthető, bár teljesen logikus és érthető, erőszakos reakciók a nemnormális feminista világra!

Hogy miért írom le ezeket a kurvára gázos dolgokat és gondolatokat? Nem azért, hogy a 112-t tárcsázza bárki is miattam, hiszen, mint mondtam, én rátaláltam a Red Pill-re, számomra már eljött a megváltás és a belső béke. (Ami a belső békét illeti, tényleg megvan, de tény, hogy ha úgy szólnak hozzám, akkor pik-pakk ki tudnak billenteni belőle. Dolgozom rajta.) Én már nem vagyok veszélyes a társadalomra, mert a Red Pill-el megkaptam a kulcsot az élethez, a nőkhöz, a boldogsághoz!

De iszonyatos dühöt, haragot, gyűlöletet érzek a feministák és az őket mozgató kultúrmarxista zsidók iránt, akik ezt a feminista rendszert kitalálták és működtetik, akik ezt az egészet okozzák, akik 50%-ban igenis hibásak azért, ami velem és az egyre több hozzám hasonló sráccal történik. (A felelősség, vagyis a következmények vállalása az, ami 100%-ban az enyém.)

Mert bizony a feministák és kultúrmarxista zsidók azok, akik azt akarják, hogy a fehér, keresztény férfiak és nők ne találjanak egymásra, s ha mégis egymásra találnának, akkor pedig ne szaporodjanak, ne legyenek gyermekeik, és ne működjön a párkapcsolatuk. Akik azt akarják, hogy magányosan, szexuális nyomorban szenvedjünk és dögöljünk meg. Akik ha tudnák, kiköpetnénk velünk a Red Pill-t is, és visszarugdosnának abba a lelki pokolba, ahonnan kitörtünk. Akik mindent megtesznek, hogy minél kevesebb fiatal srác találjon rá a Red Pill-jelentette kulcsra az emberi lényekhez méltó élethez. És igenis felkötném a feministákat és a kultúrmarxista zsidókat ezekért a gyilkos, pusztító dolgaikért a lámpavasra, egytől-egyig a gecibe!

És minden egyes szavamat halálosan komolyan gondolom! Én a korábbi kommentemben pusztán arról beszéltem, hogy bizony kurvára nem vállalnám fel önként és dalolva azt az extrajudiciális büntetést, virtuális lincselést, meghurcoltatást és tönkremenetelt, amit a nem anonim véleménynyilvánítás jelentene az én gondolataim esetében – mint ami pl. a #metoo-kampány során éri a férfiakat. Mert kattant az elismerem, lehetek – de teljesen hülye azért nem vagyok!

(És a franc egye meg mindazokat a kommentelőket, akik csak annyit tudnak kihozni belőlem, hogy már megint a régi időkön rágódok ahelyett, hogy az önfejlesztés témájában és sikeres csajozási technikák átadás-átvételében segítenénk egymást! Mert a múlt az a múlt és nem a jelen, tanulni kell belőle, levonni a megfelelő következtetéseket, és a segítségével győzni a jelenben és a jövőben. És én ezt teszem, mert a vesztes múlt nem predesztinál vesztésre. Minden az elkövetkező tetteimen múlik. És én győzni fogok, vagy talán már győztem is…

wittukind
Olvasó
wittukind

13-tól 40-ig voltak a legszebb és legtartalmasabb éveim minden szempontból.Te valamit nagyon elbaszhattál ott a kezdedkor.

hunbagira
Újságíró

Deadpool!

(Amúgy a rendőrségnek mindenki tagad. Ha ártatlan azért, ha bűnös azért. Hatalmas megfejtés. De köszönöm az életvezetési tippet, megszívlelem.)

Sajnos az első bűntényes szerencsétlenek nem! Ezek szokták a galibát csinálni. Ezek összeszarják magukat a hatalom előtt. :) A köcsög zsernyákok, ügyészek meg rendre átbasszák őket a vádalkuval.

ui: ezen cikkek íróját történetesen ismerem nem Hunn az. De igaz, ami igaz nem túl férfias letagadni egy ilyet életbe…

 

Aldo
Újságíró

Nálunk nincs még ilyen amerikaiféle vádalku, hogyha jó kisfiú vagy és mindent elmondasz, akkor sokkal kevesebbet kapsz. Max ha van infót egy súlyosabb bűncselekménnyel kapcsolatban.
De tényleg hülye az, aki azonnal beismer mindent. HA megvádoltak, akkor ők bizonyítsanak, de te.

Deadpool
Újságíró

Egy általános kijelentést tettem rólad. Ahhoz pedig kapcsolódik az is amiket idéztem. Persze, hogy nem látod át, ha átlátnád, akkor szembe kellene nézned azzal aki vagy. És az nem tetszene.

Hunn
Újságíró

Valóban nem akkora öröm nekem lenni. Nem panaszkodhatsz, te csak a kommentjeimmel találkozol, de nekem el kell viseljem saját magamat 24/7. Mert tény, hogy sok mindenkit gyűlölök – zsidókat, cigányokat, színesbőrűeket, melegeket, gender-idiótákat, kultúrmarxistákat, feministákat, kurvákat és ribancokat, mondam, sok mindenkit – de a LEGJOBBAN akkor is SAJÁT MAGAMAT GYŰLÖLÖM! Tessék, kimondtam. Most boldog vagy?

Aldo
Újságíró

Ezeket minden jóérzésű ember gyűlöli.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Asszem ez az oldal neked (is:) egy terápia:) csak kevesebbe kerül és (általában:) nem szaroznak, ha pofán kell vágni valakit:)

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez áldozathibáztatás, ne legyél már feminista.

Dan
Újságíró

Ugyanazt csinálod, mint a feministák: kitalálsz egy fantázia mítoszt (amiben vannak igazság morzsák, így valósnak tűnik), keresel egy embercsoportot, akit bűnbaknak lehet beállítani a magad sikertelenségéért, boldogtalanságáért. Végül prezentálod, h mindezért te mekkora, gigantikus áldozat vagy. Bónusz: valaki csináljon valamit!

hunbagira
Újságíró

Értjük!

Tehát csak VÉLETLENÜL a legnagyobb gondolatbűn őket negatív színben ábrázolni—-antiszemitizmus, ugye

Tehát csak VÉLETLENÜL Izrael Állam az egyetlen ország, amelyik szankciók nélkül leszarhat bármilyen ENSZ-határozatot.

Tehát, csak VÉLETLENÜL a zsidóság történelme vagy büntetjogilag védve…..holokauszttagadás, ugye….

Több bölcs ember megmondta: Azt, hogy ki van hatalmon a legegyszerűbben úgy tudod meg, nézdd meg kit nem lehet bírálni.

ui: engem fehér-heteroférfit aztán lehet jócskán még hazudni is…:)

Hunn
Újságíró

Ugyanazt csinálod, mint a feministák: kitalálsz egy fantázia mítoszt (amiben vannak igazság morzsák, így valósnak tűnik), keresel egy embercsoportot, akit bűnbaknak lehet beállítani a magad sikertelenségéért, boldogtalanságáért. Végül prezentálod, h mindezért te mekkora, gigantikus áldozat vagy. Bónusz: valaki csináljon valamit!

Mi értelme lenne ilyet tenni? Hol lenne ebben számomra a vitamin, mitől lennék én ettől beljebb, ha így tennék? A bűnbak tipikus zsidó koncepció, a bűnbak-képzést ráhúzni az antiszemitákra tipikus zsidó projekció.

A valódi magyarázat sokkal egyszerűbb: észleljük amit a zsidók csinálnak, levonjuk belőle a megfelelő logikai következtetéseket, és reagálunk. Ezt a reakciót hívják a zsidók antiszemitizmusnak. Ez ennyi, nem kell túlbonyolítani.

Ez olyan, mint az anti-feminizmus. Észleljük amit a feministák csinálnak, levonjuk belőle a megfelelő logikai következtetéseket, és reagálunk. Ennyi. Vagy talán azt is csak behaluzzuk, mert lelkileg olyanok vagyunk?

orenisi
Olvasó
orenisi

Nagy divatja van mostanában ennak a hibáztatás kultusznak, amikor is az alacsonyabb rendű, vagy legalábbis az alárendelt, hibáztatja a magasabb(felső)rendűt a saját nyomoráért, sikertelenségéből fakadó frusztrációjáért. Manapság a három leginkább hangoztatott ilyen van. A legrégebbi a zsidóság hibáztatása úgy nagyjából mindenért. Szerintem általában a zsidóság nem felelős azokért a bűnökért, amelyekkel vádolják őket, vagy nem olyan mértékben. Az biztos, hogy nagyon sok genny alak volt és van is közöttük, és nagy részük az, mondjuk így, európai értékrendet nem igazán vallják magukénak. Az is tény, a többségük nagyon jól ki tudja használni és hasznot tud húzni a sok hiszékennyel (hülyével) elhitettett áldozatszerepből. Pl. maga izrael állam léte is ezen alapul. Ehhez azonban nem kell sok ész, zsigerből tudják, ugyan úgy ahogy a cigányok is. Valójában szerintem az emberek többsége által az irányukban érzett zsigeri undort próbálják ők üldözésnek eladni. (itt nagyon helyénvaló az eladni szó) Azért azt meg kell jegyezni, hogy a zsidók egy jó része viszont gyűlöl, lenéz rajtuk kívül mindenki mást.
Sokkal modernebb (újabb keletű) két másik nagy csoportal szembeni gyűlölködés és hibáztatás: Az egyik az itt is folyamatosan említett férfiakkal szembeni, amelyet a nők egy kis (ám annál hangosabban vinnyogó) része, és férfinak nem nevezhető, ám hímnemű punadékok csinálnak. Erre igazából nem is vesztegetnék szót, erről szól leginkább ez az oldal.
A másik pedig a fehér faj hibáztatása a világ minden bajáért, az összes többi rassz és embercsoport nyomoráért. Ezt az USÁban már sikerült elég rendesen kimaxolniuk és már európában is elég nagy rajongótábora van ennek a nézetnek, sajnos a fehérek (idióták) között is.
Summa summarum, míg az ún. zsidó(ellenes)gyűlölet hangoztatása valójában egy jól megalapozott és jólmenő üzleti model része, amelynek fenntartásában a zsidóság nagy része érdekelt, addig a férfiak és a fehérek (fehér férfiak pláne) elleni gyűlöletkampány valós, amelyet a gyűlölködők komplexusa és nem a valóság idéz elő.

Deadpool
Újságíró

“Nagyon kell vigyázni azokra az emberekre, akiknek igazuk van. Például, nagy méltánytalanság, galádság sújtotta őket: elrabolták munkájuk gyümölcsét, szabadságukat, megölték kedvesüket, s mindezt jogtalanul cselekedték mohó, vagy aljas vagy kegyetlen emberek. Ezeknek az embereknek igazuk van, s úgy járnak a világban, mint a lángoló fáklya, vörhenyes vésztüzet hordoznak körül, a maguk kétségtelen igazságát. S kárpótlást akarnak, vagy bosszút akarnak, s néha maguk sem tudják, mit is akarnak? – csak történjen valami… Ezek a szerencsétlenek nagyon veszélyesek, mert igazuk van; minden ember veszélyes, akinek igaza van és tudja ezt.

A gyakorlatban csak a bűntudatos emberekkel lehet megvalósítani az együttélést, azokkal, akik rossz fát is tettek a tűzre, így vagy úgy, s ezt tudják. Ezekkel lehet működtetni a társadalmakat. A megsértettek, s azok, akiknek feltétlenül igazuk van, rosszabbak, mint az egykönyvű emberek. Mert ezeknek csak egy igazságuk van, s azt akarják, hogy az egész világ ezt az egyetlen igazságot, az ő méltatlan szenvedéseik igazságát szolgálja. Értelmi és érzelmi érvekkel egyáltalán nem lehet közeledni hozzájuk. Meg kell várni, amíg az idő kiszívja lelkükből az első fájdalom kígyómérgét. Akkor megnyugosznak. S egy napon ráeszmélnek, hogy ők, az igaztalanul üldözöttek és megkínzottak, igen, ők is felelősek mindazért, ami történt. Mindenki felelős azért, ami történik vele.”

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem mindenki.

orenisi
Olvasó
orenisi

Ha valaki nem véres szájjal vendettáért üvöltő szicíliai paraszt és elmúlt már kb. harminc éves (és férfi), akkor azért megtalálja a módját egy jól kidolgozott, kegyetlen bosszúnak, amelyik, legalább részben, a lelkivilágát helyre teszi. Abban persze igazad van, hogy a többség nem ilyen, és a körülmények nem mindig engedik meg, hogy beteljesíthesd a bosszút, nincs tárgya, alanya, akkor csak céltalan pusztítás lehet, ha egyáltalán érdemes bármit is tenni. Pl. különböző teherautós merényletek Nyugat-Európában, ahol az elkövető végül megdöglött (mondjuk maradt még elég sok mocskos féreg Európában, akiken lehetne gyakorolni a vérbosszú azután)
Az sem igaz, hogy idővel “megnyugosznak”. Lehet, hogy az a kevésbé veszélyes, aki azonnal ki akarja, vagy kiadja a mérgét, fájdalmát. Ahhoz, hogy megfelelő bosszút tudjon az ember állni meglehetősen sok idő kell. Pl. ha én lettem volna Marian Cozma apja, akkor megtaláltam volna a módját, hogy Enyingen csak döglött cigány maradjon. De lehetőség szerint behúztam volna minimum egy ezres szorzót. A többi már nem érdekelne…
Mindenki felelős azért ami történik vele? Egy bizonyos szintig igen. Van az a pont, ahonnan viszont már nem te irányítasz. Innentől legfeljebb azért vagy felelős, ami történni fog.
Egyébként kitől származik az idézet?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

azért megtalálja a módját egy jól kidolgozott, kegyetlen bosszúnak, amelyik, legalább részben, a lelkivilágát helyre teszi.

A bosszú soha nem teszi helyre a lelkivilágunkat, mert nem adja vissza azt, amit elvsztettünk, minél inkább “húzzuk”,  annál betegebbé tesz minket és alapigazság, hogy ha az ember bosszút akar állni, akkor két sírt kell ásnia, egyet az ellenfelének, egyet meg magának……

Abban persze igazad van, hogy a többség nem ilyen,

De, a többség ilyen, csak nem (mindig:) teheti meg:) és így ez (is) egy újabb plusz frusztrációt eredményez:)

és a körülmények nem mindig engedik meg, hogy beteljesíthesd a bosszút, nincs tárgya, alanya, akkor csak céltalan pusztítás lehet, ha egyáltalán érdemes bármit is tenni.

A bosszú az mindig rólunk szól és a tehetetlenségünkön, magunkon állunk bosszút, csak épp kivetítjük…

Pl. különböző teherautós merényletek Nyugat-Európában, ahol az elkövető végül megdöglött (mondjuk maradt még elég sok mocskos féreg Európában, akiken lehetne gyakorolni a vérbosszú azután)

A bosszú az bosszút szül és a  (késleltett bosszú- elhúzódó/méreg stb) az a nők fegyverneme, női harcmodor, a gyors és azonnali “visszavágás” az férfi tulajdonság, ha ez a pillanat/időszak elmúlik, akkor már csak a “mocskosabb” út marad….

Az sem igaz, hogy idővel “megnyugosznak”. Lehet, hogy az a kevésbé veszélyes, aki azonnal ki akarja, vagy kiadja a mérgét, fájdalmát.

Mert a önmagával van baja, “titkos féreg foga rág”…..

Ahhoz, hogy megfelelő bosszút tudjon az ember állni meglehetősen sok idő kell. Pl. ha én lettem volna Marian Cozma apja, akkor megtaláltam volna a módját, hogy Enyingen csak döglött cigány maradjon.

Ez nem bosszú, hanem egyértelmű revans, a határok meghúzása /egyértelműsítése, ha ott, akkor  és úgy történik, ahogyan annak kell, lásd:

https://alfahir.hu/2017/12/19/romania_ciganyok_szekelyfold_kecset

vagy másik példa:

http://nepszava.hu/cikk/1125326-felgyujtottak-egy-roma-csalad-hazat

és ezek sajnálatos módon elmaradnak/elmaradtak pl Olaszliszka, Marian Cozma stb. esetében…..


Hunn
Újságíró

Ezt most idézted valahonnan, Deadpool, vagy ezek a saját kútfőből jönnek?

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Naooo
Olvasó
Naooo

Hát de ez egy demokrata köcsög volt, azok persze, hogy hülyeségeket írnak.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Abszolút egyetértek, és köszönöm, hogy beidézted, egy pici dolgot fűznék hozzá/javítanék:)

A megsértettek, s azok, akiknek feltétlenül igazuk van, rosszabbak, mint az egykönyvű emberek. Mert ezeknek csak egy igazságuk van (vagy legalábbis ők azt hiszik, és mindegy, hogy mi a tényleges valóság, számukra ez 100%-ban a valóság, néha függetlenül a tényektől, vagy faramuci módon, épp azok ellenére, mert így tudja oldani a kognitív disszonanciáját ), s azt akarják, hogy az egész világ ezt az egyetlen igazságot, az ő méltatlan szenvedéseik igazságát szolgálja.

common man
Olvasó
common man

A telt(természetes) női ajkak sok férfinak tetszenek társadalmi osztálytól függetlenül.Lehet ,hogy léteznek,de én még nem ismertem olyan férfit akinek tetszett volna a torzra töltött száj vagy a görögdinnye nagyságú szilikon és ez is társadalmi osztályba tartozástól függetlenül.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akkor miért csinálják?

hunbagira
Újságíró

Azt magatoktól kérdezd meg? Te mér pont “lemaradtál” róla, de 90-es években volt a “szartaposó” “holdjáró” cipő divat..amitől minden pasi fekvehányt kb. Mégis orbitális divat volt.

Hogy, miért is? Talán a hülye női birka hozzáállás (amit a marketingesek nem restek kihasználni). Illetve, -ebben fordítottak vagytok- ha pasiaitokat idegesíti valami, akkor dafke…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most is vannak ilyenek amúgy, de – meg fogsz lepődni – pasidivatban. Alacsonyabb a talp, de így is elég böszme vastag, és na, az szerintem szarul is néz ki, mégis viszonylag sokan hordják.
Úgyhogy ennyit arról, hogy csak a nők szopják be a hülye divatot. Körülnézek, és egy csomó pasin látom, hogy csak valami ócska trendet követnek. Kezdve a hajvágástól, ami szerintem mostanában mélyponton van a férfiaknál. Birkulni ti is tudtok szépen. :)

hunbagira
Újságíró

Van esetleg képed ezen pasi cipőkről? Mert most leptem meg magam, de én nem találkoztam a cipőzüzletben, pedig erre adok én is.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Keress rá a creepers kategóriára – több pasi hordja, mint nő, mivel női lábon még otrombább. :)

Reszet Elek
Újságíró

Jó hogy vannak ilyen cuccok. Így az ember már ránézésre tudja hogy kit kell elkerülnie.

Rokapapa
Újságíró

Én is rákerestem bár még senki lábán nem láttam ilyen cipőt – még nőkön se – akkora divat.

Azt viszont megfigyeltem, hogy ugyanezen cipők esetében a férfi cipők lényegesen diszkrétebb talpúak mint a nőiek. Azért ez is sokat elárul arról, hogy melyik nem tagjai a nagyobb birkák, valahogy a férfiaknak nem mernek annyira “elszállt” divatot diktálni.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Csavarod, csavarod. Pasik is hordják, deeee a női talp vastagabb, ez akkor is bizonyíccsa, hogy a nők mééég birkábbak. :D:D
Hogy te nem látsz ilyet, papi, az talán a korod miatt van, meg hogy Bivalybasznádon élsz, oda nem is fog begyűrűzni, nyugodjál meg. De létezik ám egy egész Föld bolygó!

Naooo
Olvasó
Naooo

Bivalybasznád többet ér, mint judapest.

Reszet Elek
Újságíró
orenisi
Olvasó
orenisi

Mert idióták? Pontagyúak? Ezt látták a másik idióta, pontagyú barátnőiktől? Nem tudom, szerencsére nem ismerek közelről ilyen “nőt”, de sokat láttam.

sRPd
Olvasó
sRPd

“Az SMV magyarországi értékválsága és strukturális torzulásai”

Ne vedd személyeskedésknek! Nagyon élvezem a hozzászólásaidat, de ez harmatgyenge volt. Nem tudtam meg belőle, hogy mi az értékválság és mi a torzulás és miért pont Magyarországon. Ezen még agyaljál! Szerintem megérne egy teljes cikket, kidolgozottabban, de csak bedobtál egy ötletet.

Koriander
Olvasó
Koriander

Hallod, Koriander, eskü ezt sem én írtam és nem Rolandnak hívnak“

az a szintetizátorod neve, Tomi.

Dan
Újságíró

Nagyon jók ezek az #itoo levelek, még több ilyet!!

A magam részéről is meg tudom mindezt erősíteni, ráadásul fordított bizonyítással!

Valaha, úgy 15 éve, mikor sehol nem volt még Férfihang, meg elérhető Red Pill, ellenben a netes párkereső oldalak még egészen használhatóak voltak, nagyon sok, min. 50 nővel randiztam. Azthittem, ennek az a menete, h beszélgetünk, aztán pár alkalom után testi kapcsolat is alakul. Testi kapcsolaton érintést, ölelést, csókot értettem. Úgyhogy az első egy-két randin sosem kezdeményeztem ilyet. Eredmény: egyik randiból sem lett, egy-két találkozó után folytatás! Egyikből sem!!

Amikből lettek később kapcsolataim, ott mind vagy volt első találkozón tánc (érintés, ölelés), vagy testi érintés és/vagy csók.

 

Naooo
Olvasó
Naooo

Amelyik nő a harmadik randi előtt hagyja megfogni a kezét, az kurva.

Aldo
Újságíró

Ha 14 év alatt vannak, akkor igen.

orenisi
Olvasó
orenisi

Már az első randin megsunáztam. De a kezét nem hagyta, szóval nem kurva.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor ribanc.

Marcell
Olvasó
Marcell

Szerintem is hülyeség a #metoo kampány, de az nem az ilyen esetekről szólna alapvetően, hanem arról, hogy a ‘hatalmi’ helyzetben lévő férfi, aki amúgy szexuálisan aligha lehet vonzó a ‘hölgynek’ (sokkal idősebb nála, ronda stb.) viselkedik így a nőkkel, mert megteheti. Ezekben az itoo-sztorikban nincs szó ilyesmiről, nyilvánvaló, hogy a nő döntött, hogy hagyja megtörténni, ami történt (és feltehetően nem az állását féltve vagy a karrierje megtáltosodását remélve), még ha nem is verbálisan egyezett bele. Egyiküket sem erőszakolták meg, nem súgták a fülükbe, hogy ha hagyod, tiéd a szerep, megkapod a fizetésemelést stb. Más kérdés persze, hogy hülye feminácik szerint ezek is zaklatások voltak, és ha a nő végül utólag úgy dönt, hogy megbánta, akkor másnapra nemi erőszak lehet belőlük egy kellően feminizált társadalomban…

Amúgy persze nekem is van hasonló sztorim (első barátnőmnél konkrétan a lépcsőházban smárolás közben elővettem a farkam, ő meg készségesen kiverte (közben be is kapta egy kicsit), na igen, ő nem volt egy apáca típus :)), meg olyan is, amikor félénk voltam, és a csaj sértődött meg, hogy nem léptem akcióba a randin, és nem adott több lehetőséget, jogosan…

 

common man
Olvasó
common man

Az első barátnőd után már mit félénkeskedtél? Azután ,hogy a csaj berakott a “napi kefélés előjegyzési naptárába” te jól felborítottad a terveit.Lehet , hogy azt hitted ez egy “rendes” csaj ehhez másképp kell közeledni.Ilyen velem is megesett.Attól ,hogy valakivel mély beszélgetéseket folytatunk magas témákról a szex még ugyanúgy szex marad vele is.

herceg
Olvasó
herceg

“Szerintem is hülyeség a #metoo kampány, de az nem az ilyen esetekről szólna alapvetően, hanem arról, hogy a ‘hatalmi’ helyzetben lévő férfi, aki amúgy szexuálisan aligha lehet vonzó a ‘hölgynek’ (sokkal idősebb nála, ronda stb.) viselkedik így a nőkkel, mert megteheti.”

Ugye nem akarod azt állítani, hogy pl. a “színésznőcskék” mind kényszerítve voltak, hogy lefeküdjenek Harvey Weinsteinnel*?

Egyszerű üzleti tranzakció volt ez, volt olyan is, aki nem tette meg, annak viszont a nevét se tudjuk ma. Akik igen, azok világos, hogy ellenszolgáltatást kaptak (az átlag kurva aprópénzt kap ahhoz képest, hogy valakiből milliomos színésznő lesz). Tisztességes kurvákkal ellentétben azonban ők úgy döntöttek évek múltán, hogy az se volt elég, és újrahasznosítani próbálják a dolgot.

*sőt, ténylegesen még arra se, hiszen a hírek szerint – hihetetlen nevetséges – volt akinek csak néznie kellett, ahogy zuhanyzik

 

common man
Olvasó
common man

A cikk a címével meg olyan bulváros (vagy az én gondolkodásom?) Rögtön valami szörnyű erőszakra asszociáltam  ,szegény, forralt borra kényszerített, magatehetetlen, kihasznált áldozattal,aki még olyan fiatal, hogy még a leitatása is bűn.E helyett egy átlagos normál ismerkedési történet.

Dan
Újságíró

Nade pont ez lenne a lényeg! A cím, biztos vagyok benne, h direkt lett ilyen – szimulálva a mainstream, hazugmédia stílusát, ahol amúgy is minden címben szerepelnie kell a botrány, pina, vér, vagy halál valamilyen formájának.

common man
Olvasó
common man

Minden paródiánál valós a veszély .hogy valaki komolyan veszi.

Reszet Elek
Újságíró

A cikk címe akár a life.hu-ról is származhatna.

DennisVT
Újságíró

Annyira tankönyvileg tökéletes az események lefolyása ebben a sztoriban, hogy őszintén szólva sajnos fenntartásaim vannak.

Én is kipróbáltam ezt az utat, de nagyon nehéz elképzelni, hogy valaki, akinek 0 bátorsága volt a nőkkel, a következő nap már kvázi gond nélkül, leszólít egy neki nagyon is tetszőt (20 másik mellett), majd rögtön, a bátorsága megtalálása utáni első randin kvázi tökéletesen csinál mindent, és működik a dolog. És azóta 3 éve tudja magát ffiként tartani és prezentálni egy kapcsolatban, tulajdonképpen bármiféle rutin és tapasztalat nélkül.

De azért nem akarok hitetlenkedő és rosszmájú lenni, szóval ha valóban minden így volt, akkor le a kalappal, és job very very well done!!! :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Akinek eddig 0 bátorsága volt, annak azért futnia kell pár bemelegítő kört. Meg azért a pofonokra sem árt felkészülni, tényleg van, akiknek ez nem jön be, nem is kevesen, én is ismerek ilyeneket, akikről biztosan tudom, hogy utána többé szóba sem állnának a pasassal.

hunbagira
Újságíró

Tényleg azért nem állnának szóba, mert “erőszakos” volt pasi vagy, csak szimplán- annyira- nem jött be nekik. És könnyebb erre fogni?

ui: nekem ez(ek) a cikk(ek) a bravo magazin szerelem, szex, gyengédség (vagy mi) rovatára emlékeztetnek, szóval – Dannal, nem egyetértve- nem kellene erőltetni. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem, nekik tényleg ez a fajta rámenősség nem jön be, ők lassabban szeretnek haladni, romantikusabban. :)

hunbagira
Újságíró

Megpróbálom elhinni…

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Csak azt mondom, hogy ilyenbe is bele lehet futni, és ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy csak kéreti magát, hanem hogy kurvára komolyan gondolja, hogy szállj le róla. :)

hunbagira
Újságíró

Azt a legelején (szoktátok, kellene) mondani! Szerintem…

Tehát cikkes példánál maradva, nem megadni az elérhetőséget és kapásból koptatni stbstb

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Miért? Nem azt mondja, hogy nem akar semmit, hanem hogy a tempó neki túl gyors. Az meg csak akkor derül ki, amikor letapizod. :)

hunbagira
Újságíró

Aham, akkor lehet még sem hazudott nekem egy-két delikvens. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Én szerintem is ennek a hátterében az áll, hogy rettegnek attól, hogy ribancoknak nézik őket, pedig Samantha is megmondta a Szex és New Yorkban, hogy “egy pasi ugyanolyan könnyen dobhat, ha az első randin fekszel le vele, mint ha csak a tizedik után.” :)

DennisVT
Újságíró

“Samantha is megmondta a Szex és New Yorkban, hogy “egy pasi ugyanolyan könnyen dobhat, ha az első randin fekszel le vele, mint ha csak a tizedik után.” :)”

És milyen igaza volt.
Nem attól lesz a nő ribanc, hogy túl hamar szexel, hanem attól, hogy túl hamar jön a szex után a szakítás: vagy mert ő rosszul választ, vagy mert őt hagyják ott, ha a testén kívül nem találnak benne semmi értéket.
Így aztán a magas partnerszám már nem maga a probléma, hanem tünet.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Samantha mindig jól beszélt.
Amúgy meg a legnagyobb tévhit, hogy a Szex és New York “szinglikről” szólt – mert amúgy mindig pasiztak, a 4 nőből 2 az igazit kereste, 1 nimfomán, az mondjuk nem, 1 meg csak úgy volt, lesz, ami lesz alapon – és belőle lett a végén cuki családanya, aki még a férje anyukáját is ápolta. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

A baszás és jewyork a kurvításról szólt.

hunbagira
Újságíró

A baszás és jewyork a kurvításról szólt.

Meg arról a hülyítésről, hogy 40 éves agyonhasznált riherongyként majd eljön értetek a “herceg” (soha, nem más, hanem minimum herceg). Persze ők nagyon nem hercegnők.  Úgy, hogy kisanyám nyugodtan szingliskedjél.

És, amikor ezeken a filmeken felnőtt hülye nőkért még sem jön el, akkor jön a hiszti ld -az amikor a korral jár cikk- Persze nőiesen, akkor sem magukban esetleg a szar hazugmédiában keresik a hibát. Hanem a férfiakban. …

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Most írtam le, hogy pont nem szingliskedett senkit, mit nem lehet ezen érteni? :)
Egy karakter volt köztük, aki a hercegnő kategória, épp azt rombolták le, hogy ez faszság, a csaj egy idióta. Sokkal több önirónia, kritika volt benne a nők felé, sokszor tükröt mutatott, sőt kifejezetten rámutatott a szinglilét minden árnyoldalára. Csak ugye ehhez nézni kellett volna, ti meg cím alapján ítélkeztek. Végül a “hercegek” – hát egyik sem volt egy herceg típus :)

Aldo
Újságíró

Lassan haladni, romantikusabban
Lefordítva:
Nem tartalak elég vonzónak és menőnek, hogy azonnal levegyem a bugyimat, de tartaléknak és baleknak még jó leszel, így hülyíteni foglak, jó hosszú ideig.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Hülyeség.

DennisVT
Újságíró

“Lassan haladni, romantikusabban
Lefordítva:

Idő kell, hogy ‘rávegyem’ magam, mert egyelőre nem elég erős a kémia. De ha bizonyítod, hogy van értelme veled kezdenem, akkor megkaphatod azt, amit másoknak már egyből odaadtam akkor összejöhet a dolog, ha már elég komfortosan érzem magam a társaságodban.

SS: nincs olyan nő (vagy nagyonkevés), aki sosem adja magát egyből, vagy túl hamar, hanem csak a lassú romantikus haladást szereti. Olyan van, aki még nem került a megfelelő helyzetbe a megfelelő pasassal ahhoz, hogy idő előtt megtörténjenek a dolgok.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

De van, csak nem hiszitek el, mert mindenkiről csak rosszat feltételeztek.

DennisVT
Újságíró

Van még a nőknek egy csoportja, akikkel nem tudunk foglalkozni, mert nem látjuk őket. Lehet, hogy van egy valag nő, akik tök normálisak, értelmesek, bármi, amit akarunk, csak éppen otthon ülnek, nem “teszik oda magukat”.

Ők azok, akik pl inkább nem mennek el egy osztálytalálkozóra, vagy öregdiák bálba, mert cikinek érzik, hogy nincs senkijük.

Aldo
Újságíró

Az osztálytalálka alapból ciki és kínos, ha van valakid, ha nincs.

abrek
Olvasó
abrek

Én rohadtul élveztem a 20 éves érettségi találkozót. Poénból ráköszöntem egyik volt osztálytársnőmre, hogy ‘kezitcsókolom tanárnő’! Az arc, amit vágott priceless volt…
Nekem is esett pár volt szépség, hogy miért nincs nekem normális családom. A válasz persze úgysem érdekelte őket.
Legközelebb egy huszonéves csajjal megyek, nem gonoszságból, csak mert vicces lesz.
Jókedvvel kell hozzáállni és hidd el, élvezni fogod!

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

DennisVT!

“Van még a nőknek egy csoportja, akikkel nem tudunk foglalkozni, mert nem látjuk őket. Lehet, hogy van egy valag nő, akik tök normálisak, értelmesek, bármi, amit akarunk, csak éppen otthon ülnek, nem “teszik oda magukat”.

Ők azok, akik pl inkább nem mennek el egy osztálytalálkozóra, vagy öregdiák bálba, mert cikinek érzik, hogy nincs senkijük.”

-Én nem gondolnám, hogy nagyon sok ilyen nő lenne. Otthonülőből még van jó pár, de amelyik aránylag jól néz ki, az nem nagyon lesz egyedülálló, hacsaknem átkozottul zárkózott. El sem tudom képzelni, mennyire zárkózott, béna, magának való kell elgyen egy viszonylag szép nő ehhez. Férfi ésszel elképzelhetetlen mértékű gyávaság/zárkózottság kell ehhez. Mivel az ismerkedés kb. olyan szituáció, ahol a nő a vizsgáztató és a koma a vizsgázó. Ez kb annak felel meg, amikor a vizsgáztató fél a vizsgázótól…
Vagy a másik lehetőség, hogy otthonülő típus a lány és még csúnyácska is, vagy csúnyácska, vagy egyáltalán nem ad arra, hogy gusztusossá tegye magát nincs mit szépíteni. Iylenek könnyen maradnak egyedülállók, még ha jó természetűek akkor is.
Ismerek olyan nőt, aki aránylag szép, dögös, jó megjelenésű, de nagyon magának való és egyedülálló is, de ő elképesztően barátságtalan, számomra példátlanul arrogáns és passzív-agresszív…
Ismerek továbbá néhány kedves, nagyon jó természetű, barátságos lányt, akik egyedülállók. Hát szegények nem valami jó alakúak és marhára nem kívánatosak. :(

DennisVT
Újságíró

Nem kell ezt leszűkíteni a csinos nőkre. A “átlagosak” (10/4-6) is beletartoznak a halmazba, és valójában nekik is elég egyszerű dolguk lenne, hogy párt találjanak, ha egy kicsit tennének érte. Értem ez alatt a megjelenést szingli ffiak közt, és egy kis kedves, odaadó, figyelmes viselkedést.
A ffiak hasonló kategóriája örömmel ugrálná körül őket.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

Én sem szűkítettem le a kimondottan csinos nőkre. Az átlagosakra vonatkozott amit írtam, meg a csunyácskákra is.

Dan
Újságíró

Osztálytalálkozókra nem szokás párt vinni, mert értelmetlenné válik az osztálytalálkozó.

Aldo
Újságíró

Csak is.

hunbagira
Újságíró

Gondolom említett barátnőidnek azért volt “egyéjszakás kalandja” ? Na, ugye…:)

Aldo
Újságíró

“Amúgy meg a legnagyobb tévhit, hogy a Szex és New York “szinglikről” szólt – mert amúgy mindig pasiztak, a 4 nőből 2 az igazit kereste, 1 nimfomán, az mondjuk nem, 1 meg csak úgy volt, lesz, ami lesz alapon – és belőle lett a végén cuki családanya, aki még a férje anyukáját is ápolta. :)”

Ja, hogy ez egy szatirikus, önironikus sorozat volt, ami görbe tükröt tart az elzüllött társadalom elé és a nők érdekét szolgálta?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Inkább önironikus, mint valódi, igen. Az más kérdés, hogy sokan a csillogás meg drága ruhák/drága cipők részt szopta be belőle, az a marketingje volt. De ha a sztorit nézted meg értelmezted is, akkor görbe tükröt állított. A 4 nő a 4 különböző női karaktert testesítette meg, akik úgy natúrban elég esélytelenek voltak arra, hogy párkapcsolatban éljenek, aztán ők a történetek által megnormálisodtak a végére.
Mindegyik nő jó nagy pofonokat kapott az élettől folyamatosan a saját hülyeségeik miatt.
Nézőként le tudod vonni a tanulságokat, amik voltak benne bőven, az a fele, aki meg erre nem volt képes, majd megtapasztalja a saját bőrén előbb-utóbb. Nálunk apám meg a pasim is nézegették, amikor épp adta a tv, és tök érdekes dolgokat állapítottak meg belőle.

Naooo
Olvasó
Naooo

A született kurvákat is nézték?

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

A Született feleségek egy tök más kategória. Az csak valami zagyva volt. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mind egy kategória, hulladék kategória.

Aldo
Újságíró

Szerintem meg hasonló. Ott is négy különböző személyiségű nő volt a középpontban és néha egész vállalható témákat vetettek be. Ettől függetlenül persze sose jutottam el a végére.

abrek
Olvasó
abrek

Majdnem egyetértek, egy párat végignéztem nyelvgyakorlás céljából!
Annyiban azért volt benne súlyos átverés, hogy kicsit (inkább nagyon) későn világosodtak meg.

Olyankor már nem nagyon lehet, ha késő húszas, nagyon kora harmincas éveikben ‘világosodtak’ volna meg a karakterek, akkor talán elhiszem, de egyikük alapból negyvenes volt már a sorozat elején. Ott már nagy változások nincsenek, a jellemfejlődés jobbára befejeződött, kaphatja a pofonokat az élettől, hiába minden.

Akkor már elment a hajó a legtöbb nőnek, nem kap senkit maga mellé. Vagy egy senkit kap maga mellé.

DennisVT
Újságíró

Mind1, akkor is ez a jó “megoldás”. Kell a rámenős, határozott, jóértelemben vett agresszív közeledés egészen az egyértelmű és nyilvánvaló NEMig.

Hunn
Újságíró

A lány tenyerét az arcodra helyezed, mélyen a szemébe nézel, és azt mondod neki: -“Csak annyi a teendőd, hogy pofon vágsz, és már itt sem vagyok!” Aztán csókot lehelsz a csuklója belsejére. Jó taktika.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

2011-ben voltam a Mex-féle 2. vagy 3. PUA táborban és csak tanulni mentem oda 5 napra. Nem kellett, hogy fogják a kezem 100 ezerért, csak figyeltem, tanultam és gyakoroltam. Azalatt a pár nap alatt olyan dolgokat tettem mint még soha. 4 csajt megállitottam egyszerre és akit lehet megszólitottam, meglepő módon egyik sem küldött el, de nem is akartam soha többet. Pl. egy rúdnál magányosan táncoló lányt is átkaroltam ismeretlenül, soha de soha nem csináltam ilyet régebben, mert ÉN HÜLYE TÚLSÁGOSAN TISZTELTEM A NŐKET, ÉRINTHETETLEN HERCEGNŐKNEK NÉZTEM ŐKET AKIKÉRT RENGETEGET KELL KÜZDENI. A LEGNAGYOBB BULLSHIT VOLT EZ A HOZZÁÁLLÁS. A lényeg, hogy a táborban és utána minden esetben úgy álltam hozzá, hogy GYAKORLOK, nem akartam a nőket lesmárolni, sem megdugni, kizárólag az aktív vonzalomkeltés volt a célom, hogy egyetlen liba se tudjon többet padlóra nyomni, pedig magas barna vagyok és nemranda. Aztán a jelenlegi nőmmel közöltem is hogy gyakorlom rajta a PUA-t és nem kellett más lány, maradtam nála.

Aki minden nőt meg akar kefélni mert jólesik neki az 40-50 évesen issza a levét, mert a nők nem felejtenek és ha nagyon beléd volt zúgva és pofára ejtetted mert a pina kellett, akkor várható, hogy férfi(PASI)gyúlölő lesz.

Nagyon is hihető, hogy egy férfi egyik napról a másikra az öntudatára ébred és teljesen másképp áll a nőkhöz mint korábban.

 

DennisVT
Újságíró

Az öntudatra ébredés tényleg lehet akár 1 perc is. De ahhoz, hogy ezt jól tudd előadni, legalább nagyrészt hiteles legyen, és ne izguld el azt, amihez egy hete még bátorságod sem volt, az már több idő. Több gyakorlás, és némi személyiségváltozás.
Hogy a shit testekre adott válasz reflex legyen, és ne másodpercek teljenek el, mire rájössz, hogy az shit test, és újabb másodpercek, mire eszedbe jut, hogy mi is a jó válasz elmélete, és újabb másodpercek, mire elő is jössz egy jó válasszal. Tudd a szemkontaktot tartani, ne rontsd el a testbeszédet, hiszen ezekre még mind tudatosan kell figyelj. Hogy fejben tartsd a szükséges lépéseket, és közben még figyelj is.
Olyan ez, mint vezetni. Kurvahamar megtanulod, hogy melyik pedál mire jó, hol a hármas, melyik kapcsoló hol van. De hogy mindezeket rutinból használd, és tudj a forgalomra figyelni, beszélgetni a melletted ülővel, az már jóval több idő.

Aztán, hogy minden tanult dolgot jól használj évekig, és ne nyomjon el egy csaj, aki már 10+ éve ezt csinálja… Az egy újabb nagy lépés.

Reszet Elek
Újságíró
Hunn
Újságíró

Nulláról indulva ez körülbelül 4 év.

Jack
Újságíró

A kommenteket olvasva egy kérdés azért felmerült bennem így a csajozással kapcsolatban.

Azt elfogadhatjuk kiindulási alapnak, hogy minden férfi bizonyos mértékben képes fejleszteni magát (shit testek, testbeszéd, szemkontakt, külső megjelenés, öltözködés stb.), ezáltal pedig a nőknél való sikerességét – hogy mennyire, az mindenkinél az egyéni tényezők függvénye.
Ugyanakkor a nőkre gyakorolt vonzerő szempontjából mekkora az a rész, amelyekre hatással lehetsz, és az, amelyik már tőled független? Itt most olyan dolgokra gondolok, hogy például az egyéni genetikai adottságaid mennyire határozzák meg a vonzerődet? Nem arra értem most, hogy mennyire tudod kigyúrni magadat, hanem mondjuk olyan dolgokra, mint a testillatod, a hangod, a bőröd, illetve azon fizikai és kémiai jellemzőidnek az összessége, amelyek a nőkre ösztönszinten pozitív hatást gyakorolhatnak, ugyanakkor amik mindenki számára adottak.
Ez most az saját ismerősi köröm alapján merült fel bennem. Van egy haverom, akire szerintem gyerekkora óta a nők csak úgy tapadnak. És bár jól öltözik, nem néz ki rosszul, de azért nincs kigyúrva és még csak azt sem mondhatnám, hogy egy igazi férfimodell külsejű illető lenne. Mégis a nők folyton keresik a társaságát. Innen jutott eszembe az elmélet, hogy talán a férfiak vonzereje a nőkre ilyen jellegű adottságokon is múlhat – akár egész nagy mértékben is.

Ki hogyan látja ezt?

Reszet Elek
Újságíró

Ezek nagy fehér foltok, amelyeket még nem töltöttek fel tudományos magyarázattal. A vonzalom nehezen mérhető. Még arról is vita van, hogy létezik-e emberi “feromon”. Sőt ami azt illeti még a g-pontról is ugye…

Korunk legnagyobb hazugsága valójában az, hogy a tudomány már a legtöbb dolgot kiderítette, kérdéseinkre választ adott és csak a finomhangolás van hátra, az apró részletek fellelése, mert a kép nagy vonalaiban már készen van. Pedig szart se tudunk az igazán fontos dolgokról.

Szóval a kérdéseidre nincsen valódi, objektív válasz. Számos dolognak lehet szerepe a női vonzalom kialakulása tekintetében, de nincsen senki aki képes lenne megmondani ezek fontossági sorrendjét, hatásaik mértékét. Ráadásul az a gyanúm, hogy nőből is több típus van, eltérő prioritásokkal. Még NLP kapcsán olvastam, hogy mindenkinek van egy elsődleges érzékszerve amely leginkább hat a valóság belső leképezésénél. Ezek alapján gondolom egyes nők vizuálisabbak, másoknál a szagok befolyásolóbbak, megint másoknál az orgánum stb.

De végső soron a fentieknek nincs sok jelentősége, elvégre ezeken változtatni nem tudunk n’est-ce pas (ahogy a köcsög békazabálók mondanák)? Amit megtehetünk a saját lehetőségeinkhez képest a legjobb formánkat hozzuk és a belső szemléletünkön is változtatunk. Úgy gondolom a belső beállítódottságunk, a világ- és önmagunk szemlélésének módja a legfontosabb adalék (egyben a legnehezebben maradandóan megváltoztatható dolog). Elvégre nem a kanál hajlik ugye…

Aldo
Újságíró

PUA tábor? Menetgyakorlat is volt?

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Harcosok vagyunk, nem kislányok! Afféle HITLER JUGEND-szerű élmény volt, de nem volt egyenruha és merevség. Mivel a HVG portál ami Huffington Post feminista bagázsból táplálkozik AZ ELLENSÉGÜNK meg kell teremteni a férfiközösségek, vonulások, betyárseregek, kiabálós indulók, nemzetiszocialista himnuszok elfogadtatását a jövőben. Egyébként hányok a férfikasztráltató cukivona Jobbiktól, de valahol mégis errefelé látom a megoldást, különben egyenként vadásznak le minket. Nekünk férfiaknak a vérünkben van a harc, de a magányos csaták elbuknak. Közösséget kell alkotnunk.

A “viccet” félretéve, a legfontosabb az volt számomra, hogy önkéntesen össze voltunk zárva közös célok érdekében. Azaz könnyebben dughassunk az idegen neműekkel és fejlesszük magunkat. Emlékszem mikor afféle cserkészgyakorlatokat csináltunk mielőtt mentünk terepre aminek a célja az volt, hogy “STATE”-be kerüljünk ami egy afféle tudatállapot mint mielőtt letámadjuk az ellenséget, olyan önbizalmat ad, hogy a kudarcot meg sem érezzük inkább tanulunk abból. Olyan a hatása mint egy harci dobnak.

A nőkről. Nem javaslom senkinek, hogy amikor egyedül van egyetlen vasat tartson a tűzben, mert a nőknek idő kell, hogy megemésszenek minket akármit kommunikálnak felénk (abszolút nem számít mit mondanak az elején, mert csak az számít mi mit akarunk elérni és az szórakoztat e minket), amíg emésztenek addig kiélhetjük poligám ösztöneinket és fűznünk kell az összes többi poteciális nőt, hogy “STATE”-ben maradjunk és azzal bevonzzuk a számunkra legkedvesebb egyedet és megállapodjunk. Aki csak gyors dugásra használja a PUA-t, tegye, de akinek van szíve az nem arra fogja.

Nem akarok nagyon belemenni mert úgyis alig olvassa valaki ezt a HSZ-t, de a tábor után nem igazán tudtam mit kezdeni egyedül magammal és kerestem egy WING partnert a neten, azaz egy csajozós barátot aki mint egy bajtárs mellettünk van és támogatjuk egymást mialatt vadászunk mikor akció van vagy csak üresjárat. Rengeteg apró trükk van amit kipróbáltam. Pl. buli közepén sosem azt csináltuk amit a többiek, nem álltunk a szélre, mindig láthatóak voltunk és azonnal léptünk nem adtunk időt nőknek, hogy bármelyik dobozba betegyenek az agyukban, felkeltettük az érdeklődésüket és sosem piáltunk, hogy érdekesek maradjunk. Az 5-6 alkalmas vadászat vége az lett, hogy a WING partnerem túl hamar becsajozott és mivel nem nőgyűlölő figura volt (aki csak használja a nőket) össze is jött vele és ismét egyedül jártam az utam egészen egy hónapig, amíg össze nem jöttem a jelenlegi párommal (akivel már az első randin dugtunk annyira felizgattam az elérhetetlenségemmel – kinőttem a béta szerepből a PUA miatt akkor) akivel jelenleg a 7. évünkbe léptünk és felvettük a harcot a közös lakhatásért.

Azt nagyon nem értem a FIDESZ bagázs az elmebeteg KDNP pöffesszkedő dagadt hülyéivel (ami sok baj okozója a szememben), miért nem tanítja a fiúkat az iskolában ezekre, helyette mit látunk a magyar férfinak csak szenvednie és tűrnie (piálnia) kell a magyar nők elnyomását és a szolgasor létet a háztartásokban. Legyen ebből elég!

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

“akivel jelenleg a 7. évünkbe léptünk és felvettük a harcot a közös lakhatásért.”

Az exemmel mi is a 7. évbe vettük fel a harcot a közös lakhatásért de Ő nyert mert máshoz butorozott be! :D

Ne hidd hogy minden rendben, meg hogy megértetted a nőd (nőket) mert akkor vesztél el!

Azért sok sikert kivánok és hogy csak így tovább! :)

abrek
Olvasó
abrek

Ez szvsz nem a Fidesz-KDNP dolga meg az iskoláé, hanem az ember apjáé.

Van egy barátom, 40 mint én, az összes férfi a családjában nagy nőcsábász. Egyszerűen bennük van. A faterja meghalt, amikor a srác 19 volt, de mégis emlékszik, hogy mindent tőle lesett el, amikor csak egy kávét kikért az öreg már flörtölt a pincérnővel. Haver énekes lett, nem top zenekar, de azért mentek a klipjeik a tv-ben is. El lehet képzelni, mit összecsajozott. Családot sosem akart, ezt korrektül mindenkinek meg is mondja már az elején. 16-tól a saját korosztályáig meg vannak veszve érte a nők, persze nem mindenki, de akik igen, azok nagyon. Huszonévesnek néz ki, nem őszül, nem hízott el, ad is magára, dolgozik is érte. De csak a zenekara érdekli igazán – a pénz se. Amióta az eszét tudja, senkit egy üdítőre sem hív meg, inkább őt hívják meg a csajok.  Ja és az anyjával él, mert bár megtehetné, nem pazarol saját lakásra, amikor van egy 6 szobás házuk. És még ez sem zavarja a jelentkezőket, másnál ez már a lapátra kerülést jelenti.

Az apát, az általa nyújtott férfiképet semmi nem pótolja, persze Bétabélától nincs is nagyon mit ellesni, ez is igaz. Maximum azt, hogy hogyan ne csináld.

Sokat beszélgetünk ezekről a dolgokról vele és ő is úgy látja mint én, ha nagyon akarja az ember a nőt, azt kiszagolják, már nagyon rossz pozícióból indulsz. Neki és nekem jutott elég lány, így minket nem stresszelt annyira egy randi. Nagyon fontos, hogy a férfi is tudjon nemet mondani a puncira. Csak olyan táncba kell belemenni, amit magunk is igazán akarunk.

Én sosem voltam egy férfiszépség, inkább mackós típus vagyok (sokáig birkóztam), gimiben az osztály “fiúszépségversenyét” (csak a csajok szavazhattak! :)) ugyan megnyertem, de inkább az öntörvényűségem vonzotta a nőket. Amolyan natural MGTOW voltam mindig is, nem különcködésből, hanem mert mindig azt tettem, amit helyesnek gondoltam. Amikor még tomboltak a hormonok én is ügyetlenkedtem persze, de azért hiányt sosem szenvedtem. De 30 után egyszerűen azt vettem észre, hogy nagyon kapós vagyok. Sosem kellett udvarolnom, jöttek maguktól. Nem vagyok egy Adonisz, bár az igaz, hogy fiatalabbnak nézek ki, nem vagyok megtörve lelkileg-testileg, mint sok akár már huszonéves férfi, mondják, nagyon látszik a szememben a vérem. (Zöld szem, barna haj, 185 centi, erős csontozat).
A családom eléggé nehézfejű konok palócokból állt mindig is, ez volt a hírünk a vármegyében. Nálunk minden úgy történt, ahogy a családfő (‘hadnagy’) akarta, minden nő és férfi a hadban neki engedelmeskedett. Nagyapám, apám is mindig azt tette, amit helyesnek tartott. Én is ilyenné serdültem. És valamiért működik a nőknél.

36 évesen mondtam nemet havi 1.2 millió forintos jövedelmű állásra (+nem gyenge cafetéria), mert az időmet és a függetlenségemet fontosabbnak tartottam és inkább összehoztam havi átlagban a harmadát ennek, úgy, hogy max. 6-7 hónapot dolgoztam, a többi teljesen az enyém volt. Haverok hülyének néztek érte, a nőknek inkább imponált a sztori – pedig ugyi a pénzt nagyon szeretik. Ezeket azért írom, mert mutatni akarom, hogy nagyon sok nő (persze nem mind) harap az ilyen, nyájtól eloldalgó emberekre. Valamiért szeretik az öntörvényű embereket. Persze velünk jól rá lehet ám faragni… ;)

Szerelmes típus sosem voltam, mindig úgy tekintettem a nőre, hogy gyerekeim anyja lesz. Amikor még nagyon fiatalnak tartottam magam a gyerekvállaláshoz, 23-25 körül (ugye még egyetem) akkor is ez volt a szempont, bár akkor persze inkább unokát akartam szüleimnek, mint magamnak gyereket. Soha olyan nővel nem kezdtem, akitől bántam volna, ha gyerekem születik. Ilyen még egy éjszakára sem kellett volna.

Sok időt persze nem szabad elpazarolni rájuk. Én legjobban egyedül érzem magam, ezt nem is tagadom. Mindig megdöbbent, ha egy férfi a nőjének üresíti ki az életét.

Naooo
Olvasó
Naooo

“amikor csak egy kávét kikért az öreg már flörtölt a pincérnővel”

Az ilyeneket jó pofán kéne baszni. Mondjuk a kocsmákat se ártana bezárni.

“Haver énekes lett, nem top zenekar, de azért mentek a klipjeik a tv-ben is. El lehet képzelni, mit összecsajozott.”

Ja hát úgy könnyű, van valami bóvli szar, oszt megy a tévébe.

abrek
Olvasó
abrek

Miért kellene pofán baszni? Mert hatással volt a nőkre (egy még ebből a szempontból kissé normálisabb világban), mert volt egy-két bekészített bókja a nőknek? Ha a feleségét nem zavarta, neked mi közöd benne? De mindegy, ha legközelebb ilyet látsz menj oda és baszd pofán. Majd leboxoljátok az illetővel.

Az öregnek zsigerből ment az, amiért itt sokan PUA tanfolyamokért fizetnek komoly pénzeket; a fia is látta legalább, hogy hogyan kell csajozni. Legalább nem lett egy idegroncs, nőhiányos joker, mire odajutott.

Bóvli szar vagy sem, megél belőle, dolgozott vele, nem tekinti magát Wagner örökösének. Gondolom, te is sikeres ember vagy a magad területén, akkor miért fikázol mást?

Kaptál egy lájkot.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mert a munkahely nem baszkódásból áll.
Melyik együttesről is van szó?
Jah, én mások fikázásában vagyok a legsikeresebb.
Nem kellett volna.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Tanulságos az írásod, csak egy hozzáfűznivaló.

Senki nem választhatja meg az apját.

Nekem abból a szempontból szerencsém volt, hogy nem volt alkesz és nem verte anyámat, se engem. Ellenben JÁMBOR volt, jó és becsületes ember, nem nőcsábász, inkább anyám bétája. Tőle sosem kaptam mintát a csajozáshoz, csak azt láttam milyen egy “jó” és tisztességes ember akire lehet számítani. Akinek nincs pozitív példaképe annak mutatni kell, az Y-Z generáció ellányosodott fianak különösen. A PUA-t csak a feministák ellenzik (mert viszolyognak átadni magukat a férfinak) vagy akik nem ismerik. Az, hogy ki mennyit áldoz rá vagy csak magát képzi egyéni döntés. Nekem maximálisan megért 75 ezer forintot, valaki 2-300 ezer forintot is otthagyott és az alatt pár nap alatt ezerszer lúzerebb volt mint én, mert várta a megváltást tettek nélkül. Mint mondtam nekem a táborban az is tetszett, hogy valódi férfiközösség jött létre akik tenni akarnak a sorsukért és nem sodródni.

Egyszer előveszem a jegyzetemet, mert leírtam az összes durva dolgot amiket csináltam azalatt a pár napon. Míg mások élvezték az egészet én aktívan tanultam, gyakoroltam és le is írtam a saját élményeimet ott helyben. Már ott más voltam mint a nagyátlag és a nők párválasztáskor azokra figyelnek fel. Az alfákat keresik, nem a bétákat, mint apám volt egykor. Az alfaság a szememben arról szól, hogy a férfi egy adott környezetben miként állja meg a helyét. Nem lehet cél, hogy lenyomd a társaid, inkább mintát mutass amit a másik beépíthet az egyéniségébe. Ez vezethet a tekintélyelvűségtől (főnöki diktatúra) a férfiközösségekig.

Huffnagel Pista
Újságíró

Miközben Ti már megint a sötét középkorba szeretnétek visszaküldeni a FÉRFI!!-akat, addig a Simicska média a dicsőséges MGTOW csapataink újabb fényes gyözelméröl számolt be.

Ime:

“Mi bajuk a férfiaknak? Mi van velük? Miért nem viselkednek erős, határozott férfi módjára? Mi van a világgal? Miért várják el, hogy egy nő tálcán kínálja magát?

Ezek a dühös kérdések kavarognak a fejemben hetek óta. Nem értem őket, most már végképp nem. 3 év után újra szingli vagyok, mások visszajelzése alapján (és én is reálisan látom magam) csinos, 30 alatti, imádom a munkám, családcentrikus vagyok, képes vagyok tartalmas érzelmi kapcsolatra.

Van két srác, akikkel gyakrabban beszélgetek, mint másokkal, már ismerem őket valamennyire, párszor összefutottunk a nyáron. Akkor is és most is (Facebookon) elég határozott célzásokat tettek rá, hogy szívesen megismernének komolyabban. Tetszem nekik, minden beszélgetés alkalmával flörtölünk, magabiztos, helyes fiúk… DE mégsem hívnak randira. Egyszerűen bármennyit beszélünk, nem jutnak el addig, hogy leírják:

Nincs kedved találkozni?

MIÉRT?? Tényleg nem értem. Márpedig én nem fogom ezt megkérdezni. Nem az én dolgom. Nem nekem kell randira hívni egy pasit. Pedig belepusztulok, hogy csak Facebookon megy a beszélgetés. Tudtommal egyiknek sincs barátnője, akkor miért olyan rohadt nehéz elhívni kávézni?

Tényleg elvárják, hogy én tegyem meg az első lépést? Manapság ez már így megy? Tényleg nekem kell nyomulni, ha össze akarok szedni egy pasit? Különben ha nem teszem, akkor megdug valaki mást? Másokkal is így van? Nem akarom feladni az elveimet, hiszek még abban, hogy a férfi dolga az udvarlás, de egyre jobban kétségbe vagyok esve.”

Két kommentem volt erre a tumbleren:

“Először az volt a bajuk, hogy a férfi férfi. Most, hogy a férfiak többségéből puncit csináltak, és még meetoozni is elkezdtek csodálkoznak, hogy a faszik nem merik randira hívni őket. Hát csajok, köszönjétek meg az elborult feministáknak!”

“A macska mindig kéznél lesz nekik. Hát ez a nő se fog fialni. Legalább imádja a munkáját. Nagy szó. Mil,en érdekes, hogy a randira hívás többszáz éves férfi privilégiumát konzervatív módon nem akarják elvenni.”

sRPd
Olvasó
sRPd
SOMLight
Olvasó
SOMLight

Van szikra és remény, hogy műfarkakkal fognak minket megerőszakolni, ha így megy tovább. SPOILER: Az új Star Warsban egy KÍNAI CSAJ SZEDI FEL A NÉGERT a fat acceptance és a “szeress nem háborúzz” jegyében. Szájon is smárolja miután megmentette a mártirságtól a 2 méteres puhacsoki falloszt. Kell ennél több manapság? Jut csaj és pasi mindenkinek. A kövér lányoknak jó pasik jutnak mert nyomulnak rájuk és szexet kínálnak meg sok kaját az elfogadásért. A “rossz” pasiknak (rocker, vicces és pimasz, adócsaló milliomos vállalkozók) meg bombázók (alfa özvegyek) jutnak akik pár év után sirják vissza a jó (normális, családapa tipus) pasikat amikor már késő. Csupa egyensúly a világunk. Nagyon helyes, hogy egy tapodtat nem teszük már olyan nőkért akikért nem érdemes. Megfigyeléseim szerint a kövér magyar nők kifejezetten nyomulósak (ők magukat szociálisnak nevezik, afféle Liptai meg SOMA-féle, Vadas Vörösbegyek), nekünk meg férfiúi kötelességünk őket ilyen-olyan módon visszautasítani és csakis olyan nőt választani aki nekünk megfelel. Ha a “teltkarcsú”, de egészséges nők nem képesek elfogadni, hogy kötelességük az attraktiv kinézet (mivel a férfi sokkal vizuálisabb) az lehúzhatja magát a klotyón vagy inkább femipicsa lesz aki nem érti mi miért történik.

Huffnagel Pista
Újságíró

Alig várom az első randit, ahol csak ilyeneket fogok kérdezni:

  • Mit dolgozol?
  • Hol laksz?
  • Miylen kocsid van?

Aztán persze azonnal ghosting, mert a poresz meg az egyéb alternativ megoldások még minidg nyugisabbak lesznek.

sRPd
Olvasó
sRPd

Hát ha fogsz randizni, számolj be a tapasztalataidról! :)

Aldo
Újságíró

“SPOILER: Az új Star Warsban egy KÍNAI CSAJ SZEDI FEL A NÉGERT a fat acceptance és a “szeress nem háborúzz” jegyében.”

Nagyszerű. Remélem buzi meg egyéb hulladék is van benne.

SOMLight
Olvasó
SOMLight

Az elvetemültek elolvashatják a mainstream kritikát, én csakis Luke miatt néztem meg moziban.

Köszönöm elég volt egyszer.

https://index.hu/kultur/cinematrix/2017/12/12/az_utolso_jedik_star_wars_rian_johnson_mark_hamill/

Az ébredő Erő végén vesszük fel a történet fonalát, Rey igyekszik megismerni önmagát és az Erőt Luke Skywalkernél, de amit a remeteként élő Jedi lovagtól kap, az nem feltétlenül találkozik az elvárásaival.”

A kritika kritikája SPOILERESEN:

Magyar értelmiségi világ rocker apukája megmondja mit kell szeretned. Te csak dőlj hátra és élvezd saját kivégzésünket! Véletlenül elszólja magát mivel Rey egy lány azaz nem lehet Jedi lovag, de SIXX apróságokon nem akad meg. A filmben emiatt fel is számolják a Jedi rendet, talán mert nincsenek már benne férfiak, csak a szellemük. Luke is öngyilkos lesz a film végén, hogy Rey élhessen és erősebb lehessen mint valaha majd leverjen minden gonosz férfit és nőt egy vicsorgó aszexuális szingliként aki remélhetőleg a következő részben farkat is növeszt ez ERŐvel.

Aztán persze azt állitja mint az urai (bocs hölgyei, Lucasné alias Kathleen Kennedy és heréi):
Az utolsó Jedik valóban a legjobb Star Wars-film A Birodalom visszavág óta.

Lószart mama, ennél még Lucas utolsó saját SW filmje a Sithek Bosszúja is fényévekkel élvezetesebb és tanulságosabb film volt és marad is.

Puzsér is kritizálta ezt a fizetett mangina seggfejet, de szerintem nem eléggé.
https://hu-hu.facebook.com/Robert.Puzser/posts/760146737394475:0

Aldo
Újságíró

Én biztos, hogy sem a mozijegy, sem a DVD árát nem áldozom rá. Talán egyszer lekapom valahonnan és megnézem. Sose voltam egy nagy Star Wars fanatikus, de azért mindennek van határa.
Amúgy a Star Treket is sikerült mesterien elkúrni.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ne is mond 2 részt néztem a star trek-ből az új részekből de mikor megláttam az a két b..it benne akkor mondtam kössz elég volt!

lady
Olvasó
lady

Amit a nők gondolnak magukról az nem biztos hogy férfi szemmel is vonzó. Lehet a stílusával agyon csapja a brutàl csinosságot. A női humor meg lehet kekeckedő vagy lealázó is . A nyonulós nő meg egyben riasztó is lehet.

Rokapapa
Újságíró

A nyomulós nő rémálom. Az olyanokat mindig lepattintottam bár sokszor nehezen ment és az ilyenek a visszautasítást kivétel nélkül bunkó sértésekkel honorálják.

Számomra a vonzó nő olyan aki csak “védekezik” és a védelmét lassan lebontva megadja magát. :)

Reszet Elek
Újságíró

A legtöbb nőnek nincsen humorérzéke, gyakran azt látom hogy sokkal inkább a nevetésen nevetnek, mint a tréfán, mintha a vidámság tenné vidámmá őket, mintha becsatlakoznának vele az érzelmi körbe.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

herceg
Olvasó
herceg

Nem mai darab, de lényegében ez van.

https://www.youtube.com/watch?v=I7izJggqCoA

 

Aldo
Újságíró

“Pl. a női humoristák előadásait megnéztem és jóformán egyszer sem nevettem, sokszor még mosolygásra se futotta.”

Persze, hogy nem mert a női “humoristák” csak két témával tudnak dolgozni:
1. Milyen gecik a férfiak
2. Milyen kurva szar nőnek lenni.

Ez aztán tényleg nagyon vicces.

hunbagira
Újságíró

Itt tudom most elvágtam magam.

De Fran Drescher pont nem ilyen. Ő pont a női ribancságot és a zsidóságát ironizálta sokszor ki.

Mondták is, hogy ha ezeket a poénokat egy fehér-férfi nyomja, akkor rágalmazásellenes liga és femcsi szervezetek keresztrefeszítik….illetve egyszer ő is ezt nyilatkozta.

Naooo
Olvasó
Naooo

Zsidók és a rágalmazásellenesség, mindig kibuggyan belőlem a röhögés erre a vicckategóriás ligára.

Aldo
Újságíró

Hát ja, négerezni, buzizni, zsidózni mindig lehet, kivéve ha fehér heteró férfi vagy.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Sajnos ez van, marad a kurvázás. :)

Naooo
Olvasó
Naooo

Kurva.

Deadpool
Újságíró

Sovány vigasz, de végülis legalább ennyi megmaradt :)

Aldo
Újságíró

Női humor? Az meg mi?

Reszet Elek
Újságíró

Az idézet linkjén levő cikket tanítani kellene az MGTOW- és a TRP egyetemen.

Charlie oBrian
Olvasó
Charlie oBrian

És akkor mi van, ha ez a lány mégse tetszik a srácoknak? Ezzel a lehetőséggel nem is számol. Szép dolog az önbizalom, de elképedek, amikor egy nőnek eszébe sem jut, az a lehetőség, hogy netalán nem tetszik egy komának…
Másrészt meg, ha ennyire szenved, akkor igen, tegye meg az első lépést, én hallottam már ilyenről és nem lett belőle semmi gond. Ja, szenved, de nagyon, de annyira csak nem lehet nagy az a szenvedés, ha ennyit nem képes megtenni.
A másik meg igen, akkor esetleg őt is elutasítják, ha vállalja a kockázatot. Tudja csak meg hogy milyen érzés az elutasítás, értékes tapasztalat lehet egy nőnek és után talán emberibben bánik a  férfiakkal.
“Szereti a munkáját” és akkor mi van ez kit érdekel? Jó, nem hátrány, de nem is érdekes…

ITANIMULLI
Olvasó
ITANIMULLI

Közel a vég:

20171221_lepapiroznak_a_szexet_svedorszagban

Az Aftonbladet napilap egy szerzője írt egy kritikus cikket a témáról, amelyben a sztálini tisztogatásokhoz hasonlította a jelenséget. Őt is kirúgták.

A Welt arról ír: a svéd kormány pedagógiai szándékkal támogatja a törvényt, hogy átalakítsa a férfiak gondolkodását, akiknek „meg kellene tanulniuk”, hogy nem beszélhetik rá a nőket a szexre.”

Akkor már rég kihaltunk volna az utolsó jégkorszak környékén.

Odradek
Olvasó
Odradek

Közben a Facebookos hozzászólások között egész érdekesek vannak, és mivel nem reagál rá senki, arra kell gondolnom, hogy valamiért nem jelenik meg a böngészőben. Bemásolom az egyik legjobbat:
“Ha valaki szeretne manipulálni, akkor nem úgy kezdi, hogy bű, bú, vesszetek, rohadjatok meg, itt az lesz, amit én akarok, oszt’ punktum, amjd én jól rátokerőltetem a beteg eszmimet, ah akarjátok, ha nem! Igaz, Uljanov, sőt még inkább Dzsugasvili elvtársak példája lászólag azt mutatja, hogy ez is működik, de csak látszólag. Az okosabbak körmönfontabban csinálják.
Például, ha én szeretnék Rómában egyeduralomra törni, akkor nem azt fogom kihirdetni a senatus és a nép előtt, hogy innentől kezdve diktatúra van, és demokrati nélkül kuss, hanem törvénybe iktatom hogy én, a nagy Sulla, vagy én, a nagy Ceasar, márpedig helyreállítom a törvényt, a rendet és a népképviseletet, rendet teszek a polgárháború mocsarában, és boldogságot és jólétet hozok, ha beledöglötök is.
Kissé később, úgy Napóleon óta, az országokat nem megszállják, hanem szigorúan felszabadítják, mint pl. Magyarországot is felszabadította a hős SZovejtunió az elnyomó magyar uralom alól, mint ahogy a Nagy Honvédő Háború története c. épületes munkában is kerek-perec szerepel, hogy a SZovjetunió 39 őszén először kelet-Lengyelországot szabadította fel a lengyel burzsoázia uralma alól, majd a téli háborúban Finnországot az elnyomó finnek uralma alól. Oszt pont.
Nos, a ballib, hasonlóan más totalitáriánus rendszerekhez, szeret jópofizni. Szereti a hozzád hasonló, jóindulatú, tisztességes, naív embereket hangzatos jelszavakkal szédíteni. Soros pajtás CIA fedőszervezetei szigorúan a demokrácia és a pluralizmus terjesztése okán terveznek puccsokat és buktatnak meg kormányok..izé, jaj, mit is beszélek, szóval, színes forradalmak útján demokratizálják az elnyomó rendszereket, a társaság a szabadságjogokért kizárólag az emberszeretet és a szabadságjogok iránti elkötelezettségből védi a bűnözőket, a különböző zöld mozgalmak pedig kizárólag ökológiai elkötelezettségből robbangatták már a hatvanas-hetvenes években is a hadiipari létesítményeket, atomerőműveket, kutatóintézeteket, véletlenül mindig szovjet fegyverekkel, valamiért azt fújta be a szél a drogtanya kapuján…
Marx, Engels, Lenin és Tanai sem a gulágot és a kommunizmus százmillió halottját tűzték zászlóra, hanem azt a “szép” eszmét, hogy aztán véget vetünk a proletárok elnyomásának. Hogy nem ez lett a buliból? Olcsó válasz mindig van: ahol rántottát sütnek, ott tojást kell törni. Erre mondta Szolzsenyicin, hogy törött tojást látott pár hegységnyit, rántottát meg soha.
Ugyanez az ábra balliberáléknál, nem mennek ők az arab világba, ahol a nőket vezetni se engedik, vagy fekete-afrikában, ahol a lánynak hétévsen kivágják a csiklóját. Nem téma, hogy az általuk Európára szabadított kontinensfoglaló tömeg mennyi nőt erőszakol. Ők politikailag korrekten sipíroznak.
Jól időzített lejáratókampányokkal, szigorúan és szorosan együttműködve az alapvető európai értékek és keresztény hagyományrendszer, a hagyományos családmodell széttaposására létrejött gendermozgalmakkal, feminista ernyőszervezetekkel, pusztán emberbaráti okokból, az áldozatok védelme okán igyekeznek alapvető jogi normákat, többezer éves jogrendet felforgatni, és visinszkíj-típusú jakobinus “jogalkotás” módszerével, az elemi törvényességi elveket sárba tiporva embereket megalázni. Mert ugye, ez szépen hangzik, és különben is a hüppögő áldozat mindig annyira ártatlan, mint a népes cigánycsalád, amely szegény retteg a feléje áradó rasszizmustól, jaj, szegényeket folyon bánccsák’, ja, dógozni aztat nem tudunk, ja, hát iskola, az nem, meg ugyan, ártatlan vót, meg ottsevótam…mindig az előítélet.
A szexuális zaklatási vádakkal gazdag, sikeres, tehát szabadon irigyelhető és utálható embereket lehet megalázni, ez nagyon jó, hiszen mi sem szebb annál, mint hatalmast porba hullani láti, ezt már Seneca is megírta. Ja kérem, hogy közben
a) olyan cselekményekért aláznak meg valakit, ami meg se történt, vagy ha igen, nem bűncselekmény, azaz törvény szerint e miatt eljárni nem lehet
b) bizonyítási eljárás és ártatlanság vélelme nélkül
c) objektív tárgyalást mellőzve, az ítéletet az uszító sajtóban meghozva és kihirdetve
d) elévülés nélkül
e) statáriálisan
f) jogorvoslati lehetőség nélkül,
á, az nem számít, az nem ár.
Igaz, hogy egy középkori boszorkányper ehhez képest a jog magasiskolája, de ne aggódj, a lényeg, hogy az egész jó ügyért történik.
Felhívom a figyelmedet, hogy Hitler is a jó ügy érdekében deportáltatott, lövetett és szállt be egy világháborúba, Nagy Imre is a jó ügy érdekében verette a kulákokat, Bertrand Gui is Isten legnagyobb dicsőségére sütötte a máglyán a katarokat, meg úgy általában van egy régi közmondás a pokolba vezető útról meg a kövezetéről.”

Naooo
Olvasó
Naooo

“Felhívom a figyelmedet, hogy Hitler is a jó ügy érdekében deportáltatott, lövetett és szállt be egy világháborúba”

Így van!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hinnyepasszamek……..:

“……Ha innen nézzük, a Parázs a szívnek olyan tökéletesen bemutatja a társadalmakban amúgy is jelen lévő, a zaklatás elfogadottságát tovább erősítő sztereotípiákat, mintha direkt egy erről szóló oktatófilm lenne. A főszereplő kinéz magának egy nőt, mert az nagyon szép, és azonnal megalázza, amikor az összes kollégája előtt nyomulni kezd rá annak ellenére, hogy a másik nyilvánvalóvá teszi, hogy ezt nem szeretné. Aztán amikor többször is egyértelműen elutasították, kifigyeli és követi a nőt az utcán, majd a találkozás után újra nyomulni kezd rá, nem törődve az újabb elutasításokkal. Aztán annak ellenére, hogy a nő ezt nem szeretné, lesmárolja, majd közli vele, hogy este felmegy a lakására (mivel kileste, hogy hol lakik), majd – nyilván nem törődve a nő visszautasításával – ezt meg is teszi, belép a lakásba, majd megcsókolja.

Mire a nő végre beleszeret, hiszen ennyi romantikának már senki nem tudna ellenállni. 

(Mi van bazdmeg?:))))

A férfi ez után konkrétan lenyúlja a nő pénzét, tönkreteszi a lakását, majd elkezd úgy beszélni a nővel, mint egy különösen büdös darab szarral, végül megcsalja és dühében a falhoz löki a nőt. És Vámos mindezt tengermély empátiával mutatja be, azt érzékeltetve, hogy bár természetesen a férfi viselkedésének ez a része már túlmegy egy határon, na de hát ez neki a legrosszabb, hiszen romokban az élete szegénynek, nem csoda, hogy így jön ki a mély bánat. És ahogy az már az ilyen röhejes, pénisszel írt fantáziákban lenni szokott, gyorsan kerül is egy nő, aki mindezt megérti, átérzi, és ahogy azt már kell, gyengédséggel válaszol rá…….”

A férfi ez után konkrétan lenyúlja a nő pénzét, tönkreteszi a lakását, majd elkezd úgy beszélni a nővel, mint egy különösen büdös darab szarral, végül megcsalja és dühében a falhoz löki a nőt. És Vámos mindezt tengermély empátiával mutatja be, azt érzékeltetve, hogy bár természetesen a férfi viselkedésének ez a része már túlmegy egy határon, na de hát ez neki a legrosszab hiszen romokban az élete szegénynek, nem csoda, hogy így jön ki a mély bánat. És ahogy az már az ilyen röhejes, pénisszel írt fantáziákban lenni szokott, gyorsan kerül is egy nő, aki mindezt megérti, átérzi, és ahogy azt már kell, gyengédséggel válaszol rá……”

Valaki látta a filmet?

https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/01/22/parazs_a_szivnek_filmkritika_szabo_erika_viktor_balazs_vamos_zoltan/

 

 

Dan
Újságíró

Még nem, de amit az index, 444, stb. lefikáz, az általában jó film szokott lenni! :)

Reszet Elek
Újságíró

Köcsög cikkíró genderideológiailag átgyúrta a kérdést, látható profizmussal kezelve a kultúrmarxizmus fonnyadt emlőit.