Férfihang.hu
0 megosztás
Címkék:

Boldog Karácsonyt!

Békés és áldott Karácsonyt minden kedves olvasónknak!

Ady Endre:

A karácsony férfi-ünnep

Betlehem, a te hajnalod
Férfi-hajnal volt. S férfi-bánat,
Hogy fia fogant Máriának.
Mienk az arany, myrrha, tömjén
S a nagy fájó gondolatok.

Mienk az élet s kötelez:
Kisded-sírás velünk veszekszik,
A nagy Titok fejünkre fekszik.
Óh, testvérek, miénk az élet,
Bennünket bíztat és sebez.

Óh, élni bús és élni szép:
Áldott az, aki befogadja.
Ma, akinek van édesanyja,
Hím testvérem borulj elébe
S csókold meg sírva a kezét.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


76
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
61 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
BaltonNunu75zombigyilkosSerialSluthgyi Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo
Koriander
Olvasó
Koriander

ilyet én is szoktam a habverőmmel :D
kell a segítséged, sajnos nem emlékszem a fickók nevére, talán kaliforniaiak, az egyik ilyen ázsiai kinézetű, eléggé metálos nevük van de edm-et játszanak slayeres dobbal, linkelted nekem, és volt van egy nagyon vagány carol of bells remixjük, de most nem találom és 1000 km vezetéshez nagyon kellene, plíz!

Naooo
Olvasó
Naooo

Dance With the Dead?

Koriander
Olvasó
Koriander

Igenigen, cupp, Isteni vagy.

ulomenen
Olvasó

Szép vers. Nem ismertem, köszi! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

(Dél)Keresztje, háromnapra “feltámad”, háromkirályok, napkeleti csilag, halak kora ….. mítoszok, stb. stb…….

https://youtu.be/0G0-n9Ui63k

 

hunbagira
Újságíró

Téged vertek kiskorodban, hogy minden buliba beleköpsz? :)

Még életemben nem olvastam mást tőled mint leoltást és kritikát (és ezen nem változtat az, hogy 90%-ban ül a dolog).

Boldog Karácsonyt, neked is!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Téged vertek kiskorodban, hogy minden buliba beleköpsz? :)

Ja, de nem eleget:)

Még életemben nem olvastam mást tőled mint leoltást és kritikát (és ezen nem változtat az, hogy 90%-ban ül a dolog).

Me én gonosz vagyok:)

Boldog Karácsonyt, neked is!

Neked is:), de aztán figyelj oda, hogy mit raksz ki az ablakba:)

ulomenen
Olvasó

Ikszet pont annyira nem értem, mint a petárdázókat. Eldobja, durran, hurrá. Megint eldobja, megint durran, hurrá. Nade századszor is uazzal örömködni… ahhoz kell egyfajta sajátos lelkialkat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért irígykedsz?:) te csak dobálod, dobálod, de semmi durranás……..

Deadpool
Újságíró

https://www.youtube.com/watch?v=dGitLd4-wp4

Hosszú, de megéri.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mármint Puzsér zagyvasága?

hunbagira
Újságíró

:))))))

Deadpool
Újságíró

Igen.

-
Olvasó
-

Azzal  a Puzsérral, aki Antoni kisasszony szövetségese?

hunbagira
Újságíró

Robi megint helyénvalókat mond, csak megtudhatná már, hogy a sok nem mindig több. :) (ui értem, hogy ki kell tölteni a műsoridőt, de akkor is)

A lényeg az -ok lopott a story lehet, hogy kitalálták -DE maga kitalálás a vágy a (szent)szellem azaz Isten.

Deadpool
Újságíró

Pont erről beszél ő is… Nem az számít, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.

Kalman
Újságíró

Puzsér abból indul ki, hogy neki van igaza, tehát aki nem úgy gondolja, az téved. Ez a nagy semmi, de ennél több nincs benne. Ja, meg szapulja a nácikat, mintha fizetnének érte.

Szerinte aki nem keresztény, az ateista. Mert csak olyan istenben lehet hinni, amilyenben ő hisz, ugye?

“Honnan jött ez, hogy megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel? Honnan jött, hogy ha megütnek, fordítsd oda a másik orcádat is?”

Na, itt van a kutya elásva, hogy ez (((honnan))) jött, és mi célból? Értem én, hogy szerinte isteni kinyilatkoztatás, csak szerintem meg az én istenem sosem mondana ilyeneket. Azt mondaná, hogy üss vissza és ne hagyd magad!

“Az index, a 444 az eszme, de a 888 az nincs.” (Épp itt tartok a hülyeség hallgatásában :-) Na ez meg elárulja, hogy hol áll ő valójában. A balos bértollnokok okék, a jobbos bértollnokok nem. LOL. Legalább mondaná, hogy egykutya, akkor valamennyire komolyanvehető maradna.

hunbagira
Újságíró

Igen, Puzsér filoszemita- részbeni, általa is elismert származása okán- így ebben a témában nem tud objektív lenni (hozzáteszem még ebben is objektívebb mint a többi (részbeni) zsidószármazású egyén magyarországon.  kis novellát is írt a holokauszt büntethetőség és a “holokausztsérültség” ellen és most is ekézi poppert pl )

De ezen témán kívül tűpontos és objektív minden másban a véleménye. Nálam ő – és egy másik józsidó- Lovas István a fő véleményformáló közéleti témákban.

“Az index, a 444 az eszme, de a 888 az nincs.” Pedig én kőjobbosként tökéletesen egyetértek vele maga 888 “főszerkesztője” ez a gnóm gyagyástódi ismerte el, hogy a zsidesznek már más célja nincs, csak a “pillanat uralása” illetve minél több közpénz “veszítse el közpénzjellegét”.

Viszont a zsindexnek 444-nek van céja tagadhatatlan ez pedig kultúrmarxista pokol. Szóval attól, hogy ez a cél egyenlő a megsemmisítésünkkel ettől függetlenül ez a cél létezik.

-
Olvasó
-

Puzsérka kérem a magyar közélet egyik legnagyobb hóhányója.

A történelem-magyar tanár szakon diplomázott (!) Puzsér egy videójában megjegyzi, hogy a progresszív, felívelő korokra nem jellemző a múlt felé fordulás. Farkas Attila Márton közbevágja, hogy DE, mert a dualizmus korára volt leginkább jellemző a historizálás (amikor leggyorsabban fejlődött a gazdaság). Maradjunk annyiban, hogy Puzsér a saját szakmájához sem ért.

Másrészt Robika ugyanolyan hangnemben támadja a jobboldalt, mint a hvg/index/444 – Puzsér számára Trump ugyanannyira veszélyes, mint a genderfasiszták. Ha Puzsér életében legalább egyszer angol nyelvű portálokat olvasna, rájöhetne, hogy az általa rendszeresen ekézett amerikai jobboldallal mi mindenben osztozik. Pl. ilyen a szabad fegyvertartás ügye, amit jugyebár P. R. is követelni szokott.

De Puzsérka a világpolitikában sem ismeri ki magát. Az állítólagos orosoz beavatkozás ügyében üvöltözöést és hőbörgést produkál, a százmilliókat érintő amerikai megfigyelésről pedig ugyanaz a Puzsér csendben hallgat.

.https://en.wikipedia.org/wiki/PRISM_(surveillance_program)

Szóval csínyján az elsimerő szavakkal: Puzsér “tűpontos és objektív” véleményéről annyit, hogy ugyanazt a globalista programot büfögi vissza, mint az index meg a 444.

hunbagira
Újságíró

Ha ugyanazt büfögné vissza akkor most schillingárpival meetozna két dk rendezvény között.

-
Olvasó
-

Puzsér 68-as feminsta, a kretén fajtából.

hunbagira
Újságíró

Volt olyan antifeminista véleményformáló, aki jelentkezett hozz a hardtalkba mondjuk? Tudod? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

-
Olvasó
-

Ennyire bele vagy buzulva Puzsérba, te gyagyás?

Ha volna egy csöppnyi eszed, láthatnád, hogy Puzsér szenvedélyesen gyűlöli a jobboldalt – ezért hívta a műsorába a neomarxista, genderkvótát követelő Gulyásmarcit. Ráadásul Puzsér a saját bevallása szerint FEMINISTA, akárcsak te. Puzsér direkt nem vesz be antifeministákat a műsorába, hisz ennyire telik a gyagyás agyától.

Deadpool
Újságíró

Vegyél be egy nyugtatót. Azon nem fog segíteni, hogy hülyeségeket írogass, de legalább lenyugszol.

hunbagira
Újságíró

“Drága” sötét nagy úr! :D

Kicsikét humorosnak érzem, hogy mára feminista lettem. :) De amennyiben számodra feminizmus- hogy ugyan eme világ számomra is undorító- de nem akarok Szaúd-Arábiát sem akkor ám legyen.

(3 napja megveszekedett nőgyülölő voltam még egy más fórumon. :D)

ui: úgy tudom, hogy a férfihang sem.

Deadpool
Újságíró

Mutatóba:

“Schilling Árpád a fentiek mellett azzal vádol, hogy a mozgó dolgok és személyek lehugyozásából én jól megélek. Nos, én soha életemben nem diszponáltam évi százmilliók fölött, ahogy azt Schilling Árpád teszi, ugyanis soha nem voltak befolyásos barátaim balliberális politikai körökben. Miközben Schilling Árpád adóforintokból százmilliókat kapott, én pályám nagy részében ingyen rádióztam. Azt, hogy már vagy két éve fix állásom van, egyedül annak köszönhetem, hogy a G-nap után Simicska Lajos ugyanabban a politikai gettóban találta magát, ahol én már tizenöt éve éldegélek balos és jobbos nagyurak meg az általuk pénzelt kulturális megmondók között, akiknek soha nem fájt, ha engem politikai okból bárhonnan is kirúgtak, akik fél életemen át lenéztek, mert épp nem kerestem semmit, és akik négy-öt éve utálnak, mert épp jobban keresek náluk.

A genderpápával ellentétben soha életemben nem vettem fel egyetlen fillér közpénzt sem, én ugyanis minden kormány alatt ellenzékben voltam, és mindig a piacról éltem – méghozzá egy olyan piacról, amely mindvégig ellenséges volt velem. Mostanában valóban jól keresek, és nem politikai alapon kapom a fizetésem, hanem minden fillért megszolgálok tartalommal és nézettséggel. El kell azonban keserítenem a genderpápát: a facebook egyetlen fillér jövedelmet sem termel nekem. Amit ide írok, azt azért teszem, hogy hozzá hasonlóan teljesítmény nélküli és hozzá hasonlóan totalitárius gondolkodású figurákat leplezzek le. (…)

 Tudod, Árpád, amikor innen a bulvárkanális aljáról felnézek a hozzád hasonló nyálkás, hazug és képmutató címzetes senkikre, Michael Corleone szavai jutnak eszembe, és nem kívánkozom melléd a magaskultúra ritka levegőjű parnasszusaira: »Egész életemben arra törekedtem, hogy feljebb emelkedjek. Oda, ahol minden törvényes, egyenes. De minél feljebb van, annál korruptabb. Hol van ennek a vége?« “

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Schilling Árpád a fentiek mellett azzal vádol, hogy a mozgó dolgok és személyek lehugyozásából én jól megélek.

Ebben speciel igaza van:)

 Nos, én soha életemben nem diszponáltam évi százmilliók fölött, ahogy azt Schilling Árpád teszi, ugyanis soha nem voltak befolyásos barátaim balliberális politikai körökben.

Savanyú a szőlő?Ennek mi köze van a „vitához” ? Kb. olyan érv, mint : „ de azért ti veritek a négereket……”

Miközben Schilling Árpád adóforintokból százmilliókat kapott, én pályám nagy részében ingyen rádióztam.

És?, akkor most te vagy az Igazság Lángpallosa, mert szar volt az életed, na ne vicceljünk már.

 Azt, hogy már vagy két éve fix állásom van, egyedül annak köszönhetem, hogy a G-nap után Simicska Lajos ugyanabban a politikai gettóban találta magát, ahol én már tizenöt éve éldegélek balos és jobbos nagyurak meg az általuk pénzelt kulturális megmondók között, akiknek soha nem fájt, ha engem politikai okból bárhonnan is kirúgtak, akik fél életemen át lenéztek, mert épp nem kerestem semmit, és akik négy-öt éve utálnak, mert épp jobban keresek náluk.

Elég szar ügy, hogy a te életed egy „díszgecizőtől”/politikától/véletlentől/(Orbán)fóbiásoktól stb.-től  függ, ami még szánalmasabb, hogy ezzel „dicsekszel” és érvként hozod fel……

A genderpápával ellentétben soha életemben nem vettem fel egyetlen fillér közpénzt sem, én ugyanis minden kormány alatt ellenzékben voltam, és mindig a piacról éltem – méghozzá egy olyan piacról, amely mindvégig ellenséges volt velem.

Hogy te hülye vagy, és ezt kimaxolod, szar ügy, hogy ebből még erkölcsi magaslatokra is emeld magad, és ennek örülnek a „támogatóid”, na, az minősít téged is, meg a követőidet is….

Mostanában valóban jól keresek, és nem politikai alapon kapom a fizetésem,

Te seggfej, most mondtad, hogy a geciző dühének köszönhetően vagy azon az oldalon, ahol és van pofád azt mondani, hogy nem politikai alapon kapod a fizetésed:)  ?

 hanem minden fillért megszolgálok tartalommal és nézettséggel.

Értem én, hogy el vagy telve magadtól, de azért ennyire ne szaladjon el veled a ló…..

El kell azonban keserítenem a genderpápát: a facebook egyetlen fillér jövedelmet sem termel nekem.

Most akkor szeretnéd, jó, hogy nem, vagyezígyhogyjönide, milyen relevanciája van a vita szempontjából?

 Amit ide írok, azt azért teszem, hogy hozzá hasonlóan teljesítmény nélküli és hozzá hasonlóan totalitárius gondolkodású figurákat leplezzek le. (…)

Lófaszt:), a (nyomorult:) egódat kivetíted, és  az igazság bajnokaként tetszelegsz, na hagyjuk a hülyeséget…..

 Tudod, Árpád, amikor innen a bulvárkanális aljáról felnézek a hozzád hasonló nyálkás, hazug és képmutató címzetes senkikre, Michael Corleone szavai jutnak eszembe, és nem kívánkozom melléd a magaskultúra ritka levegőjű parnasszusaira: »Egész életemben arra törekedtem, hogy feljebb emelkedjek. Oda, ahol minden törvényes, egyenes. De minél feljebb van, annál korruptabb. Hol van ennek a vége?« “

Az idézet mindentől függetlenül igaz és ül, csak épp a te szádból irigységként és fruszráltságként hangzik…..

Deadpool
Újságíró

Látom, itt neked is sikerült elérni a korlátaidat. Az idézetet Szauron habzó száju meséjére reagálva raktam ide (mivel épp ez jött ma velem szembe), mely szerint Puzsér vérbalos és a libsik seggét nyalja, erre te nekiállsz mondatonként belekötni az egészbe… Meg olyanokon értetlenkedsz, hogy mi a relevanciája annak, hogy Puzsér nem keres a facebookon… Istenem… Ha hátra tudnál egyet lépni, látnád, hogy az egész kommented tökfelesges. És még faszságokat is írsz…

Nem megyek bele az egészbe (pedig vannak itt magas labdák), nincs értelme és annyi időm sincs most, de néhány dologra azért reagálok:

Lófaszt:), a (nyomorult:) egódat kivetíted, és  az igazság bajnokaként tetszelegsz, na hagyjuk a hülyeséget…..

Ő bevallottan a nyomorult egóját gyerekkori frusztráltságából hozott agresszióját arra használja, hogy ebbe a nyomorult, funkcionálisan analfabéta társadalmba valami értelmet rugdosson. Hihetetlen, mi, hogy nem csak a saját egónk hízlalására lehet másokat kiosztani?

“A genderpápával ellentétben soha életemben nem vettem fel egyetlen fillér közpénzt sem, én ugyanis minden kormány alatt ellenzékben voltam, és mindig a piacról éltem – méghozzá egy olyan piacról, amely mindvégig ellenséges volt velem.

Hogy te hülye vagy, és ezt kimaxolod, szar ügy, hogy ebből még erkölcsi magaslatokra is emeld magad, és ennek örülnek a „támogatóid”, na, az minősít téged is, meg a követőidet is….”

Na itt bukik ki a képmutatásod, amit az Utazók cikknél adtál elő. Puzséron gúnyolódsz, mert meggyőződésből csinál valamit és nem olyan korrupt szarevő, mint a holdudvarok fizetett csicskái (Bayer, Jámbor, G Fodor, Béndek, Havas… lista a végtelenbe…) , velünk meg azt akartad elhitetni, hogy elvből vernéd a faszod életed végéig a sztáziskamrákra, ha arra kerülne sor. Hihető…

Kilóg a lóláb. Döntsd már el, hogy most számítanak az elvek, vagy sem. Netán elveid csak neked lehetnek ebben az országban, másnak nem?

Mostanában valóban jól keresek, és nem politikai alapon kapom a fizetésem,

 

Te seggfej, most mondtad, hogy a geciző dühének köszönhetően vagy azon az oldalon, ahol és van pofád azt mondani, hogy nem politikai alapon kapod a fizetésed:)  ?”

És így a végére neked is csak azt tudom mondani, mint a többi funkcionális analfabétának: tanulj meg szöveget értelmezni (nem csak itt nézted be).

Így elég röhejes az észosztás.

hunbagira
Újságíró

 

Na itt bukik ki a képmutatásod, amit az Utazók cikknél adtál elő. Puzséron gúnyolódsz, mert meggyőződésből csinál valamit és nem olyan korrupt szarevő, mint a holdudvarok fizetett csicskái (Bayer, Jámbor, G Fodor, Béndek, Havas… lista a végtelenbe…) , velünk meg azt akartad elhitetni, hogy elvből vernéd a faszod életed végéig a sztáziskamrákra, ha arra kerülne sor. Hihető…

Kilóg a lóláb. Döntsd már el, hogy most számítanak az elvek, vagy sem. Netán elveid csak neked lehetnek ebben az országban, másnak nem?

Nagyjából ugyanazt akartam írni.

Csak! Akkor most számítanajk az elvek neked a krtikáidban és úgy általában? Te egyáltalán írtál valaha a mondatonkénit “szétszedésen” kívül írtál  itt valamilyen építő kritikát? De ezek a “szétszedések” legalább következetesek lennének!

Nah akkor most számítanak a morális dolgok (aminek hiányát felrovod az utazók férfikarakterének) vagy nem (hiszen puzsért balfaszozod miatta) ?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Látom, itt neked is sikerült elérni a korlátaidat.

Az a szép (és jó:), hogy te nem személyeskedsz……..

Az idézetet Szauron habzó száju meséjére reagálva raktam ide (mivel épp ez jött ma velem szembe), mely szerint Puzsér vérbalos és a libsik seggét nyalja,

Tisztában vagyok vele

 erre te nekiállsz mondatonként belekötni az egészbe…

Nyugi, csak „lefordítottam”…

Meg olyanokon értetlenkedsz, hogy mi a relevanciája annak, hogy Puzsér nem keres a facebookon… Istenem…

Nem, seggfej, ha már funcionálisanafabétázol, olvasd el még egyszer, az előzményét is,  és ha felfogtad, akkor  nyugodtan köpj fel és állj alája…

Ha hátra tudnál egyet lépni, látnád, hogy az egész kommented tökfelesges.

Szerencsére én korlátolt vagyok, ellentétben veled:), így köszönöm, hogy vetted a fáradságot és ezt kedvesen közölted velem……..

 És még faszságokat is írsz…

De te elhozod a fényt …..

Nem megyek bele az egészbe (pedig vannak itt magas labdák), nincs értelme és annyi időm sincs most, de néhány dologra azért reagálok:

Ezt most megköszönjem, vagy szomorú legyek miatta? BTW: köszönöm, hogy kegyet gyakoroltál és szántál rám pár percet a drága idődből…

Lófaszt:), a (nyomorult:) egódat kivetíted, és  az igazság bajnokaként tetszelegsz, na hagyjuk a hülyeséget…..

Ő bevallottan a nyomorult egóját gyerekkori frusztráltságából hozott agresszióját arra használja, hogy ebbe a nyomorult, funkcionálisan analfabéta társadalmba valami értelmet rugdosson.

Pontosan úgy mint Hunn, no, ha őt e miatt ekézted, akkor újra köphetsz és aláállhatsz….Mióta felmentés az egy hülyének, hogy nyomorult????ez olyan lenne, mint a „megélhetési bűnözés”?

Hihetetlen, mi, hogy nem csak a saját egónk hízlalására lehet másokat kiosztani?

Te most gondolom nép(engem)nevelsz:), csupa szívjóságból és Jézusi szeretetből, Buddha nyugalmával? és nem az egód fényezése miatt, jól látom?:)……

“A genderpápával ellentétben soha életemben nem vettem fel egyetlen fillér közpénzt sem, én ugyanis minden kormány alatt ellenzékben voltam, és mindig a piacról éltem – méghozzá egy olyan piacról, amely mindvégig ellenséges volt velem.

Hogy te hülye vagy, és ezt kimaxolod, szar ügy, hogy ebből még erkölcsi magaslatokra is emeld magad, és ennek örülnek a „támogatóid”, na, az minősít téged is, meg a követőidet is….”

Látom, megszúrt a „követő” szó…

Na itt bukik ki a képmutatásod, amit az Utazók cikknél adtál elő.

Világíts rá, kérlek, (konkrét idézettel!) a képmutatásomra és ha rajtakaptál, megyek a Mea Culpa-ba azonnal, ha nem, akkor meg hazudsz……

Puzséron gúnyolódsz, mert meggyőződésből csinál valamit

Nem azért mert meggyőződésből csinálja (ja az SS /Gestapo/ÁVH stb. stb.is meggyőződésből csinálta, ez mióta felmentés bármilyen faszságra???), hanem mert (igazságok mellett) baromságokat (is) nyomat.

és nem olyan korrupt szarevő,

De, az, ugyanolyan, korrupt, szerevő, mint a  többi, csak ha szerinted valakinek van személyes nyomora, akkor felmettést kap, nem….

És akkor  szépen kimaxolod azt (is), hogy te melyik oldalhoz húzol(tartozol) és rámutatva azok faszságaira, abból felmentést kreálsz a másik hülye faszságaira, bravó……

 mint a holdudvarok fizetett csicskái (Bayer, Jámbor, G Fodor, Béndek, Havas… lista a végtelenbe…) ,

Ja, értem, hogy a Havast (csak) az egyensúly (mert te középen állsz, mint Puzsér:)  miatt hagytad benn, szégyellem is magam, hogy a ballibsikhez soroltalak….:)

velünk meg azt akartad elhitetni, hogy elvből vernéd a faszod életed végéig a sztáziskamrákra, ha arra kerülne sor. Hihető…

Hazudsz, én ilyent soha nem állítottam, sőt, de told az arcomba hol írtam ezt (ilyent), ha meg nem megy, akkor újra köphetsz és ne légy rest aláállni… újra…

Kilóg a lóláb.

Hozd azt a lólábat, hazug, aztán verd magad.

Döntsd már el, hogy most számítanak az elvek, vagy sem.

Kinek az „elvei”, milyen „elvek” , pontosítsd egy kissé a kérdést, ha már állásfoglalásra presszionálsz:)

 Netán elveid csak neked lehetnek ebben az országban, másnak nem?

Naná, úgy, ahogy mondod, egyéb kérdés?

BTW még mindig rejtély számomra, hogy milyen elvekről megy a hadova…….?

Mostanában valóban jól keresek, és nem politikai alapon kapom a fizetésem,

 Te seggfej, most mondtad, hogy a geciző dühének köszönhetően vagy azon az oldalon, ahol és van pofád azt mondani, hogy nem politikai alapon kapod a fizetésed:)  ?”

És így a végére neked is csak azt tudom mondani, mint a többi funkcionális analfabétának: tanulj meg szöveget értelmezni (nem csak itt nézted be).

Nyuszi, nehogy már te vidd a vadászpuskát….

 Így elég röhejes az észosztás.

Taníts mester……

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hunbagira:

Mgértem, hogy neked is viszket a tenyered, de ugyanaz a kérésem feléd is: hozz konkrét idézetet tőlem, amivel kínod van.

Deadpool
Újságíró

Mondd csak, tudsz összefüggő gondolatokkal is kommunikálni, vagy tényleg csak ennyi vagy? 1-2 mondatos odaböfögések halmaza? Mit gondolsz, hány oda-vissza komment kell ahhoz, hogy teljes káoszba fulladjunk, ha én is ugyanebbe kezdek bele?

Az a szép, hogy te nem személyeskedsz……..

  1. Tőlem mindenki azt kapja, ami jár. Ez így igazságos.
  2. Pont te akarod ezt nekem felróni? Ne légy nevetséges.

Nem seggfej, ha már funcionálisanafabétázol, olvasd el még egyszer, az előzményét is,  és ha felfogtad, akkor  nyugodtan köpj fel és állj alája…

Látod, ezért nem vesznek komolyan. Ez a mondat szépen összefoglalja, mi lényeged. Böfögés, röfögés, miértek nélkül. Ha már seggfejezel, itt lett volna a remek alkalom megragadni és legitimálni is a seggfejezést, hogy legyen valami hiteled és ne egy komplexusos pojácának tűnj (hogy komolyan is lehessen venni a tákolt kommentjeid).

„Szerencsére én korlátolt vagyok, ellentétben veled:), így köszönöm, hogy vetted a fáradságot és ezt kedvesen közölted velem…..”

Vagy itt.

De te elhozod a fényt …..

Esetleg itt.

…mellesleg erre az olcsó riposztra ma már bármilyen hülyegyerek reflexből is képes… Csak mondom. Csakszi.

„Ezt most megköszönjem, vagy szomorú legyek miatta?”

Gondolom, ezt is kurvafontosnak tartottad, hogy megoszd velem. Az ilyen magvas mondatokkal jut előrébb két ember vitája.

Pontosan úgy mint Hunn, no, ha őt e miatt ekézted, akkor újra köphetsz és aláállhatsz….Mióta felmentés az egy hülyének, hogy nyomorult????ez olyan lenne, mint a „megélhetési bűnözés”?

Akkor most tárd ki az elméd: a különbség (sok egyéb közt) Hunn és Puzsér között, hogy Puzsér fel tudta dolgozni a saját nyomorát és a hasznára fordítani, míg Hunn 38 évesen is a zsidókra és a feministákra mutogat a saját szarát rájuk kenendő.

Te most gondolom nép(engem)nevelsz:), csupa szívjóságból és Jézusi szeretetből, Buddha nyugalmával? és nem az egód fényezése miatt, jól látom?:)……

Itt mindenki egy önjelölt népnevelő, vagy szeretné ezt hinni (én is). Az oldal célja is ez lenne tudtommal. Vagy te csak egy öncélú paraszt vagy? :)

„Látom, megszúrt a „követő” szó…”

Miért hiszed azt, hogy fel tud húzni engem egy olyan ember, akit nem tudok komolyan venni? Aki fél mondatos odaböfögéssel és pitiáner provokációkkal operál? Ha fel akarsz idegesíteni, előbb talán érd el, hogy vegyelek komolyan.

Nem azért mert meggyőződésből csinálja (ja az SS /Gestapo/ÁVH stb. stb.is meggyőződésből csinálta, ez mióta felmentés bármilyen faszságra???), hanem mert (igazságok mellett) baromságokat (is) nyomat.

Akkor Hunnt miért nem hülyézed, seggfejezed, gecized? Vagy ő mindig a tutit mondja, baromságot még nem írt ide?

Gestapó, ÁVH? Te miről beszélsz, ember? A gestapót hasonlítod egy újságíró munkájához??? Egyáltalán hogy jön ez ide? Tudod te honnan indultunk, baszod? Innen:

A genderpápával ellentétben soha életemben nem vettem fel egyetlen fillér közpénzt sem

“Hogy te hülye vagy, és ezt kimaxolod, szar ügy, hogy ebből még erkölcsi magaslatokra is emeld magad…”

Nem azért mert meggyőződésből csinálja, mi?

De, az, ugyanolyan korrupt szerevő minta  többi, csak ha szerinted valakinek van személyes nyomora, akkor felmettést kap, nem….

Már megint csak a lényeg marad el csakszimester, a miért… Lemaradtam valamiről? Te szarod a spanyolviaszt? Volt itt korábban valami faszmeregetés, amit megnyertél, és azóta királykodni is elég?

csak ha szerinted valakinek van személyes nyomora, akkor felmettést kap, nem….

Igen, és én vagyok a hazug, nem pedig te a funkcionális analfabéta. :D És ugyan hol állítottam ilyet?

És akkor  szépen kimaxolod azt (is), hogy te melyik oldalhoz húzol(tartozol) és rámutatva azok faszságaira, abból felmentést kreálsz a másik hülye faszságaira, bravó……

Trash…

Ja, értem, hogy a Havast (csak) az egyensúly (mert te középen állsz, mint Puzsér:)  miatt hagytad benn, szégyellem is magam, hogy a ballibsikhez soroltalak….:)

Nice read. :D Akkor most szélsőjobb vagyok? És hogy kerültem a ballibsikhez? :D Nem én linkeltem ide a ballibsi “vallás” promó anyagát, a Zeitgeistet. :) És mi ez a matek? Jámbor marxista, Béndek libsi, Havas is, a maradék jobb. Szerintem ezt feleslegesen lett túlgondolva. Amúgy meg épp arra próbáltam rámutatni, hogy mind ugyanazon a szemétdombon kapirgál. Ebből miért az jött át, hogy jobbra állok?

Egyébként igen, inkább jobbra.  De csak ha muszáj választani, ha nem, akkor köszönöm, jól megvagyok elszektásodott agyhalottak társasága nélkül is. Valahogy nem érzem szükségét annak, hogy valamelyik szar közül válasszak. És az identitásom is remekül megvan szekértábor nélkül.

Hazudsz, én ilyent soha nem állítottam, sőt, de told az arcomba hol írtam ezt (ilyent), ha meg nem megy, akkor újra köphetsz és ne légy rest aláállni… újra…

Ha megtaláltam volna, már orrod előtt lenne. Miért is vagyok hazug? Mert nem találom, vagy mert azóta már átszerkesztetted? Gondolom Hunbagirával bűnszövetségben találtuk ezt ki. Ha meg netalán itt lentebb más is megerősíti, gondolom arra is meg lesz majd a magyarázat.

De legyen igazad. Visszaszívom.

„Hozd azt a lólábat, hazug, aztán verd magad.”

Csak nem kijöttünk a sodrunkból? Seggfej, állj a köpésed alá, hazudsz…többször is… Szerintem nem az én agyam lett felbaszva, csakszika. ; )

Kinek az „elvei”, milyen „elvek” , pontosítsd egy kissé a kérdést, ha már állásfoglalásra presszionálsz:)

Kiragadsz egy mondatot, ami önmagában értelmetlen, és itt méltatlankodsz, ahelyett hogy válaszolnál. Játszd csak a hülyét, és ne légy rest seggfejezni ha lehülyéznek…

Úgy, ahogy mondod, egyéb kérdés?:)

Trash.

„Nyuszi, nehogy már te vidd a vadászpuskát….”

Vadász, vadász… Sikerült már értelmezni, vadász? Addig nincs puska! :D Megvárod inkább, amíg más teszi meg helyetted? Az csak neked gázabb. Bizonyítsd be, hogy tévedek! Miért is politikai alapon kapja a fizetését?

Taníts mester……

Trash.

És vége.

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Nem esik jól látni, hogy a 3 kedvenc itteni pasim veszekszik.

Deadpool
Újságíró

Miattam ne bánkódj. Ha így haladok tovább, nemsokára te is utálni fogsz. ;)

Hunn
Újságíró

Hunn és Puzsér között valójában az a fő különbség, kedves Deadpool, hogy Puzsér egy jól fizetett médiazsidó, aki felismerte az idők szavát, és a “ha már nem tudsz tenni ellene, időben állj át az élére, hogy az új rendszerben is mi legyünk felül” törzsi elve alapján csinálja a dolgait, de rühell mindent ami jobboldali és magyar, míg Hunn magyarként csöves a saját hazájában, ahogy azt a rendszerváltásnál a zsidók jó előre elhatározták róla és népéről.

Naooo
Olvasó
Naooo

Dugtak már téged egyszerre hárman?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tőlem mindenki azt kapja, ami jár. Így igazságos.

Ne plagizálj, és tépj sorszámot …..

Látod, ezért nem vesznek komolyan.

Most sírva fakadtam….

…mellesleg erre az olcsó riposztra ma már bármilyen hülyegyerek reflexből is képes…

Elég olvasni téged…..

Az ilyen magvas mondatokkal jut előrébb két ember vitája.

Én nem vitatkoztam.

Akkor most tárd ki az elméd: a különbség (sok egyéb közt) Hunn és Puzsér között, hogy Puzsér fel tudta dolgozni a saját nyomorát és a hasznára fordítani,

Faszt, Puzsér ugyanaz a nyomorult, mint aki volt elcseszett gyerekkorában,csak neki (per pillanat) fizetnek, (ahogy pl. a sok „VV” „celebnek” is:), hogy tolja  a cirkuszt, (jelenleg egyik ügyeletes) bohócként.

míg Hunn 38 évesen is a zsidókra és a feministákra mutogat a saját szarát rájuk kenendő.

Ő így oldja a kognitív disszonanciáit, csak Puzsér (még) pénzt (is) kap érte, amíg el nem adja a „geciző” a feje fölül a „házat”, aztán meg megint sóhajtozás lesz, „függetlenül” , lyukas gatyában….…

Itt mindenki egy önjelölt népnevelő, vagy szeretné ezt hinni (én is).

A szeretné azt hinni a tény….

 Az oldal célja is ez lenne tudtommal.

Igazán irreleváns, mert sem te , sem én, sem más nem fog változtatni egyik olvasó életén sem, mert mindenki a saját nyomorához próbálja” hajlítani a világot” és amíg annyira pofán nem cseszi az élet, hogy „kitekintsen” és „felnyissa” a saját szemét, csak falra hányt borsó, bármilyen “gyöngyöt” is vetnek a “disznók” elé…..

Vagy te csak egy öncélú paraszt vagy? :)

Korábban is említettem, tépj sorszámot és nem hisztizz…..

„Látom, megszúrt a „követő” szó…”

Miért hiszed azt, hogy fel tud húzni engem egy olyan ember, akit nem tudok komolyan venni?

Nem kell hinnem, látom:)

Aki fél mondatos odaböfögéssel és pitiáner provokációkkal operál?

Akinek van füle, az hallja, a többi meg úgy járt……

Ha fel akarsz idegesíteni, előbb talán érd el, hogy vegyelek komolyan.

Őszintén, nem igazán érdekel, hogy te kit veszel ( illetve hogy engem ki vesz) komolyan…..

Szerintem még azután sem lenne könnyű dolgod, de amit addig művelsz, csak  erőlködés.

Akkor eddig tied az erkölcsi siker……, a „vitát” megnyerted:)

Nem azért mert meggyőződésből csinálja (ja az SS /Gestapo/ÁVH stb. stb.is meggyőződésből csinálta, ez mióta felmentés bármilyen faszságra???), hanem mert (igazságok mellett) baromságokat (is) nyomat.

Akkor Hunnt miért nem hülyézed, seggfejezed, gecized? Vagy ő mindig a tutit mondja, baromságot még nem írt ide?

Olvass utána, hogy mikor  és mi(ke)t reagáltam Hunn-ra, seggfej, aztán hőbörögj….

Gestapó, ÁVH? Te miről beszélsz, ember? A gestapót hasonlítod egy újságíró munkájához???

Funkcionális analfabétázol seggfej, és nem fogtad fel:), amit írtam: újra neked, még egyszer: az hogy valaki meggyőződésből csinál valamit , attól az meg nem lesz automatikusan jó, felmentést meg pláne nem kap

Egyáltalán hogy jön ez ide?

Úgy, hogy azt mondtad, Puzsér meggyőződésből szórja a faszságait, gyakorlatilag ezzel legitimizáltad…..

Tudod te honnan indultunk, baszod? Innen:

A genderpápával ellentétben soha életemben nem vettem fel egyetlen fillér közpénzt sem.

Értem én, hogy a „közpénz felvétel” az ördögtől való (most:), és a „geciző” pénze az „tiszta” ,de hagyjuk a hülyeségeket….

“Hogy te hülye vagy, és ezt kimaxolod, szar ügy, hogy ebből még erkölcsi magaslatokra is emeld magad…”

Nem azért mert meggyőződésből csinálja, mi?

Még mindig nem érted, ugye seggfej? :) A „meggyőződésből csinálja” nem mentség vagy felmentés arra, hogy szórja a faszságait.

De, az, ugyanolyan korrupt szerevő minta  többi, csak ha szerinted valakinek van személyes nyomora, akkor felmentést kap, nem….

Már megint csak a lényeg marad el csakszimester, a miért… Lemaradtam valamiről?

Igen, ami azt illeti elég sokról……:)

Te szarod a spanyolviaszt?

Tudom, hogy te szeretnéd, de tépjél sorszámot:)

Volt itt korábban valami faszmeregetés, amit megnyertél, és azóta királykodni is elég?

Te (csak) most kezdesz bele, majd rájössz:)

csak ha szerinted valakinek van személyes nyomora, akkor felmentést kap, nem….

Igen, és én vagyok a hazug, nem pedig te a funkcionális analfabéta. :D És ugyan hol állítottam ilyet?

Te olvasod is azt, amit írsz?

 Amúgy meg épp arra próbáltam rámutatni, hogy mind ugyanazon a szemétdombon kapirgál.

Igen, és a te  „szellemed lebeg ezen szemétdomb fölött”:)

Valahogy nem érzem szükségét annak, hogy valamelyik szar közül válasszak. És az identitásom is remekül meg van szekértábor nélkül.

A langyosokat kiköpi az Úr:), nem véletlenül, kibicnek (amúgyis) kuss…..

Hazudsz, én ilyent soha nem állítottam, sőt, de told az arcomba hol írtam ezt (ilyent), ha meg nem megy, akkor újra köphetsz és ne légy rest aláállni… újra…

Ha megtaláltam volna, már orrod előtt lenne.

Én is erról beszéltem, hogy hazudsz.

Miért is vagyok hazug?

Mert olyat állítottál rólam, amit nem tudsz bizonyítani.

Mert nem találom, vagy mert azóta már átszerkesztetted?

Vagy netán csal az emlékezeted, de ugye ennek beismerése már ego-vesztéssel járna, így újra hazudsz és csalással vádolsz:) Priceless:)

Gondolom Hunbagirával bűnszövetségben találtuk ezt ki.

Azt gondolsz, amit akarsz……

Ha meg netalán itt lentebb más is megerősíti, gondolom arra is meg lesz majd a magyarázat.

Várom.

De legyen igazad.

Hazug, az nem a te engedélyedtől függ, ne ronts a helyzeteden :)

Visszaszívom.

Elfogadva.

„Hozd azt a lólábat, hazug, aztán verd magad.”

Csak nem kijöttünk a sodrunkból?

Kijöttetek? Hányan vagytok?:)(Nyugi , értem:), csak ha már a szarban dagonyázunk, hadd szóljon:)

Seggfej, állj a köpésed alá, hazudsz…többször is…

Eddig csak rád égett a szar, ne próbáld szétkenni…

Szerintem nem az én agyam lett felbaszva, csakszika. ; )

Látom:)

Kinek az „elvei”, milyen „elvek” , pontosítsd egy kissé a kérdést, ha már állásfoglalásra presszionálsz:)

Kiragadsz egy mondatot, ami önmagában értelmetlen, és itt méltatlankodsz, ahelyett hogy válaszolnál.

Amíg nem pontos a kérdésed, addig így jártál.

Játszd csak a hülyét,

Én játszom, ellentétben veled, neked nem kell eljátszanod, zsigerből megy :)

 és ne légy rest seggfejezni ha lehülyéznek…

Az, hogy seggfej vagy, még nem zárja ki, hogy hülye (is) legyél, ha ezt jobban szereted, engem nem zavar.

Bizonyítsd be, hogy tévedek!

Bizonyítsd be, hogy nem tévedsz!

Miért is politikai alapon kapja a fizetését?

Melyik nem politikai alapon kapja a fizetését?

Deadpool
Újságíró

„Én nem vitatkoztam.”

Igazad van, te csak röfögsz. Legyen az új neved: csakröfögök. :)

Az első három kérdésemnél egy kétszavas böffre sem futotta, röfi?

Pont erről beszéltem. Idehánysz egy sokkal nagyobb összeröfögött komment szörnyet, aminek az értékelhető tartalma a nullához közelít, de legalább jót recskázol a vélt alfaságodra. Gyorsan töröld meg a szád, ha azt hiszed, hogy én erre válaszolni is fogok. Tanulj meg ember módjára kommunikálni, és akkor folytathatjuk, balfasz.

Reszet Elek
Újságíró

Ne menjetek lejjebb! A köcsög, szar, balfasz és hasonló cimkék nem vitaérv. Ne alázzátok meg ezt az oldalt velük.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igazad van, te csak röfögsz. Legyen az új neved: csakröfögök. :)

Ez az “átnevezési mánia” valami becsípődés? Valószínű, hogy ez ilyen atavisztikus szarság lehet, és így tudod a frusztráltságodat levezetni, hogy nevet adsz neki……..:)

Az első három kérdésemnél egy kétszavas böffre sem futotta, röfi?

Szóra sem érdemes….

Pont erről beszéltem. Idehánysz egy sokkal nagyobb összeröfögött komment szörnyet, aminek az értékelhető tartalma a nullához közelít,

Ne a tükröt hibáztasd a mutatott kép miatt……..

de legalább jót recskázol a vélt alfaságodra.

Is :)

Gyorsan töröld meg a szád, ha azt hiszed, hogy én erre válaszolni is fogok.

Most tetted meg:) Freud nyalogatja az ujjait:)

Tanulj meg ember módjára kommunikálni, és akkor folytathatjuk, balfasz.

“Világ Fényessége”, remélem tartod a szavad, és a későbbiekben megkímélsz a Puzséros szarságoktól (is).

Hunn
Újságíró

Ő bevallottan a nyomorult egóját gyerekkori frusztráltságából hozott agresszióját arra használja, hogy ebbe a nyomorult, funkcionálisan analfabéta társadalmba valami értelmet rugdosson.

Pontosan úgy mint Hunn, no, ha őt e miatt ekézted, akkor újra köphetsz és aláállhatsz….

míg Hunn 38 évesen is a zsidókra és a feministákra mutogat a saját szarát rájuk kenendő.

Ő így oldja a kognitív disszonanciáit, csak Puzsér (még) pénzt (is) kap érte, amíg el nem adja a „geciző” a feje fölül a „házat”, aztán meg megint sóhajtozás lesz, „függetlenül” , lyukas gatyában….…

Hunn igazából 3 dolgot akar kihozni mindabból, amit a posztjaival közöl:

1. Hogy senki se jusson arra a halálnál is rosszabb sorsra, mint én fiatalon (incel), mert nem muszáj, mert van rá megoldás: a Red Pill, a Game, a PUA

2. Hogy essen már le a világnak, hogy az Incel srácok kibaszottul ön- és közveszélyesek, tehát mindenkinek jobb lenne, ha segítenének nekik. A segítség pedig az, hogy Red Pill/Game/PUA ismeretekhez jussanak

3. Hogy a tömeges nem önkéntes cölibátus oka, az egyén félénkségén és hülyeségén túl (melyeket részben okozhat, részben felerősíthet) a férfiak feminista kondicionálása, mely főképp a zsidó médián keresztül történik a zsidó faji politika céljai érdekében.

Mindezt úgy fordítani, hogy “Hunn bűnbakként gyűlöli a zsidókat és a feministákat, amiért nem jut puncihoz baszás céljából” szerintem eléggé rosszindulatú elferdítése a dolgoknak…

-
Olvasó
-

Deadpool, a Puzsér-droid:

Mondd csak, tudsz összefüggő gondolatokkal is kommunikálni

Te nem tudsz kommunkálni, arany bogaram.

Böfögés, röfögés, miértek nélkül.

A felvetéseimre nem kaptam tőled választ, picinyem. Akárcsak hunbagira elvtársad, egy szóval sem említetted, hogy hová sorolnád a feminista Puzsérkát a feminista-antifeminista tengelyen. Nem random Puzsér-idézetekre vagyok kíváncsi, kislány.

Puzsér fel tudta dolgozni a saját nyomorát

Nem úgy tűnik, kicsi fiú.

Miért hiszed azt, hogy fel tud húzni engem egy olyan ember, akit nem tudok komolyan venni?

Nevelni akarlak, picikém.

amit addig művelsz, csak olcsó bohóckodás.

Mondja a Puzsér-droid.

A gestapót hasonlítod egy újságíró munkájához???

Mármint Simicska kitartottját?

Nem azért mert meggyőződésből csinálja, mi?

Simicska fizet téged, drágicám?

Trash…

A szádból is szar ömlik.

Gondolom Hunbagirával bűnszövetségben találtuk ezt ki.

Több nicken trollkodsz, foggyos.

És vége.

Hülye vagy.

Deadpool
Újságíró

Húúú haver, téged meg honnan szalajtottak? :D Na most bántam meg, hogy ideraktam azt az idézetet…

Még a mandiner átlagot is alulmúlod, pedig ott aztán nem magas a léc. Anyu elment otthonról és rosszalkodsz a számítógépen? Bocs, de ettől drágább az időm. :D :D

-
Olvasó
-

Deadpool, te ritka elmebeteg pszichopata vagy.

“Még a mandiner átlagot is alulmúlod, pedig ott aztán nem magas a léc”

Lehet, hogy azonos vagy a pszichopata puzsérkával, ő szokta a Mandiner színvonalát ekézni. Az intelligenciád hiányát látva ez nem lehetetlen.

Deadpool
Újságíró

Már késő van, irány az ágyikó!

-
Olvasó
-

Puzsér-droid, szaros lett a pelenkád!

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

-
Olvasó
-

Minden Puzsér-droid figyelmébe.

https://www.facebook.com/szelsokozep/photos/a.743055165751197.1073741828.735084226548291/1590181127705259/

Szélsőközép.com

november 12. · 

“A gender papnői közül talán Antoni Ritát tartom a legtöbbre. Kolléganőivel ellentétben az életét nem kizárólag a nőjogi konferenciák, a CEU és a Starbucks határolta véleménybuborékban tölti, hanem van bátorsága/karizmája a közvélemény előtt megvívni a feminista vitákat és kiállni azért, amiben hisz. Másrészt azért, mert azt a sok mocsok személyeskedést, alázást, fenyegetést amit kap, azt nem lehet könnyű cipelni.

Nem vagyok meggyőződve arról, h a lenti írásában felvázolt diagnózis Orbán Gáspárról és szektájáról igaz. Különösen nem vagyok meggyőződve arról, h tudatos művelet lenne Orbán és Habony részéről, h a kis herceget már huszonévesen szakrális vezetőnek nevelik. De egyrészt tartok azoktól az emberektől, akik Istennel beszélgetnek, kézártétellel gyógyítanak és holt nyelveken beszélnek. Másrészt az abortusz vitában maximálisan a szülők mellett állok és nem gondolom, h ezt a döntést a társadalom kiveheti az anya és az apa kezéből. Ezért megosztom Antoni kisasszony gondolatait, mindannyiunk épülésére:”

A kultúrkomisszár Puzsér itt elárulja, hogy Antomi Ricinus a szoros szövetségese.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Puzsér balról jött, és még nem vetkőzött le mindent, nem meggyőződéses jobbos, ez téveszt meg itt sokakat.
Én követem Puzsér írásait, elég sokat ír ő a genderről, méghozzá elítélően. Puzsér hangoztatja, hogy ő feminista, de ez csak egy retorikai fogás a részéről, hogy elvegye a támadások élét.

Ha már linkelünk Antoni Ritával kapcsolatos dolgait, akkor tegyük hozzá azt is, hogy pár héttel később már ott tartott Puzsér, hogy azt fontolgatta, hogy a rendőrségen feljelenti, mert amaz egy Facebook-bejegyzésben Puzsér megverésére biztatott.

Kalman
Újságíró

Tegyük hozzá, hogy a karácsony ősi pogány ünnep, Jézus sztoriját csak (((ráültették))). Mi újpogányok is természetesen megünnepeljük a nap újjászületését.

Kalman
Újságíró

És ha már belekezdtünk, mindenkinek javaslom, hogy olvassa egyszerre Jézus tanításait a Talmúddal (Luzsénszky Alfonz fordítását javaslom)! Ezután mindenki maga eldöntheti, hogy (((kik))) és (((miért))) írták ezeket.

hunbagira
Újságíró

Boldog Karácsonyt!

DennisVT
Újságíró

Boldog Karácsonyt:)

Alter Ego
Szerkesztő

Boldog Karácsonyt kívánok a Férfihang.hu minden szerzőjének és olvasójának!

Dan
Újságíró

Áldott, békés karácsonyt!

Koriander
Olvasó
Koriander

❤️
Gyönyörű vers!
és viszont!

Reszet Elek
Újságíró

A képre is kattints rá, nagyobban jobban látszik. Nagyon kreatív fotó.

common man
Olvasó
common man

De ki tartja a gömböt, meg hol a kamera?

Reszet Elek
Újságíró

A gömböt az apa tartja és a csecsemő nyúl oda, viszont a kamera tényleg nincs ott.

Koriander
Olvasó
Koriander

tényleg az!

Hunn
Újságíró

Hunn apó nagyon boldog karácsonyt kíván mindannyiótoknak, uraim, nektek és szeretett családotoknak is!

Kalman
Újságíró

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Ünnepi zenék mindenkinek aki szereti:

Egészséges Fejbőr Oi! Fehér karácsony https://www.youtube.com/watch?v=vt6RVfKTdeE

Egészséges Fejbőr – Hóesés  https://www.youtube.com/watch?v=o5ZfeBr5-mA

Karácsonykor is emlékezzünk a múltunkra és bízzunk egy szebb jövőben!

common man
Olvasó
common man
lady
Olvasó
lady

Békés boldog karácsonyt kívánok Nektek! :)

Sirius122
Olvasó
Sirius122

Kedves Férfihangos Olvasók!

Szinte alig fűztem hozzászólásokat az egyes témákhoz, ám annál odafigyelőbben olvastam az egyes cikkeket és hozzászólásokat. Köszönöm mindnyájatoknak értékes gondolataitokat. Ha kellene, ki tudnék emelni jó pár cikkírót, kommentelőt, akinek írása valósággal aranyat ér(t) számomra. Ám akkor esélyes, hogy kihagynék mást, akinek tán kevésbé volt velős, kézzel fogható, hathatós segítséget jelentő gondolatsora, ám mégis: ő is alakította, alakítja véleményemet. Lényeg a lényeg: senkit nem kívánok kihagyni, ezúton köszönöm meg és hajtok fejet előttetek, hogy írtatok, írtok és írásaitokból ihletet, erőt és nem utolsó sorban hitet tudtam, tudok meríteni. Gondolok itt elsősorban -de semmiképpen se kizárólagosan- a csajozás témakörében született cikkeitekre és őszinte, eddigi tapasztalataitokat tükröző hozzászólásaitokra.

Ezúton kívánok mindnyájatoknak békés, boldog karácsonyt és majd sikeres új évet!

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28
Kalman
Újságíró

Akartam is írni, mi kisétáltunk karácsony előtt a vásárokba, és a parlamenthez is. A parlament előtti jászolból hiányzott a kis Jézus! Nem akartam elhinni, ezért másnap is kimentünk, és akkor le is fotóztam a hiányt: https://ufile.io/v86qp A minőségért elnézést kérek, gagyi a telefonom, hideg szél fújt és a kislányom fázott, úgyhogy sokat nem tudtam állítgatni.

Érdekes volt, hogy mások is hiányolták, de nem lett balhé belőle tudtommal.

Aztán persze rengeteg dolgom volt, és elfelejtettem megírni. Pedig érdekes lett volna, hogy ki és miért szabotálta a jászolt?

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

hunbagira
Újságíró

Mecseteket és zsinagógákat valahogy mindig elkerülik. :) Pedig eme 2 vallás az aztán igazán híres “nőközpontúságáról” :D

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Íme egy kis videó az esetről!

Ja és: Isten amúgy nő! :D

http://indavideo.hu/video/Felmeztelen_aktivista_akarta_ellopni_a_Kisjezust

xcsakx
Olvasó
xcsakx
hgyi
Szerkesztő

Szép karácsonyt kívánni még nem késő? :o) (Nálam szilveszterig tart…)

Reszet Elek
Újságíró

Jót cselekedni sosem késő!

Balton
Olvasó
Balton

Boldog Ünnepeket! Mindenkinek is nagyon utólag!

Jó látni Önt! Jé látni Önt?