ulomenen
0 megosztás

Felőrölve

A következőkben egy férfi levelét adjuk közre , aki a saját bőrén tapasztalta meg, mire számíthat a férfi, ha a felesége úgy dönt, hogy pokollá teszi az életét. Természetesen kettőn áll a vásár, Gergő, a levélíró is felelős a vele történtekért. Ám a most következő sorok mégis jól példázzák, hogy ma Magyarországon, ha egy házasság  tönkre megy, a jogrend egyenlőtlenségei milyen súlyosan eltérő élethelyzetbe kényszerítik a két felet. Csak egy komoly tanácsot adhatunk a fiainknak: alaposan ismerjék ki a választottjukat, és ne siessenek a házasságkötéssel! Harmincöt felett sem késő…

A kapcsolatunk 2012 elején kezdődött. Én akkor vállalkozóként, sikeres csapattal a hátam mögött, biztos egzisztenciával rendelkeztem. Fiammal jó kapcsolatom volt, bár a munkám miatt ritkábban találkoztunk. Anyjával, akitől akkor négy éve váltam el, szintén normális, baráti viszonyt ápoltam. Jelenlegi feleségem állásra jelentkezett hozzám, majd a munkakapcsolatból kapcsolat lett. Három gyermeke volt és ő épp válásban, így segítettem  emberileg, erkölcsileg és nem ritkán anyagilag is.

A volt férj elköltözött, én pedig összeköltöztem vele kétszáztíz nm-es otthonába. Felmondtam az albérletem és családapaként próbáltam helytállni. A volt férjjel  jó kapcsolatom volt, van azóta is.   Boldog voltam, boldogok voltunk. Később  a vagyonmegosztás miatt költöznünk kellett. Vásároltam egy kis vidéki házat, hogy leköltözzünk a szüleim közelébe. Felszámoltuk a céget, mert fokozatosan egyre kevesebb volt a munka. Magánzóként, otthonról kezdtem el dolgozni.

Nevelő szüleim akkor még egyetlen unokájuknak, a fiamnak ajándékozták vidéki házukat. Ekkor az én párom már gyermeket várt tőlem, így igazságtalannak éreztem a döntésüket, de tiszteletben tartottam azt.

Azonban nálunk ez szüntelen vitába torkollott, mert a párom nem tudta megemészteni a történteket. Pillanatok alatt lett napi téma a két nevelőszülőm és a nagyfiam. A jelzőket most kihagynám a történetből. Folyamatos megalázások következtek, amiből menekülni akartam, de már úton volt a közös gyermekünk. Tűrtem.

 2014 novemberében megszületett a kisebbik fiam. A páromnál kimondták a válást, így két hónapi hercehurca után, végre a nevemre került a gyermekünk. Boldog voltam, amíg újból fel nem került a téma, hogy a családom kisemmizte a gyereket. Békét akartam, bármi áron.  A gyerekem nevére írattam a házunkat.

És elkezdődött a pokoljárás.

Párom  attól kezdve szélsőségesen viselkedett. Hol a karját vagdosta, hol késsel rontott nekem, hogy megöl, amiért ezt tette a családom velük. A három gyereke értetlenül bújt mögém, de mivel ezért retorzió járt az anyjuktól, hamar más védelem után néztek. Az anyjuk mögé álltak, és: “nem láttunk semmit, csak hogy anya pasija kiabál anyával”.

Folyamatosan kirakott a házból. Ütött, vert ahol ért.

Egy öngyilkossági kísérlete után, a pszichológus tanácsára házasodtunk össze, mert akkor jobban érzi majd – mondta a pszichológus -, hogy nincs egyedül, mellette vagyok. Ma már elképednék rajta, ha ezt más mesélte volna, de akkor és ott jó ötletnek tűnt. A lelki békén túl, reméltem, hogy most már nem dob ki az otthonunkból, mert a kiskorú gyermeknek egyenlő gyámjai vagyunk. Az esküvőnk napján kaptam meg egy jogerőre emelkedett végzésben,hogy távoltartást kért ellenem. Indok: félelemben tartom, agresszív vagyok. Lenyeltem a békát, kimagyarázta, hogy ő úgy érezte, de már minden rendben. Elhittem neki.

Tévedtem.

Azt ezt követő viták szinte mindegyike ütésekbe, rúgásokba fulladt. Védtem az arcom, védtem a szemüvegem, védtem az életem. Sokszor arrébb lökve próbáltam távol tartani magamtól, több-kevesebb sikerrel. Hol késsel szúrt meg, hol törött pohárszilánkkal.

Számítógépemet, személyes cuccaimat az udvaron égette el, amíg dolgoztam. Mikor hazaértem, közölte, hogy mivel elmentem reggel és nincsenek a házban cuccaim, így nem köteles beengedni. Átmásztam a kapun. Elborult az agyam. A dolgaim ott égtek egy rakáson. Mindenem. Mikor felé fordultam, csak nevetett. “Üss meg…..papucsállat vagy…..kis pondró csicska……még a fiad sem a tiéd…”….és röhögött.

A gyerekei az ablakból lestek, így igyekeztem higgadt maradni. Elkezdtem kihátrálni  kezemben a  telefonommal. Tárcsáztam a rendőrséget, majd kértem a városi kapitányság kapcsolását.

“Azt mondom majd nekik, hogy meg akartad erőszakolni a lányomat” -mondta teljes lelki nyugalommal. Nem bírtam tovább. Üvöltöttem, elhordtam mindennek.

Aztán megállt mögöttem a rendőrautó.

Pillanatok alatt kerültem a motorház tetőre, aztán a fogdába.  Másnap a nyomozó egy látleletet rakott az orrom alá, a fotókon a feleségem felszakadt, véres arca. Semmi baja sem volt, mikor engem elvittek. Semmi. A nyomozó szerint a járőrök látták, ahogyan én megtámadtam a feleségem. Pedig tudom, hogy nem tettem.

A rendőrség értesítette a családsegítőt, gyámhatóságot. Felhívták a figyelmemet arra, hogy ha nem hagyom el az ingatlant, védelembe veszik a gyerekeket. Páromnak azt tanácsolták, hogy ne engedjen a gyerekek közelébe.

Közös bankszámlánkról felvette a pénzünket, a munkához szükséges  dolgaim pedig elégtek. Elkeseredtem. Maradék pénzemből próbáltam  pótolni a munkámhoz szükséges  dolgokat, de az utcáról nem vagyok képes dolgozni. Öt év alatt a feleségem mindenkit elmart tőlem, így nem volt kihez fordulni. Magamra maradtam. Ápolatlanul, otthontalanul. Most hajléktalan vagyok.

Egy közeli erdő pincéjében húztam meg magam.  Amikor telefonon felhívott az önkormányzat munkatársa, hogy a feleségem által beadott válás és gyermekelhelyezés miatt környezettanulmányt kell csinálnia a lakóhelyemen, ezt a pincét mutattam meg neki. Láttam az arcán a szánalmat, mikor közölte: ”A látottakra való tekintettel nincs miről beszélnünk. Ugye ezt megérti?!”

 

Megértettem….

 éj

Ui.: A Férfihang Civil Társaság egy az Apák az Igazságért szervezet tagjának Facebook posztja alapján talált rám az Interneten (az öngyilkosság gondolatával barátkoztam, és ennek nyomaival találkozott ez a férfi a blogomon), és velük kezdtük szó szerint az utcáról (mivel rendőrök a pincéből közben kiraktak) újjáépíteni az életem. A Férfihang Civil Társaság segítségével albérlethez jutottam, újra indítom a munkám, az Apák az Igazságért szervezet segítségével pedig remélem, idővel a gyermekem nevelésében is részt tudok majd venni.

Post Author: ulomenen

ulomenen
http://perszeusz.blog.hu
f Facebook
0 megosztás


166
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
27 Egyéni hozzászólás
139 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
39 Hozzászólások szerzői
Reszet ElekfottkrumpliPengeVivienLeighalszentpeter Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Reszet Elek
Újságíró

Don’t stick your dick in crazy!

“Azonban nálunk ez szüntelen vitába torkollott, mert a párom nem tudta megemészteni a történteket.” – Itt kellett volna kidobni, mint macskát szarni. Viselkedése alapján beteg.

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Ezt csak megerősíteni tudom. Don’t stick your dick in crazy!

“Hol késsel szúrt meg, hol törött pohárszilánkkal. Számítógépemet, személyes cuccaimat az udvaron égette el, amíg dolgoztam. “
Igen, és ebben az esetben nem az az első gondolata az embernek, hogy levideózza az eseményeket, hanem hogy mentse a menthetőt. Pedig későbbiekben jó jogi bizonyíték lenne, meg jó bizonyíték a megőrült nők természetére.
Kedves Gergő, és minden hasonló sorsú személy! Remélem egy életre megtanultátok, hogy a szerelem hülyeség, öl butít és nyomorba dönt. Egyszerűen nem éri meg szerelmesnek lenni, pláne nem megházasodni és gyereket vállalni. Ne legyetek szerelmesek, CSAPDA!
Gondolkozz el rajta, miért mentél bele egyáltalán? Kellemes kábítószer volt együtt lenni valakivel akiről elhiszed hogy szeret. (A szerelem és a drog ugyanazt a kémiát csinálja az agyban, erre tudományos cikkek vannak.) De valójában nem szeret senki őszintén, a kutyádon kívül. Saját tapasztalatból mondom. Barátkozz meg a gondolattal. Egy férfi egyedül küzdi le a nehézségeket, megjárja a poklot oda-vissza, nyomul előre a viharban is. Meg kell tanulnod leszarni az érzelmeidet, és tenni amit tenni kell, menni előre, akármi van. Akárhányszor a régi kék pirulás érzéseimre hallgattam, hiba volt. Lehet rá kellene szoknod a metal zenére a szerelmes szar helyet amit a rádióban játszanak. Nekem is az adja az erőt. Sabaton, Hammerfall, Dragonforce, csak néhány tipp. Ha elsajátítod a piros pirulát, lesznek bajtársak, akik hasznos tanácsokkal látnak el, de magadnak kell végig menni az úton.
Az alapelv, életed következő szakaszára: Merj önző lenni, kérdőjelezz meg mindent, gondolkozz el dolgokon, illetve keresd meg a megfelelő kérdéseket, majd arra a választ. Ha nem tudod még, akkor itt és most közhírrél teszem: Az élet dolgaival kapcsolatban az se igaz amit kérdeznek! Minden csupa fals információ vagy szándékos hazugság, a maradék néhány százaléknyi igazságot neked kell megkeresni mint tűt a szénakazalban.
Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

Kiegészítés: az, amit házasság / párkapcsolat néven mi férfiak valójában kapunk, ellentétes az emberi jogok nyilatkozatával! forrás: http://www.lexilogos.com/declaration/hongrois.htm

Részletek:

3. cikk
Minden személynek joga van az élethez, a szabadsághoz és a személyi biztonsághoz.

Szabadság, házasságban? Csináld azt amit ő mond, és menj haza időben, különben dráma van! (láttam, hallottm sokszor, majdnem velem is megtörtént…)

Élethez, biztonsághoz való jog? a cikk is írja, a rendőrök Gergőt vitték el a kamu vádak miatt. Ártatlanság vélelme (a régi Római jog óta létező fogalom) figyelmen kívül hagyva. Akárcsak a boszorkányégetéseknél.

4. cikk
Senkit sem lehet rabszolgaságban, vagy szolgaságban tartani, a rabszolgaság és a rabszolgakereskedés minden alakja tilos.

Na ugyan hogy nevezzük, amikor széjjel dolgozod magad valaki más életcéljaiért, és vagy kapsz valamit cserébe vagy inkább nem…

5. cikk
Senkit sem lehet kínvallatásnak, avagy kegyetlen, embertelen vagy lealacsonyító büntetésnek vagy bánásmódnak alávetni.

Kedves Gergő, szerintem ami Veled szemben történt, kimeríti a kegyetlenség embertelenség fogalmát.

9. cikk
Senkit sem lehet önkényesen letartóztatni, őrizetbe venni vagy száműzni.

Márpedig azáltal, hogy a nőd hazudott a hatóságnak, pont ez történt.

11. cikk
1. Minden büntetendő cselekménnyel vádolt személyt ártatlannak kell vélelmezni mindaddig, amíg bűnősségét nyilvánosan lefolytatott perben, a védelméhez szükséges valamennyi biztosíték mellett, törvényesen megállapítják.
2. Senkit sem szabad elítélni oly cselekményért vagy mulasztásért, amely elkövetése pillanatában a hazai jog vagy a nemzetközi jog szerint nem volt büntetendő cselekmény. Ugyancsak nem szabad súlyosabb büntetést kiszabni, mint amely a büntetendő cselekmény elkövetése pillanatában volt alkalmazható.

Az Isztambuli Egyezmény is az ártatlanság vélelémének ellenében dolgozik férfiak esetében.

12. cikk
Senkinek magánéletébe, családi ügyeibe, lakóhelye megválasztásába vagy levelezésébe nem szabad önkényesen beavatkozni, sem pedig becsületében vagy jó hírnevében megsérteni. Minden személynek joga van az ilyen beavatkozásokkal vagy sértésekkel szemben a törvény védelméhez.

12. cikk
Senkinek magánéletébe, családi ügyeibe, lakóhelye megválasztásába vagy levelezésébe nem szabad önkényesen beavatkozni, sem pedig becsületében vagy jó hírnevében megsérteni. Minden személynek joga van az ilyen beavatkozásokkal vagy sértésekkel szemben a törvény védelméhez.

Lásd a Metoo témakört. Egy csomó karaktergyilkosság történt olyan vádak alapján, amit enyhén szólva nem biztos hogy független, ártatlanság vélelmét tiszteletben tartó bíróság előtt bizonyítani lehetne.

17. cikk
1. Minden személynek, mind egyénileg, mind másokkal együttesen joga van a tulajdonhoz.
2. Senkit sem lehet tulajdonától önkényesen megfosztani.

Elégette a számítógéped, a rajta lévő fontos adatokkal együtt, meg az összes cuccod. Kitett az utcára meg erdőbe. Azt hiszem ez intő jel minden férfinek.

22. cikk
Minden személynek mint a társadalom tagjának joga van a szociális biztonsághoz; minden személynek ugyancsak igénye van arra, hogy -az államok erőfeszítései és a nemzetközi együttműködés eredményeképpen és számot vetve az egyes országok szervezetével és gazdasági erőforrásaival- a méltóságához és személyiségének szabadon való kifejlődéséhez szükséges gazdasági, szociális és kulturális jogait kielégíthesse.

Na igen, sok hajléktalan férfi, és az állam nem törődik velük. A feleségüknek jobb ügyvédje volt. a férfiak sehova se számítanak valahogy.

24. cikk
Minden személynek joga van a pihenésre és szabadidőre, beleértve a munkaidő ésszerű korlátozását és az időszakos fizetett szabadságot.

Persze, széjjel dolgozod magad aztán még nyírd le otthon a füvet, fizessed a hitelt a családi házra kocsira meg hitelkártyára, csináld a dolgokat a háztartásban, az összes ünnepnap / szabadnap hülye uncsi drága kirándulásokkal telik el, hülye welness meg ilyesmi mert a nőnek igénye lenne rá. A férfinak meg jópár átaludt éjszaka kellene inkább.

 

 

 

Deadpool
Újságíró

“Kedves Gergő, és minden hasonló sorsú személy! Remélem egy életre megtanultátok, hogy a szerelem hülyeség, öl butít és nyomorba dönt. Egyszerűen nem éri meg szerelmesnek lenni, pláne nem megházasodni és gyereket vállalni. Ne legyetek szerelmesek, CSAPDA!”

Egy életre megtanultam, papám! Ha valaki fogyatékossal kezd, akkor számomra az a tanulság, hogy nem kezdek  SENKIVEL. És nem ám az, hogy megtanuljam kiszűrni a fogyatékosokat…

“Saját tapasztalatból mondom.”

Ki gondolta volna, hogy a saját problémáidat projektálod ide…

“Meg kell tanulnod leszarni az érzelmeidet, és tenni amit tenni kell, menni előre, akármi van. Akárhányszor a régi kék pirulás érzéseimre hallgattam, hiba volt. Lehet rá kellene szoknod a metal zenére a szerelmes szar helyet amit a rádióban játszanak.”

Így van. Légy pszichopata! Ez a redpill! És a metál. Istenkém…

De ha már az érzelmek ellen kampányolsz, légy már annyira igényes vagy következetes, hogy a sajátjaidat félre teszed, legalább addig, amíg befejezed az igehirdetést…

Darth_Peter
Olvasó
Darth_Peter

És nem ám az, hogy megtanuljam kiszűrni a fogyatékosokat…

Ennek a megválaszolásához először hivatkozok a cikk elejére: “Csak egy komoly tanácsot adhatunk a fiainknak: alaposan ismerjék ki a választottjukat, és ne siessenek a házasságkötéssel! Harmincöt felett sem késő…”

A cikk is azt javasolja, hogy “szűrjük ki” a nem megfelelő partnereket.
Amit a cikk nem mond ki, de józan ésszel belátható:
1. Egy kapcsolat elején az emberek szinte bármit megtesznek (részben nem tudatosan, észre sem veszik), hogy megfeleljenek a másiknak. El kell teljen sok együtt töltött idő (és sok élethelyzet, főleg a nehezebbek), amíg ebbe belefáradnak és tényleg kiderül kik valójában…
2. A kapcsolat elején még kevés időt és nem olyan gyakran töltenek együtt, nem olyan mélységben ismerik egymást. Talán ha sok ideig egy irodában van valakivel az ember, akkor meg lehetne figyelni azt ahogy az illető önmagát adja, főleg a stresszhelyzetek, meredek helyzetek kezelése alapján lehetne kiismerni valakit. De a munka és párkapcsolat keverése az egy iszonyat aknamező, nálam tiltólistás alapból.  A hagyományos ismerkedéskor az alkalmankénti személyes beszélgetések (randik, ha úgy tetszik) inkább csak a másik fél jelenlegi szituációjáról adnak információt, nem arról hogy milyen az alaptermészete, érzelemvilága. Mondjuk az is elég intő jelet tartalmazott volna ha figyel valaki, de:
3. Egy kapcsolat elején, amíg nem ismerjük a másikat, hajlamosak vagyunk a nem ismert tulajdonságokat az ideálissal behelyettesíteni fejben, miközben ezt észre sem vesszük. Meg ugye a hormonok tüzijátéka az agyban, ha éppen tetszik is az illető…

Szóval az ember racionalitása erősen torzul, miközben nem lát előre rendesen, kvázi olyan mintha ittasan vezetnéd az életed, éjszakában lámpa nélkül, és csodálkoznál hogy falnak mész… Hát ezért vagyok nagyon ellene a szerelem témakörének, egyszerűen bármit csinál az ember, bárhogy szűr, akkor sem sokkal lesz szerencsésebb. A saját érzelmeinket kell erősen megszűrni, ettől még nem leszünk bolondokházába való pszichopaták, csak higgadt megfontolt emberek. És nem a saját problémáimat projektálom, bár úgy lenne, nagyon sokan megégették már magukat rossz párkapcsolati döntések miatt. Ki így, ki úgy, de minden történet másképp egyforma (tudom, ez oximoron…).

Mindenki azt mondogatja, hogy ezt meg azt nem kellett volna. Majdnem olyan mintha azt mondanánk utólag, hogy a ruletten a pirosra kellett volna tenni… Egyszerűen az adott illető az adott helyzetben nem volt képes tisztán látni. Talán ha egy barátjával átbeszélte volna a helyzetet, külső szemlélő észrevette volna a közelgő bajt, vagy nem.  Senki nem tudja előre biztosan, hogy egy kapcsolat működni fog vagy nem.

Szóval aki azt hiszi, hogy kellő igyekezettel kontrollja van a dolgok alakulása felett, az féligmeddig téved, nincs és nem lehet irányítása a másik fél esetleges őrülete felett, és szószerint mindent elveszíthet, pénzt időt életet, akár börtönbe kerülhet. Józanul ti feltennétek az életetek a ruletten? A válás megúszása és a rulett megnyerése nagyságrendileg összemérhető valószínűségű esemény. És akkor még nem is említettem, hogy ahhoz nagyon-nagyon mázlistának kell lenni hogy valakinek még boldog is legyen a kapcsolata-házassága, illetve hogy inkább segítsen mint rontson az egyén életén, hogy a másik fél támogasson amikor kell. Na ilyet nagyon ritkán látni.

Talán még egy javaslatom lehet azoknak akik próbálkoznak. Befektetők ezt úgy hívják, stop-loss. Előre eldöntöd, hogy mennyi veszteséget vagy hajlandó / képes elviselni, és megszabadulsz a veszteséges dologtól, mielőtt felőrölne. Nem csak pénzügyekben érdemes használni ezt a fogalmat, hanem az élet sok területén. Persze egy szakítás/válás esetén maga a szakítás ténye még több bajt, rombolást, kárt stb okozhat, ha megőrül a másik fél, szóval nagyon nehéz ügy limitálni a veszteségeket. De legalább ezt meg kell próbálni.
Stop-loss példák:
  • folyamatos, kibékíthetetlen viták ugyanarról. ( végtelen ciklusba ragadás eredménytelenül, tök mindegy miről van szó, mindig ugyanazokról a témákról megy az ordítozás, akár évtizedekig, láttam már ilyet közelről sajnos… )
  • érzelmi zsarolás (pl. ön-vagdosás, kamu öngyilkosság, egyéb őrület)
  • megalázó bánásmód, erőszak ( fizikai vagy egyéb formában ), rombolás, károkozás
  • jó hírnév rombolása
  • Mikor a párkapcsolat több stresszt okoz mint a munkahely. Mikor az ember rosszabbul dolgozik a kapcsolati problémái miatt.

Sajnos, azonban, sokan úgy vagyunk, mint az anekdotában szereplő béka a langyos vízben, aminek lassú tűzön alágyújtanak, amíg meg nem fő. Fontos időnként “kívülről” ránézni a saját életünkre, hogy hol tartunk, hova megyünk, jó irányba haladunk egyáltalán?

Deadpool
Újságíró

Így, ebben a formában egyet tudok érteni veled. Nagyon is! De ezek a gondolatok nem is állnak összhangban ezzel a korábbival: “Egyszerűen nem éri meg szerelmesnek lenni, pláne nem megházasodni és gyereket vállalni. Ne legyetek szerelmesek, CSAPDA!”

Annyit tennék  hozzá még, hogy aki arra adja a fejét, hogy megházasodik, az csak és kizárólag házassági szerződéssel tegye! Ha pedig hatályba léptetik az Isztambuli Egyezményt, elfelejthetjük az egészet. Marad a kurvázás.

common man
Olvasó
common man

Az esküvőnk napján kaptam meg egy jogerőre emelkedett végzésben,hogy távoltartást kért ellenem” már többedszer olvasom el de ez nem langyos víz,ez forró olaj! Biztos ,hogy a srác maga egy tökéletes áldozattípus van amit már nem lehet szerelemmel magyarázni.

Reszet Elek
Újságíró

Ne ess túlzásokba! Mindenki szerelembe esik ez elkerülhetetlen és azt sem lehet mondani hogy olyan rossz dolog lenne.. Sokkal inkább arra kell figyelni, hogy ne mindent feladva és átadva legyél az és hogy mielőtt megtörténne figyelj a jelekre. Első alkalommal ez nem fog sikerülni, de meg lehet tanulni “okosan” szerelembe esni.

A szerelem olyan, mint az alkohol. Amikor tinédzserként először iszol berúgás és hányás lesz a vége de aztán megtanulod jól adagolni, hogy ne lépj át egy bizonyos szintet, de a spicces állapot folyamatosan fennmaradjon.

-
Olvasó
-

Alap, hogy nem állunk össze pulyás nővel.

Reszet Elek
Újságíró

Viszont egy bizonyos életkor fölötti nőnél az sokkal gyanúsabb, ha nincsen gyerek.

Aldo
Újságíró

Azzal sem állunk össze.

Reszet Elek
Újságíró

Tehát egy bizonyos életkor fölött alapban kiesik minden nő.

hunbagira
Újságíró

Pontosan! Ahogy mi kiesünk nekik bizonyos életkor alatt- akkor is, ha azonos korúak velünk- . Akkor mi vagyunk nekik a “kisfiúk” most ők nekünk a  “vénlányok”. Nem kell lelkiismetfurdalás sem, az ős-kezdő-bűnt megint a nők követték el. Csak 30 felett visszacsap rájuk az instantkarma- amiről több cikk is született itt- és ez nem tetszik nekik.

A nők védelmében annyit tudok mondani, hogy ezeket sokszor gondatlanul követik el. Hiszen a mai nőközpontú világban senki nem világosítja fel őket semmiről! A leányneveldéket bőven a sorkatonaság előtt eltörölték.

Reszet Elek
Újságíró

Ezt mondd annak az ötvenes-hatvanas életkorban levőnek, aki örülne ha nem egyedül lenne, ha lenne valaki mellette.

hunbagira
Újságíró

Ilyen miatt egy nő hisztizhet (azt is le kell szarni), de egy férfi ne tegye! A férfiasság magvát is elveszíti ezáltal!

Hunn
Újságíró

Mit keres egy ötvenes-hatvanas férfi a húspiacon egyáltalán? A nőknek 15 és 35 között van a párválasztási ablak a Fal előtt. A férfiak, bár elméletben halálukig frankók, a valóságban 30 és 50 között van az a 20 év, ami alatt érdemben csajozhatnak. Aki ez alatt nem alapít családot, az ugyanúgy elpazarolta az életét, mint a 40 éves macskásszingli vénkisasszonyok.

Ha mégis egyedül találja magát az ember 50-60 évesen, mondjuk válás miatt, akkor, bár tanácsot adni így fiatalabb korban, úgy, hogy ezt a helyzetet nem éltem át, érdemben nem tudok, de egy dologban biztos vagyok. Mégpedig abban, hogy a seggét nyalni egy vén kurvának, aki fiatalon más faszát szopta, és te már jóval a Fal után ismerted meg, az tuti kontraproduktív lesz. Nem ő tesz szívességet nektek ha együtt vagytok, könyörgöm! Legyetek már vadállatok, tudjátok már 60 éves veteránként helyre rakni a vén boszorkányokat!

Reszet Elek
Újságíró

Elég buta kommentek. Nyilván sok oka lehet amiért egy férfi idősebb korban egyedül marad, de ez nem kell hogy azt jelentse, akár évtizedeket is egyedül kell leélnie a sírig. Mivel huszonévesek nagy valószínűséggel nem fognak jelentkezni maradnak az idősebbek (még ha a saját koránál fiatalabbat is választ). Ne próbáljuk már megideologizálni hogy miért jó egyedül. Egy rakás idősebb ember egyedül van és nem gondolom hogy olyan jól éreznék magukat tőle.

Hunn
Újságíró

Nem azt mondtam, hogy egyedül kell lenni, de az, hogy ülünk a hintaszékben a kandalló előtt, szeretettel simogatva egymás ráncos kezét míg az unokák játszanak a lábunknál, az csak azoknak a nőknek jár, akiknek a miénk volt a fiatalsága és a szépsége.

Azoknak a nőknek, akik már túl vannak a Falon mire összejöttünk velük, azoknak nem jár más, mint kegyetlenség, és visszaadni tízszeresen mindent, amit mi kaptunk a nőktől fiatalon… Bár, jobban belegondolva, ez diszkrimináció. Szívem szerint az összes nővel ezt csinálnám, életkortól függetlenül.

Fiatal picsákat helyére tenni és méretre vágni, nehogy már azt higgyék, vén kurvák meg mennek a levesbe a macskáikkal együtt. Ez a küldetés, még a dugásnál is fontosabb, mert én már azt is leszarom, ha életem végéig egyedül leszek. Túlélem, semmi különbség aközött ami eddig volt, mégis elvoltam. Zero fuck given. Nincs kegyelem, nekem se volt, és a Red Pill is azt mondja, hogy ezután se lesz.

common man
Olvasó
common man

Mondjuk a Józsi bácsi, ha az asszonyka nem úgy főzött vesszőseprűvel kergette el és a lábost utána dobálta…

Domokos Endre János
Újságíró

“azoknak nem jár más, mint kegyetlenség, és visszaadni tízszeresen mindent, amit mi kaptunk a nőktől”

Már ne haragudj, de ez egy elég nőies (érzelem és indulat vezérelt) hozzáállás. Értem ez alatt, hogy a hölgyek szokása a régebbi kapcsolatok összes vélt vagy valós sérelmét az aktuális áldozaton levezetni. “Mivel Alfa Aladár itt hagyott n+1 gyerekkel, majd jól bosszút állok Béta Bélán.”

Ha nem tartjuk méltányosának, hogy a feminizmus általánosít (“minden férfi elnyomó, erőszaktevő, minden 5 nőből 8-at hetente agyhelyen ver a partnere”), akkor mi se tegyük. “Amit magadnak nem kívánsz, másnak se tedd”.

 

 

common man
Olvasó
common man

Én úgy képzelem ,hogy ülök a hintaszékben 70 évesen és egy olyan 40-es  Catherine Zeta-Jones féle kenegeti a kezem ,hogy ne legyen ráncos.

Hunn
Újságíró

Domonkos Endre János, rendben, megdumáltál. Igazából ezért is kell fiatalabb nőt választani, aki MOST fiatal és szép és ezt neked is adja. Ezzel helyre áll a világ rendje, igazság tétetik. Elvenni feleségül, szüljön három kis magyart. Felnevelni őket rendes magyar embernek. Én már csak ennyit szeretnék az élettől, nem többet.

Kettős dolog ez, mert lelkem mélyén tudom, hogy én voltam béta lúzer pöcs fiatalon, nem a nők tehettek róla, a hipergámia már csak ilyen. Végülis igazuk is volt, a feminizmus az ember saját hülyeségével megfejelve hihetetlenül romboló tud lenni. Persze ettől még nem szerettem meg jobban azt a női korosztályt, ők ne akarjanak tőlem semmit, jobb a békesség.

Domokos Endre János
Újságíró

Egy dologban meglehetősen hasonlítunk a nőkre: nem vagyunk képesek megbocsájtani a másiknak a saját hibáinkat, gyengeségeinket. Ez nem “férfi” vagy “női” dolog, inkább emberi.

A bosszú nem képes helyreállítani a világ természetes rendjét. Aki éppen felül van, úgy érzi, hogy jogosult elégtételt venni a másik által rajta esett sérelmeken, amelyeket akkor okozott neki, amikor még ő volt felül. Mivel a szerepek cserélődnek (lásd. történelem – a többségből kisebbség lesz és viszont), ezért ez csupán az éppen alul lévő bosszúvágyát erősíti, de a problémát nem oldja meg. Az ember nem attól lesz felsőbbrendű, hogy rákényszeríti a pillanatnyi szeszélyeit a nőre, elégtételt vesz rajta a “nők” a “feminizmus”, a “PC” vagy bármi más nevében elkövetett bűnökért, hanem attól, hogy képes átlátni az egészet, felfogni, hogy mi az összesség érdeke és a szerint cselekszik, még ha az érzelmei, indulatai mást is diktálnak. Azért vagyunk férfiak, hogy ezeken felül emelkedjünk és azt keressük, ami mindenkinek elfogadható (ti. kielégíti a méltányolható szükségleteit).

Reszet Elek
Újságíró

A saját problémáidért az egész női nemet bűnbakká teszed, ami elszomorító.

Hunn
Újságíró

Egy dologban meglehetősen hasonlítunk a nőkre: nem vagyunk képesek megbocsájtani a másiknak a saját hibáinkat, gyengeségeinket. Ez nem “férfi” vagy “női” dolog, inkább emberi.

Nagy igazság. Magamat sokkal jobban utálom, mint bárki mást.

A saját problémáidért az egész női nemet bűnbakká teszed, ami elszomorító.

Csak a feminizmust, és nem bűnbakká teszem, hanem vádolom. Ami a nőket illeti, a hipergámiáért sem rajongok, de azt ésszel le lehet győzni és ezáltal kontrollálható tényező.

 

Domokos Endre János
Újságíró

Common man-nek: ha hetvenéves korodra sikerül Andy Vajnává fejlődnöd (mielőtt bárki rosszra gondol: szorgalmas önfejlesztéssel empatikus, figyelmes, önmagára és környezetére igényes, megértő férfivá nemesedned), még lehet ebben is részed…. :D

common man
Olvasó
common man

A gazdagságot még senki sem írta körül ilyen gyönyörű irodalmi módon…

Domokos Endre János
Újságíró

A nőkhöz képest tehetségtelen amatőr vagyok csupán, köztudott, hogy ők az eufemizmus nagymesterei. Ahogy az inuitoknak (grönlandi eszkimók) állítólag több tucat szavuk van a hóra, úgy a nők is végtelen számú eufemizmust tudnak gyártani a pénzre. :)

common man
Olvasó
common man

Ez az első mondatod bár kérdés ,elég nagy baromság.Semmi nem történik az 50 év betöltésével.Vannak társadalmak ahol nem is jegyzik ki hány éves csak élnek a világba.A haverom nagyapja például 70 fölött kezdett nőzni nagyobb mértékben.

Hunn
Újságíró

Én csak azt mondom, hogy életkornak megfelelően kell kalibrálni az elérhető célt. Nekem pl. jól esne egy kis tinilány első szerelme és szüzességének elvétele, mégsem megyek le a tinidiszkóba csajozni, hanem a huszonévesek irányába orientálódom. Sőt, azt is tudom, hogy az életkoromhoz a családalapítás illik, és nem az egyéjszakás kalandok hajszolása. Ami kimaradt az kimaradt, korábban kellet volna ébredni, kár, hogy Morpheus nem csöngetett be a Red Pill-el húsz évvel ezelőtt. Így jártam, ez van.

Tina74
Olvasó
Tina74

Ahogy körbenézek, egyre több nőnek (idősebbnek is) tetszenek a fiatal férfiak. A csúcs egy 53 éves kikozmetikázott, kiszőkített nő és egy 26 éves srác. A nő szólította le, és azóta 1 éve?? együtt vannak. “Kissé” döbbentes…

Hunn
Újságíró

Ahogy körbenézek, egyre több nőnek (idősebbnek is) tetszenek a fiatal férfiak. A csúcs egy 53 éves kikozmetikázott, kiszőkített nő és egy 26 éves srác. A nő szólította le, és azóta 1 éve?? együtt vannak. “Kissé” döbbentes…

Persze, hogy ez is akkor jön divatba, amikor már kiöregedtem belőle. De jó lett volna ez fiatalon. Komolyan, az én korosztályom el van átkozva. Eddig túl fiatalok voltunk, most meg aszongyák, hogy túl öregek, már ne is erőlködjünk, úgyse lesz semmi. Most komolyan, mikor küldi a Párt a beígért waifu-t?

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Hát én pont az ellenkezőjét látom nem js 1 idén nagyon sokat!

Céges családi napon 3 is volt ahol a fószer 60 súrolta bár jól tartotta magát és ott sétált egy max 20 éves csajjal és igen szép volt hosszú seggig érő haj( gyengém) és alig volt kifestve meg nem az a nagyzoló orrát fent hordó tipus volt hosszú lábú nagyon jó kinéző, elsőnek azt hittem a lánya de megfogta a kezét már akkor is gyanus volt de mikor elkezdtek smárolni akkor már bizti volt hogy nem apa lánya kapcsolat hiába a nagy liberalizmus meg new age de ezt már nem veszi be az ember!

Öszintén nem voltam irígy vagy felháborodva hanem inkább odamentem volna gatulálni a fószernak! :)

Hunn
Újságíró

Hát én pont az ellenkezőjét látom nem js 1 idén nagyon sokat!

Ezek szerint van remény… Az az egyetlen bajom ezzel, hogy úgymond gyúrni és gazdagodni kell, meg minden. Ahogy öregszem, egyre inkább úgy érzem, nem éri meg azért a három percért.

Naooo
Olvasó
Naooo

“de mikor elkezdtek smárolni”

Le kellett volna őket okádni.

Penge
Olvasó
Penge

Vedd figyelembe, hogy az egzisztenciájáért van az öreg bétával, miközben azt nem látod, hogy ugyanaz a csaj bármikor kész lenne megcsalni a férfit egy fiatalabbal. Ha nem teszi is legtöbbször az az oka, hogy fél ekkora vagyont kockáztatni. Talán az ilyen kapcsolatok 5%-a lehet az, mikor tényleg van valami kattanása a csajnak (gerontofília vagy eleve valami olyan személyiségzavar, ami miatt a hosszútávú kapcsolatra alkalmas jelöltek száma annyira lecsökken, hogy már-már képes valóban szerelembe esni egy olyan férfibe, aki az első dugás után nem hagyja őt ott).

Ellenben a jól karbantartott 53 éves és a 26 éves srác esetében nem lennék meglepve, ha a nő tenné bele a többet a kapcsolatba. Sok olyat is ismerek, ahol szintén ilyen a korkülönbség felállás, de a srác pénzeli még a nőt vagy bár a nőnél lakik de többet fizet neki, mint egy albérletért, esetleg még a gyerekeit is pesztrálja, de itt két tényező miatt nem ez a helyzet. Egyrészt a nő ad magára, másrészt ő szedte fel a srácot. Ezen két dolog együttállása miatt itt valami alfa srácról lehet szó meg egy sikeres, emancipált nőről, akinek mivel a pénz csak eszköz, ezért inkább fizet egy jobb termékért, minthogy megelégedjen egy ingyen kaphatóval, vagy még ő fohászkodjon meg (a klasszikus után szabadon) egy férfiállatnak.

A döntés a tiéd. Privàt prostit, kiegészítőt vásárolni 60-as sikeres férfiként.

Termékévé válni egy olyan nőknek, akit te szexuálisan kívánsz, sok férfi a fél életét odaadná érte, de a korosztályodban lévő nőknél elvágtad magad. És természetesen, lecserélhető vagy.

Illetve keresel egy korban hozzád illő nőt, akivel családot alapítasz (ha még nem vagy nagyon öreg), mert akkor a legelső opció áll kiegészítve a béranya/babysitter státusszal. De a lecserélés és Gergő sorsa itt sem kizárt. Ugyanis lehet okolni, hogy elvált nő 3 gyerekkel, de 18 éves vidéki naiv lánynál sincs rá garancia, hogy a barátnői/kollégái (de még ha eltartod őt aranykalitkában is ott az internet) nem stuffolják őt fel, hogy csináljon ki téged a vagyonért.

Én is legszívesebben dzsigoló lennék, ott legalább előre le vannak fektetve a játékszabályok. Csak arra születni kell. Ha alapból alfa vagy is kibaszott nehéz olyan nőt találni, aki anyagilag támogat, pláne ha ebből akarsz megélni is.

Hunn
Újságíró

Vedd figyelembe, hogy az egzisztenciájáért van az öreg bétával, miközben azt nem látod, hogy ugyanaz a csaj bármikor kész lenne megcsalni a férfit egy fiatalabbal.

Elhiszed, Penge, hogy a gazdag öregek akik 60+ évesen huszonéveseket dugnak, azok pont telibeszarják, hogy a kislány nem szerelmes beléjük és nem kívánja őket szexuálisan? Sőt, lefogadom, hogy ha látják hogy undorodik tőlük, az ad nekik egy lelki pluszt? “Hadd szenvedjen a ribanc”, ismered ezt a mondást?

Illetve keresel egy korban hozzád illő nőt, akivel családot alapítasz (ha még nem vagy nagyon öreg), mert akkor a legelső opció áll kiegészítve a béranya/babysitter státusszal.

A korban hozzád illő nő az minden esetben a 10-15 évvel fiatalabb… A nők hiszik azt, hogy a vele kábé azonos korú férfi neki a hozzáillő korosztály. Tévednek. Meg is isszák a levét.

Penge
Olvasó
Penge

Nekem inkább az ad lelki pluszt, ha látom, hogy kíván a csaj. De ha már a perverzióknál tartunk, azt úgy még jobban élvezem, mikor gazdag férfiak nőivel szexelhetek, akiknek semmilyen érdeke nem fűződik hozzá, hogy velem legyenek, sőt, még kockáztatnak is, nem is keveset. Akkor biztosan tudom, hogy szexuálisan engem akarnak.

Természetesen a legszebb nők a 18-30 közöttiek, de én valahogy eddigi tapasztalataim alapján ha komoly kapcsolatra keresnék asszonyt maximum tényleg a gyerek érv az egyetlen, ami a 20 éves mellett szól.

A másik olyan, amit újabban fontosnak tartok, szeretem, ha a csaj technikai analfabéta, mert akkor úgy tudom őt ellenőrizni, hogy halvány gyanúja sincs, hogy csekkolom.

Ellenben az összes olyan nő, aki aktívan tolja a Facebookot meg társkeresőzik, annál ott ketyeg az időzített bomba. Hiába törli magát, előbb-utóbb rátalálnak a pinavadászok. És sajna pont a fiatalok azok, akiknél ennek 99.9% a valószínűsége.

common man
Olvasó
common man

De hát van a nőknél apa komplexus is.Magyarul ha hatvan leszek de nem milliárdos akkor is van esélyem összejönni egy 29-32 éves bombázóval aki őszintén szerelmes belém.Persze ha mindig az átlagot vetítjük vissza az egyénre akkor nincs ilyen,de a valóságban már láttam ilyet.Faszi 170 cm nem gazdag 57 éves ,csaj 30.Aztán akkor tök mindegy ,hogy egyébként milyen besorolás alá esek.

Reszet Elek
Újságíró

Friss husit szeretik a nők is. Amikor viszont beleszerelmesednek a kitartó csődörbe… az már kissé groteszk.

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ez bullshit. Ha férfi: fogadjon örökbe kutyát. Annyi szeretetet és hűséget kap, ami nőtől kizárt.

common man
Olvasó
common man

Mi az hogy összeállni? Ha megmarad mindenki a saját kiépített otthonában attól még lehet közös programokat csinálni hétvégén, hét közben, nappal ,éjjel.Az összeállás tág fogalom pontosításra szorul.

Gejza
Olvasó
Gejza

“Alap, hogy nem állunk össze pulyás nővel.”

Alap, hogy semmilyen nővel nem állunk össze, csak totálisan bebiztosított és maximálisan bevédett személyes egzisztenciánkkal illetve anyagiakkal, figyelembe véve egy esetleges gyerekvállalás lehetőségét és annak jövőbeni hatását is ezen dolgokra.

Tudom, ez elég nyers és szívtelennek tűnik, pedig Isten a tanúm rá, hogy baromira olyan világra vágyom és olyan világ az álmom, ahol nem azt kellett és kell megtapasztalnom, hogy mire képesek nők, amely cselekedeteket és hozzáállást elképzelni sem tudtunk volna a kapcsolat kezdetekor.

Sajnálom, hogy bennem is így változott, ilyen drasztikus módon változott meg az illúzió, de ha “számok” – márpedig a racionalitás előbb utóbb kibukik és utat tör a férfibuksiban, minden romantikus jellem ellenére – ezt hozzák, akkor át kell rendezni a világnak az erről a részéről alkotott képünket és hozzáállásunkat, hogy “túléljünk”.

-
Olvasó
-

Jelenlegi feleségem állásra jelentkezett hozzám, majd a munkakapcsolatból kapcsolat lett.

A kisujjadat nyújtod, erre a karod kell neki

Fel se kellett volna venned. A hasonló csajok csak a képzettebb férfiak elől veszik el a levegőt.

Domokos Endre János
Újságíró

Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de első dolgom a cikk végigolvasása után az volt, hogy megkerestem az Apák az Igazságért Egyesület weboldalát, hogy kiderítsem, miképpen lehet támogatni ezt a valós problémákkal foglalkozó, a Soros Alapítvány által nem igazán kistafírozott szervezetet, akik nem hőbörögnek, nem az öklüket rázzák, hanem a bajbajutott, arra valóban rászoruló ember mellé állnak.
Az egyesület számlaszáma: Raiffeisen Bank 12083600-01546317-00100006 (Külföldről IBAN: HU03120836000154631700100006, Swift/BIC kód: UBRTHUHB). További támogatási lehetőségek itt.

Csuzi Attila
Admin

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem kellő figyelemmel olvastad a szöveget, mert Gergőnek nem az Apák az Igazságért Egyesület segített elsősorban, hanem a Férfihang Civil Társaság aktivistái nyúltak a hóna alá. Mégpedig úgy, hogy még magántámogatásokat sem gyűjtöttünk soha ezidáig, nem hogy Soros vagy az Állam támogatott volna minket. Őszinte tiszteletem azoknak az aktivista kollégáimnak, akik a saját zsebükből vették elő a pénzt és sokat áldoztak az idejükből is, hogy segíthessenek ennek a férfinak.

Domokos Endre János
Újságíró

Kellő figyelemmel olvastam, viszont a Férfihang Civil Társaság nem jogi személy, nincs folyószámlája, így nem tudok neki pénzt küldeni (illetve másokat erre bujtogatni), a másik csapatnak viszont igen. Ha titeket is lehetne ilyen módon támogatni, szívesen megtenném, és hasonló cselekményre “uszítanék” másokat is. Ne vedd személyes sértésnek a fenti hozzászólásomat ha megoldható, valamiért és nem valami ellen íródott.

Csuzi Attila
Admin

Igazán nem kellemetlenkedni akarok, de attól még, hogy nem jogi személyiség, hanem személyiségegyesítő társasági forma a civil társasági forma, attól még lehet a társaság céljaira adakozni, befizetni. De mint mondtam, eddig nem éltünk még soha ilyen kéréssel.

Domokos Endre János
Újságíró

Ha nem akarsz, akkor ne tedd. :) Eddig nem éltetek soha ilyen kéréssel, nincs publikus bankszámla-számotok, de én azért szégyelljem magam… :D

Valójában mi a problémád? Szeretnél beszélni róla?

Csuzi Attila
Admin

Egy szóval sem mondtam, hogy szégyelld magad, nem tudom, hogyan kerekedett ez ide. Semmilyen problémám nincs. Egyébként szeretnék beszélni róla, és már meg is tettem: jeleztem, hogy a köszönet ebben az ügyben a kollégáimat illeti. És lényegét tekintve azt akarom mondani, hogy ha az ő tevékenységük indít valakit támogatásra, akkor kérdezze meg hogy miként támogathatja az ő munkájukat és esetleg ne egy másik szervezetet támogasson. Nem kicsinyeskedni akarok, ez csak egy egzakt közlés, sőt szinte csak képletes, főleg publikus bankszámla hiányában.

common man
Olvasó
common man

“Egy öngyilkossági kísérlete után, a pszichológus tanácsára házasodtunk össze, mert akkor jobban érzi majd – mondta a pszichológus -, hogy nincs egyedül, mellette vagyok.”  Műhibapert nem lehet mert nem orvos,Kalodába meg nem zárnak ma már senkit.Ettől a baromtól még Mari néni is jobb tanácsot adott volna. Jó kapcsolatom volt a volt férjjel!? Az meg nem szólt ,hogy ez ilyen.Bár.. 210nm-ből kis vidéki otthonba(parasztház?) nem csoda hogy beleőrül, mekkora csapás,mekkora bukás.Tanulságok: mindig legyen  B-terv bármilyen rózsaszín ködfelhő is borít jelenleg mindent.Azt még csak megértem amikor fiatal pároknál a nő erőlteti a(z első) házasságot.Abba még bele is lehet menni ,van létjogosultsága.Ebben a helyzetben viszont teljesen értelmetlen volt, nem adott a kapcsolathoz semmi pluszt.A” közös” gyerek közös akaratból is lett? Vagy előre kitervelt aljas szándékból?Egyáltalán közös? Ha nem az övé most még lemondhat róla.(legalábbis lelkileg, sok kapcsolatuk nem lehetett egymással bár ez itt nem derül ki).

 


Art
Olvasó
Art

Magasságos atyaúristen:(((

Art
Olvasó
Art

Karira ajiba ezt a cikket kaptátok bazmeg:))

common man
Olvasó
common man

Ha az utóiratot is elolvastad még lehet kari aji is. Miért mondom ezt? Ilyen kisemmiző jellegű történeteket jó párat hallottam akár 30 -35 -40 évest is. A kiút az amire gondoltam.Vékony ösvény ,de létezik.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Sikeres vállalkozó voltâl és beáldoztad egy 3 pujás nőért?

Nem semmi és még fokoztad a hülyeséget még +közös gyerekkel és házasságal miközben a jelek már jócskán mutatkoztak hogy a nő nem tiszta fialás! Még arra sem lehet fogni hogy első házasság vagy ilyesmi ez szintiszta meggondolatlanság volt magad alatt vágtad a fát rendesen! Szomorú ami történt és remélem helyre jön az életed, drága tanfolyamra iratkoztál be!

Deadpool
Újságíró
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Most hogy így mondod valami női önbizalom növelőt kellett volna írnom: Ne agódj minden úgy történt ahogy történnie kellett, vagy nem te vesztettél ő vesztettel téged, meg a legkeményebb a nem érdemelt meg téged te sokkal értékesebb vagy!  Most csak ennyi jutott eszembe a közhely gyüjtemények könyvéből! :D

Deadpool
Újságíró

Ha csak végletekben vagy képes gondolkodni, kizárásos alapon ez a második opció. :)

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Nem feltétlen, de néha egyszerűbb! A túlagyalás megöli a tettet!

Részben megértem a csávót mert tudom milyen ha az ember megpróbál a sz.rból vârat építgetni majd tartani, foltozgatni, és még is látni széthullani az egészet majd utánna a tömény valósággal szembesülni!

Hosszú folyamat lessz ki jönni belőle és azt mondani hogy szinten tudja kezelni a történteket, jó olvasni hogy kapott segítséget és nem lett belőle katasztrófa!

Deadpool
Újságíró

Látod mennyivel normálisabb ez a hsz, mint az első?

Nyilván nem lehet senki másra kenni (esetleg még a pszichológus részbeni felelőssége merül fel szerintem). Csak ő tehet róla, hogy hagyta magát sodródni. Már a rinyálás elején ki kellett volna rakni a nő szűrét, nemhogy még elvenni… Itt valószínűleg arról van szó, hogy jobban ért a fickó a munkájához, mint az emberi kapcsolatokhoz. Nem hinném, hogy hagyta volna idáig fajulni a dolgokat, ha ezt előre látja.

Nekem egyébként az itt leírtakból úgy tűnik, hogy a nő útközben zakkant meg és nem magával hozta. Szóval még előre megjósolni sem lehetett könnyű az eseményeket.

Domokos Endre János
Újságíró

Utólag könnyű okosnak lenni, és ex cathedra kijelenteni, hogy az érintett (esetünkben Gergő) hülye volt, elkúrta (nem kicsit, nagyon – “monnyon leeee!”), s mi aztán soha nem követnénk el ehhez hasonló baklövéseket. Aztán, ha jobban belegondolunk, rá kell döbbennünk, hogy pedig de, ha a mi tévedéseinknek talán nem is lett olyan súlyos következménye, mint a fent tárgyalt eset. Senki sem a piros pirulát szopogatva csöppen a világra, életében legalább egyszer mindenki lépre ment. Amit tehetünk – az ítélkezés helyett – legelőször is az, hogy (amennyiben tudunk és ahogy tudunk) segítünk (bővebben lásd a fenti hozzászólásomat).

A második, hogy levonjuk a tanulságokat az esetből és ezeket a tanulságokat minél szélesebb körben propagáljuk, hogy elejét vegyük a hasonló történeteknek.

(ha eddig nem aludtál el, most már ne tedd, most jönnek a tanulságok) :)

– A “tisztán az oltárig – hűen a sírig” katolikus alapelv nem csupán kenetteljes jámbor jó tanács, hanem nagyon is praktikus óvintézkedés. A nő végső fegyvere – számítva az ember apai ösztönére, kötelesség-tudatára, becsületére – a valóságra lassacskán ráébredő férfi megtartására ősidők óta a gyerek. Ha minden más csődöt mondott és a nő úgy érzi, hogy a kiszemelt férfi kicsúszni készül a karmai közül, kénytelen egy gyereket prezentálni, amivel a delikvenst magához tudja láncolni (ez a módszer nyilván csak némi kötelesség-tudattal és lelkiismerettel megvert példányok esetén működik – “menekülni akartam, de már úton volt a közös gyermekünk. Tűrtem.”). Jobb esetben a nő a gyermek összefabrikálásához az apa-jelölt tevékeny közreműködését is igénybe veszi, de ez nem elengedhetetlenül szükséges, mindig akad egy-egy segítőkész férfiú, aki puszta lovagiasságból a bajba jutott hölgy segítségére siet a probléma megoldásában (hiszen erre valók a férfiak)… Ez ellen a taktika ellen a legbiztosabb védekezés az Egyház által is melegen ajánlott önmegtartóztatás.

– A férfiak (különösképpen a kék pirula lelkes fogyasztói) a nők hosszú távú elköteleződésre való hajlamából arra következtetnek, hogy egy megromlott párkapcsolatot házassági ajánlattal lehet a legjobban helyrepofozni. A fenti történet, ahol a házasság ezen felül még pszichológiai terápiaként is számításba jött, azt hiszem kellőképpen cáfolja ezt a vélekedést.

– Ahogyan arra Szauron kolléga is utalt, a  “lízingelt gyermek” az esetek jelentős részében alapértelmezett konfliktus-forrás.

 

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Utólag könnyű okosnak lenni, és ex cathedra kijelenteni, hogy az érintett (esetünkben Gergő) hülye volt, elkúrta (nem kicsit, nagyon – “monnyon leeee!”), s mi aztán soha nem követnénk el ehhez hasonló baklövéseket. Aztán, ha jobban belegondolunk, rá kell döbbennünk, hogy pedig de, ha a mi tévedéseinknek talán nem is lett olyan súlyos következménye, mint a fent tárgyalt eset. Senki sem a piros pirulát szopogatva csöppen a világra, életében legalább egyszer mindenki lépre ment. Amit tehetünk – az ítélkezés helyett – legelőször is az, hogy (amennyiben tudunk és ahogy tudunk) segítünk (bővebben lásd a fenti hozzászólásomat).

Itt halmozta a csávó a baklövéseket folyamatába nyitott szájjal szaladt a f.szerdőben! Benne volt és le is írta hogy ő is vált és a nője is vált éppen ráadásul még jóban is volt az ex férjével, szerintem azért mindenki rákérdezne hogy mi volt a gebasz függetlenül attól hogy az a múlt!

Nem hibáztatom annyira mert mint mondtad nagytöbsége az embereknek mellényúl és tanul a hibákból, az emberünk itt megfizette a tanulópénzt rendesen! De rá kell mutatni a hülyeségekre és meg kell mondani a frankót ahoz hogy rendezni tudja a dolgokat még ha azzal belekell ásni a sza.os gödör aljába és olyan leszel mert akkor nem tanul az ember!

Taki
Olvasó

Jaj már, azért mert a fogyasztói társadalom, meg a feminista irányelvek sorban vágják tönkre az emberek életét még nem kéne fullba nyomni a keretént és előjönni az egyházasdival. MESE. A vallás mese. És pont ugyanaz a célja ami amúgy a vörös khmerek meg a kommunisták rémuralmának: elnyomni a szexualitást, frusztrálni az embereket és birka tömeget termelni.
Azért mert arcul csapott az egyik deviancia még nem kéne a ló másik oldalára túlesni.

Reszet Elek
Újságíró

Te kevered a hitet és a vallást ill. egyenlőségjelet teszel közéjük..

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Távolságtartást kérni:

Mikor rendelhető el? Távoltartás a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja esetén – feltéve, hogy a távoltartással elérni kívánt célok ezzel biztosíthatók – akkor rendelhető el, ha a terhelt előzetes letartóztatásának elrendelése nem szükséges, de – különösen a bűncselekmény jellegére, a terheltnek az eljárás előtt és az eljárás során tanúsított magatartására, valamint a terhelt és a sértett viszonyára tekintettel – megalapozottan feltehető, hogy a lakókörnyezetben hagyása esetén

  • a sértett tanú befolyásolásával vagy megfélemlítésével meghiúsítaná, megnehezítené, vagy veszélyeztetné a bizonyítást, illetve
  • a megkísérelt vagy előkészített bűncselekményt véghezvinné, vagy a sértett sérelmére újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.”

http://www.hogyankell.hu/T%C3%A1voltart%C3%A1st_k%C3%A9rni

Reszet Elek
Újságíró

Nem a trövényekkel van a gond, hanem az alkalmazásukkal.

Bazinga
Újságíró

Ha már jogszabályokat idézel,illene utánajárni annak,hogy távoltartást nem csak büntetőeljárásban lehet kérni bűncselekmény gyanúja esetén. Ezek hiányában is lehet kérni,amit megelőző távoltartásnak illetve ideiglenes megelőző távoltartásnak hívnak. Ezek pedig éppenséggel pont beleillenek a történetbe, a laza feltételeiknek hála könnyű velük visszaélni (pl. az állítólagos bántalmazó meghallgatása nélkül is meghozható)

Ja,és nem távolságtartás,hanem távoltartás.

Naive
Olvasó
Naive

Megnézném azt a pszichológust, aki falcoló (sejtésem szerint borderline személyiségzavaros) nőnek házasságot javasol terápiás céllal…

Én elhúzódó kamaszkorom, és szenvedélybetegségek miatt elég sok időt töltöttem terápiában, ahol közhelyességig ismételt alapvetés volt, hogy “két egészséges ember közt tud létre jönni egy egészséges kapcsolat”…

Sajnos nekem is kellett valamennyit a saját káromon tanulnom, hogy ezen alapvetést maradéktalanul belássam, így együtt tudok érezni Gergővel, noha hozzá képest könnyen megúsztam minden hasonló “kétes” viszonyom.

Arra az esetre, ha Gergő olvassa a kommenteket, annyit mondanék, hogy egy pest-megyei kisvárosban élek egy 3 szobás házban egyedül, így ha ne adj’ Isten újra lakhatási problémák elé nézne, 3-6 hónap erejéig tudok segíteni a rezsi feléért, vagy a háztartási teendőkben való részvételért.

 

Prozim
Olvasó
Prozim

Szia!

Ez rettentő kedves Tőled. Ritka az ilyen hozzáállás. Keep up the good work :)

Deadpool
Újságíró

Ha rendeződnek a dolgok, érdemes lenne annak a pszichológusnak a körmére nézni és megvizsgálni van-e valamilyen felelőssége. Ha mást nem legalább egy köszönő levelet írni neki, ill. megosztani a nagyközönséggel, hogy kiről is van szó, kit ne hívjunk ha gond van.

common man
Olvasó
common man

Most szándékosan geci leszek de a másik oldal is meghallgattatott?

Domokos Endre János
Újságíró

Természetesen, sőt a hatóságok csak a másik oldalt hallgatták meg.

common man
Olvasó
common man

Nekünk ezt mondta valaki, és mi van ha nem úgy volt? Így gondoltam a másik oldalt. Illetve :van- e olyan a hallgatóság között aki mindkét felet hallotta az ügyről?

Domokos Endre János
Újságíró

Elsőre is értettem a kérdést. Azt próbáltam érzékeltetni, hogy azon kevés netes felületek egyikén, ahol a férfi szemszögéből is el lehet mondani a történetet, kicsit furcsán hat az – egyébként logikus – felvetésed. Engem például érdekelne, hogy a másik fél hogyan élte meg a fenti történetet (mindenképpen tanulságos lenne).

common man
Olvasó
common man

Ha a  hatóság úgy viselkedett ahogy te feltételezed ami nem tudom szabályos és törvényes -e, azt nem úgy kell kompenzálni ,hogy ugyanúgy viselkedünk csak ellenkező előjellel.Amúgy meg te is azt írod: a férfi szemszögéből is

Domokos Endre János
Újságíró

Ha a hatóságnál nem ez volna a bevett gyakorlat, nem léteznének férfi jogvédő szervezetek (nem volna miért). Ha esetleg pontosabb információd van a konkrét ügyről, ismered az érintett hölgyet, ne fogd vissza magad: szerintem a jelenlévők többsége nyitott arra, hogy meghallgassa az ő álláspontját is.

common man
Olvasó
common man

Én is épp oly kíváncsi vagyok ,az ügyről annyit tudok amit itt olvastam.

Toplak Zoltán
Újságíró

Beszéltem erről Gergővel. Fél a felesége bosszújától. Minden eszköz adott a nő kezében, hogy megint az öngyilkossági gondolatok közelébe küldje Gergőt, ha bepipul. Amúgy pár keresetlen szava biztos lenne hozzánk.

common man
Olvasó
common man

Remélhetőleg már nem szerelmes a csajba…

Toplak Zoltán
Újságíró

Hát, ezt én is remélem… vágyak és kötődések, annyira az ellenségeink tudnak lenni.

lady
Olvasó
lady

Egy rendes pszichológus azt tanácsolta volna hogy fuss menekülj amíg nem késő.!  Ha jól értem, a történetet a kapzsisággal kezdődött utána meg a zsarolások. Egyik napról a másikra nem változik szerintem senki meg, lehettek előjelek milyen is valójában a nő. De lehet akkor már késő volt-.

Dan
Újságíró

Anélkül, h olvastam volna a kommenteket. Együttérzésem Gergő felé. Ő jószándékú volt, mégis így járt.

De!

A klasszikus áldozat-elkövető “zsák a foltját” kapcsolat az, amit leírt. Hiszen teljesen egyértelmű, h az első-második női agressziót követően lépéseket kellett volna tennie: kommunikációban – igyekezni beszélni vele, h mégis ezt így hogy?! -, pszichológust bevonni, mindent dokumentálni (!!!) és végül, ha máshogy nem megy, jogi útra terelni az ügyet. Gergő mindezt nem tette meg. Egészen biztosan neki is (nem csak a nőnek) szüksége lenne lelki segítőre, akivel feldolgozza onnantól kezdve a történetet, h miért hordozza magában az áldozat szerepet.

Az egy másik kérdés, h valóban a jogrend nagyon egyenlőtlen, de ha megtette volna mindazokat a lépéseket, akkor elkerülhető lett volna ez a végkifejlet. A másik az, h míg, ha nő lett volna a szopóágon, akkor mindenféle intézmény segítette volna, ellenben férfiként szinte semmi nincs.

Utóirat: ha valóban így reagált a rendőrség, abban sincs sajnos semmi meglepő, hiszen 2006 óta megszűnt a jogállam Magyarországon és olyan az általános jogi rendszer, h bárkivel, bármilyen ügyben könnyen le lehet zavarni egy koncepciós pert. Lásd pl. a Tolvajkergetők esetét.

Domokos Endre János
Újságíró

A semminél azért egy leheletnyivel több (a cikkben is említett két férfijogi csoport) – szemben a milliós költségvetésből gazdálkodó gender-rohamosztagokkal.

Dan
Újságíró

Talán ez többet is ér, hiszen ez esetben valódi, “bajtársi”, emberbaráti szeretetből kap segítséget, nem pedig egy hivatal, vagy intézmény bürokratikus formájában.

Domokos Endre János
Újságíró

Az ilyen közösségek nem csak az áldozatok szempontjából nézve hasznosak, de – szerintem – azok is profitálnak ebből a tevékenységből, akik segítenek. Egy atomjaira szétvert, individualista társadalomban minden olyan csoportnak örülni kell, ami közösséget teremt, s megpróbálja tudatosítani a résztvevőkben, hogy összetartoznak, függnek egymástól, számíthatnak egymásra és más is rájuk.

Dan
Újságíró

Teljesen egyetértünk!

Egyébként is folyamatosan ezt igyekszem megértetni, h nem az interneten/médiában/nagypolitikában lehet legyőzni ezt a rendszert, hanem a való életben azzal, h az ellenkezőjét tesszük, amit “elvár” tőlünk: ahelyett, h még jobban atomizálódnánk, csak a saját önös érdekeinkkel törődnék, elkezdünk ismét megtanulni együttműködni, egymást segíteni, közös célokért együtt dolgozni. A való életben!

Toplak Zoltán
Újságíró

Én nagyon megértem Gergőt, és tudom, hogy milyen az események sűrűjében lenni, amikor a legjobbat akarja az ember, hajlandó áldozattá is lenni, csak mozduljanak jobb irányba a dolgok. Legtöbbször nem ez történik, de értem a motivációt, én is rosszul nősültem, és van felelősségem abban, ami velem történt. Gergőnek is van az ő életében. De azért a nő felelősségét nagyobbnak érzem, sokkal nagyobbnak. Talán elfogult is vagyok, nem tudom.

Domokos Endre János
Újságíró

Üdv Zoli!

Mire volna szükséges a srácnak (mármint egy családjogban jártas sztárügyvéden kívül)?

Toplak Zoltán
Újságíró

Igazából már dolgozik, számítógép, net és egy nyugodt hely kell a munkájához, az megvan. Egyelőre oké minden, majd a gyerekfelügyelet, láthatás, ezekkel lehet gond, bár a karácsonyt a gyerekével tölthette. Köszi, János per pillanat alakul minden. A Férfihang Civil Társaság soraiba kellene önállóan dolgozni tudó férfi. ;-)

Domokos Endre János
Újságíró

Ez utóbbit fejtsd ki bővebben (ti. mit kellene önállóan dolgozni).

Toplak Zoltán
Újságíró

Igazából arra gondoltam, hogy önállóan tudjon feladatot találni magának. Egyeztetve (ha már a Férfihang Civil Társaság neve alatt működik, akkor ez azért kell) a vezetőkkel, ne arra várjon, hogy majd mindig az elnökség oszt rá feladatot. Állásfoglalások, nyílt levelek, aláírásgyűjtés, utcai akciók, plakátolás, közvéleménykutatás, média megkeresés, meg ami még az eszébe jut.

Domokos Endre János
Újságíró
Toplak Zoltán
Újságíró
Domokos Endre János
Újságíró
Domokos Endre János
Újságíró
Toplak Zoltán
Újságíró
Domokos Endre János
Újságíró
Domokos Endre János
Újságíró
Toplak Zoltán
Újságíró
Reszet Elek
Újságíró
Toplak Zoltán
Újságíró

Közben fészen beszélgetünk Gergővel, és az engedélyével írom meg, hogy úgy néz ki, a jogalkalmazás és a rendőrség nem teljesen áll szemben vele. Elolvasott egy a feleségének címzett bírósági levelet, és a Távoltartás nem jogerős vele szemben. A kiérkezett rendőrök jelezték, hogy kiérkezésükkor nem voltak bántalmazásra utaló jelek a feleségén, azok később keletkeztek, és Gergő nem okozhatta azokat, mert akkor keletkeztek, amikor őt épp kihallgatták. Úgy néz ki, azért nem teljesen tudja egy nő a rendőrséget és a bíróságot az ujja köré csavarni, ha azok végzik a dolgukat.

Szerintem ez nagyon jó hír.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Arra a pár keresetlen szóra lennék kiváncsi! :)

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Kalman
Újságíró

Mindenekelőtt egy anonim apaságit kellene csináltatnia. Ha nem az ő gyereke, akkor ne küzdjön érte feleslegesen. Ha nincs rá pénz, a finanszírozásában tudok segíteni.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Prozim
Olvasó
Prozim

Relatíve új vagyok az oldalon,de remek dolog szerintem ez a segítőkészség és összetartás ami itt zajlik.

Taki
Olvasó

Azért a pszichológus tanácsa elég meredek! Igencsak kókler lehetett – vagy netán nem az asszonyka javasolta egyik bölcsészmérnöki végzettségű pszichológus ismerőse felkeresését?
Ha tényleg gond van a fejekben oda orvos, pszichiáter kell.

Amúgy meg teljesen logikátlan hogy egy szar kapcsolatot úgy akarna bárki is megjavítani hogy egy olyan szintre mélyíti, ami a felhőtlen kapcsolatokat is próbára teszi. Ennek ellenére úgy tűnhet a nők imádják ezt tanácsolni, legyen közös albérlet-lakás-kocsi-macska-gyerek-házasság ÉS akkor attól majd ígérik hogy attól megnyugodnak, mert most még azért hisztisek mert nem érzik ezek hiányában az elkötelezettséget.
Ez egy kibaszott hazugság! – aminek a célja hogy a fenti áhított dolgokat még megkapja tőled mindenképp mielőtt lábtörlőként elhasznál hogy a végén te magad öld meg magad, azt se neki kelljen.

 

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“mindig arra figyelj, amit csinál, nem arra, amit mond, bármilyen csábító/simának tűnik is, ámítás…….”

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Ez a sor kellene hogy legyen a Férfihang fejlécébe bele írva aranyozottan!

Tényleg ha már az ember csak ezt a pár sort megfogadja már nem olyan veszett a helyzet! :-)

Naooo
Olvasó
Naooo

Mér, fideszes?

Dan
Újságíró

Pszichomókus és pszichomókus között óriási különbségek vannak! Az a helyzet, h pszichológusnak tanulni két fajta ember megy el: az egyik, aki másoknak szeretne segíteni, a másik, aki a saját kattantságát reméli kigyógyítani (persze erről nem feltétlenül tud, mert tudatalatti vágy). Emellett a pszichológiai oktatás sem egy varázsszer. Mindig csak olyan pszichomókushoz szabad menni, akiről vannak az ismeretségi körben megbízható referenciák!

Asidotus
Olvasó
Asidotus

szerintem a pszichológia, mint szakma, mint tudomány egy blöff.
Úgy csinál, mintha tudományos módszereket használna, mér, kísérletezik, megismétli a kísérleteket, stb.
Közben meg egy kétkezes rúd kellő mennyiségű tárcsasúllyal többet ér az egésznél

Dan
Újságíró

Ez volt a véleményük a kommunistáknak is, ezért tiltották be. Igaz, ők tagadták az emberi léleknek, mint olyannak is a létezését. Kérdés, te hogy állsz ezzel?

Az meg, h te nem hiszel egy több évszázados tudományágban, amely dokumentáltan rengeteg embernek segített, adta vissza az életét, az csak a te ellenérzésedet (=> félelmedet) mutatja valami iránt, amit nem akarsz beengedni az életedbe, mert megrengetné az eddigi világképedet.

common man
Olvasó
common man

Inkább azt mondanám még gyerekcipőben jár.Ott ahol manipulálni kell a pácienst elég jó eredményekkel “büszkélkedhet”.Reklám,politika.Mondjuk a “mi” pszichológusunk megérdemelne egy vízilóbőr-korbácskúrát.Amúgy nő volt vagy férfi?

Kalman
Újságíró

Sajnálom Gergőt, és szorítok érte, hogy helyre tudja állítani az életét! Öröm hallani, hogy a Férfihang Civil Társaság valós segítséget tudott adni!

Domokos Endre Jánoshoz hasonlóan bennem is feltámadt a segíteni akarás. Jelenleg tevőlegesen nem tudok hozzátenni a működéshez, de ha pénzadományra lesz szükség, akkor adakozni fogok!

Dooren
Olvasó
Dooren

Köszönöm A tanácsaitokat és az együttérzéseket is. Figyelmesen elolvastam a kritikákat is. DE….  nézzétek el nekem,ha nem szívesen olvasom a 3 puja kifejezést. Lassan 6 éve neveltem őket. Sajátomként gondoskodva róluk. A legkisebb 7 éves,így ő az apjaként néz rám. Bármit mondhattok rólam,de a gyerekeket ne ebben a stílusban emlegessétek kérlek. A közös gyermekünk (4.) apasági vizsgálat nélkül is egyértelműen az én fiam. Ha nem az lenne,akkor sem tartanám fontosnak,hisz engem hív apának. Sosem törném össze a lelkét azzal,hogy ezt kétségbe vonom.

Minden mást köszönök szépen.

Gergő

Reszet Elek
Újságíró

Engem az érdekelne hogy mit tanultál az esetből, szerinted hol követted el a hibát.

Deadpool
Újságíró
Dooren
Olvasó
Dooren

Számtalan hibát követtem el. Napról -napra újabbakat találok. Következtetést ezeddig csak egyet tudtam levonni. Soha többé nem teszek fel mindent 1 lapra. Még emésztem a történteket és próbálok életben maradni és a gyermekek előtt annak maradni,aki voltam nekik.

Reszet Elek
Újságíró

Nekem a leírtak alapján az a benyomásom, az alapvető hibát ott követted el, hogy az életed fölötti mindennemű kontrollt átadtál neki. Nőként az ilyesmit nem tudják kezelni. Hozzá akartál tartozni, nem pedig azt hogy ő tartozzon hozzád. Soha de soha nem szabad ilyet tenni nővel mert megbolondulnak tőle. Ha nem biztosítasz nekik keretet szétesnek, érezniük kell az irányítást, mégha ágálnak is ellene. A párodban bízhatsz, mint emberben, de sohasem mint nőben.

Mindent megkapott anélkül hogy adnia kellett volna, a végére pedig eljutottatok oda, hogy mindez már nélküled is megvolt neki. Nélkülözhetővé váltál. Most pedig elkezdheted összeszedni az általa széttört életed szilánkjait, mindezt úgy hogy az önértékeléseden és önbecsüléseden is súlyos csorba esett. Ez utóbbival lesz a legnehezebb megküzdeni. Ha sikeres lesz a többi simán menni fog.

Taki
Olvasó
Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

Most már más a szitu de mikor megismerted a nőt majd a 3 gyerekét akkor még nem volt meg a kötödés a gyerekek felé, ezért írtam a (puja) szót!

“Ha nem az lenne,akkor sem tartanám fontosnak,hisz engem hív apának. Sosem törném össze a lelkét azzal,hogy ezt kétségbe vonom”  Kemény kék pirulás baromság amit a nők próbálnak elhitetni hogy fel tudják neveltetni mással a rossz döntésből született vagy épp egy alfától lévő gyereket!  Benned most az van hogy védened kell a gyerekeket ez alap ösztön a gyengébb védelme de a exed az tudja hogy konkrétan semmi közöd nagyon 4 ből 3 hoz azon kívül hogy gondoskodtál róluk is!

Sok sikert kívánok! Ja és attól hogy negatívnak vélsz 1-2hsz az később megváltozik csak most még érzelmek döntöszerepben vannak!

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

Toplak Zoltán
Újságíró

Nem hittem volna, hogy valaha egyet fogok érteni veled bármiben. De ezt én is pontosan így látom.

Foxtrott28
Olvasó
Foxtrott28

A blue pill arra értettem hogy a nők próbálják elhitetni hogy nem az a lényeg ki az apa hanem ki neveli!

Nem azt írtam hogy nem szeretheti a férfi más gyerekét DE(itt van a hangsúly) az anya bármikor fedobhatja ezt és a gyerek is később hogy nem vérszerinti!

Írtam igen hogy ösztönös viselkedés és később érzelmek is kialakultak és ez nagyon ingoványos mert bármikor széthullhat!

“A másik tény (amire te gondolsz), hogy a nő ezt jó eséllyel kihasználja. Tehát nem elhiteti a férfival, hogy annak szüksége van a gyerekre (meg a gyereknek rá), hanem csak kihasználja a férfi érzelmét. Gyakorlatilag mint egy parazita.”

Igen erre gondoltam, lehet rosszul fejeztem ki magam!

Dooren
Olvasó
Dooren

Nem a hozzászólásokat tartottan negatívnak. Csak bántott a kifejezés. A kisfiunk egy egészségügyi beavatkozás előtti vizsgálat miatt minden kétséget kizáróan az én porontyom.

Csuzi Attila
Admin

Gyakran fel szoktam hívni a szerzők figyelmét, amikor azzal keresnek meg, hogy egy személyes történettel szeretnének egy érvrendszert bemutatni, hogy a személyes történet szereplőjének nem biztos, hogy könnyen elviselhető lesz mindaz, amit az olvasók reagálnak pro és kontra. Legyengült, zaklatott állapotban lévő embereknek ez meggyőződésem szerint nem lélektani segítség, hanem egy jókora teher. Ezért aggályosnak tartom és nem feltétlenül pártolom az ilyen írásokat. Azokon kívül, akik közvetlenül igyekeznek a segítségedre lenni, a többi ember, olvasó számára mindaz ami itt áll, csak egy sztori, alig több, mint egy kitalált novella, mindezek miatt a tapintat nem feltétlenül lesz mindenkinek az erőssége. Ha ez számodra elkeserítő, bántó, idegesítő – ami könnyen lehetséges és teljesen érthető is -, akkor talán jobb ha nem is olvasgatod a hozzászólásokat vagy majd csak egyszer egészen nyugodt lelki állapotban.

Boldog Karácsonyt, Gergő!

common man
Olvasó
common man

Van terved? Ne áruld el mi hátha más is olvassa ,csak van vagy nincs?

Hunn
Újságíró

Engem az érdekel, hogy hány éves Gergő és hány éves a nő. És hogy mit vont le tanulságként az esetből. Persze ha igazságot akarnánk tenni – ami kurvára nem a mi dolgunk, a zinternet népe nem véletlenül nem a bíróság – meg kéne hallgatni a másik felet is – persze csak ha képesek vagyunk kihámozni a Hörcsög mondanivalójából a lényeget.

Red Pill-es alapvetés, hogy egyedülálló, elvált, gyermekes anyával NEM kezdünk, pont. Élő példa. Max. megdugjuk egyszer, vagy többször. A férje és a gyermekei apja nem véletlenül nincs már vele, és ennek az oka NEM az lesz, amivel a csaj (a Hörcsög) magyarázza, hogy mi miért is történt.

A másik az, hogy TUDNI kell: egy nő, ha kiszeret belőled, pláne ha csak béta bux voltál neki, akkor attól a pillanattól kezdve te egy idegen vagy számára. És ez a pillanat NEM az, amikor hivatalosan kimondják a válást. Amikor egy nap arra ébred, hogy mostantól mást érez, onnantól ellenség vagy számára, akire rápazarolt X időt, amit szerinte egy alfa farkán is tölthetett volna. Ami a nők szemében bosszút érdemel és kompenzációt, amihez szerintük “jogosan” elvárják a társadalom és az államhatalom maximális támogatását. Meg is kapják, hogy az Isten rohassza rájuk az eget. Ezt tudni kell, erre KÉSZÜLNI kell, még ha reménykedsz is, hogy sose következik be.

Még valami. Általános problémának látom, hogy puhák vagytok fejben, a nők nem félnek tőletek. Tudjatok már úgy blöffölni, hogy ha muszáj akkor végig is viszitek. Ha erre képesek vagytok, akkor garantálom, hogy SOHA nem kell majd végigvinni, de mégsem fogják azt hinni a nők, hogy bármit megtehetnek veletek.

common man
Olvasó
common man

Mi csak ahhoz tudunk hozzáfűzni amit a cikkből ismerünk.Szerintem ha fiatal egyedülálló lett volna a csaj akkor is kiszeret belőle.Feltételezésem szerint volt egy elképzelése: a dinamikus cégvezető segít a gyereknevelésben,itt maradhatunk a megszokott nagy házban,segít kifizetni a volt férjet,felvesz a céghez ahol előbb -utóbb akár helyettes is lehetek,ehelyett cég megszűnik kisebb lakás,zavaró tényezők(másik gyerek öröklése).Becsapta a férfi! Persze csak az ő kis agyacskájában de ez nem számít.Onnantól minden úgy történt ahogy a tanok leírják.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tényleg kéne már egy Hall Of Flame!

Red Pill-es alapvetés, hogy egyedülálló, elvált, gyermekes anyával NEM kezdünk, pont. Élő példa. Max. megdugjuk egyszer, vagy többször. A férje és a gyermekei apja nem véletlenül nincs már vele, és ennek az oka NEM az lesz, amivel a csaj (a Hörcsög) magyarázza, hogy mi miért is történt.

A másik az, hogy TUDNI kell: egy nő, ha kiszeret belőled, pláne ha csak béta bux voltál neki, akkor attól a pillanattól kezdve te egy idegen vagy számára. És ez a pillanat NEM az, amikor hivatalosan kimondják a válást. Amikor egy nap arra ébred, hogy mostantól mást érez, onnantól ellenség vagy számára, akire rápazarolt X időt, amit szerinte egy alfa farkán is tölthetett volna. Ami a nők szemében bosszút érdemel és kompenzációt, amihez szerintük “jogosan” elvárják a társadalom és az államhatalom maximális támogatását. Meg is kapják, hogy az Isten rohassza rájuk az eget. Ezt tudni kell, erre KÉSZÜLNI kell, még ha reménykedsz is, hogy sose következik be.

Még valami. Általános problémának látom, hogy puhák vagytok fejben, a nők nem félnek tőletek. Tudjatok már úgy blöffölni, hogy ha muszáj akkor végig is viszitek. Ha erre képesek vagytok, akkor garantálom, hogy SOHA nem kell majd végigvinni, de mégsem fogják azt hinni a nők, hogy bármit megtehetnek veletek.

Hunn
Újságíró

Tényleg kéne már egy Hall Of Flame!

Ezek szerint korai lett volna Hunn apátokra ráküldeni a kedves, fehér kabátos embereket a szurival és a muszájdzsekivel, mert tudok még Megmondó Kapitányként igazi gyöngyszemeket alkotni…

Amúgy az a legkomolyabb, hogy több fórumon is láttam már, hogy idézik a magvasabb gondolataimat. Mém lettem. Ez már majdnem olyan, mintha elértem volna valamit. Majdnem. Kár, hogy nőt és puncit nem adnak érte.

Néha azon gondolkozom, hogy ha elmennék bulizni és a gyakorlatban is beszélgetnék emberekkel, akkor lehet, hogy pozitívabbak lennének a gondolataim?

Asidotus
Olvasó
Asidotus

túlértékeled a nő és a punci értékét.
Még ott tartasz, hogy a génjeidet akarod továbbörökíteni.
De mi emberek vagyunk, magasabb lények, mint a biológia. Nekünk nem a génjeink átadása a cél, hanem a gondolatainké, a szellemünké.
Gergő ( a posztbéli) ezért szereti ennyire a a másik férfi gyermekeit, mert nekik ő adja át a szellemét, nem más

Aldo
Újságíró

“Nekünk nem a génjeink átadása a cél, hanem a gondolatainké, a szellemünké.”

De van, aki megelégszik a gének átadásával.

Hunn
Újságíró

Gondolataimat, szellememet már a világörökség részévé tettem a posztjaimmal. Jó dolog, nem vitatom, de néha azért dugni is kéne, meg szeretnék öreg koromban az unokáimmal játszani. Inkább az én utódaimé legyen ez a magyar föld mint az iszlámista bevándorlóké, és ehhez meg kell csinálnom őket először. Amihez kell egy nő is.

Aldo
Újságíró

Az eliszlamizálás Nyugat-Európa osztályrésze. Nekünk más sorsot szántak, a tudjuk kik.

zombigyilkos
Olvasó
zombigyilkos

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minden tettünk arról szól, hogy a génjeink tovább éljenek.
A többi csak üres körítés, hogy önámítsuk magunkat arról, hogy nem vagyunk a természet részei, meg hogy mi már magasabb rendűek vagyunk. Nem. Nem vagyunk magasabb rendűek és bizony még mindig a természet részei vagyunk. Azok is maradunk mindig. Csak más megoldást alkalmazunk a túlélésre.

Pontosan.

common man
Olvasó
common man

Volt egy barátom tehetséges zenész de csak akkor tudott alkotni ha lelki válságban volt.

Asidotus
Olvasó
Asidotus

ez minden művészre igaz. Boldog ember szar műalkotást hoz létre

Alter Ego
Szerkesztő

Biztosan “Hall of flame” vagy esetleg Hall of fame?

Korántsem mindegy. A gyújtogatók csarnokában biztosan Hunné lehetne a legfőbb hely. ;)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elírtam, bocs:)

Hogy ne érje szó a ház elejét, itt javítom:)

Hall Of Fame – helyesen, bár  bizonyos kontextusban a másik sem rossz:)

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Én meg azt hittem direkt. Poén is volt… Kár.

Ezek a barmok megérdemlik a szénné égetést.

Hunn
Újságíró

Ezek a barmok megérdemlik a szénné égetést.

Hát egyet kell értsek, a feministák mindenképpen megérdemlik ezt. Megmondó Kapitányként írok még egy megmondást az újévre is. Hallgassátok: az Isten igéje.

A férfi a Teremtés Koronája, melyet Isten a saját képmására teremtett, a nő urának és parancsolójának. Az összes nő pedig a lelke mélyén a rabszolgánknak született. Férfi és nő konfliktusát az adja a női oldalról, hogy egy nő sem akar egy gyönge, gyáva és töketlen, kiherélhető – vagy már kiherélt – eunuch rabszolgája lenni. A shit tesztek, köztük társadalmi szinten a feminizmus is, arra szolgálnak, hogy ezeket kiszűrjék, hogy az ilyenek ne szaporodjanak. A konfliktus oka férfioldalról az, hogy a nő nem látja be önként és dalolva, hogy neki automatikusan be kéne hódolnia.

A lényeg a lényeg: a férfi hódít, a nő pedig csábít. De a nő csak a hódítót akarja elcsábítani. A megoldás pont az ellenkezője annak, mint amire minket kondicionáltak: tökösnek és vagánynak kell lenni. Férfias gondolkodáson alapuló férfias cselekvés és viselkedés. Egy férfinak egy nő sosem parancsolhat. Egy férfit egy nő sosem tud kontrollálni. Egy férfi emiatt veszélyt jelent a nőre – hacsak a nő nem tudja elcsábítani és ezáltal a maga számára megszerezni, a férfi kiszámíthatatlansága és irányíthatatlansága jelentette veszélyt a szex által semlegesíteni.

VivienLeigh
Olvasó
VivienLeigh

Nos EZ inkább Isten igéje ,érdemes végig olvasni.Ilyenformán maximálisan egyetértek a férfiak (családfők) iránti engedelmességgel. A férfiak önmagukért ,csak azért mert férfinak születtek nem érdemelnek engedelmességet,a leírtakban és oly módon élő férfiak,apák,családfők igen. Semmi nem jár alanyi jogon (a nőknek sem). BUÉK !

http://biblia.hu/szentiras_com_cikkek/a_hazastarsak_egymashoz_valo_helyes_viszonya

Hunn
Újságíró

Az oldschool keresztény házasság a legszebb, legcsodálatosabb szerelmi kapcsolat, mely férfi és nő között létrejöhet ezen a Földön. A legnemesebb párkapcsolati ideál, melyet a fehér ember kultúrája, a mi kultúránk, létrehozott. Mert ez a mi igazi kultúránk, és nem az, amit a tévében látunk.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Férfi és nő konfliktusát az adja a női oldalról, hogy egy nő sem akar egy gyönge, gyáva és töketlen, kiherélhető – vagy már kiherélt – eunuch rabszolgája lenni. A shit tesztek, köztük társadalmi szinten a feminizmus is, arra szolgálnak, hogy ezeket kiszűrjék, hogy az ilyenek ne szaporodjanak.”

Mikor gyereket csinál neki, máris a nő rabszolgája lesz.

Hunn
Újságíró

Mikor gyereket csinál neki, máris a nő rabszolgája lesz.

Kedves Naooo, meggyőződésem, hogy a sok tragikus párkapcsolati/házassági/válásos/kisemmizéses történet, melyekkel tele van a Manoszféra, és amely az MRA aktivizmus megjelenéséhez vezetett, az az idősebb férfikorosztály Blue Pill-es/Feminista nevelésének és kondicionálásának és az ebből fakadó Béta hozzáállásának és viselkedésének a következménye.

Ide a rozsdás bökőt, hogy ezeknek a férfiaknak 99%-a hitt a férfi és nő egyenjogúságában, és az egyenlőségen alapuló párkapcsolatot próbálták megvalósítani. A nőt lelki társuknak hitték, lojális párjuknak és egyben legjobb barátjuknak, akikkel őszinték lehetnek. “One-itis”-ük, aki őket feltétel nélkül elfogadja és szereti őket olyannak, amilyenek. Hittek benne, hogy a jó kapcsolat alapja az, ha őszintén kimutatják a (kevésbé férfias) érzéseiket is, hogy megbeszéléssel és kommunikációval megoldható minden probléma. És abban, hogy ha önként és dalolva átvállalják és megcsinálják a nők otthonteremtési feladatának, a házimunka elvégzésének 50%-át, akkor sokkal jobban fogják őket szeretni.

Lehet, hogy én vagyok túlságosan optimista, mert ahogy mondani szokták, a Red Pill-el nem lehet Blue Pill-es célokat elérni. Nyilván eszem ágában sincs bevállalni a modern, feminista Házasság 2.0-t, melyben az lenne a feladatom, hogy erőmön túl is igyekszem luxuskörülményeket teremteni egy rég elhasznált pinának, aki bármelyik nap, ha úgy ébred hogy azt érzi hogy már nem szerelmes belém, lenyúlhatja a vagyonomat, kizárhat a gyerekeim életéből, és hajléktalan csövessé tehet.

De a Red Pill ismeretek birtokában a hipergámia jelentette kockázat szerintem menedzselhető és kontrollálható. LTR Game halálig, ha ezzel tisztában van az ember, akkor hülyeség lenne megfosztani magamat attól, hogy továbbadjam a génjeimet, és a kezemben tarthassam az elsőszülött gyermekemet. Egy Patriarcha nem igazi patriarcha utódok nélkül. Az eszünket használva, hidd el, meg fogjuk találni azt a megoldást, amivel keresztbe teszünk a feministáknak, a hipergámiának, és a nőközpontú világrendnek, és a mindezeket támogató állam(mangina)bácsinak…

Penge
Olvasó
Penge

Tévedsz. Az emberek ritkán változnak ekkora mértékben. A feminizálódott béták egy életet le tudnak élni egy ilyen egyoldalú kapcsolatban, ugyanakkor nem kevés határozott, férfias családfőt is csal az asszony, illetve szül neki kakukkfiókákat.

Nyilván a határozottság jobb, mint a balfaszság már az élet bármely területén legyen az akár munkahely vagy csak egy sima hivatali, pénztári reklamáció, esetleg egy biztosítási ügynök elküldése a búsba.

De az életben az a szomorú tény, hogy egyetlen dolog határozza meg a helyedet, ez pedig a hatalmad, aminek az ultimate szimbólumai a birtokolt erőforrásaid.

És ahogy az állatvilágban is vannak különböző stratégiák (pl. hiéna), itt is tettetheted rövid ideig, hogy te valaki vagy. Ha így nézed a nőknek ugyanúgy megvan a maga dilemmája, nem csak jót hozott nekik az új kor. Míg régen az “elnyomásban” teljesen természetes volt, hogy házasságig nincs szex meg a petting is csak óvatosan, ezáltal hónapok, akár évek alatt teljes mértékben kiismerhették a másik felet, megbizonyosodhattak a férfi rátermettségéről.

Addig ma ha csak nem katolikus lányokat fűzöl a vasárnapi misén, már akkor megszólják a csajt, ha néhány hétig/sokadik randiig nem szexel. Sokkal nagyobb rajtuk is a társadalmi nyomás. És igen, ezért is a feminizmus a hibás.

Magyarul a feminizmus nem a puncit emelte piedesztálta, hanem az alfákat. A puncit a férfiak tartják piedesztálon a mai napig.

Héja vs galamb mentalitás ismerős, mint evolúciósan stabil stratégiák? A feminizmus elérte, hogy a nők többsége kényszernek érezze, hogy hamar odaadja magát, szüzesség elvesztés után pedig a határ már a csillagos ég, bármennyit letagadhat.

A maradék (akik jó esetben párosodnak a magukat szerencsésnek érző konzervatív férfiakkal) nem csak azok közül kerül ki, akik hihetetlen akaraterővel rendelkezve önmegtartóztattak, illetve elképesztő pszichológiai képességeinek köszönhetően minden alfát kiszűrtek (amit majd nem használ fel ellened is a kapcsolatban, hogy minden (félre)lépésedet ellenőrizze). Hanem többségében inkább azok közül, akik

1. frigidek voltak, így nem volt számukra nagy cucc kimaradni a faszkörhintából – velük neked se lesz pornós álomnő élményed, úgy meg szar lesz évtizedeket leélni.

2. Extrém introvertált, otthonülősök, egy sok pszichiátriai problémával. Velük se lesz könnyű.

3. Naiv falusi lány, tradicionális neveltetésben. Ilyet pedig oroszrulett lenne felhozni egy nagyvárosba. De ingerszegény környezetben egy tanítható kezesbárányt kapsz, akit már előkondicionáltak, hogy szolgálja az urát.

Ugyanis a génszelekció vak. Random módon mutálódunk és vagy a előnyt jelent (megmarad) vagy semleges (megmarad), vagy hátrányt (elhullik).

És mivel egyik napról a másikra nem megy végbe Hulk/Pókember szintű változás, ami rövidtávon hátrány, az hiába lenne hosszútávon előny, csak mesterséges faj(ta)nemesítés esetén lehetne belőle bármi is. Mengele kísérletezett ilyenekkel, csak korán abba kellett hagynia.

Olyan lehetne, mint a háziállatok nemesítése, csak az emberkísérleteket minden nemzetközi szar tiltja. Viszont rohadt ingoványos talaj. Anno az arisztokraták próbálkoztak ilyennel, aztán mindenféle fogyatékosság lett. Nagyobb mennyiségű embertömegnek ott vannak az angolok. Szeplők, napérzékenység, stb.

Azt viszont tudtommal még nem próbálta ki senki, hogy újszülöttek vajon hogyan viselkednének felnőve egy izolált környezetben.

Reszet Elek
Újságíró

Az éntudatnak alapvető jellemzője a stabilitása. Végső soron a személyiség annak tudása hogy mi vagyunk és mi nem, mire vagyunk képesek és mire nem. Drasztikus változáshoz drasztikus eseményekre van szükség. Tragédia, klinikai halál, gyökeresen különböző környezet stb. Viszont a személyiség kis mértékű változásai is idővel rendkívül jelentős változásokat eredményezhetnek. Az emberek hajlamosak rövid távon szemlélni a dolgokat, pedig 10-20 éves intervallumban a kicsi is naggyá válhat.

Az amerikai négerek közül a rabszolgaként behurcoltak utódait összehasonlítanám az Afrikából önkéntesen migráltakéval. Szerintem lenne különbség. Ott valamennyire tenyésztették őket meg maga a hajóút is szelektált.

A katolikus lányokat meg hagyjuk.Azok a legperverzebbek (tisztelet a kivételnek).

Dooren
Olvasó
Dooren

A feleségem 32 éves , én 40

Asidotus
Olvasó
Asidotus

Sokan elsiklottak azon a megjegyzéseden, hogy a feleséged volt párjával jóban vagy.
Előtte is ismerted? Azóta is tartod a kapcsolatot vele?
Beszéltél vele a történtekről?

filmcom
Olvasó
filmcom

Gergő!

Ne add fel! Bízz benne hogy jön majd az igazi! Mindenkinek megvan a párja valahol. A jó ember mindig elnyeri a jutalmát. Meg sok-sok hasonló Oravecz Nóra közhelyek….:))))))))))))))

A “Gergők” soha nem fognak változni, és soha nem tanulnak még a saját példájukból sem …  Az okos ember meg rutinszerűen okul az ilyen esetekből..

(most mit lehet erre komolyan írni…, de tényleg..??)

 

 

Koriander
Olvasó
Koriander

hogy vannak a gyerekek?
az egészrôl egy film jutott az eszembe:
https://m.youtube.com/watch?v=073JS-hS5V8

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Lehet érzéketlen vagyok, de csepp együttérzés nincs bennem a férfi “áldozattal” szemben. A jóisten hajigálta elé a “red flageket”, de aztán a 20.-nál megunta. Ekkora hülyét régen láttam.

sRPd
Olvasó
sRPd
“A gyerekem nevére írattam a házunkat. És elkezdődött a pokoljárás. Párom attól kezdve szélsőségesen viselkedett.”
Ez a fordulópontot jelentő dolog nekem még magyarázatra szorul. Logikus lépésnek tűnt, mivel a nő panaszaira adott tisztességes válasz, de itt sem azzal volt baj, amire a nő panaszkodott. Azt értem, hogy ez volt az a pont, amikor a nő már több érdemi hasznot nem tudott szerezni a kapcsolatból, de ezért még nem kellene magát pengével vagdosni. Mi volt a fő gond.
Dooren-nek csak annyit tanácsolnék, hogy ügyvéd nélkül ne érintkezzen az asszonnyal! Minden kommunikációt, még a gyerekekét is, rögzítsen! Előbb-utóbb az asszony hibázni fog, pláne ha valóban megtébolyult. Én szorítok neki, hogy visszaszerezze a gyermekét.
Valaki belinkelt nem régen egy cikket, ahol egy anyuka panaszkodott arról, hogy nem hagyja élni a volt férje. Aki csak annyit tett, hogy minden valós és vélt sérelméből ügyet csinált. Úgymond ráöntötte a munkát a hivatalokra, akiknek azért valamit lépni kellett, és végül kiharcolt magának több jogot. Küzdeni kell!
alszentpeter
Olvasó
alszentpeter

Kedves Gergő!

Köszönöm, hogy megosztottad az írásodat, az életedet, a tapasztalataidat. Bár lépésről lépésre ízekre lehetne bontani, hol rontottad el, de ezt már mások megtették. Rendkívül fontosnak tartom ezeket az írásokat. Főleg azért, mert első kézből tapasztalunk dolgokat. Megpróbálom úgy befogadni, ahogy van, nem általánosítani és figyelembe venni azt is, hogy a másik oldal nem hallgattatott meg.

Sok sikert kívánok a jövőddel kapcsolatban!

 

Főttkrumpli
Olvasó
Főttkrumpli

Más témában keresve jutottam el ehhez a 2017-es cikkhez.
A szerkesztőket kérdezném, hogy van-e bármiféle hírük azóta Gergőről, szerintem érdekes lenne 2 év után egy kiegészítés arról, hová fejlődött vagy romlott ez idő alatt alatt az ügy a hivatalos úton.

Reszet Elek
Újságíró

Engem is érdekelne. Egy férfinek senki sem tud gerincet adni csak saját maga.